TIETOSUOJA. Tietosuojan soveltamisala.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TIETOSUOJA. Tietosuojan soveltamisala."

Transkriptio

1 TIETOSUOJA Tietosuojan soveltamisala. Tämä asiakkaita koskeva tietosuojakäytäntö (jäljempänä "käytäntö") kuvaa tapoja, joilla Rezidor Hotel Group toimiessaan brändin omistavan tanskalaisen yhtiön Rezidor Hospitality A/S:n tai sen tytäryhtiöiden kautta (jäljempänä "Rezidor") kerää, käyttää, luovuttaa ja suojaa asiakkaidensa henkilötietoja. "Henkilötieto" tarkoittaa millä tahansa keinoin tallennettuja merkintöjä, joista henkilö voidaan tunnistaa joko pelkästään kyseisen merkintöjen perusteella tai yhdistettynä muihin Rezidorille saatavina oleviin tietoihin. Tämä käytäntö ei koske Rezidorin omistukseen tai hallintaan kuulumattomien liiketoimintojen tai verkkosivujen käytäntöjä, eikä henkilöitä, jotka eivät ole Rezidorin palveluksessa tai hallinnan alaisia. Rezidorin lisenssi antaa sille oikeuden harjoittaa itse tai antaa toisten harjoittaa hotellitoimintaa Euroopassa, Lähi-idässä ja Afrikassa brändinimillä Radisson SAS, Radisson, Park Inn, Regent, Country Inns & Suites ja Missoni Hotels (jäljempänä yhteisesti "Rezidor-brändin hotellit"). Jotkin Rezidor-brändin hotelleista omistaa ja niitä hoitaa riippumaton yhtiö toimiluvalla. Tämä käytäntö ei kata toimiluvalla toimintaa harjoittavien yhtiöiden tietosuojakäytäntöjä. Toimiluvan haltijan tietosuojakäytäntö koskee tietoja, jotka asiakas luovuttaa suoraan Rezidorin toimiluvan haltijalle. Huomautus: Rezidor vaatii toimiluvan haltijoita laatimaan tietosuojakäytännöt, jotka vastaavat Rezidorin tietosuojalupausta ja noudattavat kaikkia soveltuvia yksityisyyden suojaa ja tietosuojaa koskevia lakeja, vaikka toimilupayhtiöiden varsinaiset tietosuojakäytännöt saattavat erota tästä käytännöstä. Rezidorin sivut voivat sisältää linkkejä muihin verkkosivuihin, joiden tietosuojakäytännöt voivat erota Rezidorin käytännöistä. Joissakin tapauksissa Rezidorin tuotemerkit saattavat edelleen näkyä avatulla sivulla, vaikka sisällön on tuottanut kolmas osapuoli. Asiakkaiden näillä sivuilla luovuttamia henkilötietoja koskevat kyseisten sivujen tietosuojakäytännöt, joihin asiakkaan on syytä tutustua. Käytännön hyväksyminen. Tämä käytäntö muodostaa osan sopimusehtoja, jotka koskevat asiakkaan käyttämiä Rezidorin palveluja. Käyttämällä Rezidorin verkkosivuja tai keskusvarausjärjestelmää tai yöpymällä Rezidor-brändin hotelleissa asiakas hyväksyy sen, että Rezidor käyttää asiakkaan henkilötietoja soveltuvien lakien mukaan. Rezidor säilyttää henkilötiedot joko niin pitkään kuin niitä tarvitaan sovittua käyttötarkoitusta varten tai lain salliman ajan.

2 Kerättävät henkilötiedot. Rezidor kerää asiakkailtaan liiketoimiin liittyviä tietoja (esimerkiksi nimen, sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron, varaustiedot) sekä asiakkaan itse luovuttamia tietoja esimerkiksi asiakkaan tehdessä varauksen keskusvarausjärjestelmässä, yöpyessä Rezidor-brändin hotellissa tai tilatessa uutiskirjeen. Rezidor kerää asiakkaidensa henkilötietoja julkisista lähteistä ja muilta yhtiöiltä, joilla on oikeus luovuttaa näitä tietoja Rezidorille. Jos asiakas luovuttaa Rezidorille muiden henkilötietoja, esimerkiksi käyttämällä "Lähetä ystävälle" -ominaisuutta, tai jos muut luovuttavat Rezidorille tietoja asiakkaista, näitä tietoja käytetään ainoastaan siinä käyttötarkoituksessa, jota varten tiedot on kerätty. Rezidor ei talleta näitä tietoja. Tiedot, joita Rezidor kerää internet-tekniikoilla. Rezidor ei tietoisesti kerää tietoja lapsilta. Rezidor ei tietoisesti kerää henkilötietoja alle 13-vuotiailta lapsilta. Jos lapsen uskotaan luovuttaneen Rezidorille henkilötietoja, pyydämme vanhempia ottamaan meihin yhteyttä, jotta voimme tunnistaa ja poistaa lapsen henkilötiedot. Kerättävien henkilötietojen käyttötarkoitus. Rezidor käyttää henkilötietoja asiakkaan pyytämien palvelujen tarjoamiseen hotelliasiakkaan kokemuksen räätälöintiin Rezidor-brändin hotellin asiakkuuden ajan Rezidorin verkkosivujen ulkoasun ja sisällön toimivuuden ja mukauttamisen tukemiseen niin, että ne vastaavat asiakkaan tarpeita, kiinnostuksen kohteita ja mieltymyksiä asiakkaan sen salliessa myynninedistämisviestien ja tarjousten lähettämiseen asiakkaan tietosuoja-asetusten mukaan turvallisuuden varmistamiseen ja petosten ehkäisyyn asiakkaidemme ymmärtämiseen ohjelmien, palvelujen ja verkkosivujen kehittämiseen ohjelmien ja palvelujen markkinoinnin kehittämiseen. Henkilötietojen käyttö markkinoinnissa. Asiakas päättää, haluaako hän vastaanottaa markkinointiviestintää Rezidorilta. Asiakas voi myös muuttaa yksityisyyden suojaa koskevia asetuksiaan milloin tahansa kirjallisesti osoitteeseen, joka annetaan asiakkaalle markkinointitietojen tilaamisen ja vastaanottamisen yhteydessä. Jos asiakas päättää olla vastaanottamatta myynninedistämisviestintää Rezidorilta, hänelle ei lähetetä viestejä ainoastaan myynninedistämistarkoituksessa, eikä asiakkaan henkilötietoja luovuteta muille yhtiöille. Rezidor voi kuitenkin ottaa yhteyttä asiakkaaseen asiakastutkimuksiin tai hallintoon liittyvissä asioissa, esimerkiksi vahvistettaessa varausta tai maksutapahtumaa.

3 Henkilötietojen luovuttaminen. Rezidor voi luovuttaa henkilötietoja seuraavin tavoin: Rezidor luovuttaa asiakkaan henkilötietoja Rezidor-yhtiöille vain siinä määrin kuin on tarpeen varmistaa, että asiakkaan vaatimat palvelut toimitetaan tyydyttävällä tavalla. Samassa tarkoituksessa asiakkaan henkilötiedot luovutetaan myös Carlson Companies Inc.:lle ja sen tytäryhtiöille, jos se on tarpeen palvelujen toimittamista varten (esimerkiksi varaus, peruutus, varauksen muutokset, kanta-asiakasohjelman jäsenyys jne.). Rezidor luovuttaa asiakkaan henkilötietoja Rezidorin puolesta toimiville yhtiöille, jotka voivat hoitaa esimerkiksi sovellusten hallintaa ja teknisen infrastruktuurin tukea. Asiakkaan tietosuoja-asetuksista riippuen Rezidor voi luovuttaa henkilötietoja Rezidor Hotel Groupiin kuuluville yhtiöille ja muille Rezidorin valitsemille yhtiöille, mukaan lukien strategisille kumppaneille, jotka lähettävät asiakkaalle henkilötietojen perusteella myynninedistämistietoa ja tarjouksia, joiden uskotaan kiinnostavan asiakasta. Rezidorin palveluntarjoajat, strategiset kumppanit ja Rezidor-brändin hotellit ovat sitoutuneet käyttämään Rezidorin luovuttamia henkilötietoja vain sovitussa tarkoituksessa ja noudattamaan kohtuulliseksi katsottavia varotoimia asiakkaan henkilötietojen luottamuksellisuuden, eheyden ja tietoturvan suojaamiseksi. Nämä tahot eivät saa käyttää tai luovuttaa asiakkaan henkilötietoja tavalla, joka on ristiriidassa Rezidorin asiakaslupausten kanssa, ja näiden tahojen on noudatettava kaikkia soveltuvia yksityisyyden suojaa ja tietosuojaa koskevia lakeja. Rezidor voi lähettää henkilötietoja sellaiselle taholle, joka on hankkinut Rezidorin osakkeet tai olennaisesti kaikki varat yhtiökaupan, fuusion, saneerauksen, vararikon, hajottamisen tai selvitystilan seurauksena, mikäli hankkiva taho käyttää henkilötietoja tavalla, joka kuuluu tämän käytännön soveltamisalaan. Rezidor voi luovuttaa tai lähettää asiakkaan henkilötietoja erillisille kolmansille osapuolille, jos tietojen luovutusta vaaditaan lain, säädöksen, oikeuden määräyksen tai haasteen perusteella, lainvalvontaan tai muuhun valtionhallinnon tutkintaan liittyen tai asiakkaan ja asiakkaan laillisten oikeuksien, omaisuuden ja turvallisuuden sekä Rezidorin työntekijöiden, edustajien ja muiden asiakkaiden suojelemiseksi. Henkilötietojen suojeleminen. Rezidor soveltaa asianmukaisia fyysisiä, teknisiä ja hallinnollisia suojauskeinoja henkilötietojen hallintaan ja lähettämiseen tietojen suojaamiseksi tapaturmaiselta tai laittomalta tuhoamiselta tai tapaturmaiselta katoamiselta, väärinkäytöltä, muuttamiselta, valtuuttamattomalta luovuttamiselta ja käytöltä sekä kaikilta muilta laittomilta käsittelytavoilta. Henkilötietojen lähettäminen toiseen maahan. Rezidorin verkkosivut ja tietokannat sijaitsevat toistaiseksi palvelimilla Tanskassa, Belgiassa, Saksassa ja Yhdysvalloissa. Useita tietoja lähetetään Carlson Companies Inc.:n palvelimille

