Alestalo Riitta Kahanpää Hjalmar Lehtinen Seppo Lonka Merja poissa 277 Seppälä Merja Tiira Satu. Poissa Temonen Tuukka kunnanvaltuuston 2.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Alestalo Riitta Kahanpää Hjalmar Lehtinen Seppo Lonka Merja poissa 277 Seppälä Merja Tiira Satu. Poissa Temonen Tuukka kunnanvaltuuston 2."

Transkriptio

1 Iitin kunta Pöytäkirja 26/ Kunnanhallitus Aika Maanantai klo 17:30-19:11 Paikka Saapuvilla Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Salonen Jarkko puheenjohtaja Pitkänen Jyrki 1. varapuheenjohtaja Drockila Leif 2. varapuheenjohtaja Alestalo Riitta Kahanpää Hjalmar Lehtinen Seppo Lonka Merja poissa 277 Seppälä Merja Tiira Satu Poissa Temonen Tuukka kunnanvaltuuston 2. varapuheenjohtaja Muut Lehtinen Esa kunnanvaltuuston puheenjohtaja Pasila Olli kunnanvaltuuston 1. varapuheenjohtaja Rönnholm Riku Kantola Heikki va. kunnanjohtaja, esittelijä hallinto- ja talousjohtaja, pöytäkirjanpitäjä Haimila Veikko tekninen johtaja, asiantuntijana Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Todettiin. Asiat :t Pöytäkirjantarkastajien valinta Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Satu Tiira ja Merja Seppälä. Allekirjoitukset Jarkko Salonen puheenjohtaja Heikki Kantola pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan tarkastus Kausala

2 Iitin kunta Pöytäkirja 26/ Satu Tiira Merja Seppälä Pöytäkirja ollut yleisesti nähtävänä Kausala Kunnantalo klo Pöytäkirjanpitäjä Heikki Kantola

3 Iitin kunta Pöytäkirja 26/ Kunnanhallitus Käsitellyt asiat Pykälä nro Sivu 272 Kausalan asemakaavan ajantasaistuksen 6. vaihe, Aholanpellon, 651 Teilimäen ja Holstilan alueet, kaavoituspäätös 273 Kaavoituskatsaus Nuorten ensiasunnon lainat, lisämääräraha ja myöntämisehtojen 655 tarkistaminen 275 Sivistystoimenjohtajan viran täyttäminen Tarkastuslautakunnan arviointikertomus vuodelta 2013, 661 kunnanhallituksen vastaus valtuustolle 277 Valtionperinnön vastaanottaminen Talouskatsaus tammi-syyskuulta Tilaisuudet, neuvottelut ja koulutus Lautakuntien ja viranhaltijoiden päätöspöytäkirjat Kirjelmiä ja asiakirjoja kunnanhallituksen tiedoksi Kunnanhallituksen muut asiat Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n ja Kyamk-Kiinteistöt Oy:n osakkeiden myynti Kouvolan kaupungille 674

4 Iitin kunta Pöytäkirja 26/ Kaavoitustoimikunta Kunnanhallitus Kausalan asemakaavan ajantasaistuksen 6. vaihe, Aholanpellon, Teilimäen ja Holstilan alueet, kaavoituspäätös 459/ /2014 Kaavoitustoimikunta Kausalan asemakaavan kokonaispinta-ala on noin 7,6 km2. Asemakaavan ajantasaistaminen on käynnistetty vuonna Vuoden 2015 kaavoitusohjelman mukaan seuraavana muutettavana osa-alueena on Kausalan asemakaavan ajantasaistuksen kuudes vaihe. Kausalan läntinen osa-alue, joka käsittää Aholanpellon, Teilimäen ja Holstilan asemakaavoitetut alueet. Kaavoitettava alue rajoittuu lännessä asemakaavan rajaan, pohjoisessa valtatiehen 12, idässä Iitintiehen ja etelässä Koulukatuun ja rautatiehen. Ajantasaistettavan asemakaava-alueen laajuus on noin 140 hehtaaria. Asemakaavan muutoksen tarpeet ja perustelut ovat seuraavat. -Asemakaava on osin vanhentunut ja toteuttamaton -Liikenne- ja puistoalueita on tarpeen tarkistaa vastaamaan todellista tarvetta. Esityslistan oheismateriaalina on Kausalan asemakaavan vaiheistuskartta, tilanne sekä hyväksyttäväksi esitettävä kaavamuutoksen aluerajaus. Tekninen johtaja: Toimikunta esittää kunnanhallitukselle, että tämä päättää seuraavaa: 1.Tehdä kaavoituspäätöksen Kausalan asemakaavan ajantasaistamisesta esityslistan oheiskartan mukaisella Aholanpellon, Teilimäen ja Holstilan alueella. 2. Kaavoitettavaan alueeseen voidaan tarvittaessa tehdä pieniä lisäyksiä tai poistaa tarpeettomaksi katsottavia maa- ja metsätalousaluevarauksia. 3. Muutettavan Kausalan kuudennen osa-alueen nimeksi merkitään "Aholanpellon, Teilimäen ja Holstilan alueen asemakaavan muutos, Kausala." Kaavoitustoimikunta: Kaavoitustoimikunta hyväksyi ehdotuksen yksimielisesti. Aluerajauskartta pöytäkirjan liitteenä 1.

5 Iitin kunta Pöytäkirja 26/ Kunnanhallitus 272 Aluerajauskartta on esityslistan oheismateriaalina. Lisätiedot: tekninen johtaja Veikko Haimila, p va. kunnanjohtaja: Kunnanhallitus 1. päättää tehdä kaavoituspäätöksen Kausalan asemakaavan ajantasaistamisesta esityslistan oheiskartan mukaisella Aholanpellon, Teilimäen ja Holstilan alueella, 2. päättää, että kaavoitettavaan alueeseen voidaan tarvittaessa tehdä pieniä lisäyksiä tai poistaa tarpeettomaksi katsottavia maa- ja metsätalousaluevarauksia, ja päättää, että 3. muutettavan Kausalan asemakaavan kuudennen osa-alueen nimeksi merkitään "Aholanpellon, Teilimäen ja Holstilan alueen asemakaavan muutos, Kausala." kunnanhallitus: Merkittiin, että tekninen johtaja Veikko Haimila oli asiantuntijana läsnä kokouksessa tämän asian käsittelyn aikana. Kunnanhallitus hyväksyi va. kunnanjohtajan ehdotuksen yksimielisesti.

6 Iitin kunta Pöytäkirja 26/ Kaavoitustoimikunta Kunnanhallitus Kaavoituskatsaus / /2013 Kaavoitustoimikunta Maankäyttö- ja rakennuslain 7 :n mukaan kunnan tulee vähintään kerran vuodessa laatia katsaus kunnassa ja maakunnan liitossa vireillä olevista ja lähiaikoina vireille tulevista kaava-asioista, jotka eivät ole merkitykseltään vähäisiä (kaavoituskatsaus). Kaavoituskatsauksessa selostetaan lyhyesti kaava-asiat ja niiden käsittelyvaiheet sekä sellaiset päätökset ja toimet, joilla on välitöntä vaikutusta kaavoituksen lähtökohtiin, tavoitteisiin, sisältöön ja toteuttamiseen. Kaavoituskatsauksesta on tiedotettava sen tarkoituksen kannalta sopivalla tavalla. Esityslistan oheismateriaalina on ehdotus vuoden 2014 kaavoituskatsaukseksi voimaan tulleen hallintosäännön mukaan kunnanhallitus päättää kaavoituskatsauksesta. Tekninen johtaja: Kaavoitustoimikunta esittää kunnanhallitukselle, että tämä hyväksyy esityslistan oheismateriaalin mukaisen, Iitin kunnan v kaavoituskatsauksen. Kaavoitustoimikunta: Kaavoitustoimikunta hyväksyi ehdotuksen yksimielisesti. Kunnanhallitus 273 Kaavoituskatsaus on esityslistan oheismateriaalina. Lisätiedot: tekninen johtaja Veikko Haimila, p va. kunnanjohtaja: Kunnanhallitus hyväksyy esityslistan oheismateriaalina olevan kaavoituskatsauksen liitettäväksi v talousarvioasiakirjaan.

7 Iitin kunta Pöytäkirja 26/ kunnanhallitus: Merkittiin, että tekninen johtaja Veikko Haimila oli asiantuntijana läsnä kokouksessa tämän asian käsittelyn aikana. Kunnanhallitus hyväksyi va. kunnanjohtajan ehdotuksen yksimielisesti.

8 Iitin kunta Pöytäkirja 26/ Rakennuslautakunta Rakennuslautakunta Kunnanhallitus Nuorten ensiasunnon lainat, lisämääräraha ja myöntämisehtojen tarkistaminen 48/ /2013 Rakennuslautakunta V talousarviossa on varattu nuorten ensiasuntolainojen myöntämiseen euroa. Lainan myöntämisehtojen mukaan lainat myönnetään kaksi kertaa vuodessa: toukokuussa ja marraskuussa. Myöntämisehtojen kohdan 5. mukaan myönnettävän lainan määrä on rakennuslautakunnan harkinnan mukaan euroa. Jos lainaa ei voida myöntää kaikille lainaehdot täyttäville hakijoille, tulee lainaa myönnettäessä erityisesti kiinnittää huomiota hakijoiden asunnontarpeeseen, tuloihin ja varallisuuteen. Nuorten ensiasuntolainojen hausta on tiedotettu kunnan ilmoitustaululla, Iitinseudussa ja kunnan kotisivuilla internetissä. Kuntaan on mennessä tullut seuraavat ensiasuntolainahakemukset: Asunto-osakkeiden hankintaan: - Omakotitalon hankintaan: Timo Toivanen ja Ira Färlin, euroa Tommi Aalto, euroa Hakijat täyttävät lainan myöntämisehdot. Rakennustarkastaja: Rakennuslautakunta päättää myöntää nuorten ensiasunnon lainaa seuraavasti: Omakotitalon hankintaan: - Timo Toivanen ja Ira Färlin, euroa - Tommi Aalto, euroa Laina voidaan nostaa, kun asunnon hankintaa koskeva kauppakirja on allekirjoitettu, vakuus on hyväksytty ja velkakirja on allekirjoitettu. Mikäli lainaa ei ole nostettu 1 vuoden kuluessa tämän päätöksen lainvoimaiseksi tulosta, lainapäätös raukeaa. Lisäksi lainoissa noudatetaan muita, nuorten ensiasunnon lainaa koskevia

9 Iitin kunta Pöytäkirja 26/ lainaehtoja. Rakennuslautakunta: Rakennuslautakunta Rakennuslautakunta hyväksyi ehdotuksen yksimielisesti. Nuorten ensiasunnon lainojen syyshausta on tiedotettu kunnan ilmoitustaululla ja kotisivuilla internetissä Iitinseudussa. Kuntaan on tullut seuraavat ensiasuntolainahakemukset: Asunto-osakkeiden hankintaan: - Omakotitalon hankintaan: - Laurila Simo ja Puntti Minna, euroa Omakotitalon rakentamiseen: - Punttila Juho ja Jokinen Sisko, euroa Hakijat täyttävät lainan myöntämisehdot. Määrärahaa on käytettävissä euroa. Lainan ehtojen mukaan on lainan määrä rakennuslautakunnan harkinnan mukaan euroa euroa Rakennustarkastaja: Rakennuslautakunta toteaa, että määrärahaa on vain jäljellä euroa ja anomusten yhteismäärä ylittää käytettävissä olevan määrärahan. Tämän vuoksi rakennuslautakunta päättää hakemusohjeista poiketen myöntää kummallekin hakijalle euroa. Rakennuslautakunta: Rakennuslautakunta hyväksyi ehdotuksen yksimielisesti siten, että lisäksi haetaan lisämäärärahaa euroa, josta jaettaisiin euroa kummallekin hakijalle. Kunnanhallitus 274 Myöntämisehtojen 14 kohdan mukaan rakennuslautakunta myöntää talousarviossa osoitetun määrärahan rajoissa nuorten asuntolainat kahdesti vuodessa, touko- ja marraskuussa. Jos lainaa ei voida myöntää kaikille lainaehdot täyttäville hakijoille, tulee lainaa myönnettäessä erityisesti kiinnittää huomiota hakijoiden asunnontarpeeseen, tuloihin ja varallisuuteen. Myöntämisvaltuus on euroa.

10 Iitin kunta Pöytäkirja 26/ Myöntämisehtoja tulisi tarkistaa siten, että lainoja myönnettäisiin vain kerran vuodessa, marraskuussa. Tällöin alkuvuodesta hakijat eivät olisi edullisemmassa asemassa kuin loppuvuoden hakijat. Jos rakennuslautakunta myöntää maksimäärän toukokuun hakijoille niin miten rakennuslautakunta ottaa huomioon myöntöämisehtojen 14 kohdan. Voimassa olevat ehdot oheismateriaalina. Lisätietoja: hallinto- ja talousjohtaja Heikki Kantola, puh va. kunnanjohtaja: Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että se myöntää euron lisävaltuuden nuorten ensiasuntojen lainoihin. Samalla kunnanhallitus esittää, valtuustolle, että myöntämisehtojen 14 kohta muutetaan seuraavaksi: 14. Rakennuslautakunta myöntää talousarviossa osoitetun määrärahan rajoissa nuorten asuntolainat marraskuussa. Jos lainaa ei voida myöntää kaikille lainaehdot täyttäville hakijoille, tulee lainaa myönnettäessä erityisesti kiinnittää huomiota hakijoiden asunnontarpeeseen, tuloihin ja varallisuuteen. kunnanhallitus: Kunnanhallitus hyväksyi va. kunnanjohtajan ehdotuksen yksimielisesti.

11 Iitin kunta Pöytäkirja 26/ Kunnanhallitus Kunnanhallitus Kunnanhallitus Sivistystoimenjohtajan viran täyttäminen 435/ /2014 Kunnanhallitus Päivi Hyyrynen on irtisanoutunut sivistystoimenjohtajan virasta alkaen. Kunnanjohtaja on myöntänyt eron Virkatehtävien hoito on järjestetty tilapäisesti enintään saakka. Hallintosäännön 33 :n mukaan kunnanhallitus päättää sivistystoimenjohtajan valinnasta. Viran kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Virkaan valittavalta edellytetään kasvatus- ja sivistystoimen laaja-alaista tuntemusta, aikaisempaa hallinnollista kokemusta ja kuntatalouden tuntemusta sekä valmiutta kehittää hallinnonalan toimintaa. Kunnanhallitus on päättänyt, että avoimeksi tulevien virkojen ja toimien täyttöluvan antaa kunnanjohtaja saatuaan hallintokunnalta selvityksen viran tai toimen tarpeellisuudesta, uudelleenjärjestelymahdollisuuksista, tehtäväkuvauksesta ja kelpoisuusehdoista. Päävastuualueen johtajan virkajärjestelyn merkittävyyden vuoksi asia esitetään kunnanhallitukselle. Lisätietoja: va. kunnanjohtaja Riku Rönnholm, puh va. kunnanjohtaja: Kunnanhallitus päättää julistaa sivistystoimenjohtajan viran haettavaksi klo 15 mennessä. Viranhakuilmoitus julkaistaan kunnan ilmoitustaululla, Helsingin Sanomissa, Etelä-Suomen Sanomissa, Kouvolan Sanomissa ja Iitinseudussa sekä kunnan verkkosivuilla ja -palvelussa. Viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Kunnanhallitus: Merkittiin, että selostusosasta poistettiin " Virkaan kuuluu Kausan koulun rehtorin tehtävät." Kunnanhallitus hyväksyi va. kunnanjohtajan ehdotuksen yksimielisesti siten että ilmoituslehtiin lisättiin Kuntalehti.

12 Iitin kunta Pöytäkirja 26/ Kunnanhallitus Virka julistettiin haettavaksi ilmoitustaululla, Iitinseudussa, Helsingin Sanomissa, Etelä-Suomen Sanomissa ja Kouvolan Sanomissa sekä kunnan verkkosivuilla ja mol.fi- ja hs.fi -palveluissa julkaistuilla ilmoituksilla. Hakuaika ei soveltunut Kuntalehden julkaisuaikatauluun. Määräaikaan klo 15 mennessä virkaan jätettiin 15 hakemusta. Hakemuksista laadittu yhdistelmä jaetaan kunnanhallituksen jäsenille ja varajäsenille sekä valtuuston puheenjohtajille. Lisätietoja: va. kunnanjohtaja Riku Rönnholm, puh va. kunnanjohtaja: Kunnanhallitus nimeää työryhmän vaalin valmistelua varten sekä nimeää hakijoista haastatteluun kutsuttavat henkilöt. Työryhmällä on oikeus käyttää asiantuntijoita. kunnanhallitus: Kunnanhallitus päätti yksimielisesti Hjalmar Kahanpään ehdotuksesta, jota Jyrki Pitkänen kannatti, jättää asian pöydälle. Kunnanhallitus 275 va. kunnanjohtaja: Kunnanhallitus nimeää työryhmän vaalin valmistelua varten sekä nimeää hakijoista haastatteluun kutsuttavat henkilöt. Työryhmällä on oikeus käyttää asiantuntijoita. kunnanhallitus: Va. kunnanjohtaja muutti päätösehdotuksen seuraavaksi: Kunnanhallitus päättää keskeyttää avoinna olevan sivistystoimenjohtajan viran täyttömenettelyn. Lisäksi kunnanhallitus päättää käynnistää selvityksen sivistystoimen johtamisjärjestelmän uudelleenorganisointitarpeesta ja organisointivaihtoehdoista. Selvitys ja esitys sivistystoimen johtamisjärjestelmästä tulee tehdä kunnanhallitukselle mennessä. Kunnanhallitus hyväksyi va. kunnanjohtajan muutetun ehdotuksen yksimielisesti.

13 Iitin kunta Pöytäkirja 26/ Tarkastuslautakunta Tarkastuslautakunta Tarkastuslautakunta Tarkastuslautakunta Kunnanvaltuusto Kunnanhallitus Tarkastuslautakunnan arviointikertomus vuodelta 2013, kunnanhallituksen vastaus valtuustolle 357/ /2014 Tarkastuslautakunta Kuntalain 71 :n mukaan tarkastuslautakunnan tehtävänä on arvioida, ovatko valtuuston asettamat toiminnalliset ja taloudelliset tavoitteet toteutuneet. Valtuuston hyväksymän tarkastussäännön 10 :n mukaan lautakunta antaa valtuustolle vähintään viikkoa ennen tilintarkastuskertomuksen valtuustokäsittelyä arvionsa valtuuston asettamien toiminnallisten ja taloudellisten tavoitteiden toteutumisesta edellisenä vuonna. Lautakunta esittää arvionsa myös tilintarkastuskertomuksessa tehdyistä muistutuksista sekä asianomaisten niistä antamista selityksistä ja kunnanhallituksen lausunnosta. Lautakunta esittää valtuustolle ehdotuksen toimenpiteistä, joihin lautakunnan valmistelu ja tilintarkastuskertomus antavat aihetta. Puheenjohtaja: Tarkastuslautakunta käynnistää arviointikertomuksen laadinnan. Tarkastuslautakunta: Tarkastuslautakunta Tarkastuslautakunta keskusteli kertomuksessa esille otettavista asioista ja hyväksyi puheenjohtajan ehdotuksen yksimielisesti. Puheenjohtaja: Tarkastuslautakunta jatkaa arviointikertomuksen valmistelua. Tarkastuslautakunta: Tarkastuslautakunta hyväksyi puheenjohtajan ehdotuksen yksimielisesti.

