Käy katselemassa latuinfoa myös Hyvinkään Ladun nettiosoitteessa

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Käy katselemassa latuinfoa myös Hyvinkään Ladun nettiosoitteessa www.hyvinkaanlatu.sportti.info."

Transkriptio

1

2

3 3 LATU-MIILU 2/2012 Puheenjohtajan tervehdys 4 Toimintakertomus 6 KESÄKALENTERI 13 Akumajalle 17 Suomi Meloo 18 Tiikerinlenkki 20 Johtokunta 21 Toimikunnat 22 Elämyspassi 23 Latu-Miilu on Hyvinkään Ladun jäsenlehti, joka ilmestyy kolme kertaa vuodessa. Toimittaja ja taittaja Lauri Huhti, jolle voi lähettää kirjoituksia, kuvia ja juttuideoita osoitteella Vaiveronkatu c 22, HYVINKÄÄ, p , Kirjoita jutut A 4-paperille 16 p. fontilla, otsikot 22 p., jutun enimmäispituus 5 liuskaa, kuvat mieluiten sähköisessä muodossa. Seuraavan lehden aineisto mennessä. Käy katselemassa latuinfoa myös Hyvinkään Ladun nettiosoitteessa Ilmoitushinnat ¼ sivua 20, ½ sivua 35, 1 sivu 50 ja takakansi 65 e.

4 4 Kevättä Latulaiset. Viime keväänä arvuuttelin tulisiko kolmaskin perättäinen lumitalvi, ja tulihan se sieltä. Vähän alussa arasteli, pudotti lumet vasta Loppiaiseksi, mutta sitten se pysyi ja lisääntyi, välillä reilumminkin. Latu-Miilukin aukesi jo Loppiaisviikonloppuna, aukiolopäiviä kertyikin yht. 33 välillä eli 3 kk aukioloaikaa hiihtokaudella, aika hyvin. Vapaa-aikaansa kanttiinipäivystykseen uhrasi 20 henkilöä, kuka kerran, kuka useammin. Kiitokset kaikille. Huoltokin oli tänä talvena helpompaa, kun syksyn runsaat sateet imeytyivät maahan ja täyttivät kaivon, niin vettä riitti omastakin takaa. Meinasi kaivon pumppu vaan tuhoutua, Tapaninpäivän myrskyssä kaatui iso kuusi metrin päähän pumpusta. Siinä se huilaa vieläkin, mitä nyt muutamia oksia karsittiin, että pumpulle pääsee. Korjataan pois kevättalkoissa, samoin kun muutama muukin puu, mitkä tontilta kaatuivat. Samassa rytäkässä kärsivät kolhuja myös tien varressa olevat kaupungin opasteet ja karttataulu. Talven retketkin sujuivat onnistuneesti latukalenterin mukaan ilman muutoksia. Lunta oli siis loppiaisesta asti, mutta latuja ei ollut Usmin suunnalla ajettu vielä tammikuun puolivälissäkään. Sukkulahiihto (15.1.) tehtiin umpilumessa luomulatua pitkin Usmin lenkillä. Kaatuneita puita oli reitin tukkeena useita. ( Kuvia löytyy nettisivuiltamme hyvinkaanlatu.sportti.info, kuten useasta muustakin tapahtumastamme). Mutta tulivathan ne puutkin aikanaan raivattua ja ladutkin ajettua. Hyvässä kunnossa ne olivatkin koko loppukauden, niin kauan kuin niitä ajettiin. Laurikin sai hyvin porukkaa peräänsä pidemmillä hiihdoilla Riihimäelle, Kiistaveikkojen majalle. ja Hyvinkään ympärihiihtoon. Umpihankihiihto hiihtastiin vaihteeksi toiseen suuntaa, Hyyppärästä kohti Petkelsuota. Alkumatka oli taajamahiihtoa siirtolapuutarhan läpi, ABC:n takapihan kautta Veikkarin sivuitse kohti Lapinmäkeä missä laavulla tauko. Sieltä peltojen kautta Petkelsuolle ja edelleen Seitsemän veljeksen reittiä myötäillen takaisin Hyyppärään. Latuhiihtoa tuli reitillä n. kilometri Hyyppäräntien varressa, muuten umpista, melko hyvin kantavaa hankea, hienosta kelistä nauttien.

5 5 Maaliskuulla sitten lumikenkäiltiin vaihtelevissa keleissä neljänä viikonloppuna. Aprillipäivän yllätysliikuntatapahtumaankin löytyi osallistujia. Lumikenkäilimme hienossa säässä kovia hankia, mäkiä kiipeillen 10 hengen joukolla Usmin uimarannalta Latu-Miiluun, missä Timo ja Seija olivat keitelleet meille nokipannukahvit laavulla. Paluumatkalla löysimme Ilveksen jäljet suolta Karhulammen pohjoispuolelta. Aprillipäivän tapahtuman kaltaisia retkiä tulee ehkä lisää ensi keväänä, eli ei ole etukäteen tietoa mistä, minne, millä, mihin aikaan, vaan tapahtuma toteutetaan keliolosuhteiden mukaan. Latualueen Elämyspassi tapahtumassa vierailimme Vantaan Ladun lumikenkäilytapahtumassa Bisan majalla, Sipoon korven uudessa kansallispuistossa. Toukokuulla vierailemme Helsingin Ladun majalla, Vaakkoilla, kesänavaustapahtumassa. Jos et vielä ehtinyt tai päässyt osallistumaan, niin kesäkalenterista löytyy lisää, tartu tilaisuuteen. Talvi meinasi loppua kesken kauden jo viikolla 12. Vantaassa vesi nousi pelloille ja joutsenet viettivät aikaansa Ali Mattilan kohdalla joessa. Mutta sitten se tuli takaisin, yöpakkaset ja hienot aurinkoiset päivät. Vesikin laski metrillä. Huhtikuun alku oli hienoa ulkoiluaikaa. Vietin Latu-Miilun kanttiinissa pääsiäisviikonlopun, asiakkaitakin kävi, mutta ihmettelimme porukalla missä muut ovat, pelloilla lunta ja hankikanto, metsässäkin olisi hanki kantanut kävelijää. Mutta nyt laitamme kanttiinin kiinni ja lähdemme porukalla hiihtämään, Kiilopäälle viikolla 16. Itse jään vielä varmistamaan, että kaikki lumet tulee hiihdettyä, viikolle 17. Eiköhän sitten ole jo aika siirtyä kesälajeihin, kalenterissa niitä löytyy.. Hyvää kesän alkua kaikille, nähdään tapahtumissa. t.kalevi.

6 6 HYVINKÄÄN LATU ry TOIMINTAKERTOMUS TOIMINTAKAUDELTA Hyvinkään Latu ry:n 59:s toimintavuosi alkoi paukkupakkasilla. Talvi oli kylmä ja runsasluminen. Hiihtokausi oli pitkä ja jatkui huhtikuulle asti. Kesä oli ennätyksellisen lämmin. Latu-Miilu lehti ilmestyi kolme kertaa vuoden aikana sisältäen retkitoimikunnan suunnitteleman toimintakalenterin ja jäsenten kirjoituksia. Latu-Miilu lehden toimittajana on Lauri Huhti, kotisivuja on ylläpitänyt Timo Tuomainen ja tiedottamisesta on vastannut puheenjohtaja Kalevi Kalliomäki. Latu-Miilun kanttiini on toiminut vapaaehtoisten kanttiinipäivystäjien voimin. Kanttiini oli auki Talvi oli ihanteellinen hiihtämiselle. Keväällä oli jopa hankikantoja. Edellisen kesän aikana kaivo kuivui niin, että koko hiihtokauden käyttövesi ja muut tarvikkeet vedettiin viikoittain ahkiolla kaupungista majalle. Huoltoryhmään kuuluivat Kalevi Kalliomäki, Heikki Sanna ja Jukka Eloranta. Toimintakauden aikana Ladun Majalla kävijöitä oli runsaasti. Hyvinkää Latu ry:n taloudellinen tilanne on pysynyt vakaana. Johtokunta ja toimihenkilöt Johtokunta Kalevi Kalliomäki puh.joht. Heikki Sanna varapuh.joht. Jukka Eloranta jäsen Lauri Huhti jäsen, Latu-Miilun lehden toimittaja Reijo Huuskonen jäsen Pentti Leppiaho jäsen Kaarina Moisio jäsen, Ikiliikkujat Timo Tuomainen kotisivut Seija Vuori jäsen Marja-Liisa Vuorio jäsen Merja Lastuvuori Liisa Seppo varajäsen varajäsen, kanttiinivuoron varaukset Jäsenkirjuri Taloudenhoitaja Päivi Vuori Raija Koskinen Toimikunnat Pelastus- ja etsintäpalvelutoimikunta: kokoonkutsuja Heikki Sanna. Jäsenet: Kalevi Kalliomäki, Raija Koskinen, Jaakko Laine, Timo Tuomainen ja Päivi Vuori.

7 7 Retkitoimikunta: kokoonkutsuja Kalevi Kalliomäki. Jäsenet: Lauri Huhti, Reijo Huuskonen, Tarja Kantojärvi (Ikinivel-ryhmä), Pentti Leppiaho, Kaarina Moisio (Ikiliikkujat-vanhusten ulkoiluttaminen), Timo Tuomainen ja Seija Vuori. Tiikerinlenkkitoimikunta: kokoonkutsuja Martti Hovi. Jäsenet: Kalevi Kalliomäki, Merja Lastuvuori, Pauli Partanen, Liisa Seppo ja Lauri Huhti kortistonhoitaja. Majatoimikunta: kokoonkutsuja Liisa Seppo. Jäsenet: Jukka Eloranta, Pirjo Heino, Heikki Moisio, Kaarina Moisio, Tilintarkastajat Klaus Siven varalla Hannele Sanna Riitta-Liisa Surakka varalla Elvi Wilén Uudenmaan latualueen yhdyshenkilöt Yhdyshenkilöt Uudenmaan latualueelle ovat puheenjohtaja ja sihteeri tai johtokunnan valitsemat henkilöt. Jäsenistö yhdistyksen jäsenmäärä oli 618 jäsentä. Vähennystä edelliseen vuoteen on 29 jäsentä. Lapsijäseniä on 54. Hyvinkään Latu ry on muistanut niitä jäseniä joiden syntymäpäivätiedot on ilmoitettu Suomen Latu ry:lle. Onnittelukortit on lähetetty 50 v., 60 v., 70 v., 75 v., 80 v. ja 85 v. jne. merkkipäiviä viettäville jäsenille. Tiedotukset Hyvinkään Ladun toiminnasta on tiedotettu Aamupostissa yhdistykset palstalla torstaisin ja Viikkouutisissa keskiviikkoisin yhdistykset palstalla sekä Latu-Miilu jäsenlehdessä (3). Lisäksi tapahtumakalenteri on näkyvissä Suomen Ladun internet-sivuilla ja Hyvinkään Ladun kotisivuilla SUOMEN LATU Suomen Latu järjesti Hyvinkään Rantasipissä kevätpäivät ja kevätliittokokouksen. Hyvinkään Latu järjesti tilaisuuteen liikunnallista teemalla Yhdessä ulos. Hyvinkään kaupungin tervehdyksen kokoukseen toi kaupunginjohtaja Raimo Lahti. Kevätpäivään osallistuivat Kalevi Kalliomäki (kävely), Lauri Huhti (pyöräily), Timo Tuomainen (sauvakävely), Kaarina Moisio (Ikiliikkujat), Marja-Liisa Vuorio, Reijo Huuskonen, Seija Vuori, Jukka Eloranta, Heikki Sanna ja Pentti Leppiaho sekä kevätliittokokoukseen osallistuivat Kalevi Kalliomäki, Lauri Huhti, Kaarina Moisio, Timo Tuomainen ja Seija Vuori. Suomen Ladun syysliittokokoukseen Vaasassa osallistuivat Kalevi Kalliomäki ja Lauri Huhti.

8 8 Liittokokouksessa päätettiin, että Suomen Ladun teemaa vuonna 2012 on edelleen Yhdessä -tekeminen. Yhdessä teemaa toteutetaan myös Hyvinkään Ladun toiminnassa ja tiedottamisessa. Suomen Ladun jäsenrekisteriä ollaan uusimassa. Hyvinkään Ladun osalta on nimetty jäsenrekisterin pääkäyttäjäksi jäsensihteeri Päivi Vuori ja varalle sihteeri Seija Vuori. Jäsenrekisterin käyttöönotto latuyhdistyksien osalta on vuonna UUDENMAAN LATUALUE Uudenmaan latualueen yhdyshenkilö Heini Varjamo Vantaan Ladusta Hyvinkään Ladusta on osallistutunut latualueen kevätkokoukseen Suomen Ladun toimistossa Timo Tuomainen ja Lauri Huhti. Syyskokoukseen on osallistunut Kalevi Kalliomäki Suomen Ladun toimistossa. OMA TOIMINTA TIIKERIN LENKKIÄ on vetänyt Martti Hovi. Suoritukset kaudelta olivat yhteensä 2549 suoritusta / 83 henkilöä. Suorituksia on edelliseen kauteen verrattuna 269 suoritusta vähemmän. Hiihtosuoritusten määrä väheni 127 suorituksella, pyöräilysuoritukset 103 suorituksella ja kävelysuoritukset 218 suorituksella. Sauvakävelysuoritukset kasvoivat 201 suorituksella. HIIHTO 401 suoritusta / henkilöä 27 PYÖRÄILY 392 suoritusta / henkilöä 26 KÄVELY 543 suoritusta / henkilöä 41 SAUVAKÄVELY 1235 suoritusta / henkilöä 37 Kauden kampanjasta saatu koko tuotto käytetään arvontapalkintona olevan MATKALAHJAKORTIN hankintaan. Voittosumman voi käyttää Suomen Ladun välittämiin matkoihin, myös kaukomatkoihin, Hyvinkään Ladun omiin matkoihin ja Suomen ladun kohteisiin, esim. Kiilopäällä. Lahjakortin arvo määräytyy vuosittain koko kauden aikana tehtyjen suoritusten määrän mukaan. Tiikerin lenkin päätöstilaisuudessa arvotun 254,90 lahjakortin voitti Seppo Helminen. Tiikerinlenkin suorittajista yli 200 suoritusta olivat seuraavilla henkilöillä: 334 Martti Hovi 326 Valma Soini 225 Seppo Helminen 223 Jukka Eloranta 203 Tuula Matara-aho Suosituimmat palautuslaatikot olivat Sveitsin pururata ja Vaivero.

9 9 LATU-MIILUN majan toiminnasta ja viihtyisyydestä ovat vastanneet kanttiinipäivystäjät ja talkooväki. Liisa Seppo on hoitanut kanttiinipäivystysten varauksia ja toiminut majatoimikunnan koolle kutsujana. Kalevi Kalliomäki on hoitanut kanttiiniostot ja toimittanut tarvikkeet majalle. Valma Soini on leiponut pullaa koko hiihtokauden ajan. Lintujen talviruokinta aloitettiin joulukuun alussa ja sitä jatkettiin kevääseen asti. Kanttiinikauden jälkeen maja siivottiin sisältä ja pihat haravoitiin. Kaivoon on asennettu uusi pumppu. Puita kaadettiin ja tehtiin klapeja puuvajaan. Siistimistalkoita on pidetty kaksi kertaa, joihin osallistui yhteensä 21 talkoolaista. Kesähelteillä kaivosta loppui vesi. Onneksemme syksyllä pitkään jatkuneet runsaat vesisateet toivat seuraavaksi syksyllä vettä kaivoon. Maja oli auki hiihtokaudella yhteensä 35 kertaa. Syksyllä kanttiini oli myös auki erilaisten tapahtumien yhteydessä. Kanttiinivuoroilla oli useita eri henkilöitä. Kanttiinivuorolaisten 75 lahjakortin voitti arvonnassa Kalevi Kalliomäki. Majan kanttiinipalveluita käytti kävijää. Kävijöitä oli 330 henkilöä enemmän kuin edellisenä vuonna. Tiedot on poimittu kanttiinin päiväkirjasta Jäsentilaisuudet: Tiikerinlenkin päätöstilaisuus (7) kuvailtapäivä (4), pikkujoulu (5) ja sääntömääräiset kevät- ja syyskokoukset (27). HIIHTOTAPAHTUMIA Laturetkiä järjestettiin kolme ja sukkula-/kuutamohiihtoja kuusi tapahtumaa, joihin osallistujia oli yhteensä 72, lisäystä on edelliseen vuoteen verrattuna 36 osallistujaa. Ylläskartanossa hiihtoviikolla oli mukana 5 henkilöä. Hiihtotapahtumia ovat vetäneet Lauri Huhti, Reijo Huuskonen, Kalevi Kalliomäki, Kaarina Moisio, Seija Vuori ja Timo Tuomainen LUMIKENKÄRETKIÄ järjestettiin viisi kertaa, joihin osallistui yhteensä 55 henkilöä. Lumikenkäretkien vetäjinä olivat Kalevi Kalliomäki ja Timo Tuomainen. LUONTORETKIÄ tehtiin yhteensä 11, joihin osallistui 168 henkilöä. Tiikerinlenkkejä tutuksi sauvakävely tapahtumia oli kuusi, joihin osallistui 63 henkilöä. Osallistujia oli yhteensä 231 mikä on 22 henkilöä enemmän kuin edellisvuonna. Kävely- ja patikkaretkiä ovat vetäneet Reijo Huuskonen Lauri Huhti, Pentti Leppiaho, Kalevi Kalliomäki, Kaarina Moisio ja Timo Tuomainen. PYÖRÄILYKAUSI alkoi pyöräilemällä pääsiäisvalakioille. Uutuutena oli pyöräretki Hirvijärvelle Pentti Leppiahon matkassa. Pyöräretkiä tehtiin 12, joihin osallistui yhteensä 101 henkilöä. Pyöräretkien vetäjinä olivat Kaarina Moisio, Lauri Huhti, Pentti Leppiaho, Kalevi Kalliomäki ja Timo Tuomainen

10 10 MELONTAKAUSI aloitettiin huhtikuun ja päättyi Melontaretkiä tehtiin 6 (37). Retket suuntautuivat: Puumala, Liesjärvi, Hämeenlinna, Espoon Suvisaaristo, Mommilan soutelut ja Hyvinkäämelonta, Hyvinkään Seudun Melojien tapahtuma, johon osallistuimme. Melontaretkiä ovat vetäneet Kalevi Kalliomäki ja Lauri Huhti. Hyvinkään Ladun Yhdessä -tapahtumiin osallistui yhteensä 601 henkilöä mikä on 79 henkilöä enemmän kuin vuonna MUUMI -hiihtokoulu (4 x 2 h). Hiihtokouluun osallistui 16 lasta, jotka olivat 4-7 vuotiaita. Kovista pakkasista huolimatta 10 lasta osallistui joka kerralla. Hiihtokoulu järjestettiin kolmannen kerran Lehtolan majan pihapiirissä. Väliajalla tarjoiltiin hiihtokoululaisille mehua ja pullaa. Muumipeikko vieraili viimeisenä päivänä. Muumi-hiihtokoulun ohjaajina olivat Kaarina Moisio, Timo Tuomainen, Seija Vuori, Lauri Huhti ja Erwin Borremans. Lisäksi apujoukoissa olivat mukana Emmi Parkkila, Marja-Liisa Vuorio, Jannika Vuori, Tommi Raunio ja Tuula Salomäenpää. IKILIIKKUJAT vanhusten ulkoiluttamisryhmä Hyvinkään ladun Ikiliikkujat-ulkoilutustapahtumatoiminta kohdistui kolmeen eri palvelutaloon (=Lepovilla, Mäntykoto ja Veteraanitalo) sekä kolmeen eri vanhainkotiin (=Kaunisto, Sahanmäki ja Paavola). Ulkoilutustapahtumissa oli kerrallaan 6-19 eri ulkoiluttajaa ja ulkoilutettavia oli kohteissa Vuoden aikana kävimme 2-3 kertaa eri vanhainkodissa tai palvelutalossa. Yhteensä viime vuoden aikana ulkoilutettiin 104 henkilöä. Osallistuimme ulkoilutustapahtumillamme Ikäinstituutin Vie vanhus ulos - haastekampanjaan ja saimme palkinnoksi jaksavimpana järjestönä DVD:n, jossa on voimisteluohjelma iäkkäille osat 1, 2, 3. ja kiitoksen mukanaolosta haastekampanjassa Suomen ladun kevätkokouksen yhteydessä, joka pidettiin Hyvinkäällä Rantasipissä, halukkaat kevätkokoukseen osallistujat saivat liittyä Hyvinkään ladun Ikiliikkujat-ryhmän mukana ulkoiluttamaan Veteraanitalon asukkaita. Vanhuksia oli 10 paikalla ja kevätkokousosallistujia 10 sekä 9 Hyvinkään latulaista. Tapahtuma huomioitiin Suomen ladun sunnuntain kevätliittokokouksen yhteydessä, jossa puheenjohtaja Pekka Alanen kertoi osallistuneensa Ikiliikkujat - ulkoilutukseen ja hän piti toimintaa esimerkillisenä toimintana myös muille latuyhdistyksille. Ikiliikkujat- ulkoilutustapahtuman viides toimintavuosi on käynnistymässä ja me toimimme muille hyvinkääläisille sekä valtakunnallisille järjestöille hyvänä esimerkkinä vapaaehtoistyöstä.

11 11 IKINIVEL-PIIRI nivelystävällinen liikunta Hyvinkään nivelpiiri/ikinivel: vertaisohjaaja Tarja Kantojärvi organisoi yhdessä Hyvinkään Ladun kanssa kahdeksan tapahtumaa, joihin osallistui yhteensä 67 henkilöä. JOHTOKUNTA on pitänyt 11 johtokunnan kokousta. Johtokunnan kokouksissa oli yhteensä 74 osallistumista ja 35 poissaoloa. VUOSIKOKOUKSIA on ollut 2 (27). RETKITOIMIKUNTA on pitänyt kolme kokousta (18). Turvallisuussuunnitelmat on tehty jokaiseen Hyvinkään Ladun järjestämään tapahtumaan. MAJATOIMIKUNTA on pitänyt yhden kokouksen. 27. SUOMI MELOO-tapahtuma. Hyvinkään Latu oli mukana 11 melojan joukkueella. Kapteenina toimi Lauri Huhti. SUOMI MELOO tapahtumaan järjestettiin suunnittelukokous ja auton pakkaus. Melonnan jälkeen oli tavaroiden purkaus ja kanoottien huolto sekä saunailta. PELASTUS- JA ETSINTÄPALVELUTOIMIKUNTA VAPEPA 2011 hälytykset: 36 hälytystehtävää, joista 8 valmiushälytystä. Etsintöjä 22. KOULUTUS Suomen Ladun koulutus Uusille toimijoille - järjestökoulutukseen on osallistunut Marja-Liisa Vuorio. Vapaaehtoinen pelastuspalvelu: Liikenteenohjauskurssi Timo Tuomainen ja Maastoetsintäharjoitus Raija Koskinen. YHTEISTYÖ Yhteistyö Hyvinkään kaupungin kanssa on jatkunut hyvin. Olemme osallistuneet Valtakunnalliseen pyöräviikkoon ja samalla Hyvinkää - Riihimäki pyöräilytapahtumaan järjestämällä pyöräilytapahtumia. Hyvinkään kaupungin hanke Askel hyvään liikkumiseen Liikkumisen ohjuksen kehittäminen Hyvinkäällä projektiryhmään on Hyvinkään Ladun edustajana osallistunut Antero Naskila. Latu Miilun palveluita ovat käyttäneet mm. Härkävehmaan, Puolimatkan ja Martinkoulu. Hyvinkään latu on ollut mukana Hyvinkään Expert-hiihto, Monnin hiihto ja Ruskaretki tapahtumissa pitämällä Latu-Miilun majaa auki. Reumayhdistys, Hyvinkään Erämatkat Oy ja Tunturikerho Kuokte on

12 12 saanut käyttää Latu-Miilun majaa omassa toiminnassaan tukikohtana kerran tai kaksi kuluvan vuoden aikana. Järvenpään Latu on osallistunut Hyvinkään Ladun Isänpäiväretkelle 22 osallistujan joukolla. Muuhun yhteistyöhön osallistumiset Vehkojan palloiluhalli: TUL kuntokampanja startti. Kaarina Moisio osallistui Hyvinkään kaupunki järjestänyt liikunta- ja nuorisoyhdistysten tapaaminen. Kalevi Kalliomäki on osallistunut Vantaan Heurekassa Valtakunnallinen ulkoiluseminaari, Sulka2- raportin julkaiseminen. Kalevi Kalliomäki osallistui. LOPUKSI Hyvinkään Latu ry on tulevaisuudessa merkittävien haasteiden edessä. Muutosta ja uudistumista pitää tapahtua. Jäsenpalvelun tulee olla toimiva, mutta miten aktivoidaan vapaaehtoisia toimijoita lisää ja mitkä ovat toimintamuodot ja -mahdollisuudet? Hyvinkään Latu ry:n järjestämät ulkoilutapahtumat ovat pääsääntöisesti maksuttomia ja suunnattu kaikille niille, jotka ovat kiinnostuneet liikkumaan YHDESSÄ ulkona.

13 13 KESÄKALENTERI Touko-elokuu 2012 Tervetuloa Hyvinkään Ladun järjestämille pyörä-, patikka-, melontaretkille ja muihin tapahtumiin! Tilaisuudet ovat jäsenyydestä riippumatta avoimia kaikille ja useimmiten maksuttomia. Oheisessa kalenterissa on myös joitakin muiden yhteisöjen järjestämiä tapahtumia. Tapahtumien vetäjien puhelinnumerot löytyvät joko tapahtumatiedoista tai johtokunnan yhteystiedoista. Soittele, kun haluat lisätietoa! Vetäjä saattaa sairastumisesta tai muusta syystä vaihtua tai tulla muita muutoksia. Aamupostin Yhdistykset-palsta torstaisin sekä Hyvinkään Viikkouutisten Yhdistykset-palsta keskiviikkoisin kertoo ajankohtaisen tilanteen. Lisätietoja myös sekä kuvia toiminnastamme kotisivullamme TOUKOKUU Ke 2.5. Su 6.5. Ma 7.5. Ke 9.5. TIIKERINLENKIN KAUDEN AVAUSPYÖRÄILY. Lähtö Hitsaajat-patsaalta klo 18. Ridasjärven lenkki. Matka n. 30 km. Tiedustelut Kaarina Moisio, p Uudenmaan Latualueen ELÄMYSPASSITAPAHTUMA Vaakkoilla. Helsingin Ladun järjestämä kesäkauden avaus. Mukaan tarvitset retkivarustuksen, eväät ja saunakamppeet. Lähtö Aleksis Kivenkadun P-paikalta klo 9 kimppakyydein. Tiedustelut Kalevi Kalliomäki, p Tiikerinlenkki tutuksi PYÖRÄRETKI Erkylän linkkitornille. Matka n. 25 km. Lähtö Hitsaajat-patsaalta klo 18. Tiedustelut Lauri Huhti, p Tiikerinlenkki tutuksi PYÖRÄRETKI Herusiin/Noppoon. Matkalla poiketaan tutustumaan Vittorio Gianninin polkupyörämuseoon Hyvinkäänkylässä. Matka n. 30 km. Lähtö Hitsaajat-patsaalta klo 18. Tiedustelut Timo Tuomainen, p

14 14 Ke 9.5. IKINIVEL pyöräretki Vittorio Gianninin polkupyörämuseoon Hyvinkäänkylässä. Lähtö Hitsaajat-patsaalta klo 18. Matka n. 10 km. Tiedustelut Tarja Kantojärvi, p To Tiikerinlenkki tutuksi PYÖRÄRETKI Kytäjälle. Matka n. 25 km. Lähtö Hitsaajat-patsaalta klo 18. Tiedustelut Kalevi Kalliomäki, p Pe Tiikerinlenkki tutuksi PYÖRÄRETKI Kaukas/Huikkoon. Matka n. 30 km. Lähtö Hitsaajat-patsaalta klo 18. Tiedustelut Pentti Leppiaho, p La Kansallisen pyöräilypäivän PYÖRÄRETKI Arolampi/Riihimäki. Matka n. 30 km. Lähtö Hitsaajat-patsaalta klo 14. Tiedustelut Timo Tuomainen, p La HYVINKÄÄN LÄPIMELONTA Hyvinkään Seudun Melojat, Pasi Aaltonen, p Hyvinkään Ladun kanoottien varaukset Kalevi Kalliomäki, p Su ÄITIENPÄIVÄN PERINTEINEN KESÄNAVAUSPATIKKA Usmissa nuotiokahveineen. Evästä ja muki reppuun. Lähtö Latu-Miilusta, Usmintie 303, klo 10. Retken kesto n. 3 tuntia. Tiedustelut/opastus Kalevi Kalliomäki, p La TALKOOT LATU-MIILUSSA. Siivotaan ympäristöä ja majaa klo 10 alkaen. Keittoa ja kahvitarjoilua. Su MELONTAPÄIVÄ, lähtö klo 9 Kalevilta, Nummenkärjentie 2. Osanottomaksu. Kanoottien varaukset Kalevi Kalliomäki, p Su IKINIVEL retki Petkelsuolle, kimppakyydein Aleksis Kivenkadun P-paikalta klo 12. Tiedustelut Tarja Kantojärvi, p La IKILIIKKUJAT ulkoilutamme Hyvinkään palvelu- ja vanhainkotien asukkaita klo 10. Tiedustelut ja ilmoittautuminen Kaarina Moisio, p Su PYÖRÄRETKI Nurmijärven Myllykoskelle. Matka 40 km. Lähtö Hitsaajat-patsaalta klo 10, säävaraus. Tiedustelut Pentti Leppiaho, p

15 15 KESÄKUU Su 3.6. MELONTAPÄIVÄ, lähtö klo 8 Kalevilta, Nummenkärjentie 2. Osanottomaksu, kanoottien varaukset Kalevi Kalliomäki, p SUOMI MELOO Petäjävesi Laukaa. Hyvinkään Ladun joukkue jälleen mukana, tiedustelut ja ilmoittautumiset Lauri Huhti, p Su PYÖRÄRETKI Kalkkilammen lehtoon Tikankontteja katsomaan. Edellisiin kesiin verrattuna retki pyöräillään nyt viikkoa aiemmin, joten toiveissa on nähdä kukat täydessä loistossaan. Matka n. 45 km, eväät ja juotavaa sekä pikkurahaa mukaan. Lähtö klo 10 ABC n terassilta. Tiedustelut Timo Tuomainen, p La IKILIIKKUJAT ulkoilutamme Hyvinkään palvelu- ja vanhainkotien asukkaita klo 10. Tiedustelut ja ilmoittautuminen Kaarina Moisio, p Su Retki LIESJÄRVEN KORTENIEMEEN, jossa mahdollisuus osallistua Luonnonkukkapäivän kukkaretkeen klo 11. Lähtö Aleksis Kivenkadun P-paikalta klo 9, osanottomaksu. Tiedustelut Kalevi Kalliomäki, p SUOMEN LADUN LEIRIPÄIVÄT Enonkoskella. Lisätiedot Latu & Polku-lehdessä. Yhdistys maksaa osallistujien kilpailumaksut. Ilmoittautumiset kilpailuihin 8.6. mennessä Kalevi Kalliomäki, p

16 16 HEINÄKUU La IKILIIKKUJAT ulkoilutamme Hyvinkään palvelu- ja vanhainkotien asukkaita klo 10. Tiedustelut ja ilmoittautuminen Kaarina Moisio, p Su MOMMILANJÄRVEN SOUTELUT melomme Oitista Mommilanjärven kilpailukeskukseen seuraamaan soututapahtumaa, kokopäiväretki, osanottomaksu. Lähtö klo 8 Kalevilta, Nummenkärjentie 2. Tiedustelut ja kanoottien varaukset Kalevi Kalliomäki, p MELONTAVIIKONLOPPU Padasjoella, Päijänteen kansallispuistossa, kohteena Kelvene. Lähtö klo 8 Nummenkärjentie 2. Osanottomaksu. Tiedustelut, opastus ja kanoottien varaukset Kalevi Kalliomäki, p ELOKUU Su 5.8. MELONTAPÄIVÄ lähtö klo 8 Kalevilta, Nummenkärjentie 2. Kokopäiväretki, osanottomaksu. Kanoottien varaukset Kalevi Kalliomäki, p Su IKILIIKKUJAT ulkoilutamme Hyvinkään palvelu- ja vanhainkotien asukkaita klo 10. Tiedustelut ja ilmoittautuminen Kaarina Moisio, p PATIKKAVIIKONLOPPU ILOMANTSISSA, kohteena Suomen vanhin retkipolku Taitajan taival Mekrijärveltä Petkeljärven kansallispuistoon, matka n. 32 km. Kokoontuminen Ilomantsin vesitornilla lauantaina klo 9, omat kyydit. Majoitustiedusteluihin vastaa sekä ilmoittautumisia ottaa vastaan Reijo Huuskonen, p Su PYÖRÄRETKI Kytäjä/Herunen, lähtö Aleksis Kivenkadun P-paikalta klo 12. Juotavaa ja uimakamppeet mukaan. Tiedustelut Timo Tuomainen, p RETKIVIIKKO AKUMAJALLA, katso erillinen ilmoitus tässä lehdessä. Vapaita paikkoja voi tiedustella asti Kalevilta, p

17 17 AKUMAJALLE vko 35 / Hyvinkään Latu järjestää viikon Akumajalla ruskan kynnyksellä, vielä kesä keleissä. Viikko tehdään ns. omakustanteisena, eli yhdistys ei osallistu kustannuksiin, eikä ota voittoa tapahtumasta. Yhteiskuljetusta emme järjestä, viikko alkaa ja loppuu Suomen Latu Kiilopäältä, Kiilopääntie 620 Saariselkä. Sinne pääsee bussilla, junabussilla, lentäen Ivaloon, ja omalla autolla. Näitä autoja käytämme kuljetukseen Akumajalle ja takaisin. Junabussi Rovaniemeltä saapuu Kiilopäälle n. klo 12, joten paikalla voi lounastaa, jonka jälkeen aloitamme matkan kohti Akua. Viikon vuokra on e 870,- mikä jaetaan osallistujien kesken, eli on osallistumismaksu. Autoille maksetaan kilometrikorvaus kimppakyyti periaatteella. Vuodepaikkoja Akumajalla on 11 petiä ja yksi sohva. Teltassa voi myös yöpyä pihapiirissä ja käyttää majan palveluita. Telttapaikan maksu on puolet petipaikan maksusta. Tällä hetkellä petipaikkoja on jäljellä 3/11 ja telttailijoita on yksi, eli vielä mahtuu. Tällä osanottomäärällä petipaikan hinta on e 96 ja teltta e 48. Päiväkävijöiltä ja muilta ohikulkijoilta veloitamme vähintään kennelin. Kimppakyytimaksu on yhdistyksen nykyisin käytössä olevalla korvauksella (snt 40 ) / e 42 edestakaisin. Kimppakyytimaksua tarkennamme paikan päällä sopimuksen mukaan, eli voi olla alempikin. Ilmoittautumisia otamme vastaan asti ja osanottomaksusta lähetämme pankkisiirron, eräpäivä Tiedusteluihin vastaa ja ilmoittautumisia vastaanottaa Kalevi Kalliomäki, p , tai

18 SUOMI MELOO-KANOOTTIVIESTI PETÄJÄVESI LAUKAA Suomi Meloo -viesti kiertelee tällä kertaa Keski-Suomen vesireiteillä. Lähdemme liikkeelle Petäjävedeltä Vanhan Vitosen reittiä Jämsän kautta Päijänteelle, jonne päästyämme käännämme kokat kohti Jyväskylää. Täältä jatkamme Leppäveden kautta Laukaalle ja edelleen Keiteleelle, jossa käännymme kohti itää ja Konneveden vesistöjä. Viesti päättyy Laukaalle. Melajuhlapaikkana on tällä kertaa Iisvesi, jonne saavumme keskiviikkona Melontaosuuksia reitille mahtuu 29, joiden pituus vaihtelee 10 ja 30 km välillä. Tavallisimmillaan osuus on sellaiset km pitkä ja aikaa siihen käytetään 4 5 tuntia. Hyvinkään Latu meloo viestin pääosin kaksikoilla. Joukkueella on käytettävissään nopeakulkuinen Star-kaksikko, joten toisinaan tuo johtokajakista määrätty vauhti saattaa tuntua sangen rauhalliselta. Joukkueessa on myös kokenutta melojakaartia, eli vähemmälläkin melontakokemuksella uskaltaa mukaan joukkueeseen. Lauri Huhti on lupautunut jälleen HL joukkueen kippariksi, joten hän on valmis vastaamaan mahdollisiin kyselyihin sekä ottamaan vastaan ilmoittautumiset numerossa , tai sähköpostilla Yhteydenottoasi kaivataan mennessä. Mikäli koko viikon urakoiminen ei aikatauluihisi sovi, otamme myös melojia osalle viikosta. Kokoonnumme ensi kertaa 5.5. sopimaan melontaviikon asioista sekä harjoitusmelonnoista. Tervetuloa mukaan Hyvinkään Ladun melontajoukkueeseen.

19 19 M E L O N T A A S I A A Hyvinkään Latu omistaa tätä nykyä neljä kanoottia. Niitä käytetään ensisijaisesti yhdistyksen omissa tapahtumissa. Voit ilmoittautuessasi varata kanootin käyttöösi tapahtuman ajaksi maksutta. Jäsenet voivat kuitenkin varata kanootteja omiin melontoihinsa seuraavin hinnoin: Yksikkö 10 vrk, 40 vk / kaksikko 20 vrk, 80 vk. Vuokraushinta sisältää kanootin varusteineen/ melat, melontaliivit ja aukkopeitteet kajakkeihin. Kalusto: Latu-Lady/ merikajakkiyksikkö Mari, kahdella lastitilalla kumiluukuin Latu-Lempi/ merikajakkikaksikko Unalaska II, retkikaksikko tavaraa-aukolla ja kahdella lastitilalla kumiluukuin Latu-Welho/ merikajakkikaksikko Star, nopeakulkuinen kevyt kaksikko kahdella kansitilalla kumiluukuin Latu-Lyyli/ inkkari, lasikuituinen kahden hengen avokanootti retkeilyyn Lisäksi on käytettävissä: suojakäsineitä 1 pari, yksi melontapusero (s) vedenpitävä, varustesäkki 7 kpl, vedenp., eri kokoja, heittomallinen pelastusköysi 1 kpl. Varaukset Kalevilta p , PERÄKÄRRY kanoottien (ja muutakin) kuljetusta varten Yhdistyksellä on PERÄKÄRRY lähinnä kanoottien kuljetusta varten. Se on varustettu irrotettavalla kanoottien kuljetustelineellä, joten sitä voi käyttää muihinkin kuljetuksiin. PERÄKÄRRYN kokonaispaino on 750 kg, kantavuus 500 kg; lavakoko 150x300 cm. PERÄKÄRRYÄ vuokrataan hintaan 20 / vrk tai sopimuksen mukaan. Tiedustelut Kalevilta kuten yllä.

20 20 TIIKERIN LENKKI: kausi Kävely ja sauvakävely koko kauden punaiset laatikot Pyöräily touko-elokuussa : vihreät laatikot Hiihto hiihtokauden puitteissa: punaiset laatikot Suorituskortteja (10 senttiä/kpl) myyvät paikalliset R-kioskit ja monet yksityiset kioskit. Kortteja saa jättää laatikoihin yhden suorituksen verran vuorokaudessa. Kauden jälkeen seuraa palkintoarvonta. Pääpalkinnon arvo riippuu suoritusten määrästä (määrä x kortin hinta); se on lahjakortti Suomen Ladun matkakohteeseen. Tiedustelut Martti Hovi, , Lauri Huhti , Kalevi Kalliomäki

21 21 JOHTOKUNTA v Kalevi Kalliomäki Nummenkärjentie 2, Hyvinkää puheenjohtaja puh. Heikki Sanna Martinkatu 12 C 21, Hyvinkää varapuheenjohtaja puh. Seija Vuori sihteeri Jukka Eloranta Reijo Huuskonen Lauri Huhti tiedottaja Pentti Leppiaho Kaarina Moisio Timo Tuomainen kotisivut Liisa Vuorio Kirjavantolpankatu 2 A 6, Hyvinkää puh , Väinölänkatu J, Hyvinkää puh , Kansankatu 29 B, Hyvinkää puh , Vaiveronkatu C 22, Hyvinkää puh , , Helenenkatu 9 B 23, Hyvinkää puh , Pohjoinen Puistokatu 6 A 9, Hyvinkää puh , Kirjavantolpankatu 2 A 6, Hyvinkää , Pikkukalliontie 1, Hyvinkää puh ,

Käy katsomassa Suomen/ Hyvinkään Ladun toiminnasta myös internet-osoitteissa www.hyvinkaanlatu.sportti.info,

Käy katsomassa Suomen/ Hyvinkään Ladun toiminnasta myös internet-osoitteissa www.hyvinkaanlatu.sportti.info, 3 LATU-MIILU 1/2011 * UUTTAVUOTTA LATULAISET... 4 * T A L V I KA L E N T E R I 7 * HIIHTOVIIKKO YLLÄKSELLÄ 12 * LATUMIILU AUKI 15 * HL JOHTOKUNTA 16 * TIIKERINLENKKI 18 Latu-Miilu on Hyvinkään Ladun jäsenlehti,

Lisätiedot

LATU-MIILU 1/2012. Kuvia ja lisätietoja Hyvinkään Ladun toiminnasta internet-osoitteissa www.hyvinkaanlatu.sportti.info.

LATU-MIILU 1/2012. Kuvia ja lisätietoja Hyvinkään Ladun toiminnasta internet-osoitteissa www.hyvinkaanlatu.sportti.info. 3 LATU-MIILU 1/2012 * PUHEENJOHTAJAN TERVEISET 4 * AKUMAJALLE 6 * LATU-MIILU AUKI 7 * TALVIKALENTERI 8 * TIIKERINLENKKI 14 * KEVÄTKOKOUS 15 * HL JOHTOKUNTA 16 * ELÄMYSPASSI 18 Latu-Miilu on Hyvinkään Ladun

Lisätiedot

Käy katselemassa latuinfoa myös Hyvinkään Ladun nettiosoitteessa www.hyvinkaanlatu.sportti.info.

Käy katselemassa latuinfoa myös Hyvinkään Ladun nettiosoitteessa www.hyvinkaanlatu.sportti.info. 2 LATU-MIILU 2/2011 Puheenjohtajan tervehdys 3 Suomi Meloo 4 Toimintakertomus 5 KESÄKALENTERI 11 Kiilopäälle 2012 15 Martinan mietteitä 16 Tiikerinlenkki 18 Melomaan 19 Ikinivel Petkelsuolla 20 Johtokunta

Lisätiedot

LATU-MIILU 1/2014. Kuvia ja lisätietoja Hyvinkään Ladun toiminnasta internet-osoitteissa www.hyvinkaanlatu.sportti.info.

LATU-MIILU 1/2014. Kuvia ja lisätietoja Hyvinkään Ladun toiminnasta internet-osoitteissa www.hyvinkaanlatu.sportti.info. 3 3 LATU-MIILU 1/2014 * PUHEENJOHTAJAN TERVEISET 4 * LATU-MIILU 6 * TALVIKALENTERI 7 * KIILOPÄÄLLÄ JOULUKUUSSA 2013 12 * KIILOPÄÄLLE HUHTIKUUSSA 2014 13 * LASTEN HIIHTOKOULU 14 * TIIKERINLENKKI 15 * HL

Lisätiedot

LATU-MIILU 2/2014 TIIKERINLENKKI

LATU-MIILU 2/2014 TIIKERINLENKKI 2 LATU-MIILU 2/2014 Tiikerinlenkki 3 Puheenjohtajan tervehdys 4 Ruskan taikaa 5 Kansallispuistopatikoita 6 Melonta-asiaa 7 KESÄKALENTERI 8 Suomi Meloo 11 Toimintakertomus 12 Johtokunta 18 Toimikunnat 19

Lisätiedot

LATU-MIILU 3/2012. Käy katselemassa latuinfoa myös Hyvinkään Ladun nettiosoitteessa www.hyvinkaanlatu.sportti.info.

LATU-MIILU 3/2012. Käy katselemassa latuinfoa myös Hyvinkään Ladun nettiosoitteessa www.hyvinkaanlatu.sportti.info. 3 LATU-MIILU 3/2012 Puheenjohtajan tervehdys 4 Ulkoilu elämäntavaksi 6 SYYSKALENTERI 7 Tiikerinlenkki 12 Kiilopään hiihtoviikko 13 Johtokunta 16 Elämyspassi 18 Kuvat; 2011 Miilunpatikka 1 2011 Isänpäivän

Lisätiedot

LATU-MIILU 2/2015 Puheenjohtajan tervehdys 4 Kiilopäällä 6 RETKIKALENTERI 10 Syyskokous 16 Kymmenen tikkua laudalla 17 Toimintakertomus

LATU-MIILU 2/2015 Puheenjohtajan tervehdys 4 Kiilopäällä 6 RETKIKALENTERI 10 Syyskokous 16 Kymmenen tikkua laudalla 17 Toimintakertomus 3 LATU-MIILU 2/2015 Puheenjohtajan tervehdys 4 Kiilopäällä 6 RETKIKALENTERI 10 Syyskokous 16 Kymmenen tikkua laudalla 17 Toimintakertomus 19 Ikiliikkujat 25 Johtokunta/toimikunnat 26 Latu-Miilu on Hyvinkään

Lisätiedot

LATU-MIILU / LADUN MAJA

LATU-MIILU / LADUN MAJA LATU-MIILU / LADUN MAJA 2 Usmintie 303 / Usmin reitti Avoinna hiihtokaudella la su, klo 10 15 hiihtolomaviikolla (vk 8) joka päivä Puh. 0400 379 529 (aukioloaikoina) Lumikenkiä vuokrattavissa aukioloaikoina.

Lisätiedot

Käy katselemassa latuinfoa myös Hyvinkään Ladun nettiosoitteessa www.hyvinkaanlatu.sportti.info.

Käy katselemassa latuinfoa myös Hyvinkään Ladun nettiosoitteessa www.hyvinkaanlatu.sportti.info. 3 LATU-MIILU 3/2013 Puheenjohtajan tervehdys 4 Suomi Meloo 2013 6 SYYSKALENTERI 10 Tiikerinlenkki 15 Kiilopäälle 2013 16 Johtokunta 17 Latu-Miilu on Hyvinkään Ladun jäsenlehti, joka ilmestyy kolme kertaa

Lisätiedot

LATU MIILU / Ladun Maja

LATU MIILU / Ladun Maja LATU MIILU / Ladun Maja Usmintie 303 / Usmin reitti Avoinna hiihtokaudella la su, klo 10 15 hiihtolomaviikolla ( vko 8 ) joka päivä Lumikenkiä vuokrattavissa, p. 0400379529 (aukioloaikana) www.hyvinkaanlatu.sportti.info

Lisätiedot

Käy katselemassa latuinfoa myös Hyvinkään Ladun nettiosoitteessa www.hyvinkaanlatu.sportti.info.

Käy katselemassa latuinfoa myös Hyvinkään Ladun nettiosoitteessa www.hyvinkaanlatu.sportti.info. 1 2 LATU-MIILU 3/2011 Puheenjohtajan tervehdys 3 Minustako meloja 5 Kiilopäälle 2012 8 SYYSKALENTERI 9 Liikunnan riemuja 14 Johtokunta 16 Lapin Lumous 17 Tiikerinlenkki 18 Latu-Miilu on Hyvinkään Ladun

Lisätiedot

LATU-MIILU / LADUN MAJA

LATU-MIILU / LADUN MAJA LATU-MIILU / LADUN MAJA 2 Usmintie 303 / Usmin reitti Avoinna hiihtokaudella la su, klo 10 15 hiihtolomaviikolla (vk 8) joka päivä Puh. 0400 379 529 (aukioloaikoina) Lumikenkiä vuokrattavissa aukioloaikoina.

Lisätiedot

... yhdessä... TOIMINTASUUNNITELMA

... yhdessä... TOIMINTASUUNNITELMA TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2015... yhdessä... JYVÄSKYLÄN LATU RY TOIMINTASUUNNITELMA TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2015 1. YLEISTÄ Jyväskylän Ladun tavoitteena on edistää kaiken ikäisten kuntoa ja terveyttä,

Lisätiedot

Puheenjohtajan tervehdys 4 Yhdistyksen syyskokous 6 SYYSKALENTERI 8 Ulko-Tammion retki 13 Johtokunta 17 Toimikunnat 18

Puheenjohtajan tervehdys 4 Yhdistyksen syyskokous 6 SYYSKALENTERI 8 Ulko-Tammion retki 13 Johtokunta 17 Toimikunnat 18 3 LATU-MIILU 3/2014 Puheenjohtajan tervehdys 4 Yhdistyksen syyskokous 6 SYYSKALENTERI 8 Ulko-Tammion retki 13 Johtokunta 17 Toimikunnat 18 Latu-Miilu on Hyvinkään Ladun jäsenlehti, joka ilmestyy kolme

Lisätiedot

... yhdessä... TOIMINTASUUNNITELMA

... yhdessä... TOIMINTASUUNNITELMA 1 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014... yhdessä... JYVÄSKYLÄN LATU RY TOIMINTASUUNNITELMA 2 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 1. YLEISTÄ Jyväskylän Ladun tavoitteena on edistää kaiken ikäisten kuntoa ja

Lisätiedot

LATU-MIILU 2/2016. Puheenjohtajan tervehdys 4 Toimintakertomus 8 RETKIKALENTERI 10 SL jäsenviikot 22 Syyskokous 28 Johtokunta/toimikunnat 29

LATU-MIILU 2/2016. Puheenjohtajan tervehdys 4 Toimintakertomus 8 RETKIKALENTERI 10 SL jäsenviikot 22 Syyskokous 28 Johtokunta/toimikunnat 29 3 LATU-MIILU 2/2016 Puheenjohtajan tervehdys 4 Toimintakertomus 8 RETKIKALENTERI 10 SL jäsenviikot 22 Syyskokous 28 Johtokunta/toimikunnat 29 Latu-Miilu on Hyvinkään Ladun jäsenlehti, joka ilmestyy kaksi

Lisätiedot

Kemin Latu on Suomen Ladun alaisuudessa toimiva jäsenyhdistys.

Kemin Latu on Suomen Ladun alaisuudessa toimiva jäsenyhdistys. 20.2.2017 KEMIN LATU ry. Jäsentiedote 2017 62 toimintavuosi Ulkoile hyvässä seurassa Kemin Latu on Suomen Ladun alaisuudessa toimiva jäsenyhdistys. Suomen Ladun jäsenenä pääset mukaan tapahtumiin, kursseille

Lisätiedot

Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston toimintakertomus vuodelta 2008

Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston toimintakertomus vuodelta 2008 Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston toimintakertomus vuodelta 2008 YLEISTÄ Vuosi 2008 oli Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston 32. toimintavuosi. Ammattiosastomme toiminta on ollut jälleen kuluneena

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2012.... yhdessä...

TOIMINTASUUNNITELMA 2012.... yhdessä... 1 TOIMINTASUUNNITELMA 2012... yhdessä... 2 JYVÄSKYLÄN LATU RY TOIMINTASUUNNITELMA v. 2012 YLEISTÄ Jyväskylän Ladun tavoitteena on edistää kaiken ikäisten kuntoa, vireyttä ja terveyttä Suomen Ladun teeman

Lisätiedot

IITIN LATU RY. Yhdistyksen jäsenmäärä oli vuoden lopussa. 304. Jäsenmäärä on pysynyt vakaana. Uusia jäseniä on tullut ja vanhoja jäänyt pois,

IITIN LATU RY. Yhdistyksen jäsenmäärä oli vuoden lopussa. 304. Jäsenmäärä on pysynyt vakaana. Uusia jäseniä on tullut ja vanhoja jäänyt pois, IITIN LATU RY TOIMINTAKERTOMUS 1.1.2009-31.12.2009 1. YLEISTÄ Vuosi 2009 oli yhdistyksen 22. toimintavuosi. Tänäkin vuonna liikuntaa harrastettiin monipuolisesti, ja perinteiset Muumihiihto- ja metsämörrikoulut

Lisätiedot

Kokkolan Latu ry. Jäsentiedote II/2016. www.kokkolanlatu.fi facebook.com/kokkolanlatu *********************************************************

Kokkolan Latu ry. Jäsentiedote II/2016. www.kokkolanlatu.fi facebook.com/kokkolanlatu ********************************************************* Kokkolan Latu ry Jeriksen lomaosakkeen Kokkolan Ladun viikot 2016 Viikot 31, 37, 43 ja 49 haettava 31.5.2016 mennessä. Jos useampi hakija samalle viikolle, arvotaan viikon saaja. Vko 25 vielä myös saatavilla

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN LATU JÄSENTIEDOTE 2015

SAARIJÄRVEN LATU JÄSENTIEDOTE 2015 SAARIJÄRVEN LATU JÄSENTIEDOTE 2015 HYVÄÄ LIIKUNTAVUOTTA 2015 Saarijärven Ladun 47. toimintavuosi on alkamassa. Nyt näyttää siltä, että tulossa on jälleen luminen oikea talvi. Vuosi sitten näytti aivan

Lisätiedot

HYVINKÄÄN LATU RY:N JÄSENLEHTI

HYVINKÄÄN LATU RY:N JÄSENLEHTI Latu-miilu HYVINKÄÄN LATU RY:N JÄSENLEHTI 2/2017 Latu-Miilu 1977-2017 40 Kutsu Hyvinkään Latu kutsuu jäseniään ja ystäviään juhlimaan Hyvinkään 100-vuotisjuhlaa, Latu-Miilun ulkoilumajan 40-vuotisjuhlaa

Lisätiedot

... yhdessä... TOIMINTASUUNNITELMA

... yhdessä... TOIMINTASUUNNITELMA TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2016... yhdessä... JYVÄSKYLÄN LATU RY TOIMINTASUUNNITELMA TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2016 1. YLEISTÄ Jyväskylän Ladun tavoitteena on edistää kaiken ikäisten kuntoa ja terveyttä,

Lisätiedot

Jäsentiedote 1/2015. Kuva Pertti Tiuttu.

Jäsentiedote 1/2015. Kuva Pertti Tiuttu. Jäsentiedote 1/2015 Kuva Pertti Tiuttu. HUITTISTEN LATU JA POLKU RY. perustettu 1976 Pankkiyhteydet: FI69 11193000052670 (Nordea) FI80 50590040008590 (OP) FI95 44561040010091 (SP) Toimihenkilöt vuonna

Lisätiedot

SR ry. Jäsentiedote 2/2011

SR ry. Jäsentiedote 2/2011 Jäsentiedote 2/2011 Tervehdys, Sipoon ressu! Syksy on alkanut, niin myös aktiivinen reserviläistoiminta yhdistyksessämme. Tiedossa onkin paljon erilaista reserviläistoimintaa hyvässä porukassa. Tässä tiedotteessa

Lisätiedot

LATTOMERI 2/2009. Lattomeren Kyläyhdistys ry 2/2009

LATTOMERI 2/2009. Lattomeren Kyläyhdistys ry 2/2009 LATTOMERI :n sääntömääräinen Lattomeren koululla keskiviikkona 4.11.2009 klo 18.00 Käsitellään sääntöjen määräämät asiat. Kahvitarjoilu. TERVETULOA! Länsi-Porin seurakunnan perhekerho Lattomeren kirkko

Lisätiedot

1(5) SF- CARAVAN YDIN-HÄME RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA YLEISTÄ

1(5) SF- CARAVAN YDIN-HÄME RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA YLEISTÄ 1(5) SF- CARAVAN YDIN-HÄME RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2012 1. YLEISTÄ SF-Caravan Ydin-Häme ry on perustettu Tuusulassa 19.11.2011 Kantele Caravan nimellä. Patentti- ja rekisterihallituksen yhdistysrekisteriin

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN LATU JÄSENTIEDOTE

SAARIJÄRVEN LATU JÄSENTIEDOTE SAARIJÄRVEN LATU JÄSENTIEDOTE 2013 HYVÄ JÄSENEMME Talvipäivän seisaus ja joulukiireet ovat takana. Mieli halajaa tämän vuoden ulkoiluhaasteisiin. Varmaankin useimmilla Ladun jäsenillä on tapana huipentaa

Lisätiedot

Ilmoittaudu ja tule mukaan!

Ilmoittaudu ja tule mukaan! Suomen Ladun 54. Leiripäivät Vantaan Hakunilassa Ilmoittaudu ja tule mukaan! Tule hetkeksi, päiväksi tai koko viikonlopuksi pelaamaan, kisaamaan, osallistumaan ja rentoutumaan, tule lauantai-iltana tanssimaan

Lisätiedot

TERVEHDYS YHDISTYKSEMME JÄSENET!

TERVEHDYS YHDISTYKSEMME JÄSENET! 3 TERVEHDYS YHDISTYKSEMME JÄSENET! Edellinen toimintavuosi oli meille monella tapaa yhteistyön vuosi. Järjestimme itse tapahtumia, joissa kumppanina oli muita organisaatioita avustamassa tai sitten me

Lisätiedot

Melontaretket Aurajoella Aurajokimelonta 20 vuotta! 2011 2.-3.7. 29.5. 27.8. YÖMELONTA AURAJOKIMELONTA KEVÄTMELONTA Aurajoen opastuskeskus Myllärintalo avoinna 1.6.-31.8.2011, talviaikaan tilauksesta Tervetuloa!

Lisätiedot

KAUHANOJAN - HATTULAN - JOENPERÄN - SIEPPALAN TIEDOTUSLEHTI PAJASANOMAT 1 /2012

KAUHANOJAN - HATTULAN - JOENPERÄN - SIEPPALAN TIEDOTUSLEHTI PAJASANOMAT 1 /2012 KAUHANOJAN - HATTULAN - JOENPERÄN - SIEPPALAN TIEDOTUSLEHTI TALVEN TAIKAA PAJASANOMAT 1 /2012 Joulukuussa näytti talven tulo jäävän muutamaan pakkasasteeseen ja lumihiutaleeseen, olihan joulukuussa jopa

Lisätiedot

Lupsakkaa talven aikaa ja hyviä hiihtokelejä!

Lupsakkaa talven aikaa ja hyviä hiihtokelejä! Jyty Varkaus Ry Tammikuu 2015 Jäsentiedote 1 Hallituksen joulukuun kokouksen päätökset 2 Edunvalvontakatsaus 3 Syyskokouksen päätökset 4 Yhdistyksen toimihenkilöt 2015 5 Hallitus 2015 6 Kuntokorttikausi

Lisätiedot

Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli

Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli tilinpäätöksen tarkastus ja alllekirjoitus), Roby oli sihteerinä

Lisätiedot

1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 4/13 Aika 10.4.2013 klo 17.30 Paikka Urheilukentän huoltorakennus Osallistujat Niina Kivinen (pj), Marke Paavola (si), Katri Paavola, Ari Kankkonen, Ari Pekkarinen, Pekka Nikula, Heli Sorvisto, Marjo Salminen,

Lisätiedot

OIKARISTEN. sukuseura ry:n. Toimintakertomus vuodelta. Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen

OIKARISTEN. sukuseura ry:n. Toimintakertomus vuodelta. Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen OIKARISTEN sukuseura ry:n Toimintakertomus vuodelta Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen 2011 OIKARISTEN SUKUSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 30.11.2011 Oikaristen 11-vuotias sukuseura toimii

Lisätiedot

Pieksän Ladun. Jäsentiedote 2015. www.pieksanlatu.fi. pieksanlatu(at)gmail.com

Pieksän Ladun. Jäsentiedote 2015. www.pieksanlatu.fi. pieksanlatu(at)gmail.com Pieksän Ladun Jäsentiedote 2015 www.pieksanlatu.fi pieksanlatu(at)gmail.com 1 Hei Latulaiset ja ulkoilukansa! Hiihtokauden lähestyessä toivotan kaikki ulkoilijat jälleen tervetulleeksi hiihtämään Partaharjun

Lisätiedot

JÄSENKIRJE 2/2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY 13.9.2013

JÄSENKIRJE 2/2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY 13.9.2013 JÄSENKIRJE 2/2013 13.9.2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY Syksyn tuuli jo puissa puhaltelee ja on tullut aika ryhtyä hommiin. Syksyn toimintakalenteriin on koottu tuttuun tapaan yritysvierailuja ja

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2009 ETELÄ SAVON ADHD, AUTISMI JA DYSFASIAYHDISTYS RY

TOIMINTAKERTOMUS 2009 ETELÄ SAVON ADHD, AUTISMI JA DYSFASIAYHDISTYS RY TOIMINTAKERTOMUS 2009 ETELÄ SAVON ADHD, AUTISMI JA DYSFASIAYHDISTYS RY HALLITUS Rauno Veijanen jatkoi yhdistyksen puheenjohtajana ja Pasi Juuti sihteerinä. Varapuheenjohtajana toimi Hannele Rintavaara

Lisätiedot

Kotkan Latu Kallionsivu 1 A 6 48310 Kotka www.kotkanlatu.net

Kotkan Latu Kallionsivu 1 A 6 48310 Kotka www.kotkanlatu.net Kotkan Latu Kallionsivu 1 A 6 48310 Kotka www.kotkanlatu.net Puheenjohtajan kynästä Suomen Ladun teema Yhdessä oli vielä kuluneenkin vuoden teemana. Yhdessä liikkuminen onkin osoittautunut varsin toimivaksi.

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO VUODELLE 2011.... yhdessä...

TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO VUODELLE 2011.... yhdessä... 1 TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO VUODELLE 2011... yhdessä... 2 JYVÄSKYLÄN LATU RY TOIMINTASUUNNITELMA v. 2011 YLEISTÄ Jyväskylän Ladun tavoitteena on yhtenä Suomen Ladun jäsenyhdistyksenä tarjota kuntoa,

Lisätiedot

2016 TOIMINTAKERTOMUS

2016 TOIMINTAKERTOMUS TOIMINTAKERTOMUS 2016 TOIMINTAKERTOMUS 2016 Ylimattilantie 86110 PARHALAHTI http://www.parha.net Toimintakertomus 1.1. 31.12.2016 YLEISTÄ Yhdistys perustettiin 16.10.2010. Yhdistyksen virallinen rekisteröintipäivämäärä

Lisätiedot

25.5.2016. Esityslista. Esityslista. 1. Kokouksen avaus. 2. Palkitsemiset -Suomen Ladun palkinnot ja huomionosoitukset

25.5.2016. Esityslista. Esityslista. 1. Kokouksen avaus. 2. Palkitsemiset -Suomen Ladun palkinnot ja huomionosoitukset 6. n hyväksyminen 2. Palkitsemiset -Suomen Ladun palkinnot ja huomionosoitukset 6. n hyväksyminen 1 OKM -mitalistit Opetus-ja kulttuuriministeriö myöntää vuosittain liikunnan ja urheilun ansiomerkkejä

Lisätiedot

SAARIJÄR Ä VEN LA L DUN U JÄSENTIEDOT O E E 20 2 09 0

SAARIJÄR Ä VEN LA L DUN U JÄSENTIEDOT O E E 20 2 09 0 SAARIJÄRVEN LADUN JÄSENTIEDOTE 2009 LIIKKUKAA LÄHELLÄ! Saarijärven Ladun 41. toimintavuosi on alkamassa. Niin meidän kuin Suomen Ladun teema on edelleen Läheltä liikkumaan. Kirjoittaessani tätä, minulla

Lisätiedot

Hämeenlinnan Reumayhdistys ry

Hämeenlinnan Reumayhdistys ry Hämeenlinnan Reumayhdistys ry Jäsentiedote 1/2017 1 HALLITUS V. 2017 Puheenjohtaja Tuiri Iso-Hollo tuiri.iso-hollo@elisanet.fi p. 050-3016043 Varapuheenjohtaja Rainer Paakkonen rainer.paakkonen@pp.inet.fi

Lisätiedot

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3 1/6,Kuva: http://www.maija.palvelee.fi/ TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET sivu VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3 SUKUSEURAN KOTISIVUISTA MIELENKIINTOISET

Lisätiedot

Toimintavuosi oli yhdistyksen kuudes. Jäseniä yhdistyksessä on tällä hetkellä yhteensä 220.

Toimintavuosi oli yhdistyksen kuudes. Jäseniä yhdistyksessä on tällä hetkellä yhteensä 220. 1 2 3 4 1 Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry TOIMINTAKERTOMUS 1.7.2013 30.6.2014 YLEISTÄ Toimintavuosi oli yhdistyksen kuudes. Jäseniä yhdistyksessä on tällä hetkellä yhteensä 220. Toimintaa

Lisätiedot

Kokouksen esityslista

Kokouksen esityslista Kutsu sääntömääräiseen vuosikokoukseen Keski-Suomen Sukututkijat ry kutsuu jäsenensä sääntömääräiseen vuosikokoukseen, joka pidetään keskiviikkona 25.3.2015 klo 17.00 alkaen Jyväskylän maakunta-arkistossa.

Lisätiedot

HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2015 VUOSIKERTOMUS

HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2015 VUOSIKERTOMUS HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2015 VUOSIKERTOMUS YLEISTÄ Yhdistyksen tarkoitus on edistää fyysisesti vammaisten ihmisten mahdollisuuksia toimia yhteiskunnan tasa-arvoisina ja täysivaltaisina jäseninä

Lisätiedot

Tapahtuma Aika Paikka Yhteyshenkilö

Tapahtuma Aika Paikka Yhteyshenkilö Toimintasuunnitelma 2016 Päivitetty 25.3.2016 Keskiviikkomelonnat ovat 1-2 tunnin kestoisia porukalla tehtäviä kevyitä melontalenkkejä. Peruskurssien jälkeiset neljä ovat ohjattuja. Voi myös lähteä koskeen

Lisätiedot

VETURI vie vertaisohjauksen uusiin maisemiin! VETURI V

VETURI vie vertaisohjauksen uusiin maisemiin! VETURI V VETURI vie vertaisohjauksen uusiin maisemiin! VETURI V Vertaistuutoritapaaminen Kurussa 7.-8.4.2006 VETURI V Vertaistuutoritapaaminen sivu 2/6 VETURI V on viides -hankkeen * Vertaistuutorointi-työrenkaan

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2006

TOIMINTAKERTOMUS 2006 TOIMINTAKERTOMUS 2006 YLEISTÄ Vuosi 2006 oli OuLVI:n 44. toimintavuosi. Vuoden aikana järjestetty toiminta oli edellisten vuosien mukaista.tapahtumissa keskityttiin laatuun ja panostettiin tapahtumaympäristöön

Lisätiedot

... yhdessä... TOIMINTASUUNNITELMA

... yhdessä... TOIMINTASUUNNITELMA TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2017... yhdessä... JYVÄSKYLÄN LATU RY TOIMINTASUUNNITELMA TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2017 1. YLEISTÄ Jyväskylän Ladun tavoitteena on edistää kaiken ikäisten kuntoa ja terveyttä,

Lisätiedot

POHJOIS-SAVON MUNUAIS- JA MAKSAYHDISTYS RY JÄSENTIEDOTE 2/2012. kuva RENTUKKA (Astigma/ ImagePark.biz)

POHJOIS-SAVON MUNUAIS- JA MAKSAYHDISTYS RY JÄSENTIEDOTE 2/2012. kuva RENTUKKA (Astigma/ ImagePark.biz) POHJOIS-SAVON MUNUAIS- JA MAKSAYHDISTYS RY JÄSENTIEDOTE 2/2012 kuva RENTUKKA (Astigma/ ImagePark.biz) Pohjois-Savon munuais- ja maksayhdistys ry:n VUOSIKOKOUS ja KEVÄTRETKI 5.5.2012 PIELAVEDELLE tilausravintola

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 2015. Huovinretken jäsenkysely. https://www.lyyti.fi/questions/924e086187

JÄSENTIEDOTE 2015. Huovinretken jäsenkysely. https://www.lyyti.fi/questions/924e086187 JÄSENTIEDOTE 2015 Huovinretken jäsenkysely https://www.lyyti.fi/questions/924e086187 Kaikkien tammikuun 2015 loppuun mennessä vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan 50 :n lahjakortti

Lisätiedot

Talven törröttäjät, kuva Antti Kaskinen. Jäsentiedote 1/2014

Talven törröttäjät, kuva Antti Kaskinen. Jäsentiedote 1/2014 Talven törröttäjät, kuva Antti Kaskinen. Jäsentiedote 1/2014 HUITTISTEN LATU JA POLKU RY. perustettu 1976 Pankkiyhteydet: FI69 11193000052670 (Nordea) FI80 50590040008590 (OP) FI95 44561040010091 (SP)

Lisätiedot

Tunturikerho Kuokte. Kerhokirje 1 / 2006

Tunturikerho Kuokte. Kerhokirje 1 / 2006 Tunturilatu ry Tunturikerho Kuokte Kerhokirje 1 / 2006 Ruskaa Tenniöjoella KERHOTOIMIKUNTA JA MUUT TOIMIHENKILÖT 2006 Matti Häppölä, puh. joht. 019 724302 (k) Kirveskatu 7, 11130 Riihimäki 050 4903897

Lisätiedot

Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry. Yhdistyksen vuosikokous. Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1.

Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry. Yhdistyksen vuosikokous. Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1. 1 Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry Pöytäkirja Yhdistyksen vuosikokous Aika 13.10.2012 klo 12.00 12.25 Paikka Järvenpään lukio, Lukionkatu 1, Järvenpää Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden

Lisätiedot

TUUSULAN SENIORIT RY:N TIEDOTE SENIORIT TALVI-KEVÄT 2016 TAPAHTUMAKALENTERI

TUUSULAN SENIORIT RY:N TIEDOTE SENIORIT TALVI-KEVÄT 2016 TAPAHTUMAKALENTERI TUUSULAN SENIORIT RY:N TIEDOTE SENIORIT TALVI-KEVÄT 2016 TAPAHTUMAKALENTERI vko 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 7.1. 12.1. 21.1. 26.1. 4.2. 9.2. 18.2. 23.2. 3.3. 8.3. 16.3. 14.1. 28.1. 9. -10.2. 25.2. 10.3. 17.3.

Lisätiedot

KEVÄTKAUDEN TANSSIKURSSIOHJELMA

KEVÄTKAUDEN TANSSIKURSSIOHJELMA JÄSENLEHTI 1/2013 KEVÄTKAUDEN TANSSIKURSSIOHJELMA Keski-Suomen Tanssin Ystävät KESTÄVÄT ry 1 KESKI-SUOMEN TANSSIN YSTÄVÄT KESTÄVÄT RY:N HALLITUS YLÄRIVI: Markku Kärkkäinen, jäsen, äänentoistolaitteet,

Lisätiedot

Kyläyhdistyksen terveiset 3. Jäsenmaksu 3. Kyläyhdistys vuokraa 4. 100 -vuotias koulumme 5. 30 -vuotias kyläyhdistys 6. Nettisivut 7.

Kyläyhdistyksen terveiset 3. Jäsenmaksu 3. Kyläyhdistys vuokraa 4. 100 -vuotias koulumme 5. 30 -vuotias kyläyhdistys 6. Nettisivut 7. VUOSITIEDOTE 2009 Levikki 400 kpl 1 Sisältö: Kyläyhdistyksen terveiset 3 Jäsenmaksu 3 Kyläyhdistys vuokraa 4 100 -vuotias koulumme 5 30 -vuotias kyläyhdistys 6 Nettisivut 7 Tapahtumat 7-9 Hallituksen jäsenet

Lisätiedot

Kuva Pertti Tiuttu. Jäsentiedote 2017

Kuva Pertti Tiuttu. Jäsentiedote 2017 Kuva Pertti Tiuttu. Jäsentiedote 2017 Huittisten Latu ja Polku ry. perustettu 1976 Pankkiyhteydet FI69 11193000052670 (Nordea) FI80 50590040008590 (OP) FI95 44561040010091 (SP) Toimihenkilöt vuonna 2017

Lisätiedot

Toimintakertomus vuodelta 2010

Toimintakertomus vuodelta 2010 MANKKAAN ERÄSUDET RY Sivu 1 / 5 Partiolippukunta Mankkaan Eräsudet ry Mankkaan Eräsusille toimintavuosi 2010 oli jälleen aktiivinen toiminnan kannalta. Lippukunnan jäsenmäärä on melko paljon noussut viime

Lisätiedot

SR ry. Jäsentiedote 1/2010

SR ry. Jäsentiedote 1/2010 Tervehdys, Sipoon ressu! SR ry Jäsentiedote 1/2010 Kesä kolkuttelee jo ovilla. Kesällä ja etenkin syksyllä on tiedossa paljon erilaista reserviläistoimintaa hyvässä porukassa. Tässä tiedotteessa pieni

Lisätiedot

JOENSUUN LATU ry:n syyskokousten pöytäkirjat vv

JOENSUUN LATU ry:n syyskokousten pöytäkirjat vv JOENSUUN LATU ry:n syyskokousten pöytäkirjat vv. 2003-2007 Joensuun Latu ry:n sääntömääräinen syyskokous PÖYTÄKIRJA Aika: keskiviikko 14.11.2007 kello 18.05-19.20 Paikka: Koivupihan palvelukeskus, Ravintola

Lisätiedot

OH Hiihtokoulun kausiohjelman perusinfo ja toimintaohjeet

OH Hiihtokoulun kausiohjelman perusinfo ja toimintaohjeet OH Hiihtokoulun kausiohjelman perusinfo ja toimintaohjeet 2016-17 Ole ystävällinen ja käytä hetki tämän tiedotteen lukemiseen. Tästä tiedotteesta löydät vastauksen useimpiin yleisimpiin kysymyksiin. Mikäli

Lisätiedot

Körpäkkäsanomat 1/2006

Körpäkkäsanomat 1/2006 Körpäkkäsanomat 1/2006 Taustaa Puuveneiden perinneseura Körpäkkä on vuonna 2003 rekisteröity yhdistys, jonka toimintatarkoituksena on puuveneiden perinteiden vaaliminen. Alun perin yhdistyksen perustana

Lisätiedot

Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista:

Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista: Sulkasato Iisalmi Jäsentiedote 1 /2017 Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista: Pelivuorot: Sulkasadon pelivuorot pelataan Kirkonsalmen

Lisätiedot

Rauman Seudun Luonnonystävät. Jäsentiedote 1/2011

Rauman Seudun Luonnonystävät. Jäsentiedote 1/2011 Rauman Seudun Luonnonystävät Jäsentiedote 1/2011 Hyvät luonnonystävät Vuosi vaihtui ja sen myötä myös yhdistyksen puheenjohtaja. Ilona halusi välillä keskittyä muihin asioihin ja hänen ehdotuksestaan yhdistyksen

Lisätiedot

OH Hiihtokoulun kausiohjelma ja toimintaohjeet

OH Hiihtokoulun kausiohjelma ja toimintaohjeet OH Hiihtokoulun kausiohjelma ja toimintaohjeet 2016-2017 Ole ystävällinen ja käytä hetki tämän tiedotteen lukemiseen. Tästä tiedotteesta löydät vastauksen useimpiin yleisimpiin kysymyksiin. Mikäli sinulla

Lisätiedot

Suomen Ladun Yhdessä-teema käyntiin vuonna 2009

Suomen Ladun Yhdessä-teema käyntiin vuonna 2009 Suomen Ladun Yhdessä-teema käyntiin vuonna 2009 Silloin tutkimusten mukaan 40 % asuinkunnista on sinkkutalouksia Yli viidennes suomalaisista kokee yksinäisyyttä Yli puolet suomalaisista liikkuu pääsääntöisesti

Lisätiedot

VaapukkaVaapukkaVaa pukkavaapukkavaapuk kavaapukkavaapukka VaapukkaVaapukkaVaa pukkavaapukkavaapuk 1/2012

VaapukkaVaapukkaVaa pukkavaapukkavaapuk kavaapukkavaapukka VaapukkaVaapukkaVaa pukkavaapukkavaapuk 1/2012 VaapukkaVaapukkaVaa pukkavaapukkavaapuk kavaapukkavaapukka VaapukkaVaapukkaVaa pukkavaapukkavaapuk 1/2012 VaapukkaVaapukkaVaa pukkavaapukkavaapuk kavaapukkavaapukkav aapukkavaapukkavaapu Vaapukka 1/2012

Lisätiedot

Kokouksen avaus Seuran puheenjohtaja Harri Kallioinen toivotti kaikki tervetulleiksi ja avasi kokouksen 18:38.

Kokouksen avaus Seuran puheenjohtaja Harri Kallioinen toivotti kaikki tervetulleiksi ja avasi kokouksen 18:38. AJON JOHTOKUNNAN KOKOUS 1/2015 AIKA: 15.1.2015 klo 18:30 PAIKKA: Harri Kallioisen koti LÄSNÄ: Harri Kallioinen (pj), Laura Manninen (s), Tarja Nyyssönen, Mari Lehtiranta, Kari Ängeslevä, Pasi Tikka ja

Lisätiedot

Pohjois-Savon AVH-yhdistys ry Tulliportinkatu 25 B 20 II krs pihan puoli 2/2015 70100 KUOPIO 13.4.2015 HYVÄT JÄSENET

Pohjois-Savon AVH-yhdistys ry Tulliportinkatu 25 B 20 II krs pihan puoli 2/2015 70100 KUOPIO 13.4.2015 HYVÄT JÄSENET Pohjois-Savon AVH-yhdistys ry JÄSENKIRJE Tulliportinkatu 25 B 20 II krs pihan puoli 2/2015 70100 KUOPIO 13.4.2015 HYVÄT JÄSENET PÄIVYSTYSAJAT TOIMISTOLLA Kuukauden ensimmäinen maanantai klo 12.00-14.00

Lisätiedot

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen.

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen. Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 www.mikkelinkvtuki.fi Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2015 www.mikkelinkvtuki.fi Syksyn hehku on lupaus tulevasta.

Lisätiedot

Helsingin terveyskeskuksen henkilökunta JHL 015 ry

Helsingin terveyskeskuksen henkilökunta JHL 015 ry Helsingin terveyskeskuksen henkilökunta JHL 015 ry Toimintakertomus vuodelta 2013 Nykytila: Yhdistyksemme jäsenmäärä kasvoi 14.11.1013 lähes kaksinkertaiseksi, kun Helsingin sosiaaliviraston henkilöstö

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN LATU JÄSENTIEDOTE

SAARIJÄRVEN LATU JÄSENTIEDOTE SAARIJÄRVEN LATU JÄSENTIEDOTE 2014 Hyvät Saarijärven Ladun jäsenet Saarijärven Ladun 45. toimintavuosi on takana. Toiminta on noudatellut perinteisiä linjoja. Talviuinnin suosio on jatkunut hyvänä. Tosin

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUOSI 2014

TOIMINTAKERTOMUS VUOSI 2014 TOIMINTAKERTOMUS VUOSI 2014 Toiminta Hallitus Suomen Saksanpystykorva harrastaja Sapy ry:n tarkoituksena on tehdä eri saksanpystykorvia ja eri harrastusmuotoja tunnetuksi, tuoda rotujen harrastajat yhteen,

Lisätiedot

Houhajärvi ry VUOSIKERTOMUS 2014

Houhajärvi ry VUOSIKERTOMUS 2014 Houhajärvi ry VUOSIKERTOMUS 2014 Houhajärvi 2014 yhdistyksen viidestoista toimintavuosi Vedenkorkeus (Liite 1) Vuosi 2014 oli vedenkorkeuden suhteen sikäli poikkeuksellinen, että vähälumisen talven vuoksi

Lisätiedot

Jäsenmaksut: Henkilöjäsen 13,50 Perhejäsen Nuorisojäsen, alle 19 v. 7,00 Rinnakkaisjäsen, jäsen toisessa yhdistyksessä 7,00

Jäsenmaksut: Henkilöjäsen 13,50 Perhejäsen Nuorisojäsen, alle 19 v. 7,00 Rinnakkaisjäsen, jäsen toisessa yhdistyksessä 7,00 JÄSENTIEDOTE 2011 HUOVINRETKI RY Suomen Ladun jäsenyhdistys Perustettu 1963 www.huovinretki.fi Jäsenmaksut: Henkilöjäsen 13,50 Perhejäsen 19.00 Nuorisojäsen, alle 19 v. 7,00 Rinnakkaisjäsen, jäsen toisessa

Lisätiedot

Uudenmaan yhdistys ry TOIMINTASUUNNITELMA 2011

Uudenmaan yhdistys ry TOIMINTASUUNNITELMA 2011 Uudenmaan yhdistys ry TOIMINTASUUNNITELMA 2011 1 SISÄLLYS 1. YHDISTYKSEN TOIMINNAN TAVOITTEET 2 2. HALLITUS JA SEN KOKOONTUMINEN 2 3. JÄSENTOIMINTA 2 4. JÄRJESTÖ- JA PAIKALLISOSASTOTOIMINTA 3 5. OPISKELIJATOIMINTA

Lisätiedot

TERVETULOA MUKAAN TOIMINTAAMME TS MELONTAKOULULAISET!

TERVETULOA MUKAAN TOIMINTAAMME TS MELONTAKOULULAISET! TIEDOTTEEN SISÄLTÖ Tervetuloa mukaan toimintaamme TS Melontakoululaiset! Kesän harjoitukset Kesän melontavarusteet Ilmoittautuminen harjoituksiin Melontakilpailut Turussa 17.6. tule paikan päälle! Melonnan

Lisätiedot

Oikaristen Sukuseura Ry:n. toimintakertomus 2013

Oikaristen Sukuseura Ry:n. toimintakertomus 2013 Oikaristen Sukuseura Ry:n toimintakertomus 2013 Kuva: Sirpa Heikkinen 2013 OIKARISTEN SUKUSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 30.11.2013 Oikaristen 13-vuotiaan sukuseuran toiminta jatkui edelleen aktiivisena. Seuran

Lisätiedot

Hyvä Pasman sukuseuran jäsen! Jäsenkirje 2007

Hyvä Pasman sukuseuran jäsen! Jäsenkirje 2007 Hyvä Pasman sukuseuran jäsen! Jäsenkirje 2007 Sukuseura valmistautuu vireään kesään 2007, jolloin järjestetään 6. sukujuhlat 30.6. 1.7. Kolarin Nuottavaarassa sekä julkaistaan uusi, täydennetty ja korjattu

Lisätiedot

Hyvä muistaa ja tietää. Kutsu suunnittelemaan 20-vuotisjuhliamme 3 Alateen Kolon tiedotus 4 Seuraava alkkariviikonloppu 5 Tapahtumia 10

Hyvä muistaa ja tietää. Kutsu suunnittelemaan 20-vuotisjuhliamme 3 Alateen Kolon tiedotus 4 Seuraava alkkariviikonloppu 5 Tapahtumia 10 Alkkari Elokuu 2005 Sisällysluettelo: Hyvä muistaa ja tietää 2 Kutsu suunnittelemaan 20-vuotisjuhliamme 3 Alateen Kolon tiedotus 4 Seuraava alkkariviikonloppu 5 Tapahtumia 10 Hyvä muistaa ja tietää Askelvihkotilaukset

Lisätiedot

Alle 12v 102.-/henkilö Alle 12v lisäpenkillä 67,-/henkilö. Alle 12v lisäpenkillä 67,-/henkilö

Alle 12v 102.-/henkilö Alle 12v lisäpenkillä 67,-/henkilö. Alle 12v lisäpenkillä 67,-/henkilö SaPo melontaretki 2010. Järjestetään yhteiskuljetuksella Lieksan Nurmijärvelle kesäkuun alussa. Tarjolla on neljä erilaista retkivaihtoehtoa, jotka on esitelty tarkemmin myöhemmin tässä esitteessä. Retket

Lisätiedot

Sirkka. KYLÄTIEDOTE nro 2/2014. Mäntyranta-Honkalan kyläyhdistys ry:n. Puheenjohtajan palsta

Sirkka. KYLÄTIEDOTE nro 2/2014. Mäntyranta-Honkalan kyläyhdistys ry:n. Puheenjohtajan palsta Mäntyranta-Honkalan kyläyhdistys ry:n KYLÄTIEDOTE nro 2/2014 Puheenjohtajan palsta Jo joutui armas aika ja suvi suloinen... Kevätkauden juhlat on pidetty: lakkiaiset ja ammattiin valmistuneet huomioitu

Lisätiedot

Rimmin Räpylä. Rimmilän kyläyhdistyksen tiedotuslehti 2/2015

Rimmin Räpylä. Rimmilän kyläyhdistyksen tiedotuslehti 2/2015 Rimmin Räpylä Rimmilän kyläyhdistyksen tiedotuslehti 2/2015 Puheenjohtajan palsta Vireä kyläyhdistyksemme on toiminut jo yli 13 vuotta ja aina vaan tekemistä riittää. Vappuna on yhteisiä menoja, äitienpäivän

Lisätiedot

SUOMEN GOLFKENTÄNHOITAJIEN YHDISTYS FINNISH GREENKEEPERS ASSOCIATION RY

SUOMEN GOLFKENTÄNHOITAJIEN YHDISTYS FINNISH GREENKEEPERS ASSOCIATION RY Hallituksen sääntömuutosehdotus kevätkokoukseen 2012 7 Jäsenmaksut Yhdistyksen syyskokous päättää jäsenmaksuista hallituksen esityksen perusteella. A-, B- ja C-jäsenillä sekä kannatusjäsenillä voi olla

Lisätiedot

Turun Seudun Pool ry. Tilinpäätös

Turun Seudun Pool ry. Tilinpäätös Turun Seudun Pool ry Tilinpäätös 1.6.2015 31.5.2016 Sisällys Sisällysluettelo...2 Toimintakertomus...3 Vuosikertomus...5 Taseet...7 Tilinpäätöksen allekirjoitukset...8 Toimintakertomus 2015-2016 YLEISTÄ

Lisätiedot

Körpäkkäsanomat 2/2007

Körpäkkäsanomat 2/2007 Körpäkkäsanomat 2/2007 Taustaa Puuveneiden perinneseura Körpäkkä on vuonna 2003 rekisteröity yhdistys, jonka toimintatarkoituksena on puuveneiden perinteiden vaaliminen. Alun perin yhdistyksen perustana

Lisätiedot

Mälläistentie 137, 32440 ALASTARO (puh. 02 76 41 492 Mirja Liukas, majoitusmahdollisuus)

Mälläistentie 137, 32440 ALASTARO (puh. 02 76 41 492 Mirja Liukas, majoitusmahdollisuus) 1/5 Vuosikokouksen 2014 esityslista SAKSIN SUKUSEURA RY:N VUOSIKOKOUS :n jäsenet ja suvun toiminnasta kiinnostuneet toivotetaan tervetulleiksi yhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen. Kokoukselle

Lisätiedot

TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA

TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA Päivitetty 2.4.2013 Tapahtumia tulee koko ajan lisää ja toimintakalenteria päivitetään säännöllisesti, nouda aina uusin päivitetty Olohuoneesta! Vertaisryhmissä keskustellaan

Lisätiedot

Kukkulapolku 1 C 23 48350 Kotka. www.kotkanlatu.net

Kukkulapolku 1 C 23 48350 Kotka. www.kotkanlatu.net 2015 Kukkulapolku 1 C 23 48350 Kotka www.kotkanlatu.net Puheenjohtajan mietteitä! Kotkan Ladun taival latulaisten ja kuntalaisten liikuttajana on kestänyt 56 vuotta. Toimintapaikkana on jo 6 vuotta ollut

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 2015 Sukuseura Kiteen Matikaiset r.y..

JÄSENTIEDOTE 2015 Sukuseura Kiteen Matikaiset r.y.. Kuva: YLE Etelä-Karjala TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET sivu KITEEN SUKUSEUROJEN YHTEINEN KYLPYLÄVIIKONLOPPU...2 SYKSYN KAHVITILAISUUDELLE JATKOA PÄÄKAUPUNKISEUDULLA...3 JUHLAVUOSI 2016...4 MUUTTUNEISTA

Lisätiedot

Tervetuloa vastaamaan Vanhankaupunginlahtea koskevaan kyselyyn!

Tervetuloa vastaamaan Vanhankaupunginlahtea koskevaan kyselyyn! 1 Liite 9: Kyselylomake Tervetuloa vastaamaan Vanhankaupunginlahtea koskevaan kyselyyn! Helsingin kaupungin ympäristökeskus tekee Vanhankaupunginlahdelle uutta hoito- ja käyttösuunnitelmaa. Lähtökohtana

Lisätiedot

KUOPIO, TAMMIKUU 2013 PÄIVÄ AIKA TAPAHTUMA VAST.HLÖ PUHELIN Keskiviikko Klo

KUOPIO, TAMMIKUU 2013 PÄIVÄ AIKA TAPAHTUMA VAST.HLÖ PUHELIN Keskiviikko Klo KUOPIO, TAMMIKUU 2013 16.1.2013 18-19.15 24.1.2013 18 19.15 klo Teemailta 1 Voimaa ja valoa talven sihteeri 29.1.2013 18 20 pimeyteen, Pirkko Ulmanen 30.1.2013 18 19.15 PIELAVESI, TAMMIKUU 2013 Maanantai

Lisätiedot

TIEDOTE 1 ROLLO-UINNIT 10.-12.6.2016 ROLLO-LEIRI 13.-15.6.2016. Suomen Uimaliitto

TIEDOTE 1 ROLLO-UINNIT 10.-12.6.2016 ROLLO-LEIRI 13.-15.6.2016. Suomen Uimaliitto TIEDOTE 1 ROLLO-UINNIT 10.-12.6.2016 ROLLO-LEIRI 13.-15.6.2016 Suomen Uimaliitto 2 Tervehdys Tampereelta! Tätä kirjoittaessani joulukuun alkupuolella vesisateen ropistessa ikkunaan täällä Mansessa nääs

Lisätiedot