Uusi Crafter. Hyötyautot

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Uusi Crafter. Hyötyautot"

Transkriptio

1 Uusi Crafter Hyötyautot

2 TEHTY KOVAAN TYÖHÖN: UU C A TE Crafter tunnetaan jo yhtenä luokkansa suurimpana ja monipuolisimpana edustajana. Nyt se profiloituu entistä enemmän myös erittäin taloudellisena, voimakkaana ja luotettavana hyötyajoneuvona. Uusilla Common-Rail-TDI-moottoreillaan se on edellä kävijä tehon ja polttoaineenkulutuksen suhteessa. Nämä moottorit on kehitetty erityisesti kovaan työkäyttöön. Parasta taloudellisuutta edustavat uuden Crafterin BlueMotion Technology -mallit, joiden kulutus on jopa litran/100 km vakiomalleja alhaisempi*. Uuden Crafterin laaja mallisto tarjoaa erilaisia paino- ja kantavuusluokkia, kolme akseliväliä ja korimalleja jokaiseen käyttötarkoitukseen: umpiauto, Kombi, alusta ja doppeli. *Tietoa polttoaineenkulutuksesta ja CO 2-päästöistä sivuilla 4653.

3 Uusi Crafter

4 ILMAINEN VUODEN TAKUU

5 Normaalin kahden vuoden takuun ja lakisääteisen kuluttajansuojan lisäksi uudelle Crafterille tarjotaan ilmainen jatkotakuu kolmatta käyttövuotta varten (maks km). Se lisää turvallisuutta ja käyttövarmuutta, sekä tarjoaa entistä paremman mahdollisuuden hyödyntää Volkswagen-hyötyautoliikkeiden päteviä huoltopalve luja. Uuden Crafterin korin kestävyydestä kertoo 12 vuoden puhkiruostumattomuus takuu. Lisäksi on mahdollisuus erilaisiin CarePort-palveluihin edullisesta rahoituksesta aina yksilölliseen liikkumisturvaan.

6

7

8 TÄRKEIMMÄT LAJIT HALLINNASSA: KULUTUS, VÄÄNTÖMOMENTTI, MONIKÄYTTÖISYYS Uusi Crafter tuo tehoa kaikkiin työtehtäviin. Suurella vääntömomentillaan (esimerkiksi 120 kw moottori* 400 Nm), johon yhdistyy erittäin alhainen polttoaineenkulutus, se on mitta puu luokassaan. Niin lyhyillä kuin pitkillä ajomatkoilla kuljettajan apuna on erilaisia ajamista helpottavia varus teita, kuten esimerkiksi vakio nopeudensäädin (lisävaruste) tai vakio na oleva vaihto-opastin. Craf terin monikäyttöisyys ja muunneltavuus tuskin tuntee rajoja: Se ulottuu Crafter-umpipakettiauton 17 m 3 tavara tilasta Crafter Kombin yhdek sään mukavaan istuinpaikkaan. Vakiona oleva valmius voimanulos ottoihin tekee uudesta Crafterista lisäksi erinomaisen perustan erilaisille kori- ja päällirakenteille. *Tietoa polttoaineenkulutuksesta ja CO 2-päästöistä sivuilla 4653 Uusi Crafter

9 Uusi Crafter

10 ERITTÄIN TALOUDELLISET, ENTISTÄ VAHVEMMAT: UUDET COMMON RAIL TDI MOOTTORIT Modernien moottoreiden tulee täyttää korkeimmatkin vaatimukset: Niiden täytyy tarjota tehoa, vetää sitkeästi ja selvitä vähäisellä huollolla monien vuosien ajan. Nämä vaatimukset me otimme tavoitteiksi ja kehitimme kolme huippunykyaikaista 2,0 litran TDI-moottoria. Pienen iskutilavuuden ja tehokkaan Common Rail -teknologian ansiosta ne kuluttavat erittäin vähän polttoainetta. Esimerkiksi 120 kw moottorin BlueMotion Technology version keskikulutus on vain 7,2 l/100 km ja CO 2 -päästöt vain 189 g/km. Crafter täyttää siten myös uusimmat tiukat päästönormit EEV:n (Enhanced Environmentally Friendly Vehicle)ja Euro 5:n. Uutena asiana kaikki moottoriversiot on varustettu myös valmiudella voimanulosottoihin. Siten Crafteriin on helppo asentaa vaikkapa kylmälaitekompressori tai generaattori. *Tietoa polttoaineenkulutuksesta ja CO 2-päästöistä sivuilla 4653.

11 KULUTUS PIENENTYNYT: jopa 2,6 l/100 km. Uusien Common Rail -ruiskutustekniikalla varustettujen nelisylinteristen moottoreiden ja erilaisten BlueMotion Technology -ratkaisujen avulla polttoaineen kulutuslukemat ovat laskeneet 1,7 l/100 km (80 kw*) 2,6 l/100 km (120 kw*). PIENEMPI ISKUTILAVUUS: ennen cm 3, nyt cm 3. VÄÄNTÖ KASVANUT: 360 Nm:stä 400 Nm:iin. SUUREMPI KANTAVUUS: mallista riippuen jopa 90 kg. Ratkaisevaa uusien moottorien alhaisessa kulutuksessa on pienempi iskutilavuus. Sillä kun polttoainetta ruiskutetaan vähemmän, sitä myös palaa vähemmän. Teho on silti ennal laan. 2,0 l TDI-moottorista on kolme tehoversiota: 80 kw*, 100 kw* ja 120 kw*. *Tietoa polttoaineenkulutuksesta ja CO 2-päästöistä sivuilla 4653 Erityisen tärkeää normaalissa arki käytössä on korkea vääntömomentti, esim. kiihdytettäessä liikenteen rytmiin. 120 kw* Crafterin vääntömomentti on sen vuoksi nostettu 400 Nm:iin. Yhdessä BlueMotion Technology -mallin vain 7,2 l/100 km keskikulutuksen kanssa se edustaa parasta arvoa luokassaan. Mitä kevyempi itse auto on, sitä raskaamman kuorman se pystyy kuljettamaan. Tämä oli yksi peruste tehdä uusista Common-Rail -moottoreista mahdollisimman kompakti rakenteisia jotta ne voisivat jokaisella matkalla kuljettaa enemmän. PIENEMMÄT POLTTOAINE JA HUOLTOKULUT: jopa 25 % / vuosi. Pienempi polttoaineenkulutus, luotettavat moottorit ja entistä vähäisempi huollontarve ovat laskeneet käyttökuluja noin 25 prosenttia.

12

13 SÄÄSTÄÄ JOPA 0,8 L/ 00 KM: UUSI CRAFTER JA BLUEMOTION TECHNOLO Y Polttoaineenkulutuksen ja päästöjen alentaminen ja samanaikainen tehon lisääminen: Tämän tavoitteen on mahdollistanut uuden Crafterin 120 kw moottori* ja BlueMotion Technology. Sen vääntömomentti on 400 Nm ja keskikulutus vain 7,2 l/100 km. Kulutus on 0,5 l/100 km pienempi kuin vastaavassa mallissa ilman BlueMotion Technology -varustelua. 80 kw* Crafterin kohdalla säästö on peräti 0,8 l/100 km. Siitä huolehtii yhdistelmä erilaisia energiaa säästäviä ratkaisuja. Näitä ovat esimerkiksi start-stop-järjestelmä, jarrutusenergian talteenotto sekä akun varaustilaa valvova älykäs energianhallintajärjestelmä. Kuljettajaa avustavat taloudellisessa ajamisessa vielä vakionopeudensäädin, pitkät perävälitykset sekä vakiona oleva vaihto-opastin. *Tietoa polttoaineenkulutuksesta ja CO 2-päästöistä sivuilla 4653.

14 TILAVA JA KÄYTÄNNÖLLINEN OHJAAMO: KORKEAA LAATUA VIELÄ VUOSIENKIN KULUTTUA

15 Erittäin tilava, materiaaleiltaan kulutusta kestävä, samalla käytännöllinen ja mu kava, ja ergonomialtaan esimerkillinen: Crafterin ohjaamo täyttää kaikki vaatimukset, joita hyötyajoneuvolle voi daan asettaa. Mittaristoa ja kojelautaa on nyt uudistettu, niin että selkeys yhdis tyy siinä nyt entistä paremmin Volks wagen-ohjaamon muka vuu den ja laadukkuuden kanssa. Kevytliikkeinen, uuden Volkswagentyylin mukainen vaihdetanko on hyvin käden ulottuvilla ohjauspyörän vieressä. Sen lisäksi ergonomiset istuimet ja tehokas moottorin ja ulkopuolisten ä änien tehokas vaimennus huolehtivat siitä, että Crafterin ohjaamossa on helppo viih tyä. Ja niin on vielä vuosienkin päästä, sillä Crafterissa käytetään pelkäs tään laadukkaita ja kestäviksi todet tuja materiaaleja.

16 MONIPUOLINEN JA HELPOSTI KUORMATTAVA: TAVARATILA JOPA 17 M 3

17 Crafterin valitsevalle avautuu ainutlaatuisia kuljetusmahdollisuuksia. Esimerkiksi umpipakettiauton suurimmillaan 17 m3 tavaratila on helppo kuormata suurien taka pariovien ja luokkansa leveimmän liukuoven kautta. Kuormalla voi olla vielä painoa 90 kg enemmän kuin ennen. Harkiten suunniteltuun kiinnitysjärjestelmään kuuluu erilaisia vakiona olevia tai lisävarusteena saatavia sidontaratkaisuja, joiden ansiosta kuljetettavat tavarat pysyvät turvallisesti paikallaan. Valittavana on lisäksi erilaisia väliseiniä, tavaratilaverhouksia ja lattiapintoja sekä monia muita yksityiskohtia, jotka tekevät uudesta Crafterista todella suuren.

18 MUKAVUUTTA: UUDET ISTUIMET VIIHTYISÄSSÄ SISÄTILASSA

19 Nauti Crafter Kombin matkustamosta, joka tarjoaa kaikki mukavuudet sekä voidaan sisustaa yksilöllisesti. Istuinrivit voidaan poistaa yksitellen, mikä antaa haluttaessa lisää tilaa tavaroille tai työkaluille. Mukavasti pehmustetut istuimet on verhoiltu kulutusta kestävällä kankaalla. Vakiona on helppohoitoinen Tasamo-kangas. Sen sijasta on saatavissa Timo-kangasverhoilu. Kaikkien verhoilujen uudet kuosit ovat tyylikkään ajattomia. Ei ihme, että tällaisessa ympäristössä viihtyy: aamulla matkalla työhön, taukojen aikana ja illalla kotimatkalla.

20 TÄYDELLINEN KAIKILLE KORIRAKENTEILLE: UUSI CRAFTER PERUSTA RAJATTOMALLE MÄÄRÄLLE MAHDOLLISUUKSIA SÄHKÖINEN LIITÄNTÄ ulkopuolista käyttöä varten. VOIMANULOSOTON valmius valmiina. Liitäntä huolehtii automatisoidusta yhteistyöstä yksittäisten toimintojen, kuten voimanulosoton pyörimisnopeuden säädön kanssa. Liitännän saa lisävarus teena, ja korinrakentaja voi konfiguroida sen yksilöllisesti lisätoimintojen ohjausta varten. Jokaiseen moottoriin kuuluu valmius voimanulosottoon ja se voidaan yhdis tää helposti jäähdytyskompressorin, 230 V generaattorin (käyttö auton seisoessa) tai 14 ja 28 V generaat torin (käyttö ajon aikana) kanssa. Lisävarusteena voimanulos ottovalmiu den saa myös vaihteistoon.

21 PIENI OMAPAINO monenlaisille koriratkaisuille. Uusi Crafter muodostaa ihanteellisen perustan myös painaville päällirakenteille. Pienen omamassan ansiosta se tarjoaa painavaankin koriin yhdistettynä riittävästi kantavuutta, ilman että suurin sallittu kokonaispaino ylittyy. HELPOT MUUTOSTYÖT Kombiin ja umpipakettiautoon. Päädyitpä mihin tavaratilatilavuuteen tai mihin painoluokkaan tahansa: Jokainen Crafter voidaan räätälöidä yksilöllisesti. Siten esimerkiksi Kombista saadaan täysin varusteltu ajoneuvo palokunnan käyttöön ja umpipakettiautosta liikkuva verstas vaikka LVI-asentajalle. SUURI VALIKOIMA kori- ja päällirakennevalmistajia. Ambulanssista kylmäkuljetusautoon, nos turiautosta hinausautoon: Pitkäaikaiset ja ammatti taitoiset yhteistyökumppanit tar joavat monia räätälöityjä kori- ja muutos ratkaisuja, joiden laatutaso on korkea. MONET PÄÄLLIRAKENTEET alustaa ja avolavamallia varten. Jos tarvitset esimerkiksi kuljetuskoria tai kappaletavaranostimella varustettua monitoimilavaa, Crafter on juuri oikea valinta. Tasainen ja kestävä runko rakenne mahdollistaa erilaisten päälli rakenteiden helpon kiinnittämisen. Crafter on saatavissa myös pelkästään ohjaamon etuosalla varus tettuna tai asennusalustana.

22 UUSI CRAFTER MYÖS MONENLAISILLE ERIKOISKOREILLE Crafter on yhteensopiva lukuisten päällirakenteiden kanssa. Tiiviin yhteistyön avulla johtavien korinrakentajien kanssa Crafterissa otetaan jo etukäteen kaikki tärkeä huomioon. Siten jokaisessa alustassa on standardisoidut kiinnityspisteet erilaisten kori- ja päällirakenteiden helppoa asennusta varten. Elektroniikkaliitännästä saadaan käyttövoima halutuille komponenteille ja toiminnoille. Myös jousitus ja pyöräntuenta mukautetaan kori rakenteeseen sopivaksi. Lisätietoja Volkswagen-hyötyautoihin perustuvista erikoismalleista saat jälleenmyyjältäsi. Uusi Crafter

23 Uusi Crafter

24 UUSI CRAFTER UMPIPAKETTI AUTO Uusi Crafter

25 Crafterista on moneksi. Kolmen painoluokan (kokonaismassa enimmillään 5,0 t), kolmen akselivälin (pisin mm) ja neljän pituu deltaan erilaisen tavara tilan (pisin mm) ansiosta Crafter-umpipakettiauto voidaan rää tä löidä tarkasti omien tarpeiden mukaan. Kyytiin mahtuu jopa viisi Euro-kuormalavaa. Riippuen siitä, onko autossa normaali, korkea vai superkorkea katto, tavara tilalla on tila vuutta enimmillään 17 m 3. Takana olevat pariovet, joiden avautumiskulma on suurimmillaan 270 astetta sekä peräti 1300 mm leveä liukuovi (keskipitkän ja pitkän akselivälin yhteydessä) tekee kuor man teon ja purun helpoksi. Lisävarusteena liukuoven saa myös korin toiselle puolelle. Kuljetettavat tavarat voidaan kiinnittää asianmukaisesti esimerkiksi kuor mansidontaverkolla tai kiristysvöillä autossa oleviin sidontalenkkeihin tai lisävarusteena saataviin sidontakiskoihin. Tavara tilan ja ohjaamon välissä on kuljettajan ja apukuskin suojana tukeva väliseinä, johon saa myös ikkunan. Ja jotta turvallisuus olisi vielä parempi, alusta säädetään yksilöllisen käyttö tarkoituksen mukaan niin, että auto kallistelee mahdollisimman vähän. Työtiimeille, joissa tarvitaan monia tekeviä käsiä, on oikea auto jatko-ohjaa molla varustettu umpipakettiauto. Siinä matkustaa jopa kuusi henkilöä ja myös tavara tilaa on vielä riittävästi. Uusi Crafter

26 UUSI CRAFTER KOMBI Uusi Crafter

27 Olipa kyseessä hotellin asiakaskuljetukset tai työntekijöiden matkustus työmaalta toiselle: Crafter Kombin muunneltava ja monikäyttöinen matkustamo sopii moneen käyttö tarkoitukseen. Crafter Kombin matkustamo voidaan sisus taa omien toiveiden ja tarpeiden mukaan. Valittavana on erilaisia tasokkaita sisäverhoiluja, ikkunoihin saatava Privacy-tummennus ja moderneja istuinverhoiluja. Yksitoista erilaista tuuletus-, lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmää pitävät Crafterissa matkustavat tyytyväisinä. Ja jotta matkustajien ei tarvitsisi palella talvella ja ikkunat olisivat nopeasti puhtaat huurteesta, Crafteriin kuuluu vakiona sekä sähköinen lisälämmitin, että polttoainetoiminen lisälämmitin. Sekä henkilökuljetuksissa että puhtaassa työkäytössä Crafter Kombi erottuu ennen kaikkea suurilla tiloillaan. Varsinkin pitkät matkustajat hyötyvät siitä: Esimerkiksi korkealla katolla ja keskipitkällä akselivälillä varustetussa Kombissa oviaukon korkeus on 1,82 m ja matkustamon seisontakorkeus peräti 1,94 m. Istuimilla voi nauttia optimaalisen pääntilan lisäksi myös kolmipisteturvavöiden sekä korkeudeltaan ja kallistukseltaan säädettävien pääntukien tarjoamasta turvalli suudesta. Kombissa on riittävästi tilaa paitsi matkustajille myös heidän matkatavaroilleen tai vaihtoehtoisesti kaikille työs sä tarvittaville materiaaleille ja työkaluille. Ja aina kun tilaa tarvitaan enemmän tavarankuljetukseen, istuimet voidaan poistaa helposti ja nopeasti. Crafter Kombi on mahdollista varustella myös kotimaisin istuin- ja sisustus ratkaisuin luotettujen alihankkijoiden toimesta. Uusi Crafter

28 UUSI CRAFTER AVOLAVA AUTO Uusi Crafter

29 Avolavalla ja lyhyellä tai pitkällä ohjaamolla varustettu Crafter yhdistää mukavuuden toimivaan käytännöllisyyteen. Pitkässä doppeliohjaamossa on jopa seitsemän istuin paikkaa kolme edessä ja neljä takana. Takapenkille nousun tekevät helpoksi takimmaiset ovet, joissa on avattavat ikkunat tuuletusta varten. Kun takapenkki käännetään pystyyn, saadaan paljon tilaa myös työkaluille ja muille varusteille. Erilaisia pikkutavaroita voidaan säilyttää ohjaamon käytännöllisissä säilytyslokeroissa. Lisää säilytystilaa löytyy ohjaamon kahden hengen istuinpenkin alta, joka on tietenkin saatavissa myös lyhyeen ohjaamoon. Crafterin avolavamallissa on tilaa muuallakin kuin ohjaamossa. Olipa kyseessä kaksi Euro-kuormalavaa ja lisäksi materiaalisäkkejä tai suurempia työkoneita kaikelle rakennustyömaalla tarvittavalle on tilaa luja rakenteisella lavalla. Entistä kevyemmän moottorin ansiosta voidaan kuljettaa jopa 90 kg entistä suurempia, enimmillään jopa 2793 kg:n kuormia. Lyhyeen ohjaamoon voidaan yhdistää lavapituudet 2850, 3400, 3600 ja 4300 mm. Doppelin lavapituu det ovat 2700, 3400 ja 3600 mm. Lavalle nousemisen, sekä samalla kuorman teon ja purun helpottamiseksi, lavan takalaita on varustettu käännettävällä astinlaudalla. Uusi Crafter

30 UUSI CRAFTER ALUSTA Perusta työsi mahdollisimman lujalle pohjalle. Sellaisen tarjoaa Crafterin alustan kantava ja luja runkorakenne. Olipa kyseessä umpinainen lyhyt tai doppeliohjaamo, ilman kattoa ja takaseinää oleva ohjaamo tai Podest -täysintegraatioalusta siihen yhdistet täviä päällirakenteita varten: Laajasta valikoimasta löytyy ratkaisu mitä erilaisimpiin käyttötarpeisiin. Erilaisista painoluokista ja kolmesta akseli välivaihtoehdosta on mahdollista valita juuri oikea yhdistelmä omaa päälli rakennetta varten. Auton elektroniikkajärjestelmään voidaan integroida sähköinen liitäntä, joka muodostaa älykkään yhteyden auton ja korirakenteen välille ja joka voidaan konfiguroida erilaisten lisätoimintojen ohjausta varten. Käyttövoimaa ulkopuolisille laitteille saadaan tarvittaessa voimanulosottojen avulla. Valmius moottorin voimanulosotolle on vakiona kaikissa teho versioissa. Vaihteiston voimanoton saa lisävarusteena. Moot torin voiman ulosoton jatkuva teho on 28 kw / 2500 r/min ja suurin vääntömomentti 140 Nm/ r/min. Uusi Crafter

31 Uusi Crafter

32 Uusi Crafter

33 Uusi Crafter

34 Ulkopuoli ja pyörät. Crafterin luja ja käytännöllisesti muotoiltu ulkopuoli tekee myös tavaratilan tai lavan kuor maamisen helpoksi. Huolella suunnitellut korirakenteet, tukevat astinlaudat ja erilaiset vetokoukut täyttävät kaikki ammattimaisen hyötyautokäytön vaatimukset. Lisävarusteena saatavat kevytmetallivanteet koros tavat ulkoisen ilmeen tyylik kyyttä. Vakiona Lisävaruste Ulkopuoli ja pyörät Uusi Crafter KA Umpipakettiauto KO Kombi FG Alusta

35 Astinporras takana. Tukeva porras mah dol listaa helpon nousemisen avattujen taka pariovien kautta autoon. Takapuskuriin integroitu astinlauta, joka on koko takaseinän levyinen, helpottaa kuorman tekoa ja purkamista. Se voidaan yhdistää myös vetokoukkuun, joka mahdollistaa 2,0 t perävaunun vedon. Roiskeläpät edessä ja takana. Pyöräkoteloiden sisäpuolelle kiinnitetyt roiskeläpät suojaavat omaa autoa, sekä takana ajavia likaantumiseltä ja kiveniskemiltä. KA KO KA KO KA KO FG Valmius vetokoukulle. Crafteriin on saatavissa erilaisia vetokoukun kiinnitysvalmiuksia 2,03,6 tonnin perävaunujen vetoon. Näin on helppo toteuttaa yksilöllisiä ratkaisuja. Vetokoukku laajentaa kuljetus mahdolli suuksia: Sen avulla voidaan kuljettaa jopa 3500 kg:n perävaunua turvallisesti. 16 tuuman teräsvanteet. KA KO FG KA KO FG KA KO FG Pölykapselit 16 tuuman teräsvanteille. Altamont-kevytmetallivanteet. 6½ J x 16. Renkaat 235/65 R 16 C. Hedemora-kevytmetallivanteet. 6½ J x 17. Renkaat 235/60 R 17 C. KA KO FG KA KO FG KA KO FG Uusi Crafter Ulkopuoli ja pyörät

36 Sisäpuoli. Crafterin sisustus on sovitettu optimaalisesti erilaisten ammattien ja työtehtävien vaatimuk siin. Kulutusta ja käyttöä kestävien istuimien ja lattiapintojen ohella vakiovarustus sisältää erilaisia säilytysmahdollisuuksia, kuten DIN-A4-lokero keskikonsolissa, kolme juomatelinettä ja yksi teline 1,5 litran pullolle ovissa. Niistä löytyy riittävästi tilaa työajossa tarvittaville papereille, eväille ja muulle tavaralle. Lasikatto. Kattoon integroidut ikkunat tuovat lisää valoa kuormatilaan ja teke vät kuorman teon ja purkamisen siten mukavammaksi ja turvallisemmaksi. KA 2-hengen etumatkustajan istuimen selkänojasta voidaan taittaa osa alas, jolloin siitä saadaan käytännöllinen pieni taso mukin- ja kynänpidikkei neen. KA KO FG Mukavuussivuverhoilu, johon kuuluu tuhka kuppi jokaisella istuinrivillä, tummat somiste pinnat ja verhoillut ikkunakehykset, tuo lisäarvoa Kombin matkustamoon. KA KO Digitaalinen ajopiirturi rekisteröi ajomatkat ja -nopeudet kahdelta eri kuljettajalta ja varoittaa automaattisesti työajan ylityksestä. Tallennetut tiedot voidaan tulostaa laitteeseen integroidulla kirjoittimella tai ladata down load-liitännän kautta. EU-asetuksen 3820/85 mukaan ajopiirturi on pakollinen varuste ammattikäytössä olevissa autoissa, joiden kokonaismassa on yli 3,5 tonnia. Kyynärnojat. Oviin muotoillut pehmustetut kyynärnojat lisäävät matkustus mukavuutta Crafterissa. Ei yhdistettävissä sivuturvatyynyihin. KA FG KA KO FG Vakiona Lisävaruste Sisätila Uusi Crafter KA Umpipakettiauto KO Kombi FG Alusta

37 Moottorit ja voimansiirto Nykyaikaiset ja luotettavat, uusimman sukupolven Common Rail -ruiskutuksella varus tetut TDI-moottorit toimivat entistä taloudellisemmin ja kuormittavat siten ympäristöä vähemmän. 120-kW versio* on varustettu kahdella turbolla. Se mahdollistaa voimakkaan kiihtyvyyden alakierroksilta lähtien. Jousitus ja pyöräntuenta voidaan vielä sovittaa erilaisia käyttö tarkoituksia varten esimerkiksi jos autoa käytetään huo noilla teillä tai jos korin painopiste on tavallista korkeampi. Valmius voimanulosottoja varten (ei kuvaa). Moottoreiden kaikissa tehoversioissa on vakiona valmius voimanottoon erilaisia oheislaitteita varten. Lisäksi on saatavissa muutossarja jäähdytyskompressoria ja 14 V, 28V ja 230 V generaattoria varten. KA KO FG Akselivälitykset (ei kuvaa). Oikean takaakseli välityksen avulla Crafter voidaan sovittaa oikealla tavalla käyttötarkoitukseensa. Jos liikutaan paljon moottori- ja maanteillä, vaatimukset ovat erilaiset kuin ajet taessa enimmäkseen mäkisillä pikkuteillä. Sen vuoksi Craf teriin on tarjolla yhteensä viisi takaakseli välitystä alueelta 3,923 : 1 5,1 : 1. Mitä suu rempi suhde on, sitä parempi moottorin sitkeys ja voima on mäkisillä teillä ja perävaunua vedettäessä. Pienempi suhde puolestaan keventää moot torin kuormitusta käyntinopeuksien kautta ja alentaa kulutusta. Yksittäisiin moottoreihin saatavat taka-akseli välitykset: ks. osa Tek niset tiedot. Suuren valikoiman ansiosta Crafter voidaan sopeuttaa tarkasti omiin tarpeisiin. Common-Rail-TDI-moottorit. 2,0 l TDI-moottorista on kolme erilaista tehoversiota: 80 kw* (300 Nm) ja 100 kw* (340 Nm) sekä kahdella turbolla varustettu Bi-Turboversio 120 kw* (400 Nm). Moottorit ovat voimakkaita ja käynniltään miellyttävän tasai sia, Ne ruiskuttavat dieselpolttonesteen suurella paineella ja polttavat sen tarkasti. Kaikkiin malleihin kuuluu vakiona dieselhiukkassuodatin ja 6-vaihteinen käsivaihteisto. KA KO FG *Tietoa polttoaineenkulutuksesta ja CO 2-päästöistä sivuilla Uusi Crafter Moottorit ja voimansiirto

38 Crafter ja BlueMotion Technology. BlueMotion Technologies on käsite, jonka alle on koottu kaikki polttoaineen kulutusta ja esimerkiksi CO2- ja typenoksidipäästöjä alentavat tekniset ratkaisut. Tärkeim piin niistä kuuluu start-stop-järjestelmä. Se muodostaa perustan BlueMotion Technology -tekniikalle, jota on sitten täydennetty esimerkiksi energianhallintajärjestelmällä ja vakionopeussäätimellä. Pitkänmatkanpaketti (ei kuvaa) on tarkoi tettu autoihin, joilla ajetaan pitkiä matkoja moottori- tai maantiellä ja joiden polttoaineenkulutus halutaan minimoida. Pakettiin kuuluu alhaisen vierintävastuksen renkaat, rengaspainevaroitin, vakionopeussäädin ja pitkä perävälitys. KA KO FG Start-stop-järjestelmä. Kun kuljettaja on pysäyttänyt auton, kytkenyt vaihteen vapaalle ja vapauttanut kytkimen, aktivoituna oleva start-stop-järjestelmä sammuttaa moottorin automaattisesti. Mittaristossa palaa silloin MSS-merkkivalo. Kun kuljettaja sitten painaa kytkimen pohjaan lähteäkseen liikkeelle, moottori käynnistyy automaattisesti. Polttoainetta ja kustannuksia säästävään start-stop-järjestelmään on yhdistetty muita uusia teknisiä ratkaisuja: Energianhallintajärjestelmä katkaisee tarvittaessa virran turhilta sähkölaitteita, jos on vaarana, ettei akkuvirtaa riitä moottorin käynnistämiseen. Rekuperaatio auttaa säästämään polttoainetta erityisen akunlatausmenetelmän ja jarrutuksesta saatavan energian avulla. Kaikki nämä ratkaisut yhdistämällä kulu tus laskee jopa 0,3 l/100 km. Crafter ja BlueMotion Technology. Näissä malleissa start-stop-järjestelmää, energian hallintajärjestelmää ja jarrutusenergian talteenottoa täydennetään vielä pitkällä vaihteistovälityksellä ja vakionopeudensäätimellä. Niiden avulla kulutus voi moottorista riippuen laskea jopa 0,8 l/100 km. Esimerkiksi 120 kw moottorilla 1) varustettu Crafter BlueMotion Technology kuluttaa keskimäärin vain 7,2 l/100 km ja sen CO 2 - päästöt ovat erittäin alhaiset, vain 189 g/km. KA KO FG Vakiona Lisävaruste BlueMotion Technology Uusi Crafter KA Umpipakettiauto KO Kombi FG Alusta

39 Turvallisuus. Jotta Crafterilla ajamiseen voisi suhtautua luottavaisesti kaikissa olosuhteissa, siinä on runsas turvalaitevarustelu. Ohjaamoon on saatavissa jopa kuusi turvatyynyä etu-, sivu- ja ikkunaturvatyynyt. Sen ohella Crafterin laadukkaat materiaalit ja korkea viimeistelytaso vaikuttavat osaltaan korin suureen jäykkyyteen. 16 tuuman pyörille optimoitu alusta ja suurempi raide leveys parantavat ajovakavuutta kaarteissa. Mukautuva ajonvakautusjärjestelmä, johon kuuluu myös yhdistelmänvakautustoiminto, lisää turvallisuutta myös perävaunua vedettäessä ja ajettaessa erilaisilla kuormilla. Sidontalenkit. Jotta kuljetettavat tavarat voitaisiin kiinnittää lujasti kiristysvöiden avulla, Crafterissa on jopa 12 tavaratilanpohjasta esiin käännettävää sidontalenkkiä. Ne täyttävät normin DIN (Kombi) ja DIN (umpipakettiauto). KA KO Varashälytin havaitsee luvattoman tunkeutumisen autoon ja laukaisee hälytyksen. Järjestelmä on saatavissa myös sisätilanvalvonnalla varustettuna. Rengaspainevaroitin mahdollistaa rengaspaineiden helpon tarkistuksen ohjaamosta. Jos jonkin renkaan ilmanpaine poikkeaa normaalista, esiin tulee varoitussymboli, joka kehottaa kuljettajaa tarkastamaan rengaspaineet. Sumuvalot takaavat parhaan näkyvyyden myös heikoissa sääoloissa ja lisäävät siten turvallisuutta. Sumuvalot on integroitu auton etupuskuriin. KA KO FG KA KO FG KA KO FG Peruutusvaroitin (ei kuvaa). Peruutusvaihde kytkettäessä kuuluu varoitusääni varoitukseksi auton takana olevia ihmisiä. Haluttaessa peruutusvaroitin voidaan kytkeä manuaalisesti pois päältä. Lukkiutumattomat jarrut (ABS). Täysillä jarru tettaessa pyörät eivät lukkiudu, mikä helpottaa huomattavasti auton ohjaamista. Mukautuva ajonvakautusjärjestelmä. Järjes telmän elektroniikka mukautuu itses tään auton kuormitustilaan ja estää kriitti sissä tilan teissa autoa joutumasta sivu luisuun. 2) KA KO FG KA KO FG KA KO FG 1) Tietoa polttoaineenkulutuksesta ja CO 2-päästöistä sivuilla ) Ajonvakautusjärjestelmäkään ei pysty uhmaamaan fysiikan lakeja. Uusi Crafter Turvallisuus

40 Vetoluistonrajoitus (ASR) (ei kuvaa). Vahvasti vääntäville moottoreille tarjoaa veto luistonrajoitin enemmän mukavuutta ja turvallisuutta, erityisesti jos pyörien alla on eri tavoin pitä vää pintaa. Veto luistonrajoitin mahdollistaa tasapainoiset liikkeellelähdöt ja kiihdytykset kaikilla nopeuksilla ilman pelkoa pyörien sutimisesta tai perän sivuluisusta. Elektroninen tasauspyörästönlukko (EDS) (ei kuvaa) mahdollistaa tasapainoisen ja helpon liikkeellelähdön liukkaalla ajoradalla. Jos jokin pyörä alkaa sutia, järjestelmä jarruttaa sitä hallitusti, jolloin voimaa siirtyy akselin paremmin pitävälle pyörille. KA KO FG Mäkilähtöavustin (ei kuvaa) estää auton vie rimisen ylämäessä taaksepäin ja helpottaa auton käsittelyä. Hätäjarrutusnäyttö. Kun jarrutetaan täysillä yli 50 km/h nopeudesta, jarruvalot alkavat välähdellä. Jos auto pysähtyy kokonaan, varoitus vilkut aktivoituvat. Niiden toiminta lakkaa, kun ajoa jatke taan ja nopeus ylittää 10 km/h. KA KO FG KA KO FG KA KO FG Mukavuus. Crafterin ohjaamo on varustettu laadukkailla ja kulutusta kestävillä materiaaleilla. Ergo nominen, korkeudeltaan ja kallistukseltaan säädettävä kuljettajan istuin, henkilöautomainen ohjauspyörän asento ja kojelaudassa oleva joystick-tyyppinen vaihteenvalitsin tekevät ajamisesta help poa. Vakiovarustus sisältää myös sähköiset lasinnostimet ja kauko-ohjatun keskus luki tuk sen. Erilaiset lisävarusteena saatavat kuljettajaa avustavat järjestelmät täydentävät Crafterin muka vuus varustelun. Monitoimiohjauspyörän kytkimien väli tyksellä voidaan helpolla tavalla käyttää moni toiminäyttöä, handsfreematka puhelinta ja radiota tai radionavigointi järjestelmää. KA KO FG Peruutuskamera tekee peruuttamisesta helpompaa ja turvallisempaa. Takapariovien keskellä olevan kameran objektiivi lähettää kuvaa navigointijärjestelmän värimoni toriin tai erikseen tilat tavaan kuvaruutuun. Kattokäyttöyksikkö sijaitsee keskellä ohjaa mon kattoa ja siihen kuluu käytän nöllinen aurinkolasilokero ja mahdollisesti kaksi lukuvaloa. KA KO KA KO FG Vakiona Lisävaruste Turvallisuus/mukavuus Uusi Crafter KA Umpipakettiauto KO Kombi FG Alusta

41 Ajovalonpesimet. Kun lähi-/kaukovalot palavat, myös ajovalonlasit puhdistuvat aina kun tuulilasinpesintä käytetään. Pesu nestesäiliön tilavuus on noin 7 litraa. Valo-/sadetunnistin. Tuulilasissa oleva tunnistin ohjaa sateen määrän mukaan automaatti sesti tuulilasinpyyhkimen toimintaa. Samoin se huolehtii automaattisten kaukovalojen päällä olosta. KA KO FG KA KO FG Vakionopeudensäädin säilyttää halutun nopeuden (yli 30 km/h) vain nappia paina malla. Laite kytkeytyy pois päältä, kun käyttövipua painetaan lyhyesti tai jarrutetaan. Monitoiminäyttö. Ajotietokone kertoo tärkeitä ajamiseen liittyviä tietoja, kuten ajetut kilometrit, ulkolämpötila ja keski kulutuksen. Saatavissa vain yhdessä moni toimiohjauspyörän kanssa. Vaihto-opastin kertoo, mikä on paras hetki vaihtaa suuremmalle tai pienemmälle vaihteelle. Siitä on apua, kun halu taan ajaa mahdollisimman polttoainetaloudellisesti. KA KO FG KA KO FG KA KO FG Pysäköintitutka. Etu- ja takapuskurissa olevat ultraäänitunnistimet ja ulko pei leissä ja kojelaudassa olevat merkkivalot helpottavat ajamista ahtaisiin paikkoihin. Toimintoa täydentää vielä merkkiääni. KA KO Sähköisesti säädettävät ja lämmitettävät ulko peilit. Helposti säädettävät ulko peilit voidaan sulattaa nopeasti, kun autoa käytetään pakkasella. Se lisää turvallisuutta talviajossa. KA KO FG Automaattinen ajovalokytkentä. Kun ilta alkaa hämärtää ja kun ajetaan esimerkiksi tunneliin, lähivalot kytkeytyvät automaattisesti päälle. Tämä lisää liikenneturvalli suutta. Valo-/sadetunnistimen yhteydessä. KA KO FG Uusi Crafter Mukavuus

42 Ilmastointi. Crafteriin on saatavissa erilaisia lämmitys- ja ilmastointijärjestelmiä, jotka tulevat vas taan kuljettajan, matkustajien ja kuljetettavan rahdin erilaisia vaatimuksia. Ilmastointilaitteisiin voidaan yhdistää erilaisia lisälämmitysjärjestelmiä: vesilisälämmitin, ilma seisontalämmitys ja sähköinen ilmalisälämmitin. Jotta lämmitetty ilma jakautuisi tasaisesti matkustamoon, käytettävissä on kaksi lisäilmakanavaa. Istuinlämmitys lämmittää sekä istuinosaa että selkänojaa. Kuljettajan ja etumatkus tajan istuinlämmitykselle on omat säätimet. Virran ollessa kytket tynä valittavissa on kolme lämmitys tehoa. Kuljettajan istuinlämmitys vakiona. KA KO FG Vesilisälämmitin (5 kw). Tämä dieselkäyttöinen lisälämmityslaite tehostaa ja nopeuttaa sisätilan lämmitystä moottorin käydessä. Yhdessä vesilisälämmittimen seisontalämmitystoiminnon kanssa lämmitysjärjestelmä mahdollistaa autolle 60 minuutin esilämmityksen ennen ajoon lähtöä. Ohjelmointi tehdään mittariston tai monitoimiohjauspyörän välityksellä. Myös kauko-ohjain on saatavissa. KA KO FG Vesilisälämmitin (10 kw) (ei kuvaa). Toisen dieselkäyttöisen lisälämmittimen lämmitysteho on nostettu 10 kw:iin. Sen avulla tavaratila tai matkustamo lämpenee nopeasti kovallakin pakkasella. Tämä vesi-lisälämmitin voidaan yhdistää ihanteellisesti erikseen tilattavaan lattiailmakanavaan ja toiseen lämmönvaihtimeen. Tarvittaessa voidaan toista kahdesta lämmityslaitteesta käyttää seisontalämmittimenä moottorin ollessa sammutettuna (lämmitysteho 5 kw). Pisimmillään 60 minuutin esilämmitysaika voidaan ohjelmoida mittariston tai monitoimiohjauspyörän Matkustamon ilmastointilaite. Ammattimainen henkilökuljetus edellyttää ilmas tointia myös matkustamoon. Ilmasuuttimet sijaitsevat katossa, ja myös toinen höyrys tin on sijoitettu tilaa säästävästi auton kattoon. välityksellä. KA KO KA KO Ilmaseisontalämmitys (2 kw/ 3,5 kw). Tämä seisontalämmitys, jonka yhteyteen kuuluu ajastinkello ja kuorma-/matkustamotilan ilmasuuttimet, on teholtaan umpipakettiautossa ja Kombissa 3,5 kw sekä avolavamallissa ja doppelissa 2 kw. Sisäilmankierron ja erillisen puhaltimen avulla sisätila lämpenee erittäin nopeasti. Ilma-seisontalämmitys sopii ihanteellisesti autoihin, jotka joutuvat seisomaan pitkiä aikoja työpäivän kuluessa esim. työmaa- tai majoitusliikkeiden käytössä olevat autot. Ilmasuuttimet ovat umpipakettiautossa ja Kombissa tavaratilassa/matkustamossa. Doppelissa lämpö jakautuu istuinkotelosta toisen istuinrivin jalkatilassa. Lämpötila ja alkamisaika voidaan ohjelmoida ajastinkellon avulla. Pisin valittavissa oleva lämmitysaika on kaksi tuntia. KA KO FG Vakiona Lisävaruste Ilmastointi Uusi Crafter KA Umpipakettiauto KO Kombi FG Alusta

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Amarok Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caravelle Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caddy Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Transporter Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy Tekniset tiedot Mallivuosi 14 Caddy Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta // VARUSTEET MITTARISTO TURVALLISUUS Digitaalinen kello ABS jarrut Nopeusmittari välimatkamittarilla ESP (ei saatavana Robottivaihteiston kanssa) - - Jäähdytysnesteen lämpötila Kuljettajan turvatyyny Kierrosluku

Lisätiedot

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 14.09.2017 14-09-2017 NV400 VAN ETUVETO HINNASTO Autoveroton Arvioitu Kokonais- Tavaratila CO2 Kokonais- ohjehinta sis. alv autovero hinta Moottori

Lisätiedot

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT 68349_Peugeot_tavaraautoesite.indd 1 19.9.2014 12.13 Peugeot Partner VAN on paitsi käytännöllinen ja taloudellinen, myös mukava ja tyylikäs. Siis oikea ammatinharjoittajan

Lisätiedot

Manuaalivaihteisto. With start stop Iskutilavuus (cm3) 2298 2298 2298 2298 2298 2298 2298 Ruiskutustapa. Direct Common Rail

Manuaalivaihteisto. With start stop Iskutilavuus (cm3) 2298 2298 2298 2298 2298 2298 2298 Ruiskutustapa. Direct Common Rail MOOTTORIT MOOTTORI Manuaalivaihteisto Manuaalivaihteisto Robottivaihteisto Moottorin mallimerkintä 110dCi 125dCi 150dCi 110dCi 135dCi 165dCi 150dCi Päästönormi Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5

Lisätiedot

Renault SCENIC & GRAND SCENIC

Renault SCENIC & GRAND SCENIC Uusi Renault SCENIC & GRAND SCENIC Tekniset tiedot ja värit Tekniset tiedot SCENIC / GRAND SCENIC (7 istuinta) Energy TCe 115 Energy TCe 130 Energy dci 110 Energy dci 110 EDC Energy dci 160 EDC Polttoaine

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster TCe 125 S&S 4x4 Jubileum+

Lisätiedot

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0824b

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0824b NISSAN NV200 Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO6 01.01.2017 01.01.2017 NV200 HINNASTO Hinta Korimalli Moottori Takaovet Sivuovet Tavaratila m 3 Vaihteisto Varustetaso CO 2 (g/km) Yhdistetty

Lisätiedot

NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 14.9.2017 14.9.2017 NISSAN Alusta Single Cab Hinta ilman ALV Autoveroton Arvioitu Kokonais- Varuste- CO2 Kokonais- veroja 24 % ohjehinta sis.

Lisätiedot

HENKILÖAUTON MUKAVUUS, TAVARA-AUTON KÄYTÄNNÖLLISYYS

HENKILÖAUTON MUKAVUUS, TAVARA-AUTON KÄYTÄNNÖLLISYYS Uusi OPEL Corsavan HENKILÖAUTON MUKAVUUS, TAVARA-AUTON KÄYTÄNNÖLLISYYS Lastattu käytännöllisyydellä Uusi Opel Corsavan on edustava yritysauto. Sen urheilullinen muotoilu ja tilava ohjaamo tekevät siitä

Lisätiedot

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ Hyundai Motor Finland Oy Laivalahdenkatu 8, 00880 Helsinki Lisätietoja: Tiedotuspäällikkö Jonna Nevalainen Puhelin: 050-568 7706 jonna.nevalainen@hyundai.fi 17.9.2012 Lehdistötiedote 1.10.2012 UUDISTUNUT

Lisätiedot

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto Tekniset tiedot Malli Mechron 2210 Moottori malli tyyppi teho iskutilavuus kierrosluku polttoainetankki 3C100LWU 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) 1007 cm³ 2200 rpm 28 litraa Voimansiirto

Lisätiedot

VOLVO S60 & V60 DRIV. Lisäys käyttöohjekirjaan

VOLVO S60 & V60 DRIV. Lisäys käyttöohjekirjaan VOLVO S60 & V60 DRIV Lisäys käyttöohjekirjaan Tästä lisäyksestä Tämä painotuote Tämä käyttöohje on auton käyttöohjekirjaa täydentävä lisäys. Volvo Personvagnar AB Lisäys käsittelee tämän automallin varsinaisen

Lisätiedot

Opel Corsavan. Suurin tavaratilan pituus 1,26 m. Lukkiutumattomat ABS-jarrut. Suurin hyötykuorma jopa 475 kg. tilavuus 0,92 m 3

Opel Corsavan. Suurin tavaratilan pituus 1,26 m. Lukkiutumattomat ABS-jarrut. Suurin hyötykuorma jopa 475 kg. tilavuus 0,92 m 3 Opel Corsavan Opel Corsavan Opel Corsavan sopii raikkaan, urheilullisen ulkoasunsa ansiosta erinomaisesti imagotietoisen yrityksen käyttöön. Keulan muotoilu on dynaaminen, mutta käyttötarkoituksen mukaisella

Lisätiedot

1

1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 112 13 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 340 300 260 140 [190] 120 [163] 100 [136] 80 [109] 380 340 300 260 140 [190] 120

Lisätiedot

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset.

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. VAIN YKSI ASKEL Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. Sinulle, joka poistut ohjaamosta ja kiipeät takaisin monta kertaa

Lisätiedot

Matkailuauto Mercedes-Benz Sprinter Fix-Ten korityöllä.

Matkailuauto Mercedes-Benz Sprinter Fix-Ten korityöllä. Matkailuauto Mercedes-Benz Sprinter Fix-Ten korityöllä. Alusta Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI 3,5 t korkea - akseliväli 3665 mm, sisäkorkeus 1650 mm - 4-sylinterinen välijäähdytetty turbodiesel - iskutilavuus

Lisätiedot

Kaikkialla perille. Caddy.

Kaikkialla perille. Caddy. Caddy Hyötyautot Kaikkialla perille. Caddy. Kapeilla kujilla. Vilkkaassa liikenteessä. Kovassa työssä. Caddy on yhtä näppärä käsitellä kuin normaali henkilöauto, mutta tarjoaa samalla erittäin paljon kuljetustilaa.

Lisätiedot

1

1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 112 10 11 12 13 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 340 300 140 [190] 120 [163] 100 [136] 380 340 300 140 [190] 120 [163] 100 [136] 380

Lisätiedot

Uusi Caddy. Hyötyautot

Uusi Caddy. Hyötyautot Uusi Caddy Hyötyautot Pätevät ammattilaiset joka lähtöön. Uusi Caddy ja uusi Caddy Maxi. ALHAISIN POLTTO- AINEENKULUTUS luokassaan. Keskimäärin alk. 3,8 l/100 km Caddy BlueMotion. 1) UUSI MOOTTORI- SUKUPOLVI

Lisätiedot

Kun tarvitset auton moneen tarkoitukseen: Transporter.

Kun tarvitset auton moneen tarkoitukseen: Transporter. un tarvitset auton moneen tarkoitukseen: Transporter. 04 Ajoneuvokonsepti 09 Turvallisuus ja kuljettajan apujärjestelmät. 10 Moottorit. 12 4MOTION. 16 Transporterumpipakettiauto. 17 Ajoneuvokonsepti. 18

Lisätiedot

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET lokakuu 2011 CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT Moottori Sylinteriluku/venttilien lkm Iskutilavuus cm 3 Syl halkaisija/iskun pituus mm Suurin teho kw / rpm Suurin teho

Lisätiedot

Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä

Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä MEDIIATIIEDOTE Helsinki 17.5 Julkaisuvapaa Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä Seitsemännen sukupolven Mitsubishi Fuso Canter -kevytkuorma-autoille on ominaista käytännöllisyys, muunneltavuus

Lisätiedot

Nissan e-nv200 Pakettiauto

Nissan e-nv200 Pakettiauto Nissan e-nv200 Pakettiauto Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot. 30.05.14 Hinnat Pakettiauto Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt Hinta ilman veroja ALV

Lisätiedot

Perheauto ei yksinkertaisesti voi olla liian hyvä tai tilava tai energiapihi tai... Vaatimusten listaa voisi jatkaa loputtomiin, mutta

Perheauto ei yksinkertaisesti voi olla liian hyvä tai tilava tai energiapihi tai... Vaatimusten listaa voisi jatkaa loputtomiin, mutta Perheauto ei yksinkertaisesti voi olla liian hyvä tai tilava tai energiapihi tai... Vaatimusten listaa voisi jatkaa loputtomiin, mutta suunnittelijamme ja insinöörimme ottivat kaiken huomioon uudessa Caddyssä

Lisätiedot

2 3 4 5 6 7 8 10 12 13 112 14 15 16 17 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 140 [190] 380 140 [190] 380 140 [190] 340 120 [163] 340 120 [163] 340 120 [163]

Lisätiedot

Volkswagen Polo Highline 1,2 TSI 77 kw (105 hv) DSGautomaatti

Volkswagen Polo Highline 1,2 TSI 77 kw (105 hv) DSGautomaatti www.volkswagen.fi-sivustolla 09.06.2010 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,2 TSI 77 kw (105 hv) DSGautomaatti 2-ovinen Rakennettu auto - kooste Selite Autoveroton hinta Arvioitu autovero Kokonaishinta

Lisätiedot

Innovaatio saa muodon

Innovaatio saa muodon Uusi Kia 2 Uusi Kia Optima Sportswagon Innovaatio saa muodon Täysin uusi, hienostunut Kia Optima Sportswagon on innovatiivinen, monikäyttöinen ja mukava. Upeasti muotoiltu Kia Optima Sportswagon kääntää

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 9 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 51,520.04 17" kevytmetallivanteet, 9-puolaiset (225/50 R17) LED-ajovalot 8 turvatyynyä, sis. kuljettajan

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA AUTO Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster

Lisätiedot

M a l l i s to 2 0 1 4

M a l l i s to 2 0 1 4 Mallisto 2014 Tervetuloa Starcraft-maailmaan! Kun on kyse todellisesta legendasta Van maailmassa, on olemassa vain yksi auto, jonka kanssa suomalaiset ovat tottuneet toimimaan jo vuosikymmeniä - Starcraft.

Lisätiedot

Jos olet sähköasentaja, maalari, ikkunanpesijä, kirvesmies, puutarhuri tai jakeluauton kuljettaja, olet myös tärkeimpiä asiantuntijoitamme.

Jos olet sähköasentaja, maalari, ikkunanpesijä, kirvesmies, puutarhuri tai jakeluauton kuljettaja, olet myös tärkeimpiä asiantuntijoitamme. Jos olet sähköasentaja, maalari, ikkunanpesijä, kirvesmies, puutarhuri tai jakeluauton kuljettaja, olet myös tärkeimpiä asiantuntijoitamme. Ilman asiakkaittemme yksilöityjä ja hyvin erilaisia vaatimuksia

Lisätiedot

www.volkswagen.fi-sivustolla 24.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,0 TSI 81 kw (110 hv)

www.volkswagen.fi-sivustolla 24.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,0 TSI 81 kw (110 hv) www.volkswagen.fisivustolla 24.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,0 TSI 81 kw (110 hv) Rakennettu auto kooste Selite Autoveroton hinta Arvioitu autovero Kokonaishinta (sis. alv 24%) CO2

Lisätiedot

NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO

NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot HINNAT PAKETTIAUTO Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt, g/km Hinta ilman veroja, ALV

Lisätiedot

y Polttonestetoiminen lämmitin 87

y Polttonestetoiminen lämmitin 87 Klimat 5 1 y Polttonestetoiminen lämmitin 87 912-B, 912-D Op. no. 87516 01- Bensiini 30618 095-1 Diesel 3730 340-1 20000 paitsi AT Bensiini 30618 095-1 912-B edustaa lämmittimien uuttaa sukupolvea. Tämä

Lisätiedot

luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän

luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän m at k a i luau tot Matkailuautolla matkustaminen on kätevä tapa päästä lähelle luontoa. Matkanteko on lisäksi oikein mukavaa, sillä ohjaamon ja asunto-osan

Lisätiedot

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Floor Täysin integroitu lattiajärjestelmä TriflexAIR Floor on täydellinen, helppokäyttöinen kiinnikejärjestelmä, joka takaa turvallisen,

Lisätiedot

MONIOSAAJA KUTEN JOKAINEN AMMATTILAINEN.

MONIOSAAJA KUTEN JOKAINEN AMMATTILAINEN. TALENTO MONIOSAAJA KUTEN JOKAINEN AMMATTILAINEN. Älykkyys tarkoittaa sopeutumiskykyä. Erilaisten tilanteiden hallintaa ja aina sopivan ratkaisun löytämistä. UUDESSA TALENTOS- SA on kaikki nämä ominaisuudet.

Lisätiedot

Nissan e-nv200 Combi, Evalia

Nissan e-nv200 Combi, Evalia Nissan e-nv200 Combi, Evalia Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto, Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot. Hinnat Combi, Evalia Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt Hinta ilman veroja ALV 24%

Lisätiedot

QASHQAI. 16" & 17" 5,7 / 18" & 19" 5,9 l/100 km

QASHQAI. 16 & 17 5,7 / 18 & 19 5,9 l/100 km QASHQAI Malli: Moottori: VARUSTETASO: 4x4 dci 130 BUSINESS 360 KORIMALLI Korimalli Viistoperä 5-ovinen MOOTTORI Sylinterien määrä, moottorityyppi 4 rivissä Venttiileitä sylinteriä kohden 4 Puristussuhde

Lisätiedot

Uusi Arocs Loader. Uusi Arocs Grounder.

Uusi Arocs Loader. Uusi Arocs Grounder. Uusi Arocs Loader. Uusi Arocs Grounder. Äärimmäistä voimaa äärimmäistä kuormitusta varten. Arocs Loader ja Arocs Grounder. Erityisen korkeaa hyötykuormaa ja äärimmäistä kuormitusta varten. Arocs Loaderin

Lisätiedot

Nopeudenrajoitin. Perusväri (Cristal valkoinen) 0 0,00 0. Erikoisväri (Eclair keltainen ja Dragée sininen) 200 35,19 235,19

Nopeudenrajoitin. Perusväri (Cristal valkoinen) 0 0,00 0. Erikoisväri (Eclair keltainen ja Dragée sininen) 200 35,19 235,19 UUSI RENAULT TWINGO Suositushinnasto 6.6.05 VERSIO HV CO G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Twingo SCe 70 S&S Expression 70 95 5v manuaali 55,7 94,8 90 5 45 Twingo

Lisätiedot

Dodge Avenger TEKNISET TIEDOT. Yleistä. Sterling Heights Assembly, Michigan, USA

Dodge Avenger TEKNISET TIEDOT. Yleistä. Sterling Heights Assembly, Michigan, USA TEKNISET TIEDOT Dodge Avenger Alla esitetyt tiedot pohjautuvat julkaisuajankohdan (20.06.2007) tietoihin ja ne voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Tiedot ovat Euroopan markkina-alueelle tarkoitettuja

Lisätiedot

TRANSPORTER CRAFTER CADDY

TRANSPORTER CRAFTER CADDY TRANSPORTER CRAFTER CADDY Tuottava. Turvallinen. Vakiovarusteltu ammattikäyttöön. Pegabus Transporter Toimivuutta monelle matkalle Pegabus Transporterin jokainen yksityiskohta on suunniteltu tarjoamaan

Lisätiedot

Puoli-integroidut T1 DBM T1 DB T1 EB T1 SG. Pituus / leveys / korkeus cm 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267

Puoli-integroidut T1 DBM T1 DB T1 EB T1 SG. Pituus / leveys / korkeus cm 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 FIN Hinnat Kaikki 4 pohjaratkaisua Puoli-integroidut Integroidut Silver Black Silver Black Perushinta 56.660,- 56.660,- 67.750,- 67.750,- Magic Edition-varustepaketti 23.010,- 27.040,- 17.620,- 21.650,-

Lisätiedot

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 DS 5 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET Elokuu 2015 DS 5 TEKNISET TIEDOT elokuu 2015 MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 Iskutilavuus cm 3 1598 1560 1997 Suurin teho kw/rpm 121/6000 88/3600 133/3750

Lisätiedot

Yleisiä tietoja polttoaineenkulutuksesta. Ilmanvastus

Yleisiä tietoja polttoaineenkulutuksesta. Ilmanvastus Yhteenveto Yhteenveto Tässä asiakirjassa esitellään ja selitetään lyhyesti ajoneuvon polttoaineenkulutukseen vaikuttavat tekijät. Voimanotto on yksi tärkeimmistä tekijöistä, joka vaikuttaa siihen, kuinka

Lisätiedot

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 112 17 18 19 20 21 22 4 5 8 9 23 4 1 3 5 6 7 2 24 25 26 27 28 29 30 31 32 34 36 38 39 Elektroninen ajovakauden hallintajärjestelmä Ford Transit Ford Transit -mallisto

Lisätiedot

Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä mennessä.

Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä mennessä. Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto 25.11.2016. Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä 31.12.2016 mennessä. VERSIO VETOTAPA HV AUTO-VERO* AUTO TCe 125 S&S 4x2 Black Shadow 4x2 125 138 6-v man 13

Lisätiedot

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät Akkutoimiset porraskiipijät ihmiset SANO asettaa etusijalle! LIFTKAR PT PORRASKIIPIJÄT LIFTKAR PT ON TURVALLINEN PORTAISSA JA HELPPOKÄYTTÖINEN. ELÄMÄNLAATU ON ELÄMÄSTÄ NAUTTIMISTA TÄYSILLÄ JA YHDESSÄ

Lisätiedot

BMW Business. www.bmw.fi. Ajamisen iloa. BMW Business.

BMW Business. www.bmw.fi. Ajamisen iloa. BMW Business. BMW. Ansaittu ajonautinto. i BMW on investoinut yli 1,2 miljardia euroa BMW EfficientDynamics -teknologioiden kehitykseen. Panostuksen ansiosta voit nauttia ajamisen ilosta ylivoimaisella tehon ja kulutuksen

Lisätiedot

Kohti uusia seikkailuja.

Kohti uusia seikkailuja. HINNASTO & TEKNISET TIEDOT Kohti uusia seikkailuja. HINNASTO ACTION Solifer Action A723 Hinta: 68 500 Solifer Action A726 Hinta: 67 700 Solifer Action T598 Hinta: 64 500 Solifer Action T693 Hinta: 67 700

Lisätiedot

FR28 KUORMATRAKTORI. Ylivoimaa harvennukseen

FR28 KUORMATRAKTORI. Ylivoimaa harvennukseen FR28 KUORMATRAKTORI Ylivoimaa harvennukseen FR28 Kuormatraktori Sampo-Rosenlew Oy vastaa kysyntään esittelemällä FR28 kuormatraktorin, joka on harvennusten erikoiskone. 10 tonnin hyötykuormallaan se sopii

Lisätiedot

10 vinkkiä ympäristötietoisemmasta autoilusta

10 vinkkiä ympäristötietoisemmasta autoilusta FIA:n Make Cars Green kampanjan tavoite on vähentää autojen ympäristövaikutuksia ja auttaa kuljettajia valitsemaan ympäristöystävällisemmät vaihtoehdot autoilussaan. 10 vinkkiä ympäristötietoisemmasta

Lisätiedot

Uusi Transporter. Hyötyautot

Uusi Transporter. Hyötyautot Uusi Transporter Hyötyautot 02 03 Uusi Transporter Ainoa laatuaan. Uusi Transporter Alhainen polttoaineenkulutus. Uusimman moottorisukupolven ansiosta. Tehokas ja taloudellinen BlueMotion Technology. Vakiona

Lisätiedot

Valtioneuvoston asetus

Valtioneuvoston asetus Valtioneuvoston asetus ajoneuvojen käytöstä tiellä annetun asetuksen muuttamisesta Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti muutetaan ajoneuvojen käytöstä tiellä annetun valtioneuvoston asetuksen (1257/1992)

Lisätiedot

UUSI MITTARISTO UUSI OHJAUSPYÖRÄ AUDION SÄÄTIMILLÄ

UUSI MITTARISTO UUSI OHJAUSPYÖRÄ AUDION SÄÄTIMILLÄ UUSI DOBLÒ CARGO. UUSI MITTARISTO UUSI OHJAUSPYÖRÄ AUDION SÄÄTIMILLÄ RADIO UCONNECT KOSKETUSNÄYTÖLLÄ KOLMAS PAIKKA OHJAAMOSSA MONITOIMISET ISTUIMET ENEMMÄN TOIMINTOJA Jopa 3 paikkaa ohjaamossa Monitoimiset

Lisätiedot

FIAT DUCATO PAKETTIAUTO HINNASTO Pvm

FIAT DUCATO PAKETTIAUTO HINNASTO Pvm 2016 FCA Finland Oy FIAT DUCATO PAKETTIAUTO HINNASTO Pvm 5.2.2016 Autoveroton Käyttövoima g/km* massa kg m 3 hinta (sis.alv CO2 Kokonais Tavaratila Malli 24%) 002909LG4 Ducato 2.0 Multijet 115 8m3 (H1L1)

Lisätiedot

Metsjö MetaQ monitoimiperävaunut

Metsjö MetaQ monitoimiperävaunut Metsjö MetaQ monitoimiperävaunut Metsjö perävaunutehdas on ollut uranuurtaja isoissa maatalousperävaunujen valmistuksessa. MetaQ perävaunuissa on huomioitu nykyaikaisten tilojen kasvaneet kuljetusvaatimukset.

Lisätiedot

T RC/ PC - Tekniset tiedot

T RC/ PC - Tekniset tiedot T7.185-200 RC/ PC - Tekniset tiedot TRAKTORIMALLI T7.185 T7.200 T7.185 T7.200 RC RC PCE PCE Sylinteriluku/hengitys 6 T Interc 6 T Interc 6 T Interc 6 T Interc Iskutilavuus litraa 6,728 6,728 6,728 6,728

Lisätiedot

PEUGEOT BOXER TEKNISET TIEDOT 2/2012

PEUGEOT BOXER TEKNISET TIEDOT 2/2012 PEUGEOT BOXER TEKNISET TIEDOT 2/2012 MOOTTORI HDi 110 FAP HDi 130 FAP HDi 150 FAP HDi 180 FAP Iskutilavuus cm3 2198 2198 2198 2999 Sylinteriluku 4 4 4 4 Teho / r/min kw (hv) ECE 81(109) / 3500 96(129)

Lisätiedot

HENKILÖAUTON MUKAVUUS, TAVARA-AUTON KÄYTÄNNÖLLISYYS.

HENKILÖAUTON MUKAVUUS, TAVARA-AUTON KÄYTÄNNÖLLISYYS. OPEL Corsavan HENKILÖAUTON MUKAVUUS, TAVARA-AUTON KÄYTÄNNÖLLISYYS. Lastattu käytännöllisyydellä Opel Corsavan on edustava yritysauto. Sen urheilullinen muotoilu ja tilava ohjaamo tekevät siitä ihanteellisen

Lisätiedot

2014 YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN

2014 YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN VALMISTETTU SAKSASSA VUODESTA 1989 2014 YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN D-LINE MALLIT YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN ALUSTA + KG GLOBESCOUT FIAT DUCATO 3,3 t 2,0 l Mjet 85 KW/115 hv 47.150,- 2,3 l Mjet 96 KW/130

Lisätiedot

Uusi Beetle Uusi Beetle Cabriolet

Uusi Beetle Uusi Beetle Cabriolet Uusi Beetle Uusi Beetle Särmikäs. Ei kulmikas. Uusi Beetle ja uusi Beetle ovat pysyneet linjoilleen uskollisina, mutta erottuvat nyt enemmän edukseen ja ovat urheilullisempia kuin koskaan aikaisemmin.

Lisätiedot

All-New TUOTESTRATEGIA. historia 2004 ~ ~

All-New TUOTESTRATEGIA. historia 2004 ~ ~ Uusi TUOTEINFO TUOTESTRATEGIA historia 2004 ~ 2010 2011 ~ 2016 2017 TUOTESTRATEGIA Mitat verrattuna kilpailijoihin Uusi Pituus x Leveys x Korkeus // Akseliväli (mm) 3,595 x 1,595 x 1,485 // 2,400 Up! 3,540

Lisätiedot

NISSAN NV300 VAN. EURO6 Hinnasto, varusteet ja värit FI-17C-0742b Maahantuoja: Nissan Nordic Europe Oy, PL 45, Espoo

NISSAN NV300 VAN. EURO6 Hinnasto, varusteet ja värit FI-17C-0742b Maahantuoja: Nissan Nordic Europe Oy, PL 45, Espoo NISSAN NV300 VAN EURO6 Hinnasto, varusteet ja värit 16.11.2016 16-11-2016 NV300 VAN HINNASTO EURO6 Moottori ja teho Varuste-taso Kori Vaihteisto Vetotapa CO₂ päästöt Autoveroton ohjehinta sis. alv 24%

Lisätiedot

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 8.4.2015

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 8.4.2015 Jubileum juhlamallisto! - Sandero 1.2 16V 75 75 5-v man 135 Sandero 7 865,61 2 133,47 9 999,08 195 375 Sandero TCe 90 Jubileum 90 5-v man 116 Jubileum 9 835,98 2 163,17 11 999,15 225 405 Sandero Stepway

Lisätiedot

L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3300 3750 3750. L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3750 3750

L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3300 3750 3750. L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3750 3750 TEKNISET TIEDOT Täysin uusi Ford Transit alustavat tekniset tiedot Mallisto Täysin uusi Transit Van -pakettiauto L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli 3300 3750 3750 Kokonaispituus 5531 5981 6704 Kokonaispaino 3100

Lisätiedot

Opel Movano Combi ja linja-auto

Opel Movano Combi ja linja-auto Movano Combi 1+8 hengen pikkubussit Kori Vetotapa Moottori Koodi Vaiht. kw hv (sis.alv 24%) CO2 g/ km Kokonaispaino Arvioitu autovero Kokonaishinta * L1H1 FWD 2.3 CDTI 145 hv BiTurbo 05D06 Q361 / XZ01

Lisätiedot

Tarjoamme Teille miehistöautoa seuraavasti: Ajoneuvo on Suomen lakien ja asetusten, viranomaismääräysten ja ohjeiden mukainen.

Tarjoamme Teille miehistöautoa seuraavasti: Ajoneuvo on Suomen lakien ja asetusten, viranomaismääräysten ja ohjeiden mukainen. Ruokolahden VPK ry Myllärintie 6 56100 Ruokolahti Tarjouspyyntönne miehistöauto Miehistöauto Tarjoamme Teille miehistöautoa seuraavasti: Ajoneuvo on Suomen lakien ja asetusten, viranomaismääräysten ja

Lisätiedot

2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn

2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn 2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn Ram 1500 mallisto kasvoi mallivuodelle 2015! Suuren suosion saavuttanut Ram 1500 mallisto laajeni mallivuodelle 2015 Longhorn mallilla! Tarjolla neljä malliversiota

Lisätiedot

ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS

ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS UUSI AVENSIS KUN YLELLISYYDESTÄ TULEE STANDARDI Uusimmat turvajärjestelmät ja laaja valikoima tehokkaita moottoreita. Hienostuneet sisätilat, luokkansa monipuolisimmat varustetasot

Lisätiedot

Machine Silver (9S) metalliväri. Sand Track (D5U) metalliväri. Dark Gun Metal (E5B) metalliväri. Space Blue (J3U) metalliväri.

Machine Silver (9S) metalliväri. Sand Track (D5U) metalliväri. Dark Gun Metal (E5B) metalliväri. Space Blue (J3U) metalliväri. Kia cee d 5-ovinen 1,4 ISG 1,6 ISG 1,6 DCTautomaatti 1,4 CRDi ISG 1,6 CRDi ISG 1,6 CRDi EcoDynamics 100 hv EcoDynamics 135 hv 135 hv EcoDynamics 90 hv EcoDynamics 128 hv automaatti 128 hv Varustetasot

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 21 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 181,512.58 18" Brembo jarrut takana 19" Brembo jarrut edessä 19" kevytmetallivanteet (255/35R19 edessä

Lisätiedot

Perheauto ei yksinkertaisesti voi olla liian hyvä tai tilava tai energiapihi tai... Vaatimusten listaa voisi jatkaa loputtomiin.

Perheauto ei yksinkertaisesti voi olla liian hyvä tai tilava tai energiapihi tai... Vaatimusten listaa voisi jatkaa loputtomiin. Perheauto ei yksinkertaisesti voi olla liian hyvä tai tilava tai energiapihi tai... Vaatimusten listaa voisi jatkaa loputtomiin. Mutta meidänpä insinöörit ja suunnittelijat ottivat uudessa Caddyssä ja

Lisätiedot

KÄSIKIRJAN TÄYDENNYSOSA

KÄSIKIRJAN TÄYDENNYSOSA KÄSIKIRJAN TÄYDENNYSOSA Seuraavat tiedot on luettava Range Roverin omistajan käsikirjan (LRL 33 02 61 131) yhteydessä. Näissä ohjeissa viitataan lisätietoihin, jotka eivät olleet saatavana Range Roverin

Lisätiedot

Esitys: Mercedes-Benz hyötyajoneuvot maakaasukäy t tö i s i n ä

Esitys: Mercedes-Benz hyötyajoneuvot maakaasukäy t tö i s i n ä Maakaasuyhdistyksen kevätpäivä 23.04.2009 Esitys: Mercedes-Benz hyötyajoneuvot maakaasukäy t tö i s i n ä Asko Salminen Veho Group Oy Ab Mercedes-Benz hyötyajoneuvot PL 118 / Lommilanrinne 3 02771 ESPOO,

Lisätiedot

S 63 AMG L 4Matic. Yhteenveto. Moottori. Erikoismalli & varustepaketit 70 690,61 EUR. Vanteet 0,00 EUR. Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa

S 63 AMG L 4Matic. Yhteenveto. Moottori. Erikoismalli & varustepaketit 70 690,61 EUR. Vanteet 0,00 EUR. Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa Yhteenveto Moottori S 63 AMG L 4Matic 278275,41 EUR Erikoismalli & varustepaketit 70690,61 EUR Väri (040) Musta Vanteet Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa 3741,66 EUR Somiste-elementit (729) Sisustuksen

Lisätiedot

OPEL KARL HINNASTO

OPEL KARL HINNASTO OPEL KARL HINNASTO 01.01.2017 voiko huippuauton saada tähän hintaan? VIISI SYYTÄ VALITA KARL. // Huipputyylikäs sisustus // Saksalaista insinööritaitoa edustavat turvallisuusjärjestelmät // Helppokäyttöiset

Lisätiedot

NISSAN NV300 CREW VAN

NISSAN NV300 CREW VAN NISSAN NV300 CREW VAN EURO6 Hinnasto, varusteet ja värit 16.11.2016 16-11-2016 NV300 CREW VAN HINNASTO EURO6 Moottori ja teho Varuste-taso Kori Vaihteisto Vetotapa CO₂ päästöt Autoveroton ohjehinta sis.

Lisätiedot

Kevytrakennetekniikka ja hybridisointi alentavat polttoaineen kulutusta. Tommi Mutanen Kabus Oy 4.12.2007

Kevytrakennetekniikka ja hybridisointi alentavat polttoaineen kulutusta. Tommi Mutanen Kabus Oy 4.12.2007 Kevytrakennetekniikka ja hybridisointi alentavat polttoaineen kulutusta Tommi Mutanen Kabus Oy 4.12.2007 70 60 Braunschweig Bus Cycle F=ma Speed (km/h) 50 40 30 20 Voima ja massa ovat toisiinsa suoraan

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 22 / 9 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 83,442.09 18" kevytmetallivanteet, 235/65R18 renkailla Mukautuva kaistavahti Mukautuva vakionopeussäädin

Lisätiedot

Renault KADJAR Lisävarusteet

Renault KADJAR Lisävarusteet Renault KADJAR Lisävarusteet Ulkovarustelu Valaistut kylkiputket Hyvännäköiset ja käytännölliset. Aina kun ovet suljetaan tai avataan kylkiputkien valot syttyvät 30 sekunniksi. 82 583 947 Astinlaudat ja

Lisätiedot

ESIPUHE RANGER EQ. Tässä osaluettelossa on tietoja Ranger-mallista 2002 alkaen

ESIPUHE RANGER EQ. Tässä osaluettelossa on tietoja Ranger-mallista 2002 alkaen ESIPUHE RANGER EQ Tässä osaluettelossa on tietoja Ranger-mallista 2002 alkaen Tämän ajoneuvon versiomäärityksiin käytetään varustelukoodeja. Varustelukoodit ovat seuraavat:- GB = Iso-Britannia ja Irlanti

Lisätiedot

Volvon Trucksin uudet voimansiirtolinjat lisäävät voimaa ja pienentävät polttoaineenkulutusta

Volvon Trucksin uudet voimansiirtolinjat lisäävät voimaa ja pienentävät polttoaineenkulutusta Lehdistöinfo Volvon Trucksin uudet voimansiirtolinjat lisäävät voimaa ja pienentävät polttoaineenkulutusta Volvo Trucks esitteli tammikuussa maailman voimakkaimman kuorma-auton, jossa on tehoa 700 hv.

Lisätiedot

Turvallisuusohjeet. Vaarat. Turvatoimenpiteet kaikkien ajoneuvojen kanssa työskentelyyn. Erikoistoimenpiteet ilmajousitetuissa ajoneuvoissa VAROITUS!

Turvallisuusohjeet. Vaarat. Turvatoimenpiteet kaikkien ajoneuvojen kanssa työskentelyyn. Erikoistoimenpiteet ilmajousitetuissa ajoneuvoissa VAROITUS! Työskentely nostetun ajoneuvon ja päällirakenteen kanssa Työskentely nostetun ajoneuvon ja päällirakenteen kanssa Mekaaniset ja hydrauliset nostolaitteet voivat kaatua tai laskeutua vahingossa virheellisen

Lisätiedot

KONEET. Rolac VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN.

KONEET. Rolac VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN. Rolac KONEET VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN. Lundberg on erityisesti ympäristönhoitoon kehitetty taajamatraktori, joka on suunniteltu alan töiden monipuolisuus ja erityisvaatimukset

Lisätiedot

Uusi Caddy. Das auto.

Uusi Caddy. Das auto. Uusi Caddy Das auto. 02 03 Uusi Caddy Täydellisyyttä kaikkeen, mitä arki tuo tullessaan. Uusi Caddy ja uusi Caddy Maxi. Kaksistaan ostoksille, viisistään kesälomalle ja seitsemän hengen joukolla synttäreille.

Lisätiedot

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015 Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015 - Sandero 1.2 16V 75 75 5-v man 135 Sandero 7 865,61 2 133,47 9 999,08 195 375 Sandero TCe 90 Jubileum 90 5-v man 116 Jubileum 9 835,98 2 163,17 11 999,15

Lisätiedot

301.4C. Minikaivukone

301.4C. Minikaivukone 301.4C Minikaivukone Moottori Nettoteho 13,2 kw 17,7 hp Paino Työpaino turvakaaren kanssa 1 380 kg 3 042 lb Työpaino ohjaamon kanssa 1 470 kg 3 241 lb Monipuolisuus Helppo kuljettaa ja käyttää erilaisilla

Lisätiedot

02 Azura flex VAADI IMULAKAISUKONEELTASI ENEMMÄN!

02 Azura flex VAADI IMULAKAISUKONEELTASI ENEMMÄN! mathieu.fayat.com 02 Azura flex VAADI IMULAKAISUKONEELTASI ENEMMÄN! AZURA FLEX: viisi toimintoa kätevästi yhdessä laitteessa AZURA FLEX on 18 vuoden kokemuksen ja tuotekehityksen tulos. AZURA FLEX on paljon

Lisätiedot

PRESS info. Scanian kulutusoptimoidut vetoautot. P09904EN / Per-Erik Nordström Syyskuu 2009

PRESS info. Scanian kulutusoptimoidut vetoautot. P09904EN / Per-Erik Nordström Syyskuu 2009 PRESS info P09904EN / Per-Erik Nordström Syyskuu 2009 Scanian kulutusoptimoidut vetoautot Uuden R-sarjan kuorma-autojen julkistuksen yhteydessä Scania esittelee uuden vetoautomalliston, joka on räätälöity

Lisätiedot

Uusi Actros Loader. Uusi Actros Volumer.

Uusi Actros Loader. Uusi Actros Volumer. Uusi Actros Loader. Uusi Actros Volumer. Kantavuuden uusi ulottuvuus: Actros Loader ja Actros Volumer. Jotta kapasiteettirajat tulisivat hyötykuorman ja tilavuuden osalta hieman myöhemmin vastaan: Uudesta

Lisätiedot

Opel Movano alustat ja erikoismallit mallivuosi 2015A

Opel Movano alustat ja erikoismallit mallivuosi 2015A Opel Movano alustat ja erikoismallit mallivuosi 2015A Pakettiauto alustat 3.5t Alusta Ohjaamo Vetotapa Moottori Koodi Vaiht. kw hv Autoveroton hinta CO2 g/ km Kokonaispaino Kantavuus luokka L2H1 Lyhyt

Lisätiedot

Ajoneuvon OTM-493 kaikki tiedot

Ajoneuvon OTM-493 kaikki tiedot Ajoneuvon OTM-493 kaikki tiedot Huom. Liikenteestä poisto (alkaen 06.08.2015) Tietoja ajoneuvosta Ajoneuvo: Audi A4 LIMOUSINE Sedan (AA) 4ov 1968cm3 Ajoneuvolaji: Henkilöauto Väri: Harmaa Istumapaikkojen

Lisätiedot