14 Iitin kunta Pöytäkirja 26/ Tarkastuslautakunta Puheenjohtaja: Tarkastuslautakunta jatkaa arviointikertomuksen valmistelua. Tarkastuslautakunta: Tarkastuslautakunta Tarkastuslautakunta hyväksyi puheenjohtajan ehdotuksen yksimielisesti. Lisätiedot: puheenjohtaja Markku Yli-Kaitala, puh Puheenjohtaja: Tarkastuslautakunta antaa kuntalain 71 :n mukaisen arviointikertomuksen vuodelta 2013 kunnanvaltuustolle ja edellyttää, että kunnanhallitus antaa valtuustolle vastineen arviointikertomuksessa esitetyistä havainnoista. Tarkastuslautakunta: Kunnanvaltuusto Tarkastuslautakunta hyväksyi puheenjohtajan ehdotuksen yksimielisesti. Arviointikertomus vuodelta 2013 on esityslistan oheismateriaalina. Tarkastuslautakunta: Tarkastuslautakunta antaa kuntalain 71 :n mukaisen arviointikertomuksen vuodelta 2013 kunnanvaltuustolle ja edellyttää, että kunnanhallitus antaa valtuustolle vastineen arviointikertomuksessa esitetyistä havainnoista. Kunnanvaltuusto: Kunnanvaltuusto hyväksyi yksimielisesti tarkastuslautakunnan ehdotuksen. Kunnanhallitus 276 Arviointikertomuksessa esitetyt tarkastuslautakunnan kysymykset ja huomiot kunnanvaltuustolle: 1. Kuntakonsernin velka on kasvanut viimeisen viiden vuoden aikana erittäin huomattavasti. Olisiko nyt investointitahtia supistettava oleellisesti useammaksi vuodeksi?

15 Iitin kunta Pöytäkirja 26/ Rakenneuudistuksista riippumatta merkittävin tulevaisuuden haaste sosiaali- ja terveydenhuollossa on löytää keinot kustannusnousun rajaamiseen. 3. Riskienhallintasuunnitelma ja sisäisen valvonnan ohjeen ajantasaistaminen tulee saattaa valmiiksi. Kohta 1: Investointien taso kunnanhallituksen talousarvioehdotuksessa puristettu valtuustoseminaarissa linjatulle tasolle, enintään 1,8 milj.. Kunnan lainamäärä kasvaa talousarvioehdotuksen mukaan eurolla ja on euroa asukasta kohden. Konsernin velka on edelleen kasvussa, koska konserniyhtiöt joutuvat rahoittamaan investointinsa pääosin lainarahalla. Kohta 2: Perusturvalautakunnan ja edelleen kunnanhallituksen ehdotus vuoden 2015 määrärahoiksi sosiaali- ja terveydenhuoltoon on haasteellinen ja edellyttää peruspalvelukeskus Aavan kanssa saumatonta yhteistoimintaa. Salmikoti käynnistyy keväällä ja samalla pitkäaikainen vuodeosastohoito vähenee. Maksuosuuksiin pyritään vaikuttamaan mm. laitoshuollon selvityksellä, lausunnolla ensihoidon kuntamaksuosuuksista. Kohta 3: Asian valmistelu on vielä kesken mutta asia tulee joulukuun kunnanhallitukseen ja edelleen valtuustoon. (asian on valmistellut hallinto- ja talousjohtaja) Lisätietoja: hallinto- ja talousjohtaja Heikki Kantola, puh va. kunnanjohtaja: Kunnanhallitus antaa valtuustolle edellä olevat vastaukset tarkastuslautakunnan kysymyksiin ja huomioihin. kunnanhallitus: Kunnanhallitus hyväksyi va. kunnanjohtajan ehdotuksen yksimielisesti.

16 Iitin kunta Pöytäkirja 26/ Kunnanhallitus Valtionperinnön vastaanottaminen 342/ /2014 Kunnanhallitus 277 Kunnanhallitus Uskottu mies Vappu Mäkimattila on ilmoittanut Valtiokonttorille, että Heikki Samuli Hilkkola on kuollut Iitissä vailla lakimääräisiä perillisiä, joten pesän varallisuus menee Suomen valtiolle. Perintökaaren 5 luvun 2 :n mukaan Valtiokonttori voi päättää, jos se havaitaan olosuhteisiin katsoen kohtuulliseksi, että valtion saama omaisuus luovutetaan kokonaan tai osittain perittävän läheiselle. Omaisuus voidaan luovuttaa myös sille kunnalle, jossa perittävä oli viimeksi asunut. Kiinteä omaisuus voidaan lisäksi luovuttaa sille kunnalle, jossa omaisuus sijaitsee. Valtiokonttori tekee päätöksen omaisuuden luovuttamisesta aikaisintaan vuoden kuluttua vainajan kuolemasta. Kuolinpesään kuuluu kiinteänä omaisuutena Iitin kunnan Haapakimolan kylässä olevat tilat Metsälä pinta-ala 8,8800 ha ja Rantamaa pinta-ala 2,550 ha, yhteensä 11,435 ha, joista peltomaata n. 2,84 ha ja loppuosa tontti- ja metsämaata. Kiinteistöllä sijaitsevat pienehkö tyydyttäväkuntoinen asuinrakennus ja muita rakennuksia. Lisätietoja: kunnanjohtaja Pentti Toivanen, puh Kunnanjohtaja: Iitin kunta esittää perintökaaren 5 luvun 2 :n perusteella Valtiokonttorille, että Heikki Samuli Hilkkolan kuolinpesässä oleva omaisuus luovutetaan Iitin kunnalle käytettäväksi vanhustenhuollon kehittämiseen. Kunnanhallitus: Kunnanhallitus hyväksyi kunnanjohtajan ehdotuksen yksimielisesti. Valtiokonttori on päättänyt , että omaisuudesta luovutetaan Vappu Mäkimattilalle ja muu omaisuus, mukaan lukien kuolinpesään kuuluvat kiinteistöt Iitti, Haapakimola, Metsälä ( ) ja Iitti, Haapakimola, Rantamaa ( ) luovutetaan Iitin kunnalle seuraavilla ehdoilla: - Kunta vastaa pesän veloista ja maksuista. - Kunta käyttää omaisuuden vanhustenhuollon kehittämiseen - Jos ilmaantuu perimään oikeutettu sukulainen tai testamentin saaja, kunta luovuttaa omaisuuden tälle.

17 Iitin kunta Pöytäkirja 26/ va. kunnanjohtaja: Kunnanhallitus merkitsee Valtiokonttorin päätöksen tiedoksi ja päättää ottaa päätöksessä mainitun omaisuuden kiitollisuudella vastaan Iitin kunnalle käytettäväksi vanhustenhuollon kehittämiseen. Kunnanhallitus päättää, että päätöksen tultua lainvoimaiseksi pesään kuuluvat kiinteistöt laitetaan myyntiin kiinteistönvälittäjän kautta. kunnanhallitus: Merkittiin, että Merja Lonka poistui kokouksesta tämän asian käsittelyn ja päätöksenteon ajaksi. Kunnanhallitus hyväksyi va. kunnanjohtajan ehdotuksen yksimielisesti.

18 Iitin kunta Pöytäkirja 26/ Kunnanhallitus Talouskatsaus tammi-syyskuulta / /2014 Kunnanhallitus 278 Talouskatsauksessa on tietoja väestömuutoksesta ja työttömyydestä sekä lähinnä tuloslaskelmatasolla vertailu edellisen vuoden vastaavaan toteutumiseen ja toteutumisvertailu talousarvioon nähden. Talouskatsaus oheismateriaalina. Lisätietoja: hallinto- ja talousjohtaja Heikki Kantola, puh va. kunnanjohtaja: Kunnanhallitus merkitsee katsauksen tiedoksi ja saattaa sen tiedoksi valtuutetuille. kunnanhallitus: Kunnanhallitus hyväksyi va. kunnanjohtajan ehdotuksen yksimielisesti.

19 Iitin kunta Pöytäkirja 26/ Kunnanhallitus Tilaisuudet, neuvottelut ja koulutus Kunnanhallitus 279 Päijät-Hämeen Yrittäjät ry:n kutsu Hyvinvoinnin tulevaisuus -seminaariin torstaina klo , Lahden Sibeliustalo. Tilaisuus on maksuton. Oheismateriaalina seminaarin ohjelma. va. kunnanjohtaja: Kunnanhallitus merkitsee tilaisuuden tiedoksi. kunnanhallitus: Kunnanhallitus hyväksyi va. kunnanjohtajan ehdotuksen yksimielisesti ja nimesi tilaisuuteen Seppo Lehtisen ja Riku Rönnholmin.

