Mukaan seuratoimintaan? Ilmoittaudu seuran toimintaa kehittäviin työryhmiin!

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Mukaan seuratoimintaan? Ilmoittaudu seuran toimintaa kehittäviin työryhmiin!"

Transkriptio

1

2 Mukaan seuratoimintaan? Ilmoittaudu seuran toimintaa kehittäviin työryhmiin! Pallokissojen kevätkokouksessa huhtikuussa oli loistava meininki. Saimme johtokuntaan uusia jäseniä ja vanhoista johtokuntalaisista löytyi innokkuutta jäädä vielä kehittämään upeaa seuraamme. Uusien johtokuntalaisten löytyminen ja vanhojen jäsenten into jatkaa seuran toiminnan kehittämisessä kertoo mielestäni siitä, että johtokuntatyöskentelyssä pääsee aidosti vaikuttamaan seuran asioihin ja toiminta on siltä osin mielekästä. Toisekseen se kertoo myös siitä, että seuramme haluaa aidosti kehittyä ja kehittää toimintaansa. Pallokissat seurana on olemassa sitä varten, että tytöt saisivat harrastaa mieluista lajiaan jalkapalloa, pelaajat saavat kehittyä jalkapallon parissa ja me seurana annamme mahdollisuuden kasvaa urheilijaksi, jopa huippu-urheilijaksi. Meidän tärkeä tehtävämme johtokunnassa on huolehtia siitä, että mahdollistamme nämä edellä mainitut asiat. Seuratyöhön kuuluu erittäin moninaisia asioita. Tänä keväänä olemme perustaneet johtokunnan alaisuuteen työryhmiä, joiden tarkoituksena on selkiyttää johtokunnan jäsenten vastuualueita. Samalla johtokuntalaiset ottavat enemmän vastuuta seuratyöstä, tästä tulee enemmän yhdessä tekemisen meininkiä. Työryhmiin tullaan rekrytoimaan jäseniä myös teistä pelaajien vanhemmista, koska tuolloin saamme monipuolisemman näkemyksen eri asioista.

3 Työryhmien ja vastuuhenkilöidenvalinnan jälkeen myös teidän vanhempien ja pelaajien on helpompi ottaa suoraan yhteyttä asianomaiseen henkilöön, jonka vastuulle asia kuuluu. Perustetut työryhmät ja niiden vastuuhenkilöt 1) Taloustyöryhmä: Kirsimarja Pyykönen, Aino Tanninen, Taru Hallinen 2) Ikäkausi- ja harrastejoukkueiden työryhmä: Heidi Kauppinen 3) Turnaus- ja tapahtumatyöryhmä: Olli Kuronen, Juha Romppanen, Jani Turunen 4) Olosuhdetyöryhmä: Jari Juvonen ja Marko Pulliainen 5) Pelaaja- ja valmentajapolkutyöryhmä: Juha Korhonen 6) Edustusjoukkueiden työryhmä (Ed, /2, BSM, B1): Vesa Kauppila 7) Dokumentointi: Jarmo Hartikainen 8) Fanituotteet ja seura-asut: Marika Winter 9) Mimmiliigatyöryhmä: Kirsimarja Pyykönen Perttu Rytivaara (toiminnanjohtaja) on osallisena osassa työryhmissä, lisäksi hän toimii myös johtokunnan sihteerinä. Tarkoituksena on siis löytää teistä vanhemmista osallisia näihin työryhmiin. Jos olet kiinnostunut osallistumaan ja vaikuttamaan Pallokissojen asioihin, on siihen nyt loistava mahdollisuus. Ota yhteyttä suoraan ryhmän vastuuhenkilöön tai minuun puheenjohtajaan. Työryhmien tarkoituksena on seuran ja pelaajien kehittäminen. Kesäisin terveisin -Kirsimarja-

