KERTOMUS VUODEN 2007 TOIMINNASTA

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KERTOMUS VUODEN 2007 TOIMINNASTA"

Transkriptio

1 1 (6) KERTOMUS VUODEN 2007 TOIMINNASTA 1 KERHON TOIMIHENKILÖT 1.1 Hallitus Kari Kotirinta Jukka Saarinen Seppo Widell Jukka Koistinen Tapio Hautaluoma Pentti Kaukoranta Antero Heikkilä puheenjohtaja sihteeri varapuheenjohtaja kerhomestari järjestelysihteeri järjestelysihteeri taloudenhoitaja 1.2. Kalustonlainaus ja muut tehtävät Jukka Koistinen Antti Salmi Tapio Hautaluoma Muu hallitus kaluston lainaus ja ylläpito lainattavan kaluston varaukset Myyrmäessä ja lehtikierrot jäsenrekisterin ylläpito ja kalustovuokrien laskutus varaustoiminnan tuki jäsenille 1.3. Tilintarkastajat Vuosikokouksessa valittiin varsinaisiksi tilintarkastajiksi vuodelle 2007 Kari Innanen ja Irmeli Westerstråhle ja varalla Antti Virtanen ja Aarno Laukia. 2 JÄSENISTÖ Kerhon jäsenmäärä oli vuoden 2007 alussa 185 jäsentä. Vuoden aikana liittyi 8 uutta jäsentä ja erosi/erotettiin 0 jäsentä. Vuoden 2007 lopussa kerhossa oli 193 jäsentä. Jäsenistä vuoden lopussa Fortum-konserniin kuuluneiden yhtiöiden palveluksessa oli 135 henkilöä ja muiden yhtiöiden palveluksessa 49 henkilöä sekä eläkeläisiä 9 henkilöä. Yhteistyö Neste Oil in Autokerhon kanssa jatkui tiiviinä. Molempien kerhojen jäsenillä on mahdollisuus vuokrata tai lainata toisen kerhon laitteistoja. 3 KOKOUKSET Kerhon hallitus kokoontui toimintavuonna 2007 neljä (4) kertaa. Vuosikokous pidettiin Vuosikokouksen yhteydessä luovutettiin kerhon pitkäaikaiselle taloudenhoitajalle kerhon kunniakirja nro 2. Puheenjohtaja kiitti Anttia tärkeästä työstä kerhon ja kerholaisten hyväksi ja toivotti samalla hänelle hyviä eläkepäiviä.

2 2 (6) Kuvassa on Antti oikealla ja Kari vasemmalla. 4 MUU KERHOTOIMINTA Kerhon toiminnan perustan muodosti kaluston vuokraus- ja lainaustoiminta. Peräkärryjen ja boksien avainpalvelun hoiti Keilaniemen kulunvalvonta. Kerhoon voi sääntöjen mukaan liittyä ulkojäseneksi Fortumin ulkopuoleltakin, jos työpaikka on Fortumin kiinteistössä. Tällaisten ulkojäsenten määrän arvioidaan jatkossa edelleen alenevan johtuen toiminnan painopisteen siirtymisestä Keilaniemen alueelle. Kerhon Internet-sivustoa on edelleen kehitetty, siellä hallitaan tilojen ja kalustojen varaustoiminto, joka toimii siten, että jäsenet itse voivat hoitaa omat varauksensa ja järjestelmä antaa raportit laskutusta varten. Internet-sivusto helpottaa hallituksen työskentelyä ja antaa samalla paremmat valvontamahdollisuudet ja samalla myös tehostaa tilojen ja kaluston käyttöä. Autoretki Venäjälle ja Suomeen: Kerhon merkittävin tapahtuma oli kesäkuussa yhteistyössä Leningradin ydinvoimalaitoksen (LNPP) Sosnovy Borista kanssa järjestetty automatkailu Venäjällä ja Suomessa. Matkan puuhamiehet FAKin Kari Kotirinta ja LNPP, ltä Sergey Averianov olivat tehneet suuren työn pitkän reitin suunnittelussa ja valmisteluissa. Matkareitti ja ohjelma olivat mielenkiintoiset. Suomalaisten matkareitti alkoi Espoosta. Ajoon pääkonttorista osallistui Kari Kotirinta, ystävänsä ja tuttavaperheensä kanssa. Loviisasta osallistui Taito Harju veljensä Hannun kanssa. Seuraavassa on lyhyt kertomus matkasta Karin kokemana. Lähdimme matkalle klo 8.00 Kuusankoskelta. Kokoonnuimme Vaalimaalle klo 10 rajanylitystä varten. Venäjän matkan haasteita kuvaa hyvin se, että Arvi Vaittisen Loviisasta matka katkesi Venäjän tulliin, koska viisumi oli juuri mennyt vanhaksi. Muuten Venäjän tullista Vaalimaalla selvittiin nopeasti ja matka jatkui Viipuriin, jossa kävimme vain tankkaamassa. Sergei oli meitä vastassa lähellä Pietaria, josta matkamme jatkui Pietarin halki pahimman ruuhkan aikaan. Oli todella

3 3 (6) haasteellista pysyä vetoauton perässä kaaosmaisessa liikenteessä. Kuin ihmeen kaupalla automme ja itse selvisimme ilman kolhuja läpi kaupungin. Pietariin tutustuminen ei kulunut matkan ohjelmaan, joten matka jatkui kohti Sosnovy Boria. Matkalla pysähdyimme Pietarhovissa ja tutustuimme kauniiseen suureen ordodoksiseen kirkkoon. Perille Sosnovy Boriin, samannimiseen uuteen hotelliin saavuimme illalla noin klo Matkamittarissa oli jo runsaat 450 km. Venäläiset isännät kutsuivat meidät illalliselle ravintolaan. Siitä muodostui todella hauska ilta, joka loi hyvän tunnelman pitkälle edessä olevalle matkallemme. Saimme isänniltä automatkaa varten painetut t-paidat ja lippahatut sekä tarran autoon. Seuraavana eli perjantai aamuna klo lähdimme matkaan. Sergei kumppaneineen oli taas vetoautossa kun yhteensä neljällä henkilöautolla lähdimme tutustumaan Puskiniin, joka on hyvin mahtava ja kaunis paikka. Käynti Ekaterinan palatsissa ja meripihkahuoneessa oli elämys. Palasimme illalla Sosnovy Boriin ja huomasimme, että matkaa oli taas kertynyt noin 400 km lisää. Lauantaiaamuna olikin sitten aikainen herätys klo Pikaisen aamupalan jälkeen olimme jo liikkeellä ja kokoonnuimme klo 7.00 LNPP ydinvoimalan pihalle, jossa panderollit hulmuten. Matkalle lähdettiin pikaisesti, sillä edessä oli pitkä matka Pleskovan luostarikaupunkiin. Vetoautot pitivät aika kovaa vauhtia, ja meidän olikin hidastettava nopeutta, koska pelkäsimme auton rikkoontuvan paikoitellen huonon tien johdosta. Matkalla pysähdyimme nauttimaan retkieväistä. Venäläiset osaavat varautua ja nauttia tienvarsipiknikeistä erinomaisesti. Tutustuimme matkalla mahtavaan vanhaan sodan muistomerkkiin lähellä Peipsjärveä. Saavuimme Pleskovaan ja tutustuimme Pleskovan linnoitukseen. Maittavan ruokailun jälkeen lähdimme vierailemaan Pechory luostarissa, joka osoittautui ihmeelliseksi ja kauniiksi ja tosi historialliseksi paikaksi. Taas oli matkaa kertynyt noin 400 km lisää. Majoituimme paikalliseen hotelliin, jossa pidimme mieleenpainuvan illan, jonka jatkolla tutustuimme paikalliseen vieraanvaraisuuteenkin.

4 4 (6) Sunnuntaina 10.6 aamulla klo 9 tiet venäläisten isäntien kanssa erkanivat, koska me jatkoimme Viroon ja he takaisin Sosnovy Boriin, josta heidän matka jatkui Pietarin kautta Helsinkiin ja Fortumiin Espooseen. Viron rajalla oli mielenkiintoinen episodi, kun ajoin tulliin päin punaista ja jouduimme syyniin ja pitkään puhutteluun. Ei siinä auttanut vaikka olimme veljeskansaa. No selvittiinhän siitäkin lopuksi hyvin. Jatkoimme Tarton kautta Tallinnaan josta klo 20 laivalla Helsinkiin. Taas oli mittariin kertynyt yli 400 km lisää kilometrejä. Taito ja Hannu matkasivat Loviisaan ja me muut Helsinkiin ja Espooseen. Maanantaina 11.6 aamulla klo 5 lähtivät venäläiset tulemaan Suomeen 5 autolla Pietarin kautta. He saapuivatkin Espooseen Fortumin pääkonttoriin klo Olimme järjestäneet heille mukavan vastaanoton ruokailuineen. Tyytyväiset vieraat lähtivät minun toimiessa vetäjänä Serenaan, jonne olin varannut heille pari mökkiä majoitusta varten. Taas venäläiset loihtivat mökkikylän kodassa mahtavan illallisen, johon minulla oli ilo osallistua. Tiistaina 12.6 venäläiset kävivät Serenassa kylpylässä ja lähtivät sen jälkeen kohti Turkua ja Raumaa, jonne he majoittuivat illalla myöhään. Keskiviikkona 13.6 he tutustuivat Olkiluodon ydinvoimalaan ja myös uuteen rakenteilla olevaan yksikköön. Iltapäivällä heidän matka jatkui Tampereelle, jossa he viettivät yhden yön.

5 5 (6) Torstaina 14.6 venäläiset lähtivät Tampereelta kohti Loviisaan, jonne he saapuivat kuudelta illalla. Olin heitä vastaanottamassa Loviisan voimalaitoksen majoitusalueella, jonne majoitimme heidät. Yhteisiltamme oli lämminhenkinen. Perjantaina 15.6 oli vuorossa tutustuminen Loviisan voimalaitokseen, jossa meitä isännöi Jari Hostikka. Osa venäläisistä lähti iltapäivällä jo kotimatkalle. Pääosa vieraista jäi kalastamaan, jonka olimme järjestäneet Ahvenkoskelle. Isolla veneellä tehdyt kaksi kalaretkeä olivat antoisia, koska saimme 7 suurta haukea. Siitä repesi riemukas kalojen grillaaminen ja nautinnollinen illallinen. Lopuksi heitimme tikkakilpailun, jonka voittaja olin yllätyksekseni minä itsen. Lauantaina 16.6 aamulla tiet erkanivat lämpimien kiitosten ja halausten saattelemina. Vvenäläiset lähtivät kohti Pietaria ja Sosnovy Boria ja minä Espooseen. Tasanopeusajot: Kerhon jäsen Jarmo Salminen osallistuu aktiivisti tasanopeusajoihin. Seuraavassa on Jarmon kirjoittamana kertomus kuluneen vuoden tapahtumista. Tasanopeusajon Tapiola Trophy 2007 saatiin päätökseen ja Jarmo Salminen - Lauri Heikkilä Ford Escortilla sijoittui kokonaispisteissä toiseksi. Kauden kilpailuille leimallista oli ääretön tasaväkisyys. Porukka alkaa ilmeisesti oppia? Alkaneen kauden painopiste on kansainvälistymisessä. Lahdessa on vuosittain ajettu tasokas Historic Rallin EM-osakilpailu, jonka yhteyteen tulee tänä vuonna tasanopeuskilpailu. Tästä on tavoitteena kehittää kansainvälisesti merkittävä tapahtuma. Kilpailu ajetaan alkaen näyttävällä startilla Lahden satamasta. Lahti on historic-ajoneuvoille merkittävä kaupunki jo , jolloin Lahden Suurhallissa on Classsic Motor Shownäyttely oheistapahtumineen. Nähtävää ja koettavaa riittää varmasti koko perheelle. Matka Helsingistä taittuu haluttaessa höyryveturin kiskomalla junalla suoraan näyttelyalueelle. Ajantasoista tietoa löytyy netistä Karting kilpailuja ei järjestetty vuoden 2007 aikana kerhon taloudellisen tilanteen vuoksi. Liukkaankelin kurssia ei myöskään järjestetty talven tulon pitkittyessä tammikuulle saakka.