4 Yhdysvaltoihin liittyen varauksiin, peruutuksiin ja varausten muutoksiin, jotka sijaitsevat keskusvarausjärjestelmässä Omahassa, Nebraskassa, Yhdysvalloissa. Eri maissa noudatetaan erilaisia tietosuojalakeja, joiden suojausperiaatteiden tiukkuus vaihtelee. Jos ja kun asiakkaan henkilötietoja siirretään maasta toiseen, Rezidor suojelee asianmukaisin toimin asiakkaan yksityisyyttä ja henkilötietoja EU:n safe harbor -järjestelmän mukaan. Käyttämällä Rezidorin verkkosivuja, osallistumalla Rezidorin ohjelmiin tai yöpymällä Rezidor-brändin hotelleissa asiakas suostuu henkilötietojensa lähettämiseen mihin tahansa maailman maahan tämän käytännön ehtojen mukaisesti. Evästeet ja muut verkkotekniikat. Kun asiakas avaa Rezidorin verkkosivun, Rezidor voi käyttää seuraavia verkkotekniikoita seuraavanlaisten tietojen keräämiseen: Rezidor kerää tietoja, jotka asiakkaan verkkoselain lähettää Rezidorille automaattisesti, kun asiakas avaa verkkosivun. Tällaiset tiedot kattavat yleensä internetpalveluntarjoajan IP-osoitteen ja käyttäjän tietokoneeseen asennetun käyttöjärjestelmän ja selaimen tyypin. Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka verkkoselain tallentaa käyttäjän tietokoneen kiintolevylle. Rezidor käyttää: "Istuntokohtaisia evästeitä", joilla tietokoneelle annetaan satunnaisesti muodostettu yksilöivä tunnus joka kerta, kun verkkosivu avataan. Istuntokohtainen eväste lakkaa toimimasta, kun selain suljetaan. Rezidor tukee istuntokohtaisilla evästeillä verkkosivujen toimintaa. Evästeillä saadaan tietoja siitä, mitä verkkosivuja ja linkkejä käyttäjät avaavat ja miten pitkään he viipyvät kullakin sivulla. Rezidor käyttää myös "pysyviä evästeitä". Kun selain suljetaan, ne eivät lakkaa toimimasta vaan säilyvät käyttäjän tietokoneella, kunnes niiden käyttöaika umpeutuu tai käyttäjä poistaa ne. Joka kerran kun käyttäjä avaa verkkosivun uudelleen, Rezidorin verkkopalvelin tunnistaa käyttäjän tietokoneen kiintolevylle tallennetun evästeen. Määrittämällä käyttäjän tietokoneelle pysyvän, yksilöivän tunnuksen Rezidor pystyy laatimaan tietokannan käyttäjän aiemmista valinnoista ja mieltymyksistä. Jos nämä valinnat tai mieltymykset on kerättävä uudelleen, järjestelmä säästää käyttäjän aikaa ja vaivaa hakemalla ne automaattisesti. Määrittämällä käyttäjän tietokoneelle pysyvän, yksilöivän tunnuksen Rezidor pystyy lisäksi pitämään tarkkaa kirjaa verkkosivujen käyttäjien määrästä, miten usein käyttäjä palaa sivulle, kuinka käyttäjän tapa käyttää verkkosivua muuttuu ajan myötä ja kuinka tehokkaita Rezidorin myynninedistämiskeinot ovat. Jos käyttäjä avaa verkkosivun Rezidorin lähettämästä sähköpostiviestistä tai jos käyttäjä on muodostanut "käyttäjäidentiteetin" jonkin verkkovierailun aikana, Rezidorin tai kolmannen osapuolen palveluntarjoajan evästeiden keräämät tiedot voidaan yhdistää Rezidorin rekisteriin, joka tunnistaa käyttäjän henkilötiedot. Rezidorin verkkosivut voivat sisältää sähköisiä kuvia, joita kutsutaan jäljitteiksi, tyhjiksi GIF-kuviksi tai yhden pikselin kuviksi. Jäljitteiden avulla Rezidor saa lisätietoja verkkosivujen käyttötavoista ja mainoskampanjoiden toimivuudesta. Rezidor voi lisätä jäljitteitä myös myynninedistämisen sähköpostiviesteihin. Jäljitteillä tunnistetaan, onko viesti avattu ja onko se johtanut toimintaan. Rezidor voi yhdistää jäljitteillä kerätyt tiedot muihin tietoihin, joilla asiakkaan henkilötiedot voi tunnistaa.

5 Käytännön muuttaminen. Rezidor pidättää oikeuden muuttaa tätä käytäntöä harkintansa mukaan valitsemanaan ajankohtana. Tämän käytännön oleellisista muutoksista ilmoitetaan Rezidorin kaikkien verkkosivujen aloitussivuilla ja muutetun käytännön yläreunassa vähintään 30 päivää sen jälkeen, kun muutos on astunut voimaan. Käytäntöön tehdyt oleelliset muutokset astuvat voimaan joko asiakkaalle lähetetyssä ilmoituksessa annettuna voimaantulopäivänä tai, jos voimaantulopäivää ei ole mainittu, 30 päivän kuluttua ilmoituksen lähetyspäivästä. Asiakkaan velvollisuus on ajoittain tarkistaa mahdolliset muutokset käytäntöön verkkosivulta. Jos käytäntöön tehdään vähäisiä muutoksia, käytäntö korvataan uudella käytännöllä. Asiakkaalle ilmoitetaan muutoksesta vaihtamalla tämän käytännön yläreunassa ilmoittettu voimaantulopäivä vähintään 30 päivää uuden voimaantulopäivän jälkeen. Vähäisiä muutoksia ovat esimerkiksi yhteystietojen tai käytännössä mainittujen esimerkkien muutokset. Avoimuus. Asiakas voi tarkastaa Rezidorin hänestä säilyttämät henkilötiedot ottamalla yhteyttä Rezidorin tietosuojatoimistoon (yhteystiedot alla) ja pyytämällä lähettämään rekisteriotteen kotiosoitteeseen tai sähköpostiosoitteeseen. Rezidor tarkistaa asiakkaiden henkilöllisyyden, jotta henkilötietoja ei lähetetä valtuuttamattomille henkilöille. Jos asiakas haluaa korjata tietoja, Rezidor vastaa pyyntöön kohtuullisen ajan kuluessa. Jos asiakas haluaa poistaa kaikki tiedot rekisteristä, asiakkaan on pyydettävä Rezidoria poistamaan tiedot. The Rezidor Hotel Group's Data Protection Office Avenue du Bourget 44 B-1130 Bryssel Belgia Puhelin Faksi Sähköposti

