Uusi Crafter. Hyötyautot

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Uusi Crafter. Hyötyautot"

Transkriptio

1 Uusi Crafter Hyötyautot

2 TEHTY KOVAAN TYÖHÖN: UU C A TE Crafter tunnetaan jo yhtenä luokkansa suurimpana ja monipuolisimpana edustajana. Nyt se profiloituu entistä enemmän myös erittäin taloudellisena, voimakkaana ja luotettavana hyötyajoneuvona. Uusilla Common-Rail-TDI-moottoreillaan se on edellä kävijä tehon ja polttoaineenkulutuksen suhteessa. Nämä moottorit on kehitetty erityisesti kovaan työkäyttöön. Parasta taloudellisuutta edustavat uuden Crafterin BlueMotion Technology -mallit, joiden kulutus on jopa litran/100 km vakiomalleja alhaisempi*. Uuden Crafterin laaja mallisto tarjoaa erilaisia paino- ja kantavuusluokkia, kolme akseliväliä ja korimalleja jokaiseen käyttötarkoitukseen: umpiauto, Kombi, alusta ja doppeli. *Tietoa polttoaineenkulutuksesta ja CO 2-päästöistä sivuilla 4653.

3 Uusi Crafter

4 ILMAINEN VUODEN TAKUU

5 Normaalin kahden vuoden takuun ja lakisääteisen kuluttajansuojan lisäksi uudelle Crafterille tarjotaan ilmainen jatkotakuu kolmatta käyttövuotta varten (maks km). Se lisää turvallisuutta ja käyttövarmuutta, sekä tarjoaa entistä paremman mahdollisuuden hyödyntää Volkswagen-hyötyautoliikkeiden päteviä huoltopalve luja. Uuden Crafterin korin kestävyydestä kertoo 12 vuoden puhkiruostumattomuus takuu. Lisäksi on mahdollisuus erilaisiin CarePort-palveluihin edullisesta rahoituksesta aina yksilölliseen liikkumisturvaan.

6

7

8 TÄRKEIMMÄT LAJIT HALLINNASSA: KULUTUS, VÄÄNTÖMOMENTTI, MONIKÄYTTÖISYYS Uusi Crafter tuo tehoa kaikkiin työtehtäviin. Suurella vääntömomentillaan (esimerkiksi 120 kw moottori* 400 Nm), johon yhdistyy erittäin alhainen polttoaineenkulutus, se on mitta puu luokassaan. Niin lyhyillä kuin pitkillä ajomatkoilla kuljettajan apuna on erilaisia ajamista helpottavia varus teita, kuten esimerkiksi vakio nopeudensäädin (lisävaruste) tai vakio na oleva vaihto-opastin. Craf terin monikäyttöisyys ja muunneltavuus tuskin tuntee rajoja: Se ulottuu Crafter-umpipakettiauton 17 m 3 tavara tilasta Crafter Kombin yhdek sään mukavaan istuinpaikkaan. Vakiona oleva valmius voimanulos ottoihin tekee uudesta Crafterista lisäksi erinomaisen perustan erilaisille kori- ja päällirakenteille. *Tietoa polttoaineenkulutuksesta ja CO 2-päästöistä sivuilla 4653 Uusi Crafter

9 Uusi Crafter

10 ERITTÄIN TALOUDELLISET, ENTISTÄ VAHVEMMAT: UUDET COMMON RAIL TDI MOOTTORIT Modernien moottoreiden tulee täyttää korkeimmatkin vaatimukset: Niiden täytyy tarjota tehoa, vetää sitkeästi ja selvitä vähäisellä huollolla monien vuosien ajan. Nämä vaatimukset me otimme tavoitteiksi ja kehitimme kolme huippunykyaikaista 2,0 litran TDI-moottoria. Pienen iskutilavuuden ja tehokkaan Common Rail -teknologian ansiosta ne kuluttavat erittäin vähän polttoainetta. Esimerkiksi 120 kw moottorin BlueMotion Technology version keskikulutus on vain 7,2 l/100 km ja CO 2 -päästöt vain 189 g/km. Crafter täyttää siten myös uusimmat tiukat päästönormit EEV:n (Enhanced Environmentally Friendly Vehicle)ja Euro 5:n. Uutena asiana kaikki moottoriversiot on varustettu myös valmiudella voimanulosottoihin. Siten Crafteriin on helppo asentaa vaikkapa kylmälaitekompressori tai generaattori. *Tietoa polttoaineenkulutuksesta ja CO 2-päästöistä sivuilla 4653.

11 KULUTUS PIENENTYNYT: jopa 2,6 l/100 km. Uusien Common Rail -ruiskutustekniikalla varustettujen nelisylinteristen moottoreiden ja erilaisten BlueMotion Technology -ratkaisujen avulla polttoaineen kulutuslukemat ovat laskeneet 1,7 l/100 km (80 kw*) 2,6 l/100 km (120 kw*). PIENEMPI ISKUTILAVUUS: ennen cm 3, nyt cm 3. VÄÄNTÖ KASVANUT: 360 Nm:stä 400 Nm:iin. SUUREMPI KANTAVUUS: mallista riippuen jopa 90 kg. Ratkaisevaa uusien moottorien alhaisessa kulutuksessa on pienempi iskutilavuus. Sillä kun polttoainetta ruiskutetaan vähemmän, sitä myös palaa vähemmän. Teho on silti ennal laan. 2,0 l TDI-moottorista on kolme tehoversiota: 80 kw*, 100 kw* ja 120 kw*. *Tietoa polttoaineenkulutuksesta ja CO 2-päästöistä sivuilla 4653 Erityisen tärkeää normaalissa arki käytössä on korkea vääntömomentti, esim. kiihdytettäessä liikenteen rytmiin. 120 kw* Crafterin vääntömomentti on sen vuoksi nostettu 400 Nm:iin. Yhdessä BlueMotion Technology -mallin vain 7,2 l/100 km keskikulutuksen kanssa se edustaa parasta arvoa luokassaan. Mitä kevyempi itse auto on, sitä raskaamman kuorman se pystyy kuljettamaan. Tämä oli yksi peruste tehdä uusista Common-Rail -moottoreista mahdollisimman kompakti rakenteisia jotta ne voisivat jokaisella matkalla kuljettaa enemmän. PIENEMMÄT POLTTOAINE JA HUOLTOKULUT: jopa 25 % / vuosi. Pienempi polttoaineenkulutus, luotettavat moottorit ja entistä vähäisempi huollontarve ovat laskeneet käyttökuluja noin 25 prosenttia.

12

13 SÄÄSTÄÄ JOPA 0,8 L/ 00 KM: UUSI CRAFTER JA BLUEMOTION TECHNOLO Y Polttoaineenkulutuksen ja päästöjen alentaminen ja samanaikainen tehon lisääminen: Tämän tavoitteen on mahdollistanut uuden Crafterin 120 kw moottori* ja BlueMotion Technology. Sen vääntömomentti on 400 Nm ja keskikulutus vain 7,2 l/100 km. Kulutus on 0,5 l/100 km pienempi kuin vastaavassa mallissa ilman BlueMotion Technology -varustelua. 80 kw* Crafterin kohdalla säästö on peräti 0,8 l/100 km. Siitä huolehtii yhdistelmä erilaisia energiaa säästäviä ratkaisuja. Näitä ovat esimerkiksi start-stop-järjestelmä, jarrutusenergian talteenotto sekä akun varaustilaa valvova älykäs energianhallintajärjestelmä. Kuljettajaa avustavat taloudellisessa ajamisessa vielä vakionopeudensäädin, pitkät perävälitykset sekä vakiona oleva vaihto-opastin. *Tietoa polttoaineenkulutuksesta ja CO 2-päästöistä sivuilla 4653.

14 TILAVA JA KÄYTÄNNÖLLINEN OHJAAMO: KORKEAA LAATUA VIELÄ VUOSIENKIN KULUTTUA

15 Erittäin tilava, materiaaleiltaan kulutusta kestävä, samalla käytännöllinen ja mu kava, ja ergonomialtaan esimerkillinen: Crafterin ohjaamo täyttää kaikki vaatimukset, joita hyötyajoneuvolle voi daan asettaa. Mittaristoa ja kojelautaa on nyt uudistettu, niin että selkeys yhdis tyy siinä nyt entistä paremmin Volks wagen-ohjaamon muka vuu den ja laadukkuuden kanssa. Kevytliikkeinen, uuden Volkswagentyylin mukainen vaihdetanko on hyvin käden ulottuvilla ohjauspyörän vieressä. Sen lisäksi ergonomiset istuimet ja tehokas moottorin ja ulkopuolisten ä änien tehokas vaimennus huolehtivat siitä, että Crafterin ohjaamossa on helppo viih tyä. Ja niin on vielä vuosienkin päästä, sillä Crafterissa käytetään pelkäs tään laadukkaita ja kestäviksi todet tuja materiaaleja.

16 MONIPUOLINEN JA HELPOSTI KUORMATTAVA: TAVARATILA JOPA 17 M 3

17 Crafterin valitsevalle avautuu ainutlaatuisia kuljetusmahdollisuuksia. Esimerkiksi umpipakettiauton suurimmillaan 17 m3 tavaratila on helppo kuormata suurien taka pariovien ja luokkansa leveimmän liukuoven kautta. Kuormalla voi olla vielä painoa 90 kg enemmän kuin ennen. Harkiten suunniteltuun kiinnitysjärjestelmään kuuluu erilaisia vakiona olevia tai lisävarusteena saatavia sidontaratkaisuja, joiden ansiosta kuljetettavat tavarat pysyvät turvallisesti paikallaan. Valittavana on lisäksi erilaisia väliseiniä, tavaratilaverhouksia ja lattiapintoja sekä monia muita yksityiskohtia, jotka tekevät uudesta Crafterista todella suuren.

18 MUKAVUUTTA: UUDET ISTUIMET VIIHTYISÄSSÄ SISÄTILASSA

19 Nauti Crafter Kombin matkustamosta, joka tarjoaa kaikki mukavuudet sekä voidaan sisustaa yksilöllisesti. Istuinrivit voidaan poistaa yksitellen, mikä antaa haluttaessa lisää tilaa tavaroille tai työkaluille. Mukavasti pehmustetut istuimet on verhoiltu kulutusta kestävällä kankaalla. Vakiona on helppohoitoinen Tasamo-kangas. Sen sijasta on saatavissa Timo-kangasverhoilu. Kaikkien verhoilujen uudet kuosit ovat tyylikkään ajattomia. Ei ihme, että tällaisessa ympäristössä viihtyy: aamulla matkalla työhön, taukojen aikana ja illalla kotimatkalla.