6 6 (6) 5 TIEDOTUSTOIMINTA Tärkein tiedotuskanava jäsenistölle on kerhon palvelusivut Internetissä (http://www.autokerho.org). Varsinaiset. Internet-sivut toteutettiin nykyiseen laajuuteensa vuoden 2004 alussa ja sinne on sijoitettu kaikki kerhon palvelujen tarjonta. Sivuja muokattiin loppuvuonna sujuvammin toimiviksi. Kerholla on nettisivujen tukipalvelusopimus Niunai Oy:n kanssa alkaen. Fortumin Intranet-sivuilta on linkki kerhon internet-sivuille. Kerholehti PÄRINÄ toimii myös tiedotuskanavana jäsenistöön päin. PÄRINÄssä on ylläpidetty tietoutta kaikista kerhon palveluista ja toimihenkilöistä. Pärinä ilmestyi yhden kerran alkukesällä ns. tiedotus- ja jäsenmaksunumerona. 6 KALUSTO JA KORJAUSTILAT 7 TALOUS Kerholle ei vuoden aikana järjestynyt uusia korjaus tai pesutiloja. Kerhon kaluston lainaus on ollut erittäin laajaa ja kalusto on vaatinut kovan käytön vuoksi korjausta ja uusimista. Uusia lainattavia laitteita hankittiin vuonna 2007 polttomoottorikäyttöinen trimmeri ja kulmahiomakone. Joulukuussa tehtiin peräkärryjen huoltosopimus Etelä-Vantaan Auto Oy (EVA CAR) kanssa. Pääasiallisena huoltopisteenä toimii Suomenojan Neste-aseman yhteydessä toimiva halli. Kerho sai yhtiöltä toiminta-avustusta euroa. Kerhon jäsenmaksu oli 12 euroa, ulkojäsenillä 20 euroa. Uusilla jäsenillä oli myös liittymismaksu 15 euroa. Kerhon taloudellinen tilanne oli 2007 hyvä, joten voitiin tehdä uusi varaus määrältään euroa pesu- ja korjaustilojen hankintaa ja varustelua varten. Aikaisemmat varaukset purettiin vuonna Tilivuoden tulos osoittaa ylijäämää 259,84 euroa, joka esitetään kirjattavaksi hyvittäen tiliä tulos edellisiltä tilikausilta.

KERTOMUS VUODEN 2008 TOIMINNASTA

KERTOMUS VUODEN 2008 TOIMINNASTA 1 (9) KERTOMUS VUODEN 2008 TOIMINNASTA 1 KERHON TOIMIHENKILÖT 1.1 Hallitus Kari Kotirinta Jukka Saarinen Seppo Widell Jukka Koistinen Tapio Hautaluoma Pentti Kaukoranta Antero Heikkilä Antti Virtanen puheenjohtaja

Lisätiedot

KERTOMUS VUODEN 2010 TOIMINNASTA

KERTOMUS VUODEN 2010 TOIMINNASTA 1 (9) KERTOMUS VUODEN 2010 TOIMINNASTA 1 KERHON TOIMIHENKILÖT 1.1 Hallitus Kari Kotirinta Aki A Mattila Seppo Widell Jukka Koistinen Tapio Hautaluoma Antero Heikkilä puheenjohtaja sihteeri varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KERTOMUS VUODEN 2009 TOIMINNASTA

