uuden sukupolven dermacosmeceutical

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "uuden sukupolven dermacosmeceutical"

Transkriptio

1

2 uuden sukupolven dermacosmeceutical ihonhoitosarja Nimue on tunnettu maailmanlaajuisesti sen innovatiivisesta teknologiasta. Ihonoitotuotteet perustuvat huolella valittujen erikoisraaka-aineiden tehokkaaseen yhdistelyyn ja kliinisesti tutkittuihin menetelmiin ja mekanismeihin, joilla nämä aktiiviaineet myös luovutetaan ja kuljetetaan ihon aineenvaihdunnan hyötykäyttöön. Yhtenä ihonhoitoalan johtavista yrityksistä tunnustamme ylpeydellä olevamme ihonhoidon erikoisasiantuntijoita ja sovellamme tätä tietoa myös kaikkiin ihonhoidollisiin tarpeisiin. Hoitavat ja ihoa korjaavat aktiiviainekoostumukset luovuttavat optimimäärän lääketiedetason ravinteita, uusimman tiedon mukaisia antioksidantteja, huippuluokan kasviuutteita, peptidejä sekä muita tehokkaita aktiiviaineita nimenomaan sinne, missä niitä tarvitaan ihon syvimpiin kerroksiin, jossa ne aktiivisesti parantavat ihon kuntoa ja ulkonäköä.

3 kysymyksiä ja vastauksia Mitä tarkoittaa cosmeceutical ihonhoitotuote? Perinteisen kosmetiikan käyttö ei johda ihon uusiutumiseen ja parantumiseen, vaan ainoastaan pinnalliseen kaunistukseen ja virheiden peittämiseen. Cosmeceutical tuote hoitaa tehokkaasti vaurioitumisen merkkejä ihossa ja tuloksena on terveempi iho aktiivisen uudistumisen johdosta. Miten Nimue eroaa muista? Nimue uuden sukupolven derma-cosmeceuticals tuotteet ovat terapeuttisia ihonhoitotuotteita joilla on lääkkeenomaisia vaikutuksia. Ne voivat vaikuttaa ihon sisäiseen rakenteeseen ja biologiseen aineenvaihduntaan. Tuloksena on terveempi, optimaalisesti toimiva iho, jossa tulos myös näkyy iholla. 3. Mitä aineita Nimuen tuotteet sisältävät? Nimue käyttää hyväkseen korkeimman laatuluokan, tieteeseen pohjautuvia ainesosia jotka ovat peräisin bioteknologian ja luonnon raaka-aineista. Näitä aktiiviaineita käytetään synergisesti uuden luovutusmekanismikeksinnön avulla täsmähoitona eri ihonhoidollisiin tarpeisiin. Hedelmähappojen käyttöön ottaminen oikeina vahvuuksina ja yhdistelminä, kuten myös A-vitamiini ja antioksidantit. Esimerkiksi Alfalipoiinihappo ja C- ja E-vitamiini esterit luetaan yhdeksi modernin ihonhoidon huomattavimmaksi läpimurroksi. Lisäaktiiviaineita kuten UV-suoja, DMAE (dimethyliaminoethanol), L-askorbiinihappo, entsyymit, pigmentaation estoaineet, peptidit ja kasviuutteet, kuten soija- ja riisivalkuainen sekä Kigelia Africana ja eteeristen öljyjen yhdistelmät, toimivat synergiassa ja puhdistavat, kiinteyttävät sekä uudistavat ihon syvimpiä kerroksia. 4. Minkälaisiin ihonhoitotarpeisiin Nimue soveltuu? Nimue tarjoaa tieteellisesti pitkälle kehittynyttä kotihoitoa ja hoitolassa tehtäviä tehokkaita erikoishoitoja ihon erityistarpeisiin kuten ympäristön vaurioittamalle-, ylipigmentoituneelle- ja ongelmaiholle, sekä myös herkänihon hoitoon. Nimue soveltuu kaikille ihotyypeille, sekä kaikenikäisille. Kosmetologisi päättää nimenomaan sinulle sopivasta hoito-ohjelmasta.

4 2 Nimue on sopiva: ennaltaehkäisemään nuoren ihon ympäristövaurioita ympäristövaurioituneen ihon hoitoon huolehtimaan, että jo parantunut iho ei vaurioidu uudelleen ongelmaihon hoitoon hoitamaan ylipigmentoitunutta ihoa jonka väri on epätasainen pigmenttimuutosten johdosta terveen ihon ylläpitoon ja perushoitoon satunnaisesti herkistyneen ihon hoitoon ihon lievien epänormaalisuuksien hoitoon. Mitä voit odottaa kun käytät nimueta: ihon luontaisen hehkeyden ja elinvoiman uusiutuminen joustavuuden ja kimmoisuuden lisääntyminen pienten ryppyjen ja juonteiden madaltuminen nuoremmalta ja terveemmältä näyttävä iho helpottaa ihon öljyisyyttä sekä kuivuutta korjaa hyperpigmentoitumista korjaa ongelmaihoa ihon rakenteen kiinteytyminen Nimue brändin arvot: maailmankuulu pitkälle kehitetystä ihon nuorennusteknologiastaan ainutlaatuinen konsepti, mutkaton ote ihonhoidon hoitotoimenpiteisiin tuloksellinen ainutlaatuinen pakkaustyyli, taloudellisia täydennyspakkauksia tuotteet testattu in vitro ja in vivo jatkuva tutkimus- ja kehitystoiminta tieteellinen innovaatio ja laatu laadun valvonta, turvallisuus ja säädöksien noudattaminen huipputasolla tuotteet eivät sisällä mekaanisia hankausaineita, mineraaliöljyjä, lanoliinia, formaldehyydejä eivätkä synteettisiä hajusteita

5 nimue hoitoperiaatteet 3 nuorennus Käytetään aktiiviainesosia, kuten esimerkiksi Hedelmähappoja, A-vitamiini esteriä, peptidejä ja DMAE:ta, jotka parantavat ihon kuntoa stimuloimalla mikroaineenvaihduntaa, siten saavuttaen positiivisen muutoksen ihon sisäiseen rakenteeseen. Kolmen AHA:n yhdistelmä on käytännössä tehokkaampi kuin muunlainen yhdistelmä.tämä johtuu synergisestä vaikutuksesta, joka vahvistaa yksittäisten happojen tehoa. Hedelmähapot on suojattu optimaaliseen happamuusasteeseen, josta on seurauksena suurin mahdollinen imeytyminen ja antioksidaatio (suojaaminen) Vahvat C- ja E-vitamiini esterit, L-askorbiinihappo ja huippuantioksidantti Alfalipoiinihappo vaikuttavat synergiassa pystyen neutraloimaan tai estämään vapaiden radikaalien tuhoisia vaikutuksia ja suojaamaan ihoa ennenaikaiselta vanhenemiselta. Tehokkaana lisänä on Alfalipoiinihapon vahva, tulehdusta estävä vaikutus. aurinkosuoja Aurinkosuojaus muodostaa tärkeän osan Nimuen ihon terveysohjelmassa, vähentäen tai torjuen UV:n tuhoavia vaikutuksia iholla. Nimuen tieteellisestä tutkimus- ja kehitystyöstä tällä alalla on ollut tuloksena turvallisia ja korkealaatuisia aurinkosuojatuotteita. Niiden vaikutukset perustuvat ainesosien synergiseen tehoon, tarjoten optimisuojan UVA- ja UVB -säteiden tuhoisaa vaikutusta vastaan, huolehtien samalla kosteuttavasta ja elvyttävästä vaikutuksesta iholla. Aurinkosuojalla on myös tärkeä rooli ihon pigmentoinnin ja yleisen terveyden hallinnassa. uusiintuminen Tuotteet sisältävät lääketieteen etulinjan aktiiviaineita ja bioteknologian sekä luonnon raaka-aineita, joilla on kyky parantaa ihon aineenvaihdunnan tasapainoa. tukiaktiiviaineet Tehoaineet ja valmisteet, kuten peptidit, soija- ja riisiproteiinit, Fytosymbiontit, Pentavitin, Kigelia africana, Anti-adipose Complex ja aromaattiset yhdisteet, jotka toimivat synergiassa keskeisten perushoitoaineiden ja hoitoperiaatteiden kanssa sekä vauhdittavat ja maksimoivat tuloksia.

6 4 nimuen ihotyypit Miten olette luokitelleet ihotyypit? Nimue on kehittänyt hoito-ohjelmat erikseen kaikille ihotyypeille. Ympäristötekijöiden vaurioittama iho Ylipigmentoitunut iho Ongelmaiho Interactive Nämä ainutlaatuiset hoito-ohjelmat on erityisesti suunniteltu jokaiselle ihotyypille ja jaettu eri vaiheisiin, joiden läpi Nimuen kouluttama kosmetologi ohjaa asiakkaan.

7 nimue skin health programme 5 ympäristötekijöiden vaurioittama iho ylipigmentoitunut iho ongelmaiho interactive range Vaihe 1 Perushoito Cleansing Gel Conditioner Nimue Day Moisturiser Plus SPF 20 Exfoliating Enzyme Vaihe 2 Actives Active Lotion / Gel Vaihe 3 Ammattihoito-ohjelma Nimue kosmetologin ohjeiden mukaan Vaihe 4 Ylläpito ja tukiohjelma Vaihe 5 Ammattihoidot ihon kunnon ylläpitoon Vaihe 1 Perushoito Cleansing Gel Conditioner Day Fader Night Fader Night Fader Plus SPF 20 Exfoliating Enzyme Vaihe 2 Actives Active Lotion / Gel Vaihe 3 Ammattihoito-ohjelma Nimue kosmetologin ohjeiden mukaan Vaihe 4 Ylläpito ja tukiohjelma Vaihe 5 Ammattihoidot ihon kunnon ylläpitoon Vaihe 1 Perushoito Cleansing Gel Conditioner Purifier SPF 20 Exfoliating Enzyme Vaihe 2 Actives Active Gel Vaihe 3 Ammattihoito-ohjelma Nimue kosmetologin ohjeiden mukaan Vaihe 4 Ylläpito ja tukiohjelma Vaihe 5 Ammattihoidot ihon kunnon ylläpitoon Vaihe 1 Perushoito Cleansing Gel Lite Conditioner Lite Moisturiser Lite Active Regulator SPF 20 Exfoliating Enzyme Vaihe 2 Actives Voidaan sisällyttää hoitoon tarvittaessa Vaihe 3 Ammattihoito-ohjelma Nimue kosmetologin ohjeiden mukaan Vaihe 4 Ylläpito ja tukiohjelma Vaihe 5 Ammattihoidot ihon kunnon ylläpitoon

8 6 nimue tuotevalikoima basics Vaihe 1 Perustuu aktiiviaineisiin, jotka edistävät ja maksimoivat ihon terveydentilaa, edesauttaen ihon dramaattista uusiutumista kaikilla eri ihotyypeillä. puhdistus Cleansing Gel Iho uusiutuu, saa hellävaraisen kuorinnan ja samalla puhdistuu Nimuen saippuattomalla ja pehmeällä puhdistusgeelillä, joka sisältää hedelmähappoja. Soveltuu kaikille ihotyypeille. ph 4.5 lievästi hapan ja puhdistaa järkyttämättä ihon normaalia happotasapainoa Solujen uusiutuminen ja stimulointi Antioksidantti E-vitamiini esteri ehkäisee vanhenemismuutoksia Lisää ihon kosteuspitoisuutta hellävaraisesti vahvalla, kosteuttavien aineiden yhdisteellä Poistaa meikin ja epäpuhtaudet Cleansing Gel Lite Huipputehokas, mutta silti hellävarainen ja rauhoittava, saippuaton ja pehmeä puhdistusgeeli. Suositellaan Interactive range ihotyypille.