6 TIETOSUOJALUPAUKSET Rezidor Hotel Hotel Groupin TIETOSUOJASITOUMUS Rezidor Hotel Group suhtautuu tietosuojaan vakavasti. Rezidorin kymmenen lupausta asiakkaille ja verkkosivujen käyttäjille: 1. Ilmoitus. Kun Rezidor kerää henkilötietoja, asiakkaalle annetaan ajoissa asiaankuuluva ilmoitus, jossa kuvataan kerättävien henkilötietojen tyyppi, käyttötarkoitukset ja kolmannet osapuolet, joille tietoja voidaan luovuttaa. 2. Valinta. Kun asiakas tilaa uutiskirjeen tai osallistuu markkinointitapahtumiin, Rezidor antaa asiakkaan valita, millä tavoin henkilötietoja käytetään ja luovutetaan, ja noudattaa näitä valintoja. 3. Asiaankuuluvuus. Rezidor kerää henkilötietoja vain siinä määrin kuin niitä tarvitaan tiettyihin sovittuihin tarkoituksiin, eikä tietoja käytetä muihin tarkoituksiin ilman asiakkaan lupaa. 4. Säilyttäminen. Rezidor säilyttää henkilötiedot vain joko niin pitkään kuin niitä tarvitaan sovittua käyttötarkoitusta varten tai lain salliman ajan. 5. Virheettömyys. Rezidor pyrkii varmistamaan, että rekisterissä säilytettävät henkilötiedot ovat virheettömiä. 6. Tarkastusoikeus. Lain mukaan asiakkaalla on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja Rezidor säilyttää tietokannoissa. Rezidor ilmoittaa tiedot asiakkaan pyynnöstä. 7. Suojaus. Rezidor soveltaa asianmukaisia fyysisiä, teknisiä ja hallinnollisia keinoja, joilla suojataan henkilötietojen katoaminen sekä valtuuttamaton käyttö, avaaminen, luovuttaminen, muuttaminen tai tuhoaminen. 8. Luovutus. Tässä käytännössä ilmoitettuja tapoja lukuun ottamatta Rezidor ei luovuta asiakkaan henkilötietoja kolmansille ilman asiakkaan suostumusta. 9. Siirto EU:n ulkopuolelle. Jos henkilötietoja siirretään EU:n lainkäyttöalueen (mukaan lukien Sveitsi, Norja ja Islanti) ulkopuolelle, Rezidor huolehtii asianmukaisin keinoin ja soveltuvia lakeja noudattaen asiakkaan yksityisyyden suojasta ja tietosuojasta. 10. Toimeenpano. Rezidor arvioi säännöllisesti tietosuojalupausten toimeenpanoa. Yhteystiedot koskien tarkastuspyyntöjä, tietosuojaa koskevia kysymyksiä, markkinointiasetusten muutoksia ja valituksia: The Rezidor Hotel Group's Data Protection Office Avenue du Bourget 44 B-1130 Bryssel Belgia Puhelin Faksi Sähköposti

Tietosuojakäytäntö. Viimeisin päivitys 15. tammikuuta 2010

Tietosuojakäytäntö. Viimeisin päivitys 15. tammikuuta 2010 Viimeisin päivitys 15. tammikuuta 2010 Tietosuojakäytäntö Tietosuojan soveltamisala Rezidor Hotel Group konsernin asiakkaiden tietosuojakäytäntö (jäljempänä "käytäntö") tarkoittaa konsernin tapaa kerätä,

Lisätiedot

Shellin yleiset tietosuojaperiaatteet

Shellin yleiset tietosuojaperiaatteet Shellin yleiset tietosuojaperiaatteet 1. Johdanto Shellin toimiessa Suomessa saattaa syntyä tilanteita, joissa Shell kerää henkilötietoja. Shellin yleiset tietosuojaperiaatteet on laadittu, jotta voidaan

Lisätiedot

Tietosuojatyöryhmä. Työryhmän 23 päivänä helmikuuta 1999 hyväksymä. suositus 1/99

Tietosuojatyöryhmä. Työryhmän 23 päivänä helmikuuta 1999 hyväksymä. suositus 1/99 5093/98/FI/lopullinen WP 17 Tietosuojatyöryhmä Työryhmän 23 päivänä helmikuuta 1999 hyväksymä suositus 1/99 ohjelmistojen ja laitteistojen Internetissä suorittamasta ei-havaittavasta ja automaattisesta

Lisätiedot

Rekisteriseloste. MyLyconet-verkkosivusto

Rekisteriseloste. MyLyconet-verkkosivusto Rekisteriseloste MyLyconet-verkkosivusto Tietosuojan turvaaminen on Lyonessille ja tämän MyLyconet-verkkosivuston ( Verkkosivusto ) omistajalle ( Omistaja ) [omistajan nimi] ehdottoman tärkeää. Alla olevissa

Lisätiedot

Tietosuojakäytäntö ja Rekisteriseloste

Tietosuojakäytäntö ja Rekisteriseloste Tietosuojakäytäntö ja Rekisteriseloste Asio-Data Oy Päivitetty 11.10.2017 Asio-Data Oy:n Tietosuojakäytännöt Asio-Data Oy ottaa tietosuojan vakavasti. Yksityisyytesi kunnioittamisessa Asio-Data noudattaa

Lisätiedot

OP Ryhmän tietosuojavastaava OP Ryhmä Postiosoite: PL 308, OP Sähköpostiosoite: OP Palveluhaku asiakasrekisteri

OP Ryhmän tietosuojavastaava OP Ryhmä Postiosoite: PL 308, OP Sähköpostiosoite: OP Palveluhaku asiakasrekisteri 1 (5) TIETOSUOJASELOSTE 1 Yleistä Tällä tietosuojaselosteella annetaan EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (jäljempänä tietosuoja-asetus) sekä henkilötietolain edellyttämiä tietoja yhtäältä rekisteröidylle

Lisätiedot

Tervetuloa Westpro cc Oy:n verkkosivuille.

Tervetuloa Westpro cc Oy:n verkkosivuille. Tervetuloa :n verkkosivuille. YKSITYISYYDEN SUOJAAMISEN PERIAATTEET JA MENETTELYT WESTPRO:N VERKKOSIVUILLA Westpro kiinnittää erityistä huomiota sinua itseäsi, yritystäsi, liiketoimiasi, tuotteitasi tai

Lisätiedot

Johdanto. Henkilötietojen käsittely

Johdanto. Henkilötietojen käsittely Johdanto easyfairs Scandinavia AB suhtautuu erittäin vakavasti näytteilleasettajiensa (asiakkaidensa) sekä yrityksen sivustolla ja tapahtumissa vierailevien henkilöiden yksityisyyden ja henkilötietojen

Lisätiedot

Järjestäjä järjestää kilpailun yhteistyössä GoGreenin/Lantmännen Cerealian kanssa (jäljempänä Yhteistyökumppani ).

Järjestäjä järjestää kilpailun yhteistyössä GoGreenin/Lantmännen Cerealian kanssa (jäljempänä Yhteistyökumppani ). Parempi ruoka syyskuun kilpailu Kilpailun nimi, paikka ja ajankohta: Parempi ruoka syyskuun arvonta, kilpailu 1.9.2014. 30.9.2014. Palkinto ja sen arvo:3 kpl smoothie-tuotepakettia, arvo noin 45 euroa

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI MUISTIO Numero 1 TALOUS- JA SUUNNITTELUKESKUS Tietotekniikkaosasto 13.11.2012

HELSINGIN KAUPUNKI MUISTIO Numero 1 TALOUS- JA SUUNNITTELUKESKUS Tietotekniikkaosasto 13.11.2012 HELSINGIN KAUPUNKI MUISTIO Numero 1 13.11.2012 HELMI-EXTRANET-KÄYTTÖPOLITIIKKA SISÄLTÖ 1 Extranet-tunnuksen käyttöpolitiikka 2 Käyttäjätunnusten myöntöperusteet 3 Salasanat Käyttäjätunnuksen hyväksyttävä

Lisätiedot

Lomarengas Oy: henkilötietolain (523/1999) mukainen rekisteriseloste Päivitetty 12.02.2016

Lomarengas Oy: henkilötietolain (523/1999) mukainen rekisteriseloste Päivitetty 12.02.2016 Lomarengas Oy: henkilötietolain (523/1999) mukainen rekisteriseloste Päivitetty 12.02.2016 Rekisterinpitäjä, rekisterin nimi ja yhteystiedot Lomarengas Oy ja Lomarengas Oy:n tytäryhtiöt (myöh. rekisterinpitäjä

Lisätiedot

Grillikuume Weber-kilpailu 2015

Grillikuume Weber-kilpailu 2015 Grillikuume Weber-kilpailu 2015 Kilpailun nimi, paikka ja ajankohta: Grillikuume - Weber-kilpailu, 22.4.2015. 1.7.2015. Palkinto ja sen arvo: Viikkokilpailu 1: Weber-grillituotesetti, 105,5 euroa Viikkokilpailu