4 Etuja seuran jäsenille (osa eduista vaatii Cardu-mobiilikortin): Fysiopalvelu Kunto Kuopio: -15% alennus palveluista Muumi Pannarikahvila: -10% alennus normaalihintaisista tuotteista Studio Blanko Hairlounge: Värjäyksen yhteydessä muotoon leikkaus veloituksetta Kauneus- ja jalkahoitola Eila Mytkäniemi: -10% hoidoista Muista myös seuraavat paikat, jossa asioimalla voit kerryttää etuutta Pallokissoille! Veikkaus: Mene Veikkauksen nettisivuille Pallokissojen sivuston kautta Stadium: Rekisteröi kanta-asiakaskorttisi tukemaan Pallokissoja. Lisätietoja tästä saat Stadiumista tai oman joukkueesi joukkueenjohtajalta.

5 Veljekset Laakkonen Kallantiellä: Ostaessasi auton Kallantien toimipisteestä tuet samalla Pallokissoja. Muista mainita kauppaa tehdessäsi, että olet osa Pallokissaperhettä! Myös ukit, mummot, serkut, naapurit jne. voivat mainta Pallokissat ostohetkellä, jolloin seuramme saa tukea yritykseltä. Mehiläinen: Rekisteröidy Mehiläisen Urheilunettiin ja voit tätä kautta tukea Pallokissoja ikävien loukkaantumistapausten kautta. Urheilunettiin voi rekisteröityä koko perhe! Lisätietoja seuramme nettisivujen linkin kautta IF: Ota yhteyttä Ifin Lauri Rissaseen kaikissa perheesi vakuutusasioissa. Nuorille pelaajillemme IFillä on tarjota edullinen tapaturmavakuutus, joka kattaa myös kilpaurheilun. Katso lisää tietoa ja Laurin yhteystiedot tämän tiedotteen myöhemmiltä sivuilta. Tele Finland: Vaihtamalla liittymän seuraavan sivun ohjeita seuraamalla, voit ohjata tuen suoraan omalle suosikkijoukkueellesi seurassamme. YIT: Ostamalla uuden YIT-kohteen Kuopion talousalueelta lahjoitat samalla 1000 seuran toimintaan. Mainitse Pallokissat kauppaa tehdessäsi.

6

7 Pallokissojen BSM katit Tsau! Tässä jutussa esitelemme teille Kissaperheen B- tyttöjen SM-sarjaa pelaavan joukkueen. Meitä on kaikkiaan 23 innokasta ja motivoitunutta nuorta naisenalkua tavoittelemassa mestaruutta ja samalla pitämässä lystiä pallon ja joukkuetovereiden kanssa. Pelaajien lisäksi joukkueessa on myös muutama varttuneempi henkilö, joista Jame vastaa valmennuksesta, Pete häntä siinä ahkerasti avustaa ja myös huoltaa tytöt pelikuntoisiksi, Riina toimii kirstunvartijana ja Paukku jojottaa minkä kerkiää. Treenattu on talvikaudella viisi x viikossa + parit aamutreenit ja siihen sopivasti harjoituspelejä ja muutama turnaus kaupanpäälle. Parhaillaan pelikauden ollessa käynnissä treenaamme joukkueena neljästi viikossa. Varsinainen kausi alkoi huhtikuussa ja jatkuu aina lokakuun alkuun saakka. Nyt kevätkaudella pelit pelataan osaltamme pohjoislohkossa, jolloin vastustajamme tulevat Kemistä, Seinäjoelta, Oulusta, Kokkolasta, Vaasasta, Jyväskylästä ja Siilinjärveltä. Tämän kevätsarjan neljä parasta joukkuetta pääsevät mittelöimään jatkossa etelälohkon neljää parasta joukkueetta vastaan ja taistelemaan mitalleista. Siellä mitallitaisteluissa on siis meidän ehdoton tähtäimemme ja tavoitteemme.

