AINUTLAATUINEN TUOLIPERHE

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "AINUTLAATUINEN TUOLIPERHE"

Transkriptio

1 EMBRACE

2

3 Embrace 3 EMBRACE Valmistaudu halaukseen, jonka sinulle antaa Embrace. Uudentyyppinen tuoli. Muotoiltu huolella ja harkiten. Tunteella. Ei ainoastaan erilaisiin kokouksiin, vaan myös vieraiden käyttöön. Omaan työhön. Yhteisiin hetkiin. Ja vähän enemmän. Stefan Brodbeckin suunnittelema tuoliperhe, jonka selkeästä perusideasta ja muodosta on syntynyt eri versioita. Materiaaleja, jotka ovat sopusoinnussa keskenään. Puuta. Kangasta. Muovia. Tai metallia. Pehmeitä, houkuttelevia linjoja. Kutsuvaa ja viihtyisää. Rauhoittava vaikutelma. Asetu istumaan. Tunne olosi varmaksi ja valmistautuneeksi. Valmiiksi kohtaamaan uusia haasteita. Vaikutelmia ja inspiraatiota. Valmiina ottamaan päivä avosylin vastaan. AINUTLAATUINEN TUOLIPERHE Embrace on houkutteleva ja ainutlaatuinen tuoliperhe. Suunniteltu sopivaksi monentyyppisiin ympäristöihin ja useisiin eri yhteyksiin. Kaikkialle. Ja sinne välille. Käytettäväksi erilaisissa kokouksissa. Suuremmissa tai pienemmissä ryhmissä. Kun täytyy tehdä töitä hetken ajan. Tai spontaaneihin keskusteluihin. Odotteluun tai tauolle. Kaikki mitä haluat ja vähän enemmän. Sekä joustavaa että toimivaa. Perusajatuksesta ja muotoiluideasta on syntynyt kokonainen tuoliperhe. Kokonainen konsepti. Samat pehmeät linjat ja tuntemus. Vaihtuvat vaikutelmat ja ominaisuudet version ja materiaalin valinnasta riippuen. Embrace on uudenlainen monipuolinen tuoli, joka sopii tämän päivän työelämään. Joka tuo uusia ajatuksia ja ideoita. Luovuutta ja tasapainoista muotokieltä.

4 4 Embrace EMBRACE TARKOITTAA HALAUSTA Embrace on suunniteltu luomaan rauhoittava ja näyttävä ilme. Painopisteenä pehmeys, tasapaino ja yksinkertaisuus. Mutta myös halaus. Avoimuus uusille vaikutelmille ja uusille ideoille. Luovuus. Uuden luominen. Ja mukavuus. Muotoiltu monenlaisiin tilanteisiin. Konsepti, johon kuuluvat tunnistettava pehmeys ja selkeä muotoilu. Kodin tunnelmaa työpaikalle. Vahvuuksina erilaiset versiot ja valinnan mahdollisuudet. Erilaiset jalustat. Metalli, joka kohtaa puun tai muovin. Eri kangasvaihtoehdot. Käsinojilla tai ilman.

5 Embrace 5 PEHMEYS. TASAPAINO. YKSINKERTAISUUS.

6 6 Embrace STEFAN BRODBECK BRODBECK DESIGN Arvostettu müncheniläismuotoilija Stefan Brodbeck pitää tavoitteena muotoilussaan positiivisten tunteiden ja inspiroivien tilojen luomista. Hänen suunnittelemansa Embrace on monipuolinen, kaunis ja kutsuva tuoliperhe. Se on ilmaisultaan humanistinen ja käytössä joustava. Embrace on saanut kansainvälistä arvostusta ja palkintoja muotoilustaan. Vuonna 2014 suunnittelijalle myönnettiin German Designer Clubin (DDC) pronssinen palkinto, ja vuonna 2015 tuoliperhe sai kaksi erittäin arvostettua muotoilupalkintoa - if Design Award- ja Red Dot Award -palkinnot. Embracen myötä halusin luoda monipuolisen ja toimivan tuoliperheen, jolla on ainutlaatuinen ilme. Ihmisläheinen, luova ja joustava. Jonka pehmeät kaarteet tekevät siitä rauhoittavan ja syleilevän. Stefan Brodbeck

7 Design: Stefan Brodbeck Embrace 7

8 8 Embrace

9 Embrace 9 UUDENTYYPPINEN TUOLI Embrace on ainutlaatuinen ja monipuolinen tuoli. Toimiva kokoustuoli. Kutsuva vierastuoli. Tai tuoli lyhyempiin työjaksoihin. Uudentyyppinen tuoli. Uuteen käyttötarkoitukseen. Joka on kaikki ja vähän enemmän. Juuri sitä, mitä haluat sen olevan. Embrace-perheen valikoiman ansiosta tuoleja voi asettaa suurempiin tai pienempiin ryhmiin. Kokouksiin, ryhmätyöhön tai keskusteluun. Työskentelyyn yksin. Sosiaalisiin hetkiin tai taukoihin. Se mukautuu sekä tilanteen että tarpeen mukaan. Ja vaikuttaa samalla näyttävällä muotoilulla. Luo pehmeän ja harmonisen vaikutelman. Sen lisäksi, että se on niin mukautuva muotoilultaan ja toiminnaltaan, se sopii hyvin tehtävien mukaisiin työympäristöihin (Kinnarps Next Office ABW), monitilatoimistoon, missä tuolia käyttävät eri ihmiset erilaisissa tilanteissa.

10 Embrace 10 ERILAISIA JALUSTOJA Sama perusmuotoilu. Eri tavoin viimeisteltynä. Seitsemän erilaista mallia. Jalat, jalakset, 4- tai 5-sakarainen ristikko. Kaksi eri baarijakkaran korkeutta. Kaikilla eri ilme. Omat luonteensa. Ne tekevät niistä sopivia eri käyttöalueille. JALAT Tyylipuhdas metallijalusta. Väreinä musta, valkoinen, hopea ja kromi. Muoviset liukunastat tekevät käytöstä pehmeää ja pitävät melutason miellyttävänä (huopatassut lisävarusteena). JALAKSET Kauniisti muotoiltu metallinen jalasjalusta. Väreinä musta, valkoinen, hopea ja kromi. Muoviset liukunastat vakiona ja huopatassut lisävarusteena. JALAKSET Aistikas, muodoiltaan pehmeä jalasalusta. Väreinä musta, valkoinen, hopea ja kromi. Muoviset liukunastat vakiona ja huopatassut lisävarusteena. BAARIJAKKARA Aistikas baarijakkara jalasalustalla, kaksi eri korkeutta (sopii 900 mm tai 1050 mm korkeisiin pöytiin). Jalustan väreinä musta, valkoinen, hopea ja kromi. Muoviset liukunastat vakiona ja huopatassut lisävarusteena. 4-SAKARAINEN RISTIKKO Hyvin muotoillun 4-sakaraisen jalustan väreinä musta, hopea ja kromi. Muoviset liukunastat vakiona ja huopatassut lisävarusteena. Saatavana myös swingback-toiminnolla (silloin istuinkorkeus on kiinteä). 5-SAKARAINEN RISTIKKO Käytännöllinen 5-sakarainen pyörällinen jalusta, joka antaa liikkuvuutta Väreinä musta, hopea ja kromi. Valitse pyörät lattiatyypin kova tai pehmeä mukaan.

