Käy katselemassa latuinfoa myös Hyvinkään Ladun nettiosoitteessa

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Käy katselemassa latuinfoa myös Hyvinkään Ladun nettiosoitteessa www.hyvinkaanlatu.sportti.info."

Transkriptio

1

2

3 3 LATU-MIILU 2/2012 Puheenjohtajan tervehdys 4 Toimintakertomus 6 KESÄKALENTERI 13 Akumajalle 17 Suomi Meloo 18 Tiikerinlenkki 20 Johtokunta 21 Toimikunnat 22 Elämyspassi 23 Latu-Miilu on Hyvinkään Ladun jäsenlehti, joka ilmestyy kolme kertaa vuodessa. Toimittaja ja taittaja Lauri Huhti, jolle voi lähettää kirjoituksia, kuvia ja juttuideoita osoitteella Vaiveronkatu c 22, HYVINKÄÄ, p , Kirjoita jutut A 4-paperille 16 p. fontilla, otsikot 22 p., jutun enimmäispituus 5 liuskaa, kuvat mieluiten sähköisessä muodossa. Seuraavan lehden aineisto mennessä. Käy katselemassa latuinfoa myös Hyvinkään Ladun nettiosoitteessa Ilmoitushinnat ¼ sivua 20, ½ sivua 35, 1 sivu 50 ja takakansi 65 e.

4 4 Kevättä Latulaiset. Viime keväänä arvuuttelin tulisiko kolmaskin perättäinen lumitalvi, ja tulihan se sieltä. Vähän alussa arasteli, pudotti lumet vasta Loppiaiseksi, mutta sitten se pysyi ja lisääntyi, välillä reilumminkin. Latu-Miilukin aukesi jo Loppiaisviikonloppuna, aukiolopäiviä kertyikin yht. 33 välillä eli 3 kk aukioloaikaa hiihtokaudella, aika hyvin. Vapaa-aikaansa kanttiinipäivystykseen uhrasi 20 henkilöä, kuka kerran, kuka useammin. Kiitokset kaikille. Huoltokin oli tänä talvena helpompaa, kun syksyn runsaat sateet imeytyivät maahan ja täyttivät kaivon, niin vettä riitti omastakin takaa. Meinasi kaivon pumppu vaan tuhoutua, Tapaninpäivän myrskyssä kaatui iso kuusi metrin päähän pumpusta. Siinä se huilaa vieläkin, mitä nyt muutamia oksia karsittiin, että pumpulle pääsee. Korjataan pois kevättalkoissa, samoin kun muutama muukin puu, mitkä tontilta kaatuivat. Samassa rytäkässä kärsivät kolhuja myös tien varressa olevat kaupungin opasteet ja karttataulu. Talven retketkin sujuivat onnistuneesti latukalenterin mukaan ilman muutoksia. Lunta oli siis loppiaisesta asti, mutta latuja ei ollut Usmin suunnalla ajettu vielä tammikuun puolivälissäkään. Sukkulahiihto (15.1.) tehtiin umpilumessa luomulatua pitkin Usmin lenkillä. Kaatuneita puita oli reitin tukkeena useita. ( Kuvia löytyy nettisivuiltamme hyvinkaanlatu.sportti.info, kuten useasta muustakin tapahtumastamme). Mutta tulivathan ne puutkin aikanaan raivattua ja ladutkin ajettua. Hyvässä kunnossa ne olivatkin koko loppukauden, niin kauan kuin niitä ajettiin. Laurikin sai hyvin porukkaa peräänsä pidemmillä hiihdoilla Riihimäelle, Kiistaveikkojen majalle. ja Hyvinkään ympärihiihtoon. Umpihankihiihto hiihtastiin vaihteeksi toiseen suuntaa, Hyyppärästä kohti Petkelsuota. Alkumatka oli taajamahiihtoa siirtolapuutarhan läpi, ABC:n takapihan kautta Veikkarin sivuitse kohti Lapinmäkeä missä laavulla tauko. Sieltä peltojen kautta Petkelsuolle ja edelleen Seitsemän veljeksen reittiä myötäillen takaisin Hyyppärään. Latuhiihtoa tuli reitillä n. kilometri Hyyppäräntien varressa, muuten umpista, melko hyvin kantavaa hankea, hienosta kelistä nauttien.

5 5 Maaliskuulla sitten lumikenkäiltiin vaihtelevissa keleissä neljänä viikonloppuna. Aprillipäivän yllätysliikuntatapahtumaankin löytyi osallistujia. Lumikenkäilimme hienossa säässä kovia hankia, mäkiä kiipeillen 10 hengen joukolla Usmin uimarannalta Latu-Miiluun, missä Timo ja Seija olivat keitelleet meille nokipannukahvit laavulla. Paluumatkalla löysimme Ilveksen jäljet suolta Karhulammen pohjoispuolelta. Aprillipäivän tapahtuman kaltaisia retkiä tulee ehkä lisää ensi keväänä, eli ei ole etukäteen tietoa mistä, minne, millä, mihin aikaan, vaan tapahtuma toteutetaan keliolosuhteiden mukaan. Latualueen Elämyspassi tapahtumassa vierailimme Vantaan Ladun lumikenkäilytapahtumassa Bisan majalla, Sipoon korven uudessa kansallispuistossa. Toukokuulla vierailemme Helsingin Ladun majalla, Vaakkoilla, kesänavaustapahtumassa. Jos et vielä ehtinyt tai päässyt osallistumaan, niin kesäkalenterista löytyy lisää, tartu tilaisuuteen. Talvi meinasi loppua kesken kauden jo viikolla 12. Vantaassa vesi nousi pelloille ja joutsenet viettivät aikaansa Ali Mattilan kohdalla joessa. Mutta sitten se tuli takaisin, yöpakkaset ja hienot aurinkoiset päivät. Vesikin laski metrillä. Huhtikuun alku oli hienoa ulkoiluaikaa. Vietin Latu-Miilun kanttiinissa pääsiäisviikonlopun, asiakkaitakin kävi, mutta ihmettelimme porukalla missä muut ovat, pelloilla lunta ja hankikanto, metsässäkin olisi hanki kantanut kävelijää. Mutta nyt laitamme kanttiinin kiinni ja lähdemme porukalla hiihtämään, Kiilopäälle viikolla 16. Itse jään vielä varmistamaan, että kaikki lumet tulee hiihdettyä, viikolle 17. Eiköhän sitten ole jo aika siirtyä kesälajeihin, kalenterissa niitä löytyy.. Hyvää kesän alkua kaikille, nähdään tapahtumissa. t.kalevi.

6 6 HYVINKÄÄN LATU ry TOIMINTAKERTOMUS TOIMINTAKAUDELTA Hyvinkään Latu ry:n 59:s toimintavuosi alkoi paukkupakkasilla. Talvi oli kylmä ja runsasluminen. Hiihtokausi oli pitkä ja jatkui huhtikuulle asti. Kesä oli ennätyksellisen lämmin. Latu-Miilu lehti ilmestyi kolme kertaa vuoden aikana sisältäen retkitoimikunnan suunnitteleman toimintakalenterin ja jäsenten kirjoituksia. Latu-Miilu lehden toimittajana on Lauri Huhti, kotisivuja on ylläpitänyt Timo Tuomainen ja tiedottamisesta on vastannut puheenjohtaja Kalevi Kalliomäki. Latu-Miilun kanttiini on toiminut vapaaehtoisten kanttiinipäivystäjien voimin. Kanttiini oli auki Talvi oli ihanteellinen hiihtämiselle. Keväällä oli jopa hankikantoja. Edellisen kesän aikana kaivo kuivui niin, että koko hiihtokauden käyttövesi ja muut tarvikkeet vedettiin viikoittain ahkiolla kaupungista majalle. Huoltoryhmään kuuluivat Kalevi Kalliomäki, Heikki Sanna ja Jukka Eloranta. Toimintakauden aikana Ladun Majalla kävijöitä oli runsaasti. Hyvinkää Latu ry:n taloudellinen tilanne on pysynyt vakaana. Johtokunta ja toimihenkilöt Johtokunta Kalevi Kalliomäki puh.joht. Heikki Sanna varapuh.joht. Jukka Eloranta jäsen Lauri Huhti jäsen, Latu-Miilun lehden toimittaja Reijo Huuskonen jäsen Pentti Leppiaho jäsen Kaarina Moisio jäsen, Ikiliikkujat Timo Tuomainen kotisivut Seija Vuori jäsen Marja-Liisa Vuorio jäsen Merja Lastuvuori Liisa Seppo varajäsen varajäsen, kanttiinivuoron varaukset Jäsenkirjuri Taloudenhoitaja Päivi Vuori Raija Koskinen Toimikunnat Pelastus- ja etsintäpalvelutoimikunta: kokoonkutsuja Heikki Sanna. Jäsenet: Kalevi Kalliomäki, Raija Koskinen, Jaakko Laine, Timo Tuomainen ja Päivi Vuori.

7 7 Retkitoimikunta: kokoonkutsuja Kalevi Kalliomäki. Jäsenet: Lauri Huhti, Reijo Huuskonen, Tarja Kantojärvi (Ikinivel-ryhmä), Pentti Leppiaho, Kaarina Moisio (Ikiliikkujat-vanhusten ulkoiluttaminen), Timo Tuomainen ja Seija Vuori. Tiikerinlenkkitoimikunta: kokoonkutsuja Martti Hovi. Jäsenet: Kalevi Kalliomäki, Merja Lastuvuori, Pauli Partanen, Liisa Seppo ja Lauri Huhti kortistonhoitaja. Majatoimikunta: kokoonkutsuja Liisa Seppo. Jäsenet: Jukka Eloranta, Pirjo Heino, Heikki Moisio, Kaarina Moisio, Tilintarkastajat Klaus Siven varalla Hannele Sanna Riitta-Liisa Surakka varalla Elvi Wilén Uudenmaan latualueen yhdyshenkilöt Yhdyshenkilöt Uudenmaan latualueelle ovat puheenjohtaja ja sihteeri tai johtokunnan valitsemat henkilöt. Jäsenistö yhdistyksen jäsenmäärä oli 618 jäsentä. Vähennystä edelliseen vuoteen on 29 jäsentä. Lapsijäseniä on 54. Hyvinkään Latu ry on muistanut niitä jäseniä joiden syntymäpäivätiedot on ilmoitettu Suomen Latu ry:lle. Onnittelukortit on lähetetty 50 v., 60 v., 70 v., 75 v., 80 v. ja 85 v. jne. merkkipäiviä viettäville jäsenille. Tiedotukset Hyvinkään Ladun toiminnasta on tiedotettu Aamupostissa yhdistykset palstalla torstaisin ja Viikkouutisissa keskiviikkoisin yhdistykset palstalla sekä Latu-Miilu jäsenlehdessä (3). Lisäksi tapahtumakalenteri on näkyvissä Suomen Ladun internet-sivuilla ja Hyvinkään Ladun kotisivuilla SUOMEN LATU Suomen Latu järjesti Hyvinkään Rantasipissä kevätpäivät ja kevätliittokokouksen. Hyvinkään Latu järjesti tilaisuuteen liikunnallista teemalla Yhdessä ulos. Hyvinkään kaupungin tervehdyksen kokoukseen toi kaupunginjohtaja Raimo Lahti. Kevätpäivään osallistuivat Kalevi Kalliomäki (kävely), Lauri Huhti (pyöräily), Timo Tuomainen (sauvakävely), Kaarina Moisio (Ikiliikkujat), Marja-Liisa Vuorio, Reijo Huuskonen, Seija Vuori, Jukka Eloranta, Heikki Sanna ja Pentti Leppiaho sekä kevätliittokokoukseen osallistuivat Kalevi Kalliomäki, Lauri Huhti, Kaarina Moisio, Timo Tuomainen ja Seija Vuori. Suomen Ladun syysliittokokoukseen Vaasassa osallistuivat Kalevi Kalliomäki ja Lauri Huhti.

8 8 Liittokokouksessa päätettiin, että Suomen Ladun teemaa vuonna 2012 on edelleen Yhdessä -tekeminen. Yhdessä teemaa toteutetaan myös Hyvinkään Ladun toiminnassa ja tiedottamisessa. Suomen Ladun jäsenrekisteriä ollaan uusimassa. Hyvinkään Ladun osalta on nimetty jäsenrekisterin pääkäyttäjäksi jäsensihteeri Päivi Vuori ja varalle sihteeri Seija Vuori. Jäsenrekisterin käyttöönotto latuyhdistyksien osalta on vuonna UUDENMAAN LATUALUE Uudenmaan latualueen yhdyshenkilö Heini Varjamo Vantaan Ladusta Hyvinkään Ladusta on osallistutunut latualueen kevätkokoukseen Suomen Ladun toimistossa Timo Tuomainen ja Lauri Huhti. Syyskokoukseen on osallistunut Kalevi Kalliomäki Suomen Ladun toimistossa. OMA TOIMINTA TIIKERIN LENKKIÄ on vetänyt Martti Hovi. Suoritukset kaudelta olivat yhteensä 2549 suoritusta / 83 henkilöä. Suorituksia on edelliseen kauteen verrattuna 269 suoritusta vähemmän. Hiihtosuoritusten määrä väheni 127 suorituksella, pyöräilysuoritukset 103 suorituksella ja kävelysuoritukset 218 suorituksella. Sauvakävelysuoritukset kasvoivat 201 suorituksella. HIIHTO 401 suoritusta / henkilöä 27 PYÖRÄILY 392 suoritusta / henkilöä 26 KÄVELY 543 suoritusta / henkilöä 41 SAUVAKÄVELY 1235 suoritusta / henkilöä 37 Kauden kampanjasta saatu koko tuotto käytetään arvontapalkintona olevan MATKALAHJAKORTIN hankintaan. Voittosumman voi käyttää Suomen Ladun välittämiin matkoihin, myös kaukomatkoihin, Hyvinkään Ladun omiin matkoihin ja Suomen ladun kohteisiin, esim. Kiilopäällä. Lahjakortin arvo määräytyy vuosittain koko kauden aikana tehtyjen suoritusten määrän mukaan. Tiikerin lenkin päätöstilaisuudessa arvotun 254,90 lahjakortin voitti Seppo Helminen. Tiikerinlenkin suorittajista yli 200 suoritusta olivat seuraavilla henkilöillä: 334 Martti Hovi 326 Valma Soini 225 Seppo Helminen 223 Jukka Eloranta 203 Tuula Matara-aho Suosituimmat palautuslaatikot olivat Sveitsin pururata ja Vaivero.

9 9 LATU-MIILUN majan toiminnasta ja viihtyisyydestä ovat vastanneet kanttiinipäivystäjät ja talkooväki. Liisa Seppo on hoitanut kanttiinipäivystysten varauksia ja toiminut majatoimikunnan koolle kutsujana. Kalevi Kalliomäki on hoitanut kanttiiniostot ja toimittanut tarvikkeet majalle. Valma Soini on leiponut pullaa koko hiihtokauden ajan. Lintujen talviruokinta aloitettiin joulukuun alussa ja sitä jatkettiin kevääseen asti. Kanttiinikauden jälkeen maja siivottiin sisältä ja pihat haravoitiin. Kaivoon on asennettu uusi pumppu. Puita kaadettiin ja tehtiin klapeja puuvajaan. Siistimistalkoita on pidetty kaksi kertaa, joihin osallistui yhteensä 21 talkoolaista. Kesähelteillä kaivosta loppui vesi. Onneksemme syksyllä pitkään jatkuneet runsaat vesisateet toivat seuraavaksi syksyllä vettä kaivoon. Maja oli auki hiihtokaudella yhteensä 35 kertaa. Syksyllä kanttiini oli myös auki erilaisten tapahtumien yhteydessä. Kanttiinivuoroilla oli useita eri henkilöitä. Kanttiinivuorolaisten 75 lahjakortin voitti arvonnassa Kalevi Kalliomäki. Majan kanttiinipalveluita käytti kävijää. Kävijöitä oli 330 henkilöä enemmän kuin edellisenä vuonna. Tiedot on poimittu kanttiinin päiväkirjasta Jäsentilaisuudet: Tiikerinlenkin päätöstilaisuus (7) kuvailtapäivä (4), pikkujoulu (5) ja sääntömääräiset kevät- ja syyskokoukset (27). HIIHTOTAPAHTUMIA Laturetkiä järjestettiin kolme ja sukkula-/kuutamohiihtoja kuusi tapahtumaa, joihin osallistujia oli yhteensä 72, lisäystä on edelliseen vuoteen verrattuna 36 osallistujaa. Ylläskartanossa hiihtoviikolla oli mukana 5 henkilöä. Hiihtotapahtumia ovat vetäneet Lauri Huhti, Reijo Huuskonen, Kalevi Kalliomäki, Kaarina Moisio, Seija Vuori ja Timo Tuomainen LUMIKENKÄRETKIÄ järjestettiin viisi kertaa, joihin osallistui yhteensä 55 henkilöä. Lumikenkäretkien vetäjinä olivat Kalevi Kalliomäki ja Timo Tuomainen. LUONTORETKIÄ tehtiin yhteensä 11, joihin osallistui 168 henkilöä. Tiikerinlenkkejä tutuksi sauvakävely tapahtumia oli kuusi, joihin osallistui 63 henkilöä. Osallistujia oli yhteensä 231 mikä on 22 henkilöä enemmän kuin edellisvuonna. Kävely- ja patikkaretkiä ovat vetäneet Reijo Huuskonen Lauri Huhti, Pentti Leppiaho, Kalevi Kalliomäki, Kaarina Moisio ja Timo Tuomainen. PYÖRÄILYKAUSI alkoi pyöräilemällä pääsiäisvalakioille. Uutuutena oli pyöräretki Hirvijärvelle Pentti Leppiahon matkassa. Pyöräretkiä tehtiin 12, joihin osallistui yhteensä 101 henkilöä. Pyöräretkien vetäjinä olivat Kaarina Moisio, Lauri Huhti, Pentti Leppiaho, Kalevi Kalliomäki ja Timo Tuomainen

10 10 MELONTAKAUSI aloitettiin huhtikuun ja päättyi Melontaretkiä tehtiin 6 (37). Retket suuntautuivat: Puumala, Liesjärvi, Hämeenlinna, Espoon Suvisaaristo, Mommilan soutelut ja Hyvinkäämelonta, Hyvinkään Seudun Melojien tapahtuma, johon osallistuimme. Melontaretkiä ovat vetäneet Kalevi Kalliomäki ja Lauri Huhti. Hyvinkään Ladun Yhdessä -tapahtumiin osallistui yhteensä 601 henkilöä mikä on 79 henkilöä enemmän kuin vuonna MUUMI -hiihtokoulu (4 x 2 h). Hiihtokouluun osallistui 16 lasta, jotka olivat 4-7 vuotiaita. Kovista pakkasista huolimatta 10 lasta osallistui joka kerralla. Hiihtokoulu järjestettiin kolmannen kerran Lehtolan majan pihapiirissä. Väliajalla tarjoiltiin hiihtokoululaisille mehua ja pullaa. Muumipeikko vieraili viimeisenä päivänä. Muumi-hiihtokoulun ohjaajina olivat Kaarina Moisio, Timo Tuomainen, Seija Vuori, Lauri Huhti ja Erwin Borremans. Lisäksi apujoukoissa olivat mukana Emmi Parkkila, Marja-Liisa Vuorio, Jannika Vuori, Tommi Raunio ja Tuula Salomäenpää. IKILIIKKUJAT vanhusten ulkoiluttamisryhmä Hyvinkään ladun Ikiliikkujat-ulkoilutustapahtumatoiminta kohdistui kolmeen eri palvelutaloon (=Lepovilla, Mäntykoto ja Veteraanitalo) sekä kolmeen eri vanhainkotiin (=Kaunisto, Sahanmäki ja Paavola). Ulkoilutustapahtumissa oli kerrallaan 6-19 eri ulkoiluttajaa ja ulkoilutettavia oli kohteissa Vuoden aikana kävimme 2-3 kertaa eri vanhainkodissa tai palvelutalossa. Yhteensä viime vuoden aikana ulkoilutettiin 104 henkilöä. Osallistuimme ulkoilutustapahtumillamme Ikäinstituutin Vie vanhus ulos - haastekampanjaan ja saimme palkinnoksi jaksavimpana järjestönä DVD:n, jossa on voimisteluohjelma iäkkäille osat 1, 2, 3. ja kiitoksen mukanaolosta haastekampanjassa Suomen ladun kevätkokouksen yhteydessä, joka pidettiin Hyvinkäällä Rantasipissä, halukkaat kevätkokoukseen osallistujat saivat liittyä Hyvinkään ladun Ikiliikkujat-ryhmän mukana ulkoiluttamaan Veteraanitalon asukkaita. Vanhuksia oli 10 paikalla ja kevätkokousosallistujia 10 sekä 9 Hyvinkään latulaista. Tapahtuma huomioitiin Suomen ladun sunnuntain kevätliittokokouksen yhteydessä, jossa puheenjohtaja Pekka Alanen kertoi osallistuneensa Ikiliikkujat - ulkoilutukseen ja hän piti toimintaa esimerkillisenä toimintana myös muille latuyhdistyksille. Ikiliikkujat- ulkoilutustapahtuman viides toimintavuosi on käynnistymässä ja me toimimme muille hyvinkääläisille sekä valtakunnallisille järjestöille hyvänä esimerkkinä vapaaehtoistyöstä.

11 11 IKINIVEL-PIIRI nivelystävällinen liikunta Hyvinkään nivelpiiri/ikinivel: vertaisohjaaja Tarja Kantojärvi organisoi yhdessä Hyvinkään Ladun kanssa kahdeksan tapahtumaa, joihin osallistui yhteensä 67 henkilöä. JOHTOKUNTA on pitänyt 11 johtokunnan kokousta. Johtokunnan kokouksissa oli yhteensä 74 osallistumista ja 35 poissaoloa. VUOSIKOKOUKSIA on ollut 2 (27). RETKITOIMIKUNTA on pitänyt kolme kokousta (18). Turvallisuussuunnitelmat on tehty jokaiseen Hyvinkään Ladun järjestämään tapahtumaan. MAJATOIMIKUNTA on pitänyt yhden kokouksen. 27. SUOMI MELOO-tapahtuma. Hyvinkään Latu oli mukana 11 melojan joukkueella. Kapteenina toimi Lauri Huhti. SUOMI MELOO tapahtumaan järjestettiin suunnittelukokous ja auton pakkaus. Melonnan jälkeen oli tavaroiden purkaus ja kanoottien huolto sekä saunailta. PELASTUS- JA ETSINTÄPALVELUTOIMIKUNTA VAPEPA 2011 hälytykset: 36 hälytystehtävää, joista 8 valmiushälytystä. Etsintöjä 22. KOULUTUS Suomen Ladun koulutus Uusille toimijoille - järjestökoulutukseen on osallistunut Marja-Liisa Vuorio. Vapaaehtoinen pelastuspalvelu: Liikenteenohjauskurssi Timo Tuomainen ja Maastoetsintäharjoitus Raija Koskinen. YHTEISTYÖ Yhteistyö Hyvinkään kaupungin kanssa on jatkunut hyvin. Olemme osallistuneet Valtakunnalliseen pyöräviikkoon ja samalla Hyvinkää - Riihimäki pyöräilytapahtumaan järjestämällä pyöräilytapahtumia. Hyvinkään kaupungin hanke Askel hyvään liikkumiseen Liikkumisen ohjuksen kehittäminen Hyvinkäällä projektiryhmään on Hyvinkään Ladun edustajana osallistunut Antero Naskila. Latu Miilun palveluita ovat käyttäneet mm. Härkävehmaan, Puolimatkan ja Martinkoulu. Hyvinkään latu on ollut mukana Hyvinkään Expert-hiihto, Monnin hiihto ja Ruskaretki tapahtumissa pitämällä Latu-Miilun majaa auki. Reumayhdistys, Hyvinkään Erämatkat Oy ja Tunturikerho Kuokte on

12 12 saanut käyttää Latu-Miilun majaa omassa toiminnassaan tukikohtana kerran tai kaksi kuluvan vuoden aikana. Järvenpään Latu on osallistunut Hyvinkään Ladun Isänpäiväretkelle 22 osallistujan joukolla. Muuhun yhteistyöhön osallistumiset Vehkojan palloiluhalli: TUL kuntokampanja startti. Kaarina Moisio osallistui Hyvinkään kaupunki järjestänyt liikunta- ja nuorisoyhdistysten tapaaminen. Kalevi Kalliomäki on osallistunut Vantaan Heurekassa Valtakunnallinen ulkoiluseminaari, Sulka2- raportin julkaiseminen. Kalevi Kalliomäki osallistui. LOPUKSI Hyvinkään Latu ry on tulevaisuudessa merkittävien haasteiden edessä. Muutosta ja uudistumista pitää tapahtua. Jäsenpalvelun tulee olla toimiva, mutta miten aktivoidaan vapaaehtoisia toimijoita lisää ja mitkä ovat toimintamuodot ja -mahdollisuudet? Hyvinkään Latu ry:n järjestämät ulkoilutapahtumat ovat pääsääntöisesti maksuttomia ja suunnattu kaikille niille, jotka ovat kiinnostuneet liikkumaan YHDESSÄ ulkona.

13 13 KESÄKALENTERI Touko-elokuu 2012 Tervetuloa Hyvinkään Ladun järjestämille pyörä-, patikka-, melontaretkille ja muihin tapahtumiin! Tilaisuudet ovat jäsenyydestä riippumatta avoimia kaikille ja useimmiten maksuttomia. Oheisessa kalenterissa on myös joitakin muiden yhteisöjen järjestämiä tapahtumia. Tapahtumien vetäjien puhelinnumerot löytyvät joko tapahtumatiedoista tai johtokunnan yhteystiedoista. Soittele, kun haluat lisätietoa! Vetäjä saattaa sairastumisesta tai muusta syystä vaihtua tai tulla muita muutoksia. Aamupostin Yhdistykset-palsta torstaisin sekä Hyvinkään Viikkouutisten Yhdistykset-palsta keskiviikkoisin kertoo ajankohtaisen tilanteen. Lisätietoja myös sekä kuvia toiminnastamme kotisivullamme TOUKOKUU Ke 2.5. Su 6.5. Ma 7.5. Ke 9.5. TIIKERINLENKIN KAUDEN AVAUSPYÖRÄILY. Lähtö Hitsaajat-patsaalta klo 18. Ridasjärven lenkki. Matka n. 30 km. Tiedustelut Kaarina Moisio, p Uudenmaan Latualueen ELÄMYSPASSITAPAHTUMA Vaakkoilla. Helsingin Ladun järjestämä kesäkauden avaus. Mukaan tarvitset retkivarustuksen, eväät ja saunakamppeet. Lähtö Aleksis Kivenkadun P-paikalta klo 9 kimppakyydein. Tiedustelut Kalevi Kalliomäki, p Tiikerinlenkki tutuksi PYÖRÄRETKI Erkylän linkkitornille. Matka n. 25 km. Lähtö Hitsaajat-patsaalta klo 18. Tiedustelut Lauri Huhti, p Tiikerinlenkki tutuksi PYÖRÄRETKI Herusiin/Noppoon. Matkalla poiketaan tutustumaan Vittorio Gianninin polkupyörämuseoon Hyvinkäänkylässä. Matka n. 30 km. Lähtö Hitsaajat-patsaalta klo 18. Tiedustelut Timo Tuomainen, p

14 14 Ke 9.5. IKINIVEL pyöräretki Vittorio Gianninin polkupyörämuseoon Hyvinkäänkylässä. Lähtö Hitsaajat-patsaalta klo 18. Matka n. 10 km. Tiedustelut Tarja Kantojärvi, p To Tiikerinlenkki tutuksi PYÖRÄRETKI Kytäjälle. Matka n. 25 km. Lähtö Hitsaajat-patsaalta klo 18. Tiedustelut Kalevi Kalliomäki, p Pe Tiikerinlenkki tutuksi PYÖRÄRETKI Kaukas/Huikkoon. Matka n. 30 km. Lähtö Hitsaajat-patsaalta klo 18. Tiedustelut Pentti Leppiaho, p La Kansallisen pyöräilypäivän PYÖRÄRETKI Arolampi/Riihimäki. Matka n. 30 km. Lähtö Hitsaajat-patsaalta klo 14. Tiedustelut Timo Tuomainen, p La HYVINKÄÄN LÄPIMELONTA Hyvinkään Seudun Melojat, Pasi Aaltonen, p Hyvinkään Ladun kanoottien varaukset Kalevi Kalliomäki, p Su ÄITIENPÄIVÄN PERINTEINEN KESÄNAVAUSPATIKKA Usmissa nuotiokahveineen. Evästä ja muki reppuun. Lähtö Latu-Miilusta, Usmintie 303, klo 10. Retken kesto n. 3 tuntia. Tiedustelut/opastus Kalevi Kalliomäki, p La TALKOOT LATU-MIILUSSA. Siivotaan ympäristöä ja majaa klo 10 alkaen. Keittoa ja kahvitarjoilua. Su MELONTAPÄIVÄ, lähtö klo 9 Kalevilta, Nummenkärjentie 2. Osanottomaksu. Kanoottien varaukset Kalevi Kalliomäki, p Su IKINIVEL retki Petkelsuolle, kimppakyydein Aleksis Kivenkadun P-paikalta klo 12. Tiedustelut Tarja Kantojärvi, p La IKILIIKKUJAT ulkoilutamme Hyvinkään palvelu- ja vanhainkotien asukkaita klo 10. Tiedustelut ja ilmoittautuminen Kaarina Moisio, p Su PYÖRÄRETKI Nurmijärven Myllykoskelle. Matka 40 km. Lähtö Hitsaajat-patsaalta klo 10, säävaraus. Tiedustelut Pentti Leppiaho, p

15 15 KESÄKUU Su 3.6. MELONTAPÄIVÄ, lähtö klo 8 Kalevilta, Nummenkärjentie 2. Osanottomaksu, kanoottien varaukset Kalevi Kalliomäki, p SUOMI MELOO Petäjävesi Laukaa. Hyvinkään Ladun joukkue jälleen mukana, tiedustelut ja ilmoittautumiset Lauri Huhti, p Su PYÖRÄRETKI Kalkkilammen lehtoon Tikankontteja katsomaan. Edellisiin kesiin verrattuna retki pyöräillään nyt viikkoa aiemmin, joten toiveissa on nähdä kukat täydessä loistossaan. Matka n. 45 km, eväät ja juotavaa sekä pikkurahaa mukaan. Lähtö klo 10 ABC n terassilta. Tiedustelut Timo Tuomainen, p La IKILIIKKUJAT ulkoilutamme Hyvinkään palvelu- ja vanhainkotien asukkaita klo 10. Tiedustelut ja ilmoittautuminen Kaarina Moisio, p Su Retki LIESJÄRVEN KORTENIEMEEN, jossa mahdollisuus osallistua Luonnonkukkapäivän kukkaretkeen klo 11. Lähtö Aleksis Kivenkadun P-paikalta klo 9, osanottomaksu. Tiedustelut Kalevi Kalliomäki, p SUOMEN LADUN LEIRIPÄIVÄT Enonkoskella. Lisätiedot Latu & Polku-lehdessä. Yhdistys maksaa osallistujien kilpailumaksut. Ilmoittautumiset kilpailuihin 8.6. mennessä Kalevi Kalliomäki, p

16 16 HEINÄKUU La IKILIIKKUJAT ulkoilutamme Hyvinkään palvelu- ja vanhainkotien asukkaita klo 10. Tiedustelut ja ilmoittautuminen Kaarina Moisio, p Su MOMMILANJÄRVEN SOUTELUT melomme Oitista Mommilanjärven kilpailukeskukseen seuraamaan soututapahtumaa, kokopäiväretki, osanottomaksu. Lähtö klo 8 Kalevilta, Nummenkärjentie 2. Tiedustelut ja kanoottien varaukset Kalevi Kalliomäki, p MELONTAVIIKONLOPPU Padasjoella, Päijänteen kansallispuistossa, kohteena Kelvene. Lähtö klo 8 Nummenkärjentie 2. Osanottomaksu. Tiedustelut, opastus ja kanoottien varaukset Kalevi Kalliomäki, p ELOKUU Su 5.8. MELONTAPÄIVÄ lähtö klo 8 Kalevilta, Nummenkärjentie 2. Kokopäiväretki, osanottomaksu. Kanoottien varaukset Kalevi Kalliomäki, p Su IKILIIKKUJAT ulkoilutamme Hyvinkään palvelu- ja vanhainkotien asukkaita klo 10. Tiedustelut ja ilmoittautuminen Kaarina Moisio, p PATIKKAVIIKONLOPPU ILOMANTSISSA, kohteena Suomen vanhin retkipolku Taitajan taival Mekrijärveltä Petkeljärven kansallispuistoon, matka n. 32 km. Kokoontuminen Ilomantsin vesitornilla lauantaina klo 9, omat kyydit. Majoitustiedusteluihin vastaa sekä ilmoittautumisia ottaa vastaan Reijo Huuskonen, p Su PYÖRÄRETKI Kytäjä/Herunen, lähtö Aleksis Kivenkadun P-paikalta klo 12. Juotavaa ja uimakamppeet mukaan. Tiedustelut Timo Tuomainen, p RETKIVIIKKO AKUMAJALLA, katso erillinen ilmoitus tässä lehdessä. Vapaita paikkoja voi tiedustella asti Kalevilta, p

17 17 AKUMAJALLE vko 35 / Hyvinkään Latu järjestää viikon Akumajalla ruskan kynnyksellä, vielä kesä keleissä. Viikko tehdään ns. omakustanteisena, eli yhdistys ei osallistu kustannuksiin, eikä ota voittoa tapahtumasta. Yhteiskuljetusta emme järjestä, viikko alkaa ja loppuu Suomen Latu Kiilopäältä, Kiilopääntie 620 Saariselkä. Sinne pääsee bussilla, junabussilla, lentäen Ivaloon, ja omalla autolla. Näitä autoja käytämme kuljetukseen Akumajalle ja takaisin. Junabussi Rovaniemeltä saapuu Kiilopäälle n. klo 12, joten paikalla voi lounastaa, jonka jälkeen aloitamme matkan kohti Akua. Viikon vuokra on e 870,- mikä jaetaan osallistujien kesken, eli on osallistumismaksu. Autoille maksetaan kilometrikorvaus kimppakyyti periaatteella. Vuodepaikkoja Akumajalla on 11 petiä ja yksi sohva. Teltassa voi myös yöpyä pihapiirissä ja käyttää majan palveluita. Telttapaikan maksu on puolet petipaikan maksusta. Tällä hetkellä petipaikkoja on jäljellä 3/11 ja telttailijoita on yksi, eli vielä mahtuu. Tällä osanottomäärällä petipaikan hinta on e 96 ja teltta e 48. Päiväkävijöiltä ja muilta ohikulkijoilta veloitamme vähintään kennelin. Kimppakyytimaksu on yhdistyksen nykyisin käytössä olevalla korvauksella (snt 40 ) / e 42 edestakaisin. Kimppakyytimaksua tarkennamme paikan päällä sopimuksen mukaan, eli voi olla alempikin. Ilmoittautumisia otamme vastaan asti ja osanottomaksusta lähetämme pankkisiirron, eräpäivä Tiedusteluihin vastaa ja ilmoittautumisia vastaanottaa Kalevi Kalliomäki, p , tai

18 SUOMI MELOO-KANOOTTIVIESTI PETÄJÄVESI LAUKAA Suomi Meloo -viesti kiertelee tällä kertaa Keski-Suomen vesireiteillä. Lähdemme liikkeelle Petäjävedeltä Vanhan Vitosen reittiä Jämsän kautta Päijänteelle, jonne päästyämme käännämme kokat kohti Jyväskylää. Täältä jatkamme Leppäveden kautta Laukaalle ja edelleen Keiteleelle, jossa käännymme kohti itää ja Konneveden vesistöjä. Viesti päättyy Laukaalle. Melajuhlapaikkana on tällä kertaa Iisvesi, jonne saavumme keskiviikkona Melontaosuuksia reitille mahtuu 29, joiden pituus vaihtelee 10 ja 30 km välillä. Tavallisimmillaan osuus on sellaiset km pitkä ja aikaa siihen käytetään 4 5 tuntia. Hyvinkään Latu meloo viestin pääosin kaksikoilla. Joukkueella on käytettävissään nopeakulkuinen Star-kaksikko, joten toisinaan tuo johtokajakista määrätty vauhti saattaa tuntua sangen rauhalliselta. Joukkueessa on myös kokenutta melojakaartia, eli vähemmälläkin melontakokemuksella uskaltaa mukaan joukkueeseen. Lauri Huhti on lupautunut jälleen HL joukkueen kippariksi, joten hän on valmis vastaamaan mahdollisiin kyselyihin sekä ottamaan vastaan ilmoittautumiset numerossa , tai sähköpostilla Yhteydenottoasi kaivataan mennessä. Mikäli koko viikon urakoiminen ei aikatauluihisi sovi, otamme myös melojia osalle viikosta. Kokoonnumme ensi kertaa 5.5. sopimaan melontaviikon asioista sekä harjoitusmelonnoista. Tervetuloa mukaan Hyvinkään Ladun melontajoukkueeseen.

19 19 M E L O N T A A S I A A Hyvinkään Latu omistaa tätä nykyä neljä kanoottia. Niitä käytetään ensisijaisesti yhdistyksen omissa tapahtumissa. Voit ilmoittautuessasi varata kanootin käyttöösi tapahtuman ajaksi maksutta. Jäsenet voivat kuitenkin varata kanootteja omiin melontoihinsa seuraavin hinnoin: Yksikkö 10 vrk, 40 vk / kaksikko 20 vrk, 80 vk. Vuokraushinta sisältää kanootin varusteineen/ melat, melontaliivit ja aukkopeitteet kajakkeihin. Kalusto: Latu-Lady/ merikajakkiyksikkö Mari, kahdella lastitilalla kumiluukuin Latu-Lempi/ merikajakkikaksikko Unalaska II, retkikaksikko tavaraa-aukolla ja kahdella lastitilalla kumiluukuin Latu-Welho/ merikajakkikaksikko Star, nopeakulkuinen kevyt kaksikko kahdella kansitilalla kumiluukuin Latu-Lyyli/ inkkari, lasikuituinen kahden hengen avokanootti retkeilyyn Lisäksi on käytettävissä: suojakäsineitä 1 pari, yksi melontapusero (s) vedenpitävä, varustesäkki 7 kpl, vedenp., eri kokoja, heittomallinen pelastusköysi 1 kpl. Varaukset Kalevilta p , PERÄKÄRRY kanoottien (ja muutakin) kuljetusta varten Yhdistyksellä on PERÄKÄRRY lähinnä kanoottien kuljetusta varten. Se on varustettu irrotettavalla kanoottien kuljetustelineellä, joten sitä voi käyttää muihinkin kuljetuksiin. PERÄKÄRRYN kokonaispaino on 750 kg, kantavuus 500 kg; lavakoko 150x300 cm. PERÄKÄRRYÄ vuokrataan hintaan 20 / vrk tai sopimuksen mukaan. Tiedustelut Kalevilta kuten yllä.

20 20 TIIKERIN LENKKI: kausi Kävely ja sauvakävely koko kauden punaiset laatikot Pyöräily touko-elokuussa : vihreät laatikot Hiihto hiihtokauden puitteissa: punaiset laatikot Suorituskortteja (10 senttiä/kpl) myyvät paikalliset R-kioskit ja monet yksityiset kioskit. Kortteja saa jättää laatikoihin yhden suorituksen verran vuorokaudessa. Kauden jälkeen seuraa palkintoarvonta. Pääpalkinnon arvo riippuu suoritusten määrästä (määrä x kortin hinta); se on lahjakortti Suomen Ladun matkakohteeseen. Tiedustelut Martti Hovi, , Lauri Huhti , Kalevi Kalliomäki

21 21 JOHTOKUNTA v Kalevi Kalliomäki Nummenkärjentie 2, Hyvinkää puheenjohtaja puh. Heikki Sanna Martinkatu 12 C 21, Hyvinkää varapuheenjohtaja puh. Seija Vuori sihteeri Jukka Eloranta Reijo Huuskonen Lauri Huhti tiedottaja Pentti Leppiaho Kaarina Moisio Timo Tuomainen kotisivut Liisa Vuorio Kirjavantolpankatu 2 A 6, Hyvinkää puh , Väinölänkatu J, Hyvinkää puh , Kansankatu 29 B, Hyvinkää puh , Vaiveronkatu C 22, Hyvinkää puh , , Helenenkatu 9 B 23, Hyvinkää puh , Pohjoinen Puistokatu 6 A 9, Hyvinkää puh , Kirjavantolpankatu 2 A 6, Hyvinkää , Pikkukalliontie 1, Hyvinkää puh ,

Käy katsomassa Suomen/ Hyvinkään Ladun toiminnasta myös internet-osoitteissa www.hyvinkaanlatu.sportti.info,

Käy katsomassa Suomen/ Hyvinkään Ladun toiminnasta myös internet-osoitteissa www.hyvinkaanlatu.sportti.info, 3 LATU-MIILU 1/2011 * UUTTAVUOTTA LATULAISET... 4 * T A L V I KA L E N T E R I 7 * HIIHTOVIIKKO YLLÄKSELLÄ 12 * LATUMIILU AUKI 15 * HL JOHTOKUNTA 16 * TIIKERINLENKKI 18 Latu-Miilu on Hyvinkään Ladun jäsenlehti,

Lisätiedot

LATU-MIILU 1/2012. Kuvia ja lisätietoja Hyvinkään Ladun toiminnasta internet-osoitteissa www.hyvinkaanlatu.sportti.info.

LATU-MIILU 1/2012. Kuvia ja lisätietoja Hyvinkään Ladun toiminnasta internet-osoitteissa www.hyvinkaanlatu.sportti.info. 3 LATU-MIILU 1/2012 * PUHEENJOHTAJAN TERVEISET 4 * AKUMAJALLE 6 * LATU-MIILU AUKI 7 * TALVIKALENTERI 8 * TIIKERINLENKKI 14 * KEVÄTKOKOUS 15 * HL JOHTOKUNTA 16 * ELÄMYSPASSI 18 Latu-Miilu on Hyvinkään Ladun

Lisätiedot

Käy katselemassa latuinfoa myös Hyvinkään Ladun nettiosoitteessa www.hyvinkaanlatu.sportti.info.

Käy katselemassa latuinfoa myös Hyvinkään Ladun nettiosoitteessa www.hyvinkaanlatu.sportti.info. 1 2 LATU-MIILU 3/2011 Puheenjohtajan tervehdys 3 Minustako meloja 5 Kiilopäälle 2012 8 SYYSKALENTERI 9 Liikunnan riemuja 14 Johtokunta 16 Lapin Lumous 17 Tiikerinlenkki 18 Latu-Miilu on Hyvinkään Ladun

Lisätiedot

LATU-MIILU / LADUN MAJA

LATU-MIILU / LADUN MAJA LATU-MIILU / LADUN MAJA 2 Usmintie 303 / Usmin reitti Avoinna hiihtokaudella la su, klo 10 15 hiihtolomaviikolla (vk 8) joka päivä Puh. 0400 379 529 (aukioloaikoina) Lumikenkiä vuokrattavissa aukioloaikoina.

Lisätiedot

IITIN LATU RY. Yhdistyksen jäsenmäärä oli vuoden lopussa. 304. Jäsenmäärä on pysynyt vakaana. Uusia jäseniä on tullut ja vanhoja jäänyt pois,

IITIN LATU RY. Yhdistyksen jäsenmäärä oli vuoden lopussa. 304. Jäsenmäärä on pysynyt vakaana. Uusia jäseniä on tullut ja vanhoja jäänyt pois, IITIN LATU RY TOIMINTAKERTOMUS 1.1.2009-31.12.2009 1. YLEISTÄ Vuosi 2009 oli yhdistyksen 22. toimintavuosi. Tänäkin vuonna liikuntaa harrastettiin monipuolisesti, ja perinteiset Muumihiihto- ja metsämörrikoulut

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN LATU JÄSENTIEDOTE 2015

SAARIJÄRVEN LATU JÄSENTIEDOTE 2015 SAARIJÄRVEN LATU JÄSENTIEDOTE 2015 HYVÄÄ LIIKUNTAVUOTTA 2015 Saarijärven Ladun 47. toimintavuosi on alkamassa. Nyt näyttää siltä, että tulossa on jälleen luminen oikea talvi. Vuosi sitten näytti aivan

Lisätiedot

Kokkolan Latu ry. Jäsentiedote II/2016. www.kokkolanlatu.fi facebook.com/kokkolanlatu *********************************************************

Kokkolan Latu ry. Jäsentiedote II/2016. www.kokkolanlatu.fi facebook.com/kokkolanlatu ********************************************************* Kokkolan Latu ry Jeriksen lomaosakkeen Kokkolan Ladun viikot 2016 Viikot 31, 37, 43 ja 49 haettava 31.5.2016 mennessä. Jos useampi hakija samalle viikolle, arvotaan viikon saaja. Vko 25 vielä myös saatavilla

Lisätiedot

LATU-MIILU 2/2016. Puheenjohtajan tervehdys 4 Toimintakertomus 8 RETKIKALENTERI 10 SL jäsenviikot 22 Syyskokous 28 Johtokunta/toimikunnat 29

LATU-MIILU 2/2016. Puheenjohtajan tervehdys 4 Toimintakertomus 8 RETKIKALENTERI 10 SL jäsenviikot 22 Syyskokous 28 Johtokunta/toimikunnat 29 3 LATU-MIILU 2/2016 Puheenjohtajan tervehdys 4 Toimintakertomus 8 RETKIKALENTERI 10 SL jäsenviikot 22 Syyskokous 28 Johtokunta/toimikunnat 29 Latu-Miilu on Hyvinkään Ladun jäsenlehti, joka ilmestyy kaksi

Lisätiedot

... yhdessä... TOIMINTASUUNNITELMA

... yhdessä... TOIMINTASUUNNITELMA TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2016... yhdessä... JYVÄSKYLÄN LATU RY TOIMINTASUUNNITELMA TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2016 1. YLEISTÄ Jyväskylän Ladun tavoitteena on edistää kaiken ikäisten kuntoa ja terveyttä,

Lisätiedot

Jäsentiedote 1/2015. Kuva Pertti Tiuttu.

Jäsentiedote 1/2015. Kuva Pertti Tiuttu. Jäsentiedote 1/2015 Kuva Pertti Tiuttu. HUITTISTEN LATU JA POLKU RY. perustettu 1976 Pankkiyhteydet: FI69 11193000052670 (Nordea) FI80 50590040008590 (OP) FI95 44561040010091 (SP) Toimihenkilöt vuonna

Lisätiedot

KAUHANOJAN - HATTULAN - JOENPERÄN - SIEPPALAN TIEDOTUSLEHTI PAJASANOMAT 1 /2012

KAUHANOJAN - HATTULAN - JOENPERÄN - SIEPPALAN TIEDOTUSLEHTI PAJASANOMAT 1 /2012 KAUHANOJAN - HATTULAN - JOENPERÄN - SIEPPALAN TIEDOTUSLEHTI TALVEN TAIKAA PAJASANOMAT 1 /2012 Joulukuussa näytti talven tulo jäävän muutamaan pakkasasteeseen ja lumihiutaleeseen, olihan joulukuussa jopa

Lisätiedot

1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 4/13 Aika 10.4.2013 klo 17.30 Paikka Urheilukentän huoltorakennus Osallistujat Niina Kivinen (pj), Marke Paavola (si), Katri Paavola, Ari Kankkonen, Ari Pekkarinen, Pekka Nikula, Heli Sorvisto, Marjo Salminen,

Lisätiedot

HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2015 VUOSIKERTOMUS

HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2015 VUOSIKERTOMUS HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2015 VUOSIKERTOMUS YLEISTÄ Yhdistyksen tarkoitus on edistää fyysisesti vammaisten ihmisten mahdollisuuksia toimia yhteiskunnan tasa-arvoisina ja täysivaltaisina jäseninä

Lisätiedot

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3 1/6,Kuva: http://www.maija.palvelee.fi/ TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET sivu VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3 SUKUSEURAN KOTISIVUISTA MIELENKIINTOISET

Lisätiedot

Tapahtuma Aika Paikka Yhteyshenkilö

Tapahtuma Aika Paikka Yhteyshenkilö Toimintasuunnitelma 2016 Päivitetty 25.3.2016 Keskiviikkomelonnat ovat 1-2 tunnin kestoisia porukalla tehtäviä kevyitä melontalenkkejä. Peruskurssien jälkeiset neljä ovat ohjattuja. Voi myös lähteä koskeen

Lisätiedot

Toimintavuosi oli yhdistyksen kuudes. Jäseniä yhdistyksessä on tällä hetkellä yhteensä 220.

Toimintavuosi oli yhdistyksen kuudes. Jäseniä yhdistyksessä on tällä hetkellä yhteensä 220. 1 2 3 4 1 Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry TOIMINTAKERTOMUS 1.7.2013 30.6.2014 YLEISTÄ Toimintavuosi oli yhdistyksen kuudes. Jäseniä yhdistyksessä on tällä hetkellä yhteensä 220. Toimintaa

Lisätiedot

Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista:

Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista: Sulkasato Iisalmi Jäsentiedote 1 /2017 Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista: Pelivuorot: Sulkasadon pelivuorot pelataan Kirkonsalmen

Lisätiedot

Kyläyhdistyksen terveiset 3. Jäsenmaksu 3. Kyläyhdistys vuokraa 4. 100 -vuotias koulumme 5. 30 -vuotias kyläyhdistys 6. Nettisivut 7.

Kyläyhdistyksen terveiset 3. Jäsenmaksu 3. Kyläyhdistys vuokraa 4. 100 -vuotias koulumme 5. 30 -vuotias kyläyhdistys 6. Nettisivut 7. VUOSITIEDOTE 2009 Levikki 400 kpl 1 Sisältö: Kyläyhdistyksen terveiset 3 Jäsenmaksu 3 Kyläyhdistys vuokraa 4 100 -vuotias koulumme 5 30 -vuotias kyläyhdistys 6 Nettisivut 7 Tapahtumat 7-9 Hallituksen jäsenet

Lisätiedot

25.5.2016. Esityslista. Esityslista. 1. Kokouksen avaus. 2. Palkitsemiset -Suomen Ladun palkinnot ja huomionosoitukset

25.5.2016. Esityslista. Esityslista. 1. Kokouksen avaus. 2. Palkitsemiset -Suomen Ladun palkinnot ja huomionosoitukset 6. n hyväksyminen 2. Palkitsemiset -Suomen Ladun palkinnot ja huomionosoitukset 6. n hyväksyminen 1 OKM -mitalistit Opetus-ja kulttuuriministeriö myöntää vuosittain liikunnan ja urheilun ansiomerkkejä

Lisätiedot

TUUSULAN SENIORIT RY:N TIEDOTE SENIORIT TALVI-KEVÄT 2016 TAPAHTUMAKALENTERI

TUUSULAN SENIORIT RY:N TIEDOTE SENIORIT TALVI-KEVÄT 2016 TAPAHTUMAKALENTERI TUUSULAN SENIORIT RY:N TIEDOTE SENIORIT TALVI-KEVÄT 2016 TAPAHTUMAKALENTERI vko 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 7.1. 12.1. 21.1. 26.1. 4.2. 9.2. 18.2. 23.2. 3.3. 8.3. 16.3. 14.1. 28.1. 9. -10.2. 25.2. 10.3. 17.3.

Lisätiedot

KEVÄTKAUDEN TANSSIKURSSIOHJELMA

KEVÄTKAUDEN TANSSIKURSSIOHJELMA JÄSENLEHTI 1/2013 KEVÄTKAUDEN TANSSIKURSSIOHJELMA Keski-Suomen Tanssin Ystävät KESTÄVÄT ry 1 KESKI-SUOMEN TANSSIN YSTÄVÄT KESTÄVÄT RY:N HALLITUS YLÄRIVI: Markku Kärkkäinen, jäsen, äänentoistolaitteet,

Lisätiedot

Toimintakertomus vuodelta 2010

Toimintakertomus vuodelta 2010 MANKKAAN ERÄSUDET RY Sivu 1 / 5 Partiolippukunta Mankkaan Eräsudet ry Mankkaan Eräsusille toimintavuosi 2010 oli jälleen aktiivinen toiminnan kannalta. Lippukunnan jäsenmäärä on melko paljon noussut viime

Lisätiedot

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen.

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen. Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 www.mikkelinkvtuki.fi Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2015 www.mikkelinkvtuki.fi Syksyn hehku on lupaus tulevasta.

Lisätiedot

Tunturikerho Kuokte. Kerhokirje 1 / 2006

Tunturikerho Kuokte. Kerhokirje 1 / 2006 Tunturilatu ry Tunturikerho Kuokte Kerhokirje 1 / 2006 Ruskaa Tenniöjoella KERHOTOIMIKUNTA JA MUUT TOIMIHENKILÖT 2006 Matti Häppölä, puh. joht. 019 724302 (k) Kirveskatu 7, 11130 Riihimäki 050 4903897

Lisätiedot

Hyvä Pasman sukuseuran jäsen! Jäsenkirje 2007

Hyvä Pasman sukuseuran jäsen! Jäsenkirje 2007 Hyvä Pasman sukuseuran jäsen! Jäsenkirje 2007 Sukuseura valmistautuu vireään kesään 2007, jolloin järjestetään 6. sukujuhlat 30.6. 1.7. Kolarin Nuottavaarassa sekä julkaistaan uusi, täydennetty ja korjattu

Lisätiedot

1. Kokouksen avaaminen Kokouksen puheenjohtajana toimiva hallituksen puheenjohtaja avasi kokouksen kello 18:38.

1. Kokouksen avaaminen Kokouksen puheenjohtajana toimiva hallituksen puheenjohtaja avasi kokouksen kello 18:38. PÖYTÄKIRJA Robin Hood ry Hallituksen kokous 1/2016 Aika: 15.12.2015 kello 18 Paikka: Tuulimäen väestönsuoja, Itätuulenkuja 9, Espoo Läsnä: Jaakko Setälä Seppo Hätönen Jukka Karvonen Anne Lantee Joonas

Lisätiedot

Turun Seudun Pool ry. Tilinpäätös

Turun Seudun Pool ry. Tilinpäätös Turun Seudun Pool ry Tilinpäätös 1.6.2015 31.5.2016 Sisällys Sisällysluettelo...2 Toimintakertomus...3 Vuosikertomus...5 Taseet...7 Tilinpäätöksen allekirjoitukset...8 Toimintakertomus 2015-2016 YLEISTÄ

Lisätiedot

TIEDOTE 1 ROLLO-UINNIT 10.-12.6.2016 ROLLO-LEIRI 13.-15.6.2016. Suomen Uimaliitto

TIEDOTE 1 ROLLO-UINNIT 10.-12.6.2016 ROLLO-LEIRI 13.-15.6.2016. Suomen Uimaliitto TIEDOTE 1 ROLLO-UINNIT 10.-12.6.2016 ROLLO-LEIRI 13.-15.6.2016 Suomen Uimaliitto 2 Tervehdys Tampereelta! Tätä kirjoittaessani joulukuun alkupuolella vesisateen ropistessa ikkunaan täällä Mansessa nääs

Lisätiedot

HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2014 VUOSIKERTOMUS

HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2014 VUOSIKERTOMUS HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2014 VUOSIKERTOMUS YLEISTÄ Yhdistyksen tarkoituksena on edistää fyysisesti vammaisten ihmisten mahdollisuuksia toimia yhteiskunnan tasa-arvoisina ja täysivaltaisina

Lisätiedot

Jäsenmaksut: Henkilöjäsen 13,50 Perhejäsen Nuorisojäsen, alle 19 v. 7,00 Rinnakkaisjäsen, jäsen toisessa yhdistyksessä 7,00

Jäsenmaksut: Henkilöjäsen 13,50 Perhejäsen Nuorisojäsen, alle 19 v. 7,00 Rinnakkaisjäsen, jäsen toisessa yhdistyksessä 7,00 JÄSENTIEDOTE 2011 HUOVINRETKI RY Suomen Ladun jäsenyhdistys Perustettu 1963 www.huovinretki.fi Jäsenmaksut: Henkilöjäsen 13,50 Perhejäsen 19.00 Nuorisojäsen, alle 19 v. 7,00 Rinnakkaisjäsen, jäsen toisessa

Lisätiedot

Suomen Ladun Yhdessä-teema käyntiin vuonna 2009

Suomen Ladun Yhdessä-teema käyntiin vuonna 2009 Suomen Ladun Yhdessä-teema käyntiin vuonna 2009 Silloin tutkimusten mukaan 40 % asuinkunnista on sinkkutalouksia Yli viidennes suomalaisista kokee yksinäisyyttä Yli puolet suomalaisista liikkuu pääsääntöisesti

Lisätiedot

... yhdessä... TOIMINTASUUNNITELMA

... yhdessä... TOIMINTASUUNNITELMA TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2017... yhdessä... JYVÄSKYLÄN LATU RY TOIMINTASUUNNITELMA TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2017 1. YLEISTÄ Jyväskylän Ladun tavoitteena on edistää kaiken ikäisten kuntoa ja terveyttä,

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2001

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2001 KANKAANPÄÄM SEUDUN TYKISTÖKILTA RY 38700 KANKAANPÄÄ 15.2.2002 1 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2001 Kulunut vuosi oli kiltamme 37. Toimintavuosi SÄÄNTÖMÄÄRÄISET KOKOUKSET KILLAN HALLINTO Kevätkokous pidettiin

Lisätiedot

Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016

Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016 Hyvää kesää toivottaa; Vapaaaikatoimi Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016 Ohjattua leikkikenttätoimintaa 6.-30.06.2016 Kielosaari klo 13-16, Vanhatie 73 Saaren koulu klo 10-13, Koulutie 9

Lisätiedot

Rimmin Räpylä. Rimmilän kyläyhdistyksen tiedotuslehti 2/2015

Rimmin Räpylä. Rimmilän kyläyhdistyksen tiedotuslehti 2/2015 Rimmin Räpylä Rimmilän kyläyhdistyksen tiedotuslehti 2/2015 Puheenjohtajan palsta Vireä kyläyhdistyksemme on toiminut jo yli 13 vuotta ja aina vaan tekemistä riittää. Vappuna on yhteisiä menoja, äitienpäivän

Lisätiedot

Viuruniemen kyläyhdistys ry Toimintakertomus vuodelta 2015

Viuruniemen kyläyhdistys ry Toimintakertomus vuodelta 2015 Viuruniemen kyläyhdistys ry Toimintakertomus vuodelta 2015 Viuruniemen kyläyhdistyksessä oli 200 jäsentä (v.2014 jäseniä oli 181). Viuruniemen kyläyhdistyksen hallitukseen kuuluivat Saila Keronen puheenjohtaja,

Lisätiedot

Tapani Saarinen toivotti syyskokoukseen osallistuneet johtokunnan puolesta tervetulleiksi ja avasi syyskokouksen klo 18:05.

Tapani Saarinen toivotti syyskokoukseen osallistuneet johtokunnan puolesta tervetulleiksi ja avasi syyskokouksen klo 18:05. Kangasalan Melojat ry TYÖJÄRJESTYS Kangasalan Melojien syyskokous Aika: 22.11.2016 klo 18:00 Paikka: Vesaniemen takkahuone, Kangasala 1 Kokouksen avaus Tapani Saarinen toivotti syyskokoukseen osallistuneet

Lisätiedot

Tutustuminen Espoon kaupungin rakentamiseen

Tutustuminen Espoon kaupungin rakentamiseen Jäsentiedote 07.04.2009 JÄSENTIEDOTE 1/2009 Hyvä Rakenteiden Mekaniikan Seura ry:n jäsen, Rakenteiden mekaniikan seura järjestää kevään aikana seuraavaa ohjelmaa: Tutustuminen Espoon kaupungin rakentamiseen

Lisätiedot

Seniorikerho / Päiväkerho SYYSVUOSIKOKOUS

Seniorikerho / Päiväkerho SYYSVUOSIKOKOUS JÄSENKIRJE 4/2016 JÄSENTIEDOTE 4/ 31.10.2016 Seniorikerho / Päiväkerho Yhdessä Jyväskylän Seudun Invalidien kanssa. Ma 14.11 klo 13.00 Matarankatu 4, 3. krs. Jyväskylän ammattiopistolta Pirjo Hassi- Tolzitoliou

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015 VUOSI 2015 OLI YHDISTYKSEN 76. TOIMINTAVUOSI

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015 VUOSI 2015 OLI YHDISTYKSEN 76. TOIMINTAVUOSI Pohjois-Savon terveydenhoitajayhdistys ry TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015 VUOSI 2015 OLI YHDISTYKSEN 76. TOIMINTAVUOSI YHDISTYKSEN HALLITUS JA TOIMIHENKILÖT HALLITUS Puheenjohtaja Fatima Moursad (Maaninka),

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015 Päijät-Hämeen Metsänomistajat ry TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015 1. HALLINTO Hallituksen jäsenet ja vastuuhenkilöt: Liisa Korpela, puheenjohtaja, tiedotusvastaava, edustukset sidosryhmiin, yhteydet. yhteistyökumppaneihin

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. Opaste toimistoomme: Jarrumiehenkatu. Käynti pihan puolelta. Junailijankatu Hämeenkatu 7 A. Kela. Kirkko.

SISÄLLYSLUETTELO. Opaste toimistoomme: Jarrumiehenkatu. Käynti pihan puolelta. Junailijankatu Hämeenkatu 7 A. Kela. Kirkko. SISÄLLYSLUETTELO Yleistä 2 Hallituksen jäsenet 2 Jäsenedut 3 Hoitovuorokausikorvaus 3 Kuntoutus/Kurssitoiminta 4 Tukihenkilötoiminta 5 Keskusteluillat 6 Osaston toiminta 7 Liikuntaa syöpäpotilaille 8 Yhteystiedot

Lisätiedot

Keski-Suomen Yrittäjänaiset:

Keski-Suomen Yrittäjänaiset: Tervehdys kaikille ihanat Yrittäjänaiset. Vuosi alkaa olla lopuillaan ja on aika pikkuhiljaa rauhoittua Joulun viettoon, kukin tavallaan. Mennyt vuosi yhdistyksellämme oli varsin vaiherikas lukuisine tapahtumineen

Lisätiedot

Kajaanin Planeetan jäsenlehti Nro 2/201 0

Kajaanin Planeetan jäsenlehti Nro 2/201 0 Kaanin Planeetan jäsenlehti Nro 2/201 0 Tähtitieteellinen yhdistys Kaanin Planeetta ry Julkaisi: Kaanin Planeetta ry Päätoimitta: Jari J.S. Heikkinen Ilmestyminen: Kolme numeroa vuodessa (huhtikuu, elokuu,

Lisätiedot

Suinulan Sanomat. Suinulan kyläyhdistys ry:n tiedotuslehti N:o 2/2015 Kalastusasiaa

Suinulan Sanomat. Suinulan kyläyhdistys ry:n tiedotuslehti N:o 2/2015 Kalastusasiaa Suinulan Sanomat Suinulan kyläyhdistys ry:n tiedotuslehti N:o 2/2015 Kalastusasiaa Aiemmin esillä ollut Kuorevesi-järven kalastusyhtymä on saanut lisää mukaantulijoita. Nyt ovat mukana Suinula, Kavala,

Lisätiedot

Vapaaehtoistoiminnan viikko 1.- 7.12.2008 Kumppanuuskeskuksessa

Vapaaehtoistoiminnan viikko 1.- 7.12.2008 Kumppanuuskeskuksessa Vapaaehtoistoiminnan viikko 1.- 7.12.2008 Kumppanuuskeskuksessa Vapaaehtoistoiminnan viikko 1. - 7.12.2008 Oulussa Viikon aikana tehdään vapaaehtoistoimintaa tunnetuksi osallistumisen väylänä ja mielekkään

Lisätiedot

Iitin Reserviupseerikerhon toimintakertomus vuodelta 2013

Iitin Reserviupseerikerhon toimintakertomus vuodelta 2013 Iitin Reserviupseerikerhon toimintakertomus vuodelta 2013 Iitin Reserviupseerikerhon toimintakertomus vuodelta 2013 Hallitus Pekka Mertakorpi, pj. 040-5176044 Tapani Peltola, vpj 044-2899226 Sami Ahola,

Lisätiedot

Lasten museokesä 2013

Lasten museokesä 2013 Lasten museokesä 2013 Museoiden kesä on täynnä tapahtumia, ja moni niistä on tarkoitettu erityisesti lapsille. Haluaisitko kehrätä, oppia vanhan ajan valokuvauksesta ja otattaa itsestäsi visiittikorttikuvan

Lisätiedot

KUTSU. Jyty Iisalmi ry:n sääntömääräinen. syyskokous. pidetään maanantaina klo alkaen Meijän Vintillä os.

KUTSU. Jyty Iisalmi ry:n sääntömääräinen. syyskokous. pidetään maanantaina klo alkaen Meijän Vintillä os. KUTSU Jyty Iisalmi ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään maanantaina 21.11.2016 klo 16.45 alkaen Meijän Vintillä os. Savonkatu 11 A 6 Kokouksessa käsitellään sääntöjen 15 määräämät asiat. Luottamusvaalikokous

Lisätiedot

TOIMINTAKALENTERI ALKUVUODELLE 2016 Jyväskylän KaupunkiMartat ry. "Asenne ratkaisee, taidot tulevat bonuksena"

TOIMINTAKALENTERI ALKUVUODELLE 2016 Jyväskylän KaupunkiMartat ry. Asenne ratkaisee, taidot tulevat bonuksena TOIMINTAKALENTERI ALKUVUODELLE 2016 Jyväskylän KaupunkiMartat ry "Asenne ratkaisee, taidot tulevat bonuksena" Nuorekas Jyväskylän KaupunkiMartat ry on perustettu vuonna 2003. Jäsenistömme koostuu eri ikäisistä

Lisätiedot

Kiltauutiset 1/2016. Kaartin Jääkärirykmentin Kilta

Kiltauutiset 1/2016. Kaartin Jääkärirykmentin Kilta Kiltauutiset 1/2016 Kaartin Jääkärirykmentin Kilta Kaartin Jääkärirykmentin Kilta KUTSU KAARTIN JÄÄKÄRIRYKMENTIN KILLAN JÄSENILLE Killan vuosikokous pidetään Santahaminassa Perinnetalolla lauantaina 23.4.2016

Lisätiedot

Hyvä Rakenteiden Mekaniikan Seura ry:n jäsen, Rakenteiden mekaniikan seura järjestää kevään aikana seuraavaa ohjelmaa:

Hyvä Rakenteiden Mekaniikan Seura ry:n jäsen, Rakenteiden mekaniikan seura järjestää kevään aikana seuraavaa ohjelmaa: Aalto-yliopiston insinööritieteiden korkeakoulu Rakentajanaukio 4 A, PL 12100, 00076 Aalto http://rmseura.tkk.fi Y-tunnus: 1108237-1 Jäsentiedote 03.04.2012 JÄSENTIEDOTE 1/2012 Hyvä Rakenteiden Mekaniikan

Lisätiedot

Aloitamme yhdistyksemme toimintoja kerhojen, liikuntaryhmien, laskiaisretken ja vuosikokouksen merkeissä.

Aloitamme yhdistyksemme toimintoja kerhojen, liikuntaryhmien, laskiaisretken ja vuosikokouksen merkeissä. Pohjois-Savon AVH-yhdistys JÄSENKIRJE Tulliportinkatu 52 (II kerros) 1/2016 70110 KUOPIO 15.1.2016 HYVÄT JÄSENET Aloitamme yhdistyksemme toimintoja kerhojen, liikuntaryhmien, laskiaisretken ja vuosikokouksen

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2016

Toimintasuunnitelma 2016 Partiolippukunta Vihterä ry Toimintasuunnitelma 2016 Mahdollistamme alueen lapsille ja nuorille laadukasta ja mielekästä partiotoimintaa Yleistä toiminnasta Partiolippukunta Vihterä ry:n tarkoituksena

Lisätiedot

Todetaan kokous sääntöjen mukaan koolle kutsutuksi ja siten päätösvaltaiseksi.

Todetaan kokous sääntöjen mukaan koolle kutsutuksi ja siten päätösvaltaiseksi. ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Paikka Järjestötalo, Paulan Sali, Seinäjoki Aika Ke 25.5.2016 klo 18.00 - Läsnä VUOSIKOKOUS 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen järjestäytyminen Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri,

Lisätiedot

Suunnitelmasta ei kannata tehdä liian raskasta ja hankalaa. Toimiva toimintasuunnitelma on yhdistyksen työskentelyä helpottava työkalu.

Suunnitelmasta ei kannata tehdä liian raskasta ja hankalaa. Toimiva toimintasuunnitelma on yhdistyksen työskentelyä helpottava työkalu. JHL-yhdistyksen toimintasuunnitelma MALLI Toimintasuunnitelmasta yleisesti Hallitus on vastuussa toimintasuunnitelman ja talousarvion laatimisesta, seurannasta ja arvioinnista Yhdistyksen toimintasuunnitelma

Lisätiedot

Vuosikokous järjestettiin Koskitie 2:ssa, paikalla oli noin 10 jäsentä.

Vuosikokous järjestettiin Koskitie 2:ssa, paikalla oli noin 10 jäsentä. 1 /5 VUODEN 2010 TOIMINTAKERTOMUS YLEISTÄ Jäsenemme ovat osallistuneet koirineen aktiivisesti sekä koe- ja näyttelytoimintaan sekä maastoharjoituksiin kuluneena vuonna. Jäsenmäärämme on tällä hetkellä

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 1/2015 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso

JÄSENTIEDOTE 1/2015 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso JÄSENTIEDOTE 1/2015 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS Hyvät Rauhanturvaajat, Taas on vuosi vaihtunut. Yhdistys piti syyskokouksensa ilman suurempia

Lisätiedot

EPT 4/2016. tiedottaa

EPT 4/2016. tiedottaa EPT 4/2016 tiedottaa ESPOON PARTIOTUKI RY Puheenjohtaja Lippukuntakoordinaattori Toimisto Pankkitili Martta Jämsén (050 551 4815) Tarja Vartiainen Töölönkatu 55 00250 Helsinki puh. 8865 1212 s-posti ept@partio.fi

Lisätiedot

RUHA WOLLEY ry seurana.

RUHA WOLLEY ry seurana. KAUSIJULKAISU 2012-2013 27. kausi Ruha Ruhan lentopalloilun päätukija www.netikka.net/ruha.wolley -1- - 2 - RUHA WOLLEY ry seurana. Seura on aloittanut toimintansa vuonna 1986 ja on siitä yhtäjaksoisesti

Lisätiedot

Enonkosken PÖYTÄKIRJA 2/2016 Sivu 1 kappelineuvosto

Enonkosken PÖYTÄKIRJA 2/2016 Sivu 1 kappelineuvosto Enonkosken PÖYTÄKIRJA 2/2016 Sivu 1 Kokousaika 14.03.2016 klo 18.00-20.05 Paikka Enonkosken seurakuntatoimisto Läsnä x puheenjohtaja Pekka Auvinen x aluekappalainen Touko Ahokas x jäsen Heikki Kylliäinen

Lisätiedot

115 vuotta. Uudenmaan Martat ry 85 vuotta. Anne Lempinen

115 vuotta. Uudenmaan Martat ry 85 vuotta. Anne Lempinen 115 vuotta Uudenmaan Martat ry 85 vuotta Anne Lempinen Uudenmaan Martat 85 vuotta Tuodaan juhlavuosi osaksi arkea Juhlavuotta tuodaan monin tavoin ja erilaisin tapahtumin esille tavoitteena on, että juhlavuosi

Lisätiedot

Yhdistystiedote 1/2016

Yhdistystiedote 1/2016 Yhdistystiedote 1/2016 Tärkeimmät: Aivoituksen aineistopäivä on pe 29.1. Raha-automaattiyhdistys (RAY) myönsi meille jälleen jäsenjärjestöavustuksen Jäsenmäärä kasvoi 2015 vuonna 12% Ystäväkurssilla vielä

Lisätiedot

Pallokissat, Kuopio 05 joukkue Vanhempain palaveri 25.11.2015. www.pallokissat.fi

Pallokissat, Kuopio 05 joukkue Vanhempain palaveri 25.11.2015. www.pallokissat.fi Pallokissat, Kuopio 05 joukkue Vanhempain palaveri 25.11.2015 www.pallokissat.fi Mennyt kausi tiivistettynä 1. Kuluva kausi turnaukset: - junnupelemuut, talvi- ja kevätronaltiinat, 2xpiirisarja, tenavaliiga,

Lisätiedot

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Tuijussuontie 10 FI Raisio

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Tuijussuontie 10 FI Raisio 1/6 1 KOKOUKSEN AVAUS Länsi-Suomen Pelastusalan Liitto ry:n puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Vainio kertoi Suomen Pelastusalan Keskusjärjestössä meneillään olevasta luottamusjohdon valintaprosessista,

Lisätiedot

Maaseudun uusi aika -yhdistyksen jäsenkirje 1/2016

Maaseudun uusi aika -yhdistyksen jäsenkirje 1/2016 Maaseudun uusi aika -yhdistyksen jäsenkirje 1/2016 23.3.2016 Keväinen tervehdys kaikille MUAn jäsenille! Kevät keikkuen tulevi ja niin myös Mua-yhdistyksen keväinen jäsenkirje. Tässä kirjeessä on tietoa

Lisätiedot

Vuosikokous pidettiin 16.4.2015 Metsäkansan Ainolassa.

Vuosikokous pidettiin 16.4.2015 Metsäkansan Ainolassa. TOIMINTAKERTOMUS 2015 YLEISTÄ Metsäkansan kyläyhdistyksen toiminta vuonna 2015 oli aktiivista. Vuotta värittivät erityisesti hyvin onnistuneet tapahtumat ja kyläyhdistyksen saama positiivinen huomio. Yhdistys

Lisätiedot

Yhdistystiedote 2/2016

Yhdistystiedote 2/2016 Yhdistystiedote 2/2016 Tärkeimmät: Jäsenjärjestöavustuksen raportointi 31.3. mennessä Uutta henkilökuntaa toimistolle Liiton kevätkokous järjestetään 9.4.2016 Iiris-keskuksessa Tässä yhdistystiedotteessa

Lisätiedot

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE HELMIKUU 2010

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE HELMIKUU 2010 PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE HELMIKUU 2010 SISÄLTÖ Kuntatiedotteista... 1 Valtuuston kokouskutsu... 1 112-päivä Pyhännällä... 2 Mitä haluaisit opiskella kansalaisopistossa... 2 Pyhännän rintamaveteraanien

Lisätiedot

ESPOON ILMAILUKERHO RY. HALLITUKSEN KERTOMUS VUODEN 2010 TOIMINNASTA

ESPOON ILMAILUKERHO RY. HALLITUKSEN KERTOMUS VUODEN 2010 TOIMINNASTA ESPOON ILMAILUKERHO RY. HALLITUKSEN KERTOMUS VUODEN 2010 TOIMINNASTA Yleistä Vuosi oli kerhon 48. toimintavuosi. Hallitus kokoontui vuoden aikana 8 kertaa. Kerhon hallitus vuonna 2010: Riku Rissanen, puheenjohtaja

Lisätiedot

SUOMEN LASIMUSEON YSTÄVÄT RY TOIMINTAKERTOMUS 2014

SUOMEN LASIMUSEON YSTÄVÄT RY TOIMINTAKERTOMUS 2014 SUOMEN LASIMUSEON YSTÄVÄT RY TOIMINTAKERTOMUS 2014 Yleistä Yhdistyksen toiminnassa vuosi 2014 oli 29 toimintavuosi. Yhdistyksen toiminta keskittyi vuoden 2014 aikana perinteisten tapahtumien eli Lasipäivän,

Lisätiedot

Joukkueenjohtajien opas

Joukkueenjohtajien opas Joukkueenjohtajien opas Tervetuloa Palokan Riennon joukkueenjohtajaksi! Tässä oppaassa käsitellään lyhyesti joukkueenjohtajien vastuita ja velvollisuuksia ja heille sekä joukkueelle kuuluvia tehtäviä.

Lisätiedot

VUOSIKERTOMUS TOIMINTAKAUDELTA 01.11.2013 31.10.2014

VUOSIKERTOMUS TOIMINTAKAUDELTA 01.11.2013 31.10.2014 VUOSIKERTOMUS TOIMINTAKAUDELTA 01.11.2013 31.10.2014 Yhdistys on saavuttanut tunnustetun aseman Ylläksen alueen vaikuttajana. Yhdistyksen jäsenmäärä on noussut tasaisesti ja on nyt 226. 1. Jäsentapaamiset

Lisätiedot

Latuviesti 1/

Latuviesti 1/ Latuviesti 1/2017 www.karhulanlatu.net www.facebook.com/karhulanlatu PUHEENJOHTAJALTA Vuosi on alkanut mukavasti, johtokuntaan on saatu uusia jäseniä ja uudet jäsenet tuovat tietenkin myös uutta energiaa

Lisätiedot

ALA OUNASJOEN ERÄSTÄJIEN VUOSIKOKOUS 2010

ALA OUNASJOEN ERÄSTÄJIEN VUOSIKOKOUS 2010 Ala-Ounasjoen Erästäjät PÖYTÄKIRJA Johtokunta Rovaniemi 17.2.2010 ALA OUNASJOEN ERÄSTÄJIEN VUOSIKOKOUS 2010 AIKA 17.2.2010 klo 18.00 PAIKKA Toimitalo, Erästäjänpolku OSALLISTUJAT Seuran jäseniä 25 liitteenä

Lisätiedot

Saksin Sukuseura ry:n jäsenet toivotetaan tervetulleiksi yhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen. Kokoukselle esitetään seuraava työjärjestys:

Saksin Sukuseura ry:n jäsenet toivotetaan tervetulleiksi yhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen. Kokoukselle esitetään seuraava työjärjestys: 1/5 Vuosikokouksen 2013 esityslista SAKSIN SUKUSEURA RY:N VUOSIKOKOUS :n jäsenet toivotetaan tervetulleiksi yhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen. Kokoukselle esitetään seuraava työjärjestys: Kokonaisohjelma:

Lisätiedot

4. Kokouksen työjärjestys Kokouksen työjfi estys hyvåiksyttiin esitetyssä muodossa.

4. Kokouksen työjärjestys Kokouksen työjfi estys hyvåiksyttiin esitetyssä muodossa. Jylhän Sukuseura Pöytäkirja (tlz) Aihe: Sukukokous Aika 25.7.2015 klo 15.00-16.28 Paikka Finlaysonin Palatsi, Tampere Läsnä 26 sukuseuran jäsentä (liite 1) 1. Kokouksen avaus Sukuseuran puheenjohtaja Jarmo

Lisätiedot

2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin laillisella tavalla koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin laillisella tavalla koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJA 1/2016 VANHUSNEUVOSTO AIKA 18.01.2016 klo 15.00 PAIKKA Tuuliakoti, 3.kerros VANHUSNEUVOSTO Lindeman Aarre, puheenjohtaja Huuskonen Riitta-Liisa Mäkelä Maija, poissa Grönberg Heleena Koskinen

Lisätiedot

Hangon - Hangö JHL ry Toimintasuunnitelma Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL

Hangon - Hangö JHL ry Toimintasuunnitelma Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL Hangon - Hangö JHL ry Toimintasuunnitelma 2017 Toimintasuunnitelma 2017 Hallitus on vastuussa toimintasuunnitelman ja talousarvion laatimisesta, seurannasta ja arvioinnista Yhdistyksen toimintasuunnitelma

Lisätiedot

JYTY JÄMSÄ RY. Aktiivista ja valveutunutta yhdistystoimintaa jo vuodesta 1965 TOIMINTAKERTOMUS

JYTY JÄMSÄ RY. Aktiivista ja valveutunutta yhdistystoimintaa jo vuodesta 1965 TOIMINTAKERTOMUS JYTY JÄMSÄ RY Aktiivista ja valveutunutta yhdistystoimintaa jo vuodesta 1965 TOIMINTAKERTOMUS 2015 1 1. HALLINTO 1.1 Hallitus Puheenjohtaja Varapuheenjohtaja Sihteeri Ulla Mäkiaho Riitta Leiman Ulla Peltonen

Lisätiedot

SOMAKISS ry:n säännöt

SOMAKISS ry:n säännöt SOMAKISS ry:n säännöt 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on SOMAKISS ry ja kotipaikka, Helsinki 2 Tarkoitus ja toiminnan laatu Yhdistyksen tarkoituksena on edistää somali- ja abessinialaiskissojen kasvatusta,

Lisätiedot

OPINTOPÄIVÄT KALAJOELLA

OPINTOPÄIVÄT KALAJOELLA 1.12.2014 PALOKUNTANUORTEN OHJAAJIEN JA PALOKUNTANAISTEN OPINTOPÄIVÄT KALAJOELLA SPEK Pohjois-Suomi järjestää Pohjois-Suomen ja Lapin pelastusliiton palokuntanuorten ohjaajien ja palokuntanaisten opintopäivät

Lisätiedot

POSION VAMMAIS-JA VANHUSNEUVOSTO TOIMINTAKERTOMUS

POSION VAMMAIS-JA VANHUSNEUVOSTO TOIMINTAKERTOMUS POSION VAMMAIS-JA VANHUSNEUVOSTO TOIMINTAKERTOMUS 2015 2 VAMMAIS-JA VANHUSNEUVOSTON KOKOONPANO 2015 Pirkko Mäkelä, puheenjohtaja 23.6.2015 lähtien, Eläkeliiton Posion yhdistys ry Sari Ylisirniö, sihteeri23.6.2015

Lisätiedot

Yhdistyksen nimi Yhdistyksen nimi on Uudenmaan Noutajakoirayhdistys - UMN ry, ruotsiksi Nylands Retrieverförbund NRF rf ja sen kotipaikka on Helsinki.

Yhdistyksen nimi Yhdistyksen nimi on Uudenmaan Noutajakoirayhdistys - UMN ry, ruotsiksi Nylands Retrieverförbund NRF rf ja sen kotipaikka on Helsinki. 1 Yhdistyksen nimi Yhdistyksen nimi on Uudenmaan Noutajakoirayhdistys - UMN ry, ruotsiksi Nylands Retrieverförbund NRF rf ja sen kotipaikka on Helsinki. 2 Toiminnan tarkoitus Yhdistys toimii Helsingin

Lisätiedot

Järjestimme kierrätystorin keväällä ja syksyllä. Maailmanparantajan kahvilaa ei saatu järjestettyä kertaakaan.

Järjestimme kierrätystorin keväällä ja syksyllä. Maailmanparantajan kahvilaa ei saatu järjestettyä kertaakaan. Järvenpään vihreät ry TOIMINTAKERTOMUS 2014 Järvenpään Vihreät ry:n hallitukseen kuuluivat vuonna 2014 Tiia Lintula (puheenjohtaja), Salla Hänninen (varapuheenjohtaja), Katri Kakko, Seija Kareinen (taloudenhoitaja),

Lisätiedot

Me haapavetiset ry:n pikkujoulujuhla Ostrobotnian baarikabinetissa

Me haapavetiset ry:n pikkujoulujuhla Ostrobotnian baarikabinetissa Pikkujoulussa oli teemana Haapavesi 150-vuotta Me haapavetiset ry:n pikkujoulujuhla Ostrobotnian baarikabinetissa 11.11.2016 Pikkujoulua vietettiin 11.11.2016 Helsingissä Ostrobotnialla. Ostrobotnia on

Lisätiedot

Kesäpirtti Tampereen työväenopiston opiskelijat ry Kesäpirtti, Kesäpirtintie 48, Ylöjärvi

Kesäpirtti Tampereen työväenopiston opiskelijat ry Kesäpirtti, Kesäpirtintie 48, Ylöjärvi Kesäpirtti 2014 Tampereen työväenopiston opiskelijat ry Kesäpirtti, Kesäpirtintie 48, 33480 Ylöjärvi www.tto-opiskelijat.fi/kesapirtti 044 3491 030 Ravintola avoinna 31.5. - 31.8.2014 Arkisin 16.00 17.00

Lisätiedot

Sukuseura Kanko ry. www-sivut: koti.welho.com/rkarppin/kanko/ Sähköposti: sskanko@welho.com. Muut yhteystiedot:

Sukuseura Kanko ry. www-sivut: koti.welho.com/rkarppin/kanko/ Sähköposti: sskanko@welho.com. Muut yhteystiedot: Jäsenlehti 1/2009 Sukuseura Kanko ry www-sivut: koti.welho.com/rkarppin/kanko/ Sähköposti: sskanko@welho.com Muut yhteystiedot: Puheenjohtaja: Sirpa Karppinen Venemestarintie 29 A, 00980 Helsinki puh.

Lisätiedot

liittyä liittoon kuulua yhdistykseen Helsingin kunnallisten koulujen henkilökunta JHL ry 133

liittyä liittoon kuulua yhdistykseen Helsingin kunnallisten koulujen henkilökunta JHL ry 133 Helsingin kunnallisten koulujen henkilökunta JHL ry 133 Ammattina hyvinvointi Tiedotuslehti Lehden toimitus: Levikki: Kohderyhmä: Merja Patokoski Vesa Vento 200 kpl Opetustoimen henkilöstö, pois lukien

Lisätiedot

Oulun Numismaattinen Kerho r.y. Perustettu 1962

Oulun Numismaattinen Kerho r.y. Perustettu 1962 1 Kokouksen avaus VUOSIKOKOUS 12.2.2007 ESITYSLISTA 2 Kokouksen laillisuuden toteaminen 3 Kokouksen puheenjohtajan ja sihteerin valinta 4 Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta 5 Vuoden 2006

Lisätiedot

Salon Samoojat ry TIEDOTUSLEHTI

Salon Samoojat ry TIEDOTUSLEHTI Salon Samoojat ry TIEDOTUSLEHTI 2-2016 Teijolla Matildanjärven rannalla Salon Samoojat ry Suomen Ladun jäsenyhdistys Perustettu 17.04.1980 Pankkiyhteys: 541002-470261 IBAN FI22 5410 0240 070261 www.suomenlatu.org/salonsamoojat

Lisätiedot

SUOMEN ALPPIKERHO LÄNSI-SUOMEN OSASTO

SUOMEN ALPPIKERHO LÄNSI-SUOMEN OSASTO SUOMEN ALPPIKERHO LÄNSI-SUOMEN OSASTO TOIMINTAKERTOMUS VUODESTA 1991 1. YLEISTÄ Kuluneella kaudella ovat osaston perinteelliset toimintamuodot kallio-, jää- ja vuoristokiipeily eri muodoissaan sekä länsisuomalaisten

Lisätiedot

Tiedote 1/ elokuuta 2015

Tiedote 1/ elokuuta 2015 Keilakausi alkaa - Wjuhuu! Monenlaista säätä on tänä kesänä saatu kokea. toivottavasti omat suunnitelmasi ovat onnistuneet, säistä huolimatta. Keilailukausi alkaa, helteistä huolimatta. Olette valinneet

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2017

TOIMINTASUUNNITELMA 2017 TOIMINTASUUNNITELMA 2017 1 MISSIO Edistää naisyrittäjyyttä sekä parantaa naisyrittäjien kannattavan toiminnan yleisiä edellytyksiä omalla toiminta-alueellaan, edistää tervettä kilpailua ja naisyrittäjien

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus PÄÄTÖS: Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus PÄÄTÖS: Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi Pöytäkirja 1 HALLITUKSEN KOKOUS 1/2013 AIKA Torstai klo 18.30 PAIKKA LÄSNÄ Mäntyniementie 1, Karhu-sali Hallitus Linnolahti Jarno, puheenjohtaja Asikainen Lauri Loisa Kirsi Mikkonen Pasi Nevalainen Pirjo

Lisätiedot

Leimaus 2011 Kisakeskuksessa

Leimaus 2011 Kisakeskuksessa Leimaus 2011 Kisakeskuksessa ma 6.6. Lähdimme perinteisesti Lappia talolta kimpsuinemme klo 12 kohti etelää. Martti ja Mauri otettiin kyytiin Keminmaasta. Onneksi autossa oli DVD laite ja ilmastointi,

Lisätiedot

HAULIKKOJAOSTO HARJOITUSAJAT HAULIKKOJAOSTO 2016

HAULIKKOJAOSTO HARJOITUSAJAT HAULIKKOJAOSTO 2016 HAULIKKOJAOSTO 2016 HAULIKKOJAOSTO Pj Risto Väyrynen 040 5166 045 Siht. + nettisivut Päivi Laine 040 8472 411 paiv.lain@gmail.com Rah.hoit./Amp.koulu Matti Kokkonen 040 5511 544 Ratavastaava Markku Kokkonen

Lisätiedot

Sepän Heitto 2016. PELAAJAN OPAS Alkusanat Kiitos ilmoittautumisesta ja tervetuloa Sepän heitto 2016 kilpailuun su 29.5.!

Sepän Heitto 2016. PELAAJAN OPAS Alkusanat Kiitos ilmoittautumisesta ja tervetuloa Sepän heitto 2016 kilpailuun su 29.5.! Sepän Heitto 2016 PELAAJAN OPAS Alkusanat Kiitos ilmoittautumisesta ja tervetuloa Sepän heitto 2016 kilpailuun su 29.5.! Tämä pelajaan opas sisältää tärkeimpiä tietoja kisaan liittyen. Mikäli jokin asia

Lisätiedot

Jäsenkirje / Kevät 2016

Jäsenkirje / Kevät 2016 Jäsenkirje / Kevät 2016 Hei MLL Kaarinan jäsen! Kiitos, että kuulut paikallisyhdistykseemme. Uusi jäsenyyskausi on startattu käyntiin osittain uudella hallituksella. Uusien ja vanhojen jäsenten yhteystiedot

Lisätiedot

Itä-Suomen senioriviinakauppiaiden jäsentiedote 2/2012

Itä-Suomen senioriviinakauppiaiden jäsentiedote 2/2012 Itä-Suomen senioriviinakauppiaiden jäsentiedote 2/2012 ITÄ-SUOMEN ALAOSASTON VUOSIKOKOUS IISALMESSA Kokouksen osanottajia Olvin panimomuseossa Pidettiin 7.3.2012 Iisalmessa vuosikokous, kuten toimintasuunnitelmassa

Lisätiedot