Kämppäkartano. okv. PARITALOKOHDE METSOKANKAALLA, YSTÄVIEN KESKEN KÄMPPIS. Asunto Oy. Kämppäukontie 8, Oulu.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kämppäkartano. okv. www.oulunkodit.fi PARITALOKOHDE METSOKANKAALLA, YSTÄVIEN KESKEN KÄMPPIS. Asunto Oy. Kämppäukontie 8, 90420 Oulu."

Transkriptio

1 PARITALOKOHDE METSOKANKAALLA, YSTÄVIEN KESKEN KÄMPPIS. Asunto Oy Kämppäkartano Kämppäukontie 8, Oulu okv -tekniikka oy Sakari Takkinen p Laura Veikkola p

2 Asunto Oy Kämppäkartano Ennakkomarkkinointihinnasto Huoneisto Tyyppi Pinta-ala [m 2 ] Myyntihinta [ ] Lainaosuus [ ] Velaton hinta [ ] Hoitovastike (x [ /kk] arvio A1 3h, k, s A2 2h, k, s Rahoitusvastike (x [ /kk] arvio B3 2h, kk, s B4 2h, kk, s C5 4h, k, s C6 3h, k, s D7 3h, k, s D8 3h, k, s E9 3h, k, s E10 4h, k, s F11 3h, k, s F12 2h, k, s G13 2h, k, s G14 3h, k, s H15 4h, k, s H16 3h, k, s 75, x) Vastikkeet ovat arvioita, lopulliset vastikkeet RS-taloussuunnitelman mukaan. Rahoitusvastikkeen korko ennen lyhennyksiä. Hoitovastike sisältää mm. isännöintipalvelut, kiinteistölaajakaistan, kiinteistöhuollon, jätehuollon, autokatospaikan vastikkeen, kiinteistöverot, tonttivuokran ja lämmityskulut. Käyttövesi ja sähkö kulutuksen mukaan huoneistokohtaisilla mittareilla. Asunto-osakeyhtiö Osoite Valmistuminen RS-Pankki Lämmitysjärjestelmä Muu tekniikka Energialuokka Rakennusmateriaali Katemateriaali Julkisivut Tontin omistus Auton säilytys Piha Lisätiedot Asunto Oy Kämppäkartano, Oulu Kämppäukontie 8, Oulu 3/2017 arvio Kaukolämpö, vesikiertoinen lattialämmitys Kaapelitv, kiinteistölaajakaista, huoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla. Puu / betoni Kumibitumikermi Pääosin puu Vuokra / Oulun Kaupunki Huoneistokohtainen autokatos Asfaltti, betonilaatta, nurmi, istutukset, leikkialue Rakentaja OKV-Tekniikka Oy, Oulun Kodit Y-tunnus Perustettu 2005 Jäsenyydet Rakennusteollisuus RT, Tilaajavastuu.fi (Luotettavat kumppanit) Toteutetut asuntokohteet (12/2015 mennessä) 82 asuntoa, rakenteilla ja suunnitteilla n. 46 asuntoa (6/2015) Toteutetut urakointikohteet (12/2015 mennessä) yli 50 hanketta yht. n. 24 milj eurolla (6/2015) Laatujärjestelmä Työmaakohtainen laatujärjestelmä Liikevaihto / talous n. 5-7 milj /v. Asiakastiedon luottoluokitus AA (10/2015) Muuta Jokainen vuoden 2010 jälkeen rakentamamme asunto-osakeyhtiö ja vuoden 2011 jälkeen jokainen yksittäinen asuntokin on ollut tiiviydeltään A-luokkaa. Se vastaa passiivitalon tiiveyttä (alle 0,6).

3 Kodinkoneet Keittiökalusteet Komerokalusteet Lattia yleensä Seinät yleensä Katto yleensä Seinät kph / khh Lattia kph / wc / khh Katto kph / sauna / wc Sauna Valaistus Sähköistys Pintamateriaalit. Tutustu myös materiaaliesitteeseen. Rst-pintaiset kodinkoneet. Keraaminen liesi, erillisuuni, jääviileäkaappi, pakastinkaappi tai jää/pakastinkaappi pohjapiirroksen mukaan, astianpesukone. Kalustetoimittajan HR4, kalustevälissä led-valonauha Kalustetoimittajan HR2 Parketti Maalattu, kalusteväli laatoitettu. Ruiskusumutettu, kotelot maalattu. Laatoitettu, suihkuseinällä tehosteväri Laatoitettu paneeli Saunassa muotolauteet, led-pistevalot. Tuulikaapin valaisin liiketunnistimella. Kph / wc:ssä halogen-led valaistus Ensto Intro asennuskalustesarja Asukasmuutoksiin liittyvät kysymykset voi lähettää osoitteeseen asukasmuutokset@oulunkodit.fi Huomautus! Tämä esite ja muu markkinointimateriaali on laadittu ennakkotietojen antamiseksi. Tiedot perustuvat esitteen laatimishetkellä käytössä olleisiin tietoihin ja ovat ohjeellisia. Lopullisiin myyjää sitoviin myyntiasiakirjoihin on tutustuttava viimeistään kauppakirjojen allekirjoituksen yhteydessä. Mikäli sanonnat ja piirustukset ovat keskenään ristiriitaisia, noudatetaan urakkasopimusten ja niiden liitteinä olevien asiakirjojen määräyksiä. Kohteen rakenteita ja materiaaleja voidaan vaihtaa samanarvoisiin. OKV-Tekniikka Oy pidättää itsellään oikeuden vaihtaa kauppanimikkeellä mainittuja tuotteita toisen valmistajan vastaaviin tuotteisiin. Markkinoinnin visualisointikuvien on tarkoitus havainnollistaa kohteen ulkonäköä, ne eivät ole suunnitelma-asiakirjoja ja kuvat saattavat yksityiskohdiltaan, väreiltään tai verhoiluiltaan poiketa lopputuloksesta.

4 Asunto Oy Kämppäkartano Tuttujen kesken kämppis Kämppäkartanoon rakennetaan 16 yksikerroksista paritalokotia. Pienimmät kodit ovat 51 m 2 kaksioita ja suurimpia ovat neljähuoneiset 83 m 2 :n kodit, joita rakennetaan 3 kpl. Kohteen erikoisuutena onkin sen asuntojakauma, jossa painotetaan kohtuullisen kokoisia koteja toimivilla pohjaratkaisulla. Suunnittelun lähtökohtana oli vähemmän on enemmän ja tehokkaasti käytetyillä neliöillä arjen pyöritys sujuu. Mikäli tekemämme ratkaisut eivät ole ostajan mieleen, ovat kaikenlaiset muutostyöt mahdollisia muutostyöaikataulun puitteissa. Asuntoja voidaan jopa yhdistellä; esimerkiksi B-talosta voidaan tehdä myös noin sadan neliön omakotitalo. Ennakkovaraaja voi saada useita isojakin muutoksia ilman lisäkuluja. Aikataulu Kämppäkartanon rakentaminen aloitetaan keväällä / kesällä 2016 ja rakennusajan ollessa noin 10 kk, on kohde valmis arviolta keväällä Aloitusajankohta riippuu varaustilanteesta, joten jos jokin asunto kiinnostaa, kannattaa se varata mahdollisimman pian. Kämppä ja kartano Julkisivut ovat pääväriltään tumman harmaita. Väri sopii sekä kartanoon että kämppään. Tehosteena käytetään okrankeltaista ja punaista. Etujulkisivut ovat matalat ja pulpettikaton ansioista rakennukset ovat tieltä päin katsottuna kuin kartanossa. Jokaiseen asuntoon kuuluu ulkovarasto ja autokatospaikka. Useimmissa asunnoissa autokatos on asunnon ja varaston yhteydessä. Leikkipiha on kaikkien asukkaiden käytössä samoin kuin talovarastona toimiva väestönsuoja. Jätehuolto hoidetaan syväkeräysastion. Kämppäkartano sijaitsee aivan Kämppäukontien päässä pientalovaltaisella alueella. Jokaiseen kotiin tuo yksityisyyttä terassien välille rakennettava aita ja kartanon lailla tontti rajataan pitkiltä sivuilta nopeasti kasvavalla pensasaidalla. Terassien etuosaan tehdään näkösuojaa antava aita julkisivu- ja pohjapiirustuksen mukaan. Tuttujen kesken Kämppis Ystävänä kämppis on se, jonka kanssa arki toimii ja jos tarpeet muuttuvat, pääsee siitä helposti eroon. Myös nämä kodit on varmasti helppo myydä eteenpäin sitten kun sen aika on. Yksikerroksisille kohtuullisen kokoisille ja hintaisille laadukkaasti rakennetuille paritalokodeille löytyy aina ostaja.

