Jättää kaikki sileät pinnat puhtaiksi ja raikkaan hajuisiksi. Ei jätä jälkeensä haitallisia ylijäämiä tai höyryjä.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Jättää kaikki sileät pinnat puhtaiksi ja raikkaan hajuisiksi. Ei jätä jälkeensä haitallisia ylijäämiä tai höyryjä."

Transkriptio

1 Mii Orgaaninen Yleispesuaine Jättää kaikki sileät pinnat puhtaiksi ja raikkaan hajuisiksi. Ei jätä jälkeensä haitallisia ylijäämiä tai höyryjä. Eteeristen öljyjen orgaaninen yhdistelmä on luonnollinen apu puhdistamaan pöydät, tuolit, rattaat, kylpyhuoneet, leikkihuoneet ja milteinpä kaiken muun lapsesi ympäristössä. - Ajuruohoöljy on luonnollinen antiseptinen ja antibakteerinen aine, joka tuhoaa bakteerit ilman haittaa tai ärsytystä herkälle iholle. Aromaattinen öljy on turvallinen keuhkoille ja sitä on käytetty lääketieteen apuna esim. lievittämään astmaa ja muita hengitystieongelmia. Ohjeistus: Suihkuta suoraan puhdistettavalle pinnalla ja pyyhi puhtaalla liinalla. Mii Orgaaninen Tahran- ja hajunpoistaja Tehokas poistamaan tahroja ja epämiellyttäviä hajuja verhoiluista sekä matoista. Vastikkeen, ruuan, oksennuksen, virtsan ja ripulin aiheuttamat ongelma-alueet puhdistuvat ja jäävät vapaaksi epämiellyttävistä hajuista. Ei jätä jälkeensä haitallisia ylijäämiä tai höyryjä. Yhdistelmä on tehokas, ollen silti vauva- ja lapsiturvallinen. - Ajuruohoöljy on luonnollinen antiseptinen ja antibakteerinen aine joka tuhoaa bakteerit ilman haittaa tai ärsytystä herkälle iholle. Aromaattinen öljy on turvallinen keuhkoille ja sitä on käytetty lääketieteen apuna lievittämään esim. astmaa ja muita hengitystieongelmia. Ohjeistus: Suihkuta suoraan puhdistettavalle tekstiilille ja hankaa lämpimällä vedellä kostutetulla puhtaalla liinalla. Mii Orgaaninen Lelunpuhdistusaine Suunniteltu lelujen ja muiden esineiden, joita lapset mahdollisesti laittavat suuhunsa, puhdistukseen. Sisältää orgaanisia yhdistelmiä erilaisia kasviuutteita, jotka ovat turvallisia ja tehokkaita. Tehostettu teepuuöljyllä desinfioivien ominaisuuksiensa vuoksi. Sopii muovista, puusta tai tekstiileistä tehtyjen lelujen puhdistukseen. - Ajuruohoöljy on luonnollinen antiseptinen ja antibakteerinen aine, joka tuhoaa bakteerit ilman haittaa tai ärsytystä herkälle iholle. Aromaattinen öljy on turvallinen keuhkoille ja sitä on käytetty lääketieteen apuna esim. lievittämään astmaa ja muita hengitystieongelmia. Ohjeistus: Suihkuta suoraan puhdistettavan lelun pinnalla ja pyyhi puhtaalla liinalla. Mii Orgaaninen Nestemäinen tiskiaine Tehokas ja turvallinen seos puhdistaa tiskit, tuttipullot ja vauvan ruoka-astiat. Ei sisällä luonnolle tai vesistöille haitallisia fosfaatteja. - Ajuruohoöljy on luonnollinen antiseptinen ja antibakteerinen aine, joka tuhoaa bakteerit ilman haittaa tai ärsytystä herkälle iholle. Aromaattinen öljy on turvallinen keuhkoille ja sitä on käytetty myös lääketieteen apuna lievittämään mm. astmaa ja muita hengitystieongelmia. Ohjeistus: Käytä vähän tai tarvittava määrä sieneen / harjaan ennen puhdistusta.

2 Mii Orgaaninen Esipyykki tahranpoisto hajusteeton Turvallinen ja tehokas vaihtoehto vaikeiden tahrojen poistoon lastesi vaatteista, liinavaatteista ja vuodevaatteista. Sopii kaikenlaisiin tahroihin mukaanlukien esim. maidonvastike-, ruoka-, oksennus-, virtsa-, ja ripulitahrat. Tahrat lähtevät aiheuttamatta vahinkoa. - Ajuruohoöljy on luonnollinen antiseptinen ja antibakteerinen aine, joka tuhoaa bakteerit ilman haittaa tai ärsytystä herkälle iholle. Aromaattinen öljy on turvallinen keuhkoille ja sitä on käytetty lääketieteen apuna esim. lievittämään astmaa ja muita hengitystieongelmia. Ohjeistus: Suihkuta vapaasti tahraantuneelle alueelle ja anna aineen vaikuuttaa yhden minuutin ajan. Pyyhi puhtaalla liinalla. Parhaan tuloksen takaamiseksi käytä tuotetta Mii puhdistusaineen kanssa tarpeen mukaan ennen kone- tai käsipyykkiä. Mii Orgaaninen Lattiapesuainetiiviste Desinfioi kaikentyyppiset lattiat. Laadittu erityisesti puhdistamaan alueet, jossa lapset ryömivät ja leikkivät. Ei jätä jälkeensä mitään haitallisia ylijäämiä tai höyryjä. - Ajuruohoöljy on luonnollinen antiseptinen ja antibakteerinen aine, joka tuhoaa bakteerit ilman haittaa tai ärsytystä herkälle iholle. Aromaattinen öljy on turvallinen keuhkoille ja sitä on käytetty myös lääketieteen apuna lievittämään mm. astmaa ja muita hengitystieongelmia. Ohjeistus: Laimenna veteen. Sekoita neljä korkillista ainetta puoleen ämpärilliseen vettä ennen lattian puhdistamisen aloittamista. Käytä päivittäin tarpeen mukaan. Mii Kosteuttava öljy Pure Mom- Kosteuttava vartaloöljy parantaa ihon kimmoisuutta ja vastustaa raskausarpien syntymistä. Samalla vartaloöljy täydentää kuivunutta ihoa laventelin rauhoittavalla tuoksulla, pelargonian tasapainottavalla vaikutuksella, sekä apinanleipäpuun ikääntymisen vastaisilla ominaisuuksilla Käyttö: Hiero hellästi suihkun jälkeen kuivalle iholle kunnes öljy on täysin imeytynyt, Erinomainen väliaine synnytystä edeltäviin hierontoihin. Mii Rahoittava vartalopesu Pure Mom- Rauhoittava vartalopesu on ylellinen ja rentouttava hoito. Se sisältää aloe veraa, pelargoniaa ja laventelia. Vartalopesu pesee pois epäpuhtaudet palauttaen samalla ihollesi sen luonnollisen hehkun. Lievittää ja helpottaa raskaudesta johtuvaa kutinaa. Käyttö: Käytä päivittäin suihkussa ja jatka käsittelyä Pure Mom- orgaanisella kosteuttavalla öljyllä tai Pure Mom- ravitsevalla vartalovoiteella.

3 Mii Ravitseva vartalovoide - Laventeli & Pelargonia Pure Mom- Ravitseva vartalovoide sisältää kehäkukkaa ja kamomillaa ja on tarkoitettu kosteuttamaan ja rauhoittamaan ihon venymisestä johtuvaa kutinaa. Käsittely jättää ihollesi hemmotellun ja hyvinvoivan olon. Käyttö: Levitä tasaisesti vatsalle ja koko vartalolle parantaaksesi kiinteyttä ja kimmoisuutta sekä vähentääksesi raskausarpien syntymistä. Mii Virkistävä ja nuorentava vartalovoide Pure Mom- Nuorentava Vartalovoide on aistillinen yhdistelmä suoloja ja öljyjä. Aine kuorii hellästi pintasolut ja paljastaa näin säteilevän ja nuorekkaan ihon. Käyttö: Levitä tasaisesti nihkeälle iholle, hiero perusteellisesti ja huuhtele lämpimällä vedellä. Vuorottele Pure Mom rauhoittavan vartalopesun kanssa. Muista huomioida, että öljyt saattavat tehdä pinnoista liukkaita. Mii Orgaaninen Shampoo ja vartalosaippua Kehitetty hoitamaan lasten hiuksia ja ihoa. Kosteuttavat kasvipohjaiset aineet ovat luonnollisia, mietoja ja turvallisia puhdistamaan herkkää ihoa. Hypoallergeeninen laadinta estää allergiset reaktiot. Sisältää myös apinanleipäpuuöljyä sen erityisesti kosteuttavien, uudistavien, rauhoittavien ja antioksidanttisten ominaisuuksiensa vuoksi. - Apinanleipäpuuöljy tekee ihmeitä ihon ja hiusten hoidossa, kuten myös ihottumien, palovammojen ja herkän ihon hoidossa. Apinanleipäpuuöljy on täynnä vitamiineja ja immuniteetin toimintaa edistäviä elintärkeitä rasvahappoja, jotka edistävät vahvaa dermotologista immuniteettia, ihosolujen uudistumista ja antioksidanttista aktiivisuutta. - Seljanmarja on yrtti, joka on tunnettu antioksidanttisista ja immuniteettia vahvistavista ominaisuuksistaan. Tarkasti käsitelty höyritislaamalla. Seljanmarja on uutettu ilman erillisten kemikaalien käyttöä ollakseen lapsiturvallinen. Ohjeistus: Saippuoi hiuksiin ja ihoon; huuhtele vedellä. Mii Orgaaninen Nestemäinen käsisaippua Jättää kädet puhtaiksi ja raikkaan tuoksuisiksi. 100 % kasvitieteellinen pohja on turvallinen ja suojaa ihoa. Tehostettu orgaanisella Teepuuöljyllä antibakteeristen ominaisuuksiensa vuoksi. Sisältää myös apinanleipäpuuöljyä sen erityisesti kosteuttavien, uudistavien, rauhoittavien ja antioksidanttisten ominaisuuksiensa vuoksi.

