NMC NEWS. Kalenterissa. Vankilareissuilta. Bethelin matkalta Talousasioihin. Joulukeräys. Tampere. Viron köyhille

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "NMC NEWS. Kalenterissa. Vankilareissuilta. Bethelin matkalta Talousasioihin. Joulukeräys. Tampere. Viron köyhille 23.11.2012"

Transkriptio

1 NMC NEWS Nokia Missio Church Tampereen kuukausittainen uutiskirje Tampere Terveisiä Vankilareissuilta Kylmäkosken vankilaan Joulukeräys Viron köyhille Kalenterissa Marras - Joulukuussa Oleg Pronin Tampereella Nuorten LINK-illat perjantaisin Raamattuopetus- ja rukousillat keskiviikkoisin. Venäläinen ilta Rukousviikko viikolla 48 ja rukousyö pe-la Parantumisillat sunnuntaisin Joulun avaus -tapahtuma Hanukkajuhla 5.12 Terveiset katsaus Bethelin matkalta Talousasioihin

2 Avaja porttis, ovesi, käy Herraas vastaan nöyrästi, kun itse taivaan kuningas sun tahtoo olla vierahas. Suo ilovirtes kaikua, on siitä riemu taivaassa. Nyt olkoon kiitos Jeesuksen, hän saapuu luokse syntisen. Avaja Porttis, ovesi! Virsi 2:1: Avaja porttis, ovesi, käy Herraas vastaan nöyrästi, kun itse taivaan kuningas sun tahtoo olla vierahas. Suo ilovirtes kaikua, on siitä riemu taivaassa. Nyt olkoon kiitos Jeesuksen, hän saapuu luokse syntisen. Tämä virsi olkoon profetaalinen: auetkoon tänä adventtina seurakuntamme paikka Portti syntisille tulla sisään pelastukseen ja tulkoon itse Kuningasten Kuningas sinne voimassaan. Seurakuntamme järjestää JOULUN AVAUS tapahtuman ensimmäisenä adventtina klo 14 alkaen. Adventtikokous alkaa klo 16. Silloin lauletaan kauneimpia joululauluja sekä nähdään nukketeatteriesitys Joulun Sanomasta. Pyrimme tavoittamaan tuolloin kaukajärveläisiä ja pitämään selkeästi seurakuntaamme näkyvillä. Tiedossa siis mukava Perhepäivä, jossa tarkoitus on myös palvella kaukajärveläisiä ja virittäytyä joulutunnelmaan! Lähetysmyyjäisistä voit ostaa käsin neulottuja tuotteita ja tukea Viroon suuntautuvaa avustustyötämme. Tuo mukanasi ystäväsi, naapurisi ja tuttusi! Seurakuntalaisilta toivotaan lähetysmyyjäisiin leipomuksia (tee tuoteseloste) ja iloista joulumieltä. Tervetuloa mukaan toteuttamaan tapahtumaa, voit ilmoittautua vapaaehtoiseksi:

3 Valmistaudumme adventtiin rukoillen Alamme valmistautua tähän tapahtumaan rukousviikolla Tuolloin Portissa on viime syyskuun tapaan rukousillat arki-iltaisin klo Rukoilemme Jumalan tahtoa tapahtuvaksi seurakuntamme kautta, pelastumisia, parantumisia, eheytymisiä, Hänen suloisuuttaan laskeutumaan, taivaita avautumaan koko Suomessa ja maailmanlaajuisesti. Viikko huipentuu Ylistys- ja rukousyöhön pe la Rukousyö alkaa perjantaina klo 19 ja jatkuu lauantaina aamukuuteen. Takasivulla (ja liitteenä) on rukous, jota haastamme sinua rukoilemaan 30 päivän ajan tänä adventin aikana. Odotamme Herraa saapuvaksi. Tämä on elämää muuttava rukous, kokeile vaikka.

4 Viron köyhille joulukeräys Teemme seuraavan avustusmatkan Viroon juuri joulun alla Järjestämme nyt joulukampanjan, jossa voi lahjoittaa köyhien joululahjoihin ja joulujuhlan järjestämiseen heille. Joulun avaustapahtumassa on tätä varten keräyslipas. Varat menevät lyhentämättöminä heidän jouluruokailunsa järjestämiseen. Joulun avaustapahtumassa on myös mahdollista tuoda itse pieni joululahjapaketti vietäväksi mukanamme Viron köyhille lapsille. Laita päälle lappu, johon merkitty lahjansaajan ikä ja sukupuoli (jos tarpeen). Paketin voi toimittaa Porttiin myös muina aikoina, viimeistään keskiviikkona rukousiltaan. Jos haluat lisätietoa tai sinulla on lahjoitus, jota et saa itse tuotua, niin voit ottaa yhteyttä Leena ja Hannu Käppiin Rahalahjoituksesi jouluruokailun hyväksi voit laittaa myös Nokia Missio Churchin keräystilille kansainvälisen lähiavun viitenumeroa käyttäen, marras-joulukuun lahjoitukset menevät köyhien jouluruokailuun Virossa: Pankkiyhteys: FI Viite: BIC: NDEAFIHH

