KAUKOLÄMPÖ ON HYVÄN OLON ENERGIAA......NYT ON AIKA KERTOA SE KAIKILLE!

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KAUKOLÄMPÖ ON HYVÄN OLON ENERGIAA......NYT ON AIKA KERTOA SE KAIKILLE!"

Transkriptio

1 KAUKOLÄMPÖ ON HYVÄN OLON ENERGIAA......NYT ON AIKA KERTOA SE KAIKILLE!

2 KAUKOLÄMPÖ ON KAIKKIEN ETU. SEHÄN ON SELVÄÄ VAI ONKO? Kaukolämpö on hyvän olon energiaa. Tämän tunnuksen olemme valinneet pitkäjänteiselle työlle, joka nyt aloitetaan kaukolämmön brändin vahvistamiseksi ja mielikuvan kirkastamiseksi. Ajankohta on oikea kaukolämmön haluttavuuden ja tunnettuuden nostamiseksi juuri nyt, kun kaukolämpö on Suomen suosituin lämmitysmuoto ja kaukolämmön markkinatilanne on hyvä. Emme kuitenkaan saa tuudittautua nykytilaan. Kaikki me alalla olevat tiedämme, että lämmitysmarkkinoiden kilpailu kiristyy koko ajan mm. lämpöpumppujen ja matalaenergiarakentamisen yleistyessä. Erilaiset päästörajoitukset ja ilmastomuutoksen torjunta asettavat kovia haasteita myös kaukolämmön menestymiselle tulevaisuudessa. Kaukolämpö on monelle tuttu, mutta mielikuvat siitä vaihtelevat ja todellista tietoa sen hyvistä ominaisuuksista puuttuu monilta. Tämä koskee niin kaukolämpötaloissa asuvia, kaukolämpöasiakkaita kuin myös viranomaisia sekä poliittisia päättäjiä. Kaukolämmön helppous, luotettavuus, energiatehokkuus sekä ympäristön huomioiminen ovat Suomessa aivan omaa luokkaansa myös maailmanlaajuisessa tarkastelussa. Se kannattaa kertoa kaikille. Ja parhaiten ja taloudellisimmin se onnistuu alan toimijoiden yhteispelillä. Vain yhteispelillä saamme todellista vahvistusta kaukolämmön brändille. Kaukolämmön brändin rakentamisella varmistamme kaukolämmön aseman sekä poliittisessa päätöksenteossa että lämmitysmarkkinoiden kilpailussa. Kaukolämmöllä tuotetaan suomalaisille hyvän olon energiaa, joka huomioi sekä luonnon että ihmisten hyvinvoinnin. Lämpöä ja lämmintä käyttövettä turvallisesti, tehokkaasti ja taloudellisesti tuottava kaukolämpö on kaikkien etu. Tämä esite kertoo suomalaisille kaukolämpöyrityksille projektin aloitusvaiheeseen valmistetuista materiaaleista sekä projektiin osallistumisesta. Tervetuloa mukaan jakamaan tietoa ja herättämään yhteistä kiinnostusta kaukolämpöä kohtaan. Kaukolämpö Hyvän olon energiaa -projektin on käynnistänyt Suomessa Energiateollisuus ry ja projektin käytännön toteutuksesta vastaa Adato Energia Oy.

3 Lähde mukaan brändäämään kaukolämpöä! Olemme valmistaneet suomaisille kaukolämpöyrityksille markkinointimateriaalia, jonka voit ottaa käyttöösi välittömästi. Tutustu oheiseen materiaaliin ja tilaa sitä riittävästi yrityksesi käyttöön. Yhteinen markkinointiponnistuksemme julkistetaan Kaukolämpöpäivillä Kemissä Uudet nettisivut julkistetaan myös silloin. Toivomme, että voisimme silloin kertoa mahdollisimman monen kaukolämpöyrityksen olevan mukana maanlaajuisessa projektissa. Ilmoittaudu mukaan projektiin jo nyt ilmoittautumislomake on esitteen lopussa. Aloita myös viimeistään jo nyt syksyn toimenpiteiden suunnittelu! Uusilla nettisivuillamme kerromme ihmisille kaukolämmön monista eduista. Sivut avataan verkossa KAUKOLÄMPÖ ON KAIKKIEN ETU...MYÖS SINUN. LÄMMITÄ, MUTTA ÄLÄ ILMASTOA. TUNNETKO KAUKOLÄMMÖN EDUT? Asukasesite Asukasesite on tarkoitettu kaukolämmön piirissä asuville. Esitteessä kerromme tietoja kaukolämmön oikeasta käytöstä ja vahvistamme kaukolämmön ympäristömielikuvaa. Esitteen koko on 210 x 210 mm ja sen laajuus on kahdeksan sivua. Myyntiesite Myyntiesitteemme on tarkoitettu kaikille kaukolämmöstä kiinnostuneille. Kerromme selkeästi ja helposti ymmärrettävästi kaukolämmön hyvistä ominaisuuksista ja liittymisestä kaukolämpöön. Esitteen koko on 210 x 210 mm ja sen laajuus on kahdeksan sivua.

4 ESIMERKKEJÄ VALMIISTA MAINOSMATERIAALISTA. Kaukolämmöstä kertovia teemoja on yhteensä neljä. ONNEKSI ON KAUKOLÄMPÖ. Hyvän olon energiaa on lupaus muustakin kuin lämpimästä. Kaukolämpö tarjoaa tasaisen varmaa lämpöä sekä lämmintä käyttövettä kaikkina vuoden ja vuorokauden aikoina. Kaukolämmön ja sähkön yhteistuotanto on energiatehokasta ja säästää energiaa ja luontoa. Lue lisää: HYVÄN OLON ENERGIAA. Valitse lämmitysmuoto, joka ottaa huomioon energian tehokkaan käytön ja ympäristön. Kaukolämmön tuotannossa voidaan käyttää uusiutuvaa energiaa, metsänhakkuiden ylijäämiä, teollisuuden hukkalämpöä sekä jätteitä. Kaukolämpö on helppokäyttöinen, luotettava ja kilpailukykyinen valinta niin uusiin kuin peruskorjattaviin rakennuksiin. Lue lisää ILMOITUS A4 (210 X 297 MM) ILMOITUS A4 (210 X 297 MM) JULISTEET (70X100 CM) KAUKOLÄMPÖ ON KAIKKIEN ETU. SÄÄSTÄ ENERGIAA. HYVÄN OLON ENERGIAA. ONNEKSI ON KAUKOLÄMPÖ. Aineistopankin osoite on: /ekstranet Käyttö vaatii tunnukset, jotka toimitetaan vain osallistumismaksun maksaneille.

5 KAUKOLÄMPÖ ON KAIKKIEN ETU. Kaukolämmitys on suomalaisten taajamien kilpailukykyinen lämmitysmuoto. Se tarjoaa tasaisen varmaa lämpöä sekä lämmintä käyttövettä kaikkina vuoden ja vuorokauden aikoina. Kaukolämpöä tuotetaan yhä enemmän uusiutuvalla energialla. Lue lisää: SÄÄSTÄ ENERGIAA, KÄYTÄ KAUKOLÄMPÖÄ. Hyvän olon energiaa on lupaus paljon muustakin kuin lämpimästä. Suomen yleisin lämmitysmuoto on toimintavarma niin kesällä kuin talvella ja lämmintä käyttövettä riittää aina. Kaukolämmön ja sähkön yhteistuotanto säästää myös energiaa ja luontoa. Lue lisää ILMOITUS A4 (210 X 297 MM) ILMOITUS A4 (210 X 297 MM) Ilmoitusaineistot valmistetaan aineistopankkiin paino pdf- ja Freehand-tiedostoina, jolloin käyttäjä voi lisätä niihin oman logonsa sille varatulle paikalle ja tarpeidensa mukaan vaihtaa valmiita ilmoitustekstejä valintansa mukaan valmiiseen ilmoituspohjaan. HYVÄN OLON ENERGIAA. Valitse lämmitysmuoto, joka ottaa huomioon energian tehokkaan käytön ja ympäristön. Kaukolämmön tuotannossa voidaan käyttää uusiutuvaa energiaa, metsänhakkuiden ylijäämiä, teollisuuden hukkalämpöä sekä jätteitä. Kaukolämpö on helppokäyttöinen, luotettava ja kilpailukykyinen valinta niin uusiin kuin peruskorjattaviin (kiinteistöihin) rakennuksiin. Lue lisää SÄÄSTÄ ENERGIAA, KÄYTÄ KAUKOLÄMPÖÄ. SÄÄSTÄ ENERGIAA, KÄYTÄ KAUKOLÄMPÖÄ. HYVÄN OLON ENERGIAA. ¼-SIVUA A4:STÄ (100X104 MM) SÄHKÖISET BANNERIT KAUKOLÄMPÖYRITYS- TEN WWW-SIVUILLE FLASH JA HTML KAUKOLÄMPÖ ON KAIKKIEN ETU. Kaukolämmitys on suomalaisten taajamien kilpailukykyinen lämmitysmuoto. Se tarjoaa tasaisen varmaa lämpöä sekä lämmintä käyttövettä kaikkina vuoden ja vuorokauden aikoina. Kaukolämpöä tuotetaan yhä enemmän uusiutuvalla energialla. Lue lisää: ½-SIVUA A4:STÄ (210 X 145 MM) 468X60 PIX 300X250 PIX

6 PR-LAHJAT Asiakkaita, yhteistyökumppaneita ja kaukolämpöyritysten henkilöstöä varten olemme hankkineet joukon erilaisia PR-lahjoja. Valikoimissa on sopivasti eri hintaisia ja erilaisiin tarkoituksiin sopivia lahjoja. Lahjoja voi hyödyntää esim. asiakas- ja lehdistötilaisuuksissa, koulutustapahtumissa jne. Valitse yhtiösi käyttöön sopivat ja tilaa lahjat ajoissa. T-PAITA Hyvän olon merkkipaita on valmistettu puhtaasta puuvillasta. Saatavana koot S-XXL. JYVÄPUSSI Ekologisella jyväpussilla luodaan hyvää oloa: Viilennetään tai lämmitetään miellyttävästi väsyneitä tai kipeytyneitä lihaksia. Jyväpussi on mitoiltaan 18 x 57 senttiä ja siihen on painettu kampanjatunnus. Jyväpussi käyttöohjeineen pakataan valmiiksi lahjakoteloon. LYIJYKYNÄ Luonnonmukainen ja maanläheinen viestintäratkaisu, joka sopii jokaisen käteen. KÄRRYKOLIKKOAVAIMENPERÄ Tätä tarvitsevat nykyään kaikki ja tarpeellisin se on juuri silloin kun sitä ei ole. JÄÄKAAPPIMAGNEETTI Iloista mieltä jokaiseen kaukolämpökotiin.

7 viimeistään elokuun alussa. materiaali toimitetaan OSALLISTUMINEN/TILAUKSET Täytä ja palauta osallistumislipuke mennessä, niin varmistat yrityksesi mukanaolon, kun kaukolämmön tunnetuksi tekeminen aloitetaan Suomessa. Markkinointiviestintään mukaan lähteviltä yrityksillä veloitetaan materiaalien tuottamiseen liittyvien kulujen peittämiseksi ns. osallistumismaksu., joka määräytyy yrityksen asiakaskunnan määrän mukaan. Jos asiakkaita on enemmän kuin osallistumismaksu on Jos asiakkaita on osallistumismaksu on 600 Jos asiakkaita on osallistumismaksu on 900 Jos asiakkaita on alle osallistumismaksu on 350 Osallistumismaksu sisältää oikeuden ladata aineistopankista esitteiden pdf:t, mainospohjien taittotiedostot, sähköisen bannerin sekä uuden kaukolämpö -tunnuksen eri muodoissaan. Kyllä Ei Haluamme olla mukana kaukolämmön markkinointiviestinnässä ja hyödyntää siihen tuotettua materiaalia. Emme halua lähteä mukaan tekemään kaukolämpöä tunnetuksi, emmekä hyödyntää siihen tuotettua materiaalia. Kaukolämpöyrityksen nimi Toimitusosoite Yhteyshenkilön nimi Laskutusosoite Sähköposti Puhelin Allekirjoitus Päiväys / 2009 Painotuotteet Koko Hinta Tilausmäärä Julisteet 70 x 100 cm, 4 eri aihetta/sarja 32 /sarja sarjaa Asukasesite 8-sivuinen à 2,40 kpl Myyntiesite 8-sivuinen à 2,40 kpl Jos tilaaja haluaa esitteisiin oman yrityksensä logon, veloitetaan siitä lisämaksu 210 / esite. Painatusta varten logo-originaali tulee toimittaa sähköisessä muodossa joko eps- tai tiff-tiedostona osoitteeseen: Kyllä Ei haluamme oman logon emme halua omaa logoa Ilman logoa tilatut materiaalit toimitetaan, niin kauan kuin materiaalia riittää, viikon sisällä tilauksesta. Muu PR-lahjat Koko Hinta Tilausmäärä T-paidat S 12 kpl M 12 kpl L 12 kpl XL 12 kpl XXL 12 kpl Jyväpussi 196 kpl Lyijykynä 0,45 kpl Kärrykolikkoavainperä 1,860 kpl Jääkaappimagneetti 1,25 kpl Huom. Kaikkiin hintoihin lisätään alv 22322%. Kaikki hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Sähköiset aineistot Kun olemme vastaanottaneet osallistumislomakkeen, toimitamme lomakkeessa mainitulle yhteyshenkilölle tunnuksen, jonka avulla hän voi käydä noutamassa alla luetellut originaalikelpoiset aineistot yrityksensä omaan käyttöön. Sähköiset aineistot ovat osoitteessa /ekstranet Kampanjatunnus Ilmoitusaineistot Banneri jpg-, eps-, pdf- ja tiff -originaalit 4 eri teemaa / 3 eri kokoa. Aineistot valmistetaan sekä paino pdf- että Freehand-tiedostoina. Kaukolämpöyrityksen omalle www-sivustolle, josta linkitys > -sivustolle. Yhteyshenkilöt Jos haluat lisätietoja Kaukolämpö -markkinointiin liittyen, ota yhteys: Juhani Kalevi Adato Energia Oy p. (09) Jos haluat lisätietoja materiaalien tilaamiseen ja toimittamiseen liittyen, ota yhteys: Ekku Stenfors Adato energia Oy p. (09) Tämän osallistumislomakkeen voi täyttää ja lähettää myös sähköisesti osoitteessa: /kaukolampo

8 Taita tästä, nido yhteen ja laita postiin. Adato Energia Oy maksaa postimaksun Adato Energia Oy Tunnus VASTAUSLÄHETYS

KauKolämpö on KaiKKien etu...myös sinun.

KauKolämpö on KaiKKien etu...myös sinun. KauKolämpö on KaiKKien etu...myös sinun. Hyvän olon energiaa Kaukolämmitys merkitsee asumismukavuutta ja hyvinvointia. Se on turvallinen, toimitusvarma ja helppokäyttöinen. Se takaa tasaisen lämmön ja

Lisätiedot

KAUKOLÄMPÖ ON KAIKKIEN ETU...MYÖS SINUN.

KAUKOLÄMPÖ ON KAIKKIEN ETU...MYÖS SINUN. KAUKOLÄMPÖ ON KAIKKIEN ETU...MYÖS SINUN. HYVÄN OLON ENERGIAA Kaukolämmitys merkitsee asumismukavuutta ja hyvinvointia. Se on turvallinen, toimitusvarma ja helppokäyttöinen. Se takaa tasaisen lämmön ja

Lisätiedot

Weecos Palvelun käyttöohjeet myyjille wesupport@weecos.com

Weecos Palvelun käyttöohjeet myyjille wesupport@weecos.com Weecos Palvelun käyttöohjeet myyjille wesupport@weecos.com YLEISTÄ OMA TARINA YLEISNÄKYMÄT KIELTEN HALLINTA YHTEYSTIETOJEN HALLINTA SALASANAN VAIHTO MYYJÄN JA ASIAKKAAN VÄLINEN KOMMUNIKOINTI KAUPAN RAKENTAMINEN

Lisätiedot

Kuvastojen muuttuva maailma

Kuvastojen muuttuva maailma Kuvaston tekijä. Kuvasto, katalooki, tuoteluettelo rakkaalla lapsella on monta nimeä. Ne ovat tärkeitä markkinoinnin ja myynnin tukimateriaaleja monelle teollisuuden ja kaupan yritykselle niin kuluttaja-

Lisätiedot

Anders Managerin ohje... 1 Yleistä... 1 Automaattinen laskutus... 1 Selainvalinta... 1 Kirjautuminen järjestelmään... 1 Etusivun tiedot...

Anders Managerin ohje... 1 Yleistä... 1 Automaattinen laskutus... 1 Selainvalinta... 1 Kirjautuminen järjestelmään... 1 Etusivun tiedot... Anders Managerin ohje... 1 Yleistä... 1 Automaattinen laskutus... 1 Selainvalinta... 1 Kirjautuminen järjestelmään... 1 Etusivun tiedot... 3 Palaute ja tuki... 3 Sanasto... 4 Pikaopas... 6 Käy asetukset

Lisätiedot

NIBE 2013 INFOPAKETTI JÄLLEENMYYJILLE

NIBE 2013 INFOPAKETTI JÄLLEENMYYJILLE NIBE 2013 INFOPAKETTI JÄLLEENMYYJILLE NIBE 2013 INFOPAKETTI JÄLLEENMYYJILLE Tämä NIBEn uusi infopaketti on tarkoitettu Sinulle hyvä jälleenmyyjämme. Haluamme olla mukana tukemassa myyntiäsi monin eri tavoin.

Lisätiedot

Näytteilleasettajaksi ruokatapahtumaan Opas pienyrityksille

Näytteilleasettajaksi ruokatapahtumaan Opas pienyrityksille Näytteilleasettajaksi ruokatapahtumaan Opas pienyrityksille Tekijä: Ristomatti Piesala 1 SISÄLTÖ Alkusanat... 2 1. Nykyaikainen ruokatapahtuma... 3 1.1 Osallistuminen ruokatapahtumaan... 3 1.2 Käyttäjälähtöisyys

Lisätiedot

NIBE Maalämpö LÄMPÖPUMPPUJEN UUSI SUKUPOLVI NIBE-MAALÄMPÖ 1

NIBE Maalämpö LÄMPÖPUMPPUJEN UUSI SUKUPOLVI NIBE-MAALÄMPÖ 1 NIBE Maalämpö LÄMPÖPUMPPUJEN UUSI SUKUPOLVI NIBE-MAALÄMPÖ 1 2 NIBE-MAALÄMPÖ + AURINGON LÄMPÖÄ MAASSA VALTAVA ENERGIAVARASTO, JOKA VAIN ODOTTAA HYÖDYNTÄMISTÄÄN. Mitä näet katsoessasi ulos ikkunasta? Kadun?

Lisätiedot

Yrityksen Facebookmarkkinointiopas

Yrityksen Facebookmarkkinointiopas Yrityksen Facebookmarkkinointiopas Sami Vesamo - Voimatiimi Voimatiimi.fi Sivu 1 Sisällysluettelo Alkusanat... 3 Miksi yrityksen kannattaa markkinoida Facebookissa?... 4 Mikä on Facebook?... 4 Menestyvän

Lisätiedot

Kaukolämmön laadukas asiakaspalveluketju

Kaukolämmön laadukas asiakaspalveluketju Kaukolämmön laadukas asiakaspalveluketju Raportti M5/02 Suomen Kaukolämpö ry ISSN 1239-2707 Viite: Sky-kansio 5/2 Kaukolämmön laadukas asiakaspalveluketju Raportti M5/02 Suomen Kaukolämpö ry RAPORTTI

Lisätiedot

SÄHKÖ- JA SAUNALAITOS

SÄHKÖ- JA SAUNALAITOS SÄHKÖ- JA SAUNALAITOS KOKKOLAN ENERGIAN ASIAKASLEHTI 1 2012 Rakentajapalvelut keskitetysti 4 Johtoalueiden raivaus parantaa turvallisuutta ja sähkönjakelun toimintavarmuutta 6 Laadukkaita palveluita kuluttajille

Lisätiedot

SÄHKÖ- JA SAUNALAITOS

SÄHKÖ- JA SAUNALAITOS SÄHKÖ- JA SAUNALAITOS KOKKOLAN ENERGIAN ASIAKASLEHTI 3 2011 Lämmitysmuotojen kustannuksissa on eroja Sivu 4 Järkevä energian käyttö säästää rahaa Sivu 10 ENERGISTÄ PALVELUA www.kokkolanenergia.fi SÄHKÖ-

Lisätiedot

asiakaspalvelumme Näin toimii PORVOON Energiansäästövinkkejä Porvoo puetaan juhla-asuun HopLopissa liikunnan riemua Sivu 4 Loviisalaisperheen arkeen

asiakaspalvelumme Näin toimii PORVOON Energiansäästövinkkejä Porvoo puetaan juhla-asuun HopLopissa liikunnan riemua Sivu 4 Loviisalaisperheen arkeen PORVOON Porvoon Energia -yhtiöiden asiakaslehti 1/2009 Energiansäästövinkkejä arkeen Sivu 10 Porvoo puetaan juhla-asuun Sivu 13 HopLopissa liikunnan riemua Sivu 4 Loviisalaisperheen hyvä talonmies Sivu

Lisätiedot

Menestyvän verkkokaupan jäljillä, osa 1 AVAINTEKIJÄT. menestyvän verkkokaupan perustamisessa

Menestyvän verkkokaupan jäljillä, osa 1 AVAINTEKIJÄT. menestyvän verkkokaupan perustamisessa Menestyvän verkkokaupan jäljillä, osa 1 AVAINTEKIJÄT menestyvän verkkokaupan perustamisessa Onko tavoitteenasi perustaa verkkokauppa, jolla saat tehtyä kannattavaa bisnestä? Tiesitkö, että edellytykset

Lisätiedot

SEISOKKI SÄHKÖAUTOSSA ON VIRTAA. Reetta Piipari? Mitä kuuluu UUSI TOIMITALO PALVELEE. hektinen työrumba. Kaikki on tehty käyttöä varten

SEISOKKI SÄHKÖAUTOSSA ON VIRTAA. Reetta Piipari? Mitä kuuluu UUSI TOIMITALO PALVELEE. hektinen työrumba. Kaikki on tehty käyttöä varten KOTKAN 2/2014 Kotkan Energian asiakaslehti UUSI TOIMITALO PALVELEE Kaikki on tehty käyttöä varten SÄHKÖAUTOSSA ON VIRTAA SEISOKKI hektinen työrumba Mitä kuuluu Reetta Piipari KAUKOLÄMMÖN MUISTILISTA 1

Lisätiedot

Kotisivujen abc. Kotisivujen abc s. 1 www.planeetta.net

Kotisivujen abc. Kotisivujen abc s. 1 www.planeetta.net Kotisivujen abc Sisällysluettelo: Kotisivujen abc... s. 1 1. Perusteet... s. 2 2. Suunnittelu... s. 5 3. Koosto... s. 9 4. Julkaisu... s. 12 5. Ylläpito ja päivitys... s. 14 6. Markkinointi... s. 15 Kotisivut

Lisätiedot

Verkkomarkkinoinnin opas

Verkkomarkkinoinnin opas Verkkomarkkinoinnin opas 1 Modernia markkinointia verkossa Tämä opas on tehty sinulle, verkkomarkkinoinnista kiinnostunut yrittäjä, olet sitten vasta-alkaja tai jo konkari. Alkavalla yrittäjällä on harvoin

Lisätiedot

Verkkokaupan opas. Opas aloittavalle verkkokauppiaalle

Verkkokaupan opas. Opas aloittavalle verkkokauppiaalle Verkkokaupan opas Opas aloittavalle verkkokauppiaalle Verkkokaupan perustaminen sisältää useita eri vaiheita ja useita kumppaneita. Tämä opas auttaa sinua löytämään verkkokaupallesi sopivia ratkaisuja.

Lisätiedot

OPAS LASKUTUKSEEN MYYNNINHALLINTAAN

OPAS LASKUTUKSEEN MYYNNINHALLINTAAN OPAS LASKUTUKSEEN & MYYNNINHALLINTAAN Tässä oppaassa Kaksitoista vuotta sitten allekirjoitin yrityksemme perustamiskirjan yhtiökumppanini kanssa. Meistä tuli yrittäjiä ja maailma oli avoinna. Yrittäminen

Lisätiedot

Miten luot, lähetät ja analysoit menestyksellistä sähköpostimarkkinointia. parempia tuloksia. Sähköpostimarkkinoinnin käsikirja.

Miten luot, lähetät ja analysoit menestyksellistä sähköpostimarkkinointia. parempia tuloksia. Sähköpostimarkkinoinnin käsikirja. Miten luot, lähetät ja analysoit menestyksellistä sähköpostimarkkinointia ja saavutat parempia tuloksia. Sähköpostimarkkinoinnin käsikirja Mukana myös sosiaalinen media ja mobiilioptimointi SISÄLTÖ 1.

Lisätiedot

4-7. Järkevä kaavoitus laskisi hintoja 8-11. Palvelu on osa hyvää asumista 12-13. Kauppaostokset kotisohvalta

4-7. Järkevä kaavoitus laskisi hintoja 8-11. Palvelu on osa hyvää asumista 12-13. Kauppaostokset kotisohvalta Kotimaisema Asuntosäätiön asiakas- ja tiedotuslehti 1 2012 4-7 Järkevä kaavoitus laskisi hintoja 8-11 Palvelu on osa hyvää asumista 12-13 Kauppaostokset kotisohvalta Kylpyhuoneen lattialämmitys on yksi

Lisätiedot

Adventtikalenterikampanjan. asiamiesohje. 2012 Kalenterin kuvittaja: Lasse Katainen

Adventtikalenterikampanjan. asiamiesohje. 2012 Kalenterin kuvittaja: Lasse Katainen Adventtikalenterikampanjan asiamiesohje 2012 Kalenterin kuvittaja: Lasse Katainen Sisällysluettelo Hyvä kalenteriasiamies 3 Kalenteriasiamiehen tehtävät 5 Missä ja miten käy parhaiten kauppa? 8 Turvallisuus

Lisätiedot

Hanke- ja Fimosnumero 2005 018, 111 339. Alajärven kaupunki, Järviseudun seutukunta Alvar Aallon tie 1 62900 ALAJÄRVI 1 / 19.

Hanke- ja Fimosnumero 2005 018, 111 339. Alajärven kaupunki, Järviseudun seutukunta Alvar Aallon tie 1 62900 ALAJÄRVI 1 / 19. 62900 ALAJÄRVI 1 / 19 1 Johdanto Tietoyhteiskunnan kehittyessä myös perinteinen kaupankäynti on joutunut muutoksen eteen. Perinteisesti yritykset tiesivät tarkasti ketkä olivat sen kilpailijoita. Kilpailijoita

Lisätiedot

Hyvä tietää sähkömarkkinoista

Hyvä tietää sähkömarkkinoista Hyvä tietää sähkömarkkinoista Julkaisija: Energiateollisuus ry ja Fingrid Oyj Teksti: Maarit Kauniskangas Ulkoasu: Innocorp Oy Hyvä tietää sähkömarkkinoista Painettu ISBN 978-952-5615-29-6 Sähköinen pdf-julkaisu

Lisätiedot

Suoran SUUNNITTELUKIRJA

Suoran SUUNNITTELUKIRJA Suoran SUUNNITTELUKIRJA 1 2 Suoramainonnaksi sanotaan viestejä, jotka vaativat vastaanottajalta suoraa toimintaa. Sisällys luettelo miksi valitsisit itellan suoramainonnan? Syitä käyttää suoraa valitse

Lisätiedot

TOISET TEKEVÄT MAINOKSIA. ME TEEMME TULOKSIA. HYÖDYNNÄ B2B-MARKKINOINNIN UUSI MAHDOLLISUUKSIEN AIKAKAUSI. Tero Rantaruikka ID BBN

TOISET TEKEVÄT MAINOKSIA. ME TEEMME TULOKSIA. HYÖDYNNÄ B2B-MARKKINOINNIN UUSI MAHDOLLISUUKSIEN AIKAKAUSI. Tero Rantaruikka ID BBN TOISET TEKEVÄT MAINOKSIA. ME TEEMME TULOKSIA. HYÖDYNNÄ B2B-MARKKINOINNIN UUSI MAHDOLLISUUKSIEN AIKAKAUSI. Tero Rantaruikka ID BBN IDBBN Läntinen Rantakatu 3, FI-20100 Turku, Finland Tel. +358 2 8145 0600

Lisätiedot

Jäsenyhdistyssivut ja tiedostopankki

Jäsenyhdistyssivut ja tiedostopankki 1 Jäsenyhdistyssivut ja tiedostopankki Käyttöohje pitkä oppimäärä Päivitetty 9.10.2014 Sisällys Jäsenyhdistyssivu... 3 Mikä jäsenyhdistyssivu on ja mitä se ei ole?... 3 Sivun tilaaminen getting started!...

Lisätiedot

Kuinka perustan ruokapiirin?

Kuinka perustan ruokapiirin? Kuinka perustan ruokapiirin? Kaytannon ohjeita ja vinkkeja toimintaan KUSTANTAJA: Pro Ruokapiirit ry Pro Matringar rf PAINO: Horizon-Partners Oy 2 Sisällys Esipuhe 4 Ruokapiirit Suomessa toiminnan luonne

Lisätiedot

Saa mitä haluat -valmennus

Saa mitä haluat -valmennus Saa mitä haluat -valmennus Valmennuksen jälkeen Huom! Katso ensin harjoituksiin liittyvä video ja tee sitten vasta tämän materiaalin tehtävät. Varaa tähän aikaa itsellesi vähintään puoli tuntia. Suosittelen

Lisätiedot

ny oma YritYsYrittäjän opas

ny oma YritYsYrittäjän opas A M O Y N S Y Y RIT Yrittäjän opas NY Yrittäjyyskasvatuksen polku Kustantaja: Nuori Yrittäjyys ry, Helsinki 2012 Toimitus: Turo Numminen ja Virpi Utriainen Ulkoasu ja taitto: Anne Jokisaari Oikoluku: Tom

Lisätiedot