11 Embrace 11 TOIMINNOT JA LISÄVARUSTEET ERILAISIA SELKÄNOJIA Voit valita Embraceen tyylikkään puisen selkänojan (pyökkiä, koivua, tammea tai pähkinäpuuta) tai näyttävän muoviselkänojan (valkoisen tai mustan). Eri selkänojavaihtoehdot ovat sopusoinnussa tuolin muiden yksityiskohtien, kuten käsinojien, istuimen ja jalustan kanssa. SELKÄTYYNY Puisella selkänojalla varustettuun Embraceen voi valita verhoillun selkänojan etupuolen. Se tukee mukavasti selkää ja on hyvin muotoiltu tuolin yksityiskohta. Selkätyynyn kangas noudattaa istuimen kangasvalintaa. KÄSINOJAT Voit valita kaikkiin Embrace-tuoleihin lisäksi käsinojat. Käsinojat voi asentaa kaikkiin malleihin myös jälkikäteen. Käsinojilla on mukava lepuuttaa käsivarsia, mutta ne ovat myös näyttävä muotoilun yksityiskohta. Käsinojien rungon väriksi voi valita mustan, valkoisen, hopean tai kromin. Käsinojalevy on aina musta. TASSUT Jalustan tassut parantavat toimivuutta ja tekevät tuolista mahdollisimman hiljaisen. Vakiovarustukseen kuuluvat muoviset liukunastat, ja huopapintaiset liukunastat ovat saatavana lisävarusteena. SWINGBACK-TOIMINTO 4-sakaraisella ristikkojalustalla varustettuihin tuoleihin saa halutessaan automaattisen kääntöpalautustoiminnon, josta käytetään nimitystä swingback (SWB). Se saa tuolin palautumaan aina alkuperäiseen asentoon eli suoraan eteenpäin, kun nouset tuolista. PYÖRÄT 5-sakaraisella ristikolla varustetussa Embracetuolissa on pyörät. Tämä tekee tuolista joustavan ja helposti siirreltävän. Täydellistä, jos on asetuttava uusiin muodostelmiin erilaisia kokouksia ja työryhmiä varten tai tilapäisessä työpisteessä. Lisävarusteena ovat pyörät, jotka jarruttavat, kun tuolia kuormitetaan.

12 12 Embrace KINNARPS COLOUR STUDIO Inspiroidu ainutlaatuisesta ja laajasta kangasvalikoimastamme - Kinnarps Colour Studiosta. Se sisältää kaikkea, mitä voit luovilta ja kauniilta kankailta toivoa. Näyttävä mallisto, joka sisältää runsaasti erilaisia värejä, materiaaleja ja kuvioita. Erilaisia ominaisuuksia ja tunnelmia. Klassisen eleganssin ja tuoreimpien trendien yhdistelmä. Kaikki siksi, että voisit antaa sisustukselle oman yksilöllisen leimasi. Löydä vaikutelma ja tunnelma, joka sopii parhaiten juuri teidän ympäristöönne.

13 Embrace 13 MATERIAALI PUU MUOVI METALLI Koivu Valkoinen Musta Pyökki Musta Hopeanharmaa Tammi Kromi Pähkinäpuu Valkoinen

14 14 Embrace 942 WO 942 CFRAME WO 942 SLEDGE WO 942 XBASE4 WO 942 XBASE5 WO 942A WO 942A CFRAME WO 942A SLEDGE WO 942A XBASE4 WO 942A XBASE5 WO 942 WOFA 942 CFRAME WOFA 942 SLEDGE WOFA 942 XBASE4 WOFA 942 XBASE5 WOFA 942A WOFA 942A CFRAME WOFA 945 L SLEDGE 945 H SLEDGE 942A SLEDGE WOFA 942A XBASE4 WOFA 942A XBASE5 WOFA

15 Embrace P 942 P CFRAME 942 P SLEDGE 942 P XBASE4 942 P XBASE5 942A P 942A P CFRAME 942A P SLEDGE 942A P XBASE4 942A P XBASE5 Tietyissä tuotteissa oleva merkintä. 942 WO / 942A WO 510/ ,4 / 7,5 - / - / WOFA / 942A WOFA 510/ ,8 / 8,0 - / - / CFRAME WO / 942A CFRAME WO 510/ ,7 / 10,9 - / - / CFRAME WOFA / 942A CFRAME WOFA 510/ ,1 / 12,3 - / - / SLEDGE WO / 942A SLEDGE WO 580/ ,6 / 10,1 - / - / SLEDGE WOFA / 942A SLEDGE WOFA 580/ ,0 / 10,5 - / - / XBASE4 WO / 942A XBASE4 WO 510/ ,7 / 9,8 - / - / XBASE4 WOFA / 942A XBASE4 WOFA 510/ ,1 / 10,2 - / - / XBASE5 WO / 942A XBASE5 WO 620/ ,7 / 9,9 - / - / XBASE5 WOFA / 942A XBASE5 WOFA 620/ ,1 / 10,3 - / - / L SLEDGE ,8 945 H SLEDGE ,7 942 P / 942A P 510/ ,9 / 8,0 - / - / CFRAME P / 942A CFRAME P 510/ ,2 / 11,4 - / - / SLEDGE P / 942A SLEDGE P 580/ ,1 / 10,6 - / - / XBASE4 P / 942A XBASE4 P 510/ ,2 / 10,3 - / - / XBASE5 P / 942A XBASE5 P 620/ ,2 / 10,4 - / - /220 EMBRACE SELKÄNOJA Muotoonpuristettua puuta (pyökkiä, koivua, tammea, pähkinäpuuta) tai verhoiltu selkänoja (ei koske baarijakkaraa). SELKÄNOJA MUOVIA Valkoinen, musta. ISTUIN Verhoiltu, pehmustettu. JALUSTA Nelijalkainen, jalakset, väreinä musta, valkoinen, hopea (jauhemaalattu). RISTIKKOJALUSTA Alumiini: musta, hopea (jauhemaalattu) tai kiillotettu. Kaasujousella säädettävä istuinkorkeus (ei koske 4-sakaraista ristikkojalustaa, jossa on swingback-toiminto. LISÄVARUSTEET Automaattinen kääntöpalautus swingback (XBASE4), huopapintaiset liukunastat, jarrulliset pyörät, kromattu jalusta. KÄSINOJAT Painevalettua alumiinia: mustat, valkoiset, hopeanväriset (jauhemaalatut) tai kiillotetut. Käsinojalevy mustaa muovia. PEHMUSTE Polyeetteriä. YKSIKKÖ mm. DESIGN Stefan Brodbeck (Brodbeck Design)

16 KINNARPS MARKETING & COMMUNICATIONS/ /0515 ALL INFORMATION IS SUBJECT TO CHANGE

YKSITYISKOHTIEN TUNTEMUS

YKSITYISKOHTIEN TUNTEMUS ESENCIA 2 Esencia Esencia 3 ESENCIA Kun Daniel Figueroa suunnitteli Esencian, hän antoi tuolille sekä sielun että persoonallisuuden. Nimesimme Esencian latinankielisen essentia-sanan mukaan. Se tarkoittaa

Lisätiedot

Design: Kinnarps Studio. Oberon 5

Design: Kinnarps Studio. Oberon 5 OBERON 2 Oberon Oberon 3 OBERON Pöytä, joka soveltuu älykkään muotoilunsa ansiosta moniin tarkoituksiin. Omaan työhön. Spontaaneihin keskusteluihin. Suunniteltuihin kokouksiin. Virkistävää materiaalien

Lisätiedot

KALUSTERATKAISUJA PÄIVÄHUONE, JOKA TARJOAA RUNSAASTI MAHDOLLISUUKSIA KODINOMAISUUS RUOKALAT JA KAHVILAT. www.kinnarps.fi. Making life better at work

KALUSTERATKAISUJA PÄIVÄHUONE, JOKA TARJOAA RUNSAASTI MAHDOLLISUUKSIA KODINOMAISUUS RUOKALAT JA KAHVILAT. www.kinnarps.fi. Making life better at work www.kinnarps.fi Making life better at work Kinnarps on paljon enemmän kuin toimistokalusteita. Luomme pitkäjänteisiä ja tehokkaita kokonaisratkaisuja, jotka parantavat työtäsi ja tekevät toiminnastasi

Lisätiedot

löydä ELOISA luokkahuone

löydä ELOISA luokkahuone www.kinnarps.fi Making life better at work Kinnarps on paljon enemmän kuin toimistokalusteita. Luomme pitkäjänteisiä ja tehokkaita kokonaisratkaisuja, jotka parantavat työtäsi ja tekevät toiminnastasi

Lisätiedot

THE STRESSLESS BOOK OF COMFORT MALLISTO 2015-2016

THE STRESSLESS BOOK OF COMFORT MALLISTO 2015-2016 THE STRESSLESS BOOK OF COMFORT MALLISTO 2015-2016 Made in Norway since 1934 Mukavuudesta nauttimista Meillä on ollut ilo täyttää kodit ympäri maailmaa mukavuudella aina vuodesta 1934. Tämän ansiosta Stressless

Lisätiedot

OMAPERÄINEN JA TURVALLINEN VALINTA

OMAPERÄINEN JA TURVALLINEN VALINTA KYLPYHUONEKALUSTEET 2007 120 sivua innostavia kylpyhuoneiden sisustamisideoita OMAPERÄINEN JA TURVALLINEN VALINTA LUOTA VEDUM- KYLPYHUONEESEEN Jotta olisit tyytyväinen kylpyhuoneeseesi, sen on oltava sekä

Lisätiedot

TANSKALAISTA MUOTOILUA JA KÄSITYÖTÄ. DANSANI CALIDRIS Tyylikkäitä ja toimivia kylpyhuonekalusteita

TANSKALAISTA MUOTOILUA JA KÄSITYÖTÄ. DANSANI CALIDRIS Tyylikkäitä ja toimivia kylpyhuonekalusteita TANSKALAISTA MUOTOILUA JA KÄSITYÖTÄ DANSANI CALIDRIS Tyylikkäitä ja toimivia kylpyhuonekalusteita Sisällysluettelo Design 4 Altaat ja moduulit 10 Laatikot 12 Small-kokoiset altaat 14 Medium-kokoiset altaat

Lisätiedot

KYLPYHUONEKALUSTEET 2012 IDEOITA JA INSPIRAATIOTA KYLPYHUONEESEEN

KYLPYHUONEKALUSTEET 2012 IDEOITA JA INSPIRAATIOTA KYLPYHUONEESEEN KYLPYHUONEKALUSTEET 2012 IDEOITA JA INSPIRAATIOTA KYLPYHUONEESEEN 3 SISÄLTÖ JOHDANTO 4 9 VEDUMIN KYLPYHUONESARJAT 10 11 FLOW Tuotteet 12 13 Mallikylpyhuoneita 14 27 Tiedot 28 33 LOUIS Tuotteet 34 35 Mallikylpyhuoneita

Lisätiedot

Tiedämme, ettei mikään sänky saa aurinkoa paistamaan joka aamu, mutta nukuttuasi hyvin heräät levänneenä ja valmiina uuteen hyvään päivään.

Tiedämme, ettei mikään sänky saa aurinkoa paistamaan joka aamu, mutta nukuttuasi hyvin heräät levänneenä ja valmiina uuteen hyvään päivään. Jo ennen kuin avaat silmäsi tiedät auringon aikaan heräätkin, ihana päivä on jälleen edessäsi. tuulen ja näet sinisen taivaan. Tunnet olosi henkeä ja tyyneys leviää sinussa samlla kun tulevan yhtä hieno

Lisätiedot

Modeo magazine. Mukavan työskentelyn puolesta. Modeo: Toimisto on parhaimmillaan kuin toinen koti.

Modeo magazine. Mukavan työskentelyn puolesta. Modeo: Toimisto on parhaimmillaan kuin toinen koti. Modeo magazine Ajankohtaista tietoa toimitilasisustamisesta www.modeo.fi Modeo: Mukavan työskentelyn puolesta Toimisto on parhaimmillaan kuin toinen koti. MODEO MAGAZINE HINNAT SIS. 23% ALV. MODEO.FI/HINNASTO

Lisätiedot

Johdanto 4. Hygiene 16. PLAN Ventil Compact 200 mm 22. faro V 28 KOS V 29 PAROS 31 KON 32. Delta Column bench 38 Delta bar 39

Johdanto 4. Hygiene 16. PLAN Ventil Compact 200 mm 22. faro V 28 KOS V 29 PAROS 31 KON 32. Delta Column bench 38 Delta bar 39 TUOTE-ESITE Johdanto 4 Älykästä inspiraatiota 6 Paneeliradiaattorit 8 PLAN Ventil Compact 10 Ramo Ventil Compact 11 compact 12 Vertical 13 Planora 14 Hygiene 16 Planora Hygiene 17 Ventil Compact 200 mm

Lisätiedot

NAUTI KYLPYHUONEESTASI! KYLPYHUONEMALLISTO

NAUTI KYLPYHUONEESTASI! KYLPYHUONEMALLISTO NAUTI KYLPYHUONEESTASI! KYLPYHUONEMALLISTO 2009 Scandinavian Modern -tyyli Classic-tyyli Romantic-tyyli Mielessäsi on todennäköisesti jo ajatus siitä, minkälaisen tunnelman haluat kylpyhuoneeseesi. Tämä

Lisätiedot

Tervetuloa pesulle! Laajan pesuallasvalikoimamme. alkaa sivulta Uudisrakennus vai remonttikohde? Tietoa oikean wc-istuimen valintaan löydät sivulta

Tervetuloa pesulle! Laajan pesuallasvalikoimamme. alkaa sivulta Uudisrakennus vai remonttikohde? Tietoa oikean wc-istuimen valintaan löydät sivulta IDO IDO Tervetuloa pesulle! Laajan pesuallasvalikoimamme esittely alkaa sivulta Uudisrakennus vai remonttikohde? Tietoa oikean wc-istuimen valintaan löydät sivulta Suihkukaappi, suihkunurkka vai näppärästi

Lisätiedot

luova toimistovalaistus Tiedämme kuinka luodaan inspiroivia toimistoympäristöjä

luova toimistovalaistus Tiedämme kuinka luodaan inspiroivia toimistoympäristöjä luova toimistovalaistus Tiedämme kuinka luodaan inspiroivia toimistoympäristöjä Tervetuloa luovaan toimistoon! Yhä useammat yritykset ymmärtävät luovuuden merkityksen toimistotilojen suunnittelusssa. Tietotyön

Lisätiedot

Pyyhekuivaimet kaikkiin tiloihin. Sähkötoimiset pyyhekuivaimet Vesitoimiset pyyhekuivaimet Kombikuivaimet

Pyyhekuivaimet kaikkiin tiloihin. Sähkötoimiset pyyhekuivaimet Vesitoimiset pyyhekuivaimet Kombikuivaimet Pyyhekuivaimet kaikkiin tiloihin Sähkötoimiset pyyhekuivaimet Vesitoimiset pyyhekuivaimet Kombikuivaimet Pyyhekuivain on arjen ylellisyyttä Pyyhekuivainkuvastomme on täynnä inspiraatiota ja ideoita kodin

Lisätiedot

Luotu tuomaan hyvinvointia Tavoitteemme on Unicin avulla tehdä hammashoidosta mahdollisimman kotoista ja mukavaa. Tarkoituksena on luoda miellyttävä

Luotu tuomaan hyvinvointia Tavoitteemme on Unicin avulla tehdä hammashoidosta mahdollisimman kotoista ja mukavaa. Tarkoituksena on luoda miellyttävä Luotu tuomaan hyvinvointia Tavoitteemme on Unicin avulla tehdä hammashoidosta mahdollisimman kotoista ja mukavaa. Tarkoituksena on luoda miellyttävä ja rentouttava ympäristö sekä potilaalle että hammaslääkärille,

Lisätiedot

KYLPYHUONEKALUSTEET 2006. 120 sivua innostavia kylpyhuoneiden sisustamisideoita

KYLPYHUONEKALUSTEET 2006. 120 sivua innostavia kylpyhuoneiden sisustamisideoita KYLPYHUONEKALUSTEET 2006 120 sivua innostavia kylpyhuoneiden sisustamisideoita ELINTILAA VAPAUTTA KAIKILLE Elät mahdollisuuksien ajassa. Varsinkin silloin, kun sinun on valittava persoonallisuuteesi sopiva

Lisätiedot

2013 SuihkutilakaluSteet 1

2013 SuihkutilakaluSteet 1 2013 Suihkutilakalusteet 1 IHMISET OVT ERILISI.. Miksi eivät myös suihkutilat? 2 Uskomme, että ihmiset ovat erilaisia. Mielestämme suihkutilan suunnittelussa tulee olla miltei rajattomat mahdollisuudet

Lisätiedot

Peter Larsson Toimitusjohtaja, Villeroy & Boch Gustavsberg AB

Peter Larsson Toimitusjohtaja, Villeroy & Boch Gustavsberg AB Tutustu uuteen näyttelyymme! FIKSUMPI KYLPYHUONE INNOITUSTA JA INNOVAATIOTA GUSTAVSBERGILTÄ 2012 2013 TIE FIKSUMPAAN KYLPYHUONEESEEN KÄY GUSTAVSBERGIN AVULLA. Ollessani nuori tulokas Tukholmassa, muutin

Lisätiedot

MONIKÄYTTÖISEN TOIMISTOTILAN SISUSTUSSUUNNITELMA

MONIKÄYTTÖISEN TOIMISTOTILAN SISUSTUSSUUNNITELMA MONIKÄYTTÖISEN TOIMISTOTILAN SISUSTUSSUUNNITELMA Case Digital Life Lab Ammattikorkeakoulun opinnäytetyö Muotoilun koulutusohjelma Visamäki, kevät 2014 Emma-Lotta Halmkrona TIIVISTELMÄ VISAMÄKI Muotoilun

Lisätiedot

Voimassa 1.3.2013 alkaen (alv 24 %) Elämäsi parhaat unet. Tunne mukavuus, tunne ainutlaatuiset tukiominaisuudet, tunne TEMPUR

Voimassa 1.3.2013 alkaen (alv 24 %) Elämäsi parhaat unet. Tunne mukavuus, tunne ainutlaatuiset tukiominaisuudet, tunne TEMPUR Voimassa 1.3.2013 alkaen (alv 24 %) Elämäsi parhaat unet Tunne mukavuus, tunne ainutlaatuiset tukiominaisuudet, tunne TEMPUR Elämäsi parhaisiin uniin aito TEMPUR... 4 4 askelta elämäsi parhaisiin uniin...

Lisätiedot

Exxact -sähkökalusteet. Luo uusi yhteys Ota askel eteenpäin vaihda Exxact-asennuksiin

Exxact -sähkökalusteet. Luo uusi yhteys Ota askel eteenpäin vaihda Exxact-asennuksiin Exxact -sähkökalusteet Luo uusi yhteys Ota askel eteenpäin vaihda Exxact-asennuksiin P118480 P121129 Sisällys Exxact-innovaatiot...5 Exxact-vastuullisuus...8 Exxact-valikoima...10 Exxact-hyödyt...16 Exxact-ratkaisut...20

Lisätiedot

RAIS ON JOTAKIN AINUTLAATUISTA...

RAIS ON JOTAKIN AINUTLAATUISTA... RIS ON JOTKIN INUTLTUIST... Filosofiae on yksinkertainen: kun sinulla on RIS-takka kodissasi, se ei ole ainoastaan läönlähde. Takassa tulee yhdistyä esteettisyys ja teknologia. Muoto ja toimivuus. Design

Lisätiedot

Everything can be organized

Everything can be organized Everything can be organized UUTUUS! Artic Trio -liukuovet, joissa kristallinvalkoista lasia ja valkoinen kehys. Classic-sisustus valkoisena. 2 Järjestystä joka asiaan Valikoimastamme löytyy runsaasti vaihtoehtoja

Lisätiedot

IDO Kylpyhuonekuvasto

IDO Kylpyhuonekuvasto 2013 IDO Kylpyhuonekuvasto IDO tekee jatkuvaa tuotekehitystyötä. Sen vuoksi pidätämme oikeuden esitteen painoon menon jälkeen tapahtuviin mahdollisiin muutoksiin tuotevalikoimassa tai tuotteissa, painoteknisistä

Lisätiedot

Workshop -KALUSTEET TUOTELUETTELO 2014-2015

Workshop -KALUSTEET TUOTELUETTELO 2014-2015 Workshop -KALUSTEET TUOTELUETTELO 2014-2015 DEDICATED TO HUMAN WORKSPACE Tietoa meistä Dedicated to human workspace 4 Työpisteidemme ergonomia 8 Sisusta väreillä 10 Työpöydät ja varusteluosat 12 Workshop

Lisätiedot

Kaihtimet, jotka erottuvat. Tee löytöretki mahdollisuuksien maailmaan

Kaihtimet, jotka erottuvat. Tee löytöretki mahdollisuuksien maailmaan Kaihtimet, jotka erottuvat Tee löytöretki mahdollisuuksien maailmaan Tee unelmistasi todellisuutta On tapana sanoa, että kauneus on katsojan silmissä ja se mitä näet päivittäin, jos et kotonasi. Siksi

Lisätiedot

PAINOVIRHE KYLPYHUONEKALUSTEET 2010 IDEOITA JA INSPIRAATIOTA KYLPYHUONEESEEN

PAINOVIRHE KYLPYHUONEKALUSTEET 2010 IDEOITA JA INSPIRAATIOTA KYLPYHUONEESEEN PAINOVIRHE Pahoittelemme virheellisiä hintoja kuvastossa. Oikeat hinnat löytyvät erillisestä hinnastosta 2010. KYLPYHUONEKALUSTEET 2010 IDEOITA JA INSPIRAATIOTA KYLPYHUONEESEEN SISÄLTÖ JOHDANTO 4 7 VEDUMIN

Lisätiedot

HYVINVOINTI- JA ERITYISASUMISEN sisustusratkaisuja

HYVINVOINTI- JA ERITYISASUMISEN sisustusratkaisuja HYVINVOINTI- JA ERITYISASUMISEN sisustusratkaisuja 1 SISÄLLYSLUETTELO 3 Sisällysluettelo Sisällysluettelo 3 Johdanto 3 Asiantuntijat kertovat 4-11 Aulat 12-15 Yhteiset tilat 16-21 Työhuoneet ja henkilökunnan

Lisätiedot

VAPAASTI SEISOVAT TAKAT. Takkoja kaikkiin koteihin

VAPAASTI SEISOVAT TAKAT. Takkoja kaikkiin koteihin VAPAASTI SEISOVAT TAKAT Takkoja kaikkiin koteihin Mikään ei ole niin kodikasta kuin lämmittävä takkatuli. Se tiedetään parhaiten täällä pohjoisessa, jossa kylmyys ja pimeys vallitsevat suuren osan vuodesta.

Lisätiedot