HomCare KUTSUMYYNTI. Avain Jälleenmyyjän menestykseen. HomCare Finland Oy

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "HomCare KUTSUMYYNTI. Avain Jälleenmyyjän menestykseen. HomCare Finland Oy"

Transkriptio

1 HomCare KUTSUMYYNTI Avain Jälleenmyyjän menestykseen HomCare Finland Oy

2 1/17 KUTSUMYYNTI 1. YLEISTÄ Kutsumyynti on HomCare-järjestelmässä menestymisen yksi ehdoton edellytys. Tulosi eivät kasva, ellet aluksi pidä tärkeimpänä tavoitteenasi kutsujen päiväämistä ja kutsujen pitämistä. Kutsumyynti luo perustan ja mahdollistaa HomCare-toiminnassa onnistumisen. Kun tarvitset apua, niin tukenasi on aina oma ylälinjasi. Kutsumyynnin ehdottomia etuja: Asiakkaan ja emännän kannalta - paras ja turvallisin ostopaikka, palautusoikeus ja mahdollisuus kokeilla tuotteita - hyödyllistä, tuotevinkit ja muiden kommentit - sosiaalinen tapahtuma, kiva tapa tavata ystäviään - jälleenmyyjän antama tuotekoulutus, käyttöopastus, käyttövinkit Jälleenmyyjän kannalta - tehokkain tapa esitellä tuotteita ja antaa käyttövinkkejä - tulot kasvavat nopeasti - itsevarmuuden lisääntyminen, parhaiten opit esiintymisen esiintymällä - päätät, milloin työskentelet, elämäsi on järjestyksessä ja määräät itse oman ajankäyttösi - saat koko ajan onnistumisen elämyksiä, virtaa asiakkailta ja hyviä ystäviä - hieno paikka esitellä Club ja saada uusia Clubilaisia - ihanteellinen tilanne omien emäntien, Clubilaisten ja jälleenmyyjien koulutukseen - paras paikka saada jatkokutsuja - kutsuilta löytyvät varmimmin myös rekryyttiehdokkaat - kutsumyynti mahdollistaa ja luo pohjan vielä suuremmalle menestykselle HomCaressa, oman organisaation rakentamisen ja ylenemiset palkkio-ohjelmassa.

3 2/17 2. TAVOITTEET JA AJANKÄYTTÖ Jos ei tiedä, mitä haluaa tai tavoittelee, on aina eksyksissä. Jos haaveilee jostakin, on tehtävä tavoitteet ja suunnitelmat sen saavuttamiseksi! Aloittelevalla jm:llä ensimmäinen ja tärkein tavoite on a) kutsujen pitäminen ja siihen liittyvä asiakaspalvelu. Sen sujuessa joustavasti otetaan mukaan b) Clubin rakentaminen ja aktivoiminen sekä c) oman organisaation rakentaminen eli rekrytointi. Kartoita ensin, kuinka paljon sinulla on aikaa HomCare-työhön, eli päätä, kuinka monet kutsut viikossa pidät. Ja milloin pidät niitä. Kannattaa päättää, minä päivinä kutsujen pito on mahdollista perheen ja omien harrastusten tms. kannalta. Voit päättää pitää kutsuja esim. maanantaista torstaihin tai keskittyä pelkästään viikonloppuihin. Merkitse kalenteriisi kaikki menosi seuraavan 30 päivän ajalta ja sellaiset päivät, jolloin voit pitää kutsuja. Tästä tulee sinulle pohja, kun alat hankkia kutsuja. Kehitä rautainen itsekuri ja saavutat haluamasi. Voit aloittaa keveästi kutsut/viikko tai jos käytettävissä on enemmän aikaa, mielellään useammatkin. Kunhan määrä on rekrytoijan kanssa yhdessä sovittu. Kirjaa tavoitteet ylös rekrytoijan kanssa, silloin hänenkin on helpompi suunnitella oma aikansa siten, että pystyy auttamaan sinua riittävästi. Taloudellinen tulos on myös arvioitavissa, jolloin voit miettiä, haluatko esim. ostaa sohvan tai taulu-tv:n perheelle. Pyri pysymään tavoitteissa. Jos haluat pitää kahdet kutsut, on viisasta päivätä kolmet. Jos kaikki kolme toteutuvatkin, tavoitteisiin on vielä helpompi päästä eikä niistä haittaakaan ole! Ylimääräistä tuloa vain! Jos haluat ansaita 400 /kk ylimääräistä rahaa, on helppo asettaa tavoitteeksi neljät kutsut/kk. Ainoastaan kutsut/viikko! Samalla tee tavoite 3 kk:ksi ja vuodeksi. Ja kun lasketaan vuoden tavoite, onkin kasassa jo aikamoinen summa rahaa! Voit lähteä matkalle tai ostaa uuden sohvan, mitä kukakin haluaa.

4 3/17 Uutena jm:nä pääset hyvin alkuun, kun rohkeasti lähdet kertomaan muillekin tuntemistasi tuotteista ja pikku hiljaa, askel askeleelta, sinusta tulee myynnin ammattilainen! Apunasi toimivat ensisijaisesti ylänlinjasi ja paikallinen myyntipiirijohtaja (mpj). On välttämätöntä, että uutena jälleenmyyjänä pääset kuuntelemaan ylälinjassa olevan kokeneen jm:n pitämiä kutsuja eri aiheista. Silloin huomaat, ettei kutsujen pitäminen ole vaikeaa ja rohkaistut niiden pitämiseen itsekin. Koulutus tulee kutsujen ohessa lähes automaattisesti. 3. KUTSUJEN HANKINTA Kontaktilista Tee lista ystävistäsi - kaikista! Kenelle et vielä ole kertonut työstäsi? Älä päätä ennalta, kuka ei ole kiinnostunut tuotteistasi? Kirjoita kaikkien nimet, vaikka et olisi nähnyt heitä aikoihin. Seuraavaksi tee lista kaikista sukulaisistasi. Muista myös puolison sukulaiset. Entä kaikki tuttusi? Nämä ihmiset tunnet työstäsi, edellisistä työpaikoista, koulusta, pankista, kaupasta, kuntosalilta. Listaa naapurit ja entiset naapurit. Listaa ihmiset, jotka tunnet lastesi harrastusten kautta. Nyt sinulla pitäisi olla ainakin 20 nimeä listallasi. Ellei ole, mieti vielä äläkä jätä ketään pois listalta! Nyt kun sinulla on lista, voit alkaa soittaa nimiä läpi. Soita 5 henkilölle/päivä, jolloin listan läpisoittaminen kestää 4 päivää. Soita sellaiseen aikaan, joka on sopiva sekä sinulle että myös luultavasti tavoittelemallesi henkilölle. Pidä kalenteri edessäsi, jotta päiväät sinulle sopiviin päiviin. Jos henkilö vastaa kyllä, tarjoa kahta ensimmäistä vapaata aikaa kalenteristasi. Jos hän sanoo ei, laita kontaktilistaan hänen kohdalleen merkintä, että voit ottaa yhteyttä myöhemmin uudelleen. Kontaktilistan (kts. seuraava sivu) voit tulostaa extranetistä tai tilata yhtiöstä.

5 4/17 KONTAKTILISTA NIMI PUH. ASIA/MISSÄ

6 5/17 Kutsuja voi päivätä missä vain Pidä myös mielessä, että kutsuja voi päivätä missä vain, milloin vain, kenelle vain jatkuvasti. Paras paikka päivätä on kutsuilla ja tavoitteena on saada vähintään kahdet jatkokutsut, muista aina kysyä! Voit myös käyttää varauslahjoja, jos tuntuu, että kutsuvarauksia ei helposti saa. Muista kutsuilla aina esitellä kutsuetu ja Emännän tarjoukset. Ja voit kysyä: kuka teistä on joskus pitänyt jonkinlaiset suoramyyntikutsut? hämmästyt, kuinka monta kättä nousee! Näin saat selville henkilöt, jotka jo ymmärtävät kotikutsujärjestelmän. Kannattaa aina jäädä juttelemaan ystävien, sukulaisten ja tuttavien kanssa ja keskustelun lomassa kysyä, onko mahdollista, että pidettäisiin kutsut. Esitä aihetta, jonka arvelet kiinnostavan ja ole innokas! Kuuntele, se on ensiarvoisen tärkeää. Aloittelevana jm:nä ei voi jäädä odottelemaan puhelinsoittoja kutsujen päiväämiseksi, vaan pitää olla itse aktiivinen! Kutsuilla kannattaa kysyä vierailta, mikä on heidän mielituotteensa. Kun he ovat kertoneet sen, neuvo heille, miten he voivat saada sen kutsuetuna jopa ilmaiseksi. Muista helpot kutsut! Sama pätee kokeneempiin jm:iin. Kun muistaa pitää silmät ja korvat avoimina, on helppo päivätä kutsuja missä vain. Muista tarjota erilaisia teemoja kutsuille, asiakkaat ovat erilaisia ja kiinnostuneita erilaisista asioista. Voit myös kysyä emännältä, kuka pois jääneistä vieraista olisi potentiaalinen kutsujenpitäjä.

7 6/17 4. KUTSUIHIN VALMISTAUTUMINEN Kutsuemännän valmistelu Hyvä valmistautuminen kutsuille nostaa myyntiä ja on todella tärkeää! - jos haluat kutsuille 8 henkilöä, kehota emäntää kutsumaan 15, silloin molemmat pysyvät tavoitteissaan. - muista soittaa emännälle hyvissä ajoin tai lähetä sähköpostia. Sovi emännän kanssa hänen vierailleen sopiva teema, jos sitä ei ole jo päivätessä sovittu, kerro ajankohtaiset tarjoukset. Muistuta myös, että vieraat voivat tuoda mukanaan ystävänsä, niin vieraitten lukumäärä kasvaa. - hyvin valmisteltu emäntä peruu kutsuja harvoin, koska hän tietää, mitä häneltä odotetaan ja osaa toimia sen mukaan. - muista kertoa emännälle, että hän saa lisäetua myös tulevista kutsuvarauksista. Silloin hän auttaa sinua työssäsi hankkimalla jatkokutsuja jo etukäteen. Kannattaa käyttää hänen suhteitaan hyväkseen. - sovitaan tarjoilusta, ennen vai jälkeen sinun osuutesi, helppous myös tarjoilun suhteen! - esittelytila, esittelypöytä on myös hyvä sopia - sovi emännän kanssa, voiko lapsia olla mukana kutsuilla - tavarantoimitus (usein tulee esille esittelyn loputtua), tuleeko Club-tilaus vai normaali sinun toimittamasi tilaus? Vai mahdollisesti tavarantoimitus suoraan HomCarelta kutsujen jälkeen? - maksutapa selväksi emännälle, jotta osaa opastaa vieraitaan - kellonaika, jolloin jm tulee paikalle, kannattaa mennä ½ tuntia ennen. Muista, että emäntä ja sinä pidätte kutsut. Mitä enemmän autat emäntää kutsujen valmistelemisessa, sitä enemmän te molemmat voitatte!

8 7/17 Jälleenmyyjän valmistautuminen - varmistussoitto emännälle 3-5 pv ennen kutsuja - varmista ajoreitti - varmista esittelylaukun sisältö, tuotteet aiheen mukaan, esitteet, hinnastot, tilauslomakkeet, Asiakaslehtiä - muista olla ajoissa paikalla! ½ tuntia aikaisemmin on hyvä! - ole hyvä esimerkki tuotteiden toimivuudesta, ulkoinen olemus on tärkeä! - muista auton siisteys ja käyttämiesi apuvälineiden siisteys - erilaiset esittelypöydät - muista, että esittelypöytä on sinun näyteikkunasi, sama myöhemmin myös messuilla tms. tapahtumissa. Tee erilaisia näyteikkunoita, silloin pysyt itsekin pirteänä etkä puudu esittelyn pitämiseen. - valmistaudu henkisesti kutsuihin! Muista tavoitteesi ja haaveesi! - iloinen mieli

9 8/17 5. KUTSUT Mitä sitten ovat kutsut? - paikalla jm, emäntä ja vähintään kolme vierasta ja myynti vähintään 120, muista myös valmiit tilaukset emännältä (poissaolijat)! - kutsujen paikkaan nähden vain mielikuvitus on rajana, kutsut voivat olla matonpesupaikalla, uimahallissa, opettajille heti koulun jälkeen (kasvohoitokutsut kotitalousluokassa), saunailloissa, takapihalla autonpesun yhteydessä - emäntä saa palkaksi kutsuedun, jolla hän voi valita tuotteita itselleen - jatkokutsuista emäntä saa lisää kutsuetua - jos toimitus suoraan emännälle, emäntä saa pakkauslisän. Kutsuilta myös Clubilaisia - Useasti kutsuilla on asiakkaita, jotka ovat jo tottuneita tuotteitten käyttäjiä, ja heidän ostostensa loppusumma on 70 tai ylikin. Silloin sinun kannattaa kysyä, haluaako hän mahdollisesti enemmän etua itselleen ja tilata tuotteet suoraan maahantuojalta. - jm:ltä jää pois vaiva toimittaa tilatut tavarat ja ne tulevat suoraan maahantuojalta. - Clubilaisena asiakas saa paljon erilaisia etuja (Club-edut). - jokainen emäntä on myös potentiaalinen Club-ehdokas, kannattaa aina tarjota.

10 9/17 Yleistä kutsuista Yleisesti on huomattavissa, että mitä hauskempaa sinulla ja asiakkailla on kutsuilla, sitä helpommin myös päiväät uusia kutsuja. Asiakkaat haluavat tavata sinut uudelleen mukavien kutsujen merkeissä. Vaihtele aiheita edistyessäsi kutsujen pidossa, tällä tavalla voit pitää samoille emännille ja samoille vieraille useat kutsut vuodessa. Kukaan ei jaksa katsoa samanlaista näyteikkunaa vuodesta toiseen ja kuulla samoja juttuja moneen kertaan. Käytä mielikuvitustasi ja pidä erilaisia kutsuja, itsekin pysyt virkeämpänä. Tärkeintä kutsuilla on tunnelma; asiakas odottaa hauskaa ja iloista hetkeä, ei liikaa tylsää tuotetietoutta ja jäykkää esitystapaa. Tuotetietoutta saa HomCaren laadukkaista esitteistä. Toivota emännän kanssa vieraat tervetulleiksi ja kättele heidät. Jaa jokaiselle tuotekuvasto ja Asiakaslehti, ja kehota ottamaan ne mukaan kotiin, jotta myöhemminkin osaavat tilata. Kutsujen aloitus Esittele HomCare ja itsesi. Kerro, miten lähdit mukaan, ihmiset haluavat kuulla tarinoita, ja tämä saattaa auttaa rekrytoinnissa. Esittelytilanteessa voit joko istua tai seistä, ihan mikä sinusta tuntuu paremmalta. Jos olet ujo, älä vaadi itseltäsi liikoja, käytä apuna esittelyn apuvälineitä (esitteitä, mainosalustoja, Asiakaslehtiä ym.) ja luota itseesi! Muista kiittää emäntää. Emäntä on sinun tärkein ihmisesi kutsuilla, hän yrittää parhaansa ja sinun tulee kiittää häntä siitä. Saattaa tulla tilanne, että asiakas mainitsee sinulle kilpailijan tuotteesta, älä ala moittia sitä, vaan yritä esitellä oma tuotteesi hienovaraisesti ja tyrkyttämättä. Ole aina hienotunteinen. Uskalla laittaa itsesi likoon, älä yritä olla mitään muuta kuin mitä oikeasti olet, luova positiivinen hulluus on sallittua, jopa toivottavaa. Valitse ensimmäisten kutsujen aiheeksi tuotteet, joita olet jo ehtinyt kokeilla ja joista osaat jo kertoa omia käyttökokemuksiasi. Älä yritäkään heti hallita koko tuotevalikoimaa, voit keskittyä johonkin osa-alueeseen ja ajan kuluessa ja käytettyäsi uusia tuotteita, voit muuttaa aihetta. Mieti, mikä osa-alue on sinulle tärkein ja keskity alussa siihen.

11 10/17 Tuote-esittely Tuotteiden esittely saa kestää min, ei enempää. Älä ole liian viisas ja jaa kaikkea tietoa kerralla, näin saat useampia kutsuja eri aiheista. Asiakas pitää saada haluamaan ja tarvitsemaan juuri meidän tarjoamiamme tuotteita. Yritä luoda mielikuvia esim. helposta siivouksesta ja sen jälkeen seuraavasta vapaa-ajasta. Yritä esittää asiat mahdollisimman yksinkertaisesti. Jos saat luotua mukavan ilmapiirin kutsuille, saat helposti päivättyä uudet kutsut. Valitse riittävän suppea teema esiteltäväksi, enintään 5-7 tuotetta. Esittele mieluummin muutama tuote hyvin kuin sotket kaikkien pään liian pitkillä esittelyillä. Myynti ei nouse isommaksi monella tuotteella, päinvastoin se laskee. Pitäytymällä vain muutamaan tuotteeseen esittelyssä, varmistat myös useamman esittelyn samoille vieraille. Nykyajan asiakas on kiireinen, hänellä on mahdollisesti stressaava työ, kotona kotityöt ja lasten harrastuksiin viennit ym. Hän ei aina välttämättä jaksa kuunnella asiaa siivouksesta tai pyykinpesusta, opettele pitämään myös kutsuja, joissa hemmottelet asiakasta! Kun asiakas tuntee olonsa hyväksi kutsujen jälkeen, hän tulee mielellään uudelleen ja saattaa itsekin innostua kutsujen päiväämiseen. Luo mielikuva ihanasta jalkahoidosta tai kasvohoitokutsuista ja myös pidä niitä. Ihmiset arvostavat nykyaikana yhä enemmän hyvää oloa ja erilaisia hoitoja.

