Musiikkia kesyttömän taivaan alta!

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Musiikkia kesyttömän taivaan alta!"

Transkriptio

1 Country ilta Musiikkia kesyttömän taivaan alta! Preerian tummetessa ryhmä stetsonpäisiä ja buutsijalkaisia ihmisiä kerääntyy yhteen: On Aika Juhlia! Achy Breaky Heart soi ja kannat kopisevat. Kitarariffi svengaa kuin hirvi ja lattialla tanssitaan rivitanssia; Hei, tämän kaikki osaavat! C mon!!! Hymy on herkässä ja jalat liikkuvat. Don t tell my heart, my achy breaky heart... Ja perään CCR:n musiikkia: Bad Moon Rising, Have You Ever Seen The Rain, Proud Mary, Who ll Stop The Rain, Cotton Fields ja Down On The Corner. Grillissä paistuvat ribsit, Coleslow salaattia mukaan ja olut helpottamaan janoa... Hey man, tämähän on vasta alkua! Dance The Night Away kutsuu Mavericksin biisi, Let s Go To Vegas pyytää Faith Hill ja Vegasista Chattahoocheehen vie Alan Jackson. Vieläkö jaksaisi ihastella Rosegardenia (Luvannut En Ruusutarhaa). Parin elämää suuremman balladin, Desperado ja Ain t That Just The Way (Näinkö Aina Meille Täällä Käy) aikana on hyvä pyyhkiä hikeä ja nojailla upeiden melodioiden tahdissa. Jos osaat englantia, niin tiedät, että näissä lauluissa on sitä aitoa tarinaa... Rakkautta ja unelmia, pettämistä ja jättämistä. Elämän koko kirjo löytyy Countrystä! Upeaa musiikkia!!! Jii-haa! Kuunnellaan hetki mitä countryn suurimpia tähtiä ollut Johnny Cash esitti: Folsom Prison Blues, I Walk The Line, Ring Of Fire, Highwayman... Callin Baton Rouge ja If Tomorrow Never Comes ovat taas uuden countryn supertähdeltä Garth Brooksilta. Illan aikana stetson tuskin pysyy päässä edes köytettynä lassolla, varsinkaan kun Whiskey Girl tai That ll Be The Day soivat! King Of The Road helpottaa hetkeksi tempoltaan kiihkeää iltaa, kun taas I Try To Think About Elvis kiihdyttää sen jälleen huippuun... Lauluja riittää, uskokaa pois! Ilta loppuu aina kesken kun on hauskaa, vaikka se kestää 2 x 45 minuuttia.

2 Euroviisu ilta Finland 12 points!!! Euroviisuiltana musiikki raikaa kun joukkueet mittelevät illan mestariesiintyjästä! Tänään ei Suomi jää pisteittä! Euroviisuissa jaetaan ryhmänne joukkueisiin ja joka joukkueesta joku/jotkut esiintyy. Osa porukasta voi toimia tanssiryhmänä aivan euroviisujen hengen mukaisesti! Show must go on!!! Jokaisesta joukkueesta valitaan myös yksi tuomari ja heillä on erityisen tärkeä tehtävä ohjelman kulussa: kilpailulle täytyy löytyä voittaja!!! Finland 12 points!!! Euroviisuissa on tärkeintä hauskanpito ja siksi tänään kilpaillaankin hymy huulilla ja muita esiintyjiä kannustaen!!! Iltaan voidaan ottaa myös lisäohjelmana tietokilpailu euroviisujen hengessä Kun kilpailut on kilpailtu, voittaja löytynyt ja shampanjat juotu, niin sitten minä soitan haluamaanne musiikkia vielä yhden setin (45 minuuttia) verran! EUROVIISUT á la Simodeus on nyt tilattavissa. Ilta loppuu aina kesken kun on hauskaa, vaikka se kestää 2 x 45 minuuttia. Juontajana, bändinä ja illan vetäjänä pukeudun tyylikkäästi pukuun tai smokkin valintanne mukaan!

3 Finnhittien ilta Ja lähes kuulet LP-levyn ratinan! Tänä iltana tanssitaan, ja jos mahdollista niin pöydillä! Luvassa on kattaus 60-, 70- ja 80-luvun suurimpia finnhittejä ja takuuvarmaa menomusiikkia: Dirlanda, R-A-K- A-S, Daa da daa da nostavat fiiliksen kattoon jo heti alkuun, eikä tunnelma hellitä koko illan aikana! Hiki virtaa kun biisi toisensa jälkeen vyöryy ämyreistä: Sata kesää tuhat yötä, Volga, Kun Chicago kuoli, Linda Linda, Menolippu, Charlie Brown, Banaania poskeen, Hengaillaan... näitähän riittää!!! Onhan illan aikana luvassa (tarvittaessa) myös rauhallisempaa menoa. Upeat balladit: Puhu hiljaa rakkaudesta, Paljon sanomatta jää, Rakkauden aamu, Kaksoiselämää, Syksyn sävel saavat parit nojailemaan toisiinsa, nuoruusmuistot palaavat ja lattia täyttyy varmasti! Joku alkaa yhteislaulun johon kaikki yhtyvät, nämä laulut tuovat mahtavia muistoja! Jos halutaan tanssia pareittain, niin tämän parempaa tanssimusiikkia EI LÖYDY! Paratiisi, Hyvännäköinen, Elämältä kaiken sain, Kalajoen hiekat, Jykevää on rakkaus, Tumma nainen, Lauantai-ilta, Rentun ruusu, Marilyn, Ikkunaprinsessa, Maa muuttukoon... Vieläkö? Kyllä vain, taan mennään ja lujaa: Poing-poing-poing, Amarillo, Suuret setelit, Tuuliviiri, Teuvo maanteiden kuningas, Tsingis Khan, Tuulen suojaan, Vielä on kesää jäljellä... Ilta on unohtumaton ja tiedät sen jo etukäteen! Näitä biisejä ei aika kuluta ja ne koskettavat ja tanssittavat vielä vuosienkin jälkeen! Ilta loppuu aina kesken kun on hauskaa, vaikka se kestää 2 x 45 minuuttia.

