TOIMINTAKERTOMUS 2012

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TOIMINTAKERTOMUS 2012"

Transkriptio

1 Sivu 1/21 TOIMINTAKERTOMUS YLEISTÄ Suunta Jyväskylä ry:n toimintavuosi 2012 oli samalla seuran 100v. juhlavuosi. Heti juhlavuoden alussa jouduimme perumaan hiihtosuunnistuksen katsastus-/kansalliset 100v. juhlakilpailut lumen puutteen vuoksi. Elokuussa oli vuorossa kansallinen 100v. juhlakilpailu Petäjäveden Hirvimäen maastossa. Kilpailu toteutettiin edellisen vuoden hyvien kokemusten mukaisesti kahden kilpailun tapahtumana saman päivän aikana. Kilpailun siirtäminen Suurajojen saman aikaisuuden vuoksi sunnuntaille verotti osallistujajoukkoa jonkin verran. Toimintavuoden kuluessa valmistui seuran 100v. historiikkiteos ORAVAPOLUILTA RASTILLE, Suunnistusseuran vuosisata. Samoin seuralle suunniteltiin uusi tunnus ja pöytästandaari. Näiden valmistumisesta erityinen Kiitos kuuluu Seppo Raukolalle ja Tapani Huovilalle. Historiikki ja uusi tunnus julkistettiin juhlavuoden pääjuhlassa hotelli Priimuksessa joulukuussa. Tilaisuuteen oli kutsuttu oman jäsenistön ohella veteraaneja, yhteistyökumppaneita ja naapuriseurojen edustajia. Ohjelmasta vastasivat seuran omat pääosin nuoret jäsenet ja juhlapuheen piti SSL:n toimitusjohtaja Mika Ilomäki. Onnistunut juhlavuosi sai arvoisensa huipentuman lämminhenkisenä yhteisenä illanviettona. Aiemmin marraskuussa järjestettiin lapsille ja nuorille oma juhlatilaisuus. Metson tiloissa pidettyyn tapahtumaan osallistui lähes 100 seuran jäsentä. Juhlavuoden kuluessa toiminta oli vahvaa kaikilla seuran päätoimintaalueilla. Kuntorastitoiminta osoitti elpymisen merkkejä pariin edellisvuoteen verrattuna. Lasten ja nuorten suunnistuskoulu jatkoi perinteisesti laadukasta toimintaansa noin 100 osallistujan voimalla. Merkittävän huomion toiminnan laatuun toi Sinettiseuran statuksen uusiminen hyvin arvosanoin. Pitkäjänteisen ja laadukkaan suunnistuskoulun ja valmennuksen tulokset näkyivät toimintavuoden kilpailutoiminnassa erityisen hyvinä ja laajenevina saavutuksina niin hiihtosuunnistuksessa kuin kesäkilpailuissa. Lukuisat suomenmestaruusmitalit ja hyvät sijoitukset toivat mukanaan myös edustuksia ja menestystä kansainvälisiin

2 Sivu 2/21 kilpailuihin niin EM- kuin MM-tasolla. Suunta Jyväskylän nimi on entistä tunnetumpi myös menestysten myötä suunnistuksen arvostettuna erityisseurana. Tästä kuuluu suuri Kiitos seuramme aktiivisille ohjaajille ja valmentajille. Seuran syyskokouksessa siirryttiin uudistettujen sääntöjen mukaiseen toimintaan. Käytännössä tämä muutos näkyy erityisesti johtokuntatyöskentelyssä, johon saadaan jatkossa lisää voimavaroja ja osaamista uusien toimijoiden tultua vahvistamaan toimintaa. Vuonna 2012 johtokunnan muodostivat Matti Krats (puheenjohtaja), Timo Jäntti (rahastonhoitaja), Ulla Klemettinen (nuorisojaosto), Pekka Juvakka (kilpasuunnistusjaosto), Raimo Itkonen (kartta- ja kilpailujenjärjestämisjaosto), Arto Raivio (kuntorastijaosto) ja Tapani Huovila (seuratoiminta- ja viestintäjaosto). Sihteerinä toimi alkuvuoden Jarmo Oikarinen ja lähtien Kerttu Jäntti. Seuran tulevaisuus näyttää toimintavuoden päättyessä valoisalta. Lämmin Kiitos kaikille toiminnassa mukana olleille. Yhteistyöllä menestymme myös jatkossa. Tervetuloa mukaan kokemaan suunnistuksen haasteellisia ja luonnonläheisiä tapahtumia, niin kuntoliikunnan kuin kilpailullisen mieltymyksen merkeissä Suunta Jyväskylän lipun alla. Seuraavassa yksityiskohtaiset tiedot juhlavuoden toiminnasta.

3 Sivu 3/21 2. KARTTATUOTANTO JA KILPAILUJEN JÄRJESTÄMINEN 2.1 KARTTATUOTANTO Muuratsalon vuoden 2014 SM-kisamaaston kartoittaminen aloitettiin. Kartantekijänä toimii Timo Sivill. Kartoitus jatkuu ja lopullinen kartta valmistuu vuonna Kesän 2013 kansallisten maasto Ylä-Muuratjärvellä kartoitettiin Antti Häkkisen toimesta. Kuluneen kesän 2012 kansallisten Metsäkulman kartta oli osa SM 2010 karttaa, jonka päivittivät Pekka Kotamäki ja Vesa Klemettinen. Hiihtosuunnistuskisoihin laadittiin Vesalasta hiihtosuunnistuskartta Pekka Juvakan ja Joona Viholaisen toimesta. Uusia karttoja lähinnä kuntorasti- ja opetuskäyttöön valmistui seuraavasti: Halssilan koulu, opetuskartta 1:2000 Keltinmäki, sprinttikartta 1:5000 Kukkumäki, sprinttikartta 1:5000 Myllyjärvi, sprinttikartta 1:5000 Kukkulankoulu, pihakartta 1:2000 Päivityksiä tehtiin seuraavien karttojen osalta: Härkösuo, osittain 1:10000 Keltinmäki, osittain 1:10000 Kolmisoppinen, Ladun maja, osittain 1:10000 Kotalamminmäki, osittain 1:10000 Mannila, osittain 1:10000 Sääksvuori-Paasivuori 1:10000 Pirttimäki 1:10000 Roninmäki 1:10000 Sarvivuori 1:10000 Karttojen teosta ja päivityksistä vastasivat Antti Haapasalo, Jarmo Oikarinen, Antti Häkkinen, Antti Kuhasalo ja Alpo Huisman. Aittovuori- Kangasvuori-Hiihtomaa alueen karttoja päivitettiin yhteistyössä Vaajakosken Terän kanssa.

4 2.2 KILPAILUJEN JÄRJESTÄMINEN Sivu 4/ S-JKL 100 v -hiihtosuunnistus Tammikuussa oli tarkoitus järjestää sprintin ja keskimatkan sisältävä kahden kilpailun hiihtosuunnistus Vesalassa seuran 100- vuotisjuhlavuoden aloittavana tapahtumana, mutta se jouduttiin peruuttamaan lumen puutteen vuoksi Kansallinen S-JKL 100 v -suunnistus Am-partio Suunta Jyväskylä ry järjesti kahden keskimatkan kansallisen suunnistuskilpailun Jussilanperällä vuoden 2010 SMkisamaastojen läntisimmässä osassa pääosin Petäjäveden kunnan alueella. Kilpailuun osallistui 262 suunnistajaa, ja startteja kertyi kaksiosaiseen kilpailuun yhteensä 500. Kilpailun johtajana toimi Petri Rusanen ja ratamestareina aikuisten radoilla Raimo Itkonen ja Vesa Klemettinen sekä lasten radoilla Mikko Lepo ja Jouni Sipiläinen. Pääsarjojen voittajat olivat: H21A 3,9 km + 5,3 km 1. Timo Sivill VaajTe Lauri Oikarinen PelPo Lasse Kautto VaajTe D21A 3,2 km + 4,2 km 1. Miia Niittynen Koovee Mia Taini Koovee Laura Lakanen Pohjant Kilpailun täydelliset tulokset ja muut järjestelyasiat on luettavissa: Aluemestaruuspartiosuunnistus järjestettiin iltakilpailuna Jussilanperällä samasta kilpailukeskuksesta kuin kansallisetkin samoja rasteja hyödyntäen. Ratamestarina toimi Ossi Heikkilä. Osanottajia oli 75 kaikkiaan 27 partiossa. Pääsarjojen voitot menivät

5 Sivu 5/21 miesten sarjassa Vaajakosken Terälle ja naisten sarjassa Jämsän Retki-Veikoille. Kilpailun tulokset ja muut tiedot löytyvät osoitteesta Kurkocup Korttelicup Let s Run Perinteinen Kurkocup järjestettiin syksyllä yhteistyössä Vaajakosken Terän, Rasti E4:n ja JRV:n kanssa. Kilpailusarja oli ennätyspitkä kattaen 11 osakilpailua. Kisat järjestettiin keskiviikkoiltaisin, ensimmäinen osakilpailu oli ja viimeinen Kurkocupiin osallistui kaikkiaan 231 kilpailijaa. Pääorganisaattorina S-JKL:n puolelta toimi Vesa Klemettinen. Voittajiksi selviytyivät Kurkoissa Antti Anttonen, Kurkottarissa Miia Niittynen, Gubeissa Ossi Heikkilä, Nassikoissa Pauli Leinonen ja Helppo Elämä sarjassa Veera Klemettinen. Kilpailusarjan täydelliset tulokset ja muu materiaali löytyy osoitteesta Talvella järjestettiin kuuden osakilpailun korttelisuunnistussarja aikavälillä Osanottajamäärä vaihteli 15:sta 30:een. Yhdessä Vaajakosken Terän kanssa järjestettiin Let s Run extremejuoksu Killerin liikuntakeskuksella. 5 ja 10 km:n reitit kiertelivät Laajavuoren maastoissa. Osanottajia oli 93. Pääsarjojen voittajiksi juoksivat miesten 10 km:n radalla Kimmo Randelin Iisalmen Visasta ja naisten radalla Laura Lakanen SK Pohjantähdestä.

6 3. KILPASUUNNISTUS Sivu 6/ VALMENNUSTOIMINTA Valmennusryhmät Leirit ja harjoitukset Valmennusryhmän toiminta keskittyi pienen edustusryhmän ja nuorten ryhmän ympärille. Edustusryhmään kuului 9 kilpailevaa suunnistajaa. Nuorten ryhmään osallistui aktiivisesti 16 nuorta. Keski-Suomen aluevalmennusryhmään valittiin Eeli Viholainen, Janika Puikkonen ja Veera Klemettinen. AV toimintaa ei ole Keski-Suomessa. Valtakunnallista AV-leiritoimintaa on noin 5 kertaa vuodessa. Nuorten EM-kisoihin valittiin Eeli Viholainen. Hiihtosuunnistuksen maajoukkueeseen valittiin Janne Häkkinen ja nuorten hiihtosuunnistuksen maajoukkueeseen Misa Tuomala. Kevätleiri pidettiin keväällä Ahvenanmaalla. SM kilpailujen yhteydessä leireiltiin syksyllä Hämeenlinnassa. Hiihtosuunnistajat leireilivät Miehikkälässä ja Saariselällä. Harjoituksia pidettiin keväällä korttelisuunnistuksena ja kesällä taitoharjoituksina yhdessä Vaajakosken Terän kanssa. Seura kustansi myös edustus- ja nuorten ryhmäläisten osallistumiset kuntorasteille. Saliharjoituksia pidettiin viikoittain. Syksyllä alkoivat juoksuharjoitukset Hipposhallissa. 3.2 KILPAILUT JA MENESTYS Hiihtosuunnistuksen MM kilpailuissa Sumyssa Ukrainassa Saara Koivunen voitti mestaruuden sarjassa D80. Hiihtosuunnistuksen nuorten MM kilpailuissa Sumyssa Ukrainassa sarjassa H20 Misa Tuomala oli toinen sekä sprintissä että viestissä ja Tommi Reponen toinen viestissä ja yhdeksäs keskimatkalla. Hiihtosuunnistuksen EM kilpailuissa Sumyssa Ukrainassa Janne Häkkinen oli sarjassa H21 keskimatkalla yhdeksäs.

7 Sivu 7/21 Nuorten EM kilpailuissa Eeli Viholainen oli sarjassa H18 toinen sekä pitkällä matkalla että viestissä. Henkilökohtaisissa SM-kilpailuissa saavutettiin 20 mitalia, joista 13 hiihtosuunnistuksessa ja 7 suunnistuksessa. Viestimitaleita saavutettiin hiihtosuunnistuksessa neljä ja suunnistuksessa yksi. Parhaista sijoituksista vastasivat Tommi Reponen sarjassa H20 (1,1) Eeli Viholainen sarjassa H18 (1,2,2), Misa Tuomala sarjassa H20 (1,2,2), ja Eeli ja Misa kolmella viestimestaruudella. Jukolan viestissä sijoitus heikkeni kahden ensimmäisen joukkueen leimausvirheiden johdosta. Paras joukkue oli 342. ajalla 11:51:43. Juoksijoiden sijoitukset ja ajat osuuksittain: 1 Pekka Myllykoski 1:47: Pekka Noponen 1:55: Esa Järvenpää 2:18: Atte Jurvakainen 1:06: Paulus Sulkula 1:07: Petri Rusanen 1:24: Jere Siivonen 2:11: Venlojen viestissä paras joukkue oli 170. ajalla 3:58:56. Juoksijoiden sijoitukset ja ajat osuuksittain: 1 Hanna-Mari Siivonen 40: Saana Sivill 44: Laura Ketonen 1:07: Anu Saksanen 1:26: Nuorten Jukolassa paras joukkue oli 9. ajalla 3:21:53. Juoksijoiden sijoitukset ja ajat osuuksittain: 1 Miro Tuomala 28: Paulus Sulkula 33: Elisa Viholainen 19: Otto Kaario 13: Veera Klemettinen 29: Janika Puikkonen 40: Eeli Viholainen 35: Halikkoviestissä nuori joukkueemme oli 35.

8 3.2.1 EM- ja MM-menestys SM-menestys Sivu 8/21 Hiihtosuunnistuksen MM-kisat Sumy, Ukraina: MM Hisu sprint H20 2. Misa Tuomala MM Hisu viesti H20 2. Misa Tuomala H20 2. Reponen Tommi MM Hisu keskimatka H20 9 Reponen Tommi Hiihtosuunnistuksen veteraanien MM-kisat Sumy, Ukraina: 1. D80 Saara Koivunen Hiihtosuunnistuksen EM, Sumy, Ukraina: H21 9. Janne Häkkinen Nuorten EM kilpailut EM pitkä Viam-Lestards, Ranska H18 2. Eeli Viholainen EM viesti Vassivières, Ranska H18 2. Eeli Viholainen Hiihtosuunnistuksen SM-sprintti Imatra: H14 5. Otto Kaario H16 4. Miro Tuomala H18 1. Misa Tuomala 10 Eeli Viholainen H20 1. Tommi Reponen H45 5. Jyrki Tuomala H50 6. Jarmo Oikarinen D14 1. Veera Klemettinen D50 5. Sirkka Oikarinen

9 Sivu 9/21 Hiihtosuunnistuksen SM-parisprintti Imatra: H18 1 Eeli Viholainen, Misa Tuomala 6 Anton Sulkula, Tuukka Senttula H16 2 Paulus Sulkula, Miro Tuomala D16 4 Pinja Sipiläinen, Veera Klemettinen Hiihtosuunnistuksen SM-keskimatka Kangasniemi: H20 1. Reponen Tommi H21 3. Häkkinen Janne D35 5 Kaario Katja D50 3. Oikarinen Sirkka D80 3. Koivunen Saara LumiToukola Kangasniemi: M 1. Tommi Reponen, Misa Tuomala, Eeli Viholainen, Joona Viholainen ja Janne Häkkinen Hiihtosuunnistuksen SM-pitkämatka Miehikkälä: H16 6. Tuomala Miro H18 2. Tuomala Misa 5. Sulkula Anton H20 3. Reponen Tommi H21 3. Häkkinen Janne H45 6. Tuomala Jyrki D50 5. Oikarinen Sirkka D80 2. Koivunen Saara Hiihtosuunnistuksen SM-viesti Miehikkälä: H18 1 Eeli Viholainen, Anton Sulkula, Misa Tuomala H21 8 Joona Viholainen, Kalle Häkkinen, Janne Häkkinen H45 2 Jyrki Tuomala, Matti Autio, Pekka Juvakka D16 4. Veera Klemettinen, Pinja Sipiläinen, Janika Puikkonen Hiihtosuunnistuksen SM-erikoispitkämatka Pello: H18 2 Tuomala Misa H21 2 Häkkinen Janne SM-sprint R Tampere H16 9 Tuomala Miro H18 2 Viholainen Eeli 5 Senttula Tuukka

10 Sivu 10/21 D14 4 Klemettinen Veera D15 6 Puikkonen Janika SM-sprint R Seinäjoki: H45 4 Heikkilä Ossi SM-erikoispitkämatka Kortesjärvi: H18 4 Viholainen Eeli H16 7 Tuomala Miro D80 4 Koivunen Saara SM-pitkämatka Hämeenlinna: H18 2 Viholainen Eeli 8 Tuomala Misa 9 Sulkula Ilari D15 5 Puikkonen Janika D80 3 Koivunen Saara SM-keskimatka Joroinen: H18 1 Viholainen Eeli 8 Tuomala Misa D15 1 Klemettinen Veera 10 Puikkonen Janika D45 5 Lepo Tarja D80 3 Koivunen Saara SM-viesti Leppävirta: H18 1. Ilari Sulkula, Misa Tuomala, Eeli Viholainen 10 Tuukka Senttula, Anton Sulkula, Pauli Leinonen SM-yö Kouvola: H15 5 Sulkula Paulus D80 2 Koivunen Saara

11 4. LASTEN SUUNNISTUSTOIMINTA Sivu 11/ TOIMINTA Kaudella 2012 Suunta Jyväskylän lasten suunnistuskoulu toteutettiin neljässä eri tasoryhmässä: alkeisryhmä (7-9 v.), RR-ryhmä (7-9 v.), TR/tavallinen suunnistus (10 12-v.) ja vaikeampi tavallinen/nuoret (13 18 v.) Ryhmät kokoontuivat maanantaisin kello Jokaista ryhmää ohjasi 2-4 vastuuohjaajaa ja avustavina ohjaajina toimivat lasten vanhemmat sekä osa edustusryhmän nuorista. Kaikkiaan ohjaajia oli 18. Suunnistusryhmissä oli mukana yhteensä vuotiasta lasta tai nuorta. Eri ryhmien ohjauksessa pyrittiin yhtenäiseen toimintatapaan. Painopiste oli metsässä paikanpäällä tapahtuvassa ohjauksessa, kuten oikaisujen esittelyt ja perässä juoksut. Kunkin harjoituksen alussa ja lopussa pidettiin lyhyet selostukset harjoituksen aiheista ja muista yleisistä asioista. Kauden 2012 toiminta jakautui kevät- ja syyskauteen ja niille tehtiin erilliset ohjelmat. Kevätkaudella kokoonnuttiin 8 kertaa, syyskaudella 5 kertaa. Kesäkuussa Vuokatin urheiluopistolla järjestetylle Leimausleirille osallistui seurastamme 31 lasta ja 8 aikuista. Kesäkuussa Joutsan Rutalahdessa pidetylle alueen oravanpolkuleirille osallistui 18 lasta ja viisi aikuista ohjaajina. AOK- kilpailuun osallistui seurasta 47 lasta. Viestissä oli kahdeksan joukkuetta, joista Suunta Jyväskylä saavutti viisi ensimmäistä sijaa. Nuorten Jukolassa Vehmaalla seuralla oli kolme omaa joukkuetta, joiden sijoitukset olivat: 1. joukkue 9., 2. joukkue 32. ja 3. joukkue 103. Keski-Suomen alueen Nuoriso-cup:ssa Suunta Jyväskylä voitti jälleen seurojen välisen kilpailun. Lisäksi kaikkien sarjojen voitot tulivat Suunta Jyväskylään: sarjassa H12 Arttu Kaario, H14 Otto Kaario, H16 Miro Tuomala, D16 Janika Puikkonen, D 14 Veera Klemettinen ja D12 Kaisa Klemettinen. Keväällä seuran ohjaajista osallistui Nuori Suunta taso II osa II - koulutukseen viisi ohjaajaa.

12 Sivu 12/21 Suunta Jyväskylän lapset ja nuoret edustivat menestyksekkäästi Jyväskylän kaupunkia ja Muuramen kuntaa Koululiikuntaliiton suunnistuskisoissa Hyvinkäällä. 4.2 SAAVUTUKSET AM Hs-sprintti Haapamäen Urheilijat H14 1. Konsta Sipiläinen 3. Mitri Tuomala D16 1. Pinja Sipiläinen D14 1. Veera Klemettinen 2. Elisa Viholainen 3. Evita Sulkula D12 1. Kaisa Klemettinen AM hs- parisprinttiviesti Haapamäen Urheilijat D16 1. Veera Klemettinen, Pinja Sipiläinen D16 2. Janika Puikkonen, Evita Sulkula D/H Konsta Sipiläinen, Mitri Tuomala D/H Kaisa Klemettinen, Elisa Viholainen AM Hs Pitkämatka Alajärven Ankkurit H14 1. Mitri Tuomala AM Keskimatkat, Rasti E4 H16 1. Miro Tuomala H14 1. Konsta Sipiläinen H12 1. Vertti Lepo H10 RR 1. Sisu Sorri, 2. Santeri Kirjavainen 3. Simo Klemettinen D Pinja Sipiläinen D Veera Klemettinen 2. Elisa Viholainen 3. Silva Vaismaa D Elsa Näpänkangas D10 RR 2. Siiri Rasimus 3. Miina-Mari Tuomala AM pyöräsuunnistus ; IPR H14 1. Konsta Sipiläinen

13 Sivu 13/21 AM -sprintti H16 2. Miro Tuomala H14 1. Otto Kaario 2. Mitri Tuomala H12 1. Arttu Kaario D16 1. Janika Puikkonen 3. Olga Hannunen D14 1. Veera Klemettinen 3. Elisa Viholainen D12 1. Kaisa Klemettinen AM Partio Rasti E4 H14 1. Laakso Lasse, Laakso Topi, Kaario Arttu D14 1. Klemettinen Kaisa, Sulkula Evita, Viholainen Elisa D14 2. Näpänkangas Aino, Nieminen Asta, Lilja Kati H16 1. Hannunen Otto, Kaario Otto, Sulkula Paulus D16 1. Pinja Sipiläinen, Veera Klemettinen, Janika Puikkonen D16 2. Vaismaa Silva, Raivio Venla-Lyydia, Hannunen Olga AM Pitkä, Saarijärven Pullistus H16 3. Atte Jurvakainen H14 1. Otto Kaario 3. Mitri Tuomala H12 1. Lasse Laakso H10RR 1.Topi Laakso 3. Simo Klemettinen D16 1. Janika Puikkonen 3. Pinja Sipiläinen D14 1. Klemettinen Veera 2. Elisa Viholainen 3. Silva Vaismaa D12 1. Klemettinen Kaisa D10RR 3. Siiri Rasimus AM; Viesti, Saarijärven Pullistus H16 1. Atte Jurvakainen, Otto Kaario, Otto Hannunen H14 1. Konsta Sipiläinen, Arrtu Kaario, Mitri Tuomala D Veera Klemettinen, Pinja Sipiläinen, Janika Puikkonen D14 1 Kaisa Klemettinen, Evita Sulkula, Elisa Viholainen

14 KORTEPOHJA VIITANIEMI LEHTISAARI SAMULINNIEMI HARJU KILLERI HIIHTOMAA HÄRKÖSUO SÄÄKSVUORI SARVIVUORI KELJONKANGAS HIIHTOMAA TOURUVUORI PIRTTIMÄKI AMPUJIENMAJA MYSIÖNMÄKI TASAISENKANGAS VALKEAMÄKI SINTINSUO KINKORIUTTA JUSSILANPERÄ TOURUVUORI YRTTISUO PAASIVUORI LÄNSI KOTANEN TASAISENKANGAS LAAJAVUORI KANGASVUORI SÄÄKSVUORI Suunta Jyväskylä ry Toimintakertomus KUNTOSUUNNISTUS Sivu 14/ TAPAHTUMAT Kuntorastitapahtumia järjestettiin yhteensä 29 kertaa. Kesäkuun alussa kaksi tapahtumista pidettiin Jukola-harjoituksina ja juhlavuoden kunniaksi kesäkuun toisella viikolla kaksi harjoituksista pidettiin erikoisteemoilla rogaining ja tarkkuussuunnistus. Myytyjen karttojen kokonaismäärä oli 5074 ja suoritusten kokonaismäärä oli 5008, mikä on noin 500 enemmän kuin kaudella Eniten kävijöitä keräsivät Killeri (firmaliiga) 289 suoritusta ja Hiihtomaa (firmaliiga) suoritusta. Juhlavuoden erikoissuunnistukset pois lukien pienimmät kävijämäärät olivat alkukauden korttelisuunnistuksessa Lehtisaaressa (92 suoritusta) ja Kangasvuoressa (95 suoritusta). Viimeksi mainitut olivat ainoat, joissa suoritusmäärä jäi alle sadan. Kuntorasteilla järjestettiin tarkkuussuunnistuksen ja rogainingsuunnistuksen lisäksi kerran sprintti, kerran pitkän matkan harjoitus ja kaksi yö-harjoitusta. Tulokset reittihärveleineen sekä osallistujamäärät sarjoittain löytyvät seuran nettisivuilta. Myydyt kartat Myydyt kartat kuntosuunnistuksiin kauden 2012 aikana

15 Sivu 15/ OSALLISTUJAKILPAILU 5.3 FIRMALIIGA Osallistujakilpailun arvonnassa palkittiin seuraavat: 1. Elina Varinen, 100 S ryhmän lahjakortti 2. Heikki Liimatainen, 50 S ryhmän lahjakortti 3. Eija Ihanainen, kesän 2013 kuntorastien kausikortti. Firmaliiga toteutettiin samalla kaavalla ja samoilla säännöillä kuin edellisvuonna. Liiga sisälsi 6 osakilpailua, joista puolet juostiin kevätkaudella ja puolet syksyllä. Firmoja osallistui 20 ja työntekijöitä 142. Kolme parasta firmaa olivat: 1. Metso Paper 2. Yliopisto 3. Relator Oy 5.4 AIKUISTEN SUUNNISTUSKOULU 5.5 MAKSUT Järjestimme edellisvuosien tapaan aikuisten suunnistuskoulun. Kouluun kuului kahden tunnin luento Metso Paperin Vanhalla Saunalla ja yksi ohjattu harjoitus. Aikuisten suunnistuskouluun osallistui 25 henkilöä. Yleisen suunnistuskoulun lisäksi järjestimme yrityksille ja yhteisöille kolme tilauskoulutusta, joihin ilmoittautui 48 henkilöä. Kuntorastien sarjakorttivalikoima säilyi ennallaan. Yhden kerran maksua nostettiin yhdellä eurolla. Kuntorastien osallistumismaksut olivat seuraavat: Karttamaksu oli 6 euroa/kerta (jäseniltä 5 euroa). Alle 16-vuotiaat seuran jäsenet saivat suunnistaa ilmaiseksi, Emitvuokra perittiin. Muiden seurojen nuorilta perittiin 2 euroa. 5 kerran sarjalippu maksoi S-JKL:n jäseniltä 20 euroa ja muilta 22 euroa 10 kerran sarjalippu maksoi S-JKL:n jäseniltä 37 euroa ja muilta 40 euroa 20 kerran sarjalippu maksoi S-JKL:n jäseniltä 65 euroa ja muilta 75 euroa

16 5.6 KALUSTO Sivu 16/21 Kausilippu (29 kertaa) maksoi S-JKL:n jäseniltä 70 euroa ja muilta 90 euroa Vuokra-emit 2 euroa/kerta Maksuvälineisiin lisättiin uutena sähköisenä maksuvälineenä SporttiPassi. Kuntorastien ja kilpailujen järjestämiseen tarvittavaa kalustoa uusittiin mm. uudella kannettavalla tietokoneella.

17 6. SEURATOIMINTAJAOSTO Sivu 17/ SEURAN 100-VUOTISHISTORIA vuotishistoriikki Juhlavuonna seuralle valmistui 100-vuotishistoriikki. Sen valmistelut oli aloitettu jo syksyllä Historia-toimikuntaan kuuluivat Matti Krats (pj) sekä jäseninä Tapani Huovila (toim.), Jari Järvinen, Hannu Korhonen ja Seppo Raukola. Seppo Raukola teki suuren arkistotyön seuran alkuvuosikymmenien tapahtumien selvittämisessä ja aiemmat seuran historiajulkaisut, Jorma Luoma-ahon seuran 70-vuotis- sekä Jari Järvisen 90-vuotisjuhlajulkaisu olivat korvaamattomia. Seuran jaostojen puheenjohtajat kirjoittivat jaostokohtaisesti viimeisten kymmenen vuoden tapahtumista. Kirjoittajina julkaisussa olivat Markku Alakoski, Tapani Huovila, Pekka Juvakka, Timo Jäntti, Jouni Kahelin, Ulla Klemettinen, Hannu Korhonen, Lauri Kotkajärvi, Jorma Luoma-aho, Sanna Multala, Jouni Mäkäräinen, Jarmo Puttonen, Seppo Raukola, Varpu Savolainen, Timo Sivill ja Johanna Toivonen. Valokuvia oli kuvaajilta Aaro Huovila, Riitta Huovila, Tapani Huovila, Ulla Klemettinen, Sanna Multala ja Seppo Raukola sekä kokoelmista Jouko Launosen arkisto, JKT:n arkisto/ks:n Maakunta-arkisto, Lauri Kotkajärven kotiabumi, Jorma Luoma-aho/JKT:n arkisto/ks:n maakunta-arkisto ja Tuomalan kotialbumi. Suunta Jyväskylän 100-vuotisjulkaisu Oravapoluilta Rastille Suunnistusseuran vuosisata julkistettiin seuran juhlassa

18 Seuran uusi tunnus Sivu 18/21 Seuralle suunniteltiin juhlavuonna uusi tunnus ja viiri, jotka julkistettiin seuran 100-vuotisjuhlassa Priimuksessa Tunnuksen ja viirin suunnitteli Tapani Huovila, mutta niistä käytiin laajempaa keskustelua johtokunnan sisällä. 6.2 YHTEISET TAPAHTUMAT Syysvuosikokous pidettiin klo 18 Kiintopisteellä. Kauden päätöstilaisuus järjestettiin Metso Paperin tiloissa klo PALKITSEMINEN Seuran 100-vuotisjuhlassa palkittiin seuratyössä ansioituneita jäseniä: SSL:n hopeisen plaketin saivat Antti Häkkinen ja Jarmo Oikarinen, SSL:n hopeisen ansiomerkin Maarit Herranen, Ulla Klemettinen ja Seppo Raukola sekä SSL:n ansiomerkin Kari Hytönen, Pekka Juvakka ja Vesa Klemettinen. Seuran kauden päätöstilaisuudessa palkittiin vuoden aktiiveja toimijoita: Kesän 2013 kuntorastien 10 kerran sarjakortin saivat Haapasalo Antti, Haveri-Heikkilä Matti, Hokkanen Teija, Hämynen Timo, Järvinen Jari, Kaario Katja, Kaitajärvi Jarmo, Kataja Markku, Komonen Atte, Kuhasalo Antti, Lahtonen Tommi, Lamminsivu Harri, Lepo Tarja, Lilja Sari, Martikainen Riku, Matilainen Jorma, Mutka Leena, Noponen Pekka, Näpänkangas Mia, Pakkala Pigga, Parkkali Jari, Partanen Janne, Pietiläinen Rauno, Rolig Patu, Ronkainen Pasi, Salomaa Anne, Sivill Saana, Tuomala Inna ja Vaismaa Taina.

19 Sivu 19/21 Kausikortin kesän 2013 kuntorasteille saivat Alakoski Markku, Autio Matti, Heikkilä Ossi, Huovila Tapani, Häkkinen Antti, Itkonen Raimo, Juvakka Pekka, Jäntti Kerttu, Jäntti Timo, Kahelin Anne, Klemettinen Ulla, Klemettinen Vesa, Korhonen Hannu, Krats Matti, Kurhinen Jani, Lepo Mikko, Löfman Tomi, Mattila Tapio, Partanen Juho, Pohjola Lauri, Raento Hilkka, Raivio Arto, Raukola Seppo, Rusanen Petri, Senttula Asko, Silvennoinen Pekka, Sipiläinen Jouni ja Tuomala Jyrki. Nuoren Suomen kiertävän ohjaajapalkinnon sai Teija Hokkanen. Vuoden Menestynyt Nuori -palkinnon sai Veera Klemettinen. Vuoden joukkue oli poikien Tiomila-joukkue kokoonpanolla Misa Tuomala, Miro Tuomala, Mitri Tuomala, Paulus Sulkula, Ilari Sulkula, Anton Sulkula, Otto Kaario, Kalle Häkkinen, Tuukka Senttula ja Eeli Viholainen. Vuoden urheiluteko oli LumiToukolan viestijoukkue kokoonpanolla Tommi Reponen, Joona Viholainen, Janne Häkkinen, Eeli Viholainen ja Misa Tuomala. Seuran 100 v historiikkikirja annettiin menestyneille veteraaneille Saara Koivunen, Sirkka Oikarinen, Matti Autio, Pekka Juvakka ja Jyrki Tuomala. Yleisen ja nuorten sarjan menestyjistä palkittiin lahjakortein ja stipendein Janne Häkkinen, Eeli Viholainen, Misa Tuomala, Tommi Reponen, Veera Klemettinen, Anton Sulkula ja Ilari Sulkula. Lopuksi palkittiin seuran parhaat suunnistajat: Janne Häkkinen, paras miessuunnistaja ja Hanna-Mari Siivonen, paras naissuunnistaja. 6.4 VIESTINTÄ JA TIEDOTUS Seuran viestintää hoidettiin toimintavuonna pääasiassa sähköisesti. Tärkein tiedotuskanava oli seuran verkkosivusto, jossa tiedotettiin mm. kuntosuunnistuksista, kilpailuista sekä muista ajankohtaisista tapahtumista. Sivuilla on myös kerrottu tärkeimmät jäsenten suunnistussaavutukset. Verkkosivujen rinnalla tärkeänä tiedotuskanavana on toiminut seuran sähköpostilista, jonka kautta on välitetty tietoa mm. erilaisista

20 Sivu 20/21 tapahtumista, esimerkiksi muiden seurojen järjestämistä kilpailuista tms. akuuteista asioista. Sähköpostilistan ohella on aloitettu Facebookin käytön tehokkaampi suunnittelu. Etenkin nuorisopuolella tämä on ensisijainen tiedotuskanava. Seuran sähköistä tiedotuslehti Kompassia ei julkaistu. Sen sijaa avattiin seuran verkkosivuille Juttugalleria, jonne sijoitettiin kuvia ja juttua seuran ajankohtaisista tapahtumista (100-vuotisjuhlat), julkisuudessa seurasta olleita juttuja (Keskisuomalaisen juttu suunnistuskoulusta 25.5.) sekä henkilöjuttuja (Saara Koivunen). Tavoitteena on, että seuraväki kirjoittaisi juttuja ja lähettäisi kuvia erilaisista tapahtumista, kilpailureissuista, leireistä yms. Toistaiseksi lehden sisällöntuotannosta on kuitenkin vastannut lähinnä johtokunta. 6.5 MARKKINOINTI JA SEURAYHTEISTYÖ Rakennustoimisto Alonen Oy ja Suunta Jyväskylä ry allekirjoittivat yhteistyösopimuksen S-JKL:n nuorisotoiminnan tukemiseksi ja kehittämiseksi sekä Eeli Viholaisen valmentautumisen tueksi. Toinen seuralle uusi yhteistyösopimus tehtiin asutoimittaja Nonamen kanssa. Sopimukseen sisältyy mm. sopimusurheilijan valinta ja tukeminen vuosittain sekä seuralle tuleva hyvitys seuran tekemistä ostoista. Seuran muita yhteistyökumppaneita ovat olleet Finlandia Maraton, Keskimaa, Metsähallitus, Opkk, Partioaitta, Peurunka, Relator, Suunnistajan Kauppa, Terveystalo ja Vitapolis. 6.6 ASUSTEET JA VARUSTEET Seura hankki loppuvuodesta 2012 yhteistilauksena Nonamelta talveen sopivia 3-kerros-Soft Shell-lämmittelyasuja sekä liivejä. Kesän suunnistusasut tilattiin Nonamelta kesän alussa.

21 7. TALOUS Sivu 21/21 Tilikauden 2012 tulos jäi hieman budjetoitua alijäämäisemmäksi (budjetoitu ja toteutunut ). Vuotta 2012 vietettiin seuran 100-vuotisjuhlavuotena ja siihen liittyen tehtiin muun muassa juhlakirja ja uusi seuraviiri sekä pidettiin pääjuhla. Kirja- ja viiriprojektin sekä juhlan kutsuvieraiden kulut kohdistettiin vuodelle 2012, mikä osaltaan selittää kulujen ylityksen budjetoituun nähden. Tuottolähteistä mainittakoon hyvin onnistuneet kuntorastit ja yhteisöille järjestetyt suunnistustapahtumat. Kilpailujen järjestämisestä syntyneet tuotot jäivät huomattavasti alle budjetoidun. Syynä oli osittain Hisu-kisojen peruuntuminen lumiolosuhteista johtuen ja toisaalta vähäinen osallistujamäärä loppukesän kansallisissa.

TOIMINTAKERTOMUS 2009

TOIMINTAKERTOMUS 2009 Suunta Jyväskylä ry 15.03.2010 1/15 TOIMINTAKERTOMUS 2009 1. YLEISTÄ Vuonna 2009 Suunta Jyväskylä ry järjesti toukokuussa AM-sprint kilpailut Huhtasuolla, Korttelicupin, kuntorastien, Kurkocupin ja lasten

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS Suunta Jyväskylä ry 15.4.2014 Sivu 1/20

TOIMINTAKERTOMUS Suunta Jyväskylä ry 15.4.2014 Sivu 1/20 Suunta Jyväskylä ry 15.4.2014 Sivu 1/20 TOIMINTAKERTOMUS 2014 1. YLEISTÄ Suunta Jyväskylän vuosi 2014 alkoi hienosti, kun seuramme valittiin tammikuussa Vuoden urheiluseuraksi Suomessa. Vuoden suurin tapahtuma

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS Suunta Jyväskylä ry 19.4.2016 Sivu 1/12

TOIMINTAKERTOMUS Suunta Jyväskylä ry 19.4.2016 Sivu 1/12 Suunta Jyväskylä ry 19.4.2016 Sivu 1/12 TOIMINTAKERTOMUS 2015 1 YLEISTÄ Suunta Jyväskylä ry:n toimintavuosi 2015 oli toiminnallisesti varsin vilkas ja monipuolinen. Seuran toiminnan painopistealueet olivat

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2008

TOIMINTAKERTOMUS 2008 Suunta Jyväskylä ry 12.02.2009 1/15 TOIMINTAKERTOMUS 2008 1. YLEISTÄ Vuonna 2008 Suunta Jyväskylä ry järjesti elokuussa AM-pitkämatkan kilpailut Petäjäveden Jussilanperällä korttelicupin, kuntorastien,

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2013

TOIMINTAKERTOMUS 2013 Suunta Jyväskylä ry 7.4.2014 Sivu 1/21 TOIMINTAKERTOMUS 2013 1. YLEISTÄ Suunta Jyväskylä sai 101. toimintavuonaan hienon palkinnon: Seura valittiin "vuoden 2013 urheiluseuraksi " Suomen Urheilugaalassa

Lisätiedot

Sijoitukset paranivat Jukolassa

Sijoitukset paranivat Jukolassa Sijoitukset paranivat Jukolassa Suunnan Venlat paransivat viimevuoden sijoitusta 13 tilaa: nyt 73, viime vuonna 86. Kakkosjoukkueen sijoitus parani sijaan 151 (182). Hyvän aloituksen teki Maiju Kovanen,

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2010

TOIMINTAKERTOMUS 2010 Suunta Jyväskylä ry 14.03.2011 1/19 TOIMINTAKERTOMUS 2010 1. YLEISTÄ Suunta Jyväskylä ry:n (S-JKL) toimintaa leimasi vuoden 2010 aikana varsin monipuolinen tapahtumien kirjo. Vuosi oli myös Suomen Suunnistusliitto

Lisätiedot

SUUNTA 101 JYVÄSKYLÄ VUOSIKERTOMUS

SUUNTA 101 JYVÄSKYLÄ VUOSIKERTOMUS SUUNTA 101 JYVÄSKYLÄ VUOSIKERTOMUS 2003 Yleistä vuodelta 2003 Jäsenistö Seurassa on yhteensä 340 jäsentä, joista jyväskyläläisiä 220. Alle 18-vuotiaita junioreja on 78. Aktiivisuunnistajia ( kilpailuluvan

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2005

TOIMINTAKERTOMUS 2005 Suunta Jyväskylä ry 20.02.2006 1/14 TOIMINTAKERTOMUS 2005 1. YLEISTÄ Vuosi 2005 oli Suunta Jyväskylä ry:lle uudistautumisen aikaan. Seuran nimi vaihdettiin muodosta Suunta 101 Jyväskylä ry muotoon Suunta

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2007

TOIMINTAKERTOMUS 2007 Suunta Jyväskylä ry 05.02.2008 1/14 TOIMINTAKERTOMUS 2007 1. YLEISTÄ Vuonna 2007 Suunta Jyväskylä ry järjesti toukokuussa maakuntasuunnistuksen Huhtasuolla ja elokuussa kansalliset Paasivuoressa. 2. KILPAILU-

Lisätiedot

Suunnistajia. Suunta Jyväskylä. Eeli Viholainen (1994)

Suunnistajia. Suunta Jyväskylä. Eeli Viholainen (1994) Suunta Jyväskylä Suunnistajia Eeli Viholainen (1994) Vanhemmat vei suunnistuskouluun siitä asti laji on ollut omassa elämässä hyvin läheisenä. Vanhempani Nuorten EM Pitkä Sijoitus: 2. 2012 (H18) Nuorten

Lisätiedot

SUUNTA JYVÄSKYLÄ RY TOIMINTASUUNNITELMA 2009 TOIMINTASUUNNITELMA 2009 21.11.2008 1/8 1. YLEISTÄ

SUUNTA JYVÄSKYLÄ RY TOIMINTASUUNNITELMA 2009 TOIMINTASUUNNITELMA 2009 21.11.2008 1/8 1. YLEISTÄ 21.11.2008 1/8 SUUNTA JYVÄSKYLÄ RY TOIMINTASUUNNITELMA 2009 1. YLEISTÄ Seuran toiminnan vahvojen osa-alueiden, lasten ja nuorten suunnistuksen sekä kuntosuunnistuksen toiminnan taso tullaan säilyttämään

Lisätiedot

SUUNTA JYVÄSKYLÄ RY TOIMINTASUUNNITELMA 2014 29.11.2013 1 1. YLEISTÄ

SUUNTA JYVÄSKYLÄ RY TOIMINTASUUNNITELMA 2014 29.11.2013 1 1. YLEISTÄ 29.11.2013 1 SUUNTA JYVÄSKYLÄ RY TOIMINTASUUNNITELMA 2014 1. YLEISTÄ Suunta Jyväskylän toiminnan kivijalkana ovat viime vuosina olleet viikoittainen kuntorastitoiminta, laadukkaat suunnistuskoulut, kilpailutoiminta

Lisätiedot

ITÄ-PÄIJÄNTEEN RASTI RY VUOSIKERTOMUS 2011

ITÄ-PÄIJÄNTEEN RASTI RY VUOSIKERTOMUS 2011 ITÄ-PÄIJÄNTEEN RASTI RY VUOSIKERTOMUS 2011 1/9 YLEISTÄ Vuosi 2011 oli seuran 39. toimintavuosi. Seuran painopistealueina olivat kuntosuunnistukset kaikelle kansalle, nuorisotoiminta sekä huippusuunnistus

Lisätiedot

SUUNTA JYVÄSKYLÄ RY TOIMINTASUUNNITELMA 2013 TOIMINTASUUNNITELMA 2013 1. YLEISTÄ

SUUNTA JYVÄSKYLÄ RY TOIMINTASUUNNITELMA 2013 TOIMINTASUUNNITELMA 2013 1. YLEISTÄ 26.11.2012 1 SUUNTA JYVÄSKYLÄ RY TOIMINTASUUNNITELMA 2013 1. YLEISTÄ Suunta Jyväskylän seuratoiminnan tavoitteena on tehdä laaja-alaista juniorityötä ja kasvattaa omia huippuja tarjoamalla valmennusta

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS Suunta Jyväskylä ry Sivu 1/14

TOIMINTAKERTOMUS Suunta Jyväskylä ry Sivu 1/14 Suunta Jyväskylä ry 19.4.2017 Sivu 1/14 TOIMINTAKERTOMUS 2016 1 YLEISTÄ Suunta Jyväskylä ry:n toimintavuosi 2016 oli toiminnallisesti varsin vilkas ja monipuolinen. Seuran toiminnan painopistealueet olivat

Lisätiedot

Lapsesta nuoreksi ja aikuiseksi suunnistajaksi. Ohjauksesta valmennukseen Suunnistajanpolku S-JKL

Lapsesta nuoreksi ja aikuiseksi suunnistajaksi. Ohjauksesta valmennukseen Suunnistajanpolku S-JKL Lapsesta nuoreksi ja aikuiseksi suunnistajaksi Ohjauksesta valmennukseen Suunnistajanpolku S-JKL Suunta Jyväskylä ry. suunnistuksen erikoisseura Jyväskylässä Periaatteita ovat: - suunnistusseura, joka

Lisätiedot

Kuntotapahtumat 7 x Keski-Uusimaa Rastit, 1853 (1827) suoritusta keskimäärin 265 osallistujaa / tapahtuma

Kuntotapahtumat 7 x Keski-Uusimaa Rastit, 1853 (1827) suoritusta keskimäärin 265 osallistujaa / tapahtuma 30.12.2009 1(5) TVV SUUNNISTUS TOIMINTAKERTOMUS 2009 TVV jatkoi TVV2010 projektia, jonka tavoitteena on nostaa seura nuorisosuunnistuksen kärkiseurojen joukkoon Suomessa. Seuran nuoret menestyivät parhaiten

Lisätiedot

SUUNTA JYVÄSKYLÄ RY TOIMINTASUUNNITELMA 2012 TOIMINTASUUNNITELMA 2012 14.11.2011 1/13 1. YLEISTÄ

SUUNTA JYVÄSKYLÄ RY TOIMINTASUUNNITELMA 2012 TOIMINTASUUNNITELMA 2012 14.11.2011 1/13 1. YLEISTÄ 14.11.2011 1/13 SUUNTA JYVÄSKYLÄ RY TOIMINTASUUNNITELMA 2012 1. YLEISTÄ Seurafuusion kautta perustettu Suunta Jyväskylä ry viettää vuonna 2012 toimintansa 100- vuotis toimintakautta. Seuran yksi perustajaseuran

Lisätiedot

Tervetuloa Hipposuunnistuskouluun! Info vanhemmille 7.4.2014

Tervetuloa Hipposuunnistuskouluun! Info vanhemmille 7.4.2014 Tervetuloa Hipposuunnistuskouluun! Info vanhemmille 7.4.2014 Rastivarsat ry Suunnistuksen erikoisseura Orimattilasta Suunnistuskoulua 80-luvun alkupuolelta asti Vuoden suunnistusseura Suomessa 2008 Sinettiseura

Lisätiedot

Jyväskiepin luistelu 21.1.2012 10 km Myl

Jyväskiepin luistelu 21.1.2012 10 km Myl Jyväskiepin luistelu 21.1.2012 Myl 1 Antero Kotijärvi KuLs Myl 17:23,0 2 Jarkko Koponen Epäsuunta Myl 17:24,0 M-cupissa 3 Lauri Pohjola Epäsuunta Myl 18:38,0 4 Marko Tölli Epäsuunta Myl 18:38,0 5 Toni

Lisätiedot

Kouvolan Suunnistajat viidessä vuodessa nousu suunnistusseurojen eliittiin

Kouvolan Suunnistajat viidessä vuodessa nousu suunnistusseurojen eliittiin Kouvolan Suunnistajat viidessä vuodessa nousu suunnistusseurojen eliittiin Katsaus menneeseen KS-gaalassa 15.11.2015 Mikko Kekki Kouvolan Suunnistajien puheenjohtaja Kouvolan Suunnistajat lyhyesti seuran

Lisätiedot

N10 1 Tiisa Paukku AlvajRy - - - - - 20-20 16-56 2 Pinja Kilpeläinen - - - - - - - 16 20-36

N10 1 Tiisa Paukku AlvajRy - - - - - 20-20 16-56 2 Pinja Kilpeläinen - - - - - - - 16 20-36 RIDE CYCLE STORE CUP 2012 Tulokset 10/10 osakilpailun jälkeen, sarjoissa N/M10-14 ja joukkuekilpailussa 9/9 osakilpailun jälkeen Pisteet määräytyvät seuraavasti: 20, 16, 14, 12, 10, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2,

Lisätiedot

1970-luku. Kansalliset Vihijärvellä. Heikki Sivill voitti pääsarjan. Äänekosken liikuntapuistosta valmistui mustavalkoinen opetuskartta.

1970-luku. Kansalliset Vihijärvellä. Heikki Sivill voitti pääsarjan. Äänekosken liikuntapuistosta valmistui mustavalkoinen opetuskartta. 1970-luku 1972 Sumiaisten Kunto järjesti Keski-Suomen viestin Syvälahden koululla. Radat suuntautuivat Vintilänvuoren suuntaan. Voittajaksi yöviestissä suunnisti Rajamäen Rykmentti joukkueella Matti Kovanen,

Lisätiedot

egroup 2014 Valmennusryhmä-info

egroup 2014 Valmennusryhmä-info egroup 2014 Valmennusryhmä-info 12.12.2013 Kilpasuunnistajan polku Essussa egroup ja egrouph-valmennusryhmät vastaavat sarjoissa H/D 16-21 kilpasuunnistajana menestymään pyrkivien urheilijoiden valmennuksesta

Lisätiedot

Laihian Luja, Suunnistusjaosto KAUDEN KOHOKOHTIA 2015

Laihian Luja, Suunnistusjaosto KAUDEN KOHOKOHTIA 2015 KAUDEN KOHOKOHTIA 2015 Juha Laasanen 10.11.2015 EPSU-seurapisteet 2015 EPSU-seurapisteet - Kehitys Lapsille ja nuorille: Laihian Luja, Suunnistusjaosto Oravapolkukoulu ja harjoitukset keväällä ja kesällä

Lisätiedot

Turun Senioriurheilijat ry

Turun Senioriurheilijat ry TOIMINTAKERTOMUS 2007 1 Yleistä Vuosia elämään.. ja elämää vuosiin! Turun Senioriurheilijat urheiluseura perustettiin 10 päivänä joulukuuta 2004 Kupittaan Urheiluhallissa kahdeksan henkilön toimesta. Seuran

Lisätiedot

Paimion Rastin kauden päättäjäisissä palkitut 2018

Paimion Rastin kauden päättäjäisissä palkitut 2018 Paimion Rastin kauden päättäjäisissä palkitut 2018 Paras suunnistaja Olav Lundanes kolme SM-kultaa, kaksi EM-kultaa, yksi MM-kulta sekä nopein 10milan, Jukolan ja SM-viestin ankkuriosuudella Paras -16v.

Lisätiedot

RASTIIMI:N TOIMINTALINJA

RASTIIMI:N TOIMINTALINJA RasTiimi ry RasTiimi ry on suunnisseura, joka toimii Kalajokilaakson latvoilla, Haapajärvellä ja Reisjärvellä. Seura on perustettu vuonna 1990 ja sen jäsenmäärä on n. 190, joista aktiivisuunnistajia on

Lisätiedot

Miehet 11 vuotta 2 km V 1) Juho Virkajärvi JämsänkIlves 7.48,3, 2) Otto Hirvilampi ÄhtärUrh 7.52,6, 3) Elmeri Seppänen JämsänkIlves 8.

Miehet 11 vuotta 2 km V 1) Juho Virkajärvi JämsänkIlves 7.48,3, 2) Otto Hirvilampi ÄhtärUrh 7.52,6, 3) Elmeri Seppänen JämsänkIlves 8. Keuruun Hiihdot 8.3.2015 Tuloksia Naiset 10 vuotta 2 km V 1) Lotta Salonen KaipVire 7.26,4, 2) Heta Virkajärvi KaipVire 7.46,7, 3) Inka Lakanen PerhKiri 7.51,4, 4) Melia Palsinajärvi KaipVire 7.59,7, 5)

Lisätiedot

Laihian Luja, Suunnistusjaosto KAUDEN KOHOKOHTIA 2017

Laihian Luja, Suunnistusjaosto KAUDEN KOHOKOHTIA 2017 Laihian Luja, Suunnistusjaosto KAUDEN KOHOKOHTIA 2017 Juha Laasanen 9.11.2017 Suunnistuskauden Päätöstilaisuus 9.11.2017, Laihian nuorisoseura 18.00 Tarjoilua 18.15 Suunnistuskauden kohokohtia / Juha 18.30

Lisätiedot

2. TOIMINTA Jaoston toimintaan kuuluu suunnistuksen kilpailu- ja harjoitustoiminta sekä talkootoimintaa.

2. TOIMINTA Jaoston toimintaan kuuluu suunnistuksen kilpailu- ja harjoitustoiminta sekä talkootoimintaa. Pudasjärven Urheilijat ry SUUNNISTUSJAOSTO TOIMINTAKERTOMUS 2007 1. JAOSTO Suunnistusjaosto on pitänyt vuoden 2007 aikana 2 kokousta. Kalevan Rastiviestien tiimoilta kokouksia, jossa jaoston edustus on

Lisätiedot

Savo-Karjalan AM sprintti Liperin Käsämässä tulokset 19.08.2012

Savo-Karjalan AM sprintti Liperin Käsämässä tulokset 19.08.2012 1 Savo-Karjalan AM sprintti Liperin Käsämässä tulokset 19.08.2012 H21 3.0 km (Lähti: 7, Keskeytti: 0, Hylätty: 0) 1. Aaro Asikainen Kalevan Rasti 15.57 2. Santeri Silvennoinen Kalevan Rasti 16.55 +58 3.

Lisätiedot

Karoliina Autio, synt. 24.1.1996, karate SM 3. kata naiset. Tiia-Liina Aavisto, synt. 23.11995, karate SM 1. kata naiset MM 2.

Karoliina Autio, synt. 24.1.1996, karate SM 3. kata naiset. Tiia-Liina Aavisto, synt. 23.11995, karate SM 1. kata naiset MM 2. Vapaa-ajan lautakunta 46 18.12.2014 Liikuntatoimen stipendit vuodelta 2014 644/12.04.03/2014 Vapaa-ajan lautakunta 46 Valmistelija: vapaa-aikatoimenjohtaja Seppo Virta, puh. 014 2675 720 Laukaan kunta

Lisätiedot

SUUNTA JYVÄSKYLÄ RY TOIMINTASUUNNITELMA 2010 TOIMINTASUUNNITELMA 2010 16.11.2009 1/11 1. YLEISTÄ

SUUNTA JYVÄSKYLÄ RY TOIMINTASUUNNITELMA 2010 TOIMINTASUUNNITELMA 2010 16.11.2009 1/11 1. YLEISTÄ 16.11.2009 1/11 SUUNTA JYVÄSKYLÄ RY TOIMINTASUUNNITELMA 2010 1. YLEISTÄ Seuran toiminnan vahvojen osa-alueiden, lasten ja nuorten suunnistuksen sekä kuntosuunnistuksen toiminnan taso tullaan säilyttämään

Lisätiedot

KOKKOLAN SUUNNISTAJAT RY 8.12.2007 VESI-VEIJARI, HAKALAHDENKATU TERVETULOA

KOKKOLAN SUUNNISTAJAT RY 8.12.2007 VESI-VEIJARI, HAKALAHDENKATU TERVETULOA KOKKOLAN SUUNNISTAJAT RY SYYSKOKOUS 8.12.2007 VESI-VEIJARI, HAKALAHDENKATU TERVETULOA ESITYSLISTA 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 JÄRJESTÄYTYMINEN 2.1 Valitaan kokouksen puheenjohtaja ja sihteeri 2.2 Valitaan kaksi

Lisätiedot

Kainuun piirinmestaruushiihdot, maakuntahiihto ja hopeasomman aluekilpailu Kajaanissa 14.2.2015

Kainuun piirinmestaruushiihdot, maakuntahiihto ja hopeasomman aluekilpailu Kajaanissa 14.2.2015 M12 11:00:00 3 Eetu Vimpari 40145859 Kajaanin Hiihtäjät 11:00:00 4 Konsta Korhonen 40129190 Kainuun Hiihtoseura 11:00:00 5 Topias Törmäkanga 40114888 Sotkamon Jymy 11:00:00 6 Tommi Huusko 40082728 Ristijärven

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2006

TOIMINTAKERTOMUS 2006 Suunta Jyväskylä ry 22.01.2007 1/15 TOIMINTAKERTOMUS 2006 1. YLEISTÄ Vuosi 2006 oli toiminnan täyteinen vuosi Suunta Jyväskylälle. Keväällä olimme järjestämässä Poliisien SM-kilpailuja Laajavuoressa ja

Lisätiedot

Aikuisurheilijoiden SM viesti kauhajoella

Aikuisurheilijoiden SM viesti kauhajoella Aikuisurheilijoiden SM viesti kauhajoella 24.2.2017 T U L O K S E T Kauhajoen Karhu Kilpailun sarjat: M120-V; M120-1; M120-2; M120-3; M150-V; M150-1; M150-2; M150-3 ; M180-V; M180-1; M180-2; M180-3; M200-V;

Lisätiedot

Toimitsijalista SM Pitkä R1 7.-8.9.2013 SYÖTE sivu 1 Tehtävä

Toimitsijalista SM Pitkä R1 7.-8.9.2013 SYÖTE sivu 1 Tehtävä Toimitsijalista SM Pitkä R1 7.-8.9.2013 SYÖTE sivu 1 Tehtävä maali 1. Vesa Halonen pj SK PT Yleisseuranta 2. Tommi Sillanpää SK PT Yleisseuranta 3. Kaj Fredriksson SK PT Tulostus 4. Kai Mutka SK PT Videoseuranta

Lisätiedot

Laihian Luja, Suunnistusjaosto KAUDEN KOHOKOHTIA 2016

Laihian Luja, Suunnistusjaosto KAUDEN KOHOKOHTIA 2016 Laihian Luja, Suunnistusjaosto KAUDEN KOHOKOHTIA 2016 Juha Laasanen 3.11.2016 Suunnistuskauden Päätöstilaisuus 3.11.2016, Jokisalon Hovi 18.00 Suunnistuskauden kohokohtia 18.15 Iltarastien tavoitepalkinnot

Lisätiedot

Kajaanin Suunnistajat ry.

Kajaanin Suunnistajat ry. Kajaanin Suunnistajat ry. KaSun toiminnan tavoitteet ja Kainuu ja Kajaani kansainvälisten suunnistuksen suunnitelmat suurtapahtumien 2013+ keskipisteessä Syyskokous 28.10.2012 Päämäärät 2013 Nuoriso- ja

Lisätiedot

Etelä-Pohjanmaan Suunnistus ry Toimintakertomus 2015

Etelä-Pohjanmaan Suunnistus ry Toimintakertomus 2015 Etelä-Pohjanmaan Suunnistus ry Toimintakertomus 2015 Yleistä Vuosi 2015 sujui vaakaasti, kaikki am-kisat kisailtiin, vaikka latukisa meni juoksuksi. Suorituksia amkisoissa tuli yhteensä 2870 ja kuntosuunnistuksessa

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2008

TOIMINTAKERTOMUS 2008 TOIMINTAKERTOMUS 2008 Yleistä Suunnistusvuosi 2008 sujui myönteisissä merkeissä monella rintamalla. Kuntorastikävijöiden määrä nousi ja kolmantena vuonna peräkkäin. Kuntorastikävijöitä kirjattiin 11350

Lisätiedot

KOKKOLAN SUUNNISTAJAT RY SYYSKOKOUS 30.11.2008 VESI-VEIJARI, HAKALAHDENKATU TERVETULOA

KOKKOLAN SUUNNISTAJAT RY SYYSKOKOUS 30.11.2008 VESI-VEIJARI, HAKALAHDENKATU TERVETULOA KOKKOLAN SUUNNISTAJAT RY SYYSKOKOUS 30.11.2008 VESI-VEIJARI, HAKALAHDENKATU TERVETULOA -------------------------------------------------------------------------------------------------- ESITYSLISTA 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

SUUNTA JYVÄSKYLÄ RY TOIMINTASUUNNITELMA 2008 TOIMINTASUUNNITELMA 2008 19.11.2007 1/8 1. YLEISTÄ

SUUNTA JYVÄSKYLÄ RY TOIMINTASUUNNITELMA 2008 TOIMINTASUUNNITELMA 2008 19.11.2007 1/8 1. YLEISTÄ 19.11.2007 1/8 SUUNTA JYVÄSKYLÄ RY TOIMINTASUUNNITELMA 2008 1. YLEISTÄ Vuonna 2008 ainoa kilpailullinen tapahtuma on AM-pitkänmatkan kilpailut 16.8.2008 Jussilanperällä. Seuran toiminnan vahvojen osa-alueiden,

Lisätiedot

Rankiohje. Vuonna 2016 laskettavat rankilistat. Kilpailupisteet. Hiihtosuunnistuksen ranki 1. Suunnistuksen rankilistat 1. Suunnistuksen rankilistat 2

Rankiohje. Vuonna 2016 laskettavat rankilistat. Kilpailupisteet. Hiihtosuunnistuksen ranki 1. Suunnistuksen rankilistat 1. Suunnistuksen rankilistat 2 Rankiohje Vuonna 2016 laskettavat rankilistat Hiihtosuunnistuksen ranki 1 kilpailut ajalta: 1.12.2015 31.3.2016 julkaisu: IRMAssa viimeistään 12.4.2016 kilpailupistemääriä laskettaessa käytetään perustana

Lisätiedot

Otra-ahon pellolle palattiin kansallisten merkeissä keväällä 2001.

Otra-ahon pellolle palattiin kansallisten merkeissä keväällä 2001. 2000-luku 2000 Vuosituhat vaihtui ja kisahaasteena olivat SM-viestit. Kisamaastoksi oli valittu jo vuosia aiemmin Rahkovuoren - Myrävuoren kallioiset rinteet Konginkankaalla. Otraahon tilan pellot ottivat

Lisätiedot

Kisauutisia vuodelta Syyshallit Kupittaalla

Kisauutisia vuodelta Syyshallit Kupittaalla Kisauutisia vuodelta 2013 Syyshallit Kupittaalla Sunnuntaina 17.11. käytiin syyshallit Kupittaan hallissa. Vankkaa edusti ainoastaan Maria Vähätupa (s. 2001). Maria kisasi vanhempien sarjassa (T15 kuulassa

Lisätiedot

Tiia-Liisa Aavisto, synt. 23.1.1995, karate EM 3. joukkueottelu naiset SM 1 ottelu naiset kevyt -60 kg SM 1. kata naiset

Tiia-Liisa Aavisto, synt. 23.1.1995, karate EM 3. joukkueottelu naiset SM 1 ottelu naiset kevyt -60 kg SM 1. kata naiset Vapaa-ajan lautakunta 46 18.12.2013 Liikuntatoimen stipendit vuodelta 2013 687/12.01.06/2013 Vapaa-ajan lautakunta 46 Valmistelija: vapaa-aikatoimenjohtaja Seppo Virta, puh. 014 2675 720 Laukaan kunta

Lisätiedot

Kainuun piirinmestaruushiihdot, maakuntahiihto ja hopeasomman aluekilpailu Kajaanissa 14.2.2015. SIJA M12 3km TULOS

Kainuun piirinmestaruushiihdot, maakuntahiihto ja hopeasomman aluekilpailu Kajaanissa 14.2.2015. SIJA M12 3km TULOS SIJA M12 3km TULOS 1. 4 Konsta Korhonen 40129190 Kainuun Hiihtoseura 0:09:13 2. 6 Tommi Huusko 40082728 Ristijärven Pyry 0:09:15 3. 8 Tuukka Tolkkinen 40231813 Sotkamon Jymy 0:09:17 4. 5 Topias Törmäkanga

Lisätiedot

Juhannusjuoksu perjantai 21. kesäkuuta (GMT+3) - Viralliset tulokset

Juhannusjuoksu perjantai 21. kesäkuuta (GMT+3) - Viralliset tulokset Juhannusjuoksu perjantai 21. kesäkuuta 2019 11.03 (GMT+3) - Viralliset tulokset Kilpailu info Laji: Juoksu Sijainti:, Suomi Lähtötapa: Ryhmä-lähtö manuaalisesti Ryhmät: Määritelty Kilpailijoita: 83 Ajanottolaite:

Lisätiedot

69. KESKI-SUOMEN MAAKUNTAVIESTI 21.2.2016 ÄÄNEKOSKI 69. KESKI-SUOMEN MAAKUNTAVIESTI 21.2.2016 - ÄÄNEKOSKI OSUUSTULOKSET OSUUSTULOKSET 1.

69. KESKI-SUOMEN MAAKUNTAVIESTI 21.2.2016 ÄÄNEKOSKI 69. KESKI-SUOMEN MAAKUNTAVIESTI 21.2.2016 - ÄÄNEKOSKI OSUUSTULOKSET OSUUSTULOKSET 1. 69. KESKI-SUOMEN MAAKUNTAVIESTI 21.2.2016 ÄÄNEKOSKI OSUUSTULOKSET OSUUSTULOKSET 1.OSUUS 1 48 JOUTSA-1 Räsänen Veli-Matti 22.56,8 2 6 SAARIJÄRVI-1 Vertanen Olli 22.59,1 3 3 JYVÄSKYLÄ-1 Mikkonen Tomi 23.04,8

Lisätiedot

MINIMAAKUNTAVIESTI 18.3.2008 KERIMÄKI 1 1 MIKKELI I 1:38:17.7 1 9:11.3 2 9:51.1 3 9:24.8 4 12:26.6 5 10:28.4 6 11:18.0 7 8:05.3 8 10:51.

MINIMAAKUNTAVIESTI 18.3.2008 KERIMÄKI 1 1 MIKKELI I 1:38:17.7 1 9:11.3 2 9:51.1 3 9:24.8 4 12:26.6 5 10:28.4 6 11:18.0 7 8:05.3 8 10:51. MINIMAAKUNTAVIESTI 18.3.2008 KERIMÄKI 1 1 MIKKELI I 1:38:17.7 1 Teemu Pöntinen 9:11.3 2 Rosa Liukkonen 9:51.1 3 Sami Roos 9:24.8 4 Sanni Marttinen 12:26.6 5 Arttu Harjuntausta 10:28.4 6 Saana Lahdelma

Lisätiedot

Rasti-Nokia. Kehityspolku lasten ja nuorten laatuseuraksi Pasi Isokallio Marika Pakarinen

Rasti-Nokia. Kehityspolku lasten ja nuorten laatuseuraksi Pasi Isokallio Marika Pakarinen Rasti-Nokia Kehityspolku lasten ja nuorten laatuseuraksi 27. -28.1.2018 Pasi Isokallio Marika Pakarinen Seuran perustiedot Perustettu 1995 Keskisuuri kasvattaja- ja harrasteseura Jäseniä n.230 kpl Lapsia

Lisätiedot

KUKKOSUUNNISTUS 18.6.2015

KUKKOSUUNNISTUS 18.6.2015 KUKKOSUUNNISTUS 18.6.2015 Alustavat Kilpailuohjeet 1. KILPAILUSÄÄNNÖT Kilpailussa noudatetaan SSL:n lajisääntöjä ja näitä järjestäjän ohjeita. 2. TOIMIHENKILÖT Kilpailunjohtaja: Arttu Hannula 050 532 3366

Lisätiedot

HOPEASOMPA-CUP KESKI-SUOMI 2009

HOPEASOMPA-CUP KESKI-SUOMI 2009 HOPEASOMPA-CUP KESKI-SUOMI 2009 Loppupisteisiin lasketaan kaksi parasta osakilpailusijoitusta 2.1. HS-Cup I, Keuruu (P) 1=100 2=80 3=60 4=50 5=45 6=40 7=36 8=32 9=29 10=26 25.1. HS-Cup II, Uurainen (V)

Lisätiedot

SM-JAKKARANHEITTOKISAT SARJA:MIEHET YLEINEN+kilpa NRO NIMI 0,00 HEITTOKERRAT KILPA PAIKKAKUNTA PARAS

SM-JAKKARANHEITTOKISAT SARJA:MIEHET YLEINEN+kilpa NRO NIMI 0,00 HEITTOKERRAT KILPA PAIKKAKUNTA PARAS SM-JAKKARANHEITTOKISAT 1.7.2017 SARJA:MIEHET YLEINEN+kilpa NRO NIMI 6 PARASTA, 3 LISÄHEITTOA HEITTOKERRAT KILPA PAIKKAKUNTA 1 2 3 4 5 6 PARAS Timo Nissinen Jämsänkoski 30,35 30,35 1 Jukka Vesterinen Leppävirta

Lisätiedot

Sija No Kippari Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Yht.

Sija No Kippari Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Yht. OPM-Cup 2013 Lopullinen tulosluettelo OPM cupin lisenssejä lunastettu 169 kpl. Harri Nikula teki kovat pohjat heti alkukaudesta, ja voittaa cupin Tuurin hauki kisassa suurin hauki 10435 g, Sami Aittokallion

Lisätiedot

SM-keskimatka R2 2012 ORGANISAATIOKAAVIO. SM-2012 organisaatio. Sivu 1. Yleisvastuu = kilpailun johtoryhmä. Työryhmät, joilla on sektorivastuu

SM-keskimatka R2 2012 ORGANISAATIOKAAVIO. SM-2012 organisaatio. Sivu 1. Yleisvastuu = kilpailun johtoryhmä. Työryhmät, joilla on sektorivastuu SM-keskimatka R2 2012 SM-2012 organisaatio ORGANISAATIOKAAVIO Yleisvastuu = kilpailun johtoryhmä Kilpailunjohtaja Varajohtaja Pääsihteeri pääratamestari Tulospalvelupäällikkö Kenttäpäällikkö Tiedottaja/Markkinointi

Lisätiedot

Hyvinkään Rasti Nuorisotoiminnan kausiesite Kesä 2019

Hyvinkään Rasti Nuorisotoiminnan kausiesite Kesä 2019 Hyvinkään Rasti Nuorisotoiminnan kausiesite 2019 Kesä 2019 Hyvinkään Rasti Nuorisotoiminnan kausiesite 2019 Hyvinkään Rasti kutsuu kaikki suunnistuksesta kiinnostuneet lapset ja nuoret mukaan kesän 2019

Lisätiedot

Classic Motocross Cup Heinola Kierrosajat 1 Piippola Pauli (Classic A)

Classic Motocross Cup Heinola Kierrosajat 1 Piippola Pauli (Classic A) 16.8.2014 17:16:25 1 (134) 1 Piippola Pauli (Classic A) 1 2:22,60 0:19,74 2 2:02,86 0:00,00 3 2:54,59 0:51,73 16.8.2014 17:16:25 2 (134) 3 Väkeväinen Tom (Classic A) 1 2:09,60 2 2:33,70 0:09,43 3 2:24,27

Lisätiedot

(Lähti: 1 Keskeytti: 0 Hylätty: 0) 1 1. Hulkkonen Mikko Pihkan 41.00

(Lähti: 1 Keskeytti: 0 Hylätty: 0) 1 1. Hulkkonen Mikko Pihkan 41.00 H6 (Lähti: 6 Keskeytti: 0 Hylätty: 0) 6. Sorsa Aleksi Pihkan 23.2 2. Hakuli Tommi KeU 24.02 +50 3. Pietiläinen Aleksi Pihkan 26.54 +3.42 4. Koikkalainen Severi Pihkan 2.46 +4.34 5. Koivisto Antton KeU

Lisätiedot

Toimintakertomus toimintakausi

Toimintakertomus toimintakausi Toimintakertomus 1.5.2017 30.4.2018 18. toimintakausi 1. Johdanto Hiihtoseuran 18. toimintakausi oli Ski Jyväskylä nimellä ensimmäinen täysimittainen toiminta kausi sääntömuutoksesta johtuen. Huhtikuussa

Lisätiedot

Kainuun Maakuntahiihto, pm ja HS

Kainuun Maakuntahiihto, pm ja HS Kainuun Maakuntahiihto, pm ja HS T U L O K S E T Miehet 15 vuotta 3 km V 1. Tommi Härkönen Paltamon Urheilijat 7.23,7 2. Antti Huusko Ristijärven Pyry 7.23,8 0.00,1-5. 30834424 Mikko Haverinen Kuhmo-Ski

Lisätiedot

NURMIJÄRVELÄISSEUROJEN YLEISURHEILIJAT KAHDEKSAN PARHAAN JOUKOSSA SM-KISOISSA

NURMIJÄRVELÄISSEUROJEN YLEISURHEILIJAT KAHDEKSAN PARHAAN JOUKOSSA SM-KISOISSA NURMIJÄRVELÄISSEUROJEN YLEISURHEILIJAT KAHDEKSAN PARHAAN JOUKOSSA SM-KISOISSA (Vuodesta 1995 viralliset SM-kisat myös sarjoissa T/P 14,15 vuotta) Koonnut Ilkka Hemmilä, päivitetty 20.8.2012 (ulkoradoilla)

Lisätiedot

Suunnistus NMM keski 13.7 NMM sprint 10.7 NMM pitkä 9.7 NMM viesti Anu Tuomisto W20 dns W W W20 dsq

Suunnistus NMM keski 13.7 NMM sprint 10.7 NMM pitkä 9.7 NMM viesti Anu Tuomisto W20 dns W W W20 dsq Arvokisat Suunnistus NMM keski 13.7 NMM sprint 10.7 NMM pitkä 9.7 NMM viesti 15.7 Anu Tuomisto W20 dns W20 16. W20 12. W20 dsq Hiihtosuunnistus NMM sprint 4.2 NMM pitkä 7.2 NMM keski 5.2 NMM viesti 8.2

Lisätiedot

Kilpailuohjeet kansalliset 14.5.2016 Tunturimäen valloitus

Kilpailuohjeet kansalliset 14.5.2016 Tunturimäen valloitus 1 Kilpailuohjeet kansalliset 14.5.2016 Tunturimäen valloitus 14.5.2016 Joensuun Kiihtelysvaarassa Kilpailussa noudatetaan SSL:n kilpailusääntöjä ja järjestäjän ohjeita. Lopulliset kilpailuohjeet ovat nähtävillä

Lisätiedot

Ottelukohtaiset tulokset ja loppusijoitukset (TOP4)

Ottelukohtaiset tulokset ja loppusijoitukset (TOP4) Straumann Games 2015 Tähtikisat Kajaanihalli Lauantaina 7.2.2015 Ottelukohtaiset tulokset ja loppusijoitukset (TOP4) MK-V Miesten kaksinpeli Valio-sarja Miikka Väisänen, SaSu, - Perttu Kalmakoski, JySS,

Lisätiedot

Kilpailuohjeet YKV:n keskimatka ja Kultaisen kompassin karsintakilpailu

Kilpailuohjeet YKV:n keskimatka ja Kultaisen kompassin karsintakilpailu 1 Kilpailuohjeet YKV:n keskimatka ja Kultaisen kompassin karsintakilpailu Avoin kansallinen suunnistuskilpailu Seinäjoen Ylistaron Untamalassa su 31.5.2015 Säännöt Kilpailussa noudatetaan SSL:n sääntöjä

Lisätiedot

Auli Sirviö 1963 yleinen Kangasala 333 Hanna Lilja 1986 yleinen Tiistenjoki 334 Eija Kestilä 1976 yleinen Jyväskylä 335 Erika Parviainen 1995 yleinen

Auli Sirviö 1963 yleinen Kangasala 333 Hanna Lilja 1986 yleinen Tiistenjoki 334 Eija Kestilä 1976 yleinen Jyväskylä 335 Erika Parviainen 1995 yleinen KUNTO+ NAISET kisailijan nimi syntymä vuosi ikäsarja paikkakunta kilpailija numero Helena Laaksonen 1966 yleinen Tampere 300 Tiina Penttilä-Metso 1966 yleinen triva, Nokia 301 Maria Laine 1982 yleinen

Lisätiedot

Kesäkauden päättäjäisissä jaettavat kiertopalkinnot :

Kesäkauden päättäjäisissä jaettavat kiertopalkinnot : EsSun KIERTOPALKINTOJEN SÄÄNNÖT 2012 Espoon Suunnan Johtokunta on kokouksessaan 3.4.2012 vahvistanut nämä säännöt olemaan voimassa toistaiseksi. S Ä Ä N N Ö T Kiertopalkinto voidaan antaa joko henkilölle

Lisätiedot

Hyvinkään Rasti Nuorisotoiminnan kausiesite Kesä 2018

Hyvinkään Rasti Nuorisotoiminnan kausiesite Kesä 2018 Hyvinkään Rasti Nuorisotoiminnan kausiesite 2018 Kesä 2018 Hyvinkään Rasti Nuorisotoiminnan kausiesite 2018 Hyvinkään Rasti kutsuu kaikki suunnistuksesta kiinnostuneet lapset ja nuoret mukaan kesän 2018

Lisätiedot

Hirvenjuoksun ISM-kisa

Hirvenjuoksun ISM-kisa Hirvenjuoksun ISM-kisa Juuka, 04.07.2015 Yksilökilpailut Kävelijät Sarjalle ei lasketa aikapisteitä. Sarjassa on 4 arviomatkaa. Nimi Nro Piiri Arviointi Ammunta Pisteet 1. Lemmetty Tuomas 164 PS 548 (+9m/+3m/+8m/+6m)

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2004

TOIMINTAKERTOMUS 2004 SUUNTA 101 JYVÄSKYLÄ RY 04.04.2004 1/13 TOIMINTAKERTOMUS 2004 YLEISTÄ Vuosi 2004 oli Suunta-101 Jyväskylä ry:lle kahtalainen. Tunnustuksena aktiivisesta lapsija nuorisotoiminnasta seuralle myönnettiin

Lisätiedot

PERINNEASE SM 2014 SANTAHAMINA Lauantai 24.5.2014 klo 10-12 Pistoolirata Pistoolin kouluammunta

PERINNEASE SM 2014 SANTAHAMINA Lauantai 24.5.2014 klo 10-12 Pistoolirata Pistoolin kouluammunta Lauantai 24.5.2014 klo 10-12 Pistoolirata Pistoolin kouluammunta 20 Smolander Åke 94 Rasku Hannu 22 Toivanen Jouni 95 Rasku Jukka 24 Soini Jukka 98 Fred Christer 25 Partanen Pentti 99 Salo Sakari 27 Ruotsalainen

Lisätiedot

TUL:N MESTARUUSKILPAILUT 19. 20.1.1980 TAMPEREELLA Tampereen Työväen Nyrkkeilijät

TUL:N MESTARUUSKILPAILUT 19. 20.1.1980 TAMPEREELLA Tampereen Työväen Nyrkkeilijät TUL:N MESTARUUSKILPAILUT 19. 20.1.1980 TAMPEREELLA Tampereen Työväen Nyrkkeilijät 51 kg 67 kg 1. Antti Juntumaa Oulun Tarmo 1. Rainer Tapio Rovaniemen Reipas 2. Jukka Arola Otanmäen Työv.Urh. 2. Kalevi

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y.

TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y. TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y. 1. JOHDANTO HALLINTO Johtokunnan jäsenet kaudella 2014 2015: Puheenjohtaja Joona Knuuti (Petri Hannula osan kautta) Ulkoiset yhteydet, yleinen

Lisätiedot

SKAL:n ja STL:n talvipäivät HIIHTOMESTARUUS 27.2.2010 Kuopio, Puijo TULOKSET

SKAL:n ja STL:n talvipäivät HIIHTOMESTARUUS 27.2.2010 Kuopio, Puijo TULOKSET Lapset alle 6, STL 0,5 km (v) 1. Oskari Kotiaho Vantaan Taksiautoilijat ry 4.11 2. Veera Yletyinen Kuopion Taksiautoilijat ry 6.33 Lapset alle 8, STL 0,5 km (v) 1. Elias Korhonen Ristijärven Taksiautoilijat

Lisätiedot

Suunnistusvuosi 2015

Suunnistusvuosi 2015 Ylivieskan Kuula ry. Suunnistusjaoston toimintakertomus 2015 1/5 Suunnistusvuosi 2015 Suunnistusjaoston kokoonpano: Jaoston vastaavat: Puheenjohtaja ja rahastonhoitaja Sihteeri ja tiedottaja, varap.j.

Lisätiedot

Itä-Suomen VUOSIKERTOMUS 2013

Itä-Suomen VUOSIKERTOMUS 2013 Itä-Suomen VUOSIKERTOMUS 2013 SISÄLLYSLUETTELO VUOSI 2013 PÄHKINÄNKUORESSA 3 PAINOPISTEET NUORISOLIIKUNNAN TOIMIALALLA 3 1. Seuratoiminta 3 2. 3 PAINOPISTEET AIKUISTEN LIIKUNNAN TOIMIALALLA 4 1. 4 2. Seuratoiminta

Lisätiedot

Tomi-Pekka Heikkilä K-64 Matti Suoranta K-64 Krister Holmberg Sami Heikkilä K-64

Tomi-Pekka Heikkilä K-64 Matti Suoranta K-64 Krister Holmberg Sami Heikkilä K-64 Putoavat taulut SM-kilpailu Nilsiä 16.-17.2.2013 etunimi sukunimi seura tulos 1 Tomi-PekkaHeikkilä K-64 2 A 16 Hannu Niemelä K-64 0 Tomi-PekkaHeikkilä K-64 2 1 A-H Jari Taskinen NUMA 0 2 Krister Holmberg

Lisätiedot

Avoin Elonen-sprintti 2012 ja NORT-katsastuskilpailu Jämsässä 19.8.2012

Avoin Elonen-sprintti 2012 ja NORT-katsastuskilpailu Jämsässä 19.8.2012 Avoin Elonen-sprintti 2012 ja NORT-katsastuskilpailu Jämsässä 19.8.2012 KILPAILUOHJEET Kilpailun järjestäjä: Jämsän Retki-Veikot ry. Kilpailumuoto: Aamupäivän kilpailu avoin sprinttisuunnistus jonka sarjat

Lisätiedot

Tervetuloa Hipposuunnistuskouluun! Info vanhemmille 28.4.2010

Tervetuloa Hipposuunnistuskouluun! Info vanhemmille 28.4.2010 Tervetuloa Hipposuunnistuskouluun! Info vanhemmille 28.4.2010 Rastivarsat ry. Suunnistuksen erikoisseura Orimattilasta Suunnistuskoulua 80- luvun alkupuolelta asti Sinettiseura 2008 Vuoden suunnistusseura

Lisätiedot

1 (7) Onni Hurskainen Joensuun Kataja M 8v. 1 km 11:00:00 11:04:45 04:45 2 (6) Voitto Voutilainen Joensuun Kataja M 8v. 1 km 11:00:00 11:05:14 05:14

1 (7) Onni Hurskainen Joensuun Kataja M 8v. 1 km 11:00:00 11:04:45 04:45 2 (6) Voitto Voutilainen Joensuun Kataja M 8v. 1 km 11:00:00 11:05:14 05:14 Lieksan Kansalliset 14.1.2017 Naiset 8 v 1,0 km V 1 (2) Noora Hukka Joensuun Kataja N 8v. 1 km 11:00:00 11:05:16 05:16 2 (1) Aino Kolmonen Joensuun Kataja N 8v. 1 km 11:00:00 11:05:27 05:27 Miehet 8 v

Lisätiedot

1 KOKEMÄEN PARHAAT URHEILIJAT VUODESTA 2000 LÄHTIEN. Marila Mika. Paavisto Jarmo Perkola Minna. Söderlund Aki

1 KOKEMÄEN PARHAAT URHEILIJAT VUODESTA 2000 LÄHTIEN. Marila Mika. Paavisto Jarmo Perkola Minna. Söderlund Aki 1 KOKEMÄEN PARHAAT URHEILIJAT VUODESTA 2000 LÄHTIEN 2000 NAISURHEILIJA Mattila Hanna MIESURHEILIJA Karonen Aki KKV:n naisten pesisjoukkue Tunnustuspalkinto Mikola Mika KKK-urheilija Koivunen Kalervo Black

Lisätiedot

Ylivieskan Kuula r.y. Toimintakertomus vuodelta Yleistä

Ylivieskan Kuula r.y. Toimintakertomus vuodelta Yleistä Toimintakertomus vuodelta 2015 Yleistä Ylivieskan Kuula, vuonna 1909 perustettu yleisseura. Urheiluseuran toiminta on vilkasta ja valtakunnallisesti tunnustettua. Toiminta painottui eri jaostojen järjestämiin

Lisätiedot

TARPIALAINEN Tarpian Suunnan, www.tarpsu.sporttisaitti.com JÄSENTIEDOTE N:O 1/2011-15.3.2011 ***

TARPIALAINEN Tarpian Suunnan, www.tarpsu.sporttisaitti.com JÄSENTIEDOTE N:O 1/2011-15.3.2011 *** TARPIALAINEN Tarpian Suunnan, www.tarpsu.sporttisaitti.com JÄSENTIEDOTE N:O 1/2011-15.3.2011 *** Suunnistusta 1956-2011 KEVÄTKOKOUS Aika: Tiistaina 29.3.2011 klo 19.00 Paikka: Innilän maja Sotavallantie

Lisätiedot

ISM Single Competitor Competitions. Nilsiä,

ISM Single Competitor Competitions. Nilsiä, ISM 2014 Nilsiä, 09.02.2014 Single Competitor Competitions M Nimi Nro Piiri Hiihto Arviointi Ammunta Pisteet 1. Savolainen Esa 14 PS 300 (23:29) 256 (-9m/+13m) 558 (93) 1114 2. Tuovinen Janne 5 PS 261

Lisätiedot

Osallistujat: Paavo Salonen (puheenjohtaja), Juha Karttunen, Marika Laaksonen, Reijo Lahtonen, Pekka Mukula, Anu Takala ja Carla Urbano.

Osallistujat: Paavo Salonen (puheenjohtaja), Juha Karttunen, Marika Laaksonen, Reijo Lahtonen, Pekka Mukula, Anu Takala ja Carla Urbano. PÖYTÄKIRJA: PUUVENEJAOSTON KOKOUS Aika: 17.10.2015 klo 18.00 22.30 Paikka: Hotelli Gustavelund, Tuusula Osallistujat: Paavo Salonen (puheenjohtaja), Juha Karttunen, Marika Laaksonen, Reijo Lahtonen, Pekka

Lisätiedot

MÄÄRÄYTYVÄT STIPENDISÄÄNTÖJEN MUKAAN; PYSU, HISU TAI KESÄSU (TIIVIISTI KOOSTETTUNA):

MÄÄRÄYTYVÄT STIPENDISÄÄNTÖJEN MUKAAN; PYSU, HISU TAI KESÄSU (TIIVIISTI KOOSTETTUNA): - R1: - R2: MÄÄRÄYTYVÄT STIPENDISÄÄNTÖJEN MUKAAN; PYSU, HISU TAI KESÄSU (TIIVIISTI KOOSTETTUNA): RANKISSA 1. LUOKKA (H/D 12 H/D 21) SM/KLL -KISOISSA 1O PARHAAN JOUKOSSA EM/MM -KISOISSA HENKILÖKOHTAISESSA

Lisätiedot

Rakennusliitto ry:n liittokokousvaalit 2011 Tulos vertailulukujärjestyksessä vaaliliitoittain

Rakennusliitto ry:n liittokokousvaalit 2011 Tulos vertailulukujärjestyksessä vaaliliitoittain Rakennusliitto ry:n liittokokousvaalit 2011 Koko maa Lähetetty: 85578 Äänestys%: 31,0 Hyväksytty: 26323 Hyväksytty%: 99,1 Hylätty: 228 Hylätty%: 0,9 Valitaan: 222 Hyväksytty: 4152 Hyväksytty%: 99,2 Hylätty:

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2010

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2010 Lehtimäen Jyske Yleisurheilujaosto TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2010 Yleistä Lehtimäen Jyskeen yleisurheilu- ja hiihtojaostot toimivat yhdessä siten, että niillä on yhteiset jäsenet. Jaostoilla on kuitenkin

Lisätiedot

Rata 1 ylätaulu 88 Toiva Jarmo P-HA M Rata 1 ylätaulu 38 Korkeela Jarkko K-64 M alataulu 28 Ylikojola Reijo IlmA M alataulu 76 Lindstedt Ari NoSA M

Rata 1 ylätaulu 88 Toiva Jarmo P-HA M Rata 1 ylätaulu 38 Korkeela Jarkko K-64 M alataulu 28 Ylikojola Reijo IlmA M alataulu 76 Lindstedt Ari NoSA M Eräluettelo sarjat N, M, M20, M18 klo 09.00 Erä 1 (nopeat klo 10.20) klo 09.20 Erä 2 (nopeat klo 10.40) Rata 1 88 Toiva Jarmo P-HA M Rata 1 38 Korkeela Jarkko K-64 M 28 Ylikojola Reijo IlmA M 76 Lindstedt

Lisätiedot

POHJOIS-KARJALAN PIIRINMESTARUUSHIIHDOT

POHJOIS-KARJALAN PIIRINMESTARUUSHIIHDOT Miehet 12 3x2km (3P) 1. 2 Liperin Hiihtoseura 26.21,4 Osuus 1 Pauli Vuorma 1 7.48,3 Osuus 2 Juuso Varis 1 9.25,7 1 17.14,1 Osuus 3 Väinö Kontkanen 1 9.07,3 1 26.21,4 2. 5 Pyhäselän Urheilijat 31.08,4 Osuus

Lisätiedot

H21A 11:12 4 12877 402831 Kari Tuomas. H21A 11:44 20 34754 190879 Kauppinen Jussi H55 12:10 99 5063 191592 Kauppinen Matti

H21A 11:12 4 12877 402831 Kari Tuomas. H21A 11:44 20 34754 190879 Kauppinen Jussi H55 12:10 99 5063 191592 Kauppinen Matti AngA H21A 11:12 4 12877 402831 Kari Tuomas AR H21A 11:44 20 34754 190879 Kauppinen Jussi H55 12:10 99 5063 191592 Kauppinen Matti Botnia D21A 11:14 193 15655 161087 Ekonoja Linda EE D50 11:54 250 7008

Lisätiedot

SUUNNISTUSJAOSTON TOIMINTASUUNNITELMA ja TALOUSARVIO VUODELLE 2014

SUUNNISTUSJAOSTON TOIMINTASUUNNITELMA ja TALOUSARVIO VUODELLE 2014 1 SUUNNISTUSJAOSTON TOIMINTASUUNNITELMA ja TALOUSARVIO VUODELLE 2014 1. JAOSTON KOKOONPANO Jaoston kokoonpano/vastuut v. 2014: Puheenjohtaja: Riitta Jaakola Varapuheenjohtaja: Lauri Suorsa Sihteeri: Minna

Lisätiedot

7 29.01.2015. Määräaikaan 9.1. 2015 klo 15.00 mennessä esityksen palkittavista urheilijoista tekivät seuraavat urheiluseurat tai yksityishenkilöt:

7 29.01.2015. Määräaikaan 9.1. 2015 klo 15.00 mennessä esityksen palkittavista urheilijoista tekivät seuraavat urheiluseurat tai yksityishenkilöt: Kulttuuri- ja vapaa-ajanlautakunta 7 29.01.2015 LIEKSALAISTEN URHEILIJOIDEN JA URHEILUSEUROJEN PALKITSEMINEN KUVLA 7 Liikuntasihteeri: Kulttuuri- ja vapaa-ajanlautakunta palkitsee vuosittain kansainvälisesti

Lisätiedot

Kainuun am-pitkämatka , Sotkamo, Sotkamon H21 12,30 km osallistujia: 17

Kainuun am-pitkämatka , Sotkamo, Sotkamon H21 12,30 km osallistujia: 17 H21 12,30 km osallistujia: 17 1 11:21 2357 194079 Härkönen Miko KuPe 2 11:24 194232 Hyppölä Tero SoJy 3 11:27 156803 Juntunen Jukka-Pekka KuPe 4 11:30 90326 202689 Korhonen Ari-Matti KaSu 5 11:33 20109

Lisätiedot

Kotimaan tilastot 2006-07 Miehet 100 m

Kotimaan tilastot 2006-07 Miehet 100 m Kotimaan tilastot 2006-07 Miehet 100 m Kauden paras Sukunimi Etunimi Seura Synt.aika Paikkakunta 1 Nieminen Tuomas SU 160981 10,00 Seinäjoki 14.12.06 2 Kiiskinen Pertti OuTa 181073 10,30 Seinäjoki 14.12.06

Lisätiedot