5 Oleg Pronin vieraana Tampereella Kuten olet voinut lukea aikaisimmista NEWS numeroistamme, teemme Virossa yhteistyötä mm. Kohtla-Järvellä toimivan Jumalan sana -seurakunnan kanssa. Tämä seurakunta on saanut näyn istuttaa paljon seurakuntia köyhien pariin vieden aineellista apua. Työ on ollut hedelmällistä. Näiden seurakuntien piispa Oleg Pronin saapuu vieraaksemme Tampereelle , ensiksi lauantaina venäläiseen iltaan klo 18 ja sunnuntaina Parantumisiltaan klo 16. Tule kuulemaan, mitä hänellä on sanottavanaan! Oleg Pronin on saanut nähdä Kohta-Järvellä paikkakunnan ilmapiirin transformaation. Missio Mannan avustustyön kautta ihmisiä tulee uskoon ja heidän elämänsä muuttuu. Kohtla-Järve on ollut rikoksista tunnettu paikka Virossa. Osa pastori Olegin asuntoon murtautujista on tullut uskoon ja he ovat nyt hänen seurakuntansa jäseniä. Tämä on vain yksi esimerkki: enää Kohtla-Järve ei ole tilastojen pahin kaupunki, sillä Jumala on alkanut liikkua siellä! Venäläinen ilta Portissa la klo 18. Vieraana Oleg Pronin. Laulamme ja rukoilemme venäjäksi ja suomeksi. Tilaisuudessa tulkkaus. Illan päätteeksi kahvittelemme yhdessä. Tervetuloa! Hanukkajuhla Tiedätkö, mikä on Hanukkajuhla? Tämän juutalaisten valon juhlan voi kokea ja samalla kuulla sen historiallisesta taustasta enemmän Nokia Missio Churchin ja Silta Israeliin -järjestön yhteisessä illassa Portissa keskiviikkona klo 18. Tervetuloa! Illassa kerätään rakkaudenlahja Israelissa tehtävään työhön naisten kuntoutuskodin perustamiseksi Silta Israelin kautta.

6 Marras - Joulukuussa tapahtuu Illan puhujat ja ylistäjät marras-joulukuussa: Oleg Pronin, ylistys: Mira ja Juha Turtio Joulun avaus tapahtuma: nukketeatteriesitys, lyhyt sana Timo Aro- Heinilä, laulamme kauneimpia joululauluja Krista Hanhijärven johdolla Maarit Aro-Heinilä Hannu Pyykkönen Timo Aro-Heinilä Pekka Linna Raamattuopetussarja Kasvu Kristuksen kaltaisuuteen vielä ke ja klo 18 jatkuen joulutauon jälkeen ke ; Rukouskokoukset Portissa keskiviikkoisin klo 19 joulukuun 12. päivään asti jatkuen joulutauon jälkeen ke klo 19 Portissa!

7 Huomaathan ohessa tulevan INDONESIA NEWS liitteen, josta voit lukea Indonesian kuulumisia ja lähettiemme neljännesvuosiraportit terveisineen ja rukousaiheineen. Nuortenillat joka perjantai klo 19 Portissa Illoissa ylistämme ja rukoilemme yhdessä sekä saamme kuulla opetuksen. Paljon yhdessäoloa ja illan päätteeksi jotain hyvää syötävää. Tule paikan päälle katsomaan ja ota kaverisikin mukaan! Pikkujoulukerta! Jyväskylän NMC:n nuoret mukana menossa! Joulufiilis (ja mahdollisesti tonttulakki) mukaan! ;) Pikkujoulujen jälkeen siirrymme joulutauolle, jonka jälkeen nuortenillat jatkuvat , sama aika, sama paikka! :)