4 Ilta Välimerellä Illan aikana seilataan musiikillisesti Italiasta Espanjaan, Ranskaan, Turkkiin ja Kreikkaan! Ilta tuoksuu merelle, juomalle ja ruoalle! Cin cin! Tähän te taan on helppo yhdistää myös Välimeren rikasta ruokakulttuuria! Kierros voitaisiin aloittaa vaikkapa Italiasta. Sen lauluperinne elää vahvasti ohjelmistossani. Lähdetään Andrea Bocellin lauluilla, joko Con Te Partiro, Il Mare Calmo Della Sera, Melodramma tai La Luna Che Non C e. Ota lasi hyvää Chiantia käteen, istu ja nauti. Matka on alkanut! Ja sitten Ranskaan. Sekä Pariisi, Ranskan upea maaseutu että unohtumattomat viinilaaksot, niiden perinteiset talot ja mahtavat maisemat hurmaavat varmasti. Saman tekee ranskalainen musiikki: La Mer (Meri), Tu Te Reconnaitras (Nuoruus On Seikkailu), Hotel Normandy tai Aïcha ja totta kai lisää löytyy. Matkan kolmas maa on Espanja. Holá! Kuuluu ystävällisesti Pedrolta, kun siestan jälkeen hän ottaa kitaran jälleen käsiinsä! Mahtipontisesti kajahtavat tenorihelmet Regrese A Mi, Por Ti Sere sekä Granada ja sitten herkemmin Bella Maria De Mia Alma (Sieluni Kaunis Maria). Menojalkaa kutittaa Bailamos, Besame mucho, La Bamba ja Bamboleo! Sydän sykkii hurjasti ja kantapäät kopisevat! Vamos!!! Nyt mennään, kun aurinko paistaa!!! Taas palataan vaihteeksi Italiaan: Come Prima (Ensi Kerran), Io Che Non Vivo (En Koskaan), Parla Piu Piano (Puhu Hiljaa Rakkaudesta), Quarda Che Luna (Hopeinen Kuu), L Italiano (Olen Suomalanen), Dicitencello Vuie (Kertokaa Se Hänelle), O Sole Mio (Oi Aurinkoinen), Come Vorrei (Kuuleeko Yö) ja ilta on vasta puolessa välissä!!! Tarttuvia iskelmiä luvuilta: Buonasera Signorina, L edera (Päivin Öin), Lazzarella, Quien Sera (Keinu Kanssani), Quando Vedrai La Mia Ragazza (Odota En), Tintarella Di Luna (Oli Kuu, Oli Ilta), O Sole Mio (It s now or never), Torna A Surriento (Antaudu Rakkain) sekä tietenkin Volare (Taivaan Sinessä). Lisää vauhtia iltaan tuo Turkkilainen musiikki: Simarik on laulu Tarkanilta ja tosi tarttuva sellainen onkin!!! Kreikasta haetaan Dirlanda ja sekaan vähän italialaista: Laura Non C è, Gloria, L ombra Del Gigante, Dove C!é Musica, Ancora Un Minuto Di Sole ja pari rauhallisempaa Siamo Noi, In Assenza Di Te, Senza Una Donna. Melkein jo hengästyttää!!! Kuten huomaat, olen todella panostanut, että iltanne onnistuu. Pukeudun iltaan italialaisittain!

5 Italialainen ilta Suuria tunteita mahtavaan tilaisuteen! Olen klassisesti koulutettu tenori ja asiakkailtani tulleiden lukuisten pyyntöjen jälkeen valmistelin ohjelmistooni italialaisen illan. Se on täynnä musiikkia joka koskettaa! Tähän teemaan on helppo yhdistää upeaa italialaista ruokaa ja juomaa! Cin cin! Ilta voi alkaa! Luvassa on erikoisen upeita lauluja erikoisen tärkeään iltaan. Kauniita, mieleenjääneitä melodioita vuosien varrelta; romantiikkaa, kaipausta ja intohimoa! Aloitus on komea: Come Prima (Ensi Kerran), Quarda Che Luna (Hopeinen Kuu), Dicitencello Vuie (Kertokaa Se Hänelle), O Sole Mio (Oi Aurinkoinen), Io Che Non Vivo (En Koskaan), Parla Piu Piano (Puhu Hiljaa Rakkaudesta), L Italiano (Olen Suomalainen), Come Vorrei (Kuuleeko Yö) ja vielä vuosienkin jälkeen muistat niin Italian tuoksut ja maut kuin kosketuksenkin ja ehkä kertaat, miten musiikki vietteli. Niin se on aina tehnyt Italiassa!!! Italialaisen musiikin illasta puhuttaessa ei voi unohtaa luvun tarttuvia iskelmiä, suurin osa niistä on suomennettu ja laulan monet sekä suomeksi että italiaksi: Buonasera Signorina, Lazzarella, Quien Sera (Keinu Kanssani), Quando Vedrai La Mia Ragazza (Odota En), Tintarella Di Luna (Oli Kuu, Oli Ilta) O Sole Mio (It s now or never), L edera (Päivin Öin), Torna A Surriento (Antaudu Rakkain), sekä tietenkin Volare (Taivaan Sinessä). Paita on jo märkänä tanssimisesta tai ihan vain kuuntelemisesta! Ovatko nuo kaikki tosiaan italialaisia lauluja alunperin? Helppo vastaus: Si! Buongiorno!!! Uudempia italohittejä illan aikan kuullaan myös, mm. Eros Ramazzottilta, Laura Pausinilta, Zuccherolta ja Nek iltä. Olen pitänyt ohjenuoranani tanssittavuuden, nopeaa sekä hidasta, kaksin että ryhmässä: L ombra Del Gigante, Dove C!é Musica, Ancora Un Minuto Di Sole, Gloria, Siamo Noi, In Assenza Di Te, Senza Una Donna, Laura Non C è ovat juuri sitä sekä erittäin tuttuja radiosta ja TV:stä. Aina on joukossa joku, jonka sydäntä lähellä ovat upean tenorin Andrea Bocellin levyttämät ajattomat kappaleet: Con Te Partiro, Il Mare Calmo Della Sera, Melodramma sekä La Luna Che Non C e, ne ovat myöskin minun suosikkejani italialaisessa illassa. Näitä laulaessa tenori pääsee oikeuksiinsa, mutta ne antavat myös todellista haastetta esiintyjälle! Näitä ei ihan jokainen laula! Kuten huomaat, olen todella panostanut, että iltani onnistuu. Pukeudun italialaisen asiallisesti.

6 Kapteeni Kaskelotti Pidä varasi, sillä tässä tulee aito merirosvo! Kapteeni Kaskelotti viihdyttää niin lapsia kuin perheitä lauluillaan ja jutuillaan ja voi toimia myös tilaisuutenne juontajana. Aito merirosvo kun on, niin puvustus ja varustus ovat todella aidon näköisiä! Vyöltä löytyy kaukoputki ja päässä on 3 tuulen merirosvohattu! Merirosvotakin alareuna hipoo polvia ja korvassa killuu aito kultainen korvakoru. Vyön vierestä löytyy aito kultainen taskukello vitjoineen. On se hurjan näköinen! Kapteenin Kaskelottin repertuaariin kuuluvat laululeikit, kuten: Sutsisatsi, Värilaulu, Huugi Guugi, 5 pientä ankkaa, Pää-olkapää-peppu-polvet-varpaat, Bussilaulu, Valaskala, Jos sun lysti on ja Pumppulaulu, mutta on siellä myös vino pino lastenlauluja: Käy Muumilaaksoon, Peppi Pitkätossu, Mörri-Möykky, Päivänsäde ja menninkäinen jne. Porukalla kun lauletaan ja leikitään, niin kaikilla on hauskaa! Kapteeni Kaskelotti osaa muuten soittaa kitaraa! Jos haluatte kilpailuja ja leikkejä, niin niitä Kapteeni Kaskelottilla on varastossa vaikka kuinka monta! On Pumtsi pum, Euroviisut, Tietokilpailu ja Tartu mikkiinkilpailut! Nämä kaikki sopivat niin lapsille, perheille kuin aikusillekkin!

7 October Fest ilta On aika OKTOBER FESTIN! Laulua, tanssia, kilpailuja, leikkejä ja vitsejä = hillitöntä hauskanpitoa October fest on juomisen, hauskanpidon ja juomalaulujen juhlaa. Joku saattaa tosin syödäkin, eikä sen suhteen kannattaa olla tarkkana, nyt ei kaloreita lasketa. Eikä October festiä tarvitse viettää vain lokakuussa, vaan ihan milloin siltä tuntuu. Se on aika paikallaan!!! Ein Prosit! Eikä ole aitoa October festiä ilman kilpailuja. Legendaarinen olutviesti on yksi niistä tärkeimmistä. Viisaat ovat pohtineet seuraavia totuuksia kyseisestä kilpailusta: Siinä läikkyy läikkykööt, Siinä kuohuu kuohukoot, Siinä kastuu kastukoot, Siinä juostaan juostakoot, Siinä hikoillaan hikoiltakoot, Siinä myös juodaan ja paljon!!! Olutviestissä on tärkeintä hauskanpito, ja siksi tänään juodaan olutta tuplasti tavalliseen iltaan nähden. Illan aikana kilpaillaan myös muissa lajeissa kuin olutviestissä, valitaan ne yhdessä porukkanne mukaan! Illan aikana myös lauletaan, pääsääntöisesti tosin suomalaisia juomalauluja. Saksalaisia juomalaulujakin kuullaan myös illan aikana suoraan levyltä. Ei niitä juuri kukaan täällä osaa! Illan aikana myös tanssitaan tilaisuuteen sopivaa musiikkia, valitaan se yhdessä porukkanne mukaan! Illan aikana myös leikitään tilaisuuteen sopivia leikkejä, niitä löytyy vaikka kuinka monta! OKTOBER-FEST á la Simodeus on nyt tilattavissa. Ilta loppuu aina kesken kun on hauskaa, vaikka se kestää 2 x 45 minuuttia. Juontajana ja illan vetäjänä pukeudun nahkahousuihin, baijerin vyöhön ja Tirolilaishattuun!

8 Simosaurus Sau-sau kaikille!!! Hauskimmista hauskin lastenohjelma/tilaisuus vaatii paikalle aitoa Dinosaurusta! Sellainenhan kyllä löytyy: Simosaurus!!! 30 minuuttia täynnä menoa ja meininkiä! Luvassa on laululeikkejä koko ajaksi: Sutsisatsi, Värilaulu, Huugi Guugi, 5 pientä ankkaa, Pää-olkapää-peppupolvet-varpaat, Bussilaulu, Valaskala, Jos sun lysti on, Pumppulaulu ja mitä kaikkia niitä onkaan, pitävät lapset varmasti kiireisinä ja myös aikuiset saavat osansa näissä leikeissä! Simosaurus jutustelee ja kyselee kaikenlaista, joskus tosin vähän omituisiakin ja ihan itsestään selvyyksistä saadaan aikamoinen soppa, eihän saurus voi kaikkea ihmisten asioista tietää! Lopuksi opetellaan puhumaan saurusten kieltä! Simosaurus voi myös juontaa tilaisuuksia, omaan saurusmaiseen tyyliinsä! Ja varmasti on hauskaa! Sausau!!!

9 Ilta Karibialla Valot syttyvät kun ilta tummuu, olet juuri saapunut Karibialle! Jostain soi viettelevä bolero Bella Maria De Mi Alma (Sieluni Kaunis Maria) ja ilman täyttää huumaat tuoksut! Fiesta on alkamassa! Grillillä tirisee kana ja pöydät notkuvat etelän hedelmiä, voisiko ruoka maistua vielä paremmalta? Ei varmaan! Voisiko musiikki kuullostaa vielä paremmalta? Ei todellakaan! Karibian upeat rytmit hurmaavat: Sway (Keinu Kanssani), Besame Mucho, Corazon Espinado, Have You Ever Really Loved A Woman, Perfidia, Moon Was Yellow (Kun Kuu Jo Nousee)... joko tanssittaa? Illan vaihtuessa yöhön musiikki suorastaan pakottaa tanssimaan, lanteesi keinuu vaikket haluaisikaan: Bailamos, Conga, Eso Beso, La Bamba, Livin La Vida Loca, She Bangs, Mambo no 5, Smooth... Nythän vasta päästiin alkuun. Käväistään reggae rytmiin hengittävällä Jamaican upealla saarella: Sweat, No Woman No Cry, Baby I Love Your Way, I m Yours, I Shot The Sheriff, Could You Be Loved... Iltaan luo oman tunnelmansa suomilattarit: Kuubalainen Serenadi, Lauantai-ilta, Mies Joka Koskaan Ei Tanssi, Sinä Minä Taivas Kuu Ja Tähdet, Rahamies ja Surun Pyyhit Silmistäni! Osataan sitä meilläkin!!! Kuten huomaat, olen todella panostanut, että iltani onnistuu. Pukeudun asiallisesti Don Johnson Miami Vice-lookiin, valkoinen puku ja rento rantapaita.

10 50-luvun ilta Let s ROCK AROUND THE CLOCK! Ja tuo lause kertoo kaiken, tänään rokataan! Musiikki on upeaa ja suoraan kuin American Graffity elokuvasta! Rokki keikuttaa lantiota ja upeat balladit jyräävät, hiuksen on rasvattu, kukkamekko heilahtaa ja spittarin kannat kopisevat! Rock Around The Clockista se alkoi silloin ja alkaa myös tänään, don t step on my Blue Suede Shoes, baby laulaja pyytää ja esittelee komeita sinisiä mokkakenkiään!!! Näitä ei enää joka pojalta löydykkään. 50-luku oli aikaa, jolloin hampurilaiset, kokis ja rock n roll löivät itsensä todella läpi. Eikä se kuume ole hellittänyt! Tuon ajan musiikki on kaiken nykyisen rockin perustana, eikä se ruokakaan ole mihinkään kadonnut... Johnny B. Goode, Rock And Roll Music ja Roll Over Beethoven olivat Chuck Berryn valtavia hittejä jotka soivat edelleen tämän päivän elokuvissa ja joskus myös radiossa, That ll Be The Day oli taas Buddy Hollyn ohjelmistosta. Rock ja rokkitähdet tekivät tuloaan ja maailma oli polvillaan niiden edessä ja taitaa olla vieläkin... Upeita hitaita lauluja edustavat The Plattersin iki-ihanat: Smoke Get s In Your Eyes ja Only You. Entäpäs nämä, vieläkö muistat esittäjän: Put Your Head On My Shoulder, You Are My Destiny ja Diana? Oikein, Paul Anka oli esittäjänä ja herrahan kiertää edelleen. Are You Lonesome Tonight, Can t Help Falling In Love, Love Me Tender, One Night With You, Blue Moon... Joko muistat esittäjän? Auttaisiko: Jaihouse Rock, Tutti Frutti, Return To Sender, That s All Right Mama, Wear My Ring Around Your Neck, I Need Your Love Tonight, Don t Be Cruel tai Heartbreak Hotel? Arvasit ensimmäisellä oikein: ELVIS. The King Lives On, kuningas elää... Ja nämä ovat vain 50-luvun Elvis musiikkia. Lisää kuningasta omassa Elvis te lassaan, lue lisää! Tämä musiikki saa edelleen sukat pyörimään jaloissa: Rock And Roll Is Here To Stay!!! Pukeudun asiallisesti 50-luvun pukuun, valkoiseen paitaan, kapeaan kravaattiin ja tietysti sinisiin mokkakenkiin.

11 60-luvun ilta Koko ilta täynnä uskomattoman upeaa musiikkia! Let s Have A Party! Mitä muistat 60-luvusta? Ensimmäiset Beatles hysteriat? Tupeeraukset? Hipit? Motown? Woodstock? Jokaisella on omat muistonsa ja tämä ilta tuo ne varmasti takaisin. Pidä hatustasi kiinni... nyt mennään! Entä mitä 60-luvun bändejä muistat? Beatles, Rolling Stones, The Hollies, The Animals, Diana Ross & the Supremes, Steppenwolf, CCR, Procol Harum, Cliff Richard & the Shadows, The Christies, The Everly Brothers, Sam & Dave... vieläkö? Kaikkien näiden bändien teoksia löytyy 60-luvun illastani: All My Loving, She Loves You, And I Love Her, Can t Buy Me Love, Satisfaction, Paint It Black, Stop In The Name Of Love, Can t Hurry Love, Born To Be Wild, Cotton Fields, Proud Mary, Down On The Corner, Have You Ever Seen The Rain, A Whiter Shade Of Pale, I Could Easily Fall, Yellow River, All I Have To Do Is Dream, Soulman.. Huh huh, onhan noita ja vielä paljon lisää! Paljon on musiikkia myös eri laulajilta: Percy Sledge (When A Man Loves A Woman), Tom Jones (Delilah), Elvis (In The Ghetto, Suspicious Minds), Dusty Springfield (Always On My Mind, I Only Want To Be With You), Ricky Nelson (Hello Mary Lou), Wilson Picket (Mustang Sally), Roy Orbinson (Pretty Woman), Eric Clapton (Wonderfull Tonight), Dean Martin (Gentle On My Mind), Roger Miller (King Of The Road) ihan vain muutaman mainitakseni. Aina joutuu valitsemaan mitä jättää soittamatta näistä mahtavista lauluista illan aikana, kun sen kesto on 2 x 45 minuuttia. No vielä ei kannata ottaa huolta siitä, valitaan laulut sitten illan aikana. Kaikki on aina mukanani... ja Sinä teet valinnat! Pukeudun asiallisesti 60-luvun pukuun, kapeaan kravaattiin ja valkoiseen paitaan.

12 70-luvun ilta 70-luku on täynnä hämmästyttävän hienoa musiikkia! Stairway To Heaven, Hotel California, Starman, Livin Next Door To Alice, Mamma Mia, A Bridge Over Troubled Water... Ja nämä kaikki kuullaan 70-luvun te lassani!!! Tänä iltana lahkeet ovat leveät ja vaatteiden värit kirkaat, kannat korkeat ja hiukset pitkät! Ihan kuin 70-luvulla Minun 70-luvun iltani potkaisee käyntiin Easy livin, Stayin Alive, I Was Made For Lovin You tai Sweet Home Alabama! Tai jos halutaan vähän pehmeämpää aloitusta niin: Speak Softly Love, Lyin Eyes, Ain t That Just The Way tai No Woman No Cry. Ilta etenee tunnelman mukaan, juuri niin kuin haluat sen menevän! Illan aikana liikutaan tunnelmasta toiseen, 70-luvun musiikin myötä kaikki on mahdollista, biletysosastolta menomusaa: I Will Survive, Y-M-C-A, Dancing Queen, Do Ya Think I m Sexy, Gimme Gimme Gimme, Waterloo, Gloria, The Night Chicago Died, Hot Stuff... Rockia: Get On, Crazy Little Thing Called Love, Leader Of The Gang, Roadrunner... Finnhitsejä: R-A-K-A-S, Dirlanda, Daa da daa da, Charlie Brown, Poing-poing-poing... Hitaita: Paljon Sanomatta Jää, Syksyn Sävel, Rakkauden aamu... Lauluista on runsauden pula: mitä soittaa tänään ja mitä jättää ensi kertaan? Antaa tunnelman valita biisit, jos tanssittaa niin menomusaa, jos kuunnellaan niin rauhallisempaa, molempia löytyy yllin kyllin! Ja paljon jää ensikertaankin! Pukeudun asiallisesti 70-luvun asusteisiin, lahkeet on leveät, paidassa upeat kuosit ja isot kaulukset sekä kaiken kruunaa samettijakku ja iiiiiiiisot silmälasit.

13 80-luvun ilta It s the Final Countdown! Nyt alkaa tosi biletys! Vuosikymmen täynnä rockin klassikoita: Summer Of 69, Livin On A Prayer, I Love Rock n roll, Gimme All Your Lovin, Runaway, You Give Love A Bad Name, Eye Of The Tiger, Don t Break My Heart Again... Kun on aika tanssia, tästä ei musiikki parane, tukku popin klassikoita: Billie Jean, You re My Heart You re My Soul, I m So Excited, Call Me, Relax, Like A Virgin, It s A Sin, Words, Caribbean Queen, Sweet Dreams, Conga, I Just Died In Your Arms... Tai kun on aika läheisyyden, luvassa on upeita hitaita klassikoita: Forever Young, Hard For Me To Say I m Sorry, Careless Whisper, We Are The World, Black Velvet, Hello, Baby I Love Your Way, Lady, The Rose, Never Say Goodbye... Unohtamatta kotimaisen rockin kattausta 80-luvulta: Dingo, Popeda, Eput, Pelle Miljoona, Mamba... ja mielettömän hienoja biisejä riittää koko illaksi: Levoton Tuhkimo, Autiotalo, Pitkä Kuuma Kesä, Matkalla Alabamaan, Sukset, Kitara Taivas Ja Tähdet, Nyt Reppu Jupiset, Vuonna 85, Tahdon Rakastella Sinua, Mitä Yhdestä Särkyneestä Sydämestä... Tämä ilta on täynnä toinen toistaan loistavampia klassikoita, valitse itse mitä soitetaan. Illan jälkeen ei enää mikään ole entisellään, I Surrender on aika antautua musiikin vietäväksi! Taivas oli tässä, I m in Heaven!!!

14 Elvis elää! Kumman haluat: koko ilta Elviksen unohtumatonta musiikkia vai sittenkin Elviksen vartin mittainen säkenöivä setti... Siinäpä vasta kysymys. Elvis joka tapauksessa räjäyttää potin ja tekee illastasi unohtumattoman. That s All Right! Valot välkkyvät, musiikki lumoaa ja lanne keinuu! Las Vegas ajan valkoisessa puvussa Elvis tulee lavalla, laulaa ja valloittaa yleisön. Kierros yleisön joukossa kun Love Me Tender soi aikana saa (ainakin) naiset hurmioon. Mielettömän hienot balladit seuraavat toisiaan Can t Help Falling In Love, In The Ghetto, Are You Lonesome Tonight, Always On My Mind, The Wonder Of You, One Night With You, You Don t Have To Say You Love Me... Eikä rokkikansaakaan ole unohdettu: Jailhouse Rock, Blue Suede Shoes, Hound Dog, Teddy Bear, Burning Love, Hard Headed Woman, Long Tall Sally, Heartbreak Hotel... Tämä musa rokkaa!!! Koko illaksi riittää upeaa musiikkia Elviksen valtavasta tuotannosta: Suspicious Minds, It s Now Or Never, Don t Be Cruel, All Shook Up, Devil In Disquise, Fool Such As I, Kiss Me Quick, Good Luck Charm... Listaa riittäisi lähes loputtomiin! Tärkeintä on kuitenkin mies ja musiikki. Nyt se on tilattavissa tapahtumaasi!!! Pukeudun erittäin asiallisesti Elviksen 70-luvun Las Vegas kauden valkoisiin asusteisiin, kimallusta riittää ja tukka on upea!

