NetFonet Verkkokauppa

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "NetFonet Verkkokauppa"

Transkriptio

1 Kuparirannekkeet NetFonet Verkkokauppa Valmistettu puhtaasta kuparista 6 kpl 1500 gauss:n neodymium magneettia Pinnoitus: Rodium tai 3:n mikronin kultaus Magneettiset kuparirannekkeet ovat suunniteltu siten, että ranneke pääsee kosketukseen ihon kanssa. Ulkoinen pinnoitus (hieno lakkaus jotta rannekkeesi pysyy hyvän näköisenä säilytyksessä) katoaa ajan myötä, jolloin ranneke voi aiheuttaa vihreitä värjäytymiä ihon pinnalle. Tämä on normaali reaktio ja värjäytymä lähtee helposti pestessä pois. Itse asiassa - värjäytyminen on merkki siitä, että kupari reagoi ja imeytyy, jolloin hyödyt rannekkeen terapeuttisista vaikutuksista. Tässä muutamia etuja mitä kuparirannekkeen käyttäminen voi antaa myös sinulle: Kivun lievitystä ranne- sekä nivelkipuihin Noidannuoleen PMS-kipuihin Kipuihin ja särkyihin jotka johtuvat jäykkyydestä HUOM! Älä käytä magneettisia tuotteita jos olet raskaana, käytät sydämen tahdistinta, kuulolaitetta tai muita kehoon asennettavia sähköisiä tai mekaanisia laitteita.

2 Laihduttavia sormuksia NetFonet Verkkokauppa Spiraali Tehty puhtaasta kuparista Pinnoitus: Rodium tai 3:n mikronin kultaus Suosittuja laihduttajilla Kiinalainen lääketiede uskoo, että tätä sormusta pidettäessä, vähenee rasvan määrä kehon eri osissa - riippuen sormesta missä sormusta pidetään. Akupunktiopisteet, jotka sijaitsevat kädessä, vastaavat aina tiettyä kehon osaa. Kun vaikutetaan näihin kohtiin, pystyt nostamaan aineenvaihdunnan nopeuttasi. Näin myös rasvahapot huuhtoutuvat kehon järjestelmäsi pois, sen sijaan että ne varastoituisivat kehoosi. Kun käytät sormusta: PEUKALOSSA vähenee rasvan määrä kasvoista ETUSORMESSA vähenee rasvan määrä kädessä KESKISORMESSA vähenee rasvan määrä vatsassa NIMETTÖMÄSSÄ vähenee rasvan määrä vyötäröllä PIKKUSORMESSA vähenee rasvan määrä reisissä Jotta saisit paremman tuloksen, on suositeltavaa juoda vähintäänkin 2 litraa vettä päivässä. Voit myös pitää laihduttavia sormuksia useammassa sormessa yhtä aikaa, jolloin aineenvaihduntasi on nopeampaa.

3 NetFonet Verkkokauppa Magneettiset rannekkeet ruostumattomasta teräksestä Valmistettu puhtaasta ruostumattomasta teräksestä 316L 3000 Gauss:n neodymium magneetteja Pinnoitus: Rodium tai 3:n mikronin kultaus Kaunis, tyylikäs ja kestävä. Manetixx:n ruostumattomasta teräksestä valmistetut magneettirannekorut sisältävät voimakkuudeltaan 3000 gauss:n magneetin korun jokaisessa ketjun osassa. Koruissa ei ole lainkaan sinkkiä tai nikkeliä, joten ne ovat siten erinomainen valinta henkilöille jotka ovat allergisia näille metalleille. Nämä Magnetixx:n ruostumattomasta teräksestä valmistetut rannekorut auttavat käsien nivelrikkoihin sekä toistuviin rasitusvammoihin. Kaikissa rannekorun magneeteissa on ergonomisesti pinnoitettu epoksi-pinnoite, jolloin korussa on erittäin pitkäaikainen suojaus. Ketjurannekoruissa käytetään yksinomaan kiillotettua ruostumatonta terästä. Kultaukset ovat valmistettu aina 3:n mikronin 18 K kullasta, jota käytetään ei ionisoivassa IPG pinnoituksessa. (24K kultaus on liian pehmeää, jotta sitä voitaisiin käyttää korupinnoitukseen) IPG pinnoituksella saadaan erittäin hyvin kulutusta kestävä viimeistelty pinnoitus, jolloin korua voi käyttää myös aktiivisessa käytössä.

4 NetFonet Verkkokauppa Hematiitti-Magneetti ranne- sekä kaulakorut Magnetixx hematiitti-magneettirannekorut ovat valmistettu mustista hematiittikivistä. Hematiiti (verikivi) omaa tervehdyttäviä ominaisuuksia ja on kokonaan vapaa metalleista. Se sopii henkilöille joilla on metalliallergiaa. Jokaisessa kivessä on 800 Gauss magneetti. Magneettiset rannekorut: Korkeaan verenpaineeseen Verenkierto-ongelmiin Unettomuuteen Migreeniin Nostaa kehon energiatasoa. Hematiitti-Magneettikaulakorut Magnetixx hematiittikaulakorut sopivat erinomaisesti henkilöille joilla on metalliallergiaa. Jokaisessa kivessä on Gauss magneetti. Osaan kaulakoruista on mahdollista saada myös saman sarjan rannekoru. Hematiitilla on stressiä vähentäviä vaikutuksia, joten sitä käytetään myös ns. Kristallikiviterapiassa. Magneetti kaulakoru voi lievittää kipua mm: Jumiutuneessa olkapäässä Jumiutuneissa niskoissa Migreeni päänsäryssä Stressistä johtuvassa pääkivussa

5 NetFonet Verkkokauppa Titaaniset Magneettirannekorut Titaani on kevyttä Titaani on kestävä ja koettu materiaali Valmistettu puhtaasta (CP) luokan 2 titaniumista 3000 Gauss magneetti jokaisessa ketjun osassa Pinnoitus: Rodium tai 3:n mikronin kultaus Titaani on erittäin kevyt ja vahva metalli. Titaniumilla on vahva resistanssi syövyttäville aineille. Se ei muuta ulkomuotoaan ajan myötä, kuten useimmat muut metallit. Kun käytettään titaanirannekoruja, ei tarvitse välittää tai huolehtia korun vahingoittumisesta. Henkilölle, jolla on herkkä iho ja joka ei voi käyttää metallikoruja, voi titaani olla ainoa vaihtoehto. Vuosia on tiedetty titaanin olevan yhteensopiva ihmisen kehon kanssa ja siitä syystä sitä onkin käytetty paljon lääketieteen alalla kehon osien korjaamiseen, kuten esimerkiksi luihin ja lonkkiin. Titaanin erinomainen korroosion kestävyys johtuu siitä, että materiaalin pinnalle muodostuu ohut oksidikalvo. Magnetixx Titaanirannekoruissa on 3000 Gauss:n magneetit jokaisessa ketjun osassa. Ketjun osia voidaan myös helposti lisätä tai poistaa koruliikkeissä. Miksi on eri laatuista Titaniumia? Olet ehkä huomannut että markkinoilla on eri laatuisia titaanikoruja. Suurin osa korutuotteista myydään titaanin ja jonkin muun metallin sekoituksena - ei puhtaana titaniumina. Magnetixx koruissa käytetään täysin puhdasta titaania, joka luokitellaan CP laatuluokkaan 2. CP laatuluokituksessa titaani luokitellaan asteikolla 1-4, jossa luokka 1 on pehmein ja 4 on kovin. Suurin ero luokissa on metallin valmistuksessa käytettävä hapen määrä. Mitä enemmän happea, sen lujempi materiaali. Käytämme CP 2 laatuluokan titaania kaikissa tuotteissamme. Olemme huomanneet CP 2 laatuluokan olevan kaikista paras materiaali korukäyttöön sen työstettävyyden ja käytettävyyden suhteen. Titaani on hieman raskaampaa kuin alumiini, mutta sillä on hiiliteräksen kestävyys. Titaani on 46% kevyempää kuin normaali runsas- tai niukkahiilinen teräs. Nykypäivänä keveys ja lujuus on keskeisiä teollisuuden laatuvaatimuksia. Koruissa keveys taas merkitsee sananmukaisesti keveyttä, joka puolestaan on mukavuutta korua käytettäessä. Titaani on kasvava materiaali koruteollisuudessa. Poikkeuksetta titaani on alkanut hiljalleen lisääntyä erilaisissa käyttötarkoituksissa. Titaania voi löytää esimerkiksi urheiluvälineistä, kuten polkupyöristä, tennismailoista, golf-mailoista aina sukellusvarusteisiin - tai tietokoneista lentokoneen valmistusmateriaaleihin.

