Sisällysluettelo. 37 Elinkeinoasioiden toimintakatsaus alkuvuodesta Rakennusvalvonnan tilastokatsaus

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Sisällysluettelo. 37 Elinkeinoasioiden toimintakatsaus alkuvuodesta Rakennusvalvonnan tilastokatsaus"

Transkriptio

1 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 9/ KH - Kaupunkisuunnittelujaosto Sisällysluettelo Sivu 37 Elinkeinoasioiden toimintakatsaus alkuvuodesta Rakennusvalvonnan tilastokatsaus Tonttitarjonta ja kysyntä sekä luovutetut tontit vuonna Tilannekatsaus myytävistä rakennetuista kiinteistöistä Kaupunginjohtajan tilannekatsaus 14

2 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 9/ KH - Kaupunkisuunnittelujaosto Aika kello 16:35-18:05 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Osallistujat Lindström Jan puheenjohtaja Aho Kimmo varapuheenjohtaja Gustafsson Hanna jäsen Junnila Vilhelm jäsen Saksi Anita jäsen Hagsberg Sirpa Kaisa Sipposen varajäsen Valtonen Lasse jäsen Tuuna Markku KH:n puheenjohtaja Aalto Hannu KH:n 1. varapuheenjohtaja Santalahti Samuli KH:n 2. varapuheenjohtaja Mutanen Jouni kaupunginjohtaja Ranta Jorma elinkeinoasiamies 37 Aro Markku rakennustarkastaja 38 Suonpää Kimmo pöytäkirjanpitäjä Laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Pöytäkirjantarkastajat Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Sirpa Hagsberg ja Kimmo Aho. Käsitellyt asiat Allekirjoitukset Jan Lindström puheenjohtaja Kimmo Suonpää pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan tarkastus Naantalissa 28. elokuuta 2016 Sirpa Hagsberg Kimmo Aho

3 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 9/ KH - Kaupunkisuunnittelujaosto Elinkeinoasioiden toimintakatsaus alkuvuodesta / /2016 KH - Kaupunkisuunnittelujaosto Elinkeinoasiamies Jorma Ranta: Kevään aikana toiminnan painopisteenä ovat olleet saaristossa toimiviin yri tyk siin tutustuminen ja niiden erityistarpeiden kuuleminen. Osa yrityskäynneistä on tehty yhdessä Raision aikuiskoulutuskeskuksen yritys kou lut ta jan Markku Mobergin kanssa. Näissä tapaamisissa on Moberg ker to nut aikuiskoulutuskeskuksen yrityksille suunnatusta kou lu tus tar jonnas ta. Pääosin yritysten toiminta on ollut vakiintunutta. Käynneillä ei ole tul lut esiin merkittäviä kehittämistarpeita eikä myöskään toiveita kaupungin suun taan. Kevään aikana on suunniteltu ja toteutettu yritysmarkkinointiesite Naantali Works. Works nimisiä konepajoja on olemassa runsaasti esim. Toijala Works, HTL Works, Piikkiö Works. Ideana on herättää markkinoinnin kohde ryh mäs sä eli teollisuusyrityksissä kiinnostusta siitä mikä Naantali Works on. Koska Naantali ei ole tunnettu konepajoista vaan matkailusta, niin nimen omaan kontrastilla herätetään kiinnostusta. Esitteeseen tutustuttuaan luki jat huomaavat sen olevan kaupungin yritysesite. Works-merkitystä voidaan käyttää myös kuvaamaan asioitten toimivuutta. Li säk si Naantali Works otsikon alla on helppo esitellä Naantalin yri tys toimin taa kuvaavia videoita, joita on kuvattu yritysmarkkinointia varten huh titou ko kuun aikana. Esitteen sähköinen versio voidaan linkittää säh kö pos tin al le kir joi tuk siin. Yritysmarkkinointia on hoidettu elinkeinoasiamiehen suorin kontaktin eri yri tyk siin. Sijoittumisneuvotteluita on vireillä muutamia. Markkinointia on teh ty Rakenna ja sisusta messuilla, Teollisuus, palvelut ja logistiikka tapah tu mas sa, Konepajamessuilla, meriteollisuuden Navigate messuilla ja MI16 Match Industry alihankintatapahtumassa. Alkuvuoden aikana on neuvoteltu yritystonttikaupoista kahdeksan yrityksen kans sa. Yrityksistä kolme on paikallisia toimijoita ja loput muualta Suomes ta. Kiinnostuneista yksi kohdistuu kaupan liiketilan rakentamiseen, kaksi hoivakotirakentamiseen ja loput tuotantotilojen rakentamiseen. Neu vot telut ovat johtaneet kahteen toteutuneeseen tonttikauppaan. Lisäksi on tehty yk si maanvuokrasopimus, jolla paikallinen yritys sai lisämaata toimintaansa var ten.

4 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 9/ KH - Kaupunkisuunnittelujaosto Tulevan syksyn aikana on tarkoitus lähestyä 200 teollisuuden kasvuyritystä lä het tä mäl lä heille ensin kaupungin yritysesite saatekirjeineen ja sen jälkeen soit ta mal la yrityksen avainhenkilöille (tuotanto- ja toimitusjohtajat). Yh tey den pi toa ja tutustumista paikallisiin yrityksiin jatketaan entiseen tapaan. Kehittämistapahtumat Yhteistyöpalaverit 21 Kehittämispalaverit 45 Koulutukset 1 Messut 5 Yhteensä Asiakastapahtumat Katsauskaudella asiakastapahtumia on ollut 73 eri asiakkaan kanssa yh teensä 87 tapahtumaa. Kunnittain asiakkaat jakautuvat seuraavasti: Naantali 55 Turku 8 Helsinki 3 Raisio 2 Masku 2 Kaarina 1 Tieto puuttuu 2 Yhteensä 73 Asiakastapahtumista suurin osa 62 % prosenttia on yrityskäyntejä. Niihin on las ket tu myös merkittävimmät puhelut, sähköpostit, messutapaamiset tai taus ta työt, jotka johtavat jatkotoimenpiteisiin. Elinkeinoasiamies Jorma Ranta esittelee asiaa kokouksesssa. KAUPUNGINJOHTAJA: Kaupunkisuunnittelujaosto merkitsee elinkeinoasioiden al kuvuo den toimintakatsauksen tietoonsa saatetuksi.

5 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 9/ KH - Kaupunkisuunnittelujaosto KOKOUSKÄSITTELY Merkittiin, että elinkeinoasiamies Jorma Ranta esitteli asiaa ko kouk ses sa. Keskustelun aikana päätettiin kirjata seuraava esitys kä si tel tävä nä olevaan aineistoon: Elinkeinoasioiden toimintakatsaus LIITE B1, KSJ KAUPUNKISUUNNITTELUJAOSTO: Kaupunginjohtajan ehdotus hyväksyttiin.

6 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 9/ KH - Kaupunkisuunnittelujaosto Rakennusvalvonnan tilastokatsaus / /2016 KH - Kaupunkisuunnittelujaosto Rakennustarkastaja Markku Aro: Rakennustarkastaja Markku Aro esittelee kokouksessa liitteenä olevan esityk sen rakennusvalvonnan tilastoista LIITE B2, KSJ KAUPUNGINJOHTAJA: KOKOUSKÄSITTELY: Kaupunkisuunnittelujaosto merkitsee rakennusvalvonnan tilas tot tietoonsa saa te tuk si. Merkittiin, että rakennustarkastaja Markku Aro esitteli asiaa ko kouk ses sa. KAUPUNKISUUNNITTELUJAOSTO: Kaupunginjohtajan ehdotus hyväksyttiin.

7 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 9/ KH - Kaupunkisuunnittelujaosto Tonttitarjonta ja kysyntä sekä luovutetut tontit vuonna / /2013 KH - Kaupunkisuunnittelujaosto Maankäyttöpäällikkö Elise Lehikoinen : Naantalin kaupungin luovuttamat tontit vuonna 2016 Omakotitalotontit Vuonna 2016 kaupunki on luovuttanut kaikkiaan 18 uutta oma ko ti ta lo tonttia tai rakennuspaikkaa. Lisäksi kaupunki on myynyt 5 aiemmin vuokrattua tonttia. Kartat luovutetuista ja lunastetuista omakotitalotonteista ovat liitteenä. LIITE B3, KSJ Manner-Naantalin alueelta on luovutettu 6 tonttia ja Kukolanvainiosta Luon non maal ta 11 tonttia. Liittyneiden kuntien alueelta on luovutettu yksi uu si rakennuspaikka Röölästä ja lunastettu yksi tontti Merimaskusta. Manner-Naantalista luovutetuista tonteista kaksi sijaitsee Metsäluikkiossa ja neljä Itä-Immanen II-alueella. Tänä vuonna luovutetusta 18:sta omakotitalotontista 9 on myyty ja 9 vuokrat tu. Myytyjen tonttien osuus on lisääntynyt verrattuna aikaisempiin vuosiin. Suuntaus näkyy erityisesti Kukolanvainiossa. Tämän vuoden omakotitalotonttien luovutus on vilkkaampaa kuin kolmena vii me vuonna. Omakotitalotonttien tarjonta Kukolanvainiolla on jäljellä 26 tonttia, mutta melkein kaikki Haijaistentien poh jois puo len tontit ovat menneet. Itä-Immasessa on jäljellä 14 tonttia. Siel lä kin metsätontit ovat pääosin luovutettu. Metsäluikkiossa on jäljellä 3 tont tia, Soinisissa kaksi ja Välskiärinkujalla 1. Merimaskussa on tarjolla omakotitontteja Järvensuun ja Mäntylänrinteen alu eel la yhteensä 16. Osalla näistä on mahdollisuus harjoittaa myös yri tystoi min taa.

8 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 9/ KH - Kaupunkisuunnittelujaosto Lisäksi kaupungilla on luovutettavana pientalotontteja Rymättylässä, Teersa los sa, Palvassa ja Röölässä. Tonttivaranto on tällä hetkellä määrällisesti kohtuullisen hyvä. Oma ko titont ti tar jon nan kilpailukykyisyyttä arvioitaessa on otettava huomioon se, että kysyntä on sekä tonttien sijainnin että niiden laadun suhteen erittäin va likoi vaa. Rivitalotontit Rivitalotontteja kaupungilla on yksi Soinisissa ja kolme Pirt ti luo to-kar jaluo dos sa sekä yksi Merimaskussa. Niistä osalla on varauksia. Edelleen Kuko lan vaini ol la on AP-kortteleita, joihin voi rakentaa myös rivitaloja. Kerrostalotontit Lisäksi kaupunki on myymässä Itä-Tammistosta omistukseensa saamaansa ker ros ta lo tont tia Vuokrataloyhtiölle. KAUPUNGINJOHTAJA: Kaupunkisuunnittelujaosto merkitsee selvityksen tont ti tar jonnas ta ja -kysynnästä sekä luovutetuista tonteista 2016 tie toonsa saatetuksi. KAUPUNKISUUNNITTELUJAOSTO: Kaupunginjohtajan ehdotus hyväksyttiin.

9 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 9/ KH - Kaupunkisuunnittelujaosto Tilannekatsaus myytävistä rakennetuista kiinteistöistä / /2013 KH - Kaupunkisuunnittelujaosto Kiinteistöpäällikkö Pekka Alm : Kaupunginhallitus on käsitellyt asiaa viimeksi (185 ). Seuraavassa myyntitilanteen päivitystiedot: Arvola Kiinteistö on myytävänä euron myyntihinnalla. Arvola on m²:n suuruinen rakennuspaikka, jolla sijaitsee purkukuntoinen vanha asuin ra ken nus. Rakennuspaikalta on merinäköala. Rakennuspaikalle saa raken taa asuin-, liike- ja toimistorakennuksia noin 380 k-m². Kohteen myyntiponnisteluja jatketaan kiinteistönvälittäjän toimenpitein. Koh de on ollut vapaassa myynnissä OP-Kiinteistökeskuksessa. Esitetään hin nan alennusta siten, että uusi myyntihinta olisi euroa. Kultarannan päiväkoti Kiinteistö on vuokrattavissa alkaen. Kultarannan päiväkoti on otettu Karvetin päiväkodin peruskorjauksen ajaksi väistötilakäyttöön vuoden 2017 elokuuhun saakka. Rakennus on sen jälkeen vapaasti vuokrattavissa. Kohteen jalostusratkaisua harkittaessa otetaan huo mi oon koulu- ja päiväkotiverkkoratkaisun yhteydessä tehtävät lin jaukset. Yksittäiset asunto-osakkeet Osakkeet ovat myytävissä heti vapautumisten jälkeen. Asunto-osakeyhtiöissä olevat yksittäiset osakkeet myydään sitä mukaa, kun vuok ra-asun not vapautuvat. Elokuun alussa vapautui yksi asunto Rymättylästä As Oy Koi vis ton kul masta. Koivistonkulma 2 A 1, on tyypiltään 1H + K + S ja pinta-alaltaan 41 m². Huo neis toa valmistellaan myyntikuntoon. Huoneisto esitetään annettavaksi kil pai lun perusteella kiinteistönvälittäjälle myyntiin. Velattomaksi myyn tihin nak si esitetään euroa.

10 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 9/ KH - Kaupunkisuunnittelujaosto Merimaskun rantamakasiini Kohde on vapaasti vuokrattavissa tai myytävissä alkaen. Kohde on vuokrattu vuoden 2016 loppuun saakka. Nykyisen vuokralaisen kans sa käydään syksyn 2016 aikana neuvottelut myös pidemmästä kuin vuo den vuokra-ajasta. Kohteen ostamisesta on ol lut kiinnostusta, mutta toiveet ja asetetut ehdot eivät ole osuneet yksiin. Kohteelle asetetut myyntiehdot ovat seuraavat: Rakennus myydään euron pohjahintaan. Maapohja, lai tu ri ja kaupun gin omistama vesialue vuokrataan 30 vuoden vuok ra so pi muk sel la raken nuk sen ostajalle. Laituria rasittavat vel voit teet siirtyvät laiturin vuok ralai sil le ja tulevien omis ta jien vastuulle ja laiturin täydellinen peruskorjaus ja kun nos sa pi to vel voi te asetetaan vuokralaiselle. Kohteen myyn ti pon nis telu ja on mahdollista helpottaa, jos asetetaan vaihtoehdoksi os ta mi sel le pit käai kai sen esimerkiksi kahdenkymmenen vuo den vuokrasopimuksen sol mimi nen, jossa myynnille asetetut eh dot toteutuisivat. Kaupankäynnin helpottamiseksi tulisi ostajakandinaateille an taa mah dol lisuus vapaa oikeus vaihtoehtotarjouksien te ke mi seen. Rantaravintola Kaupunginhallitus hyväksyi osaltaan (173 ) Rantaravintolan uuden vuokrasopimuksen kaudeksi nykyisen vuokralaisen, Saga Pal ve lut Oy:n, kanssa. Sopimus lähtee siitä, että kaupunki peruskorjaa tilan syys kuun 2016 ja maaliskuun 2017 välisenä aikana. Vuokrasopimusta ei ole vie lä allekirjoitettu. Vuokralaisen vastuulla olevien suunnitelmien vii väs tymi sen seurauksena peruskorjauksen kilpailuttamista ei ole voitu käynnistää. Täl lä voi olla vaikutusta hankkeen kokonaisaikatauluun. Kau pun gin val tuusto on (38 ) hyväksynyt kohteelle yhteensä euron han kemää rä ra han vuosille 2016 ja Lehdon kauppa ja sen viereinen tontti Edellyttää asemakaavan muuttamista. Kohde on otettu vuoden 2015 kaa voitus oh jel maan. Lähtökohtaisena ajatuksena on liikerakennuskortteleiden muut ta mi nen asumiseen. Kaavan muutosprosessin yhteydessä otetaan kiinnos tu nei den tarpeita mahdollisuuksien mukaan huomioon. Alueen käyttöä ra joit taa merkittävästi sähkölinja. Rymättylän vanhusten rivitalot ja Merimaskun vanhustentalot

11 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 9/ KH - Kaupunkisuunnittelujaosto Edellyttää tarveselvitystä. Sosiaali- ja terveyslautakunnalle esitetään tar vesel vi tys ra haa vuodelle 2017 tarveselvityshanketta varten. Ajatuksena on, että vuokrataloista luovutaan sen mukaan, kun tehtävissä selvityksissä luo pumi nen osoittautuu mahdolliseksi. Tamminiemi Edellyttää yleiskaavan muuttamista. Tamminiemen kiinteistön yleiskaavaa muu te taan Luonnonmaan ja Lapilan ym. saarien käynnissä olevan yleis kaavan muutoksen yhteydessä. Myynnistä päätetään kaavan valmistumisen jälkeen. Suovuoren kartano Kohteen myyntiä jatketaan. Myytävät rakennukset sijaitsevat m²:n ton til la maalaismaisemassa Suovuoren virkistysalueen läheisyydessä. Tontil la on kaksi asuinrakennusta, navettarakennus (600 k-m²) sekä sauna ja ait ta. Asemakaavassa on suojelumerkinnät osalle rakennuksista. Kiin teis töllä on mahdollisuus peruskorjata vanhaa ja rakentaa uutta. Myytävä tontti on voi mas sa olevan asemakaavan mukainen, ja siinä on 350 k-m² uu dis ra kennus oi keut ta. Myynnin edistämiseksi tulevaan investointien ta lous suun ni telmaan tullaan esittämään erillistä määrärahaa alueelle johtavan kul ku yh teyden ja risteävän hiihtoladun turvallisuuden parantamiseksi. Kiviharjuntien lomarakennus Lomarakennus on myynnissä. Myytävän kuivanmaan lomarakennuspaikan pin ta-ala on m². Tontilla oleva hirsinen 38 m² lomarakennus on raken net tu vuonna Kiinteistö on myynnissä OP-Kiinteistökeskuksella. Kiin teis tön myyntihintapyyntö on euroa. Oksalan tilakeskus Oksalan tila hankittiin kaupungille Hevoshaan virkistysalueen laa jen nus alueek si. Oksalan tilakeskuksessa on huonokuntoinen asuinrakennus ja useampi talousrakennus. Tilakeskus sijaitsee yleiskaavan AP/1-alueella. AP/1-alue rajaa sisäänsä koko tilakeskuksen rakennuksineen. Tilakeskuksen alue sijoittuu virkistysalueen laitaan siten, että sillä ei ole olennaista mer kitys tä virkistysarvojen näkökulmasta. Lisäksi tilakeskuksen rakennukset tu lisi purkaa, jos se otettaisiin virkistyskäyttöön. Kaupungin omistuksessa olevat ranta-alueet Luonnonmaalla tulisi tarkastella kokonaisuutena tulevien tar pei den näkökulmasta ennen kuin niiden myymisestä tehdään erillisiä päätök siä.

12 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 9/ KH - Kaupunkisuunnittelujaosto Mettälän lato Korvenperäntien varressa sijaitsevan Mettälän ladon ostamisesta on tehty tar jous. Maapohjan maanvaihtosopimusesitys on valmistelussa maan käyt töosas tol la. Rymättylän entinen kunnantalo Koulutuslautakunta on irtisanonut Rymättylän kunnantalon vuok ra so pi muksen alkaen. Rakennus esitetään rakennuspaikkoineen myytäväksi tar jous ten perusteella. Kauppakirjaehdotus on valmistelussa maan käyt töosas tol la. Kiinteistöstä pyydetään erillinen hinta-arvio kiinteistövälittäjältä ennen myyn tiin laittamista. KAUPUNGINJOHTAJA: KOKOUSKÄSITTELY: Kaupunkisuunnittelujaosto päättää merkitä tilannekatsauksen myy tä vis tä rakennetuista kiinteistöistä tietoonsa saatetuksi ja päät tää, että Arvola kiinteistön uusi myyntihinta on euroa. Lisäksi Rymättylän entisestä kunnantalosta pyydetään eril linen hinta-arvio kiinteistövälittäjältä, jonka jälkeen se asetetaan myy tä vien rakennettujen kiinteistöjen listalle sekä päättää, että asun to Ry mät ty läs tä, Koivistonkulma 2 A 1, tyy piltään 1H + K + S ja pin ta-alal taan 41 m² annetaan kiin teis tönvä lit tä jäl le myyn tiin ja velattomaksi myyn ti hin nak si esitetään eu roa. Kaupunginjohtaja muutti päätösehdotuksensa kuulumaan seuraa vas ti: Kaupunkisuunnittelujaosto päättää merkitä tilannekatsauksen myy tä vis tä rakennetuista kiinteistöistä tietoonsa saatetuksi ja päät tää lisäksi seuraavat asiat: Arvolan kiinteistön uusi myyntihinta on eu roa. Rymättylän entinen kunnantalo asetetaan myytävien raken net tu jen kiinteistöjen listalle ja myyntihinnaksi asete taan euroa.

13 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 9/ KH - Kaupunkisuunnittelujaosto Asunto Rymättylästä, Koi vis ton kul ma 2 A 1, tyypiltään 1H + K + S ja pinta-alaltaan 41 m² an ne taan kiin teis tönvä lit tä jäl le myyntiin ja velattomaksi myyn ti hin nak si esite tään euroa. Merimaskun rantamakasiinin kohdalla on vapaa oi keus myös vaihtoehtoisen osto- tai vuokratarjouksen te ke miseen. KAUPUNKISUUNNITTELUJAOSTO: Kaupunginjohtajan muutettu ehdotus hyväksyttiin.

14 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 9/ KH - Kaupunkisuunnittelujaosto Kaupunginjohtajan tilannekatsaus 76/ /2016 KH - Kaupunkisuunnittelujaosto Kaupunkisuunnittelujaostossa aiemmin käytyjen keskustelujen mukaisesti on sovittu, että tarvittaessa kaupunginjohtaja esittää kaupunkisuunnittelujaoston toimialaan kuuluvista valmistelussa olevista asioista katsauksen. KAUPUNGINJOHTAJA: Merkitään kaupunginjohtajan tilannekatsaus tiedoksi. KAUPUNKISUUNNITTELUJAOSTO: Kaupunginjohtajan ehdotus hyväksyttiin.

15 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 9/ MUUTOKSENHAKUOHJE Toimielin Kaupunginhallituksen kaupunkisuunnittelujaosto Kokouspäivämäärä Pöytäkirja yleisesti nähtävänä Muutoksenhakukiellot Seuraavista päätöksistä ei saa tehdä kuntalain 91 :n mukaan oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee vain valmis telua tai täytäntöönpanoa: 37, 38, 39, 41 Koska päätöksestä voidaan tehdä kuntalain 89 :n 1 mom. mukaan kirjallinen oikaisu vaatimus, seuraa viin päätöksiin ei saa hakea muu tosta valittamalla: 40 Oikaisuvaatimusohjeet Seuraaviin päätöksiin tyytymätön voi tehdä kir jallisen oikai suvaatimuksen: 40 Viranomainen, jolle oikaisuvaatimus tehdään: Naantalin kaupunki, kaupunkisuunnittelujaosto Postiosoite: PL 43, Naantali Käyntiosoite: Käsityöläiskatu 2, Naantali Oikaisuvaatimuksen voi tehdä se, johon päätös on kohdistettu tai jonka oikeuteen, vel vollisuuteen tai etuun päätös välittömästi vaikut taa (asianosainen) tai kunnan jäsen. Oikaisuvaatimus on tehtävä 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista. Kunnan jäsen katsotaan saaneen päätöksestä tie don, kun pöytäkirja on asetettu yleisesti nähtäväksi. Asianosaisen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon, jollei muuta näytetä, seitsemän päivän kuluttua siitä, kun päätöstä koskeva pöytäkirjanote on lähetetty hänelle kirjeellä.

16 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 9/ Käytettäessä sähköistä tiedoksiantoa katsotaan asianosaisen saaneen tiedon päätöksestä kolmantena päivänä viestin lähettämisestä. Tiedoksisaantipäivää ei lueta muutoksenhakuaikaan. Jos muutoksenha kuajan viimei nen päivä on pyhä päivä, itse näisyyspäivä, vapunpäivä, joulu- tai juhannusaatto tai arki lauantai, oikaisuvaatimuk sen saa teh dä ensim mäisenä arkipäivänä tämän jälkeen. Oikaisuvaatimuksessa on ilmoitettava päätös, johon haetaan oikaisua sekä millaista oikaisua haetaan ja millä perustein. Oikaisuvaatimus on sen tekijän allekirjoitettava.

Tilannekatsaus myytävistä rakennetuista kiinteistöistä

Tilannekatsaus myytävistä rakennetuista kiinteistöistä KH - Kaupunkisuunnittelujaosto 40 22.08.2016 Tilannekatsaus myytävistä rakennetuista kiinteistöistä 15.8.2016 354/10.01.02/2013 KH - Kaupunkisuunnittelujaosto 22.08.2016 40 Kiinteistöpäällikkö Pekka Alm

Lisätiedot

Sisällysluettelo. 1 Vapaa-aikalautakunnan toimintakertomus vuodelta Saatavien poisto 4. 3 Mainostilan myynti Maijamäen liikuntahalliin 5

Sisällysluettelo. 1 Vapaa-aikalautakunnan toimintakertomus vuodelta Saatavien poisto 4. 3 Mainostilan myynti Maijamäen liikuntahalliin 5 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 1/2016 1 Vapaa-aikalautakunta 01.03.2016 Sisällysluettelo Sivu 1 Vapaa-aikalautakunnan toimintakertomus vuodelta 2015 3 2 Saatavien poisto 4 3 Mainostilan myynti Maijamäen

Lisätiedot

Sisällysluettelo. 1 Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan toimintakertomus vuodelta Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan avustusohjesääntö 4

Sisällysluettelo. 1 Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan toimintakertomus vuodelta Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan avustusohjesääntö 4 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 1/2018 1 Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta 08.03.2018 Sisällysluettelo Sivu 1 Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan toimintakertomus vuodelta 2017 3 2 Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan

Lisätiedot

Myytäviksi tai vuokrattaviksi vuosina 2014-2015 esitetyt rakennetut kiinteistöt

Myytäviksi tai vuokrattaviksi vuosina 2014-2015 esitetyt rakennetut kiinteistöt KH - Kaupunkisuunnittelujaosto 60 11.08.2014 KH - Kaupunkisuunnittelujaosto 72 29.09.2014 Myytäviksi tai vuokrattaviksi vuosina 2014-2015 esitetyt rakennetut kiinteistöt 354/10.01.02/2013 KSJ 60 Vs. kaupunginjohtaja

Lisätiedot

Sisällysluettelo. 67 Talousarvion 2016 ja taloussuunnitelman investoinnit Kaupunginjohtajan tilannekatsaus 7

Sisällysluettelo. 67 Talousarvion 2016 ja taloussuunnitelman investoinnit Kaupunginjohtajan tilannekatsaus 7 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 14/2015 1 KH - Kaupunkisuunnittelujaosto 28.10.2015 Sisällysluettelo Sivu 67 Talousarvion 2016 ja taloussuunnitelman 2016-2019 investoinnit 4 68 Kaupunginjohtajan tilannekatsaus

Lisätiedot

Myytävät tai vuokrattavat tontit ja rakennetut kiinteistöt

Myytävät tai vuokrattavat tontit ja rakennetut kiinteistöt KH - Kaupunkisuunnittelujaosto 73 30.11.2015 KH - Kaupunkisuunnittelujaosto 31 23.05.2016 Kaupunginhallitus 185 30.05.2016 Myytävät tai vuokrattavat tontit ja rakennetut kiinteistöt 354/10.01.02/2013 KH

Lisätiedot

Sisällysluettelo. 21 Taksojen tarkistus erittelemättömän kappaletavaran osalta 3. 22 Sataman ajankohtaiset asiat 4. 23 Ilmoitusasiat 5

Sisällysluettelo. 21 Taksojen tarkistus erittelemättömän kappaletavaran osalta 3. 22 Sataman ajankohtaiset asiat 4. 23 Ilmoitusasiat 5 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 4/2013 1 Satamalautakunta 28.05.2013 Sisällysluettelo Sivu 21 Taksojen tarkistus erittelemättömän kappaletavaran osalta 3 22 Sataman ajankohtaiset asiat 4 23 Ilmoitusasiat

Lisätiedot

Myytävät tai vuokrattavat tontit ja rakennetut kiinteistöt

Myytävät tai vuokrattavat tontit ja rakennetut kiinteistöt KH - Kaupunkisuunnittelujaosto 73 30.11.2015 KH - Kaupunkisuunnittelujaosto 31 23.05.2016 Myytävät tai vuokrattavat tontit ja rakennetut kiinteistöt 354/10.01.02/2013 KH - Kaupunkisuunnittelujaosto 30.11.2015

Lisätiedot

Sisällysluettelo. 22 Suomi 100-juhlavuoden taidehankinta Kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelujen vuoden 2018 talousarvion käyttösuunnitelma 4

Sisällysluettelo. 22 Suomi 100-juhlavuoden taidehankinta Kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelujen vuoden 2018 talousarvion käyttösuunnitelma 4 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 4/2017 1 Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta 07.12.2017 Sisällysluettelo Sivu 22 Suomi 100-juhlavuoden taidehankinta 3 23 Kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelujen vuoden 2018 talousarvion

Lisätiedot

Sisällysluettelo. 36 Talousarvion 2018 ja taloussuunnitelman investoinnit 3

Sisällysluettelo. 36 Talousarvion 2018 ja taloussuunnitelman investoinnit 3 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 5/2017 1 Kaupunginhallituksen konsernijaosto 24.10.2017 Sisällysluettelo Sivu 36 Talousarvion 2018 ja taloussuunnitelman 2018 2021 investoinnit 3 Naantalin kaupunki Pöytäkirja

Lisätiedot

Sisällysluettelo. 1 Rakennuslautakunnan vuoden 2015 määrärahan ylitykset 3. 2 Saatavan poistaminen 5. 3 Ilmoitusasiat ja viranhaltijapäätös 6

Sisällysluettelo. 1 Rakennuslautakunnan vuoden 2015 määrärahan ylitykset 3. 2 Saatavan poistaminen 5. 3 Ilmoitusasiat ja viranhaltijapäätös 6 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 1/2016 1 Rakennuslautakunta 10.02.2016 Sisällysluettelo Sivu 1 Rakennuslautakunnan vuoden 2015 määrärahan ylitykset 3 2 Saatavan poistaminen 5 3 Ilmoitusasiat ja viranhaltijapäätös

Lisätiedot

Sisällysluettelo. 29 Määrärahamuutos Vapaa-aikalautakunnan talousarvion 2016 käyttösuunnitelma 4

Sisällysluettelo. 29 Määrärahamuutos Vapaa-aikalautakunnan talousarvion 2016 käyttösuunnitelma 4 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 6/2015 1 Vapaa-aikalautakunta 01.12.2015 Sisällysluettelo Sivu 29 Määrärahamuutos 3 30 Vapaa-aikalautakunnan talousarvion 2016 käyttösuunnitelma 4 Naantalin kaupunki Pöytäkirja

Lisätiedot

Sisällysluettelo. 2 Kulttuurilautakunnan toimintakertomus vuodelta Palvelukiinteistöjen vuokrasopimukset 4

Sisällysluettelo. 2 Kulttuurilautakunnan toimintakertomus vuodelta Palvelukiinteistöjen vuokrasopimukset 4 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 2/2017 1 Kulttuurilautakunta 08.03.2017 Sisällysluettelo Sivu 2 Kulttuurilautakunnan toimintakertomus vuodelta 2016 3 3 Palvelukiinteistöjen vuokrasopimukset 4 4 Sopimus Vapaa-aikatullin

Lisätiedot

Sisällysluettelo. 44 Naantalin matkailuelinkeinon kehittämissuunnitelma 3

Sisällysluettelo. 44 Naantalin matkailuelinkeinon kehittämissuunnitelma 3 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 7/2017 1 Kaupunginhallituksen konsernijaosto 14.11.2017 Sisällysluettelo Sivu 44 Naantalin matkailuelinkeinon kehittämissuunnitelma 3 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 7/2017

Lisätiedot

Sisällysluettelo. 19 Satamaterminaalin ilmastoinnin ja lämmön talteenottojärjestelmän uusinta Sataman ajankohtaiset asiat 5

Sisällysluettelo. 19 Satamaterminaalin ilmastoinnin ja lämmön talteenottojärjestelmän uusinta Sataman ajankohtaiset asiat 5 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 3/2013 1 Satamalautakunta 09.04.2013 Sisällysluettelo Sivu 19 Satamaterminaalin ilmastoinnin ja lämmön talteenottojärjestelmän uusinta 3 20 Sataman ajankohtaiset asiat 5 Naantalin

Lisätiedot

Tilannekatsaus myytävistä rakennetuista kiinteistöistä

Tilannekatsaus myytävistä rakennetuista kiinteistöistä KH - Kaupunkisuunnittelujaosto 11 27.02.2017 Tilannekatsaus myytävistä rakennetuista kiinteistöistä 354/10.01.02/2013 KH - Kaupunkisuunnittelujaosto 27.02.2017 11 Kiinteistöpäällikkö Pekka Alm 21.2.2017:

Lisätiedot

Sovellettava lainkohta: Kuntalaki 136.

Sovellettava lainkohta: Kuntalaki 136. MUUTOKSENHAKUOHJEET MUUTOKSENHAKUKIELTO Pöytäkirjan 39, 40, 41, 42, 44, 45, 46, 48, 49, 50, 55, 56, 59, 60 ja 62 :t. Valmistelua ja täytäntöönpanoa koskevaan päätökseen ei saa hakea muu tos ta. Sovellettava

Lisätiedot

Sisällysluettelo. 1 Suomi 100 -juhlavuoden avustusten jako 3

Sisällysluettelo. 1 Suomi 100 -juhlavuoden avustusten jako 3 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 1/2017 1 Kulttuurilautakunta 18.01.2017 Sisällysluettelo Sivu 1 Suomi 100 -juhlavuoden avustusten jako 3 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 1/2017 2 Kulttuurilautakunta 18.01.2017

Lisätiedot

Sovellettava lainkohta: Kuntalaki 91 (365/1995).

Sovellettava lainkohta: Kuntalaki 91 (365/1995). MUUTOKSENHAKUOHJEET MUUTOKSENHAKUKIELTO Pöytäkirjan 146, 147, 148, 150, 151, 152, 153, 155, 156, 160, 162, 163 :t. Valmistelua ja täytäntöönpanoa koskevaan päätökseen ei saa hakea muu tos ta. Sovellettava

Lisätiedot

89, 94, 95, 96, 98, 99, 100. Valituskieltojen perusteet: 89, 94, 95, 96, 98, 99, 100. Viranomainen, jolle oikaisuvaatimus tehdään:

89, 94, 95, 96, 98, 99, 100. Valituskieltojen perusteet: 89, 94, 95, 96, 98, 99, 100. Viranomainen, jolle oikaisuvaatimus tehdään: MUUTOKSENHAKUOHJE Toimielin Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokouspäivämäärä 19.12.2016 Pöytäkirja yleisesti nähtävänä 27.12.2016 Muutoksenhakukiellot Seuraavista päätöksistä ei saa tehdä kuntalain 91 :n

Lisätiedot

Sisällysluettelo. 1 Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan toimintakertomus vuodelta Saatavien poisto 4. 3 Ilmoitusasiat 5

Sisällysluettelo. 1 Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan toimintakertomus vuodelta Saatavien poisto 4. 3 Ilmoitusasiat 5 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 1/2019 1 Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta 28.02.2019 Sisällysluettelo Sivu 1 Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan toimintakertomus vuodelta 2018 3 2 Saatavien poisto 4 3

Lisätiedot

Pöytäkirjan 51-53, 58, :t. Sovellettava lainkohta: Kuntalaki 91 (365/1995).

Pöytäkirjan 51-53, 58, :t. Sovellettava lainkohta: Kuntalaki 91 (365/1995). MUUTOKSENHAKUOHJEET MUUTOKSENHAKUKIELTO Pöytäkirjan 51-53, 58, 60-64 :t. Valmistelua ja täytäntöönpanoa koskevaan päätökseen ei saa hakea muutos ta. Sovellettava lainkohta: Kuntalaki 91 (365/1995). OIKAISUVAATIMUSOHJE

Lisätiedot

Pöytäkirjan 1, 2, 3, 6, 8, 10, 13, 14 :t. Sovellettava lainkohta: Kuntalaki 91 (365/1995).

Pöytäkirjan 1, 2, 3, 6, 8, 10, 13, 14 :t. Sovellettava lainkohta: Kuntalaki 91 (365/1995). MUUTOKSENHAKUOHJEET MUUTOKSENHAKUKIELTO Pöytäkirjan 1, 2, 3, 6, 8, 10, 13, 14 :t. Valmistelua ja täytäntöönpanoa koskevaan päätökseen ei saa hakea muutos Sovellettava lainkohta: Kuntalaki 91 (365/1995).

Lisätiedot

:t 2, 4-5, 7 ja 9. :t 1 ja 8. :t 1 ja 8. Viranomainen, jolle oikaisuvaatimus tehdään:

:t 2, 4-5, 7 ja 9. :t 1 ja 8. :t 1 ja 8. Viranomainen, jolle oikaisuvaatimus tehdään: MUUTOKSENHAKUOHJE Toimielin Tekninen lautakunta Kokouspäivämäärä 27.1.2016 Pöytäkirja yleisesti nähtävänä 2.2.2016 Muutoksenhakukiellot Seuraavista päätöksistä ei saa tehdä kuntalain 91 :n mukaan oikaisuvaatimusta

Lisätiedot

:t 1-5, 8, Valmistelua tai täytäntöönpanoa koskevaan päätökseen ei saa hakea muutosta. Sovellettava lainkohta: Kuntalaki 91.

:t 1-5, 8, Valmistelua tai täytäntöönpanoa koskevaan päätökseen ei saa hakea muutosta. Sovellettava lainkohta: Kuntalaki 91. , Faksi 013 411 342 Viranhaltija/lautakunta Ympäristölautakunta Päivämäärä 3.2.2016 Pykälä 1-13 Pöytäkirjan nähtävänä pitäminen 5.2.2016 Muutoksenhakukiellot :t 1-5, 8, 10-13 Valmistelua tai täytäntöönpanoa

Lisätiedot

Pöytäkirjan 32, 33, 36, 40 ja 43 :t. Sovellettava lainkohta: Kuntalaki 91 (365/1995).

Pöytäkirjan 32, 33, 36, 40 ja 43 :t. Sovellettava lainkohta: Kuntalaki 91 (365/1995). MUUTOKSENHAKUOHJEET MUUTOKSENHAKUKIELTO Pöytäkirjan 32, 33, 36, 40 ja 43 :t. Valmistelua ja täytäntöönpanoa koskevaan päätökseen ei saa hakea muu tos ta. Sovellettava lainkohta: Kuntalaki 91 (365/1995).

Lisätiedot

Sovellettava lainkohta: Kuntalaki 136.

Sovellettava lainkohta: Kuntalaki 136. MUUTOKSENHAKUOHJEET MUUTOKSENHAKUKIELTO :t 39, 40, 41, 43, 44, 45, 47, 48, 49 Valmistelua ja täytäntöönpanoa koskevaan päätöksen ei saa hakea muutos ta. Sovellettava lainkohta: Kuntalaki 136. OIKAISUVAATIMUSOHJE

Lisätiedot

Myytäviksi tai vuokrattaviksi vuosina 2014-2015 esitetyt tontit ja rakennetut kiinteistöt

Myytäviksi tai vuokrattaviksi vuosina 2014-2015 esitetyt tontit ja rakennetut kiinteistöt KH - Kaupunkisuunnittelujaosto 60 11.08.2014 KH - Kaupunkisuunnittelujaosto 72 29.09.2014 KH - Kaupunkisuunnittelujaosto 88 24.11.2014 Myytäviksi tai vuokrattaviksi vuosina 2014-2015 esitetyt tontit ja

Lisätiedot

Sisällysluettelo. 1 Suomi 100 Naantalissa -toimikunnan perustaminen 3. 2 Ilmoitusasiat 5

Sisällysluettelo. 1 Suomi 100 Naantalissa -toimikunnan perustaminen 3. 2 Ilmoitusasiat 5 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 1/2016 1 Kulttuurilautakunta 27.01.2016 Sisällysluettelo Sivu 1 Suomi 100 Naantalissa -toimikunnan perustaminen 3 2 Ilmoitusasiat 5 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 1/2016 2

Lisätiedot

PUOLANGAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/

PUOLANGAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ PUOLANGAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 13 Tekninen lautakunta 19.02.2019 AIKA 19.02.2019 klo 10:30-12:51 PAIKKA Kunnanvirasto, valtuustosali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 9 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA 15 PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

Pöytäkirjan 34, 35, 39, 40, 41, 42 :t. Sovellettava lainkohta: Kuntalaki 91 (365/1995).

Pöytäkirjan 34, 35, 39, 40, 41, 42 :t. Sovellettava lainkohta: Kuntalaki 91 (365/1995). MUUTOKSENHAKUOHJEET MUUTOKSENHAKUKIELTO Pöytäkirjan 34, 35, 39, 40, 41, 42 :t. Valmistelua ja täytäntöönpanoa koskevaan päätöksen ei saa hakea muutos ta. Sovellettava lainkohta: Kuntalaki 91 (365/1995).

Lisätiedot

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2019 1

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 Tarkastuslautakunta Aika 29.03.2019 klo 08:30-11:37 Paikka Sastamalan kaupungintalo, kokoushuone 414 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2018 1 Tarkastuslautakunta Aika 06.04.2018 klo 08:30-12:00 Paikka Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 25 Kokouksen

Lisätiedot

Sisällysluettelo. 24 Liikunnan ja urheilun tila ja tulevaisuus -kyselyn työstäminen Ohjaajapalkkioiden myöntäminen 5

Sisällysluettelo. 24 Liikunnan ja urheilun tila ja tulevaisuus -kyselyn työstäminen Ohjaajapalkkioiden myöntäminen 5 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 5/2018 1 Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta 25.10.2018 Sisällysluettelo Sivu 24 Liikunnan ja urheilun tila ja tulevaisuus -kyselyn työstäminen 4 25 Ohjaajapalkkioiden myöntäminen

Lisätiedot

Pöytäkirjan 25, 26, 28, 33 :t. Sovellettava lainkohta: Kuntalaki 91 (365/1995).

Pöytäkirjan 25, 26, 28, 33 :t. Sovellettava lainkohta: Kuntalaki 91 (365/1995). MUUTOKSENHAKUOHJEET MUUTOKSENHAKUKIELTO Pöytäkirjan 25, 26, 28, 33 :t. Valmistelua ja täytäntöönpanoa koskevaan päätöksen ei saa hakea muutos ta. Sovellettava lainkohta: Kuntalaki 91 (365/1995). VALITUSOSOITUS,

Lisätiedot

Sisällysluettelo. 9 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjantarkastajien valinta ja pöytäkirjan pitäminen nähtävillä 4

Sisällysluettelo. 9 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjantarkastajien valinta ja pöytäkirjan pitäminen nähtävillä 4 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 2/2019 1 Keskusvaalilautakunta 12.04.2019 Sisällysluettelo Sivu 9 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 10 Pöytäkirjantarkastajien valinta ja pöytäkirjan pitäminen nähtävillä

Lisätiedot

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 9/2015 1

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 9/2015 1 Heinolan kaupunki Pöytäkirja 9/2015 1 Tarkastuslautakunta (2013-2016) Aika 25.08.2015 klo 14:00-16:08 Paikka Kaupungintalo, 3. kerroksen neuvotteluhuone Osallistujat Nimi Klo Tehtävä Läsnä Ikonen Pertti

Lisätiedot

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 8/ Otsikko Sivu 32 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 8/ Otsikko Sivu 32 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3 Heinolan kaupunki Pöytäkirja 8/2016 1 Tarkastuslautakunta (2013-2016) Aika 22.08.2016 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 32 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3 33 Teknisen toimen johtajan

Lisätiedot

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 10/2015 1

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 10/2015 1 Heinolan kaupunki Pöytäkirja 10/2015 1 Tarkastuslautakunta (2013-2016) Aika 28.09.2015 klo 09:00-11:12 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Osallistujat Nimi Klo Tehtävä Läsnä Ikonen

Lisätiedot

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/ Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/ Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2017 1 Sastamalan tarkastuslautakunta Aika 17.11.2017 klo 08:30-11:34 Paikka Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 86

Lisätiedot

Sisällysluettelo. 30 Manner-Naantalin osayleiskaavan konsulttipalkkio Myytävät tai vuokrattavat tontit ja rakennetut kiinteistöt 7

Sisällysluettelo. 30 Manner-Naantalin osayleiskaavan konsulttipalkkio Myytävät tai vuokrattavat tontit ja rakennetut kiinteistöt 7 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 7/2016 1 KH - Kaupunkisuunnittelujaosto 23.05.2016 Sisällysluettelo Sivu 30 Manner-Naantalin osayleiskaavan konsulttipalkkio 3 31 Myytävät tai vuokrattavat tontit ja rakennetut

Lisätiedot

Sisällysluettelo. 43 Rakennuslautakunnan vuoden 2016 käyttösuunnitelma Saatavien poistaminen 4

Sisällysluettelo. 43 Rakennuslautakunnan vuoden 2016 käyttösuunnitelma Saatavien poistaminen 4 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 8/2015 1 Rakennuslautakunta 09.12.2015 Sisällysluettelo Sivu 43 Rakennuslautakunnan vuoden 2016 käyttösuunnitelma 3 44 Saatavien poistaminen 4 45 Päätöksen antaminen Kiinteistö

Lisätiedot

siivous- ja ruokapalvelupäällikkö Kesälahtitalon ruokasalin kalusteiden hankinta

siivous- ja ruokapalvelupäällikkö Kesälahtitalon ruokasalin kalusteiden hankinta Asia Kesälahtitalon ruokasalin kalusteiden hankinta Kesälahtitalon ruokasalin kalusteet ovat huonokuntoiset ja osittain rikkinäisiä. Hankitaan uudet pöydät ja tuolit. Kiteen kaupunki on mukana Pohjois-Karjalan

Lisätiedot

KEURUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2015 1(9)

KEURUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2015 1(9) KEURUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2015 1(9) Tarkastuslautakunta 19.11.2015 AIKA 19.11.2015 klo 15:00-18:00 PAIKKA Kehitysvammaisten asumisyksikkö Runokulma klo 15, ja sen jälkeen kau pun gin ta lo, kokoushuone

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (6) Kaupunginhallitus (S) Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (6) Kaupunginhallitus (S) Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2017 1 (6) Kokoustiedot Aika maanantai klo 13:00-13:50 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Antti Kivelä, puheenjohtaja Pekka Kantanen,

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 7/ (12) Omistajaohjausjaosto

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 7/ (12) Omistajaohjausjaosto Kuopion kaupunki Pöytäkirja 7/2017 1 (12) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 12:00-13:25 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Leila Savolainen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Sisällysluettelo. 8 Saaristomeren kalatalouden toimintaryhmän toiminnan esittely 3. 9 Saaristolautakunnan avustukset

Sisällysluettelo. 8 Saaristomeren kalatalouden toimintaryhmän toiminnan esittely 3. 9 Saaristolautakunnan avustukset Naantalin kaupunki Pöytäkirja 2/2016 1 Saaristolautakunta 26.04.2016 Sisällysluettelo Sivu 8 Saaristomeren kalatalouden toimintaryhmän toiminnan esittely 3 9 Saaristolautakunnan avustukset 2016 4 10 Ilmoitusasiat

Lisätiedot

Sisällysluettelo. 20 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjantarkastajien valinta ja pöytäkirjan pitäminen nähtävillä 4

Sisällysluettelo. 20 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjantarkastajien valinta ja pöytäkirjan pitäminen nähtävillä 4 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 4/2019 1 Keskusvaalilautakunta 24.05.2019 Sisällysluettelo Sivu 20 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 21 Pöytäkirjantarkastajien valinta ja pöytäkirjan pitäminen nähtävillä

Lisätiedot

Allekirjoitusten yhteenveto Tunniste 92b094e d4-b c9b5ef54

Allekirjoitusten yhteenveto Tunniste 92b094e d4-b c9b5ef54 Allekirjoitusten yhteenveto Tunniste Allekirjoittajat Allekirjoittajan nimi ptkntark Jouko Vuorenniemi pj Heimo Riutta ptknpit Kaisa Liikanen ptknpit Helga Nurminen-Ekholm Päivä ja aika 31.05.2019 09:01

Lisätiedot

Otsikko Sivu 29 Keskusvaalilautakunnan pöytäkirjojen nähtävillä pitäminen Yleisten ennakkoäänestyspaikkojen vaalitoimitsijoiden määrääminen

Otsikko Sivu 29 Keskusvaalilautakunnan pöytäkirjojen nähtävillä pitäminen Yleisten ennakkoäänestyspaikkojen vaalitoimitsijoiden määrääminen Punkalaitumen kunta Pöytäkirja 8/2017 51 Keskusvaalilautakunta Aika 29.12.2017 klo 14:00-14:20 Paikka Kunnantalo, kahvio Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 29 Keskusvaalilautakunnan pöytäkirjojen nähtävillä

Lisätiedot

VIRTAIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 21/ Kaupunginhallitus Otsikko Sivu 258 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus,

VIRTAIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 21/ Kaupunginhallitus Otsikko Sivu 258 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus, VIRTAIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 21/2018 590 Aika 17.09.2018 klo 16:00-17:20 Paikka Marttinen, Paunu- sali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 258 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus, 592 pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018 1

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Tarkastuslautakunta Aika 12.01.2018 klo 08:30-11:03 Paikka Sastamalan kaupungintalo, kokoushuone 414 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1

NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 Nurmijärven työterveys -liikelaitoksen johtokunta 15.05.2017 KÄSITELLYT ASIAT Sivu 7 Nurmijärven Työterveys -liikelaitoksen osavuosikatsaus l:n käsittely ja hyväksyntä

Lisätiedot

Sovellettava lainkohta: Kunta laki 91 (365/1995).

Sovellettava lainkohta: Kunta laki 91 (365/1995). MUUTOKSENHAKUKIELTO Tekninen lautakunta :t 216, 217, 220, 224, 225, 227, 228 Valmistelua tai täytäntöönpanoa koskevaan päätökseen ei saa hakea muutos ta Sovellettava lainkohta: Kunta laki 91 (365/1995).

Lisätiedot

Sisällysluettelo. 15 Keskustelua saariston elinkeinoista ja saaristo-ohjelman elinkeinopoliittisista tavoitteista 3

Sisällysluettelo. 15 Keskustelua saariston elinkeinoista ja saaristo-ohjelman elinkeinopoliittisista tavoitteista 3 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 4/2015 1 Saaristolautakunta 22.09.2015 Sisällysluettelo Sivu 15 Keskustelua saariston elinkeinoista ja saaristo-ohjelman elinkeinopoliittisista tavoitteista 3 16 Saaristomatkailun

Lisätiedot

Pykälät: 96, 97, 98, 99, 100, 109, 110, 112, 113, 114, 115, 117, 118

Pykälät: 96, 97, 98, 99, 100, 109, 110, 112, 113, 114, 115, 117, 118 Hyvinvointilautakunta OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS Kokouspäivämäärä 21.8.2018 MUUTOKSENHAKUKIELTO Seuraavista päätöksistä ei kuntalain 136 :n mukaan saa tehdä oi kai su vaa timus ta eikä kunnallisvalitusta,

Lisätiedot

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/ Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/ Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2017 1 Keskusvaalilautakunta Aika 10.04.2017 klo 09:00-13:45 Paikka Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 40 Kokouksen

Lisätiedot

OIKAISUVAATIMUSOHJE (KUNTALAKI) Kaupunginhallitus. :t 90, 92. Viranomainen, jolle oikaisuvaatimus tehdään

OIKAISUVAATIMUSOHJE (KUNTALAKI) Kaupunginhallitus. :t 90, 92. Viranomainen, jolle oikaisuvaatimus tehdään OIKAISUVAATIMUSOHJE (KUNTALAKI) Kaupunginhallitus :t 90, 92 Viranomainen, jolle oikaisuvaatimus tehdään Tähän päätökseen haetaan muutosta tekemällä oikaisuvaatimus Kouvolan kau pun gin hal li tuk sel le.

Lisätiedot

Punkalaitumen kunta Pöytäkirja 1/ Rakennuslautakunta. Aika klo 17:00-17:10. Kunnantalon kahvio. Käsitellyt asiat

Punkalaitumen kunta Pöytäkirja 1/ Rakennuslautakunta. Aika klo 17:00-17:10. Kunnantalon kahvio. Käsitellyt asiat Punkalaitumen kunta Pöytäkirja 1/2017 1 Rakennuslautakunta Aika 16.02.2017 klo 17:00-17:10 Paikka Kunnantalon kahvio Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Rakennuslautakunnan kokousten pitäminen vuonna 2017

Lisätiedot

Työryhmä on kokouksessaan laatinut luettelon rea li soi tavis ta kiinteistöistä ja omaisuudesta.

Työryhmä on kokouksessaan laatinut luettelon rea li soi tavis ta kiinteistöistä ja omaisuudesta. TEKNINEN LAUTAKUNTA 125 20.11.2014 KAUPUNGINHALLITUS 473 01.12.2014 KAUPUNGINHALLITUS 6 09.01.2017 Kaupungin omaisuuden myynti 1832/10/2014 TELA 125 Kaupunki on perustanut 24.10.2013 77 kiinteistöjen hallinta

Lisätiedot

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2016 21 Etelä-Karjalan jätelautakunta Aika 17.05.2016 klo 16:07-16:38 Paikka Kaupungintalo, kokoushuone 138 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu

JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 44 Energialaitoksen johtokunta 10.03.2014 AIKA 10.03.2014 16:30-17:00 PAIKKA Energialaitos KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 25 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (8) Kaupunkirakennelautakunta (S)

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (8) Kaupunkirakennelautakunta (S) Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/2014 1 (8) Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 16:20-16:30 Paikka Valtuusto-virastotalo, lautakuntien kokoushuone Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Iris Asikainen, puheenjohtaja

Lisätiedot

VALITUSOSOITUS (Poikkeamisluvat 36)

VALITUSOSOITUS (Poikkeamisluvat 36) VALITUSOSOITUS (Poikkeamisluvat 36) Valitusaika Ympäristöteknisen lautakunnan lupajaoston päätökseen saa hakea muu tos ta va littamalla Pohjois-Suomen hallinto-oikeuteen kirjallisella va li tuk sel la.

Lisätiedot

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 11/2015 1

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 11/2015 1 Heinolan kaupunki Pöytäkirja 11/2015 1 Tarkastuslautakunta (2013-2016) Aika 29.10.2015 klo 14:00-16:05 Paikka Kaupungintalo, 2. kerroksen neuvotteluhuone Osallistujat Nimi Klo Tehtävä Läsnä Ikonen Pertti

Lisätiedot

Paikka P-K:n ammattiopisto Joensuu tekniikka ja kulttuuri, kokoushuone E215, Peltolankatu 4, Joensuunkatu 3. Kärkkäinen Eero jäsen

Paikka P-K:n ammattiopisto Joensuu tekniikka ja kulttuuri, kokoushuone E215, Peltolankatu 4, Joensuunkatu 3. Kärkkäinen Eero jäsen Pöytäkirja 2/2015 1 Hallituksen henkilöstöjaosto Aika 23.09.2015 klo 14:06-14:27 Paikka P-K:n ammattiopisto Joensuu tekniikka ja kulttuuri, kokoushuone E215, Peltolankatu 4, Joensuunkatu 3 Osallistujat

Lisätiedot

KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 7/2016 1

KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 7/2016 1 KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 7/2016 1 Aluejohtokunta Aika 15.12.2016 klo 17:35-17:55 Paikka Kesälahti-talo, Puruvesi-sali Osallistujat Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Lipsanen Pentti 17:35-17:55 varapuheenjohtaja

Lisätiedot

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2016 22 Tarkastuslautakunta 2013-16 Aika 06.09.2016 klo 17:15-17:30 Paikka Kaupungintalo Imatrankoski (h.308) Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 10 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Pyhtilänkankaan asemakaava-alueen osa-alueen (Pyhtilänkangas IV) tonttien hinnoittelun ja luovutusehtojen hyväksyminen

Pyhtilänkankaan asemakaava-alueen osa-alueen (Pyhtilänkangas IV) tonttien hinnoittelun ja luovutusehtojen hyväksyminen RAKENNETUN 34 15.03.2018 YMPÄRISTÖN LAUTAKUNTA KAUPUNGINHALLITUS 114 09.04.2018 KAUPUNGINVALTUUSTO 47 23.04.2018 Pyhtilänkankaan asemakaava-alueen osa-alueen (Pyhtilänkangas IV) tonttien hinnoittelun ja

Lisätiedot

Kaikkiaan edellä mainituilla alueilla on 69 omakotitonttia ja 12 ri vi talo tont tia, yhteensä 81 kpl.

Kaikkiaan edellä mainituilla alueilla on 69 omakotitonttia ja 12 ri vi talo tont tia, yhteensä 81 kpl. RAKENNETUN 107 25.09.2018 YMPÄRISTÖN LAUTAKUNTA KAUPUNGINHALLITUS 334 01.10.2018 KAUPUNGINVALTUUSTO 130 29.10.2018 Omakoti- ja rivitalotonttien alemyyntikampanja 631/10.1003.100303/2018 RAKYMP 107 Raahen

Lisätiedot

Pöytäkirjan 144, 145, 146, 150, 151, 154, 156, 158, 160 :t. Sovellettava lainkohta: Kuntalaki 91 (365/1995).

Pöytäkirjan 144, 145, 146, 150, 151, 154, 156, 158, 160 :t. Sovellettava lainkohta: Kuntalaki 91 (365/1995). MUUTOKSENHAKUOHJEET MUUTOKSENHAKUKIELTO Pöytäkirjan 144, 145, 146, 150, 151, 154, 156, 158, 160 :t. Valmistelua ja täytäntöönpanoa koskevaan päätökseen ei saa hakea muutos ta. Sovellettava lainkohta: Kuntalaki

Lisätiedot

Naantalin kaupungin äänestysaluejako

Naantalin kaupungin äänestysaluejako Kaupunginhallitus 144 18.04.2017 Kaupunginvaltuusto 38 24.04.2017 Naantalin kaupungin äänestysaluejako 187/00.00.00/2016 Kaupunginhallitus 18.04.2017 144 Kaupunginlakimies Turo Järvinen: Naantalin kaupungin

Lisätiedot

VIHDIN KUNTA. Pöytäkirja 5/ (5) Lasten ja nuorten lautakunta. Aika klo 17:00-18:35. Otalammen koulu ja päiväkoti.

VIHDIN KUNTA. Pöytäkirja 5/ (5) Lasten ja nuorten lautakunta. Aika klo 17:00-18:35. Otalammen koulu ja päiväkoti. Pöytäkirja 5/2019 1 (5) Lasten ja nuorten lautakunta Aika 02.04.2019 klo 17:00-18:35 Paikka Otalammen koulu ja päiväkoti Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 22 Ruotsinkielisen opetuksen tuntijako 3 23 Ajankohtaiset

Lisätiedot

Oikaisu päätökseen kiinteistöjen Sirola RN:o 28:6 ja RN:o 28:24 myynnistä Vaarankylän kyläyhdistykselle

Oikaisu päätökseen kiinteistöjen Sirola RN:o 28:6 ja RN:o 28:24 myynnistä Vaarankylän kyläyhdistykselle Kunnanhallitus 46 25.02.2014 Kunnanhallitus 76 24.03.2014 Kunnanhallitus 126 13.05.2014 Oikaisu päätökseen kiinteistöjen Sirola RN:o 28:6 ja RN:o 28:24 myynnistä Vaarankylän kyläyhdistykselle 135/1/2013

Lisätiedot

Sovellettava lainkohta: Kunta laki 91 (365/1995).

Sovellettava lainkohta: Kunta laki 91 (365/1995). MUUTOKSENHAKUKIELTO Tekninen lautakunta :t 28, 29, 37, 38 Valmistelua tai täytäntöönpanoa koskevaan päätökseen ei saa hakea muutos ta Sovellettava lainkohta: Kunta laki 91 (365/1995). OIKAISUVAATIMUSOHJE

Lisätiedot

Parikkalan kunta Pöytäkirja 1/ Asia Sivu

Parikkalan kunta Pöytäkirja 1/ Asia Sivu Parikkalan kunta Pöytäkirja 1/2019 1 Tarkastuslautakunta Kokousaika 10.01.2019 klo 07:30-10:45 Kokouspaikka Parikkalan kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Harjukuja 6, Parikkala Käsitellyt asiat

Lisätiedot

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 13) Tarkastuslautakunta

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 13) Tarkastuslautakunta Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/2019 1 ( 13) Aika 13.03.2019, klo 08:05-10:55 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone, kunnanvirasto Käsitellyt asiat 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 9 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Sisällysluettelo. 12 Ympäristökatselmus Tutustumismatka asuntomessuille Seinäjoelle 5

Sisällysluettelo. 12 Ympäristökatselmus Tutustumismatka asuntomessuille Seinäjoelle 5 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 3/2016 1 Rakennuslautakunta 11.05.2016 Sisällysluettelo Sivu 12 Ympäristökatselmus 2016 3 13 Tutustumismatka asuntomessuille Seinäjoelle 5 14 Rakennustarkastajan päätökset

Lisätiedot

Lapuan kaupunki Pöytäkirja 7/ (9) Tarkastuslautakunta. Aika klo 15:00-18:33. Teknisen keskuksen kokoustila, Poutuntie 8, 2.

Lapuan kaupunki Pöytäkirja 7/ (9) Tarkastuslautakunta. Aika klo 15:00-18:33. Teknisen keskuksen kokoustila, Poutuntie 8, 2. Lapuan kaupunki Pöytäkirja 7/2018 1 (9) Tarkastuslautakunta Aika 21.05.2018 klo 15:00-18:33 Paikka Teknisen keskuksen kokoustila, Poutuntie 8, 2. krs Käsitellyt asiat 34 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

JUUAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2016 1

JUUAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2016 1 JUUAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2016 1 Käsitellyt asiat Asia Otsikko Sivu 44 Kokouksen järjestäytyminen 4 45 Juuan Vuokratalot Oy:n toiminta vuonna 2015 5 46 Arviointikertomuksen 2015 valmisteluun liittyvä 6

Lisätiedot

LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA

LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 Aika: 30.03.2017 klo 18:00-21:17 Paikka: Kaupungintalo, kokoushuone 3 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 20 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 21 Edellisen kokouksen

Lisätiedot

Sisällysluettelo. 10 Musiikkijuhlien kutsuvierastilaisuus Henkilöstökertomus Työterveyshuollon toimintakertomus

Sisällysluettelo. 10 Musiikkijuhlien kutsuvierastilaisuus Henkilöstökertomus Työterveyshuollon toimintakertomus Naantalin kaupunki Pöytäkirja 2/2016 1 KH - Yleisjaosto 14.03.2016 Sisällysluettelo Sivu 10 Musiikkijuhlien kutsuvierastilaisuus 3 11 Henkilöstökertomus 2015 4 12 Työterveyshuollon toimintakertomus 2015

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjan tarkastaminen 4 3 Konserniohjaus 5 4 Varhaiskasvatuksen ajankohtaiskatsaus 6 5 Muut asiat 7

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjan tarkastaminen 4 3 Konserniohjaus 5 4 Varhaiskasvatuksen ajankohtaiskatsaus 6 5 Muut asiat 7 Lapuan kaupunki Pöytäkirja 1/2018 1 (8) Tarkastuslautakunta Aika 17.01.2018 klo 17:00-18:50 Paikka kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus. Porvoon kaupunki. Hallitus / lautakunta Kaupunginhallitus

Oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus. Porvoon kaupunki. Hallitus / lautakunta Kaupunginhallitus Kunta Porvoon kaupunki Oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus Hallitus / lautakunta Kaupunginhallitus 12.8.2019 Muutoksenhakukiellot Kieltojen perusteet Seuraavista päätöksistä ei saa tehdä kuntalain

Lisätiedot

NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1

NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Nurmijärven työterveys -liikelaitoksen johtokunta 19.01.2015 KÄSITELLYT ASIAT Sivu 1 Kuntalain 2 a muutoksen edellyttämä kunnallisten liikelaitosten yhtiöittäminen,

Lisätiedot

HALLINTO, SUUNNITTELU JA PAIKKATIETOPALVELUJEN TU- LOS YK SIK KÖ

HALLINTO, SUUNNITTELU JA PAIKKATIETOPALVELUJEN TU- LOS YK SIK KÖ Tekninen lautakunta 89 20.09.2016 Teknisen lautakunnan talousarvio vuodelle 2017 Tekninen lautakunta Valmistelija: tekninen johtaja Janne Laiho, puh. 050 347 5247 ja palve lu koor di naat to ri Hely Harju,

Lisätiedot

36 Vuolijoen aluelautakunnan kehittämissuunnitelma Aluelautakunta vauhtiin -hankkeen tilannekatsaukset v. 2017

36 Vuolijoen aluelautakunnan kehittämissuunnitelma Aluelautakunta vauhtiin -hankkeen tilannekatsaukset v. 2017 Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 5/2017 1 (17) Aika 23.05.2017, klo 18:07-21:09 Paikka Vuolijoen koulu, Ouluntie 2 Käsitellyt asiat 32 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 33 Pöytäkirjan tarkastus 34 Työllisyysvarojen

Lisätiedot

Sivistyskeskuksen lautakuntien yhteinen kokous henkilöstöravintolassa klo 17:00-18:20

Sivistyskeskuksen lautakuntien yhteinen kokous henkilöstöravintolassa klo 17:00-18:20 Pöytäkirja 1/2017 1 (5) Nuorisolautakunta Aika 31.01.2017 klo 17:00-18:26 Paikka Kunnanvirasto, tukirakennus, kokoushuone 206 Käsitellyt asiat Sivistyskeskuksen lautakuntien yhteinen kokous henkilöstöravintolassa

Lisätiedot

Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen 13 Konserniyhteisöjen tavoitteiden toteuma 12/ Muut asiat

Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen 13 Konserniyhteisöjen tavoitteiden toteuma 12/ Muut asiat Järvenpää Pöytäkirja 3/2018 1 ( 8) Aika 12.04.2018, klo 07:37-08:45 Paikka Käsitellyt asiat Jä rvenpä ä - talo, Terijoki kokoushuone, 2. kerros 12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan

Lisätiedot

21 Esi- ja perusopetuksen tieto- ja viestintätekniikkasuunnitelma

21 Esi- ja perusopetuksen tieto- ja viestintätekniikkasuunnitelma Mäntyharju Pöytäkirja 3/2018 1 (11) Aika 20.03.2018, klo 18:01-18:36 Paikka Kunnantalo, Kokoushuone Lahna Käsitellyt asiat 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjan tarkastus 20 Kirjaston

Lisätiedot

Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Kunnanhallitus MESSUJEN ALENNUSTONTIT 27/02.09/2016

Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Kunnanhallitus MESSUJEN ALENNUSTONTIT 27/02.09/2016 Kunnanhallitus 54 15.02.2016 Kunnanvaltuusto 16 22.02.2016 Kunnanhallitus 179 20.06.2016 MESSUJEN ALENNUSTONTIT 27/02.09/2016 KHALL 54 Forssassa pidetään vuoden tauon jälkeen Ra ken na-si sus ta-asu -messut

Lisätiedot

Katsaus purettavista, ulosvuokratuista ja myytävistä rakennetuista kiinteistöistä

Katsaus purettavista, ulosvuokratuista ja myytävistä rakennetuista kiinteistöistä Kaupunginhallituksen konsernijaosto 39 30.10.2017 Kaupunginhallituksen konsernijaosto 44 20.08.2018 Katsaus purettavista, ulosvuokratuista ja myytävistä rakennetuista kiinteistöistä 918/10.01.02/2017 Kaupunginhallituksen

Lisätiedot

Ruoveden kunta Pöytäkirja 8/2017 1

Ruoveden kunta Pöytäkirja 8/2017 1 Ruoveden kunta Pöytäkirja 8/2017 1 Tarkastuslautakunta Aika 30.10.2017 16:00-17:30 Paikka Ruoveden kunnantalon valtuustosali Käsitellyt asiat Liitteet Otsikko Sivu 56 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

Oikaisuvaatimusviranomaisen asiointiosoitteet ovat:

Oikaisuvaatimusviranomaisen asiointiosoitteet ovat: OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS OIKAISUVAATIMUSOHJE Ympäristölautakunnan päätöksiin 6, 9 tyytymätön voi tehdä kir jallisen oikaisuvaa ti muk sen. Pää tök seen ei saa ha kea muutosta valittamalla

Lisätiedot

Rautalammin kunta Pöytäkirja 1/ ( 12) Tarkastuslautakunta TIlintarkastajan väliraportti tilivuoden 2018 tilintarkastuksesta

Rautalammin kunta Pöytäkirja 1/ ( 12) Tarkastuslautakunta TIlintarkastajan väliraportti tilivuoden 2018 tilintarkastuksesta Rautalammin kunta Pöytäkirja 1/2019 1 ( 12) Aika 09.01.2019, klo 08:30-11:25 Paikka Kunnanhallituksen huone, Kunnanvirasto, Rautalampi Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Sisällysluettelo. 16 Hyvinvointikertomus valtuustokaudelta ja -suunnitelma Saatavien poisto Ilmoitusasiat 6

Sisällysluettelo. 16 Hyvinvointikertomus valtuustokaudelta ja -suunnitelma Saatavien poisto Ilmoitusasiat 6 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 3/2018 1 Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta 07.06.2018 Sisällysluettelo Sivu 16 Hyvinvointikertomus valtuustokaudelta 2013-2016 ja -suunnitelma 2017-2020 3 17 Saatavien poisto

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Joensuun Teatteriravintolan Torni-kabinetti, Rantakatu 20, 4. kerros, Joensuu

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Joensuun Teatteriravintolan Torni-kabinetti, Rantakatu 20, 4. kerros, Joensuu JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Tarkastuslautakunta 2013-2016 Aika 18.01.2017 klo 17:00-20:00 Paikka Joensuun Teatteriravintolan Torni-kabinetti, Rantakatu 20, 4. kerros, Joensuu Käsitellyt asiat

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Tarja Kyllönen ja Pekka Sinkkonen.

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Tarja Kyllönen ja Pekka Sinkkonen. LUUMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 31 Vapaa-aikalautakunta Aika 26.05.2016 klo 18:16-18:45 Paikka Kunnantalo, alakerran kokoushuone Käsitellyt asiat Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin

Lisätiedot

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 9/ Otsikko Sivu 37 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 9/ Otsikko Sivu 37 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3 Heinolan kaupunki Pöytäkirja 9/2016 1 Tarkastuslautakunta (2013-2016) Aika 19.09.2016 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 37 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3 38 Kaupunginvaltuuston puheenjohtajan

Lisätiedot

Lapuan kaupunki Pöytäkirja 8/ (9) Tarkastuslautakunta. Aika klo 17:15-19:31. kaupunginhallituksen kokoushuone.

Lapuan kaupunki Pöytäkirja 8/ (9) Tarkastuslautakunta. Aika klo 17:15-19:31. kaupunginhallituksen kokoushuone. Lapuan kaupunki Pöytäkirja 8/2018 1 (9) Tarkastuslautakunta Aika 30.05.2018 klo 17:15-19:31 Paikka kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 40 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 41 Pöytäkirjan

Lisätiedot