Yves Saint Laurent SUMMER LOOK 2016 SAVAGE ESCAPE SUMMER LOOK 2016

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Yves Saint Laurent SUMMER LOOK 2016 SAVAGE ESCAPE SUMMER LOOK 2016"

Transkriptio

1 Yves Saint Laurent SUMMER LOOK 2016 SAVAGE ESCAPE Lehdistötiedote helmikuu SUMMER LOOK 2016 LES SAHARIENNES BRONZING STONES Aurinkopuuteri, kolme sävyä: 1 Sunstone, 2 Fire Opal, 3 Jasper Arvioitu kuluttajahinta: 59,00 e COUTURE PALETTE COLLECTOR Luomiväripaletti, Savage Escape Arvioitu kuluttajahinta: 68,00 e FULL METAL SHADOW Nestemäinen luomiväri, kaksi sävyä: 11 Bonnie Copper, 12 Blue Clyde Arvioitu kuluttajahinta: 33,00 e GLOSS VOLUPTÉ Huulikiilto, kaksi sävyä: 55 Rose Eldorado, 154 Rose Denim Arvioitu kuluttajahinta: 37,50 e LA LAQUE COUTURE Kynsilakka, kaksi sävyä: 71 Savage Pink, 72 Night Escape Arvioitu kuluttajahinta: 28,50 e Yves Saint Laurent Summer Look 2016 toimitetaan myyntipisteisiin alkaen vk 14/2016 LISÄTIETOJA: L ORÉAL FINLAND OY L ORÉAL LUXE YVES SAINT LAURENT Jenny Hyvärinen jenny.hyvarinen@loreal.com

2 Kullanhohtoinen hiekka, ohi lipuvat pilvet, kuumassa väreilevä sininen taivas, ilmassa leijuva ruskea pöly. Tie vie häntä eteenpäin, ei tietoa määränpäästä. Auringonlaskuun saakka. Vapauden tunne. SAVAGE ESCAPE, automatka värien maailmaan. Hän tuntee auringon paahteen ja lämpimän tuulen hiuksissaan ja nukkuu tähtitaivaan alla. Maisema on osa häntä. Hän sanoo hyvästit kaikelle tuntemalleen ja antautuu seikkailuun. INSPIRAATIO LLOYD SIMMONDS Creative Director Makeup YSL Beauté

3 LES SAHARIENNES BRONZING STONES Auringon hyväilemä iho. Uudenlaista luonnollisuutta. Terveenä hehkuva päivetys; höyhenenkevyt koostumus ilman helmiäistä. Esittelyssä LES SAHARIENNES BRONZING STONES, lähes huomaamaton voidemainen aurinkopuuteri, joka tuntuu marmorinsileältä sormien alla. Puuteria levitetään kasvoille mukana tulevalla siveltimellä ja se tuo iholle virheettömän kauniin hehkun. Lopputulos on luonnollinen, pehmeä ja heleä. MICRO MILLEFEUILLE -TEKNOLOGIA Perinteisistä puuterinvalmistustekniikoista poiketen LES SAHARIENNES BRONZING STONES -aurinkopuuterin tuotannossa on käytetty innovatiivista mikrojauhamisteknologiaa, jonka ansiosta puuteri tuntuu iholla äärimmäisen kevyeltä. Patenttia odottava voidepuuteri koostuu hienonhienoista pigmenteistä, jotka on puristettu ultraohuiksi kerroksiksi, mikä maksimoi värin ja koostumuksen välisen synergian. Näin pigmenteistä vapautuu raikas sävy, joka kirkastaa ja silottaa ihoa samanaikaisesti. Valoa heijastavat ainesosat lisäävät meikkituloksen heleyttä, ja skvalaani kosteuttaa ihoa. UPEASTI HEHKUVA PÄIVETYS Kun kerran kokeilet LES SAHARIENNES BRONZING STONES -aurinkopuuteria, olet koukussa. Koostumus luo kasvoillesi luonnollisen päivetyksen, joka näyttää tasaiselta, heleältä ja virheettömän kauniilta. Kolme kivisävyä sopivat kaikille ihonsävyille, ja niitä voidaan käyttää paljaalla iholla tai meikkivoiteen päällä. Jos haluat muotoilla kasvojasi tai kaipaat ruskettuneempaa ilmettä, valitse omaa ihonsävyäsi astetta tummempi sävy. Mukana tuleva sivellin sopii kooltaan mainiosti käsilaukkuun, ja sen avulla koostumusta voidaan levittää joko koko kasvoille tai vain tiettyjä alueita muotoilemaan, päivettämään tai korostamaan. Valmiina tien päälle! 1 Sunstone 2 Fire Opal 3 Jasper Hienojakoisin koskaan näkemäni aurinkopuuteri. Antaa iholle raikasta ja luonnollista tervettä hehkua. Todellinen innovaatio. Lloyd Simmonds, Creative Director Makeup YSL Beauté

4 COUTURE PALETTE COLLECTOR Tie vapauteen. Unelmien erämaa. Seikkailunhaluisen sielun salaisuuksia. COUTURE PALETTE COLLECTOR SAVAGE ESCAPE -luomiväripaletti heijastaa maan ja taivaan välistä harmoniaa. Kirkas taivaansininen tuo mieleen kuuman kesäisen horisontin, ja utuiset ruskeat ja pinkit ovat kuin laskevan auringon heijastuksia vuorten rinteillä. Upeita sävyjä aitoon road trip -henkeen. Paletti on pakattu mokkanahkaa muistuttavaan, auringon vaalentamien farkkujen väriseen rasiaan, jota koristaa ikoninen YSL:n "Cassandre"-logo, tällä kertaa ruusukultaisena ja intiaanikuvioisena. Paletti heijastaa modernia tiennäyttäjää naista, joka antautuu seikkailuun, minne se hänet viekin. Kun rasian avaa, huomio kiinnittyy aamu- tai iltaruskon lailla hohtavaan pinkkiin. Sävyä voidaan käyttää korostusvärinä silmien alla tai pohjasävynä koko silmäluomella. Paletista löytyy myös kaksi ruskean sävyä: kullanhohtoinen mokka, joka tuo mieleen pehmeän beigen hiekkaerämaan ja sopii täydellisesti luomen muotoiluun, ja tummempi ruskea, joka sopii mainiosti yhteen pinkin kanssa ja jolla voidaan myös rajata silmät. Haalistuneiden farkkujen inspiroima vaalea sininen toimii hyvin korostusvärinä tai yhdistettynä paletin kirkkaampaan siniseen sävyyn. Luodessani palettia ajattelin nuorta farkkuihin pukeutunutta naista, joka heräilee vanhassa kolhiintuneessa autossa keskellä erämaata. Hän rakastaa aamuruskon sävyjä, vapauden tunnetta, kesän rentoutta mutkatonta elämää. Lloyd Simmonds, Creative Director Makeup YSL Beaute.

5 FULL METAL SHADOW Nopea. Hurja. Elämää pelkäämätön sankaritar. YSL Beauté esittelee kaksi uutta FULL METAL SHADOW -sävyä. 16 tuntia kestävää upeanväristä hehkua luomillasi. Runsaspigmenttinen vesipohjainen koostumus levittyy nopeasti ja helposti vain yhdellä aplikaattorin sipaisulla. Ylellinen, metallinen hohto, joka on aikaansaatu YSL Beautén ainutlaatuisella Metallic Lustre -teknologialla. Aivan uudenlainen glamour-look. Näyttävä. Säkenöivä. Valon hehkua tylsänharmaan sijaan. Sinisten farkkujen ja niiden kuparinväristen yksityiskohtien inspiroima. 11 Bonnie Copper upea kullansävy, jota voidaan levittää koko luomelle tai yhdistää siniseen dramaattisemman vaikutelman luomiseksi. 12 Blue Clyde näyttävä kesäinen sävy, joka tuo uutta energiaa ilmeeseen sellaisenaan tai kullansävyyn yhdistettynä.

6 GLOSS VOLUPTÉ Metallista kiiltoa. Rubiini-pinkin hohtoa. Luonnollista täyteläisyyttä huulille. Kaksi uutta huulikiiltosävyä, jotka takaavat aistillisen ja säihkyvän road trip -lookin. 55 Rose Eldorado voimakas rubiininpunaiseen taittuva pinkki, kuin auringonlasku erämaan horisontissa. 154 Rose Denim vaalea pinkki, joka kuvastaa nousevan auringon hehkua kuparinväristen vuorten yllä.

7 LA LAQUE COUTURE Kesän kiehtovaa tunnelmaa. Erämaan öiden syvä tummansininen. Metallinhohtoisten kivien lämmin vaaleanpunainen. Leikittele kontrasteilla. YSL Beauté esittelee kaksi uutta kynsilakkasävyä, joilla luot dramaattisen kynsilookin. 71 Savage Pink hohtava vaalea roosa, kuin vaaleanpunaisen sävyä graniitissa. 72 Night Escape metallinhohtoinen syvänsininen, kuin yöllinen taivas erämaan yllä.

8 LLOYD SIMMONDS CREATIVE DIRECTOR MAKEUP YSL BEAUTÉ Miten loit mainoskampanjaa tähdittävän Cara Delevingnen dramaattisen silmämeikin? Käytin Full Metal Shadows -luomivärejä, jotka ovat mielestäni todella nerokkaita. Sipaisin sienimäisellä applikaattorilla kullansävyä yläripsien tyveen, häivytin sormillani ja annoin kuivua. Upean kontrastin aikaansaamiseksi sipaisin sinistä sävyä alaripsien tyveen. Viimeistelin maskaralla, ja valmista tuli! Parasta tässä lookissa on se, että tämän voi loihtia kuka hyvänsä, mutta silti lopputulos on kuin meikkitaiteilijan kädenjälkeä. Mikä erottaa LES SAHARIENNES BRONZING STONES -aurinkopuuterin muista aurinkopuutereista? Koostumus on niin kevyttä, että se ei erotu kasvoillasi, sävyä lukuun ottamatta. Tuote sopii kaikille ihonsävyille ja sitä voidaan käyttää paljaalla iholla tai meikkivoiteen päällä. Tuote on myös monikäyttöinen sipaisemalla puuteria poskille ja nenänvarteen saat nopeasti tervettä hehkua kasvoillesi, mutta tuotetta voidaan myös levittää koko kasvoille, kaulalle ja dekolteelle päivettyneemmän ilmeen luomiseksi. Tällöin kannattaa valita hieman tummempi sävy. Kesällä elämän tulisi olla vaivatonta tämä koskee myös meikkirutiiniasi. Uusi aurinkopuuterimme antaa ihosi luonnollisen kauneuden kuultaa läpi. Voidaanko LES SAHARIENNES BRONZING STONES -aurinkopuuterin avulla muotoilla kasvoja? Ehdottomasti koostumus on niin hienojakoista, että se sopii hyvin kasvojen muotoiluun. Käytä hieman omaa ihonsävyäsi tummempaa sävyä ja sivele sitä kapealla siveltimellä poskipäiden alle ja häivytä korvia kohti. Levitä väriä leuan alle ja leukaperiin häivyttäen koostumusta kaulaa kohti. Sivele sitten aurinkopuuteria ohimoillesi ja hiusrajaan. Tavoite on korostaa kasvojesi luustoa ja kaunistaa kasvonpiirteitäsi. Vältä kuitenkin ylilyöntejä oman kokemukseni mukaan nenää kannattaa muotoilla lähinnä valokuvia varten luonnossa lopputulos näyttää vain harvoin onnistuneelta. Miten COUTURE PALETTE COLLECTOR SAVAGE ESCAPE -paletin sinisillä sävyillä luodaan moderni silmämeikki? Tummansininen on jo itsessään moderni, koska siinä ei ole liikaa pigmenttiä. Aivan kuten kaikki näyttävät hyvältä farkuissa, kaikki voivat käyttää tätä sinisen sävyä. Levitä sitä ylä- ja alaluomen ripsirajaan ja häivytä ulospäin luodaksesi dramaattisen säväyksen. Vaaleamman sinisen koostumus on hohtavampi, ja sitä voidaan käyttää korostussävynä tai yksinään raikkaan ilmeen luomiseksi. Se sopii mielestäni erityisen hyvin levitettäväksi luomen sisänurkkaan tai yläluomen keskelle. Se kirkastaa katsetta ja tuo siihen hivenen hohtoa.

9 KUUMIA TUNTEITA Hän istuu kolhiintuneen autonsa päällä vapautuneesti paljain jaloin; tuuli tuivertaa hänen hiuksiaan kuin kuiskaten: Tule, lähdetään!. Tatuoinnit muistot hänen monilta matkoiltaan hohtavat erämaan auringon kuumuudessa. Hänen utuisesti rajatut silmänsä haastavat vastapuolen katsomaan syvälle hänen silmiinsä. Pako on mielentila: uskalla lähteä matkalle.

10

11

Yves Saint Laurent Beauté Kevät Look 2016

Yves Saint Laurent Beauté Kevät Look 2016 Yves Saint Laurent Beauté Kevät Look 2016 BOHO STONES A JET-SET BOHEMIAN SPIRIT Couture Palette Collector Indie Jaspe (one-shot) Viiden keväisen sävyn haute couture luomiväripaletti Arvioitu kuluttajahinta:

Lisätiedot

Lehdistötiedote huhtikuu

Lehdistötiedote huhtikuu Lehdistötiedote huhtikuu LIP MAESTRO DRAMA COLLECTION HEHKUVAA VÄRIÄ HUULILLE Giorgio Armani Beautyn tähtituotteesta, LIP MAESTRO -huulilakasta, lanseerataan uusia, hehkuvia sävyjä. LIP MAESTRO DRAMA COLLECTION

Lisätiedot

Lehdistötiedote maaliskuu 2016

Lehdistötiedote maaliskuu 2016 Lehdistötiedote maaliskuu 2016 KEVÄT/KESÄ 2016 SEPIA -KOKOELMA SEPIA puuteripaletti Arvioitu kuluttajahinta: 79 e ROUGE D'ARMANI SHEERS huulipunat Arvioitu kuluttajahinta: 41e Kynsilakat Arvioitu kuluttajahinta:

Lisätiedot

2013-11-13 Copyright 2013 by Oriflame Cosmetics SA. Ohjeet klassiseen juhlameikkiin

2013-11-13 Copyright 2013 by Oriflame Cosmetics SA. Ohjeet klassiseen juhlameikkiin 2013-11-13 Copyright 2013 by Oriflame Cosmetics SA Ohjeet klassiseen juhlameikkiin Klassinen juhlameikki Aikuisen naisen juhlameikissä korostuvat kauniit, hehkuvat huulet ja kuultava meikkipohja. Jotta

Lisätiedot

Uusi GRANDIÔSE LINER Innovatiivinen nestemäinen silmänrajaus

Uusi GRANDIÔSE LINER Innovatiivinen nestemäinen silmänrajaus Lehdistötiedote huhtikuu 2016 Uusi GRANDIÔSE LINER Innovatiivinen nestemäinen silmänrajaus Lisätiedot: L Oréal Finland Oy L Oréal Luxe Lancôme Arvioitu kuluttajahinta Grandiôse Liner 38,50 Grandiôse Extrême

Lisätiedot

WWW.LOREALPARIS.FI LEHDISTÖTIEDOTE L ORÉAL PARIS

WWW.LOREALPARIS.FI LEHDISTÖTIEDOTE L ORÉAL PARIS WWW.LOREALPARIS.FI LEHDISTÖTIEDOTE L ORÉAL PARIS COLOR RICHE QUADS -LUOMIVÄRIT COLOR RICHE QUADS Kokeile kykyjäsi meikkitaiteilijana 4 värillä luot täydellisen silmämeikin L Oréal Paris n värisuunnittelija

Lisätiedot

HAIR MASCARA. Lehdistötiedote helmikuu 2012. IsaDoran kevään ja kesän 2012 uutuuksia

HAIR MASCARA. Lehdistötiedote helmikuu 2012. IsaDoran kevään ja kesän 2012 uutuuksia Lehdistötiedote helmikuu 2012 IsaDoran kevään ja kesän 2012 uutuuksia HAIR MASCARA Kevään muotinäytöksissä oli mallien hiuksiin värjätty jännittäviä väriefektejä. Vaaleahiuksisella mallilla saattoi olla

Lisätiedot

TEINT IDOLE ULTRA CUSHION, Peittävä ja pitkäkestoinen cushion -meikkivoide

TEINT IDOLE ULTRA CUSHION, Peittävä ja pitkäkestoinen cushion -meikkivoide Lehdistötiedote Lehdistötiedote maaliskuu maaliskuu 2016 2016 TEINT IDOLE ULTRA CUSHION, Peittävä ja pitkäkestoinen cushion -meikkivoide TEINT IDOLE ULTRA CUSHION meikkivoide Kuusi sävyä: 010 Albatre 01

Lisätiedot

YVES SAINT LAURENT BEAUTÉ SPRING LOOK 2015

YVES SAINT LAURENT BEAUTÉ SPRING LOOK 2015 YVES SAINT LAURENT BEAUTÉ SPRING LOOK 2015 Couture Palette (one-shot) Viiden värin Collector Edition luomiväripaletti keväisissä sävyissä Arvioitu kuluttajahinta: 68,00 Rouge Volupté Shine sävyt 29 ja

Lisätiedot

FOR YOUR INFORMATION L ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE. the. Shine Caresse. issue

FOR YOUR INFORMATION L ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE. the. Shine Caresse. issue WWW.LOREALPARIS.fi FOR YOUR INFORMATION L ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE the Shine Caresse issue DYNAMIC YOUNG SENSUAL FEMININE CHEEKY INNOCENT SURPRISING SHINY L Oréal Paris esittelee Shine Caressen, uuden

Lisätiedot

MAESTRO UV SKIN DEFENSE PRIMER SPF 50 PA ++ Kumouksellinen ihoa tehokkaasti suojaava pohjustusvoide. Arvioitu kuluttajahinta: 69,50 e.

MAESTRO UV SKIN DEFENSE PRIMER SPF 50 PA ++ Kumouksellinen ihoa tehokkaasti suojaava pohjustusvoide. Arvioitu kuluttajahinta: 69,50 e. Lehdistötiedote huhtikuu 2016 MAESTRO UV SKIN DEFENSE PRIMER SPF 50 PA ++ Kumouksellinen ihoa tehokkaasti suojaava pohjustusvoide Arvioitu kuluttajahinta: 69,50 e Lisätiedot: L Oréal Finland Oy L Oréal

Lisätiedot

Limited edition: Diego dalla Palma Summer 2012 Collection

Limited edition: Diego dalla Palma Summer 2012 Collection Tiedote Helmikuu 2011 Limited edition: Diego dalla Palma Summer 2012 Collection Italialaisen Diego dalla Palma - värikosmetiikkasarjan kesän 2012 raikkaat ja heleät trendisävyt luovat jo pelkällä olemassaolollaan

Lisätiedot

Ohjeet bilemeikkiin. 2013-10-31 Copyright 2013 by Oriflame Cosmetics SA

Ohjeet bilemeikkiin. 2013-10-31 Copyright 2013 by Oriflame Cosmetics SA Ohjeet bilemeikkiin 2013-10-31 Copyright 2013 by Oriflame Cosmetics SA 1 Bilemeikki Nuoren naisen bilemeikki syntyy smoky eyes silmämeikistä ja huolellisesti tehdystä pohjustuksesta. Siksi onkin tärkeää,

Lisätiedot

Edut. Joustava hiuskiinne. Voimakas hiuskiinne. Suolasuihke. Muotoiluvoide. Muovailuvaha. Dust It Flex

Edut. Joustava hiuskiinne. Voimakas hiuskiinne. Suolasuihke. Muotoiluvoide. Muovailuvaha. Dust It Flex OSiS+ Session Label Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Joustava hiuskiinne Voimakas hiuskiinne Suolasuihke Muotoiluvoide Muovailuvaha Dust It Flex ASK Education kampaajille, osoittaa

Lisätiedot

LADYLIKE-syysmeikki 2014

LADYLIKE-syysmeikki 2014 Lehdistötiedote kesäkuu 2014 LADYLIKE-syysmeikki 2014 Ei kimmellystä, ei kimalletta. Yksi syksyn päätrendeistä on mattapintaisuus. Luonnolliset beigen ja ruskean sävyt kuuluvat syksyn väripalettiin. Mattapintaisuus

Lisätiedot

LA VIE EST BELLE L EAU DE TOILETTE FLORALE

LA VIE EST BELLE L EAU DE TOILETTE FLORALE Lehdistötiedote helmikuu 2016 LA VIE EST BELLE L EAU DE TOILETTE FLORALE [1] Elämän ja iloisuuden filosofia tai universaali ylistys elämän kauneudelle. [2] Eau de Toilette Florale, jonka hurmaavan luonnonraikkaan

Lisätiedot

Toimitus myyntipisteisiin: Vko 1/2016

Toimitus myyntipisteisiin: Vko 1/2016 KEVÄTLOOK, ONE SHOT KOKOELMA Arvioidut kuluttajahinnat: My Parisian Pastels -korostussävypaletti, 9 sävyä 59,00 My Parisian Blush -voidemainen poskipuna, saatavana 2 sävyä 39,00 Hypnôse Palette DO 12 Paris

Lisätiedot

LEHDISTÖTIEDOTE L'ORÉAL PARIS Wing

LEHDISTÖTIEDOTE L'ORÉAL PARIS Wing www.lorealparis.fi LEHDISTÖTIEDOTE L'ORÉAL PARIS Wing Uusi maskara, joka tekee ripsistäsi näyttävät kuin irtoripset ja upean muotoiset kuin perhosen siivet Ensimmäistä kertaa L'Oréal Paris on luonut epäsymmetrisen

Lisätiedot

LEHDISTÖTIEDOTE VIVIDS. Väri saa huulet hehkumaan

LEHDISTÖTIEDOTE VIVIDS. Väri saa huulet hehkumaan LEHDISTÖTIEDOTE VIVIDS Väri saa huulet hehkumaan ASIAA! Jokainen catwalkilla ja punaisella matolla asteleva haluaa huomaa minut -huulet SE ON HUULILLA Vahvat vivahteet ovat nyt kuuminta hottia. Se näkyi

Lisätiedot

ENSIESITTELYSSÄ... MASTER SMOKY

ENSIESITTELYSSÄ... MASTER SMOKY MASTER SMOKY ENSIESITTELYSSÄ... MASTER SMOKY SMOKY EYES -LOOK KÄTEVÄSTI KAHDELLA TUOTTEELLA Kaksikko, joka tekee silmämeikistäsi täydellisen värikylläisen ja intensiivisen. Maybelline New York -silmämeikkikategoria

Lisätiedot

LEHDISTÖTIEDOTE L'ORÉAL PARIS

LEHDISTÖTIEDOTE L'ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE L'ORÉAL PARIS Uuden sukupolven kosmetiikkatuote: Colour Correction -voide Mikä on CC-voide? Uuden sukupolven hybridivoide. BB-voiteet olivat ensimmäisiä vastaavanlaisia ihonhoito- ja meikkituotteen

Lisätiedot

Ilmoitetut hinnat ovat ohjeellisia suositushintoja. Jälleenmyyjällä on oikeus itse määritellä omat vähittäismyyntihintansa.

Ilmoitetut hinnat ovat ohjeellisia suositushintoja. Jälleenmyyjällä on oikeus itse määritellä omat vähittäismyyntihintansa. Ilmoitetut hinnat ovat ohjeellisia suositushintoja. Jälleenmyyjällä on oikeus itse LEHDISTÖTIEDOTE Ilmoitetut hinnat ovat ohjeellisia suositushintoja. Jälleenmyyjällä on oikeus itse L ORÉAL PARIS UUTUUS:

Lisätiedot

Lehdistötiedote L Oréal Paris. COLOR RICHE LE VERNIS

Lehdistötiedote L Oréal Paris. COLOR RICHE LE VERNIS Lehdistötiedote L Oréal Paris. COLOR RICHE LE VERNIS Color Riche le vernis By Orrea Light «Viininpunainen on uusi musta.» «Näyttävä meikkiväri, joka saa kynnet hehkumaan.» «Leikkisän sensuelli ilme syntyy

Lisätiedot

BIOTHERM SKIN BEST WONDER MUD

BIOTHERM SKIN BEST WONDER MUD Lehdistötiedote helmikuu BIOTHERM SKIN BEST WONDER MUD BIOTHERM SKIN BEST WONDER MUD Ihmeitä tekevä naamio Iho saa uutta hehkua välittömästi. Ihohuokoset supistuvat näkyvästi. Arvioitu kuluttajahinta:

Lisätiedot

For Your Information. Lehdistötiedote L Oréal Paris.

For Your Information. Lehdistötiedote L Oréal Paris. www.lorealparis.fi For Your Information. Lehdistötiedote L Oréal Paris. Magique Magique L Oréal Paris n uusi meikkivoidekonsepti Täydellisestä nudevaikutelmasta tai kauniisti hohtavasta ihonsävystä mattapintaiseen

Lisätiedot

GWEN STEFANI LUOMIVÄRIPALETTI LUO GWENIN IKONISIMMAT MEIKKILOOKIT

GWEN STEFANI LUOMIVÄRIPALETTI LUO GWENIN IKONISIMMAT MEIKKILOOKIT GWEN STEFANI LUOMIVÄRIPALETTI LUO GWENIN IKONISIMMAT MEIKKILOOKIT URBAN DECAY GWEN STEFANI LUOMIVÄRIPALETT Arvioitu kuluttajahinta: 51 Urban Decay Gwen Stefani luomiväripaletti tulee myyntiin perjantaina

Lisätiedot

meikit Opas kasvotuotteisiin FI 2 9 5 2 0

meikit Opas kasvotuotteisiin FI 2 9 5 2 0 meikit Opas kasvotuotteisiin FI 2 9 5 2 0 Väriopas on innovaatio, joka auttaa sinua varmemmin suosittelemaan oikeita sävyjä jokaiselle asiakkaalle. Tulos? Tyytyväisiä asiakkaita ja enemmän myyntiä sinulle!

Lisätiedot

The Pr f renc fa 2012 C lors

The Pr f renc fa 2012 C lors www.lorealparis.fi L ORÉAL PARIS -LEHDISTÖTIEDOTE. The Pr f renc fa 2012 C lors The Pr f renc fa 2012 C lors Preference "Préférence on ollut johtava hiusvärimerkki jo yli 40 vuoden ajan laajan, ammattimaisen

Lisätiedot

News from mid August 2017

News from mid August 2017 News from mid August 2017 update Essence trendikkäitä, laadukkaita, must-have-kosmetiikkatuotteita! Elokuussa suunnaksi otetaan syystalvi uusien ja jännittävien kosmetiikkatuotteiden ja metallinhohtoisten

Lisätiedot

Hair follicle growth factor Luonnon aktiivinen ainesosa joka tekee ripsistä paksummat, pidemmät ja ehkäisee ripsien katkeilua

Hair follicle growth factor Luonnon aktiivinen ainesosa joka tekee ripsistä paksummat, pidemmät ja ehkäisee ripsien katkeilua Ripsihoito Mitä on Prolash+? Prolash+ sisältää luontaista ripsiseerumia Prolash+ II tuoteseloste: Puhdistettu vesi, bioentsyymi (EPM) jossa kymmenen luonnollista aminohappoa, laventeliöjy, vitamiini B,

Lisätiedot

L I Q U I D G L O W SKIN BEST

L I Q U I D G L O W SKIN BEST TAISTELE IHON HELEYDEN 3 VIHOLLISTA VASTAAN: KUIVUUS, SAMEUS & ENNENAIKAINEN IKÄÄNTYMINEN L I Q U I D G L O W SKIN BEST Ravitsevan öljyn ja antioksidanttisen astaksantiini leväuutteen yhdistelmä heleyttää-

Lisätiedot

Runsaspigmenttinen kaksifaasinen huuliöljy

Runsaspigmenttinen kaksifaasinen huuliöljy Runsaspigmenttinen kaksifaasinen huuliöljy JUICY SHAKER 14 HERKULLISTA SÄVYÄ, 14 MAUKASTA TUOKSUA Arvioitu kuluttajahinta: 22 Toimitus myyntipisteisiin: Vko 7/2016 Lisätiedot: L Oréal Finland Oy Jenny

Lisätiedot

Tikkurila Trendivärit 2014-2015

Tikkurila Trendivärit 2014-2015 Tikkurila Trendivärit 2014-2015 Valmiit väriyhdistelmät kodinsisustajille 4/3/2014 Marika Raike, Tikkurila Oyj 4/3/2014 Marika Raike, Tikkurila Oyj 2 Syvät ja vahvat värit ovat jälleen täällä. Historiallinen,

Lisätiedot

Marjan makuisia koruja rautalangasta ja helmistä -Portfolio

Marjan makuisia koruja rautalangasta ja helmistä -Portfolio Marjan makuisia koruja rautalangasta ja helmistä -Portfolio Saara Lohi 2007 Suunnittelu ja tavoitteet Suunnittelun lähtökohtana oli kuva pihlajanmarjoista pajumatolla. Tavoitteena on suunnitella ja toteuttaa

Lisätiedot

Mattopalvelut. Design -mallisto

Mattopalvelut. Design -mallisto Mattopalvelut Design -mallisto Lindström designmatot Valitse todelliset katseenvangitsijat. Lindström designmatot. Laadukas sisustus voi kaivata viimeistelyä. Pelkistetty tila herää henkiin yksilöllisten

Lisätiedot

EVER MATTE -meikkituotteet Ever matte SPF 15 -meikkivoide Ever matte mineral compact powder -puuteri

EVER MATTE -meikkituotteet Ever matte SPF 15 -meikkivoide Ever matte mineral compact powder -puuteri Lehdistötiedote tammikuu 2012 EVER MATTE -meikkituotteet Ever matte SPF 15 -meikkivoide Ever matte mineral compact powder -puuteri Clarinsin uudet Ever matte -meikkituotteet taistelevat tehokkaasti ihon

Lisätiedot

Absolutely Rôse! Lancômen kevään meikkikokoelma

Absolutely Rôse! Lancômen kevään meikkikokoelma Lehdistötiedote marraskuu 2016 Absolutely Rôse! Lancômen kevään meikkikokoelma Arvioidut kuluttajahinnat La Rose a Poudrer Korostava irtopuuteri 66,00 Parisian Kabuki -puuterisivellin 40,00 La Palette

Lisätiedot

LEHDISTÖTIEDOTE SUBLIME -PUHDISTUSTUOTESARJA

LEHDISTÖTIEDOTE SUBLIME -PUHDISTUSTUOTESARJA LEHDISTÖTIEDOTE SUBLIME -PUHDISTUSTUOTESARJA Syksyllä 2013 L Oréal Paris uudistaa puhdistustuotteensa! Uudet L Oréal Paris Sublime puhdistustuotteet uudistavat kasvojen puhdistuksen! Sublime puhdistustuotteista

Lisätiedot

LEHDISTÖTIEDOTE VUOTTA

LEHDISTÖTIEDOTE VUOTTA LEHDISTÖTIEDOTE VUOTTA VUOTTA Garnier Ambre Solaire aurinkosuojatuotesarja 80 vuotta! Jo vuonna 1935 perustettu Ambre Solaire sai alkunsa, kun ranskalainen kemisti ja L Oréalin perustaja Eugène Schueller

Lisätiedot

FM WORLD meikkituoteuutuudet 2014 / 2015 / 2016 PÄIVITETTY

FM WORLD meikkituoteuutuudet 2014 / 2015 / 2016 PÄIVITETTY LUOMIVÄRIPALETTI 9 eri sävyä, 7.5g - Uniikki luomiväripaletti, jonka 9 sävyllä voit luoda tuhansia eri ilmeitä. - Useita eri pintoja: 1. matta 2. satiini 3.kiiltävä. Voit korostaa silmiäsi, antaa ilmettä

Lisätiedot

Näe luonnon värit. Akutex FT värivalikoima

Näe luonnon värit. Akutex FT värivalikoima Näe luonnon värit Akutex FT värivalikoima Näe luonnon värit Akutex FT värivalikoima Uusia värejä hakiessamme olimme yhteydessä laajaan joukkoon eurooppalaisia arkkitehtejä sekä sisustusja tekstiilisuunnittelijoita.

Lisätiedot

poppy.razzi -kokoelma

poppy.razzi -kokoelma 2012 poppy.razzi -kokoelma I travel incognito, but always bring poppy razzi. Mihin sitten menetkin, ota poppy razzi mukaasi. Huipputrendikkäillä neonsävyilläni saat kynsistäsi salamana upean näköiset.

Lisätiedot

kampaajan opas Professional Finland

kampaajan opas   Professional Finland kampaajan opas www.schwarzkopf-professional.fi www.facebook.com/schwarzkopf Professional Finland Steve Hogan Creative director Essential Looks, Schwarzkopf Professional Muotinäytöksiä tehdessä hiustuotteilta

Lisätiedot

LIFE PLANKTON. SENSITIVE EMULSION Kosteuttava ja rauhoittava emulsio herkälle iholle. #SensitiveCanBeStrong ARVIOITU KULUTTAJAHINTA

LIFE PLANKTON. SENSITIVE EMULSION Kosteuttava ja rauhoittava emulsio herkälle iholle. #SensitiveCanBeStrong ARVIOITU KULUTTAJAHINTA L e h d i s t ö t i e d o t e j o u l u k u u 2016 LIFE PLANKTON SENSITIVE EMULSION Kosteuttava ja rauhoittava emulsio herkälle iholle ARVIOITU KULUTTAJAHINTA BIOTHERM LIFE PLANKTON TM SENSITIVE EMULSION

Lisätiedot

www.lorealparis.fi L'ORÉAL PARIS -LEHDISTÖTIEDOTE KUN BB KOHTAA VALON

www.lorealparis.fi L'ORÉAL PARIS -LEHDISTÖTIEDOTE KUN BB KOHTAA VALON www.lorealparis.fi L'ORÉAL PARIS -LEHDISTÖTIEDOTE KUN BB KOHTAA VALON UUDENLAINEN BB-VOIDE Bb-voide, jollaista Et ole ennen nähnyt Youth Code Luminizer BB Cream -voiteessa yhdistyvät ihonhoidon ja meikin

Lisätiedot

2015 on L Oréal Paris Color Riche huulipunien juhlavuosi! Color Riche huulipunat täyttävät upeat 30 vuotta!

2015 on L Oréal Paris Color Riche huulipunien juhlavuosi! Color Riche huulipunat täyttävät upeat 30 vuotta! LEHDISTÖTIEDOTE 2015 on L Oréal Paris Color Riche huulipunien juhlavuosi! Color Riche huulipunat täyttävät upeat 30 vuotta! Color Riche on ikoninen huulipuna, huulipuna kaikille naisille. Huulipuna tulee

Lisätiedot

Premium-tuotteiden miniesite Kampanja 4/2014 6. 25.3.2014 YLELLISIIN TUOTESARJOIHIMME IHASTUTTAVAT HINNAT

Premium-tuotteiden miniesite Kampanja 4/2014 6. 25.3.2014 YLELLISIIN TUOTESARJOIHIMME IHASTUTTAVAT HINNAT Premium-tuotteiden miniesite Kampanja 4/2014 6. 25.3.2014 YLELLISIIN TUOTESARJOIHIMME IHASTUTTAVAT HINNAT Löydät näiltä sivuilta ainutlaatuisen valikoiman arvokkaita ainesosia sisältäviä tuotteita, jotka

Lisätiedot

Hengittävä meikki- ja peitevoide. Hoidettu ja virheetön iho

Hengittävä meikki- ja peitevoide. Hoidettu ja virheetön iho Hengittävä meikki- ja peitevoide Hoidettu ja virheetön iho Ensimmäinen hengittävä Colour Correcting (CC)- hoitotuote, joka yhdistää kosmetiikka- ja ihonhoitoteknologian, joka edistää palautumista ja samaan

Lisätiedot

ANNA LUONNON SUOJATA IHOASI

ANNA LUONNON SUOJATA IHOASI ANNA LUONNON SUOJATA IHOASI Enismmäinen täydellinen aurinkosarja, joka sisältää luonnollisia filttereitä, innovatiivisia tuotteita, läpinäkyviä ja miellyttäviä koostumuksia. UUSI ERILAINEN PAREMPI 100%

Lisätiedot

BC BONACURE OIL MIRACLE

BC BONACURE OIL MIRACLE BC BONACURE OIL MIRACLE BC Oil Miracle Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Shampoo Hoitosuihke Hoitoaine Tehohoito Kevyt Silottava Hoitoöljy Silottava Hoitoöljy Kiiltosuihke Muotoiluvoide

Lisätiedot

ÉNERGIE DE VIE, LIQUID CARE : TEHOKOSTEUTUSTA IHOLLE. ÉNERGIE DE VIE Liquid care Arvioitu kuluttajahinta: 59,00e

ÉNERGIE DE VIE, LIQUID CARE : TEHOKOSTEUTUSTA IHOLLE. ÉNERGIE DE VIE Liquid care Arvioitu kuluttajahinta: 59,00e Lehdistötiedote Lehdistötiedote maaliskuu huhtikuu 2016 2016 ÉNERGIE DE VIE, LIQUID CARE : TEHOKOSTEUTUSTA IHOLLE ÉNERGIE DE VIE Liquid care Arvioitu kuluttajahinta: 59,00e ÉNERGIE DE VIE Pearly lotion

Lisätiedot

Luonnollinen, hengittävä helmiäispintainen stukko-pinnoite. www.oikos-paint.com LIUOTINVAPAITA

Luonnollinen, hengittävä helmiäispintainen stukko-pinnoite. www.oikos-paint.com LIUOTINVAPAITA Luonnollinen, hengittävä helmiäispintainen stukko-pinnoite www.oikos-paint.com Oikos srl Via Cherubini, 2 47023 Gatteo Mare (FC) Italia Tel. 0547 681412 Fax 0547 681430 e-mail info@oikos-paint.com Export

Lisätiedot

LAMINAATTI- JA PUUTASOT KAUNIIT & KESTÄVÄT TASOT. Vaikka laatu ratkaisee, tyylistäkään ei tarvitse tinkiä.

LAMINAATTI- JA PUUTASOT KAUNIIT & KESTÄVÄT TASOT. Vaikka laatu ratkaisee, tyylistäkään ei tarvitse tinkiä. LAMINAATTI- JA PUUTASOT KAUNIIT & KESTÄVÄT TASOT Vaikka laatu ratkaisee, tyylistäkään ei tarvitse tinkiä. TYÖTASOJA POLVIJÄRVELTÄ Ecolamin valmistamat työtasot tunnetaan ensiluokkaisesta laadustaan ja

Lisätiedot

www.lorealparis.fi Lehdistötiedote L Oréal Paris.

www.lorealparis.fi Lehdistötiedote L Oréal Paris. www.lorealparis.fi Lehdistötiedote L Oréal Paris. THE SERUM ISSUE Seerumiasiantuntija L'Oréal Paris Kansainvälisten tutkimuslaboratorioidensa jatkuvien innovaatioiden ja tieteellisen osaamisen ansiosta

Lisätiedot

MESOFORCE MESO-TÄYTTÄVÄ HIERONTA

MESOFORCE MESO-TÄYTTÄVÄ HIERONTA HIERONTAOPAS MESOFORCE MESO-TÄYTTÄVÄ HIERONTA Tee kaikki liikkeet kolme kertaa 1. MIKROVERENKIERRON AKTIVOINTI, IHON TIIVIYDEN LISÄÄMINEN SISÄLTÄ a) Tee pyörittelevää liikettä nyrkeillä dekolteelta olkapäitä

Lisätiedot

Syksyn 2009 meikkikokoelma by Aaron de Mey DECLARING INDIGO

Syksyn 2009 meikkikokoelma by Aaron de Mey DECLARING INDIGO Saatavilla kaupoissa vko 33/2009 Suosituskuluttajahinnat: La Rose Liberté hohdepuuteri 55 Liberté -luomiväripaletti 55 Ink Artliner -rajausväri 37 Le Crayon Khôl -rajauskynä 22 Virtuôse -maskara 33 Color

Lisätiedot

PYYHEKUTSUT Pyyheliinat jokaiseen kotiin Tuotekuvasto talvi 2015

PYYHEKUTSUT Pyyheliinat jokaiseen kotiin Tuotekuvasto talvi 2015 PYYHEKUTSUT Pyyheliinat jokaiseen kotiin Tuotekuvasto talvi 2015 Sinistä unelmaa, puuteri vaaleansininen Pilvi ja Denimin sininen Pioni. 1. 1. vaaleansininen Pilvi 2. valkoinen Pumpuli Sileä neulos 500g/m²

Lisätiedot

METROPOLITAN-syysmeikki 2019

METROPOLITAN-syysmeikki 2019 Lehdistötiedote kesäkuu 2019 METROPOLITAN-syysmeikki 2019 IsaDoran Metropolitan-syysmeikki esittelee meille trenditietoisen, urbaanin fashionistan. Muodin edelläkävijän, joka nauttii suurkaupungin sykkeestä

Lisätiedot

Kun olet tyytyväinen ihoosi, hehkut hyvää oloa.

Kun olet tyytyväinen ihoosi, hehkut hyvää oloa. Kun haluat lisätietoja Juvéderm-hoidoista ja siitä, miksi Juvéderm-tuotteisiin kannattaa luottaa, tutustu sivustoon www.allerganmedicalaesthetics.com ja kysy neuvoa terveydenhuollon ammattilaiselta. www.allerganmedicalaesthetics.com

Lisätiedot

WWW.LOREALPARIS.FI L ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE

WWW.LOREALPARIS.FI L ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE WWW.LOREALPARIS.FI L ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE MATT & MESSY fashion style smart must-have wild TREND SETTING MODERN IRREVERENT Shine FREE FIBERpaste ROUGHED UP Natural look Villi, mystinen ja trendikäs.

Lisätiedot

KÉRASTASE COUTURE STYLING

KÉRASTASE COUTURE STYLING KÉRASTASE COUTURE STYLING Lehdistötiedote 10/14 Fix Fabulous Muotoilu ja kiinnityssuihke samassa Curl Fever Kiharageeli jolla saat kestävät, kauniit kiharat jopa suoriinkin hiuksiin Rakennesarja Suositeltu

Lisätiedot

IGORA ROYAL. Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: IGORA ROYAL HAPETE LUONNONSÄVYT VAHVISTETUT NEUTRAALISÄVYT VAALENNUSVÄRIT 10- SARJA

IGORA ROYAL. Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: IGORA ROYAL HAPETE LUONNONSÄVYT VAHVISTETUT NEUTRAALISÄVYT VAALENNUSVÄRIT 10- SARJA start IGORA ROYAL Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: IGORA ROYAL HAPETE LUONNONSÄVYT VAHVISTETUT NEUTRAALISÄVYT MUOTISÄVYT VAALENNUSVÄRIT 10- SARJA VAALENNUSVÄRIT 12- SARJA LUOVAT PASTELLISÄVYT

Lisätiedot

PURE HEALTHY BRIGHTNESS FOR YOUR SKIN DROPS OF LIGHT BRIGHTENING SERUM UUTTA POHJOIS- ATLANTIN PUNALEVÄ UUTE

PURE HEALTHY BRIGHTNESS FOR YOUR SKIN DROPS OF LIGHT BRIGHTENING SERUM UUTTA POHJOIS- ATLANTIN PUNALEVÄ UUTE BRIGHTNESS FOR YOUR SKIN DROPS OF LIGHT BRIGHTENING SERUM UUTTA POHJOIS- ATLANTIN PUNALEVÄ UUTE LÖYDÄ KOKONAINEN TUOTESARJA Paljasta ihosi kaikkein kuulaimmillaan täydellisen ihoa kirkastavan sarjamme

Lisätiedot

BC BONACURE COLOR FREEZE

BC BONACURE COLOR FREEZE BC BONACURE COLOR FREEZE BC COLOR FREEZE Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Kiiltoseerumi Sulfaatiton Shampoo Kiiltoshampoo Hopeashampoo Hoitosuihke Hoitoaine Tehohoito Lämpösuojavoide

Lisätiedot

VISIONNAIRE UUTTA. Visionnaire Night, Beauty Sleep Perfector yövoide 50 ml Arvioitu kuluttajahinta: 93,00

VISIONNAIRE UUTTA. Visionnaire Night, Beauty Sleep Perfector yövoide 50 ml Arvioitu kuluttajahinta: 93,00 VISIONNAIRE UUTTA Visionnaire Night, Beauty Sleep Perfector yövoide 50 ml Arvioitu kuluttajahinta: 93,00 Visionnaire Rich Cream hoitovoide 50 ml Arvioitu kuluttajahinta: 89,00 Toimitus myyntipisteisiin:

Lisätiedot

15.2.-21.3.2016. kukkien kevät! luovaa, värikästä ja tuoksuvaa

15.2.-21.3.2016. kukkien kevät! luovaa, värikästä ja tuoksuvaa 15.2.-21.3.2016 kukkien kevät! luovaa, värikästä ja tuoksuvaa sitruunaruoho sitruunainen ja raikas vastaleikattu sitruunaruoho ja tuoksuva kielo yhdistyvät aistilliseen myskiin luoden todella eksoottisen

Lisätiedot

www.lorealparis.fi For Your Information. L Oréal Paris -lehdistötiedote www.lorealparis.fi

www.lorealparis.fi For Your Information. L Oréal Paris -lehdistötiedote www.lorealparis.fi www.lorealparis.fi For Your Information. L Oréal Paris -lehdistötiedote www.lorealparis.fi Pariisilaisuus merkitsee tyyliä ja asennetta... Huulet, värit, ripset kyse on aina yksityiskohdista. Pariisilaisuus

Lisätiedot

YKSILÖLLINEN ELÄMÄNSUUNNITTELU

YKSILÖLLINEN ELÄMÄNSUUNNITTELU YKSILÖLLINEN ELÄMÄNSUUNNITTELU Mertanen / Martikainen 1 Esimerkkinä yksilölliset aamutoimet Mertanen / Martikainen 2 Kyse on ajattelu- ja toimintatavasta Henkilö saa osallistua oman elämän suunnitteluun

Lisätiedot

exceptional skin food unrefined & organic SHEA& COCOA SHEA BUTTER LAVENDER BUTTER BUTTER www.zoyagoespretty.com 100% Organic ingredients

exceptional skin food unrefined & organic SHEA& COCOA SHEA BUTTER LAVENDER BUTTER BUTTER www.zoyagoespretty.com 100% Organic ingredients exceptional skin food COCOA SHEA& LAVENDER SHEA www.zoyagoespretty.com 100% Organic ingredients Yksinkertainen on kaunista: exceptional skin food Ihonhoidossa uskomme puhtauteen ja aitohin raaka-aineisiin.

Lisätiedot

Nettiraamattu lapsille. Taivas, Jumalan kaunis koti

Nettiraamattu lapsille. Taivas, Jumalan kaunis koti Nettiraamattu lapsille Taivas, Jumalan kaunis koti Kirjoittaja: Edward Hughes Kuvittaja: Lazarus Sovittaja: Sarah S. Kääntäjä: Anni Kernaghan Tuottaja: Bible for Children www.m1914.org 2010 Bible for Children,

Lisätiedot

Valo voi heijastua ja taittua eri tavalla. Joskus valon taittumisen tai heijastumisen avulla näemme jotain, joka ei oikeasti ole siellä...

Valo voi heijastua ja taittua eri tavalla. Joskus valon taittumisen tai heijastumisen avulla näemme jotain, joka ei oikeasti ole siellä... LUMATE-tiedekerhokerta, suunnitelma AIHE: OPTISIA HARHOJA 1. Alkusanat Optiset harhat ovat illuusioita, jotka johtavat harhaan ihmisen näköaistia ja aivoja. Jos me haluamme ymmärtää optisia harhoja, meidän

Lisätiedot

Nukkuminen on kultaa.

Nukkuminen on kultaa. 26 Nukkuminen on kultaa. Tietysti on välillä ihanaa nousta aikaisin ja nauttia aamun hiljaisesta sarastuksesta, mutta yksi lomapäivien parhaista asioista on se, kun saa nukkua juuri niin pitkään kuin huvittaa.

Lisätiedot

ovinostomekanismit varasto-ohjelma

ovinostomekanismit varasto-ohjelma ovinostomekanismit varasto-ohjelma AeroFlap kääntää päälle sivu 4 AeroLoft nostaa ylös sivu 6 AeroSplit taittaa ylös sivu 8 AeroWing pitää ylhäällä sivu 10 AeroLift kääntää ylös sivu 12 2 Aero: - AeroFlap

Lisätiedot

Korkean suorituskyvyn hiusväri rasittamatta hiuksia!

Korkean suorituskyvyn hiusväri rasittamatta hiuksia! TIE TOA VÄ REIS TÄ Korkean suorituskyvyn hiusväri rasittamatta hiuksia! ELUMEN- superväri on uusi täydellinen ja tehokas hiusväri, joka antaa poikkeuksellisen hyvän kiillon ja hehkuvan värin sekä erityisen

Lisätiedot

Matematiikan tukikurssi

Matematiikan tukikurssi Matematiikan tukikurssi Kurssikerta 8 1 Derivaatta Tarkastellaan funktion f keskimääräistä muutosta tietyllä välillä ( 0, ). Funktio f muuttuu tällä välillä määrän. Kun tämä määrä jaetaan välin pituudella,

Lisätiedot

Upea Magic Silver hopekorusarja on suunniteltu juuri Sinulle. Magic Silver hopeakorusarjaan kuuluu sekä klassisen kauniita, että moderneja koruja.

Upea Magic Silver hopekorusarja on suunniteltu juuri Sinulle. Magic Silver hopeakorusarjaan kuuluu sekä klassisen kauniita, että moderneja koruja. KEVÄT - TALVI 2018-2019 MS84 Tähdet 9 mm 24,90/ pari MS274 Perhoset 27/12 mm 22,90/ pari MS275 Spiraali 20 mm 22,90/ pari MS130 Lumikukka 7 mm 13,90/ pari Upea Magic Silver hopekorusarja on suunniteltu

Lisätiedot

BIOTHERM SKIN FITNESS Vartalonhoitolinja, joka täydentää treenien tuloksia

BIOTHERM SKIN FITNESS Vartalonhoitolinja, joka täydentää treenien tuloksia L e h d i s t ö t i e d o t e 2017 BIOTHERM SKIN FITNESS Vartalonhoitolinja, joka täydentää treenien tuloksia Skin Fitness Instant Smoothing & Moisturizing Body Treatment 200ml 49,00 Skin Fitness Purifying

Lisätiedot

Korvat: Muoto Keskikokoiset, leveät tyvestä, pyöristyneet kärjet. Sijainti Sijoittuneet päälaelle kauas toisistaan hiukan eteenpäin kaareutuneet.

Korvat: Muoto Keskikokoiset, leveät tyvestä, pyöristyneet kärjet. Sijainti Sijoittuneet päälaelle kauas toisistaan hiukan eteenpäin kaareutuneet. RAG RAGDOLL ROTUMÄÄRITELMÄ Yleistä: Ulkomuoto Ragdolleissa on kolme erilaista kuviota: colourpoint, mitted ja bicolour ja 20 värimuunnosta kussakin, yhteensä 60. Ragdoll on kiinteä, suuri kissa, jolla

Lisätiedot

Stora Enso Effex an Eye for Wood

Stora Enso Effex an Eye for Wood EnsoEffex Stora g tu p l Stora Enso Effex an Eye for Wood Stora Enso Effex an Eye for Wood Lähtökohtana luonnonmukaisuus Effex toistaa luonnon muotokieltä. Effex on: Aitoa puuta Luonnon inspiroima Luonnollinen

Lisätiedot

v o i d e s a r j a K a u n e u d e l l a e i o l e i k ä ä Y l e l l i s t ä h o i t o a a i k u i s e l l e i h o l l e

v o i d e s a r j a K a u n e u d e l l a e i o l e i k ä ä Y l e l l i s t ä h o i t o a a i k u i s e l l e i h o l l e v o i d e s a j a K a u n e u d e l l a e i o l e i k ä ä Y l e l l i s t ä h o i t o a a i k u i s e l l e i h o l l e Kolloidikulta kumppanisi ik äänt ymistä vastaan Ylellinen Gold Regenesis -kosmetiikkatuotesaja

Lisätiedot

Pyyheliinat, jotka haluaa ensikosketuksesta omakseen

Pyyheliinat, jotka haluaa ensikosketuksesta omakseen Pyyheliinat, jotka haluaa ensikosketuksesta omakseen Mistä on parhaat kylpytekstiilit tehty? Ihanista väreistä ja yksityiskohdista. Hyvästä imukyvystä. 100% puuvillasta Helposta pesuhuollosta. Kaikissa

Lisätiedot

100 % akryyli/akryl/acrylic. luonnonvalkoinen valkoinen vaaleanpunainen musta. 28=10cm. valkoinen luonnonvalkoinen beige roosa vaalea persikka

100 % akryyli/akryl/acrylic. luonnonvalkoinen valkoinen vaaleanpunainen musta. 28=10cm. valkoinen luonnonvalkoinen beige roosa vaalea persikka Lankakartat kevät-kesä 2011 Färgkartor våren-sommaren 2011 Shade cards spring-summer 2011 NOVITA OY PL 59 00211 Helsinki Finland puh 09 613 176 fax 09 6131 7700 www.novita.fi uutuus n/ca 100 g = n/ca 135

Lisätiedot

Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet

Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Toteuta yksilölliset unelmasi Honda Accordin myötä olemme tuoneet innokkaan ja urheilullisen kulkijan tien päälle. Toiveesi ja unelmasi ovat kuitenkin

Lisätiedot

Valovoimainen kiiltosävyte

Valovoimainen kiiltosävyte Valovoimainen kiiltosävyte Kampaamoalalla vaatimukset kasvavat päivä päivältä ja kampaajan on ylitettävä asiakkaidensa odotukset kerta toisensa jälkeen. Asiakkaat odottavat entistäkin korkealaatuisempaa

Lisätiedot

STEMCELL TECHNOLOGY. 4-Dimensional. Wrinkle Reduction

STEMCELL TECHNOLOGY. 4-Dimensional. Wrinkle Reduction 4-Dimensional Reduction Wrinkle Reduction 1 Mitä tarkoitetaan kantasoluilla? Kantasolut ovat ainutkertaisia soluja, joita esiintyy pieniä määriä miltei kaikissa kehon kudoksissa. Myös ihossa on kantasoluja.

Lisätiedot

opas huulituot teisiin FI 2 6 1 7 6

opas huulituot teisiin FI 2 6 1 7 6 m e i k k i opas huulituot teisiin FI 2 6 1 7 6 Haluamme tarjota sinulle kätevän oppaan auttamaan sinua Avonin upean huulituotekokoelman käytössä. Se auttaa asiakkaitasi valitsemaan täydellisen sävyn ja

Lisätiedot

KOTIMAISET LAATUARKUT JA UURNAT

KOTIMAISET LAATUARKUT JA UURNAT Arkkukuvasto KOTIMAISET LAATUARKUT JA UURNAT SHT-Tukku Oy:n laadukkaat kotimaiset arkut valmistetaan yhtiön tehtaalla Punkalaitumella. Puuseppämme ja verhoilijamme valmistavat tuotteet pieteetillä ja ammattiylpeydellä

Lisätiedot

EXELON -depotlaastarin KÄYTTÖOHJEET JA LÄÄKITYSPÄIVÄKIRJA

EXELON -depotlaastarin KÄYTTÖOHJEET JA LÄÄKITYSPÄIVÄKIRJA EXELON -depotlaastarin KÄYTTÖOHJEET JA LÄÄKITYSPÄIVÄKIRJA Tämä tieto on tärkeää Exelon-depotlaastarin turvallisen käytön varmistamiseksi. Käytetty depotlaastari poistettu? Uusi depotlaastari kiinnitetty

Lisätiedot

-60% MYYNNISSÄ NIIN KAUAN KUIN VARASTOA RIITTÄÄ!

-60% MYYNNISSÄ NIIN KAUAN KUIN VARASTOA RIITTÄÄ! SÄÄSTÄ -61 % KAIKKI TARJOUKSESSA! LAUKUN SISÄLLÄ: satiinivuori, sisätasku vetoketjulla Ruusukullanvärinen ketju toimii olkahihnana. Tuotteita on rajoitettu erä, toimi nopeasti. Kirjekuorilaukku Upeaan

Lisätiedot

kevät kokoelma

kevät kokoelma kevät 2014 -kokoelma helppoa, hauskaa muotia Kevätkokoelmien muotinäytökset löivät toden teolla ällikällä. Yllättävät yhdistelmät, mahtipastellit ja megaprintit muodostivat huikeita kokonaisuuksia ja näyttivät

Lisätiedot

Kalevala -Karhu. Sisältö

Kalevala -Karhu. Sisältö 2009 Sisältö Dyyni 3 Aalto 4 Koristetyynyt & Arte 5 Tweedy 6 Louhi & Pihla 7 Graniitti & Teema 8 Duuri & Velvet 9 Ruutu & Kerala 10 Paletti & Port 11 Pilvi 12 Raita 13 Royal Palace & Orient 14 Sali & Nepal

Lisätiedot

Saksanpystykorvien värit

Saksanpystykorvien värit Saksanpystykorvien värit Ruskea: Kauttaaltaan yksivärinen tummanruskea. Ruskeilla esiintyy joskus harmaata karvaa housuissa, hännässä, silmien ympärillä tai lapojen seudulla. Tämä katsotaan virheeksi tai

Lisätiedot

Kaunista kotiasi aidoilla luonnonkivillä www.polarkivi.fi

Kaunista kotiasi aidoilla luonnonkivillä www.polarkivi.fi White Ice 35 x 100-200 mm Kaunista kotiasi aidoilla luonnonkivillä www.polarkivi.fi White Ice 200 x 100 mm Arvoisa asiakas, olemme iloisia voidessamme lähettää uudistuneen esitteemme ja tietoa laajentuneesta

Lisätiedot

Nimimerkki: Emajõgi. Mahtoiko kohtu hukkua kun se täyttyi vedestä?

Nimimerkki: Emajõgi. Mahtoiko kohtu hukkua kun se täyttyi vedestä? Nimimerkki: Emajõgi I Mahtoiko kohtu hukkua kun se täyttyi vedestä? Jos olisin jäänyt veteen, olisin muuttunut kaihiksi, suomut olisivat nousseet silmiin, äitini olisi pimennossa evät pomppineet lonkista

Lisätiedot

ANNA IHOSI HENGITTÄÄ SKIN OXYGEN -IHONHOITOLINJA HÄIVYTTÄÄ NÄKYVIÄ URBAANIN ELÄMÄN JÄLKIÄ PUHDISTETTU, SILEÄMPI, TASAISEMPI, HELEÄMPI IHO

ANNA IHOSI HENGITTÄÄ SKIN OXYGEN -IHONHOITOLINJA HÄIVYTTÄÄ NÄKYVIÄ URBAANIN ELÄMÄN JÄLKIÄ PUHDISTETTU, SILEÄMPI, TASAISEMPI, HELEÄMPI IHO Lehdistötiedote kesäkuu 2017 ANNA IHOSI HENGITTÄÄ SKIN OXYGEN -IHONHOITOLINJA HÄIVYTTÄÄ NÄKYVIÄ URBAANIN ELÄMÄN JÄLKIÄ PUHDISTETTU, SILEÄMPI, TASAISEMPI, HELEÄMPI IHO Arvioidut kuluttajahinnat: Skin Oxygen

Lisätiedot

Kirkas äly. Kultaiset kädet. Kuuma sydän

Kirkas äly. Kultaiset kädet. Kuuma sydän Kirkas äly Kultaiset kädet Kuuma sydän Maailma on kaunis ja hyvä elää sille, jolla on aikaa ja tilaa unelmille ja mielen vapaus ja mielen vapaus. On vapautta istua iltaa yksinänsä ja tutkia, kuunnella

Lisätiedot

SIVU 1. laittaa mikä tahansa geeli tai akryyli. TrendyNailWraps kynsikalvot ovat erittäin kestäviä ja saatavilla 50 erilaisena mallina.

SIVU 1. laittaa mikä tahansa geeli tai akryyli. TrendyNailWraps kynsikalvot ovat erittäin kestäviä ja saatavilla 50 erilaisena mallina. TrendyNailWraps kynsikalvot on valmis- tettu Yhdysvalloissa erityiselle laminoidulle pinnalle, joka on niin kestävä että sen pintaa voidaan karhentaa. TrendyNailWraps kynsikalvojen päälle voidaan laittaa

Lisätiedot

L Oréal Paris lehdistötiedote. pariisista klassikot

L Oréal Paris lehdistötiedote. pariisista klassikot www.lorealparis.com L Oréal Paris lehdistötiedote. Uutta pariisista Uudet klassikot Uudet klassikot Lisää oma säväyksesi Pikkumustaan L Oréal paris luo klassikoille uuden ilmeen ja Pukee kyntesi top coats

Lisätiedot

Korosta parhaita puoliasi

Korosta parhaita puoliasi Täyteainekäsittelyt kasvojen kaikkiin osiin Korosta parhaita puoliasi Koe itse miljoonien käyttämät hoidot, jotka tuovat esiin luonnollisen kauneuden Tuo esiin parhaat ominaisuutesi Iän myötä saamme jatkuvasti

Lisätiedot

ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE

ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE varainhankintaa medelanskaffning Tue toimintaamme ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE Yhteisen päämäärän hyväksi

Lisätiedot