ÄLYKKÄITÄ RATKAISUJA VAIHTELUN VUOKSI

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "ÄLYKKÄITÄ RATKAISUJA VAIHTELUN VUOKSI"

Transkriptio

1 NEXUS

2 2 Nexus

3 Nexus 3 NEXUS Nexus-pöytäsarja on luonnollinen osa työympäristöä. Kätevä yksilön ja ryhmän tilojen yhdistäjä. Yhteen kytkettynä tai erillisenä pöytänä. Sinun työpöytäsi. Minun henkilökohtainen pöytäni. Tai yhteinen penkkiratkaisumme. Monipuolinen. Tehty nykypäivän luoviin työympäristöihin ja työskentelytapoihin. Tehdäksemme yhteistyötä rinta rinnan tai kasvokkain. Joustavasti, vuorovaikutteisesti ja yhteisöllisesti. Ihanteellinen keskusteluun, mutta myös omaan keskittymiseen. Esteettisesti varustettuna. Kaikki tämä, jotta siitä tulisi osa työympäristöänne ja työpäiväänne. MONIPUOLINEN PÖYTÄ Nexus-pöytäsarja on helppo mukauttaa siihen millä tavalla sitä tullaan käyttämään. Joustava sarja sopii hyvin verrattomien ominaisuuksiensa ansiosta erityyppisiin tilanteisiin ja työympäristöihin sekä nykypäivän tapaan työskennellä. Monipuolisuus mahdollistaa sen, että voit helposti muuttaa Nexuksen yksittäisistä työpisteistä projekti- tai tiimitapaamisten tilaksi. Tämän ansiosta sarja sopii myös tehtävien mukaisiin monitilaympäristöihin, joissa samaa pöytää käyttävät eri henkilöt erilaisissa tilanteissa työpäivän aikana. Penkkiratkaisun ainutlaatuinen Flexrail-järjestelmä mahdollistaa lisävarusteiden lisäämisen ilman työkaluja. Työpöydät ovat yhdistettävissä toisiinsa, mikä helpottaa useamman työtason liittämistä vierekkäin tai vastakkain. Nexuksen muotoilu on hienostunutta. Siihen kuuluu erimuotoisia tasoja sekä miellyttävänä viiluna että tyylipuhtaana laminaattina. Voit saada sekä työpöydän että penkkiratkaisun samalla viimeistelyllä yhtenäisen ilmeen aikaansaamiseksi. Nexus valmistetaan omissa tuotantolaitoksissamme, minkä johdosta pystymme valvomaan koko ketjua. Valmistus tapahtuu voimavaroja tehokkaasti hyödyntävällä ja kestävällä tavalla.

4 4 Nexus ÄLYKKÄITÄ RATKAISUJA VAIHTELUN VUOKSI Nykyisin työskennellään paljon ryhmissä. Tapaamme, keskustelemme, teemme päätöksiä, inspiroidumme ja luomme yhdessä. Nexuksen avulla saat koottua tilatehokkaan ja joustavan ratkaisun, joka tarjoaa useita työskentelytasoja. Sinun on nyt mahdollista luoda samalla kertaa sekä kiinteitä että siirrettäviä työpisteitä joilla voit muodostaa työympäristöjä, jotka edistävät sekä keskustelua että keskittymistä. Siellä ajatuksista kehittyy ideoita ja niistä syntyy yhteisiä tavoitteita. Saat luovan ympäristön, joka sopii sekä yksilölle, tiimille että ryhmälle.

5 Nexus 5 YHDESSÄ TAI ERIKSEEN

6 6 Nexus HIENOSTUNUT ILME Nexuksen suunnittelussa on huomioitu yksityiskohdat, jotka yhdessä muodostavat toimivan kokonaisuuden. Valinnanvaraa on paljon. Pöytien erilaiset muunnelmat kuvastavat aikaamme. Voit valita tyylikkään tammi-, pyökki- tai koivuviilun sekä mieleisen kymmenestä houkuttelevasta laminaatista, jotka yhdistetään mustiin, valkoisiin tai hopeanvärisiin jalkoihin. Keskeistä on aina muotoilun ja toiminnallisuuden tasapaino. Se tarjoaa joustavaa käytettävyyttä ja heijastaa aikamme luonnetta. Nexus-sarjan muotoilu on tyylipuhdasta. Keskiössä on työpiste, joka on helppo muuttaa päivän aikana suoritettaviin työtehtäviin sopivaksi. Toisin sanoen täysin monitilaan sopiva ratkaisu. Per Enskär, kansainvälinen tuotepäällikkö, vastuualueenaan työpöydät ja kokouskalusteet, Kinnarps Ab.

7 Design: Kinnarps Studio Nexus 7

8 8 Nexus

9 Nexus 9 TYÖPÖYTÄ TOIMIVUUTTA SINULLE Työpöydillä on monia älykkäitä etuja. Erilaisten taso- ja jalustavaihtoehtojen ansiosta pöytien sijoittelu ja muuhun sisustukseen yhdistäminen sujuu helposti. Jalat ovat säädettäviä, joten saat juuri oikean korkeuden istumatyötä varten. Saatavana on monia käytännöllisiä lisävarusteita, kuten seinäkkeitä, erillisten tilojen luomiseen. Johdot ja pistorasiat on helppo piilottaa siirrettävän tason sekä läpivientien ja kaukaloiden avulla siistin vaikutelman luomiseksi. Joustavuutta on paljon, ja voit valita, käytätkö Nexusta erillisenä vai useampaan pöytään yhdistettynä. Juuri itsellesi parhaiten sopivan työpisteen saat, kun yhdistät siihen vielä jonkin ergonomisista työtuoleistamme. Työpöytiä ja tasoja voidaan yhdistää älykkäiden kytkentäjalkojen avulla lisätilan saamiseksi ja toimivuuden parantamiseksi. Voit muodostaa toivotun mallisen pöytäryhmän ja jakaa työtason kankaasta tai akryylista valmistetuilla seinäkkeillä. TIETOJA LYHYESTI TYÖPÖYDÄSTÄ Valitse kahdesta eri jalkamallista, joiden väreinä ovat valkoinen, musta tai hopea: neliskanttinen kiinteällä korkeudella nelikulmainen korkeussäädöllä Tasoja on kolmisenkymmentä eri muotoista. Katso lisätietoja sivulta 22. Kolme viilua ja kymmenen laminaattia. Siirrettävä taso ja kaapelikaukalo helpottavat johtojen käsittelyä. Ovat yhteenkytkettävissä joustavaa työtasoa ja sijoittelua ajatellen. Hopeanvärisen, mustan tai valkoisen kaapelikaukalon korkeus on säädettävä ja se voidaan avata helposti molemmista suunnista. Täydennettävissä seinäkkeillä, joita on saatavana 10 verhoiluvärillä ja huurrettuna valkoisena akryylina.

10 10 Nexus NEXT OFFICE MONITILATOIMISTO Teknologian avulla voimme tänä päivänä tehdä töitä missä ja milloin tahansa. Henkilökohtaiset työpisteet vähenevät ja niiden sijaan lisääntyvät joustavat ja tehtävien mukaiset työympäristöt. Niissä löydämme parhaan mahdollisen tasapainon yksityisyyden ja yhteisöllisyyden, kokousten ja yksilöllisen työskentelyn, keskittymisen ja vuoropuhelun välille. Monipuoliset Nexus-pöydät sopivat hyvin erityyppisiin ympäristöihin, sillä eri henkilöt voivat käyttää samaa pöytää saman työpäivän aikana.

11 Nexus 11

12 12 Nexus

13 Nexus 13 PENKKIRATKAISU MONTA PÖYTÄÄ YHDESSÄ Nexus-penkkiratkaisu tarjoaa sinulle mukautuvan pöydän. Monipuolisuutensa ansiosta se mukautuu sinun ja tiimisi työtapoihin koko työpäivän ajan ja täyttää yksilöiden, ryhmien ja projektien erilaiset tarpeet. Ainutlaatuisen Flexrail-järjestelmän avulla voit lisätä ja poistaa eri lisävarusteita ilman työkaluja. Esimerkkejä lisävarusteista ovat pöytäseinäke, pistorasia, jakaja ja näyttövarsi. Seinäkkeillä on mahdollista luoda henkilökohtaisia tiloja keskittymistä varten, ilman seinäkkeitä saadaan tilaa projektitapaamisiin tai tiimityöskentelyä varten. Käytännöllinen lisälevy tarjoaa kätevästi lisätilaa. Kaikessa näkyy toiminnalisuus. Erilaiset kaapelien käsittelyvaihtoehdot luovat siistit pöytäpinnat. Saatavana on myös monta liitäntämahdollisuutta nykypäivän mobiiliteknologian käyttöä ajatellen. Yhdistämällä penkkiratkaisuun lisälevyn saat kätevästi lisätilaa, jota voit käyttää kokoustamiseen, työtasona tai ylimääräisenä työpisteenä. TIETOJA PENKKIRATKAISUSTA Flexrail-järjestelmä tarjoaa penkkiratkaisun, jota voi nopeasti muuttaa työtehtävän mukaan. Korkeudeltaan kiinteät valkoiset, mustat tai hopeanväriset neliskanttiset jalat. Tasot ovat 700 tai 800 mm syviä. Katso lisätietoja sivulta 23. Kolme viilua ja kymmenen laminaattia. Siirrettävä taso ja kaapelikaukalo helpottavat johtojen käsittelyä. Lisälevy luo lisätilaa. Täydennettävissä seinäkkeillä, joita on saatavana 10 verhoiluvärillä ja huurrettuna valkoisena akryylina.

14 14 Nexus HELPPO MUKAUTTAA Nexuksen avulla saat koottua joustavan ja tilaa tehokkaasti hyödyntävän ratkaisun. Jotain, mikä sopii hyvin nykypäivän työympäristöihin, joissa työpisteiden tarve vaihtelee usein viikosta tai päivästä toiseen. Pöydät on siksi helppo mukauttaa suuremmalle tai pienemmälle työntekijämäärälle sopivaksi. Penkkiratkaisut voidaan varustaa Flexrail-järjestelmän avulla sellaisilla lisävarusteilla, joita työpisteiden luomiseen vaaditaan. Ne on myöhemmin helppo poistaa lisätilan saamiseksi. Seinäkkeitä, jakajia ja näyttövarsia voidaan siirtää myös sivuttain Flexrailin avulla lisätilan saamiseksi.

15 Nexus 15

16 16 Nexus

17 Nexus 17 TOIMINNOT JA LISÄVARUSTEET FLEXRAIL Ainutlaatuinen Flexrail-järjestelmä (saatavana lisävarusteena) tarjoaa penkkiratkaisulle integroitua toimivuutta, joka tuo ulottuvillesi kaikki tarvitsemasi lisävarusteet samalla kertaa ilman, että sinun tarvitsee valita. Lisävarusteiden, kuten seinäkkeiden ja näyttövarsien, lisääminen ja poistaminen käy nopeasti ja helposti ilman työkaluja. Voit myös siirrellä lisävarusteita Flexrailkiskoilla täysin rajoituksetta. Lisävarusteina on saatavana helppokäyttöisiä pistorasioita, joihin voit liittää tietokoneen ja muita tarvitsemiasi laitteita. Mikään ei ole tiellä, vaan kaikki tavarat ovat paikoillaan ja käden ulottuvilla, kun niitä tarvitset. Kaikki tämä sen vuoksi, että voisit suoriutua työtehtävistäsi, kuten pienistä tai suurista kokouksista, projektitapaamisista, tiimityöskentelystä tai omasta työstäsi. Jakaja Mukautettujen ja joustavien työpisteiden luomiseen. Siirrä sivuttain Flextraililla sen mukaan, kuinka suuren pinnan tarvitset. Saatavana kankaalla verhoiltuna (Indus) tai huurretusta valkoisesta akryylista valmistettuna (Nexus Screen). Pöytäseinäke Pöytäseinäkkeillä on mahdollista luoda henkilökohtaisia työtasoja keskittymistä varten. Saatavana kankaalla verhoiltuna (Indus) tai huurretusta valkoisesta akryylista valmistettuna (Nexus Screen). Näyttövarsi Näytölle tarkoitettu kierrettävä ja käännettävä näyttövarsi on helppo kiinnittää Flexrailiin. Flexrail Älykäs järjestelmä, jonka kolmeen kiskoon on helppo lisätä ja poistaa tarvittavia lisävarusteita. Pistorasiat Sijoitetaan Flexrailiin kätevän virransyötön ja liitäntöjen aikaansaamiseksi. Suojakansi Suojakannen avulla saat tasaisen pinnan ja voit muuttaa pöydän suuremmaksi kokous- tai projektitilaksi.

18 18 Nexus TOIMINNOT JA LISÄVARUSTEET SIIRRETTÄVÄ TASO Siirrettävä pöytätaso (130 mm:n säätövara syvyyssuunnassa) tarjoaa siistin vaikutelman, koska saat kaapelit ja pistorasiat pois tieltä. Tasossa on siirtämistä keventävät, kuulalaakereilla toimivat kiskot sekä käyttöä helpottava pikalukitus. KAAPELIKAUKALO TYÖPÖYTÄÄN Kaapelikaukalon avulla voit kerätä kaikki kaapelit ja pistorasiat yhteen. Noudattavat jalkojen väriä (hopeanvärinen, musta, valkoinen). Korkeutta säädetään kahdesta kohtaa. On avattavissa kahteen suuntaan, jotta kaapeleihin pääsee helposti käsiksi. Korkeat reunat pitävät kaapelit paikoillaan avattaessa. KAAPELIKAUKALO PENKKIRATKAISUUN Tilava ja säädettävä (hopeanvärinen) kaapelikaukalo, johon voit kerätä kaikki kaapelit ja pistorasiat. Voidaan kiinnittää yhdeltä tai molemmilta sivuilta helpon käytön mahdollistamiseksi. LISÄLEVY Penkkiratkaisuun on saatavana käytännöllinen lisälevy. Se tarjoaa lisätilaa, tarpeellisen työtason tai tilapäisen työpisteen. Asennetaan ylempään jalkapäätyyn. Voidaan asentaa myös jälkikäteen. JALAT SÄÄDETTÄVÄ KORKEUS Nelikulmaiset jalat (50 x 50 mm hopeanvärisinä, mustina tai valkoisina) säädettävällä korkeudella ( mm). Sopivat ainoastaan työpöytiin. JALAT KIINTEÄ KORKEUS Neliskanttiset jalat (30 x 50 mm hopeanvärisinä, mustina tai valkoisina) kiinteällä korkeudella (740 mm). Sopivat sekä työpöytiin että penkkiratkaisuihin. PANEELIT Muotoilultaan miellyttävät viilusta, laminaatista tai metallista valmistetut paneelit ovat sopusoinnussa jalkojen ja tason viimeistelyn kanssa. Asennetaan tason alle. KYTKENTÄJALAT PENKKIRATKAISUUN Penkkiratkaisun kytkentäjalat (vakiona, kun neljä tai useampi pöytä yhdistetään toisiinsa). Sisältää tilavan, korkeudeltaan säädettävän pystysuuntaisen kaapelikokoojan kätevää johtojen käsittelyä varten. Noudattavat jalkojen väriä (hopeanvärinen, musta, valkoinen). KYTKENTÄJALAT TYÖPÖYTÄÄN Työpöydän kytkentäjalkoja käytetään 800 mm:n syvyisten pöytien yhdistämiseen pituussuunnassa. Saatavana hopeanvärisinä, mustina tai valkoisina.

19 Nexus 19 KAAPELIKOKOOJA Kätevä teräksinen kaapelikokooja kiinnitetään magneetilla valinnaiseen pöydänjalkaan. Noudattaa jalan väriä (hopeanvärinen, musta, valkoinen). Voidaan asentaa myös jälkikäteen. OVAALINMUOTOISET LÄPIVIENNIT Tasossa olevien aukkojen avulla pöytä on mahdollista varustaa lisävarusteilla, kuten seinäkkeillä ja näyttövarsilla. Lisäksi aukot tarjoavat kätevän kaapelien käsittelyjärjestelmän. Tasoa kohti saatavana on korkeintaan kolme ovaalinmuotoista läpivientiaukkoa reunalistoilla ja käännettävällä muovikannella varustettuna. REUNALISTALLISET LÄPIVIENNIT Aukko (ainoastaan penkkiratkaisuun) sijoitetaan tason keskelle. Käytetään lisävarusteille ja kaapelien käsittelyyn. Aukossa on reunalistat, jotka noudattavat tason väriä yhtenäisen ilmeen aikaansaamiseksi. INDUS-KANGASSEINÄKE Indus on saatavana jakajana ja pöytäseinäkkeenä, ja sitä voidaan käyttää työpöydällä tai penkkiratkaisussa. Saatavana 10 väriä, verhoilukangas Delta. Kiinnitin valitaan sen perusteella, mihin ja miten seinäke sijoitetaan. NEXUS SCREEN -AKRYYLISEINÄKE Pöytäseinäke tai jakaja huurrettua valkoista akryylia. Voidaan käyttää työpöydällä tai penkkiratkaisussa. Kiinnitin valitaan sen perusteella, mihin ja miten seinäke sijoitetaan. NÄYTTÖVARSI Kätevä ja säädettävä varsi (hopeanvärinen, valkoinen) litteille näytöille. Käännettävä ja kierrettävä parhaan mahdollisen toimivuuden takaamiseksi. Täydennettävissä ipadille tarkoitetulla telineellä. PISTORASIALLA VARUSTETTU LÄPIVIENTI Pyöreä aukko, jossa on nelikulmainen hopeanvärinen kehys ja musta pistorasia. Sekä neljä reikää johtojen läpiviemiseksi. PISTORASIAT JA LIITÄNNÄT Tämän powerboxin avulla sähköpistorasiat sekä pistorasiat verkko- ja USB-kaapeleille ovat käden ulottuvilla. Sisältää myös kätevän paikan kaapeleille. LATURI MATKAPUHELIMELLE Tällä kätevällä langattomalla latausyksiköllä (sijoitetaan pyöreään aukkoon) voit ladata matkapuhelimesi helposti.

20 20 Nexus MATERIAALIT, TASOT JA JALAT LAMINAATTI VIILU METALLI Tammi Harmaa tammi Tammi Hopea Koivu Pyökki Pyökki Valkoinen Pähkinäpuu Amouk Koivu Musta Valkoinen Harmaanvalkoinen Vaaleanharmaa Musta

21 Nexus 21 MATERIAALIT, SEINÄKKEET JA JAKAJAT INDUS NEXUS SCREEN Delta 6003 beige Delta 6006 harmaa Valkoinen, huurrettu 1 INDUS Verhoiltu pöytäseinäke työpöydälle tai penkkiratkaisuun asennettavaksi. Täydennä kiinnittimillä ja helapaketilla (tason aukkoihin). Verhoiltu Delta-kankaalla. Delta 6008 sininen Indus Delta 6018 keskisininen Delta 6038 vaaleanharmaa Indus Indus Delta 6076 limenvihreä Indus us Delta 6081 luonnonvalkoinen 1200 Delta 6084 hiekka PÖYTÄSEINÄKE Korkeus 377 mm. Korkeus pöydän pinnasta 394 mm. Paksuus 20 mm. PÖYTÄSEINÄKE PÖYDÄN EDESSÄ Korkeus 595 mm. Korkeus pöydän pinnasta 394 mm. Paksuus 20 mm. JAKAJA Korkeus 342 mm. Korkeus pöydän pinnasta 359 mm. Paksuus 20 mm. Delta 6098 tummanharmaa Delta 6099 musta INDUS NEXUS SCREEN PÖYTÄSEINÄKE Paksuus 20 mm, vaneripohja, vuorivillaa, kangasta. KIINNITIN Seinäke asennetaan seinäkekiinnittimellä. 2 kiinnitintä korkeintaan mm:n seinäkkeisiin. 3 kiinnitintä yli mm:n seinäkkeisiin. JAKAJA Paksuus 20 mm, vaneripohja, vuorivillaa, kangasta. KIINNITIN Asennetaan seinäkekiinnittimellä pöydän reunaan tai pöydän päälle. MITTAKAAVA 1:100 YKSIKKÖ mm. PÖYTÄSEINÄKE Paksuus 8 mm, akryylia, huurrettu valkoinen. KIINNITIN Seinäke asennetaan seinäkekiinnittimellä. 2 kiinnitintä korkeintaan 1200 mm:n levyisiin seinäkkeisiin. 3 kiinnitintä yli mm:n levyisiin seinäkkeisiin. JAKAJA Paksuus 8 mm, akryylia, huurrettu valkoinen. Asennetaan seinäkekiinnittimellä pöydän reunaan tai pöydän päälle. MITTAKAAVA 1:100 YKSIKKÖ mm. Nexus Akrylskärm Nexus Akrylskärm Nexus Akrylskärm 2000

22 188 TYÖPÖYTÄ Voit yhdistellä lukuisia erimuotoisia tasoja ja Nexus erilaisia toimintoja Nexus Nexus Nexus Nexus Nexus monilla eri tavoilla. Kytkentäjalkojen avulla voi yhdistää kaksi tai Nexus Nexus Nexus Nexus useampia pöytiä. Nexus NEX66NEX66NEX86 NEX86 NEX66 NEX66 NEX66 NEX86 NEX66 NEX86 NEX86 NEX86 Nexus NEX66 NEX66 NEX66 NEX86 NEX66 NEX86 NEX86 NEX86 Nexus NEX66 NEX86 TYÖPÖYTÄ Kiinteä korkeus 740 mm, säädettävä korkeus mm. Nexus NEX86 NEX66 NEX NEX88 NEX86 NEX88 NEX69 88 NEX NEX88 NEX NEX NEX69NEX69 NEX189 NEX189 NEX209 NEX209 NEX209 NEX69 NEX69 NEX69 NEX69 NEX189 NEX189 NEX189 NEX189 NEX209 NEX209 NEX NEX NEX69 NEX2010 NEX2410 NEX189 NEX NEX209 NEX2010 NEX2010NEX2010 NEX2410 NEX2410NEX2410 NEX2010 NEX2010 NEX2010 NEX24 NE NEX NEX NEX69 NEX189 NEX NEX2010 NEX2010 NEX2010 NEX2010 NEX2010 NEX209 A A A A A A A A A 149A 169A 189A NEX2410 NEX2010 NEX A NEX2010 NEX2410 A NEX209A A NEX149A NEX149ANEX149A NEX169A NEX169ANEX169A NEX189A NEX189ANEX189A NEX209A NEX209ANEX209A NEX149A NEX149A NEX149A NEX169A NEX169A NEX169A NEX189A NEX189A NEX189A NEX209A NEX209A NEX209A Påbyggnadsskivor NEX189A NEX209A NEX8816 NEX8816 NEX8816 NEX8816 NEX169A NEX189A NEX209A NEX8816 NEX8816 NEX147 NEX147 NEX147 NEX147 NEX8816 NEX147 NEX147 NEX147 Påbyggnadsskivor NEX147 NEX147 NEX147 NEX147 NEX147 NEX147 Påbyggnadsskivor NEX149A NEX8816 Påbyggnadsskivor NEXUS-TYÖPÖYTÄ NEX147 TASO 23 mm, lastulevy puuviilulla (pyökki, koivu, tammi) ja massiiviset reunalistat tai laminoidut tasot (tammi, pyökki, koivu, vaaleanharmaa, valkoinen, musta, pähkinäpuu, harmaanvalkoinen, harmaa tammi, amouk) ABS-muovista valmistetulla reunalistalla. JALUSTA Kaksi jalkapäätyversiota kaikkiin tasoihin, joiden kiinteä korkeus on 740 mm tai säädettävä korkeus mm. LISÄVARUSTEET Läpiviennit, paneelit, kaapelikaukalo, kaapelikokooja, powerbox, keskusyksikköteline, ja matkapuhelimen laturi. DESIGN Kinnarps Studio. MITTAKAAVA 1:100 YKSIKKÖ mm. pöytäseinäke, jakaja, näyttövarsi, pistorasia NEX8816 NEX8816NEX8816 NEX8816 NEX8816 NEX8816 NEX209A NEX169A Påbyggnadsskivor NEX149A NEX189A NEX169A 800 NEX209A NEX149A Påbyggnads Påbyggn Påb NEX189A 800 A 8816 NEX169A A Påbyggnadsskivor Påbyggnadsskivor Påbyggnads Påbyggn Påb NEX209A NEX209A NEX209A NEX209A NEX149A 1212D A 1200 NEX169A NEX169A NEX169A NEX169A NEX189A NEX189A NEX189A NEX189A NEX149A NEX149A NEX149A NEX149A A A A NEX2410 NEX24 NE NEX2410 A AA A A A AA A A A A A A A A A 148A A 168A 188A NEX A A NEX209 NEX209 NEX209 NEX209 A NEX69 NEX69 NEX69 NEX69 NEX189 NEX189 NEX189 NEX189 NEX NEX189A A A A A A A NEX88 NEX88 NEX88 NEX NEX NEX66 NEX88NEX88 NEX88 NEX88 NEX88 NEX Nexus

23 Nexus 23 PENKKIRATKAISUT PENKKIRATKAISUT Kiinteä korkeus 740 mm Lisälevyt BT165 BT145 Tasoiksi penkkiratkaisuihin on tarjolla useita eri ratkaisuja ja kokoja. Voit myös yhdistää useampia pöytiä toimivuuden parantamiseksi. Tietyissä tuotteissa oleva merkintä. NEXUS-PENKKIRATKAISU TASO 23 mm, lastulevy puuviilulla (pyökki, koivu, tammi) ja massiiviset reunalistat tai laminoidut tasot (tammi, pyökki, koivu, vaaleanharmaa, valkoinen, musta, pähkinäpuu, harmaanvalkoinen, harmaa tammi, amouk) ABS-muovista valmistetulla reunalistalla. JALUSTA Kaksi jalkapäätyversiota kaikkiin tasoihin. Kiinteä korkeus 740 mm. LISÄVARUSTEET Lisälevy, Flexrail, aukot tasoissa, paneelit, kaapelikaukalo, kaapelikokooja, powerbox, keskusyksikköteline, pöytäseinäke, jakaja, näyttövarsi, pistorasia ja matkapuhelimen laturi. DESIGN Kinnarps Studio. MITTAKAAVA 1:100 YKSIKKÖ mm.

24 KINNARPS MARKETING & COMMUNICATIONS/ /1505 KAIKKI OIKEUDET MUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN

JOUSTAVAA TOIMIVUUTTA

JOUSTAVAA TOIMIVUUTTA NANO 2 3 NANO -pöytäsarja on muokattavissa ja se mukautuu tarpeisiisi. Se toimii kätevänä yksilön ja ryhmän tilojen yhdistäjänä. Yhdessä tai erillisenä. Sinun työpöytäsi. Minun työtasoni tai yhteinen penkkiratkaisumme.

Lisätiedot

WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS

WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS POLARIS ON JOUSTAVA, RYHMÄN KESKEN JAETTAVA PENKKIRATKAISU, JOKA MUKAUTUU YKSILÖILLE. TASAPAINOINEN ÄÄNIYMPÄRISTÖ JA OMAA TILAA Polaris tarjoaa yhdessä erilaisten pöytäseinäkkeiden

Lisätiedot

S A R J A [ E ] O N E

S A R J A [ E ] O N E SARJA[E] ONE 2 Sarja[e] one Sarja[e] one 3 SARJA[E] ONE Sarja[e] one tarjoaa useita vaihtoehtoja ja runsaasti valinnan vapautta oman ratkaisusi luomiseen. Sarjaa[e] one on laajennettu lisäämällä vielä

Lisätiedot

Sarja[f] city. 2 Sarja[f] city

Sarja[f] city. 2 Sarja[f] city Sarja[f] city 2 Sarja[f] city Sarja[f] city Sarjan[f] city-pöydissä on klassiset nelikulmaiset jalat, hyvin toimivat tasot ja persoonalliset ominaisuudet. Olemme laajentaneet ajatteluamme kehysten ulkopuolelle

Lisätiedot

SIISTI JA ÄLYKÄS VALINTA

SIISTI JA ÄLYKÄS VALINTA SARJA[P] 2 Sarja[P] SARJA[P] Skandinaavinen muotoilu on ajatonta ja pohjautuu rakkauteemme valoa ja luontoa kohtaan. Sarjan[P] pöydät perustuvat tähän perinteeseen, johon kuuluvat puhtaat linjat, toimiva

Lisätiedot

Design: Kinnarps Studio. Oberon 5

Design: Kinnarps Studio. Oberon 5 OBERON 2 Oberon Oberon 3 OBERON Pöytä, joka soveltuu älykkään muotoilunsa ansiosta moniin tarkoituksiin. Omaan työhön. Spontaaneihin keskusteluihin. Suunniteltuihin kokouksiin. Virkistävää materiaalien

Lisätiedot

PÖYTÄSARJA KAIKKIIN KOKOUKSIIN

PÖYTÄSARJA KAIKKIIN KOKOUKSIIN MULTICOM 2 Multicom MULTICOM Luomme arvoa yhdessä. Uusia ideoita syntyy ja jotain ainutlaatuista luodaan silloin, kun kokoonnumme. Multicom-pöytäsarjan älykkäät ratkaisut edistävät luovuutta ja vuorovaikutusta.

Lisätiedot

TOIMINNOT JA LISÄVARUSTEET

TOIMINNOT JA LISÄVARUSTEET SARJA[T] 2 Sarja[T] Sarja[T] 3 SARJA[T] Joustava Sarja[T] on suunniteltu, jotta kaikki voisivat luoda oman optimaalisen työpisteensä joka samalla sopii kokonaisuuteen. Näin sekä yksilö että ryhmä saavat

Lisätiedot

COMBINE. Combine 3. linjoja ja pehmeitä kaaria. Näyttävää materiaalien ja muotojen tasapainoa. Voit luoda oman pöytäsi. Täydellisen yhdistelmäsi.

COMBINE. Combine 3. linjoja ja pehmeitä kaaria. Näyttävää materiaalien ja muotojen tasapainoa. Voit luoda oman pöytäsi. Täydellisen yhdistelmäsi. COMBINE 2 Combine Combine 3 COMBINE Yhdistele. Ja valitse vapaasti. Etsi kaikkein sopivin sohvapöytä. Tilaan. Tehtävään. Ja tunnelmaan. Sijoittelu sohvan, jakkaran tai nojatuolin kanssa. Ryhmälle tai yksittäiselle

Lisätiedot

MIELLYTTÄVÄ ÄÄNITASO

MIELLYTTÄVÄ ÄÄNITASO ORIGO 2 Origo Origo 3 ORIGO Origo on oppimista tukeva pöytä joka haluaa olla osa tärkeintä päivää. Koulupäivää. Pöytäsarja, joka on luotu täysin tulevien käyttäjiensä mukaan. Kaikenikäisten ja -pituisten

Lisätiedot

Työpöytä Sarja[f] F168 SSA. Säilytys Sarja[e] 2P800 SD, 1P800 O, 1P800 TA. Lattiaseinäke Rezon RZ80M4. Työtuoli 9000, 9334.

Työpöytä Sarja[f] F168 SSA. Säilytys Sarja[e] 2P800 SD, 1P800 O, 1P800 TA. Lattiaseinäke Rezon RZ80M4. Työtuoli 9000, 9334. sarja[f] sarja[f] Sarja[f]:ssä kiinnittyy huomio ensimmäiseksi 50 mm paksuun kevytlevyyn ja nelikulmaisiin jalkoihin, jotka ovat joko T:n muotoiset tai sijoitettuina nurkkiin erityisiä muotoilupiirteitä,

Lisätiedot

WORKSPACE SOLUTIONS SARJA[P]

WORKSPACE SOLUTIONS SARJA[P] WORKSPACE SOLUTIONS SARJA[P] SARJAN[P] TUKEVAT ISTUMA/ SEISOMAPÖYDÄT ON SUUNNITELTU TÄMÄN PÄIVÄN JOUSTAVAAN TYÖELÄMÄÄN. NIITÄ ON HELPPO NOSTAA JA LASKEA, JA SAATAVANA ON USEITA VERSIOITA, JOISSA ON FIKSUJA

Lisätiedot

CARITA-PÖYDÄT. Carita-pöydät 3

CARITA-PÖYDÄT. Carita-pöydät 3 CARITA-PÖYDÄT 2 Carita-pöydät Carita-pöydät 3 CARITA-PÖYDÄT On tärkeää huolehtia mahdollisimman hyvin niistä, jotka sitä kaikkein eniten tarvitsevat. Siksi olemme antaneet Carita-kalustesarjallemme kaikki

Lisätiedot

KANNUSTAA LIIKKUMAAN

KANNUSTAA LIIKKUMAAN XACT Xact 3 XACT Monipuolisesta ja ergonomisesta Xact-oppilastuolista on nyt saatavana kaksi kokoa Xact ja Xact Start. Se tarkoittaa, että sitä voidaan käyttää koko koulussa, aina esikoululuokista opettajainhuoneeseen,

Lisätiedot

Design management. EFG Izi. Hillittyä ja harmonista. EFG Splice -työtuoli, Woods-vierastuoli ja EFG Storage.

Design management. EFG Izi. Hillittyä ja harmonista. EFG Splice -työtuoli, Woods-vierastuoli ja EFG Storage. EFG Izi -työpöydät 2 3 Izi joustava valinta Yksinkertainen ja näyttävä pöytä, joka on myös toiminnallinen ja ergonominen. EFG Izi vastaa tehostetun tilankäytön haasteisiin. Myös johtojen hallinta on tarkkaan

Lisätiedot

LUONNOLLISTA MUOTOILUA

LUONNOLLISTA MUOTOILUA TRIXAGON 2 Esencia Trixagon 3 TRIXAGON Luonnossa esiintyy kuusikulmioita lumihiutaleissa, mehiläisvahakennoissa ja kilpikonnan kuoressa. Se on luonnon pinta-alaa tehokkaimmin hyödyntävä muoto, jota voi

Lisätiedot

AINUTLAATUINEN TUOLIPERHE

AINUTLAATUINEN TUOLIPERHE EMBRACE Embrace 3 EMBRACE Valmistaudu halaukseen, jonka sinulle antaa Embrace. Uudentyyppinen tuoli. Muotoiltu huolella ja harkiten. Tunteella. Ei ainoastaan erilaisiin kokouksiin, vaan myös vieraiden

Lisätiedot

USEITA HOUKUTTELEVIA ILMEITÄ

USEITA HOUKUTTELEVIA ILMEITÄ MONROE 2 Monroe Monroe 3 MONROE Monroessa jokaisella kaarella on merkitys. Jokaisella viivalla tarkoitus. Muotoilusta vastaa Idesign, ja nimensä tuoli on saanut klassisen kaunottaren mukaan. Kaunis tuoli,

Lisätiedot

Sarja[T] käyttöopas. Kinnarps Oy Kultasepänkatu 2 04250 Kerava puh 0207 561 200 www.kinnarps.fi

Sarja[T] käyttöopas. Kinnarps Oy Kultasepänkatu 2 04250 Kerava puh 0207 561 200 www.kinnarps.fi 8611421003 Sarja[T] käyttöopas Kinnarps Oy Kultasepänkatu 2 04250 Kerava puh 0207 561 200 www.kinnarps.fi Sisältö Sarja[T] käyttöopas Pöytäkorkeuden säätö viisi erilaista ratkaisua............ 2 6 Kahvila-

Lisätiedot

Lisävarusteet/Työpöydät ja istuma-seisomapöydät EFG Tab 21/06/2016

Lisävarusteet/Työpöydät ja istuma-seisomapöydät EFG Tab 21/06/2016 EFG012371 EFG Tab EFG Tab on ääntävaimentava pöytäseinäke, jossa on tyylikäs puhdaslinjainen muotoilu. EFG Tab -pöytäseinäkkeillä voit muodostaa työpisteitä tarpeiden ja toimintojen mukaan. Käytännöllinen

Lisätiedot

SUOMI VIKA TURVALLISUUS

SUOMI VIKA TURVALLISUUS SUOMI TURVALLISUUS Kaikki pöytälevyt, pukkijalat ja jalusta on testattu ja hyväksytty enintään 50 kg:n kuormitukselle. Käsittele karkaistua lasia varovasti! Vaurioitunut reuna tai naarmuuntunut pinta voi

Lisätiedot

WORKSPACE SOLUTIONS LEIA

WORKSPACE SOLUTIONS LEIA WORKSPACE SOLUTIONS LEIA KAIKKI HALUAVAT OLLA LEIAN YSTÄVIÄ. SE ON LEIKKISÄ, LUOVA TUOLI, JOSTA ON HELPPO PITÄÄ. TOIMIVA KOKOUSTUOLI, JOKA ON HELPPO SIJOITTAA SUURIIN TAI PIENIIN RYHMIIN, SEKÄ PINOTTAVA

Lisätiedot

JÄNNITTÄVÄ ISTUMAPAIKKA

JÄNNITTÄVÄ ISTUMAPAIKKA LIBRA 2 Libra Libra 3 LIBRA Liikkeen inspiroima istumapaikka. Aaltoilevuutta. Jännittävä lainehdinta. Joka kutsuu keskusteluun. Yhteiseen hetkeen. Tai omaan aikaan. Ansaittuun lepoon. Luonnollinen muoto

Lisätiedot

YKSITYISKOHTIEN TUNTEMUS

YKSITYISKOHTIEN TUNTEMUS ESENCIA 2 Esencia Esencia 3 ESENCIA Kun Daniel Figueroa suunnitteli Esencian, hän antoi tuolille sekä sielun että persoonallisuuden. Nimesimme Esencian latinankielisen essentia-sanan mukaan. Se tarkoittaa

Lisätiedot

SCREENS FOR FOCUSING 1

SCREENS FOR FOCUSING 1 SCREENS FOR FOCUSING 1 Ympäristöä kunnioittavaa designia Seinäkejärjestelmä, joka mahdollistaa viihtyisän avoimuuden tunteen yhdistämisen eheän oman tilan tunteeseen. Lukuisat mahdollisuudet yhdistellä

Lisätiedot

EFG WORKSTATIONS EFG ACTIVE EFG TAB EFG ADD

EFG WORKSTATIONS EFG ACTIVE EFG TAB EFG ADD EFG WORKSTATIONS EFG ACTIVE EFG TAB e w r e h t e Tog ake it matter m Liikkeen tärkeys ja ergonomisen työympäristön vaatimukset ovat arkipäivää työympäristöissä. EFG:n joustavat uudet työ pistekalusteet

Lisätiedot

C A R I T A - T U O L I

C A R I T A - T U O L I CARITA - TUOLI 2 Carita-tuoli Carita-tuoli 3 CARITA-TUOLI On tärkeää huolehtia mahdollisimman hyvin niistä, jotka sitä kaikkein eniten tarvitsevat. Siksi olemme antaneet Carita-kalustesarjallemme kaikki

Lisätiedot

CARITA ISTUINKALUSTEET

CARITA ISTUINKALUSTEET CARITA ISTUINKALUSTEET 2 Carita-istuinkalusteet Carita-istuinkalusteet 3 CARITA-istuinkalusteet On tärkeää huolehtia mahdollisimman hyvin niistä, jotka sitä kaikkein eniten tarvitsevat. Siksi olemme antaneet

Lisätiedot

EFG HideTech & EFG HideTech AVM. Furniture for meetings

EFG HideTech & EFG HideTech AVM. Furniture for meetings & EFG HideTech AVM Furniture for meetings EFG HideTech -pöydät. EFG HideTech on pöytäsarja, joka on kehitetty tulevaisuutta varten, jolloin entistä suurempi osa työstä vietetään erilaisissa neuvotteluissa,

Lisätiedot

ENTRADA II. Entrada II 3

ENTRADA II. Entrada II 3 ENTRADA II 2 Entrada II Entrada II 3 ENTRADA II Olemme avaamassa oven johonkin uuteen. Ottamassa jotakin hyvää ja tekemässä siitä vieläkin parempaa. Entrada II on suositun työtuolin seuraava sukupolvi,

Lisätiedot

EFG Izi Niveau Project -sovellusmallisto

EFG Izi Niveau Project -sovellusmallisto EFG Izi Niveau Project -sovellusmallisto Uutuus Sovellusmallisto EFG:n mallisto on markkinoiden laajin. Se mahdollistaa jo pelkästään vakiotuotteiden laajan soveltamisen. Tarvittaessa täydennämme mallistoamme

Lisätiedot

Powerdot... sinulle virtaa!

Powerdot... sinulle virtaa! Lisätietoja, NIVÅ 1 0 mm / Flat 89 mm NIVÅ 2 Conformité Européenne Bureau Veritas - GS Powerdot... sinulle virtaa! Ainutlaatuinen konsepti sähkölle, datalle ja medialle siellä missä sinä haluat! 6 mm NIVÅ

Lisätiedot

EFG Myyntihinnasto 2012 Työpisteet. Hinnat ilman arvonlisäveroa

EFG Myyntihinnasto 2012 Työpisteet. Hinnat ilman arvonlisäveroa EFG Myyntihinnasto 2012 Työpisteet Hinnat ilman arvonlisäveroa SISÄLLYSLUETTELO Sisällysluettelo EFG Myyntihinnasto 2012 - Työpisteet Materiaalit ja värit... 3 Asiakassovellukset ja EFG Express... 5 Työpöydät

Lisätiedot

Column. Hintakuvasto. Näyttö- ja esitys kalusteet julkisiin tiloihin

Column. Hintakuvasto. Näyttö- ja esitys kalusteet julkisiin tiloihin Column Näyttö- ja esitys kalusteet julkisiin tiloihin Hintakuvasto TwinColumn sivu -1- TwinColumn II videoneuvotteluun sivu -2- TwinC lisätarvikkeet sivu -3- Kiinnikkeet sivu -4- TwinColumn Double 2-puolinen

Lisätiedot

MAHDOLLISUUKSIEN MAAILMA

MAHDOLLISUUKSIEN MAAILMA SARJA[E] 2 Sarja[e] Sarja[e] 3 SARJA[E] Sarja[e] on enemmän kuin säilytyskaluste. Se sai alkunsa tarpeeseen perustuneesta ajatuksesta, ja lopullisessa mallissa on useita vaihtoehtoisia muotoja. Mahdollisuudet

Lisätiedot

EFG HIDETECH. Furniture for meetings

EFG HIDETECH. Furniture for meetings Furniture for meetings EFG HideTech -pöydät. Näyttö, kamera ja mikrofoni integroitu pöytään. EFG HideTech on pöytäsarja, joka on kehitetty tulevaisuutta varten, jolloin entistä suurempi osa työstä vietetään

Lisätiedot

LUOVA JA ÄÄNTÄ VAIMENTAVA

LUOVA JA ÄÄNTÄ VAIMENTAVA PRIM 2 Prim Prim 3 PRIM Priimi (Prim) on musiikkitermi, joka tarkoittaa ensimmäiseen puhtaaseen säveleen viittaavaa kahden sävelen välistä intervallia. Sana on peräisin latinan sanasta primus, joka tarkoittaa

Lisätiedot

Thor. jotenkin ylpeältä. Ne ovat yksinkertaisesti. joiden ääressä on hyvä työskennellä.

Thor. jotenkin ylpeältä. Ne ovat yksinkertaisesti. joiden ääressä on hyvä työskennellä. Thor Thor Jos jotain huonekalusarjaa voi luonnehtia sielukkaaksi, niin Thor on juuri sellainen. Itse asiassa se on konservatiivinen sarja, joka sopii myös perinteisempään makuun. Mielestäni Thor-kalusteet

Lisätiedot

DIO MITAT MATERIAALIT

DIO MITAT MATERIAALIT Tuotekortit PÖYDÄT DIO 29073 29072 29071 Korkeudet 550, 730 ja 1100 mm Laippajalka: grafiitti, silver tai kromi. Kannet: kts. kansikartta Dio-jalka saatavana sohva,- yleis-, seisoma- ja neuvottelupöytiin.

Lisätiedot

tyydytetty. tuoteperheet. ryhmän muodostavat niukalla tavallaan myös muihin Käytännölliset Asiakkaat, joilla

tyydytetty. tuoteperheet. ryhmän muodostavat niukalla tavallaan myös muihin Käytännölliset Asiakkaat, joilla krog krog Asiakkaat voidaan luokitella monella tavalla. Yksi vaihto- Kyse on yksinkertaisista ja edullisista huonekaluista hyvinkin trendikkäitä. Toimistokalustesarjan perusidea ilmenee ehto on tarkastella

Lisätiedot

EFG Room, EFG play & EFG Flow. Screens for focusing

EFG Room, EFG play & EFG Flow. Screens for focusing EFG Room, EFG play & EFG Flow Screens for focusing Ympäristöä kunnioittavaa designia Seinäkejärjestelmä, joka mahdollistaa viihtyisän avoimuuden tunteen yhdistämisen eheän oman tilan tunteeseen. Lukuisat

Lisätiedot

STAY AHEAD. humane workplace solutions.

STAY AHEAD. humane workplace solutions. Smartline pistorasiat, jotka tähtäävät neuvottelupöytien ja tietokonetyöpisteiden käytännölliseen sähköistykseen. Tyylipuhdas muotoilu yhdistyy optimaaliin toimintoon ja korkeaan laatuun. Mitä parasta

Lisätiedot

Työhön www.scan-cast.fi Työhön Toimistoon Työpaikalle Vuosien aikana on Scan-Cast Oy valmistanut ja kehittänyt tuoleja työhön ja työpaikkaympäristöön. Monipuolinen valikoima istumisen eri alueille, löytyy

Lisätiedot

PrimoFront Flip. PRIMO-suutinkonvektorijärjestelmän verhous

PrimoFront Flip. PRIMO-suutinkonvektorijärjestelmän verhous PRIMO-suutinkonvektorijärjestelmän verhous Verhous koostuu tasosta, etupaneelista, konsoleista ja integroidulla tuloilmalaitteella varustetusta taitettavasta luukusta. Sähkö-, puhelin- ja dataliikenteen

Lisätiedot

HandlingTech. Automations-Systeme ENSIAPU TYÖKALUN RIKKOUTUESSA. www.handlingtech.de/eromobil

HandlingTech. Automations-Systeme ENSIAPU TYÖKALUN RIKKOUTUESSA. www.handlingtech.de/eromobil HandlingTech ENSIAPU TYÖKALUN RIKKOUTUESSA www.handlingtech.de/eromobil eromobil - Ratkaisu työkalujen rikkoutumistilanteisiin Uusi eromobil Kompakti, monipuolinen, käytännöllinen Perustamisvuodestaan

Lisätiedot

Työtuoleja aktiiviseen toimistoon.

Työtuoleja aktiiviseen toimistoon. Työtuoleja aktiiviseen toimistoon. Tuoleja yksilöllisiin, todellisiin tarpeisiin. Liikkuvuus työssä on lisääntynyt ja työ ei ole enää sidottu kiinteään työpaikkaan tai työpisteeseen. Vaatimukset työtuoleille

Lisätiedot

KASVAA PERHEEN MUKANA.

KASVAA PERHEEN MUKANA. KASVAA PERHEEN MUKANA KASVAA PERHEEN MUKANA. Unipuu-sarjan monipuolisesta valikoimasta löytyy lukuisia keskenään yhteensopivia osia, joista saa muunneltavia ja tilaa säästäviä vuoderatkaisuja perheen ja

Lisätiedot

PrimoFront Integral. PRIMO-suutinkonvektorijärjestelmän verhous

PrimoFront Integral. PRIMO-suutinkonvektorijärjestelmän verhous PRIMO-suutinkonvektorijärjestelmän verhous Verhous koostuu tasosta, kaapelikanavasta, konsoleista ja etulevyistä etulevyjä on kahta eri mallia. Ne ovat joko sileitä tai varustettuja taitettavalla yläosalla,

Lisätiedot

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Ihmisille, joilla on luonnetta. Ja niille, jotka nauttivat hyvistä asioista. Haluatko vahvan, raikkaan tunteen uuteen kylpyhuoneeseesi. Geberit Monolith saniteettimoduuleilla

Lisätiedot

EFG Classroom Vaativaan ympäristöön

EFG Classroom Vaativaan ympäristöön EFG Classroom Vaativaan ympäristöön 2 Elävä kouluympäristö EFG Classroom on koulukalustesarja, joka on kehitetty tämän päivän ja tulevaisuuden kouluihin. Joustavia ratkaisuja, jotka mahdollistavat nopeat

Lisätiedot

Tarjousten avauspöytäkirja

Tarjousten avauspöytäkirja Tarjousten avauspöytäkirja Diaaritunnus Hankintayksikkö ETELÄ-KARJALAN HANKINTAPALVELUT Hankinta C 18/2012 LAPPEEN KOULUN OPETUSTILOJEN KALUSTEET Kyseessä on sopimustoimittajien kesken järjestetty ns.minikilpallutus.

Lisätiedot

MagniLink Lisävarusteet

MagniLink Lisävarusteet MagniLink Lisävarusteet LVI:n lisävarusteet LVI tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia lisävarusteita, joiden avulla tuotteistamme tulee käytännöllisempiä ja tehokkaampia. Hyvä esimerkki on MagniLink

Lisätiedot

Inspiraatio. Tavoitteena oli luoda ainutlaatuinen tuoli modernilla muotoilulla, jossa olisi myös erinomainen istuinmukavuus.

Inspiraatio. Tavoitteena oli luoda ainutlaatuinen tuoli modernilla muotoilulla, jossa olisi myös erinomainen istuinmukavuus. 1 Inspiraatio Merellä seilaava purjelaiva on spektaakkelimainen näky, joka muistuttaa ihmisen pienuudesta luonnonlakien edessä. Tämä oli suuri inspiraation lähde suunnitellessamme SPINNAKER tuolia. Tavoitteena

Lisätiedot

Tuotekuvasto 2017 ESITYS PRESSON KALUSTEET NÄYTTÖ PRESSON KALUSTEET PÖYTÄ PRESSON KALUSTEET AUDIO PRESSON KALUSTEET LATAUS PISTEET PRESSON

Tuotekuvasto 2017 ESITYS PRESSON KALUSTEET NÄYTTÖ PRESSON KALUSTEET PÖYTÄ PRESSON KALUSTEET AUDIO PRESSON KALUSTEET LATAUS PISTEET PRESSON Tuotekuvasto 2017 ESITYS NÄYTTÖ PÖYTÄ AUDIO LATAUS PISTEET vakioi positiivisen käyttökokemuksen Kuvassa Presson Cabin sarjan Cabin55-SP2 ja Cabin55-SideTable Pidätämme oikeuden muuttaa tuotteiden rakennetta

Lisätiedot

Kalustehelat. 009 Atk-varusteet. Valaisimet. Vetimet. varusteet

Kalustehelat. 009 Atk-varusteet. Valaisimet. Vetimet. varusteet 231 009 Atk-varusteet Tiivistekynnykset Pistorasiat/data/av Atk-varusteet Säilytystilan Liukuoven helat Vetimet Valaisimet Liesikuvut Keittiövarusteet Mekanismit Kalustehelat varusteet Atk-varusteet Muunneltavuutta

Lisätiedot

Ruokapöydät OSTOAPU SUOMI. TARVITSETKO APUA? Lisätietoja näistä ja muista palveluista saat henkilökunnalta.

Ruokapöydät OSTOAPU SUOMI. TARVITSETKO APUA? Lisätietoja näistä ja muista palveluista saat henkilökunnalta. SUOMI OSTOAPU Ruokapöydät 2015 TARVITSETKO APUA? Lisätietoja näistä ja muista palveluista saat henkilökunnalta. KULJETUSPALVELU Kerää valitsemasi tuotteet itse ja maksa ne kassalla. Vie tuotteet kassojen

Lisätiedot

Uusia valmistajia ja uutuuksia 2013

Uusia valmistajia ja uutuuksia 2013 Uusia valmistajia ja uutuuksia 2013 1 Kristalia on vuonna 1994 perustettu innovatiivinen italialainen yritys, jonka mallisto koostuu esim. neuvottelupöydistä ja tuoleista. Useat tämän valmistajan tuotteet

Lisätiedot

Poimintoja vuoden 2013 uutuuksista

Poimintoja vuoden 2013 uutuuksista Poimintoja vuoden 2013 uutuuksista 8 11 Diasonic Bluetooth LED Erinomaisen älykäs.lisänä kaikki. Smartline Intertek-Semko sertifioitu Smartline on jalostettu pienillä yksityiskohdilla parhaan laadun saavuttamiseksi.

Lisätiedot

Tuotekuvasto 2017 ESITYS PRESSON KALUSTEET NÄYTTÖ PRESSON KALUSTEET PÖYTÄ PRESSON KALUSTEET AUDIO PRESSON KALUSTEET LATAUS PISTEET PRESSON

Tuotekuvasto 2017 ESITYS PRESSON KALUSTEET NÄYTTÖ PRESSON KALUSTEET PÖYTÄ PRESSON KALUSTEET AUDIO PRESSON KALUSTEET LATAUS PISTEET PRESSON Tuotekuvasto 2017 ESITYS NÄYTTÖ PÖYTÄ AUDIO LATAUS PISTEET positiivisen käyttökokemuksen vakioija Kuvassa Presson Cabin sarjan Cabin55-SP2 ja Presson Cabin55-SideTable Pidätämme oikeuden muuttaa tuotteiden

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTON TERVEYDENHUOLLON KESKUSARKISTON TOIMISTOKALUSTEET RYHMÄ 1 TUOLIT

HELSINGIN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTON TERVEYDENHUOLLON KESKUSARKISTON TOIMISTOKALUSTEET RYHMÄ 1 TUOLIT H012-14, HINTA- JA LAATUVERTAILU, RYHMÄ 1, TUOLIT 25.2.2014 HELSINGIN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTON TERVEYDENHUOLLON KESKUSARKISTON TOIMISTOKALUSTEET RYHMÄ 1 TUOLIT 1(9) Pos. Kalustekoodi Kaluste

Lisätiedot

Mallien määrä 1 1 8-5 6-125 2.2. Ketjuruuvipuristin 9 1 8-8 6-200 2.2 Putkiruuvipuristin 5 1 8-6 6-150 2.3 Siirrettävä ketjuruuvipuristin

Mallien määrä 1 1 8-5 6-125 2.2. Ketjuruuvipuristin 9 1 8-8 6-200 2.2 Putkiruuvipuristin 5 1 8-6 6-150 2.3 Siirrettävä ketjuruuvipuristin Putkipuristimet ja putkituet Laaja valikoima putkitarvikkeita, jotka on suunniteltu toimimaan yhdessä. Kestävä rakenne takaa vuosikausien luotettavan toiminnan. Puristimet Mallien määrä Putkikoko tuumaa

Lisätiedot

Kampanja on voimassa 16. syyskuuta - 27. lokakuuta 2013. 575,- sh. 719,- Indigo 70/laguuni 895,- sh. 1256,-

Kampanja on voimassa 16. syyskuuta - 27. lokakuuta 2013. 575,- sh. 719,- Indigo 70/laguuni 895,- sh. 1256,- SYYSTARJOUKSET KYLPYHUONEESEEN Kampanja on voimassa 16. syyskuuta - 27. lokakuuta 2013. D-light 70 575,- sh. 719,- Indigo 70/laguuni 895,- sh. 1256,- INDIGO Monien suosikki Indigo osaa muuntautua. Sen

Lisätiedot

Säilytystilaa kodin kaikkiin tiloihin.

Säilytystilaa kodin kaikkiin tiloihin. Ideakuvastosta saat vinkkeä miten voit rakentaa kodin säilytystilat toimiviksi ja ilmeeltään yhtenäisiksi. Mitä pienempi asunto, sitä tärkeämpää on osata ottaa kaikki tila käyttöön. Mallisto on erittäin

Lisätiedot

DELTA. Kytkimet ja pistorasiat

DELTA. Kytkimet ja pistorasiat Kytkimet ja pistorasiat DELTA DELTA isystem Rungot Kerma Toiminto Kerma 1 KYTKIN 6 KYTKIN 7 KYTKIN 1 PAINIKE 1 KYTKIN 6 KYTKIN 7 KYTKIN 1 PAINIKE 5 KYTKIN 6 + 6 KYTKIN 5 + 5 PAINIKE 5 KYTKIN 5 + 5 PAINIKE

Lisätiedot

Parasta käytännöllisyyttä: BLANCO ETAGON.

Parasta käytännöllisyyttä: BLANCO ETAGON. Jälleenmyyjäinfo maaliskuu 2017 www.lapetek.fi Parasta käytännöllisyyttä: BLANCO ETAGON. Allas kolmella tasolla. Tyylikkään käytännöllinen. BLANCO ETAGON uusi allassarja ruostumattomasta teräksestä ja

Lisätiedot

11. TAVARANkÄSITTELY. TAVARANkÄSITTELY PAREMMAN ERGONOMIAN PUOLESTA

11. TAVARANkÄSITTELY. TAVARANkÄSITTELY PAREMMAN ERGONOMIAN PUOLESTA 11. TAVARANkÄSITTELY TAVARANkÄSITTELY PAREMMAN ERGONOMIAN PUOLESTA Uudet tavarankäsittelyyn liittyvät tuotteemme tulevat helpottamaan työtä entisestään. Tarjoamme innovatiivisia ratkaisuja ammattimaiseen

Lisätiedot

Bondo ATTENTION TO DETAIL

Bondo ATTENTION TO DETAIL Bondo ATTENTION TO ETAIL BONO Bondo on tanskalainen tuotemerkki, joka on nyt saatavissa ensimmäistä kertaa Suomen markkinoilla. Kaikki, mitä pidetään tyypillisenä tanskalaisena muotoiluna, on tyypillistä

Lisätiedot

6000 & 8000 6000 & 8000 3

6000 & 8000 6000 & 8000 3 6000&8000 2 6000 & 8000 6000 & 8000 3 6000 & 8000 8000-työtuoli on muotoilultaan samanlainen kuin 6000, ja monet niiden osista ovat samanlaiset. Niiden erona on keinutoiminto. 8000-mallissa on Synkron-keinu,

Lisätiedot

Tyytyväisyytesi on tavoitteemme!

Tyytyväisyytesi on tavoitteemme! mou006_1309 Tyytyväisyytesi on tavoitteemme! OSOITE Mousetrapper Nordic AB Krossgatan 18 16250 Vällingby Ruotsi NäYTTELYTILA Tegnérlunden 14 11359 Tukkholma Ruotsi Tärkein tavoitteemme on, että olet tyytyväinen

Lisätiedot

Työpistejakelujärjestelmät

Työpistejakelujärjestelmät Käytännöllisiä ja joustavia: työpistejakelujärjestelmät jokaista kirjoituspöytää varten Kun kyse on työpisteiden varustamisesta sähkö- ja dataliitännöillä, Hagerin ratkaisut ovat lähes ohittamattomia:

Lisätiedot

PrimoFront Classic. PRIMO-suutinkonvektorijärjestelmän verhous

PrimoFront Classic. PRIMO-suutinkonvektorijärjestelmän verhous PRIMO-suutinkonvektorijärjestelmän verhous Verhous koostuu tasosta, kaapelikourusta, konsoleista ja etulevyistä. Pistorasiat asennetaan kaapelikourusta ulkopuolelle, yleensä PRIMO-yksikön keskelle. Näin

Lisätiedot

-FURNISHER OY. Kuvasto 2010

-FURNISHER OY. Kuvasto 2010 Q kokous ja konferenssi -FURNISHER OY juhlatila ja -sali Kuvasto 2010 toimisto- ja työtila Laadukkaita kalusteita moniin eri käyttökohteisiin Q-Furnisher Oy on julkitilojen ja toimivien työympäristöjen

Lisätiedot

Onko tilasi pieni? Ajattele suuria.

Onko tilasi pieni? Ajattele suuria. Onko tilasi pieni? Ajattele suuria. Älä anna pienten tilojen rajoittaa suuria unelmia Oikealla säilytysratkaisulla luot viihtyisän ja inspiroivan ympäristön pieniinkin tiloihin. elfa Utility Home on uusin

Lisätiedot

ITAB-KASSAPÖYDÄT. Lyhyemmät F-2000 mallit sopivat erinomaisesti pieniin erikoiskauppoihin.

ITAB-KASSAPÖYDÄT. Lyhyemmät F-2000 mallit sopivat erinomaisesti pieniin erikoiskauppoihin. KASSAPÖYDÄT Lyhyemmät F-2000 mallit sopivat erinomaisesti pieniin erikoiskauppoihin. Kaikkien F-2000 mallien pakkaustasot kestävää korkeapainelaminaattia. F-2000 Laatua ja tehokkuutta ITAB Pan-Ostonin

Lisätiedot

Menestystarina Greiner sai alkunsa Walter Greiner valmisti pienessä työpajassa niskatukia kampaamotuoleihin ja siitä lähtien yritys on kasvanut

Menestystarina Greiner sai alkunsa Walter Greiner valmisti pienessä työpajassa niskatukia kampaamotuoleihin ja siitä lähtien yritys on kasvanut Menestystarina Greiner sai alkunsa 1922. Walter Greiner valmisti pienessä työpajassa niskatukia kampaamotuoleihin ja siitä lähtien yritys on kasvanut huomattavasti, mutta se on silti edelleen Greiner perheen

Lisätiedot

KEITTIÖVALAISIMET OSTOAPU

KEITTIÖVALAISIMET OSTOAPU OSTOAPU SUOMI KEITTIÖVALAISIMET Ruoanlaitto ja muut keittiöpuuhat sujuvat huomattavasti turvallisemmin ja mukavammin, kun työtasoilla on hyvä ja tasainen valaistus. Seinäkaappien valaisemista ja tavaroiden

Lisätiedot

EFG Myyntihinnasto 2015 Työpisteet. Hinnat ilman arvonlisäveroa

EFG Myyntihinnasto 2015 Työpisteet. Hinnat ilman arvonlisäveroa EFG Myyntihinnasto 2015 Työpisteet Hinnat ilman arvonlisäveroa SISÄLLYSLUETTELO Sisällysluettelo EFG Myyntihinnasto 2015 - Työpisteet Materiaalit ja värit... 3 Split vision... 8 Asiakassovellukset ja Mallistojako...

Lisätiedot

Cuisio-lusikkalokerikot (Nimikeryhmä 02110)

Cuisio-lusikkalokerikot (Nimikeryhmä 02110) UUTUUKSIA 2012 Cuisio-lusikkalokerikot (Nimikeryhmä 02110) Lokerikon materiaali on läpikuultavaa muovia. Lokerikot kootaan kolmesta erilevyisestä elementistä, jotka on yhdistetty toisiinsa alumiiprofiililla.

Lisätiedot

Pesualtaat. teknologia ja moderni muotoilu.

Pesualtaat. teknologia ja moderni muotoilu. Pesualtaat Olkoonpa altaasi valinnan lähtökohta säilytystilojen maksimointi, altaan helppohoitoisuus, ulkonäkö tai vaikka seinän rakenne, löytyy sinulle valikoimastamme sopiva ratkaisu. Runsas tuotevalikoimamme

Lisätiedot

TAVARANKÄSITTELY TAVARANKÄSITTELY PAREMMAN ERGONOMIAN PUOLESTA

TAVARANKÄSITTELY TAVARANKÄSITTELY PAREMMAN ERGONOMIAN PUOLESTA TAVARANKÄSITTELY PAREMMAN ERGONOMIAN PUOLESTA Uudet tavarankäsittelyyn liittyvät tuotteemme tulevat helpottamaan työtä entisestään. Tarjoamme innovatiivisia ratkaisuja ammattimaiseen tavarankäsittelyyn.

Lisätiedot

Miten saamme aikaan paremman työpäivän?

Miten saamme aikaan paremman työpäivän? Ergonomia Better at work Miten saamme aikaan paremman työpäivän? > Antamalla perusarvojen ohjata työtämme > Paneutumalla ihmiseen ja hänen työympäristöönsä kokonaisuutena > Tarjoamalla ergonomiakeskeisiä

Lisätiedot

Kuljetus- ja potilaspaari

Kuljetus- ja potilaspaari Kuljetus- ja potilaspaari Uusi Emergo tunnettua Merivaara-laatua Merivaara-tuotteiden asiakaslähtöisessä suunnittelussa pidetään tärkeänä hoitotyön sujuvuutta ja potilasmukavuutta. Uusi Emergo-potilaspaari

Lisätiedot

pysähdy - Lainaa yksi lisätunti päivääsi kampuskirjasto

pysähdy - Lainaa yksi lisätunti päivääsi kampuskirjasto pysähdy - Lainaa yksi lisätunti päivääsi kampuskirjasto Kartta ja KAAVIoKUVA 3. krs 2. krs 1. krs Kaaviokuva (ei mittakaavassa) Leikkaus A1 - A1 (ei mittakaavassa) Kirjaston tilat jakautuvat viiteen vyöhykkeeseen:

Lisätiedot

JOHTOJEN JA KAAPELIEN HALLINTA Nro 5. 1/6

JOHTOJEN JA KAAPELIEN HALLINTA Nro 5. 1/6 JOHTOJEN JA KAAPELIEN HALLINTA Nro 5. 1/6 Edge Power Pöydän reunaan kiinnitettävä. 4 kpl maadoitettua pistorasiaa, ja 2 kpl Rj45 verkko/puhelinulosottoa. Varustettu 2,5 metrin syöttöjohdoilla. Verkkokaapeli

Lisätiedot

vapaasti perillä paik.asennettuna Sopimuksen mukaan

vapaasti perillä paik.asennettuna Sopimuksen mukaan 851350 Turun kaupunki Sosiaali- ja terveystoimi Marja-Liisa Wilenius PL 301 01050 TURUN LASKUT Finland TARJOUS 373101-1 02.03.2012 1/11 Kiitämme tarjouspyynnöstänne ja tarjoamme Teille Martelan tuotteita

Lisätiedot

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Ihmisille, joilla on luonnetta. Ja niille, jotka nauttivat hyvistä asioista. Haluatko vahvan, raikkaan tunteen uuteen kylpyhuoneeseesi. Geberit Monolith -saniteettimoduuleilla

Lisätiedot

Plus[6] Plus[8] 2 Plus[6] & Plus[8]

Plus[6] Plus[8] 2 Plus[6] & Plus[8] Plus[6] & Plus[8] 2 Plus[6] & Plus[8] Plus[6] Paras tapa istua ergonomisesti oikein on pitää keho liikkeessä. Kuulostaako hankalalta? Sitä se ei ole, FreeFloat-keinulla varustettu Plus[6] rohkaisee liikkumaan,

Lisätiedot

Reilu urheilujuomapullo, joka sopii hyvin polkupyörän juomapidikkeeseen. Elintarvikehyväksytty.

Reilu urheilujuomapullo, joka sopii hyvin polkupyörän juomapidikkeeseen. Elintarvikehyväksytty. ACTION-Juomapullo Reilu urheilujuomapullo, joka sopii hyvin polkupyörän juomapidikkeeseen. Elintarvikehyväksytty. 45 mm nostokorkki: valkoinen, sininen, punainen, musta, harmaa tai väritön. Pullojen värit:

Lisätiedot

Suihkujakkarat ja -tuolit

Suihkujakkarat ja -tuolit S U I H K U T U O L I T TUOTE-ESITE 2017 Suihkujakkarat ja -tuolit Siirreltävät Suihkutuoli COMBI Combi suihkutuolit ovat valmistettu teräksestä ja ne ovat korkeussäädettäviä. Combi suihkutuoliin on mahdollista

Lisätiedot

SYKSYN JA TALVEN OHITTAMATTOMAT LISÄVARUSTEET. Tyylikkäät vanteet Rapidiin

SYKSYN JA TALVEN OHITTAMATTOMAT LISÄVARUSTEET. Tyylikkäät vanteet Rapidiin SYKSYN JA TALVEN OHITTAMATTOMAT LISÄVARUSTEET Tyylikkäät vanteet Rapidiin 199 Punaiset Savio-kevytmetallivanteet 7.0J x 17" renkaille 215/40 R17, (5JA 071 497E MN4) 15 ŠKODA-pipo, musta (81209) ŠKODA-pipo,

Lisätiedot

HARMONIA. Hyvän elämän patjat ja vuoteet

HARMONIA. Hyvän elämän patjat ja vuoteet Hyvän elämän patjat ja vuoteet Kotimaisten Harmonia-patjojen suunnittelun lähtökohtana on lempeä unifilosofia: jokaisella suomalaisella on oikeus hyvään uneen. Harmonia-sarja muodostuu Basic-, Comfort-,

Lisätiedot

Tuotekortit SÄILYTTIMET

Tuotekortit SÄILYTTIMET Tuotekortit SÄILYTTIMET KOMBI 2709 Kaapit Leveys 800 mm, syvyys 426 mm, korkeus 403 mm. Pystylistat 1250 ja 1985 mm. Vaakalistat 1850 ja 2500 mm. Hyllyt Leveys 800 mm, syvyys 305 mm, paksuus 22 mm. Listat:

Lisätiedot

KDY. Kanavaan sijoitettava suutinhajotin

KDY. Kanavaan sijoitettava suutinhajotin Kanavaan sijoitettava suutinhajotin KDY Lyhyesti Helposti asennettava Oma malli pyöreälle ja suorakaidekanavalle Varustettu siepparilla Portaattomasti muunneltava hajotuskuvio Valmistetaan myös galvanoituna

Lisätiedot

FUNKTIONAALINEN KAUNOTAR METOD

FUNKTIONAALINEN KAUNOTAR METOD FUNKTIONAALINEN KAUNOTAR METOD THULEMA Thulema luo 2000-luvun huonekaluja 2000-luvun ihmisten toimistoihin ja julkisiin tiloihin. Olemme asettaneet työmme laadulle erittäin tiukat vaatimukset: niin ajattelutyöllemme

Lisätiedot

LOISTE. Suunnittelijan sanoin;

LOISTE. Suunnittelijan sanoin; LKALUSTE LOISTE Suunnittelijan sanoin; Uutta Loiste-kalustemallistoa suunniteltaessa lähtökohtanani oli luoda mallisto, joka taipuu niin pieneen kuin suurempaankin kylpyhuoneeseen. Mallisto koostuu erikokoisista

Lisätiedot

Think smart. Vieser lattiakaivojärjestelmä

Think smart. Vieser lattiakaivojärjestelmä Think smart. Vieser lattiakaivojärjestelmä 2017 Think smart. Mitä tarkoittaa ajatella fiksusti? Meille se tarkoittaa lisäarvon tuottamista yhteistyökumppaneille sekä loppukäyttäjille kaikessa mitä teemme.

Lisätiedot

Onnistu toimistosi sähkösuunnittelussa Thorsman-tuotteilla

Onnistu toimistosi sähkösuunnittelussa Thorsman-tuotteilla Onnistu toimistosi sähkösuunnittelussa Thorsman-tuotteilla Onnistu toimistosi sähkösuunnittelussa Thorsman-tuotteilla Thorsman-tuotteilla toteutat toimiston sähköjärjestelyt vaivattomasti ja tyylikkäästi.

Lisätiedot

Lagans -- mukavuutta ja asennetta.

Lagans -- mukavuutta ja asennetta. Lagans -- mukavuutta ja asennetta. Sänky, jossa rauhoitut ja heräät täysin levänneenä, antaa sinulle energiaa. Jos haluat, että makuuhuoneesi heijastaa persoonallisuuttasi ja tyyliäsi, Lagans on oikea

Lisätiedot

19 RISTIKYTKENTÄKAAPIT MetalliovelLA

19 RISTIKYTKENTÄKAAPIT MetalliovelLA Tietoverkkotuotteet 19 RISTIKYTKENTÄKAAPIT MetalliovelLA Kaapin leveys 600 mm Kaapin leveys 800mm Kaappirunko, jossa katto, sivut/takaseinä, ovi ja sokkelikulmat. Kaapin ovi on standardina varustettu lukolla.

Lisätiedot

AKTIIVISEEN ISTUMISEEN

AKTIIVISEEN ISTUMISEEN CAPELLA 02 Capella Capella 03 CAPELLA Capella on juuri sinulle suunniteltu työtuoli. Kuka oletkin ja missä työskenteletkin, istut mukavasti tässä ainutlaatuisessa ja innovatiivisessa tuolissa. Se on osaamisemme

Lisätiedot