4 - Apinanleipäpuuöljy tekee ihmeitä ihon ja hiusten hoidossa, kuten myös ihottumien, palovammojen ja herkän ihon hoidossa. Apinanleipäpuuöljy on täynnä vitamiineja ja immuniteetin toimintaa edistäviä elintärkeitä rasvahappoja, jotka edistävät vahvaa dermotologista immuniteettia, ihosolujen uudistumista ja antioksidanttista aktiivisuutta. - Seljanmarja on yrtti, joka on tunnettu antioksidanttisista ja immuniteettia vahvistavista ominaisuuksistaan. Tarkasti käsitelty höyritislaamalla. Seljanmarja on uutettu ilman erillisten kemikaalien käyttöä ollakseen lapsiturvallinen. Ohjeistus: Levitä tarpeellinen määrä käsille. Vaahdota ja hankaa kahden minuutin ajan ennen huuhtelua vedellä. Mii Pure Baby- suojaava voide sisältää tehokkaan kolmikon kehäkukan, kamomillan ja laventelin öljyjä, jotka rauhoittavat mm. vaippaihottuman aiheuttamaa hankautunutta ihoa sekä vähentävät turvotusta. Tämä monikäyttöinen voide soveltuu myös muiden herkkien ihoalueiden, kuten huulien ja poskien hoitoon. Orgaaninen risiiniöljy ja mehiläisvaha sitovat pois ulkopuolisen kosteuden sekä luovat suojaavan kerroksen kylmää ja tuulta vastaan. Käyttö: Levitä vapaasti kuivalle iholle kylvyn/suihkun jälkeen tai vaipanvaihdon yhteydessä. Valmistettu käyttäen ainoastaan GMO-vapaita öljyjä. Risiiniöljy*, kamomillaöljy*, oliiviöljy*, auringonkukkaöljy*, laventeliöljy*, kehäkukkaöljy*, mehiläisvaha*, apinanleipäpuuöljy*, GMO-vapaa E-vitamiini. *orgaaniseksi sertifioitu Mii Pure Baby- hengitysteiden aukaisusalva Orgaaniset eukalyptus- ja teepuuöljyt vapauttavat virkistävän mutta hellän tuoksun, joka lievittää vilustumisen, allergioiden sekä hampaiden puhkeamisesta johtuvaa tukkoisuutta. Käyttö: Levitä lapsen rintakehään, selkään sekä jalkapohjiin ennen nukkumaan menoa, edistääksesi rauhallista unta. Mikäli oireet jatkuvat ota yhteys lääkäriin. Valmistettu käyttäen ainoastaan GMO-vapaita öljyjä. Oliiviöljy*, mehiläisvaha*, apinanleipäpuuöljy*, eukalyptusöljy*, teepuuöljy*. *orgaaniseksi sertifioitu

5 Ortopedinen tutti Perhonen Terveys: Kestävä yksiosainen koostumus. Älykäs: Muotoiltu ja sovitettu suulaen sekä leukojen ja suun lihasten kehitykselle. Turvallinen: BPA vapaa, ei haitallisia kemikaaleja. EA vapaa, ei estrogeeni toimintaa. Tutin pyöreä osaa lepää suulakea vasten ja kieli painautuu vasten tasaista puolta antaen luonnollista mukavuutta. Puhdistus: Ennen ensimmäistä käyttökertaa aseta kiehuvaan veteen viideksi minuutiksi varmistuaksesi puhtaudesta. Pese lämpimässä vedessä käyttäen mietoa saippuaa ja huuhtele huolella puhtaalla vedellä. Sterilisoidessa upota kiehuvaan veteen 2-5 minuutiksi (voi aiheuttaa harmitonta värin vaihtelua). Tiskikone turvallinen yläteline. Älä käytä muita sopimattomia yleisiä lämmitysmenetelmiä, jotka saattavat vahingoittaa tuotetta. Varoitus: Kaikki tutit voivat kulua normaalissa käytössä tai ajan saatossa. Estääksesi mahdollisen tukehtumisvaaran, tee voimatesti vetämällä tutin kärkiosaa tiukasti ennen jokaista käyttökertaa. Korvaa suoja välittömästi, mikäli kärkiosa on suurentunut tai merkkejä halkeamista, repeämistä, tahmeudesta tai liiallisesta kulumisesta ilmenee. Älä altista liialliselle lämmölle tai suoralle auringonvalolle pitkäksi aikaa. Bulb ovaali tutti Terveys: Kestävä yksiosainen koostumus. Älykäs: Muotoiltu ja sovitettu suulaen sekä leukojen ja suun lihasten kehitykselle. Turvallinen: BPA vapaa, ei haitallisia kemikaaleja. EA vapaa, ei estrogeeni toimintaa. Tutin pyöreä osaa lepää suulakea vasten ja kieli painautuu vasten tasaista puolta antaen luonnollista mukavuutta. Puhdistus: Ennen ensimmäistä käyttökertaa aseta kiehuvaan veteen viideksi minuutiksi varmistuaksesi puhtaudesta. Pese lämpimässä vedessä käyttäen mietoa saippuaa ja huuhtele huolella puhtaalla vedellä. Sterilisoidessa upota kiehuvaan veteen 2-5 minuutiksi (voi aiheuttaa harmitonta värin vaihtelua). Tiskikone turvallinen yläteline. Älä käytä muita sopimattomia yleisiä lämmitysmenetelmiä, jotka saattavat vahingoittaa tuotetta. Varoitus: Kaikki tutit voivat kulua normaalissa käytössä tai ajan saatossa. Estääksesi mahdollisen tukehtumisvaaran, tee voimatesti vetämällä tutin kärkiosaa tiukasti ennen jokaista käyttökertaa. Korvaa suoja välittömästi, mikäli kärkiosa on suurentunut tai merkkejä halkeamista, repeämistä, tahmeudesta tai liiallisesta kulumisesta ilmenee. Älä altista liialliselle lämmölle tai suoralle auringonvalolle pitkäksi aikaa. Lasituttipullo Suunniteltu vähentämään koliikkia Uusi Flutter Flex teknologia vähentää todistetusti koliikkia. Flutter Flex teknologia mahdollistaa ilmanvirtauksen rengaskierteiden kautta pullonkaulan yläosassa sijaitseviin tyhjiin tiloihin. Kun vauva ruokailee, ilmanpaine pullon sisällä pienenee

6 verrattuna paineeseen pullon ulkopuolella. Tämä paine-ero aiheuttaa kärjen sisärenkaan supistumisen sisäänpäin ja mahdollistaa näin ilmankierron pullossa. Mullistava tuttimenetelmä. Kun vauvan imeminen alkaa, tutti litistyy luonnolliseen ortopediseen muotoon. Tutti mukautuu käyttäjänsä suun malliin ja kokoon syötön aikana, mahdollistaen näin yksilöllisen muotomuistin. Tutin juuressa olevat kohotetut pintakuhmut muistuttavat kovettunutta puru- pintaa, joka kehittyy naisen nännin juureen toistuvasta rintasyötöstä johtuen. Tämä edesauttaa helppoa rinnasta pulloon siirtymistä tarpeen vaatiessa. Terveys: Vähentää koliikkia. Yömukavuus. Vähentää ilmavaivoja ja syljen eritystä. Älykäs: Lastenlääkärien suosittelema. Ei vuotoja. Helppo koota. Turvallinen: BPA vapaa, ei haitallisia kemikaaleja. EA vapaa, ei estrogeeni toimintaa. Tutin pyöreä osaa lepää suulakea vasten ja kieli painautuu vasten tasaista puolta antaen luonnollista mukavuutta. Puhdistus: Varmistuaksesi puhtaudesta aseta tuote kiehuvaan veteen ennen ensimmäistä käyttökertaa viideksi minuutiksi. Puhdista ennen jokaista käyttöä. Varoitukset lapsesi terveydeksi ja turvallisuudeksi: - Käytä tuoteta aina aikuisten valvonnassa - Älä koskaan käytä syöttökärkeä tuttina - Jatkuva nesteiden imeminen voi aiheuttaa hampaiden kulumista - Tarkista ruuan lämpötila ennen syötön aloitusta Emme suosittele juomapullojen lämmitystä mikroaaltouunissa, koska se voi poistaa rintamaidon luonnollisia vasta-aineita. Jos kuitenkin käytät mikroaaltouunia, niin noudata erityistä varovaisuutta. Sekoita aina lämmitetty ruoka tasaisen lämmönjakautumisen vuoksi ja testaa lämpö ennen tarjoilua. Pidä kaikki osat, jotka eivät ole käytössä, lasten ulottumattomissa. Tarkasta ennen jokaista käyttökertaa ja testivedä nokkaa kaikkiin eri suuntiin. Havaittuasi vaurion tai heikentymän korvaa tuote välittömästi. Älä jätä nokkaa suoraan auringonvaloon tai lämpöön. Älä myöskään jätä nokkaa desinfiointiin ( sterilisoiva liuos ) kauemmaksi aikaa kuin on suositus, sillä tämä saattaa heikentää nokkaa.

7 Särkymätön tuttipullo Suunniteltu vähentämään koliikkia Uusi Flutter Flex teknologia vähentää todistetusti koliikkia. Flutter Flex teknologia mahdollistaa ilmanvirtauksen rengaskierteiden kautta pullonkaulan yläosassa sijaitseviin tyhjiin tiloihin. Kun vauva ruokailee, ilmanpaine pullon sisällä pienenee verrattuna paineeseen pullon ulkopuolella. Tämä paine-ero aiheuttaa kärjen sisärenkaan supistumisen sisäänpäin ja mahdollistaa näin ilmankierron pullossa. Mullistava tuttimenetelmä. Kun vauvan imeminen alkaa, tutti litistyy luonnolliseen ortopediseen muotoon. Tutti mukautuu käyttäjänsä suun malliin ja kokoon syötön aikana, mahdollistaen näin yksilöllisen muotomuistin. Tutin juuressa olevat kohotetut pintakuhmut muistuttavat kovettunutta puru- pintaa, joka kehittyy naisen nännin juureen toistuvasta rintasyötöstä johtuen. Tämä edesauttaa helppoa rinnasta pulloon siirtymistä tarpeen vaatiessa. Terveys: Vähentää koliikkia. Yömukavuus. Vähentää ilmavaivoja ja syljen eritystä. Älykäs: Lastenlääkärin suosittelema. Ei vuotoja. Helppo koota. Turvallinen: BPA vapaa, ei haitallisia kemikaaleja. EA vapaa, ei estrogeeni toimintaa. Tutin pyöreä osaa lepää suulakea vasten ja kieli painautuu vasten tasaista puolta antaen luonnollista mukavuutta. Puhdistus: Ennen ensikäyttöä aseta kiehuvaan veteen viideksi minuutiksi varmistuaksesi puhtaudesta. Puhdista ennen jokaista käyttöä. Varoitukset lapsesi terveydeksi ja turvallisuudeksi: - Käytä tuoteta aina aikuisten valvonnassa - Älä koskaan käytä syöttökärkeä tuttina. - Jatkuva nesteiden imeminen voi aiheuttaa hampaiden kulumista. - Tarkista ruuan lämpötila ennen syötön aloitusta. Emme suosittele juomapullojen lämmitystä mikroaaltouunissa, koska se voi poistaa rintamaidon luonnollisia vasta-aineita. Jos kuitenkin käytät mikroaaltouunia, niin noudata erityistä varovaisuutta. Sekoita aina lämmitetty ruoka tasaisen lämmönjakautumisen vuoksi ja testaa lämpö ennen tarjoilua.pidä kaikki osat, jotka eivät ole käytössä lasten ulottumattomissa.tarkasta ennen jokaista käyttökertaa ja testivedä nokkaa kaikkiin eri suuntiin. Havaittuasi vaurion tai heikentymän korvaa tuote välittömästi. Älä jätä nokkaa suoraan auringonvaloon tai lämpöön. Älä myöskään jätä nokkaa desinfiointiin ( sterilisoiva liuos ) kauemmaksi aikaa kuin on suositus, sillä tämä saattaa heikentää nokkaa. Juomamuki Suunniteltu vähentämään koliikkia Uusi Flutter Flex teknologia vähentää todistetusti koliikkia. Flutter Flex teknologia mahdollistaa ilmanvirtauksen rengaskierteiden kautta pullonkaulan yläosassa sijaitseviin tyhjiin tiloihin. Kun vauva ruokailee, ilmanpaine pullon sisällä pienenee verrattuna paineeseen pullon ulkopuolella. Tämä paine-ero aiheuttaa kärjen sisärenkaan supistumisen sisäänpäin, mahdollistaen täten ilmankierron pullossa. Terveys: Vähentää koliikkia. Yömukavuus. Vähentää ilmavaivoja ja syljen eritystä.

8 Älykäs: Lastenlääkärien suosittelema. Ei vuotoja. Helppo koota. Turvallinen: BPA vapaa, ei haitallisia kemikaaleja. EA vapaa, ei estrogeeni toimintaa. Puhdistus: Varmistuaksesi puhtaudesta aseta kiehuvaan veteen ennen ensimmäistä käyttökertaa viideksi minuutiksi. Puhdista ennen jokaista käyttöä. Varoitukset lapsesi terveydeksi ja turvallisuudeksi: - Käytä tuoteta aina aikuisten valvonnassa - Älä koskaan käytä syöttökärkeä tuttina - Jatkuva nesteiden imeminen voi aiheuttaa hampaiden kulumista - Tarkista ruuan lämpötila ennen syötön aloitusta Emme suosittele juomamukien mikroaaltouuni lämmitystä, koska se voi poistaa rintamaidon luonnollisia vasta-aineita. Jos kuitenkin käytät mikroaaltouunia, niin noudata erityistä varovaisuutta. Sekoita aina lämmitetty ruoka tasaisen lämmönjakautumisen vuoksi ja testaa lämpötila ennen tarjoilua. Pidä kaikki osat, jotka eivät ole käytössä, lasten ulottumattomissa. Tarkasta ennen jokaista käyttökertaa ja testivedä nokkaa kaikkiin eri suuntiin.havaittuasi vaurion tai heikentymän korvaa tuote välittömästi.älä jätä nokkaa suoraan auringonvaloon tai lämpöön. Älä myöskään jätä nokkaa desinfiointiin ( sterilisoiva liuos ) kauemmaksi aikaa kuin on suositus, sillä tämä saattaa heikentää nokkaa. Mii Silikonipullonkaulus (sopii Mii 4oz lasisyöttöpulloon) 100 % lääketiede- ja elintarvikeluokkaista silikonia. PVC-, lyijy-, BPA, Ftalaatti-, ja lateksivapaa. Pullo ja kaulus voidaan keittää tai laittaa tiskikoneeseen yhdessä tai erikseen. Helpon käytön edistämiseksi MII lasituttipullon kanssa, suosittelemme kauluksen kostuttamista vedellä ennen asettamista. - ennen ensikäyttöä, puhdista tuote - pidä kaikki osat, jotka eivät ole käytössä, lasten ulottumattomissa - huomioi että lasipullo saattaa särkyä Tuttipullon kärki hidas 0-3 kk ikäisille Mullistava tuttimenetelmä.kun vauvan imeminen alkaa, tutti litistyy luonnolliseen ortopediseen muotoon. Tutti mukautuu käyttäjänsä suun malliin ja kokoon syötön aikana, mahdollistaen näin yksilöllisen muotomuistin. Tutin juuressa olevat kohotetut pintakuhmut muistuttavat kovettunutta puru- pintaa, joka

9 kehittyy naisen nännin juureen toistuvasta rintasyötöstä johtuen. Tämä edesauttaa helppoa rinnasta pulloon siirtymistä tarpeen vaatiessa. Terveys: Vähentää koliikkia. Yömukavuus. Vähentää ilmavaivoja ja syljen eritystä. Helppo puhdistaa. Älykäs: Lastenlääkärien suosittelema. Ei vuotoja. Leveä pehmeä silikooni. Turvallinen: BPA vapaa, ei haitallisia kemikaaleja. EA vapaa, ei estrogeeni toimintaa Pehmeä ja leveä silikonikärki auttaa lapsen helpossa siirtymässä rinnasta pulloon. Varoitus: Kaikki tutit voivat kulua normaalissa käytössä tai ajansaatossa. Estääksesi mahdollisen tukehtumisvaaran, tee voimatesti vetämällä tutin kärkiosaa tiukasti ennen jokaista käyttökertaa. Korvaa suoja välittömästi, mikäli kärkiosa on suurentunut tai merkkejä halkeamista, repeämistä, tahmeudesta tai liiallisesta kulumisesta ilmenee. Älä altista liialliselle lämmölle tai suoralle auringonvalolle pitkäksi aikaa. Tuttipullon kärki keskinopea 3-6 kk ikäisille Mullistava tuttimenetelmä.kun vauvan imeminen alkaa, tutti litistyy luonnolliseen ortopediseen muotoon. Tutti mukautuu käyttäjänsä suun malliin ja kokoon syötön aikana, mahdollistaen näin yksilöllisen muotomuistin. Tutin juuressa olevat kohotetut pintakuhmut muistuttavat kovettunutta puru- pintaa, joka kehittyy naisen nännin juureen toistuvasta rintasyötöstä johtuen. Tämä edesauttaa helppoa rinnasta pulloon siirtymistä tarpeen vaatiessa. Terveys: Vähentää koliikkia. Yömukavuus. Vähentää ilmavaivoja ja syljen eritystä. Helppo puhdistaa. Älykäs: Lastenlääkärien suosittelema. Ei vuotoja. Leveä pehmeä silikooni. Turvallinen: BPA vapaa, ei haitallisia kemikaaleja. EA vapaa, ei estrogeeni toimintaa Pehmeä ja leveä silikonikärki auttaa lapsen helpossa siirtymässä rinnasta pulloon. Varoitus: Kaikki tutit voivat kulua normaalissa käytössä tai ajansaatossa. Estääksesi mahdollisen tukehtumisvaaran, tee voimatesti vetämällä tutin kärkiosaa tiukasti ennen jokaista käyttökertaa. Korvaa suoja välittömästi, mikäli kärkiosa on suurentunut tai merkkejä halkeamista, repeämistä, tahmeudesta tai liiallisesta kulumisesta ilmenee. Älä altista liialliselle lämmölle tai suoralle auringonvalolle pitkäksi aikaa. Tuttipullon kärki nopea 6-9 kk ikäisille Mullistava tuttimenetelmä.kun vauvan imeminen alkaa, tutti litistyy luonnolliseen ortopediseen muotoon. Tutti mukautuu käyttäjänsä suun malliin ja kokoon syötön aikana, mahdollistaen näin yksilöllisen muotomuistin. Tutin juuressa olevat kohotetut pintakuhmut muistuttavat kovettunutta puru- pintaa, joka kehittyy naisen nännin juureen toistuvasta rintasyötöstä johtuen. Tämä edesauttaa helppoa rinnasta pulloon siirtymistä tarpeen vaatiessa. Terveys: Vähentää koliikkia. Yömukavuus. Vähentää ilmavaivoja ja syljen eritystä. Helppo puhdistaa. Älykäs: Lastenlääkärien suosittelema. Ei vuotoja. Leveä pehmeä silikooni. Turvallinen: BPA vapaa, ei haitallisia kemikaaleja. EA vapaa, ei estrogeeni toimintaa Pehmeä ja leveä silikonikärki auttaa lapsen helpossa siirtymässä rinnasta pulloon.

10 Varoitus: Kaikki tutit voivat kulua normaalissa käytössä tai ajansaatossa. Estääksesi mahdollisen tukehtumisvaaran, tee voimatesti vetämällä tutin kärkiosaa tiukasti ennen jokaista käyttökertaa. Korvaa suoja välittömästi, mikäli kärkiosa on suurentunut tai merkkejä halkeamista, repeämistä, tahmeudesta tai liiallisesta kulumisesta ilmenee. Älä altista liialliselle lämmölle tai suoralle auringonvalolle pitkäksi aikaa. Tuttipullon kärki Y-leikkaus 9 kk tai vanhemman ikäisille (kaksoispakkaus) Mullistava tuttimenetelmä. Kun vauvan imeminen alkaa, tutti litistyy luonnolliseen ortopediseen muotoon. Tutti mukautuu käyttäjänsä suun malliin ja kokoon syötön aikana, mahdollistaen näin yksilöllisen muotomuistin. Tutin juuressa olevat kohotetut pintakuhmut muistuttavat kovettunutta puru- pintaa, joka kehittyy naisen nännin juureen toistuvasta rintasyötöstä johtuen. Tämä edesauttaa helppoa rinnasta pulloon siirtymistä tarpeen vaatiessa. Terveys: Vähentää koliikkia. Yömukavuus. Vähentää ilmavaivoja ja syljen eritystä. Helppo puhdistaa. Älykäs: Lastenlääkärien suosittelema. Ei vuotoja. Leveä pehmeä silikooni. Turvallinen: BPA vapaa, ei haitallisia kemikaaleja. EA vapaa, ei estrogeeni toimintaa Pehmeä ja leveä silikonikärki auttaa lapsen helpossa siirtymässä rinnasta pulloon. Varoitus: Kaikki tutit voivat kulua normaalissa käytössä tai ajansaatossa. Estääksesi mahdollisen tukehtumisvaaran, tee voimatesti vetämällä tutin kärkiosaa tiukasti ennen jokaista käyttökertaa. Korvaa suoja välittömästi, mikäli kärkiosa on suurentunut tai merkkejä halkeamista, repeämistä, tahmeudesta tai liiallisesta kulumisesta ilmenee. Älä altista liialliselle lämmölle tai suoralle auringonvalolle pitkäksi aikaa. Mii Tuttipullon varastointikärki Kannettava, kestävä ja helppo puhdistaa Mii tuttipullon varastointikärki varastoi vauvasi maidon ilman vuotoja. Vauvan turvallisuutta ajatellen tuote on valmistettu 100 % elintarvikelaatuisesta silikonista. Ei vuotoja, kestävä, helppo puhdistaa. Älykäs: Lastenlääkärien suosittelema. Ei vuotoja. Leveä pehmeä silikooni. Turvallinen: BPA vapaa, ei haitallisia kemikaaleja. EA vapaa, ei estrogeeni toimintaa Pehmeä ja leveä silikonikärki auttaa lapsen helpossa siirtymässä rinnasta pulloon. Varoitus: Kaikki tutit ja kärjet voivat kulua normaalissa käytössä tai ajan saatossa. Estääksesi mahdollisen tukehtumisvaaran, tee voimatesti vetämällä tutin kärkiosaa tiukasti ennen jokaista käyttökertaa. Korvaa tutti välittömästi mikäli kärkiosa on suurentunut tai merkkejä

11 halkeamista, repeämistä, tahmeudesta tai liiallisesta kulumisesta ilmenee. Älä altista pitkäksi aikaa liialliselle lämmölle tai suoralle auringonvalolle. Mii Nännisuojus Estää arkuutta ja nännien halkeilua ja mahdollistaa näin miellyttävämmän rintasyötön optimaalisen siteen luomiseksi äidin ja vauvan välille. Mii silikoninen nännisuojus estää epämukavuutta, joka johtuu arasta halkeilleesta nännistä. Nännisuojus tukee litteää tai sisäänpäin kääntynyttä nänniä muokaten sen muotoon, johon vauvan on helppo tarttua ja aloittaa maidon imemisen. Tämä vähentää turvotusriskiä. Mii nännisuojus on suunniteltu mahdollistamaan kosketus vauvan kasvojen ja äidin rinnan välillä. Tämä kiihdyttää oksytosiinin eritystä, edistäen näin rauhallisen ruokinnan ja kestävämmän yhteydensyntymisen tunteen. Muutaman jatkuvan nesteruokintaminuutin jälkeen voi nännisuojan irroittaa. Terveys: Vähentää koliikkia. Yön mukavuus. Vähentää ilmavaivoja ja syljen eritystä. Helppo puhdistaa. Älykäs: Lastenlääkärien suosittelema. Ei vuotoja. Leveä pehmeä silikooni. Turvallinen: BPA vapaa, ei haitallisia kemikaaleja. EA vapaa, ei estrogeeni toimintaa Estää arkuutta ja nännien halkeilua ja mahdollistaa näin miellyttävämmän rintasyötön. Varoitus: Kaikki nännisuojat voivat kulua normaalissa käytössä tai ajan saatossa. Estääksesi mahdollisen tukehtumisvaaran, tee voimatesti vetämällä nännisuojan kärkiosaa tiukasti ennen jokaista käyttökertaa. Korvaa suoja välittömästi, mikäli kärkiosa on suurentunut tai merkkejä halkeamista, repeämistä, tahmeudesta tai liiallisesta kulumisesta ilmenee. Älä altista liialliselle lämmölle tai suoralle auringonvalolle pitemmän aikaa. Mii tiskiharja Pulloille, kupeille, tutit ja tuttipullon kärjet. Helppo ja turvallinen käyttää. Ennen ensikäyttöä, puhdista tuotteet. - Varmistuaksesi puhtaudesta aseta kiehuvaan veteen ennen ensimmäistä käyttökertaa 5 minuutiksi. - Puhdista ennen jokaista käyttökertaa. Varoitukset lapsesi terveydeksi ja turvallisuudeksi: - Käytä tuoteta aina aikuisten valvonnassa - Älä koskaan käytä syöttökärkeä tuttina. - Jatkuva nesteiden imeminen voi aiheuttaa hampaiden

12 kulumista. - Tarkista ruuan lämpötila ennen syötön aloitusta. Emme suosittele juomapullojen lämmitystä mikroaaltouunissa, koska se voi poistaa rintamaidon luonnollisia vasta-aineita. Jos kuitenkin käytät mikroaaltouunia, noudata erityistä varovaisuutta. Sekoita aina lämmitetty ruoka tasaisen lämmönjakautumisen vuoksi ja testaa lämpö ennen tarjoilua. Pidä kaikki osat, jotka eivät ole käytössä, lasten ulottumattomissa. Tarkasta pullo ennen jokaista käyttökertaa ja testivedä nokkaa kaikkiin eri suuntiin. Havaittuasi vaurion tai heikentymän korvaa tuote välittömästi.älä jätä nokkaa suoraan auringonvaloon tai lämpöön. Älä myöskään jätä nokkaa desinfiointiin ( sterilisoiva liuos ) kauemmaksi aikaa kuin on suositus, sillä tämä saattaa heikentää nokkaa. Kannettava tutti ja tuttipullonkärki UV-sterilisaattori sopii yleisimmille tuteille ja kärjille Kannettava tutti ja tuttipullonkärki UV sterilisaattori kulkee ihanteellisesti mukana ja on aina käyttövalmis. Helppo käyttää ja nopea puhdistamaan (noin 6-7 minuuttia). UV-säteet eliminoivat 99% basilleista ja bakteereista tuteissa ja tuttipullonkärjissä. Puhdistaa yleisimmät tutti- ja tuttipullonkärkityypit. Käyttää 2xAAA patteria. Lamppu sammuu automaattisesti kun kansi avataan. Mii Käsikäyttöinen rintapumppu Äidinmaito on täynnä erityisiä vasta-aineita, jotka vahvistavat vauvan immuunijärjestelmää. Rintamaito onkin paras mahdollinen ravinnonlähde, minkä äiti voi vauvalleen tarjota. Työ- ja matkustustarpeet nykyaikana kuitenkin tekevät imetyksestä haastavaa äideille. Mii käsikäyttöinen rintapumppu kehitettiin mahdollistamaan tämän kallisarvoisen ravinnonlähteen saatavuus vauvalle, ilman että se häiritsee päivittäisiä edellytyksiä. Pumppu toimii tehokkaasti ja hiljaisesti mahdollistaen näin maidon talteenoton koska tahansa. Pehmytkuppi on hellä ja auttaa näin äitiä mahdollistamaan rintaruokinnan pidemmäksi aikaa. Pumppu on varustettu kolmella eri imuasetuksella, jotta voit helposti löytää asetuksen, joka läheisimmin muistuttaa vauvan imuvoimaa. Uusi Flutter Flex teknologia Siirtyminen rinnasta pulloon. Kun vauvan imeminen alkaa, tutti litistyy luonnolliseen ortopediseen muotoon. Tutti mukautuu käyttäjänsä suun malliin ja kokoon syötön aikana, mahdollistaen

13 näin yksilöllisen muotomuistin. Tutin juuressa olevat kohotetut pintakuhmut muistuttavat kovettunutta puru- pintaa, joka kehittyy naisen nännin juureen toistuvasta rintasyötöstä johtuen. Tämä edesauttaa helppoa rinnasta pulloon siirtymistä tarpeen vaatiessa. - Pehmytkuppi - Suppilosuojus - Silikonikalvo - 3 asetuksen varsi - Lukittava kahva - Pumppurunko - Silikoniventtiili - Sulkuventtiili - Sulkurengas - Jalka - Mii säilöntäastia - Flutter Flex imukärki - Säilöntäastia rengas - Säilöntäastia kansi Terveys: Vähentää koliikkia. Yömukavuus. Vähentää ilmavaivoja ja syljen eritystä. Älykäs: Lastenlääkärien suosittelema. Lukittava kahva. Ei vuotoja. Helppo koota. Turvallinen: BPA vapaa, ei haitallisia kemikaaleja. EA vapaa, ei estrogeeni toimintaa. Pehmytkupit ja 3 eri imuasetusta. Vähentää kipua ja epämukavuutta. Ennen ensikäyttöä, puhdista tuotteet. - Varmistuaksesi puhtaudesta aseta kiehuvaan veteen ennen ensimmäistä käyttökertaa 5 minuutiksi. - Puhdista ennen jokaista käyttökertaa. Varoitukset lapsesi terveydeksi ja turvallisuudeksi: - Käytä tuoteta aina aikuisten valvonnassa - Älä koskaan käytä syöttökärkeä tuttina.

14 - Jatkuva nesteiden imeminen voi aiheuttaa hampaiden kulumista. - Tarkista ruuan lämpötila ennen syötön aloitusta. Emme suosittele juomapullojen mikroaaltouuni lämmitystä, koska se voi poistaa rintamaidon luonnollisia vasta-aineita. Jos kuitenkin käytät mikroaaltouunia, niin noudata erityistä varovaisuutta. Sekoita aina lämmitetty ruoka tasaisen lämmönjakautumisen vuoksi ja testaa lämpötila ennen tarjoilua. Pidä kaikki osat, jotka eivät ole käytössä, lasten ulottumattomissa. Rintapumput ovat henkilökohtaisia hoitovälineitä. Useampi kuin yksi käyttäjä samalla pumpulle saattaa aiheuttaa terveysriskin. Hygieenisistä syistä rintapumppua ei voi palauttaa paketin avaamisen jälkeen. Sisältö saattaa vaihdella kuvasta.

Perhepäivähoidon hygieniaohjeet

Perhepäivähoidon hygieniaohjeet Perhepäivähoidon hygieniaohjeet Hygienia ja puhtaus Hygienia on aikuisen ja lasten henkilökohtaista hygieniaa sekä työympäristön-, lelujen ja elintarvikkeiden puhtautta. Hygienian tehostaminen päivähoidossa

Lisätiedot

ROVANIEMEN KAUPUNKI. Hyvinvoiva lapsi. Hygienia ja infektioiden torjunta perhepäivähoidossa

ROVANIEMEN KAUPUNKI. Hyvinvoiva lapsi. Hygienia ja infektioiden torjunta perhepäivähoidossa ROVANIEMEN KAUPUNKI Hyvinvoiva lapsi Hygienia ja infektioiden torjunta perhepäivähoidossa Varhaiskasvatuspalvelut 2015 Työryhmä: Ahlsved Matias, tartuntataudeista vastaava hoitaja, Rovaniemen kaupunki

Lisätiedot

HORNADY LOCK-N-LOAD SONIC CLEANER LOCK-N-LOAD MAGNUM SONIC CLEANER KÄYTTÖOHJE

HORNADY LOCK-N-LOAD SONIC CLEANER LOCK-N-LOAD MAGNUM SONIC CLEANER KÄYTTÖOHJE HORNADY LOCK-N-LOAD SONIC CLEANER LOCK-N-LOAD MAGNUM SONIC CLEANER KÄYTTÖOHJE Hornady Lock-N-Load Sonic/Magnum Sonic Cleaner poistaa ruutijäämät hylsyn sisä-ja ulkopuolelta ultraäänienergian ja erityisen

Lisätiedot

Lisähoitoa. Dansac-tarvikkeet. Dedicated to Stoma Care

Lisähoitoa. Dansac-tarvikkeet. Dedicated to Stoma Care Lisähoitoa Dedicated to Stoma Care Johdanto Sisältö Me Dansacilla olemme omistautuneet kehittämään ainutlaatuisia avannepusseja ja ihonsuojalevyjä, joiden avulla autamme parantamaan avannepotilaiden elämänlaatua.

Lisätiedot

Hierontaöljyt ja voiteet. Hierontaöljyt. Webshop. Menu. Korkealaatuiset hieronta-aineet suomalaiselle iholle GARNAATIOÖLJY

Hierontaöljyt ja voiteet. Hierontaöljyt. Webshop. Menu. Korkealaatuiset hieronta-aineet suomalaiselle iholle GARNAATIOÖLJY Webshop Menu Fysioterapia ja wellness» Hyvinvointituotteet» Hierontaöljyt ja voiteet Hierontaöljyt ja voiteet Korkealaatuiset hieronta-aineet suomalaiselle iholle Hierontaöljyt GARNAATIOÖLJY INERT - HIERONTAÖLJY

Lisätiedot

Puhtaus mies. Puhtaus edistää terveyttä. Se edistää myös hyvää oloa, koska on kiva olla puhdas. Puhtaana myös tuoksut hyvälle.

Puhtaus mies. Puhtaus edistää terveyttä. Se edistää myös hyvää oloa, koska on kiva olla puhdas. Puhtaana myös tuoksut hyvälle. Puhtaus mies Puhtaus edistää terveyttä. Se edistää myös hyvää oloa, koska on kiva olla puhdas. Puhtaana myös tuoksut hyvälle. Puhtaus ei ole vain oma asiasi. Puhtaus on tärkeää, kun olet tekemisissä muiden

Lisätiedot

0kk+ vastasyntyneille 3kk+ hidas 6kk+ keskinopea vellitutti 6kk+ 9kk+ nopea monivirtaus (kolme erilaista virtaustyyppiä tutin asennosta riippuen).

0kk+ vastasyntyneille 3kk+ hidas 6kk+ keskinopea vellitutti 6kk+ 9kk+ nopea monivirtaus (kolme erilaista virtaustyyppiä tutin asennosta riippuen). Lovi dynaaminen pullotutti on maailman ensimmäinen useista eri silikonityypeistä samaan muottiin rakennettu pullotutti (heterogeenisten silikonikerrosten tekniikka). Dynaaminen tutti joustaa kuten rinnanpää

Lisätiedot

Yhteistyössä ihminen ja luonto

Yhteistyössä ihminen ja luonto HELLÄVARAISTA IHONHOITOA Vauvojen ja lasten ihonhoitosarja puhtaasta luonnosta Yhteistyössä ihminen ja luonto Marja Entrich Biologisen ihonhoidon edelläkävijä maailmassa jo vuodesta 1943 Anna lapsellesi

Lisätiedot

SINCE 1943 LUONNONKOSMETIIKKAA. ORGANIC SKINCARE www.marjaentrich.fi

SINCE 1943 LUONNONKOSMETIIKKAA. ORGANIC SKINCARE www.marjaentrich.fi SINCE 1943 LUONNONKOSMETIIKKAA ORGANIC SKINCARE www.marjaentrich.fi Tuotteet ihotyyppisi mukaan päivittäiseen käyttöön! Normaali /sekaiho Iho on normaali tai osittain pintakuiva. T-alue on rasvoittuva.

Lisätiedot

siirtyy uuteen bioteknologian aikakauteen!

siirtyy uuteen bioteknologian aikakauteen! siirtyy uuteen bioteknologian aikakauteen! Bioteknologia tähtää luonnon ja ihmisen hyvinvoinnin lisäämiseen. HomCare Finland Oy:n ranskalainen yhteistyökumppani on LUONTO ON TULEVAISUUTEMME Bioaktiivisten

Lisätiedot

UUTTA IHONHOITOSETTI. MINUUTTIA kertaa päivässä (-40%) 130 KP. NovAge Ultimate Lift KAIKKI 6 TUOTETTA yhteensä SÄÄSTÄ 99 TILAUSNRO: 424407

UUTTA IHONHOITOSETTI. MINUUTTIA kertaa päivässä (-40%) 130 KP. NovAge Ultimate Lift KAIKKI 6 TUOTETTA yhteensä SÄÄSTÄ 99 TILAUSNRO: 424407 UUTTA IHONHOITOSETTI Maksimoi ihonhoitotuotteiden teho Oriflamen nuorekkuuden säilyttävän ihonhoitorutiinin ja NovAge Ultimate Lift -ihonhoitosetin avulla. Rutiinissa jokainen vaihe valmistaa ihon seuraavaan

Lisätiedot

LIFE PLANKTON. SENSITIVE EMULSION Kosteuttava ja rauhoittava emulsio herkälle iholle. #SensitiveCanBeStrong ARVIOITU KULUTTAJAHINTA

LIFE PLANKTON. SENSITIVE EMULSION Kosteuttava ja rauhoittava emulsio herkälle iholle. #SensitiveCanBeStrong ARVIOITU KULUTTAJAHINTA L e h d i s t ö t i e d o t e j o u l u k u u 2016 LIFE PLANKTON SENSITIVE EMULSION Kosteuttava ja rauhoittava emulsio herkälle iholle ARVIOITU KULUTTAJAHINTA BIOTHERM LIFE PLANKTON TM SENSITIVE EMULSION

Lisätiedot

Profex Lasinpuhdistaja

Profex Lasinpuhdistaja Profex Lasinpuhdistaja Lasinpuhdistusaine, sopii kaikille lasipinnoille, kiiltäville muoveille yms. Haihtuva aine, ei jätä jäämiä puhdistetuille pinnoille. Pyyhi pinta nukkaamattomalla liinalla tai kuivaa

Lisätiedot

siirtyy uuteen bioteknologian aikakauteen!

siirtyy uuteen bioteknologian aikakauteen! siirtyy uuteen bioteknologian aikakauteen! Bioteknologia tähtää luonnon ja ihmisen hyvinvoinnin lisäämiseen. Mikrobiologia Tutkii bakteerien, sienten, levien ja alkueläinten elintoimintoja ja hyödyntämistä.

Lisätiedot

Turvallisemmat vaihtoehdot vaarallisille kotitaloustuotteille

Turvallisemmat vaihtoehdot vaarallisille kotitaloustuotteille Turvallisemmat vaihtoehdot vaarallisille kotitaloustuotteille Turvallisempi vaihtoehto -miksi? Vaarallisten kotitaloustuotteiden riskit (video) Käytä turvallisinta tuotetta Lue tuoteselosteet Käytä hajuttomia

Lisätiedot

ANNA LUONNON SUOJATA IHOASI

ANNA LUONNON SUOJATA IHOASI ANNA LUONNON SUOJATA IHOASI Enismmäinen täydellinen aurinkosarja, joka sisältää luonnollisia filttereitä, innovatiivisia tuotteita, läpinäkyviä ja miellyttäviä koostumuksia. UUSI ERILAINEN PAREMPI 100%

Lisätiedot

Scalp Therapy. Edut. Seerumi. Syväpuhdistava Shampoo. Hilseshampoo. Hilsegeeli

Scalp Therapy. Edut. Seerumi. Syväpuhdistava Shampoo. Hilseshampoo. Hilsegeeli Scalp Therapy Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Seerumi Syväpuhdistava Shampoo Herkän Hiuspohjan Shampoo Hilseshampoo Hilsegeeli ASK Education kampaajille, osoittaa kuinka paljon

Lisätiedot

Eläinten hoitotuotteet

Eläinten hoitotuotteet Meistä Puhdistus-, suojaus- ja hoitotuotteiden Pohjoismaiden johtava valmistaja Softcare on täysin suomalainen tuotemerkki Pääkonttori sijaitsee Espoossa Vankka ammattikokemus vuodesta 1991 lähtien Luontoystävällistä

Lisätiedot

BC BONACURE OIL MIRACLE

BC BONACURE OIL MIRACLE BC BONACURE OIL MIRACLE BC Oil Miracle Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Shampoo Hoitosuihke Hoitoaine Tehohoito Kevyt Silottava Hoitoöljy Silottava Hoitoöljy Kiiltosuihke Muotoiluvoide

Lisätiedot

Luonnollinen tapa hoitaa ihoa

Luonnollinen tapa hoitaa ihoa Luonnollinen tapa hoitaa ihoa Koska ansaitset sen! Käytimme maailman arvokkaimpia sertifioituja eteerisiä luomuöljyjä sekä luonnonuutteita harvinaisen ja eksoottisen Marokon argaaniöljyn kanssa. Näin loimme

Lisätiedot

HAIR DRYER TRAVEL. Move HD 2509

HAIR DRYER TRAVEL. Move HD 2509 HAIR DRYER TRAVEL Move HD 2509 DA HU FI CS NO SV IT PT NL SL LT EL BG RU E F B D C A 3 DANSK 05-08 SUOMI 09-12 NORSK 13-16 SVENSKA 17-20 ITALIANO 21-24 PORTUGUÊS 25-28 NEDERLANDS 29-32 MAGYAR 33-36 ČESKY

Lisätiedot

21,- Moderni klassikko! Helmikuu 2016 Tarjoukset voimassa 29.2.2016 saakka. Somthin Else on nyt entistäkin hellävaraisempi ja tehokkaampi!

21,- Moderni klassikko! Helmikuu 2016 Tarjoukset voimassa 29.2.2016 saakka. Somthin Else on nyt entistäkin hellävaraisempi ja tehokkaampi! Helmikuu 2016 Tarjoukset voimassa 29.2.2016 saakka Moderni klassikko! Somthin Else on nyt entistäkin hellävaraisempi ja tehokkaampi! Somthin Else on entistäkin hellävaraisempaa (ph 5,2) niin käyttäjälle

Lisätiedot

Vainio Lifestyle. Turpeen salaisuus. Personoidut liikelahjat. Esittely 2

Vainio Lifestyle. Turpeen salaisuus. Personoidut liikelahjat. Esittely 2 Tuotekuvasto 2011 Esittely 2 Vainio Lifestyle Haluamme tarjota tuotteita joiden raaka-aineet ovat korkealuokkaisia ja ympäristöystävällisiä. Vainio Lifestyle pakkausten ulkoasussa korostuu tuotteiden puhtaus,

Lisätiedot

Juoksumaton huolto-ohje

Juoksumaton huolto-ohje Juoksumaton huolto-ohje Maton huoltaminen on tärkeää Matto on juoksumaton tärkein osa. Sen kunnossa pitäminen takaa sen, että laite toimii moitteettomasti vuosikausia eteenpäin. Säännöllisin väliajoin

Lisätiedot

HAIR DRYER CERAMIC HD 3700

HAIR DRYER CERAMIC HD 3700 HAIR DRYER CERAMIC HD 3700 FI F E G D B C A 3 SUOMI 08-10 4 HIUSTENKUIVAAJA HD 3700 Turvallisuus Ota huomioon seuraavat ohjeet laitetta käytettäessä. 7 Laite on suunniteltu vain kotitalouskäyttöön. 7 Älä

Lisätiedot

HerbOlive tuotekuvasto

HerbOlive tuotekuvasto HerbOlive tuotekuvasto HerbOlive tuotteet ovat nyt Suomessa. Oliiviöljyn hyvää tekevät vaikutukset on tunnettu jo antiikin ajoista asti.herbolive ihonhoitotuotteet auttavat ihoasi ylläpitämään ihosi luonnollista

Lisätiedot

18757:302001893 NESTEIDEN KÄSITTELY MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT IVB 5 & 7 ALLROUNDIMURIT PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN

18757:302001893 NESTEIDEN KÄSITTELY MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT IVB 5 & 7 ALLROUNDIMURIT PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN IVB 5 & 7 Imurisarja, joka pystyy useimpiin päivittäisiin märkä- ja kuivaimurointitöihin. Säädettävä kahva parantaa työasentoa ja helpottaa säilytystä. Putki ja suuttimet voidaan säilyttää koneen päällä

Lisätiedot

MONIKÄYTTÖINEN YÖVOIDE/ NAAMIO

MONIKÄYTTÖINEN YÖVOIDE/ NAAMIO MONIKÄYTTÖINEN YÖVOIDE/ NAAMIO INTENSIIVISTÄ KOSTEUTTA JA ENERGIAA KUIVALLE JA VÄSYNEELLE IHOLLE YHDISTIMME KASVONAAMION JAYÖVOITEEN PARHAAT PUOLET Monivaikutteinen MOSSA ENERGY BOOST yhdistää naamioiden

Lisätiedot

exceptional skin food unrefined & organic SHEA& COCOA SHEA BUTTER LAVENDER BUTTER BUTTER www.zoyagoespretty.com 100% Organic ingredients

exceptional skin food unrefined & organic SHEA& COCOA SHEA BUTTER LAVENDER BUTTER BUTTER www.zoyagoespretty.com 100% Organic ingredients exceptional skin food COCOA SHEA& LAVENDER SHEA www.zoyagoespretty.com 100% Organic ingredients Yksinkertainen on kaunista: exceptional skin food Ihonhoidossa uskomme puhtauteen ja aitohin raaka-aineisiin.

Lisätiedot

PESUAINEET. Tehokkaat esikäsittely- ja ylläpitopuhdistusaineet sisä- ja ulkokäyttöön!

PESUAINEET. Tehokkaat esikäsittely- ja ylläpitopuhdistusaineet sisä- ja ulkokäyttöön! PESUAINEET Tehokkaat esikäsittely- ja ylläpitopuhdistusaineet sisä- ja ulkokäyttöön! TIKKURILAN PESUAINEET PERUSTEELLISEEN PUHDISTUKSEEN Oikealla esikäsittelypesulla varmistat maalaus systeemin toimivuuden

Lisätiedot

Malli ZB06-25A LUE KAIKKI KÄYTTÖOHJEET ENNEN PÖLYNIMURIN KÄYTTÖÄ. KÄYTÄ VAIN OHJEIDEN MUKAISESTI.

Malli ZB06-25A LUE KAIKKI KÄYTTÖOHJEET ENNEN PÖLYNIMURIN KÄYTTÖÄ. KÄYTÄ VAIN OHJEIDEN MUKAISESTI. Malli ZB06-25A T Ä R K E Ä Ä T U R V A L L I S U U S T I E T O A LUE KAIKKI KÄYTTÖOHJEET ENNEN PÖLYNIMURIN KÄYTTÖÄ. KÄYTÄ VAIN OHJEIDEN MUKAISESTI. KÄYTTÖOHJE SISÄLTÖ TÄRKEITÄ TURVATOIMIA... 1-3 MUISTIINPANOJA:

Lisätiedot

SÄILYTÄ KÄYTTÖOPAS HUOLELLISESTI MYÖHEMPÄÄ KÄYTTÖÄ VARTEN.

SÄILYTÄ KÄYTTÖOPAS HUOLELLISESTI MYÖHEMPÄÄ KÄYTTÖÄ VARTEN. LUE TÄMÄ KÄYTTÖOPAS HUOLELLISESTI ENNEN LAITTEEN KÄYTTÖÖNOTTOA. OHJEITA NOUDATTAMALLA SAAT PARHAAN TU- LOKSEN JA VOIT KÄYTTÄÄ LAITETTA TURVALLISESTI. SF TURVAVAROITUKSIA - Varmista pakkauksen poistamisen

Lisätiedot

Desinfiointi ja kunnossapito

Desinfiointi ja kunnossapito DESINFIOINTI Laerdal-nuken kasvojen desinfiointi On suositeltavaa antaa kaikkien opiskelijoiden käyttöön omat nuken kasvot. Tällöin dekontaminaatiota ei tarvitse suorittaa opiskelijoiden välillä. Kaikki

Lisätiedot

ZEN Hoitavat luonnonöljyt ja -vahat puulle

ZEN Hoitavat luonnonöljyt ja -vahat puulle ZEN Hoitavat luonnonöljyt ja -vahat puulle Säilytä puun ainutlaatuinen lämpö ja aito kosketus sisustuksesi puupinnoissa ja kodin käyttöesineissä. Puumateriaalissa yhdistyvät kauniisti luonnonläheinen ajattomuus

Lisätiedot

Uudista hyväkuntoiset pinnat. julkisivut terassit kalusteet aidat puu metalli rappaus betoni muovi sisällä tai ulkona

Uudista hyväkuntoiset pinnat. julkisivut terassit kalusteet aidat puu metalli rappaus betoni muovi sisällä tai ulkona PESUAINEET Piha-aidalla kukkii home, terassi näyttää kulahtaneelta ja peltikatollekin pitäisi tehdä jotain. Armas aurinko paljastaa puhdistamista, pesua ja huoltoa kaipaavat pinnat. Huolellisella pesulla

Lisätiedot

PARFYYMIT/ EDP:T / VARTALONHOITOTUOTTEET. Klassikkotuoksut, kuvastohinta 16,50

PARFYYMIT/ EDP:T / VARTALONHOITOTUOTTEET. Klassikkotuoksut, kuvastohinta 16,50 PARFYYMIT, EAU DE PARFYYMIT, VARTALONHOITO FM GROUP FOR HOME -tuotteet ovat aitoja FM GROUP WORLD -tuotteita. Joulukuussa 2014 ja toukokuussa 2015 poistuneet tuoksut: - klassikkotuoksut: naisten 403, 405

Lisätiedot

terveitä, normaalipainoisina syntyneitä

terveitä, normaalipainoisina syntyneitä IMETYS Imetyssuositukset - Imeväisikäisen suosituksissa on otettu huomioon Maailman terveysjärjestön imetystä koskevat suositukset - Nämä suositukset koskevat terveitä, normaalipainoisina syntyneitä lapsia

Lisätiedot

Käyttöohje TL-radiaalipuhaltimet AB-TL525 AB-TL2040 AB-TL4250

Käyttöohje TL-radiaalipuhaltimet AB-TL525 AB-TL2040 AB-TL4250 Käyttöohje TL-radiaalipuhaltimet AB-TL525 AB-TL2040 AB-TL4250 HUOM! Lue tämän käyttö- ja turvallisuusohjeen sisältö huolellisesti ennen TL-radiaalipuhaltimen käyttöä turvallisen käytön varmistamiseksi.

Lisätiedot

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE EU-asetuksen 453/2010 mukainen

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE EU-asetuksen 453/2010 mukainen KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE EU-asetuksen 453/2010 mukainen Wax it Wet KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste Tuotenimi Wax it Wet; Tuotenro: 300.004 1.2 Aineen

Lisätiedot

MULTIFUNCTIONAL BACK FIN. Käyttöohje

MULTIFUNCTIONAL BACK FIN. Käyttöohje MULTIFUNCTIONAL BACK Käyttöohje VAKIOMALLI Multifunctional Back STANDARD KOOT CM INCH 36x45 14½x18 41x45 16½x18 46x45 18½x18 37x54 14¾x21½ 40x54 16x21½ 45x54 18x21½ 50x54 20x21½ * leveys x korkeus Special

Lisätiedot

Siemens Pure micon kuulokojeiden käyttöohje. www.kuulotekniikka.com

Siemens Pure micon kuulokojeiden käyttöohje. www.kuulotekniikka.com Siemens Pure micon kuulokojeiden käyttöohje www.kuulotekniikka.com Sisällysluettelo Kuvaus Pure micon kuulokojeista sivu 3 Pure micon kuulokojeen pariston vaihto sivu 4 Pure micon kuulokojeen keinukytkin

Lisätiedot

Kirjataan tunnistetiedot Kirjataan allergiat/riskitiedot

Kirjataan tunnistetiedot Kirjataan allergiat/riskitiedot POHJOIS-POHJANMAAN SAIRAAN- MEO 1 (6) Pinnallinen haava (pituus alle 3 cm) Jäykkäkouristusrokote Ei vuoda runsaasti Puhdistus ja syvyyden tarkistaminen (varovaisuutta silmien ja kasvojen alueella) Tarvittaessa

Lisätiedot

Ikaclean Vannepesu Happopohjainen puhdistusaine kaikille vanteille (ml. kevytmetallivanteet).

Ikaclean Vannepesu Happopohjainen puhdistusaine kaikille vanteille (ml. kevytmetallivanteet). KEMIKAALIT AUTONHOITO AUTONHOITOAINEET Ajoneuvojen pesuun, vahaukseen, kiillotukseen ja pintojen hoitoon Kaikentyyppisten ajoneuvojen pesuun ja pintojen hoitoon. Ikaclean Vannepesu Happopohjainen puhdistusaine

Lisätiedot

Käyttö ja hoito. Silestone & ECO Line Colour-sarja

Käyttö ja hoito. Silestone & ECO Line Colour-sarja Käyttö ja hoito Silestone & ECO Line Colour-sarja 9 Käyttö ja hoito Silestone & ECO Line Colour-sarja General Usage Advice Yleisiä käyttöohjeita Alhaisen huokoisuutensa ansiosta Silestonen ja ECO Line

Lisätiedot

Parasta käsihygieniaa Ammatilliseen käyttöön

Parasta käsihygieniaa Ammatilliseen käyttöön Parasta käsihygieniaa Ammatilliseen käyttöön Kädet ovat tärkeimmät työvälineesi! Teetpä melkein mitä tahansa työtä, työskentelet käsilläsi. Kätesi siistivät, valmistavat ja tarjoilevat ruokaa, korjaavat,

Lisätiedot

AERO CLEANER TUOTEKUVAUS

AERO CLEANER TUOTEKUVAUS AERO CLEANER TUOTEKUVAUS Puhdistusaine vaahtomuodossa öljylle rasvalle, tahroille, palamisjäämille ym. Puhdistaa tehokkaasti metallin, kromin, mallatut pinnat, muovin jne. KÄYTTÖOHJE Levitä ainetta puhdistettavalle

Lisätiedot

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Industrikitt

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Industrikitt Industrikitt Sivu 1 / 5 KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Industrikitt KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yrityksen tunnistetiedot Julkaisupäivämäärä 27.10.2006 1.1. Tuotetunniste Kauppanimi Industrikitt 1.2 Aineen

Lisätiedot

Siemens Pure kuulokojeiden käyttöohje. www.kuulotekniikka.com

Siemens Pure kuulokojeiden käyttöohje. www.kuulotekniikka.com Siemens Pure kuulokojeiden käyttöohje www.kuulotekniikka.com Sisällysluettelo Kuvaus Pure kuulokojeista sivu 3 Pure kuulokojeen pariston vaihto sivu 4 Tilanneohjelmat ja kuulokojeen virtakytkin sivu 5

Lisätiedot

NATURSUTTEN. Italiassa valmistetut laadukkaat luonnonkumitutit Kemikaaliton ja ympäristöystävällinen valinta lapsellesi

NATURSUTTEN. Italiassa valmistetut laadukkaat luonnonkumitutit Kemikaaliton ja ympäristöystävällinen valinta lapsellesi NATURSUTTEN Italiassa valmistetut laadukkaat luonnonkumitutit Kemikaaliton ja ympäristöystävällinen valinta lapsellesi Maailman johtava luonnonmateriaalituttimerkki, myyty maailmalla yli 5 vuotta Testataan

Lisätiedot

Tutti. Ehkäisee hammasrautojen tarvetta myöhemmin elämässä

Tutti. Ehkäisee hammasrautojen tarvetta myöhemmin elämässä Tutti Ortodent on uudenlainen tutti, joka ei häiritse lapsen hampaiden normaalia kehitystä. Tutin imuosa on muotoiltu siten, että lapsen kieli pysyy luonnollisessa ja hyvässä asennossa. Ehkäisee hammasrautojen

Lisätiedot

VILOLIX -NUOLUKIVET TERVE PÖTSI - TEHOKAS TUOTANTO. Helppo ja yksilöllinen annostelu

VILOLIX -NUOLUKIVET TERVE PÖTSI - TEHOKAS TUOTANTO. Helppo ja yksilöllinen annostelu VILOLIX-NUOLUKIVET TERVE PÖTSI - TEHOKAS TUOTANTO Helppo ja yksilöllinen annostelu AINUTLAATUISET VILOLIX-NUOLUKIVET Vilolix-nuolukivien valmistusmenetelmä on ainutlaatuinen, patentoitu ja sertifioitu.

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE VPI7A- LASIKANNUKEITIN

KÄYTTÖOHJE VPI7A- LASIKANNUKEITIN KÄYTTÖOHJE VPI7A- LASIKANNUKEITIN SISÄLLYS 1. Laitetoimituksen sisältö s.2 2. Turvaohjeet s.2 3. Varotoimenpiteet s.2 3.1 Toimenpiteet ennen laitteen liittämistä sähköverkkoon s.3 4. Merkkivalot s.4 5.

Lisätiedot

Tapas- ja Sushi lasikko

Tapas- ja Sushi lasikko Tapas- ja Sushi lasikko Metos VS4, VS6, VS8, VS10 4209540, 4209542, 4209544, 4209546 Asennus- ja käyttöohjeet Käännös valmistajan englanninkielisestä käyttöohjeesta 02.01.2012 02.01.2012 METOS Tapas- ja

Lisätiedot

1. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Eukalyptus 500 ml. 2. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Selänpesin + Eukalyptus 500 ml

1. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Eukalyptus 500 ml. 2. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Selänpesin + Eukalyptus 500 ml LIIKELAHJAT 2015 2 1. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Eukalyptus 500 ml Emendon saunatekstiilien materiaalina on käytetty korkealaatuista pellava/puuvillaa (60/40%). Laudeliinan koko 150 x 50 cm.

Lisätiedot

H5i -kostuttimen desinfiointiohje

H5i -kostuttimen desinfiointiohje H5i -kostuttimen desinfiointiohje Suomi Tätä desinfiointiohjetta on noudatettava, kun H5i-kostutinta käytetään useammalla potilaalla unilaboratorio-, klinikka- tai sairaalakäytössä tai terveydenhuollon

Lisätiedot

KAUNEUDENHOITOPALVELUT (sis. alv 24%) 2014

KAUNEUDENHOITOPALVELUT (sis. alv 24%) 2014 KAUNEUDENHOITOPALVELUT (sis. alv 24%) 2014 Peruskasvohoito Opiskelija Ammattilainen Kasvohoito 1 (1,5h)... 50,00 69,00 Kasvohoito 2 (2 h)... 60,00 79,00 Ultraäänipuhdistus... 45,00 65,00 Pikakasvohoito

Lisätiedot

SCHUPP Massage-Lotion Neutral

SCHUPP Massage-Lotion Neutral HIERONTAVÄLIAINEET SCHUPP Massage-Lotion Neutral Suosituin hierontaväliaineemme. Hyvät hierontaominaisuudet, helppo annostella sopiva määrä. Taloudellinen käytössä. Sisältää aloe veraa, allantoinia, E-vitamiinia

Lisätiedot

Siemens Motion PX micon kuulokojeiden käyttöohje. www.kuulotekniikka.com

Siemens Motion PX micon kuulokojeiden käyttöohje. www.kuulotekniikka.com Siemens Motion PX micon kuulokojeiden käyttöohje www.kuulotekniikka.com Sisällysluettelo Kuvaus Motion PX micon kuulokojeista sivu 3 Motion PX micon kuulokojeen pariston vaihto sivu 4 Motion PX micon kuulokojeen

Lisätiedot

OPAS ASEPTIIKASTA DOULATOIMINNASSA

OPAS ASEPTIIKASTA DOULATOIMINNASSA OPAS ASEPTIIKASTA DOULATOIMINNASSA 1 SISÄLLYSLUETTELO ASEPTIIKKA 3 VAROTOIMET 3 VALMISTAUTUMINEN DOULAUKSEEN 4 SAAPUMINEN SAIRAALAAN 4 KÄSIENPESU 5 SUOJAKÄSINEET 5 KÄSIENPESUOHJE 6 KÄSIDESINFEKTIO 7 SYNNYTYSSALISSA

Lisätiedot

Käyttöohje D GB F I E P NL DK FIN N S TR

Käyttöohje D GB F I E P NL DK FIN N S TR Käyttöohje D GB F I E P NL DK FIN N S TR 103 Olet hankkinut Hansaton-Kuulolaitteen Olemme iloisia tekemästäsi valinnasta, sillä Hansaton-kuulolaite on viimeisimmän tekniikan mukainenkorke-alaatuinen tuote.

Lisätiedot

UUSI! Ihonhoito ja hygienia kannattaa... Kädet ovat tärkein työkalu. Pidetään niistä siis hyvää huolta!

UUSI! Ihonhoito ja hygienia kannattaa... Kädet ovat tärkein työkalu. Pidetään niistä siis hyvää huolta! UUSI! Ihonhoito ja hygienia kannattaa... Kädet ovat tärkein työkalu. Pidetään niistä siis hyvää huolta! Kädet joutuvat päivittäin tekemisiin monien rasittavien tekijöiden kanssa. Esim. ärsyttävät aineet,

Lisätiedot

2.1.3 Pitoisuus. 4.2 Hengitys Tuotetta hengittänyt toimitetaan raittiiseen ilmaan. Tarvittaessa tekohengitystä, viedään lääkärin hoitoon.

2.1.3 Pitoisuus. 4.2 Hengitys Tuotetta hengittänyt toimitetaan raittiiseen ilmaan. Tarvittaessa tekohengitystä, viedään lääkärin hoitoon. KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 1. KEMIKAALIN JA SEN VALMISTAJAN, MAAHANTUOJAN TAI MUUN TOIMINNANHARJOITTAJAN TUNNISTUSTIEDOT 1.1 Kemikaalin tunnistustiedot 1.1.1 Kauppanimi 1.2 Kemikaalin käyttötarkoitus

Lisätiedot

ResMed-kokokasvomaski sairaalakäyttöön

ResMed-kokokasvomaski sairaalakäyttöön ResMed-kokokasvomaski sairaalakäyttöön RESMED-KOKOKASVOMASKI SAIRAALAKÄYTTÖÖN on tarkoitettu yhden potilaan käyttöön aikuispotilaille (> 30 kg), joille on määrätty jatkuva hengitysteiden ylipaine- tai

Lisätiedot

8.4 Autonhoitotuotteet

8.4 Autonhoitotuotteet 8. KEMIKAALIT 8.4 Autonhoitotuotteet 392 tilaukset@ikaros.fi KEMIKAALIT ULKOISEEN AUTONHUOLTOON KAIKENTYYPPISTEN AJONEUVOJEN PUHDISTUKSEEN Tehokkaat aineet ajoneuvojen pesuun, niin korin kuin hytin sekä

Lisätiedot

SOODA. Ympäristöystävällinen luonnontuote kodin puhdistusaineena. Sooda puhdistusaineena

SOODA. Ympäristöystävällinen luonnontuote kodin puhdistusaineena. Sooda puhdistusaineena Yleistä soodajauheesta SOODA Ympäristöystävällinen luonnontuote kodin puhdistusaineena Sooda puhdistusaineena Soodaa käyttämällä saat paitsi toivotun lopputuloksen, säästät myös rahaa ja luontoa vähentämällä

Lisätiedot

Hiker Water Microfilter (Model #8013829) GB DE FRA NL DK SWE NOR FIN IT ESP POR RUS

Hiker Water Microfilter (Model #8013829) GB DE FRA NL DK SWE NOR FIN IT ESP POR RUS Hiker Water Microfilter (Model #8013829) GB DE FRA NL DK SWE NOR FIN IT ESP POR RUS Finland Kiitämme Katadynin kannettavan veden mikrosuodattimen valitsemisesta. Katadyn Hiker mikrosuodatin täyttää teollisuusstandardit

Lisätiedot

VORTEX Non Electrostatic Holding Chamber

VORTEX Non Electrostatic Holding Chamber VORTEX Non Electrostatic Holding Chamber 2012 PARI GmbH Spezialisten für effektive Inhalation, 051D2028-A-07/12 1 2 fi Käyttöohje kotikäyttöä varten 1 TÄRKEITÄ OHJEITA Lue tämä käyttöohje kokonaan läpi.

Lisätiedot

PYYKKIPÄIVÄ LAPSIPERHEESSÄ Hanna Pikkarainen

PYYKKIPÄIVÄ LAPSIPERHEESSÄ Hanna Pikkarainen PYYKKIPÄIVÄ LAPSIPERHEESSÄ Hanna Pikkarainen LAPSIPERHEESSÄ PESTÄÄN PYYKKIÄ USEIN Esityksestä saat vinkkejä, miten saat vauvan pyykin puhtaaksi voit toimia vastuullisesti ja ekologisesti. HARKITSE Tee

Lisätiedot

STIHL AK 10, 20, 30. Turvallisuusohjeet

STIHL AK 10, 20, 30. Turvallisuusohjeet { STIHL AK 10, 20, 30 Turvallisuusohjeet suomi Sisällysluettelo Alkuperäisen käyttöohjeen käännös Painettu kloorittomalle paperille. Painovärit sisältävät kasviöljyjä, paperi on kierrätyskelpoista. 1

Lisätiedot

1. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Eukalyptus 500 ml. 2. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Selänpesin + Eukalyptus 500 ml

1. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Eukalyptus 500 ml. 2. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Selänpesin + Eukalyptus 500 ml LIIKELAHJAT 2016 2 1. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Eukalyptus 500 ml Emendon saunatekstiilien materiaalina on käytetty korkealaatuista pellava/puuvillaa (60/40%). Laudeliinan koko 150 x 50 cm.

Lisätiedot

Hair follicle growth factor Luonnon aktiivinen ainesosa joka tekee ripsistä paksummat, pidemmät ja ehkäisee ripsien katkeilua

Hair follicle growth factor Luonnon aktiivinen ainesosa joka tekee ripsistä paksummat, pidemmät ja ehkäisee ripsien katkeilua Ripsihoito Mitä on Prolash+? Prolash+ sisältää luontaista ripsiseerumia Prolash+ II tuoteseloste: Puhdistettu vesi, bioentsyymi (EPM) jossa kymmenen luonnollista aminohappoa, laventeliöjy, vitamiini B,

Lisätiedot

1. Replenishing face cleanser- pink hibiscus 2. Clarifying face cleanser- sweet orange 3. Toning face elixir- madurai jasmine

1. Replenishing face cleanser- pink hibiscus 2. Clarifying face cleanser- sweet orange 3. Toning face elixir- madurai jasmine 1 KASVOTUOTTEET 1. Replenishing face cleanser- pink hibiscus Puhdistusmaito normaalista kuivalle sekä herkälle iholle. Käytetään aamuin ja illoin ihon puhdistamiseen. Vaikuttavina raaka- aineina tuotteessa

Lisätiedot

Näiden ohjeiden avulla pystyt värjäämään lankoja kotikonstein ilman kemikaaleja.

Näiden ohjeiden avulla pystyt värjäämään lankoja kotikonstein ilman kemikaaleja. Näiden ohjeiden avulla pystyt värjäämään lankoja kotikonstein ilman kemikaaleja. Saara Norman 2013 Alkuvalmistelut: vyyhteäminen Puretus 1. Elintarvikkeilla värjääminen Kahvi ja tee Sipuli Kurkuma 2. Elintarvikevärit

Lisätiedot

Zen Petsivahalla käsiteltyjen pintojen hoito-ohjeet

Zen Petsivahalla käsiteltyjen pintojen hoito-ohjeet Zen Petsivahalla käsiteltyjen pintojen hoito-ohjeet Käsittele pintoja varoen muutamien viikkojen ajan, sillä tuote saavuttaa lopullisen kovuutensa ja kestävyytensä normaaliolosuhteissa noin 1 kk:n kuluttua.

Lisätiedot

USEIN KYSYTTYJÄ Nano1 TUOTTEISTA. Nano1 Lasi & Keramiikka Suoja

USEIN KYSYTTYJÄ Nano1 TUOTTEISTA. Nano1 Lasi & Keramiikka Suoja USEIN KYSYTTYJÄ Nano1 TUOTTEISTA Nano1 Lasi & Keramiikka Suoja 1.Kuinka pitkään toiminnallisuus on taattu? Katso kohta 2. Koska pinnoitteet ovat kemikaali- ja UV-kestäviä, toiminnallisuus säilyy erittäin

Lisätiedot

KEMIKAALIT SIIVOUSAINEET

KEMIKAALIT SIIVOUSAINEET Toimitilojen eri pintojen säännölliseen puhdistukseen ja hoitoon. Vahvat tiivisteet lattioiden, ikkunoiden, märkätilojen yms. puhdistukseen. Ikaroksella on täydellinen ja korkealuokkainen sarja puhdistusaineta

Lisätiedot

LAV90 Etna 3000 HÖYRYPUHDISTIN. Käyttöohje Alkuperäisten ohjeiden käännös. VAROITUS! Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttöä.

LAV90 Etna 3000 HÖYRYPUHDISTIN. Käyttöohje Alkuperäisten ohjeiden käännös. VAROITUS! Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttöä. LAV90 Etna 3000 HÖYRYPUHDISTIN Käyttöohje Alkuperäisten ohjeiden käännös VAROITUS! Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttöä. Maahantuoja: ISOJOEN KONEHALLI OY Keskustie 26, 61850 Kauhajoki

Lisätiedot

BC BONACURE REPAIR RESCUE

BC BONACURE REPAIR RESCUE BC BONACURE REPAIR RESCUE BC REPAIR RESCUE Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Shampoo Syväkorjaava Shampoo Hoitosuihke Hoitoaine Tehohoito Syväkorjaava Tehohoito Latvasuoja ASK Education

Lisätiedot

Keski-Pohjanmaan keskussairaala Synnytysosasto 3 Mariankatu 16-20, Kokkola puh. 06 826 4355. Synnyttänyt

Keski-Pohjanmaan keskussairaala Synnytysosasto 3 Mariankatu 16-20, Kokkola puh. 06 826 4355. Synnyttänyt Keski-Pohjanmaan keskussairaala Synnytysosasto 3 Mariankatu 16-20, Kokkola puh. 06 826 4355 Synnyttänyt Synnyttänyt Sairaalasta kotiutuessasi ota itse yhteyttä oman neuvolan terveydenhoitajaan/ kätilöön

Lisätiedot

Emendon tyylikäs musta Louhe kiulu sekä kauha on valmistettu alumiinista sekä pyökistä.

Emendon tyylikäs musta Louhe kiulu sekä kauha on valmistettu alumiinista sekä pyökistä. LIIKELAHJAT 2017 2 3248 Louhe kiulu musta + kauha Emendon tyylikäs musta Louhe kiulu sekä kauha on valmistettu alumiinista sekä pyökistä. Kiulun ja kauhan varteen puuosaan on mahdollista painattaa esimerkiksi

Lisätiedot

LUNA 340/500 ASENNUS- JA HOITO-OHJE (20)

LUNA 340/500 ASENNUS- JA HOITO-OHJE (20) LUNA 340/500 ASENNUS- JA HOITO-OHJE (20) Altaiden vastaanotto Tarkista allas vastaanottaessasi sen. Erityisesti mikäli altaan kuljetuslaatikko on ulkopuolelta vahingoittunut, tarkista huolella onko myös

Lisätiedot

KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET

KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET AK PRO käsihuuhde GEELIMÄINEN DESINFIOIVA JA KOSTEUTTAVA KÄSIHUUHDE Tehokkaaseen, nopeaan ja turvalliseen käsien desinfiointiin mm. terveydenhuollossa

Lisätiedot

Nauti hyvinvoivasta hevosesta

Nauti hyvinvoivasta hevosesta UUTUUS! Nauti hyvinvoivasta hevosesta Supreme Horse Care uusi hevosten hyvinvointisarja. Kun hevonen liikkuu mielellään ja näyttää upealta, meidän hevosihmisten elämä on huoletonta! Uuden kotimaisen Supreme

Lisätiedot

Tuoteluettelo. Laimenna Suihkuta Odota Nauti

Tuoteluettelo. Laimenna Suihkuta Odota Nauti Tuoteluettelo Laimenna Suihkuta Odota Nauti TuotekoodiEANVE TuotekoodiEANVE Puhdas Katto Laimennus: 1osaliuosta,2osaavettä IM202202 1L IM202203 5L 6 3 Puhdas Julkisivu Laimennus: 1osaliuosta,2osaavettä

Lisätiedot

LEIVÄNPAAHDIN. Asennus- ja käyttöohjeet. METOS Tempo 4ATS-A, 6ATS-A. Käännös valmistajan englanninkielisestä käyttöohjeesta 4560470, 4560472

LEIVÄNPAAHDIN. Asennus- ja käyttöohjeet. METOS Tempo 4ATS-A, 6ATS-A. Käännös valmistajan englanninkielisestä käyttöohjeesta 4560470, 4560472 LEIVÄNPAAHDIN METOS Tempo 4ATS-A, 6ATS-A 4560470, 4560472 Asennus- ja käyttöohjeet Käännös valmistajan englanninkielisestä käyttöohjeesta 04.04.2012 04.04.2012 Leivänpaahdin METOS Tempo SISÄLLYSLUETTELO

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE HYDRAULIPURISTIN HP 95

KÄYTTÖOHJE HYDRAULIPURISTIN HP 95 KOHP95.doc KÄYTTÖOHJE HYDRAULIPURISTIN HP 95 Maahantuonti: Hollolan Sähköautomatiikka Oy Höylääjänkatu 5 15520 LAHTI Puh. (03) 884 230 Fax (03) 884 2310 hsa@hsaoy.com www.hsaoy.com 2 1. YLEISIÄ TURVALLISUUSOHJEITA

Lisätiedot

SIIVOUSTUOTTEET. Peili- ja ikkunaliina Ultimate. Keittiöliina Ruutukainen. 5tähden talousliina. 1402005, koko 40x40 cm

SIIVOUSTUOTTEET. Peili- ja ikkunaliina Ultimate. Keittiöliina Ruutukainen. 5tähden talousliina. 1402005, koko 40x40 cm Peili- ja ikkunaliina Ultimate 1402005, koko 40x40 cm Ikkunan ja peilin pesu vaatii erikoisliinan, jotta lopputulos olisi kirkas ja raidaton. Ultimate peili- ja ikkunaliinalla on loistavat ominaisuudet

Lisätiedot

DeVillbiss PulmoAide 3655 lääkeainesumutin. Käyttöohje

DeVillbiss PulmoAide 3655 lääkeainesumutin. Käyttöohje DeVillbiss PulmoAide 3655 lääkeainesumutin Käyttöohje PulmoAide lääkeainesumutin Käyttöohje Huom. Laite sisältää sähköisiä ja/tai elektronisia osia, jotka on kierrätettävä EU direktiivin 2012/19/EU- Waste

Lisätiedot

Sekoitinsarja Käyttöohje

Sekoitinsarja Käyttöohje Sekoitinsarja Käyttöohje Lue ohjekirja huolellisesti ennen laitteen käyttöönottoa. Käytä laitetta vain käyttöohjeen mukaisesti. Säilytä ohjekirja lukemiseksi tulevaisuudessa. TURVALLISUUS Laite ei ole

Lisätiedot

1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT

1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 1 / 5 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 1.1 Tuotetunniste 1.1.1 Kauppanimi 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella 1.2.1 Käyttötarkoitus

Lisätiedot

Tehostettu suunhoito ja hengitysteiden imeminen vuodeosastolla

Tehostettu suunhoito ja hengitysteiden imeminen vuodeosastolla Tehostettu suunhoito ja hengitysteiden imeminen vuodeosastolla Terveyskeskusten ja pitkäaikaishoitolaitosten infektioyhdyshenkilöiden koulutuspäivä 26.10.2015 ls 6 Hygieniahoitaja Raija Järvinen p. 040

Lisätiedot

KUIVA- / MÄRKÄ- / TUHKAIMURI KÄYTTÖOHJE. Kuiva- / märkä- ja tuhkaimuri

KUIVA- / MÄRKÄ- / TUHKAIMURI KÄYTTÖOHJE. Kuiva- / märkä- ja tuhkaimuri KUIVA- / MÄRKÄ- / TUHKAIMURI KÄYTTÖOHJE WL 60-P-2F Kuiva- / märkä- ja tuhkaimuri 1. Tuotekuvaus 1. Kuiva- / märkä- ja tuhkaimurilla voidaan imuroida sekä kuumaa että kylmää tuhkaa, tupakan tumppeja, kotiloita,

Lisätiedot

Pioneeribloggaaja Noora Shinglerin ja luonnonkosmetiikkatalo Mádaran yhteistyö jatkuu suositut Nokkonen- ja Pihlaja -tuoteperheet kasvavat

Pioneeribloggaaja Noora Shinglerin ja luonnonkosmetiikkatalo Mádaran yhteistyö jatkuu suositut Nokkonen- ja Pihlaja -tuoteperheet kasvavat Pioneeribloggaaja Noora Shinglerin ja luonnonkosmetiikkatalo Mádaran yhteistyö jatkuu suositut Nokkonen- ja Pihlaja -tuoteperheet kasvavat Luonnonkosmetiikkatalo Mádaran ja Noora Shinglerin jo viisi vuotta

Lisätiedot

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 1809 CASCOL POLYURETAANILIIMA 1. AINEEN TAI VALMISTEEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 1809 CASCOL POLYURETAANILIIMA 1. AINEEN TAI VALMISTEEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 1. AINEEN TAI VALMISTEEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 1.1 Kemikaalin tunnistustiedot 1.1.1 Kauppanimi 1.2 Kemikaalin käyttötarkoitus 1.2.1 Käyttötarkoitus

Lisätiedot

KLENZ DESINFIOINTI LAITTEEN KÄYTTÖOHJEET: TIETOA LAITTEEN TOIMINNASTA JA KÄYTTÖTARKOITUKSISTA

KLENZ DESINFIOINTI LAITTEEN KÄYTTÖOHJEET: TIETOA LAITTEEN TOIMINNASTA JA KÄYTTÖTARKOITUKSISTA KLENZ DESINFIOINTI LAITTEEN KÄYTTÖOHJEET: TIETOA LAITTEEN TOIMINNASTA JA KÄYTTÖTARKOITUKSISTA Klenz-laite koostuu seuraavista komponenteista: - runko - sisäpohjan levy (ABS muovia) - muuntaja - käyttöohje

Lisätiedot

Tea Tree -sarjan jokainen tuote sisältää aitoa australialaista teepuuöljyä,

Tea Tree -sarjan jokainen tuote sisältää aitoa australialaista teepuuöljyä, TUOTEOPAS 2015 2 Tea Tree -sarjan jokainen tuote sisältää aitoa australialaista teepuuöljyä, joka tunnetaan kautta maailman hoitavista, antiseptisista ja puhdistavista ominaisuuksistaan. Tea Tree -tuotteet

Lisätiedot

2343 Poltettu narukiulu ja kauha Poltettu narukiulu ja kauha + Eukalyptus 500 ml + Ruskea laudeliina

2343 Poltettu narukiulu ja kauha Poltettu narukiulu ja kauha + Eukalyptus 500 ml + Ruskea laudeliina LIIKELAHJAT 2017 2 2343 Poltettu narukiulu ja kauha Emendon tyylikäs puinen narukiulu sekä kauha. Kauhan varteen on mahdollista painattaa esimerkiksi yrityksen oma logo. 3930 Poltettu narukiulu ja kauha

Lisätiedot

Valmistaja: ZQuiet 5247 Shelburne Rd., Suite 204 Shelburne, VT 05482 U.S.A.

Valmistaja: ZQuiet 5247 Shelburne Rd., Suite 204 Shelburne, VT 05482 U.S.A. Valmistaja: ZQuiet 5247 Shelburne Rd., Suite 204 Shelburne, VT 05482 U.S.A. Copyright 2012 Sleeping Well, LLC. Kaikki oikeudet pidätetään. Zquiet on Sleeping Well, LLC -yhtiön rekisteröity tavaramerkki.

Lisätiedot

Kosketusallergia - 5 faktaa ja vinkkiä

Kosketusallergia - 5 faktaa ja vinkkiä hajusteet hiusvärit hennatatuoinnit Kosketusallergia - 5 faktaa ja vinkkiä Allergialla ei ole palautusoikeutta Kosketusallergia voi syntyä, kun iho joutuu kosketuksiin herkistävien kemikaalien kanssa.

Lisätiedot

Varainhankintaa.com. Paperit( Pesuaineet( Kuvasto(1(/(2015(

Varainhankintaa.com. Paperit( Pesuaineet( Kuvasto(1(/(2015( Varainhankintaa.com Teemme varainhankintaa toimintamme kehittämiseksi. Osallistumisenne on meille tärkeää Kiittäen, Kuvasto(1(/(2015( Koulu / Joukkue / Yhdistys Paperit( Pesuaineet( 40# # säkki 25# # säkki

Lisätiedot