12 11/17 Jatkokutsujen päivääminen Voit myös reilusti pyytää apua kutsujen päiväämiseksi kertomalla olevasi uusi jm ja tarvitsevasi apua. Tässä sinua auttaa myös emäntä, kunhan olet hänet valmistellut tähän tärkeään tehtävään. Jos asiakas alkaa kysellä tuotteesta, joka ei ole sinulla aiheena, yritä innostaa hänet kutsujen pitoon, jolloin ehdit kertoa asiasta tarkemmin. Luo mielikuvia, pieniä mainospätkiä esittelyn aikana. Voit kysyä vierailta, minkä tuotteen he valitsisivat tuotekuvastosta itselleen. Kun he vastaavat, kerrot heille, että kutsuja pitämällä he voivat saada suosikkituotteensa halvemmalla, jopa ilmaiseksi. Älä tarjoa asiakkaalle mitä tahansa aikaa, vaan anna hänen valita kahdesta ajankohdasta. Älä kysy, haluaako kukaan pitää kutsut, vaan johdattele asiakas päiväämiseen hänen halullaan saada jotakin lähes ilmaiseksi.

13 12/17 Hyödynnä innostus Yritä päivätä jatkokutsut mahdollisimman lähelle edellisiä kutsuja, emäntä on innokkaimmillaan ja sinulla on hyvät mahdollisuudet saada onnistuneet kutsut. Mitä kauemmin heidän pitää odottaa omia kutsujaan, sitä helpommin tulee peruutuksia tai siirtoja. Yritä päivätä uudet kutsut kolmen viikon sisään; jos haluamasi esittelypäivät ovat jo täynnä, voit päivätä neljännelle viikolle. Tai jos ei löydy aikaa, voit tarjota kutsuja alalinjallesi. Emännälle asetetaan tavoite, jotta hän saa haluamansa tuotteen omilta kutsuiltaan. Tuotteen myyntitilanteessa asiakas punnitsee sitä, mitä hän saa suhteutettuna siihen, mitä joutuu uhraamaan. Hinta on vasta viidenneksi tärkein syy ostopäätöstä tehtäessä, sitä ennen tulevat luottamus, laatu, tarjonta ja palvelu. Korosta tyytyväisyystakuuta ja palautusoikeutta, asiakas kokee meiltä ostamisen turvalliseksi. Työpaikkaesittelyissä voit myös jakaa kutsuedun alennuksena vieraitten kesken, tämä on perusteltua, koska tällöin ei ehkä kukaan ole joutunut erityisemmin panostamaan kutsujen onnistumiseen. Yhteyshenkilölle voi antaa pienen lahjan ja kaikki ovat tyytyväisiä! Muista vielä kysyä emännältä, haluaisiko hän alkaa jm:ksi. Mahdolliset jatkokutsut hän voisi käyttää reippaaseen aloittamiseen. On paljon emäntiä, jotka olisivat aloittaneet jm:nä, jos joku olisi pyytänyt ja tarjonnut heille mahdollisuutta. Muista, että hänellä oli mahdollisuus tarkkailla sinua, pidä esittely yksinkertaisena ja hauskana!

14 13/17 Tuotteiden toimitus Jälleenmyyjällä on mahdollisuus toimittaa kutsuilla myymänsä tuotteet: 1. suoraan kutsuilla. Säästää aikaa ja kuluja. Asiakkaat yleensä pitävät eniten siitä, että saavat tuotteet saman tien. Huonona puolena on se, että kutsut pitkittyvät ja tuotteitten pakkaaminen autosta samantien on hankalaa. Varaston arvo kasvaa suureksi. Auton pakkaaminen vie energiaa, samoin purkaminen. On myös mahdotonta pitää kaikkia tuotteita mukana, jolloin usein tulee hankalia jälkitoimituksia. 2. Club-tilaus, jolloin tuotteet tulevat suoraan HomCarelta. Jälleenmyyjän ansio tulee myöhemmin bonuksina. Ei vaadi varastoa. 3. tuomalla tavarat jälkikäteen emännälle. On työlästä, mutta jälleenmyyjän on henkilökohtaisesti helpompaa kysyä vielä jälkeenkin päin mahdollisia uusia kutsuemäntiä. Ja vielä voi kysyä emännältä hänen mahdollista halukkuuttaan jälleenmyyjäksi. Asiakaspalvelua parhaimmillaan. Ei vaadi varastoa. 4. toimitus suoraan HomCarelta emännälle. Helpottaa varsinkin pitkien matkojen kutsuja. Emäntä saa ylimääräisen pakkauslisän lisätyöstään. Jälleenmyyjälle tulee säästöä polttoaineessa ja ajassa. Jälleenmyyjän työmäärä helpottuu huomattavasti eikä ole jälkitoimituksia. Monessa tilanteessa ihanteellinen tapa jälleenmyyjälle, ei vaadi esim. jm:n varastoa.

15 14/17 6. REKRYTOINTI Miksi sinun pitäisi rekrytoida? Kutsumyynti luo hyvän pohjan HomCare-menestykselle, mutta todellinen ansioiden kasvu tapahtuu vasta oman organisaation kasvun ja Palkkio-ohjelmassa tapahtuvan ylenemisen myötä. Menestyksesi tai epäonnistumisesi tässä työssä on oma halusi ja sitoutumisesi kasvamiseen ja bisneksen kasvattamiseen. Et voi kasvaa, ellet rakenna! Kasvatat bisnestäsi kertomalla mahdollisuudesta muille. Oletko ajatellut, missä olisit, jos joku ei olisi tarjonnut tätä mahdollisuutta sinulle? Rekrytointi on sitä, että rakastat työtäsi niin paljon, että olet valmis tarjoamaan sitä kaikille. Kutsuilla on yleensä ainakin yksi henkilö, joka todella teki vaikutuksen sinuun. Tämä voi olla esim. henkilö, joka esitti paljon kysymyksiä. Tai ehkä hän oli erityisen ystävällinen tai kertoi olevansa rahapulassa. Nämä ovat ihmisiä, joille sinun kannattaa kertoa enemmän jälleenmyyjän työstä. Rekrytointia on kaikki, mitä sanot ja teet - koko ajan! Muista aina asenteesi, ulkoinen olemuksesi ja käytöksesi, ei sitä koskaan tiedä, kuka katselee! Ole sellainen henkilö, jonka haluaisit tuntea, hauska, innostunut ja jännittävä.

16 15/17 7. CLUB Muista jo emännänvalmistelua tehdessäsi kertoa myös Clubista. Kerro emännälle, mitä etuja hän saa toimiessaan Clubilaisena. Kutsuilla myös vieraille kannattaa kertoa yksinkertaisesti Clubista. Kun asiakkaan ostot ovat lähellä 70 tai mahdollisesti jo ylittäneet tuon rajan, tarjoa aina Clubilaisuutta. Joskus syntyy jopa joukkohysteria Clubiin liittymisestä. Samoilla kutsuilla voi tulla useampikin Clubilainen. Kerro, että he edelleen voivat pitää normaalejakin kutsuja ja valita, milloin on kutsujen tai Club-tilauksen aika. Et ole hylkäämässä heitä. Asiakaslehdet ovat todella tärkeä apuväline sekä uusien Clubilaisten saannissa että myös jatkossa tilausvaiheessa, kuten myös Clubilaisen innostamisessa uusien jäsenten hankintaan. Älä säästä esitteissä tai Asiakaslehdissä! Jälleenmyyjä hyötyy uusista Clubilaisista saamalla bonusta heidän ostoistaan. Säästät aikaa ja rahaa, kun tuotteet menevät suoraan maahantuojalta Clubilaiselle. Varsinkin kaukana sijaitsevista emännistä kannattaa ehdottomasti tehdä Clubilaisia, he huolehtivat lähialueen tarpeista ja itse pystyt suunnittelemaan toimintaasi tehokkaammin.

17 16/17 8. ASIAKASPALVELU Varsinkin kun on kyseessä uusi asiakas, mahdolliset reklamaatiot on hoidettava korostetun hyvin (välittömästi ja mahdollisesti myös hyvityksin). Tutkimusten mukaan tyytyväinen asiakas kertoo kolmelle mutta tyytymätön yhdelletoista! Ja muista, että uuden asiakkaan hankkimiseen kuluu paljon enemmän aikaa kuin vanhan pitämiseen! Ja menetetyn asiakkaan takaisin saaminen on kaikkein vaikeinta. Muista aina kertoa kutsuilla asiakkaille, että heillä on mahdollisuus palauttaa tuote, jos eivät ole tyytyväisiä tai tuote ei sovi heille. Kerro, että he tekevät myös jälleenmyyjälle palveluksen ottamalla häneen yhteyttä. Clubilaiset ja emännät ovat tärkeimpiä asiakkaitasi. Kun olet saanut heidät pitämään kutsuja ja mahdollisesti liittymään Clubiin, älä unohda heitä, vaan pidä heistä erityisen hyvää huolta! Huolehdi, että he saavat pitää joko normaali- tai Club-kutsut ja saavat tietoa asiakas- ja Club-illoissa uutuuksista ja tarjouksista sekä ajankohtaisista tuotteista. HomCare auttaa sinua lähettämällä postia emännille ja Clubilaisille. Jos heistä ei huolehdita, he tuntevat arvonsa vähenneen ja pahimmassa tapauksessa heistä tulee entisiä asiakkaita, jolloin heitä on todella vaikea saada takaisin. Olemassa olevat Clubilaiset ovat jo suhtautuneet HomCareen ja tuotteisiin positiivisesti, meidän tarvitsee vain pitää heistä hyvää huolta ja heistä tulee uskollisia asiakkaita ja meidän yhteistyökumppaneitamme. Tarpeeksi suuri määrä Clubilaisia auttaa jm:ää saavuttamaan tavoitteensa ja työ helpottuu. Toimita aina tilatut tavarat mahdollisimman nopeasti. Annat mielikuvan asiakkaasta välittämisestä ja hänen tärkeydestään. Voit sopia emännän kanssa myös, että tuotteet tulevat HomCarelta suoraan hänelle, emäntä saa siitä lisäetua ja sinä säästät aikaasi ja vaivaasi. Joskus tulee peruutuksia kutsuihin hyvästä valmentamisesta huolimatta. Silloin tarjoa heti kahta päivää, joista emäntä voi valita uuden ajan, älä jätä roikkumaan asiaa. Jos emäntä haluaa siirtää kauemmas, sovi, milloin voi soittaa ja muista myös tehdä se.

18 17/17 9. PÄÄLLIKÖKSI YLENEMINEN Kutsumyyjällä on oikeus rakentaa itselleen oma myyntiorganisaatio. Tämä oikeus HomCaressa avaa aivan uudenlaisen maailman ja valtavat mahdollisuudet. Yksi HomCare-järjestelmän hienouksista on, että Päälliköksi yleneminen merkitsee paitsi mahdollisia alalinjakorvauksia, myös kasvavia bonuksia omasta myynnistä ja kasvavia bonuksia omasta Clubista. Mitä ylemmäksi nouset sitä suuremmat edut. Päällikkönä sinulla on myös mahdollisuus päästä mukaan HomCaren auto-ohjelmaan. Päällikkönä sinulle alkaa muodostua ns. toinen tulokanava, jolloin kokonaisansiosi ei ole riippuvainen pelkästään siitä, mitä itse myyt, vaan siitä mitä oma organisaatiosi yhteensä myy. Mitä nopeammin aloittaa sitä nopeammin tulokset tulevat. Mitä paremmin rakentaa sitä suuremmat tulokset. Tavoitteeksi päällikkyys kannattaa asettaa heti. Apua ja tukea näihin kysymyksiin kannattaa hakea ja sitä saa varmasti. Kasvu on meidän kaikkien tavoitteena ja kasvu on meidän kaikkien etu. Kutsumyynnin opettelu ja kutsumyynnin kouluttaminen ovat HomCare-toiminnan tärkein koulutusteema. Kutsujen pitäminen on kaikkien menestyvien jälleenmyyjien perustehtävä ja päälliköksi yleneminen jokaisen Kutsumyyjän tavoite.

NO. 2 2013. Partylite Nordic. magazine. Syksy 2013. Täynnä väriä ja energiaa! WORLDWIDE

NO. 2 2013. Partylite Nordic. magazine. Syksy 2013. Täynnä väriä ja energiaa! WORLDWIDE NO. 2 2013 Partylite Nordic magazine Syksy 2013 Täynnä väriä ja energiaa! Panosta PÄÄLLIKÖITYMISEEN - Se kannattaa! TH www.partylite.fi A NNIVERSARY 1 WORLDWIDE DRAMAATTISTA TUNNELMAA TH A NNIVERSARY WORLDWIDE

Lisätiedot

Lifeplus ja Sinä Kanssamme kohti parempaan

Lifeplus ja Sinä Kanssamme kohti parempaan Lifeplus ja Sinä Kanssamme kohti parempaan Sisällysluettelo 2 Yhtiö Sivu 3 Hyvinvointi Sivu 4 Henkilökohtainen kasvu ja ihmissuhteet Sivu 5 Mitä on Suosittelumarkkinointi? Sivu 7 Palkkiojärjestelmämme

Lisätiedot

7 turmiollista ajatteluvirhettä, jotka estävät sinua tienaamasta niin paljon kuin ansaitset

7 turmiollista ajatteluvirhettä, jotka estävät sinua tienaamasta niin paljon kuin ansaitset 7 turmiollista ajatteluvirhettä, jotka estävät sinua tienaamasta niin paljon kuin ansaitset JOONA LUOSTARINEN & TIMO HYVÄRI Sisällysluettelo SISÄLLYSLUETTELO...2 7 turmiollista ajatteluvirhettä...8 #1

Lisätiedot

Myynti - Brian Tracyn cd Referoinut/suomentanut Juha Ahola, tammi- huhtikuu 2008

Myynti - Brian Tracyn cd Referoinut/suomentanut Juha Ahola, tammi- huhtikuu 2008 http://www.vauhtipyörä.fi/blog 1/7 Myynti - Brian Tracyn cd Referoinut/suomentanut Juha Ahola, tammi- huhtikuu 2008 Moni myyjä on häpeissään ja ujona siitä, että on myyjä. He ajattelevat, että myyjänä

Lisätiedot

Mary Kay uramahdollisuus mahdollisuus sinullekin!

Mary Kay uramahdollisuus mahdollisuus sinullekin! Mary Kay uramahdollisuus mahdollisuus sinullekin! Asiakkaille haluan sanoa suuren kiitoksen kun olet löytänyt kiireisestä kalenteristasi aikaa saapua paikalle ja kuunnella tämän tovin Mary Kay yrityksestä

Lisätiedot

IHMISIÄ LUOMASSA VAURAUTTA

IHMISIÄ LUOMASSA VAURAUTTA IHMISIÄ LUOMASSA VAURAUTTA Welcome to IHMISIÄ LUOMASSA VAURAUTTA www.agel.com I www.ateamcentral.com I Puh. 1-305-573-2994 Fax 1-305-576-1307 Puh. 358-40-5680059 MMX A-Team Central, Inc. Duplication strictly

Lisätiedot

Kotiremontin ostajan 7 askelta Ostajaksi + Ostamisen resepti

Kotiremontin ostajan 7 askelta Ostajaksi + Ostamisen resepti Riku Santti Kotiremontin ostajan 7 askelta Ostajaksi + Ostamisen resepti pikaopas Lue tästä oppaasta, miten remontin Ostajaksi opitaan ja mitkä ovat remontin ostamisen vaiheet. Jos ei osaa tehdä, voiko

Lisätiedot

Päivitetty 25.3.2014 Uusin versio saatavilla kotisivuiltamme

Päivitetty 25.3.2014 Uusin versio saatavilla kotisivuiltamme Päivitetty 25.3.2014 Uusin versio saatavilla kotisivuiltamme SISÄLTÖ JOHDANTO VINKKI NUMERO 1: Pohjatyöt kuntoon ennen aloitusta! Kenelle markkinoit tuotteitasi ja palveluitasi? Miten haluat kohdata asiakkaasi?

Lisätiedot

ANTTI LARVALA CAL360 DEGREES. CAL360 DEGREES, www.cal360d.com, antti.larvala@cal360d.com

ANTTI LARVALA CAL360 DEGREES. CAL360 DEGREES, www.cal360d.com, antti.larvala@cal360d.com ANTTI LARVALA CAL360 DEGREES IDEANIKKARIN HUNAJAPURKKI Johdanto Viime keväänä, kun olin myymässä asuntoani, sain päähäni hullun ajatuksen. Ajattelin testata ihan käytännössä ideaani uudesta markkinointitavasta.

Lisätiedot

Lippukunnan viestintä on moniportaista. Johtajiston sisäinen viestintä on a ja o

Lippukunnan viestintä on moniportaista. Johtajiston sisäinen viestintä on a ja o Viestintä OIKEAA TIETOA OIKEILLE IHMISILLE Viestintä on paljon muutakin kuin yksisuuntaista tiedottamista. Viestinnällä voidaan luoda yhteisöllisyyttä, me-henkeä, ratkaista hankalia tilanteita ja jopa

Lisätiedot

Internetmarkkinoinnin aloittajan pikaopas

Internetmarkkinoinnin aloittajan pikaopas Opas vastaa mm. seuraaviin kysymyksiin: Miksi markkinoida Internetissä? Miten saada internetmarkkinoinnilla tulosta? Mitä askeleita kohti tehokasta internetmarkkinointia? Mistä saat lisätietoa menestyksekkäästä

Lisätiedot

30.5.2014 Copyright www.videomarkkinointi.info

30.5.2014 Copyright www.videomarkkinointi.info 1 6. 90 päivän suunnitelma & Sales Funnel Tervetuloa kuudennelle jaksolle! Nyt olet oppinut kuinka työkaluja käytetään, on aika aloittaa liiketoiminnan ja tuotteiden markkinointi. Mutta miten ja missä?

Lisätiedot

Sisällys. - eli kehotuksen sana passivoitumiseksi ja rahan säästämiseksi

Sisällys. - eli kehotuksen sana passivoitumiseksi ja rahan säästämiseksi Kannattaako olla aktiivinen verkostomarkkinoija? - eli kehotuksen sana passivoitumiseksi ja rahan säästämiseksi Sisällys Tulot miinus menot on toiminnan tulos: voitto tai tappio Voitokkaan liiketoiminnan

Lisätiedot

Vältä 7 kalleinta virhettä internetmarkkinoinnissa ja opi ottamaan maksimaalinen hyöty internetistä markkinointikanavana

Vältä 7 kalleinta virhettä internetmarkkinoinnissa ja opi ottamaan maksimaalinen hyöty internetistä markkinointikanavana Vältä 7 kalleinta virhettä internetmarkkinoinnissa ja opi ottamaan maksimaalinen hyöty internetistä markkinointikanavana Teemu Kinnunen internetmarkkinointi.fi Kuka on Teemu Kinnunen ja miksi häntä kannattaa

Lisätiedot

Katsaus oppaaseen. Oppaan tarkoitus on antaa selkeä kuva minimalismista ja minimalistiksi ryhtymisestä.

Katsaus oppaaseen. Oppaan tarkoitus on antaa selkeä kuva minimalismista ja minimalistiksi ryhtymisestä. Katsaus oppaaseen Oppaan tarkoitus on antaa selkeä kuva minimalismista ja minimalistiksi ryhtymisestä. Halusin antaa mahdollisimman selkeitä ohjeita, joiden avulla voit oikeasti muuttaa asioita elämässäsi.

Lisätiedot

Verkosto on kaiken A ja O

Verkosto on kaiken A ja O Veli-Matti Toivonen Verkosto on kaiken A ja O Hyvin onnistuvan isännöintityön mallitus Kiinko on yhteisnimi Kiinteistöalan Koulutussäätiölle ja Kiinteistöalan Koulutuskeskus Oy:lle. Kiinko tarjoaa lisä-

Lisätiedot

Myyntivoimaa.fi. Myynnin koulutusmateriaali. Myyntivoima Partnerit Oy

Myyntivoimaa.fi. Myynnin koulutusmateriaali. Myyntivoima Partnerit Oy Myyntivoimaa.fi Myynnin koulutusmateriaali Myyntivoima Partnerit Oy SISÄLLYS 1 JOHDANTO 3 1.1 Myyntivoimaa.fi myynnin koulutusmateriaalin tarkoitus 3 1.2 B to B myynti 3 1.3 Oppimisen portaat 3 1.4 Aktiivinen

Lisätiedot

NetFonet syksyllä 2005

NetFonet syksyllä 2005 NetFonet syksyllä 2005 - varma tapa hävitä rahaa! Tässä on vastaus erääseen Suomi24-palstalla esitettyyn viestiin. (21.11.2005) Viestin kirjoittajan kommentit ovat lainausmerkkien sisällä ja kursivoituina.

Lisätiedot

qwertyuiopåasdfghjklöäzxcvbnmqwe rtyuiopåasdfghjklöäzxcvbnm qwertyuiopåasdfghjklöäzxcv

qwertyuiopåasdfghjklöäzxcvbnmqwe rtyuiopåasdfghjklöäzxcvbnm qwertyuiopåasdfghjklöäzxcv qwertyuiopåasdfghjklöäzxcvbnmqwe rtyuiopåasdfghjklöäzxcvbnm qwertyuiopåasdfghjklöäzxcv TOIMINTAMALLI VAPAAEHTOISTOIMIJOIDEN JOHTAMISEEN bnmqwertyuiopåasdfghjklöä Verkostojohtamisen JET -tutkinto zxcvbnmqwertyuiopåasdfghj

Lisätiedot

70-40 sääntö Vinkkejä seniorien ja keski-ikäisten väliseen vuorovaikutukseen. 2012 Home Instead Finland Oy

70-40 sääntö Vinkkejä seniorien ja keski-ikäisten väliseen vuorovaikutukseen. 2012 Home Instead Finland Oy SM 70-40 sääntö Vinkkejä seniorien ja keski-ikäisten väliseen vuorovaikutukseen 2012 Home Instead Finland Oy 10 vinkkiä seniorien avuksi: keskustelut keski-ikäisten lasten kanssa 1. Pidä puolesi. Eteesi

Lisätiedot

TOIMIVAT KOTISIVUT. ja menestyvä markkinointi 2014. Sisään! Roy Gonzalez

TOIMIVAT KOTISIVUT. ja menestyvä markkinointi 2014. Sisään! Roy Gonzalez TOIMIVAT KOTISIVUT ja menestyvä markkinointi 2014 Sisään! Roy Gonzalez 2 TOIMIVAT KOTISIVUT ja menestyvä markkinointi 2014 Hyvä lukija, Olen koko aikuisikäni ollut mukana markkinoinnin ja mainonnan maailmassa.

Lisätiedot

Miten luot, lähetät ja analysoit menestyksellistä sähköpostimarkkinointia. parempia tuloksia. Sähköpostimarkkinoinnin käsikirja.

Miten luot, lähetät ja analysoit menestyksellistä sähköpostimarkkinointia. parempia tuloksia. Sähköpostimarkkinoinnin käsikirja. Miten luot, lähetät ja analysoit menestyksellistä sähköpostimarkkinointia ja saavutat parempia tuloksia. Sähköpostimarkkinoinnin käsikirja Mukana myös sosiaalinen media ja mobiilioptimointi SISÄLTÖ 1.

Lisätiedot

Elä sitä, mitä jo olet!

Elä sitä, mitä jo olet! ! Co-Creating meaningful futures. Mikko Paloranta mikko.paloranta@mirrorlearning.com 040 585 0022 Elä sitä, mitä jo olet!... 1 1.1. Lukijalle... 4 2. Luomme oman todellisuutemme... 5 2.1. Minä ja todellisuuteni...

Lisätiedot

PIKAOPAS Käytännön toteutukselle 20.3.2014

PIKAOPAS Käytännön toteutukselle 20.3.2014 1 PIKAOPAS Käytännön toteutukselle 20.3.2014 Asiakkaan Arvokokemuksen kasvattaminen kilpailijoita selvästi paremmaksi eli tuotteittemme, palvelujemme ja prosessiemme kehittäminen sellaisiksi, että ne houkuttavat

Lisätiedot

Messuosaston suunnittelu Suomen Putkiuudistus Oy:lle. Pia Piltz, Raita Särkkä

Messuosaston suunnittelu Suomen Putkiuudistus Oy:lle. Pia Piltz, Raita Särkkä Messuosaston suunnittelu Suomen Putkiuudistus Oy:lle Pia Piltz, Raita Särkkä 12.3.2015 Tiivistelmä Päiväys 12.3.2015 Tekijä(t) Pia Piltz, Raita Särkkä Koulutusohjelma Liiketalous Raportin/Opinnäytetyön

Lisätiedot

Tampereen ammattikorkeakoulu Tietojenkäsittelyn koulutusohjelma Janne-Ville Ojala. Opinnäytetyö. Verkkokauppa ja sen hyödyllisyys ATK-yrityksessä

Tampereen ammattikorkeakoulu Tietojenkäsittelyn koulutusohjelma Janne-Ville Ojala. Opinnäytetyö. Verkkokauppa ja sen hyödyllisyys ATK-yrityksessä Tampereen ammattikorkeakoulu Tietojenkäsittelyn koulutusohjelma Janne-Ville Ojala Opinnäytetyö Verkkokauppa ja sen hyödyllisyys ATK-yrityksessä Työn ohjaaja Tampere 6/2009 Petri Heliniemi Tampereen ammattikorkeakoulu

Lisätiedot

INTERNETMARKKINOINTI.FI / TEEMU KINNUNEN / teemu.kinnunen@internetmarkkinointi.fi

INTERNETMARKKINOINTI.FI / TEEMU KINNUNEN / teemu.kinnunen@internetmarkkinointi.fi 10 syytä sille, miksi verkkosivustosi EI myy sis. ratkaisut ongelmiin! Terve ja kiitos mielenkiinnostasi raporttiani kohtaan! Nimeni on Teemu Kinnunen ja esittelen sinulle 10 ylivoimaisesti yleisintä syytä

Lisätiedot

LAPSI JA VANHEMMAN SYÖPÄ

LAPSI JA VANHEMMAN SYÖPÄ LAPSI JA VANHEMMAN SYÖPÄ 1 Oppaan suunnittelussa on ollut apuna työryhmä Kaisu Johansson Mika Niemelä Arja Mainio Kaisa-Mari Paananen Sami Räsänen Kuvat Tarja Paananen OPAS VANHEMMILLE LASTEN TUKEMISEEN,

Lisätiedot

Paperisodasta permanenttiin. kaikki parturi-kampaamon perustamisesta

Paperisodasta permanenttiin. kaikki parturi-kampaamon perustamisesta Paperisodasta permanenttiin kaikki parturi-kampaamon perustamisesta Sisällys Minustako yrittäjä?... 3 Mistä apua yrityksen perustamiseen?... 4 Yritysidea... 4 Liiketoimintasuunnitelma... 7 Kohderyhmä -

Lisätiedot

Opas: Kuinka teen kyselyn.

Opas: Kuinka teen kyselyn. Opas: Kuinka teen kyselyn. Oppaasi kyselyiden, tiedonkeruun, arviointimaailman ja liiketoiminnan tärkeimpien sidosryhmien ymmärtämiseen. Alkusanat tekijöiltä Olemme toimineet palautteenkeruun alalla jo

Lisätiedot