RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2021 KIRKKONEUVOSTO (13) klo kokous. Seurakuntakeskus Aatos, Ruovesi-sali

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2021 KIRKKONEUVOSTO (13) klo kokous. Seurakuntakeskus Aatos, Ruovesi-sali"

Transkriptio

1 KIRKKONEUVOSTO (13) KOKOUSTIEDOT Aika klo kokous Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Seurakuntakeskus Aatos, Ruovesi-sali Ennen kirkkoneuvoston varsinaisen kokouksen alkua, Revisium Oy:n Jaakko Rönkkö ja Mikko Lilja ovat etäyhteydessä ja keskustellaan seurakunnan taloudesta. KN 58 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 59 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 KN 60 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN 3 KN 61 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA 4 KN 62 SALAINEN PYKÄLÄ 5 KN 63 KIINTEISTÖTOIMEN ASIANTUNTIJARYHMÄ 6 KN 64 VEROPROSENTIN MÄÄRÄMINEN VUODELLE KN 65 INDUKTIOSILMUKAN KARTOITUS SOFIA MAGDALENA, SEURAKUNTASALI 8 KN 66 OSTOTARJOUS MÄÄRÄALASTA TUUHOSKYLÄ, , TONTTI 8 9 KN 67 SIJOITUSTARJOUS 10 KN 68 KIRKKOKOSERTTI , VUOKRAN ALENNUS 11 KN 69 ILMOITUSASIAT 12 KN 70 MUUT MAHDOLLISET ASIAT 12 KN 71 OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA KOKOUKSEN PÄÄTÖS 13 Kirkkoherra Tero Matilainen

2 KIRKKONEUVOSTO (13) KOKOUSTIEDOT Aika klo Paikka OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Seurakuntakeskus Aatos, Ruovesi-Sali Matilainen Tero, kirkkoherra, pj. Pirttijärvi Pekka, vpj Honkanen Kari Kärkelä Irja Lahtinen Janne Lammi Erkki Mikkonen Outi Rantanen Pirkko Varajäsen Muut osallistujat Korppoo Helena, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Ikkala Timo, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Lilli Ruusila, talouspäällikkö, sihteeri ALLEKIRJOITUKSET Puheenjohtaja Sihteeri PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS Aika ja paikka Tero Matilainen Ruovedellä Lilli Ruusila Allekirjoitukset Pekka Pirttijärvi Irja Kärkelä PÖYTÄKIRJA YLEISESTI NÄHTÄVÄNÄ Aika ja paikka Taloustoimistossa Todistaa Lilli Ruusila, sihteeri

3 KIRKKONEUVOSTO (13) KN 58 KOKOUKSEN AVAUS Puheenjohtaja avaa kokouksen klo: Puheenjohtaja pitää alkuhartauden. KN 59 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkoneuvostoon kuuluu puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja 6 jäsentä. Kutsu kirkkoneuvoston kokoukseen on kirkkoneuvoston ohjesäännön mukaan lähetettävä jäsenille viimeistään viisi päivää ennen kokousta. Toimielin on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on saapuvilla (KL 7:4 ). Kokouskutsu on lähetetty sähköpostilla Suoritetaan nimenhuuto ja puheenjohtaja toteaa kokouksen laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Puheenjohtajan päätösesitys: Kokous todetaan laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Hyväksyttiin esityksen mukaisesti. KN 60 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN Puheenjohtajan päätösesitys: Asiat käsitellään esityslistan esittämässä järjestyksessä. Hyväksyttiin esityksen mukaisesti. Kokouksen aikana 67 käsiteltiin alkaen, tämän jälkeen jatkettiin :stä 64.

4 KIRKKONEUVOSTO (13) KN 61 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA Kirkkoneuvoston ohjesäännön mukaan pöytäkirjan tarkastaa kaksi kokouksen valitsemaa pöytäkirjan tarkastajaa tai jos kokous niin päättää, kirkkoneuvosto kokouksessaan. Puheenjohtajan päätösesitys: Valitaan kaksi pöytäkirjantarkastajaa, jotka toimivat myös tarvittaessa ääntenlaskijoina. Pöytäkirjan tarkastajiksi valitaan aakkosjärjestyksen mukaan Pekka Pirttijärvi ja Irja Kärkelä. Pöytäkirja on nähtävänä seurakunnan taloustoimistossa. Ilmoitus nähtävillä olosta seurakunnan ilmoitustaululla. Hyväksyttiin esityksen mukaisesti.

5 KIRKKONEUVOSTO (13) KN 62 SALAINEN PYKÄLÄ

6 KIRKKONEUVOSTO (13) KN 63 KIINTEISTÖTOIMEN ASIANTUNTIJARYHMÄ Kn Kiinteistötoimessa on suunnitteilla laajakantoisia ja kustannusvaikutuksiltaan merkittäviä hankkeita. Tämän lisäksi kiinteistöstrategia tulisi päivittää. Kiinteistöjen nykyisen lämmitysmuodon tukeminen tai sen muuttaminen kokonaan vaatii hyvää suunnittelua. Näitä hankkeita varten on tarpeellista perustaa kiinteistötoimen asiantuntijaryhmä, johon luodaan luottamushenkilöistä perusryhmä ja johon kutsutaan eri asiantuntijoita kuultavaksi. Tämä kiinteistötoimen asiantuntijaryhmä tuottaa perusteltuja esityksiä kirkkoneuvoston käsiteltäväksi. Ryhmän tehtävänä on muodostaa kokonaiskuva seurakunnan kiinteistöjen nykytilanteesta ja muodostaa suunnitelma kiinteistöjen kehittämisestä, ja toimenpiteiden aikataulutuksesta. Työskentelyn pohjalta päivitetään myös seurakunnan kiinteistöstrategia. Kirkkoherran ja talouspäällikön esitys: Päätösesitys: Kirkkoneuvosto nimeää kiinteistötoimen asiantuntijaryhmän. Ryhmän toimikausi on kuluvan valtuustokauden loppuun, saakka ja se kokoontuu tarvittaessa. Ryhmän kokoontumisista maksetaan kokouspalkkio ja matkakulut. Kirkkoneuvosto keskusteli asiasta ja päätti siirtää asian seuraavaan kokoukseen. Asiantuntijajäsenten suostumus kysytään etukäteen. Kn Kirkkohallituksen rakennus- ja talotekniikan asiantuntija Juha Vainikka on tulossa Ruovedelle to klo 10, tällöin kokoontuu kiinteistötoimen asiantuntijaryhmä. Kirkkoherran ja talouspäällikön esitys: Päätösesitys: Kirkkoneuvosto valitsee keskuudestaan 3-4 henkilöä, asintuntijajäsenenä toimii Keijo Ahokas. Tarvittaessa ryhmään kutsutaan oman alansa asiantuntijoita. Kirkkoneuvosto valitsi ryhmään Janne Lahtisen, Pekka Pirttijärven ja Timo Ikkalan, asiantuntijajäsenenä on Keijo Ahokas, ryhmässä toimivat kirkkoherra ja talouspäällikkö. Keijo Ahokas toimii ryhmän kokoonkutsujana. Liitteet: Muutoksenhaku: Päätöksestä saa kirkkolain 24 luvun 3 :n 1 mom. mukaan hakea muutosta. Lava: Tässä pykälässä käsitelyllä asialla ei ole kirkkojärjestyksen 23 luvun 3 :ssä tarkoitettuja lapsivaikutuksia.

7 KIRKKONEUVOSTO (13) KN 64 VEROPROSENTIN MÄÄRÄMINEN VUODELLE 2022 Seurakunnan kirkkovaltuuston tulee vahvistaa tuloveroprosentti (KL 15:2 ) ja ilmoittaa se verohallitukselle kutakin talousarviovuotta edeltävän marraskuun 17. päivään mennessä (Verotus MenL 91 a ). Ruovedellä veroprosentti on ollut 1,8 %. Veroprosenttia ei ole syytä muuttaa tällä hetkellä, vaan pidetään sen ennallaan. Talouspäällikön esitys: Päätösesitys: Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle vahvistettavaksi Ruoveden seurakunnan veroprosentiksi 1,8 % vuonna Hyväksyttiin esityksen mukaisesti. Kokouksessa pidettiin tauko Liitteet: Muutoksenhaku: Päätöksestä ei saa kirkkolain 24 luvun 3 :n 1. mom. mukaan hakea muutosta. Lava: Tässä pykälässä käsitelyllä asialla ei ole kirkkojärjestyksen 23 luvun 3 :ssä tarkoitettuja lapsivaikutuksia.

8 KIRKKONEUVOSTO (13) KN 65 INDUKTIOSILMUKAN KARTOITUS SOFIA MAGDALENA, SEURAKUNTASALI Suomen perustuslaki 6 Ketään ei saa ilman hyväksyttävää perustetta asettaa eri asemaan mm. terveydentilan tai vammaisuuden perusteella. Yhdenvertaisuuslaki 15 Kohtuulliset mukautukset Viranomaisen, koulutuksen järjestäjän, työnantajan sekä tavaroiden tai palvelujen tarjoajan on tehtävä asianmukaiset ja kulloisessakin tilanteessa tarvittavat kohtuulliset mukautukset, jotta vammainen henkilö voi yhdenvertaisesti muiden kanssa asioida viranomaisissa sekä saada koulutusta, työtä ja yleisesti tarjolla olevia tavaroita ja palveluita samoin kuin suoriutua työtehtävistä ja edetä työuralla. Yhdenvertaisuuslain mukainen kohtuullinen mukautus on toimiva ja kartoitettu induktiosilmukka Valtioneuvoston asetus rakennuksen esteettömyydestä 241/2017, 12 Kokoontumistilat, joissa on äänentoistojärjestelmä (kirkko, seurakuntasalit) Qlu Oy, on valtakunnallinen toimija kuuloesteettömyydessä. Asiassa tulisi edetä, että saataisin tilat lain edellyttämään kuntoon. Samalla tiloihin tulisi kuuluvuuskartat. Kartoitus tehtäisiin Sofia Magdalenassa ja Ruovesi-salissa. Talouspäällikön esitys: Päätösesitys: Kirkkoneuvosto antaa toimeksiannon talouspäällikölle valmistella kuuloesteettömyyskartoitus ja tehdä esitys kirkkoneuvostolle sen perusteella. Hyväksyttiin esityksen mukaisesti. Liitteet: Muutoksenhaku: Päätöksestä saa kirkkolain 24 luvun 3 :n 1 mom. mukaan hakea muutosta. Lava: Tässä pykälässä käsitelyllä asialla on kirkkojärjestyksen 23 luvun 3 :ssä tarkoitettuja lapsivaikutuksia.

9 KIRKKONEUVOSTO (13) KN 66 OSTOTARJOUS MÄÄRÄALASTA TUUHOSKYLÄ, , TONTTI 8 Tuomo Tontti ja Kati Lempinen on tehnyt ostotarjouksen n m2 määräala maa-alueesta (tontti 8), , kauppahinta on Johtoryhmä on käsitellyt tarjousta kokouksessaan ja päätti, että tarjous tuodaan kirkkoneuvoston käsittelyyn. Talouspäällikön esitys: Päätösesitys: Kirkkoneuvosto käy asiasta keskustelun ja päätösesitys tehdään sen pohjalta. Kirkkoneuvosto kävi asiasta lähetekeskustelun, pohtien tonttien hinnoittelua. Käydyn keskustelun pohjalta talouspäällikkö esittää, että seurakunta tekee vastatarjouksen summa , ostotarjouksen tehneille Tuomo Tontti ja Kati Lempinen, Huom! Jukka Uituksen välityksellä. Kirkkoneuvosto hyväksyi esityksen mukaisesti. Liitteet: Liite 1. Ostotarjous, myyntiesite Muutoksenhaku: Päätöksestä saa kirkkolain 24 luvun 3 :n 1 mom. mukaan hakea muutosta. Lava: Tässä pykälässä käsitelyllä asialla ei ole kirkkojärjestyksen 23 luvun 3 :ssä tarkoitettuja lapsivaikutuksia.

10 KIRKKONEUVOSTO (13) KN 67 SIJOITUSTARJOUS Sijoitusasiantuntija Heli Mäki Ruoven Op:stä tulee kertomaan neuvostolle heidän tekemästään jäsen sijoitustarjouksesta. Seurakunnan tulisi sijoittaa seurakunnan ja haudanhoitorahaston tilillä olevia rahavaroja, käyttötilistä ei korkoa makseta. Kirkkoneuvosto saa ajankohtaisen katsauksen sijoitusnäkymistä. Seurakunnalla on kuitenkin maltillinen ote sijoittamiseen, jolloin ns. suuren riskin sijoituksen eivät tule kysymykseen. Talouspäällikön esitys: Päätösesitys: Kirkkoneuvosto käy asiasta keskustelun ja päätösesitys tehdään sen perusteella. Sijoitusneuvoja Heli Mäki, Ruoveden Op saapui kokoukseen tämän pykälän esittelyn ajaksi klo Talouspäällikkö esitti, että Ruoveden seurakunnan käyttötililtä maksetaan lainaa ja Ruoveden seurakunnan hautainhoitorahaston tililtä sijoitettaisiin , Ruoveden Op:n antaman esityksen mukaisesti. Kirkkoneuvosto hyväksyi esityksen mukaisesti. Liitteet: Liite 2. Sijoitustarjous Ruoveden Op Muutoksenhaku: Päätöksestä saa kirkkolain 24 luvun 3 :n 1 mom. mukaan hakea muutosta. Lava: Tässä pykälässä käsitelyllä asialla ei ole kirkkojärjestyksen 23 luvun 3 :ssä tarkoitettuja lapsivaikutuksia.

11 KIRKKONEUVOSTO (13) KN 68 KIRKKOKOSERTTI , VUOKRAN ALENNUS Pirkko Hyttinen järjestelee Ruoveden kirkossa pidettävää konserttia jossa esiintyisi Pentti Hietanen ja mieskuoro. Konsertti olisi ulkopuolisen tahon järjestämä kaupallinen konsertti ja seurakunta vuokraa kirkon järjestäjän käyttöön. Hyttisen kanssa on keskusteltu mahdollisuudesta saada allennusta kirkon vuokrahintaan. Konserttitoiminta Ruoveden kirkossa on koronarajoitusten jäljiltä vähäistä. Yhteistyöllä ulkopuolisten konsertinjärjestäjien kanssa kirkkoon voidaan saada laadukkaita tapahtumia, joihin seurakunnalla ei ole mahdollisuutta itsenäisesti järjestää. Kirkkoherran esitys: Päätösesitys: Kirkkoneuvosto hyväksyy pidettävän konsertin järjestäjälle 50% alennus kirkon vuokrahinnasta. Lisäksi peritään kirkon siivous- ja suntiokulut. Konsertin yleisömäärä määräytyy järjestämispäivänä voimassa olevien kokoontumisrajoitusten mukaan. Järjestäjä velvoitetaan huolehtimaan aluehallintoviraston edellyttämistä terveysturvallisuustoimista tapahtuman aikana. Hyväksyttiin esityksen mukaisesti. Pirkko Hyttinen, pöytäkirjanote. Liitteet: Muutoksenhaku: Päätöksestä saa kirkkolain 24 luvun 3 :n 1 mom. mukaan hakea muutosta. Lava: Tässä pykälässä käsitelyllä asialla ei ole kirkkojärjestyksen 23 luvun 3 :ssä tarkoitettuja lapsivaikutuksia.

12 KIRKKONEUVOSTO (13) KN 69 ILMOITUSASIAT Striimauskalustohankkeen tilannekatsaus. Kirkkoherran päätöspöytäkirjat 1-14 / 2021 Kirkkohallituksen yleiskirjeet: 17/2021 Piipainkokouksen päätös sairaalapappien ja kehitysvammaistyön papin virkoihin vaadittavasta tutkinnosta 18/2021 Seurakuntien toiminnan ja palvelujen maksullisuus 19/2021 Muutos viralliseen kolehtiin /2021 Seurakuntavaalit 2022 Pirkanmaan pelastuslaitos, asiakirjavalvonta Kohde Seurakuntakeskus, Aatos Korjattu: kemikaalit valuma-altaissa, jatkojohto poistettu, sammutuspeitteet lisätty. Kohde Ruoveden kirkko, Sofia Magdalena Korjattu: koestukset tehdään kuukausittain, niistä vastaa TKP Nieminen Oy, kohteelle kopioidaan toiset paikantamiskaaviot, uusi paloletku on tilattu, jatkojohdot on poistettu, opasteita on lisätty. Kohde Muroleen kirkko Korjattu: opasteita on lisätty. Kohteiden pöytäkirjoissa olleet huomautukset on nyt kaikilta osin korjattu. Puheenjohtajan esitys: Päätösesitys: Merkitään tiedoksi. Merkittiin tiedoksi. KN 70 MUUT MAHDOLLISET ASIAT Ei ollut.

13 KIRKKONEUVOSTO (13) KN 71 OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA KOKOUKSEN PÄÄTÖS Kirkkoneuvosto merkitsee tiedoksi, että kokouksen päätöksistä voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen seurakunnan kirkkoneuvostolle 14 päivän kuluessa tiedoksisaannista. Oikaisuvaatimuksen johdosta annettuun päätökseen voi hakea muutosta tekemällä kirkollisvalituksen. Valituksen voi tehdä vain se, joka on tehnyt oikaisuvaatimuksen. Mikäli kirkkoneuvoston päätös on oikaisuvaatimuksen johdosta muuttunut, saa päätökseen hakea muutosta kirkollisvalituksin myös se, jolla KL 24 luvun 6 :n 1 tai 2 momentin nojalla on oikeus tehdä kirkollisvalitus. Kirkollisvalitus on tehtävä 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista Hämeenlinnan hallinto-oikeudelle. Alistettavassa asiassa valitus on tehtävä alistusviranomaiselle. Päätöksestä, joka koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa, ei saa tehdä oikaisuvaatimusta eikä kirkollisvalitusta. Mikäli kokouksessa on päätetty hankinta-asiasta, voi se, jota asia koskee saattaa päätöksen markkinaoikeuden käsiteltäväksi sillä perusteella, että hankinnassa on menetelty julkisista hankinnoista annetun lain tai sen nojalla annettujen säännösten tai määräysten tai Euroopan yhteisön lainsäädännön tai maailman kauppajärjestön julkisia hankintoja koskevan sopimuksen vastaisesti. Muutoshakemus markkinaoikeudelle on tehtävä 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksi saamisesta. Asia kuuluu markkinaoikeuden toimivaltaan, mikäli hankinnan arvo ylittää hankintalain 15 :n mukaisen kynnysarvon. Puheenjohtajan esitys: Päätösesitys: Muutoksenhaku on kirjattuna jokaisen pykälän kohdalla. Kirkkolain mukainen valitusosoitus liitetään pöytäkirjaan. Puheenjohtaja päätti kokouksen klo:

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKONEUVOSTO 8.8.2019 1 (7) KOKOUSTIEDOT Aika 8.8.2019 klo 15.00 kokous (kahvit 14.30 alkaen) Paikka Seurakuntakeskus Aatoksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT KN 82 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 83 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 KIRKKONEUVOSTO (12) klo kokous (kahvit alkaen)

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 KIRKKONEUVOSTO (12) klo kokous (kahvit alkaen) KIRKKONEUVOSTO 10.1.2019 1 (12) KOKOUSTIEDOT Aika 10.1.2019 klo 16.30 kokous (kahvit 16.00 alkaen) Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Seurakuntakeskus Aatoksen kokoushuone KN 1 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 2 KOKOUKSEN

Lisätiedot

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 KIRKKONEUVOSTO (14) klo kokous (kahvit alkaen)

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 KIRKKONEUVOSTO (14) klo kokous (kahvit alkaen) KIRKKONEUVOSTO 1.2.2018 1 (14) KOKOUSTIEDOT Aika 1.2.2018 klo 17.00 kokous (kahvit 16.30 alkaen) Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Seurakuntakeskus Aatoksen kokoushuone KN 1 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 KIRKKONEUVOSTO (9) klo kokous (kahvit alkaen)

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 KIRKKONEUVOSTO (9) klo kokous (kahvit alkaen) KIRKKONEUVOSTO 5.4.2018 1 (9) KOKOUSTIEDOT Aika 5.4.2018 klo 17.00 kokous (kahvit 16.30 alkaen) Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Seurakuntakeskus Aatoksen kokoushuone KN 38 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 39 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 KIRKKONEUVOSTO (10) klo kokous (kahvit alkaen)

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 KIRKKONEUVOSTO (10) klo kokous (kahvit alkaen) KIRKKONEUVOSTO 22.2.2018 1 (10) KOKOUSTIEDOT Aika 22.2.2018 klo 17.00 kokous (kahvit 16.30 alkaen) Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Seurakuntakeskus Aatoksen kokoushuone KN 15 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 16 KOKOUKSEN

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO (13) Torstaina klo 17.00, kahvit klo Aatos, Ruovesi-sali KÄSITELTÄVÄT ASIAT

KIRKKOVALTUUSTO (13) Torstaina klo 17.00, kahvit klo Aatos, Ruovesi-sali KÄSITELTÄVÄT ASIAT KIRKKOVALTUUSTO 24.1.2019 1 (13). KOKOUSTIEDOT Aika Torstaina 24.1.2019 klo 17.00, kahvit klo 16.30 Paikka Aatos, Ruovesi-sali KÄSITELTÄVÄT ASIAT KV 1 KOKOUKSEN AVAUS 3 KV 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKONEUVOSTO 6.6.2019 1 (12) KOKOUSTIEDOT Aika 6.6.2019 klo 17.00 kokous (kahvit 16.30 alkaen) Paikka Seurakuntakeskus Aatoksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT KN 71 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 72 KOKOUKSEN

Lisätiedot

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2018 KIRKKONEUVOSTO (9) klo kokous (kahvit alkaen)

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2018 KIRKKONEUVOSTO (9) klo kokous (kahvit alkaen) KIRKKONEUVOSTO 11.5.2018 1 (9) KOKOUSTIEDOT Aika 11.5.2018 klo 17.00 kokous (kahvit 16.30 alkaen) Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Seurakuntakeskus Aatoksen kokoushuone KN 59 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 60 KOKOUKSEN

Lisätiedot

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2019 KIRKKONEUVOSTO (13)

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2019 KIRKKONEUVOSTO (13) KIRKKONEUVOSTO 16.5.2019 1 (13) KOKOUSTIEDOT Aika 16.5.2019 klo 17.00 kokous (kahvit 16.30 alkaen) Paikka Seurakuntakeskus Aatoksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT KN 58 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 59 KOKOUKSEN

Lisätiedot

PORNAISTEN SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto Pöytäkirja 1 / 2013

PORNAISTEN SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto Pöytäkirja 1 / 2013 Kokousaika Tiistai 8.1.2013 Klo 18.37 18.53 Kokouspaikka Osallistujat Kirkon Wanha Sali Asikanius Pertti Haapala Konsta Jokinen Eija-Sisko Kanerva Teemu Karhunen Otto poistui kokouksesta klo 18.51 Kippilä

Lisätiedot

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2018 KIRKKONEUVOSTO 1 (11) klo :40

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2018 KIRKKONEUVOSTO 1 (11) klo :40 KIRKKONEUVOSTO 1 (11) KOKOUSTIEDOT Aika 1.11.2018 klo 17.00 18:40 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Seurakuntakeskus Aatoksen kokoushuone KN 128 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 129 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO (11) Aatos, Ruovesi-sali KÄSITELTÄVÄT ASIAT

KIRKKOVALTUUSTO (11) Aatos, Ruovesi-sali KÄSITELTÄVÄT ASIAT KIRKKOVALTUUSTO 07.12.2017 1 (11). KOKOUSTIEDOT Aika 07.12.2017 klo 18.00 19.30 kahvit alkaen klo 17.30 Paikka Aatos, Ruovesi-sali KÄSITELTÄVÄT ASIAT KV 47 KOKOUKSEN AVAUS 3 KV 48 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO (13) klo Aatos, Ruovesi-sali KÄSITELTÄVÄT ASIAT

KIRKKOVALTUUSTO (13) klo Aatos, Ruovesi-sali KÄSITELTÄVÄT ASIAT KIRKKOVALTUUSTO 13.12.2018 1 (13) KOKOUSTIEDOT Aika Paikka 13.12.2018 klo 17.00 18.20. Aatos, Ruovesi-sali KÄSITELTÄVÄT ASIAT KV 36 KOKOUKSEN AVAUS 3 KV 37 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 4 KV

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO (14) Aatos, Ruovesi-sali KÄSITELTÄVÄT ASIAT

KIRKKOVALTUUSTO (14) Aatos, Ruovesi-sali KÄSITELTÄVÄT ASIAT KIRKKOVALTUUSTO 23.8.2018 1 (14). KOKOUSTIEDOT Aika 23.8.2018 klo 18.00 19.26 kahvit alkaen klo 17.30 Paikka Aatos, Ruovesi-sali KÄSITELTÄVÄT ASIAT KV 11 KOKOUKSEN AVAUS 3 KV 12 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO (13)

KIRKKOVALTUUSTO (13) KIRKKOVALTUUSTO 6.6.2019 1 (13). KOKOUSTIEDOT Aika Torstaina 6.6.2019 klo 18.00, kahvit klo 17.30 Paikka Aatos, Ruovesi-sali KÄSITELTÄVÄT ASIAT KV 21 KOKOUKSEN AVAUS 3 KV 22 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/ ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 16.11.2011 klo 17.00 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 Toijala Päätöksentekijät Lindström Sari, puheenjohtaja Ahlfors Sirpa

Lisätiedot

Kangasalan seurakunta Pöytäkirja 2/2017 1/9. Kirkkoneuvosto

Kangasalan seurakunta Pöytäkirja 2/2017 1/9. Kirkkoneuvosto Kangasalan seurakunta Pöytäkirja 2/2017 1/9 Kirkkoneuvosto 26.01.2017 Aika 26.01.2017 klo 19:00-19:15 Paikka Suoraman seurakuntakeskus Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 19 Kokouksen avaus sekä laillisuuden

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 22.2.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 16 - - Allekirjoitukset

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA 4/2008 KIRKKOVALTUUSTO 8.10.2008 1 ( 5 )

SYSMÄN SEURAKUNTA 4/2008 KIRKKOVALTUUSTO 8.10.2008 1 ( 5 ) 1 ( 5 ) Aika Keskiviikko klo 19.00 19.50 Paikka Olavin toimintakeskus, seurakuntasali Nuotta Läsnä Lauri Kirves puheenjohtaja Hannu Hyttinen Hannu Jolula Mari Kantola Pekka Koivisto Markku Kontinen Päivi

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015 NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015 KOKOUSTIEDOT AIKA 10.8.2015 Keskiviikko klo 18 18.45 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO (12) Aatos, Ruovesi-sali KÄSITELTÄVÄT ASIAT

KIRKKOVALTUUSTO (12) Aatos, Ruovesi-sali KÄSITELTÄVÄT ASIAT KIRKKOVALTUUSTO 27.9.2018 1 (12). KOKOUSTIEDOT Aika 27.9.2018 klo 18.00 20.22. kahvit alkaen klo 17.30 Paikka Aatos, Ruovesi-sali KÄSITELTÄVÄT ASIAT KV 25 KOKOUKSEN AVAUS 3 KV 26 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO (8) Aatos, Ruovesi-sali KÄSITELTÄVÄT ASIAT

KIRKKOVALTUUSTO (8) Aatos, Ruovesi-sali KÄSITELTÄVÄT ASIAT KIRKKOVALTUUSTO 03.08.2017 1 (8). KOKOUSTIEDOT Aika 03.08.2017 klo 18.00 18.37 kahvit alkaen klo 17.30 Paikka Aatos, Ruovesi-sali KÄSITELTÄVÄT ASIAT KV 39 KOKOUKSEN AVAUS 3 KV 40 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen tai aluesihteerille p

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen tai aluesihteerille p JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3 / 2018 1 AIKA 30.8.2018 klo 17.00- PAIKKA Kuokkalan kirkko, Syöttäjänkatu 4 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 27

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1 N:o 1/2017 Sivu 1 Aika: 18.1.2017 klo 19 19.35 Paikka: Seurakuntatalo Saapuvilla olleet Jäsenet Hintsala Kirsti Ikäläinen Kirsi Laukkanen Esko Laukkanen Jari poissa, ei varajäsentä Leskinen Antero Muhos

Lisätiedot

JÄMSÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 KIRKKONEUVOSTO 1 (12) klo Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone

JÄMSÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 KIRKKONEUVOSTO 1 (12) klo Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KIRKKONEUVOSTO 1 (12) KOKOUSTIEDOT Aika 15.3.2017 klo 17.00-18.40 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KN 38 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 39 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

PORNAISTEN SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto Pöytäkirja 1 / Muut osallistujat Kari Tuovinen kirkkoneuvoston puheenjohtaja

PORNAISTEN SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto Pöytäkirja 1 / Muut osallistujat Kari Tuovinen kirkkoneuvoston puheenjohtaja Kokousaika: Tiistai 3.4.2018 Klo 18.30 18.51 Kokouspaikka: Osallistujat Wanha Sali Asikanius Pertti Felt Riina Hyvönen Veikko Jokinen Eija-Sisko Juhola Jukka Kippilä Satu Kolehmainen Laura Lignell Jouni

Lisätiedot

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu Sanni-Maiju Kantoniemi Pirkko Koiramäki

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu Sanni-Maiju Kantoniemi Pirkko Koiramäki ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Sunnuntai klo 19.00-19.50 Paikka: Seurakuntakeskuksen kahvio Läsnä: Kalle Peltokangas, pj Pirkko Ahola Ulla Akonniemi Hannu Hautoniemi Sanni-Maiju

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Paikka Torstai klo 18.00 Virastotalo LÄSNÄ Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Holppi Hanna- Maria Ääri Anna- Liisa Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru Laakso Arvo

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 21.1.2015 klo 17-18.20 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA 1/ ( 7 ) KIRKKOVALTUUSTO

SYSMÄN SEURAKUNTA 1/ ( 7 ) KIRKKOVALTUUSTO SYSMÄN SEURAKUNTA 1/2012 1 ( 7 ) KIRKKOVALTUUSTO 9.1.2013 Aika Keskiviikko 9.1.2012 klo 19.00 19.24 Paikka Olavin toimintakeskus, seurakuntasali Nuotta Läsnä Lauri Kirves puheenjohtaja Jarmo Heinonen Ritva

Lisätiedot

Pöytäkirja Esityslista 1/2017

Pöytäkirja Esityslista 1/2017 1 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 1/2017 Aika: keskiviikko 25.1.2017 klo 18.00 18.20 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat:

Lisätiedot

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Aika: 9.2.2016 klo 19.00 19.30 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat: Jäsenet Läsnä

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2015 1 AIKA klo 17.30 PAIKKA Tikkakosken kirkko, seurakuntasali, Kirkkokatu 18 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

Poissa: Muuraiskangas Maria, jäsen Rautakoski Eeva, jäsen Stolp Jukka, jäsen Tuura Elina, jäsen MUUT SAAPUVILLA OLLEET. Lauri Kari Lanteri Leena

Poissa: Muuraiskangas Maria, jäsen Rautakoski Eeva, jäsen Stolp Jukka, jäsen Tuura Elina, jäsen MUUT SAAPUVILLA OLLEET. Lauri Kari Lanteri Leena KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kirkkovaltuusto 4 / 2014 Sivu 33 KOKOUSAIKA Torstai 11.12.2014 klo 19.00 20.30 Kokous aloitetaan joulupuurolla ja kahvilla klo 18.30 KOKOUSPAIKKA Kalajoen seurakuntakoti,

Lisätiedot

MUUT LÄSNÄOLLEET Outi Leino, kirkkovaltuuston pj Ari Vilén, kirkkovaltuuston vpj. Susanna Nieminen, vt. talouspäällikkö, sihteeri

MUUT LÄSNÄOLLEET Outi Leino, kirkkovaltuuston pj Ari Vilén, kirkkovaltuuston vpj. Susanna Nieminen, vt. talouspäällikkö, sihteeri 1/8 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 1/2018 Aika Torstai 15.02.2018 klo 18:00 Paikka Auran seurakuntatalon kahvio LÄSNÄ Torsti Äärelä, pj Leena Hafrén, vpj Jarmo Arvola Timo Isotalo Kaija Mäki, saapui 5 :n käsittelyn

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Aika: 20.5.2013 klo 17.30-18.00 Paikka: Seurakuntatalo Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kesola Anneli Luukkaala

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 23.1.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 26.01.2017-27.02.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät 76 Aika: 27.8.2015 klo 19 20.50 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Marttila Raija Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Mari-Anne

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA 1/2009

SYSMÄN SEURAKUNTA 1/2009 7.1.2009 1 ( 7 ) Aika Keskiviikko 7.1.2009 klo 19.00 19.30 Paikka Olavin toimintakeskus, seurakuntasali Nuotta Läsnä Lauri Kirves puheenjohtaja Hannu Hyttinen Hannu Jolula Päivi Järvelä Mari Kantola Pekka

Lisätiedot

Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto Pöytäkirja 11-2011 1. kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja talouspäällikkö, esittelijä, sihteeri

Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto Pöytäkirja 11-2011 1. kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja talouspäällikkö, esittelijä, sihteeri Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto Pöytäkirja 11-2011 1 MYRSKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11 2011 Kirkkoneuvosto Aika: 13.12.2011 klo 18.00 Paikka: Seurakuntakoti Jäsenet: Nurminen Anja puheenjohtaja Päivi

Lisätiedot

ESITYSLISTA 2/2019 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2019

ESITYSLISTA 2/2019 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2019 Aika Tiistai klo 18.11 18.25 1 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4, Kitee Läsnä Kostamo Merja puheenjohtaja Koivuniemi Suvi varapuheenjohtaja Barck Pekka jäsen Hakulinen Hannu-Heikki Hirvonen

Lisätiedot

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 129 Kirkkovaltuusto Aika: 18.1.2017 klo 18.00 18.45 Paikka: Someron seurakuntakeskus, sali 2 Läsnä: Eino Pauli Haho Eevi vara Kankare Tarja Kujansuu Antti Känkänen

Lisätiedot

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 KIRKKONEUVOSTO (15)

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 KIRKKONEUVOSTO (15) KIRKKONEUVOSTO 22.3.2018 1 (15) KOKOUSTIEDOT Aika 22.3.2018 klo 17.00 kokous (kahvit 16.30 alkaen) 19.32 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Seurakuntakeskus Aatoksen kokoushuone KN 26 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 27 KOKOUKSEN

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 30.4.2013 N:o 5/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 25.4.2013 Sivu 51

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 30.4.2013 N:o 5/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 25.4.2013 Sivu 51 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 25.4.2013 Sivu 51 Kokousaika Tiistai 30.4.2013 kello 16.30 17.05 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja Kuokkanen Margit Lehto Ari

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 23.1.2019 1 KOKOUSKUTSU Forssan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään keskiviikkona 23.1.2019 klo 18.00 Forssan seurakuntatalo, Kartanonkatu 16, 30100 Forssa ASIALISTA 1. Kokouksen

Lisätiedot

ASKOLAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 1/2017

ASKOLAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 1/2017 K U U L U T U S Askolan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään 26.01.2017 klo 18.00 seurakuntakodilla Askolantie 23 Kokouksen asialista on nähtävillä 20. - 26.1.2017 ja pöytäkirja 27.1. 13.2.2017

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 8.12.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 11.12.2014-12.01.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2010 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA Sivu KOKOUSAIKA Tiistai kello

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2010 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA Sivu KOKOUSAIKA Tiistai kello KOKOUSAIKA Tiistai 14.12.20010 kello 18.00-19.47 KOKOUSPAIKKA Outokummun seurakunnan seurakuntasali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Irja Alho Liisa Hiltunen Väinö Hintikka Matti Honkavaara Tuomo Kuokkanen Pekka

Lisätiedot

ASKOLAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2016

ASKOLAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2016 K U U L U T U S Askolan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään 01.12.2016 klo 18.00 seurakuntakodilla Askolantie 23 Kokouksen asialista on nähtävillä 24.11. 1.12.2016 ja pöytäkirja 2. 16.12.2016

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto / 2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko klo 19-19:57 KOKOUSPAIKKA

Kirkkovaltuusto / 2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko klo 19-19:57 KOKOUSPAIKKA KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kirkkovaltuusto 11.1.2017 1 / 2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko 11.1.2017 klo 19-19:57 KOKOUSPAIKKA Kalajoen seurakuntakoti, Ikhtys-Sali, Seurakuntatie 1, Kalajoki

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 5/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 5/2016 Kirkkovaltuusto 30.11.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Keskiviikko 30. päivä marraskuuta 2016, klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen

Lisätiedot

Asiat: Liitteet: 1/ 82, 1-2/ 83, 1/ 84, 1-5/ 86, 1/ 87.

Asiat: Liitteet: 1/ 82, 1-2/ 83, 1/ 84, 1-5/ 86, 1/ 87. 107 Aika: 15.10.2015 klo 18.15-19.25 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Mari-Anne Sorva Valto

Lisätiedot

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2019 KIRKKONEUVOSTO (15)

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2019 KIRKKONEUVOSTO (15) KIRKKONEUVOSTO 14.3.2019 1 (15) KOKOUSTIEDOT Aika 14.3.2019 klo 17.00 kokous (kahvit 16.30 alkaen) Paikka Seurakuntakeskus Aatoksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT KN 35 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 36 KOKOUKSEN

Lisätiedot

aika torstaina kirkkovaltuuston kokouksen jälkeen paikka seurakuntakoti, Askolantie 23

aika torstaina kirkkovaltuuston kokouksen jälkeen paikka seurakuntakoti, Askolantie 23 ASKOLAN SEURAKUNTA Askolantie 23 07500 ASKOLA KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto 20.01.2017 aika torstaina 26.01.2017 kirkkovaltuuston kokouksen jälkeen paikka seurakuntakoti, Askolantie 23 ASIALISTA 2 / 2017

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

JÄMSÄN SEURAKUNTA Pöytäkirja 6/ (10)

JÄMSÄN SEURAKUNTA Pöytäkirja 6/ (10) JÄMSÄN SEURAKUNTA Pöytäkirja 6/2019 1 (10) Aika Keskiviikko 12.6.2019 klo 16.00 17.45 Paikka Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KOKOUKSEN ASIALISTA 76 Kokouksen avaus 3 77 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (5) Limingan seurakunta Pappilantie 6, 91900 Liminka KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016 KOKOUSAIKA: 29.11.2016 ALKAMISAIKA: klo 18.00 PÄÄTTYMISAIKA: klo 19.52 KOKOUSPAIKKA: seurakuntatalo Heiskari Helli

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 18.01.2017 1 KOKOUSAIKA 18.01.2017 kello 18.00-18.30 KOKOUSPAIKKA Forssan seurakuntatalo OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Poissa Caven Heidi Haavisto Veikko Heikkilä Timo Hämäläinen Jari Kallionpää

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 08/ Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 08/ Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko klo 18.00 Paikka Läsnä Seurakuntatalo Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Loukonen Terttu Moisala Taina Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru poistui paikalta

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 23.1.2019 1 KOKOUSKUTSU Forssan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään keskiviikkona 23.1.2019 klo 18.00 Forssan seurakuntatalo, Kartanonkatu 16, 30100 Forssa ASIALISTA 1. Kokouksen

Lisätiedot

Aika: keskiviikko klo Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. Petri Puukki Timo Räsänen

Aika: keskiviikko klo Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. Petri Puukki Timo Räsänen Sivu 1 / 7 UUDENKAUPUNGIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 3/2015 Aika: keskiviikko 11.11.2015 klo 17.58-19.03 Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6 OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2016 Kirkkovaltuusto 30.5.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA maanantaina 30. päivänä toukokuuta 2016 klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015 Sivu 1/4 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Tiistai 14.04.2015 klo 18.00 Paikka LÄSNÄ Virastotalo Jarmo Arvola Leena Hafrén Timo Isotalo Pekka Kalmi Outi Leino Kaija Mäki Taina Mäkinen Eila Saari Taru Sahla

Lisätiedot

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/2013 1 Aika tiistai 29.1.2013 klo 18.30 19.20 Paikka Seurakuntakeskus, Taavetti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Säynätsalon alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Säynätsalon alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 1 AIKA 1.6.2017 klo 18.00 PAIKKA Sivu / Säynätsalon seurakuntakoti, Saarnatie Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 27

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2015 1 22.1.2015 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 29.1.2015 AIKA torstaina 29.1.2015 klo 16.30-17.20 PAIKKA Kuokkalan kirkko, Syöttäjänkatu 4 JÄSENET/LÄSNÄ Varsinaiset jäsenet

Lisätiedot

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Terhi Takkiselle p tai sähköpostitse

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Terhi Takkiselle p tai sähköpostitse AIKA 28.4.2014 klo 18.00 PAIKKA Säynätsalon pappila, Pappilantie 6, 40900 Säynätsalo Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 / 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 / 16 Työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 11/2017 Sivu

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 11/2017 Sivu ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 11/2017 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Keskiviikko Paikka: Sähköpostikokous Läsnä: Kalle Peltokangas, pj Pirkko Ahola Reija Kaskimäki Leila Kotamäki, vpj Elina Latvanen Aila-Anneli

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Tiistai 12.2.1.2015 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Heikki Kilpeläinen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Kokousaika Maanantaina 13.02.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Säkylän seurakuntatalo Läsnä Aalto-Setälä Päivi Huhtinen Sari Huitu Pertti Karilainen Leena Kivineva Tiina Kytövuori Tuula Lahti Sirpa Laine Pentti

Lisätiedot

Pirkkalan seurakunta KIRKKONEUVOSTO. 16.4.2014 klo 17.30. Seurakunnan toimisto

Pirkkalan seurakunta KIRKKONEUVOSTO. 16.4.2014 klo 17.30. Seurakunnan toimisto KIRKKONEUVOSTO 16.4.2014 klo 17.30 Seurakunnan toimisto KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA / PÖYTÄKIRJA 4 / 2014 Sivu 2 71 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Kirkkojärjestyksen mukaan n kokouksen

Lisätiedot

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 3/2019 Sivu

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 3/2019 Sivu ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 3/2019 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Torstai klo 17.15-18.40 Paikka: Kirkkoherranviraston kokoushuone Läsnä: Kalle Peltokangas, pj Pirkko Ahola Ulla Akonniemi Hannu Hautoniemi

Lisätiedot

Kalannin kappelineuvosto /7

Kalannin kappelineuvosto /7 Kalannin kappelineuvosto 22.1.2015 1/7 KALANNIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1 / 2015 Aika: To 22.1.2015 klo 18.30 20.00 Paikka: Kalannin seurakuntakoti OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: kappalainen

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2015 1 OSALLISTUJALUETTELO AIKA tiistaina klo 16.00-17.45 PAIKKA Innova, Piippukatu 11 JÄSENET/LÄSNÄ Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Eerola Matti, puh.joht.

Lisätiedot

4 57 Keltinmäen alueseurakunnan ennakkoäänestyspaikat

4 57 Keltinmäen alueseurakunnan ennakkoäänestyspaikat JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2014 1 AIKA 28.8.2014 klo 16.30 17.00 PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 51 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 4/2015 Kirkkovaltuusto torstaina 3. päivänä joulukuuta 2015 klo alkaen tarjoilua

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 4/2015 Kirkkovaltuusto torstaina 3. päivänä joulukuuta 2015 klo alkaen tarjoilua 03.12.2015 39 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA torstaina 3. päivänä joulukuuta 2015 klo 19.00 alkaen tarjoilua 18.30 19.00 SEURAKUNTATALO JÄSENET Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen

Lisätiedot

KEMPELEEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015. Keskustan seurakuntakeskus, kokoushuone Toppelius. Läsnä Holma Sisko kirkkoneuvoston jäsen

KEMPELEEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015. Keskustan seurakuntakeskus, kokoushuone Toppelius. Läsnä Holma Sisko kirkkoneuvoston jäsen 1 KEMPELEEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015 PL 28, 90441 KEMPELE KIRKKONEUVOSTO p. 08-561 4500 kempeleen.seurakunta@evl.fi Aika Tiistaina 15.10.2015 klo 18:00-19.28 Paikka Keskustan seurakuntakeskus, kokoushuone

Lisätiedot

4 62 Keskustelu alueneuvostokaudesta ja tulevaisuudennäkymistä

4 62 Keskustelu alueneuvostokaudesta ja tulevaisuudennäkymistä JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2018 1 AIKA 29.11.2018 klo 17.00 PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 56 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 57

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 12. 2.2013 Kirkkoneuvosto 1/5

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 12. 2.2013 Kirkkoneuvosto 1/5 1/5 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai 12.2.2013 klo 18.00 Paikka Läsnä Auran seurakunnan virastotalo Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Kalmi Pekka Loukonen Terttu Moisala Taina Mäki Kaija Lindholm Minna

Lisätiedot

KEMPELEEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017. Läsnä Hannila Kerttu kirkkovaltuuston varajäsen A-M Siiran tilalla. kirkkovaltuuston jäsen

KEMPELEEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017. Läsnä Hannila Kerttu kirkkovaltuuston varajäsen A-M Siiran tilalla. kirkkovaltuuston jäsen 1 KEMPELEEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 PL 28, 90441 KEMPELE KIRKKOVALTUUSTO p. 08-561 4500 Aika Torstaina 21.9.2017 klo 20.58-21.20 Paikka Kokkokankaan seurakuntakeskus, Sali Läsnä Hannila Kerttu kirkkovaltuuston

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/2017 1 AIKA klo 19.05 20.25 PAIKKA Tikkakosken kirkko, seurakuntasali, Kirkkokatu 18 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 80 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 5

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 5 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 24.8.2016 klo 18 18.55 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

Pöytäkirja Nro 3/2018

Pöytäkirja Nro 3/2018 Pöytäkirja Nro 3/2018 1 Kokoustiedot Aika To 26.04.2018 klo 18.00-18.42 Paikka Simon seurakuntakeskus Osallistujat Päätöksentekijät Varsinaiset jäsenet vs. kirkkoherra, pj Matti Salminen Johanna Leinonen-Simoska

Lisätiedot

SOTKAMON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O1 /2015 Kirkkovaltuusto 1 ( 5 )

SOTKAMON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O1 /2015 Kirkkovaltuusto 1 ( 5 ) Kirkkovaltuusto 1 ( 5 ) Kokouksen aika Keskiviikko 21.1.2015 klo 18.10 20.13 Paikka Vuokatin kirkko Läsnä Mustonen Teuvo puheenjohtaja 1-4 Mustonen Tuomo puheenjohtaja 5-18 Diukman Sanna Juntunen Pirjo

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA. Kirkkovaltuusto Aika: klo (kokouskahvit alk. klo 18.30)

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA. Kirkkovaltuusto Aika: klo (kokouskahvit alk. klo 18.30) Aika: klo 19.00 (kokouskahvit alk. klo 18.30) 20.45. Paikka: Seurakuntatalo Allekirjoitukset: Seppo Parkkila puheenjohtaja Harri Henttinen pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 31/5. 2016

Lisätiedot

Puheenjohtaja: Sintonen Risto varapuheenjohtaja

Puheenjohtaja: Sintonen Risto varapuheenjohtaja Kirkkovaltuusto 24.8.2017 17 Kokousaika: Torstaina 24.8.2017 klo 18:00 19:30 Paikka: Karkkilan seurakuntatalo, Huhdintie 11 Käsitellyt asiat: 16 21 N:o 03/2017 Puheenjohtaja: Sintonen Risto varapuheenjohtaja

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto Kokousaika Torstai 10.1.2019 klo 18.00 19.11 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa olleet jäsenet Seurakuntatalo Raili Karvonen Tarja Kinnunen Antti Koistinen Pirjo Leinonen Asko Merilä (paikalla

Lisätiedot

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 1/2019 nettiversio 1. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1 sali

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 1/2019 nettiversio 1. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1 sali Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 1/2019 nettiversio 1 Pappilantie 11 D 1 97700 Ranua 22.1.2019 KIRKKOVALTUUSTO Aika maanantai 21.1.2019 klo 18 Paikka Läsnä Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1 sali

Lisätiedot

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 3/ (8)

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 3/ (8) Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 3/ 1 (8) 13.10. n kokous Aika torstai 13.10. klo 19.00 20.16 Paikka seurakuntatalo, Valtakatu 20, Kannus Läsnä Pajukoski Teija, puheenjohtaja Niemikorpi Antero, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Torstaina 19.1.2017 klo 18.00 18.45 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Seurakuntatalo Taisto Kokko Kyösti Kuisma Hannele Perttunen Anja Pinoniemi Pasi Pistemaa Tuovi Sipola Poissa olleet

Lisätiedot

Anna-Mari Karppinen Puheenjohtaja Nelli Kauppi Läsnä Elsi Kemppainen Samuli Kolehmainen

Anna-Mari Karppinen Puheenjohtaja Nelli Kauppi Läsnä Elsi Kemppainen Samuli Kolehmainen TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON ESITTELYLISTA-PÖYTÄKIRJA 3/2019 Kokousaika torstai 25.4.2019 klo 18.00 Kokouspaikka talo Veli-Matti Hietikko Henna-Leena Isokääntä Anita Junttila Anna-Mari Karppinen

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/2015 1 AIKA 17.12.2015 klo 16.30-17.08 PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 90 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 9

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 9 Sivu 1 Kokousaika Maanantaina 12.12.2016 klo 17 17.35 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6/2019 Sivu 1 Kirkkoneuvosto

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6/2019 Sivu 1 Kirkkoneuvosto NRO 6/2019 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 30.7.2019 KOKOUSTIEDOT AIKA 30.7.2019 Tiistai klo 18.00 19.57 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Isotalo

Lisätiedot

KOTKA-KYMIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 9/2016 KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA (1) Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja

KOTKA-KYMIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 9/2016 KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA (1) Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA (1) Aika: Keskiviikko 9.11.2016 klo 17.00 17.45 kahvitus klo 16.45 Paikka: Kotkan seurakuntakeskus, kokoushuone 1 Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja Kari Hentunen

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ ( 8 ) KIRKKOVALTUUSTO

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ ( 8 ) KIRKKOVALTUUSTO SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 ( 8 ) Aika keskiviikko 14.1.2015 klo 19.00-19.55 Paikka Läsnä Olavin toimintakeskus, seurakuntasali Nuotta Jarmo Heinonen Ritva Heinonen Eeva Hirvikoski Kaija Honkanen

Lisätiedot

PORNAISTEN SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto Pöytäkirja 4 / 2013

PORNAISTEN SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto Pöytäkirja 4 / 2013 Kokousaika Tiistai 10.12.2013 Klo 20.04 20.27 Kokouspaikka Osallistujat Kirkon Wanha Sali Asikanius Pertti Jokinen Eija-Sisko Kanerva Teemu Karhunen Otto Kippilä Satu Knuuttila Raimo Kolehmainen Laura

Lisätiedot

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 KIRKKONEUVOSTO (22) klo kokous (kahvit alkaen)

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 KIRKKONEUVOSTO (22) klo kokous (kahvit alkaen) KIRKKONEUVOSTO 7.2.2019 1 (22) KOKOUSTIEDOT Aika 7.2.2019 klo 17.00 kokous (kahvit 16.30 alkaen) Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Seurakuntakeskus Aatoksen kokoushuone KN 13 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 14 KOKOUKSEN

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 2/2017 Sivu 1 / 5 Korpilahden alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 2/2017 Sivu 1 / 5 Korpilahden alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 2/2017 Sivu 1 / 5 AIKA Ti 14.2.2017 klo 17 (kahvit klo 16.45) PAIKKA Seurakuntatalo, Kirkonmäentie 1 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 / 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkoneuvosto 6.6.2018 1 (9) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 6.6.2018 klo 16:30 18:14. Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen

Lisätiedot