3 Puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan valinta Vanhusneuvoston puheenjohtajaksi valittiin Pauli Mäkelä ja varapuheenjohtajaksi Pauli Pietilä.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "3 Puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan valinta Vanhusneuvoston puheenjohtajaksi valittiin Pauli Mäkelä ja varapuheenjohtajaksi Pauli Pietilä."

Transkriptio

1 Sastamalan vanhusneuvoston kokous 3/2019 Pöytäkirja Aika Perjantai klo Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone 419, Aarnontie 2A Läsnä Honko Marja-Liisa, Vammalan Kansalliset Seniorit Järvenpää Aarne, Sastamalan Eläkkeensaajat Järvenpää Simo, Eläkeliiton Suodenniemen yhdistys Kalva Margit, Sastamalan rakennuttamispalvelut Laine Päivi, konsernihallinto, Sastamalan kaupunki Lepistö Sini-Mari, Sastamalan opisto, kulttuuripalvelut, poissa Lindberg Bill, Kiikan Eläkkeensaajat Luukkanen Anja, Eläkeliiton Vammalan yhdistys Myllyniemi Liisa, Keikyän Sitoutumattomat Eläkeläiset Mäkelä Pauli, Eläkeliiton Mouhijärven yhdistys Mäkitalo Raija, Vammalan Eläkeläiset Nuolikoski Raine, Sastamalan ruoka- ja puhtauspalvelut, poissa Pajunen Sirkku, Liikuntapalvelut, Sastamalan kaupunki Pietilä Pauli, Eläkeliiton Äetsän yhdistys Santaoja Tauno, Eläkeliiton Kiikoisten yhdistys Saukkoriipi Aleksi, sosiaali- ja terveyspalvelut, Sastamala Sivonen Reino, Vammalan Eläkkeensaajat Toivonen Olavi, Mouhijärven Eläkkeensaajat, poissa Vuorenoja Teuvo, Sastamalan kristilliset eläkeläiset Rautava Tapio, hallintojohtaja, Sastamalan kaupunki 1 Kokouksen avaus Pauli Mäkelä avasi kokouksen ja toivotti jäsenet tervetulleiksi. 2 Kokouksen järjestäytyminen/läsnäolijat Sastamalan kaupunginhallitus on kokouksessaan päättänyt asettaa vanhusneuvoston päättyväksi toimikaudeksi. Kaupunginhallitus on pyytänyt seurakuntia nimeämään yhteisen edustajan sekä eläkeläisjärjestöjä nimeämään yhdistyksestään varsinaisen ja varajäsenen. Järjestöt ovat toimittaneet tiedot edustajistaan vanhusneuvoston sihteerille. Seurakunnan edustaja nimetään myöhemmin. Kaupungin edustajina jatkavat entiset. Luettelo jäsenistä ja varajäsenistä pöytäkirjan liitteenä. 3 Puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan valinta Vanhusneuvoston puheenjohtajaksi valittiin Pauli Mäkelä ja varapuheenjohtajaksi Pauli Pietilä. 4 Työjärjestys Päätettiin edetä työjärjestyksen mukaisesti. Esityslista on lähetetty kokouskutsun liitteenä. 5 Hallintojohtajan katsaus ajankohtaisiin asioihin Vanhusneuvosto on lakiin perustuva yksi kaupungin osallistumis- ja vaikuttamiselimistä. Vaikuttamiselimet asetetaan kahdeksi vuodeksi kerrallaan. Toimialoja on muistutettu ja pitää jatkossa säännöllisesti muistuttaa, että ottavat huomioon vanhusneuvoston ja antavat sille mahdollisuuden vaikuttaa kunnan eri toimialojen toiminnan suunnitteluun ja seurantaan asioissa, joilla on merkitystä ikääntyneen väestön hyvinvoinnin, terveyden, osallisuuden, elinympäristön, asumisen, liikkumisen tai päivittäisistä toiminnoista suoriutumisen taikka heidän tarvitsemiensa palvelujen kannalta (kuntalaki 27 ).

2 Vanhusneuvosto on tehnyt v esityksen, että toimialoilta tulisi jo suunnitteluasteella olevat ikääntynyttä väestöä koskevat asiat tiedoksi vanhusneuvostolle. Konsernin johtoryhmän jäsenille on esitys toimitettu tiedoksi ja muistutettu siitä, että eri toimialat ottavat ikääntynyttä väestöä koskevissa asioissa lausuntoja pyytäessään myös huomioon lausunnon pyytämisen vanhusneuvostolta. Vaikka sote-uudistusta ei tulekaan v alusta, jatkaa vanhusneuvosto samankaltaisena ja määräraha on konsernihallinnon budjetissa. Mahdolliset uudesta sote-uudistuksesta aiheutuvat muutokset valmistellaan myöhemmin. Vanhusneuvoston tehtävät luetellaan vanhusneuvoston toimintasäännössä. Omistajaohjauksen periaatteet: tilakeskus hallinnoi ja vuokraa kokoontumistiloja kaupungin toimialoille ja muille. Haluttiin tietää paljonko eläkeläisjärjestöt maksavat tilojen vuokria. Toivottiin, että eläkeläisjärjestöt saisivat ilmaiseksi käyttää kaupungin tiloja, esim. Äetsän paloasemaa. Hyvinvointisuunnitelmaan sisältyy järjestöyhteistyön kehittäminen. Siihen liittyen on tehty luonnos järjestöyhteistyön oppaasta ja johtoryhmä käsittelee sitä Oppaan sisältö on seuraavanlainen: 1.Johdanto 2.Kuntalakiin liittyvät velvoitteet 3.Sastamalan strategia 4.Strategiassa sanottua 5.Avustukset, avustussummat 6.Foorumi-, parlamentti-ja neuvostotoiminta 7.Kumppanuussopimukset 8.Yhteyshenkilöt 9.Järjestöagentit 10.Kaupungin ylläpitämät tilat 11.Järjestöjenja ev.lut-seurakunnan ylläpitämät tilat 12.Kyläyhdistysten ylläpitämät tilat 13.Alueellinen järjestötoiminta 14.Yhteistyön kehittäminen 15.Järjestöyhteistyönvuosikello 16.Linkkejä ja materiaaleja 17.Oppaan laatijat Joukkoliikennettä on kolmenlaista: paikallisliikenne, palveluliikenne ja muu joukkoliikenne. Palveluliikenteessä palvelun toimittajan vaihduttua esitettiin huoli siitä, ettei palvelu, jossa asiakas saa myös apua kuljettajalta mm kauppakassin nostossa kotirappusille, vaarantuisi. Nysse kulkee nyt välillä Tampere-Nokia-Linnavuori. Linja olisi hyvä toteuttaa pidempänä Tampere- Nokia-Siuro-Mouhijärvi. Linja palvelisi siten työssäkäyntiliikennettä. Asiaa tullaan selvittämään, mikä on järkevintä. Joukkoliikenteen asiantuntija voisi tulla syksyllä puhumaan joukkoliikenteestä. Kaupunkirakennesuunnitelma Sastamalan ensimmäinen kaupunkirakennesuunnitelma on tehty heti vuoden 2009 jälkeen. Tapio kävi läpi Tatu Sunqvistin tekemän esityksen päivitetystä kaupunkirakennesuunnitelmasta. Suunnitelmassa on kolmitasoinen keskusverkko: pääkeskus Vammala, aluekeskus Mouhijärvi ja paikalliskeskukset Kiikka, Keikyä, Karkku, Kiikoinen ja Suodenniemi. Väestöennusteessa Sastamalan väestön määrä vähenee vuoteen 2030 mennessä :een. Väestö keskustan, Mouhijärven ja Karkun alueilla tulee kasvamaan, mutta muilla alueilla vähenemään. Muiden alueiden väestönkehityksen uskotaan pysyvän tappiollisena, mutta tappiollista kehitystä pyritään jarruttamaan. Muuttoliikkeen saaminen positiiviseksi olisi tärkeätä.

3 Maankäytön painopistealueiksi on nimetty: Karkku potentiaalinen ekologisen asumisen ja luontomatkailun alue Keskusta kaupungin veturi Mouhijärvi Uotsolan ja Häijään yhdistäminen jatkuu Keikyä energiaintensiivisen yritystoiminnan, biotalouden ja matkailun potentiaalinen alue Merkittiin tiedoksi hallintojohtaja Tapio Rautavan esitys Asiointi- ja palveluliikenteeseen haluttiin kiinnitettävän erityistä huomiota. 6 Lausuntopyyntö Sastamalan kaupunkirakennesuunnitelmaan Sastamalan kaupunkirakennesuunnitelma 2030 on päivitetty ja siitä Sastamalan kaupunginhallitus (kokous ) on pyytänyt vanhusneuvostolta lausuntoa. Kaupunkirakennesuunnitelmaan voi käydä tutustumassa kaupungin kotisivuilla kohdasta: Palvelut - Kaavat Tontit ja kartat Kaavoitus Nähtävillä olevat kaavat Liikennettä kehittämällä tuetaan väestökehitystä. Työssäkäyntiliikenne välillä Tampere Nokia- Mouhijärvi tukee Maisemakylien rakentumista ja koko alueen kehittymistä. Peruspalveluiden on toimittava kaupungin joka alueella. Teollisuustonttien hinnat olisi hyvä jyvittää alueiden mukaan ja niin nykyään onkin. Tontit pitäisi olla ilmaisia tai ainakin pitäisi järjestää alekampanjoita. Vanhusneuvosto toteaa lausunnossaan, että peruspalvelujen turvaaminen sekä asiointi- ja palveluliikenteen kehittäminen kaupungin eri alueilla ovat erityisen tärkeitä. 7 Edellisen kokouksen pöytäkirja Kiikoisten lääkäripalveluista esitettyyn huoleen todettiin, että Kiikoisissa on nyt lääkäri. Lääkäripalveluiden ja päivystyksen toimivuudesta Sastamalassa pyydetään seuraavaan kokoukseen puhumaan johtava ylilääkäri Urpo Hautala ja/tai johtava hoitaja Anne Kantola Hyväksyttiin edellisen kokouksen pöytäkirja 8 Sosiaaliasiamiehen raportti v Sosiaaliasiamiehen raportti oli lähetetty kokouskutsun mukana ja siihen oli etukäteen tutustuttu. Todettiin, että sosiaaliasiamiehen tehtävät eivät ole kaikille tuttuja eikä häntä ole markkinoitu tarpeeksi. Asukkaat eivät tiedä minkälaista apua häneltä voitaisiin saada. Huomioita raporttiin liittyen: Sosiaalityöntekijöitä ei ole tarpeeksi lastensuojelussa, koska Sotesin mukaan sosiaalityöntekijällä on vastuullaan keskimäärin 44 (enimmillään 62) lasta, suositusten ollessa 25 lasta työntekijää kohden. ennaltaehkäisy on tärkeää syihin pitäisi puuttua asiakkaan luona käyvä kotihoitohenkilö vaihtuu liian usein saman henkilön pitäisi käydä useamman kerran saman asiakkaan luona. kotihoitohenkilöstöä ei ole tarpeeksi mm sairauslomien sattuessa. raportti todettiin hyväksi ja se tullaan jatkossakin toimittamaan vanhusneuvoston käsiteltäväksi haluttiin tietää, missä päin kaupunkia apua tarvitsevia on eniten ja kuinka paljon heihin kohdistuu työntekijöitä se, miten saada hoitajia jatkossa, on iso kysymys työelämässä on paljon myös eläkeläisiä. Heillä on ammattitaitoa, mutta todettiin, että uudet vaihtuvat ohjelmat ja tekniikka tuottavat iäkkäälle vaikeuksia.

4 Kiikan vanhainkoti halutaan edelleen kunnostettavaksi palvelukotiasumiseen ulkomaalaistaustaisten työntekijöiden kanssa pitää kommunikoinnin toimia 9 Sastamalan kaupungin kotisivut Saavutettavuus/Sotesin kotisivut Saavutettavuusdirektiivi on tullut voimaan Saavutettavuudella tarkoitetaan, että verkkosivut ja mobiilisovellukset sekä niiden sisällöt ovat sellaisia, että kuka tahansa voisi niitä käyttää ja ymmärtää mitä niissä sanotaan. Aleksi pyysi kahta henkilöä Sotesin kotisivujen koekäyttäjiksi, jotta saataisiin tietää, miten niissä saavutettavuus toimii. Anja Luukkanen ja Aarne Järvenpää ilmoittautuivat. Saavutettavuuden testaamiseksi Sotesin kotisivuja koekäyttävät Anja Luukkanen ja Aarne Järvenpää 10 Eläkeläisjärjestöjen esille tuomat asiat Todettiin, että terveyden kannalta uinti on ikäihmisille yksi hyvistä/tärkeistä liikuntamuodoista. Keskusteltiin mahdollisuudesta kaupungin järjestämiin yhteiskuljetuksiin ikäihmisille Huittisten uimahalliin. Koska tasapuolisuuden kannalta kuljetus pitäisi järjestää jokaiselta kaupungin alueelta, todettiin, että sen järjestäminen tuskin toteutuisi. Ehdotettiin myös, että kaupunki voisi antaa tukea uimalipun hintaan. Aarne: aikaisemmin oli uimahallikuljetus Vammalasta Äetsään, ja se loppui, koska ei ollut kävijöitä Anja: Kauppalantalon salin sälekaihtimet/verhot ovat huonokuntoiset, jotka pitää korjata. Margit hoitaa asiaa eteenpäin. Aarne: Seukun esirippu on repaleinen ja vanha (vielä Vammalan kaupungin vaakuna). Pitäisi uudistaa. Margit hoitaa. Pauli: Mouhijärvellä lähellä terveyskeskusta on entisen sähköliikkeen tila, joka olisi hyvä kokoontumispaikka yhdistyksille, mutta se vaatii remonttia. Margit vie ehdotuksen tilakeskuksen käsiteltäväksi. Merkittiin tiedoksi eläkeläisjärjestöjen esille tuomat asiat 11 Kaupungin edustajien esille nostamat asiat Aleksi: Sotesiin perustetaan 19 lähihoitajien oppisopimuspaikkaa. Soveltuvuus testataan kaikilta haastatteluin ja psykologisin testein. Uuden hallitusohjelman mukaisesti kokeillaan kehitysvammaisille henkilökohtaisia budjetteja. Kotihoidossa on tehty NHG-selvitys, jossa on selvitetty missä kaupungin eri alueilla ovat kotihoidon asiakkaat ja siihen liittyen hoitohenkilöstön tiimirakenne. Alkusyksystä aloitetaan siitä johtuvat toimenpiteet. Kotihoitojohtaja Mari Ollinpoikaa kysytään seuraavaan kokoukseen. Syksyllä toteutetaan kotihoidon asiakkaille asiakastyytyväisyyskyselyt ne tehdään kolmena vuonna peräkkäin. Aleksi kertoi Sitran rahoittamasta ALPIO-hankkeesta (Alueellisen Liikkumisen Palveluiden Integroitu Operointi). Pilottihankkeessa ovat mukana Ylöjärven ja Sastamalan kaupungit Ylöjärveltä Kurun alue ja Sastamalan osalta Vammalan alue. Alueilla testataan uutta välitysjärjestelmää. Tavoitteena on kylien ja haja-asutusalueiden kuljetusten ja liikkumisen turvaaminen. Hankkeen aikana kehitetään teknologia-alustaa, joka yhdistää kaikki tietyn alueen liikkumisvaihtoehdot yhteen järjestelmään. Kuntalainen voi esim. yhdellä puhelulla löytää itselleen sopivan liikkumisvaihtoehdon julkisesta liikenteestä takseihin ja jaettuihin kyyteihin. Aleksi suositteli kokeilemaan sitä, miten järjestelmä toimii. Merkittiin tiedoksi kaupungin edustajien esille tuomat asiat

