Pohjanmaan Piiri ry Seuratiedote

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Pohjanmaan Piiri ry Seuratiedote 2 2015"

Transkriptio

1 Pohjanmaan Piiri ry Seuratiedote

2 TUL:n Pohjanmaan Piiri ry Keskuskatu Seinäjoki SEURAKIRJE KESÄ KEIKKUEN TULEVI Eduskuntavaalit on käyty, piirikokous pidetty ja uusi piirihallitus valittu. TUL:n alueiden yhteistyö syvenee ja etenee. Ja mikä mukavinta kesän sarjat ovat käynnistyneet. Penkkiurheilijalla riittää jännitettävää, sillä jääkiekon MM-kisat ovat käynnissä ja ensimmäinen Suomen voittokin on nähty. Nautitaan liikunnasta ja luonnosta yhdistämällä metsässä samoilu vaikkapa kuunnellen lintujen kevätlaulantaa. PIIRIN PARHAAT PALKITTIIN VAASASSA TUL:n Pohjanmaan pirin parhaat urheilijat ovat niin kansainvälisesti kuin kansallisestikin menestyviä urheilijoita. Piirin parhaana urheilijana palkittiin voimannostaja Tuomas Hautala Lapuan Ponnistuksesta. Parhaana veteraaniurheilija niin ikään voimannostaja Torsten Ruotsala Kokkolan Jymystä. Vuoden nuoren urheilijan palkinnon sai pyöräilijä Jim Aalto Jurvan Voimasta. Vuoden seuratoimijana palkittiin Vaasan Tovereiden Tytti Läntinen. Vuoden mainetekona palkittiin Jurvan Voiman pyöräilijöiden neljän SM-mitalin onnistunut saalistus. Vuoden seurana palkittiin Seinäjokelaiskaksikko Sisu ja Sisu-Pallo, jotka vastasivat omalla isolla työpanoksellaan liittojuhlan onnistumisesta yhdessä muiden seurojen ja piiritoimiston kanssa. Toisen kerran jaetun elämäntyöpalkinnon sai Kokkolan Jymyn Eila Pohjonen. Piirin parhaiden urheilijoiden palkitsemistilaisuus järjestettiin erillisenä tapahtumana kolmannen kerran. Aikaisempina vuosina se on järjestetty Seinäjoella ja Kokkolassa. Tilaisuuteen on liittynyt usein liiton toiminnalle sopivaksi katsottu paikkakunnalla esitettävä kulttuuripläjäys. Tällä kertaa askeleemme suuntautuivat kohti Vaasan kaupunginteatteria, jossa esitettiin Rauli Badding Somerjoen elämästä kertova musikaalinen esitys Badding. Ensi vuonna piirin parhaiden palkitseminen tapahtuu lauantaina klo Seinäjoen kaupunginteatterissa. Näytös on vielä arvoitus, mutta 50 paikkaa on varattu. TUURINMÄKI JA KOSKI JATKAVAT PIIRIN JOHDOSSA TUL:n Pohjanmaan piiri ry:n vuosikokous pidettiin huhtikuussa Jurvassa Sällin tuvalla. Piirikokoukseen oli kokoontunut ilahduttavasti yli kolmekymmentä osallistujaa kahdestatoista seurasta. Piirikokous valitsi piirin varapuheenjohtajaksi jatkamaan Antti Kosken Vaasasta. Piirin puheenjohtajana jatkaa Ari Tuurinmäki Lapualta. Piirihallitukseen valittiin jatkamaan Esko Hyyrönmäki ja Maria-Liisa Tuomisto Kokkolasta, sekä Esa Ahonen Pietarsaaresta. Piirihallitukseen uusina jäseninä valittiin Tarja Tenkula Seinäjoelta ja Lasse Laine Kokkolasta. Piirihallituksessa jatkavat Elmeri Koivisto Kaskisista, Riitta Keskinen ja Katja Kaivonen Kokkolasta, sekä Tomi Kotoneva Seinäjoelta.

3 Vuoden 2014 parhaat: Eila Pohjonen Kokkolan Jymy, Reima Lyyluoma Jurvan Voima, Tytti Läntinen Vaasan Toverit, Jim Aalto Jurvan Voima, sekä Reijo Leppä ja Jaana Tenkula Seinäjoen Sisu-Pallo ja Sisu Piirikokous vahvisti jäsenmaksut vuodelle 2015 seuraavasti: alle 50 jäsentä 25 euroa, jäsentä 50 euroa, jäsentä 100 euroa ja yli 400 jäsentä 150 euroa.

4 Piirihallitus vasemmalta: Tomi Kotoneva, Lasse Laine, Elmeri Koivisto, Antti Koski, Katja Kaivonen, Jarkko Tenkula, Riitta Keskinen, Ari Tuurinmäki, Esko Hyyrönmäki, Maria-Liisa Tuomisto, Esa Ahonen ja Tarja Tenkula Piirihallituksen isona agendana on antaa eväitä seurojen elinvoimaisuudelle ja järjestöväen jaksamiselle, sekä kehittää piirin aluetoimintaa yhteistyössä läntisten piirien (Varsinais-Suomi, Tampere ja Satakunta) kanssa. KOULUTUS TUL:n Pohjanmaan piiri järjesti Kokkolassa huhtikuussa Seuratoiminnan perusteet kurssin. Kurssilla oli seitsemän osallistujaa kahdesta seurasta. Vastaavia koulutuksia on jatkossa mm. Seinäjoella ja todennäköisesti Lapualla. Seurat voivat tilata kurssin seurakohtaisena tai ottaa osaa piirin järjestämään kurssiin. Seurakohtaisessa kurssissa voidaan räätälöintiä suorittaa enemmän omaseuralähtöisesti. Halutessasi järjestää seurakohtaisen koulutuksen, ota yhteyttä piiritoimistoon, niin sovitaan aikataulusta. Kurssin minimi osallistujamäärä on seitsemän. Piirin muista koulutuksista ilmoitetaan sivustolla. SAK-TUL YHTEISTYÖ UUSILLE URILLE TUL:n Pohjanmaan piiri ja SAK:n paikallisjärjestöt ovat kokoontuneet lähiaikoina pariinkin otteeseen pohtiakseen yhteistyön tilaa ja tulevaisuutta. Molemmilla osapuolilla on selkeä näkemys yhteistyön kehittämisestä toiminnan kautta. Ensimmäisiä avauksia tulee jo kesän ja alkusyksyn aikana lasten- ja nuorten leiritoiminnan, Liikkeelle! kuntokuukauden ja teatteriesitysten parissa. Ay-liikuntaan ja kilpailuihin panostetaan markkinointia lisäämällä ja omia tapahtumia järjestämällä. Jalkapallossa otettiin ensimmäisiä askeleita, kun Sisu-Pallo edusti Lahdessa pelattavassa AY-turnauksessa kilpasarjassa TUL:a.

5 LEIRILLE SAUVOON TUL:n läntisen alueen nuorisotiimi järjestää lasten- ja nuorten kesäleirin 7-13 vuotiaille tytöille ja pojille Sauvossa välisellä ajalla. Leiripäällikkönä toimii Karoliina Artiola Mynämäeltä, EA-vastaavana Pasi Lahdesta ja yleismies/-nainen jantusina Mia Salonen Turusta, Jarkko Tenkula Seinäjoelta ja Annuli Mendolin Turusta. Kaikki ovat tuttuja viime vuoden liittojuhlaleiriltä ja kokeneita leirijärjestäjiä. Mukana on myös toistakymmentä piirien ja seurojen ohjaajaa. Leirin ohjelma on monipuolinen niin tytöille kuin pojille sopiva, joten nyt on siis aika ilmoittautua. Tämän kirjeen liitteenä on leirikutsu. Leirille on ensimmäiset ilmoittautumiset tehty, joten ei muuta kuin mukaan vain. Piiri järjestää leirille kuljetuksen.

6 Tässä tehdään hirmusuosittuja neppis atoja Lapsimessuilla. Seuraavan kerran autoja voi valmistaa Riemuleirillä Sauvossa. NUORISOUUTISIA TUL:n nuorisojaosto käynnistää uudelleen Nuoret Päättäjät koulutuksen. Koulutus toteutetaan kuuden nuoren voimin. Koulutuksessa käsitellään tapahtumatuottamista, vaikuttamista ja kansainvälisyyttä. TUL:n Pohjanmaan piiristä valittiin mukaan Taija Luoma. Hän on parikymppinen nuori neito Seinäjoelta. Hänen seuransa on Seinäjoen Sisu. Hän toimii seuran jalkapallokoulun vastuullisena ohjaajana ja hallituksen, että jalkapallojaoston jäsenenä. YHTEISTIETOJEN PÄIVITYS Tiedonkulku tai sen puutteellisuus on haaste tämän päivän järjestöelämässä. Tieto kulkee, mutta ei aina oikeille henkilöille tai sitten kun se kulkee oikein tehokkaasti, niin se hukkuu tietotulvaan. Tämän vuoksi toivoisin, että seurat päivittäisivät sivustolla seurojen toimintaselvitykset ja yhteistiedot sähköisellä lomakkeella, jotta saadaan mahdollisimman ajanmukaiset tiedot niin liittoon kuin piiritoimistoon. Kiitän etukäteen erinomaisesta työstä tämän asian toteuttamiseksi! CSIT:n maailmankisat Lignano Italia TUL lähettää yli 180 osallistujaa yli kymmeneen lajiin Italiassa pidettäviin neljänsiin maailmankisoihin. Piirimme alueelta osallistuu urheilijoita jalkapalloon, futsaliin, tennikseen ja shakkiin. Sen lisäksi muutamia kisaturisteja on ilmoittautunut mukaan.

7 Tällaisella porukalla oltiin Bulgarian Varnassa kesällä Tällä kertaa osallistujajoukkio on suurempi ja Pohjanmaan piirin osallistujia on reilusti enemmän. Pohjanmaan kisabussi lähtee lauantaina 6.6. ja palaa yötä vasten kotikonnuille. Seuraavat maailmankisat järjestetään Riikassa Tähän tapahtumaa kannattaa seurojen alkaa valmistautua hyvissä ajoin, sillä etäisyyden vuoksi sinne osallistuminen huimattavasti vaivattomampaa kuin esim. Italian kisoihin. ANSIOMERKIT Seurojen palkitsemiskulttuurin ylläpitäminen tai aloittaminen on yksi voimavara vapaaehtoistoimijoiden jaksamisessa. Palkitsemisia voidaan pitää talkoiden jälkeen tai kauden jälkeen tai jopa ihan säännöllisin aikavälein seuraväkeä muistaen. Seuran vuosijuhlissa ja kokouksissa voidaan muistaa mitalein, pokaalein tai vaasein. Jos seuralla ei ole omaa ansiomerkkiä, niin voi hyödyntää TUL:n Pohjanmaan piirin ansiomerkkijärjestelmää. Piirillä on käytössä hopeinen ja kultainen ansiomerkki, sekä liitolla kultainen seuratyön merkki tai kultainen ansiomerkki. Sen lisäksi on mahdollisuus muistaa Suomen kulttuurin ja liikunnan ansiomerkeillä. Näistä saat tietoa piirin ja liiton kotisivuilta. Ansiomerkkien hakuaika päättyy PIIRITOIMISTON AUKIOLOAIKA ON Piiritoimisto on suljettu lomien ja työmatkojen takia seuraavasti: Vuosiloman aikana ja , sekä työmatkan ja välisenä aikana. Lisäksi toiminnanjohtajan pitämättömien vapaapäivien , , , , , aikana. Muuna aikana toimisto on auki normaalisti ja puhelin palvelee 24/7 myös vapaapäivinä, mutta ei vuosilomapäivien aikana. Ja jos sattuu piippaamaan varattua tai muuten on heikko linja, voit aina jättää viestin tai lähettää meilin.

8 TAPAHTUMIA Seuratoiminnan Perusteet, Seinäjoki TUL:n valtuuston kokous Sammakon satumainen elämä teatteriesitys, mahdollisuus tavata pupu/sammakko näytöksen jälkeen Veteraanipäivät, Varkaus Piirihallituksen kokous, Perho Pride kulkue, Helsinki Pohjantähti leiri Riemuleiri, Sauvo Liikkeelle! kuntokuukausi 05./ Päivä Duudson Parkissa, tapahtuma osa Liikkeelle! -kampanjaa Hyväs Tällis teatteriesitys, Seinäjoki TUL Joygames tapahtuma, Kokkola Veteraanien kulttuurikilpailut LIIKKEELLE KUNTOKUUKAUSI Liikkeelle! on syyskuun ajan pyörivä kuntokampanja, joka liikuttaa kaiken ikäisiä eri puolella Suomea. Liikkeelle! kampanjan tavoitteena on saada liikkeelle ihmistä sadoissa eri tapahtumissa. Valmistautukaa hyvissä ajoin syyskuun tapahtumiin ja ilmoittakaa kuukauden ajalta tapahtumat seuraavasti: 1) kunto- ja harrasteliikuntaryhmien kävijämäärät 2) syyskuun erilliset Liikkeelle! tapahtumien nimet ja kävijämäärät Liikkeelle! tapahtumissa voi jakaa osallistujapasseja ja ottaa osaa arvontaan. Passeja saa liiton toimistosta tai piiritoimistosta. Liikkeelle! kuntokuukauden aikana voit osallistua uusittuun askelkisaan. Säännöt löytyvät piirin ja liiton kotisivuilta. Kesää odotellen Jarkko Tenkula

Pohjanmaan Piiri ry Seuratiedote

Pohjanmaan Piiri ry Seuratiedote Pohjanmaan Piiri ry Seuratiedote 2 2018 TUL:n Pohjanmaan Piiri ry Keskuskatu 17 60100 Seinäjoki www.tulpohjanmaa.com jarkko.tenkula@tul.fi https://www.facebook.com/tulpohjanmaa SEURAKIRJE 26.4.2018 ARI

Lisätiedot

TUL:n nuorisovaliokunta kiittää ja kumartaa järjestäjille hienosti järjestetyistä kisoista ja tapahtumasta kokonaisuudessaan.

TUL:n nuorisovaliokunta kiittää ja kumartaa järjestäjille hienosti järjestetyistä kisoista ja tapahtumasta kokonaisuudessaan. 09.02.2017 TUL joygames oli menestys Kemissä järjestettiin TUL:n Lapin piirin ja sen jäsenseurojen toimesta helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna TUL joygames tapahtuma. Osallistujia oli ryhmätanssissa,

Lisätiedot

Jarkko Tenkula. TUL:n Pohjanmaan Piiri ry Keskuskatu Seinäjoki

Jarkko Tenkula. TUL:n Pohjanmaan Piiri ry Keskuskatu Seinäjoki Seuratiedote 5 2018 TUL:n Pohjanmaan Piiri ry Keskuskatu 17 60100 Seinäjoki www.tulpohjanmaa.com jarkko.tenkula@tul.fi https://www.facebook.com/tulpohjanmaa Suomen Työväen Urheiluliitto TUL ry täyttää

Lisätiedot

Jarkko Tenkula. Hyvä seuraväki,

Jarkko Tenkula. Hyvä seuraväki, Seuratiedote 1 2019 Hyvä seuraväki, Suomen Työväen Urheiluliitto TUL ry juhli 26.1.2019 sataa toiminnan vuotta Helsingissä Koiton talolla. Pohjalaiset seurat olivat hyvin edustettuina, kun uusi urheilun

Lisätiedot

Pohjanmaan Piiri ry Seuratiedote

Pohjanmaan Piiri ry Seuratiedote Pohjanmaan Piiri ry Seuratiedote 3 2016 TUL:n Pohjanmaan Piiri ry Keskuskatu 17 60100 Seinäjoki www.tulpohjanmaa.com jarkko.tenkula@tul.fi https://www.facebook.com/tulpohjanmaa SEURAKIRJE 21.06.2016 KESKIKESÄN

Lisätiedot

Piirin jäsenseurat Piirihallituksen jäsenet Jaostojen puheenjohtajat. Tulevaa toimintaa: Piirin toiminnasta nettisivuilla: http://hameenpiiri.tul.

Piirin jäsenseurat Piirihallituksen jäsenet Jaostojen puheenjohtajat. Tulevaa toimintaa: Piirin toiminnasta nettisivuilla: http://hameenpiiri.tul. TUL Häme Seuratiedote 2/ 11 20.6.2011 Tässä tiedotteessa : Liikkeelle syyskuussa askeltaen haaste seuroille Askelkisaan. Piirihallitus 2011-2013 Ehdotuksia jaostojen jäseniksi TUL:n Liikkeelle - kampanja

Lisätiedot

www.lakeudenkisat.fi 1 kuva Kalev albumista

www.lakeudenkisat.fi 1 kuva Kalev albumista www.lakeudenkisat.fi 1 kuva Kalev albumista Petankkiposti 1/2014 www.lakeudenkisat.fi 2 TUL PETANKKIJAOSTO PETANKKIPOSTI 1 / 2014 Snellmaninkatu 12 53100 Lappeenranta p. 0400 655 221.3.2014 Sposti kalevi.viskari@tul.fi

Lisätiedot

SUOMEN TYÖVÄEN URHEILULIITTO

SUOMEN TYÖVÄEN URHEILULIITTO SUOMEN TYÖVÄEN URHEILULIITTO TUL ry:n POHJANMAAN PIIRI ry TOIMINTAKERTOMUS 2017 1. JOHDANTO TUL:n Pohjanmaan piiri on merkittävä aluetoimija liiton organisaatiossa. Piirimme on sitoutunut toteuttamaan

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA v. 2016

TOIMINTASUUNNITELMA v. 2016 Suomen Työväen Urheiluliitto TUL ry:n TUL:n Kymenlaakson piiri ry TOIMINTASUUNNITELMA v. 2016 Piirikokous 13.04.2016 TOIMINTASUUNNITELMA V. 2016 Yleistä TUL:n liittokokous keväällä 2013 hyväksyi liiton

Lisätiedot

TUL:n Läntisen alueen KOULUTUSKALENTERI

TUL:n Läntisen alueen KOULUTUSKALENTERI KOULUTUSKALENTERI 2017 TUL:n Pohjanmaan piiri TUL:n TUL:n TUL:n kouluttajat Pirjo Ailanto pailanto@saunalahti.fi seura- ja järjestö-, valmentaja-, Irja Appelroth irja.appelroth@gmail.com seura- ja järjestö-,

Lisätiedot

Pohjanmaan Piiri ry:n

Pohjanmaan Piiri ry:n Pohjanmaan Piiri ry:n TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2018 1.Johdanto 2.Lasten ja nuorten liikunta 3.Lajitoiminta 4.Aikuisliikunta 4.1.Aikuisten harrasteliikunta 4.2. Veteraanitoiminta 5.Seurapalvelut

Lisätiedot

PIIRIKIRJE 2015 toukokuu

PIIRIKIRJE 2015 toukokuu puh. 0500 316 904 e mail: www.tul lappi.fi PIIRIKIRJE 2015 toukokuu SISÄLTÖ: piiriorganisaatio esitykset piirijaostoihin esitykset piirin toimintaryhmiin kuvaukset jaostojen ja toimintaryhmien tehtävistä

Lisätiedot

2. Toiminnan perustana ovat liikunnan eettiset arvot ja urheilun reilun pelin periaatteet sekä dopingaineiden käytön vastustaminen.

2. Toiminnan perustana ovat liikunnan eettiset arvot ja urheilun reilun pelin periaatteet sekä dopingaineiden käytön vastustaminen. SUOMEN PALLOLIITON KAAKKOIS-SUOMEN PIIRI RY:n SÄÄNNÖT 1 Yhdistyksen nimi 1. Yhdistyksen nimi on Suomen Palloliiton Kaakkois-Suomen piiri ry ja sen kotipaikka on Lappeenranta 2. Näissä säännöissä yhdistystä

Lisätiedot

SUOMI-VENÄJÄ SEURAN TURUN PIIRI V. 2016 2020

SUOMI-VENÄJÄ SEURAN TURUN PIIRI V. 2016 2020 SUOMI-VENÄJÄ SEURAN TURUN PIIRI V. 2016 2020 * Kokoaa iloiset ihmiset tekemään yhdessä elämyksiä * On tarmokasta kulttuuri-, maahanmuuttaja- ja projektitoimintaa * Järjestää kiinnostavia kohtaamisia, joiden

Lisätiedot

TUL:n Lapin piiri ry puh: P Nahkurinkatu Kemi

TUL:n Lapin piiri ry puh: P Nahkurinkatu Kemi TUL:n Lapin piiri ry:n sääntömääräinen PIIRIKOKOUS Pidetään Kemissä os. Kemin Cumulus, Hahtisaarenkatu 3,, lauantaina 16.4.2016 alkaen klo.12:00. Valtakirjojen tarkastus aloitetaan klo.11:00. Kokouksessa

Lisätiedot

Mynämäen kunnanjohtajan tervehdys

Mynämäen kunnanjohtajan tervehdys Mynämäen kunnanjohtajan tervehdys URHEILUKESKUKSEN MAASTOSSA PYÖRÄILLÄÄN Lauantaina 18.7.2015 maastopyöräilyn XCE SM- kilpailut tarjoavat jännittäviä ja mielenkiintoisia hetkiä Mynämäen Urheilukeskuksen

Lisätiedot

Yhressä hyvä tuloo! - neljä aktiivista päivää Seinäjoella

Yhressä hyvä tuloo! - neljä aktiivista päivää Seinäjoella Yhressä hyvä tuloo! - neljä aktiivista päivää Seinäjoella Torstai 5.6. Bocciaturnaus Seinäjoen Monitoimihallissa, os. Pullerintie 4 Perjantai 6.6. 12.00 Veteraanien petankin TUL:n mestaruuskilpailu, Seinäjoen

Lisätiedot

PALKITSEMISSÄÄNNÖT. Sukeltajaliitto ry 8.9.2013

PALKITSEMISSÄÄNNÖT. Sukeltajaliitto ry 8.9.2013 PALKITSEMISSÄÄNNÖT Sukeltajaliitto ry 8.9.2013 PALKITSEMISSÄÄNNÖT 1. YLEISPERIAATTEET JA YLEISET SÄÄNNÖT 1.1. Mistä palkitaan Sukeltajaliitto ry:n varsinaiselle tai yhteisöjäsenelle, yhteistyökumppanille

Lisätiedot

TUL:n Seurapäivät - Liikuntatoiminta KOTKA

TUL:n Seurapäivät - Liikuntatoiminta KOTKA TUL:n Seurapäivät - Liikuntatoiminta KOTKA 27.11.2016 Nuorisovaliokunta Riku Ahola, pj Mia Salonen, vpj Leena Immonen Milla Pietilä Taija Luoma Annika Appelroth Siru Niemeläinen Petteri Hämäläinen Annika

Lisätiedot

Haetaanko yhtäläisyyksiä vai eroja? Omaperäisyyttä?

Haetaanko yhtäläisyyksiä vai eroja? Omaperäisyyttä? TUL-aluetoiminta ja länsisuomalaisuus pohjalaisuuden, satakuntalaisuuden, varsinaissuomalaisuuden ja hämäläisyyden soppa seinäjokisuuden, porilaisuuden, turkulaisuuden ja tamperelaisuuden sekoitus Esko

Lisätiedot

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen.

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Aika 7.7.2015 klo 12:30 1/5 Paikka Tulihukka-leiri, Mynämäen palloiluhalli, Urheilutie 9, Mynämäki LÄSNÄ: HALLITUS Vainio Kai puheenjohtaja Tervakangas Matti Tenhunen Pertti Ansio Juho Haapala Heikki Haikonen

Lisätiedot

Suomen Metsästäjäliiton Uudenmaan piiri ry:n Jäsentiedotuksia

Suomen Metsästäjäliiton Uudenmaan piiri ry:n Jäsentiedotuksia Suomen Metsästäjäliiton Uudenmaan piiri ry:n Jäsentiedotuksia Suomen Metsästäjäliiton Uudenmaan piiri ry Julkaisija: Piiritoimisto Osoite: Keskuskatu 12 B 12 04600 MÄNTSÄLÄ Puhelin: 019 6871 300 E-Mail:

Lisätiedot

LAPSET JA NUORET Tiia Murtonen Anna-Elina Pekonen HALISKO Tänä päivänä Halisko on paljon muutakin kuin vihreä lisko, Halisko on TUL:n nuorisotoiminnan näkyvin tunnus Se on nuorisotoiminnan lippulaiva yhdessä

Lisätiedot

TUL:n nuorisovaliokunta aloitti toimintansa

TUL:n nuorisovaliokunta aloitti toimintansa 07.11.2016 TUL:n nuorisovaliokunta aloitti toimintansa TUL:n nuorisovaliokunnan toiminta on lähtenyt hyvin käyntiin. Se on kokoontunut kertaalleen ja kokoontuu vielä TUL:n seurapäivien yhteydessä 27.11.

Lisätiedot

Suomalainen urheilu loistaa Tähtiseurassa

Suomalainen urheilu loistaa Tähtiseurassa Auditointikoulutus 14.2.2019 2 Suomalainen urheilu loistaa Tähtiseurassa. 14.2.2019 3 14.2.2019 4 Tähtimerkit osa-alueittain 14.2.2019 5 14.2.2019 6 Tähtiseura-ohjelman polussa 3 vaihetta 14.2.2019 7 14.2.2019

Lisätiedot

SASTAMALAN KAUPUNGIN URHEILIJOIDEN PALKITSEMINEN SEKÄ LIIKUNNAN JA URHEILUN TUNNUSTUSPALKINNOT

SASTAMALAN KAUPUNGIN URHEILIJOIDEN PALKITSEMINEN SEKÄ LIIKUNNAN JA URHEILUN TUNNUSTUSPALKINNOT SASTAMALAN KAUPUNGIN URHEILIJOIDEN PALKITSEMINEN SEKÄ LIIKUNNAN JA URHEILUN TUNNUSTUSPALKINNOT SISÄLTÖ 1 Yleiset säännöt 3 2 Stipendit/tunnustuspalkinnot 5 3 Kunnon Kuntalainen 6 3 Ilmoituslomakkeet (1-3)

Lisätiedot

TUL Saimaan piiri ry. Sisältö. Jäsenkirje 1/2014 ilmestyy Viikolla 8 Aineisto 15.2 mennessä email: kalevi.viskari@tul.fi. www.tulsaimaa.

TUL Saimaan piiri ry. Sisältö. Jäsenkirje 1/2014 ilmestyy Viikolla 8 Aineisto 15.2 mennessä email: kalevi.viskari@tul.fi. www.tulsaimaa. JÄSENKIRJE 4/2013 21.11.2013 JÄSENKIRJE 4/2013 2 TUL Saimaan piiri ry Sisältö Toimistopalvelut Piirihallitus 2012 2013 Jäsenmaksuetuja 2013 Lakeuden kisat kutsu Liikkeelle! arvonnan tulokset Sääntömääräinen

Lisätiedot

Yliopistonkatu 31, 20100 TURKU

Yliopistonkatu 31, 20100 TURKU Yliopistonkatu 31, 20100 TURKU www.tul.fi/vs * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * TUL mukka 5 / 2015 * * * * * * * * * * * *

Lisätiedot

FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014

FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 FC Saarijärvi ry FC Saarijärvi on 21.11.2000 perustettu jalkapallon erikoisseura, jonka tarkoitus on antaa lapsille, nuorille ja aikuisille mahdollisuus

Lisätiedot

OTTELU / LIIKESARJA SM-kilpailut

OTTELU / LIIKESARJA SM-kilpailut SUOMEN TAEKWONDOLIITTO RY OTTELU / LIIKESARJA SM-kilpailut 19.9.2015 Kuva: Elina Glad Paikka: Euran Urheilutalo Eurantie 33, 27510 Eura www.euranurheilutalo.fi ALUSTAVA AIKATAULU: Perjantai 18.9.2015 20.00-21.00

Lisätiedot

1. Kokouksen avaaminen Päätösesitys: Suomen Työväen Urheiluliitto TUL ry:n kunniapuheenjohtaja ministeri Matti Ahde avaa kokouksen.

1. Kokouksen avaaminen Päätösesitys: Suomen Työväen Urheiluliitto TUL ry:n kunniapuheenjohtaja ministeri Matti Ahde avaa kokouksen. 1 Suomen Työväen Urheiluliitto TUL ry Hitsaajankatu 22 00810 HELSINKI Pöytäkirja Työväen Urheiluliiton 100 v. juhlakokous Aika: lauantai 26.1.2019 klo 14.00-15.25 Paikka: Koiton talo, Yrjönkatu 31 Helsingin

Lisätiedot

Pohjanmaan Piiri ry Seuratiedote

Pohjanmaan Piiri ry Seuratiedote Pohjanmaan Piiri ry Seuratiedote 3 2018 TUL:n Pohjanmaan Piiri ry Keskuskatu 17 60100 Seinäjoki www.tulpohjanmaa.com jarkko.tenkula@tul.fi https://www.facebook.com/tulpohjanmaa SEURAKIRJE 3 / 2018 TUL

Lisätiedot

Ringetteliiton alueiden sarjaseminaarit

Ringetteliiton alueiden sarjaseminaarit Ringetteliiton alueiden sarjaseminaarit Taustaa } Toimintasuunnitelma: Liitto tulee keskustelemaan vuoden 2012 aikana vahvasti eri lajiliittojen kanssa tehtävästä yhteistyöstä sekä mahdollisista yhdistymisistä

Lisätiedot

Seuraseminaari OKM:n seuratuen 2018 haku

Seuraseminaari OKM:n seuratuen 2018 haku Seuraseminaari 28.10.2017 OKM:n seuratuen 2018 haku Hakuaika: alkaa 13.11.2017 ja päättyy 15.12.2017 klo 16.15. Hakemus täytetään sähköisesti www.seuraverkko.fi (tarkista täytyykö lähettää vielä sen jälkeen

Lisätiedot

Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry (LiikU)

Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry (LiikU) Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry (LiikU) Tehtävä LiikU on liikunnan asiantuntija Lounais- Suomessa. Liikutamme lapsia ja aikuisia tapahtumissa ja leireillä. Koulutamme lasten kanssa työskenteleviä,

Lisätiedot

Seurakehittäjät Paasitorni. Tiistai Auditointikäsikirja ja uudistettu auditointiprosessi

Seurakehittäjät Paasitorni. Tiistai Auditointikäsikirja ja uudistettu auditointiprosessi Seurakehittäjät 10.-11.9.2018 Paasitorni Tiistai 11.9.2018 Auditointikäsikirja ja uudistettu auditointiprosessi 11.9.2018 2 Suomalainen seuratoiminta loistaa Tähtiseurassa. 11.9.2018 3 11.9.2018 4 Tähtimerkit

Lisätiedot

Liikuntajärjestöjen avustusohjeet

Liikuntajärjestöjen avustusohjeet HEINOLAN KAUPUNKI LIIKUNTAPALVELUT Liikuntajärjestöjen avustusohjeet Heinolan liikunta- ja kulttuurilautakunta 12.2.2013 (4.11.2014 74 säännöt urheiluasioiden palkitsemisesta, 3.6.2015 33 3. Kohdeavustukset)

Lisätiedot

Yliopistonkatu 31, 20100 TURKU

Yliopistonkatu 31, 20100 TURKU Yliopistonkatu 31, 20100 TURKU www.tul.fi/vs * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * TUL mukka 4 / 2015 * * * * * * * * * * * *

Lisätiedot

SINETTISEURAKRITEERIT. versio 3.0

SINETTISEURAKRITEERIT. versio 3.0 SINETTISEURAKRITEERIT versio 3.0 Sinettikriteerien uudistaminen Työstetty työryhmällä: Henna Sivenius (hiihto), Maiju Kokkonen (taitoluistelu), Turkka Tervomaa (jääkiekko), Henri Alho (jalkapallo), Tiiu

Lisätiedot

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2016

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2016 Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2016 Kiimingin jäälihalli Jäälintie 6 90900 Kiiminki 1.3.2016 klo 18.00 Kokouspöytäkirja 1. Kokouksen avaus. Puheenjohtaja Harri Sanaksenaho avasi

Lisätiedot

SUOMEN NUORISOVALTUUSTOJEN LIITTO NUVA RY:N VÄLI-SUOMEN PIIRI RY.

SUOMEN NUORISOVALTUUSTOJEN LIITTO NUVA RY:N VÄLI-SUOMEN PIIRI RY. Aika: 24.11.2012, klo 13.00 Paikka: ABC Seinäjoki, Vekaratehtaankatu 13, 60100 Seinäjoki Asia nro Liite nro 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Jalkapallojaoston tiedote 1/2014

Jalkapallojaoston tiedote 1/2014 1 SISÄLTÖ 1) Jalkapallojaosto 2014 3 2) Jotain uutta kotisivulle? 3 3) Perjantaipalaverit 4 4) Tulevia tapahtumia 5 5) OTO-valmennuspäälliköksi? 5 6) Tulevia koulutuksia alkuvuodesta 6 7) Lopuksi 6 2 1)

Lisätiedot

A. Naumanen. Tytöt U15-sarjassa. Esitys SAJL Nuorisokokoukselle

A. Naumanen. Tytöt U15-sarjassa. Esitys SAJL Nuorisokokoukselle A. Naumanen Tytöt U15-sarjassa Esitys SAJL Nuorisokokoukselle 25.10.2014 Tytöt U15 Nuorten kilpailujärjestelmä 2014-2016 hyväksyttiin syysliittokokouksessa 2013. Kilpailujärjestelmässä:! Pelattavaksi ehdotettavat

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2003

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2003 KANKAANPÄÄM SEUDUN TYKISTÖKILTA RY 38700 KANKAANPÄÄ 19.02.2004 1 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2003 Kulunut vuosi oli kiltamme 39. Toimintavuosi SÄÄNTÖMÄÄRÄISET KOKOUKSET KILLAN HALLINTO Kevätkokous pidettiin

Lisätiedot

Pyhtään kunnanvirasto/kunnanhallituksen kokoushuone. Lindholm Matias 2. varapuheenjohtaja. Meriläinen Aapo Jäsen

Pyhtään kunnanvirasto/kunnanhallituksen kokoushuone. Lindholm Matias 2. varapuheenjohtaja. Meriläinen Aapo Jäsen PYHTÄÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 1 Nuorisovaltuusto AIKA 12.3.2015 klo 17:05-18:40 PAIKKA Pyhtään kunnanvirasto/kunnanhallituksen kokoushuone LÄSNÄ Mäkinen Anni Jäsen Bertling Hannu Puheenjohtaja Hillberg

Lisätiedot

Suomen Metsästäjäliiton Uudenmaan piiri ry:n Tiedotuksia

Suomen Metsästäjäliiton Uudenmaan piiri ry:n Tiedotuksia Suomen Metsästäjäliiton Uudenmaan piiri ry:n Tiedotuksia Suomen Metsästäjäliiton Uudenmaan piiri ry:n jäsentiedote. Julkaisija: Piiritoimisto, osoite: Keskuskatu 12 B 12 04600 Mäntsälä Puhelin 019 -- 6871

Lisätiedot

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Yliopistonkatu 31, 20100 TURKU www.tulturku.com * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * TUL mukka 5 / 2014 * * * * * * * * * *

Lisätiedot

Tervetuloa vuosikokoukseen!

Tervetuloa vuosikokoukseen! SK POHJANMAA - POHJANMAAN LASTUSALAN LIITTO ry Tervetuloa vuosikokoukseen! Pohjanmaan Pelastusalan liitto ry:n vuosikokous pidetään la 21.5.2016 Nurmon Paloasemalla, Paanatie 1, 60550 Nurmo Tilaisuuteen

Lisätiedot

Sinettiseura uudistus etenee

Sinettiseura uudistus etenee Sinettiseura uudistus etenee Sinettiseurojen uusien kriteerien osa-alueet Liikkumista ja urheilua tukeva toimintaympäristö seurassa organisointi ja toimintaperiaatteet osaamisen kehittäminen viestintä

Lisätiedot

Yhteistoiminta-alueet Osaamis- ja palvelukeskusten rakentaminen alueille

Yhteistoiminta-alueet Osaamis- ja palvelukeskusten rakentaminen alueille Yhteistoiminta-alueet Osaamis- ja palvelukeskusten rakentaminen alueille Ohjausryhmän esitys liikuntayhteisölle alueellisen toiminnan toteuttamisesta 2.x 16.6. 11.8. Maailman liikkuvin urheilukansa ja

Lisätiedot

OKM:n seuratuen haku

OKM:n seuratuen haku Seuratuen 2018 haku Haku päättyy 15.12.2017 klo 16.15. Hakemus täytetään sähköisesti www.seuraverkko.fi Seuralla pitää olla päätös hakemiselle Kysy liiton toimistolta lisätietoja, vinkkejä ja apua Lähetä

Lisätiedot

Mielenkiintoiset kilpailut tuovat yleisöä ja tukevat pelaajien kehittymistä.

Mielenkiintoiset kilpailut tuovat yleisöä ja tukevat pelaajien kehittymistä. 1 Jalkapallon ja futsalin strateginen viestintä Ydinviestit: Mielenkiintoiset kilpailut Suomessa pelataan vuodessa 59 241 virallista jalkapallo-ottelua. Erinomaisesti järjestetyt ja kiinnostavat kilpailut

Lisätiedot

Kajaanin Hiihtäjien toimintakertomus 2016

Kajaanin Hiihtäjien toimintakertomus 2016 Kajaanin Hiihtäjien toimintakertomus 2016 KAJAANIN HIIHTÄJÄT ry JOHTOKUNTA 2016 Puheenjohtaja Kauko Berg Mesiheinäntie 28 C8 87500 Kajaani puh. 0500670625 Varapuheenjohtaja Jari Kinnunen Rauhalantie 14

Lisätiedot

17.-18.11.1945, LAPUA,Virkiä / PIETARSAARI, Into / VOIKKAA, Viesti ja Urheilu-Veikot

17.-18.11.1945, LAPUA,Virkiä / PIETARSAARI, Into / VOIKKAA, Viesti ja Urheilu-Veikot 17.-18.11.1945, LAPUA,Virkiä / PIETARSAARI, Into / VOIKKAA, Viesti ja Urheilu-Veikot kärpässarja 56 kg 1. Antti Halonen Viipurin Voimailijat 2. Erkki Johansson Sunilan Sisu 3. Esko Heinonen Lapuan Työväen

Lisätiedot

www.lakeudenkisat.fi

www.lakeudenkisat.fi www.lakeudenkisat.fi Lakeuden Kisat Vuoden ykköstapahtuma! TUL:n liittojuhla Lakeuden Kisat Seinäjoella 6.-8.6.2014 tarjoaa ainutlaatuisia elämyksiä jokaiselle. Suomen ainutlaatuisin liikunnan, urheilun

Lisätiedot

Nuorten hyväksi!

Nuorten hyväksi! Nuorten hyväksi! Taloudellinen ja sosiaalinen vastuu sekä vastuu yhteisestä ympäristöstämme ovat keskeinen osa satavuotiaan Osuuskunta Tradekan toimintaa. Palautamme vuosittain keskimäärin vähintään 10

Lisätiedot

Aika: Keskiviikko klo Turku-sali, Yo-talo A, 2. krs. Esityslista. 143 Kokouksen avaus. 144 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Aika: Keskiviikko klo Turku-sali, Yo-talo A, 2. krs. Esityslista. 143 Kokouksen avaus. 144 Laillisuus ja päätösvaltaisuus EDUSTAJISTON JOULUKUUN KOKOUS Aika: Keskiviikko 10.12.2014 klo 18.15 Paikka: Turku-sali, Yo-talo A, 2. krs. Esityslista 143 Kokouksen avaus 144 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 145 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNGIN URHEILUPALKITSEMISEN UUDISTAMINEN

HELSINGIN KAUPUNGIN URHEILUPALKITSEMISEN UUDISTAMINEN HELSINGIN KAUPUNGIN URHEILUPALKITSEMISEN UUDISTAMINEN URHEILUPALKINTOTOIMIKUNNAN ASETTAMAN TYÖRYHMÄN ESITYS 8.9.2011 A. HELSINKI-PÄIVÄN PALKITSEMISET VUODEN HELSINKILÄISURHEILIJA - palkitaan aina paras

Lisätiedot

SEURATIEDOTE / ELOKUU 2005

SEURATIEDOTE / ELOKUU 2005 31.8.2005 SEURATIEDOTE / ELOKUU 2005 SEUROJEN YHTEYSTIEDOT PELISÄÄNNÖT LISENSSIT RINGETTELIITON ALAISET TURNAUKSET KAUDELLA 2005-2006 HAE TUKEA LASTEN JA NUORTEN RINGETTEEN LIITON UUDET HENKILÖT HYVÄÄ

Lisätiedot

SEURATIEDOTE NRO 2 / 2012, 2.3.2012. Pohjois-Savon Yleisurheilu ry Haapaniemenkatu 10 70100 Kuopio www.psy.sporttisaitti.com.

SEURATIEDOTE NRO 2 / 2012, 2.3.2012. Pohjois-Savon Yleisurheilu ry Haapaniemenkatu 10 70100 Kuopio www.psy.sporttisaitti.com. SEURATIEDOTE NRO 2 / 2012, 2.3.2012 Pohjois-Savon Yleisurheilu ry Haapaniemenkatu 10 70100 Kuopio www.psy.sporttisaitti.com Puheenjohtajalta Marko Ahtiainen puheenjohtaja p. 044 3044626 marko.ahtiainen@pohjois-savonliikunta.fi

Lisätiedot

Toimintakertomus

Toimintakertomus TOIMINTAKERTOMUS Suomen Jet Sport Liitto ry Pajukuja 4, 29100 Luvia www.sjsl.fi Toimintakertomus 1.10.2017 30.09.2018 YLEISTÄ Suomen Jet Sport Liitto ry:n virallinen rekisteröintipäivämäärä on 07.10.1987.

Lisätiedot

TUL:n Valtakunnallinen Veteraanipäivä 2.-3.6.2008 Seinäjoella

TUL:n Valtakunnallinen Veteraanipäivä 2.-3.6.2008 Seinäjoella TUL:n Valtakunnallinen Veteraanipäivä 2.-3.6.2008 Seinäjoella TUL:n Pohjanmaan piiri isännöö kesäkuun alussa pirettäviä veteraanipäiviä uimahalliurheilutaloon, areenan ja torin lähiympäristössä. Ohjelmassa

Lisätiedot

Salon Palloilijat ry Visio 2022

Salon Palloilijat ry Visio 2022 Salon Palloilijat ry Visio 2022 Salon Palloilijat ry:n (SalPa) visio vuoteen 2022 asti Salon Palloilijat ry (SalPa) on urheiluseura mihin jokaisen lapsen, nuoren ja aikuisen on mahdollisuus tulla harrastamaan

Lisätiedot

Tavoite: Urheilijan tarpeiden huomioiminen Toimenpide Kumppanit Resurssit Mittari Aikataulu Aluetoiminnan ja - Valmennuksen

Tavoite: Urheilijan tarpeiden huomioiminen Toimenpide Kumppanit Resurssit Mittari Aikataulu Aluetoiminnan ja - Valmennuksen Urheilijan polku - Nostamme kansainväliselle huipulle Painopiste: varmistamme huippu-urheilulle ammattimaisen valmentautumisen edellytykset Tavoite: Urheilijan tarpeiden huomioiminen Aluetoiminnan ja -

Lisätiedot

Merkkijärjestelmä osaksi rytmisen kilpailujärjestelmää

Merkkijärjestelmä osaksi rytmisen kilpailujärjestelmää Rytmisen voimistelun merkkijärjestelmä Maaliskuu/kesäkuu 2019 Merkkijärjestelmä osaksi rytmisen kilpailujärjestelmää Kilpailutyyppien rinnalle erillinen testaamiseen perustuva merkkijärjestelmä. Kaikille

Lisätiedot

JOUKKUEEN VUOSIKELLO Seuran toimintakausi STEELERS

JOUKKUEEN VUOSIKELLO Seuran toimintakausi STEELERS JOUKKUEEN VUOSIKELLO Seuran toimintakausi 1.6. 31.5. KESÄKUU Uusi toimintakausi alkaa Edellisen kauden tilinpäätös tulee suoraan Netvisorista, edellisen kauden laskutus tulee olla kunnossa 31.5. mennessä.

Lisätiedot

TUL on perustettu Työväen Urheiluliitto nimiseksi Helsingissä Koiton talon salissa

TUL on perustettu Työväen Urheiluliitto nimiseksi Helsingissä Koiton talon salissa Suomen Työväen Urheiluliitto TUL ry Jatkosopimus TUL on perustettu Työväen Urheiluliitto nimiseksi Helsingissä Koiton talon salissa 26.1.1919. Seuramme on ollut perustamassa liittoa tai myötävaikuttamassa

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2015

TOIMINTASUUNNITELMA 2015 Häjyt r.y., johtokunnan kokous, Kurikka, Paulapieksujen maja 4.10.2014, 1. Häjyt r.y., syyskokous, Kauhava (Härmä), Hunurijärvi 22.11.2014 Hölkkä- ja kuntoliikuntaseura Häjyt ry TOIMINTASUUNNITELMA 2015

Lisätiedot

JUDON VAKUUTUSJÄRJESTELMÄN KEHITTÄMINEN OSANA SUOMEN JUDOLIITON JÄSENPALVELUITA

JUDON VAKUUTUSJÄRJESTELMÄN KEHITTÄMINEN OSANA SUOMEN JUDOLIITON JÄSENPALVELUITA JUDON VAKUUTUSJÄRJESTELMÄN KEHITTÄMINEN OSANA SUOMEN JUDOLIITON JÄSENPALVELUITA Esitys Kevätliittokokoukselle 11. huhtikuuta 2014 Harri Hagman, työryhmän pj. Syyskokous 2.12.2013 nimesi työryhmän valmistelemaan

Lisätiedot

INNER WHEEL -PIIRIN SÄÄNNÖT

INNER WHEEL -PIIRIN SÄÄNNÖT 1 INNER WHEEL -PIIRIN SÄÄNNÖT Hyväksytty 26.8.2017, Kansallinen Neuvosto 1 PIIRIN NIMI... 2 2 PIIRIKOKOUS... 2 3 PIIRIHALLITUKSEN JÄSENTEN EHDOLLE ASETTAMINEN... 2 4 PIIRIHALLITUKSEN JÄSENTEN VAALIT...

Lisätiedot

6.-8.6.2014 kokoonnutaan Seinäjoelle ja samalla juhlitaan 95-vuotiasta TUL:ää. Liittojuhlan nimi on Lakeuden Kisat.

6.-8.6.2014 kokoonnutaan Seinäjoelle ja samalla juhlitaan 95-vuotiasta TUL:ää. Liittojuhlan nimi on Lakeuden Kisat. Yhressä hyvää tuloo 6.-8.6.2014 kokoonnutaan Seinäjoelle ja samalla juhlitaan 95-vuotiasta TUL:ää. Liittojuhlan nimi on Lakeuden Kisat. Lakeuden Kisat tarkoittaa ensi vuoden suurinta liikunta-, urheilu-

Lisätiedot

Yhdistyksen nimi on Eläkeliiton.. piiri ry, josta näissä säännöissä käytetään nimitystä piiri.

Yhdistyksen nimi on Eläkeliiton.. piiri ry, josta näissä säännöissä käytetään nimitystä piiri. 1 ELÄKELIITTO RY:N PIIRIEN MALLISÄÄNTÖ Yhdistysrekisterin ennakkotarkastus 26.4.2012 Hyväksytty XVII liittokokouksessa 6.6.2012.piirin säännöt 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Eläkeliiton.. piiri

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 2/2015. Lahden Seudun Kehitysvammaisten Tuki ry. Tässä tiedotteessa

JÄSENTIEDOTE 2/2015. Lahden Seudun Kehitysvammaisten Tuki ry. Tässä tiedotteessa Lahden Seudun Kehitysvammaisten Tuki ry JÄSENTIEDOTE 2/2015 Tässä tiedotteessa Yhdistyskuulumiset... 2 Hallituksen kokoukset... 2 Toimiston kesäloma... 2 Lahden Seudun me itse... 2 Vapaa-ajan toiminta...

Lisätiedot

Tempaus-lehdessä julkaistujen artikkelien määrä, luentojen määrä piirileireillä ja valmentajatapaamisis sa

Tempaus-lehdessä julkaistujen artikkelien määrä, luentojen määrä piirileireillä ja valmentajatapaamisis sa Urheilijan polku - Nostamme kansainväliselle huipulle Painopiste: varmistamme huippu-urheilulle ammattimaisen valmentautumisen edellytykset Tavoite: Urheilijan tarpeiden huomioiminen Piirileirien Seurat,

Lisätiedot

Seurakirje. Golfliitto muuttaa ! Hyvää uutta vuotta Golfliitosta!

Seurakirje. Golfliitto muuttaa ! Hyvää uutta vuotta Golfliitosta! Seurakirje Hyvää uutta vuotta Golfliitosta! Uusi vuosi 2018 tuo mukanaan muutoksia Golfliitossakin. Tällä kertaa ihan kirjaimellisestikin, sillä toimistomme muuttaa torstaina 25.1. Pasilasta Pitäjänmäkeen

Lisätiedot

Kokous todettiin päätösvaltaiseksi. Paikalla oli puheenjohtajan lisäksi 16 piirihallituksen jäsentä.

Kokous todettiin päätösvaltaiseksi. Paikalla oli puheenjohtajan lisäksi 16 piirihallituksen jäsentä. PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 1/12 ( Uusi piirihallitus ) Aika: 15.12.2011 klo 19.35 19.49 Paikka: Luonetjärven varuskuntakerho 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Jouko Hyppönen avasi kokouksen klo 19.35. 2. Kokouksen

Lisätiedot

valmis/lähes valmis Urheilijan polku - Nostamme kansainväliselle huipulle

valmis/lähes valmis Urheilijan polku - Nostamme kansainväliselle huipulle Urheilijan polku - Nostamme kansainväliselle huipulle Painopiste: varmistamme huippu-urheilulle ammattimaisen valmentautumisen edellytykset Tavoite: Urheilijan tarpeiden huomioiminen Piirileirien järjestäminen

Lisätiedot

Tähtiseurakahvit. Elokuu

Tähtiseurakahvit. Elokuu Tähtiseurakahvit Elokuu Tervetuloa Tähtiseurakahville! Ohjelma Tilannekatsaus syksyyn Työkaluja Tähtiseurojen verkkopalveluun Huippu-urheilun ja aikuisliikunnan Tähtiseuratoiminnan klinikat Tähtiseura-päivät

Lisätiedot

INNER WHEEL -PIIRIN SÄÄNNÖT

INNER WHEEL -PIIRIN SÄÄNNÖT 1 16.8.03 INNER WHEEL -PIIRIN SÄÄNNÖT 1. PIIRIN NIMI on Piiri Inner Wheel, Suomi. Nimen vahvistaa International Inner Wheelin hallitus, joka myös vahvistaa piirin rajat. Piirin jäseniä ovat kaikki piirissä

Lisätiedot

Suomen Ajokoirajärjestö Finska Stövarklubben ry Vuosikokous

Suomen Ajokoirajärjestö Finska Stövarklubben ry Vuosikokous TUNNUSTUKSET TOIMINNASTA JA SAAVUTUKSISTA Kultainen ansiomerkki Kari Viianen Tarmo Leinonen Tuomo Hänninen Hopeinen ansiomerkki Jyrki Ala-Reini Vesa Lehtonen Pekka Sironen Harri Laine Janne Pellinen Juha-Matti

Lisätiedot

Vaasan ekonomit Toi T mintaker oi tomus

Vaasan ekonomit Toi T mintaker oi tomus Vaasan ekonomit Toimintakertomus 2017 Jäsenistö Vaasan Ekonomien jäsenmäärä 31.12.2017 oli 900 Suomen ekonomien 25 jäsenyhdistyksen joukossa kuudenneksi vanhin ja seitsemänneksi suurin Yhdistyksen varsinaisten

Lisätiedot

VIHREÄ-TOIMINTA LINJAUS KAUDELLE

VIHREÄ-TOIMINTA LINJAUS KAUDELLE VIHREÄ-TOIMINTA LINJAUS KAUDELLE 2016-2017 LINJAUS KAUDELLE 2016-2017 Jatketaan vuonna 2012 aloitettua työtä lasten ja nuorten jalkapalloharrastuksen kehittämisen parissa Toimintamme päivittyy SUNDAY LEAGUE

Lisätiedot

SEURAPOSTI 1 / 2013. Seurapostissa tällä kertaa

SEURAPOSTI 1 / 2013. Seurapostissa tällä kertaa SEURAPOSTI 1 / 2013 Seurapostissa tällä kertaa Ansiomerkit 2013 haku viimeistään 28.2.2013 Ringeten Tukirahaston avustukset vuodelle 2013 Hae seuratoiminnan kehittämistukea 15.3. mennessä Lähde ringetteleirille!

Lisätiedot

TUL mukka 2 / 2010 * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

TUL mukka 2 / 2010 * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Yliopistonkatu 31, 20100 TURKU www.tulturku.com * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * TUL mukka 2 / 2010 * * * * * * * * * *

Lisätiedot

HÄRKÄTIE CUP 2012-2013. Peruskouluikäisten salibandyaluesarja

HÄRKÄTIE CUP 2012-2013. Peruskouluikäisten salibandyaluesarja HÄRKÄTIE CUP 2012-2013 Peruskouluikäisten salibandyaluesarja Sb*Somero haastaa seuranne ja joukkueenne mukaan yhteiseen, edulliseen lähiseutukuntien salibandyliigaan. Tarkoituksena on lisätä lähikuntien

Lisätiedot

RIA ETELÄ-POHJANMAA

RIA ETELÄ-POHJANMAA RIA ETELÄ-POHJANMAA 2018 1 TOUKUKUUN TIEDOTE 2 Puheenjohtajan palsta 3 Mediakortti 4 E-P:n RIA ry:n toimintakalenteri, STTK tiedottaa 5 E-P:n RIA ry:n hallitus 6 Edunvalvonta 7-8 Vuosijuhla ja teatteri

Lisätiedot

Kajaanin Hiihtäjien toimintakertomus 2013

Kajaanin Hiihtäjien toimintakertomus 2013 Kajaanin Hiihtäjien toimintakertomus 2013 KAJAANIN HIIHTÄJÄT ry JOHTOKUNTA 2013 Puheenjohtaja Kauko Berg Mesiheinäntie 28 C8 87500 Kajaani puh. 0500670625 Varapuheenjohtaja Jouni Vimpari Saviniementie

Lisätiedot

Ruha Wolley Legendaarinen seura

Ruha Wolley Legendaarinen seura - 1 - - 2 - Ruha Wolley Legendaarinen seura Käsissäsi on juuri ilmestynyt Ruha Wolleyn kausijulkaisu. Tämän julkaisun avulla tehdään joka vuosi eteläpohjalaista lentopallohistoriaa, sillä ilman teitä tukijoita

Lisätiedot

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen.

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Aika 11.5.2015 klo 17:00 1/5 Paikka Länsi-Suomen Pelastusalan Liitto, Tuijussuontie 10, Raisio LÄSNÄ: HALLITUS Vainio Kai puheenjohtaja Läsnäolo-oikeutetut - Esittelijä ja sihteeri Tervakangas Matti Tenhunen

Lisätiedot

NAANTALIN, MERIMASKUN, RYMÄTTYLÄN JA VELKUAN KUNTALIITOS Selvitystoimikunnan kokous. puheenjohtaja (X = paikalla) Heini Jalkanen Jarkko Kanerva

NAANTALIN, MERIMASKUN, RYMÄTTYLÄN JA VELKUAN KUNTALIITOS Selvitystoimikunnan kokous. puheenjohtaja (X = paikalla) Heini Jalkanen Jarkko Kanerva 1 NAANTALIN, MERIMASKUN, RYMÄTTYLÄN JA VELKUAN KUNTALIITOS Selvitystoimikunnan kokous Aika 1.4.2008 kello 18.00 19.00 Paikka Naantalin kaupungintalo, valtuustosali Osallistujat Jäsenet: Naantali: Markku

Lisätiedot

Liikkeelle! - kuntokampanja

Liikkeelle! - kuntokampanja Liikkeelle! - kuntokampanja Syyskuun mittainen Kohderyhmänä koko perhe Starttitapahtuma 1.9. joka piirissä piirin ja seurojen yhteistyössä Halisko- perheliikuntapäivä Osallistujapassi (yksi leima oikeuttaa

Lisätiedot

Pohjanmaan Sulkapalloilijat ry. Vuosikertomus ja tilinpäätös 2015

Pohjanmaan Sulkapalloilijat ry. Vuosikertomus ja tilinpäätös 2015 Pohjanmaan Sulkapalloilijat ry Vuosikertomus ja tilinpäätös 2015 Sisällysluettelo Yleistä Vuosikokous Pohjanmaan Sulkapalloilijat ry:n jäsenet Hallitus, toiminnantarkastaja ja hallituksen toiminta Kilpailutoiminta

Lisätiedot

Yleisöluistelu. Kajaanin jäähallilla Maanantaina klo Maksuton. Mukana on nuoriso-ohjaaja Reima Korhonen leikittämässä porukkaa.

Yleisöluistelu. Kajaanin jäähallilla Maanantaina klo Maksuton. Mukana on nuoriso-ohjaaja Reima Korhonen leikittämässä porukkaa. Yleisöluistelu Kajaanin jäähallilla Maanantaina 16.10 klo 10.00-13.00 Maksuton Mukana on nuoriso-ohjaaja Reima Korhonen leikittämässä porukkaa. Lisätiedot: Reima Korhonen 044 7100 371 Järjestäjä: Kajaanin

Lisätiedot

JÄSENKIRJE 2/2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY 13.9.2013

JÄSENKIRJE 2/2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY 13.9.2013 JÄSENKIRJE 2/2013 13.9.2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY Syksyn tuuli jo puissa puhaltelee ja on tullut aika ryhtyä hommiin. Syksyn toimintakalenteriin on koottu tuttuun tapaan yritysvierailuja ja

Lisätiedot

Yliopistonkatu 31, 20100 TURKU

Yliopistonkatu 31, 20100 TURKU Yliopistonkatu 31, 20100 TURKU www.tul.fi/vs * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * TUL mukka 3 / 2015 * * * * * * * * * * * *

Lisätiedot

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Yliopistonkatu 31, 20100 TURKU www.tulturku.com * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * TUL mukka 3 / 2012 * * * * * * * * * *

Lisätiedot

Alue Etelä-Suomi TOIMINTASUUNNITELMA 2016

Alue Etelä-Suomi TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Alue Etelä-Suomi TOIMINTASUUNNITELMA 2016 2 SISÄLLYSLUETTELO YLEISTÄ 3 PAINOPISTEET NUORISOLIIKUNNAN TOIMIALALLA 3 1. Aluesarjatoiminta 3 2. Ringettekoulut 4 3. Lajinlevitys 4 4. Päätöstapahtumat 4 5.

Lisätiedot

Ratsastusseura Kopse Ry 31.5.2015 Toimintalinja 2015. Ratsastusseura Kopse Ry Toimintalinja

Ratsastusseura Kopse Ry 31.5.2015 Toimintalinja 2015. Ratsastusseura Kopse Ry Toimintalinja Ratsastusseura Kopse Ry Toimintalinja 1 Johdanto Seuramme valittiin Suomen Ratsastajainliiton seurakehittämisvalmennukseen syksyllä 2014. Tämän seurauksena teimme toimintalinjan luomaan selkeyttä seuran

Lisätiedot

DG -tiedote 9/

DG -tiedote 9/ LIONS CLUBS INTERNATIONALDistrict107-M, Finland, www.lions107m.org Piirikuvernööri 2017-2018 Veli-Matti Andersson ja puoliso Merja Haantie 6, 28600 Pori, Puh. 044 958 5715 Sähköposti veli-matti.andersson@lions.fi

Lisätiedot

Saaristomeren Melojat ry / Nuorisojaosto TIEDOTE loka- marraskuu 2014

Saaristomeren Melojat ry / Nuorisojaosto TIEDOTE loka- marraskuu 2014 Saaristomeren Melojat ry / Nuorisojaosto TIEDOTE loka- marraskuu 2014 Ajankohtaista loka- marraskuussa: Ilmoittaudu mukaan ratanuorten syysleirille! Sileän veden melonnan kilpalajien seuratoiminnan ja

Lisätiedot