Nro Ryhmäkirje töysäläisille

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Nro 3 1.3.2006 Ryhmäkirje töysäläisille"

Transkriptio

1 Nro Ryhmäkirje töysäläisille Töysän kunnan kesätyöseteleitä saatavilla Nuorten kesätyöllistämistukea maksetaan työnantajalle yhdeltä kuukaudelta (1 kk) väliseltä ajalta Töysässä kirjoilla olleen ja edelleen olevan vuotiaan nuoren työllistämisestä. Tuki on 150 /nuori/kesä. Tuki on kuitenkin enintään 50 % maksetusta palkasta. Työaika on oltava vähintään 30 h/vko ja työssäoloaika 1 kk. Mikäli työnantaja saa nuoren työllistämiseen jotain muuta tukea, tämä kunnan tuki on toissijainen ja sitä maksetaan niin paljon, etteivät edellä mainitut maksimitukimäärät ylity. Maksatusta varten kunnalle on toimitettava todistus palkanmaksusta ja työnantajavelvoitteiden täyttämisestä. Lisätietoja ja maksatus , postiosoite Töysän kunta Rantatie 2, Töysä. Koti Sinulle -pientalonäyttelyn näytteilleasettajat hakevat välityksellämme NUORIA erilaisiin Koti Sinulle -näyttelyn esittelytehtäviin. Koti Sinulle -pientalonäyttely hakee tapahtumalle RAVINTOLA- JA KAHVILAPALVELUIDEN TUOTTAJAA/ TUOTTAJIA hoitamaan koko ruokapalvelun tai jonkin osa-alueen. Katso tarkemmat tiedot pientalonäyttelyn internetsivuilta osoitteesta Yksityisteiden avustukset vuodelle 2006 on haettavana mennessä. Avustuksia myönnetään niiden teiden kunnossapitoon, jotka ovat vakituisen asutuksen ulospääsyteinä ja joiden pituus on vähintään 300 m. Avustuksia voi hakea myös niille yksityisteille, joita käytetään yleiseen läpikulkuliikenteeseen esim. koulukuljetus. Lisäksi voidaan avustaa myös yleishyödyllistä toimintaa palvelevaa tienpitoa. Tiekuntien on hakemuksen yhteydessä toimitettava tilinpäätös vuodelta 2005 tilintarkastajien allekirjoittamana tai tiekunnan kokouksen (Yksityistielaki) hyväksymänä sekä kopio edellisen kokouksen pöytäkirjasta. Tiekunnan yleinen kokous on pidettävä vuosittain kesäkuun loppuun mennessä. Pääasiassa yhden talouden käyttämiltä ulospääsyteiltä hyväksytään myös muu luotettava selvitys edellisen vuoden toiminnasta. Hakuohjeita ja tarvittavat lomakkeet saa teknisestä toimistosta, jonne ne myös palautetaan. Töysän kunta tekninen lautakunta Kirjasto tiedottaa Näytteillä Marja-Liisa (Maikki) Tuomisen öljyväritöitä ajalla Avajaistilaisuus ke Taitelija paikalla koko päivän, mehutarjoilu. Tervetuloa! Henkilöstön tyky-päivän vuoksi kirjasto pe avoinna klo Nyt noutoilmoitus varaamastasi aineistosta nopeasti tekstiviestinä! Kysy lisää kirjastosta.

2 ILMOITTAUTUMINEN PERUSOPETUKSEEN TAI ESIOPETUK- SEEN LUKUVUODEKSI PERUSOPETUS Töysän kunnan perusopetuksen 1. vuosiluokalle lukuvuodeksi ilmoittaudutaan palauttamalla huoltajalle esioppilaan mukana tai postitse lähetetty oppilasilmoituslomake ao. koululle tai puhelimitse antamalla lasta koskevat tiedot koululle perjantaihin mennessä. Varsinaista tutustumispäivää ei järjestetä. Huoltaja voi tarvittaessa erikseen sopia koulun kanssa tutustumisesta. Perusopetuksen 1. vuosiluokalle ilmoitetaan vuonna 1999 tai sitä aiemmin syntyneet lapset, jotka eivät ole vielä aloittaneet perusopetusta. Oppilas ilmoitetaan siihen kouluun, jonka oppilaaksi ottoalueessa hän asuu (lähikoulu). Kunta osoittaa tarvittaessa oppilaan koulupaikan. Koulun aloittamiseen liittyvistä asioista voi tiedustella lähikoulun koulunjohtajalta. Oikeutta perusopetuksen aloittamiseen vuotta aikaisemmin tai vuotta myöhemmin tulee kirjallisesti hakea ao. koulun koulunjohtajalta mahdollisimman pian, kuitenkin ennen ilmoittautumispäivää. ESIOPETUS Esiopetukseen ilmoittautumista varten esioppilaan huoltajalle lähetetään postissa mennessä ilmoittautumislomake. Lomake palautetaan koulutoimistoon viimeistään perjantaina Mikäli esiopetuskirjettä ei tule ja oikeus esiopetukseen on, pyydämme tiedustelemaan asiaa koulutoimistosta puh Esiopetukseen ilmoitetaan vuonna 2000 syntyneet lapset eli vuotta aikaisemmin kuin oppivelvollisuus alkaa. Esiopetukseen osallistuminen on lapselle vapaaehtoista. Esiopetuksessa noudatetaan lähikouluperiaatetta. Kunta osoittaa tarvittaessa esiopetuspaikan. Esiopetuspäivät noudattelevat vähäisin poikkeuksin perusopetuksen koulupäiviä. Koulut ilmoittavat erikseen esiopetuksen tutustumispäivistä. Mikäli tiedossa on muutto kuntaan tai siirtyminen omassa kunnassa toisen koulun oppilaaksiottoalueelle lukuvuoden aikana, niin näistä asioista pyydetään ilmoittamaan ao. koululle tai koulutoimistoon. PÄIVÄHOIDOSSA TAPAHTUU Iivarin päivähoitotoimisto suljettuna vko 12, välisenä aikana, Hanna lomalla. Kiireellisissä päivähoitoasioissa yhteys Ryhmiksiin tai päiväkotiin, muissa asioissa sosiaalitoimeen. Huom! Tulossa päivähoitoon haku huhtikuussa, katso huhtikuun kuntatiedote! TALVIRIEHA Heikin Tuvalla (Lehtimäentie 1147) su klo Tarjolla mm. - Vauhdin hurmaa vipukelkalla, hevosella, mönkijällä ja moottorikelkalla - Ongintaa, kasvomaalausta - Makkaranpaistoa, vohveleita ja kermavaahtoa TERVETULOA! Järj. Suutalan koulun oppilaat

3 MAATALOUSTOIMISTO TIEDOTTAA Hajaska hanke järjestää tiedotuspäivän aiheesta Maitohuonejätevesien käsittely Kuortaneen urheiluhotellilla, luentosali 1:ssä tiistaina alkaen klo Ohjelmassa on mm. Laila Luoman selvitys maitotila-avustuksista, laite-esittelyjä sekä tutustuminen maitotilan jätevesien käsittelyjärjestelmään Juha Myllymäen tilalla. Tilaisuus on maksuton. Ilmoittaudu Hajaska -hankkeelle 6.3. mennessä tai CAP-TUKIUUDISTUS ja tukien haku vuonna 2006 CAP-, LFA- ja ympäristötukien (myös erityisympäristötukien) sekä kansallisten peltotukien hakuaika päättyy perjantaina 28. huhtikuuta. Tukihakemuslomakkeet tulevat postissa kaikille aikaisemmin tukia hakeneille tiloille maaliskuun aikana. Lisätietoja ja lomakkeita saa myös internetistä osoitteesta tai maataloustoimistosta, puh tai Tänä vuonna astuu voimaan CAP-tilatukiuudistus, joka muuttaa tukihakua jonkin verran. Sen sijaan LFA-, ympäristö- ja kansallisten peltotukien haku säilyy suurin piirtein ennallaan. Tukikoulutukset Tukikoulutus järjestetään Töysän kunnantalolla keskiviikkona 5.4. klo Kahvitarjoilu alkaen Käydään läpi tukiohjeet ja tukihakemusten täyttö. Järjestäjinä MTK- Töysä, Töysän kunnan maataloustoimisto sekä TE-keskus. Kouluttajina Veikko Tuominen TE-keskuksesta sekä Hanna Murtomäki-Kukkola. Mikäli et ehdi oman kunnan koulutuspäivään, on mahdollista osallistua myös muissa kunnissa järjestettäviin tilaisuuksiin, joita järjestetään Kuusiokunnissa seuraavasti: Päivätilaisuudet: Alavuden Elinkeinotalolla perjantaina klo Soinin Osuuspankilla keskiviikkona 5.4. klo Ähtärissä torstaina 6.4. Kuortaneella tiistaina Iltatilaisuus: Lehtimäellä torstaina torstaina 6.4. Palvelukeskus Elviira tiedottaa Tiistaina 7.3. jalkahoitaja Anna-Liisa Neste antaa jalkahoitoja Elviirassa. Tiistaina hieroja Markku Julku hieroo Elviirassa. Ajanvaraukset puh tai Eläkeläisten jumpparyhmät Liikuntaa ja mielenvirkistystä eläkeläisille Hakojärven kylätalolla jumpat ovat ma ja ma klo Töysän luontomatkailussa jumpat ovat ti ja ti klo Suutalan koululla jumpat ovat ti ja ti klo Tuurissa tuurinkulman tiloissa jumpat ovat ke ja ke klo Ohjaajana kuntohoitaja Aila Toivola TERVETULOA!

