KOSKEN TL KESÄTIEDOTE 2013

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KOSKEN TL KESÄTIEDOTE 2013"

Transkriptio

1 KOSKEN TL KESÄTIEDOTE 2013 KUNNANVIRASTO AVOINNA ma-ke klo , to klo , pe klo Vaihde (02) , Telefax (02) , Sähköposti: kosken.kunta(at)koski.fi Posti- ja käyntiosoite: Kosken Tl kunta, Härkätie 5, KOSKI TL KUNNANVIRASTO SULJETTU SULKUAJAN PÄIVYSTYKSET: Teknisen toimen päivystys: puh. (044) Sosiaalitoimen päivystys virka-aikana: puh. (044) Kunnan kotisivut Käy tutustumassa, kommentoi, anna palautetta!! KOSKEN TL KUNNAN UIMARANNAN SAUNA Kuntalaisten käytössä pe seuraavasti: - perjantaisin klo lauantaisin ja sunnuntaisin klo Kello aloitetaan sauna-, pesu- ja pukutilojen siivous, jolloin tilojen tulee olla tyhjät. Muina aikoina saunaa vuokrataan yksityisille ja järjestöille. Takkahuonetta vuokrataan myös järjestöjen ja yhdistysten käyttöön. Vuokraajan tehtäviin kuuluu tilojen siivous. Saunan ja takkahuoneen varaukset kunnanviraston keskustoimistosta, puh MATONPESUPAIKKA Kosken Tl kunnan paloasemalla sijaitseva matonpesupaikka on vapaasti koskelaisten käytettävissä ma su Päivittäin klo Alueen telineet on tarkoitettu vesien valuttamiseen matoista, ei mattojen jättämiseen kuivamaan. Alueella ei ole roskista. KIRJASTO Kirjasto on normaalisti auki koko kesän: ma , ti , ke , to , pe Vaikuta aukioloaikoihin! Vastaa kesän aikana asiakaskyselyyn! Näyttelyissä esim. kesäkuussa Somero-opiston Kosken ryhmän hopeakoruja ja Fanni Uusitalon valokuvia. Kohauslauantaina poistokirjamyyntiä kirjaston edessä!

2 VAPAA-AIKATOIMI HEVONLINNA Huovintie 215 Keskusrakennus, grillikatos, ulko-wc, beach volley kenttä, hevosparkki, harjun laella laavu, grillipaikka, ulko-wc, näkötorni. Siivoa omat jälkesi grillikatoksesta ja nuotiopaikalta!! Beach volley -kenttä vapaasti käytössä ilman varauksia. Keskusrakennusta vuokrataan järjestöjen ja yhdistysten käyttöön (25 / päivä sis. alv). Ei vuokrausta yksityisille. Varaukset vapaa-aikatoimistosta puh Hevonlinnan järvellä ei ole yleistä uimarantaa. Kesälläkin poluilla ja ulkoilualueella yleisesti kaikki moottoriajoneuvoilla ajo kielletty. Merkitty pysäköintialue on vain keskusalueella, johon toivotaan jätettävän kaikki moottoriajoneuvot, liikkuminen jalkaisin. TENNISKENTÄT KESKUSTA Tenniskentät ovat urheilukentän vieressä, asfalttipäällysteiset, maalipinnoitetut ja kenttiä on käytössä kaksi. Vapaasti käytettävissä. Suositeltava peliaika/vuoro on 1½ h. (Välitie 13) KATUSÄHLYKENTTÄ KESKUSTA Tenniskenttäalueen päädyssä myös vapaasti käytössä. KATUKORISKENTTÄ KESKUSTA Sijaitsee samalla alueella katusählykentän kanssa. tenniskenttäalueen päädyssä, myös vapaasti käytössä. YLEISURHEILU- JA JALKAPALLOKENTTÄ KESKUSTA Välitie 13 Yleisurheilukentällä punamurskapäällysteiset 400 metrin juoksuradat. Hyppy- ja heittopaikat Sprintan-pinnoitetut. Nurmikkoalueella täysimittainen jalkapallokenttä. Varaukset: ma ja ke klo KoKa yleisurheilu, ti klo Kahvakuulailijat, to klo Marttilan Murto jalkapallo. BEACH VOLLEY-KENTTÄ KESKUSTA Virallinen beach-lentopallokenttä sijaitsee Koulukeskuksen ja Urheilukentän välissä, tenniskenttäalueen vieressä. Varaukset kesällä 2013: ma klo KoKa D-tytöt, ma klo KoKa C-tytöt, ti ja to klo KoKa Miehet1. Beach-kenttä on vapaasti käytössä muulloin kuin varattuina aikoina. Peliaika päivittäin klo ULKOLENTOPALLOKENTTÄ UIMARANTA Liipolanjärvellä kunnan uimarannalla. Kentän päällysteenä on hiekka ja verkon korkeus on säädettävissä. Kenttä on vapaasti käytössä klo 8-22 välisenä aikana. (Järvenmaantie 135) PESÄPALLOKENTTÄ Hiekka/kivituhkapäällysteinen pesäpallokenttä on Härkätie 3:n ja 5:n välissä, Kunnanviraston ja Nuortentuvan välissä. Varaukset kesällä 2013: ke klo Pesiskerho. Kenttä on vapaasti käytössä muulloin kuin varattuina aikoina.

3 VAPAA-AIKATOIMEN KESÄN JUMPAT - KAHVAKUULA tiistaisin klo 19-20, alkaen ti Sateen sattuessa sateessa. Ohjaajana Hanna Mäkinen. - ZUMBA GOLD torstaisin klo ja VENYTTELYJUMPPA klo Nuortentuvalla niin kauan kuin kävijöitä riittää 15 tai enemmän kumpaankin. * Kaikista kesäjumpista maksu 3 /kerta, laskutus syksyn jumppakauden yhteydessä. KUNTOSALI JA LIIKUNTAHALLI KESÄLLÄ Kesällä avoinna ma, ke ja pe aamuisin klo , - Muina aikoina, iltaisin ja viikonloppuisin ryhmien hallussa olevilla avaimilla, avainten haltijoista lista hallin ovessa. - Ilmoita salien kesävuoroista vapaa-aikatoimistoon * Pingisleirin ajan halli varattu, mutta kuntosali kaikkien käytössä koko leirin ajan. *Hallin lattia tulee hiottavaksi joskus kesällä, jolloin hallin täyssulku viikon ajan. Ajankohdasta tiedotetaan myöhemmin. Kuntosali käytössä tämän ajan. * Suursiivous to 1.8. pe , vahausten takia myös kuntosali kiinni ja täydellinen liikkumiskielto ajalle to 1.8. ti LIIKUNTAHALLIN JA KOULUN SALIN KÄYTTÖVUOROT Vuorot haettavina ajalle Kirjalliset hakemukset vapaa-aikatoimistoon vaikka heti, mutta viimeistään pe mennessä. Mielellään sähköpostissa, paivi.peuranto@koski.fi. Kaikkien on haettava vuorot, vanhat varaukset eivät ole automaattisesti voimassa! Lisätietoja vapaa-aikatoimistosta. SAVISEUTU LIIKKUU - UUSI PYÖRÄILYKAMPANJA ! Nyt kaikki kohottamaan kuntoa pyöräillen! Tiukka UUSI kuntien välinen pyöräilykisa on alkamassa. Haasteessa mukana Koski Tl, Marttila, Tarvasjoki, Aura, Pöytyä, Oripää ja Loimaa. Tule keräämään omalle kunnallesi roimasti pisteitä, aktiivisille pyöräilijöille on luvassa hyviä palkintoja. Nyt aikaa syyskuun alkuun saakka! 10 km:n matkasta saat kirjoittaa vihkoon yhden nimen, 20 km:n matkasta kaksi, jne. Kirjaukseen oikeuttavan pisteen voit suorittaa myös kävellen, juosten tai rullaluistellen. Kirjaamislaatikoiden paikat entiset: * Keskusta - vanhan Talolan koulun tontti, * Kalaton, * Somerontien-Vilukselantien risteys Värmälässä, * Liipola, kunnan uimaranta, * Penninkulmantien-Sorvastontien risteys, * Tapalantien-Takatalontien risteys, * Patakoskentien-Ahopellontien risteys, * Myllykyläntien-Hankaantien risteys, * Raunionkoski, * Harjureitin infotaulu Oraksen edessä POLJE, POLJE, KYL KETJUU PIISAA!!

4 PESÄPALLO PESISKERHO kokoontuu keskiviikkoisin alkaen klo Talolan koulun kentällä. Kerho on tarkoitettu 7-13 vuotiaille tytöille ja pojille. Ilmoittautuminen ja ryhmiin jako paikan päällä! Ohj. Kylli Vesanen PESISKOULU 7-13-vuotiaille on viikolla 24, eli tiistaista perjantaihin klo nuoremmat ja klo isommat. Ekalla kerralla kaikki paikalle tiistaina klo 10. Pesiskoulumaksu on 20 /vko, sis. opetuksen, juomapullon, avaimenperän ja reissun Saloon Lounaisen Alueen Pesiskoulujen yhteiseen turnaukseen. Ilmoittautumiset Pesiskouluun vapaa-aikatoimistoon Päksylle, puh KUNTONYRKKEILY Tutustumiskertoja KUNTONYRKKEILYstä miehille ja naisille! Vuorot Liikuntahallin peilisalissa ma klo ja ke klo mahdollisista kesätreeneistä sovitaan paikan päällä. Alaikäraja 14v yläikärajaa ei ole. Ohj. Jarno Vääri ½ tunnin alkuverryttely, lihaskuntoa, tekniikkaharjoituksia, venyttelyt. Todella erinomainen paikka treenata kunnolla ja monipuolisesti lihaskuntoa. Osallistumismaksu sama kuin kunnan jumpissa, eli 3 /kerta laskutuksella. FRISBEEGOLF SKEITTIPAIKKA PARKOUR - Frisbeegolfrata tulossa Koulukeskuksen-Urheilupuiston alueelle kesällä 2013 (9 reikää), suunnittelussa mukana vapaa-aikatoimi ja liikunnanopettajat, mutta muutkin halukkaat ilmoittautukaa mukaan, soita vapaa-aikatoimistoon, puh ! Frisbeegolfmaaleja suunniteltu myös Hevonlinnan ulkoilukeskukseen ja Talolan koulun ympärille. Tehtäiskös itse? - Skeittipaikan ja parkour-paikan suunnittelu Yhdistystalon taakse eli Seukkarin pihalle vuodelle Kaikki kiinnostuneet lapset/nuoret/ vanhemmat yhteys Päksyyn, puh Hanketta lähdetään toteuttamaan, mikäli oikeaa kiinnostusta ja innostusta löytyy tarpeeksi muutama harrastaja ei riitä, tarvitaan paljon yhteydenottoja!! Toteutus tehdään talkoilla ja paikallisin voimin. FUTISKOULU MA-PE Vapaa-aikatoimen ja Marttilan Murron järjestämä jalkapallokoulu 5-12-vuotiaille pojille ja tytöille. Osallistujat jaetaan ryhmiin iän perusteella. Osallistumismaksu 40, sis. 5 päivänä ohjausta klo13-15 Varapaikkana halli. 2 h päivässä + paita, pallo ja juomapullo. Mukaan pieni välipala ja juomapullo. Ilmoittautuminen vapaa-aikatoimistoon, puh MYLLYRANTA Kosken Tl Myllyrantaa ollaan kehittämässä Virkistäytymään Paimionjoelle hankkeessa. Jos kiinnostaa, katso kunnan kotisivuilta kohdasta Tietoa kunnasta -> Hankkeet -> Virkistäytymään Paimionjoelle. Tule mukaan yhteisiin tapaamisiin ja talkoisiin!!!

5 VAPAA-AIKATOIMEN JA SEURAKUNNAN YHTEINEN KESÄLEIRI LIPARIN TÄHTÖSET 7-10-VUOTIAILLE TYTÖILLE JA POJILLE LIPARIMAJALLA KE PE Tänä vuonna teemana vaihtelevat seikkailut ja omituiset tehtävät Leirimaksu 20 (ulkopaikkakuntalaisilta 40 ). Majoittuminen teltoissa. Ilmoitt. vapaa-aikatoimistoon, puh VAPAA-AIKATOIMEN JA SEURAKUNNAN YHTEINEN KESÄLEIRI LIPARIN STARAT VUOTIAILLE TYTÖILLE JA POJILLE LIPARIMAJALLA MA TO Tänä vuonna teemana todella merkilliset seikkailut ja extreme tehtävät Leirimaksu 25 (ulkopaikkakuntalaisilta 50 ). Majoittuminen teltoissa. Ilmoitt. vapaa-aikatoimistoon, puh RANTAUIMAKOULUT LIIPOLANJÄRVELLÄ KUNNAN UIMARANNASSA Vapaa-aikatoimen järjestämät RANTAUIMAKOULUT Liipolassa viikoilla 29 ja 30, eli I ja II Uimakoulut ovat 5 v täyttäneille, kaikki tasoryhmät, oppilaita otetaan 60/vko. Kaikille taataan mahdollisuus vähintään yhteen uimakouluviikkoon. Uimakoulut päivittäin klo 12-15, joka jakautuu uintiin, leikkimiseen ja evästaukoon. Os.maksu on koskelaisilta 10 /vko. Muita otetaan, jos tilaa jää ja heiltä maksu 30 /vko. Suoritettavat merkit maksavat erikseen. Ilm. Kosken Tl vapaa-aikatsto, Päivi Peuranto, tai paivi.peuranto@koski.fi. Ilmoittautuessa lapsen nimi, ikä + kotikunta sekä vanhemman nimi ja yhteystiedot. ILMOITTAUTUMINEN PÄÄTTYY KESÄKUUN LOPPUUN MENNESSÄ!!!!! Turvallisuussyistä laiturien välinen alue on varattu vain uimakoulun käyttöön kyseisillä viikoilla klo NUORISOTALO SEUKKARI ** Seukkarin uutisia ja kuulumisia kannattaa seurata Facebookista! ** Kesälomalla 2013 pidetään Seukkari auki tiistaisin, jos porukkaa riittää. Klo alakoulu 4-6 lk ja klo yläkoulu. ** Kaipaamme syksyllä valvojaporukkaamme lisää vastuuntuntoisia aikuisia valvojia! Valvonnasta maksetaan palkkataulukon mukainen kerho-ohjaajan palkka. Jos olet kiinnostunut nuorten kanssa toimimisesta ota yhteyttä vapaa-aikatoimistoon puh Hommasta voit kysellä myös valvojiltamme: Jaana Lilja, Johanna Uusitupa, Matti Salminen, Ville Hellstén ja Maria Tuominen. Nuorten ohjaus Loimaan seutukunnalla, Seutukunnallinen nuorisotoimi - SENU Etsivät nuorisotyöntekijät vuotiaille elo.senu@loimaa.fi Herkko Himmelä (Etsivä nuorisotyöntekijä) p Mari-Anna Hovi (Etsivä nuorisotyöntekijä) p Uraohjaaja vuotiaille nuorille: ura.senu@loimaa.fi Henna Rusi (Uraohjaaja) p

6 KOSKELAISET YHDISTYKSET TIEDOTTAVAT KOSKELAISSEURA RY Koskelaisseuran kesäretki Jokioisille la 8.6. klo 9-16, vielä paikkoja vapaana. Marja Jalli Koskelaisseuran pyäräretki juhannussunnuntaina klo 12 Nuortentuvalta. Matka n. 25 km, vauhti rauhallinen, kahvetauko. Perinnepäivä Myllyrannassa Kohaussunnuntaina klo 12-15: Köntyksen kaste, pyykkäreitä, riukuaitaa, visailu Kahviaittassa. KOSKEN TL NUORISOSEURA RY Jäätelökioski Nuortentuvan pihalla koko kesän. Avoinna normaalisti ma-to ja pe-su 12-21, Tarkista juhannuksen ja Kohauksen aukiolot kioskilta tai netistä PEPPI PITKÄTOSSU Peppi Pitkätossu on Astrid Lindgrenin luoma rakastettu hahmo. Kertomus maailman vahvimmasta pikkutytöstä, jonka isä on merirosvo ja äiti on taivaassa. Tarina lapsesta, joka ei halua kasvaa aikuiseksi, eikä voi sopeutua aikuisten maailmaan ja normeihin. Pepin tarinan koskelaisen version ohjaus on Matti Salmisen, puvut Tiina Heikkilä apulaisineen. Päärooleissa nähdään Peppinä Tiia Koski, sekä Patrik Jansson ja Sinna Saksi (Tommi ja Annika) Tiedustelut ja varaukset p. 0400/ Tuottaja: Kosken Tl Nuorisoseura ry, Kosken Tl Nuorisoseuran näyttämö esittää Honkamäessä, (Honkamäentie 60, Koski Tl ) kesällä 2013 ESITYKSET: TO 25.7 klo (Ensi-ilta) PE 2.8 klo PE 26.7 klo (Yönäytös) SU 4.8. klo SU 28.7 klo KE 7.8. klo KE 31.7 klo PE 9.8 klo KOSKEN TL SEURAKUNTA "Urkumusiikkia kesäiltaan" kirkossa la 1.6. klo Hannu Ilola, urut "Kesäilta kirkkomaalla"- virsilaulutilaisuus hautausmaalla su klo 17. Tilaisuuden päätyttyä Kahviaitan juhlakahvit. Lauluilta Petterssonin pihalla su klo 18. Mukana mm. kirkkokuoro. "Laula kanssani!" Yhteislauluilta koko perheelle Kartanolla su klo 18. järj. Koskenkartano yhteistyössä Kosken Tl seurakunnan kanssa.

7 SPR, KOSKI TL Osaston puheenjohtaja Antti Tuominen ja ryhmänjohtaja Lari Simola To SPR:n verenluovutus klo Kosken Tl seurakuntatalolla. (SPR) ELÄKELIITON KOSKEN TL OSASTO tekee laivaristeilyn Tallinnaan lähtö Nuortentuvalta klo V-S Piirin kulttuuripäivä Laitilan urheilutalolla klo 12. lähtö torilta klo V-S Piirin kesäteatteri Valkeakoskella 4.7. "On kesäyö", lähtö Nuortentuvalta klo Kosken Kohauksessa la Yhdistyksemme myyntiteltta Ståhlbergin vanhalla tontilla, Napakat senioritanssijat esiintyvät kohauksessa la klo Eläkeliiton laulujuhlat Joensuussa, ilm. Piirin tai sihteeri-pirjolle Eläkeliiton golf-kilpailut Teijossa, tarkemmin lähempänä V-S Piirin liikuntapäivä Lehmirannassa klo Isovanhempien ja lastenlasten päivä Lehmirannassa klo Teemme kesäretken Vaasan seudulle , ilmoittautuminen Heikille puh , tai Osmolle puh Seuratkaa Auranmaan Viikkolehden seuratoimintapalstaa ja ilmoituksia. Yhteistyöterveisin puheenjohtaja Vilho Salonen, puh , sihteeri/tiedottaja Pirjo Laine puh KOSKEN MAASEUTUNAISET Maaseutunaisten toiminta keskittyy kesän osalta Kahviaittaan. Kahviaitta on auki sunnuntaisin klo Juhannuksena aitta on auki ja klo Kosken Kohauksessa lauantaina aitta on auki Kesäkausi päättyy sunnuntaina 1.9. klo Kahviaitan näyttely rakennetaan muistellen näyttelyitä yli 30 vuoden ajalta. Kahviaitta viettää kesällä 40-v juhlakesää. SU juhlakahvitus aitalla koko päivän. Ohjelmallinen juhlatuokio klo 13 alkaen. Tarvitsetko juhla- tai kokoontumistilaa? Eränkävijöiden metsästysmaja on nyt täysin uusittu sisätiloiltaan! Tarjolla max.50-paikkainen tila, toimiva hyvin varusteltu keittiö, saunarakennus uimalampineen ja grillikota rauhallisessa miljöössä lähellä Kosken keskustaa. Majalla on myös toimiva audio- ja videojärjestelmä. Hinnat: kokouspaketti alk. 50, Erämajapaketti sis. saunan ja grillikodan alk Kesäaikaan isoja juhlia varten (max.250hlölle) on mahdollisuus vuokrata ampumahalli juhlatilaksi. Lisätietoja ja vuokraustiedustelut: Aku-Pekka Väinölä, puh internet:

8 KOSKEN KAIKU PÖYTÄTENNIS - Pöytätennisliiton ja Kaiun perinteinen kesäleiri koululla & liikuntahallilla Jo tätä ennen aloittelijaleiri , jonne kuka tahansa voi ilmoittautua, katso lisätietojatäältä: (tiedostot aiheittain: ) - HUOM! Aloitamme syksyllä uuden pingiskoulun ala-asteen tuleville ykkösluokkalaisille. Lisätietoja heti kouluvuoden alkaessa koulusta tai Esko Heikkiseltä, puh KOSKEN KAIKU SUUNNISTUS Suunnistuksen alkeiskurssi Kokoontumiset: 30.7, 1.8, 6.8 ja 8.8 klo 18:30 - noin 20:00 Ensimmäiset 2 kertaa kokoonnutaan urheilukentällä. Alle 12-vuotiaat vain vanhemman kanssa. Ennakkoilmoittautuminen numeroon * Ma Viikkorastit Purhaanmammanmäen kartalla, lähdöt klo * Ma Viikkorastit Myllykylän kartalla, lähdöt klo * Kohaussprinttiviesti (3-osuutta), Nuortentupa, ajankohta tarkentuu myöhemmin (lisätiedot tulevat nettisivuille). Nettisivut: -> suunnistus KOSKEN KAIKU YLEISURHEILU Aloita nyt tai aloita uudelleen uusi, monipuolisesti liikuntaa sisältävä harrastus! Liikunnan harrastaminen on kuin pankkiin tallettaisi omaan hyvinvointiinsa nyt ja tulevaisuudessa. Uusia toimijoita harrastuksemme pariin kaivataan lisää. Tarjoudu avuksi! KESÄTOIMINTAA: Harjoitukset urheilukentällä maanantaisin ja keskiviikkoisin klo n eskari-ikäisestä aikuisjunioriin. Kolme ohjaajaa paikalla eri ikäryhmiä varten. Omat harjoituskisat maanantaina 3.6., 10.6., 8.7. klo Korkeushyppykoulutusta keskiviikkona klo 18 (ohjaajana Minna Vehmasto-Sulander) sekä vielä avoinna oleva päivämäärä. Kuulantyöntökoulutusta kesäkuussa ( Antti Suonpää ) Kiekonheittokoulutusta kesäkuussa ( Antti Suonpää ) Kohaushölkkä keskiviikkona klo Järjestyksessään IX Kohaushölkkä, kilpailukeskus Kosken Tl urheilukentällä. Kohauskisat maanantaina klo yleisurheilun piirikunnalliset kisat junioreille Kosken Tl urheilukentällä Vattenfall-osakilpailut ti Kaarinassa ja ti 6.8. Somerolla, finaali Lappajärvellä Pm-kisoja: Sisulisäottelut 9-15-vuotiaat tytöt Salossa Sisulisäottelut 9-15-vuotiaat pojat Loimaalla10.7. Sisulisähuipentuma 9-15-vuotiaat Turussa N/M/17-vuotiaat Turussa ja 1.8. N/M/19 aluemestaruuskisat Turussa ja 1.8. Huittisissa. Poppikisat pankin kanssa yhteistyössä torstaina 8.8. klo Kaiun mestaruuskisat junioreille ( 5-17-vuotiaat ) ke klo Kaiun mestaruuskisat aikuisille ( 18-vuotiaat ja vanhemmat ihan veteraaneihin saakka ) to klo Kunnan mestaruuskisat ke 4.9. ( 17-vuotiaat ja nuoremmat ) klo Seuraa Viikkolehden seuratoimintapalstaa. Käypä katsomassa jaostomme ja koko seuran nettisivuja osoitteessa Yhteyshenkilöt Jarmo Anttila, puh , Erja Salminen, puh

9 KOSKEN SEUDUN KOIRAHARRASTAJAT RY Kohaus Match Show ke 24.7 Nuortentuvan kentällä. Ilmoittautuminen alkaa klo 16:00. Tuomarointi klo 17:30-> Lapsi & Lelukoira. Muut kehät klo 18. Luokat: Isot aikuiset, Pienet aikuiset (säkä alle 40 cm) Isot pennut, Pienet pennut (aikuiskoko alle 40cm) Kaikissa näissä luokissa punaisen tai sinisen nauhan saaneet sijoitetaan erikseen paremmuusjärjestykseen ja neljä parasta molemmista palkitaan. Ykköseksi sijoitetut kummastakin pun/sin jatkavat BIS kehään. Veteraanit yli 8-vuotta, Monirotuiset Näissä luokissa osallistuvat arvostellaan yhtenä ryhmänä ja neljä parasta palkitaan. Ykköseksi sijoitettu jatkaa BIS kehään. Junior handler ( esittäjä v), Lapsi & Lelukoira Kaikille jotain pientä palkinnoksi, neljälle ensimmäiselle pokaalit. Hinnat: 7, saman omistajan toinen koira 5. Lapsi & Lelukoira 3 Tuomarit ym. tiedot löydät netistä koirat.com tai facebookista Kosken Seudun Koiraharrastajien sivulta. Voit myös ottaa yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse: virpi.hahko@suomi24.fi / Näyttely- ja arkitottelevaisuuskoulutus torstaisin klo Kosken TL kunnantaloa vastapäätä olevalla vanhalla Talolan koulun nurmikentällä. Yhteydenotot: virpi.hahko@suomi24.fi MLL, KOSKEN TL OSASTO Leikkipuiston avajaisia vietetään ma 3.6. klo Avajaisissa myydään vohveleita, kahvia ja pillimehua. Ongintaa ja kasvomaalausta. Tule tutustumaan kesän leikkipuisto-ohjaajiin! Ohjattua leikkipuistotoimintaa on klo Luvassa askartelua, piirtämistä, kasvomaalausta, savitöitä, jumppaa, leikkimistä... Ohjattu toiminta 1,5 /lapsi/päivä, ostettavissa myös 5 kerran sarjalippuja á 6. MLL järjestää kesäteatteriretken su Turkuun Vartiovuorelle katsomaan Risto Räppääjä ja nukkavieru Nelliä klo 14 näytökseen! Lippuja saa varata Kosken kirjastosta, liput maksetaan heti kirjastoon. Retkelle lähtöpaikka, aika ym. tiedot saat kirjastosta lippuja varatessasi. Kosken TL MLL paikallisyhdistys viettää 90-vuotis juhlavuottaan. Vietämme varsinaista juhlaa Srk talolla, lisäksi järjestämme lapsille oman teatteriesityksen klo Nuortentuvalla. Lapsia tulee hauskuttamaan Tatu ja Patu Suomi esitys Turun Linnateatterista, esityksestä enemmän informaatiota lähempänä ajankohtaa Isä - lapsi puutyökerhot jatkuvat taasen syksyllä Kylävaari Pekka Leimeen johdolla yläasteen puutyöluokassa. Mukaan mahtuu 10 ensimmäistä isää ja lasta, kerho on täysin veloitukseton. Kevään tuotoksia olivat mm. linnunpöntöt, tule mukaan hauskaan tekemiseen. Seuraa ilmoittelua aloitusajankohdasta.

10 RATSASTUSSEURA MT-TEAM Ratsastuseura MT-Team ry:n ja Ratsastuskoulu Merjan Tallin yhdessä järjestämä aluetason Esteratsastuskilpailu LA Estekorkeudet cm. Katso kutsu KIPAsta ja seuraluokkien osalta seuran sivulta Kilpailijoilla on osallistumismaksu, mutta yleisölle ei ole pääsymaksua. Kilpailussa käydään myös Lounais-Suomen alueen seurajoukkueiden välinen 2. osakilpailu. **************************************** Ratsastuskoulu Merjan Tallin lastenleiri on ma-ke ja leiri päättyy horsebiciin ja keppihevoskisaan keskiviikkona kello 17 alkaen. Kepparikisaan voit tulla osallistumaan, vaikka et olisikaan leirillä. Osallistumismaksu 5 e / lapsi ja katso myös jäsenetusi KOSKEN MLL:n etukupongista, koska 9.5 kepparikisa siirtyi pidettäväksi kesäkuuhun. Ilmoittaudu viim mennessä merjalle s-postilla merjantalli@kolumbus.fi tai tekstiviestillä Merja Mäentausta pj. puh , jotta ehdin varata ruusukkeet kaikille osallistujille. Ratsastuskoululla jatkuu syyskaudella taas mm. lasten lukupiiri-askartelukerho, jossa mukana myös 4H ja MT-TEAMin hevostaitokerho, molemmista saat lisäinfoa Ilmoittautumiset kerhoihin mielellään mennessä, jotta meillä on taas osaavat ja innostuneet ohjaajat käytettävissä. Elokuun alussa kerholaisilla on ohjelmallinen ja ohjattu tutustumispäivä (sis. muun ohjelman lisäksi ratsastuksen ja lounaan sekä välipalan ) ja koulujen alettua kerhot kokoontuvat säännöllisesti viikottain 12 kertaa a`1,5 h / kerta syyskaudella. Hinta : tutustumispäivä + 12 kerhokertaa = 50+90, sisältäen myös askartelumateriaalit / työkirjat. KOSKEN TL YRITTÄJÄT KOHAUSviikko vko 30. Alustava ohjelma tapahtumakalenterissa! Rompetori Kohauslauantaina Yrittäjät järjestävät Liikekosken pihalla kaikille avoimen kirpputorin, jonne voi tuoda myytäväksi itselle tarpeettomia tavaroita. Paikan hinta on 15 euroa. Myyjä tuo itse oman pöytänsä tai tarvitsemansa myyntitelineet. Vuokra maksetaan viimeistään paikan päällä käteisellä. Myyjä vastaa pöytänsä siisteydestä ja järjestyksestä. Paikan tulee olla tyhjä ja siivottu klo 16:00 mennessä. Vuokrauksen jälkeen löytyneitä tavaroita ei säilytetä. Yhteyshenkilönä paikoista ja varauksista toimii Kalle Kytölä p Kohausmessut Nuortentuvalla lauantaina Nuortentuvan pihalla on messutapahtuma yrityksille ja yhdistyksille. Tervetuloa esittelemään omia tuotteita, vaatteita tai aatteita. Jos tuntuu, että oma yritystoiminta nielee kaiken ajan, älä silti vaivu epätoivoon. Messuosaston rakentamiseen on saatavissa opiskelijoiden apua. Yrittäjälle osaston arvioitu kustannus on noin euroa. Summa menee koululle luokkaretkirahastoon ja kunta hoitaa vakuutukset. Opiskelijoiden tarjoaman avun toivotaan madaltavan osallistumiskynnystä ja toimivan samalla mahdollisuutena tutustua työelämään. Messujen paikkamaksu jäsenyrityksiltä 10 euroa ja muilta 20 euroa. Kädentaitajien Kohausmyyjäiset lauantaina Nuortentuvan sisätiloissa ovat kädentaitajien myyjäiset. Askartelu, entisöinti, keramiikka, kudonta, huovutus, kirjonta, kynttilät, leivonnaiset, puutyöt, taonta, nahka, soitinrakennus kaikki mahtuvat saman katon alle. Olitpa aloitteleva kyky tai kannuksensa jo lunastanut taitaja, tule näyttämään tuotteesi ja taitosi muillekin! Pöytäpaikan hinta 10 euroa.

11 Härkätien 4H-yhdistys Härkätie MARTTILA p tai Yhdistyksen toimialue: Tarvasjoki, Marttila, Pöytyä ja Aura Toiminnanjohtaja ja sihteeri: Tuovi Löytynoja p Projektipäällikkö Ville Kyllönen p Toimistotyöntekijä: Marita Saurén, H-yrityskurssi nuorille 10. ja koulutus bisnesidean kehittämiseksi, sen löytämiseksi ja idean käytännön toteuttamiseksi. Lisätietoja Oma 4H-yritys voi olla kesätyöpaikkasi. Linnanmäkipäivä la koko perheellä mukaan yhteiselle retkelle juhlistamaan 4H-liiton 85-vuotistaivalta. Matka ja ranneke 50 e 4H-jäsenille ja muille 60 e. Varaa paikkasi 6.6. mennessä. Mennään omalla bussilla jos lähtijöitä on bussilastin verran. Bussireitti: Kyrö klo 10 -Aura-Tjoki-Marttila ja paluuaika Kyrössä Lannoitesäkkikeräys Keräysohjeet Tuo lannoitesäkkisi keräyspaikkaan valmiiksi pakattuna ja tue samalla 4H-kerhoja. Nuorille kerääjille maksetaan keräystyöstä korvaus. Keräyspaikka Koski Tl : Kranintie 154, yhteyshenkilö Martti Mäkitalo puh Kosken Tl keskustasta Somerolle päin Hämeentietä(2810) 2,1km - oikealle Kranintielle 1,5 km ja olet perillä. Vastaanottopäivät: toukokuun perjantait (10.,17.ja 24),kesäkuun perjantait (7.ja 14.) sekä keräyksen viimeisen viikon to Muina aikoina tuotaessa, ota yhteyttä keräyspisteen vastuuhenkilöön. Metalli- ja akkukeräys järjestetään Koskella Lisätietoja Tee ympäristöteko ja tuo pihapiiriisi ja varastojen nurkkiin pesiytyneet metalliromut ja vanhat akut keräyspisteeseen. Tuet samalla paikallista 4H kerhotyötä. Keräyspaikalle voit tuoda maatilaromua, esim. äkeitä, auroja, niittokoneita, maitotonkkia pienmetalliromua esim. tiskipöydän kannet, kiukaat, ruohonleikkurit, pesukoneet, hellat, jääkaapit, pakastimet suuret metalliromut kuten puimurit, traktorit, linja-autot ajoneuvojen rengas-vanneyhdistelmät, öljytynnyrit ehdottomasti tyhjinä akkuja keräyspaikan erilliseen akkukeräyspisteeseen älä siis heitä niitä metalliromulavalle Keräyspaikka Koski Tl : Kranintie 154, yhteyshenkilö Martti Mäkitalo puh Kosken Tl keskustasta Somerolle päin Hämeentietä(2810) 2,1km - oikealle Kranintielle 1,5 km ja olet perillä. YRITYSTÄ METSÄSTÄMÄSSÄ kehittämishanke Hankkeen tavoitteena on kannustaminen yrittäjyyteen. TOSI SIISTII VAIKUTA kehittämishanke Hankkeen tavoitteena on nuorten kanssa kehittää nuorisotalotoimintaa Koskellakin! LASTENVAATEAPU Kerää edelleen puhtaita ja ehjiä vaatteita, kenkiä, leluja, liinavaatteita Itse viemme tavarat Latviaan, Eestiin ja Intiaan. Lahjoituksia toimitetaan Suomen Idäntyön kautta myös esim. Moldovaan, Ukrainaan, Venäjälle ja Valko-Venäjälle. Tuo tavarat suoraan keskukseemme Päksyn autotalliin Hongistontie 9. Kudomme edelleen tilkkupeittoja vauvapakkauksiin ja vanhainkoteihin! Kirjastossa on malleja ja muutamille langat. Lankoja ja purettavaksi kelpaavia neulevaatteita voi jättää myös kirjastoon sekä autotalliin. Kohauksessa meillä on Nuortentupaa vastapäätä oma osasto silloin voi toimittaa meille myös lahjoitustavaroita keräyksiin! Tytti ja Päksy

12 TAPAHTUMAKALENTERI KESÄ 2013 KESÄKUU La 1.6. Ma 3.6. Ma 3.6. La 8.6. "Urkumusiikkia kesäiltaan" kirkossa klo Hannu Ilola, urut. (SRK) Leikkipuiston avajaiset klo Kirkkopuistossa. Myydään vohveleita, kahvia ja pillimehua. Ongintaa ja kasvomaalausta. Tule tutustumaan kesän leikkipuisto-ohjaajiin! (MLL, SRK, Vapaa-aikatoimi) Kaiun yleisurheilun omat harjoituskisat Urheilukentällä klo 18 alkaen. (Kaiku) Koskelaisseuran kesäretki Jokioisille klo 9-16, vielä paikkoja vapaana. Marja Jalli, puh , hinta n. 30 /henkilö. (Koskelaisseura) Pe-su Pöytätenniksen aloittelijaleiri Koulukeskuksessa ja liikuntahallilla. Kuka tahansa voi ilmoittautua ja osallistua. Katso tiedot Kaiku ja SPTL) Su-to Pöytätennisliiton ja Kaiun perinteinen kesäleiri Koulukeskuksessa ja liikuntahallilla. (Kaiku ja SPTL) Ma Kaiun yleisurheilun omat harjoituskisat Urheilukentällä klo 18 alkaen. (Kaiku) Ti-pe Pesiskoulu 7-13-vuotiaille tytöille ja pojille klo nuoremmat ja klo isommat. Eka päivänä kaikki paikalle klo 10. Os.maksu 20 /vko. Ilmoitt. vapaa-aikatstoon, puh (Vapaa-aikatoimi) La Su Härkätien 4H-yhdistyksen Linnanmäki-päivä. Lähemmin tietoja tiedoteosassa. Juhlakahvitus Kahviaitalla koko päivän. (Maaseutunaiset) Su "Kesäilta kirkkomaalla"- virsilaulutilaisuus hautausmaalla 17. Tilaisuuden päätyttyä Kahviaitan juhlakahvit. (SRK) Su Kosken pyäräretki juhannussunnuntaina lähtö klo 12 Nuortentuvalta, matka n. 25 km, tahti rauhallinen, kaffepaussi. Lisätietoja Piikalta, puh (Koskelaisseura) Ma-pe Futiskoulu 5-12-vuotiaille tytöille ja pojille Urheilukentällä päivittäin klo Os.maksu 40 sis. pallon yms. Mukaan pieni välipala ja juomapullo. (Vapaa-aikatoimi ja Marttilan Murto) Ma Su Su Viikkorastit Koskella Purhaanmammanmäen kartalla. Lähdöt klo (Kosken Kaiku) Kesäteatteriretki Turkuun Vartiovuorelle katsomaan Risto Räppääjää ja nukkavierua Nelliä klo 14 näytökseen. Lippuja saa varata Kosken Tl kirjastosta ja liput maksetaan heti kirjastoon. (MLL) Lauluilta Petterssonin pihalla klo 18. Mukana mm. kirkkokuoro. (SRK)

13 HEINÄKUU Ke-pe Kunnan ja seurakunnan yhteinen kesäleiri LIPARIN TÄHTÖSET 7-10-vuotiaille tytöille ja pojille Liparinmajalla. Leirimaksu 20 (ulkopaikkakuntalaiset 40 ). Ilmoitt. vapaa-aikatoimistoon, puh (Vapaa-aikatoimi ja SRK) La 6.7. Ma 8.7. Ratsastuseura MT-Team ry:n ja Ratsastuskoulu Merjan Tallin yhdessä järjestämä aluetason Esteratsastuskilpailu. (MT-Team) Kaiun yleisurheilun omat harjoituskisat Urheilukentällä klo 18 alkaen. (Kaiku) Ma-to Kunnan ja seurakunnan yhteinen kesäleiri LIPARIN STARAT vuotiaille tytöille ja pojille Liparinmajalla. Leirimaksu 25 (ulkopaikkakuntalaiset 50 ). Ilmoitt. vapaa-aikatoimistoon, puh (Vapaa-aikatoimi ja SRK) Ma-pe Rantauimakoulu Liipolanjärvellä päivittäin klo vuotta täyttäneille. Os.maksu 10 /vko (ulkopaikkakuntalaiset 30 /vko. Suoritettavat merkit maksavat erikseen. Ilmoitt. uimakouluihin mennessä vapaa-aikatoimistoon, puh tai sähköpostitse paivi.peuranto@koski.fi. (Vapaa-aikatoimi) Ke Liipolanjärven uimarannassa Kosken Tl Nuorisovaltuuston järjestämä rantailta / festarit / Liipola Unplugged tapahtuma. Liput 2. (NUVA) Ma-pe Rantauimakoulu Liipolanjärvellä päivittäin klo vuotta täyttäneille. Os.maksu 10 /vko (ulkopaikkakuntalaiset 30 /vko. Suoritettavat merkit maksavat erikseen. Ilmoitt. katso edellä. Ma Ti Ke Kohauskisat Kosken Tl urheilukentällä klo alkaen (avoimet piirikunnalliset yleisurheilukisat junioreille), Mato-ongintaa ja makkaranpistoa Koskenrannassa klo 17:30-> (Yrittäjät) Kohaus Match Show Nuortentuvan kentällä (Härkätie 3, Koski TL) klo 17:30. Ilmoittautuminen alkaa klo 16. Järjestäjänä: Kosken Seudun Koiraharrastajat ry. Lisäinfoa: Ke IX Kohaushölkkä Kosken Tl urheilukentän maastossa klo 19.00, tiedustelut Jouko Sinkko puh: , To Pe Pe PEPPI PITKÄTOSSU klo 18 ensi-ilta, Kosken Tl Nuorisoseuran näyttämö esittää Honkamäessä (Honkamäentie 60) Tiedustelut ja varaukset p. 0400/ PEPPI PITKÄTOSSU Honkamäessä klo Yönäytös. Tiedustelut ja varaukset p. 0400/ UIMAPROMOOTIO Liipolanjärvellä klo Uintinäytöksiä, todistusten ja merkkien jako. Laiturien välinen alue varattu uimakoululaisille. (Vapaa-aika) Pe Yhteislaulutilaisuus Kosken Op:n auditoriossa klo Mukana Saara-Helena Humalamäki ja Teemu Koski. Vapaa pääsy. Kahvitarjoilu. (Kosken Karjalaseura ry)

14 PE-SU KOSKEN KOHAUS ALUSTAVAA KOHAUSOHJELMAA 2013 Perjantai Lauantai Nuorison bändi-ilta Nuortentuvalla 10:00 Kohauksen avaus (Yrittäjät) kunnanjohtaja Jari Kesäniemen puhe Senioritanssinäytös (Eläkeläiset) Boccianäytös Nuortentuvan kentällä (Eläkeläiset) Yrjö Liipolan museo avoinna klo 16 asti (Taidesäätiö) Tikkakisa ja urheilujaostojen toiminnan esittely Ojarannan pihalla (Kaiku) Tämmöttöös maaseurul Ståhlbergin tontilla klo 15 asti (MTK, Maamiesseura ja Mhy) Eläkeliiton kahvila Ståhlbergin tontilla Hevosajelua Pauli Poreman kyydissa (Yrittäjät) Lähetyslounas seurakuntatalolla (Srk) Rompetori (kirpputori) Liikekosken pihalla (Yrittäjät) Käsityöläisten myyjäiset Nuortentuvan sisätiloissa (Yrittäjät) Reserviläisten ja reserviupseerien ammutus SEOlla klo 14:30 asti Kohausmessut yhdistyksille ja yrityksille Nuortentuvan pihalla (Yrittäjät) Kahvila ja torimyynti torilla (Yrittäjät) Ongintaa ja lapsille suunnattua ohjelmaa leikkipuistossa klo 15 asti (MLL) 11:00 Wanhat menopelit kokoontuminen Nuortentuvan kentälle Kahviaitta aukeaa (Maaseutunaiset) Juhlapalvelu Tanja Leinon kahvila avoinna Kohauslounasta tarjolla Kestikarassa 13:00 Wanhojen menopelien kiertoajelu Tuimalan raitilla ja parhaiden palkitseminen 13:30 Kohaushuutokauppa (Yrittäjät) 14:00 Tikkakisan palkintojenjako Kohauslavalla (Kaiku) Kohausarpajaisten tulosten julkistaminen Kohauslavalla (Yrittäjät) SEO ympärihiihto 16:00 Kohaussaunojen kokoontuminen Hevonlinnalla (Lions Club) Wanhojen menopelien kokoontumisajo Hevonlinnalla Sunnuntai :00 Yrjö Liipolan museo avoinna klo 18 asti (Taidesäätiö) Kahviaitta avaa ovensa (Kahviaitta) 12:00 Hyhkön kotiseutumuseo pihapiireineen avoinna klo 16 asti Ojalan kotiseutumuseo avoinna, ohrapuuroa ja leppoisaa haitarimusiikkia Köntyksen kastaminen ja perinnepäivä Myllyrannassa klo 15 asti (Koskelaisseura)

15 Su SU Koskelaisseuran perinnepäivässä Myllyrannassa klo Köntyksen kaste, pyykkäreitä, riukuaitaa, visailu Kahviaittassa. Lisätietoja Piikalta, puh (Koskelaisseura) PEPPI PITKÄTOSSU Kosken Tl Nuorisoseuran näyttämö esittää Honkamäessä klo Tiedustelut ja varaukset p.0400/ Su "Laula kanssani! "Yhteislauluilta koko perheelle Koskenkartanossa klo 18. järj. Koskenkartano yhteistyössä Kosken Tl seurakunnan kanssa. KE PEPPI PITKÄTOSSU Kosken Tl Nuorisoseuran näyttämö esittää Honkamäessä klo Tiedustelut ja varaukset p.0400/ ELOKUU To 8.8. Ma Ma Pe 2.8. Su 4.8. Ke 7.8. To 8.8. Pe 9.8. Ma Su Yleisurheilun POPPI-kisat Urheilukentällä klo 18 alkaen. (Kaiku ja OP) Koulut alkavat. Viikkorastit Koskella Myllykylän kartalla. Lähdöt (Kaiku) PEPPI PITKÄTOSSU Kosken Tl Nuorisoseuran näyttämö esittää Honkamäessä klo Tiedustelut ja varaukset p.0400/ PEPPI PITKÄTOSSU Kosken Tl Nuorisoseuran näyttämö esittää Honkamäessä klo Tiedustelut ja varaukset p.0400/ PEPPI PITKÄTOSSU Kosken Tl Nuorisoseuran näyttämö esittää Honkamäessä klo Tiedustelut ja varaukset p.0400/ Retki SÄRKÄNNIEMEEN. Tiedot myöhemmin. Ilmoitt. vapaa-aikatstoon, puh Reissu järjestetään, jos tulee yli 30 lähtijää. (Kosken ja Marttilan vapaa-aikatoimet) PEPPI PITKÄTOSSU Kosken Tl Nuorisoseuran näyttämö esittää Honkamäessä klo Tiedustelut ja varaukset p.0400/ Viikkorastit Koskella. (Kosken Kaiku) MLL:n 90-vuotisjuhla SRK-talolla. (MLL) Ke Kaiun yleisurheilun mestaruuskisat junioreille (5-17-vuotiaat) klo Urheilukentällä. (Kaiku) To To SPR:n verenluovutus klo Kosken Tl seurakuntatalolla. (SPR) Kaiun yleisurheilun mestaruuskisat aikuisille (18-vuotiaat ja vanhemmat ihan veteraaneihin saakka) Urheilukentällä klo 18. (Kaiku)

16 SYYSKUU Ke 4.9. Su 8.9. Yleisurheilun kunnanmestaruusottelut junioreille (17-vuotiaat ja nuoremmat) Urheilukentällä klo 18. (Kaiku ja Vapaa-aikatoimi) MLL:n 90-vuotisjuhlan kunniaksi järjestetään lapsille oma teatteriesitys klo 15 Nuortentuvalla. Lapsia tulee hauskuuttamaan Tatu ja Patu Suomi esitys Turun Linna-teatterista. Esityksestä enemmän lähempänä ajankohtaa. (MLL) ELÄINSUOJELUA JA LÖYTÖELÄIMIÄ * Alueemme LÖYTÖELÄINKOTI puh Jokioisten Löytöeläinkoti Tuulenpesä neljantuulenpesa.nettisivu.org * Eläinsuojeluvalvoja Heidi Leyser, puh. (02) , * Viime kädessä yhteys poliisiin, mikäli muualle ei saada yhteyttä! LIIKUNTAHALLIN JA KOULUN SALIN KÄYTTÖVUOROT Vuorot haettavina ajalle Kirjalliset hakemukset vapaa-aikatoimistoon vaikka heti, mutta viimeistään pe mennessä. Mielellään sähköpostissa, paivi.peuranto@koski.fi. Kaikkien on haettava vuorot, vanhat varaukset eivät ole automaattisesti voimassa! Lisätietoja vapaa-aikatoimistosta. Vuorot alkavat koulujen alkaessa ma ! Syksyllä ilmestyy taas laajempi HARRASTUS- JA VAPAA-AIKATIEDOTE SEKÄ TAPAHTUMAKALENTERI, joka jaetaan koteihin elo-syyskuun vaihteessa. Tiedotteessa on mahdollista esitellä yhdistysten, seurojen, järjestöjen ja vapaamuotoisten harrasteryhmien toimintaa, tiloja, yhteyshenkilöitä ja tapahtumia. Tiedot pyydetään toimittamaan vapaa-aikatoimistoon perjantaihin mennessä. Mielellään sähköpostilla paivi.peuranto@koski.fi ja ilman muotoiluja, kuvat esim. liitteinä. TOIMITUS: Tiedote on koottu Kosken Tl kunnan vapaa-aikatoimistossa, yhteystiedot: Vapaa-aikasihteeri Päivi Peuranto, puh tai Liikunta- ja urheilupaikkojen hoitaja Jouni Lehti, puh telekopio: , sähköposti: etunimi.sukunimi@koski.fi Lisää tietoja vapaa-aikatoimesta palvelut liikunta ja ulkoilu tai nuoriso sekä tapahtumakalenteri tai uusimmat tiedotteet Vapaa-aikatoimi Facebookissa: Kosken Tl Vapaa-aikatoimi Seukkari Facebookissa: Kosken Tl nuorisotila Seukkari Nuorisovaltuusto Facebookissa: Kosken Tl NUVA

KOSKI TL KESÄTIEDOTE 2012

KOSKI TL KESÄTIEDOTE 2012 KOSKI TL KESÄTIEDOTE 2012 KUNNANVIRASTO AVOINNA ma-ke klo 8.00-15.45 to klo 8.00-17.00 pe klo 8.00-14.30 Vaihde (02) 484 410 Telefax (02) 4844 1511 Sähköposti: kosken.kunta(at)koski.fi Posti- ja käyntiosoite:

Lisätiedot

KOSKEN TL KESÄTIEDOTE 2014

KOSKEN TL KESÄTIEDOTE 2014 KOSKEN TL KESÄTIEDOTE 2014 KUNNANVIRASTO AVOINNA ma-ke klo 8.00-15.45, to klo 8.00-17.00, pe klo 8.00-14.30 Vaihde (02) 484 410, Telefax (02) 4844 1511, Sähköposti: kosken.kunta(at)koski.fi Posti- ja käyntiosoite:

Lisätiedot

KOSKEN TL KUNTA KESÄTIEDOTE 2016

KOSKEN TL KUNTA KESÄTIEDOTE 2016 KOSKEN TL KUNTA KESÄTIEDOTE 2016 KUNNANVIRASTO AVOINNA KESÄLLÄ ma-ke klo 8.00-15.45, to klo 8.00-17.00, pe klo 8.00-14.30 Vaihde (02) 484 410, Telefax (02) 4844 1511, Sähköposti: kosken.kunta(at)koski.fi

Lisätiedot

Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016

Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016 Hyvää kesää toivottaa; Vapaaaikatoimi Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016 Ohjattua leikkikenttätoimintaa 6.-30.06.2016 Kielosaari klo 13-16, Vanhatie 73 Saaren koulu klo 10-13, Koulutie 9

Lisätiedot

KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA TAMMI-TOUKO 2013

KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA TAMMI-TOUKO 2013 KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA TAMMI-TOUKO 2013 1.1. Lautakunnan kokoukset tammi-toukokuu 2013 * Vapaa-ajanlautakunta on kokoontunut 5.3.2013 ja KESU, kehittämis- ja suunnittelupäivään 6.4.2013 * Vapaa-ajanlautakunnan

Lisätiedot

1.1. Lautakunnan kokoukset * Vapaa-ajanlautakunta on kokoontunut 4 kertaa, 10.2.2014, 4.6.2014, 10.9.2014 ja 16.12.2014, käsiteltäviä asioita oli 48

1.1. Lautakunnan kokoukset * Vapaa-ajanlautakunta on kokoontunut 4 kertaa, 10.2.2014, 4.6.2014, 10.9.2014 ja 16.12.2014, käsiteltäviä asioita oli 48 LIITE 2 KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNNAN TOIMINTAKERTOMUS 2014 1. KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 1.1. Lautakunnan kokoukset * Vapaa-ajanlautakunta on kokoontunut 4 kertaa, 10.2.2014, 4.6.2014, 10.9.2014

Lisätiedot

1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 4/13 Aika 10.4.2013 klo 17.30 Paikka Urheilukentän huoltorakennus Osallistujat Niina Kivinen (pj), Marke Paavola (si), Katri Paavola, Ari Kankkonen, Ari Pekkarinen, Pekka Nikula, Heli Sorvisto, Marjo Salminen,

Lisätiedot

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen.

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen. Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 www.mikkelinkvtuki.fi Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2015 www.mikkelinkvtuki.fi Syksyn hehku on lupaus tulevasta.

Lisätiedot

LASTEN- JA NUORTEN SYYSLOMATIEDOTE 2015

LASTEN- JA NUORTEN SYYSLOMATIEDOTE 2015 LASTEN- JA NUORTEN SYYSLOMATIEDOTE 2015 Raahen teatteri esittää Komppakujan Cityjänis ja Lehmä-Ammuu Ohjaus: Toni Kettukangas ke 28.10. kello 13.00 Pyhäjoen kirjastossa Esitys on suunnattu päiväkoti- ja

Lisätiedot

LASTEN & NUORTEN KESÄTÖPINÄT 2016. Raahen nuorisotoimi

LASTEN & NUORTEN KESÄTÖPINÄT 2016. Raahen nuorisotoimi LASTEN & NUORTEN KESÄTÖPINÄT 2016 Raahen nuorisotoimi Sisältö Sisältö: Nuorisotoimen tervehdys Nuorisotoimen tapahtumat Nuorisotilojen aukioloajat Kaupunginlahden liikennepuisto Järjestöjen tarjonta Nuorisotoimen

Lisätiedot

KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2 / 2013

KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2 / 2013 KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / 2013 VAPAA-AJANLAUTAKUNNAN KOKOUS Aika: Tiistaina 11.6.2013 klo 18.00-20.07 Paikka: Kosken Tl kunnanvirasto Läsnä: läsnä poissa Puheenjohtaja: Timo Toivonen

Lisätiedot

KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2 / 2013

KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2 / 2013 KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA ESITYSLISTA 2 / 2013 VAPAA-AJANLAUTAKUNNAN KOKOUS Aika: Tiistaina 11.6.2013 klo 18.00- Paikka: Kosken Tl kunnanvirasto Läsnä: läsnä poissa Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja:

Lisätiedot

SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014

SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014 1 SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014 Sateenkaaritalon tapahtumia syksyllä 2014 muun muassa: Kuva internetistä. Kuvaaja Teuvo Vehkalahti. BBQ-Elolystit 9.9. klo 10-14 Hietalahden Villassa Sieni- ja marjaretki

Lisätiedot

lapset - nuoret perheet

lapset - nuoret perheet lapset - nuoret perheet Hyvinkään seurakunnassa syksy 2016 PERHEMESSUT 7.8. Hyvinkään kirkossa klo 18.00 (Tulevien 1 lk. siunaus) 4.9. Hyvinkään kirkossa klo 10.00 (Koululaisten iltakerhonohjaajien siunaaminen)

Lisätiedot

EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU

EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU Kulttuurikaverin kanssa voit lähteä niin konserttiin kuin pesäpallo-otteluunkin! Eurajoen kulttuuritoimi Eurajoen sosiaalitoimi Kulttuurikaverin tilaaminen on helppoa:

Lisätiedot

TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA

TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA Päivitetty 06.07.2015 HEINÄKUU 2015 Avoinna tiistaisin ja perjantaisin klo 10-13 Salla Harteelan taulunäyttely Ti 21.7. Päättyy ilmoittautuminen Pöytyän teatterin esitykseen

Lisätiedot

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE KESÄKUU 2011

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE KESÄKUU 2011 SISÄLTÖ Valtuuston kokous. 1 Löydetty silmälasit. 1 Kirpputoritapahtuma.. 1 Sosiaali ja terveyspiiri Helmen kesätiedote. 1 5 Sivistysosasto tiedottaa.. 5 Kirjasto avoinna 1.6. 31.8.2011. 6 Taidenäyttely..

Lisätiedot

PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE TOUKOKUU 2016

PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE TOUKOKUU 2016 1 PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE TOUKOKUU 2016 Sisältö: Valtuuston kokous... 1 Kunnantalon sulkupäivät... 1 Kaavan voimaantulokuulutus... 1 Löytöeläimet... 1 Päivähoidon kesä... 2 Taidenäyttely... 2 Tarjouspyyntö

Lisätiedot

LASTEN JA NUORTEN KESÄ 2012 SUOMUSSALMELLA

LASTEN JA NUORTEN KESÄ 2012 SUOMUSSALMELLA LASTEN JA NUORTEN KESÄ 2012 SUOMUSSALMELLA KESÄLEIRIT Suomussalmen nuorisopalvelut järjestää kesällä 2012 PÄIVÄLEIREJÄ ALA-ASTEIKÄISILLE Leiripäivän hinta 7.(sisältää lounaan, välipalan, ohjauksen ja vakuutuksen).

Lisätiedot

Ylöjärven kaupungin liikuntapalvelut

Ylöjärven kaupungin liikuntapalvelut Ylöjärven kaupungin liikuntapalvelut Kesä 2019 Uimahallin aukiolot ja tapahtumat Uimahalli ja kuntosali Toukokuun poikkeusaukiolot ti 30.4. suljetaan klo 18.00 1.5. VAPPU suljettu ke 29.5. suljetaan klo

Lisätiedot

KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2 / 2015

KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2 / 2015 KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / 2015 VAPAA-AJANLAUTAKUNNAN KOKOUS Aika: Tiistaina 9.6.2015 klo 18.30-20.23 Paikka: Kunnanvirasto Läsnä: läsnä poissa Puheenjohtaja: Timo Toivonen x Varapuheenjohtaja:

Lisätiedot

Tapanilan kirkko. Kevät 2015

Tapanilan kirkko. Kevät 2015 Tapanilan kirkko Kevät 2015 Aikuisille Naisten jumppa maanantaisin klo 18 Kamarikuoro aloittaa ti 13.1 klo 18.30 Merja Wirkkala p. 09 2340 4495 Alfa-kurssi tiistaisin klo 18.30. 20.30 Alkaa 24.2. Tule

Lisätiedot

Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014

Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 www.mikkelinkvtuki.fi Syksy, ole tervetullut nyt koivut keltakultaa loistaa auringossa, pihlajat on pelkkää purppuraa ja vaahterassa ruskalehdet

Lisätiedot

Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista:

Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista: Sulkasato Iisalmi Jäsentiedote 1 /2017 Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista: Pelivuorot: Sulkasadon pelivuorot pelataan Kirkonsalmen

Lisätiedot

Keskiviikko 14.05.2008 kello 18.00 Paloaseman johtokeskus 1. 8 KESÄN 2008 TYÖNTEKIJÄSELVITYS 2. 9 KESÄTOIMINTA JA MAKSUJEN MÄÄRITTÄMINEN

Keskiviikko 14.05.2008 kello 18.00 Paloaseman johtokeskus 1. 8 KESÄN 2008 TYÖNTEKIJÄSELVITYS 2. 9 KESÄTOIMINTA JA MAKSUJEN MÄÄRITTÄMINEN VAPAA AJAN LAUTAKUNTA KOKOUS 3/2008 Keskiviikko 14.05.2008 kello 18.00 Paloaseman johtokeskus 1. 8 KESÄN 2008 TYÖNTEKIJÄSELVITYS 2. 9 KESÄTOIMINTA JA MAKSUJEN MÄÄRITTÄMINEN 3. 10 TALOUDEN TOTEUMA 4. 11

Lisätiedot

Kyläyhdistyksen terveiset 3. Jäsenmaksu 3. Kyläyhdistys vuokraa 4. 100 -vuotias koulumme 5. 30 -vuotias kyläyhdistys 6. Nettisivut 7.

Kyläyhdistyksen terveiset 3. Jäsenmaksu 3. Kyläyhdistys vuokraa 4. 100 -vuotias koulumme 5. 30 -vuotias kyläyhdistys 6. Nettisivut 7. VUOSITIEDOTE 2009 Levikki 400 kpl 1 Sisältö: Kyläyhdistyksen terveiset 3 Jäsenmaksu 3 Kyläyhdistys vuokraa 4 100 -vuotias koulumme 5 30 -vuotias kyläyhdistys 6 Nettisivut 7 Tapahtumat 7-9 Hallituksen jäsenet

Lisätiedot

ALAJÄRVEN KAUPUNKI SISÄLIIKUNTATILOJEN KÄYTTÖVUOROT KAUDELLE 2013-2014 URHEILUHALLIN KÄYTTÖVUOROT 2013-2014

ALAJÄRVEN KAUPUNKI SISÄLIIKUNTATILOJEN KÄYTTÖVUOROT KAUDELLE 2013-2014 URHEILUHALLIN KÄYTTÖVUOROT 2013-2014 ALAJÄRVEN KAUPUNKI SISÄLIIKUNTATILOJEN KÄYTTÖVUOROT KAUDELLE 2013-2014 URHEILUHALLIN KÄYTTÖVUOROT 2013-2014 14.15-15.15 15.15-16.45 Järvi-Pohjanmaan kansalaisopisto/kevennetty kuntopiiri 16.9.2013-2.12.2013

Lisätiedot

LIIKUNTA- JA NUORISOTOIMEN KESÄOHJELMA 2019 ( )

LIIKUNTA- JA NUORISOTOIMEN KESÄOHJELMA 2019 ( ) LIIKUNTA- JA NUORISOTOIMEN KESÄOHJELMA 2019 (3.6. 7.8.2019) VIIKKO 23 Maanantai 3.6. 10 11.30 Yleisurheilukerho 5-9 v., urheilukenttä 12 13 Yleisurheilukerho 10 v. ja vanh., urheilukenttä 14 15 Frisbeegolf,

Lisätiedot

Syyskuu Velkuan Kummelissa tiistaisin NAANTALIN SEURAKUNTA LÄÄKÄRIN VASTAANOTTOPÄIVÄT NAANTALIN 4H-YHDISTYS

Syyskuu Velkuan Kummelissa tiistaisin NAANTALIN SEURAKUNTA LÄÄKÄRIN VASTAANOTTOPÄIVÄT NAANTALIN 4H-YHDISTYS Syyskuu 2016 NAANTALIN SEURAKUNTA Syksyn toimintaa Velkualla Messu kirkossa su 11.9. klo 16.30. Risto Räty ja Tiina Lustig Kummelissa: Ehtoollishartaus ke 14.9. ja 12.10. klo 17. Marja Saantola ja Reini

Lisätiedot

Syksy 2014 Harjavallan seurakunnassa

Syksy 2014 Harjavallan seurakunnassa Syksy 2014 Harjavallan seurakunnassa wwwwwwwww.harjavallanseurakunta.fi DIAKONIATYÖ Keskiviikkokerho parillisina keskiviikkoina klo 13 alkaen 70/75-vuotiaiden juhla su 12.10 alkaen messulla klo 10 Anna

Lisätiedot

ISONKYRÖN LAPSIPERHEIDEN TOIMINTAKALENTERI, KESÄKUU 2016

ISONKYRÖN LAPSIPERHEIDEN TOIMINTAKALENTERI, KESÄKUU 2016 ISONKYRÖN LAPSIPERHEIDEN TOIMINTAKALENTERI, KESÄKUU 2016 6.6. maanantai 7.6. tiistai 8.6. keskiviikko 9.6. torstai 10.6. perjantai Seurakunnan Kesäkerhot arkisin ma-pe 6.6.-17.6. Pappilassa Pienten Isojen

Lisätiedot

KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2 / 2014

KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2 / 2014 KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / 2014 VAPAA-AJANLAUTAKUNNAN KOKOUS Aika: Keskiviikkona 4.6.2014 klo 18.30-20.01 Paikka: Hevonlinnan ulkoilukeskus Läsnä: läsnä poissa Puheenjohtaja: Timo Toivonen

Lisätiedot

Tekemisen iloa ja meninkiä lapsille ja nuorille JALASJÄRVELLÄ 2015. Jalasjärven kunta, nuorisotoimi ja liikuntatoimi 1

Tekemisen iloa ja meninkiä lapsille ja nuorille JALASJÄRVELLÄ 2015. Jalasjärven kunta, nuorisotoimi ja liikuntatoimi 1 Tekemisen iloa ja meninkiä lapsille ja nuorille JALASJÄRVELLÄ 2015 Jalasjärven kunta, nuorisotoimi ja liikuntatoimi 1 2 Hei! Tästä esitteestä löydät itsellesi monipuolista tekemistä ja toimintaa kesäloman

Lisätiedot

Kesäleirit 2016 Järvenpään seurakunta

Kesäleirit 2016 Järvenpään seurakunta Kesäleirit 2016 Järvenpään seurakunta Hei kotiväki! Kesä on tulossa ja sen mukana Järvenpään seurakunnan kesäleirit. Tervetuloa mukaan! Leireillä oppii paljon uusia asioita ja tapaa uusia ja vanhoja kavereita

Lisätiedot

TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA

TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA Päivitetty 24.01.2014 Tapahtumia tulee koko ajan lisää ja toimintakalenteria päivitetään säännöllisesti, nouda aina uusin päivitetty Olohuoneesta! Vertaisryhmissä keskustellaan

Lisätiedot

TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA

TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA Päivitetty 24.10.2013 Tapahtumia tulee koko ajan lisää ja toimintakalenteria päivitetään säännöllisesti, nouda aina uusin päivitetty Olohuoneesta! Vertaisryhmissä keskustellaan

Lisätiedot

TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA

TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA Päivitetty 15.08.2014 ELOKUU 2014 Avoinna arkisin ti - pe klo 10-12, lisäksi ke 6.8. ja 20.8. klo 16-18 Aila Schwartzin valokuvanäyttely Ke 20.8. klo 13.00-15.00 Peli-iltapäivä,

Lisätiedot

Ostopalveluna toiminimi Aquasa:lta, opettajana toimii Sari Saarinen.

Ostopalveluna toiminimi Aquasa:lta, opettajana toimii Sari Saarinen. VUOSISUUNNITELMA 2005 LIIKUNTATOIMEN JÄRJESTÄMÄSTÄ OHJATUSTA TOIMINNASTA 1. UIMAKOULUT 1. Uimakoulut uimahalleissa Liikuntatoimi järjestään vuoden aikana Lauritsalan uimahallissa lasten alkeis-, jatko-

Lisätiedot

HAKA GYM RY:N JÄSENTIEDOTE KESÄLLE 2012

HAKA GYM RY:N JÄSENTIEDOTE KESÄLLE 2012 HAKA GYM RY:N JÄSENTIEDOTE KESÄLLE 2012 Hei! Tässä Haka Gym ry:n jäsentiedote kaikille jäsenille! Tiedotteesta löydät tietoa mm. kesän jumppa- tarjonnasta sekä leikkikenttä- ja kesäkerhoista. Muistuttelemme

Lisätiedot

Liite 2 KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNNAN TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2012

Liite 2 KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNNAN TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2012 Liite 2 KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNNAN TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2012 KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2012 1.1. Lautakunnan kokoukset 2012 * Vapaa-ajanlautakunta on kokoontunut 4 kertaa; 23.2., 28.5.,

Lisätiedot

KOSKI TL SYKSY 2013 VAPAA-AIKAMUISTIO

KOSKI TL SYKSY 2013 VAPAA-AIKAMUISTIO KOSKI TL SYKSY 2013 VAPAA-AIKAMUISTIO KOSKEN TL KUNTA Härkätie 5, 31500 KOSKI TL Kunnanvirasto avoinna maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 8.00-15.45, torstaisin klo 8.00 17.00 ja perjantaisin

Lisätiedot

TOIMINTA- KALENTERI

TOIMINTA- KALENTERI TOIMINTA- KALENTERI 01.02. 30.04.2018 Kuntosalivuorot Loimaalla Tuulensuun Palvelukeskuksessa os. Huvilakatu 32 ovat tiistaisin klo 19.30-20.30 ja torstaisin klo 14.00-15.00, nimi kansioon Omaishoitajien

Lisätiedot

KESÄN 2017 VAKIOVUOROT

KESÄN 2017 VAKIOVUOROT KESÄN 2017 VAKIOVUOROT PAUNUN URHEILUKENTTÄ Päivämäärä Tapahtuma Tila jota varataan ke 10.5 Unelmien liikuntapäivä Juoksuradat kävelytesti klo 10-17 ke 17.5. su 21.5. Kunniakierros Paunun kenttä 15:00-18:00

Lisätiedot

KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2 / 2012

KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2 / 2012 KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / 2012 VAPAA-AJANLAUTAKUNNAN KOKOUS Aika: Maanantaina 28.5.2012 klo 19.30-21.22 Paikka: Kosken Tl kunnanvirasto Läsnä: läsnä poissa Puheenjohtaja: Jarmo Anttila

Lisätiedot

Tekemisen iloa ja meninkiä lapsille ja nuorille JALASJÄRVELLÄ 2014. Jalasjärven kunta, nuorisotoimi ja liikuntatoimi 1

Tekemisen iloa ja meninkiä lapsille ja nuorille JALASJÄRVELLÄ 2014. Jalasjärven kunta, nuorisotoimi ja liikuntatoimi 1 Tekemisen iloa ja meninkiä lapsille ja nuorille JALASJÄRVELLÄ 2014 Jalasjärven kunta, nuorisotoimi ja liikuntatoimi 1 2 Hei! Tästä esitteestä löydät itsellesi monipuolista tekemistä ja toimintaa kesäloman

Lisätiedot

TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty

TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty 10.11.2016 Tuolijumppa Olohuoneessa torstaisin klo 12.00-12.30 vapaaehtoisemme ohjauksessa ja jumpan jälkeen on kahvittelua, ei osall.maksua! Kuntosalivuorot Loimaalla Tuulensuun

Lisätiedot

e r NUORISOTOIMI KULTTUURITOIMI 4H

e r NUORISOTOIMI KULTTUURITOIMI 4H Kurikan Kesä s e r Lipa 2018 NUORISOTOIMI KULTTUURITOIMI 4H LEIRIT JURVA Jurvan Nuopparilla Kauppatie 8, Jurva JALASJÄRVI Wilholassa Knuuttilantie 6, Jalasjärvi 5.-6.6.2018 Seikkailuleiri (6-8-vuotiaille)

Lisätiedot

JOULUKUU 2018 & TAMMIKUU 2019

JOULUKUU 2018 & TAMMIKUU 2019 Toimintaa joulu tammikuussa 2018 & 2019 JOULUKUU 2018 & TAMMIKUU 2019 JUMALANPALVELUKSET: su 7.10. klo 10.00 to 6.12. klo 10.00 su 9.12. klo 10.00 su 16.12. klo 10.00 su 23.12. klo 10.00 ma 24.12. klo

Lisätiedot

Tervetuloa Hipposuunnistuskouluun! Info vanhemmille 28.4.2010

Tervetuloa Hipposuunnistuskouluun! Info vanhemmille 28.4.2010 Tervetuloa Hipposuunnistuskouluun! Info vanhemmille 28.4.2010 Rastivarsat ry. Suunnistuksen erikoisseura Orimattilasta Suunnistuskoulua 80- luvun alkupuolelta asti Sinettiseura 2008 Vuoden suunnistusseura

Lisätiedot

TEUVa LiiKKuusyksy 2015 uu

TEUVa LiiKKuusyksy 2015 uu TEUVa LiiKKuu syksy 2015 uu TEUVAN UIMAHALLI www.teuva.fi TEUVAN KUNTOSALI www.teuva.fi OHJATUT RYHMÄT syksy 2015: MAANANTAI 19.00 20.00 Naisten vesijuoksu I 20.00 21.00 Miesten vesijuoksu TIISTAI 7.00-9.00

Lisätiedot

Ehkäisevä perhetyö ja lapsiperheiden kotipalvelu Heinolassa

Ehkäisevä perhetyö ja lapsiperheiden kotipalvelu Heinolassa Ehkäisevä perhetyö ja lapsiperheiden kotipalvelu Heinolassa Ehkäisevä perhetyö on kokonaisvaltaista kotiin annettavaa tukea vanhemmuuden ja arjen haasteisiin. Tukea voidaan tarjota mm. vanhemman jaksamiseen,

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU / KILPAILUN SÄÄNNÖT PirKa SJM-karting 2015 24.-26.7.2015

KILPAILUKUTSU / KILPAILUN SÄÄNNÖT PirKa SJM-karting 2015 24.-26.7.2015 KILPAILUKUTSU / KILPAILUN SÄÄNNÖT PirKa SJM-karting 2015 24.-26.7.2015 KILPAILUKUTSU Pirkanmaan Karting ry kutsuu karting-kilpailijoita osallistumaan PirKa SJM-karting nimiseen kilpailuun 24.-26.7.2015

Lisätiedot

HIRVENLIHAHUUTOKAUPPA

HIRVENLIHAHUUTOKAUPPA Halsuan kuntatiedote vko 46 / 2018 Seuraavaan ilmoitukset to 22.11.2018 klo 12 mennessä osoitteella kuntatiedote@halsua.fi ilmoitushinta 6,15 /cm ja 92,25 /sivu sis. alv 24 % (hinnat koskevat A4-kokoista

Lisätiedot

KOULULAISILLE! syksy 2015. kevät 2016

KOULULAISILLE! syksy 2015. kevät 2016 KOULULAISILLE! syksy 2015 & kevät 2016 Koululaisten kerhot kokoontuvat kirkonkylän seurakuntatalossa, Nummelan seurakuntakeskuksessa ja Ojakkalan kerhohuoneella. Kerhot muuttuvat syksystä alkaen jaksoihin,

Lisätiedot

Aurinkoinen, kesäinen tervehdys kaikille!

Aurinkoinen, kesäinen tervehdys kaikille! Jäsenkirje 3/2014 Aurinkoinen, kesäinen tervehdys kaikille! Vaikka saamme vielä nauttia kesästä, yhdistyksen syyskausi lähtee täysin purjein käyntiin jo elokuussa. Kuukausittaiset jäsenillat kutsuvat omine

Lisätiedot

Toimintaa toukokuussa 2019

Toimintaa toukokuussa 2019 Toimintaa toukokuussa 2019 TOUKOKUU 2019 JUMALANPALVELUKSET: su 5.5. klo. 10.00 su 12.5. klo. 10.00 su 19.5. klo. 10.00 su 19.5. klo. 10.00 su 26.5. klo. 10.00 to 30.5. klo. 10.00 pe 31.5. klo. 9.00 pe

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU Sunnuntaina 7.5.2016 G-FORM ENDURO WARMUP, MERITEIJO SKI&ACTION PARK

KILPAILUKUTSU Sunnuntaina 7.5.2016 G-FORM ENDURO WARMUP, MERITEIJO SKI&ACTION PARK KILPAILUKUTSU Sunnuntaina 7.5.2016 G-FORM ENDURO WARMUP, MERITEIJO SKI&ACTION PARK Teijontie 345 25570 TEIJO Habanero Mountainbikers (HHCMB) järjestää MTB-enduro SM-sarjan lämmittelykilpailun Meriteijon

Lisätiedot

SR ry. Jäsentiedote 2/2011

SR ry. Jäsentiedote 2/2011 Jäsentiedote 2/2011 Tervehdys, Sipoon ressu! Syksy on alkanut, niin myös aktiivinen reserviläistoiminta yhdistyksessämme. Tiedossa onkin paljon erilaista reserviläistoimintaa hyvässä porukassa. Tässä tiedotteessa

Lisätiedot

KILPAILUN SÄÄNNÖT Hyvinkää Karting 2.8.2014 Luokat

KILPAILUN SÄÄNNÖT Hyvinkää Karting 2.8.2014 Luokat KILPAILUN SÄÄNNÖT Hyvinkää Karting 2.8.2014 Luokat Cadett Micro Raket Junior Raket KF6 Junior KF6 Versio 5, 8.7.2014 KILPAILUN SÄÄNNÖT Kilpailun nimi: Hyvinkää Karting Päivämäärä: 2.8.2014 Kansallinen

Lisätiedot

LIIKUNTA JA NUORISOTOIMEN KESÄOHJELMA 2017 (KESÄKUU HEINÄKUU)

LIIKUNTA JA NUORISOTOIMEN KESÄOHJELMA 2017 (KESÄKUU HEINÄKUU) 1(x) LIIKUNTA JA NUORISOTOIMEN KESÄOHJELMA 2017 (KESÄKUU HEINÄKUU) ma 5.6. 9 10 temppurata 0-5 v. (Tiina) Liikuntahalli 10 11.30 yleisurheilukerho 5-9 v. (Tiina) Urheilukenttä 12 13.30 yleisurheilukerho

Lisätiedot

VAPAA-AIKATOIMEN KÄYTTÖSUUNNITELMA 2015

VAPAA-AIKATOIMEN KÄYTTÖSUUNNITELMA 2015 Liite 7 VAPAA-AIKATOIMEN KÄYTTÖSUUNNITELMA 2015 11201 HALLINTO MENOT YHTEENSÄ 64.407 (2014 60.680) PALKAT JA PALKKIOT 5000 Kuukausipalkat 35.449 Vapaa-aikasihteeri 5005 Kokouspalkkiot 1.800 Vapaa-ajanlautakunta

Lisätiedot

Länsi-Vantaa KESÄLIIKUNTAA. senioreille ja aikuisille

Länsi-Vantaa KESÄLIIKUNTAA. senioreille ja aikuisille Länsi-Vantaa KESÄLIIKUNTAA senioreille ja aikuisille 1 Ohjattua kesäliikuntaa Myyrmäen kuntosalin aukioloajat kesäkaudella...2 Kuulovammaisten aikuisten kesäliikunta...2 Hinnat...3 Yleistä...3 Kuntosalin

Lisätiedot

TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA

TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA Päivitetty 18.09.2015 Kuntosalivuoro Loimaalla Tuulensuun Palvelukeskuksessa osoitteessa Huvilakatu 32 on tiistaisin klo 19.30-20.30 ja torstaisin klo 14-15, nimi Omaishoitajien

Lisätiedot

Pöytäkirjan Maanantaina Kosken Tl kunnantalo kello nähtävänäolo

Pöytäkirjan Maanantaina Kosken Tl kunnantalo kello nähtävänäolo Pöytäkirja Nro 2/2017 Kokousaika Maanantai 10.4.2017 klo 15:58 16:40 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla Laakso Matias, pj. (x) olleet jäsenet: Rajala Roope, vpj. (-) Valtonen

Lisätiedot

klo 12.30 OHJATTU LIHASVOIMAHARJOITTELU Kuntosali, Lossikuja 3 klo 14.00 FANNI- JA JALMARIKODIN PORINAPIIRI Lossikuja 3:n hissiaulassa

klo 12.30 OHJATTU LIHASVOIMAHARJOITTELU Kuntosali, Lossikuja 3 klo 14.00 FANNI- JA JALMARIKODIN PORINAPIIRI Lossikuja 3:n hissiaulassa TOIMINTAOHJELMA 30.5.-5.6.2016 Maanantaina 30.5. RUOKASALISSA KANSAINVÄLINEN VIIKKO! klo 10.00 ULKOIL UA klo 12.30 OHJATTU LIHASVOIMAHARJOITTELU Kuntosali, Lossikuja 3 klo 14.00 FANNI- JA JALMARIKODIN

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 4 / 2014

JÄSENTIEDOTE 4 / 2014 JÄSENTIEDOTE 4 / 2014 Kuva Jaana Boström: Alastaro 3.10.2014 Tuttujen tuvan edustalta Kuva Jaana Boström: Toimiston kaktus keräsi voimaa taloyhtiön pihalla aidan vieressä ja 23.10.2014 kukinta oli todella

Lisätiedot

Kajaanin kaupungin Liikunta- ja Nuorisotyö

Kajaanin kaupungin Liikunta- ja Nuorisotyö Kajaanin kaupungin Liikunta- ja Nuorisotyö PERJANTAI 21.10. YÖKAHVILA, klo 18.00 23.30, 8lk 18v Nuorisotalo Wanhalla Vesilaitoksella (Kauppakatu 1b, 87100 Kajaani) Pääsyvaatimus O, maksuton Ohjelmassa

Lisätiedot

POWER PARKIIN TÖYSÄN 4H-YHDISTYS. 4H-yhdistyksen kautta saatavana kotipalveluapua siivouksiin. Lasten Lauluilta. Leikkipuistoon! Leikkipuistoon!

POWER PARKIIN TÖYSÄN 4H-YHDISTYS. 4H-yhdistyksen kautta saatavana kotipalveluapua siivouksiin. Lasten Lauluilta. Leikkipuistoon! Leikkipuistoon! Nro 6/2013 TÖYSÄN 4H-YHDISTYS Kotisivumme ovat uudistuneet. Osoitteesta www.toysa.4h.fi löydät tietoa 4H tapahtumista, kerhoista, kotipalvelusta ym. Meidät löydät myöskin Facebookista > Töysän NeljäHoo.

Lisätiedot

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE HELMIKUU 2010

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE HELMIKUU 2010 PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE HELMIKUU 2010 SISÄLTÖ Kuntatiedotteista... 1 Valtuuston kokouskutsu... 1 112-päivä Pyhännällä... 2 Mitä haluaisit opiskella kansalaisopistossa... 2 Pyhännän rintamaveteraanien

Lisätiedot

to Palvan koulussa. Tiistaisin Naantalin terveyskeskuksessa klo 8-16 (paitsi lääkäripäivät)

to Palvan koulussa. Tiistaisin Naantalin terveyskeskuksessa klo 8-16 (paitsi lääkäripäivät) Helmikuu 2016 Kokouskutsu Velkuan Marttayhdistys ry Velkuan Marttojen kevätkokous lauantaina 6.2.2016 klo 14, Sinervolla. Esillä sääntömääräiset asiat, kahvitarjoilu, TERVETULOA! Yst.terv. Mari-Milla Aura

Lisätiedot

Järjestäjinä: Muhoksen seurakunta Muhoksen kunnan nuorisotoimi Muhoksen 4H-yhdistys Luonnosta Käsin -hanke

Järjestäjinä: Muhoksen seurakunta Muhoksen kunnan nuorisotoimi Muhoksen 4H-yhdistys Luonnosta Käsin -hanke TYLSYYDENTORJUNTAVIRASTO SUOSITTELEE: Järjestäjinä: Muhoksen seurakunta Muhoksen kunnan nuorisotoimi Muhoksen 4H-yhdistys Luonnosta Käsin -hanke Pitelet käsissäsi uunituoretta KESÄKIMARA 2018-vihkoa, johon

Lisätiedot

KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2 / 2011

KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2 / 2011 KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / 2011 VAPAA-AJANLAUTAKUNNAN KOKOUS Aika: Keskiviikkona 8.6.2011 klo 19.00-20.25 Paikka: Kosken Tl kunnanvirasto Läsnä: läsnä poissa Puheenjohtaja: Jarmo Anttila

Lisätiedot

KOULUIKÄISTEN syksy 2015

KOULUIKÄISTEN syksy 2015 Tuomiokirkkoseurakunnan ja Tammerfors Svenska församlingenin KOULUIKÄISTEN syksy 2015 KERHOT LEIRI PARTIO ILLAT TAMPEREEN TUOMIOKIRKKO- SEURAKUNTA TAMMERFORS SVENSKA FÖRSAMLING www.tampereenseurakunnat.fi/tuomiokirkonkoululaiset

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU Sunnuntaina 4.10.2015 CLASSIC MTB SPRINT ENDURO 2X4 SALO, HALIKKO, MÄRYNUMMI

KILPAILUKUTSU Sunnuntaina 4.10.2015 CLASSIC MTB SPRINT ENDURO 2X4 SALO, HALIKKO, MÄRYNUMMI KILPAILUKUTSU Sunnuntaina 4.10.2015 CLASSIC MTB SPRINT ENDURO 2X4 SALO, HALIKKO, MÄRYNUMMI Habanero Mountainbikers (HHCMB) järjestää MTB-endurokisan perinteiseen tyyliin Halikon Märynummen vuoristoalueella.

Lisätiedot

LIIKUNTAPALVELUIDEN HINNASTO

LIIKUNTAPALVELUIDEN HINNASTO KENTÄT Urpolan lämmitettävä tekonurmi, talvikausi TALVIKAUSI (lämmitettävä aika) Harjoitukset, Ottelut, kilpailut, Mikkeliläiset rekisteröidyt urheiluseurat Aikuiset 20,00 30,00 A-juniorit ja nuoremmat

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry

Jaguars Spirit Athletes ry Jaguars Spirit Athletes ry JAGUARS!S!P!I!R!I!T!!!!A!T!H!L!E!T!E!S Jäsentiedote 4/2015 Syystervehdys kaikille jäsenillemme! Syyskauden startin myötä olemme saaneet seuraamme jälleen paljon uusia jäseniä.

Lisätiedot

Riistaveden alueseurakunta

Riistaveden alueseurakunta Riistaveden alueseurakunta Kesä 2016 Toukokuu Su 1.5, klo 10, Rukouskirkko, Kirkko. Marjaana Mäkinen ja Riikka Tuura. To 5.5, klo 10, Helatorstain Messu, Kirkko. Viitakko 2-rippikoulun kirkkokäynti, Pystykahvit.

Lisätiedot

PERJANTAI 18.10. MAANANTAI 21.10.

PERJANTAI 18.10. MAANANTAI 21.10. PERJANTAI 18.10. YÖKAHVILA, Aika: klo 18.00 23.30, 8lk 18v Paikka: Nuorisotalo Wanha Vesilaitos (Kauppakatu 1b) Hinta: Maksuton, 0-promillea Lisätietoja: nuoriso-ohjaaja Teemu Eskelinen p. 044-7100380

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 32 2 PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA 32 3 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 33

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 32 2 PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA 32 3 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 33 30 Nuorisovaltuusto 9.4.2014 AIKA 9.4.2014 klo 16.30 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 32 2 PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA

Lisätiedot

Kehittämishanke. Hankenumero:13911 Hakemuksen tila:avattu täydennettäväksi (TR) Vireilletulopvm:22.9.2015

Kehittämishanke. Hankenumero:13911 Hakemuksen tila:avattu täydennettäväksi (TR) Vireilletulopvm:22.9.2015 Kehittämishanke Hankenumero:13911 Hakemuksen tila:avattu täydennettäväksi (TR) Vireilletulopvm:22.9.2015 Perustiedot Hankesuunnitelma Kustannus ja rahoitus Tavoitteet Allekirjoitus ja lähetys Hakija N

Lisätiedot

TOIMINTA- KALENTERI

TOIMINTA- KALENTERI TOIMINTA- KALENTERI 01.05. 30.09.2018 Kuntosalivuorot Loimaalla Tuulensuun Palvelukeskuksessa os. Huvilakatu 32 ovat tiistaisin klo 19.30-20.30 ja torstaisin klo 14.00-15.00, nimi kansioon Omaishoitajien

Lisätiedot

Harrastekalenteri

Harrastekalenteri Harrastekalenteri 2016 2017 PoU Yleisurheilu: Anniina Walling p. 044 0303858 Jääkiekko: Teuvo Mutanen p. 040 1046107 teuvo.mutanen@polvijarvi.fi - Yleisurheiluharjoitukset Maanantaisin 17 18 Vapaa-aikatalo

Lisätiedot

KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2 / 2016

KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2 / 2016 KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / 2016 VAPAA-AJANLAUTAKUNNAN KOKOUS Aika: Keskiviikkona 8.6.2015 klo 19.06-20.16 Paikka: Kunnanvirasto Läsnä: läsnä poissa Puheenjohtaja: Timo Toivonen x Varapuheenjohtaja:

Lisätiedot

URHEILU- JA PALLOKENTTIEN KÄYTTÖVUOROT KESÄLLE

URHEILU- JA PALLOKENTTIEN KÄYTTÖVUOROT KESÄLLE URHEILU- JA PALLOKENTTIEN KÄYTTÖVUOROT KESÄLLE 2005 (Päivitys 5.8.2005) Sarjapelit, turnaukset, yu-kisat ym. tapahtumat menevät normaalien vakiokäyttövuorojen edelle! Seurojen keskenään tekemät harjoitusaikamuutokset

Lisätiedot

1. Kokouksen avaaminen Kokouksen puheenjohtajana toimiva hallituksen puheenjohtaja avasi kokouksen kello 18:08.

1. Kokouksen avaaminen Kokouksen puheenjohtajana toimiva hallituksen puheenjohtaja avasi kokouksen kello 18:08. Esityslista Robin Hood ry Hallituksen kokous 5/2015 Aika: 29.9.2015 kello 18 Paikka: Tuulimäen väestönsuoja, Itätuulenkuja 9, Espoo Läsnä: Jaakko Setälä Anne Lantee Jukka Karvonen Seppo Hätönen Jarkko

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry

Jaguars Spirit Athletes ry Jaguars Spirit Athletes ry JAGUARS!S!P!I!R!I!T!!!!A!T!H!L!E!T!E!S Jäsentiedote 4/2014 Syyskausi käynnistyy pian Hyvä jäsenemme, tässä on vuoden 2014 neljäs jäsentiedote. Jäsentiedotteesta saat paljon tärkeää

Lisätiedot

Jäsenkirje / Kevät 2016

Jäsenkirje / Kevät 2016 Jäsenkirje / Kevät 2016 Hei MLL Kaarinan jäsen! Kiitos, että kuulut paikallisyhdistykseemme. Uusi jäsenyyskausi on startattu käyntiin osittain uudella hallituksella. Uusien ja vanhojen jäsenten yhteystiedot

Lisätiedot

VIPOT LÄRPÄKE. Kevät 2014. www.tampereenseurakunnat.fi/vipot LEIREJÄ! Päät sekaisin tykkimäellä! Onko puhtaat jauhot pussissa?

VIPOT LÄRPÄKE. Kevät 2014. www.tampereenseurakunnat.fi/vipot LEIREJÄ! Päät sekaisin tykkimäellä! Onko puhtaat jauhot pussissa? VIPOT Kevät 2014 LÄRPÄKE Viinikan kotikirkon tiedotuslehti koululaisille Päät sekaisin tykkimäellä! Onko puhtaat jauhot pussissa? KOKKIKERHOT s. 3 LEIREJÄ! Tulossa perheleiri ja tyttöleiri sekä kesällä

Lisätiedot

Saaristomeren Melojat ry TIEDOTE kesäkuu 2015

Saaristomeren Melojat ry TIEDOTE kesäkuu 2015 Saaristomeren Melojat ry TIEDOTE kesäkuu 2015 /Nuorisojaosto Ajankohtaista: Oletko kiinnostunut lähtemään yhden yön retkelle syyskuun viikonloppuna? Mukaan sunnuntain 28.6. Gullö Rundiin Tammisaareen?

Lisätiedot

VÄRT SI LÄN TAPAHTUMAKALENTERI MESSU VÄRTSILÄN KIRKOSSA

VÄRT SI LÄN TAPAHTUMAKALENTERI MESSU VÄRTSILÄN KIRKOSSA VÄRTSILÄN TAPAHTUMAKALENTERI VÄRT SI LÄN KYL ÄT IEDO T E t alvi 2013 /20 14 www. vart sila.f i Värtsilän kirkossa tapahtuu! 04.12. klo 18 Jouluaskartelu perheille seurakuntakodilla. 08.12. klo 17-19 Myyjäiset

Lisätiedot

Pilates/syvävenyttely Aseman koulu Tiistaisin 2.2. alkaen klo Ohjaajana Satu Hokkanen Järj. Lempeät Liikkujat.

Pilates/syvävenyttely Aseman koulu Tiistaisin 2.2. alkaen klo Ohjaajana Satu Hokkanen Järj. Lempeät Liikkujat. 55+ liikuntalukkari kevät 2016 Esan Kuntosalivuorot Kunnan kuntosali maanantaisin ja perjantaisin klo 16.00-18.00 Yhteyshenkilönä Saija Niittymäki p. 040 721 9546 Järj. Nuutajärven Esa ry Pilates/syvävenyttely

Lisätiedot

Turun NNKY. Kevät Vuod e n t u n n us: Sinä osoita t minulle elämän tien. Ps 16 : 1 1 a. Juliana Laurila

Turun NNKY. Kevät Vuod e n t u n n us: Sinä osoita t minulle elämän tien. Ps 16 : 1 1 a. Juliana Laurila Turun NNKY Kevät 2019 Juliana Laurila Vuod e n t u n n us: Sinä osoita t minulle elämän tien. Ps 16 : 1 1 a Puheenjohtajan tervehdys Hei, Kädessäsi on Turun NNKY:n kevätviesti, jonka myötä toivotamme Sinut

Lisätiedot

TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA

TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA Päivitetty 2.4.2013 Tapahtumia tulee koko ajan lisää ja toimintakalenteria päivitetään säännöllisesti, nouda aina uusin päivitetty Olohuoneesta! Vertaisryhmissä keskustellaan

Lisätiedot

Tapahtuma Aika Paikka Yhteyshenkilö

Tapahtuma Aika Paikka Yhteyshenkilö Toimintasuunnitelma 2016 Päivitetty 25.3.2016 Keskiviikkomelonnat ovat 1-2 tunnin kestoisia porukalla tehtäviä kevyitä melontalenkkejä. Peruskurssien jälkeiset neljä ovat ohjattuja. Voi myös lähteä koskeen

Lisätiedot

Kyu Cup 2015 SIJAINTI ALUSTAVA OHJELMA KENDO. Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015

Kyu Cup 2015 SIJAINTI ALUSTAVA OHJELMA KENDO. Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015 Kyu Cup 2015 Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015 Pori Kendoseura järjestää Kyu Cup kendokilpailut lokakuun lopulla 31.10. 1.11.2015 Porissa. Kaikki kyu tasoiset kendon, iaidon ja jodon

Lisätiedot

Toimintaa lapsiperheille. Kaarelassa

Toimintaa lapsiperheille. Kaarelassa Toimintaa lapsiperheille Kaarelassa Kevät 2015 KANNELMÄEN SEURAKUNTA ESIKOISVAUVAKERHO Torstaisin klo 13.30-15 Kirkon nuorisotila Nurkassa (alk. 15.1.) Kerho on avoin kohtaamispaikka, ilmoittautumista

Lisätiedot

HYVINKÄÄN LIIKUNTAPALVELUT KAUSI ALKAA 4.9. Vesijumppa. Tuolijumppa. Kuntosali. Lyhytkurssit. Lajikokeilu. Erityisryhmät.

HYVINKÄÄN LIIKUNTAPALVELUT KAUSI ALKAA 4.9. Vesijumppa. Tuolijumppa. Kuntosali. Lyhytkurssit. Lajikokeilu. Erityisryhmät. L e Lisätietoja: Katarina Kiki Norrena puh. 0400 197150 www.hyvinkaa.fi/liikunta Vesijumppa Tuolijumppa Lyhytkurssit Erityisryhmät HYVINKÄÄN LIIKUNTAPALVELUT KAUSI ALKAA 4.9. LIIKKUEN ILOA ARKEEN! Säännöllinen

Lisätiedot

Keinumäen kenttä Rengossa ja Merven kenttä Hattulassa. 30 /koirakko/laji

Keinumäen kenttä Rengossa ja Merven kenttä Hattulassa. 30 /koirakko/laji KOULUTUSTIEDOTE 1(6) Koulutuskausi 9.5.2016-2.9.2016 Koulutuspaikat Hinnat Keinumäen kenttä Rengossa ja Merven kenttä Hattulassa. 30 /koirakko/laji Täsmäkoulutukset ja tekniikkatreenit ovat ilmaisia jos

Lisätiedot

TOIMINTA- KALENTERI

TOIMINTA- KALENTERI TOIMINTA- KALENTERI 1.10.2019 31.1.2020 *************************************************************************** YHTEYSTIETOJA: Loimaan seudun Omaishoitajat ja Läheiset ry OmaisOiva Loimaan seutu Toimisto

Lisätiedot

KYS:n synnytysvalmennus Valmennus on tarkoitettu ensisijaisesti ensisynnyttäjälle ja heidän tukihenkilölleen.

KYS:n synnytysvalmennus Valmennus on tarkoitettu ensisijaisesti ensisynnyttäjälle ja heidän tukihenkilölleen. Raskausajan valmennukset Suuhygienistin ja fysioterapeutin valmennus Suuhygienisti ohjaa suun hyvinvointiin liittyvistä asioista. Fysioterapeutin valmennuksessa opastetaan ergonomiasta, raskausajan liikunnasta

Lisätiedot