5 Esteettömyys Esteettömyys on otettava huomioon jo suunnitteluvaiheessa. Jokaisen rakentamamme asunnon voi muuttaa esteettömyyden perustasoa paremmin palvelemaan esimerkiksi liikuntarajoitteisen asumista. Olemme toteuttanet useita koteja, joissa otetaan huomioon asukkaan yksilölliset tarpeet arjen helpottamiseksi. Rakennustekniikka on laadun perusta Pintamateriaaleja voi vaihdella miten vain ja milloin vain, mutta piiloon jäävät rakenteet ovat asumismukavuuden ja - huolettomuuden perusta sekä todellinen laadun määre. Kämppäkartano rakennetaan paikoilleen ns. kappaletavarasta. Mittaamme rakenteiden kosteudet ennen pinnoitusta. Kämppäkartano on matalaenergiakohde. Laskennallinen energialuokka uusimpien tiukentuneiden energiamääräysten mukaan on C. Energiatodistus päivitetään kohteen valmistuttua. Päivityksessä otetaan huomioon todelliset tiiveydet, mitkä ovat olleet meillä aina laskennallista tiiveyttä huomattavasti parempia. Seinien ja yläpohjan eristeenä käytetään normaalien eristeiden lisäksi kotimaista SPU Oy:n alumiinipintaista polyuretaanieristettä. Erinomaisen tiiveyden saavutamme huolellisella työllä ja voimmekin sanoa tekevämme vähintäänkin Oulun seudun tiiveimpiä taloja. Mitä tiiviimpi talo, sitä pienempi riski, että sisältä tuleva kosteus pääsee tiivistymään hyvin eristettyihin rakenteisiin. Tiiveyttä pidetään hyvänä laadun mittarina, koska näin hyvin se onnistuu vain huolellisella työllä. Tavoitteemme on edelleen pysyä Oulun rakennusvalvonnan ammattirakentajien tiiviystilastojen ensimmäisellä sijalla. Käymme jokaisen asunnon läpi lämpökameralla ja teetämme tiiviysmittaukset riippumattomalla taholla. Mittamme ja ilmoitamme Oulun rakennusvalvontaan jokaisen rakentamamme asunnon tiiviyden. Tilastoon päästäkseen ammattirakentajan tulee ilmoittaa vain 20% tai 6 asunnon mittaustulokset. Jokaisen kodin huoneistokansioon liitämme todistuksen kyseisen asunnon tiiviydestä. Jokainen vuoden 2010 jälkeen rakentamamme asunto-osakeyhtiö ja vuoden 2011 jälkeen jokainen yksittäinen asuntokin on ollut tiiviydeltään A-luokkaa. Se vastaa passiivitalon tiiveyttä (alle 0,6). Tämä voi olla myyntivalttina sitten, kun asunto joskus myydään eteenpäin. Kämppäkartanon asunnoissa on vesikiertoinen lattialämmitys kaukolämmöllä. Tulo- ja poistoilma hoidetaan koneellisesti. Ilmanvaihtokoneessa on huoneistokohtainen lämmöntalteenotto. Sähkökalustuksessa käytetään Ensto Intro asennuskalustesarjaa, minkä ansiosta asuntojen sähköistysmahdollisuuden ovat lähes rajattomat.

6 Metsokangas Metsokangas on osa Kaakkurin suuraluetta. Kämppäkartano sijoittuu Pirttiläksi-nimetylle alueelle. Muita alueita ovat mm. Savotta, Metsola, Herrala ja Metsonkulma. Metsokankaan suuralue alkaa olla valmis niin asuinrakennusten kuin palveluidenkin osalta. Lähikaupaksi valmistunut K-Market Metsokangas on kilometrin päässä ja Kaakkurin laajemmat palvelut kuten Citymarket, apteekki, posti ja erikoisliikkeet ovat noin 3 km päässä. Kämppäukontieltä on noin kilometrin matka lähimpiin kouluihin ja yksityisiin sekä Oulun kaupungin ylläpitämiin päiväkoteihin. Metsokankaan koululle ja päiväkodille mentäessä ei tarvitse ylittää yhtään autotietä! Alueella on runsaasti liikunta-, ulkoilu ja harrastusmahdollisuuksia. Kämppäkartano on sopivan matkan päässä moottoritiestä, joten siirtyminen mihin tahansa käy vaivattomasti. Lähin linja-autopysäkki on aivan vieressä Neitsytkorventiellä. Kempeleen puolella Linnakankaan ja Oulun välinen alue on kaavoitettu lähivirkistysalueeksi. Ouluntullin uimapaikka kalliomonttu on aivan pyöräilymatkan päässä. Alueen päiväkodit n. 3 km:n säteellä: Metsokankaan päiväkoti (Oulun kaupunki) Savotta-aukion päiväkoti (Oulun kaupunki) Kaakonpoika (Oulun kaupunki) Kuukkeli (Oulun kaupunki) Metsälinnan päiväkoti (yksityinen) Pikkulinna (yksityinen) Pikkuvekara (yksityinen) Touhula liikuntapäiväkoti (yksityinen) Tähtivekara (ykstyinen) Viljami (yksityinen) Alueen peruskoulut 1-9 lk Metsokankaan koulu Kaakkurin koulu

7 Talo A m 2 mh lo vh A1 3h, k, s A2 2h, k, s P A1 3h, k, s 68 m2, vastaavat asunnot C6, D7, D8, E9, F11 ja G14 Näiden asuntojen keittiöissä on runsaasti laskutilaa ja keittiössä puuhastelija näkee isosta ikkunasta myös etuovelle. A1:n autokatos sijaitsee heti seinän takana varaston läheisyydessä. Asunnossa on kaksi terassia, joista toinen on etelään ja toinen pohjoiseen. A2 2h, kk, s 51 m2, vastaavat asunnot B3 ja B4. Näin pieniä paritaloasuntoja on harvoin tarjolla! Keittiön toteutuksessa on kaksi vaihtoehtoa. Toisessa keittiö on avokeittiö ja halutessaan ostaja voi saada myös U-mallisen keittiön. Ennakkovaraajalle tämä muutos toteutetaan ilman lisämaksua. Vakiotoimituksessa keittiö on ns. avokeittiö. Erillisestä makuuhuoneesta on käynti takaterassille. Myös etuterassilla on tilaa pöydälle ja lisää suojaisuutta antaa terassin pitkällä sivulla oleva aita.

8 Talo B m 2 mh lo mh B3 2h, kk, s B4 2h, kk, s P B3 ja B4, 2h, kk, s 51 m2, vastaava asunto A2 Näin pieniä paritaloasuntoja on harvoin tarjolla! Keittiön toteutuksessa on kaksi vaihtoehtoa. Toisessa keittiö on avokeittiö ja halutessaan ostaja voi saada myös U-mallisen keittiön. Ennakkovaraajalle tämä muutos ilman lisämaksua. Vakiotoimituksessa keittiö on ns. avokeittiö. Erillisestä makuuhuoneesta on käynti takaterassille. Myös etuterassilla on tilaa pöydälle ja lisää suojaisuutta antaa terassin pitkällä sivulla oleva aita. Takapihan terassilla lasitusmahdollisuus

9 Talo C m 2 mh lo vh. C5 4h, k, s C6 3h, k, s P C5, 4h, k, s, 83 m2, vastaavat asunnot E10 ja H15 Asunnossa on kolme makuuhuonetta, joista kahteen on kulku eteisaulasta ja isoimpaan makuuhuoneeseen mennään olohuoneen kautta. Erilisessä wc:ssä on mukavasti laskutilaa ja kodinhoitotila on sijoitettu kylpyhuoneen yhteyteen. Olohuoneesta pääsee tilavalle terassille, josta osa on katettu. Katetulla on osalla on lasitusmahdollisuus. C6, 3h, k, s 68 m2, vastaavat asunnot A1, D7, D8, E9, F11 ja G14 Näiden asuntojen keittiöissä on runsaasti pöytätilaa ja siellä puuhastelija näkee isosta ikkunasta myös etuovelle. Takapiha on kaakon suuntaisesti ja ilta-aurinko laskee etupihan puolelle. Suojaisalla ja aidatulla terassilla on hyvin tilaa esimerkiksi ruokailuryhmälle.

10 Talo D m 2 mh lo vh D7 3h, k, s B8 3h, k, s P D7 ja D8, 3h, k, s 68 m2, vastaavat asunnot A1, C6, E9, F11 ja G14 Näiden asuntojen keittiöissä on runsaasti laskutilaa ja keittiössä puuhastelija näkee isosta ikkunasta myös etuovelle. Asunnossa on kaksi suojaisaa terassia. Etelän puoleiselle takaterassille kuljetaan olohuoneen kautta ja ilta-auringon puoleiselle etuterassille pääovesta. Molemmilla terasseilla on tilaa ruokailuryhmälle ja ne ovat osin aidatut ja katetut. Takaterassilla on lasitusmahdollisuus.

11 Talo E m 2 mh lo vh E9 3h, k, s E10 4h, k, s P E9, 3h, k, s, 68 m2, vastaavat asunnot A1, C6, D7, D8, F11 ja G14 Näiden asuntojen keittiöissä on runsaasti pöytätasoa ja keittiössä puuhastelija näkee isosta ikkunasta myös etuovelle. Asunnossa on kaksi suojaisaa terassia. Takaterassille kuljetaan olohuoneen kautta ja etupihan terassille pääovesta. Molemmilla terasseilla on tilaa ruokailutyhmälle ja ne ovat osin aidatut ja katetut. Takaterassilla on lasitusmahdollisuus. E10, 4h, k, s, 83 m2, vastaavat asunnot C5 ja H15 Asunnossa on kolme makuuhuonetta, joista kahteen on kulku eteisaulasta ja isoimpaan makuuhuoneeseen mennään olohuoneen kautta. Lähes 20 neliön olohuone on erotettu keittiöstä kylmäkalusteiden avulla. Erilisessä wc:ssä on mukavasti laskutilaa. Kodinhoitotila on sijoitettu kylpyhuoneen yhteyteen. Olohuoneesta pääsee tilavalle terassille, josta osa on katettu. Katetulla osalla on lasitusmahdollisuus.

12 Talo F m 2 mh lo vh. F11 3h, k, s F12 2h, k, s P F11, 3h, k, s 68 m2, vastaavat asunnot A1, C6, E9 ja G14 Näiden asuntojen keittiöissä on runsaasti laskutilaa ja keittiössä puuhastelija näkee isosta ikkunasta myös etuovelle. Asunnossa on kaksi suojaisaa terassia. Etelän puoleiselle takaterassille kuljetaan olohuoneen kautta ja etupihan terassille pääovesta. Molemmilla terasseilla on tilaa ruokailutyhmälle ja ne ovat osin aidatut ja katetut. Takaterassilla on lasitusmahdollisuus. F12, 2h, k, 2 52 m2, vastaava asunto G13 Nämä asunnot menevät yleensä nopeasti. Tässä pohjaratkaisussa sisäänkäynti on toteutettu asunnon päädystä. Tupakeittiössä on hyvin laskutilaa ja etelän puoleiselle terassille kuljetaan olohuoneesta.

13 Talo G m 2 mh lo vh G13 2h, k, s G14 3h, k, s P G13, 2h, k, s, 52 m 2, vastaava asunto F12 Nämä asunnot menevät yleensä nopeasti. Tässä pohjaratkaisussa sisäänkäynti on toteutettu asunnon päädystä. Tupakeittiössä on hyvin laskutilaa ja etelän puoleiselle terassille kuljetaan olohuoneesta. G14, 3h, k, s, 68 m 2, vastaavat asunnot A1, C6, D7, D8, E9 ja F11 Näiden asuntojen keittiöissä on runsaasti pöytätasoa ja keittiössä puuhastelija näkee isosta ikkunasta myös etuovelle. Asunnossa on kaksi suojaisaa terassia. Etelän puoleiselle takaterassille kuljetaan olohuoneen kautta ja etupihan terassille pääovesta. Molemmilla terasseilla on tilaa ruokailutyhmälle ja ne ovat osin aidatut ja katetut. Takaterassilla on lasitusmahdollisuus.

14 Talo H m 2 mh lo vh H15 4h, k, s H16 3h, k, s 75, P H15, 4h, k, s, 83 m2, vastaavat asunnot C5 ja E10 Asunnossa on kolme makuuhuonetta, joista kahteen on kulku eteisaulasta ja isoimpaan makuuhuoneeseen mennään olohuoneen kautta. Lähes 20 neliön olohuone on erotettu keittiössä kylmäkalusteiden avulla. Erilisessä wc:ssä on mukavasti laskutilaa. Kodinhoitotila on sijoitettu kylpyhuoneen yhteyteen. Tämä pohja poikkeaa muista saman kokoisista asunnoista terassin sijoittelulla. Katetulla on osalla on lasitusmahdollisuus. H16, 3h, k, s, 75,5 m2 Ainoa tällä pohjalla oleva asunto tässä kohteessa! Tässä kolmiossa on upeat kodinhoitotilat ja kaksi tilavaa makuuhuonetta.

15

16 OKV-Tekniikka Oy Kempeleentie 7 A Oulu asuntomyynti@oulunkodit.fi.fi

Kivikon Helmi. okv. www.oulunkodit.fi YKSIKERROKSINEN RIVITALOKOHDE KIVIKKOKANKAALLA. Asunto Oy. Rakkakiventie 41, 90670 Oulu.

Kivikon Helmi. okv. www.oulunkodit.fi YKSIKERROKSINEN RIVITALOKOHDE KIVIKKOKANKAALLA. Asunto Oy. Rakkakiventie 41, 90670 Oulu. YKSIKERROKSINEN RIVITALOKOHDE KIVIKKOKANKAALLA Asunto Oy Kivikon Helmi Rakkakiventie 41, 90670 Oulu okv -tekniikka oy www.oulunkodit.fi asuntomyynti@oulunkodit.fi Sakari Takkinen p. 040 771 7207 Laura

Lisätiedot

Rave Rakennus Oy Hallitie Ylivieska p

Rave Rakennus Oy Hallitie Ylivieska p As Oy Vaski, Oulu Raven uusi kohde rakentuu Ouluun Kivikkokankaalle (Palloilijantie 35). Sijainniltaan Vaski on ihanteellinen rauhallisuutta arvostavalle, sillä kohde sijaitsee kulmatontilla ja kahdelta

Lisätiedot

Rivitalohuoneisto 4h+k+kph+s+wc+vh+ak+lasitettu terassi... 88,0 m² Asunto Oy Lahden Jahtikatu 12 -nimisen yhtiön osakkeet nrot...

Rivitalohuoneisto 4h+k+kph+s+wc+vh+ak+lasitettu terassi... 88,0 m² Asunto Oy Lahden Jahtikatu 12 -nimisen yhtiön osakkeet nrot... MYYNTIESITE v.164 Asuntokauppa J. Valtonen LKV Kalliomaankatu 18, 15150 Lahti 0400 715 668, jsvaltonen@gmail.com www.vaihtoasunnot.com Jahtikatu 12 as 4, 15610 Lahti Nikkilä, Ala-Nikkilä Rivitalohuoneisto

Lisätiedot

Paritalo Oulu, Haukipudas, Keskusta Kohdenumero Merituuli 26.

Paritalo Oulu, Haukipudas, Keskusta Kohdenumero Merituuli 26. Paritalo Oulu, Haukipudas, Keskusta Kohdenumero 586547 4h,tupak,khh,kph,s,wcx2,vh,ak,var,ter,katos, 100,0 m² Kov. 2018 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 97 245,00 Vh. 194 490,00 Merituuli 26. VIIMEISIÄ VIEDÄÄN!

Lisätiedot

Kauniita koteja palveluiden äärellä Lehmossa Asunto Oy Lehmon Sammal

Kauniita koteja palveluiden äärellä Lehmossa Asunto Oy Lehmon Sammal Kauniita koteja palveluiden äärellä Lehmossa Asunto Oy Lehmon Sammal Rakentaja M. Laukkanen Oy rakentaa Lehmoon yksitoista kotia käsittävän maalämpölämmitteisen rivitalokohteen. Asunto Oy Lehmon Sammal

Lisätiedot

Asunto Oy Hyvinkään Martinhovi. Moderni koti Hyvinkäällä

Asunto Oy Hyvinkään Martinhovi. Moderni koti Hyvinkäällä Moderni koti Hyvinkäällä Talo A Kortetie Jäte Martinlähteenpuisto 1 ap Jäte Talo B Oleskelu- ja leikkialueet Autokatos 1 7 ap Autokatos 2 9 ap Hyvinkäällä on ihanteellinen logistinen sijainti ja erinomaiset

Lisätiedot

TARMO-RAKENNE OY ENNAKKOMARKKINOINTI ESITE, MUUTOKSET MAHDOLLISIA. Kun etsit laadukasta kotia, ota yhteyttä!

TARMO-RAKENNE OY ENNAKKOMARKKINOINTI ESITE, MUUTOKSET MAHDOLLISIA. Kun etsit laadukasta kotia, ota yhteyttä! Sinun kosi, on juuri sinun perheellesi tehty! TARMO-RAKENNE OY Asuntorakentaja vuodesta 1975 ENNAKKOMARKKINOINTI ESITE, MUUTOKSET MAHDOLLISIA. As Oy Oulun Kiulukangas Rivitaloyhtiö Kiulukangas, Oulu Kun

Lisätiedot

Asunto Oy Jyväskylän Aurinkolaakso C Tertunlaakso 1 C 40270 Palokka. Maalämpö

Asunto Oy Jyväskylän Aurinkolaakso C Tertunlaakso 1 C 40270 Palokka. Maalämpö Asunto Oy Jyväskylän Aurinkolaakso C Tertunlaakso 1 C 40270 Palokka Maalämpö Asunto Oy Jyväskylän Aurinkolaakso C Rakenteilla uusia laadukkaita rivitalokoteja arvostetulle ja rauhalliselle Palokan asuinaluelle,

Lisätiedot

As Oy KuOpiOn savolanhovi

As Oy KuOpiOn savolanhovi As Oy Kuopion Savolanhovi NTIE LA H A N O SA VO O V SA LA NPELL ON KUJ A SA VO LA NNIEMENTIE As Oy Kuopion Savolanhovi Asunto Oy Kuopion Savolanhovi rakennetaan lapsiperheiden suosimalle ja rauhalliselle

Lisätiedot

83,5 m², 3-4h, avok., s,

83,5 m², 3-4h, avok., s, Kohteen ilmoittaja Sp-Koti l Turku, Välitysliike Turku Oy LKV Humalistonkatu 2b 20100 Turku Puh: 010 288 9888 Vain yksi jäljellä!! Ennakkomarkkinointi tuotti kovan kysynnän ja nyt jäljellä on enää yksi

Lisätiedot

Asunto Oy Jyväskylän Haukansulka C

Asunto Oy Jyväskylän Haukansulka C Asunto Oy Jyväskylän Haukansulka C Haukkalantie 47 40740 Jyväskylä Rakenteilla uusia laadukkaita rivitalokoteja arvostetulle Haukkalan asuinalueelle upeiden Laajavuoren ulkoilumaastojen läheisyyteen. Kuuden

Lisätiedot

Asunto Oy Klaukkalanportti

Asunto Oy Klaukkalanportti Mukavaa asumista lähellä luontoa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yrittäjäntie Alitilantie Järvihaantie Klaukkalanportti Ropakkotie Ropakkotie Klaukkalantie Peltohiirentie Läpsämäntie Klaukkala on nopeasti

Lisätiedot

182,0 m², 5-6h + k + sa,

182,0 m², 5-6h + k + sa, Kohteen ilmoittaja Nimi: Tarmo Lotvonen Puh: 050 438 8132 Lotvonen Brothers LKV Oy Uusikatu 35 LH 104 B 90100 Oulu Puh: 0504388132 Oulun ydinkesustasta ainutlaatuinen ylimmän 6/6 krs:n kattoterassihuoneisto,

Lisätiedot

Rakennusliike A Vänttilä Oy

Rakennusliike A Vänttilä Oy Kääpätie 10 www.rakennusliikevanttila.fi Rakennustapaselostus As Oy Oulun Pyyntipiha Pyyntitie 8, 90540 Oulu Yleistä: As Oy Oulun Pyyntitie muodostuu kahdesta yksikerroksisesta rivitalosta ja kahdesta

Lisätiedot

Hämeenlinna, Keskusta Kohdenumero h,tk,s, 121,0 m² Kov Energialuokka C 2018 Mh ,00 Vh ,00

Hämeenlinna, Keskusta Kohdenumero h,tk,s, 121,0 m² Kov Energialuokka C 2018 Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Hämeenlinna, Keskusta Kohdenumero 616558 3h,tk,s, 121,0 m² Kov. 1900 Energialuokka C 2018 Mh. 185 000,00 Vh. 449 990,00 Raatihuoneenkatu 3. Asunto Oy Hämeenlinnan Kultakino peruskorjataan kunnioittaen

Lisätiedot

Rivitalokaksio. Hattula, Parola, Kuusitie 5C 2h, k, psh, s, 62,5m². Rakennusvuosi

Rivitalokaksio. Hattula, Parola, Kuusitie 5C 2h, k, psh, s, 62,5m². Rakennusvuosi Rivitalokaksio Hattula, Parola, Kuusitie 5C 2h, k, psh, s, 62,5m² Rakennusvuosi Myyntihinta 115000 Velaton hinta 115 000 Kaunis ja tunnelmallinen rivitalokaksio hyvinhoidetussa taloyhtiössä! Tilava ja

Lisätiedot

Haapajärvi Kohdenumero h, k, ph, 74,0 m² Kov Energialuokka D 2007 Mh ,00 Vh ,00

Haapajärvi Kohdenumero h, k, ph, 74,0 m² Kov Energialuokka D 2007 Mh ,00 Vh ,00 Rivitalo Haapajärvi Kohdenumero 608195 3 h, k, ph, 74,0 m² Kov. 1970 Energialuokka D 2007 Mh. 64 000,00 Vh. 64 000,00 Mussulantie 5. Myynnissä heti vapaa rivitalokolmio läheltä kouluja ja keskustaa! Asunnossa

Lisätiedot

Koti Koskelassa kaikki on lähellä

Koti Koskelassa kaikki on lähellä Koti Koskelassa kaikki on lähellä Rakennamme uusia koteja valmiille asuinalueelle Emäpuuntielle Koskelaan, jossa kadut, puistot ja palvelut ovat jo rakennettu ja asuinympäristö on viihtyisä. Yliopistoon,

Lisätiedot

Huittinen Kohdenumero h,tupakeittiö,s+autokatos ja varasto, 45,5 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh.

Huittinen Kohdenumero h,tupakeittiö,s+autokatos ja varasto, 45,5 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh. Rivitalo Huittinen Kohdenumero 585794 1h,tupakeittiö,s+autokatos ja varasto, 45,5 m² Kov. 2018 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 69 900,00 Vh. 139 800,00 Emauksenkuja 5 as. NYT ENNAKKOMARKKINOINNISSA ASUNTO

Lisätiedot

Kuopio, Keskusta Kohdenumero h,k,s, 59,5 m² Kov Energialuokka C 2018 Mh ,00 Vh ,00

Kuopio, Keskusta Kohdenumero h,k,s, 59,5 m² Kov Energialuokka C 2018 Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Kuopio, Keskusta Kohdenumero 638063 2h,k,s, 59,5 m² Kov. 2016 Energialuokka C 2018 Mh. 93 556,00 Vh. 239 400,00 Sammonkatu 20. Upealla paikalla, omalla Kallaveden rantatontilla valmis huoneisto

Lisätiedot

Jyväskylä, Ritoniemi Kohdenumero h, k, s, kh, khh, 94,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00

Jyväskylä, Ritoniemi Kohdenumero h, k, s, kh, khh, 94,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00 Paritalo Jyväskylä, Ritoniemi Kohdenumero 600541 3h, k, s, kh, khh, 94,0 m² Kov. 2006 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 219 000,00 Vh. 219 000,00 Kirstintie 15. Etsitkö reilun kokoista kolmiota? Tässä se on.

Lisätiedot

As Oy Oulun Pyyntipiha. Laadukasta rivi- ja paritaloasumista Ritaharjussa

As Oy Oulun Pyyntipiha. Laadukasta rivi- ja paritaloasumista Ritaharjussa As Oy Oulun Pyyntipiha Laadukasta rivi- ja paritaloasumista Ritaharjussa MYYNTI: A ntti Vänttilä 0 400 401 601 As Oy Oulun Pyyntipihan rivi- ja paritalot Pyyntitie 8, 90540 Oulu Paritalot C ja D kaksikerroksisia:

Lisätiedot

Asunto Oy Jyväskylän Aurinkolaakso C Tertunlaakso 1 C 40270 Palokka

Asunto Oy Jyväskylän Aurinkolaakso C Tertunlaakso 1 C 40270 Palokka Asunto Oy Jyväskylän Aurinkolaakso C Tertunlaakso 1 C 40270 Palokka Asunto Oy Jyväskylän Aurinkolaakso C Rakenteilla uusia laadukkaita rivitalokoteja arvostettuun Palokan Tertunlaaksoon, rahalliselle asuinaluelle

Lisätiedot

Nurmijärvi, Klaukkala Kohdenumero h,k,khh,s, 104,0 m² Kov Energialuokka G 2007 Mh ,00 Vh ,00

Nurmijärvi, Klaukkala Kohdenumero h,k,khh,s, 104,0 m² Kov Energialuokka G 2007 Mh ,00 Vh ,00 Rivitalo Nurmijärvi, Klaukkala Kohdenumero 607189 4h,k,khh,s, 104,0 m² Kov. 1998 Energialuokka G 2007 Mh. 238 000,00 Vh. 238 000,00 Elopolku 1. Tervetuloa Elopolulle! Tässä on kodikas ja valoisa päätyasunto

Lisätiedot

ASUNTO OY KUOPION PUIJONKRUUNU Aarre Puijon juurella

ASUNTO OY KUOPION PUIJONKRUUNU Aarre Puijon juurella ASUNTO OY KUOPION PUIJONKRUUNU Aarre Puijon juurella Maisema kruunaa asumisen Täällä asut Puijon uljaiden maisemien äärellä, aivan Kuopion kupeessa! Asunto Oy Kuopion Puijonkruunu sijaitsee uudella Pihlajalaakson

Lisätiedot

Kangasala, Lentola Kohdenumero h, k, kph, s, khh, wc, 73,0 m² Kov Energialuokka B 2007 Mh ,94 Vh ,00

Kangasala, Lentola Kohdenumero h, k, kph, s, khh, wc, 73,0 m² Kov Energialuokka B 2007 Mh ,94 Vh ,00 Paritalo Kangasala, Lentola Kohdenumero 607951 3h, k, kph, s, khh, wc, 73,0 m² Kov. 2016 Energialuokka B 2007 Mh. 49 196,94 Vh. 207 000,00 Kangasalantie 700. Laadukkaasti toteutettu uusi paritalokoti loistavalla

Lisätiedot

132,0 m², 5h, k, th, k...,

132,0 m², 5h, k, th, k..., Kohteen ilmoittaja Nimi: Janne Suoniemi Puh: 0400 766 507 Bo LKV Tampere Kelloportinkatu 1 B 33100 Tampere Puh: 0408086045 Harvinaista herkkua tarjolla! Nimittäin nyt on vapautumassa rivitalokoti suurelle

Lisätiedot

AURINKOKIVENKUJA 4, VANTAA MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

AURINKOKIVENKUJA 4, VANTAA MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. AURINKOKIVENKUJA 4, VANTAA MYYNTIESITE VANTAA, KERROSTALO 2 4h+k+kph+wc+las.parveke, 75 m, 299 000 Vastaava välittäjä Mia Lehtonen Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner, kaupanvahvistaja 0400 369666 mia@bolkv.fi

Lisätiedot

TULLIKATU 7, NAANTALI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

TULLIKATU 7, NAANTALI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. TULLIKATU 7, NAANTALI MYYNTIESITE NAANTALI, KERROSTALO 3h+kt+s+ph/khh+wc+vh+las.terassi+v+ak, 84 m, 314 000 Vastaava välittäjä Johanna Willberg MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, LKV, PARTNER, KAUPANVAHVISTAJA 040 041 048

Lisätiedot

ROVANIEMEN WANHA KAUPPALA

ROVANIEMEN WANHA KAUPPALA ASUNTO-OSAKEYHTIÖ ROVANIEMEN WANHA KAUPPALA LAPINRM.FI Rakennamme luottamusta LAPIN RAKENNUSMESTA OY Korkein luottoluokitus Soliditet 2013 MH 10.0 MH 11.5 WC 2.0 PPK + KR KEITTIÖ 9.5 PY KH 5.5 ET 6.0 OLESKELU+R

Lisätiedot

Tietoja kiinteistöstä

Tietoja kiinteistöstä 14.03.16 1 Tietoja kiinteistöstä Osoite: Kaupunki: Kaupungin osa: Keihäänkärjentie 11, 90410 Oulu Oulu Kaakkurinkangas Kiinteistötunnus: 564-27-33-4 Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Pinta-ala: Omakotitalo

Lisätiedot

Pukkila, Kirkonkylä Kohdenumero h, k, s, 53,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00

Pukkila, Kirkonkylä Kohdenumero h, k, s, 53,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00 Rivitalo Pukkila, Kirkonkylä Kohdenumero 674455 2h, k, s, 53,0 m² Kov. 2016 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 68 650,00 Vh. 134 900,00 Lillukkapolku 2. Ennakkomarkkinoinnissa Pukkilan kirkonkylällä hyvän rakentajan

Lisätiedot

Rovaniemi, Keskusta Kohdenumero h,kk,s,p/toimisto, 55,0 m² Kov Energialuokka C Mh ,00 Vh ,00

Rovaniemi, Keskusta Kohdenumero h,kk,s,p/toimisto, 55,0 m² Kov Energialuokka C Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Rovaniemi, Keskusta Kohdenumero 566819 2h,kk,s,p/toimisto, 55,0 m² Kov. 2017 Energialuokka C Mh. 59 700,00 Vh. 199 000,00 Valtakatu 19. Valsa nousee aivan Rovaniemen ytimeen, Valistustalon paikalle.

Lisätiedot

Turku Kohdenumero h,k,kph,2wc,khh,vh,sauna,lasit.p, 72,0 m² Kov Energialuokka D Mh ,00 Vh ,00

Turku Kohdenumero h,k,kph,2wc,khh,vh,sauna,lasit.p, 72,0 m² Kov Energialuokka D Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Turku Kohdenumero 596609 2-3h,k,kph,2wc,khh,vh,sauna,lasit.p, 72,0 m² Kov. 2012 Energialuokka D Mh. 259 000,00 Vh. 259 000,00 Helsinginkatu 13. Ainutlaatuisessa kulttuurimaisessa Aurajoen rannassa

Lisätiedot

LINNANKATU 34, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

LINNANKATU 34, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. LINNANKATU 34, TURKU MYYNTIESITE TURKU, KERROSTALO 2 4h+k+vh+kh+kph+s+erill.wc+las.p., 182 m, 719 000 Vastaava välittäjä Kaarina Nikkanen MYYNTINEUVOTTELIJA, KiAT, PARTNER 040 053 2642 kaarina@bolkv.fi

Lisätiedot

Koti aitiopaikalta Knuutilankankaalta

Koti aitiopaikalta Knuutilankankaalta Koti aitiopaikalta Knuutilankankaalta Rakennamme uusia koteja valmiille asuinalueelle Syväkiventielle Knuutilankankaalle, jossa kadut, puistot ja palvelut ovat jo rakennettu ja asuinympäristö on viihtyisä.

Lisätiedot

Kuopio, Saaristokaupunki Kohdenumero h,k,khh,s, 95,0 m² Kov Energialuokka D 2013 Mh ,00 Vh ,00

Kuopio, Saaristokaupunki Kohdenumero h,k,khh,s, 95,0 m² Kov Energialuokka D 2013 Mh ,00 Vh ,00 Rivitalo Kuopio, Saaristokaupunki Kohdenumero 639864 4h,k,khh,s, 95,0 m² Kov. 2010 Energialuokka D 2013 Mh. 224 000,00 Vh. 224 000,00 Jynkänmäenkatu 2. Kaunis hyvin pidetty huoneisto suositulta asuinaleelta

Lisätiedot

88,0 m², 4h,k,kph,s,vh...,

88,0 m², 4h,k,kph,s,vh..., Kohteen ilmoittaja Nimi: Sari Solkio Puh: 040 191 6161 OP Koti Päijät-Häme Oy LKV Lahti Aleksanterinkatu 20 15140 Lahti Puh: 010 256 7700 Tätä kaunista, yhdessä tasossa olevaa, v.2006 valmistunutta kotia

Lisätiedot

62,5 m², 2h, k, s, kph...,

62,5 m², 2h, k, s, kph..., Kohteen ilmoittaja Nimi: Mia Kahila Puh: 040 822 2291 Kiinteistömaailma, Kerava, Asuntokerava Oy LKV Aleksis Kiven tie 14 04200 Kerava Puh: (09) 4174 1600 Tule viihtymään Sompioon! Tämä rivitalokoti sijaitsee

Lisätiedot

Omakotitalo. Kaarina, Hulkkio Kohdenumero h,k,ph,s,khh,erill.wc, 101,5 m²/101,5 m² Kov Energialuokka C Mh.

Omakotitalo. Kaarina, Hulkkio Kohdenumero h,k,ph,s,khh,erill.wc, 101,5 m²/101,5 m² Kov Energialuokka C Mh. Omakotitalo Kaarina, Hulkkio Kohdenumero 600774 4h,k,ph,s,khh,erill.wc, 101,5 m²/101,5 m² Kov. 2018 Energialuokka C Mh. 261 500,00 Kaijalankatu 7. NYT HELPOSTI JA VAIVATTOMASTI UUTEEN OMAKOTITALOON ilman

Lisätiedot

Raasepori, Tammisaari Kohdenumero h, k, khh, s, 87,0 m² Kov Energialuokka C Mh ,10 Vh ,00

Raasepori, Tammisaari Kohdenumero h, k, khh, s, 87,0 m² Kov Energialuokka C Mh ,10 Vh ,00 Rivitalo Raasepori, Tammisaari Kohdenumero 574125 3 h, k, khh, s, 87,0 m² Kov. 1992 Energialuokka C Mh. 150 775,10 Vh. 154 000,00 Tiaisenkuja 3. Viihtyisä päätyhuoneisto rivitalossa rv. 1992 suositulla

Lisätiedot

Kotaniementie 7 as 3 Kaunisharju, 40800 Vaajakoski

Kotaniementie 7 as 3 Kaunisharju, 40800 Vaajakoski Kotaniementie 7 as 3 Kaunisharju, 1 Nyt ennakkomarkkinoinnissa upea rivitalo järven rannalla! As Oy Kotaranta rakennetaan omalle tontille Leppäveden rantaan. Yhtiö on vapaarahoitteinen ja käsittää yhden

Lisätiedot

Kuopio, Saaristokaupunki Kohdenumero h,k,s (yht.jär. 4h,k,s), 100,0 m² Kov Energialuokka C 2013 Mh ,47 Vh.

Kuopio, Saaristokaupunki Kohdenumero h,k,s (yht.jär. 4h,k,s), 100,0 m² Kov Energialuokka C 2013 Mh ,47 Vh. Rivitalo Kuopio, Saaristokaupunki Kohdenumero 648745 3h,k,s (yht.jär. 4h,k,s), 100,0 m² Kov. 2017 Energialuokka C 2013 Mh. 188 769,47 Vh. 289 000,00 Niilontie 13. Uudenveroinen, moderni perheasunto rauhallisella

Lisätiedot

Valoisat kodit Uudessa Alppilassa. Alppilan Kaisla, Oulu

Valoisat kodit Uudessa Alppilassa. Alppilan Kaisla, Oulu Valoisat kodit Uudessa Alppilassa Alppilan Kaisla, Oulu Muuttovalmiita koteja Alppilan Kaislassa Kodikkaan Kaislan valoisat läpitalonhuoneistot sijaitsevat osoitteessa Muottikatu 10, 90530 Oulu. Ota meihin

Lisätiedot

Kuopio, Nilsiä Kohdenumero h, k, s, 60,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,86 Vh ,00

Kuopio, Nilsiä Kohdenumero h, k, s, 60,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,86 Vh ,00 Rivitalo Kuopio, Nilsiä Kohdenumero 636649 2h, k, s, 60,0 m² Kov. 1979 Energialuokka e-tod. Mh. 36 764,86 Vh. 39 000,00 Puusepäntie 21-23. Tilava kaksio hyvin hoidetusta yhtiöstä. Kaikki keskustan palvelut

Lisätiedot

Jyväskylä, Mannila Kohdenumero h,tupak,s, 107,0 m² Kov Energialuokka C 2013 Mh ,00 Vh ,00

Jyväskylä, Mannila Kohdenumero h,tupak,s, 107,0 m² Kov Energialuokka C 2013 Mh ,00 Vh ,00 Rivitalo Jyväskylä, Mannila Kohdenumero 622668 3h,tupak,s, 107,0 m² Kov. 2015 Energialuokka C 2013 Mh. 480 000,00 Vh. 480 000,00 Valakankatu 15. Tämä yhtiö on rakennettu Mannilan upeimpiin maisemiin Tuomijärven

Lisätiedot

Kuopio, Saaristokaupunki Kohdenumero h, kt, 32,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00

Kuopio, Saaristokaupunki Kohdenumero h, kt, 32,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Kuopio, Saaristokaupunki Kohdenumero 595791 2h, kt, 32,0 m² Kov. 2018 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 38 370,00 Vh. 127 900,00 Keilanrinteenkatu 5. Asunto Oy Kuopion Keilantori. Rakentaja Pohjola

Lisätiedot

Luumäki Kohdenumero h + k + s, 62,5 m² Kov Energialuokka E 2013 Mh ,00 Vh ,00

Luumäki Kohdenumero h + k + s, 62,5 m² Kov Energialuokka E 2013 Mh ,00 Vh ,00 Rivitalo Luumäki Kohdenumero 631290 2h + k + s, 62,5 m² Kov. 1989 Energialuokka E 2013 Mh. 59 000,00 Vh. 59 000,00 Sepänkuja 11. Aivan Taavetin keskustassa todella hyvän ja tilavan pohjaratkaisun omaava

Lisätiedot

95,0 m², 3 mh, oloh, k...,

95,0 m², 3 mh, oloh, k..., Kohteen ilmoittaja Huom! Heinola, Kiinteistötoimisto Kekkonen & Surakka LKV Oy Torikatu 3 18100 Heinola Puh: 0456920460 Hieno kodin ja vapaa-ajan asumisen yhdistelmä vain n. 20 km Heinolan keskusta! Kokonaisuus

Lisätiedot

Oulu, Jääli Kohdenumero h,kk,kh,s, 40,0 m² Kov Energialuokka F Mh ,91 Vh ,00

Oulu, Jääli Kohdenumero h,kk,kh,s, 40,0 m² Kov Energialuokka F Mh ,91 Vh ,00 Rivitalo Oulu, Jääli Kohdenumero 599251 1h,kk,kh,s, 40,0 m² Kov. 1977 Energialuokka F Mh. 55 431,91 Vh. 56 000,00 Kerrostie 2. Viihtyisä rivitalon päätykoti aivan Jäälin palveluiden vieressä hyvillä kulkuyhteyksillä.

Lisätiedot

Lieto, Vanhalinna, Nenämäki Kohdenumero h,k,ph,s,khh,wc(+laaj.mahd.yläk.), 100,0 m²/100,0 m² Kov Energialuokka C Mh.

Lieto, Vanhalinna, Nenämäki Kohdenumero h,k,ph,s,khh,wc(+laaj.mahd.yläk.), 100,0 m²/100,0 m² Kov Energialuokka C Mh. Omakotitalo Lieto, Vanhalinna, Nenämäki Kohdenumero 601691 4h,k,ph,s,khh,wc(+laaj.mahd.yläk.), 100,0 m²/100,0 m² Kov. 2018 Energialuokka C Mh. 251 000,00 Nenärengas 26. NYT HELPOSTI JA VAIVATTOMASTI UUTEEN

Lisätiedot

Saarijärvi Kohdenumero h,k,at,s, 69,0 m² Kov Energialuokka E 2013 Mh ,00 Vh ,00

Saarijärvi Kohdenumero h,k,at,s, 69,0 m² Kov Energialuokka E 2013 Mh ,00 Vh ,00 Rivitalo Saarijärvi Kohdenumero 620752 2h,k,at,s, 69,0 m² Kov. 1982 Energialuokka E 2013 Mh. 87 000,00 Vh. 87 000,00 Tuomitie 3. Nyt myynnissä kauniisti remontoitu hyvänkokoinen kaksio rauhallisella asuinalueella.

Lisätiedot

Kouvola, Valkeala Kohdenumero h,k,s, 68,0 m² Kov Energialuokka C 2007 Mh ,00 Vh ,00

Kouvola, Valkeala Kohdenumero h,k,s, 68,0 m² Kov Energialuokka C 2007 Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Kouvola, Valkeala Kohdenumero 640268 3h,k,s, 68,0 m² Kov. 2013 Energialuokka C 2007 Mh. 169 000,00 Vh. 169 000,00 Kustaa III tie 8 as 13. Valkealan palveluiden äärellä vuonna 2013 valmistuneesta

Lisätiedot

Turku, Suikkila Kohdenumero h,kt,s,p, 56,5 m² Kov Energialuokka C 2013 Mh ,00 Vh ,00

Turku, Suikkila Kohdenumero h,kt,s,p, 56,5 m² Kov Energialuokka C 2013 Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Turku, Suikkila Kohdenumero 647087 2h,kt,s,p, 56,5 m² Kov. 2016 Energialuokka C 2013 Mh. 219 000,00 Vh. 219 000,00 Gränsbackankuja 1 as 22. Tilava, valoisa uuden veroinen vaaleasävyinen kaunis

Lisätiedot

Rivitalo Kuopio, Savolanniemi Kohdenumero Kotirannankuja 7.

Rivitalo Kuopio, Savolanniemi Kohdenumero Kotirannankuja 7. Rivitalo Kuopio, Savolanniemi Kohdenumero 603769 4h, k, s/kh, terassi (4h+k+s yhtiöj.mukaan), 116,0 m² Kov. 2003 Energialuokka C 2007 Mh. 237 779,18 Vh. 239 000,00 Kotirannankuja 7. Persoonallinen, avara

Lisätiedot

Vaski. okv. www.oulunkodit.fi YKSIKERROKSISET RIVITALOKODIT KIVIKKOKANKAALLA. Asunto Oy. Palloilijantie 35, 90670 Oulu.

Vaski. okv. www.oulunkodit.fi YKSIKERROKSISET RIVITALOKODIT KIVIKKOKANKAALLA. Asunto Oy. Palloilijantie 35, 90670 Oulu. YKSIKERROKSISET RIVITALOKODIT KIVIKKOKANKAALLA. Asunto Oy Vaski Palloilijantie 35, 90670 Oulu okv -tekniikka oy www.oulunkodit.fi 1 asuntomyynti@oulunkodit.fi Sakari Takkinen p. 040 771 7207 Laura Veikkola

Lisätiedot

SOUKANNIEMI, ESPOO MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

SOUKANNIEMI, ESPOO MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. SOUKANNIEMI, ESPOO MYYNTIESITE ESPOO, OMAKOTITALO 7h, k, ruokasali, 3 kph, wc, spa-/saunaosasto, kodinhoitohuone, walk-in-closet, autotalli, 2 462 m, 4 600 000 Vastaava välittäjä Linda Fagerström Kiinteistönvälittäjä,

Lisätiedot

Omakotitalo. Lieto, Tammi/Vanhalinna Kohdenumero h,k,ph,s,khh,erill.wc, 121,5 m²/121,5 m² Kov Energialuokka C Mh.

Omakotitalo. Lieto, Tammi/Vanhalinna Kohdenumero h,k,ph,s,khh,erill.wc, 121,5 m²/121,5 m² Kov Energialuokka C Mh. Omakotitalo Lieto, Tammi/Vanhalinna Kohdenumero 596242 5h,k,ph,s,khh,erill.wc, 121,5 m²/121,5 m² Kov. 2018 Energialuokka C Mh. 285 000,00 Mestarintie 5. NYT HELPOSTI JA VAIVATTOMASTI UUTEEN OMAKOTITALOON

Lisätiedot

Kerava, Alikerava Kohdenumero h,kt,s, 55,5 m² Kov Energialuokka C 2013 Mh ,00 Vh ,00

Kerava, Alikerava Kohdenumero h,kt,s, 55,5 m² Kov Energialuokka C 2013 Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Kerava, Alikerava Kohdenumero 627016 2h,kt,s, 55,5 m² Kov. 2018 Energialuokka C 2013 Mh. 68 300,00 Vh. 216 500,00 Santaniitynkatu 19. Makua asumiseen! Uudessa As Oy Keravan Korianterissa huolella

Lisätiedot

Liperi, Ylämylly Kohdenumero h, k, khh, s, 105,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00

Liperi, Ylämylly Kohdenumero h, k, khh, s, 105,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00 Paritalo Liperi, Ylämylly Kohdenumero 636731 4h, k, khh, s, 105,0 m² Kov. 2004 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 150 000,00 Vh. 150 000,00 Jääkäripolku 3. Huippupaikalla koulun ja päiväkodin läheisyydessä vuonna

Lisätiedot

Kokkola, Charlibacka Kohdenumero h, k, 88,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,45 Vh ,00

Kokkola, Charlibacka Kohdenumero h, k, 88,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,45 Vh ,00 Paritalo Kokkola, Charlibacka Kohdenumero 602596 4h, k, 88,0 m² Kov. 2018 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 95 006,45 Vh. 239 000,00 Charlibackantie 25. Ennakkomarkkinoinnissa tasokasta paritaloasumista kahdeksan

Lisätiedot

Omakotitalo. Sauvo, Sauvo Kohdenumero h,k,ph,s,khh,erill.wc, 121,5 m²/121,5 m² Kov Energialuokka C Mh ,00

Omakotitalo. Sauvo, Sauvo Kohdenumero h,k,ph,s,khh,erill.wc, 121,5 m²/121,5 m² Kov Energialuokka C Mh ,00 Omakotitalo Sauvo, Sauvo Kohdenumero 578956 5h,k,ph,s,khh,erill.wc, 121,5 m²/121,5 m² Kov. 2017 Energialuokka C Mh. 226 000,00 Koskentie 9. NYT HELPOSTI JA VAIVATTOMASTI UUTEEN OMAKOTITALOON ilman rakentajan

Lisätiedot

Kuopio, Lehtoniemi Kohdenumero h,kt, 26,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00

Kuopio, Lehtoniemi Kohdenumero h,kt, 26,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Kuopio, Lehtoniemi Kohdenumero 658781 1h,kt, 26,0 m² Kov. 2020 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 30 210,00 Vh. 100 700,00 Matkusniemenkatu 13. ENNAKKOMARKKINOINNISSA Asunto Oy Kuopion Kippari. Rakentaja

Lisätiedot

Oulu, Pyykösjärvi Kohdenumero h,k,s,ullakkohuone,autokatos, 185,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh.

Oulu, Pyykösjärvi Kohdenumero h,k,s,ullakkohuone,autokatos, 185,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh. Erillistalo Oulu, Pyykösjärvi Kohdenumero 595964 6h,k,s,ullakkohuone,autokatos, 185,0 m² Kov. 1981 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 210 000,00 Vh. 210 000,00 Haukikuja 6. Pyykösjärven uimarannan tuntumasta

Lisätiedot

Ennakkomarkkinoinnissa Ounaswillan yhdeksän tyylikästä rivitaloasuntoa. Asunnot valmistuvat heinäkuussa 2O17. lapinlaatukodit.fi ROVANIEMEN OUNASWILLA

Ennakkomarkkinoinnissa Ounaswillan yhdeksän tyylikästä rivitaloasuntoa. Asunnot valmistuvat heinäkuussa 2O17. lapinlaatukodit.fi ROVANIEMEN OUNASWILLA AUNTO-OAYTIÖ ROVANIMN OUNAWILLA, 962OO Rovaniemi nnakkomarkkinoinnissa Ounaswillan yhdeksän tyylikästä rivitaloasuntoa. Asunnot valmistuvat heinäkuussa 2O17. Rauhallisella alueella lähellä keskustaa sijaitsevien

Lisätiedot

77,5 m², 3h+k+sauna,

77,5 m², 3h+k+sauna, Kohteen ilmoittaja Nimi: Marjo Ahponen Puh: 0449752504 Loistavalla paikalla peruskorjattu läpitalon valoisa kolmio. Suojaisa aidattu piha, voit suunnitella mieleiseksi, teranssi, laatta tai nurmikkopihan.

Lisätiedot

Iisalmi, keskusta Kohdenumero h,k,s, 60,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00

Iisalmi, keskusta Kohdenumero h,k,s, 60,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Iisalmi, keskusta Kohdenumero 641473 2h,k,s, 60,0 m² Kov. 2020 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 100 500,00 Vh. 201 000,00 Virrankatu 8b. ASUNTO OY IISALMEN VIRRANLOISTE! Virranpuiston alueen seuraavan

Lisätiedot

As Oy Liedon Härkätien Klubinranta Valkeaa unelmaa joen varrella

As Oy Liedon Härkätien Klubinranta Valkeaa unelmaa joen varrella As Oy Liedon Härkätien Klubinranta Valkeaa unelmaa joen varrella Miksei elämästä voisi nauttia joka päivä? Ihanteellinen sijainti, ekologiset ratkaisut ja luksuksen tuntu. Kaikki nämä toteutuvat As. Oy

Lisätiedot

Raasepori, Tammisaari Kohdenumero h, k, kph/s, 80,0 m² Kov Energialuokka C Mh ,51 Vh ,00

Raasepori, Tammisaari Kohdenumero h, k, kph/s, 80,0 m² Kov Energialuokka C Mh ,51 Vh ,00 Kerrostalo Raasepori, Tammisaari Kohdenumero 526262 3h, k, kph/s, 80,0 m² Kov. 2017 Energialuokka C Mh. 183 811,51 Vh. 379 000,00 Pohjoinen Rantakatu 14. AINUTLAATUISTA ASUMISTA MEREN ÄÄRELLÄ! Rakentaminen

Lisätiedot

Kuopio, Lehtoniemi Kohdenumero h,kt, 37,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00

Kuopio, Lehtoniemi Kohdenumero h,kt, 37,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Kuopio, Lehtoniemi Kohdenumero 596574 2h,kt, 37,0 m² Kov. 2018 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 53 318,00 Vh. 123 950,00 Lehtoniementie 116 C. Lehtoniemeen rakenteilla erikoisia koteja jokaisen elämäntilanteen

Lisätiedot

Sastamala, Keskusta Kohdenumero h, k, s, 107,0 m² Kov Energialuokka G Mh ,00 Vh ,00

Sastamala, Keskusta Kohdenumero h, k, s, 107,0 m² Kov Energialuokka G Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Sastamala, Keskusta Kohdenumero 597422 3-4 h, k, s, 107,0 m² Kov. 1997 Energialuokka G Mh. 226 000,00 Vh. 226 000,00 Saarikatu 3. Näitä on harvoin tarjolla! Kauniilta paikalta Pororannan vierestä,

Lisätiedot

65,0 m², 3h, k,

65,0 m², 3h, k, Kohteen ilmoittaja Nimi: Nina Koskinen Puh: 050 562 4445 Asuntokauppa Hanna&Hanna LKV Oy Nervanderinkatu 8 C 00100 Helsinki Puh: 040 680 7776 Hyväkuntoinen ja kodikas rivitaloasunto. Tässä kodissa on tehokkaasti

Lisätiedot

Laukaa, Lievestuore Kohdenumero h,k,kh,s, 60,0 m² Kov Energialuokka E 2013 Mh ,00 Vh ,00

Laukaa, Lievestuore Kohdenumero h,k,kh,s, 60,0 m² Kov Energialuokka E 2013 Mh ,00 Vh ,00 Rivitalo Laukaa, Lievestuore Kohdenumero 641259 2h,k,kh,s, 60,0 m² Kov. 1978 Energialuokka E 2013 Mh. 64 000,00 Vh. 64 000,00 Katajatie 3. Rauhallisella paikalla lähellä peruspalveluita tilava hyväkuntoinen

Lisätiedot

Seinäjoki, Kärki Kohdenumero h,k,s, 53,0 m² Kov Energialuokka C 2007 Mh ,00 Vh ,00

Seinäjoki, Kärki Kohdenumero h,k,s, 53,0 m² Kov Energialuokka C 2007 Mh ,00 Vh ,00 Luhtitalo Seinäjoki, Kärki Kohdenumero 635684 2h,k,s, 53,0 m² Kov. 2007 Energialuokka C 2007 Mh. 105 000,00 Vh. 105 000,00 Koulutaival 1. Toisen kerroksen hyväkuntoinen kaksio etsii uusia asukkaita. Asuinhuoneiden

Lisätiedot

Tuusula, Kellokoski Kohdenumero h,k,s,ak, 122,5 m² Kov Energialuokka E Mh ,00 Vh ,00

Tuusula, Kellokoski Kohdenumero h,k,s,ak, 122,5 m² Kov Energialuokka E Mh ,00 Vh ,00 Erillistalo Tuusula, Kellokoski Kohdenumero 602311 5h,k,s,ak, 122,5 m² Kov. 2010 Energialuokka E Mh. 259 000,00 Vh. 259 000,00 Omenaniitynkaari 26. Kaunis omakotimainen erillistalo pientaloalueella päättyvän

Lisätiedot

Viitasaari Kohdenumero h,k,s, 85,5 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00

Viitasaari Kohdenumero h,k,s, 85,5 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00 Rivitalo Viitasaari Kohdenumero 623313 4h,k,s, 85,5 m² Kov. 1988 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 67 250,00 Vh. 72 000,00 Kustaantie 24-26. Myytävänä, parin kilometrin etäisyydellä Viitasaaren keskustasta,

Lisätiedot

Asunto Oy Iisalmen Asemanhelmi. Uusi ja nykyaikainen koti perinteikkäällä alueella.

Asunto Oy Iisalmen Asemanhelmi. Uusi ja nykyaikainen koti perinteikkäällä alueella. Uusi ja nykyaikainen koti perinteikkäällä alueella. Joukolankatu ohjolankatu äiviönkatu Iisalmen Asemanhelmi Asemakatu Malminkatu avonkatu ilpijärvi ÄIVIÖNATU Aseman tienoo uudistuu! JÄTE JOINEN UITORAITTI

Lisätiedot

Kerrostalo Kouvola, Keskusta Kohdenumero Kalevankatu 15.

Kerrostalo Kouvola, Keskusta Kohdenumero Kalevankatu 15. Kerrostalo Kouvola, Keskusta Kohdenumero 630890 3h, kt, s, parveke, 77,0 m² Kov. 2019 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 75 712,50 Vh. 252 375,00 Tontin lunastushinta 33 841,50 Kalevankatu 15. Ennakkomarkkinoinnissa.

Lisätiedot

Kerrostalo Kuopio, Pihlajalaakso Kohdenumero Poukamankatu 23.

Kerrostalo Kuopio, Pihlajalaakso Kohdenumero Poukamankatu 23. Kerrostalo Kuopio, Pihlajalaakso Kohdenumero 594915 3h, kt, s (2-3h+kt+s yhtiöjärjestyksen mukaan), 63,0 m² Kov. 2017 Energialuokka C Mh. 55 950,00 Vh. 191 400,00 Poukamankatu 23. Juuri valmistuneessa

Lisätiedot

Seinäjoki, Kärki Kohdenumero H+KK+S, 38,0 m² Kov Energialuokka B 2013 Mh ,07 Vh ,00

Seinäjoki, Kärki Kohdenumero H+KK+S, 38,0 m² Kov Energialuokka B 2013 Mh ,07 Vh ,00 Luhtitalo Seinäjoki, Kärki Kohdenumero 603035 2H+KK+S, 38,0 m² Kov. 2018 Energialuokka B 2013 Mh. 36 331,07 Vh. 102 000,00 Collininkatu 3. Kärjen uudella asuntoalueella saunallisia rivi- ja luhtitaloasuntoja.

Lisätiedot

Kuopio, Pappilanmäki Kohdenumero h, k, s, 91,0 m² Kov Energialuokka B 2013 Mh ,00 Vh ,00

Kuopio, Pappilanmäki Kohdenumero h, k, s, 91,0 m² Kov Energialuokka B 2013 Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Kuopio, Pappilanmäki Kohdenumero 634585 4h, k, s, 91,0 m² Kov. 2013 Energialuokka B 2013 Mh. 318 000,00 Vh. 318 000,00 Ruustinnankuja 9. Uudenveroinen kaunis päätyhuoneisto aivan keskustan kyljessä,

Lisätiedot

Kääpätie 10. 90820 Kello. www.rakennusliikevanttila.fi

Kääpätie 10. 90820 Kello. www.rakennusliikevanttila.fi Kääpätie 10 www.rakennusliikevanttila.fi Rakennustapaselostus As Oy Kiimingin Hiihtäjäntie Hiihtäjäntie 15, 90900 Kiiminki Yleistä: As Oy Kiimingin Hiihtäjäntie muodostuu kahdesta yksikerroksisesta rivitalosta

Lisätiedot

Kenttäkatu 17 B as 10 Mäki-Matti, 40700 Jyväskylä

Kenttäkatu 17 B as 10 Mäki-Matti, 40700 Jyväskylä Kenttäkatu 17 B as 10 Mäki-Matti, 40700 Jyväskylä 1 Nyt ennakkomarkkinoinnissa luhtitalohuoneistot aitiopaikalta! As Oy Jyväskylän Kenttäkadun Kruunu rakennetaan omalle tontille Harjun kupeeseen. Yhtiö

Lisätiedot

67,0 m², 3h+k,

67,0 m², 3h+k, Kohteen ilmoittaja Nimi: Tiina Björkman Puh: 045 129 9909 OP Koti Länsi-Uusimaa Oy LKV Nummela Vihdintie 3 03100 Nummela Puh: 010 254 5206 Etsitkö kotia aivan Nummelan keskustassa mutta kuitenkin suojaisen

Lisätiedot

Seinäjoki, Kertunlaakso Kohdenumero h+k+s, 61,0 m² Kov Energialuokka E 2013 Mh ,00 Vh ,00

Seinäjoki, Kertunlaakso Kohdenumero h+k+s, 61,0 m² Kov Energialuokka E 2013 Mh ,00 Vh ,00 Rivitalo Seinäjoki, Kertunlaakso Kohdenumero 635245 3h+k+s, 61,0 m² Kov. 2008 Energialuokka E 2013 Mh. 145 000,00 Vh. 145 000,00 Juhaninkatu 3. Etsitkö tehokkaalla pohjalla olevaa siistiä rivitalokolmiota,

Lisätiedot

Rauma Kohdenumero h,k,s, 63,0 m² Kov Energialuokka D 2007 Mh ,00 Vh ,00

Rauma Kohdenumero h,k,s, 63,0 m² Kov Energialuokka D 2007 Mh ,00 Vh ,00 Rivitalo Rauma Kohdenumero 582096 3h,k,s, 63,0 m² Kov. 2010 Energialuokka D 2007 Mh. 145 000,00 Vh. 145 000,00 Puukhulmintie 7. Viihtyisä koti vuonna 2010 valmistuneessa rivitalossa. Nykyaikainen sävymaailma

Lisätiedot

As Oy Oulun Saunatonttu Rivitalotaloyhtiö Kiulukangas, Oulu. Sinun kotisi on juuri sinun perheellesi tehty! Kun etsit laadukasta kotia, ota yhteyttä!

As Oy Oulun Saunatonttu Rivitalotaloyhtiö Kiulukangas, Oulu. Sinun kotisi on juuri sinun perheellesi tehty! Kun etsit laadukasta kotia, ota yhteyttä! Sinun kotisi on juuri sinun perheellesi tehty! As Oy Oulun Saunatonttu Rivitalotaloyhtiö Kiulukangas, Oulu Kun etsit laadukasta kotia, ota yhteyttä! Matti Lahtinen 0400 886 443 Valtteri Tokkonen 050 567

Lisätiedot

Nilojoenranta. Nyt valmistui kaupungin kauneimmalle paikalle joen rantaan yksilöllinen huippuvarusteltu paritalo

Nilojoenranta. Nyt valmistui kaupungin kauneimmalle paikalle joen rantaan yksilöllinen huippuvarusteltu paritalo Asunto Oy Kuusamon Nilojoenranta Nyt valmistui kaupungin kauneimmalle paikalle joen rantaan yksilöllinen huippuvarusteltu paritalo 109,5 m2, tupakeittiö + 3 mh + iso harraste-/kotiteatterihuone + kotikylpylä

Lisätiedot

As Oy Oulun Lumiukko Paritalotaloyhtiö Talvikangas, Oulu. Sinun kotisi on juuri sinun perheellesi tehty!

As Oy Oulun Lumiukko Paritalotaloyhtiö Talvikangas, Oulu. Sinun kotisi on juuri sinun perheellesi tehty! Sinun kotisi on juuri sinun perheellesi tehty! As Oy Oulun Lumiukko Paritalotaloyhtiö Talvikangas, Oulu Kun etsit laadukasta kotia, ota yhteyttä! Matti Lahtinen 0400 886 443 Valtteri Tokkonen 050 567 8884

Lisätiedot

Kokkola, Isokylä Kohdenumero h,kt,s, 54,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00

Kokkola, Isokylä Kohdenumero h,kt,s, 54,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00 Rivitalo Kokkola, Isokylä Kohdenumero 606432 2h,kt,s, 54,0 m² Kov. 2018 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 44 970,00 Vh. 149 900,00 Sipolanpolku 14. Täydenpalvelun asumista Isokylässä. Asunto Oy Kerkkäpihan käytännölliset

Lisätiedot

Salo, Salo Kohdenumero h,kt,kph,s, 48,5 m² Kov Energialuokka G 2007 Mh ,00 Vh ,00

Salo, Salo Kohdenumero h,kt,kph,s, 48,5 m² Kov Energialuokka G 2007 Mh ,00 Vh ,00 Rivitalo Salo, Salo Kohdenumero 636601 2h,kt,kph,s, 48,5 m² Kov. 1991 Energialuokka G 2007 Mh. 64 800,00 Vh. 64 800,00 Ajokatu 22 as 6. Hyväkuntoinen rivitalokaksio rauhalliselta asuinalueelta, päättyvän

Lisätiedot

Liperi, Ylämylly Kohdenumero h, k, s, 70,5 m² Kov Energialuokka C 2013 Mh ,70 Vh ,00

Liperi, Ylämylly Kohdenumero h, k, s, 70,5 m² Kov Energialuokka C 2013 Mh ,70 Vh ,00 Rivitalo Liperi, Ylämylly Kohdenumero 640582 3h, k, s, 70,5 m² Kov. 2014 Energialuokka C 2013 Mh. 126 438,70 Vh. 159 000,00 Kersantintie 3. Valoisa 2014 valmistuneesta asunto-osakeyhtiöstä paritalokolmio.

Lisätiedot

28,0 m², 1h+avok+kph+p,

28,0 m², 1h+avok+kph+p, Kohteen ilmoittaja Nimi: Rene Messia de Prado Puh: 0405186949 RE/MAX Casa Alto Laivurinrinne 1 00120 Helsinki Puh: 0500 322 232 Ihastuttava yksiö nyt myynnissä edulliseen hintaan, suositussa Alppikylän

Lisätiedot

Kaarina, Raadelma Kohdenumero h,k,ph,s,khh,erill.wc, 121,5 m²/121,5 m² Kov Energialuokka B 2018 Mh ,00

Kaarina, Raadelma Kohdenumero h,k,ph,s,khh,erill.wc, 121,5 m²/121,5 m² Kov Energialuokka B 2018 Mh ,00 Omakotitalo Kaarina, Raadelma Kohdenumero 626557 5h,k,ph,s,khh,erill.wc, 121,5 m²/121,5 m² Kov. 2019 Energialuokka B 2018 Mh. 286 000,00 Rettigintie 11. NYT HELPOSTI JA VAIVATTOMASTI UUTEEN OMAKOTITALOON

Lisätiedot

Pori, Uus-Aittaluoto Kohdenumero h, k, s, 73,5 m² Kov Energialuokka B 2018 Mh ,00 Vh ,00

Pori, Uus-Aittaluoto Kohdenumero h, k, s, 73,5 m² Kov Energialuokka B 2018 Mh ,00 Vh ,00 Rivitalo Pori, Uus-Aittaluoto Kohdenumero 627959 3h, k, s, 73,5 m² Kov. 2019 Energialuokka B 2018 Mh. 85 319,00 Vh. 213 297,00 Uus-Aittaluodontie 3. RAKENTEILLA. Valmiille, vehreälle asuinalueelle tulossa

Lisätiedot

ASUNTO OY VANTAAN KANNISTON REHTORI

ASUNTO OY VANTAAN KANNISTON REHTORI ASUNTO OY VANTAAN KANNISTON REHTORI As Oy Vantaan Kanniston Rehtori Murtopakantie 14, 01730 Vantaa Rakentaja pidättää oikeuden muuttaa tämän esitteen tietoja ja kuvia sekä materiaaleja. Asunnonostajan

Lisätiedot

Raasepori, Tammisaari Kohdenumero Liiketila, 58,5 m² Kov Energialuokka C 2013 Mh ,49 Vh ,00

Raasepori, Tammisaari Kohdenumero Liiketila, 58,5 m² Kov Energialuokka C 2013 Mh ,49 Vh ,00 Kerrostalo Raasepori, Tammisaari Kohdenumero 526364 Liiketila, 58,5 m² Kov. 2017 Energialuokka C 2013 Mh. 105 048,49 Vh. 249 000,00 Pohjoinen Rantakatu 14. AINUTLAATUISTA ASUMISTA MEREN ÄÄRELLÄ! Muuttovalmiita

Lisätiedot

VERKKOTIE 23, KAARINA MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

VERKKOTIE 23, KAARINA MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. VERKKOTIE 23, KAARINA MYYNTIESITE KAARINA, RIVITALO 2 5h+k+kph+s+vh+2erill.wc+2v+lasitettu patio, 103 m, 207 000 Vastaava välittäjä Kaarina Nikkanen MYYNTINEUVOTTELIJA, KiAT, PARTNER 040 053 2642 kaarina@bolkv.fi

Lisätiedot

ROVANIEMEN KOTIRANTA

ROVANIEMEN KOTIRANTA ASUNTO-OSAKEYHTIÖ ROVANIEMEN KOTIRANTA Upealla ja rauhallisella sijainnilla, Kemijoen rannassa korkeatasoinen viiden huoneiston Kontio-hirsitalo. Suunnittelussa on huomioitu joen ja luonnon läheisyys.

Lisätiedot

Imatra, Saareksiinmäki Kohdenumero h,k,khh,s, 87,5 m² Kov Energialuokka C Mh ,00 Vh ,00

Imatra, Saareksiinmäki Kohdenumero h,k,khh,s, 87,5 m² Kov Energialuokka C Mh ,00 Vh ,00 Rivitalo Imatra, Saareksiinmäki Kohdenumero 609411 3h,k,khh,s, 87,5 m² Kov. 2015 Energialuokka C Mh. 229 000,00 Vh. 229 000,00 Ailinkuja 1. Niin upea ja tyylikäs rivitalon päätykolmio, johon pääset muuttamaan

Lisätiedot