4 VAPAA-AIKATOIMI TIEDOTTAA Kuuden tähden hiihto hiihdetään jälleen sunnuntaina 5.3. Mehuasemat ovat avoinna klo Hiihdettäviä latuja löytyy runsaasti eri puolilta kuntaa reilusti yli 100 km. Mehuasemat, joista saa maksutta mehua sekä suoritus- ja arvontalaput ovat Iivarin kentän huoltorakennuksessa, Tohnin koululla, Heikin Tuvalla, Kalliorinteen mökillä, Sepänniemessä, Kotalammen kodalla, Tuurikosken laavulla, Hakojärven koululla ja Salonkylässä. Uutena reittinä on Salonkylästä Ähtärin Peränteelle tehty latu. Mahdollisuus tilata kyyditys Ähtärin Peränteelle (Mikonmajat). Kyydityksen tilaukset numerosta: Laura Hakojärvi tai Jussi Suni. Aikataulu: 9.00 Alavuden urheilukenttä, 9.15 Tuurin Apteekki. Hinta 5. Hiihtomatka-vaihtoehdot: 32 km Peränteeltä, 20 km Ähtärin rajalta ja 15 km Salonkylästä Alavuden Kuntolutraan, missä pääsee puoleenhintaan (2 ) uimaan. Kaikille Kuuden tähden hiihtoon osallistuneille on lisäksi kahvitarjoilu! Nyt kevät kutsuu ladulle mukavaan ulkoiluun ja yhdessäoloon Mehuasemilta saataviin suorituskortteihin laitetaan nimi, ikä ja hiihdetyt kilometrit. Vanhin ja nuorin hiihtäjä sekä eniten hiihtänyt palkitaan. Lisäksi kaikki osallistuvat tavarapalkintojen arvontaan. Vapaa-aikatoimi ja kulttuuritoimi yhdessä järjestävät teatterimatkan Jyväskylän kaupunginteatteriin katsomaan Tuntematonta Sotilasta lauantaina Ilmoittautumiset Vapaa-aikatoimistoon viimeistään perjantaina 3.3. Paikkoja rajoitetusti. Lipun hinta: 25, koululaiset ja opiskelijat 20. Hintaan sisältyy matka sekä teatterilippu. Squashalli on kunnostettu. Pitkän hiljaiselon jälkeen on squashin harrastus jälleen kasvattanut suosiotaan. Vapaa-aikatoimistosta ja Iivarin kahviosta voit varata squashvuoron. Iivarin kahviossa lainattavissa myös kaksi mailaa ja palloa. Kesätöiden haku on vilkkaimmillaan. Vapaa-aikatoimi ja 4H yhdistys yhdessä järjestävät Asiakaspalvelukoulutus-illan tiistaina klo Kaktuksessa. Mukaan voivat tulla kaikki, jotka ovat hakeutumassa kesätöihin asiakaspalvelualalle. Kurssista saa todistuksen, mikä voi myös helpottaa kesätöiden hakemista. Seuraava laskettelumatka Soinin Vuorenmaalle ennakkotiedoista poiketen sunnuntaina lähtö klo Ilmoittautumiset Lissulle MLL TÖYSÄN YHDISTYS TIEDOTTAA... LAPSIPERHEKIRPPIS TULOSSA! La Lastentarvikkeiden ja vaatteiden kirppis Töysän yläasteella klo Tuo ylimääräiset lastenvaatteet, lelut, rattaat, hoitopöydät ym. hoitotarvikkeet meille myyntiin. Meiltä voit vuokrata myyntipaikan eikä sinun tarvitse itse jäädä myymään tuotteita, vaan me myymme ne puolestasi. Hinnoitat vaan tuotteet valmiiksi pöytänumerosi mukaan, tuot ne paikan päälle ja haet päivän päätteeksi myyntitulot sekä myymättä jääneet tuotteet pois. Myyntipaikanvuokra on MLL jäsenille 7 ja muille 10. Tavarat voi tuoda paikan päälle klo välisenä aikana. Pöytien varaus ja tiedustelut p / Marika Kirppiksellä lisäksi MLL -tuotemyyntiä ja arvontaa!

5 Seurakunnassa tapahtuu Sunnuntaina 5.3. klo 10 sanajumalanpalvelus kirkossa, Kitulan kirkkopyhä, seurakuntatalolla kirkkokahvit, kirkkoautot ajavat; B Holkko; Holkko Holkonkyläntie - Tuuri Housunkyläntietä Ruuhela Lintukalliontie - kirkko, D Moisio; Yhtiö Peurala Saarimäki Hakojärvi kirkko, F Hautamäki; Vierunketo Pyylampi 9.15 Saara Holkko Liesmäki Palomäki Hangasmaa Alava Vannesluoma kirkko, H Mantere; Salmen- Kitulan- ja Mutkankylältä. Soita edelliseen iltaan mennessä lähdöstäsi p Sunnuntaina klo 10 messu kirkossa. Sunnuntaina klo 10 sanajumalanpalvelus kirkossa, Suutalan kirkkopyhä, koululaiset avustavat, seurakuntatalolla kirkkokahvit, kirkkoautot samoin kuin 5.3. katso edellä! Sunnuntaina klo 10 messu kirkossa. seurakuntatalolla jumalanpalveluksen jälkeen Marianpäivän pullakahvit lähetystyön hyväksi, arpajaiset. Katso lähemmin kirkollisista ilmoituksista. ELÄKELIITTO TOIMII Iloinen iltapäivä ravintola Onnenkivessä keskiviikkona 8.3. klo Panaman tahdissa. Kahvitarjoilu klo 12 alkaen, arvonnassa mm. Onnenkiven lounaskortteja. Tiistai sääntömääräinen KEVÄTKOKOUS ja kk-tilaisuus Sp:n tiloissa klo 12.00, kahvitus alkaa klo Johtava ylilääkäri, terveysyhtymän johtaja Erkki Kesti kertoo hoitotakuusta ja uudesta Kuusiokuntien terveysyhtymästä. Arvontaa, tervetuloa suurella joukolla mukaan! Teatterimatkan aikataulu Viiskunnassa myöhemmin. Turina tuvassa, Keskustie 8 G, puh , on maaliskuussa eläkeläisten toimintatiistai klo 11 alkaen ja musiikkitiistai klo 11 alkaen erilaisia musiikkiesityksiä mm. haitarin soittoa, laulua ja lopuksi Niina laulaa tangoja. Turina tupa avoinna: Ma Ti Ke Suljettu To Pe Tervetuloa! TÖYSÄN NUORISOSEURAN KARAOKETANSSIT la klo Vetäjänä suosittu JUKKA Tervetuloa! Kevätkokous ke klo Nuorisoseuralla. Esillä sääntöjen määräämät asiat. Johtokunta

6 LAKEUDENPORTIN KANSALAISOPISTO TIEDOTTAA Pajukurssi la klo (6h) alkaen Opistolassa. Ohjaajana Maarit Nahkala. Kurssille otetaan 12 osallistujaa, lisätietoja ja ilmoittautumiset Maaritille mennessä puh Nyt on hyvää aikaa kerätä pajuja, parhaita kestävyydeltään ovat viimevuoden kasvustot. Method-putkisto syvävenytyskurssi la-su klo Iivarin peilisalissa. Ohjaajana Tero Kattilakoski. Kurssimaksu 40. Kurssille otetaan 12 osallistujaa, ilmoittautuminen mennessä opiston toimistoon puh Avoimena ammattikorkeakouluopetuksena järjestetään JUURET JA SIIVET -luontokurssit (5op) yhteistyössä Seinäjoen ammattikorkeakoulun maa- ja metsätalouden yksikön Tuomarniemen kanssa. 1. ja 2. kurssit Metsien sienet (1op) ja Pihojen puut ja pensaat (1op) toteutettu jo syksyllä kurssi Taivaan linnut (1 op). Lintujen elintavat, tunnistaminen ja rengastaminen, opettajina Pentti Häkkilä ja Jussi Ryssy. Luennot ja klo Ähtärin Pirkanlinnassa. Lisäksi kaksi maastoretkeä; la la klo 9.00 Pirkanlinnan edestä, ilmoittautuminen mennessä. 4. kurssi Lähiympäristöjen ja metsien kasvit (1 op). Luonnonniittyjen hoito ja kukkaniittyjen perustaminen, opettajana Anneli Heinonen ke klo Töysässä. Kurssin muut kokoontumiset ovat ti 16.5., ti ja ti klo Ähtärissä, opettajana Sirpa Välilehto. 5. kurssi Luonnossa liikkuminen (1 op) Retkeilyn ja vaelluksen perustiedot ja taidot teoriana ja kokopäivävaelluksena. Luennot ke ja ke klo Tuomarniemellä. Opettajana Jorma Toopakka. Retki la klo 9.00 alkaen, mukana myös lintukurssilaisia. Yksittäisen kurssin opintomaksu on 35, kahden 60, kolmen 90. Ilmoittautumisia kurssille kansalaisopiston toimistoon puh tai Pohjanmaan Syöpäyhdistys ry:n 50-vuotis juhlakeräyksen kerääjille keräysinfoa ja listajako to 2.3. klo alkaen Turina Tuvalla. Kahvitarjoilu! Yhteyshenkilö on paikalla klo asti. Jos kysyttävää, ota yhteys p Sotainvalidien veljesliiton Töysän osaston vuosikokous pidetään Säästöpankin kokoushuoneessa klo alkaen. Mukaan kutsutaan myös puolisojäsenet. Mukana toiminnanjohtaja Jukka Hietala. Tervetuloa! TÖYSÄN YRITTÄJÄT RY:N HALLITUS KUTSUU KAIKKI JÄSENET LADULLE LAUANTAINA Jokainen voi hiihdellä omaan tahtiinsa, omaa reittiään ja poiketa Isokallion Autiotuvalle ilmaisille makkaroille ja mehulle, joita on tarjolla klo Autiotuvalle on opasteet Töysän pururadalta. Toivotamme kaikki jäsenet perheineen tervetulleeksi ulkoilemaan. Töysän Yrittäjät ry:n hallitus

7 4H-YHDISTYS TIEDOTTAA 4h-piirin konetaito- ja metsätaitokilpailut Löytyisikö töysäläisiä nuoria kisaamaan kone- ja metsätaidoissa. Maakunnallinen kilpailu järjestetään maanantaina Seinäjoella. Konetaitokilpailun sarjat: vuotiaat ( syntyneet) ja vuotiaat ( syntyneet). Metsätaitokilpailun sarjat: vuotiaat ( syntyneet), vuotiaat ( syntyneet), vuotiaat ( syntyneet). Luontopolkukilpailun sarjat: 6-9 vuotiaat ( syntyneet), vuotiaat ( syntyneet). Sarjojen voittajat pääsevät edustamaan valtakunnalliseen kilpailuun, joka on tänä vuonna Ilmajoella. Lisätietoja 4H-yhdistyksen toimistolta puh Valtakunnallinen käsityökilpailu 2006 Paju, olki, kaisla, juuri, risu, heinä, sammal, jäkälä Luovasti luonnosta-kilpailussa tekniikat ovat vapaasti valittavissa, kunhan materiaalit kerätään luonnosta. Kilpailutehtävänä on suunnitella ja valmistaa koriste kodin juhlaan luonnosta kerättävistä materiaaleista. Kilpailutöiden mukaan tulee liittää muistiinpanot ideoinnista ja koristeen käyttötarkoituksesta, kustannuksista sekä työselostus. Tavoitteena kilpailulla on oppia tunnistamaan ja keräämään erilaisia luonnonkäsityö- ja koristemateriaaleja, tutustuttaa eri luonnonmateriaalien ominaisuuksiin ja työstämiseen sekä innostaa luovaan ajatteluun ja tuotekehittelyyn. Sarjat: v ( ), v ( ). Kilpailuaikaa on vuoden 2006 alusta syyskuun loppuun saakka. Mikäli haluat osallistua kilpailuun, ota yhteyttä oman yhdistyksen toimistoon puh Palkintoina on kaksi Singerin upeaa ompelukonetta. Yllä olevaan käsityökilpailuun liittyen, jos olet innokas pajun punoja tai risun vääntäjä, kansalaisopisto järjestää pajukurssin Opistolassa la klo alkaen. Ohjaajana Maarit Nahkala. Kurssimaksu vain 5. Kevättalvi on hyvää pajunkeräysaikaa, kestävyydeltään parhainta ovat viime vuoden kasvustot. Auringonkukan kasvatuskilpailu taas tulossa, innokkaat kasvattajat ottakaa yhteyttä kerhonohjaajaanne tai toimistolle, tilaamme yhteistilauksena siemeniä. Piirustuskilpailu Maitomeininki taiteentekijöinä peruskoulun 1-6 luokkien oppilaat. Materiaali toimitettu kouluille. Toivotaan innokasta osallistumista. 4H-yhdistykseltä saatavana kotipalveluapua kevään siivouksiin, ota yhteyttä Kotitalousvähennys verotuksessa on tuplaantunut vuoden 2006 alusta, joten nyt kannattaa helpottaa itseään siivouksista ja tilata itselleen apua. Kotiavun tilaaminen vaikkapa lahjaksi on varmasti tervetullut lahja. Töysän Maamiesseuran VARSINAINEN KOKOUS pidetään Alavuden Seudun Osuuspankin Töysän konttorin kokoustiloissa ke klo Johtokunta koolle jo klo sama paikka. Kokouksessa käsitellään sääntöjen kokoukselle määräämät asiat. Tervetuloa! Johtokunta

8 HELPPIS-KOTIAPU TEKEE KOTITALOUSTYÖTÄ MYÖS LÄHIKYLISSÄ Helppis-kotiapupalvelu siivoaa, hoitaa lapsia, ja tekee muuta kotitaloustyötä Hakojärven lisäksi nyt myös lähikylissä. Hinnat ovat edulliset: Ensimmäinen työtunti 8, seuraavat 7 /h. Hakojärven ulkopuolella veloitukseen lisätään matkakulut Hakojärveltä 0,42 /km. Tilaukset ja tiedustelut kyläavustaja Sirpa Myllyaho Verovinkki: Helppis-kotiavun kulut ovat kotitalousvähennykseen oikeuttava kulu. * Hakojärvi Mulle mukava kylä * Parturi-Kampaamo Hius Koski puh tai Hiuspohjan yleisiä ongelmia ovat hilseily, kutina ja punoitus, hiukset voivat rasvoittua nopeasti (mm. murrosikä) tai hiustenlähtö on runsasta. Näihin hiuspohjan häiriötiloihin ovat usein syinä tämän päivän stressaava elämäntapa, hiusten erilaiset kemialliset käsittelyt ja vuodenaikojen vaihtelut. Meiltä saatavana nyt uudet Biosystem shampoot ja hoitoaineet hiuspohjan hyvinvoinnin ylläpitämiseen. Tuotteilla on takuu; jos et ole tyytyväinen, saat rahat takaisin. Töysä Ma 10-18, Ti 9-17 ja Ke 9-17 Tuuri To 12-20, Pe 9-17 ja La tilauksesta Tervetuloa toivottaa Irja Erkin KIRPPIS tiedottaa Ensimmäisen viikon aikana asiakkaita kävi paljon enemmän, mitä osasin odottaa. Viisi kahvipakettia osuivat arvonnassa seuraaville: Raimo Salmenaho, Pirkko Kalmari, Jussi Palomäki, Aune Ranta ja Kaisu Mörsky. Voitot voi lunastaa kirpputorilta. Tuo ylijäämä tavara myytäväksi; iso paikka, joita on 30 kpl vuokra 13 /7 vrk, pieni paikka, joita on 13 kpl vuokra 5 /7 vrk. Lisäksi liikkeeseen kuuluu huonekaluvarasto. Erkin KIRPPIS Hyvän mielen kirpputori p Tervetuloa! Töysän JHL:n vuosikokous Kahvila Kaktuksessa ke klo Esillä sääntömääräiset vuosikokousasiat. Yhdistys tarjoaa kokousväelle pizzaa ja kahvit. Tervetuloa! Hallitus Töysän Sos. dem. yhdistys ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään kunnantoimiston alakerran kerhohuoneessa pe klo alkaen. Esillä sääntömääräiset vuosikokousasiat Tervetuloa! Johtokunta Huhtikuun kuntatiedote ilmestyy Aineisto kunnan neuvontaan tai sähköpostitse: anja.inha@toysa.fi viimeistään ma

Helmikuun ryhmäkirje töysäläisille

Helmikuun ryhmäkirje töysäläisille Nro 02/2010 Helmikuun ryhmäkirje töysäläisille Käy netissä: www.toysa.fi http://tontit.toysa.fi KIRJASTO- JA KULTTUURITOIMI TIEDOTTAA Valokuvanäyttely Valakianhätä 26 vuotta pelastusalan historiaa, näyttelyavajaiset

Lisätiedot

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE MAALISKUU 2011

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE MAALISKUU 2011 PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE MAALISKUU 2011 Sisältö Eduskuntavaalit 2011... 1 Opiskelija-avustukset haettavana... 2 Palvelu-asunto vuokrattavana... 3 Nuohoustiedote... 3 Jokihelmen opisto... 3 Elokuva

Lisätiedot

Nro 10 2.10.2006 Ryhmäkirje töysäläisille NYT RAKENTAMAAN! Erinomaisia omakotitontteja eri puolilla kuntaa KIRJASTO TIEDOTTAA

Nro 10 2.10.2006 Ryhmäkirje töysäläisille NYT RAKENTAMAAN! Erinomaisia omakotitontteja eri puolilla kuntaa KIRJASTO TIEDOTTAA Nro 10 2.10.2006 Ryhmäkirje töysäläisille NYT RAKENTAMAAN! Erinomaisia omakotitontteja eri puolilla kuntaa Töysän vaihtelevasta maastosta löytyy erilaisia, myös suuria tontteja Vielä muutama tontti vapaana

Lisätiedot

EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU

EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU Kulttuurikaverin kanssa voit lähteä niin konserttiin kuin pesäpallo-otteluunkin! Eurajoen kulttuuritoimi Eurajoen sosiaalitoimi Kulttuurikaverin tilaaminen on helppoa:

Lisätiedot

Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016

Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016 Hyvää kesää toivottaa; Vapaaaikatoimi Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016 Ohjattua leikkikenttätoimintaa 6.-30.06.2016 Kielosaari klo 13-16, Vanhatie 73 Saaren koulu klo 10-13, Koulutie 9

Lisätiedot

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE HELMIKUU 2010

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE HELMIKUU 2010 PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE HELMIKUU 2010 SISÄLTÖ Kuntatiedotteista... 1 Valtuuston kokouskutsu... 1 112-päivä Pyhännällä... 2 Mitä haluaisit opiskella kansalaisopistossa... 2 Pyhännän rintamaveteraanien

Lisätiedot

Lakeudenportin opisto Ilmoittautumiset netissä www.alavus.fi>kansalaisopisto>ilmoittautuminen

Lakeudenportin opisto Ilmoittautumiset netissä www.alavus.fi>kansalaisopisto>ilmoittautuminen Maalis/2015 Töysän 4H yhdistys ry:n VUOSIKOKOUS ke 11.03.2015 alk. klo 18.30 Iivarin koulun ruokasalissa Ohjelmassa nuorten palkitsemiset sekä sääntömääräiset vuosikokousasiat. Tilaisuuden alussa mehu-

Lisätiedot

Nuorten kesätyöpaikat haettavana

Nuorten kesätyöpaikat haettavana Nro 03/2010 Maaliskuun ryhmäkirje töysäläisille Käy netissä: www.toysa.fi http://tontit.toysa.fi Nuorten kesätyöpaikat haettavana Töysän kunta tarjoaa kesätöitä peruskoulun päättäneille-25 vuotiaille töysäläisille

Lisätiedot

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE KESÄKUU 2011

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE KESÄKUU 2011 SISÄLTÖ Valtuuston kokous. 1 Löydetty silmälasit. 1 Kirpputoritapahtuma.. 1 Sosiaali ja terveyspiiri Helmen kesätiedote. 1 5 Sivistysosasto tiedottaa.. 5 Kirjasto avoinna 1.6. 31.8.2011. 6 Taidenäyttely..

Lisätiedot

TERVETULOA KOULUUN lukuvuosi 2016-2017

TERVETULOA KOULUUN lukuvuosi 2016-2017 TERVETULOA KOULUUN lukuvuosi 2016-2017 Tervetuloa kouluun syksyllä 2016 Lapsen ilmoittaminen kouluun Vuonna 2009 syntyneet lapset aloittavat koulunkäyntinsä lukuvuoden 2016-2017 alussa. Ensi syksynä noin

Lisätiedot

PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE LOKAKUU 2016

PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE LOKAKUU 2016 1 PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE LOKAKUU 2016 Sisältö: Seuraava kuntatiedote... 1 Valtuuston kokous... 1 Viemärilaitoksen päivystys... 1 Avoin luento/ Pääasia muistista... 1 MTK-Pyhäntä tiedottaa... 1 Eläkeliitto

Lisätiedot

PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE TOUKOKUU 2016

PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE TOUKOKUU 2016 1 PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE TOUKOKUU 2016 Sisältö: Valtuuston kokous... 1 Kunnantalon sulkupäivät... 1 Kaavan voimaantulokuulutus... 1 Löytöeläimet... 1 Päivähoidon kesä... 2 Taidenäyttely... 2 Tarjouspyyntö

Lisätiedot

Alajärven latutilanteesta saa tietoa ja Valkealammen latutiedot Lehtimäen Jyskeen sivuilta.

Alajärven latutilanteesta saa tietoa   ja Valkealammen latutiedot Lehtimäen Jyskeen sivuilta. - MESTARISUKSITTELIJA KAMPPANJA käynnissä ja päättyy 30.4.2019 Tavoitteena kampanjan aikana (talvi 2018 30.4.2019) 500 km. Ilmoita talven aikana hiihtämäsi kilometrit paikkakuntasi liikuntatoimistoon ma

Lisätiedot

Alajärven latutilanteesta saa tietoa ja Valkealammen latutiedot Lehtimäen Jyskeen sivuilta.

Alajärven latutilanteesta saa tietoa   ja Valkealammen latutiedot Lehtimäen Jyskeen sivuilta. MESTARISUKSITTELIJA KAMPPANJA käynnissä ja päättyy 30.4.2019 Tavoitteena kampanjan aikana (talvi 2018 30.4.2019) 500 km. Ilmoita talven aikana hiihtämäsi kilometrit paikkakuntasi liikuntatoimistoon ma

Lisätiedot

Torstaina 4.6. Puolustusvoimain lippujuhlan päivä

Torstaina 4.6. Puolustusvoimain lippujuhlan päivä TOIMINTAOHJELMA 1.6.-7.6.2015 PALVELUKESKUS AVOINNA; MA-TO 7.30-15.00, PE 7.30-15.00 ja LA 7.30-12.00 PALVELUKESKUS SIIRTYY KESÄAIKAAN! SULJEMME 1.6.-30.8. MAANANTAISTA PERJANTAIHIN KLO 15.00. Maanantaina

Lisätiedot

Toimintaa toukokuussa 2019

Toimintaa toukokuussa 2019 Toimintaa toukokuussa 2019 TOUKOKUU 2019 JUMALANPALVELUKSET: su 5.5. klo. 10.00 su 12.5. klo. 10.00 su 19.5. klo. 10.00 su 19.5. klo. 10.00 su 26.5. klo. 10.00 to 30.5. klo. 10.00 pe 31.5. klo. 9.00 pe

Lisätiedot

klo 12.30 OHJATTU LIHASVOIMAHARJOITTELU Kuntosali, Lossikuja 3 klo 14.00 FANNI- JA JALMARIKODIN PORINAPIIRI Lossikuja 3:n hissiaulassa

klo 12.30 OHJATTU LIHASVOIMAHARJOITTELU Kuntosali, Lossikuja 3 klo 14.00 FANNI- JA JALMARIKODIN PORINAPIIRI Lossikuja 3:n hissiaulassa TOIMINTAOHJELMA 30.5.-5.6.2016 Maanantaina 30.5. RUOKASALISSA KANSAINVÄLINEN VIIKKO! klo 10.00 ULKOIL UA klo 12.30 OHJATTU LIHASVOIMAHARJOITTELU Kuntosali, Lossikuja 3 klo 14.00 FANNI- JA JALMARIKODIN

Lisätiedot

Veteraaniväen lounas. Kansalaisopiston kurssit. Lamujoki-Ojalankylä kyläyhdistyksen 20-vuotisjuhla (ENT.KYLÄTOIMIKUNTA) KYLÄTALO JOKIHELMESSÄ

Veteraaniväen lounas. Kansalaisopiston kurssit. Lamujoki-Ojalankylä kyläyhdistyksen 20-vuotisjuhla (ENT.KYLÄTOIMIKUNTA) KYLÄTALO JOKIHELMESSÄ 1 PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE SYYSKUU 2013 Sisältö Veteraaniväen lounas... 1 Kansalaisopiston kurssit... 1 Lamujoki-Ojalankylä kyläyhdistyksen 20-vuotisjuhla.. 1 Eläkeliiton Pyhännän yhdistys tiedottaa... 1

Lisätiedot

Leikkaa talteen, kirjaston ja kirjastoauton aikataulut!

Leikkaa talteen, kirjaston ja kirjastoauton aikataulut! Tammikuu 2011 Julkinen tiedote kaikkiin talouksiin Ukkokankaan pohjavesialueen jätevesiselvitys on valmistunut. Yleisötilaisuus selvityksen tuloksista järjestetään Ylipään Nuorisoseuralla tiistaina 18.1.2011

Lisätiedot

Töysäläinen Kevätkirmaisu & Markkinat lauantaina 9.4.2011 Töysän Nuorisoseuralla!

Töysäläinen Kevätkirmaisu & Markkinat lauantaina 9.4.2011 Töysän Nuorisoseuralla! Huhtikuu 2011 Julkinen tiedote kaikkiin talouksiin Töysäläinen Kevätkirmaisu & Markkinat lauantaina 9.4.2011 Töysän Nuorisoseuralla! MARKKINAT klo 11.00 14.00; myynnissä käsitöitä, askartelutuotteita,

Lisätiedot

TÖYSÄN KUNTA TIEDOTTAA

TÖYSÄN KUNTA TIEDOTTAA TÖYSÄN KUNTA TIEDOTTAA KUNNANTOIMISTO P. 2525 5000 NRO 4/ 1.4.2005 RYHMÄKIRJE TÖYSÄLÄISILLE Tuki koskee nuoria - jotka ovat olleet 1.1.2005 Töysässä kirjoilla ja ovat edelleen - ovat 15-25 vuotiaita sinä

Lisätiedot

laukaan seurakunta www.laukaasrk.fi tervetuloa 2015!

laukaan seurakunta www.laukaasrk.fi tervetuloa 2015! laukaan seurakunta www.laukaasrk.fi tervetuloa 2015! Rippikoulu on ajankohtainen asia sinulle, joka täytät 15 vuotta vuonna 2015. Tässä asiassa et ole yksin, joka vuosi n. 90 % laukaalaisista ikäisistäsi

Lisätiedot

Kesäleirit 2016 Järvenpään seurakunta

Kesäleirit 2016 Järvenpään seurakunta Kesäleirit 2016 Järvenpään seurakunta Hei kotiväki! Kesä on tulossa ja sen mukana Järvenpään seurakunnan kesäleirit. Tervetuloa mukaan! Leireillä oppii paljon uusia asioita ja tapaa uusia ja vanhoja kavereita

Lisätiedot

laukaan seurakunta www.laukaasrk.fi tervetuloa 2014!

laukaan seurakunta www.laukaasrk.fi tervetuloa 2014! laukaan seurakunta www.laukaasrk.fi tervetuloa 2014! Rippikoulu on ajankohtainen asia sinulle, joka täytät 15 vuotta vuonna 2014. Tässä asiassa et ole yksin, joka vuosi n. 90 % laukaalaisista ikäisistäsi

Lisätiedot

Yhdistystiedote 1/2016

Yhdistystiedote 1/2016 Yhdistystiedote 1/2016 Tärkeimmät: Aivoituksen aineistopäivä on pe 29.1. Raha-automaattiyhdistys (RAY) myönsi meille jälleen jäsenjärjestöavustuksen Jäsenmäärä kasvoi 2015 vuonna 12% Ystäväkurssilla vielä

Lisätiedot

PRESIDENTINVAALI 2012

PRESIDENTINVAALI 2012 Tammikuu 2012 Julkinen tiedote kaikkiin jakelupisteisiin PRESIDENTINVAALI 2012 Presidentinvaali toimitetaan sunnuntaina 22.1.2012 ja ennakkoäänestysaika on 11.-17.1.2012. Jos kukaan ehdokkaista ei saa

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 197. 197 Lukuvuoden 2014-2015 työ- ja loma-ajat suomenkielisessä perusopetuksessa, esiopetuksessa ja lukiokoulutuksessa

Espoon kaupunki Pöytäkirja 197. 197 Lukuvuoden 2014-2015 työ- ja loma-ajat suomenkielisessä perusopetuksessa, esiopetuksessa ja lukiokoulutuksessa 25.09.2013 Sivu 1 / 1 4015/12.01.00/2012 197 Lukuvuoden 2014-2015 työ- ja loma-ajat suomenkielisessä perusopetuksessa, esiopetuksessa ja lukiokoulutuksessa Valmistelijat / lisätiedot: Marjo Tuoriniemi,

Lisätiedot

JOULUKUU 2018 & TAMMIKUU 2019

JOULUKUU 2018 & TAMMIKUU 2019 Toimintaa joulu tammikuussa 2018 & 2019 JOULUKUU 2018 & TAMMIKUU 2019 JUMALANPALVELUKSET: su 7.10. klo 10.00 to 6.12. klo 10.00 su 9.12. klo 10.00 su 16.12. klo 10.00 su 23.12. klo 10.00 ma 24.12. klo

Lisätiedot

HIRVENLIHAHUUTOKAUPPA

HIRVENLIHAHUUTOKAUPPA Halsuan kuntatiedote vko 46 / 2018 Seuraavaan ilmoitukset to 22.11.2018 klo 12 mennessä osoitteella kuntatiedote@halsua.fi ilmoitushinta 6,15 /cm ja 92,25 /sivu sis. alv 24 % (hinnat koskevat A4-kokoista

Lisätiedot

TERVETULOA Tanssikkaan Tango & Tanssilava -tangoleirille!

TERVETULOA Tanssikkaan Tango & Tanssilava -tangoleirille! TERVETULOA Tanssikkaan Tango & Tanssilava -tangoleirille! Tangon saloihin meitä ovat perehdyttämässä tanssinopettajat: Jari ja Sari Aaltonen (JaSa) Tanssikoulu Aaltonen, Oulu Kimmo ja Marika Lasanen (KiMa)

Lisätiedot

Maalis- ja huhtikuun tapahtumia Lohtajan kirjastossa: Jääkäreistä talvisotaan - Lapista Keski-Pohjanmaalle. Lohtajan kirjastossa ke 25.3.

Maalis- ja huhtikuun tapahtumia Lohtajan kirjastossa: Jääkäreistä talvisotaan - Lapista Keski-Pohjanmaalle. Lohtajan kirjastossa ke 25.3. KOKKOLAN KAUPUNKI TIEDOTTAA Lohtajalainen - Lohtajan aluetoimiston tiedotuslehti 3/2015 15.3.2015 Kokkolan kaupungin Lohtajan aluetoimisto os. Lokaniituntie 1, 68230 Lohtaja Avoinna ma pe, klo 9 11 ja

Lisätiedot

4. Yhdistyksen tilillä on n 600e ja käteiskassa koululla n. 112,90. Myyjäisistä tuli 75,70. Tilanne tammikuussa 15.1.2013.

4. Yhdistyksen tilillä on n 600e ja käteiskassa koululla n. 112,90. Myyjäisistä tuli 75,70. Tilanne tammikuussa 15.1.2013. Vallilan vanhemmat-yhdistyksen kokous 02.04.2013 Aika: Tiistai 02.04.2013 klo 18.00 Paikka: Vallilan koulun opettajanhuone 1. Läsnä Opettaja Sami Paavola Annu Kilpeläinen (3A) Anu Vauramo (6A) Kati Lounema

Lisätiedot

VÄRT SI LÄN TAPAHTUMAKALENTERI MESSU VÄRTSILÄN KIRKOSSA

VÄRT SI LÄN TAPAHTUMAKALENTERI MESSU VÄRTSILÄN KIRKOSSA VÄRTSILÄN TAPAHTUMAKALENTERI VÄRT SI LÄN KYL ÄT IEDO T E t alvi 2013 /20 14 www. vart sila.f i Värtsilän kirkossa tapahtuu! 04.12. klo 18 Jouluaskartelu perheille seurakuntakodilla. 08.12. klo 17-19 Myyjäiset

Lisätiedot

KUNNALLISVAALIT 2017

KUNNALLISVAALIT 2017 Halsuan kuntatiedote vko 12 / 2017 Ilmoitukset TORSTAIHIN klo 12 mennessä os. kuntatiedote@halsua.fi hinta 6,15 / cm ja 92,25 / sivu sis ALV 24 % Halsuan kunta ottaa palvelukseensa 16 vuotta täyttäneitä

Lisätiedot

Espoon seurakuntien NÄKÖVAMMAISTYÖ syyskausi 2017 Tervetuloa mukaan!

Espoon seurakuntien NÄKÖVAMMAISTYÖ syyskausi 2017 Tervetuloa mukaan! Espoon seurakuntien NÄKÖVAMMAISTYÖ syyskausi 2017 Tervetuloa mukaan! Espoon seurakuntien näkövammaistyö järjestää näkövammaisille monenlaisia kohtaamisen paikkoja. Tästä esitteestä löydät tiedot näkövammaisten

Lisätiedot

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3 1/6,Kuva: http://www.maija.palvelee.fi/ TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET sivu VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3 SUKUSEURAN KOTISIVUISTA MIELENKIINTOISET

Lisätiedot

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen.

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen. Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 www.mikkelinkvtuki.fi Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2015 www.mikkelinkvtuki.fi Syksyn hehku on lupaus tulevasta.

Lisätiedot

ISONKYRÖN LAPSIPERHEIDEN TOIMINTAKALENTERI, KESÄKUU 2016

ISONKYRÖN LAPSIPERHEIDEN TOIMINTAKALENTERI, KESÄKUU 2016 ISONKYRÖN LAPSIPERHEIDEN TOIMINTAKALENTERI, KESÄKUU 2016 6.6. maanantai 7.6. tiistai 8.6. keskiviikko 9.6. torstai 10.6. perjantai Seurakunnan Kesäkerhot arkisin ma-pe 6.6.-17.6. Pappilassa Pienten Isojen

Lisätiedot

ESIINTYMÄSSÄ LAKEUDENPORTIN OPISTON RYHMIÄ SEKÄ MUITA TÖYSÄLÄISIÄ LAPSIA, NUORIA JA AIKUISIA TAITAJIA

ESIINTYMÄSSÄ LAKEUDENPORTIN OPISTON RYHMIÄ SEKÄ MUITA TÖYSÄLÄISIÄ LAPSIA, NUORIA JA AIKUISIA TAITAJIA Julkinen tiedote kaikkiin jakelupisteisiin Maaliskuu 2014 Töysän NS:lla la 5.4 klo 18.30 alkaen ESIINTYMÄSSÄ LAKEUDENPORTIN OPISTON RYHMIÄ SEKÄ MUITA TÖYSÄLÄISIÄ LAPSIA, NUORIA JA AIKUISIA TAITAJIA ARVONTA

Lisätiedot

Tervetuloa rippikouluun!

Tervetuloa rippikouluun! Tervetuloa rippikouluun! Pakilan seurakunnan rippikoulut 2015 Tervetuloa Pakilan seurakunnan rippikouluun! Ja onnittelut jo valmiiksi; täytät 15 vuotta vuonna 2015! Olet siis mitä parhaassa ripari-iässä.

Lisätiedot

PUISTOLAN SEURAKUNTAPIIRIN kevät 2016

PUISTOLAN SEURAKUNTAPIIRIN kevät 2016 PUISTOLAN SEURAKUNTAPIIRIN kevät 2016 Puistolan kirkko Tapulin seurakuntakoti PUISTOLAN KIRKKO Messut sunnuntaisin klo 10 17.1. 2.su.lopp. Jeesus ilmaisee jumalallisen voimansa. Esko M. Laine, Sofia Tuomenvirta,

Lisätiedot

POWER PARKIIN TÖYSÄN 4H-YHDISTYS. 4H-yhdistyksen kautta saatavana kotipalveluapua siivouksiin. Lasten Lauluilta. Leikkipuistoon! Leikkipuistoon!

POWER PARKIIN TÖYSÄN 4H-YHDISTYS. 4H-yhdistyksen kautta saatavana kotipalveluapua siivouksiin. Lasten Lauluilta. Leikkipuistoon! Leikkipuistoon! Nro 6/2013 TÖYSÄN 4H-YHDISTYS Kotisivumme ovat uudistuneet. Osoitteesta www.toysa.4h.fi löydät tietoa 4H tapahtumista, kerhoista, kotipalvelusta ym. Meidät löydät myöskin Facebookista > Töysän NeljäHoo.

Lisätiedot

klo 9.30 KUNTOUTTAVA TUOLIJUMPPA Vinttikamarissa klo 10.00-13.00 NEULETÖITÄ MYYTÄVÄNÄ Ala-Aulassa Else Mikkinen myy

klo 9.30 KUNTOUTTAVA TUOLIJUMPPA Vinttikamarissa klo 10.00-13.00 NEULETÖITÄ MYYTÄVÄNÄ Ala-Aulassa Else Mikkinen myy TOIMINTAOHJELMA 30.11.-6.12.2015 PALVELUKESKUS AVOINNA: MA, KE ja TO klo 7.30-15.30, TI 7.30-13.00, PE 7.30-15.00 ja LA 7.30-13.00. TOIMINTATUPA AVOINNA: MA klo 9.00-15.00, TI klo 9.00-13.00 ja KE JA PE

Lisätiedot

Liperin kulttuurikalenteri lokakuu joulukuu 2010

Liperin kulttuurikalenteri lokakuu joulukuu 2010 Liperin kulttuurikalenteri lokakuu joulukuu 2010 Lokakuu su 3.10. klo 18.00 Mikkelinpäivän kauneimmat runot ja laulut Viinijärven kirkossa. Mukana, Sirpa ja Vilma Naumanen sekä Jutta, Minttu ja Pinja Kurki,

Lisätiedot

Ilmailuinsinöörien kerho perjantai, 12. kesäkuuta 2009. Jäsenkirje 1/2009

Ilmailuinsinöörien kerho perjantai, 12. kesäkuuta 2009. Jäsenkirje 1/2009 Jäsenkirje 1/2009 Vuosi 2009 on ehtinyt jo kesän kynnykselle. Ilmailuinsinöörien kerho lähestyy teitä nyt toimikauden ensimmäisellä jäsenkirjeellä, jossa esitellään tämän vuoden johtokunta, kartoitetaan

Lisätiedot

Turun NNKY. Kevät Vuod e n t u n n us: Sinä osoita t minulle elämän tien. Ps 16 : 1 1 a. Juliana Laurila

Turun NNKY. Kevät Vuod e n t u n n us: Sinä osoita t minulle elämän tien. Ps 16 : 1 1 a. Juliana Laurila Turun NNKY Kevät 2019 Juliana Laurila Vuod e n t u n n us: Sinä osoita t minulle elämän tien. Ps 16 : 1 1 a Puheenjohtajan tervehdys Hei, Kädessäsi on Turun NNKY:n kevätviesti, jonka myötä toivotamme Sinut

Lisätiedot

Tapanilan kirkko. Kevät 2015

Tapanilan kirkko. Kevät 2015 Tapanilan kirkko Kevät 2015 Aikuisille Naisten jumppa maanantaisin klo 18 Kamarikuoro aloittaa ti 13.1 klo 18.30 Merja Wirkkala p. 09 2340 4495 Alfa-kurssi tiistaisin klo 18.30. 20.30 Alkaa 24.2. Tule

Lisätiedot

TERVETULOA RIPPIKOULUUN!

TERVETULOA RIPPIKOULUUN! TERVETULOA RIPPIKOULUUN! Mikä ihmeen ripari? Edessäsi on nyt ainutkertainen elämän jakso, jolloin sinulla on mahdollisuus osallistua rippikouluun yhdessä ikätovereidesi kanssa. Rippikoulussa eli riparilla

Lisätiedot

Syksyn muut muksukirjastopäivät ke 9.9. 7.10. 4.11. 2.12. Merkkaa kalenteriin.

Syksyn muut muksukirjastopäivät ke 9.9. 7.10. 4.11. 2.12. Merkkaa kalenteriin. KOKKOLAN KAUPUNKI TIEDOTTAA Lohtajalainen - Lohtajan aluetoimiston tiedotuslehti 7/2015 9.8.2015 Kokkolan kaupungin Lohtajan aluetoimisto os. Lokaniituntie 1, 68230 Lohtaja Avoinna ma pe, klo 9 11 ja 12

Lisätiedot

LÄÄKÄRIN VASTAANOTTO TIEDOTTAA! Torstaina 20.11.14 lääkärin vastaanotto suljettu klo 11.00 16.00 henkilökunnan koulutuksen vuoksi.

LÄÄKÄRIN VASTAANOTTO TIEDOTTAA! Torstaina 20.11.14 lääkärin vastaanotto suljettu klo 11.00 16.00 henkilökunnan koulutuksen vuoksi. KOKKOLAN KAUPUNKI TIEDOTTAA Lohtajalainen Lohtajan aluetoimiston tiedotuslehti 21/2014 16.11.2014 Kokkolan kaupungin Lohtajan aluetoimisto os. Lokaniituntie 1, 68230 Lohtaja Avoinna ma pe, klo 9 11 ja

Lisätiedot

Näkövammaistyö Syksy 2015 Kesä

Näkövammaistyö Syksy 2015 Kesä Näkövammaistyö Syksy 2015 Kesä 2016 1 Tervetuloa mukaan! Espoon seurakunnat järjestävät näkövammaisille monenlaisia kohtaamisen paikkoja. Tästä esitteestä löydät kaikki tiedot näkövammaisten syksyn 2015

Lisätiedot

Sääntömääräinen syyskokous

Sääntömääräinen syyskokous Sääntömääräinen syyskokous Aika: 28.11.2009 klo 9.00 Paikka: Läsnä: Luontokapinetti Kopan koulu Jorma Kaarto (Viikkolehti), Päivi Erävesi, Ulla Helmisaari, Jari Helmisaari, Arimo Helmisaari, Timo Hämäläinen,

Lisätiedot

Orimattilan kaupungin opetuspalvelut

Orimattilan kaupungin opetuspalvelut Orimattilan kaupungin opetuspalvelut Opas kouluun ilmoittautumisesta Orimattilan sivistyspalvelukeskus 15.1.2016 Tervetuloa Orimattilan perusopetuksen oppilaaksi! Suomessa vakinaisesti asuvat lapset ovat

Lisätiedot

Julkinen tiedote kaikkiin jakelupisteisiin. Joulukuu 2015

Julkinen tiedote kaikkiin jakelupisteisiin. Joulukuu 2015 Julkinen tiedote kaikkiin jakelupisteisiin Joulukuu 2015 Joulu/2015 TÖYSÄN 4H-YHDISTYS Wilskmannintie 1, 63600 Töysä puhelin 050-376 4319 s-posti: Kotisivuiltamme osoitteesta toysa.4h.fi löydät ajankohtaista

Lisätiedot

lokakuu tiedote Laita viesti osoitteeseen info@espoonvapaaehtoisverkosto.fi kuukauden viimeisenä perjantaina.

lokakuu tiedote Laita viesti osoitteeseen info@espoonvapaaehtoisverkosto.fi kuukauden viimeisenä perjantaina. lokakuu tiedote Jos Sinulla on tiedotettavaa: kirjoita teksti suoraan sähköpostin viestiosaan, viestin pituus enintään 600 merkkiä, ei erikoismerkkejä ( VERSAALIA, kursiivia, lihavointeja, väriä yms.),

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry

Jaguars Spirit Athletes ry Jaguars Spirit Athletes ry JAGUARS!S!P!I!R!I!T!!!!A!T!H!L!E!T!E!S Jäsentiedote 4/2014 Syyskausi käynnistyy pian Hyvä jäsenemme, tässä on vuoden 2014 neljäs jäsentiedote. Jäsentiedotteesta saat paljon tärkeää

Lisätiedot

Omatoiminen tehtävävihko

Omatoiminen tehtävävihko Rippikoulu 2014 Ilomantsin ev.lut. seurakunta Omatoiminen tehtävävihko Nimi Rippikouluryhmä palautettava viimeistään 30.4.2014 Rippikoulusi alkaa nyt eikä vasta kesällä leirijaksolle tullessasi. Omatoimiset

Lisätiedot

Hämeenlinnan Reumayhdistys ry

Hämeenlinnan Reumayhdistys ry Hämeenlinnan Reumayhdistys ry Jäsentiedote 1/2017 1 HALLITUS V. 2017 Puheenjohtaja Tuiri Iso-Hollo tuiri.iso-hollo@elisanet.fi p. 050-3016043 Varapuheenjohtaja Rainer Paakkonen rainer.paakkonen@pp.inet.fi

Lisätiedot

LASKIAISRIEHA LESTIN KOULULLA su 14.2. klo 13.30-15.30

LASKIAISRIEHA LESTIN KOULULLA su 14.2. klo 13.30-15.30 Lestijärven kunta Lestintie 39 69440 Lestijärvi p. 06 8889111 JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin LASKIAISRIEHA LESTIN KOULULLA su 14.2. klo 13.30-15.30 Myytävänä hernekeittoa (paikanpäällä ja

Lisätiedot

PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE MARRASKUU 2016

PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE MARRASKUU 2016 1 PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE MARRASKUU 2016 Sisältö: Valtuuston kokous... 1 Seuraava kuntatiedote... 1 Lamujoki Ojalankylä Kyläyhdistys tiedottaa... 1 Perinteinen joululauluilta... 1 Tarjouspyyntö siivouksesta...

Lisätiedot

Laukaan. seurakunta. tervetuloa 2017!

Laukaan. seurakunta. tervetuloa 2017! Laukaan seurakunta tervetuloa 2017! Rippikoulu on ajankohtainen asia sinulle, joka täytät 15 vuotta vuonna 2017. Tässä asiassa et ole yksin, joka vuosi n. 90 % laukaalaisista ikäisistäsi nuorista käy rippikoulun

Lisätiedot

Toimintakalenteri 2016 Toivakan kk Martat ry Marttojen teema 2016 Martoissa arjen mahdollisuus

Toimintakalenteri 2016 Toivakan kk Martat ry Marttojen teema 2016 Martoissa arjen mahdollisuus Toimintakalenteri 2016 Toivakan kk Martat ry Marttojen teema 2016 Martoissa arjen mahdollisuus Tammikuu Toivakan kirkonkylän Marttojen 90v. Juhlavuosi. Ma 11.1 klo 16.30 hallituksen kokous Kotisillan kerhohuone

Lisätiedot

UUSI KERHO! Monipuolisuuskerho pyörii Iivarissa maanantaisin klo 17.00-18.30. Kaikki 7-12 -vuotiaat lapset TERVETULOA monipuoliseen liikuntakerhoon.

UUSI KERHO! Monipuolisuuskerho pyörii Iivarissa maanantaisin klo 17.00-18.30. Kaikki 7-12 -vuotiaat lapset TERVETULOA monipuoliseen liikuntakerhoon. KUNTATIEDOTE Nro 11 1.11.2005 Ryhmäkirje töysäläisille TÖYSÄN ITSENÄISYYSPÄIVÄN JUHLA 6.12.05 klo 10.00 klo 11.30 jumalanpalvelus kirkossa (huom. aika), jonka jälkeen kunniakäynti sankarihaudoilla kahvitarjoilu

Lisätiedot

HIIHTOLOMAVIIKON OHJELMA KRISTIINANKAUPUNGISSA 2014

HIIHTOLOMAVIIKON OHJELMA KRISTIINANKAUPUNGISSA 2014 HIIHTOLOMAVIIKON OHJELMA KRISTIINANKAUPUNGISSA 2014 Kristiinankaupungin Sivistys- ja vapaa-aikakeskus on koonnut hiihtolomaviikon ohjelmalehtisen, tarjolla on paljon erilaista toimintaa. Kristiinankaupungin

Lisätiedot

Siikalatvalla 2012. to 10.5. K-market Eväsreppu, klo 10.30, salaattilounas Apteekilla klo 12-15 terveydenhoitaja tekee diabetesriskitestejä

Siikalatvalla 2012. to 10.5. K-market Eväsreppu, klo 10.30, salaattilounas Apteekilla klo 12-15 terveydenhoitaja tekee diabetesriskitestejä Siikalatvalla 2012 Kestilä: ma 7.5. Kestilän peruskoulu, liikuntasali, Jokihelmen opiston lajiesittelyt: klo 19.00-19.45 Lasten liikunta, Minna Huhmarniemi klo 19.45-20.30 Funktional training, Minna Huhmarniemi

Lisätiedot

19. 20.3.2016. Hotelli Petäys, Hämeenlinna. A - K i l t o j e n L i i t t o r y : n v a l t a k u n n a l l i s e t Kevätpäivät ja -kokous

19. 20.3.2016. Hotelli Petäys, Hämeenlinna. A - K i l t o j e n L i i t t o r y : n v a l t a k u n n a l l i s e t Kevätpäivät ja -kokous A - K i l t o j e n L i i t t o r y : n v a l t a k u n n a l l i s e t Kevätpäivät ja -kokous 19. 20.3.2016 A-Kiltojen Liitto ry:n kevätpäiviä vietetään 19. 20.3.2016 Hotelli Petäyksessä Hämeenlinnassa.

Lisätiedot

Hyvä rippikoululainen ja vanhemmat

Hyvä rippikoululainen ja vanhemmat Hyvä rippikoululainen ja vanhemmat Toivotamme sinut tervetulleeksi rippikouluun kotiseurakunnassa! Laukaan seurakunta www.laukaasrk.fi Mikä ihmeen rippikoulu? Rippikoulu on seurakunnan koulu. Kasteessa

Lisätiedot

Rautalampi 18.2.2015

Rautalampi 18.2.2015 RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2015 Sivistyslautakunta Sivu 1 (13) KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aika Paikka Keskiviikko 18.2.2015 klo 16.00-17.00 Rautalammin lukio Anu Hotti Riitta Hiironen

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. Opaste toimistoomme: Jarrumiehenkatu. Käynti pihan puolelta. Junailijankatu Hämeenkatu 7 A. Kela. Kirkko.

SISÄLLYSLUETTELO. Opaste toimistoomme: Jarrumiehenkatu. Käynti pihan puolelta. Junailijankatu Hämeenkatu 7 A. Kela. Kirkko. SISÄLLYSLUETTELO Yleistä 2 Hallituksen jäsenet 2 Jäsenedut 3 Hoitovuorokausikorvaus 3 Kuntoutus/Kurssitoiminta 4 Tukihenkilötoiminta 5 Keskusteluillat 6 Osaston toiminta 7 Liikuntaa syöpäpotilaille 8 Yhteystiedot

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 80. Nuorisovaltuusto 22.09.2015 Sivu 1 / 1. 80 Koulujen lukuvuoden 2016 17 työ- ja loma-ajat. Nuorisovaltuuston lausunto

Espoon kaupunki Pöytäkirja 80. Nuorisovaltuusto 22.09.2015 Sivu 1 / 1. 80 Koulujen lukuvuoden 2016 17 työ- ja loma-ajat. Nuorisovaltuuston lausunto Nuorisovaltuusto 22.09.2015 Sivu 1 / 1 80 Koulujen lukuvuoden 2016 17 työ- ja loma-ajat. Nuorisovaltuuston lausunto Selostus Juha Nurmi tulee pyytämään lausuntoa nuorisovaltuustolta, koskien koulujen työ-

Lisätiedot

TAATALAN PALVELUKESKUKSEN LOKAKUUN KUUKAUSIOHJELMA

TAATALAN PALVELUKESKUKSEN LOKAKUUN KUUKAUSIOHJELMA TAATALAN PALVELUKESKUKSEN LOKAKUUN KUUKAUSIOHJELMA TERVETULOA MUKAAN! Taatalan palvelukeskuksen harrastusryhmät ja kulttuuriohjelmat ovat kaikille avoimia. Ryhmät ja tapahtumat ovat pääsääntöisesti maksuttomia.

Lisätiedot

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE LOKAKUU 2010

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE LOKAKUU 2010 Valtuuston kokouskutsu... 1 Kuulutus Leiviskänkankaan kaavasta... 1 Jätevesiasiaa... 2 Vanhustenviikko 3.-10.10.2010... 2 Hiljaiset taiteilijat Siikalatvalla ja Pyhännällä.. 2 Kirjaston aukioloajat...

Lisätiedot

LASTEN & NUORTEN KESÄTÖPINÄT 2016. Raahen nuorisotoimi

LASTEN & NUORTEN KESÄTÖPINÄT 2016. Raahen nuorisotoimi LASTEN & NUORTEN KESÄTÖPINÄT 2016 Raahen nuorisotoimi Sisältö Sisältö: Nuorisotoimen tervehdys Nuorisotoimen tapahtumat Nuorisotilojen aukioloajat Kaupunginlahden liikennepuisto Järjestöjen tarjonta Nuorisotoimen

Lisätiedot

Yhteistyö Tulostettu: Yhteistyö. Kopio: Ovaska, Jarno 1/5

Yhteistyö Tulostettu: Yhteistyö. Kopio: Ovaska, Jarno 1/5 Kopio: Ovaska, Jarno 1/5 Sisällysluettelo Orimattilan Seurakunta seurakunnan kanssa Koululaisliikuntakilpailut koululaisliikuntakilpailut Koululiikunta / yhteystiedot Muita yhteistyötahoja muita yhteistyötahoja

Lisätiedot

SYKSY 2015. JUMALANPALVELUKSET Hauhon kirkossa sunnuntaisin klo 10

SYKSY 2015. JUMALANPALVELUKSET Hauhon kirkossa sunnuntaisin klo 10 HAUHON SEURAKUNTA SYKSY 2015 JUMALANPALVELUKSET Hauhon kirkossa sunnuntaisin klo 10 13.9. Hauho-päivän messu, liturgia ja saarna Tapani Vanhanen, kanttori Taina Kujanen. Mukana Hauhon kirkkokuoro ja vieraita

Lisätiedot

TÖYSÄN KUNTA TIEDOTTAA

TÖYSÄN KUNTA TIEDOTTAA TÖYSÄN KUNTA TIEDOTTAA KUNNANTOIMISTO P. 2525 5000 NRO 2/ 1.2.2005 RYHMÄKIRJE TÖYSÄLÄISILLE KUNNANHALLITUKSEN KOKOUSAIKATAULU Kunnanhallituksen kokoukset pidetään v. 2005 pääsääntöisesti joka kolmas viikko

Lisätiedot

www.saalem.net Lähetit Dorfstrasse 10, A 3142 Weissenkirchen, Austria puh. 43-2784-2055, e-mail: riku@missio.info ruut@missio.info

www.saalem.net Lähetit Dorfstrasse 10, A 3142 Weissenkirchen, Austria puh. 43-2784-2055, e-mail: riku@missio.info ruut@missio.info Toimisto: Avoinna ke - to klo 10 12, puh. 6822 233 Työntekijät: Jukka Nieminen, pastori, puh. 0400 920 363 s-posti: jukka.nieminen@saalem.net Jukka talvilomalla 16. 24.2. Reijo Vierula, pastori, puh. 045

Lisätiedot

Kyläyhdistyksen terveiset 3. Jäsenmaksu 3. Kyläyhdistys vuokraa 4. 100 -vuotias koulumme 5. 30 -vuotias kyläyhdistys 6. Nettisivut 7.

Kyläyhdistyksen terveiset 3. Jäsenmaksu 3. Kyläyhdistys vuokraa 4. 100 -vuotias koulumme 5. 30 -vuotias kyläyhdistys 6. Nettisivut 7. VUOSITIEDOTE 2009 Levikki 400 kpl 1 Sisältö: Kyläyhdistyksen terveiset 3 Jäsenmaksu 3 Kyläyhdistys vuokraa 4 100 -vuotias koulumme 5 30 -vuotias kyläyhdistys 6 Nettisivut 7 Tapahtumat 7-9 Hallituksen jäsenet

Lisätiedot

Asiat pykälät 36-46 sivut 41-51. Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus. Matti Kulmanen. Tarja Jumppanen. Pöytäkirjanpitäjä

Asiat pykälät 36-46 sivut 41-51. Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus. Matti Kulmanen. Tarja Jumppanen. Pöytäkirjanpitäjä KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2015 Kokousaika 23.9.2015 kello 18.00 19.40 Kokouspaikka Oripään koulun atk-luokka Läsnä Kulmanen Matti, pj Isotalo Päivi vpj Lehtonen Jukka vj Lindström Asko Leppämäki Mauri Mikkola

Lisätiedot

SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014

SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014 1 SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014 Sateenkaaritalon tapahtumia syksyllä 2014 muun muassa: Kuva internetistä. Kuvaaja Teuvo Vehkalahti. BBQ-Elolystit 9.9. klo 10-14 Hietalahden Villassa Sieni- ja marjaretki

Lisätiedot

Julkinen tiedote kaikkiin jakelupisteisiin SIVISTYSTOIMI

Julkinen tiedote kaikkiin jakelupisteisiin SIVISTYSTOIMI Elokuu 2012 Julkinen tiedote kaikkiin jakelupisteisiin SIVISTYSTOIMI Koulutyö lukuvuonna 2012-2013 Koulutyö Töysän perusopetusta sekä esiopetusta antavissa kouluissa alkaa tiistaina 7.8.2012. Koulun alkamisaika

Lisätiedot

Raatihuoneen torin valtaus illalla pe Walkers auto, Walkerkahvila suljettu tuona iltana Asemakadulla

Raatihuoneen torin valtaus illalla pe Walkers auto, Walkerkahvila suljettu tuona iltana Asemakadulla Raatihuoneen torin valtaus illalla pe 12.10. Walkers auto, Walkerkahvila suljettu tuona iltana Asemakadulla Käy jutustele ja juo kupponen kahvia! Tsekkaa aikataulu: Instagram, walkers_kajaani Facebook,

Lisätiedot

Riparille 2013 Tervetuloa rippikouluun

Riparille 2013 Tervetuloa rippikouluun Riparille 2013 Tervetuloa rippikouluun NASTOLAN SEURAKUNTA RIPPIKOULUINFO 2013 2/5 Ketkä vuorossa? Nyt on aika ilmoittautua rippikouluun. Rippikoulussa sinulla on mahdollisuus pohtia tärkeitä elämään ja

Lisätiedot

Ehkäisevän päihdetyön viikko

Ehkäisevän päihdetyön viikko Ehkäisevän päihdetyön viikko Valtakunnallista Ehkäisevän päihdetyön viikkoa vietetään tänä vuonna 19. kertaa, perinteisesti marraskuussa viikolla 45 (5. 11.11.2018). Teemaviikon koordinoinnista vastaavat

Lisätiedot

1 (7) Hämeen Viesti 2015. Ahveniston moottoriradalla Hämeenlinnassa 25.1.2015. Kilpailuohje

1 (7) Hämeen Viesti 2015. Ahveniston moottoriradalla Hämeenlinnassa 25.1.2015. Kilpailuohje 1 (7) Hämeen Viesti 2015 Ahveniston moottoriradalla Hämeenlinnassa 25.1.2015 Kilpailuohje 2 (7) KILPAILU Hämeen Viesti 2015, 8-henkisin joukkuein, hiihtotapa P ja V, kilpailunumero 624. Kilpailussa hiihdetään

Lisätiedot

JUMALANPALVELUKSET Hauhon kirkossa sunnuntaisin klo 10

JUMALANPALVELUKSET Hauhon kirkossa sunnuntaisin klo 10 HAUHON SEURAKUNTA SYKSY 2018 JUMALANPALVELUKSET Hauhon kirkossa sunnuntaisin klo 10 30.9. Mikkelinpäivän messu, liturgia Katja Verho, saarna Tapani Vanhanen, kanttori Pekka Rantio 7.10. Messu, eläkeikäisten

Lisätiedot

1 Yhdistyksen nimi Yhdistyksen nimi on Lakeuden Noutajakoirayhdistys r.y. ja sen kotipaikka on Seinäjoki.

1 Yhdistyksen nimi Yhdistyksen nimi on Lakeuden Noutajakoirayhdistys r.y. ja sen kotipaikka on Seinäjoki. Lakeuden Noutajakoirayhdistys ry Säännöt 1 Yhdistyksen nimi Yhdistyksen nimi on Lakeuden Noutajakoirayhdistys r.y. ja sen kotipaikka on Seinäjoki. 2 Toiminnan tarkoitus Yhdistys toimii Etelä Pohjanmaan

Lisätiedot

Kurssimaksun voi maksaa myös Tyky-kuntosetelillä. Tykykuntosetelillä maksettaessa kurssimaksu maksetaan kansalaisopiston toimistoon.

Kurssimaksun voi maksaa myös Tyky-kuntosetelillä. Tykykuntosetelillä maksettaessa kurssimaksu maksetaan kansalaisopiston toimistoon. TYÖKAUSI 2015-2016 syyslukukausi 14.9.-22.11.2015 kevätlukukausi 11.1.-15.4.2016 hiihtoloma 7.-11.3.2016 kevätnäyttely huhti-toukokuu konsertti/kevätjuhla huhti-toukokuu Yksittäisiä kursseja voidaan järjestää

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja Lukuvuoden työ- ja loma-ajat suomenkielisessä perusopetuksessa, esiopetuksessa ja lukiokoulutuksessa

Espoon kaupunki Pöytäkirja Lukuvuoden työ- ja loma-ajat suomenkielisessä perusopetuksessa, esiopetuksessa ja lukiokoulutuksessa 23.09.2014 Sivu 1 / 1 3815/12.01.00/2014 177 Lukuvuoden 2015-2016 työ- ja loma-ajat suomenkielisessä perusopetuksessa, esiopetuksessa ja lukiokoulutuksessa Valmistelijat / lisätiedot: Juha Nurmi, puh.

Lisätiedot

Hyvä rippikoululainen ja vanhemmat

Hyvä rippikoululainen ja vanhemmat Hyvä rippikoululainen ja vanhemmat Toivotamme sinut tervetulleeksi rippikouluun kotiseurakunnassasi! Laukaan seurakunta www.laukaasrk.fi Mikä ihmeen rippikoulu? Rippikoulu on seurakunnan koulu. Kasteessa

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2011. KOKOUSAIKA keskiviikkona 30. päivänä maaliskuuta 2011

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2011. KOKOUSAIKA keskiviikkona 30. päivänä maaliskuuta 2011 30.3.2011 29 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2011 KOKOUSAIKA keskiviikkona 30. päivänä maaliskuuta 2011 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo Markku Huttunen Erkki Huuskonen Tuula Kaitila-Juntunen

Lisätiedot

Kuukausitiedote huhtikuu 2013. Turuntie 12

Kuukausitiedote huhtikuu 2013. Turuntie 12 Kuukausitiedote huhtikuu 2013 Turuntie 12 Sentähden minä jaan hänelle osan suurten joukossa, ja väkevien kanssa hän saalista jakaa; sillä hän antoi sielunsa alttiiksi kuolemaan, ja hänet luettiin pahantekijäin

Lisätiedot

lapset - nuoret perheet

lapset - nuoret perheet lapset - nuoret perheet Hyvinkään seurakunnassa syksy 2016 PERHEMESSUT 7.8. Hyvinkään kirkossa klo 18.00 (Tulevien 1 lk. siunaus) 4.9. Hyvinkään kirkossa klo 10.00 (Koululaisten iltakerhonohjaajien siunaaminen)

Lisätiedot

Korson asukaspuisto kesäkuu 2016

Korson asukaspuisto kesäkuu 2016 Ma 30.5. Puisto on avoinna klo 8-16 ja sisätilat ovat avoinna klo 9-14 Metsän väkeä -eläinaiheisia lauluja ja loruja Ti 31.5 Puisto on avoinna klo 8-16 ja sisätilat ovat avoinna klo 9-14 ASKARTELU-PAJA

Lisätiedot

Erityislinjan opiskelijoiden huoltajille

Erityislinjan opiskelijoiden huoltajille Erityislinjan opiskelijoiden huoltajille Ranuan kr. kansanopiston erityislinja on tarkoitettu kehitysvammaisille ja muille erityistä tukea tarvitseville. Toiminta käynnistyi vuonna 2003 kehitysvammaisten

Lisätiedot

Hei! Oppilastiedote

Hei! Oppilastiedote Hei! Oppilastiedote 11.4.2019 Tervetuloa Tanssi väreissä -esityksiin tulevana lauantaina 13.4. Lukuvuosi-ilmoittautuminen on auennut Tanssiyhdistyksen uusi hallitus on valittu Loppukevään tuntitarkennukset

Lisätiedot

Koulukeskus, luokka 22, Lampitie 3, Koski TL

Koulukeskus, luokka 22, Lampitie 3, Koski TL Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 9/2011 108 Kokousaika Torstai 8.12.2011 klo 18-18.47 Kokouspaikka Koulukeskus, luokka 22, Lampitie 3, Koski TL Saapuvilla olleet jäsenet läsnä poissa Jalli Marja pj. :t 103-112

Lisätiedot

Espoon seurakuntien NÄKÖVAMMAISET

Espoon seurakuntien NÄKÖVAMMAISET Espoon seurakuntien NÄKÖVAMMAISET syksy 2012 1 Haluatko jutella? 3 Uudet ryhmät 4 Viikoittaiset 5 Tapahtumia 6 Vapaaehtoistyö 6 Opaspalaverit ja koulutukset 7 2 Espoon seurakuntien näkövammaistyö tarjoaa

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN MUSIIKKIOPISTO. Perusopetus

KIRKKONUMMEN MUSIIKKIOPISTO. Perusopetus 1 KIRKKONUMMEN MUSIIKKIOPISTO Kirkkonummen musiikkiopisto on kaksikielinen kunnallinen musiikkioppilaitos, joka antaa opetusta kirkkonummelaisille ja siuntiolaisille lapsille ja nuorille. Musiikkiopistossa

Lisätiedot

Jäsenkirje 5/2013 27.8.2013

Jäsenkirje 5/2013 27.8.2013 1 Jäsenkirje 5/2013 27.8.2013 Hyvä yhdistysväki Tässä kirjeessä kerrotaan seuraavista asioista: Liiton organisaatiouudistus Revanssin toimituksen uudet yhteystiedot Yhdistysten juhlista ja tapahtumista

Lisätiedot