Lisätiedot

Käyttöehdot. 1. Käyttöehtojen tarkoitus ja soveltamisala

Käyttöehdot. 1. Käyttöehtojen tarkoitus ja soveltamisala 1.5.2016 Käyttöehdot 1. Käyttöehtojen tarkoitus ja soveltamisala 1.1 Näitä käyttöehtoja sovelletaan Palveluntarjoajan ja Edenred Finland Oy:n ( Edenred ) väliseen sopimukseen. Palveluntarjoaja voi näiden

Lisätiedot

osoite: Teollisuuskatu 33, Helsinki Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö osoite: Teollisuuskatu 33, Helsinki

osoite: Teollisuuskatu 33, Helsinki Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö osoite: Teollisuuskatu 33, Helsinki REKISTERISELOSTE 1 REKISTERISELOSTE Henkilötietolain (523/1999) 10 :n mukainen rekisteriseloste Rekisterinpitäjä FEON Oy Y-tunnus: 2733038-4 osoite: Teollisuuskatu 33, 00510 Helsinki kotipaikka: Helsinki

Lisätiedot

Asiakas voi varata Erottajan Kasinon käyttöönsä internet-osoitteessa

Asiakas voi varata Erottajan Kasinon käyttöönsä internet-osoitteessa EROTTAJAN KASINON YLEISET VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT (VOIMASSA 1.8.2012 ALKAEN) 1. Soveltamisala Näitä Erottajan Kasinon yleisiä varaus- ja peruutusehtoja ( Yleiset Ehdot ) ja Erottajan Kasinon käyttösääntöjä

Lisätiedot

Tietosuojakäytäntö. Laajuus. Tietotyypit ja tietojen keruumenetelmät

Tietosuojakäytäntö. Laajuus. Tietotyypit ja tietojen keruumenetelmät Tietosuojakäytäntö Tässä tietosuojakäytännössä ( Käytäntö ) Qualcomm Incorporated tytäryhtiöineen (yhteisesti me ) antaa tietoja siitä, miten se kerää, käyttää, käsittelee ja siirtää henkilötietoja. Qualcomm

Lisätiedot

Johnson Controlsin tietosuojailmoitus

Johnson Controlsin tietosuojailmoitus Johnson Controlsin tietosuojailmoitus Johnson Controls, Inc. ja sen osakkuusyhtiöt (yhdessä Johnson Controls tai me), huolehtivat asiakkaidensa yksityisyydestä ja ovat sitoutuneet käsittelemään asiakkaidensa

Lisätiedot

Osallistumisaika alkaa 6.2.2015 ja päättyy 6.3.2015. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja vastauksia ei oteta huomioon.

Osallistumisaika alkaa 6.2.2015 ja päättyy 6.3.2015. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja vastauksia ei oteta huomioon. 1. Järjestäjä,, (jäljempänä "Järjestäjä") 2. Osallistumiskelpoisuus Kilpailuun voivat osallistua kaikki yksityishenkilöt lukuun ottamatta niitä Järjestäjän palveluksessa olevia, jotka osallistuvat tämän

Lisätiedot

Henkilötietojen käsittely sähköisen tunnistamisen luottamusverkostossa

Henkilötietojen käsittely sähköisen tunnistamisen luottamusverkostossa Suositus Henkilötietojen käsittely sähköisen tunnistamisen luottamusverkostossa n suosituksen liite Suositus 1 (9) Sisältö 1 Johdanto... 3 2 LUOTTAMUSVERKOSTO JA SEN TOIMINTA... 3 2.1 Luottamusverkosto...

Lisätiedot

INREACH-YKSITYISYYSTIEDOTE

INREACH-YKSITYISYYSTIEDOTE INREACH-YKSITYISYYSTIEDOTE Päivitetty viimeksi: September 1, 2016 (v 2016.2) InReach Inc. ("inreach") arvostaa yksityisyyttäsi. Olemme kehittäneet tämän yksityisyystiedotteen, jotta tiedät, miten keräämme,

Lisätiedot

[yksilöitynä käsiteltävät henkilötiedot ja käsittelyn kesto] [yksilöitynä henkilötietojen tyyppi ja rekisteröityjen ryhmät]

[yksilöitynä käsiteltävät henkilötiedot ja käsittelyn kesto] [yksilöitynä henkilötietojen tyyppi ja rekisteröityjen ryhmät] 1(5) L I I T E 5B T I E T O S U O J A 1. TARKOITUS Tällä tietosuojaliitteellä ( Tietosuojaliite ) [tilaaja] ( Tilaaja ) rekisterinpitäjänä ja käsittelijänä ja [toimittaja] ( Toimittaja ) henkilötietojen

Lisätiedot

Osallistumisaika alkaa 1.3.2013 ja päättyy 4.3.2013. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei oteta huomioon.

Osallistumisaika alkaa 1.3.2013 ja päättyy 4.3.2013. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei oteta huomioon. Viikonloppu.com:n avajaiskilpailun säännöt ja rekisteriseloste 1. Järjestäjä 2. Osallistumiskelpoisuus Kilpailuun voivat osallistua kaikki yksityishenkilöt lukuun ottamatta niitä Järjestäjän tai Yhteistyökumppanin

Lisätiedot

OPPILASREKISTERISELOSTE

OPPILASREKISTERISELOSTE OPPILASREKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 mukainen REKISTERISELOSTE ja lain 24 :n mukainen INFORMOINTI Laatimispvm: 2.1.2017 1. Rekisterinpitäjä Nimi Siikalatvan kunnan koulutuslautakunta /

Lisätiedot

LEGO Technic Rakenna digitaalisesti! Kilpailu yleiset määräykset ja ehdot

LEGO Technic Rakenna digitaalisesti! Kilpailu yleiset määräykset ja ehdot Rakenna digitaalisesti! Määräykset ja ehdot LEGO Technic Rakenna digitaalisesti! Kilpailu yleiset määräykset ja ehdot Huomaa, että kaikkien verkkokilpailuihin osallistuvien täytyy noudattaa alla esitettyjä

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Rekisterinpitäjä Rekisterin nimi Henkilötietojen käsittelytarkoitus Rekisterin tietosisältö

TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Rekisterinpitäjä Rekisterin nimi Henkilötietojen käsittelytarkoitus Rekisterin tietosisältö TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Rekisterinpitäjä Valtiokonttori Sörnäisten rantatie 13 000054 VALTIOKONTTORI Rekisterin nimi Valtiolle.fi - Valtion rekrytointijärjestelmä Henkilötietojen

Lisätiedot

Mitä henkilötietoja minusta kerätään ja mistä lähteistä?

Mitä henkilötietoja minusta kerätään ja mistä lähteistä? TIETOSUOJASELOSTE Työnhakija- ja työntekijäehdokasrekisteri Yleistä Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan, edellyttää se, että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Arvostamme

Lisätiedot

Tietosuojakäytäntö. 1. Navicon keräämät tiedot.

Tietosuojakäytäntö. 1. Navicon keräämät tiedot. Tietosuojakäytäntö Tätä tietosuojakäytäntöä ("tietosuojakäytäntö") sovelletaan, kun muodostat yhteyden verkkosivustoille, vierailet verkkosivustoilla tai käytät verkkosivustoja, jotka omistaa ja joita

Lisätiedot

2. Miksi keräämme käyttäjien tietoja? Fernando kerää ja käsittelee tiettyjä sivustonsa käyttäjien henkilötietoja, jotta:

2. Miksi keräämme käyttäjien tietoja? Fernando kerää ja käsittelee tiettyjä sivustonsa käyttäjien henkilötietoja, jotta: TIETOSUOJASELOSTE 1. Johdanto Avare Oy ("Avare") sitoutuu suojaamaan Fernando sivuston (sisältäen, mutta ei rajoittuen, seuraavan internetsivuston (http://fernando.fi) sekä kaikki siihen liittyvät keskustelufoorumit,

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE 1 (3) Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24. Mervi Suuronen Metsä Board Oyj Revontulenpuisto 2 02100 Espoo

TIETOSUOJASELOSTE 1 (3) Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24. Mervi Suuronen Metsä Board Oyj Revontulenpuisto 2 02100 Espoo TIETOSUOJASELOSTE 1 (3) Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24 1. Rekisterinpitäjä Metsä Board Oyj Revontulenpuisto 2 02100 Espoo p. 010 4611 Laatimispäivä: 5.2.2015 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja/tai

Lisätiedot

Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö. osoite: Teollisuuskatu 33, Helsinki. p

Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö. osoite: Teollisuuskatu 33, Helsinki. p REKISTERISELOSTE 1 REKISTERISELOSTE Henkilötietolain (523/1999) 10 :n mukainen rekisteriseloste Rekisterinpitäjä FEON Oy Y-tunnus: 2733038-4 osoite: Teollisuuskatu 33, 00510 Helsinki kotipaikka: Helsinki

Lisätiedot

Ohje luottamuksellista tietoa sisältävien sähköpostiviestien lähettämiseen ja vastaanottamiseen

Ohje luottamuksellista tietoa sisältävien sähköpostiviestien lähettämiseen ja vastaanottamiseen Ohje luottamuksellista tietoa sisältävien sähköpostiviestien lähettämiseen ja vastaanottamiseen Liikenteen turvallisuusvirasto 27.9.2012 Sisällysluettelo Luottamuksellista tietoa sisältävien sähköpostiviestien

Lisätiedot

Järjestäjä järjestää kilpailun yhteistyössä Dr. Oetkerin kanssa (jäljempänä Yhteistyökumppani ).

