uuden sukupolven dermacosmeceutical

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "uuden sukupolven dermacosmeceutical"

Transkriptio

1

2 uuden sukupolven dermacosmeceutical ihonhoitosarja Nimue on tunnettu maailmanlaajuisesti sen innovatiivisesta teknologiasta. Ihonoitotuotteet perustuvat huolella valittujen erikoisraaka-aineiden tehokkaaseen yhdistelyyn ja kliinisesti tutkittuihin menetelmiin ja mekanismeihin, joilla nämä aktiiviaineet myös luovutetaan ja kuljetetaan ihon aineenvaihdunnan hyötykäyttöön. Yhtenä ihonhoitoalan johtavista yrityksistä tunnustamme ylpeydellä olevamme ihonhoidon erikoisasiantuntijoita ja sovellamme tätä tietoa myös kaikkiin ihonhoidollisiin tarpeisiin. Hoitavat ja ihoa korjaavat aktiiviainekoostumukset luovuttavat optimimäärän lääketiedetason ravinteita, uusimman tiedon mukaisia antioksidantteja, huippuluokan kasviuutteita, peptidejä sekä muita tehokkaita aktiiviaineita nimenomaan sinne, missä niitä tarvitaan ihon syvimpiin kerroksiin, jossa ne aktiivisesti parantavat ihon kuntoa ja ulkonäköä.

3 kysymyksiä ja vastauksia Mitä tarkoittaa cosmeceutical ihonhoitotuote? Perinteisen kosmetiikan käyttö ei johda ihon uusiutumiseen ja parantumiseen, vaan ainoastaan pinnalliseen kaunistukseen ja virheiden peittämiseen. Cosmeceutical tuote hoitaa tehokkaasti vaurioitumisen merkkejä ihossa ja tuloksena on terveempi iho aktiivisen uudistumisen johdosta. Miten Nimue eroaa muista? Nimue uuden sukupolven derma-cosmeceuticals tuotteet ovat terapeuttisia ihonhoitotuotteita joilla on lääkkeenomaisia vaikutuksia. Ne voivat vaikuttaa ihon sisäiseen rakenteeseen ja biologiseen aineenvaihduntaan. Tuloksena on terveempi, optimaalisesti toimiva iho, jossa tulos myös näkyy iholla. 3. Mitä aineita Nimuen tuotteet sisältävät? Nimue käyttää hyväkseen korkeimman laatuluokan, tieteeseen pohjautuvia ainesosia jotka ovat peräisin bioteknologian ja luonnon raaka-aineista. Näitä aktiiviaineita käytetään synergisesti uuden luovutusmekanismikeksinnön avulla täsmähoitona eri ihonhoidollisiin tarpeisiin. Hedelmähappojen käyttöön ottaminen oikeina vahvuuksina ja yhdistelminä, kuten myös A-vitamiini ja antioksidantit. Esimerkiksi Alfalipoiinihappo ja C- ja E-vitamiini esterit luetaan yhdeksi modernin ihonhoidon huomattavimmaksi läpimurroksi. Lisäaktiiviaineita kuten UV-suoja, DMAE (dimethyliaminoethanol), L-askorbiinihappo, entsyymit, pigmentaation estoaineet, peptidit ja kasviuutteet, kuten soija- ja riisivalkuainen sekä Kigelia Africana ja eteeristen öljyjen yhdistelmät, toimivat synergiassa ja puhdistavat, kiinteyttävät sekä uudistavat ihon syvimpiä kerroksia. 4. Minkälaisiin ihonhoitotarpeisiin Nimue soveltuu? Nimue tarjoaa tieteellisesti pitkälle kehittynyttä kotihoitoa ja hoitolassa tehtäviä tehokkaita erikoishoitoja ihon erityistarpeisiin kuten ympäristön vaurioittamalle-, ylipigmentoituneelle- ja ongelmaiholle, sekä myös herkänihon hoitoon. Nimue soveltuu kaikille ihotyypeille, sekä kaikenikäisille. Kosmetologisi päättää nimenomaan sinulle sopivasta hoito-ohjelmasta.

4 2 Nimue on sopiva: ennaltaehkäisemään nuoren ihon ympäristövaurioita ympäristövaurioituneen ihon hoitoon huolehtimaan, että jo parantunut iho ei vaurioidu uudelleen ongelmaihon hoitoon hoitamaan ylipigmentoitunutta ihoa jonka väri on epätasainen pigmenttimuutosten johdosta terveen ihon ylläpitoon ja perushoitoon satunnaisesti herkistyneen ihon hoitoon ihon lievien epänormaalisuuksien hoitoon. Mitä voit odottaa kun käytät nimueta: ihon luontaisen hehkeyden ja elinvoiman uusiutuminen joustavuuden ja kimmoisuuden lisääntyminen pienten ryppyjen ja juonteiden madaltuminen nuoremmalta ja terveemmältä näyttävä iho helpottaa ihon öljyisyyttä sekä kuivuutta korjaa hyperpigmentoitumista korjaa ongelmaihoa ihon rakenteen kiinteytyminen Nimue brändin arvot: maailmankuulu pitkälle kehitetystä ihon nuorennusteknologiastaan ainutlaatuinen konsepti, mutkaton ote ihonhoidon hoitotoimenpiteisiin tuloksellinen ainutlaatuinen pakkaustyyli, taloudellisia täydennyspakkauksia tuotteet testattu in vitro ja in vivo jatkuva tutkimus- ja kehitystoiminta tieteellinen innovaatio ja laatu laadun valvonta, turvallisuus ja säädöksien noudattaminen huipputasolla tuotteet eivät sisällä mekaanisia hankausaineita, mineraaliöljyjä, lanoliinia, formaldehyydejä eivätkä synteettisiä hajusteita

5 nimue hoitoperiaatteet 3 nuorennus Käytetään aktiiviainesosia, kuten esimerkiksi Hedelmähappoja, A-vitamiini esteriä, peptidejä ja DMAE:ta, jotka parantavat ihon kuntoa stimuloimalla mikroaineenvaihduntaa, siten saavuttaen positiivisen muutoksen ihon sisäiseen rakenteeseen. Kolmen AHA:n yhdistelmä on käytännössä tehokkaampi kuin muunlainen yhdistelmä.tämä johtuu synergisestä vaikutuksesta, joka vahvistaa yksittäisten happojen tehoa. Hedelmähapot on suojattu optimaaliseen happamuusasteeseen, josta on seurauksena suurin mahdollinen imeytyminen ja antioksidaatio (suojaaminen) Vahvat C- ja E-vitamiini esterit, L-askorbiinihappo ja huippuantioksidantti Alfalipoiinihappo vaikuttavat synergiassa pystyen neutraloimaan tai estämään vapaiden radikaalien tuhoisia vaikutuksia ja suojaamaan ihoa ennenaikaiselta vanhenemiselta. Tehokkaana lisänä on Alfalipoiinihapon vahva, tulehdusta estävä vaikutus. aurinkosuoja Aurinkosuojaus muodostaa tärkeän osan Nimuen ihon terveysohjelmassa, vähentäen tai torjuen UV:n tuhoavia vaikutuksia iholla. Nimuen tieteellisestä tutkimus- ja kehitystyöstä tällä alalla on ollut tuloksena turvallisia ja korkealaatuisia aurinkosuojatuotteita. Niiden vaikutukset perustuvat ainesosien synergiseen tehoon, tarjoten optimisuojan UVA- ja UVB -säteiden tuhoisaa vaikutusta vastaan, huolehtien samalla kosteuttavasta ja elvyttävästä vaikutuksesta iholla. Aurinkosuojalla on myös tärkeä rooli ihon pigmentoinnin ja yleisen terveyden hallinnassa. uusiintuminen Tuotteet sisältävät lääketieteen etulinjan aktiiviaineita ja bioteknologian sekä luonnon raaka-aineita, joilla on kyky parantaa ihon aineenvaihdunnan tasapainoa. tukiaktiiviaineet Tehoaineet ja valmisteet, kuten peptidit, soija- ja riisiproteiinit, Fytosymbiontit, Pentavitin, Kigelia africana, Anti-adipose Complex ja aromaattiset yhdisteet, jotka toimivat synergiassa keskeisten perushoitoaineiden ja hoitoperiaatteiden kanssa sekä vauhdittavat ja maksimoivat tuloksia.

6 4 nimuen ihotyypit Miten olette luokitelleet ihotyypit? Nimue on kehittänyt hoito-ohjelmat erikseen kaikille ihotyypeille. Ympäristötekijöiden vaurioittama iho Ylipigmentoitunut iho Ongelmaiho Interactive Nämä ainutlaatuiset hoito-ohjelmat on erityisesti suunniteltu jokaiselle ihotyypille ja jaettu eri vaiheisiin, joiden läpi Nimuen kouluttama kosmetologi ohjaa asiakkaan.

7 nimue skin health programme 5 ympäristötekijöiden vaurioittama iho ylipigmentoitunut iho ongelmaiho interactive range Vaihe 1 Perushoito Cleansing Gel Conditioner Nimue Day Moisturiser Plus SPF 20 Exfoliating Enzyme Vaihe 2 Actives Active Lotion / Gel Vaihe 3 Ammattihoito-ohjelma Nimue kosmetologin ohjeiden mukaan Vaihe 4 Ylläpito ja tukiohjelma Vaihe 5 Ammattihoidot ihon kunnon ylläpitoon Vaihe 1 Perushoito Cleansing Gel Conditioner Day Fader Night Fader Night Fader Plus SPF 20 Exfoliating Enzyme Vaihe 2 Actives Active Lotion / Gel Vaihe 3 Ammattihoito-ohjelma Nimue kosmetologin ohjeiden mukaan Vaihe 4 Ylläpito ja tukiohjelma Vaihe 5 Ammattihoidot ihon kunnon ylläpitoon Vaihe 1 Perushoito Cleansing Gel Conditioner Purifier SPF 20 Exfoliating Enzyme Vaihe 2 Actives Active Gel Vaihe 3 Ammattihoito-ohjelma Nimue kosmetologin ohjeiden mukaan Vaihe 4 Ylläpito ja tukiohjelma Vaihe 5 Ammattihoidot ihon kunnon ylläpitoon Vaihe 1 Perushoito Cleansing Gel Lite Conditioner Lite Moisturiser Lite Active Regulator SPF 20 Exfoliating Enzyme Vaihe 2 Actives Voidaan sisällyttää hoitoon tarvittaessa Vaihe 3 Ammattihoito-ohjelma Nimue kosmetologin ohjeiden mukaan Vaihe 4 Ylläpito ja tukiohjelma Vaihe 5 Ammattihoidot ihon kunnon ylläpitoon

8 6 nimue tuotevalikoima basics Vaihe 1 Perustuu aktiiviaineisiin, jotka edistävät ja maksimoivat ihon terveydentilaa, edesauttaen ihon dramaattista uusiutumista kaikilla eri ihotyypeillä. puhdistus Cleansing Gel Iho uusiutuu, saa hellävaraisen kuorinnan ja samalla puhdistuu Nimuen saippuattomalla ja pehmeällä puhdistusgeelillä, joka sisältää hedelmähappoja. Soveltuu kaikille ihotyypeille. ph 4.5 lievästi hapan ja puhdistaa järkyttämättä ihon normaalia happotasapainoa Solujen uusiutuminen ja stimulointi Antioksidantti E-vitamiini esteri ehkäisee vanhenemismuutoksia Lisää ihon kosteuspitoisuutta hellävaraisesti vahvalla, kosteuttavien aineiden yhdisteellä Poistaa meikin ja epäpuhtaudet Cleansing Gel Lite Huipputehokas, mutta silti hellävarainen ja rauhoittava, saippuaton ja pehmeä puhdistusgeeli. Suositellaan Interactive range ihotyypille.

9 7 basics Vaihe 1 Polyhydroxyhappo puhdistaa sopivan miedosti herkän ihon Antioksidantti E-vitamiinin esteri ehkäisee vanhenemismuutoksia conditioning Conditioner Conditioner on vartavasten kehitetty hoitava hoitoneste, joka kuorimalla stimuloi ihon uudistumista ja palauttaa epidermiksen terveen ulkonäön sen hedelmähappo ainesosan avulla. Välttämätön vaihe ihon hoito-ohjelmassa kun pyritään aktiivisiin paranemismuutoksiin ihossa. Teepuuöljy ja Petitgrain eteeriset öljyt raikastavat ihoasi hellävaraisesti Sisältää uniikin yhdistelmän kosteudensitojia, jotka kosteuttavat ihosi hellästi Synerginen AHA -yhdiste tasapainottaa ja selkeyttää ihoa tekemättä siitä liian kuivaa Conditioner Lite Erityiskoostumus hellään, kuntouttavaan ihonhoitoon. Rauhoittava, parantava ja kosteuttava kasvovesi jonka vaikutus on uusiva ja suojaava. Raikastaa ihoa. Kamomilla, arnika ja vihreä teepuuuute rauhoittavat ihoa Polyhydroxyhapot kuorivat hellävaraisesti ja tekevät ihosta nuorekkaan raikkaan ympäristötekijöiden vaurioittama iho Nimue Day Nimue Day on kevyt päivävoide, joka sisältää ainutlaatuisen aktiiviainesosien yhdistelmän ihon kosteuttamiseen ja suojaamiseen. Sisältää hedelmähappoja ja luontaisia kosteuttajia. Hellävaraiseen ihon pehmennykseen ja tasoittamiseen E-vitamiini esteri voimakkaana vapaiden radikaalien tuhoajana auttaa ihon nuorekkuuden säilyttämisessä. Maitoproteiiniyhdiste säätelee talineritystä Sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän aloe veraa, allantoiinia ja aromaattisia uutteita ihon kokopäiväiseen suojaan Moisturiser Plus Tämä tuote on kehitetty erityisesti auttamaan ihon luontaisessa kosteuttamisessa ja uusiutumisessa. Voide on ihanteellinen kuivalle, ympäristövaurioitineelle iholle. AHA -yhdiste kosteuttamiseen ja pienten juonteiden häivyttämiseen A- ja C-vitamiini esterit parantavat ihon ulkonäköä ja madaltavat juonteita Maitoproteiiniyhdiste säätelee ihon talineritystä Sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän kosteudensitojia, jotka lisäävät ihon kosteuspitoisuutta. ylipigmentoitunut iho Day Fader Kevyt, ihonväriä säätelevä yhdiste, joka lisäksi suojaa ihoa vapaiden radikaalien haittavaikutuksilta. Synerginen yhdistelmä ihoa kirkastavia uutteita. Elvyttää hellävaraisesti ihon pintaa ja säätelee ihonväriä. C-vitamiini esteri saa ihon säteilemään ja minimoi ikääntymisen pintaoireita. E-vitamiini esteri suojaa ihoa vapaiden radikaalien haittavaikutuksilta

10 8 basics Vaihe 1 Night Fader Aktiivi, ihonväriä säätelevä koostumus, johon lisätty kosteuttaja tekee siitä ihanteellisen yökäyttöön. Synergistinen yhdistelmä phytoaktiiveja ja bioteknologisia uutteita kohentaa ihon pintaa hellävaraisesti ja säätelee ihonväriä. C-vitamiini esteri saa ihon säteilemään ja minimoi ikääntymisen pintaoireita. Ainutlaatuinen yhdistelmä vahvoja kosteudensitojia pehmentää ja siloittaa ihoa, ja huolehtii tehostetusta kosteuden lisäämisestä sekä ihon oman suojauksen ylläpidosta yön aikana. Night Fader Plus Uusi, kevyt, pigmenttejä säätelevä koostumus käyttää nanoteknologiaa ja tarjoaa kaksoistehohoitoa. Se vaalentaa maksaläiskiä ja lisäksi sillä on kosteuttava ja vanhenemismuutoksia estävä vaikutus. Nanoteknologinen aktiiviaineiden imeytyminen toimii nopeasti ja saavuttaa tehotuloksia. saavuttaa tehotuloksia. Pitkälle kehitetyt pigmentinsäätelyaineet vaalentavat ja tasoittavat pigmenttieroja. Antioksidantit C- ja E-vitamiini esterit tuhoavat vapaita radikaaleja ja estävät ihon ärsytystä. Kosteuttajat pehmittävät ja siloittavat ihoa ja huolehtivat sen kosteudesta. ongelmaiho Purifier IIhoa selkeyttävä päivä- tai yövoide, joka hillitsee ongelmaihon talineritystä. AHA -yhdiste kuorii ihoa ja tasoittaa talineritystä. Tea Tree öljy estää ongelman uusiutumista ja edistää paranemista. Maitoproteiiniyhdiste säätelee ihon talineritystä Ainutlaatuinen yhdistelmä kosteudensitojia, jotka estävät ihon kuivumisen.

11 9 basics Vaihe 1 interactive range Moisturiser Lite Helposti imeytyvä voide jolla on kolmitahoinen kosteuttava vaikutus, ja joka sopii kaikille ihotyypeille. Sisältää uniikin yhdistelmän eri kosteudensitojia, jotka saavat ihon vetämään ympäristön kosteutta itseensä. Luontaisten hedelmähappojen monitehoinen yhdistelmä joka kiinteyttää ihon pintarakennetta ja estää kosteuden haihtumista. Ainutlaatuinen, luontainen kosteuttava uute pitää yllä ihoa kosteuttavaa vaikutusta jopa vuorokauden ajan. Active Regulator Active Regulator on öljytön, helposti imeytyvä geeli, jonka sisältämä bio-yhdistelmä palauttaa ihon hyvän kunnon.. Kuntouttaa ihoa kahdella tavalla: Nimuen ainutlaatuiiset Fytosymbiontit saa epätasaisen ihon näyttämään sileämmältä. Kirkastuva iho näyttää nuoremmalta ja säteilevämmältä. Maitoproteiiniyhdiste toimii yhteistyössä ihon oman säätelymekanismin kanssa parantamalla talinerityksen tasapainoa ja edesauttaamalla ihon kuntoutumista. actives Vaihe 2 Tehokas täydennys ihon terveysohjelmaan, vauhdittamaan ihon uusiutumista ja paranemisprosessia. Active Lotion Korkea pitoisuus hedelmähappoja ja vahvat kosteudensitojat nopeuttavat ihosolukon uusiutumista ja aineenvaihduntaa, joka korjaa ihon kimmoisuutta ja kiinteyttä. Soveltuu erinomaisesti ympäristötekijöiden vaurioittamalle ja ylipigmentoituneelle iholle. AHA -yhdiste, ainutlaatuinen yhdistelmä luontaisia glykoli-, sitrus- ja maitohappoja edistää ihon uusiutumista. Glykoolihappo kuorii ja siloittaa ihon pintakerrosta. Maitohappo normalisoi ihon väriä. Active Gel Korkea AHA- ja pajunkuoriuutepitoisuus parantaa ihon väriä. Active Gel on erityisen tehokas ongelmaihon hoitoon. AHA -yhdiste, ainutlaatuinen yhdistelmä luontaisia glykoli-, sitrus- ja maitohappoja edistää ihon parantumista. Pajunkuoriuute tasapainottaa ihon talineritystä, kuorii ihoa sekä heleyttää ja kirkastaa ihon väriä.

12 10 boosters Intensiivisesti vaikuttavia lisätuotteita, joita käytetään ihon erityistarpeisiin ja jotka toimivat synergiassa perustuotteiden kanssa. Alpha Lipoic Activator Intensiivinen, muista erottuva hoito parantaa ihon kiinteyttä ja eloisuutta ja estää ennakolta vanhenemisilmiöitä. Alfalipoiinihappo, voimakas antioksidantti, vähentää vapaiden radikaalien tuhoa ja minimoi ympäristömyrkkyjen vaikutusta. C-vitamiini esteri estää vapaiden radikaalien tuhoja, aikaansaaden ihon joka on nuorempi, eloisampi ja säteilevämpi. DMAE vaikuttaa kiinteyttäväst ihoon. Multi-Rejuvenating Serum and Multi-Rejuvenating Balance Uuden sukupolven multi-rejuvenating ihonhoitokokonaisuus hyödyntää C-vitamiinin, L-askorbiinihapon maksimivahvuudessa, peptidejä sekä mineraaleja tarjoten viimeisimmän sanan ihon nuorennushoidossa. Tällä huippusuorituskykyisellä hoitomenetelmällä on moniulotteinen ote ikääntyneen ja ympäristön vaurioittaman ihon hoitoon. Kaksivaikutteiset kotihoitotuotteet, johon kuuluu pitkälle kehitetty tiivistetty nanoteknologinen seerumi sekä tukihoitona voide joka aktiivisesti tehostaa ihon nuorentumista. Synerginen kokonaisuus kiinteyttää, tasoittaa ja kirkastaa ihoa. Kasvon piirteet näyttävät ja tuntuvat pehmeämmiltä ja nuoremmilta. Tasoittaa ryppyjä ja juonteita ja epätasaista ihonväriä sekä virkistää väsähtänyttä ihoa. Super Hydrating Serum Lisähoitotuote kosteuttamaan ja estämään ikääntymisen vaikutuksia ihossa. Suositellaan kaikille ihotyypeille. Seerumin vaikutus perustuu ainesosien korkeaan kosteuttamiskykyyn, joka luovuttaa kosteutta ihonsisäisesti, kyllästäen ja raikastaen ihoa pitkään. Tulosten tehostamiseksi ainesosat on onnistuneesti imeytymisjärjestelmään. liitettynä nanotekniseen Kosteutus välittömästi ihon pehmeydeksi ja helpotukseksi. Estää kosteuden haihtumisen ylläpitämällä ihon omaa suojausta. Pitkäaikaisen kosteuttamisen ja vanhenemisen torjunnan ominaisuudet aikaansaavat pehmeämmän, kosteutetun ja kimmoisan ihon. Corrective Serum Hoitava seerumi ongelmaihon hoitoon aikuiselle iholle. Tulosten tehostamiseksi teknisesti pitkälle kehitetyt ainesosat on onnistuneesti liitettynä nanotekniseen imeytymisjärjestelmään. Nanotekninen imeytymisjärjestelmä nopeuttaa tuloksia. Sisältää runsaasti parantavia, bakteereita tappavia ja tulehduksia estäviä ainesosia jotka auttavat estämään ihon epäpuhtauksien muodostumista ja nopeuttavat paranemista.

