NetFonet Verkkokauppa

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "NetFonet Verkkokauppa"

Transkriptio

1 Kuparirannekkeet NetFonet Verkkokauppa Valmistettu puhtaasta kuparista 6 kpl 1500 gauss:n neodymium magneettia Pinnoitus: Rodium tai 3:n mikronin kultaus Magneettiset kuparirannekkeet ovat suunniteltu siten, että ranneke pääsee kosketukseen ihon kanssa. Ulkoinen pinnoitus (hieno lakkaus jotta rannekkeesi pysyy hyvän näköisenä säilytyksessä) katoaa ajan myötä, jolloin ranneke voi aiheuttaa vihreitä värjäytymiä ihon pinnalle. Tämä on normaali reaktio ja värjäytymä lähtee helposti pestessä pois. Itse asiassa - värjäytyminen on merkki siitä, että kupari reagoi ja imeytyy, jolloin hyödyt rannekkeen terapeuttisista vaikutuksista. Tässä muutamia etuja mitä kuparirannekkeen käyttäminen voi antaa myös sinulle: Kivun lievitystä ranne- sekä nivelkipuihin Noidannuoleen PMS-kipuihin Kipuihin ja särkyihin jotka johtuvat jäykkyydestä HUOM! Älä käytä magneettisia tuotteita jos olet raskaana, käytät sydämen tahdistinta, kuulolaitetta tai muita kehoon asennettavia sähköisiä tai mekaanisia laitteita.

2 Laihduttavia sormuksia NetFonet Verkkokauppa Spiraali Tehty puhtaasta kuparista Pinnoitus: Rodium tai 3:n mikronin kultaus Suosittuja laihduttajilla Kiinalainen lääketiede uskoo, että tätä sormusta pidettäessä, vähenee rasvan määrä kehon eri osissa - riippuen sormesta missä sormusta pidetään. Akupunktiopisteet, jotka sijaitsevat kädessä, vastaavat aina tiettyä kehon osaa. Kun vaikutetaan näihin kohtiin, pystyt nostamaan aineenvaihdunnan nopeuttasi. Näin myös rasvahapot huuhtoutuvat kehon järjestelmäsi pois, sen sijaan että ne varastoituisivat kehoosi. Kun käytät sormusta: PEUKALOSSA vähenee rasvan määrä kasvoista ETUSORMESSA vähenee rasvan määrä kädessä KESKISORMESSA vähenee rasvan määrä vatsassa NIMETTÖMÄSSÄ vähenee rasvan määrä vyötäröllä PIKKUSORMESSA vähenee rasvan määrä reisissä Jotta saisit paremman tuloksen, on suositeltavaa juoda vähintäänkin 2 litraa vettä päivässä. Voit myös pitää laihduttavia sormuksia useammassa sormessa yhtä aikaa, jolloin aineenvaihduntasi on nopeampaa.

3 NetFonet Verkkokauppa Magneettiset rannekkeet ruostumattomasta teräksestä Valmistettu puhtaasta ruostumattomasta teräksestä 316L 3000 Gauss:n neodymium magneetteja Pinnoitus: Rodium tai 3:n mikronin kultaus Kaunis, tyylikäs ja kestävä. Manetixx:n ruostumattomasta teräksestä valmistetut magneettirannekorut sisältävät voimakkuudeltaan 3000 gauss:n magneetin korun jokaisessa ketjun osassa. Koruissa ei ole lainkaan sinkkiä tai nikkeliä, joten ne ovat siten erinomainen valinta henkilöille jotka ovat allergisia näille metalleille. Nämä Magnetixx:n ruostumattomasta teräksestä valmistetut rannekorut auttavat käsien nivelrikkoihin sekä toistuviin rasitusvammoihin. Kaikissa rannekorun magneeteissa on ergonomisesti pinnoitettu epoksi-pinnoite, jolloin korussa on erittäin pitkäaikainen suojaus. Ketjurannekoruissa käytetään yksinomaan kiillotettua ruostumatonta terästä. Kultaukset ovat valmistettu aina 3:n mikronin 18 K kullasta, jota käytetään ei ionisoivassa IPG pinnoituksessa. (24K kultaus on liian pehmeää, jotta sitä voitaisiin käyttää korupinnoitukseen) IPG pinnoituksella saadaan erittäin hyvin kulutusta kestävä viimeistelty pinnoitus, jolloin korua voi käyttää myös aktiivisessa käytössä.

4 NetFonet Verkkokauppa Hematiitti-Magneetti ranne- sekä kaulakorut Magnetixx hematiitti-magneettirannekorut ovat valmistettu mustista hematiittikivistä. Hematiiti (verikivi) omaa tervehdyttäviä ominaisuuksia ja on kokonaan vapaa metalleista. Se sopii henkilöille joilla on metalliallergiaa. Jokaisessa kivessä on 800 Gauss magneetti. Magneettiset rannekorut: Korkeaan verenpaineeseen Verenkierto-ongelmiin Unettomuuteen Migreeniin Nostaa kehon energiatasoa. Hematiitti-Magneettikaulakorut Magnetixx hematiittikaulakorut sopivat erinomaisesti henkilöille joilla on metalliallergiaa. Jokaisessa kivessä on Gauss magneetti. Osaan kaulakoruista on mahdollista saada myös saman sarjan rannekoru. Hematiitilla on stressiä vähentäviä vaikutuksia, joten sitä käytetään myös ns. Kristallikiviterapiassa. Magneetti kaulakoru voi lievittää kipua mm: Jumiutuneessa olkapäässä Jumiutuneissa niskoissa Migreeni päänsäryssä Stressistä johtuvassa pääkivussa

5 NetFonet Verkkokauppa Titaaniset Magneettirannekorut Titaani on kevyttä Titaani on kestävä ja koettu materiaali Valmistettu puhtaasta (CP) luokan 2 titaniumista 3000 Gauss magneetti jokaisessa ketjun osassa Pinnoitus: Rodium tai 3:n mikronin kultaus Titaani on erittäin kevyt ja vahva metalli. Titaniumilla on vahva resistanssi syövyttäville aineille. Se ei muuta ulkomuotoaan ajan myötä, kuten useimmat muut metallit. Kun käytettään titaanirannekoruja, ei tarvitse välittää tai huolehtia korun vahingoittumisesta. Henkilölle, jolla on herkkä iho ja joka ei voi käyttää metallikoruja, voi titaani olla ainoa vaihtoehto. Vuosia on tiedetty titaanin olevan yhteensopiva ihmisen kehon kanssa ja siitä syystä sitä onkin käytetty paljon lääketieteen alalla kehon osien korjaamiseen, kuten esimerkiksi luihin ja lonkkiin. Titaanin erinomainen korroosion kestävyys johtuu siitä, että materiaalin pinnalle muodostuu ohut oksidikalvo. Magnetixx Titaanirannekoruissa on 3000 Gauss:n magneetit jokaisessa ketjun osassa. Ketjun osia voidaan myös helposti lisätä tai poistaa koruliikkeissä. Miksi on eri laatuista Titaniumia? Olet ehkä huomannut että markkinoilla on eri laatuisia titaanikoruja. Suurin osa korutuotteista myydään titaanin ja jonkin muun metallin sekoituksena - ei puhtaana titaniumina. Magnetixx koruissa käytetään täysin puhdasta titaania, joka luokitellaan CP laatuluokkaan 2. CP laatuluokituksessa titaani luokitellaan asteikolla 1-4, jossa luokka 1 on pehmein ja 4 on kovin. Suurin ero luokissa on metallin valmistuksessa käytettävä hapen määrä. Mitä enemmän happea, sen lujempi materiaali. Käytämme CP 2 laatuluokan titaania kaikissa tuotteissamme. Olemme huomanneet CP 2 laatuluokan olevan kaikista paras materiaali korukäyttöön sen työstettävyyden ja käytettävyyden suhteen. Titaani on hieman raskaampaa kuin alumiini, mutta sillä on hiiliteräksen kestävyys. Titaani on 46% kevyempää kuin normaali runsas- tai niukkahiilinen teräs. Nykypäivänä keveys ja lujuus on keskeisiä teollisuuden laatuvaatimuksia. Koruissa keveys taas merkitsee sananmukaisesti keveyttä, joka puolestaan on mukavuutta korua käytettäessä. Titaani on kasvava materiaali koruteollisuudessa. Poikkeuksetta titaani on alkanut hiljalleen lisääntyä erilaisissa käyttötarkoituksissa. Titaania voi löytää esimerkiksi urheiluvälineistä, kuten polkupyöristä, tennismailoista, golf-mailoista aina sukellusvarusteisiin - tai tietokoneista lentokoneen valmistusmateriaaleihin.

6 NetFonet Verkkokauppa Niska-/Hartianauha kahdella irrotettavalla magneettilapulla. Valmistettu miellyttävän tuntuisesta neopreenistä Kuvassa: Kahdessa lapussa kummassakin 9 magneettia Voit säätää halutulle tiukkuudelle tarrakiinnityksellä Magnetixx niska-/hartianauha sisältää kaulanauhan, joka istuu mukavasti niskan ympärille. Kun nauha asetetaan niskan alueelle, on siinä 2 magneettilappua, jotka antavat magneettihoitoa niskaan sekä kaularankaan. On huomattu että magneettinen energia voi auttaa seuraavasti: Rentouttaa lihaksia sekä lievittää kipuja Tukee biologista paranemisprosessia Nostaa solujen happitasoa HUOM! Älä käytä magneettisia tuotteita jos olet raskaana, käytät sydämen tahdistinta, kuulolaitetta tai muita kehoon asennettavia sähköisiä tai mekaanisia laitteita.

7 Vyötärönauha 50 cm NetFonet Verkkokauppa Valmistettu miellyttävän tuntuisesta neopreenistä 16 magneettia Voit säätää halutulle tiukkuudelle tarrakiinnityksellä Tätä nauhaa voidaan pitää monella eri tavalla. Nauhaa voidaan pitää vyötäröllä tai rinnan korkeudella edessä tai takana. Soveltuu myös urheilukäyttöön tai vaikkapa työpaikalle. Nauha on mukavan tuntuinen - ja se antaa jatkuvaa magneettihoitoa vyötärölle sekä selälle. On huomattu että magneettinen energia voi auttaa seuraavasti: Rentouttaa lihaksia sekä lievittää kipuja Tukee biologista paranemisprosessia Nostaa solujen happitasoa HUOM! Älä käytä magneettisia tuotteita jos olet raskaana, käytät sydämen tahdistinta, kuulolaitetta tai muita kehoon asennettavia sähköisiä tai mekaanisia laitteita.

8 NetFonet Verkkokauppa Polvituki + kaksi isoa magneettilappua Valmistettu miellyttävän tuntuisesta neopreenistä 24 magneettia sekä kaksi magneettia kaupan päälle Voit säätää halutulle tiukkuudelle tarrakiinnityksellä Polvituki on erittäin hyvä henkilölle, joka rasittaa kehoa paljon työssään tai urheilussa. Polvituessa on 24 kappaletta huolellisesti sijoitettua hoitomagneettia, sekä kaksi isoa magneettilappua, jotka peittävät koko polven. Materiaalina on käytetty neopreenia. Polvituessa tarranauha, jolloin tuki sopii kaiken kokoisille polville. On huomattu että magneettinen energia voi auttaa seuraavasti: Rentouttaa lihaksia sekä lievittää kipuja Tukee biologista paranemisprosessia Nostaa solujen happitasoa HUOM! Älä käytä magneettisia tuotteita jos olet raskaana, käytät sydämen tahdistinta, kuulolaitetta tai muita kehoon asennettavia sähköisiä tai mekaanisia laitteita.

9 Monikäyttönauha NetFonet Verkkokauppa Valmistettu miellyttävän tuntuisesta neopreenistä 16 Magneettia Voit säätää halutulle tiukkuudelle tarrakiinnityksellä Magnetixx monikäyttönauha sisältää 16 kpl magneetteja. Vyö on valmistettu neopreenistä. Voit laittaa nauhan kyynärpäähän, nilkkaan, polveen, vyötärölle tai reiteen. Kätevällä tarrakiinnityksellä voit säätää painetta ja tukea. On huomattu että magneettinen energia voi auttaa: Rentouttaa lihaksia sekä lievittää kipuja Tukee biologista paranemisprosessia Nostaa solujen happitasoa HUOM! Älä käytä magneettisia tuotteita jos olet raskaana, käytät sydämen tahdistinta, kuulolaitetta tai muita kehoon asennettavia sähköisiä tai mekaanisia laitteita.

10 Kuorsaus pois! NetFonet Verkkokauppa Nukuttaessa syvää unta suun sekä kurkun lihaksen rentoutuvat. Joskus kieli saattaa liukua kitalakeen ja näin hengittäminen muuttuu kuorsaamiseksi. Kuorsaus pois! -tuote on tehty puhtaista sekä myrkyttömistä tuotteista - valmistuksessa on kiinnitetty huomiota mahdollisemman steriiliin tuotantoon. Etupuoli on tehty harvinaisesta magneettimateriaalista, (800+Gauss) jonka on kehittänyt NASA. Kuorsaus pois! stimuloi nenässä olevia tuntohermoja ja pitää nenäontelot avoinna sekä ehkäisee kuorsaamista. HUOM! Älä käytä magneettisia tuotteita jos olet raskaana, käytät sydämen tahdistinta, kuulolaitetta tai muita kehoon asennettavia sähköisiä tai mekaanisia laitteita.

11 NetFonet Verkkokauppa Juomatikku Vesi on olennainen osa kaikissa kehon biologisissa prosesseissa ja se on tärkeä osa mm seuraavissa kehon järjestelmissä: Sydän Verenkierto Munuaiset Lämmönsäätely Kaikki vesi luonnossa on magnetisoitunutta. Magneettisuus häviää kun vettä puhdistetaan. Käyttämällä Magnetixx juomatikkua voi jokainen tästä eteenpäin juoda magnetisoitunutta vettä - niin kuin luonto on alunperin tarkoittanut. Voit käyttää juomatikkua 15 minuutin ajan kylmän veden, mehun, maidon, tai jopa alkoholin kanssa. Magnetixx juomatikku magnetisoi nesteen - näin magnetisoitu vesi imeytyy nopeasti ja jakaantuu eri puolille kehoa. Neste edistää verenkiertoa, vähentää verenpainetta, vähentää ylimääräistä nestettä sekä kuona-aineita. Hyödyt myös kohonneista energia-arvoista, sekä tunnet olosi energiseksi. Juomalla 3 lasia päivässä, pystyt saamaan nämä edut itsellesi. Jokainen Magnetixx juomatikku on varaukseltaan 1500 Gauss ja sen käyttöikä on 10 vuotta.

12 NetFonet Verkkokauppa Unimaski 8 voimakasta 1000 Gauss magneettia Bio-keraamisia kuituja Magnetixx unimaskin sisältämät magneetit auttavat vähentämään silmien ympärillä olevia ryppyjä. Maskin sisäosa on miellyttävän tuntuista puuvillaa ja maskissa on tarranauhakiinnitys. Sen lisäksi, että unimaski auttaa pitämään nuorekkaan ulkonäön, se lievittää myös silmien punaisuutta, vähentää silmäpussien kokoa sekä tummia silmien alusia, kun magneetit vetävät ylimääräisen nesteen pois silmien alueelta. Tuloksia voidaan nähdä nopeasti, jopa viikon aikana. Iho näyttää ryhdikkäämmältä sekä rypyt sileimmiltä. Pitkäaikainen käyttö lisää positiivisia vaikutuksia. Parhaan tuloksen saat kun pidät Magnetixx unimaskia joka yö nukkuessasi tai esimerkiksi päivittäin kylvyn aikana. Unimaski antaa myös pikaista apua kun olet valvonut myöhään edellisenä päivänä. Käytät Magnetixx unimaskia nukkuessasi - ja seuraavana päivänä silmäpussit sekä tummat silmänaluset ovat vähentyneet. HUOM! Älä käytä magneettisia tuotteita jos olet raskaana, käytät sydämen tahdistinta, kuulolaitetta tai muita kehoon asennettavia sähköisiä tai mekaanisia laitteita.

13 Magneetin historiaa NetFonet Verkkokauppa Magneetin historiaa: Ensimmäiset viitteet magneetista löytyy n vuotta sitten. Magneettien käyttö aloitettiin silloisessa Vähä-Aasiassa, nykyisen Turkin alueella, jossa esiintyy magneettista kiveä - lodestonea. Magnetismi löydettiin sattumalta ja sen löytäjä oli vuohipaimen nimeltä Magnes. Magnes omisti sandaalit, joissa oli rautaa. Kerran kävelleessään Ida nimisellä vuorella hän huomasi että käveleminen tuntui raskaalta. Hänen täytyi pinnistellä todella paljon, kun jalat tuntuivat tarttuvan kiinni kallioon. Ida vuori sisälsi kivimalmia, lodestonea, joka sisälsi magneettisia ominaisuuksia. Lodestone-malmi oli ensimmäinen dokumentoitu magneettinen materiaali - se nimettiin löytäjänsä, vuohipaimen Magnesin mukaan. Kiinassa aloitettiin ensimmäisenä käyttämään magneetteja lääkinnällisiin tarkoituksiin muiden hoitojen yhteydessä, kuten akupunktion sekä refleksologian kanssa. Kiinalaiset kutsuivat magneettia Chu Sui-nimellä. Aristoteleen sekä Platonin tiedettiin myös puhuneen magneetin ominaisuuksista, jotka liittyivät heidän tutkimuksiinsa luvulla sveitsiläinen lääkäri Paracelsus tunnisti magneetin terapeuttiset vaikutukset ja kirjoitti siitä tutkielman luvulla, Tohtori William Gilbert, joka oli englantilainen lääkäri, kirjoitti myös tieteellisen tutkimuksen sähköstä sekä magnetismista, joka ilmestyi kirjana nimeltä De Magnet. Myöhemmin 1800-luvun englannissa Michael Faraday teki vielä syvempiä tutkimuksia, jotka loivat pohjaa tämän päivän sähkömagnetismin käytölle. Faradayn kuuluisin ja varmasti tunnetuin tutkielma on se, että jokainen materiaali joko hylki tai veti puoleensa magneettisia voimia, eli syntyi käsite Magneettikenttä. Kuinka magneetti toimii ihmiskehossa terveysvaikutteisesti? Ihmisen veri sisältää rautaa, sekä positiivisesti ja negatiivisesti varautuneita ioneja. Magneeteilla on positiivinen vaikutus sekä rautaan että ioneihin ihmisen kehossa. Magneetti luo magneettisia kenttiä, joiden uskotaan vetävän puoleensa sekä hylkivän varautuneita hiukkasia veressä. Tämän reaktion seurauksena syntyy lämpöä jonka seurauksena verihiutaleet laajenevat - tämä kiihdyttää ja nopeuttaa itse paranemisprosessia. Nyt on myös mahdollista, että verta virtaa enemmän litroina minuutissa verisuonistossa, jolloin verenkierto vie pois kuona-aineita, sekä tuo ravinteikkaampaa verta haava-alueelle.

14 NetFonet Verkkokauppa Edustajan paketti kaikkia tuotteita 1 kpl

Tietoa murrosiästä ja muuta mukavaa

Tietoa murrosiästä ja muuta mukavaa Kaikki, mitä olet aina halunnut tietää, mutta et ole kehdannut kysyä! Ota selvää kaikesta, mitä olet aina halunnut tietää oli sitten kyseessä sinä itse, kaverit, murrosikä tai kuukautiset! Tietoa murrosiästä

Lisätiedot

TÄYNNÄ ENERGIAA SÄILYTÄ KESÄFIILIS

TÄYNNÄ ENERGIAA SÄILYTÄ KESÄFIILIS POHJOISMAIDEN SUURIN LUONNOLLISEN HYVINVOINNIN LEHTI Numero 3 elo-syyskuu 2013 pätkäpaasto Antaa vatsan levätä 7 vinkkiä stressinhallintaan SupervälipalaT Tankkaa terveyttä ja vahvistu tutustu viiviin

Lisätiedot

Selätä syysväsymys 6/14. Asiantuntija auttaa sinua tuotevalinnoissa. Yrttien voimaa tukkoiseen oloon! Carmolis 7,90

Selätä syysväsymys 6/14. Asiantuntija auttaa sinua tuotevalinnoissa. Yrttien voimaa tukkoiseen oloon! Carmolis 7,90 6/14 Asiantuntija auttaa sinua tuotevalinnoissa Selätä syysväsymys Yrttien voimaa tukkoiseen oloon! Carmolis 7,90 80 ml sovh. 10,50 Lehden tarjoukset voimassa 26.10.2014 saakka. Tule tutustumaan! Palauta

Lisätiedot

Sisältö Nutriance. Nutriancen tarina FI 2006.09

Sisältö Nutriance. Nutriancen tarina FI 2006.09 Nutriance FI Sisältö Nutriance Nutriancen tarina...2 Ihosi ja Nutrianc...6 Johdanto Nutriance-pikaoppaaaseen...10 Refreshing Facial Cleanser ja Foaming Gel Cleanser...11 Purifying Facial Scrub...13 Refining

Lisätiedot

NUKKUMISERGONOMIAN KARTOITUS JA -OPAS

NUKKUMISERGONOMIAN KARTOITUS JA -OPAS NUKKUMISERGONOMIAN KARTOITUS JA -OPAS FAKTA TUNNISTATKO? RATKAISU HYÖTY Huono nukkumisergonomia aiheuttaa öistä heräilyä ja levotonta liikehdintää heikentäen unen laatua, päiväaikaista vireyttä sekä kehon

Lisätiedot

45,90. naiselliseen hyvinvointiin 3/15. Esittelyssä uutuustuotteita. Asiantuntija auttaa sinua tuotevalinnoissa

45,90. naiselliseen hyvinvointiin 3/15. Esittelyssä uutuustuotteita. Asiantuntija auttaa sinua tuotevalinnoissa Asiantuntija auttaa sinua tuotevalinnoissa 3/15 Esittelyssä uutuustuotteita naiselliseen hyvinvointiin Erikoisöljy kuiville silmille ja limakalvoille Omega7 kaksoistyrniöljykapseli 45,90 150 kaps. sovh.

Lisätiedot

FITLANDIA-HYVINVOINTIOPAS

FITLANDIA-HYVINVOINTIOPAS FITLANDIA-HYVINVOINTIOPAS ASIANTUNTIJAT Sanna Malinen Sanna Malinen on 27-vuotias viittä vaille valmis lääkäri. Sanna on harrastanut liikuntaa pikkutytöstä lähtien, ja urheilulajeista hänen sydäntään lähellä

Lisätiedot

Soukan apteekki. Kauklahden sivuapteekki. Kuivaako suuta? Päivitä lääkekaappisi kesäksi. Miksi koira on ihmisen paras ystävä?

Soukan apteekki. Kauklahden sivuapteekki. Kuivaako suuta? Päivitä lääkekaappisi kesäksi. Miksi koira on ihmisen paras ystävä? Soukan apteekki Kauklahden sivuapteekki Yläkartanontie 28, 02360 Espoo puh. (09) 801 6166 ma-pe 8.30-18.00 la 9.00-14.00 (kesä-elokuu) Kauppamäki 3, 02780 Espoo puh. (09) 811 464 ma-pe 9.00-17.00 (25.6.-15.8.2012)

Lisätiedot

BioEnergiser D-tox Spa -elektrolymfahoito

BioEnergiser D-tox Spa -elektrolymfahoito 1 BioEnergiser D-tox Spa -elektrolymfahoito Kipu Arkuus Jäykkyys Turvotus Parantaa verenkiertoa Nostaa kehon lämpötilaa Rentouttaa lihaskudoksia Parantunut verenkierto Ennen hoitoa 15 minuutin kuluttua

Lisätiedot

Hoitava laser. Lars Hode. Kustantaja Svenska Laser-Medicinska Sällskapet (Ruotsin laserlääkintäseura) Suomennos Liisa Fellman-Paul ja Bo Paul

Hoitava laser. Lars Hode. Kustantaja Svenska Laser-Medicinska Sällskapet (Ruotsin laserlääkintäseura) Suomennos Liisa Fellman-Paul ja Bo Paul Hoitava laser Lars Hode Kustantaja Svenska Laser-Medicinska Sällskapet (Ruotsin laserlääkintäseura) Suomennos Liisa Fellman-Paul ja Bo Paul Hoitava laser 2 Tämän suppean tekstin tarkoitus on esittää kooste

Lisätiedot

Tänään on oikea päivä. Opas sinulle, joka olet lopettamassa tupakointia.

Tänään on oikea päivä. Opas sinulle, joka olet lopettamassa tupakointia. Tänään on oikea päivä Opas sinulle, joka olet lopettamassa tupakointia. Lopettaminen kannattaa aina! Tupakoinnin lopettaminen on mahdollista riippumatta siitä, kuinka kauan tai kuinka paljon olet tupakoinut.

Lisätiedot

Terveysvinkkejä 19,90 4/14. tueksi kesärientoihin! Asiantuntija auttaa sinua tuotevalinnoissa

Terveysvinkkejä 19,90 4/14. tueksi kesärientoihin! Asiantuntija auttaa sinua tuotevalinnoissa Asiantuntija auttaa sinua tuotevalinnoissa 4/14 +matkapakkaus kaupan päälle Jokaiseen kesäpäivään Probiootti plus 19,90 125 kaps. / sovh. 30,75 + matkapakkaus 20 kaps. tueksi kesärientoihin! Terveysvinkkejä

Lisätiedot

Ammattilaisvinkit onnistuneisiin

Ammattilaisvinkit onnistuneisiin Nr 07 Heinäkuu 2012 UUDET IHONHOITOTUOTTEET Ihon puhdistaminen ja kuorinta ASIAKASKERTOMUS Cathrine sai sileämmän ihon kollageenilla EQ-KESÄSALAATTI Toimistomme lounasresepti käyttöösi Ammattilaisvinkit

Lisätiedot

75,00. Balanssi. Kysy lisää kauppiaaltasi. Huipputarjous!

75,00. Balanssi. Kysy lisää kauppiaaltasi. Huipputarjous! SUOMALAINEN TERVEYSKAUPPAKETJU - ASIAKASLEHTI - WWW.LUONTAISTUNTIJAT.FI - 3 e 4/2015 Viviscal Strong Tehokuuri hiustenlähtöongelmiin! Monipuolisia ravintoaineita hiusjuurille ja hiusnystyille sekä tärkeitä

Lisätiedot

16,90 VEHNÄNORAS 1/14. Asiantuntija auttaa sinua tuotevalinnoissa VUODEN 2014 ROHDOSKASVI

16,90 VEHNÄNORAS 1/14. Asiantuntija auttaa sinua tuotevalinnoissa VUODEN 2014 ROHDOSKASVI 1/14 Asiantuntija auttaa sinua tuotevalinnoissa issämme 10.1.2014 Maistatuspäivä myymälö Tehokas startti laihdutukseen MethodDraine Detox Express Yksi annospullo lasilliseen vettä joka aamu viikon ajan.

Lisätiedot

Yleistyvä. Tyypillinen hauraus-raihnausoireyhtymästä. Ravintovalmisteella voima ja energia takaisin

Yleistyvä. Tyypillinen hauraus-raihnausoireyhtymästä. Ravintovalmisteella voima ja energia takaisin Yleistyvä hauraus-raihnaus -oireyhtymä Hauraus-raihnausoireyhtymä yleistyy vanhenevan väestön lisääntymisen myötä. Se saattaa vaivata omaakin iäkästä läheistäsi. teksti: kaija törmä H auraus-raihnausoireyhtymästä

Lisätiedot

ONNEA PÄÄTÖKSESTÄSI! Olet ottanut jo ensimmäisen askeleen kohti Hyvän Olon Painoasi, ilmoittautumalla valmennukseemme.

ONNEA PÄÄTÖKSESTÄSI! Olet ottanut jo ensimmäisen askeleen kohti Hyvän Olon Painoasi, ilmoittautumalla valmennukseemme. ONNEA PÄÄTÖKSESTÄSI! Olet ottanut jo ensimmäisen askeleen kohti Hyvän Olon Painoasi, ilmoittautumalla valmennukseemme. Hyvän Olon Pudottajat ohjaa sinua kohti pysyvää elämäntapa muutosta sekä terveellistä

Lisätiedot

KASVOLIHASSTIMULAATTORI KÄYTTÖOHJE

KASVOLIHASSTIMULAATTORI KÄYTTÖOHJE KASVOLIHASSTIMULAATTORI KÄYTTÖOHJE MUISTIINPANOJA MUISTIINPANOJA KIITOS Kiitämme sinua Ageless Wonder -laitteen hankinnasta. Ageless Wonder tuottaa hellävaraisia mikrovirtaimpulsseja ja minimoi siten ryppyjä

Lisätiedot

INTIALAINEN LÄÄKETIEDE AYURVEDA OPAS

INTIALAINEN LÄÄKETIEDE AYURVEDA OPAS INTIALAINEN LÄÄKETIEDE AYURVEDA OPAS LYHENNETTY PAINOS KURSSIMATERIAALI Kalevi Lehtonen ISBN 978-952-92-7650-9 X-COPY TURKU 2010 INTIALAINEN LÄÄKETIEDE AYURVEDA OPAS SISÄLLYS KURSSIMATERIAALI LYHENNETTY

Lisätiedot

www.monbjergpil.dk --- www.a-b.dk --- www.recycler.dk

www.monbjergpil.dk --- www.a-b.dk --- www.recycler.dk Sanakirja / FAQ www.monbjergpil.dk --- www.a-b.dk --- www.recycler.dk Googlen käännös on myöhemmin oikaistu *) OEM = Original Equipment Manufacturer. Demanufactured kierrätykseen OEM ovat yhteensopivia.

Lisätiedot

KETOOSIDIEETTI KETOOSIDIEETIN ALOITUS

KETOOSIDIEETTI KETOOSIDIEETIN ALOITUS 1 KETOOSIDIEETTI Kiinteän ja rasvattoman unelmavartalon saavuttaminen ei ole ikinä ollut niin helppoa kuin tässä artikkelissa kerrottujen menetelmien käyttöönottamisen jälkeen. Lihakset kasvavat, läskit

Lisätiedot

Syökö ikääntynyt läheisesi tarpeeksi?

Syökö ikääntynyt läheisesi tarpeeksi? Syökö ikääntynyt läheisesi tarpeeksi? Jääkö tutulta ikäihmiseltä ruokaa lautaselle? Vaikuttaako hän laihtuneelta? Läheiset voivat monin tavoin auttaa vanhusta, jolla on ongelmia ruokailun kanssa. Vanhusten

Lisätiedot

Raxun remppa jatkuu. Elinvoimaa Islannista. Söin iloon ja suruun Arkiateriat Raakel pyrkii valmistamaan

Raxun remppa jatkuu. Elinvoimaa Islannista. Söin iloon ja suruun Arkiateriat Raakel pyrkii valmistamaan Raxun remppa jatkuu himo. Parin viikon jälkeen myös olo alkoi olla vireämpi ja kylläinen. Tänään Raxun ruokavalioon kuuluu paljon kasviksia ja marjoja, kohtuullisesti hedelmiä sekä erilaisia proteiinin

Lisätiedot

LUONTAISTERAPEUTTI Tarvitsevatko naiset ja miehet samoja mineraaleja?

LUONTAISTERAPEUTTI Tarvitsevatko naiset ja miehet samoja mineraaleja? Nr 03 Maaliskuu 2012 Hoida itseäsi JOOGAN avulla LUONTAISTERAPEUTTI Tarvitsevatko naiset ja miehet samoja mineraaleja? LÄÄKÄRI Siksi tarvitsemme D-vitamiinia KUVA thinkstock SISÄLTÖ PÄÄKIRJOITUS 4 jatkui

Lisätiedot

Kulunut kevät oli vaalikevät. Apteekki on APTEEKKI! Kuulumme Yhteistyöapteekit-ketjuun

Kulunut kevät oli vaalikevät. Apteekki on APTEEKKI! Kuulumme Yhteistyöapteekit-ketjuun Apteekki on APTEEKKI! saamaan oman osansa. Apteekkitoimintaa tullaan entisestään terävöittämään. Ja hyvä niin, aina on parantamisen varaa. Onneksi demokratiassamme kuullaan myös asiantuntijoita eikä päätöksiä

Lisätiedot

Upeita luontoelämyksiä. EQ SKIN -KIERTUE Esittelyssä uusi ihonhoitosarja. ASIAKASKERTOMUS Takaisin lenkkipolulle lantiovamman jälkeen

Upeita luontoelämyksiä. EQ SKIN -KIERTUE Esittelyssä uusi ihonhoitosarja. ASIAKASKERTOMUS Takaisin lenkkipolulle lantiovamman jälkeen Nr 06 Kesäkuu 2012 Upeita luontoelämyksiä MERIMELONNASTA EQ SKIN -KIERTUE Esittelyssä uusi ihonhoitosarja ASIAKASKERTOMUS Takaisin lenkkipolulle lantiovamman jälkeen UUSI AURINKOVOIDE Sheavoita, E-vitamiinia

Lisätiedot

ARBESKO 2012/2013 TURVA- JA TYÖJALKINEET KUN SINULLA ON TYÖSSÄ OIKEAT KENGÄT, VOIT KESKITTYÄ MUIHIN ASIOIHIN.

ARBESKO 2012/2013 TURVA- JA TYÖJALKINEET KUN SINULLA ON TYÖSSÄ OIKEAT KENGÄT, VOIT KESKITTYÄ MUIHIN ASIOIHIN. ARBESKO 2012/2013 TURVA- JA TYÖJALKINEET KUN SINULLA ON TYÖSSÄ OIKEAT KENGÄT, VOIT KESKITTYÄ MUIHIN ASIOIHIN. ME VALMISTAMME OIKEAT KENGÄT KOKO KEHOA VARTEN Oikeanlaisten kenkien käyttäminen työssä voi

Lisätiedot

Sähkö ja vene. Ohjeita veneilijöille sähkölaitteista, akuista, korroosiosta, häiriöistä ja ukkossuojauksesta

Sähkö ja vene. Ohjeita veneilijöille sähkölaitteista, akuista, korroosiosta, häiriöistä ja ukkossuojauksesta Sähkö ja vene Ohjeita veneilijöille sähkölaitteista, akuista, korroosiosta, häiriöistä ja ukkossuojauksesta Sähköturvallisuuden Edistämiskeskuksen jäsenet: Elektroniikan Tukkukauppiaat ry Sähkösuunnittelijat

Lisätiedot

Uniapnean hoito muutti elämäni.

Uniapnean hoito muutti elämäni. OPAS UNIAPNEAA SAIRASTAVILLE Uniapnean hoito muutti elämäni. Hengitysliiton tarkoituksena on edistää hengitysterveyttä ja hengityssairaan hyvää elämää. Kyllä elämä on ihanaa. Harvoin tapaa ihmistä, joka

Lisätiedot