KERTOMUS VUODEN 2009 TOIMINNASTA 1 (5) KERTOMUS VUODEN 2009 TOIMINNASTA 1 KERHON TOIMIHENKILÖT 1.1 Hallitus Kari Kotirinta Seppo Widell Jukka Saarinen Jukka Koistinen Ulla Salin Tapio Hautaluoma Pentti Kaukoranta Antero Heikkilä puheenjohtaja

Lisätiedot

KERTOMUS VUODEN 2006 TOIMINNASTA

KERTOMUS VUODEN 2006 TOIMINNASTA 1 (8) KERTOMUS VUODEN 2006 TOIMINNASTA 1 KERHON TOIMIHENKILÖT 1.1 Hallitus Kari Kotirinta Jukka Saarinen Antti Salmi Jukka Koistinen Tapio Hautaluoma Pentti Kaukoranta Antti Virtanen 1.2. Kalustonlainaus

Lisätiedot

N:o 4/2008. Päijät-Hämeen Mobilistit Ry:n jäsenlehti. Pikkujoulussa kaikkea perinteistä, arpajaiset, pukki, hyvää ruokaa ja tanssia

N:o 4/2008. Päijät-Hämeen Mobilistit Ry:n jäsenlehti. Pikkujoulussa kaikkea perinteistä, arpajaiset, pukki, hyvää ruokaa ja tanssia N:o 4/2008 V e l l a m o - b i i l i Päijät-Hämeen Mobilistit Ry:n jäsenlehti Pikkujoulussa kaikkea perinteistä, arpajaiset, pukki, hyvää ruokaa ja tanssia PUHEENJOHTAJALLA ON ASIAA Moi! Tapahtumien täyteinen

Lisätiedot

Vellamobiili. N:o 2/2011. Päijät-Hämeen Mobilistit Ry:n jäsenlehti. TATRA T87 vuodelta 1937-1950 mm. Czekkoslovakian

Vellamobiili. N:o 2/2011. Päijät-Hämeen Mobilistit Ry:n jäsenlehti. TATRA T87 vuodelta 1937-1950 mm. Czekkoslovakian N:o 2/2011 Vellamobiili Päijät-Hämeen Mobilistit Ry:n jäsenlehti Rauno Aaltosen Mini Cooper vuodelta 1969, jopa pesemättömänä jonkin ajon jälkeen. TATRA T87 vuodelta 1937-1950 mm. Czekkoslovakian presidentin

Lisätiedot

spoori XXIX KALKKUNA-AJO 10.11.2001 spoori pro technic

spoori XXIX KALKKUNA-AJO 10.11.2001 spoori pro technic Espoon Urheiluautoilijat ry. 1967-2001 28. vuosikerta Nr 5 - Marraskuu 2001 XXIX KALKKUNA-AJO 10.11.2001 Riitta Malmström valittiin seuran uudeksi puheenjohtajaksi Mm.Danny esiintyy EspUA:N pikkujoulujuhlissa

Lisätiedot

YHTEISTIEDOTE 4/2009 (130) 31. VUOSIKERTA SF-C TURUN SEUDUN YT-ALUE. sekä kuntolaitteet talvihinnoilla. polkupyörät,

YHTEISTIEDOTE 4/2009 (130) 31. VUOSIKERTA SF-C TURUN SEUDUN YT-ALUE. sekä kuntolaitteet talvihinnoilla. polkupyörät, Solifer Centerin väki kiittää VANKKURIVIESTIN lukijoita kuluneesta vuodesta ja toivottaa Hyvää Joulua ja iloista caravanvuotta 2010. Nyt skootterit, polkupyörät, sekä kuntolaitteet talvihinnoilla pois.

Lisätiedot

Caravan-talo. Täyden palvelun. viesti 4/2011. Pansiontie 6, Turku, p. 02 274 9880, www.lansivankkurit.com

Caravan-talo. Täyden palvelun. viesti 4/2011. Pansiontie 6, Turku, p. 02 274 9880, www.lansivankkurit.com viesti 4/2011 YHTEISTIEDOTE 4/2011 (138) 33. VUOSIKERTA SF-C TURUN SEUDUN YT-ALUE Täyden palvelun Caravan-talo TURUN Pansiontie 6, 20200 Turku Puh. 02-2749 880 www.lansivankkurit.com M.A.T. Pansiontie

Lisätiedot

4 2014 45. VUOSIKERTA

4 2014 45. VUOSIKERTA Pica-viesti 4 2014 45. VUOSIKERTA Tässä numerossa mm.: Tapahtumakalenteri s. 2 Pica-kokki s. 2 Maisan kuulumisia s. 5 Syyskokouskutsu s. 7 Männikön kuulumisia s. 8 On y va! - Mennään! s. 13 Varo varkaita,

Lisätiedot

Tässä on tie. Matkalla Euroopassa

Tässä on tie. Matkalla Euroopassa TALVI - KEVÄT 2009 1 Tässä on tie ISSN 1235-3477 Gospel Riders lehden erikoisnumero nro 1 / 2009 Painos 20.000 kpl Matkalla Euroopassa sivu 7 Suosittua Motoristiraamattua saatavana jälleen ilmaiseksi!

Lisätiedot

LOVIISAN KAMERASEURA ry LOVISA KAMERAKLUBB rf TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2010 PUHEENJOHTAJAN KATSAUS TOIMINTAVUOTEEN 2010

LOVIISAN KAMERASEURA ry LOVISA KAMERAKLUBB rf TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2010 PUHEENJOHTAJAN KATSAUS TOIMINTAVUOTEEN 2010 LOVIISAN KAMERASEURA ry LOVISA KAMERAKLUBB rf TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2010 PUHEENJOHTAJAN KATSAUS TOIMINTAVUOTEEN 2010 Loviisan Kameraseuralla oli edessään uusi haaste. Järjestimme Suomen Kameraseurojen

Lisätiedot

spoori Puheenjohtajan palsta Tiedotuksia hallitus 2003 Jaosvastaavat: FK-jaos: Antero Saarenpää

spoori Puheenjohtajan palsta Tiedotuksia hallitus 2003 Jaosvastaavat: FK-jaos: Antero Saarenpää Puheenjohtajan palsta KALEVI VAINIO Puheenjohtaja Puh. 050-413 4410 SYYSKOKOUS Taas mennään pimeää päin eli syksy saapuu. Kesän kisat alkavat olla ajetut, toivottavasti niistä on tullut myös menestystä.

Lisätiedot

OSALUETTELO KARDAANIKANSA KERTOO MOLYCOTEA SORMISSA KAJ MALLU KIMMO SAMI PEKKA MATTI VAUHTIPYÖRÄ 2 HALLITUS 2 OSALUETTELO 3 PUHEENJOHTAJAN KAISTA 4

OSALUETTELO KARDAANIKANSA KERTOO MOLYCOTEA SORMISSA KAJ MALLU KIMMO SAMI PEKKA MATTI VAUHTIPYÖRÄ 2 HALLITUS 2 OSALUETTELO 3 PUHEENJOHTAJAN KAISTA 4 JOULUKUU 2013 OSALUETTELO VAUHTIPYÖRÄ 2 HALLITUS 2 OSALUETTELO 3 PUHEENJOHTAJAN KAISTA 4 KIMMO KAJ MALLU HALL OF FAME 5 KERHOTUOTTEET 6 TAPAHTUMAKALENTERI 7 KARDAANIKANSA KERTOO GMGF:n ajokauden Päätöskokoontuminen

Lisätiedot

TIEDOTUS 2/ 2006 3.5.2006

TIEDOTUS 2/ 2006 3.5.2006 SISÄLTÖ: Puheenjohtajan mietteet, sivu 1 Puheenjohtajan muistutus, sivu 1 Matkailusta 2006, sivu 2 Laidunkauden avajaiset, sivu 3 Tapahtumia 2006, sivu 3 Kevätkokous ja toimintakertomus, sivut 3-6 Jussin

Lisätiedot

MARRASKUU 2014 numero 49

MARRASKUU 2014 numero 49 MARRASKUU 2014 numero 49 Tampereen Työväenopiston Tanhuajat ry Tanhun Taika Tampereen Työväenopiston Tanhuajat Jäsenlehti TOIMITUS Päätoimittaja Osmo Muro Jukolantie 24, 36240 Kangasala puhelin 040-5054452,

Lisätiedot

Pisarakirje. Pisarakirje Kesäkuu 2014 1. Ratkaiseva pala. Kirjeen sisältö: Pääkirjoitus... 1 Pisarakasvo Andrei... 2 Pisara elävää vettä...

Pisarakirje. Pisarakirje Kesäkuu 2014 1. Ratkaiseva pala. Kirjeen sisältö: Pääkirjoitus... 1 Pisarakasvo Andrei... 2 Pisara elävää vettä... Pisarakirje Kesäkuu 2014 Ratkaiseva pala Pisaran kirpputorille lahjoitetaan monenlaista tavaraa. Palapelit herättävät varovaisen kysymyksen: Ovatko kaikki palat tallella? Sopivana hetkenä myyjä saattaa

Lisätiedot

Suomen Autoteknillisen Liiton jäsenjulkaisu 1/2013

Suomen Autoteknillisen Liiton jäsenjulkaisu 1/2013 Suomen Autoteknillisen Liiton jäsenjulkaisu 1/2013 Liittokokous Tampereella FISITA:n maailmankongressi Itä-Suomen piirin syysretki Toimihenkilöt 2013 Sisältö ISSN 1235-2292 Suomen Autoteknillinen Liitto

Lisätiedot

viesti 4/2010 Pansiontie 6, Turku, p. 02 274 9880, www.lansivankkurit.com

viesti 4/2010 Pansiontie 6, Turku, p. 02 274 9880, www.lansivankkurit.com viesti 4/2010 YHTEISTIEDOTE 4/2010 (134) 32. VUOSIKERTA SF-C TURUN SEUDUN YT-ALUE Reilua kauppaa Pansiontie 6, Turku, p. 02 274 9880, www.lansivankkurit.com SF-CARAVAN YHDISTYKSET: KAARINA, LIETO, LOIMAA,

Lisätiedot

Vellamobiili. N:o 4/2013. Päijät-Hämeen Mobilistit Ry:n jäsenlehti. Wanha Willähdetapahtumassa. nähtyä!

Vellamobiili. N:o 4/2013. Päijät-Hämeen Mobilistit Ry:n jäsenlehti. Wanha Willähdetapahtumassa. nähtyä! N:o 4/2013 Vellamobiili Päijät-Hämeen Mobilistit Ry:n jäsenlehti Wanha Willähdetapahtumassa nähtyä! Yllä todella hieno pieni neliveto MAN -traktori Vas. Jokipellon tilan omistama Sveitsiläinen Hurlimann

Lisätiedot

Suomen Autoteknillisen Liiton jäsenjulkaisu 2/2013

Suomen Autoteknillisen Liiton jäsenjulkaisu 2/2013 Suomen Autoteknillisen Liiton jäsenjulkaisu 2/2013 Autoteknillinen Risteily Kokemuksia jatkokoulutuksesta Yhdysvalloissa Itä-Suomen piirin syysretki Puolaan Merkkipäivät 2014 Sisältö ISSN 1235-2292 Suomen

Lisätiedot

Kerholehti. HONDA Riders of Finland ry 2/2009. Sisällysluettelo

Kerholehti. HONDA Riders of Finland ry 2/2009. Sisällysluettelo Kerholehti HONDA Riders of Finland ry 2/2009 v Sisällysluettelo 1 SISÄLLYSLUETTELO Puheenjohtajan "hörinät"... 3 Reissu Saksaan 12.05 21.05.2009... 4 Ruosteenpoistoa ja rokkenrollia... 7 HRoF Ruosteenpoisto

Lisätiedot

Soroptimisti. PÄÄTOIMITTAJA Hannele Teir, p. 044 725 0438. VASTAAVA TOIMITTAJA Leena Sorvali p. 03 7303 765, 0400 889 649

Soroptimisti. PÄÄTOIMITTAJA Hannele Teir, p. 044 725 0438. VASTAAVA TOIMITTAJA Leena Sorvali p. 03 7303 765, 0400 889 649 3.2012.2011 2 SISÄLTÖ 3 Pääkirjoitus 4 Unionin uutisia 5 Edustajiston kokous ja sisarpäivät 7 Budapest calling 9 en 8. Kansainvälinen Rauhan Maraton VIERAITA JA VIERAILUJA 11 Ystävyyttä ja taidetta Kasselissa

Lisätiedot

VSS-Etsi! jäsenlehti 1-2008

VSS-Etsi! jäsenlehti 1-2008 VSS-Etsi! jäsenlehti 1-2008 Huomaa tässä lehdessä: HVSSY:n kokouskutsu HVSSY:n kevätretki Helsingin Väestönsuojeluyhdistys ja Helsingin Etsintä- ja Pelastuskoirat Raimo Nikkilä, henkilö- ja museojaosjohtaja

Lisätiedot

Vellamobiili. N:o 4/2011. Päijät-Hämeen Mobilistit Ry:n jäsenlehti. Vuosi meni pitkälti halliprojektin

Vellamobiili. N:o 4/2011. Päijät-Hämeen Mobilistit Ry:n jäsenlehti. Vuosi meni pitkälti halliprojektin N:o 4/2011 Vellamobiili Päijät-Hämeen Mobilistit Ry:n jäsenlehti Vuosi meni pitkälti halliprojektin merkeissä. Valmista on tullut paljon kiitos ahkeran talkooväen! Hallitalkoita Syksy on vierähtänyt nopeasti

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN VALMETIN ELÄKELÄISET RY:N JÄSENTIEDOTE No 2-2014

JYVÄSKYLÄN VALMETIN ELÄKELÄISET RY:N JÄSENTIEDOTE No 2-2014 JYVÄSKYLÄN VALMETIN ELÄKELÄISET RY:N JÄSENTIEDOTE No 2-2014 Sisällysluettelo PUHEENJOHTAJAN PALSTA 3 Esityslista 4 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2015 5 Talousarvio 8 Synnyimme lähtemään - road-musikaali

Lisätiedot

EURAN MATKAMOOTTORIPYÖRÄILIJÄT ry

EURAN MATKAMOOTTORIPYÖRÄILIJÄT ry EURAN MATKAMOOTTORIPYÖRÄILIJÄT ry www.euranmmp.fi KAUSIJULKAISU 2013 Koko Alasatakunnan Moottoripyöräkerho KERHON ASUSTEET PRODEERATTUNA GLIQUE VEDENPITÄVÄ TAKKI 90 GLIQUE VETOKETJULLINEN GOLLEGE TAKKI

Lisätiedot

Autokatsastajat 2/2014

Autokatsastajat 2/2014 Autokatsastajat 2/2014 Jäsenmatka Wieniin ja Audin tehtaalle Györiin Unkarissa Puheenjohtaja 2/2014 31. VUOSIKERTA Julkaisija Autokatsastajat AK ry www.autokatsastajat.fi Vastuullinen päätoimittaja Tuomo

Lisätiedot

PUPILLI. Joulu 2008 Keski Suomen Erotuomarikerho ry

PUPILLI. Joulu 2008 Keski Suomen Erotuomarikerho ry PUPILLI Joulu 2008 Keski Suomen Erotuomarikerho ry Sisältö, Joulu/2008 PÄÄKIRJOITUS 3/2008... 1 KERHON SIHTEERIN TERVEISET... 3 EROTUOMARIASIANTUNTIJAN VINKKELISTÄ... 5 KSETK:N TUOMAREITA HELSINKI CUPISSA

Lisätiedot