NO PRE- WASHING CONCEPT

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "NO PRE- WASHING CONCEPT"

Transkriptio

1 NO PRE- WASHING CONCEPT

2 1970 s Tiesitkö, että idea rakeiden käytöstä asioiden pesemisessä syntyi saunassa? Kun yksi kaveriporukan jäsen poistui tavallista varhaisemmin heidän jokaviikkoisesta saunaillastaan eräässä malmöläisessä hotellissa, syntyi idea ja keksijän aivot alkoivat työskennellä. Ensimmäinen patentti rekisteröitiin. Gunnar SANDBERG hankki konseptin ja perusti GRANULDISK-yhtiön GS Development AB:n alle (nykyään SANDBERG DEVELOPMENT AB). Konsepti alkoi pian saada huomiota keittiöalalla. GRANULDISKIN PÄÄKONTTORI sekä tuotekehitys-, tuotanto- ja myyntitoiminnot Malmössä.

3 PATOJEN JA KATTILOIDEN PESUN ASIANTUNTIJA. Tarjoamme asiakasryhmillemme ja liikekumppaneillemme hyödyllisimmät ratkaisut, jotka takaavat koko astianpesuprosessin taloudellisen kestävyyden ja ympäristöystävällisyyden, huippuluokan hygieniaa unohtamatta. GRANULDISK on yksityisessä omistuksessa oleva yritys, jonka kotipaikka on Malmössä. Yhtiö on toiminut astianpesualalla vuodesta Rakennamme pitkäjänteisiä, turvallisia, vastuullisia ja älykkäitä ratkaisuja patojen ja kattiloiden pesuun keittiöalan käyttöön kaikkialla maailmassa. GRANULDISK on ollut raeastianpesusegmentin markkinajohtaja jo usean vuoden ajan. GRANULDISK hoitaa itse tuotekehittely-, tuotanto- ja myyntitoimintonsa, mikä mahdollistaa prosessien tarkan valvonnan ja varmistaa huippulaadun kaikessa tekemisessämme. Toimimme tiiviissä yhteistyössä laajan koulutettujen ja sertifioitujen kumppanien verkoston kanssa, jotta voimme olla lähellä asiakkaitamme ja ylläpitää vahvaa läsnäoloa kaikkialla maailmassa. Valmistustoiminnassa uskomme vahvasti vastuulliseen ja kestävään liiketoimintaan, ja työskentelemme jatkuvasti hiilijalanjälkemme pienentämiseksi. Siksi kompensoimme joka vuosi tuotanto- ja kuljetusprosessiemme aiheuttamia hiilidioksidipäästöjä antamalla lahjoituksia projekteille, jotka tekevät työtä sademetsien suojelemiseksi ja palauttamiseksi. SANDBERG (Per) Nya HUset GRANULDISK toi markkinoille maailman ensimmäisen yhdistetyn rae- ja tavallisen astianpesukoneen Granule Combin Granule Smart -mallin lanseeraus teki GRANULDISK -mallistosta markkinoiden laajimman. Tämä uusi, vapaasti seisova ja matala ratkaisu on saanut yhä useamman segmentin valitsemaan raeastianpesun perinteisten menetelmien sijaan. Täältä näemme koko maailman. GRANULDISK muutti uusiin tehdas- ja pääkonttoritiloihin, jotka on varusteltu kattavasti yhtiön laajenemissuunnitelmia silmällä pitäen. Päätimme pysyä Ruotsissa, jotta voimme pitää valmistusprosessin täysin hallinnassamme ja varmistaa sekä tuotteidemme että palveluidemme laadun.

4 EI ESIPESUA

5 Raeastianpesukoneen ansiosta meidän ei koskaan tarvitse esipestä tai liottaa mitään. Kaavimme vain ruokajätteet pannuista ja laitamme ne pesukoneeseen. KYLLÄ KIITOS!

6 ÄLYKKÄÄMPI, NOPEAMPI, TEHOKKAAMPI. ÄLYKÄSTÄ, KESTÄVÄN KEHITYKSEN MUKAISTA JA TALOUDELLISTA ASTIANPESUA ILMAN LIOTUSTA, KUURAUSTA JA ESIPESUA. SÄÄSTÄ VETTÄ, KEMIKAALEJA JA ENERGIAA NO PRE-WASHING -KONSEPTILLA. GRANULDISK -pesukoneet hankaavat padat ja kattilat puhtaiksi mekaanisesti PowerGranules -rakeilla, paineistetulla vedellä ja pienellä määrällä pesuainetta. Puhallusteho ja kuuma vesi pesevät astiat hygieenisesti puhtaiksi muutamassa minuutissa jopa 90 % pienemmällä veden-, energianja kemikaalien kulutuksella muihin pesumenetelmiin verrattuna. PAREMMAT TYÖOLOSUHTEET. Kun esipesuvaihe jää pois, astianpes uhenkilökunnalla on huomattavasti pienempi riski joutua kosketuksiin polttavan kuuman veden ja voimakkaiden kemikaalien kanssa. Mikä vieläkin tärkeämpää, heidän ei tarvitse viettää tuntikausia kumartuneena höyryävien pesualtaiden ylle patoja ja kattiloita jynssäten, mikä rasittaa selkää ja hartioita ja aiheuttaa työperäisiä vammoja. ELINTARVIKETURVALLISUUS. GRANULDISK noudattaa alan viranomaisten kuten DIN:n ja NSF:n laatimia tiukkoja hygieniaohjeita ja -suosituksia astioiden puhtauden ja hygieenisyyden varmistamiseksi. Turvallisilla välineillä voit varmistaa elintarviketurvallisuuden aivan tuotantolinjan alusta asti. Kun PowerGranules -rakeet ovat hanganneet pannut puhtaiksi, optimoitu huuhteluohjelma takaa hygieenisen pesutuloksen. HACCP-ohjelmaan liittyvien päivittäisten töiden helpottamiseksi GRANULDISK -astianpesukoneet on varustettu USB-portilla pesutietojen helppoa vientiä varten.

7 Uusi keittiömme on ekologisesti kestävämpi ja upea paikka tehdä töitä! Keittiömestari Jeremy BLOOR, OXO Tower, Iso-Britannia Emme tulisi toimeen ilman sitä. Patojen ja kattiloiden pesu hoituu käytännössä itsestään. Keittiöpäällikkö Sabina TUCIC, Åbyn koulu, Ruotsi MITEN SINÄ VOIT HYÖTYÄ NO PRE-WASHING -KONSEPTISTA? Tilaa meiltä yksilöllinen arvio säästöistä, joita voit saavuttaa GRANULDISK -astianpesuratkaisulla. WASH IT LIVE - NÄE SE OMIN SILMIN! Varaa Live Wash -esittelysi osoitteessa SUURI KAPASITEETTI, PIENI KULUTUS. Granule Technology on kestävä vaihtoehto perinteisille ruoanvalmistusasioiden pesumenetelmille. Veden ja kemikaalien yhdistelmän sijasta se hyödyntää paineistettuun veteen sekoitettujen PowerGranules -rakeiden mekaanista puhdistustehoa. Menetelmä on niin tehokas, että se eliminoi tavallisesti välttämättömiä työvaiheita, kuten liotuksen ja esipesun, ja saa puhdasta jälkeä aikaan paljon vähemmällä vedellä, mikä vähentää veden-, energian- ja kemikaalien kulutusta merkittävästi. Yksi PowerGranules -rae-erä riittää lisäksi puhdistamaan GN 1/1 -astiaa. ENEMMÄN VALMISTA VÄHEMMÄSSÄ AJASSA. Raeastianpesun nopeutta ei voi edes verrata perinteisiin, vesipohjaisiin pesukoneisiin, kemikaaliliotukseen tai, luonnollisestikaan, astioiden pesemiseen käsin. PowerGranules -rakeiden ja paineistetun veden yhteisvaikutus pesee likaiset astiat kahdessa minuutissa ilman esipesua. Kaavi vain ruoan jäänteet astioista ja lataa ne pesukoneeseen. SAMA KOKO, ENEMMÄN TILAA. Pesukoneidemme koko ei välttämättä eroa kovin paljoa muiden valmistajien koneista, mutta itse koneen koon sijasta salaisuus piilee siinä, mitä meidän koneemme ansiosta voi jättää pois. Kun esipesu on poissa kuvioista, voit jättää hyvästit liotusaltaiden rivistöille keittiössäsi. Lisäksi astiat ladataan GRANULDISK -astianpesukoneisiin useaan päällekkäiseen tasoon nimitämme tätä vertikaaliseksi pesuksi vastakohtana horisontaalisille ratkaisuille, kuten esimerkiksi tunnelipesukoneille. Toisena positiivisena sivuvaikutuksena ruoanvalmistusastiasi palautuvat nopeammin tuotantokäyttöön, jolloin tarvitset niitä vähemmän ja säästät varastotilaa.

8 SINUN TARPEESI, ME MAAILMAN SUURIN RAEASTIANPESUKONEIDEN MALLISTO TUO GRANULDISK tarjoaa maailman suurimman raeastianpesukoneiden valikoiman. Meillä on ratkaisu jokaiseen tarpeeseen. Laajalla lisävarustevalikoimallamme voit mukauttaa pesuratkaisusi juuri sinulle sopivaksi mitkä ovat toiveesi ja tarpeesi? (Päivässä valmistettujen aterioiden määrä antaa viitteitä kapasiteetista, mutta parasta ratkaisua ei voi määritellä pelkästään sen perusteella. Sinulle sopivimman ratkaisun löytämiseksi on otettava huomioon useita muitakin muuttujia, kuten yleisimmin pesty astiatyyppi GN tai muu käyttöpiikit jne. Pyydä GRANULDISKILTÄ tai joltakin ammattitaitoisista kumppaneistamme ilmaista liiketoiminta-arviota, tila-arviota ja suositusta sinun toimintaasi parhaiten sopivasta GRANULDISK-astianpesukoneesta.) GRANULE FLEXI ateriaa päivässä GRANULE SMART ateriaa päivässä GRANULE MAXI ateriaa päivässä GRANULE GASTRO ateriaa päivässä GRANULE COMBI All-in-One Edition: ateriaa päivässä Dishwashing Support Edition: ateriaa päivässä

9 IDÄN RATKAISUMME. RUOTSALAISEN INNOVAATION JA LAADUN KEITTIÖÖSI. EKOLOGISUUS + KÄYTETTÄVYYS. EcoExchanger on täydellinen esimerkki ekologisen kestävyyden ja käyttäjäkokemuksen liitosta. Lämmöntalteenotto-ominaisuus kierrättää edellisen ohjelman lämpöenergian ja parantaa samalla käyttäjäkokemusta vähentämällä huoneeseen vapautuvan höyryn määrää merkittävästi. EcoExchanger on saatavilla lisävarusteena Granule Smart ja Granule Maxi -malleihimme. TEHOKKAAMPI PESU AINUTLAATUISELLA SUIHKUKUVIOLLA. Pesuohjelman aikana rakeet ja/tai paineistettu vesi nousevat pesuvarsiin, joihin kehittyy painetta. Pesusuuttimien patentoitu rakenne luo viuhkan muotoisen suihkun PowerGranules -rakeita ja paineistettua vettä, joka puhdistaa astiat tehokkaasti ruoanjäänteistä ilman esipesua. Suuttimet on sijoiteltu jokaisessa mallissa niin, että suihkut ulottuvat koreihin ja telineisiin ladattujen astioiden jokaiseen kolkkaan. Jokainen pesuohjelma viimeistellään huuhteluohjelmalla, joka varmistaa pestyjen astioiden hygieenisyyden. VOIMAKAS JA TEHOKAS. Voimakkaat pumput luovat korkean paineen, jonka avulla GRANULDISKastianpesukoneet pesevät astiat nopeammin ja vähemmällä vedellä, energialla ja kemikaaleilla kuin muut ruoanvalmistusastioiden pesumenetelmät. Koneiden sisäosat on pääosin valmistettu kierrätetyistä materiaaleista, ja yli 70 % jokaisesta koneesta on ruostumatonta terästä. HELPPO KÄYTTÄÄ: 2 PESUTILAA, 3 PESUOHJELMAA. GRANULDISK -astianpesukoneissa on kolme ohjelmanpituutta ECO, Short ja Normal ja kaksi pesutilaa: raepesu ja painepesu. Esipesua ei tarvita. Raepesu poistaa tehokkaasti jopa paistuneet tai kuivuneet ruoantähteet ruostumattomasta teräksestä valmistetuista astioista, kuten säilytysastioista, padoista ja kattiloista, uunipelleistä, ritilöistä, taikinanvatkauskoneista jne. Painepesu sopii vähemmän likaantuneille tai herkemmille astioille ja välineille, kuten leikkuulaudoille, muovirasioille sekä rei itetyille tai pinnoitetuille astioille, kuten Teflon -astioille. HACCP-AUTOMAATIO. Tietokoneohjatut pesuja huuhtelulämpötilat varmistavat astioiden hygieenisyyden ja turvallisuuden. HACCP-pesutietolokit voidaan lukea ohjauspaneelista tai viedä tallennusvälineelle sisäänrakennetun USB-portin kautta. PATENTOITUJA INNOVAATIOITA. GRANULDISK on markkinajohtaja alallaan ja pyrkii jatkuvasti löytämään uusia keinoja tehostaa ja helpottaa ruoanvalmistusastioiden pesua. Parhaat ideamme on luonnollisesti patentoitu, esimerkiksi raeventtiili, joka pitää PowerGranules -rakeet turvallisesti lukkojen takana silloin, kun niitä ei käytetä, ja Granule Combi -mallimme pesukoritunnistin, joka tunnistaa automaattisesti koneeseen ladatun korin tyypin ja valitsee sille sopivan pesutilan, jotta käyttäjä ei vahingoissa käyttäisi PowerGranules -rakeita esim. kuppien ja lautasten pesuun.

10 GRANULDISK KAIKKIALLA MAAILMASSA. GRANULDISKIN pääkonttori GRANULDISK-tytäryhtiö tai -myyntikonttori TIESITKÖ? GRANULDISK on saanut useita palkintoja eri puolilla maailmaa Granule Technology -teknologian kestävää kehitystä tukevien ominaisuuksien ansiosta. Uusimpien palkintojemme joukkoon lukeutuvat Heavy Water/Energy Saving Award (HOFEX, Hong Kong), Best Sustainable Catering Equipment Innovation Award (Gulfood, Dubai) ja FCSI/CESA UK Sustainable Catering Equipment Award (Iso-Britannia).

11 JOKA VUOSI, GRANULDISK -ASIAKKAAT SÄÄSTÄVÄT YHDESSÄ: - 44 miljoonaa kylpyammeellista vettä kylpyammeellista kemikaaleja - noin kodin lämmitykseen vuodessa kuluvan määrän energiaa Kuinka paljon sinä säästit? ETKÖ USKO ENNEN KUIN NÄET? NÄE SE OMIN SILMIN! Varaa Live Wash -esittelysi jo tänään osoitteessa Laskelmat ovat Granule Smart -astianpesukonetta käyttävään keskivertoasiakkaaseen perustuvia esimerkkejä verrattuna ruoanvalmistusastioiden käsinpesuun, ateriaa päivässä 365 päivänä vuodessa. Päivittäinen säästö astianpesukonetta kohti: litraa vettä, 70 kwh sähköä, 4 litraa kemikaaleja. Normaalin kylpyammeen vetoisuus on n. 200 litraa. Tavallisen pohjoiseurooppalaisen talon keskuslämmitys = kwh/talo.

12 RAKASTAMME TYYTYVÄISIÄ ASIAKKAITA. Oletko valmis näkemään, mitä Granule Technology voi tehdä sinun hyväksesi? Ihmisten on usein nähtävä uudet asiat omin silmin, ennen kuin he ovat valmiita kokeilemaan niitä ja muodostamaan niistä mielipiteen. Siksi järjestämme ilmaisia Live Wash -esittelytilaisuuksia, missä voit kokea menetelmämme itse, saada siitä lisää tietoa ja nähdä sen toiminnassa. Vasta nähtyäsi voit kokea Granule Technology -teknologiamme todellisen tehon ja liittyä tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon. GRANULDISK FIN Emme vastaa mahdollisista painovirheistä. Pidätämme oikeuden muuttaa rakenteita, teknisiä tietoja sekä varusteita. Varaa Live Wash -esittely tai ota meihin yhteyttä verkossa, tai tule tapaaman meitä lähimmillä messuilla. GRANULDISK, Jägershillgatan 13, SE MALMÖ Tel GRANULDISK AB:lla on ISO laatusertifikaatti ja ISO ympäristösertifikaatti.

GRANULE SMART SUURI KAPASITEETTI PIENEEN TILAAN.

GRANULE SMART SUURI KAPASITEETTI PIENEEN TILAAN. GRANULE SMART SUURI KAPASITEETTI PIENEEN TILAAN. 1 2 PUHDASTA TEHOA. Ammattikeittiössä ei ole mahdollista käyttää paljon aikaa tiskeihin. Ruotsalaisen GRANULDISKin raeastianpesukoneet antavat käyttöön

Lisätiedot

6 TH SENSE POWERCLEAN ASTIANPESUKONEET AISTI PUHTAALLE LOPPUTULOKSELLE

6 TH SENSE POWERCLEAN ASTIANPESUKONEET AISTI PUHTAALLE LOPPUTULOKSELLE 6 TH SENSE POWERCLEAN ASTIANPESUKONEET AISTI PUHTAALLE LOPPUTULOKSELLE SENSORITEKNIIKKA, JOKA SAA AIKAAN TÄYDELLISEN PUHTAAN LOPPUTULOKSEN TEHOKKAAT KORKEAPAINESUUTTIMET JOTKA PUHDISTAVAT PINTTYNEIMMÄTKIN

Lisätiedot

GRANULE FLEXI TEHOKASTA MONIPUOLISUUTTA.

GRANULE FLEXI TEHOKASTA MONIPUOLISUUTTA. GRANULE FLEXI TEHOKASTA MONIPUOLISUUTTA. 1 2 PUHDASTA TEHOA. Ammattikeittiössä ei ole mahdollista käyttää paljon aikaa tiskeihin. Ruotsalaisen GRANULDISKin raeastianpesukoneet antavat käyttöön innovatiivisen

Lisätiedot

STA6539L2 Uusi tuote 60 CM TÄYSINTEGROITAVA ASTIANPESUKONE ENERGIALUOKKA: A+++A

STA6539L2 Uusi tuote 60 CM TÄYSINTEGROITAVA ASTIANPESUKONE ENERGIALUOKKA: A+++A STA6539L2 Uusi tuote 60 CM TÄYSINTEGROITAVA ASTIANPESUKONE ENERGIALUOKKA: A+++A EAN13: 8017709177928 13 astiastoa 3 koria 10 ohjelmaa (joista 5 Quick Time -ohjelmaa): Huuhtelu, lasiohjelma, ECO, Auto 45-65,

Lisätiedot

ST2FABRD. 50-luvun retrotyyli 60 CM ASTIANPESUKONE 50 LUVUN RETROTYYLI PUNAINEN ENERGIALUOKKA: A+++A

ST2FABRD. 50-luvun retrotyyli 60 CM ASTIANPESUKONE 50 LUVUN RETROTYYLI PUNAINEN ENERGIALUOKKA: A+++A ST2FABRD 60 CM ASTIANPESUKONE 50 LUVUN RETROTYYLI PUNAINEN ENERGIALUOKKA: A+++A EAN13: 8017709232412 13 astiastoa 9 ohjelmaa (joista 4 Quick Time -ohjelmaa): Huuhtelu, lasiohjelma, ECO, auto 60-70, Pikaohjelma:

Lisätiedot

ST2FABCR. 50-luvun retrotyyli 60 CM ASTIANPESUKONE 50 LUVUN RETROTYYLI KERMANVÄRINEN ENERGIALUOKKA: A+++A

ST2FABCR. 50-luvun retrotyyli 60 CM ASTIANPESUKONE 50 LUVUN RETROTYYLI KERMANVÄRINEN ENERGIALUOKKA: A+++A ST2FABCR 60 CM ASTIANPESUKONE 50 LUVUN RETROTYYLI KERMANVÄRINEN ENERGIALUOKKA: A+++A EAN13: 8017709232405 13 astiastoa 9 ohjelmaa (joista 4 Quick Time -ohjelmaa): Huuhtelu, lasiohjelma, ECO, auto 60-70,

Lisätiedot

ST2FABRO2. 50-luvun retrotyyli 60 CM ASTIASTIANPESUKONE PINKKI ENERGIALUOKKA: A+++A

ST2FABRO2. 50-luvun retrotyyli 60 CM ASTIASTIANPESUKONE PINKKI ENERGIALUOKKA: A+++A ST2FABRO2 60 CM ASTIASTIANPESUKONE PINKKI ENERGIALUOKKA: A+++A EAN13: 8017709166939 13 astiastoa 9 ohjelmaa (joista 4 Quick Time -ohjelmaa): Huuhtelu, lasiohjelma, ECO, auto 60-70, Super pika ohjelmaa:

Lisätiedot

OPAS JÄRKEVÄÄN VEDEN KÄYTTÖÖN

OPAS JÄRKEVÄÄN VEDEN KÄYTTÖÖN 1 7 6 7 2 3 4 5 Kun tiedät mitä kulutat, tiedät mitä voit säästää OPAS JÄRKEVÄÄN VEDEN KÄYTTÖÖN Suomalainen käyttää vettä keskimäärin 160 litraa vuorokaudessa. Tällä kulutuksella vesimaksun pitäisi olla

Lisätiedot

GRANULE GASTRO ERITTÄIN TEHOKAS KEITTIÖÖN, JOSSA ON RUNSAASTI GN-PELTEJÄ. * taulukko ei ole GRANULDISK:in toimittama

GRANULE GASTRO ERITTÄIN TEHOKAS KEITTIÖÖN, JOSSA ON RUNSAASTI GN-PELTEJÄ. * taulukko ei ole GRANULDISK:in toimittama GRANULE GASTRO ERITTÄIN TEHOKAS KEITTIÖÖN, JOSSA ON RUNSAASTI GN-PELTEJÄ. * taulukko ei ole GRANULDISK:in toimittama 1 2 PUHDASTA TEHOA. Ammattikeittiössä ei ole mahdollista käyttää paljon aikaa tiskeihin.

Lisätiedot

Hyviä käytänteitä ja huomioitavia asioita astianpesuprosessissa. Tuottava ja tehokas ammattikeittiö hanke Merja Ylönen/Xamk

Hyviä käytänteitä ja huomioitavia asioita astianpesuprosessissa. Tuottava ja tehokas ammattikeittiö hanke Merja Ylönen/Xamk Hyviä käytänteitä ja huomioitavia asioita astianpesuprosessissa Tuottava ja tehokas ammattikeittiö hanke Merja Ylönen/Xamk Astianpesu Tarkoitus Puhtaat ja kuivat astiat > mikrobimäärä alhainen Tärkeä osa

Lisätiedot

ST2FABP2. 50-luvun retrotyyli 60 CM ASTIANPESUKONE KERMANVÄRINEN ENERGIALUOKKA: A+++A

ST2FABP2. 50-luvun retrotyyli 60 CM ASTIANPESUKONE KERMANVÄRINEN ENERGIALUOKKA: A+++A ST2FABP2 60 CM ASTIANPESUKONE KERMANVÄRINEN ENERGIALUOKKA: A+++A EAN13: 8017709166946 13 astiastoa 9 ohjelmaa (joista 4 Quick Time -ohjelmaa): Huuhtelu, lasiohjelma, ECO, auto 60-70, Super pika ohjelmaa:

Lisätiedot

Ruokavisassa ELMA-messuilla käytössä olevat Whirlpoolin kodinkoneet

Ruokavisassa ELMA-messuilla käytössä olevat Whirlpoolin kodinkoneet Ruokavisassa ELMA-messuilla käytössä olevat Whirlpoolin kodinkoneet Ruokavisan näytöskeittiössä olevissa Whirlpoolin kodinkoneissa yhdistyvät huippuluokan teknologia ja energiatehokkuus, joilla minimoidaan

Lisätiedot

GRANULE MAXI MUKAUTETTU SUURELLE KAPASITEETILLE.

GRANULE MAXI MUKAUTETTU SUURELLE KAPASITEETILLE. GRANULE MAXI MUKAUTETTU SUURELLE KAPASITEETILLE. 1 2 PUHDASTA TEHOA. Ammattikeittiössä ei ole mahdollista käyttää paljon aikaa tiskeihin. Ruotsalaisen GRANULDISKin raeastianpesukoneet antavat käyttöön

Lisätiedot

DIHR. Kuuluu ALI- Groupiin (Metos jne.) Euroopan suurin suurkeittiölaitteiden. valmistaja. Vuosituotanto liki 40.000 konetta 46 tuoteperhettä

DIHR. Kuuluu ALI- Groupiin (Metos jne.) Euroopan suurin suurkeittiölaitteiden. valmistaja. Vuosituotanto liki 40.000 konetta 46 tuoteperhettä DIHR Kuuluu ALI- Groupiin (Metos jne.) Euroopan suurin suurkeittiölaitteiden valmistaja. Vuosituotanto liki 40.000 konetta 46 tuoteperhettä MIKSI VALITA DIHR? Osa ALI-Groupia, Euroopan No:1. Jatkuva tuotekehitys

Lisätiedot

ASKO Astianpesukoneet

ASKO Astianpesukoneet ASKO Astianpesukoneet Täyttömäärä ja joustavuus maailman parhaimpia Tavoitteenamme on, että tuotteemme helpottavat arkea. Olemme sen vuoksi tehneet vuosien ajan kovaa työtä markkinoiden suurimpiin ja joustavimpiin

Lisätiedot

Astianpesu EFT3 - Tappimattokone 3 tankkia

Astianpesu EFT3 - Tappimattokone 3 tankkia PROJEKTI # Astianpesu Syöttösuunta Oikea-->Vasen Vasen-->Oikea Käyttöenergia: Sähkö Höyry OPTIOT KONEESEEN (ERILLISHINTA) Eri syöttöalueet: 1.1 mm 1.5 mm 1.8 mm 2.4 mm 3. mm 4. mm 2.9 mm Cross-over Eri

Lisätiedot

STA6444L2. Funktioner 60 CM TÄYSINTEGROITAVA ASTIANPESUKONE ENERGIALUOKKA: A+A

STA6444L2. Funktioner 60 CM TÄYSINTEGROITAVA ASTIANPESUKONE ENERGIALUOKKA: A+A 60 CM TÄYSINTEGROITAVA ASTIANPESUKONE ENERGIALUOKKA: A+A EAN13: 8017709165949 13 astiastoa 9 ohjelmaa (joista 4 pikaohjelmaa): Liotus, lasiohjelma, normaali, ECO, Super Pikaohjelmat: 27 min pika, ECO-pika,

Lisätiedot

STA6444L2. Funktioner 60 CM TÄYSINTEGROITAVA ASTIANPESUKONE ENERGIALUOKKA: A+A

STA6444L2. Funktioner 60 CM TÄYSINTEGROITAVA ASTIANPESUKONE ENERGIALUOKKA: A+A 60 CM TÄYSINTEGROITAVA ASTIANPESUKONE ENERGIALUOKKA: A+A EAN13: 8017709165949 13 astiastoa 9 ohjelmaa (joista 4 pikaohjelmaa): Liotus, lasiohjelma, normaali, ECO, Super Pikaohjelmat: 27 min pika, ECO-pika,

Lisätiedot

Pöytämallinen biojätteen vähennysyksikkö

Pöytämallinen biojätteen vähennysyksikkö Pöytämallinen biojätteen vähennysyksikkö Laadukas ja tukeva ruostumattomasta teräksestä valmistettu biojätteen vähennysyksikkö. Laitteessa on yhdistettynä jätemylly ja vedenpoistoyksikkö teräksisessä tiskipöydässä.

Lisätiedot

City Combi. Laite on valmistettu asiakkaittemme vaatimusten mukaiseksi, joten se on laadukas, monipuolinen ja luotettava.

City Combi. Laite on valmistettu asiakkaittemme vaatimusten mukaiseksi, joten se on laadukas, monipuolinen ja luotettava. Rolba City Combi City Combi Suunniteltu kaupunkialueille helpottamaan putkistojen huoltotöitä kaikenlaisissa kiinteistöissä kuten esim. ravintoloissa. Se on kompakti ulkopuolelta, mutta siinä on kuitenkin

Lisätiedot

VÄLINEHUOLTAJAN AMMATTITUTKINTO TUTKINTOSUORITUKSEN ARVIOINTI

VÄLINEHUOLTAJAN AMMATTITUTKINTO TUTKINTOSUORITUKSEN ARVIOINTI PAKOLLISET OSAT: 2 PUHDISTAMINEN JA DESINFEKTIO NÄYTTÖYMPÄRISTÖ/ YMPÄRISTÖT Aseptisesti työskenteleminen noudattaa hyviä sairaalahygieniatapoja sekä aseptista työjärjestystä edeten puhtaasta likaiseen

Lisätiedot

Tärkeimmät ominaisuudet Haluatko pestä pyykit 30 minuutissa? Helppoa. Pyykkisi ovat valmiit juuri silloin kuin haluat. Pese vaatteesi puolet nopeammin

Tärkeimmät ominaisuudet Haluatko pestä pyykit 30 minuutissa? Helppoa. Pyykkisi ovat valmiit juuri silloin kuin haluat. Pese vaatteesi puolet nopeammin RUOANVALMISTUS ASTIANPESU KYLMÄSÄILYTYS PYYKINKÄSITTELY Start Tuotteet Pyykinkäsittely Pyykinpesukoneet RTF71663W RTF71663W Vertaile Jälleenmyyjät Yleiskuva Muut tiedot Galleria Asiakastuki A+++ -energialuokka,

Lisätiedot

MENESTYSTÄ sinulle FÜR DEN GEMEINSAMEN ERFOLG WELTWEIT

MENESTYSTÄ sinulle FÜR DEN GEMEINSAMEN ERFOLG WELTWEIT MENESTYSTÄ sinulle FÜR DEN GEMEINSAMEN ERFOLG WELTWEIT YRITYS EIN UNTERNHEMEN AUF sinulle ERFOLGSKURS. Noin 10 vuotta sitten perustettu GGM Gastro International GmbH on tullut maailmanlaajuisesti tunnetuksi

Lisätiedot

FAVORIT. FAVORIT_GUARANT_FY13_FI.indd 1 8.8.2012 9:13:13

FAVORIT. FAVORIT_GUARANT_FY13_FI.indd 1 8.8.2012 9:13:13 FAVORIT FAVORIT_GUARANT_FY13_FI.indd 1 8.8.2012 9:13:13 Päivittäinen käyttö vaatii ruoanlaittoastioilta paljon. FAVORIT on korkealaatuinen ruoanlaittoastiasarja. Sarjan tuotteet testataan huolellisesti,

Lisätiedot

Miksi rajoittaa omaa veden ja energian kulutustaan? Vinkkejä energian säästöön Vinkkejä veden säästöön

Miksi rajoittaa omaa veden ja energian kulutustaan? Vinkkejä energian säästöön Vinkkejä veden säästöön HARAKATKIN HIKOILEVAT Asumisen veden- ja energiansäästö Sisältö Miksi rajoittaa omaa veden ja energian kulutustaan? Vinkkejä energian säästöön Vinkkejä veden säästöön Omien kokemusten vaihto ja keskustelu

Lisätiedot

Uusi. innovaatio. Suomesta. Kierrätä kaikki energiat talteen. hybridivaihtimella

Uusi. innovaatio. Suomesta. Kierrätä kaikki energiat talteen. hybridivaihtimella Uusi innovaatio Suomesta Kierrätä kaikki energiat talteen hybridivaihtimella Säästövinkki Älä laske energiaa viemäriin. Asumisen ja kiinteistöjen ilmastopäästöt ovat valtavat! LÄMPÖTASE ASUINKERROSTALOSSA

Lisätiedot

My50 E/B Matala Hinta, Korkea Laatu. Laskimme tuotteidemme hintoja. Mutta, emme luopuneet hyvästä laadusta.

My50 E/B Matala Hinta, Korkea Laatu. Laskimme tuotteidemme hintoja. Mutta, emme luopuneet hyvästä laadusta. My50 E/B Matala Hinta, Korkea Laatu. Laskimme tuotteidemme hintoja. Mutta, emme luopuneet hyvästä laadusta. affordable cleaning My50 E/B Yhdistelmäkone. EDULLINEN, koska sillä voi ajaa kuka vain ilman

Lisätiedot

Nyt alkuperäinen amerikkalainen Medium T-luupihvi, yhdellä kosketuksella

Nyt alkuperäinen amerikkalainen Medium T-luupihvi, yhdellä kosketuksella Electrolux Professional air-o-steam Touchline uunit Nyt alkuperäinen amerikkalainen Medium T-luupihvi, yhdellä kosketuksella Yllätä asiakkaasi, olivatpa ruokatottumukset mitä tahansa, uudella e-chef-toiminnolla

Lisätiedot

Esittelyssä 2 uutta mallia:

Esittelyssä 2 uutta mallia: Esittelyssä 2 uutta mallia: Nilfiskin lattianhoitomallisto suunniteltiin arkisiivouksen kustannuksia silmällä pitäen. Olipa kyse suuresta varastotilasta tai pienestä kioskista, olemme selvittäneet yleisimpien

Lisätiedot

LASIN- JA ASTIAN- PESUKONEET

LASIN- JA ASTIAN- PESUKONEET LASIN- JA ASTIAN- PESUKONEET www.resthot.fi Täysin lämpö- ja äänieristetty rakenne Saumaton, muottipuristettu tankki Yhdysrakenteinen täyttö/tyhjennyspiiri tyhjentää koneen täysin Korituet puristettu pesutilan

Lisätiedot

IKEA 365+ -ruoanlaittoastiat

IKEA 365+ -ruoanlaittoastiat IKEA 365+ -ruoanlaittoastiat Päivittäinen käyttö vaatii ruoanlaittoastioilta paljon. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut IKEA 365+ -ruoanlaittoastiat on tarkoin testattu, jotta voisimme olla varmoja,

Lisätiedot

Super Combi. Luotettava kumppani kun työ on tehtävä. Ei ole väliä kuinka vaativa tehtävä on, Super Combi huolehtii siitä!

Super Combi. Luotettava kumppani kun työ on tehtävä. Ei ole väliä kuinka vaativa tehtävä on, Super Combi huolehtii siitä! Rolba SUPER COMBI Super Combi Luotettava kumppani kun työ on tehtävä. Ei ole väliä kuinka vaativa tehtävä on, Super Combi huolehtii siitä! Monen vuoden kokemus ja asiakkailtamme saamamme palaute ovat tehneet

Lisätiedot

HydroHeater. HW HydroHeater. UUTUUS! Pyörillä kulkeva lämmin vesi. Tuotantokyky: 0-100 0 C. Jopa 6000 litraa lämmintä vettä tunnissa

HydroHeater. HW HydroHeater. UUTUUS! Pyörillä kulkeva lämmin vesi. Tuotantokyky: 0-100 0 C. Jopa 6000 litraa lämmintä vettä tunnissa HydroHeater HW HydroHeater UUTUUS! Pyörillä kulkeva lämmin vesi Tuotantokyky: 103 kw 0-100 0 C Jopa 6000 litraa lämmintä vettä tunnissa HW HydroHeater Liikkuva yksikkö lämpimän veden nopeaan toimitukseen

Lisätiedot

Flow-Jet pesukone malli VFT

Flow-Jet pesukone malli VFT Flow-Jet pesukone malli VFT Valmistamme yksi- ja kaksivaiheisina vakioyksikköinä Vakioyksiköitä voidaan helposti kytkeä yhteen muodostamaan tarvittava monivaiheinen pesulinja. Erillinen kuivausyksikkö

Lisätiedot

Parasta käytännöllisyyttä: BLANCO ETAGON.

Parasta käytännöllisyyttä: BLANCO ETAGON. Jälleenmyyjäinfo maaliskuu 2017 www.lapetek.fi Parasta käytännöllisyyttä: BLANCO ETAGON. Allas kolmella tasolla. Tyylikkään käytännöllinen. BLANCO ETAGON uusi allassarja ruostumattomasta teräksestä ja

Lisätiedot

Metris. Kaiken kokoisiin tiloihin.

Metris. Kaiken kokoisiin tiloihin. Metris Kaiken kokoisiin tiloihin. Metris. Hansgrohe Kuinka korkea on tarpeeksi korkea sinulle Löydä uusi Metris-tuotevalikoima. ComfortZone l/min 5,0 Vesi on olennainen osa jokapäiväistä olemassaoloamme.

Lisätiedot

Flexi buffet-linjastot

Flexi buffet-linjastot Flexi buffet-linjastot electrolux Flexi system 3 Uudet Flexi buffet-linjastot: joustavat ratkaisut aamiaisesta illalliseen Kahvilat ja ravintolat: Ihanteellinen ratkaisu ympäristöihin, joissa vaaditaan

Lisätiedot

BUNN-O-MATIC SUODATINLAITTEET JA KAHVIMYLLYT. Tehokkaat kahvilaitteet ja -myllyt kun laadukasta ja tuoretta kahvia tarvitaan nopeasti.

BUNN-O-MATIC SUODATINLAITTEET JA KAHVIMYLLYT. Tehokkaat kahvilaitteet ja -myllyt kun laadukasta ja tuoretta kahvia tarvitaan nopeasti. BUNN-O-MATIC SUODATINLAITTEET JA KAHVIMYLLYT Tehokkaat kahvilaitteet ja -myllyt kun laadukasta ja tuoretta kahvia tarvitaan nopeasti. TUORETTA KAHVIA NOPEASTI SUODATINLAITE VP17A-2 Bunn-O-Matic -suodatinkahvilaitteet

Lisätiedot

Kim Koskinen kim.johan.koskinen@gmail.com 0445120409. Renkaanpesulaite esittely Metropolia, Konetekniikka. Taustaa

Kim Koskinen kim.johan.koskinen@gmail.com 0445120409. Renkaanpesulaite esittely Metropolia, Konetekniikka. Taustaa Kim Koskinen kim.johan.koskinen@gmail.com 0445120409 Renkaanpesulaite esittely Metropolia, Konetekniikka Taustaa Renkaiden ja vanteiden pesu on renkaiden vaihdon yhteydessä vähintäänkin suositeltavaa renkaiden

Lisätiedot

Astianpesu Tunneliastianpesukone WTCS90-90 k/h

Astianpesu Tunneliastianpesukone WTCS90-90 k/h KAPPALE # MALLI # NIMI # SIS # AIA # 534300 (WTCS90ERB) Tunneliastianpesukone, 1 nopeus, 90 koria tunnissa, kätisyys O>V 534301 (WTCS90ELB) Tunneliastianpesukone, 1 nopeus, 90 koria tunnissa, kätisyys

Lisätiedot

Kokemuksia T&K-hankkeiden tulosten hyödyntämisessä. Heidi Fagerholm EVP, R&D and Technology, Kemira

Kokemuksia T&K-hankkeiden tulosten hyödyntämisessä. Heidi Fagerholm EVP, R&D and Technology, Kemira Kokemuksia T&K-hankkeiden tulosten hyödyntämisessä Heidi Fagerholm EVP, R&D and Technology, Kemira Johtamis- ja innovaatiojärjestelmät avainroolissa Kemira 2011-> Kemira 2007 asti Diversifioitunut portfolio

Lisätiedot

Esa Varho. Veden hallittu kulutus Ekotoimiva koti 19.01.2010

Esa Varho. Veden hallittu kulutus Ekotoimiva koti 19.01.2010 Esa Varho Veden hallittu kulutus Ekotoimiva koti 19.01.2010 Oras Oy, Isometsän tehdas Raumalla Oras lyhyesti Perustettu 1945 100% Oras Invest Oy:n omistama (Oras Invest on perheyritys) Liikevaihto 2008:

Lisätiedot

Oikea jäähdytys on osa ruoan laatua.

Oikea jäähdytys on osa ruoan laatua. Oikea jäähdytys on osa ruoan laatua. Pikajäähdytys- ja pikapakastuslaitteet Porkka teki oikean jäähdytyksen helpoksi Porkan uuden sukupolven edistykselliset pikajäähdytys- ja pikajäähdytys-pakastuslaitteet

Lisätiedot

8.4 Autonhoitotuotteet

8.4 Autonhoitotuotteet 8. KEMIKAALIT 8.4 Autonhoitotuotteet 392 tilaukset@ikaros.fi KEMIKAALIT ULKOISEEN AUTONHUOLTOON KAIKENTYYPPISTEN AJONEUVOJEN PUHDISTUKSEEN Tehokkaat aineet ajoneuvojen pesuun, niin korin kuin hytin sekä

Lisätiedot

Energiatietäjä-kilpailukysymyksiä

Energiatietäjä-kilpailukysymyksiä Energiatietäjä-kilpailukysymyksiä Lämmitys: Terveellinen ja energiataloudellinen lämpötila on: a) 19 C b) 21 C c) 25 C Suositeltava sisälämpötila koulurakennuksessa on 20-21 C. Tuulettaminen pitämällä

Lisätiedot

Jää- ja pakastekaapit 650 & 1400 l

Jää- ja pakastekaapit 650 & 1400 l Electroluxin HD-Sarjan jää/pakastekaapit tarjoavat suuren valikoiman erilaisia kaappeja kylmäsäilytykseen. Kaapit ovat niin sisältä kuin ulkoa ruostumatonta terästä, teräsovella, ja kapasiteetti alkaen

Lisätiedot

RAVINTOLALAITESARJAT. EVO900 Sarjan Sähkölaitteet: Pastakeitin

RAVINTOLALAITESARJAT. EVO900 Sarjan Sähkölaitteet: Pastakeitin RESTA EVO900 -sarja on tehokas ja monipuolinen moduulirakenteinen grillisarja vaativalle käyttäjälle. Sarja on suunniteltu kestämään kovaakin käyttöä ja vaativiin olosuhteisiin. EVO900 Sarjan Sähkölaitteet:

Lisätiedot

MONIVAIHEISET OSIENPESUKONEET. Tehokkaaseen puhdistukseen

MONIVAIHEISET OSIENPESUKONEET. Tehokkaaseen puhdistukseen MONIVAIHEISET OSIENPESUKONEET Tehokkaaseen puhdistukseen Monivaiheinen pesukone Monivaiheisessa TEIJO-pesukoneessa pesu tapahtuu automaattisesti pesukammiossa, jossa pyörivät suihkuputket suihkuttavat

Lisätiedot

Keittiöremontti putkiremontin yhteydessä. Juha-Pekka Reiss Novart Oy

Keittiöremontti putkiremontin yhteydessä. Juha-Pekka Reiss Novart Oy Keittiöremontti putkiremontin yhteydessä Juha-Pekka Reiss Novart Oy Novart Oy tehdas sijaitsee Nastolassa perustettiin vuonna 1989 yhdistämällä Puolimatkan kalustetehtaat: - Parma-Kaluste, Vilka-Kaluste

Lisätiedot

Aurinkopaneelit omalle katollesi. Löydä oma paikkasi auringon alta

Aurinkopaneelit omalle katollesi. Löydä oma paikkasi auringon alta Aurinkopaneelit omalle katollesi Löydä oma paikkasi auringon alta Katos vaan aurinko paistaa Tee katostasi aurinkovoimala Omilla aurinkopaneeleilla tuotettu sähkö on uusiutuvaa, ilmaista ja puhdasta energiaa.

Lisätiedot

NIBE maalämpöpumppujen myynti, asennus, huolto ja suunnittelu. Lämpöpumppu+lämpökaivo+lattialämmitys+käyttövesikaivo.

NIBE maalämpöpumppujen myynti, asennus, huolto ja suunnittelu. Lämpöpumppu+lämpökaivo+lattialämmitys+käyttövesikaivo. NIBE maalämpöpumppujen myynti, asennus, huolto ja suunnittelu Lämpöpumppu+lämpökaivo+lattialämmitys+käyttövesikaivo. Kaikki yhdeltä toimittajalta!! KYSY ILMAINEN MITOITUSSUUNNITELMA JA KUSTANNUSARVIO.

Lisätiedot

IKEA ruoanlaittoastiat

IKEA ruoanlaittoastiat IKEA 365+ -ruoanlaittoastiat IKEA365_GUARANT_FY13_FI.indd 1 8.8.2012 9:17:29 Päivittäinen käyttö vaatii ruoanlaittoastioilta paljon. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut IKEA 365+ -ruoanlaittoastiat

Lisätiedot

loistavaa puhtautta TAMMERMATIC -PALVELUT

loistavaa puhtautta TAMMERMATIC -PALVELUT TAMMERMATIC -PALVELUT loistavaa puhtautta Käytössäsi ovat pohjoismaisiin olosuhteisiin kehitetyt tuotteet, jotka soveltuvat ympärivuotiseen käyttöön kaikissa autonpesukoneissa ja vedenkierrätysjärjestelmissä.

Lisätiedot

Metos SelfCooking Center ja Metos VarioCooking Center etuja ensimmäisestä päivästä alkaen

Metos SelfCooking Center ja Metos VarioCooking Center etuja ensimmäisestä päivästä alkaen Metos SelfCooking Center ja Metos VarioCooking Center etuja ensimmäisestä päivästä alkaen Aikaa oleelliseen! Keittiöiden koko pienenee ja ammattitaitoisesta henkilökunnasta on pula. Käyttökustannukset

Lisätiedot

YKSIVAIHEISET OSIENPESUKONEET C-800SS...C-2600SS. Tehokkaaseen puhdistukseen

YKSIVAIHEISET OSIENPESUKONEET C-800SS...C-2600SS. Tehokkaaseen puhdistukseen YKSIVAIHEISET OSIENPESUKONEET C-800SS...C-2600SS Tehokkaaseen puhdistukseen Miksi vesipohjainen pesumenetelmä? Nopeuden ja tehokkuuden vaatimukset sekä tiukkenevat ympäristömääräykset ovat johtaneet siihen,

Lisätiedot

KONEET. Rolac VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN.

KONEET. Rolac VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN. Rolac KONEET VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN. Lundberg on erityisesti ympäristönhoitoon kehitetty taajamatraktori, joka on suunniteltu alan töiden monipuolisuus ja erityisvaatimukset

Lisätiedot

Kopadi Oy - Timanttilaikat ammattikäyttöön

Kopadi Oy - Timanttilaikat ammattikäyttöön Kopadi Oy - Timanttilaikat ammattikäyttöön Toisen sukupolven KX-SARJAN timanttisegmenttien valmistuksessa on käytetty uusinta KX-teknologiaa, jossa timanttihiukkaset ovat tasaisena rivistönä sideaineessa.

Lisätiedot

Rakennetaan yhdessä kestävämpi huominen. Älykkäillä energiaratkaisuilla uutta liiketoimintaa Rami Aaltonen

Rakennetaan yhdessä kestävämpi huominen. Älykkäillä energiaratkaisuilla uutta liiketoimintaa Rami Aaltonen Rakennetaan yhdessä kestävämpi huominen Älykkäillä energiaratkaisuilla uutta liiketoimintaa Rami Aaltonen Best product in Southern Finland 2017 Jäspi Älyvaraaja (Jäspi Smart Grid water heater) Jäspi Älyvaraaja

Lisätiedot

Ohutlevy- ja jousiosaamista proto tyypistä volyymi tuotantoon OHUTLEVY- JA JOUSITUOTEKUMPPANISI

Ohutlevy- ja jousiosaamista proto tyypistä volyymi tuotantoon OHUTLEVY- JA JOUSITUOTEKUMPPANISI PARTNERSHIP POWER Ohutlevy- ja jousiosaamista proto tyypistä volyymi tuotantoon Meconet on johtava jousi-, meisto- ja syvävetotuotteiden valmistaja. Tarjoamme asiakkaillemme ylivoimaisen palveluketjun

Lisätiedot

Astianpesukoneen käyttöohje

Astianpesukoneen käyttöohje Astianpesukoneen käyttöohje VAVA II Astianpesukoneen käyttöohje Työryhmä Marja Suokas-Korhonen Liisa Varis Julkaisija Itä-Suomen yliopisto, Koulutus- ja kehittämispalvelu Aducate Taitto Janne Kuivalainen,

Lisätiedot

KORIN PESUKONEET. www.resthot.fi

KORIN PESUKONEET. www.resthot.fi KORIN PESUKONEET - www.resthot.fi BX 230 R 2050 W BX 230 BX 230 Special R 2660 W BX 230 Special Malli BX 230 on erittäin tehokas ratkaisu koripesuun. Yksi henkilö voi hoitaa koko pesuprosessin, korien

Lisätiedot

Täydelliseen puhdistukseen

Täydelliseen puhdistukseen T 12/1 eco!efficiency Täydelliseen puhdistukseen Tehokas, taloudellinen, hiljainen 40% energiansäästö hiljainen vain 56 db(a) Ei mikä tahansa imuri Uusi T 12/1 eco!efficiency on erilainen pölynimuri. Se

Lisätiedot

GN-astiat. GN-astiat. GN-astiat. korkeus. (mm) Arvonlisävero 24% ei sisälly hintoihin

GN-astiat. GN-astiat. GN-astiat. korkeus. (mm) Arvonlisävero 24% ei sisälly hintoihin korkeus (mm) 20 40 65 100 150 200 20 Profi Line Huippulaatuista ruostumatonta 18/10 terästä Erittäin luja rakenne Pyöristetyt reunat helpottavat puhtaanapitoa Soveltuu käytettäväksi uuneissa, jääkaapeissa,

Lisätiedot

sdsfsf Tuotteemme ammattikeittiöiden astianpesukoneisiin

sdsfsf Tuotteemme ammattikeittiöiden astianpesukoneisiin sdsfsf Tuotteemme ammattikeittiöiden astianpesukoneisiin 1 Hyödyt: Paremmat pesutulokset Säästöjä astianpesukoneen huollossa Taloudellinen Minimaalinen pesu- ja huuhteluaineen kulutus Tuotevalikoima kaikille

Lisätiedot

SUOMI IKEA 365+ Ruoanlaittoastiat

SUOMI IKEA 365+ Ruoanlaittoastiat SUOMI IKEA 365+ Ruoanlaittoastiat Päivittäinen käyttö vaatii ruoanlaittoastioilta paljon. IKEA 365+ -ruoanlaittoastiat testataan huolellisesti, jotta voimme olla varmoja, että ne täyttävät tiukat laatu-

Lisätiedot

Täysin uusi sukupolvi 45 cm leveät astianpesukoneet

Täysin uusi sukupolvi 45 cm leveät astianpesukoneet Täysin uusi sukupolvi 45 cm leveät astianpesukoneet Mahtuu pienempään tilaan, silti sama kehittynyt tekniikka kuin suurissa astianpesukoneissa. 45 CM ASTIANPESUKONEET Vähän tilaa keittiössä? Vaadi silti

Lisätiedot

Tammermatic T700 ennennäkemätöntä puhtautta, lisää kassavirtaa

Tammermatic T700 ennennäkemätöntä puhtautta, lisää kassavirtaa TAMMERMATIC T700 Tammermatic T700 ennennäkemätöntä puhtautta, lisää kassavirtaa Tammermaticin T700-sarja on kehitetty kokonaan uudenlaisen palveluliiketoiminnan perustaksi. Se tuottaa liikenneasemayrittäjille

Lisätiedot

HAIR DRYER CERAMIC HD 3700

HAIR DRYER CERAMIC HD 3700 HAIR DRYER CERAMIC HD 3700 FI F E G D B C A 3 SUOMI 08-10 4 HIUSTENKUIVAAJA HD 3700 Turvallisuus Ota huomioon seuraavat ohjeet laitetta käytettäessä. 7 Laite on suunniteltu vain kotitalouskäyttöön. 7 Älä

Lisätiedot

cleandoctor.fi RugDoctor SteamPro höyrypesurin käyttöohje

cleandoctor.fi RugDoctor SteamPro höyrypesurin käyttöohje 1 cleandoctor.fi RugDoctor SteamPro höyrypesurin käyttöohje 1 Pesukoneen kuori kestävää muovia 2 Likavesisäiliö (17) 3 Kantokahvasyvennys 4 Johto 5 Painemittari 6 Pidike likavesisäiliölle 7 Varoitusvalo

Lisätiedot

Erilliset ohjelmapaketit

Erilliset ohjelmapaketit Erilliset ohjelmapaketit Baby Eco Home XL Hygiene & Kids Medic fi-fi M.-Nr. 09 579 560 Sisällysluettelo Ohjelmien valinta...3 Ohjelmapaketit...4 Linkous...5 Ohjelmanvalintataulukko...6 Ohjelman kulku...10

Lisätiedot

www.ruukki.fi/flex RUOSTUMATONTA TERÄSTÄ

www.ruukki.fi/flex RUOSTUMATONTA TERÄSTÄ www.ruukki.fi/flex RUOSTUMATONTA TERÄSTÄ JA ALUMIINIA TOIVEIDESI MUKAAN Ruukki FLEX Ruostumaton teräs ja alumiini juuri sinun mittojesi mukaan Ajattele ratkaisua, jossa saat yhden kontaktin palveluna juuri

Lisätiedot

Be inspired by Danish Design FERN. Twist & Save - sinä valitset

Be inspired by Danish Design FERN. Twist & Save - sinä valitset Be inspired by Danish Design FERN Twist & Save - sinä valitset Päätä itse miten, missä ja paljonko haluat säästää vettä Veden säästäminen on helpointa aloittaa sieltä missä sitä eniten käytät, yleisimmin

Lisätiedot

PALOTURVAKAAPIT. Innovatiivinen, tyylikäs ja turvallinen OUREX OY Mäkirinteentie 3, Kangasala Puh. (03) ourex.

PALOTURVAKAAPIT. Innovatiivinen, tyylikäs ja turvallinen OUREX OY Mäkirinteentie 3, Kangasala Puh. (03) ourex. PALOTURVAKAAPIT 28.12.2016 Innovatiivinen, tyylikäs ja turvallinen OUREX OY Mäkirinteentie 3, 36220 Kangasala Puh. (03) 212 8000 ourex.fi 1 AC 1200 S, AC 900 S, AC 600 S Valmistettu peitatusta vahvasta

Lisätiedot

LAV90 Etna 3000 HÖYRYPUHDISTIN. Käyttöohje Alkuperäisten ohjeiden käännös. VAROITUS! Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttöä.

LAV90 Etna 3000 HÖYRYPUHDISTIN. Käyttöohje Alkuperäisten ohjeiden käännös. VAROITUS! Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttöä. LAV90 Etna 3000 HÖYRYPUHDISTIN Käyttöohje Alkuperäisten ohjeiden käännös VAROITUS! Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttöä. Maahantuoja: ISOJOEN KONEHALLI OY Keskustie 26, 61850 Kauhajoki

Lisätiedot

Uuden sukupolven energiaratkaisu kiinteistöjen lämmitykseen. Erik Raita Polarsol Oy

Uuden sukupolven energiaratkaisu kiinteistöjen lämmitykseen. Erik Raita Polarsol Oy Uuden sukupolven energiaratkaisu kiinteistöjen lämmitykseen Erik Raita Polarsol Oy Polarsol pähkinänkuoressa perustettu 2009, kotipaikka Joensuu modernit tuotantotilat Jukolanportin alueella ISO 9001:2008

Lisätiedot

from the north poultry protein meal

from the north poultry protein meal from the north Poultry meal proteiinirikas eläinvalkuainen Poultry Meal on suomalaisen siipikarjan sivutuotteista valmistettu proteiinirikas eläinvalkuainen. Se on laadukas raaka-aine rehuihin ja lemmikkien

Lisätiedot

Cold Line -kylmäkalusteet

Cold Line -kylmäkalusteet Cold Line -kylmäkalusteet ENERGIATEHOKKUUS SÄÄSTÄÄ LUONTOA JA KUSTANNUKSIA Cold Line Elintarvikkeiden ja juo Cold Line -tuoteryhmä on eurooppalaisen kylmäkalustestandardin mukainen, erityisesti ravintoloiden

Lisätiedot

Mirkan kokonaisratkaisut. rakentamiseen ja remontointiin

Mirkan kokonaisratkaisut. rakentamiseen ja remontointiin Mirkan kokonaisratkaisut rakentamiseen ja remontointiin RAKENTAMINEN JA REMONTOINTI Mirkan tuotteet rakentamiseen ja remontointiin Tervetuloa pölyttömän hionnan uuteen maailmaan. Mirkan kokonaisratkaisu

Lisätiedot

Kiertotalous, cleantech ja yritysvastuu yrityksen näkökulmasta

Kiertotalous, cleantech ja yritysvastuu yrityksen näkökulmasta Kiertotalous, cleantech ja yritysvastuu yrityksen näkökulmasta Ammattilaisen kädenjälki 9.11.2016 Mia Nores 1 Cleantech eli puhdas teknologia Tuotteet, palvelut, prosessit ja teknologiat, jotka edistävät

Lisätiedot

Edullista lypsytehoa laajentavalle tilalle DeLaval MidiLine ML3100

Edullista lypsytehoa laajentavalle tilalle DeLaval MidiLine ML3100 Edullista lypsytehoa laajentavalle tilalle DeLaval MidiLine ML3100 Tyylikäs design. Tehokkuuden huippua. DeLaval MidiLine ML3100 lypsyaseman tyylikäs ja nykyaikainen muotoilu kertoo sen edistyksellisistä

Lisätiedot

Keittopata, Chilltherm, höyry

Keittopata, Chilltherm, höyry Chilltherm padat ovat uuden Electroluxin thermaline laitteita, joisa on jäähdytysjärjestelmä sisäänrakennettuna, jolloin koko Cook&Chill prossessi voidaan valmistaa yhdellä laitteella. Padalla voidaan

Lisätiedot

Missä sinä asut? Minä asun kaupungissa. Asuuko Leena kaupungissa vai maalla? Leena asuu maalla, mutta hän on työssä kaupungissa.

Missä sinä asut? Minä asun kaupungissa. Asuuko Leena kaupungissa vai maalla? Leena asuu maalla, mutta hän on työssä kaupungissa. ASUNTO JA ASUMINEN ASUMINEN 1. Missä sinä asut? Minä asun kaupungissa. Asuuko Leena kaupungissa vai maalla? Leena asuu maalla, mutta hän on työssä kaupungissa. 2. Missä kaupungissa sinä asut? Asun Lahdessa.

Lisätiedot

Vainio Lifestyle. Turpeen salaisuus. Personoidut liikelahjat. Esittely 2

Vainio Lifestyle. Turpeen salaisuus. Personoidut liikelahjat. Esittely 2 Tuotekuvasto 2011 Esittely 2 Vainio Lifestyle Haluamme tarjota tuotteita joiden raaka-aineet ovat korkealuokkaisia ja ympäristöystävällisiä. Vainio Lifestyle pakkausten ulkoasussa korostuu tuotteiden puhtaus,

Lisätiedot

Suomeksi HERBIE. Indoor Garden. Effortless Indoor Gardening

Suomeksi HERBIE. Indoor Garden. Effortless Indoor Gardening Suomeksi HERBIE Indoor Garden Effortless Indoor Gardening HERBIE Indoor Garden design by mikael ericsson Vaivatonta sisäviljelyä Tregren tarjoaa ratkaisut helppoon ja vaivattomaan sisäviljelyyn. Herbie

Lisätiedot

Pata, kaasu, epäsuora lämmitys

Pata, kaasu, epäsuora lämmitys Edistyksellisen teknologian ja korkean suorituskyvyn ansiosta 900 XP laitesarja soveltuu erinomaisesti ravintoloille sekä isommille laitoskeittiöille, jotka tarvitsevat tehokkuutta ja korkeaa tuottavuutta.

Lisätiedot

Alfa Laval. Alfa Laval Group Energiansäästöä Modernilla Lämmönjakokeskuksella. 04.05.2009/Jarmo Rissanen

Alfa Laval. Alfa Laval Group Energiansäästöä Modernilla Lämmönjakokeskuksella. 04.05.2009/Jarmo Rissanen Alfa Laval Alfa Laval Group Energiansäästöä Modernilla Lämmönjakokeskuksella 04.05.2009/Jarmo Rissanen Alfa Laval konserni Alfa Laval on johtava maailmanlaajuinen erikoistuotteiden ja teknisten ratkaisujen

Lisätiedot

KYLMÄTEKNIIKKAA MODERNIIN MYYMÄLÄÄN

KYLMÄTEKNIIKKAA MODERNIIN MYYMÄLÄÄN KYLMÄTEKNIIKKAA MODERNIIN MYYMÄLÄÄN UUSI TÄYDELLINEN HUURRE BY ARNEG -KYLMÄKALUSTEMALLISTO KÄYTÄ KYLMÄÄ JÄRKEÄ KYLMÄKALUSTEHANKINNOISSA OTA KOKO URAKKA HUURTEELTA Huurre on tunnustettu kylmäalan kokonaisosaaja,

Lisätiedot

WITRAKTOR & CATERPILLAR

WITRAKTOR & CATERPILLAR WITRAKTOR & CATERPILLAR Wihuri Oy Tekninen Kauppa / Witraktor Osa Wihuri-konsernia, kansainvälistä moniala-perhe-yritystä Caterpillar edustaja Suomessa vuodesta 1947 Toimialueena Suomi, Viro, Latvia ja

Lisätiedot

HOLZ-HER Glu Jet Järjestelmä Näkymättömät ja ohuet liimasaumat. Älykästä Reunalistoitusta PATENTOITU JÄRJESTELMÄ Ä

HOLZ-HER Glu Jet Järjestelmä Näkymättömät ja ohuet liimasaumat. Älykästä Reunalistoitusta PATENTOITU JÄRJESTELMÄ Ä Glu Jet PATENTOITU JÄRJESTELMÄ Ä PATENTOITU Älykästä Reunalistoitusta Ohjelman valitseminen nappia painamalla. Vaihtoehto: täysautomaattinen viivakoodilla. HOLZ-HER Glu Jet Järjestelmä Näkymättömät ja

Lisätiedot

GETINGE 9100 -sarja. Always with you

GETINGE 9100 -sarja. Always with you GETINGE 9100 -sarja PESU- JA DESINFIOINTIKONE Always with you 2 GETINGE 9100 -sarja SÄÄSTÄ AIKAA, VETTÄ JA SÄHKÖÄ Getinge 9100 -sarjaan on kehitetty monia uusia erityispiirteitä, joiden avulla pesu- ja

Lisätiedot

Painepaistinpannu. Electrolux Thermetic laitteet

Painepaistinpannu. Electrolux Thermetic laitteet Electroluxin painepaistinpannu on tarkoitettu laitoksiin, hotelleihin ja suuriin ravintoloihin. Sähkökallisteista painepaistinpannua on neljää kokoa, 60, 90, 100 ja 150 litraa. Sarja käsittää yksittäin

Lisätiedot

Moottori. Akku. Akkujen lukumäärä 2. Akun kapasiteetti. Leikkuuterä. Leikkuuleveys. Leikkuukorkeus. Leikkuunopeus. Sadetunnistimet

Moottori. Akku. Akkujen lukumäärä 2. Akun kapasiteetti. Leikkuuterä. Leikkuuleveys. Leikkuukorkeus. Leikkuunopeus. Sadetunnistimet Autoclip 223 Nauti luonnosta, vietä aikaa perheen ja ystävien kanssa, lähde vaikka lomalle! Stigan robottiruohonleikkurit pitävät huolen nurmikostasi itsenäisesti, uskomattomalla lopputuloksella. Autoclip

Lisätiedot

Päivittäinen käyttö vaatii ruoanlaittoastioilta paljon. SENSUELL-ruoanlaittoastiat testataan huolellisesti, jotta voimme olla varmoja, että ne

Päivittäinen käyttö vaatii ruoanlaittoastioilta paljon. SENSUELL-ruoanlaittoastiat testataan huolellisesti, jotta voimme olla varmoja, että ne SENSUELL Päivittäinen käyttö vaatii ruoanlaittoastioilta paljon. SENSUELL-ruoanlaittoastiat testataan huolellisesti, jotta voimme olla varmoja, että ne täyttävät tiukat laatu- ja kestävyysvaatimuksemme.

Lisätiedot

Atria Capital Markets Day Atria Skandinavia

Atria Capital Markets Day Atria Skandinavia Atria Capital Markets Day Atria Skandinavia Toimitusjohtaja 9.12.2011 Atria Skandinavia Katsaus 1.1. 30.9.2011 Q3 Q3 Q1-Q3 Q1-Q3 Milj. 2011 2010 2011 2010 2010 Liikevaihto 93,5 98,9 277,1 293,6 391,6 Liikevoitto

Lisätiedot

Luotettavaa lämmitystekniikkaa

Luotettavaa lämmitystekniikkaa Uuteen kotiin Luotettavaa lämmitystekniikkaa SENERA Oy Yli 20 vuoden kokemus rakentamisesta Useita tuhansia tyytyväisiä maalämpöasiakkaita Uudisrakennusten maalämpöjärjestelmien erikoisosaaja SENERA:n

Lisätiedot

Rasvakeitin. Elco 700HP

Rasvakeitin. Elco 700HP Electrolux 700HP sarja sisältää yli sata mallia, jotka on suunniteltu täyttämään parhaimman suorituskyvyn, luotettavuuden, energian säästön, turvallisuuden sekä ergonomisen käytön vaatimukset. Tuotteiden

Lisätiedot

YKSIVAIHEISET OSIENPESUKONEET C-800SS...C-2600SS

YKSIVAIHEISET OSIENPESUKONEET C-800SS...C-2600SS YKSIVAIHEISET OSIENPESUKONEET CSS...CSS Tehokkaaseen puhdistukseen YKSIVAIHEISET OSIENPESUKONEET MIKSI VESIPOHJAINEN PESUMENETELMÄ? Nopeuden ja tehokkuuden vaatim ukset sekä tiukkenevat ympäristömääräykset

Lisätiedot

TUOTENRO NIMIKE MITAT PAINO NIM.TEHO SÄILIÖ IP-LUOKKA JOHTO. 9058501 Märkä- ja kuivaimuri GWD 350-2 638 x 600 x 868 mm 21 kg 2700 W 50 L IP24 10 m

TUOTENRO NIMIKE MITAT PAINO NIM.TEHO SÄILIÖ IP-LUOKKA JOHTO. 9058501 Märkä- ja kuivaimuri GWD 350-2 638 x 600 x 868 mm 21 kg 2700 W 50 L IP24 10 m MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT ALLROUNDIMURIT PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN Imurisarja, joka pystyy useimpiin päivittäisiin märkä- ja kuivaimurointitöihin. Säädettävä kahva parantaa työasentoa ja helpottaa säilytystä.

Lisätiedot

Tervetuloa WIŚNIOWSKI -ovimaailmaan

Tervetuloa WIŚNIOWSKI -ovimaailmaan Ovi WIŚNIOWSKI Tervetuloa WIŚNIOWSKI -ovimaailmaan Meidän takanamme on 25 vuoden tuotantohistoriaa. WIŚNIOWSKI -nimi on peräisin yrityksen perustajalta ja omistajalta Andrzej Wiśniowskilta. Hänen haaveensa

Lisätiedot

Esa Varho. Veden- ja Energian säästö Puumarkkinapäivät 2011

Esa Varho. Veden- ja Energian säästö Puumarkkinapäivät 2011 Esa Varho Veden- ja Energian säästö Puumarkkinapäivät 2011 ORAS LYHYESTI Perustettu 1945 Oras Invest Oy:n omistama (perheyhtiö ja teollinen omistaja) Liikevaihto 2010: 132,5 milj. Henkilöstö keskimäärin

Lisätiedot