20 TÄYDELLINEN KAIKILLE KORIRAKENTEILLE: UUSI CRAFTER PERUSTA RAJATTOMALLE MÄÄRÄLLE MAHDOLLISUUKSIA SÄHKÖINEN LIITÄNTÄ ulkopuolista käyttöä varten. VOIMANULOSOTON valmius valmiina. Liitäntä huolehtii automatisoidusta yhteistyöstä yksittäisten toimintojen, kuten voimanulosoton pyörimisnopeuden säädön kanssa. Liitännän saa lisävarus teena, ja korinrakentaja voi konfiguroida sen yksilöllisesti lisätoimintojen ohjausta varten. Jokaiseen moottoriin kuuluu valmius voimanulosottoon ja se voidaan yhdis tää helposti jäähdytyskompressorin, 230 V generaattorin (käyttö auton seisoessa) tai 14 ja 28 V generaat torin (käyttö ajon aikana) kanssa. Lisävarusteena voimanulos ottovalmiu den saa myös vaihteistoon.

21 PIENI OMAPAINO monenlaisille koriratkaisuille. Uusi Crafter muodostaa ihanteellisen perustan myös painaville päällirakenteille. Pienen omamassan ansiosta se tarjoaa painavaankin koriin yhdistettynä riittävästi kantavuutta, ilman että suurin sallittu kokonaispaino ylittyy. HELPOT MUUTOSTYÖT Kombiin ja umpipakettiautoon. Päädyitpä mihin tavaratilatilavuuteen tai mihin painoluokkaan tahansa: Jokainen Crafter voidaan räätälöidä yksilöllisesti. Siten esimerkiksi Kombista saadaan täysin varusteltu ajoneuvo palokunnan käyttöön ja umpipakettiautosta liikkuva verstas vaikka LVI-asentajalle. SUURI VALIKOIMA kori- ja päällirakennevalmistajia. Ambulanssista kylmäkuljetusautoon, nos turiautosta hinausautoon: Pitkäaikaiset ja ammatti taitoiset yhteistyökumppanit tar joavat monia räätälöityjä kori- ja muutos ratkaisuja, joiden laatutaso on korkea. MONET PÄÄLLIRAKENTEET alustaa ja avolavamallia varten. Jos tarvitset esimerkiksi kuljetuskoria tai kappaletavaranostimella varustettua monitoimilavaa, Crafter on juuri oikea valinta. Tasainen ja kestävä runko rakenne mahdollistaa erilaisten päälli rakenteiden helpon kiinnittämisen. Crafter on saatavissa myös pelkästään ohjaamon etuosalla varus tettuna tai asennusalustana.

22 UUSI CRAFTER MYÖS MONENLAISILLE ERIKOISKOREILLE Crafter on yhteensopiva lukuisten päällirakenteiden kanssa. Tiiviin yhteistyön avulla johtavien korinrakentajien kanssa Crafterissa otetaan jo etukäteen kaikki tärkeä huomioon. Siten jokaisessa alustassa on standardisoidut kiinnityspisteet erilaisten kori- ja päällirakenteiden helppoa asennusta varten. Elektroniikkaliitännästä saadaan käyttövoima halutuille komponenteille ja toiminnoille. Myös jousitus ja pyöräntuenta mukautetaan kori rakenteeseen sopivaksi. Lisätietoja Volkswagen-hyötyautoihin perustuvista erikoismalleista saat jälleenmyyjältäsi. Uusi Crafter

23 Uusi Crafter

24 UUSI CRAFTER UMPIPAKETTI AUTO Uusi Crafter

25 Crafterista on moneksi. Kolmen painoluokan (kokonaismassa enimmillään 5,0 t), kolmen akselivälin (pisin mm) ja neljän pituu deltaan erilaisen tavara tilan (pisin mm) ansiosta Crafter-umpipakettiauto voidaan rää tä löidä tarkasti omien tarpeiden mukaan. Kyytiin mahtuu jopa viisi Euro-kuormalavaa. Riippuen siitä, onko autossa normaali, korkea vai superkorkea katto, tavara tilalla on tila vuutta enimmillään 17 m 3. Takana olevat pariovet, joiden avautumiskulma on suurimmillaan 270 astetta sekä peräti 1300 mm leveä liukuovi (keskipitkän ja pitkän akselivälin yhteydessä) tekee kuor man teon ja purun helpoksi. Lisävarusteena liukuoven saa myös korin toiselle puolelle. Kuljetettavat tavarat voidaan kiinnittää asianmukaisesti esimerkiksi kuor mansidontaverkolla tai kiristysvöillä autossa oleviin sidontalenkkeihin tai lisävarusteena saataviin sidontakiskoihin. Tavara tilan ja ohjaamon välissä on kuljettajan ja apukuskin suojana tukeva väliseinä, johon saa myös ikkunan. Ja jotta turvallisuus olisi vielä parempi, alusta säädetään yksilöllisen käyttö tarkoituksen mukaan niin, että auto kallistelee mahdollisimman vähän. Työtiimeille, joissa tarvitaan monia tekeviä käsiä, on oikea auto jatko-ohjaa molla varustettu umpipakettiauto. Siinä matkustaa jopa kuusi henkilöä ja myös tavara tilaa on vielä riittävästi. Uusi Crafter

26 UUSI CRAFTER KOMBI Uusi Crafter

27 Olipa kyseessä hotellin asiakaskuljetukset tai työntekijöiden matkustus työmaalta toiselle: Crafter Kombin muunneltava ja monikäyttöinen matkustamo sopii moneen käyttö tarkoitukseen. Crafter Kombin matkustamo voidaan sisus taa omien toiveiden ja tarpeiden mukaan. Valittavana on erilaisia tasokkaita sisäverhoiluja, ikkunoihin saatava Privacy-tummennus ja moderneja istuinverhoiluja. Yksitoista erilaista tuuletus-, lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmää pitävät Crafterissa matkustavat tyytyväisinä. Ja jotta matkustajien ei tarvitsisi palella talvella ja ikkunat olisivat nopeasti puhtaat huurteesta, Crafteriin kuuluu vakiona sekä sähköinen lisälämmitin, että polttoainetoiminen lisälämmitin. Sekä henkilökuljetuksissa että puhtaassa työkäytössä Crafter Kombi erottuu ennen kaikkea suurilla tiloillaan. Varsinkin pitkät matkustajat hyötyvät siitä: Esimerkiksi korkealla katolla ja keskipitkällä akselivälillä varustetussa Kombissa oviaukon korkeus on 1,82 m ja matkustamon seisontakorkeus peräti 1,94 m. Istuimilla voi nauttia optimaalisen pääntilan lisäksi myös kolmipisteturvavöiden sekä korkeudeltaan ja kallistukseltaan säädettävien pääntukien tarjoamasta turvalli suudesta. Kombissa on riittävästi tilaa paitsi matkustajille myös heidän matkatavaroilleen tai vaihtoehtoisesti kaikille työs sä tarvittaville materiaaleille ja työkaluille. Ja aina kun tilaa tarvitaan enemmän tavarankuljetukseen, istuimet voidaan poistaa helposti ja nopeasti. Crafter Kombi on mahdollista varustella myös kotimaisin istuin- ja sisustus ratkaisuin luotettujen alihankkijoiden toimesta. Uusi Crafter

28 UUSI CRAFTER AVOLAVA AUTO Uusi Crafter

29 Avolavalla ja lyhyellä tai pitkällä ohjaamolla varustettu Crafter yhdistää mukavuuden toimivaan käytännöllisyyteen. Pitkässä doppeliohjaamossa on jopa seitsemän istuin paikkaa kolme edessä ja neljä takana. Takapenkille nousun tekevät helpoksi takimmaiset ovet, joissa on avattavat ikkunat tuuletusta varten. Kun takapenkki käännetään pystyyn, saadaan paljon tilaa myös työkaluille ja muille varusteille. Erilaisia pikkutavaroita voidaan säilyttää ohjaamon käytännöllisissä säilytyslokeroissa. Lisää säilytystilaa löytyy ohjaamon kahden hengen istuinpenkin alta, joka on tietenkin saatavissa myös lyhyeen ohjaamoon. Crafterin avolavamallissa on tilaa muuallakin kuin ohjaamossa. Olipa kyseessä kaksi Euro-kuormalavaa ja lisäksi materiaalisäkkejä tai suurempia työkoneita kaikelle rakennustyömaalla tarvittavalle on tilaa luja rakenteisella lavalla. Entistä kevyemmän moottorin ansiosta voidaan kuljettaa jopa 90 kg entistä suurempia, enimmillään jopa 2793 kg:n kuormia. Lyhyeen ohjaamoon voidaan yhdistää lavapituudet 2850, 3400, 3600 ja 4300 mm. Doppelin lavapituu det ovat 2700, 3400 ja 3600 mm. Lavalle nousemisen, sekä samalla kuorman teon ja purun helpottamiseksi, lavan takalaita on varustettu käännettävällä astinlaudalla. Uusi Crafter

30 UUSI CRAFTER ALUSTA Perusta työsi mahdollisimman lujalle pohjalle. Sellaisen tarjoaa Crafterin alustan kantava ja luja runkorakenne. Olipa kyseessä umpinainen lyhyt tai doppeliohjaamo, ilman kattoa ja takaseinää oleva ohjaamo tai Podest -täysintegraatioalusta siihen yhdistet täviä päällirakenteita varten: Laajasta valikoimasta löytyy ratkaisu mitä erilaisimpiin käyttötarpeisiin. Erilaisista painoluokista ja kolmesta akseli välivaihtoehdosta on mahdollista valita juuri oikea yhdistelmä omaa päälli rakennetta varten. Auton elektroniikkajärjestelmään voidaan integroida sähköinen liitäntä, joka muodostaa älykkään yhteyden auton ja korirakenteen välille ja joka voidaan konfiguroida erilaisten lisätoimintojen ohjausta varten. Käyttövoimaa ulkopuolisille laitteille saadaan tarvittaessa voimanulosottojen avulla. Valmius moottorin voimanulosotolle on vakiona kaikissa teho versioissa. Vaihteiston voimanoton saa lisävarusteena. Moot torin voiman ulosoton jatkuva teho on 28 kw / 2500 r/min ja suurin vääntömomentti 140 Nm/ r/min. Uusi Crafter

31 Uusi Crafter

32 Uusi Crafter

33 Uusi Crafter

34 Ulkopuoli ja pyörät. Crafterin luja ja käytännöllisesti muotoiltu ulkopuoli tekee myös tavaratilan tai lavan kuor maamisen helpoksi. Huolella suunnitellut korirakenteet, tukevat astinlaudat ja erilaiset vetokoukut täyttävät kaikki ammattimaisen hyötyautokäytön vaatimukset. Lisävarusteena saatavat kevytmetallivanteet koros tavat ulkoisen ilmeen tyylik kyyttä. Vakiona Lisävaruste Ulkopuoli ja pyörät Uusi Crafter KA Umpipakettiauto KO Kombi FG Alusta

35 Astinporras takana. Tukeva porras mah dol listaa helpon nousemisen avattujen taka pariovien kautta autoon. Takapuskuriin integroitu astinlauta, joka on koko takaseinän levyinen, helpottaa kuorman tekoa ja purkamista. Se voidaan yhdistää myös vetokoukkuun, joka mahdollistaa 2,0 t perävaunun vedon. Roiskeläpät edessä ja takana. Pyöräkoteloiden sisäpuolelle kiinnitetyt roiskeläpät suojaavat omaa autoa, sekä takana ajavia likaantumiseltä ja kiveniskemiltä. KA KO KA KO KA KO FG Valmius vetokoukulle. Crafteriin on saatavissa erilaisia vetokoukun kiinnitysvalmiuksia 2,03,6 tonnin perävaunujen vetoon. Näin on helppo toteuttaa yksilöllisiä ratkaisuja. Vetokoukku laajentaa kuljetus mahdolli suuksia: Sen avulla voidaan kuljettaa jopa 3500 kg:n perävaunua turvallisesti. 16 tuuman teräsvanteet. KA KO FG KA KO FG KA KO FG Pölykapselit 16 tuuman teräsvanteille. Altamont-kevytmetallivanteet. 6½ J x 16. Renkaat 235/65 R 16 C. Hedemora-kevytmetallivanteet. 6½ J x 17. Renkaat 235/60 R 17 C. KA KO FG KA KO FG KA KO FG Uusi Crafter Ulkopuoli ja pyörät

36 Sisäpuoli. Crafterin sisustus on sovitettu optimaalisesti erilaisten ammattien ja työtehtävien vaatimuk siin. Kulutusta ja käyttöä kestävien istuimien ja lattiapintojen ohella vakiovarustus sisältää erilaisia säilytysmahdollisuuksia, kuten DIN-A4-lokero keskikonsolissa, kolme juomatelinettä ja yksi teline 1,5 litran pullolle ovissa. Niistä löytyy riittävästi tilaa työajossa tarvittaville papereille, eväille ja muulle tavaralle. Lasikatto. Kattoon integroidut ikkunat tuovat lisää valoa kuormatilaan ja teke vät kuorman teon ja purkamisen siten mukavammaksi ja turvallisemmaksi. KA 2-hengen etumatkustajan istuimen selkänojasta voidaan taittaa osa alas, jolloin siitä saadaan käytännöllinen pieni taso mukin- ja kynänpidikkei neen. KA KO FG Mukavuussivuverhoilu, johon kuuluu tuhka kuppi jokaisella istuinrivillä, tummat somiste pinnat ja verhoillut ikkunakehykset, tuo lisäarvoa Kombin matkustamoon. KA KO Digitaalinen ajopiirturi rekisteröi ajomatkat ja -nopeudet kahdelta eri kuljettajalta ja varoittaa automaattisesti työajan ylityksestä. Tallennetut tiedot voidaan tulostaa laitteeseen integroidulla kirjoittimella tai ladata down load-liitännän kautta. EU-asetuksen 3820/85 mukaan ajopiirturi on pakollinen varuste ammattikäytössä olevissa autoissa, joiden kokonaismassa on yli 3,5 tonnia. Kyynärnojat. Oviin muotoillut pehmustetut kyynärnojat lisäävät matkustus mukavuutta Crafterissa. Ei yhdistettävissä sivuturvatyynyihin. KA FG KA KO FG Vakiona Lisävaruste Sisätila Uusi Crafter KA Umpipakettiauto KO Kombi FG Alusta

37 Moottorit ja voimansiirto Nykyaikaiset ja luotettavat, uusimman sukupolven Common Rail -ruiskutuksella varus tetut TDI-moottorit toimivat entistä taloudellisemmin ja kuormittavat siten ympäristöä vähemmän. 120-kW versio* on varustettu kahdella turbolla. Se mahdollistaa voimakkaan kiihtyvyyden alakierroksilta lähtien. Jousitus ja pyöräntuenta voidaan vielä sovittaa erilaisia käyttö tarkoituksia varten esimerkiksi jos autoa käytetään huo noilla teillä tai jos korin painopiste on tavallista korkeampi. Valmius voimanulosottoja varten (ei kuvaa). Moottoreiden kaikissa tehoversioissa on vakiona valmius voimanottoon erilaisia oheislaitteita varten. Lisäksi on saatavissa muutossarja jäähdytyskompressoria ja 14 V, 28V ja 230 V generaattoria varten. KA KO FG Akselivälitykset (ei kuvaa). Oikean takaakseli välityksen avulla Crafter voidaan sovittaa oikealla tavalla käyttötarkoitukseensa. Jos liikutaan paljon moottori- ja maanteillä, vaatimukset ovat erilaiset kuin ajet taessa enimmäkseen mäkisillä pikkuteillä. Sen vuoksi Craf teriin on tarjolla yhteensä viisi takaakseli välitystä alueelta 3,923 : 1 5,1 : 1. Mitä suu rempi suhde on, sitä parempi moottorin sitkeys ja voima on mäkisillä teillä ja perävaunua vedettäessä. Pienempi suhde puolestaan keventää moot torin kuormitusta käyntinopeuksien kautta ja alentaa kulutusta. Yksittäisiin moottoreihin saatavat taka-akseli välitykset: ks. osa Tek niset tiedot. Suuren valikoiman ansiosta Crafter voidaan sopeuttaa tarkasti omiin tarpeisiin. Common-Rail-TDI-moottorit. 2,0 l TDI-moottorista on kolme erilaista tehoversiota: 80 kw* (300 Nm) ja 100 kw* (340 Nm) sekä kahdella turbolla varustettu Bi-Turboversio 120 kw* (400 Nm). Moottorit ovat voimakkaita ja käynniltään miellyttävän tasai sia, Ne ruiskuttavat dieselpolttonesteen suurella paineella ja polttavat sen tarkasti. Kaikkiin malleihin kuuluu vakiona dieselhiukkassuodatin ja 6-vaihteinen käsivaihteisto. KA KO FG *Tietoa polttoaineenkulutuksesta ja CO 2-päästöistä sivuilla Uusi Crafter Moottorit ja voimansiirto

38 Crafter ja BlueMotion Technology. BlueMotion Technologies on käsite, jonka alle on koottu kaikki polttoaineen kulutusta ja esimerkiksi CO2- ja typenoksidipäästöjä alentavat tekniset ratkaisut. Tärkeim piin niistä kuuluu start-stop-järjestelmä. Se muodostaa perustan BlueMotion Technology -tekniikalle, jota on sitten täydennetty esimerkiksi energianhallintajärjestelmällä ja vakionopeussäätimellä. Pitkänmatkanpaketti (ei kuvaa) on tarkoi tettu autoihin, joilla ajetaan pitkiä matkoja moottori- tai maantiellä ja joiden polttoaineenkulutus halutaan minimoida. Pakettiin kuuluu alhaisen vierintävastuksen renkaat, rengaspainevaroitin, vakionopeussäädin ja pitkä perävälitys. KA KO FG Start-stop-järjestelmä. Kun kuljettaja on pysäyttänyt auton, kytkenyt vaihteen vapaalle ja vapauttanut kytkimen, aktivoituna oleva start-stop-järjestelmä sammuttaa moottorin automaattisesti. Mittaristossa palaa silloin MSS-merkkivalo. Kun kuljettaja sitten painaa kytkimen pohjaan lähteäkseen liikkeelle, moottori käynnistyy automaattisesti. Polttoainetta ja kustannuksia säästävään start-stop-järjestelmään on yhdistetty muita uusia teknisiä ratkaisuja: Energianhallintajärjestelmä katkaisee tarvittaessa virran turhilta sähkölaitteita, jos on vaarana, ettei akkuvirtaa riitä moottorin käynnistämiseen. Rekuperaatio auttaa säästämään polttoainetta erityisen akunlatausmenetelmän ja jarrutuksesta saatavan energian avulla. Kaikki nämä ratkaisut yhdistämällä kulu tus laskee jopa 0,3 l/100 km. Crafter ja BlueMotion Technology. Näissä malleissa start-stop-järjestelmää, energian hallintajärjestelmää ja jarrutusenergian talteenottoa täydennetään vielä pitkällä vaihteistovälityksellä ja vakionopeudensäätimellä. Niiden avulla kulutus voi moottorista riippuen laskea jopa 0,8 l/100 km. Esimerkiksi 120 kw moottorilla 1) varustettu Crafter BlueMotion Technology kuluttaa keskimäärin vain 7,2 l/100 km ja sen CO 2 - päästöt ovat erittäin alhaiset, vain 189 g/km. KA KO FG Vakiona Lisävaruste BlueMotion Technology Uusi Crafter KA Umpipakettiauto KO Kombi FG Alusta