15 Tartu mikkiin! Nyt pidetään hauskaa!!! Fun fun fun... Tänään kuka vain saa tarttua mikkiin ja laulaa pisteet kotiin! Paras tietäjä palkitaan, joskus jopa ruhtinaallisesti. Nyt ei laulutaito ole se tärkein kriteeri vaan innokkuus ja osaaminen. Osa porukasta pääsee esilaulajiksi joiden lauluesityksestä muiden pitäisi päätellä, mitä laulua he laulavat. Kuullostaa helpolta ja joskus se sitä onkin, muttei läheskään aina... uskokaa pois! Kuka ensimmäisenä tietää esitettävän biisin, hyppää lavalle, tarttuu mikkiin ja antaa palaa mukana!!! Illan aikana kertyneet pisteet lasketaan ja lopuksi parhaiten tiennyt palkitaan. Tässä ei siis kilpailla joukkueina, vaan jokainen omana itsenään, jolloin mahdollisia voittajia ovat kaikki salissa olevat! Eikun kisa käyntiin! Musiikki tietysti vaihtelee esilaulajien mukaan, samoin esitysten taso... mutta kaikilla on tosi hauskaa ja ilta menee kuin siivillä! Tänään on tärkeintä hauskanpito ja siksi kilpaillaankin hymy huulilla ja muita esiintyjiä kannustaen!!! Iltaan voidaan ottaa myös lisäohjelmana tietokilpailu tartu mikkiin ohjelman hengessä. Kun kilpailut on kilpailtu, voittaja löytynyt ja shampanjat juotu, niin sitten minä soitan haluamaanne musiikkia vielä yhden setin (45 minuuttia) verran! TARTU MIKKIIN á la Simodeus on nyt tilattavissa. Ilta loppuu aina kesken kun on hauskaa, vaikka se kestää 2 x 45 minuuttia. Juontajana, bändinä ja illan vetäjänä pukeudun tyylikkäästi pukuun tai smokkin valintanne mukaan!

16 Juice-ilta Juicen vauhdikkaat, hauskat ja herkät biisit heräävät taas eloon. Huumori kukkii, rokki raikaa ja herkkyys koskettaa: Mies tuli vuonolta, näyttäen huonolta (Norjalainen villapaita), Kumpa sinut tuntisin paremmin, silloin ehkä oppisin itsenikin (Kaksoiselämää), Nyt on iloinen Einari se kun pyörä ei narise (Einarin polkupyörä), Daisarit, ja ne rauhasta muistuttaa (Daisarit) ja Osaan sanoa kymmenellä kielellä kiitos! (Rakkauden haudalla). Kuinka nokkelasti hän osasikaan kääntää asiat vähän eri näkökulmaan, Mestarismies todellakin. Tänä iltana on Juicen ikimuistettavaa musiikkia luvassa 2 x 45 minuuttia. Joko mies ja akustinen kitara meiningillä tai taustanauhojen kanssa, ei sillä niin väliä. Ilta ja sen tunnelman jää joka tapauksessa sydämeen soimaan. Tänään saa laulaa mukana, nämä viisut kaikki osaa! Katu täyttyy askelista... Mä taivalsin läpi tuulen ja tuiskun... Silmissäni orpo katse lapsen eksyneen... Tunnistitko biisit? Ja tässä vasta alkua: Riisu yltäni tähtivyö viivy vielä huomiseen... Yksinäisyys ympärillä joskus ottaa hahmon ihmisen... Me ennen kimpassa kuljettiin... Riittääkö? Ei varmaan! Legendaarisia rokkibiisejä kahmalokaupalla: Einarin polkupyörä, Napoleonin mopo, Elämässä pitää olla runkkua sekä Kuopio tanssi ja soi. Koskettavia balladeja rakkauden rajalta: Syksyn sävel, Paperitähdet, Kaksoiselämää ja Rakkauden haudalla. Huumoria koko sydämestä: Norjalainen villapaita, Isoisän hinttipussi, Ekumeeninen jenkka, Sika, Eesti, Se oli jautaa, Ei elämästä selviä hengissä ja Pilvee pilvee pilvee. Sekä tukku Suomirokin muistettavimpia klassikoita: Viidestoista yö, Marilyn, Musta aurinko nousee, Jyrki boy sekä Juankoski here I come. Juice iltaan pukeudun rennosti, tänään musiikki ja tarinat ovat pääosassa.

17 Kirka-ilta Kirkat mielettömän upeat biisit yli 40-vuotisen laulajauran varrelta räjäyttävät illan! Uransa aikana Kirka ehti laulaa vaikka mitä ja täytyy tunnustaa, oli erittäin vaikea valita NE PARHAAT BIISIT kun hyvää musaa oli niin paljon, eikä kaikkia lauluja luonnollisesti voinut ottaa. Isoimmat hitit totta kai, mutta kun haluan laulaa myös muuta kuin pelkkiä listaykkösiä, niin ne tuottivatkin sitten eniten päänvaivaa. Mielestäni sain kuitenkin loistavan ja erittäin monipuolisen kattauksen poikkeuksellisen lahjakkaalta laulajalta! Aluksi vino pino erinomaisia lauluja uran alkupuolelta 60-luvulta: Alku kaiken kauniin, Hetki lyö, Pääsi rinnallein painuu, Ehkä suukon antaa saan, Viimeiseen mieheen ja Leijat. Herkkääkin herkempiä biisejä sekä todellisia Suomirokin helmiä. 70-luvulla Kirka oli päässyt todella vauhtiin ja oli yksi Suomen kovimpia nimiä. Valtavat kesäkiertueen seurasivat toisiaan ja hitteja piisasi: Silta yli synkän virran, Kulman kundit, Venus, Varrella virran, Taas nousen junaan sekä tietenkin Daa da daa da (tai oikeastaanhan tämä oli Sammyn hitti, mutta suvussa pysytään). 80-luvulla räjähtivät ne uran isoimmat hitit, jotka tänään ehdottomasti kuullaan. Syksyn sävel voitto teki miehestä jälleen ykköstähden musiikkitaivaalle: Surun pyyhit silmistäni, Hengaillaan, Ota lähellesi, Born to be wild, Sä vain, Kaksin rannalla yksinäiset ja Kesäilta. Kirka teki loppuun asti upeaa musiikkia: Sydämeen viilsit haavan ja Niin paljon se sattuu ovat 90-luvun ja 2000-luvun lauluja. Moni laulu jäi rannalle, mutta ehkäpä joku päivä ne löytävät tiensä ohjelmistooni ja Kirka-illan repertuaariin. Kirka-iltaan pukeudun rennosti, tänään mies ja hänen upea musiikkinsa ovat pääosassa.

18 Skotti-ilta = wiski-ilta Slainte! Maistuisiko ilta mukavien ihmisten ja mallaswiskin seurassa? Skotlanti on täynnä upeita maisemia, ystävällisiä ihmisiä, poikkeuksellisen vaikeaa murretta, miehiä kilteissä, säkkipillien ujellusta, omituisen näköisiä lehmiä, hienoja tislaamoita ja loistavia wiskejä. Tänään on aika tutustua tähän meille vähän tuntemattomampaan maahan ja skottilaisten elämän eliksiiriin, wiskiin ja nimen omaan yhdestä maltaasta valmistettuihin single malt wiskeihin. Vaikka alkuperäinen idea wiskin tekemisestä ei tulekaan Skotlannista, ovat he jalostaneet tämän jalon tuotteen maun huippuunsa. Skotlannissa on 6 eri wiskialuetta joidenka tuotteet ovat todellakin toisistaan poikkeavia. Esimerkiksi Islayn saarella tehdyt viskit ovat voimakkaan turpeisia ja savuisia, kun taas Spey-joen alueella tuotetut ovat makeita, puhtaita ja hienoaromisia. Skotlannin viskin tuotantoalueet jaetaan karkeasti Ylä- ja Alamaahan sekä saariin. Ylämaat (Highland) esim: Dalmore, Dalwhinnie, Glenmorangie ja Glenturret. Alamaat (Lowland) esim: Glenkinchie ja Auchentoshan. Speyside esim: The Macallan, Balvenie, The Glenlivet, Glenfiddich ja Knockdhu. Saariwiskit esim: Highland Park, Scapa, Talisker (Skye), Isle of Jura (Jura) ja Arran. Islay saari esim: Ardbeg, Bowmore, Bruichladdich, Bunnahabhain, Caol Ila, Kilchoman (uusi maatilatislaamo, ensimmäinen virallinen pullote julkaistu ), Lagavulin ja Laphroaig Port Ellenin tislaamo on lopetettu vuonna Cambeltown esim: Longrow ja Springbank. Skotti-ilta on erittäin mielyttävä tapa päästä hajulle ja myös vähän maulle siitä mitä wiski parhaimmillaan on. Istutaan leppoisasti pöydän ääressä, minä tarinoin Skotlannista ja wiskeistä, näytän valokuvia tislaamoista ja tislausprosessista, ihmisistä, luonnosta ja kuvankauniista taloista. Usko pois, kaksi tuntia menee kuin siivillä. Tämän jälkeen jokainen haluaa päästä käymään kelttiläisten maassa ja ehkä löytää wiskistä elämää sulostuttavan harrastuksen. SKOTTI-ILTA á la Simodeus on nyt tilattavissa. Ilta loppuu aina kesken kun on hauskaa, vaikka se kestää noin 2 x 60 minuuttia. Juontajana ja illan vetäjänä pukeudun tietenkin kilttiin!

