Kotiviihdeopas

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kotiviihdeopas 2005 2006"

Transkriptio

1 Kotiviihdeopas

2 Tutustu uusien elämyksien maailmaan Jos etsit jotain tavallisuudesta poikkeavaa, olet löytänyt etsimäsi. Pioneer tarjoaa sinulle maailman, joka on täynnä uutuuksia, uusia haasteita, kokemuksia ja tunteita. Erinomaisen laadukasta multimediaviihdettä kotiin, työhön ja jopa tanssilattialle. Uusinta tekniikkaa sisältävät futuristiset, tyylikkäät tuotteet laajentavat viihteen rajoja entisestään. Astu tulevaisuuteen ja näe enemmän Valmistaudu teräväpiirtotelevision tulemiseen hankkimalla laadukas multimedianäyttö, joka tarjoaa kirkkaat värit ja selkeästi erottuvat mustan sävyt. Rajattomat tallennusmahdollisuudet Valitse itsellesi sopiva DVD-tallennin ja hyödynnä suurta tallennuskapasiteettia. Saat erittäin luonnollisen kuvan. Erinomainen matkakumppani Minne tahansa ajatkin, Pioneer vie sinut määränpäähän nopeasti ja tyylikkäästi navigointitoiminnot ja audio-/videoviihdettä tarjoavilla yhdistelmillään. Kaikki ominaisuudet yhdessä järjestelmässä. Et halua lähteä ajomatkalle ilman sitä.

3 Erinomainen äänentoisto ja tyylikäs ulkoasu Avaa silmäsi ja korvasi puhdaslinjaisille, täydellisille kotiteatterijärjestelmille. Niiden DVD-tallentimet tuovat lisää viihdemahdollisuuksia. Tietokonelaitteet Laadukkaat DVD-R/DVD-RW- ja DVD-ROM-asemat tekevät Pioneerista tietokonelaitteiden huippuvalmistajan. Sähköistä yleisösi Kun DJ valitsee kumppanikseen Pioneerin, yleisö villiintyy. Siirrä DJ- ja VJ-viihteen rajoja DVJ-X1-miksausyksikön avulla ja hallitse digitaalista audio- ja videotoistoa.

4

5 Sisällys PUHDAS DIGITAALINEN KOTIVIIHDE PURE VISION PLASMA 6 10 DVD-TALLENTIMET 20 DIGITAALISET KOTITEATTERIJÄRJESTELMÄT 34 DVD-SOITTIMET 42 A/V-VAHVISTIMET JA -VASTAANOTTIMET 48 KOTITEATTERIKAIUTTIMET 60 KAIUTTIMET 75 ÄÄNILAITTEET 79 OMINAISUUDET JA TEKNISET TIEDOT 81 Viihteen uudet ulottuvuudet Löydä kaukaiset paikat ja kiehtovat ajatukset. Pioneerin avulla saat virkistäviä elämyksiä poistumatta kotoasi. Luonnollinen äänentoisto ja huippulaadukas kuva ovat vain jäävuoren huippu. Kätevä tekniikka ja laajat mahdollisuudet täydentävät viihde-elämyksen. Digitaalitekniikka ja Pioneerin viihdetuotteiden tunnettu laatu takaavat erinomaisen viihdenautinnon.

6 6 Vaadi täydellisyyttä: Puhdas digitaalinen kotiviihde DVD-AUDIO/VIDEO/SACD-SOITIN Hifi tason soitin Huippulaatuinen digitaalinen äänen ja kuvan käsittely säilyttää kaikkien lähteiden signaalin muuttumattomana EX-SARJAN KAIUTTIMET Referenssiluokan akustiikka Referenssitasoiset high-end-kaiuttimet tarjoavat laajat yhdistelmämahdollisuudet. KIINTOLEVY-DVD-TALLENNIN Huipputason tallennus ja toisto Laadukas tallennus, digitaalinen koodaus ja suora digitaalinen liitäntä mahdollistavat ylivertaisen kuvanlaadun TÄRKEIMMÄT TEKNIIKAT Kurkista Pioneerin puhtaan digitaalisen kotiviihteen kulisseihin HDMI (High Definition Multimedia Interface) -liitäntä mahdollistaa suoran digitaalisen signaalinsiirron ohjelmalähteestä näyttölaitteeseen tai vastaanottimeen yhdellä ainoalla kaapelilla. Signaalia ei muunneta eikä pakata, joten se säilyy muuttumattomana. Kohinaa tai säröä ei siis synny. HDMI-liitäntä varmistaa, että digitaalisesta lähteestä saadaan täysin alkuperäistä vastaava kuva ja ääni.

7 7 Digitaalinen aikakausi on todella alkanut. Pioneerin puhdas digitaalinen kotiviihde tarjoaa täydellisen digitaalisen järjestelmän kodin viihdenautintoon. Kukin tähän järjestelmään kuuluva laite on erittäin laadukas ja valmis myös tulevaisuutta varten. Tarpeettomia DA-muunnoksia ei käytetä, joten äänen ja kuvan laatu ei heikkene. Signaalien käsittely on puhdasta, ja signaalit siirretään digitaalisina laitteesta toiseen. Koko laitteisto on siis digitaalinen. Vihdoinkin on tarjolla järjestelmä, joka on vaativimpienkin odotusten mukainen. PLASMA-TV Täydellinen kuva Kirkas, luonnollinen, teräväpiirtoinen kuva mahdollistaa hämmästyttävän katseluelämyksen MONIKANAVINEN A/V-VASTAANOTIN Huippulaatuista tilaäänentoistoa Digitaaliset liitännät, laadukas rakenne ja ammattimaiset äänentoiston säätömahdollisuudet takaavat puhtaan tilaäänentoiston i.link-liitäntä on paras valinta digitaalisen äänen siirtoon vastaanottimen ja DVD-soittimen välillä. Saat puhtaan äänentoiston ilman kohinaa ja säröä, koska signaali pysyy koko ajan digitaalisena. Optimoiden signaalinsiirtonopeuden ansiosta i.link sopii erinomaisesti tarkkojen SACD- ja DVD-Audio-monikanavasignaalien siirtoon. Myös stereoääni toistuu niin laadukkaana kuin on alun perin tarkoitettu. Kaikkeen tähän tarvitaan vain yksi kaapeli. Tämä täsmällinen järjestelmä säätää äänentoiston ominaisuudet kuunteluhuoneen ominaisuuksien mukaan. Mikrofoni tarkkailee ääniympäristöä, ja 9-kaistainen taajuuskorjain säätää toistoparametrit optimaalisiksi. Aivan kuin ammattiäänittäjä hienosäätäisi kotijärjestelmäsi.

8 8 Täydellisyyttä: Pioneerin puhdas digitaalinen kotiviihde tuo ratkaisun Digitaalitekniikka on mullistanut kotiviihdemaailman. Nyt Pioneer tarjoaa valikoiman pitkälle kehitettyjä audio- ja videolaitteita. Audio- ja videodatan digitaalinen prosessointi ja täysin digitaalinen siirto laitteiden välillä merkitsevät, että laatu on ennenkokematonta. Tässä on esitetty kolme esimerkkiä täysin digitaalisesta viihdejärjestelmästä. Valitse järjestelmään laitteet, jotka sopivat juuri sinun viihdetarpeisiisi. Kompromisseja ei tarvita. PARASTA DIGITAALISTA AUDIO-/VIDEOVIIHDETTÄ Tämä Pioneerin malliston huippulaitteiden yhdistelmä on digitaalisen vallankumouksen kärkijoukkoa. Aloita erinomaisen kuvan tarjoavasta Pioneerin HDTV-valmiista (HD ready) plasma-tv:stä. Siinä on sisärakenteinen digitaalinen viritin, jonka avulla voit katsella maanpäällisen antenniverkon maksuttomia digi-tv-kanavia. Digitaaliset audio- ja -videosignaalit siirtyvät HDMI-liitäntöjen kautta. Tähän laiteyhdistelmään on liitetty ulkoinen digitaalinen vastaanotin digitaalisten lähetysten vastaanottoa varten ja HDMI-liitännällä varustettu A/V-vastaanotin tilaäänentoistoa varten. A/V-vastaanotin on järjestelmän ydin. i.link- ja HDMI-liitäntöihin voi liittää HDMI-liitännällä varustetun kiintolevy-dvd-tallentimen ja sekä i.link- että HDMI-liitännöillä varustetun DVD-Audio/Video/SACDsoittimen. Näin audio- ja videosignaalit siirtyvät digitaalisina suoraan ohjelmalähteestä vastaanottimeen ja siitä plasma-tv:hen ilman laatua huonontavia muunnoksia. Lopuksi Pioneerin laadukkaat kaiuttimet toistavat äänen. Järjestelmä on täydellinen ratkaisu digitaaliseen audio- ja videoviihteeseen. (Audio) DV-989AVi-S (Audio/video) PDP-506XDE DVR-930H-S (Video) VSX-AX4AVi-S MULTIMEDIAVASTAANOTIN DVi -> Ulkoinen vastaanotin EX-SARJAN KAIUTTIMET

9 9 PUHDASTA VIDEOVIIHDETTÄ Tämä selväpiirteinen ratkaisu tarjoaa puhdasta digitaalista videoviihdettä. Pioneerin HD ready -vaatimusten mukainen plasma-tv tuo mukanaan laadukkaan kuvan. Sen digitaalisiin HDMI-tuloliitäntöihin voi liittää kaksi HDMI-videolähdettä. Siten digitaalisignaali siirtyy mahdollisimman laadukkaana ilman vääristymiä yhden kaapelin kautta. Ohjelmalähteeksi voi valita kapasiteetiltaan suuren kiintolevy- DVD-tallentimen ja laadukkaan DVD-soittimen. Kummassakin on digitaalinen HDMI-liitäntä ja erinomainen digitaalinen videokuvan prosessointi, joka varmistaa plasma-tv:n luonnollisen kuvan. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, mutta tämä digitaalinen videoviihderatkaisu jättää sanattomaksi. LÄHDELAITTEET DV-989AVi-S PDP-506XDE DVR-930H-S MULTIMEDIAVASTAANOTIN DIGITAALISTA AUDIO-/VIDEOVIIHDETTÄ Laadukas digitaalinen lähde on järjestelmän perusta. HDMI/i.LINK-liitännällä varustettu DVD-Audio/Video/SACD-soitin välittää pakkaamattoman digitaalisen videosignaalin suoraan HD ready -hyväksyttyyn plasma-tv:hen. Digitaalinen äänisignaali taas siirtyy A/V-vahvistimeen tai -vastaanottimeen i.link-liitännän ja yhden kaapelin kautta. SACD- ja DVD-Audio-levyt tarjoavat erinomaisen monikanavaisen äänen, jonka Pioneerin EX-sarjan kaiuttimet toistavat erittäin tarkasti. Tämä laiteyhdistelmä tuo sinulle vaikuttavan katselu- ja kuuntelukokemuksen. EX-SARJAN KAIUTTIMET PDP-506FDE VSA-AX10Ai-S tai VSX-AX4AVi-S DV-989AVi-S MULTIMEDIAVASTAANOTIN

10 10

11 11 Laajenna visuaalisia mahdollisuuksia Siirry uuteen visuaalisen viihteen maailmaan. Pioneerin PURE Vision Plasma -näytöt ovat täydellisiä näyttölaitteita kotiviihteeseen nyt ja tulevaisuudessa. Tyylikkään muotoilunsa ansiosta ne sopivat moneen makuun. Digitaaliset liitännät takaavat luonnollisen ja tarkan kuvan. Näet pienimmätkin yksityiskohdat selvästi. Kuvan tummien alueiden sävyjen kontrastit ovat erinomaiset.

