Tiedotteet Lisätietoja Sampsa Olkinuora GSM

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Tiedotteet 2009. Lisätietoja Sampsa Olkinuora GSM 040 5221339"

Transkriptio

1 Tiedotteet 2009 VaRes Cup -työryhmä VaRes Cup työryhmän perustamiskokous pidetään LVRU:n toimintakeskuksessa (Rystypolku 4, Vantaa) maanantaina klo Paikalle pyydetään tulemaan kaikkia VaRes Cupin järjestelyistä kiinnostuneita. Lisätietoja Sampsa Olkinuora GSM Etkö saanut lehteä? Kotijääkäri numero 3/2009 on nyt jaettu. Jos et saanut omaa kappalettasi, ota yhteyttä yhdistyksen sihteeriin. Uusien jäsenten suuresta määrästä johtuen juuri nyt on erittäin tärkeää, että osoiterekisteri saadaan pidettyä ajan tasalla! Yhteyshenkilöt: Esko Rouhiainen GSM Eija Härkönen GSM tai Painovirhepaholainen Kotijääkärissä 3/2009 Uusin Kotijääkäri-lehti kolahtaa postiluukusta näinä päivinä. Eija Härkösen puhelinnumero on lehdessä väärin. Oikea numero on , eli tähän numeroon ilmoittautumiset pikkujouluihin(!) ja muutkin viestit Eijalle. Pikkujoulu VaResin pikkujoulu pidetään perjantaina klo 19 osoitteessa Puistokulma, Talkootie 4 Hiekkaharju. Ilmoittaudu Eijalle GSM (Huom. puhelinnumero oli väärin Kotijääkärissä) tai etunimi.sukunimi@vantaanreservilaiset.fi Tarjolla jouluruokaa. Valokuvanäyttely vuoden tapahtumista. Ilmoittautumiset pikaisesti kiitos. Lysti maksaa 20 eur/hlö. Tervetuloa kaikki VaResin jäsenet + avecit! Syyskokous KOKOUSKUTSU Vantaan Reserviläiset ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään klo 18 alkaen Vantaan srkyhtymän auditoriossa (Unikkotie 5 C, Tikkurila) Ohjelma ja kokousasiat: Kahvitarjoilu. VaRes Cup 2009 palkintojen jako.

2 Sääntömääräiset asiat: jäsenmaksun, toimintasuunnitelman ja talousarvion vahvistaminen vuodelle 2010 sekä hallituksen valitseminen. Hallituksen kyselytunti; hallitus vastaa jäsenistön kysymyksiin yhdistyksen toiminnasta hallinnon näkökulmasta. Jos keskusteluun tuodaan laaja-alaisia kysymyksiä, on toivottavaa että ne esitetään jo etukäteen joko pj:lle tai sihteerille, jolloin niitä voidaan käsitellä tyhjentävästi kokouksessa. Muut jäsenten mahdollisesti kokousasioiksi nostamat asiat. Tervetuloa! Vantaan Reserviläiset ry:n hallitus Lehdistötiedote Aselain valmistelusta ja laittomista ohjeista kantelu oikeuskanslerille (PDF-tiedosto) Jumppaohjelmat 2009 Tiistaisin vapaaottelutyyppistä harjoittelua klo 18:30 (19:00) eteenpäin. Noin joka toinen viikko koutsina legendaarinen M. Petra. Keskiviikkoisin P. Kurosen vetämät kapap-tyyppiset treenit alkaen klo 18:30. Molemmissa paikkana Nuorten voimistelukerho RYSKYn sali ( Lisätiedot: Tom Lindblom GSM Urheilu- ja ampumatilaisuudet loppuvuonna 2009 Tietoa Helsingin Reserviupseeripiirin ja Helsingin Seudun Reserviläispiirin yhteisistä urheilu- ja ampumatilaisuuksista voit ladata tästä (PDF-tiedosto). Huomaa kohta tulevat pistooli-, SRA-tuomari-, jumppa- ja suunnistuskoulutukset joissa vielä tilaa. Lisätietoja: Tomi Alajoki, järjestöupseeri Helsingin Reserviupseeripiiri Piirien Ampumatoimikunta ja Urheilutoimikunta GSM Jääkärileiri Santahaminassa Jääkärileiri Santahaminassa toimintaa janoaville sekä jääkärileiriä odottaneille reservin taistelijoille. Ilmoittautukaa ripeästi mukaan. Osallistujalta vaaditaan kohtalaista kuntoa sekä reserviläistahtoa olla mukana turvaamassa maamme itsenäisyyttä. Onko sinulla sijoitus? Nyt päivittämään taitoja ja tietoja! Jos sinulla ei ole sijoitusta, nyt on mahdollista saada se. Puolustusvoimat tekee sijoitukset ja me tiedotamme kiinnostuneista eteenpäin kurssin päätyttyä sunnuntaina.

3 Tarjolla tehtäviä reservin miehistölle, aliupseeristolle sekä upseeristolle. Kukaan ei ole tarpeeton. Tehtävää löytyy. Kurssi alkaa perjantaina klo 17:00 ja päättyy sunnuntaina klo 17:00 mennessä. Harjoitus on puolustusvoimain johtama mutta reserviläisten suunnittelema saatujen ohjeiden mukaan. Toiminta on ollut aina jääkärileireillä räväkkää ja tekemisen meininki mukana. Kurssi on VEH-statuksen omaava, joten siitä saa 3 kertausharjoituspäivää. Ilmoittautukaa välittömästi tämän ilmoituksen luettuanne osoitteessa > Helsinki > Jääkärileiri 1 tarkista numero: ajankohta: Jos et ole rekisteröitynyt mpky:n järjestelmään, rekisteröidy ohjeiden mukaan täyttäen tarkasti kysytyt tiedot. KLIKKAA ITSESI KURSSILLE JA HOMMA KÄYNISTYY SIITÄ. Tärkeä ratatiedote LOPPI Hirvenmetsästyskauden aikana saa Lopen radalla ampua lauantaisin ja sunnuntaisin vasta klo 12:30 jälkeen! Tämä koskee kaikkia ratoja, myös monttuja. Paikalliset hirviseurueet järjestävät jahteja ampumaradan läheisyydessä aamupäivisin. Kilpailukalenteri 2010 Alustava kilpailukalenteri vuodelle 2010 on luettavissa Resulin sivuilta Lehdistötiedote Vain toimiva aselaki luo turvallisuutta (PDF-tiedosto) Ampumatapahtuma Lopella Vantaan Reserviläiset ry järjestää Helsingin piirin reserviläisille ampumatapahtuman Lopen ampumaurheilukeskuksessa lauantaina Tilaisuus alkaa klo 10:00 ja päättyy klo 17:00. Päivän aikana on mahdollisuus ohjattuun kivääri-, pistooli- ja haulikkoammuntaan omilla aseilla. Myös yhdistyksen aseita on lainattavissa patruuna kuluja vastaan (ilmoita patruunatarpeesi). Käytettävänä on 150 m kiväärirata sekä toimintamontut, joilla on pistooli- ja haulikkoammuntaa. KAARTJR:n spol-osasto on myös paikalla järjestämässä näytöksen. Muistathan että ampumaturva tai SAL lisenssi pitää olla voimassa. Osallistumismaksu 10 Ilmoittautumiset Riku Länsivuorelle etunimi.sukunimi@vantaanreservilaiset.fi Puh:

4 HRUP:n Kt-kerho menestyksekäs Italiassa Veljespiirimme, Helsingin Reserviupseeripiirin, Kenttätykistökerho sijoittui Lombardia sotilastaitokilpailussa reserviläissarjassa toiseksi ja yleiskilpailussa kolmanneksi. Suomalaiset ovat menestyneet kilpailussa myös aiempina vuosina, mm. vuonna 2008 Kaartin Jääkärirykmentin kantahenkilökunnan partio voitti kokonaiskilpailun. RUL:n tiedote asiasta löytyy täältä. Lombardia 2009 kilpailun kotisivut löytyvät osoitteesta VaRes onnittelee Kt-kerhon partiota hyvästä suorituksesta! VaRes saksalaisella sotilashautausmaalla 9.6 siivoustalkoissa Vantaan Reserviläiset Ry:n jäsenet kävivät illalla saksalaisella sotilashautausmaalla 9 hengen voimin puhdistamassa 195 hautakiveä sekä muistomerkin Kari Vainion johdolla. Honkanummen hautausmaan esimies tiedusteli Vantaan Sanomissa julkaistussa jutussa olisiko jollakin taholla mielenkiintoa ja mahdollisuutta olla avuksi Saksalaisen Sotilashautausmaan hoitotyökuluissa? Kari Vainio innostui asiasta ja keräsi Vantaan Reserviläisistä talkooporukan joka kahdessa tunnissa puhdisti 195 hautakiveä sekä portilla olevan muistomerkin joista nyt erottaa lukea sodassa kaatuneiden nimet. Vantaan Reserviläisiltä löytyy jatkossakin tahtoa osallistua hautausmaan hoitoon. Lisätietoja: Kari Vainio, GSM

5 Kenttäehtoollinen Pyhän Laurin kirkolla VaRes, Merivoimien kirkollinen ala ja Tikkurilan seurakunta järjestävät Kenttäehtoollisen Vantaan Pyhän Laurin kirkon (Helsingin Pitäjän Kirkko) sankariristillä keskiviikkona 3.6. klo Sateella tilaisuus on sisällä kirkossa. Kenttäehtoollisen toimittaa SLMEPA:n sotilaspastori Henri Kivijärvi ja avustaa sotilasdiakoni Petri Minkkinen. Tervetuloa kaikki pääkaupunkiseudun reserviläiset perheineen ja ystävineen! Reserviläisillä ensisijainen varustus on maastopuku m91 arvomerkein ja baretti. Maastopukuiset muodossa ja siviilipukuiset yleisönä. Lisätiedot: Petri Minkkinen Syksyn Padasjoki Syksyn Padasjoen tapahtuma järjestetään Tarkemmat tiedot julkaistaan syksyllä. Kaatuneiden muistopäivä VaRes laskee yhdessä muiden Vantaan maanpuolustusjärjestöjen sekä veteraanien kanssa seppeleen Pyhän Laurin kirkon sankarihaudalle välittömästi jumalanpalveluksen jälkeen noin klo Seppeleenlaskun ajan paikalla on myös lippulinna. Tämän jälkeen seppele lasketaan Ruskeasannan sankarihaudalle noin klo Yleisö on lämpimästi tervetullut molempiin tilaisuuksiin. Lisätiedot: Petri Minkkinen Kunnostustalkoot Saksalaisella sotilashautausmaalla Honkanummen hautausmaan esimies tiedusteli Vantaan Sanomissa julkaistussa jutussa olisiko jollakin taholla mielenkiintoa ja mahdollisuutta olla avuksi Saksalaisen Sotilashautausmaan hoitotyökuluissa?

6 Käytyjen keskusteluiden perusteella ovat hautausmaata hoitava Helsingin seurakuntayhtymä ja Vantaan Reserviläiset ry päätyneet selvittämään voisiko jäsentemme talkooilta olla soveltuva apumuoto, mahdollisesti myös jatkossa osana yhdistyksemme Aatteellista Maanpuolustusta. Koetalkoissa hautakivet puhdistetaan koska ne sammaloituvat ja likaantuvat siitepölystä jne. Aika: tiistaina klo 18:00 (loppuu viimeistään 21:00) Paikka: Siltaniitynkuja, Vantaa. Kehä Kolmelta Vanhalle Lahdentielle pohjoiseen, hautausmaa sijaitsee Vantaan vankilaan johtavan tien varressa. Varustus: Asu vapaa ja sään mukainen. On suotavaa tuoda mukanaan pesuämpäri ja juuriharja. Yhdistyksellä on lainata jonkin verran tarvikkeita ja järjestää pesuaineet, seurakuntayhtymä tuo paikalle pesuveden. Osallistumisilmoitukset ja lisätietoja: Kari Vainio, GSM , jauho (ät) kotiportti.fi Tervetuloa osallistumaan ainutlaatuiseen tapahtumaan arvokkaassa ympäristössä! Johtaminen ja sotilasperinne Sotilasperinteet muodostuvat useasta eri tekijästä. Sotilasjoukon tekevät yhtenäiseksi asepuvut ja arvomerkit. Arvomerkit ilmaisevat kantajansa arvon tai aseman, asepuku ja muut tunnukset joukon mihin kuuluu. Ulkomailla niin kutsuttu re-enactment on laajemmin harrastettua. Kotimaassakin useat tahot tekevät ja ylläpitävät elävää historiaa hakkapeliittojen ajoista lähtien. Jos sinulla on oman sotajoukon tai vieraan sotajoukon joka liittyy maamme historiaan (uustuotanto) asepuku, lottapuku tai muu aikakauteen liittyvä asuste, olet tervetullut Santahaminaan Vaikka sitä pukua ei olisikaan olet tervetullut joka tapauksessa. Ei pukeuduta maastopukuun M91/M05 eikä vieraan, jos se ei liity sotiemme aikaiseen sotahistoriaan. Olemme keskittyneet aikaväliltä olevaan sotilasperinteeseen, tarkoituksena koota itsenäisyysajan alkutaipaleeseen ja sotiemme aikaan liittyvää historiaa sekä edistää sen harrastusta ja tutkimista. Toimintaan kuuluu sotilaskulttuuriin perehtyminen, esiintymiset historiallisessa asussa sekä aseet ym. itsenäisyytemme alkuajoista lähtevä sotahistorian elävöittäminen. Huom. Tämä on kaikille ja kaiken ikäisille avoin Helsingin Maapuolustuspiirin kurssi. Tällä kurssilla emme käsittele aseita emmekä yksityiskohtaisesti sotilaan varusteita, vaan kurssin jatkoon tulevaisuudessa tulevia asioita. Tämä harrastus on helppo aloittaa ja tässä löytyy aina jotain uutta. Ilmoittaudu välittömästi mukaan, ja aamulla vermeet niskaan ja suuntana Santahamina! Lisätietoja: Espoon-Kauniaisten Paikallisosasto "Johtaminen ja sotilasperinne"

7 VaRes Cup 2009 VaRes Cupin ensimmäinen osakilpailu oli Lopen ampumaradalla OSALLISTUJAMÄÄRÄ 59 AMPUJAA! KIITOS KAIKILLE TOIMITSIJOILLE SEKÄ OSALLISTUJILLE ETTÄ SAATIIN HYVÄ KISA. T: Riku Länsivuori Painovirhe Helsingin Reservin Sanomat 3/2009 Helsingin Reservin Sanomat Nro 3 sivulla 15 on painovirhe liittyen perinnekiväärikilpailun karsinnan päivämäärään. Oikea karsintapäivä on lauantai Lopen kilpailut peruttu! HUOM! Keskiviikko Juuri saadun tiedon mukaan joudumme peruuttamaan pistooli- ja kiväärikilpailut Lopella , koska Lopen tieyhteys on poikki kelirikon vuoksi. Molemmat kilpailut tullaan järjestämään uudelleen, joiden uudet ajankohdat ilmoitetaan myöhemmin. Painovirhe Kotijääkärissä 1/2009 Vantaan Reserviläiset ry:n kevätkokous pidetään maanantaina klo (Huom. viikonpäivä!). Kevätkokous maanantaina Vantaan Reserviläiset ry:n kevätkokous pidetään maanantaina klo Vantaan seurakuntayhtymän auditoriossa, Unikkotie 5 C, Tikkurila. Ohjelma: Kahvitarjoilu Kokousesitelmä Huomionosoitukset Kevätkokous Kokousesitelmä: Toiminnanjohtaja Risto Tarkiainen esittelee Reserviläisurheiluliiton toimintaa Esillä sääntömääräiset kokousasiat: Toimintakertomus 2009 Tilinpäätös 2008 Tilintarkastuskertomus Viiden vuoden toimintasuunnitelma Tervetuloa! Vantaan Reserviläiset ry Hallitus

8 Taistelunäytös Santahaminassa Päivitetty Vantaan Reserviläisillä on mahdollisuus päästä tutustumaan Kaartin Jääkärirykmentin TST-näytöksen kovapanosammuntoihin taisteluampumaradalla ja kalustoesittelyyn Santahaminassa. Tapahtumasta kiinnostuneita Vantaan Reserviläisiä pääsee 35 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä mukaan. Santahaminaan saapuessa kaikilla tulee olla mukana henkilöllisyystodistus. Tilaisuus on maanantaina ja kestää noin kaksi tuntia. Pukeutuminen säänmukaisesti. Santahaminan portilta on opastus aliupseerikoululle, jossa Rykmentin komentaja eversti Jukka Valkeajärvi avaa tilaisuuden klo 15:45. 15:30 15:45 Saapuminen Kaartin Jääkärirykmenttiin Santahaminaan 15:45 Rykmentin komentajan tervetulosanat aliupseerikoulun edessä 15:55 17:05 Taistelukoulutusnäytös/kalustoesittely Siirtyminen taisteluammunta-alueelle 17:20 18:00 Taisteluammuntanäytös Tilaisuus päättyy Ilmoittautumiset: Olli Korkalainen GSM Santahaminan kevätvuorot 2009 julkaistu Santahaminan kevätvuorot 2009 on julkaistu Siirry vuorolistaan tästä. Kari Sihvo Seppeleenlasku Hietaniemessä Marsalkka Mannerheimin Perinnesäätiö järjestää marsalkan kuoleman muistopäivän johdosta seppeleenlaskun Hietaniemessä klo Säätiö toivoo maanpuolustusjärjestöjen mahdollisimman laajaa osallistumista tilaisuuteen. Hietaniemen portilla tulee olla klo Varustus tumma päällystakki, valkoinen kaulaliina, mustat hanskat ja päähine. Lisätiedot: Niko Niemistö Uudet kotisivut julkaistu Vantaan Reserviläisten uudet websivut on nyt avattu. Sivut toivottavasti palvelevat nykyisiä ja tulevia jäseniä entistä paremmin. Sivuilta puuttuu vielä hieman sisältöä, joka oli löydettävissä vanhoilta sivuilta. Nämä tulevat löytymään myös uusilta sivuilta viikon kuluessa kun vastaavat henkilöt ehtivät ne sivuille lisätä. Myös jäsenpuolen keskustelualue on uudistunut ja osoite vaihtunut, niin muistathan päivittää uuden osoitteen suosikkeihin. Vanhat tunnukset ja salasanat toimivat edelleen. Niko Niemistö

9 Liiku ja pysy kunnossa myös 2009 Lataa vuoden 2009 liikuntakalenteri tästä (PDF-tiedosto). Palautus Tikkurilan urheilutalon radalle. Lisätiedot: Niko Niemistö Talvitempaus Lopella PERUTTU!!! Helsingin Reservin Sanomien ilmestymisaikataulu 2009 N:o Aineistopäivä Ilmestymispäivä

Tiedotteet 2009. Lisätietoja Sampsa Olkinuora GSM 040 5221339

Tiedotteet 2009. Lisätietoja Sampsa Olkinuora GSM 040 5221339 Tiedotteet 2009 VaRes Cup -työryhmä 30.11.2009 VaRes Cup 2010 -työryhmän perustamiskokous pidetään LVRU:n toimintakeskuksessa (Rystypolku 4, Vantaa) maanantaina 30.11.2009 klo 17 20. Paikalle pyydetään

Lisätiedot

Tämä teksti kaikkiin VIIKKOVUOROILLE. pistooli ja kivääri

Tämä teksti kaikkiin VIIKKOVUOROILLE. pistooli ja kivääri Tämä teksti kaikkiin VIIKKOVUOROILLE. pistooli ja kivääri Helsingin Koulutus- ja tukiyksikön pistooliammunnat ovat ulkoradalla pidettäviä ohjattuja ja valvottuja ammunnan harjoittelutilaisuuksia. Aseina

Lisätiedot

Tervetuloa! Yksi häiriö hyväksytään, koesarjan häiriötä ei lasketa. Ase pitää olla SAL:n hyväksymä.22 cal rautatähtäimillä.

Tervetuloa! Yksi häiriö hyväksytään, koesarjan häiriötä ei lasketa. Ase pitää olla SAL:n hyväksymä.22 cal rautatähtäimillä. Kinkunsulatuskilpailu 8.1. Tikkurilassa tiistaina 8.1. klo 16:30 alkaen pienoispistoolikilpailu 15 + 15 laukausta (pienoispistoolin tarkkuus- ja kuviosarjat). Kummassakin osassa ammutaan aluksi 5 ls. koesarja.

Lisätiedot

Kilpailukutsu. Pienoispistoolin tarkkuussarjojen 20 ls. kilpailu pidetään 7.10.2014. Kello 18:00 alkaen Järjestäjänä TiRuk. Tervetuloa.

Kilpailukutsu. Pienoispistoolin tarkkuussarjojen 20 ls. kilpailu pidetään 7.10.2014. Kello 18:00 alkaen Järjestäjänä TiRuk. Tervetuloa. Pienoispistoolikilpailu 7.10.2014 Kilpailukutsu. Pienoispistoolin tarkkuussarjojen 20 ls. kilpailu pidetään 7.10.2014. Kello 18:00 alkaen Järjestäjänä TiRuk. Tervetuloa. Eestin II avoimet SRA-mestaruuskilpailut

Lisätiedot

HELSINGIN RESERVILÄISPIIRIEN (HRUP / HRESP/ HELMPP) LOIMOLAN ALUEEN TAISTELU 18.12.1939 VUODEN VIIMEINEN RATAVUORON TEEMA KILPAILU 2011

HELSINGIN RESERVILÄISPIIRIEN (HRUP / HRESP/ HELMPP) LOIMOLAN ALUEEN TAISTELU 18.12.1939 VUODEN VIIMEINEN RATAVUORON TEEMA KILPAILU 2011 Helsingin Maanpuolustuspiiri Helsingin Reserviläispiiri KUTSU 1 (6) Ase- ja Ampumatoimiala HELMPP Ampumatoimikunta Helsinki Toimintakäsky VII / 2011 2.11.2011 HELSINGIN RESERVILÄISPIIRIEN (HRUP / HRESP/

Lisätiedot

IitinReserviupseerikerho ry TOIMINTAKERTOMUS 2015

IitinReserviupseerikerho ry TOIMINTAKERTOMUS 2015 IitinReserviupseerikerho ry TOIMINTAKERTOMUS 2015 VER29.3 Hallitus 2015 Pekka Mertakorpi, pj. 040-5176044 Tapani Peltola, vpj 044-2899226 Sami Ahola, siht 040-0859670 Jouni Laurikainen, liik. ups. 040-8451070

Lisätiedot

KYMENLAAKSON RESERVILÄISPIIRIN TOIMINTASUUNNITELMA 2010

KYMENLAAKSON RESERVILÄISPIIRIN TOIMINTASUUNNITELMA 2010 Kymenlaakson Reserviläispiiri ry Piirihallitus 25.10.2009 KYMENLAAKSON RESERVILÄISPIIRIN TOIMINTASUUNNITELMA 2010 1. JOHDANTO Kymenlaakson Reserviläispiiri ry:n 53. toimintavuosi noudattaa Reserviläisliitto

Lisätiedot

Vantaan Reserviläiset ry TOIMINTAKERTOMUS 2011

Vantaan Reserviläiset ry TOIMINTAKERTOMUS 2011 Vantaan Reserviläiset ry TOIMINTAKERTOMUS 2011 1 / 6 Toimintakertomus 2011 Hallinto 2011 Toimintavuonna 2011 yhdistyksen jäsenkasvu on edelleen jatkunut, kyseisenä vuonna yhdistykseen liittyi 91 uutta

Lisätiedot

IitinReserviupseerikerho ry TOIMINTAKERTOMUS 2017

IitinReserviupseerikerho ry TOIMINTAKERTOMUS 2017 IitinReserviupseerikerho ry TOIMINTAKERTOMUS 2017 VER 20.3.2017 Hallituksen jäsenet Juha Virtanen Ville Rintala Ylärivi: Pekka Mertakorpi, Tapani Peltola, Sami Ahola, Jarkko Niittymaa Alarivi: Juha Taimisto,

Lisätiedot

Kiltauutiset 1/2014. Kaartin Jääkärirykmentin Kilta

Kiltauutiset 1/2014. Kaartin Jääkärirykmentin Kilta Kiltauutiset 1/2014 Kaartin Jääkärirykmentin Kilta Kaartin Jääkärirykmentin Kilta KUTSU Paikka: Perinnetalo/ Jääkärisali Aika: 26.4.2014 klo 11:00 alkaen Tilaisuuden kesto noin tunnin Esityslista Kaartin

Lisätiedot

Keravan Reserviläiset ry Toimintakertomus 2013

Keravan Reserviläiset ry Toimintakertomus 2013 Keravan Reserviläiset ry Toimintakertomus 2013 Tuloslaskelma ja Tase KERAVAN RESERVILÄISET RY 2013 Kerava Toimintakertomus Yleistä Vuosi 2013 oli yhdistyksemme 55. toimintavuosi. Kuluneena vuonna yhdistyksen

Lisätiedot

Valtakunnalliset Viestimiespäivät 6.- 7.8.2016 Tuusulassa

Valtakunnalliset Viestimiespäivät 6.- 7.8.2016 Tuusulassa UUDENMAAN VIESTIKILTA RY KUTSU 1(5) Helsinki 30.5.2016 Valtakunnalliset Viestimiespäivät 6.- 7.8.2016 Tuusulassa Meillä on ilo toivottaa teidät tervetulleiksi viettämään kanssamme Valtakunnallisia Viestimiespäiviä

Lisätiedot

IitinReserviupseerikerho ry T O I M I N T A K E R T O M U S V E R

IitinReserviupseerikerho ry T O I M I N T A K E R T O M U S V E R IitinReserviupseerikerho ry T O I M I N T A K E R T O M U S 2 0 1 5 V E R 1 0. 3 Hallitus 2014 Pekka Mertakorpi, pj. 040-5176044 Tapani Peltola, vpj 044-2899226 Sami Ahola, siht 040-085 9670 Jouni Laurikainen,

Lisätiedot

HAULIKKOJAOSTO HARJOITUSAJAT HAULIKKOJAOSTO 2014

HAULIKKOJAOSTO HARJOITUSAJAT HAULIKKOJAOSTO 2014 HAULIKKOJAOSTO 2014 HAULIKKOJAOSTO Pj Marko Aalto 040 8217 707 Siht. + nettisivut Päivi Laine 040 8472 411 paiv.lain@gmail.com Rahastonhoit. Matti Kokkonen 040 5511 544 Ampumakoulut Matti Kokkonen 040

Lisätiedot

Tiedotteet 2010. Aloittelevan ampujan tilaisuus Tikkurilassa 30.12.2010

Tiedotteet 2010. Aloittelevan ampujan tilaisuus Tikkurilassa 30.12.2010 Tiedotteet 2010 Aloittelevan ampujan tilaisuus Tikkurilassa 30.12.2010 Torstaina 30.12.2010 ampumavuoro Tikkurilassa on varattu aloitteleville/vähän kokemusta omaaville ampujille. Tilaisuudessa käydään

Lisätiedot

Iitin Reserviupseerikerhon toimintakertomus vuodelta 2013

Iitin Reserviupseerikerhon toimintakertomus vuodelta 2013 Iitin Reserviupseerikerhon toimintakertomus vuodelta 2013 Iitin Reserviupseerikerhon toimintakertomus vuodelta 2013 Hallitus Pekka Mertakorpi, pj. 040-5176044 Tapani Peltola, vpj 044-2899226 Sami Ahola,

Lisätiedot

MYEERIKKILÄ OHJEET PELAAJALLE

MYEERIKKILÄ OHJEET PELAAJALLE MYEERIKKILÄ OHJEET PELAAJALLE MYEERIKKILÄN AVAINTOIMINNALLISUUDET PELAAJAN NÄKÖKULMASTA Kehittymisen seuranta Oma taso ja kehittyminen Vertailu tavoitetasoihin ja oman ikäluokan parhaisiin Videot Omat

Lisätiedot

Etelä Suomen Maanpuolustuspiiri Helsingin Koulutus- ja Tukiyksikkö KILPAILUKUTSU 1 (6) Ase- ja Ampumakoulutuksen toimiala 18.2.

Etelä Suomen Maanpuolustuspiiri Helsingin Koulutus- ja Tukiyksikkö KILPAILUKUTSU 1 (6) Ase- ja Ampumakoulutuksen toimiala 18.2. Etelä Suomen Maanpuolustuspiiri Helsingin Koulutus- ja Tukiyksikkö KILPAILUKUTSU 1 (6) Ase- ja Ampumakoulutuksen toimiala Toimintakäsky II / 2011 18.2.2011 HELSINGIN AVOIN PERINNEKIVÄÄRI KEVÄTKILPAILUN

Lisätiedot

Syksyn aloituskampanjat lippukunnissa

Syksyn aloituskampanjat lippukunnissa Syksyn aloituskampanjat lippukunnissa Partiossa eletään nyt hyvää nousukautta. Jotta sama tilanne jatkuisi, olemme tehneet teille syksyn toiminnan aloittamisen tueksi tarkoitetun vihkon. Viime syksynä

Lisätiedot

Huomaathan, että ohjeessa olevat näytöistä otetut kuvat voivat poiketa sinun koulutuksesi vastaavien sivujen kuvista.

Huomaathan, että ohjeessa olevat näytöistä otetut kuvat voivat poiketa sinun koulutuksesi vastaavien sivujen kuvista. OHJE OPISKELIJALLE MOODLEN KÄYTTÖÖN 1/5 2011/2012 MOODLE KOULUTUKSESSA Työterveyslaitoksella käytetään Moodle -verkko-oppimisalustaa. Potilassiirtojen Ergonomia - koulutus on monimuotokoulutusta, johon

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 1/2015 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso

JÄSENTIEDOTE 1/2015 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso JÄSENTIEDOTE 1/2015 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS Hyvät Rauhanturvaajat, Taas on vuosi vaihtunut. Yhdistys piti syyskokouksensa ilman suurempia

Lisätiedot

HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 PL 33 13101 HÄMEENLINNA 04.11.2013

HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 PL 33 13101 HÄMEENLINNA 04.11.2013 HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 TOIMINTASUUNNITELMA 2014 1.Yleistä Vuoden 2014 tärkeimpinä toiminnallisina asioina on saada eri jaokset toimimaan itsenäisesti, kultahippufinaalin onnistunut

Lisätiedot

Yhdistyksen jäsenet Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voi hallitus hyväksyä jokaisen, joka on suorittanut tutkinnon Lahden ammattikorkeakoulussa.

Yhdistyksen jäsenet Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voi hallitus hyväksyä jokaisen, joka on suorittanut tutkinnon Lahden ammattikorkeakoulussa. LUONNOS LAMK-alumni ry:n sääntöehdotukset perustamiskokoukseen: Yhdistyksen nimi LAMK alumni ry Yhdistys on suomenkielinen. Yhdistyksen kotipaikka: Lahti Yhdistyksen tarkoitus ja toimintamuodot Yhdistyksen

Lisätiedot

Etelä Suomen Maanpuolustuspiiri Helsingin Koulutus- ja Tukiyksikkö 1 (7) Ase- ja Ampumakoulutuksen toimiala KILPAILUKUTSU 6.3.2011

Etelä Suomen Maanpuolustuspiiri Helsingin Koulutus- ja Tukiyksikkö 1 (7) Ase- ja Ampumakoulutuksen toimiala KILPAILUKUTSU 6.3.2011 Etelä Suomen Maanpuolustuspiiri Helsingin Koulutus- ja Tukiyksikkö 1 (7) Ase- ja Ampumakoulutuksen toimiala KILPAILUKUTSU Kilpailu 1 / 2012 6.3.2011 MAANPUOLUTUSPIIRIN PALVELUSAMMUNNAN KEVÄTKILPAILUN 2012

Lisätiedot

Paikka Valtuustotalo, Perussuomalaisten ryhmätila, Espoonkatu 5, 02770 Espoo

Paikka Valtuustotalo, Perussuomalaisten ryhmätila, Espoonkatu 5, 02770 Espoo Espoon kaupunki terveyslautakunnan sosiaali- ja Pöytäkirja 11.02.2015 Sivu 1 / 10 Kokoustiedot Aika 11.02.2015 keskiviikko klo 17:30-19:55 Paikka Valtuustotalo, Perussuomalaisten ryhmätila, Espoonkatu

Lisätiedot

Kiltauutiset 1/2016. Kaartin Jääkärirykmentin Kilta

Kiltauutiset 1/2016. Kaartin Jääkärirykmentin Kilta Kiltauutiset 1/2016 Kaartin Jääkärirykmentin Kilta Kaartin Jääkärirykmentin Kilta KUTSU KAARTIN JÄÄKÄRIRYKMENTIN KILLAN JÄSENILLE Killan vuosikokous pidetään Santahaminassa Perinnetalolla lauantaina 23.4.2016

Lisätiedot

HAULIKKOJAOSTO HARJOITUSAJAT HAULIKKOJAOSTO 2016

HAULIKKOJAOSTO HARJOITUSAJAT HAULIKKOJAOSTO 2016 HAULIKKOJAOSTO 2016 HAULIKKOJAOSTO Pj Risto Väyrynen 040 5166 045 Siht. + nettisivut Päivi Laine 040 8472 411 paiv.lain@gmail.com Rah.hoit./Amp.koulu Matti Kokkonen 040 5511 544 Ratavastaava Markku Kokkonen

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU / KILPAILUN SÄÄNNÖT PirKa SJM-karting 2015 24.-26.7.2015

KILPAILUKUTSU / KILPAILUN SÄÄNNÖT PirKa SJM-karting 2015 24.-26.7.2015 KILPAILUKUTSU / KILPAILUN SÄÄNNÖT PirKa SJM-karting 2015 24.-26.7.2015 KILPAILUKUTSU Pirkanmaan Karting ry kutsuu karting-kilpailijoita osallistumaan PirKa SJM-karting nimiseen kilpailuun 24.-26.7.2015

Lisätiedot

Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144. Aika: Ma 9.2.2015 klo 18-20 Paikka: Marttaliiton kokoustila, Malminrinne 1 B, 7 krs.

Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144. Aika: Ma 9.2.2015 klo 18-20 Paikka: Marttaliiton kokoustila, Malminrinne 1 B, 7 krs. Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144 Aika: Ma 9.2.2015 klo 18-20 Paikka: Marttaliiton kokoustila, Malminrinne 1 B, 7 krs. VUOSIKOKOUKSEN ESITYSLISTA 1. KOKOUKSEN AVAUS Yhdistyksen puheenjohtaja

Lisätiedot

viestimme on mennyt perille Eduskunnassa, jonka puolustusvaliokunnan työskentelyä te

viestimme on mennyt perille Eduskunnassa, jonka puolustusvaliokunnan työskentelyä te Julkaisuvapaa 16.11.2014 klo 15.00 Reserviläisliiton puheenjohtaja Mikko Savolan päätöspuhe liiton valtakunnallisessa maanpuolustusjuhlassa 16.11.2014, Itä-Suomen yliopiston Carelia-sali Kunnioitetut sotiemme

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2018 KORPILAHDEN RESERVILÄISET RY

TOIMINTASUUNNITELMA 2018 KORPILAHDEN RESERVILÄISET RY TOIMINTASUUNNITELMA 2018 KORPILAHDEN RESERVILÄISET RY Sisältö A. Toiminnan arvot ja toiminta-ajatus B. Toiminnan painopistealueet vuonna 2018 C. Toiminta vuonna 2018 1. Päätapahtumat ja toiminta vuonna

Lisätiedot

HELSINGIN PIIRIN AVOIN PERINNEKIVÄÄRI SYYSKILPAILUN

HELSINGIN PIIRIN AVOIN PERINNEKIVÄÄRI SYYSKILPAILUN Etelä Suomen Maanpuolustuspiiri Helsingin Koulutus- ja Tukiyksikkö KILPAILUKUTSU 1 (6) Ase- ja Ampumakoulutuksen toimiala Kilpailu IV / 2012 29.8.2012 HELSINGIN PIIRIN AVOIN PERINNEKIVÄÄRI SYYSKILPAILUN

Lisätiedot

HAULIKKOJAOSTO HARJOITUSAJAT HAULIKKOJAOSTO 2017

HAULIKKOJAOSTO HARJOITUSAJAT HAULIKKOJAOSTO 2017 HAULIKKOJAOSTO 2017 HAULIKKOJAOSTO Pj Risto Väyrynen 040 5166 045 Siht. + nettisivut Päivi Laine 040 8472 411 paiv.lain@gmail.com Rah.hoit./Amp.koulu Matti Kokkonen 040 5511 544 Ratavastaava Markku Kokkonen

Lisätiedot

Vuoden 2013 Tammikuu - Heinäkuu ampumavuorot ja tapahtumat

Vuoden 2013 Tammikuu - Heinäkuu ampumavuorot ja tapahtumat Vuoden 2013 Tammikuu - Heinäkuu ampumavuorot ja tapahtumat Vuoro / 4 pvm klo rata tapahtuma ilmoittaudu Numero TAMMIKUU Vuoroja pistooli r2 12.1.2013 klo.9-12 pist2 viikkovuoro Ke 9.1 0400 13 12004 1 pistooli

Lisätiedot

Ilmoittautuminen kansalliseen, SM-, AM- tai avoimeen kilpailuun

Ilmoittautuminen kansalliseen, SM-, AM- tai avoimeen kilpailuun Ilmoittautuminen kansalliseen, SM-, AM- tai avoimeen kilpailuun 1. Kirjaudu IRMAan suunnistajana. 2. Valitse kilpailukalenterista se kilpailu, johon haluat ilmoittautua ja paina Ilmoittaudu. Vain niihin

Lisätiedot

Perinnekivääri >Makuu>150m> maks.pisteet 100. Perinnekivääri >Polvi>150m> maks.pisteet 100

Perinnekivääri >Makuu>150m> maks.pisteet 100. Perinnekivääri >Polvi>150m> maks.pisteet 100 Perinnekivääri 24.3.2018 >Makuu>150m> maks.pisteet 100 Nimi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 yht 1 Ellilä Lauri 10 10 10 9 9 9 9 9 8 8 91 2 Wuokko Kari 10 10 10 9 9 9 9 8 7 7 88 3 Karlsson Markus 10 10 9 9 9 9 8 8

Lisätiedot

Ampumakorttikurssi 2013 Lakiala - Pirkkala

Ampumakorttikurssi 2013 Lakiala - Pirkkala Ampumakorttikurssi 2013 Lakiala - Pirkkala Kurssipäivät ovat: La-su 13.04. - 14.04.2013 Lauantai 27.4.2013 Lauantai 11.5.2013 1 Ampumakorttikoulutuksen tavoitteet Ampumakorttikurssi on peruskoulutus turvalliseen

Lisätiedot

Urhea-toiminta Vantaalla. Urhea-seminaari, 17.3.2016, Jyväskylä Ilkka Kalo Perusopetuksen johtaja

Urhea-toiminta Vantaalla. Urhea-seminaari, 17.3.2016, Jyväskylä Ilkka Kalo Perusopetuksen johtaja Urhea-toiminta Vantaalla Urhea-seminaari, 17.3.2016, Jyväskylä Ilkka Kalo Perusopetuksen johtaja Taustaa Vantaalla 19 vuosiluokkien 7.-9.koulua, joissa oppilaita yhteensä n. 7000 18.3.2016 2 Taustaa Vantaalla

Lisätiedot

Kiltauutiset 3/2016. Kaartin Jääkärirykmentin Kilta

Kiltauutiset 3/2016. Kaartin Jääkärirykmentin Kilta Kiltauutiset 3/2016 Kaartin Jääkärirykmentin Kilta Puheenjohtajalta Arvon jäsenet Muutoksen tuulet puhaltavat taas kerran Santahaminassa. Tällä kertaa vaikutuksia tulee myös meihin kiltalaisiin. Puolustusvoimissa

Lisätiedot

MANNERHEIMIN LASTENSUOELULIITON LEMIN PAIKALLISYHDISTYS RY

MANNERHEIMIN LASTENSUOELULIITON LEMIN PAIKALLISYHDISTYS RY MANNERHEIMIN LASTENSUOELULIITON LEMIN PAIKALLISYHDISTYS RY TOIMINTASUUNNITELMA 2011 1 TOIMINNAN YDINALUEET 3 2 TOIMINTA 3 2.1 VIIKOTTAINEN TOIMINTA 3 2.2 TAPAHTUMAT 3 2.3 TAPAHTUMAT JOHIN OSALLISTUMME

Lisätiedot

SKYPE-RYHMÄN LUOMINEN

SKYPE-RYHMÄN LUOMINEN SKYPE-RYHMÄN LUOMINEN JA RYHMÄPUHELUN SOITTAMINEN Ryhmän perustaminen on helppoa. Tarvitset internet-yhteyden sekä tietokoneen, jossa on mikrofoni ja webbikamera. Useimmissa kannettavissa tietokoneissa

Lisätiedot

Pohjanmaan Sulkapalloilijat ry. Toimintasuunnitelma 2016

Pohjanmaan Sulkapalloilijat ry. Toimintasuunnitelma 2016 Pohjanmaan Sulkapalloilijat ry Toimintasuunnitelma 2016 Varsinainen toiminta Yhdistyksen tarkoituksena on edistää sulkapallon harrastus- ja kilpailutoimintaa Pohjanmaan alueella. Tarkoituksensa toteuttamiseksi

Lisätiedot

Esimerkki 2. Sivu 1. Sivu 2

Esimerkki 2. Sivu 1. Sivu 2 Esimerkki 2 Esimerkissä on kuvattu, kuinka tuloverolain 22 :n mukainen yleishyödyllinen yhteisö täyttää 6Cveroilmoituslomakkeen. Esimerkissä kyseessä on urheiluseura Pomppu ry. Pomppu ry on yleishyödyllinen

Lisätiedot

Kiltauutiset 3/2015. Kaartin Jääkärirykmentin Kilta

Kiltauutiset 3/2015. Kaartin Jääkärirykmentin Kilta Kiltauutiset 3/2015 Kaartin Jääkärirykmentin Kilta Kutsumme jäsenet Kaartin Jääkärirykmentin killan sääntömääräiseen syyskokoukseen 14.11.2015 klo 11.00 Santahaminaan Perinnetalolle. Tervetuloa Hallitus

Lisätiedot

VAALIKOKOUS JA RAHAHUUTOKAUPPA

VAALIKOKOUS JA RAHAHUUTOKAUPPA HNY UUTISET 2/2011 28. VUOSIKERTA VAALIKOKOUS JA RAHAHUUTOKAUPPA 570 Vaalikokous ja HUUTOKAUPPA 07.12.2011 SUOMEN FILATELISTISEURAN KERHOHUONEISTO LÖNNROTINKATU 32 B, HELSINKI KOHTEET NÄHTÄVÄNÄ KLO 16.45

Lisätiedot

Taustaa KY:n nykyisestä toiminnasta KY:n strategia

Taustaa KY:n nykyisestä toiminnasta KY:n strategia Päivä starttaa KY:llä pienellä puoella tarjoilulla lounaalla ja taustoituksella ja jatkuu kahden erillisen työryhmätyön voimin. Työryhmien tavoitteena on saada aikaiseksi napakat ppt esitykset aiheista.

Lisätiedot

Reserviläiskivääri RA

Reserviläiskivääri RA Palkittavat piirin palkintojen jako tilaisuudessa kiertopalkinto pokaalilla piirien HRUP ja HELRESP mestaruuspokaaleilla reserviläisammunnat kivääri ja pistooli Kahden kilpailuun osallistuneet kevät ja

Lisätiedot

KUTSU. Cetuksella on ilo kutsua kaikki Suomen taitouimarit. IKÄKAUSIMESTARUUS JA CETUS CUP -kilpailuihin 7. 8.5.2016

KUTSU. Cetuksella on ilo kutsua kaikki Suomen taitouimarit. IKÄKAUSIMESTARUUS JA CETUS CUP -kilpailuihin 7. 8.5.2016 KUTSU Cetuksella on ilo kutsua kaikki Suomen taitouimarit IKÄKAUSIMESTARUUS JA CETUS CUP -kilpailuihin 7. 8.5.2016 Järjestävä seura Cetus Espoo Ry Paikka Tapiolan uimahalli Kirkkopolku 3, 02100 Espoo Allas

Lisätiedot

2. Kirjoita sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään ja paina Lähetä varmistusviesti -painiketta.

2. Kirjoita sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään ja paina Lähetä varmistusviesti -painiketta. OHJE KÄYTTÄJÄTUNNUKSEN TEKEMISESTÄ WILMAAN Ennen kuin pääset ilmoittamaan lapsesi kouluun, tulee sinun tehdä käyttäjätunnukset wilmaan. Jos esiopetuksessa olevan lapsesi päiväkodissa on otettu wilma käyttöön,

Lisätiedot

AVOIMEN AMK:N VALTAKUNNALLINEN KEHITTÄMISVERKOSTO 10.3.2015 TOIMINTASUUNNNITELMA 2015 2017. 1. Johdanto

AVOIMEN AMK:N VALTAKUNNALLINEN KEHITTÄMISVERKOSTO 10.3.2015 TOIMINTASUUNNNITELMA 2015 2017. 1. Johdanto AVOIMEN AMK:N VALTAKUNNALLINEN KEHITTÄMISVERKOSTO 10.3.2015 TOIMINTASUUNNNITELMA 2015 2017 1. Johdanto 2. Kehittämisverkoston toimijat ja järjestäytyminen 3. Toiminnan tavoitteet ja teemat 4. Kehittämisverkoston

Lisätiedot

Julkisen alan tiedottajat ry:n vuosikokous 2014

Julkisen alan tiedottajat ry:n vuosikokous 2014 PÖYTÄKIRJA 1 (5) Julkisen alan tiedottajat ry:n vuosikokous 2014 Aika klo 16.05 17.15 Paikka Läsnä Helsingin seudun liikenne (HSL), Opastinsilta 6 A, 2. krs, kokoushuone ReittiOpas, Helsinki Janina Himberg,

Lisätiedot

Matkahuolto lisäosa WooCommerce alustalle (c) Webbisivut.org

Matkahuolto lisäosa WooCommerce alustalle (c) Webbisivut.org Matkahuolto lisäosa WooCommerce alustalle (c) Webbisivut.org Sisällysluettelo Yleistä...3 Asennus... 4 Asetukset... 4 Toimitustavat... 5 Tilauksen käsittely...6 Huomioitavaa... 7 Lähipaketti toimitustapa...

Lisätiedot

1. Kokouksen avaaminen Kokouksen puheenjohtajana toimiva hallituksen puheenjohtaja avasi kokouksen kello 18:38.

1. Kokouksen avaaminen Kokouksen puheenjohtajana toimiva hallituksen puheenjohtaja avasi kokouksen kello 18:38. PÖYTÄKIRJA Robin Hood ry Hallituksen kokous 1/2016 Aika: 15.12.2015 kello 18 Paikka: Tuulimäen väestönsuoja, Itätuulenkuja 9, Espoo Läsnä: Jaakko Setälä Seppo Hätönen Jukka Karvonen Anne Lantee Joonas

Lisätiedot

Tämä sopimus koskee yhteistyötä 1.1.2015-31.12.2015 välisenä aikana. Sopimuskaudella on yksi pelikausi.

Tämä sopimus koskee yhteistyötä 1.1.2015-31.12.2015 välisenä aikana. Sopimuskaudella on yksi pelikausi. YHTEISTYÖSOPIMUS, SUOMI GOLF 1. Sopimuksen osapuolet A. Ykkösmedia Oy Kotikuja 1 15950 LAHTI (myöhemmin Ykkösmedia) B. Messilä Golf Messiläntie 240 15980 Messilä (myöhemmin golfkeskus) 2. Sopimuksen tarkoitus

Lisätiedot

E-kirjat. ja uusi Ellibsin käyttöliittymä

E-kirjat. ja uusi Ellibsin käyttöliittymä E-kirjat ja uusi Ellibsin käyttöliittymä Miksi e-kirja? Tablettien yleistyessä luettavat kirjat kulkevat kätevästi mukana Tekstin kokoa voi säätää oman mieltymyksen mukaisesti, fonttiakin voi halutessaan

Lisätiedot

8.9.2010 VANH 12 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 13 VANH 13 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 13

8.9.2010 VANH 12 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 13 VANH 13 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 13 3/2010 8.9.2010 Asiat VANH 12 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 13 VANH 13 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 13 VANH 14 VANHUSTENVIIKON 3.-10.10.2010 OHJELMAN SUUNNITTELU 14 VANH 15 MUUT ASIAT 15 3/2010

Lisätiedot

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 7/2005 HALLITUKSEN KOKOUS 17.8.2005

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 7/2005 HALLITUKSEN KOKOUS 17.8.2005 1(5) Aika 17.8.2005 Paikka Läsnä Poissa Asianajotoimisto Susiluoto Oy:n toimitilat, Helsinki Janne Nyman, hallituksen puheenjohtaja Salla Tuominen, pääsihteeri Matti Hietanen, hallituksen jäsen, kohdasta

Lisätiedot

Rastit 5 kpl: 3 kpl kivääri 1 kpl haulikko+pistooli 1 kpl pistooli. Minimilaukausmäärät: Kivääri 95 lks Haulikko 6 lks Pistooli 34 lks

Rastit 5 kpl: 3 kpl kivääri 1 kpl haulikko+pistooli 1 kpl pistooli. Minimilaukausmäärät: Kivääri 95 lks Haulikko 6 lks Pistooli 34 lks Rastit 5 kpl: 3 kpl kivääri 1 kpl haulikko+pistooli 1 kpl pistooli t: Kivääri 95 lks Haulikko 6 lks Pistooli 34 lks Kaikilla rasteilla käytetään rajoittamatonta pistelaskua, ellei muuta ilmoiteta Kaikki

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 2/2015 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso

JÄSENTIEDOTE 2/2015 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso JÄSENTIEDOTE 2/2015 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS Hyvät Rauhanturvaajat, Liiton uusi strategia 2016-2020 hyväksytään 17.10. liittokokouksessa Raumalla.

Lisätiedot

1. Kokouksen avaaminen Kokouksen puheenjohtajana toimiva hallituksen puheenjohtaja avasi kokouksen kello 18:08.

1. Kokouksen avaaminen Kokouksen puheenjohtajana toimiva hallituksen puheenjohtaja avasi kokouksen kello 18:08. Esityslista Robin Hood ry Hallituksen kokous 5/2015 Aika: 29.9.2015 kello 18 Paikka: Tuulimäen väestönsuoja, Itätuulenkuja 9, Espoo Läsnä: Jaakko Setälä Anne Lantee Jukka Karvonen Seppo Hätönen Jarkko

Lisätiedot

Espoon Maanpuolustusnaiset ry Jäsentiedote 2/2019

Espoon Maanpuolustusnaiset ry Jäsentiedote 2/2019 Jäsentiedote 2/2019 Hyvä Maanpuolustusnainen Toivottavasti kaikki ovat saaneet viettää mukavan ja rentouttavan kesän. Tätä kirjoittaessani ilmassa on vielä kesän tuntua, vaikka ollaan jo virallisesti syksyssä.

Lisätiedot

Espoon Maanpuolustusnaiset ry Jäsentiedote 1/2016

Espoon Maanpuolustusnaiset ry Jäsentiedote 1/2016 Espoon Maanpuolustusnaiset ry Jäsentiedote 1/2016 Hyvä Maanpuolustusnainen Tähän jäsentiedotteeseemme on kerätty muut kevätkauden tapahtumat. Jos et löydä etsimääsi maanpuolustustoimintaa tästä jäsentiedotteesta,

Lisätiedot

ORIMATTILAN RESERVILÄISET RY TOIMINTASUUNNITELMA 2016

ORIMATTILAN RESERVILÄISET RY TOIMINTASUUNNITELMA 2016 ORIMATTILAN RESERVILÄISET RY TOIMINTASUUNNITELMA 2016 S I S Ä L T Ö TOIMINNAN PAINOPISTEALUEET 1. Aatteellinen toiminta 2. Kuntoliikunta- ja maastotoiminta 3. Ampuma- ja kilpailutoiminta 4. Muu toiminta

Lisätiedot

PRO LUKIO RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN YHDISTYSKOKOUS

PRO LUKIO RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN YHDISTYSKOKOUS PRO LUKIO RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN YHDISTYSKOKOUS Aika Maanantai 9.5.2016 klo 12.00 Paikka Tampereen yhteiskoulun lukio, auditorio, Hallituskatu 30, Tampere (kartta) Asiat 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen puheenjohtajan

Lisätiedot

Arvoisat kiltasisaret ja- veljet!

Arvoisat kiltasisaret ja- veljet! VIESTIKILTOJEN LIITTO R.Y. Hallitus KUTSU Riihimäki 21.10.2018 Arvoisat kiltasisaret ja- veljet! Viestikiltojen Liiton sääntömääräinen syyskokous järjestetään lauantaina 17.11.2018 klo 13.00 alkaen Kouvolan

Lisätiedot

0500 139 404 Marko Aalto Petri Peltoniemi

0500 139 404 Marko Aalto Petri Peltoniemi HAULIKKOJAOSTO 2015 HAULIKKOJAOSTO Pj Marko Aalto 040 8217 707 Siht. + nettisivut Päivi ine 040 8472 411 paiv.lain@gmail.com Rahastonhoit. Matti Kokkonen 040 5511 544 Ampumakoulut Matti Kokkonen 040 5511

Lisätiedot

MERIKARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Kunnanhallitus 02.04.2012 161 Kunnanhallitus 11.04.2012 179 Kunnanvaltuusto 11.04.2012 24

MERIKARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Kunnanhallitus 02.04.2012 161 Kunnanhallitus 11.04.2012 179 Kunnanvaltuusto 11.04.2012 24 Kunnanhallitus 02.04.2012 161 Kunnanhallitus 11.04.2012 179 Kunnanvaltuusto 11.04.2012 24 LAUSUNTOPYYNTÖ KUNNALLISHALLINNON RAKENNE TYÖRYHMÄN SELVITYKSESTÄ SEKÄ KUNTAUUDISTUKSEEN LIITTYVISTÄ MUISTA UUDISTUKSISTA

Lisätiedot

Turun Musiikkijuhlasäätiön säännöt. Turun Musiikkijuhlasäätiön säännöt

Turun Musiikkijuhlasäätiön säännöt. Turun Musiikkijuhlasäätiön säännöt Turun Musiikkijuhlasäätiön säännöt 1 Säätiön nimi on Turun musiikkijuhlasäätiö, ruotsiksi käännettynä Stiftelsen för Åbo musikfestspel, ja säätiön kotipaikka on Turun kaupunki 2 Säätiön tarkoituksena on

Lisätiedot

Rauhallista Joulun aikaa ja Hyvää Uutta Vuotta!

Rauhallista Joulun aikaa ja Hyvää Uutta Vuotta! VANTAAN RESERVILÄISTEN TIEDOTUSLEHTI 1/2007 Puheenjohtajan tuolilta Rauhallista Joulun aikaa ja Hyvää Uutta Vuotta! Hyrylän viimeinen puhuttelu 3.12.2006 Vantaan Reserviläisten hallitus vuodelle 2007 on

Lisätiedot

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen.

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen. Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 www.mikkelinkvtuki.fi Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2015 www.mikkelinkvtuki.fi Syksyn hehku on lupaus tulevasta.

Lisätiedot

LAIVASTON SUKELTAJAKILLAN TIEDOTE 1-2016

LAIVASTON SUKELTAJAKILLAN TIEDOTE 1-2016 TIEDOTE 1 (3) Laivaston Sukeltajakilta ry Tapani Korhonen 28.1.2016 LAIVASTON SUKELTAJAKILLAN TIEDOTE 1-2016 Tervehdys hyvät kiltaveljet! Killan 31. toimintavuosi on pyörähtänyt vauhdilla käyntiin. Tämän

Lisätiedot

SEURAKÄYTTÄJÄN OHJEITA PELIPAIKASSA

SEURAKÄYTTÄJÄN OHJEITA PELIPAIKASSA SEURAKÄYTTÄJÄN OHJEITA PELIPAIKASSA SEURAKÄYTTÄJÄN OHJEITA / TEHTÄVÄILMOITUKSET JOTTA SEURA SAA AINA VÄLITTÖMÄSTI TIEDON: Uudesta rekisteröinnistä (hyväksyminen / aktivointi) Rekisteröinnin uudistamisesta

Lisätiedot

Koulutuksen sisältö: Opiskelija vastaa itse majoituksesta ja ruokailuista.

Koulutuksen sisältö: Opiskelija vastaa itse majoituksesta ja ruokailuista. FitFarmin Personal Trainer -koulutus on personal trainerin ammattiin valmistava koulutusohjelma. Kurssin hyväksytysti suorittaneet saavat lisenssin, joka on osoitus vankasta ammattitaidosta. FitFarm-lisenssin

Lisätiedot

Porin prikaati Käsky 1 (6) Pohjanmaan aluetoimisto VAASA MO ITSENÄISYYSPÄIVÄN TAPAHTUMAT VAASASSA JA SEINÄJOELLA

Porin prikaati Käsky 1 (6) Pohjanmaan aluetoimisto VAASA MO ITSENÄISYYSPÄIVÄN TAPAHTUMAT VAASASSA JA SEINÄJOELLA Porin prikaati Käsky 1 (6) 30.10.2018 ITSENÄISYYSPÄIVÄN TAPAHTUMAT SSA JA SEINÄJOELLA 2018 1. YLEISTÄ 2. TILAISUUDET viettää Itsenäisyyspäivää Seinäjoella 5.12.2018 ja Vaasassa 6.12.2018. Aluetoimisto

Lisätiedot

Kanta-Hämeen Setterit ja Pointterit ry:n Vuoden Koira -kilpailujen yleissääntö

Kanta-Hämeen Setterit ja Pointterit ry:n Vuoden Koira -kilpailujen yleissääntö Kanta-Hämeen Setterit ja Pointterit ry:n Vuoden Koira -kilpailujen yleissääntö 1. Kanta-Hämeen Setterit ja Pointterit ry järjestää kilpailut englannin- ja gordoninsettereille ja pointtereille parhaasta

Lisätiedot

Pohjois-Savon Reserviupseeripiiri ry

Pohjois-Savon Reserviupseeripiiri ry Pohjois-Savon Reserviupseeripiiri ry Toimintasuunnitelma 2016 Sisältö 1 Toiminnan perusteet... 3 1.1 Toiminta-ajatus... 3 1.2 Toiminnan arvot... 3 1.3 Keskeiset tehtävät... 3 2 Tavoitteet vuodelle 2016...

Lisätiedot

Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista:

Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista: Sulkasato Iisalmi Jäsentiedote 1 /2017 Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista: Pelivuorot: Sulkasadon pelivuorot pelataan Kirkonsalmen

Lisätiedot

HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 PL 33 13101 HÄMEENLINNA 09.11.2015

HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 PL 33 13101 HÄMEENLINNA 09.11.2015 HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 TOIMINTASUUNNITELMA 2016_ 1.Yleistä Vuoden 2016 tärkeimpinä toiminnallisina asioina on saada eri jaokset toimimaan itsenäisesti, järjestää hyviä kilpailuja,

Lisätiedot

Rastit 5 kpl: 3 kpl kivääri 1 kpl kivääri tai pistooli 1 kpl pistooli. Minimilaukausmäärät: Kivääri 66 (88) lks Pistooli 20 (44) lks

Rastit 5 kpl: 3 kpl kivääri 1 kpl kivääri tai pistooli 1 kpl pistooli. Minimilaukausmäärät: Kivääri 66 (88) lks Pistooli 20 (44) lks Rastit 5 kpl: 3 kpl kivääri 1 kpl kivääri tai pistooli 1 kpl pistooli t: Kivääri 66 (88) lks Pistooli 20 (44) lks Kaikilla rasteilla käytetään rajoittamatonta pistelaskua, ellei muuta ilmoiteta Kaikki

Lisätiedot

POSTERINÄYTTELY JA KILPAILU

POSTERINÄYTTELY JA KILPAILU POSTERINÄYTTELY JA KILPAILU Farmasian Päivien 2014 Posterinäyttely järjestetään 14. 16.11.2014. Esillä ovat alan merkittäviä toiminnan kehittämiseen ja tutkimukseen liittyviä töitä. Farmasian Päivien kilpailuun

Lisätiedot

Etelä Suomen Maanpuolustuspiiri Helsingin Koulutus- ja Tukiyksikkö 1 (8) Ase- ja Ampumakoulutuksen toimiala KILPAILUKUTSU 18.2.

Etelä Suomen Maanpuolustuspiiri Helsingin Koulutus- ja Tukiyksikkö 1 (8) Ase- ja Ampumakoulutuksen toimiala KILPAILUKUTSU 18.2. Etelä Suomen Maanpuolustuspiiri Helsingin Koulutus- ja Tukiyksikkö 1 (8) Ase- ja Ampumakoulutuksen toimiala KILPAILUKUTSU Toimintakäsky III / 2011 18.2.2011 HELSINGIN PIIRIN PALVELUSAMMUNNAN KEVÄTKILPAILUN

Lisätiedot

Perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminnan laadun arviointi 2016 Västankvarns skola/ Tukiyhdistys Almus ry.

Perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminnan laadun arviointi 2016 Västankvarns skola/ Tukiyhdistys Almus ry. Perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminnan laadun arviointi 06 Västankvarns skola/ toteutti perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminnan seurantakyselyn lapsille ja huoltajille huhtikuussa 06. Vuoden 06

Lisätiedot

TAEKWON-DO -KILPAILUT SASTAMALASSA

TAEKWON-DO -KILPAILUT SASTAMALASSA Sastamalan Taekwon-Do Seura ry järjestää 20.9.2014 TAEKWON-DO -KILPAILUT SASTAMALASSA MUSTIEN VÖIDEN BLACK BELT CUP JUNIORI-IKÄISTEN MUSTIEN VÖIDEN KILPAILUT VÄRIVÖIDEN KILPAILUT C-JUNIORIEN KILPAILUT

Lisätiedot

Suomen Lions-liitto ry Käyttäjätunnus ja sisäänkirjautuminen MyLCI - Käyttäjäohje Versio 1.2 4.4.2016

Suomen Lions-liitto ry Käyttäjätunnus ja sisäänkirjautuminen MyLCI - Käyttäjäohje Versio 1.2 4.4.2016 Suomen Lions liitto ry Suomen Lions-liitto ry Käyttäjätunnus ja sisäänkirjautuminen MyLCI - Käyttäjäohje Versio 1.2 4.4.2016 Dokumenttien ja ohjeiden luovutus kolmannelle osapuolelle ilman lupaa, kopioimalla,

Lisätiedot

MPK tiedottaa kevään koulutustarjonnasta

MPK tiedottaa kevään koulutustarjonnasta MPK tiedottaa kevään koulutustarjonnasta AJOLUPAKURSSI 10.2.2014 Ajolupakursseille haluaa moni. Nyt se on taas mahdollista. Seuraava B-ajolupakurssi järjestetään maanantaina 10.2.2014. Kurssi on henkilökunnan

Lisätiedot

Etelä Suomen Maanpuolustuspiiri Helsingin Koulutus- ja Tukiyksikkö 1 (7) Ase- ja Ampumakoulutuksen toimiala KILPAILUKUTSU

Etelä Suomen Maanpuolustuspiiri Helsingin Koulutus- ja Tukiyksikkö 1 (7) Ase- ja Ampumakoulutuksen toimiala KILPAILUKUTSU Etelä Suomen Maanpuolustuspiiri Helsingin Koulutus- ja Tukiyksikkö 1 (7) Ase- ja Ampumakoulutuksen toimiala KILPAILUKUTSU Kilpailu II / 2012 6.3.2012 HELSINGIN SRA-KARSINTAKILPAILU I / 2011 1. JÄRJESTÄJÄ,

Lisätiedot

Uppopallon sarjakutsu 2013-2014

Uppopallon sarjakutsu 2013-2014 Uppopallon sarjakutsu 2013-2014 Sukeltajaliiton järjestämät uppopallosarjat 2013-2014 Palauta osallistumisvahvistus Liiton toimistoon ilmoittautumisaikaan mennessä. Myöhässä tulleita ilmoittautumisia ei

Lisätiedot

Meikäläisiä Satakunnasta

Meikäläisiä Satakunnasta Meikäläisiä Satakunnasta syystiedote 2014 päivitys 17.9.2014 Meikäläisiä Satakunnassa on kehitysvammaisten Me Itse ry:n aktivistien sekä MEKA TV toiminnoissa osallistuvien meikäläisten yhteinen työnimi.

Lisätiedot

Jäsenluettelo ja henkilörekisterit. Olli Välke Opintokeskus Visio

Jäsenluettelo ja henkilörekisterit. Olli Välke Opintokeskus Visio Jäsenluettelo ja henkilörekisterit Olli Välke Opintokeskus Visio Yhdistyksen jäsenluettelo Yhdistyslain mukaan hallituksen on pidettävä yhdistyksen jäsenistä luetteloa. Hallituksen kannattaa antaa jäsenluettelon

Lisätiedot

Ohje hakulomakkeen täyttämiseen yliopistohaku.fi -palvelussa

Ohje hakulomakkeen täyttämiseen yliopistohaku.fi -palvelussa Hakijan ohje Opetushallitus kevät 2013 Ohje hakulomakkeen täyttämiseen yliopistohaku.fi -palvelussa Tässä ohjeessa on kuvattu miten hakulomake täytetään ja lähetetään yliopistohaku.fi-palvelussa. Näytön

Lisätiedot

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän ASIAKASRAATI

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän ASIAKASRAATI Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän ASIAKASRAATI Asiakasraatitoiminta tiiviisti Yhtymähallituksen jaosto päätti asiakasraati toiminnan aloittamisesta 27.11.2013 Asiakasraatia vetää kehittämispäällikkö, jonka vastuualueena

Lisätiedot

Etelä Suomen Maanpuolustuspiiri Helsingin Koulutus- ja Tukiyksikkö 1 (7) Ase- ja Ampumakoulutuksen toimiala KILPAILUKUTSU 12.7.

Etelä Suomen Maanpuolustuspiiri Helsingin Koulutus- ja Tukiyksikkö 1 (7) Ase- ja Ampumakoulutuksen toimiala KILPAILUKUTSU 12.7. Etelä Suomen Maanpuolustuspiiri Helsingin Koulutus- ja Tukiyksikkö 1 (7) Ase- ja Ampumakoulutuksen toimiala KILPAILUKUTSU Toimintakäsky V / 2011 12.7.2011 HELSINGIN PIIRIN PALVELUSAMMUNNAN SYYSKILPAILUN

Lisätiedot

KUARA 2/2013. KUOPION URHEILUAUTOILIJAT RY www.kuopionua.fi. Arctic Machine JM 2013/ kuva N-P Rönkkö

KUARA 2/2013. KUOPION URHEILUAUTOILIJAT RY www.kuopionua.fi. Arctic Machine JM 2013/ kuva N-P Rönkkö KUARA 2/2013 Arctic Machine JM 2013/ kuva N-P Rönkkö KUOPION URHEILUAUTOILIJAT RY www.kuopionua.fi PIKKUJOULUT Kuopion Urheiluautoilijoiden pikkujoulut vietetään lauantaina 23.11.2013 Hotelli Savoniassa,

Lisätiedot

Yhteisöllisyys yhdistää / Tukevasti alkuun toimintamalli esiopetuksessa. Merja v. Schantz

Yhteisöllisyys yhdistää / Tukevasti alkuun toimintamalli esiopetuksessa. Merja v. Schantz Yhteisöllisyys yhdistää / Tukevasti alkuun toimintamalli esiopetuksessa Yhteisöllisyyden tasot lapsiryhmä ja sen dynamiikka huoltajat yhdessä yhteistyö kodin kanssa henkilökunnan yhteistyö/ lähialueellisten

Lisätiedot

Suomen Vanhempainliitto ry, Finlands Föräldraförbund rf:n alueyhdistys

Suomen Vanhempainliitto ry, Finlands Föräldraförbund rf:n alueyhdistys Suomen Vanhempainliitto ry, Finlands Föräldraförbund rf:n alueyhdistys Toimikaudet ja äänioikeutetut jäsenet Alueyhdistysten mallisäännöt 1, puheenjohtajan toimikausi 1 v, äänioikeus varsinaisina jäseninä

Lisätiedot

Rastit 5 kpl: 2 kpl kivääri 1 kpl haulikko+kivääri 1 kpl haulikko+pistooli 1 kpl pistooli

Rastit 5 kpl: 2 kpl kivääri 1 kpl haulikko+kivääri 1 kpl haulikko+pistooli 1 kpl pistooli Rastit 5 kpl: 2 kpl kivääri 1 kpl haulikko+kivääri 1 kpl haulikko+pistooli 1 kpl pistooli t: Kivääri 64 lks Pistooli 26 lks Haulikko 12 lks Max.haulikoko 3,5mm Kaikilla rasteilla käytetään rajoittamatonta

Lisätiedot

3.Raisio Rallispecial 4.3.2012 KILPAILIJAOHJE. Tervetuloa 3. Raisio Rallispecial kilpailuun!

3.Raisio Rallispecial 4.3.2012 KILPAILIJAOHJE. Tervetuloa 3. Raisio Rallispecial kilpailuun! 3.Raisio Rallispecial KILPAILIJAOHJE Tervetuloa 3. Raisio Rallispecial kilpailuun! Tänä vuonna ovat säät suosineet kilpailureitin tekijöitä ja on saatu luotua todella hieno talvinen kilpailu, josta ei

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2014

TOIMINTASUUNNITELMA 2014 TOIMINTASUUNNITELMA 2014 SISÄLLYS 1 Johdanto... 3 2 Tiedotustoiminta... 3 3 Oma toiminta... 4 3.1 Yhdistystoiminta... 4 3.2 Aatteellinen toiminta... 4 3.3 Kenttäkelpoisuus... 4 3.4 Urheilutoiminta... 4

Lisätiedot