8 BSM-tyttöjen ikä jakautuu niin, että vanhimmat (-97) tytöt kaasuttelevat harjoituksiin jo omalla autolla, kun taas nuorin junnumme (-00) vasta haaveilee mopokortista. Joukkue on erittäin äänekäs, huumorintajuinen, urheilullinen ja aktiivinen ryhmä, joista jokainen on harrastanut jalkapalloa jo vuosien ajan. Meillä on taitoa, älyä ja halua kehittyä niin pelaajina kuin joukkueena eteenpäin. Kaikille jäsenillemme jalkapallo on SE juttu! Parhaillaankin istumme bussissa matkalla Seinäjoelle sateen ropistessa tuulilasiin, mutta pelaajien ja toimareiden fiiliksen ollessa hyvä. Lähdemme taistelemaan ja ottamaan hyvällä ja agressiivisella pelillä pisteet kotiin! Ainahan pelit eivät suju suunnitelmien mukaan ja niitä epäonnistumisiakin matkalle mahtuu. Nekin vaan kuuluvat elämään ja jalkapalloon. Myös pelaajien loukkaantumisia on koettu ja parhaillaankin muutama tyttö on sivussa peleistä kuntouttamassa itseään loppukesän mittelöihin. Uskomme kuitenkin tekemiseemme ja omaan osaamiseemme ja sitä kautta selätämme murheet ja käännämme ne voitoksi.

9 Kotiottelut pelaamme Savon Sanomat areenalla ja siellä vanhempamme pyörittävät pelien aikana Kissakioskia. Otteluissa on myös kuulutukset ja livetulospalvelu (otteluseuranta) ja niistä vastaavat yksinoikeudella ja erinomaisella otteella Huoltoyhtiö Holm & Huupponen! Peleissämme on aina myös pallotyttöjä ja poikia ja heidän panoksensa onkin pelien sujumisen kannalta erittäin tärkeä. Osa pelaajistamme on oman pelaamisensa ohella mukana myös Mimmiliigan ja jalkapallokoulun ohjaajina ja monella on E-valmentajantutkinto taskussaan. Tuomarointikaan ei ole vierasta. BSM-joukkueen kisulit toivottavat kaikille oikein hauskaa, menestyksekästä ja kokemusrikasta jalkapallokesää. Nähdään treeneissä ja peleissä. Tervetuloa kannustamaan meitä seuraavaan kotipeliimme stadionille torstaina 24.6 klo 19. Vastassa silloin JyPK Jyväskylästä.

10

11 Lapsi leikkii, liikkuu ja harrastaa aamusta iltaan ja päivästä toiseen. Silloin tällöin sattuu myös vahinkoja. Kun vakuutus on kunnossa, lapsesi saa varmasti parasta hoitoa. Lapsen Primus -tapaturmavakuutus on valmiiksi tehty paketti liikkuvan lapsen tarpeisiin. Se on voimassa aina ja kaikkialla, myös kilpaurheilussa eikä siinä ole omavastuuta. Vakuutus kattaa yksityisen sairaanhoidon palveluita, ja saat korvauksen kuluistasi nopeasti, parhaimmillaan jo samana päivänä. Mitä Lapsen Primus -vakuutuspaketti sisältää? Hoitokulut Turvan tapaturman aiheuttamien hoitokulujen varalta. Korvausmäärä enintään euroa. Pysyvä haitta Turvan tapaturman aiheuttaman pysyvän haitan varalta. Korvausmäärä enintään euroa. Kuolema Turvan tapaturman aiheuttaman kuoleman varalta. Korvausmäärä enintään euroa. Miksi Lapsen Primus -tapaturmavakuutus? Markkinoiden edullisin Noin 2-3 euron kuukausimaksu. Voimassa aina ja kaikkialla Voimassa alle 23-vuotiailla ja voimassa ilman lisämaksua myös kilpaurheilussa 18-vuotiaaksi asti. Ei omavastuuta Lapsesi pääsee hoitoon nopeasti, kun on tarve. Tapaturmavakuutus mahdollistaa sen, että voit vahingon sattuessa valita sopivimman hoitopaikan. Luotettavuus Primus-vakuutukset myöntää Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva, joka on Suomen vanhin ja vakavaraisin henkivakuutusyhtiö. Primus-asiakkaiden asiakas- ja korvauspalvelun hoitaa If Vahinkovakuutusyhtiö Oy. Vain järjestöjäsenille perheineen Primus-vakuutukset ovat Ifin ja Keskinäisen Vakuutusyhtiön Kalevan yhteistyöjärjestöjen jäsenille ja heidän perheilleen tarkoitettu jäsenetuvakuutus. Sinulla tulee olla voimassa oleva jäsenyys yhteistyöjärjestössä vakuutusta tehdessäsi. K-Plussapisteitä Saat K-Plussapisteitä kaikista Ifin henkilöasiakkaan vakuutusmaksuista. Kiinnostuitko? Lisätietoja vakuutuksesta saat Ifin paikalliselta yhteyshenkilöltä Lauri Rissaselta. Lauri Rissanen Myyntipäällikkö Työpuh (0) , If, Haapaniemenkatu 30, Kuopio. Puh if.fi

12

Toiminnanjohtajan terveiset

Toiminnanjohtajan terveiset Toiminnanjohtajan terveiset Hei, Kesäkausi on pyörähtänyt käyntiin ja nyt katsotaan, mitä kaikkea talvella on saatu aikaan. Peli-iloa ja mahtavia kokemuksia on epäilemättä luvassa. Kuukausitiedotteen tarkoitus

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 23.5.2012 PUIJO WOLLEY JUNIORIT RY TULLIPORTINKATU 25 B 19 70100 KUOPIO

JÄSENTIEDOTE 23.5.2012 PUIJO WOLLEY JUNIORIT RY TULLIPORTINKATU 25 B 19 70100 KUOPIO JÄSENTIEDOTE 23.5.2012 PUIJO WOLLEY JUNIORIT RY TULLIPORTINKATU 25 B 19 70100 KUOPIO 23.5.2012 JÄSENTIEDOTE Tässä numerossa: Kauden päättäjäiset 4.6. 3 Infoa kesäharjoittelusta 4 tulevia tapahtumia Kesäharjoittelusta

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE UPEAA LENTISKAUTTA PUIJOWOLLEYLAINEN! SYKSYN JÄSENTIEDOTTEESSA ON KOOTTU INFOA, UUTISIA JA YHTEYSTIETOJA!

JÄSENTIEDOTE UPEAA LENTISKAUTTA PUIJOWOLLEYLAINEN! SYKSYN JÄSENTIEDOTTEESSA ON KOOTTU INFOA, UUTISIA JA YHTEYSTIETOJA! 29.10.2012 JÄSENTIEDOTE PUIJO WOLLEY JUNIORIT RY TULLIPORTINKATU 25 B 19 70100 KUOPIO UPEAA LENTISKAUTTA PUIJOWOLLEYLAINEN! SYKSYN JÄSENTIEDOTTEESSA ON KOOTTU INFOA, UUTISIA JA YHTEYSTIETOJA! 29.10.2012

Lisätiedot

KoiPS 2015 KOIVUKYLÄN PALLOSEURA KAUSIJULKAISU 2015. www.koips.fi

KoiPS 2015 KOIVUKYLÄN PALLOSEURA KAUSIJULKAISU 2015. www.koips.fi KoiPS 2015 KOIVUKYLÄN PALLOSEURA KAUSIJULKAISU 2015 www.koips.fi 1980 2015 35 vuotta jalkapalloa Koivukylässä Koivukylän Palloseura kausi 2015 SEURAN PUHEENJOHTAJAN TERVEISET Koivukylän Palloseura viettää

Lisätiedot

HJK-j Laajasalo P01. Tervetuloa joukkueeseen

HJK-j Laajasalo P01. Tervetuloa joukkueeseen HJK-j Laajasalo P01 Tervetuloa joukkueeseen Tervetuloa joukkueeseen 2 (19) Joukkueen toimihenkilöiden tehtävät Vastuuvalmentaja Matti Helkamo 050 469 5051 matti.helkamo@siemens.com - noudattaa seuran valmennuslinjaa

Lisätiedot

HAUKIPUTAAN PALLO MAALISKUU 2012 JALKAPALLOILUN ERIKOISSEURA MAALISKUU 2012

HAUKIPUTAAN PALLO MAALISKUU 2012 JALKAPALLOILUN ERIKOISSEURA MAALISKUU 2012 JALKAPALLOILUN ERIKOISSEURA MAALISKUU 2012 VETTÄ JA LÄMPÖÄ Lähes jokainen maaperä sisältää valtavan määrän puhdasta vettä ja luonnollista lämpöä. Porakaivolla saadaan nämä molemmat ekologisesti ja tehokkaasti

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE PUIJO WOLLEY JUNIORIT RY KOLJONNIEMENKATU 2 70100 KUOPIO 3.10.2011

JÄSENTIEDOTE PUIJO WOLLEY JUNIORIT RY KOLJONNIEMENKATU 2 70100 KUOPIO 3.10.2011 JÄSENTIEDOTE 3.10.2011 PUIJO WOLLEY JUNIORIT RY KOLJONNIEMENKATU 2 70100 KUOPIO UUSI KAUSI ON VAUHDISSA! JÄSENTIEDOTTEESSA ON KOOTTU KAUDEN AVAUSKUULUMISET JA YHTEYSTIEDOT. JÄSENEDUT PUIJO WOLLEYN JÄSENILLE

Lisätiedot

Loiske. Kausijulkaisu 2011

Loiske. Kausijulkaisu 2011 Loiske Kausijulkaisu 2011 Loiske liikuttaa 2011 Vahinkovakuutukset myöntää Pohjola Vakuutus Oy ja matkavakuutukset Vakuutusosakeyhtiö Eurooppalainen. Easyvakuutuspaketti Kattavaa turvaa 15-25-vuotiaille.

Lisätiedot

Krista Lähteenmäki pitää Lepuskin maastoista Sivu 14

Krista Lähteenmäki pitää Lepuskin maastoista Sivu 14 LePan kausijulkaisu 2011. Jakelu Leppävaaran alueella 25000 kpl Krista Lähteenmäki pitää Lepuskin maastoista Sivu 14 FC Espoo: Tavoitteena säilyttää sarjapaikka Sivu 11 LePan valmennuslinja päiväkodista

Lisätiedot

KOIVUKYLÄN PALLOSEURA KAUSIJULKAISU 2012

KOIVUKYLÄN PALLOSEURA KAUSIJULKAISU 2012 KOIVUKYLÄN PALLOSEURA KAUSIJULKAISU www.koips.fi Koips_KAUSIJULKAISU.indd 1 29.3. 13.00 2 Koips_KAUSIJULKAISU.indd 2 29.3. 13.00 Koivukylän Palloseura 1980 Uusi jalkapallokausi on alkanut, talvi on harjoiteltu

Lisätiedot

Jalkapallon kortteliliiga 2015

Jalkapallon kortteliliiga 2015 JyPK - Kevätlehti 1 Kevät 2015 35. vuosikerta Jalkapallon kortteliliiga 2015 2003 2010 syntyneille tytöille ja pojille Ohjatut jalkapalloharjoitukset lähikentillä toukokuusta syyskuuhun kerran viikossa

Lisätiedot

KESÄHARJOITTELUKAUSI 2014 - KOHTI KAUTTA 2014-15! PUIJO WOLLEY JUNIORIT RY 2.6.2014 SEURAN TAPAHTUMIA! POWER CUP 2014 RAAHE

KESÄHARJOITTELUKAUSI 2014 - KOHTI KAUTTA 2014-15! PUIJO WOLLEY JUNIORIT RY 2.6.2014 SEURAN TAPAHTUMIA! POWER CUP 2014 RAAHE E T O D E I T N JÄSE PUIJO WOLLEY JUNIORIT RY 2.6.2014 KESÄHARJOITTELUKAUSI 2014 - KOHTI KAUTTA 2014-15! SEURAN TAPAHTUMIA! POWER CUP 2014 RAAHE MUISTA PUWON PITÄÄ JÄSENKORTTIA MUKANA JA HYÖDYNNÄ EDUT!

Lisätiedot

HAUKIPUTAAN PALLO MAALISKUU 2013 VETTÄ JA LÄMPÖÄ

HAUKIPUTAAN PALLO MAALISKUU 2013 VETTÄ JA LÄMPÖÄ VETTÄ JA LÄMPÖÄ Lähes jokainen maaperä sisältää valtavan määrän puhdasta vettä ja luonnollista lämpöä. Porakaivolla saadaan nämä molemmat ekologisesti ja tehokkaasti käyttöösi siellä missä niitä tarvitset.

Lisätiedot

vjs sanomat Vantaan Jalkapalloseura ry PL 40, 01601 Vantaa Puhhelin (09) 507 4974 Toimiston käyntiosoite: ISS-stadion, Raappavuorentie 10, Vantaa

vjs sanomat Vantaan Jalkapalloseura ry PL 40, 01601 Vantaa Puhhelin (09) 507 4974 Toimiston käyntiosoite: ISS-stadion, Raappavuorentie 10, Vantaa vjs sanomat 18. vsk Vantaan Jalkapalloseura ry PL 40, 01601 Vantaa Puhhelin (09) 507 4974 Toimiston käyntiosoite: ISS-stadion, Raappavuorentie 10, Vantaa 2010 VJS VJS - 40-40 vuotta yhdessä ja tunteella

Lisätiedot

VJS-OPAS 2013. Ohjeita jalkapalloilua aloittavien vanhemmille

VJS-OPAS 2013. Ohjeita jalkapalloilua aloittavien vanhemmille VJS-OPAS 2013 Ohjeita jalkapalloilua aloittavien vanhemmille VJS on LASTEN SEURA MOI TULEVAN FUTAAJAN VANHEMPI! Tiesitkö, että jalkapallo on maailman eniten pelattu joukkueurheilumuoto? Jalkapallossa yhdistyy

Lisätiedot

V E T T Ä J A L Ä M P Ö Ä MAALÄMPÖ. www.maalampoporaus.fi puh. 045 639 3083 JALKAPALLOILUN ERIKOISSEURA MAALISKUU 2014

V E T T Ä J A L Ä M P Ö Ä MAALÄMPÖ. www.maalampoporaus.fi puh. 045 639 3083 JALKAPALLOILUN ERIKOISSEURA MAALISKUU 2014 JALKAPALLOILUN ERIKOISSEURA MAALISKUU 2014 V E T T Ä J A L Ä M P Ö Ä www.maalampoporaus.fi puh. 045 639 3083 MAALÄMPÖ EDULLISTA ENERGIAA YMPÄRIVUOTINEN LUONNOLLINEN EKOLOGINEN PITKÄ IKÄINEN HUOLETON JOKA

Lisätiedot

Sosiaalinen media Ilves Futis-Liiga: Facebook: Ilves Futis-Liiga Twitter: @IlvesFutisLiiga

Sosiaalinen media Ilves Futis-Liiga: Facebook: Ilves Futis-Liiga Twitter: @IlvesFutisLiiga Futis 2014 Futis 2014 2 Sosiaalinen media Ilves Futis-Liiga: Facebook: Ilves Futis-Liiga Twitter: @IlvesFutisLiiga Ilves edustus: Facebook: Ilves jalkapallo Twitter: @IlvesEdustus Youtube: ILVESTV Instagram:

Lisätiedot

Tähtäimenä. Golf on ehdottomasti perhelaji s. 32. Ladies Euroopan Tour ja olympialaiset s. 30 31. Naisten lähdöt s. 22

Tähtäimenä. Golf on ehdottomasti perhelaji s. 32. Ladies Euroopan Tour ja olympialaiset s. 30 31. Naisten lähdöt s. 22 TarinaGolf ry:n jäsenlehti 1/2013 tiimigolf s. 12 Tähtäimenä Ladies Euroopan Tour ja olympialaiset s. 30 31 Kiitos kun opetit minut pelaamaan golfia s. 26 Golf on ehdottomasti perhelaji s. 32 Ympäristöprojekti

Lisätiedot

Oikein kivaa ja letkeää kesää! Joensuu kokosi veteraanit s. 16-18. Ay-Sporttifestarit näki päivänvalon. Saappaanheitto ei ole hupilaji

Oikein kivaa ja letkeää kesää! Joensuu kokosi veteraanit s. 16-18. Ay-Sporttifestarit näki päivänvalon. Saappaanheitto ei ole hupilaji 17.6.2011 1 Joensuu kokosi veteraanit s. 16-18 4/2011 www.tul.fi Ay-Sporttifestarit näki päivänvalon Taitava köydenvetojoukkue sijoittaa lyhyimmän kilpailijan eteen ja pisimmän taakse. Kuten tekivät AKT:n

Lisätiedot

KPV:n JALKAPALLOKOULUSSA ON TAAS MENO PÄÄLLÄ! 86 KPV:n jalkapallotervehdys kokkolalaisille Kevät 2014

KPV:n JALKAPALLOKOULUSSA ON TAAS MENO PÄÄLLÄ! 86 KPV:n jalkapallotervehdys kokkolalaisille Kevät 2014 pallo veikko 86 KPV:n jalkapallotervehdys kokkolalaisille Kevät 2014 MEDIAKULMA, RANTAKATU 10 KOKKOLA. WWW.KULTASEPANLIIKEHANNANIEMI.FI KPV:n JALKAPALLOKOULUSSA ON TAAS MENO PÄÄLLÄ! KPV järjestää perinteisen

Lisätiedot

Jäsentiedote 2/2010. www.puijowolley.fi

Jäsentiedote 2/2010. www.puijowolley.fi Jäsentiedote 2/2010 www.puijowolley.fi Sisältö Seurapäällikön mietteitä... 3 Lentopalloseurojen laadun nostaminen... 4 LAADUKKAASTI MÄÄRÄÄ... 5 Jäsenasiat kuntoon!... 6 Jäsenedut!... 6 Ajankohtaista asiaa!...

Lisätiedot

Kilpailukalenteri 2003. Suorita Green Card Talvi-Tarinassa. Osakeanti-Extra: Tarina Golfin osakeanti 10.2. 30.4.2003.

Kilpailukalenteri 2003. Suorita Green Card Talvi-Tarinassa. Osakeanti-Extra: Tarina Golfin osakeanti 10.2. 30.4.2003. Puijon Golfseuran tiedotuslehti 1/2003 Osakeanti-Extra: Tarina Golfin osakeanti 10.2. 30.4.2003 Junnut Espanjassa Kilpailukalenteri 2003 Jarno Hovila matkalla ammattilaiseksi Suorita Green Card Talvi-Tarinassa

Lisätiedot

Jyty. Vakuuttavat jäsenedut

Jyty. Vakuuttavat jäsenedut Jyty Vakuuttavat jäsenedut Vakuutusedut jäsenistölle - liittovakuutus VAKUUTETUT Vakuutettuina ovat liiton kaikki alle 68-vuotiaat työvoimajäsenet ja toimihenkilöt, jotka asuvat vakinaisesti kalenterivuosittain

Lisätiedot

Ylivieskan Jääkarhut. Jääkiekon erikoisseura Ylivieskassa Perustettu v. 1998. Tervetuloa Seuraan!

Ylivieskan Jääkarhut. Jääkiekon erikoisseura Ylivieskassa Perustettu v. 1998. Tervetuloa Seuraan! Ylivieskan Jääkarhut Jääkiekon erikoisseura Ylivieskassa Perustettu v. 1998 Tervetuloa Seuraan! Sisällys: Johdanto... 5 Ylivieskan Jääkarhut ry:n organisaatio... 6 Organisaatio kaavio... 7 Ylivieskan Jääkarhut

Lisätiedot

FC KUUSYSI r.y. JUNIORIOPAS. FC KUUSYSI r.y. 2008

FC KUUSYSI r.y. JUNIORIOPAS. FC KUUSYSI r.y. 2008 FC KUUSYSI r.y. JUNIORIOPAS 2008 päivitetty 15.9.2007 FC KUUSYSIN JUNIORIOPPAAN LUKIJALLE 2 FC Kuusysi r.y. on perinteinen lahtelainen jalkapalloseura, joka on perustettu vuonna 1934 Lahden Pallo-Miehet

Lisätiedot

Futis Ässä Jyväskylän Pallokerhon tiedote Kesä 2015

Futis Ässä Jyväskylän Pallokerhon tiedote Kesä 2015 Jyväskylän Pallokerho 1952 2015 JyPK:stä yritetään yhdessä muokata parempi yhteisö ja näkyvämpi osa Keskisuomalaista jalkapallokulttuuria. Pelaajilla on hyvä olla joukkueissa sekä mahdollisuus keskittyä

Lisätiedot

Pääkirjoitus. Harri Bryk. Päätoimittaja

Pääkirjoitus. Harri Bryk. Päätoimittaja PPJ Junnulehti Harri Bryk Päätoimittaja Pääkirjoitus Fudisvuoteen 2011 on lähdetty PPJ:n osalta vauhdikkaasti. Seuran varustetoimittaja päätettiin vaihtaa Stadiumista Duosportiin. Päätös oli pitkään harkittu

Lisätiedot

IIN URHEILIJAT. Urheilijain talo Rysä s. 3 Pesäpallo merkittävä asia Iissä s. 3 Seuran jaostot s. 3 Jäsenmaksuasiaa s. 3

IIN URHEILIJAT. Urheilijain talo Rysä s. 3 Pesäpallo merkittävä asia Iissä s. 3 Seuran jaostot s. 3 Jäsenmaksuasiaa s. 3 IIN URHEILIJAT seuralehti kesä 2014 1 /2014 IIN URHEILIJAT seuralehti kevät 2014 1 http://iinurheilijat.sporttisaitti.com/ Kukat kaikkiin elämänvaiheisiin Sisällys Iin Urheilijat tekee vahvaa (nuoriso)työtä

Lisätiedot

AMMATTINA JÄÄKIEKKO MITÄ URAN JÄLKEEN?

AMMATTINA JÄÄKIEKKO MITÄ URAN JÄLKEEN? AMMATTINA JÄÄKIEKKO MITÄ URAN JÄLKEEN? SISÄLTÖ ESIPUHE 3 JÄÄKIEKKOILIJAN URA 4 5 JUNIORIT 6 7 SUOMEN JÄÄKIEKKOLIITON ROOLI 8 9 JUNNUTOIMINTAA KUVIN JA SANOIN 10 11 Kiekkoilua Pohjois-Amerikassa 12 17 Max

Lisätiedot

Tulevaisuutta silmällä pitäen vai vai lähempänä tätä hetkeä?

Tulevaisuutta silmällä pitäen vai vai lähempänä tätä hetkeä? FC ULVILA 2012 Nordea Pankki Suomi Oyj Tulevaisuutta silmällä pitäen vai vai lähempänä tätä hetkeä? Olit Olit sitten sitten minkälainen minkälainen sijoittaja sijoittaja tahansa, tahansa, tule tule meille,

Lisätiedot