8 Terveiset Bethelin matkalta Kiitos rukouksista Bethel-seurakuntaan tutustumismatkamme puolesta! Toivomme voivamme ammentaa teille matkan annista pitkälle kevääseen ja myöhemminkin Jumala on hyvä. Hän oli hyvä matkammekin aikana ja terveisiä on mahdoton kertoa kovin lyhyesti. Bill Johnson opetti sunnuntain kokouksessa tästä alla olevasta raamatunkohdasta ja sen kautta oikeastaan tiivistyy monia konferenssin anteja. Meillä on hyvä Jumala. Saan oikein puhutella sisintäni ja ravistella sen hereille: nyt kiität! Jumala on antanut minulle Jeesuksessa monia etuja, jotka helposti unohdan: saan KAIKKI syntini anteeksi, Jumala parantaa KAIKKI sairauteni, hänen rakkautensa ja myötätuntonsa on päälläni koko ajan ja hän vuodattaa minun elämääni hyviä asioita - sen mukaan, mitä olen halunnut. Hän on hyvä Iskä! Kun muistutan sisintäni tästä Jumalan hyvyydestä ja ylistän häntä, niin saan uuden alun ja voiman, aivan samoin kuin kotka nousee uuteen voimakkaaseen elämään sulkien vaihdon jälkeen. Maarit ja Timo Aro-Heinilä Ps. 103:1-5: Ylistä Herraa minun sieluni, koko minun sisimpäni. Ylistä hänen Pyhää nimeänsä. Älä unohda, mitä hyötyjä [benefits] olet saanut: hän antaa anteeksi kaikki syntisi ja parantaa kaikki sairautesi, hän pelastaa elämäsi kuopasta ja laittaa päähäsi rakkauden ja myötätunnon kruunun, hän täyttää halusi hyvillä asioilla. Näin nuoruutesi puhkeaa uudelleen kuin kotkalla.

9

10 Vankilareissumme kuvaus yhdeltä kerralta Eräänä lokakuun sunnuntaina lähdimme aikaisin aamulla Kylmäkosken vankilaan pitämään kokouksia. Meitä lähti mukaan tällä kertaa Anja ja Esko Pajunen, Tuuli Tähdenlento sekä mieheni Tommi ja minä. Tommilla ei ollut kauheasti halua lähteä mukaan ja hänellä hiipi mieleen epäilyksiä lähtemisen suhteen, mutta hän sai ajatukset järjestykseen ja lähdimme matkaan. Haimme Anjan ja Eskon. Oli jännä juttu, kun istuuduimme autoon, niin Anja kertoi, että Eskolla on ollut samoja ajatuksia kun Tommilla. Kävimme autossa läpi asioita: emme ole menossa esittelemään itseämme vaan olemme viemässä evankeliumia vangituille. Vahvistuimme matkallamme ja kaikki epäilykset lähtivät pois. Pääsimme vankilan porttien läpi ja suuntasimme sisälle kohti rakennusta. Jännitys velloi sisällä, tuleeko ketään ensimmäiseen erityisvangeille suunnattuun kokoukseen. Ei tullut. Saatiin aikaa rukoilla ja laulella. Sitten alkoi kuulua askeleita. Tuttuja oli tullut paikalle kasvot säteillen, oli myös joitain outojakin. Joukko ei ollut kauhean iso. Vankilaan on tullut uusi järjestys: vangit pääsevät kokouksiin osastoittain. Tällä kertaa oli uskovien osasto :) Oli hienoa kuulla, että moni oli tehnyt ratkaisunsa Jumalan puoleen ja valinnut Elämän tien. Me lauloimme yhdessä ja Pajuset jakoivat Jumalan sanaa. Kerrottiin paikalle tulleille Pyhästä Hengestä, omakohtaisia tapahtumia. Laulujen aikana oli hienoa nähdä, kuinka Jumala pääsi tekemään työtä ainakin yhden vangin elämässä. Hänellä ja Jumalalla oli neuvottelut meneillään - ja Pyhä Henki sai tehdä, minkä pitikin tehdä. Mies tuli rukoiltavaksi. On se niin kova teko polvistua alttarille Jumalan eteen. Saimme olla siunauksena siellä. Moonika Eloranta Pyydämme, että rukoilette näiden miesten puolesta. He tarvitsevat meidän rukoustukeamme. Muistakaa tätä työtä. Olette rakkaita.

11 Kävimme taas sunnuntaina Kylmäkosken vankilassa pitämässä kaksi kokousta. Kokouksessa oli ihana Herran läsnäolo ja vapaus. Ensimmäisessä kokouksessa kolme miestä halusi tulla uskoon, tuo kokous tulkattiin myös venäjäksi ja paikalla olleesta neljästä venäjänkielisistä yksi halusi tulla Jeesuksen omaksi. Toisessa kokouksessa oli vain neljä vankia, joista kaksi oli jo uskossa ja yksi halusi rukoilla ääneen syntisen rukouksen. Taitaa vankilassa olla herätystä! Kiitos Jeesus! Tarkoitus on aloittaa Starttikurssi vankilassa pikimmiten. Kiitos Jumalalle! Maarit Aro-Heinilä

12 Tarvitsemme tukeasi juuri nyt! Mihin suureen kylvöja korjuutyöhön Herra onkaan meitä kutsunut! Vankilatyön hedelmänä jo usea vanki on löytänyt uuden elämän uskonyhteydessä Jeesukseen, ja vankilan pastori pyytää meitä pitämään heille starttikurssiamme! Indonesiassa meillä on jo seitsemän omaa pastoria, joiden palavat todistukset saavat omankin sydämemme entistä palavammaksi. Lokakuussa saimme jälleen lähettää yhden seurakunnanistuttajan matkaan Indonesiassa sekä tukea köyhien avustustyötä Kohtla-Järvellä ja Narvassa Koillis-Virossa. Kaikki tämä syyskuun kymmenystuotoilla! Lokakuussa seurakuntamme vastaanotti suorina tilisiirtolahjoituksina runsaat euroa enemmän kuin syyskuussa. Kiitos jokaiselle antajalle! Menot olivat kuitenkin lähes euron verran syyskuisia suuremmat, mikä selittyy sillä, että lokakuussa jouduimme maksamaan sekä syyskuun että lokakuun vuokran. Lisäksi illoissa koottujen rakkaudenlahjojen määrä laski lähes eurolla! Näin ollen jäimme miinukselle kokonaisuudessaan yli euron verran. Saajan tilinumero Mottagarens kontonummer IBAN FI BIC NDEAFIHH Saaja Mottagare Nokia Missio Church / Tampere Lahjani Nokia Missio Churchin Tampereen lähiseurakunnan tueksi. Maksaessasi verkkopankissa muista VIITENUMERO! TILISIIRTO. GIRERING Maksajan nimi ja osoite Betalarens namn och adress Allekirjoitus Underskrift Tililtä nro Från konto nr Keräyslupa no 2020/2012/778 voimassa koko maassa lukuunottamatta Ahvenanmaata. Varat käytetään vuoden kuluessa keräyksen päättymisestä NMC:n ja sen seurakuntien opetus- ja koulutustoimintaan sekä humanitaariseen ja kehitysyhteistyöhön Suomessa ja ulkomailla. Viitenumero Ref. nr 2008 Eräpäivä Förfallodag Euro Saajan tilinumero Mottagarens kontonummer IBAN FI BIC NDEAFIHH

13 Menoja: Vuokrat (syys- ja lokakuu) Palkat sivukuluineen Tuloja: Lahjoituksia tilille Rakkaudenlahjoja Kahvikassatuloja 100 Valtionapu (koko vuodelle 2012) Edellisen tilikauden viivästyneitä tuloja 500 Kalusteet Viestintäkulut 500 Avustukset (mm. syyskuun kymmenykset) Pankkipalvelumaksut 100 Sähkölaskut 100 MENOT YHTEENSÄ TULOT YHTEENSÄ Ottaen huomioon syyskuisen alijäämän euroa olemme nyt sellaisessa tilanteessa, että ensimmäistä kertaa emme ole voineet maksaa kaikkia laskujamme ajallaan; palkatkin joudutaan marraskuussa maksamaan erissä, ja mikä omasta mielestäni ikävintä: emme näillä näkymin pysty tässä kuussa maksamaan kymmenyksiä lokakuun tuloistamme! Olimme jo päättäneet siunata Israelia ja Indonesiaa. Tämä merkitsee viivästystä siihen Valtakunnan työhön, jonka Jumala on uskonut meidän rukous- ja rahoitusvastuullemme. Yhteisenä huutonamme olkoon: Hoosianna! Herra, anna meille apusi! Oi Herra, anna menestys! (Ps. 118:25) Jos tämä viesti on vähänkin koskettanut sydäntäsi ja koet Herran kehottavan sinua iloisesti antamaan, niin anna tänään tämän työn jatkumiseksi. Anna siunaten ja rukoillen, että lahjoituksesi tuottaisi monikymmenkertaisen sadon. Kiitollisin ja luottavaisin mielin Timo Aro-Heinilä

14 Minun aamurukoukseni Jumala, tämä on uusi päivä. Annan itseni uudelleen siihen tehtävään, jota olet kutsunut minut hoitamaan rakentaessasi seurakuntaasi tässä maailmassa. Jälleen tänään ihmettelen sitä, että otat minut mukaan tähän elämää antavaan ja maailmaa muuttavaan hankkeeseen. Niinpä annan tänään iloiten sinulle RAKKAUTENi SYDÄMENi LAHJANI ENERGIANI LUOVUUTENi USKOLLISUUTENI VOIMAVARANI KIITOLLISUUTENI Sitoudun kokonaan siihen tehtävään, johon olet asettanut minut seurakuntasi rakentamisessa, jotta se saisi kukoistaa tässä maailmassa. Ja teen sen tänään. Teen parhaani. Sinä ansaitset sen. Seurakuntasi ansaitsee sen. Se on maailman toivo. ( The Global Leadership Summit materiaalia ) Taitto: Anrietta Kuosku Kuvat: Anrietta Kuosku, Maarit Aro-Heinilä, Timo Aro-Heinilä, Moonika Eloranta, Tommi Eloranta, morguefile.com

MISSIOMAAILMA. Terveiset Intiasta! Lähi-idän tapahtumat Raamatun valossa Worship City Helsingissä ja Tampereella

MISSIOMAAILMA. Terveiset Intiasta! Lähi-idän tapahtumat Raamatun valossa Worship City Helsingissä ja Tampereella HERÄTYS- JA LÄHETYSTYÖN UUTISLEHTI SYYSKUU 2014 MISSIOMAAILMA Terveiset Intiasta! Lähi-idän tapahtumat Raamatun valossa Worship City Helsingissä ja Tampereella KUVA: PERTTI MUIKKU Worship City Rukous Sana

Lisätiedot

Pisarakirje. Pisarakirje Joulukuu 2014 1 NIIN KAUAN KUIN PÄIVÄ ON. Joulukuu 2014

Pisarakirje. Pisarakirje Joulukuu 2014 1 NIIN KAUAN KUIN PÄIVÄ ON. Joulukuu 2014 Pisarakirje Joulukuu 2014 NIIN KAUAN KUIN PÄIVÄ ON "Niin kauan kuin päivä on, tulee meidän tehdä hänen tekojansa, joka on minut lähettänyt" (Joh. 9:4) Vihdin ryhmä kävi marraskuussa Tosnon seurakunnan

Lisätiedot

SEURAKUNTALEHTI. Joulu tammikuu 2011/12 Tampereen metodistiseurakunta

SEURAKUNTALEHTI. Joulu tammikuu 2011/12 Tampereen metodistiseurakunta SEURAKUNTALEHTI Joulu tammikuu 2011/12 Tampereen metodistiseurakunta Jumalan valtakunta lähelle ihmisiä Joulun aika antaa meille mahdollisuuden kertoa suuresta Jumalan rakkaudesta ihmiskuntaa kohtaan.

Lisätiedot

HUMANITÄÄRINEN IDÄNTYÖ RY

HUMANITÄÄRINEN IDÄNTYÖ RY HUMANITÄÄRINEN IDÄNTYÖ RY Erikoisjulkaisu Kesä 2010 Painos 300 000 kpl - Yhteiskristillisessä avustustoiminnassamme vahvasti mukana Evankelisluterilaiset-, ja Vapaiden suuntien seurakunnat - Kuva: STUDIOMÄNTY

Lisätiedot

UUTISIA LÄHETYSTYÖSTÄ 1/2014 VIHDIN SEURAKUNTA

UUTISIA LÄHETYSTYÖSTÄ 1/2014 VIHDIN SEURAKUNTA UUTISIA LÄHETYSTYÖSTÄ 1/2014 VIHDIN SEURAKUNTA 1 J JOULURUOKAMYYJÄISIIN VALMISTAUTUMASSA Joulukuun viimeiset myyjäiset vuonna 2013 olivat Jouluruokamyyjäiset. Kirkonkylän omiin puurojuhliin tuli paljon

Lisätiedot

ESY NEWS. vuotta. 3 ihmisillä ON valtava jano ja

ESY NEWS. vuotta. 3 ihmisillä ON valtava jano ja Pastorin palsta: Veikko Lipponen 2 5 Lähetystyö: Intia-tiimi ESY NEWS 2 2014 ELÄMÄÄ ESYSSÄ 30 vuotta 3 nuortentiimi POHJOISKALOTIN RUKOUSKONFERENSSISSA: ihmisillä ON valtava jano ja odotus Jumalan puoleen

Lisätiedot

Ystäväkirje. Joulujuhla. Kiitämme kuluneesta vuodesta sekä toivotamme Siunattua Vapahtajamme syntymäjuhlaa ja Armorikasta Uutta Vuotta 2014!

Ystäväkirje. Joulujuhla. Kiitämme kuluneesta vuodesta sekä toivotamme Siunattua Vapahtajamme syntymäjuhlaa ja Armorikasta Uutta Vuotta 2014! Ystäväkirje Joulukuu 2013 nro 3 Kiitämme kuluneesta vuodesta sekä toivotamme Siunattua Vapahtajamme syntymäjuhlaa ja Armorikasta Uutta Vuotta 2014! Lehtomäen kodin väki Ev. lut. lähimmäislähetys ry Osoite:

Lisätiedot

Armo riittää. 6. vsk. 5. valtakunnallinen Kristus-juhla 8. 9.8.2009

Armo riittää. 6. vsk. 5. valtakunnallinen Kristus-juhla 8. 9.8.2009 Armo riittää Vanhaa ja uutta armon valtakunnasta Numero 3 6. vsk 22.6.2009 Opettele luottamaan Jumalan armolupauksiin Kun Raamattu puhuu syntien anteeksi saamisesta, se kuvaa sitä mm. vaihtokauppana meidän

Lisätiedot

Matka kevään ihmeen keskellä,

Matka kevään ihmeen keskellä, KESÄKUU 2010 LAHJAKSI OLETTE SAANEET LAHJAKSI ANTAKAA R I I H I M Ä E N I D Ä N T Y Ö R Y VERA PUHEENJOHTAJAN PALSTA Suo puhallus helluntaituulen Heleää helluntaita kaikille! Pyhän Hengen vuodattamisen

Lisätiedot

LASTENMISSIO 2014 2015. Lapsia tavoittamassa KUVAT: TIM SHIREY LASTEN PARHAAKSI 1

LASTENMISSIO 2014 2015. Lapsia tavoittamassa KUVAT: TIM SHIREY LASTEN PARHAAKSI 1 LASTENMISSIO 2014 2015 Lapsia tavoittamassa KUVAT: TIM SHIREY LASTEN PARHAAKSI 1 Tehdään se yhdessä tehdään se nyt! Mitä lapset tarvitsevat kipeimmin? Jumalan sana ja Jeesuksen tunteminen tarjoavat vahvan

Lisätiedot

Uusi Elämä. Itutyö luo uutta toivoa elämään sivu 6. Item no 316-näytelmä tuo ihmiskauppa-teeman seurakuntiin sivu 5. Outi Papunen:

Uusi Elämä. Itutyö luo uutta toivoa elämään sivu 6. Item no 316-näytelmä tuo ihmiskauppa-teeman seurakuntiin sivu 5. Outi Papunen: Uusi Elämä Yhteiskristillinen herätyslehti Uusi Elämä, PL 74, 33101 Tampere www.uusielama.net Nro 4/2013 Outi Papunen: Itutyö luo uutta toivoa elämään sivu 6 Sofie ja Don Waldo: Takaisin uskon alkulähteille

Lisätiedot

Lapsena katselin aina syksyisin

Lapsena katselin aina syksyisin Toimittajan palsta Lapsena katselin aina syksyisin haikeana muuttolintujen perään, kun ne lähtivät. Eräänä päivänä mekin Jeesuksen verellä pestyt saamme nousta yläilmoihin, kun Hän tulee meitä noutamaan.

Lisätiedot

Riihimäen Idäntyön kuulumisia kesäkuu 2009. Puheenjohtajan palsta LAHJAKSI OLETTE SAANEET LAHJAKSI ANTAKAA HUOMIO KAIKKI MATKALAISET!

Riihimäen Idäntyön kuulumisia kesäkuu 2009. Puheenjohtajan palsta LAHJAKSI OLETTE SAANEET LAHJAKSI ANTAKAA HUOMIO KAIKKI MATKALAISET! LAHJAKSI OLETTE SAANEET LAHJAKSI ANTAKAA Riihimäen Idäntyön kuulumisia kesäkuu 2009 Puheenjohtajan palsta Jo joutui armas aika Kesä on lähellä ja luonto kauneimmillaan. On ihmeellistä kuunnella aamu aamun

Lisätiedot

Uusi Elämä. Unelma Haminasta Sivu 7. Lähde mukaan iloisen uutisen. verkostoon Sivu 12. Kalevi Lehtinen: Nro 5/2008. Hannah Jurvansuulla on

Uusi Elämä. Unelma Haminasta Sivu 7. Lähde mukaan iloisen uutisen. verkostoon Sivu 12. Kalevi Lehtinen: Nro 5/2008. Hannah Jurvansuulla on Tämä lehti on Kotka - Hamina -extra - rakkauden ja toivon sanomaa juuri sinulle! Rovasti Ismo Saarikoski toimittaa Päivän tunnussana -kirjaa Sivu 3 Pastori Ossi Könönen: Se tekee kipeää Sivu 5 Riippumaton,

Lisätiedot

Lappilehti. Henry Richter: Jumala tietää, että olen tässä. Se riittää minulle. 1 SUOMEN VAPAAKIRKON LAPIN LÄHETYS KUVA: SATU KETTUNEN

Lappilehti. Henry Richter: Jumala tietää, että olen tässä. Se riittää minulle. 1 SUOMEN VAPAAKIRKON LAPIN LÄHETYS KUVA: SATU KETTUNEN Lappilehti SUOMEN VAPAAKIRKON LAPIN LÄHETYS 2 2014 KUVA: SATU KETTUNEN Henry Richter: Jumala tietää, että olen tässä. Se riittää minulle. 1 Syyskeikalla Kittilässä, jolloin Herrasväessä musisoivat Habi

Lisätiedot

Ystäväkirje. Ev. lut. lähimmäislähetys ry. Elokuu 2013 nro 2

Ystäväkirje. Ev. lut. lähimmäislähetys ry. Elokuu 2013 nro 2 Ystäväkirje Elokuu 2013 nro 2 Sun Henkesi sateen alle, mun sieluni uupunut vie. Oi kirkasta huokaavalle, ristin siunattu kaita tie. Ev. lut. lähimmäislähetys ry Osoite: Lehtomäen koti Lehtomäentie 211

Lisätiedot

Jumala teki kaikki eläinten lajit. Ja Jumala näki, että niin oli hyvä. 1. Moos. 1:25 Taivaallinen Isämme ruokkii meidät ja mehiläiset.

Jumala teki kaikki eläinten lajit. Ja Jumala näki, että niin oli hyvä. 1. Moos. 1:25 Taivaallinen Isämme ruokkii meidät ja mehiläiset. Uudenmaan Ev.lut. Kansanlähetyksen Ystäväkirje 3/14 Jumala teki kaikki eläinten lajit. Ja Jumala näki, että niin oli hyvä. 1. Moos. 1:25 Taivaallinen Isämme ruokkii meidät ja mehiläiset. Jumalan armo,

Lisätiedot

Herra antama uskonhenki

Herra antama uskonhenki 1 Pirjon opetus 7.11.2010 Herra antama uskonhenki Tässä viime aikoina Jumala on erikoisesti puhunut siitä niin, että Hänen syvä halunsa on nostaa seurakunta ja seurakunnat vaeltamaan lopunajan vuosina

Lisätiedot

SEURAKUNTALEHTI. Elo syyskuu 2011 Tampereen metodistiseurakunta

SEURAKUNTALEHTI. Elo syyskuu 2011 Tampereen metodistiseurakunta SEURAKUNTALEHTI Elo syyskuu 2011 Tampereen metodistiseurakunta Yhtä matkaa sisaret ja veljet! Kiitän Jumalaani aina kun muistan teitä, aina kun rukoilen teidän kaikkien puolesta. Rukoillessani iloitsen

Lisätiedot

» ISRAEL CHAI -KANAVA KÄYNNISTYY» 3 2/2012

» ISRAEL CHAI -KANAVA KÄYNNISTYY» 3 2/2012 Avainmedia Lähetysjärjestö ry Jäspilänkatu 2 04250 Kerava 2/2012 Avainmedian lähetyslehti» ISRAEL CHAI -KANAVA KÄYNNISTYY» 3» Jumalan sana vetää komeja» 4» Viattoman veri huutaa Jemenissä» 5» Etelä-Koreasta

Lisätiedot

SEURAKUNTALEHTI. Huhti toukokuu 2013 Tampereen metodistiseurakunta

SEURAKUNTALEHTI. Huhti toukokuu 2013 Tampereen metodistiseurakunta SEURAKUNTALEHTI Huhti toukokuu 2013 Tampereen metodistiseurakunta Muistatko käskyt? Muistatko sinä käskyt? Lähes kaikki suomalaiset ovat oppineet jossain vaiheessa elämäänsä kymmenen käskyä. Olemme opiskelleet

Lisätiedot

Uudenmaan Ev.lut. Kansanlähetyksen. Ystäväkirje 2/14. Hyvää kesää! -1-

Uudenmaan Ev.lut. Kansanlähetyksen. Ystäväkirje 2/14. Hyvää kesää! -1- Uudenmaan Ev.lut. Kansanlähetyksen Ystäväkirje 2/14 Hyvää kesää! -1- Ystäväkirje 2/14 Uudenmaan Ev.lut. Kansanlähetys Kirvesmiehentie 4 A 04200 KERAVA uusimaa.sekl.fi Sähköposti: uudenmaankl@sekl.fi Pankkitilinumero

Lisätiedot

Pisarakirje. Pisarakirje Huhtikuu 2014 1. Pisaran taloudesta

Pisarakirje. Pisarakirje Huhtikuu 2014 1. Pisaran taloudesta Pisaran taloudesta Pisarakirje Huhtikuu 2014 Äskettäin oli televisiossa ohjelma, jossa arvioitiin hengellisten järjestöjen saamia rahankeräyslupia. Luvan myöntää Poliisihallitus. Sitä ei myönnetä hengelliseen

Lisätiedot

Neljä kaupunkimissiota valmisteluvaiheessa

Neljä kaupunkimissiota valmisteluvaiheessa ITÄPORTTI Kristillisen medialähetystyön erikoislehti Maaliskuu 2007 Nro 2 Neljä kaupunkimissiota valmisteluvaiheessa Krasnojarskissa lähes 10 000 ihmistä uskoon Pääkirjoitus Hedelmällinen missio Siperiassa

Lisätiedot

Tarkatkaa ajan merkkejä!

Tarkatkaa ajan merkkejä! Tarkatkaa ajan merkkejä! TOIMITTAJAN PALSTA Ajan merkit puhuvat selvää kieltään siitä, että Jeesuksen tulo on lähempänä kuin osaamme aavistaa. Meillä kaikilla lienee uskomattomia omaisia, joiden puolesta

Lisätiedot

Roger Larsson: Vesi, joka antaa elämää. Riippumaton, yhteiskristillinen herätyslehti - Uusi Elämä, PL 755, 20101 Turku - www.uusielama.

Roger Larsson: Vesi, joka antaa elämää. Riippumaton, yhteiskristillinen herätyslehti - Uusi Elämä, PL 755, 20101 Turku - www.uusielama. Tämä lehti on Israel extra Roger Larsson: Vesi, joka antaa elämää Sivu 12 Posttidning Till Sverige B Minä siunaan niitä, jotka sinua (Israelia) siunaavat. 1 Moos. 12:3 Uusi Elämä Riippumaton, yhteiskristillinen

Lisätiedot

Pyhäkön lamppu. Suomen Luther-säätiön tiedotuslehti 1/2007. Eikä Jumalan lamppu ollut vielä sammunut 1. Sam 3:3

Pyhäkön lamppu. Suomen Luther-säätiön tiedotuslehti 1/2007. Eikä Jumalan lamppu ollut vielä sammunut 1. Sam 3:3 Pyhäkön lamppu Suomen Luther-säätiön tiedotuslehti 1/2007 Eikä Jumalan lamppu ollut vielä sammunut 1. Sam 3:3 JPÄÄKIRJOITUS umalanpalvelusuudistus Jumalanpalvelus on kirkon tärkein toimintamuoto. Kirkko

Lisätiedot

Uusi nuorisotyönohjaaja aloittaa! s. 8

Uusi nuorisotyönohjaaja aloittaa! s. 8 HELSINGIN EVANKELISLUTERILAINEN KANSANLÄHETYS FILIA 06/201 5 Uusi nuorisotyönohjaaja aloittaa! s. 8 H ELSINGIN E VANKELISLUTERILAINEN KANSANLÄHETYS Helsingin Ev.lut. Kansanlähetys (HEKL) on Suomen Ev.lut.

Lisätiedot

ELÄMÄ JA VALO Palvellaan yhdessä

ELÄMÄ JA VALO Palvellaan yhdessä EV ELÄMÄ JA VALO Romanilähetyslehti 7,50 1-2013 Itä-Euroopan romanilähetystyölle koordinaattori Voiko Raamattu olla elämäni ilon lähde? 20 12 Meidän täytyy muuttaa vääriä ihanteita 8 Ennakkoluulot ja asenteet

Lisätiedot

hervanta Noste-kampanja tulee taas Kansainvälinen teatteriesitys Hervannassa Katukappeli maailmalla EIKÖ KAIKKIVALTIAS KUULISI JA NÄKISI?

hervanta Noste-kampanja tulee taas Kansainvälinen teatteriesitys Hervannassa Katukappeli maailmalla EIKÖ KAIKKIVALTIAS KUULISI JA NÄKISI? NOSTE hervanta Noste-kampanja tulee taas Kansainvälinen teatteriesitys Hervannassa Katukappeli maailmalla EIKÖ KAIKKIVALTIAS KUULISI JA NÄKISI? Mielenkiintoinen elämä Jumalan kanssa on mahdollista kaikille

Lisätiedot