HomCare KUTSUMYYNTI. Avain Jälleenmyyjän menestykseen. HomCare Finland Oy

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "HomCare KUTSUMYYNTI. Avain Jälleenmyyjän menestykseen. HomCare Finland Oy"

Transkriptio

1 HomCare KUTSUMYYNTI Avain Jälleenmyyjän menestykseen HomCare Finland Oy

2 1/17 KUTSUMYYNTI 1. YLEISTÄ Kutsumyynti on HomCare-järjestelmässä menestymisen yksi ehdoton edellytys. Tulosi eivät kasva, ellet aluksi pidä tärkeimpänä tavoitteenasi kutsujen päiväämistä ja kutsujen pitämistä. Kutsumyynti luo perustan ja mahdollistaa HomCare-toiminnassa onnistumisen. Kun tarvitset apua, niin tukenasi on aina oma ylälinjasi. Kutsumyynnin ehdottomia etuja: Asiakkaan ja emännän kannalta - paras ja turvallisin ostopaikka, palautusoikeus ja mahdollisuus kokeilla tuotteita - hyödyllistä, tuotevinkit ja muiden kommentit - sosiaalinen tapahtuma, kiva tapa tavata ystäviään - jälleenmyyjän antama tuotekoulutus, käyttöopastus, käyttövinkit Jälleenmyyjän kannalta - tehokkain tapa esitellä tuotteita ja antaa käyttövinkkejä - tulot kasvavat nopeasti - itsevarmuuden lisääntyminen, parhaiten opit esiintymisen esiintymällä - päätät, milloin työskentelet, elämäsi on järjestyksessä ja määräät itse oman ajankäyttösi - saat koko ajan onnistumisen elämyksiä, virtaa asiakkailta ja hyviä ystäviä - hieno paikka esitellä Club ja saada uusia Clubilaisia - ihanteellinen tilanne omien emäntien, Clubilaisten ja jälleenmyyjien koulutukseen - paras paikka saada jatkokutsuja - kutsuilta löytyvät varmimmin myös rekryyttiehdokkaat - kutsumyynti mahdollistaa ja luo pohjan vielä suuremmalle menestykselle HomCaressa, oman organisaation rakentamisen ja ylenemiset palkkio-ohjelmassa.

3 2/17 2. TAVOITTEET JA AJANKÄYTTÖ Jos ei tiedä, mitä haluaa tai tavoittelee, on aina eksyksissä. Jos haaveilee jostakin, on tehtävä tavoitteet ja suunnitelmat sen saavuttamiseksi! Aloittelevalla jm:llä ensimmäinen ja tärkein tavoite on a) kutsujen pitäminen ja siihen liittyvä asiakaspalvelu. Sen sujuessa joustavasti otetaan mukaan b) Clubin rakentaminen ja aktivoiminen sekä c) oman organisaation rakentaminen eli rekrytointi. Kartoita ensin, kuinka paljon sinulla on aikaa HomCare-työhön, eli päätä, kuinka monet kutsut viikossa pidät. Ja milloin pidät niitä. Kannattaa päättää, minä päivinä kutsujen pito on mahdollista perheen ja omien harrastusten tms. kannalta. Voit päättää pitää kutsuja esim. maanantaista torstaihin tai keskittyä pelkästään viikonloppuihin. Merkitse kalenteriisi kaikki menosi seuraavan 30 päivän ajalta ja sellaiset päivät, jolloin voit pitää kutsuja. Tästä tulee sinulle pohja, kun alat hankkia kutsuja. Kehitä rautainen itsekuri ja saavutat haluamasi. Voit aloittaa keveästi kutsut/viikko tai jos käytettävissä on enemmän aikaa, mielellään useammatkin. Kunhan määrä on rekrytoijan kanssa yhdessä sovittu. Kirjaa tavoitteet ylös rekrytoijan kanssa, silloin hänenkin on helpompi suunnitella oma aikansa siten, että pystyy auttamaan sinua riittävästi. Taloudellinen tulos on myös arvioitavissa, jolloin voit miettiä, haluatko esim. ostaa sohvan tai taulu-tv:n perheelle. Pyri pysymään tavoitteissa. Jos haluat pitää kahdet kutsut, on viisasta päivätä kolmet. Jos kaikki kolme toteutuvatkin, tavoitteisiin on vielä helpompi päästä eikä niistä haittaakaan ole! Ylimääräistä tuloa vain! Jos haluat ansaita 400 /kk ylimääräistä rahaa, on helppo asettaa tavoitteeksi neljät kutsut/kk. Ainoastaan kutsut/viikko! Samalla tee tavoite 3 kk:ksi ja vuodeksi. Ja kun lasketaan vuoden tavoite, onkin kasassa jo aikamoinen summa rahaa! Voit lähteä matkalle tai ostaa uuden sohvan, mitä kukakin haluaa.

4 3/17 Uutena jm:nä pääset hyvin alkuun, kun rohkeasti lähdet kertomaan muillekin tuntemistasi tuotteista ja pikku hiljaa, askel askeleelta, sinusta tulee myynnin ammattilainen! Apunasi toimivat ensisijaisesti ylänlinjasi ja paikallinen myyntipiirijohtaja (mpj). On välttämätöntä, että uutena jälleenmyyjänä pääset kuuntelemaan ylälinjassa olevan kokeneen jm:n pitämiä kutsuja eri aiheista. Silloin huomaat, ettei kutsujen pitäminen ole vaikeaa ja rohkaistut niiden pitämiseen itsekin. Koulutus tulee kutsujen ohessa lähes automaattisesti. 3. KUTSUJEN HANKINTA Kontaktilista Tee lista ystävistäsi - kaikista! Kenelle et vielä ole kertonut työstäsi? Älä päätä ennalta, kuka ei ole kiinnostunut tuotteistasi? Kirjoita kaikkien nimet, vaikka et olisi nähnyt heitä aikoihin. Seuraavaksi tee lista kaikista sukulaisistasi. Muista myös puolison sukulaiset. Entä kaikki tuttusi? Nämä ihmiset tunnet työstäsi, edellisistä työpaikoista, koulusta, pankista, kaupasta, kuntosalilta. Listaa naapurit ja entiset naapurit. Listaa ihmiset, jotka tunnet lastesi harrastusten kautta. Nyt sinulla pitäisi olla ainakin 20 nimeä listallasi. Ellei ole, mieti vielä äläkä jätä ketään pois listalta! Nyt kun sinulla on lista, voit alkaa soittaa nimiä läpi. Soita 5 henkilölle/päivä, jolloin listan läpisoittaminen kestää 4 päivää. Soita sellaiseen aikaan, joka on sopiva sekä sinulle että myös luultavasti tavoittelemallesi henkilölle. Pidä kalenteri edessäsi, jotta päiväät sinulle sopiviin päiviin. Jos henkilö vastaa kyllä, tarjoa kahta ensimmäistä vapaata aikaa kalenteristasi. Jos hän sanoo ei, laita kontaktilistaan hänen kohdalleen merkintä, että voit ottaa yhteyttä myöhemmin uudelleen. Kontaktilistan (kts. seuraava sivu) voit tulostaa extranetistä tai tilata yhtiöstä.

5 4/17 KONTAKTILISTA NIMI PUH. ASIA/MISSÄ

6 5/17 Kutsuja voi päivätä missä vain Pidä myös mielessä, että kutsuja voi päivätä missä vain, milloin vain, kenelle vain jatkuvasti. Paras paikka päivätä on kutsuilla ja tavoitteena on saada vähintään kahdet jatkokutsut, muista aina kysyä! Voit myös käyttää varauslahjoja, jos tuntuu, että kutsuvarauksia ei helposti saa. Muista kutsuilla aina esitellä kutsuetu ja Emännän tarjoukset. Ja voit kysyä: kuka teistä on joskus pitänyt jonkinlaiset suoramyyntikutsut? hämmästyt, kuinka monta kättä nousee! Näin saat selville henkilöt, jotka jo ymmärtävät kotikutsujärjestelmän. Kannattaa aina jäädä juttelemaan ystävien, sukulaisten ja tuttavien kanssa ja keskustelun lomassa kysyä, onko mahdollista, että pidettäisiin kutsut. Esitä aihetta, jonka arvelet kiinnostavan ja ole innokas! Kuuntele, se on ensiarvoisen tärkeää. Aloittelevana jm:nä ei voi jäädä odottelemaan puhelinsoittoja kutsujen päiväämiseksi, vaan pitää olla itse aktiivinen! Kutsuilla kannattaa kysyä vierailta, mikä on heidän mielituotteensa. Kun he ovat kertoneet sen, neuvo heille, miten he voivat saada sen kutsuetuna jopa ilmaiseksi. Muista helpot kutsut! Sama pätee kokeneempiin jm:iin. Kun muistaa pitää silmät ja korvat avoimina, on helppo päivätä kutsuja missä vain. Muista tarjota erilaisia teemoja kutsuille, asiakkaat ovat erilaisia ja kiinnostuneita erilaisista asioista. Voit myös kysyä emännältä, kuka pois jääneistä vieraista olisi potentiaalinen kutsujenpitäjä.