13 11 additives Nimue ihonhoito-ohjelman lisätuotteita voidaa sisällyttää hoito-ohjelmaan muiden Nimue tuotteiden ohella sen kaikissa vaiheissa. Exfoliating Enzyme Entsyymikuorinta parantaa dramaattisesti ihon sileyttä, säteilyä ja pinnan laatua. Yhdistelmä papaya- ja ananas entsyymejä irroittaa kuolleet ihosolut ja edistää solujen uusiutumista, tuloksena terveemmältä ja nuoremmalta näyttävä iho. Tärkeä kaikille ihotyypeille. Parantaa kaikkien ihotyyppien ulkonäköä Ainutlaatuinen hedelmäentsyymiyhdistelmä auttaa tuhoamaan kuolleita soluja ärsyttämättä tai ylistimuloimatta ihoa Skin Refirmer Uusi, ylellinen ja monitehoinen nuorennushoito ihoja ilmejuonteisiin. Nopeatehoinen tehovoide, joka on suunniteltu ehkäisemään ja hoitamaan ilmejuonteita, niiden 30 ja 40 ikävuoden alkuvaiheessa ja aktiivisesti. tasoittamaan 40 ikävuoden jälkeen jo syntyneitä kypsän iän juonteita Rentouttaa kasvojenihon lihassupistuksia ja madaltaa näkyvästi ilmejuonteita Siloittaa ihon pintaa Laukaisee kasvon ryppyjä ja juonteita Eye Treatment Ainutlaatuinen yhdistelmä antioksidantteja ja bio-aktiivisia aineita, jotka on kehitetty neutraloimaan vapaita radikaaleja ja hoitamaan sekä suojaamaan herkkää A-vitamiini esteri huolehtii intensiivisestä ihon uusiutumisesta C-vitamiini esteri parantaa herkän silmänympärysihon kiinteyttä, kimmoisuutta ja väriä E-vitamiini esteri tarjoaa lisäsuojaa vapaita radikaaleja vastaan. Palmitoyl Tripeptide-3 uudistaa ihoa,pehmentää ja häivyttää juonteita DMAE kiinteyttää silmänympärysihoa

14 12 additives Eye Serum Innovaatio derma-cosmetic seerumien joukossa. Täsmähoitaa tehokkaasti nestekertymien, tumman silmänympärysihon ja juonteiden aiheuttajia. Vähentää nestekertymiä silmänympärysiholla Vaalentaa tummaa silmänympärysihoa Vähentää juonteita Collagen Eye Film Helppokäyttöinen, kosteuttava hydrogel hoitokalvo, johon on lisätty mikrokollageenia ja kosteuttajia herkän silmänalusihon nuorrutushoitoon. Vähentää pöhöttyneisyyttä ja ryppyjä silmienalusihossa Lisää ihon elastisuutta Pigmentation Spot Treatment Intensiivinen hoitotuote, joka sisältää pitkällekehitettyjä pigmentinkontrolliaineita auringon aiheuttamien maksaläiskien paikalliseen täsmähoitoon. Tasoittaa ihon kirjavuutta Valkaiseva vaikutus ja paikallisten pigmenttiläiskien vaalentuminen Adult Spot Treatment Intensiivinen hoitoyhdistelmä joka sisältää ainutlaatuisen kombinaation kasvi- ja bioteknologisia ainesosia ongelmaihon paikalliseen käsittelyyn aikuisella. Avaa ihohuokosia Hillitsee tulehdusta Kontrolloi talineritystä Edistää parantumista Vitamin C Moisture Mist Tämä antioksidanttinen suihke viimeistelee ihon, herätellen ja virkistäen. Suojaa ihoa vapaita radikaaleja vastaan ja on ihanteellinen kaikille ihotyypeille. Kasviuutteet antavat korjaavia aktiiviaineita ongelmaiholle, samalla huolehtien ravinteista joita tarvitaan terveeseen ihoon. C-vitamiini esteri toimii vapaiden radikaalien tuhoajana rajoittaen auringolle altistumisen, ympäristön saasteiden ja huonojen elintapojen aiheuttamia vahinkoja Cell Hydrating Complex Kosteuttava aromaterapiasekoitus kehitetty kuivan ihon virkistykseen. Ihanteellinen kosteutta janoavalle ja ympäristövaurioituneelle iholle. Ravitsee ja edistää solujen kosteuttamista Suojaa ihoa kuivumiselta Hydro Lip Therapy Tämä kevyt, huulien hoitoaine on tarkoitettu ohuelle iholle, joka vaatii hellää mutta silti tehokasta hoitoa Päivittäinen käyttö minimoi ikääntymisen merkkejä huulilla Kosteuttaa huulet, vahvistaen ihoa

15 13 additives masks Rejuvenating Mask Kymmenen minuuttia nuorentaa ihoa näkyvästi. Sisältää vitamiineja ja superantioksidantti ainesosia. Naamio on ihanteellinen tehopakkaus väsyneelle ja kuivalle iholle. Alfalipoiinihappo ja A- sekä E-vitamiini esterit edistävät solutason nuortumista. Tie terveennäköiselle iholle C-vitamiini esteri stimuloi kollageenin tuotantoa ja auttaa aikaansaamaan kirkkaamman, säteilevämmän ihon A-vitamiini esteri auttaa häivyttämään merkkejä ennenikaisesta vanhenemisesta Super Hydrating Mask Kevyt voidenaamio, jonka pohjana on luonnollisten kosteuttajien, kasviöljyjen ja antioksidanttien yhdistelmä, ja joka ravitsee, kosteuttaa ja suojaa kuivaa ihoa, palauttaen sen pehmeyden ja kimmoisuuden. Vähentää kuivuutta ja juonteita Kasviöljyt palauttavat ihon pehmeyden ja kimmoisuuden Pitää huolen kosteasta, sileästä, miellyttäväntuntuisesta ja säteilevästä ihosta Clarifying Mask Ihoa elävöittävä naamio, joka poistaa epäpuhtauksia, liikarasvaisuutta ja kirkastaa ihoa. Syväpuhdistaa ihon Kosteuttaa ja säilyttää ihon kosteuden Edistää ihon pehmeyttä, kirkkautta ja raikkautta

16 14 sun-c range Nimue Skin Technology tarjoaa sarjan, tieteen pitkälle kehittämiä aurinkosuojatuotteita, jotka ottavat huomioon ihon kaikki tarpeet sekä auringonoton aikana että sen jälkeen. Ne toimivat kaksitahoisesti, huolehtimalla korkeasta UVA/UVB suojauksesta laajalla aaltopituusalueella. Aurinkosuojatuotteet myös pitävät ihon nuorena vähentämällä auringon näkyviä haittavaikutuksia iholla ja täydentävät tehokkaasti Nimuen uuden sukupolven; derma-cosmeceutical ihonhoitosarjan tuotteita. Vahva antioksidantti ainesosa, C-vitamiini esteri antaa lisää UV-suojaus- ja vahinkojen korjausominaisuuksia. Synerginen yhdistelmä orgaanisia ja epäorgaanisia aurinkosuoja-aineita antaa kaksitahoisen puolustusmekanismin ultraviolettisäteilylle altistumisen vaarallisille seurauksille. Tuotteiden uusi hajontateknologia minimoi valkaisuvaikutuksen joka voi johtua tuotteen fysikaalisista komponenteista. Sun-C Tuotteet Nimue SPF 20 Nimue SPF 15 body sunscreen Nimue Tinted SPF 20 (Beige/Tan) Nimue After-Sun Hydrator Nimue Element Barrier. youth (Nuoren iho) Ongelmaiho ja teini-ikä kuuluvat erottamattomasti yhteen ja jokainen kokee aknen puhkeamisen jossain elämänsä vaiheessa. Nimuen nuorten ihonhoito-ohjelma kohdistuu vuotiaiden ryhmään palauttamaan ihon kunnon säädellen ja korjaten ihon toimintaa. Youth Products (Nuorten tuotteet) Facial Wash Facial Care Facial Balance Active Blemish Control Purifying Youth Mask Lip Care SPF 20. Kiddies (Lapset) Dual skin barrier on erittäin kevyt öljytön voide, joka suojaa ihoa ympäristön haittoja, äärimmäisiä lämpötiloja ja tuulta vastaan. Kiddies Products (Lasten tuotteet) Kiddies Element Barrier

17 15 man (Miehet) Kiireisten miesten hoitosarja, jota on yksinkertainen ja helppo käyttää, mutta silti se on tehokas. Nimue Man on kehittynyt, tieteeseen perustuvan ihon kotihoitolinjan, jonka tuloksena on hyväkuntoinen ja uuusiutunut iho. Man Products (Miesten tuotteet) Phyto-gel Wash Hydro Balance Total Protector Active Complex Skin Activator Treatment After Shave. Lip care body care (vartalonhoitotuotteet) Nimue Body tuotesarja sisältää erikoistuotteita, jotka vaikuttavat synergistisesti, ja saavat näkyviä tuloksia välittömästi. Body Care Products (Vartalonhoitotuotteet) Body Wash Body Lotion Multi Body Treatment Treatment Body Oil Body Contouring Gel Active Hand Repair Active Heel Treatment Intensive Repair Gel Micro Exfoliating Enzyme Phyto Concentrate Derma Repair and Intensive Serum (raskausarville) hair care (Hiustenhoito) Hair Treatment Shampoo ja Detangling Conditioner on erityisesti kehitetty puhdistamaan ja hoitamaan hiuksia ja päänahkaa hellävaraisesti ja silti tehokkaasti, poistamatta niiden luontaista kosteutta. intensive body treatments Kylpytuotteet, joilla luodaan holistinen, rauhoittava hyvän olon kokemus, ovat olleet jo ptkään suosiossa. Nimue Spa tuotesarja menee vielä askeleen pidemmälle ja antaa näkyviä hoitotuloksia käyttämällä aktiiviainesosien yhdisteitä jotka on sovellettu määrättyihin tarpeisiin. Intensive Body Treatments Body Treatment to Rejuvenate (nuorennus) Body Treatment to Exfoliate (kuorinta) Body Treatment to Repair (korjaus) Body Treatment to Detoxify (kuonanpoisto)

