Tiedotteet Lisätietoja Sampsa Olkinuora GSM

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Tiedotteet 2009. Lisätietoja Sampsa Olkinuora GSM 040 5221339"

Transkriptio

1 Tiedotteet 2009 VaRes Cup -työryhmä VaRes Cup työryhmän perustamiskokous pidetään LVRU:n toimintakeskuksessa (Rystypolku 4, Vantaa) maanantaina klo Paikalle pyydetään tulemaan kaikkia VaRes Cupin järjestelyistä kiinnostuneita. Lisätietoja Sampsa Olkinuora GSM Etkö saanut lehteä? Kotijääkäri numero 3/2009 on nyt jaettu. Jos et saanut omaa kappalettasi, ota yhteyttä yhdistyksen sihteeriin. Uusien jäsenten suuresta määrästä johtuen juuri nyt on erittäin tärkeää, että osoiterekisteri saadaan pidettyä ajan tasalla! Yhteyshenkilöt: Esko Rouhiainen GSM Eija Härkönen GSM tai Painovirhepaholainen Kotijääkärissä 3/2009 Uusin Kotijääkäri-lehti kolahtaa postiluukusta näinä päivinä. Eija Härkösen puhelinnumero on lehdessä väärin. Oikea numero on , eli tähän numeroon ilmoittautumiset pikkujouluihin(!) ja muutkin viestit Eijalle. Pikkujoulu VaResin pikkujoulu pidetään perjantaina klo 19 osoitteessa Puistokulma, Talkootie 4 Hiekkaharju. Ilmoittaudu Eijalle GSM (Huom. puhelinnumero oli väärin Kotijääkärissä) tai etunimi.sukunimi@vantaanreservilaiset.fi Tarjolla jouluruokaa. Valokuvanäyttely vuoden tapahtumista. Ilmoittautumiset pikaisesti kiitos. Lysti maksaa 20 eur/hlö. Tervetuloa kaikki VaResin jäsenet + avecit! Syyskokous KOKOUSKUTSU Vantaan Reserviläiset ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään klo 18 alkaen Vantaan srkyhtymän auditoriossa (Unikkotie 5 C, Tikkurila) Ohjelma ja kokousasiat: Kahvitarjoilu. VaRes Cup 2009 palkintojen jako.

2 Sääntömääräiset asiat: jäsenmaksun, toimintasuunnitelman ja talousarvion vahvistaminen vuodelle 2010 sekä hallituksen valitseminen. Hallituksen kyselytunti; hallitus vastaa jäsenistön kysymyksiin yhdistyksen toiminnasta hallinnon näkökulmasta. Jos keskusteluun tuodaan laaja-alaisia kysymyksiä, on toivottavaa että ne esitetään jo etukäteen joko pj:lle tai sihteerille, jolloin niitä voidaan käsitellä tyhjentävästi kokouksessa. Muut jäsenten mahdollisesti kokousasioiksi nostamat asiat. Tervetuloa! Vantaan Reserviläiset ry:n hallitus Lehdistötiedote Aselain valmistelusta ja laittomista ohjeista kantelu oikeuskanslerille (PDF-tiedosto) Jumppaohjelmat 2009 Tiistaisin vapaaottelutyyppistä harjoittelua klo 18:30 (19:00) eteenpäin. Noin joka toinen viikko koutsina legendaarinen M. Petra. Keskiviikkoisin P. Kurosen vetämät kapap-tyyppiset treenit alkaen klo 18:30. Molemmissa paikkana Nuorten voimistelukerho RYSKYn sali ( Lisätiedot: Tom Lindblom GSM Urheilu- ja ampumatilaisuudet loppuvuonna 2009 Tietoa Helsingin Reserviupseeripiirin ja Helsingin Seudun Reserviläispiirin yhteisistä urheilu- ja ampumatilaisuuksista voit ladata tästä (PDF-tiedosto). Huomaa kohta tulevat pistooli-, SRA-tuomari-, jumppa- ja suunnistuskoulutukset joissa vielä tilaa. Lisätietoja: Tomi Alajoki, järjestöupseeri Helsingin Reserviupseeripiiri Piirien Ampumatoimikunta ja Urheilutoimikunta GSM Jääkärileiri Santahaminassa Jääkärileiri Santahaminassa toimintaa janoaville sekä jääkärileiriä odottaneille reservin taistelijoille. Ilmoittautukaa ripeästi mukaan. Osallistujalta vaaditaan kohtalaista kuntoa sekä reserviläistahtoa olla mukana turvaamassa maamme itsenäisyyttä. Onko sinulla sijoitus? Nyt päivittämään taitoja ja tietoja! Jos sinulla ei ole sijoitusta, nyt on mahdollista saada se. Puolustusvoimat tekee sijoitukset ja me tiedotamme kiinnostuneista eteenpäin kurssin päätyttyä sunnuntaina.

3 Tarjolla tehtäviä reservin miehistölle, aliupseeristolle sekä upseeristolle. Kukaan ei ole tarpeeton. Tehtävää löytyy. Kurssi alkaa perjantaina klo 17:00 ja päättyy sunnuntaina klo 17:00 mennessä. Harjoitus on puolustusvoimain johtama mutta reserviläisten suunnittelema saatujen ohjeiden mukaan. Toiminta on ollut aina jääkärileireillä räväkkää ja tekemisen meininki mukana. Kurssi on VEH-statuksen omaava, joten siitä saa 3 kertausharjoituspäivää. Ilmoittautukaa välittömästi tämän ilmoituksen luettuanne osoitteessa > Helsinki > Jääkärileiri 1 tarkista numero: ajankohta: Jos et ole rekisteröitynyt mpky:n järjestelmään, rekisteröidy ohjeiden mukaan täyttäen tarkasti kysytyt tiedot. KLIKKAA ITSESI KURSSILLE JA HOMMA KÄYNISTYY SIITÄ. Tärkeä ratatiedote LOPPI Hirvenmetsästyskauden aikana saa Lopen radalla ampua lauantaisin ja sunnuntaisin vasta klo 12:30 jälkeen! Tämä koskee kaikkia ratoja, myös monttuja. Paikalliset hirviseurueet järjestävät jahteja ampumaradan läheisyydessä aamupäivisin. Kilpailukalenteri 2010 Alustava kilpailukalenteri vuodelle 2010 on luettavissa Resulin sivuilta Lehdistötiedote Vain toimiva aselaki luo turvallisuutta (PDF-tiedosto) Ampumatapahtuma Lopella Vantaan Reserviläiset ry järjestää Helsingin piirin reserviläisille ampumatapahtuman Lopen ampumaurheilukeskuksessa lauantaina Tilaisuus alkaa klo 10:00 ja päättyy klo 17:00. Päivän aikana on mahdollisuus ohjattuun kivääri-, pistooli- ja haulikkoammuntaan omilla aseilla. Myös yhdistyksen aseita on lainattavissa patruuna kuluja vastaan (ilmoita patruunatarpeesi). Käytettävänä on 150 m kiväärirata sekä toimintamontut, joilla on pistooli- ja haulikkoammuntaa. KAARTJR:n spol-osasto on myös paikalla järjestämässä näytöksen. Muistathan että ampumaturva tai SAL lisenssi pitää olla voimassa. Osallistumismaksu 10 Ilmoittautumiset Riku Länsivuorelle etunimi.sukunimi@vantaanreservilaiset.fi Puh:

4 HRUP:n Kt-kerho menestyksekäs Italiassa Veljespiirimme, Helsingin Reserviupseeripiirin, Kenttätykistökerho sijoittui Lombardia sotilastaitokilpailussa reserviläissarjassa toiseksi ja yleiskilpailussa kolmanneksi. Suomalaiset ovat menestyneet kilpailussa myös aiempina vuosina, mm. vuonna 2008 Kaartin Jääkärirykmentin kantahenkilökunnan partio voitti kokonaiskilpailun. RUL:n tiedote asiasta löytyy täältä. Lombardia 2009 kilpailun kotisivut löytyvät osoitteesta VaRes onnittelee Kt-kerhon partiota hyvästä suorituksesta! VaRes saksalaisella sotilashautausmaalla 9.6 siivoustalkoissa Vantaan Reserviläiset Ry:n jäsenet kävivät illalla saksalaisella sotilashautausmaalla 9 hengen voimin puhdistamassa 195 hautakiveä sekä muistomerkin Kari Vainion johdolla. Honkanummen hautausmaan esimies tiedusteli Vantaan Sanomissa julkaistussa jutussa olisiko jollakin taholla mielenkiintoa ja mahdollisuutta olla avuksi Saksalaisen Sotilashautausmaan hoitotyökuluissa? Kari Vainio innostui asiasta ja keräsi Vantaan Reserviläisistä talkooporukan joka kahdessa tunnissa puhdisti 195 hautakiveä sekä portilla olevan muistomerkin joista nyt erottaa lukea sodassa kaatuneiden nimet. Vantaan Reserviläisiltä löytyy jatkossakin tahtoa osallistua hautausmaan hoitoon. Lisätietoja: Kari Vainio, GSM

5 Kenttäehtoollinen Pyhän Laurin kirkolla VaRes, Merivoimien kirkollinen ala ja Tikkurilan seurakunta järjestävät Kenttäehtoollisen Vantaan Pyhän Laurin kirkon (Helsingin Pitäjän Kirkko) sankariristillä keskiviikkona 3.6. klo Sateella tilaisuus on sisällä kirkossa. Kenttäehtoollisen toimittaa SLMEPA:n sotilaspastori Henri Kivijärvi ja avustaa sotilasdiakoni Petri Minkkinen. Tervetuloa kaikki pääkaupunkiseudun reserviläiset perheineen ja ystävineen! Reserviläisillä ensisijainen varustus on maastopuku m91 arvomerkein ja baretti. Maastopukuiset muodossa ja siviilipukuiset yleisönä. Lisätiedot: Petri Minkkinen Syksyn Padasjoki Syksyn Padasjoen tapahtuma järjestetään Tarkemmat tiedot julkaistaan syksyllä. Kaatuneiden muistopäivä VaRes laskee yhdessä muiden Vantaan maanpuolustusjärjestöjen sekä veteraanien kanssa seppeleen Pyhän Laurin kirkon sankarihaudalle välittömästi jumalanpalveluksen jälkeen noin klo Seppeleenlaskun ajan paikalla on myös lippulinna. Tämän jälkeen seppele lasketaan Ruskeasannan sankarihaudalle noin klo Yleisö on lämpimästi tervetullut molempiin tilaisuuksiin. Lisätiedot: Petri Minkkinen Kunnostustalkoot Saksalaisella sotilashautausmaalla Honkanummen hautausmaan esimies tiedusteli Vantaan Sanomissa julkaistussa jutussa olisiko jollakin taholla mielenkiintoa ja mahdollisuutta olla avuksi Saksalaisen Sotilashautausmaan hoitotyökuluissa?

6 Käytyjen keskusteluiden perusteella ovat hautausmaata hoitava Helsingin seurakuntayhtymä ja Vantaan Reserviläiset ry päätyneet selvittämään voisiko jäsentemme talkooilta olla soveltuva apumuoto, mahdollisesti myös jatkossa osana yhdistyksemme Aatteellista Maanpuolustusta. Koetalkoissa hautakivet puhdistetaan koska ne sammaloituvat ja likaantuvat siitepölystä jne. Aika: tiistaina klo 18:00 (loppuu viimeistään 21:00) Paikka: Siltaniitynkuja, Vantaa. Kehä Kolmelta Vanhalle Lahdentielle pohjoiseen, hautausmaa sijaitsee Vantaan vankilaan johtavan tien varressa. Varustus: Asu vapaa ja sään mukainen. On suotavaa tuoda mukanaan pesuämpäri ja juuriharja. Yhdistyksellä on lainata jonkin verran tarvikkeita ja järjestää pesuaineet, seurakuntayhtymä tuo paikalle pesuveden. Osallistumisilmoitukset ja lisätietoja: Kari Vainio, GSM , jauho (ät) kotiportti.fi Tervetuloa osallistumaan ainutlaatuiseen tapahtumaan arvokkaassa ympäristössä! Johtaminen ja sotilasperinne Sotilasperinteet muodostuvat useasta eri tekijästä. Sotilasjoukon tekevät yhtenäiseksi asepuvut ja arvomerkit. Arvomerkit ilmaisevat kantajansa arvon tai aseman, asepuku ja muut tunnukset joukon mihin kuuluu. Ulkomailla niin kutsuttu re-enactment on laajemmin harrastettua. Kotimaassakin useat tahot tekevät ja ylläpitävät elävää historiaa hakkapeliittojen ajoista lähtien. Jos sinulla on oman sotajoukon tai vieraan sotajoukon joka liittyy maamme historiaan (uustuotanto) asepuku, lottapuku tai muu aikakauteen liittyvä asuste, olet tervetullut Santahaminaan Vaikka sitä pukua ei olisikaan olet tervetullut joka tapauksessa. Ei pukeuduta maastopukuun M91/M05 eikä vieraan, jos se ei liity sotiemme aikaiseen sotahistoriaan. Olemme keskittyneet aikaväliltä olevaan sotilasperinteeseen, tarkoituksena koota itsenäisyysajan alkutaipaleeseen ja sotiemme aikaan liittyvää historiaa sekä edistää sen harrastusta ja tutkimista. Toimintaan kuuluu sotilaskulttuuriin perehtyminen, esiintymiset historiallisessa asussa sekä aseet ym. itsenäisyytemme alkuajoista lähtevä sotahistorian elävöittäminen. Huom. Tämä on kaikille ja kaiken ikäisille avoin Helsingin Maapuolustuspiirin kurssi. Tällä kurssilla emme käsittele aseita emmekä yksityiskohtaisesti sotilaan varusteita, vaan kurssin jatkoon tulevaisuudessa tulevia asioita. Tämä harrastus on helppo aloittaa ja tässä löytyy aina jotain uutta. Ilmoittaudu välittömästi mukaan, ja aamulla vermeet niskaan ja suuntana Santahamina! Lisätietoja: Espoon-Kauniaisten Paikallisosasto "Johtaminen ja sotilasperinne"

7 VaRes Cup 2009 VaRes Cupin ensimmäinen osakilpailu oli Lopen ampumaradalla OSALLISTUJAMÄÄRÄ 59 AMPUJAA! KIITOS KAIKILLE TOIMITSIJOILLE SEKÄ OSALLISTUJILLE ETTÄ SAATIIN HYVÄ KISA. T: Riku Länsivuori Painovirhe Helsingin Reservin Sanomat 3/2009 Helsingin Reservin Sanomat Nro 3 sivulla 15 on painovirhe liittyen perinnekiväärikilpailun karsinnan päivämäärään. Oikea karsintapäivä on lauantai Lopen kilpailut peruttu! HUOM! Keskiviikko Juuri saadun tiedon mukaan joudumme peruuttamaan pistooli- ja kiväärikilpailut Lopella , koska Lopen tieyhteys on poikki kelirikon vuoksi. Molemmat kilpailut tullaan järjestämään uudelleen, joiden uudet ajankohdat ilmoitetaan myöhemmin. Painovirhe Kotijääkärissä 1/2009 Vantaan Reserviläiset ry:n kevätkokous pidetään maanantaina klo (Huom. viikonpäivä!). Kevätkokous maanantaina Vantaan Reserviläiset ry:n kevätkokous pidetään maanantaina klo Vantaan seurakuntayhtymän auditoriossa, Unikkotie 5 C, Tikkurila. Ohjelma: Kahvitarjoilu Kokousesitelmä Huomionosoitukset Kevätkokous Kokousesitelmä: Toiminnanjohtaja Risto Tarkiainen esittelee Reserviläisurheiluliiton toimintaa Esillä sääntömääräiset kokousasiat: Toimintakertomus 2009 Tilinpäätös 2008 Tilintarkastuskertomus Viiden vuoden toimintasuunnitelma Tervetuloa! Vantaan Reserviläiset ry Hallitus

8 Taistelunäytös Santahaminassa Päivitetty Vantaan Reserviläisillä on mahdollisuus päästä tutustumaan Kaartin Jääkärirykmentin TST-näytöksen kovapanosammuntoihin taisteluampumaradalla ja kalustoesittelyyn Santahaminassa. Tapahtumasta kiinnostuneita Vantaan Reserviläisiä pääsee 35 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä mukaan. Santahaminaan saapuessa kaikilla tulee olla mukana henkilöllisyystodistus. Tilaisuus on maanantaina ja kestää noin kaksi tuntia. Pukeutuminen säänmukaisesti. Santahaminan portilta on opastus aliupseerikoululle, jossa Rykmentin komentaja eversti Jukka Valkeajärvi avaa tilaisuuden klo 15:45. 15:30 15:45 Saapuminen Kaartin Jääkärirykmenttiin Santahaminaan 15:45 Rykmentin komentajan tervetulosanat aliupseerikoulun edessä 15:55 17:05 Taistelukoulutusnäytös/kalustoesittely Siirtyminen taisteluammunta-alueelle 17:20 18:00 Taisteluammuntanäytös Tilaisuus päättyy Ilmoittautumiset: Olli Korkalainen GSM Santahaminan kevätvuorot 2009 julkaistu Santahaminan kevätvuorot 2009 on julkaistu Siirry vuorolistaan tästä. Kari Sihvo Seppeleenlasku Hietaniemessä Marsalkka Mannerheimin Perinnesäätiö järjestää marsalkan kuoleman muistopäivän johdosta seppeleenlaskun Hietaniemessä klo Säätiö toivoo maanpuolustusjärjestöjen mahdollisimman laajaa osallistumista tilaisuuteen. Hietaniemen portilla tulee olla klo Varustus tumma päällystakki, valkoinen kaulaliina, mustat hanskat ja päähine. Lisätiedot: Niko Niemistö Uudet kotisivut julkaistu Vantaan Reserviläisten uudet websivut on nyt avattu. Sivut toivottavasti palvelevat nykyisiä ja tulevia jäseniä entistä paremmin. Sivuilta puuttuu vielä hieman sisältöä, joka oli löydettävissä vanhoilta sivuilta. Nämä tulevat löytymään myös uusilta sivuilta viikon kuluessa kun vastaavat henkilöt ehtivät ne sivuille lisätä. Myös jäsenpuolen keskustelualue on uudistunut ja osoite vaihtunut, niin muistathan päivittää uuden osoitteen suosikkeihin. Vanhat tunnukset ja salasanat toimivat edelleen. Niko Niemistö

9 Liiku ja pysy kunnossa myös 2009 Lataa vuoden 2009 liikuntakalenteri tästä (PDF-tiedosto). Palautus Tikkurilan urheilutalon radalle. Lisätiedot: Niko Niemistö Talvitempaus Lopella PERUTTU!!! Helsingin Reservin Sanomien ilmestymisaikataulu 2009 N:o Aineistopäivä Ilmestymispäivä

10

11

12 TIEDOTUSVÄLINEILLE Julkaisuvapaa heti ASELAIN VALMISTELUSTA JA LAITTOMISTA OHJEISTA KANTELU OIKEUSKANSLERILLE Ampuma-aselain valmistelussa rikottiin hyvää hallintotapaa, koska asiantuntijoita, kansalaisia ja heitä edustavia järjestöjä ei kuultu käytännössä lainkaan. Lakiesityksen sisältö oli jo päätetty, ennen kuin järjestöillä oli tilaisuus esittää näkemyksensä, todetaan kahdeksan ampujia edustavan järjestön viime perjantaina oikeuskanslerille jättämässä kantelussa. Sisäministeri Anne Holmlund selitti eduskunnassa , ettei järjestöjen näkemyksiä voitu ottaa huomioon, koska ne poikkesivat "täysin" hallituksen iltakoululinjauksesta. Tunnustus osoittaa, ettei kansalaisia ollut tarkoituskaan kuunnella. Edes sisäministeriön nimeämä ampuma-aselautakunta ei voinut valmisteluun vaikuttaa, sillä lautakunnan johto oli kolmen ministeriön virkamiehen käsissä. Samat virkamiehet valmistelivat ampuma-aselain muutosesityksen. Yksi heistä jopa nimettiin edustamaan lautakunnassa kansalaisjärjestöä, Aseseppien yhdistystä, ilman yhdistyksen suostumusta. Kantelun toinen kohde ovat lokakuussa 2007 voimaan tulleet aselupakäytäntöjen yhtenäistämisohjeet (AYO), sekä sisäministeriön poliisijohdon antama ohje aselupien myöntämisperusteista. Järjestöt toteavat ohjeiden olevan monilta osiltaan lainvastaisia. Ne ovat johtaneet siihen, että poliisipiireissä joudutaan miettimään noudattaako lakia vai ohjeita. Lain pitäisi olla virkamiehen ainoa ohjenuora, mutta sen noudattaminen voi johtaa esimiesten sanktioihin. Järjestöt vaativat oikeuskanslerinvirastolta toimia ohjeiden kumoamiseksi. Kantelun ovat allekirjoittaneet Asealan Elinkeinonharjoittajat ry., Asehistorian Liitto ry, Asekauppiaiden Liitto ry, Aseseppien yhdistys ry, Helsingfors Svenska Reservofficersklubb rf., NRA Kansallinen Kivääriyhdistys ry, Suomen Asehistoriallinen Seura ry, Suomen Ilma- Aseharrastajat ry. Lisätietoja / ytterligare information: Jukka Sassi Asehistorian liitto p , puheenjohtaja@asehistorianliitto.fi Mika Niemelä Suomen Ilma-aseharrastajat ry p , mika@sihry.fi Caspar von Walzel - Svenska Reservofficersklubb rf p , caspar@hsrk.fi

Tiedotteet 2009. Lisätietoja Sampsa Olkinuora GSM 040 5221339

Tiedotteet 2009. Lisätietoja Sampsa Olkinuora GSM 040 5221339 Tiedotteet 2009 VaRes Cup -työryhmä 30.11.2009 VaRes Cup 2010 -työryhmän perustamiskokous pidetään LVRU:n toimintakeskuksessa (Rystypolku 4, Vantaa) maanantaina 30.11.2009 klo 17 20. Paikalle pyydetään

Lisätiedot

Kilpailukutsu. Pienoispistoolin tarkkuussarjojen 20 ls. kilpailu pidetään 7.10.2014. Kello 18:00 alkaen Järjestäjänä TiRuk. Tervetuloa.

Kilpailukutsu. Pienoispistoolin tarkkuussarjojen 20 ls. kilpailu pidetään 7.10.2014. Kello 18:00 alkaen Järjestäjänä TiRuk. Tervetuloa. Pienoispistoolikilpailu 7.10.2014 Kilpailukutsu. Pienoispistoolin tarkkuussarjojen 20 ls. kilpailu pidetään 7.10.2014. Kello 18:00 alkaen Järjestäjänä TiRuk. Tervetuloa. Eestin II avoimet SRA-mestaruuskilpailut

Lisätiedot

Tervetuloa! Yksi häiriö hyväksytään, koesarjan häiriötä ei lasketa. Ase pitää olla SAL:n hyväksymä.22 cal rautatähtäimillä.

Tervetuloa! Yksi häiriö hyväksytään, koesarjan häiriötä ei lasketa. Ase pitää olla SAL:n hyväksymä.22 cal rautatähtäimillä. Kinkunsulatuskilpailu 8.1. Tikkurilassa tiistaina 8.1. klo 16:30 alkaen pienoispistoolikilpailu 15 + 15 laukausta (pienoispistoolin tarkkuus- ja kuviosarjat). Kummassakin osassa ammutaan aluksi 5 ls. koesarja.

Lisätiedot

Tämä teksti kaikkiin VIIKKOVUOROILLE. pistooli ja kivääri

Tämä teksti kaikkiin VIIKKOVUOROILLE. pistooli ja kivääri Tämä teksti kaikkiin VIIKKOVUOROILLE. pistooli ja kivääri Helsingin Koulutus- ja tukiyksikön pistooliammunnat ovat ulkoradalla pidettäviä ohjattuja ja valvottuja ammunnan harjoittelutilaisuuksia. Aseina

Lisätiedot

Vantaan Reserviläiset ry TOIMINTAKERTOMUS 2011

Vantaan Reserviläiset ry TOIMINTAKERTOMUS 2011 Vantaan Reserviläiset ry TOIMINTAKERTOMUS 2011 1 / 6 Toimintakertomus 2011 Hallinto 2011 Toimintavuonna 2011 yhdistyksen jäsenkasvu on edelleen jatkunut, kyseisenä vuonna yhdistykseen liittyi 91 uutta

Lisätiedot

IitinReserviupseerikerho ry T O I M I N T A K E R T O M U S V E R

IitinReserviupseerikerho ry T O I M I N T A K E R T O M U S V E R IitinReserviupseerikerho ry T O I M I N T A K E R T O M U S 2 0 1 5 V E R 1 0. 3 Hallitus 2014 Pekka Mertakorpi, pj. 040-5176044 Tapani Peltola, vpj 044-2899226 Sami Ahola, siht 040-085 9670 Jouni Laurikainen,

Lisätiedot

HELSINGIN RESERVILÄISPIIRIEN (HRUP / HRESP/ HELMPP) LOIMOLAN ALUEEN TAISTELU 18.12.1939 VUODEN VIIMEINEN RATAVUORON TEEMA KILPAILU 2011

HELSINGIN RESERVILÄISPIIRIEN (HRUP / HRESP/ HELMPP) LOIMOLAN ALUEEN TAISTELU 18.12.1939 VUODEN VIIMEINEN RATAVUORON TEEMA KILPAILU 2011 Helsingin Maanpuolustuspiiri Helsingin Reserviläispiiri KUTSU 1 (6) Ase- ja Ampumatoimiala HELMPP Ampumatoimikunta Helsinki Toimintakäsky VII / 2011 2.11.2011 HELSINGIN RESERVILÄISPIIRIEN (HRUP / HRESP/

Lisätiedot

IitinReserviupseerikerho ry TOIMINTAKERTOMUS 2015

IitinReserviupseerikerho ry TOIMINTAKERTOMUS 2015 IitinReserviupseerikerho ry TOIMINTAKERTOMUS 2015 VER29.3 Hallitus 2015 Pekka Mertakorpi, pj. 040-5176044 Tapani Peltola, vpj 044-2899226 Sami Ahola, siht 040-0859670 Jouni Laurikainen, liik. ups. 040-8451070

Lisätiedot

Iitin Reserviupseerikerhon toimintakertomus vuodelta 2013

Iitin Reserviupseerikerhon toimintakertomus vuodelta 2013 Iitin Reserviupseerikerhon toimintakertomus vuodelta 2013 Iitin Reserviupseerikerhon toimintakertomus vuodelta 2013 Hallitus Pekka Mertakorpi, pj. 040-5176044 Tapani Peltola, vpj 044-2899226 Sami Ahola,

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2018 KORPILAHDEN RESERVILÄISET RY

TOIMINTASUUNNITELMA 2018 KORPILAHDEN RESERVILÄISET RY TOIMINTASUUNNITELMA 2018 KORPILAHDEN RESERVILÄISET RY Sisältö A. Toiminnan arvot ja toiminta-ajatus B. Toiminnan painopistealueet vuonna 2018 C. Toiminta vuonna 2018 1. Päätapahtumat ja toiminta vuonna

Lisätiedot

Tiedotteet 2010. Aloittelevan ampujan tilaisuus Tikkurilassa 30.12.2010

Tiedotteet 2010. Aloittelevan ampujan tilaisuus Tikkurilassa 30.12.2010 Tiedotteet 2010 Aloittelevan ampujan tilaisuus Tikkurilassa 30.12.2010 Torstaina 30.12.2010 ampumavuoro Tikkurilassa on varattu aloitteleville/vähän kokemusta omaaville ampujille. Tilaisuudessa käydään

Lisätiedot

KYMENLAAKSON RESERVILÄISPIIRIN TOIMINTASUUNNITELMA 2010

KYMENLAAKSON RESERVILÄISPIIRIN TOIMINTASUUNNITELMA 2010 Kymenlaakson Reserviläispiiri ry Piirihallitus 25.10.2009 KYMENLAAKSON RESERVILÄISPIIRIN TOIMINTASUUNNITELMA 2010 1. JOHDANTO Kymenlaakson Reserviläispiiri ry:n 53. toimintavuosi noudattaa Reserviläisliitto

Lisätiedot

IitinReserviupseerikerho ry TOIMINTAKERTOMUS 2017

IitinReserviupseerikerho ry TOIMINTAKERTOMUS 2017 IitinReserviupseerikerho ry TOIMINTAKERTOMUS 2017 VER 20.3.2017 Hallituksen jäsenet Juha Virtanen Ville Rintala Ylärivi: Pekka Mertakorpi, Tapani Peltola, Sami Ahola, Jarkko Niittymaa Alarivi: Juha Taimisto,

Lisätiedot

Etelä Suomen Maanpuolustuspiiri Helsingin Koulutus- ja Tukiyksikkö KILPAILUKUTSU 1 (6) Ase- ja Ampumakoulutuksen toimiala 18.2.

Etelä Suomen Maanpuolustuspiiri Helsingin Koulutus- ja Tukiyksikkö KILPAILUKUTSU 1 (6) Ase- ja Ampumakoulutuksen toimiala 18.2. Etelä Suomen Maanpuolustuspiiri Helsingin Koulutus- ja Tukiyksikkö KILPAILUKUTSU 1 (6) Ase- ja Ampumakoulutuksen toimiala Toimintakäsky II / 2011 18.2.2011 HELSINGIN AVOIN PERINNEKIVÄÄRI KEVÄTKILPAILUN

Lisätiedot

KOKO KANSAN MAANPUOLUSTUSJÄRJESTÖ

KOKO KANSAN MAANPUOLUSTUSJÄRJESTÖ KOKO KANSAN MAANPUOLUSTUSJÄRJESTÖ RESERVILÄISLIITTO ON AVOIN KAIKILLE Reserviläisliitto on Suomen suurin maanpuolustusjärjestö, johon kuuluu lähes 40.000 suomalaista. Joukossa on sekä miehiä että naisia.

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 1/2015 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso

JÄSENTIEDOTE 1/2015 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso JÄSENTIEDOTE 1/2015 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS Hyvät Rauhanturvaajat, Taas on vuosi vaihtunut. Yhdistys piti syyskokouksensa ilman suurempia

Lisätiedot

Ampumakorttikurssi 2013 Lakiala - Pirkkala

Ampumakorttikurssi 2013 Lakiala - Pirkkala Ampumakorttikurssi 2013 Lakiala - Pirkkala Kurssipäivät ovat: La-su 13.04. - 14.04.2013 Lauantai 27.4.2013 Lauantai 11.5.2013 1 Ampumakorttikoulutuksen tavoitteet Ampumakorttikurssi on peruskoulutus turvalliseen

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2014

TOIMINTASUUNNITELMA 2014 TOIMINTASUUNNITELMA 2014 SISÄLLYS 1 Johdanto... 3 2 Tiedotustoiminta... 3 3 Oma toiminta... 4 3.1 Yhdistystoiminta... 4 3.2 Aatteellinen toiminta... 4 3.3 Kenttäkelpoisuus... 4 3.4 Urheilutoiminta... 4

Lisätiedot

Vuoden 2013 Tammikuu - Heinäkuu ampumavuorot ja tapahtumat

Vuoden 2013 Tammikuu - Heinäkuu ampumavuorot ja tapahtumat Vuoden 2013 Tammikuu - Heinäkuu ampumavuorot ja tapahtumat Vuoro / 4 pvm klo rata tapahtuma ilmoittaudu Numero TAMMIKUU Vuoroja pistooli r2 12.1.2013 klo.9-12 pist2 viikkovuoro Ke 9.1 0400 13 12004 1 pistooli

Lisätiedot

Kiltauutiset 3/2016. Kaartin Jääkärirykmentin Kilta

Kiltauutiset 3/2016. Kaartin Jääkärirykmentin Kilta Kiltauutiset 3/2016 Kaartin Jääkärirykmentin Kilta Puheenjohtajalta Arvon jäsenet Muutoksen tuulet puhaltavat taas kerran Santahaminassa. Tällä kertaa vaikutuksia tulee myös meihin kiltalaisiin. Puolustusvoimissa

Lisätiedot

Kiltauutiset 1/2016. Kaartin Jääkärirykmentin Kilta

Kiltauutiset 1/2016. Kaartin Jääkärirykmentin Kilta Kiltauutiset 1/2016 Kaartin Jääkärirykmentin Kilta Kaartin Jääkärirykmentin Kilta KUTSU KAARTIN JÄÄKÄRIRYKMENTIN KILLAN JÄSENILLE Killan vuosikokous pidetään Santahaminassa Perinnetalolla lauantaina 23.4.2016

Lisätiedot

Kiltauutiset 3/2015. Kaartin Jääkärirykmentin Kilta

Kiltauutiset 3/2015. Kaartin Jääkärirykmentin Kilta Kiltauutiset 3/2015 Kaartin Jääkärirykmentin Kilta Kutsumme jäsenet Kaartin Jääkärirykmentin killan sääntömääräiseen syyskokoukseen 14.11.2015 klo 11.00 Santahaminaan Perinnetalolle. Tervetuloa Hallitus

Lisätiedot

Porin prikaati Käsky 1 (6) Pohjanmaan aluetoimisto VAASA MO ITSENÄISYYSPÄIVÄN TAPAHTUMAT VAASASSA JA SEINÄJOELLA

Porin prikaati Käsky 1 (6) Pohjanmaan aluetoimisto VAASA MO ITSENÄISYYSPÄIVÄN TAPAHTUMAT VAASASSA JA SEINÄJOELLA Porin prikaati Käsky 1 (6) 30.10.2018 ITSENÄISYYSPÄIVÄN TAPAHTUMAT SSA JA SEINÄJOELLA 2018 1. YLEISTÄ 2. TILAISUUDET viettää Itsenäisyyspäivää Seinäjoella 5.12.2018 ja Vaasassa 6.12.2018. Aluetoimisto

Lisätiedot

ORIMATTILAN RESERVILÄISET RY TOIMINTASUUNNITELMA 2016

ORIMATTILAN RESERVILÄISET RY TOIMINTASUUNNITELMA 2016 ORIMATTILAN RESERVILÄISET RY TOIMINTASUUNNITELMA 2016 S I S Ä L T Ö TOIMINNAN PAINOPISTEALUEET 1. Aatteellinen toiminta 2. Kuntoliikunta- ja maastotoiminta 3. Ampuma- ja kilpailutoiminta 4. Muu toiminta

Lisätiedot

1 Yleistä. 2 Hallitus, toiminnantarkastajat ja edustajat vuodelle Hallitus vuodelle Toiminnantarkastajat 2017

1 Yleistä. 2 Hallitus, toiminnantarkastajat ja edustajat vuodelle Hallitus vuodelle Toiminnantarkastajat 2017 Seinäjoki TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2017 1 Yleistä Kerhon tehtävänä on maanpuolustustahdon ja taitojen ylläpitäminen ja niiden kohottaminen, turvallisuuspoliittisen tiedon jakaminen, fyysisen kunnon

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN KAUPUNKI 1(5) Sivistysosaston toimisto Minna Vallin 1.12.2003

YLÖJÄRVEN KAUPUNKI 1(5) Sivistysosaston toimisto Minna Vallin 1.12.2003 YLÖJÄRVEN KAUPUNKI 1(5) KANSALLISEN VETERAANIPÄIVÄN (27.4.), KAATUNEITTEN MUISTOPÄIVÄN (toukokuun 3. sunnuntai) JA ITSENÄISYYSPÄIVÄN (6.12.) VIETON MENETTELYTAPAOHJEET. Yleistä Ohje sitoo kaikkia allekirjoittaneita

Lisätiedot

Kuva: Tuomas Kaarkoski

Kuva: Tuomas Kaarkoski Kuva: Tuomas Kaarkoski RESERVILÄISLIITTO ON SUOMEN SUURIN MAANPUOLUSTUS- JÄRJESTÖ. RESERVILÄISLIITTO ESITTÄYTYY Koko valtakunnan kattava puolustusjärjestelmämme perustuu yleiseen asevelvollisuuteen ja

Lisätiedot

HELSINGIN PIIRIN AVOIN PERINNEKIVÄÄRI SYYSKILPAILUN

HELSINGIN PIIRIN AVOIN PERINNEKIVÄÄRI SYYSKILPAILUN Etelä Suomen Maanpuolustuspiiri Helsingin Koulutus- ja Tukiyksikkö KILPAILUKUTSU 1 (6) Ase- ja Ampumakoulutuksen toimiala Kilpailu IV / 2012 29.8.2012 HELSINGIN PIIRIN AVOIN PERINNEKIVÄÄRI SYYSKILPAILUN

Lisätiedot

SR ry. Jäsentiedote 2/2011

SR ry. Jäsentiedote 2/2011 Jäsentiedote 2/2011 Tervehdys, Sipoon ressu! Syksy on alkanut, niin myös aktiivinen reserviläistoiminta yhdistyksessämme. Tiedossa onkin paljon erilaista reserviläistoimintaa hyvässä porukassa. Tässä tiedotteessa

Lisätiedot

Suomen Ratsastajainliiton kevätkokousviikonloppu Lahdessa

Suomen Ratsastajainliiton kevätkokousviikonloppu Lahdessa Suomen Ratsastajainliiton kevätkokousviikonloppu Lahdessa Ratsastajainliiton kevätkokousviikonloppua vietetään 17. 19.4.2015 Lahdessa. Viikonlopun ohjelma on monipuolinen: Perjantaina kokoustetaan liiton

Lisätiedot

Kuva: Tuomas Kaarkoski

Kuva: Tuomas Kaarkoski Kuva: Tuomas Kaarkoski RESERVILÄISLIITTO ON SUOMEN SUURIN MAANPUOLUSTUS- JÄRJESTÖ. Kuva: Kari Virtanen RESERVILÄISLIITTO ESITTÄYTYY Koko valtakunnan kattava puolustusjärjestelmämme perustuu yleiseen asevelvollisuuteen

Lisätiedot

Perinnekivääri >Makuu>150m> maks.pisteet 100. Perinnekivääri >Polvi>150m> maks.pisteet 100

Perinnekivääri >Makuu>150m> maks.pisteet 100. Perinnekivääri >Polvi>150m> maks.pisteet 100 Perinnekivääri 24.3.2018 >Makuu>150m> maks.pisteet 100 Nimi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 yht 1 Ellilä Lauri 10 10 10 9 9 9 9 9 8 8 91 2 Wuokko Kari 10 10 10 9 9 9 9 8 7 7 88 3 Karlsson Markus 10 10 9 9 9 9 8 8

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry

Jaguars Spirit Athletes ry Jaguars Spirit Athletes ry +',-'%"!"!#!$!%!$!&!!!!'!&!(!)!*!&!*!" Jäsentiedote 5/2013 Syysterveisiä Hyvä jäsenemme, tässä on vuoden 2013 viides jäsentiedote. Jäsentiedotteesta saat paljon tärkeää tietoa

Lisätiedot

MPK tiedottaa kevään koulutustarjonnasta

MPK tiedottaa kevään koulutustarjonnasta MPK tiedottaa kevään koulutustarjonnasta AJOLUPAKURSSI 10.2.2014 Ajolupakursseille haluaa moni. Nyt se on taas mahdollista. Seuraava B-ajolupakurssi järjestetään maanantaina 10.2.2014. Kurssi on henkilökunnan

Lisätiedot

TERVETULOA SUKELTAJALIITON SYYSKOKOUSVIIKONLOPPUUN!

TERVETULOA SUKELTAJALIITON SYYSKOKOUSVIIKONLOPPUUN! KOKOUSKUTSU 16.9.2008 TERVETULOA SUKELTAJALIITON SYYSKOKOUSVIIKONLOPPUUN! 30 vuotta täyttävä Keski-Uudenmaan Sukeltajat isännöi tänä vuonna Liiton syyskokousta. Ohjelmaa on luvassa koko viikonlopulle juhlaseminaarin,

Lisätiedot

RESUL:n kilpailutoiminta. Kilpailutoiminnan organisointi. Puolustusvoimien tuki. Yhteistyö MPK:n kanssa. Yhteistyö reservipiirien kanssa

RESUL:n kilpailutoiminta. Kilpailutoiminnan organisointi. Puolustusvoimien tuki. Yhteistyö MPK:n kanssa. Yhteistyö reservipiirien kanssa Kilpailumaksut Toiminnanjohtaja Risto Tarkiainen, Reserviläisurheiluliitto ry RESUL:n kilpailutoiminta Kilpailutoiminnan organisointi Puolustusvoimien tuki Yhteistyö MPK:n kanssa Yhteistyö reservipiirien

Lisätiedot

Arvoisat kiltasisaret ja- veljet!

Arvoisat kiltasisaret ja- veljet! VIESTIKILTOJEN LIITTO R.Y. Hallitus KUTSU Riihimäki 21.10.2018 Arvoisat kiltasisaret ja- veljet! Viestikiltojen Liiton sääntömääräinen syyskokous järjestetään lauantaina 17.11.2018 klo 13.00 alkaen Kouvolan

Lisätiedot

Espoon Maanpuolustusnaiset ry Jäsentiedote 2/2019

Espoon Maanpuolustusnaiset ry Jäsentiedote 2/2019 Jäsentiedote 2/2019 Hyvä Maanpuolustusnainen Toivottavasti kaikki ovat saaneet viettää mukavan ja rentouttavan kesän. Tätä kirjoittaessani ilmassa on vielä kesän tuntua, vaikka ollaan jo virallisesti syksyssä.

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN RESERVIUPSEERIT RY:N SÄÄNNÖT

JYVÄSKYLÄN RESERVIUPSEERIT RY:N SÄÄNNÖT JYVÄSKYLÄN RESERVIUPSEERIT RY:N SÄÄNNÖT Nimi ja kotipaikka 1 Yhdistyksen nimi on Jyväskylän Reserviupseerit ry. Yhdistyksen kotipaikka on Jyväskylän kaupunki. 2 Yhdistys on Suomen Reserviupseeriliitto

Lisätiedot

Suomen Ratsastajainliiton kevätkokousviikonloppu Vanajanlinnassa

Suomen Ratsastajainliiton kevätkokousviikonloppu Vanajanlinnassa Suomen Ratsastajainliiton kevätkokousviikonloppu Vanajanlinnassa Ratsastajainliiton kevätkokousviikonloppua vietetään 25. 27.4.2014 Hotelli Vanajanlinnassa. Viikonlopun ohjelma on monipuolinen: Perjantaina

Lisätiedot

TAMPEREEN NAVIGAATIOSEURA R.Y. 1/2019 SISÄLTÄÄ VUOSIKOKOUSKUTSUN!

TAMPEREEN NAVIGAATIOSEURA R.Y. 1/2019 SISÄLTÄÄ VUOSIKOKOUSKUTSUN! TAMPEREEN NAVIGAATIOSEURA R.Y. 1/2019 SISÄLTÄÄ VUOSIKOKOUSKUTSUN! 2 PÄÄKIRJOITUS Kommodori Heimo Valtonen Joulu on vietetty ja vuosi vaihdettu. Hyvää alkanutta vuotta kaikille! Vielä on kuitenkin aikaa

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2014

TOIMINTASUUNNITELMA 2014 TOIMINTASUUNNITELMA 2014 POHJOIS-KARJALAN RESERVIUPSEERIPIIRI RY POHJOIS-KARJALAN RESERVILÄISPIIRI RY POHJOIS-KARJALAN MAANPUOLUSTUKSEN TUKI RY www.pkreservi.fi 1 1. YLEISTÄ TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE

Lisätiedot

LOIMAAN SEUDUN RESERVILÄISET RY.

LOIMAAN SEUDUN RESERVILÄISET RY. LOIMAAN SEUDUN RESERVILÄISET RY. TOIMINTASUUNNITELMA 2014 LOIMAAN SEUDUN RESERVILÄISET RY. Toimintasuunnitelma vuodelle 2014. YLEISTÄ Vuosi 2014 on yhdistyksen 58. toimintavuosi. Jatketaan omalla valitulla

Lisätiedot

Kiltauutiset 1/2014. Kaartin Jääkärirykmentin Kilta

Kiltauutiset 1/2014. Kaartin Jääkärirykmentin Kilta Kiltauutiset 1/2014 Kaartin Jääkärirykmentin Kilta Kaartin Jääkärirykmentin Kilta KUTSU Paikka: Perinnetalo/ Jääkärisali Aika: 26.4.2014 klo 11:00 alkaen Tilaisuuden kesto noin tunnin Esityslista Kaartin

Lisätiedot

Keravan Reserviläiset ry

Keravan Reserviläiset ry Keravan Reserviläiset ry Toimintakertomus Tuloslaskelma ja tase 2011 Yleistä Vuosi 2011 oli yhdistyksemme 53. toimintavuosi. Kuluneena vuonna yhdistyksen puheenjohtajana toimi Heikki Jäntti. Yhdistyksen

Lisätiedot

Reserviläiskivääri RA

Reserviläiskivääri RA Palkittavat piirin palkintojen jako tilaisuudessa kiertopalkinto pokaalilla piirien HRUP ja HELRESP mestaruuspokaaleilla reserviläisammunnat kivääri ja pistooli Kahden kilpailuun osallistuneet kevät ja

Lisätiedot

Arvoisat kiltasisaret ja -veljet!

Arvoisat kiltasisaret ja -veljet! VIESTIKILTOJEN LIITTO R.Y. Hallitus KUTSU Riihimäki 30.9.2015 Arvoisat kiltasisaret ja -veljet! Viestikiltojen Liiton sääntömääräinen syyskokous järjestetään lauantaina 21.11.2015 klo 13:00 alkaen Rannikkoprikaatissa,

Lisätiedot

Johtosääntö. Suomen Akvaarioliitto ry

Johtosääntö. Suomen Akvaarioliitto ry Johtosääntö Suomen Akvaarioliitto ry Päivitetty: 18.2.2008 Edellinen päivitys: 9.2.2008 Suomen Akvaarioliitto ry 2(6) Johdanto Suomen Akvaarioliitto ry:n (SAL) johtosääntö on suunniteltu helpottamaan liiton

Lisätiedot

1 Kantelijat. 2 Kantelun kohteena olevat viranomaiset ja virkamiehet. Oikeuskanslerinvirasto PL 20 00023 VALTIONEUVOSTO

1 Kantelijat. 2 Kantelun kohteena olevat viranomaiset ja virkamiehet. Oikeuskanslerinvirasto PL 20 00023 VALTIONEUVOSTO KANTELU 1 (6) 25.02.2010 Oikeuskanslerinvirasto PL 20 00023 VALTIONEUVOSTO KANTELU VALTIONEUVOSTON OIKEUSKANSLERILLE 1 Kantelijat Asealan Elinkeinonharjoittajat r.y. Asehistorian Liitto r.y. Asekauppiaiden

Lisätiedot

KANSALLISEN VETERAANIPÄIVÄN VIETTO LAPPEENRANNASSA Veteraanipäivä Lappeenrannassa alkaa lipunnostolla kello 8.00.

KANSALLISEN VETERAANIPÄIVÄN VIETTO LAPPEENRANNASSA Veteraanipäivä Lappeenrannassa alkaa lipunnostolla kello 8.00. 1 (6) Veteraanipäivän vietto Lappeenrannassa 27.4.2017 Ohjelma ja ohjeet osallistujille 18.4.2017 KANSALLISEN VETERAANIPÄIVÄN VIETTO LAPPEENRANNASSA 27.4.2017 Keskusta: Kansallista veteraanipäivää vietetään

Lisätiedot

MAANPUOLUSTUSKILTOJEN LIITTO RY

MAANPUOLUSTUSKILTOJEN LIITTO RY Rakennamme perinteille Elämme tätä päivää Tähtäämme tulevaisuuteen Vapaaehtoisen maanpuolustuksen kansalaisjärjestö vuodesta 1963. Ikään, sukupuoleen ja sotilasarvoon katsomatta. MAANPUOLUSTUSKILTOJEN

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN RESERVIUPSEERIT R.Y:N SÄÄNNÖT

YLÖJÄRVEN RESERVIUPSEERIT R.Y:N SÄÄNNÖT 1(5) YLÖJÄRVEN RESERVIUPSEERIT R.Y:N SÄÄNNÖT Yhdistyksen nimi on Ylöjärven Reserviupseerit r.y. Sen kotipaikka on Ylöjärven kaupunki. 1 Yhdistys on Suomen Reserviupseeriliitto - Finlands Reservofficersförbund

Lisätiedot

Etelä Suomen Maanpuolustuspiiri Helsingin Koulutus- ja Tukiyksikkö 1 (8) Ase- ja Ampumakoulutuksen toimiala KILPAILUKUTSU 18.2.

Etelä Suomen Maanpuolustuspiiri Helsingin Koulutus- ja Tukiyksikkö 1 (8) Ase- ja Ampumakoulutuksen toimiala KILPAILUKUTSU 18.2. Etelä Suomen Maanpuolustuspiiri Helsingin Koulutus- ja Tukiyksikkö 1 (8) Ase- ja Ampumakoulutuksen toimiala KILPAILUKUTSU Toimintakäsky III / 2011 18.2.2011 HELSINGIN PIIRIN PALVELUSAMMUNNAN KEVÄTKILPAILUN

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN ALUEEN AVOIN SRA-OSAKILPAILU 3/2015

KESKI-SUOMEN ALUEEN AVOIN SRA-OSAKILPAILU 3/2015 KESKI-SUOMEN ALUEEN AVOIN SRA-OSAKILPAILU 3/2015 Kilpailun järjestävät Konneveden Reserviläiset Ry Konneveden Tankolammilla Jouhtisvuoren ampumaradalla lauantaina 8.11.2014. Kilpailu on avoin kaikille

Lisätiedot

Etelä Suomen Maanpuolustuspiiri Helsingin Koulutus- ja Tukiyksikkö 1 (7) Ase- ja Ampumakoulutuksen toimiala KILPAILUKUTSU 12.7.

Etelä Suomen Maanpuolustuspiiri Helsingin Koulutus- ja Tukiyksikkö 1 (7) Ase- ja Ampumakoulutuksen toimiala KILPAILUKUTSU 12.7. Etelä Suomen Maanpuolustuspiiri Helsingin Koulutus- ja Tukiyksikkö 1 (7) Ase- ja Ampumakoulutuksen toimiala KILPAILUKUTSU Toimintakäsky V / 2011 12.7.2011 HELSINGIN PIIRIN PALVELUSAMMUNNAN SYYSKILPAILUN

Lisätiedot

Itä-Suomen Sotilasläänin Esikunta Käsky 1 (5) Etelä-Savon Aluetoimisto MIKKELI MH21394 27.6.2011

Itä-Suomen Sotilasläänin Esikunta Käsky 1 (5) Etelä-Savon Aluetoimisto MIKKELI MH21394 27.6.2011 Itä-Suomen Sotilasläänin Esikunta Käsky 1 (5) 27.6.2011 ETELÄ-SAVON RESERVILÄISTEN RYNNÄKKÖKIVÄÄRIAMMUNTAKILPAILU 3.9.2011 1 JÄRJESTÄJÄ, KILPAILUAIKA JA -PAIKKA järjestää viiteasiakirjan mukaisesti Itä-

Lisätiedot

Kiltauutiset 3/2014. Kaartin Jääkärirykmentin Kilta

Kiltauutiset 3/2014. Kaartin Jääkärirykmentin Kilta Kiltauutiset 3/2014 Kaartin Jääkärirykmentin Kilta Kaartin Jääkärirykmentin Kilta KUTSU Paikka: Perinnetalo, Santahamina Aika: 25.10.2014 klo 12:00 Esityslista Kaartin Jääkärirykmentin killan syyskokoukseen

Lisätiedot

Aseet ja reserviläistoiminta

Aseet ja reserviläistoiminta Aseet ja reserviläistoiminta Professori Mika Hannula Suomen Reserviupseeriliiton puheenjohtaja Aseet ja vastuullisuus seminaari 13.3.2009 Vapaaehtoisen maanpuolustustyön perusta Järjestäytynyttä vapaaehtoista

Lisätiedot

Etelä Suomen Maanpuolustuspiiri Helsingin Koulutus- ja Tukiyksikkö 1 (7) Ase- ja Ampumakoulutuksen toimiala KILPAILUKUTSU 18.2.

Etelä Suomen Maanpuolustuspiiri Helsingin Koulutus- ja Tukiyksikkö 1 (7) Ase- ja Ampumakoulutuksen toimiala KILPAILUKUTSU 18.2. Etelä Suomen Maanpuolustuspiiri Helsingin Koulutus- ja Tukiyksikkö 1 (7) Ase- ja Ampumakoulutuksen toimiala KILPAILUKUTSU Toimintakäsky I / 2011 18.2.2011 HELSINGIN SRA-KARSINTAKILPAILU I / 2011 1. JÄRJESTÄJÄ,

Lisätiedot

Etelä Suomen Maanpuolustuspiiri Helsingin Koulutus- ja Tukiyksikkö 1 (7) Ase- ja Ampumakoulutuksen toimiala JÄÄKÄRI KUTSU 12.7.

Etelä Suomen Maanpuolustuspiiri Helsingin Koulutus- ja Tukiyksikkö 1 (7) Ase- ja Ampumakoulutuksen toimiala JÄÄKÄRI KUTSU 12.7. Etelä Suomen Maanpuolustuspiiri Helsingin Koulutus- ja Tukiyksikkö 1 (7) Ase- ja Ampumakoulutuksen toimiala JÄÄKÄRI KUTSU Toimintakäsky VI / 2011 12.7.2011 HELSINGIN PIIRIN AMMUNNAN PARTIOKILPAILU JÄÄKÄRIPÄIVÄ

Lisätiedot

Aloitamme illan luennolla Kodin ja asuinalueen turvallisuus, jonka tulee pitämään Espoon poliisilaitokselta Elina Hännikäinen.

Aloitamme illan luennolla Kodin ja asuinalueen turvallisuus, jonka tulee pitämään Espoon poliisilaitokselta Elina Hännikäinen. TIEDOTE 1/2008 KEVÄTKOKOUSKUTSU Laaksolahden huvilayhdistys ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään maanantaina 31.3.2008 klo 18.30 Laaksolahden monitoimitalossa (Lähdepurontie 2). Kokouksessa käsitellään

Lisätiedot

Varsinainen liittokokous alkaa

Varsinainen liittokokous alkaa KUUROJEN LIITTO RY ESITYSLISTA 1 (5) Varsinainen liittokokous Aika 6.-7.6.2015 Paikka Valkea Talo, Ilkantie 4, 00400 Helsinki Lauantai 6.6. Lounas klo 11.30-12.30 Kahvi klo 15.00-15.30 8.30 9.30 Edustajavaltakirjojen

Lisätiedot

TYÖPAIKKATOIMINTA. Ohjeistus työpaikkatoiminnasta

TYÖPAIKKATOIMINTA. Ohjeistus työpaikkatoiminnasta TYÖPAIKKATOIMINTA Ohjeistus työpaikkatoiminnasta Työpaikkatoiminta Työpaikkatoiminnalla tarkoitetaan toimintaa joka kattaa samassa työpaikassa työskentelevät Logistiikan toimihenkilöiden jäsenet. Työpaikkatoiminnan

Lisätiedot

NAISAGRONOMIEN VUOSIKOKOUS FAZER KEKSEILLÄ TIISTAINA

NAISAGRONOMIEN VUOSIKOKOUS FAZER KEKSEILLÄ TIISTAINA Naisagronomien jäsenkirje 2/2014 28. lokakuuta 2014 HYVÄ NAISAGRONOMI Syksy on jo pitkällä ja pian on taas vuosikokouksen aika, toivottavasti pääset osallistumaan. Kaipaamme myös ajatuksiasi ja toiveitasi

Lisätiedot

3 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

3 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Aika: 01.11.2012 kello 15:30 Paikka: Siivikkala Läsnä: Juha Suominen Mikko Tuomaala Milja Kärkimaa Jarno Pöhö Lauri Metsovuori Riku Mäenpää Antti Laalahti Jussi Isoviita Jussi Alanen Tuukka Tapper Timi

Lisätiedot

Kutsu sääntömääräiseen kevätkokoukseen

Kutsu sääntömääräiseen kevätkokoukseen Kutsu sääntömääräiseen kevätkokoukseen Tervetuloa sääntömääräiseen kevätkokoukseen maanantaina 22.5.2017 klo 18:00 Hiedanrannan vanhalle tehdasalueelle (www.valiaikainenhiedanranta.fi, www.tampere.fi/hiedanranta).

Lisätiedot

JÄSENKIRJE 2/2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY 13.9.2013

JÄSENKIRJE 2/2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY 13.9.2013 JÄSENKIRJE 2/2013 13.9.2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY Syksyn tuuli jo puissa puhaltelee ja on tullut aika ryhtyä hommiin. Syksyn toimintakalenteriin on koottu tuttuun tapaan yritysvierailuja ja

Lisätiedot

1) toimii jäsenyhteisöjensä yhteenliittymänä ja tukee niiden toimintaa

1) toimii jäsenyhteisöjensä yhteenliittymänä ja tukee niiden toimintaa SÄÄNNÖT 1 (5) 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Vanhustyön keskusliitto - Centralförbundet för de gamlas väl ry. Yhdistyksen kotipaikka on Helsingin kaupunki. Näissä säännöissä yhdistystä kutsutaan

Lisätiedot

HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 PL 33 13101 HÄMEENLINNA 04.11.2013

HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 PL 33 13101 HÄMEENLINNA 04.11.2013 HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 TOIMINTASUUNNITELMA 2014 1.Yleistä Vuoden 2014 tärkeimpinä toiminnallisina asioina on saada eri jaokset toimimaan itsenäisesti, kultahippufinaalin onnistunut

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 2/2015 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso

JÄSENTIEDOTE 2/2015 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso JÄSENTIEDOTE 2/2015 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS Hyvät Rauhanturvaajat, Liiton uusi strategia 2016-2020 hyväksytään 17.10. liittokokouksessa Raumalla.

Lisätiedot

Jalkapallojaoston tiedote 2/2014

Jalkapallojaoston tiedote 2/2014 Jalkapallojaoston tiedote 2/2014 1 SISÄLTÖ 1) Uudet seura-asut 3 2) Yhteistyösopimus Aito Säästöpankin kanssa 3 3) Perjantaipalaverit 4 4) Varainhankintaa 5 5) Ajankohtaiset pelaaja- ja joukkueasiat 5

Lisätiedot

Espoon Maanpuolustusnaiset ry Jäsentiedote 1/2016

Espoon Maanpuolustusnaiset ry Jäsentiedote 1/2016 Espoon Maanpuolustusnaiset ry Jäsentiedote 1/2016 Hyvä Maanpuolustusnainen Tähän jäsentiedotteeseemme on kerätty muut kevätkauden tapahtumat. Jos et löydä etsimääsi maanpuolustustoimintaa tästä jäsentiedotteesta,

Lisätiedot

Suomen suurin maanpuolustusjärjestö. Jäsenkysely puolustusmenojen säästöistä ja puolustusvoimauudistuksesta

Suomen suurin maanpuolustusjärjestö. Jäsenkysely puolustusmenojen säästöistä ja puolustusvoimauudistuksesta Suomen suurin maanpuolustusjärjestö Jäsenkysely puolustusmenojen säästöistä ja puolustusvoimauudistuksesta Jäsenkyselyn toteutus Reserviläisliiton jäsenkysely toteutettiin 19.-26.3. välisenä aikana webropol-kyselysovelluksella.

Lisätiedot

Oman toiminnan esittely Eläkeliiton Joutsan yhdistys ry. Kumppanuuspöytä Maija Salonen

Oman toiminnan esittely Eläkeliiton Joutsan yhdistys ry. Kumppanuuspöytä Maija Salonen Oman toiminnan esittely Eläkeliiton Joutsan yhdistys ry Kumppanuuspöytä 08.11.2016 Maija Salonen Eläkeliitto numeroina Kattojärjestö Eläkeliitto - jäsenmäärä 130000 jäsentä - 20 piiriä - 403 paikallisyhdistystä

Lisätiedot

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen.

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen. Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 www.mikkelinkvtuki.fi Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2015 www.mikkelinkvtuki.fi Syksyn hehku on lupaus tulevasta.

Lisätiedot

sp-tiedotteen sisältö

sp-tiedotteen sisältö PORVOON RESERVIUPSEERIKERHO - BORGÅ RESERVOFFICERSKLUBB r.y. 19.2.2013 Sp-tiedote 2/2013 Piilojakeluna 137 /203 jäsentä sekä 38 sidosryhmää Arvoisat Jäsenet ja Hyvät Yhteistyökumppanit PRUK ry Kerhon puheenjohtaja:

Lisätiedot

Rastit 5 kpl: 3 kpl kivääri 1 kpl haulikko+pistooli 1 kpl pistooli. Minimilaukausmäärät: Kivääri 95 lks Haulikko 6 lks Pistooli 34 lks

Rastit 5 kpl: 3 kpl kivääri 1 kpl haulikko+pistooli 1 kpl pistooli. Minimilaukausmäärät: Kivääri 95 lks Haulikko 6 lks Pistooli 34 lks Rastit 5 kpl: 3 kpl kivääri 1 kpl haulikko+pistooli 1 kpl pistooli t: Kivääri 95 lks Haulikko 6 lks Pistooli 34 lks Kaikilla rasteilla käytetään rajoittamatonta pistelaskua, ellei muuta ilmoiteta Kaikki

Lisätiedot

Arvoisat kiltasisaret ja -veljet!

Arvoisat kiltasisaret ja -veljet! VIESTIKILTOJEN LIITTO R.Y. Hallitus KUTSU Riihimäki 17.10.2014 Arvoisat kiltasisaret ja -veljet! Viestikiltojen Liiton sääntömääräinen syyskokous järjestetään lauantaina 15.11.2014 klo 12.00 alkaen Viestikoulun

Lisätiedot

TAMPEREEN KANSALAISJUHLATOIMIKUNTA Väinölänkatu 2 33100 TAMPERE SEREMONIOIDEN JÄRJESTELYOHJEET. Puolustusvoimain lippujuhlan päivä

TAMPEREEN KANSALAISJUHLATOIMIKUNTA Väinölänkatu 2 33100 TAMPERE SEREMONIOIDEN JÄRJESTELYOHJEET. Puolustusvoimain lippujuhlan päivä TAMPEREEN KANSALAISJUHLATOIMIKUNTA Väinölänkatu 2 33100 TAMPERE SEREMONIOIDEN JÄRJESTELYOHJEET Puolustusvoimain lippujuhlan päivä Tampere 2015 2 Hyvä lukija, Tampereen Kansalaisjuhlatoimikunta järjestää

Lisätiedot

Kaartin jääkärirykmentti Uudenmaan aluetoimisto HELSINKI. Käsky 1 (5) M

Kaartin jääkärirykmentti Uudenmaan aluetoimisto HELSINKI. Käsky 1 (5) M Käsky 1 (5) 8.1.2018 1. PEVIESTINTÄOS AJ2511/11.2.2013: PUOLUSTUSVOIMAUUDISTUKSEN VAIKUTUS SOITIOTOIMINTAAN JA SOITTOTILAUSTEN KOKOAMINEN 2. PVOHJE VIESTINTÄ 010- PEVIESTINTÄOS HK33/15.1.2014: SOTILASMUSIIKKI

Lisätiedot

Kiltauutiset 1/2017. Kaartin Jääkärirykmentin Kilta

Kiltauutiset 1/2017. Kaartin Jääkärirykmentin Kilta Kiltauutiset 1/2017 Kaartin Jääkärirykmentin Kilta Puheenjohtajalta Arvon jäsenet Toimintavuosi on vaihtunut. Toiminnassa ei ole tapahtunut merkittäviä muutoksia: edelleen pidämme joukko-osastollemme perinnekoulutusta

Lisätiedot

Kunnioitetut sotiemme veteraanit ja veteraanisukupolven edustajat. Arvoisat kutsuvieraat, arvoisa nuoriso, hyvät naiset ja miehet.

Kunnioitetut sotiemme veteraanit ja veteraanisukupolven edustajat. Arvoisat kutsuvieraat, arvoisa nuoriso, hyvät naiset ja miehet. Tervehdyssanat lipun naulaustilaisuudessa Askaisten kirkossa 28.5.2016 1 Kunnioitetut sotiemme veteraanit ja veteraanisukupolven edustajat. Arvoisat kutsuvieraat, arvoisa nuoriso, hyvät naiset ja miehet.

Lisätiedot

1. Kokouksen avaaminen Kokouksen puheenjohtajana toimiva hallituksen puheenjohtaja avasi kokouksen kello 18:08.

1. Kokouksen avaaminen Kokouksen puheenjohtajana toimiva hallituksen puheenjohtaja avasi kokouksen kello 18:08. Esityslista Robin Hood ry Hallituksen kokous 5/2015 Aika: 29.9.2015 kello 18 Paikka: Tuulimäen väestönsuoja, Itätuulenkuja 9, Espoo Läsnä: Jaakko Setälä Anne Lantee Jukka Karvonen Seppo Hätönen Jarkko

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2017

TOIMINTASUUNNITELMA 2017 TOIMINTASUUNNITELMA 2017 SISÄLLYS 1. YHDISTYKSEN TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAMUODOT 2 2. HALLITUS JA SEN TOIMINTA 3 3. JÄSENTOIMINTA 3 4. JÄRJESTÖ- JA PAIKALLISOSASTOTOIMINTA 4 5. OPISKELIJATOIMINTA

Lisätiedot

PRUK RY:n SYYSKOKOUKSEN 2018 PÖYTÄKIRJA

PRUK RY:n SYYSKOKOUKSEN 2018 PÖYTÄKIRJA sivu 1 PÖYTÄKIRJA ver 1.1 16.12.2018 PRUK RY:n SYYSKOKOUKSEN 2018 PÖYTÄKIRJA Aika: Keskiviikko 21.11.2018 klo 19:23-20:21 Paikka: Porvoon Veden toimitilat, Mestarintie 2, Porvoo Osallistujat : 16 henkilöä,

Lisätiedot

LIDL-KIRJOITUSKILPAILU: TALVEN PARAS MUISTO MÄKIKOULUSTA

LIDL-KIRJOITUSKILPAILU: TALVEN PARAS MUISTO MÄKIKOULUSTA SEURAPOSTI 3.3.2011 LIDL-KIRJOITUSKILPAILU: Mäkikoululaisten kirjoituskisa Seuraluokittelu Kesäkilpailujen anomukset Kevään neuvottelupäivät 14.-15.5.2011 LIDL-KIRJOITUSKILPAILU: TALVEN PARAS MUISTO MÄKIKOULUSTA

Lisätiedot

ANOMUS RIIHIMÄKI ANON, ETTÄ MINULLE MYÖNNETÄÄN HARRRASTUSPALKINTO AKTIIVISESTA TOIMINNASTA RIIHIMÄEN YHDISTYKSESSÄ.

ANOMUS RIIHIMÄKI ANON, ETTÄ MINULLE MYÖNNETÄÄN HARRRASTUSPALKINTO AKTIIVISESTA TOIMINNASTA RIIHIMÄEN YHDISTYKSESSÄ. ANOMUS RIIHIMÄKI 21.12.2011 ANON, ETTÄ MINULLE MYÖNNETÄÄN HARRRASTUSPALKINTO AKTIIVISESTA TOIMINNASTA RIIHIMÄEN YHDISTYKSESSÄ. Riihimäen Autoteknillinen Yhdistys puheenjohtaja puh. 040/3305273 sähköposti

Lisätiedot

Suomen Ratsastajainliiton syyskokousviikonloppu Helsingissä

Suomen Ratsastajainliiton syyskokousviikonloppu Helsingissä Suomen Ratsastajainliiton syyskokousviikonloppu 25.11. - 26.11. Helsingissä Ratsastajainliiton syyskokousviikonloppua vietetään Helsingissä 25. 26.11.2017. Lauantaina järjestetään Urheilufoorumi ja lajiseminaarit

Lisätiedot

Tapiolan Reserviupseerit r.y:n

Tapiolan Reserviupseerit r.y:n Tapiolan Reserviupseerit r.y. YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT Sivu 1 ( 5 ) Tapiolan Reserviupseerit r.y:n SÄÄNNÖT Nimi ja kotipaikka 1 Yhdistyksen nimi on Tapiolan Reserviupseerit ry, josta myöhemmin käytetään sanaa

Lisätiedot

Rastit 5 kpl: 3 kpl kivääri 1 kpl kivääri tai pistooli 1 kpl pistooli. Minimilaukausmäärät: Kivääri 66 (88) lks Pistooli 20 (44) lks

Rastit 5 kpl: 3 kpl kivääri 1 kpl kivääri tai pistooli 1 kpl pistooli. Minimilaukausmäärät: Kivääri 66 (88) lks Pistooli 20 (44) lks Rastit 5 kpl: 3 kpl kivääri 1 kpl kivääri tai pistooli 1 kpl pistooli t: Kivääri 66 (88) lks Pistooli 20 (44) lks Kaikilla rasteilla käytetään rajoittamatonta pistelaskua, ellei muuta ilmoiteta Kaikki

Lisätiedot

KUARA 2/2013. KUOPION URHEILUAUTOILIJAT RY www.kuopionua.fi. Arctic Machine JM 2013/ kuva N-P Rönkkö

KUARA 2/2013. KUOPION URHEILUAUTOILIJAT RY www.kuopionua.fi. Arctic Machine JM 2013/ kuva N-P Rönkkö KUARA 2/2013 Arctic Machine JM 2013/ kuva N-P Rönkkö KUOPION URHEILUAUTOILIJAT RY www.kuopionua.fi PIKKUJOULUT Kuopion Urheiluautoilijoiden pikkujoulut vietetään lauantaina 23.11.2013 Hotelli Savoniassa,

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN 2013 SYYSKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN 2013 SYYSKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA www.ksrespiirit.fi 1 (5) KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN 2013 SYYSKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA Aika: keskiviikko 9.10. 2013 klo 18.30. Paikka: Luonetjärven varuskuntakerho, Punainen Paroni kabinetti. Kokouskahvit

Lisätiedot

JÄSENKIRJE 1 / 2015 PUHEENJOHTAJALTA

JÄSENKIRJE 1 / 2015 PUHEENJOHTAJALTA JÄSENKIRJE 1 / 2015 PUHEENJOHTAJALTA Olen Vantaan yrittäjänaisten uusi puheenjohtaja Anne Nurminen. Olen paljasjalkainen vantaalainen ja työskentelen oppimisen, arvioinnin ja monikielisyyden kentällä.

Lisätiedot

Kiltauutiset 2/2017. Kaartin Jääkärirykmentin Kilta

Kiltauutiset 2/2017. Kaartin Jääkärirykmentin Kilta Kiltauutiset 2/2017 Kaartin Jääkärirykmentin Kilta Puheenjohtajalta Hyvää itsenäisen Suomen 100-vuotisjuhlavuotta Yksi näyttävimmistä ja varmaan myös mieleenpainuvimmista tapahtumista eli 4.6.2017 vietetty

Lisätiedot

TAEKWON-DO -KILPAILUT SASTAMALASSA

TAEKWON-DO -KILPAILUT SASTAMALASSA Sastamalan Taekwon-Do Seura ry järjestää 20.9.2014 TAEKWON-DO -KILPAILUT SASTAMALASSA MUSTIEN VÖIDEN BLACK BELT CUP JUNIORI-IKÄISTEN MUSTIEN VÖIDEN KILPAILUT VÄRIVÖIDEN KILPAILUT C-JUNIORIEN KILPAILUT

Lisätiedot

Jalkapallojaoston tiedote 1/2014

Jalkapallojaoston tiedote 1/2014 1 SISÄLTÖ 1) Jalkapallojaosto 2014 3 2) Jotain uutta kotisivulle? 3 3) Perjantaipalaverit 4 4) Tulevia tapahtumia 5 5) OTO-valmennuspäälliköksi? 5 6) Tulevia koulutuksia alkuvuodesta 6 7) Lopuksi 6 2 1)

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU / KILPAILUN SÄÄNNÖT PirKa SJM-karting 2015 24.-26.7.2015

KILPAILUKUTSU / KILPAILUN SÄÄNNÖT PirKa SJM-karting 2015 24.-26.7.2015 KILPAILUKUTSU / KILPAILUN SÄÄNNÖT PirKa SJM-karting 2015 24.-26.7.2015 KILPAILUKUTSU Pirkanmaan Karting ry kutsuu karting-kilpailijoita osallistumaan PirKa SJM-karting nimiseen kilpailuun 24.-26.7.2015

Lisätiedot

HAULIKKOJAOSTO HARJOITUSAJAT HAULIKKOJAOSTO 2014

HAULIKKOJAOSTO HARJOITUSAJAT HAULIKKOJAOSTO 2014 HAULIKKOJAOSTO 2014 HAULIKKOJAOSTO Pj Marko Aalto 040 8217 707 Siht. + nettisivut Päivi Laine 040 8472 411 paiv.lain@gmail.com Rahastonhoit. Matti Kokkonen 040 5511 544 Ampumakoulut Matti Kokkonen 040

Lisätiedot

Travellers' Club Finland ry:n saantomaarainen syyskokous (saantojen 10 1 mom.) pidetaan

Travellers' Club Finland ry:n saantomaarainen syyskokous (saantojen 10 1 mom.) pidetaan KOKOUSKUTSU JASENILLE Travellers' Club Finland ry:n saantomaarainen syyskokous (saantojen 10 1 mom.) pidetaan Helsingin Porssiklubilla osoitteessa Fabianinkatu 14 A, Helsinki 16.11.2011 klo18.30alkaen

Lisätiedot