Perheauto ei yksinkertaisesti voi olla liian hyvä tai tilava tai energiapihi tai... Vaatimusten listaa voisi jatkaa loputtomiin.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Perheauto ei yksinkertaisesti voi olla liian hyvä tai tilava tai energiapihi tai... Vaatimusten listaa voisi jatkaa loputtomiin."

Transkriptio

1

2

3

4 Perheauto ei yksinkertaisesti voi olla liian hyvä tai tilava tai energiapihi tai... Vaatimusten listaa voisi jatkaa loputtomiin. Mutta meidänpä insinöörit ja suunnittelijat ottivat uudessa Caddyssä ja sen eri malliversioissa kaiken huomioon. Eikä siinä ole aitoa Volkswagenia vain keula, vaan myös laatu, suorituskyky ja joustavuus kaikki aivan omaa luokkaansa. Caddystä tehtiin auto, jonka oikeastaan jokainen perhe ansaitsee.

5 Kysy autojen varustelusta tarkemmin Volkswagen-jälleenmyyjältä.

6

7 Jokainen Caddyllä tehty matka on kuin miniloma. Laadukkaat, kulutusta kes tävät materiaalit ja huolellinen viimeistely luovat viihtyisän ympäristön. Lisäksi tulee vielä erinomainen käyttömukavuus: ohjauspyörä, mittaristo ja kaikki hallintalaitteet ovat selkeät ja hyvin esillä. Tärkeä parannus on myös sisätilan entistä alhaisempi melutaso, jota erityisesti vanhemmat arvostavat. Kysy autojen varustelusta tarkemmin Volkswagen-jälleenmyyjältä.

8 Ennen kuin Caddy pääsee näyttämään taitonsa tositilanteissa, sitä on jo testattu perusteellisesti. Tuloksena on esimerkiksi huolella suunniteltu säilytyslokerokonsepti, johon kuuluu monia erilaisia lokeroita, vetolaatikoita, verkkoja ja pidikkeitä. Sekä 5- että 7-paikkaisesta mallista löytyy tilaa kaikelle, myös isoille tavaroille, sillä matkustamon istuimet ovat käännettävissä ja taitettavissa kokoon. Tarvittaessa ne voidaan nyt myös irrottaa kokonaan. Caddyn sisätila on selvästi suunniteltu perheitä ajatellen.

9 Kysy autojen varustelusta tarkemmin Volkswagen-jälleenmyyjältä.

10

11 Caddy Maxi ei yllätyksistä hätkähdä. Se on ällistyttävän tilava ja joustava. Siihen mahtuu jopa seitsemän matkustajaa ja vielä reilusti matkatavaraa. Matkustamon ensimmäisen ja toisen rivin istuimet saa irrotettua käden käänteessä. 47 lisäsentistään huolimatta Caddy Maxi on yhtä notkea ja näppärä ajaa kuin tavallinen Caddy. Kysy autojen varustelusta tarkemmin Volkswagen-jälleenmyyjältä.

12 Kaikin puolin miellyttävän ajokokemuksen varmistamiseksi Caddyssä on myös luokkansa kattavin turvalaitevarustelu: Neljä turvatyynyä sekä ajonvakautusjärjestelmä ESP kuuluvat jo vakiovarusteluun. Lisävarusteena saa vielä esimerkiksi kulmavalot, jotka valaisevat pimeissä kadunkulmissa ja käännöksissä.

13 Kysy autojen varustelusta tarkemmin Volkswagen-jälleenmyyjältä.

14

15 Caddyn monipuolisuus näkyy myös konepellin alla. Uusista huippumoderneista TSI-bensiinimoottoreista ja Common Rail -teknologiaa käyttävistä TDI-dieselmoottoreista on saatavissa eri tehoversioita. Niistä jokainen on esimerkillinen taloudellisuudessa ja dynaamisuudessa. Ne täyttävät myös Euro 5 -päästönormin. Yksi uuden Caddyn teknisistä hienouksista on lisävarusteena saatava kaksoiskytkinvaihteisto (DSG), joka hoitaa vaihteiden vaihdot automaattisesti ja ilman vedon katkeamista. Kysy autojen varustelusta tarkemmin Volkswagen-jälleenmyyjältä.

16 Pienet ja suuret seikkailijat saavat ihanteellista tukea Caddy 4MOTION- ja Caddy Maxi 4MOTION -malleista. Niiden jatkuvatoiminen neliveto lisää pitoa ja liikkumiskykyä esimerkiksi sateella ja huonoissa tieoloissa. Common Rail -tekniikalla varustettu voimakas 2,0 l TDI-moottori* sekä mäkilähtöavustin varmistavat perille pääsyn olipa kohde missä tahansa.

17 Kysy autojen varustelusta tarkemmin Volkswagen-jälleenmyyjältä.

18 Caddy EcoFuelin ja Caddy Maxi Ecofuelin avulla polttoainekuluja on mahdollista pienentää. Innovatiivinen 2,0-litrainen 80 kw (109 hv) moottori* polttaa maakaasua hyvin tehokkaasti ja taloudellisesti. Maakaasulaitteisto ei kuitenkaan pienennä Caddyn tavaratilaa, sillä kestävät teräksiset maakaasusäiliöt on sijoitettu lattiatason alle.

19 * Tietoja polttoaineenkulutuksesta ja CO 2-päästöistä sivulla 50. Kysy autojen varustelusta tarkemmin Volkswagen-jälleenmyyjältä.

20 Pienillä muutoksilla voi olla suuri vaikutus: Caddy Trendlinen ulkonäköön tuovat korin värisiksi maalatut ovenkahvat, ulkopeilinkotelot ja rekisterikilven kan - natin tasok kuutta. Sumuvalot ovat sekä hyödyllinen että ulkoisesti tyylikäs varuste. Kokonaan verhoillusta matkustamosta löytyy monia käytännöllisiä yksityiskohtia kuten verkkotaskut katonrajassa, hansikaslokeron kansi tai vetolaatikko kuljettajan istuimen alla. Muka vuudesta vastaa Climatic-ilmastointi ja viihteestä radio RCD 310 kuudella kaiutti mella.

21

22

23 Caddy Comfortline on kaikeksi kunniaksi nimelleen. Sen ulkopuolta koristavat kromatut jäähdyttimensäleikön lamellit ja sumuvalonkehykset, kevytmetallivanteet, korinväriset puskurit, mustat kattokaiteet sekä tummennetut takalasit. Sisältä löytyvät nahkapintaiset vaihdetangonnuppi, käsi jarrukahva ja ohjauspyörä hyvänä esimerkkinä materiaa lien ja viimeistelyn laadusta. Radio RCD 310 kuusine kaiuttimineen ja Climatic-ilmastointilaite viimeistelevät autossa viihtymisen. Monitoiminäyttö, vakionopeudensäädin sekä Coming home -paketti ovat niin ikään vakiovarusteita. Kysy autojen varustelusta tarkemmin Volkswagen-jälleenmyyjältä.

24

25

26 Ulkopuoli. Ajattelitpa viettää päiväsi miten vain, uusi Caddy uusine Volkswagen-ilmeineen ja uusine tyylikkäine ajovaloineen saa sen sujumaan entistä mukavammin. Ja jos haluat uuteen Caddyyn vielä lisää luonnetta, saatavana on runsaasti erilaisia lisävarusteita. Kiinteä vetokoukku (ei kuvaa) mahdol listaa irrotettavan vetokoukun tapaan moottorista ja mallista riippuen jopa kg perävaunun vedon. Sisältää myös yhdistelmänvakautuksen. Ei saatavissa 7-paikkaiseen Caddy EcoFuel -malliin. Matkustamon liukuovet (ei kuvaa). Sekä oikean- että vasemmanpuoleisen liukuoven avautumisaukon leveys on 70 cm. Takapariovet. Katon korkuiset ikkunalliset takapariovet on jaettu 2/3 1/3. Avattuina ne on helppo lukita paikalleen. Vakiona Lisävaruste T Trendline/Maxi Trendline C Comfortline/Maxi Comfortline Ulkopuoli Uusi Caddy

27 Privacy-lasit (ei kuvaa). Takalasien tummennus suojaa uteliailta katseilta ja auringonpaisteelta. Kattokaiteet muodostavat vakaan perustan kattotelineille ja kuljetusbokseille. Liukuikkuna (ei kuvaa) on helppo avata ja sulkea. Saatavissa liukuoveen. Korinväriset puskurit tuovat Caddyn ulkonäköön tyylikkyyttä. Moottorin pohjasuojus (ei kuvaa) suojaa moottoria ja vaihteistoa huonokuntoisilla teillä. Irrotettava ja lukittava vetokoukku mahdollistaa moottorista ja mallista riippuen jopa kg perävaunun vedon. Yhdistelmänvakautus pitää perävaunun kulun vakaana. Ei pariovien yhteydessä eikä Caddy EcoFuel- tai Caddy 4MOTION -malleihin Kysy autojen varustelusta tarkemmin Volkswagen-jälleenmyyjältä. Uusi Caddy Ulkopuoli

28 Vanteet ja renkaat. Tilava ja mukava sisältä, urheilullisen tai tyylikkään näyttävä ulkoisesti. Erilaisista kevytmetallivanteista voit valita omaa makuasi eniten miellyttävät ja korostaa siten Caddyn ulkonäön yksilöllisyyttä. 16 tuuman Siracusa-kevytmetallivanteet 6 J x 16, renkaat 205/55 R16. Vakiona Caddy Maxi Comfortlinessa ja 103 kw 2.0 TDI Comfortline -mallissa. 15 tuuman Kemora-kevytmetallivanteet 6 J x 15, renkaat 195/65 R tuuman Zolder-kevytmetallivanteet 6 J x 17, renkaat 205/50 R17. Ei Caddy Maxiin tai 103 kw 2.0 l TDI -moottoriin*. Vakiona Lisävaruste T Trendline/Maxi Trendline C Comfortline/Maxi Comfortline Pyörät Uusi Caddy

