KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanvaltuusto Nro 6 /

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanvaltuusto Nro 6 / 2009 91"

Transkriptio

1 KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 6 / Kokousaika klo Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Valtuutettu Paikalla Paikalla jäsenet (merkintä, kuka Leppänen Ilpo, pj. toimi puheenjohtajana) Urpilainen Leo, 1. vpj Tuikkanen Olavi, 2. vpj = läsnä Toikkanen Markku, 3. vpj - - = poissa Hakkarainen Anitta Ihanti Mikko Kinnunen Kalevi Kinnunen Marko Kinnunen Rauno Kröger Lasse Leppänen Ilkka Leppänen Jonna Muhonen Heikki Pekkarinen Raimo - Pelkonen Esko Peltonen Pentti - Piispanen, Virpi Varajäsen Hämäläinen Aulis Hytönen Marja-Liisa Koivukoski Marjatta Sivula Seppo Pekkarinen Tapio Pasanen Manu Voutila Riitta Ripatti Anneli Linna Raili Häkkinen Kirsti Ruuska Perttu Parkkila Vilho Suominen Antti Teini Jorma Kauppinen Rauni Rouvinen Marketta Puranen Eeva-Liisa Juha Urpilainen kunnanjohtaja Marjatta Suominen hallintojohtaja, pöytäkirjanpitäjä Marja Lehtonen sivistystoimen päällikkö Ossi Kinnunen kunnanrakennusmestari Sirpa Peltonen va. sosiaalijohtaja Sinikka Linnakallio maaseutusihteeri Pirkko Leppänen henkilöstön edustaja Laillisuus ja Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. päätösvaltaisuus Käsitellyt asiat Pöytäkirjan Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin kunnanvaltuutetut Esko Pelkonen ja Leo Urpilainen. tarkastustapa (paikka, aika, tarkastajien valinta) Tarkastus toimitetaan kunnanvirastossa Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Puheenjohtaja Pöytäkirja tarkastettu ja hyväksytty (Pöytäkirjan lehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme) Allekirjoitukset Ilpo Leppänen Tarkastusaika Esko Pelkonen Marjatta Suominen Leo Urpilainen Pöytäkirja yleisesti nähtävänä Paikka ja aika Kinnulan kunnanvirasto klo Virka-asema Allekirjoitus hallintojohtaja Marjatta Suominen

2 KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA KINNULAN KUNNAN JA ARI KRISTIAN HOLMIN/MIRA MARIA KOIVUKUMMUN VÄLILLÄ Liite 7. Ari Kristian Holm ja Mira Maria Koivukumpu ovat ostamassa Kinnulan kunnalta määräalaa Onnela I -nimisestä kiinteistöstä RN:o 4:368. Määräala käsittää Kinnula Onnelanperän asemakaavaan AOI/108 merkityn tontin nro 1 ja osan tontista nro 2. Kinnulan kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että se hyväksyy liitteen 7 mukaisen kauppakirjan, jolla Ari Kristian Holm ja Mira Maria Koivukumpu ostavat Kinnulan kunnalta karttaliitteen mukaisen noin 2500 m 2 määräalan Onnela I -nimisestä kiinteistöstä RN:o 4:368. Määräala käsittää Kinnulan Onnelanperän asemakaavaan AOI/108 merkityn tontin nro 1 ja osan tontista nro 2. Määräalan kulmapisteet on merkitty rajapyykein (21, 24, 36, 45, 46) ja paaluin maastoon. Määräala on peltoa ja luovutetaan omakotitontiksi, sillä ei ole rakennuksia. Kauppahinta on seitsemäntuhattaviisasataa (7.500,-) euroa Liite 1. hyväksyi kunnanhallituksen päätösesityksen.

3 KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA KINNULAN KUNNAN JA PIRJO LEENA JOKISEN/VELI-PEKKA PARKKILAN VÄLILLÄ Liite 1. Pirjo Leena Jokinen ja Veli-Pekka Parkkila ovat ostamassa Kinnulan kunnalta määräalaa Hietapuisto -nimisestä kiinteistöstä RN:o 4:311. Määräala rajoittuu ostajan omistamaan määräalaan M601 ja luovutetaan liitettäväksi Jussinmäki -nimisen kiinteistön ( ) lisäalueeksi. päättää esittää valtuustolle, että se hyväksyy liitteen 1 mukaisen kauppakirjan, jolla Pirjo Leena Jokinen ja Veli- Pekka Parkkila ostavat Kinnulan kunnalta karttaliitteen mukaisen noin 200 m 2 :n määräalan Hietapuisto -nimisestä kiinteistöstä RN:o 4:311 Kinnulan kunnan Kinnulan kylässä. Määräalan kulmapisteet on merkitty paaluilla maastoon. Määräala rajoittuu ostajan omistamaan määräalaan M601 ja luovutetaan liitettäväksi Jussinmäki -nimisen kiinteistön ( ) lisäalueeksi. Määräalalla ei ole rakennuksia. Kauppahinta on kuusisataa (600,-) euroa. Raimo Pekkarinen poistui esteellisenä (intressijäävi) kokouksesta tämän pykälän käsittelyn ja päätöksen teon ajaksi Liite 2. hyväksyi kunnanhallituksen päätösesityksen.

4 KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA KINNULAN KUNNAN JA HANNU JUUSELAN VÄLILLÄ Liite 2. Hannu Juusela on ostamassa Kinnulan kunnalta määräalaa Käpykangas -nimisestä kiinteistöstä RN:o 2:229. Määräala rajoittuu kahdelta sivultaan ostajan omistamaan Kunnaala (RN:o 2:222) -nimiseen kiinteistöön ja luovutetaan liitettäväksi ko. kiinteistön lisäalueeksi. päättää esittää valtuustolle, että se hyväksyy liitteen 2 mukaisen kauppakirjan, jolla Hannu Juusela ostaa Kinnulan kunnalta karttaliitteen mukaisen noin 300 m²:n suuruisen määräalan Käpykangas -nimisestä kiinteistöstä RN:o 2:229 Kinnulan kunnan Kinnulan kylässä Kinnulan kirkonseudun rakennuskaavan korttelista AO/24. Määräalan kulmapisteet on merkitty rajapyykein (19, 55, 87) ja paalulla maastoon (rajalinja paalulta pyykkiin 32 on suora). Määräala rajoittuu kahdelta sivultaan ostajan omistamaan Kunnaala (RN:o 2:222) nimiseen kiinteistöön ja se luovutetaan liitettäväksi ko. kiinteistöön lisäalueeksi. Määräalalla ei ole rakennuksia. Kiinteistötunnus on Kauppahinta on yhdeksänsataa (900,-) euroa Liite 3. hyväksyi kunnanhallituksen päätösesityksen.

5 KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA KINNULAN KUNNAN JA PERUSTETTAVAN ASUNTO-OSAKEYHTIÖN VÄLILLÄ Liite 3. Kinnulan kunta on myymässä karttaliitteen mukaisen noin 4800 m 2 :n suuruisen Kinnulan Palola-Isopelto rakennuskaavaan merkityn tontin nro 2 korttelista AP/132 perustetavalle asunto-osakeyhtiölle As Oy Kinnulan Isopelto Oy:lle. n vahvistama rivitalotonttien hinta on 1,50 /m 2. Tässä tapauksessa raakamaan hankintahinta (3,- /m 2 ) ja alueen kaavoitus puoltavat korkeampaa neliöhintaa. päättää esittää valtuustolle, että se hyväksyy liitteen 3 mukaisen kauppakirjan, jolla perustettava Asunto-osakeyhtiö As Oy Kinnulan Isopelto ostaa Kinnulan kunnalta karttaliitteen mukaisen noin m²:n suuruisen Kinnulan Palola-Isopelto rakennus kaavaan merkityn tontin nro 2 korttelista AP/132. Tontti luovutetaan asuinrivitalon rakentamista varten ja se koostuu kahdesta määräalasta: 1. Noin m²:n määräala Isopelto -nimisestä kiinteistöstä RN:o 5:279 Kinnulan kunnan Kinnulan kylässä (kiinteistötunnus ). Määräalan kulmapisteet on merkitty paaluin maastoon. Määräalalla ei ole rakennuksia. 2. Noin m²:n määräala Palola -nimisestä kiinteistöstä RN:o 5:302 Kinnulan kunnan Kinnulan kylässä (kiinteistötunnus ). Määräalan kulmapisteet on merkitty paaluin maastoon. Määräalalla ei ole rakennuksia. Kauppahinta on neljätoistatuhattaneljäsataa (14 400,-) euroa Liite 4. Marko Kinnunen jääväsi (intressijäävi) itsensä tämän pykälän käsittelyn ja päätöksen teon ajaksi. hyväksyi kunnanhallituksen päätösesityksen.

6 KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA KINNULAN KUNNAN JA IRJA RIITTA SALMI- SEN, KAI JARI SALMISEN, MERJA TUULIKKI MÄENSIVUN SEKÄ JORMA JOHANNES MÄENSIVUN VÄLILLÄ Liite 4. Irja Riitta Salminen, Kai Jari Juhani Salminen, Merja Tuulikki Mäensivu ja Jorma Johannes Mäensivu ovat ostamassa Kinnulan kunnalta määräalaa Saarensalmen lossitupa -nimisestä kiinteistöstä RN:o 2:34 Kinnulan kunnan Saarenkylässä. päättää esittää valtuustolle, että se hyväksyy liitteen 4 mukaisen kauppakirjan, jolla Irja Riitta Salminen, Kai Jari Juhani Salminen, Merja Tuulikki Mäensivu ja Jorma Johannes Mäensivu ostavat Kinnulan kunnalta karttaliitteen mukaisen noin 200 m²:n suuruisen määräalan Saarensalmen lossitupa -nimisestä kiinteistöstä RN:o 2:34 Kinnulan kunnan Saarenkylässä (kiinteistötunnus ). Määräala on Saarensalmen ranta-asemakaavan kortteliin 25 AO/RM merkityn tontin nro 3 osa. Määräalalla ei ole rakennuksia ja se rajoittuu ostajan aiemmin ostamaan kiinteistöön. Luovutus on vastikkeeton ja se sisältyy aiemmin maksettuun kauppahintaan. Kauppahinta kuitataan maksetuksi kauppakirjan allekirjoituksin Liite 5. hyväksyi kunnanhallituksen päätösesityksen.

7 TILINPÄÄTÖS VUODELTA Liite 1. Kunnan tilinpäätöksen laatimisessa noudatetaan kuntalain sekä soveltuvin osin kirjanpitolain ja -asetuksen säännöksiä. Kuntalain 68 :n mukaan: Kunnan tilikausi on kalenterivuosi. Tilikaudelta on laadittava tilinpäätös, joka on saatettava valtuuston käsiteltäväksi tilikautta seuraavan vuoden kesäkuun loppuun mennessä. Tilinpäätökseen kuuluvat tase, tuloslaskelma, rahoituslaskelmat ja niiden liitteenä olevat tiedot sekä talousarvion toteutumisvertailu ja toimintakertomus. Kunnan, joka on 16a :n tarkoittamalla tavalla muodostaa tytäryhteisöineen kuntakonsernin, tulee laatia konsernitilinpäätös. Konsernitilinpäätöksen laadintavelvollisuus koskee kuntaa, jolla yksi tai useampia tytäryhteisöjä. Tilinpäätöksen allekirjoittavat kunnanhallituksen jäsenet ja kunnanjohtaja. Kuntalain 69 :n mukaan toimintakertomuksessa on esitettävä selvitys valtuuston asettamien toiminnallisten ja taloudellisten tavoitteiden toteutumisesta kunnassa ja kuntakonsernissa. Toimintakertomuksessa on annettava myös tietoja sellaisista kunnan ja kuntakonsernin talouteen liittyvistä olennaisista asioista, joista ei ole tehtävä selkoa kunnan ja kuntakonsernin taseessa, tuloslaskelmassa tai rahoituslaskelmassa. Kunnanhallituksen on toimintakertomuksessa tehtävä esitys tilikauden tuloksen käsittelystä. Tilinpäätös on laadittava tilikautta seuraavan vuoden maaliskuun loppuun mennessä, minkä jälkeen tilinpäätös on luovutettava tilintarkastajien tarkastettavaksi. Tilintarkastajien on tarkastettava tilinpäätös viimeistään toukokuun loppuun mennessä. Valtuuston käsittelyyn tilinpäätös ja tilintarkastuskertomus on saatettava kesäkuun loppuun mennessä. Kinnulan kunnan tilinpäätös vuodelta 2008 oli ylijäämäinen euroa. Vuosikate oli positiivinen euroa. Korollista lainaa Kinnulan kunnalla oli vuoden 2008 tilinpäätöksessä /hlö. Kunnan nettoinvestoinnit olivat vuonna 2008 yhteensä euroa. Sijoituksia Kinnulan kunnalla oli vuoden 2008 tilinpäätöksessä euroa. Omavaraisuusaste oli tilivuonna 67,9 % ja suhteellinen velkaantuneisuus 44,2 %. Kunnan taseessa on tämän tilikauden jälkeen ylijäämää euroa.

8 KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 6 / päättää esittää kunnanvaltuustolle; - että se hyväksyy tilikauden tuloksen ,15 - että se tulouttaa tehtyjä poistoeroja suunnitelman mukaan ,98 - että tilikauden 2008 ylijäämä ,13 lisätään edellisten tilikausien ylijäämään ja lisäksi kunnanhallitus päättää; - allekirjoittaa vuoden 2008 tilinpäätöksen ja jättää tilinpäätöksen tilintarkastajien tarkastettavaksi - saattaa tilinpäätöksen tarkastuslautakunnan valmistelun jälkeen edelleen valtuuston käsiteltäväksi Liite 6. hyväksyi kunnanhallituksen päätösesityksen.

9 KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 6 / ARVIOINTI- JA TILINTARKASTUSKERTOMUS VUODELTA 2008 Tarkastuslautakunnan on kuntalain 71 :n mukaan valmisteltava valtuuston päätettävät hallinnon ja talouden tarkastusta koskevat asiat sekä arvioitava, ovatko valtuuston asettamat toiminnalliset ja taloudelliset tavoitteet kunnassa ja kuntakonsernissa toteutuneet. Tarkastuslautakunta Tarkastuslautakunta hyväksyi liitteen 8 mukaisen arviointikertomuksen ja päätti esittää sen valtuustolle. Tarkastuslautakunta päätti 1) että se saattaa tilintarkastuskertomuksen valtuustolle tiedoksi Liite 7 Tarkastuslautakunnan pöytäkirja Liite 8 Arviointikertomus vuodelta 2008 Liite 9 Tilintarkastuskertomus 2008 merkitsi arviointikertomuksen ja tilintarkastuskertomuksen tiedoksi.

10 VASTUUVAPAUDEN MYÖNTÄMINEN TILIKAUDELTA Tarkastuslautakunta Tarkastuslautakunta päätti 2) että se esittää tilinpäätöksen hyväksymistä ja vastuuvapauden myöntämistä kunnan hallintoa hoitaneille toimielinten jäsenille ja tehtäväalueiden johtaville viranhaltijoille tilikaudelta Liite 7 Tarkastuslautakunnan pöytäkirja Liite 9 Tilintarkastuskertomus 2008 päätti yksimielisesti hyväksyä tilinpäätöksen ja myöntää vastuuvapauden kunnan hallintoa ja taloutta hoitaneille toimielinten jäsenille ja tehtäväalueiden johtaville viranhaltijoille tilikaudelta

11 MUUT ASIAT Saatettiin tiedoksi, että valtuustoseminaari järjestetään Vaasassa.

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro 19 17.06.2013 318. Henkilökohtaiset varajäsenet

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro 19 17.06.2013 318. Henkilökohtaiset varajäsenet KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 19 17.06.2013 318 Kokousaika 17.06.2013 klo 17.00 19.04 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka

Lisätiedot

keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45

keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 6/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2009-2012 KOKOUSAIKA keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanvaltuusto Nro 02/07.02.2013 32

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanvaltuusto Nro 02/07.02.2013 32 Nro 02/07.02.2013 32 Kokousaika Torstai 07.02.2013 klo 19.00 19.52 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Valtuutettu Paikalla.klo 17:00-19:00

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2009. Kunnanvaltuusto

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2009. Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2009 Kunnanvaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Maanantai 15.06.2009 klo 18.00 18.50 Puumilan Taitotalo Mäkipää Lea, puheenjohtaja Björn Risto,

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 13 / 2009 223 Kokousaika 27.04.2009 klo 17.00 17.55 Kokouspaikka Metsäpeuramaan Opastuskeskus, Yli-Lesti Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Hyötylä Pirkko (kesk) Arvola Anneli (kesk) Poikela Marko (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 119

Hyötylä Pirkko (kesk) Arvola Anneli (kesk) Poikela Marko (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 119 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 119 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 8/2007 KOKOUSAIKA Tiistaina 15.05.2007 kello 16.00-19.01 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanvaltuusto Nro 9/28.11.2014 140

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanvaltuusto Nro 9/28.11.2014 140 Kunnanvaltuusto Nro 9/28.11.2014 140 Kokousaika Perjantai 28.11.2014 klo 19.00 20.24 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Valtuutettu

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA sivu ELINKEINOLAUTAKUNTA 4/2012 0. Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA sivu ELINKEINOLAUTAKUNTA 4/2012 0. Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN KOKOUSAIKA Keskiviikko 9.5. klo 19-20.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 4/2015 1 SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 4/2015 1 SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 4/2015 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 18 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 19 EDELLISEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTAMINEN 3 20 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI 3 21 ARVIOINTIKERTOMUKSEN

Lisätiedot

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali 3 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 31 3/2010 KOKOUSAIKA Perjantaina 21.05.2010 kello 13.00-14.20 Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 5/2009 49 Kokousaika Torstai 19.03.2009 klo 18.30 20.50 Kokouspaikka Kunnanviraston valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Jäsenet

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 4/ 2010 1 Kokousaika 8.2.2010 klo 17.00-19.30 (iltakoulu 18.40 19.30 ) Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanvaltuusto. Kokousnumero 4 / 2011 Aika Maanantaina 27.06.2011 klo 19.00

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanvaltuusto. Kokousnumero 4 / 2011 Aika Maanantaina 27.06.2011 klo 19.00 Pöytäkirja Kokousnumero 4 / 2011 Aika Maanantaina 27.06.2011 klo 19.00 Paikka Valtuustosali ASIALISTA Maanantaina 27.06.2011 klo 19.00 Valtuustosali Nro 4/ 2011 ASIA LIITE 24 4 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x)

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 21/29.10.2012 308 Kokousaika 29.10.2012 klo 17.00 19.03. Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kunnanhallitus. 147 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 91 153 Oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus

Kunnanhallitus. 147 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 91 153 Oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus PORNAISTEN KUNTA Sisällysluettelo 7/2009 Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 30.3.2009 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu Kunnanvirasto 147 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

Keskiviikko 16.06.2010 klo 17.00 21.12

Keskiviikko 16.06.2010 klo 17.00 21.12 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 16.06.2010 klo 17.00 21.12 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4. Kunnanvaltuusto

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4. Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 Kunnanvaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Maanantai 17.06.2013 kello 18.00 19.50 Puumilan Taitotalo Wiinamäki Petteri, pj. Markkola Juha-Matti,

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet. Mikko Ihanti Anitta Hakkarainen Kalevi Kinnunen Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen

Henkilökohtaiset varajäsenet. Mikko Ihanti Anitta Hakkarainen Kalevi Kinnunen Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 18/15.8.2011 321 Kokousaika 15.8.2011 klo 17.00 20.28 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Kunnanvaltuusto 4/2013 1. Maanantai 17.06.2013 klo 17.00-19.00. Nuorisotalo Manttu, Mantuntie 2

PÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Kunnanvaltuusto 4/2013 1. Maanantai 17.06.2013 klo 17.00-19.00. Nuorisotalo Manttu, Mantuntie 2 Kunnanvaltuusto PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 4/2013 Sivu 1 KOKOUSAIKA Maanantai 17.06.2013 klo 17.00-19.00 KOKOUSPAIKKA Nuorisotalo Manttu, Mantuntie 2 SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET LAILLISUUS

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Viranomainen Kunnanvaltuusto 12.6.2012 30

PELKOSENNIEMEN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Viranomainen Kunnanvaltuusto 12.6.2012 30 Kunnanvaltuusto 12.6.2012 30 Kunnanvaltuusto 14, 15, 16 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kvalt 14 Kutsu valtuuston kokoukseen on työjärjestyksessä mainitussa ajassa ennen kokousta julkaistu kunnantoimiston

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Elinkeinolautakunta Nro 2 23.2.2015 6. Henkilökohtaiset varajäsenet:

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Elinkeinolautakunta Nro 2 23.2.2015 6. Henkilökohtaiset varajäsenet: KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 2 23.2.2015 6 Kokousaika 23.2.2015 klo 19.00-20.35 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (-) (x) (-) (x) (x) (x)

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (-) (x) (-) (x) (x) (x) KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 08/07.05.2012 106 Kokousaika 7.5.2012 klo 17.00 20.07 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 4 / 2012 Aika Maanantai 02.04.2012 klo 18.30-21.44 Kunnanhallituksen kokoushuone

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 4 / 2012 Aika Maanantai 02.04.2012 klo 18.30-21.44 Kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirja Kokousnumero 4 / 2012 Aika Maanantai 02.04.2012 klo 18.30-21.44 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone KOKOUSKUTSU Maanantaina 02.04.2012 Kunnanhallituksen kokoushuone Nro 4 / 2012 ASIA LIITE

Lisätiedot

Mahdollisuus ruokailuun ruokasalissa. Erityishuoltopiirin johtajan toimintakatsaus johtaja Seija Aaltonen, juhlasali

Mahdollisuus ruokailuun ruokasalissa. Erityishuoltopiirin johtajan toimintakatsaus johtaja Seija Aaltonen, juhlasali KOKOUSKUTSU Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymän valtuuston kokous pidetään torstaina, 24. päivänä huhtikuuta 2014 klo 13.00 alkaen KTO kehitysvamma-alan tuki -ja osaamiskeskuksen toimintakeskuksen

Lisätiedot

Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 6 / 2009 129 Kokousaika 23.02.2009 klo 17.00 19.12 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

ENNEN VARSINAISEN KOKOUKSEN ALKUA KESKIPISTE-LEADER RY:N TOIMINNANJOHTAJA ILKKA PELTOLA PITI LEADER-INFON

ENNEN VARSINAISEN KOKOUKSEN ALKUA KESKIPISTE-LEADER RY:N TOIMINNANJOHTAJA ILKKA PELTOLA PITI LEADER-INFON REISJÄRVEN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Asianro VALTUUSTO 2/2010 Aika: tiistai 15.6.2010 klo 18.00 Paikka: kunnantalo, valtuustosali Pöytäkirja nähtävillä: perjantaina 18.6.2010 ENNEN VARSINAISEN KOKOUKSEN

Lisätiedot

Mäntsälän vuoden 2013 tilinpäätöksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen

Mäntsälän vuoden 2013 tilinpäätöksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen Kunnanhallitus 83 24.03.2014 Tarkastuslautakunta, vaalikausi 29 23.04.2014 2013-2016 Kunnanvaltuusto 52 16.06.2014 Mäntsälän vuoden 2013 tilinpäätöksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen 13/02/2014

Lisätiedot

Keskiviikko 17.6.2009 kello 19.00-21.00. Kunnanvirasto, johtokeskus

Keskiviikko 17.6.2009 kello 19.00-21.00. Kunnanvirasto, johtokeskus Nro Sivu HAILUODON KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 03/09 62 Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA Keskiviikko 17.6.2009 kello 19.00-21.00 Kunnanvirasto, johtokeskus SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä,

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA sivu ELINKEINOLAUTAKUNTA 4/2013 0. Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA sivu ELINKEINOLAUTAKUNTA 4/2013 0. Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN KOKOUSAIKA Maanantai 22.4.2013 klo 12.00-13.35 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN Kinnunen Rauno pj. X Vasalampi Maija

Lisätiedot

Kokousaika Maanantai 30.6.2008 klo 18.00-21.45 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali

Kokousaika Maanantai 30.6.2008 klo 18.00-21.45 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Kunnanvaltuusto Kokousaika Maanantai 30.6.2008 klo 18.00-21.45 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Käsiteltävät asiat liite 25 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 26 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot