uuden sukupolven dermacosmeceutical

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "uuden sukupolven dermacosmeceutical"

Transkriptio

1

2 uuden sukupolven dermacosmeceutical ihonhoitosarja Nimue on tunnettu maailmanlaajuisesti sen innovatiivisesta teknologiasta. Ihonoitotuotteet perustuvat huolella valittujen erikoisraaka-aineiden tehokkaaseen yhdistelyyn ja kliinisesti tutkittuihin menetelmiin ja mekanismeihin, joilla nämä aktiiviaineet myös luovutetaan ja kuljetetaan ihon aineenvaihdunnan hyötykäyttöön. Yhtenä ihonhoitoalan johtavista yrityksistä tunnustamme ylpeydellä olevamme ihonhoidon erikoisasiantuntijoita ja sovellamme tätä tietoa myös kaikkiin ihonhoidollisiin tarpeisiin. Hoitavat ja ihoa korjaavat aktiiviainekoostumukset luovuttavat optimimäärän lääketiedetason ravinteita, uusimman tiedon mukaisia antioksidantteja, huippuluokan kasviuutteita, peptidejä sekä muita tehokkaita aktiiviaineita nimenomaan sinne, missä niitä tarvitaan ihon syvimpiin kerroksiin, jossa ne aktiivisesti parantavat ihon kuntoa ja ulkonäköä.

3 kysymyksiä ja vastauksia Mitä tarkoittaa cosmeceutical ihonhoitotuote? Perinteisen kosmetiikan käyttö ei johda ihon uusiutumiseen ja parantumiseen, vaan ainoastaan pinnalliseen kaunistukseen ja virheiden peittämiseen. Cosmeceutical tuote hoitaa tehokkaasti vaurioitumisen merkkejä ihossa ja tuloksena on terveempi iho aktiivisen uudistumisen johdosta. Miten Nimue eroaa muista? Nimue uuden sukupolven derma-cosmeceuticals tuotteet ovat terapeuttisia ihonhoitotuotteita joilla on lääkkeenomaisia vaikutuksia. Ne voivat vaikuttaa ihon sisäiseen rakenteeseen ja biologiseen aineenvaihduntaan. Tuloksena on terveempi, optimaalisesti toimiva iho, jossa tulos myös näkyy iholla. 3. Mitä aineita Nimuen tuotteet sisältävät? Nimue käyttää hyväkseen korkeimman laatuluokan, tieteeseen pohjautuvia ainesosia jotka ovat peräisin bioteknologian ja luonnon raaka-aineista. Näitä aktiiviaineita käytetään synergisesti uuden luovutusmekanismikeksinnön avulla täsmähoitona eri ihonhoidollisiin tarpeisiin. Hedelmähappojen käyttöön ottaminen oikeina vahvuuksina ja yhdistelminä, kuten myös A-vitamiini ja antioksidantit. Esimerkiksi Alfalipoiinihappo ja C- ja E-vitamiini esterit luetaan yhdeksi modernin ihonhoidon huomattavimmaksi läpimurroksi. Lisäaktiiviaineita kuten UV-suoja, DMAE (dimethyliaminoethanol), L-askorbiinihappo, entsyymit, pigmentaation estoaineet, peptidit ja kasviuutteet, kuten soija- ja riisivalkuainen sekä Kigelia Africana ja eteeristen öljyjen yhdistelmät, toimivat synergiassa ja puhdistavat, kiinteyttävät sekä uudistavat ihon syvimpiä kerroksia. 4. Minkälaisiin ihonhoitotarpeisiin Nimue soveltuu? Nimue tarjoaa tieteellisesti pitkälle kehittynyttä kotihoitoa ja hoitolassa tehtäviä tehokkaita erikoishoitoja ihon erityistarpeisiin kuten ympäristön vaurioittamalle-, ylipigmentoituneelle- ja ongelmaiholle, sekä myös herkänihon hoitoon. Nimue soveltuu kaikille ihotyypeille, sekä kaikenikäisille. Kosmetologisi päättää nimenomaan sinulle sopivasta hoito-ohjelmasta.

4 2 Nimue on sopiva: ennaltaehkäisemään nuoren ihon ympäristövaurioita ympäristövaurioituneen ihon hoitoon huolehtimaan, että jo parantunut iho ei vaurioidu uudelleen ongelmaihon hoitoon hoitamaan ylipigmentoitunutta ihoa jonka väri on epätasainen pigmenttimuutosten johdosta terveen ihon ylläpitoon ja perushoitoon satunnaisesti herkistyneen ihon hoitoon ihon lievien epänormaalisuuksien hoitoon. Mitä voit odottaa kun käytät nimueta: ihon luontaisen hehkeyden ja elinvoiman uusiutuminen joustavuuden ja kimmoisuuden lisääntyminen pienten ryppyjen ja juonteiden madaltuminen nuoremmalta ja terveemmältä näyttävä iho helpottaa ihon öljyisyyttä sekä kuivuutta korjaa hyperpigmentoitumista korjaa ongelmaihoa ihon rakenteen kiinteytyminen Nimue brändin arvot: maailmankuulu pitkälle kehitetystä ihon nuorennusteknologiastaan ainutlaatuinen konsepti, mutkaton ote ihonhoidon hoitotoimenpiteisiin tuloksellinen ainutlaatuinen pakkaustyyli, taloudellisia täydennyspakkauksia tuotteet testattu in vitro ja in vivo jatkuva tutkimus- ja kehitystoiminta tieteellinen innovaatio ja laatu laadun valvonta, turvallisuus ja säädöksien noudattaminen huipputasolla tuotteet eivät sisällä mekaanisia hankausaineita, mineraaliöljyjä, lanoliinia, formaldehyydejä eivätkä synteettisiä hajusteita