7 6/17 4. KUTSUIHIN VALMISTAUTUMINEN Kutsuemännän valmistelu Hyvä valmistautuminen kutsuille nostaa myyntiä ja on todella tärkeää! - jos haluat kutsuille 8 henkilöä, kehota emäntää kutsumaan 15, silloin molemmat pysyvät tavoitteissaan. - muista soittaa emännälle hyvissä ajoin tai lähetä sähköpostia. Sovi emännän kanssa hänen vierailleen sopiva teema, jos sitä ei ole jo päivätessä sovittu, kerro ajankohtaiset tarjoukset. Muistuta myös, että vieraat voivat tuoda mukanaan ystävänsä, niin vieraitten lukumäärä kasvaa. - hyvin valmisteltu emäntä peruu kutsuja harvoin, koska hän tietää, mitä häneltä odotetaan ja osaa toimia sen mukaan. - muista kertoa emännälle, että hän saa lisäetua myös tulevista kutsuvarauksista. Silloin hän auttaa sinua työssäsi hankkimalla jatkokutsuja jo etukäteen. Kannattaa käyttää hänen suhteitaan hyväkseen. - sovitaan tarjoilusta, ennen vai jälkeen sinun osuutesi, helppous myös tarjoilun suhteen! - esittelytila, esittelypöytä on myös hyvä sopia - sovi emännän kanssa, voiko lapsia olla mukana kutsuilla - tavarantoimitus (usein tulee esille esittelyn loputtua), tuleeko Club-tilaus vai normaali sinun toimittamasi tilaus? Vai mahdollisesti tavarantoimitus suoraan HomCarelta kutsujen jälkeen? - maksutapa selväksi emännälle, jotta osaa opastaa vieraitaan - kellonaika, jolloin jm tulee paikalle, kannattaa mennä ½ tuntia ennen. Muista, että emäntä ja sinä pidätte kutsut. Mitä enemmän autat emäntää kutsujen valmistelemisessa, sitä enemmän te molemmat voitatte!

8 7/17 Jälleenmyyjän valmistautuminen - varmistussoitto emännälle 3-5 pv ennen kutsuja - varmista ajoreitti - varmista esittelylaukun sisältö, tuotteet aiheen mukaan, esitteet, hinnastot, tilauslomakkeet, Asiakaslehtiä - muista olla ajoissa paikalla! ½ tuntia aikaisemmin on hyvä! - ole hyvä esimerkki tuotteiden toimivuudesta, ulkoinen olemus on tärkeä! - muista auton siisteys ja käyttämiesi apuvälineiden siisteys - erilaiset esittelypöydät - muista, että esittelypöytä on sinun näyteikkunasi, sama myöhemmin myös messuilla tms. tapahtumissa. Tee erilaisia näyteikkunoita, silloin pysyt itsekin pirteänä etkä puudu esittelyn pitämiseen. - valmistaudu henkisesti kutsuihin! Muista tavoitteesi ja haaveesi! - iloinen mieli

9 8/17 5. KUTSUT Mitä sitten ovat kutsut? - paikalla jm, emäntä ja vähintään kolme vierasta ja myynti vähintään 120, muista myös valmiit tilaukset emännältä (poissaolijat)! - kutsujen paikkaan nähden vain mielikuvitus on rajana, kutsut voivat olla matonpesupaikalla, uimahallissa, opettajille heti koulun jälkeen (kasvohoitokutsut kotitalousluokassa), saunailloissa, takapihalla autonpesun yhteydessä - emäntä saa palkaksi kutsuedun, jolla hän voi valita tuotteita itselleen - jatkokutsuista emäntä saa lisää kutsuetua - jos toimitus suoraan emännälle, emäntä saa pakkauslisän. Kutsuilta myös Clubilaisia - Useasti kutsuilla on asiakkaita, jotka ovat jo tottuneita tuotteitten käyttäjiä, ja heidän ostostensa loppusumma on 70 tai ylikin. Silloin sinun kannattaa kysyä, haluaako hän mahdollisesti enemmän etua itselleen ja tilata tuotteet suoraan maahantuojalta. - jm:ltä jää pois vaiva toimittaa tilatut tavarat ja ne tulevat suoraan maahantuojalta. - Clubilaisena asiakas saa paljon erilaisia etuja (Club-edut). - jokainen emäntä on myös potentiaalinen Club-ehdokas, kannattaa aina tarjota.

10 9/17 Yleistä kutsuista Yleisesti on huomattavissa, että mitä hauskempaa sinulla ja asiakkailla on kutsuilla, sitä helpommin myös päiväät uusia kutsuja. Asiakkaat haluavat tavata sinut uudelleen mukavien kutsujen merkeissä. Vaihtele aiheita edistyessäsi kutsujen pidossa, tällä tavalla voit pitää samoille emännille ja samoille vieraille useat kutsut vuodessa. Kukaan ei jaksa katsoa samanlaista näyteikkunaa vuodesta toiseen ja kuulla samoja juttuja moneen kertaan. Käytä mielikuvitustasi ja pidä erilaisia kutsuja, itsekin pysyt virkeämpänä. Tärkeintä kutsuilla on tunnelma; asiakas odottaa hauskaa ja iloista hetkeä, ei liikaa tylsää tuotetietoutta ja jäykkää esitystapaa. Tuotetietoutta saa HomCaren laadukkaista esitteistä. Toivota emännän kanssa vieraat tervetulleiksi ja kättele heidät. Jaa jokaiselle tuotekuvasto ja Asiakaslehti, ja kehota ottamaan ne mukaan kotiin, jotta myöhemminkin osaavat tilata. Kutsujen aloitus Esittele HomCare ja itsesi. Kerro, miten lähdit mukaan, ihmiset haluavat kuulla tarinoita, ja tämä saattaa auttaa rekrytoinnissa. Esittelytilanteessa voit joko istua tai seistä, ihan mikä sinusta tuntuu paremmalta. Jos olet ujo, älä vaadi itseltäsi liikoja, käytä apuna esittelyn apuvälineitä (esitteitä, mainosalustoja, Asiakaslehtiä ym.) ja luota itseesi! Muista kiittää emäntää. Emäntä on sinun tärkein ihmisesi kutsuilla, hän yrittää parhaansa ja sinun tulee kiittää häntä siitä. Saattaa tulla tilanne, että asiakas mainitsee sinulle kilpailijan tuotteesta, älä ala moittia sitä, vaan yritä esitellä oma tuotteesi hienovaraisesti ja tyrkyttämättä. Ole aina hienotunteinen. Uskalla laittaa itsesi likoon, älä yritä olla mitään muuta kuin mitä oikeasti olet, luova positiivinen hulluus on sallittua, jopa toivottavaa. Valitse ensimmäisten kutsujen aiheeksi tuotteet, joita olet jo ehtinyt kokeilla ja joista osaat jo kertoa omia käyttökokemuksiasi. Älä yritäkään heti hallita koko tuotevalikoimaa, voit keskittyä johonkin osa-alueeseen ja ajan kuluessa ja käytettyäsi uusia tuotteita, voit muuttaa aihetta. Mieti, mikä osa-alue on sinulle tärkein ja keskity alussa siihen.

11 10/17 Tuote-esittely Tuotteiden esittely saa kestää min, ei enempää. Älä ole liian viisas ja jaa kaikkea tietoa kerralla, näin saat useampia kutsuja eri aiheista. Asiakas pitää saada haluamaan ja tarvitsemaan juuri meidän tarjoamiamme tuotteita. Yritä luoda mielikuvia esim. helposta siivouksesta ja sen jälkeen seuraavasta vapaa-ajasta. Yritä esittää asiat mahdollisimman yksinkertaisesti. Jos saat luotua mukavan ilmapiirin kutsuille, saat helposti päivättyä uudet kutsut. Valitse riittävän suppea teema esiteltäväksi, enintään 5-7 tuotetta. Esittele mieluummin muutama tuote hyvin kuin sotket kaikkien pään liian pitkillä esittelyillä. Myynti ei nouse isommaksi monella tuotteella, päinvastoin se laskee. Pitäytymällä vain muutamaan tuotteeseen esittelyssä, varmistat myös useamman esittelyn samoille vieraille. Nykyajan asiakas on kiireinen, hänellä on mahdollisesti stressaava työ, kotona kotityöt ja lasten harrastuksiin viennit ym. Hän ei aina välttämättä jaksa kuunnella asiaa siivouksesta tai pyykinpesusta, opettele pitämään myös kutsuja, joissa hemmottelet asiakasta! Kun asiakas tuntee olonsa hyväksi kutsujen jälkeen, hän tulee mielellään uudelleen ja saattaa itsekin innostua kutsujen päiväämiseen. Luo mielikuva ihanasta jalkahoidosta tai kasvohoitokutsuista ja myös pidä niitä. Ihmiset arvostavat nykyaikana yhä enemmän hyvää oloa ja erilaisia hoitoja.

12 11/17 Jatkokutsujen päivääminen Voit myös reilusti pyytää apua kutsujen päiväämiseksi kertomalla olevasi uusi jm ja tarvitsevasi apua. Tässä sinua auttaa myös emäntä, kunhan olet hänet valmistellut tähän tärkeään tehtävään. Jos asiakas alkaa kysellä tuotteesta, joka ei ole sinulla aiheena, yritä innostaa hänet kutsujen pitoon, jolloin ehdit kertoa asiasta tarkemmin. Luo mielikuvia, pieniä mainospätkiä esittelyn aikana. Voit kysyä vierailta, minkä tuotteen he valitsisivat tuotekuvastosta itselleen. Kun he vastaavat, kerrot heille, että kutsuja pitämällä he voivat saada suosikkituotteensa halvemmalla, jopa ilmaiseksi. Älä tarjoa asiakkaalle mitä tahansa aikaa, vaan anna hänen valita kahdesta ajankohdasta. Älä kysy, haluaako kukaan pitää kutsut, vaan johdattele asiakas päiväämiseen hänen halullaan saada jotakin lähes ilmaiseksi.

13 12/17 Hyödynnä innostus Yritä päivätä jatkokutsut mahdollisimman lähelle edellisiä kutsuja, emäntä on innokkaimmillaan ja sinulla on hyvät mahdollisuudet saada onnistuneet kutsut. Mitä kauemmin heidän pitää odottaa omia kutsujaan, sitä helpommin tulee peruutuksia tai siirtoja. Yritä päivätä uudet kutsut kolmen viikon sisään; jos haluamasi esittelypäivät ovat jo täynnä, voit päivätä neljännelle viikolle. Tai jos ei löydy aikaa, voit tarjota kutsuja alalinjallesi. Emännälle asetetaan tavoite, jotta hän saa haluamansa tuotteen omilta kutsuiltaan. Tuotteen myyntitilanteessa asiakas punnitsee sitä, mitä hän saa suhteutettuna siihen, mitä joutuu uhraamaan. Hinta on vasta viidenneksi tärkein syy ostopäätöstä tehtäessä, sitä ennen tulevat luottamus, laatu, tarjonta ja palvelu. Korosta tyytyväisyystakuuta ja palautusoikeutta, asiakas kokee meiltä ostamisen turvalliseksi. Työpaikkaesittelyissä voit myös jakaa kutsuedun alennuksena vieraitten kesken, tämä on perusteltua, koska tällöin ei ehkä kukaan ole joutunut erityisemmin panostamaan kutsujen onnistumiseen. Yhteyshenkilölle voi antaa pienen lahjan ja kaikki ovat tyytyväisiä! Muista vielä kysyä emännältä, haluaisiko hän alkaa jm:ksi. Mahdolliset jatkokutsut hän voisi käyttää reippaaseen aloittamiseen. On paljon emäntiä, jotka olisivat aloittaneet jm:nä, jos joku olisi pyytänyt ja tarjonnut heille mahdollisuutta. Muista, että hänellä oli mahdollisuus tarkkailla sinua, pidä esittely yksinkertaisena ja hauskana!

14 13/17 Tuotteiden toimitus Jälleenmyyjällä on mahdollisuus toimittaa kutsuilla myymänsä tuotteet: 1. suoraan kutsuilla. Säästää aikaa ja kuluja. Asiakkaat yleensä pitävät eniten siitä, että saavat tuotteet saman tien. Huonona puolena on se, että kutsut pitkittyvät ja tuotteitten pakkaaminen autosta samantien on hankalaa. Varaston arvo kasvaa suureksi. Auton pakkaaminen vie energiaa, samoin purkaminen. On myös mahdotonta pitää kaikkia tuotteita mukana, jolloin usein tulee hankalia jälkitoimituksia. 2. Club-tilaus, jolloin tuotteet tulevat suoraan HomCarelta. Jälleenmyyjän ansio tulee myöhemmin bonuksina. Ei vaadi varastoa. 3. tuomalla tavarat jälkikäteen emännälle. On työlästä, mutta jälleenmyyjän on henkilökohtaisesti helpompaa kysyä vielä jälkeenkin päin mahdollisia uusia kutsuemäntiä. Ja vielä voi kysyä emännältä hänen mahdollista halukkuuttaan jälleenmyyjäksi. Asiakaspalvelua parhaimmillaan. Ei vaadi varastoa. 4. toimitus suoraan HomCarelta emännälle. Helpottaa varsinkin pitkien matkojen kutsuja. Emäntä saa ylimääräisen pakkauslisän lisätyöstään. Jälleenmyyjälle tulee säästöä polttoaineessa ja ajassa. Jälleenmyyjän työmäärä helpottuu huomattavasti eikä ole jälkitoimituksia. Monessa tilanteessa ihanteellinen tapa jälleenmyyjälle, ei vaadi esim. jm:n varastoa.

15 14/17 6. REKRYTOINTI Miksi sinun pitäisi rekrytoida? Kutsumyynti luo hyvän pohjan HomCare-menestykselle, mutta todellinen ansioiden kasvu tapahtuu vasta oman organisaation kasvun ja Palkkio-ohjelmassa tapahtuvan ylenemisen myötä. Menestyksesi tai epäonnistumisesi tässä työssä on oma halusi ja sitoutumisesi kasvamiseen ja bisneksen kasvattamiseen. Et voi kasvaa, ellet rakenna! Kasvatat bisnestäsi kertomalla mahdollisuudesta muille. Oletko ajatellut, missä olisit, jos joku ei olisi tarjonnut tätä mahdollisuutta sinulle? Rekrytointi on sitä, että rakastat työtäsi niin paljon, että olet valmis tarjoamaan sitä kaikille. Kutsuilla on yleensä ainakin yksi henkilö, joka todella teki vaikutuksen sinuun. Tämä voi olla esim. henkilö, joka esitti paljon kysymyksiä. Tai ehkä hän oli erityisen ystävällinen tai kertoi olevansa rahapulassa. Nämä ovat ihmisiä, joille sinun kannattaa kertoa enemmän jälleenmyyjän työstä. Rekrytointia on kaikki, mitä sanot ja teet - koko ajan! Muista aina asenteesi, ulkoinen olemuksesi ja käytöksesi, ei sitä koskaan tiedä, kuka katselee! Ole sellainen henkilö, jonka haluaisit tuntea, hauska, innostunut ja jännittävä.

16 15/17 7. CLUB Muista jo emännänvalmistelua tehdessäsi kertoa myös Clubista. Kerro emännälle, mitä etuja hän saa toimiessaan Clubilaisena. Kutsuilla myös vieraille kannattaa kertoa yksinkertaisesti Clubista. Kun asiakkaan ostot ovat lähellä 70 tai mahdollisesti jo ylittäneet tuon rajan, tarjoa aina Clubilaisuutta. Joskus syntyy jopa joukkohysteria Clubiin liittymisestä. Samoilla kutsuilla voi tulla useampikin Clubilainen. Kerro, että he edelleen voivat pitää normaalejakin kutsuja ja valita, milloin on kutsujen tai Club-tilauksen aika. Et ole hylkäämässä heitä. Asiakaslehdet ovat todella tärkeä apuväline sekä uusien Clubilaisten saannissa että myös jatkossa tilausvaiheessa, kuten myös Clubilaisen innostamisessa uusien jäsenten hankintaan. Älä säästä esitteissä tai Asiakaslehdissä! Jälleenmyyjä hyötyy uusista Clubilaisista saamalla bonusta heidän ostoistaan. Säästät aikaa ja rahaa, kun tuotteet menevät suoraan maahantuojalta Clubilaiselle. Varsinkin kaukana sijaitsevista emännistä kannattaa ehdottomasti tehdä Clubilaisia, he huolehtivat lähialueen tarpeista ja itse pystyt suunnittelemaan toimintaasi tehokkaammin.

17 16/17 8. ASIAKASPALVELU Varsinkin kun on kyseessä uusi asiakas, mahdolliset reklamaatiot on hoidettava korostetun hyvin (välittömästi ja mahdollisesti myös hyvityksin). Tutkimusten mukaan tyytyväinen asiakas kertoo kolmelle mutta tyytymätön yhdelletoista! Ja muista, että uuden asiakkaan hankkimiseen kuluu paljon enemmän aikaa kuin vanhan pitämiseen! Ja menetetyn asiakkaan takaisin saaminen on kaikkein vaikeinta. Muista aina kertoa kutsuilla asiakkaille, että heillä on mahdollisuus palauttaa tuote, jos eivät ole tyytyväisiä tai tuote ei sovi heille. Kerro, että he tekevät myös jälleenmyyjälle palveluksen ottamalla häneen yhteyttä. Clubilaiset ja emännät ovat tärkeimpiä asiakkaitasi. Kun olet saanut heidät pitämään kutsuja ja mahdollisesti liittymään Clubiin, älä unohda heitä, vaan pidä heistä erityisen hyvää huolta! Huolehdi, että he saavat pitää joko normaali- tai Club-kutsut ja saavat tietoa asiakas- ja Club-illoissa uutuuksista ja tarjouksista sekä ajankohtaisista tuotteista. HomCare auttaa sinua lähettämällä postia emännille ja Clubilaisille. Jos heistä ei huolehdita, he tuntevat arvonsa vähenneen ja pahimmassa tapauksessa heistä tulee entisiä asiakkaita, jolloin heitä on todella vaikea saada takaisin. Olemassa olevat Clubilaiset ovat jo suhtautuneet HomCareen ja tuotteisiin positiivisesti, meidän tarvitsee vain pitää heistä hyvää huolta ja heistä tulee uskollisia asiakkaita ja meidän yhteistyökumppaneitamme. Tarpeeksi suuri määrä Clubilaisia auttaa jm:ää saavuttamaan tavoitteensa ja työ helpottuu. Toimita aina tilatut tavarat mahdollisimman nopeasti. Annat mielikuvan asiakkaasta välittämisestä ja hänen tärkeydestään. Voit sopia emännän kanssa myös, että tuotteet tulevat HomCarelta suoraan hänelle, emäntä saa siitä lisäetua ja sinä säästät aikaasi ja vaivaasi. Joskus tulee peruutuksia kutsuihin hyvästä valmentamisesta huolimatta. Silloin tarjoa heti kahta päivää, joista emäntä voi valita uuden ajan, älä jätä roikkumaan asiaa. Jos emäntä haluaa siirtää kauemmas, sovi, milloin voi soittaa ja muista myös tehdä se.

18 17/17 9. PÄÄLLIKÖKSI YLENEMINEN Kutsumyyjällä on oikeus rakentaa itselleen oma myyntiorganisaatio. Tämä oikeus HomCaressa avaa aivan uudenlaisen maailman ja valtavat mahdollisuudet. Yksi HomCare-järjestelmän hienouksista on, että Päälliköksi yleneminen merkitsee paitsi mahdollisia alalinjakorvauksia, myös kasvavia bonuksia omasta myynnistä ja kasvavia bonuksia omasta Clubista. Mitä ylemmäksi nouset sitä suuremmat edut. Päällikkönä sinulla on myös mahdollisuus päästä mukaan HomCaren auto-ohjelmaan. Päällikkönä sinulle alkaa muodostua ns. toinen tulokanava, jolloin kokonaisansiosi ei ole riippuvainen pelkästään siitä, mitä itse myyt, vaan siitä mitä oma organisaatiosi yhteensä myy. Mitä nopeammin aloittaa sitä nopeammin tulokset tulevat. Mitä paremmin rakentaa sitä suuremmat tulokset. Tavoitteeksi päällikkyys kannattaa asettaa heti. Apua ja tukea näihin kysymyksiin kannattaa hakea ja sitä saa varmasti. Kasvu on meidän kaikkien tavoitteena ja kasvu on meidän kaikkien etu. Kutsumyynnin opettelu ja kutsumyynnin kouluttaminen ovat HomCare-toiminnan tärkein koulutusteema. Kutsujen pitäminen on kaikkien menestyvien jälleenmyyjien perustehtävä ja päälliköksi yleneminen jokaisen Kutsumyyjän tavoite.

Lingon & Blåbär. pähkinänkuoressa

Lingon & Blåbär. pähkinänkuoressa Lingon & Blåbär pähkinänkuoressa Lingon & Blåbär pähkinänkuoressa Lingon & Blåbär (L&B) on tarjonnut ruotsalaista suunnittelua olevia laadukkaita vaatteita koko perheelle vuodesta 1996 lähtien. Tänä päivänä

Lisätiedot

Saa mitä haluat -valmennus

Saa mitä haluat -valmennus Saa mitä haluat -valmennus Valmennuksen jälkeen Huom! Katso ensin harjoituksiin liittyvä video ja tee sitten vasta tämän materiaalin tehtävät. Varaa tähän aikaa itsellesi vähintään puoli tuntia. Suosittelen

Lisätiedot

Oppilaiden motivaation ja kiinnostuksen lisääminen matematiikan opiskeluun ja harrastamiseen. Pekka Peura 28.01.2012

Oppilaiden motivaation ja kiinnostuksen lisääminen matematiikan opiskeluun ja harrastamiseen. Pekka Peura 28.01.2012 Oppilaiden motivaation ja kiinnostuksen lisääminen matematiikan opiskeluun ja harrastamiseen Pekka Peura 28.01.2012 MOTIVAATIOTA JA AKTIIVISUUTTA LISÄÄVÄN OPPIMISYMPÄRISTÖN ESITTELY (lisätietoja maot.fi)

Lisätiedot

3. Ryhdy kirjoittamaan ja anna kaiken tulla paperille. Vääriä vastauksia ei ole.

3. Ryhdy kirjoittamaan ja anna kaiken tulla paperille. Vääriä vastauksia ei ole. 1 Unelma-asiakas Ohjeet tehtävän tekemiseen 1. Ota ja varaa itsellesi omaa aikaa. Mene esimerkiksi kahvilaan yksin istumaan, ota mukaasi nämä tehtävät, muistivihko ja kynä tai kannettava tietokone. Varaa

Lisätiedot

2. KESKUSTELUN ALOITTAMINEN

2. KESKUSTELUN ALOITTAMINEN 1. KUUNTELEMINEN 1. Katso henkilöä, joka puhuu 2. Mieti, mitä hän sanoo 3. Odota omaa vuoroasi 4. Sano, mitä haluat sanoa 2. KESKUSTELUN ALOITTAMINEN 1. Tervehdi 2. Jutustele 3. Päättele, kuunteleeko toinen

Lisätiedot

Kahden kauppa on edullisempi!

Kahden kauppa on edullisempi! Kahden kauppa on edullisempi! 2-pakilla kaksi voittaa! Kun ystäväsi päättää ostaa HomCare-tuotteen, jota myydään myös 2-pakissa, teidän kannattaa sopia kimppatilauksesta. Näin saatte MOLEMMAT haluamanne

Lisätiedot

-miksi lause 'ensimmäisenä aloittaneet tienaavat kaiken rahan' ei pidä paikkaansa?

-miksi lause 'ensimmäisenä aloittaneet tienaavat kaiken rahan' ei pidä paikkaansa? Mitä on MLM! Monitasomarkkinoinnin perusasioita: -Historia -Mistä raha tulee? -mitä on 'vivuttaminen'? -miksi siitä puhutaan?(6 kk esimerkki) -organisaatimalli *binäärinen organisaatiomalli *ylivuoto -palkkiojärjestelmä

Lisätiedot

Tässä keskitymme palveluiden kehittämiseen ja niistä viestimiseen jotta osaaminen olisi nähtävissä tuotteena. Aluksi jako neljään.

Tässä keskitymme palveluiden kehittämiseen ja niistä viestimiseen jotta osaaminen olisi nähtävissä tuotteena. Aluksi jako neljään. 28.12.2007 HN Palvelun tuotteistaminen, palvelutuote Miksi on oltava tuote? Jotta olisi jotain myytävää! Voiko osaaminen olla tuote? Tässä keskitymme palveluiden kehittämiseen ja niistä viestimiseen jotta

Lisätiedot

SINUN UNELMASI SINUN MIKSI

SINUN UNELMASI SINUN MIKSI SINUN UNELMASI SINUN MIKSI Sinun miksi on kaiken perusta unelmillesi. Olemme kaikki itsenäisiä bisnesnaisia. Jos tiedämme unelmamme, tunnemme varmasti kaikki välillä olevamme jumissa. Sinun miksi tai elämäsi

Lisätiedot

MYCHALLENGE Työkalu tavoitteidesi saavuttamiseen Scandinavian Challengessa

MYCHALLENGE Työkalu tavoitteidesi saavuttamiseen Scandinavian Challengessa MYCHALLENGE Työkalu tavoitteidesi saavuttamiseen Scandinavian Challengessa Kerromme, miten......löytää oma miksi...asetat tavoitteesi...suunnittelet haasteesi...jaat tavoitteen osatavoitteiksi...seuraat

Lisätiedot

HENKISTÄ TASAPAINOILUA

HENKISTÄ TASAPAINOILUA HENKISTÄ TASAPAINOILUA www.tasapainoa.fi TASAPAINOA! Kaiken ei tarvitse olla täydellisesti, itse asiassa kaikki ei koskaan ole täydellisesti. Tässä diasarjassa käydään läpi asioita, jotka vaikuttavat siihen,

Lisätiedot

LAUSEEN KIRJOITTAMINEN. Peruslause. aamu - minä - syödä muro - ja - juoda - kuuma kahvi Aamulla minä syön muroja ja juon kuumaa kahvia.

LAUSEEN KIRJOITTAMINEN. Peruslause. aamu - minä - syödä muro - ja - juoda - kuuma kahvi Aamulla minä syön muroja ja juon kuumaa kahvia. LAUSEEN KIRJOITTAMINEN Peruslause aamu - minä - syödä muro - ja - juoda - kuuma kahvi Aamulla minä syön muroja ja juon kuumaa kahvia. minä - täti - ja - setä - asua Kemi Valtakatu Minun täti ja setä asuvat

Lisätiedot

E-kirjan kirjoittaminen

E-kirjan kirjoittaminen 1 E-kirjan kirjoittaminen Ohjeet e-kirjan kirjoittamiseen Tämän ohjeistuksen tavoitteena on auttaa sinua luomaan yksinkertainen e-kirja (pdftiedosto) asiakkaallesi. Kirja näyttää hänelle kuinka hyvin ymmärrät

Lisätiedot

MIKÄ ON VÄRISILMÄ PRO?

MIKÄ ON VÄRISILMÄ PRO? MIKÄ ON VÄRISILMÄ PRO? Värisilmä PRO on ammattilaisrakentajalle suunniteltu kokonaispalvelu. Se on kumppanuus, jonka tavoitteena on päästää ammatikseen rakentava asiakkaamme helpommalla joka ikinen työpäivä.

Lisätiedot

AINA KANNATTAA YRITTÄÄ

AINA KANNATTAA YRITTÄÄ AINA KANNATTAA YRITTÄÄ www.yrittajat.fi futureimagebank.com futureimagebank.com futureimagebank.com AINA KANNATTAA YRITTÄÄ ohjeita esityksen pitäjälle futureimagebank.com futureimagebank.com futureimagebank.com

Lisätiedot

VAnkasti verkossa! VAnkasti verkossa! VAnkasti verkossa! VAnkasti verkossa!

VAnkasti verkossa! VAnkasti verkossa! VAnkasti verkossa! VAnkasti verkossa! Löydät Internetistä kotibilekuvia, joissa esiinnyt. Mitä ajattelet kuvista? 1) SIISTII! 2) EVVK 3) En pidä siitä, että kuviani laitetaan nettiin ilman lupaani Internetiin laitettua kuvaa tai aineistoa

Lisätiedot

NÄYTTEILLEASETTAJAOPAS

NÄYTTEILLEASETTAJAOPAS NÄYTTEILLEASETTAJAOPAS Opas onnistuneeseen osallistumiseen Suunnittele! Toteuta! Seuraa! Arvioi! = Paras ikinä saatu tulos! easyfairs.com easyfairs työkalupakki Tervetuloa näytteilleasettajaksi easyfairs

Lisätiedot

MINUN HYVÄ OLONI OSA II: OMAN HYVINVOINNIN POHTIMINEN

MINUN HYVÄ OLONI OSA II: OMAN HYVINVOINNIN POHTIMINEN MINUN HYVÄ OLONI OSA II: OMAN HYVINVOINNIN POHTIMINEN Tähän vihkoon on koottu kysymyksiä, jotka auttavat sinua miettimään omaa vointiasi. Vihkon kysymykset auttavat sinua myös miettimään, millaista apua

Lisätiedot

Nimeni on. Tänään on (pvm). Kellonaika. Haastateltavana on. Haastattelu tapahtuu VSSHP:n lasten ja nuorten oikeuspsykiatrian tutkimusyksikössä.

Nimeni on. Tänään on (pvm). Kellonaika. Haastateltavana on. Haastattelu tapahtuu VSSHP:n lasten ja nuorten oikeuspsykiatrian tutkimusyksikössä. 1 Lapsen nimi: Ikä: Haastattelija: PVM: ALKUNAUHOITUS Nimeni on. Tänään on (pvm). Kellonaika. Haastateltavana on. Haastattelu tapahtuu VSSHP:n lasten ja nuorten oikeuspsykiatrian tutkimusyksikössä. OSA

Lisätiedot

MITÄ JA MIKSI IHMISET OSTAVAT

MITÄ JA MIKSI IHMISET OSTAVAT MITÄ JA MIKSI IHMISET OSTAVAT Johdanto Mahdollisuus koputtaa harvoin ovellesi. Koputa sen sijaan mahdollisuuden ovea, jos toivot pääseväsi sisään. J okaisen myyjän on hyvä tiedostaa miten ja miksi pitää

Lisätiedot

Loistavat lisäansiot Magneettikoruilla ja wellnesstuotteilla

Loistavat lisäansiot Magneettikoruilla ja wellnesstuotteilla PP936FI Loistavat lisäansiot Magneettikoruilla ja wellnesstuotteilla Menestyvä liikemalli jo vuodesta 1999 Rakenna itse oma yrityksesi Haluatko joustavat työajat? Autatko mielelläsi ihmisiä? Etsitkö itsellesi

Lisätiedot

VAIKUTTAVAA VIESTINTÄÄ

VAIKUTTAVAA VIESTINTÄÄ VAIKUTTAVAA VIESTINTÄÄ Parasta Lapsille ry @marjukkak @taru69myth 1. TAVOITE JA SISÄLLÖT KUNTOON MITÄ JA MIKSI? KENELLE MISSÄ, MILLOIN? tavoite vastaanottaja välineet MITEN? viestin sisältö ja formaatti,

Lisätiedot

Mukana elämäsi suurimmissa päätöksissä

Mukana elämäsi suurimmissa päätöksissä VAIHDA MUKAVAMPAAN. Oikeanlainen koti kaikkiin elämäntilanteisiin Mukana elämäsi suurimmissa päätöksissä Sp-Koti on perustettu juuri sinua ja sinun asuntoasioitasi varten. Meidän arvomaailmamme lähtee

Lisätiedot

Ryhtiä työntekoon. Hanna Niemelä

Ryhtiä työntekoon. Hanna Niemelä Ryhtiä työntekoon Hanna Niemelä Alkuun pääseminen Opinnäytetyön tekeminen alkaa aiheen sopimisesta ohjaajan kanssa. Opinnäytetyön onnistumisen ensimmäinen edellytys on tutkimuskysymyksen määrittely ja

Lisätiedot

Mitä tunteet ovat? Kukaan ei tiedä tarkasti, mitä tunteet oikein ovat. Kuitenkin jokainen ihminen kokee tunteita koko ajan.

Mitä tunteet ovat? Kukaan ei tiedä tarkasti, mitä tunteet oikein ovat. Kuitenkin jokainen ihminen kokee tunteita koko ajan. Mitä tunteet ovat? Kukaan ei tiedä tarkasti, mitä tunteet oikein ovat. Kuitenkin jokainen ihminen kokee tunteita koko ajan. Tunteet voivat olla miellyttäviä tai epämiellyttäviä ja ne muuttuvat ja vaihtuvat.

Lisätiedot

MIKÄ ON VÄRISILMÄ PRO?

MIKÄ ON VÄRISILMÄ PRO? MIKÄ ON VÄRISILMÄ PRO? Värisilmä PRO on ammattilaisrakentajalle suunniteltu kokonaispalvelu. Se on kumppanuus, jonka tavoitteena on päästää ammatikseen rakentava asiakkaamme helpommalla joka ikinen työpäivä.

Lisätiedot

veta www.jagvillveta.se Nuori ja suojatut henkilötiedot

veta www.jagvillveta.se Nuori ja suojatut henkilötiedot Jag vill veta www.jagvillveta.se Nuori ja suojatut henkilötiedot Tämä esite on tarkoitettu nuorille, joilla on suojatut henkilötiedot. Sen ovat laatineet yhdessä Rikosuhriviranomainen (Brottsoffermyndigheten)

Lisätiedot

KOLIN ARVOISESTI. Nyt ja tulevaisuudessa

KOLIN ARVOISESTI. Nyt ja tulevaisuudessa KOLIN ARVOISESTI Nyt ja tulevaisuudessa Kolin arvo-ohjeet 2014 1 HUOLEHDI PARHAASTA LAADUSTA Asetamme riman entistäkin korkeammalle! YRITTÄJÄ Ota omat arvosi näkyväksi osaksi toimintaasi. Kerro ne nettisivuillasi

Lisätiedot

Hintaryhmä 20,00. [ + toimituskulut 9 / lahjakortti ]

Hintaryhmä 20,00. [ + toimituskulut 9 / lahjakortti ] TUOTEVALIKOIMA Kortin saaja voi valita lahjansa seuraavista tuoteryhmistä: Urheilu & Vapaa-aika, Vuode- ja kylpyhuonetekstiilit ja Koti & Keittiö. Ohessa esimerkkejä kahden eri hintaryhmän laajasta tuotevalikoimasta!

Lisätiedot

TUNNE ITSESI TYÖNHAKIJANA

TUNNE ITSESI TYÖNHAKIJANA TUNNE ITSESI TYÖNHAKIJANA Sisällysluettelo: 1. Johdanto 2. Omien taitojen tunnistaminen 3. Omista taidoista kertominen 4. Työnhaun viidakko 5. Miten ylläpitää motivaatiota? 6. Työntekijöiden terveisiä

Lisätiedot

Mark Summary. Taitaja 2013. Skill Number 301 Skill Asiakaspalvelu ja myynti. Competitor Name

Mark Summary. Taitaja 2013. Skill Number 301 Skill Asiakaspalvelu ja myynti. Competitor Name Summary Skill Number 301 Skill Asiakaspalvelu ja myynti ing Scheme Lock 13-05-2013 16:45:41 Final Lock 16-05-2013 15:00:24 Criterion Criterion Description s Day 1 Day 2 Day 3 Day 4 Total Award A B C D

Lisätiedot

Elämän kartat -3. koulutustapaaminen-

Elämän kartat -3. koulutustapaaminen- Elämän kartat -3. koulutustapaaminen- Käydään läpi kotitehtävä Mieti lomakkeen avulla asioita jotka toimivat hyvin elämässäsi joihin toivoisit muutosta. Asioita, joita haluaisit muuttaa elämässäsi voidaan

Lisätiedot

Haastattelut e-kioskin käyttäjäkokemuksista. Mira Hänninen Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Haastattelut e-kioskin käyttäjäkokemuksista. Mira Hänninen Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Haastattelut e-kioskin käyttäjäkokemuksista Mira Hänninen Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Sukupuoli ja ikä Haastattelin Kirjasto 10:ssä 14 henkilöä, joista seitsemän oli naisia (iät 24, 25, 36, 36, 50,

Lisätiedot

Iso kysymys: Miten saan uusia asiakkaita ja kasvatan myyntiä internetin avulla? Jari Juslén 2014 2

Iso kysymys: Miten saan uusia asiakkaita ja kasvatan myyntiä internetin avulla? Jari Juslén 2014 2 Jari Juslén 2014 1 Iso kysymys: Miten saan uusia asiakkaita ja kasvatan myyntiä internetin avulla? Jari Juslén 2014 2 Agenda Myynnin suurin ongelma Ongelman ratkaiseminen, ensimmäiset vaiheet Jari Juslén

Lisätiedot

Matkailutuotteet ostettaviksi Sessions-työpaja

Matkailutuotteet ostettaviksi Sessions-työpaja Sami Köykkä Matkailutuotteet ostettaviksi Sessions-työpaja 26.2.2014 Agenda 10:00 Aloitus 10:20 Kertaus 10:45 Vieraileva puhuja 11:30 Lounas 12:15 Ratkaisun suunnittelu 13:20 Toteutussuunnitelma 13:50

Lisätiedot

Millainen on hyvä työhakemus?

Millainen on hyvä työhakemus? TYÖHAKEMUS- OPAS Millainen on hyvä työhakemus? Hyvä hakemus erottuu joukosta ja vastaa kysymykseen, miksi sinä olisit hyvä valinta tehtävään. Hakemuksessa voit tuoda omaa persoonaasi esiin, jopa ehkä enemmän

Lisätiedot

Lahjan Päivä 2006: Lahjoita iloa kaikille aisteille

Lahjan Päivä 2006: Lahjoita iloa kaikille aisteille Lahjan Päivä 2006: Lahjoita iloa kaikille aisteille Kerro kokemuksia ja mielipiteitä Lahjan Päivästä. Tänä vuonna kampanjaa vietetään uudella konseptilla ja senkin vuoksi on tärkeää kuulla sinun mielipiteesi

Lisätiedot

Keskity jo harjoituksissa - keskity peleissäkin - panosta onnistumisiin. Porin Ässät C-1 22.10.2014. Markku Gardin

Keskity jo harjoituksissa - keskity peleissäkin - panosta onnistumisiin. Porin Ässät C-1 22.10.2014. Markku Gardin Keskity jo harjoituksissa - keskity peleissäkin - panosta onnistumisiin Porin Ässät C-1 22.10.2014 Markku Gardin Mentaaliharjoittelun perusta (hyvä tietää) Aivot ohjaavat - hermojärjestelmät, hormonit

Lisätiedot

Loyalty Program Bonus

Loyalty Program Bonus on ohjelma, jonka GPP on luonut motivoidakseen jäseniänsä edistämään ohjelmaa jotta voitaisiin saada 100,000 vakuutuskirjaa mahdollisimman pian. Raha on aina ollut oikein hyvä motivoija, tästä syystä teidät

Lisätiedot

Tuo$eiste$ujen palveluiden myyn3 ja markkinoin3

Tuo$eiste$ujen palveluiden myyn3 ja markkinoin3 Tuo$eiste$ujen palveluiden myyn3 ja markkinoin3 Kimmo Levä Pääsihteeri Auttaa museoita menestymään MUSEOPALVELUJEN SEGMENTOINTI MUSEOPALVELUJEN SEGMENTIT Yhteiskunnalliset palvelut julkiselle sektorille

Lisätiedot

Mitä olet aina halunnut tietää tupakoinnin lopettamisesta. mutta et ole uskaltanut kysyä

Mitä olet aina halunnut tietää tupakoinnin lopettamisesta. mutta et ole uskaltanut kysyä Mitä olet aina halunnut tietää tupakoinnin lopettamisesta mutta et ole uskaltanut kysyä 1 2 Tuumasta toimeen Mielessäsi on ehkä käynyt tupakoinnin lopettaminen. Lopettamisprosessiin ja omiin tupakointitapoihisi

Lisätiedot

PALKITSEVAA. ITSENÄISTÄ. HAASTEELLISTA. MYYNTIÄ.

PALKITSEVAA. ITSENÄISTÄ. HAASTEELLISTA. MYYNTIÄ. PALKITSEVAA. ITSENÄISTÄ. HAASTEELLISTA. MYYNTIÄ. Wulff-Yhtiöt Oyj rekrytointi Kari Juutilainen InHunt Group gsm 044 995 5382 kari.juutilainen@inhunt.fi www.urawulffilla.fi Myynti on työtä, jossa tuloksellisuus

Lisätiedot

Haasteellisten käyttäytymistilanteiden ehkäisy. 18.05.2015 Irmeli Kauppi, sh, TunteVa-kouluttaja

Haasteellisten käyttäytymistilanteiden ehkäisy. 18.05.2015 Irmeli Kauppi, sh, TunteVa-kouluttaja Haasteellisten käyttäytymistilanteiden ehkäisy Pesutilanteet Vastustelu pesutilanteissa on aika yleistä Voi johtua pelosta Alapesu voi pelottaa, jos ihmistä on käytetty hyväksi seksuaalisesti tai hän on

Lisätiedot

Pipfrog AS www.pipfrog.com. Tilausten hallinta

Pipfrog AS www.pipfrog.com. Tilausten hallinta Tilausten hallinta Tilausten hallinta Tilausten hallinnassa on neljän tyyppisiä dokumentteja: Tilaukset, laskut, lähetykset ja hyvityslaskut, Tilaus on ensimmäinen dokumentti, jonka joko ostaja on luonnut

Lisätiedot

Yrityskaupan muistilista

Yrityskaupan muistilista Yrityskaupan muistilista Aloita ajoissa * Yleisemmin yrityksen myyntiprosessi kestää noin 10 kuukautta, mutta hyvin usein se venyy yli vuoden mittaiseksi. Valitettavasti kaikkein yleisintä on, että yrityskauppa

Lisätiedot

Helppo, Tuottoisa, Turvallinen

Helppo, Tuottoisa, Turvallinen Oletko mökkiomistaja? Haluaisitko vuokrata mökkisi venäläisille turisteille? Helposti Tuottoisasti Turvallisesti Me tarjoamme keinon! majapaikka.fi kallista.ru Se on Helppo Tuottoisa Turvallinen Me tarjoamme

Lisätiedot

ENNAKKOTEHTÄVÄT / JAKSO A VALMISTAUTUMINEN. Otteita vetäjän ohjeista

ENNAKKOTEHTÄVÄT / JAKSO A VALMISTAUTUMINEN. Otteita vetäjän ohjeista 1 Otteita vetäjän ohjeista ENNAKKOTEHTÄVÄT / JAKSO A Tarkista että o aikataulut on sovittu ja koulutustila on varattu o osallistujat ovat saaneet kutsun ajoissa o sinulla on nimilista, jonka avulla sijoitat

Lisätiedot

Tietokilpailu 5 Väkivallasta perheessä saa puhua Mitä tarkoittaa avun saaminen?

Tietokilpailu 5 Väkivallasta perheessä saa puhua Mitä tarkoittaa avun saaminen? Tietokilpailu 5 Väkivallasta perheessä saa puhua Mitä tarkoittaa avun saaminen? Tähän tietokilpailuun on kerätty kysymyksiä väkivallasta perheessä ja rikosprosessiin liittyen. Tietokilpailun voi pitää

Lisätiedot

Just duunit. Kevät 2015

Just duunit. Kevät 2015 Just duunit Kevät 2015 Just duunit Mitä tehdään? Perustetaan yritys. Miten tehdään? Keksitään yritysidea. Perustetaan yritys. Laaditaan kirjallinen yrityssuunnitelma. Toteutetaan! Just duunit: Tavoite

Lisätiedot

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille - Espoon Suunta

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille - Espoon Suunta Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille - Espoon Suunta 1. Joukkue / ryhmä, jossa lapsi on mukana - egroupjr - Villihiiret - Karttaketut (aloittelijat) - Karttaketut - Karttaketut aloittelevat - Karttaketut

Lisätiedot

JÄLLEENMYYJÄN PALKKIO-OHJELMA

JÄLLEENMYYJÄN PALKKIO-OHJELMA JÄLLEENMYYJÄN PALKKIO-OHJELMA 1.5.2014 Mahdollisuus parempaan elämään. KODIN JA IHMISEN HYVINVOINTI HomCare on ystävyyttä ja yhdessäoloa, korkealaatuisia kodin ja ihmisen hyvinvointia edistäviä tuotteita

Lisätiedot

Vuorovaikutustaidot työnhaussa. Gailla Oy

Vuorovaikutustaidot työnhaussa. Gailla Oy Vuorovaikutustaidot työnhaussa Paritehtävä Esittele itsesi ja ammatillinen osaamisesi vasemmalla puolella istuvalle vierustoverillesi Aikaa 2 min Paritehtävä Esittele (uusi tuttavuus) äskeinen toverisi

Lisätiedot

MAAHANMUUTTOVIRASTON TURVAPAIKKAPUHUTTELU ERF

MAAHANMUUTTOVIRASTON TURVAPAIKKAPUHUTTELU ERF MAAHANMUUTTOVIRASTON TURVAPAIKKAPUHUTTELU ERF Tämä esite on Edustajana turvapaikkamenettelyssä -julkaisun kuvaliite. Pakolaisneuvonta ry Kuvat: Teemu Kuusimurto Taitto ja paino: AT-Julkaisutoimisto Oy,

Lisätiedot

Lastentuntien opettaminen Taso 1

Lastentuntien opettaminen Taso 1 Lastentuntien opettaminen Taso 1 OSA 2: JAKSOT 8-12 LEIKIN MERKITYS JA OHJAAMINEN BAHÀ Ì-LASTENTUNNEILLA Ruhi-instituutti Kirja 3 JAKSO 8 Sanotaan, että leikkiminen on lasten työtä. Itse asiassa leikit

Lisätiedot

TYÖPAIKKAHAASTATTELUUN VALMISTAUTUMINEN, HAKEMUS JA CV

TYÖPAIKKAHAASTATTELUUN VALMISTAUTUMINEN, HAKEMUS JA CV TYÖPAIKKAHAASTATTELUUN VALMISTAUTUMINEN, HAKEMUS JA CV TAVOITTEET Annetaan tietoa ja valmiuksia työnhakuun liittyvistä taidoista ja menetelmistä, mukaan lukien simuloitu työhaastattelu. Työnhakuun liittyvien

Lisätiedot

Ajanhallinta ja suunnitelmallinen opiskelu

Ajanhallinta ja suunnitelmallinen opiskelu Ajanhallinta ja suunnitelmallinen opiskelu Tavoitteista Ajankäytöstä Suunnitelmallisuudesta 4.10.2013 esitys tulee http://teemailtapaivat.wikispaces.com Aika http://www.locksleynet.com/wp-content/uploads/2010/07/24-hour-clock.jpg

Lisätiedot

Urheilijan henkisen toimintakyvyn tukeminen

Urheilijan henkisen toimintakyvyn tukeminen Urheilijan henkisen toimintakyvyn tukeminen ELÄMÄN HALLINTA & HYVÄ ARKI ITSEVARMA URHEILIJA MYÖNTEINEN ASENNE MOTIVAATIO & TAVOITTEEN ASETTAMINEN Myönteinen asenne Pidä hyvää huolta sisäisestä lapsestasi,

Lisätiedot

Lifeplus. Global Training System. Aloittaminen. Nimi: PIN-koodi: Sponsori: Ylempi Diamond-jäsen:

Lifeplus. Global Training System. Aloittaminen. Nimi: PIN-koodi: Sponsori: Ylempi Diamond-jäsen: Lifeplus Global Training System Aloittaminen Nimi: PIN-koodi: Sponsori: Ylempi Diamond-jäsen: Koulutuspyörä Tämän yksinkertaisen pyörän pitäisi antaa sinulle käsitys ensimmäisistä askeleista, joita voit

Lisätiedot

Tee unelmistasi totta.

Tee unelmistasi totta. Tee unelmistasi totta. JÄLLEENMYYJÄN PALKKIO-OHJELMA 1.2.2015 TEE UNELMISTASI TOTTA Kaikki HomCare-toiminnassa mukana olevat voivat olla ylpeitä omista saavutuksistaan ja mitä olemme yhdessä saaneet aikaan

Lisätiedot

3. Arvot luovat perustan

3. Arvot luovat perustan 3. Arvot luovat perustan Filosofia, uskonto, psykologia Integraatio: opintojen ohjaus Tässä jaksossa n Omat arvot, yrityksen arvot n Visio vie tulevaisuuteen Osio 3/1 Filosofia Uskonto 3. Arvot luovat

Lisätiedot

4 ensimmäistä sähköpostiasi

4 ensimmäistä sähköpostiasi 4 ensimmäistä sähköpostiasi 1 Ohjeet Nyt rakennetaan neljä viestiä, jotka voit lähettää sähköpostilistallesi. Jos et vielä osaa rakentaa sähköpostilistaa, lue tämä kirjoitus: http://www.valmentaja-akatemia.fi/sahkopostilista/

Lisätiedot

Näin me työskentelemme ja palvelemme asiakkaita / A

Näin me työskentelemme ja palvelemme asiakkaita / A 1 Otteita osallistujalle jaettavasta materiaalista Näin me työskentelemme ja palvelemme asiakkaita / A Nimi Päivämäärä TUTUSTUMINEN NAAPURIIN Naapurin kertomat tiedot itsestään TOTUUDEN HETKI o Totuuden

Lisätiedot

OPAS TUTORTUNTIEN PITÄMISEEN

OPAS TUTORTUNTIEN PITÄMISEEN OPAS TUTORTUNTIEN PITÄMISEEN Opiskelijakunta Lamko 2014 SISÄLTÖ JOHDANTO... 2 Tutortuntien suunnittelu... 2 Tutortuntien sisältö... 3 Jokaisella kerralla:... 3 Ensimmäiset tutortunnit... 3 Teemat... 3

Lisätiedot

Kalevanharjun päiväkodin varhaiskasvatussuunnitelma

Kalevanharjun päiväkodin varhaiskasvatussuunnitelma Kalevanharjun päiväkodin varhaiskasvatussuunnitelma TOIMINTA AJATUS Tarjoamme lapsille niin kodinomaista elämää kuin se on mahdollista laitoksessa.säännöllisen päivärytmin avulla luomme lapsille turvallisuutta.

Lisätiedot

NORDISKE ARBEJDSPAPIRER P OHJOISMAISET T YÖASIAKIRJAT

NORDISKE ARBEJDSPAPIRER P OHJOISMAISET T YÖASIAKIRJAT Ved Stranden 18 DK-1061 København K www.norden.org NORDISKE ARBEJDSPAPIRER P OHJOISMAISET T YÖASIAKIRJAT Kuluttajaopas Käytä vaatteitasi Käytä päätäsi Vaali ympäristöä! Rostra Kommunikation v/ David Zepernick,

Lisätiedot

Muskarimessu: Hyvän paimenen matkassa

Muskarimessu: Hyvän paimenen matkassa Muskarimessu: Hyvän paimenen matkassa Lähdetään matkaan Tänään lähdetään hyvän paimenen matkaan. Aamulla paimen huomasi, että yksi hänen lampaistaan on kadoksissa. Tallella on 99 lammasta, mutta yksi,

Lisätiedot

SUKUPUOLI % Nainen 50 Mies 50

SUKUPUOLI % Nainen 50 Mies 50 SUKUPUOLI % Nainen 50 Mies 50 IKÄ % 18 24 9 25-34 35-44 26 45-54 30 55-60 13 Yli 60 7 ASEMA % Työntekijä 23 Alempi toimihenkilö 13 Ylempi toimihenkilö 31 Johtava asema 6 Opiskelija 9 Perhe-/opinto-/vuorotteluvapaalla

Lisätiedot

Tehtävät. Elämänpolku opettaa. Selviytymistyylejä on monia. 114 ole oman elämäsi tähti

Tehtävät. Elämänpolku opettaa. Selviytymistyylejä on monia. 114 ole oman elämäsi tähti Tehtävät 1 Elämänpolku opettaa A. Miten olet selvinnyt vaikeista hetkistä elämässäsi? Voit palata tarkastelemaan ensimmäisessä luvussa piirtämääsi elämänjanaa ja pohtia tehtävää sen avulla. B. Kirjoita

Lisätiedot

Haastateltavan nimi: Ajankohta: Tehtävä: Valmistaudu haastatteluun ja varmista, että sinulla on selkeä näkemys/vastaus seuraaviin kysymyksiin?

Haastateltavan nimi: Ajankohta: Tehtävä: Valmistaudu haastatteluun ja varmista, että sinulla on selkeä näkemys/vastaus seuraaviin kysymyksiin? TYÖPAIKKAHAASTATTELU Voit käyttää tätä työpaikkahaastattelun käsikirjoitusta apuna haastattelutilanteessa. Tulosta käsikirjoitus ja tee omia merkintöjä ennen haastattelua, sen kuluessa ja haastattelun

Lisätiedot

Vastakeitettyä erikoiskahvia missä tahansa, milloin tahansa! Hyvien ulkoilmaelämysten tulisi alkaa liikkeestäsi!

Vastakeitettyä erikoiskahvia missä tahansa, milloin tahansa! Hyvien ulkoilmaelämysten tulisi alkaa liikkeestäsi! Vastakeitettyä erikoiskahvia missä tahansa, milloin tahansa! Hyvien ulkoilmaelämysten tulisi alkaa liikkeestäsi! Coffeebrewer miten se toimii? Coffeebreweriä voidaan parhaiten kuvata kertakäyttöiseksi

Lisätiedot

JYTYN KENEEN SINÄ LUOTAT- KAMPANJAKYSELY syksy 2013

JYTYN KENEEN SINÄ LUOTAT- KAMPANJAKYSELY syksy 2013 JYTYN KENEEN SINÄ LUOTAT- KAMPANJAKYSELY syksy 2013 KENEEN SINÄ LUOTAT- KAMPANJAKYSELY Lähetettiin syyskuussa kaikille Jytyn jäsenille, joiden sähköpostiosoitteet olivat jäsenrekisterissä. Vastauksia yhteensä

Lisätiedot

Minea Ahlroth Risto Havunen PUUN JA KUOREN VÄLISSÄ

Minea Ahlroth Risto Havunen PUUN JA KUOREN VÄLISSÄ Minea Ahlroth Risto Havunen PUUN JA KUOREN VÄLISSÄ Talentum Helsinki 2015 Copyright 2015 Talentum Media Oy ja kirjoittajat Kansi, ulkoasu ja kuvitus: Maria Mitrunen 978-952-14-2411-3 978-952-14-2412-0

Lisätiedot

Lapsi tarvitsee ympärilleen luotettavia, sanansa pitäviä ja vastuunsa kantavia aikuisia. Silloin lapsi saa olla lapsi. Tämä vahvistaa lapsen uskoa

Lapsi tarvitsee ympärilleen luotettavia, sanansa pitäviä ja vastuunsa kantavia aikuisia. Silloin lapsi saa olla lapsi. Tämä vahvistaa lapsen uskoa Luottamus SISÄLTÖ Perusluottamus syntyy Vastavuoroinen kiintymyssuhde Pieni on suurta Lapsi luottaa luonnostaan Lapsen luottamuksen peruspilarit arjessa Lapsen itseluottamus vahvistuu Luottamuksen huoneentaulu

Lisätiedot

Oivalluskysymykset lähiluomuyrittäjälle

Oivalluskysymykset lähiluomuyrittäjälle HELSINGIN YLIOPISTO RURALIA-INSTITUUTTI Oivalluskysymykset lähiluomuyrittäjälle KASVOT LUOMULLE 1. Perustiedot (lyhyesti ja ytimekkäästi) Mitä yritys myy? Mikä on pääkohderyhmä? Kenelle myydään? Miten

Lisätiedot

TYÖHAASTATTELU- OPAS

TYÖHAASTATTELU- OPAS TYÖHAASTATTELU- OPAS Työhaastattelu Työhaastattelu on työnhakijan ja rekrytoivan tahon vuorovaikutteinen kohtaaminen. Haastattelussa käydään yleensä läpi sekä työnhakijan persoonaan että ammattitaitoon

Lisätiedot

Kuka on arvokas? Liite: EE2015_kuka on arvokas_tulosteet.pdf tulosta oppilaiden lomakkeet tehtäviin 1 ja 2.

Kuka on arvokas? Liite: EE2015_kuka on arvokas_tulosteet.pdf tulosta oppilaiden lomakkeet tehtäviin 1 ja 2. Kuka on arvokas? Jotta voisimme ymmärtää muiden arvon, on meidän ymmärrettävä myös oma arvomme. Jos ei pidä itseään arvokkaana on vaikea myös oppia arvostamaan muita ihmisiä, lähellä tai kaukana olevia.

Lisätiedot

Konttorirotasta oman työn tuunaajaksi

Konttorirotasta oman työn tuunaajaksi Konttorirotasta oman työn tuunaajaksi Osa 1: Kuinka valmiita me olemme? Tutkimuksen perustiedot Tutkimukseen on haastateltu 1000 suomalaista Kohderyhmänä olivat 18-64 -vuotiaat pois lukien eläkeläiset

Lisätiedot

Miten saat ihmiset pitämään itsestäsi vähemmässä kuin 90 sekunnissa.

Miten saat ihmiset pitämään itsestäsi vähemmässä kuin 90 sekunnissa. Miten saat ihmiset pitämään itsestäsi vähemmässä kuin 90 sekunnissa. ENSIVAIKUTELMA miten voit parantaa sitä Olen listannut toimivia tapoja hyvän ensivaikutelman antamiseksi. Poimi omasi ja ota käyttöön.

Lisätiedot

Seuraavat kysymykset koskevat erilaisia tekijöitä, jotka liittyvät digitaaliseen mediaan ja digitaalisiin laitteisiin kuten pöytätietokoneet,

Seuraavat kysymykset koskevat erilaisia tekijöitä, jotka liittyvät digitaaliseen mediaan ja digitaalisiin laitteisiin kuten pöytätietokoneet, Seuraavat kysymykset koskevat erilaisia tekijöitä, jotka liittyvät digitaaliseen mediaan ja digitaalisiin laitteisiin kuten pöytätietokoneet, kannettavat tietokoneet, älypuhelimet, tablettitietokoneet,

Lisätiedot

Opiskelukyky, stressinhallinta ja ajanhallinta

Opiskelukyky, stressinhallinta ja ajanhallinta Opiskelukyky, stressinhallinta ja ajanhallinta 7.9. ja 7.10. 2015 Timo Tapola Opintopsykologi Aalto-yliopisto LES Student services Yhteystieto: timo.tapola@aalto.fi Opiskelukyky http://www.opiskelukyky.fi/video-opiskelukyvysta/

Lisätiedot

Valmistaudu peliin, keskity omaan pelaamiseesi. Porin Narukerä Markku Gardin 6.2.2015

Valmistaudu peliin, keskity omaan pelaamiseesi. Porin Narukerä Markku Gardin 6.2.2015 Valmistaudu peliin, keskity omaan pelaamiseesi Porin Narukerä Markku Gardin 6.2.2015 Mentaaliharjoittelun perusta (hyvä tietää) Aivot ohjaavat - hermojärjestelmät, hormonit ja lihakset toimeenpanevat Omat

Lisätiedot

Ajatukset - avain onnellisuuteen?

Ajatukset - avain onnellisuuteen? Ajatukset - avain onnellisuuteen? Minna Immonen / Suomen CP-liiton syyspäivät 26.10.2013, Kajaani Mistä hyvinvointi syntyy? Fyysinen hyvinvointi Henkinen hyvinvointi ja henkisyys Emotionaalinen hyvinvointi

Lisätiedot

Konttorirotasta oman työn tuunaajaksi

Konttorirotasta oman työn tuunaajaksi Konttorirotasta oman työn tuunaajaksi Osa 1: Kuinka valmiita me olemme? Tutkimuksen perustiedot Tutkimukseen on haastateltu 1000 suomalaista Kohderyhmänä olivat 18-64 -vuotiaat pois lukien eläkeläiset

Lisätiedot

U N E L M. Motivaatio Hyvinvointi. Elämäkortti

U N E L M. Motivaatio Hyvinvointi. Elämäkortti Raha HYVÄ RUOKA Söit aamulla kunnon aamupalan ja koulussakin oli hyvää ruokaa. Raha -1 E HUVTA MKÄÄN Oikein mikään ei huvita. Miksi en saa mitään aikaiseksi? Raha RKAS SUKULANEN Sori, etten oo pitänyt

Lisätiedot

Kylä yrittäjän ja yrittäjä kylän toiminnan tukena. Yrittäjä Tiina Ekholm 8.6.2013 Tykköö

Kylä yrittäjän ja yrittäjä kylän toiminnan tukena. Yrittäjä Tiina Ekholm 8.6.2013 Tykköö Kylä yrittäjän ja yrittäjä kylän toiminnan tukena. Yrittäjä Tiina Ekholm 8.6.2013 Tykköö Kylätoiminta on kylän asukkaiden vapaaehtoista yhteistyötä omien elinolojensa kehittämiseksi. Elintärkeää on yhteistyö:

Lisätiedot

Papuri.papunet.net. Oma ääni kuuluviin! Näin teet oman radio-ohjelman

Papuri.papunet.net. Oma ääni kuuluviin! Näin teet oman radio-ohjelman Papuri.papunet.net Oma ääni kuuluviin! Näin teet oman radio-ohjelman Tiesitkö, että kuka tahansa voi tehdä itse oman radio-ohjelman internetiin? Tässä kirjassa kerrotaan, miten se onnistuu. Saat ohjeet

Lisätiedot

Hevospalveluiden tuotteistaminen ja asiakaslähtöinen markkinointi Susanna Lahnamäki

Hevospalveluiden tuotteistaminen ja asiakaslähtöinen markkinointi Susanna Lahnamäki Hevospalveluiden tuotteistaminen ja asiakaslähtöinen markkinointi Susanna Lahnamäki Tällä mennään Tuotteistaminen & asiakaslähtöinen markkinointi Vähän teoriaa, enemmän käytäntöä. http://www.youtube.com/watch?v=uk0zrvzvtb4

Lisätiedot

SISÄLTÖ. Kehitä kuuntelutaitojasi Tarkista, kuulitko oikein Hyvät sanat avaavat korvat Kasvokkain

SISÄLTÖ. Kehitä kuuntelutaitojasi Tarkista, kuulitko oikein Hyvät sanat avaavat korvat Kasvokkain Sanat SISÄLTÖ Puhuminen ja kuunteleminen tie läheisyyteen Mitä on viestintä? Puhumisen tasoja Miten puhun? Keskustelu itsensä kanssa Puhumisen esteitä Kuuntelemisen tasoja Tahdo kuunnella Kehitä kuuntelutaitojasi

Lisätiedot

Kaari-työhyvinvointikysely - esimiehen opas

Kaari-työhyvinvointikysely - esimiehen opas Kaari-työhyvinvointikysely - esimiehen opas Valmistaudu kyselyyn vinkkilista esimiehelle vinkkilista työyhteisölle Valmistaudu kyselyyn - vinkkilista esimiehelle Missä tilaisuudessa/palaverissa työyhteisönne

Lisätiedot

Menestyksen porkkanoita

Menestyksen porkkanoita Menestyksen porkkanoita Usko Uskallus Innostuminen Oma Yritys-messut Wanha Satama, Helsinki 20.3.2013 Miksi jotkut yritykset menestyvät?...ja toiset eivät? Olemassaolon oikeutus ; Mikä on/ olisi minun

Lisätiedot

Sisällys. Johdanto... 13

Sisällys. Johdanto... 13 Sisällys Johdanto... 13 1 Välittäminen on asiakaspalvelua... 17 Määrän ja laadun vuoropuhelu... 17 Asiakkaan on ymmärrettävä, mistä hän maksaa... 19 Sekä ostaja että myyjä ovat asiakkaita... 23 Asiakas

Lisätiedot

LAPSEN HAASTATTELULOMAKE (alle 10-vuotiaalle)

LAPSEN HAASTATTELULOMAKE (alle 10-vuotiaalle) LAPSEN HAASTATTELULOMAKE (alle 10-vuotiaalle) Lapsi Haastattelija Päivä ja paikka 1 LAPSI JA HÄNEN PERHEENSÄ Vanhempasi ovat varmaankin kertoneet Sinulle syyn siihen, miksi olen halunnut tavata Sinua.

Lisätiedot

Huippu-urheilijaa hyödyttävät ominaisuudet

Huippu-urheilijaa hyödyttävät ominaisuudet Henkinen valmennus -luento Annen Akatemia 27.7.2007 Eerikkilä Huippu-urheilijaa hyödyttävät ominaisuudet ITSE- TUNTEMUS ITSE- LUOTTAMUS INTOHIMO & PÄÄTTÄVÄISYYS KORKEAT TAVOITTEET KESKITTYMIS- KYKY SOPIVA

Lisätiedot

KICK ASS! FACEBOOK-MARKKINOINNILLA MATKAILULIIKETOIMINTA KASVUUN

KICK ASS! FACEBOOK-MARKKINOINNILLA MATKAILULIIKETOIMINTA KASVUUN KICK ASS! FACEBOOK-MARKKINOINNILLA MATKAILULIIKETOIMINTA KASVUUN Marko Pyhäjärvi PUHEENVUORON TAVOITE On olemassa miljoonia eri keinoja vauhdittaa matkailuyrityksen myyntiä, ja Facebookmarkkinointi on

Lisätiedot

1.6.2014 Copyright www.videomarkkinointi.info

1.6.2014 Copyright www.videomarkkinointi.info 1 5. Palkkiot Tervetuloa viidennelle jaksolle! Tässä jaksossa käymme läpi eri palkkiot ja miten pätevöidytään saamaan palkkioita. Kurssin sisältö 1. Suoramyyntikomissio 2. Eagle Club bonukset 3. Director

Lisätiedot

SISÄLTÖ. Sano näin itsellesi Ohjaa lasta Jos lapsi on jatkuvasti vihainen Kun aikuista suututtaa Ole etuviisas Kun aikuisen tunteet kiehuvat

SISÄLTÖ. Sano näin itsellesi Ohjaa lasta Jos lapsi on jatkuvasti vihainen Kun aikuista suututtaa Ole etuviisas Kun aikuisen tunteet kiehuvat Tunteet SISÄLTÖ Värikylläinen tunne-elämä Tunne on aina viesti Olet malli tunteiden ilmaisemisessa Auta lasta tunnistamaan Auta lasta nimeämään Kiukku lapsen haasteena Kun lapsi kiukustuu Sano näin itsellesi

Lisätiedot

Sinettiseminaari 2013 ryhmätyöt

Sinettiseminaari 2013 ryhmätyöt Sinettiseminaari 2013 ryhmätyöt Suomen Taitoluisteluliitto Radiokatu 20, 00093 VALO, Finland puhelin 02 919 333 20 fax 09 3481 2095 office@stll.fi www.stll.fi www.facebook.com/taitoluistelu Tehtävä: Lämmittely

Lisätiedot

PIDÄ HUOLTA ITSESTÄ TYÖYHTEISÖSTÄ AMMATTITAIDOSTA

PIDÄ HUOLTA ITSESTÄ TYÖYHTEISÖSTÄ AMMATTITAIDOSTA PIDÄ HUOLTA ITSESTÄ TYÖYHTEISÖSTÄ AMMATTITAIDOSTA Annamari Mäki-Ullakko, Ilmarinen, 5.11.2015 ESITYKSEN SISÄLTÖ 1. Oma jaksaminen on perusta 2. Työyhteisössä jokainen vaikuttaa ja on vastuussa 3. Ammattitaidon

Lisätiedot

Ohjeet eduskuntavaaliehdokkaiden yhteydenottoihin

Ohjeet eduskuntavaaliehdokkaiden yhteydenottoihin Ohjeet eduskuntavaaliehdokkaiden yhteydenottoihin Ennen puhelua - Opettele argumentit huolella niin, että osaat kertoa opintotuen indeksiin sitomisesta, maksuttomasta koulutuksesta ja opintotuen huoltajakorotuksesta

Lisätiedot

21.5.2014 Copyright www.videomarkkinointi.info

21.5.2014 Copyright www.videomarkkinointi.info 1 Tilaa blogi Tilaa blogi osoitteesta www.videomarkkinointi.info Saat tuotekoulutuksen sekä esittelemme Business Planin, jota halutessasi voit hyödyntää omassa liiketoiminnassasi. Tilaamalla blogin olet

Lisätiedot