9 7 basics Vaihe 1 Polyhydroxyhappo puhdistaa sopivan miedosti herkän ihon Antioksidantti E-vitamiinin esteri ehkäisee vanhenemismuutoksia conditioning Conditioner Conditioner on vartavasten kehitetty hoitava hoitoneste, joka kuorimalla stimuloi ihon uudistumista ja palauttaa epidermiksen terveen ulkonäön sen hedelmähappo ainesosan avulla. Välttämätön vaihe ihon hoito-ohjelmassa kun pyritään aktiivisiin paranemismuutoksiin ihossa. Teepuuöljy ja Petitgrain eteeriset öljyt raikastavat ihoasi hellävaraisesti Sisältää uniikin yhdistelmän kosteudensitojia, jotka kosteuttavat ihosi hellästi Synerginen AHA -yhdiste tasapainottaa ja selkeyttää ihoa tekemättä siitä liian kuivaa Conditioner Lite Erityiskoostumus hellään, kuntouttavaan ihonhoitoon. Rauhoittava, parantava ja kosteuttava kasvovesi jonka vaikutus on uusiva ja suojaava. Raikastaa ihoa. Kamomilla, arnika ja vihreä teepuuuute rauhoittavat ihoa Polyhydroxyhapot kuorivat hellävaraisesti ja tekevät ihosta nuorekkaan raikkaan ympäristötekijöiden vaurioittama iho Nimue Day Nimue Day on kevyt päivävoide, joka sisältää ainutlaatuisen aktiiviainesosien yhdistelmän ihon kosteuttamiseen ja suojaamiseen. Sisältää hedelmähappoja ja luontaisia kosteuttajia. Hellävaraiseen ihon pehmennykseen ja tasoittamiseen E-vitamiini esteri voimakkaana vapaiden radikaalien tuhoajana auttaa ihon nuorekkuuden säilyttämisessä. Maitoproteiiniyhdiste säätelee talineritystä Sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän aloe veraa, allantoiinia ja aromaattisia uutteita ihon kokopäiväiseen suojaan Moisturiser Plus Tämä tuote on kehitetty erityisesti auttamaan ihon luontaisessa kosteuttamisessa ja uusiutumisessa. Voide on ihanteellinen kuivalle, ympäristövaurioitineelle iholle. AHA -yhdiste kosteuttamiseen ja pienten juonteiden häivyttämiseen A- ja C-vitamiini esterit parantavat ihon ulkonäköä ja madaltavat juonteita Maitoproteiiniyhdiste säätelee ihon talineritystä Sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän kosteudensitojia, jotka lisäävät ihon kosteuspitoisuutta. ylipigmentoitunut iho Day Fader Kevyt, ihonväriä säätelevä yhdiste, joka lisäksi suojaa ihoa vapaiden radikaalien haittavaikutuksilta. Synerginen yhdistelmä ihoa kirkastavia uutteita. Elvyttää hellävaraisesti ihon pintaa ja säätelee ihonväriä. C-vitamiini esteri saa ihon säteilemään ja minimoi ikääntymisen pintaoireita. E-vitamiini esteri suojaa ihoa vapaiden radikaalien haittavaikutuksilta

10 8 basics Vaihe 1 Night Fader Aktiivi, ihonväriä säätelevä koostumus, johon lisätty kosteuttaja tekee siitä ihanteellisen yökäyttöön. Synergistinen yhdistelmä phytoaktiiveja ja bioteknologisia uutteita kohentaa ihon pintaa hellävaraisesti ja säätelee ihonväriä. C-vitamiini esteri saa ihon säteilemään ja minimoi ikääntymisen pintaoireita. Ainutlaatuinen yhdistelmä vahvoja kosteudensitojia pehmentää ja siloittaa ihoa, ja huolehtii tehostetusta kosteuden lisäämisestä sekä ihon oman suojauksen ylläpidosta yön aikana. Night Fader Plus Uusi, kevyt, pigmenttejä säätelevä koostumus käyttää nanoteknologiaa ja tarjoaa kaksoistehohoitoa. Se vaalentaa maksaläiskiä ja lisäksi sillä on kosteuttava ja vanhenemismuutoksia estävä vaikutus. Nanoteknologinen aktiiviaineiden imeytyminen toimii nopeasti ja saavuttaa tehotuloksia. saavuttaa tehotuloksia. Pitkälle kehitetyt pigmentinsäätelyaineet vaalentavat ja tasoittavat pigmenttieroja. Antioksidantit C- ja E-vitamiini esterit tuhoavat vapaita radikaaleja ja estävät ihon ärsytystä. Kosteuttajat pehmittävät ja siloittavat ihoa ja huolehtivat sen kosteudesta. ongelmaiho Purifier IIhoa selkeyttävä päivä- tai yövoide, joka hillitsee ongelmaihon talineritystä. AHA -yhdiste kuorii ihoa ja tasoittaa talineritystä. Tea Tree öljy estää ongelman uusiutumista ja edistää paranemista. Maitoproteiiniyhdiste säätelee ihon talineritystä Ainutlaatuinen yhdistelmä kosteudensitojia, jotka estävät ihon kuivumisen.

11 9 basics Vaihe 1 interactive range Moisturiser Lite Helposti imeytyvä voide jolla on kolmitahoinen kosteuttava vaikutus, ja joka sopii kaikille ihotyypeille. Sisältää uniikin yhdistelmän eri kosteudensitojia, jotka saavat ihon vetämään ympäristön kosteutta itseensä. Luontaisten hedelmähappojen monitehoinen yhdistelmä joka kiinteyttää ihon pintarakennetta ja estää kosteuden haihtumista. Ainutlaatuinen, luontainen kosteuttava uute pitää yllä ihoa kosteuttavaa vaikutusta jopa vuorokauden ajan. Active Regulator Active Regulator on öljytön, helposti imeytyvä geeli, jonka sisältämä bio-yhdistelmä palauttaa ihon hyvän kunnon.. Kuntouttaa ihoa kahdella tavalla: Nimuen ainutlaatuiiset Fytosymbiontit saa epätasaisen ihon näyttämään sileämmältä. Kirkastuva iho näyttää nuoremmalta ja säteilevämmältä. Maitoproteiiniyhdiste toimii yhteistyössä ihon oman säätelymekanismin kanssa parantamalla talinerityksen tasapainoa ja edesauttaamalla ihon kuntoutumista. actives Vaihe 2 Tehokas täydennys ihon terveysohjelmaan, vauhdittamaan ihon uusiutumista ja paranemisprosessia. Active Lotion Korkea pitoisuus hedelmähappoja ja vahvat kosteudensitojat nopeuttavat ihosolukon uusiutumista ja aineenvaihduntaa, joka korjaa ihon kimmoisuutta ja kiinteyttä. Soveltuu erinomaisesti ympäristötekijöiden vaurioittamalle ja ylipigmentoituneelle iholle. AHA -yhdiste, ainutlaatuinen yhdistelmä luontaisia glykoli-, sitrus- ja maitohappoja edistää ihon uusiutumista. Glykoolihappo kuorii ja siloittaa ihon pintakerrosta. Maitohappo normalisoi ihon väriä. Active Gel Korkea AHA- ja pajunkuoriuutepitoisuus parantaa ihon väriä. Active Gel on erityisen tehokas ongelmaihon hoitoon. AHA -yhdiste, ainutlaatuinen yhdistelmä luontaisia glykoli-, sitrus- ja maitohappoja edistää ihon parantumista. Pajunkuoriuute tasapainottaa ihon talineritystä, kuorii ihoa sekä heleyttää ja kirkastaa ihon väriä.

12 10 boosters Intensiivisesti vaikuttavia lisätuotteita, joita käytetään ihon erityistarpeisiin ja jotka toimivat synergiassa perustuotteiden kanssa. Alpha Lipoic Activator Intensiivinen, muista erottuva hoito parantaa ihon kiinteyttä ja eloisuutta ja estää ennakolta vanhenemisilmiöitä. Alfalipoiinihappo, voimakas antioksidantti, vähentää vapaiden radikaalien tuhoa ja minimoi ympäristömyrkkyjen vaikutusta. C-vitamiini esteri estää vapaiden radikaalien tuhoja, aikaansaaden ihon joka on nuorempi, eloisampi ja säteilevämpi. DMAE vaikuttaa kiinteyttäväst ihoon. Multi-Rejuvenating Serum and Multi-Rejuvenating Balance Uuden sukupolven multi-rejuvenating ihonhoitokokonaisuus hyödyntää C-vitamiinin, L-askorbiinihapon maksimivahvuudessa, peptidejä sekä mineraaleja tarjoten viimeisimmän sanan ihon nuorennushoidossa. Tällä huippusuorituskykyisellä hoitomenetelmällä on moniulotteinen ote ikääntyneen ja ympäristön vaurioittaman ihon hoitoon. Kaksivaikutteiset kotihoitotuotteet, johon kuuluu pitkälle kehitetty tiivistetty nanoteknologinen seerumi sekä tukihoitona voide joka aktiivisesti tehostaa ihon nuorentumista. Synerginen kokonaisuus kiinteyttää, tasoittaa ja kirkastaa ihoa. Kasvon piirteet näyttävät ja tuntuvat pehmeämmiltä ja nuoremmilta. Tasoittaa ryppyjä ja juonteita ja epätasaista ihonväriä sekä virkistää väsähtänyttä ihoa. Super Hydrating Serum Lisähoitotuote kosteuttamaan ja estämään ikääntymisen vaikutuksia ihossa. Suositellaan kaikille ihotyypeille. Seerumin vaikutus perustuu ainesosien korkeaan kosteuttamiskykyyn, joka luovuttaa kosteutta ihonsisäisesti, kyllästäen ja raikastaen ihoa pitkään. Tulosten tehostamiseksi ainesosat on onnistuneesti imeytymisjärjestelmään. liitettynä nanotekniseen Kosteutus välittömästi ihon pehmeydeksi ja helpotukseksi. Estää kosteuden haihtumisen ylläpitämällä ihon omaa suojausta. Pitkäaikaisen kosteuttamisen ja vanhenemisen torjunnan ominaisuudet aikaansaavat pehmeämmän, kosteutetun ja kimmoisan ihon. Corrective Serum Hoitava seerumi ongelmaihon hoitoon aikuiselle iholle. Tulosten tehostamiseksi teknisesti pitkälle kehitetyt ainesosat on onnistuneesti liitettynä nanotekniseen imeytymisjärjestelmään. Nanotekninen imeytymisjärjestelmä nopeuttaa tuloksia. Sisältää runsaasti parantavia, bakteereita tappavia ja tulehduksia estäviä ainesosia jotka auttavat estämään ihon epäpuhtauksien muodostumista ja nopeuttavat paranemista.

13 11 additives Nimue ihonhoito-ohjelman lisätuotteita voidaa sisällyttää hoito-ohjelmaan muiden Nimue tuotteiden ohella sen kaikissa vaiheissa. Exfoliating Enzyme Entsyymikuorinta parantaa dramaattisesti ihon sileyttä, säteilyä ja pinnan laatua. Yhdistelmä papaya- ja ananas entsyymejä irroittaa kuolleet ihosolut ja edistää solujen uusiutumista, tuloksena terveemmältä ja nuoremmalta näyttävä iho. Tärkeä kaikille ihotyypeille. Parantaa kaikkien ihotyyppien ulkonäköä Ainutlaatuinen hedelmäentsyymiyhdistelmä auttaa tuhoamaan kuolleita soluja ärsyttämättä tai ylistimuloimatta ihoa Skin Refirmer Uusi, ylellinen ja monitehoinen nuorennushoito ihoja ilmejuonteisiin. Nopeatehoinen tehovoide, joka on suunniteltu ehkäisemään ja hoitamaan ilmejuonteita, niiden 30 ja 40 ikävuoden alkuvaiheessa ja aktiivisesti. tasoittamaan 40 ikävuoden jälkeen jo syntyneitä kypsän iän juonteita Rentouttaa kasvojenihon lihassupistuksia ja madaltaa näkyvästi ilmejuonteita Siloittaa ihon pintaa Laukaisee kasvon ryppyjä ja juonteita Eye Treatment Ainutlaatuinen yhdistelmä antioksidantteja ja bio-aktiivisia aineita, jotka on kehitetty neutraloimaan vapaita radikaaleja ja hoitamaan sekä suojaamaan herkkää A-vitamiini esteri huolehtii intensiivisestä ihon uusiutumisesta C-vitamiini esteri parantaa herkän silmänympärysihon kiinteyttä, kimmoisuutta ja väriä E-vitamiini esteri tarjoaa lisäsuojaa vapaita radikaaleja vastaan. Palmitoyl Tripeptide-3 uudistaa ihoa,pehmentää ja häivyttää juonteita DMAE kiinteyttää silmänympärysihoa

14 12 additives Eye Serum Innovaatio derma-cosmetic seerumien joukossa. Täsmähoitaa tehokkaasti nestekertymien, tumman silmänympärysihon ja juonteiden aiheuttajia. Vähentää nestekertymiä silmänympärysiholla Vaalentaa tummaa silmänympärysihoa Vähentää juonteita Collagen Eye Film Helppokäyttöinen, kosteuttava hydrogel hoitokalvo, johon on lisätty mikrokollageenia ja kosteuttajia herkän silmänalusihon nuorrutushoitoon. Vähentää pöhöttyneisyyttä ja ryppyjä silmienalusihossa Lisää ihon elastisuutta Pigmentation Spot Treatment Intensiivinen hoitotuote, joka sisältää pitkällekehitettyjä pigmentinkontrolliaineita auringon aiheuttamien maksaläiskien paikalliseen täsmähoitoon. Tasoittaa ihon kirjavuutta Valkaiseva vaikutus ja paikallisten pigmenttiläiskien vaalentuminen Adult Spot Treatment Intensiivinen hoitoyhdistelmä joka sisältää ainutlaatuisen kombinaation kasvi- ja bioteknologisia ainesosia ongelmaihon paikalliseen käsittelyyn aikuisella. Avaa ihohuokosia Hillitsee tulehdusta Kontrolloi talineritystä Edistää parantumista Vitamin C Moisture Mist Tämä antioksidanttinen suihke viimeistelee ihon, herätellen ja virkistäen. Suojaa ihoa vapaita radikaaleja vastaan ja on ihanteellinen kaikille ihotyypeille. Kasviuutteet antavat korjaavia aktiiviaineita ongelmaiholle, samalla huolehtien ravinteista joita tarvitaan terveeseen ihoon. C-vitamiini esteri toimii vapaiden radikaalien tuhoajana rajoittaen auringolle altistumisen, ympäristön saasteiden ja huonojen elintapojen aiheuttamia vahinkoja Cell Hydrating Complex Kosteuttava aromaterapiasekoitus kehitetty kuivan ihon virkistykseen. Ihanteellinen kosteutta janoavalle ja ympäristövaurioituneelle iholle. Ravitsee ja edistää solujen kosteuttamista Suojaa ihoa kuivumiselta Hydro Lip Therapy Tämä kevyt, huulien hoitoaine on tarkoitettu ohuelle iholle, joka vaatii hellää mutta silti tehokasta hoitoa Päivittäinen käyttö minimoi ikääntymisen merkkejä huulilla Kosteuttaa huulet, vahvistaen ihoa

15 13 additives masks Rejuvenating Mask Kymmenen minuuttia nuorentaa ihoa näkyvästi. Sisältää vitamiineja ja superantioksidantti ainesosia. Naamio on ihanteellinen tehopakkaus väsyneelle ja kuivalle iholle. Alfalipoiinihappo ja A- sekä E-vitamiini esterit edistävät solutason nuortumista. Tie terveennäköiselle iholle C-vitamiini esteri stimuloi kollageenin tuotantoa ja auttaa aikaansaamaan kirkkaamman, säteilevämmän ihon A-vitamiini esteri auttaa häivyttämään merkkejä ennenikaisesta vanhenemisesta Super Hydrating Mask Kevyt voidenaamio, jonka pohjana on luonnollisten kosteuttajien, kasviöljyjen ja antioksidanttien yhdistelmä, ja joka ravitsee, kosteuttaa ja suojaa kuivaa ihoa, palauttaen sen pehmeyden ja kimmoisuuden. Vähentää kuivuutta ja juonteita Kasviöljyt palauttavat ihon pehmeyden ja kimmoisuuden Pitää huolen kosteasta, sileästä, miellyttäväntuntuisesta ja säteilevästä ihosta Clarifying Mask Ihoa elävöittävä naamio, joka poistaa epäpuhtauksia, liikarasvaisuutta ja kirkastaa ihoa. Syväpuhdistaa ihon Kosteuttaa ja säilyttää ihon kosteuden Edistää ihon pehmeyttä, kirkkautta ja raikkautta

16 14 sun-c range Nimue Skin Technology tarjoaa sarjan, tieteen pitkälle kehittämiä aurinkosuojatuotteita, jotka ottavat huomioon ihon kaikki tarpeet sekä auringonoton aikana että sen jälkeen. Ne toimivat kaksitahoisesti, huolehtimalla korkeasta UVA/UVB suojauksesta laajalla aaltopituusalueella. Aurinkosuojatuotteet myös pitävät ihon nuorena vähentämällä auringon näkyviä haittavaikutuksia iholla ja täydentävät tehokkaasti Nimuen uuden sukupolven; derma-cosmeceutical ihonhoitosarjan tuotteita. Vahva antioksidantti ainesosa, C-vitamiini esteri antaa lisää UV-suojaus- ja vahinkojen korjausominaisuuksia. Synerginen yhdistelmä orgaanisia ja epäorgaanisia aurinkosuoja-aineita antaa kaksitahoisen puolustusmekanismin ultraviolettisäteilylle altistumisen vaarallisille seurauksille. Tuotteiden uusi hajontateknologia minimoi valkaisuvaikutuksen joka voi johtua tuotteen fysikaalisista komponenteista. Sun-C Tuotteet Nimue SPF 20 Nimue SPF 15 body sunscreen Nimue Tinted SPF 20 (Beige/Tan) Nimue After-Sun Hydrator Nimue Element Barrier. youth (Nuoren iho) Ongelmaiho ja teini-ikä kuuluvat erottamattomasti yhteen ja jokainen kokee aknen puhkeamisen jossain elämänsä vaiheessa. Nimuen nuorten ihonhoito-ohjelma kohdistuu vuotiaiden ryhmään palauttamaan ihon kunnon säädellen ja korjaten ihon toimintaa. Youth Products (Nuorten tuotteet) Facial Wash Facial Care Facial Balance Active Blemish Control Purifying Youth Mask Lip Care SPF 20. Kiddies (Lapset) Dual skin barrier on erittäin kevyt öljytön voide, joka suojaa ihoa ympäristön haittoja, äärimmäisiä lämpötiloja ja tuulta vastaan. Kiddies Products (Lasten tuotteet) Kiddies Element Barrier

17 15 man (Miehet) Kiireisten miesten hoitosarja, jota on yksinkertainen ja helppo käyttää, mutta silti se on tehokas. Nimue Man on kehittynyt, tieteeseen perustuvan ihon kotihoitolinjan, jonka tuloksena on hyväkuntoinen ja uuusiutunut iho. Man Products (Miesten tuotteet) Phyto-gel Wash Hydro Balance Total Protector Active Complex Skin Activator Treatment After Shave. Lip care body care (vartalonhoitotuotteet) Nimue Body tuotesarja sisältää erikoistuotteita, jotka vaikuttavat synergistisesti, ja saavat näkyviä tuloksia välittömästi. Body Care Products (Vartalonhoitotuotteet) Body Wash Body Lotion Multi Body Treatment Treatment Body Oil Body Contouring Gel Active Hand Repair Active Heel Treatment Intensive Repair Gel Micro Exfoliating Enzyme Phyto Concentrate Derma Repair and Intensive Serum (raskausarville) hair care (Hiustenhoito) Hair Treatment Shampoo ja Detangling Conditioner on erityisesti kehitetty puhdistamaan ja hoitamaan hiuksia ja päänahkaa hellävaraisesti ja silti tehokkaasti, poistamatta niiden luontaista kosteutta. intensive body treatments Kylpytuotteet, joilla luodaan holistinen, rauhoittava hyvän olon kokemus, ovat olleet jo ptkään suosiossa. Nimue Spa tuotesarja menee vielä askeleen pidemmälle ja antaa näkyviä hoitotuloksia käyttämällä aktiiviainesosien yhdisteitä jotka on sovellettu määrättyihin tarpeisiin. Intensive Body Treatments Body Treatment to Rejuvenate (nuorennus) Body Treatment to Exfoliate (kuorinta) Body Treatment to Repair (korjaus) Body Treatment to Detoxify (kuonanpoisto)

18 16 Ammattihoitosarja Nimuen Advanced Professional Treatment -linja on kehitetty hoitamaan ympäristövaurioitunutta, ylipigmentoitunutta ja ongelmaihoa sekä herkkää ihoa. Nimuen Ammattihoidot Nimue Rejuvenation Treatment Ihoa nuorentava aktiivihoito. Ihanteellinen ympäristövaurioituneelle, ylipigmentoituneelle ja ongelmaiholle sekä herkistyneelle iholle. Se on voimakas ja silti hellävarainen aktiivihoito erinomaisin tuloksin, pienentäen huokosia, jalostaen ihon rakennetta ja lisäten joustavuutta, säteilyä ja elinvoimaisuutta. Nimue Advanced Rejuvenation Treatment (saatavana ainoastaan EU:n ulkopuolella) Intensiivinen hoito joka soveltuu ympäristövaurioituneeseen, ylipigmentoituneeseen ja ongelmaihoon. Bio Active Complex, yhdistettynä 7.5% TCA:iin, levitetään iholle syväkuorintaan, tuloksena säteilevämpi, pehmeärakenteisempi iho ja pigmentoinnin vaalentuminen. Nimue Glycolic Treatment Aktiivinen ihoa kuoriva hoito soveltuu ympäristövaurioituneelle, hyperpigmentoituneelle ja ongelmaiholle. Glykoli kuorintakäsittely pitää huolta kontrolloidusta ja ennakoidusta kuolleiden ihosolujen poistosta. Tämä käsittely parantaa ihon rakennetta ja ulkonäköä. Nimue Alpha Lipoic Maintenance Treatment Superantioksidantti tehohoito. Kehitetty hoitamaan UVsäteilyn vaurioittamaa, ympäristön vahingoittamaa ja hyperpigmentoitunutta ihoa. Käyttää hyväksi viimeisintä tietoa aktiiviaineteknologiassa, lisäämään ihon elastisuutta, kimmoisuutta, kiinteyttä ja kuulautta. Nimue Specialised Treatment Erityinen rentoutumiskäsittely kunkin asiakkaan erityistarpeisiin, johon kuuluvat kaikki peruspalvelut kuten puhdistus, kuorintakäsittely, hellävarainen höyrytys, hieronta ja naamiot erinomaisin tuloksin. Kehitetty ympäristövaurioituneelle, ylipigmentoituneelle, ongelmaiholle ja herkistyneelle iholle ylläpitohoidoksi tai kuukausittaiseksi hemmottelukäsittelyksi. Nimue Deep Cleanse Treatment Erittäin tehokas käsittely, johon kuluu ihon syväpuhdistus, tehoseerumi ja hoitonaamio. Soveltuu kaikille ihotyypeille. Nimue Chemibrasion Treatment Innovatiivinen hoitokokonaisuus, joka antaa uuden ulottuvuuden syvään mutta hellävaraiseen kuorintaan käyttämällä hoitonaamiota joka ei aiheuta ihon ärsytystä, eikä muita negatiivisia sivuvaikutuksia. Nimue Chemibrasion eroaa muista menetelmistä siinä, että sen aktiiviset tehoaineet vaikuttavat hitaasti, samalla kuorien ja nuorentaen ihoa dramaattisin tuloksin. Soveltuu kaikille ihotyypeille. Voidaan käyttää käsien, käsivarsien, kaulan, niskan, decolleten ja kasvojen iholle.

19 palkinnot nimuelle Technology Top Leader in Commercialisation 2005 International Academy of Health and Skin Care 2005 Top 4 Products - Marie Claire Prix d Excellence/Citation 2005, 2006,2007 Voted Top 5 Products Image Ireland Awards 2005 Exporter of the Year 2003 Top 300 Emerging Companies 2003, 2004 Export Award 2003 Top Achiever Award 2002, 2003 Voted top 12 beauty products - Marie Claire Prix d Excellence 2002 Voted best skin care - Femina 2003 Voted most innovative product - Essentials 2002 Platinum Packaging Award Best professional stand and product display 2001, 2002, 2003, 2004,2007 ihoon liittyvä tutkimusja kehitystyö Nimue Skin Technology on kosmetiikkateollisuuden johtavia valmistajia johtuen jatkuvasta tutkimustyöstämme, joka perustuu uusimpiin tieteellisiin havaintoihin ja niiden hyödyntämiseen käytännössä. Yhteistyössä kansainvälisesti tunnustettujen tiedemiesten ja tutkimuslaboratorioiden kanssa Tri. Aubrey Parsons illa on tilaisuus valita käyttöönsä uusimmat innovaatiot ainesosateknologiassa ja tuotteiden kaavoissa ja käyttää niitä asiakkaittemme erikoisvaatimuksiin ja tarpeisiin. Tri. Aubrey Parsons on kansainvälisesti arvostettujen kosmetiikka-alan tutkijoiden huippuja ja hänellä on tällä hetkellä Honorary Senior Researcher in asema UNISA:ssa (University of South Africa), erikoisalanaan kasviuutteet ja niihin liittyvät luontaiset materiaalit ihonhoidon ja ravintolisäteollisuuden tarpeisiin. Hän kuuluu International Society of Cosmetic Dermatology n toimituskuntaan ja luennoi laajasti tuotekehittelystä eri maiden korkeakouluissa. Tri. Aubrey Parsons on moninkertainen kunniatohtori aloilla kuten ihonhoito, hajustekemia, kasviuutteet, fotokemikaalit ja eteeriset öljyt.

20 FINNISH/07/2007 Australia Bermuda Denmark Greece Finland Ireland Namibia Netherlands New Zealand Norway South Africa Spain Sweden UAE UK The active ingredients in Nimue products are developed in France, USA and Switzerland.

Tyydytä ihosi tarpeet UUSILLA ainutlaatuisilla ihonhoitotuotteilla!

Tyydytä ihosi tarpeet UUSILLA ainutlaatuisilla ihonhoitotuotteilla! Tyydytä ihosi tarpeet UUSILLA ainutlaatuisilla ihonhoitotuotteilla! Esittelyssä Sisältää A-, C- ja E-vitamiineja Luonnon ja tieteen onnistunut liitto NouriFusion Uusi monivitamiini-ihonhoitosarja Nuorekas,

Lisätiedot

PER SKIN TYPE Ihotyypin mukaan

PER SKIN TYPE Ihotyypin mukaan PER SKIN TYPE Ihotyypin mukaan Normaali / kuiva iho Rikastettu AHAhedelmähapoilla Kevyesti kuoriva AHA-kasvovesi AHA- hedelmähappoja sisältävä alkoholiton kasvovesi, joka jättää ihon raikkaaksi ja säteileväksi.

Lisätiedot

A N N A I H O S I H E H K U A

A N N A I H O S I H E H K U A ANNA IHOSI HEHKUA Trulūm on terveen ja hehkuvan ihon salaisuus. Terve iho tuntuu säteilevän sisältä päin, mutta nuorekkaan ihon säilyttäminen voi käydä vuosien saatossa vaikeaksi. Aika sekä jatkuva altistuminen

Lisätiedot

TIME CONTROL. Start turning back time now. The power of medical beauty.

TIME CONTROL. Start turning back time now. The power of medical beauty. TIME CONTROL Start turning back time now The power of medical beauty. TIME CONTROL Laadukas anti-aging ihonhoitotuotesarja, joka täyttää vaativammatkin odotukset TIME CONTROL -ihonhoito-sarja perustuu

Lisätiedot

Terve ja kaunis iho suomalaisten luomumarjojen voimalla

Terve ja kaunis iho suomalaisten luomumarjojen voimalla Terve ja kaunis iho suomalaisten luomumarjojen voimalla NÄIN KAIKKI ALKOI EkoPharma Professional on saanut juurensa Naviter Oy:n toimitusjohtajan ja perustajan Anni Linnavirran omasta kosmetiikka-allergiasta.

Lisätiedot

AQUATONALE yhdistää thalasso- eli meriterapian energiaa meribiologian asiantuntemukseen.

AQUATONALE yhdistää thalasso- eli meriterapian energiaa meribiologian asiantuntemukseen. Kauneuden ammattilaisten käyttöön luotu AQUATONALE on meriperäinen ihonhoitosarja, joka ammentaa voimansa valtamerien syleilystä. Näin on aikaansaatu täsmävaikutteisia tuotteita, jotka ovat ennaltaehkäiseviä,

Lisätiedot

1. Replenishing face cleanser- pink hibiscus 2. Clarifying face cleanser- sweet orange 3. Toning face elixir- madurai jasmine

1. Replenishing face cleanser- pink hibiscus 2. Clarifying face cleanser- sweet orange 3. Toning face elixir- madurai jasmine 1 KASVOTUOTTEET 1. Replenishing face cleanser- pink hibiscus Puhdistusmaito normaalista kuivalle sekä herkälle iholle. Käytetään aamuin ja illoin ihon puhdistamiseen. Vaikuttavina raaka- aineina tuotteessa

Lisätiedot

TULOSSA ELOKUUSSA 2013

TULOSSA ELOKUUSSA 2013 ammattilaissarja UUTTA TULOSSA ELOKUUSSA 2013 ammattilaissarja UUTTA Hypoallerginen tuotesarja vartalon hoitoon Valmistetaan luonnon uutteista ja luomuöljyistä -yli 90% luonnon ainesosia Innovatiiviset

Lisätiedot

Arvosta ihoasi jo tänään. age

Arvosta ihoasi jo tänään. age Arvosta ihoasi jo tänään age Age Defy: ainutlaatuinen bioaktiivinen lähestyminen ikääntymisen merkkeihin ehkäisyyn. Et voi pysäyttää ikääntymistä, mutta voit hidastaa sitä. Taistele ikääntymistä vastaan

Lisätiedot

Biokemistien tutkimat aineosat Farmakologien kehittämät koostumukset Jälleenmyynnissä koulutetuilla ammattilaisilla

Biokemistien tutkimat aineosat Farmakologien kehittämät koostumukset Jälleenmyynnissä koulutetuilla ammattilaisilla Biokemistien tutkimat aineosat Farmakologien kehittämät koostumukset Jälleenmyynnissä koulutetuilla ammattilaisilla Peeling-hoidot eli kemialliset kuorinnat Kuluttajaesite 2 Medik8 on kansainvälisesti

Lisätiedot

ANNA LUONNON SUOJATA IHOASI

ANNA LUONNON SUOJATA IHOASI ANNA LUONNON SUOJATA IHOASI Enismmäinen täydellinen aurinkosarja, joka sisältää luonnollisia filttereitä, innovatiivisia tuotteita, läpinäkyviä ja miellyttäviä koostumuksia. UUSI ERILAINEN PAREMPI 100%

Lisätiedot

Kasvojen pikavirkistys (40 min) 43 Hoidon kulku: alkupuhdistus, kuorinta ihotyypin mukaisella kuorinta-aineella, tehoseerumi, naamio ja hoitovoide

Kasvojen pikavirkistys (40 min) 43 Hoidon kulku: alkupuhdistus, kuorinta ihotyypin mukaisella kuorinta-aineella, tehoseerumi, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO 01.01.2009 KASVOHOIDOT Nuorten ihon puhdistus alle 18 v. (60 min) 40 alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide

Lisätiedot

UUTTA IHONHOITOSETTI. MINUUTTIA kertaa päivässä (-40%) 130 KP. NovAge Ultimate Lift KAIKKI 6 TUOTETTA yhteensä SÄÄSTÄ 99 TILAUSNRO: 424407

UUTTA IHONHOITOSETTI. MINUUTTIA kertaa päivässä (-40%) 130 KP. NovAge Ultimate Lift KAIKKI 6 TUOTETTA yhteensä SÄÄSTÄ 99 TILAUSNRO: 424407 UUTTA IHONHOITOSETTI Maksimoi ihonhoitotuotteiden teho Oriflamen nuorekkuuden säilyttävän ihonhoitorutiinin ja NovAge Ultimate Lift -ihonhoitosetin avulla. Rutiinissa jokainen vaihe valmistaa ihon seuraavaan

Lisätiedot

Nuorten kasvohoito alle 18 v. 50 Hoidon kulku: alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide

Nuorten kasvohoito alle 18 v. 50 Hoidon kulku: alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO KASVOHOIDOT Nuorten kasvohoito alle 18 v. 50 alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, Kasvojen pikavirkistys 50 alkupuhdistus, ihotyypin mukainen

Lisätiedot

PALAUTA PARAS IHOSI! Jokaisella on syntyessään pehmeä ja kimmoisa iho.

PALAUTA PARAS IHOSI! Jokaisella on syntyessään pehmeä ja kimmoisa iho. PALAUTA PARAS IHOSI! Jokaisella on syntyessään pehmeä ja kimmoisa iho. Solusi sisältävät alkuperäisen kauneutesi sormenjäljen. Nuorekas iho uusiutuu jatkuvasti. Ajan myötä solujen uusiutuminen hidastuu

Lisätiedot

Lehdistötiedote kesäkuu 2014

Lehdistötiedote kesäkuu 2014 Lehdistötiedote kesäkuu 2014 Saho: ainutlaatuinen ihonhoitorituaali kauniin, hyväkuntoisen ihon saavuttamiseksi. Kaunis ihon näyttää virheettömältä ja silkinpehmeältä. SENSAIn ainutlaatuinen ihonhoitorituaali,

Lisätiedot

STEMCELL TECHNOLOGY. 4-Dimensional. Wrinkle Reduction

STEMCELL TECHNOLOGY. 4-Dimensional. Wrinkle Reduction 4-Dimensional Reduction Wrinkle Reduction 1 Mitä tarkoitetaan kantasoluilla? Kantasolut ovat ainutkertaisia soluja, joita esiintyy pieniä määriä miltei kaikissa kehon kudoksissa. Myös ihossa on kantasoluja.

Lisätiedot

Revitale anti-ageing hoitonaamiot ja ikääntyvän ihon Revitale-hoitotuotteet

Revitale anti-ageing hoitonaamiot ja ikääntyvän ihon Revitale-hoitotuotteet REVITALE Revitale anti-ageing hoitonaamiot ja ikääntyvän ihon Revitale-hoitotuotteet ANTI-AGEING NUORENNUSHOITO REVITALE ON OSA NYKYAIKAISTA, IKIAIKAISEEN REMEDIAL THERAPY HOITOPERINTEESEEN POHJAAVAA ONGELMALLISEN

Lisätiedot

HerbOlive tuotekuvasto

HerbOlive tuotekuvasto HerbOlive tuotekuvasto HerbOlive tuotteet ovat nyt Suomessa. Oliiviöljyn hyvää tekevät vaikutukset on tunnettu jo antiikin ajoista asti.herbolive ihonhoitotuotteet auttavat ihoasi ylläpitämään ihosi luonnollista

Lisätiedot

WWW.CUTRIN.FI. Uskomattoman ihana tuotesarja! Olen suositellut sitä kaikille ystävilleni. - Maarit, 50 v., myyntiryhmän päällikkö, Helsinki

WWW.CUTRIN.FI. Uskomattoman ihana tuotesarja! Olen suositellut sitä kaikille ystävilleni. - Maarit, 50 v., myyntiryhmän päällikkö, Helsinki WWW.CUTRIN.FI Uskomattoman ihana tuotesarja! Olen suositellut sitä kaikille ystävilleni. - Maarit, 50 v., myyntiryhmän päällikkö, Helsinki CUTRIN PREMIUM VIE HIUSTESI HYVINVOINTI ASTETTA PIDEMMÄLLE: Kauniiden

Lisätiedot

SINCE 1943 LUONNONKOSMETIIKKAA. ORGANIC SKINCARE www.marjaentrich.fi

SINCE 1943 LUONNONKOSMETIIKKAA. ORGANIC SKINCARE www.marjaentrich.fi SINCE 1943 LUONNONKOSMETIIKKAA ORGANIC SKINCARE www.marjaentrich.fi Tuotteet ihotyyppisi mukaan päivittäiseen käyttöön! Normaali /sekaiho Iho on normaali tai osittain pintakuiva. T-alue on rasvoittuva.

Lisätiedot

MONIKÄYTTÖINEN YÖVOIDE/ NAAMIO

MONIKÄYTTÖINEN YÖVOIDE/ NAAMIO MONIKÄYTTÖINEN YÖVOIDE/ NAAMIO INTENSIIVISTÄ KOSTEUTTA JA ENERGIAA KUIVALLE JA VÄSYNEELLE IHOLLE YHDISTIMME KASVONAAMION JAYÖVOITEEN PARHAAT PUOLET Monivaikutteinen MOSSA ENERGY BOOST yhdistää naamioiden

Lisätiedot

Kosmetologinen hoitola Kosmetiikkamyymälä, spa HOITOMENU

Kosmetologinen hoitola Kosmetiikkamyymälä, spa HOITOMENU BIOLINE KASVOHOIDOT: Naturalbalance kasvohoito... 70 Jotta ihosi olisi kaunis tänään ja nuorempi huomenna. Luomuraaka-aineisiin ja elintapoihin perustuva uusi kasvohoito kaikille ihotyypeille. Seductage

Lisätiedot

Kasvojen pikavirkistys 45 Hoidon kulku: alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, seerumi, naamio ja hoitovoide

Kasvojen pikavirkistys 45 Hoidon kulku: alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, seerumi, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO KASVOHOIDOT Nuorten ihon puhdistus alle 18 v. 45 alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, Kasvojen pikavirkistys 45 alkupuhdistus, ihotyypin

Lisätiedot

Aubrey Age-Defying Therapy Mask kuoriva naamio 90ml 12,90. Aubrey Calming Skin Therapy Cleanser puhdistusvoide 100ml 12,77 13,04 9,98 25,53 26,09

Aubrey Age-Defying Therapy Mask kuoriva naamio 90ml 12,90. Aubrey Calming Skin Therapy Cleanser puhdistusvoide 100ml 12,77 13,04 9,98 25,53 26,09 Abies täyteläinen marjavoide kasvoille 50 ml Therapy Cleanser puhdistusvoide100ml 27,80 Therapy Mask kuoriva naamio 90ml 12,90 12,90 25,80 25,80 Therapy Moisturizer 50ml 19,46 Therapy Serum anti-age kasvoseerumi

Lisätiedot

PARFYYMIT/ EDP:T / VARTALONHOITOTUOTTEET. Klassikkotuoksut, kuvastohinta 16,50

PARFYYMIT/ EDP:T / VARTALONHOITOTUOTTEET. Klassikkotuoksut, kuvastohinta 16,50 PARFYYMIT, EAU DE PARFYYMIT, VARTALONHOITO FM GROUP FOR HOME -tuotteet ovat aitoja FM GROUP WORLD -tuotteita. Joulukuussa 2014 ja toukokuussa 2015 poistuneet tuoksut: - klassikkotuoksut: naisten 403, 405

Lisätiedot

V 10 Plus - seerumit: räätälöityä ihonhoitoa

V 10 Plus - seerumit: räätälöityä ihonhoitoa Tuotetiedote helmikuu 2013 V 10 Plus - seerumit: räätälöityä ihonhoitoa Kirkas ja kuulas iho japanilaisilla V 10 Plus - seerumeilla Monen naisen elämää helpottaisi varmasti, jos heidän ihonsa näyttäisi

Lisätiedot

UUTUUS EQOLOGY. Aktiivinen Kollageeni2. Nauti nuorekkaasta ihosta. Taistele tehokkaasti ikääntymistä vastaan!

UUTUUS EQOLOGY. Aktiivinen Kollageeni2. Nauti nuorekkaasta ihosta. Taistele tehokkaasti ikääntymistä vastaan! UUTUUS EQOLOGY Nauti nuorekkaasta ihosta Vähentää ikääntymisen näkyviä merkkejä Tarjoaa elinvoimaa, vahvuutta ja kimmoisuutta Kosteuttaa Kasvattaa luonnollista kollageenin tuotantoa Taistele tehokkaasti

Lisätiedot

Kasvojen pikavirkistys (40 min) 43 Hoidon kulku: alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, seerumi, naamio ja hoitovoide

Kasvojen pikavirkistys (40 min) 43 Hoidon kulku: alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, seerumi, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO KASVOHOIDOT Nuorten ihon puhdistus alle 18 v. (60 min) 40 alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide Kasvojen

Lisätiedot

exceptional skin food unrefined & organic SHEA& COCOA SHEA BUTTER LAVENDER BUTTER BUTTER www.zoyagoespretty.com 100% Organic ingredients

exceptional skin food unrefined & organic SHEA& COCOA SHEA BUTTER LAVENDER BUTTER BUTTER www.zoyagoespretty.com 100% Organic ingredients exceptional skin food COCOA SHEA& LAVENDER SHEA www.zoyagoespretty.com 100% Organic ingredients Yksinkertainen on kaunista: exceptional skin food Ihonhoidossa uskomme puhtauteen ja aitohin raaka-aineisiin.

Lisätiedot

Varaa oma aikasi numerosta

Varaa oma aikasi numerosta Varaa oma aikasi numerosta 010 76 65714 SOKOS KAARI Hyvä Olo hoitola & parturi-kampaamo ma pe 9 21 / la 9 18 / su suljettu puh. 010 76 65714 www.sokospalvelut.fi HOITOLA PARTURI KAMPAAMO Hemmottelua, kauneutta

Lisätiedot

WWW.LOREALPARIS.fi FOR YOUR INFORMATION L ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE. revelation. bb cream. anti-ageing revitalift total repair 10

WWW.LOREALPARIS.fi FOR YOUR INFORMATION L ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE. revelation. bb cream. anti-ageing revitalift total repair 10 WWW.LOREALPARIS.fi FOR YOUR INFORMATION L ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE revelation bb cream anti-ageing revitalift total repair 10 REVITALIFT TOTAL REPAIR 10 VUODESTA 2011 1 MONITEHOINEN VOIDE 10 TEHOKASTA

Lisätiedot

HINNASTO. Kosmetologi Jelena Kass. kassjelena@gmail.com +358 466801036

HINNASTO. Kosmetologi Jelena Kass. kassjelena@gmail.com +358 466801036 HINNASTO Kosmetologi Jelena Kass kassjelena@gmail.com +358 466801036 Guinot kasvohoidot Hydradermie on Guinotin tähtihoito, jossa käytetään huipputeknisiä hoitometodeja. Guinot oli ensimmäinen, joka keksi

Lisätiedot

Aubrey Age-Defying Therapy Mask kuoriva naamio 90ml 18,05

Aubrey Age-Defying Therapy Mask kuoriva naamio 90ml 18,05 Abies täyteläinen marjavoide kasvoille 50 ml Therapy Cleanser puhdistusvoide100ml 27,80 Therapy Mask kuoriva naamio 90ml 18,05 18,05 25,80 25,80 Therapy Moisturizer päivä-ja yövoide 50ml 27,24 38,92 Therapy

Lisätiedot

Active Collagen 2 VAHVISTAA JA NUORENTAA IHOA

Active Collagen 2 VAHVISTAA JA NUORENTAA IHOA ACTIVE COLLAGEN 2 1 Active Collagen 2 VAHVISTAA JA NUORENTAA IHOA Silottaa juonteita ja ryppyjä ja lisää ihon joustavuutta Kosteuttaa Lisää elinvoimaa, vahvuutta ja kimmoisuutta Stimuloi luonnollista kollageenin

Lisätiedot

EVER MATTE -meikkituotteet Ever matte SPF 15 -meikkivoide Ever matte mineral compact powder -puuteri

EVER MATTE -meikkituotteet Ever matte SPF 15 -meikkivoide Ever matte mineral compact powder -puuteri Lehdistötiedote tammikuu 2012 EVER MATTE -meikkituotteet Ever matte SPF 15 -meikkivoide Ever matte mineral compact powder -puuteri Clarinsin uudet Ever matte -meikkituotteet taistelevat tehokkaasti ihon

Lisätiedot

hoitomenu face treatments special hydramemory 24h syväkosteuttava hoito kasvoille, kaulalle ja dekolteelle

hoitomenu face treatments special hydramemory 24h syväkosteuttava hoito kasvoille, kaulalle ja dekolteelle face treatments special hydramemory 24h syväkosteuttava hoito kasvoille, kaulalle ja dekolteelle aika 60 min. hinta 80 hoitomenu hydramemory collagen 24h syväkosteuttava, kirkastava ja kiinteyttävä hoito

Lisätiedot

Natural Code Presentation 2011.01.07

Natural Code Presentation 2011.01.07 LUMENE LUMENE Excellent Future -ihonhoitosarja Natural Code Presentation 2011.01.07 Innovaatio- ja tuotekehitysjohtaja Tiina Isohanni, LUMENE OY Erikoistutkija Riitta Puupponen-Pimiä, VTT Huhtikuu 2012

Lisätiedot

Kaikista hoidoista vastaa asiantunteva kosmetologi. MUSCLE MELT Hieronta 30 minuuttia Selän ja niskan alueen rentouttava hieronta.

Kaikista hoidoista vastaa asiantunteva kosmetologi. MUSCLE MELT Hieronta 30 minuuttia Selän ja niskan alueen rentouttava hieronta. HOITOMENU express [ COMFORT ZONE ] Viking Linen Travel Spassa ja Spa Wellnessissä nautit italialaisen Comfort Zone -sarjan tuotteilla tehtävistä hoidoista ja koet ihanan rentouttavan hoitohetken. Mitoitamme

Lisätiedot

Hengittävä meikki- ja peitevoide. Hoidettu ja virheetön iho

Hengittävä meikki- ja peitevoide. Hoidettu ja virheetön iho Hengittävä meikki- ja peitevoide Hoidettu ja virheetön iho Ensimmäinen hengittävä Colour Correcting (CC)- hoitotuote, joka yhdistää kosmetiikka- ja ihonhoitoteknologian, joka edistää palautumista ja samaan

Lisätiedot

Hjeronymus TERVE IHO ON KAUNIS IHO

Hjeronymus TERVE IHO ON KAUNIS IHO Hjeronymus TERVE IHO ON KAUNIS IHO 1 TERVE IHO ON KAUNIS IHO KUN SINULLA ON IHO-ONGELMIA TAI KUN HALUAT TUNTEA ITSESI ERITYISEN PUHTAAKSI JA RAIKKAAKSI Puhdas ja terve iho on kaiken kauneuden perusta.

Lisätiedot

BIOTHERM SKIN BEST WONDER MUD

BIOTHERM SKIN BEST WONDER MUD Lehdistötiedote helmikuu BIOTHERM SKIN BEST WONDER MUD BIOTHERM SKIN BEST WONDER MUD Ihmeitä tekevä naamio Iho saa uutta hehkua välittömästi. Ihohuokoset supistuvat näkyvästi. Arvioitu kuluttajahinta:

Lisätiedot

V 10 Plus -seerumit: räätälöityä ihonhoitoa

V 10 Plus -seerumit: räätälöityä ihonhoitoa Lehdistötiedote Päivitetty joulukuu 2013 V 10 Plus -seerumit: räätälöityä ihonhoitoa Kirkas ja kuulas iho japanilaisilla V 10 Plus -seerumeilla Monen naisen elämää helpottaisi varmasti, jos heidän ihonsa

Lisätiedot

Kosmetologinen hoitola Kosmetiikkamyymälä, spa HOITOMENU

Kosmetologinen hoitola Kosmetiikkamyymälä, spa HOITOMENU MARY COHR KASVOHOIDOT Catiolift kiinteyttävä mikrovirtahoito... 100 5 kerran sarjana... 480 Catiolift ja Beaute Lifting yhdistelmähoito...126 Tehokas kiinteyttävä hoitokokonaisuus. Beaute Lifting... 88

Lisätiedot

ULKOINEN RAVITSEMUS / YTTRE NÄRING

ULKOINEN RAVITSEMUS / YTTRE NÄRING RAVITSEMUS määräytyy tilauksen arvon mukaan. Återförsäljar inklurar moms och Beroen på storleken av din beställning kan du få rabatt på leveransavgiften, vilket kommer att leda till en reducering av et

Lisätiedot

Luonnollinen tapa hoitaa ihoa

Luonnollinen tapa hoitaa ihoa Luonnollinen tapa hoitaa ihoa Koska ansaitset sen! Käytimme maailman arvokkaimpia sertifioituja eteerisiä luomuöljyjä sekä luonnonuutteita harvinaisen ja eksoottisen Marokon argaaniöljyn kanssa. Näin loimme

Lisätiedot

COUPEROSA Ihon hiussuonten laajentumisesta johtuva punakkuus

COUPEROSA Ihon hiussuonten laajentumisesta johtuva punakkuus COUPEROSA Ihon hiussuonten laajentumisesta johtuva punakkuus Couperosa on hiusverisuonten laajentumisesta johtuvaa punakkuutta iholla. Couperosaa esiintyy yleisimmin poskissa ja nenänpielissä, joskus myös

Lisätiedot

www.lorealparis.fi L'ORÉAL PARIS -LEHDISTÖTIEDOTE KUN BB KOHTAA VALON

www.lorealparis.fi L'ORÉAL PARIS -LEHDISTÖTIEDOTE KUN BB KOHTAA VALON www.lorealparis.fi L'ORÉAL PARIS -LEHDISTÖTIEDOTE KUN BB KOHTAA VALON UUDENLAINEN BB-VOIDE Bb-voide, jollaista Et ole ennen nähnyt Youth Code Luminizer BB Cream -voiteessa yhdistyvät ihonhoidon ja meikin

Lisätiedot

V 10 Plus -tuoteperhe. Ainutlaatuinen ihonhoitosarja Japanista

V 10 Plus -tuoteperhe. Ainutlaatuinen ihonhoitosarja Japanista V 10 Plus -tuoteperhe Ainutlaatuinen ihonhoitosarja Japanista V 10 Plus -seerumit Yksilölliset 10 seerumia eri ihoongelmiin Väriterapiaa värikkäissä pulloissa Valmistettu Japanissa Näkyviä tuloksia jo

Lisätiedot

ageloc Tru Face Essence Ultra TUOTEKOULUTUS

ageloc Tru Face Essence Ultra TUOTEKOULUTUS ageloc Tru Face Essence Ultra TUOTEKOULUTUS IHO SULKEE SISÄÄNSÄ IHMISEN ITSEN. JA ON SEN VUOKSI OMAN IDENTITEETIN NÄKYVÄ ILMENTYMÄ. EUROOPAN VÄESTÖ VANHENEE 1/2 KANSALAISISTA ON 40+ IKÄÄNTYMISEN AIHEUTTAMAT

Lisätiedot

Scalp Therapy. Edut. Seerumi. Syväpuhdistava Shampoo. Hilseshampoo. Hilsegeeli

Scalp Therapy. Edut. Seerumi. Syväpuhdistava Shampoo. Hilseshampoo. Hilsegeeli Scalp Therapy Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Seerumi Syväpuhdistava Shampoo Herkän Hiuspohjan Shampoo Hilseshampoo Hilsegeeli ASK Education kampaajille, osoittaa kuinka paljon

Lisätiedot

L I Q U I D G L O W SKIN BEST

L I Q U I D G L O W SKIN BEST TAISTELE IHON HELEYDEN 3 VIHOLLISTA VASTAAN: KUIVUUS, SAMEUS & ENNENAIKAINEN IKÄÄNTYMINEN L I Q U I D G L O W SKIN BEST Ravitsevan öljyn ja antioksidanttisen astaksantiini leväuutteen yhdistelmä heleyttää-

Lisätiedot

BC BONACURE REPAIR RESCUE

BC BONACURE REPAIR RESCUE BC BONACURE REPAIR RESCUE BC REPAIR RESCUE Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Shampoo Syväkorjaava Shampoo Hoitosuihke Hoitoaine Tehohoito Syväkorjaava Tehohoito Latvasuoja ASK Education

Lisätiedot

Aubrey Chamomile Luxurious tuuheuttava shampoo 325ml 18,97 18,28

Aubrey Chamomile Luxurious tuuheuttava shampoo 325ml 18,97 18,28 Abies Peeling Cream pihkaa kuorintavoide vartalolle ja jaloille 200 ml Abies pihkaa seerumi 10ml Abies täyteläinen pihkavoide käsille ja jaloille 100ml 19,22 24,11 Therapy Cleanser puhdistusvoide 28,15

Lisätiedot

Marielina Sibeliuksenkatu 23, 04400 Järvenpää Ajanvaraus: 010 235 0070 tai netissä www.marielina.fi

Marielina Sibeliuksenkatu 23, 04400 Järvenpää Ajanvaraus: 010 235 0070 tai netissä www.marielina.fi Marielina Sibeliuksenkatu 23, 04400 Järvenpää Ajanvaraus: 010 235 0070 tai netissä www.marielina.fi Hoitolahinnasto Toivotamme Teidät tervetulleeksi rentouttaviin ja kaunistaviin hoitoihimme! KASVOHOIDOT

Lisätiedot

BIOTHERM SKIN FITNESS Vartalonhoitolinja, joka täydentää treenien tuloksia

BIOTHERM SKIN FITNESS Vartalonhoitolinja, joka täydentää treenien tuloksia L e h d i s t ö t i e d o t e 2017 BIOTHERM SKIN FITNESS Vartalonhoitolinja, joka täydentää treenien tuloksia Skin Fitness Instant Smoothing & Moisturizing Body Treatment 200ml 49,00 Skin Fitness Purifying

Lisätiedot

IT S TIME TO RELAX REVITALIZE. With Cuccio Naturalé Professional Manicure & Pedicure. Uusi raikas ammattisarja käsi- ja jalkahoitoihin

IT S TIME TO RELAX REVITALIZE. With Cuccio Naturalé Professional Manicure & Pedicure. Uusi raikas ammattisarja käsi- ja jalkahoitoihin & IT S TIME TO RELAX REVITALIZE With Cuccio Naturalé Professional Manicure & Pedicure Uusi raikas ammattisarja käsi- ja jalkahoitoihin UUSI! Manikyyri Pedikyyri tuotesarja *Kaikki tuotteet eivät näy kuvassa

Lisätiedot

Kaupoissa tammikuussa 2010! Age Re-Perfect Intense Nutrition -päivävoide 50ml EAN suosituskuluttajahinta noin 19,30

Kaupoissa tammikuussa 2010! Age Re-Perfect Intense Nutrition -päivävoide 50ml EAN suosituskuluttajahinta noin 19,30 Intense Nutrition Erittäin tehokkaasti kosteuttava ja ravitseva päivävoide Kaupoissa tammikuussa 2010! Age Re-Perfect Intense Nutrition -päivävoide 50ml EAN 3600521674901 suosituskuluttajahinta noin 19,30

Lisätiedot

LEHDISTÖTIEDOTE SUBLIME -PUHDISTUSTUOTESARJA

LEHDISTÖTIEDOTE SUBLIME -PUHDISTUSTUOTESARJA LEHDISTÖTIEDOTE SUBLIME -PUHDISTUSTUOTESARJA Syksyllä 2013 L Oréal Paris uudistaa puhdistustuotteensa! Uudet L Oréal Paris Sublime puhdistustuotteet uudistavat kasvojen puhdistuksen! Sublime puhdistustuotteista

Lisätiedot

VITAL INJECTOR SkinBooster

VITAL INJECTOR SkinBooster VITAL INJECTOR SkinBooster Mitä hyaluronihappo on? Hyaluronihappo on luonnossa esiintyvä polysakkaridi, jota esiintyy samanmuotoisena sekä ihmisillä että eläimillä. Iho sisältää sitä runsaasti ja se sitoo

Lisätiedot

Yhteistyössä ihminen ja luonto

Yhteistyössä ihminen ja luonto HELLÄVARAISTA IHONHOITOA Vauvojen ja lasten ihonhoitosarja puhtaasta luonnosta Yhteistyössä ihminen ja luonto Marja Entrich Biologisen ihonhoidon edelläkävijä maailmassa jo vuodesta 1943 Anna lapsellesi

Lisätiedot

ESSENSITY. Edut. Color & Repair Shampoo. Color & Repair Hoitoaine. Color & Moisture Shampoo. Color & Moisture Hoitoaine

ESSENSITY. Edut. Color & Repair Shampoo. Color & Repair Hoitoaine. Color & Moisture Shampoo. Color & Moisture Hoitoaine ESSENSITY Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Color & Repair Shampoo Color & Repair Hoitoaine Color & Repair Intensiivinen naamio Color & Repair Intensiivinen suojaava seerumi Color

Lisätiedot

Puolukansiemenöljy aikaa vastaan

Puolukansiemenöljy aikaa vastaan LUONTO PUOLELLASI UUDISTUNUT MARIDERM AIKUISELLE NAISELLE Aikuiselle naiselle suunniteltu Mariderm-ihonhoitolinja koostuu kahdeksasta tuotteesta, jotka kosteuttavat ja kiinteyttävät ihoa sekä kirkastavat

Lisätiedot

BIOLAGE KOULUTUSOPAS. Biolage koulutusopas

BIOLAGE KOULUTUSOPAS. Biolage koulutusopas BIOLAGE KOULUTUSOPAS Biolage koulutusopas LUONNON SALAT TIETEEN PALJASTAMINA MEIDÄN MISSIOMME Vuodesta 1990 asti Biolage on tarjonnut kampaajille yksilöllisen lähestymistavan ammattimaiseen hiustenhoitoon.

Lisätiedot

LEHDISTÖTIEDOTE L'ORÉAL PARIS

LEHDISTÖTIEDOTE L'ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE L'ORÉAL PARIS Uuden sukupolven kosmetiikkatuote: Colour Correction -voide Mikä on CC-voide? Uuden sukupolven hybridivoide. BB-voiteet olivat ensimmäisiä vastaavanlaisia ihonhoito- ja meikkituotteen

Lisätiedot

Ceramide Plump Perfect Ultra Lift and Firm Moisture Cream SPF 30. Ceramide Plump Perfect Ultra Lift and Firm Moisture Cream Lotion SPF 30

Ceramide Plump Perfect Ultra Lift and Firm Moisture Cream SPF 30. Ceramide Plump Perfect Ultra Lift and Firm Moisture Cream Lotion SPF 30 Ceramide Plump Perfect Ultra Lift and Firm Moisture Cream SPF 30 Ceramide Plump Perfect Ultra Lift and Firm Moisture Cream Lotion SPF 30 Elizabeth Ardenin uudet Ceramide Plump Perfect Ultra Lift and Firm

Lisätiedot

Kauneutta luonnosta ja tieteestä.

Kauneutta luonnosta ja tieteestä. Kauneutta luonnosta ja tieteestä. luonto+tiede=kauneutta 2 SISÄLLYS Brändi 3 Tuotteet 12 Tuotekategoriat 14 Ikääntymisen ensimerkit 16 Ikääntyvä iho 19 Kuiva iho 22 Ihon kirkastaminen 26 Rasvainen iho

Lisätiedot

ageloc Ennennäkemätön edistysaskel

ageloc Ennennäkemätön edistysaskel ageloc Galvanic SPA -JÄRJESTELMÄT Ennennäkemätön edistysaskel Löydä vastaus nuorekkaamman ulkonäön salaisuuteen Oletko koskaan ihmetellyt, miksi jotkut ihmiset näyttävät ikäistään nuoremmilta? Miksi joidenkin

Lisätiedot

Hinnaston hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %, paitsi klassiset hierontahoidot, jotka ovat arvonlisäverottomia.

Hinnaston hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %, paitsi klassiset hierontahoidot, jotka ovat arvonlisäverottomia. Kasvohoidot Kasvohoidoissa käytämme Académie Scientifique de Beauté- sarjan tuotteita. Oikeat kotihoitotuotteet ja tehokkaat hoidot tuovat nopeasti näkyviä tuloksia, jotka kestävät pitkään. Académie on

Lisätiedot

Hinnasto. Ihonpuhdistus mekaanisesti tai ultraäänellä 55 (60-75min) Pintapuhdistus, kuorinta, höyrytys, ihon syväpuhdistus, naamio, hoitovoide

Hinnasto. Ihonpuhdistus mekaanisesti tai ultraäänellä 55 (60-75min) Pintapuhdistus, kuorinta, höyrytys, ihon syväpuhdistus, naamio, hoitovoide Hinnasto Kasvohoidot sisältävät kulmien muotoilun/siistimisen, sekä silmänympärysnaamion Hoitosarjoina fytoaromaattinen YonKa ja korkealaatuiseen luonnon saveen perustuva luonnonkosmetiikkasarja Cattier

Lisätiedot

ORGANIC. Terve ja kaunis iho suomalaisten luomumarjojen voimalla.

ORGANIC. Terve ja kaunis iho suomalaisten luomumarjojen voimalla. SUOMALASTA MADE N FNLAND ORGANC Terve ja kaunis iho suomalaisten luomumarjojen voimalla. TYRN VADELMA MUSTAHERUKKA KARPALO TARNAMME Näin kaikki alkoi EkoPharma Professional -ihonhoitosarja on saanut alkunsa

Lisätiedot

L Oréal Paris - lehdistötiedote www.lorealparis.fi. The Perfect Skin Issue

L Oréal Paris - lehdistötiedote www.lorealparis.fi. The Perfect Skin Issue L Oréal Paris - lehdistötiedote www.lorealparis.fi The Perfect Skin Issue NO MORE BAD SKIN DAYS paranna ihosi laatua 20 30-vuotiaana iho on edelleen nuori, mutta se ei aina näytä täydelliseltä hektisessä

Lisätiedot

LÄÄKETIETEEN INNOITTAMA IHOTAUTILÄÄKÄRIN KEHITTÄMÄ

LÄÄKETIETEEN INNOITTAMA IHOTAUTILÄÄKÄRIN KEHITTÄMÄ LÄÄKETIETEEN INNOITTAMA IHOTAUTILÄÄKÄIN KEHITTÄMÄ ensiluokkaista ihonhoitoa näkyvin tuloksin www.greencos.fi 1 SISÄLLYS 3 esittely Green Peel 4 yleistä Green Peel -hoidosta 5 tärkeää huomioida hoidon jälkeen

Lisätiedot

SCHUPP Massage-Lotion Neutral

SCHUPP Massage-Lotion Neutral HIERONTAVÄLIAINEET SCHUPP Massage-Lotion Neutral Suosituin hierontaväliaineemme. Hyvät hierontaominaisuudet, helppo annostella sopiva määrä. Taloudellinen käytössä. Sisältää aloe veraa, allantoinia, E-vitamiinia

Lisätiedot

SCHUPP Massage-Lotion Neutral

SCHUPP Massage-Lotion Neutral HIERONTAVÄLIAINEET SCHUPP Massage-Lotion Neutral Suosituin hierontaväliaineemme. Hyvät hierontaominaisuudet, helppo annostella sopiva määrä. Taloudellinen käytössä. Sisältää aloe veraa, allantoinia, E-vitamiinia

Lisätiedot

ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon

ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon RUKA DAY SPA on pohjoisen mystiikkaa henkivä hemmottelukeidas, josta saat yhden oven takaa monipuolisesti erilaisia kehoa ja mieltä helliviä

Lisätiedot

ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon

ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon RUKA DAY SPA on pohjoisen mystiikkaa henkivä hemmottelukeidas, josta saat yhden oven takaa monipuolisesti erilaisia kehoa ja mieltä helliviä

Lisätiedot

Nuorten kasvohoito 18 v. 55 alkupuhdistus, höyry, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide

Nuorten kasvohoito 18 v. 55 alkupuhdistus, höyry, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO KASVOHOIDOT Nuorten kasvohoito 18 v. 55 alkupuhdistus, höyry, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, Kasvojen pikavirkistys 55 alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta,

Lisätiedot

Luksusta LEMMIKILLESI

Luksusta LEMMIKILLESI Luksusta LEMMIKILLESI Kun haluat lemmikillesi vain parasta John Paul Pet on laadukas hoitotuotesarja, jolla on helppo huolehtia lemmikkien ulkonäöstä ja puhtaudesta. Eri tarpeisiin kehitetyt huippulaadukkaat

Lisätiedot

Hoitolamyyntihinnasto ( Ole Henriksen Face/Body ) Koko Hinta sis. alv.

Hoitolamyyntihinnasto ( Ole Henriksen Face/Body ) Koko Hinta sis. alv. Hoitolamyyntihinnasto ( Ole Henriksen Face/Body ) Koko Hinta sis. alv. CLEANSER Apricot Cleansing Lotion, 198 g 35 euroa Puhdistava ja rauhoittava vesiliukoinen puhdistusmaito normaalista kuivalle iholle.

Lisätiedot

HYVÄÄ OLOA LUONNOLLISESTI

HYVÄÄ OLOA LUONNOLLISESTI HYVÄÄ OLOA LUONNOLLISESTI Tuisan Sade-tuotesarja on kehitetty ja valmistettu suomalaisessa biokosmetiikkalaboratoriossa. Tuotteemme valmistetaan huolellisesti luonnonkosmetiikan periaatteiden mukaisesti.

Lisätiedot

LEHDISTÖTIEDOTE. Nail Care. essie uudet kynsienhoitotuotteet

LEHDISTÖTIEDOTE. Nail Care. essie uudet kynsienhoitotuotteet LEHDISTÖTIEDOTE Nail Care essie uudet kynsienhoitotuotteet jokaiselle kynsityypille essien värilakat ovat miljoonien naisten valinta ympäri maailman sekä tunnettuja korkeasta laadustaan. essie ei ole vain

Lisätiedot

Kun olet tyytyväinen ihoosi, hehkut hyvää oloa.

Kun olet tyytyväinen ihoosi, hehkut hyvää oloa. Kun haluat lisätietoja Juvéderm-hoidoista ja siitä, miksi Juvéderm-tuotteisiin kannattaa luottaa, tutustu sivustoon www.allerganmedicalaesthetics.com ja kysy neuvoa terveydenhuollon ammattilaiselta. www.allerganmedicalaesthetics.com

Lisätiedot

Tohtori Gabriel Serranon johdolla luotiin vuonna 1989 alfahydroksidihappoihin

Tohtori Gabriel Serranon johdolla luotiin vuonna 1989 alfahydroksidihappoihin Cosmeceuticals Tohtori Gabriel Serranon johdolla luotiin vuonna 1989 alfahydroksidihappoihin perustuvien tuotteiden tutkimus- ja tuotantokeskus SeSGroup. Yrityksen missio on tarjota dermatologeille ja

Lisätiedot

KOTIHOITOTUOTEPAKETIT

KOTIHOITOTUOTEPAKETIT Cosmeceuticals Puhdistustuotteet HIDRAVEN HIDRADERM SENSYSES 04-05 Kosteuttavat ATOPISES HIDRADERM HYAL PRIMUVIT UREMOL HIDRALOE 06-11 Tulehduksia vähentävät ACNISES AZELAC JUVESES TEENS SALISES SEBOVALIS

Lisätiedot

ageloc Me Skin Care System Muokattu sinua varten, sinun toimestasi YLEISKATSAUS TUOTTEESTA LYHYESTI KOHDERYHMÄ

ageloc Me Skin Care System Muokattu sinua varten, sinun toimestasi YLEISKATSAUS TUOTTEESTA LYHYESTI KOHDERYHMÄ ageloc Me Skin Care System Muokattu sinua varten, sinun toimestasi YLEISKATSAUS Yksi Nu Skinin suurimmista sijoituksista: neljän vuoden tutkimus- ja kehitystyö, yli 30 miljoonan dollarin investointi, 4

Lisätiedot

BC BONACURE TIME RESTORE

BC BONACURE TIME RESTORE BC BONACURE TIME RESTORE BC TIME RESTORE Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Elvyttävä Seerumi Shampoo Hoitoaine Tehohoito Elvyttävä Suihke ASK Education kampaajille, osoittaa kuinka

Lisätiedot

BC BONACURE OIL MIRACLE

BC BONACURE OIL MIRACLE BC BONACURE OIL MIRACLE BC Oil Miracle Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Shampoo Hoitosuihke Hoitoaine Tehohoito Kevyt Silottava Hoitoöljy Silottava Hoitoöljy Kiiltosuihke Muotoiluvoide

Lisätiedot

BLUE THERAPY MULTI-DEFENDER SPF 25 BIOTHERM BLUE THERAPY MULTI-DEFENDER SPF 25

BLUE THERAPY MULTI-DEFENDER SPF 25 BIOTHERM BLUE THERAPY MULTI-DEFENDER SPF 25 BLUE THERAPY MULTI-DEFENDER SPF 25 BIOTHERM BLUE THERAPY MULTI-DEFENDER SPF 25 Suojaava hoitovoide, joka auttaa häivyttämään ikääntymisen merkkejä. Juonteet, kiinteyden puute, maksaläiskät. Normaali- ja

Lisätiedot

KOSMETIK CHANCE HINNASTO 2013. Perusjalkahoito... 40

KOSMETIK CHANCE HINNASTO 2013. Perusjalkahoito... 40 KOSMETIK CHANCE HINNASTO 2013 JALKAHOITO Perusjalkahoito... 40 Jalkakylpy Hoito-osuus: kynnet, kynsinauhat, kovettumat, känsät, syylät Jalkavoide Jalkahoidon lisäpalvelut: Hieronta... 10 Kynsien lakkaus...

Lisätiedot

SKY-kosmetologi Eija Kaasalainen Cocoa Day Spa

SKY-kosmetologi Eija Kaasalainen Cocoa Day Spa SKY-kosmetologi Eija Kaasalainen Cocoa Day Spa Tunnusmerkit Ihon toiminnat tasapainossa ei kuiva eikä rasvainen Väri kaunis, ruusuinen tai persikkainen Huokoset pienet, ei juurikaan epäpuhtauksia Rakenne

Lisätiedot

AGE PERFORMANCE TREATMENT

AGE PERFORMANCE TREATMENT AGE PERFORMANCE TREATMENT Ainutlaatuisen kiinteyttävä hoito vaativalle iholle, joka kaipaa ravitsemista ja huolenpitoa. Age Performance Treatment takaa ihanan rentouttavan hoitokokemuksen, joka on vertaansa

Lisätiedot

Esittelemme. Nuorekkuuden ylläpitävät ihonhoitorutiinit

Esittelemme. Nuorekkuuden ylläpitävät ihonhoitorutiinit Esittelemme Nuorekkuuden ylläpitävät ihonhoitorutiinit ESITTELEMME TIETEELLISEN ANTI-AGEING LÄPIMURRON MIKÄ NOVAGE SOPII SINULLE? Kaiken kattava räätälöity ratkaisu kauniiseen ihoon Koska NovAge on edistyksellinen

Lisätiedot

L'Oréal Paris -lehdistötiedote. The FILLER issue

L'Oréal Paris -lehdistötiedote. The FILLER issue L'Oréal Paris -lehdistötiedote The FILLER issue MITEN IHO VANHENEE? RYPYT Ensimmäisiä ihon ikääntymisen näkyviä merkkejä ohuita juonteita ja ryppyjä alkaa esiintyä 25 vuoden paikkeilla. Ensimmäiset ohuet

Lisätiedot

v o i d e s a r j a K a u n e u d e l l a e i o l e i k ä ä Y l e l l i s t ä h o i t o a a i k u i s e l l e i h o l l e

v o i d e s a r j a K a u n e u d e l l a e i o l e i k ä ä Y l e l l i s t ä h o i t o a a i k u i s e l l e i h o l l e v o i d e s a j a K a u n e u d e l l a e i o l e i k ä ä Y l e l l i s t ä h o i t o a a i k u i s e l l e i h o l l e Kolloidikulta kumppanisi ik äänt ymistä vastaan Ylellinen Gold Regenesis -kosmetiikkatuotesaja

Lisätiedot

UUTUUS LIFTACTIV SUPREME

UUTUUS LIFTACTIV SUPREME UUTUUS LIFTACTIV SUPREME PÄIVÄN AIKANA TAPAHTUVA Vanheneminen ON kliinisesti todistettu FAKTA PÄIVÄN AIKANA TAPAHTUVA Vanheneminen: NAISTEN TUNTEMA tosiasia Vichy Laboratorioiden tekemät tutkimukset ovat

Lisätiedot

MAESTRO UV SKIN DEFENSE PRIMER SPF 50 PA ++ Kumouksellinen ihoa tehokkaasti suojaava pohjustusvoide. Arvioitu kuluttajahinta: 69,50 e.

MAESTRO UV SKIN DEFENSE PRIMER SPF 50 PA ++ Kumouksellinen ihoa tehokkaasti suojaava pohjustusvoide. Arvioitu kuluttajahinta: 69,50 e. Lehdistötiedote huhtikuu 2016 MAESTRO UV SKIN DEFENSE PRIMER SPF 50 PA ++ Kumouksellinen ihoa tehokkaasti suojaava pohjustusvoide Arvioitu kuluttajahinta: 69,50 e Lisätiedot: L Oréal Finland Oy L Oréal

Lisätiedot

JOUTSENMERKITTY IHONHOITOSARJA

JOUTSENMERKITTY IHONHOITOSARJA Dermalog perusvoidetta valittaessa tulee ottaa huomioon: Eri perusvoiteiden tärkein erottava tekijä on voiteiden rasvapitoisuus. Sopiva voide valitaan ihotyypin mukaan. Ihotyypit voidaan luokitella neljään

Lisätiedot

TAHKO SPA HOTELLIN HOITOPALVELUT

TAHKO SPA HOTELLIN HOITOPALVELUT Hierontahoidot Klassinen hieronta 25 min 30,00 35,00 50 min 49,00 55,00 75 min 69,00 76,00 Lämmin suklaavartalohieronta 70 min 85,00 95,00 Lämmin suklaaöljy sisältää A, B ja E vitamiineja, jotka rauhoittavat,

Lisätiedot

Puhtaasta luonnosta puhtaasta sydämestä

Puhtaasta luonnosta puhtaasta sydämestä Puhtaasta luonnosta puhtaasta sydämestä Jo vuosisatoja on hiusten ja ihon hoidossa käytetty niityiltä, metsistä ja kotipihoilta kerättyjä lääkekasveja. Puhas Loodus -tuotesarjan valmistusaineina käytetään

Lisätiedot