5 nimue hoitoperiaatteet 3 nuorennus Käytetään aktiiviainesosia, kuten esimerkiksi Hedelmähappoja, A-vitamiini esteriä, peptidejä ja DMAE:ta, jotka parantavat ihon kuntoa stimuloimalla mikroaineenvaihduntaa, siten saavuttaen positiivisen muutoksen ihon sisäiseen rakenteeseen. Kolmen AHA:n yhdistelmä on käytännössä tehokkaampi kuin muunlainen yhdistelmä.tämä johtuu synergisestä vaikutuksesta, joka vahvistaa yksittäisten happojen tehoa. Hedelmähapot on suojattu optimaaliseen happamuusasteeseen, josta on seurauksena suurin mahdollinen imeytyminen ja antioksidaatio (suojaaminen) Vahvat C- ja E-vitamiini esterit, L-askorbiinihappo ja huippuantioksidantti Alfalipoiinihappo vaikuttavat synergiassa pystyen neutraloimaan tai estämään vapaiden radikaalien tuhoisia vaikutuksia ja suojaamaan ihoa ennenaikaiselta vanhenemiselta. Tehokkaana lisänä on Alfalipoiinihapon vahva, tulehdusta estävä vaikutus. aurinkosuoja Aurinkosuojaus muodostaa tärkeän osan Nimuen ihon terveysohjelmassa, vähentäen tai torjuen UV:n tuhoavia vaikutuksia iholla. Nimuen tieteellisestä tutkimus- ja kehitystyöstä tällä alalla on ollut tuloksena turvallisia ja korkealaatuisia aurinkosuojatuotteita. Niiden vaikutukset perustuvat ainesosien synergiseen tehoon, tarjoten optimisuojan UVA- ja UVB -säteiden tuhoisaa vaikutusta vastaan, huolehtien samalla kosteuttavasta ja elvyttävästä vaikutuksesta iholla. Aurinkosuojalla on myös tärkeä rooli ihon pigmentoinnin ja yleisen terveyden hallinnassa. uusiintuminen Tuotteet sisältävät lääketieteen etulinjan aktiiviaineita ja bioteknologian sekä luonnon raaka-aineita, joilla on kyky parantaa ihon aineenvaihdunnan tasapainoa. tukiaktiiviaineet Tehoaineet ja valmisteet, kuten peptidit, soija- ja riisiproteiinit, Fytosymbiontit, Pentavitin, Kigelia africana, Anti-adipose Complex ja aromaattiset yhdisteet, jotka toimivat synergiassa keskeisten perushoitoaineiden ja hoitoperiaatteiden kanssa sekä vauhdittavat ja maksimoivat tuloksia.

6 4 nimuen ihotyypit Miten olette luokitelleet ihotyypit? Nimue on kehittänyt hoito-ohjelmat erikseen kaikille ihotyypeille. Ympäristötekijöiden vaurioittama iho Ylipigmentoitunut iho Ongelmaiho Interactive Nämä ainutlaatuiset hoito-ohjelmat on erityisesti suunniteltu jokaiselle ihotyypille ja jaettu eri vaiheisiin, joiden läpi Nimuen kouluttama kosmetologi ohjaa asiakkaan.

7 nimue skin health programme 5 ympäristötekijöiden vaurioittama iho ylipigmentoitunut iho ongelmaiho interactive range Vaihe 1 Perushoito Cleansing Gel Conditioner Nimue Day Moisturiser Plus SPF 20 Exfoliating Enzyme Vaihe 2 Actives Active Lotion / Gel Vaihe 3 Ammattihoito-ohjelma Nimue kosmetologin ohjeiden mukaan Vaihe 4 Ylläpito ja tukiohjelma Vaihe 5 Ammattihoidot ihon kunnon ylläpitoon Vaihe 1 Perushoito Cleansing Gel Conditioner Day Fader Night Fader Night Fader Plus SPF 20 Exfoliating Enzyme Vaihe 2 Actives Active Lotion / Gel Vaihe 3 Ammattihoito-ohjelma Nimue kosmetologin ohjeiden mukaan Vaihe 4 Ylläpito ja tukiohjelma Vaihe 5 Ammattihoidot ihon kunnon ylläpitoon Vaihe 1 Perushoito Cleansing Gel Conditioner Purifier SPF 20 Exfoliating Enzyme Vaihe 2 Actives Active Gel Vaihe 3 Ammattihoito-ohjelma Nimue kosmetologin ohjeiden mukaan Vaihe 4 Ylläpito ja tukiohjelma Vaihe 5 Ammattihoidot ihon kunnon ylläpitoon Vaihe 1 Perushoito Cleansing Gel Lite Conditioner Lite Moisturiser Lite Active Regulator SPF 20 Exfoliating Enzyme Vaihe 2 Actives Voidaan sisällyttää hoitoon tarvittaessa Vaihe 3 Ammattihoito-ohjelma Nimue kosmetologin ohjeiden mukaan Vaihe 4 Ylläpito ja tukiohjelma Vaihe 5 Ammattihoidot ihon kunnon ylläpitoon

8 6 nimue tuotevalikoima basics Vaihe 1 Perustuu aktiiviaineisiin, jotka edistävät ja maksimoivat ihon terveydentilaa, edesauttaen ihon dramaattista uusiutumista kaikilla eri ihotyypeillä. puhdistus Cleansing Gel Iho uusiutuu, saa hellävaraisen kuorinnan ja samalla puhdistuu Nimuen saippuattomalla ja pehmeällä puhdistusgeelillä, joka sisältää hedelmähappoja. Soveltuu kaikille ihotyypeille. ph 4.5 lievästi hapan ja puhdistaa järkyttämättä ihon normaalia happotasapainoa Solujen uusiutuminen ja stimulointi Antioksidantti E-vitamiini esteri ehkäisee vanhenemismuutoksia Lisää ihon kosteuspitoisuutta hellävaraisesti vahvalla, kosteuttavien aineiden yhdisteellä Poistaa meikin ja epäpuhtaudet Cleansing Gel Lite Huipputehokas, mutta silti hellävarainen ja rauhoittava, saippuaton ja pehmeä puhdistusgeeli. Suositellaan Interactive range ihotyypille.

9 7 basics Vaihe 1 Polyhydroxyhappo puhdistaa sopivan miedosti herkän ihon Antioksidantti E-vitamiinin esteri ehkäisee vanhenemismuutoksia conditioning Conditioner Conditioner on vartavasten kehitetty hoitava hoitoneste, joka kuorimalla stimuloi ihon uudistumista ja palauttaa epidermiksen terveen ulkonäön sen hedelmähappo ainesosan avulla. Välttämätön vaihe ihon hoito-ohjelmassa kun pyritään aktiivisiin paranemismuutoksiin ihossa. Teepuuöljy ja Petitgrain eteeriset öljyt raikastavat ihoasi hellävaraisesti Sisältää uniikin yhdistelmän kosteudensitojia, jotka kosteuttavat ihosi hellästi Synerginen AHA -yhdiste tasapainottaa ja selkeyttää ihoa tekemättä siitä liian kuivaa Conditioner Lite Erityiskoostumus hellään, kuntouttavaan ihonhoitoon. Rauhoittava, parantava ja kosteuttava kasvovesi jonka vaikutus on uusiva ja suojaava. Raikastaa ihoa. Kamomilla, arnika ja vihreä teepuuuute rauhoittavat ihoa Polyhydroxyhapot kuorivat hellävaraisesti ja tekevät ihosta nuorekkaan raikkaan ympäristötekijöiden vaurioittama iho Nimue Day Nimue Day on kevyt päivävoide, joka sisältää ainutlaatuisen aktiiviainesosien yhdistelmän ihon kosteuttamiseen ja suojaamiseen. Sisältää hedelmähappoja ja luontaisia kosteuttajia. Hellävaraiseen ihon pehmennykseen ja tasoittamiseen E-vitamiini esteri voimakkaana vapaiden radikaalien tuhoajana auttaa ihon nuorekkuuden säilyttämisessä. Maitoproteiiniyhdiste säätelee talineritystä Sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän aloe veraa, allantoiinia ja aromaattisia uutteita ihon kokopäiväiseen suojaan Moisturiser Plus Tämä tuote on kehitetty erityisesti auttamaan ihon luontaisessa kosteuttamisessa ja uusiutumisessa. Voide on ihanteellinen kuivalle, ympäristövaurioitineelle iholle. AHA -yhdiste kosteuttamiseen ja pienten juonteiden häivyttämiseen A- ja C-vitamiini esterit parantavat ihon ulkonäköä ja madaltavat juonteita Maitoproteiiniyhdiste säätelee ihon talineritystä Sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän kosteudensitojia, jotka lisäävät ihon kosteuspitoisuutta. ylipigmentoitunut iho Day Fader Kevyt, ihonväriä säätelevä yhdiste, joka lisäksi suojaa ihoa vapaiden radikaalien haittavaikutuksilta. Synerginen yhdistelmä ihoa kirkastavia uutteita. Elvyttää hellävaraisesti ihon pintaa ja säätelee ihonväriä. C-vitamiini esteri saa ihon säteilemään ja minimoi ikääntymisen pintaoireita. E-vitamiini esteri suojaa ihoa vapaiden radikaalien haittavaikutuksilta

10 8 basics Vaihe 1 Night Fader Aktiivi, ihonväriä säätelevä koostumus, johon lisätty kosteuttaja tekee siitä ihanteellisen yökäyttöön. Synergistinen yhdistelmä phytoaktiiveja ja bioteknologisia uutteita kohentaa ihon pintaa hellävaraisesti ja säätelee ihonväriä. C-vitamiini esteri saa ihon säteilemään ja minimoi ikääntymisen pintaoireita. Ainutlaatuinen yhdistelmä vahvoja kosteudensitojia pehmentää ja siloittaa ihoa, ja huolehtii tehostetusta kosteuden lisäämisestä sekä ihon oman suojauksen ylläpidosta yön aikana. Night Fader Plus Uusi, kevyt, pigmenttejä säätelevä koostumus käyttää nanoteknologiaa ja tarjoaa kaksoistehohoitoa. Se vaalentaa maksaläiskiä ja lisäksi sillä on kosteuttava ja vanhenemismuutoksia estävä vaikutus. Nanoteknologinen aktiiviaineiden imeytyminen toimii nopeasti ja saavuttaa tehotuloksia. saavuttaa tehotuloksia. Pitkälle kehitetyt pigmentinsäätelyaineet vaalentavat ja tasoittavat pigmenttieroja. Antioksidantit C- ja E-vitamiini esterit tuhoavat vapaita radikaaleja ja estävät ihon ärsytystä. Kosteuttajat pehmittävät ja siloittavat ihoa ja huolehtivat sen kosteudesta. ongelmaiho Purifier IIhoa selkeyttävä päivä- tai yövoide, joka hillitsee ongelmaihon talineritystä. AHA -yhdiste kuorii ihoa ja tasoittaa talineritystä. Tea Tree öljy estää ongelman uusiutumista ja edistää paranemista. Maitoproteiiniyhdiste säätelee ihon talineritystä Ainutlaatuinen yhdistelmä kosteudensitojia, jotka estävät ihon kuivumisen.

11 9 basics Vaihe 1 interactive range Moisturiser Lite Helposti imeytyvä voide jolla on kolmitahoinen kosteuttava vaikutus, ja joka sopii kaikille ihotyypeille. Sisältää uniikin yhdistelmän eri kosteudensitojia, jotka saavat ihon vetämään ympäristön kosteutta itseensä. Luontaisten hedelmähappojen monitehoinen yhdistelmä joka kiinteyttää ihon pintarakennetta ja estää kosteuden haihtumista. Ainutlaatuinen, luontainen kosteuttava uute pitää yllä ihoa kosteuttavaa vaikutusta jopa vuorokauden ajan. Active Regulator Active Regulator on öljytön, helposti imeytyvä geeli, jonka sisältämä bio-yhdistelmä palauttaa ihon hyvän kunnon.. Kuntouttaa ihoa kahdella tavalla: Nimuen ainutlaatuiiset Fytosymbiontit saa epätasaisen ihon näyttämään sileämmältä. Kirkastuva iho näyttää nuoremmalta ja säteilevämmältä. Maitoproteiiniyhdiste toimii yhteistyössä ihon oman säätelymekanismin kanssa parantamalla talinerityksen tasapainoa ja edesauttaamalla ihon kuntoutumista. actives Vaihe 2 Tehokas täydennys ihon terveysohjelmaan, vauhdittamaan ihon uusiutumista ja paranemisprosessia. Active Lotion Korkea pitoisuus hedelmähappoja ja vahvat kosteudensitojat nopeuttavat ihosolukon uusiutumista ja aineenvaihduntaa, joka korjaa ihon kimmoisuutta ja kiinteyttä. Soveltuu erinomaisesti ympäristötekijöiden vaurioittamalle ja ylipigmentoituneelle iholle. AHA -yhdiste, ainutlaatuinen yhdistelmä luontaisia glykoli-, sitrus- ja maitohappoja edistää ihon uusiutumista. Glykoolihappo kuorii ja siloittaa ihon pintakerrosta. Maitohappo normalisoi ihon väriä. Active Gel Korkea AHA- ja pajunkuoriuutepitoisuus parantaa ihon väriä. Active Gel on erityisen tehokas ongelmaihon hoitoon. AHA -yhdiste, ainutlaatuinen yhdistelmä luontaisia glykoli-, sitrus- ja maitohappoja edistää ihon parantumista. Pajunkuoriuute tasapainottaa ihon talineritystä, kuorii ihoa sekä heleyttää ja kirkastaa ihon väriä.

12 10 boosters Intensiivisesti vaikuttavia lisätuotteita, joita käytetään ihon erityistarpeisiin ja jotka toimivat synergiassa perustuotteiden kanssa. Alpha Lipoic Activator Intensiivinen, muista erottuva hoito parantaa ihon kiinteyttä ja eloisuutta ja estää ennakolta vanhenemisilmiöitä. Alfalipoiinihappo, voimakas antioksidantti, vähentää vapaiden radikaalien tuhoa ja minimoi ympäristömyrkkyjen vaikutusta. C-vitamiini esteri estää vapaiden radikaalien tuhoja, aikaansaaden ihon joka on nuorempi, eloisampi ja säteilevämpi. DMAE vaikuttaa kiinteyttäväst ihoon. Multi-Rejuvenating Serum and Multi-Rejuvenating Balance Uuden sukupolven multi-rejuvenating ihonhoitokokonaisuus hyödyntää C-vitamiinin, L-askorbiinihapon maksimivahvuudessa, peptidejä sekä mineraaleja tarjoten viimeisimmän sanan ihon nuorennushoidossa. Tällä huippusuorituskykyisellä hoitomenetelmällä on moniulotteinen ote ikääntyneen ja ympäristön vaurioittaman ihon hoitoon. Kaksivaikutteiset kotihoitotuotteet, johon kuuluu pitkälle kehitetty tiivistetty nanoteknologinen seerumi sekä tukihoitona voide joka aktiivisesti tehostaa ihon nuorentumista. Synerginen kokonaisuus kiinteyttää, tasoittaa ja kirkastaa ihoa. Kasvon piirteet näyttävät ja tuntuvat pehmeämmiltä ja nuoremmilta. Tasoittaa ryppyjä ja juonteita ja epätasaista ihonväriä sekä virkistää väsähtänyttä ihoa. Super Hydrating Serum Lisähoitotuote kosteuttamaan ja estämään ikääntymisen vaikutuksia ihossa. Suositellaan kaikille ihotyypeille. Seerumin vaikutus perustuu ainesosien korkeaan kosteuttamiskykyyn, joka luovuttaa kosteutta ihonsisäisesti, kyllästäen ja raikastaen ihoa pitkään. Tulosten tehostamiseksi ainesosat on onnistuneesti imeytymisjärjestelmään. liitettynä nanotekniseen Kosteutus välittömästi ihon pehmeydeksi ja helpotukseksi. Estää kosteuden haihtumisen ylläpitämällä ihon omaa suojausta. Pitkäaikaisen kosteuttamisen ja vanhenemisen torjunnan ominaisuudet aikaansaavat pehmeämmän, kosteutetun ja kimmoisan ihon. Corrective Serum Hoitava seerumi ongelmaihon hoitoon aikuiselle iholle. Tulosten tehostamiseksi teknisesti pitkälle kehitetyt ainesosat on onnistuneesti liitettynä nanotekniseen imeytymisjärjestelmään. Nanotekninen imeytymisjärjestelmä nopeuttaa tuloksia. Sisältää runsaasti parantavia, bakteereita tappavia ja tulehduksia estäviä ainesosia jotka auttavat estämään ihon epäpuhtauksien muodostumista ja nopeuttavat paranemista.

13 11 additives Nimue ihonhoito-ohjelman lisätuotteita voidaa sisällyttää hoito-ohjelmaan muiden Nimue tuotteiden ohella sen kaikissa vaiheissa. Exfoliating Enzyme Entsyymikuorinta parantaa dramaattisesti ihon sileyttä, säteilyä ja pinnan laatua. Yhdistelmä papaya- ja ananas entsyymejä irroittaa kuolleet ihosolut ja edistää solujen uusiutumista, tuloksena terveemmältä ja nuoremmalta näyttävä iho. Tärkeä kaikille ihotyypeille. Parantaa kaikkien ihotyyppien ulkonäköä Ainutlaatuinen hedelmäentsyymiyhdistelmä auttaa tuhoamaan kuolleita soluja ärsyttämättä tai ylistimuloimatta ihoa Skin Refirmer Uusi, ylellinen ja monitehoinen nuorennushoito ihoja ilmejuonteisiin. Nopeatehoinen tehovoide, joka on suunniteltu ehkäisemään ja hoitamaan ilmejuonteita, niiden 30 ja 40 ikävuoden alkuvaiheessa ja aktiivisesti. tasoittamaan 40 ikävuoden jälkeen jo syntyneitä kypsän iän juonteita Rentouttaa kasvojenihon lihassupistuksia ja madaltaa näkyvästi ilmejuonteita Siloittaa ihon pintaa Laukaisee kasvon ryppyjä ja juonteita Eye Treatment Ainutlaatuinen yhdistelmä antioksidantteja ja bio-aktiivisia aineita, jotka on kehitetty neutraloimaan vapaita radikaaleja ja hoitamaan sekä suojaamaan herkkää A-vitamiini esteri huolehtii intensiivisestä ihon uusiutumisesta C-vitamiini esteri parantaa herkän silmänympärysihon kiinteyttä, kimmoisuutta ja väriä E-vitamiini esteri tarjoaa lisäsuojaa vapaita radikaaleja vastaan. Palmitoyl Tripeptide-3 uudistaa ihoa,pehmentää ja häivyttää juonteita DMAE kiinteyttää silmänympärysihoa

14 12 additives Eye Serum Innovaatio derma-cosmetic seerumien joukossa. Täsmähoitaa tehokkaasti nestekertymien, tumman silmänympärysihon ja juonteiden aiheuttajia. Vähentää nestekertymiä silmänympärysiholla Vaalentaa tummaa silmänympärysihoa Vähentää juonteita Collagen Eye Film Helppokäyttöinen, kosteuttava hydrogel hoitokalvo, johon on lisätty mikrokollageenia ja kosteuttajia herkän silmänalusihon nuorrutushoitoon. Vähentää pöhöttyneisyyttä ja ryppyjä silmienalusihossa Lisää ihon elastisuutta Pigmentation Spot Treatment Intensiivinen hoitotuote, joka sisältää pitkällekehitettyjä pigmentinkontrolliaineita auringon aiheuttamien maksaläiskien paikalliseen täsmähoitoon. Tasoittaa ihon kirjavuutta Valkaiseva vaikutus ja paikallisten pigmenttiläiskien vaalentuminen Adult Spot Treatment Intensiivinen hoitoyhdistelmä joka sisältää ainutlaatuisen kombinaation kasvi- ja bioteknologisia ainesosia ongelmaihon paikalliseen käsittelyyn aikuisella. Avaa ihohuokosia Hillitsee tulehdusta Kontrolloi talineritystä Edistää parantumista Vitamin C Moisture Mist Tämä antioksidanttinen suihke viimeistelee ihon, herätellen ja virkistäen. Suojaa ihoa vapaita radikaaleja vastaan ja on ihanteellinen kaikille ihotyypeille. Kasviuutteet antavat korjaavia aktiiviaineita ongelmaiholle, samalla huolehtien ravinteista joita tarvitaan terveeseen ihoon. C-vitamiini esteri toimii vapaiden radikaalien tuhoajana rajoittaen auringolle altistumisen, ympäristön saasteiden ja huonojen elintapojen aiheuttamia vahinkoja Cell Hydrating Complex Kosteuttava aromaterapiasekoitus kehitetty kuivan ihon virkistykseen. Ihanteellinen kosteutta janoavalle ja ympäristövaurioituneelle iholle. Ravitsee ja edistää solujen kosteuttamista Suojaa ihoa kuivumiselta Hydro Lip Therapy Tämä kevyt, huulien hoitoaine on tarkoitettu ohuelle iholle, joka vaatii hellää mutta silti tehokasta hoitoa Päivittäinen käyttö minimoi ikääntymisen merkkejä huulilla Kosteuttaa huulet, vahvistaen ihoa

