HELSINGIN KAUPUNKI 1 (7) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO /04 Asemakaavaosasto ArK/JG/ala

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "HELSINGIN KAUPUNKI 1 (7) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO 421-00/04 Asemakaavaosasto ArK/JG/ala 13.2.2004"

Transkriptio

1 HELSINGIN KAUPUNKI 1 (7) LINNANMÄEN HOTELLI JA VESIPUISTO OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA TEHTÄVÄ KSLK DNRO PROJ.NRO Asemakaavan muutos OSOITE TAI MUU PAIKANNUS 12. kaupunginosa (Alppiharju) Linnanmäki ALOITE TAI HAKIJA Kaavoitus on käynnistynyt Lemcon Oy:n ja Lasten Päivän Säätiön aloitteesta. SUUNNITTELUN KOHDE Suunnittelualue Suunnittelun tavoite Suunnittelualueena on Linnanmäen huvipuisto, osa sitä ympäröivistä Alppipuistosta ja Lenininpuistosta sekä osa ympäröivistä katualueista. Suunnittelun kohteena on pääosin alueen maanalainen osa. Suunnittelualuetta rajaavat mm. Tivolitie, Vesilinnankatu, Sturenkatu, Wallininkatu, Helsinginkatu ja päärata. Suunnittelun tavoitteena on kehittää edelleen Linnanmäen huvipuistoalueen ympärivuotisen käytön edellytyksiä. Huvipuistoalueella sijaitsevalle vesisäiliökäytöstä poistetulle pyöreälle vesilinnalle etsitään uutta käyttötarkoitusta. Nyt suunnitellaan vesilinnan käyttötarkoituksen muuttamista hotellikäyttöön. Suunnittelussa tutkitaan millaisia muutoksia vesilinnan julkisivuun ja rakenteisiin voidaan sallia ilman että sen kaupunkikuvalliset tai muut arvot vaarantuvat. Edelleen suunnitellaan uusien maanalaisten tilojen ja viihdepalvelujen sijoittamista Linnanmäen alle kalliotilaan (mm. vesimaailma ja lumimaailma). Uusien tilojen sijoittamiselle maan alle tuovat rajoituksia nykyiset kalliotilat ja tehdyt varaukset. Autopaikat sijoitetaan maanalaiseen pysäköintilaitokseen. Alppipuiston ja Lenininpuiston rajaukset säilyvät nykyisen kaltaisina eikä puistoalueille ole tarkoitus osoittaa uusia toimintoja.

2 HELSINGIN KAUPUNKI 2 (7) LÄHTÖTIEDOT Nykytilanne Alppiharjun kaupunginosa, johon kuuluvat Alppila ja Harju, on tiiviisti rakennettu. Alppilassa sijaitsevaa Linnanmäen huvipuistoa kehystää Alppipuiston ja Lenininpuiston muodostama puistovyöhyke, jolla on tärkeä merkitys alueen asukkaiden virkistysalueena. Lenininpuisto on rakennettu vuonna 1961 puutarhanäyttelyä varten. Alppipuiston pohjoisosa on rakennettu puistoksi jo 1850-luvulla. Linnanmäki on maisemallisesti keskeinen ja kaupunkikuvassa näkyvä paikka. Maasto on pääosin kallioista ja kalliopinta esiintyy monin paikoin paljaana. Alueelle on ominaista suuret korkeusvaihtelut (+7.0 Alppipuiston laaksossa, huvipuiston alueella). Linnanmäen huvipuisto aloitti toimintansa vuonna 1950 ja sittemmin huvipuistoa on jatkuvasti kehitetty. Kävijöitä siellä on vuosittain noin miljoona, pääasiassa kesäisin. Ympärivuotisesti huvipuistossa toimivat nykyisin mm. museo ja merimaailma Sea Life. Huvipuistossa sijaitsee kaksi vesilinnaa. Ensimmäinen, suorakaiteen muotoinen vesilinna otettiin käyttöön Uudempi pyöreä vesilinna on rakennettu vuonna 1938 (kaupunginarkkitehti Gunnar Taucher). Pyöreää vesilinnaa voidaan pitää kaupungin yhtenä maamerkkinä. Punatiilisen säiliöosan korkeus on noin 17 metriä ja pohjan halkaisija 65 metriä. Vesilinna on kaupunkikuvallisesti, rakennustaiteellisesti ja historiallisesti arvokas rakennus, joka on voimassa olevassa asemakaavassa merkitty suojeltavaksi. Sen käyttäminen vesisäiliönä lopetettiin vuonna Uuden sopivan käytön löytyminen turvaisi rakennuksen säilymisen. Pysäköinti on ongelmallista Linnanmäen ympäristössä etenkin huvipuiston käyttöaikoina ja se aiheuttaa ylimääräistä liikennettä ja päästöjä läheisille asuntokaduille ja puistoalueelle. Voimassa olevan asemakaavan mahdollistamaa maanalaista pysäköintilaitosta ei ole voitu toteuttaa taloudellisista syistä. Huvipuiston ja sitä ympäröivien puistojen alla on useita kalliotunneleita ja -tiloja kuten viemäri- ja johtotunneleita, muita teknisiä tiloja tunneleineen sekä vesitunnelihuvilaite. Lisäksi on tehty varauksia uusille kalliotiloille, mm. "Pisara"-rautatielle.

3 HELSINGIN KAUPUNKI 3 (7) Aiempia suunnitteluvaiheita Marraskuussa 2001 Rakennus Oy Lemminkäinen, Turku Ausade Hotelli Oy (Kongressi ja Kylpylähotelli Caribia) ja Lasten Päivän Säätiö tekivät kaupunginhallitukselle varauspyynnön viihtymiskeskushankkeen toteuttamiseksi ja pyysivät kaupunkia käynnistämään tarvittavan kaavamuutoksen tälle hankkeelle. Kaupunki kuitenkin totesi alkuvuonna 2002, että kalliotilojen uudelleensijoittaminen ja uusi hotelliratkaisu edellyttävät alustavan suunnitelman muuttamista tai kokonaan uutta suunnitelmaa ja Rakennus Oy Lemminkäisen varauspyyntöä jatkettiin vain vanhan pysäköintilaitosvarauksen osalta. Joulukuussa 2003 Lemcon Oy (osa Lemminkäinen-konsernia) ja Lasten Päivän Säätiö uusivat hanketta koskevan aluevarauspyyntönsä. Hanketta ovat olleet kehittämässä myös Turku Ausade Hotelli Oy ja Holiday Club Finland. Maanomistus Yleiskaava Asemakaava Puisto-, huvipuisto- ja katualueet ovat kaupungin omistamia. Huvipuistoalue on vuokrattu Lasten Päivän Säätiölle. Alppilan pyöreä vesilinna on Helsingin Veden omistuksessa. Voimassa olevassa yleiskaavassa 1992 huvipuistoalue on virkistys- ja liikuntapalvelujen aluetta ja sitä ympäröivä puistovyöhyke on virkistysaluetta. Yleiskaavassa 2002, joka ei ole vielä lainvoimainen, alue on merkitty kaupunkipuistoalueeksi ja ympärivuotisena tivolialueena kehitettäväksi alueeksi, joka on kulttuurihistoriallisesti, rakennustaiteellisesti ja maisemakulttuurin kannalta merkittävä alue. Varauksena yleiskaavaan 2002 merkitty "Pisara"-rautatie erkanee pääradasta Alppipuiston pohjoisosan kohdalla ja laskee alas kalliotunnelina Tivolitien eteläpuolella. Alueella on voimassa vahvistettu asemakaava nro Huvipuistoalueen pinta-ala on yhteensä 7,5 ha. Alueelle saa rakentaa huvipuistoa palvelevia rakennuksia, rakennelmia ja laitteita. Vesilinnojen välissä olevalla huvipuiston keskiosalla niiden sijoittamisesta ei anneta rajoittavia määräyksiä. Laitteet eivät kuitenkaan saa ylittää vesilinnojen korkeutta ja rakennukset saavat olla enintään kaksikerroksisia. Maiseman kannalta tärkeillä Alppi- ja Lenininpuistoihin liittyvillä huvipuiston reunavyöhykkeillä määrätään, että alue on käsiteltävä puistomaisesti ja sille saa sijoittaa maisemaan sopeutuvia huvipuistoa palvelevia rakennelmia ja kioskeja sekä laitteita, joiden korkeus ei saa ylittää puuston korkeutta. Rakennusten (mm.