Järjestäjä järjestää kilpailun yhteistyössä Dr. Oetkerin kanssa (jäljempänä Yhteistyökumppani ). Koko Suomi leipoo - Joulukakkukisa Kilpailun nimi, paikka ja ajankohta: Koko Suomi leipoo - Joulukakkukisa, kilpailu 10.11.2014. 7.12.2014. Palkinto ja sen arvo: Kilpailun pääpalkintona on 1 kpl OBH Nordica

Lisätiedot

Kilpailun nimi, paikka ja ajankohta: OBH Nordican Kädettömät kokit -kilpailu, mtv.fi/kädettömätkokit-sivu, kilpailuaika

Kilpailun nimi, paikka ja ajankohta: OBH Nordican Kädettömät kokit -kilpailu, mtv.fi/kädettömätkokit-sivu, kilpailuaika Kädettömät kokit -kilpailu Kilpailun nimi, paikka ja ajankohta: OBH Nordican Kädettömät kokit -kilpailu, mtv.fi/kädettömätkokit-sivu, kilpailuaika 17.9.2015. 26.11.2015. Palkinto ja sen arvo: 10 kappaletta

Lisätiedot

Plus500 Ltd. Tietosuojamenettely

Plus500 Ltd. Tietosuojamenettely Plus500 Ltd Tietosuojamenettely Tietosuojamenettely Plus500:n tietosuojalausunto Yksityisyyden suojaaminen ja asiakkaiden sekä verkkosivustomme vierailijoiden henkilökohtaisten ja taloudellisten tietojen

Lisätiedot

Nespresso Kahvilla-sivuston Instagram-kilpailu

Nespresso Kahvilla-sivuston Instagram-kilpailu Nespresso Kahvilla-sivuston Instagram-kilpailu Kilpailun nimi, paikka ja ajankohta: Nespresso Kahvilla-sivuston Instagram-kilpailu,11.11.2014. 15.12.2014. Palkinto ja sen arvo: Kilpailussa arvotaan kolme

Lisätiedot

HS-Works Oy:n asiakastietokanta

HS-Works Oy:n asiakastietokanta HS-Works Oy Henkilötietolain (523/1999) 10:n mukainen rekisteriseloste HS-Works Oy:n asiakastietokanta Rekisteriseloste 8.5.2009 Sisällys 1 Rekisterinpitäjä...1 2 Rekisterin pitämisen peruste...1 3 Rekisterin

Lisätiedot

Kaikille selosteille yhteiset tietoturvaa ja rekisteröidyn oikeuksia koskevat kohdat löytyvät asiakirjan lopusta.

Kaikille selosteille yhteiset tietoturvaa ja rekisteröidyn oikeuksia koskevat kohdat löytyvät asiakirjan lopusta. 1 TIETOSUOJASELOSTE JA REKISTERISELOSTEET mysafety käsittelee henkilötietoja lainsäädännön mukaisesti huolellisesti ja turvallisesti. mysafetyn käsittelemiin henkilötietoihin. Tutustu tietosuojaselosteeseen

Lisätiedot

MTV Oy, Ilmalantori 2, 00240 Helsinki (jäljempänä "Järjestäjä")

MTV Oy, Ilmalantori 2, 00240 Helsinki (jäljempänä Järjestäjä) Säännöt ja rekisteriseloste 1. Järjestäjä, Ilmalantori 2, 00240 Helsinki (jäljempänä "Järjestäjä") Järjestäjä järjestää testiryhmän yhteistyössä Lumenen kanssa (jäljempänä "Yhteistyökumppani") 2. Osallistumiskelpoisuus

Lisätiedot

Big Brother -faniraportoijakisan säännöt ja rekisteriseloste

Big Brother -faniraportoijakisan säännöt ja rekisteriseloste Big Brother -faniraportoijakisan säännöt ja rekisteriseloste 1. Kilpailun järjestäjä,, (jäljempänä "Järjestäjä") 2. Kilpailuun osallistuminen Kilpailuun voi osallistua Internetissä täyttämällä kilpailulomakkeen.

Lisätiedot

Johnson Controlsin sitovat tietosuojasäännöt

Johnson Controlsin sitovat tietosuojasäännöt Johnson Controlsin sitovat tietosuojasäännöt Sisältö 1. Johdanto 2. Laajuus ja soveltamistapa 3. Läpinäkyvyys ja ilmoittaminen 4. Oikeudenmukaisuus ja käyttötarkoituksen rajoittaminen 5. Tietojen laatu

Lisätiedot

KILPAILUTTAMO PALVELU

KILPAILUTTAMO PALVELU YLEISET KÄYTTÖEHDOT LAATIMALLA, ESIKATSELEMALLA, SELAAMALLA, LÄHETTÄMÄLLÄ, VASTAANOTTAMALLA TAI LUKEMALLA TARJOUSPYYNNÖN KILPAILUTTAMO:N WWW-SIVUILTA (MYÖHEMMIN PALVELU) SEN LAATIJA (MYÖHEMMIN ASIAKAS)

Lisätiedot

Internet-sivustoa koskevat tietosuojaperiaatteet koskevat ainoastaan henkilöitä, jotka asuvat Suomessa käyttäessään Internet-sivustoamme.

Internet-sivustoa koskevat tietosuojaperiaatteet koskevat ainoastaan henkilöitä, jotka asuvat Suomessa käyttäessään Internet-sivustoamme. AXAn tietosuoja Yksityisyytesi suojaaminen on AXAlle erittäin tärkeää. Arvostamme luottamustasi ja haluamme kertoa, miten keräämme, suojaamme ja käytämme henkilötietojasi. Miten käytämme ja suojaamme henkilötietoja

Lisätiedot

Kilpailun säännöt 1. Järjestäjät Kilpailun toteuttaa MTV Oy (Y-tunnus: , jäljempänä MTV ) yhteistyössä Myllyn Paras Oy:n kanssa (Y-tunniste:

Kilpailun säännöt 1. Järjestäjät Kilpailun toteuttaa MTV Oy (Y-tunnus: , jäljempänä MTV ) yhteistyössä Myllyn Paras Oy:n kanssa (Y-tunniste: Kilpailun säännöt 1. Järjestäjät Kilpailun toteuttaa MTV Oy (Y-tunnus: 1093944-1, jäljempänä MTV ) yhteistyössä Myllyn Paras Oy:n kanssa (Y-tunniste: jäljempänä Myllyn Paras ) Osallistumalla tähän kilpailuun

Lisätiedot

Sähköinen, suojattu asiointi kirjaamon ja

Sähköinen, suojattu asiointi kirjaamon ja OHJE 1 (7) Sähköinen, suojattu asiointi kirjaamon ja potilaskertomusarkiston kanssa verkkopankkitunnistautuminen Palveluun kirjautuminen 1. Täytä tarvitsemasi tilaus / pyyntö / hakemus lomake ja tallenna

Lisätiedot

100Syke. - kilpailun säännöt ja rekisteriseloste. 1. Kilpailunjärjestäjä Jokifysio Oy Pori

100Syke. - kilpailun säännöt ja rekisteriseloste. 1. Kilpailunjärjestäjä Jokifysio Oy Pori 100Syke - kilpailun säännöt ja rekisteriseloste 1. Kilpailunjärjestäjä Jokifysio Oy 2. Kilpailuun osallistuminen Kilpailuun voi osallistua internetissä täyttämällä arvontalomakkeen. Kilpailuun osallistuminen