15 13 additives masks Rejuvenating Mask Kymmenen minuuttia nuorentaa ihoa näkyvästi. Sisältää vitamiineja ja superantioksidantti ainesosia. Naamio on ihanteellinen tehopakkaus väsyneelle ja kuivalle iholle. Alfalipoiinihappo ja A- sekä E-vitamiini esterit edistävät solutason nuortumista. Tie terveennäköiselle iholle C-vitamiini esteri stimuloi kollageenin tuotantoa ja auttaa aikaansaamaan kirkkaamman, säteilevämmän ihon A-vitamiini esteri auttaa häivyttämään merkkejä ennenikaisesta vanhenemisesta Super Hydrating Mask Kevyt voidenaamio, jonka pohjana on luonnollisten kosteuttajien, kasviöljyjen ja antioksidanttien yhdistelmä, ja joka ravitsee, kosteuttaa ja suojaa kuivaa ihoa, palauttaen sen pehmeyden ja kimmoisuuden. Vähentää kuivuutta ja juonteita Kasviöljyt palauttavat ihon pehmeyden ja kimmoisuuden Pitää huolen kosteasta, sileästä, miellyttäväntuntuisesta ja säteilevästä ihosta Clarifying Mask Ihoa elävöittävä naamio, joka poistaa epäpuhtauksia, liikarasvaisuutta ja kirkastaa ihoa. Syväpuhdistaa ihon Kosteuttaa ja säilyttää ihon kosteuden Edistää ihon pehmeyttä, kirkkautta ja raikkautta

16 14 sun-c range Nimue Skin Technology tarjoaa sarjan, tieteen pitkälle kehittämiä aurinkosuojatuotteita, jotka ottavat huomioon ihon kaikki tarpeet sekä auringonoton aikana että sen jälkeen. Ne toimivat kaksitahoisesti, huolehtimalla korkeasta UVA/UVB suojauksesta laajalla aaltopituusalueella. Aurinkosuojatuotteet myös pitävät ihon nuorena vähentämällä auringon näkyviä haittavaikutuksia iholla ja täydentävät tehokkaasti Nimuen uuden sukupolven; derma-cosmeceutical ihonhoitosarjan tuotteita. Vahva antioksidantti ainesosa, C-vitamiini esteri antaa lisää UV-suojaus- ja vahinkojen korjausominaisuuksia. Synerginen yhdistelmä orgaanisia ja epäorgaanisia aurinkosuoja-aineita antaa kaksitahoisen puolustusmekanismin ultraviolettisäteilylle altistumisen vaarallisille seurauksille. Tuotteiden uusi hajontateknologia minimoi valkaisuvaikutuksen joka voi johtua tuotteen fysikaalisista komponenteista. Sun-C Tuotteet Nimue SPF 20 Nimue SPF 15 body sunscreen Nimue Tinted SPF 20 (Beige/Tan) Nimue After-Sun Hydrator Nimue Element Barrier. youth (Nuoren iho) Ongelmaiho ja teini-ikä kuuluvat erottamattomasti yhteen ja jokainen kokee aknen puhkeamisen jossain elämänsä vaiheessa. Nimuen nuorten ihonhoito-ohjelma kohdistuu vuotiaiden ryhmään palauttamaan ihon kunnon säädellen ja korjaten ihon toimintaa. Youth Products (Nuorten tuotteet) Facial Wash Facial Care Facial Balance Active Blemish Control Purifying Youth Mask Lip Care SPF 20. Kiddies (Lapset) Dual skin barrier on erittäin kevyt öljytön voide, joka suojaa ihoa ympäristön haittoja, äärimmäisiä lämpötiloja ja tuulta vastaan. Kiddies Products (Lasten tuotteet) Kiddies Element Barrier

17 15 man (Miehet) Kiireisten miesten hoitosarja, jota on yksinkertainen ja helppo käyttää, mutta silti se on tehokas. Nimue Man on kehittynyt, tieteeseen perustuvan ihon kotihoitolinjan, jonka tuloksena on hyväkuntoinen ja uuusiutunut iho. Man Products (Miesten tuotteet) Phyto-gel Wash Hydro Balance Total Protector Active Complex Skin Activator Treatment After Shave. Lip care body care (vartalonhoitotuotteet) Nimue Body tuotesarja sisältää erikoistuotteita, jotka vaikuttavat synergistisesti, ja saavat näkyviä tuloksia välittömästi. Body Care Products (Vartalonhoitotuotteet) Body Wash Body Lotion Multi Body Treatment Treatment Body Oil Body Contouring Gel Active Hand Repair Active Heel Treatment Intensive Repair Gel Micro Exfoliating Enzyme Phyto Concentrate Derma Repair and Intensive Serum (raskausarville) hair care (Hiustenhoito) Hair Treatment Shampoo ja Detangling Conditioner on erityisesti kehitetty puhdistamaan ja hoitamaan hiuksia ja päänahkaa hellävaraisesti ja silti tehokkaasti, poistamatta niiden luontaista kosteutta. intensive body treatments Kylpytuotteet, joilla luodaan holistinen, rauhoittava hyvän olon kokemus, ovat olleet jo ptkään suosiossa. Nimue Spa tuotesarja menee vielä askeleen pidemmälle ja antaa näkyviä hoitotuloksia käyttämällä aktiiviainesosien yhdisteitä jotka on sovellettu määrättyihin tarpeisiin. Intensive Body Treatments Body Treatment to Rejuvenate (nuorennus) Body Treatment to Exfoliate (kuorinta) Body Treatment to Repair (korjaus) Body Treatment to Detoxify (kuonanpoisto)

18 16 Ammattihoitosarja Nimuen Advanced Professional Treatment -linja on kehitetty hoitamaan ympäristövaurioitunutta, ylipigmentoitunutta ja ongelmaihoa sekä herkkää ihoa. Nimuen Ammattihoidot Nimue Rejuvenation Treatment Ihoa nuorentava aktiivihoito. Ihanteellinen ympäristövaurioituneelle, ylipigmentoituneelle ja ongelmaiholle sekä herkistyneelle iholle. Se on voimakas ja silti hellävarainen aktiivihoito erinomaisin tuloksin, pienentäen huokosia, jalostaen ihon rakennetta ja lisäten joustavuutta, säteilyä ja elinvoimaisuutta. Nimue Advanced Rejuvenation Treatment (saatavana ainoastaan EU:n ulkopuolella) Intensiivinen hoito joka soveltuu ympäristövaurioituneeseen, ylipigmentoituneeseen ja ongelmaihoon. Bio Active Complex, yhdistettynä 7.5% TCA:iin, levitetään iholle syväkuorintaan, tuloksena säteilevämpi, pehmeärakenteisempi iho ja pigmentoinnin vaalentuminen. Nimue Glycolic Treatment Aktiivinen ihoa kuoriva hoito soveltuu ympäristövaurioituneelle, hyperpigmentoituneelle ja ongelmaiholle. Glykoli kuorintakäsittely pitää huolta kontrolloidusta ja ennakoidusta kuolleiden ihosolujen poistosta. Tämä käsittely parantaa ihon rakennetta ja ulkonäköä. Nimue Alpha Lipoic Maintenance Treatment Superantioksidantti tehohoito. Kehitetty hoitamaan UVsäteilyn vaurioittamaa, ympäristön vahingoittamaa ja hyperpigmentoitunutta ihoa. Käyttää hyväksi viimeisintä tietoa aktiiviaineteknologiassa, lisäämään ihon elastisuutta, kimmoisuutta, kiinteyttä ja kuulautta. Nimue Specialised Treatment Erityinen rentoutumiskäsittely kunkin asiakkaan erityistarpeisiin, johon kuuluvat kaikki peruspalvelut kuten puhdistus, kuorintakäsittely, hellävarainen höyrytys, hieronta ja naamiot erinomaisin tuloksin. Kehitetty ympäristövaurioituneelle, ylipigmentoituneelle, ongelmaiholle ja herkistyneelle iholle ylläpitohoidoksi tai kuukausittaiseksi hemmottelukäsittelyksi. Nimue Deep Cleanse Treatment Erittäin tehokas käsittely, johon kuluu ihon syväpuhdistus, tehoseerumi ja hoitonaamio. Soveltuu kaikille ihotyypeille. Nimue Chemibrasion Treatment Innovatiivinen hoitokokonaisuus, joka antaa uuden ulottuvuuden syvään mutta hellävaraiseen kuorintaan käyttämällä hoitonaamiota joka ei aiheuta ihon ärsytystä, eikä muita negatiivisia sivuvaikutuksia. Nimue Chemibrasion eroaa muista menetelmistä siinä, että sen aktiiviset tehoaineet vaikuttavat hitaasti, samalla kuorien ja nuorentaen ihoa dramaattisin tuloksin. Soveltuu kaikille ihotyypeille. Voidaan käyttää käsien, käsivarsien, kaulan, niskan, decolleten ja kasvojen iholle.

19 palkinnot nimuelle Technology Top Leader in Commercialisation 2005 International Academy of Health and Skin Care 2005 Top 4 Products - Marie Claire Prix d Excellence/Citation 2005, 2006,2007 Voted Top 5 Products Image Ireland Awards 2005 Exporter of the Year 2003 Top 300 Emerging Companies 2003, 2004 Export Award 2003 Top Achiever Award 2002, 2003 Voted top 12 beauty products - Marie Claire Prix d Excellence 2002 Voted best skin care - Femina 2003 Voted most innovative product - Essentials 2002 Platinum Packaging Award Best professional stand and product display 2001, 2002, 2003, 2004,2007 ihoon liittyvä tutkimusja kehitystyö Nimue Skin Technology on kosmetiikkateollisuuden johtavia valmistajia johtuen jatkuvasta tutkimustyöstämme, joka perustuu uusimpiin tieteellisiin havaintoihin ja niiden hyödyntämiseen käytännössä. Yhteistyössä kansainvälisesti tunnustettujen tiedemiesten ja tutkimuslaboratorioiden kanssa Tri. Aubrey Parsons illa on tilaisuus valita käyttöönsä uusimmat innovaatiot ainesosateknologiassa ja tuotteiden kaavoissa ja käyttää niitä asiakkaittemme erikoisvaatimuksiin ja tarpeisiin. Tri. Aubrey Parsons on kansainvälisesti arvostettujen kosmetiikka-alan tutkijoiden huippuja ja hänellä on tällä hetkellä Honorary Senior Researcher in asema UNISA:ssa (University of South Africa), erikoisalanaan kasviuutteet ja niihin liittyvät luontaiset materiaalit ihonhoidon ja ravintolisäteollisuuden tarpeisiin. Hän kuuluu International Society of Cosmetic Dermatology n toimituskuntaan ja luennoi laajasti tuotekehittelystä eri maiden korkeakouluissa. Tri. Aubrey Parsons on moninkertainen kunniatohtori aloilla kuten ihonhoito, hajustekemia, kasviuutteet, fotokemikaalit ja eteeriset öljyt.

20 FINNISH/07/2007 Australia Bermuda Denmark Greece Finland Ireland Namibia Netherlands New Zealand Norway South Africa Spain Sweden UAE UK The active ingredients in Nimue products are developed in France, USA and Switzerland.

Kauneutta luonnosta ja tieteestä.

Kauneutta luonnosta ja tieteestä. Kauneutta luonnosta ja tieteestä. luonto+tiede=kauneutta 2 SISÄLLYS Brändi 3 Tuotteet 12 Tuotekategoriat 14 Ikääntymisen ensimerkit 16 Ikääntyvä iho 19 Kuiva iho 22 Ihon kirkastaminen 26 Rasvainen iho

Lisätiedot

NU SKIN /Pharmanex TUOTEKATALOGI 2015 - Versio 3 TUOTEKATALOGI 2015 NU SKIN /PHARMANEX

NU SKIN /Pharmanex TUOTEKATALOGI 2015 - Versio 3 TUOTEKATALOGI 2015 NU SKIN /PHARMANEX NU SKIN /Pharmanex TUOTEKATALOGI 2015 - Versio 3 TUOTEKATALOGI 2015 NU SKIN /PHARMANEX ULKOA SISÄÄNPÄIN JA SISÄLTÄ ULOSPÄIN NU SKIN on avain hyvään oloon ja ulkonäköön Suuntaa katseesi tulevaisuuteen

Lisätiedot

NU SKIN /Pharmanex TUOTEKATALOGI 2013/2014 TUOTEKATALOGI 2013/2014 NU SKIN /PHARMANEX

NU SKIN /Pharmanex TUOTEKATALOGI 2013/2014 TUOTEKATALOGI 2013/2014 NU SKIN /PHARMANEX NU SKIN /Pharmanex TUOTEKATALOGI 2013/2014 TUOTEKATALOGI 2013/2014 NU SKIN /PHARMANEX ULKOA SISÄÄNPÄIN JA SISÄLTÄ ULOSPÄIN NU SKIN SAA SINUT NÄYTTÄMÄÄN JA TUNTEMAAN LOISTAVALTA, UPEALTA ITSELTÄSI Suuntaa

Lisätiedot

Kasvojen puhdistus. Dr. Baumann -tuotteisiin voit luottaa. Turvallisuutta luonnollisilla vaikutusaineilla

Kasvojen puhdistus. Dr. Baumann -tuotteisiin voit luottaa. Turvallisuutta luonnollisilla vaikutusaineilla Dr. Baumann -tuotteisiin voit luottaa Bionominen kauneudenhoito Bionomia on luonnonlakien tiedettä. Nämä lait muodostavat DR. BAUMANN -kosmetiikan tuotekehittelyn ja valmistuksen perustan. Tämä merkitsee,

Lisätiedot

Sisältö Nutriance. Nutriancen tarina FI 2006.09

Sisältö Nutriance. Nutriancen tarina FI 2006.09 Nutriance FI Sisältö Nutriance Nutriancen tarina...2 Ihosi ja Nutrianc...6 Johdanto Nutriance-pikaoppaaaseen...10 Refreshing Facial Cleanser ja Foaming Gel Cleanser...11 Purifying Facial Scrub...13 Refining

Lisätiedot

TUOTEKUVASTO 2013 / 2014 / KAUNEUS / HYVINVOINTI / KOTI

TUOTEKUVASTO 2013 / 2014 / KAUNEUS / HYVINVOINTI / KOTI TUOTEKUVASTO 2013 / 2014 / KAUNEUS / HYVINVOINTI / KOTI 05/ ARTISTRY KAUNEUS 06 ARTISTRY YOUTH XTEND 08 ARTISTRY Creme LuXury 18 ARTISTRY Intensive Skincare 20 ARTISTRY essentials 24 ARTISTRY Color 36

Lisätiedot

Mikä tekee Anna Lotan PRO-linjasta ainutlaatuisen?

Mikä tekee Anna Lotan PRO-linjasta ainutlaatuisen? ESITTELY... 3 PUHDISTUSTUOTTEET...4-7 KASVOVEDET...8-11 KUORINTA JA SYVÄPUHDISTUS...12-15 SEERUMIT & KOSTEUTTAJAT...16-19 AURINKOSUOJAUS...20-23 YÖHOITO...24-27 SILMÄNYMPÄRYS- JA KAULAHOITO...28-31 KASVONAAMIOT...32-35

Lisätiedot

Produits et Soins phyto-aromatiques. Fytoaromaattiset tuotteet ja hoidot

Produits et Soins phyto-aromatiques. Fytoaromaattiset tuotteet ja hoidot Produits et Soins phyto-aromatiques Fytoaromaattiset tuotteet ja hoidot Fytoaromaattisten tuotteiden ja hoitojen Sydän Tiede Luonto Tehokkuus Korkea Ammattitaito Hyvinvointi Yon-Ka Tuotemerkki Vuonna 1954

Lisätiedot

Luonnollista kauneutta merestä. La Beauté Venue de la Mer

Luonnollista kauneutta merestä. La Beauté Venue de la Mer Luonnollista kauneutta merestä La Beauté Venue de la Mer Yhteenveto Puhdistusaineet 4 Kasvovedet 4 Kuorinnat 5 Naamiot 6 Silmät 6 Voiteet ja geelit 7 Vartalotuotteet 14 Kylpytuotteet 18 Tehohoidot 8 Herkkä

Lisätiedot

Kauneusreseptejä jo vuodesta 1936.

Kauneusreseptejä jo vuodesta 1936. Kauneusreseptejä jo vuodesta 1936. Ella Baché, Skin good enough to eat INTOHIMO KAUNEUTEEN Herkullinen historia Yli 70 vuoden ajan Ella Baché on vaalinut intohimoisesti kaikkien ihmisten kalleinta aarretta,

Lisätiedot

Kauneuttasi. kannattaa hoitaa! Nuorentavat injektiohoidot. Kemiallinen kuorinta. (neulaushoito, injektiot täyteaineilla, mesolangat, PRP-veriplasma)

Kauneuttasi. kannattaa hoitaa! Nuorentavat injektiohoidot. Kemiallinen kuorinta. (neulaushoito, injektiot täyteaineilla, mesolangat, PRP-veriplasma) Kauneuttasi kannattaa hoitaa! Nuorentavat injektiohoidot (neulaushoito, injektiot täyteaineilla, mesolangat, PRP-veriplasma) Kemiallinen kuorinta Viron terveysviraston myöntämä toimilupa nro L02595 Varaa

Lisätiedot

WWW.CUTRIN.FI CUTRIN TUOTEOPAS

WWW.CUTRIN.FI CUTRIN TUOTEOPAS WWW.CUTRIN.FI CUTRIN TUOTEOPAS CUTRIN TUNTEE POHJOISMAISEN HIUKSEN JA POHJOISEN ILMASTON OLOSUHTEET CUTRIN OY POSTIOSOITE: PL 27, 02781 ESPOO KÄYNTIOSOITE: LASIHYTTI 1, 02780 ESPOO PUH. 020 487 7005 SISÄLLYSLUETTELO

Lisätiedot

Kaksi maailman huippubrändiä yhdistää voimansa

Kaksi maailman huippubrändiä yhdistää voimansa X Numero 44 Syksy/Talvi 2010 Kaksi maailman huippubrändiä yhdistää voimansa Eväitä parempaan elämään. *Lue lisää sivulta 28 Oppaasi terveellisempiin, aktiivisempiin elämäntapoihin 2 Herbalifen terveellinen

Lisätiedot

Suomessa valmistettu biologinen ihonhoitosarja. Luonnollista kauneudenhoitoa jokaiseen päivään

Suomessa valmistettu biologinen ihonhoitosarja. Luonnollista kauneudenhoitoa jokaiseen päivään Suomessa valmistettu biologinen ihonhoitosarja Luonnollista kauneudenhoitoa jokaiseen päivään Sisältö Tiedämme, että ruokavalio, vitamiinit, lisäravinteet, liikunta ja ihonhoito vaikuttavat suuresti hyvinvointiimme.

Lisätiedot

FM GROUP Benelux / Finland

FM GROUP Benelux / Finland FM GROUP Benelux / Finland FM GROUP -tuotekuvasto nro 20 2014 NAISTEN LUXUSHAJUVEDET 1 Orkidean riemuvoitto SISÄLLYSLUETTELO Uuden kuvaston myötä orkideat tulevat saavuttamaan riemuvoiton. Nämä herkät

Lisätiedot

You are beautiful. Tuoteluettelo

You are beautiful. Tuoteluettelo M A D E I N S W I T Z E R L A N D You are beautiful Tuoteluettelo S W I S S M A D E Colosé tarjoaa laatusertifioitua kosmetiikkaa Sveitsistä vuosikymmenten kokemuksella Dermatologisesti testattuja Colosén

Lisätiedot

Uusia apuvälineitä apteekista

Uusia apuvälineitä apteekista Uusia apuvälineitä apteekista Kun sormissa ei ole tarpeeksi puristusvoimaa tai kädet tärisevät, voi hillopurkin avaaminen, paidan napittaminen tai kotiavaimen kääntäminen lukossa tuntua ylivoimaiselta

Lisätiedot

Syökö ikääntynyt läheisesi tarpeeksi?

Syökö ikääntynyt läheisesi tarpeeksi? Syökö ikääntynyt läheisesi tarpeeksi? Jääkö tutulta ikäihmiseltä ruokaa lautaselle? Vaikuttaako hän laihtuneelta? Läheiset voivat monin tavoin auttaa vanhusta, jolla on ongelmia ruokailun kanssa. Vanhusten

Lisätiedot

Kaunis iho on kaikkien oikeus

Kaunis iho on kaikkien oikeus Kaunis iho on kaikkien oikeus Tervetuloa Académie-maailmaan! Kaunis iho on aina tulos pitkäjänteisestä ja suunnitelmallisesta hoidosta. Kosmetologin tekemä ihoanalyysi luo ihon hoitamiselle parhaan perustan.

Lisätiedot

Weleda AB. 3610, S-posti: info@weleda.fi www.weleda.fi, www.facebook.com/weledasuomi. www.weleda.se, Puh: 09 4780 www.facebook.

Weleda AB. 3610, S-posti: info@weleda.fi www.weleda.fi, www.facebook.com/weledasuomi. www.weleda.se, Puh: 09 4780 www.facebook. I samklang med människa och natur Sedan 1921 Weleda AB Tel: 08-522 Kruunuvuorenkatu 961 00, Fax: 08-522 9 00160 961 02, Helsinki info@weleda.se www.weleda.se, Puh: 09 4780 www.facebook.com/weledasverige

Lisätiedot

Jo yli 10 miljoonaa ihmistä on saanut avun Aloe Vera -erikoishoitotuotteistamme!

Jo yli 10 miljoonaa ihmistä on saanut avun Aloe Vera -erikoishoitotuotteistamme! 2 Jo yli 10 miljoonaa ihmistä on saanut avun Aloe Vera -erikoishoitotuotteistamme! Olemme myyneet yli 30 miljoonaa litraa Aloe Vera Drinking Geliä kymmenessä vuodessa! LR on nykyään yksi maailman suurimmista

Lisätiedot

Soukan apteekki. Kauklahden sivuapteekki. Kuivaako suuta? Päivitä lääkekaappisi kesäksi. Miksi koira on ihmisen paras ystävä?

Soukan apteekki. Kauklahden sivuapteekki. Kuivaako suuta? Päivitä lääkekaappisi kesäksi. Miksi koira on ihmisen paras ystävä? Soukan apteekki Kauklahden sivuapteekki Yläkartanontie 28, 02360 Espoo puh. (09) 801 6166 ma-pe 8.30-18.00 la 9.00-14.00 (kesä-elokuu) Kauppamäki 3, 02780 Espoo puh. (09) 811 464 ma-pe 9.00-17.00 (25.6.-15.8.2012)

Lisätiedot

Raxun remppa jatkuu. Elinvoimaa Islannista. Söin iloon ja suruun Arkiateriat Raakel pyrkii valmistamaan

Raxun remppa jatkuu. Elinvoimaa Islannista. Söin iloon ja suruun Arkiateriat Raakel pyrkii valmistamaan Raxun remppa jatkuu himo. Parin viikon jälkeen myös olo alkoi olla vireämpi ja kylläinen. Tänään Raxun ruokavalioon kuuluu paljon kasviksia ja marjoja, kohtuullisesti hedelmiä sekä erilaisia proteiinin

Lisätiedot

Yleistyvä. Tyypillinen hauraus-raihnausoireyhtymästä. Ravintovalmisteella voima ja energia takaisin

Yleistyvä. Tyypillinen hauraus-raihnausoireyhtymästä. Ravintovalmisteella voima ja energia takaisin Yleistyvä hauraus-raihnaus -oireyhtymä Hauraus-raihnausoireyhtymä yleistyy vanhenevan väestön lisääntymisen myötä. Se saattaa vaivata omaakin iäkästä läheistäsi. teksti: kaija törmä H auraus-raihnausoireyhtymästä

Lisätiedot

Soukan apteekki. Kauklahden sivuapteekki. Melatoniinin monet terveysvaikutukset. Hoida oikein lapsen kipua ja kuumetta

Soukan apteekki. Kauklahden sivuapteekki. Melatoniinin monet terveysvaikutukset. Hoida oikein lapsen kipua ja kuumetta Soukan apteekki Kauklahden sivuapteekki Yläkartanontie 28, 02360 Espoo puh. (09) 801 6166 ma-pe 8.30-19.00 la 9.00-15.00 Kauppamäki 3, 02780 Espoo puh. (09) 811 464 ma-pe 9.00-18.00 Soukan apteekin asiakaslehti

Lisätiedot

Ajanvaraus nettisivuilla 24 h: www.ympyratalonapteekki.fi. Uuden ajan hyvinvointiapteekki

Ajanvaraus nettisivuilla 24 h: www.ympyratalonapteekki.fi. Uuden ajan hyvinvointiapteekki Ajanvaraus nettisivuilla 24 h: www.ympyratalonapteekki.fi Uuden ajan hyvinvointiapteekki 2 Kokonaisvaltainen palvelu on parasta palvelua Ympyrätalon apteekilla on vahvat perinteet apteekkitoiminnasta Hakaniemessä.

Lisätiedot

Sisällysluettelo. FRUIT D ECLAT... s 17 18 crème pour une mine enchantée actimix LE BELLE MINE NATURELLE-HOITO HOITOLASSA. JOHDANTO...

Sisällysluettelo. FRUIT D ECLAT... s 17 18 crème pour une mine enchantée actimix LE BELLE MINE NATURELLE-HOITO HOITOLASSA. JOHDANTO... Sisällysluettelo JOHDANTO... s 3-4 FUNDAMENTALS... s 5-8 démaquillant cils cocon de lait démaquillant voile givré démaquillant lait de soin démaquillant mousseline de crème nettoyante pain de glace nettoyant

Lisätiedot

KANTA-ASIAKASTUOTTEET TUOMIOKIRKKOAPTEEKKI DOMKYRKOAPOTEKET

KANTA-ASIAKASTUOTTEET TUOMIOKIRKKOAPTEEKKI DOMKYRKOAPOTEKET KANTA-ASIAKASTUOTTEET TUOMIOKIRKKOAPTEEKKI DOMKYRKOAPOTEKET Kauppakeskus Hansa, Yliopistonkatu 20, 2. krs puh. 02 279 1200 Köpcentrum Hansa, Universitetsgatan 20, 2. vån tel. 02 279 1200 HELMIKUU Onko

Lisätiedot

M u n k s n ä s A p o t e k

M u n k s n ä s A p o t e k M u n k s n ä s A p o t e k Kanta-asiakasedut 20.9.-31.10.2010 1 Annosjakelu -palvelu Munkkiniemen apteekilla on vahva annosjakelukokemus. Tarjoamme lääkkeiden annosjakelupalvelua niin yksityisille kuin

Lisätiedot

HYVÄN MIELEN APTEEKKI

HYVÄN MIELEN APTEEKKI HYVÄN MIELEN APTEEKKI ANNE MATTILA: Tanssilavojen tähti säteilee hyvää oloa s. 10 2 2013 s. 4 KESÄN SUOSIKIT HEINOLAN VANHASTA APTEEKISTA s. 26 HALPA LÄÄKEVÄÄRENNÖS VOI MAKSAA HENGEN KOHTI HYVÄN MIELEN

Lisätiedot