39 Turvallisuus. Jotta Crafterilla ajamiseen voisi suhtautua luottavaisesti kaikissa olosuhteissa, siinä on runsas turvalaitevarustelu. Ohjaamoon on saatavissa jopa kuusi turvatyynyä etu-, sivu- ja ikkunaturvatyynyt. Sen ohella Crafterin laadukkaat materiaalit ja korkea viimeistelytaso vaikuttavat osaltaan korin suureen jäykkyyteen. 16 tuuman pyörille optimoitu alusta ja suurempi raide leveys parantavat ajovakavuutta kaarteissa. Mukautuva ajonvakautusjärjestelmä, johon kuuluu myös yhdistelmänvakautustoiminto, lisää turvallisuutta myös perävaunua vedettäessä ja ajettaessa erilaisilla kuormilla. Sidontalenkit. Jotta kuljetettavat tavarat voitaisiin kiinnittää lujasti kiristysvöiden avulla, Crafterissa on jopa 12 tavaratilanpohjasta esiin käännettävää sidontalenkkiä. Ne täyttävät normin DIN (Kombi) ja DIN (umpipakettiauto). KA KO Varashälytin havaitsee luvattoman tunkeutumisen autoon ja laukaisee hälytyksen. Järjestelmä on saatavissa myös sisätilanvalvonnalla varustettuna. Rengaspainevaroitin mahdollistaa rengaspaineiden helpon tarkistuksen ohjaamosta. Jos jonkin renkaan ilmanpaine poikkeaa normaalista, esiin tulee varoitussymboli, joka kehottaa kuljettajaa tarkastamaan rengaspaineet. Sumuvalot takaavat parhaan näkyvyyden myös heikoissa sääoloissa ja lisäävät siten turvallisuutta. Sumuvalot on integroitu auton etupuskuriin. KA KO FG KA KO FG KA KO FG Peruutusvaroitin (ei kuvaa). Peruutusvaihde kytkettäessä kuuluu varoitusääni varoitukseksi auton takana olevia ihmisiä. Haluttaessa peruutusvaroitin voidaan kytkeä manuaalisesti pois päältä. Lukkiutumattomat jarrut (ABS). Täysillä jarru tettaessa pyörät eivät lukkiudu, mikä helpottaa huomattavasti auton ohjaamista. Mukautuva ajonvakautusjärjestelmä. Järjes telmän elektroniikka mukautuu itses tään auton kuormitustilaan ja estää kriitti sissä tilan teissa autoa joutumasta sivu luisuun. 2) KA KO FG KA KO FG KA KO FG 1) Tietoa polttoaineenkulutuksesta ja CO 2-päästöistä sivuilla ) Ajonvakautusjärjestelmäkään ei pysty uhmaamaan fysiikan lakeja. Uusi Crafter Turvallisuus

40 Vetoluistonrajoitus (ASR) (ei kuvaa). Vahvasti vääntäville moottoreille tarjoaa veto luistonrajoitin enemmän mukavuutta ja turvallisuutta, erityisesti jos pyörien alla on eri tavoin pitä vää pintaa. Veto luistonrajoitin mahdollistaa tasapainoiset liikkeellelähdöt ja kiihdytykset kaikilla nopeuksilla ilman pelkoa pyörien sutimisesta tai perän sivuluisusta. Elektroninen tasauspyörästönlukko (EDS) (ei kuvaa) mahdollistaa tasapainoisen ja helpon liikkeellelähdön liukkaalla ajoradalla. Jos jokin pyörä alkaa sutia, järjestelmä jarruttaa sitä hallitusti, jolloin voimaa siirtyy akselin paremmin pitävälle pyörille. KA KO FG Mäkilähtöavustin (ei kuvaa) estää auton vie rimisen ylämäessä taaksepäin ja helpottaa auton käsittelyä. Hätäjarrutusnäyttö. Kun jarrutetaan täysillä yli 50 km/h nopeudesta, jarruvalot alkavat välähdellä. Jos auto pysähtyy kokonaan, varoitus vilkut aktivoituvat. Niiden toiminta lakkaa, kun ajoa jatke taan ja nopeus ylittää 10 km/h. KA KO FG KA KO FG KA KO FG Mukavuus. Crafterin ohjaamo on varustettu laadukkailla ja kulutusta kestävillä materiaaleilla. Ergo nominen, korkeudeltaan ja kallistukseltaan säädettävä kuljettajan istuin, henkilöautomainen ohjauspyörän asento ja kojelaudassa oleva joystick-tyyppinen vaihteenvalitsin tekevät ajamisesta help poa. Vakiovarustus sisältää myös sähköiset lasinnostimet ja kauko-ohjatun keskus luki tuk sen. Erilaiset lisävarusteena saatavat kuljettajaa avustavat järjestelmät täydentävät Crafterin muka vuus varustelun. Monitoimiohjauspyörän kytkimien väli tyksellä voidaan helpolla tavalla käyttää moni toiminäyttöä, handsfreematka puhelinta ja radiota tai radionavigointi järjestelmää. KA KO FG Peruutuskamera tekee peruuttamisesta helpompaa ja turvallisempaa. Takapariovien keskellä olevan kameran objektiivi lähettää kuvaa navigointijärjestelmän värimoni toriin tai erikseen tilat tavaan kuvaruutuun. Kattokäyttöyksikkö sijaitsee keskellä ohjaa mon kattoa ja siihen kuluu käytän nöllinen aurinkolasilokero ja mahdollisesti kaksi lukuvaloa. KA KO KA KO FG Vakiona Lisävaruste Turvallisuus/mukavuus Uusi Crafter KA Umpipakettiauto KO Kombi FG Alusta

41 Ajovalonpesimet. Kun lähi-/kaukovalot palavat, myös ajovalonlasit puhdistuvat aina kun tuulilasinpesintä käytetään. Pesu nestesäiliön tilavuus on noin 7 litraa. Valo-/sadetunnistin. Tuulilasissa oleva tunnistin ohjaa sateen määrän mukaan automaatti sesti tuulilasinpyyhkimen toimintaa. Samoin se huolehtii automaattisten kaukovalojen päällä olosta. KA KO FG KA KO FG Vakionopeudensäädin säilyttää halutun nopeuden (yli 30 km/h) vain nappia paina malla. Laite kytkeytyy pois päältä, kun käyttövipua painetaan lyhyesti tai jarrutetaan. Monitoiminäyttö. Ajotietokone kertoo tärkeitä ajamiseen liittyviä tietoja, kuten ajetut kilometrit, ulkolämpötila ja keski kulutuksen. Saatavissa vain yhdessä moni toimiohjauspyörän kanssa. Vaihto-opastin kertoo, mikä on paras hetki vaihtaa suuremmalle tai pienemmälle vaihteelle. Siitä on apua, kun halu taan ajaa mahdollisimman polttoainetaloudellisesti. KA KO FG KA KO FG KA KO FG Pysäköintitutka. Etu- ja takapuskurissa olevat ultraäänitunnistimet ja ulko pei leissä ja kojelaudassa olevat merkkivalot helpottavat ajamista ahtaisiin paikkoihin. Toimintoa täydentää vielä merkkiääni. KA KO Sähköisesti säädettävät ja lämmitettävät ulko peilit. Helposti säädettävät ulko peilit voidaan sulattaa nopeasti, kun autoa käytetään pakkasella. Se lisää turvallisuutta talviajossa. KA KO FG Automaattinen ajovalokytkentä. Kun ilta alkaa hämärtää ja kun ajetaan esimerkiksi tunneliin, lähivalot kytkeytyvät automaattisesti päälle. Tämä lisää liikenneturvalli suutta. Valo-/sadetunnistimen yhteydessä. KA KO FG Uusi Crafter Mukavuus

42 Ilmastointi. Crafteriin on saatavissa erilaisia lämmitys- ja ilmastointijärjestelmiä, jotka tulevat vas taan kuljettajan, matkustajien ja kuljetettavan rahdin erilaisia vaatimuksia. Ilmastointilaitteisiin voidaan yhdistää erilaisia lisälämmitysjärjestelmiä: vesilisälämmitin, ilma seisontalämmitys ja sähköinen ilmalisälämmitin. Jotta lämmitetty ilma jakautuisi tasaisesti matkustamoon, käytettävissä on kaksi lisäilmakanavaa. Istuinlämmitys lämmittää sekä istuinosaa että selkänojaa. Kuljettajan ja etumatkus tajan istuinlämmitykselle on omat säätimet. Virran ollessa kytket tynä valittavissa on kolme lämmitys tehoa. Kuljettajan istuinlämmitys vakiona. KA KO FG Vesilisälämmitin (5 kw). Tämä dieselkäyttöinen lisälämmityslaite tehostaa ja nopeuttaa sisätilan lämmitystä moottorin käydessä. Yhdessä vesilisälämmittimen seisontalämmitystoiminnon kanssa lämmitysjärjestelmä mahdollistaa autolle 60 minuutin esilämmityksen ennen ajoon lähtöä. Ohjelmointi tehdään mittariston tai monitoimiohjauspyörän välityksellä. Myös kauko-ohjain on saatavissa. KA KO FG Vesilisälämmitin (10 kw) (ei kuvaa). Toisen dieselkäyttöisen lisälämmittimen lämmitysteho on nostettu 10 kw:iin. Sen avulla tavaratila tai matkustamo lämpenee nopeasti kovallakin pakkasella. Tämä vesi-lisälämmitin voidaan yhdistää ihanteellisesti erikseen tilattavaan lattiailmakanavaan ja toiseen lämmönvaihtimeen. Tarvittaessa voidaan toista kahdesta lämmityslaitteesta käyttää seisontalämmittimenä moottorin ollessa sammutettuna (lämmitysteho 5 kw). Pisimmillään 60 minuutin esilämmitysaika voidaan ohjelmoida mittariston tai monitoimiohjauspyörän Matkustamon ilmastointilaite. Ammattimainen henkilökuljetus edellyttää ilmas tointia myös matkustamoon. Ilmasuuttimet sijaitsevat katossa, ja myös toinen höyrys tin on sijoitettu tilaa säästävästi auton kattoon. välityksellä. KA KO KA KO Ilmaseisontalämmitys (2 kw/ 3,5 kw). Tämä seisontalämmitys, jonka yhteyteen kuuluu ajastinkello ja kuorma-/matkustamotilan ilmasuuttimet, on teholtaan umpipakettiautossa ja Kombissa 3,5 kw sekä avolavamallissa ja doppelissa 2 kw. Sisäilmankierron ja erillisen puhaltimen avulla sisätila lämpenee erittäin nopeasti. Ilma-seisontalämmitys sopii ihanteellisesti autoihin, jotka joutuvat seisomaan pitkiä aikoja työpäivän kuluessa esim. työmaa- tai majoitusliikkeiden käytössä olevat autot. Ilmasuuttimet ovat umpipakettiautossa ja Kombissa tavaratilassa/matkustamossa. Doppelissa lämpö jakautuu istuinkotelosta toisen istuinrivin jalkatilassa. Lämpötila ja alkamisaika voidaan ohjelmoida ajastinkellon avulla. Pisin valittavissa oleva lämmitysaika on kaksi tuntia. KA KO FG Vakiona Lisävaruste Ilmastointi Uusi Crafter KA Umpipakettiauto KO Kombi FG Alusta

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Amarok Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caravelle Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caddy Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Transporter Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy Tekniset tiedot Mallivuosi 14 Caddy Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta // VARUSTEET MITTARISTO TURVALLISUUS Digitaalinen kello ABS jarrut Nopeusmittari välimatkamittarilla ESP (ei saatavana Robottivaihteiston kanssa) - - Jäähdytysnesteen lämpötila Kuljettajan turvatyyny Kierrosluku

Lisätiedot

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT 68349_Peugeot_tavaraautoesite.indd 1 19.9.2014 12.13 Peugeot Partner VAN on paitsi käytännöllinen ja taloudellinen, myös mukava ja tyylikäs. Siis oikea ammatinharjoittajan

Lisätiedot

Manuaalivaihteisto. With start stop Iskutilavuus (cm3) 2298 2298 2298 2298 2298 2298 2298 Ruiskutustapa. Direct Common Rail

Manuaalivaihteisto. With start stop Iskutilavuus (cm3) 2298 2298 2298 2298 2298 2298 2298 Ruiskutustapa. Direct Common Rail MOOTTORIT MOOTTORI Manuaalivaihteisto Manuaalivaihteisto Robottivaihteisto Moottorin mallimerkintä 110dCi 125dCi 150dCi 110dCi 135dCi 165dCi 150dCi Päästönormi Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster TCe 125 S&S 4x4 Jubileum+

Lisätiedot

HENKILÖAUTON MUKAVUUS, TAVARA-AUTON KÄYTÄNNÖLLISYYS

HENKILÖAUTON MUKAVUUS, TAVARA-AUTON KÄYTÄNNÖLLISYYS Uusi OPEL Corsavan HENKILÖAUTON MUKAVUUS, TAVARA-AUTON KÄYTÄNNÖLLISYYS Lastattu käytännöllisyydellä Uusi Opel Corsavan on edustava yritysauto. Sen urheilullinen muotoilu ja tilava ohjaamo tekevät siitä

Lisätiedot

Opel Corsavan. Suurin tavaratilan pituus 1,26 m. Lukkiutumattomat ABS-jarrut. Suurin hyötykuorma jopa 475 kg. tilavuus 0,92 m 3

Opel Corsavan. Suurin tavaratilan pituus 1,26 m. Lukkiutumattomat ABS-jarrut. Suurin hyötykuorma jopa 475 kg. tilavuus 0,92 m 3 Opel Corsavan Opel Corsavan Opel Corsavan sopii raikkaan, urheilullisen ulkoasunsa ansiosta erinomaisesti imagotietoisen yrityksen käyttöön. Keulan muotoilu on dynaaminen, mutta käyttötarkoituksen mukaisella

Lisätiedot

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ Hyundai Motor Finland Oy Laivalahdenkatu 8, 00880 Helsinki Lisätietoja: Tiedotuspäällikkö Jonna Nevalainen Puhelin: 050-568 7706 jonna.nevalainen@hyundai.fi 17.9.2012 Lehdistötiedote 1.10.2012 UUDISTUNUT

Lisätiedot

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto Tekniset tiedot Malli Mechron 2210 Moottori malli tyyppi teho iskutilavuus kierrosluku polttoainetankki 3C100LWU 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) 1007 cm³ 2200 rpm 28 litraa Voimansiirto

Lisätiedot

Uusi Caddy. Hyötyautot

Uusi Caddy. Hyötyautot Uusi Caddy Hyötyautot Pätevät ammattilaiset joka lähtöön. Uusi Caddy ja uusi Caddy Maxi. ALHAISIN POLTTO- AINEENKULUTUS luokassaan. Keskimäärin alk. 3,8 l/100 km Caddy BlueMotion. 1) UUSI MOOTTORI- SUKUPOLVI

Lisätiedot

Matkailuauto Mercedes-Benz Sprinter Fix-Ten korityöllä.

Matkailuauto Mercedes-Benz Sprinter Fix-Ten korityöllä. Matkailuauto Mercedes-Benz Sprinter Fix-Ten korityöllä. Alusta Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI 3,5 t korkea - akseliväli 3665 mm, sisäkorkeus 1650 mm - 4-sylinterinen välijäähdytetty turbodiesel - iskutilavuus

Lisätiedot

Kaikkialla perille. Caddy.

Kaikkialla perille. Caddy. Caddy Hyötyautot Kaikkialla perille. Caddy. Kapeilla kujilla. Vilkkaassa liikenteessä. Kovassa työssä. Caddy on yhtä näppärä käsitellä kuin normaali henkilöauto, mutta tarjoaa samalla erittäin paljon kuljetustilaa.

Lisätiedot

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset.

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. VAIN YKSI ASKEL Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. Sinulle, joka poistut ohjaamosta ja kiipeät takaisin monta kertaa

Lisätiedot

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET lokakuu 2011 CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT Moottori Sylinteriluku/venttilien lkm Iskutilavuus cm 3 Syl halkaisija/iskun pituus mm Suurin teho kw / rpm Suurin teho

Lisätiedot

VOLVO S60 & V60 DRIV. Lisäys käyttöohjekirjaan

VOLVO S60 & V60 DRIV. Lisäys käyttöohjekirjaan VOLVO S60 & V60 DRIV Lisäys käyttöohjekirjaan Tästä lisäyksestä Tämä painotuote Tämä käyttöohje on auton käyttöohjekirjaa täydentävä lisäys. Volvo Personvagnar AB Lisäys käsittelee tämän automallin varsinaisen

Lisätiedot

Kun tarvitset auton moneen tarkoitukseen: Transporter.

Kun tarvitset auton moneen tarkoitukseen: Transporter. un tarvitset auton moneen tarkoitukseen: Transporter. 04 Ajoneuvokonsepti 09 Turvallisuus ja kuljettajan apujärjestelmät. 10 Moottorit. 12 4MOTION. 16 Transporterumpipakettiauto. 17 Ajoneuvokonsepti. 18

Lisätiedot

Volkswagen Polo Highline 1,2 TSI 77 kw (105 hv) DSGautomaatti

Volkswagen Polo Highline 1,2 TSI 77 kw (105 hv) DSGautomaatti www.volkswagen.fi-sivustolla 09.06.2010 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,2 TSI 77 kw (105 hv) DSGautomaatti 2-ovinen Rakennettu auto - kooste Selite Autoveroton hinta Arvioitu autovero Kokonaishinta

Lisätiedot

Perheauto ei yksinkertaisesti voi olla liian hyvä tai tilava tai energiapihi tai... Vaatimusten listaa voisi jatkaa loputtomiin, mutta

Perheauto ei yksinkertaisesti voi olla liian hyvä tai tilava tai energiapihi tai... Vaatimusten listaa voisi jatkaa loputtomiin, mutta Perheauto ei yksinkertaisesti voi olla liian hyvä tai tilava tai energiapihi tai... Vaatimusten listaa voisi jatkaa loputtomiin, mutta suunnittelijamme ja insinöörimme ottivat kaiken huomioon uudessa Caddyssä

Lisätiedot

www.volkswagen.fi-sivustolla 24.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,0 TSI 81 kw (110 hv)

www.volkswagen.fi-sivustolla 24.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,0 TSI 81 kw (110 hv) www.volkswagen.fisivustolla 24.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,0 TSI 81 kw (110 hv) Rakennettu auto kooste Selite Autoveroton hinta Arvioitu autovero Kokonaishinta (sis. alv 24%) CO2

Lisätiedot

Jos olet sähköasentaja, maalari, ikkunanpesijä, kirvesmies, puutarhuri tai jakeluauton kuljettaja, olet myös tärkeimpiä asiantuntijoitamme.

Jos olet sähköasentaja, maalari, ikkunanpesijä, kirvesmies, puutarhuri tai jakeluauton kuljettaja, olet myös tärkeimpiä asiantuntijoitamme. Jos olet sähköasentaja, maalari, ikkunanpesijä, kirvesmies, puutarhuri tai jakeluauton kuljettaja, olet myös tärkeimpiä asiantuntijoitamme. Ilman asiakkaittemme yksilöityjä ja hyvin erilaisia vaatimuksia

Lisätiedot

Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä

Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä MEDIIATIIEDOTE Helsinki 17.5 Julkaisuvapaa Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä Seitsemännen sukupolven Mitsubishi Fuso Canter -kevytkuorma-autoille on ominaista käytännöllisyys, muunneltavuus

Lisätiedot

Nissan e-nv200 Pakettiauto

Nissan e-nv200 Pakettiauto Nissan e-nv200 Pakettiauto Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot. 30.05.14 Hinnat Pakettiauto Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt Hinta ilman veroja ALV

Lisätiedot

Innovaatio saa muodon

Innovaatio saa muodon Uusi Kia 2 Uusi Kia Optima Sportswagon Innovaatio saa muodon Täysin uusi, hienostunut Kia Optima Sportswagon on innovatiivinen, monikäyttöinen ja mukava. Upeasti muotoiltu Kia Optima Sportswagon kääntää

Lisätiedot

M a l l i s to 2 0 1 4

M a l l i s to 2 0 1 4 Mallisto 2014 Tervetuloa Starcraft-maailmaan! Kun on kyse todellisesta legendasta Van maailmassa, on olemassa vain yksi auto, jonka kanssa suomalaiset ovat tottuneet toimimaan jo vuosikymmeniä - Starcraft.

Lisätiedot

NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO

NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot HINNAT PAKETTIAUTO Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt, g/km Hinta ilman veroja, ALV

Lisätiedot

MONIOSAAJA KUTEN JOKAINEN AMMATTILAINEN.

MONIOSAAJA KUTEN JOKAINEN AMMATTILAINEN. TALENTO MONIOSAAJA KUTEN JOKAINEN AMMATTILAINEN. Älykkyys tarkoittaa sopeutumiskykyä. Erilaisten tilanteiden hallintaa ja aina sopivan ratkaisun löytämistä. UUDESSA TALENTOS- SA on kaikki nämä ominaisuudet.

Lisätiedot

Nissan e-nv200 Combi, Evalia

Nissan e-nv200 Combi, Evalia Nissan e-nv200 Combi, Evalia Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto, Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot. Hinnat Combi, Evalia Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt Hinta ilman veroja ALV 24%

Lisätiedot

luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän

luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän m at k a i luau tot Matkailuautolla matkustaminen on kätevä tapa päästä lähelle luontoa. Matkanteko on lisäksi oikein mukavaa, sillä ohjaamon ja asunto-osan

Lisätiedot

QASHQAI. 16" & 17" 5,7 / 18" & 19" 5,9 l/100 km

QASHQAI. 16 & 17 5,7 / 18 & 19 5,9 l/100 km QASHQAI Malli: Moottori: VARUSTETASO: 4x4 dci 130 BUSINESS 360 KORIMALLI Korimalli Viistoperä 5-ovinen MOOTTORI Sylinterien määrä, moottorityyppi 4 rivissä Venttiileitä sylinteriä kohden 4 Puristussuhde

Lisätiedot

TRANSPORTER CRAFTER CADDY

TRANSPORTER CRAFTER CADDY TRANSPORTER CRAFTER CADDY Tuottava. Turvallinen. Vakiovarusteltu ammattikäyttöön. Pegabus Transporter Toimivuutta monelle matkalle Pegabus Transporterin jokainen yksityiskohta on suunniteltu tarjoamaan

Lisätiedot

Nopeudenrajoitin. Perusväri (Cristal valkoinen) 0 0,00 0. Erikoisväri (Eclair keltainen ja Dragée sininen) 200 35,19 235,19

Nopeudenrajoitin. Perusväri (Cristal valkoinen) 0 0,00 0. Erikoisväri (Eclair keltainen ja Dragée sininen) 200 35,19 235,19 UUSI RENAULT TWINGO Suositushinnasto 6.6.05 VERSIO HV CO G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Twingo SCe 70 S&S Expression 70 95 5v manuaali 55,7 94,8 90 5 45 Twingo

Lisätiedot

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Floor Täysin integroitu lattiajärjestelmä TriflexAIR Floor on täydellinen, helppokäyttöinen kiinnikejärjestelmä, joka takaa turvallisen,

Lisätiedot

Puoli-integroidut T1 DBM T1 DB T1 EB T1 SG. Pituus / leveys / korkeus cm 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267

Puoli-integroidut T1 DBM T1 DB T1 EB T1 SG. Pituus / leveys / korkeus cm 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 FIN Hinnat Kaikki 4 pohjaratkaisua Puoli-integroidut Integroidut Silver Black Silver Black Perushinta 56.660,- 56.660,- 67.750,- 67.750,- Magic Edition-varustepaketti 23.010,- 27.040,- 17.620,- 21.650,-

Lisätiedot

Dodge Avenger TEKNISET TIEDOT. Yleistä. Sterling Heights Assembly, Michigan, USA

Dodge Avenger TEKNISET TIEDOT. Yleistä. Sterling Heights Assembly, Michigan, USA TEKNISET TIEDOT Dodge Avenger Alla esitetyt tiedot pohjautuvat julkaisuajankohdan (20.06.2007) tietoihin ja ne voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Tiedot ovat Euroopan markkina-alueelle tarkoitettuja

Lisätiedot

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 DS 5 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET Elokuu 2015 DS 5 TEKNISET TIEDOT elokuu 2015 MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 Iskutilavuus cm 3 1598 1560 1997 Suurin teho kw/rpm 121/6000 88/3600 133/3750

Lisätiedot

Uusi Arocs Loader. Uusi Arocs Grounder.

Uusi Arocs Loader. Uusi Arocs Grounder. Uusi Arocs Loader. Uusi Arocs Grounder. Äärimmäistä voimaa äärimmäistä kuormitusta varten. Arocs Loader ja Arocs Grounder. Erityisen korkeaa hyötykuormaa ja äärimmäistä kuormitusta varten. Arocs Loaderin

Lisätiedot

Uusi Transporter. Hyötyautot

Uusi Transporter. Hyötyautot Uusi Transporter Hyötyautot 02 03 Uusi Transporter Ainoa laatuaan. Uusi Transporter Alhainen polttoaineenkulutus. Uusimman moottorisukupolven ansiosta. Tehokas ja taloudellinen BlueMotion Technology. Vakiona

Lisätiedot

Kohti uusia seikkailuja.

Kohti uusia seikkailuja. HINNASTO & TEKNISET TIEDOT Kohti uusia seikkailuja. HINNASTO ACTION Solifer Action A723 Hinta: 68 500 Solifer Action A726 Hinta: 67 700 Solifer Action T598 Hinta: 64 500 Solifer Action T693 Hinta: 67 700

Lisätiedot

FR28 KUORMATRAKTORI. Ylivoimaa harvennukseen

FR28 KUORMATRAKTORI. Ylivoimaa harvennukseen FR28 KUORMATRAKTORI Ylivoimaa harvennukseen FR28 Kuormatraktori Sampo-Rosenlew Oy vastaa kysyntään esittelemällä FR28 kuormatraktorin, joka on harvennusten erikoiskone. 10 tonnin hyötykuormallaan se sopii

Lisätiedot

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 112 17 18 19 20 21 22 4 5 8 9 23 4 1 3 5 6 7 2 24 25 26 27 28 29 30 31 32 34 36 38 39 Elektroninen ajovakauden hallintajärjestelmä Ford Transit Ford Transit -mallisto

Lisätiedot

Metsjö MetaQ monitoimiperävaunut

Metsjö MetaQ monitoimiperävaunut Metsjö MetaQ monitoimiperävaunut Metsjö perävaunutehdas on ollut uranuurtaja isoissa maatalousperävaunujen valmistuksessa. MetaQ perävaunuissa on huomioitu nykyaikaisten tilojen kasvaneet kuljetusvaatimukset.

Lisätiedot

BMW Business. www.bmw.fi. Ajamisen iloa. BMW Business.

BMW Business. www.bmw.fi. Ajamisen iloa. BMW Business. BMW. Ansaittu ajonautinto. i BMW on investoinut yli 1,2 miljardia euroa BMW EfficientDynamics -teknologioiden kehitykseen. Panostuksen ansiosta voit nauttia ajamisen ilosta ylivoimaisella tehon ja kulutuksen

Lisätiedot

Valtioneuvoston asetus

Valtioneuvoston asetus Valtioneuvoston asetus ajoneuvojen käytöstä tiellä annetun asetuksen muuttamisesta Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti muutetaan ajoneuvojen käytöstä tiellä annetun valtioneuvoston asetuksen (1257/1992)

Lisätiedot

PEUGEOT BOXER TEKNISET TIEDOT 2/2012

PEUGEOT BOXER TEKNISET TIEDOT 2/2012 PEUGEOT BOXER TEKNISET TIEDOT 2/2012 MOOTTORI HDi 110 FAP HDi 130 FAP HDi 150 FAP HDi 180 FAP Iskutilavuus cm3 2198 2198 2198 2999 Sylinteriluku 4 4 4 4 Teho / r/min kw (hv) ECE 81(109) / 3500 96(129)

Lisätiedot

2014 YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN

2014 YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN VALMISTETTU SAKSASSA VUODESTA 1989 2014 YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN D-LINE MALLIT YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN ALUSTA + KG GLOBESCOUT FIAT DUCATO 3,3 t 2,0 l Mjet 85 KW/115 hv 47.150,- 2,3 l Mjet 96 KW/130

Lisätiedot

y Polttonestetoiminen lämmitin 87

y Polttonestetoiminen lämmitin 87 Klimat 5 1 y Polttonestetoiminen lämmitin 87 912-B, 912-D Op. no. 87516 01- Bensiini 30618 095-1 Diesel 3730 340-1 20000 paitsi AT Bensiini 30618 095-1 912-B edustaa lämmittimien uuttaa sukupolvea. Tämä

Lisätiedot

Machine Silver (9S) metalliväri. Sand Track (D5U) metalliväri. Dark Gun Metal (E5B) metalliväri. Space Blue (J3U) metalliväri.

Machine Silver (9S) metalliväri. Sand Track (D5U) metalliväri. Dark Gun Metal (E5B) metalliväri. Space Blue (J3U) metalliväri. Kia cee d 5-ovinen 1,4 ISG 1,6 ISG 1,6 DCTautomaatti 1,4 CRDi ISG 1,6 CRDi ISG 1,6 CRDi EcoDynamics 100 hv EcoDynamics 135 hv 135 hv EcoDynamics 90 hv EcoDynamics 128 hv automaatti 128 hv Varustetasot

Lisätiedot

Tarjoamme Teille miehistöautoa seuraavasti: Ajoneuvo on Suomen lakien ja asetusten, viranomaismääräysten ja ohjeiden mukainen.

Tarjoamme Teille miehistöautoa seuraavasti: Ajoneuvo on Suomen lakien ja asetusten, viranomaismääräysten ja ohjeiden mukainen. Ruokolahden VPK ry Myllärintie 6 56100 Ruokolahti Tarjouspyyntönne miehistöauto Miehistöauto Tarjoamme Teille miehistöautoa seuraavasti: Ajoneuvo on Suomen lakien ja asetusten, viranomaismääräysten ja

Lisätiedot

2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn

2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn 2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn Ram 1500 mallisto kasvoi mallivuodelle 2015! Suuren suosion saavuttanut Ram 1500 mallisto laajeni mallivuodelle 2015 Longhorn mallilla! Tarjolla neljä malliversiota

Lisätiedot

10 vinkkiä ympäristötietoisemmasta autoilusta

10 vinkkiä ympäristötietoisemmasta autoilusta FIA:n Make Cars Green kampanjan tavoite on vähentää autojen ympäristövaikutuksia ja auttaa kuljettajia valitsemaan ympäristöystävällisemmät vaihtoehdot autoilussaan. 10 vinkkiä ympäristötietoisemmasta

Lisätiedot

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 8.4.2015

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 8.4.2015 Jubileum juhlamallisto! - Sandero 1.2 16V 75 75 5-v man 135 Sandero 7 865,61 2 133,47 9 999,08 195 375 Sandero TCe 90 Jubileum 90 5-v man 116 Jubileum 9 835,98 2 163,17 11 999,15 225 405 Sandero Stepway

Lisätiedot

Perheauto ei yksinkertaisesti voi olla liian hyvä tai tilava tai energiapihi tai... Vaatimusten listaa voisi jatkaa loputtomiin.

Perheauto ei yksinkertaisesti voi olla liian hyvä tai tilava tai energiapihi tai... Vaatimusten listaa voisi jatkaa loputtomiin. Perheauto ei yksinkertaisesti voi olla liian hyvä tai tilava tai energiapihi tai... Vaatimusten listaa voisi jatkaa loputtomiin. Mutta meidänpä insinöörit ja suunnittelijat ottivat uudessa Caddyssä ja

Lisätiedot

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät Akkutoimiset porraskiipijät ihmiset SANO asettaa etusijalle! LIFTKAR PT PORRASKIIPIJÄT LIFTKAR PT ON TURVALLINEN PORTAISSA JA HELPPOKÄYTTÖINEN. ELÄMÄNLAATU ON ELÄMÄSTÄ NAUTTIMISTA TÄYSILLÄ JA YHDESSÄ

Lisätiedot

ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS

ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS UUSI AVENSIS KUN YLELLISYYDESTÄ TULEE STANDARDI Uusimmat turvajärjestelmät ja laaja valikoima tehokkaita moottoreita. Hienostuneet sisätilat, luokkansa monipuolisimmat varustetasot

Lisätiedot

L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3300 3750 3750. L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3750 3750

L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3300 3750 3750. L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3750 3750 TEKNISET TIEDOT Täysin uusi Ford Transit alustavat tekniset tiedot Mallisto Täysin uusi Transit Van -pakettiauto L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli 3300 3750 3750 Kokonaispituus 5531 5981 6704 Kokonaispaino 3100

Lisätiedot

Uusi Caddy. Das auto.

Uusi Caddy. Das auto. Uusi Caddy Das auto. 02 03 Uusi Caddy Täydellisyyttä kaikkeen, mitä arki tuo tullessaan. Uusi Caddy ja uusi Caddy Maxi. Kaksistaan ostoksille, viisistään kesälomalle ja seitsemän hengen joukolla synttäreille.

Lisätiedot

S 63 AMG L 4Matic. Yhteenveto. Moottori. Erikoismalli & varustepaketit 70 690,61 EUR. Vanteet 0,00 EUR. Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa

S 63 AMG L 4Matic. Yhteenveto. Moottori. Erikoismalli & varustepaketit 70 690,61 EUR. Vanteet 0,00 EUR. Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa Yhteenveto Moottori S 63 AMG L 4Matic 278275,41 EUR Erikoismalli & varustepaketit 70690,61 EUR Väri (040) Musta Vanteet Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa 3741,66 EUR Somiste-elementit (729) Sisustuksen

Lisätiedot

KÄSIKIRJAN TÄYDENNYSOSA

KÄSIKIRJAN TÄYDENNYSOSA KÄSIKIRJAN TÄYDENNYSOSA Seuraavat tiedot on luettava Range Roverin omistajan käsikirjan (LRL 33 02 61 131) yhteydessä. Näissä ohjeissa viitataan lisätietoihin, jotka eivät olleet saatavana Range Roverin

Lisätiedot

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015 Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015 - Sandero 1.2 16V 75 75 5-v man 135 Sandero 7 865,61 2 133,47 9 999,08 195 375 Sandero TCe 90 Jubileum 90 5-v man 116 Jubileum 9 835,98 2 163,17 11 999,15

Lisätiedot

Esitys: Mercedes-Benz hyötyajoneuvot maakaasukäy t tö i s i n ä

Esitys: Mercedes-Benz hyötyajoneuvot maakaasukäy t tö i s i n ä Maakaasuyhdistyksen kevätpäivä 23.04.2009 Esitys: Mercedes-Benz hyötyajoneuvot maakaasukäy t tö i s i n ä Asko Salminen Veho Group Oy Ab Mercedes-Benz hyötyajoneuvot PL 118 / Lommilanrinne 3 02771 ESPOO,

Lisätiedot

Uusi Actros Loader. Uusi Actros Volumer.

Uusi Actros Loader. Uusi Actros Volumer. Uusi Actros Loader. Uusi Actros Volumer. Kantavuuden uusi ulottuvuus: Actros Loader ja Actros Volumer. Jotta kapasiteettirajat tulisivat hyötykuorman ja tilavuuden osalta hieman myöhemmin vastaan: Uudesta

Lisätiedot

PRESS info. Scanian kulutusoptimoidut vetoautot. P09904EN / Per-Erik Nordström Syyskuu 2009

PRESS info. Scanian kulutusoptimoidut vetoautot. P09904EN / Per-Erik Nordström Syyskuu 2009 PRESS info P09904EN / Per-Erik Nordström Syyskuu 2009 Scanian kulutusoptimoidut vetoautot Uuden R-sarjan kuorma-autojen julkistuksen yhteydessä Scania esittelee uuden vetoautomalliston, joka on räätälöity

Lisätiedot

SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA.

SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA. SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA. KOE MENESTYS. Täysin uusi BMW 5-sarja on yhdistelmä rohkeaa dynaamisuutta ja modernia ylellisyyttä. Samalla se tulee jatkamaan BMW 5-sarjan menestystä luokkansa

Lisätiedot

UUSI OPEL KARL HINNASTO 19.05.2015

UUSI OPEL KARL HINNASTO 19.05.2015 UUSI OPEL KARL HINNASTO 19.05.2015 voiko huippuauton saada tähän hintaan? VIISI SYYTÄ VALITA KARL. // Huipputyylikäs sisustus // Saksalaista insinööritaitoa edustavat turvallisuusjärjestelmät // Helppokäyttöiset

Lisätiedot

SNN-605 521405. www.volkswagen.fi-sivustolla 25.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo GTI 1,8 TSI 141 kw (192 hv) DSG-automaatti

SNN-605 521405. www.volkswagen.fi-sivustolla 25.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo GTI 1,8 TSI 141 kw (192 hv) DSG-automaatti SNN605 521405 www.volkswagen.fisivustolla 25.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo GTI 1,8 TSI 141 kw (192 hv) DSGautomaatti Rakennettu auto kooste Selite Autoveroton hinta (sis. alv 24%) Arvioitu autovero

Lisätiedot

ESIPUHE RANGER EQ. Tässä osaluettelossa on tietoja Ranger-mallista 2002 alkaen

ESIPUHE RANGER EQ. Tässä osaluettelossa on tietoja Ranger-mallista 2002 alkaen ESIPUHE RANGER EQ Tässä osaluettelossa on tietoja Ranger-mallista 2002 alkaen Tämän ajoneuvon versiomäärityksiin käytetään varustelukoodeja. Varustelukoodit ovat seuraavat:- GB = Iso-Britannia ja Irlanti

Lisätiedot

City-paketti: Takapysäköintitutka ja sähköisesti koria vasten taittuvat peilit - 400 400 87,51-100,48 487,51-500,48

City-paketti: Takapysäköintitutka ja sähköisesti koria vasten taittuvat peilit - 400 400 87,51-100,48 487,51-500,48 RENAULT CAPTUR Suositushinnasto 16.3.2015 VERSIO ECO2 HV CO2 G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Energy TCe 90 S&S Authentique 90 113 man 5-v 14 315,79 3 074,21 17

Lisätiedot

02 Azura flex VAADI IMULAKAISUKONEELTASI ENEMMÄN!

02 Azura flex VAADI IMULAKAISUKONEELTASI ENEMMÄN! mathieu.fayat.com 02 Azura flex VAADI IMULAKAISUKONEELTASI ENEMMÄN! AZURA FLEX: viisi toimintoa kätevästi yhdessä laitteessa AZURA FLEX on 18 vuoden kokemuksen ja tuotekehityksen tulos. AZURA FLEX on paljon

Lisätiedot

TÄYSIMITTAISESTI UUDISTETTU VOIMANPESÄ PONSSE BEAR

TÄYSIMITTAISESTI UUDISTETTU VOIMANPESÄ PONSSE BEAR TÄYSIMITTAISESTI UUDISTETTU VOIMANPESÄ PONSSE BEAR UUSI PONSSE BEAR TEHO, TUOTTAVUUS JA TEK Täysin uusi PONSSE Bear on aito metsien kuningas. Tehtävänään ei vähempää kuin metsien paras käytettävyys, tuottavuus

Lisätiedot

FLC-641 (kom.474148) www.volkswagen.fi-sivustolla 05.09.2013 rakennettu auto: Volkswagen Polo BlueGT 1,4 TSI 103 kw (140 hv) DSGautomaatti

FLC-641 (kom.474148) www.volkswagen.fi-sivustolla 05.09.2013 rakennettu auto: Volkswagen Polo BlueGT 1,4 TSI 103 kw (140 hv) DSGautomaatti FLC-641 (kom.474148) www.volkswagen.fi-sivustolla 05.09.2013 rakennettu auto: Volkswagen Polo BlueGT 1,4 TSI 103 kw (140 hv) DSGautomaatti 4- Rakennettu auto - kooste Selite Autoveroton hinta (sis. alv

Lisätiedot

Yksi kone, monta tapaa työskennellä säästää aikaa ja tarkoittaa katetta urakoitsijalle. Suomalainen konealan asiantuntija.

Yksi kone, monta tapaa työskennellä säästää aikaa ja tarkoittaa katetta urakoitsijalle. Suomalainen konealan asiantuntija. Yksi kone, monta tapaa työskennellä säästää aikaa ja tarkoittaa katetta urakoitsijalle. Suomalainen konealan asiantuntija. Monikäyttöiset tela-alustaiset kaivukoneet 6MCR 8MCR 10MCR 712MC 714MCe Kokonaispaino

Lisätiedot

Kevytrakennetekniikka ja hybridisointi alentavat polttoaineen kulutusta. Tommi Mutanen Kabus Oy 4.12.2007

Kevytrakennetekniikka ja hybridisointi alentavat polttoaineen kulutusta. Tommi Mutanen Kabus Oy 4.12.2007 Kevytrakennetekniikka ja hybridisointi alentavat polttoaineen kulutusta Tommi Mutanen Kabus Oy 4.12.2007 70 60 Braunschweig Bus Cycle F=ma Speed (km/h) 50 40 30 20 Voima ja massa ovat toisiinsa suoraan

Lisätiedot

suorituskyky ja taloudellisuus kulutus Ø l/100 km ØØ km)

suorituskyky ja taloudellisuus kulutus Ø l/100 km ØØ km) 30.4.2015 - Ford S-MAX tekniset tiedot suorituskyky ja taloudellisuus Polttoaineen Suorituskyky kulutus Ø l/100 km ØØ MoottoriSuurin CO2-Kaupunki Maantie Yhdistetty Huippunopeus km/ 50-100 Kiihtyvyys0-100

Lisätiedot

Cub Cadet Tuoteluettelo 2009

Cub Cadet Tuoteluettelo 2009 Cub Cadet Tuoteluettelo 2009 2 Pientraktorit 1015 Ajoleikkuri Runko Vaihteisto Vakionopeudensäädin 96 cm 15 hv Kohler Courage terästä, matalalattiarakenne 15 x 6,5 / 20 x 10 46 cm hydrostaattinen, jalkapoljinhallinta

Lisätiedot

Uuden sukupolven i30 ensi-ilta Frankfurtin autonäyttelyssä 2011

Uuden sukupolven i30 ensi-ilta Frankfurtin autonäyttelyssä 2011 Hyundai Motor Finland Oy Laivalahdenkatu 8, 00880 Helsinki Lisätietoja: Jonna Nevalainen Tiedotuspäällikkö Puhelin: 050-568 7706 jonna.nevalainen@hyundai.fi Uuden sukupolven i30 ensi-ilta Frankfurtin autonäyttelyssä

Lisätiedot

Opel Movano alustat ja erikoismallit mallivuosi 2015A

Opel Movano alustat ja erikoismallit mallivuosi 2015A Opel Movano alustat ja erikoismallit mallivuosi 2015A Pakettiauto alustat 3.5t Alusta Ohjaamo Vetotapa Moottori Koodi Vaiht. kw hv Autoveroton hinta CO2 g/ km Kokonaispaino Kantavuus luokka L2H1 Lyhyt

Lisätiedot

Ajoneuvon OTM-493 kaikki tiedot

Ajoneuvon OTM-493 kaikki tiedot Ajoneuvon OTM-493 kaikki tiedot Huom. Liikenteestä poisto (alkaen 06.08.2015) Tietoja ajoneuvosta Ajoneuvo: Audi A4 LIMOUSINE Sedan (AA) 4ov 1968cm3 Ajoneuvolaji: Henkilöauto Väri: Harmaa Istumapaikkojen

Lisätiedot

Toledo North Assembly Plant, Ohio, USA

Toledo North Assembly Plant, Ohio, USA TECHNICAL SPECIFICATIONS Dodge Nitro Alla esitetyt tiedot pohjautuvat julkaisuajankohdan (20.06.2007) tietoihin ja ne voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Tiedot ovat Euroopan markkina-alueelle tarkoitettuja

Lisätiedot

KONEET. Rolac VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN.

KONEET. Rolac VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN. Rolac KONEET VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN. Lundberg on erityisesti ympäristönhoitoon kehitetty taajamatraktori, joka on suunniteltu alan töiden monipuolisuus ja erityisvaatimukset

Lisätiedot

301.4C. Minikaivukone

301.4C. Minikaivukone 301.4C Minikaivukone Moottori Nettoteho 13,2 kw 17,7 hp Paino Työpaino turvakaaren kanssa 1 380 kg 3 042 lb Työpaino ohjaamon kanssa 1 470 kg 3 241 lb Monipuolisuus Helppo kuljettaa ja käyttää erilaisilla

Lisätiedot

WC & KYLPYHUONE/HERON. heron

WC & KYLPYHUONE/HERON. heron WC & KYLPYHUONE/HERON heron TM Heron on monipuolisimmista markkinoilla olevista WC- ja suihkutuoleista. Yksinkertaisen rakenteen ja selkeän muotoilun taakse kätkeytyy monipuolisia toiminnallisia ominaisuuksia,

Lisätiedot

CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI

CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI 2 CIBES PARALLEL Parallel-porrashissi on kehitetty erittäin huolellisesti ja kaikki yksityiskohdat huomioiden, mikä näkyy sen ulkonäössä, toiminnallisessa ergonomiassa

Lisätiedot

2,2 JTD 2,3 JTD 3,0 JTD 2,3 JTD M. 3,0 JTD M. 2,3 JTD 3,0 JTD 2,3 JTD M. 3,0 JTD M.

2,2 JTD 2,3 JTD 3,0 JTD 2,3 JTD M. 3,0 JTD M. 2,3 JTD 3,0 JTD 2,3 JTD M. 3,0 JTD M. vakiona vaihtoehto lisähintaan ei mahdollinen Moottori Suurin sallittu kokonaismassa Iskutilavuus Teho Fiat Ducato, JTD.500 kg 180 ccm 75 kw / 100 hv Fiat Ducato, JTD.500 kg 86 ccm 96 kw / 10 hv Fiat Ducato,0

Lisätiedot

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000 John Deere Erinomainen leikkuujälki Helppo suoraan ajettavuus on väyläleikkurin tärkeimpiä ominaisuuksia. Maailman suurimpana golfkenttien hoitokoneiden valmistajana

Lisätiedot

Tehokas ja ympäristöystävällinen Avant 760i 4 AVANT MAGAZINE

Tehokas ja ympäristöystävällinen Avant 760i 4 AVANT MAGAZINE Tehokas ja ympärist Av 4 AVANTMAGAZINE öystävällinen ant 760i Avant-kuormaajasarja kokee jälleen kerran suuren mullistuksen kun kuormaajavalikoimaan liittyy uusi Avant 760i. Avant 760i on uusi kuormaajamalli

Lisätiedot

C A R I T A - T U O L I

C A R I T A - T U O L I CARITA - TUOLI 2 Carita-tuoli Carita-tuoli 3 CARITA-TUOLI On tärkeää huolehtia mahdollisimman hyvin niistä, jotka sitä kaikkein eniten tarvitsevat. Siksi olemme antaneet Carita-kalustesarjallemme kaikki

Lisätiedot

Freemont. Kaikki haluamasi autot.

Freemont. Kaikki haluamasi autot. Freemont. Kaikki haluamasi autot. Elämä on tarina, joka pitää saada kirjoittaa oman tahdon mukaan. Joka päivä pitäisi valita, minne haluat mennä, kenen kanssa, mitä haluat tehdä ja ottaa mukaasi. Valitse

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. xdrive Edition.

Kampanjahinnasto. xdrive Edition. Kampanjahinnasto. xdrive Edition. Voimassa alkaen 1.1.2016. BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa Puh. 09 613 741 www.bmw.fi BMW 1-sarjan Hatchback. xdrive Edition 118d xdrive Edition 1U51 Diesel 1995 110

Lisätiedot

TEHOKKUUDESTA TÄYSI KYMPPI

TEHOKKUUDESTA TÄYSI KYMPPI TEHOKKUUDESTA TÄYSI KYMPPI PONSSE GAZELLE KETTERYYTTÄ JA VOIMAA KOMPAKTISSA PAKETISSA PONSSE Gazelle on kooltaan pieni, mutta voimiltaan suuri. Pieni omapaino ja tasainen painonjakauma yhdistettynä tehokkaaseen

Lisätiedot

Uusi Kia Molempien parhaat puolet. Vastuullisuus ei ole koskaan ollut näin tyylikästä ja jännittävää. Uusi Kia Niro on aivan uudenlainen hybridi-crossover, joka todistaa, että voit saada kaiken tinkimättä

Lisätiedot

MOOTTORI 68 82 82 ETG

MOOTTORI 68 82 82 ETG Peugeot 208 3 ja 5-ovinen Tekniset tiedot 3.9.2015 MOOTTORI VTi 68 VTi 82 VTi 82 ETG Aut. PureTech 110 PureTech 110 Aut. THP 208 Korimalli 3/5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen 3-ovinen Iskutilavuus

Lisätiedot

Lada Priora Sedan 1,6 8-v (21701) standart (00) (010) turvalliset sisustusmateriaalit, 9 jarrutehostin, jäähdytetyt etujarrulevyt, sävypeilit,

Lada Priora Sedan 1,6 8-v (21701) standart (00) (010) turvalliset sisustusmateriaalit, 9 jarrutehostin, jäähdytetyt etujarrulevyt, sävypeilit, Lada Priora Sedan 1,6 8-v (21701) standart (00) (010) turvalliset sisustusmateriaalit, 9 jarrutehostin, jäähdytetyt etujarrulevyt, sävypeilit, sähkösäätöiset ajovalot, kuljettajan turvatyyny, etuturvavöiden

Lisätiedot

CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015

CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015 CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015 CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT TOUKOKUU 2015 MOOTTORI PureTech 130 e-thp 165 Automaatti BlueHDi

Lisätiedot

METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D

METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D Tehokkuutta harvennuksille - John Deere 770D John Deere 770D -harvesteri on oikea valinta harvennuksille ja pienten puiden käsittelyyn. Nelipyöräinen ja pienikokoinen

Lisätiedot

4 YLIVOIMAISTA OMINAISUUTTA

4 YLIVOIMAISTA OMINAISUUTTA 4 YLIVOIMAISTA OMINAISUUTTA Liikkuvuus Tuottavuus Monitoimisuus Ympäristövastuu Luo mahdollisuuksia www.lannencenter.com FI SIIRTYY TYÖMAALTA TYÖMAALLE. Tähän eivät muut pysty. Kaiva, kuormaa, nosta ja

Lisätiedot

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk. 4.2.2010 ohjehinta,,, n lisähinta 1.8 Comfort 5MT 4d UK1 580 415 20 000,00 5 697,25 25 697,25 600,00 173,21 773,21 152 1.8 Dynamic 5MT 4d UK2 590 425 20 650,00 5 884,82

Lisätiedot