29 Sisäpuoli. Sisätilan laadukas ilme on täydellisessä sopusoinnussa ulkoasun kanssa. Istuinverhoilujen värit sopivat hyvin yhteen muun sisustuksen kanssa. Kulutusta kestävät sisustus- ja verhoilumateriaalit on valittu huolella, niin että kaikki autossa matkustavat viihtyvät ja tuntevat olonsa kotoisaksi. Hansikaslokeron kansi pitää lokerossa säilytettävät tavarat poissa näkyvistä. Hansikaslokeroa voidaan myös jäähdyttää. Osittainen nahkaverhous tuo sisätilaan hienostunutta tyylikkyyttä. Ohjauspyörä, vaihdetangonsuojus ja käsijarrukahva ovat nahkapintaiset. *Lisätietoja polttoaineenkulutuksesta ja CO 2-päästöistä sivulla 51. Kysy autojen varustelusta tarkemmin Volkswagen-jälleenmyyjältä. Uusi Caddy Sisäpuoli

30 Perhepaketti. Väriltään mattahopeiset ilmasuuttimet ja Takato-istuinverhoilu tekevät Caddystä vieläkin käyttäjäystävällisemmän. Etuistuinten takapuoli on vahvaa keinonahkaa ja niissä on käytännölliset lehtitaskut. Keskikonsolin etuosassa on kannel li sen säilytyslokero ja kaksi mukinpidikettä. Takaosassa on yksi mukin pidike, kaksi ilmasuutinta ja 12 V sähköpistoke. T Caddy Comfortlinessa myös korkeussäätöinen keskikyynärnoja. Muunneltava matkustamo (ei kuvaa). Caddyn tavaratilan tilavuus on 750 litraa. Se voidaan laajentaa litraan taittamalla matkustamon ensimmäisen istuimet ja peräti litraan poistamalla nämä istuimet kokonaan. Caddy Maxissa, jonka matkustamo on varustettu kahdella istuinrivillä, tavaratilalla on tilavuutta 530 litraa. Se voi daan laajentaa litraan poistamalla toinen istuinrivi ja litraan irrottamalla myös ensimmäisen rivin istuimet. Säilytyslokerot matkustamossa (ei kuvaa). Matkustamon ensimmäisen istuinrivin jalkatilassa on kaksi kätevää lokeroa, joissa voidaan säilyttää esimerkiksi karttoja tai irrotettavaa vetokoukkua. Myös tavaratilanpeitteen päällä voidaan pitää kevyitä tavaroita. Kuormauksen helpottamiseksi tavaratilanpeite voidaan lukita yläasentoon. Kuljettajan istuimen korkeudensäätö (ei kuvaa). Istuimen korkeutta voidaan säätää helposti sivulla olevasta pumppausvivusta. ISOFIX-lastenistuinkiinnikkeet (ei kuvaa) mahdollistavat lasten turvaistuinten helpon ja varman kiinnityksen. Kiinnityspaikat ovat kolmen hengen istuinpenkin reunapaikoilla vetoketjun alla. Matkustamon ensimmäisen rivin kokoon käännettävät ja irrotettavat istuimet (ei kuvaa). Kun selkänoja on käännetty, koko istuin voidaan vielä kääntää eteen. Näin tavaratilaa voidaan helposti laa jentaa, ja tarvittaessa koko istuinrivi voidaan poistaa helposti. Vakiona Lisävaruste T Trendline/Maxi Trendline C Comfortline/Maxi Comfortline Sisäpuoli Uusi Caddy

31 Moottorit, alusta ja vaihteisto. Uusi Caddy todistaa, että Volkswagen haluaa tuoda uutta tekniikkaa mahdollisimman monien ulottuville. Sellaiset tekniset innovaatiot kuin iskutilavuudeltaan pienet turbomoottorit tai kaksoiskytkinvaihteisto (DSG) ennakoivat tulevaisuutta käyttömukavuuden ja taloudellisuuden suhteen. Kaksoiskytkinvaihteisto (DSG). on moottorista riippuen saatavissa 6- tai 7-vaihteisena.Tämä vaihteisto vaihtaa vaihteet automaattisesti ilman vetovoiman katkeamista. TSI-bensiinimoottorit (ei kuvaa). Polttonesteen suorasuihkutus, moderni ahdintekniikka ja down sizing onnistuneesti yhdistämällä uusista TSI-moottoreista on saatu selvästi talou dellisempia, sivistyneempiä ja tehokkaampia kuin perinteiset bensiini moottorit. Caddyyn on valittavissa kaksi 1,2-litraista TSI-moottoria, teholtaan 63 kw* ja 77 kw*. Tehokkaat common rail -dieselmoottorit. Polttoneste syötetään palotilaan yhtä yhteistä putkea pitkin (common rail). Sen ansiosta kaikkien venttiilien ruiskutuspaine voidaan säilyttää tasaisena. Polttoneste ruiskutetaan erittäin hienona suihkuna jopa barin paineella imukammioihin, missä se palaa tasaisesti. Caddyyn saatavat dieselmoottorit ovat 1.6 l TDI 55 kw*, 1.6 l TDI 75 kw*, 2.0 l TDI 81 kw* ja 2.0 l TDI 103 kw*. 4MOTION-neliveto on jatkuvasti toimintavalmis. Jos jokin pyörä alkaa sutia, vetovoimaa siirtyy välittömästi paremmin pitäville pyörille. Se helpottaa ajamista vaikeissakin olo issa. *Lisätietoja polttoaineenkulutuksesta ja CO 2-päästöistä sivulla 51. Kysy autojen varustelusta tarkemmin Volkswagen-jälleenmyyjältä. Uusi Caddy Moottorit, alusta ja vaihteistot

32 Caddy BlueMotion Technology Caddy BlueMotion -teknologialla on edelläkävijä kulutusta ja päästöjä pienentä vässä tulevaisuuden teknologiassa ilman että tarvitsisi tinkiä ajomukavuudesta. Moottorin start-stop-toiminto auttaa ajamaan polttoainetaloudellisesti. Esimerkiksi liikennevaloissa moottori sammuu automaattisesti ja käynnistyy taas kun kuljettaja painaa kytkinpoljinta liikkeellelähtöä varten.. Hill holder (ei kuvaa) estää autoa vie rimästä taaksepäin ja tekee auton käsittelyn miellyttäväksi. BlueMotion Technology-mallin alhaiseen kulutukseen ja pieniin päästöihin on päästy sellaisilla teknisillä ratkaisuilla kuin erilaiset vaihteistovälitykset, moottorin start-stop-toiminto, jarrutusenergian talteenotto, vierintävastukseltaan alhaiset renkaat sekä tietyt ilmanvastusta alentavat toimenpiteet. 1,6 l common rail -dieselmoottorin keskikulutus on vain 5,1 l/100 km 1) ja CO 2 -päästöt 134 g/km 1). Vakionopeudensäädin pitää valitun nopeuden (yli 30 km/h) tasaisena, ilman että kuljettajan tarvitsee painaa kaasupoljinta. Tasainen ajonopeus alentaa myös kulutusta. Vakiona Lisävaruste T Trendline/Maxi Trendline C Comfortline/Maxi Comfortline Caddy BlueMotion Technology Uusi Caddy

33 Caddy EcoFuel. Caddy EcoFuel ja Caddy Maxi EcoFuel -mallien avulla polttoainekuluja on mahdollista pienentää. 2,0 l moottori polttaa maakaasua erittäin tehokkaasti, mikä tekee molemmista malleista erittäin taloudellisia käyttää ilman että tavaratilasta tarvitsisi tinkiä. Siirtyminen maakaasukäyttöön kannattaa. Caddy EcoFuel plus (bensiinisäiliö 13 l) Caddy Maxi EcoFuel plus (bensiinisäiliö 13 l) n. k n. k Bensiini Maakaasu Toimintamatka. Caddy EcoFuel -malleilla pääsee yhdellä tankkauksella kulkemaan yhtä pitkän matkan kuin perinteisellä bensiinimoottorilla. Teräksiset maakaasusäiliöt ovat kuumuutta kestäviä ja niiden vetoisuus on yhteensä 26 kg. Se mahdollistaa noin 440 km:n ajomatkan. Yhdessä 13 litran bensiinisäiliön kanssa toimintamatka on noin 570 km. Caddy Maxi EcoFuel -mallin teräksisten kaasusäiliöiden tilavuus on 37 kg. Sillä pääsee ajamaan yhdessä täyden bensiinisäiliön kanssa noin 700 km. Voimanlähteenä palvelee 2.0-litrainen moottori, jonka teho on 80 kw 2). Maakaasuventtiileillä on kolminkertainen varmistus. Kuvassa lyhytakselivälinen Caddy. 1) Polttoaineenkulutus- ja CO 2-arvot koskevat 75 kw 1.6 l TDI-moottoria. 2) Lisätietoja polttoaineenkulutuksesta ja CO 2-päästöistä sivuilla Kysy autojen varustelusta tarkemmin Volkswagen-jälleenmyyjältä. Uusi Caddy EcoFuel

34 Turvallisuus. Caddy on varustettu monipuolisella paketilla älykkäitä turvavarusteita, niin että sillä ajaa luottavaisin ja turvallisin mielin. Kaikissa Caddy-malleissa vakiona oleva ajonvakautusjärjestelmä (ESP) auttaa välttämään kriittisiä tilanteita. Jos onnettomuus ei kuitenkaan ole vältettävissä, auton hyvä turvalaitevarustus suojaa matkustajia tehokkaasti. Hill holder (ei kuvaa) estää autoa vierimästä taaksepäin ja tekee liikkeellelähdöt helpoiksi. Vakiona Caddy 4MOTION- ja Caddy BlueMotion Technology -malleissa. Sidontalenkit (ei kuvaa) Caddyn tavaratilassa on neljä ja Caddy Maxin tavaratilassa kuusi kuormansidontalenkkiä pitämään kuljettavat tavarat turvallisesti paikallaan. Väliverkko estää takana olevia tavaroita lennähtämästä eteenpäin äkkipysäh dyksissä. Verkko voidaan kiinnittää B- ja C-pilarien takana oleviin kiinnikkeisiin ja tarvittaessa se voidaan rullata kokoon. Airbag-järjestelmä (ei kuvaa) käsittää vakiona kaksi etuturvatyynyä sekä edessä istuvien sivuturvatyynyt. Pääkylkiturvatyynyt voi tilata lisävarusteena eteen. Etumatkustajan turvatyyny voidaan tilapäisesti poistaa toiminnasta hansikaslokerossa olevasta kyt kimestä esimerkiksi lasten turvaistuimen käytön ajaksi. Vakiona Lisävaruste T Trendline/Maxi Trendline C Comfortline/Maxi Comfortline Turvallisuus Uusi Caddy

35 Mukavuus. Ajoitpa kaupungissa tai isommilla teillä: Mukavat istuimet, selkeät hallintalaitteet, alhainen melutaso ja lisävarusteena saatavat erilaiset kuljettajaa avustavat järjestelmät tekevät Caddyllä matkustamisesta helppoa ja miellyttävää. Säilytyslaatikot etuistuinten alla vakiona Caddy Trendlinessa kuljettajan istuimessa ja Caddy Comfortlinessa molemmissa etuistuimissa. Pysäköintitutkan varoitus ääni kertoo auton ja esteen välisen etäi syyden pysäköitäessä. Radion tai radio-navigointijärjestelmän näyttö ruudun kuva kertoo myös havainnol lisesti esteen sijainnin. Pysäköintitutkan tunnistimet takapuskurissa ja varoitusääni auttavat paikoitettaessa ahtaisiin paikkoihin. Kulmavalot. Sisäkaarteen puoleinen sumuvalo syttyy kun käännytään alle 40 km/h nopeudessa. Mahdolliset esteet ja vaaratekijät voidaan näin havaita nopeammin.. Coming home -paketti. Taustapeili himmenee automaattisesti, kun takana olevan auton valot osuvat siihen. Taustapeilissä oleva tunnistin kytkee ajovalot automaat tisesti päälle, kun alkaa hämärtää. Se myös aktivoi tuulilasinpyyhkimet sateella ja säätelee pyyhintää sateen määrän mukaan. Kysy autojen varustelusta tarkemmin Volkswagen-jälleenmyyjältä. Uusi Caddy Mukavuus

36 Climatic-ilmastointilaite mahdollistaa tarkan lämpötilan säädön auton sisätilaan. Climatronic-ilmastointilaite. Tämä täysautomaattinen ilmastointilaite mahdollistaa erilaisen lämpötilan valinnan kuljettajan ja etumatkustajan puolelle. Tunnistimet tarkkailevat sisälämpötilaa ja muuttavat ilman puhallusta ja lämpötilaa automaattisesti. Nahkaverhoiltu monitoimiohjauspyörä mahdollistaa radion, puhelimen ja navigointijärjestelmän käytön ilman, että käsiä tarvitsee irrottaa ohjauspyörästä. Ohjauspyörää voidaan Monitoiminäyttö kertoo mm. ulkolämpötilan, keskikulutuksen, polttoainetalouden kannalta edullisimman vaihteen sekä matkan, joka jäljellä olevalla polttoaineella voidaan ajaa. säätää korkeus- ja pituussuunnassa. Vakionopeudensäädin (ei kuvaa) pitää valitun nopeuden (yli 30 km/h) tasaisena, ilman että kuljettajan tarvitsee painaa kaasupoljinta. Poiskytkeytyminen Varashälytin (ei kuvaa) tarkkailee tunnistimien välityksellä auton sisätilaa. Jos ilmenee liikettä, akkuvarmistettu äänihälytys laukeaa. tapahtuu painamalla kevyesti jarru- tai kytkinpoljinta. Monitoiminäyttö Plus mahdollistaa tavallisen monitoiminäytön toimintojen lisäksi myös vesilisälämmittimen (lisävaruste) säätöjen sekä Coming home -paketin (lisävaruste) asetusten teon. Näyttöruutuun tulevat myös navigointijärjestelmän (lisävaruste) opastenuolet, ja sen välityksellä voidaan matkapuhelinvalmiuden yhteydessä käyttää myös puhelinta. Vakiona Lisävaruste T Trendline/Maxi Trendline C Comfortline/Maxi Comfortline Mukavuus Uusi Caddy

37 Multi edia. Halusitpa ajaa minne tahansa, Caddyn moderni radio-navigointijärjestelmä opastaa sinne suorinta tietä. Jos eteen tulee liikenneruuhka, järjestelmä opastaa sen ohi. Laitteeseen integroitu MP3-yhteensopiva CD-asema varmistaa osaltaan autossa viih tymisen. Kaiuttimet (ei kuvaa). Caddyssä on vakiona kuusi 20 W kaiutinta, jotka takaavat hyvän äänentoiston auton sisätilaan. MEDIA-IN interface. Tähän voidaan yhdistää esim. USB-muistitikku ja MP3-soitin. Käyttö on mahdollista radioiden RCD 310 ja RCD 510 sekä radio-navigointijärjestelmien RNS 315 ja RNS 510 välityksellä. ipod on Apple Computer International -yhtiön rekisteröimä tavaramerkki. Hansikaslokerossa olevaan AUX-IN-liitäntään voidaan yhdistää esimer kiksi MP3- soitin. Ääni kuuluu radion kaiuttimista. Matkapuhelinvalmius (ei kuvaa). Langaton Bluetooth-yhteys mahdollistaa puhelimen käytön turvallisesti ja mukavasti mikrofonin ja auton kaiuttimien välityksellä. Varustelusta riippuen käyttö tapahtuu monitoiminäytön Plus tai kosketusnäytön välityksellä. Edellyttää Bluetooth-yhteensopivaa matkapuhelinta. Kysy autojen varusteista tarkemmin Volkswagen-jälleenmyyjältä. Uusi Caddy Multimedia

38 Radioon RCD 310 kuuluu RDS-asemanäyttö, MP3-toiston mahdollistava CD-soitin, liitäntä matkapuhelinvalmiutta varten sekä AUX-IN- liitäntä. Selkeä näyttö on tyylikkään leveä. Radioon RCD 510 kuuluu RCD 310:n ominaisuuksien lisäksi kuuden levyn CD-vaihtaja ja SD-muistikortinlukija ja käytännöllinen kosketusnäyttö. Radio-navigointijärjestelmässä RNS 315 on RCD 310:n toimintojen lisäksi myös kätevä navigointiominaisuus. Värillisen 5 tuuman kosketusnäyttöön saa myös pysäköintitutkann näytöt. Länsi-Euroopan kartat on tallennettu sisäiseen 6 Gt flash-muistiin. Siten omien CD:iden kuuntelu onnistuu myös navigoinnin aikana. AUX-INliitäntä ja SD-muistikorttipaikka on integroitu laitteen etupaneliin. Radio-navigointijärjestelmä RNS 510 sisältää kaikki RNS 315:n toiminnot mutta näyttönä on 6,5 tuuman värillinen kosketusnäyttö. Länsi-Euroopan kartat sisältyvät mukana tulevaan DVD:hen, josta ne voidaan kopioida laitteen sisäiselle 30 Gt kovalevylle. Siten omia CD:itä on mahdollista kuunnella myös navigoinnin aikana. Käyttö on mahdollista myös ääniohjauksen avulla. Vakiona Lisävaruste T Trendline/Maxi Trendline C Comfortline/Maxi Comfortline Multimedia Uusi Caddy

39 Alkuperäiset Volkswagen-tarvikkeet ja -lisävarusteet. Caddy ei juurikaan enää jätä sijaa lisätoiveille. Jos kuitenkin haluat vielä täydentää sen varustelua, alkuperäisistä Volkswagen-tarvikkeista ja -lisävarusteista löytyy monia mielenkiintoisia vaihtoehtoja. Korkean laadun ja sopivuuden varmistamiseksi ne suunnitellaan läheisessä yhteistyössä Volkswagenin kehitys- ja muotoiluosaston kanssa, ja niitä sain vain Volkswagen-jälleenmyyjiltä. Bluetooth-Touch Phone-Kit mahdollistaa turvalliset puhelut myös matkan aikana. Puhelimen toimintoja kuten tulevia ja saapuvia puheluja, puhelinluetteloa, viestejä jne. ohjaat laitteen kätevästä näytöstä. Polkupyöräteline takaluukkuun. Takaluukkuun kiinnitettävässä polkupyörätelineessä kuljetat jopa kolmea polku pyörää. Tavaratilanjakaja. Tukeva teräksestä valmistettu tavaratilaverkko rajaa tavaratilan turvallisesti erilleen matkustamosta koi ran tai tavarankujetusta varten. Helppo kiinnitttää ilman reikien poraamista.. Tavaratilamatto suojaa tavaratilan verhoilua lialta ja kaatuneilta nesteiltä. Helposti puhdistettavissa. 16 tuuman Sima-kevytmetallivanteet, 6 J x 16, renkaat 205/55 R16.. Alkuperäisiä Volkswagen-lisävarusteita ja -tarvikkeita saa vain Volkswagen-jälleenmyyjältä. Kysy autojen varusteista tarkemmin Volkswagen-jälleenmyyjältä. Uusi Caddy Alkuperäiset Volkswagen-tarvikkeet ja lisävarusteet

40 Uusi Caddy ja y pärist. Volkswagenin saama ympäristötunnustus todistaa Volkswagenin malleissa ja teknisissä ratkaisuissa tapahtuneen ekologisen kehityksen verrattuna edellisiin tai vastaaviin malleihin. Perustan sille muodostavat normien ISO 14040:n ja ISO mukaiset ympäristöarvioinnit, joiden tarkastuksista vastaavat riippumattomat asiantuntijatahot, Volkswagenin tapauksessa TÜV Nord. Elinkaarianalyysissä ei oteta huomioon pelkästään kulutus- ja päästöarvoja vaan auton kaikki elinvaiheet alkaen valmistuksesta ja jatkuen kaikkien käyttövaiheiden kautta aikanaan tapahtuvaan romutukseen. Se merkitsee, että myös valmistuksen aikainen energiankulutus ja myöhempi materiaalien kierrätys huomioidaan. Lisätietoja elinkaarianalyysistä ja Volkswagenin ympäristöä säästävistä tuotteista ja prosesseista löytyy internetistä: Caddyn y pärist pro iili. iene pi polttoaineenkulutus 5.7 l/100 km 2) tai 5.1 l/100 km 2) (BlueMotion Technology), aiemmin 6.2 l/100 km 2) iene ät C -pääst t 149 g/km 2) tai 134 g/km 2) (BlueMotion Technology), aiemmin 164 g/km 2) Muiden pääst jen C, x, hiukkaset vähentä inen EU 5 -päästönormin täyttyminen EU 4:n sijasta olttoaineenkulutuksen alenta inen 4-sylinteristen TDI-moottorien käyttö kulutuksen kannalta edulliset välitykset Caddy BlueMotion Technology allien kulutusta vähentävät ratkaisut vierintävastukseltaan alhaiset renkaat start-/stop-järjestelmä jarrutusenergian talteenotto pyöräspoilerit uonnonvarojen sääst pitkäikäisten komponenttien käyttö (esim. huoltovapaa dieselhiukkassuodatin) pitkät huolto- ja öljynvaihtovälit uusiutuvien materiaalien käyttö (esim. suodattimissa) Muut y pärist näk kohdat kierrätystyyppihyväksyntä 1) Vertailu tehty 75 kw 1.6 l TDI-moottorilla varustetun mallin (kulutus 6.6 l kaupunki/5.2 l maantie/5.7 l yhdistetty, 149 g/km CO 2-päästöt) ja 75 kw 1.6 l TDI -moottorilla varustetun BlueMotion Technology -mallin (kulutus 5.9 l kaupunki/4.7 l maantie/5.1 l yhdistetty, 134 g/km CO 2-päästöt) sekä 77 kw 1.9 l TDI -moottorisen mallin (kulutus 7.5 l kaupunki/5.5 l maantie/ 6.2 l yhdistetty, 164 g/km CO 2-päästöt) kesken. 2) Yhdistetty kulutus. Ympäristö Uusi Caddy

41 olttoaineenkulutus ja C -pääst t. 1.2 l TSI 1.2 l TSI olttoainesäili n tilavuus 6 k k Bensiini oottorit n. 60 l Caddy T 2 T 1 C 2 olttoaineenkulutus, l 100 k Käsivaihteisto: 5-vaiht. 5-vaiht. Kaupunki Maantie Yhdistetty 8.1/ / / /8.0/ /5.9/ /6.7/6.8 C 2 -pääst t yhdistetty, g k Käsivaihteisto: 158/ /156/158 Caddy Maxi T 1 C 2 olttoaineenkulutus, l 100 k Käsivaihteisto: 5-speed Kaupunki Maantie Yhdistetty 8.1/8.1/ /6.0/ /6.8/6.8 C 2 -pääst t yhdistetty, g k Käsivaihteisto: 158/158/158 1) Caddy Trendline. 2) Caddy Comfortline (ei Maxi). 3) Polttoaineenkulutus- ja päästöarvot on määritetty EU-mittausnormin 715/2007 mukaan (EU 5). Auton polttoaineenkulutus ja CO 2-päästöt eivät riipu pelkästään moottorin polttonesteen tehokkaasta hyväksikäytöstä vaan myös ajotavasta ja muista ei-teknisistä tekijöistä. CO 2 on ilmaston lämpenemiseen eniten vaikuttava kasvihuonekaasu. Uusi Caddy Polttoaineenkulutus ja CO -päästöt

42 olttoaineenkulutus ja C -pääst t. EcoFuel Caddy olttoainesäili n tilavuus Maakaasu: n. 26 kg Bensiini: n. 1 l 2.0 l natural gas 0 k 160 T 1 C 2 olttoaineenkulutus, aakaasu, 100 k Käsivaihteisto: 5-vaiht. Kaupunki Maantie Yhdistetty 11.9/11.9/11.9 (7.8/7.8/7.8) 4) 6.9/6.9/6.9 (4.6/4.6/4.6) 4) 8.7/8.7/8.7 (5.7/5.7/5.7) 4) C 2 -päästät yhdistetty, aakaasu, g k Käsivaihteisto: 156/156/156 Caddy Maxi Maakaasu: n. 26 kg Bensiini: n. 1 l T 1 C 2 olttoaineenkulutus, aakaasu, 100 k Käsivaihteisto: 5-vaiht. Kaupunki Maantie Yhdistetty 12.0/12.0/12.0 (7.9/7.9/7.9) 4) 6.9/6.9/6.9 (4.6/4.6/4.6) 4) 8.8/8.8/8.8 (5.8/5.8/5.8) 4) C 2 -päästät yhdistetty, aakaasu, g k Käsivaihteisto: 157/157/157 1) Caddy Trendline. 2) Caddy Comfortline. 3) Polttoaineenkulutus- ja päästöarvot on määritetty EU-mittausnormin 715/2007 mukaan (EU 5). Auton polttoaineenkulutus ja CO 2-päästöt eivät riipu pelkästään moottorin polttonesteen tehokkaasta hyväksikäytöstä vaan myös ajotavasta ja muista ei-teknisistä tekijöistä. CO 2 on ilmaston lämpenemiseen eniten vaikuttava kasvihuonekaasu. 4) Suluissa olevat arvot ovat pelkästään ohjeellisia (kg/100 km) ja koskevat H-kaasua, jonka referenssitiheys vastaa normia 1999/100 EY. Jos käytetään L-kaasua, polttoaineen laadun vaihtelun vuoksi arvot voivat olla erilaisia. Polttoaineenkulutus ja CO -päästöt Uusi Caddy

43 2.0 l TDI 2.0 l TDI olttoainesäili n 1.6 l TDI 1.6 l TDI 1 k 2.0 l TDI 10 k tilavuus k k k 20 iesel oottorit n. 60 l M TI 20 M TI Caddy T 1 T 1 C 2 T 1 C 2 T 1 C 2 T 1 C 2 Polttoaineenkulutus, l 100 k Käsivaihteisto: 5-vaiht. 5-vaiht. 6-vaiht. 6-vaiht. Kaupunki 6.6/ /6.6/ /7.8/ /7.7 )** Maantie 5.2/ /5.2/ /5.7/ /5.2 )** Yhdistetty 5.7/ /5.7/ /6.5/ /6.1 )** Kaksoiskytkinvaihteisto DSG: 7-vaiht. 6-vaiht. 6-vaiht. Kaupunki 6.5/6.5/ /8.2 )** Maantie 5.2/5.2/ /5.3 )** Yhdistetty 5.7/5.7/ /6.4 )** C 2 pääst t yhdistetty, g k Käsivaihteisto: 149/ /149/ /171/ /161 )** Kaksoiskytkinvaihteisto DSG: 149/149/ /169 )** Caddy Maxi T 1 C 2 T 1 C 2 T 1 C 2 T 1 C 2 Polttoaineenkulutus, l 100 k Käsivaihteisto: 5-vaiht. 6-vaiht. 6-vaiht. Kaupunki 6.6/6.7/ /7.9/ /7.7 )** Maantie 5.2/5.3/ /5.8/ /5.2 )** Yhdistetty 5.7/5.8/ /6.6/ /6.1 )** Kaksoiskytkinvaihteisto DSG: 7-vaiht. 6-vaiht. 6-vaiht. Kaupunki 6.5/6.6/ /8.2 )** Maantie 5.2/5.3/ /5.3 )** Yhdistetty 5.7/5.8/ /6.4 )** C 2 pääst t yhdistetty, g k Käsivaihteisto: 149/152/ /174/ /161 )** Kaksoiskytkinvaihteisto DSG: 149/152/ /169 )** *Alustavia kulutus- ja päästöarvoja **Tiedot eivät saatavilla esitteen painoon mennessä Uusi Caddy Polttoaineenkulutus ja CO -päästöt

44 Ulkovärit. Jotta Caddy olisi mahdollisimman hyvin suojattu mekaanisilta ja kemiallisilta vaikutuksilta, sen koripellit sinkitään. Sen jälkeen maali suihkutetaan monena kerroksena ja annettaan kovettua. Tuloksena on naarmuuntumista hyvin kestävä pinta, joka säilyy pitkään hyvännäköisenä. Candy White nor aaliväri B B Beluga Blue nor aaliväri D D Sunny Yellow nor aaliväri M M Salsa Red nor aaliväri Pure Grey nor aaliväri Primavera Green nor aaliväri E E Black Berry 1) etalliväri C C Lava Red 1) etalliväri F F Natural Grey 1) etalliväri M M Night Blue 1) etalliväri Ulkovärit Uusi Caddy

45 Toffee Brown 1) etalliväri Ravenna Blue 1) etalliväri Reflex Silver 1) etalliväri E E Deep Black 1) hel iäisväri T T Venetian Green 1) hel iäisväri E E 1) Lisähintaan. Väri- ja verhoilumallit ovat ohjeellisia. Painettuina ne eivät täysin vastaa alkuperäisiä sävyjä. Kysy autojen varustelusta tarkemmin Volkswagen-jälleenmyyjältä. Uusi Caddy Ulkovärit

46 Istuinverhoilut. Laadukkaat materiaalit sekä huolellinen valmistus ja viimeistely ovat perusedellytys kulutusta kestäville ja tasokkaille istuinverhoiluille. Värit ja verhoilumateriaalit on sovitettu huolellisesti yhteen muun sisustuksen kanssa. TPD FJ TPD T Takato TPD_FU4 TPD_ T Milan Blue-Anthracite/ Anthracite/ Anthracite kangasverhoilu RJ Anthracite kangasverhoilu T T TPD_PJ TPD T Milan TPD_FS TPD_ T Cheyenne Chestnut/ Anthracite/ Anthracite kangasverhoilu Anthracite kangasverhoilu T C TPD_PK4 TPD T Cheyenne Chestnut/ Anthracite kangasverhoilu C Verhoilumallien vasen puoli kuvaa istuimen keskialuetta, oikea puoli istuimen sivuja. Väri- ja verhoilumallit ovat ohjeellisia. Painettuina ne eivät täysin vastaa alkuperäisiä sävyjä. Vakiona Lisävaruste T Trendline/Maxi Trendline C Comfortline/Maxi Comfortline Istuinverhoilut Uusi Caddy

47 leistä tietoa. Polttoaineenkulutus- ja päästöarvot on määritetty EU-mittausnormin 715/2007 mukaan (EU 5). Auton polttoaineenkulutus ja CO2-päästöt eivät riipu pelkästään moottorin polttonesteen tehokkaasta hyväksikäytöstä vaan myös ajotavasta ja muista ei-teknisistä tekijöistä. CO2 on ilmaston lämpenemiseen eniten vaikuttava kasvihuonekaasu. Suoritusarvot koskevat perusvarusteltuja autoja. DSG, 4MOTION, BlueMotion ja TDI ovat Volkswagen-yhtymän Saksassa ja muissa maissa rekisteröimiä tavaramerkkejä. Caddy on Caddie S. A. -yhtiön rekisteröimä tavaramerkki. Volkswagen Nutzfahrzeuge käyttää tätä nimeä Caddie S. A. -yhtiön luvalla. Osassa kuvatuista autoissa on lisähintaan tilattavia lisävarusteita. Kaikkia vakio- ja lisävarusteita ei voida kuvata tässä esitteessä. Jotkut lisävarusteet saattavat pidentää auton toimitusaikaa. Mallistoa ja autojen ulkonäköä koskevat tiedot sekä suoritus-, massa- ja kulutusarvot perustuvat esitteen painatushetkellä käytössä olleisiin tietoihin. Lisätietoja Volkswagen-jälleenmyyjältä. Oikeus muutoksiin pidätetään. Kysy autojen varustelusta tarkemmin Volkswagen-jälleenmyyjältä. Uusi Caddy Yleistä tietoa

48 Uusi Caddy... ikeus muutoksiin pidätetään okakuu i Volkswagen-jälleenmyyjä

Perheauto ei yksinkertaisesti voi olla liian hyvä tai tilava tai energiapihi tai... Vaatimusten listaa voisi jatkaa loputtomiin, mutta

Perheauto ei yksinkertaisesti voi olla liian hyvä tai tilava tai energiapihi tai... Vaatimusten listaa voisi jatkaa loputtomiin, mutta Perheauto ei yksinkertaisesti voi olla liian hyvä tai tilava tai energiapihi tai... Vaatimusten listaa voisi jatkaa loputtomiin, mutta suunnittelijamme ja insinöörimme ottivat kaiken huomioon uudessa Caddyssä

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy Tekniset tiedot Mallivuosi 14 Caddy Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Transporter Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caddy Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Jos olet sähköasentaja, maalari, ikkunanpesijä, kirvesmies, puutarhuri tai jakeluauton kuljettaja, olet myös tärkeimpiä asiantuntijoitamme.

Jos olet sähköasentaja, maalari, ikkunanpesijä, kirvesmies, puutarhuri tai jakeluauton kuljettaja, olet myös tärkeimpiä asiantuntijoitamme. Jos olet sähköasentaja, maalari, ikkunanpesijä, kirvesmies, puutarhuri tai jakeluauton kuljettaja, olet myös tärkeimpiä asiantuntijoitamme. Ilman asiakkaittemme yksilöityjä ja hyvin erilaisia vaatimuksia

Lisätiedot

Volkswagen Polo Highline 1,2 TSI 77 kw (105 hv) DSGautomaatti

Volkswagen Polo Highline 1,2 TSI 77 kw (105 hv) DSGautomaatti www.volkswagen.fi-sivustolla 09.06.2010 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,2 TSI 77 kw (105 hv) DSGautomaatti 2-ovinen Rakennettu auto - kooste Selite Autoveroton hinta Arvioitu autovero Kokonaishinta

Lisätiedot

www.volkswagen.fi-sivustolla 24.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,0 TSI 81 kw (110 hv)

www.volkswagen.fi-sivustolla 24.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,0 TSI 81 kw (110 hv) www.volkswagen.fisivustolla 24.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,0 TSI 81 kw (110 hv) Rakennettu auto kooste Selite Autoveroton hinta Arvioitu autovero Kokonaishinta (sis. alv 24%) CO2

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caravelle Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Kaikkialla perille. Caddy.

Kaikkialla perille. Caddy. Caddy Hyötyautot Kaikkialla perille. Caddy. Kapeilla kujilla. Vilkkaassa liikenteessä. Kovassa työssä. Caddy on yhtä näppärä käsitellä kuin normaali henkilöauto, mutta tarjoaa samalla erittäin paljon kuljetustilaa.

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Amarok Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

FLC-641 (kom.474148) www.volkswagen.fi-sivustolla 05.09.2013 rakennettu auto: Volkswagen Polo BlueGT 1,4 TSI 103 kw (140 hv) DSGautomaatti

FLC-641 (kom.474148) www.volkswagen.fi-sivustolla 05.09.2013 rakennettu auto: Volkswagen Polo BlueGT 1,4 TSI 103 kw (140 hv) DSGautomaatti FLC-641 (kom.474148) www.volkswagen.fi-sivustolla 05.09.2013 rakennettu auto: Volkswagen Polo BlueGT 1,4 TSI 103 kw (140 hv) DSGautomaatti 4- Rakennettu auto - kooste Selite Autoveroton hinta (sis. alv

Lisätiedot

SNN-605 521405. www.volkswagen.fi-sivustolla 25.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo GTI 1,8 TSI 141 kw (192 hv) DSG-automaatti

SNN-605 521405. www.volkswagen.fi-sivustolla 25.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo GTI 1,8 TSI 141 kw (192 hv) DSG-automaatti SNN605 521405 www.volkswagen.fisivustolla 25.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo GTI 1,8 TSI 141 kw (192 hv) DSGautomaatti Rakennettu auto kooste Selite Autoveroton hinta (sis. alv 24%) Arvioitu autovero

Lisätiedot

Volkswagen Passat Variant Highline 1,4 TSI MultiFuel 118 kw DSG-automaatti

Volkswagen Passat Variant Highline 1,4 TSI MultiFuel 118 kw DSG-automaatti www.volkswagen.fisivustolla 14.09.2011 rakennettu auto: Volkswagen Passat Variant Highline 1,4 TSI MultiFuel 118 kw DSGautomaatti Rakennettu auto kooste Selite Autoveroton hinta (sis. alv 23%) Arvioitu

Lisätiedot

QASHQAI. 16" & 17" 5,7 / 18" & 19" 5,9 l/100 km

QASHQAI. 16 & 17 5,7 / 18 & 19 5,9 l/100 km QASHQAI Malli: Moottori: VARUSTETASO: 4x4 dci 130 BUSINESS 360 KORIMALLI Korimalli Viistoperä 5-ovinen MOOTTORI Sylinterien määrä, moottorityyppi 4 rivissä Venttiileitä sylinteriä kohden 4 Puristussuhde

Lisätiedot

Volkswagen Touareg 3,0 V6 TDI 180 kw (245 hv) 4MOTION BlueMotion Technology Tiptronic-automaatti.

Volkswagen Touareg 3,0 V6 TDI 180 kw (245 hv) 4MOTION BlueMotion Technology Tiptronic-automaatti. www.volkswagen.fi-sivustolla 14.06.2012 rakennettu auto: Volkswagen Touareg 3,0 V6 TDI 180 kw (245 hv) 4MOTION BlueMotion Technology Tiptronic-automaatti. Rakennettu auto - kooste Selite Autoveroton hinta

Lisätiedot

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0863

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0863 NISSAN NV200 Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO6 01.01.2018 01.01.2018 NV200 HINNASTO Hinta Korimalli Moottori Takaovet Sivuovet Tavaratila m 3 Vaihteist o Varustetaso CO 2 (g/km) Yhdistetty

Lisätiedot

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 DS 5 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET Elokuu 2015 DS 5 TEKNISET TIEDOT elokuu 2015 MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 Iskutilavuus cm 3 1598 1560 1997 Suurin teho kw/rpm 121/6000 88/3600 133/3750

Lisätiedot

Uusiutunut Volkswagen-mallisto. Täydessä loistossa.

Uusiutunut Volkswagen-mallisto. Täydessä loistossa. Uusiutunut Volkswagen-mallisto. Täydessä loistossa. Golf Comfort Plus -varuste-etu vähintään 1.889,08 1) Golf Comfort Plus. Suomalaisten suosikkiauto Golf Comfort Plus on varustetasoltaan ylivertainen.

Lisätiedot

NISSAN NV200 NEDC-ARVOIHIN PERUSTUVAT HINNAT,

NISSAN NV200 NEDC-ARVOIHIN PERUSTUVAT HINNAT, NISSAN NV200 NEDC-ARVOIHIN PERUSTUVAT HINNAT, VARUSTEET, VÄRIVAIHTOEHDOT JA TEKNISET TIEDOT 03.09.2018 Tarkistathan haluamasi ajoneuvon tarkan saatavuustilanteen lähiältä jälleenmyyjältäsi. Hinnastossa

Lisätiedot

Volkswagen Uusi Touareg 3,0 V6 TDI 193 kw (262 hv) BlueMotion Technology 4MOTION Terrain Tech Tiptronicautomaatti.

Volkswagen Uusi Touareg 3,0 V6 TDI 193 kw (262 hv) BlueMotion Technology 4MOTION Terrain Tech Tiptronicautomaatti. VXU-182 521661 www.volkswagen.fi-sivustolla 03.09.2015 rakennettu auto: Volkswagen Uusi Touareg 3,0 V6 TDI 193 kw (262 hv) BlueMotion Technology 4MOTION Terrain Tech Tiptronicautomaatti. Rakennettu auto

Lisätiedot

Uusi Caddy. Das auto.

Uusi Caddy. Das auto. Uusi Caddy Das auto. 02 03 Uusi Caddy Täydellisyyttä kaikkeen, mitä arki tuo tullessaan. Uusi Caddy ja uusi Caddy Maxi. Kaksistaan ostoksille, viisistään kesälomalle ja seitsemän hengen joukolla synttäreille.

Lisätiedot

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET lokakuu 2011 CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT Moottori Sylinteriluku/venttilien lkm Iskutilavuus cm 3 Syl halkaisija/iskun pituus mm Suurin teho kw / rpm Suurin teho

Lisätiedot

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT 68349_Peugeot_tavaraautoesite.indd 1 19.9.2014 12.13 Peugeot Partner VAN on paitsi käytännöllinen ja taloudellinen, myös mukava ja tyylikäs. Siis oikea ammatinharjoittajan

Lisätiedot

Uusi Beetle Uusi Beetle Cabriolet

Uusi Beetle Uusi Beetle Cabriolet Uusi Beetle Uusi Beetle Särmikäs. Ei kulmikas. Uusi Beetle ja uusi Beetle ovat pysyneet linjoilleen uskollisina, mutta erottuvat nyt enemmän edukseen ja ovat urheilullisempia kuin koskaan aikaisemmin.

Lisätiedot

Manuaalivaihteisto. With start stop Iskutilavuus (cm3) 2298 2298 2298 2298 2298 2298 2298 Ruiskutustapa. Direct Common Rail

Manuaalivaihteisto. With start stop Iskutilavuus (cm3) 2298 2298 2298 2298 2298 2298 2298 Ruiskutustapa. Direct Common Rail MOOTTORIT MOOTTORI Manuaalivaihteisto Manuaalivaihteisto Robottivaihteisto Moottorin mallimerkintä 110dCi 125dCi 150dCi 110dCi 135dCi 165dCi 150dCi Päästönormi Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5

Lisätiedot

Nissan e-nv200 Pakettiauto

Nissan e-nv200 Pakettiauto Nissan e-nv200 Pakettiauto Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot. 30.05.14 Hinnat Pakettiauto Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt Hinta ilman veroja ALV

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa alkaen.

Kampanjahinnasto. Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa alkaen. Kampanjahinnasto BMW Group Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa 5.7.2017 alkaen. BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi Puh:

Lisätiedot

CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015

CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015 CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015 CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT TOUKOKUU 2015 MOOTTORI PureTech 130 e-thp 165 Automaatti BlueHDi

Lisätiedot

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0824b

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0824b NISSAN NV200 Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO6 01.01.2017 01.01.2017 NV200 HINNASTO Hinta Korimalli Moottori Takaovet Sivuovet Tavaratila m 3 Vaihteisto Varustetaso CO 2 (g/km) Yhdistetty

Lisätiedot

SEAT Mii. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet

SEAT Mii. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet SEAT Mii Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet Mii - Tekniset tiedot 1.0 60 hv Ecomotive Moottori Moottorin rakenne 3-sylinterinen bensiinimoottori, 4 venttiiliä/sylinteri Iskutilavuus, l/cm³ 999 Suurin

Lisätiedot

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto Tekniset tiedot Malli Mechron 2210 Moottori malli tyyppi teho iskutilavuus kierrosluku polttoainetankki 3C100LWU 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) 1007 cm³ 2200 rpm 28 litraa Voimansiirto

Lisätiedot

SEAT Ibiza ST. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet

SEAT Ibiza ST. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet SEAT Ibiza ST Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet 1.0 75 hv n rakenne 3-sylinterinen bensiinimoottori, 4 venttiiliä/sylinteri Iskutilavuus, l/cm³ 1.0 / 999 Suurin teho, kw (hv) / rpm 55 (75) / 6200 Suurin

Lisätiedot

Volkswagen Passat Variant Alltrack Winter Edition Alltrack 2,0 TDI 140 kw (190 hv) 4MOTION DSG-automaatti

Volkswagen Passat Variant Alltrack Winter Edition Alltrack 2,0 TDI 140 kw (190 hv) 4MOTION DSG-automaatti www.volkswagen.fisivustolla 08.01.2016 rakennettu auto: Volkswagen Passat Variant Alltrack Winter Edition Alltrack 2,0 TDI 140 kw (190 hv) 4MOTION DSGautomaatti Rakennettu auto kooste Selite Autoveroton

Lisätiedot

NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO

NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot HINNAT PAKETTIAUTO Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt, g/km Hinta ilman veroja, ALV

Lisätiedot

Varustelu. = Vakiovaruste, = Maksullinen lisävaruste, A = Maksullinen valinnainen lisävaruste.

Varustelu. = Vakiovaruste, = Maksullinen lisävaruste, A = Maksullinen valinnainen lisävaruste. Turvallisuusvarusteet Kuva, Classic Elegance Sport Onnettomuustilanteessa suojaava MAIDAS-törmäysvoimien vaimennusjärjestelmä, kolmois-h-palkisto SRS-turvajärjestelmä keskusohjausyksikkö ja törmäyssensorit,

Lisätiedot

Renault SCENIC & GRAND SCENIC

Renault SCENIC & GRAND SCENIC Uusi Renault SCENIC & GRAND SCENIC Tekniset tiedot ja värit Tekniset tiedot SCENIC / GRAND SCENIC (7 istuinta) Energy TCe 115 Energy TCe 130 Energy dci 110 Energy dci 110 EDC Energy dci 160 EDC Polttoaine

Lisätiedot

OUU-710 518536. www.volkswagen.fi-sivustolla 07/17/2015 rakennettu auto: Volkswagen Uusi Touran Highline 1,4 TSI 110 kw (150 hv) DSGautomaatti

OUU-710 518536. www.volkswagen.fi-sivustolla 07/17/2015 rakennettu auto: Volkswagen Uusi Touran Highline 1,4 TSI 110 kw (150 hv) DSGautomaatti OUU-710 518536 www.volkswagen.fi-sivustolla 07/17/2015 rakennettu auto: Volkswagen Uusi Touran Highline 1,4 TSI 110 kw (150 hv) DSGautomaatti Uusi Volkswagen Touran Launch Edition Pvm 24.6.2015 HINNASTO

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster TCe 125 S&S 4x4 Jubileum+

Lisätiedot

Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet

Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Toteuta yksilölliset unelmasi Honda Accordin myötä olemme tuoneet innokkaan ja urheilullisen kulkijan tien päälle. Toiveesi ja unelmasi ovat kuitenkin

Lisätiedot

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 27.08.2018 Tarkistathan haluamasi ajoneuvon tarkan saatavuustilanteen lähimmältä jälleenmyyjältäsi. Hinnastossa on saattanut tapahtua muutoksia sen julkistamisen

Lisätiedot

Volkswagen Beetle Sport 1,4 TSI 118 kw (160 hv) DSGautomaatti

Volkswagen Beetle Sport 1,4 TSI 118 kw (160 hv) DSGautomaatti www.volkswagen.fi-sivustolla 05.09.2013 rakennettu auto: Volkswagen Beetle Sport 1,4 TSI 118 kw (160 hv) DSGautomaatti Rakennettu auto - kooste Selite Autoveroton hinta (sis. alv 24%) Arvioitu autovero

Lisätiedot

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ Hyundai Motor Finland Oy Laivalahdenkatu 8, 00880 Helsinki Lisätietoja: Tiedotuspäällikkö Jonna Nevalainen Puhelin: 050-568 7706 jonna.nevalainen@hyundai.fi 17.9.2012 Lehdistötiedote 1.10.2012 UUDISTUNUT

Lisätiedot

UUSI CORSA OPC -HINNASTO

UUSI CORSA OPC -HINNASTO UUSI CORSA OPC -HINNASTO Uusi Opel Corsa täydentyy mallisarjan huipulle nousevalla Corsa OPC:llä. Jo uutuuden ulkonäkö kertoo siinä piilevästä voimasta ja nopeudesta. Kirkas sininen väri on Opelilla OPCmallien

Lisätiedot

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 14.09.2017 14-09-2017 NV400 VAN ETUVETO HINNASTO Autoveroton Arvioitu Kokonais- Tavaratila CO2 Kokonais- ohjehinta sis. alv autovero hinta Moottori

Lisätiedot

Machine Silver (9S) metalliväri. Sand Track (D5U) metalliväri. Dark Gun Metal (E5B) metalliväri. Space Blue (J3U) metalliväri.

Machine Silver (9S) metalliväri. Sand Track (D5U) metalliväri. Dark Gun Metal (E5B) metalliväri. Space Blue (J3U) metalliväri. Kia cee d 5-ovinen 1,4 ISG 1,6 ISG 1,6 DCTautomaatti 1,4 CRDi ISG 1,6 CRDi ISG 1,6 CRDi EcoDynamics 100 hv EcoDynamics 135 hv 135 hv EcoDynamics 90 hv EcoDynamics 128 hv automaatti 128 hv Varustetasot

Lisätiedot

Nissan e-nv200 Combi, Evalia

Nissan e-nv200 Combi, Evalia Nissan e-nv200 Combi, Evalia Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto, Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot. Hinnat Combi, Evalia Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt Hinta ilman veroja ALV 24%

Lisätiedot

COROLLA LISÄVARUSTEET

COROLLA LISÄVARUSTEET COROLLA LISÄVARUSTEET 02 Nautittavaa laatua Corollan korkea laatu, huippuun viety mukavuus, suorituskyky ja edistykselliset ajo-ominaisuudet antavat sinulle todellisen ajonautinnon. Alkuperäisillä Toyota-varusteilla

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA AUTO Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster

Lisätiedot

OUX-838 521522. www.volkswagen.fi-sivustolla 20.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Golf GTE Plug-In Hybrid 150 kw (204 hv) DSGautomaatti

OUX-838 521522. www.volkswagen.fi-sivustolla 20.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Golf GTE Plug-In Hybrid 150 kw (204 hv) DSGautomaatti OUX-838 521522 www.volkswagen.fi-sivustolla 20.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Golf GTE Plug-In Hybrid 150 kw (204 hv) DSGautomaatti Rakennettu auto - kooste Selite Autoveroton hinta (sis. alv 24%)

Lisätiedot

Uusi Caddy. Hyötyautot

Uusi Caddy. Hyötyautot Uusi Caddy Hyötyautot Pätevät ammattilaiset joka lähtöön. Uusi Caddy ja uusi Caddy Maxi. ALHAISIN POLTTO- AINEENKULUTUS luokassaan. Keskimäärin alk. 3,8 l/100 km Caddy BlueMotion. 1) UUSI MOOTTORI- SUKUPOLVI

Lisätiedot

Innovaatio saa muodon

Innovaatio saa muodon Uusi Kia 2 Uusi Kia Optima Sportswagon Innovaatio saa muodon Täysin uusi, hienostunut Kia Optima Sportswagon on innovatiivinen, monikäyttöinen ja mukava. Upeasti muotoiltu Kia Optima Sportswagon kääntää

Lisätiedot

KÄSIKIRJAN TÄYDENNYSOSA

KÄSIKIRJAN TÄYDENNYSOSA KÄSIKIRJAN TÄYDENNYSOSA Seuraavat tiedot on luettava Range Roverin omistajan käsikirjan (LRL 33 02 61 131) yhteydessä. Näissä ohjeissa viitataan lisätietoihin, jotka eivät olleet saatavana Range Roverin

Lisätiedot

Opel Corsavan. Suurin tavaratilan pituus 1,26 m. Lukkiutumattomat ABS-jarrut. Suurin hyötykuorma jopa 475 kg. tilavuus 0,92 m 3

Opel Corsavan. Suurin tavaratilan pituus 1,26 m. Lukkiutumattomat ABS-jarrut. Suurin hyötykuorma jopa 475 kg. tilavuus 0,92 m 3 Opel Corsavan Opel Corsavan Opel Corsavan sopii raikkaan, urheilullisen ulkoasunsa ansiosta erinomaisesti imagotietoisen yrityksen käyttöön. Keulan muotoilu on dynaaminen, mutta käyttötarkoituksen mukaisella

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 9 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 51,520.04 17" kevytmetallivanteet, 9-puolaiset (225/50 R17) LED-ajovalot 8 turvatyynyä, sis. kuljettajan

Lisätiedot

BMW Business. www.bmw.fi. Ajamisen iloa. BMW Business.

BMW Business. www.bmw.fi. Ajamisen iloa. BMW Business. BMW. Ansaittu ajonautinto. i BMW on investoinut yli 1,2 miljardia euroa BMW EfficientDynamics -teknologioiden kehitykseen. Panostuksen ansiosta voit nauttia ajamisen ilosta ylivoimaisella tehon ja kulutuksen

Lisätiedot

UUSI OPEL KARL HINNASTO 19.05.2015

UUSI OPEL KARL HINNASTO 19.05.2015 UUSI OPEL KARL HINNASTO 19.05.2015 voiko huippuauton saada tähän hintaan? VIISI SYYTÄ VALITA KARL. // Huipputyylikäs sisustus // Saksalaista insinööritaitoa edustavat turvallisuusjärjestelmät // Helppokäyttöiset

Lisätiedot

NISSAN NV400 Combi Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN NV400 Combi Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN NV400 Combi Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 14.09.2017 14-09-2017 NV400 COMBI HINNASTO Hinta ilman Autoveroton Arvioitu Kokonais- Sivuovi CO2 Kokonais- veroja ohjehinta sis. alv autovero hinta

Lisätiedot

Svh-hinta varustein 33.841,33 NYT ERIKOISHINTAAN 31.490 - HINTAETU 2.351

Svh-hinta varustein 33.841,33 NYT ERIKOISHINTAAN 31.490 - HINTAETU 2.351 KAMPANJA-AUTOT MINI (Hinnat sisältävät toimituskulut 590 ) MINI Clubman Cooper Ulkoväri: Hot Chocolate -metalliväri / musta katto Sisustus: Kangasverhoilu, Cosmos Carbon Black CO2-päästöt: 129 g/km Nahkainen

Lisätiedot

VOLKSWAGEN CRAFTER KOMBI av 3665 vm. 2016

VOLKSWAGEN CRAFTER KOMBI av 3665 vm. 2016 Pidätämme oikeuden muutoksiin. Kaikki hinnat asennettuna ja sisältävät alv:n 24%. VOLKSWAGEN CRAFTER KOMBI av 3665 vm. 2016 Tehdasverhoilu Carsport 1+8 istuimet ja lisävarustelu Crafter Kombi av. 3665,

Lisätiedot

Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja

Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja Tiedotusvälineille 6.9.205 Julkaistavissa heti Mercedes-Benzin A-sarjan toinen sukupolvi: Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja Uutta pirteää ilmettä

Lisätiedot

VAHVA ULKOMUODOLTAAN UUSITUILLA VALOILLA LISÄÄ LUONNETTA

VAHVA ULKOMUODOLTAAN UUSITUILLA VALOILLA LISÄÄ LUONNETTA CITROËN C4 ULKOMUODOLTAAN VAHVA UUSITUILLA VALOILLA LISÄÄ LUONNETTA Citroën C4:n vankka ulkomuoto antaa ensi silmäyksellä vaikutelman jämäkkyydestä ja laadusta. Sen keula uusittuine ajovaloineen on heti

Lisätiedot

UUSI BERLINGO MULTISPACE

UUSI BERLINGO MULTISPACE UUSI BERLINGO MULTISPACE 2 MODERNI ILMEIKÄS MUOTOILU Uusi Citroën Berlingo Multispace on sympaattisen näköinen tilaihme, jonka ulkomuoto on uudistuneen keulan ansiosta entisestään vahvistunut. Uudelleen

Lisätiedot

SEAT Arona. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet

SEAT Arona. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet SEAT Arona Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet Arona - Tekniset tiedot 1.0 EcoTSI 95 hv Moottori Moottorin rakenne 3-sylinterinen bensiinimoottori, 4 venttiiliä/sylinteri Iskutilavuus, l/cm³ 1,0 / 999

Lisätiedot

Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä mennessä.

Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä mennessä. Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto 25.11.2016. Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä 31.12.2016 mennessä. VERSIO VETOTAPA HV AUTO-VERO* AUTO TCe 125 S&S 4x2 Black Shadow 4x2 125 138 6-v man 13

Lisätiedot

UUSI OPEL KARL HINNASTO 01.01.2016

UUSI OPEL KARL HINNASTO 01.01.2016 UUSI OPEL KARL HINNASTO 01.01.2016 voiko huippuauton saada tähän hintaan? VIISI SYYTÄ VALITA KARL. // Huipputyylikäs sisustus // Saksalaista insinööritaitoa edustavat turvallisuusjärjestelmät // Helppokäyttöiset

Lisätiedot

OPEL KARL HINNASTO

OPEL KARL HINNASTO OPEL KARL HINNASTO 01.01.2017 voiko huippuauton saada tähän hintaan? VIISI SYYTÄ VALITA KARL. // Huipputyylikäs sisustus // Saksalaista insinööritaitoa edustavat turvallisuusjärjestelmät // Helppokäyttöiset

Lisätiedot

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta // VARUSTEET MITTARISTO TURVALLISUUS Digitaalinen kello ABS jarrut Nopeusmittari välimatkamittarilla ESP (ei saatavana Robottivaihteiston kanssa) - - Jäähdytysnesteen lämpötila Kuljettajan turvatyyny Kierrosluku

Lisätiedot

Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016

Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016 Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016 MOOTTORI PureTech 110 PureTech 130 PureTech 130 Aut. THP 205 Korimalli 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen Iskutilavuus cm3 1198 1198 1198 1598 Sylinteriluku / venttiililuku

Lisätiedot

Opel Movano Van mallivuosi 2015A Hinnasto 23.06.2014 ( Alv. 24% )

Opel Movano Van mallivuosi 2015A Hinnasto 23.06.2014 ( Alv. 24% ) etuveto pakettiautot 3.5t L1H1 8.0m³ FWD 2.3 CDTI 110 hv ecoflex 05D05 QW61 / XZ03 MT6 81 110 27,740 197 3500 1684 3,845.41 31,585.41 L1H1 8.0m³ FWD 2.3 CDTI 136 hv BiTurbo 05D05 QX61 / XZ03 MT6 100 136

Lisätiedot

Renault KADJAR Lisävarusteet 2015-09

Renault KADJAR Lisävarusteet 2015-09 Renault KADJAR Lisävarusteet 2015-09 01 Ulkovarustelu 01 Valaistut kylkiputket Hyvännäköiset ja käytännölliset. Aina kun ovet suljetaan tai avataan kylkiputkien valot syttyvät 30 sekunniksi. 82 01 583

Lisätiedot

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk. 4.2.2010 ohjehinta,,, n lisähinta 1.8 Comfort 5MT 4d UK1 580 415 20 000,00 5 697,25 25 697,25 600,00 173,21 773,21 152 1.8 Dynamic 5MT 4d UK2 590 425 20 650,00 5 884,82

Lisätiedot

FORD Transit Custom Kombi

FORD Transit Custom Kombi HINNASTO 1.3.2014 Pidätämme oikeuden muutoksiin. Kaikki hinnat asennettuna ja sisältävät alv:n 24% FORD Transit Custom Kombi V.I.P.-luokan sisustus, 1+8 istuimet ja lisävarustelu VARUSTELUPAKETTIEN HINNAT

Lisätiedot

ENV-224 524251. www.volkswagen.fi-sivustolla 28.10.2015 rakennettu auto: Volkswagen Passat Highline 2,0 TSI 206 kw (280 hv) 4MOTION DSG-automaatti

ENV-224 524251. www.volkswagen.fi-sivustolla 28.10.2015 rakennettu auto: Volkswagen Passat Highline 2,0 TSI 206 kw (280 hv) 4MOTION DSG-automaatti ENV224 524251 www.volkswagen.fisivustolla 28.10.2015 rakennettu auto: Volkswagen Passat Highline 2,0 TSI 206 kw (280 hv) 4MOTION DSGautomaatti Rakennettu auto kooste Selite Autoveroton hinta (sis. alv

Lisätiedot

2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn

2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn 2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn Ram 1500 mallisto kasvoi mallivuodelle 2015! Suuren suosion saavuttanut Ram 1500 mallisto laajeni mallivuodelle 2015 Longhorn mallilla! Tarjolla neljä malliversiota

Lisätiedot

L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3300 3750 3750. L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3750 3750

L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3300 3750 3750. L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3750 3750 TEKNISET TIEDOT Täysin uusi Ford Transit alustavat tekniset tiedot Mallisto Täysin uusi Transit Van -pakettiauto L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli 3300 3750 3750 Kokonaispituus 5531 5981 6704 Kokonaispaino 3100

Lisätiedot

301.4C. Minikaivukone

301.4C. Minikaivukone 301.4C Minikaivukone Moottori Nettoteho 13,2 kw 17,7 hp Paino Työpaino turvakaaren kanssa 1 380 kg 3 042 lb Työpaino ohjaamon kanssa 1 470 kg 3 241 lb Monipuolisuus Helppo kuljettaa ja käyttää erilaisilla

Lisätiedot

SEAT Ateca. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet

SEAT Ateca. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet SEAT Ateca Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet 1.0 TSI 115 hv n rakenne 3-sylinterinen bensiinimoottori, 4 venttiiliä/sylinteri Iskutilavuus, l/cm³ 1.0 / 999 Suurin teho, kw (hv) / rpm 85 (115) / 5000-5500

Lisätiedot

SEAT Alhambra. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet

SEAT Alhambra. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet SEAT Alhambra Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet Alhambra - Tekniset tiedot 2.0 TSI DSG Moottori Moottorin rakenne 4-sylinterinen bensiinimoottori, 4-venttiiliä/sylinteri Iskutilavuus, l/cm³ 2.0 / 1984

Lisätiedot

FORD B-MAX Muokkaa se omaksesi Oman Ford B-MAXin värin ja verhoilun valinta on ratkaiseva, mutta myös nautinnollinen, hetki. Tiedät kyllä heti, mikä on oikein. 15" 12-puolainen pyöränsuojus (Vakiovaruste:

Lisätiedot

www.mitsubishi.fi LISÄVARUSTEET

www.mitsubishi.fi LISÄVARUSTEET www.mitsubishi.fi LISÄVARUSTEET 1 1 Korin ulkopuoli 3-7 Vanteet 7 Sisätilojen varusteet 8-9 Mukavuus, turvallisuus ja suojaus 10-11 Kuljetus ja vapaa-aika 12-13 Hakemisto 14 KORIN ULKOPUOLI Alleajosuoja

Lisätiedot

Dirica.fi Autonostajan tietopalvelu AUDI A6, 2008 DIR-1

Dirica.fi Autonostajan tietopalvelu AUDI A6, 2008 DIR-1 Dirica.fi Autonostajan tietopalvelu AUDI A6, 2008 DIR-1 Ajoneuvovero erääntynyt Seuraava katsastus 14 päivän kuluessa. Auto on yksittäin maahantuotu. Tuontimaa: Iso-Britannia. Vetotapa: Etuveto

Lisätiedot

NISSAN NAVARA. Sisältö Ulkonäkö Sisätilat Tekniikka ja Suorituskyky Tyyli ja Lisävarusteet Tulosta Sulje

NISSAN NAVARA. Sisältö Ulkonäkö Sisätilat Tekniikka ja Suorituskyky Tyyli ja Lisävarusteet Tulosta Sulje NISSAN NAVARA VAHVA JA VAPAA NISSAN NAVARA ULKOMUOTO JA KÄYTTÖTUNTUMA ULKONÄKÖ 4 SISÄTILAT 10 TEKNIIKKA JA SUORITUSKYKY NISSANCONNECT 14 SISÄTILAT 16 TYYLI JA LISÄVARUSTEET LISÄVARUSTEET 22 VÄRIT/SISÄMATERIAALIT

Lisätiedot

RENAULT LIMITED-MALLISTO

RENAULT LIMITED-MALLISTO RENAULT LIMITED-MALLISTO Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 VERSIO ECO2 HV CO2 G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU MÉGANE Energy TCe 115 S&S Limited 115 119 6-v man

Lisätiedot

NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 14.9.2017 14.9.2017 NISSAN Alusta Single Cab Hinta ilman ALV Autoveroton Arvioitu Kokonais- Varuste- CO2 Kokonais- veroja 24 % ohjehinta sis.

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 22 / 9 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 83,442.09 18" kevytmetallivanteet, 235/65R18 renkailla Mukautuva kaistavahti Mukautuva vakionopeussäädin

Lisätiedot

NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit Tarkistathan haluamasi ajoneuvon tarkan saatavuustilanteen lähimmältä jälleenmyyjältäsi. Hinnastossa on saattanut tapahtua muutoksia sen julkistamisen

Lisätiedot

Esitys: Mercedes-Benz hyötyajoneuvot maakaasukäy t tö i s i n ä

Esitys: Mercedes-Benz hyötyajoneuvot maakaasukäy t tö i s i n ä Maakaasuyhdistyksen kevätpäivä 23.04.2009 Esitys: Mercedes-Benz hyötyajoneuvot maakaasukäy t tö i s i n ä Asko Salminen Veho Group Oy Ab Mercedes-Benz hyötyajoneuvot PL 118 / Lommilanrinne 3 02771 ESPOO,

Lisätiedot

FIAT DUCATO PAKETTIAUTO HINNASTO Pvm

FIAT DUCATO PAKETTIAUTO HINNASTO Pvm 2016 FCA Finland Oy FIAT DUCATO PAKETTIAUTO HINNASTO Pvm 5.2.2016 Autoveroton Käyttövoima g/km* massa kg m 3 hinta (sis.alv CO2 Kokonais Tavaratila Malli 24%) 002909LG4 Ducato 2.0 Multijet 115 8m3 (H1L1)

Lisätiedot

Uusi Dacia Logan MCV

Uusi Dacia Logan MCV Uusi Dacia Logan MCV Perhefarmari mukana arjen askareissa. Moderni muotoilu, tilava matkustamo, luotettavaa lujuutta jo ensisilmäyksellä Uudessa Logan MCV -perhefarmarissa on kaikkea mitä tarvitset, sekä

Lisätiedot

SEAT Ateca. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet

SEAT Ateca. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet SEAT Ateca Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet 1.0 TSI 115 hv n rakenne 3-sylinterinen bensiinimoottori, 4 venttiiliä/sylinteri Iskutilavuus, l/cm³ 1.0 / 999 Suurin teho, kw (hv) / rpm 85 (115) / 5000-5500

Lisätiedot

Mallivuosi: 2016 Hinnasto 911. Kulutus EUyhd. CO 2. Teho

Mallivuosi: 2016 Hinnasto 911. Kulutus EUyhd. CO 2. Teho Mallivuosi: 2016 991 850A Moottorin iskutilavuus Teho CO 2 Autovero arvio Kokonais Vapaa autoetu Kulutus EUyhd. Käyttöetu cm³ kw (hv) l/100km g/km alv /kk /kk 911 GT3 R 4 000 375 (500) 12,7 296 197 540

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. xdrive Edition.

Kampanjahinnasto. xdrive Edition. Kampanjahinnasto. xdrive Edition. Voimassa alkaen 1.1.2016. BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa Puh. 09 613 741 www.bmw.fi BMW 1-sarjan Hatchback. xdrive Edition 118d xdrive Edition 1U51 Diesel 1995 110

Lisätiedot

Volkswagen Passat Variant Highline 2,0 TDI PowerDiesel Purkaamo Auto-osix 103 kw DSG-aut. Ruponkuja 2 PIHTIPUDAS Puhelin:

Volkswagen Passat Variant Highline 2,0 TDI PowerDiesel Purkaamo Auto-osix 103 kw DSG-aut. Ruponkuja 2 PIHTIPUDAS Puhelin: Puhelin: 040 4849 255 Sivu 1 (5) Volkswagen Passat Variant Highline 2,0 TDI PowerDiesel 103 kw DSG-aut. vm.2005 Tunnistenro: 20814 Lisätieto: Merkki ja malli: Volkswagen Passat Variant Highline 2,0 TDI

Lisätiedot

Dodge Avenger TEKNISET TIEDOT. Yleistä. Sterling Heights Assembly, Michigan, USA

Dodge Avenger TEKNISET TIEDOT. Yleistä. Sterling Heights Assembly, Michigan, USA TEKNISET TIEDOT Dodge Avenger Alla esitetyt tiedot pohjautuvat julkaisuajankohdan (20.06.2007) tietoihin ja ne voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Tiedot ovat Euroopan markkina-alueelle tarkoitettuja

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2006 SLK. Veho Goup Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12

Hinnasto 2.2.2006 SLK. Veho Goup Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12 Hinnasto 2.2.2006 SLK Veho Goup Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi www.esikuva.fi Maailma tarvitsee esikuvia - Mercedes-Benz. Hinnasto 2.2.2006 SLK Malli Moottori/cm³

Lisätiedot

S 63 AMG L 4Matic. Yhteenveto. Moottori. Erikoismalli & varustepaketit 70 690,61 EUR. Vanteet 0,00 EUR. Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa

S 63 AMG L 4Matic. Yhteenveto. Moottori. Erikoismalli & varustepaketit 70 690,61 EUR. Vanteet 0,00 EUR. Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa Yhteenveto Moottori S 63 AMG L 4Matic 278275,41 EUR Erikoismalli & varustepaketit 70690,61 EUR Väri (040) Musta Vanteet Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa 3741,66 EUR Somiste-elementit (729) Sisustuksen

Lisätiedot

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000 John Deere Erinomainen leikkuujälki Helppo suoraan ajettavuus on väyläleikkurin tärkeimpiä ominaisuuksia. Maailman suurimpana golfkenttien hoitokoneiden valmistajana

Lisätiedot

Toledo North Assembly Plant, Ohio, USA

Toledo North Assembly Plant, Ohio, USA TECHNICAL SPECIFICATIONS Dodge Nitro Alla esitetyt tiedot pohjautuvat julkaisuajankohdan (20.06.2007) tietoihin ja ne voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Tiedot ovat Euroopan markkina-alueelle tarkoitettuja

Lisätiedot

Uusi Transporter. Hyötyautot

Uusi Transporter. Hyötyautot Uusi Transporter Hyötyautot 02 03 Uusi Transporter Ainoa laatuaan. Uusi Transporter Alhainen polttoaineenkulutus. Uusimman moottorisukupolven ansiosta. Tehokas ja taloudellinen BlueMotion Technology. Vakiona

Lisätiedot

Yleistietoja polttoaineenkulutuksesta. Yhteenveto PGRT

Yleistietoja polttoaineenkulutuksesta. Yhteenveto PGRT Yhteenveto Yhteenveto Tässä asiakirjassa esitellään ja selitetään lyhyesti ajoneuvon polttoaineenkulutukseen vaikuttavat tekijät. Ajoneuvon polttoaineenkulutukseen vaikuttavat useat eri tekijät: Renkaat

Lisätiedot