6 NetFonet Verkkokauppa Niska-/Hartianauha kahdella irrotettavalla magneettilapulla. Valmistettu miellyttävän tuntuisesta neopreenistä Kuvassa: Kahdessa lapussa kummassakin 9 magneettia Voit säätää halutulle tiukkuudelle tarrakiinnityksellä Magnetixx niska-/hartianauha sisältää kaulanauhan, joka istuu mukavasti niskan ympärille. Kun nauha asetetaan niskan alueelle, on siinä 2 magneettilappua, jotka antavat magneettihoitoa niskaan sekä kaularankaan. On huomattu että magneettinen energia voi auttaa seuraavasti: Rentouttaa lihaksia sekä lievittää kipuja Tukee biologista paranemisprosessia Nostaa solujen happitasoa HUOM! Älä käytä magneettisia tuotteita jos olet raskaana, käytät sydämen tahdistinta, kuulolaitetta tai muita kehoon asennettavia sähköisiä tai mekaanisia laitteita.

7 Vyötärönauha 50 cm NetFonet Verkkokauppa Valmistettu miellyttävän tuntuisesta neopreenistä 16 magneettia Voit säätää halutulle tiukkuudelle tarrakiinnityksellä Tätä nauhaa voidaan pitää monella eri tavalla. Nauhaa voidaan pitää vyötäröllä tai rinnan korkeudella edessä tai takana. Soveltuu myös urheilukäyttöön tai vaikkapa työpaikalle. Nauha on mukavan tuntuinen - ja se antaa jatkuvaa magneettihoitoa vyötärölle sekä selälle. On huomattu että magneettinen energia voi auttaa seuraavasti: Rentouttaa lihaksia sekä lievittää kipuja Tukee biologista paranemisprosessia Nostaa solujen happitasoa HUOM! Älä käytä magneettisia tuotteita jos olet raskaana, käytät sydämen tahdistinta, kuulolaitetta tai muita kehoon asennettavia sähköisiä tai mekaanisia laitteita.

8 NetFonet Verkkokauppa Polvituki + kaksi isoa magneettilappua Valmistettu miellyttävän tuntuisesta neopreenistä 24 magneettia sekä kaksi magneettia kaupan päälle Voit säätää halutulle tiukkuudelle tarrakiinnityksellä Polvituki on erittäin hyvä henkilölle, joka rasittaa kehoa paljon työssään tai urheilussa. Polvituessa on 24 kappaletta huolellisesti sijoitettua hoitomagneettia, sekä kaksi isoa magneettilappua, jotka peittävät koko polven. Materiaalina on käytetty neopreenia. Polvituessa tarranauha, jolloin tuki sopii kaiken kokoisille polville. On huomattu että magneettinen energia voi auttaa seuraavasti: Rentouttaa lihaksia sekä lievittää kipuja Tukee biologista paranemisprosessia Nostaa solujen happitasoa HUOM! Älä käytä magneettisia tuotteita jos olet raskaana, käytät sydämen tahdistinta, kuulolaitetta tai muita kehoon asennettavia sähköisiä tai mekaanisia laitteita.

9 Monikäyttönauha NetFonet Verkkokauppa Valmistettu miellyttävän tuntuisesta neopreenistä 16 Magneettia Voit säätää halutulle tiukkuudelle tarrakiinnityksellä Magnetixx monikäyttönauha sisältää 16 kpl magneetteja. Vyö on valmistettu neopreenistä. Voit laittaa nauhan kyynärpäähän, nilkkaan, polveen, vyötärölle tai reiteen. Kätevällä tarrakiinnityksellä voit säätää painetta ja tukea. On huomattu että magneettinen energia voi auttaa: Rentouttaa lihaksia sekä lievittää kipuja Tukee biologista paranemisprosessia Nostaa solujen happitasoa HUOM! Älä käytä magneettisia tuotteita jos olet raskaana, käytät sydämen tahdistinta, kuulolaitetta tai muita kehoon asennettavia sähköisiä tai mekaanisia laitteita.

10 Kuorsaus pois! NetFonet Verkkokauppa Nukuttaessa syvää unta suun sekä kurkun lihaksen rentoutuvat. Joskus kieli saattaa liukua kitalakeen ja näin hengittäminen muuttuu kuorsaamiseksi. Kuorsaus pois! -tuote on tehty puhtaista sekä myrkyttömistä tuotteista - valmistuksessa on kiinnitetty huomiota mahdollisemman steriiliin tuotantoon. Etupuoli on tehty harvinaisesta magneettimateriaalista, (800+Gauss) jonka on kehittänyt NASA. Kuorsaus pois! stimuloi nenässä olevia tuntohermoja ja pitää nenäontelot avoinna sekä ehkäisee kuorsaamista. HUOM! Älä käytä magneettisia tuotteita jos olet raskaana, käytät sydämen tahdistinta, kuulolaitetta tai muita kehoon asennettavia sähköisiä tai mekaanisia laitteita.

11 NetFonet Verkkokauppa Juomatikku Vesi on olennainen osa kaikissa kehon biologisissa prosesseissa ja se on tärkeä osa mm seuraavissa kehon järjestelmissä: Sydän Verenkierto Munuaiset Lämmönsäätely Kaikki vesi luonnossa on magnetisoitunutta. Magneettisuus häviää kun vettä puhdistetaan. Käyttämällä Magnetixx juomatikkua voi jokainen tästä eteenpäin juoda magnetisoitunutta vettä - niin kuin luonto on alunperin tarkoittanut. Voit käyttää juomatikkua 15 minuutin ajan kylmän veden, mehun, maidon, tai jopa alkoholin kanssa. Magnetixx juomatikku magnetisoi nesteen - näin magnetisoitu vesi imeytyy nopeasti ja jakaantuu eri puolille kehoa. Neste edistää verenkiertoa, vähentää verenpainetta, vähentää ylimääräistä nestettä sekä kuona-aineita. Hyödyt myös kohonneista energia-arvoista, sekä tunnet olosi energiseksi. Juomalla 3 lasia päivässä, pystyt saamaan nämä edut itsellesi. Jokainen Magnetixx juomatikku on varaukseltaan 1500 Gauss ja sen käyttöikä on 10 vuotta.

12 NetFonet Verkkokauppa Unimaski 8 voimakasta 1000 Gauss magneettia Bio-keraamisia kuituja Magnetixx unimaskin sisältämät magneetit auttavat vähentämään silmien ympärillä olevia ryppyjä. Maskin sisäosa on miellyttävän tuntuista puuvillaa ja maskissa on tarranauhakiinnitys. Sen lisäksi, että unimaski auttaa pitämään nuorekkaan ulkonäön, se lievittää myös silmien punaisuutta, vähentää silmäpussien kokoa sekä tummia silmien alusia, kun magneetit vetävät ylimääräisen nesteen pois silmien alueelta. Tuloksia voidaan nähdä nopeasti, jopa viikon aikana. Iho näyttää ryhdikkäämmältä sekä rypyt sileimmiltä. Pitkäaikainen käyttö lisää positiivisia vaikutuksia. Parhaan tuloksen saat kun pidät Magnetixx unimaskia joka yö nukkuessasi tai esimerkiksi päivittäin kylvyn aikana. Unimaski antaa myös pikaista apua kun olet valvonut myöhään edellisenä päivänä. Käytät Magnetixx unimaskia nukkuessasi - ja seuraavana päivänä silmäpussit sekä tummat silmänaluset ovat vähentyneet. HUOM! Älä käytä magneettisia tuotteita jos olet raskaana, käytät sydämen tahdistinta, kuulolaitetta tai muita kehoon asennettavia sähköisiä tai mekaanisia laitteita.

13 Magneetin historiaa NetFonet Verkkokauppa Magneetin historiaa: Ensimmäiset viitteet magneetista löytyy n vuotta sitten. Magneettien käyttö aloitettiin silloisessa Vähä-Aasiassa, nykyisen Turkin alueella, jossa esiintyy magneettista kiveä - lodestonea. Magnetismi löydettiin sattumalta ja sen löytäjä oli vuohipaimen nimeltä Magnes. Magnes omisti sandaalit, joissa oli rautaa. Kerran kävelleessään Ida nimisellä vuorella hän huomasi että käveleminen tuntui raskaalta. Hänen täytyi pinnistellä todella paljon, kun jalat tuntuivat tarttuvan kiinni kallioon. Ida vuori sisälsi kivimalmia, lodestonea, joka sisälsi magneettisia ominaisuuksia. Lodestone-malmi oli ensimmäinen dokumentoitu magneettinen materiaali - se nimettiin löytäjänsä, vuohipaimen Magnesin mukaan. Kiinassa aloitettiin ensimmäisenä käyttämään magneetteja lääkinnällisiin tarkoituksiin muiden hoitojen yhteydessä, kuten akupunktion sekä refleksologian kanssa. Kiinalaiset kutsuivat magneettia Chu Sui-nimellä. Aristoteleen sekä Platonin tiedettiin myös puhuneen magneetin ominaisuuksista, jotka liittyivät heidän tutkimuksiinsa luvulla sveitsiläinen lääkäri Paracelsus tunnisti magneetin terapeuttiset vaikutukset ja kirjoitti siitä tutkielman luvulla, Tohtori William Gilbert, joka oli englantilainen lääkäri, kirjoitti myös tieteellisen tutkimuksen sähköstä sekä magnetismista, joka ilmestyi kirjana nimeltä De Magnet. Myöhemmin 1800-luvun englannissa Michael Faraday teki vielä syvempiä tutkimuksia, jotka loivat pohjaa tämän päivän sähkömagnetismin käytölle. Faradayn kuuluisin ja varmasti tunnetuin tutkielma on se, että jokainen materiaali joko hylki tai veti puoleensa magneettisia voimia, eli syntyi käsite Magneettikenttä. Kuinka magneetti toimii ihmiskehossa terveysvaikutteisesti? Ihmisen veri sisältää rautaa, sekä positiivisesti ja negatiivisesti varautuneita ioneja. Magneeteilla on positiivinen vaikutus sekä rautaan että ioneihin ihmisen kehossa. Magneetti luo magneettisia kenttiä, joiden uskotaan vetävän puoleensa sekä hylkivän varautuneita hiukkasia veressä. Tämän reaktion seurauksena syntyy lämpöä jonka seurauksena verihiutaleet laajenevat - tämä kiihdyttää ja nopeuttaa itse paranemisprosessia. Nyt on myös mahdollista, että verta virtaa enemmän litroina minuutissa verisuonistossa, jolloin verenkierto vie pois kuona-aineita, sekä tuo ravinteikkaampaa verta haava-alueelle.

14 NetFonet Verkkokauppa Edustajan paketti kaikkia tuotteita 1 kpl

Magic MAGNETIC + TCM akupunktiolaastarit

Magic MAGNETIC + TCM akupunktiolaastarit Magic MAGNETIC + TCM akupunktiolaastarit Magic Magnetic + TCM-vaikutteinen akupunktiolaastari on pehmeä biotekninen laastari kivun poistoon, kuukautiskipuihin ja rintatulehduksiin sekä yskään ja astmaan.

Lisätiedot

Produktguide Mabs LIIKKUVAMPAAN ELÄMÄÄN.

Produktguide Mabs LIIKKUVAMPAAN ELÄMÄÄN. Produktguide Mabs LIIKKUVAMPAAN ELÄMÄÄN. Tukisukat eli kompressiosukat ovat tutkittu ja dokumentoitu menetelmä jalkojen verenkierron parantamiseen. Useimmat yhdistävät tukisukat ikääntyneiden ihmisten

Lisätiedot

61, Verkkoloimi. Hinnat alk. 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 71,99 71,99 71,99 71,99 71,99 71,99

61, Verkkoloimi. Hinnat alk. 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 71,99 71,99 71,99 71,99 71,99 71,99 Verkkoloimi Koiran verkkoloimi on kevyt ja mukava, sillä se muotoutuu hyvin koiran kehon mukaisesti. Verkkoloimi pitää koiran lämpimänä, mutta sille ei tule liian kuuma. Verkkokangas on hyvin hengittävä.

Lisätiedot

Hoito Kohdalleen! KYLMÄ- JA KUUMAKÄÄREET. Ergonomisesti muotoillut. hoitoa ja helpotusta arkipäivään. Hoitoa ja kivunlievitystä ilman lääkkeitä.

Hoito Kohdalleen! KYLMÄ- JA KUUMAKÄÄREET. Ergonomisesti muotoillut. hoitoa ja helpotusta arkipäivään. Hoitoa ja kivunlievitystä ilman lääkkeitä. Hoito Kohdalleen! Ergonomisesti muotoillut KYLMÄ- JA KUUMAKÄÄREET hoitoa ja helpotusta arkipäivään. Hoitoa ja kivunlievitystä ilman lääkkeitä. www.invapuoti.fi Kuuma/kylmähoito - kestävä ja lääkkeetön

Lisätiedot

Fysiikka 7. Sähkömagnetismi

Fysiikka 7. Sähkömagnetismi Fysiikka 7 Sähkömagnetismi Magneetti Aineen magneettiset ominaisuudet ovat seurausta atomiydintä kiertävistä elektroneista (ytimen kiertäminen ja spin). Magneettinen vuorovaikutus Etävuorovaikutus Magneetilla

Lisätiedot

Ergonomisten kantovälineiden käyttöohjeita. Kiedo ry Keski-Suomen kestovaippa- ja kantoliinayhdistys. Kietaisuristi 2 - trikoisella kantoliinalla

Ergonomisten kantovälineiden käyttöohjeita. Kiedo ry Keski-Suomen kestovaippa- ja kantoliinayhdistys. Kietaisuristi 2 - trikoisella kantoliinalla Ergonomisten kantovälineiden käyttöohjeita Kiedo ry Keski-Suomen kestovaippa- ja kantoliinayhdistys Kietaisuristi 2 - trikoisella kantoliinalla (voit käyttää peiliä apunasi harjoitellessasi sidontaa) 1.

Lisätiedot

Belotero -täyteainehoidot. BELOTEROn salaisuus voi olla myös Sinun salaisuutesi... Tyypillisiä Beloteron hoitoalueita. The filler you ll love

Belotero -täyteainehoidot. BELOTEROn salaisuus voi olla myös Sinun salaisuutesi... Tyypillisiä Beloteron hoitoalueita. The filler you ll love BELOTEROn salaisuus voi olla myös Sinun salaisuutesi... Beloteron sopivat Beloterotuotteet BELOTERO www.global.belotero.com tai Belotero-täyteainehoidot Change the way you age Ikääntymisen myötä ihossa

Lisätiedot

Elinvoimaista vettä. Tyylikkyyttä meneville miehille. Hyvinvointia jalkahieronnalla. Magneettikorut ja hyvinvointituotteet

Elinvoimaista vettä. Tyylikkyyttä meneville miehille. Hyvinvointia jalkahieronnalla. Magneettikorut ja hyvinvointituotteet Elinvoimaista vettä Tyylikkyyttä meneville miehille Hyvinvointia jalkahieronnalla Magneettikorut ja hyvinvointituotteet 558 S, M, L, XL, XXL 27 2401 P 48 Hyvä asiakkaamme, Tästä kuvastosta löydät vaikuttavia

Lisätiedot

ENSIAPUA NISKA-HARTIAKIPUUN

ENSIAPUA NISKA-HARTIAKIPUUN ENSIAPUA NISKA-HARTIAKIPUUN 1 Hyvä Nuori! Niska on kipeä, selkää särkee, päätä jomottaa Kuulostaako tutulta? Et ole yksin näiden ongelmien kanssa. Nuorten niska-hartiakivut ja päänsärky ovat yleistyneet

Lisätiedot

LASTEN HOUSUT L.BRADOR 119PB

LASTEN HOUSUT L.BRADOR 119PB THE #1 HELPER LASTEN HOUSUT L.BRADOR 119PB Perustuen meidän suosittuihin työhousuihimme, olemme suunnitelleet housut parhaille apureillemme. Olemme ottaneet mukaan toimivia ja parhaimpia toimintojamme

Lisätiedot

MIETITKÖ KORVIEN TAI NENÄN REI'ITTÄMISTÄ?

MIETITKÖ KORVIEN TAI NENÄN REI'ITTÄMISTÄ? MIETITKÖ KORVIEN TAI NENÄN REI'ITTÄMISTÄ? SAATAT MIETISKELLÄ MUUTAMAA ASIAA Onko se turvallista? Sattuuko se? Miten pitää toimia rei'ittämisen jälkeen? Tässä lehtisessä yritämme vastata sinua mahdollisesti

Lisätiedot

Tekstiiliteknologia tuottaa pehmeitä ja miellyttäviä materiaaleja, jotka reagoivat kehon oman energian ja lämmön kanssa. Back2You -vaatteiden

Tekstiiliteknologia tuottaa pehmeitä ja miellyttäviä materiaaleja, jotka reagoivat kehon oman energian ja lämmön kanssa. Back2You -vaatteiden Tekstiiliteknologia tuottaa pehmeitä ja miellyttäviä materiaaleja, jotka reagoivat kehon oman energian ja lämmön kanssa. Back2You -vaatteiden kuituihin sisällytetyt bioaktiiviset mineraalit hellästi stimuloivat

Lisätiedot

VENYTTELYOHJE EVU - 00. Mika Laaksonen

VENYTTELYOHJE EVU - 00. Mika Laaksonen VENYTTELYOHJE EVU - 00 Mika Laaksonen MIKSI ON HYVÄ VENYTELLÄ PELIEN JA HARJOITUSTEN JÄLKEEN? Kova harjoittelu ja treeni kiristävät lihaksia, jos venyttely laiminlyödään. Näin lihakset väsyvät nopeammin

Lisätiedot

RollerMouse. Ennaltaehkäise ja vältä hiirikäsiongelma.

RollerMouse. Ennaltaehkäise ja vältä hiirikäsiongelma. RollerMouse. Ennaltaehkäise ja vältä hiirikäsiongelma. Hiiri on kehitetty tietokoneelle. RollerMouse on kehitetty sinua varten. RollerMouse tekee työstäsi mukavamman, nopeamman ja turvallisemman, sekä

Lisätiedot

VENYTTELYOHJE B-juniorit

VENYTTELYOHJE B-juniorit VENYTTELYOHJE B-juniorit Venyttelyn perusteet: Toisin kuin yleensä uskotaan, lihasta voidaan venyttää myös ennen tai jälkeen raskaan suorituksen. Venyttelyn ja lihaksen venyttämisen kesto riippuu siitä,

Lisätiedot

www.vomoghundemat.fi

www.vomoghundemat.fi www.vomoghundemat.fi Vom og Hundemat on norjalainen koirien tuoreruokatuote. Se valmistetaan norjalaisista eläinperäisistä raaka-aineista, kuten broileri, naudan sisäelimet, pötsi, lohi, naudan maksa ja

Lisätiedot

Venyttely ennaltaehkäisee vaivoja parhaiten

Venyttely ennaltaehkäisee vaivoja parhaiten Venyttely ennaltaehkäisee vaivoja parhaiten Lihaskireys ja alentunut nivelliikkuvuus syntyvät usein kehon yksipuolisesta kuormituksesta, joka pitkään jatkuessaan voi aiheuttaa lihaksiin tasapainohäiriön.

Lisätiedot

KOTIKUNTOILUOPAS. Selkä, vatsa, jalat, kädet, niska ja hartiat

KOTIKUNTOILUOPAS. Selkä, vatsa, jalat, kädet, niska ja hartiat KOTIKUNTOILUOPAS Selkä, vatsa, jalat, kädet, niska ja hartiat Tämä opas on tehty opinnäytetyönä aiheena Seniorit kuntoon kotikonstein. Oppaan ovat tehneet Kouvolan seudun ammattiopiston sosiaali- ja terveysalan

Lisätiedot

GUIDE 766 GUIDE 767 GUIDE 768 GUIDE 769W

GUIDE 766 GUIDE 767 GUIDE 768 GUIDE 769W Käsineet, jotka oikeasti haastavat nahkakäsineet. GUIDE 766 GUIDE 767 GUIDE 768 GUIDE 769W Synteettinen nahka! Guiden syksyn uutuus on valikoima käsineitä, jotka oikeasti haastavat nahkakäsineet arkikäytössä.

Lisätiedot

Housut / Paidat HOUSUT > IMPACT 08 VÄRI KOKO TUOTE HINTA

Housut / Paidat HOUSUT > IMPACT 08 VÄRI KOKO TUOTE HINTA Housut / Paidat HOUSUT > IMPACT 08 Oranssi 28 0010904.010.028 205,00 Oranssi 30 0010904.010.030 205,00 Oranssi 32 0010904.010.032 205,00 Oranssi 34 0010904.010.034 205,00 Oranssi 36 0010904.010.036 205,00

Lisätiedot

Mukavuutta, jonka ansaitset

Mukavuutta, jonka ansaitset C - muotoinen ergonominen lepotyyny raskaana oleville ja juuri synnyttäneille naisille tukee mainiosti koko vartaloa. Helpottaa lepoa ja nukahtamista. Takaa mukavan istuma- tai makuuasennon rintaruokinnan

Lisätiedot

Margariini tosi tärkeä osa monipuolista ruokavaliota!

Margariini tosi tärkeä osa monipuolista ruokavaliota! Margariini tosi tärkeä osa monipuolista ruokavaliota! www.margariini.fi Kiva, että rasvat kiinnostavat! Rasvoja tarvitaan, sehän on selvä. Niin monet meistä nauttivat kuitenkin edelleen liikaa ikäviä kovia

Lisätiedot

Usein kysyttyjä kysymyksiä nielurisaleikkauksista

Usein kysyttyjä kysymyksiä nielurisaleikkauksista Tietoa nielurisaleikkauksesta Tämän tiedotteen tarkoituksena on auttaa potilasta voimaan mahdollisimman hyvin ja palaamaan normaaliin ruokavalioon ja normaaleihin aktiviteetteihin mahdollisimman nopeasti

Lisätiedot

3. Kehittävä venyttely: Kehittävällä venyttelyllä kehitetään lihasten liikkuvuutta, joilla on suoria vaikutuksia mm.

3. Kehittävä venyttely: Kehittävällä venyttelyllä kehitetään lihasten liikkuvuutta, joilla on suoria vaikutuksia mm. Liikkuvuuden kehittäminen Venyttelyn merkitys koripalloilijalle voidaan jakaa karkeasti kolmeen osaan: Valmistava venyttely: suoritetaan ennen harjoitusta tai peliä! Valmistavassa venyttelyssä avataan

Lisätiedot

MITTAUKSEEN VARUSTAUTUMINEN Ohut mittanauha, jossa on koukku päässä (paras tarkkuus) Viivoitin Kynä ihomerkkauksia varten

MITTAUKSEEN VARUSTAUTUMINEN Ohut mittanauha, jossa on koukku päässä (paras tarkkuus) Viivoitin Kynä ihomerkkauksia varten MITTAUKSEEN VARUSTAUTUMINEN Ohut mittanauha, jossa on koukku päässä (paras tarkkuus) Viivoitin Kynä ihomerkkauksia varten MITTAUKSEEN VALMISTAUTUMINEN Pidä huoli, että mitattava seisoo mittaustilanteessa

Lisätiedot

Liikuntaohjelma: viikot 1-6

Liikuntaohjelma: viikot 1-6 Liikuntaohjelma: viikot 1-6 Tässä on erinomainen koko kehoa hyödyntävä liikuntaohjelma, joka tarkoitettu aloittelijoille. Se sopii täydellisesti normaaliin elämäntyyliin, sillä voit harjoitella koska sinulle

Lisätiedot

Potilasohje liike- ja liikuntaharjoitteluun polvi- ja lonkkanivelrikossa

Potilasohje liike- ja liikuntaharjoitteluun polvi- ja lonkkanivelrikossa Potilasohje liike- ja liikuntaharjoitteluun polvi- ja lonkkanivelrikossa Hilkka Virtapohja ja Jari Arokoski Lisätietoa 19.2.2007 Nivelrikon seurauksena lihasvoima heikkenee ja nivel jäykistyy. Nivelrikkopotilaiden

Lisätiedot

1.1 Magneettinen vuorovaikutus

1.1 Magneettinen vuorovaikutus 1.1 Magneettinen vuorovaikutus Magneettien välillä on niiden asennosta riippuen veto-, hylkimis- ja vääntövaikutuksia. Magneettinen vuorovaikutus on etävuorovaikutus Magneeti pohjoiseen kääntyvää päätä

Lisätiedot

Tyylikäs, kestävä ja helppohoitoinen terassilankku

Tyylikäs, kestävä ja helppohoitoinen terassilankku Kestävä, tyylikäs ja monipuolinen Keep it simple Komposiittipuu KINDWOOD Tyylikäs, kestävä ja helppohoitoinen terassilankku Ihanteellinen valinta ulkokäyttöön patioihin, terasseihin, laitureihin sekä moniin

Lisätiedot

Nyt kesäksi voisi olla hyvä tilaisuus tehdä lupauksia omaan elämäntapaan ja siihen tehtäviin muutoksiin.

Nyt kesäksi voisi olla hyvä tilaisuus tehdä lupauksia omaan elämäntapaan ja siihen tehtäviin muutoksiin. LIIKUNTAVINKIT Nyt kesäksi voisi olla hyvä tilaisuus tehdä lupauksia omaan elämäntapaan ja siihen tehtäviin muutoksiin. Näin onnistut elämäntapamuutoksessa aloita elämäntapamuutoksen opettelu levänneenä

Lisätiedot

Kananmuna sisältää muun muassa D-vitamiina ja runsaasti proteiinia

Kananmuna sisältää muun muassa D-vitamiina ja runsaasti proteiinia Jogurtti luomuhillolla on parempi vaihtoehto kuin puuro tai aamumurot. Tutkijat ovat yhä enenevästi havainneet, mitä näiden viljojen gluteeni aiheuttaa terveydellemme. Gluteeni on syyllinen yli 150 eri

Lisätiedot

Lajitekniikka: venyttely

Lajitekniikka: venyttely Alaraajat Etureiden lihakset Seiso ryhdikkäästi. Ota yhdellä tai kahdella kädellä kiinni nilkastasi. Pidä jalat samansuuntaisena ja lantio suorassa. Työnnä lantiota hiukan eteenpäin jännittämällä pakaralihakset.

Lisätiedot

STEMCELL TECHNOLOGY. 4-Dimensional. Wrinkle Reduction

STEMCELL TECHNOLOGY. 4-Dimensional. Wrinkle Reduction 4-Dimensional Reduction Wrinkle Reduction 1 Mitä tarkoitetaan kantasoluilla? Kantasolut ovat ainutkertaisia soluja, joita esiintyy pieniä määriä miltei kaikissa kehon kudoksissa. Myös ihossa on kantasoluja.

Lisätiedot

243, Verkkoloimi 243,00 243,00 243,00 243,00 243,00 243,00 243,00. Toimitus maksutta! Koot ja hinnat:

243, Verkkoloimi 243,00 243,00 243,00 243,00 243,00 243,00 243,00. Toimitus maksutta! Koot ja hinnat: Verkkoloimi 243, 00 Paras loimi sinulle, joka haluat hevosellesi Back on Track -vaikutuksen ympäri vuoden käyttämällä samaa loimea. Ohutta keraamista kangasta peittää ohut verkkokangas, joka hengittää

Lisätiedot

Kotitehtävä. Ruokapäiväkirja kolmelta vuorokaudelta (normi reenipäivä, lepopäivä, kisapäivä) Huomioita, havaintoja?

Kotitehtävä. Ruokapäiväkirja kolmelta vuorokaudelta (normi reenipäivä, lepopäivä, kisapäivä) Huomioita, havaintoja? Kotitehtävä Ruokapäiväkirja kolmelta vuorokaudelta (normi reenipäivä, lepopäivä, kisapäivä) Huomioita, havaintoja? VÄLIPALA Tehtävä Sinun koulupäiväsi on venähtänyt pitkäksi etkä ehdi ennen illan harjoituksia

Lisätiedot

Kaasupullojen käsittely.

Kaasupullojen käsittely. Kaasupullojen käsittely. 2 Turvallinen käsittely Turvallinen käsittely. Kiitos, että valitsit AGAn! Autamme sinua turvallisessa kaasunkäsittelyssä, olitpa sitten aloittelija tai jo kokenut käyttäjä. Tärkein

Lisätiedot

TAHKO SPA HOTELLIN HOITOPALVELUT

TAHKO SPA HOTELLIN HOITOPALVELUT Hierontahoidot Klassinen hieronta 25 min 30,00 35,00 50 min 49,00 55,00 75 min 69,00 76,00 Lämmin suklaavartalohieronta 70 min 80,00 90,00 Lämmin suklaaöljy sisältää A, B ja E vitamiineja, jotka rauhoittavat,

Lisätiedot

ECLIPSE MAGNETICS. Filtration Innovation

ECLIPSE MAGNETICS. Filtration Innovation ECLIPSE MAGNETICS Ylivoimainen RAKENNE Eclipse Magnetics on johtava magneettien suunnitteluun ja innovaatioihin erikoistunut yritys. Sen laadukkaat ja tehokkaat tuotteet ovat edustettuina yli 50 maassa

Lisätiedot

LASAL ASENTOHOITOTYYNYT

LASAL ASENTOHOITOTYYNYT LASAL - ratkaisu asentohoitoon Oct. 2012 1 LASAL asentohoitotyynyt ovat oiva ratkaisu asentohoitoon. Neurologisten potilaiden ja rajoittuneen liikkuvuuden omaavien henkilöiden kanssa työskentelevälle LASALtyynyt

Lisätiedot

Trimmiä rintalihaksiin Istu tukevasti penkillä, työnnä kahvoista eteenpäin. Liike vaikuttaa rintalihaksiin. Tee toistoa, 2 3 sarjaa.

Trimmiä rintalihaksiin Istu tukevasti penkillä, työnnä kahvoista eteenpäin. Liike vaikuttaa rintalihaksiin. Tee toistoa, 2 3 sarjaa. Ohjeita ulkokuntoilulaitteiden käyttöön Lämmitä lihaksesi ennen lihaskuntotreeniä. Tee vaikka 5 10 minuutin pyrähdys, että saat lihakset lämpenemään ja veren kiertämään. Muista venytellä lopuksi. Laitteet

Lisätiedot

FORMARE 2015. Ravinnon merkitys hyvinvoinnille - ja ohjeet terveelliseen ruokavalioon

FORMARE 2015. Ravinnon merkitys hyvinvoinnille - ja ohjeet terveelliseen ruokavalioon FORMARE 2015 Ravinnon merkitys hyvinvoinnille - ja ohjeet terveelliseen ruokavalioon Sisältö Kalorit ja kulutus Proteiini Hiilihydraatti Rasva Vitamiinit Kivennäis- ja hivenaineet Vesi ja nesteytys Ravintosuositukset

Lisätiedot

Tyylikäs, kestävä ja helppohoitoinen terassilankku

Tyylikäs, kestävä ja helppohoitoinen terassilankku Kestävä, tyylikäs ja monipuolinen Keep it simple Puukomposiitti JUMA-Deck Tyylikäs, kestävä ja helppohoitoinen terassilankku Ihanteellinen valinta ulkokäyttöön patioihin, terasseihin, laitureihin sekä

Lisätiedot

Materiaalikansio Hio-Mex 10.9.2012 1

Materiaalikansio Hio-Mex 10.9.2012 1 Materiaalikansio Hio-Mex 10.9.2012 1 Materiaalikansio Hio-Mex 10.9.2012 2 Sisältö 1. HIO-MEX... 3 1.1 Yritys... 3 1.2 Yhteystiedot... 3 1.2.1 Tilaukset... 3 1.2.2 Markkinointi ja jälkimarkkinointi... 3

Lisätiedot

Korkean suorituskyvyn hiusväri rasittamatta hiuksia!

Korkean suorituskyvyn hiusväri rasittamatta hiuksia! TIE TOA VÄ REIS TÄ Korkean suorituskyvyn hiusväri rasittamatta hiuksia! ELUMEN- superväri on uusi täydellinen ja tehokas hiusväri, joka antaa poikkeuksellisen hyvän kiillon ja hehkuvan värin sekä erityisen

Lisätiedot

KESÄN HARJOITTELUOHJELMA KILPARYHMILLE

KESÄN HARJOITTELUOHJELMA KILPARYHMILLE KESÄN HARJOITTELUOHJELMA KILPARYHMILLE KESTÄVYYS 2-3 KRT/VIIKKO VAIHTOEHDOT JUOKSU 30-45 min tasavauhtista, PPPP= pitää pystyä puhumaan puuskuttamatta UINTI 30 min KÄVELY/SAUVAKÄVELY reipas vauhti 1,5h

Lisätiedot

IHON IKÄÄNTYMINEN KAUNEUDENHOITOALAN UUSIN INNOVAATIO

IHON IKÄÄNTYMINEN KAUNEUDENHOITOALAN UUSIN INNOVAATIO WWW.DERMATUDE.FI IHON IKÄÄNTYMINEN Ensimmäiset ikääntymisen merkit alkavat näkyä iholla 25-vuotiaasta lähtien. Iho ohenee, verenkierto heikkenee ja kehon luonnollinen kollageenin ja elastiinin tuotanto

Lisätiedot

Ultraäänellä uusi ilme kulmille, leualle, kaulalle ja dekolteelle

Ultraäänellä uusi ilme kulmille, leualle, kaulalle ja dekolteelle Ultraäänellä uusi ilme kulmille, leualle, kaulalle ja dekolteelle Mistä Ultherapy -hoidossa on kysymys? Ultherapy kohdistaa fokusoitua ultraäänienergiaa siihen ihokerrokseen, jota tyypillisesti käsitellään

Lisätiedot

Emendon tyylikäs musta Louhe kiulu sekä kauha on valmistettu alumiinista sekä pyökistä.

Emendon tyylikäs musta Louhe kiulu sekä kauha on valmistettu alumiinista sekä pyökistä. LIIKELAHJAT 2017 2 3248 Louhe kiulu musta + kauha Emendon tyylikäs musta Louhe kiulu sekä kauha on valmistettu alumiinista sekä pyökistä. Kiulun ja kauhan varteen puuosaan on mahdollista painattaa esimerkiksi

Lisätiedot

Ergonomiakuvasto. Oivaltavat ratkaisut toimistosi arkeen

Ergonomiakuvasto. Oivaltavat ratkaisut toimistosi arkeen Ergonomiakuvasto Oivaltavat ratkaisut toimistosi arkeen Sisällysluettelo 3 RollerMouse -hiiriohjaimet 4 Trackbar-hiiriohjain Pystyhiiri Mininäppäimistö 5 AM-hiirimatto rannetuella AM-Rannetuki Kyynärtuet

Lisätiedot

The Warm Societyn ainutlaatuinen lämmitysratkaisujen valikoima takaa miellyttävät asuin- ja työskentelyolot. Ratkaisujemme laaja kirjo muodokkaita ja

The Warm Societyn ainutlaatuinen lämmitysratkaisujen valikoima takaa miellyttävät asuin- ja työskentelyolot. Ratkaisujemme laaja kirjo muodokkaita ja Inspiraatio The Warm Societyn ainutlaatuinen lämmitysratkaisujen valikoima takaa miellyttävät asuin- ja työskentelyolot. Ratkaisujemme laaja kirjo muodokkaita ja värikkäitä lämmittimiä mahdollistaa oman

Lisätiedot

ETNIMU-projektin, aivoterveyttä edistävän kurssin 5.osa. Aistit.

ETNIMU-projektin, aivoterveyttä edistävän kurssin 5.osa. Aistit. ETNIMU-projektin, aivoterveyttä edistävän kurssin 5.osa Aistit. Aistien maailma Ympäristön havainnointi tapahtuu aistien välityksellä. Tarkkailemme aistien avulla jatkuvasti enemmän tai vähemmän tietoisesti

Lisätiedot

KÄSISAHAT 2010 www.magnum-tools.com

KÄSISAHAT 2010 www.magnum-tools.com www.manum-tools.com Puulla on Suomessa pitkät perinteet rakentamisen ja teollisuuden raaka-aineena. Puu on edelleen ainutlaatuinen luonnonmateriaali, joka sopii moniin käyttökohteisiin. isäksi puun työstäminen

Lisätiedot

Alaraajaortoosit URIEL 333 -NILKKAORTOOSI URIEL 33 -NILKKAORTOOSI

Alaraajaortoosit URIEL 333 -NILKKAORTOOSI URIEL 33 -NILKKAORTOOSI Uriel-ortoosit Alaraajaortoosit URIEL 333 -NILKKAORTOOSI Uriel 333 -nilkkaortoosi koostuu kahdesta anatomisesti muotoillusta kovasta muovilastasta, joiden sisäpinta on pehmustettu tarrasäädettävillä ilmakennotyynyillä.

Lisätiedot

OHUT TYÖKÄSINE. - Käsineen ominaisuudet

OHUT TYÖKÄSINE. - Käsineen ominaisuudet OHUT TYÖKÄSINE Synteettistä nahkaa Ohut työkäsine synteettisestä materiaalista. Vuoriton työkäsine, jossa kämmen Amaramateriaalia, joka antaa hyvän otepidon kuivassa ja kosteassa. Päällinen valmistettu

Lisätiedot

Copylefted = saa monistaa ja jakaa vapaasti

Copylefted = saa monistaa ja jakaa vapaasti Oppitunti 12 Audio - osa 1 rengas Tässä on iso rengas. rengaspino Tässä on rengaspino. rengaskasa Tässä on paljon renkaita yhdessä isossa kasassa. DVD-levy kolme DVD-levyä DVD-levypino monta DVD-levyä

Lisätiedot

sdasd Steriili vedenpitävä

sdasd Steriili vedenpitävä BSN7214304 Coverplast Barrier Steriili vedenpitävä laastari (100kpl) Coverplast Barrier Steriili vedenpitävä laastari (100kpl) CP72601-00003 Coverplast Classic laastarit 7.2cm x 2.2cm, 100kpl/ltk Coverplast

Lisätiedot

Pohjallisopas Bauerfeindin suosituimmat

Pohjallisopas Bauerfeindin suosituimmat Pohjalliset Pohjallisopas Bauerfeindin suosituimmat pohjalliset Sisällys Sport GloboTec comfort, jalkapallopohjallinen 3 GloboTec comfort sports (run, play, walk, golf) 4 Komfort GloboTec comfort, Lange

Lisätiedot

Pöytämallinen biojätteen vähennysyksikkö

Pöytämallinen biojätteen vähennysyksikkö Pöytämallinen biojätteen vähennysyksikkö Laadukas ja tukeva ruostumattomasta teräksestä valmistettu biojätteen vähennysyksikkö. Laitteessa on yhdistettynä jätemylly ja vedenpoistoyksikkö teräksisessä tiskipöydässä.

Lisätiedot

SKINGAIN. Tutkittua tehoa, 1. ja 2. tyypin kollageeniyhdistelmä. nivelten hyvinvointiin. 30 annospussia 39,90. (ovh 45,05) 241,80 e/kg

SKINGAIN. Tutkittua tehoa, 1. ja 2. tyypin kollageeniyhdistelmä. nivelten hyvinvointiin. 30 annospussia 39,90. (ovh 45,05) 241,80 e/kg SKINGAIN Tutkittua tehoa, 1. ja 2. tyypin kollageeniyhdistelmä ihon ja nivelten hyvinvointiin. 30 annospussia 39,90 241,80 e/kg (ovh 45,05) Vahvin Tonalin Alkuperäinen, tutkittu ja toimiva CLA-valmiste.

Lisätiedot

Anna nostotarpeen ratkaista valintasi

Anna nostotarpeen ratkaista valintasi Suomi Anna nostotarpeen ratkaista valintasi Viking on 25 vuoden tulos hoitotyön potilasnostoista saadusta kokemuksesta. Kaikki tieto erilaisista nostotarpeista, ergonomisista ja toiminnallisista vaatimuksista,

Lisätiedot

VAIPANVAIHTO. Muista aina tukea kunnolla vauvan päätä, ellei vauva sitä vielä kannattele kunnolla!

VAIPANVAIHTO. Muista aina tukea kunnolla vauvan päätä, ellei vauva sitä vielä kannattele kunnolla! VAIPANVAIHTO Muista aina tukea kunnolla vauvan päätä, ellei vauva sitä vielä kannattele kunnolla! HUOM! Tätä ohjetta ei toisteta joka välissä, tässä on asiasta yleishuomautus. 0. Milloin vaihdetaan? Kun

Lisätiedot

MAAILMAN NAPA. Vihkonen on osa Pop In hanketta, joka tekee työtä seksuaalista kaltoinkohtelua vastaan 2006-2008. apa_mv_a7.indd 1 4.6.

MAAILMAN NAPA. Vihkonen on osa Pop In hanketta, joka tekee työtä seksuaalista kaltoinkohtelua vastaan 2006-2008. apa_mv_a7.indd 1 4.6. MAAILMAN NAPA Vihkonen on osa Pop In hanketta, joka tekee työtä seksuaalista kaltoinkohtelua vastaan 2006-2008 apa_mv_a7.indd 1 4.6.2007 22:32:08 Ketä sinä kosketit viimeksi? Miltä tuntui koskettaa? Miten

Lisätiedot

Sähkökiukaat. Älykäs. Ja kaunis.

Sähkökiukaat. Älykäs. Ja kaunis. Sähkökiukaat Älykäs. Ja kaunis. Tulikivi Sauna. Uuden ajan saunanautinto. Tulikivi SAUNA tarjoaa uuden ajan saunanautintoja. Ennennäkemättömän moderni muotoilu ja innovatiiviset elektroniikkaratkaisut

Lisätiedot

Vainio Lifestyle. Turpeen salaisuus. Personoidut liikelahjat. Esittely 2

Vainio Lifestyle. Turpeen salaisuus. Personoidut liikelahjat. Esittely 2 Tuotekuvasto 2011 Esittely 2 Vainio Lifestyle Haluamme tarjota tuotteita joiden raaka-aineet ovat korkealuokkaisia ja ympäristöystävällisiä. Vainio Lifestyle pakkausten ulkoasussa korostuu tuotteiden puhtaus,

Lisätiedot

L.Brador workwear autumn/winter 2014

L.Brador workwear autumn/winter 2014 SYYSKAMPANJA 2014 L.Brador workwear autumn/winter 2014 Tarjous Ostaessasi L.Bradorin vaatteita 200 eurolla syksyn valikoidusta mallistosta, saat kaupan päälle viikonloppulaukun ja vuoden kulutusta vastaavan

Lisätiedot

Päihdeilmiö-rastirata. Tehtävien purku

Päihdeilmiö-rastirata. Tehtävien purku Päihdeilmiö-rastirata Tehtävien purku Rasti 1. Totta vai tarua päihteistä 1. Yli 90 % tupakoivista aikuisista on aloittanut tupakoinnin alaikäisenä. Totta. Lähes kaikki nykyisin tupakoivat aikuiset ovat

Lisätiedot

0kk+ vastasyntyneille 3kk+ hidas 6kk+ keskinopea vellitutti 6kk+ 9kk+ nopea monivirtaus (kolme erilaista virtaustyyppiä tutin asennosta riippuen).

0kk+ vastasyntyneille 3kk+ hidas 6kk+ keskinopea vellitutti 6kk+ 9kk+ nopea monivirtaus (kolme erilaista virtaustyyppiä tutin asennosta riippuen). Lovi dynaaminen pullotutti on maailman ensimmäinen useista eri silikonityypeistä samaan muottiin rakennettu pullotutti (heterogeenisten silikonikerrosten tekniikka). Dynaaminen tutti joustaa kuten rinnanpää

Lisätiedot

Drop. D E S I G N P O O L

Drop. D E S I G N P O O L Drop. D E S I G N P O O L MIKÄ ON DROP? Drop on ulkoallas, jonka viimeistellyn kaunis ulkomuoto, ergonomisuus ja helppokäyttöisyys tarjoavat todellista arjen luksusta niin kodin pihamaalle, terassille

Lisätiedot

Ergonomisten kantovälineiden käyttöohjeita. Kiedo ry Keski-Suomen kestovaippa- ja kantoliinayhdistys. Kuinka saada lapsi selkään kantorepulla?

Ergonomisten kantovälineiden käyttöohjeita. Kiedo ry Keski-Suomen kestovaippa- ja kantoliinayhdistys. Kuinka saada lapsi selkään kantorepulla? Ergonomisten kantovälineiden käyttöohjeita Kiedo ry Keski-Suomen kestovaippa- ja kantoliinayhdistys Kuinka saada lapsi selkään kantorepulla? On monia tapoja saada lapsi selkään kantorepulla. Kokeile erilaisia

Lisätiedot

Maittavan lihaisat. Jahti&Vahti -koiranruoat

Maittavan lihaisat. Jahti&Vahti -koiranruoat Maittavan lihaisat Jahti&Vahti -koiranruoat Täysravinto paljon liikkuville koirille 32% Premium-luokan ruokaa koirallesi Suositut, nyt koostumukseltaan entistäkin lihaisemmat, Jahti&Vahti -koiranruoat

Lisätiedot

Vaikutus: etureisi Ota nilkasta kiinni vastakkaisella kädellä ja vedä kantapäätä kohti pakaraa

Vaikutus: etureisi Ota nilkasta kiinni vastakkaisella kädellä ja vedä kantapäätä kohti pakaraa Venyttelyohje: Jalat 1. Vaikutus: etureisi, lonkan koukistaja Ota nilkasta kiinni vastakkaisella kädellä ja vedä kantapäätä kohti pakaraa. Paina lantiota eteen. 2. Vaikutus: etureisi, lonkan koukistaja

Lisätiedot

Kohonnut verenpaine (verenpainetauti)

Kohonnut verenpaine (verenpainetauti) Kohonnut verenpaine (verenpainetauti) Lääkärikirja Duodecim Pertti Mustajoki, sisätautien erikoislääkäri Verenpaine on koholla, kun yläarvo on 140 tai ala-arvo yli 90 tai kumpikin luku on korkeampi. Kohonnut

Lisätiedot

L'Oréal Paris -lehdistötiedote. The FILLER issue

L'Oréal Paris -lehdistötiedote. The FILLER issue L'Oréal Paris -lehdistötiedote The FILLER issue MITEN IHO VANHENEE? RYPYT Ensimmäisiä ihon ikääntymisen näkyviä merkkejä ohuita juonteita ja ryppyjä alkaa esiintyä 25 vuoden paikkeilla. Ensimmäiset ohuet

Lisätiedot

[3D]MEN CARE. Edut. Hair & Body Shampoo. Syväpuhdistava shampoo. Hilseshampoo. Hoitoneste hilsettä vastaan. Aktivoiva shampoo.

[3D]MEN CARE. Edut. Hair & Body Shampoo. Syväpuhdistava shampoo. Hilseshampoo. Hoitoneste hilsettä vastaan. Aktivoiva shampoo. [3D]MEN CARE Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Hair & Body Shampoo Syväpuhdistava shampoo Hilseshampoo Hoitoneste hilsettä vastaan Aktivoiva shampoo Aktivoiva ampulli ASK Education

Lisätiedot

11. Lantion sivu Aseta putki lantion alle poikittain, ja rullaa pienellä liikkeellä reiden ulkosyrjän yläosasta lantion yläosaan asti.

11. Lantion sivu Aseta putki lantion alle poikittain, ja rullaa pienellä liikkeellä reiden ulkosyrjän yläosasta lantion yläosaan asti. Putkirullaus 1. Selän päivittäinen rankahuolto Asetu makuulle putken päälle, pidä kädet pään alla tukena ja lantio maassa. Päästä pää maahan ja anna selän venyä hetki. Nosta sitten yläkroppa ilmaan, ihan

Lisätiedot

RATSASTAJAN VENYTTELYOHJEET. Riikka Kärsämä & Jonna Haataja Fysioterapian koulutusohjelma / OAMK Elokuu 2013

RATSASTAJAN VENYTTELYOHJEET. Riikka Kärsämä & Jonna Haataja Fysioterapian koulutusohjelma / OAMK Elokuu 2013 RATSASTAJAN VENYTTELYOHJEET Riikka Kärsämä & Jonna Haataja Fysioterapian koulutusohjelma / OAMK Elokuu 2013 MITEN VENYTELLÄ? MIKSI VENYTELLÄ? Ennen liikuntasuoritusta/ alkulämmittelyn jälkeen Lyhytkestoiset

Lisätiedot

ALOITTELIJAN KUNTOSALIOPAS

ALOITTELIJAN KUNTOSALIOPAS ALOITTELIJAN KUNTOSALIOPAS JOHDANTO Tämä opas on tarkoitettu sinulle, joka haluat aloittaa kuntosaliharjoittelun. Opas sisältää tietoa, jota tarvitset harjoitellaksesi tehokkaasti, turvallisesti ja tavoitteellisesti.

Lisätiedot

Materiaalikansio Hio-Mex 15.6.2012 1

Materiaalikansio Hio-Mex 15.6.2012 1 Materiaalikansio Hio-Mex 15.6.2012 1 Materiaalikansio Hio-Mex 15.6.2012 2 Sisältö 1. HIO-MEX... 3 1.1 Yritys... 3 1.2 Yhteystiedot... 3 1.2.1 Tilaukset... 3 1.2.2 Markkinointi ja jälkimarkkinointi... 3

Lisätiedot

Uudet SKAI - verhoilut

Uudet SKAI - verhoilut Verkkokauppa Menu Palvelut» Materiaalivaihtoehdot Uudet SKAI - verhoilut Kestävää, ylellistä ja trendikästä Lojer-tuotteiden verhoiluissa käytetään korkealaatuista ja iholle miellyttävän tuntuista SKAIkeinonahkaverhoilua.

Lisätiedot

OMAX VESILEIKKUUMATERIAALIT

OMAX VESILEIKKUUMATERIAALIT OMAX VESILEIKKUUMATERIAALIT OMAX vesileikkuujärjestelmät voivat leikata laajalti erilaisia materiaaleja. Hioma-aineella varustetut vesileikkurit voivat käytännössä leikata kaikkia materiaaleja, sisältäen

Lisätiedot

Lämpöputkilämmönsiirtimet HPHE

Lämpöputkilämmönsiirtimet HPHE Lämpöputkilämmönsiirtimet HPHE LÄMMÖNTALTEENOTTO Lämmöntalteenotto kuumista usein likaisista ja pölyisistä kaasuista tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden energiansäästöön ja hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen

Lisätiedot

EFFLEURAGE - sivelyhieronta

EFFLEURAGE - sivelyhieronta EFFLEURAGE - sivelyhieronta Effleurage eli sivelyhieronta on hellävarainen pehmeillä, sivelyillä tehtävä hieronta jolla voit hemmotella asiakastasi joko kasvohoidon alussa rentouttamaan asiakas tai hoidon

Lisätiedot

KEPPIJUMPAN PERUSLIIKKEITÄ "Keppijumpan isän" Juhani Salakan ohjeita oikeisiin liikesuorituksiin. Perusohje: Aluksi suurin huomio oikeaan suoritustekniikkaan (opetellaan ensin "uimaan" ja mennään vasta

Lisätiedot

Käyttämisen aloittaminen!

Käyttämisen aloittaminen! Käyttämisen aloittaminen! FI Tervetuloa Kiitos, että valitsit Optapadin ergonomiseksi hiireksi. Tämän käyttöohjeen voi ladata suomeksi, ruotsiksi tanskaksi, norjaksi ja englanniksi osoitteesta optapad.com.

Lisätiedot

Loistavat lisäansiot Magneettikoruilla ja wellnesstuotteilla

Loistavat lisäansiot Magneettikoruilla ja wellnesstuotteilla PP936FI Loistavat lisäansiot Magneettikoruilla ja wellnesstuotteilla Menestyvä liikemalli jo vuodesta 1999 Rakenna itse oma yrityksesi Haluatko joustavat työajat? Autatko mielelläsi ihmisiä? Etsitkö itsellesi

Lisätiedot

LIHASKUNTOHARJOITTELU KOTONA

LIHASKUNTOHARJOITTELU KOTONA LIHASKUNTOHARJOITTELU KOTONA Tähän on kerätty liikemalleja, joita voidaan suorittaa kotona. Kaikkia liikkeitä ei tarvitse kerralla tehdä, vaan tarkoituksena on poimia itselle sopivat liikkeet omaksi kuntopiiriksi.

Lisätiedot

AKUPAINANTA HIERONTA

AKUPAINANTA HIERONTA AKUPAINANTA HIERONTA Johdanto Biodrogan akupainanta hieronta on vaikutukseltaan energisoiva ja virkistävä. Hieronta tukee Chin virtausta. Chi (tai Qi) on perinteisessä Kiinalaisessa kulttuurissa esiintyvä

Lisätiedot

Avoimella kädellä taputus muutaman kerran olkapäähän.

Avoimella kädellä taputus muutaman kerran olkapäähän. Pikaviestit Kyllä-palaute (jatka, saa puhua / viittoa) Avoimella kädellä taputus muutaman kerran olkapäähän. käden liike: ylös-alas liike, kevyt liikkeen nopeus: voi vaihdella liikkeen toisto:voi vaihdella

Lisätiedot

LUONNOLLISTA SUOJAA PUUPINNOILLE ULKONA 2013

LUONNOLLISTA SUOJAA PUUPINNOILLE ULKONA 2013 LUONNOLLISTA SUOJAA PUUPINNOILLE ULKONA 2013 SUOJAÖLJYT ULKOKÄYTTÖÖN Kestävää suojaa ulkopinnoille kasviöljyistä SUOJAAVA KUULTOÖLJY Kasviöljypohjainen Suojaava kuultoöljy imeytyy puun avoimeen pintasolukkoon

Lisätiedot

Loppuverryttelyn yhteydessä venytysten kesto 15-30 sekuntia per jalka/puoli. *Keskipitkä venytys

Loppuverryttelyn yhteydessä venytysten kesto 15-30 sekuntia per jalka/puoli. *Keskipitkä venytys Johdanto Tässä oppaassa on kuvattu ja esitetty jalkapalloilijan tärkeimpiin lihasryhmiin kohdistuvat venytykset. Tavoitteena on selkeyttää pelaajille ja valmentajille sekä pelaajien vanhemmille mitä venytyksiä

Lisätiedot

AESTHETICS. Turvallinen, miellyttävä ja tehokas hoitolaite kuntouttavaan ihonhoitoon.

AESTHETICS. Turvallinen, miellyttävä ja tehokas hoitolaite kuntouttavaan ihonhoitoon. AESTHETICS DEEP OSCILLATION Personal AESTHETICS Turvallinen, miellyttävä ja tehokas hoitolaite kuntouttavaan ihonhoitoon. Nopeuttaa kudoksen paranemista esteettisen kirurgian operaatioiden sekä laserhoitojen

Lisätiedot

FAVORIT. FAVORIT_GUARANT_FY13_FI.indd 1 8.8.2012 9:13:13

FAVORIT. FAVORIT_GUARANT_FY13_FI.indd 1 8.8.2012 9:13:13 FAVORIT FAVORIT_GUARANT_FY13_FI.indd 1 8.8.2012 9:13:13 Päivittäinen käyttö vaatii ruoanlaittoastioilta paljon. FAVORIT on korkealaatuinen ruoanlaittoastiasarja. Sarjan tuotteet testataan huolellisesti,

Lisätiedot

Cement Design. Osa kestävää kehitystä

Cement Design. Osa kestävää kehitystä Cement Design Cement Design tarkoittaa kirjaimellisesti sementillä suunnittelua ja muotoilua. Uudet mikrosementit ovat tehneet sementin- ja betoninoloisista pinnoista trendikkäitä niin yksityisissä kodeissa

Lisätiedot

Asentohoitotyynyt nyt -15 % Tarjous on voimassa KAMPANJAKOODI: HOPEKU0218 NUKKUMINEN ASENTOHOITOTYYNYT

Asentohoitotyynyt nyt -15 % Tarjous on voimassa KAMPANJAKOODI: HOPEKU0218 NUKKUMINEN ASENTOHOITOTYYNYT NUKKUMINEN Suorakaidetyyny Voidaan käyttää istuvassa, puoli-istuvassa tai makaavassa asennossa Tyyny tukee potilaan asentoa ja vähentää kehon eri osiin kohdistuvaa painetta päästä varpaisiin NEG0881 XS

Lisätiedot

Harjoittelu, ravinto ja lepo kehittymisen kulmakivet Koripallovalmennuksen tukitoimet

Harjoittelu, ravinto ja lepo kehittymisen kulmakivet Koripallovalmennuksen tukitoimet Harjoittelu, ravinto ja lepo kehittymisen kulmakivet 2.1. Koripallovalmennuksen tukitoimet Kehittymisen pyhä kolmiyhteys HARJOITTELU KEHITYS Kuormitus-kolmion pinta-alan kasvua eli harjoittelun lisääntymistä

Lisätiedot

1. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Eukalyptus 500 ml. 2. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Selänpesin + Eukalyptus 500 ml

1. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Eukalyptus 500 ml. 2. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Selänpesin + Eukalyptus 500 ml LIIKELAHJAT 2015 2 1. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Eukalyptus 500 ml Emendon saunatekstiilien materiaalina on käytetty korkealaatuista pellava/puuvillaa (60/40%). Laudeliinan koko 150 x 50 cm.

Lisätiedot

JVi. Usein kysyttyä SISÄLLYSLUETTELO

JVi. Usein kysyttyä SISÄLLYSLUETTELO JVi Usein kysyttyä SISÄLLYSLUETTELO 1. Mitä on JVi? 2. Miksi joka päivä tulisi nauttia 120 ml JVi -juomaa? 3. Voinko käyttää JVi:tä muiden Nu Skin -tuotteiden kanssa? 4. Onko JVi SCS- (Skin Carotenoid

Lisätiedot

TAP -käyttöohje. SCHEU-DENTAL GmbH Am Burgberg 20

TAP -käyttöohje. SCHEU-DENTAL GmbH Am Burgberg 20 TAP -käyttöohje SCHEU-DENTAL GmbH Am Burgberg 20 www.scheu-dental.com 58642 Iserlohn, Germany Hei! Olet saanut uuden TAP-uniapneakojeen hammaslääkäriltäsi/oikojaltasi. Se auttaa unenaikaiseen kuorsaamiseen

Lisätiedot

Uusi kärpässarjan mestari vain 360 grammaa!

Uusi kärpässarjan mestari vain 360 grammaa! Uusi kärpässarjan mestari vain 360 grammaa! 3M Speedglas-sarja sisältää monipuolisen valikoiman laadukkaita hitsaussuojaimia. Tuotevalikoimaan kuuluu automaattisesti tummuvat hitsausmaskit, sekä moottoroidut

Lisätiedot

ENERGIAA! ASTE/KURSSI AIKA 1/5

ENERGIAA! ASTE/KURSSI AIKA 1/5 1/5 ASTE/KURSSI Yläasteelle ja lukioon elintarvikkeiden kemian yhteydessä. Sopii myös alaasteryhmille opettajan avustaessa poltossa, sekä laskuissa. AIKA n. ½ tuntia ENERGIAA! Vertaa vaahtokarkin ja cashewpähkinän

Lisätiedot