KOSKEN TL KUNTA KESÄTIEDOTE 2016

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KOSKEN TL KUNTA KESÄTIEDOTE 2016"

Transkriptio

1 KOSKEN TL KUNTA KESÄTIEDOTE 2016

2 KUNNANVIRASTO AVOINNA KESÄLLÄ ma-ke klo , to klo , pe klo Vaihde (02) , Telefax (02) , Sähköposti: kosken.kunta(at)koski.fi Posti- ja käyntiosoite: Kosken Tl kunta, Härkätie 5, KOSKI TL KUNNANVIRASTO SULJETTU SULKUAJAN PÄIVYSTYKSET: Teknisen toimen päivystys: puh. (044) Sosiaalitoimen päivystys virka-aikana: puh. (044) Kunnan kotisivut KOSKEN TL KUNNAN UIMARANNAN SAUNA Kuntalaisten käytössä seuraavasti: - perjantaisin kello lauantaisin ja sunnuntaisin kello Kello aloitetaan sauna-, pesu- ja pukutilojen siivous, jolloin tilojen tulee olla tyhjät. Muina aikoina saunaa vuokrataan yksityisille ja järjestöille. Takkahuonetta vuokrataan myös järjestöjen ja yhdistysten käyttöön. Vuokraajan tehtäviin kuuluu tilojen siivous. Saunan ja takkahuoneen varaukset kunnanviraston keskustoimistosta, puh TEKNINEN LAUTAKUNTA MATONPESUPAIKKA Kosken Tl kunnan paloasemalla sijaitseva matonpesupaikka on vapaasti koskelaisten käytettävissä ma su Päivittäin klo Alueen telineet on tarkoitettu vesien valuttamiseen matoista, ei mattojen jättämiseen kuivamaan. Alueella ei ole roskista. TEKNINEN LAUTAKUNTA HÄRKÄTIEN SOSIAALI- JA TERVEYSPALVELUT Tiedottaa: Kosken terveysasema on suljettuna seuraavasti: lääkärivastaanotto ja hammashoitola välisen ajan. Joka kotiin jaetussa Härkätien Puhelimen paikallisluettelossa on vanhentuneita puhelinnumeroita. Aiemmin numerot olivat käännettynä oikeaan numeroon, mutta marraskuussa 2015 kyseiset numerot poistuivat käytöstä. Voimassa olevat numerot: lääkäri / hoitaja vastaanotto hammashoitola lastenneuvola kouluterveydenhoitaja äitiysneuvola kotisairaanhoito

3 KIRJASTO Kirjasto on normaalisti auki koko kesän: ma 13-19, ti 10-16, ke 10-19, to 13-19, pe Hae kesälukemista, -katsomista ja -kuunneltavaa!" Käy katsomassa kirjaston kesänäyttelyt, kesäkuussa Outi Lintuahon valokuvia ja heinäkuussa Raili-Maria Lehdon taidetta. Nyt kannattaa lukea! Vaski- ja Loisto -kirjastojen yhteinen kesälukukampanja on KIRJAGALAKSI. Tänä kesänä voit saada oman planeetan! Muista ilmoittaa nimesi kulttuurisähköpostilistalle! Nimiä kerätään jatkuvasti. Ennakkotietoa syksyn teatteriretkestä: vuorossa Cabaret Tampereen Työväen Teatterissa! Lisätietoja myöhemmin. Kohauksessa taas valtaisat poistokirjamarkkinat! Yrjö Liipolan taidemuseo SEINÄKALENTERI 2017 Suomi täyttää 100 vuotta vuonna 2017 ja Kosken Tl kunta ja POP-pankki ovat painattamassa juhlavuoden kunniaksi Koski-aiheista seinäkalenteria. Koskelaisille esitetään täten haaste kuvata eri vuodenaikoina ja ajankohtina koskelaisia maisemia, nähtävyyksiä, rakennuksia, ihmisiä ja tapahtumia. Kuvien toimittamisesta ja kilpailusta ilmoitetaan myöhemmin tarkemmin. Kalenteri painatetaan syksyllä niin, että itsenäisyyden juhlavuodeksi se saadaan jakoon joka kotiin! NYT KAMERAT ESIIN!!! ELÄINSUOJELUA JA LÖYTÖELÄIMIÄ * Alueemme LÖYTÖELÄINKOTI PÖYTYÄLLÄ KORVENKEHTO, Rekolantie 1, Riihikoski, * Eläinsuojeluvalvoja Heidi Leyser-Kopra, puh. (02) , * Viime kädessä yhteys poliisiin, mikäli muualle ei saada yhteyttä!

4 VAPAA-AIKATOIMI HEVONLINNA Huovintie 215 Keskusrakennus, grillikatos, ulko-wc, beach volley kenttä, hevosparkki, harjun laella laavu, grillipaikka, ulko-wc, näkötorni, myös kiintorastit, 10-väyläinen Frisbeegolfrata! Siivoa omat jälkesi grillikatoksesta ja nuotiopaikalta!! Tänä kesänä Leader-hankkeena laajennetaan fisbeegolfrataa 24-väyläiseksi! Beach volley -kenttä vapaasti käytössä ilman varauksia. Keskusrakennusta vuokrataan järjestöjen ja yhdistysten käyttöön (25 / päivä sis. alv.). Ei vuokrausta yksityisille. Varaukset vapaa-aikatoimistosta puh Hevonlinnan järvellä ei ole yleistä uimarantaa. Kesälläkin poluilla ja ulkoilualueella yleisesti kaikki moottoriajoneuvoilla ajo kielletty. Merkitty pysäköintialue on vain keskusalueella, johon toivotaan jätettävän kaikki moottoriajoneuvot, liikkuminen jalkaisin. TENNISKENTÄT KESKUSTA Tenniskentät ovat urheilukentän vieressä, asfalttipäällysteiset, maalipinnoitetut ja kenttiä on käytössä kaksi. Vapaasti käytettävissä. Suositeltava peliaika/vuoro on 1½ h. (Välitie 13) KATUSÄHLYKENTTÄ KESKUSTA Tenniskenttäalueen päädyssä myös vapaasti käytössä. KATUKORISKENTTÄ KESKUSTA Sijaitsee samalla alueella katusählykentän kanssa, tenniskenttäalueen päädyssä, myös vapaasti käytössä. YLEISURHEILU- JA JALKAPALLOKENTTÄ KESKUSTA Välitie 13 Yleisurheilukentällä punamurskapäällysteiset 400 metrin juoksuradat. Hyppy- ja heittopaikat Sprintan-pinnoitetut. Nurmikkoalueella täysimittainen jalkapallokenttä. Varaukset: ma ja ke klo KoKa yleisurheilu, ti iltana Hiitti BEACH VOLLEY-KENTTÄ KESKUSTA Virallinen beach-lentopallokenttä sijaitsee Koulukeskuksen ja Urheilukentän välissä, tenniskenttäalueen vieressä. Beach-kenttä on vapaasti käytössä muulloin kuin varattuina aikoina. Kesälle 2016 ei vielä ole varattuja vuoroja. Peliaika päivittäin klo ULKOLENTOPALLOKENTTÄ UIMARANTA Liipolanjärvellä kunnan uimarannalla. Kentän päällysteenä on hiekka ja verkon korkeus on säädettävissä. Kenttä on vapaasti käytössä klo 8-22 välisenä aikana. (Järvenmaantie 135) PESÄPALLOKENTTÄ Hiekka/kivituhkapäällysteinen pesäpallokenttä on Härkätie 3:n ja 5:n välissä, eli Kunnanviraston ja Nuortentuvan välissä. Varaukset kesällä 2016: Yleensä tiistaisin kentällä on porukkaa harrastepesäpalloa pelaamassa klo Ja myös sunnuntaisin klo Kenttä on vapaasti käytössä muulloin kuin varattuina aikoina.

5 KUNTOSALI JA LIIKUNTAHALLI KESÄLLÄ 2016 Kesällä avoinna ma, ke ja pe aamuisin klo Muina aikoina, iltaisin ja viikonloppuisin ryhmien hallussa olevilla avaimilla, avainten haltijoista on lista hallin ovessa. - Ilmoita salien kesävuoroista vapaa-aikatoimistoon * Pingisleirin ajan halli on varattu, mutta kuntosali on kaikkien käytössä koko leirin ajan. * Hallin lattian hoitolakkaus kesäkuussa myöhemmin varmistuvana ajankohtana. * Suursiivous elokuussa ennen koulujen alkua, vahausten takia myös kuntosali kiinni ja koko hallissa on täydellinen liikkumiskielto! HUOMIO - MUUTTUVAT AVAINJÄRJESTELYT KESÄ 2016! Liikuntahallilla ja Koulukeskuksessa on nyt sähköiset ulko-ovet. Tulemme siirtymään sähköisiin avainlukukortteihin porrastetusti ensi syksyyn mennessä. Toistaiseksi hallille pääsee myös vanhoilla ura-avaimilla. Ura-avain tarvitaan jatkossa vielä esim. valvomon oveen. Ja koulun salin sisäoveen exec-avain. ULKO-OVET OVAT KESÄN LUKITTUINA, EIKÄ VÄLIIN SAA JÄTTÄÄ MITÄÄN ESINEITÄ! HÄLYTYKSET SOIVAT KOKO AJAN, MIKÄLI NÄIN TAPAHTUU! Sisällä olijat käyvät avaamassa oven, jos muita on tulossa treenaamaan... Mikäli tulet jatkossa tarvitsemaan sähköistä avainlukukorttia, niin ilmoita nyt yhteystietosi vapaaaikasihteeri Päivi Peurannolle, paivi.peuranto@koski.fi: Nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Lukukortti tulee itse käydä henkilökohtaisesti kuittaamassa kunnanvirastolla. Korttiin tulee panttimaksu, 20. Samalla palautetaan nyt mahdollisesti hallussa oleva ura-avain. Lukukortin kuntosalille saa vain, jos on kausikortti. Kertamaksut tulevat jatkossa poistumaan. LIIKUNTAHALLIN JA KOULUN SALIN KÄYTTÖVUOROT Vuorot haettavina ajalle Kirjalliset hakemukset vapaa-aikatoimistoon vaikka heti, mutta viimeistään pe mennessä. Mielellään sähköpostissa, paivi.peuranto@koski.fi Kaikkien on haettava vuorot, vanhat varaukset eivät ole automaattisesti voimassa! SAVISEUTU LIIKKUU PYÖRÄILYKAMPANJA ! Koululaisilla on oma kisa jo välisenä aikana! Nyt taas kaikki kohottamaan kuntoa pyöräillen! Jälleen kuntien välinen pyöräilykisa! Haasteessa mukana Koski Tl, Marttila, Aura, Pöytyä, Oripää ja Loimaa. Viime vuonna Koski voitti kuntien välisen haastekisan! Nyt aikaa elokuun loppuun saakka! Pääpalkinto polkupyörä, paljon muitakin pyöräilyaiheisia kivoja palkintoja. 10 km:n matkasta saat kirjoittaa vihkoon yhden nimen, 20 km:n matkasta kaksi, jne. Kirjaamislaatikoiden paikat entiset: * Keskusta - vanhan Talolan koulun tontti, * Kalaton, * Somerontien-Vilukselantien risteys Värmälässä, * Liipola, kunnan uimaranta, * Penninkulmantien-Sorvastontien risteys, * Tapalantien-Takatalontien risteys, * Patakoskentien-Ahopellontien risteys, * Myllykyläntien-Hankaantien risteys, * Raunionkoski, * Harjureitin infotaulu Oraksen edessä POLJE, POLJE, KYL KETJUU PIISAA!! SAVISEUTU KÄVELEE SYKSY 2015 JA SAVISEUTU HIIHTÄÄ TALVI 2016 KAMPANJOIDEN SEUDULLISET TULOKSET VIELÄ LASKEMATTA YHTEEN! KUNTAKILPAILUN SIJOITUKSISTA JA ARVONTAPALKINNOISTA ILMOITETAAN KOTISIVUILLA JA HENKILÖKOHTAISESTI!

6 KAHVAKUULAT MA klo kesällä Talolan hiekkakentällä. Heinäkuu taukoa. Ohjaaja Sanni Ingerman-Laine. Sannilla on mukana eri painoisia varakuulia. (normaalit jumppamaksut) LAVIS MA klo kesällä Liikuntahallilla läpi kesän. ALKAEN MA Ohjaaja Johanna Heikkilä, koulutettu LAVIS-ohjaaja (ma ei LAVISta ) LAVIS on uusi hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. LAVISta tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa että kukaan talloo varpaille. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, jenkka, rock/jive, cha cha ja salsa. Tunnilla jopa opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita kuntoilun ohella. (normaalit jumppamaksut) KEHONHALLINTA-VENYTTELY jatkuu Kesäkuun torstait jumpataan kehonhuolto-venyttelyä klo Ollaan ulkona Nuortentuvan takana nurmikolla poutasäällä. Sateella siirrytään Tuvalle sisään. Ota oma jumppamatto mukaan! Juhannusviikon torstaina ei ole jumppaa. Samoin heinäkuu taukoa. Elokuussa jatketaan ulkona vielä. Ohjaaja Helena Salminen. FUTISKOULU MA-PE KOSKEN TL URHEILUKENTÄLLÄ Vapaa-aikatoimen ja Marttilan Murron järjestämä jalkapallokoulu 5-12-vuotiaille pojille ja tytöille Osallistujat jaetaan ryhmiin iän perusteella. Osallistumismaksu 35, sis. 5 päivänä ohjausta klo h päivässä, pallo ja juomapullo. Mukaan pieni välipala ja juomista. Ilm. vapaa-aikatoimistoon ke mennessä, tekstari , meili paivi.peuranto@koski.fi VAPAA-AIKATOIMEN JA SEURAKUNNAN YHTEINEN ÄKSÖN-KESÄLEIRI VUOTIAILLE TYTÖILLE JA POJILLE LIPARILLA TI PE Leirimaksu 25 (ulkopaikkakuntalaisilta 50 ). Majoittuminen teltoissa. Ilmoitt. vapaa-aikatoimistoon, TO mennessä, sähköposti: paivi.peuranto@koski.fi tai tekstiviestillä: Nimi, ikä ja kotiosoite, johon leirikirje postitetaan. VAPAA-AIKATOIMEN JA SEURAKUNNAN YHTEINEN VAUHTI-KESÄLEIRI VUOTIAILLE TYTÖILLE JA POJILLE LIPARILLA MA KE Leirimaksu 20 (ulkopaikkakuntalaisilta 40 ). Majoittuminen teltoissa. Ilmoitt. vapaa-aikatoimistoon, TO mennessä, sähköposti: paivi.peuranto@koski.fi tai tekstiviestillä Nimi, ikä ja kotiosoite, johon leirikirje postitetaan. RANTAUIMAKOULUT LIIPOLANJÄRVELLÄ KUNNAN UIMARANNASSA Vapaa-aikatoimen järjestämät RANTAUIMAKOULUT Liipolassa ovat viikoilla 28 ja 29, eli I ja II Uimakoulut ovat 5v. täyttäneille, opetusta on eri tasoryhmille, oppilaita otetaan 60/vko. Ilmoittautua voi yhdelle viikolle, toiselle viikolle vain varalle. Uimakouluja pidetään päivittäin klo 12-15, joka jakautuu uintiin, leikkimiseen ja evästaukoon. Osallistumismaksu on koskelaisilta 10 /vko. Ulkopaikkakuntalaisia otetaan, jos tilaa jää ja heiltä peritään osallistumismaksua 30 /vko. Suoritettavat merkit ja uintikirjat maksavat erikseen. Ilmoittautumiset Kosken Tl vapaa-aikatoimistoon, Päivi Peuranto, sähköpostitse paivi.peuranto@koski.fi tai tekstiviestillä Ilmoittautuessa lapsen nimi, ikä + kotikunta, sekä vanhemman nimi ja yhteystiedot. ILMOITTAUTUMISET KESÄKUUN LOPPUUN MENNESSÄ!!! Turvallisuussyistä laiturien välinen alue on varattu vain uimakoulun käyttöön kyseisillä viikoilla klo PROMOOTIO PE KLO 15-16!

7 NUORISOTALO SEUKKARI Kesäajan olemme kesälomilla ja palaamme Seukkarille taas koulujen alkaessa! Esittäkää nuoret toivomuksia syksyn aukioloajoista! Vapaa-aikatoimisto kuuntelee Syksyllä tarvitsemme jälleen uusia aikuisia valvojia Seukkariporukkaan, soita Päksylle, puh ! * Seukkarin uutisia ja kuulumisia kannattaa seurata Facebookista, hae ja käy tykkäämässä Kosken Tl nuorisotila Seukkari! ** Seukkarille odotetaan edelleenkin kesäaikana valokuitua ja pihalle pihamaalauksia KOSKEN TL NUORISOVALTUUSTO NUVA NUVAlaiset kaudella : Pj. Siiri Salminen, varapj. Niklas Jansson, siht. Nico Känkänen, Jarno Kankare, Kristo Kreen, Matias Laakso, Niko Mäki, varaj. Erno Salminen, varaj. Noora Valtonen. Ota yhteyttä nuorisovaltuutettuihin ja ehdota, mitä tapahtumia taikka juttuja voisi nuorille järjestää! NUVA järjesti toukokuussa reissun Värikuulasotaan Silver Seikkailuun. Tulevat suunnitelmat: Reissu Linnanmäelle koulujen alettua elokuun lopussa. Discoa on myös suunniteltu. Suuren suosion saavuttaneet LANIT järjestetään uudestaan, paikka vielä toistaiseksi auki. Syksyllä järjestetään seuraavat Nuorisovaltuustovaalit loka-marraskuussa. NUVA LÖYTYY MYÖS FACEBOOKISTA, LIITY MUKAAN SEURAAMAAN TOIMINTAA JA TAPAHTUMIA!!! Ke 3.8. Särkänniemi-retki. Aikataulu: Marttila klo 9.40, Kosken TL Nuortentupa klo 10.00, paluulähtö klo 18. Kuljetuksen osuus 10, lisäksi voit tilata rannekkeen. Ilmoittautumiset vapaaaikatoimistoon puh , pe mennessä! Kuljetus toteutetaan yhteistyössä Marttilan vapaa-aikatoimen kanssa. Elämysranneke sisältää kaiken. Valittavissa on myös Laiteranneke, joka oikeuttaa päivän ajan vain huvilaitteiden käyttöön. Rannekkeiden ryhmähinnat ennakkoon tilattuna: Elämysranneke (yli 120 cm) 35 (norm. 41 ) Elämysranneke ( cm) 29 (norm. 35 ) Laiteranneke (yli 120 cm) 32 (norm. 36 ) Laiteranneke ( cm) 26 (norm. 30 ) Hae Facebookista Kosken Tl Vapaa-aikatoimi ja käy tykkäämässä, niin saat aina uusimmat tiedotteet omalle seinällesi!!! Lisää tietoja vapaa-aikatoimesta Palvelut Liikunta ja ulkoilu ja/tai Nuoriso, sekä Nuorisovaltuusto Tapahtumakalenteri tai Uusimmat tiedotteet _ Haluatko jatkossa vapaa-aikatoimen tiedotteet suoraan omaan sähköpostiisi? Liity jumppatiedotus listalle tai liikuntahallin käyttäjät listalle toimittamalla meiliosoitteesi paivi.peuranto@koski.fi

8 KOSKELAISET YHDISTYKSET TIEDOTTAVAT ELÄKELIITON KOSKEN TL YHDISTYS Laivaristeily Viroon , Rantapäivä Liparilla 9.7. klo Kesäteatteriin Pyynikille " Taivaan Tulet" Osallistutaan " Kosken Kohaukseen" myyntiteltta. Napakat senioritanssijat Eläkeliitto Koski Tl pj, Vilho Salonen puh Sihteeri Eine Potkonen puh KOSKEN TL SEURAKUNTA Kosken Tl seurakunnan kesä 2016 Seurakunnan tapahtumista ilmoitetaan Auranmaan Viikkolehden kirkollisissa sekä Tervemenoapalstalla. Tervetuloa mukaan seurakunnan tapahtumiin ja toimintaan, joko osallistumaan tai tekemään tapahtumia. Lisätietoja seurakunnan työntekijöiltä. Jumalanpalvelukset: Su klo 10 sanajumalanpalvelus kappelissa Su klo 10 Kansanlaulukirkko kappelin edustalla, kirkkokaffeet Kahviaitassa La klo 10 juhannuspäivän messu kirkossa Su klo 18 Vain metsä kirkkoni olla saa ; jumalanpalvelus Liparilla ulkona, kirkkokaffeet Su 3.7. klo 18 kesäillan kirkko kappelissa Su klo 10 messu kirkossa Su klo 18 kesäillan kirkko kappelissa Su klo 10 messu kirkossa Su klo 10 kesän rippikoulujen konfirmaatio kirkossa. Su 7.8. klo 12 sanajumalanpalvelus kappelissa Su klo 10 sanajumalanpalvelus kirkossa, kouluun lähtevien siunaaminen Su klo 10 sanajumalanpalvelus kappelissa Su klo 10 messu kirkossa. Messun jälkeen pyhiinvaellus Mellilän kirkkoon. Ilmoittautumiset kirkkoherranvirastoon tai Outi-papille. Omat eväät mukaan. Mellilän kirkolta kuljetus takaisin Koskelle. Su 4.9. klo 10 kenttäjumalanpalvelus urheilukentällä. Jumalanpalveluksen jälkeen urheilutapahtuma kuulantyönnön ym. merkeissä Su klo 10 sanajumalanpalvelus kappelissa Muuta: päivärippikoulu; konfirmaatio klo 10 Kosken kirkossa juhannusaattona sauna lämpiää Liparilla klo 14 alkaen. Klo 18 lipunnosto, hartaushetki, mukavaa yhdessäoloa, tarjoilua lähetyksen hyväksi yli 10-vuotiaiden telttaleiri Liparilla yhteistyössä kunnan ja seurakunnan kanssa. Hinta 25, ilmoittautumiset Päksylle tai kirkkoherranvirastoon alle 10-vuotiaiden telttaleiri Liparilla yhteistyössä kunnan ja seurakunnan kanssa. Hinta 20, ilmoittautumiset Päksylle tai kirkkoherranvirastoon klo 13 hartaushetki Palvelukeskuksessa, klo 14 hartaushetki Niittykukassa rippileiri Forssan Klemelässä; konfirmaatio klo 10 Kosken kirkossa Kosken Kohaus, lohisoppaa tarjolla srk-talolla lähetyksen hyväksi. Kirkko ja kappeli avoinna klo 13 hartaushetki Palvelukeskuksessa, klo 14 hartaushetki Niittykukassa klo 10 kouluunlähtevien siunaaminen kirkossa klo 9 Kosken koulujen syyskirkko Tutuilla viikkotoiminnoilla jatkamme taas syksyllä. Aurinkoista ja siunattua kesää!

9 KOSKEN TL NUORISOSEURA RY Teatteritoiminta Lapsi- ja nuorisoteatteri ryhmä KONSTIT pitää ansaittua kesätaukoa onnistuneen "Iltasatu" esityksen jälkeen. Toiminta jatkuu taas syksyllä, tarkemmin Auranmaan Viikkolehdessä, ilmoitustauluilla ja Nuorisoseuran nettisivuilla Kesäteatteri: PARISUHDELEIRI. Kirj. Heikki Lund. Ohjaus Matti Salminen. Musiikkipitoinen farssi pariskunnista parisuhdeleirillä parantamassa parisuhdettaan. Ensi-ilta pe klo 20. Muut esitykset: 24., 25., 26. ja klo 20, klo 22 (Yönäytös). Suositus alaikäraja 12v. Esityspaikka: Nuortentuvalla, ompputarhan vieressä, osoite Härkätie 3. Postin Hannun pihalla on metallikeräyspiste STENA:n vaihtolava isoille metalleille. Tuotto menee Nuorisoseuralle. Toimita lavalle polkupyörät, kiukaat, hetekat, hellat, piikkilangat, niittokoneet, jne KOSKEN KAIKU FRISBEEGOLF -Keväällä alkaneet viikkokisat jatkuvat kesän yli aina pitkälle syksyyn saakka. Viikkokisat pelataan joka viikon tiistaina klo alkaen. Parittomilla viikoilla pelataan Hevonlinnan radalla ja parillisilla viikoilla Marttilan radalla. Paikalla on hyvä olla viimeistään klo ilmoittautumassa. Kisamaksu on 3 per kilpailu ja vapaaehtoinen "Holaripotti" on 1 per kilpailu. Kilpailu pelataan tasoituksellisena kilpailuna ja paras omaa tasoaan parantanut voittaa. Myös paras raakatulos palkitaan. Kesällä siirrytään pelaamaan sekä Hevonlinnassa että Marttilassa uusituilla 24- ja 22-väyläisillä radoilla. Lisätietoa facebook ryhmästämme "Marttila&Koski Tl Frisbeegolf" ja -Kosken Kaiun Frisbeegolfjaosto järjestää frisbeegolf opastuksen Kosken urheilukentällä Tarjolla tietoa lajista, pelaamisesta, säännöistä sekä yleisesti toiminnasta. Lajiin jo ennen tutustuneille tarjolla tekniikka opastusta erilaisiin heittotekniikoihin sekä puttaamiseen. Opastus järjestetään kahdessa osassa. Päivällä klo sekä iltapuolella klo Opastuksen ohjelma määräytyy osallistujien osaamisen sekä iän mukaan. Ilmoitathan osallistumisestasi sähköpostilla osoitteeseen frisbeegolf@koskenkaiku.fi. Ilmoita myös kumpaan ajankohtaan olet tulossa. Opastukseen ovat kaikki tervetulleita ikään ja osaamiseen katsomatta. Lajilla on varmasti annettavaa kaikille. -Kosken Hevonlinnan radalla pelataan Kohausviikonlopun sunnuntaina klo alkaen perinteinen Kohaus OPEN Kilpailu toimii myös virallisena uuden 24-väyläisen ratamme avajaiskilpailuna. Kilpailussa pelataan yksi 24 väyläinen kierros sekä sarjojen kärkiryhmille 6 väylän finaalikierros. Sarjoina Avoin, vuotiaat, 14 vuotiaat tai alle, Naiset ja Masters (40 vuotiaat ja yli). (Sarjoja yhdistellään jos sarjassa alle 3 pelaajaa). Kaikkien sarjojen 3 parasta palkitaan. Kilpailumaksu 5. Kilpailusta ja muusta toiminnasta lisätietoja facebook ryhmästämme "Marttila&Koski Tl Frisbeegolf" ja PARTIOLIPPUKUNTA KOSKEN KERKÄT Kerkät järjestää kirppisrallin tänä vuonna kaksi päiväisenä klo Myyjiä on ympäri kuntaa sekä torilla. Torilla on myös partiolaisten buffetti ja rallikarttojen jako. Kaikki ihmeessä kiertelemään pihakirppiksiä hyvien löytöjen toivossa!

10 KOSKEN KAIKU YLEISURHEILU Keskiviikkoisin harkat klo vuotiaat ja vanhemmat ( 2 eri ryhmässä iän ja taidon mukaan ) Jokaisessa keskiviikkoharjoituksessa käydään joku yleisurheilulaji läpi Maanantaisin harkat klo vuotiaille ja vanhemmille Vetäjät, väh. kaksi kerrallaan, Johanna, Juha, Juha, Eveliina, Erja, Kirsi, Leena, Martti, Miisa, Niko ja Sinna ti 7.6. I Vattenfall-osaottelu Somerolla. Yhteiskyyditys bussilla ja vanhemmat myös mukaan kannustajiksi Lähtö Nuortentuvalta klo Lajit: M17: 200m, seiväs, kuula N17: 200m, seiväs, kuula P15: 100m, 2000m, seiväs, kuula, 4 x 100m T15: 100m, 2000m, seiväs, kuula, 4 x 100m P13: 60m, 1000m, korkeus, keihäs, 4 x 100m T13: 60m, 1000m, korkeus, keihäs, 4 x 100m P11: 60m, 1000m, pituus, kiekko, 4 x 50m T11: 60m, 1000m, pituus, kiekko, 4 x 50m P9: 1000m, korkeus, kuula, 4 x 50m ( osallistua voi yhteen lajiin + mahdollisesti viestiin ) la Kikkan kisat (piirikunnalliset yu-kisat) Marttilassa klo to Poppikisat, jonne mieluusti haluttaisiin yli-ikäisten lasten huoltajia toimitsija-apulaisiksi ma Kesäkuun omat harjoituskisat kentällä klo 18 ke Seiväshyppykoulutusta urheilukentällä. Kouluttaja Jukka Lehti. Pienimmille todnäk normiharkat. ke Heittopörssikisa ja seiväskisa Kosken urheilukentällä klo Lajit: P15: seiväs, kuula, keihäs T15: seiväs, kuula, keihäs P13: seiväs, kuula, keihäs T13: seiväs, kuula, keihäs P11: seiväs, kuula, keihäs T11: seiväs, kuula, keihäs (maksuton kaikulaisille ) ma Heinäkuun omat harjoituskisat klo 18 ke Kohaushölkkä klo 19 ( maksuton alle 15-vuotiaille kaikulaisille ) ke 3.8. II Vattenfall-osaottelu Loimaalla. Yhteiskyyditys bussilla. Lähtöaika myöhemmin. Lajit: M17: 800m, 3-loikka, keihäs N17: 800m, 3-loikka, keihäs P15: 300m, 100m aj, 3-loikka, moukari, 4 x 800m T15: 300m, 80m aj, 3-loikka, moukari, 4 x 800m P13: 200m, 60m aj, pituus, kuula, 4 x 600m T13: 200m, 60m aj, pituus, kuula, 4 x 600m P11: 150m, 60m aj, korkeus, kuula, 4 x 600m T11: 150m, 60m aj, korkeus, kuula, 4 x 600m P9: 40m, pituus, keihäs, 4 x 600m T9: 40m, pituus, keihäs, 4 x 600m la su sisulisähuipentuma 9-15-vuotiaille Turussa ( eli V-S piirin mestaruuskisat) ke Kaiun mestaruuskisat klo 18 ma 5.9. Maastojuoksukisat pururadalla klo 18 Lisäksi ainakin seuraavat erikoiskoulutukset: Minna Vehmasto-Sulander Kuusjoelta on jo lupautunut korkeutta opettamaan ja Henri Liipola moukaria opettamaan. Tarkemmat päivät ilmoitetaan myöhemmin. Yhteyshenkilö: Leena Aarikka, jaoston pj, puh

11 KOSKELAISSEURA RY Myllyrannassa riukuaita- ja niittotalkoot ke 1.6. klo 18 Koskelaisseuran kesäretki Sauvoon su Ilmoittautumiset 5.6. mennessä Irmalle p "Kyläkävely" su 5.6. klo 13: katsomme ensin Osuuspankin auditoriossa vanhoja kuvia keskustan liikkeistä ja sitten jalkaudumme kylänraitille. Omakustanteiset kahvit kahviaittassa ja liikunta-aiheiseen näyttelyyn tutustuminen. Juhannuspyöräily klo 12 Nuortentuvalta. Koitetaan kiertää vanhojen kyläkauppojen likeltä, matka n. 25 km. Perinnepäivä Kohausviikolla TIISTAINA Myllyrannassa, tehdään kattotiilejä. Tiedustelut Piika Vainio KOSKEN SEUDUN KOIRAHARRASTAJAT RY Kohaus Match Show TO KOSKEN TL NUORTENTUVAN KENTÄLLÄ. (Härkätie 3, Koski TL) ILMOITTAUTUMINEN ALKAA KLO 16:00 Tuomarointi klo 17:30 -> Lapsi & Lelukoira, juniorhandler 10-17v ja serobit. Muut kehät klo 18:00-> Aikuiset isot/pienet, pennut isot/pienet, veteraanit yli 8-v, parikilpailu HINNAT: 7 /KOIRA, OMISTAJAN TOINEN KOIRA 5,PARIKILPAILU 5, JUNIORHANDLER 5, LAPSI & LELUKOIRA 4 Lisätietoa: Koirat.com/tapahtumat, Kosken Seudun Koiraharrastajien FB-sivulta tai Näyttely- ja arkitottelevaisuuskoulutus torstaisin klo PAIKKA: Kosken Tl kunnantalolla (Härkätien 5,31500 Koski TL) vastapäätä oleva ruohokenttä. MLL, KOSKEN TL OSASTO Leikkipuiston avajaiset ma 6.6. klo Avajaisissa lapsille ongintaa ja kasvomaalausta. Tule tutustumaan kesän leikkipuisto-ohjaajiin! Myynnissä vohveleita, kahvia ja pillimehua. Ohjattu leikkipuistotoiminta ajalla maanantaista perjantaihin klo (ei juhannusaattona 24.6.). Mukavaa yhteistä puuhaa ja leikkiä lapsille, 3 vuotta täyttäneet voi jättää ohjaajien valvottaviksi ilman vanhempia. Ohjattu toiminta 1,50 /lapsi/pvä ja ostettavissa myös viiden kerran sarjalippuja hintaan 6. Järjestämme yhdessä kulttuuritoimen kanssa kesäteatteriretken Turkuun Vartiovuorelle katsomaan näytöstä Vaahteranmäen Eemeli su klo 14 näytökseen. Ilmoittautumiset ja maksut torstaihin mennessä kirjastoon. Liput 20 /henkilö sisältää kuljetuksen. Lähtö Nuortentuvan pihalta klo MLL on mukana Kosken Kohauksessa la klo välisenä aikana. Ongintaa ja mukavaa yhdessäoloa/puuhaa lapsille leikkipuistossa. MLL huolehtii kirkkopuistossa sijaitsevasta leikkipuistosta. Olemme suunnitelleet leikkipuiston päivitystä, tarkoitus olisi hankkia kolme uutta laitetta lapsille puistoon. Laitteet ovat kuitenkin kalliita, joten haastamme teidät kuntalaiset avustamaan hankettamme parhaaksi katsomallanne summalla. Pienikin summa voi olla ratkaiseva hankkeemme toteutumiselle. Lisää infoa saatte postissa tulevalla kirjeellä, joten tarkkailkaa postia! Hanke on tarkoitus toteuttaa tulevana syksynä. Otamme toimintaamme vastaan uusia ideoita, joita voisimme toteuttaa teille lapsiperheet! Myös kaikesta toimintaamme liittyvästä voitte kysellä: pj. Teea Mikkola p tai siht. Johanna Havikallio p

12 RATSASTUSSEURA MT-TEAM JA MERJAN TALLI Ratsastusseura MT-Team ry: seuraan kuuluu yksi harrastetalli ja kaksi ratsastuskoulua 4.7. Seuran 1-tason rataestekisat (huom! ma-päivä ), Merjan Tallilla 5.7. ti ap on Mikko Mäentaustan rataestevalmennukset, Merjan Tallilla 2-tason rataestekisat su 24.7., Merjan Tallilla, Terhin Tallilla poni- ja hevos-tunnit sekä 1-tason keskiviikkokisat, ChewaLux-tallilla tunnit hevosilla, Elina Rauhala, Ratsastuskoulu Merjan Tallilla Päiväleiri: ratsastus-nukketeatteri ja kepparit leirin päätteeksi kello Nukketeatteri Pikku Kulkuri esittää MUSTA KANA-näytelmän ja jos sitä ennen ehtii, niin muutamia paikkoja on vielä jäljellä nukketeatterin työpajassa ke ip ennen nukketeatteriesitystä ja työpajan kesto 1,5 h. Jos et voi olla koko leiriä, niin Työpaja ja nukketeatteri yhdessä 25, pelkkä nukketeatteri lapsilta 6 ja koko perhe pelkkä nukketeatteri 20 ja. Jos alle 7 v lapsi, niin työpajaan voi isä, äiti, kummi tai mummi tulla yhdessä lapsenlapsen kanssa. Ratsastuskoulun sirkusratsastusleiri on ja loppunäytös pe-illalla 17.30, joka on molempien leirien lapsille ja lasten perheille ilmainen. Muille sirkusesitys lapsilta 6 ja koko perheet 20. Sirkuksessa esiintyy lasten lisäksi myös sirkustaiteilija Antti Kulmala ja lopuksi innokkaat voivat kokeilla välineitä. Lopuksi molemmissa esityksissä mehu/kahvi ja pikkuherkkuja suolaista / makea tarjoilu. - Merjan tallilla on koko kesä ratsastustunteja, joiden varaamisen voi aloittaa heti. Mökkiläiset aloittivat jo :-). Hepat lomailevat vuorotellen /Merja ja KOSKEN MAASEUTUNAISET Kahviaitta on auki sunnuntaisin klo 11-20, aitta sulkee ovensa klo 20. Lisäksi aitta on auki juhannus- ja Kohauslauantaina. Näyttely yläkerrassa keskittyy tänä kesänä koskelaiseen urheilu- ja liikuntakulttuuriin. Impin ilta-ajot polkaistaan sepon suvikuntoiluna pe Yhteislähtö Nuortentuvalta klo ja määränpäänä Huovintie 334, tutustutaan Harjutarhoihin. Auton käyttökin on sallittu, samoin kimppakyyti. Kesäretki suuntautuu tänä kesänä Ikaalisten suuntaan. Päivä on ti ja lähtö Koskelta klo 8. Aamukahvit Vammalassa, Frantsilan kehäkukka, lounas Tei-Tuvalla, Ikaalisten Wanha kauppala ja kirkko, Nuutajärven lasikylä. Paluu Koskelle n. klo 19. Retken hinta 40 /jäsen, muut 50 (sis. matkan, aamukahvit, lounaan ja opastukset). Ilm. Paulalle puh mennessä. KOE, KOSKEN TL ERÄNKÄVIJÄT Perhepäivä klo Kosken Tl Erämajalla Laser- ja simulaattoriammuntaa, ym. Kahvi- ja mehutarjoilu! Kosken Tl Eränkävijät, os: Ruonantie 176 LASTENVAATEAPU * Lastenvaateapu kerää ja vie vaatteita, leluja ja kodin tarvikkeita Baltian maihin, Intiaan, Venäjälle, jne. (kanavanamme myös mm. Suomen Idäntyö UP) * Taas voi toimittaa ehjiä lastenvaatteita, kenkiä, leluja, pelejä, urheiluvarusteita, askartelutarvikkeita * Tarvitsemme myös lankoja villasukkiin, muhveihin, tilkkupeittoihin - pienemmätkin jämäkerät käyvät! * Lahjoitukset voi toimittaa Hongistontie 9:ään Päksyn autotalliin lajittelukeskukseemme Tytti Mäkelä & Päksy Peuranto

13 4H-KERHOT Härkätien 4H-yhdistys Härkätie 773, MARTTILA p tai Yhdistyksen toimialue: Liedon Tarvasjoki, Marttila, Pöytyä,Aura ja Koski Tl Toiminnanjohtaja ja sihteeri: Tuovi Löytynoja p Kerhot ovat kesätauolla ja jatkavat taas syyskuun puolivälissä. RUOKAKOULU -MATSKOLAN päiväleirinä kesäkuuta ( ), Auran Yhtenäiskoulun opetuskeittiö ja liikuntatilat 8-12-vuotiaille nuorille tarkoitettu leiriviikko, jonka aikana tehdään omat ruoat, järjestetään perhepäivälliset (to-iltana) ja vieraillaan maatilalla (pe-päivänä). Joka päivään mahdutetaan myös liikunta- ja leikkiaktiviteetteja. Leiriviikon hinta on 65 e/lapsi. Yhteistyökumppaneina mukana jo Auran kunta, Auran Martat, Auran MLL ja lisää yhteistyökumppaneita vielä hankitaan. Mukaan otetaan 20 lasta. Ilmoittautuminen valtakunnallisen ilmoittautumisen kautta alkaa Muutama paikka on vielä vapaana. Osaava kerhonohjaajakoulutus syyskuuta Sauvon Ahtelassa uusille kerhonohjaustyöstä kiinnostuneille 13 v- nuorille Kurssilla saa valmiuksia kerhojen ohjaustehtäviin. Maksuton 4H-jäseille. KANSAINVÄLINEN TOIMINTA (vähintään 16 v ikä) Kansainväliseen nuorisovaihtoon Lisätietoja nuorisovaihdosta : Lannoitesäkkikeräys saakka Tuo lannoitesäkkisi keräyspaikkaan valmiiksi pakattuna ja tue samalla 4H-kerhoja.Keräyspaikat:Koski Tl : Kranintie 154, Koski Tl, yhteyshenkilö Martti Mäkitalo puh Keräykseen kelpaavat muovista valmistetut Yaran ( Yara, Kemira GrowHow, Kemira Agro tai Kemira) 40 kg lannoitesäkit, suojahuput, suursäkit Agrimarketin, Peltosiemenen, Tilasiemenen ja K-maatalouden siemeniä sisältäneet suursäkit Lisätietoja kotisivuiltamme. Kesätyö 4H-yrittäjänä Jos kesätyöpaikkaa ei löydy ja olisi kova innostus kokeilla oman idean toteuttamista tai palvelun myyntiä niin vaihtoehtona voisi olla 4Hyrityksen perustaminen. 4H-yritys on 13 v täyttäneen nuoren tai nuorisoryhmän juttu. Ole yhteydessä Tuoviin jos asia sinua mietityttää. 4H-KILPAILUT lisätietoja Vuoden 4H-Yritys: Kilpailuun voivat osallistua kaikki vuoden aikana toiminnassa olleet 4H-Yritykset. Kilpailuaika Palkitaan Vuoden 4H-kerho Kerhojen toimintakilpailu alkaa kerhojen aloittaessa toimintansa ja päättyy vuoden lopussa. Palkitaan maaliskuussa yhdistyksen sääntömääräisessä kokouksessa.kerhon päiväkirja, juliste tai muu tuotos omasta kerhosta ja kilpailukaavake tarvitaan osallistumiseen. Myös valtakunnalliseen kilpailuun on mahdollista osallistua. Kilpailu päätyy TEKEMISTÄ KOTIIN JA KERHOIHIN Rekisteröidy - Sinua odottaa 812 tehtävää 6-12-vuotiaille voit myös kannustaa muita tai luoda omia tehtäviä Tule mukaan 4H-toimintaan. Anna ideasi ja palautteesi vaikka 4H-sivujemme palautelomakkeen lähettämällä. Nuoret Duuniin kehittämishanke Tavoitteena on aktivoida Loimaan, Härkätien ja Someron 4H-yhdistysten vaikutusalueen yli 13-vuotiaita nuoria työllistymään ja luoda toimintamalli, jonka avulla nuoret ja työelämä kohtaisivat tehokkaammin. Nuorten muodostamat vertaisryhmät eli duuniringit tukevat nuorta ja ne toimivat 4Hyhdistysten tuella. Yhteistyö muiden paikallisten toimijoiden mm. yrittäjäjärjestöjen ja oppilaitosten kanssa on avainasemassa. Hankkeen toteuttajia ovat Loimaan, Härkätien ja Someron 4H-yhdistykset. Hanke on esillä Okra -näyttelyssä heinäkuuta. Näyttelyyn toivotaan yrittäjänuorten tuotteita myyntiin. Yritys -yhteisö-kotitalous: Jos sinulla on tekemätöntä työtä ilmoita työpaikasta kotivisujemme kautta. Nuori: Jos olet työtä vailla ilmoittaudu työntekijäreserviimme. VISIOMME: Härkätien 4H-yhdistys on alueellisesti toimiva, ajassa oleva, lasten ja nuorten osaamista ja yritteliäisyyttä tukeva nuorisoyhdistys sekä merkittävä nuorisopalvelujen tuottaja 4H-yhdistyksemme on mukana valtakunnallisessa kampanjassa:

14 TAPAHTUMAKALENTERI KESÄ 2016 KESÄKUU Su 5.6. Ma 6.6. Koskelaisseuran "Kyläkävely" su 5.6. klo 13: katsomme ensin Osuuspankin auditoriossa vanhoja kuvia keskustan liikkeistä ja sitten jalkaudumme kylänraitille. Omakustanteiset kahvit kahviaittassa ja liikunta-aiheiseen näyttelyyn tutustuminen. (Koskelaisseura) Leikkipuiston avajaiset klo Kirkkopuistossa. Myydään vohveleita, kahvia ja pillimehua. Avajaisissa lapsille ongintaa ja kasvomaalausta. Tule tutustumaan kesän leikkipuisto-ohjaajiin! (MLL, SRK, Vapaa-aikatoimi) Ma-ti Eläkeliiton Kosken Tl yhdistyksen Laivaristeily Viroon. (EL) Ohjattua leikkipuistotoimintaa maanantaista perjantaihin klo (Ei juhannusaattona 24.6.) Mukavaa yhteistä puuhaa ja leikkimistä lapsille, 3 vuotta täyttäneet voi jättää ohjaajien valvottaviksi ilman vanhempia. Ohjattu toiminta 1,50 / lapsi / päivä, ostettavissa myös viiden kerran sarjalippuja hintaan 6. (MLL, SRK, Vapaa-aikatoimi) Pe Maaseutunaisten Impin ilta-ajot polkaistaan sepon suvikuntoiluna. Yhteislähtö Nuortentuvalta klo ja määränpäänä Huovintie 334, tutustutaan Harjutarhoihin. (Maaseutunaiset) La-su Kerkät järjestää Kirppisrallin tänä vuonna kaksipäiväisenä klo Myyjiä on ympäri kuntaa sekä torilla. Torilla on myös partiolaisten buffetti ja rallikarttojen jako. Kaikki ihmeessä kiertelemään pihakirppiksiä hyvien löytöjen toivossa! (Kerkät) Su Koskelaisseuran kesäretki Sauvoon su Ilm mennessä Irmalle p (Koskelaisseura) La-pe Kosken Kaiun ja SPTL:n järjestämä valtakunnallinen Pingisleiri Koulukeskuksessa ja Liikuntahallilla. (Kaiku) To Yleisurheilun Poppikisat. (Kaiku) Ma-pe Vapaa-aikatoimen ja Marttilan Murron järjestämä Jalkapallokoulu vuotiaille pojille ja tytöille. Osallistumismaksu 35, sis. 5 päivänä ohjausta klo Ilm. vapaa-aikatoimistoon, mennessä, , sp. paivi.peuranto@koski.fi Pe Ma Su Ke Kosken Kaiun Frisbeegolfjaosto järjestää opastuksen Kosken urheilukentällä. Opastus kahdessa osassa, päivällä klo ja illalla klo Ilmoittautuminen frsibeegolf@koskenkaiku.fi. Yleisurheilun Kesäkuun omat harjoituskisat kentällä klo 18. (Kaiku) Koskelaisseuran Juhannuspyöräily klo 12 Nuortentuvalta. Koitetaan kiertää vanhojen kyläkauppojen likeltä, matka n. 25 km. (Koskelaisseura) Kosken Maaseutunaiset järjestää kesäteatterimatkan Piikkiön Sipilänmäelle. Katso tarkemmin tiedoteosasta. (Maaseutunaiset)

15 HEINÄKUU Ti-pe Liparin leiri vuotiaille tytöille ja pojille Liparilla. Katso ilmoitus tiedoteosassa. (Vapaa-aikatoimi ja SRK) Ma 4.7. MT-Teamin seuran 1-tason rataestekisat Merjan Tallilla. (MT-Team) Ma-ke Liparin leiri 7-10-vuotiaille tytöille ja pojille Liparilla. Katso ilmoitus tiedoteosassa. (Vapaa-aikatoimi ja SRK) La 9.7. Eläkeliiton Kosken Tl yhdistyksen Rantapäivä Liparilla klo (EL) Vapaa-aikatoimen järjestämät RANTAUIMAKOULUT Liipolassa ovat viikoilla 28 ja 29, eli I ja II Katso tarkempi ilmoitus tiedoteosasta. (Vapaa-aikatoimi) Ti Ke Ma Pe Pe Su Su Ma Ti Ti Ke Ke To To Pe Maaseutunaisten kesäretki suuntautuu tänä kesänä Ikaalisten suuntaan. Katso tarkemmin tiedoteosasta. (Maaseutunaiset) Yleisurheilun Heittopörssikisa ja seiväskisa Kosken urheilukentällä klo (Kaiku) Yleisurheilun Heinäkuun omat harjoituskisat klo 18. (Kaiku) Uimapromootio Liipolanjärvellä kunnan rannassa klo Kesän uimakoulujen päätösnäytös ja todistusten sekä merkkien jako. Laitureiden välinen alue promootion ajan vain uimakoulun käytössä. (Vapaa-aikatoimi) Nuorisoseuran kesäteatterin ensi-ilta Parisuhdeleiri klo Nuortentuvalla, ompputarhan vieressä. (NS) MT-Teamin 2-tason rataestekisat Merjan Tallilla. (MT-Team) Nuorisoseuran kesäteatterin esitys Parisuhdeleiri klo (NS) Nuorisoseuran kesäteatterin esitys Parisuhdeleiri klo (NS) Koskelaisseuran Perinnepäivä Kohausviikolla Myllyrannassa, tehdään kattotiilejä. Nuorisoseuran kesäteatterin esitys Parisuhdeleiri klo (NS) Eläkeliiton Kosken Tl yhdistyksen retki Kesäteatteriin Pyynikille " Taivaan Tulet". (EL) Kohaushölkkä klo 19. (Kaiku) Nuorisoseuran kesäteatterin esitys Parisuhdeleiri klo (NS) Kohaus Match Show KOSKEN TL NUORTENTUVAN KENTÄLLÄ. (Härkätie 3, Koski TL) Katso tarkempi ilmoitus tiedoteosasta. Lisätietoa: Koirat.com/tapahtumat, Kosken Seudun Koiraharrastajien FB-sivulta tai Nuorisoseuran kesäteatterin esitys Parisuhdeleiri, yönäytös klo 22. (NS)

16 PE-SU KOSKEN KOHAUS La-su Kohauksessa Lohisoppaa tarjolla srk-talolla lähetyksen hyväksi. Kirkko ja kappeli avoinna. (SRK) La Su MLL on mukana Kosken Kohauksessa la klo välisenä aikana. Ongintaa ja mukavaa yhdessäoloa/puuhaa lapsille leikkipuistossa. (MLL) Kosken Hevonlinnan radalla pelataan Kohausviikonlopun sunnuntaina klo alkaen perinteinen frisbeegolfin Kohaus OPEN Katso tarkemmin tiedoteosasta. Kilpailusta ja muusta toiminnasta lisätietoja facebook ryhmästämme "Marttila&Koski Tl Frisbeegolf" ja ELOKUU Ke 3.8. Särkänniemi-retki. Aikataulu: Marttila klo 9.40, KoskenTL Nuortentupa klo 10.00, paluulähtö klo 18. Kuljetuksen osuus 10, lisäksi voit tilata rannekkeen. Ilmoittautumiset vapaa-aikatoimistoon puh , pe mennessä! Katso tarkempi ilmoitus tiedoteosasta. (Vapaa-aikatoimet) La Su Ma Ke Kosken Tl Eränkävijät järjestää Perhepäivän klo Kosken Tl Erämajalla. Laser- ja simulaattoriammuntaa, ym. Kahvi- ja mehutarjoilu. Os:Ruonantie 176. (KoE) MLL Kosken Tl osasto järjestää yhdessä kulttuuritoimen kanssa kesäteatteriretken Turkuun Vartiovuorelle katsomaan näytöstä Vaahteranmäen Eemeli su klo 14 näytökseen. Ilmoittautumiset ja maksut torstaihin mennessä kirjastoon. Liput 20 /henkilö sisältää kuljetuksen. Lähtö Nuortentuvan pihalta klo Koulut alkavat. Kaiun yleisurheilumestaruuskisat klo 18 Urheilukentällä. (Kaiku) ******************************************************************************** Syksyllä ilmestyy taas laajempi HARRASTUS- JA VAPAA-AIKATIEDOTE SEKÄ TAPAHTUMAKALENTERI, joka jaetaan koteihin elo-syyskuun vaihteessa. Tiedotteessa on mahdollista esitellä yhdistysten, seurojen, järjestöjen ja vapaamuotoisten harrasteryhmien toimintaa, tiloja, yhteyshenkilöitä ja tapahtumia. Tiedot pyydetään toimittamaan vapaa-aikatoimistoon VIIMEISTÄÄN perjantaihin mennessä. Mielellään sähköpostilla ja ilman muotoiluja, kuvat ja logot esim. liitteinä. TOIMITUS: Tiedote on koottu Kosken Tl kunnan vapaa-aikatoimistossa, yhteystiedot: Vapaa-aikasihteeri Päivi Peuranto, puh tai Liikunta- ja urheilupaikkojen hoitaja Jouni Lehti, puh sähköposti: Lisää tietoja vapaa-aikatoimesta palvelut liikunta ja ulkoilu tai nuoriso sekä tapahtumakalenteri tai uusimmat tiedotteet Vapaa-aikatoimi Facebookissa: Kosken Tl Vapaa-aikatoimi Seukkari Facebookissa: Kosken Tl nuorisotila Seukkari Nuorisovaltuusto Facebookissa: Kosken Tl NUVA

KOSKI TL KESÄTIEDOTE 2012

KOSKI TL KESÄTIEDOTE 2012 KOSKI TL KESÄTIEDOTE 2012 KUNNANVIRASTO AVOINNA ma-ke klo 8.00-15.45 to klo 8.00-17.00 pe klo 8.00-14.30 Vaihde (02) 484 410 Telefax (02) 4844 1511 Sähköposti: kosken.kunta(at)koski.fi Posti- ja käyntiosoite:

Lisätiedot

KOSKEN TL KESÄTIEDOTE 2013

KOSKEN TL KESÄTIEDOTE 2013 KOSKEN TL KESÄTIEDOTE 2013 KUNNANVIRASTO AVOINNA ma-ke klo 8.00-15.45, to klo 8.00-17.00, pe klo 8.00-14.30 Vaihde (02) 484 410, Telefax (02) 4844 1511, Sähköposti: kosken.kunta(at)koski.fi Posti- ja käyntiosoite:

Lisätiedot

Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016

Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016 Hyvää kesää toivottaa; Vapaaaikatoimi Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016 Ohjattua leikkikenttätoimintaa 6.-30.06.2016 Kielosaari klo 13-16, Vanhatie 73 Saaren koulu klo 10-13, Koulutie 9

Lisätiedot

KOSKEN TL KESÄTIEDOTE 2014

KOSKEN TL KESÄTIEDOTE 2014 KOSKEN TL KESÄTIEDOTE 2014 KUNNANVIRASTO AVOINNA ma-ke klo 8.00-15.45, to klo 8.00-17.00, pe klo 8.00-14.30 Vaihde (02) 484 410, Telefax (02) 4844 1511, Sähköposti: kosken.kunta(at)koski.fi Posti- ja käyntiosoite:

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Kokouspvm. Pöytäkirja Nro 6/2016 Nuorisovaltuusto

Kosken Tl kunta Kokouspvm. Pöytäkirja Nro 6/2016 Nuorisovaltuusto Pöytäkirja Nro 6/2016 Kokousaika Tiistai 25.10.2016 kello 17.00-17.54 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet: Salminen Siiri, pj. (-) Jansson Niklas, vpj. (x) Kankare

Lisätiedot

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen.

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen. Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 www.mikkelinkvtuki.fi Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2015 www.mikkelinkvtuki.fi Syksyn hehku on lupaus tulevasta.

Lisätiedot

SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014

SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014 1 SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014 Sateenkaaritalon tapahtumia syksyllä 2014 muun muassa: Kuva internetistä. Kuvaaja Teuvo Vehkalahti. BBQ-Elolystit 9.9. klo 10-14 Hietalahden Villassa Sieni- ja marjaretki

Lisätiedot

lapset - nuoret perheet

lapset - nuoret perheet lapset - nuoret perheet Hyvinkään seurakunnassa syksy 2016 PERHEMESSUT 7.8. Hyvinkään kirkossa klo 18.00 (Tulevien 1 lk. siunaus) 4.9. Hyvinkään kirkossa klo 10.00 (Koululaisten iltakerhonohjaajien siunaaminen)

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Kokouspvm. Pöytäkirja Nro 1/2016 Nuorisovaltuusto 20.1.2016

Kosken Tl kunta Kokouspvm. Pöytäkirja Nro 1/2016 Nuorisovaltuusto 20.1.2016 Pöytäkirja Nro 1/2016 Kokousaika Keskiviikko 20.1.2016 kello 16.00 16.38 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet: Salminen Siiri, pj. (x) Jansson Niklas, vpj.

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Kokouspvm. Pöytäkirja Nro 7/2016 Nuorisovaltuusto

Kosken Tl kunta Kokouspvm. Pöytäkirja Nro 7/2016 Nuorisovaltuusto Pöytäkirja Nro 7/2016 Kokousaika Keskiviikko 14.12.2016 kello 15:40 17:00. Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet: Salminen Siiri, pj. (x) Jansson Niklas, vpj. (x)

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Kokouspvm. Pöytäkirja Nro 11/2015 Nuorisovaltuusto

Kosken Tl kunta Kokouspvm. Pöytäkirja Nro 11/2015 Nuorisovaltuusto Pöytäkirja Nro 11/2015 Kokousaika Torstai 8.10.2015 kello 17.00 17.54 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Jansson Niklas, vpj. (x) olleet jäsenet Kankare Jarno (-) Kreen

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Kokouspvm. Pöytäkirja Nro 10/2015 Nuorisovaltuusto

Kosken Tl kunta Kokouspvm. Pöytäkirja Nro 10/2015 Nuorisovaltuusto Pöytäkirja Nro 10/2015 Kokousaika Keskiviikko 16.9.2015 kello 15.34 16.12 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Jansson Niklas, vpj. (x) olleet jäsenet Kankare Jarno (x)

Lisätiedot

JUNNUKISAT ULKOKAUDELLA 2012

JUNNUKISAT ULKOKAUDELLA 2012 JUNNUKISAT ULKOKAUDELLA 2012 Vaikka junnujen hallikausi päättyikin vasta, alkavat ulkokauden kisat täydellä tohinalla heti huhtikuusta. Helsyn hallikisoissa ihmetytti ulkopuolisista piireistä mukaan tulleet

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Kokouspvm. Nro 4/2015 Nuorisovaltuusto Kosken Tl kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Kosken Tl kunta Kokouspvm. Nro 4/2015 Nuorisovaltuusto Kosken Tl kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Nro 4/2015 Nuorisovaltuusto 08.04.2015 Kokousaika Keskiviikko 8.4.2015 kello 15.38 17.15 Kokouspaikka Kosken Tl kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Jansson Niklas, vpj. (x) olleet jäsenet

Lisätiedot

LASTEN & NUORTEN KESÄTÖPINÄT 2016. Raahen nuorisotoimi

LASTEN & NUORTEN KESÄTÖPINÄT 2016. Raahen nuorisotoimi LASTEN & NUORTEN KESÄTÖPINÄT 2016 Raahen nuorisotoimi Sisältö Sisältö: Nuorisotoimen tervehdys Nuorisotoimen tapahtumat Nuorisotilojen aukioloajat Kaupunginlahden liikennepuisto Järjestöjen tarjonta Nuorisotoimen

Lisätiedot

KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA TAMMI-TOUKO 2013

KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA TAMMI-TOUKO 2013 KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA TAMMI-TOUKO 2013 1.1. Lautakunnan kokoukset tammi-toukokuu 2013 * Vapaa-ajanlautakunta on kokoontunut 5.3.2013 ja KESU, kehittämis- ja suunnittelupäivään 6.4.2013 * Vapaa-ajanlautakunnan

Lisätiedot

Kesäleirit 2016 Järvenpään seurakunta

Kesäleirit 2016 Järvenpään seurakunta Kesäleirit 2016 Järvenpään seurakunta Hei kotiväki! Kesä on tulossa ja sen mukana Järvenpään seurakunnan kesäleirit. Tervetuloa mukaan! Leireillä oppii paljon uusia asioita ja tapaa uusia ja vanhoja kavereita

Lisätiedot

KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2 / 2013

KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2 / 2013 KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA ESITYSLISTA 2 / 2013 VAPAA-AJANLAUTAKUNNAN KOKOUS Aika: Tiistaina 11.6.2013 klo 18.00- Paikka: Kosken Tl kunnanvirasto Läsnä: läsnä poissa Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja:

Lisätiedot

KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2 / 2013

KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2 / 2013 KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / 2013 VAPAA-AJANLAUTAKUNNAN KOKOUS Aika: Tiistaina 11.6.2013 klo 18.00-20.07 Paikka: Kosken Tl kunnanvirasto Läsnä: läsnä poissa Puheenjohtaja: Timo Toivonen

Lisätiedot

TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA

TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA Päivitetty 06.07.2015 HEINÄKUU 2015 Avoinna tiistaisin ja perjantaisin klo 10-13 Salla Harteelan taulunäyttely Ti 21.7. Päättyy ilmoittautuminen Pöytyän teatterin esitykseen

Lisätiedot

PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE TOUKOKUU 2016

PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE TOUKOKUU 2016 1 PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE TOUKOKUU 2016 Sisältö: Valtuuston kokous... 1 Kunnantalon sulkupäivät... 1 Kaavan voimaantulokuulutus... 1 Löytöeläimet... 1 Päivähoidon kesä... 2 Taidenäyttely... 2 Tarjouspyyntö

Lisätiedot

Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014

Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 www.mikkelinkvtuki.fi Syksy, ole tervetullut nyt koivut keltakultaa loistaa auringossa, pihlajat on pelkkää purppuraa ja vaahterassa ruskalehdet

Lisätiedot

Ylöjärven kaupungin liikuntapalvelut

Ylöjärven kaupungin liikuntapalvelut Ylöjärven kaupungin liikuntapalvelut Kesä 2019 Uimahallin aukiolot ja tapahtumat Uimahalli ja kuntosali Toukokuun poikkeusaukiolot ti 30.4. suljetaan klo 18.00 1.5. VAPPU suljettu ke 29.5. suljetaan klo

Lisätiedot

Järjestäjinä: Muhoksen seurakunta Muhoksen kunnan nuorisotoimi Muhoksen 4H-yhdistys Luonnosta Käsin -hanke

Järjestäjinä: Muhoksen seurakunta Muhoksen kunnan nuorisotoimi Muhoksen 4H-yhdistys Luonnosta Käsin -hanke TYLSYYDENTORJUNTAVIRASTO SUOSITTELEE: Järjestäjinä: Muhoksen seurakunta Muhoksen kunnan nuorisotoimi Muhoksen 4H-yhdistys Luonnosta Käsin -hanke Pitelet käsissäsi uunituoretta KESÄKIMARA 2018-vihkoa, johon

Lisätiedot

1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 4/13 Aika 10.4.2013 klo 17.30 Paikka Urheilukentän huoltorakennus Osallistujat Niina Kivinen (pj), Marke Paavola (si), Katri Paavola, Ari Kankkonen, Ari Pekkarinen, Pekka Nikula, Heli Sorvisto, Marjo Salminen,

Lisätiedot

Tapanilan kirkko. Kevät 2015

Tapanilan kirkko. Kevät 2015 Tapanilan kirkko Kevät 2015 Aikuisille Naisten jumppa maanantaisin klo 18 Kamarikuoro aloittaa ti 13.1 klo 18.30 Merja Wirkkala p. 09 2340 4495 Alfa-kurssi tiistaisin klo 18.30. 20.30 Alkaa 24.2. Tule

Lisätiedot

Tekemisen iloa ja meninkiä lapsille ja nuorille JALASJÄRVELLÄ 2015. Jalasjärven kunta, nuorisotoimi ja liikuntatoimi 1

Tekemisen iloa ja meninkiä lapsille ja nuorille JALASJÄRVELLÄ 2015. Jalasjärven kunta, nuorisotoimi ja liikuntatoimi 1 Tekemisen iloa ja meninkiä lapsille ja nuorille JALASJÄRVELLÄ 2015 Jalasjärven kunta, nuorisotoimi ja liikuntatoimi 1 2 Hei! Tästä esitteestä löydät itsellesi monipuolista tekemistä ja toimintaa kesäloman

Lisätiedot

OHJEET KUNTOSALIN KÄYTTÄJILLE!

OHJEET KUNTOSALIN KÄYTTÄJILLE! OHJEET KUNTOSALIN KÄYTTÄJILLE! 8.2.2016 Kuntosali sijaitsee Monitoimitalolla, os. Kristiinantie 17 A, 64900 Isojoki Kuntosalille päästäksesi tarvitset oman poletin Kuntosalin käyttövuorot ovat luettavissa

Lisätiedot

lapset - nuoret - perheet

lapset - nuoret - perheet lapset - nuoret - perheet Hyvinkään seurakunnassa syksyllä 2013 1 PERHEMESSUT 01.9. Koululaisten kirkkopyhä Hyvinkään kirkko klo 10 15.9. Perhemessu Martin srk-talo klo 15 29.9. Mikkelinpäivän perhemessu

Lisätiedot

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE KESÄKUU 2011

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE KESÄKUU 2011 SISÄLTÖ Valtuuston kokous. 1 Löydetty silmälasit. 1 Kirpputoritapahtuma.. 1 Sosiaali ja terveyspiiri Helmen kesätiedote. 1 5 Sivistysosasto tiedottaa.. 5 Kirjasto avoinna 1.6. 31.8.2011. 6 Taidenäyttely..

Lisätiedot

LASTEN JA NUORTEN KESÄ 2012 SUOMUSSALMELLA

LASTEN JA NUORTEN KESÄ 2012 SUOMUSSALMELLA LASTEN JA NUORTEN KESÄ 2012 SUOMUSSALMELLA KESÄLEIRIT Suomussalmen nuorisopalvelut järjestää kesällä 2012 PÄIVÄLEIREJÄ ALA-ASTEIKÄISILLE Leiripäivän hinta 7.(sisältää lounaan, välipalan, ohjauksen ja vakuutuksen).

Lisätiedot

TERVETULOA RIPPIKOULUUN!

TERVETULOA RIPPIKOULUUN! TERVETULOA RIPPIKOULUUN! Mikä ihmeen ripari? Edessäsi on nyt ainutkertainen elämän jakso, jolloin sinulla on mahdollisuus osallistua rippikouluun yhdessä ikätovereidesi kanssa. Rippikoulussa eli riparilla

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Kokouspvm. Pöytäkirja Nro 12/2015 Nuorisovaltuusto

Kosken Tl kunta Kokouspvm. Pöytäkirja Nro 12/2015 Nuorisovaltuusto Pöytäkirja Nro 12/2015 Kokousaika Keskiviikko 25.11.2015 kello 16.05 17.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Jansson Niklas, vpj. (x) olleet jäsenet Kankare Jarno (-)

Lisätiedot

Tapahtuma Aika Paikka Yhteyshenkilö

Tapahtuma Aika Paikka Yhteyshenkilö Toimintasuunnitelma 2016 Päivitetty 25.3.2016 Keskiviikkomelonnat ovat 1-2 tunnin kestoisia porukalla tehtäviä kevyitä melontalenkkejä. Peruskurssien jälkeiset neljä ovat ohjattuja. Voi myös lähteä koskeen

Lisätiedot

Torstaina 4.6. Puolustusvoimain lippujuhlan päivä

Torstaina 4.6. Puolustusvoimain lippujuhlan päivä TOIMINTAOHJELMA 1.6.-7.6.2015 PALVELUKESKUS AVOINNA; MA-TO 7.30-15.00, PE 7.30-15.00 ja LA 7.30-12.00 PALVELUKESKUS SIIRTYY KESÄAIKAAN! SULJEMME 1.6.-30.8. MAANANTAISTA PERJANTAIHIN KLO 15.00. Maanantaina

Lisätiedot

Syksy 2014 Harjavallan seurakunnassa

Syksy 2014 Harjavallan seurakunnassa Syksy 2014 Harjavallan seurakunnassa wwwwwwwww.harjavallanseurakunta.fi DIAKONIATYÖ Keskiviikkokerho parillisina keskiviikkoina klo 13 alkaen 70/75-vuotiaiden juhla su 12.10 alkaen messulla klo 10 Anna

Lisätiedot

Hallikauden toimintakalenteri 2015-2016. www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu

Hallikauden toimintakalenteri 2015-2016. www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu Hallikauden toimintakalenteri 2015-2016 www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu Tampere Juni 5.-6.3.2016 Indoor Games r Lauantaina 5.3. klo 10 alkaen P15: 60 m, 800 m, 300 m aj, korkeus, 3-loikka, kuula,

Lisätiedot

ASIKKALAN LASTEN JA NUORTEN KESÄ. Vapaa-aikapalvelut Liikuntaseurat

ASIKKALAN LASTEN JA NUORTEN KESÄ. Vapaa-aikapalvelut Liikuntaseurat ASIKKALAN LASTEN JA NUORTEN KESÄ Vapaa-aikapalvelut Liikuntaseurat 2016 SISÄLTÖ: VAPAA-AIKAPALVELUT Päivätoimintaviikot Retket........................ 1 Skeittaus...................... 2 Hiphoppia kesään!................

Lisätiedot

Tekemisen iloa ja meninkiä lapsille ja nuorille JALASJÄRVELLÄ 2014. Jalasjärven kunta, nuorisotoimi ja liikuntatoimi 1

Tekemisen iloa ja meninkiä lapsille ja nuorille JALASJÄRVELLÄ 2014. Jalasjärven kunta, nuorisotoimi ja liikuntatoimi 1 Tekemisen iloa ja meninkiä lapsille ja nuorille JALASJÄRVELLÄ 2014 Jalasjärven kunta, nuorisotoimi ja liikuntatoimi 1 2 Hei! Tästä esitteestä löydät itsellesi monipuolista tekemistä ja toimintaa kesäloman

Lisätiedot

Yleisurheilukerho keskiviikkoisin klo alle 10-vuotiaille. Sunnuntaisin klo Kaustisen urheilutalolla juoksusuoralla.

Yleisurheilukerho keskiviikkoisin klo alle 10-vuotiaille. Sunnuntaisin klo Kaustisen urheilutalolla juoksusuoralla. YLEISURHEILUJAOSTON TOIMINTA Kaudella 2018-2019 Viikkoharjoitukset: Yleisurheilukerho keskiviikkoisin klo 17-18 alle 10-vuotiaille Valmennusryhmät: Keskiviikkoisin klo 18-19.30 Vetelin urheilutalolla Sunnuntaisin

Lisätiedot

EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU

EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU Kulttuurikaverin kanssa voit lähteä niin konserttiin kuin pesäpallo-otteluunkin! Eurajoen kulttuuritoimi Eurajoen sosiaalitoimi Kulttuurikaverin tilaaminen on helppoa:

Lisätiedot

1.1. Lautakunnan kokoukset * Vapaa-ajanlautakunta on kokoontunut 4 kertaa, 10.2.2014, 4.6.2014, 10.9.2014 ja 16.12.2014, käsiteltäviä asioita oli 48

1.1. Lautakunnan kokoukset * Vapaa-ajanlautakunta on kokoontunut 4 kertaa, 10.2.2014, 4.6.2014, 10.9.2014 ja 16.12.2014, käsiteltäviä asioita oli 48 LIITE 2 KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNNAN TOIMINTAKERTOMUS 2014 1. KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 1.1. Lautakunnan kokoukset * Vapaa-ajanlautakunta on kokoontunut 4 kertaa, 10.2.2014, 4.6.2014, 10.9.2014

Lisätiedot

Kehittämishanke. Hankenumero:13911 Hakemuksen tila:avattu täydennettäväksi (TR) Vireilletulopvm:22.9.2015

Kehittämishanke. Hankenumero:13911 Hakemuksen tila:avattu täydennettäväksi (TR) Vireilletulopvm:22.9.2015 Kehittämishanke Hankenumero:13911 Hakemuksen tila:avattu täydennettäväksi (TR) Vireilletulopvm:22.9.2015 Perustiedot Hankesuunnitelma Kustannus ja rahoitus Tavoitteet Allekirjoitus ja lähetys Hakija N

Lisätiedot

Pöytäkirjan Maanantaina Kosken Tl kunnantalo kello nähtävänäolo

Pöytäkirjan Maanantaina Kosken Tl kunnantalo kello nähtävänäolo Pöytäkirja Nro 2/2017 Kokousaika Maanantai 10.4.2017 klo 15:58 16:40 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla Laakso Matias, pj. (x) olleet jäsenet: Rajala Roope, vpj. (-) Valtonen

Lisätiedot

Raatihuoneen torin valtaus illalla pe Walkers auto, Walkerkahvila suljettu tuona iltana Asemakadulla

Raatihuoneen torin valtaus illalla pe Walkers auto, Walkerkahvila suljettu tuona iltana Asemakadulla Raatihuoneen torin valtaus illalla pe 12.10. Walkers auto, Walkerkahvila suljettu tuona iltana Asemakadulla Käy jutustele ja juo kupponen kahvia! Tsekkaa aikataulu: Instagram, walkers_kajaani Facebook,

Lisätiedot

Kyselyyn vastasi 55, iältään 8-20-vuotiasta, nuorta.

Kyselyyn vastasi 55, iältään 8-20-vuotiasta, nuorta. Nuoria Somettaa Kyselyyn vastasi 55, iältään 8-20-vuotiasta, nuorta. Vastaajien ikävuosien keskiarvo on 14 vuotta. Vastaajien ikäjakauma 16 16 16 16 16 17 17 17 17 17 17 17 18 18 19 20 20 10 10 10 11 11

Lisätiedot

LASTEN- JA NUORTEN SYYSLOMATIEDOTE 2015

LASTEN- JA NUORTEN SYYSLOMATIEDOTE 2015 LASTEN- JA NUORTEN SYYSLOMATIEDOTE 2015 Raahen teatteri esittää Komppakujan Cityjänis ja Lehmä-Ammuu Ohjaus: Toni Kettukangas ke 28.10. kello 13.00 Pyhäjoen kirjastossa Esitys on suunnattu päiväkoti- ja

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Kokouspvm. Pöytäkirja Nro 2/2016 Nuorisovaltuusto

Kosken Tl kunta Kokouspvm. Pöytäkirja Nro 2/2016 Nuorisovaltuusto Pöytäkirja Nro 2/2016 Kokousaika Keskiviikko 12.4.2016 kello 15.34 16.49 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet: Salminen Siiri, pj. (x) Jansson Niklas, vpj. (x)

Lisätiedot

JOULUKUU 2018 & TAMMIKUU 2019

JOULUKUU 2018 & TAMMIKUU 2019 Toimintaa joulu tammikuussa 2018 & 2019 JOULUKUU 2018 & TAMMIKUU 2019 JUMALANPALVELUKSET: su 7.10. klo 10.00 to 6.12. klo 10.00 su 9.12. klo 10.00 su 16.12. klo 10.00 su 23.12. klo 10.00 ma 24.12. klo

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Kokouspvm. Pöytäkirja Nro 2/2018 Nuorisovaltuusto

Kosken Tl kunta Kokouspvm. Pöytäkirja Nro 2/2018 Nuorisovaltuusto Pöytäkirja Nro 2/2018 Kokousaika Keskiviikko 4.7.2018 klo 16.06-17.06 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet: Kuusivaara Rasmus (x) Laakso Matias, pj. (x) Pietilä

Lisätiedot

POWER PARKIIN TÖYSÄN 4H-YHDISTYS. 4H-yhdistyksen kautta saatavana kotipalveluapua siivouksiin. Lasten Lauluilta. Leikkipuistoon! Leikkipuistoon!

POWER PARKIIN TÖYSÄN 4H-YHDISTYS. 4H-yhdistyksen kautta saatavana kotipalveluapua siivouksiin. Lasten Lauluilta. Leikkipuistoon! Leikkipuistoon! Nro 6/2013 TÖYSÄN 4H-YHDISTYS Kotisivumme ovat uudistuneet. Osoitteesta www.toysa.4h.fi löydät tietoa 4H tapahtumista, kerhoista, kotipalvelusta ym. Meidät löydät myöskin Facebookista > Töysän NeljäHoo.

Lisätiedot

Toimintaa toukokuussa 2019

Toimintaa toukokuussa 2019 Toimintaa toukokuussa 2019 TOUKOKUU 2019 JUMALANPALVELUKSET: su 5.5. klo. 10.00 su 12.5. klo. 10.00 su 19.5. klo. 10.00 su 19.5. klo. 10.00 su 26.5. klo. 10.00 to 30.5. klo. 10.00 pe 31.5. klo. 9.00 pe

Lisätiedot

lapset - nuoret perheet

lapset - nuoret perheet lapset - nuoret perheet Hyvinkään seurakunnassa syksyllä 2014 1 PERHEMESSUT 7.9. Hyvinkään kirkko klo 10.00 (koululaisten iltakerhojen kerhonohjaajien siunaaminen) 14.9. Martti klo 15.00 (päiväkerholaisten

Lisätiedot

Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista:

Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista: Sulkasato Iisalmi Jäsentiedote 1 /2017 Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista: Pelivuorot: Sulkasadon pelivuorot pelataan Kirkonsalmen

Lisätiedot

Kausitiedote. Seuraava kausitiedote ilmestyy

Kausitiedote. Seuraava kausitiedote ilmestyy Kausitiedote Seuraava kausitiedote ilmestyy 1.12.2017 Ilmoitukset tiedotteeseen 31.11.2017 mennessä osoitteeseen: kari.rissanen@huittinen.fi tai http://www.huittinen.fi/matkailu/huittisissa_tapahtuu/ilmoita_kausitiedotteessa

Lisätiedot

e r NUORISOTOIMI KULTTUURITOIMI 4H

e r NUORISOTOIMI KULTTUURITOIMI 4H Kurikan Kesä s e r Lipa 2018 NUORISOTOIMI KULTTUURITOIMI 4H LEIRIT JURVA Jurvan Nuopparilla Kauppatie 8, Jurva JALASJÄRVI Wilholassa Knuuttilantie 6, Jalasjärvi 5.-6.6.2018 Seikkailuleiri (6-8-vuotiaille)

Lisätiedot

HAKA GYM RY:N JÄSENTIEDOTE KESÄLLE 2012

HAKA GYM RY:N JÄSENTIEDOTE KESÄLLE 2012 HAKA GYM RY:N JÄSENTIEDOTE KESÄLLE 2012 Hei! Tässä Haka Gym ry:n jäsentiedote kaikille jäsenille! Tiedotteesta löydät tietoa mm. kesän jumppa- tarjonnasta sekä leikkikenttä- ja kesäkerhoista. Muistuttelemme

Lisätiedot

5. Toimittajan Fanny Segerfelt vierailu/haastattelut. 8. Street-tanssi alkaa koulun salissa 18.1.2016

5. Toimittajan Fanny Segerfelt vierailu/haastattelut. 8. Street-tanssi alkaa koulun salissa 18.1.2016 TOIMINTAKAUSI 2016-2017 Leikkipuisto Kesanto Koululaisten talokokous Talokokous 12.1.2016 /1 Asialista: 1. Osallistujalista 2. Edellisen kokouksen muistion kertaus 3. Apuohjaajien ja pihapoliisien tehtävät

Lisätiedot

TERVETULOA Tanssikkaan Tango & Tanssilava -tangoleirille!

TERVETULOA Tanssikkaan Tango & Tanssilava -tangoleirille! TERVETULOA Tanssikkaan Tango & Tanssilava -tangoleirille! Tangon saloihin meitä ovat perehdyttämässä tanssinopettajat: Jari ja Sari Aaltonen (JaSa) Tanssikoulu Aaltonen, Oulu Kimmo ja Marika Lasanen (KiMa)

Lisätiedot

klo 12.30 OHJATTU LIHASVOIMAHARJOITTELU Kuntosali, Lossikuja 3 klo 14.00 FANNI- JA JALMARIKODIN PORINAPIIRI Lossikuja 3:n hissiaulassa

klo 12.30 OHJATTU LIHASVOIMAHARJOITTELU Kuntosali, Lossikuja 3 klo 14.00 FANNI- JA JALMARIKODIN PORINAPIIRI Lossikuja 3:n hissiaulassa TOIMINTAOHJELMA 30.5.-5.6.2016 Maanantaina 30.5. RUOKASALISSA KANSAINVÄLINEN VIIKKO! klo 10.00 ULKOIL UA klo 12.30 OHJATTU LIHASVOIMAHARJOITTELU Kuntosali, Lossikuja 3 klo 14.00 FANNI- JA JALMARIKODIN

Lisätiedot

TOIMINTA- KALENTERI

TOIMINTA- KALENTERI TOIMINTA- KALENTERI 01.02. 30.04.2018 Kuntosalivuorot Loimaalla Tuulensuun Palvelukeskuksessa os. Huvilakatu 32 ovat tiistaisin klo 19.30-20.30 ja torstaisin klo 14.00-15.00, nimi kansioon Omaishoitajien

Lisätiedot

UUTISKIRJE TOUKOKUU 2016

UUTISKIRJE TOUKOKUU 2016 UUTISKIRJE TOUKOKUU 2016 HSY:n kompostointikurssi Aiheuttaako kompostointi päänvaivaa? Oletko suunnitellut kompostin perustamista? Tule käytännölliselle ja maksuttomalle kompostointikurssille ma 2.5.2016

Lisätiedot

LIIKUNTA- JA NUORISOTOIMEN KESÄOHJELMA 2019 ( )

LIIKUNTA- JA NUORISOTOIMEN KESÄOHJELMA 2019 ( ) LIIKUNTA- JA NUORISOTOIMEN KESÄOHJELMA 2019 (3.6. 7.8.2019) VIIKKO 23 Maanantai 3.6. 10 11.30 Yleisurheilukerho 5-9 v., urheilukenttä 12 13 Yleisurheilukerho 10 v. ja vanh., urheilukenttä 14 15 Frisbeegolf,

Lisätiedot

TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty

TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty 10.11.2016 Tuolijumppa Olohuoneessa torstaisin klo 12.00-12.30 vapaaehtoisemme ohjauksessa ja jumpan jälkeen on kahvittelua, ei osall.maksua! Kuntosalivuorot Loimaalla Tuulensuun

Lisätiedot

TYKY OHJELMA 2016. Pääkohdat

TYKY OHJELMA 2016. Pääkohdat TYKY OHJELMA 2016 Pääkohdat 1. Tyky-Online liikuntaan ja kulttuuriin. 2. Liikuntatoimen Tyky-avustukset 3. Yhteiset tapahtumat Käyttösäännöt. Olet Tammelan kunnan palveluksessa palvelun käyttöhetkellä.

Lisätiedot

Keskiviikko 14.05.2008 kello 18.00 Paloaseman johtokeskus 1. 8 KESÄN 2008 TYÖNTEKIJÄSELVITYS 2. 9 KESÄTOIMINTA JA MAKSUJEN MÄÄRITTÄMINEN

Keskiviikko 14.05.2008 kello 18.00 Paloaseman johtokeskus 1. 8 KESÄN 2008 TYÖNTEKIJÄSELVITYS 2. 9 KESÄTOIMINTA JA MAKSUJEN MÄÄRITTÄMINEN VAPAA AJAN LAUTAKUNTA KOKOUS 3/2008 Keskiviikko 14.05.2008 kello 18.00 Paloaseman johtokeskus 1. 8 KESÄN 2008 TYÖNTEKIJÄSELVITYS 2. 9 KESÄTOIMINTA JA MAKSUJEN MÄÄRITTÄMINEN 3. 10 TALOUDEN TOTEUMA 4. 11

Lisätiedot

Yleisöluistelu. Kajaanin jäähallilla Maanantaina klo Maksuton. Mukana on nuoriso-ohjaaja Reima Korhonen leikittämässä porukkaa.

Yleisöluistelu. Kajaanin jäähallilla Maanantaina klo Maksuton. Mukana on nuoriso-ohjaaja Reima Korhonen leikittämässä porukkaa. Yleisöluistelu Kajaanin jäähallilla Maanantaina 16.10 klo 10.00-13.00 Maksuton Mukana on nuoriso-ohjaaja Reima Korhonen leikittämässä porukkaa. Lisätiedot: Reima Korhonen 044 7100 371 Järjestäjä: Kajaanin

Lisätiedot

laukaan seurakunta www.laukaasrk.fi tervetuloa 2014!

laukaan seurakunta www.laukaasrk.fi tervetuloa 2014! laukaan seurakunta www.laukaasrk.fi tervetuloa 2014! Rippikoulu on ajankohtainen asia sinulle, joka täytät 15 vuotta vuonna 2014. Tässä asiassa et ole yksin, joka vuosi n. 90 % laukaalaisista ikäisistäsi

Lisätiedot

Hyvä rippikoululainen ja vanhemmat

Hyvä rippikoululainen ja vanhemmat Hyvä rippikoululainen ja vanhemmat Toivotamme sinut tervetulleeksi rippikouluun kotiseurakunnassasi! Laukaan seurakunta www.laukaasrk.fi Mikä ihmeen rippikoulu? Rippikoulu on seurakunnan koulu. Kasteessa

Lisätiedot

Ehkäisevä perhetyö ja lapsiperheiden kotipalvelu Heinolassa

Ehkäisevä perhetyö ja lapsiperheiden kotipalvelu Heinolassa Ehkäisevä perhetyö ja lapsiperheiden kotipalvelu Heinolassa Ehkäisevä perhetyö on kokonaisvaltaista kotiin annettavaa tukea vanhemmuuden ja arjen haasteisiin. Tukea voidaan tarjota mm. vanhemman jaksamiseen,

Lisätiedot

Saaristomeren Melojat ry / Nuorisojaosto TIEDOTE loka- marraskuu 2014

Saaristomeren Melojat ry / Nuorisojaosto TIEDOTE loka- marraskuu 2014 Saaristomeren Melojat ry / Nuorisojaosto TIEDOTE loka- marraskuu 2014 Ajankohtaista loka- marraskuussa: Ilmoittaudu mukaan ratanuorten syysleirille! Sileän veden melonnan kilpalajien seuratoiminnan ja

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry

Jaguars Spirit Athletes ry Jaguars Spirit Athletes ry JAGUARS!S!P!I!R!I!T!!!!A!T!H!L!E!T!E!S Jäsentiedote 4/2015 Syystervehdys kaikille jäsenillemme! Syyskauden startin myötä olemme saaneet seuraamme jälleen paljon uusia jäseniä.

Lisätiedot

Kevään 2019 info kello KankU Voimistelujaosto

Kevään 2019 info kello KankU Voimistelujaosto Kevään 2019 info 12.4.2019 kello 18.00 KankU Voimistelujaosto NTV-kisat Isokyrössä la 13.4 Akron kisat Tampereella: La 27.4 1 lk(akrostara) Su 28.4. 3 lk Tutor-tapaaminen ti 23.4 Nuoret ohjaajat Aiheena

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Kokouspvm. Pöytäkirja Nro 3/2016 Nuorisovaltuusto

Kosken Tl kunta Kokouspvm. Pöytäkirja Nro 3/2016 Nuorisovaltuusto Pöytäkirja Nro 3/2016 Kokousaika Tiistai 3.5.2016 kello 15.34 16.48 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet: Salminen Siiri, pj. (x) Jansson Niklas, vpj. (x) Kankare

Lisätiedot

Tervetuloa rippikouluun!

Tervetuloa rippikouluun! Tervetuloa rippikouluun! Pakilan seurakunnan rippikoulut 2015 Tervetuloa Pakilan seurakunnan rippikouluun! Ja onnittelut jo valmiiksi; täytät 15 vuotta vuonna 2015! Olet siis mitä parhaassa ripari-iässä.

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Kokouspvm. Pöytäkirja Nro 3/2018 Nuorisovaltuusto

Kosken Tl kunta Kokouspvm. Pöytäkirja Nro 3/2018 Nuorisovaltuusto Pöytäkirja Nro 3/2018 Kokousaika Tiistai 13.11.2018 klo 17:37 18:16 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kahvihuone Saapuvilla olleet jäsenet: Kuusivaara Rasmus (x) Laakso Matias, pj. (x) Rajala Roope (-) Valtonen

Lisätiedot

TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA

TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA Päivitetty 24.10.2013 Tapahtumia tulee koko ajan lisää ja toimintakalenteria päivitetään säännöllisesti, nouda aina uusin päivitetty Olohuoneesta! Vertaisryhmissä keskustellaan

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry

Jaguars Spirit Athletes ry Jaguars Spirit Athletes ry JAGUARS!S!P!I!R!I!T!!!!A!T!H!L!E!T!E!S Jäsentiedote 4/2014 Syyskausi käynnistyy pian Hyvä jäsenemme, tässä on vuoden 2014 neljäs jäsentiedote. Jäsentiedotteesta saat paljon tärkeää

Lisätiedot

LÄÄKÄRIN VASTAANOTTO TIEDOTTAA! Torstaina 20.11.14 lääkärin vastaanotto suljettu klo 11.00 16.00 henkilökunnan koulutuksen vuoksi.

LÄÄKÄRIN VASTAANOTTO TIEDOTTAA! Torstaina 20.11.14 lääkärin vastaanotto suljettu klo 11.00 16.00 henkilökunnan koulutuksen vuoksi. KOKKOLAN KAUPUNKI TIEDOTTAA Lohtajalainen Lohtajan aluetoimiston tiedotuslehti 21/2014 16.11.2014 Kokkolan kaupungin Lohtajan aluetoimisto os. Lokaniituntie 1, 68230 Lohtaja Avoinna ma pe, klo 9 11 ja

Lisätiedot

VAPAA- AIKAPALVELUIDEN KESÄTIEDOTE

VAPAA- AIKAPALVELUIDEN KESÄTIEDOTE VAPAA- AIKAPALVELUIDEN KESÄTIEDOTE 2014 PÄIVÄLEIRIT KESÄLLÄ 2014: Kevät on ehtinyt jo pitkälle ja kesä tekee reippaasti tuloaan. Tämähän tietysti tarkoittaa myös sitä, että vapaa-aikapalveluiden supersuositut

Lisätiedot

Lasten museokesä 2013

Lasten museokesä 2013 Lasten museokesä 2013 Museoiden kesä on täynnä tapahtumia, ja moni niistä on tarkoitettu erityisesti lapsille. Haluaisitko kehrätä, oppia vanhan ajan valokuvauksesta ja otattaa itsestäsi visiittikorttikuvan

Lisätiedot

KOULUIKÄISTEN syksy 2015

KOULUIKÄISTEN syksy 2015 Tuomiokirkkoseurakunnan ja Tammerfors Svenska församlingenin KOULUIKÄISTEN syksy 2015 KERHOT LEIRI PARTIO ILLAT TAMPEREEN TUOMIOKIRKKO- SEURAKUNTA TAMMERFORS SVENSKA FÖRSAMLING www.tampereenseurakunnat.fi/tuomiokirkonkoululaiset

Lisätiedot

22.3.2016. Leirikutsu

22.3.2016. Leirikutsu 22.3.2016 Leirikutsu Lapin ja Pohjois-Suomen pelastusliittojen palokuntanuorten In the Middle of Nowhere leiri järjestetään Sallassa koulukeskuksen alueella 3.-9.7.2016. Leirin järjestävät SPEK Lapin ja

Lisätiedot

JUNNUJAOSTON UUDEN KAUDEN AVAJAISJUHLAN AJANKOHTA

JUNNUJAOSTON UUDEN KAUDEN AVAJAISJUHLAN AJANKOHTA TIEDOTTEEN SISÄLTÖ - Junnujaoston uuden kauden avajaisjuhlan ajankohta - Muutoksia ohjattuihin harjoituksiin - Harjoitusten perumisesta ja kahden tunnin varoajasta - Ilmoittautuminen harjoituksiin - SMM

Lisätiedot

Jäsenkirje / Kevät 2016

Jäsenkirje / Kevät 2016 Jäsenkirje / Kevät 2016 Hei MLL Kaarinan jäsen! Kiitos, että kuulut paikallisyhdistykseemme. Uusi jäsenyyskausi on startattu käyntiin osittain uudella hallituksella. Uusien ja vanhojen jäsenten yhteystiedot

Lisätiedot

Kyläyhdistyksen terveiset 3. Jäsenmaksu 3. Kyläyhdistys vuokraa 4. 100 -vuotias koulumme 5. 30 -vuotias kyläyhdistys 6. Nettisivut 7.

Kyläyhdistyksen terveiset 3. Jäsenmaksu 3. Kyläyhdistys vuokraa 4. 100 -vuotias koulumme 5. 30 -vuotias kyläyhdistys 6. Nettisivut 7. VUOSITIEDOTE 2009 Levikki 400 kpl 1 Sisältö: Kyläyhdistyksen terveiset 3 Jäsenmaksu 3 Kyläyhdistys vuokraa 4 100 -vuotias koulumme 5 30 -vuotias kyläyhdistys 6 Nettisivut 7 Tapahtumat 7-9 Hallituksen jäsenet

Lisätiedot

KOULULAISILLE! syksy 2015. kevät 2016

KOULULAISILLE! syksy 2015. kevät 2016 KOULULAISILLE! syksy 2015 & kevät 2016 Koululaisten kerhot kokoontuvat kirkonkylän seurakuntatalossa, Nummelan seurakuntakeskuksessa ja Ojakkalan kerhohuoneella. Kerhot muuttuvat syksystä alkaen jaksoihin,

Lisätiedot

KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2 / 2015

KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2 / 2015 KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / 2015 VAPAA-AJANLAUTAKUNNAN KOKOUS Aika: Tiistaina 9.6.2015 klo 18.30-20.23 Paikka: Kunnanvirasto Läsnä: läsnä poissa Puheenjohtaja: Timo Toivonen x Varapuheenjohtaja:

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 4 / 2014

JÄSENTIEDOTE 4 / 2014 JÄSENTIEDOTE 4 / 2014 Kuva Jaana Boström: Alastaro 3.10.2014 Tuttujen tuvan edustalta Kuva Jaana Boström: Toimiston kaktus keräsi voimaa taloyhtiön pihalla aidan vieressä ja 23.10.2014 kukinta oli todella

Lisätiedot

Tilojen ym. käyttömaksut

Tilojen ym. käyttömaksut Tilojen ym. käyttömaksut Yhteenveto hinnastoista Nilsiä-neuvottelukunnalle, huomioitu vain liikuntapaikat ja tilat, jotka vaikuttavat Nilsiään. Peruskoulujen ja lukioiden tilojen käyttömaksut 1.1.2015

Lisätiedot

Avoimien palveluiden kokonaisuus lapsiperheiden tueksi. PERHEKESKUS METSOLA HAAPAJÄRVI ja REISJÄRVEN PERHEKESKUS

Avoimien palveluiden kokonaisuus lapsiperheiden tueksi. PERHEKESKUS METSOLA HAAPAJÄRVI ja REISJÄRVEN PERHEKESKUS Avoimien palveluiden kokonaisuus lapsiperheiden tueksi PERHEKESKUS METSOLA HAAPAJÄRVI ja REISJÄRVEN PERHEKESKUS PERUSPALVELUKUNTAYHTYMÄ SELÄNTEEN PERHEKESKUSMALLI Visio: Perhekeskustoimintaan on helppo

Lisätiedot

SENIORILIIKUNTAA ESPOOSSA. Espoo 15.10.2014 Espoon liikuntapalvelut, liikuntasuunnittelija esa.yletyinen@espoo.fi p. 050 540 6329

SENIORILIIKUNTAA ESPOOSSA. Espoo 15.10.2014 Espoon liikuntapalvelut, liikuntasuunnittelija esa.yletyinen@espoo.fi p. 050 540 6329 SENIORILIIKUNTAA ESPOOSSA Espoo 15.10.2014 Espoon liikuntapalvelut, liikuntasuunnittelija esa.yletyinen@espoo.fi p. 050 540 6329 LIIKUNTAA IKÄÄNTYVILLE Ikääntyessä säännöllinen ja monipuolinen liikkuminen

Lisätiedot

lapset - nuoret perheet

lapset - nuoret perheet lapset - nuoret perheet Hyvinkään seurakunnassa 2015 1 PERHEMESSUT 25.1. Hyvinkään kirkossa klo 10 8.3. Martin srk-talossa klo 15 15.3. Vehkojan srk-keskuksessa klo 11. Perhebrunssi klo 9.30 alk. 29.3.

Lisätiedot

lapset - nuoret perheet

lapset - nuoret perheet lapset - nuoret perheet Hyvinkään seurakunnassa kevät 2016 1 PERHEMESSUT 17.1. Vehkojalla klo 11.00 Perhebrunssi klo 9.30 alk. 24.1. Hyvinkään kirkossa klo 10.00 (rippikoulusunnuntai) 31.1. Vauvakirkko

Lisätiedot

KOULUIKÄISTEN talvi 2016

KOULUIKÄISTEN talvi 2016 Tuomiokirkkoseurakunnan ja Tammerfors Svenska församlingenin KOULUIKÄISTEN talvi 2016 ILLAT KERHOT PARTIO LEIRI TAMPEREEN TUOMIOKIRKKO- SEURAKUNTA TAMMERFORS SVENSKA FÖRSAMLING www.tampereenseurakunnat.fi/tuomiokirkonkoululaiset

Lisätiedot

Hyvä rippikoululainen ja vanhemmat

Hyvä rippikoululainen ja vanhemmat Hyvä rippikoululainen ja vanhemmat Toivotamme sinut tervetulleeksi rippikouluun kotiseurakunnassa! Laukaan seurakunta www.laukaasrk.fi Mikä ihmeen rippikoulu? Rippikoulu on seurakunnan koulu. Kasteessa

Lisätiedot

KILPAILUN SÄÄNNÖT Hyvinkää Karting 2.8.2014 Luokat

KILPAILUN SÄÄNNÖT Hyvinkää Karting 2.8.2014 Luokat KILPAILUN SÄÄNNÖT Hyvinkää Karting 2.8.2014 Luokat Cadett Micro Raket Junior Raket KF6 Junior KF6 Versio 5, 8.7.2014 KILPAILUN SÄÄNNÖT Kilpailun nimi: Hyvinkää Karting Päivämäärä: 2.8.2014 Kansallinen

Lisätiedot

ja sekä Artjärven kappeliseurakunta Kirkkotie 23 16200 Artjärvi Pappi: Mira Vorne 0401259503 mira.vorne@evl.fi

ja sekä Artjärven kappeliseurakunta Kirkkotie 23 16200 Artjärvi Pappi: Mira Vorne 0401259503 mira.vorne@evl.fi YHTEYSTIETOJA: Orimattilan seurakunnan nuorisotoimisto Pappilantie 1, 2KRS 16300 Orimattila Pappi: Tuomas Niskanen 050 5546531 kouluikäisten parissa toimivat nuorisotyönohaajat: Marja Salo 050 33 99 128

Lisätiedot

Ryhmät alkavat tiistaina 7.1 ja päättyvät viikolla 16-17. Kertoja on 15.

Ryhmät alkavat tiistaina 7.1 ja päättyvät viikolla 16-17. Kertoja on 15. KUNTOKEIDAS SANDELS Kalliolan Senioripalvelusäätiö Kuntokeidas Sandels Välskärinkatu 4 B, 00260 Helsinki Puh. (09) 4368 8070 Sisäänkäynti: katutaso, B-ovi, hissi/portaat pohjakerrokseen Kevätkauden 2014

Lisätiedot