4 HELSINGIN KAUPUNKI 4 (7) pysäköintilaitoksen sisäänkäynnit) rakentamista näille alueille ohjataan keskialuetta tarkemmin määräyksin. Rakennusoikeutta huvipuistoalueella on yhteensä k- m 2, josta k-m 2 on vesisäiliörakennusten kerrosalaa. Pyöreällä vesisäiliörakennuksella on oma rakennusala, jonka rakennusoikeus on k-m 2. Kaavan mukaan vesisäiliön rakennusalalle (vv/k) rakennuksen pohjakerrokseen ja kattotasanteelle saa sijoittaa huvipuistotoimintaa palvelevia toimintoja, jotka eivät kuitenkaan saa aiheuttaa häiritseviä muutoksia kaupunkikuvaan. Vesisäiliörakennus on suojeltu sr-1- merkinnällä, johon liittyy seuraava kaavamääräys: "Suojeltava rakennus. Rakennusta ei saa purkaa eikä siinä saa suorittaa sellaisia lisärakentamis- tai muutostöitä, jotka tärvelevät rakennuksen kulttuurihistoriallista tai rakennustaiteellista arvoa tai tyyliä. Mikäli rakennuksessa on aikaisemmin suoritettu tällaisia toimenpiteitä, on rakennus korjaus- tai muutostöiden yhteydessä pyrittävä korjaamaan rakennuksen tyyliin hyvin soveltuvalla tavalla." Lenininpuisto ja Alppipuisto ovat puistoaluetta. Alppipuiston nykyinen pysäköintialue on asemakaavan mukaan ohjeellinen leikkialue, jonka saa aidata maisemaan sopivalla aidalla. Tarkoituksena on ollut, että tarvittaessa leikkialuetta voitaisiin käyttää huvipuistotoimintaan liittyvänä lasten alueena, joka olisi myös alueen asukkaiden käytössä huvipuiston ollessa suljettuna. Leikkialuetta ei vielä ole voitu toteuttaa, koska pysäköintialueen poistaminen edellyttää maanalaisen pysäköintilaitoksen rakentamista ensin. Puistoalueella sijaitsee maanalaisia tiloja mm. hiekkasiilo Lenininpuistossa ja huippulämpökeskus Alppipuistossa ja huvipuistoalueella. Voimassa olevan asemakaavan tavoitteena on ollut, että huvipuiston pääsisäänkäynti on eteläisen sisäänkäynnin (Helsinginkatu Sturenkatu) puolella. Asemakaavassa huvipuiston tarvitsemat pysäköintipaikat (vähintään 500, enintään 1 000) on sijoitettu autopaikan maanalaiseen pysäköintilaitokseen kalliotilaan puisto- ja huvipuistoalueiden alle. Ajoyhteydet pysäköintilaitokseen olisivat Sturenkadulta Kulttuuritalon vierestä (sisään- ja ulosajo) ja Helsinginkadulta Wallininkadun sillan alta (sisäänajo) sekä Diakonissalaitosta vastapäätä (ulosajo). Pysäköintilaitoksesta olisi hissi- ja porrasyhteys huvipuiston pääsisäänkäynnille sekä Kulttuuritalon taakse, koska myös Kulttuuritalon pysäköintipaikat olisivat pysäköintilaitoksessa.

5 HELSINGIN KAUPUNKI 5 (7) Linja-autoille järjestettäisiin tilaa saatto- ja noutopysäköintiä varten huvipuiston edustalta Sturenkadulta. ARVIOINTISUUNNITELMA Suunnittelun taustaksi on alustavasti selvitetty alueen maanalaisten tilojen määrää ja sijaintia sekä vesilinnan nykytilannetta ja suojeluarvoja. Maanalaisen pysäköintilaitoksen aiheuttamia vaikutuksia on arvioitu edellisen kaavamuutoksen yhteydessä. Tehtyjä selvityksiä päivitetään tarvittaessa kaavoituksen aikana. Asemakaavamuutosta valmisteltaessa kaupunkisuunnitteluvirasto arvioi suunnitelman toteuttamisen aiheuttamia vaikutuksia Linnanmäkeä ympäröiviin asuntoalueiden sekä puistoalueiden viihtyisyyteen ja käyttöön, vesilinnarakennuksen suojelullisiin arvoihin, kaupunkikuvaan ja maisemaan, liikennejärjestelyihin ja -määriin, meluun, ilmanlaatuun, maaperään, pohjaveteen, olemassa oleviin kalliotiloihin ja -tilavarauksiin sekä mahdollisia muita valmistelun aikana esiin tulevia seikkoja. Kaupunkisuunnitteluvirastossa on asemakaavan vaikutusten arvioimiseksi käytössä liikennesuunnittelun, teknistaloudellisen suunnittelun, arkkitehtuurin, rakennuskulttuurin ja kaupunkisuunnittelun ammattilaisten asiantuntemus. Kaupunkisuunnitteluvirasto selvittää hankkeen vaikutukset suojelullisiin arvoihin yhdessä kaupunginmuseon kanssa. Muutoksia maisemaan ja kaupunkikuvaan arvioidaan alueleikkauksilla ja perspektiivikuvilla. Ympäristövaikutusten arvioinnista laaditaan yhteenveto asemakaavaselostukseen. OSALLISET Hakijat: Lemcon Oy ja Lasten Päivän Säätiö. Naapurikiinteistöjen omistajat ja asukkaat sekä alueen muut käyttäjät. Yhdistykset ja seurat: Alppila Seura, Kallion-Alppilan seudun kestävän kehityksen asukasfoorumi ry, Kallio-Seura. Helsingin kaupungin hallintokunnat: Helsingin Energia, Helsingin Vesi, kaupunginkanslia, kaupunginmuseo, kiinteistöviraston tonttiosasto, liikennelaitos, pelastuslaitos, rakennusvalvontavirasto, rakennusviraston katuosasto ja viherosasto, Helsingin ympäristökeskus.

6 HELSINGIN KAUPUNKI 6 (7) Muut viranomaiset: Ratahallintokeskus, VR-Rata Oy. Yrityksiä edustavat yhdistykset: Helsingin Vanhankaupungin Yrittäjät ry, Helsingin yrittäjät. OSALLISTUMISEN JA VUOROVAIKUTUKSEN JÄRJESTÄMINEN Vireilletulo Alppila Seura ja Kallion-Alppilan seudun kestävän kehityksen asukasfoorumi ry ottivat kantaa alustavaan suunnitelmaan tammikuussa 2002, kun useat lehdet olivat kertoneet hankkeesta. Kaavoituksen vireilletulosta ilmoitetaan kirjeellä osallisille, vuoden 2004 kaavoituskatsauksessa, joka jaetaan kaikkiin kotitalouksiin sekä lehti-ilmoituksella Helsingin Sanomissa, Hufvudstadsbladetissa, Uutispäivä Demarissa, Kansan Uutisissa, Alueuutisissa ja Kallio-Lehdessä. Suunnittelun etenemisestä ja osallistumismahdollisuuksista tiedotetaan osallisille kirjeitse, edellä mainituissa lehdissä sekä viraston Internet-sivuilla ( Osallistumis- ja arviointisuunnitelma ja valmisteluaineistoa on esillä : Kaupunkisuunnitteluvirastossa, Kansakoulukatu 3, 1. krs. arkisin klo Kaavan valmistelijat tavoittaa varmimmin sopimalla tapaamisen etukäteen. Kallion kirjastossa, Viides linja 11, ma to 10 20, pe su Kahvila Papukaijassa (Linnanmäen huvipuistossa), Tivolitie 10, joka päivä klo Mielipiteet suunnittelun lähtökohdista ja osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta tulee esittää viimeistään kirjallisesti osoitteella kaupunkisuunnitteluvirasto, kirjaamo, Kansakoulukatu 3, PL 2100, HELSINGIN KAUPUNKI, faksilla numeroon , sähköpostitse kaupunkisuunnittelu@hel.fi tai suullisesti kaavan valmistelijoille. Suunnitteluperiaatteet Osallistumis- ja arviointisuunnitelman ja siitä saadun palautteen perusteella valmistellaan alueen suunnitteluperiaatteet, jotka esitellään kaupunkisuunnittelulautakunnalle maaliskuussa 2004.

7 HELSINGIN KAUPUNKI 7 (7) Asemakaavan muutoksen valmistelu Suunnitteluperiaatteiden perusteella valmistellaan asemakaavan muutosluonnos, joka laitetaan esille kaupunkisuunnitteluvirastoon, Kallion kirjastoon ja Kahvila Papukaijaan (Linnanmäen huvipuistossa) mielipiteitä varten arvion mukaan loppukesällä 2004 edellyttäen, että hanketta koskevat suunnitelmat ovat edenneet riittävän pitkälle ja vastaavat lautakunnan hyväksymiä periaatteita. Luonnoksesta järjestetään keskustelutilaisuus suunnittelualueen lähistön asukkaille, yrityksille ja yhdistyksille myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Viranomais- ja muu asiantuntijayhteistyö järjestetään erillisin neuvotteluin. Kaavaluonnoksen ja saadun palautteen perusteella laaditaan asemakaavan muutosehdotus. Kaavaehdotus ja saadut mielipiteet esitellään kaupunkisuunnittelulautakunnalle arvion mukaan syksyllä Lautakuntakäsittelyn jälkeen ehdotus asetetaan julkisesti nähtäville, jolloin siitä on mahdollisuus esittää muistutuksia ja viranomaisilta pyydetään lausunnot. Nähtävilläolosta tiedotetaan Helsingin Sanomissa, Hufvudstadsbladetissa, Uutispäivä Demarissa, Kansan Uutisissa ja Alueuutisissa sekä viraston Internet-sivuilla. Lausuntojen ja muistutusten käsittelyn jälkeen kaavaehdotus etenee kaupunginvaltuuston hyväksyttäväksi. KÄSITTELYAIKATAULU Tavoitteena on, että kaavaehdotus käsitellään kaupunkisuunnittelulautakunnassa syksyllä 2004 ja kaupunginvaltuustossa loppuvuodesta Valmistelun aikana käytävä vuorovaikutus voi johtaa suunnitelmien tarkistamiseen ja aikataulujen viivästymiseen. VALMISTELUSTA VASTAA Arkkitehti Arja Kasanen, puhelin sähköposti: arja.kasanen@ksv.hel.fi PÄIVÄYS Arkkitehti Jan Grönvall, puhelin sähköposti: jan.gronvall@ksv.hel.fi Anneli Lahti Asemakaavapäällikkö

HELSINGIN KAUPUNKI Oas 1033-01/16 1 (6) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 0815_1 HEL 2011-004816 26.4.2016

HELSINGIN KAUPUNKI Oas 1033-01/16 1 (6) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 0815_1 HEL 2011-004816 26.4.2016 HELSINGIN KAUPUNKI Oas 1033-01/16 1 (6) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 0815_1 HEL 2011-004816 26.4.2016 LINNANMÄEN ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Tämä osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Oas /16 1 (5) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 3221_6 HEL

HELSINGIN KAUPUNKI Oas /16 1 (5) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 3221_6 HEL HELSINGIN KAUPUNKI Oas 1244-00/16 1 (5) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 3221_6 HEL 2015-002929 26.4.2016 KÖYDENPUNOJANKATU 7 ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Suunnittelun tavoitteet

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Oas /16 1 (5) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 0890_6 HEL

HELSINGIN KAUPUNKI Oas /16 1 (5) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 0890_6 HEL HELSINGIN KAUPUNKI Oas 1252-00/16 1 (5) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 0890_6 HEL 2016 004230 19.5.2016 SÄÄTALON ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Suunnittelun tavoitteet ja

Lisätiedot

Suunniteltu täydennysrakentamisen alue

Suunniteltu täydennysrakentamisen alue HELSINGIN KAUPUNKI KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Oas 1289-00/17 Hankenro 0858_1 HEL 2016-013874 21.3.2017 1 (5) HELSINGINKUJA 6 ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Helsinginkujan varteen

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Oas /16 1 (5) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 0567_7 HEL

HELSINGIN KAUPUNKI Oas /16 1 (5) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 0567_7 HEL HELSINGIN KAUPUNKI Oas 1245-00/16 1 (5) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 0567_7 HEL 2015-010879 9.5.2016 PITÄJÄNMÄKI, STRÖMBERGINTIE 4, ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Suunnittelun

Lisätiedot

1 (5) Ksv:n hankenro 0740_44 HEL Oas /16 HAAGA, KAUPPALANTIE ASEMAKAAVAN MUUTOS

1 (5) Ksv:n hankenro 0740_44 HEL Oas /16 HAAGA, KAUPPALANTIE ASEMAKAAVAN MUUTOS 1 (5) Ksv:n hankenro 0740_44 HEL 2015-011519 13.4.2016 Oas 1241-00/16 HAAGA, KAUPPALANTIE 27 29 ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Suunnittelun tavoitteet ja alue Osallistuminen ja

Lisätiedot

1 (5) Ksv:n hankenro 1541_8 HEL Oas /16 TÄHTITORNINKATU 16 18, ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

1 (5) Ksv:n hankenro 1541_8 HEL Oas /16 TÄHTITORNINKATU 16 18, ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA TÄHTITORNINKATU 16 18, ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Suunnittelun tavoitteet ja alue 1 (5) Ksv:n hankenro 1541_8 HEL 2015-010121 9.2.2016 Oas 1232-00/16 Suomen Lähetysseuran

Lisätiedot

1 (5) Ksv:n hankenro 0953_2 HEL 2016-003052 7.4.2016 Oas 1239-00/16 KORTTELEIDEN 10575 JA 10576 ASEMAKAAVAN MUUTOS

1 (5) Ksv:n hankenro 0953_2 HEL 2016-003052 7.4.2016 Oas 1239-00/16 KORTTELEIDEN 10575 JA 10576 ASEMAKAAVAN MUUTOS KORTTELEIDEN 10575 JA 10576 ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Suunnittelun tavoitteet ja alue 1 (5) Ksv:n hankenro 0953_2 HEL 2016-003052 7.4.2016 Oas 1239-00/16 Hermannin rantatien,

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Oas /16 1 (5) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 0944_18 HEL

HELSINGIN KAUPUNKI Oas /16 1 (5) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 0944_18 HEL HELSINGIN KAUPUNKI Oas 1246-00/16 1 (5) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 0944_18 HEL 2016-004225 10.5.2016 ANNALAN ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Suunnittelun tavoitteet ja

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Oas /16 1 (5) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 0740_45 HEL

HELSINGIN KAUPUNKI Oas /16 1 (5) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 0740_45 HEL HELSINGIN KAUPUNKI Oas 1250-00/16 1 (5) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 0740_45 HEL 2016 000798 2016-00439 19.5.2016 MALMINKARTANO, RUKKILANRINNE 6 ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Oas /16 1 (5) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 5164_1 HEL

HELSINGIN KAUPUNKI Oas /16 1 (5) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 5164_1 HEL HELSINGIN KAUPUNKI Oas 1268-00/16 1 (5) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 5164_1 HEL 2014-011588 4.10.2016 LEPPÄSUONKATU 7 ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Suunnittelun tavoitteet

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Oas /16 1 (5) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 0576_1 HEL

HELSINGIN KAUPUNKI Oas /16 1 (5) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 0576_1 HEL HELSINGIN KAUPUNKI Oas 1262-00/16 1 (5) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 0576_1 HEL 2015-012866 26.8.2016 UIMARANNANTIE 8 ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Suunnittelun tavoitteet

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Kaavoituksen kohde:

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Kaavoituksen kohde: TORNION KAUPUNKI Tekniset palvelut Kaavoitus ja mittaus 1(6) 22.10.2015 THUREVIKIN PAPPILA: Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Kaavoituksen kohde: Asemakaavan muutos koskee Tornion kaupungin 12. Palosaaren

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Oas /16 1 (5) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 1086_5 HEL

HELSINGIN KAUPUNKI Oas /16 1 (5) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 1086_5 HEL HELSINGIN KAUPUNKI Oas 1082-01/16 1 (5) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 1086_5 HEL 2011-010482 26.9.2016 TYÖNJOHTAJANKADUN KORTTELEIDEN ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Tämä

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Oas /16 1 (5) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 0742_50 HEL

HELSINGIN KAUPUNKI Oas /16 1 (5) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 0742_50 HEL HELSINGIN KAUPUNKI Oas 1260-00/16 1 (5) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 0742_50 HEL 2016-007170 4.8.2016 TAPANILAN ALA-ASTEEN, VELJESTENPIHA 7, ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

Lisätiedot

Asemakaavan muutos (2304) Visatie 16-18

Asemakaavan muutos (2304) Visatie 16-18 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 1(7) Osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS) (MRL 63 ) Maankäyttöpalvelut 11.12.2014, päivitetty 1.6.2015 Asemakaavan muutos (2304) Visatie 16-18 Aloite Asemakaavan

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Oas /16 1 (5) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 5315_1 HEL

HELSINGIN KAUPUNKI Oas /16 1 (5) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 5315_1 HEL HELSINGIN KAUPUNKI Oas 1256-00/16 1 (5) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 5315_1 HEL 2016-006570 14.6.2016 KELLOSAARENRANTA, ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Suunnittelun tavoitteet

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Oas /17 1 (6) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 0790_19 HEL

HELSINGIN KAUPUNKI Oas /17 1 (6) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 0790_19 HEL HELSINGIN KAUPUNKI Oas 1175-01/17 1 (6) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 0790_19 HEL 2013-008261 23.2.2017 SÄRKINIEMENTIE 10 ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Tämä osallistumis-

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Oas /16 1 (5) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 0741_23 HEL

HELSINGIN KAUPUNKI Oas /16 1 (5) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 0741_23 HEL HELSINGIN KAUPUNKI Oas 1251-00/16 1 (5) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 0741_23 HEL 2016 000798 19.5.2016 PAKILA, ELONTIE 56 ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Suunnittelun tavoitteet

Lisätiedot

HEL KALASATAMAN KESKUS 2 ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

HEL KALASATAMAN KESKUS 2 ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA HELSINGIN KAUPUNKI KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Oas 1269-00/16 Hankenro 2123_6 HEL 2016-006416 24.10.2016 1 (5) KALASATAMAN KESKUS 2 ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Kalasataman keskuksen

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Oas /16 1 (5) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 0888_22 HEL

HELSINGIN KAUPUNKI Oas /16 1 (5) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 0888_22 HEL HELSINGIN KAUPUNKI Oas 1273-00/16 1 (5) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 0888_22 HEL 2015-009471 14.12.2016 WUORION TALON ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Suunnittelun tavoitteet

Lisätiedot

KARTANONTIE 22, ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUSLUONNOS

KARTANONTIE 22, ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUSLUONNOS HELSINGIN KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO ASEMAKAAVAOSASTO KARTANONTIE 22, ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUSLUONNOS LUONNOS NÄHTÄVILLÄ 4. 22.2.2013 ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUSLUONNOS Asemakaavan muutos koskee:

Lisätiedot

HEL WÄINÖ AALTOSEN TIE 7 ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

HEL WÄINÖ AALTOSEN TIE 7 ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA HELSINGIN KAUPUNKI KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Oas 1275-00/17 Hankenro 5344_2 HEL 2016-013448 17.1.2017 1 (5) WÄINÖ AALTOSEN TIE 7 ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Kulosaaressa Itäväylän

Lisätiedot

Suunnittelualue ja viitesuunnitelman asemapiirros

Suunnittelualue ja viitesuunnitelman asemapiirros HELSINGIN KAUPUNKI KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Oas 1302-00/17 Hankenro 0790_20 HEL 2016-004948 2.5.2017 1 (5) LAUTTASAARENTIE 8 ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Lauttasaarentien

Lisätiedot

rakennusoikeutta lisätään n k-m2.

rakennusoikeutta lisätään n k-m2. HELSINGIN KAUPUNKI KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Oas 1292-00/17 Hankenro 0953_4 HEL 2015-011261 4.4.2017 1 (5) KORTTELIN 10599 ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Välittömästi Kalasataman

Lisätiedot

YMPÄRISTÖTOIMIALA KAUPUNKISUUNNITTELU KAAVOITUSYKSIKKÖ. ASEMAKAAVAMUUTOS Kirstinpuisto OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 20.5.

YMPÄRISTÖTOIMIALA KAUPUNKISUUNNITTELU KAAVOITUSYKSIKKÖ. ASEMAKAAVAMUUTOS Kirstinpuisto OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 20.5. YMPÄRISTÖTOIMIALA KAUPUNKISUUNNITTELU KAAVOITUSYKSIKKÖ Diaarionumero 1285-2013 Asemakaavatunnus 2/2013 ASEMAKAAVAMUUTOS Kirstinpuisto OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 20.5.2013 Asemakaavamuutos laaditaan

Lisätiedot

Ennen kaavaehdotuksen hyväksymistä kaupunki tekee maankäyttösopimuksen hakijoiden kanssa MRL 91 a ja b edellytysten mukaisesti.

Ennen kaavaehdotuksen hyväksymistä kaupunki tekee maankäyttösopimuksen hakijoiden kanssa MRL 91 a ja b edellytysten mukaisesti. OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA KAPERNAUMI KORTTELI 43 (OSA) TEKNIIKKAKESKUS Suunnittelualueen sijainti alue sijaitsee Seinäjoen kaupungin n korttelissa 43. Alue sijaitsee Ruukintien varressa Kaasumestarinkadun

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Oas /17 1 (5) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 3161_4 HEL osuutta kehitetään kävelykatuna.

HELSINGIN KAUPUNKI Oas /17 1 (5) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 3161_4 HEL osuutta kehitetään kävelykatuna. HELSINGIN KAUPUNKI Oas 1303-00/17 1 (5) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 3161_4 HEL 2017-003471 9.5.2017 SILTASAARENPORTIN ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Suunnittelun tavoitteet

Lisätiedot

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma 1.5.2008

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma 1.5.2008 Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma 1.5.2008 KAUPPI KORTTELIT 880 4 JA 881 26, 27 JA 28, TEISKONTIE 33 JA KUNTOKATU 4 (TAMK JA PIRAMK, LISÄRAKENTAMINEN) SEKÄ KATU-, PUISTOJA PYSÄKÖINTIALUETTA.

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 1 ASEMAKAAVAN MUUTOS 1. KAUPUNGINOSAN KORTTELI 10. 22.6.2010 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Kaavoituksen kohde: Rovaniemen kaupungin 1. kaupunginosan kortteli 10. Oheiselle kartalle on osoitettu

Lisätiedot

ITÄ-PAKILAN SIIRTOLAPUUTARHA-ALUEET ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

ITÄ-PAKILAN SIIRTOLAPUUTARHA-ALUEET ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 30.8.2010 Oas 945-00/10 1 (5) ITÄ-PAKILAN SIIRTOLAPUUTARHA-ALUEET ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Suunnittelualue Tarkastelualueeseen kuuluvat Klaukkalanpuisto, Ärtin koulukasvitarha,

Lisätiedot

1 (5) Ksv:n hankenro 0740_43 HEL Oas /16 IDA AALBERGIN PUISTON LÄNSIOSAN ASEMAKAAVAN MUUTOS

1 (5) Ksv:n hankenro 0740_43 HEL Oas /16 IDA AALBERGIN PUISTON LÄNSIOSAN ASEMAKAAVAN MUUTOS 1 (5) Ksv:n hankenro 0740_43 HEL 2015-013800 19.1.2016 Oas 1230-00/16 IDA AALBERGIN PUISTON LÄNSIOSAN ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Suunnittelun tavoitteet ja alue Ida Aalbergin

Lisätiedot

Suunnittelun tavoitteet ja alue

Suunnittelun tavoitteet ja alue 1 (5) Ksv:n hankenro 1482_4 HEL 2016 000206 20.1.2016 Oas 1231-00/16 LINNAVUORENPUISTON ASEMAKAAVAMUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Uutta siirtolapuutarha-aluetta suunnitellaan Linnavuorenpuiston

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Oas /16 1 (6) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 0579_8 HEL

HELSINGIN KAUPUNKI Oas /16 1 (6) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 0579_8 HEL HELSINGIN KAUPUNKI Oas 1253-00/16 1 (6) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 0579_8 HEL 2015-007362 19.5.2016 VUOSAAREN KESKUSTA, AROMIKUJAN ALUEEN ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

Lisätiedot

Osallistumis ja arviointisuunnitelma

Osallistumis ja arviointisuunnitelma ASEMAKAAVAN MUUTOS 3. KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 139 TONTIT 13 JA 14, KAIRATIE 20 JA 24 1 Osallistumis ja arviointisuunnitelma Kaavoituksen kohde: Rovaniemen kaupungin 3. kaupunginosan korttelin 139 tontit

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Oas /17 1 (5) ASEMAKAAVOITUS Hankenro 5364_1 HEL

HELSINGIN KAUPUNKI Oas /17 1 (5) ASEMAKAAVOITUS Hankenro 5364_1 HEL HELSINGIN KAUPUNKI Oas 1313-00/17 1 (5) ASEMAKAAVOITUS Hankenro 5364_1 HEL 2013-016355 7.7.2017 DECKERIN HUVILAN ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Laajasalossa osoitteessa Adelenpolku

Lisätiedot

Jätkäsaaren infokeskus ja kirjasto Huutokonttori verkkosivuilla

Jätkäsaaren infokeskus ja kirjasto Huutokonttori verkkosivuilla HELSINGIN KAUPUNKI KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Oas 1274-00/16 Hankenro 0841_3 HEL 2016-005298 19.12.2016 1 (5) TELAKKARANTA, KONEPAJA JA TELAKKA-ALLAS, ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Oas /17 1 (5) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 1821_8 HEL

HELSINGIN KAUPUNKI Oas /17 1 (5) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 1821_8 HEL HELSINGIN KAUPUNKI Oas 1277-00/17 1 (5) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 1821_8 HEL 2016-007788 18.1.2017 MYLLYMATKANTIE 1, ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Myllymatkantien varteen

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma s. 1 / 6 Alue 150713 Lippajärvi Asemakaavan muutos Asianumero 4737/10.02.03/2015 18.4.2016 Asemakaavan muutoksen tavoitteena on lisätä alueen rakennusoikeutta, nostaa kerroslukua ja sallia myös rivitalojen

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Välitien nimenmuutos

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Välitien nimenmuutos OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Välitien nimenmuutos Hyvinkään kaupungin 17. kaupunginosan katualuetta koskeva asemakaavan muutos 17:036 HYVINKÄÄN KAUPUNKI TEKNIIKKA JA YMPÄRISTÖ KAAVOITUS 23.11.2015

Lisätiedot

Herusten asemakaavan muutos Valssitien alueella

Herusten asemakaavan muutos Valssitien alueella Laadittu 12.5.2015 Tarkistettu 06.10.2015 Herusten asemakaavan muutos Valssitien alueella Kaavatunnus: 5-021 Diaarinro: 471/10.02.03/2015 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 06.10.2015 Suunnittelualueen

Lisätiedot

HEL RATAKATU 9, ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

HEL RATAKATU 9, ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA HELSINGIN KAUPUNKI KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Oas 1300-00/17 Hankenro 2121_6 HEL 2017-002905 2.5.2017 1 (6) RATAKATU 9, ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Osoitteessa Ratakatu 9 sijaitsee

Lisätiedot

PÖLLÖLAAKSO ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

PÖLLÖLAAKSO ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 24.2.2015 Oas 1195-00/15 1 (5) PÖLLÖLAAKSO ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Suunnittelualue Suunnittelualue sijaitsee Ilmalassa Länsi-Pasilan pohjoisosassa. Alue rajoittuu pohjoisessa

Lisätiedot

ROVANIEMEN KAUPUNKI ASEMAKAAVAN MUUTOS 1. KAUPUNGINOSA KORTTELI 13, tontti 6 Rovakatu 31

ROVANIEMEN KAUPUNKI ASEMAKAAVAN MUUTOS 1. KAUPUNGINOSA KORTTELI 13, tontti 6 Rovakatu 31 ROVANIEMEN KAUPUNKI ASEMAKAAVAN MUUTOS 1. KAUPUNGINOSA KORTTELI 13, tontti 6 Rovakatu 31 OSALLISTUMIS JA ARVIOINTISUUNNITELMA MAANMITTAUS JA SUUNNITTELUPALVEUKESKUS SUUNNITTELUPALVELUT 2008 2 Suunnittelualue:

Lisätiedot

1 (5) Ksv:n hankenro 5314_1 HEL IDA AALBERGIN TIE 1, ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

1 (5) Ksv:n hankenro 5314_1 HEL IDA AALBERGIN TIE 1, ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1 (5) 11.3.2016 Ksv:n hankenro 5314_1 HEL 2015-007820 Oas 1236-00/16 IDA AALBERGIN TIE 1, ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Ida Aalbergin tie 1:n tonttia täydennetään uusilla asuinkerrostaloilla.

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Oas /17 1 (5) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 4001_2 HEL

HELSINGIN KAUPUNKI Oas /17 1 (5) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 4001_2 HEL HELSINGIN KAUPUNKI Oas 1284-00/17 1 (5) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 4001_2 HEL 2016-012437 13.3.2017 ARENTIPUISTON KULMAAN IKÄÄNTYVIEN PALVELUASUMISTA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Suunnittelun

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 10/2015 1 (5) Kaupunginvaltuusto Kaj/9 20.5.2015

Helsingin kaupunki Esityslista 10/2015 1 (5) Kaupunginvaltuusto Kaj/9 20.5.2015 Helsingin kaupunki Esityslista 10/2015 1 (5) 9 Munkkiniemen Kartanontie 22:n asemakaavan muuttaminen (nro 12255, tontti 30008/22) HEL 2011-006696 T 10 03 03 Päätösehdotus Tiivistelmä Esittelijän perustelut

Lisätiedot

Asemakaavan muutos nro 002151 23.9.2014

Asemakaavan muutos nro 002151 23.9.2014 Asemakaavan muutos nro 002151 23.9.2014 Tämä on maankäyttö- ja rakennuslain 63 mukainen osallistumis- ja arviointisuunnitelma/ II (Tämä asiakirja löytyy myös internetistä osoitteesta http://www.vantaa.fi/kaupunkisuunnittelu)

Lisätiedot

Oas /18 1 (5) Hankenro 1861_5 HEL

Oas /18 1 (5) Hankenro 1861_5 HEL Kaupunkiympäristön toimiala Asemakaavoitus Oas 1352-00/18 1 (5) Hankenro 1861_5 HEL 2017-013216 11.4.2018 KORKEASAAREN VASTAANOTTORAKENNUKSET JA MUSTIKKAMAAN LEIKKIPUISTO ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Oas /16 1 (5) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 2481_4 HEL

HELSINGIN KAUPUNKI Oas /16 1 (5) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 2481_4 HEL HELSINGIN KAUPUNKI Oas 1264-00/16 1 (5) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 2481_4 HEL 2015-001868 8.9.2016 KANAVAKATU 14, ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Suunnittelun tavoitteet

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Oas /16 1 (5) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 0838_6 HEL

HELSINGIN KAUPUNKI Oas /16 1 (5) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 0838_6 HEL HELSINGIN KAUPUNKI Oas 1257-00/16 1 (5) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 0838_6 HEL 2016-005915 14.6.2016 PANAMANRANTA JA SAUKONPAADEN VENESATAMA, ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

Lisätiedot

kaavatunnus AM2092 Dnro 3401/2010 Tekninen lautakunta on hyväksynyt asemakaavan muutoksen ASEMAKAAVAN- MUUTOSALUE

kaavatunnus AM2092 Dnro 3401/2010 Tekninen lautakunta on hyväksynyt asemakaavan muutoksen ASEMAKAAVAN- MUUTOSALUE ASEMAKAAVAN SELOSTUS 16.12.2011 päivättyyn Oulun kaupungin Kiviniemen kaupunginosan korttelin 86 tonttia nro 2 koskevaan asemakaavan muutokseen (Kultasirkuntie 21) kaavatunnus AM2092 Dnro 3401/2010 Tekninen

Lisätiedot

Oas /18 1 (5) Hankenro 0592_13 HEL

Oas /18 1 (5) Hankenro 0592_13 HEL Kaupunkiympäristön toimiala Asemakaavoitus Oas 1349-00/18 1 (5) Hankenro 0592_13 HEL 2017-010023 4.4.2018 VUOSAARI, MERIKORTTIKUJA 6, ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Suunnittelun

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Rovaniemen kaupunki Asemakaavan muutos 13. kaupunginosa, Ylikylä kortteli 27 tontit 6 ja 7, kortteli 20 tontti 1, kortteli 21 sekä katu ja VL -alueet Ylikyläntie - Pihkaporintie OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Kouvolan kaupunki Maankäytön suunnittelu Liite 2 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA HAANOJAN ALUE Pvm. 29.8.2014 Kaupunginosa 8. Kankaro Asemakaava koskee tilan 286-402-36-2 osaa Asemakaavan muutos

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI 1 (5) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO /03 Asemakaavaosasto MPi/ala

HELSINGIN KAUPUNKI 1 (5) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO /03 Asemakaavaosasto MPi/ala HELSINGIN KAUPUNKI 1 (5) MYLLYPURON VOIMALAITOSKORTTELI, MYLLYPURON KESKUKSEN ITÄOSA JA LALLUKANTIEN ALUE OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA TEHTÄVÄ KSLK DNRO PROJ.NRO Asemakaavan muutos 10-778, 10-767

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelman sisällysluettelo

Osallistumis- ja arviointisuunnitelman sisällysluettelo Osallistumis- ja arviointisuunnitelman sisällysluettelo 0 YLEISTÄ... 2 1 SUUNNITTELUALUE... 2 2 SUUNNITTELUN LÄHTÖKOHDAT JA TAVOITTEET... 2 3 KAAVATILANNE... 2 4 MAANOMISTUS... 3 5 VAIKUTUSTEN ARVIOINTI...

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOROVAIKUTUS- 1 (6) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO RAPORTTI 14.4.2011

HELSINGIN KAUPUNKI VUOROVAIKUTUS- 1 (6) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO RAPORTTI 14.4.2011 HELSINGIN KAUPUNKI VUOROVAIKUTUS- 1 (6) ALVAR AALTO -SUOJELUKOHDE, STORA ENSO OYJ:N PÄÄKONTTORIRAKENNUKSEN ASEMAKAAVAN MUUTOSEHDOTUS (NRO 12048) Hankenro 0685_1 Kslk dnro 2005-415 SISÄLLYS Osallistumis-

Lisätiedot

3.11.2015. Maankäyttöpalvelut

3.11.2015. Maankäyttöpalvelut 1(5) Osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS) (MRL 63 ) Maankäyttöpalvelut Asemakaavan muutos (2314) Asemantie 1-3 Asemakaavan muutos koskee 4. keskustan kaupunginosan rautatiealuetta. 3.11.2015 Osallistumis-

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA PITKÄSAAREN RANTA-ASEMAKAAVA NRO 0414

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA PITKÄSAAREN RANTA-ASEMAKAAVA NRO 0414 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA PITKÄSAAREN RANTA-ASEMAKAAVA NRO 0414 KOTKAN KAUPUNKI Kaupunkisuunnittelu Vireille tulo 29.05.2015 TEHTÄVÄ Ranta-asemakaava OSOITE Pitkäsaari, Kaarniemi (417), Kotka

Lisätiedot

MUNKKINIEMI, TIILIMÄKI 22 ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

MUNKKINIEMI, TIILIMÄKI 22 ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Kaupunkiympäristön toimiala Asemakaavoitus Oas 1404-00/19 1 (5) Hankenro 0740_58 HEL 2018-012908 7.2.2019 MUNKKINIEMI, TIILIMÄKI 22 ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Suunnittelun

Lisätiedot

ESPOON KAUPUNKI Kaupunkisuunnittelukeskus Asemakaavayksikkö 14.10.2003 6034/503/2002. asemakaavan muutos, alue 132201

ESPOON KAUPUNKI Kaupunkisuunnittelukeskus Asemakaavayksikkö 14.10.2003 6034/503/2002. asemakaavan muutos, alue 132201 ESPOON KAUPUNKI Kaupunkisuunnittelukeskus Asemakaavayksikkö 14.10.2003 6034/503/2002 KILONPUISTO IA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1. SUUNNITELMAN NIMI JA SUUNNITTELUALUE ASEMAKAAVA KILONPUISTO

Lisätiedot

Asemakaava koskee kiinteistöä Aloitteen kaavoituksesta on tehnyt Siuron Metallirakenne Oy.

Asemakaava koskee kiinteistöä Aloitteen kaavoituksesta on tehnyt Siuron Metallirakenne Oy. 1 NOKIAN KAUPUNKI OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA HANKE Nokian kaupunki, asemakaava ja asemakaavan muutos Asemakaava koskee kiinteistöä 536-418-4-198. Asemakaavan muutos koskee 11. kaupunginosan

Lisätiedot

HEL ISO ROOBERTINKATU 30, ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

HEL ISO ROOBERTINKATU 30, ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA HELSINGIN KAUPUNKI KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Oas 1299-00/17 Hankenro 2121_7 HEL 2017-002880 2.5.2017 1 (5) ISO ROOBERTINKATU 30, ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Osoitteessa Iso

Lisätiedot

Mielipiteiden kuuleminen MRL Mielipiteiden kuuleminen maankäyttö- ja rakennuslain 62 :n mukaan

Mielipiteiden kuuleminen MRL Mielipiteiden kuuleminen maankäyttö- ja rakennuslain 62 :n mukaan Mielipiteiden kuuleminen MRL 62 30.3.2016 Maanomistaja / rajanaapuri Viranomaiset ja yhteisöt Mielipiteiden kuuleminen maankäyttö- ja rakennuslain 62 :n mukaan Asemakaavan muutos nro 002134 ja tonttijako,

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA PITKÄSAAREN RANTA-ASEMAKAAVA NRO 0414

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA PITKÄSAAREN RANTA-ASEMAKAAVA NRO 0414 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA PITKÄSAAREN RANTA-ASEMAKAAVA NRO 0414 KOTKAN KAUPUNKI Kaupunkisuunnittelu Vireille tulo 29.05.2015 TEHTÄVÄ Ranta-asemakaava OSOITE Pitkäsaari, Kaarniemi (417), Kotka

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Dnro KAUS/1940/2014 VP 64/10.12.2014 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA TIILIMÄEN (11.) KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 9 TONTTI 2 ASEMAKAAVAN MUUTOS 609 1640 www.pori.fi/kaupunkisuunnittelu etunimi.sukunimi@pori.fi

Lisätiedot

Alueelle suunnitellaan käyttöä yleisten rakennusten korttelialueena, jonne voidaan sijoittaa kunnan palveluita.

Alueelle suunnitellaan käyttöä yleisten rakennusten korttelialueena, jonne voidaan sijoittaa kunnan palveluita. Kirkonkylän asemakaavan muutos Alhonniityn VU-alueella Kaavatunnus: 2-236 Diaarinro: xx/10.02.03/2014 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 7.10.2014 Suunnittelualueen sijainti ja nykytilanne Suunnittelualue

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 )

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) Asemakaavan muutos, Santtio 11, kortteli 32 sekä puisto- ja lähivirkistysalue Liite 1 1 Sijainti opaskartalla Aluerajaus Suunnittelualueen sijainti ja nykytilanne

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Oas /17 1 (5) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 0740_39 HEL

HELSINGIN KAUPUNKI Oas /17 1 (5) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 0740_39 HEL HELSINGIN KAUPUNKI Oas 1287-00/17 1 (5) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 0740_39 HEL 2015-007184 15.3.2017 MAUNUNNEVANTIE 3, ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Suunnittelun tavoitteet

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 4.11.2014

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 4.11.2014 Kirkonkylän asemakaavan muutos korttelissa 2061 Kaavatunnus: 2-237 Diaarinro: xx/10.02.03/2014 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 4.11.2014 Suunnittelualueen sijainti ja nykytilanne Suunnittelualue

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Oas /17 1 (5) ASEMAKAAVOITUS Hankenro 1565_4 HEL

HELSINGIN KAUPUNKI Oas /17 1 (5) ASEMAKAAVOITUS Hankenro 1565_4 HEL HELSINGIN KAUPUNKI Oas 1314-00/17 1 (5) ASEMAKAAVOITUS Hankenro 1565_4 HEL 2017-007704 22.8.2017 VUORIKUMMUNTIEN ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Suunnittelun tavoitteet ja alue

Lisätiedot

kortteli 516, tontti 22 Yliopistonkatu 23

kortteli 516, tontti 22 Yliopistonkatu 23 Rovaniemen kaupunki Yleiskaavan muutos kortteli 516, tontti 22 Yliopistonkatu 23 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 23.04.2013 ROVANIEMEN KAUPUNKI MAANKÄYTTÖ 2013 2 Suunnittelualue Suunnittelualue sijaitsee

Lisätiedot

Maankäyttö- ja rakennuslain 63 mukainen OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA. Asemakaavan muutos nro 002034 Korso suojelu ja täydentäminen

Maankäyttö- ja rakennuslain 63 mukainen OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA. Asemakaavan muutos nro 002034 Korso suojelu ja täydentäminen Maankäyttö- ja rakennuslain 63 mukainen OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Asemakaavan muutos nro 002034 Korso suojelu ja täydentäminen Suunnittelualueen alustava rajaus ilmakuvassa Hakija: Asemakaavan

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Laadittu 1.11.2014 Tarkistettu 06.10.2015 Kirkonkylän asemakaavan muutos korttelissa 2061 Kaavatunnus: 2-237 Diaarinro: 144/10.02.03/2014 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 6.10.2014 Suunnittelualueen

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Dnro KAUS/911/10.02.03/2014 VP 18 /13.5.2014 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA VIIKINÄINEN (69.) KAUPUNGINOSA, KORTTELIN 12 ASEMAKAAVAN MUUTOS 609 1646 www.pori.fi/kaupunkisuunnittelu etunimi.sukunimi@pori.fi

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 30.3.2017 MARMORIKUJA 6 ASEMAKAAVAN MUUTOS NRO 002208 Tontin omistaja hakee asemakaavan muutosta osoitteessa Marmorikuja 6. Asemakaavaa on esitetty muutettavaksi niin,

Lisätiedot

RADANVARSITIE, ASEMAKAAVAN MUUTOS, KAAVA NRO 467

RADANVARSITIE, ASEMAKAAVAN MUUTOS, KAAVA NRO 467 Valkeakosken kaupunki 2.4.2013 Kaavoitus / Kaupunkisuunnitteluyksikkö Sääksmäentie 2 37600 VALKEAKOSKI ASEMAKAAVAN SELOSTUS, JOKA KOSKEE 2.4.2013 PÄIVÄTTYÄ ASEMAKAAVA- KARTTAA RADANVARSITIE, ASEMAKAAVAN

Lisätiedot

Oas /17 Hankenro 2121_6 HEL (6) Kaupunkiympäristön toimiala Asemakaavoitus RATAKATU 9, ASEMAKAAVAN MUUTOS

Oas /17 Hankenro 2121_6 HEL (6) Kaupunkiympäristön toimiala Asemakaavoitus RATAKATU 9, ASEMAKAAVAN MUUTOS Kaupunkiympäristön toimiala Asemakaavoitus RATAKATU 9, ASEMAKAAVAN MUUTOS Oas 1300-01/17 Hankenro 2121_6 HEL 2017-002905 22.9.2017 1 (6) OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Tämä osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Lisätiedot

Oas /18 1 (5) Hankenro 2121_10 HEL

Oas /18 1 (5) Hankenro 2121_10 HEL Kaupunkiympäristön toimiala Asemakaavoitus Oas 1372-00/18 1 (5) Hankenro 2121_10 HEL 2018-005246 6.6.2018 UUDENMAANKATU 8 12, ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Suunnittelun tavoitteet

Lisätiedot

KRUUNUVUORENRANTA: GUNILLANKALLIO, BORGSTRÖMINMÄKI, KOIRASAARENTIE JA KORTTELI 49056 ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

KRUUNUVUORENRANTA: GUNILLANKALLIO, BORGSTRÖMINMÄKI, KOIRASAARENTIE JA KORTTELI 49056 ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 14.3.2008 Oas 794-00/08 1 (5) KRUUNUVUORENRANTA: GUNILLANKALLIO, BORGSTRÖMINMÄKI, KOIRASAARENTIE JA KORTTELI 49056 ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Suunnittelualue Suunnittelualueeseen

Lisätiedot

LAPPIA 2: Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 1(6) TORNION KAUPUNKI Tekniset palvelut Kaavoitus ja mittaus Kaavoituksen kohde:

LAPPIA 2: Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 1(6) TORNION KAUPUNKI Tekniset palvelut Kaavoitus ja mittaus Kaavoituksen kohde: TORNION KAUPUNKI Tekniset palvelut Kaavoitus ja mittaus 21.10.2015 1(6) LAPPIA 2: Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Kaavoituksen kohde: Asemakaavan muutos koskee Tornion kaupungin 8. Suensaaren kaupunginosan

Lisätiedot

VUOROVAIKUTUSRAPORTTI

VUOROVAIKUTUSRAPORTTI HELSINGIN KAUPUNKI KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Kaavakartta nro 12408 Hankenro 1541_8 HEL 2015-010121 27.9.2016 1 (4) VUOROVAIKUTUSRAPORTTI Tähtitorninkatu 16 18, asemakaavan muutos (nro 12408) Vuorovaikutusraportin

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 5.9.2013

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 5.9.2013 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 5.9.2013 ÄHTÄRIN KAUPUNKI Mustikkavuoren asemakaavan muutos, OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Maankäyttö-ja rakennuslain 63 :n mukaan tulee kaavoitustyöhön sisällyttää

Lisätiedot

Suunnittelu kohdistuu Mussalontiehen Aittakorventien liittymästä pohjoiseen vt 7:n eteläisiin ramppeihin asti. Sijaintikartta.

Suunnittelu kohdistuu Mussalontiehen Aittakorventien liittymästä pohjoiseen vt 7:n eteläisiin ramppeihin asti. Sijaintikartta. 1 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA TEHTÄVÄ OSOITE Asemakaavan muutos Mussalontie Lankila ja Aittakorpi PROJ.NRO 0712 ALOITE TAI HAKIJA Kotkan kaupunki, kuntatekniikka SUUNNITTELUN KOHDE Suunnittelualue

Lisätiedot

ASEMAKAAVA 691/AKM MARJATIE Pyhättömän (13) kaupunginosan korttelin 31 tontit 3 ja 10 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1.9.

ASEMAKAAVA 691/AKM MARJATIE Pyhättömän (13) kaupunginosan korttelin 31 tontit 3 ja 10 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1.9. 691/AK LIITE 1 ASEMAKAAVA 691/AKM MARJATIE Pyhättömän (13) kaupunginosan korttelin 31 tontit 3 ja 10 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1.9.2015 1. SUUNNITTELUALUE Suunnittelualue sijaitsee Heinolan

Lisätiedot

Korson torni. Mielipiteiden kuuleminen MRL 62 11.3.2015. Maanomistaja / rajanaapuri Viranomaiset ja yhteisöt

Korson torni. Mielipiteiden kuuleminen MRL 62 11.3.2015. Maanomistaja / rajanaapuri Viranomaiset ja yhteisöt Mielipiteiden kuuleminen MRL 62 11.3.2015 Maanomistaja / rajanaapuri Viranomaiset ja yhteisöt Mielipiteiden kuuleminen maankäyttö- ja rakennuslain 62 :n mukaan Korson torni Asemakaavan muutos nro 002144,

Lisätiedot

KOKKOLAN KAUPUNKI TEKNINEN PALVELUKESKUS KAAVOITUSPALVELUT KARLEBY STAD TEKNISKA SERVICECENTRET PLANLÄGGNINGSTJÄNSTER

KOKKOLAN KAUPUNKI TEKNINEN PALVELUKESKUS KAAVOITUSPALVELUT KARLEBY STAD TEKNISKA SERVICECENTRET PLANLÄGGNINGSTJÄNSTER KOKKOLAN KAUPUNKI TEKNINEN PALVELUKESKUS KAAVOITUSPALVELUT KARLEBY STAD TEKNISKA SERVICECENTRET PLANLÄGGNINGSTJÄNSTER ASEMAKAAVAMUUTOKSEN OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA TONTTI 272-2-1-10, ASUNTO

Lisätiedot

Oas /17 1 (5) Hankenro 5364_1 HEL

Oas /17 1 (5) Hankenro 5364_1 HEL Kaupunkiympäristön toimiala Asemakaavoitus Oas 1313-02/17 1 (5) Hankenro 5364_1 HEL 2013-016355 7.9.2017 DECKERIN HUVILAN ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Tämä osallistumis- ja

Lisätiedot

Hiekkaharjun vesitorni, asemakaavan muutos nro 002286

Hiekkaharjun vesitorni, asemakaavan muutos nro 002286 Hiekkaharjun vesitorni, asemakaavan muutos nro 002286 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma, 23.11.2015 Arvoisa vastaanottaja, Tämä asiakirja on maankäyttö- ja rakennuslain mukainen osallistumis- ja arviointisuunnitelma.

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 1 ROVANIEMEN KAUPUNKI ASEMAKAAVAN MUUTOS 3. KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 98 TONTILLA 1, EVAKKOTIE - PIISIVALKEANTIE Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Suunnittelu- ja vaikutusalue Suunnittelualue käsittää

Lisätiedot

Oas /18 1 (5) Hankenro 5318_4 HEL

Oas /18 1 (5) Hankenro 5318_4 HEL Kaupunkiympäristön toimiala Asemakaavoitus Oas 1368-00/18 1 (5) Hankenro 5318_4 HEL 2017-012687 21.5.2018 TERVASAAREN AITAN ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Suunnittelun tavoitteet

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA KAUS/97/2015 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA KARTANO (41.) KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 17 TONTTI 10 ASEMAKAAVAN MUUTOS 609 1657 www.pori.fi/kaupunkisuunnittelu etunimi.sukunimi@pori.fi puh. 02 621 1600

Lisätiedot

Rovaniemen kaupunki Asemakaavan muutos 16. kaupunginosa, Syväsenvaara kortteli 3036 tontti 3, Aapatie 10 LUONNOS. Kuva: Blom Kartta Oy

Rovaniemen kaupunki Asemakaavan muutos 16. kaupunginosa, Syväsenvaara kortteli 3036 tontti 3, Aapatie 10 LUONNOS. Kuva: Blom Kartta Oy Rovaniemen kaupunki Asemakaavan muutos 16. kaupunginosa, Syväsenvaara kortteli 3036 tontti 3, Aapatie 10 LUONNOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Kuva: Blom Kartta Oy ROVANIEMEN KAUPUNKI MAANKÄYTTÖ

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelman sisällysluettelo

Osallistumis- ja arviointisuunnitelman sisällysluettelo Osallistumis- ja arviointisuunnitelman sisällysluettelo 0 YLEISTÄ...2 1 SUUNNITTELUALUE...2 2 SUUNNITTELUN LÄHTÖKOHDAT JA TAVOITTEET...2 3 KAAVAT ILANNE...2 4 MAANOMISTUS...2 5 VAIKUTUSTEN ARVIOINT I...3

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Oas /16 1 (6) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 0740_42 HEL

HELSINGIN KAUPUNKI Oas /16 1 (6) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 0740_42 HEL HELSINGIN KAUPUNKI Oas 1266-00/16 1 (6) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 0740_42 HEL 2015-007624 27.9.2016 RUSKEASUO, TENHOLANTIE 10 JA 12 ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Suunnittelun

Lisätiedot

VUOROVAIKUTUSRAPORTTI

VUOROVAIKUTUSRAPORTTI HELSINGIN KAUPUNKI KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Kaavakartta nro 12459 Hankenro 5344_2 HEL 2016-013448 11.4.2017 1 (11) VUOROVAIKUTUSRAPORTTI Wäinö Aaltosen tie 7 asemakaavan muutos (nro 12459) Vuorovaikutusraportin

Lisätiedot

Talkootie 1. Asemakaavan muutos nro 002227 osoitteessa Talkootie 1

Talkootie 1. Asemakaavan muutos nro 002227 osoitteessa Talkootie 1 Talkootie 1 Asemakaavan muutos nro 002227 osoitteessa Talkootie 1 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma, 3.3.2014 Arvoisa vastaanottaja, Tämä asiakirja on maankäyttö- ja rakennuslain mukainen osallistumis-

Lisätiedot

RAISION KAUPUNKI PIRILÄN KUKKATALON ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) 1 SUUNNITTELUALUE 2 KAAVATILANNE

RAISION KAUPUNKI PIRILÄN KUKKATALON ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) 1 SUUNNITTELUALUE 2 KAAVATILANNE RAISION KAUPUNKI PIRILÄN KUKKATALON ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) 1 SUUNNITTELUALUE Suunnittelualue sijaitsee Pirilän Kukkatalo Oy:n liiketoiminnan alueella Kerttulan kaupunginosassa

Lisätiedot

Asemakaavan muutos nro Havukoski

Asemakaavan muutos nro Havukoski Asemakaavan muutos nro 001993 Havukoski Maankäyttö- ja rakennuslain 63 mukainen OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Viistoilmakuva vuodelta 2007. Hakija Asemakaavan muutosta on hakenut Vantaan kaupungin

Lisätiedot