19 Hääbändi Tarjolla Suomen ehdottomasti monipuolisin hääbändi! Kaikki on kunnossa. Hääpaikka koristeltu viimeisen päälle, ruoka oli loistavaa ja vieraat odottavat seuraavaa, pitkäänodotettua numeroa. Hääpari on lavalla ja valmiina tanssimaan. Sulhanen pyörittää hermostuneesti päätään, kohta se alkaa. Häävalssi. Onneksi bändin häävalsseissa oli reilusti valinnan varaa, noin neljästäkymmenestä valssista löytyi helposti se oikea. Olisihan vaihtoehtona ollut myös joku kaunis rakkauslaulu häätanssiksi. Niitä bändillä oli ohjelmistossa ainakin 100 erilaista: Sinä vain, You raise me up, Con te partiro, Romanssi, Love me tender, The power of love ja monia muita. Vanhempia ehkä pitänee muistaa myös perinteisemmällä tanssimusalla ennenkuin aloitetaan ankara biletys! Ja bilemusa jatkuukin tietenkin myöhään iltaan. Nyt pidetään hauskaa! Simodeus on varmasti Suomen monipuolisin hääbändi. Biisejä listalla on noin 900, perus tanssimusiikista ja finnhitseistä suomirokkiin, luvun bilehiteistä tämän päivän kansainvälisiin hitteihin. Ruokailun taustalle löytyy totta kai upeaa tunnelmamusiikkia toiveidenne mukaan. Ohjelmistossa on myös lukuisia teemoja, jos häänne on vaikka 50-, 60-, 70- tai 80-luku henkiset. Miten olisi häät Karibian tyyliin? Tai country-tyyliin? Entäs iskelmähäät? Häitä olen soittanut jo noin 160 hääparille, kaikki erilaisia, kaikki upeita! Lapsetkin on huomioitu. Simosaurus ja Kapteeni Kaskelotti viihdyttävät tarvittaessa mukaansatempaavilla lauluilla ja leikeillä. Illan päätteeksi voin järjestää karaoken, jos porukassa on laulukärpäsen puraisemia. Näillä eväillä saadaan häistäsi varmasti ikimuistoiset. Videoita miltä kuullostan ja näytän, löytyy etusivulta. Lähetän myös yleensä biisilistan hääparille hyvissä ajoin, joista voi itse valita illan aikana soitettavaa musiikkia. Ihan jokaista biisiä ei tarvitse eikä kannatakaan valita, mutta sellainen linja, minkätyylinen uppoaa. Kuten huomaat, olen todella panostanut, että iltanne onnistuu. Puku on luonnollisesti pukeutumiskoodini, jos ei sitten olla teemallisissa häissä. Musiikkia ja ohjelmaa tulee 3-4 x 45 minuuttia ja karaoke jatkuu tietenkin siihen asti kun sovitaan.

Mood Media Finland Oy Wolffintie 36 M10, 65200 VAASA, FINLAND Vaihde: 010 666 2230 Helpdesk: 010 666 2233 fi.all@ moodmedia.fi www.moodmedia.

Mood Media Finland Oy Wolffintie 36 M10, 65200 VAASA, FINLAND Vaihde: 010 666 2230 Helpdesk: 010 666 2233 fi.all@ moodmedia.fi www.moodmedia. Mood Media Finland Oy Wolffintie 36 M10, 65200 VAASA, FINLAND Vaihde: 010 666 2230 Helpdesk: 010 666 2233 fi.all@ moodmedia.fi www.moodmedia.fi KAPPALE ARTISTI ID AALLOKKO KUTSUU GEORG MALMSTEN 30245 AAMU

Lisätiedot

Maestro karaoke. Viihdeväylä Oy. 1972 Anssi Kela 12 APINAA Nylon Beat AJETAAN TANDEMILLA AKE,MAKE,PERA JA MÄ. Alku Kaiken Kauniin

Maestro karaoke. Viihdeväylä Oy. 1972 Anssi Kela 12 APINAA Nylon Beat AJETAAN TANDEMILLA AKE,MAKE,PERA JA MÄ. Alku Kaiken Kauniin 1972 Anssi Kela 12 APINAA Nylon Beat AAMU Anssi Kela Aamu Toi, Ilta Vei Tuominen, Jamppa Aamulla Rakkaani Näin Laven, Lea AIKUINEN NAINEN Paula Koivuniemi AINO Dingo AINUTKERTAINEN Sami Saari AJAN PÄIVIN,

Lisätiedot

101: AAMUYÖ (3856) 2 MAANANTAI: MIXET TAHDO OLLA MUN KAA (7492) 3 DOORS DOWN: BE LIKE THAT (4747) 51 KOODIA: PUU (3363) MUSTAT SYDAMET (3836) A AALLON RYTMIORKESTERI: SAN BERNADINO (2162) AARNE TENKANEN:

Lisätiedot

101: AAMUYÖ (3856) 2 MAANANTAI: MIXET TAHDO OLLA MUN KAA (7492) 51 KOODIA: PUU (3363) MUSTAT SYDAMET (3836) A AALLON RYTMIORKESTERI: SAN BERNADINO (2162) AAMUPOJAT: ILLAN VIIMEINEN HIDAS (312183) AARNE

Lisätiedot

KARAOKE Mood Media Finland Oy Väinö Tannerin tie 3, 01510 VANTAA, FINLAND Vaihde: 010 666 2230 Helpdesk: 010 666 2233 fi.all @moodmedia.com www.moodmedia.fi 1972 ANSSI KELA 962 (YOU DRIVE ME) CRAZY BRITNEY

Lisätiedot

Alaska - Humppa-Veikot Albatrossi - Juha Vainio Alku Kaiken Kauniin - Kirka Alla Lehmusten Kuljettiin - Tarja Lunnas Alla Onnellisten Tähtien - Antti

Alaska - Humppa-Veikot Albatrossi - Juha Vainio Alku Kaiken Kauniin - Kirka Alla Lehmusten Kuljettiin - Tarja Lunnas Alla Onnellisten Tähtien - Antti FINLANDAIS 12 Apinaa - Nylon Beat 15 Kesää - Kari Tapio 1972 - Anssi Kela 20 Vuotta Sikana - Eput, Popeda Aallokko Kutsuu - Georg Malmsten Aamu - Pepe Willberg Aamu Airistolla - Olavi Virta Aamu Toi, Ilta

Lisätiedot

www.playbacksmedia.com Listado de Canciones en Suomi

www.playbacksmedia.com Listado de Canciones en Suomi www.playbacksmedia.com Listado de Canciones en Suomi Código Idioma Intérprete Título Calidad 981010 Suomi ANNA ERIKSSON KAIKISTA KASVOISTA 981040 Suomi ANNE MATTILA UNIHIEKKAA 981034 Suomi ANNELI MATTILA

Lisätiedot

0 DVD KAPPALE / ESITTAJA (113) 12 APINAA / NYLON BEAT (2877) 18 AND LIFE / SKID ROW (4418) 1963 15 VUOTTA MYÖHEMMIN / LEEVI AND THE LEAVINGS (4384)

0 DVD KAPPALE / ESITTAJA (113) 12 APINAA / NYLON BEAT (2877) 18 AND LIFE / SKID ROW (4418) 1963 15 VUOTTA MYÖHEMMIN / LEEVI AND THE LEAVINGS (4384) 0 DVD KAPPALE / ESITTAJA (113) 12 APINAA / NYLON BEAT (2877) 18 AND LIFE / SKID ROW (4418) 1963 15 VUOTTA MYÖHEMMIN / LEEVI AND THE LEAVINGS (4384) 1972 / ANSSI KELA (2889) 2 PINA COLADAS / GARTH BROOKS

Lisätiedot

Georg Malmsten Pepe Willberg Olavi Virta Jamppa Tuominen Lea Laven Trad. Stella Heli Kajaste Merja Raski Paavo & Zephyr

Georg Malmsten Pepe Willberg Olavi Virta Jamppa Tuominen Lea Laven Trad. Stella Heli Kajaste Merja Raski Paavo & Zephyr 247 Mikko Salmi 1972 Anssi Kela 0010 Apulanta 008 ( Hallaa ) Apulanta 12 APINAA Nylon Beat 1963 15 VUOTTA MYÖHEMMIN 20 VUOTTA JA SIKANA Eppu Normaali 20 VUOTTA SIKANA 3 MINUUTIN MUNA Kontra A AALLOKKO

Lisätiedot

LAULU 1 12 APINAA - NYLON BEAT 15 KESÄÄ - KARI TAPIO 1972 - ANSSI KELA 20 VUOTTA SIKANA - EPUT, POPEDA AALLOKKO KUTSUU - GEORG MALMSTEN AAMU - PEPE WILLBERG AAMU AIRISTOLLA - OLAVI VIRTA AAMU TOI, ILTA

Lisätiedot

ILLAN VIIMEINEN HIDAS EDESTÄ JA TAKAA HEMAISEVAN SEKSIKÄS PÖRRÖPÄÄ EN ANTAA MUUTA VOI MAAILMA ILMAN RAKKAUTTA ILLAN VARJOON HIMMEÄÄN

ILLAN VIIMEINEN HIDAS EDESTÄ JA TAKAA HEMAISEVAN SEKSIKÄS PÖRRÖPÄÄ EN ANTAA MUUTA VOI MAAILMA ILMAN RAKKAUTTA ILLAN VARJOON HIMMEÄÄN 101 AAMUYÖ 2. MAANANTAI MIXET TAHDO OLLA MUN KAA 51 KOODIA PUU 51 KOODIA MUSTAT SYDÄMET A AALLON RYTMIORKESTERI NAHKAROTSI A. AALLON RYTMIORKESTERI OI VENUS A. AALLON RYTMIORKESTERI SUN BERNADINO AAMUPOJAT

Lisätiedot

.1972 Anssi Kela LK1/23 12 APINAA Nylon Beat LK1/6 20 VUOTTA SIKANA Eppu Normaali SR1A7 AALLOKKO KUTSUU Georg Malmsten 8B10 AAMU Pepe Willberg F9B5

.1972 Anssi Kela LK1/23 12 APINAA Nylon Beat LK1/6 20 VUOTTA SIKANA Eppu Normaali SR1A7 AALLOKKO KUTSUU Georg Malmsten 8B10 AAMU Pepe Willberg F9B5 .1972 Anssi Kela LK1/23 12 APINAA Nylon Beat LK1/6 20 VUOTTA SIKANA Eppu Normaali SR1A7 AALLOKKO KUTSUU Georg Malmsten 8B10 AAMU Pepe Willberg F9B5 AAMU AIRISTOLLA Olavi Virta F8B7 AAMU TOI, ILTA VEI Jarmo

Lisätiedot

Suomalaiset kappaleet / Finnish songs

Suomalaiset kappaleet / Finnish songs Suomalaiset kappaleet / Finnish songs BANAANIA POSKEEN 7 Seinähullua Veljestä DVD25-15 NAKIT JA MUUSI 7 Seinähullua Veljestä K24A9 OI VENUS A. Aallon rytmiorkesteri K41B1 SUNI BERNADINO A. Aallon rytmiorkesteri

Lisätiedot

nettiextra paljastaa mielensä ajatuksia Romanttinen Jonne Aaron Oman Waterloonsa kirjoittajana Uuden elämän alkulähteillä Kun adrenaliini saa vallan

nettiextra paljastaa mielensä ajatuksia Romanttinen Jonne Aaron Oman Waterloonsa kirjoittajana Uuden elämän alkulähteillä Kun adrenaliini saa vallan nettiextra SUOMALAISEN MUSIIKIN, TANSSIN JA TEATTERIN ERIKOISLEHTI 2/2013 2.vsk Lahjakas Neumann Oman Waterloonsa kirjoittajana Jani & Jetsetters Uuden elämän alkulähteillä Pääyhteistyökumppanit: Costello

Lisätiedot

1963-15 VUOTTA MYÖHEMMIN M

1963-15 VUOTTA MYÖHEMMIN M 1972 M 27 -- 2 Kristian, kerran teki jumalan, luokan kattoon n ANSSI KELA 1972 LK1 -- 23 Kristian, kerran teki jumalan, luokan kattoon n ANSSI KELA 1972 Pow 13 -- 16 Kristian, kerran teki jumalan, luokan

Lisätiedot

Maestro Karaoke. Kappale : Esittäjä : 12 Apinaa Nylon Beat 1972 Kela, Anssi Aamu. Aamu. Aamu Airistolla. Aamu Toi, Ilta Vei.

Maestro Karaoke. Kappale : Esittäjä : 12 Apinaa Nylon Beat 1972 Kela, Anssi Aamu. Aamu. Aamu Airistolla. Aamu Toi, Ilta Vei. 12 Apinaa Nylon Beat 1972 Kela, Anssi Aamu Willberg, Pepe Aamu Kela, Anssi Aamu Airistolla Aamu Toi, Ilta Vei Tuominen, Jamppa Aaveratsastajat Danny Addicted To You Laura Ai Carino! Aikaan Sinikellojen

Lisätiedot

PELIKA Business Music Oy

PELIKA Business Music Oy PELIKA Business Music Oy Yrittäjänkatu 17, 65380 VAASA, FINLAND Vaihde: 010 666 2230 Helpdesk: 010 666 2233 info@pelikabusinessmusic.com www.pelikabusinessmusic.com KAPPALE ARTISTI ID PEPE WILLBERG AAMU

Lisätiedot

Maestro Karaoke 16.12.2014

Maestro Karaoke 16.12.2014 AALLOKKO KUTSUU Malmsten, Georg 998 AAMU Willberg, Pepe 347 AAMU Kela, Anssi 939 AAMU AIRISTOLLA Virta, Olavi 104 AAMU TOI, ILTA VEI Tuominen, Jamppa 227 AAMUN KUISKAUS Stella 1728 AAVERATSASTAJAT Danny

Lisätiedot

Artistit verenluovutuksen

Artistit verenluovutuksen Majakka ja meri A. Aallon rytmiorkesteri Finnkaraoke Pro vol.51 Oi Venus A. Aallon Rytmiorkesteri Finnkaraoke Pro vol.10 On hetki Aarno Raninen Finnkaraoke Pro vol.08 Antaudun Agents Finnkaraoke Pro vol.20

Lisätiedot

Aamu Pepe Willberg Finnkaraoke Pro vol.12 Aamu Airistolla Olavi Virta Finnkaraoke Pro vol.03 Aamu toi, ilta vei Jamppa Tuominen Finnkaraoke Pro vol.08 Aamukuuteen Jenna Magnum Pro vol.14 Aamuun on hetki

Lisätiedot

SUURI TOIVELAULUKIRJA osat 1 23

SUURI TOIVELAULUKIRJA osat 1 23 SUURI TOIVELAULUKIRJA osat 1 23 Tekijänoikeudelliset syyt saattavat aiheuttaa sisällöllisiä muutoksia toivelaulukirjojen uusintapainoksiin. Laulujen nimet ja alkusanat kirja sivu A Banda 16 268 A cumba,

Lisätiedot

Maestro Karaoke. A. AIMO Arpiset Haavat A. AIMO Elämää Juoksuhaudoissa A.AALLON RYTMIORKESTERI

Maestro Karaoke. A. AIMO Arpiset Haavat A. AIMO Elämää Juoksuhaudoissa A.AALLON RYTMIORKESTERI Esittäjä : A. AALLON RYTMIORKESTERI Majakka Ja Meri A. AIMO Arpiset Haavat A. AIMO Elämää Juoksuhaudoissa A.AALLON RYTMIORKESTERI Kop Kop A.AALLON RYTMIORKESTERI Oi Venus AARVA, HEIKKI Tuulella Ei Ole

Lisätiedot

Pirkanmaan Bluesyhdistyksen interaktiivinen PDF - lehti

Pirkanmaan Bluesyhdistyksen interaktiivinen PDF - lehti Sisältö 1 / 2011 2 Pääkirjoitus 3 Yhdistysuutiset 5 Jarkko Helin 7 U-Bayou 10 Wiley Cousins 14 Tommy Johnson 16 Amerikan Pentit 17 Suprafonics, paikallissankari 19 Los Lobos Live at the Fillmore 21 Linkkivinkit

Lisätiedot

Mood Media Finland Oy Väinö Tannerin tie 3, 01510 VANTAA, FINLAND Vaihde: 010 666 2230 Helpdesk: 010 666 2233 fi.all @moodmedia.com www.moodmedia.

Mood Media Finland Oy Väinö Tannerin tie 3, 01510 VANTAA, FINLAND Vaihde: 010 666 2230 Helpdesk: 010 666 2233 fi.all @moodmedia.com www.moodmedia. Mood Media Finland Oy Väinö Tannerin tie 3, 01510 VANTAA, FINLAND Vaihde: 010 666 2230 Helpdesk: 010 666 2233 fi.all @moodmedia.com www.moodmedia.fi KAPPALE ARTISTI ID 12 APINAA NYLON BEAT 110001 1972

Lisätiedot

nettiextra EI ANNA LUKION HAITATA Robin Kääntää heikkoudet vahvuudeksi Hetkiä Topin elämästä Uudet kilpailijat esittelyssä Tienraivaaja

nettiextra EI ANNA LUKION HAITATA Robin Kääntää heikkoudet vahvuudeksi Hetkiä Topin elämästä Uudet kilpailijat esittelyssä Tienraivaaja nettiextra SUOMALAISEN MUSIIKIN, TANSSIN JA TEATTERIN ERIKOISLEHTI 3/2014 3.vsk Pääyhteistyökumppanit: Uniikki Kääntää heikkoudet vahvuudeksi Tanssii Tähtien Kanssa Uudet kilpailijat esittelyssä Iskelmä-Finlandia

Lisätiedot

(BARRY) ISLANDS IN THE STREAM / COMIC RELIEF (11755) (CAN T START) GIVING YOU UP / KYLIE MINOGUE (11005) 0 DVD KAPPALE / ESITTAJA (113) 1, 2 STEP /

(BARRY) ISLANDS IN THE STREAM / COMIC RELIEF (11755) (CAN T START) GIVING YOU UP / KYLIE MINOGUE (11005) 0 DVD KAPPALE / ESITTAJA (113) 1, 2 STEP / (BARRY) ISLANDS IN THE STREAM / COMIC RELIEF (11755) (CAN T START) GIVING YOU UP / KYLIE MINOGUE (11005) 0 DVD KAPPALE / ESITTAJA (113) 1, 2 STEP / CIARA FEAT. MISSY ELLIOTT (11015) 10,000 NIGHTS / ALPHABEAT

Lisätiedot

nettiextra MATKA JATKUU Eini Uutta popahtavampaa musiikkia tulossa Suomen Elvis-tulkki Uuden lupauksen ja levyn äärellä Ei halua unelmoida

nettiextra MATKA JATKUU Eini Uutta popahtavampaa musiikkia tulossa Suomen Elvis-tulkki Uuden lupauksen ja levyn äärellä Ei halua unelmoida nettiextra SUOMALAISEN MUSIIKIN, TANSSIN JA TEATTERIN ERIKOISLEHTI 1/2014 3.vsk Kake Randelin Uutta popahtavampaa musiikkia tulossa Juha Aron Leppänen Suomen Elvis-tulkki Pääyhteistyökumppanit: Veeti Uuden

Lisätiedot

SUURI TOIVELAULUKIRJA osat 1 21

SUURI TOIVELAULUKIRJA osat 1 21 SUURI TOIVELAULUKIRJA osat 1 21 Tekijänoikeudelliset syyt saattavat aiheuttaa sisällöllisiä muutoksia toivelaulukirjojen uusintapainoksiin. Laulujen nimet ja alkusanat kirja sivu A Banda 16 268 A cumba,

Lisätiedot

A. Aallon Rytmiorkesteri Kop kop Magnum Pro vol.19 A. Aallon Rytmiorkesteri Majakka ja meri Finnkaraoke Pro vol.51 A. Aallon Rytmiorkesteri Oi Venus

A. Aallon Rytmiorkesteri Kop kop Magnum Pro vol.19 A. Aallon Rytmiorkesteri Majakka ja meri Finnkaraoke Pro vol.51 A. Aallon Rytmiorkesteri Oi Venus A. Aallon Rytmiorkesteri Kop kop Magnum Pro vol.19 A. Aallon Rytmiorkesteri Majakka ja meri Finnkaraoke Pro vol.51 A. Aallon Rytmiorkesteri Oi Venus Finnkaraoke Pro vol.10 Aarno Raninen On hetki Finnkaraoke

Lisätiedot

DEAD SOULS NUMERO 1 / TAMMIKUU 2003

DEAD SOULS NUMERO 1 / TAMMIKUU 2003 DEAD SOULS NUMERO 1 / TAMMIKUU 2003 DEAD SOULS Gothic/Deathrock/Postpunk/Indie-zine 1 / Tammikuu 2003 TOIMITUS Päätoimittaja: Matthew Avustajat: Mike & Mysteeriväki Layout: Mike & Matthew Jos sinua kiinnostaa

Lisätiedot