LAKICHAT TIETOSUOJASELOSTE Rekisterin nimi: LakiChat.fi:n käyttäjärekisteri. Rekisterinpitäjä:

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "LAKICHAT TIETOSUOJASELOSTE Rekisterin nimi: LakiChat.fi:n käyttäjärekisteri. Rekisterinpitäjä:"

Transkriptio

1 TIETOSUOJASELOSTE Rekisterin nimi: LakiChat.fi:n käyttäjärekisteri Rekisterinpitäjä: LakiChat.fi Rajametsäntie 29 L HELSINKI Tietosuoja-asioista vastaava henkilö: Leo Järvinen Tietosuojavastaava LakiChat.fi admin@lakichat.fi Huomautus: tietosuojavastaava toimii yhteyshenkilönä kaikissa tietosuojaan liittyvissä kysymyksissä. Mikäli haluat lisätietoja koskien kerättäviä ja tallennettavia henkilötietoja tai oikeuksiasi tarkastaa sinusta kerätyt ja tallennetut tiedot, oikaista tietojasi, kieltää tietojesi käyttö taikka vaatia niiden poistamista, pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä tietosuojavastaavaan. Rekisterin käyttötarkoitus: Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on käyttäjäsuhteiden ylläpitäminen ja kehittäminen, käyttäjien ja LakiChatin välisten sopimussuhteiden täytäntöön paneminen sekä LakiChatin tarjoamien palveluiden tarjoaminen ja kehittäminen. Määritelmät: Käyttäjällä tarkoitetaan luonnollista henkilöä, joka selaa tai muuten käyttää LakiChatin verkkosivustoa, aloittaa keskustelutapahtuman LakiChatin verkkosivustolla tai mobiiliversiossa taikka muuten aloittaa keskustelutapahtuman tai muun yhteydenoton tai kirjeenvaihdon LakiChatin kanssa, taikka muuten käyttää LakiChatin tarjoamia palveluita. Käyttäjän asialla tarkoitetaan mitä tahansa riita-, rikos-, hakemus- tai muuta asiaa, jonka käyttäjä on ilmaissut LakiChatille ja jota hoitaakseen LakiChatin neuvoja käyttäjän suostumuksesta tekee muita toimenpiteitä kuin neuvoo käyttäjää keskustelutapahtumassa. 1(8)

2 Tällainen tulee kyseeseen esimerkiksi silloin, kun LakiChatin neuvoja suosittelee käyttäjälle LakiChatin ulkopuolista lakimiestä tai asianajajaa, kirjoittaa käyttäjälle kirjelmän, edustaa käyttäjää tai muulla tavalla edistää asian hoitamista. Henkilötiedolla tarkoitetaan mitä tahansa tietoa tai tietojen yhdistelmää, jolla käyttäjä voidaan tunnistaa tai jonka perusteella käyttäjä voi olla tunnistettavissa. Henkilötietojen käsittelyllä tarkoitetaan tietojen keräämistä, tallentamista, käyttämistä, tarkastelua, yhdistelyä tai mitä tahansa muuta käsittelyä. Verkkosivustoilla tarkoitetaan LakiChatin verkkosivustoa, blogia, sosiaalisen median sivuja ja kaikkia muita sivustoja, joita LakiChat ylläpitää. Palveluilla tarkoitetaan kaikkia palveluita, joita LakiChat tarjoaa maksutta tai maksua vastaan käyttäjille verkkosivustojensa kautta tai muilla tavoin. Keskustelutapahtumalla tarkoitetaan LakiChatin verkkosivustoilla olevan chat-ohjelmiston tai mobiiliversion kautta käytävää keskustelua käyttäjän ja LakiChatin välillä taikka mitä tahansa muuta yhteydenottoa tai kirjeenvaihtoa käyttäjän ja LakiChatin välillä esimerkiksi sähköpostitse, pikaviestitse, puhelimitse tai kasvotusten. Tietosuoja-asetuksella tarkoitetaan Euroopan parlamentin ja neuvoston asetusta (EU) 2016/679, annettu 27 päivänä huhtikuuta 2016, luonnollisten henkilöiden suojelusta henkilötietojen käsittelyssä sekä näiden tietojen vapaasta liikkuvuudesta ja direktiivin 95/46/EY kumoamisesta, joka on tullut voimaan Säännönmukaiset tietolähteet: LakiChat voi käsitellä mitä tahansa saatavilla olevia henkilötietoja sen verkkosivustojen tai palveluiden käyttäjistä. LakiChat käsittelee ainoastaan henkilötietoja, joiden käsittelyllä on tietosuoja-asetuksessa tarkoitettu lainmukainen peruste niin kuin jäljempänä tarkennetaan. LakiChatin käsittelemät henkilötiedot ovat ainoastaan sellaisia, joiden käsittely on tavanomaista verkkosivustoilla ja palveluiden tarjoamisessa. LakiChat käsittelee henkilötietoja vain, jos se on keskeistä rekisterin käyttötarkoitusta varten. Henkilötietojen käsittelyn ja rekisterin suojauksen periaatteet: Henkilötietoja pyritään käsittelemään niin vähän kuin on mahdollista käyttäjän ja LakiChatin verkkosivustojen toteuttamiseksi tai palveluiden tarjoamiseksi. Käyttäjän keskustelutapahtumassa antamia henkilötietoja pyritään jättämään manuaalisesti keräämättä tai tallentamatta käyttäjärekisteriin, ellei se ole tarpeellista käyttäjän ja LakiChatin välisen sopimuksen täytäntöön panemiseksi taikka muuten käyttäjän asian 2(8)

3 hoitamiseksi. Tällaisia tietoja pyritään myös poistamaan käyttäjärekisteristä heti, kun niiden tarpeettomuus käyttäjän ja LakiChatin välisen sopimuksen täytäntöön panemiseksi taikka muuten käyttäjän asian hoitamiseksi on käynyt riittävän ilmeiseksi. Kaikkia käsiteltäviä henkilötietoja säilytetään yksityisinä ja luottamuksellisina, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille ilman asianomaisen käyttäjän nimenomaista suostumusta. Mitä tahansa henkilötietoja voidaan luovuttaa pyynnöstä viranomaisille ilman asianomaisen käyttäjän suostumusta, mikäli tietojen luovuttaminen on pakollista lakien tai asetusten mukaan. Käsiteltäviä henkilötietoja voidaan siirtää kolmansille osapuolille, joille tietojen luovuttaminen on tarpeellista käyttäjän asian hoitamiseksi. Käyttäjän henkilötietoja voidaan siirtää esimeriksi käyttäjän asian vastapuolelle tai muulle osapuolelle, jolle tietojen luovuttaminen on tarpeellista asian hoitamiseksi ja jolle tietojen luovuttamiseen käyttäjä on suostunut. Käyttäjän henkilötietoja voidaan siirtää myös esimerkiksi LakiChatin ulkopuoliselle lakimiehelle tai asianajajalle, jota LakiChatin neuvoja on suositellut käyttäjälle tämän asian hoitamiseksi ja jonka kanssa käyttäjä on suostunut asioimaan. Käyttäjän henkilötietoja voidaan siirtää myös esimerkiksi riidanratkaisuelimelle, jonka ratkaistavaksi käyttäjä on suostunut asiansa jättämään. Käsiteltäviä henkilötietoja säilytetään tavanomaisesti saatavilla olevia asianmukaisia suojauskeinoja käyttäen. Henkilötietoja voidaan säilyttää sekä sähköisessä muodossa että manuaalisesti. Sähköisesti säilytettäviin henkilötietoihin on pääsy ainoastaan LakiChatin tietosuoja-asioista vastaavalla henkilöstöllä ja LakiChatin muulla henkilöstöllä silloin, Kun tällaisten tietojen käsittely on tarpeellista keskustelutapahtuman toteuttamiseksi, käyttäjän ja LakiChatin välisen sopimuksen täytäntöön panemiseksi taikka muuten käyttäjän asian hoitamiseksi. Manuaalisesti säilytettäviin tietoihin on pääsy ainoastaan LakiChatin tietosuoja-asioista vastaavalla henkilöstöllä. Käsiteltäviä henkilötietoja ei siirretä Euroopan unionin ja Euroopan talousalueen (EU/ETA) ulkopuolelle. Tietojen käsittelyssä voidaan kuitenkin käyttää sellaisten kolmansien osapuolten ylläpitämiä palveluita, jotka ovat sidottuja tietosuoja-asetukseen, niin kuin jäljempänä tarkennetaan. Käsiteltäviä henkilötietoja voidaan tällöin esimerkiksi tallentaa EU/ETAn ulkopuolella sijaitseville palvelimille tietosuoja-asetuksen asettamien sääntöjen rajoissa. Henkilötietojen käsittelyn lainmukaiset perusteet: 1. Käyttäjän suostumuksella (tietosuoja-asetuksen 6(1)(a) artikla) tai käyttäjän ja LakiChatin välisen sopimuksen täytäntöönpanemiseksi (tietosuoja-asetuksen 6(1)(b) artikla) voidaan käsitellä seuraavia henkilötietoja : 3(8)

4 käyttäjän keskustelutapahtumassa antamat nimi-, osoite- ja muut vastaavat tiedot; käyttäjän keskustelutapahtumassa kertomat tosiseikat ja asiaansa liittyvät henkilökohtaiset yksityiskohdat; käyttäjän toimittamat kirjalliset aineistot; käyttäjästä sekä hänen asiaansa liittyvistä tosiseikoista ja henkilökohtaisista yksityiskohdista muualta saadut julkiset tai yksityiset tiedot; käyttäjän asiaan liittyvät muualta saadut kirjalliset aineistot; ja verkkosivustojen ja palveluiden käyttötiedot (ml. käyttökokemustiedot, evästeet, IP-osoitteet, summittaiset sijaintitiedot, päätelaitetiedot ja selatut sivut). Tässä lueteltuja henkilötietoja käsitellään neljässä tarkoituksessa. Ensinnäkin niitä tallentuu keskustelutapahtuman aikana automaattisesti muistiin LakiChatin palvelimille tai kolmansien osapuolten tarjoamille palvelimille taikka LakiChatin päätelaitteille niin kuin on tavallista chat-, pikaviesti-, sähköposti- ja muissa vastaavissa ohjelmistoissa. Muistiin tallentuneiden tietojen tarkoituksena on mahdollistaa chat-, pikaviesti-, sähköposti- ja muiden vastaavien ohjelmistojen tekninen toteuttaminen ja keskusteluhistorian säilyttäminen mahdollista myöhempää käyttöä varten käyttäjän ja LakiChatin välisen sopimussuhteen täytäntöön panemiseksi tai muuten käyttäjän asian hoitamiseksi. Tietojen tällainen tallentuminen on välttämätöntä chat-, pikaviesti-, sähköposti- ja muiden vastaavien ohjelmistojen toiminnan ja siten palvelun toteuttamisen kannalta. LakiChat voi käyttää palvelun toteuttamiseen sellaisten kolmansien osapuolten tarjoamia palveluita, jotka ovat sidottuja Toiseksi käyttäjän antamia henkilötietoja tallennetaan manuaalisesti LakiChatin palvelimille tai kolmansien osapuolten tarjoamille palvelimille LakiChatin neuvojan toimesta, jos käyttäjä on pyytänyt neuvojaa ottamaan asiansa hoidettavaksi. Tietoja käsitellään tällöin neuvojan muistiinpanoina tai esimerkiksi osana kirjelmiä mahdollista myöhempää käyttöä varten käyttäjän ja LakiChatin välisen sopimussuhteen täytäntöön panemiseksi tai muuten käyttäjän asian hoitamiseksi. Tietojen tällainen käsittely on välttämätöntä neuvojan tuottaman palvelun toteuttamisen kannalta. LakiChat voi käyttää palvelun toteuttamiseen sellaisten kolmansien osapuolten tarjoamia palveluita, jotka ovat sidottuja Käyttäjän henkilötietoja voidaan kerätä ja tallentaa myös muista lähteistä kuin käyttäjältä itseltään, esimerkiksi julkisista lähteistä, kuten tuomioistuimen tai viranomaisen julkaisemista tai antamista asiakirjoista, käyttäjän asian muiden asianomaisten tai kolmansien osapuolten antamista tiedoista taikka muista lähteistä. Tietoja käsitellään tällöin käyttäjän itsensä antamia tietoja tai hänen asiaansa 4(8)

5 täydentävinä ilman käyttäjän erillistä lisäsuostumusta sikäli kuin ne ovat riittävässä asia- ja muussa yhteydessä käyttäjän antamaan suostumukseen tai ovat tarpeellisia käyttäjän ja LakiChatin välisen sopimuksen täytäntöön panemiseksi tai muuten käyttäjän asian hoitamiseksi. Tietojen keräämisestä ja tallentamisesta ilmoitetaan käyttäjälle viipymättä ja niiden muusta käsittelystä ennen käsittelyn aloittamista. Tietoja käsitellään tällöin neuvojan muistiinpanoina tai esimerkiksi osana kirjelmiä mahdollista myöhempää käyttöä varten käyttäjän ja LakiChatin välisen sopimussuhteen täytäntöön panemiseksi tai muuten käyttäjän asian hoitamiseksi. Tietojen tällainen käsittely on välttämätöntä neuvojan tuottaman palvelun toteuttamisen kannalta. LakiChat voi käyttää palvelun toteuttamiseen sellaisten kolmansien osapuolten tarjoamia palveluita, jotka ovat sidottuja Kolmanneksi käyttäjän henkilötietoja käsitellään käyttäjätilastojen ja kysyntäkartoitusten tekemisessä silloin, kun käyttäjä osallistuu esimerkiksi käytettävyyskyselyyn. Lisäksi henkilötietoja käsitellään verkkosivustojen ja palveluiden käyttötietojen selvittämisessä. Käsittelyn tarkoituksena on auttaa LakiChatia seuraamaan palvelun käyttäjämääriä ja muita vastaavia tilastoja. LakiChat voi käyttää tällaisten aineistojen luomiseen sellaisten kolmansien osapuolten tarjoamia palveluita, jotka ovat sidottuja Neljänneksi käyttäjän henkilötietoja käsitellään osana LakiChatin markkinointimateriaalia käyttäjän suostumuksella. Tietoja voidaan tällöin julkaista esimerkiksi LakiChatin verkkosivustolla tai blogissa esimerkkitapauksina. Tietojen tällainen julkaiseminen tapahtuu aina käyttäjän nimenomaisella suostumuksella niin, että käyttäjä voi ensinnäkin kieltää tietojen julkaisemisen kokonaan ja, suostuessaan niiden julkaisemiseen, toiseksi päättää, mitä tietoja ja missä laajuudessa niitä julkaistaan. Julkaistavat henkilötiedot hyväksytetään aina käyttäjällä ennen niiden julkaisemista. LakiChat voi käyttää markkinoinnissa tai tietojen julkaisemisessa sellaisten kolmansien osapuolten tarjoamia palveluita, jotka ovat sidottuja 2. LakiChatin oikeutettujen etujen toteuttamiseksi voidaan käsitellä seuraavia henkilötietoja (tietosuoja-asetuksen 6(1)(f) artikla): käyttäjän keskustelutapahtumassa antamat nimi-, osoite- ja muut vastaavat tiedot; ja verkkosivustojen ja palveluiden käyttötiedot (ml. anonyymit summittaiset sijaintitiedot, anonyymit päätelaitetiedot ja anonyymit tiedot selatuista sivuista). 5(8)

6 Tässä lueteltuja henkilötietoja käsitellään kahdessa tarkoituksessa. Ensinnäkin käyttäjän keskustelutapahtumissa antamia tietoja voidaan käsitellä hänen asiaansa liittyvien lisäpalveluiden markkinoinnissa joko osana keskustelutapahtumaa tai erikseen suoramarkkinointina. Tietojen käsittely perustuu käyttäjän ja LakiChatin väliseen asiakassuhteeseen. Käyttäjä voi kieltää suoramarkkinoinnin milloin vain. Toiseksi käyttäjän henkilötietoja käsitellään esimerkiksi käyttäjätilastojen ja palvelun kysyntäkartoitusten tekemisessä silloinkin, kun käyttäjä ei nimenomaisesti hyväksy tällaisten tietojen käsittelyä mutta käyttää LakiChatin verkkosivustoja tai palveluita. Käsittelyn tarkoituksena on auttaa LakiChatia seuraamaan verkkosivustojen ja palveluiden käyttäjämääriä ja muita vastaavia tilastoja. Tietoja käsitellään tällöin anonyymisti niin, että käyttäjän yksilöivät henkilö- tai muut tiedot eivät ilmene tietojen käsittelyn kautta luoduista aineistoista. LakiChat voi käyttää tällaisten aineistojen luomiseen sellaisten kolmansien osapuolten tarjoamia palveluita, jotka ovat sidottuja Tällaisia tietoja voidaan käsitellä myös verkkosivustojen ja palveluiden turvallisuuden varmistamiseksi. LakiChat voi käyttää turvallisuuden varmistamiseen sellaisten kolmansien osapuolten tarjoamia palveluita, jotka ovat sidottuja Henkilötietojen säilyttämisaika: Yllä kuvatulla tavalla LakiChatin neuvojan manuaalisesti keräämiä tai tallentamia, käyttäjän ja LakiChatin välisen sopimuksen täytäntöön panemiseksi taikka muuten käyttäjän asian hoitamiseksi tarpeettomia tietoja säilytetään vain niin kauan kuin niiden tarpeettomuus tätä tarkoitusta varten ei ole ilmeistä. Yllä kuvatuilla tavoilla käsiteltäviä henkilötietoja säilytetään tapauskohtaisesti niin kauan kuin ne ovat tarpeellisia verkkosivustojen ja palveluiden tuottamiseksi, käyttäjän ja LakiChatin välisen sopimussuhteen täytäntöön panemiseksi tai muuten käyttäjän asian hoitamiseksi, kuitenkin vähintään kaksi vuotta. Verkkosivustojen ja palveluiden käyttötietoja säilytetään osana käyttötilastoja ja muita anonyymejä aineistoja niin kauan ne ovat tarpeellisia verkkosivustojen ja palveluiden toiminnan, käyttötottumusten ja muiden sellaisten seikkojen seuraamiseksi, kuitenkin vähintään viisi vuotta. Käyttäjän oikeudet: Käyttäjällä, jonka henkilötietoja käsitellään yllä kuvatuilla tavoilla, on oikeus: tarkastaa häntä koskevat henkilötiedot LakiChatin käyttäjärekisteristä; 6(8)

7 pyytää häntä koskevien henkilötietojen oikaisemista tai poistamista taikka niiden käsittelyn rajoittamista; vastustaa häntä koskevien henkilötietojen käsittelyä; ja pyytää häntä koskevien henkilötietojen siirtämistä toiseen henkilötietorekisteriin. Käyttäjällä, joka on antanut suostumuksensa häntä koskevien henkilötietojen käsittelemiseksi LakiChatin käyttäjärekisterissä, on oikeus peruuttaa suostumuksensa milloin vain. Tällöin häntä koskevat henkilötiedot poistetaan rekisteristä, ellei niiden säilyttäminen ole pakollista lain tai asetuksen nojalla taikka tarpeellista laillisella perusteella, esimerkiksi käyttäjän ja LakiChatin välisen voimassaolevan sopimuksen täytäntöönpanemiseksi. Mikäli tällainen syy säilyttää henkilötietoja on, ilmoitetaan tästä käyttäjälle viipymättä suostumuksen peruuttamisen jälkeen, ellei laki tai asetus sitä estä. Suostumuksen peruuttaminen ei vaikuta käsittelyn lainmukaisuuteen ennen sen peruuttamista. Käyttäjällä on oikeus tehdä valitus henkilötietojensa käsittelystä LakiChatin käyttäjärekisterissä tietosuojavaltuutetulle, ks. Evästeet: Evästeet ovat pieniä tiedostoja, joita verkkosivustot tallentavat käyttäjän tietokoneelle, älypuhelimelle, tabletille tai muulle päätelaitteelle. Evästeiden käyttö on tavanomaista verkkosivustoilla, ja niiden tarkoituksena on esimerkiksi yksilöidä käyttäjä ja hänen päätelaitteensa turvallisuussyistä tai muusta syystä. Muu syy evästeiden käyttämiselle voi olla mm. yksilöityjen mainosten esittäminen. LakiChatin verkkosivustolla oleva chat-ohjelmisto käyttää evästeitä. Käytön tarkoituksena chat-keskustelun turvallisuuden ja teknisen toiminnan varmistaminen. LakiChat voi myös esittää mainoksia käyttäjälle. Mainosten esittämisessä voidaan käyttää kolmansien osapuolten tarjoamia palveluita, jotka ovat sidottuja Nämä palvelut voivat käyttää evästeitä toiminnassaan. Jos käyttäjä ei hyväksy evästeitä, LakiChatin verkkosivustolla olevan chat-ohjelmiston käyttäminen ei ole mahdollista. Käyttäjä voi tällöin edelleen selata LakiChatin verkkosivustoa, aloittaa keskustelun LakiChatin mobiiliversiossa tai ottaa yhteyttä LakiChatiin sähköpostitse. Käyttäjä voi myös poistaa evästeet selaimensa välimuistista. Verkosta löytyy kattavia ohjeita välimuistin tyhjentämiseen kunkin selaimen kohdalla. Ongelmatapauksissa käyttäjä voi ottaa yhteyttä LakiChatin tietosuojavastaavaan evästeiden poistamiseksi. 7(8)

8 Kolmansien osapuolten tarjoamat palvelut: LakiChat voi käyttää seuraavien palveluntarjoajien palveluita verkkosivustojensa ja palveluidensa tuottamisessa. Käyttäessään LakiChatin verkkosivustoja tai palveluita voi käyttäjän henkilötietoja tulla siirretyiksi, tallennetuiksi tai muulla tavalla käsiteltäviksi näiden palveluntarjoajien palvelimilla tai muuten heidän teknisessä hallinnassaan. DigiCert, Inc. Sivuston SSL-suojaus Facebook, Inc. LakiChatin Facebook-sivu Google, Inc. Tietojenkäsittely, tallennustila LakiChatin blogi Sivustojen ja palveluiden käyttötietojen seuraaminen Kohdistettu mainonta Twitter, Inc. LakiChatin Twitter-sivu WhatsApp, Inc. LakiChatin mobiiliversio Louhi Net Oy Sivuston palvelintila 8(8)

Tietosuojaseloste (5)

Tietosuojaseloste (5) 1.10.2017 1(5) Tietosuojaseloste Tässä tietosuojaselosteesta (jäljempänä tietosuojaseloste ) on kuvattu henkilötietojen käsittelykäytännöt, mukaan lukien kuvaus kerätyistä henkilötiedoista ja niiden käsittelytavoista.

Lisätiedot

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) mukainen versio. Henkilötietoja käsitellään rekisteröidyn asiakassuhteen perusteella.

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) mukainen versio. Henkilötietoja käsitellään rekisteröidyn asiakassuhteen perusteella. Tietosuojaseloste Sivu 1 (4) Tietosuojaseloste EU:n yleisen tietosuojaasetuksen (679/2016) mukainen versio Rekisterinpitäjä Tili ja isännöinti Harri Nupponen Ytunnus: 12826942 osoite: Sammontie 7 as 8,

Lisätiedot

Tämä tietosuojaseloste kuvastaa miten keräämme, käsittelemme ja suojaamme henkilötietojasi kaikessa toiminnassamme.

Tämä tietosuojaseloste kuvastaa miten keräämme, käsittelemme ja suojaamme henkilötietojasi kaikessa toiminnassamme. TIETOSUOJASELOSTE VIESTINTÄJOUSI OY Päivitetty 23.5.2018 Yksityisyytesi suoja on meille tärkeä. Viestintäjousi on sitoutunut suojelemaan yksityisyyttäsi parhaalla mahdollisella tavalla ja käsittelemään

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE. Yleistä. Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään? Mitä henkilötietoja minusta kerätään ja mistä lähteistä?

TIETOSUOJASELOSTE. Yleistä. Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään? Mitä henkilötietoja minusta kerätään ja mistä lähteistä? TIETOSUOJASELOSTE Yleistä Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan, edellyttää se, että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Arvostamme kuitenkin yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet

Lisätiedot

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään?

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään? TIETOSUOJASELOSTE Yleistä Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan, edellyttää se että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Arvostamme kuitenkin yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet

Lisätiedot

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään?

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään? TIETOSUOJASELOSTE Yleistä Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan, edellyttää se että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Arvostamme kuitenkin yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet

Lisätiedot

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään?

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään? TIETOSUOJASELOSTE Yleistä Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan, edellyttää se että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Arvostamme kuitenkin yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet

Lisätiedot

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään?

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään? TIETOSUOJASELOSTE Yleistä Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan, edellyttää se että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Arvostamme kuitenkin yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet

Lisätiedot

Asiakas- ja markkinointirekisteri. Tietosuojaseloste. Tilitoimisto Likvidi Oy

Asiakas- ja markkinointirekisteri. Tietosuojaseloste. Tilitoimisto Likvidi Oy Asiakas- ja markkinointirekisteri Tietosuojaseloste Sisällys 1 Rekisterinpitäjä 3 2 Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa 3 3 Tietosuojavastaava 3 4 Rekistereiden nimet 3 5 Henkilötietojen käsittelyn

Lisätiedot

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään?

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään? TIETOSUOJASELOSTE Yleistä Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan, edellyttää se, että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Arvostamme kuitenkin yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet

Lisätiedot

Tampereen Aikidoseura Nozomi ry

Tampereen Aikidoseura Nozomi ry Tietosuojaseloste. c/o Heidi Ihanamäki Petäjässuonkatu 4 B 28 33580 Tampere www.nozomi.fi Y-tunnus 1456802-7 Tietosuojaseloste Sisällysluettelo 1. Rekisterinpitäjä ja yhteyshenkilö... 1 2. Rekisteröidyt...

Lisätiedot

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään?

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään? TIETOSUOJASELOSTE Yleistä Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan, edellyttää se että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Arvostamme kuitenkin yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet

Lisätiedot

Mitä henkilötietoja minusta kerätään ja mistä lähteistä?

Mitä henkilötietoja minusta kerätään ja mistä lähteistä? TIETOSUOJASELOSTE Yleistä RecRight videorekrytointipalvelu on työkalu, jonka avulla asiakkaamme rekisterinpitäjänä keräävät ja käsittelevät antamiasi tietoja. Pääsääntöisesti tiedonkeruun tarkoitus on

Lisätiedot

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) mukainen versio

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) mukainen versio Tietosuojaseloste Sivu 1 (4) Tietosuojaseloste EU:n yleisen tietosuojaasetuksen (679/2016) mukainen versio Rekisterinpitäjä Loviisan Keilailuliitto Lovisa Bowlingförbund Ry Ytunnus: 08306717 osoite: Seppäläntie

Lisätiedot

Rekisterin nimi. Rekisterinpitäjä. Rekisterin käyttötarkoitus. Peruste tietojen keräämiseen ja käsittelyyn. Rekisterin tietosisältö

Rekisterin nimi. Rekisterinpitäjä. Rekisterin käyttötarkoitus. Peruste tietojen keräämiseen ja käsittelyyn. Rekisterin tietosisältö Rekisterin nimi Esmax Ky WEBCARE asiakastietorekisteri Asiakkaiden tiedoista Uutiskirjeen tilaajista Rekisterinpitäjä Nimi: Esmax Ky WEBCARE Kotisivupalvelut Y-tunnus: 2650348-2 Osoite: PL 8 Postinumero:

Lisätiedot

Tässä tietosuojaselosteessa kuvataan Kouvolan Korttelikotiyhdistys ry:n toteuttamat asiakastietojen käsittelyn tavat.

Tässä tietosuojaselosteessa kuvataan Kouvolan Korttelikotiyhdistys ry:n toteuttamat asiakastietojen käsittelyn tavat. TIETOSUOJASELOSTE: ASIAKASTIEDOT Tässä tietosuojaselosteessa kuvataan Kouvolan Korttelikotiyhdistys ry:n toteuttamat asiakastietojen käsittelyn tavat. Tämän selosteen tarkoituksiin asiakastiedoilla tarkoitetaan

Lisätiedot

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Helpdesk-palveluita

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Helpdesk-palveluita Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Helpdesk-palveluita Sisältää EU:n tietosuoja-asetuksen mukaiset vaatimukset (artiklat 13, 14 ja 30) Laadittu: 14.5.2018 1. Rekisterinpitäjä

Lisätiedot

Informaatiovelvoite ja tietosuojaperiaate

Informaatiovelvoite ja tietosuojaperiaate SISÄLLYSLUETTELO Informaatiovelvoite ja tietosuojaperiaate 7.5.2018 SISÄLLYSLUETTELO 1. EU:N TIETOSUOJA-ASETUS... 4 1.2 REKISTERÖIDYN OIKEUDET... 4 1.3 TIETOSUOJA-ASETUKSEEN VALMISTAUTUMINEN... 4 2. INFORMAATIOVELVOITE...

Lisätiedot

Merikarvian matkailu ry tietosuojaseloste

Merikarvian matkailu ry tietosuojaseloste Merikarvian matkailu ry tietosuojaseloste 1. Rekisterinpitäjä Merikarvian Matkailu ry Postiosoite: Kauppatie 40 29900 Merikarvia Käyntiosoite: Kauppatie 40 29900 Merikarvia Rekisteri on vain Merikarvian

Lisätiedot

REKISTERI JA TIETOSUOJASELOSTE- ASIAKAS JA MARKKINOINTIREKISTERI

REKISTERI JA TIETOSUOJASELOSTE- ASIAKAS JA MARKKINOINTIREKISTERI REKISTERI JA TIETOSUOJASELOSTE- ASIAKAS JA MARKKINOINTIREKISTERI 9.5.2018 SÄHKÖASENNUS VIRTOO OY Laatija: Nina Pitkänen Tietosuojavastaava Sähköasennus Virtoo OY Rekisteri- ja tietosuojaseloste asiakas

Lisätiedot

TIETOJA ASIAKKUUKSIIN LIITTYVIEN HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYSTÄ

TIETOJA ASIAKKUUKSIIN LIITTYVIEN HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYSTÄ TIETOSUOJASELOSTE 1 TIETOJA ASIAKKUUKSIIN LIITTYVIEN HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYSTÄ Rekisterinpitäjä Tämä seloste sisältää EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 13 ja 14 artiklan edellyttämiä tietoja henkilötiedoista,

Lisätiedot

KOULUELEKTRONIIKKA OY:N ASIAKASREKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE. Rekisterin rekisterinpitäjä on Kouluelektroniikka Oy, Teuvo Tiusanen

KOULUELEKTRONIIKKA OY:N ASIAKASREKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE. Rekisterin rekisterinpitäjä on Kouluelektroniikka Oy, Teuvo Tiusanen KOULUELEKTRONIIKKA OY:N ASIAKASREKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE 1 Rekisterinpitäjä Rekisterin rekisterinpitäjä on Kouluelektroniikka Oy, Teuvo Tiusanen (y-tunnus 0597327-4) Rekisteriasioiden yhteyshenkilö

Lisätiedot

Tämä tietosuojaseloste koskee Loikka Kontakti ry:n kaikkia palveluja, yhteystietorekisteriä, lipunmyyntiä ja verkkosivustoa.

Tämä tietosuojaseloste koskee Loikka Kontakti ry:n kaikkia palveluja, yhteystietorekisteriä, lipunmyyntiä ja verkkosivustoa. Tietosuojaseloste 22.5.2018 Rekisterinpitäjä: Loikka Kontakti ry Pernajantie 7 a 1, 00550 Helsinki Y-tunnus: 1501379-5 Yhteyshenkilö: Kimmo Alakunnas kimmo.alakunnas@loikka.fi Tämä tietosuojaseloste koskee

Lisätiedot

NEUROPISTE HELSINGIN SIDOSRYHMIEN VIESTINTÄ- JA MARKKINOINTI- REKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE

NEUROPISTE HELSINGIN SIDOSRYHMIEN VIESTINTÄ- JA MARKKINOINTI- REKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE 17.4.2019 NEUROPISTE HELSINGIN SIDOSRYHMIEN VIESTINTÄ- JA MARKKINOINTI- REKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE 1 REKISTERINPITÄJÄ Neuropiste (0282482-0) Arabiankatu 33, 00560 Helsinki puh. 040 088 4667 2 YHTEYSHENKILÖ

Lisätiedot

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Tietosuoja- ja rekisteriseloste Tietosuoja- ja rekisteriseloste Evästeet Aparnasremontit.fi kerää joitakin käyttäjäkohtaisia tietoja käyttämällä evästeitä ( cookies ). Eväste on vierailijan selaimelle lähetettävä pieni tekstitiedosto,

Lisätiedot

Tietosuojaseloste. Trimedia Oy

Tietosuojaseloste. Trimedia Oy Tietosuojaseloste Trimedia Oy www.trimedia.fi info@trimedia.fi +358 44 535 7215 1 Tietosuojaseloste 1. Rekisterin pitäjä Yritys valvoo antamiasi tietoja ja on vastuussa henkilötiedoista tietosuojalain

Lisätiedot

alueen turvallisuuden lisääminen; sekä

alueen turvallisuuden lisääminen; sekä 1 (5) TIETOSUOJASELOSTE 1 YKSITYISYYTESI SUOJAAMINEN 2 REKISTERINPITOA KOSKEVAT YLEISET TIEDOT 3 TIETOJEN KÄYTTÖTARKOITUS Yksityisyytesi on meille tärkeää. Veho sitoutuu suojaamaan yksityisyyttäsi ja noudattamaan

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE KERADUR SERVICE OY. 1. Rekisterinpitäjä. Keradur Service Oy Y-tunnus: Osoite: Kampinkuja 2, Helsinki

TIETOSUOJASELOSTE KERADUR SERVICE OY. 1. Rekisterinpitäjä. Keradur Service Oy Y-tunnus: Osoite: Kampinkuja 2, Helsinki TIETOSUOJASELOSTE KERADUR SERVICE OY 1. Rekisterinpitäjä Keradur Service Oy Y-tunnus: 2315098-4 Osoite: Kampinkuja 2, 00100 Helsinki 2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa Tietosuojavastaava:

Lisätiedot

Kameravalvontarekisteri, Veho Oy Ab 1 (5) TIETOSUOJASELOSTE 1 YKSITYISYYTESI SUOJAAMINEN

Kameravalvontarekisteri, Veho Oy Ab 1 (5) TIETOSUOJASELOSTE 1 YKSITYISYYTESI SUOJAAMINEN 1 (5) TIETOSUOJASELOSTE 1 YKSITYISYYTESI SUOJAAMINEN 2 REKISTERINPITOA KOSKEVAT YLEISET TIEDOT 3 TIETOJEN KÄYTTÖTARKOITUS Yksityisyytesi on meille tärkeää. Veho sitoutuu suojaamaan yksityisyyttäsi ja noudattamaan

Lisätiedot

Relipe Oy. Tilitoimiston asiakastiedotteen postituslistan TIETOSUOJASELOSTE

Relipe Oy. Tilitoimiston asiakastiedotteen postituslistan TIETOSUOJASELOSTE Relipe Oy Tilitoimiston asiakastiedotteen postituslistan Tässä selosteessa on kerrottu tietosuojalainsäädännön edellyttämät tiedot tilitoimiston asiakastiedotteen postituslistasta, joka on tilitoimiston

Lisätiedot

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Urkundplagioinnintunnistusohjelmaa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Urkundplagioinnintunnistusohjelmaa Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Urkundplagioinnintunnistusohjelmaa Sisältää EU:n tietosuoja-asetuksen mukaiset vaatimukset (artiklat 13, 14 ja 30) Laadittu: 14.05.2018 1.

Lisätiedot

2 Tahtoo henkilötietojen käsittelijänä

2 Tahtoo henkilötietojen käsittelijänä Tietosuojaseloste 28.01.2018 Tämä on henkilötietolain (523/1999) 10 :n ja 24 :n sekä EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) 12 ja 13 artiklan mukainen yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja

Lisätiedot

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) mukainen versio

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) mukainen versio Rekisteri- ja tietosuojaseloste 25.5.2018 EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) mukainen versio Rekisterinpitäjä Jyväs-Ateriat Ay Y-tunnus: 1996612-0 Kaakkovuorentie 10, 40320 JYVÄSKYLÄ Tietosuoja-asioista

Lisätiedot

DIGIVIESTINNÄN TIETOSUOJASELOSTE

DIGIVIESTINNÄN TIETOSUOJASELOSTE DIGIVIESTINNÄN TIETOSUOJASELOSTE REKISTERIN PITÄJÄ JA YHTEYSHENKILÖ City Clinics Group Oy (jäljempänä Cityklinikka ) Tj. Piotr Sikorski Aleksanterinkatu 21 A 00100 HELSINKI +358 (0)201 777 288 Yhteyshenkilö:

Lisätiedot

Tietosuojaseloste. Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24, EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) 12 ja 13 artikla. Urho Tuominen -konserni:

Tietosuojaseloste. Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24, EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) 12 ja 13 artikla. Urho Tuominen -konserni: Sivu 1 / 5 Tietosuojaseloste Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24, EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) 12 ja 13 artikla Urho Tuominen -konserni: 1. Rekisterinpitäjä Urho Tuominen Oy (0143919-7) (1707453-2)

Lisätiedot

OP Verkkokauppakokemuksen asiakasrekisteri

OP Verkkokauppakokemuksen asiakasrekisteri 1 (6) TIETOSUOJASELOSTE 1 Yleistä Tällä tietosuojaselosteella annetaan EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (jäljempänä tietosuoja-asetus) sekä kansallisen tietosuojalain edellyttämiä tietoja yhtäältä rekisteröidylle

Lisätiedot

VIESTINTÄ- JA MARKKINOINTIREKISTERI NEUROPISTE OY

VIESTINTÄ- JA MARKKINOINTIREKISTERI NEUROPISTE OY VIESTINTÄ- JA MARKKINOINTIREKISTERI NEUROPISTE OY Neuropiste Oy:n sidosryhmien viestintä- ja markkinointirekisterin tietosuojaseloste Pvm: 17.4.2019 1 REKISTERINPITÄJÄ Neuropiste Oy Läntinen Pitkäkatu

Lisätiedot

UKTY ry:n asiakasrekisterin tietosuojaseloste

UKTY ry:n asiakasrekisterin tietosuojaseloste UKTY ry:n asiakasrekisterin tietosuojaseloste EU:n yleinen tietosuoja-asetus (General Data Protection Regulation, GDPR). Päivitetty 24.5.2018. Rekisterinpitäjällä on tietosuoja-asetuksen mukaan velvollisuus

Lisätiedot

OP Ryhmän tietosuojavastaava OP Ryhmä Postiosoite: PL 308, OP Sähköpostiosoite: OP Palveluhaku asiakasrekisteri

OP Ryhmän tietosuojavastaava OP Ryhmä Postiosoite: PL 308, OP Sähköpostiosoite: OP Palveluhaku asiakasrekisteri 1 (5) TIETOSUOJASELOSTE 1 Yleistä Tällä tietosuojaselosteella annetaan EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (jäljempänä tietosuoja-asetus) sekä henkilötietolain edellyttämiä tietoja yhtäältä rekisteröidylle

Lisätiedot

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien opinnäytetöiden sähköisen järjestelmän henkilörekisteriä.

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien opinnäytetöiden sähköisen järjestelmän henkilörekisteriä. Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien opinnäytetöiden sähköisen järjestelmän henkilörekisteriä. Sisältää EU:n tietosuoja-asetuksen mukaiset vaatimukset (artiklat 13, 14 ja 30) Laadittu:

Lisätiedot

Olemme sitoutuneet suojaamaan asiakkaidemme yksityisyyttä ja tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa henkilötietojen käsittelyyn.

Olemme sitoutuneet suojaamaan asiakkaidemme yksityisyyttä ja tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa henkilötietojen käsittelyyn. Asiakasrekisterin tietosuojaseloste Yleistä Olemme sitoutuneet suojaamaan asiakkaidemme yksityisyyttä ja tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa henkilötietojen käsittelyyn. Kerromme tässä henkilötietojen käsittelystämme

Lisätiedot

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään?

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään? Idego Consulting Oy TIETOSUOJASELOSTE Yleistä Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan, edellyttää se että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Arvostamme kuitenkin yksityisyyttäsi

Lisätiedot

TTS:n lämpöyrittäjärekisteri

TTS:n lämpöyrittäjärekisteri TTS:n lämpöyrittäjärekisteri Tietosuojaseloste Päivitetty: 31.05.2019 1. Yleistä Tällä tietosuojaselosteella annetaan EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (jäljempänä tietosuoja-asetus) sekä tietosuojalain

Lisätiedot

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään?

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään? TIETOSUOJASELOSTE Yleistä Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan, edellyttää se että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Arvostamme kuitenkin yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet

Lisätiedot

Rekisteriseloste Tämä on Markkinoinnin Muurahainen Oy:n EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (2016/679) (GDPR) mukainen seloste.

Rekisteriseloste Tämä on Markkinoinnin Muurahainen Oy:n EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (2016/679) (GDPR) mukainen seloste. Rekisteriseloste Tämä on Markkinoinnin Muurahainen Oy:n EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (2016/679) (GDPR) mukainen seloste. Mikäli ette hyväksy tätä selostetta, niin älä käytä tätä sivustoa tai anna

Lisätiedot

Yleinen tietosuojaseloste

Yleinen tietosuojaseloste 1 (5) Yleinen tietosuojaseloste 1 Rekisterinpitäjä, Nisulankatu 78, 40720 Jyväskylä Puh. 010 504 6710, info@fuelk.com 2 Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa Heini Ahven, Nisulankatu 78, 40720 Jyväskylä,

Lisätiedot

Atop-Tieto Oy:n asiakas- ja markkinointirekisteri, tietosuojaseloste

Atop-Tieto Oy:n asiakas- ja markkinointirekisteri, tietosuojaseloste Atop-Tieto Oy:n asiakas- ja markkinointirekisteri, tietosuojaseloste Rekisterin pitäjä: Atop-Tieto Oy, Perintötie 2D; 01510 Vantaa - Y-tunnus: 0645244-6; puh 020 786 1100 Yleistä Jotta voimme palvella

Lisätiedot

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien markkinointia ja viestintää

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien markkinointia ja viestintää Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien markkinointia ja viestintää Sisältää EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaiset vaatimukset (artiklat 13, 14 ja 30) Laadittu: 14.5.2018 1. Rekisterinpitäjä

Lisätiedot

Varustekorttirekisteri - Tietosuojaseloste

Varustekorttirekisteri - Tietosuojaseloste Tietosuojaseloste 1 (5) Varustekorttirekisteri - Tietosuojaseloste 1. Rekisterin nimi Varustekorttirekisteri 2. Rekisterinpitäjä Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos 3. Rekisterin vastuuhenkilö Palomestari Kalle

Lisätiedot

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Haaga-Helian verkkokauppaa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Haaga-Helian verkkokauppaa Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Haaga-Helian verkkokauppaa Sisältää EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaiset vaatimukset (artiklat 13, 14 ja 30) Laadittu: 14.5.2018 1. Rekisterinpitäjä

Lisätiedot

Sisältää EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaiset vaatimukset (artiklat 13, 14 ja 30)

Sisältää EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaiset vaatimukset (artiklat 13, 14 ja 30) Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Tapahtumienhallintajärjestelmää Sisältää EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaiset vaatimukset (artiklat 13, 14 ja 30) Laadittu: 14.5.2018

Lisätiedot

TMG EVENTS TIETOSUOJASELOSTE

TMG EVENTS TIETOSUOJASELOSTE TMG EVENTS TIETOSUOJASELOSTE 22.5.2018 Rekisteriseloste TMG Events Oy:n asiakkaille. Tässä tietosuojaselosteessa käsitellään niitä periaatteita, joita TMG Events Oy toteuttaa henkilötietojen käsittelemisessä.

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Markkinointirekisteri

Tietosuojaseloste Markkinointirekisteri Tietosuojaseloste Markkinointirekisteri EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 2016/679 mukainen tietosuojaseloste. Tällä tietosuojaselosteella annamme sinulle, rekisteröidylle henkilölle, tietoja henkilötietojesi

Lisätiedot

Tietosuojaseloste. Suoramarkkinointirekisterit

Tietosuojaseloste. Suoramarkkinointirekisterit Tietosuojaseloste Suoramarkkinointirekisterit EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Päivitetty SISÄLLYSLUETTELO 1 REKISTERINPITÄJÄ 3 2 YHTEYSTIEDOT REKISTERIÄ KOSKEVISSA ASIOISSA 3 3 REKISTERIN NIMI

Lisätiedot

Kangasalan Moottorikerhon tietosuojakäytännöt

Kangasalan Moottorikerhon tietosuojakäytännöt Kangasalan Moottorikerhon tietosuojakäytännöt Kerhon nimi: Kangasalan Moottorikerho Ry (Yhdistysnumero 93.425) Osoite: c/o Nallekarhuntie 2 36100 Kangasala Kangasalan Moottorikerho (myöhemmin kerho tai

Lisätiedot

Tietosuojailmoitus TIETOSUOJAILMOITUS TAPAHTUMAT. Rekisterinpitäjä. Yhteyshenkilö. Tietosuojavastaava

Tietosuojailmoitus TIETOSUOJAILMOITUS TAPAHTUMAT. Rekisterinpitäjä. Yhteyshenkilö. Tietosuojavastaava Tietosuojailmoitus Tietosuojailmoituksen avulla kuvaamme sinulle läpinäkyvästi ja selkeästi kuinka henkilötietojasi käsitellään. Henkilötiedolla tarkoitetaan kaikkia tunnistettavissa olevaan luonnolliseen

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Suoramarkkinointirekisteri EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Päivitetty

Tietosuojaseloste Suoramarkkinointirekisteri EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Päivitetty Tietosuojaseloste Suoramarkkinointirekisteri EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Päivitetty 22.5.2018 SISÄLLYSLUETTELO 1 REKISTERINPITÄJÄ 3 2 YHTEYSTIEDOT REKISTERIÄ KOSKEVISSA ASIOISSA 3 3 REKISTERIN

Lisätiedot

1. Henkilötietojen käsittely: Erilaisten oppijoiden liitto ry jäsenet sekä tapahtumat, koulutukset ja viestintä

1. Henkilötietojen käsittely: Erilaisten oppijoiden liitto ry jäsenet sekä tapahtumat, koulutukset ja viestintä Tietosuojaseloste versio 1.0 julkaistu 11.2.2019 Tämä on tietosuoja-asetuksen mukainen henkilötietojen käsittelyä koskeva informointiasiakirja. 1. Henkilötietojen käsittely: Erilaisten oppijoiden liitto

Lisätiedot

Ravintola Kalatorin tietosuojaseloste

Ravintola Kalatorin tietosuojaseloste n tietosuojaseloste Yksityisyyden suoja ja tietosuoja Me ravintolakalatori.fi -verkkopalvelussa huolehdimme yksityisyydensuojastasi ja hallussamme olevien henkilökohtaisten tietojesi suojaamisesta. Tämä

Lisätiedot

Rivarko Oy:n tietosuojakäytäntö Viimeksi päivitetty

Rivarko Oy:n tietosuojakäytäntö Viimeksi päivitetty 1(5) Rivarko Oy:n tietosuojakäytäntö Viimeksi päivitetty 24.5.2018 Tämä tietosuojakäytäntö soveltuu Rivarko Oy:n asiakkaiden henkilötietojen käsittelyyn, ja siinä kuvataan keskeiset henkilötietojen käsittelyä

Lisätiedot

Tietosuojailmoitus Tapahtumat

Tietosuojailmoitus Tapahtumat Tietosuojailmoitus Tapahtumat MIKSI KÄSITTELEMME HENKILÖTIETOJASI? Tässä tapahtumiin osallistuville suunnatussa yleisessä tietosuojailmoituksessa kuvaillemme korkeakoulun tietosuojakäytäntöjä, jotka koskevat

Lisätiedot

SATASERVICEN TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

SATASERVICEN TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ 1 (5) SATASERVICEN TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ 1. Yleistä Me Sataservice-konsernissa kunnioitamme tietosuojaasi. Tätä tietosuojakäytäntöä sovelletaan työnhakijoihin, työntekijöihin, käyttäjiin; jotka käyttävät

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016)

Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Palvelun nimi: Uimahalli ja kuntosali Liprakan asiakasrekisteri Tiedonanto

Lisätiedot

Tämä tietosuojaseloste antaa EU:n tietosuoja-asetuksen ("Tietosuoja-asetus") edellyttämiä tietoja rekisteröidylle.

Tämä tietosuojaseloste antaa EU:n tietosuoja-asetuksen (Tietosuoja-asetus) edellyttämiä tietoja rekisteröidylle. 1 (5) TIETOSUOJASELOSTE 1 YLEISTÄ Tämä tietosuojaseloste antaa EU:n tietosuoja-asetuksen ("Tietosuoja-asetus") edellyttämiä tietoja rekisteröidylle. 2 REKISTERINPITÄJÄ JA REKISTERINPITÄJÄN YHTEYSTIEDOT

Lisätiedot

2. KERÄTTÄVÄT HENKILÖTIEDOT JA KEITÄ TIETOSUOJASELOSTE KOSKEE

2. KERÄTTÄVÄT HENKILÖTIEDOT JA KEITÄ TIETOSUOJASELOSTE KOSKEE TIETOSUOJASELOSTE Viimeksi päivitetty 25.5.2018 Tämän tietosuojaselosteen tarkoituksena on kertoa, kuinka Antilooppi käsittelee henkilötietoja toiminnassaan. Luethan tietosuojaselosteen huolellisesti.

Lisätiedot

Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste 1 Tietosuojaseloste 06.03.2019 1. REKISTERINPITÄJÄ 3 2. YRITYKSEN REKISTERIT 3 3. HENKILÖTIETOJEN KERÄYKSEN JA ARKISTOINNIN KÄYTTÖTARKOITUS 3 4. ASIAKKAISTA KERÄTTÄVÄT TIEDOT 3 5. ASIAKKAISTA KERÄTTÄVIEN

Lisätiedot

INHUNT LAW OY:N TIETOSUOJAILMOITUS

INHUNT LAW OY:N TIETOSUOJAILMOITUS INHUNT LAW OY:N TIETOSUOJAILMOITUS (päivitetty 25.3.2019) Tällä tietosuojailmoituksella toimitamme sinulle (ks. kohta 3) EU:n tietosuoja-asetuksen artikloissa 13 ja 14 vaaditut tiedot ennen kuin käsittelemme

Lisätiedot

Dahua-kameravalvonta Kupariteollisuuspuistossa - tietosuojaseloste

Dahua-kameravalvonta Kupariteollisuuspuistossa - tietosuojaseloste Dahua-kameravalvonta Kupariteollisuuspuistossa - tietosuojaseloste Rekisterinpitäjällä on tietosuoja-asetuksen mukaan velvollisuus informoida selkeällä tavalla rekisteröityjä. Tämä seloste täyttää informointivelvoitteen.

Lisätiedot

Oy Teknocalor Ab, Y-tunnus (jäljempänä Teknocalor )

Oy Teknocalor Ab, Y-tunnus (jäljempänä Teknocalor ) TIETOSUOJASELOSTE ASIAKASREKISTERI 1. Rekisterinpitäjä Oy Teknocalor Ab, Y-tunnus 0114852-5 (jäljempänä Teknocalor ) Sinikellonkuja 4, 01300 Vantaa Kotipaikka: Helsinki Sähköposti: info@teknocalor.fi Puhelin:

Lisätiedot

METANOIA INSITITUUTTI OY TIETOSUOJAREKISTERISELOSTE

METANOIA INSITITUUTTI OY TIETOSUOJAREKISTERISELOSTE METANOIA INSITITUUTTI OY TIETOSUOJAREKISTERISELOSTE Henkilötietolain (523/1999) 10 :n ja EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteriseloste (25.5.2018). Jos haluat käyttää oikeuttasi saada tietoa

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki Tietosuojaseloste 1 (5) Tietosuojaseloste Espoon kaupunki 1. Rekisterin nimi Sähköpostijakelulistat 2. Rekisterinpitäjä Espoon kaupunki 3. Rekisterin vastuuhenkilö Hilkka Julkunen tonttipäällikkö hilkka.julkunen@espoo.fi

Lisätiedot

Tietosuojaseloste. Tietojen kerääminen

Tietosuojaseloste. Tietojen kerääminen Tietosuojaseloste Pyrimme ymmärtämään palveluidemme käyttäjien tarpeita ja sen vuoksi keräämme palveluidemme käyttäjiin liittyviä tietoja, kuten heidän käyttäytymisestään verkkopalvelussamme. Verkkopalvelu

Lisätiedot

OP Laatimis- tai muutosajankohta: v1.7

OP Laatimis- tai muutosajankohta: v1.7 1 (6) TIETOSUOJASELOSTE 1 Yleistä Tällä tietosuojaselosteella annetaan EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (jäljempänä tietosuoja-asetus) sekä kansallisen tietosuojalain edellyttämiä tietoja yhtäältä rekisteröidylle,

Lisätiedot

Päivitetty:

Päivitetty: Yrityksemme tallentaa ja käsittelee henkilötietoja EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) edellyttämällä tavalla. Tietosuojaselosteen sisältöä voidaan muuttaa julkaisemalla uusi versio verkossa. Rekisterinpitäjä:

Lisätiedot

SOS-LAPSIKYLÄN YRITYS- JA YHTEISTYÖKUMPPANIREKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE

SOS-LAPSIKYLÄN YRITYS- JA YHTEISTYÖKUMPPANIREKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE SOS-LAPSIKYLÄN YRITYS- JA YHTEISTYÖKUMPPANIREKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE Rekisterinpitäjä SOS-lapsikyläsäätiö sr Kumpulantie 3, 00520 Helsinki Puh.(09)5404880 Fax (09) 5404 8811 info@sos-lapsikyla.fi Y-tunnus

Lisätiedot

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Rekisteri- ja tietosuojaseloste Rekisteri- ja tietosuojaseloste Mökkilaiturilla -mobiilisovelluksen asiakasrekisteri 1. Rekisterinpitäjä Helsingin yliopiston Ruralia-instituutti Lönnrotinkatu 7, 3. krs 50100 Mikkeli 2. Rekisteristä vastaava

Lisätiedot

WORKSPACE OY REKISTERISELOSTEET

WORKSPACE OY REKISTERISELOSTEET WORKSPACE OY REKISTERISELOSTEET 1 /7 sivu MARKKINOINTI- JA TAPAHTUMAREKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE... 2 REKRYTOINTIREKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE... 4 TUTKIMUSREKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE... 6 MARKKINOINTI-

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki Tietosuojaseloste 1 (5) Tietosuojaseloste Espoon kaupunki 1. Rekisterin nimi Vuokrasopimukset, Espoon kaupungille vuokratut toimitilat ja Espoon kaupungin vuokraamat toimitilat (manuaalinen). 2. Rekisterinpitäjä

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE 1/5. Suomen Pitkäkarvakerho ry:n jäsenten henkilötietojen käsittely

TIETOSUOJASELOSTE 1/5. Suomen Pitkäkarvakerho ry:n jäsenten henkilötietojen käsittely 1/5 TIETOSUOJASELOSTE Suomen Pitkäkarvakerho ry:n jäsenten henkilötietojen käsittely TIETOJENKÄSITTELY PÄHKINÄNKUORESSA Yhdistys käsittelee jäsenistön henkilötietoja yhdistystoiminnan ylläpitämiseksi,

Lisätiedot

Tietosuojaseloste. Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.

Tietosuojaseloste. Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Tietosuojaseloste Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 19.4.2018 1. Rekisterin pitäjä Hotelli Mesikämmen Oy

Lisätiedot

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään?

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään? TIETOSUOJASELOSTE Yleistä Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan, edellyttää se, että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Arvostamme kuitenkin yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet

Lisätiedot

Forssan Seudun Käsityö- ja Teollisuusyhdistys ry

Forssan Seudun Käsityö- ja Teollisuusyhdistys ry Forssan Seudun Käsityö- ja Teollisuusyhdistys ry tietosuojaseloste Rekisterinpitäjällä on tietosuoja-asetuksen mukaan velvollisuus informoida selkeällä tavalla rekisteröityjä. Tämä seloste täyttää informointivelvoitteen.

Lisätiedot

SELOSTE HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYTOIMISTA JA TIETOSUOJASTA RIIHIMÄEN VARHAISKASVATUKSEN ASIAKKUUDEN HALLINNASSA

SELOSTE HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYTOIMISTA JA TIETOSUOJASTA RIIHIMÄEN VARHAISKASVATUKSEN ASIAKKUUDEN HALLINNASSA 14.5.2018 SELOSTE HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYTOIMISTA JA TIETOSUOJASTA RIIHIMÄEN VARHAISKASVATUKSEN ASIAKKUUDEN HALLINNASSA Seloste henkilötietojen käsittelytoimista ja tietosuojasta 14.5.2018 Tämä seloste

Lisätiedot

ASIAKAS- JA MARKKINOINTIREKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE

ASIAKAS- JA MARKKINOINTIREKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE 1 ASIAKAS- JA MARKKINOINTIREKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE 2 SISÄLLYS 1 REKISTERINPITÄJÄ... 3 2 YHTEYSHENKILÖ REKISTERIÄ KOSKEVISSA ASIOISSA... 3 3 TIETOSUOJAVASTAAVA... 3 4 REKISTERIN NIMI... 3 5 HENKILÖTIETOJEN

Lisätiedot

UNITED BANKERS -KONSERNIN YHTIÖN MARKKINOINTIREKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE

UNITED BANKERS -KONSERNIN YHTIÖN MARKKINOINTIREKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE UNITED BANKERS -KONSERNIN YHTIÖN MARKKINOINTIREKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE 1. Rekisterinpitäjä Rekisterinpitäjä on se United Bankers -konsernin yhtiö, jolle olet antanut suostumuksesi henkilötietojesi keräämiseen

Lisätiedot

Tietosuojaseloste: Markkinointirekisteri

Tietosuojaseloste: Markkinointirekisteri Tietosuojaseloste: Markkinointirekisteri EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Päivitetty 18.05.2018 1. Rekisterinpitäjä Y-tunnus: 0784050-4 Seminaarinkatu 2, Intelli-rakennus,

Lisätiedot

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Rekisteri- ja tietosuojaseloste Tämä on henkilötietolain (10 ja 24 ) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 14.5.2018. Viimeisin muutos 23.5.2018. 1. Rekisterinpitäjä Sareni Oy

Lisätiedot

Organisaatioluvan hakeminen

Organisaatioluvan hakeminen Organisaatioluvan hakeminen Vaatimukset Hakijan tulee toimittaa seuraavat kaksi asiakirjaa e-tutkijaan tehtävän lupahakemuksen liitteenä kun tutkimuksessa käsitellään henkilötietoja. 1. Tietosuojaseloste,

Lisätiedot

Termit. Tietosuojaseloste

Termit. Tietosuojaseloste Termit Rekisteriksi määritellään mikä tahansa jäsennelty henkilötietoja sisältävä tietojoukko, esimerkiksi asiakastai markkinointirekisteri, josta on mahdollista saada tietoja tietyin perustein ja kohtuullisella

Lisätiedot

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteita ovat seuraavat EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (jäljempänä myös GDPR ) mukaiset perusteet:

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteita ovat seuraavat EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (jäljempänä myös GDPR ) mukaiset perusteet: TIETOSUOJASELOSTE EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) art. 12 Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 (Laatimispäivä 25.5.2018) 1. Rekisterinpitäjä Lahden Aluetaksi Oy (Y-tunnus: 0587608-7) Puh. 03

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE. 4. Rekisterin käyttötarkoitus ja henkilötietojen käsittelyn peruste

TIETOSUOJASELOSTE. 4. Rekisterin käyttötarkoitus ja henkilötietojen käsittelyn peruste TIETOSUOJASELOSTE Katto2000 Oy noudattaa menettelytapoja ja prosesseja, joilla suojataan henkilötietoja tietosuojalainsäädännön vaatimusten mukaisesti. Tämä tietosuojaseloste sisältää tietojen keräämisen

Lisätiedot

1. Rekisterinpitäjä Nimi (y-tunnus) Tekijänoikeuden tiedotus- ja valvontakeskus ry (TTVK ry) (y-tunnus: )

1. Rekisterinpitäjä Nimi (y-tunnus) Tekijänoikeuden tiedotus- ja valvontakeskus ry (TTVK ry) (y-tunnus: ) REKISTERISELOSTE Tekijänoikeuskasvatus ja -neuvonta EU:n yleinen tietosuoja-asetus (2016/679) 13 ja 14 artikla Laatimispvm: 25.5.2018 1. Rekisterinpitäjä Nimi (y-tunnus) Tekijänoikeuden tiedotus- ja valvontakeskus

Lisätiedot

Kanta-asiakasrekisteri tietosuojaseloste. Saarenkylän apteekki. Laatimispäivämäärä

Kanta-asiakasrekisteri tietosuojaseloste. Saarenkylän apteekki. Laatimispäivämäärä 1 S. Saarenkylän apteekki Kanta-asiakasrekisteri tietosuojaseloste Laatimispäivämäärä 17.8.2018 2 1 REKISTERINPITÄJÄ Rovaniemen 4. Saarenkylän apteekki/midfarma Oy Apteekkari Juha Keskitalo Pulkamontie

Lisätiedot

1. Henkilötietojen käsittely

1. Henkilötietojen käsittely 1. Henkilötietojen käsittely 1.1 Mitä henkilötietoja keräämme? Keräämme näitä tietoja Nimi Puhelinnumero Sähköpostiosoite CV 1.2. Mistä henkilötietoja saamme? Henkilötiedot saamme pääasiassa verkkosivustomme

Lisätiedot

Pohjois-Savon Osuuspankin omistaja-asiakasrekisteri

Pohjois-Savon Osuuspankin omistaja-asiakasrekisteri Pohjois-Savon Osuuspankin omistaja-asiakasrekisteri Tietosuojaseloste 1. Yleistä Tällä tietosuojaselosteella annetaan EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (jäljempänä tietosuojaasetus) sekä henkilötietolain

Lisätiedot

Henkilötietoja käsitellään vain ennalta määriteltyihin, seuraaviin tarkoituksiin:

Henkilötietoja käsitellään vain ennalta määriteltyihin, seuraaviin tarkoituksiin: TIETOSUOJASELOSTE 1. REKISTERINPITÄJÄ Inspia Oy Kaarina Korventaka ihana@inspia.fi 0405106995 Y-tunnus 215083-0 2. TIETOSUOJAVASTAAVAN YHTEYSTIEDOT Kaarina Korventaka ihana@inspia.fi 0405106995 3. REKISTERÖIDYT

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE ASIAKAS- JA MARKKINOINTIREKISTERI

TIETOSUOJASELOSTE ASIAKAS- JA MARKKINOINTIREKISTERI TIETOSUOJASELOSTE ASIAKAS- JA MARKKINOINTIREKISTERI EU Tietosuoja-asetus 2016/679 1. REKISTERINPITÄJÄ Oy Medix Biochemica Ab ( Medix Biochemica ) Y-tunnus: 1463153-2 Osoite: Klovinpellontie 1-3, 02180

Lisätiedot

24. toukokuuta 2018

24. toukokuuta 2018 Tietosuojaehdot Tämä asiakirja käsittelee sivustoa kukasoitti.fi (tästä eteenpäin vain Palvelu ). Jokaisen vierailijan Palvelussa on noudatettava Yleisiä ehtoja, muuten hänen on lopetettava Palvelun käyttö.

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Kuopion kaupungin palautepalvelujärjestelmä

Tietosuojaseloste Kuopion kaupungin palautepalvelujärjestelmä Kuopion kaupunki Selvitys 1 (5) Tietosuojaseloste Kuopion kaupungin palautepalvelujärjestelmä Seloste henkilötietojen käsittelytoimista ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (2016/679)

Lisätiedot

Asiakkaan on hyväksyttävä tämän tietosuojaselosteen ehdot käyttääkseen Samppalinnan Kesäteatterin palveluita.

Asiakkaan on hyväksyttävä tämän tietosuojaselosteen ehdot käyttääkseen Samppalinnan Kesäteatterin palveluita. Samppalinnan Kesäteatterin tietosuojaseloste Asiakkaan on hyväksyttävä tämän tietosuojaselosteen ehdot käyttääkseen Samppalinnan Kesäteatterin palveluita. Selosteella informoimme asiakkaitamme heidän henkilötietojensa

Lisätiedot