12 12 PURE VISION PLASMA Plasmanäyttö on enemmän kuin televisio TYYLIKÄS KOTITEATTERI Pioneerin plasma-tv PDP-506XDE ja kiintolevy-dvd-tallennin/kotiteatterijärjestelmä RCS-77H KOTITEATTERI ERILLISLAITTEISTA KATSELE ITSE KUVAAMIASI OTOKSIA Multimediavastaanottimen muistikorttipaikan ansiosta plasmanäyttösi on erinomainen väline valokuvien esittämiseen. Voit katsella digitaalikameralla ottamiasi kuvia tai Pioneerin Home Gallery - ohjelmistoon sisältyviä kuvia. Voit katsella myös videokameralla kuvaamiasi otoksia. Pioneerin plasma-tv PDP-506XDE ja huippulaadukas A/V-laitteisto TÄRKEIMMÄT TEKNIIKAT TÄYDELLINEN KATSELUELÄMYS TERÄVÄPIIRTOKUVASTA Pioneer on teräväpiirtoisen kuvan edelläkävijöitä. Siksi ei olekaan ihme, että Pioneerin plasma-tv:t omaavat HD ready -sertifikaatin. Tämä merkitsee, että TV:t käsittelevät ja näyttävät teräväpiirtosignaalit EICTA:n standardien mukaisesti. Pioneerin HD ready -plasma-tv näyttää sekä HDTV-lähetykset että HD-tallenteet, kuten Blu-ray-levyt, HD-DVD-levyt tai HD-videokameraotokset. PAREMPI KUVA PLASMANÄYTÖSTÄ Uusi PUREBLACK-paneeli tuo silmiesi eteen koko väripaletin kirkkaista valkoisista elävien vihreiden ja luonnollisten sinisten kautta puhtaaseen mustaan. Pioneerin PUREBLACKkidekerroksen ansiosta tummien sävyjen ja mustan toisto on erittäin tarkkaa. Kuvaa parantaa myös digitaalinen PURE Drive 2 HD -videokäsittely, joka hyödyntää uusimman tekniikkansa avulla plasmapaneelia täydellisesti. Kuva on aiempaa selkeämpi, puhtaampi, terävämpi ja luonnollisempi.

13 PURE VISION PLASMA 13 SUURI TIETOKONENÄYTTÖKUVA KOE TÄYDELLINEN TV-KUVA Vähitellen lisääntyvät HDTV-kanavat tarjoavat viimeinkin myös televisiokuvaan saman kuvan- ja äänenlaadun kuin kotiteatterin muut digitaaliset lähteet. Kuva on jopa parempi. PELIN VAUHDIKKUUTTA ISOSSA KUVASSA KAHDEN LÄHTEEN SAMANAIKAINEN KATSELU Monikuvanäyttöjen ansiosta voit katsella kahta ohjelmalähdettä (vaikkapa Internet-sivua ja digi- TV-kanavaa) samanaikaisesti. TÄYSIN DIGITAALINEN LIITÄNTÄ Digi-TV VIRITTÄYDY DIGI-TV:N KATSELUUN HDMI-liitäntä varmistaa, että digitaalisesta lähteestä saadaan plasmanäyttöön mahdollisimman laadukas kuva ja ääni. Koska esimerkiksi DVD-soittimen tai - tallentimen HDMI-lähtöliitännästä tuleva signaali on digitaalinen ja pakkaamaton, laatu ei heikkene lainkaan. Kaapelivyyhdet voi unohtaa, sillä kaikki ääni- ja videosignaalit kulkevat yhden ja saman HDMI-kaapelin kautta. Pioneerin digitaalisen multimediavastaanottimen avulla voit nauttia maksuttomista maanpäällisen antenniverkon digi-tv-kanavista ja digitaalisista radiokanavista heti. Ne tarjoavat paljon viihdemahdollisuuksia ja erinomaisen äänenlaadun.

14 14 PURE VISION PLASMA PDP-506XDE PDP-436XDE PUREBLACKkidekerros PURE Vision Plasma TV Digitaalinen viritin antenniverkkoon CM 109 CM PDP-506XDE PDP-436XDE Multimediavastaanottimen etupaneelin liitäntöjen kansi avattuna PDP-506XDE ja lisävarusteina saatavat TV:n sivuille asennettavat kaiuttimet (PDP-S38) ja kääntyvä pöytäjalusta (PDK-TS12). PÄÄOMINAISUUDET Plasmanäyttö Tämä HD ready -vaatimusten mukainen plasma-tv tarjoaa erittäin laadukkaan kuvan Kuvan tummien alueiden kontrastit ovat erinomaiset Pioneerin ainutlaatuisen PUREBLACK-kidekerroksen ansiosta Puhdaslinjainen ja erittäin ohut (9,2 cm) Asenna plasma-tv seinälle kätevän asennuskiinnittimen avulla tai valitse pöytätai lattiajalusta Valitse TV:n sivuille tai alle asennettavat* kaiuttimet * Vain 43-tuumaisiin malleihin. Multimediavastaanotin Maanpäällisen antenniverkon maksuttomien digitaalisten TV- ja radiokanavien vastaanotto sisärakenteisen digitaalivirittimen kautta ja digi-tv-ohjelmien valinta elektronisen ohjelmaoppaan (EPG) avulla NexTView-ohjelmaopas Voit katsella digitaalikameralla ottamiasi kuvia Home Gallery -toiminnon avulla (JPEG Picture Viewer) Voit katsella kahta TV-kanavaa (analogista ja digitaalista) samanaikaisesti kaksikuvanäytön ja kuva kuvassa -toiminnon ansiosta Tietokone on helposti liitettävissä plasma-tv:hen tietokoneelle tarkoitetun tuloliitännän kautta Uusi alumiinista valmistettu, valmiiksi ohjelmoitu kaukosäädin mahdollistaa kotiviihdelaitteiden helpon ohjauksen Liitännät kuulokkeille ja subwooferille PDP-506XDE ja PDP-436XDE omaavat samat ominaisuudet kuin PDP-506FDE ja PDP-436FDE Digi-TV MAANPÄÄLLISEN ANTENNIVERKON DIGITAALIKANAVIEN VASTAANOTTO (PDP-506XDE, PDP-436XDE) PDP-506XDE- ja PDP-436XDE-plasmatelevisioioiden mukana tulee digitaalinen multimediavastaanotin, jossa on sekä digitaalinen että analoginen viritin. Voit katsella kaikkia maanpäällisen antenniverkon maksuttomia digitaalisia TV-kanavia ja kuunnella radiokanavia. CA-moduulin ja katselukortin avulla voit katsella myös maksullisia kanavia. Nyt saat käyttöösi laajan valikoiman viihdelähteitä, musiikkia ja muita viihdelähteitä, joiden äänenlaatu on moitteeton. Myös Dolby Digital -äänen vastaanotto on mahdollista (jos lähete sen sisältää). Voit käyttää pitkälle kehitettyjä ja monipuolisia toimintoja, kuten uutta digitaalivirittimen lähtötilaa. Sen avulla voit tallentaa digitaalista ohjelmaa samalla, kun katselet analogista. Huomautus: Tämä tuote on yhteensopiva maanpäällisen antenniverkon digitaalisten kanavien kanssa tuotteen esittelyajankohtana (lisätietoja on tekniset tiedot sisältävässä osassa). Vastaanottomahdollisuudet voivat riippua käytössä olevan antennin tyypistä ja kunnosta. Antenni saattaa vaatia uusimista. Ohjelmaopas (EPG) NEXTVIEW-OHJELMAOPAS HELPOTTAA TV-OHJELMAN VALINTAA (PDP-506XDE, PDP-436XDE) Pioneerin plasma-tv:n mukana tuleva multimediavastaanotin tuo käyttöösi maanpäällisten analogisten lähetysten NexTView EPG -ohjelmaopasta*. Voit suunnitella katseluviikkosi selaamalla 7-päiväistä ohjelmaopasta kuvaruudussa. Voit päättää, mitä ohjelmia katsot suoraan ja mitä tallennat myöhemmin katseltaviksi**. Mitään ei jää katsomatta. Aihe- ja ohjelmasuodattimilla voit mukauttaa ohjelmaluetteloa edelleen ja saada ilmoituksen muista kuvaruutupalveluista. * Saatavuus riippuu käyttäjän oleskelumaasta. ** NexTView-ohjelmaoppaan kanssa yhteensopivien laitteiden yhteydessä. NexTView-kuvaruutunäyttö Katso lisätietoja ominaisuuksista ja tekniikasta osoitteesta

15 PURE VISION PLASMA 15 PDP-506FDE PDP-436FDE PURE Vision Plasma TV PUREBLACKkidekerros CM 109 CM PDP-506FDE PDP-436FDE Multimediavastaanottimen etupaneelin liitäntöjen kansi avattuna PDP-436FDE ja lisävarusteina saatava TV:n alle asennettava kaiutin (PDP-S39) ja pöytäjalusta (PDK-TS10). PÄÄOMINAISUUDET Plasmanäyttö Tämä HD ready -vaatimusten mukainen plasma-tv tarjoaa erittäin laadukkaan kuvan Kuvan tummien alueiden kontrastit ovat erinomaiset Pioneerin ainutlaatuisen PUREBLACK-kidekerroksen ansiosta Puhdaslinjainen ja erittäin ohut (9,2 cm) Asenna plasma-tv seinälle kätevän asennuskiinnittimen avulla tai valitse pöytä- tai lattiajalusta Valitse TV:n sivuille tai alle asennettavat* kaiuttimet Multimediavastaanotin Analogisten TV-kanavien katselu sisärakenteisen analogisen virittimen avulla Suora, tarkka digitaalinen audio- ja videosignaalin siirto HDMIliitännän kautta Ammattilaatuisen ISF C 3 -kalibroinnin avulla voit optimoida plasmanäytön kuvan katseluympäristöösi Teksti-tv, sivun muisti * Vain 43-tuumaisiin malleihin. HDTV HDTV: HUIPPULAATUISTA TV-KUVAA KOTITEATTERIIN Teräväpiirtotelevisio (HDTV) on väritelevision tulon jälkeen tärkein uudistus TV-tekniikassa. Pioneerin HD ready -sertifioidun plasma-tv:n avulla olet valmis HDTV-lähetysten erinomaisen kuvan ja äänen vastaanottoon. Signaalit lähetetään ja vastaanotetaan digitaalisina, mikä mahdollistaa terävän kuvan, estää analogisten häiriöt sekä mahdollistaa suuren kanavamäärän ja vuorovaikutteisten palvelujen hyödyntämisen. Teräväpiirtoinen HDTV-kuva on paljon tavallista tarkempi ja tarjoaa tavallista yksityiskohtaisemman kuvan. Kuva lähetetään laajakuvamuotoisena (16:9), mikä tarjoaa elokuvateatterimaisen katseluelämyksen. Myös ääni on elokuvateatterimaisen laadukas: HDTV-lähetyksessä voi olla monikanavainen digitaalinen tilaääni. AMMATTIMAINEN KALIBROINTI ISF C 3 (Custom Calibration Configuration) toiminnon avulla voit optimoida plasmanäytön kuvan katseluympäristön mukaan. Valinnaisesti voidaan käyttää ISF-ammattilaisen palvelua ja antaa hänen säätää plasmanäytön kontrastin, värisävyn, väritason ja muut asetukset. Näin voidaan luoda kaksi omiin katseluolosuhteisiisi sopivaa asetusta: toinen voi esimerkiksi olla sopiva katseluun kirkkaassa valaistuksessa ja toinen illan pimeydessä. Katso täydelliset ominaisuustiedot ja tekniset tiedot sivuilta 81 ja 82.

16 16 PURE VISION PLASMA PDP-615EX PURE Vision Plasma -paneeli ISF C 3 -kalibrointi CM PÄÄOMINAISUUDET Suora, tarkka digitaalinen audio- ja videosignaalin siirto HDMI-liitännän kautta Ammattilaatuisen ISF C 3 -kalibroinnin avulla voit optimoida plasmanäytön kuvan katseluympäristöösi Valkoisen sävyn säätömahdollisuus värilämpötilan asetusten avulla Kohinanvaimennustekniikka mahdollistaa täysin kohinattoman kuvan Asenna plasmanäyttö pöytäjalustalle (PDK-1014) tai valitse seinäasennuskiinnitin (PDK-WM03) PDK-1014 Pöytäjalusta PDK-WM03 Seinäkiinnitin 221,6 mm 470 mm 646,2 mm mm (Vain 61-tuumaisille näytöille) 950 mm Syvyys: 45 mm (Vain 61-tuumaisille näytöille) Katso lisätietoja ominaisuuksista ja tekniikasta osoitteesta

17 PURE VISION PLASMA 17 PDK-TS12 Kääntyvä pöytäjalusta PDK-TS10 Pöytäjalusta 249,5 mm 491 mm 577 mm 380 mm (Vain 43- ja 50-tuumaisille näytöille) 566 mm (Vain 43- ja 50-tuumaisille näytöille) 325 mm PDK-FS06 Lattiajalusta PDK-FS05 Kelluva Lattiajalusta 784 mm 760 mm 701 mm 476 mm Lähdelaitteen sijoitusmahdollisuus 960 mm 478 mm (Vain 43- ja 50-tuumaisille näytöille) (Vain 43- ja 50-tuumaisille näytöille) PDK-WT02* Seinäkiinnitin, säädettävä kulma PDK-WM02 Seinäkiinnitin 475 mm 573 mm 576 mm Syvyys: 32 mm 740 mm Syvyys: 67 mm (Vain 43- ja 50-tuumaisille näytöille) (Vain 43- ja 50-tuumaisille näytöille) * Näytön alle asennettuja kaiuttimia käytettäessä kulmavaihtoehdot ovat rajoitetut. PDA-H03 Tavallinen pitkä järjestelmäkaapeli (10 m) PDA-H05 Katso kytkentäesimerkki sivulla 81. Optinen pitkä järjestelmäkaapeli (30 m) PDP-S39 Alle asennettava kaiutin PDP-S37 PDP-S38 Mitat (L x K x S): PDP-S37 43-tuumaisille PDP-S38 50-tuumaisille Sivuille asennettavat kaiuttimet PDP-S37 = 76,5 x 632 x 92 mm PDP-S38 = 76,5 x 717 x 92 mm Mitat (L x K x S): 1076 x 83 x 92 mm Vain 43-tuumaisille näytöille Katso täydelliset ominaisuustiedot ja tekniset tiedot sivulta 82.

18 18 PURE VISION PLASMA -TEKNIIKKA PUREBLACK-paneeli SELKEÄ PARANNUS MUSTAN SÄVYJEN TOISTOON (PDP-506XDE, PDP-436XDE, PDP-506FDE, PDP-436FDE) Pioneerin plasmatelevisioiden kuvan syvyysvaikutelma on erinomainen, ja myös tummien alueiden yksityiskohdat erottuvat selkeinä. Kuvan tummien alueiden ja pimeiden kohtausten terävyys ja kontrasti on hyvä. Tummien harmaasävyjen toistoalue on laaja ja ulottuu puhtaaseen mustaan saakka. Tämän selityksenä on Pioneerin ainutlaatuinen PUREBLACK-kidekerros, joka on lisätty suojalasin alle. Se lisää yleistä kirkkautta ja parantaa energiankäytön hyötysuhdetta. SOLURAKENNE PUREBLACK-PANEELI JA PUREBLACK-KIDEKERROS 1 2 Suurempi valon määrä Direct Colour Filter -suodin Etulasisubstraatti Suojakerros Atomirakenne Plasmapurkaus Tavallinen solurakenne Ultraviolettisäteet Vohvelimainen syvä rajaharjannerakenne Takalasisubstraatti Uusi Solurakenne Emissiivinen kidekerros ) Direct Colour Filter -suodin 2) Etulasisubstraatti 3) Läpinäkyvä elektrodi 4) Dielektrinen eristekerros 5) Suojakerros 6) Emissiivinen kidekerros 7) Syvä vohvelimainen rajaharjannerakenne 8) Punainen fosfori 9) Vihreä fosfori 10) Sininen fosfori 11) Musta juova 12) Lisäelektrodi 13) Ohjattava suojakerros 14) Ohjattava elektrodi 15) Takalasisubstraatti ERITTÄIN KIRKAS KUVA (PDP-506XDE, PDP-436XDE, PDP-506FDE, PDP-436FDE, PDP-615EX) Pioneerin ainutlaatuinen vohvelimainen, syvä rajaharjannerakenne varmistaa, että plasmasolut on kapseloitu kaikilta puolilta niin, ettei niiden valo vuoda viereisiin soluihin, mikä vähentäisi niiden kirkkautta. Kuva on aiempaa kirkkaampi ja myös säilyy kirkkaana kaikissa olosuhteissa. TÄYTELÄINEN VÄRIEN TOISTO (PDP-506XDE, PDP-436XDE, PDP-506FDE, PDP-436FDE) Pioneerin uusi kalvomainen Direct Colour Filter -suodin, joka on kiinnitetty suoraan plasmapaneelin eteen, poistaa heijastuksia ja tehostaa värien toistoa. Se vähentää huomattavasti ulkoisten ja paneelin itsensä aiheuttamien valonheijastusten häiritsevää vaikutusta. Näin saadaan kontrastikas kuva myös kirkkaasti valaistussa ympäristössä. Suodin on myös hyvin ohut ja kevyt, ja niinpä plasmapaneelikin on ohut (92 millimetriä). Tavallinen plasma-tv Pioneerin plasma-tv ja Direct Colour Filter PDP-506XDE PDP-436XDE PDP-506FDE PDP-436FDE PDP-615EX HD ready -sertifioitu Digitaalinen viritin maanpäällisen antenniverkon kanaville ja elektroninen ohjelmaopas (EPG) Analoginen viritin ja teksti-tv Elektroninen ohjelmaopas (NexTView EPG) Home Gallery (JPEG Picture Viewer -toiminto) Kuva kuvassa / kaksikuvatila HDMI-tulo Tietokonetulo Katso lisätietoja ominaisuuksista ja tekniikasta osoitteesta

19 PURE VISION PLASMA -TEKNIIKKA 19 PURE Drive 2 HD HUIPPULAATUINEN KUVANKÄSITTELY Pioneerin digitaalinen PURE Drive 2 HD -tekniikka optimoi plasmanäytön kuvan. Kuvanparannustekniikoiden yhdistelmä tarjoaa kuvan, joka on luonnollinen, puhdas, kohinaton, terävä ja kontrastikas. KIRKKAAT JA LUONNOLLISET VÄRIT (PDP-506XDE, PDP-436XDE, PDP-506FDE, PDP-436FDE, PDP-615EX) Pioneerin väriasetuksilla voit säätää värit helposti mielesi mukaan. Valkoisen sävyä voi säätää värilämpötilan asetuksella. Värienhallinnan asetuksella voit säätää tiettyä väriä läheisiin väreihin vaikuttamatta. Siten voit saada luonnollisen väritoiston. CTI-väriterävöinti (Colour Transient Improvement) terävöittää värialueiden reunoja ja selkeyttää siten kuvaa. PUHDAS JA KOHINATON KUVA (PDP-506XDE, PDP-436XDE, PDP-506FDE, PDP-436FDE, PDP-615EX) Pioneerin plasma-tv:t tarjoavat huipputekniikoidensa ansiosta puhtaan, kohinattoman kuvan. Digitaalinen kohinanvaimennus vaimentaa kuvakohinaa ja tuottaa alkuperäistä vastaavan kuvan. MPEG-kohinanvaimennus* vähentää MPEG-videokuvassa esiintyvää ääriviivakohinaa (mosquito noise) yksityiskohtien kärsimättä. Tämä on hyödyllistä katseltaessa DVD-elokuvia tai digitaalisia TV-kanavia. Analogisten TV-kanavien katselussa virittimen kohinanvaimennus* sovittaa kohinanvaimennuksen määrän automaattisesti signaalin voimakkuuden mukaiseksi. PAL-signaalilla toimiva 3D Y/C erotussuodin* erottaa kirkkaussignaalit (Y) ja värisignaalit (C) toisistaan ja siten vähentää värihäiriöitä. Tuloksena on selvästi tavallista parempi kuvanlaatu ilman häiritsevää kohinaa. * Ei mallissa PDP-615EX. Tavallinen plasma-tv Pioneerin plasma-tv ja Digital Noise Reduction KIRKKAAT JA LUONNOLLISET VÄRIT (PDP-506XDE, PDP-436XDE, PDP-506FDE, PDP-436FDE) LUONNOLLISET VÄRISÄVYT Pioneerin pyrkimys täydelliseen kuvaan on tuottanut i-clear Drive -ohjaustekniikan. Tekniikka analysoi kuvat ja optimoi sitten värisävyjen muutokset ja kirkkaustasot automaattisesti. Uusi monibittinen käsittely lisää sävytasojen määrää, joten entistä suuremman värimäärän esittäminen on mahdollista. Erityisesti kuvan tummat alueet hyötyvät tästä sävyjen määrän lisäyksen tuomasta yksityiskohtaisuudesta. Tavallinen plasma-tv: Sävyjen portaittaisuus näkyy selvästi Pioneerin plasmanäyttö ja i-clear Drive: Sävymuutokset ovat tasaisempia PUHDAS KUVANTOISTO Pioneerin Dynamic HD Conversion -tekniikan ansiosta kuva on terävä ja selkeä. Kukin kuvapiste optimoidaan erikseen 84 ympäröivän kuvapisteen perusteella. Kuva on ennennäkemättömän luonnollinen. Tavallinen plasma-tv Pioneerin plasma-tv ja Dynamic HD Converter TERÄVÄ JA KONTRASTIKAS KUVA (PDP-506XDE, PDP-436XDE, PDP-506FDE, PDP-436FDE) Pioneerin plasma-tv tarjoaa sävykkään ja värikkään kuvan. Dynamic Range Expander -tekniikka parantaa kuvan kirkkaiden ja tummien alueiden toistoa. Tekniikka analysoi koko kuvan dynamiikan ja säätää kuvaan sitten jatkuvasti sen ominaisuuksien mukaan. Tämä parantaa huomattavasti kuvan kontrastia ja terävyyttä ja kuvan tummien alueiden yksityiskohtaisuutta.