18 16 Ammattihoitosarja Nimuen Advanced Professional Treatment -linja on kehitetty hoitamaan ympäristövaurioitunutta, ylipigmentoitunutta ja ongelmaihoa sekä herkkää ihoa. Nimuen Ammattihoidot Nimue Rejuvenation Treatment Ihoa nuorentava aktiivihoito. Ihanteellinen ympäristövaurioituneelle, ylipigmentoituneelle ja ongelmaiholle sekä herkistyneelle iholle. Se on voimakas ja silti hellävarainen aktiivihoito erinomaisin tuloksin, pienentäen huokosia, jalostaen ihon rakennetta ja lisäten joustavuutta, säteilyä ja elinvoimaisuutta. Nimue Advanced Rejuvenation Treatment (saatavana ainoastaan EU:n ulkopuolella) Intensiivinen hoito joka soveltuu ympäristövaurioituneeseen, ylipigmentoituneeseen ja ongelmaihoon. Bio Active Complex, yhdistettynä 7.5% TCA:iin, levitetään iholle syväkuorintaan, tuloksena säteilevämpi, pehmeärakenteisempi iho ja pigmentoinnin vaalentuminen. Nimue Glycolic Treatment Aktiivinen ihoa kuoriva hoito soveltuu ympäristövaurioituneelle, hyperpigmentoituneelle ja ongelmaiholle. Glykoli kuorintakäsittely pitää huolta kontrolloidusta ja ennakoidusta kuolleiden ihosolujen poistosta. Tämä käsittely parantaa ihon rakennetta ja ulkonäköä. Nimue Alpha Lipoic Maintenance Treatment Superantioksidantti tehohoito. Kehitetty hoitamaan UVsäteilyn vaurioittamaa, ympäristön vahingoittamaa ja hyperpigmentoitunutta ihoa. Käyttää hyväksi viimeisintä tietoa aktiiviaineteknologiassa, lisäämään ihon elastisuutta, kimmoisuutta, kiinteyttä ja kuulautta. Nimue Specialised Treatment Erityinen rentoutumiskäsittely kunkin asiakkaan erityistarpeisiin, johon kuuluvat kaikki peruspalvelut kuten puhdistus, kuorintakäsittely, hellävarainen höyrytys, hieronta ja naamiot erinomaisin tuloksin. Kehitetty ympäristövaurioituneelle, ylipigmentoituneelle, ongelmaiholle ja herkistyneelle iholle ylläpitohoidoksi tai kuukausittaiseksi hemmottelukäsittelyksi. Nimue Deep Cleanse Treatment Erittäin tehokas käsittely, johon kuluu ihon syväpuhdistus, tehoseerumi ja hoitonaamio. Soveltuu kaikille ihotyypeille. Nimue Chemibrasion Treatment Innovatiivinen hoitokokonaisuus, joka antaa uuden ulottuvuuden syvään mutta hellävaraiseen kuorintaan käyttämällä hoitonaamiota joka ei aiheuta ihon ärsytystä, eikä muita negatiivisia sivuvaikutuksia. Nimue Chemibrasion eroaa muista menetelmistä siinä, että sen aktiiviset tehoaineet vaikuttavat hitaasti, samalla kuorien ja nuorentaen ihoa dramaattisin tuloksin. Soveltuu kaikille ihotyypeille. Voidaan käyttää käsien, käsivarsien, kaulan, niskan, decolleten ja kasvojen iholle.

19 palkinnot nimuelle Technology Top Leader in Commercialisation 2005 International Academy of Health and Skin Care 2005 Top 4 Products - Marie Claire Prix d Excellence/Citation 2005, 2006,2007 Voted Top 5 Products Image Ireland Awards 2005 Exporter of the Year 2003 Top 300 Emerging Companies 2003, 2004 Export Award 2003 Top Achiever Award 2002, 2003 Voted top 12 beauty products - Marie Claire Prix d Excellence 2002 Voted best skin care - Femina 2003 Voted most innovative product - Essentials 2002 Platinum Packaging Award Best professional stand and product display 2001, 2002, 2003, 2004,2007 ihoon liittyvä tutkimusja kehitystyö Nimue Skin Technology on kosmetiikkateollisuuden johtavia valmistajia johtuen jatkuvasta tutkimustyöstämme, joka perustuu uusimpiin tieteellisiin havaintoihin ja niiden hyödyntämiseen käytännössä. Yhteistyössä kansainvälisesti tunnustettujen tiedemiesten ja tutkimuslaboratorioiden kanssa Tri. Aubrey Parsons illa on tilaisuus valita käyttöönsä uusimmat innovaatiot ainesosateknologiassa ja tuotteiden kaavoissa ja käyttää niitä asiakkaittemme erikoisvaatimuksiin ja tarpeisiin. Tri. Aubrey Parsons on kansainvälisesti arvostettujen kosmetiikka-alan tutkijoiden huippuja ja hänellä on tällä hetkellä Honorary Senior Researcher in asema UNISA:ssa (University of South Africa), erikoisalanaan kasviuutteet ja niihin liittyvät luontaiset materiaalit ihonhoidon ja ravintolisäteollisuuden tarpeisiin. Hän kuuluu International Society of Cosmetic Dermatology n toimituskuntaan ja luennoi laajasti tuotekehittelystä eri maiden korkeakouluissa. Tri. Aubrey Parsons on moninkertainen kunniatohtori aloilla kuten ihonhoito, hajustekemia, kasviuutteet, fotokemikaalit ja eteeriset öljyt.

20 FINNISH/07/2007 Australia Bermuda Denmark Greece Finland Ireland Namibia Netherlands New Zealand Norway South Africa Spain Sweden UAE UK The active ingredients in Nimue products are developed in France, USA and Switzerland.

UUTTA IHONHOITOSETTI. MINUUTTIA kertaa päivässä (-40%) 130 KP. NovAge Ultimate Lift KAIKKI 6 TUOTETTA yhteensä SÄÄSTÄ 99 TILAUSNRO: 424407

UUTTA IHONHOITOSETTI. MINUUTTIA kertaa päivässä (-40%) 130 KP. NovAge Ultimate Lift KAIKKI 6 TUOTETTA yhteensä SÄÄSTÄ 99 TILAUSNRO: 424407 UUTTA IHONHOITOSETTI Maksimoi ihonhoitotuotteiden teho Oriflamen nuorekkuuden säilyttävän ihonhoitorutiinin ja NovAge Ultimate Lift -ihonhoitosetin avulla. Rutiinissa jokainen vaihe valmistaa ihon seuraavaan

Lisätiedot

Biokemistien tutkimat aineosat Farmakologien kehittämät koostumukset Jälleenmyynnissä koulutetuilla ammattilaisilla

Biokemistien tutkimat aineosat Farmakologien kehittämät koostumukset Jälleenmyynnissä koulutetuilla ammattilaisilla Biokemistien tutkimat aineosat Farmakologien kehittämät koostumukset Jälleenmyynnissä koulutetuilla ammattilaisilla Peeling-hoidot eli kemialliset kuorinnat Kuluttajaesite 2 Medik8 on kansainvälisesti

Lisätiedot

PALAUTA PARAS IHOSI! Jokaisella on syntyessään pehmeä ja kimmoisa iho.

PALAUTA PARAS IHOSI! Jokaisella on syntyessään pehmeä ja kimmoisa iho. PALAUTA PARAS IHOSI! Jokaisella on syntyessään pehmeä ja kimmoisa iho. Solusi sisältävät alkuperäisen kauneutesi sormenjäljen. Nuorekas iho uusiutuu jatkuvasti. Ajan myötä solujen uusiutuminen hidastuu

Lisätiedot

SINCE 1943 LUONNONKOSMETIIKKAA. ORGANIC SKINCARE www.marjaentrich.fi

SINCE 1943 LUONNONKOSMETIIKKAA. ORGANIC SKINCARE www.marjaentrich.fi SINCE 1943 LUONNONKOSMETIIKKAA ORGANIC SKINCARE www.marjaentrich.fi Tuotteet ihotyyppisi mukaan päivittäiseen käyttöön! Normaali /sekaiho Iho on normaali tai osittain pintakuiva. T-alue on rasvoittuva.

Lisätiedot

Luonnollinen tapa hoitaa ihoa

Luonnollinen tapa hoitaa ihoa Luonnollinen tapa hoitaa ihoa Koska ansaitset sen! Käytimme maailman arvokkaimpia sertifioituja eteerisiä luomuöljyjä sekä luonnonuutteita harvinaisen ja eksoottisen Marokon argaaniöljyn kanssa. Näin loimme

Lisätiedot

V 10 Plus -tuoteperhe. Ainutlaatuinen ihonhoitosarja Japanista

V 10 Plus -tuoteperhe. Ainutlaatuinen ihonhoitosarja Japanista V 10 Plus -tuoteperhe Ainutlaatuinen ihonhoitosarja Japanista V 10 Plus -seerumit Yksilölliset 10 seerumia eri ihoongelmiin Väriterapiaa värikkäissä pulloissa Valmistettu Japanissa Näkyviä tuloksia jo

Lisätiedot

ageloc Tru Face Essence Ultra TUOTEKOULUTUS

ageloc Tru Face Essence Ultra TUOTEKOULUTUS ageloc Tru Face Essence Ultra TUOTEKOULUTUS IHO SULKEE SISÄÄNSÄ IHMISEN ITSEN. JA ON SEN VUOKSI OMAN IDENTITEETIN NÄKYVÄ ILMENTYMÄ. EUROOPAN VÄESTÖ VANHENEE 1/2 KANSALAISISTA ON 40+ IKÄÄNTYMISEN AIHEUTTAMAT

Lisätiedot

Aubrey Chamomile Luxurious tuuheuttava shampoo 325ml 18,97 18,28

Aubrey Chamomile Luxurious tuuheuttava shampoo 325ml 18,97 18,28 Abies Peeling Cream pihkaa kuorintavoide vartalolle ja jaloille 200 ml Abies pihkaa seerumi 10ml Abies täyteläinen pihkavoide käsille ja jaloille 100ml 19,22 24,11 Therapy Cleanser puhdistusvoide 28,15

Lisätiedot

Nuorten kasvohoito 18 v. 55 alkupuhdistus, höyry, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide

Nuorten kasvohoito 18 v. 55 alkupuhdistus, höyry, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO KASVOHOIDOT Nuorten kasvohoito 18 v. 55 alkupuhdistus, höyry, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, Kasvojen pikavirkistys 55 alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta,

Lisätiedot

BLUE THERAPY MULTI-DEFENDER SPF 25 BIOTHERM BLUE THERAPY MULTI-DEFENDER SPF 25

BLUE THERAPY MULTI-DEFENDER SPF 25 BIOTHERM BLUE THERAPY MULTI-DEFENDER SPF 25 BLUE THERAPY MULTI-DEFENDER SPF 25 BIOTHERM BLUE THERAPY MULTI-DEFENDER SPF 25 Suojaava hoitovoide, joka auttaa häivyttämään ikääntymisen merkkejä. Juonteet, kiinteyden puute, maksaläiskät. Normaali- ja

Lisätiedot

HYVÄÄ OLOA LUONNOLLISESTI

HYVÄÄ OLOA LUONNOLLISESTI HYVÄÄ OLOA LUONNOLLISESTI Tuisan Sade-tuotesarja on kehitetty ja valmistettu suomalaisessa biokosmetiikkalaboratoriossa. Tuotteemme valmistetaan huolellisesti luonnonkosmetiikan periaatteiden mukaisesti.

Lisätiedot

AGE PERFORMANCE TREATMENT

AGE PERFORMANCE TREATMENT AGE PERFORMANCE TREATMENT Ainutlaatuisen kiinteyttävä hoito vaativalle iholle, joka kaipaa ravitsemista ja huolenpitoa. Age Performance Treatment takaa ihanan rentouttavan hoitokokemuksen, joka on vertaansa

Lisätiedot

Lisähoitoa. Dansac-tarvikkeet. Dedicated to Stoma Care

Lisähoitoa. Dansac-tarvikkeet. Dedicated to Stoma Care Lisähoitoa Dedicated to Stoma Care Johdanto Sisältö Me Dansacilla olemme omistautuneet kehittämään ainutlaatuisia avannepusseja ja ihonsuojalevyjä, joiden avulla autamme parantamaan avannepotilaiden elämänlaatua.

Lisätiedot

TAHKO SPA HOTELLIN HOITOPALVELUT

TAHKO SPA HOTELLIN HOITOPALVELUT Hierontahoidot Klassinen hieronta 25 min 30,00 35,00 50 min 49,00 55,00 75 min 69,00 76,00 Lämmin suklaavartalohieronta 70 min 85,00 95,00 Lämmin suklaaöljy sisältää A, B ja E vitamiineja, jotka rauhoittavat,

Lisätiedot

JOUTSENMERKITTY IHONHOITOSARJA

JOUTSENMERKITTY IHONHOITOSARJA Dermalog perusvoidetta valittaessa tulee ottaa huomioon: Eri perusvoiteiden tärkein erottava tekijä on voiteiden rasvapitoisuus. Sopiva voide valitaan ihotyypin mukaan. Ihotyypit voidaan luokitella neljään

Lisätiedot

Belotero -täyteainehoidot. BELOTEROn salaisuus voi olla myös Sinun salaisuutesi... Tyypillisiä Beloteron hoitoalueita. The filler you ll love

Belotero -täyteainehoidot. BELOTEROn salaisuus voi olla myös Sinun salaisuutesi... Tyypillisiä Beloteron hoitoalueita. The filler you ll love BELOTEROn salaisuus voi olla myös Sinun salaisuutesi... Beloteron sopivat Beloterotuotteet BELOTERO www.global.belotero.com tai Belotero-täyteainehoidot Change the way you age Ikääntymisen myötä ihossa

Lisätiedot

WE HAVEN T FOUND THE FOUNTAIN OF

WE HAVEN T FOUND THE FOUNTAIN OF WE HAVEN T FOUND THE FOUNTAIN OF BUT WE MIGHT HAVE FOUND A FEW DROPS OF IT UUTTA KOLME TEHOKASTA KASVI KANTASOLUA * *Hoitovoiteessa TIEDE NURKKA Kantasolut ovat kasvin uudistumismoottori. Ne saavat kasvit

Lisätiedot

SCHUPP Massage-Lotion Neutral

SCHUPP Massage-Lotion Neutral HIERONTAVÄLIAINEET SCHUPP Massage-Lotion Neutral Suosituin hierontaväliaineemme. Hyvät hierontaominaisuudet, helppo annostella sopiva määrä. Taloudellinen käytössä. Sisältää aloe veraa, allantoinia, E-vitamiinia

Lisätiedot

KAUNEUDENHOITOPALVELUT (sis. alv 24%) 2014

KAUNEUDENHOITOPALVELUT (sis. alv 24%) 2014 KAUNEUDENHOITOPALVELUT (sis. alv 24%) 2014 Peruskasvohoito Opiskelija Ammattilainen Kasvohoito 1 (1,5h)... 50,00 69,00 Kasvohoito 2 (2 h)... 60,00 79,00 Ultraäänipuhdistus... 45,00 65,00 Pikakasvohoito

Lisätiedot

TUOTEKUVASTO TUOTEKUVASTO

TUOTEKUVASTO TUOTEKUVASTO TUOTEKUVASTO TUOTEKUVASTO ULKOA SISÄÄNPÄIN JA SISÄLTÄ ULOSPÄIN - NU SKIN ON AVAIN HYVÄÄN OLOON JA ULKONÄKÖÖN Suuntaa katseesi tulevaisuuteen ja näe nuorekkaampi versio itsestäsi. Ihosi vaikuttaa sileämmältä

Lisätiedot

ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon

ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon RUKA DAY SPA on pohjoisen mystiikkaa henkivä hemmottelukeidas, josta saat yhden oven takaa monipuolisesti erilaisia kehoa ja mieltä helliviä

Lisätiedot

1. Anti Fatigue Eye Serum, tummia silmänalusia häivyttävä ja silmänympärysihon turvotusta laskeva silmänympärysgeeli

1. Anti Fatigue Eye Serum, tummia silmänalusia häivyttävä ja silmänympärysihon turvotusta laskeva silmänympärysgeeli Clarins esittelee ihonhoitosarjan miehille, jotka haluavat ehkäistä ikääntymisen ja väsymyksen merkkien näkymistä ihossaan. Sarjaan kuuluu kaksi hoitolinjaa kasvojen ja silmänympärystän iholle. 1. Iholle

Lisätiedot

VITAL LIGHT Anti ageing ihonhoitotuotteet, jotka häivyttävät ikääntymisen merkkejä lisäämällä ihon kuulautta ja valovoimaisuutta

VITAL LIGHT Anti ageing ihonhoitotuotteet, jotka häivyttävät ikääntymisen merkkejä lisäämällä ihon kuulautta ja valovoimaisuutta Lehdistötiedote syyskuu 2010 VITAL LIGHT Anti ageing ihonhoitotuotteet, jotka häivyttävät ikääntymisen merkkejä lisäämällä ihon kuulautta ja valovoimaisuutta Yhä useampi aikuinen nainen haluaisi ryppyjensä

Lisätiedot

Oriflame toteuttaa unelmia

Oriflame toteuttaa unelmia Esite voimassa jaksoilla 4-7/0.0. 0..0 Oriflame toteuttaa unelmia Nyt on lasten vuoro. Osta Oriflame-tuotesetti, ja toteuta lapsen unelma joulusta. YOUR DREAMS OUR INSPIRATION TM ANNA KAUNEUTTA - ANNAT

Lisätiedot

TIEDOTE KESÄ 2016 Vaalentaa pigmenttimuutoksia ja kirkastaa ihoa

TIEDOTE KESÄ 2016 Vaalentaa pigmenttimuutoksia ja kirkastaa ihoa TIEDOTE KESÄ 2016 Vaalentaa pigmenttimuutoksia ja kirkastaa ihoa Uusi Yon-Ka-ihonhoitorutiini Heleämpi, tasasävyisempi iho ESSENTIAL WHITE: YON-KA PALJASTAA KIRKKAAN, HELEÄN IHON Moderni nainen haluaa

Lisätiedot

KAUNEUDENHOITOPALVELUT

KAUNEUDENHOITOPALVELUT KAUNEUDENHOITOPALVELUT Asiakaspalveluhinnasto 1.1.2014 KAUNEUDENHOITOPALVELUT (sis. alv 24 %) Kasvohoidot toteutetaan asiakasanalyysin pohjalta. AK = Saatavilla vain Aurinkokivessä. Peruskasvohoito Opiskelija

Lisätiedot

Käsienpesuaineet Käsivoiteet

Käsienpesuaineet Käsivoiteet Käsienpesuaineet Käsivoiteet DREUMEX-KÄSIENPESUAINEET Dreumex Special Liuotinvapaa käsienpesutahna keskivaikealle lialle kuten voiteluaineet, dieselpolttoaine, jarruneste, sementti ja ruoste. Sopii erityisesti

Lisätiedot

Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuussa 2014. Kasvohoidot Kasvohoito 43. Erikoiskasvohoito 53. Nuorisopuhdistus 35. Rentouttava minikasvohoito 25

Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuussa 2014. Kasvohoidot Kasvohoito 43. Erikoiskasvohoito 53. Nuorisopuhdistus 35. Rentouttava minikasvohoito 25 Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuussa 2014 Kasvohoidot Kasvohoito 43 - Täydellinen kasvohoito, joka sisältää alkupuhdistuksen, analyysin, kuorinnan, tarvittaessa mekaanisen ihonpuhdistuksen, hieronnan,

Lisätiedot

KASVOJEN KOTIHOITOTUOTTEET

KASVOJEN KOTIHOITOTUOTTEET KASVOJEN KOTIHOITOTUOTTEET PUHDISTUS kaikille ihotyypeille Cleansing Milk Samettisen pehmeä, hellävarainen puhdistusemulsio, joka sisältää runsaasti luonnon omia ravinteikkaita, ihoa rauhoittavia kasviöljyjä.

Lisätiedot

Franco Canteri Lakshmin perustaja

Franco Canteri Lakshmin perustaja 1 Franco Canteri Lakshmin perustaja Lakshmi on toiminut luonnonkosmetiikka- ja hyvinvointialalla jo yli 20 vuotta. Sarja perustuu ayurvediseen, kokonaisvaltaiseen ajattelutapaan, jossa ihminen huomioidaan

Lisätiedot

Eight Hour Cream -tuoteperhe laajenee kasvojen iholle tarkoitetulla aurinkovoiteella

Eight Hour Cream -tuoteperhe laajenee kasvojen iholle tarkoitetulla aurinkovoiteella Lehdistötiedote huhtikuu 2010 Eight Hour Cream -tuoteperhe laajenee kasvojen iholle tarkoitetulla aurinkovoiteella Eight Hour Cream Sun Defense for Face SPF 50 HIGH PROTECTION -aurinkosuoja kasvoille Eight

Lisätiedot

PHYTO Elinvoimaiset hiukset kasviuutteiden voimalla.innovatiivinen hiustenhoitosarja luonnon raakaaineista

PHYTO Elinvoimaiset hiukset kasviuutteiden voimalla.innovatiivinen hiustenhoitosarja luonnon raakaaineista Lehdistötiedote 27.4 2016 PHYTO Elinvoimaiset hiukset kasviuutteiden voimalla.innovatiivinen hiustenhoitosarja luonnon raakaaineista Kasvipohjaisten hiustuotteiden edelläkävijä Phyto tunnetaan laadukkaista

Lisätiedot

GÉNIFIQUE YOUTH ACTIVATING CREAM -VOIDE YOUTH ACTIVATING EYE CONCENTRATE -SILMÄNYMPÄRYSVOIDE

GÉNIFIQUE YOUTH ACTIVATING CREAM -VOIDE YOUTH ACTIVATING EYE CONCENTRATE -SILMÄNYMPÄRYSVOIDE Merkittävä läpimurto kauneuden maailmassa Lancôme esittelee uudet tuotteet GÉNIFIQUE YOUTH ACTIVATING CREAM -VOIDE YOUTH ACTIVATING EYE CONCENTRATE -SILMÄNYMPÄRYSVOIDE Lancôme Génifique-uutuudet Saatavilla

Lisätiedot

Korosta parhaita puoliasi

Korosta parhaita puoliasi Täyteainekäsittelyt kasvojen kaikkiin osiin Korosta parhaita puoliasi Koe itse miljoonien käyttämät hoidot, jotka tuovat esiin luonnollisen kauneuden Tuo esiin parhaat ominaisuutesi Iän myötä saamme jatkuvasti

Lisätiedot

Hair follicle growth factor Luonnon aktiivinen ainesosa joka tekee ripsistä paksummat, pidemmät ja ehkäisee ripsien katkeilua

Hair follicle growth factor Luonnon aktiivinen ainesosa joka tekee ripsistä paksummat, pidemmät ja ehkäisee ripsien katkeilua Ripsihoito Mitä on Prolash+? Prolash+ sisältää luontaista ripsiseerumia Prolash+ II tuoteseloste: Puhdistettu vesi, bioentsyymi (EPM) jossa kymmenen luonnollista aminohappoa, laventeliöjy, vitamiini B,

Lisätiedot

K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A

K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A Puhelin (03) 780 2363 SIVU 2 l KÄSIHYGIENIA www.solmaster.fi Kestävän kehityksen puolesta Solmaster Oy on yksi Pohjoismaiden johtavista teollisuuskemikaalien

Lisätiedot

oils of life tm UUSI ELÄMÄ IHOLLESI EI IHME, MUTTA LÄHELLÄ SITÄ

oils of life tm UUSI ELÄMÄ IHOLLESI EI IHME, MUTTA LÄHELLÄ SITÄ oils of life tm UUSI ELÄMÄ IHOLLESI EI IHME, MUTTA LÄHELLÄ SITÄ ELÄMÄ ON IHANAA......mutta myös vaativaa. Se on yhtä intensiivistä kuin inspiroivaakin; yhtä kiihkeää kuin täyttäkin. Uskomaton elämä, jonka

Lisätiedot

LEHDISTÖTIEDOTE VUOTTA

LEHDISTÖTIEDOTE VUOTTA LEHDISTÖTIEDOTE VUOTTA VUOTTA Garnier Ambre Solaire aurinkosuojatuotesarja 80 vuotta! Jo vuonna 1935 perustettu Ambre Solaire sai alkunsa, kun ranskalainen kemisti ja L Oréalin perustaja Eugène Schueller

Lisätiedot

21,- Moderni klassikko! Helmikuu 2016 Tarjoukset voimassa 29.2.2016 saakka. Somthin Else on nyt entistäkin hellävaraisempi ja tehokkaampi!

21,- Moderni klassikko! Helmikuu 2016 Tarjoukset voimassa 29.2.2016 saakka. Somthin Else on nyt entistäkin hellävaraisempi ja tehokkaampi! Helmikuu 2016 Tarjoukset voimassa 29.2.2016 saakka Moderni klassikko! Somthin Else on nyt entistäkin hellävaraisempi ja tehokkaampi! Somthin Else on entistäkin hellävaraisempaa (ph 5,2) niin käyttäjälle

Lisätiedot

ARTISTRY. Raikkaampi, säteilevämpi, nuorekkaampi iho

ARTISTRY. Raikkaampi, säteilevämpi, nuorekkaampi iho ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE UUDISTAVA KUORINTAVOIDE Raikkaampi, säteilevämpi, nuorekkaampi iho Raikkaampi, säteilevämpi, ja nuorekkaampi iho. Kukapa ei sitä haluaisi? Haluan kertoa teille lisää uudesta

Lisätiedot

ÉNERGIE DE VIE, LIQUID CARE : TEHOKOSTEUTUSTA IHOLLE. ÉNERGIE DE VIE Liquid care Arvioitu kuluttajahinta: 59,00e

ÉNERGIE DE VIE, LIQUID CARE : TEHOKOSTEUTUSTA IHOLLE. ÉNERGIE DE VIE Liquid care Arvioitu kuluttajahinta: 59,00e Lehdistötiedote Lehdistötiedote maaliskuu huhtikuu 2016 2016 ÉNERGIE DE VIE, LIQUID CARE : TEHOKOSTEUTUSTA IHOLLE ÉNERGIE DE VIE Liquid care Arvioitu kuluttajahinta: 59,00e ÉNERGIE DE VIE Pearly lotion

Lisätiedot

Laatukosmetiikkaa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja kauneuteen

Laatukosmetiikkaa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja kauneuteen Laatukosmetiikkaa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja kauneuteen Iho koostuu ihosoluista. Ihonhoito = vaikuttamista ihosoluihin A = melanosyytti; B = Langerhansin solu; C = Merkelin solu, D = hermon pääte

Lisätiedot

RENU ADVANCED & RENU28

RENU ADVANCED & RENU28 RENU ADVANCED & RENU28 Iän mukana Redox-signaalimolekyylien tuotanto vähenee ja solujen välinen viestintä heikkenee. Ihomme ei enää uudistu samoin kuin nuorena. 50 vuoden iässä tämä uudistumisprosessi

Lisätiedot

Myös teollisuuden työntekijät ansaitsevat kuluttajatasoiset laadukkaat, tehokkaat ja hellävaraiset hygieniatuotteet HENKILÖHYGIENIA

Myös teollisuuden työntekijät ansaitsevat kuluttajatasoiset laadukkaat, tehokkaat ja hellävaraiset hygieniatuotteet HENKILÖHYGIENIA Myös teollisuuden työntekijät ansaitsevat kuluttajatasoiset laadukkaat, tehokkaat ja hellävaraiset hygieniatuotteet HENKILÖHYGIENIA Ihoongelmat teollisuusympäristössä ovat usein ehkäistävissä valitsemalla

Lisätiedot

Siirry kasvojenhoidon uudelle aikakaudelle

Siirry kasvojenhoidon uudelle aikakaudelle Siirry kasvojenhoidon uudelle aikakaudelle KASVOJENHOITOA, JOKA ON YHTÄ YKSILÖLLISTÄ KUIN SINÄ Se mikä toimii naapurillesi ei välttämättä toimi sinulle. Ehkä sinä olet 40 -vuotias nainen, joka altistuu

Lisätiedot

Tavoitteesi: ihon ihanteellinen kunto

Tavoitteesi: ihon ihanteellinen kunto Tavoitteesi: ihon ihanteellinen kunto Aloita jo tänään näillä ohjeilla The pleasure of healthy bionome beauty care. Kaunis ja terve iho Ihosi kuntoon vaikuttaa myös geeniperimäsi. Tätä ei luonnollisestikaan

Lisätiedot

Edut. Joustava hiuskiinne. Voimakas hiuskiinne. Suolasuihke. Muotoiluvoide. Muovailuvaha. Dust It Flex

Edut. Joustava hiuskiinne. Voimakas hiuskiinne. Suolasuihke. Muotoiluvoide. Muovailuvaha. Dust It Flex OSiS+ Session Label Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Joustava hiuskiinne Voimakas hiuskiinne Suolasuihke Muotoiluvoide Muovailuvaha Dust It Flex ASK Education kampaajille, osoittaa

Lisätiedot

ALOE VERA PARHAITEN PALAUTUVA KASVI

ALOE VERA PARHAITEN PALAUTUVA KASVI ALOE VERA PARHAITEN PALAUTUVA KASVI Aloe vera on yksi kosmetiikka-alan monipuolisimpia kasveja. Sillä on kudoksia elvyttäviä, hyytymistä edistäviä ja antiseptisiä ominaisuuksia. Lisäksi se lievittää tulehduksia,

Lisätiedot

TOOTHGUIDE suun luonnollinen maitohappobakteerisuoja ientulehduksia, hiivoja ja plakin muodostusta vastaan

TOOTHGUIDE suun luonnollinen maitohappobakteerisuoja ientulehduksia, hiivoja ja plakin muodostusta vastaan TOOTHGUIDE suun luonnollinen maitohappobakteerisuoja ientulehduksia, hiivoja ja plakin muodostusta vastaan Kehitys ja markkinointi GutGuide Oy www.toothguide.fi I www.gutguide.fi Veli-Matti Mäkinen I veli-matti.makinen@gutguide.fi

Lisätiedot

VISIONNAIRE UUTTA. Visionnaire Night, Beauty Sleep Perfector yövoide 50 ml Arvioitu kuluttajahinta: 93,00

VISIONNAIRE UUTTA. Visionnaire Night, Beauty Sleep Perfector yövoide 50 ml Arvioitu kuluttajahinta: 93,00 VISIONNAIRE UUTTA Visionnaire Night, Beauty Sleep Perfector yövoide 50 ml Arvioitu kuluttajahinta: 93,00 Visionnaire Rich Cream hoitovoide 50 ml Arvioitu kuluttajahinta: 89,00 Toimitus myyntipisteisiin:

Lisätiedot

ASEA. Maailman ensimmäinen ja ainoa redoxsignalointimolekyyli valmiste. Mitä ovat redoxsignalointimolekyylit?

ASEA. Maailman ensimmäinen ja ainoa redoxsignalointimolekyyli valmiste. Mitä ovat redoxsignalointimolekyylit? ASEA Maailman ensimmäinen ja ainoa redoxsignalointimolekyyli valmiste Mitä ovat redoxsignalointimolekyylit? Kaikissa kehon soluissa on mitokondrioita, jotka ovat solujen voimanlähde. Mitokondriot erittävät

Lisätiedot

Bust Beauty Extra Lift Gel Bust Beauty Firming Lotion

Bust Beauty Extra Lift Gel Bust Beauty Firming Lotion Lehdistötiedote kesäkuu 2009 Bust Beauty Extra Lift Gel Bust Beauty Firming Lotion Kaksi entistä tehokkaampaa hoitotuotetta rinnoille Vaikka kosmeettisilla tuotteilla ei voida vaikuttaa rintojen kokoon,

Lisätiedot

High Definition Body Lift selluliittigeeli

High Definition Body Lift selluliittigeeli High Definition Body Lift selluliittigeeli Lehdistötiedote helmikuu 2009 Paras tapa huolehtia vartalon virtaviivaisesta ulkonäöstä on syödä terveellisesti ja liikkua säännöllisesti. Liikunta ja runsaasti

Lisätiedot

HOTEL & RESTAURANT GOLF & COUNTRY CLUB. -Kaikki kohdallaan-

HOTEL & RESTAURANT GOLF & COUNTRY CLUB. -Kaikki kohdallaan- HOTEL & RESTAURANT GOLF & COUNTRY CLUB -Kaikki kohdallaan- UUTUUS! Linna Spa uusi tapa hemmotella itseäsi Decléor aromaterapian asiantuntija Vanajanlinna Golf & Country Clubin klubirakennuksessa oleva

Lisätiedot

Parasta käsihygieniaa Ammatilliseen käyttöön

Parasta käsihygieniaa Ammatilliseen käyttöön Parasta käsihygieniaa Ammatilliseen käyttöön Kädet ovat tärkeimmät työvälineesi! Teetpä melkein mitä tahansa työtä, työskentelet käsilläsi. Kätesi siistivät, valmistavat ja tarjoilevat ruokaa, korjaavat,

Lisätiedot

FM WORLD meikkituoteuutuudet 2014 / 2015 / 2016 PÄIVITETTY

FM WORLD meikkituoteuutuudet 2014 / 2015 / 2016 PÄIVITETTY LUOMIVÄRIPALETTI 9 eri sävyä, 7.5g - Uniikki luomiväripaletti, jonka 9 sävyllä voit luoda tuhansia eri ilmeitä. - Useita eri pintoja: 1. matta 2. satiini 3.kiiltävä. Voit korostaa silmiäsi, antaa ilmettä

Lisätiedot

Tuloksellista. ihonhoitoa. Tuloksellista. ihonhoitoa. DMK-tuotevalikoima

Tuloksellista. ihonhoitoa. Tuloksellista. ihonhoitoa. DMK-tuotevalikoima Tuloksellista Tuloksellista ihonhoitoa ihonhoitoa Ei ole olemassa salaisia raaka-aineita, eksoottisia erityistekniikoita tai käänteentekeviä tieteen ihmeitä, jotka ratkaisisivat kaikki ihoon liittyvät

Lisätiedot

LAIHDUTUS; RAVINTOLISÄT, SELLULIITTI, RASVA

LAIHDUTUS; RAVINTOLISÄT, SELLULIITTI, RASVA LAIHDUTUS; RAVINTOLISÄT, SELLULIITTI, RASVA RASVA JA SOKERISIEPPARI SAMASSA KAPSELISSA Laihdutusvalmisteiden läpimurto 2013 Nauti yksi annospussi jokaisen arterian jälkeen. Rasva ja sokeri palavat kehostasi

Lisätiedot

Miten marjoista niche- ja paikallistuotteita markkinoille. Veli-Markku Korteniemi, Hallituksen puheenjohtaja Aromtech Oy

Miten marjoista niche- ja paikallistuotteita markkinoille. Veli-Markku Korteniemi, Hallituksen puheenjohtaja Aromtech Oy Miten marjoista niche- ja paikallistuotteita markkinoille Veli-Markku Korteniemi, Hallituksen puheenjohtaja Aromtech Oy Tässä esityksessä Niche-tuotteet ovat Aromtech Oy:n kehittämiä, valmistamia ja markkinoimia

Lisätiedot

UUSI AQUASOURCE EVERPLUMP Ihon täyteläisyyttä lisäävä, silottava kosteuttaja

UUSI AQUASOURCE EVERPLUMP Ihon täyteläisyyttä lisäävä, silottava kosteuttaja Lehdistötiedote helmikuu UUSI AQUASOURCE EVERPLUMP Ihon täyteläisyyttä lisäävä, silottava kosteuttaja Verraton uusi kosteusvoide päivittäiseen käyttöön. Tehokkaasti kosteuttava uutuustuote, joka silottaa

Lisätiedot

BC BONACURE COLOR FREEZE

BC BONACURE COLOR FREEZE BC BONACURE COLOR FREEZE BC COLOR FREEZE Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Kiiltoseerumi Sulfaatiton Shampoo Kiiltoshampoo Hopeashampoo Hoitosuihke Hoitoaine Tehohoito Lämpösuojavoide

Lisätiedot

Lehdistötiedote maaliskuu 2016

Lehdistötiedote maaliskuu 2016 Lehdistötiedote maaliskuu 2016 KEVÄT/KESÄ 2016 SEPIA -KOKOELMA SEPIA puuteripaletti Arvioitu kuluttajahinta: 79 e ROUGE D'ARMANI SHEERS huulipunat Arvioitu kuluttajahinta: 41e Kynsilakat Arvioitu kuluttajahinta:

Lisätiedot

Kaikkea Jouluun! Tarjous voimassa tai niin kauan kuin tarjoustuotteita riittää. Tarjouksia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Kaikkea Jouluun! Tarjous voimassa tai niin kauan kuin tarjoustuotteita riittää. Tarjouksia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Kaikkea Jouluun! Tarjous voimassa 1.11.-31.12.2016 tai niin kauan kuin tarjoustuotteita riittää. Tarjouksia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. 19,95 Norm.: 24,35 Lahjasettejä miehille & naisille! 19,95

Lisätiedot

MCF HYGIENIAPAKETTI. Bakteerit, hiivat. Homeet, levät, sienet

MCF HYGIENIAPAKETTI. Bakteerit, hiivat. Homeet, levät, sienet Bakteerit, hiivat Homeet, levät, sienet Mitä Hygieniapaketti on ja miten se toimii? MCF Hygieniapaketti on käsittely- ja tuotekokonaisuus, jonka avulla hyvän hygienian ylläpito on taloudellista ja tehokasta!

Lisätiedot

KAMPAAJAN KAMP OPAS OP

KAMPAAJAN KAMP OPAS OP KAMPAAJAN OPAS 02 BLONDME I Sisältö Kampaajan oppaan SISÄLTÖ Sivu 04 Sivu 05 Sivu 06 Sivu 08 Sivu 09 Sivu 10 Sivu 11 Sivu 12 VAALENNUS- JA SÄVYTYSJÄRJESTELMÄ Premium Performance Vaalennusjauhe Multi-Blonde

Lisätiedot

NORDIC SKIN -KOULUTUKSET

NORDIC SKIN -KOULUTUKSET TERVEYDENHUOLLON AMMATTILAISET NORDIC SKIN -KOULUTUKSET Vuosi 2016 KAUNEUSALAN AMMATTILAISET YHTEISTYÖSSÄ: Koulutuksemme järjestetään Helsingin ydinkeskustassa, Cityklinikan tai Nordic Skinin viihtyisissä

Lisätiedot

JVi. Usein kysyttyä SISÄLLYSLUETTELO

JVi. Usein kysyttyä SISÄLLYSLUETTELO JVi Usein kysyttyä SISÄLLYSLUETTELO 1. Mitä on JVi? 2. Miksi joka päivä tulisi nauttia 120 ml JVi -juomaa? 3. Voinko käyttää JVi:tä muiden Nu Skin -tuotteiden kanssa? 4. Onko JVi SCS- (Skin Carotenoid

Lisätiedot

24h syväkosteuttava hoito kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. aika 60 min hinta 85

24h syväkosteuttava hoito kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. aika 60 min hinta 85 HOITOMENU 1 KASVOHOIDOT Hydramemory 24h syväkosteuttava hoito kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. aika 60 min hinta 85 Skin Resonance Tasapainottava ja vahvistava hoito herkälle, herkästi punoittavalle

Lisätiedot

Vihdoin! Endermoliftin mekanotransduktion avulla voit elävöittää ihosi kollageenija elastiinituotantoa luonnollisesti. Kivuttomasti. Vaivattomasti.

Vihdoin! Endermoliftin mekanotransduktion avulla voit elävöittää ihosi kollageenija elastiinituotantoa luonnollisesti. Kivuttomasti. Vaivattomasti. Vihdoin! Endermoliftin mekanotransduktion avulla voit elävöittää ihosi kollageenija elastiinituotantoa luonnollisesti. Kivuttomasti. Vaivattomasti. Välittömästi. LPG Solustimulaation asiantuntija 24 vuotta

Lisätiedot

Olen kirjoittanut tämän oppaan sinulle, joka otat ensiaskeleitasi

Olen kirjoittanut tämän oppaan sinulle, joka otat ensiaskeleitasi Johdanto Olen kirjoittanut tämän oppaan sinulle, joka otat ensiaskeleitasi ihonhoidossa ja kosmetiikan käytössä. Kirja sopii myös sinulle, joka jo hoidat ihoasi tai käytät meikkiä, mutta kaipaat lisäohjeita

Lisätiedot

Garnier Mineral Deodorants Kaupoissa huhtikuussa 2010 Suosituskuluttajahinta noin: roll-on 50 ml : 2,40 spray 150 ml: 3,10

Garnier Mineral Deodorants Kaupoissa huhtikuussa 2010 Suosituskuluttajahinta noin: roll-on 50 ml : 2,40 spray 150 ml: 3,10 Heidi Koskela Nora Soini kuluttajaneuvonta hkoskela@fi.loreal.com nsoini@fi.loreal.com garnier.neuvonta@fi.loreal.com 09-4526 3292 09-4526 3255 075 758 001 Garnier Mineral Deodorants Kaupoissa huhtikuussa

Lisätiedot

hoitola parturi-kampaamo

hoitola parturi-kampaamo hoitola parturi-kampaamo Phytomer-kasvohoidot Phytomer on luonut ainutlaatuisen kauneuden- ja ihonhoitofilosofian: merellisen kosmetiikan, joka korostaa sisäisen hyvinvoinnin, luonnollisen kauneuden ja

Lisätiedot

KUIVA SILMÄ. Mikä on kuiva silmä? Miten silmän kuivuus ilmenee? Miksi silmä on kuiva?

KUIVA SILMÄ. Mikä on kuiva silmä? Miten silmän kuivuus ilmenee? Miksi silmä on kuiva? KUIVA SILMÄ Mikä on kuiva silmä? Normaalisti silmän pinta on kostea. Sitä verhoaa ohut kerros hyytelömäistä kyynelnestettä. Silmän pintaan erittyy jatkuvasti tätä voiteluainetta, joka on erilaista kuin

Lisätiedot

T OURMALINE. Järjestelmällistä kauneutta

T OURMALINE. Järjestelmällistä kauneutta T OURMALINE Järjestelmällistä kauneutta Aito turmaliini tuo uusia tuulia ihonhoitoon. Turmaliinit ovat suorastaan myyttisen kauniita jalokiviä. Yksikään toinen jalokivi ei tarjoa yhtä suurta värikirjoa,

Lisätiedot

* Hedelmien ja vihannesten kulutus Euroopassa saavatko eurooppalaiset tarpeeksi näitä ravintoaineita? www.eufic.org

* Hedelmien ja vihannesten kulutus Euroopassa saavatko eurooppalaiset tarpeeksi näitä ravintoaineita? www.eufic.org JVi Joie de Vivre - Makua elämään Tuotepakkaus: 2 pulloa Koko: 1 pullon sisältö: 750 ml TUOTEPOSITIOINTI Terveenä pysyminen alkaa aina terveistä ruokailutottumuksista. Suurin on eurooppalaisista ei kuitenkaan

Lisätiedot

Teknologia jalostusasteen työkaluna. FENOLA OY Harri Latva-Mäenpää Toimitusjohtaja 14.5.2014 Seinäjoki

Teknologia jalostusasteen työkaluna. FENOLA OY Harri Latva-Mäenpää Toimitusjohtaja 14.5.2014 Seinäjoki Teknologia jalostusasteen työkaluna FENOLA OY Harri Latva-Mäenpää Toimitusjohtaja 14.5.2014 Seinäjoki Fenola Oy Fenola Oy on suomalainen yritys, jonka liikeideana on valmistaa ainutlaatuisia ja aitoja

Lisätiedot

Hierontaöljyt ja voiteet. Hierontaöljyt. Webshop. Menu. Korkealaatuiset hieronta-aineet suomalaiselle iholle GARNAATIOÖLJY

Hierontaöljyt ja voiteet. Hierontaöljyt. Webshop. Menu. Korkealaatuiset hieronta-aineet suomalaiselle iholle GARNAATIOÖLJY Webshop Menu Fysioterapia ja wellness» Hyvinvointituotteet» Hierontaöljyt ja voiteet Hierontaöljyt ja voiteet Korkealaatuiset hieronta-aineet suomalaiselle iholle Hierontaöljyt GARNAATIOÖLJY INERT - HIERONTAÖLJY

Lisätiedot

Haluatko olla mukana toiminnassa, jolla on merkitystä?

Haluatko olla mukana toiminnassa, jolla on merkitystä? Haluatko olla mukana toiminnassa, jolla on merkitystä? 1 HomCare tarjoaa sinulle Yhdessä tekemistä ja yrittäjyyttä Edelläkävijyyttä Ekologisuutta ja luonnonmukaisuutta 2 Kodin ja ihmisen hyvinvointi on

Lisätiedot

Maittavan lihaisat. Jahti&Vahti -koiranruoat

Maittavan lihaisat. Jahti&Vahti -koiranruoat Maittavan lihaisat Jahti&Vahti -koiranruoat Täysravinto paljon liikkuville koirille 32% Premium-luokan ruokaa koirallesi Suositut, nyt koostumukseltaan entistäkin lihaisemmat, Jahti&Vahti -koiranruoat

Lisätiedot

1/5. KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Päiväys: 20.11.2007

1/5. KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Päiväys: 20.11.2007 1/5 KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Päiväys: 20.11.2007 1. KEMIKAALIN JA SEN VALMISTAJAN, MAAHANTUOJAN TAI MUUN TOIMINNANHARJOITTAJAN TUNNISTUSTIEDOT 1.1 Kemikaalin tunnistustiedot Kauppanimi Tropic Body Lotion

Lisätiedot

Dorpat SPA lahjakortti aina odotettu lahja! Dorpat SPA lahjakortteja voi ostaa vapaasti valitulla arvolla ja vapaasti valittuun hoitoon / pakettiin.

Dorpat SPA lahjakortti aina odotettu lahja! Dorpat SPA lahjakortteja voi ostaa vapaasti valitulla arvolla ja vapaasti valittuun hoitoon / pakettiin. Dorpat SPA lahjakortti aina odotettu lahja! Dorpat SPA lahjakortteja voi ostaa vapaasti valitulla arvolla ja vapaasti valittuun hoitoon / pakettiin. PÄIVÄPAKETIT Dorpat SPA päiväpaketti 49 * hierontakylpy

Lisätiedot

Hinnasto 03/2016 Keskuskatu 46 / Kanavatori, Karjaa Puh. (019) ,

Hinnasto 03/2016 Keskuskatu 46 / Kanavatori, Karjaa Puh. (019) , Hinnasto 03/2016 Keskuskatu 46 / Kanavatori, 10300 Karjaa Puh. (019) 232 423, 050 566 0617 Peruttamattomasta ajanvarauksesta peritään 50% hoidon hinnasta. Pidätämme oikeuden muutoksiin. Hintoihin sisältyy

Lisätiedot

PURE HEALTHY BRIGHTNESS FOR YOUR SKIN DROPS OF LIGHT BRIGHTENING SERUM UUTTA POHJOIS- ATLANTIN PUNALEVÄ UUTE

PURE HEALTHY BRIGHTNESS FOR YOUR SKIN DROPS OF LIGHT BRIGHTENING SERUM UUTTA POHJOIS- ATLANTIN PUNALEVÄ UUTE BRIGHTNESS FOR YOUR SKIN DROPS OF LIGHT BRIGHTENING SERUM UUTTA POHJOIS- ATLANTIN PUNALEVÄ UUTE LÖYDÄ KOKONAINEN TUOTESARJA Paljasta ihosi kaikkein kuulaimmillaan täydellisen ihoa kirkastavan sarjamme

Lisätiedot

Lehdistötiedote huhtikuu

Lehdistötiedote huhtikuu Lehdistötiedote huhtikuu LIP MAESTRO DRAMA COLLECTION HEHKUVAA VÄRIÄ HUULILLE Giorgio Armani Beautyn tähtituotteesta, LIP MAESTRO -huulilakasta, lanseerataan uusia, hehkuvia sävyjä. LIP MAESTRO DRAMA COLLECTION

Lisätiedot

KALKKIA VEDENPUHDISTUKSEEN

KALKKIA VEDENPUHDISTUKSEEN KALKKIA VEDENPUHDISTUKSEEN Vesi tärkein elintarvikkeemme SMA Mineral on Pohjoismaiden suurimpia kalkkituotteiden valmistajia. Meillä on pitkä kokemus kalkista ja kalkin käsittelystä. Luonnontuotteena kalkki

Lisätiedot

Ilmoitetut hinnat ovat ohjeellisia suositushintoja. Jälleenmyyjällä on oikeus itse määritellä omat vähittäismyyntihintansa.

Ilmoitetut hinnat ovat ohjeellisia suositushintoja. Jälleenmyyjällä on oikeus itse määritellä omat vähittäismyyntihintansa. Ilmoitetut hinnat ovat ohjeellisia suositushintoja. Jälleenmyyjällä on oikeus itse LEHDISTÖTIEDOTE Ilmoitetut hinnat ovat ohjeellisia suositushintoja. Jälleenmyyjällä on oikeus itse L ORÉAL PARIS UUTUUS:

Lisätiedot

FOREVERIN PIENI VIHREÄ

FOREVERIN PIENI VIHREÄ FOREVERIN PIENI VIHREÄ 1 Oma aloe vera -fraasisanakirjasi FBO:na sinun voi olla vaikea hahmottaa, mitä Aloe vera -tuotteistamme saa ja ei saa sanoa. Tämä esite tarjoaa sinulle argumentteja, joita voit

Lisätiedot

Perusvoiteet. Erikoisvoiteet. Veden kanssa ja ilman vettä käytettävät pesuaineet

Perusvoiteet. Erikoisvoiteet. Veden kanssa ja ilman vettä käytettävät pesuaineet Ihonhoito Perusvoiteet. Erikoisvoiteet. Veden kanssa ja ilman vettä käytettävät pesuaineet Ihonhoito Abenan ihonhoitokonsepti perustuu pitkään kokemukseen kansainvälisillä terveydenhuoltosektoreilla. Olemme

Lisätiedot

30 Opetussuunnitelma OSAAMISEN ARVIOINTI ARVIOINNIN KOHTEET JA AMMATTITAITOVAATIMUKSET OSAAMISEN HANKKIMINEN. ja suunnitelmallinen toteuttaminen

30 Opetussuunnitelma OSAAMISEN ARVIOINTI ARVIOINNIN KOHTEET JA AMMATTITAITOVAATIMUKSET OSAAMISEN HANKKIMINEN. ja suunnitelmallinen toteuttaminen Hyväksymismerkinnät 1 (5) Tämän asiakirjan osio kuvaa ammattiosaamisen näyttöä. Näyttötutkinnossa tutkintotilaisuuden järjestelyt ja osaamisen arviointi toteutuvat kauneudenhoitoalan tutkintotoimikunnan

Lisätiedot

EVO KEVYT SUOJAKYPÄRÄ

EVO KEVYT SUOJAKYPÄRÄ EVOLite EVO KEVYT SUOJAKYPÄRÄ 6 EVO Lite on kevyt suojakypärä. Kypärä painaa alle 300g eli on noin 20 % kevyempi kuin vakio suojakypärä. Keveys, yhdessä uuden miellyttävän 1-2-3 pistekiinnityksen ja helpposäätöisen

Lisätiedot

ESCAPISM STARTS AT HOME

ESCAPISM STARTS AT HOME ESCAPISM STARTS AT HOME ESITTELYSSÄ SPA OF THE WORLD MAAILMA ON KAUNEUTEMME LÄHDE The Body Shop esittelee sinulle uudella Spa of the World -vartalonhoitosarjallaan maapallon neljän eri alueen arvostetuimmat

Lisätiedot

1. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Eukalyptus 500 ml. 2. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Selänpesin + Eukalyptus 500 ml

1. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Eukalyptus 500 ml. 2. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Selänpesin + Eukalyptus 500 ml LIIKELAHJAT 2016 2 1. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Eukalyptus 500 ml Emendon saunatekstiilien materiaalina on käytetty korkealaatuista pellava/puuvillaa (60/40%). Laudeliinan koko 150 x 50 cm.

Lisätiedot

SUOMI - February 2016

SUOMI - February 2016 - February 2016 BEST SELLERS Epoch Essential Oils Valentines Edition Nu Colour Curling Mascara Black Liquid Body Bar Asiakkaan nimi:. Toimitusosoite:.. Postinumero:...kaupunki:. Visa tai MasterCard Numero:

Lisätiedot

Emendon tyylikäs musta Louhe kiulu sekä kauha on valmistettu alumiinista sekä pyökistä.

Emendon tyylikäs musta Louhe kiulu sekä kauha on valmistettu alumiinista sekä pyökistä. LIIKELAHJAT 2017 2 3248 Louhe kiulu musta + kauha Emendon tyylikäs musta Louhe kiulu sekä kauha on valmistettu alumiinista sekä pyökistä. Kiulun ja kauhan varteen puuosaan on mahdollista painattaa esimerkiksi

Lisätiedot

Brändin filosofia NVEY ECO- filosofia - aito sertifioitu luomu meikki

Brändin filosofia NVEY ECO- filosofia - aito sertifioitu luomu meikki Brändin filosofia NVEY ECO- filosofia - aito sertifioitu luomu meikki Vihreä on uusi musta! Enemmän kuin väri, NVEY ECO lanseeraa uuden vihreän meikkisarjan - Aidon orgaanisen meikkisarjan, joka sekoittaa

Lisätiedot

LÄÄKETIETEEN INNOITTAMA IHOTAUTILÄÄKÄRIN KEHITTÄMÄ

LÄÄKETIETEEN INNOITTAMA IHOTAUTILÄÄKÄRIN KEHITTÄMÄ LÄÄKETIETEEN INNOITTAMA IHOTAUTILÄÄKÄRIN KEHITTÄMÄ 1 SISÄLLYS 3 esittely GREEN PEEL 4 yleistä GREEN PEEL -hoidosta 5 tärkeää huomioida hoidon jälkeen 6 viisi päivää kohti kaunista ihoa 8 hoidot ja erikoishoidot

Lisätiedot

KONE Kuntotutkimus. Ammattilaisen arviointi hissin nykytilasta. Tehokasta kiinteistönhoitoa

KONE Kuntotutkimus. Ammattilaisen arviointi hissin nykytilasta. Tehokasta kiinteistönhoitoa KONE Kuntotutkimus Ammattilaisen arviointi hissin nykytilasta Tehokasta kiinteistönhoitoa Luotettavasti toimiva hissi tänään ja huomenna Vaativa toimintaympäristö Hissiä käyttävät kaikki kiinteistössä

Lisätiedot

RÉSISTANCE THÉRAPISTE Anna hiuksillesi toinen mahdollisuus

RÉSISTANCE THÉRAPISTE Anna hiuksillesi toinen mahdollisuus Lehdistötiedote 4/2015 RÉSISTANCE THÉRAPISTE Anna hiuksillesi toinen mahdollisuus Suositeltu kuluttajahinta-arvio Kérastase Résistance Soin Premier Thérapiste 200 ml 36 Kérastase Résistance Bain Thérapiste

Lisätiedot

LADYLIKE-syysmeikki 2014

LADYLIKE-syysmeikki 2014 Lehdistötiedote kesäkuu 2014 LADYLIKE-syysmeikki 2014 Ei kimmellystä, ei kimalletta. Yksi syksyn päätrendeistä on mattapintaisuus. Luonnolliset beigen ja ruskean sävyt kuuluvat syksyn väripalettiin. Mattapintaisuus

Lisätiedot

kampaajan opas Professional Finland

kampaajan opas   Professional Finland kampaajan opas www.schwarzkopf-professional.fi www.facebook.com/schwarzkopf Professional Finland Steve Hogan Creative director Essential Looks, Schwarzkopf Professional Muotinäytöksiä tehdessä hiustuotteilta

Lisätiedot