Lisätiedot

Tapahtumat.infon käyttöehdot

Tapahtumat.infon käyttöehdot Tapahtumat.infon käyttöehdot Näitä verkkopalveluiden käyttöehtoja sovelletaan Tapahtumat.info:n (jäljempänä palveluntarjoaja) tuottamiin ja ylläpitämiin verkkopalveluihin. Verkkopalvelut tarkoittavat näissä

Lisätiedot

Veikkauksen Kiitä naapuriasi -kilpailun säännöt ja rekisteriseloste

Veikkauksen Kiitä naapuriasi -kilpailun säännöt ja rekisteriseloste n säännöt ja rekisteriseloste 1. Kilpailun järjestäjä MTV Oy,, 00240 Helsinki (jäljempänä "Järjestäjä") Järjestäjä järjestää kilpailun yhteistyössä Veikkaus Oy:n kanssa (jäljempänä "Yhteistyökumppani")

Lisätiedot

Lokipolitiikka (v 1.0/2015)

Lokipolitiikka (v 1.0/2015) KYS erityisvastuualue Etelä-Savon sairaanhoitopiiri Lokipolitiikka (v 1.0/2015) Sisällys 1 JOHDANTO... 2 2 HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYYN LIITTYVÄ LAINSÄÄDÄNTÖ... 2 3 LOKI JA LOKITIETO... 3 4 LOKITIETOJEN

Lisätiedot

Henkilötietolain (523/1999) 10 :n mukainen rekisteriseloste. REKISTERINPITÄJÄ Looper-IT Oy Y-tunnus Kangasrinne Oulu

Henkilötietolain (523/1999) 10 :n mukainen rekisteriseloste. REKISTERINPITÄJÄ Looper-IT Oy Y-tunnus Kangasrinne Oulu Henkilötietolain (523/1999) 10 :n mukainen rekisteriseloste. REKISTERINPITÄJÄ Looper-IT Oy Y-tunnus 2470870-8 Kangasrinne 12 90240 Oulu REKISTERIN HOITAJA Jari Äijälä info@looperit.f REKISTERIN NIMI drivelooper

Lisätiedot

Kilpailun säännöt. Kilpailun järjestää MTV Oy (Y-tunnus: , jäljempänä MTV ).

Kilpailun säännöt. Kilpailun järjestää MTV Oy (Y-tunnus: , jäljempänä MTV ). Kilpailun säännöt 1. Järjestäjä Kilpailun järjestää MTV Oy (Y-tunnus: 1093944-1, jäljempänä MTV ). Osallistumalla tähän kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja kilpailuun liittyviä

Lisätiedot

Well Gym rekisteriseloste

Well Gym rekisteriseloste Well Gym rekisteriseloste 1. Rekisterinpitäjä Nimi: Sporty World Oy Y-tunnus: 2749667-5 Postiosoite: Pihkanokankatu 5, 33900 Tampere 2. Rekisteriasioita hoitava henkilö Nimi: Sami Joru Postiosoite: Pihkanokankatu

Lisätiedot

1 Rekisterinpitäjä. 2 Yhteyshenkilö. 3 Rekisterin nimi. 4 Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

1 Rekisterinpitäjä. 2 Yhteyshenkilö. 3 Rekisterin nimi. 4 Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus 1 Rekisterinpitäjä Clementia Oy (2320280-1) Kiilakiventie 1, 90250 Oulu info@clementia.fi, 0403592019 2 Yhteyshenkilö Marko Heikkilä Kiilakiventie 1, 90250 Oulu marko@clementia.fi, 0403592019 3 Rekisterin

Lisätiedot

IISALMEN KAUPUNKI KIINTEISTÖJEN KAMERAVALVONTA 19.2.2016 1. Matti Rönkkö tekninen isännöitsijä Iisalmen kaupunki / tilapalvelu

IISALMEN KAUPUNKI KIINTEISTÖJEN KAMERAVALVONTA 19.2.2016 1. Matti Rönkkö tekninen isännöitsijä Iisalmen kaupunki / tilapalvelu IISALMEN KAUPUNKI KIINTEISTÖJEN KAMERAVALVONTA Matti Rönkkö tekninen isännöitsijä Iisalmen kaupunki / tilapalvelu 19.2.2016 1 Iisalmen kaupungin tekninen keskus / tilapalvelu on asentanut tallentavan kameravalvonnan

Lisätiedot

LEGO Technic Rakenna digitaalisesti! Kilpailu Yleiset säännöt ja ehdot

LEGO Technic Rakenna digitaalisesti! Kilpailu Yleiset säännöt ja ehdot Säännöt ja ehdot Rakenna... digitaalisesti! Säännöt ja ehdot LEGO Technic Rakenna digitaalisesti! Kilpailu Yleiset säännöt ja ehdot Huomaa, että kaikkien verkkokilpailuihin osallistuvien täytyy noudattaa

Lisätiedot

1. Rekisterinpitäjä Rekisteriasioista vastaava henkilö Rekisterin nimi Rekisterin käyttötarkoitus... 2

1. Rekisterinpitäjä Rekisteriasioista vastaava henkilö Rekisterin nimi Rekisterin käyttötarkoitus... 2 Rekisteriseloste Sisällys 1. Rekisterinpitäjä... 2 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö... 2 3. Rekisterin nimi... 2 4. Rekisterin käyttötarkoitus... 2 5. Rekisterin sisältämät tiedot... 2 6. Säännönmukaiset

Lisätiedot

BABYSITTER.FI:N TIETOSUOJALAUSUNTO

BABYSITTER.FI:N TIETOSUOJALAUSUNTO BABYSITTER.FI:N TIETOSUOJALAUSUNTO Babysitter.fi pitää yksityisyydestäsi huolehtimista erittäin vakavana asiana ja käsittelee sekä käyttää tietojasi turvallisella tavalla. Taatakseen yksityisyytesi Babysitter.fi

Lisätiedot

Yhdistetty tietosuoja-, rekisteriseloste ja informointiasiakirja

Yhdistetty tietosuoja-, rekisteriseloste ja informointiasiakirja Yhdistetty tietosuoja-, rekisteriseloste ja informointiasiakirja Henkilötietolain (523/99) 10 mukainen rekisteriseloste 15.3.2017 Tämän tietosuoja- ja rekisteriselosteen ( Tietosuojaseloste ) tarkoituksena

Lisätiedot

QRIDI - TIETOSUOJASELOSTE

QRIDI - TIETOSUOJASELOSTE QRIDI - TIETOSUOJASELOSTE 7.8.2017 Tietosuojaseloste on laajennettu henkilötietolain (523/1999) 10 :n mukainen rekisteriseloste. Tietosuojaselosteen kohdat 1 12 ovat tietosuojavaltuutetun toimiston tietosuojaselostemallin

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10

TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 Laatimispvm: 11.2.2014 1. Rekisterinpitäjä Nimi Hevostoiminta Laukki Yksityinen elinkeinonharjoittaja, Y-tunnus 2601111-1 Yhteystiedot Puh: 040-186 2222,

Lisätiedot

SUOMEN TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ SANDLER ONLINEA VARTEN

SUOMEN TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ SANDLER ONLINEA VARTEN Finnish PP for Finland SUOMEN TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ SANDLER ONLINEA VARTEN Tässä tietosuojakäytännössä kuvataan Sandler Systems, Inc:n ( Sandler, me tai meidän ) käytännöt, jotka koskevat sinua koskevien

Lisätiedot

Trendikkäimmät kynnet -kilpailu, säännöt ja rekisteriseloste

Trendikkäimmät kynnet -kilpailu, säännöt ja rekisteriseloste Trendikkäimmät kynnet -kilpailu, säännöt ja rekisteriseloste 1. Kilpailun järjestäjä,, (jäljempänä "Järjestäjä") Järjestäjä järjestää kilpailun yhteistyössä LUMENE Oy:n kanssa (jäljempänä "Yhteistyökumppani")

Lisätiedot

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ VI GERMANY YHTEENVETO TIETOJEN KERÄÄMINEN JA KÄYTTÖ

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ VI GERMANY YHTEENVETO TIETOJEN KERÄÄMINEN JA KÄYTTÖ VI GERMANY TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ Vi Germany GmbH, c/o Atrium am Opernplatz, Bockenheimer Anlage 46, 60322 Frankfurt am Main ( Vi, me, meidän tai meitä ) kerää tietoja tämän verkkosivuston kautta. Vi on sitoutunut

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5)

HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5) SL 33 Rekisteriseloste Henkilörekisteri 15.7.2013 HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5) Laatimispäivä/Päivityspäivä 26.5.2014 Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa

Lisätiedot

Tutkittavan informointi ja suostumus

Tutkittavan informointi ja suostumus Tutkittavan informointi ja suostumus yhdistettäessä tutkittavilta kerättyjä tietoja rekisteritietoihin Ylitarkastaja Raisa Leivonen Tietosuojavaltuutetun toimisto 9.12.2010 Kysy rekisteritutkimuksen luvista

Lisätiedot

Luottamuksellinen sähköposti Trafissa

Luottamuksellinen sähköposti Trafissa OHJE 1 (8) Luottamuksellinen sähköposti Trafissa Trafi käyttää Deltagon Sec@GW -ohjelmistoa sähköpostin luottamuksellisuuden suojaamiseen. D-Envelope sovelluksen avulla viestien vastaanottaminen ei edellytä

Lisätiedot

Tietosuojakäytäntö Suostumus Live Chat Evästeet Räätälöidyt markkinointisähköpostit

Tietosuojakäytäntö Suostumus Live Chat Evästeet Räätälöidyt markkinointisähköpostit Tietosuojakäytäntö Tämä tietosuojakäytäntö ("Tietosuojakäytäntö") voi muuttua ajoittain. Emme välttämättä tuo muutoksia tiedoksesi, joten ole hyvä ja käy tällä sivustolla säännöllisesti lukemassa tämä

Lisätiedot

Pilvipalvelut ja henkilötiedot

Pilvipalvelut ja henkilötiedot Pilvipalvelut ja henkilötiedot Titta Penttilä Senior information security manager Group Security, TeliaSonera Muuttuva toimintaympäristö Alihankinta, pilvipalvelut Yleisen tietoisuuden ja kiinnostuksen

Lisätiedot

Turun ammattikorkeakoulu 13.09.2005 1(5) Tietojärjestelmien käyttösäännöt

Turun ammattikorkeakoulu 13.09.2005 1(5) Tietojärjestelmien käyttösäännöt Turun ammattikorkeakoulu 13.09.2005 1(5) TIETOJÄRJESTELMIEN KÄYTTÖSÄÄNNÖT Sisällysluettelo: 1 Sääntöjen tarkoitus... 2 2 Käytön periaatteet... 2 3 Käyttöoikeus ja käyttäjätunnukset... 4 4 Käyttöoikeuden

Lisätiedot

Yksityisyyssuoja. Tiedot, joita keräämme

Yksityisyyssuoja. Tiedot, joita keräämme Yksityisyyssuoja Tulosta Tallenna PDF Päivitetty: 11 tammikuu 2012 Disney Club Penguin ("Club Penguin") on Disney Online Studios Canada Inc.:in (aikaisemmin tunnettu nimellä Club Penguin Entertainment

Lisätiedot

Ei tietojen luovutuksia EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Ei tietojen luovutuksia EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. Henkilötietolaki (523/99) 10 REKISTERISELOSTE Laatimispäivä: 20.2.2009 1. Rekisterinpitäjä MTV Oy (Y-tunnus: 1093944-1) Ilmalantori 2 00240 Helsinki Puhelin 010 300 300 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö

Lisätiedot

Online-tulostus 4.0. 1. painos

Online-tulostus 4.0. 1. painos Online-tulostus 4.0 1. painos 2008 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia, Nokia Connecting People ja Nseries ovat Nokia Oyj:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. Nokia tune on Nokia Oyj:n

Lisätiedot

Henkilörekisteriseloste/tietosuojaseloste Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Laatimispvm: , päivitetty

Henkilörekisteriseloste/tietosuojaseloste Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Laatimispvm: , päivitetty Henkilörekisteriseloste/tietosuojaseloste Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Laatimispvm: 17.12.2013, päivitetty 26.4.2017 1. Rekisterin nimi Optima verkko-oppimisympäristö 2. Rekisterinpitäjä Jyväskylän

Lisätiedot

.eu-verkkotunnusta koskevat WHOIS-toimintalinjat

.eu-verkkotunnusta koskevat WHOIS-toimintalinjat .eu-verkkotunnusta koskevat WHOIS-toimintalinjat 1/7 MÄÄRITELMÄT Käsitteet, jotka on määritelty asiakirjoissa Sopimusehdot ja/tai.euriidanratkaisusäännöt, on kirjoitettu isolla alkukirjaimella tässä asiakirjassa.

Lisätiedot

Fiksari Finland Oy (jäljempänä Fiksari, me ) tarjoaa tietotekniikkapalveluita yksityishenkilöille.

Fiksari Finland Oy (jäljempänä Fiksari, me ) tarjoaa tietotekniikkapalveluita yksityishenkilöille. FIKSARI FINLAND OY:N TIETOSUOJASELOSTE Fiksari Finland Oy (jäljempänä Fiksari, me ) tarjoaa tietotekniikkapalveluita yksityishenkilöille. Tässä tietosuojaselosteessa kerrotaan mitä tietoja käsittelemme,

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5)

HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5) HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5) Laatimispäivä/Päivityspäivä 31.12.2014 Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. 1. nimi 2. pitäjä 3. vastuuhenkilö 4.

Lisätiedot

Yleiset toimitusehdot Asiantuntijapalvelut

Yleiset toimitusehdot Asiantuntijapalvelut Asiantuntijapalvelut SISÄLLYSLUETTELO 1 YLEISTÄ... 2 1.1 Soveltaminen... 2 1.2 Työmenetelmät... 2 2 TOIMITTAJAN VELVOLLISUUDET... 2 2.1 Yleistä... 2 2.2 Tiedottaminen palvelun edistymisestä... 2 3 TILAAJAN

Lisätiedot

Tietosuojauudistus tulee PTC:n käytännön vinkit. Tapio Lahtinen

Tietosuojauudistus tulee PTC:n käytännön vinkit. Tapio Lahtinen Tietosuojauudistus tulee PTC:n käytännön vinkit Tapio Lahtinen Mistä on kyse ja miten päästä alkuun? Tietosuoja-asetus ei suoraan anna yleisvastausta, siihen, mitä pitäisi tehdä Kärjistäen kyse on ikään

Lisätiedot

BRIDGESTONE FIRESTONE TIETOSUOJAMENETTELY

BRIDGESTONE FIRESTONE TIETOSUOJAMENETTELY BRIDGESTONE FIRESTONE TIETOSUOJAMENETTELY Me olemme iloisia siitä, että olet kiinnostunut yhtiöstämme. Me otamme kävijöittemme tietosuojan hyvin vakavasti. Tästä syystä teemme parhaamme, jotta sinun ei

Lisätiedot

Rakenta Oy 2407354-6. Helsinki. Sergey Kovalev 044-919 0061

Rakenta Oy 2407354-6. Helsinki. Sergey Kovalev 044-919 0061 SOPIMUS OSOITE- JA POSTITUSPALVELUISTA TILAAJA Toiminimi Y-tunnus Kotipaikka Yhteyshenkilö Osoite Puhelin Sähköposti Maksuehdot 14 pv netto, laskutus 3-12 kk välein, 1. vuosi ennakkomaksu 240 e (hintaan

Lisätiedot

Varmuuskopiointi ja palauttaminen Käyttöopas

Varmuuskopiointi ja palauttaminen Käyttöopas Varmuuskopiointi ja palauttaminen Käyttöopas Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows ja Windows Vista ovat Microsoft Corporationin tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä

Lisätiedot

RPM INTERNATIONAL INC. JA SEN TYTÄRYHTIÖT JA OPERATIIVISET YRITYKSET SAFE HARBOR -TIETOSUOJAILMOITUS. VOIMAANTULOPÄIVÄ: 12.

RPM INTERNATIONAL INC. JA SEN TYTÄRYHTIÖT JA OPERATIIVISET YRITYKSET SAFE HARBOR -TIETOSUOJAILMOITUS. VOIMAANTULOPÄIVÄ: 12. RPM INTERNATIONAL INC. JA SEN TYTÄRYHTIÖT JA OPERATIIVISET YRITYKSET SAFE HARBOR -TIETOSUOJAILMOITUS VOIMAANTULOPÄIVÄ: 12. elokuuta 2015 Tässä ilmoituksessa esitetään periaatteet, joita RPM International

Lisätiedot

Tietosuojalauseke TIIVISTELMÄ TIETOSUOJALAUSEKKEESTA:

Tietosuojalauseke TIIVISTELMÄ TIETOSUOJALAUSEKKEESTA: Tietosuojalauseke TIIVISTELMÄ TIETOSUOJALAUSEKKEESTA: Olemme sitoutuneet suojaamaan käyttäjiemme yksityisyyttä. Luottamuksesi on meille tärkeää! Käsittelemämme tiedot voidaan jakaa: käyttäjän antamiin,

Lisätiedot

Datan avaamisen reunaehdot. Katri Korpela Projektipäällikkö 6Aika - Avoin data ja rajapinnat

Datan avaamisen reunaehdot. Katri Korpela Projektipäällikkö 6Aika - Avoin data ja rajapinnat Datan avaamisen reunaehdot Katri Korpela Projektipäällikkö 6Aika - Avoin data ja rajapinnat 19.1.2016 Perinteinen manuaalinen tietopalvelu 1. Asiakas kysyy/pyytää asiakirjoja käyttöönsä/ kopioita omaan

Lisätiedot

Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus

Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Sisältö Käsitteet Tämä asiakirja on oikeudellisesti sitova sopimus asiakkaan ja Suomen Maatalouden Laskentakeskus Oy:n välillä.

Lisätiedot

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio TIETOSUOJAPOLITIIKKA. Yhtymähallitus 10.4.2014 41

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio TIETOSUOJAPOLITIIKKA. Yhtymähallitus 10.4.2014 41 Peruspalvelukuntayhtymä Kallio TIETOSUOJAPOLITIIKKA Johdanto Tietosuojapolitiikassa kuvataan henkilöön liittyvien henkilötietojen tai muiden luottamuksellisten tietojen käytön periaatteet ja menetelmät

Lisätiedot

IT2010-SOPIMUSEHTOJEN KÄYTTÖEHDOT 19.5.2010

IT2010-SOPIMUSEHTOJEN KÄYTTÖEHDOT 19.5.2010 IT2010-SOPIMUSEHTOJEN KÄYTTÖEHDOT 19.5.2010 1 Soveltaminen 1.1 Näitä käyttöehtoja (jäljempänä lisenssiehdot ) sovelletaan IT2010-sopimusehtojen (jäljempänä IT2010-sopimusehdot ) käyttämiseen. 1.2 IT2010-sopimusehtojen

Lisätiedot

Hyvät käytännöt ja mahdolliset aukot?

Hyvät käytännöt ja mahdolliset aukot? Hyvät käytännöt ja mahdolliset aukot? Tiedon häviäminen Tietojen sekaantuminen Tietojen virheellisyys Luottamuksellisen/salaisen tiedon paljastuminen Tietoliikenteen häirintä (spämmi/virukset) Tiedon kopioituminen

Lisätiedot

TIETOJÄRJESTELMIEN KÄYTTÖSÄÄNNÖT

TIETOJÄRJESTELMIEN KÄYTTÖSÄÄNNÖT TIETOJÄRJESTELMIEN KÄYTTÖSÄÄNNÖT 1(5) TIETOJÄRJESTELMIEN KÄYTTÖSÄÄNNÖT YT-neuvosto hyväksynyt 21.11.2007 Vahvistanut: kuntayhtymän johtaja Pentti Leipälä 4.1.2008 1. SÄÄNTÖJEN TARKOITUS 1 2. KÄYTÖN PERIAATTEET

Lisätiedot

Verkkokäyttöä koskevat yksityisyyskäytännöt

Verkkokäyttöä koskevat yksityisyyskäytännöt Yksityisyyskäytännöt Viimeksi päivitetty 15. syyskuuta 2014 Verkkokäyttöä koskevat yksityisyyskäytännöt GE:n keräämä tieto ja sen käyttö Henkilötietojen kerääminen Voit halutessasi luovuttaa henkilötietojasi

Lisätiedot

Ilma-alusrekisteri ja tiedonluovutus

Ilma-alusrekisteri ja tiedonluovutus Ilma-alusrekisteri ja tiedonluovutus 19.11.2015 Päivi Karkkola Vastuullinen liikenne. Rohkeasti yhdessä. Ilmailulaki (864/2014) Voimaan 7.11.2014 Ilmailulain 2 luku käsittelee ilma-alus- ja lupakirjarekisteriä

Lisätiedot

VINKKEJÄ CV-NETIN KÄYTTÖÖN. www.te-palvelut.fi

VINKKEJÄ CV-NETIN KÄYTTÖÖN. www.te-palvelut.fi VINKKEJÄ CV-NETIN KÄYTTÖÖN www.te-palvelut.fi TE-toimiston verkkoasiointiin pääset kirjautumaan www.te-palvelut.fi Oma asiointi Henkilöasiakas Kirjaudu sisään verkkopankkitunnuksilla ja hyväksy käyttöehdot

Lisätiedot

GROUPON SUOMEN TIETOSUOJA

GROUPON SUOMEN TIETOSUOJA GROUPON SUOMEN TIETOSUOJA Voimaantulopäivä: 13.6.2014 Tässä tietosuojalausekkeessa ("Tietosuoja") selostetaan, miten Citydeal Oy, Kaivokatu 8, 00100 Helsinki, Suomi ("Groupon Suomi", "Groupon", "me", jne.),

Lisätiedot

Tietosuojaseloste. Nimi ja vastuualue Vastaanoton sairaanhoitaja Yhteystiedot Anttilantie 2, 37470 Vesilahti Puh. 03 565 27000

Tietosuojaseloste. Nimi ja vastuualue Vastaanoton sairaanhoitaja Yhteystiedot Anttilantie 2, 37470 Vesilahti Puh. 03 565 27000 1 28.1.2015 Selosteen laadinta-/ tarkastuspvm. 1. Rekisterinpitäjä Nimi Perusturvalautakunta Yhteystiedot (osoite, puhelin, sähköposti, fax) Suupantie 11, 33960 Pirkkala puh. 03 565 2400, fax 03 565 25072

Lisätiedot

ValmennusMomentti Juridica Avoimen yhtiön internetsivuston sisältöä koskeva

ValmennusMomentti Juridica Avoimen yhtiön internetsivuston sisältöä koskeva ValmennusMomentti Juridica Avoimen yhtiön internetsivuston sisältöä koskeva vastuuvapautuslauseke Vastuuvapautuslauseke Tällä sivustolla esitetyn aineiston tekijänoikeudet kuuluvat ValmennusMomentti Juridica

Lisätiedot

Honda MaRIS Pay & Go. Tietosuoja- ja evästekäytäntö

Honda MaRIS Pay & Go. Tietosuoja- ja evästekäytäntö Honda MaRIS Pay & Go Tietosuoja- ja evästekäytäntö Honda tunnustaa henkilötietojen rehellisen ja vastuullisen käytön tärkeyden. Tämä tietosuoja- ja evästekäytäntö ("käytäntö") koskee verkkosivustoa www.techinfo.hondaeu.com

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5)

HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5) SL 33 Rekisteriseloste Henkilörekisteri 15.7.2013 HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5) Laatimispäivä/Päivityspäivä 26.9.2013/27.01.2015 Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä

Lisätiedot

Sonyn suomenkielisen Web-portaalin käyttöohjeet

Sonyn suomenkielisen Web-portaalin käyttöohjeet Sonyn suomenkielisen Web-portaalin käyttöohjeet Sonyn Web-portaalin käyttöohjeet Seuraavilla sivuilla esiteltävien käyttöohjeiden yhteenveto: Sisäänkirjautuminen Uuden tai vaihtosalasanan hankkiminen.

Lisätiedot

ILOSTU OY REKISTERISELOSTE

ILOSTU OY REKISTERISELOSTE ILOSTU OY REKISTERISELOSTE 20.8.2017 ILOSTU OY KOKKOKALLIONTIE 9 J 240, 00370 HELSINKI P. 010 524 9940 S. REKISTERISELOSTE Henkilötietolain (523/99) 10 :n mukainen rekisteriseloste. 1. Rekisterinpitäjä,.

Lisätiedot

(Muut kuin lainsäätämisjärjestyksessä hyväksyttävät säädökset) ASETUKSET

(Muut kuin lainsäätämisjärjestyksessä hyväksyttävät säädökset) ASETUKSET L 146/1 II (Muut kuin lainsäätämisjärjestyksessä hyväksyttävät säädökset) ASETUKSET KOMISSION TÄYTÄNTÖÖNPANOASETUS (EU) 2016/879, annettu 2 päivänä kesäkuuta 2016, yksityiskohtaisten järjestelyjen vahvistamisesta

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI REKISTERISELOSTE 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO Helsingin kaupungin liikuntaviraston varaus- ja ilmoittautumisjärjestelmä

HELSINGIN KAUPUNKI REKISTERISELOSTE 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO Helsingin kaupungin liikuntaviraston varaus- ja ilmoittautumisjärjestelmä HELSINGIN KAUPUNKI REKISTERISELOSTE 1 (5) HELSINGIN KAUPUNGIN N VARAUS- JA ILMOITTAUTUMISJÄRJESTELMÄN REKISTERISELOSTE 1 REKISTERIN NIMI Helsingin kaupungin liikuntaviraston varaus- ja ilmoittautumisjärjestelmä

Lisätiedot