20 20

21 21 Kotitallennuksen uuden mahdollisuudet Pioneerin DVD-tallentimet ovat erinomainen ratkaisu digitaalisen tallennuksen tarpeisiin. Voit tallentaa haluamasi ohjelmat helposti ja nopeasti. Kiintolevylle mahtuu vielä enemmän ohjelmia, tuntikausiksi. Helli silmiäsi tallenteiden erinomaisella kuvanlaadulla. Ensiluokkainen, kompromissiton laatu vie sinut uuteen maailmaan.

22 22 DVD-TALLENTIMET Pioneerin DVD-tallentimet: Parasta tallennuslaatua ja käteviä toimintoja TALLENNUS ERI LÄHTEISTÄ DIGITAALISELLA LAADULLA Pioneerin DVD-tallentimet ovat erinomainen ratkaisu ohjelmien tallennukseen ja arkistointiin. Koska tallenteet ovat digitaalisia, laatu vastaa alkuperäistä täydellisesti. Voit tallentaa ohjelmia eri lähteistä: videonauhurista, digitaalisesta videokamerasta, kaapeli- tai satelliittivirittimestä tai maanpäällisen antenniverkon digi-tv-kanavilta. TÄRKEIMMÄT TEKNIIKAT ENTISTÄ ENEMMÄN TALLENTEITA KIINTO- JA DVD-LEVYLLE Pioneerin kiintolevy-dvd-tallentimen ovat markkinoiden huippua. Ne tarjoavat pisimmän tallennusajan sekä sisärakenteiselle kiintolevylle että DVD-levyille. Suuri kapasiteetti merkitsee, että voit valita tallennuslaadun sopivaksi kulloisenkin tarpeen mukaan: alhaista laatua käytettäessä levylle mahtuu valtava määrä ohjelmia, ja korkeaa laatua käytettäessä saadaan mahdollisimman yksityiskohtainen kuva. Myös DVD-levylle mahtuu nyt entistä enemmän: kaksikerroksiselle DVD-R-levylle voi tallentaa jopa 24 tuntia ohjelmia. Enintään 711 tuntia 24 tuntia Kaksikerroksinen DVD-R

23 DVD-TALLENTIMET 23 Pioneerin DVD-tallennin tuo käyttöösi digitaalisen tallennuksen edut. Saat tarkan kuvan, joka ei huonone ajan kuluessa. Voit jopa katsella tallennettavaa ohjelmaa sen alusta samalla, kun ohjelman loppuosan tallennus jatkuu. Voit tallentaa, tallentaa uudelleen, editoida ja pikakopioida miten haluat. Mikään muu väline ei anna yhtä monipuolisia mahdollisuuksia. EDITOI OHJELMIA NIIN KUIN HALUAT DVD-tallentimen monipuolisilla editointitoiminnoilla voit koostaa ohjelman haluamallasi tavalla nopeasti ja helposti. Voit poistaa tarpeettomat osat, kuten mainokset. Voit jopa tehdä ohjelmasta useita editoituja versioita ja samalla säilyttää alkuperäisen. MUUTA DVD-TALLENNIN DIGITAALISEKSI LEVYAUTOMAATIKSI Jopa 999 CD:tä kiintolevylle Pioneerin kiintolevy-dvd-tallentimilla voi tallentaa paitsi TV-ohjelmia myös musiikkia. Se on aito digitaalinen levyautomaatti: voit kopioida kiintolevylle tuhansia kappaleita CD-levyiltäsi. Voit nauttia katkeamattomasta musiikista tuntikausien ajan. VAIVATON KÄYTTÖ Istu alas ja rentoudu. Pioneerin DVD-tallentimen käyttö on helppoa. Sen helppokäyttöinen graafinen käyttöliittymä yksinkertaistaa käyttöä. Tallennukseen, editointiin ja arkistointiin tarvitaan vain muutama kaukosäätimen näppäimen painallus. DVD-tallennin opastaa sinua automaattisesti kuvaruutunäytön avulla. Löydät haluamasi kohdan nopeasti liikkuvien pienoiskuvien valikon avulla. PARASTA A-RYHMÄÄ: PIONEERIN PLASMA-TV JA PIONEERIN DVD-TALLENNIN Pioneerin plasma-tv näyttää DVD-tallentimella tallennetut ohjelmat erittäin laadukkaina. Kuva on terävä ja värit kirkkaat. YHTEENSOPIVA TIETOKONEEN JA AUTON DVD-SOITTIMEN KANSSA Voit ottaa DVD-levyt mukaasi ajomatkalle. Voit toistaa tallentamiasi DVD-levyjä Pioneerin auto-dvd-soittimella tai vaikkapa kannettavan tietokoneen avulla. NOPEA PIKAKOPIOINTI Useimmat Pioneerin kiintolevyllä varustetut mallit kopioivat ohjelman pituuteen verrattuna jopa 100-kertaisella nopeudella. Esimerkiksi 2 tunnin ohjelman kopiointi kestää vain 1,2 minuuttia. Nopeus on suurempi kuin muissa markkinoilla olevissa laitteissa. HDMI VARMISTAA PUHTAAN KUVAN JA ÄÄNEN Pioneerin DVD-tallentimien huippumallissa on HDMI (High Definition Multimedia Interface) -liitäntä, joka mahdollistaa pakkaamattoman digitaalisen signaalin siirron tallentimesta plasmanäyttöön. Signaali pysyy täysin muuttumattoman ja tarjoaa täydellisen digitaalikuvan ja -äänen. Kiintolevy DVD-R/DVD-RW

24 24 DVD-TALLENTIMET 400 Gt Kiintolevy HDMI EPG -ohjelmaopas DVR-930H-S Kiintolevy/DVD-tallennin J b/a d PÄÄOMINAISUUDET Voit tallentaa 400 Gt:n kiintolevylle jopa 700 tuntia ohjelmia ja yksikerroksiselle DVD-R- tai DVD-RW-levylle jopa 8 tuntia Voit nauttia pakkaamattoman digitaalisen ohjelmalähteen tuottamasta, laadultaan alkuperäistä vastaavasta videokuvasta ja äänestä HDMI-liitännän ansiosta 10-bittisen digitaalisen signaalinkäsittelyn, 108 MHz:n / 14 bitin DA-muuntimen ja VQE9:n ansiosta videotallennus ja -toisto on verrattoman laadukasta Puhdas, laadukas ääni tukevan kaksikerrosrungon ansiosta Tallennettujen ohjelmien kopiointi kiintolevyltä DVD-levylle laadun heikkenemättä (jopa 55 kertaa reaaliaikaa nopeammin kiintolevyltä DVD-R-levylle) Löydät haluamasi ohjelman helposti ja voit aloittaa tallennuksen yhdellä näppäimen painalluksella elektronisen GUIDE Plus+ - ohjelmaoppaan avulla Säästät aikaa Chase Play -toiminnon avulla, koska voit katsella tallennettavasta ohjelmasta mitä tahansa jo tallennettua kohtaa keskeyttämättä ohjelman loppuosan tallennusta Voit kytkeä DV-liitäntään digitaalisen videokameran ja editoida kotivideoita 400 GT:N KIINTOLEVY-DVD-TALLENNIN (DVR-930H) Kun tallennat TV-ohjelmat, elokuvat ja kotivideot Pioneerin kiintolevy-dvd-tallentimella DVR-930H, saat tallenteisiin erinomaisen kuvan ja äänen, joka säilyy muuttumattomana. Sisärakenteiselle 400 gigatavun kiintolevylle mahtuu jopa 700 tuntia video-ohjelmaa. Voit katsella tallennettua sisältöä, editoida sitä tai poistaa sen milloin haluat. DVR-930H:n pikakopiointitoiminnolla voit kopioida ohjelman kiintolevyltä DVD-levylle jopa 55-kertaisella nopeudella verrattuna ohjelman todelliseen kestoon. Laatu ei heikkene. LAADUKAS VIDEOKUVAN TALLENNUS (DVR-930H) DVR-930H:n tärkeä avainominaisuus on se, että siinä videotulosignaali muunnetaan analogisesta digitaaliseksi. Digitaalisignaalia käsitellään sitten 10-bittisenä. Muunnos analogisesta digitaaliseen muotoon kattaa kaikki videosignaalimuodot RGB-signaali mukaan lukien, mikä varmistaa parhaan mahdollisen kuvanlaadun. Digitaalisen käsittelyn osana digitaalinen aikavirhekorjain (Time Base Corrector, TBC) stabiloi signaalin ja poistaa analogisissa videotallenteissa muutoin usein esiintyvän värinän. Pioneerin digitaalinen Picture Creation -prosessointi parantaa kuvaa entisestään ohjelman sisällöstä ja tallennustavasta riippumatta. Analogisten lähteiden lisäksi voit tallentaa myös digitaalisella DV-liitännällä varustetuista lähteistä tulevaa ohjelmaa. Tällöin laite muuntaa ohjelman DV-muodosta MPEG-muotoon. Katso lisätietoja ominaisuuksista ja tekniikasta osoitteesta

25 DVD-TALLENTIMIEN TEKNIIKKAA 25 HDMI (HIGH DEFINITION MULTIMEDIA INTERFACE): DIGITAALINEN LIITÄNTÄ* (DVR-930H) alkuperäinen ANALOGINEN SIIRTO näyttö DIGITAALINEN HDMI-SIIRTO alkuperäinen näyttö Kiintolevy-DVD-tallentimessa DVR-930H on HDMI-liitäntä, joten se siirtää digitaalisen sisällön tarkasti ja suoraan video- tai audiolevyltä HDMI-liitännällä varustettuun näyttölaitteeseen yhden kaapelin kautta. -virhe TÄYSIN DIGITAALINEN 10-BITTINEN SIGNAALINSIIRTO MPEG-DEKOODERI 10-BITTINEN VQE9- VIDEOKUVAN PARANNUS HDMI- LÄHETIN 10-bitt. 10-bitt. 10-bitt. PDP-506FDE DVR-930H-S 10-bitt. 10-bitt. MULTIMEDIAVASTAANOTIN Täysin digitaalinen signaalinsiirto ohjelmalähteestä Pioneerin plasma-tv:hen * DVI/HDCP-yhteensopivan laitteen liittäminen HDMI-liitäntään vaatii muunnoskaapelin tai sovittimen. Huomaa, että äänisignaalia ei siirretä DVI-liitännän kautta. Tämä laite on yhteensopiva HDMI-standardin version 1.1 kanssa. Liitetty laite voi aiheuttaa sen, että DVI-liitäntää käytettäessä signaalinsiirto ei ole täysin luotettavaa. VQE9-KUVANPARANNUS (DVR-930H) DVR-930H:ssa on pitkälle kehitetty 10-bittinen digitaalinen videokuvan käsittelypiiri, joka varmistaa luonnollisen kuvan. Pioneerin videokuvan parannusjärjestelmä (Video Quality Enhancer, VQE9) mahdollistaa videokuvan laadun tarkan säädön PureCinema Progressive Scan -tekniikan ja Component Frame Recursive Digital -kohinanvaimennuksen avulla. Lisäksi VQE9 parantaa selvästi kaiken videodatan progressiivista prosessointia. Parannetun vinoviivojen tasoituksen ansiosta kuvan ääriviivat ovat tasaisia ja luonnollisia. Alkuperäinen signaali VQE9:llä parannettu kuva 108 MHZ:N 14-BITTINEN VIDEO-DA-MUUNNIN (DVR-930H) Pioneerin DVR-930H-S:ssä on huippulaadukas 108 MHz:n 14-bittinen DA-muunnin, joten se tarjoaa aina erinomaisen hyvän kuvan. Yleensä vain high-end-luokan DVD-soittimissa oleva 108 MHz:n 14-bittinen video-da-muunnin tuottaa tavallisia muuntimia tarkemman kuvan. Mikä on siis tuloksena? Alkuperäistä DVD-lähdettä mahdollisimman tarkasti vastaava laadukas kuva. VAKAA ALUSTA ERINOMAISELLE A/V-VIIHTEELLE (DVR-930H) Rungon lujuus ja vakaus ovat tärkeitä puhtaan video- ja audiotoiston kannalta. Siksi mallissa DVR-930H on kaksikerroksinen runko. Tämä ominaisuus vaimentaa sisäisen ja ulkoisen värinän ja siten edesauttaa puhdasta kuvan ja äänen toistoa. Ruostumaton stabilointilevy pitää ohjauspiirit vakaina ja siten poistaa värinää, joka voisi aiheuttaa häiriöitä. Myös DVD-tallennusyksikön ylimääräinen kiinnityspiste poistaa värinää ja lisää vakautta entisestään. Yhdessä nämä ominaisuudet parantavat erinomaista kuvan ja äänen toistoa vielä entisestään. Kaksikerroksinen runko Katso täydelliset ominaisuustiedot ja tekniset tiedot sivuilta 83 ja 86.

26 26 DVD-TALLENTIMET Jopa 711 tuntia ohjelmia kiintolevylle EPG -ohjelmaopas DVR-630H-S Kiintolevy/DVD-tallennin J b/a d PÄÄOMINAISUUDET Voit tallentaa 250 Gt:n kiintolevylle jopa 711 tuntia ohjelmia ja kaksikerroksiselle DVD-R-levylle jopa 24 tuntia Tallennettujen ohjelmien kopiointi kiintolevyltä DVD-levylle laadun heikkenemättä (jopa 100 kertaa reaaliaikaa nopeammin kiintolevyltä DVD-R-levylle) Löydät haluamasi ohjelman helposti ja voit aloittaa tallennuksen yhdellä näppäimen painalluksella elektronisen GUIDE Plus+ - ohjelmaoppaan avulla Voit kopioida CD-levysi kiintolevylle ja luoda suosikkiraidoistasi digitaalisen levyautomaatin Helppo ohjetoiminto antaa käyttöohjeita Uuden laadukkaan MPEG-kooderin, 10-bittisen digitaalisen signaalinkäsittelyn ja 10-bittisen 54 MHz:n DA-muuntimen ansiosta videotallennus ja -toisto on verrattoman laadukasta Säästät aikaa Chase Play -toiminnon avulla, koska voit katsella tallennettavasta ohjelmasta mitä tahansa jo tallennettua kohtaa keskeyttämättä ohjelman loppuosan tallennusta Voit kytkeä DV-liitäntään digitaalisen videokameran ja editoida kotivideoita Voit toistaa kaikkia itse tallennettuja DVD-levyjä (DVD-R/DVD-RW, kaksikerroksinen DVD-R, +R/+RW, DVD-RAM) ENNÄTYKSET KAATUVAT, BRILJANTTIA LAATUA! (DVR-630H, DVR-530H, DVR-433H, RCS-77H) Pioneerin kiintolevy-dvd-tallentimet tuovat käyttöösi pisimmän mahdollisen tallennusajan sekä kiintolevylle että DVD-levylle. DVR-630H:n 250 gigatavun kiintolevylle mahtuu hulppeat 711 tuntia ohjelmaa. Pioneerin tekniikka valjastaa myös DVD-levyjen parhaat voimat käyttöösi. Voit nyt tallentaa ja arkistoida kaksikerroksiselle DVD-R-levylle jopa 24 tuntia ohjelmaa. Lisäksi kaikilla kiintolevyllä varustetuilla Pioneerin malleilla voi kopioida 2-tuntisen ohjelman 1,2 minuutissa. Kopiointinopeus on siis 100 kertaa ohjelman reaaliaikaista kestoa nopeampaa. Itse asiassa nopeinta maailmassa. DVR-630H DVR-530H DVR-433H Kiintolevyn kapasiteetti Kiintolevyn tallennusaika 2-kerroksisen DVD-R-levyn tallennusaika 250 Gt Enintään 711 tuntia Enintään 24 tuntia 160 Gt Enintään 455 tuntia Enintään 24 tuntia 80 Gt Enintään 227 tuntia Enintään 24 tuntia LUOTETTAVAA LAATUA KERTA TOISENSA JÄLKEEN (DVR-630H, DVR-530H, DVR-433H, RCS-77H) Pioneerin uudet kiintolevy-dvd-tallentimet tarjoavat pisimmän tallennusajan ja nopeimman kopioinnin, ja niiden tekniikka takaa poikkeuksellisen laadukkaan tallennuksen ja toiston. MPEG-dekooderi parantaa videokuvan tarkkuutta kaikissa tallennustiloissa, myös uudessa erittäin laadukkaassa XP+-tilassa. Sen ansiosta kiintolevylle voi tallentaa myös VR Mode -tilaa käyttäen. 10-bittinen tarkkaa videokuvan käsittely poistaa kuvasta häiritsevän portaittaisuuden ja tekee kuvasta luonnollisen. Tätä edesauttaa myös 10-bittinen 54 MHz:n video-damuunnin, joka parantaa kuvan tarkkuutta toiston aikana. Katso lisätietoja ominaisuuksista ja tekniikasta osoitteesta

27 DVD-TALLENTIMET 27 Jopa 455 tuntia ohjelmia kiintolevylle EPG -ohjelmaopas DVR-530H-S Kiintolevy/DVD-tallennin J b/a d PÄÄOMINAISUUDET Voit tallentaa 160 Gt:n kiintolevylle jopa 455 tuntia ohjelmia ja kaksikerroksiselle DVD-R-levylle jopa 24 tuntia Löydät haluamasi ohjelman helposti ja voit aloittaa tallennuksen yhdellä näppäimen painalluksella elektronisen GUIDE Plus+ - ohjelmaoppaan avulla Tallennettujen ohjelmien kopiointi kiintolevyltä DVD-levylle laadun heikkenemättä (jopa 100 kertaa reaaliaikaa nopeammin kiintolevyltä DVD-R-levylle) Voit kopioida CD-levysi kiintolevylle ja luoda suosikkiraidoistasi digitaalisen levyautomaatin Helppo ohjetoiminto antaa käyttöohjeita Uuden laadukkaan MPEG-kooderin, 10-bittisen digitaalisen signaalinkäsittelyn ja 10-bittisen 54 MHz:n DA-muuntimen ansiosta videotallennus ja -toisto on verrattoman laadukasta Säästät aikaa Chase Play -toiminnon avulla, koska voit katsella tallennettavasta ohjelmasta mitä tahansa jo tallennettua kohtaa keskeyttämättä ohjelman loppuosan tallennusta Voit kytkeä DV-liitäntään digitaalisen videokameran ja editoida kotivideoita Voit toistaa kaikkia itse tallennettuja DVD-levyjä (DVD-R/DVD-RW, kaksikerroksinen DVD-R, +R/+RW, DVD-RAM) GUIDE Plus+ -JÄRJESTELMÄ: ELEKTRONINEN OHJELMAOPAS (DVR-930H, DVR-630H, DVR-530H, RCS-77H) Gemstar TV Guide GUIDE Plus+ -järjestelmä on helppokäyttöinen elektroninen ohjelmaopas, jonka avulla voit selata kanavia, etsiä ohjelmia ajan tai tyypin mukaan ja tallentaa ohjelmat yhdellä näppäimen painalluksella. Kaapeli- tai satelliittikanavilta tai maanpäällisen antenniverkon digikanavilta saat GUIDE Plus+ -järjestelmän avulla ohjelmatiedot ja voit käynnistää vastaanottimen ohjelmien tallennusta varten. Voit käyttää GUIDE Plus+ -järjestelmää katsoessasi nykyistä TV-ohjelmaa, joten mitään ei jää näkemättä. LUO OMA DIGITAALINEN LEVYAUTOMAATTI Muuta Pioneerin kiintolevy/dvd-tallennin aidoksi digitaaliseksi levyautomaatiksi. Voit yhdellä näppäimen painalluksella kopioida CD-levyn kiintolevylle. Voit tallentaa 100 kappaletta 1 Gt:n tilaan. Tämän tarkoittaa, että 160 gigatavun kiintolevylle mahtuu yli raitaa. Saat siis käyttöösi tuntikausia suosikkimusiikkiasi. Laite on ihanteellinen arkisto valtavalle video- ja audiokirjastolle. Löydät kappaleet helposti kuvan avulla, ja voit muokata kappaleiden nimiä kaukosäätimellä. Katso täydelliset ominaisuustiedot ja tekniset tiedot sivuilta 83 ja 86.

28 28 DVD-TALLENTIMET Jopa100x pikakopiointi Jopa 227 tuntia ohjelmia kiintolevylle DVR-433H-S/K Kiintolevy/DVD-tallennin DVR-433H-S J b/a d DVR-433H-K PÄÄOMINAISUUDET Voit tallentaa 80 Gt:n kiintolevylle jopa 227 tuntia ohjelmia ja kaksikerroksiselle DVD-R-levylle jopa 24 tuntia Tallennettujen ohjelmien kopiointi kiintolevyltä DVD-levylle laadun heikkenemättä (jopa 100 kertaa reaaliaikaa nopeammin kiintolevyltä DVD-R-levylle) Voit kopioida CD-levysi kiintolevylle ja luoda suosikkiraidoistasi digitaalisen levyautomaatin Helppo ohjetoiminto antaa käyttöohjeita Uuden laadukkaan MPEG-kooderin, 10-bittisen digitaalisen signaalinkäsittelyn ja 10-bittisen 54 MHz:n DA-muuntimen ansiosta videotallennus ja -toisto on verrattoman laadukasta Säästät aikaa Chase Play -toiminnon avulla, koska voit katsella tallennettavasta ohjelmasta mitä tahansa jo tallennettua kohtaa keskeyttämättä ohjelman loppuosan tallennusta Voit kytkeä DV-liitäntään digitaalisen videokameran ja editoida kotivideoita Voit toistaa kaikkia itse tallennettuja DVD-levyjä (DVD-R/DVD-RW, kaksikerroksinen DVD-R, +R/+RW, DVD-RAM) DIGITAALISTA TALLENNUSTA AIEMPAA HELPOMMIN (DVR-630H, DVR-530H, DVR-433H, RCS-77H) Ohje: levyn viimeistelyyn kopioinnin jälkeen Näissä Pioneerin DVD-tallentimissa on monikielinen ohjetoiminto, jonka ansiosta saat opastusta näppäimen painalluksella. Etkö ole varma, mitä tehdä seuraavaksi? Paina kauko-ohjaimen HELP-näppäintä, niin kuvaruutuun tulee teksti, joka opastaa sinua seuraavissa valikkotoimissa. Nämä älykkäät DVD-tallentimet tuovat myös automaattisesti näkyviin ohjeita, jotka auttavat sinua laitteiden käytössä. Jos esimerkiksi kiintolevyllä on enää alle viisi tuntia tallennustila, automaattinen ohjetoiminto huomaa sen ja kehottaa sinua kopioimaan tai poistamaan ohjelmia. TALLENNUS DIGITAALISESTA VIDEOKAMERASTA (DVR-930H, DVR-630H, DVR-530H, DVR-433H, RCS-77H) Voit liittää digitaalisen videokameran DV-tuloliitäntään ja sitten tallentaa ja editoida itse kuvaamiasi otoksia. Kaukosäätimen ja Pioneerin graafisen kuvaruutunäytön avulla on helppo käyttää sekä videokameran että DVD-tallentimen toimintoja. Tallennus, toisto ja pikasiirrot sujuvat todella helposti. Voit kopioida otoksia videokamerasta suoraan DVD-R- tai DVD-RW-levylle. Voit myös kopioida otokset ensin kiintolevylle ja kopioida sitten vain haluamasi jaksot DVD-R- tai DVD-RW-levylle Pioneerin Copy List -toiminnon avulla. Katso lisätietoja ominaisuuksista ja tekniikasta osoitteesta

29 DVD-TALLENTIMET 29 Jopa 12 tuntia ohjelmia DVD-levylle DVR-230-S DVD-tallennin J b/a PÄÄOMINAISUUDET Jopa 12 tuntia ohjelmaa yhdelle 1-kerroksiselle DVD-R- tai DVD-RW-levylle Video Mode -tilassa Erittäin laadukas tallennus- ja toistokuva SCART-liitännän RGB-lähdön avulla CD-R- tai CD-RW-levyille tallennettujen MP3-musiikkitiedostojen toisto Advanced Disc Navigator -toiminnon avulla löydät levyltä haluamasi ohjelman nopeasti ja helposti Mainosten ohitus kaukosäätimen Commercial Skip -näppäimellä Sisällön selaus 1,5-kertaisella nopeudella Quickview-toiminnon avulla Tyylikäs ja vain 6,9 cm ohut DVD-tallennin SIIRRY LAADUKKAASEEN DVD-TALLENNUKSEEN Kun olet kokeillut DVD-tallennusta, et enää halua palata VHS-kasettien käyttöön. Kelauksia ei tarvita, ja käyttö on muutoinkin mukavampaa. Voit siirtyä haluamaasi kohtaukseen näppäimen painalluksella. Suuret videokasetit voi unohtaa. Kuvanlaatu on myös parempi eikä huonone ajan kuluessa. Tämä mahdollistaa suosikkiohjelmien turvallisen arkistoinnin. DVD-tallentimella DVR-230 voit tallentaa jopa 12 tuntia ohjelmia yhdelle DVD-levylle (Video Mode -tilassa). Voit tallentaa arkistoitavat ohjelmat suoraan DVD-R-levyille. Katselun jälkeen poistettavat ohjelmat voit tallentaa uudelleenkirjoitettaville DVD-RW-levyille. Todellista monipuolisuutta ja unelmalaatua. Katso täydelliset ominaisuustiedot ja tekniset tiedot sivuilta 83 ja 86.

30 30 DVD-TALLENTIMET Jopa 227 tuntia ohjelmia kiintolevylle Kiintolevy/DVD/VHSyhdistelmä DVR-RT601H-S EPG -ohjelmaopas Kiintolevy-DVD-tallennin/videonauhuri-yhdistelmä J b/a d PÄÄOMINAISUUDET Kiintolevy-DVD-tallentimen ja 4-nauhapäisen hifi-videonauhurin yhdistelmällä tallennus ja kopiointi on erittäin kätevää Voit tallentaa 80 Gt:n kiintolevylle jopa 227 tuntia ohjelmia ja kaksikerroksiselle DVD-R-levylle jopa 24 tuntia Valittavissa on kuusi kopiointiyhdistelmää: DVD kiintolevy, DVD VHS tai VHS kiintolevy Kopiointi suoraan VHS-nauhalta DVD-levylle VHS Auto Copy -näppäimellä Löydät haluamasi ohjelman helposti ja voit aloittaa tallennuksen kiinto- tai DVD-levylle yhdellä näppäimen painalluksella elektronisen GUIDE Plus+ -ohjelmaoppaan avulla Voit kopioida CD-levysi kiintolevylle ja luoda suosikkiraidoistasi digitaalisen levyautomaatin Helppo ohjetoiminto antaa käyttöohjeita Voit toistaa itse luotuja MP3- ja WMA-äänitiedostoja CD-R-, CD-RW- ja CD-ROM-levyiltä ja katsella digitaalisia JPEG-valokuvia Dual PureCinema Progressive Scan -tekniikka tarjoaa välkkymättömän, elokuvamaisen kuvan, joka ei rasita silmiä Voit toistaa tallentamiasi DVD-R- ja DVD-RW-levyjä monilla DVD-soittimilla UUTTA MONIPUOLISUUTTA: KOLME LAITETTA SAMASSA KOTELOSSA KOLME LAITETTA SAMASSA KOTELOSSA Tässä kolmen laitteen yhdistelmässä on kiintolevytallennin, DVD-tallennin ja VHS-videonauhuri. Se on erinomaisen kätevä laite elokuvien ystäville. Kiintolevyn kapasiteetti on 80 gigatavua, ja sille mahtuu jopa 227 tuntia ohjelmia. Kopiointiyhdistelmät ovat monipuoliset: DVD kiintolevy, DVD VHS tai VHS kiintolevy. Pioneerin ainutlaatuinen automaattinen kopiointi yhdellä näppäimellä tekee kotivideoiden arkistoinnista helppoa ja nopeaa. Painat vain VHS Auto Copy -näppäintä, niin laite valitsee automaattisesti tallennustilan tallenteen pituuden ja DVD-levyllä olevan kapasiteetin perusteella. VHS Auto Copy Tämä monikäyttöinen laite tarjoaa valikoiman helppokäyttöisiä toimintoja, kuten elektronisen ohjelmaoppaan ja kätevän ohjetoiminnon. Jukebox-toiminnolla voit tallentaa musiikki- CD-levyjä kiintolevylle yhdellä näppäimen kosketuksella. Se on kätevä lisätoiminto viihdetarpeisiin. DVR-RT601H on todellinen monipuolisuuden tyyssija. DVR-RT601H-S Katso lisätietoja ominaisuuksista ja tekniikasta osoitteesta

31 DVD-TALLENTIMET 31 DVR-RT501-S* DVD-tallennin/videonauhuri-yhdistelmä VHS/DVDyhdistelmä J * Ei saatavissa Suomessa. PÄÄOMINAISUUDET DVD-tallentimen ja 4-nauhapäisen hifi-videonauhurin yhdistelmällä tallennus ja kopiointi on erittäin kätevää Voit tallentaa TV-ohjelmat suoraan DVD-R- tai DVD-RW-levyille tai VHS-kaseteille Tämä virallisesti DivX -sertifioitu tuote mahdollistaa DivX -videotoiston koko kuvaruudussa* Voit kopioida ohjelmia VHS-nauhoilta DVD-R- tai DVD-RW-levyille tai päinvastoin** Valitse jokin neljästä DVD-tallennustilasta tai kahdesta videonauhurintallennustilasta niin, että voit hyödyntää levyillä ja nauhoilla käytettävissä olevan tallennustilan mahdollisimman hyvin Kätevän ShowView -järjestelmän avulla voit ohjelmoida haluamasi TV-ohjelman ajastintallennuksen helposti Voit toistaa itse luotuja MP3- ja WMA-äänitiedostoja CD-R-, CD-RW- ja CD-ROM-levyiltä ja katsella digitaalisia JPEG-valokuvia PAL-kuvan progressiivinen toisto tarjoaa välkkymättömän, elokuvamaisen kuvan, joka ei rasita silmiä Voit toistaa tallentamiasi DVD-R- ja DVD-RW-levyjä monilla DVD-soittimilla Valikkokielivaihtoehdot: englanti, ranska, espanja, saksa tai italia MONIPUOLINEN JA MONIKÄYTTÖINEN TALLENNIN DVR-RT501 on huippuluokan laite tallennukseen ja kopiointiin hänelle, jolla on paljon arvokkaita VHS-kasetteja ja DVD-levyjä. Voit tallentaa TV-ohjelmat suoraan DVD-R- tai DVD-RW-levyille tai VHS-kaseteille. Tämä yhdistelmälaite on erinomainen ratkaisu eri tallennusvälineiden väliseen kopiointiin. Kopiointi levyltä kasetille tai päinvastoin on vaivatonta. DVR-RT501 on kaksi kätevää laitetta samassa tyylikkäässä kotelossa. DVR-930H DVR-630H DVR-530H RCS-77H DVR-433H DVR-230 RCS-55 DVR-RT601H DVR-RT501 Pisin tallennusaika kiintolevylle (+/-) Pisin tallennusaika DVD-levylle (+/-) (DVD-R) (DVD-R DL Video) Pikakopiointi (kiintolevy DVD) HDMI-liitäntä GUIDE Plus+ -järjestelmä Elektroninen Ohjelmaopas ShowView Ohjetoiminto Digitaalinen levyautomaatti DV-tuloliitäntä (IEEE1394) Kiintolevy-DVD-tallennin/videonauhuri 700 tuntia (MN1) 8 tuntia 55 x / / 711 tuntia (MN1) 13 tuntia 24 tuntia 100 x / / 455 tuntia (MN1) 13 tuntia 24 tuntia 100 x / / 227 tuntia (MN1) 13 tuntia 24 tuntia 100 x / / 12 tuntia*** / / 227 tuntia (MN1) 13 tuntia 24 tuntia 100 x **** **** / / 6 tuntia (EP-tila) / / * DivX 5, DivX 4, DivX 3 ja DivX VOD -videosisällön (sertifioitujen teknisten DivX -vaatimusten mukaisesti). Seuraavat ulkoisten tekstitystiedostojen tiedostomuodot (tunnisteet) eivät ole tuettuja:.srt,.sub,.ssa,.smi. Tekstitystä ei voi vaihtaa. Ohitus, toisto ruutu kerrallaan, ohjelmoitu toisto, hajatoisto, (nimikkeen/kaikkien kertaus ja nimikehaku eivät ole käytettävissä DivX -tiedostojen toistossa. ** Tallentavat laitteet ja tekijänoikeudet: Sinulla on oikeus kopioida tällä laitteella vain sellaisia ohjelmia, joiden tekijänoikeuksien omistaja itse olet, joiden tekijänoikeuksien omistajilta olet saanut kopiointiluvan tai joiden kopiointiin sinulla muutoin on laillinen oikeus. Ellet omista tekijänoikeutta, ellet ole saanut tekijänoikeuksien omistajilta kopiointilupaa tai ellei sinulla muutoin ole laillista oikeutta kopiointiin, saatat rikkoa lakia, tekijänoikeuslaki mukaan lukien, mikä saattaa johtaa korvausvaatimuksiin ja muihin seuraamuksiin. Tässä tuotteessa on käytetty tekijänoikeuksien suojaamiseen tarkoitettua tekniikkaa, joka on suojattu Macrovision Corporationin ja eräiden muiden oikeudenomistajien omistamien yhdysvaltalaisten patenttien ja muiden immateriaalioikeudellisten lakien metodivaatein. Tämän tekijänoikeuksien suojaamiseen tarkoitetun tekniikan käyttäminen edellyttää Macrovision Corporationin lupaa, ja se on tarkoitettu vain kotikäyttöön tai muuhun rajoitettuun käyttöön, ellei Macrovision Corporation ole nimenomaan myöntänyt tätä laajempaan käyttöön oikeuttavaa lupaa. Järjestelmän purkaminen ja aukikoodaus on kielletty. *** Video Mode -tilassa. **** Käytettävissä ajastintallennuksessa kiinto- ja DVD-levylle. Katso täydelliset ominaisuustiedot ja tekniset tiedot sivuilta

32 32 DVD-TALLENTIMIEN TEKNIIKKAA KÄTEVÄÄ ARKISTOINTIA HUIPPUNOPEA PIKAKOPIOINTI (DVR-630H, DVR-530H, DVR-433H, DVR-RT601H, RCS-77H) PIKAKOPIOINTI JOPA 100 KERTAA REAALIAIKAISTA NOPEAMMIN Pioneerilla on hallussaan pikakopioinnin maailmanennätys: jopa 100 kertaa reaaliaikaista nopeampi pikakopiointi. Se merkitsee, että Pioneerin kiintolevy-dvd-tallentimilla voi kopioida 2 tunnin ohjelman 1,2 minuutissa laadun heikkenemättä. Kiintolevy DVD-R/DVD-RW MONIPUOLISTA KOPIOINTIA (Kaikki kiintolevy-dvd-tallentimet) DVD-levyn varmuuskopiointi Pioneerin DVD-tallentimissa on monipuolisia, helppokäyttöisiä kopiointitoimintoja. Katsellessasi kiintolevylle tallennettua ohjelmaa voit kopioida sen DVD-levylle painamalla kaukosäätimen One-Touch Copy -näppäintä. Voit myös kopioida DVD-levyllä olevan ohjelman toiselle tallentavalle DVD-levylle laadun heikkenemättä DVD Disc Backup -varmuuskopiointitoiminnolla. Ohjelma kopioidaan ensin tilapäisesti DVD-levyltä kiintolevylle ja sitten toiselle DVD-levylle. Tällaisen varmuuskopiolevyn kopioinnin aikana voit myös tallentaa ohjelmaa kiintolevylle tai katsella kiintolevylle tallennettua ohjelmaa. Jos haluat kopioida useita ohjelmia samalla kertaa, voit lisätä ohjelmat kuvaruutunäytön avulla Copy List -kopiointiluetteloon. Näin ohjelmat kopioidaan yhdessä, ja voit editoida niitä ensin. Kopiointi yhdellä näppäimellä MUITA KÄTEVIÄ DVD-TALLENTIMIEN TOIMINTOJA CHASE PLAY -TOIMINTO / ERI OHJELMIEN SAMANAIKAINEN TALLENNUS JA TOISTO / MONIAJO (DVR-930H, DVR-630H, DVR-530H, DVR-433H, DVR-RT601H, RCS-77H) Kätevä Chase Play -toiminto varmistaa, että näet kaikki haluamasi ohjelmat ja voit katsella ne silloin, kun sinulle sopii. Voit aloittaa ohjelman tallennuksen, mennä hetkeksi muualle ja palattuasi aloittaa ohjelman katselun sen alusta, vaikka ohjelman tallennus olisi vielä meneillään. Myöhästyitkö tallennettavan jalkapallo-ottelun alusta? Ei huolta. Vaikka ottelun tallennus olisi vielä käynnissä, voit aloittaa katselun sen alusta ja vaikkapa ohittaa hidastukset ja tauot, kunnes olet katsellut koko tallennetun osuuden reaaliaikaiseen tilanteeseen asti. Sitten voit jatkaa ottelun katselua reaaliaikaisesti samalla, kun sen tallennus jatkuu. Voit myös tallentaa uutta ohjelmaa samalla, kun katselet aiemmin tallennettua ohjelmaa. Voit tallentaa uutta ohjelmaa kiintolevylle samalla, kun pikakopioit aiemmin tallennettua ohjelmaa kiintolevyltä DVD-levylle tai jopa kun varmuuskopioit DVD-levyä. Siinä on todellista moniajoa! Tallentuvan ohjelman tallennetun osan toisto, eri ohjelmien samanaikainen tallennus ja toisto ja moniajo todella monipuoliset käyttömahdollisuudet. Chase Play -toiminto Tyyppi Kiintolevy DVD-R/DVD-RW Tallennus Toisto Tallennus Toisto Eri ohjelmien samanaikainen tallennus ja toisto (eri ohjelma) Chase Play -toiminto (sama ohjelma) Tapa 1 Tapa 2 Tapa 3 Tapa 4* Tapa 1 Tapa 2* * Huomautus: Vain käytettäessä 2x 6x-nopeuksista DVD-RW-levyä ja VR Mode (DVD Video Recording Mode) -tilaa. Kun levylle tallennetaan, toisto ei välttämättä ole tasaista selaustoimintoja käytettäessä. Tuettu kaikissa Pioneerin kiintolevy/ DVD-tallentimissa. Eri ohjelmien samanaikainen tallennus ja toisto Katso lisätietoja ominaisuuksista ja tekniikasta osoitteesta

Kotiviihteen ennakkokatsaus 2005

Kotiviihteen ennakkokatsaus 2005 Kotiviihteen ennakkokatsaus 2005 VIIHTEEN AJOITUSTEN TUOE PUOEN SISÄYS.2 DVD-TAENTIMET S. 3 DIGITAAISET KOTITEATTEIJÄJESTEMÄT S. 8 DVD-SOITTIMET S. 3 A/V-VASTAANOTTIMET S. 5 KOTITEATTEIKAIUTTIMET S. 8

Lisätiedot

a3799-dvdrecorder_fi 9/9/03 12:02 PM Page 1 DVD-tallentimet

a3799-dvdrecorder_fi 9/9/03 12:02 PM Page 1 DVD-tallentimet DVD-tallentimet PIONEERIN UUDET DVD-TALLENTIMET Seuraava DVD-sukupolvi on saapunut. Pioneerin esittelee kaksi uutta, erittäin helppokäyttöistä ja ohutta DVD-tallenninta. Malliston lippulaiva sisältää 80

Lisätiedot

Shanghain virallinen base hyppy kilpailu. Luvassa extreme-elämyksiä.

Shanghain virallinen base hyppy kilpailu. Luvassa extreme-elämyksiä. Shanghain virallinen base hyppy kilpailu. Luvassa extreme-elämyksiä. Kotiviihdeopas 2006-2007 Teräväpiirtotelevisiot DVD-tallentimet DVD-soittimet A/V-vastaanottimet sivu 4 sivu 14 sivu 24 sivu 32 2 Tervetuloa

Lisätiedot

Esittelyssä luonnollinen ääni

Esittelyssä luonnollinen ääni 2007 / 2008 Esittelyssä luonnollinen ääni Kotiteatteri- ja HiFi-laitteet 2 Luonnollisen äänen tuottavat laitteetkaikkiin elämäntyyleihin Yamaha on omistautunut musiikin luomiselle ja sen toistamiselle

Lisätiedot

Käyttöopas. DVD Viewvision DR+ 233 32818.041

Käyttöopas. DVD Viewvision DR+ 233 32818.041 Käyttöopas DVD Viewvision DR+ 3 2 8 1 8 0 4 1 233 32818.041 - Sisältö Kauko-ohjain Assist DVD-toiminnot... 3 Laitteen etupaneeli...4 Laitteen takapaneeli ja näyttö... 5 Tervetuloa...6 Toimituspakkauksen

Lisätiedot

Käyttöopas Laitteisto

Käyttöopas Laitteisto Käyttöopas Laitteisto Viewvision 3 3 1 4 8 0 4 4 233 33148.044 Käyttöohje Viewvision Esivalmistelut Kaukosäädin, TV-käyttö Kaukosäädin, tallenninkäyttö Laitteen kytkeminen päälle ja pois Levyn asettaminen

Lisätiedot

Automultimedia/navigointi 2004 2005

Automultimedia/navigointi 2004 2005 Automultimedia/navigointi 2004 2005 LÄHDE ELÄMÄSI MATKALLE Hyppää kyytiin. Kiinnitä turvavyö. On aika lähteä matkalle. Matkalle, joka vie sinut paikkoihin, joista olet vain uneksinut. Pioneerin huippulaatuisessa