5 12 Muut asiat Merkittiin tiedoksi sosiaali- ja terveyslautakunnan päätös koskien diabeteshoitajan käymistä Kiikoisten terveysasemalla. Merkittiin tiedoksi vanhusneuvostolle tullut ennakkokutsu vanhusneuvostopäivään Tilaisuutta on mahdollisuus seurata myös etänä, ilmoittautumislinkki kutsussa. Servi toteuttaa syksyllä laajan asiakastyytyväisyystutkimuksen kaikille ruoka-asiakkailleen. Tutkimuksen vastauksiin palataan viimeistään vuodenvaihteessa. Saattohoitoyksikkö on jo siirtynyt kotikallioon tk2:sta. Hammashoitolan piti siirtyä tilojen vapauduttua tk2:een, mutta Mielipiste onkin menossa sinne. Hammashoitolalle ollaan etsimässä uutta paikkaa. Vanhusneuvoston lehtiseen pitää vaihtaa vanhusneuvoston uusien jäsenten nimet. Kotisivuilla olevaan lehtiseen tiedot vaihdetaan ja vanhusneuvoston tämän pöytäkirjan liitteessä ovat jäsenten nimet. Kotihoitoon vietävästä ruuasta on tullut paljon palautetta. Sosiaali- terveyslautakunta on menossa tutustumaan Servin tiloihin seuraavan kokouksen yhteydessä. 13 Seuraava kokous Perjantaina klo 9 14 Kokouksen päättäminen Puheenjohtaja päätti kokouksen klo Sastamalassa Pauli Mäkelä Puheenjohtaja Päivi Laine Sihteeri

Sastamalan Vanhusneuvosto Muistio 3/2013

Sastamalan Vanhusneuvosto Muistio 3/2013 Sastamalan Vanhusneuvosto Muistio 3/2013 Aika: Torstai 15.8.2013 klo 9.00-11.30 Paikka: Hopun palvelukeskuksen kokoushuone Unikko Lemmenpolku 8 B, Sastamala Läsnä: Ahvonen Matti, Eläkeliiton Äetsän yhdistys

Lisätiedot

Sastamalan vanhusneuvoston kokous Muistio 6/2016

Sastamalan vanhusneuvoston kokous Muistio 6/2016 Sastamalan vanhusneuvoston kokous Muistio 6/2016 Aika: Perjantaina 4.11.2016 klo 9.00-11.40 Paikka: Hopun palvelukeskus, Unikko-kokoushuone Läsnä: Aho Jari, Sastamalan kaupunki, liikuntapalvelut Ahvonen

Lisätiedot

1 Kokouksen avaus Puheenjohtaja Pauli Mäkelä avasi kokouksen ja toivotti osallistujat tervetulleiksi.

1 Kokouksen avaus Puheenjohtaja Pauli Mäkelä avasi kokouksen ja toivotti osallistujat tervetulleiksi. Sastamalan vanhusneuvoston kokous Muistio 5/2016 Aika: Perjantaina 2.9.2016 klo 9.00-11.30 Paikka: Hopun palvelukeskus, Unikko-kokoushuone Läsnä: Ahvonen Matti, Eläkeliitto Äetsän yhdistys Jokela Liisa,

Lisätiedot

Sastamalan vanhusneuvoston kokous

Sastamalan vanhusneuvoston kokous Sastamalan vanhusneuvoston kokous Muistio 3/2016 Aika: Perjantaina 22.4.2016 klo 9.00-12.00 Paikka: Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone 4. krs Aarnontie 2 A, Sastamala Läsnä: Sastamalan

Lisätiedot

Punkalaitumen ja Sastamalan vanhusneuvostojen yhteinen

Punkalaitumen ja Sastamalan vanhusneuvostojen yhteinen Punkalaitumen ja Sastamalan vanhusneuvostojen yhteinen kokous Muistio 2/2016 Aika: Tiistaina 8.3.2016 klo 13.00-16.00 Paikka: Pakarin palvelukeskus, Iso-Jaakkolantie 26, Punkalaidun Läsnä: Punkalaitumen

Lisätiedot

Vantaan vanhusneuvoston toimintasuunnitelma 2018

Vantaan vanhusneuvoston toimintasuunnitelma 2018 Vantaan vanhusneuvosto Hyväksytty 18.1.2018 Vantaan vanhusneuvoston toimintasuunnitelma 2018 Kuntalain 27 ja vanhuspalvelulaina 11 mukaan vanhusneuvostolle on annettava mahdollisuus vaikuttaa kunnan eri

Lisätiedot

PÖYTYÄN KUNTA VANHUS- JA VAMMAISNEUVOSTO

PÖYTYÄN KUNTA VANHUS- JA VAMMAISNEUVOSTO PÖYTYÄN KUNTA VANHUS- JA VAMMAISNEUVOSTO 26.1.2018 1. Aika: 26.1.2018 klo 10.00-11.00 Paikka: Paikalla: Kotikarpalo, Talvitie 1, 21800 Kyrö Veikko Rantala, Auranmaan kansalliset seniorit Marja Viitanen,

Lisätiedot

15 Kokouksen työjärjestys ja pöytäkirjantarkastajien valinta. 19 Terveiset yhteisöllisen asumisen seminaarista sekä Ikäkoti kuntoon - seminaarista

15 Kokouksen työjärjestys ja pöytäkirjantarkastajien valinta. 19 Terveiset yhteisöllisen asumisen seminaarista sekä Ikäkoti kuntoon - seminaarista Mikkeli Pöytäkirja 2/2017 1 (16) Aika 14.03.2017, klo 13:00-15:05 Paikka Lounashuoneen kabinetti, kaupungin virastotalo Käsitellyt asiat 13 Kokouksen avaus 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 15

Lisätiedot

Vanhusneuvoston kokous Multian Palvelukeskus Poukama maanantaina klo

Vanhusneuvoston kokous Multian Palvelukeskus Poukama maanantaina klo MULTIAN KUNTA 3/2017 PÖYTÄKIRJA n kokous Multian Palvelukeskus Poukama maanantaina 27.11.2017 klo 13.00 15.00 ASIAT 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 20 Työjärjestyksen

Lisätiedot

VANH 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VANH 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2 VANH 3 VANHUSNEUVOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA

VANH 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VANH 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2 VANH 3 VANHUSNEUVOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 1/2011 23.2.2011 Asiat VANH 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VANH 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2 VANH 3 VANHUSNEUVOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2010 3 VANH 4 KANGASALAN KUNNAN PALVELUVERKON

Lisätiedot

Lisätietojen antaja: hallintopäällikkö Matleena Mikkonen, puh tai sähköposti

Lisätietojen antaja: hallintopäällikkö Matleena Mikkonen, puh tai sähköposti Kaupunginhallitus 239 23.10.2017 Vammaisneuvoston asettaminen ja neuvoston jäsenistä päättäminen 184/00.00.01/2017 Kaupunginhallitus 23.10.2017 239 Esittelijä: kaupunginjohtaja Marko Järvenpää Lisätietojen

Lisätiedot

SASTAMALAN KAUPUNKI Vireillä olevat osayleiskaavat

SASTAMALAN KAUPUNKI Vireillä olevat osayleiskaavat Suodenniemen Pohjoisten vesistöjen ranta Suodenneimen tuulivoima Putajan Häijään Mouhijärvi-Häijää-Salmin Kiikoisten taajama-alueen Karkun Rautaveden länsirannan Keskustaajaman Kaavat\Kaavoitusohjelmat\Kaavoitusohjelma2018_19\Liitekartat\Työstö\Yleiskaavat.dwg

Lisätiedot

Ehdotus: Vanhusneuvosto päättää, että muistiot voidaan laittaa nettiin puheenjohtajan ja sihteerin varmennuksin.

Ehdotus: Vanhusneuvosto päättää, että muistiot voidaan laittaa nettiin puheenjohtajan ja sihteerin varmennuksin. Muistio Kauhajoen vanhusneuvoston kokouksesta 26.5.2015 klo 13.00 15.50 Paikka: Kauhajoen kaupungintalo,kaupunginhallituksen kokoushuone. 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Marja Aalto avasi kokouksen ja

Lisätiedot

Hämeenlinnan vanhusneuvosto

Hämeenlinnan vanhusneuvosto Hämeenlinnan vanhusneuvosto 1 n toiminta lakisääteistä Laki ikääntyneen väestön toimintakyvyn tukemisesta sekä iäkkäiden sosiaalija terveyspalveluista, 28.12.2012/980 http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/2012/20120980

Lisätiedot

Päivämäärä Vanhus- ja vammaisneuvoston toimintasäännöt Kaupunginhallitus , asia jätettiin pöydälle

Päivämäärä Vanhus- ja vammaisneuvoston toimintasäännöt Kaupunginhallitus , asia jätettiin pöydälle Oulun kaupunki Kaupunginhallitus 154 Dno Päätöshistoria Tiivistelmä Päivämäärä 22.05.2017 Vanhus- ja vammaisneuvoston toimintasäännöt 1.6.2017 OUKA/4083/00.02.01/2017 Ote pöytäkirjasta 11/2017 Kaupunginhallitus

Lisätiedot

Vanhusneuvoston kokous. Titta Roslakka, Eksoten edustaja

Vanhusneuvoston kokous. Titta Roslakka, Eksoten edustaja Kokous Vanhusneuvoston kokous Aika, paikka Keskiviikko 29.11.2017 kello 15.00-16.50 Osallistujat Kulttuuritalo Virta, tutustuminen kokoontumistiloihin Kokoustila Vallinkoski (h 138) Sinikka Poskiparta,

Lisätiedot

Ikäihmisten Neuvosto. Toimintakertomus 2016

Ikäihmisten Neuvosto. Toimintakertomus 2016 Ikäihmisten Neuvosto Toimintakertomus 2016 1 Sisällys YLEISTÄ... 2 JÄSENET... 3 TYÖVALIOKUNTA... 4 KOKOUKSET... 4 TAPAHTUMAT, KOULUTUKSET... 5 2 YLEISTÄ Ikäihmisten Neuvostolla oli historiansa kuudestoista

Lisätiedot

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2008 1 Vanhusneuvosto 27.10.2008 AIKA 27.10.2008 klo 10:00-11:30 PAIKKA Tuulensuun palvelukeskus, Huvilakatu 32 KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 30 KOKOUKSEN AVAUS 3 31 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Perusturvakeskus, Turuntie 639, Riihikoski

Perusturvakeskus, Turuntie 639, Riihikoski PÖYTYÄN KUNTA VANHUSNEUVOSTO 24.10.2017 1. Aika: 24.10.2017 klo 9.00 10.00 Paikka: Paikalla: Perusturvakeskus, Turuntie 639, 21870 Riihikoski Veikko Rantala, Auranmaan kansalliset seniorit Seppo Eskola,

Lisätiedot

Otavan opisto, ruokala, Aurinkoinen - kokoustila, Otavantie 2, Otava. 28 Kokouksen työjärjestys ja pöytäkirjantarkastajien valinta

Otavan opisto, ruokala, Aurinkoinen - kokoustila, Otavantie 2, Otava. 28 Kokouksen työjärjestys ja pöytäkirjantarkastajien valinta Mikkeli Pöytäkirja 3/2017 1 (18) Aika 26.04.2017, klo 13:00-15:40 Paikka Otavan opisto, ruokala, Aurinkoinen - kokoustila, Otavantie 2, Otava Käsitellyt asiat 26 Kokouksen avaus 27 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

KIIKKA KEIKYÄ SASTAMALAN KAUPUNKI ASEMAKAAVAOHJELMA Äetsäntie. vt12. vt12. Keikyän - Kiikan alue LIITE 4

KIIKKA KEIKYÄ SASTAMALAN KAUPUNKI ASEMAKAAVAOHJELMA Äetsäntie. vt12. vt12. Keikyän - Kiikan alue LIITE 4 Suodenniemen Pohjoisten vesistöjen ranta (Koskee vesistöjen rantavyöhykkeitä, laaditaan osissa. Aluerajaukset tehdään tarveselvityksen pohjalta) Suodenneimen tuulivoima Putajan Häijään Mouhijärvi-Häijää-Salmin

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 9

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 9 MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 9 Ikäihmisten neuvosto 14.03.2017 Aika 14.03.2017 klo 16:00 Paikka Kotokartano, Kaakkumäentie 1-3, 04600 Mäntsälä Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 7 Kokouksen avaus/puheenjohtaja

Lisätiedot

KHALL 81 Hallintojohtaja

KHALL 81 Hallintojohtaja Kaupunginhallitus 81 26.02.2013 Kaupunginhallitus 209 07.05.2013 Kaupunginhallitus 269 25.06.2013 Kaupunginhallitus 328 09.09.2013 Kaupunginhallitus 384 28.10.2013 KUHMON VANHUSNEUVOSTON KOKOONPANON TÄSMENTÄMINEN

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ (9 )

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ (9 ) KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 (9 ) Vanhusneuvosto 02.06.2017 AIKA 02.06.2017 klo 10:00-11:10 PAIKKA Hopealyhty KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 20 Kokouksen avaus 3 21 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

PÖYTYÄN KUNTA. Aika: klo Palvelukeskus Kotikarpalo, Talvitie 1, KYRÖ

PÖYTYÄN KUNTA. Aika: klo Palvelukeskus Kotikarpalo, Talvitie 1, KYRÖ 31.01.2017 1. Aika: 31.1.2017 klo 9.10 10.10 Paikka: Palvelukeskus Kotikarpalo, Talvitie 1, 21800 KYRÖ Paikalla: Veikko Rantala, Auranmaan kansalliset seniorit Seppo Eskola, Pöytyän sotaveteraanit Jaakko

Lisätiedot

3.2 Vammaisneuvoston tehtävät

3.2 Vammaisneuvoston tehtävät 1 (5) Imatran kaupungin vanhusneuvoston ja Imatran, Ruokolahden ja Rautjärven vammaisneuvoston toimintasääntö 1. Toimintasääntö ja sen soveltaminen 2. Neuvostojen toiminnan tarkoitus Toimintasääntöä noudatetaan

Lisätiedot

puheenjohtaja jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen sihteeri

puheenjohtaja jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen sihteeri Pöytäkirja sivu 1(5) nro 2/2017 Elin: Vähemmistökielinen lautakunta Aika: 21.11.2017, klo 13.00 14.30 Paikka: Vaasan keskussairaala, X-talon 6. kerroksen kokoushuone Päätöksentekijät Läsnäolijat: Holm

Lisätiedot

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 8

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 8 ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 8 Vanhusneuvosto 01.06.2017 AIKA 14:00-15:00 PAIKKA Palvelukeskus Mäntyrinne KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 6 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 10 7 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS

Lisätiedot

Keravan vanhusneuvosto. Toimintakertomus , poikkeuksellisesti vanhusneuvosto jatkoi toimintaansa asti.

Keravan vanhusneuvosto. Toimintakertomus , poikkeuksellisesti vanhusneuvosto jatkoi toimintaansa asti. Keravan vanhusneuvosto Toimintakertomus 2015 2016, poikkeuksellisesti vanhusneuvosto jatkoi toimintaansa 31.5.2017 asti. 2 (5) 1. Vanhusneuvoston kokoonpano 2015-2016 Keravan vanhusneuvosto on yhteistyö-

Lisätiedot

29. Kokouksen avaus Alkuvirren jälkeen puheenjohtaja avasi kokouksen klo

29. Kokouksen avaus Alkuvirren jälkeen puheenjohtaja avasi kokouksen klo - 1 - Aika Perjantai 16.9.2016 klo 17.00 Paikka Vampulan seurakuntatalo Läsnä Anne Palonen puheenjohtaja Aarne Heinonen jäsen Liisa Hosike jäsen Heikki Koivula jäsen Anni Rantala jäsen Jarmo Tuominen jäsen

Lisätiedot

SASTAMALAN VETERAANIASIOIDEN NEUVOTTELUKUNTA

SASTAMALAN VETERAANIASIOIDEN NEUVOTTELUKUNTA SASTAMALAN VETERAANIASIOIDEN NEUVOTTELUKUNTA KOKOUSMUISTIO 1/2013 Aika Perjantai 15.3.2013 klo 13.00-14.15 Paikka Sastamalan kaupungintalo Hallituksen kokoushuone Läsnä Ahvonen Matti, Keikyän Sotaveteraanit

Lisätiedot

16. Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen alkuhartauden jälkeen klo

16. Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen alkuhartauden jälkeen klo 1 Aika Perjantai 12.5.2017 klo 17.00 Paikka Vampulan seurakuntatalo Läsnä Anne Palonen puheenjohtaja Aarne Heinonen jäsen Liisa Hosike jäsen Heikki Koivula jäsen Helinä Ylikännö Anni Rantalan varajäsen

Lisätiedot

VANH 8 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 9 VANH 9 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 9 VANH 10 VANHUSPALVELUJEN KEHITTÄMISSUUNNITELMA 10

VANH 8 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 9 VANH 9 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 9 VANH 10 VANHUSPALVELUJEN KEHITTÄMISSUUNNITELMA 10 2/2009 18.5.2009 Asiat VANH 8 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 9 VANH 9 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 9 VANH 10 VANHUSPALVELUJEN KEHITTÄMISSUUNNITELMA 10 VANH 11 VANHUSNEUVOSTON TÄMÄN VUODEN TOIMINNAN

Lisätiedot

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017 SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017 AIKA 22.11.2017, klo 18:00 PAIKKA Jakun koulu Paikalla 12 osallistujaa. Aluksi oli kahvitarjoilu. 1 KOKOUKSEN AVAUS Jakkukylän kyläyhdistyksen puheenjohtaja

Lisätiedot

16 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 18 ESSOTE:n vanhus- ja vammaisneuvoston edustajan nimeäminen

16 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 18 ESSOTE:n vanhus- ja vammaisneuvoston edustajan nimeäminen Puumala Pöytäkirja 5/2016 1 (10) Aika 24.11.2016, klo 10:00-12:11 Paikka Palvelukeskus Käsitellyt asiat 16 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen 17 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Vanhusneuvoston toimintasäännön 8 mukaan kaupunginhallitus nimeää Vanhusneuvoston järjestöjen esityksestä. Toimintakausi on 2 vuotta.

Vanhusneuvoston toimintasäännön 8 mukaan kaupunginhallitus nimeää Vanhusneuvoston järjestöjen esityksestä. Toimintakausi on 2 vuotta. VANHUSNEUVOSTO TOIMINTAKERTOMUS 2015 Vanhusneuvoston toimintasäännön 8 mukaan kaupunginhallitus nimeää Vanhusneuvoston järjestöjen esityksestä. Toimintakausi on 2 vuotta. Toimintasäännön 2 :n mukaan kukin

Lisätiedot

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja/ 5 / 2015 Asialista Vammaisneuvosto Lahdenpohja, Lahdenpohjantie 1, Mikkeli

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja/ 5 / 2015 Asialista Vammaisneuvosto Lahdenpohja, Lahdenpohjantie 1, Mikkeli Kokoustiedot Aika torstai klo 16.00 17.45 Paikka Lahdenpohja, Lahdenpohjantie 1, 50100 Mikkeli Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kauko Väisänen, puheenjohtaja Eero Erola, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

MIKKELIN SEUTU PÖYTÄKIRJA 3/2015 sivu 1 Vapaa-ajanasukasvaltuuskunta

MIKKELIN SEUTU PÖYTÄKIRJA 3/2015 sivu 1 Vapaa-ajanasukasvaltuuskunta MIKKELIN SEUTU PÖYTÄKIRJA 3/2015 sivu 1 Kokoustiedot Aika: perjantaina 2.10.2015 klo 14.00 15.45 Paikka: Mikkelin kaupungintalo (Raatihuonenkatu 8-10), kaupunginhallituksen kokoushuone (2. krs) Paikalla:

Lisätiedot

Aika Perjantai klo Vampulan seurakuntatalo

Aika Perjantai klo Vampulan seurakuntatalo - 1 - Aika Perjantai 16.2.2018 klo 17.00 Paikka Vampulan seurakuntatalo Läsnä Anne Palonen puheenjohtaja Jussi Heikkilä Aarne Heinosen varajäsen Liisa Hosike jäsen Heikki Koivula jäsen Anni Rantala jäsen

Lisätiedot

Vihnuskoti, juhlasali, Vihnuskatu 7, 37100 Nokia. Läsnä: Sakari Villman Eläkeliitto Nokia-Pirkkala ry. Linnanvuoren tehtaiden Eläkeyhdistys ry.

Vihnuskoti, juhlasali, Vihnuskatu 7, 37100 Nokia. Läsnä: Sakari Villman Eläkeliitto Nokia-Pirkkala ry. Linnanvuoren tehtaiden Eläkeyhdistys ry. VANHUSNEUVOSTON KOKOUS Aika: Maanantai 3.3.2014 klo 13.00-15.35 Paikka Vihnuskoti, juhlasali, Vihnuskatu 7, 37100 Nokia Läsnä: Sakari Villman Eläkeliitto Nokia-Pirkkala ry. Aatos Taipale Linnanvuoren tehtaiden

Lisätiedot

Keravan vanhusneuvosto

Keravan vanhusneuvosto Keravan vanhusneuvosto Iiris Laukkanen 14.12.2018 Vanhusneuvoston tehtävät ja toiminta Kuntalaki 27 Ikääntyneen väestön osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuuksien varmistamiseksi kunnanhallituksen on

Lisätiedot

LUMIJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto

LUMIJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto Aika Tiistai 22.1.2019 klo 18.00 Paikka Seurakuntatalo, Ylipääntie 11, 91980 Lumijoki ASIALISTA: asiat 1 9 (1-9 ) 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. Sihteerin kutsuminen

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika keskiviikko 25.10.2017 klo 18-20.05 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

Vammaisneuvoston asettaminen toimikaudeksi /Länsi-Uudenmaan Näkövammaiset ry:n edustajan nimeäminen

Vammaisneuvoston asettaminen toimikaudeksi /Länsi-Uudenmaan Näkövammaiset ry:n edustajan nimeäminen Kaupunginhallitus 212 12.06.2017 Kaupunginhallitus 298 02.10.2017 Kaupunginhallitus 387 04.12.2017 Vammaisneuvoston asettaminen toimikaudeksi 1.6.2017-31.5.2021/Länsi-Uudenmaan Näkövammaiset ry:n edustajan

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA 1/2009

SYSMÄN SEURAKUNTA 1/2009 7.1.2009 1 ( 7 ) Aika Keskiviikko 7.1.2009 klo 19.00 19.30 Paikka Olavin toimintakeskus, seurakuntasali Nuotta Läsnä Lauri Kirves puheenjohtaja Hannu Hyttinen Hannu Jolula Päivi Järvelä Mari Kantola Pekka

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus Kolhon kyläyhdistyksen puheenjohtaja Tuula Juurakko avasi kokouksen.

1. Kokouksen avaus Kolhon kyläyhdistyksen puheenjohtaja Tuula Juurakko avasi kokouksen. KOLHON KYLÄYHDISTYS RY PÖYTÄKIRJA Marko Lipsonen 2.1.2013 YHDISTYKSEN SYYSKOKOUS Aika 27.11.12, KLO 19.00 Paikka Osuuspankin kokoustilat Läsnä Läsnäolijoista erillinen liite Käsitellyt asiat: 1. Kokouksen

Lisätiedot

Jaakkola Tuula, vs. ikääntyneiden palvelujen johtaja, poissa Takala Mervi, asiakkuuspäällikkö, sihteeri

Jaakkola Tuula, vs. ikääntyneiden palvelujen johtaja, poissa Takala Mervi, asiakkuuspäällikkö, sihteeri 1 Vanhusneuvoston kokous 3/2017 Aika Maanantaina 4.9.2017 klo 10.00 12.00 Paikka Hovioikeudenkatu 6, kokoushuone 3.01/Presidentti Läsnä Kinnunen Raimo Heteaho Arja-Leena Koivusaari Tuovi Tenhamo Rauno

Lisätiedot

Siilinjärven kunnan vanhus- ja vammaisneuvosto

Siilinjärven kunnan vanhus- ja vammaisneuvosto Siilinjärven kunnan vanhus- ja vammaisneuvosto 2014-2016 Siilinjärven kunta Vanhus- ja vammaisneuvosto Käyntiosoite: Kasurilantie 1 Postitusosoite: PL 5, 71801 Siilinjärvi Puhelin: 017 401 111, faksi:

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 2/2013 Sivu 9

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 2/2013 Sivu 9 KOKOUSAIKA 4.3.2013 klo 18.00 19.30 KOKOUSPAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone 302 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Naskali Essi Järä Eveliina Tatti Saara Matintalo

Lisätiedot

MUONION KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 2/2014 1 Sosiaalitoimi Puthaanrannantie 15 99300 MUONIO 22.4.2014

MUONION KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 2/2014 1 Sosiaalitoimi Puthaanrannantie 15 99300 MUONIO 22.4.2014 MUONION KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 2/2014 1 Puthaanrannantie 15 99300 MUONIO MUONION VANHUSNEUVOSTON KOKOUS Aika. klo 14.00 15.25 Paikka ston kokoushuone Läsnä Poissa Kutsutut/osallistujat x Yrjö Perkkiö

Lisätiedot

ASKOLAN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1

ASKOLAN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 ASKOLAN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 Vanhusneuvosto AIKA 22.11.2017 klo 14:00 PAIKKA Palvelukeskus Mäntyrinne KOKOUSASIAT Asia Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS

Lisätiedot

Kokoustiedot. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (9) Juankosken pitäjäraati. Aika tiistai klo 18:00-19:55

Kokoustiedot. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (9) Juankosken pitäjäraati. Aika tiistai klo 18:00-19:55 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2017 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika tiistai klo 18:00-19:55 Paikka Juankosken kaupungintalo, kaupunginhall. kokoushuone ent. Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet: Päivi

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/ (12) Kuntakehitysjaosto

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/ (12) Kuntakehitysjaosto Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/2017 1 (12) Aika 19.09.2017, klo 17:29-20:23 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Kajanus (5. krs) Käsitellyt asiat 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjan

Lisätiedot

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:15-11:20. PAIKKA Kaupungintalo H 117 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:15-11:20. PAIKKA Kaupungintalo H 117 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 Vanhusneuvosto AIKA 08.01.2019 kello 10:15-11:20 PAIKKA Kaupungintalo H 117 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 28 Kokouksen avaaminen 3 29 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:00-12:15. PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, H 117

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:00-12:15. PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, H 117 ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Vanhusneuvosto AIKA 16.02.2018 kello 10:00-12:15 PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, H 117 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaaminen 3 2 Kokouksen

Lisätiedot

Vanhus- ja vammaisneuvoston kokous 6/2018

Vanhus- ja vammaisneuvoston kokous 6/2018 20.11.2018 Vanhus- ja vammaisneuvoston kokous 6/2018 Aika maanantaina 5.11.2018 klo 13.00-15.10 Paikka Läsnä Hollolan kunnanvirasto, kokoushuone Vesala Eila Kamppinen, Hollolan seurakunta Matti Ruokolainen,

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 3/

PÖYTÄKIRJA 3/ Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 3/2012 10.4.2012 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SIVU 23 ILMOITUSASIAT 2 24 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖSLUETTELO

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN VANHUSNEUVOSTO. TOIMINTAKERTOMUS Toimikausi

JYVÄSKYLÄN VANHUSNEUVOSTO. TOIMINTAKERTOMUS Toimikausi 1 JYVÄSKYLÄN VANHUSNEUVOSTO TOIMINTAKERTOMUS Toimikausi 2013-2016 2 VANHUSNEUVOSTO kaudella 2013-2016 Puheenjohtaja Raili Rissanen, varapuheenjohtaja Kari Jokinen Vanhusneuvoston sihteeri Sanna Siniluhta

Lisätiedot

EDUSKUNTAVAALIT 2015 Laskentalomake 2 Vaalipäivänä äänestäneiden lukumäärä (alustava tieto) Lukumääriin ei lasketa ennakkoon äänestäneitä

EDUSKUNTAVAALIT 2015 Laskentalomake 2 Vaalipäivänä äänestäneiden lukumäärä (alustava tieto) Lukumääriin ei lasketa ennakkoon äänestäneitä EDUSKUNTAVAALIT 2015 Laskentalomake 2 äänestäneiden 001 Kantakaupunki EDUSKUNTAVAALIT 2015 Laskentalomake 2 äänestäneiden 002 Keikyä EDUSKUNTAVAALIT 2015 Laskentalomake 2 äänestäneiden 003 Kiikka EDUSKUNTAVAALIT

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN PÖYTÄKIRJA 3/18 PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS Aika: 05.04.2018 Paikka: Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

Lisätiedot

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Sastamalan Opisto, Aittalahden opistotalo, rehtorin huone

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Sastamalan Opisto, Aittalahden opistotalo, rehtorin huone SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2016 1 Sastamalan opiston johtokunta Aika 12.10.2016 klo 17:00-18:15 Paikka Sastamalan Opisto, Aittalahden opistotalo, rehtorin huone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 16 Kokouksen

Lisätiedot

SASTAMALAN VETERAANIASIOIDEN NEUVOTTELUKUNTA KOKOUSMUISTIO 1/2018. Aika perjantai klo 13:00

SASTAMALAN VETERAANIASIOIDEN NEUVOTTELUKUNTA KOKOUSMUISTIO 1/2018. Aika perjantai klo 13:00 SASTAMALAN VETERAANIASIOIDEN NEUVOTTELUKUNTA KOKOUSMUISTIO 1/2018 Aika perjantai 9.3. 2018 klo 13:00 Paikka Läsnä Sastamalan kaupungintalo Kaupunginhallituksen kokoushuone Hakala Kalevi, Suodenniemen Sotainvalidit

Lisätiedot

3 Kokouksen työjärjestys ja pöytäkirjantarkastajien valinta. 4 Vanhusneuvoston jäsenten esittäytymiskierros ja aiheet toiminnalle

3 Kokouksen työjärjestys ja pöytäkirjantarkastajien valinta. 4 Vanhusneuvoston jäsenten esittäytymiskierros ja aiheet toiminnalle Mikkeli Pöytäkirja 1/2017 1 (17) Aika 19.09.2017, klo 13:02-15:15 Paikka Kaupungintalo, lautakuntien kokoushuone Käsitellyt asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Kokouksen

Lisätiedot

Asialista Lounashuone, Maaherrankatu 9-11, Mikkeli

Asialista Lounashuone, Maaherrankatu 9-11, Mikkeli Kokoustiedot Aika torstai klo 16.00-17.30 Paikka Lounashuone, Maaherrankatu 9-11, 50100 Mikkeli Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kauko Väisänen, puheenjohtaja Eero Erola, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS RUSK SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 KIRKKEUVOST KOKOUS Aika: Torstai 19.01.2017 kello 18.00 19.37 Paikka: Ruskon seurakuntakeskus ( Vanhatie 7 Rusko) Kirkkoneuvoston jäsenet Pasi Salminen, kirkkoherra, puheenjohtaja

Lisätiedot

Vanhusneuvosto

Vanhusneuvosto Karkkilan kaupunki Pöytäkirja 2/2018 12 Vanhusneuvosto 16.05.2018 Aika 16.05.2018 klo 14:00-15:40 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Formari Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 11 Kokouksen järjestäytyminen

Lisätiedot

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 8/2014 1

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 8/2014 1 Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 8/2014 1 Tarkastuslautakunta 16.09.2014 AIKA 16.09.2014 klo 16:00-20:21 PAIKKA KPMG:n toimitilat, Isokatu 32B, Oulu KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Leena Syrjälälle, p tai sähköpostitse

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Leena Syrjälälle, p tai sähköpostitse AIKA 04.12.2017 klo 17:00 PAIKKA Koivuniemen leirikeskus Koivuniementie 30 40800 Vaajakoski Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2/69 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3/70 Työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 129 Kirkkovaltuusto Aika: 18.1.2017 klo 18.00 18.45 Paikka: Someron seurakuntakeskus, sali 2 Läsnä: Eino Pauli Haho Eevi vara Kankare Tarja Kujansuu Antti Känkänen

Lisätiedot

PURSIJÄRVEN VESIOSUUSKUNTA 1/4 Hausjärvi

PURSIJÄRVEN VESIOSUUSKUNTA 1/4 Hausjärvi PURSIJÄRVEN VESIOSUUSKUNTA 1/4 Hausjärvi PÖYTÄKIRJA PURSIJÄRVEN VESIOSUUSKUNTA vesiosuuskunnan varsinainen kokous 2017 Aika: 27.05.2017 kello 13.00 Paikka: Haminankylän Kotipirtti Läsnä: Paikalla oli 19

Lisätiedot

SAMMATIN ALUESEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. Kokouspaikka ja aika Sammatin seurakuntatalo klo 17.00

SAMMATIN ALUESEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. Kokouspaikka ja aika Sammatin seurakuntatalo klo 17.00 SAMMATIN ALUESEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Kokouspaikka ja aika Sammatin seurakuntatalo 31.1.2019 klo 17.00 Osallistujat puheenjohtaja Jaakko Heino Toivo Haatio Harri Lylylahti Seppo Iivonen Annikki Brown Kaisa

Lisätiedot

Titta Roslakka, Eksoten edustaja

Titta Roslakka, Eksoten edustaja Kokous Vanhusneuvoston kokous 5/2018 Aika, paikka Osallistujat Keskiviikko 6.6.2018 kello 15.00-16.56, kaupungintalo, kokoustila Imatrankoski (h 308) Sinikka Poskiparta, Imatran kansalliset seniorit ry.

Lisätiedot

Neuvotteluhuone Rahiala, Yo-talo A, Rehtorinpellonkatu 4 A

Neuvotteluhuone Rahiala, Yo-talo A, Rehtorinpellonkatu 4 A Sivu 1/5 Pöytäkirja 20/2017 Aika: 18. toukokuuta 2017 klo 9.30 Paikka: Läsnä jäsenet: Muu jakelu: Neuvotteluhuone Rahiala, Yo-talo A, Rehtorinpellonkatu 4 A Miika Tiainen, puheenjohtaja Inari Harjuniemi,

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ (12 )

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ (12 ) KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 (12 ) Vanhusneuvosto 12.04.2019 AIKA 12.04.2019 klo 10:05-11:20 PAIKKA Valtakatu 26, 2. krs kokoushuone, 94100 KEMI KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 19 Kokouksen avaus 3

Lisätiedot

Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, Turku

Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, Turku Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, 20810 Turku Hallituksen kokous 1/2017 Aika: Maanantaina 13.2.2017 klo 17.00 Paikka: Mestarinkatu

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 31 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 31 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 31 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai klo 18.00 18.35 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Hannu Luostarinen

Lisätiedot

Aika Perjantai klo Vampulan seurakuntatalo

Aika Perjantai klo Vampulan seurakuntatalo - 1 - Aika Perjantai 24.5.2018 klo 17.00 Paikka Vampulan seurakuntatalo Läsnä Anne Palonen puheenjohtaja Aarne Heinonen jäsen Mikko Kaunisto jäsen Ilona Kojo jäsen Timo Mäenpää jäsen Heikki Mäkelä jäsen

Lisätiedot

Kokousaika: Torstaina klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl

Kokousaika: Torstaina klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl MARTINKOSKEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 Kokousaika: Torstaina 6.6.2019 klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl Läsnä Hacklin Outi x puheenjohtaja Harstinen Pirjo - varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/ (14 )

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/ (14 ) KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2018 1 (14 ) Vanhusneuvosto 30.11.2018 AIKA 30.11.2018 klo 10:00-11:45 PAIKKA Mainiokoti Vihtori, Rovankatu 1, 94600 KEMI KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 58 Kokouksen avaus 3

Lisätiedot

HAKUNILAN SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS

HAKUNILAN SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Seurakuntaneuvosto 29.1.2015 sivu 1 (5) HAKUNILAN SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstai 29.1.2015 kello 17 17.52 Paikka Hakunilan kirkon kokoustila Hakunilantie 48, Vantaa Osallistujat: Jäsenet

Lisätiedot

2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 8 NUORISOVALTUUSTON ESITTELY YHTEISTYÖTAHOILLE 13 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN

2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 8 NUORISOVALTUUSTON ESITTELY YHTEISTYÖTAHOILLE 13 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS 13.3.2019 Aika: 16.00 Paikka : Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

Lisätiedot

Hallituksen kokous Pöytäkirja 2/2018

Hallituksen kokous Pöytäkirja 2/2018 Aika: Tiistaina 06.02.2018 kello 18.30 Paikka: Mestarinkatu 2, 20810 Turku Sisällys 1. KOKOUKSEN AVAUS... 2 2. KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 2 3. PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALITSEMINEN... 2

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 4 Suunnitelma ikääntyneen väestön tukemiseksi

1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 4 Suunnitelma ikääntyneen väestön tukemiseksi Puumala Pöytäkirja 1/2017 1 (11) Aika 21.09.2017, klo 15:58-17:11 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone, kunnantalo Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

15 Kokouksen työjärjestys ja pöytäkirjantarkastajien valinta. 18 Moppe vuorot ja aikataulut Tupala-Peitsari suunnalta

15 Kokouksen työjärjestys ja pöytäkirjantarkastajien valinta. 18 Moppe vuorot ja aikataulut Tupala-Peitsari suunnalta Mikkeli Pöytäkirja 2/2017 1 (14) Aika 18.10.2017, klo 13:00-15:45 Paikka Kaupungintalo, lautakuntien kokoushuone Käsitellyt asiat 13 Kokouksen avaus 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 15 Kokouksen

Lisätiedot

Tausta Oulun kaupunki Sosiaali- ja terveysministeriö Tekes PPSHP

Tausta Oulun kaupunki Sosiaali- ja terveysministeriö Tekes PPSHP 7.6.2012 Tausta Kuusi haastateltavaa, joista viisi osallistui keskusteluun jollain tasolla Ikähaarukka 70-83 vuotiaita Aktiivisia ikäihmisiä, käyvät säännöllisesti ikäihmisille suunnatuissa toiminnoissa

Lisätiedot

Vanhusneuvostot Keski-Suomessa Askeleen edellä

Vanhusneuvostot Keski-Suomessa Askeleen edellä Vanhusneuvostot Keski-Suomessa Askeleen edellä Oma tupa, oma lupa hanke/ Ulla Halonen 5.3.2014 Vanhuspalvelulain toimeenpanoa Keski-Suomessa tukee Oma tupa, oma lupa -hanke Hankkeen tavoitteita ovat: 1.

Lisätiedot

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 1/ Veteraaniasiain neuvottelukunta. Aika klo 09:30-10:25

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 1/ Veteraaniasiain neuvottelukunta. Aika klo 09:30-10:25 Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 1/2019 1 Veteraaniasiain neuvottelukunta Aika 12.02.2019 klo 09:30-10:25 Paikka Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Ylivieska Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO 1. Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO 1. Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO 1 n kokous Kokousaika kello 9-11 Kokouspaikka Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Asialista 1. Kokouksen avaus... 3 2. Asialistan hyväksyminen

Lisätiedot

Hollolan kunnantalo, Virastotie 3. Kokoushuone Toivola. Katriina Haapakangas. Kärkölän järjestöedustaja,

Hollolan kunnantalo, Virastotie 3. Kokoushuone Toivola. Katriina Haapakangas. Kärkölän järjestöedustaja, Hollolan kunta / Muistio 1/2013 1 (5) n kokous Aika Tiistai 5.3.2013 kello 18.00 Paikka Hollolan kunnantalo, Virastotie 3. Kokoushuone Toivola. Läsnä Armas Hacklin Eija Koivuniemi Tiina Aarto Marjatta

Lisätiedot

Aika Perjantai klo Vampulan seurakuntatalo

Aika Perjantai klo Vampulan seurakuntatalo 1 Aika Perjantai 11.5.2018 klo 17.00 Paikka Vampulan seurakuntatalo Läsnä Liisa Hosike varapuheenjohtaja Aarne Heinonen jäsen Heikki Koivula jäsen Jarmo Tuominen jäsen Hannele Isaksson kirkkoneuvoston

Lisätiedot

Tyypillinen heikkokuntoinen yhteiskäyttöpylväs (Kiviniementie)

Tyypillinen heikkokuntoinen yhteiskäyttöpylväs (Kiviniementie) Katu/tievalaistus Elohopealamppujen korvaus Sastamalan kaupunki Yleistä nykyisestä elohopealamppuvalaistuksesta Sastamalan keskusta Valaistus on pääosin tehty metallipylväin ja maakaapelilla. Metallipylväät

Lisätiedot

Parikkalan kunta Pöytäkirja 1/ Asia Sivu

Parikkalan kunta Pöytäkirja 1/ Asia Sivu Parikkalan kunta Pöytäkirja 1/2017 1 Vanhusneuvosto Kokousaika 16.01.2017 klo 14:00-15:35 Kokouspaikka Parikkalan terveysaseman kokoushuone Käsitellyt asiat Asia Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Perjantai Terveyskeskuksen hallinnon neuvotteluhuone, 3.krs

Perjantai Terveyskeskuksen hallinnon neuvotteluhuone, 3.krs Perjantai 12.10.2018 12.00 14.00 Terveyskeskuksen hallinnon neuvotteluhuone, 3.krs läsnä: Tornion Invalidit ry. Raimo Toratti Lapin Näkövammaiset ry., Soile Järvirova Tornion kerho Tornion kaupunginhallitus

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS. Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuone, Maunukselantie 3

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS. Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuone, Maunukselantie 3 Aihe KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina klo 17.00 18.00 Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuone, Maunukselantie 3 Osanottajat Läsnä Asioiden esittelijä Ylikangas Kimmo kirkkoherra, pj.

Lisätiedot

SASTAMALAN VETERAANIASIOIDEN NEUVOTTELUKUNTA

SASTAMALAN VETERAANIASIOIDEN NEUVOTTELUKUNTA SASTAMALAN VETERAANIASIOIDEN NEUVOTTELUKUNTA KOKOUSMUISTIO 1/2015 Aika Perjantai 6.3.2015 klo 13.00-14.10 Paikka Sastamalan kaupungintalo Kaupunginhallituksen kokoushuone Läsnä Ahvonen Matti, Keikyän Sotaveteraanit

Lisätiedot

Vanhusneuvosto Pöytäkirja 1 / 2016

Vanhusneuvosto Pöytäkirja 1 / 2016 Pöytäkirja 1 / 2016 Aika: Torstai 22.1.2016 klo 13.30 Paikka: Läsnä: Mikkelin Omaishoitajat ja Läheiset ry Mikonkatu 5, 50100 MIKKELI Hannu Karttunen, puheenjohtaja Mirja Tarssanen, varapuheenjohtaja Pirkko

Lisätiedot

27.2.2013 VANH 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VANH 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2 VANH 3 VANHUSNEUVOSTON ASETTAMINEN 3

27.2.2013 VANH 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VANH 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2 VANH 3 VANHUSNEUVOSTON ASETTAMINEN 3 1/2013 27.2.2013 Asiat VANH 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VANH 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2 VANH 3 VANHUSNEUVOSTON ASETTAMINEN 3 VANH 4 VANH 5 VANH 6 VANH 7 VANHUSNEUVOSTON TOIMINTAKERTOMUS

Lisätiedot

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 1

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 Vanhusneuvosto AIKA 13.05.2015 kello 09:00-11:06 PAIKKA Kartanonmäki ruokasalin kabinetti KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4

Lisätiedot

KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 25

KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 25 KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 25 Vanhusneuvosto 26.08.2014 AIKA 26.08.2014 klo 10:00-13:05 PAIKKA Helmiranta, Kauhava KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 21 Kokouksen avaus 27 22 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot