pv Ohjelmantapahtuma Kuvaus 1. n. 6:00 Laatokan Karjala Matkan alku, bussi lähtee Etelä- tai Keski-

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "pv Ohjelmantapahtuma Kuvaus 1. n. 6:00 Laatokan Karjala Matkan alku, bussi lähtee Etelä- tai Keski-"

Transkriptio

1 Laatokan ympäri - juhannus kuujärvellä sortavala äänislinna kižin saari Kuujärvi Aunus tihvinä Pietari kesäkuuta 2010 pv Ohjelmantapahtuma Kuvaus 1. n. 6:00 Laatokan Karjala Matkan alku, bussi lähtee Etelä- tai Keski- Suomessa 12:00 Saapuminen Värtislään 13:00 Rajan ylittäminen 14:00-15:00 Lounas ja ostokset Sortavalassa Syömme lounaamme kaupungin parhaassa ravintolassa ja mikäli tulomatka on sujunut hyvin ja aikataululta jää aikaa lähdemme kaupungin kiertoajelulle sekä hyvällä säällä nousemme kuuluisan Kuhavuoren päälle, jonka mäenpäältä nautimme Sortavalan vaikuttavaa näkö-alaa. Ennen matkan jatkamista käymme tavaratalossa ostoksilla 15:00-15:30 Kansanhistoriaa puuleikkauksena Käymme Karjalan tasavallan tunnetun puuleikkaajan verstaksessa ja näyttelyssä, jossa esitetään mestarin luomia ainutlaatuisia puuleikkaustauluja karjalaisten talonpoikaselämästä. Laatokan vuonoranta ja saaristo Matkallamme pysähdymme valokuvaamaan Luoteis-Laatokan kauniita luonnonkohteita. sivu 1.(7)

2 19:30- Majoitus Kinnermäen ja Näköilammen kyliin Saavumme yöksi Aunuksen Karjalassa, Vieljärven ympäristössä sijaitsevien maalauksellisten kylien ystävällisiin karjalaisperheisiin, joissa majoitumme ja syömme ilta- ja aamupalaa myös seuraavanakin aamuna. -24:00 Aunuksen Karjalan savusaunoja Kylvemme oikeissa savusaunoissa sekä tutkimme Kinnermäen kylän hirsirakennuksia kiertokävelyn aikana. Pistäydymme Näköilammen kylän moneen taloon, jossa karjalaismummot yhä säilyttävät alkuperäisiä ikonejaan. Kylät sijaitsevat lähellä entistä Suomen rajaa ja paikallinen karjalaismurre on hyvin ymmärrettävä meille joten paljon uusia ystäviä on luvassa. 2. Äänislinna ja Kižin saari 9:00-10:30 Luonnon kylien kulttuurimaisemia Aamupalan jälkeen ja Äänislinnan matkallamme lähdemme tutustumaan karjalaisten omaleimaisiin kyliin kiertoajelun ja kävelyn aikana, pistäydymme karjalaisasukkaiden hirsitaloihin, joutaessa tutustutamme kunnallisiin virastoihin ja muuten nautimme luonnonkauniista kylämaisemista. 10:30 Lähtö Äänislinnaan 11:00 Karjalan vanhimpia puukirkkoja Matkallamme Karjalan tasavallan pääkaupunkiin pysähdymme lepotauolle pieneen Mangan kylään. Siellä käymme vanhassa kappelissa, joka on Karjalan vanhimpia tähän asti säilyneitä puurakennuksia. 12:30 Saapuminen Äänislinnaan 13:00- Kižin saarelle kantosiipialuksella Teemme jännittävän kuuden tunnin laivamatkan Kižin saaren maailmankuululle ulkomuseolle kantosiipialuksella, joka lähtee suoraan kaupungin keskustasta uudelta rantakadulta. Nautimme Äänisen ulapasta vain yhden tunnin kestävän meno- ja paluulaivamatkan aikana. sivu 2.(7)

3 -18:30 Kižin ulkomuseo Kižin saaren museopuolelle on kerätty kaikkialta Karjalasta merkittävimpiä hirsi- ja puurakennuksia alkuperäisine ikoneineen sisällä. Kiži ei ole pelkästään museo, vaan se elävä kokonaisuus, johon kuuluvat myös saarella sijaitsevat karjalaiskylät. Hirsitalot on rauhoitettu, mutta asukkaat harrastavat edelleenkin talonpoikasta toimintaa: tekevät heinää ja pyytävät kalaa. 19:30 Paluu Äänislinnaan 21:00 Majoitumme kaupungin uuteen saneerattuun hotelliin, jossa meille on varattu kahden hengen huoneet. Iltapala ravintola Rusissa Iltapalan jälkeen jatkamme mielenkiintoista Äänislinnan päiväämme tutustumalla kaupungin vilkkaaseen ilta- ja halutessamme myös yöelämään. 3. Aunus ja Kuujärvi livvin ja lyydin karjala 9:00-9:30 10: :30 13:00-14:00 Aamiainen Kivatsu-ravintolassa Syömme aamupalaa ydinkeskustan kahvilassa kaupungin päätoria vastapäätä. Äänislinnan kiertoajelu ja vapaa-aika Siirrymme kaupungin keskustaan, jossa tutustumme Äänislinnan päänähtävyyksiin sukulaiskansojen kulttuurikeskuksena. Jatkossa nautimme vapaa-ajasta, silloin voi mm. ostaa matkamuistoesineitä kaupungin tavaratalosta. Bussi jää odottamaan meitä teatteriaukiolle (kuvassa), jolla sijaitsee myös ikoni- ja taidemuseo Karjalan ikoni- ja taidemuseo Käymme taidemuseossa, jonka pääkokoelma koostuu eri puolilta Karjalaa kerätyistä muinaisista ikoneista (pääsy omaan kustannushintaan.) Oppaanamme on Karjalan tasavallan johtavia ikonimaalaustaidon tutkijoita ja ikonimaalajia. Lounas ja lähtö Kuujärvelle Aterioimme ravintola Rusissa, sen jälkeen lähdemme Aunuksen Karjalan Kuujärven kylään. sivu 3.(7)

4 17:00 Aunuksen karjalan ikoneja Matkamme Lyydinmaan Kuujärven kylään sujuu suurilta osin Aunuksen Karjalan eli Livvinmaan halki, jossa pysähdymme moneen luonnon kylään ja käymme joissakin ikivanhoissa metsäkirkoissa kuten esim. kuvan Frolan ja Lauran kirkko Mäyräjoen kylän takaisesta metsiköstä, jota rakennusvuodeltaan 1613 sanotaan Karjalan toiseksi vanhaksi puurakennukseksi. Katsomme ikoneja ja kurkistamme jopa muuten suljettuun alttariosaan. 18:00 Saapuminen Kuujärvelle Kuujärvi on suomalaisille muistorikas paikka SuurSuomen itärajalla ja lyydin vähemmistökansan asuma-aluetta. Sen ainutlaatuisiin kulttuuriperinteisiin taitavasti tutustuttaa kansallisia lauluja ja näytelmiä esittävä paikallisryhmä, jonka konsertissa käymme heti Kuujärvelle saavuttuamme. 19:00 Perhemajoitus Kuujärvellä 20:00- Konsertin jälkeen lähdemme tutustumaan lyydiläisperheisiin, silloin jokainen voi valita itselleen sopivan majakodin. Vietämme iltaa monesti suomenkielisissä perheissä maistaessa lyydiläisiä uuniherkkuja ja kuunnellessa paikallisia tarinoita. Sinisavea ja saunoja Kuujärvellä Unohtumattoman illan päätteeksi majapaikkojen isäntäväki esittää meille ainutlaatuista saunomistapaansa oikeissa Kuujärven savusaunoissa, johon paikallisena erikoisuutena ehdottomasti kuuluu sininen hoitosavi. 4. Vepsänmaan ikoniperinne 9:00-10:00 Aamiainen perheissä ja lähtö Vepsään Syömme perinteellistä aamiaista lyydiläisissä perheissä, joissa tarjolla on uunissa paistettuja karjalan piirakoita yms. herkkuja, minkä jälkeen käymme lähtöpaikan viereisessa kappelissa, josta saa ostettua lyydi-ikoneja ja hyvästeltyämme lähdemme ajamaan kohti Vepsänmaata. sivu 4.(7)

5 10:00-12:00 Aleksanteri Syväriläisen luostari: Vepsäläisen Aleksanteri Syväriläisen erämaahan perustama luostari on monen vuosisadan kuluessa vaikuttanut ympäristöväestön (livviläisten, lyydiläisten ja vepsäläisten) elämäntapaan yhtä ratkaisevalla tavalla kuin Valamo Pohjois-Laatokassa. Ortodoksikirkolle vähän aikaa sitten palautettu luostari ylittää nykyajan katsojaa muinaisilla seinämaalauksillaan, joilla koko pääkirkon rakennus on katettu sisäpuolella. 12:30 Syvärin joki ja Lotinapellon kaupunki Lotinanpellon läpiajon aikana tutustumme lyhyesti sen laivarakennuskeskukseen historiaan ja nykypäivään. 13:00- Hetevistön kylässä Ojatin alajuoksulla sijaitsevaa Hetevistön kylää voidaan sanoa portiksi Keski- eli Ojatin Vepsään. Täällä ajamme keskivepsäläisten Ojatin pääjoen yli ja rupeamme nousemaan Ojatin laaksosta ylöspäin Vepsän ylängölle päin. Hetevistössä käymme hyvin säilyneellä 1800-luvulla rakennetulla puukirkolla, joka on valtion suojelema arkkitehtuurikohde. -14:00 Keramiikkatehdas Vepsäläisiä perinteellisiä savituotteita valmistava tehdas Mustoilan kylässä. Sen valmistamia patoja, kannuja ja pillejä yms. vepsäläiset kauppiaat kävivät myymässä 1900-luvulla asti Pietarissa ja jopa Suomessa saakka liikkuen veneillään jokia ja Laatokan kanavia pitkin. Vepsässä syömme lounasta hyvällä säällä jopa Ojatin joen nurmikolla. 14:30-15:30 16:30 Tervolan vepsäläinen luostari Tervolan kylässä näemme ainoan luostarin, joka sijaitsee muinaisen vepsäläisheimomme maalla. Luostari on Venäjän nuorin, se perustettiin vasta 1991, mutta silti se omistaa merkittävän ikonikokoelman erikoisesti sitä varten luotuine Jumalan Äidin pääikoneineen, johon liittyy paljon ihmeentekeviä tarinoita. Paksujoen joen laakson kappeleita Tihvinän matkalla ajamme monen maalauksellisen keskivepsäläiskylän läpi, joihin 1930-luvulla kommunistien hävitettyjen kirkkojen tiloille viime aikoihin oli rakennettu pieniä kappeleita. Vuosikymmeniä kodeissaan vanhoja ikoneja säilyneet vepsäläiset ovat tuoneet niitä sinne. 18:00 Saapuminen Tihvinälle sivu 5.(7)

6 -19:00 Majoittuminen hotelli Tihvinään kaupungin ja koko alueen keskushotelli sijaitsee kaupungin uudenaikaisella alueella pääkadun varressa kunnantalon vieressä; majoittuminen kahden hengen huoneissa. 19:00- Tihvinän kiertoajelu ja iltakävely Tihvinän Jumalan äidin ikoni Tihvinä on Pietarin alueen vanhimpia kaupunkeja, joka 1700-luvulla toimi Ruotsin valtakunnasta paenneiden karjalaisten siirtokeskuksena heidän pakomatkallaan Tverin Karjalaan. Kaupungissa käymme mm. kuuluisassa Tihvinän Luostarissa, jossa munkkioppaan johdolla paitsi 1400-luvulla rakennettuja valkokivikirkkoja ja soittotorneja näemme vasta Yhdysvalloista alkukirkkoonsa palautetun kuuluisan Jumalan Äidin ikonin. -21:30 Iltapala luostarin kellarissa Vietämme juhlallisen ilta-palan luostarin ruokasalin tiloissa munkkien palvellessaan meitä. Illemmalla aika on varattu vapaaseen tutustumiseen kaupunkiin ja iltakävelyyn. Keskustassa sijaitseva hotellimme ei ole pitkän matkan päässä vanhoista luostareista ja keskiaikaisten pajarien kivi- ja kauppiaiden puutaloista, jotka muodostavat Tihvinän ainutlaatuista ilmapiiriä. 5. Olhovan linnoja ja Pietarin ikonikokoelmia 8:00 Aamupala hotelli Tihvinän ravintolassa 9:00 Bussi lähtee länteen päin kohti Pietaria 10:00- Muinaisvenäläisiä valkokirkkoja Puolimatkalla käymme mahtavan Olhovan virran rannalla kuuluisalla hyvin säilyneellä ja huolellisesti restauroidulla Uuden Laatokan linnoituksella (kuvassa), jonka muurin sisäpuolella ihailemme 1200 rakennettujen valkokirkkojen seinämaalauksia -12:00 Piknikki Olhovan rannalla Kuuluisa Olhovan kalatori sijaitse vilkkaan Pietarin ja Murmanskin valtatien varressa, ihan joen rannalla. Sieltä löytyy Olhovan ja lähekkäisen Laatokan erilaisia savukaloja, jopa harvinaista Laatokan neeriää. sivu 6.(7)

7 14: :00 Ermitaasi ja venäläisen taiteen museo Ermitaasi ja ns. Venäläinen museo Pietarissa (kuvassa) ovat verrattavissa Pariisin Louvreen ja Madridin Pradoon. Voimme vaihtoehtoisesti käydä esim. vain länsimmaista taidetta edustavassa Ermitaasissa tai kummassakin Pietarin ydinkeskustassa sijaitsevassa museossa. Venäläisen museon ikonikokoelmat ovat epäilemättä maan laajimpia ja arvokkaimpia, koko jättiläismuseon alakertaan on järjestetty pysyvä ikoninäyttely (pääsy omaan kustannushintaan). Opastamaan meitä saapuu museon johtavia restauroitsijoita, historioitsijoita ja ikonimaalajia, jotka kutsunevat meidät vierailemaan jopa ikonimaalaamoihinsa. Kiertoajelu ja ostokset rajalla Teemme Suomen paluumatkamme varressa kierto-ajelun Pietarissa ja sen jälkeen ostospysähdyksen edulliseen ja hyvänlaatuiseen uudenaikaiseen Lenta-nimiseen ostoskeskukseen tai vapaaehtoisesti tax-free rajamyymälään. Myös sieltä saa hyviä tuomisia Suomeen. 16:30 Lähtö Suomeen päin Paluumatkamme Suomeen Viipurin kautta 23:00 Saapuminen lähtöpaikkaan (suomen aika) ANTOISAA MATKAA! Matkan täyshoitohinta bussikuljetuksineen yms. palveluineen: ks. Sovellamme yleisiä valmismatkaehtoja. Oikeus muutoksiin pidätetään. Kaikki aikataulut ja kelloajat ovat noin-arvoja, jotka Venäjän olosuhteissa saattavat vaihdella. Hoitamme viisumit, jotka ovat omaan kustannushintaan 45/hlö. Hinta ja kuljetusvaihtoehdot laskettu ryhmän sivu 7.(7)

8 minimikoon ollessaan 25 hlö, muuten varaamme itsellemme oikeuden muutoksiin erityisesti kuljetuksen osalta. Kaikki kuvat ovat tekijän valokuvaamia ohjelmatapahtumien mukaisissa paikoissa. Kaikki oikeudet pidätetään: Leo Baskin, Suomalais-ugrilainen matkatoimisto, Frankfurt am Main, Saksa sivu 8.(7)

Tverin Karjalan Savusaunamatka 16.8. 23.8.2015

Tverin Karjalan Savusaunamatka 16.8. 23.8.2015 Tverin Karjalan Savusaunamatka 16.8. 23.8.2015 Tämä matka on tehty ennenkin. Se oli niin hyvä että pyysimme Leo Baskinia järjestämään matkan uudelleen. Tämä on tosi Savusaunafaneille. Matalle mahtuu vain

Lisätiedot

pv 1. Pietari ja Inkeri 6:00 Lähtö Suomesta Kaarina - Tampere- Forssa - Karkkila - Helsinki Hamina Vaalimaa

pv 1. Pietari ja Inkeri 6:00 Lähtö Suomesta Kaarina - Tampere- Forssa - Karkkila - Helsinki Hamina Vaalimaa Pietari INKERI kirov udmurti u komi k syktyvkar pohjois-viena p 15.-22. 1 elokuuta 2008 pv Tapahtuma 1. Pietari ja Inkeri Kuvaus 6:00 Lähtö Suomesta Kaarina - Tampere- Forssa - Karkkila - Helsinki Hamina

Lisätiedot

Ohjelmantapahtuma 1. Pietarista Volgan mutkaan. 6:00 Lähtö Suomesta Suomalainen bussiyhtiö*; bussi on varustettu

Ohjelmantapahtuma 1. Pietarista Volgan mutkaan. 6:00 Lähtö Suomesta Suomalainen bussiyhtiö*; bussi on varustettu marinmaan uhrilehtoja Pietari Marinmaa Joškar-ola tataaria kazan Moskova kesäisin lähdöt viikottain pv Ohjelmantapahtuma 1. Pietarista Volgan mutkaan Kuvaus 6:00 Lähtö Suomesta Suomalainen bussiyhtiö*;

Lisätiedot

Laatokan kierros. Leppävirta (A) - Sortavala (B) - Aunus - Pietari (D) - Skuoritsa (E) - Leppävirta (F)

Laatokan kierros. Leppävirta (A) - Sortavala (B) - Aunus - Pietari (D) - Skuoritsa (E) - Leppävirta (F) 1 Laatokan kierros Leppävirran seurakunta järjestää 20. - 23. toukokuuta 2019 neljän päivän matkan Aunukseen, Pietariin ja Inkerinmaan Skuoritsaan ja kutsuu Sinua, mutta myös puolisoasi tai ystävääsi matkalle

Lisätiedot

Hotelli Seashells Resort**** Qawra Coast Road, Qawra, SPB 1902, Malta

Hotelli Seashells Resort**** Qawra Coast Road, Qawra, SPB 1902, Malta Kevätretki Maltalle 23 27.4.2017 Matkalla nähdään pääsaaren lisäksi Gozon vihreämpää luontoa ja tutustutaan monipuolisesti historiaan ja nähtävyyksiin. Saaren etelä-osan retkellä nähdään mm. Zurrieq laakso

Lisätiedot

kansainvälinen vuorolinja-auto riippuen ryhmän koosta. 13:30 Saapuminen Pietariin Pietarissa valutan vaihto, ostokset ja ruokailu

kansainvälinen vuorolinja-auto riippuen ryhmän koosta. 13:30 Saapuminen Pietariin Pietarissa valutan vaihto, ostokset ja ruokailu Pietari Marinmaa uhrilehto tataaria kazan kaksi matkaa kesä- ja heinäkuussa 2008 pv Ohjelmantapahtuma 1. Pietarista Volgan mutkaan Kuvaus 8:00 Lähtö Suomesta Sibelius-juna, suomalainen turistibussi tai

Lisätiedot

MATKAOHJELMA 1.4.2009 1 (5)

MATKAOHJELMA 1.4.2009 1 (5) MATKAOHJELMA 1.4.2009 1 (5) Matka 14: Myanmar (11 pvä/ 10 yötä) 1 yö Yangon- 1 yö Bagan- 2 yötä Mandalay- 2 yötä Inle-järvi- 1 yö Yangon- 3 yötä Ngpali Hotellit: Summit Park View Hotel (Yangon), Thazin

Lisätiedot

Kulttuurimatka Krakovaan 4 päivää 3 yötä

Kulttuurimatka Krakovaan 4 päivää 3 yötä Kulttuurimatka Krakovaan 4 päivää 3 yötä Vietä pitkä viikonloppu kesäisessä Krakovassa Finnairin suorilla lennoilla Helsingistä! Krakovan värikäs historia ja eloisa nykypäivä, hyvin säilynyt UNESCO:n maailmanperintökohteisiin

Lisätiedot

Kappale kauneinta Suomea

Kappale kauneinta Suomea Kappale kauneinta Suomea Kapeat mutkaiset vesistöt, saaristoiset järvenselät ja vanhat kanavat tekevät Heinäveden reitistä ainutlaatuisen elämyksen, joka kaikkien pitäisi ainakin kerran elämässään kokea.

Lisätiedot

Tieteen Ystävien Seura ry Keväisen Espanjan aarteita: kalliokuvia ja kulttuurikaupunkeja

Tieteen Ystävien Seura ry Keväisen Espanjan aarteita: kalliokuvia ja kulttuurikaupunkeja Tieteen Ystävien Seura ry Keväisen Espanjan aarteita: kalliokuvia ja kulttuurikaupunkeja 22. 28.5.2017 Keväisen Espanjan aarteita: kalliokuvia ja kulttuurikaupunkeja Ajankohta: 22. 28.5.2017 Norwegianin

Lisätiedot

https://www.sokoshotels.fi/en/st-petersburg/sokos-hotel-olympia-garden

https://www.sokoshotels.fi/en/st-petersburg/sokos-hotel-olympia-garden 03.05.2018 10:00-14:30 Allegro juna lähtee Helsinki-Pietari 3,5 tuntia 14:30-17:00 Saapuminen Pietariin, Pietari kiertoajelu bussilla 17:00-18:30 Pietari-Paavalin linnoitukseen Neva-joen Jänissaarelle

Lisätiedot

Ohjelmantapahtuma 1. pv Suomesta Siperiaan 6:00~ 10:00

Ohjelmantapahtuma 1. pv Suomesta Siperiaan 6:00~ 10:00 Siperian sininen helmi Irkutsk baikalsk rantarautatie laivaristeily baikalin saaristo pv kesäkuu 2012 Ohjelmantapahtuma 1. pv Suomesta Siperiaan 6:00~ 10:00 14:36 huomioi aikaero: Pietarin aika on suomen

Lisätiedot

KEVÄTMATKA SYMPAATTISEEN LJUBLJANAAN

KEVÄTMATKA SYMPAATTISEEN LJUBLJANAAN KEVÄTMATKA SYMPAATTISEEN LJUBLJANAAN 22. 25.04.2020 Kevään ryhmämatkamme suuntautuu Slovenian pääkaupunkiin, sympaattiseen Ljubljanaan. Lähde mukaan kokemaan uusi, upea ja raikas kaupunkikohde, sen historia

Lisätiedot

RIL-Seniorit, Slovenia Kroatia 4.5. 9.5.16

RIL-Seniorit, Slovenia Kroatia 4.5. 9.5.16 RIL-Seniorit, Slovenia Kroatia 4.5. 9.5.16 1. päivä 4.5.16 Saapuminen Sloveniaan ja Bledin retki Saapuminen Ljubljaanan lentokentälle. Suomea puhuva RIL-matkalaisille tuttu oppaamme Marketa Sindelova ja

Lisätiedot

... Alppien alta Adrialle

... Alppien alta Adrialle Itävallan, Unkarin, Italian ja Kroatian syleilyssä sijaitseva pieni Slovenia on mantereemme monipuolisimpia maita. Sen maalaukselliset maisemat ulottuvat Alpeilta Adrianmerelle tarjoten lukuisia maailmanluokan

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN METSÄNHOITAJAT RY. Matka Kannakselle ja Pietariin -metsäasiaa, kulttuuria, nähtävyyksiä

KESKI-SUOMEN METSÄNHOITAJAT RY. Matka Kannakselle ja Pietariin -metsäasiaa, kulttuuria, nähtävyyksiä KESKI-SUOMEN METSÄNHOITAJAT RY Matka Kannakselle ja Pietariin -metsäasiaa, kulttuuria, nähtävyyksiä Keski-Suomen metsänhoitajat ry suunnittelee kolmipäiväistä matkaa Kannaksen ja Pietarin suuntaan syksyllä,

Lisätiedot

Illallinen hotellin ravintolassa.

Illallinen hotellin ravintolassa. 1 Lähettäjä Forssan matkatoimisto oy / Leila Rauhaniemi puh. 0207 75 77 22 sähköposti. leila.rauhaniemi@fmtours.fi Attn: Pekka Heikkilä sähköposti: pekkah09@gmail.com Talinkorvantie 11B49, 20320 Turku,

Lisätiedot

Ohjelmantapahtuma 1 Viron päivä 8:00 Lähtö Hämeenlinnasta Suomalainen bussiyhtiö; täysi turistibussi. 15:00* Saapuminen Tarttoon, lounas

Ohjelmantapahtuma 1 Viron päivä 8:00 Lähtö Hämeenlinnasta Suomalainen bussiyhtiö; täysi turistibussi. 15:00* Saapuminen Tarttoon, lounas Peipsi-järven ympäri setomaan maanalaiset kirkot 16.-21. elokuuta 2010 Tartto setomaa petseri Pihkova Gdov * jaama vatja * inkerikko narva * kiviõli pv Ohjelmantapahtuma Kuvaus 1 Viron päivä 8:00 Lähtö

Lisätiedot

Ohjelmantapahtuma 1. Pietarista Nizhni Novgorodiin. 6:00 Lähtö Suomesta Suomalainen bussiyhtiö*; bussi on varustettu

Ohjelmantapahtuma 1. Pietarista Nizhni Novgorodiin. 6:00 Lähtö Suomesta Suomalainen bussiyhtiö*; bussi on varustettu vuorimarien kannelkansa pv kesäisin lähdöt viikottain Ohjelmantapahtuma 1. Pietarista Nizhni Novgorodiin Pietari, inkeri Nižni novgorod Vuori-mari volgan mutka tsikmä čavašinmaa Moskova Kuvaus 6:00 Lähtö

Lisätiedot

Matka Sortavala - Valamo Käkisalmi Viipuri. 01. päivä 23.8.

Matka Sortavala - Valamo Käkisalmi Viipuri. 01. päivä 23.8. 23. 25.8.2018 Matka Sortavala - Valamo Käkisalmi Viipuri 01. päivä 23.8. Matkamme alkaa torstaina klo 7.30 Marolankadun pysäkiltä. Lappeenrannan tienoilla pidämme pienen kahvi- ja jaloittelutauon. Täältä

Lisätiedot

Karjalan kannaksen taistelut Summan lohkolla ja Marjapellonmäessä sekä Tali-Ihantalan ja Viipurin taistelut kesäkuun lopulla 1944.

Karjalan kannaksen taistelut Summan lohkolla ja Marjapellonmäessä sekä Tali-Ihantalan ja Viipurin taistelut kesäkuun lopulla 1944. Karjalan kannaksen taistelut Summan lohkolla ja Marjapellonmäessä 1939 1940 sekä Tali-Ihantalan ja Viipurin taistelut kesäkuun lopulla 1944. Stalin ennakoi talvisodan kestävän 12 päivää. Hän uskoi Neuvostoliiton

Lisätiedot

RUSKAMATKA NELJÄN KANSAN MAISEMIIN , 3 PÄIVÄÄ

RUSKAMATKA NELJÄN KANSAN MAISEMIIN , 3 PÄIVÄÄ www.matkarasti.fi RUSKAMATKA NELJÄN KANSAN MAISEMIIN 13.-15.9.2019, 3 PÄIVÄÄ Ruskamatkamme suuntaa Varangin vuonolle; Pykeijaan ja Kirkkoniemeen. Perehdymme oppaan johdolla alueen historiaan ja nykypäivään,

Lisätiedot

KALAJOKILAAKSON LUKIJAMATKA: IDYLLINEN ALSACE, , 5 PÄIVÄÄ

KALAJOKILAAKSON LUKIJAMATKA: IDYLLINEN ALSACE, , 5 PÄIVÄÄ www.matkarasti.fi KALAJOKILAAKSON LUKIJAMATKA: IDYLLINEN ALSACE, Viehättävä ja satumaisen kaunis Alsace sijaitsee Ranskassa, Saksan ja Sveitsin rajalla. Alue tunnetaan keskiaikaisista kylistään, värikkäästä

Lisätiedot

Ohjelmantapahtuma 1. Pietarista Volgan mutkaan. 6:00 Lähtö Suomesta Suomalainen bussiyhtiö*; bussi on varustettu

Ohjelmantapahtuma 1. Pietarista Volgan mutkaan. 6:00 Lähtö Suomesta Suomalainen bussiyhtiö*; bussi on varustettu vuorimarien kannelkansa pv Luontomatka volgan mutkaan Ohjelmantapahtuma 1. Pietarista Volgan mutkaan Kuvaus Pietari, inkeri Nižni novgorod Vuori-mari volgan mutka tsikmä čavašinmaa Moskova 6:00 Lähtö Suomesta

Lisätiedot

Pohjois-Viro 16. 19.5.2013.

Pohjois-Viro 16. 19.5.2013. Pohjois-Viro 16. 19.5.2013. Torstai 16.5. klo 6.30 lähtö Lahdesta, kuljetuksista vastaan tuttu Reissu-Ruoti ja luottokuskimme Jukka Ruoti klo 9.15 laiva lähtee. Matkalla meribrunssi (kuuluu matkan hintaan)

Lisätiedot

Retket BARNLEK 2014 Islanti 5. - 13. HEINÄKUUTA. 2013-9-30 Jorgen Bendt Pedersen Katarina Westerholm

Retket BARNLEK 2014 Islanti 5. - 13. HEINÄKUUTA. 2013-9-30 Jorgen Bendt Pedersen Katarina Westerholm Retket BARNLEK 2014 Islanti 5. - 13. HEINÄKUUTA 2013-9-30 Jorgen Bendt Pedersen Katarina Westerholm Retki nro 1. Reykjavík - pääkaupungin kiertoajelu Opastettu kierros Reykjavikissa. Retken pituus n. 2,5

Lisätiedot

MatkaMajakan 30-vuotisjuhlamatka Saksaan Satumaiset Rein-Mosel ja Luxemburg-

MatkaMajakan 30-vuotisjuhlamatka Saksaan Satumaiset Rein-Mosel ja Luxemburg- MatkaMajakan 30-vuotisjuhlamatka Saksaan 11.-15.9.2019 -Satumaiset Rein-Mosel ja Luxemburg- Elämäniloinen ja Saksan Riviera kuvaavat parhaiten tätä osaa maasta, joka on Saksan viininviljelyn tärkeimpiä

Lisätiedot

Matkaohjelma. A- Beach Links Kohti rantalomaa. Yrjö Tervakangas

Matkaohjelma. A- Beach Links Kohti rantalomaa. Yrjö Tervakangas Matkaohjelma A- Beach Links Kohti rantalomaa Yrjö Tervakangas 2 1. Päivä: Saapuminen Siem Reapiin valitsemastanne kohteesta. Kuljetus hotellille ja sisäänkirjautuminen. Päivällinen paikallisessa ravintolassa.

Lisätiedot

Retket BARNLEK 2014 Islanti 5. - 13. HEINÄKUUTA. 2013-9-30 Jorgen Bendt Pedersen Katarina Westerholm

Retket BARNLEK 2014 Islanti 5. - 13. HEINÄKUUTA. 2013-9-30 Jorgen Bendt Pedersen Katarina Westerholm Retket BARNLEK 2014 Islanti 5. - 13. HEINÄKUUTA 2013-9-30 Jorgen Bendt Pedersen Katarina Westerholm Reki nro 1. Reykjavík Opastettu kierros Reykjavikissa Kerrotaan ja nähdään eri paikkoja kaupungissa Retken

Lisätiedot

SAIMAAN LAIVAMATKAT OY KAHDEN PÄIVÄN RISTEILYT LUOSTARIRISTEILYT HOTELLIRISTEILY

SAIMAAN LAIVAMATKAT OY KAHDEN PÄIVÄN RISTEILYT LUOSTARIRISTEILYT HOTELLIRISTEILY RISTEILYT SINISELLÄ SAIMAALLA KAHDEN PÄIVÄN RISTEILYT Lähtö Kuopiosta (ti, to, la) tai Savonlinnasta (ma, ke, pe) klo 9.00. Risteily Heinäveden reittiä pitkin neljän sulkukanavan ja kahden avokanavan kautta

Lisätiedot

Alkusarja 9 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen

Alkusarja 9 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen Alkusarja 9 vrk LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen VIRALLISET FANIMATKAT 2 WWW.AIKAMATKAT.FI BUSSIMATKA KATOWICEEN 31.8. 8.9.2014 9 KULJETUS: LAUTTA + BUSSI HINTAAN SISÄLTYY LAUTTAMATKAT

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 2014 Sukuseura Kiteen Matikaiset r.y.

JÄSENTIEDOTE 2014 Sukuseura Kiteen Matikaiset r.y. JÄSENTIEDOTE 2014 Sukuseura Kiteen Matikaiset r.y. TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET. sivu RÖSKÖSSÄ PIDETTY VUOSIKOKOUS...2 SYKSYN KAHVITILAISUUDELLE JATKOA PÄÄKAUPUNKISEUDULLA... 2 SUKUSEUROJEN YHTEINEN

Lisätiedot

ilta-pala keskustan Pyhän Marian kirkon tiloissa 14:00-15:00

ilta-pala keskustan Pyhän Marian kirkon tiloissa 14:00-15:00 viiden lähisukukansan sauna- ja kulttuurimatka suomen lahden ja peipsi-järven ympäri pv Ohjelmantapahtuma 1. Pietarissa ja Inkerinmaalla Kuvaus Pietari inkeri Pietarhovi ivangorod pihkova irboska petseri

Lisätiedot

Matka SFC :n suviseuroihin

Matka SFC :n suviseuroihin "Tämä on minun rakas Poikani, kuulkaa häntä!" Mark. 9:7 Matka SFC :n suviseuroihin Bussi - ja laivamatka Tukholmaan 30.5. - 3.6.2019 Täydenpalvelun hinta 425,00 & Ilmoittadu : Mirja : 0407635528 mirja.hanninen@hyvame.fi

Lisätiedot

MYS-kesäretki 3.-5.7.2014 / Porvoo Tirmo Pernaja Kaunissaari Pyhtää Munapirtti

MYS-kesäretki 3.-5.7.2014 / Porvoo Tirmo Pernaja Kaunissaari Pyhtää Munapirtti MYS-kesäretki 3.-5.7.2014 / Porvoo Tirmo Pernaja Kaunissaari Pyhtää Munapirtti Tervetuloa MYS:in vuoden 2014 kesäiselle veneretkelle, joka suuntautuu itäiselle Suomenlahdelle Porvoosta Pyhtäälle. Kokoonnumme

Lisätiedot

Kasvun tukeminen Pohjoismainen TA-konferenssi Ahvenanmaalla

Kasvun tukeminen Pohjoismainen TA-konferenssi Ahvenanmaalla Kasvun tukeminen Pohjoismainen TA-konferenssi Ahvenanmaalla 17.-19.4.2015 Järjestäjänä FinTA ry (Suomen transaktioanalyysiyhdistys) Hotelli Arkipelag Maarianhamina, Ahvenanmaa Kasvun tukeminen Kutsumme

Lisätiedot

Ostosmatka Keskisen kyläkauppaan Tuuriin La 23.2.2013

Ostosmatka Keskisen kyläkauppaan Tuuriin La 23.2.2013 Ostosmatka Keskisen kyläkauppaan Tuuriin La 23.2.2013 Lähtöpaikat: Lapinlahti Siilinjärvi Kuopio Hinta: 32 / henkilö (edellyttää 30 lähtijää) Sitovat ilmoittautumiset 9.2 mennessä: Jaana Neuvonen p.044-5640

Lisätiedot

SAIMAAN SEUDUN AARTEET , 3 PÄIVÄÄ

SAIMAAN SEUDUN AARTEET , 3 PÄIVÄÄ www.matkarasti.fi SAIMAAN SEUDUN AARTEET 23.-25.7.2019, 3 PÄIVÄÄ Suomen suurin vesistö ja Euroopan 4. suurin järvi tunnetaan maisemiensa kauneudesta ja luonnon rauhasta. Lappeenranta nähtävyyksineen ja

Lisätiedot

Luomuviinimatka Andien juurille Chileen & Argentiinaan 23.02. - 07.03.2016

Luomuviinimatka Andien juurille Chileen & Argentiinaan 23.02. - 07.03.2016 Luomuviinimatka Andien juurille Chileen & Argentiinaan 23.02. - 07.03.2016 Chile & Argentiina luomuviinimatka Chile ja Argentiina ovat upeita valtioita, jotka ovat täynnä toinen toistaan loistavampia nähtävyyksiä.

Lisätiedot

Ikimuistoinen päivämatka Hankoon! Varmasti viihtyy.

Ikimuistoinen päivämatka Hankoon! Varmasti viihtyy. Ikimuistoinen päivämatka Hankoon! Varmasti viihtyy. 1 1874 perustettu Hangon kaupunki on pikkukaupunki sanan kaikkein parhaimmassa merkityksessä. Rennosti ylellinen Suomen Etelä tarjoaa kiehtovan historian,

Lisätiedot

Ikimuistoinen leirikoulumatka Hangossa! Varmasti viihtyy.

Ikimuistoinen leirikoulumatka Hangossa! Varmasti viihtyy. Ikimuistoinen leirikoulumatka Hangossa! Varmasti viihtyy. Ikimuistoinen leirikoulumatka Hangossa! 1 Majoittuminen Hangosta löytyy monta majoituskohdetta, jotka sopivat leirikoulu ryhmälle. Valitsetko motellin

Lisätiedot

Tikkurilan rotaryklubin Laatokan Karjalan ja Aunuksen retki 18. 21.5.2006

Tikkurilan rotaryklubin Laatokan Karjalan ja Aunuksen retki 18. 21.5.2006 Tikkurilan rotaryklubin Laatokan Karjalan ja Aunuksen retki 18. 21.5.2006 Aleksanteri Syväriläisen luostarin kirkko ja kellotapuli Kuvat: Seppo Heinämen (SH), Hannu Myllymäki (HM), Pekka Myyrä (PM) Petri

Lisätiedot

KARJALAN TASAVALTA JA KUOLA

KARJALAN TASAVALTA JA KUOLA KARJALAN TASAVALTA JA KUOLA YKSITYISMATKAT 2010 Hinnat /huone/vrk sisältäen aamiaisen, jollei toisin mainita. TOUKOKUU Hinnat perustuvat 15.5.2010 voimassa olleisiin tariffeihin ja valuuttakursseihin,

Lisätiedot

Suomi-Portugali -yhdistyksen KEVÄTMATKA AZOREILLE

Suomi-Portugali -yhdistyksen KEVÄTMATKA AZOREILLE Suomi-Portugali -yhdistyksen KEVÄTMATKA AZOREILLE 21.-28.3.2020 Suomi-Portugali yhdistyksen jäsenmatka Vastuullinen matkanjärjestäjä: SUBLU TOUR PORTUGAL (www.sublutour.com/fi) - Nazaré, Portugali Ryhmän

Lisätiedot

Pariisi kaupunkiloma 3-4 pv. Esittely. Pariisi 3-4pv. Kohdetietoa. Pariisi. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 7

Pariisi kaupunkiloma 3-4 pv. Esittely. Pariisi 3-4pv. Kohdetietoa. Pariisi. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 7 Sivu 1 / 7 Esittely Pariisi 3-4pv Romanttisuudestaan tunnettu Pariisi on ennen kaikkea kaupunkilomailijan kohde. Nähtävää ja koettavaa riittää jokaiselle ja kaupunki tarjoaa aina jotain uutta. Kohdetietoa

Lisätiedot

KOTIHARJUN SAUNAYHDISTYS ry

KOTIHARJUN SAUNAYHDISTYS ry To 17. Su 20.5.2012 Saunaretki Karjalaan Sivu 1 / 14 Kotiharjun Saunayhdistys ry:n perinteinen kevätretki Karjalan maisemiin ja sen saunoihin. Entistä Suomea. Heino Tours Finland, Kotka. Venäjän puolella.

Lisätiedot

BUSINESS TO BUSINESS MEDIAT OY DUBLIN 03.-06.05.2007

BUSINESS TO BUSINESS MEDIAT OY DUBLIN 03.-06.05.2007 BUSINESS TO BUSINESS MEDIAT OY DUBLIN 03.-06.05.2007 tourwiseireland 1 Hotelli Dublinissa: Academy Hotel * * * Academy hotelli on mukava kolmen tähden hotelli aivan Dublinin keskustassa O Connell Street

Lisätiedot

Matka Kronstadtiin keväällä 2007. Ote erään matkalaisen matkapäiväkirjasta

Matka Kronstadtiin keväällä 2007. Ote erään matkalaisen matkapäiväkirjasta Matka Kronstadtiin keväällä 2007 Ote erään matkalaisen matkapäiväkirjasta Su-Ma, 13-14.5. Tulimme kaikki matkalle lähtijät koulun pihalle sunnuntai-iltana kello kymmenen maissa. Yksi matkalaisista kuitenkin

Lisätiedot

Tähän kaupunkiin haluat aina uudestaan!

Tähän kaupunkiin haluat aina uudestaan! Euroopan mielenkiintoisimpia kaupunkikohteita! Venäjän toiseksi suurin kaupunki, entinen Venäjän keisarikunnan pääkaupunki 1712-1918 Dramaattinen historia kolme maailmansotaa ja kolme vallankumousta UNESCON

Lisätiedot

Lähde kanssamme ikimuistoiselle luomuviinimatkalle Chileen & Argentiinaan 19.02. - 05.03.2016

Lähde kanssamme ikimuistoiselle luomuviinimatkalle Chileen & Argentiinaan 19.02. - 05.03.2016 Lähde kanssamme ikimuistoiselle luomuviinimatkalle Chileen & Argentiinaan 19.02. - 05.03.2016 Chile & Argentiina luomuviinimatka Chile ja Argentiina ovat upeita valtioita, jotka ovat täynnä toinen toistaan

Lisätiedot

NELJÄN MAAN VIINIMATKA

NELJÄN MAAN VIINIMATKA NELJÄN MAAN VIINIMATKA Tshekin, Itävallan, Unkarin ja Slovakian viininviljelys, kulttuuri ja herkut Uuden viikko-ohjelmamme kohteina ovat Tonavan laakson naapurusten pikkukaupungit ja viinitarhat. Tutustumme

Lisätiedot

Adventtimatka Roomaan joulukuun pimeydestä Rooman valoon 04.12 09.12.2016

Adventtimatka Roomaan joulukuun pimeydestä Rooman valoon 04.12 09.12.2016 Adventtimatka Roomaan joulukuun pimeydestä Rooman valoon 04.12 09.12.2016 Matkaoppaana legendaarinen Italian asiantuntija Silja Tuominen Matkaemäntänä Hanna Ekola, musiikissa Hannan tilaisuuksissa mukana

Lisätiedot

MTK UUSIMAA Jäsenmatka Tšekkiin 7. 11.4.2013

MTK UUSIMAA Jäsenmatka Tšekkiin 7. 11.4.2013 MTK UUSIMAA Jäsenmatka Tšekkiin 7. 11.4.2013 ALUSTAVA MATKAOHJELMA: Sunnuntai 7.4.2013: Postitamme lentoliput ilmoittamaanne osoitteeseen noin kaksi viikkoa ennen lähtöpäivää. Suosittelemme saapumaan Helsinki-Vantaan

Lisätiedot

LEN European Short Course Swimming Championships Copenhagen, 13/

LEN European Short Course Swimming Championships Copenhagen, 13/ LEN European Short Course Swimming Championships Copenhagen, 13/15.-17.12.2017 KOE VAIVATON FANIMATKA UINNIN EM- KISOIHIN! Viiden tai kolmen päivän fanimatka, jonka aikana näet kaikki tapahtumat ja myös

Lisätiedot

Tarjous 15 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen

Tarjous 15 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen Tarjous 15 vrk LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen VIRALLISET FANIMATKAT 2 WWW.AIKAMATKAT.FI P9 ALKUSARJA, PITKÄ 1. 15.9.2014 15 VRK ALK 1450 LENNOT HKI-KTW, KRK-HEL HINTAAN SISÄLTYY

Lisätiedot

THAIMAA SPECIAL. Päivä 1. Päivä 2

THAIMAA SPECIAL. Päivä 1. Päivä 2 THAIMAA SPECIAL BANGKOK - KWAI-JOKI HUA HIN GOLF KIERROS 14 päivää / 13 yötä Upea yhdistelmämatka, jossa koet Thaimaan eri puolet ja pelaat Thaimaan upeimmilla kentillä. Voit hankkia edullisia golfvarusteita

Lisätiedot

Matkareitti leireillä

Matkareitti leireillä Matkareitti leireillä Disclaimer: esitys sisältää tahatonta tuotesijoittelua. Jyväskylän seurakunta ei hyödy tuotesijoittelusta mitenkään eikä markkinoi esityksessä näkyvien yritysten tuotteita tai palveluja.

Lisätiedot

Ravintolasuositukset. (Sijainti merkitty karttaliitteeseen) Von Krahli Aed Tarjolla virolaista lähiruokaa, myös kasvisannoksia, edulliset hinnat

Ravintolasuositukset. (Sijainti merkitty karttaliitteeseen) Von Krahli Aed Tarjolla virolaista lähiruokaa, myös kasvisannoksia, edulliset hinnat Kuljetus Oy Håkan Eriksson Ab (+358400596227) M/S Superstar (TALLINK GRUPP) (EST +3726409800) (FIN +358918041) Majoitus Tallinn Spa & Conference Hotel (SADAMA 11A, TALLINN 10111 VIRO) (EST +3726301000)

Lisätiedot

Kuusi päivää Vienan runokylissä

Kuusi päivää Vienan runokylissä Matkatoimisto Kotiranta Gorniakovkatu 2A, Kostamus E-mail: kotiranta-tour@mail.ru http://kotiranta-tour.ru/ru/suomeksi/5951/ Kuusi päivää Vienan runokylissä 6.-11.7.2016 Kostamus Jyskyjärvi Haikola Kalevala

Lisätiedot

Opet Venäjällä. (Tekstit Jari Mustonen Juha Järvisen ja Tarja Lehmuskosken avustamana )

Opet Venäjällä. (Tekstit Jari Mustonen Juha Järvisen ja Tarja Lehmuskosken avustamana ) Opet Venäjällä Viime kesänä Helsingin ortodoksisen seurakunnan ja SOOLin opettajat tekivät yhteisen matkan Venäjälle. Oppaanamme toimi rutinoitunut Venäjän matkaaja isä Stefan Holm. Matkan käytännön järjestelyistä

Lisätiedot

Lomalla Raamatun historiaa

Lomalla Raamatun historiaa Lomalla Raamatun historiaa Yhdistelmämatka Israeliin 03.-11.09.2018 v Asumme Tel Avivissa Leonardo Art- hotellissa v Teemme kaksi retkipäivää Jerusalemiin v Kaksi retkipäivää Tiberiakseen v Oppaana Ariel

Lisätiedot

Sukuseuran matka Pietariin 13 16.5.2010

Sukuseuran matka Pietariin 13 16.5.2010 Sukuseuran matka Pietariin 13 16.5.2010 Ohessa olemme pyrkineet heijastamaan joitakin tapahtumia ja tunnelmia sukuseuran matkasta. Lyhyellä matkakertomuksellamme tahdomme jakaa hauskan ja antoisan matkamme

Lisätiedot

Lounais-Hämeen Retki ry:n kevätretki

Lounais-Hämeen Retki ry:n kevätretki Lounais-Hämeen Retki ry:n kevätretki 25.5 28.5.2017 Jänedan Kartano Vierastalo/majoitus Torstai 25.5.2017 5:15 Kultela 5:30 Someron tori 6:00 Forssan retkipysäkki Laivalippujen jako menomatkalla/ haetaan

Lisätiedot

Äänisen aalloilla ja Laatokan laineilla

Äänisen aalloilla ja Laatokan laineilla Huom! seuraavat julkaisuoikeudet: Kuvien tekijänoikeudet säilyy valokuvaajalla. Lomalinjalla ei ole oikeutta myydä kuvia omaan lukuunsa eteenpäin kolmannelle osapuolelle. Kuvien omistus- ja edelleenmyyntioikeus

Lisätiedot

Venäläisten matkailu Kaakkois- Suomessa

Venäläisten matkailu Kaakkois- Suomessa Venäläisten matkailu Kaakkois- Suomessa Tutkimus- ja Analysointikeskus TAK Oy 2 Venäläisten Suomen-matkailun kehitys VENÄLÄISTEN MATKAT SUOMEEN 1992-2017 6,0 5,0 4,0 Helsinki (lentokenttä ja satama) rekkakuskit

Lisätiedot

Matkaraportti Viro, Tartto, Kutsehariduskeskus

Matkaraportti Viro, Tartto, Kutsehariduskeskus Matkaraportti Viro, Tartto, Kutsehariduskeskus 7.3.2011 17.4.2011 Joni Kärki ja Mikko Lehtola Matka alkoi Oulaisten rautatieasemalta sunnuntaina 16.3. Juna oli yöjuna, ja sen oli tarkoitus lähteä matkaan

Lisätiedot

JCI WORLD CONGRESS 2015

JCI WORLD CONGRESS 2015 Japani kutsuu Lähde Nuorkauppakamarien maailmankokoukseen ja tutustu samalla lumoavaan Kiotoon ja Okinawan trooppisiin saariin! Yhteistyössä Suomen Nuorkauppakamarit ja SMT. Tarjolla on kuusi erilaista

Lisätiedot

ERASMUS+ -tapaaminen Italian Bresciassa

ERASMUS+ -tapaaminen Italian Bresciassa ERASMUS+ -tapaaminen Italian Bresciassa 22.-29.4.2018 Su 22.4.2018 Matka lähti Kuopiosta, Rissalan lentoasemalta. Morotettiin porukat ja hypättiin myöhässä olevaan koneeseen. Eväät syötiin suomalaisella

Lisätiedot

Las Palmas, Gran Canaria hieno yhdistelmä kaupunki- ja rantalomaa

Las Palmas, Gran Canaria hieno yhdistelmä kaupunki- ja rantalomaa Las Palmas, Gran Canaria hieno yhdistelmä kaupunki- ja rantalomaa Joulukuun pakkaset jäivät taakse, kun laskeuduin kuuden tunnin lentomatkan jälkeen Las Palmasin lentokentälle. Kenttäpalvelut toimivat

Lisätiedot

Äijälän Rustin veneretket

Äijälän Rustin veneretket Äijälän Rustin veneretket Veneemme 360 -asteinen kuva veneen sisätiloista, klikkaa: http://www.paratiisisaari.com/rusti_pure/harmony.html M/y Harmony luxusjahti Elegance 65, 19,6 m, max. 40 hlö M/s Juhana

Lisätiedot

Kiertomatka Sisiliassa 25.09. 02.10.2016

Kiertomatka Sisiliassa 25.09. 02.10.2016 Kiertomatka Sisiliassa 25.09. 02.10.2016 24.10. 31.10.2015 Sisilia on hedelmällinen saari, jossa on ihanteellinen ilmasto luomuviininviljelyyn. Matkan aikana vierailemme monilla luomuviinitiloilla, tutustumme

Lisätiedot

Syysmatka Montenegroon 3-11.10.2014

Syysmatka Montenegroon 3-11.10.2014 Syysmatka Montenegroon 3-11.10.2014 Vaasan Retkeilijät ry:n 30 hengen iloinen joukko Tuomo Perkiön johdolla teki ikimuistoisen matkan Montenegroon (Crna Gora) jota voidaan kutsua Välimeren helmeksi. Montenegro

Lisätiedot

Saapuminen Allbaniaan Tiranan lentokentälle kello 19.45, jossa suomea puhuva opas ja bussi vastassa.

Saapuminen Allbaniaan Tiranan lentokentälle kello 19.45, jossa suomea puhuva opas ja bussi vastassa. BALKANIN KIERROS 3-10.10.2015 : Albania, Makedonia, Kosovo Kuvassa Tirana 1. matkapäivä 3.10.2015 Helsinki - Tirana Saapuminen Allbaniaan Tiranan lentokentälle kello 19.45, jossa suomea puhuva opas ja

Lisätiedot

Eibar Espanja 2.11 12.12.2015 Erja Knuutila ja Pirkko Oikarinen

Eibar Espanja 2.11 12.12.2015 Erja Knuutila ja Pirkko Oikarinen Eibar Espanja 2.11 12.12.2015 Erja Knuutila ja Pirkko Oikarinen Maanatai aamuna 2.11 hyppäsimme Ylivieskassa junaan kohti Helsinkiä, jossa olimme puolen päivän aikoihin. Lento Pariisiin lähti 16.05. Meitä

Lisätiedot

Saapuminen Tukholmaan, josta jatketaan välittömästi kohti Kalmaria ja Öölantia

Saapuminen Tukholmaan, josta jatketaan välittömästi kohti Kalmaria ja Öölantia Sunnuntai 11.6.2017 klo 16.30 klo 20.55 Lähtö Nurmijärven kirkon parkkipaikalta kohti Turkua Lähtee m/s Viking Grace kohti Maarianhaminaa ja Tukholmaa Maanantai 12.6.2017 klo 6.30 klo 13.00 klo 16.00 klo

Lisätiedot

Lomamatka. Turkin Sideen Lento Jyväskylästä Anatalyaan. Matkan hinta Supertäysihoidolla

Lomamatka. Turkin Sideen Lento Jyväskylästä Anatalyaan. Matkan hinta Supertäysihoidolla Lomamatka Turkin Sideen 3.5. 10.5.2018 Lento Jyväskylästä Anatalyaan Matkan hinta 699.00 Supertäysihoidolla Hotelli La Grande Resort & Spa on iso, monipuolinen kylpylähotelli joka sijaitsee ranta-alueella

Lisätiedot

Ennakkomaksu 200 /hlö erääntyy maksettavaksi viikon päästä varauksesta ja loppumaksu 45pv ennen matkaa. Paikkoja rajoitetusti.

Ennakkomaksu 200 /hlö erääntyy maksettavaksi viikon päästä varauksesta ja loppumaksu 45pv ennen matkaa. Paikkoja rajoitetusti. 1 Lentoaikataulu: 22.5.2019 Helsinki Edinburgh 08:10 09:00 26.5. Edinburgh Helsinki 18:40 23:10 Matkan hinta: 1445 /hlö 2 hengen huoneessa. Hintaan sisältyy: majoitus aamiaisineen illallinen x 4 lounas

Lisätiedot

HUHMARI -KESÄRETKI LA 9.6 SU 10.6.2012 1

HUHMARI -KESÄRETKI LA 9.6 SU 10.6.2012 1 HUHMARI -KESÄRETKI LA 9.6 SU 10.6.2012 1 Tänä vuonna autismikirjon aikuisten kesäretki suuntautuu luonnonläheiseen Lomakeskus Huhmariin (Huhmarisentie 43, 83700 Polvijärvi). Lomakeskus Huhmari sijaitsee

Lisätiedot

Luomuviinimatka. Toskanaan 10.10. 17.10.2015

Luomuviinimatka. Toskanaan 10.10. 17.10.2015 Luomuviinimatka Toskanaan 10.10. 17.10.2015 Syttyykö silmiisi haaveileva katse kuulleessasi sanan Toskana? Jos vastauksesi on kyllä, toivotamme sinut sydämellisesti tervetulleeksi mukaamme: OHJELMA 1.

Lisätiedot

Pikkujoulut 2014. Varaa nyt paikkasi. Tarkemmat tiedot netistä! Ota yhteyttä 040 779 9896 / www.sahanlahtiresort.fi

Pikkujoulut 2014. Varaa nyt paikkasi. Tarkemmat tiedot netistä! Ota yhteyttä 040 779 9896 / www.sahanlahtiresort.fi Pikkujoulut 2014 Varaa nyt paikkasi Tarkemmat tiedot netistä! Ota yhteyttä 040 779 9896 / www.sahanlahtiresort.fi Pikkujoulut 2014 Isot juhlat syntyvät pienistä asioista Tervetuloa viettämään ikimuistoisia

Lisätiedot

Kiltauutiset 1/2014. Kaartin Jääkärirykmentin Kilta

Kiltauutiset 1/2014. Kaartin Jääkärirykmentin Kilta Kiltauutiset 1/2014 Kaartin Jääkärirykmentin Kilta Kaartin Jääkärirykmentin Kilta KUTSU Paikka: Perinnetalo/ Jääkärisali Aika: 26.4.2014 klo 11:00 alkaen Tilaisuuden kesto noin tunnin Esityslista Kaartin

Lisätiedot

TERVETULOA MUKAAN! Karjatilallisten opintomatkalle Yhdysvaltoihin (10 pv)

TERVETULOA MUKAAN! Karjatilallisten opintomatkalle Yhdysvaltoihin (10 pv) TERVETULOA MUKAAN! Karjatilallisten opintomatkalle Yhdysvaltoihin 22. 31.10.2018 (10 pv) Yhdysvaltojen keskilännessä maisemaa hallitsevat lännenelokuvista tutut laajat preeriat, joilla karja laiduntaa.

Lisätiedot

Matkareitti leireillä

Matkareitti leireillä Matkareitti leireillä Disclaimer: esitys sisältää tahatonta tuotesijoittelua. Jyväskylän seurakunta ei hyödy tuotesijoittelusta mitenkään eikä markkinoi esityksessä näkyvien yritysten tuotteita tai palveluja.

Lisätiedot

Bonusta jopa 5 %. Isoja unelmia ja pieniä ihmeitä

Bonusta jopa 5 %. Isoja unelmia ja pieniä ihmeitä Bonusta jopa 5 %. Isoja unelmia ja pieniä ihmeitä POHJOLAN MATKA KESÄ 2012 KAIKKI MATKAT POHJOLAN MATKASTA! Suunnitteletko kesäksi perhematkaa Kolmårdeniin? Vai houkuttaisiko sinua lähteä puolison kanssa

Lisätiedot

Kolmården eläinpuisto/ Turusta Silja Line 3pv

Kolmården eläinpuisto/ Turusta Silja Line 3pv Kolmården eläinpuisto/ Turusta Silja Line 3pv Reitti: - Karstula-Äänekoski-Jyväskylä-Jämsä Lähtö: ma 17.7. Pohjoismaiden suosituin eläinpuisto Kolmården safaripuistoineen on jännittävä kesälomakohde koko

Lisätiedot

Reykjavikin kaupunkiloma, 4pv. Esittely. Reykjavikin kaupunkiloma, 4pv. Kohdetietoa. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 7

Reykjavikin kaupunkiloma, 4pv. Esittely. Reykjavikin kaupunkiloma, 4pv. Kohdetietoa. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 7 Sivu 1 / 7 Esittely Reykjavikin kaupunkiloma, 4pv Huikeiden vastakohtien Islanti on kuumien lähteiden, jäätiköiden, tulivuorien ja mahtavien putousten maa. Islannista löytyy niin satojen vuosien historiaa

Lisätiedot

Kalastusmatka Malesian Borneoon 8-27.10.2015

Kalastusmatka Malesian Borneoon 8-27.10.2015 Kalastusmatka Malesian Borneoon 8-27.10.2015 Unelmamatka Kaukoitään niille, jotka pitävät kalastuksesta ja yleensä luonnossa liikkumisesta! Kalastusmuotoina ovat vetouistelu ja pohjaonginta. Varaa ja maksa

Lisätiedot

HELSINGIN NMKY:N RIPPIKOULUT

HELSINGIN NMKY:N RIPPIKOULUT HELSINGIN NMKY:N RIPPIKOULUT Mitä rippikoulu on? Rippikoulu on kasteopetusta Nykyään puolen vuoden mittainen, 80 tuntia Sis. Seurakuntayhteysjakso, leirijakso, konfirmaatio Seurakunnan toimintaan osallistumista

Lisätiedot

Suomi-Portugali -yhdistyksen KEVÄTMATKA AZOREILLE

Suomi-Portugali -yhdistyksen KEVÄTMATKA AZOREILLE Suomi-Portugali -yhdistyksen KEVÄTMATKA AZOREILLE 24.-30.3.2019 Suomi-Portugali yhdistyksen jäsenmatka Vastuullinen matkanjärjestäjä: SUBLU TOUR PORTUGAL (www.sublutour.com/fi) - Nazaré, Portugali Ryhmän

Lisätiedot

SAKSAN ELINTARVIKEMARKKINAT

SAKSAN ELINTARVIKEMARKKINAT SAKSAN ELINTARVIKEMARKKINAT TUTUSTUMISMATKA VÄHITTÄISKAUPPAAN JA VIENTIMAHDOLLISUUKSIIN 2.- 4.6.2015 HAMPURI, ROSTOCK, BERLIINI OHJELMA TIISTAI 2.6. HAMPURI Hampuri vanha hansakaupunki ja kansainvälisen

Lisätiedot

Snellmanien sukutapahtumassa

Snellmanien sukutapahtumassa Lataa hyvinvointia elämääsi Snellmanien sukutapahtumassa Snelmannien sukutapahtumassa Kuopiossa 23.-25.8.2019 Kuopiossa 23.-25.8.2019 Koe unohtumattomia elämyksiä kanssamme! Nauti paikallisia herkkuja,

Lisätiedot

KARJALAN TASAVALTA ARKANGELIN ALUE ja KUOLA

KARJALAN TASAVALTA ARKANGELIN ALUE ja KUOLA KARJALAN TASAVALTA ARKANGELIN ALUE ja KUOLA YKSITYISMATKAT 2013 HELMIKUU Hinnat /huone/vrk sisältäen aamiaisen, jollei toisin mainita. Hinnat perustuvat 1.2.2013 voimassaolleisiin tariffeihin ja valuuttakursseihin,

Lisätiedot

POHJOLA (Severnaja) 1.1.-15.5. osittain peruskorjattu hotelli ydinkeskustassa H1 96 suihku ja WC H2 120 suihku ja WC

POHJOLA (Severnaja) 1.1.-15.5. osittain peruskorjattu hotelli ydinkeskustassa H1 96 suihku ja WC H2 120 suihku ja WC KARJALAN TASAVALTA ARKANGELIN ALUE ja KUOLA YKSITYISMATKAT 2009 MAALISKUU Hinnat / huone / vrk sisältäen aamiaisen jollei toisin mainita. Hinnat perustuvat 8.3.2009 voimassaolleisiin tariffeihin ja valuuttakursseihin,

Lisätiedot

Su su Kiehtova Peking

Su su Kiehtova Peking Su 4.11. su 11.11.2018 Kiehtova Peking Keisarien valtakunnassa koet hämmästyttävän Kiinan muurin yhden maailman seitsemästä ihmeestä, Kielletyn kaupungin lohikäärmevaltaistuimineen sekä Taivaallisen rauhan

Lisätiedot

Itä-Suomen senioriviinakauppiaiden jäsentiedote 3/2015

Itä-Suomen senioriviinakauppiaiden jäsentiedote 3/2015 Itä-Suomen senioriviinakauppiaiden jäsentiedote 3/2015 KESÄTEATTERI KIINNOSTI Kuopion Uudessa Kesäteatterissa Rauhalahdessa esitettiin kuluneena kesänä täysille katsomoille musikaalia Solistina Olavi Virta.

Lisätiedot

Piristen sukuseura ry Jäsenkirje 1/2018, Savonlinnassa

Piristen sukuseura ry   Jäsenkirje 1/2018, Savonlinnassa Piristen sukuseura ry www.pirinen.suvut.fi Jäsenkirje 1/2018, Savonlinnassa 23.03.2018 Hyvät Piristen suvun jäsenet. Tässä kirjeessä on puheenjohtajan tervehdys, sukuseuran kesän 2018 ilmoittautumis tiedot,

Lisätiedot

Maidontuottajien ammattimatka USA, Wisconsin, 1.10 8.10.2015

Maidontuottajien ammattimatka USA, Wisconsin, 1.10 8.10.2015 Maidontuottajien ammattimatka USA, Wisconsin, 1.10 8.10.2015 Vuoden 2015 World Dairy Expo ammattimatka lähestyy. Matkan pituus on kahdeksan päivää. Ohjelman mukaan matkaan sisältyy yhteensä 8 tilavierailu,

Lisätiedot

Kroatia

Kroatia Kroatia 4.-9.10.2018 Lennot Norwegian 4.10. Helsinki Split D8 480 kello 08:30-10:30 9.10 Split Helsinki D8 481 kello 11:15-15:10 Majoitus Hotel Globo Split**** Lovretska 18, 21000 Split, Croatia 4.10.

Lisätiedot

ClubOne-alennus edellyttää 1 kortti / hytti. Samaa korttia ei voi hyödyntää useammassa hytissä.

ClubOne-alennus edellyttää 1 kortti / hytti. Samaa korttia ei voi hyödyntää useammassa hytissä. Ikaalisten Matkatoimisto Taru Malmström 03-4580203 taru.malmstrom@ikaalistenmatkatoimisto.fi Matti Ristimäki 040-5025917 matti.ristimaki@luukku.com Tässä tarjouksemme Visbyn risteilystä 7.-9.8.2016 Matkaohjelma

Lisätiedot

Perhelomat. Hinnasto 2013. Lapsihintaiset paikat ovat varattavissa vain suoraan Ikaalisten Matkatoimistosta, p. 03 45 800, avoinna ma-pe klo 9-17.

Perhelomat. Hinnasto 2013. Lapsihintaiset paikat ovat varattavissa vain suoraan Ikaalisten Matkatoimistosta, p. 03 45 800, avoinna ma-pe klo 9-17. Perhelomat Hinnasto 2013 Visit Denmark 06 Lapsihintaiset paikat ovat varattavissa vain suoraan Ikaalisten Matkatoimistosta, p. 03 45 800, avoinna ma-pe klo 9-17. Ikaalisten Matkatoimisto 2013 - Pidätämme

Lisätiedot