Lisätiedot

Urbaanit löytöretkeilijät

Urbaanit löytöretkeilijät Urbaanit löytöretkeilijät Autonavigointilaitteet 2006 Urbaaniin elämään NAVIGOINTI- RATKAISUT 4-13 AV-RATKAISUT 14-15 TARVIKKEET 16 MUUT PIONEER- TUOTTEET 17 SANASTO 18-19 OMINAISUUDET JA TEKNISET TIEDOT

Lisätiedot

DVD 25 DVD-soitin OMISTAJAN KÄSIKIRJA

DVD 25 DVD-soitin OMISTAJAN KÄSIKIRJA DVD 25 DVD-soitin OMISTAJAN KÄSIKIRJA DVD 25 Power for the Digital Revolution Sisällys 3 Esittely ja terminologia 4 Ominaisuudet ja pakkauksen sisältö 5 Etulevyn säätimet 6 Etulevyn näyttö 7 Kauko-ohjain

Lisätiedot

HD-digiboksi MPEG2 / MPEG4. Käyttöopas HD 2850-ST

HD-digiboksi MPEG2 / MPEG4. Käyttöopas HD 2850-ST HD-digiboksi MPEG2 / MPEG4 Käyttöopas HD 2850-ST Sisällysluettelo 1. Aloittaminen 3 1 Kytkennät 5 2 Asennus 6 3 Vastaanottimen käyttäminen 6 2. Tuotteen kuvaus 7 Turvaohjeet 8 Tuotteen kuvaus 9 Kaukosäädin

Lisätiedot

Käyttöopas HD PVR 5720-SX. HD PVR -digiboksi MPEG2 / MPEG4

Käyttöopas HD PVR 5720-SX. HD PVR -digiboksi MPEG2 / MPEG4 Käyttöopas HD PVR 5720-SX HD PVR -digiboksi MPEG2 / MPEG4 1 Sisällysluettelo 1. Aloittaminen kolmessa vaiheessa...3 1 Kytkennät... 5 2 Asennus... 6 3 Tallennuslaitteen käyttäminen... 6 2. Tuotteen kuvaus...7

Lisätiedot

Käyttöopas 40PFT6510 40PFT6550 50PFT6510 50PFT6550 55PFT6510 55PFT6550

Käyttöopas 40PFT6510 40PFT6550 50PFT6510 50PFT6550 55PFT6510 55PFT6550 Register your product and get support at 6510/6550 series www.philips.com/welcome Käyttöopas 40PFT6510 40PFT6550 50PFT6510 50PFT6550 55PFT6510 55PFT6550 Sisällys 1 TV-esittely 7.5 Teksti-TV 38 7.6 Vuorovaikutteinen

Lisätiedot

Kaukosäätimen painikkeet...(3) Television painikkeet ja merkkivalot...(10)

Kaukosäätimen painikkeet...(3) Television painikkeet ja merkkivalot...(10) Sisällysluettelo Kaukosäätimen ja television painikkeet/merkkivalot Kaukosäätimen painikkeet...(3) Television painikkeet ja merkkivalot...(10) Television katselu Television katselu...(15) Digitaalisen

Lisätiedot

Register your product and get support at www.philips.com/welcome 55PUS9109 55PUS9109 65PUS9109 65PUS9109. Käyttöopas

Register your product and get support at www.philips.com/welcome 55PUS9109 55PUS9109 65PUS9109 65PUS9109. Käyttöopas Register your product and get support at www.philips.com/welcome 9000 series 55PUS9109 55PUS9109 65PUS9109 65PUS9109 Käyttöopas Sisällys 1 TV-esittely 4 1.1 Android TV 4 1.2 Ultra HD TV 4 1.3 Sovellukset

Lisätiedot

DVD Recorder RDR-HXD870/HXD970/HXD1070. Käyttöohjeet

DVD Recorder RDR-HXD870/HXD970/HXD1070. Käyttöohjeet 3-196-450-32(1) DVD Recorder Käyttöohjeet Seuraavasta osoitteesta löydät Sonyn tuotteita koskevia hyödyllisiä vinkkejä, vihjeitä ja tietoja: www.sony-europe.com/myproduct RDR-HXD870/HXD970/HXD1070 2007

Lisätiedot

Panasonic TX-32LXD700F Sony KDL-32D3000 Philips 32PFL9632D/10 Samsung LE32R86BC Halpa tv (700 euroa) Parempaa kotiin

Panasonic TX-32LXD700F Sony KDL-32D3000 Philips 32PFL9632D/10 Samsung LE32R86BC Halpa tv (700 euroa) Parempaa kotiin 32-tuumaiset taulutelevisiot Hintaluokka 1 500 euroa Panasonic TX-32LXD700F Sony KDL-32D3000 Philips 32PFL9632D/10 Samsung LE32R86BC Halpa tv (700 euroa) Parempaa kotiin JUHA NYKÄNEN LEO BACKMAN, RISTO

Lisätiedot

6 Television erikoisominaisuudet 7 Digitaalisten asemien vastaanottaminen 7 Tärkeitä huomautuksia ympäristönsuojelusta

6 Television erikoisominaisuudet 7 Digitaalisten asemien vastaanottaminen 7 Tärkeitä huomautuksia ympäristönsuojelusta Sisältö ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 4 TURVALLISUUS JA ASETUKSET 6 Yleistietoja 6 Television

Lisätiedot

Multimedia Käyttöopas

Multimedia Käyttöopas Multimedia Käyttöopas Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows on Microsoft Corporationin Yhdysvalloissa rekisteröimä tavaramerkki. Tässä olevat tiedot voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta.

Lisätiedot

Tuotteen yleiskuvaus Päälaite... 153 Kauko-ohjain...154-156 Kauko-ohjaimen käyttäminen... 156

Tuotteen yleiskuvaus Päälaite... 153 Kauko-ohjain...154-156 Kauko-ohjaimen käyttäminen... 156 Sisällysluettelo Yleistä Yleistä... 152 Huomautuksia laitteen käytöstä... 152 Laitteen mukana toimitettavat lisätarvikkeet... 152 Levyjen puhdistaminen... 152 Yleistä kierrätyksestä... 152 Tuotteen yleiskuvaus

Lisätiedot

INFO-painikkeen käyttö (Nykyinen ja seuraava -opas)

INFO-painikkeen käyttö (Nykyinen ja seuraava -opas) INFO-painikkeen käyttö (Nykyinen ja seuraava -opas) Kuvaruudulla näkyy käytössä oleva kanava ja joidenkin ääni- ja kuva-asetusten tila. Nykyinen ja seuraava -opas näyttää kunkin kanavan päivittäiset ohjelmatiedot

Lisätiedot

Copyright ja vastuuvapauslauseke

Copyright ja vastuuvapauslauseke Copyright ja vastuuvapauslauseke Kaikki oikeudet pidätetään. Mitään tämän julkaisun osaa ei saa jäljentää, tallentaa tai levittää sähköisesti, mekaanisesti, valokopioina, nauhoituksena tai muussa muodossa

Lisätiedot

Register your product and get support at. LED TV series. www.philips.com/welcome

Register your product and get support at. LED TV series. www.philips.com/welcome Register your product and get support at www.philips.com/welcome LED TV series Käyttöopas 32PFH4100 32PFT4100 32PFT4100 32PHH4100 32PHH4200 32PHT4100 32PHT4100 32PHT4200 40PFH4100 40PFH4200 40PFT4100 40PFT4100

Lisätiedot

Register your product and get support at www.philips.com/welcome. Käyttöopas

Register your product and get support at www.philips.com/welcome. Käyttöopas Register your product and get support at www.philips.com/welcome Käyttöopas Sisällys 1 Uusi televisiosi 3 1.1 EasyLink 3 2 Asennus 4 2.1 Lue turvallisuusohjeet 4 2.2 TV-jalusta ja seinäkiinnitys 4 2.3

Lisätiedot

+ kaupanpäälle kuljetus 6.5.09 mennessä tehdyille tilauksille! Tuote. + kaupanpäälle kuljetus 6.5.09 mennessä tehdyille tilauksille!

+ kaupanpäälle kuljetus 6.5.09 mennessä tehdyille tilauksille! Tuote. + kaupanpäälle kuljetus 6.5.09 mennessä tehdyille tilauksille! Extra! Extra! Opticam Outdoor FI8903W Pohjolan sääolosuhteita varten suunniteltu vankka metallirunkoinen langalliseen tai langattomaan verkkoon liitettävä valvontakamera pimeännäöllä. Automaattinen liikkeentunnistus,

Lisätiedot

A-E7Z-100-21(1) LCD TV. Aloitusopas. Käyttöohje. Television katselu. Lisälaitteiden käyttö. MENU-toimintojen käyttö. Lisätietoja KDL-40BX440 / 32BX340

A-E7Z-100-21(1) LCD TV. Aloitusopas. Käyttöohje. Television katselu. Lisälaitteiden käyttö. MENU-toimintojen käyttö. Lisätietoja KDL-40BX440 / 32BX340 A-E7Z-100-21(1) LCD TV Käyttöohje Aloitusopas Television katselu Lisälaitteiden käyttö MENU-toimintojen käyttö Lisätietoja KDL-40BX440 / 32BX340 Johdanto Kiitos, että valitsit tämän Sonyn tuotteen. Lue

Lisätiedot

E-MANUAL. Thank you for purchasing this Samsung product. To receive more complete service, please register your product at www.samsung.

E-MANUAL. Thank you for purchasing this Samsung product. To receive more complete service, please register your product at www.samsung. E-MANUAL Thank you for purchasing this Samsung product. To receive more complete service, please register your product at www.samsung.com/register Model Serial No. Sisältö Kanava-asetukset Valitut ominaisuudet

Lisätiedot

Kameran käyttöohjeet Lue tämä ensin

Kameran käyttöohjeet Lue tämä ensin 2-677-030-41(1) Kameran käyttöohjeet Lue tämä ensin Laajat käyttömahdollisuudet: Kiintolevyllä varustettu Handycam 10 Aloittaminen 13 Easy Handycam 22 Kuvaus/ toisto 28 Asetustoimintojen käyttäminen 46

Lisätiedot

Topfield TF5400 PVR Käyttäjän opas

Topfield TF5400 PVR Käyttäjän opas 1 Topfield TF5400 PVR Käyttäjän opas Tallentava digisovitin satelliitti ja antenniverkkoon CONAX i Luku 1 3 1. Esittely 3 1.1 Toiminnot 3 1.2 Esittely 3 1.2.1 Etupaneeli 4 1.2.2 Kaukosäädin 5 1.3 Mikä

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. SONY RDR-HX750 http://fi.yourpdfguides.com/dref/670185

Käyttöoppaasi. SONY RDR-HX750 http://fi.yourpdfguides.com/dref/670185 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. SAMSUNG LE46C755R2W http://fi.yourpdfguides.com/dref/3378342

Käyttöoppaasi. SAMSUNG LE46C755R2W http://fi.yourpdfguides.com/dref/3378342 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot