Moottoripyörät. jus oy. Voitelutalo

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Moottoripyörät. jus oy. Voitelutalo"

Transkriptio

1 Moottoripyörät jus oy Voitelutalo

2 MIDLAND UUSI ÖLJYMERKKI EUROOPASSA THOMAS BRACK, Oel-Brack AG:n toimitusjohtaja, vastaa koko tuotevalikoiman valmistuksesta. Brackin yli 10 vuoden kokemus Quaker State - tuotteiden valmistuksesta siirtyy nyt Midlandiin. FREDI BRACK, Oel-Brack AG:n tuotantojohtaja, vastaa Midland-voitelutuotteiden valmistuksesta, varastoinnista ja logistiikasta, sekä tuotekehityksestä ja tutkimuksesta. Midland-tuotteiden valmistusta valvovat lisäksi sertifioidut laatujärjestelmät ISO 9001 ja ISO Midland on täysin itsenäinen tuotemerkki ja jo nyt Euroopan johtava voiteluaineiden valmistaja. Midland huolehtii itse koko tuotantoketjusta, johon kuuluu suunnittelu, kehitys, tuotanto, markkinointi, myynti ja jakelu. Toimintamme perinteisiä arvoja ovat olleet läheiset asiakassuhteet, joissa pääpaino on asiakkaan liiketoiminnalla, tarpeilla ja kehityksellä. Tämä tarkoittaa sitä, että Midland haluaa olla etenkin pienille ja keskisuurille yrityksille menestystä tuova kumppani.

3 MIDLAND UUSI ÖLJYMERKKI SUOMESSA Juha Salomaa, on henkilö Jus Oy:n takana. Hän vastaa kaikesta Jus Oy:öön liittyvästä toiminnasta. Koko toiminnan perusajatus on, että asiakkaan on voitava luottaa siihen, että Jus Oy huolehtii asiakkaan voitelutarpeista aina tehokkaasti ja kokonaistaloudellisesti niin, että asiakkaan omat näkökohdat tulevat huomioonotetuksi. Palvelun on pelattava joustavasti ja tehokkaasti. Anne Salomaa, vastaa Midland-voitelutuotteiden laskutuksesta ja toimistotöistä. Tulot ja menot pysyvät tasapainossa täsmä llisen paperityön ansiosta. Täsmällinen toiminta on tärkeänä osana toimivaa laatukokonaisuutta Esa Suominen, vastaa internet- ja atk-asioista. Lisäksi hänellä on oma suodatinpalvelutoiminta raskaalle urakointisektorille.

4

5 TAUSTA Tarve saada itsenäinen eurooppalainen tuotemerkki muodostui äkkiä suureksi, kun monikansallinen Shell osti Pennzoil-Quaker Staten vuonna Sveitsiläinen Oel-Brack AG aloitti voiteluaineiden valmistuksen ja myynnin jo vuonna Oel-Brack on valmistanut Quaker State -tuotteita lisenssillä Euroopan markkinoille yli kymmenen vuotta ja jakanut Quaker State - tuotteita Sveitsissä yli 60 vuotta. Askel ei ollut enää pitkä sellaisen itsenäisen tuotemerkin luomiseen, jolla on yhtä monipuolinen valikoima yhtä laadukkaita tuotteita. Lanseeraus aloitettiin Euroopassa vuonna Vuosien 2003 ja 2004 vaihteessa Midland-tuotteet tuotiin myös Pohjoismaiden markkinoille. Samalla Oel-Brack lopetti Quaker State -tuotteiden valmistuksen Euroopassa. LIIKETOIMINTA-ALUEET Midland on jaettu kolmeen liiketoiminta- ja tuotealueeseen: Henkilöautot, Moottoripyörät, veneet ja moottorikelkat sekä Raskaat ajoneuvot ja teollisuus. Katso lisätietoja seuraavilta sivuilta. TUOTE- JA PALVELUVALIKOIMA Midland tarjoaa laadukkaiden voiteluaineiden ja palveluiden monipuolisen yhdistelmän ympäristötoiminnan, logistiikan, rahoituksen ja markkinoinnin alalla. VISIO Midland haluaa olla korjaamojen ja jälleenmyyjien voimakas ja itsenäinen liikekumppani ja suosittu tuotteiden toimittaja, joka esittää kannattavia ehdotuksia yritysten liiketoiminnan parantamiseksi. LIIKETOIMINTA-AJATUS Midland parantaa korjaamoiden ja jälleenmyyjien asiakasuskollisuutta ja kannattavuutta tarjoamalla lisäarvoa tuotteillaan ja palveluillaan. TAVOITE Midlandin perustajat ja myyjät ovat yksityisyrittäjiä, joilla on pienyrittäjätausta. Tavoitteemme on parantaa yritysten voittoa tekemällä parannusehdotuksia ja tarjoamalla lisäarvoa. Lisäksi annamme henkilökohtaista palvelua asiakkaiden tarpeiden mukaan.

6 Bewegt die Schweiz.

7 MOOTTORIPYÖRÄT VENEET JA MOOTTORIKELKAT Midlandilla on monipuolinen moottoripyörille soveltuva tuotevalikoima: Yksiasteisia- ja moniasteöljyjä nelitahti- ja kaksitahtimoottoreihin, täyssynteettisiä erikoisöljyjä, etuhaarukkaöljyjä ja ketjuöljyjä. Veneiden ulkolaitamoottoreihin Midland on kehittänyt biologisesti hajoavan täyssynteettisen TC- W3-kaksitahtiöljyn. Moottoripyörien nelitahtimoottoreihin on saatavana täyssynteettisiä öljyjä ja mineraaliöljyjä eri viskositeeteilla sisältäen märkäkytkimien vaatimat momentinmuunninlisäaineet. Erityisen kovien voitelukalvomuodostusominaisuuksiensa ansiosta ne soveltuvat myös vaihteisto- ja ensiövetokäyttöihin, joten välttämättömien öljylaatujen määrä vähenee. Korkeilla kierroksilla toimivien ja ilmajäähdytteisten kaksitahtisten moottorikelkkojen, mopojen ja skootterien asettamia kovia vaatimuksia varten suosittelemme osasynteettistä nk. low smoke - öljyä tai täyssynteettistä moottoriöljyä.

8 Bewegt die Schweiz.

9 Midland Öljykirje! Arvoisa motoristi! Varaa itsellesi pari minuuttia aikaa ja lue läpi, mitä minulla on sinulle kerrottavana, sillä uskon tämän kiinnostavan sinua. Maaliskuiset terveiset täältä Kalannista sinne jonnekin! Täällä tapahtuu moottoripyöräalan kannalta mielenkiintoisia asioita, ja haluan tiedottaa siitä juuri sinulle mahdollisen uuden kumppanuuden toivossa välillämme! Vaikka elämme vielä talvisissa olosuhteissa, minulla on taas pitkästä aikaa omakohtainen tarve odottaa kevättä ja pyöräilykelien alkamista. Moottoripyöräilyä olen harrastanut koko ikäni, ja yleensä sanotaan, että vanhalle ei ns. kevätkuumetta pitäisi kovin helpolla tulla, niin siitä huolimatta kuitenkin odotan innolla pääsyä baanalle. Vaihdoin vanhan pyöräni uuteen ja uudentyyppiseen, joten innolla odottelen tyylinvaihdon tuomia uusia raikkaita tunnelmia rakkaaseen harrastukseen. Monta vuotta olen touhunnut sporttien kanssa ja ajellut riskirajoilla ajatellen korttia ja henkeä. Nyt päätin, että koska olen tähän asti varjeltunut suuremmilta vahingoilta, on annettava mahdollisuus itselle omaksua tältä lajilta vielä jotain uutta. Niinpä olen siis nyt enskamies. Jus Oy on alunperin insinööritoimisto, mutta sittemmin toiminut raskaan urakoinnin parissa vuosikymmenen verran ja viimeiset seitsemän vuotta se on myös toiminut voiteluaineiden myynnissä. Olemme keskittyneet lähes pelkästään raskaan sarjan urakoitsijoihin ja kuljetusalalle tähän asti. Toki henkilöautoöljyt ja moottoripyöräöljyt, sekä varsinkin moottoriurheiluvoiteluaineet ovat liittyneet osana toimintaamme koko ajan, sillä urakoitsija-asiakkaamme ovat mm. aktiivisia moottoripyöräilijöitä. Viimeiset kaksi vuotta olemme itse toimineet myös voiteluaineiden maahantuojana. Tämä aika on ollut uskomattoman työntäyteistä aikaa verrattuna aiempaan tilanteeseen, jolloin vain edustimme ja myimme öljyjä. On pitänyt järjestellä asiat tullin kanssa, hommata logistiikat, laatia esitteitä ja käyttöturvatiedotteita, huolehtia teknisestä palvelusta, murehtia luottotappioita, rakentaa toimiva varasto jne. Nyt alkavat kaikki taustatekijät olla kohdallaan, jotta voimme tehokkaasti ja häiriöttömästi palvella jälleenmyyjiämme ja asiakkaitamme Midland laatuvoiteluaineiden kanssa. MIDLAND & QUAKER STATE Edustamamme brandit ovat perinteinen ja maailmalla erittäin kuuluisa ja huippulaadustaan tunnettu amerikkalainen Quaker State, sekä uusi Sveitsiläinen vuonna 2003 syntynyt Midland. Midlandin taustalla on yritys nimeltä Oel-Brack AG. Oel-Brack on noin 100 vuotias perheyritys, joka on tuonut Quaker State öljyjä amerikasta vuodesta 1938 lähtien. Viimeiset n. 12 vuotta Oel-Brack AG on valmistanut lisenssillä Quakereita euroopan markkinoille. Juuri näistä tuotteista meillä on siis lähes kahden vuoden kokemus ja voin sanoa, että laatu on huippua ja tuotteet myyvät ensimmäisten kokeilujen jälkeen aina itsensä, joten varsinaisesti myyjä joutuu töihin vain ensimmäisellä kerralla, kun on päästävä sen hintakynnyksen yli.

10 Midland-brandi syntyi, kun Shell Quaker State-Pennzoil-konsernin uutena omistajana (vuonna 2003) halusi siirtää eurooppalaisen Quaker State tuotannon omiin tuotantolaitoksiinsa Hollantiin. Oel-Brack päätti luoda oman uuden tuotemerkin nimeltään Midlland. Midland tuotteet ovat käytännössä yhteneviä tuotteita aiempien Quaker State tuotteiden kanssa, mutta siis pakkausten väri ja logot ovat vaihtuneet uudennäköisiksi. JAKELU / JÄLLEENMYYNTI Olemme tällä hetkellä tilanteessa, jossa meillä ja päämiehellämme Sveitsissä on halua ja tarvetta aloittaa voiteluainekauppa uudella alalla, eli moottoripyörät, mönkijät, skootterit, perämoottorit, ja kaksipyöräisten parissa tapahtuva moottoriurheilu. Pyrimme luomaan Suomeen toimivan jakeluverkoston, jossa alueellisesti Midlandin mp-tuotteista vastaisi aina joku sopiva alalla toimiva yhteistyökumppani. TAKUU Midland-öljyihin liittyy todella mielenkiintoinen takuujärjestelmä, joka on jo käytössä henkilöautoissa Ruotsissa. Siitä lisätietoa voit kätevästi lukea meidän kotisivuiltamme osoitteessa: /takuut. Tämä sama takuu on luvassa nyt myös moottoripyöriin täällä suomessa. Ehdot eivät ole vielä selvillä, mutta keskustelut päämiehemme kanssa tukevat ajatusta ottaa kyseinen takuu käyttöön esim keväällä, kun olemme saaneet moottoripyöräalan tuotteista kentälle hyviä kokemuksia ja hieman volyymia tuoteryhmän myynnille. Takuu on voimaan astuessaan merkittävä kokonaisvaltainen palveluargumentti asiakaspalveluun mp-alan yritykselle, joka siis takuusopimuksella voi varmistaa asiakkaiden paluun huoltoihin uudelleen ja uudelleen. Lisäksi takuu säilyy voimassa ajoneuvon vaihtaessa omistajaa, kunhan uusi omistaja tekee jatkosopimuksen takuulle ja huolehtii takuun ehdoista. Autoissa oleva takuu ei maksa varsinaisesti asiakkaalle mitään ja se on voimassa 10 vuotta tai km. TUOTTEET Midland moottoripyöräalan tuoteohjelma kattaa lähes kaikki mahdolliset kuviteltavissa olevat mptuotteet, jotka sopivat käytettäväksi pienimmistä suurimpiin koneisiin työssä, urheilussa ja vapaa-aikana. SÄÄSTÖT Voiteluöljyn valmistusfilosofioita on luultavasti yhtä monia, kuin itse öljyjäkin on olemassa. Jonkun mielestä öljy on vain ÖLJYÄ, eikä siinä ole muuta mielenkiintoista kuin kilohinta, jolla sitä saa. Kaikki muu höpinä öljykalvoista ja varmuuskertoimista on turhaa höpinää. Näin ainakin on tilanne valitettavan usein koneurakoitsijoiden parissa, jotka siis parhaiten tunnemme. Sitten keskikastissa ovat suurten valmistajien ns. standardiöljyt, jotka tekevät sen minkä lupaavatkin ja selviytyvät normaaleissa voitelutilanteissa aina jotenkin kuiville, eikä voitelun laatu nouse merkittäväksi kysymykseksi missään vaiheessa. Leijonanosa kaikista voitelutapauksista ratkaistaan näillä keskitason ratkaisuilla. Jus Oy Puh: Fax: Pankkiyhteys: ALV rek. Kaupparek. Nisintanhua Handelsbanken Ly-tunnus jus@jus.fi Kalanti

11 Kolmatta aluetta voitelufilosofioissa edustavat lujimmista mahdollisista perusöljyistä ja laadukkaimmista lisäainepaketeista rakennetut tuotteet, joita ei koskaan pystytä tuottamaan yhtä halvalla, kuin halpoja öljyjä, mutta jotka häikäisevät sitten laadullaan, kun sattuu esim. ns. rajavoitelutapauksia. Asiakkaan kannalta tärkeämpää, kuin mahdollisimman edullinen öljyn kilohinta, on laadukas voitelu joka toimii ylimääräisenä vakuutuksena silloin, kun jotain menee vikaan. Öljyn hinta ei kuitenkaan näyttele mitään osuutta kokonaisuudessa, jossa otetaan huomioon koko harrastuksen hinta. Kun huomioidaan hankintapääomat, ajovarusteet, vakuutukset, polttoaineet, huollot, yms. ei öljyn ostamiseen vuodessa käytetä kuin olemattoman pieni marginaalinen summa rahaa. Lisäksi laadukkaan öljyn käytöllä saavutetaan usein välitön säästökin. Näitä säästöjä ovat mm. parantunut teho ja polttoaineen kulutuksen pieneneminen, komponenttien kulumisen hidastuminen, alemmat lämmöt, kovemmat paineet, pienemmät mekaaniset äänet, kytkimen toiminnan tehostuminen ja keveneminen, jne. LOPUKSI Haluatko tarjota omalle koneellesi parhaan mahdollisen suojan, jotta se säilyisi mahdollisimman uudenveroisena ja tarjoaisi riskitöntä ja tehokasta suorituskykyä sinulle. Midland-voitelutuote koneessasi takaa sinulle positiivisia kokemuksia tavalla tai toisella. Ne kokemukset toimivat miellyttävänä osana jokapäiväistä työtäsi tai lisäävät harrastuksesi suomaa nautintoa. Ole sinäkin mukana laatutietoisessa tiimissämme, jolle voiteluasiat eivät ole vain yhdentekevä juttu. Motto: elämme asiakkaan rahoilla kohdelkaamme niitä kuin omiamme Kalannissa Juha Salomaa Jus Oy Jus Oy Puh: Fax: Pankkiyhteys: ALV rek. Kaupparek. Nisintanhua Handelsbanken Ly-tunnus Kalanti

12 Bewegt die Schweiz. jus oy Voitelutalo

PITKÄ KOKEMUS UUSIA AJATUKSIA

PITKÄ KOKEMUS UUSIA AJATUKSIA PITKÄ KOKEMUS UUSIA AJATUKSIA SF MIDLAND UUSI ÖLJYMERKKI EUROOPASSA THOMAS BRACK, Oel-Brack AG:n toimitusjohtaja, vastaa koko tuotevalikoiman valmistuksesta. Brackin yli 10 vuoden kokemus Quaker State

Lisätiedot

FinnTec. Metalli- ja konepaja-alan suurtapahtuma. Messuvieraskyselyn yhteenveto

FinnTec. Metalli- ja konepaja-alan suurtapahtuma. Messuvieraskyselyn yhteenveto FinnTec Metalli- ja konepaja-alan suurtapahtuma Messuvieraskyselyn yhteenveto Metalli- ja konepajateollisuuden toimialakohtainen tutkimus FinnTec-messujen jälkeen toteutettiin toimialan arvostuksista ja

Lisätiedot

ASIAKASLUPAUKSEMME HELSINKI

ASIAKASLUPAUKSEMME HELSINKI ASIAKASLUPAUKSEMME HELSINKI 02 ASIAKKAAMME PARAS KUMPPANI Meillä Swagelok Helsingissä on tavoitteena aina tyytyväinen asiakas. Haluamme tehdä joka päivä parhaamme asiakkaidemme eteen. Asiakaspalvelu Tarjoamme

Lisätiedot

Omaisuuteni on minulle kallis!

Omaisuuteni on minulle kallis! Omaisuuteni on minulle kallis! Pysäytä varas Skandinavian kattavimmalla varkausturvamerkinnällä! Mönkijä-, moottorikelkka- ja vesijettivarkaudet ovat kasvava ongelma koko Pohjolassa. Vuosittain varastetaan

Lisätiedot

OSA 5: MARKKINOINNIN KILPAILUKEINOT

OSA 5: MARKKINOINNIN KILPAILUKEINOT OSA 5: MARKKINOINNIN KILPAILUKEINOT Markkinointi on Asiakaslähtöistä ajattelu Tuote-, hinta-, jakelutie- ja viestintäratkaisujen tekemistä ja toimenpiteiden toteuttamista mahdollisimman hyvän taloudellisen

Lisätiedot

Synteettiset Mobil-teollisuusvoiteluaineet. Suunniteltua suorituskykyä

Synteettiset Mobil-teollisuusvoiteluaineet. Suunniteltua suorituskykyä Synteettiset Mobil-teollisuusvoiteluaineet Suunniteltua suorituskykyä Erinomainen voiteluratkaisu takaa sujuvan toiminnan... Johtavaa teknologiaa Synteettiset Mobil-voiteluaineet - suunniteltua suorituskykyä

Lisätiedot

SALON RAUTA OY. Yritys valmistaa metallisia portaita ja portteja sekä ruostumattomasta teräksestä mm. postilaatikoita.

SALON RAUTA OY. Yritys valmistaa metallisia portaita ja portteja sekä ruostumattomasta teräksestä mm. postilaatikoita. SALON RAUTA OY Salon Rauta Oy:n perustivat 1.9.1998 Antti ja Timo Salo. Antti Salo toimii yrityksessä toimitusjohtajana sekä talousjohtajana ja Timo Salo hallituksen puheenjohtajana sekä myyntijohtajana.

Lisätiedot

www.ruukki.fi/flex RUOSTUMATONTA TERÄSTÄ

www.ruukki.fi/flex RUOSTUMATONTA TERÄSTÄ www.ruukki.fi/flex RUOSTUMATONTA TERÄSTÄ JA ALUMIINIA TOIVEIDESI MUKAAN Ruukki FLEX Ruostumaton teräs ja alumiini juuri sinun mittojesi mukaan Ajattele ratkaisua, jossa saat yhden kontaktin palveluna juuri

Lisätiedot

Johtoryhmä. Toimitusjohtaja Pekka Laitinen. Myyntijohtaja Mikael Winqvist. Hallintopäällikkö Tapio Kuitunen. Vt. palvelujohtaja Juho Vartiainen

Johtoryhmä. Toimitusjohtaja Pekka Laitinen. Myyntijohtaja Mikael Winqvist. Hallintopäällikkö Tapio Kuitunen. Vt. palvelujohtaja Juho Vartiainen Pähkinänkuoressa Signal Partners on vuonna 2010 perustettu suomalaisessa omistuksessa oleva yritys. Toimimme pääasiallisesti Pohjoismaissa ja palvelemme kansainvälisesti toimivien asiakkaidemme koko organisaatiota

Lisätiedot

Meidän visiomme......sinun tulevaisuutesi

Meidän visiomme......sinun tulevaisuutesi Meidän visiomme... Asiakkaittemme akunvaihdon helpottaminen...sinun tulevaisuutesi Uusia asiakkaita, lisää kannattavuutta ja kehitystä markkinoiden tahdissa Synergy Battery Replacement Programme The Battery

Lisätiedot

Sähköisen kaupan ja ns. hybridikaupan mahdollisuudet huonekalualalla

Sähköisen kaupan ja ns. hybridikaupan mahdollisuudet huonekalualalla Sähköisen kaupan ja ns. hybridikaupan mahdollisuudet huonekalualalla Krista Paloheimo, Smiigo Oy Lahdessa 13.11.2013 2 Vain osa nykytoimijoista selviää kaupan murroksesta VALMISTAJAT VÄHITTÄISKAUPPA VOITTAJAT

Lisätiedot

Tailor-made Transportation Solutions FIN

Tailor-made Transportation Solutions FIN Tailor-made Transportation Solutions FIN Tailor-made Transportation Solutions Tyllis Oy Ab on erikoistunut suunnittelemaan ja valmistamaan räätälöityjä rakenneratkaisuja kuljetusalalle. Yritys suunnittelee

Lisätiedot

Ohutlevy- ja jousiosaamista proto tyypistä volyymi tuotantoon OHUTLEVY- JA JOUSITUOTEKUMPPANISI

Ohutlevy- ja jousiosaamista proto tyypistä volyymi tuotantoon OHUTLEVY- JA JOUSITUOTEKUMPPANISI PARTNERSHIP POWER Ohutlevy- ja jousiosaamista proto tyypistä volyymi tuotantoon Meconet on johtava jousi-, meisto- ja syvävetotuotteiden valmistaja. Tarjoamme asiakkaillemme ylivoimaisen palveluketjun

Lisätiedot

Ohjattua suorituskykyä.

Ohjattua suorituskykyä. Ohjattua suorituskykyä. Yhdyskuntatekniset ajoneuvot Toimiala Rakennuskoneet Maa- ja metsätalouskoneet Kuljetus ja logistiikka Suorituskykyä. Kaikkien komponentien täydellisen integroinnin ansiosta saavutetaan

Lisätiedot

Modul-System kaluste-ehdotelmat Iveco. Daily. www.modul-system.fi

Modul-System kaluste-ehdotelmat Iveco. Daily. www.modul-system.fi Modul-System kaluste-ehdotelmat Iveco Daily www.modul-system.fi Modul-System Modul-Systemin asiakkaana voit luottaa tekemääsi päätökseen. Meillä on yli 40 vuoden kokemus alalta, ja olemme työstäneet turvallisuuskonseptiamme

Lisätiedot

RENKAAT - SISÄRENKAAT - LEVYPYÖRÄT - PYÖRÄT - AKSELIT

RENKAAT - SISÄRENKAAT - LEVYPYÖRÄT - PYÖRÄT - AKSELIT Tuoteluettelo / 2014 RENKAAT - SISÄRENKAAT - LEVYPYÖRÄT - PYÖRÄT - AKSELIT Maatalous Teollisuus & materiaalin käsittely Ympäristönhoito Kevytperävaunut Muut laitteet THE SKY IS NOT THE LIMIT STARCO FINLAND

Lisätiedot

Merkittävin uutuustuotteemme sitten Aspen 2 -tuotteen. ONE FOR ALL.

Merkittävin uutuustuotteemme sitten Aspen 2 -tuotteen. ONE FOR ALL. ONE FOR ALL. suorituskyky voitelu Erittäin puhdas moottori Kaikille merkeille Merkittävin uutuustuotteemme sitten -tuotteen. Aspen alkylaattibensiiniä alettiin kehittää Ruotsissa 198-luvulla. Volvon polttoaineasiantuntija

Lisätiedot

Modul-System kaluste-ehdotelmat Peugeot. Partner, Expert & Boxer. www.modul-system.fi

Modul-System kaluste-ehdotelmat Peugeot. Partner, Expert & Boxer. www.modul-system.fi Modul-System kaluste-ehdotelmat Peugeot Partner, Expert & Boxer www.modul-system.fi Modul-System Modul-Systemin asiakkaana voit luottaa tekemääsi päätökseen. Meillä on yli 40 vuoden kokemus alalta, ja

Lisätiedot

Ammattilaisen valinta on Shell Helix Ultra *

Ammattilaisen valinta on Shell Helix Ultra * Ammattilaisen valinta on Shell Helix Ultra * Shell Lubricants Macro Distributor Jungent Finland Oy Nuijamiestentie 5 B00400 Helsinki, Suomi Puh. +358 40 5668850 myynti@jungent.fi shell.jungent.fi www.shell.com/pureplus

Lisätiedot

Nautintoja juhlahetkiin ja lahjaksi

Nautintoja juhlahetkiin ja lahjaksi Nautintoja juhlahetkiin ja lahjaksi Suomalaista käsintehtyä suklaata Suomalaista käsintehtyä suklaata Tarjoiluun ja liikelahjaksi K Tuoretta suklaata herkutteluhetkiin Kultasuklaan herkullisen tuoreet

Lisätiedot

apollo ajanvaraus- ja asiakashallintajärjestelmä GOLD M A R K E T

apollo ajanvaraus- ja asiakashallintajärjestelmä GOLD M A R K E T GOLD ajanvaraukseen, asiakashallintaan ja markkinointiin. Dynaaminen Helppokäyttöinen Vaivattomasti ylläpidettävä Edullinen on ratkaisu Online-ajanvarauksella lisäetua palveluun MARKET:ssa asiakkaasi saavat

Lisätiedot

Klippanin kätevä suomalainen turvaistuin kaiken ikäisille lapsille

Klippanin kätevä suomalainen turvaistuin kaiken ikäisille lapsille Lehdistötiedote 18.11.2011 Klippanin kätevä suomalainen turvaistuin kaiken ikäisille lapsille Klippanin uusi lasten turvaistuin Triofix on markkinoiden monipuolisin: pienin säädöin se muuntuu sopivaksi

Lisätiedot

100 % Käyttöaste. Uusi Gold Huoltosopimus.

100 % Käyttöaste. Uusi Gold Huoltosopimus. 100 % Käyttöaste. Uusi Gold Huoltosopimus. Aina askeleen edellä. Uusi Huoltosuunnitelma Ajoneuvon tietoliikenneyksikön ansiosta voimme ennakoidusti suunnitella korjaamokäyntisi ennen ajon keskeytymistä.

Lisätiedot

Mediafakta 2012 11/2012

Mediafakta 2012 11/2012 Mediafakta 2012 11/2012 Levikki ja lukijamäärä Koneviestin levikki on 32 266 kpl LT 2011 / Levikintarkastus Oy Koneviestillä on 193 000 lukijaa KMT Lukija S2011/K2012 2 Yleistä tilaajista Yrittäjiä 69

Lisätiedot

BRANDS. Vahvista BRÄNDIÄ

BRANDS. Vahvista BRÄNDIÄ BRANDS Lisää myyntiä Vahvista BRÄNDIÄ VIESTINTÄ myymälässä MIKSI SE ON TÄRKEÄÄ? Hyödyntämällä näitä tietoja voit lisätä myyntiä melkoisesti Haluatko lisätä myyntiä? Viesti enemmän Haluatko kasvattaa MARKKINAOSUUTTASI?

Lisätiedot

Täydellinen lahja onnitteluun, muistamiseen ja palkitsemiseen! Vahvista suhteitasi Joyful -joululahjakortilla! www.joyful.fi

Täydellinen lahja onnitteluun, muistamiseen ja palkitsemiseen! Vahvista suhteitasi Joyful -joululahjakortilla! www.joyful.fi Täydellinen lahja onnitteluun, muistamiseen ja palkitsemiseen! Vahvista suhteitasi Joyful -joululahjakortilla! www.joyful.fi 2 Lahjakortti joka antaa moninkertaisen elämyksen! Joyful -lahjakortti on helppo

Lisätiedot

The Warm Societyn ainutlaatuinen lämmitysratkaisujen valikoima takaa miellyttävät asuin- ja työskentelyolot. Ratkaisujemme laaja kirjo muodokkaita ja

The Warm Societyn ainutlaatuinen lämmitysratkaisujen valikoima takaa miellyttävät asuin- ja työskentelyolot. Ratkaisujemme laaja kirjo muodokkaita ja Inspiraatio The Warm Societyn ainutlaatuinen lämmitysratkaisujen valikoima takaa miellyttävät asuin- ja työskentelyolot. Ratkaisujemme laaja kirjo muodokkaita ja värikkäitä lämmittimiä mahdollistaa oman

Lisätiedot

Optim erikoisluja teräs. Nostureiden uusi sukupolvi - teoriasta käytäntöön. www.ruukki.fi

Optim erikoisluja teräs. Nostureiden uusi sukupolvi - teoriasta käytäntöön. www.ruukki.fi Optim erikoisluja teräs Nostureiden uusi sukupolvi - teoriasta käytäntöön www.ruukki.fi Paremmin, korkeammalle Nosturivalmistuksessa suunnittelupöydän ja edistyksellisen lopputuotteen välinen kuilu kapenee

Lisätiedot

Packaging solutions close to you

Packaging solutions close to you Packaging solutions close to you SISÄLLYS TIETOA STENQVISTISTÄ sivu 04 LAATU sivu 06 YMPÄRISTÖ sivu 08 TUOTANTO sivu 10 TUOTTEET VÄHITTÄISKAUPALLE sivu 12 TUOTTEET TEOLLISUUDELLE sivu 13 MITÄ STENQVIST

Lisätiedot

Sisilisko Sähköskootterit

Sisilisko Sähköskootterit Sisilisko Sähköskootterit P u h t a a s t i s ä h k ö i n e n a j o n a u t i n t o. Ekologinen. CO2-päästöt 0 g / 100 km. Ei päästöjä. Ei melua. Ei katkua. Edullinen. Lataus tavallisesta pistorasiasta.

Lisätiedot

Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön. Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv)

Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön. Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv) Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv) Kaikki mahdollisuudet, täysi vastuu Atlas Copco tarjoaa juuri asiakkaan liiketoimintaan sopivat

Lisätiedot

Suptek Pumppusi asiantuntija

Suptek Pumppusi asiantuntija 1 Suptek Pumppusi asiantuntija Suptek Oy on teollisuuden pumppujen asiantuntija. Huoltomme pitää laitteesi kunnossa ja prosessisi pyörimässä. Myynniltämme saat nykyisen tai tulevien tarpeidesi mukaisen

Lisätiedot

22.09.11 1 IIVARI MONONEN OY. Yritysoston kautta kansainvälistä kasvua Ari Mononen 22.9.2011

22.09.11 1 IIVARI MONONEN OY. Yritysoston kautta kansainvälistä kasvua Ari Mononen 22.9.2011 22.09.11 1 IIVARI MONONEN OY Yritysoston kautta kansainvälistä kasvua Ari Mononen 22.9.2011 22.04.09 2 LIIKEIDEA Iivari Mononen -konserni valmistaa ja myy infrastruktuurin rakentamisessa tarvittavia korkean

Lisätiedot

Ravintolatekstiilipalvelut. Tarjoile laadukas kokemus asiakkaalle

Ravintolatekstiilipalvelut. Tarjoile laadukas kokemus asiakkaalle Ravintolatekstiilipalvelut Tarjoile laadukas kokemus asiakkaalle Tekstiilipalvelujen vahva ja osaava ammattilainen Lindström on suomalainen perheyritys, joka perustettiin jo vuonna 1848. Jatkuvan ja pitkäjänteisen

Lisätiedot

Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi PARASTA LAATUA AMMATTILAISILLE

Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi PARASTA LAATUA AMMATTILAISILLE Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi PARASTA LAATUA AMMATTILAISILLE TIIMIMME PALVELEE SINUA KOKONAISVALTAISESTI Stancon Oy on vuodesta 1994 toiminut yritys, joka

Lisätiedot

Teollisuuskemikaalit ja -muovit asiakaslähtöisesti

Teollisuuskemikaalit ja -muovit asiakaslähtöisesti Teollisuuskemikaalit ja -muovit asiakaslähtöisesti Laatua, asiakaslähtöisyyttä ja suuria volyymeja Suomen Unipol Oy on vuonna 1979 perustettu suomalaisyritys. Tarjoamme mm. Suomen, Skandinavian, Baltian

Lisätiedot

Elektroninen ohjaus helposti

Elektroninen ohjaus helposti Elektroninen ohjaus helposti Koneiden vankka ja yksinkertainen ohjaus älykkään elektroniikan avulla IQAN-TOC2 oikotie tulevaisuuteen Helppo määritellä Helppo asentaa Helppo säätää Helppo diagnosoida Vankka

Lisätiedot

Canon Essential Business Builder Program. Avain yrityksesi menestykseen

Canon Essential Business Builder Program. Avain yrityksesi menestykseen Canon Essential Business Builder Program Avain yrityksesi menestykseen Essential Business Builder Program: esittely Painotoimintaan liittyy monenlaisia haasteita, ja toiminnan kasvattaminen on usein vaikeaa.

Lisätiedot

TRAILCONT - miehittämätön raskaan ajoneuvokaluston varaosamyymälä

TRAILCONT - miehittämätön raskaan ajoneuvokaluston varaosamyymälä TRAILCONT - miehittämätön raskaan ajoneuvokaluston varaosamyymälä Logistiikkapäällikkö Markku Hirvonen BPW Kraatz Oy TRAILCONT - miehittämätön raskaan ajoneuvokaluston varaosamyymälä Sisältö: Yritysesittelyt

Lisätiedot

Ajatuksia hinnoittelusta. Hinta on silloin oikea, kun asiakas itkee ja ostaa, mutta ostaa kuitenkin.

Ajatuksia hinnoittelusta. Hinta on silloin oikea, kun asiakas itkee ja ostaa, mutta ostaa kuitenkin. Ajatuksia hinnoittelusta Hinta on silloin oikea, kun asiakas itkee ja ostaa, mutta ostaa kuitenkin. Hinnoittelu Yritystoiminnan tavoitteena on aina kannattava liiketoiminta ja asiakastyytyväisyys. Hinta

Lisätiedot

HOMAG: Me olemme enemmän kuin osiemme summa

HOMAG: Me olemme enemmän kuin osiemme summa Sivu: 1/8 Maaliskuu 2017 YKSI YRITYS YKSI BRÄNDI HOMAG: Me olemme enemmän kuin osiemme summa Jokaisen yrityksen, joka haluaa menestyä nykypäivän taloudessa, on seurattava markkinoita, kuunneltava asiakasta

Lisätiedot

Asiakaskeskeisyys, joustavuus ja luotettavuus ovat yrityksellemme tärkeitä arvoja. Toimintatapamme perustuu rehellisyyteen ja avoimuuteen.

Asiakaskeskeisyys, joustavuus ja luotettavuus ovat yrityksellemme tärkeitä arvoja. Toimintatapamme perustuu rehellisyyteen ja avoimuuteen. Asiakaskeskeisyys, joustavuus ja luotettavuus ovat yrityksellemme tärkeitä arvoja. Toimintatapamme perustuu rehellisyyteen ja avoimuuteen. Stairon Oy on isojen, vaativien ja ruostumattomien ohutlevytuotteiden

Lisätiedot

Kasvuun ohjaavat neuvontapalvelut. Deloitten menetelmä kasvun tukemiseksi. KHT Antti Ollikainen

Kasvuun ohjaavat neuvontapalvelut. Deloitten menetelmä kasvun tukemiseksi. KHT Antti Ollikainen Kasvuun ohjaavat neuvontapalvelut Deloitten menetelmä kasvun tukemiseksi KHT Antti Ollikainen 23.9.2010 Johdanto: miksi yrityksen pitäisi kasvaa? Suuremmalla yrityksellä on helpompaa esimerkiksi näistä

Lisätiedot

MENESTY FRIENDTEX MYYJÄNÄ

MENESTY FRIENDTEX MYYJÄNÄ FI MENESTY FRIENDTEX MYYJÄNÄ FRIENDTEX- MYYJÄNÄ SINULLA ON MAHDOLLISUUS MENESTYÄ Friendtex-myyjänä voit itse valita sinulle sopivan myyntimuodon. Tutustu Friendtex- myyjän sopimusehtoihin, niin huomaat,

Lisätiedot

DHL KULJETUSVAKUUTUS OTA RENNOSTI. OLET HYVISSÄ KÄSISSÄ.

DHL KULJETUSVAKUUTUS OTA RENNOSTI. OLET HYVISSÄ KÄSISSÄ. DHL KULJETUSVAKUUTUS OTA RENNOSTI. OLET HYVISSÄ KÄSISSÄ. OLETKO SUOJAUTUNUT KATTAVASTI? Rahdinkuljettajilla on rajoitettu vastuu tuotteiden katoamisesta tai vahingoittumisesta kansainvälisiä kuljetuksia

Lisätiedot

Mietitkö uuden koneen hankkimista? Seuraavat 60 sekuntia voivat säästää Sinulta pitkän pennin

Mietitkö uuden koneen hankkimista? Seuraavat 60 sekuntia voivat säästää Sinulta pitkän pennin Mietitkö uuden koneen hankkimista? Seuraavat 60 sekuntia voivat säästää Sinulta pitkän pennin Alusta alkaen oikein Viisaat päätökset, hyvät tulokset Alusta alkaen järkevästi ja huolellisesti harkittu työstökoneinvestointi

Lisätiedot

Yhtiökokous 19.4.2011

Yhtiökokous 19.4.2011 Yhtiökokous 19.4.2011 Toimitusjohtajan katsaus Visio Marimekko on maailman arvostetuin kuviosuunnittelija ja yksi kiehtovimmista designbrändeistä. Strategian kulmakivet 1-12/2010 8.2.2011 Marimekon kangaspainon

Lisätiedot

MILGEAR SUOMEN ERIKOISVARUSTE OY. Petri Kostama. Pk-yrityksen haasteita ja ratkaisuja

MILGEAR SUOMEN ERIKOISVARUSTE OY. Petri Kostama. Pk-yrityksen haasteita ja ratkaisuja MILGEAR SUOMEN ERIKOISVARUSTE OY Petri Kostama Pk-yrityksen haasteita ja ratkaisuja Suomen Erikoisvaruste Oy perustettu keväällä 2006 firma syntyi harrastuksien kautta tuotteet tuttuja nettikaupat, kivijalkamyymälä

Lisätiedot

K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A

K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A Puhelin (03) 780 2363 SIVU 2 l KÄSIHYGIENIA www.solmaster.fi Kestävän kehityksen puolesta Solmaster Oy on johtava yksityinen pohjoismainen teollisuuskemikaalien

Lisätiedot

Volvo Selekt on Volvo -liikkeiden standardi Volvo -vaihtoautoille.

Volvo Selekt on Volvo -liikkeiden standardi Volvo -vaihtoautoille. Volvo Selekt on Volvo -liikkeiden standardi Volvo -vaihtoautoille. Volvo Selekt -vaihtoautoiksi kelpuutetaan kaikkein parhaimmat, hinta-laatusuhteeltaan täydelliset ja luotettavat laatuyksilöt. Volvo Selekt

Lisätiedot

Oikea jäähdytys on osa ruoan laatua.

Oikea jäähdytys on osa ruoan laatua. Oikea jäähdytys on osa ruoan laatua. Pikajäähdytys- ja pikapakastuslaitteet Porkka teki oikean jäähdytyksen helpoksi Porkan uuden sukupolven edistykselliset pikajäähdytys- ja pikajäähdytys-pakastuslaitteet

Lisätiedot

Lisäarvoa kulu-ajapalveluilla

Lisäarvoa kulu-ajapalveluilla Lisäarvoa kulu-ajapalveluilla 22.04.2015 Petri Koskinen Director of Product Management and Sales ADA Drive Oy Petri.koskinen@adadrive.fi +358 40 500 6314 ADA Drive Oy - yritys ADA Drive Oy on peruste-u

Lisätiedot

Mikä Eräverkko? Kaikki eräelämykset yhdestä osoitteesta.

Mikä Eräverkko? Kaikki eräelämykset yhdestä osoitteesta. Mikä Eräverkko? Eräverkko on eräihmisten ja -palveluiden kohtauspaikka, josta löydät helposti ja nopeasti metsästysmahdollisuudet sekä metsästyksen oheispalvelut. Kaikki eräelämykset yhdestä osoitteesta.

Lisätiedot

Kannattavampaa tilaus-toimitusketjun toimitusketjun yhteistyötä. - sovellusten taustaa

Kannattavampaa tilaus-toimitusketjun toimitusketjun yhteistyötä. - sovellusten taustaa Kannattavampaa tilaus-toimitusketjun toimitusketjun yhteistyötä - sovellusten taustaa Jouni Sakki Oy tel. +358 50 60828 e-mail: jouni.sakki@jounisakki.fi www.jounisakki.fi B-to-b tilaus-toimitusketju (Supply

Lisätiedot

Hintaryhmä 20,00. [ + toimituskulut 9 / lahjakortti ]

Hintaryhmä 20,00. [ + toimituskulut 9 / lahjakortti ] TUOTEVALIKOIMA Kortin saaja voi valita lahjansa seuraavista tuoteryhmistä: Urheilu & Vapaa-aika, Vuode- ja kylpyhuonetekstiilit ja Koti & Keittiö. Ohessa esimerkkejä kahden eri hintaryhmän laajasta tuotevalikoimasta!

Lisätiedot

AJONEUVOOSI RÄÄTÄLÖITY PALVELU

AJONEUVOOSI RÄÄTÄLÖITY PALVELU AJONEUVOOSI RÄÄTÄLÖITY PALVELU ELEMENTS. 100% hyöty, 100% lveco Hyvä asiakas, Tarjotaksemme teille parhaimman palvelun toiveitteinne mukaisesti, IVECO on kehittänyt Elements-ohjelman. Tämä ohjelma sisältää

Lisätiedot

Vähennä energian kulutusta ja kasvata satoa kasvihuoneviljelyssä

Vähennä energian kulutusta ja kasvata satoa kasvihuoneviljelyssä Avoinkirje kasvihuoneviljelijöille Aiheena energia- ja tuotantotehokkuus. Vähennä energian kulutusta ja kasvata satoa kasvihuoneviljelyssä Kasvihuoneen kokonaisenergian kulutusta on mahdollista pienentää

Lisätiedot

AJONEUVOOSI RÄÄTÄLÖITY PALVELU

AJONEUVOOSI RÄÄTÄLÖITY PALVELU W W W. I V E C O. c o m AJONEUVOOSI RÄÄTÄLÖITY PALVELU www.facebook.com/iveco www.youtube.com/iveco www.twitter.com/iveco www.flickr.com/photos/ ELEMENTS. 100 % hyöty, 100 % Iveco Hyvä asiakas, Tarjotaksemme

Lisätiedot

Takeesta laadukkaaksi tuotteeksi joustavasti yrityksesi tarpeen mukaan.

Takeesta laadukkaaksi tuotteeksi joustavasti yrityksesi tarpeen mukaan. Takeesta laadukkaaksi tuotteeksi joustavasti yrityksesi tarpeen mukaan. Noudatamme ISO9001:2015 laatustandardia Kumppanuutta kellon ympäri Korkeaa laatua yksilöllisesti Aivan kuten laadukkaat tuotteemme,

Lisätiedot

PUHDISTUS JA PYYHINTÄ

PUHDISTUS JA PYYHINTÄ Oikeat pyyhetarvikkeet mahdollistavat työn sujuvuuden ja kustannussäästöt PUHDISTUS JA PYYHINTÄ Tarkastele käyttettyjä konepyyhkeitänne. Huomaatko että niistä valtaosa on vain osittain likaisia? Koska

Lisätiedot

Tervetuloa Finnair Oyj:n varsinaiseen yhtiökokoukseen

Tervetuloa Finnair Oyj:n varsinaiseen yhtiökokoukseen 1 Tervetuloa Finnair Oyj:n varsinaiseen yhtiökokoukseen 1. Kokouksen avaaminen Hallituksen puheenjohtaja Klaus W. Heinemann 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskun valvojien

Lisätiedot

MetGen Oy TEKES 24.10.2014

MetGen Oy TEKES 24.10.2014 MetGen Oy TEKES 24.10.2014 MetGen Yleistä MetGen kehittää ja markkinoi uudentyyppistä teollista entsyymiratkaisua, joka merkittävästi parantaa: Energiatehokkuutta paperiteollisuuden mekaanisessa massanvalmistuksessa

Lisätiedot

Banana Split -peli. Toinen kierros Hyvin todennäköisesti ryhmien yhteenlaskettu rahasumma on suurempi kuin 30 senttiä. Ryhmien

Banana Split -peli. Toinen kierros Hyvin todennäköisesti ryhmien yhteenlaskettu rahasumma on suurempi kuin 30 senttiä. Ryhmien Banana Split -peli Tavoite Esitellä banaanin tuotantoketju (mitä banaanille tapahtuu ennen kuin se on kuluttajalla) ja keskustella kuka saa mitä banaanin hinnasta. Kuinka peliä pelataan Jaa ryhmä viiteen

Lisätiedot

Lingon & Blåbär. pähkinänkuoressa

Lingon & Blåbär. pähkinänkuoressa Lingon & Blåbär pähkinänkuoressa Lingon & Blåbär pähkinänkuoressa Lingon & Blåbär (L&B) on tarjonnut ruotsalaista suunnittelua olevia laadukkaita vaatteita koko perheelle vuodesta 1996 lähtien. Tänä päivänä

Lisätiedot

Kotien energia. Kotien energia Vesivarastot Norja

Kotien energia. Kotien energia Vesivarastot Norja Esitelmä : Pekka Agge Toimitusjohtaja Aura Energia Oy Tel 02-2350 915 / Mob041 504 7711 Aura Energia Oy Perustettu 2008 toiminta alkanut 2011 alussa. Nyt laajentunut energiakonsultoinnista energiajärjestelmien

Lisätiedot

Miten lisää arvoa kalalle yhteenveto syksyn 2016 työpajasta

Miten lisää arvoa kalalle yhteenveto syksyn 2016 työpajasta Miten lisää arvoa kalalle yhteenveto syksyn 2016 työpajasta Miten lisää arvoa? Kuinka saada lisää arvoa kalalle ja kalan kasvattajalle? Osallistujat ohjattiin ideoimaan keinoja kalan ja kalankasvattajien

Lisätiedot

LUT/TUTA 2011 CS20A0050 Toimitusketjun hallinta Case Rasa

LUT/TUTA 2011 CS20A0050 Toimitusketjun hallinta Case Rasa YRITYSKUVAUS RASA OY Rasa Oy on suomalainen teollisuusyritys, joka on perustettu 50-luvulla. Rasa Oy toimittaa rakentamiseen liittyviä ratkaisuja, ja sillä on toimipisteitä 12 maassa. Se pyrkii tarjoamaan

Lisätiedot

MODERNISAATIO. Edullinen tapa maksimoida suorituskyky ja säästää luontoa. 2010 Konecranes. Kaikki oikeudet pidätetään. 11.5.2011 1 Modernisaatio

MODERNISAATIO. Edullinen tapa maksimoida suorituskyky ja säästää luontoa. 2010 Konecranes. Kaikki oikeudet pidätetään. 11.5.2011 1 Modernisaatio MODERNISAAIO Edullinen tapa maksimoida suorituskyky ja säästää luontoa 11.5.2011 1 Modernisaatio 11.5.2011 2 Modernisaatio MODERNISAAIO ON AVAIN OPIMOINIIN urvallinen ja luotettava nosturi on häiriöttömän

Lisätiedot

loistavaa puhtautta TAMMERMATIC -PALVELUT

loistavaa puhtautta TAMMERMATIC -PALVELUT TAMMERMATIC -PALVELUT loistavaa puhtautta Käytössäsi ovat pohjoismaisiin olosuhteisiin kehitetyt tuotteet, jotka soveltuvat ympärivuotiseen käyttöön kaikissa autonpesukoneissa ja vedenkierrätysjärjestelmissä.

Lisätiedot

Pieni kortti, suurenmoiset palvelut. Turvallisesti matkalla: Mercedes ServiceCard. Enemmän palveluja yhdellä kortilla.

Pieni kortti, suurenmoiset palvelut. Turvallisesti matkalla: Mercedes ServiceCard. Enemmän palveluja yhdellä kortilla. Pieni kortti, suurenmoiset palvelut. Turvallisesti matkalla: Mercedes ServiceCard. Enemmän palveluja yhdellä kortilla. 706000 833789 00128 Nerokasta ja nopeaa- Euroopan laajuisesti. Kuljettajien ei tarvitse

Lisätiedot

Tukea ja kumppanuutta yrittäjille

Tukea ja kumppanuutta yrittäjille Pieksämäen mentorifoorumi Tukea ja kumppanuutta yrittäjille Useat pieksämäkeläiset yrittäjät ja yrittäjähenkiset ovat kouluttautuneet mentoreiksi tarkoituksena antaa kokemustaan ja verkostojaan muiden

Lisätiedot

Direktlaminat tarjoaa laminaattisten komponenttien huippuosaamista.

Direktlaminat tarjoaa laminaattisten komponenttien huippuosaamista. ME TOTEUTAMME IDEAT Direktlaminat tarjoaa laminaattisten komponenttien huippuosaamista. F900 SUORAT VAI PYÖREÄT KULMAT? Joustavuus ja erikoistuminen takaa tyytyväisiä asiakkaita Kuten nimestämme voi päätellä,

Lisätiedot

Blackjack on korttipeli, jossa pelaajan tavoitteena on voittaa pelinhoitaja.

Blackjack on korttipeli, jossa pelaajan tavoitteena on voittaa pelinhoitaja. POHDIN projekti Blackjack Blackjack on pelinhoitajaa vastaan pelattava korttipeli mutta myös ns. uhkapeli 1. Kun kyseessä on ns. rahapeli, niin ikäraja Suomessa on tällaiselle pelille K-18. Blackjackissä

Lisätiedot

Roolisto. Roolisto on Oy Perendie Ltd:n kehittämä tavaramerkki. Roolisto -metodin kehitimme jo yli 20 vuotta sitten.

Roolisto. Roolisto on Oy Perendie Ltd:n kehittämä tavaramerkki. Roolisto -metodin kehitimme jo yli 20 vuotta sitten. Roolisto Roolisto on Oy Perendie Ltd:n kehittämä tavaramerkki. Roolisto -metodin kehitimme jo yli 20 vuotta sitten. Pirkko Hurme, Toimitusjohtaja, psykologi Oy Perendie Ltd www.perendie.fi 1 Määritelmä

Lisätiedot

Me HEVI kivitaloilla toteutamme asiakkaidemme unelmia!

Me HEVI kivitaloilla toteutamme asiakkaidemme unelmia! Me HEVI kivitaloilla toteutamme asiakkaidemme unelmia! Sinun työsi on haaveilla, unelmoida ja visioida. Juuri sinä haaveinesi olet oman rakennusprojektisi ammattilainen. Asiantuntija, joka tietää parhaiten,

Lisätiedot

Hyvää Palvelua Joukkueille ASIO Kenttävaraus-ohjelmisto urheiluseuroille ASIO

Hyvää Palvelua Joukkueille ASIO Kenttävaraus-ohjelmisto urheiluseuroille ASIO Hyvää Palvelua Joukkueille Kenttävaraus-ohjelmisto urheiluseuroille Kenttävuorojen ja varausten hallinnointi voi olla tehotonta ja aikaa vievää KENTTÄVARAUSTEN HALLINNOINTIIN PALAA AIKAA JA RAHAA Kenttävarausten

Lisätiedot

FOREVER. Quality is DIGITAL TRANSFER APPLICATIONS TECHNOLOGY LÄMPÖSIIRTOMATERIAALI LASERTULOSTIMILLE KEHITYSTYÖ LÄMPÖSIIRTOMATERIAALI SOLVENT-VÄREILLE

FOREVER. Quality is DIGITAL TRANSFER APPLICATIONS TECHNOLOGY LÄMPÖSIIRTOMATERIAALI LASERTULOSTIMILLE KEHITYSTYÖ LÄMPÖSIIRTOMATERIAALI SOLVENT-VÄREILLE Quality is FOREVER LASERTULOSTIMILLE KEHITYSTYÖ SOLVENT-VÄREILLE SUBLIMAATIO-VÄREILLE DYE/PIGMENTTIVÄREILLE TUOTANTO HP-INDIGO PAINOKONEILLE FLOCK & FLEX LEIKKUUMATERIAALIT RULLA- JA ARKKILEIKKUREILLE

Lisätiedot

Lisäarvoa asiakkaalle

Lisäarvoa asiakkaalle Lisäarvoa asiakkaalle Hyvä kumppani tuo yritystoiminnalle selkeän lisäarvon. Mellano Oy:n toiminnan tavoitteena on olla asiakkaalleen paras lisäarvon tuottaja. Olemme Suomen johtava kodin kiintokalustekomponenttien

Lisätiedot

Ammattilaisen elämä helpommaksi

Ammattilaisen elämä helpommaksi Ammattilaisen elämä helpommaksi Kaikki tuotteet saman katon alta, LVI, Teollisuus, Koneet ja Työkalut, Sähkö, Kylmä ja Tee-Se-Itse. Helppoa, vaivatonta ja kustannustehokasta, eikö totta! Ahlsell minuutissa

Lisätiedot

Ammattitason tuotteet vaativaan käyttöön

Ammattitason tuotteet vaativaan käyttöön Ammattitason tuotteet vaativaan käyttöön snmix.fi OSIENPESU AUTOT JA KULJETUS TEOLLISUUS Palvelua parhaissa merkeissä S&N Osakeyhtiö on satavuotisen historian omaava teknisen tukkukaupan monialayhtiö.

Lisätiedot

www.almig.de RUUVIKOMPRESSORIT Ilman tuotto : 0.39 3.24 m 3 /min 13 120 acfm

www.almig.de RUUVIKOMPRESSORIT Ilman tuotto : 0.39 3.24 m 3 /min 13 120 acfm www.almig.de RUUVIKOMPRESSORIT Ilman tuotto : 0.39 3.24 m 3 /min 13 120 acfm 2 MEILTÄ LÖYTYY TUOTE LÄHES KAIKKIIN TARPEISIIN ALMiG Kompressoren GmbH Nimi, joka takaa huipputeknologian paineilmaalalla.

Lisätiedot

KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET K U L J E T U S K A L U S T O N P U H D I S T U S A I N E E T

KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET K U L J E T U S K A L U S T O N P U H D I S T U S A I N E E T K U L J E T U S K A L U S T O N P U H D I S T U S A I N E E T KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET Puhelin (03) 780 2363 SIVU 2 l KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET www.solmaster.fi Kestävän kehityksen puolesta

Lisätiedot

Nostetta kuormankäsittelyyn

Nostetta kuormankäsittelyyn Kuormausnosturit Vaihtolavalaitteet Ajoneuvotrukit Takalaitanostimet Puutavara- ja kierrätysnosturit Nostetta kuormankäsittelyyn www.hiab.com Hiab tuntee kuormankäsittelyn toimialat ja niiden erityispiirteet.

Lisätiedot

Smart Huolenpitosopimus Usein kysytyt kysymykset? Ensimmäisellä huolenpitosopimuslaskullani on 2 kk:n laskut, vaikka valitsin laskutusväliksi 1 kk?

Smart Huolenpitosopimus Usein kysytyt kysymykset? Ensimmäisellä huolenpitosopimuslaskullani on 2 kk:n laskut, vaikka valitsin laskutusväliksi 1 kk? Smart Huolenpitosopimus Usein kysytyt kysymykset? Ensimmäisellä huolenpitosopimuslaskullani on 2 kk:n laskut, vaikka valitsin laskutusväliksi 1 kk? Sopimuslaskutus alkaa aina auton käyttöönottopäivästä

Lisätiedot

Uusia mahdollisuuksia suuren ja pienen yhteistyöstä

Uusia mahdollisuuksia suuren ja pienen yhteistyöstä Uusia mahdollisuuksia suuren ja pienen yhteistyöstä Olli Laitinen Metsäliitto Puunhankinta 1 2 3 Edistämme kestävän kehityksen mukaista tulevaisuutta Tuotteidemme pääraaka-aine on kestävästi hoidetuissa

Lisätiedot

KICK ASS! FACEBOOK-MARKKINOINNILLA MATKAILULIIKETOIMINTA KASVUUN

KICK ASS! FACEBOOK-MARKKINOINNILLA MATKAILULIIKETOIMINTA KASVUUN KICK ASS! FACEBOOK-MARKKINOINNILLA MATKAILULIIKETOIMINTA KASVUUN Marko Pyhäjärvi PUHEENVUORON TAVOITE On olemassa miljoonia eri keinoja vauhdittaa matkailuyrityksen myyntiä, ja Facebookmarkkinointi on

Lisätiedot

V a l o a y ö h ö n. Innovoimaa

V a l o a y ö h ö n. Innovoimaa V a l o a y ö h ö n Innovoimaa Vain kissalla on yhdeksän elämää Pimeällä tapahtuneet liikenneonnettomuudet, joissa suuret rekka- ja kuljetusautot ovat olleet osallisina, ovat jättäneet oman jälkensä vakaviin

Lisätiedot

Turveliiketoiminnan tulevaisuus 2011 2020 ja 2020 jälkeen

Turveliiketoiminnan tulevaisuus 2011 2020 ja 2020 jälkeen Turveliiketoiminnan tulevaisuus 2011 2020 ja 2020 jälkeen Niko Nevalainen 1 Globaalit trendit energiasektorilla 2 IEA:n skenaario: Hiilellä tuotettu sähkö tulevaisuudessa Lähde: International Energy Agency,

Lisätiedot

Neste kuljetusalan ammattilaisten palveluksessa

Neste kuljetusalan ammattilaisten palveluksessa Neste kuljetusalan ammattilaisten palveluksessa Lisää kalustosi ja liiketoimintasi tuottoa Nesteen palveluilla ja laatutuotteilla Hyötyisitkö Suomen laajimmasta asemaverkostosta ja sujuvasta tankkauksesta?

Lisätiedot

Anne-Maria Peitsalo, 14.3.2012

Anne-Maria Peitsalo, 14.3.2012 MATERIAALI TEHOKKUUS TUTKIMUS CASE KIDEX Anne-Maria Peitsalo, 14.3.2012 MARTELA LYHYESTI Martela Oyj on työympäristöjen ja julkitilojen muutosten toteuttaja. Martelan sisustusratkaisut tukevat asiakkaan

Lisätiedot

VAATETUSALAN KOULUTUSOHJELMA. Kulttuuri ja luova toimiala

VAATETUSALAN KOULUTUSOHJELMA. Kulttuuri ja luova toimiala VAATETUSALAN KOULUTUSOHJELMA Kulttuuri ja luova toimiala 1 Koulutusohjelman tehtävät 1. Jatkuvassa muutoksessa olevan vaatetusalan työvoimatarpeen täyttäminen 2. Kouluttaa vaatebisneksen tuntevia asiantuntijoita

Lisätiedot

Omistajanvaihdos on kahden kauppa

Omistajanvaihdos on kahden kauppa Omistajanvaihdos on kahden kauppa Erkki Soppela, Advance Team Oy Omistajanvaihdostilaisuus Vantaa 5.10.2016 Advance Team Oy Huippuosaava yritysvälittäjä Toiminut 19 vuotta Yrityskauppoja 200+ kpl Sukupolvenvaihdossuunnitelmia

Lisätiedot

HALLITUN KASVUN SALAISUUS. JOUKO HAVUNEN Vaasa

HALLITUN KASVUN SALAISUUS. JOUKO HAVUNEN Vaasa HALLITUN KASVUN SALAISUUS JOUKO HAVUNEN Vaasa 8.5.2018 KASVUYRITYSTUTKIMUKSEN UUDET NÄKÖKULMAT NYT EI SAA ENÄÄ PUHUA YRITYKSISTÄ, JOTKA TOIMIVAT KASVAVILLA TAI TAANTUVILLA ALOILLA. PITÄÄ PUHUA YRITYKSISTÄ,

Lisätiedot

Business Oulu. Teollisuus-Forum 29.5.2013. Wisetime Oy:n esittely

Business Oulu. Teollisuus-Forum 29.5.2013. Wisetime Oy:n esittely Business Oulu Teollisuus-Forum 29.5.2013 Wisetime Oy:n esittely Wisetime Oy Wisetime Oy on oululainen v. 1991 perustettu ohjelmistotalo, jonka omat tuotteet, Wise-järjestelmät ja niihin liittyvät tukipalvelut,

Lisätiedot

SataPV-projekti. lisätiedot: projektipäällikkö Suvi Karirinne, TkT puh. 02 620 3304 suvi.karirinne@samk.fi

SataPV-projekti. lisätiedot: projektipäällikkö Suvi Karirinne, TkT puh. 02 620 3304 suvi.karirinne@samk.fi SataPV-projekti lisätiedot: projektipäällikkö Suvi Karirinne, TkT puh. 02 620 3304 suvi.karirinne@samk.fi SataPV-projekti Aurinkosähköä Satakunnasta 2 Uusiutuvien energiamuotojen kasvua ajavat voimat Vuosittainen

Lisätiedot

Yhtiöt eivät julkista kauppahintaa, mutta se maksetaan kokonaisuudessaan käteisellä.

Yhtiöt eivät julkista kauppahintaa, mutta se maksetaan kokonaisuudessaan käteisellä. Rakennuslehti 18.12.2012 EMC Talotekniikka myydään Hollantiin EMC Talotekniikka Oy myydään hollantilaiselle teknisten palveluiden toimittaja Royal Imtech N.V.:lle. EMC Talotekniikan nykyiset omistajat

Lisätiedot

Tulosteet tekevät vaikutuksen

Tulosteet tekevät vaikutuksen Tulosteet tekevät vaikutuksen Korkea laatu halpaan hintaan. Tarvikkeita tulostimiin, fakseihin ja kopiokoneisiin. www.pelikan-hardcopy.com Tulostintarvikkeet Olivatpa kyseessä patruunat mustesuihkutulostimiin,

Lisätiedot

SUBSTANTIIVIT 1/6. juttu. joukkue. vaali. kaupunki. syy. alku. kokous. asukas. tapaus. kysymys. lapsi. kauppa. pankki. miljoona. keskiviikko.

SUBSTANTIIVIT 1/6. juttu. joukkue. vaali. kaupunki. syy. alku. kokous. asukas. tapaus. kysymys. lapsi. kauppa. pankki. miljoona. keskiviikko. SUBSTANTIIVIT 1/6 juttu joukkue vaali kaupunki syy alku kokous asukas tapaus kysymys lapsi kauppa pankki miljoona keskiviikko käsi loppu pelaaja voitto pääministeri päivä tutkimus äiti kirja SUBSTANTIIVIT

Lisätiedot

www.mercedes-benz.fi Made in Finland. Suomi nousee jaloilleen hyvillä uutisilla. VEHO GROUP OY AB VUOSIKATSAUS 2 0 1 2

www.mercedes-benz.fi Made in Finland. Suomi nousee jaloilleen hyvillä uutisilla. VEHO GROUP OY AB VUOSIKATSAUS 2 0 1 2 www.mercedes-benz.fi Made in Finland. Suomi nousee jaloilleen hyvillä uutisilla. VEHO GROUP OY AB VUOSIKATSAUS 2 1 2 Saammeko esitellä: Veho tänään Veho perustettiin v. 1939 Mercedes-Benzin maahan - tuontia

Lisätiedot

Atria Capital Markets Day Atria Skandinavia

Atria Capital Markets Day Atria Skandinavia Atria Capital Markets Day Atria Skandinavia Toimitusjohtaja 9.12.2011 Atria Skandinavia Katsaus 1.1. 30.9.2011 Q3 Q3 Q1-Q3 Q1-Q3 Milj. 2011 2010 2011 2010 2010 Liikevaihto 93,5 98,9 277,1 293,6 391,6 Liikevoitto

Lisätiedot