Design: Kinnarps Studio. Oberon 5

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Design: Kinnarps Studio. Oberon 5"

Transkriptio

1 OBERON

2 2 Oberon

3 Oberon 3 OBERON Pöytä, joka soveltuu älykkään muotoilunsa ansiosta moniin tarkoituksiin. Omaan työhön. Spontaaneihin keskusteluihin. Suunniteltuihin kokouksiin. Virkistävää materiaalien ja värien yhdistelyä. Sirot jalat. Erimuotoisia tasoja. Erittäin toimiva. Aistikkaaseen ja puhtaaseen estetiikkaan. Ja puoleensavetävään ilmaisuun. Ergonomisia ajatuksia. Olemme nimenneet pöydän Oberoniksi erään Uranuksen kuun mukaisesti, kuut on nimetty Shakespearen näytelmien mukaan. Oberon on myös Kesäyön unelma -näytelmän haltiakuninkaan nimi. Näin siksi, että myös meidän Oberonimme on ainutlaatuinen ja innovatiivinen luomus. Sen perustana on klassinen muotoilu. Skandinaaviset arvot ja käsityöosaaminen. NÄYTTÄVÄÄ JA TOIMIVAA Oberon on uusi selkeälinjainen pöytäsarjamme. Se yhdistää näkemyksemme hyvästä ja älykkäästä muotoilusta. Pöydät ovat sekä ergonomisia, joustavia ja toimivia että miellyttäviä silmälle. Niiden viimeistely on tyylipuhdasta ja perustuu skandinaavisiin arvoihin. Sirot linjat ja miellyttävät materiaali-, muoto- ja värivalinnat. Puhtaat pinnat. Ja ergonomiset edut. Mahdollisuus työskennellä välillä istuen, välillä seisten. Valikoimassa on työ-, kokous- ja kahvipöytiä. Voit valita tason ja jalustan ja luoda ratkaisun, joka sopii parhaiten ympäristöön ja tarpeisiinne.

4 4 Oberon PUHTAAT LINJAT Oberonin muotoilussa perustavaa on puhdaslinjaisuus ja toimivuus. Laatu ja kestävyys ovat keskeisiä seikkoja. Pöydät ovat siroja ja sulavasti muotoiltuja. Ne kaikki noudattavat samaa selkeää muotokieltä, ja erilaisia vaikutelmia voi luoda materiaali- ja värivalinnoilla. Viistotut reunat luovat leijuvan ja miellyttävän ulkoasun. Jalusta ja konsoli on suunniteltu sopiviksi yhteen kapean jalan kanssa. Katseilta piiloon on sijoitettu säätöjalka, jolla voi tasata lattian mahdollista epätasaisuutta.

5 Design: Kinnarps Studio Oberon 5

6 6 Oberon ERGONOMISET EDUT Mahdollisuus vaihdella istuvan ja seisovan työasennon välillä mahdollistaa Oberonin käytön eri tavoin. Ja eri työtehtävissä. Ergonomian kannalta on hyvä vaihdella istumisen ja seisomisen välillä. Se saa veren kiertämään ja estää staattista rasitusta. Nostettavan ja laskettavan pöydän avulla saa myös valittua sopivan työskentelykorkeuden istumatyöhön. Jotta korkeuden säätö olisi helpompaa, olemme ottaneet nostettavissa ja laskettavissa työpöydissä käyttöön uuden ohjainyksikön. Sen näytöltä näkyy selvästi, millä korkeudella pöytä milloinkin on, ja sen voi ohjelmoida siten, että pöytä asettuu eri korkeuksille.

7 Oberon 7 VAPAUS VAIHDELLA

8 8 Oberon ERILAISIIN TILOIHIN JA VAIKUTELMIIN Oberon tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia erilaisten vaikutelmien luomiseen vaihtoehtoisilla tasoillaan ja jalustoillaan. Useita materiaaleja ja värejä. Kuviointeja ja muotoja. Viilua tai laminaattia. Tammea, pyökkiä, koivua tai pähkinäpuuta. Mustana, vaaleanharmaana tai valkoisena. Viistotulla reunalla tai ilman. Jalustan värinä valkoinen, musta, hopea tai kromi. Nelikulmaiset tai pyöreät jalat. Runsaasti valinnanvaraa. Jotta löytäisit itsellesi täydellisen yhdistelmän, joka sopii ympäristöön. Näyttävään kokonaisuuteen.

9 Oberon 9

10 10 Oberon

11 Oberon 11

12 12 Oberon

13 Oberon 13 MUKAUTUU TARPEISIIN Oberon on ergonominen ja toimiva pöytäsarja, joka on helppo mukauttaa tarpeisiinne sopivaksi. Yhdistele lukuisia erimuotoisia tasoja ja erilaisia jalustoja lukemattomilla eri tavoilla. Kaikki joustavan toimivuuden aikaansaamiseksi. Järjestelmä on suunniteltu, jotta kaikki voisivat luoda oman optimaalisen työpisteensä tai kokouspaikkansa. Pohjana toimii tukeva jalusta, jossa on keskitetty palkkijärjestelmä. Kätevien kytkentäjalkojen avulla voi yhdistää kaksi tai useampia pöytiä. Rakenteen ansiosta pöydästä voi myös poistaa osia tai sitä voi rakentaa uudelleen tarpeiden tai tilanteen muuttuessa.

14 14 Oberon

15 Oberon 15 TYÖPÖYTÄ Työpöydät ovat luonnollinen ja keskeinen osa työympäristöjämme. Oberonin avulla saat luotua joustavan ja käytännöllisen työskentelytason. Sekä muotoilun että toiminnan osalta. Yhdistä jalusta erimuotoisiin ja -kokoisiin, eri materiaaleista valmistettuihin tasoihin. Sen mukaan, kuinka pöytä on tarkoitus sijoittaa. Ja mihin ympäristöön. Avokonttoriratkaisuun, omaan toimistoon tai toiminnan mukaisiin työympäristöihin. Sen pohjalta, millaisen vaikutelman haluat luoda. Ja yksilön ja ryhmän tarpeiden mukaan. Tukevat työpöydät on varustettu kestävillä tasoilla ja tukevilla jaloilla. Ne ovat myös käyttäjäystävällisiä. Lisäksi niissä on käteviä lisävarusteita, kuten kaapelien käsittelyjärjestelmä, joka pitää pinnat siisteinä. Niitä saa kiinteäkorkeuksisina, pelkkinä istumapöytinä sekä istuma-/seisomapöytinä. Hanki Oberonin pariksi jokin ergonomisista ja näyttävistä työtuoleistamme, kuten esimerkiksi Esencia.

16 16 Oberon

17 Oberon 17

18 18 Oberon

19 Oberon 19 KOKOUSPÖYTÄ Kokoukset ovat työelämässä yhä tärkeämpiä. Tarvitsemme toimiviksi sisustettuja kokoustiloja, joissa voimme yhdessä keskustella ja luoda uutta. Sekä spontaanisti että suunnitelman mukaan. Oberonin kokouspöydät tarjoavat lukuisia vaihtoehtoisia kokoja, muotoja ja ratkaisuja. Ne sopivat sekä suuremmille että pienemmille ryhmille. Kokoustiloihin tai tauko- ja kahvipöydiksi. Yhdistämällä niitä mukaviin kokoustuoleihimme saat luotua näyttävän ja toimivan ympäristön. Joka on kuin luotu keskustelua ja uusia ideoita varten.

20 20 Oberon

21 Oberon 21

22 22 Oberon KAHVIPÖYDÄT Kahvipöydät ovat käteviä ja houkuttelevia kokoontumispaikkoja. Niihin on valittavissa eri muotoja ja korkeuksia. Täydellisiä pöytiä aulaympäristöihin. Normaali istuinkorkeus kokouksiin ja keskusteluihin. Tai korkeat pöydät aktiivisiin tai seisaaltaan pidettäviin lyhyisiin kokouksiin tai taukoihin. Niiden ympärille voi sijoittaa sekä tuoleja että korkeampia jakkaroita sen mukaan, millaista istuinryhmää tai kokoontumistilaa toivotaan.

23 Oberon 23

24 24 Oberon

25 Oberon 25

26 26 Oberon TOIMINNOT JA LISÄVARUSTEET NOSTETTAVA JA LASKETTAVA (SS/SSA) Istuma-/seisomapöytiä (SS pyöreillä jaloilla/ssa nelikulmaisilla jaloilla) voi nostaa tai laskea portaattomasti yksinkertaisesti nappia painamalla. Pöydän korkeus on mm. Voimakkaan moottorin ansiosta istuma-/seisomapöytien nostovoima on todella hyvä. ISTUMATYÖPÖYTÄ SÄÄDETTÄVILLÄ JALOILLA (SM/SMA) Istumatyöhön tarkoitettu käsin säädettävä jalka (SM pyöreä/sma nelikulmainen) on helppo säätää sopivaksi eri työntekijöille. Veivin avulla tasoa voi nostaa ja laskea. Säädettävä pöydän korkeus on mm. Jokaiseen pöytään voi valita myös jalat, joiden kiinteä korkeus on 740 mm (SF). KORKEUDELTAAN KIINTEÄT PILARIPÖYDÄT (TPM/TPA/TPH) Kokous- ja kahvipöytiin on saatavana pilarijalusta, johon kuuluu ristikkojalka, korkeus on kiinteä. Pöydän korkeus: 740 mm (TPM), 900 mm (TPA), 1100 mm (TPH). KYTKENTÄJALAT Kytkentäjalkojen avulla voi yhdistää kaksi tai useampia pöytiä. Erilaisia kuvioita ja toimintoja voi luoda valitsemalla erilaisia pöytätasoja. Kytkentäjalkoja käytetään, kun pöytäyhdistelmän pituus ylittää 2200 mm. Väreinä hopea, valkoinen musta ja kromi. NELIKULMAISET JALAT Muodoiltaan nelikulmaiset jalat luovat näyttävän ja tyylipuhtaan vaikutelman. PYÖREÄT JALAT Muodoiltaan pyöristetyt jalat antavat pehmeämmän vaikutelman.

27 Oberon 27 TOIMINNOT JA LISÄVARUSTEET SÄÄDETTÄVÄ ISTUMA-/SEISOMAPÖYTÄ Istuma-/seisomapöytiä voi nostaa tai laskea portaattomasti yksinkertaisesti painamalla nappia käsiohjaimessa, joka sijoitetaan käden ulottuville. ÄLYKÄS, SÄÄDETTÄVÄ ISTUMA-/SEISOMAPÖYTÄ Lisävarusteena on saatavana älykäs käsiohjain pöydän nostamiseen ja laskemiseen. Näet selvästi, millä korkeudella (senttimetreinä) pöytä milloinkin on. Näin voit helposti käyttää juuri itsellesi sopivaa korkeutta. Älykkään muistitoiminnon avulla voit asettaa neljä eri korkeutta eri käyttäjille. SIIRRETTÄVÄ TASO Lisävarusteena voit valita työpöytiin siirrettävän tason. Se luo siistin ja viimeistellyn vaikutelman, koska johdot ja pistokkeet on helppo piilottaa. Kun tarvitset niitä, vedä vain tasoa itseesi päin. ALHAINEN MELUTASO Voimakkaan moottorin ansiosta istuma-/ seisomapöytien nostovoima on todella hyvä. Moottori on hiljainen, joten kaikki säädöt tapahtuvat häiriöittä. HIENOSÄÄDETTÄVÄT JALAT Kaikissa Oberon-pöydissä on säätöominaisuus lattian epätasaisuuksien kompensoimiseksi. Ruuvisäädin on yhdistetty jalustaan siistin ja tyylipuhtaan vaikutelman aikaansaamiseksi. PYÖRÄT Jalkojen kevyesti rullaavat ja lukittavat pyörät antavat sekä joustavuutta että liikkuvuutta.

28 28 Oberon TOIMINNOT JA LISÄVARUSTEET KAASUJOUSITETULLA PILARILLA VARUSTETTU KAHVIPÖYTÄ Korkeudeltaan säädettävä pilaripöytä. NÄYTTÖTELINE Kätevä säädettävä varsi litteille näytöille. Käännettävä ja kierrettävä parhaan mahdollisen toimivuuden takaamiseksi työpisteessä. Täydennettävissä Ipadille tarkoitetulla telineellä. POWERBOX Kaapelikaukalossa on kolme pistorasiaa, pistorasiat USB- ja verkkojohdoille sekä paikka kaapeleille, jolloin pääset turhista johdoista. Tämä on erinomainen ratkaisu silloin, kun pöytä on sijoitettu seinää vasten tai kaksi pöytää asetettu vastakkain ja välissä on esimerkiksi seinäke. VIISTOTTU REUNA Viistottu reuna tekee pöydästä kauniin ja saa sen näyttämään leijuvalta. Viistottu reuna on saatavana mustiin, valkoisiin tai harmaisiin laminaattitasoihin sekä tammi-, pyökki- ja koivuviilutasoihin. KESKUSYKSIKKÖTELINE - CPU-TELINE On mukava saada tietokone pois pöydältä, jolloin pöydälle jää enemmän tilaa. Tämä keskusyksikköteline on mustaa, leveää nailonnauhaa, jolla saat keskusyksikön kiinnitettyä pystysuoraan. Keskusyksikköteline on sekä siirrettävä että käännettävä. Lisäksi sen korkeutta voi säätää. PÖYTÄSEINÄKE Pöydälle asetettava pöytäseinäke luo erillisyyttä ja pitää työpisteesi ääniympäristön kurissa. Oberon sopii hyvin yhteen esimerkiksi Prim- tai Rezon-seinäkkeen kanssa. Sen avulla saa luotua helposti muunneltavia ratkaisuja erityyppisiin tilanteisiin ja tiloihin. Seinäkkeiden erilaiset värivaihtoehdot muodostavat myös näyttävän sisustuksen yksityiskohdan.

29 Oberon 29 MATERIAALI LAMINAATTI VIILU METALLI Koivu Koivu Musta Pyökki Pyökki Hopeanharmaa Tammi Tammi Kromi Valkoinen Pähkinäpuu Valkoinen Vaaleanharmaa Musta

30 30 Oberon TYÖPÖYTÄ Voit yhdistellä lukuisia erimuotoisia tasoja ja erilaisia toimintoja lukemattomilla eri tavoilla. Kytkentäjalkojen avulla voi yhdistää kaksi tai useampia pöytiä. TYÖPÖYDÄT korkeus mm (SMA), mm (SS, SSA) och 740 mm (SF, SFA) OBERON TASO 22 mm, lastulevyä puuviilulla ja massiivisella reunalistalla (pyökkiä, koivua, tammea), laminaattia (pyökkiä, koivua, tammea, pähkinäpuuta, valkoista, vaaleanharmaata, mustaa) JALUSTA Jauhemaalattu kaksinkertainen toimintopalkki, jossa T-kisko ja jalustan väriä (kromia lukuun ottamatta) noudattava reikäkuvio. T-jalusta (valkoinen, musta, hopeanharmaa, kromi, jauhemaalattua terästä, SS/SSA 72/66/60 mm, SM/SMA 70/60 mm, SF/SFA 70 mm, SS/SSA sähköinen säätö mm, SM/SMA-säätö veivillä mm, SF/SFA 740 mm. FOT alumiinia tai terästä (ja kromia), säätöruuvi lattian epätasaisuuden kompensointiin (0-10 mm) LISÄVARUSTEET Paneelit, laatikko sähkölaitteille, kaapeleille, ATK-varusteet, lähisäilytys, kyynärtuet jne. MITTAKAAVA 1:100 YKSIKKÖ mm.

31 Oberon 31 KOKOUS- JA KAHVIPÖYDÄT Tasoiksi kokous- ja kahvipöytiin on tarjolla useita eri ratkaisuja ja kokoja. Voit myös yhdistää useampia pöytiä toimivuuden parantamiseksi. PILARIPÖYTÄ korkeus 740 mm (TPM) KOKOUSPÖYTÄ korkeus 740 mm (TPM) PILARIPÖYTÄ korkeus 900 mm (TPA) PILARIPÖYTÄ korkeus mm (TPH) CO LISÄPÖYTÄ korkeus mm (TPG) CO CO Tietyissä tuotteissa oleva merkintä. OBERON TASO 22 mm, lastulevyä puuviilulla ja massiivisella reunalistalla (pyökkiä, koivua, tammea), laminaatilla (pyökkiä, koivua, tammea, valkoista, vaaleanharmaata, 600CO mustaa) JALUSTA Pilarijalusta pyöreää tai nelikulmaista jauhemaalattua 70 mm:n teräsputkea (musta, hopeanharmaa, kromi) Ristikkojalka alumiinia tai terästä (krominvärisessä piilotettu säätöruuvi lattian epätasaisuuden kompensointiin (0-10 mm)) PÖYDÄN KORKEUS 74 cm, 90 cm tai 110 cm LISÄVARUSTE Laatikko sähkölaitteille ja kaapeleille MITTAKAAVA 1:100 YKSIKKÖ mm

32 KINNARPS MARKETING & COMMUNICATIONS/ /1503 ALL INFORMATION IS SUBJECT TO CHANGE

löydä ELOISA luokkahuone

löydä ELOISA luokkahuone www.kinnarps.fi Making life better at work Kinnarps on paljon enemmän kuin toimistokalusteita. Luomme pitkäjänteisiä ja tehokkaita kokonaisratkaisuja, jotka parantavat työtäsi ja tekevät toiminnastasi

Lisätiedot

THE STRESSLESS BOOK OF COMFORT MALLISTO 2015-2016

THE STRESSLESS BOOK OF COMFORT MALLISTO 2015-2016 THE STRESSLESS BOOK OF COMFORT MALLISTO 2015-2016 Made in Norway since 1934 Mukavuudesta nauttimista Meillä on ollut ilo täyttää kodit ympäri maailmaa mukavuudella aina vuodesta 1934. Tämän ansiosta Stressless

Lisätiedot

KYLPYHUONEKALUSTEET 2012 IDEOITA JA INSPIRAATIOTA KYLPYHUONEESEEN

KYLPYHUONEKALUSTEET 2012 IDEOITA JA INSPIRAATIOTA KYLPYHUONEESEEN KYLPYHUONEKALUSTEET 2012 IDEOITA JA INSPIRAATIOTA KYLPYHUONEESEEN 3 SISÄLTÖ JOHDANTO 4 9 VEDUMIN KYLPYHUONESARJAT 10 11 FLOW Tuotteet 12 13 Mallikylpyhuoneita 14 27 Tiedot 28 33 LOUIS Tuotteet 34 35 Mallikylpyhuoneita

Lisätiedot

Väreillä sisustaminen

Väreillä sisustaminen Oppia ikä kaikki 1 2 Väreillä sisustaminen Koulun tulee olla virikkeellinen ja innostava ja sen tulisi sisältää myös elämyksiä tuottavia tiloja. Koulun sisätilojen värit voivat poiketa standardinomaisista

Lisätiedot

PAINOVIRHE KYLPYHUONEKALUSTEET 2010 IDEOITA JA INSPIRAATIOTA KYLPYHUONEESEEN

PAINOVIRHE KYLPYHUONEKALUSTEET 2010 IDEOITA JA INSPIRAATIOTA KYLPYHUONEESEEN PAINOVIRHE Pahoittelemme virheellisiä hintoja kuvastossa. Oikeat hinnat löytyvät erillisestä hinnastosta 2010. KYLPYHUONEKALUSTEET 2010 IDEOITA JA INSPIRAATIOTA KYLPYHUONEESEEN SISÄLTÖ JOHDANTO 4 7 VEDUMIN

Lisätiedot

Peter Larsson Toimitusjohtaja, Villeroy & Boch Gustavsberg AB

Peter Larsson Toimitusjohtaja, Villeroy & Boch Gustavsberg AB Tutustu uuteen näyttelyymme! FIKSUMPI KYLPYHUONE INNOITUSTA JA INNOVAATIOTA GUSTAVSBERGILTÄ 2012 2013 TIE FIKSUMPAAN KYLPYHUONEESEEN KÄY GUSTAVSBERGIN AVULLA. Ollessani nuori tulokas Tukholmassa, muutin

Lisätiedot

Messu- ja näyttelytelineet

Messu- ja näyttelytelineet Messu- ja näyttelytelineet Kuvatelineillä näkyvyyttä tiloihin ja tapahtumiin PixMill tarjoaa tulosteiden esillepanoon kattavaa valikoimaa laadukkaita Euroopassa valmistettuja kuvatelineitä ja tulostaa

Lisätiedot

Modeo magazine. Mukavan työskentelyn puolesta. Modeo: Toimisto on parhaimmillaan kuin toinen koti.

Modeo magazine. Mukavan työskentelyn puolesta. Modeo: Toimisto on parhaimmillaan kuin toinen koti. Modeo magazine Ajankohtaista tietoa toimitilasisustamisesta www.modeo.fi Modeo: Mukavan työskentelyn puolesta Toimisto on parhaimmillaan kuin toinen koti. MODEO MAGAZINE HINNAT SIS. 23% ALV. MODEO.FI/HINNASTO

Lisätiedot

OMAPERÄINEN JA TURVALLINEN VALINTA

OMAPERÄINEN JA TURVALLINEN VALINTA KYLPYHUONEKALUSTEET 2007 120 sivua innostavia kylpyhuoneiden sisustamisideoita OMAPERÄINEN JA TURVALLINEN VALINTA LUOTA VEDUM- KYLPYHUONEESEEN Jotta olisit tyytyväinen kylpyhuoneeseesi, sen on oltava sekä

Lisätiedot

IDO Kylpyhuonekuvasto 2015

IDO Kylpyhuonekuvasto 2015 IDO Kylpyhuonekuvasto 2015 2 IDO Inspiraatio IDOn kylpyhuonekalusteille ja keramiikkatuotteille on myönnetty Avainlippu. IDO Inspiraatio 3 IDO on mukana arjessasi hektisistä aamuhetkistä viikonloppujen

Lisätiedot

Everything can be organized

Everything can be organized Everything can be organized UUTUUS! Artic Trio -liukuovet, joissa kristallinvalkoista lasia ja valkoinen kehys. Classic-sisustus valkoisena. 2 Järjestystä joka asiaan Valikoimastamme löytyy runsaasti vaihtoehtoja

Lisätiedot

RAIS ON JOTAKIN AINUTLAATUISTA...

RAIS ON JOTAKIN AINUTLAATUISTA... RIS ON JOTKIN INUTLTUIST... Filosofiae on yksinkertainen: kun sinulla on RIS-takka kodissasi, se ei ole ainoastaan läönlähde. Takassa tulee yhdistyä esteettisyys ja teknologia. Muoto ja toimivuus. Design

Lisätiedot

KUVASTO 2015 / 2016. Unelmasi. Työkalumme.

KUVASTO 2015 / 2016. Unelmasi. Työkalumme. KUVASTO 2015 / 2016 Unelmasi. Työkalumme. Suomessa vuodesta 1993 toiminut K.A.Rasmussen Oy kuuluu Pohjoismaiden suurimpaan jalometalliyritykseen, Norjalaiseen vuonna 1872 perustettuun K.A.Rasmussen-konserniin.

Lisätiedot

IDO Kylpyhuonekuvasto 2014

IDO Kylpyhuonekuvasto 2014 IDO Kylpyhuonekuvasto 2014 2 IDO Sisältö SISÄLTÖ Historia...4 IDO suunnittelijat...6 Inspiraatio...8 IDO Smart...14 Kylpyhuoneen suunnittelu...18 Pidä huolta kylpyhuoneestasi...21 Kylpyhuonekalusteet...22

Lisätiedot

VAPAASTI SEISOVAT TAKAT. Takkoja kaikkiin koteihin

VAPAASTI SEISOVAT TAKAT. Takkoja kaikkiin koteihin VAPAASTI SEISOVAT TAKAT Takkoja kaikkiin koteihin Mikään ei ole niin kodikasta kuin lämmittävä takkatuli. Se tiedetään parhaiten täällä pohjoisessa, jossa kylmyys ja pimeys vallitsevat suuren osan vuodesta.

Lisätiedot

IDO Kylpyhuonekuvasto

IDO Kylpyhuonekuvasto 2013 IDO Kylpyhuonekuvasto IDO tekee jatkuvaa tuotekehitystyötä. Sen vuoksi pidätämme oikeuden esitteen painoon menon jälkeen tapahtuviin mahdollisiin muutoksiin tuotevalikoimassa tai tuotteissa, painoteknisistä

Lisätiedot

Keittiö ja kodinkoneet Ideakuvasto 2015

Keittiö ja kodinkoneet Ideakuvasto 2015 Keittiö ja kodinkoneet Ideakuvasto 2015 Lataa Epoq-sovellus App Storesta tai Play-kaupasta. 2240 Trend. Saatavana koko Trend-värivalikoima, katso sivut 42 43. Hintaan eivät sisälly työtaso, allas, hana

Lisätiedot

fiksut KylpyhuoNeet tekevät tulevaisuudesta valoisamman

fiksut KylpyhuoNeet tekevät tulevaisuudesta valoisamman FIKSUMPI TULEVAISUUS INSPIROIVAT, INNOVATIIVISET JA YMPÄRISTÖÄ SÄÄSTÄVÄT KYLPYHUONEET GUSTAVSBERGILTÄ 2014 2015 UUTUUS! HYGIEENINEN HUUHTELU YKSINKERTAISEMMIN PUHDASTA FIKSUMMAN HUUHTELUN ANSIOSTA fiksut

Lisätiedot

Pyyhekuivaimet kaikkiin tiloihin. Sähkötoimiset pyyhekuivaimet Vesitoimiset pyyhekuivaimet Kombikuivaimet

Pyyhekuivaimet kaikkiin tiloihin. Sähkötoimiset pyyhekuivaimet Vesitoimiset pyyhekuivaimet Kombikuivaimet Pyyhekuivaimet kaikkiin tiloihin Sähkötoimiset pyyhekuivaimet Vesitoimiset pyyhekuivaimet Kombikuivaimet Pyyhekuivain on arjen ylellisyyttä Pyyhekuivainkuvastomme on täynnä inspiraatiota ja ideoita kodin

Lisätiedot

FIKSUMMAT KYLPYHUONEET INNOITUSTA JA INNOVAATIOTA GUSTAVSBERGILTÄ 2013 2014

FIKSUMMAT KYLPYHUONEET INNOITUSTA JA INNOVAATIOTA GUSTAVSBERGILTÄ 2013 2014 FIKSUMMAT KYLPYHUONEET INNOITUSTA JA INNOVAATIOTA GUSTAVSBERGILTÄ 2013 2014 TERVETULOA FIKSUMPAAN KYLPYHUONEESEEN Tästä kuvastosta löydät Gustavsbergin koko ympäristöä säästävän ja innoittavan tuotevalikoiman

Lisätiedot

Hansgrohe ja vedestä tulee nautinto. Vuodesta 1901 lähtien. Hanat. Suihkut. Asennustekniikka. Tuotekatsaus

Hansgrohe ja vedestä tulee nautinto. Vuodesta 1901 lähtien. Hanat. Suihkut. Asennustekniikka. Tuotekatsaus Tuotekuvasto Hansgrohe ja vedestä tulee nautinto. Vuodesta 1901 lähtien tämän nautinnon lähde on ollut ylivoimainen laatumme ja luotettavuutemme. Hansgrohen suihkut ja hanat eivät kuitenkaan edusta ainoastaan

Lisätiedot

NAUTI KYLPYHUONEESTASI! KYLPYHUONEMALLISTO

NAUTI KYLPYHUONEESTASI! KYLPYHUONEMALLISTO NAUTI KYLPYHUONEESTASI! KYLPYHUONEMALLISTO 2009 Scandinavian Modern -tyyli Classic-tyyli Romantic-tyyli Mielessäsi on todennäköisesti jo ajatus siitä, minkälaisen tunnelman haluat kylpyhuoneeseesi. Tämä

Lisätiedot

ESITTÄYDY. Neuvotteluhuone on yrityksesi kasvot. Tästä luettelosta löydät tuotteita ja ratkaisuja neuvotteluhuoneeseesi.

ESITTÄYDY. Neuvotteluhuone on yrityksesi kasvot. Tästä luettelosta löydät tuotteita ja ratkaisuja neuvotteluhuoneeseesi. Hinnasto 2005 ESITTÄYDY. Neuvotteluhuone on yrityksesi kasvot. Tästä luettelosta löydät tuotteita ja ratkaisuja neuvotteluhuoneeseesi. LUETTELON HINNAT ON ILMOITETTU ILMAN ARVOLISÄVEROA (Alv. 0%) 1 SISÄLLYSLUETTELO

Lisätiedot

Kylpyhuone- ratkaisut

Kylpyhuone- ratkaisut Kylpyhuoneratkaisut 002 Sisällys 5 LinidoSolutions & SystemRoMedic 6 Turvallisuus ja käytettävyys omassa kylpyhuoneessa 10 Kylpyhuoneen suunnitteluprojektin haasteet 14 Funktionaaliset laitoskylpyhuoneet

Lisätiedot

luova toimistovalaistus Tiedämme kuinka luodaan inspiroivia toimistoympäristöjä

luova toimistovalaistus Tiedämme kuinka luodaan inspiroivia toimistoympäristöjä luova toimistovalaistus Tiedämme kuinka luodaan inspiroivia toimistoympäristöjä Tervetuloa luovaan toimistoon! Yhä useammat yritykset ymmärtävät luovuuden merkityksen toimistotilojen suunnittelusssa. Tietotyön

Lisätiedot

Mittausjärjestelmiä ja vaakoja terveydenhuollon käyttöön jo vuodesta 1840

Mittausjärjestelmiä ja vaakoja terveydenhuollon käyttöön jo vuodesta 1840 Kuvasto 2013/2014 terveydenhuollon tuotteet + Mittausjärjestelmiä ja vaakoja terveydenhuollon käyttöön jo vuodesta 1840 Suomi seca finland oy Linnoitustie 4 B 02600 Espoo ٠ Suomi Puhelin 09 87 80 00 00

Lisätiedot

Mora Collection Keittiön ja kylpyhuoneen vesihanoja

Mora Collection Keittiön ja kylpyhuoneen vesihanoja Mora Collection Keittiön ja kylpyhuoneen vesihanoja Mora Collection Tietoa Mora Armaturista 03 Mora MMIX 04 Mora Rexx 24 Mora Inxx 38 Mora Styxx 62 Mora Izzy 66 Mora Cera 78 Mora Classic 84 Mora Tronic

Lisätiedot

Nyt tulee kotiin! Charmia.fi. Keittiömme on nyt Charmia. "Loistavalta tuotteeltamme puuttui nimi!"

Nyt tulee kotiin! Charmia.fi. Keittiömme on nyt Charmia. Loistavalta tuotteeltamme puuttui nimi! Charmia.fi Nyt tulee kotiin! Vuonna 1993 perustetun Kalustetukun perusidea tarjota laadukkaita ja kohtuuhintaisia keittiöitä ja muita kodin kiintokalusteita tavallisille ihmisille on toiminut alusta asti.

Lisätiedot

Axor. Actros. Kaukoliikenne. 18 26 tonnia.

Axor. Actros. Kaukoliikenne. 18 26 tonnia. Axor. Actros. Kaukoliikenne. 18 26 tonnia. Sisältö Actros 4 27 Ohjaamot 6 15 Työskentely, käyttömukavuus 8 11 Asumismukavuus 12 15 Taloudellisuus, tekniikka 16 23 Moottoriteknologia 18 19 Vaihteensiirto,

Lisätiedot

toimistovalaistus Valaistusratkaisuja toimistotiloihin

toimistovalaistus Valaistusratkaisuja toimistotiloihin toimistovalaistus Valaistusratkaisuja toimistotiloihin Toimisto - haastava suunnittelukohde Toimistotiloille asetettavat vaatimukset ovat muuttuneet viimeisen parinkymmenen vuoden aikana. Työ on muuuttunut

Lisätiedot