20 Iitin kunta Pöytäkirja 26/ Kunnanhallitus Lautakuntien ja viranhaltijoiden päätöspöytäkirjat Kunnanhallitus 280 Kuntalain 51 :n mukaan kunnanhallitus, kunnanhallituksen puheenjohtaja, kunnanjohtaja tai johtosäännössä määrätty kunnan viranhaltija voivat ottaa kunnanhallituksen käsiteltäväksi asian, joka on tämän lain nojalla siirretty kunnanhallituksen alaisen viranomaisen tai kunnanhallituksen jaoston toimivaltaan ja jossa asianomainen viranomainen on tehnyt päätöksen. Mitä 1 momentissa säädetään, koskee vastaavasti lautakuntia, niiden puheenjohtajia tai johtosäännössä määrättyä kunnan viranhaltijaa asianomaisen lautakunnan alaisen viranomaisen tai lautakunnan jaoston toimivaltaan siirretyissä asioissa, jollei kunnanhallitus, kunnanhallituksen puheenjohtaja, kunnanjohtaja ja 1 momentissa tarkoitettu johtosäännössä määrätty kunnan viranhaltija ole ilmoittanut asian ottamisesta kunnanhallituksen käsiteltäväksi. Asia on otettava ylemmän toimielimen käsiteltäväksi viimeistään sen ajan kuluessa, jossa 89 :ssä tarkoitettu oikaisuvaatimus päätöksestä on tehtävä eli 14 päivän kuluessa siitä kun pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävillä. Ylemmän toimielimen käsiteltäväksi ei kuitenkaan saa ottaa: 1) lain tai asetuksen mukaisia lupa, ilmoitus, valvonta tai toimitusmenettelyä koskevia asioita; eikä 2) yksilöön kohdistuvia opetustoimen, terveydenhuollon tai sosiaalitoimen asioita. Kunnanhallitukselle on jätetty seuraavat pöytäkirjat: Tekninen lautakunta Rakennuslautakunta Kaavoitustoimikunta Viranhaltijoiden päätöspöytäkirjat Kunnanhallituksen puheenjohtaja - Kunnanjohtaja 44 ja 45 Hallinto- ja talousjohtaja Ruokapalveluemäntä - va. kunnanjohtaja: Kunnanhallitus päättää, ettei se ota lautakuntien pöytäkirjoissa eikä viranhaltijoiden päätöspöytäkirjoissa olevia päätöksiä käsiteltäväkseen.

21 Iitin kunta Pöytäkirja 26/ puheenjohtaja: Kunnanhallitus päättää, ettei se ota va. kunnanjohtajan päätöspöytäkirjoissa olevia asioita käsiteltäväkseen. kunnanhallitus: Kunnanhallitus hyväksyi ehdotuksen yksimielisesti.

22 Iitin kunta Pöytäkirja 26/ Kunnanhallitus Kirjelmiä ja asiakirjoja kunnanhallituksen tiedoksi Kunnanhallitus 281 Kirjelmiä ja asiakirjoja kunnanhallituksen tiedoksi 1. Opetus- ja kulttuuriministeriön kirje , Ajankohtaista liikuntatoimen kentästä 2. Kunnallisen työmarkkinalaitoksen yleiskirjeet 9/2014 Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus (KVTES ) - palkantarkistus lukien. 10/2014 Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) lukien muuttuvat jaksotyömääräykset sekä 11/2014 Kunnallinen teknisen henkilöstön virkaja työehtosopimus (TS-14) - palkantarkistukset lukien 3. Itä-Suomen hallinto-oikeuden päätös Hannu Suhosen valitus Iitin kunnanvaltuuston päätökseen Kunnanjohtajan viran vaali. Hallinto-oikeuden päätös: Hallinto-oikeus jättää tutkimatta vaatimuksen määräyksen antamisesta siitä, että uusi kunnanjohtajan vaali toimitetaan siten, että virkaan valittava henkilö täyttää valtuuston kunnanjohtajalle asettamat kelpoisuusvaatimukset sekä tutkinnon että hyvän kunnallishallintoon perehtyneisyyden osalta. Hallinto-oikeus hylkää valituksen ja oikeudenkäyntikulujen korvaamista koskevan vaatimuksen 4. Eteva kuntayhtymän tiedote jäsenkunnille sekä palvelutuotteet Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymän hallituksen pöytäkirjat ja Pohjois-Kymen Kasvu ry:n kuntarahalaskutus vuodelta 2014 koskien maaseuturahastoa EU:n ohjelmakaudella , strategia , ohjelmakausi ja Pohjois-Kymen Kasvu ry:n rahoittamat hankkeet ja yritystuet Sysmän kunnanhallituksen ote Lausunto ensihoidon palvelutasopäätökseen 8. Kiinteistönluovutusilmoitukset Yhdistelmä kiinteistönluovutusilmoituksista on esityslistan oheismateriaalina.

23 Iitin kunta Pöytäkirja 26/ va. kunnanjohtaja: Kunnanhallitus merkitsee tiedoksi edellä mainitut kirjelmät ja asiakirjat. kunnanhallitus: Kunnanhallitus hyväksyi va. kunnanjohtajan ehdotuksen yksimielisesti.

24 Iitin kunta Pöytäkirja 26/ Kunnanhallitus Kunnanhallituksen muut asiat Kunnanhallitus 282 Varsinaisen esityslistan käsittelyn jälkeen esille tulevat asiat. kunnanhallitus: Kunnanhallitus merkitsi tiedoksi 1) esityksen yhteisestä jouluateriasta kunnan luottamushenkilöille ja henkilöstölle 2) palauteen vaihteenhoitopalvelusta ja edelleen hallinto- ja talousjohtajan selvitettäväksi.

25 Iitin kunta Pöytäkirja 26/ Kunnanhallitus Kunnanhallitus Kunnanhallitus Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n ja Kyamk-Kiinteistöt Oy:n osakkeiden myynti Kouvolan kaupungille 201/ /2013 Kunnanhallitus Kunta on ollut saakka Kymenlaakson Ammattikorkeakoulu Oy:n omistajana Kouvolan seudun kuntayhtymän kautta. Sen purkaannuttua lukien kunta tuli suoraan yhtiön osakkaaksi 2 osakkeella. Kun Kymenlaakson Ammattikorkeakoulu Oy:n ja Mikkelin Ammattikorkeakoulu Oy:n fuusion suunnittelu käynnistyi, kunta totesi pysyvänsä mukana hankkeessa sen loppuun saakka ja arvioivansa osakkuuden mielekkyyttä sen jälkeen.kymenlaakson Ammattikorkeakoulu Oy on fuusiossa muutettu perustetun Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n kokonaan omistamaksi tytäryhtiöksi ja sen omistamat kiinteistöt on siirretty yhtiön jakautumisen kautta muodostettuun Kyam-Kiinteistöt Oy:öön. Iitin kunta omistaa Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n osakkeen osakekannasta 2000 osaketta (tasearvo kunnan taseessa yhteensä euroa) ja Kyamk-Kiinteistöt Oy:n 100 osakkeen osakekannasta 2 osaketta(tasearvo kunnan taseessa yhteensä ,76 euroa. Yhteensä osakkeiden tasearvo kunnan taseessa on ,08 euroa. Kunta on antanut Kymenlaakson Ammattikorkeakoulu Oy:lle ,00 euron suuruisen pääomalainan kiinteistöjen rakentamisen rahoittamiseen. Lisäksi kunta on antanut Kymenlaakson Ammattikorkeakoulu Oy:lle omavelkaisen takauksen kahdelle Kuntarahoitus Oy:n Kymenlaakson Ammattikorkeakoulu Oy:n kiinteistörakentamiseen myöntämälle lainalle, joiden saldo on ,887,08 euroa. Kunnanvaltuuston on hyväksyessään omistajapolitiikan linjaukset vuodelle 2014 asettanut tavoitteeksi osakkeiden myynnin selvittämisen ja ratkaisun vuoden loppuun mennessä. On perusteltua lähteä valmistelussa siitä että osakkeiden mahdollisen omistusoikeuden siirtymisen yhteydessä siirretään ostajalle myös pääomalainaosuus sekä myönnetyt takaukset. Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n osakassopimuksessa (hyväksytty Iitin kunnanvaltuustossa ) on sovittu, että (osakassopimus 13) jos sopijapuoli haluaa luopua yhtiön osakkeista, osakkeita on ensiksi tarjottava muille sopijapuolille. Ennen osakkeiden siirtämistä sopijapuolen on tehtävä yhtiölle ilmoitus siirtoaikomuksistaan. Sopijapuolille on varattava 30 vuorokauden aika lunastusoikeuden käyttämistä varten. Osakkeet jakautuvat lunastusoikeutta käyttäville näiden osakkeenomistuksen mukaisessa suhteessa.

26 Iitin kunta Pöytäkirja 26/ Osakkeen lunastushinta on osakkeen käypä hinta, jossa vastikkeellisissa saannoissa muun selvityksen puuttuessa pidetään sovittua hintaa. Lunastusoikeuden käyttäminen ei saa muuttaa yhtiön määräysvaltasuhteita KyAMK osakkaiden ja MAMK osakkaiden välillä. Jos Mikkelin kaupunki tai Savonlinnan kaupunki haluaa luopua yhtiön osakkeista, lunastusoikeus on ensi sijassa toisella näistä kaupungeista. Jos Kotkan kaupunki, Kouvolan kaupunki tai Iitin kunta haluaa luopua yhtiön osakkeista, lunastusoikeus on ensisijaisesti Kotkan kaupungilla, Kouvolan kaupungilla ja Iitin kunnalla. Mikäli sopijapuolet eivät halua käyttää lunastusoikeuttaan, yhtiöllä on toissijainen lunastusoikeus. Lunastusoikeus ei koske Yhtiöltä kolmannelle siirtyvää osaketta. Yhtiön osakkeen hankkimiseen luovutustoimin vaaditaan yhtiön hallituksen yksimielisellä päätöksellä annettu suostumus. Osakassopimuksessa on myös sovittu osapuolille yhteisesti euroa sopimussakkona kustakin sopimusrikkomuksesta erikseen. Kyamk-Kiinteistöt Oy:n osakassopimuksessa on vastaavan sisältöinen osakkeiden siirtämisen sääntelyä koskeva kirjaus. Yhtiöiden osakkeiden myyntitarjouksesta on käyty alustava keskustelu sekä jatkoneuvottelu Kouvolan kaupungin edustajien kanssa. Keskusteluissa on arvioitu osakkeiden hinnoitteluperusteita ja osakkeenomistukseen liittyvien vastuiden käsittelyä. Näkemykset neuvottelussa poikkesivat toisistaan siitä, miten hinnoitteluun vaikuttaa perussijoituksen määrä ja yhtiöiden voitonjakokielto osakkaille. Yhteinen näkemys oli osakkeiden tasearvomäärittelystä joka molemmissa kunnissa oli yhtenäinen. : Vs. kunnanjohtaja: Kunnanhallitus päättää tarjota osakkeitaan Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:ssa kunnan kirjanpidossa hyväksytyllä tasearvolla ja osakkeitaan Kyamk-Kiinteistöt Oy:ssa samoin kunnan tasearvolla sekä niiden omistukseen liittyviä pääomalaina-ja takausvastuita Kouvolan kaupungille sekä ilmoittaa tarjouksestaan muille osakkaille molemmissa yhtiöissä sekä yhtiöiden hallituksille kirjallisesti. Kunnanhallitus: Kunnanhallitus Kunnanhallitus päätti yksimielisesti Leif Drockilan ehdotuksesta, jota Riitta Alestalo kannatti, palauttaa asian uudelleen valmisteltavaksi. Kunnanhallituksen kokouksen jälkeen Pieksämäen kaupunki on myynyt omistuksensa Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:ssä Mikkelin ja Savonlinnan kaupungeille. Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Oy:lle on laadittu uusi

Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n ja Kyamk-Kiinteistöt Oy:n osakkeiden myynti Kouvolan kaupungille

Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n ja Kyamk-Kiinteistöt Oy:n osakkeiden myynti Kouvolan kaupungille Kunnanhallitus 94 17.03.2014 Kunnanhallitus 218 22.09.2014 Kunnanhallitus 283 17.11.2014 Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n ja Kyamk-Kiinteistöt Oy:n osakkeiden myynti Kouvolan kaupungille 201/02.03.05/2013

Lisätiedot

Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n ja Kyamk-Kiinteistöt Oy:n osakkeiden myynti Kouvolan kaupungille, oikaisuvaatimus

Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n ja Kyamk-Kiinteistöt Oy:n osakkeiden myynti Kouvolan kaupungille, oikaisuvaatimus Kunnanhallitus 94 17.03.2014 Kunnanhallitus 218 22.09.2014 Kunnanhallitus 283 17.11.2014 Kunnanhallitus 285 01.12.2014 Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n ja Kyamk-Kiinteistöt Oy:n osakkeiden myynti

Lisätiedot

Poissa Pitkänen Jyrki 1. varapuheenjohtaja. Muut Lehtinen Esa kunnanvaltuuston puheenjohtaja Pasila Olli kunnanvaltuuston 1.

Poissa Pitkänen Jyrki 1. varapuheenjohtaja. Muut Lehtinen Esa kunnanvaltuuston puheenjohtaja Pasila Olli kunnanvaltuuston 1. Iitin kunta Pöytäkirja 24/2014 605 Kunnanhallitus 27.10.2014 Aika Maanantai 27.10.2014 klo 17:30-18:56 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Salonen Jarkko Drockila Leif Alestalo

Lisätiedot

Paikka Iitin Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone, Rautatienkatu 20, Kausala. Muut Haimila Veikko tekninen johtaja, esittelijä

Paikka Iitin Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone, Rautatienkatu 20, Kausala. Muut Haimila Veikko tekninen johtaja, esittelijä Iitin kunta Pöytäkirja 4/2016 48 Kaavoitustoimikunta 09.05.2016 Aika 09.05.2016 klo 18:00-18:30 Paikka Iitin Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone, Rautatienkatu 20, Kausala Saapuvilla Poissa Laitinen

Lisätiedot

Kunnanhallitus hyväksyi kunnanjohtajan ehdotuksen yksimielisesti.

Kunnanhallitus hyväksyi kunnanjohtajan ehdotuksen yksimielisesti. Kunnanhallitus 53 18.02.2013 Kunnanhallitus 99 08.04.2013 Kunnanhallitus 120 06.05.2013 Kunnanhallitus 150 10.06.2013 Kunnanhallitus 174 01.07.2013 Sivistystoimenjohtajan viran vaali, lausunto hallinto-oikeudelle

Lisätiedot

Hallinto- ja talousjohtajan viran haettavaksi julistaminen ja viran täyttäminen

Hallinto- ja talousjohtajan viran haettavaksi julistaminen ja viran täyttäminen Kunnanhallitus 219 28.11.2016 Kunnanhallitus 235 19.12.2016 Kunnanhallitus 10 23.01.2017 Kunnanvaltuusto 1 30.01.2017 Hallinto- ja talousjohtajan viran haettavaksi julistaminen ja viran täyttäminen 776/01.01.04/2016

Lisätiedot

Laaksonen Kyllikki Saarelma Markku. Muut Tuominen Pirjo palvelusihteeri, pöytäkirjanpitäjä Kantola Heikki hallinto- ja talousjohtaja, 22

Laaksonen Kyllikki Saarelma Markku. Muut Tuominen Pirjo palvelusihteeri, pöytäkirjanpitäjä Kantola Heikki hallinto- ja talousjohtaja, 22 Iitin kunta Pöytäkirja 5/2015 1 Tarkastuslautakunta 11.05.2015 Aika Maanantai 11.05.2015 klo 19:00-20:11 Paikka Saapuvilla Kunnantalo, neuvotteluhuone (1. krs.) Yli-Kaitala Markku Heinonen Sinikka Ikonen

Lisätiedot

Laaksonen Kyllikki Saarelma Markku. Muut Tuominen Pirjo palvelusihteeri, pöytäkirjanpitäjä

Laaksonen Kyllikki Saarelma Markku. Muut Tuominen Pirjo palvelusihteeri, pöytäkirjanpitäjä Iitin kunta Pöytäkirja 2/2015 1 Tarkastuslautakunta 18.02.2015 Aika Keskiviikko 18.02.2015 klo 18:00-19:49 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Yli-Kaitala Markku Heinonen Sinikka

Lisätiedot

Saapuvilla olleet jäsenet Salonen Jarkko puheenjohtaja, poissa varapuheenjohtaja, puheenjohtaja 148

Saapuvilla olleet jäsenet Salonen Jarkko puheenjohtaja, poissa varapuheenjohtaja, puheenjohtaja 148 Iitin kunta Pöytäkirja 13/2016 346 Kunnanhallitus 29.08.2016 Aika Maanantai 29.08.2016 klo 17:30-17:58 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Poissa Salonen Jarkko puheenjohtaja,

Lisätiedot

Yli-Kaitala Markku puheenjohtaja, esittelijä Heinonen Sinikka varapuheenjohtaja

Yli-Kaitala Markku puheenjohtaja, esittelijä Heinonen Sinikka varapuheenjohtaja Iitin kunta Pöytäkirja 7/2013 1 Tarkastuslautakunta 18.11.2013 Aika Maanantai 18.11.2013 klo 18:00-20:30 Paikka Saapuvilla Kunnantalo, neuvotteluhuone (1. krs.) Yli-Kaitala Markku puheenjohtaja, esittelijä

Lisätiedot

Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Tillolan koulun myynti

Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Tillolan koulun myynti Kunnanhallitus 208 31.10.2016 Kunnanvaltuusto 39 07.11.2016 Kunnanhallitus 5 09.01.2017 Kunnanvaltuusto 6 30.01.2017 6 Tillolan koulun myynti 738/02.05.00/2016 Kunnanhallitus 31.10.2016 208 Kunnanvaltuusto

Lisätiedot

Muut Toivanen Pentti kunnanjohtaja palvelusihteeri, pöytäkirjanpitäjä

Muut Toivanen Pentti kunnanjohtaja palvelusihteeri, pöytäkirjanpitäjä Iitin kunta Pöytäkirja 10/2013 258 Kunnanvaltuusto 30.12.2013 Aika Maanantai 30.12.2013 klo 18:00-19:30 Paikka Saapuvilla Poissa Kunnantalo, valtuustosali Aalto Janne Alestalo Riitta Drockila Leif Heinonen

Lisätiedot

Muut saapuvilla olleet Rönnholm Riku kunnanjohtaja

Muut saapuvilla olleet Rönnholm Riku kunnanjohtaja Iitin kunta Pöytäkirja 6/2017 178 Kunnanvaltuusto 05.09.2017 Aika 05.09.2017 klo 18:00-19:12 Paikka Saapuvilla olleet valtuutetut Poissa Kunnantalo, valtuustosali Aalto Janne Alestalo Riitta Heinonen Sinikka

Lisätiedot

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 5/ ( 13) Tarkastuslautakunta

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 5/ ( 13) Tarkastuslautakunta Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 5/2019 1 ( 13) Aika 23.04.2019, klo 08:30-11:55 Paikka Tammerkoski Käsitellyt asiat 25 26 27 28 29 30 31 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajat

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 Tarkastuslautakunta 07.05.2015 AIKA 07.05.2015 klo 15:35-20:50 PAIKKA Sosiaali- ja terveystoimen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 28 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

Laaksonen Kyllikki Saarelma Markku. Muut Tuominen Pirjo palvelusihteeri, pöytäkirjanpitäjä Kiukkonen Leena maanmittausteknikko, asiantuntija 11

Laaksonen Kyllikki Saarelma Markku. Muut Tuominen Pirjo palvelusihteeri, pöytäkirjanpitäjä Kiukkonen Leena maanmittausteknikko, asiantuntija 11 Iitin kunta Pöytäkirja 3/2013 1 Tarkastuslautakunta 17.06.2013 Aika Maanantai 17.06.2013 klo 18:00-19:30 Paikka Saapuvilla Kirkonkylä, Kylätalo Yli-Kaitala Markku Heinonen Sinikka Ikonen Veikko Laaksonen

Lisätiedot

Hallinto- ja talousjohtajan viran haettavaksi julistaminen ja viran täyttäminen

Hallinto- ja talousjohtajan viran haettavaksi julistaminen ja viran täyttäminen Kunnanhallitus 219 28.11.2016 Kunnanhallitus 235 19.12.2016 Kunnanhallitus 10 23.01.2017 Kunnanvaltuusto 1 30.01.2017 Kunnanhallitus 58 20.03.2017 Hallinto- ja talousjohtajan viran haettavaksi julistaminen

Lisätiedot

Alestalo Riitta Kahanpää Hjalmar Lehtinen Seppo Lonka Merja Seppälä Merja poissa 229 Tiira Satu. Poissa Temonen Tuukka kunnanvaltuuston 2.

Alestalo Riitta Kahanpää Hjalmar Lehtinen Seppo Lonka Merja Seppälä Merja poissa 229 Tiira Satu. Poissa Temonen Tuukka kunnanvaltuuston 2. Iitin kunta Pöytäkirja 20/2014 537 Kunnanhallitus 06.10.2014 Aika Maanantai 06.10.2014 klo 17:30-18:35 Paikka Saapuvilla Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Salonen Jarkko puheenjohtaja Pitkänen

Lisätiedot

Muut Tuominen Pirjo palvelusihteeri, pöytäkirjanpitäjä :t 17-21 JHTT, KHT, KPMG Julkishallinnon Palvelut Oy, :t 15-17

Muut Tuominen Pirjo palvelusihteeri, pöytäkirjanpitäjä :t 17-21 JHTT, KHT, KPMG Julkishallinnon Palvelut Oy, :t 15-17 Iitin kunta Pöytäkirja 4/2015 1 Tarkastuslautakunta 27.04.2015 Aika Maanantai 27.04.2015 klo 18:00-20:00 Paikka Saapuvilla Kunnantalo, neuvotteluhuone (1. krs.) Yli-Kaitala Markku puheenjohtaja, esittelijä

Lisätiedot

Iitin Vanhustenhuoltoyhdistys r.y:n omaisuuden ja vastuiden siirtäminen Iitin Vuokratalot Oy:lle, tarkennus valtuuston päätökseen

Iitin Vanhustenhuoltoyhdistys r.y:n omaisuuden ja vastuiden siirtäminen Iitin Vuokratalot Oy:lle, tarkennus valtuuston päätökseen Kunnanhallitus 15 20.01.2014 Kunnanvaltuusto 3 28.01.2014 Kunnanhallitus 128 19.05.2014 Kunnanvaltuusto 23 26.05.2014 Kunnanhallitus 262 03.11.2014 Kunnanvaltuusto 44 11.11.2014 Iitin Vanhustenhuoltoyhdistys

Lisätiedot

Laaksonen Kyllikki Saarelma Markku. Muut Tuominen Pirjo palvelusihteeri, pöytäkirjanpitäjä Haimila Veikko tekninen johtaja, asiantuntija 33

Laaksonen Kyllikki Saarelma Markku. Muut Tuominen Pirjo palvelusihteeri, pöytäkirjanpitäjä Haimila Veikko tekninen johtaja, asiantuntija 33 Iitin kunta Pöytäkirja 8/2015 1 Tarkastuslautakunta 23.09.2015 Aika Keskiviikko 23.09.2015 klo 18:00-19:42 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Yli-Kaitala Markku Heinonen Sinikka

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 7/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 42. Isonkyrön kunnanvirasto, hallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 7/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 42. Isonkyrön kunnanvirasto, hallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 7/2019 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 42 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) keskiviikko 8.5.2019 kello

Lisätiedot

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 6/ ( 11) Tarkastuslautakunta

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 6/ ( 11) Tarkastuslautakunta Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 6/2019 1 ( 11) Aika 27.05.2019, klo 08:30-11:20 Paikka Nä sijä rvi Käsitellyt asiat 32 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 33 Pöytäkirjan tarkastajat 34 Tarkastuslautakunnan

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone 17.5.2017 1 (5) Tarkastuslautakunnan kokous 17.5.2017 Aika keskiviikko 17.5.2017 klo 9.00 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia ja otsikko 1. Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 1 Tarkastuslautakunta 03.05.2017 AIKA 03.05.2017 klo 18:00-20:12 PAIKKA Yleishallinnon kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 45 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Iitin Vanhustenhuoltoyhdistys r.y:n omaisuuden ja vastuiden siirtäminen Iitin Vuokratalot Oy:lle, tarkennus valtuuston päätökseen

Iitin Vanhustenhuoltoyhdistys r.y:n omaisuuden ja vastuiden siirtäminen Iitin Vuokratalot Oy:lle, tarkennus valtuuston päätökseen Kunnanhallitus 15 20.01.2014 Kunnanvaltuusto 3 28.01.2014 Kunnanhallitus 128 19.05.2014 Kunnanvaltuusto 23 26.05.2014 Iitin Vanhustenhuoltoyhdistys r.y:n omaisuuden ja vastuiden siirtäminen Iitin Vuokratalot

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/ PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2017 93 Tarkastuslautakunta 17.05.2017 AIKA 17.05.2017 klo 14:00-17:42 PAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone Kotka KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 48 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 1 Tarkastuslautakunta 27.04.2017 AIKA 27.04.2017 klo 18:30-21:05 PAIKKA Yleishallinnon kahvihuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 40 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 Tarkastuslautakunta 28.04.2015 AIKA 28.04.2015 klo 15:15-18:50 PAIKKA Sosiaali- ja terveystoimen kokoushuone Pinsetti KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 23 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 5.10.2015 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 5.10.2015 klo 9.00-15.00 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 80 Kokousaika 29.9.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 69 70 71 72 73 74 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Kausalan itäinen osa-alue, asemakaavan muutos ja laajennus, toimeenpano

Kausalan itäinen osa-alue, asemakaavan muutos ja laajennus, toimeenpano Kaavoitustoimikunta 9 11.03.2013 Kaavoitustoimikunta 30 09.09.2013 Kunnanhallitus 241 07.10.2013 Kunnanhallitus 321 16.12.2013 Kunnanvaltuusto 1 28.01.2014 Kaavoitustoimikunta 8 25.03.2014 Kunnanhallitus

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (6) Kaupunginhallitus (S) Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (6) Kaupunginhallitus (S) Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2017 1 (6) Kokoustiedot Aika maanantai klo 13:00-13:50 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Antti Kivelä, puheenjohtaja Pekka Kantanen,

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/2015 1 (10) Maaninka-neuvottelukunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/2015 1 (10) Maaninka-neuvottelukunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/2015 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 18:00-19:45 Paikka Maaningan kunnantalo, Maaningantie 32 Saapuvilla olleet jäsenet Aarne Blom, puheenjohtaja Marko Huttunen

Lisätiedot

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 5/ ( 8) Hallitus

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 5/ ( 8) Hallitus Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 5/2019 1 ( 8) Aika 08.04.2019, klo 08:30-08:32 Paikka Tammerkoski Käsitellyt asiat 52 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 53 Pöytäkirjan tarkastajat 54 Sairaanhoitopiirin

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 35. Isonkyrön kunnanvirasto, hallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 35. Isonkyrön kunnanvirasto, hallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2019 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 35 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) torstai 2.5.2019 kello 17.00

Lisätiedot

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 13) Tarkastuslautakunta

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 13) Tarkastuslautakunta Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/2019 1 ( 13) Aika 13.03.2019, klo 08:05-10:55 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone, kunnanvirasto Käsitellyt asiat 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 9 Pöytäkirjan

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 7/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 32. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 7/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 32. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 7/2018 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 32 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 7.5.2018 klo 18.07-21.35

Lisätiedot

Rautjärven kunta Pöytäkirja 1/2017 1

Rautjärven kunta Pöytäkirja 1/2017 1 Rautjärven kunta Pöytäkirja 1/2017 1 Tarkastuslautakunta Aika 07.03.2017 klo 14:00-17:20 Paikka Rautjärven kunnantalo, valtuustosali, Simpele Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 29.4.2015

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 29.4.2015 TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ke 29.4.2015 klo 14.00 16.54 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 20

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 20 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2018 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 20 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 16.4.2018 klo 18.00

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 15. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 15. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2018 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 15 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 9.4.2018 klo 17.10-19.11

Lisätiedot

PELLON KUNTA 6/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Maanantai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA

PELLON KUNTA 6/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Maanantai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA AIKA Maanantai 29.5.2018 klo 9.00 PAIKKA Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA Varsinainen jäsen Jari Vanha pj. Johannes Juuso vpj. Marja-Leena Kyrö Janne Ranta Maija-Liisa Pakisjärvi

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 Tarkastuslautakunta 04.04.2016 AIKA 04.04.2016 klo 17:05-20:45 PAIKKA Yleishallinnon kokoushuone, 2 krs. KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 24 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Poissa Lehtinen Esa kunnanvaltuuston puheenjohtaja Temonen Tuukka kunnanvaltuuston 2. Muut Pasila Olli kunnanvaltuuston 1.

Poissa Lehtinen Esa kunnanvaltuuston puheenjohtaja Temonen Tuukka kunnanvaltuuston 2. Muut Pasila Olli kunnanvaltuuston 1. Iitin kunta Pöytäkirja 11/2014 281 Kunnanhallitus 05.05.2014 Aika Maanantai 05.05.2014 klo 18:08-18:54 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Salonen Jarkko Pitkänen Jyrki Drockila

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 27.8.2015 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 27.8.2015 klo 9.00-15.00 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 71 Kokousaika 25.8.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Merihelmi, Laitakari Käsiteltävät asiat 61 62 63 64 65 66 67 68 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Kannanotto maakunnanvaihtoesitykseen, Valtiovarainministeriön päätös maakunnanvaihtoesityksen hylkäämisestä

Kannanotto maakunnanvaihtoesitykseen, Valtiovarainministeriön päätös maakunnanvaihtoesityksen hylkäämisestä Kunnanhallitus 244 13.10.2014 Kunnanvaltuusto 40 20.10.2014 Kunnanhallitus 139 01.06.2015 Kannanotto maakunnanvaihtoesitykseen, Valtiovarainministeriön päätös maakunnanvaihtoesityksen hylkäämisestä 270/00.01.00/2013

Lisätiedot

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 6/

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 6/ Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 6/2013 57 Sivistyslautakunta 25.09.2013 AIKA 25.09.2013 klo 18:30-18:55 PAIKKA Kunnanviraston johtokeskus KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 42 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Mänttä-Vilppulan kaupunki Tarkastuslautakunta 10.9.2018 Pöytäkirja 5/2018 OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS PÖYTÄKIRJAAN OIKAISUVAATIMUSOHJEET Oikaisuviranomainen Tarkastuslautakunnan päätöksiin,

Lisätiedot

Perusopetuksen luokanopettajan viran (0170) täyttäminen alkaen / Aatu Asikainen, Pirtin koulu

Perusopetuksen luokanopettajan viran (0170) täyttäminen alkaen / Aatu Asikainen, Pirtin koulu Kuopion kaupunki Päätöspöytäkirja 1 (5) Aatu Asikainen Henkilöstöasiat 28 / 2019 Perusopetuksen luokanopettajan viran (0170) täyttäminen 1.8.2019 alkaen / Aatu Asikainen, Pirtin koulu Selostus ja perustelu

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 21. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 21. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2019 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 21 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) keskiviikko 3.4.2019 klo 17.00

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 7/ (12) Omistajaohjausjaosto

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 7/ (12) Omistajaohjausjaosto Kuopion kaupunki Pöytäkirja 7/2017 1 (12) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 12:00-13:25 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Leila Savolainen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Esitys valtioneuvostolle Iitin kunnan siirtämisestä Kymenlaakson maakunnasta Päijät-Hämeen maakuntaan

Esitys valtioneuvostolle Iitin kunnan siirtämisestä Kymenlaakson maakunnasta Päijät-Hämeen maakuntaan Kunnanhallitus 234 19.10.2015 Kunnanvaltuusto 83 27.10.2015 Esitys valtioneuvostolle Iitin kunnan siirtämisestä Kymenlaakson maakunnasta Päijät-Hämeen maakuntaan 270/00.01.00/2013 Kunnanhallitus 19.10.2015

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 1 Tarkastuslautakunta 19.04.2016 AIKA 19.04.2016 klo 15:10-20:40 PAIKKA Yleishallinnon kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 32 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 1 Tarkastuslautakunta 11.04.2018 AIKA 11.04.2018 klo 17:06-21:00 PAIKKA Hallinnon kokoushuone, 2 krs KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 21 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Parikkalan kunta Kokouspöytäkirja nro 3/2013 Tarkastuslautakunta Sivu 13

Parikkalan kunta Kokouspöytäkirja nro 3/2013 Tarkastuslautakunta Sivu 13 Kokouspöytäkirja nro 3/2013 Tarkastuslautakunta Sivu 13 Kokousaika Keskiviikko 22.5.2013 klo 9.00 15.30 Kokouspaikka Harjulinna, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 9 Arviointikertomus vuodelta

Lisätiedot

Paikka Keskussairaala, M-talo 1. krs kokoushuone 2, Tikkamäentie 16, Joensuu. Pirskanen ilkka toimitusjohtaja poistui klo 10.

Paikka Keskussairaala, M-talo 1. krs kokoushuone 2, Tikkamäentie 16, Joensuu. Pirskanen ilkka toimitusjohtaja poistui klo 10. Pöytäkirja 3/2016 1 Tarkastuslautakunta Aika 30.08.2016 kello 10:00-11:09 Paikka Keskussairaala, M-talo 1. krs kokoushuone 2, Tikkamäentie 16, 80210 Joensuu Saapuvilla olleet jäsenet Tohkanen Matti Karjalainen

Lisätiedot

Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Kannanotto maakunnanvaihtoesitykseen 270/ /2013. Kunnanhallitus

Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Kannanotto maakunnanvaihtoesitykseen 270/ /2013. Kunnanhallitus Kunnanhallitus 244 13.10.2014 Kunnanvaltuusto 40 20.10.2014 Kannanotto maakunnanvaihtoesitykseen 270/00.01.00/2013 Kunnanhallitus 13.10.2014 244 Kunnanvaltuusto päätti 15.11.2011 valtuustoaloitteen pohjalta

Lisätiedot

3 Adressi Mäntyharjun kunnalle koskien Toivolan koulun keittiötä Laskujen asiatarkastajat ja hyväksyjät 2017 / tukipalvelulautakunta

3 Adressi Mäntyharjun kunnalle koskien Toivolan koulun keittiötä Laskujen asiatarkastajat ja hyväksyjät 2017 / tukipalvelulautakunta Mäntyharju Pöytäkirja 1/2017 1 (11) Aika 18.01.2017, klo 17:00-17:48 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Lahna Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Adressi Mäntyharjun

Lisätiedot

Toivakan kunta Pöytäkirja 9/ / 12. Tarkastuslautakunta Aika klo 15:00-18:03. Käsitellyt asiat

Toivakan kunta Pöytäkirja 9/ / 12. Tarkastuslautakunta Aika klo 15:00-18:03. Käsitellyt asiat Toivakan kunta Pöytäkirja 9/2017 1 / 12 Tarkastuslautakunta 24.05.2017 Aika 24.05.2017 klo 15:00-18:03 Paikka Toivakkatalo Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 59 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 60

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (8) Kaupunkirakennelautakunta (S)

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (8) Kaupunkirakennelautakunta (S) Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/2014 1 (8) Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 16:20-16:30 Paikka Valtuusto-virastotalo, lautakuntien kokoushuone Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Iris Asikainen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 8/ (9) Pohjois-Savon aluepelastuslautakunta. Aluepelastuslautakunnan kokoushuone, Volttikatu 1 A, Kuopio

Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 8/ (9) Pohjois-Savon aluepelastuslautakunta. Aluepelastuslautakunnan kokoushuone, Volttikatu 1 A, Kuopio Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 8/2016 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 16:00-17:15 Paikka Aluepelastuslautakunnan kokoushuone, Volttikatu 1 A, Kuopio Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Tarkastuslautakunta 24.01.2018 AIKA 24.01.2018 klo 17:00-19:50 PAIKKA Otsonmäen päiväkoti KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

Rautalammin kunta Pöytäkirja 1/ ( 12) Tarkastuslautakunta TIlintarkastajan väliraportti tilivuoden 2018 tilintarkastuksesta

Rautalammin kunta Pöytäkirja 1/ ( 12) Tarkastuslautakunta TIlintarkastajan väliraportti tilivuoden 2018 tilintarkastuksesta Rautalammin kunta Pöytäkirja 1/2019 1 ( 12) Aika 09.01.2019, klo 08:30-11:25 Paikka Kunnanhallituksen huone, Kunnanvirasto, Rautalampi Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Heiskanen Laura. Poissa Salonen Jarkko kunnanhallituksen puheenjohtaja

Heiskanen Laura. Poissa Salonen Jarkko kunnanhallituksen puheenjohtaja Iitin kunta Pöytäkirja 5/2016 1 Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta 09.06.2016 Aika 09.06.2016 klo 17:00-17:18 Paikka Saapuvilla olleet et Ravilinna Tuomainen Janne Joukanen Jukka Alatalo Liisa Heiskanen

Lisätiedot

Alestalo Riitta Kahanpää Hjalmar Lehtinen Seppo Lonka Merja Seppälä Merja poissa 290 Tiira Satu

Alestalo Riitta Kahanpää Hjalmar Lehtinen Seppo Lonka Merja Seppälä Merja poissa 290 Tiira Satu Iitin kunta Pöytäkirja 27/2014 678 Kunnanhallitus 01.12.2014 Aika Maanantai 01.12.2014 klo 17:30-18:37 Paikka Saapuvilla Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Salonen Jarkko puheenjohtaja, poissa 284

Lisätiedot

PELLON KUNTA 4/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Tiistai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA

PELLON KUNTA 4/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Tiistai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA AIKA Tiistai 14.5.2018 klo 9.00 PAIKKA Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA MUUT OSALLISTUJAT Yliviivattu=pois Varsinainen jäsen Jari Vanha pj. Johannes Juuso vpj. Marja-Leena Kyrö

Lisätiedot

PELLON KUNTA 3/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Tiistai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA

PELLON KUNTA 3/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Tiistai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA AIKA Tiistai 10.4.2018 klo 9.00 PAIKKA Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA MUUT OSALLISTUJAT Yliviivattu=pois Varsinainen jäsen Jari Vanha pj. Johannes Juuso vpj. Marja-Leena Kyrö

Lisätiedot

103 ohm Toimeksiantosopimus/Kaakkois-Suomen Metsätilat Oy

103 ohm Toimeksiantosopimus/Kaakkois-Suomen Metsätilat Oy 134 Kokousaika Tiistai 28.6.2011 kello 17.50 18.55 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanvaltuuston istuntosali Käsitellyt asiat nro liite 98 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 99 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen jäsen ja varajäsen sekä tarkastuslautakunnan

KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen jäsen ja varajäsen sekä tarkastuslautakunnan YPÄJÄN KUNTA Kunnanhallitus ASIALUETTELO 11/2017 KOKOUSAIKA 28.6.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kunnanhallitus 14.4.2014

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kunnanhallitus 14.4.2014 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kokousaika 14.4.2014 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 86 87 88 89 90 91 92 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 14/2017 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 14/2017 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 14/2017 1 Tarkastuslautakunta 13.11.2017 AIKA 13.11.2017 klo 17:00-19:53 PAIKKA Hallinnon kokoushuone, Tampereentie 6, 2 krs. KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 87 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Mäntyharju Pöytäkirja 4/ (8) Tarkastuslautakunta Aika , klo 14:08-16:06. Yhtenäiskoulun atk-luokka.

Mäntyharju Pöytäkirja 4/ (8) Tarkastuslautakunta Aika , klo 14:08-16:06. Yhtenäiskoulun atk-luokka. Mäntyharju Pöytäkirja 4/2016 1 (8) Aika 10.05.2016, klo 14:08-16:06 Paikka Yhtenäiskoulun atk-luokka Käsitellyt asiat 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjan tarkastus 20 Arviointikertomus

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 12/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 61

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 12/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 61 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 12/2018 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 61 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 20.8.2018 klo 18.00-20.00

Lisätiedot

Päätösesitys Kokous todettaneen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Päätös Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Päätösesitys Kokous todettaneen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Päätös Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJA 2/18 1 (8) TOPPELUNDIN KOULUN JOHTOKUNNAN KOKOUS Aika: Keskiviikko 7.2.2018 klo 18.00 Paikka: Toppelundin koulu, opettajainhuone Läsnä: Anna Forssen (pj.), Nora Lehtinen, Risto Schiray, Mikko

Lisätiedot

Tuusulan seudun vesilaitos ky PÖYTÄKIRJA 1/2018 Tarkastuslautakunta

Tuusulan seudun vesilaitos ky PÖYTÄKIRJA 1/2018 Tarkastuslautakunta 2 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Kokouskutsussa on ilmoitettava kokouksen aika ja paikka sekä käsiteltävät

Lisätiedot

Iitin kunta Pöytäkirja 9/2014 213. Kunnanvaltuusto 09.12.2014. Aika Tiistai 09.12.2014 klo 09:00-13:37. Kunnantalo, valtuustosali.

Iitin kunta Pöytäkirja 9/2014 213. Kunnanvaltuusto 09.12.2014. Aika Tiistai 09.12.2014 klo 09:00-13:37. Kunnantalo, valtuustosali. Iitin kunta Pöytäkirja 9/2014 213 Kunnanvaltuusto 09.12.2014 Aika Tiistai 09.12.2014 klo 09:00-13:37 Paikka Saapuvilla Poissa Kunnantalo, valtuustosali Aalto Janne Alestalo Riitta Drockila Leif Heinonen

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 26.4.2010 klo 9.00 14.15 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho varapuheenjohtaja Nummela Ritva varajäsen Laukkanen

Lisätiedot

Kuopion yliopistollinen sairaala, hallituksen kokoushuone (rak. 10, 1. krs)

Kuopion yliopistollinen sairaala, hallituksen kokoushuone (rak. 10, 1. krs) Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 4/2017 1 (9) Tarkastuslautakunta Kokoustiedot Aika tiistai klo 10:00-15:45 Paikka Läsnä Kuopion yliopistollinen sairaala, hallituksen kokoushuone (rak. 10, 1.

Lisätiedot

38 Viranhaltijoiden päätösluettelot ja toimielinten pöytäkirjat

38 Viranhaltijoiden päätösluettelot ja toimielinten pöytäkirjat Hämeenkyrö Pöytäkirja 4/2018 1 (11) Aika 05.03.2018, klo 17:40-17:48 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 35 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 36 Pöytäkirjan tarkastus 37 Kettupolun päiväkodin

Lisätiedot

Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2017 Kunnanjohtajan valintatoimikunta Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA maanantai 7.8.2017 klo 18.30 19.00 Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2018 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2018 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1 ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2018 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) perjantai 9.11.2018 kello

Lisätiedot

ESPOON YHTEISLYSEON KOULU JA LUKIO PÖYTÄKIRJA 1/2018

ESPOON YHTEISLYSEON KOULU JA LUKIO PÖYTÄKIRJA 1/2018 ESPOON YHTEISLYSEON KOULU JA LUKIO PÖYTÄKIRJA 1/2018 JOHTOKUNNAN KOKOUS Aika Keskiviikkona 22.1.2018 klo 18.00-19.48 Paikka Espoon yhteislyseo, luokka 219b Läsnäolijat: Miia Loisa-Turunen (pj), Jutta Tikkanen,

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 Tarkastuslautakunta 2009 2012 PÖYTÄKIRJA 5/2012 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 27.4.2012 klo 9.00 13.30 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho

Lisätiedot

Sähköisten rakennuslupadokumenttien siirto Lupapiste-arkistoon

Sähköisten rakennuslupadokumenttien siirto Lupapiste-arkistoon Kuopion kaupunki Päätöspöytäkirja 1 (6) Hankinta- ym. sopimukset 1 / 2018 Sähköisten rakennuslupadokumenttien siirto Lupapiste-arkistoon Selostus ja perustelu Kuopion kaupungilla on skannattuja rakennuslupadokumentteja

Lisätiedot

MUUT SAAPUVILLA OLLEET Mikkonen Mika tilintark. 15.00-16.00. ja päätösvaltaiseksi.

MUUT SAAPUVILLA OLLEET Mikkonen Mika tilintark. 15.00-16.00. ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJA 1/2015 Tarkastuslautakunta KOKOUSAIKA 31.03.2015 klo 15.00 17.10 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto SAAPUVILLA OLLEET Kivisaari Markku puh.johtaja JÄSENET Marttinen Timo jäsen Väisänen Raija jäsen MUUT

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kunnanhallitus 25.5.2015

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kunnanhallitus 25.5.2015 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kokousaika 25.5.2015 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 141 142 143 144 145 146 147 148 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Juvanpuiston koulun johtokunnan kokouksen PÖYTÄKIRJA :03/2017

Juvanpuiston koulun johtokunnan kokouksen PÖYTÄKIRJA :03/2017 Juvanpuiston koulun johtokunnan kokouksen PÖYTÄKIRJA :03/2017 Aika 28.09.2017 klo 18.00 Paikka Läsnä Juvanpuiston koulu opettajienhuone Jarkko Hankaa (pj), Loukiainen Anu, Murtosaari Milla, Saara Kuusisto,

Lisätiedot

LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA

LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 Aika: 30.03.2017 klo 18:00-21:17 Paikka: Kaupungintalo, kokoushuone 3 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 20 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 21 Edellisen kokouksen

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/ (9) Omistajaohjausjaosto

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/ (9) Omistajaohjausjaosto Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/2017 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 8:00-9:30 Paikka Kuopion Klubi, Kuninkaankatu 10, Kuopio Saapuvilla olleet jäsenet Pekka Kantanen, puheenjohtaja Antti

Lisätiedot

Poissa Alestalo Riitta kunnanvaltuuston 2.

Poissa Alestalo Riitta kunnanvaltuuston 2. Iitin kunta Pöytäkirja 2/2015 40 Kunnanhallitus 09.02.2015 Aika Maanantai 09.02.2015 klo 17:30-20:13 Paikka Saapuvilla olleet jäsenet Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Salonen Jarkko puheenjohtaja

Lisätiedot

Hämeenkyrö Pöytäkirja 3/ ( 9) Kunnanhallituksen henkilöstöjaosto

Hämeenkyrö Pöytäkirja 3/ ( 9) Kunnanhallituksen henkilöstöjaosto Hämeenkyrö Pöytäkirja 3/2018 1 ( 9) Aika 22.10.2018, klo 15:32-16:11 Paikka Kunnanviraston 1. krs:n neuvotteluhuone Käsitellyt asiat 10 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 11 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 Henkilöstöjaosto 16.05.2017 AIKA 16.05.2017 klo 12:00-13:42 PAIKKA Villa Hakkari KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 32 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 33 PÖYTÄKIRJAN

Lisätiedot

KAJAANIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2012 1

KAJAANIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2012 1 KAJAANIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2012 1 tarkastusta varten 11.04.2012 AIKA 11.04.2012 klo 16:30-19:15 PAIKKA Kokoushuone Karvonen KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Otsikko Sivu 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 27 15 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen 28 16 Hankintaoikaisu päätökseen 13, 30.1.

Otsikko Sivu 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 27 15 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen 28 16 Hankintaoikaisu päätökseen 13, 30.1. Pöytäkirja 2/2014 25 Johtokunta Aika 06.02.2014 klo 18:00-19:15 Paikka PoSa kokoushuone, Tapalankatu 20, 2.krs Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 27 15 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Tontteja , ja koskeva kiinteistökaupan esisopimus / FinCap Kiinteistokehitys Oy

Tontteja , ja koskeva kiinteistökaupan esisopimus / FinCap Kiinteistokehitys Oy Kuopion kaupunki Päätöspöytäkirja 1 (5) Vuokraus ja varausasiat 49 / 2018 Tontteja 297-3-45-1, 297-3-45-2 ja 297-3-45-3 koskeva kiinteistökaupan esisopimus / FinCap Kiinteistokehitys Oy Selostus ja perustelu

Lisätiedot

Päätösesitys Kokous todettaneen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Päätös Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Päätösesitys Kokous todettaneen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Päätös Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJA 1/19 1 (5) KEINUMÄEN KOULUN JOHTOKUNNAN KOKOUS Aika: Maanantai 20.5.2019 klo 16.00 Paikka: Keinumäen koulu, opettajainhuone Läsnä: Aaro Partanen (pj), Mari Silvennoinen, Jaana Nopola-Hemmi,

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 11.5.2016 klo 9.00 - Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

Niipperin koulun opettajainhuone, Niipperintie 29, ESPOO

Niipperin koulun opettajainhuone, Niipperintie 29, ESPOO PÖYTÄKIRJA 18.9.2018 PAKANKYLÄN KOULU Johtokunnan kokous Aika tiistai 18.9.2018 klo 18.30 Paikka Läsnä Niipperin koulun opettajainhuone, Niipperintie 29, 02740 ESPOO Patrik Sohlberg vpj. Esa Sutinen Outi

Lisätiedot

ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ (8)

ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ (8) ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 1 (8) Tarkastuslautakunta 21.05.2018 AIKA 21.05.2018 klo 15:00-18:00 PAIKKA Alavieskan kunnantalo, valtuustosali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 14 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 4/ (12) Vapaa-aikalautakunta

Laihia Pöytäkirja 4/ (12) Vapaa-aikalautakunta Laihia Pöytäkirja 4/2017 1 (12) Aika 16.05.2017, klo 18:00-18:45 Paikka Nuorisotoimisto, Rauhalantie 2 Käsitellyt asiat 34 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 35 Kokouksen pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot