Moottoripyörät. jus oy. Voitelutalo

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Moottoripyörät. jus oy. Voitelutalo"

Transkriptio

1 Moottoripyörät jus oy Voitelutalo

2 MIDLAND UUSI ÖLJYMERKKI EUROOPASSA THOMAS BRACK, Oel-Brack AG:n toimitusjohtaja, vastaa koko tuotevalikoiman valmistuksesta. Brackin yli 10 vuoden kokemus Quaker State - tuotteiden valmistuksesta siirtyy nyt Midlandiin. FREDI BRACK, Oel-Brack AG:n tuotantojohtaja, vastaa Midland-voitelutuotteiden valmistuksesta, varastoinnista ja logistiikasta, sekä tuotekehityksestä ja tutkimuksesta. Midland-tuotteiden valmistusta valvovat lisäksi sertifioidut laatujärjestelmät ISO 9001 ja ISO Midland on täysin itsenäinen tuotemerkki ja jo nyt Euroopan johtava voiteluaineiden valmistaja. Midland huolehtii itse koko tuotantoketjusta, johon kuuluu suunnittelu, kehitys, tuotanto, markkinointi, myynti ja jakelu. Toimintamme perinteisiä arvoja ovat olleet läheiset asiakassuhteet, joissa pääpaino on asiakkaan liiketoiminnalla, tarpeilla ja kehityksellä. Tämä tarkoittaa sitä, että Midland haluaa olla etenkin pienille ja keskisuurille yrityksille menestystä tuova kumppani.

3 MIDLAND UUSI ÖLJYMERKKI SUOMESSA Juha Salomaa, on henkilö Jus Oy:n takana. Hän vastaa kaikesta Jus Oy:öön liittyvästä toiminnasta. Koko toiminnan perusajatus on, että asiakkaan on voitava luottaa siihen, että Jus Oy huolehtii asiakkaan voitelutarpeista aina tehokkaasti ja kokonaistaloudellisesti niin, että asiakkaan omat näkökohdat tulevat huomioonotetuksi. Palvelun on pelattava joustavasti ja tehokkaasti. Anne Salomaa, vastaa Midland-voitelutuotteiden laskutuksesta ja toimistotöistä. Tulot ja menot pysyvät tasapainossa täsmä llisen paperityön ansiosta. Täsmällinen toiminta on tärkeänä osana toimivaa laatukokonaisuutta Esa Suominen, vastaa internet- ja atk-asioista. Lisäksi hänellä on oma suodatinpalvelutoiminta raskaalle urakointisektorille.

4

5 TAUSTA Tarve saada itsenäinen eurooppalainen tuotemerkki muodostui äkkiä suureksi, kun monikansallinen Shell osti Pennzoil-Quaker Staten vuonna Sveitsiläinen Oel-Brack AG aloitti voiteluaineiden valmistuksen ja myynnin jo vuonna Oel-Brack on valmistanut Quaker State -tuotteita lisenssillä Euroopan markkinoille yli kymmenen vuotta ja jakanut Quaker State - tuotteita Sveitsissä yli 60 vuotta. Askel ei ollut enää pitkä sellaisen itsenäisen tuotemerkin luomiseen, jolla on yhtä monipuolinen valikoima yhtä laadukkaita tuotteita. Lanseeraus aloitettiin Euroopassa vuonna Vuosien 2003 ja 2004 vaihteessa Midland-tuotteet tuotiin myös Pohjoismaiden markkinoille. Samalla Oel-Brack lopetti Quaker State -tuotteiden valmistuksen Euroopassa. LIIKETOIMINTA-ALUEET Midland on jaettu kolmeen liiketoiminta- ja tuotealueeseen: Henkilöautot, Moottoripyörät, veneet ja moottorikelkat sekä Raskaat ajoneuvot ja teollisuus. Katso lisätietoja seuraavilta sivuilta. TUOTE- JA PALVELUVALIKOIMA Midland tarjoaa laadukkaiden voiteluaineiden ja palveluiden monipuolisen yhdistelmän ympäristötoiminnan, logistiikan, rahoituksen ja markkinoinnin alalla. VISIO Midland haluaa olla korjaamojen ja jälleenmyyjien voimakas ja itsenäinen liikekumppani ja suosittu tuotteiden toimittaja, joka esittää kannattavia ehdotuksia yritysten liiketoiminnan parantamiseksi. LIIKETOIMINTA-AJATUS Midland parantaa korjaamoiden ja jälleenmyyjien asiakasuskollisuutta ja kannattavuutta tarjoamalla lisäarvoa tuotteillaan ja palveluillaan. TAVOITE Midlandin perustajat ja myyjät ovat yksityisyrittäjiä, joilla on pienyrittäjätausta. Tavoitteemme on parantaa yritysten voittoa tekemällä parannusehdotuksia ja tarjoamalla lisäarvoa. Lisäksi annamme henkilökohtaista palvelua asiakkaiden tarpeiden mukaan.

6 Bewegt die Schweiz.

7 MOOTTORIPYÖRÄT VENEET JA MOOTTORIKELKAT Midlandilla on monipuolinen moottoripyörille soveltuva tuotevalikoima: Yksiasteisia- ja moniasteöljyjä nelitahti- ja kaksitahtimoottoreihin, täyssynteettisiä erikoisöljyjä, etuhaarukkaöljyjä ja ketjuöljyjä. Veneiden ulkolaitamoottoreihin Midland on kehittänyt biologisesti hajoavan täyssynteettisen TC- W3-kaksitahtiöljyn. Moottoripyörien nelitahtimoottoreihin on saatavana täyssynteettisiä öljyjä ja mineraaliöljyjä eri viskositeeteilla sisältäen märkäkytkimien vaatimat momentinmuunninlisäaineet. Erityisen kovien voitelukalvomuodostusominaisuuksiensa ansiosta ne soveltuvat myös vaihteisto- ja ensiövetokäyttöihin, joten välttämättömien öljylaatujen määrä vähenee. Korkeilla kierroksilla toimivien ja ilmajäähdytteisten kaksitahtisten moottorikelkkojen, mopojen ja skootterien asettamia kovia vaatimuksia varten suosittelemme osasynteettistä nk. low smoke - öljyä tai täyssynteettistä moottoriöljyä.

8 Bewegt die Schweiz.

9 Midland Öljykirje! Arvoisa motoristi! Varaa itsellesi pari minuuttia aikaa ja lue läpi, mitä minulla on sinulle kerrottavana, sillä uskon tämän kiinnostavan sinua. Maaliskuiset terveiset täältä Kalannista sinne jonnekin! Täällä tapahtuu moottoripyöräalan kannalta mielenkiintoisia asioita, ja haluan tiedottaa siitä juuri sinulle mahdollisen uuden kumppanuuden toivossa välillämme! Vaikka elämme vielä talvisissa olosuhteissa, minulla on taas pitkästä aikaa omakohtainen tarve odottaa kevättä ja pyöräilykelien alkamista. Moottoripyöräilyä olen harrastanut koko ikäni, ja yleensä sanotaan, että vanhalle ei ns. kevätkuumetta pitäisi kovin helpolla tulla, niin siitä huolimatta kuitenkin odotan innolla pääsyä baanalle. Vaihdoin vanhan pyöräni uuteen ja uudentyyppiseen, joten innolla odottelen tyylinvaihdon tuomia uusia raikkaita tunnelmia rakkaaseen harrastukseen. Monta vuotta olen touhunnut sporttien kanssa ja ajellut riskirajoilla ajatellen korttia ja henkeä. Nyt päätin, että koska olen tähän asti varjeltunut suuremmilta vahingoilta, on annettava mahdollisuus itselle omaksua tältä lajilta vielä jotain uutta. Niinpä olen siis nyt enskamies. Jus Oy on alunperin insinööritoimisto, mutta sittemmin toiminut raskaan urakoinnin parissa vuosikymmenen verran ja viimeiset seitsemän vuotta se on myös toiminut voiteluaineiden myynnissä. Olemme keskittyneet lähes pelkästään raskaan sarjan urakoitsijoihin ja kuljetusalalle tähän asti. Toki henkilöautoöljyt ja moottoripyöräöljyt, sekä varsinkin moottoriurheiluvoiteluaineet ovat liittyneet osana toimintaamme koko ajan, sillä urakoitsija-asiakkaamme ovat mm. aktiivisia moottoripyöräilijöitä. Viimeiset kaksi vuotta olemme itse toimineet myös voiteluaineiden maahantuojana. Tämä aika on ollut uskomattoman työntäyteistä aikaa verrattuna aiempaan tilanteeseen, jolloin vain edustimme ja myimme öljyjä. On pitänyt järjestellä asiat tullin kanssa, hommata logistiikat, laatia esitteitä ja käyttöturvatiedotteita, huolehtia teknisestä palvelusta, murehtia luottotappioita, rakentaa toimiva varasto jne. Nyt alkavat kaikki taustatekijät olla kohdallaan, jotta voimme tehokkaasti ja häiriöttömästi palvella jälleenmyyjiämme ja asiakkaitamme Midland laatuvoiteluaineiden kanssa. MIDLAND & QUAKER STATE Edustamamme brandit ovat perinteinen ja maailmalla erittäin kuuluisa ja huippulaadustaan tunnettu amerikkalainen Quaker State, sekä uusi Sveitsiläinen vuonna 2003 syntynyt Midland. Midlandin taustalla on yritys nimeltä Oel-Brack AG. Oel-Brack on noin 100 vuotias perheyritys, joka on tuonut Quaker State öljyjä amerikasta vuodesta 1938 lähtien. Viimeiset n. 12 vuotta Oel-Brack AG on valmistanut lisenssillä Quakereita euroopan markkinoille. Juuri näistä tuotteista meillä on siis lähes kahden vuoden kokemus ja voin sanoa, että laatu on huippua ja tuotteet myyvät ensimmäisten kokeilujen jälkeen aina itsensä, joten varsinaisesti myyjä joutuu töihin vain ensimmäisellä kerralla, kun on päästävä sen hintakynnyksen yli.

10 Midland-brandi syntyi, kun Shell Quaker State-Pennzoil-konsernin uutena omistajana (vuonna 2003) halusi siirtää eurooppalaisen Quaker State tuotannon omiin tuotantolaitoksiinsa Hollantiin. Oel-Brack päätti luoda oman uuden tuotemerkin nimeltään Midlland. Midland tuotteet ovat käytännössä yhteneviä tuotteita aiempien Quaker State tuotteiden kanssa, mutta siis pakkausten väri ja logot ovat vaihtuneet uudennäköisiksi. JAKELU / JÄLLEENMYYNTI Olemme tällä hetkellä tilanteessa, jossa meillä ja päämiehellämme Sveitsissä on halua ja tarvetta aloittaa voiteluainekauppa uudella alalla, eli moottoripyörät, mönkijät, skootterit, perämoottorit, ja kaksipyöräisten parissa tapahtuva moottoriurheilu. Pyrimme luomaan Suomeen toimivan jakeluverkoston, jossa alueellisesti Midlandin mp-tuotteista vastaisi aina joku sopiva alalla toimiva yhteistyökumppani. TAKUU Midland-öljyihin liittyy todella mielenkiintoinen takuujärjestelmä, joka on jo käytössä henkilöautoissa Ruotsissa. Siitä lisätietoa voit kätevästi lukea meidän kotisivuiltamme osoitteessa: /takuut. Tämä sama takuu on luvassa nyt myös moottoripyöriin täällä suomessa. Ehdot eivät ole vielä selvillä, mutta keskustelut päämiehemme kanssa tukevat ajatusta ottaa kyseinen takuu käyttöön esim keväällä, kun olemme saaneet moottoripyöräalan tuotteista kentälle hyviä kokemuksia ja hieman volyymia tuoteryhmän myynnille. Takuu on voimaan astuessaan merkittävä kokonaisvaltainen palveluargumentti asiakaspalveluun mp-alan yritykselle, joka siis takuusopimuksella voi varmistaa asiakkaiden paluun huoltoihin uudelleen ja uudelleen. Lisäksi takuu säilyy voimassa ajoneuvon vaihtaessa omistajaa, kunhan uusi omistaja tekee jatkosopimuksen takuulle ja huolehtii takuun ehdoista. Autoissa oleva takuu ei maksa varsinaisesti asiakkaalle mitään ja se on voimassa 10 vuotta tai km. TUOTTEET Midland moottoripyöräalan tuoteohjelma kattaa lähes kaikki mahdolliset kuviteltavissa olevat mptuotteet, jotka sopivat käytettäväksi pienimmistä suurimpiin koneisiin työssä, urheilussa ja vapaa-aikana. SÄÄSTÖT Voiteluöljyn valmistusfilosofioita on luultavasti yhtä monia, kuin itse öljyjäkin on olemassa. Jonkun mielestä öljy on vain ÖLJYÄ, eikä siinä ole muuta mielenkiintoista kuin kilohinta, jolla sitä saa. Kaikki muu höpinä öljykalvoista ja varmuuskertoimista on turhaa höpinää. Näin ainakin on tilanne valitettavan usein koneurakoitsijoiden parissa, jotka siis parhaiten tunnemme. Sitten keskikastissa ovat suurten valmistajien ns. standardiöljyt, jotka tekevät sen minkä lupaavatkin ja selviytyvät normaaleissa voitelutilanteissa aina jotenkin kuiville, eikä voitelun laatu nouse merkittäväksi kysymykseksi missään vaiheessa. Leijonanosa kaikista voitelutapauksista ratkaistaan näillä keskitason ratkaisuilla. Jus Oy Puh: Fax: Pankkiyhteys: ALV rek. Kaupparek. Nisintanhua Handelsbanken Ly-tunnus Kalanti

11 Kolmatta aluetta voitelufilosofioissa edustavat lujimmista mahdollisista perusöljyistä ja laadukkaimmista lisäainepaketeista rakennetut tuotteet, joita ei koskaan pystytä tuottamaan yhtä halvalla, kuin halpoja öljyjä, mutta jotka häikäisevät sitten laadullaan, kun sattuu esim. ns. rajavoitelutapauksia. Asiakkaan kannalta tärkeämpää, kuin mahdollisimman edullinen öljyn kilohinta, on laadukas voitelu joka toimii ylimääräisenä vakuutuksena silloin, kun jotain menee vikaan. Öljyn hinta ei kuitenkaan näyttele mitään osuutta kokonaisuudessa, jossa otetaan huomioon koko harrastuksen hinta. Kun huomioidaan hankintapääomat, ajovarusteet, vakuutukset, polttoaineet, huollot, yms. ei öljyn ostamiseen vuodessa käytetä kuin olemattoman pieni marginaalinen summa rahaa. Lisäksi laadukkaan öljyn käytöllä saavutetaan usein välitön säästökin. Näitä säästöjä ovat mm. parantunut teho ja polttoaineen kulutuksen pieneneminen, komponenttien kulumisen hidastuminen, alemmat lämmöt, kovemmat paineet, pienemmät mekaaniset äänet, kytkimen toiminnan tehostuminen ja keveneminen, jne. LOPUKSI Haluatko tarjota omalle koneellesi parhaan mahdollisen suojan, jotta se säilyisi mahdollisimman uudenveroisena ja tarjoaisi riskitöntä ja tehokasta suorituskykyä sinulle. Midland-voitelutuote koneessasi takaa sinulle positiivisia kokemuksia tavalla tai toisella. Ne kokemukset toimivat miellyttävänä osana jokapäiväistä työtäsi tai lisäävät harrastuksesi suomaa nautintoa. Ole sinäkin mukana laatutietoisessa tiimissämme, jolle voiteluasiat eivät ole vain yhdentekevä juttu. Motto: elämme asiakkaan rahoilla kohdelkaamme niitä kuin omiamme Kalannissa Juha Salomaa Jus Oy Jus Oy Puh: Fax: Pankkiyhteys: ALV rek. Kaupparek. Nisintanhua Handelsbanken Ly-tunnus Kalanti

12 Bewegt die Schweiz. jus oy Voitelutalo

Tempo. Taidokasta tuontia Konttikuljetukset Aasiasta lisääntyvät. Matkalla kohti pohjoisia satamia moni asia voi mennä pieleen.

Tempo. Taidokasta tuontia Konttikuljetukset Aasiasta lisääntyvät. Matkalla kohti pohjoisia satamia moni asia voi mennä pieleen. PostNord Logistics vakuutti meidät asiakaslähtöisellä toiminnalla. Pär-Olof Ekström, Kärcher Suomi Tempo Logistiikan yrityslehti #3 2013 UUSI TAVARAMERKKI Nyt julkistetaan PostNord Logistics KURKISTUS

Lisätiedot

VERKKOKAUPAN KOKONAISUUS

VERKKOKAUPAN KOKONAISUUS VERKKOKAUPAN KOKONAISUUS -verkkokaupankäynnin käsikirja www.vilkas.fi 0101010101010111010101010101010101010101000001110 0101010101010111010101010101010101010101 2 - Vilkas Group 10101010 00000111 Tunne

Lisätiedot

Vaikuttava Würth Näin maailman johtava teollisuusyritys käsittelee 200 000 tavaran valikoimaansa ja onnistuu pitämään narut käsissään.

Vaikuttava Würth Näin maailman johtava teollisuusyritys käsittelee 200 000 tavaran valikoimaansa ja onnistuu pitämään narut käsissään. Hyvän, toimivan nettikaupan kulmakiviä ovat laadukkaat tuotteet ja kilpailukykyiset hinnat sekä kokonaispalvelu, jonka on toimittava. Matti Koskelo, Retkitukku TEKNIIKKA Esittelyssä robotisoitu vaatemyymälä

Lisätiedot

IRTI AJASTA JA PAIKASTA

IRTI AJASTA JA PAIKASTA LVIS-Maailma Admicomin asiakaslehti 1/2014 LVI-Optimi Parasta hallittu kokonaisuus Jyty-Sähkö Varmisti töiden laskutuksen Mesiel: Pitkän haaveilun jälkeen IRTI AJASTA JA PAIKASTA 1.7. ILMOITUSVELVOLLISUUS

Lisätiedot

Asiakas ottaa vallan DIGITALISOITUMINEN muuttaa näkymiä. Asiakkaat eivät enää pelkää ostaa verkosta. Nyt on alkanut asiakkaan aikakausi.

Asiakas ottaa vallan DIGITALISOITUMINEN muuttaa näkymiä. Asiakkaat eivät enää pelkää ostaa verkosta. Nyt on alkanut asiakkaan aikakausi. Valmistamme Suomessa biohajoavia golftiitä ja viemme niitä yli 20 maahan. Aki Kuivaniemi johtaa menestyvää firmaa nimeltä Golf Coat Oy. ROPO GARDEN Tuotteita Ruotsista kotiin ja puutarhaan. UHKA LÄNNESTÄ

Lisätiedot

news www.ad-europe.com-sivustolla on nyt uusi ilme Tässä numerossa Painos: 12/2013 p. 12 p. 10 p. 11 p. 13 p. 14 p. 16 p. 18 p. 19 p.

news www.ad-europe.com-sivustolla on nyt uusi ilme Tässä numerossa Painos: 12/2013 p. 12 p. 10 p. 11 p. 13 p. 14 p. 16 p. 18 p. 19 p. Päätoimittaja: Autodistribution International, Kortenberg, Belgium news w w w. a d - e u r o p e. c o m Painos: 12/2013 www.ad-europe.com-sivustolla on nyt uusi ilme Tässä numerossa Pääkirjoitus Olivier

Lisätiedot

Kulttuuritoimijan markkinointiopas

Kulttuuritoimijan markkinointiopas Kulttuuritoimijan markkinointiopas C. 58 Kulttuuritoimijan markkinointiopas Julkaisija: Etelä-Pohjanmaan liitto Julkaisu C:58 ISBN 987-951-766-119-5 ISSN 1237-9948 Taitto: Mainostoimisto Jukka Kaminen

Lisätiedot

Asiakassegmenttien hallinta ja palvelun differoinnin mahdollisuudet

Asiakassegmenttien hallinta ja palvelun differoinnin mahdollisuudet Tuotantotalouden osasto Logistiikan laitos 20.4.2007 Kandidaatintyö: Asiakassegmenttien hallinta ja palvelun differoinnin mahdollisuudet 0281336 Sonja Mölsä TU3 LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO TEKNISTALOUDELLINEN

Lisätiedot

Kauko-ohjattavat kopterit syntyvät 3D-tekniikalla. Teollisuuden Näytelehden internet -palveluosoitteisto. www.selcast.fi. .teijovi. k.fi. www.zeiss.

Kauko-ohjattavat kopterit syntyvät 3D-tekniikalla. Teollisuuden Näytelehden internet -palveluosoitteisto. www.selcast.fi. .teijovi. k.fi. www.zeiss. Kauko-ohjattavat kopterit syntyvät 3D-tekniikalla Lisätietoja: Puh. 09-8622 0100 www.guehring.fi Futuristiset pikkukopterit löytävät muotonsa Dassault Systèmesin SolidWorks Industrial Design -sovelluksen

Lisätiedot

Ryhmäliikunnan koulutukset

Ryhmäliikunnan koulutukset 5/2011 H 10. vuosikerta H 9e H ISSN 1458-9648 Hwww.kf-lehti.com Kunnon ammattilehti Ketjuttaako? Medical fitness Kuntosali myynnissä Ryhmäliikunnan koulutukset Kf Professional 4/2011 1 Easier than ever.

Lisätiedot

Kulttuuritoimijan. markkinointiopas C.58

Kulttuuritoimijan. markkinointiopas C.58 Kulttuuritoimijan markkinointiopas C.58 2 Kulttuuritoimijan markkinointiopas Julkaisija: Etelä-Pohjanmaan liitto Kannen kuva: Saapasjalkakissa, Anu Lakaniemi. Julkaisu C:58 ISBN 987-951-766-119-5 ISSN

Lisätiedot

Report. Menestystä drupassa Lukuisia uusia konemalleja ja lähes 2000 kauppaa. Web-to-Print Menestymisen avain vai arkun ensimmäinen naula?

Report. Menestystä drupassa Lukuisia uusia konemalleja ja lähes 2000 kauppaa. Web-to-Print Menestymisen avain vai arkun ensimmäinen naula? Graphic Heidelberg Syksy 2012 Report Menestystä drupassa Lukuisia uusia konemalleja ja lähes 2000 kauppaa Web-to-Print Menestymisen avain vai arkun ensimmäinen naula? Innovaatiogalleria Älykkäissä painotuotteissa

Lisätiedot

33 TEKSTI. Insinööritoimisto Easytec Oy Kauppakatu 14 A 27, 40100 Jyväskylä puh. 010 4235 200, www.easytec.fi

33 TEKSTI. Insinööritoimisto Easytec Oy Kauppakatu 14 A 27, 40100 Jyväskylä puh. 010 4235 200, www.easytec.fi maailma Keski-Suomi Tammikuu 1/2012 www.jyvaskyla.fi Katso Jyväskylän kaupungin myytävät ja vuokrattavat toimitilat www-sivultamme www.jyvaskyla.fi/ tilapalvelu/vapaat LUOTETTAVA YHTEISTYÖKUMPPANI ANNA

Lisätiedot

Suomalaisen verkkokaupan pelastaja

Suomalaisen verkkokaupan pelastaja nro 1/2014 ekaupan lehti nro 1 2014 Ajankohtaista asiaa verkkokaupasta. Julkaisija: Klarna Oy Suomalaisen verkkokaupan pelastaja Kristina Metso Verkkoteollisuuden johtoon Finnish Design Shop 10 vuotta

Lisätiedot

Pohjanmaa-Oulu 3/2010. MTT Machine Trading Team Ltd. Ilveskaari 19 A, 01900 Nurmijärvi puh. 0757 560310, faksi 0757 56444 www.mteam.

Pohjanmaa-Oulu 3/2010. MTT Machine Trading Team Ltd. Ilveskaari 19 A, 01900 Nurmijärvi puh. 0757 560310, faksi 0757 56444 www.mteam. Teollisuuslisuus maailma Pohjanmaa-Oulu 3/2010 MTT Machine Trading Team Ltd. Ilveskaari 19 A, 01900 Nurmijärvi puh. 0757 560310, faksi 0757 56444 www.mteam.fi 2 TEOLLISUUSMAAILMA Kumppanuutta ilman säätämistä

Lisätiedot

Tempo LOGISTIIKAN YRITYSLEHTI #2 2014. PostNord Logistics tarjosi meille optimaalisen jakelumallin.

Tempo LOGISTIIKAN YRITYSLEHTI #2 2014. PostNord Logistics tarjosi meille optimaalisen jakelumallin. PostNord Logistics tarjosi meille optimaalisen jakelumallin. Jukka Lehtovuori, Fibox FIBOX Varasto Euroopasta Suomeen TEKNIIKKA Näin toimii varastosimulointi POSTNORD Autamme Ellosta terävöittämään toimintaansa

Lisätiedot

paineilma ja työkalut

paineilma ja työkalut paineilma ja työkalut Oy Atlas Copco Kompressorit Ab:n ja Oy Atlas Copco Tools Ab:n asiakaslehti 2/2008 Maalämmön suosio jatkuvassa kasvussa Atlas Copco vie energiatehokkuuden uudelle tasolle ABB luottaa

Lisätiedot

Keski-Pohjanmaa Maaliskuu 1/2011

Keski-Pohjanmaa Maaliskuu 1/2011 Yritys- maailma Keski-Pohjanmaa Maaliskuu 1/2011 Pyhäjärven kehittämisen kokoava voima ja yhteistyön rakentaja. Tarjoamme tilaa yritys ja osaamiskeskittymälle mm. valtateiden (4 ja 27) risteysalueella.

Lisätiedot

PK-yrityksen CRM-järjestelmän hankinta ja toteutus

PK-yrityksen CRM-järjestelmän hankinta ja toteutus 1 (1) PK-yrityksen CRM-järjestelmän hankinta ja toteutus Business Databases Oy Seppo Lavikka Business DataBases Oy, Tekniikantie 12, 02150 Espoo, puh: (09) 251 731 47, seppo.lavikka@bdb.fi, www.bdb.fi

Lisätiedot

ja Palveluksessasi: Rauno Toikka Yritysvälittäjä, ekonomi, LKV Puh. (03) 3123 0210, Tapani Tauriainen

ja Palveluksessasi: Rauno Toikka Yritysvälittäjä, ekonomi, LKV Puh. (03) 3123 0210, Tapani Tauriainen Tampereen Seudun YRITYSMAAILMA 1 Rakenna turvallisesti ja kustannustehokkaasti. Automaattiset mittaus- ja hälytysjärjestelmät työmaallesi. Lue lisää www.finmeas.com tai tervetuloa InfraExpo-messuille 1.-3.10.2014,

Lisätiedot

HELPPOA NOPEAA TEHOKASTA

HELPPOA NOPEAA TEHOKASTA Yritys- maailma Helsinki Koneikkojen suunnittelu ja valmistus prosessiteollisuuden käyttöön 3/2010 Puh. 02 437 9300 www.steelmaster.fi Helsingin Yritysmaailma-lehden seuraava numero ilmestyy viikolla 48.

Lisätiedot

Joutsenmerkki ja EU-ympäristömerkki. Menestystarinoita Pohjoismaiden pienyhdyskunnista

Joutsenmerkki ja EU-ympäristömerkki. Menestystarinoita Pohjoismaiden pienyhdyskunnista Joutsenmerkki ja EU-ympäristömerkki Menestystarinoita Pohjoismaiden pienyhdyskunnista Joutsenmerkki ja EUympäristömerkki Menestystarinoita Pohjoismaiden pienyhdyskunnista Tuottajien kokemuksia Stefán

Lisätiedot

Noora Sikiö. Asiakastyytyväisyystutkimus VIPstoren edustajille. Opinnäytetyö Kevät 2014 Liiketoiminta ja kulttuuri Liiketalouden koulutusohjelma

Noora Sikiö. Asiakastyytyväisyystutkimus VIPstoren edustajille. Opinnäytetyö Kevät 2014 Liiketoiminta ja kulttuuri Liiketalouden koulutusohjelma Noora Sikiö Asiakastyytyväisyystutkimus VIPstoren edustajille Opinnäytetyö Kevät 2014 Liiketoiminta ja kulttuuri Liiketalouden koulutusohjelma 2 SEINÄJOEN AMMATTIKORKEAKOULU Opinnäytetyön tiivistelmä Koulutusyksikkö:

Lisätiedot

Olemme sijoitusyhtiö, joka luo menestystarinoita omistamalla ja kehittämällä suomalaisia pk-yrityksiä.

Olemme sijoitusyhtiö, joka luo menestystarinoita omistamalla ja kehittämällä suomalaisia pk-yrityksiä. 2012 Vuosikertomus Olemme sijoitusyhtiö, joka luo menestystarinoita omistamalla ja kehittämällä suomalaisia pk-yrityksiä. Aktiivinen enemmistöomistaja, joka ohjaa, kehittää ja kasvattaa Panostaja-yrityksistä

Lisätiedot

Discshop haastaa suomalaiset verkkokaupat

Discshop haastaa suomalaiset verkkokaupat nro 1 2013 Ajankohtaista asiaa verkkokaupasta. Julkaisija; Klarna Oy Discshop haastaa suomalaiset verkkokaupat Haastattelussa Andreas Vestling Maksaminen murroksessa Zalandon menestyksen avaimet ekaupan

Lisätiedot

Asiakkuuksien hallinnan kehittäminen esimerkkiyrityksessä

Asiakkuuksien hallinnan kehittäminen esimerkkiyrityksessä Asiakkuuksien hallinnan kehittäminen esimerkkiyrityksessä Maatraiva, Silja 2011 Laurea Leppävaara Laurea-ammattikorkeakoulu Laurea Leppävaara Asiakkuuksien hallinnan kehittäminen esimerkkiyrityksessä Silja

Lisätiedot

INTERNET-UUTISET. JULKAISIJA: INFO CENTER FINLAND OY, SYKSY 2006 (n:o 3/2006) - JAKELU 62.000 KPL

INTERNET-UUTISET. JULKAISIJA: INFO CENTER FINLAND OY, SYKSY 2006 (n:o 3/2006) - JAKELU 62.000 KPL INTERNET-UUTISET JULKAISIJA: INFO CENTER FINLAND OY, SYKSY 2006 (n:o 3/2006) - JAKELU 62.000 KPL WebInfolla oli 465.621 eri käyttäjää elokuussa WebInfo.fi-hakupalvelun kuukausittainen käyttäjämäärä on

Lisätiedot

Pasilan toimipiste tutuksi: Huippuluokan palvelukyky Helsingissä. Raskone Nopeasti takaisin tielle 1

Pasilan toimipiste tutuksi: Huippuluokan palvelukyky Helsingissä. Raskone Nopeasti takaisin tielle 1 Pasilan toimipiste tutuksi: Huippuluokan palvelukyky Helsingissä Raskone Nopeasti takaisin tielle 1 Sisältö Uutiset Pääkirjoitus 3 Nyt avautui pakuhuolto.fi 5 Pasilan suuri tuntematon 6 Raskone yhteistyöhön

Lisätiedot

TEEMUAHO-KONSERNI JA VISMA

TEEMUAHO-KONSERNI JA VISMA ISMAgazine NRO 1 / 2009 VISMAN ASIAKASLEHTI ONNISTUNUT YHTEENLIITTYMÄ: TEEMUAHO-KONSERNI JA VISMA Esittelyssä kolme Visma-asiakasta Mobiiliratkaisuilla työniloa PÄÄKIRJOITUS SISÄLTÖ AJANKOHTAISTA...3 VISMAservices

Lisätiedot

Tarraserifin tuotteet opastavat uimareita Oulussa S.4. Kalvonäppäimistö säästää tilaa S.2. Kilpiä vuosikymmenten kokemuksella S.7

Tarraserifin tuotteet opastavat uimareita Oulussa S.4. Kalvonäppäimistö säästää tilaa S.2. Kilpiä vuosikymmenten kokemuksella S.7 Tekniseri Groupin asiakaslehti 01/2010 Kalvonäppäimistö säästää tilaa S.2 Kilpiä vuosikymmenten kokemuksella S.7 Tyyliä ja viihtyisyyttä teippauksilla S.4 Räätälöidyt eristeet elektroniikkaan S.7 Tarraserifin

Lisätiedot