TARJOUSPYYNNÖN LIITTEET LIITTEET

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TARJOUSPYYNNÖN LIITTEET LIITTEET"

Transkriptio

1 LIITTEET Liite 1 Hankinnan kohde Liite 2 Tarjoajaa koskevat soveltuvuusvaatimukset (tarjouslomake, palautetaan täytettynä tarjouksen liitteenä) Liite 3 Tarjousta ja palvelua koskevat vähimmäisvaatimukset (tarjouslomake, palautetaan täytettynä tarjouksen liitteenä) Liite 4 A Hintalomake (tarjouslomake, palautetaan täytettynä tarjouksen liitteenä) Liite 4 B Henkilötietolomake (tarjouslomake, palautetaan täytettynä tarjouksen liitteenä) Liite 5 A Sopimusmalli Liite 5 B Julkisten hankintojen yleiset sopimusehdot (JYSE 2009 Palvelut) t/ julkis/jyse_2009_palvelut.pdf Liite 6 Tarjouksen kansilehti (tarjouslomake, palautetaan täytettynä tarjouksen liitteenä) Sivu 1 (16)

2 LIITE 1 HANKINNAN KOHDE Puheterapian kuvaus Puheterapia on lääkinnällistä kuntoutusta, jonka tarkoituksena on poistaa, lieventää ja ehkäistä kommunikaatiohäiriöitä ja niihin liittyviä vuorovaikutuksen ja kehityksen ongelmia. Häiriöitä voi olla kielen, puheen, äänen, nielemisen, kuulon, lukemisen ja/tai kirjoittamisen osa-alueilla sekä lapsille että aikuisille. Puheterapian tavoitteena on asiakkaan mahdollisimman hyvä toiminta- ja kommunikaatiokyky jokapäiväisessä elämässä. Puheterapia toteutetaan tilaajan tekemän tutkimuksen ja terapiasuunnitelman perusteella yhteistyössä asiakkaan ja hänen lähiympäristönsä sekä muiden kuntoutuksessa mukana olevien tahojen kanssa. Kuntoutuksen sisältöön vaikuttavat kommunikaatio- tai puhehäiriön syy, laatu, vaikeusaste sekä toimintaympäristö, jossa asiakas toimii. Puheterapiassa vaikutetaan niihin perusvalmiuksiin, jotka ovat kielellisen ja ei-kielellisen kommunikaation ja vuorovaikutuksen edellytyksiä. Puheterapeutti huolehtii myös tarvittaessa puhetta tukevien ja korvaavien kommunikointikeinojen valinnasta ja käytön ohjaamisesta asiakkaalle ja hänen lähiympäristölleen. Puheterapia toteutetaan yksilöterapiana ja soveltuvin osin myös 3-6 hengen ryhmäterapiana. Hankittava palvelu koostuu seuraavista tehtävistä tarvittavina yhdistelminä: Puheterapeutin tutkimus, johon sisältyy kirjallinen lausunto sekä kuntoutus- tai terapiasuunnitelma. Kuntoutussuunnitelmaan tulee tarvittaessa sisältyä terapia-, tai kuntoutussuunnitelma, joka kohdentuu sekä vanhemmille, kasvuyhteisölle tai asiakkaan muulle lähiyhteisölle Yksilökäynteinä annettu puheterapiakuntoutus (sisältäen lähiyhteisön ohjauksen), johon sisältyy myönnetyn kuntoutusjakson loppuvaiheessa palvelun tilaajalle annettu kirjallinen palaute kuntoutuksen toteutumisesta ja sen vaikuttavuudesta sekä jatkosuositukset. Neuvottelut/konsultaatiot asiakkaan jokapäiväisessä toimintaympäristössä (esim. koti, päiväkoti, koulu tai muu yksikkö) tai tilaajan asiakastyöryhmässä (esim. lasten kuntoutustyöryhmä). Kuntoutusta toteuttavien henkilöiden koulutusvaatimukset kuvataan tarjouspyynnön liitteessä 2. Palvelu on jaettu seuraaviin osa-alueisiin: Suomenkielinen palvelu: Puheterapia palveluntuottajan tiloissa Puheterapia laitoksessa (päiväkoti tai koulu) ja/tai kotona Ruotsinkielinen palvelu: Puheterapia palveluntuottajan tiloissa Puheterapia laitoksessa (päiväkoti tai koulu) ja/tai kotona Sivu 2 (16)

3 LIITE 2 TARJOAJAA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Tarjouslomake, palautetaan täytettynä tarjouksen liitteenä Palveluntuottajan nimi: OHJEET Tämä on tarjouslomake, joka on palautettava tarjouksen yhteydessä täytettynä. Tarjoajan on merkittävä lomakkeeseen täyttyykö kyseinen vaatimus. Vaatimuksiin tulee vastata tai tarjoaja suljetaan tarjouskilpailusta. Joissakin kohdissa edellytetään myös asiakirja-aineiston tai selvitysten toimittamista. Pyydetyt todistukset ja selvitykset eivät saa olla kolmea (3) kuukautta vanhempia tarjouksen viimeisestä jättöpäivästä laskettuna. Hankintayksikkö varaa oikeuden tarkastaa asiakirjat kilpailutuksen sekä sopimuskauden aikana. Tarjoaja voi olla yritys tai itsenäinen ammatinharjoittaja. Lomakkeen voi täyttää sähköisesti tai käsin, mutta lomakkeen sisältöä ei saa muuttaa. 1. Rekisteröintitiedot ja luvat VAATIMUS REKISTERIT Tarjoaja on merkitty kaupparekisteriin, ja työnantajarekisteriin sekä arvonlisäverolain mukaiseen arvonlisävelvollisten rekisteriin, mikäli lainsäädäntö edellyttää rekisteröitymistä. Tarjoajan tulee olla merkittynä ennakkoperintälain mukaiseen ennakkoperintärekisteriin. SELVITYKSET ERIKSEEN PYYDETTÄESSÄ: Tarjouskilpailun voittajilta tullaan pyytämään selvitykset rekisterimerkinnöistä. Tarjoaja, joka on yritys täyttää tämän kohdan: TOIMILUPA Palveluntuottajalla tulee olla sopimuskauden alkaessa voimassa oleva lupa terveydenhuoltopalvelujen antamiseen (laki yksityisestä terveydenhuollosta 152/1990 muutoksineen) ja luvan tulee oikeuttaa tämän sopimuksen mukaisiin palveluihin. Voimassa ei saa olla valvontaviranomaisten antamaa määräystä toiminnan keskeyttämisestä. Tarjoaja, joka on itsenäinen ammatinharjoittaja täyttää tämän kohdan: ILMOITUS Tarjoaja tekee ilmoituksen toiminnastaan aluehallintovirastoon. Voimassa ei saa olla valvontaviranomaisten antamaa määräystä toiminnan keskeyttämisestä. VASTAUS JA SELVITYKSET Rekisterit ja selvitykset Jos tarjoaja on yritys: Tarjouksen liite: Selvitys toimiluvasta Jos tarjoaja on itsenäinen ammatinharjoittaja: Tarjouksen liite: Jäljennös AVI:on päätöksestä Sivu 3 (16)

4 Tarjoaja, joka on yritys täyttää tämän kohdan: TYÖHÖN SOVELLETTAVAT EHDOT Tarjoaja liittää tarjoukseen selvityksen työhön sovellettavasta työehtosopimuksesta tai keskeisistä työehdoista. Jos tarjoaja on yritys: Työehtosopimus tai keskeiset työehdot 2. Taloudellinen ja rahoituksellinen tilanne VAATIMUS VEROT JA MAKSUT Tarjoaja on suorittanut verot, sosiaaliturvamaksut, eläkevakuutusmaksut sekä muut lainsäädännön edellyttämät maksut. Tarjoajan on toimitettava veroviranomaisen antama todistus maksetuista veroista ja sosiaaliturvamaksuista tai verovelkatodistus tai selvitys siitä, että verovelkaa koskeva maksusuunnitelma on tehty. Eläkevakuutusmaksujen osalta on toimitettava työeläkekassan ja/tai vakuutusyhtiön todistus eläkevakuutuksen ottamisesta ja eläkevakuutusmaksujen suorittamisesta. VASTAUS JA SELVITYKSET Tarjouksen liitteet: Verot Eläkevakuutusmaksut ja 3. Tekninen ja ammatillinen osaaminen VAATIMUS VASTAUS JA SELVITYKSET Palvelun tuottamiseen nimettävillä henkilöillä on Sosiaalija terveysalan lupa- ja valvontaviraston (Valvira, ent. TEO) myöntämä oikeus harjoittaa ammattiaan laillistettuna puheterapeuttina (osoitetaan Valviran todistuksella) ja ylempi korkeakoulututkinto filosofian maisteri logopedian koulutusohjelmasta tai kliininen kurssi. Kustakin tarjotusta henkilöstä tulee esittää Valviran todistus siitä että henkilö on laillistettu puheterapeutti. Puheterapeutilla tulee olla erinomainen kielitaito sillä kielellä, jonka kielisen palvelun tuottamiseen häntä tarjotaan (suomi tai ruotsi). Tarjouksen Valviran todistus liite: ALIHANKINTA Palvelun tuottamisessa käytettävät alihankkijat on mainittu tarjouksessa. Tarjoaja vastaa alihankkijan työstä kuin omastaan. Täytetään vain jos käyttää alihankkijoita: Tarvittaessa: Tarjouksen liite: Alihankkijat Sivu 4 (16)

5 TARJOAJAN SÄHKÖPOSTIOSOITE Tarjoaja ilmoittaa sähköpostiosoitteen, jonne hankintaprosessia koskevat tiedonannot, mukaan lukien hankintapäätös, voidaan toimittaa. Sähköpostiosoite on: Sivu 5 (16)

6 LIITE 3 HANKINNAN KOHDETTA JA TARJOUSTA KOSKEVAT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET Tarjouslomake, palautetaan täytettynä tarjouksen liitteenä Palveluntuottajan nimi: OHJEET Tämä on tarjouslomake, joka on palautettava tarjouksen yhteydessä täytettynä. Tarjoajan on merkittävä lomakkeeseen täyttyykö kyseinen vaatimus. Vaatimuksiin tulee vastata tai tarjoaja suljetaan tarjouskilpailusta. Joissakin kohdissa edellytetään myös asiakirja-aineiston tai selvitysten toimittamista. Lomakkeen voi täyttää sähköisesti tai käsin, mutta lomakkeen sisältöä ei saa muuttaa. A. PALVELUA JA TARJOUSTA KOSKEVAT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET 1. Henkilöstö ja osaaminen VAATIMUS 1. Tarjoaja täyttää kustakin tarjoamastaan henkilöstä tarjouspyynnön liitteenä 4 B olevan henkilölomakkeen ja toimittaa kunkin tarjotun henkilön osalta vaaditut todistukset. VASTAUS JA SELVITYKSET 2. Mikäli tarjoaja valitaan palveluntuottajaksi, tämä esittää ennen sopimuksen tekemistä rikosrekisteriotteet kaikista tarjoamistaan henkilöistä (504/2002 laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä). 2. Tilat 3. Palveluntuottajalla on asianmukaiset, turvalliset ja käyttötarkoitukseen soveltuvat tilat tarjoamiensa palvelujen tuottamiseen. Vastaanottotilan tulee olla sellainen, että potilaan kanssa käytävä keskustelu ei kuulu ulkopuolisille, esim. odotustilaan. Tiloissa tulee olla WC, joka on potilaan käytettävissä. Tilojen tulee sijaita kohtuullisen matkan päässä Tuusulasta. Tarjouksen liite: Tilat ja välineistö Tiloista ja niiden sijainnista tulee esittää selvitys. 3. Sopimusehdot ja tarjouksen voimassaolo 4. Tarjoaja hyväksyy tarjouspyynnön liitteenä 5 A olevan sopimusmallin. Sopimukseen sovelletaan julkisten hankintojen yleisiä sopimusehtoja (JYSE 2009 Palvelut) siltä osin, kuin ne eivät ole ristiriidassa sopimusmallin kanssa. Yleiset ehdot on esitetty tarjouspyynnön Sivu 6 (16)

7 liitteenä 5 B. Edellä mainittujen sopimusehtojen vastaiset varaumat johtavat todennäköisesti tarjouksen hylkäämiseen. 5. Tarjous on sitovana voimassa saakka. Sivu 7 (16)

8 LIITE 4 A HINTALOMAKE Tarjouslomake, palautetaan täytettynä tarjouksen liitteenä Palveluntuottajan nimi: OHJEET Tämä on tarjouslomake, joka on palautettava tarjouksen yhteydessä täytettynä. Hinnat on ilmoitettava euroa / 45 minuuttia. Mikäli terapian kesto on pidempi kuin 45 minuuttia, maksetaan siitä sen keston ajalta summa, joka vastaa 45 minuutin hinnoittelua, esimerkiksi jo hinta/45 minuuttia on 50 euroa, maksetaan 90 minuutin terapiasta 100 euroa. Tarjous hylätään, mikäli hinta on ilmoitettu muulla tavalla. Hinta sisältää kaikki tilaajalle aiheutuvat kustannukset. Matkakuluja, välinekuluja, toimistomaksuja tai vastaavia ei korvata. Matka-aika ei sisälly terapia-aikaan. Kaikki hinnat on ilmoitettava ilman arvonlisäveroa. Kussakin kohdassa saa ilmoittaa ainoastaan yhden summan, hintojen ilmoittaminen esim. vaihteluvälillä ei siten ole mahdollista. Hinnat ovat kiinteät 2 vuotta sopimuskauden alkamisesta. Sen jälkeen hintoja voidaan korottaa siten kun liitteenä 5 olevan sopimusluonnoksen kohdassa 10 määritellään. Tarjottavat suomenkieliset palvelut Puheterapia palveluntuottajan tiloissa Puheterapia laitoksessa (päiväkoti tai koulu) ja/tai kotona Hoitoneuvottelu tilaajan kanssa Tarjottavat ruotsinkieliset palvelut Puheterapia palveluntuottajan tiloissa Puheterapia laitoksessa (päiväkoti, koulu tai muu vastaava ) ja/tai kotona Hoitoneuvottelu tilaajan kanssa Hinnoitteluperuste euroa/45 min ilman alv:tä euroa/45 min ilman alv:tä euroa/45 min ilman alv:tä euroa/45 min ilman alv:tä euroa/45 min ilman alv:tä euroa/45 min ilman alv:tä Sivu 8 (16)

9 LIITE 5A SOPIMUS PUHETERAPIA PALVELUISTA 1. SOPIJAPUOLET Tilaaja: Tuusulan kunta Hyryläntie Tuusula Palveluntuottaja: Nimi Y-tunnus Yhteystiedot 2. YHTEYSHENKILÖT Sopijapuolet nimittävät omat yhteyshenkilönsä, jotka seuraavat ja valvovat Sopimuksen toteutumista sekä tiedottavat siitä oman organisaationsa sisällä. Sopimusta koskevat tiedonannot ja yhteydenpito tapahtuvat kirjallisesti joko postitse, faksitse tai sähköpostitse. Yhteyshenkilön vaihtumisesta on ilmoitettava toisen osapuolen yhteyshenkilölle viipymättä. Tilaajan yhteyshenkilö: Palveluntuottajan yhteyshenkilö: Yhteyshenkilöillä on oikeus neuvotella tämän sopimuksen soveltamisesta ja muutoksista. 3. SOPIMUKSEN KOHDE Tämä sopimus koskee tuusulalaisten puheterapiapalveluita. Palveluntuottaja tuottaa palveluita Tilaajan toimeksiannosta ja Tilaajan lukuun. Palvelua kuvataan liitteessä 1 [Koostetaan tarjouspyynnön liitteestä 1] Tilaaja osoittaa palvelutuottajalle asiakkaita noudattaen tarjouskilpailun lopputulosta. Tilaaja ostaa palvelun yksilöllisellä maksusitoumuksella, jossa määritellään terapian sisältö, käyntikertojen määrä ja kesto sekä maksusitoumuksen voimassaoloaika. Voimassa oleva maksusitoumus on terapian aloittamisen edellytys. Puheterapeutti osallistuu tarvittaessa asiakasta koskevaan neuvotteluun tilaajan, perheen ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Palveluntuottaja on oikeutettu veloittamaan neuvottelusta xx euroa/45 min. (hinnaksi otetaan hintalomakkeesta ko. terapian osalta ilmoitettu hinta). Palveluntuottajan ei edellytetä varaavan erillistä kapasiteettia tilaajaa varten. Tämä sopimus ei sisällä mitään vähimmäisostovelvollisuutta eikä luo palveluntuottajalle yksinoikeutta sopimuksen tarkoittamien palvelujen tuottamiseen. Terapian keskeytymisestä on ilmoitettava tilaajan yhteyshenkilölle. Kaikista kuntoutuksen toteutukseen liittyvistä muutosehdotuksista on neuvoteltava tilaajan kanssa. Sivu 9 (16)

10 4. SOPIMUSKAUSI Sopimuskausi alkaa pp.kk.vvvv ja päättyy pp.kk.vvvv [sopimuskausi 4 vuotta. 5. TILAUKSET Palveluita tilataan asiakaskohtaisesti yksilöllisellä maksusitoumuksella, jossa määritellään (terapian) hankittavan palvelun sisältö, käyntikerrat ja kesto sekä maksusitoumuksen voimassaoloaika. (Maksusitoumuksen liitteenä on terapiasuunnitelma.) 6. TILAT (Terapiaa) Mikäli palvelu toteutetaan palveluntuottajan tiloissa, niiden tulee olla (jotka ovat ) tarkoitukseen soveltuvat vastaten vastaavaa kunnallista tasoa. Tilaajalla on oikeus auditoida palveluntuottajan tilat ilmoittamalla siitä etukäteen xx päivää ennen auditointia. 7. ALIHANKINTA Palveluntuottaja saa käyttää palveluntuottamiseen alihankkijaa vain tilaajan kirjallisella suostumuksella. Ennen suostumuksen antamista tilaaja edellyttää, että alihankkija on kirjallisesti sitoutunut noudattamaan tämän sopimuksen mukaisia potilastietoja ja salassapitoa koskevia säännöksiä. 8. LUVAT, SELVITYKSET JA VAKUUTUKSET Palveluntuottajalla tulee olla sopimuskauden ajan voimassa oleva lupa terveydenhuoltopalvelujen antamiseen (laki yksityisestä terveydenhuollosta 152/1990 muutoksineen) ja luvan tulee oikeuttaa tämän sopimuksen mukaisiin palveluihin [mikäli palveluntuottaja on yritys ]. Palveluntuottaja tekee ilmoituksen toiminnastaan aluehallintovirastoon [mikäli palveluntuottaja on itsenäinen ammatinharjoittaja ]. Voimassa ei saa olla valvontaviranomaisten antamaa määräystä toiminnan keskeyttämisestä. Palveluntuottajan on toimitettava tilaajalle vähintään 12 kuukauden välein sopimuskauden aikana tilaajalle seuraavat selvitykset: - todistus verojen maksamisesta tai verovelkatodistus taikka selvitys siitä, että verovelkaa koskeva veronsaajan hyväksymä maksusuunnitelma on tehty - todistus eläkevakuutuksen ottamisesta ja eläkevakuutusmaksujen maksamisesta tai selvitys siitä, että erääntyneitä eläkevakuutusmaksuja koskeva maksunsaajan hyväksymä maksusuunnitelma on tehty Sopimuskauden aikana palveluntuottaja esittää rikosrekisteriotteet kaikista palvelun tuottamiseen osallistuvista henkilöistä (504/2002 laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä). Tilaajalla on oikeus pyytää palveluntuottajaa esittämään em. selvitykset useamminkin. Tilaajalla on oikeus purkaa sopimus, jos palveluntuottaja ei toimita kuukauden kuluttua pyyntöhetkestä kyseisiä selvityksiä. Ennen sopimuksen purkamista tilaajan tulee kirjallisesti huomauttaa toimittajaa laiminlyönnistä ja ilmoittaa sopimuksen purkamisen uhasta, ellei laiminlyöntiä korjata tilaajan vaatimassa kohtuullisessa ajassa. Sivu 10 (16)

11 Tilaajalla on oikeus purkaa sopimus tuottajan verojen tai lakisääteisten eläkevakuutusmaksujen taikka potilasvakuutuksen maksamisen laiminlyönnin vuoksi ellei palveluntuottaja ole toimittanut maksunsaajan hyväksymää maksusuunnitelmaa. Palveluntuottajalla tulee olla koko sopimuskauden ajan voimassa oleva potilasvakuutus ja toimintaa koskeva riittävä vastuuvakuutus. 9. KÄYTETTÄVÄ HENKILÖSTÖ Palveluun käytetään seuraavia henkilöitä: (luettelo henkilöistä jotka on valittu). Palveluntuottaja ei saa ilman Tilaajan suostumusta käyttää palvelun tuottamiseen muita henkilöitä. Tilaaja voi harkintansa mukaan sopimuskauden aikana hyväksyä kirjallisesti uusia henkilöitä käytettäväksi palvelun tuottamiseen, edellyttäen että henkilö vastaa pätevyydeltään sopimuksessa määriteltyjen henkilöiden ammattitaitoa ja täyttää tarjouspyynnössä asetetut henkilöstä koskevat vähimmäisvaatimukset. [tämä sopimusehto voi koskea vain yritystä]. Tässä tapauksessa palveluntuottaja esittää Tilaajalle rikosrekisteriotteen palvelun tuottamiseen hyväksytystä uudesta henkilöstä (504/2002 laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä). Palveluntuottajalla on palvelujen tuottamiseen osallistuvan henkilöstön osalta täydennyskoulutussuunnitelma. Palveluntuottaja toimittaa vuosittain osallistumistodistukset hankkimastaan täydennyskoulutuksesta. 10. HINNAT, MAKSUEHDOT JA LASKUTUS 10.1 Tilaajalta perittävä palvelun hinnat Palvelun hinta on xx euroa käynniltä (45 min/henkilö). Mikäli kuntoutuksen kesto on pidempi kuin 45 minuuttia, maksetaan siitä sen keston ajalta summa, joka vastaa 45 minuutin hinnoittelua, esimerkiksi jos hinta/45 minuuttia on 50 euroa, maksetaan 90 minuutin kuntoutuksesta 100 euroa. Hinta on kiinteä pp.kk.vvvv saakka (2 vuotta sopimuksen voimaantulosta). Tämän jälkeen palveluntuottajalla on oikeus ehdottaa neuvotteluja hintojen korottamiseksi JYSE Palvelut 10 luvun mukaisesti. Hintoja voidaan korottaa vain kerran sopimuskauden aikana. Toteutumattomia aikoja ei korvata. Mikäli potilas itse keskeyttää terapian, ei käyttämättä jääneitä käyntejä korvata. Hinta sisältää kaikki tilaajalle aiheutuvat kustannukset. Matkakuluja, välinekuluja, toimistomaksuja tai vastaavia ei erikseen korvata. Palveluntuottaja vastaa itse omista veroistaan ja eläkemaksuistaan Maksuehdot Maksuehto on 30 päivää laskun saapumisesta. Maksu suoritetaan palveluntuottajalle jälkikäteen kuukausittain. Viivästyskorko on korkolain mukainen Laskutus Tilaaja laskuttaa potilailta asiakasmaksut, mikäli potilaalta voidaan periä maksu. Palveluntuottajan on toimitettava tilaajalle lasku sopimuksen liitteenä olevaa laskulomaketta käyttäen (toimitetaan word tiedostona) paperiversiona postitse. Lomake toimitetaan Sivu 11 (16)

12 puheterapeutille terapiaa koskevan päätöksen yhteydessä. Jos palveluntuottaja laskuttaa useammasta potilaasta, tulee palveluntuottajan laatia koontilasku liitteenä olevaa laskulomaketta käyttäen (toimitetaan word tiedostona). Laskut tulee osoittaa tilaajalle osoitteeseen: Tuusulan kunta Seudullinen talouspalvelukeskus PL Tuusula ja niissä on oltava viite Puheterapia. 11. POTILASTIETOJEN KÄSITTELY JA SALASSAPITO Sopimuksen kohteena olevat palvelut tuotetaan tilaajan lukuun. Tilaaja on näin ollen sopimuksenmukaisen toiminnan potilastietojen osalta rekisterinpitäjä. Juridisesti ne ovat osa tilaajan potilasrekisteriä, jonka käytöstä tilaaja määrää ja vastaa. Toiminnassa syntyneisiin potilasasiakirjoihin sekä niiden käyttöön ja luovutukseen sovelletaan viranomaisten toiminnan julkisuudesta annettua lakia (621/1999), henkilötietolakia (523/1999), arkistolakia (831/1994), lakia potilaan asemasta ja oikeuksista (785/1992), sosiaali- ja terveysministeriön asetusta potilasasiakirjojen laatimisesta ja säilyttämisestä (99/2001), lakia terveydenhuollon ammattihenkilöistä (599/1994), muita henkilötietojen käsittelyä koskevia säädöksiä sekä sosiaali- ja terveystoimen yhteyshenkilöiden antamia ohjeita. Tilaaja vastaa rekisterinpitäjänä henkilötietolain, viranomaistoiminnan julkisuudesta annetun lain sekä potilaan asemasta ja oikeuksista annettujen lakien asettamista velvoitteista kuten tietosuojaselosteen laatiminen ja saatavilla pito, asiakkaiden informointi henkilötietojen käsittelystä ja heidän oikeuksistaan sekä tarkastusoikeuden toteuttaminen ja kirjallisen kieltäytymistodistuksen antaminen sekä tietojen luovuttaminen sivullisille. Palveluntuottaja saa kerätä ainoastaan sellaisia tietoja, jotka ovat välttämättömiä palvelun tuottamiseksi. Palveluntuottajan tulee muodostaa tähän sopimukseen perustuvista potilastiedoista erillinen ja erikseen hallinnoitava tiedosto. Potilastietoja ei saa sisällyttää palveluntuottajan omaan asiakas- tai potilasrekisteriin eikä palveluntuottaja saa käyttää ko. potilastietoja omassa toiminnassaan, eikä luovuttaa niitä edelleen. Palveluntuottaja säilyttää potilasrekistereihin sisältyviä tietoja huolellisesti. Palveluntuottaja sitoutuu noudattamaan rekistereihin sisältyvien tietojen käsittelyssä henkilötietolain vaatimuksia ja vastaa siitä, että niitä käsittelevät ja niihin pääsevät vain henkilöt, joiden työtehtävien kannalta se on välttämätöntä. Lisäksi palveluntuottaja ja sen mahdollisesti alihankkijoina toimivat palveluntuottajat huolehtivat henkilökuntansa ohjeistamisesta ja hankkivat kaikilta asiakasrekisterien tietoja käsitteleviltä erillisen vaitioloja salassapitositoumuksen. Palveluntuottaja sitoutuu antamaan tilaajalle rekisteriselosteen potilasrekisteriasiakirjojen käsittelystä. Sopimuskauden päättyessä palveluntuottaja on velvollinen toimittamaan potilasta koskevat yhteenvedot ja kaikki syntyneet potilastiedot tilaajalle veloituksetta. Palveluntuottaja ei saa säilyttää niistä myöskään kopioita. Palveluntuottaja on velvollinen noudattamaan edellä mainittuja säädöksiä sekä tilaajan asiaa koskevia toimintaohjeita. (Täydennetään sopimusneuvotteluissa. Tilaaja varaa oikeuden antaa tarkempia ohjeita) Sivu 12 (16)

13 12. VAHINGONKORVAUS Palveluntuottaja vastaa potilasvahingoista kulloinkin voimassa olevan potilasvahinkoja ja terveydenhoitoa koskevan lainsäädännön sekä noudatetun korvauskäytännön mukaisesti. Potilasvahingot korvataan palveluntuottajan potilasvakuutuksesta. Palveluntuottajalla on voimassaoleva potilasvakuutus koko sopimuskauden ajan. Palveluntuottaja vastaa tuottamansa palvelun sekä potilaalle että kolmannelle mahdollisesti aiheuttamastaan vahingosta. Palveluntuottajalla on koko sopimuskauden ajan voimassa oleva vastuuvakuutus, jonka määrä on riittävä suhteessa toiminnan laajuuteen. Tapauksissa, joissa tilaaja on laillisessa korvausvastuussa kolmanteen henkilöön nähden, vahinkotapaukset hoidetaan siten, että tilaaja hoitaa korvauskäsittelyn oman hallintomenettelynsä mukaisesti. Mikäli vahinko on edellä mainitussa tapauksessa aiheutunut siitä, että palveluntuottaja on laiminlyönyt sopimusvelvoitteensa, on tilaajalla oikeus kohdistaa palveluntuottajaan korvausvaade. Oikeus korvausvaateen esittämiseen tilaajalla on myös silloin, jos sopimusrikkomuksesta aiheutuu tilaajalle muuta välitöntä vahinkoa. Lisäksi vahingonkorvaukseen sovelletaan JYSE 2009-Palvelut- ehtoja. 13. PALVELUNTUOTTAJAN LAADUNHALLINTA Palveluntuottaja huolehtii potilaiden hyvästä kohtelusta ja turvallisuudesta. Palveluntuottaja huolehtii siitä, että potilaan yksilölliset tarpeet otetaan huomioon ja niihin vastataan. Palveluntuottaja ilmoittaa tilaajalle, mikäli (neuropsykologinen) puheterapiakuntoutus ei toteudu kuntoutussuunnitelman mukaisesti. Palveluntuottajalla on toimintasuunnitelma, jossa on huomioitu lainsäädännön vaatimukset palvelulle. Palveluntuottaja kerää asiakaspalautetta ja se dokumentoidaan. Palautetta hyödynnetään toiminnan kehittämisessä. Palveluntuottaja raportoi tilaajalle välittömästi kirjallisesti palvelua koskevista valituksista, kanteluista ja hoitovahinkoilmoituksista sekä niistä toimenpiteistä, joihin palveluntuottaja on valitusten, kanteluiden tai hoitovahinkoilmoitusten johdosta ryhtynyt. Osapuolet pitävät tilaajan niin pyytäessä palvelujen sisältöä ja laatua koskevan palaverin. Palveluntuottajalla ei ole oikeutta veloittaa osallistumisesta palaveriin. Yhteispalaverit järjestetään tilaajan niin halutessa, tilaajan tiloissa. 14. SALASSAPITO Sopijapuolten tulee noudattaa toiminnassaan muun muassa lakia viranomaisen toiminnan julkisuudesta (621/1999) sekä salassapidosta, vaitiolovelvollisuudesta ja tietosuojasta ja salassa pidettävien tietojen luovuttamisesta annettuja voimassa olevia säännöksiä. Palveluntuottajan on huomioitava kyseisten lakien määräykset sopimuksen mukaisessa toiminnassaan. Sopijapuolet sitoutuvat pitämään salassa toisiltaan saamansa aineistot ja tiedot siltä osin kuin ne ovat lain perusteella salassa pidettäviä sekä olemaan käyttämättä niitä muihin kuin sopimuksen mukaisiin tarkoituksiin. Palveluntuottajan salassapitovelvollisuus on yhtä laaja kuin terveyskeskuksen henkilökunnalla. Syntyneisiin asiakirjoihin, niiden säilytykseen ja luovutukseen sovelletaan julkisuuslakia Sivu 13 (16)

14 (621/1999), henkilötietolakia (523/1999) ja muita henkilötietojen käsittelyä koskevia säädöksiä sekä sosiaali- ja terveystoimen antamia ohjeita. Palveluntuottajan on huolehdittava sellaisten tietojen salassapidosta, jotka palveluntuottaja tai hänen henkilökuntansa on saanut tietoonsa millä tahansa tavalla, niin luottamuksellisiksi merkittyjen kuin myös sellaisten, jotka olisi tullut asian luonteen vuoksi ymmärtää luottamuksellisiksi. Palveluntuottajan tulee varmistaa, että sen henkilökunta sitoutuu pitämään salassa ja käsittelemään huolellisesti saamansa salassa pidettävät potilastiedot ja olemaan käyttämättä niitä muuhun kuin tämän sopimuksen mukaisiin tarkoituksiin. Salassapitovelvollisuus on voimassa myös työntekijän työsopimuksen päättymisen jälkeen. Palveluntuottajan tulee toteuttaa henkilötietolain 32 :n edellyttämät tekniset ja organisatoriset toimenpiteet henkilötietojen suojaamisesta siten, että estetään asiattomien pääsy tietoihin sekä estetään vahingossa tai laittomasti tapahtuva tietojen hävittäminen, muuttaminen, luovuttaminen, siirtäminen taikka muu laiton käsittely. Palveluntuottaja ei saa käyttää sopimusta tai tilaajan nimeä markkinoinnissa ilman tilaajan lupaa. Nämä määräykset ovat voimassa myös sopimuksen päättymisen jälkeen. 15. SOPIMUKSEN LIITTEET JA ASIAKIRJOJEN PÄTEVYYSJÄRJESTYS Sopimusasiakirjat täydentävät toisiaan. Jos sopimusasiakirjat ovat keskenään ristiriidassa, noudatetaan niitä seuraavassa järjestyksessä: Sopimus Palvelunkuvaus (liite 1) Hinnasto (liite x) Laskumalli (liite x) Tarjouspyyntö Julkisten hankintojen yleiset sopimusehdot JYSE 2009 Palvelut Tarjous 16. ALLEKIRJOITUKSET JA SOPIMUSKAPPALEET Tätä sopimusta on tehty kaksi samansisältöistä kappaletta, yksi kummallekin sopijapuolelle. Tuusulassa xx. päivänä xxkuuta Etunimi Sukunimi titteli Tilaaja Etunimi Sukunimi titteli Palveluntuottaja Sivu 14 (16)

15 LIITE 6 KANSILEHTI Tarjouslomake, palautetaan täytettynä tarjouksen liitteenä Kansilehti ja tarjouksen sisällysluettelo TARJOUS: PUHETERAPIAPALVELUT Tarjoaja Tarjoajan yhteystiedot Osoite: Paikka ja aika Sähköposti: Tarjoajan on tarjouksessaan ilmoitettava sähköpostiosoite, josta tarjoajan tarpeen vaatiessa tavoittaa. Tarjoajan tulee huomioida, että hankintapäätös annetaan tiedoksi tarjoajan yllä ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen., Tarjoajan allekirjoitus Nimenselvennys Asema tarjoajan organisaatiossa Sivu 15 (16)

16 TARJOUKSEN SISÄLLYSLUETTELO Kansilehti Tarjouslomakkeet ja pakolliset liitteet Liite Tarjoajaa koskevat vähimmäisvaatimukset tarjouslomake (tarjouspyynnön liite 2) selvitys rekisteröinnistä Liite Jos tarjoaja on yritys: Selvitys toimiluvasta tai selvitys luvan hankkimisesta Liite Liite Liite Jos tarjoaja on yritys: Työehtosopimus tai keskeiset työehdot Verot ja maksut Jos käytetään alihankkijoita: Alihankkijat Liite Hankinnan kohdetta ja tarjousta koskevat vähimmäisvaatimukset tarjouslomake (tarjouspyynnön liite 3) Liite/Liitteet Todistus filosofian maisterin tutkinnosta logopedian koulutusohjelmasta ja Valviran todistus Liite Tilat ja välineistö Liite Hintalomake tarjouslomake (tarjouspyynnön liite 4 A) Liite/liitteet Henkilötietolomake tarjouslomake kustakin nimetystä henkilöstä (tarjouspyynnön liite 4 B) Sivu 16 (16)

PL 6000, 00099 Helsingin kaupunki. ja xxxxxxx (jäljempänä Palveluntuottaja) Osoite: xxxxxxxxxxxx y-tunnus

PL 6000, 00099 Helsingin kaupunki. ja xxxxxxx (jäljempänä Palveluntuottaja) Osoite: xxxxxxxxxxxx y-tunnus 1 SUUN TERVEYDENHUOLLON ANESTESIAPALVELUN HANKINTA 1. Sopijapuolet Helsingin kaupunki (jäljempänä Tilaaja) Osoite: Helsingin kaupungin terveyskeskus PL 6000, 00099 Helsingin kaupunki ja xxxxxxx (jäljempänä

Lisätiedot

TARJOAJAA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Tarjouslomake, palautetaan täytettynä tarjouksen liitteenä

TARJOAJAA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Tarjouslomake, palautetaan täytettynä tarjouksen liitteenä LIITE 2 TARJOAJAA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Tämä on tarjouslomake, joka on palautettava tarjouksen yhteydessä täytettynä. Tarjoajan on merkittävä lomakkeeseen täyttyykö kyseinen vaatimus. Kaikkiin

Lisätiedot

xxxxxxx (jäljempänä Palveluntuottaja) Osoite: xxxxxxxxxxxx y-tunnus Nimi,osoite, y-tunnus, tehtävä Nimi, osoite, y-tunnus, tehtävä

xxxxxxx (jäljempänä Palveluntuottaja) Osoite: xxxxxxxxxxxx y-tunnus Nimi,osoite, y-tunnus, tehtävä Nimi, osoite, y-tunnus, tehtävä 1 SOPIMUSLUONNOS, AULAPALVELUT 1.1. Sopijapuolet Helsingin kaupunki (jäljempänä Tilaaja) Ympäristökeskus PL 500, 00099 HELSINGIN KAUPUNKI Käyntiosoite: Viikinkaari 2 a, 00790 Helsinki Y-tunnus: 0201256-6

Lisätiedot

MUSEOKESKUS SEURASAARI: Iisalmen pappilan ja eteläisen siipirakennuksen arkkitehti- ja pääsuunnittelu ,. 2014

MUSEOKESKUS SEURASAARI: Iisalmen pappilan ja eteläisen siipirakennuksen arkkitehti- ja pääsuunnittelu ,. 2014 Tarjouslomake MV/8/05.05.00.01/2013 1 TARJOUKSEN KANSILEHTI JA SISÄLLYSLUETTELO TARJOUS MUSEOKESKUS SEURASAARI: Iisalmen pappilan ja eteläisen siipirakennuksen arkkitehti- ja pääsuunnittelu Tarjoaja Tarjoajan

Lisätiedot

TARJOUSPYYNNÖN H VÄHIMMÄISVAATIMUKSET JA VERTAILUPERUSTEET /VASTAUSLOMAKE

TARJOUSPYYNNÖN H VÄHIMMÄISVAATIMUKSET JA VERTAILUPERUSTEET /VASTAUSLOMAKE 1 (6) TARJOUSPYYNNÖN H026-12-1 VÄHIMMÄISVAATIMUKSET JA VERTAILUPERUSTEET /VASTAUSLOMAKE 1 TARJOAJAN TIEDOT Tarjoajan nimi Y-tunnus Osoite, johon posti lähetetään. Tarjouksen yhteyshenkilö Yhteyshenkilön

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Hankintasopimusluonnos Liite1

Helsingin kaupunki Hankintasopimusluonnos Liite1 xx.xx.20xx 1 1 Sopijapuolet Helsingin kaupunki (jäljempänä Tilaaja) PL 6000 00099 Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6 Palveluntuottaja Yrityksen nimi Osoite: xxxx Y-tunnus 2 Yhteyshenkilöt Tilaaja: Sopimusasiat:

Lisätiedot

Sopimus koskee XXXXviraston XXXX teettämiä haittaaineanalyysipalveluja

Sopimus koskee XXXXviraston XXXX teettämiä haittaaineanalyysipalveluja LUONNOS 1 SOPIMUS HAITTA-AINEANALYYSIPALVELUISTA 1 SOPIMUSOSAPUOLET Allekirjoittanut toimeksiantaja Helsingin kaupungin X (tilaaja) ja allekirjoittanut toiminnanharjoittaja (toiminnanharjoittaja) ovat

Lisätiedot

LIITE 8: TARJOUSLOMAKE

LIITE 8: TARJOUSLOMAKE LIITE 8: TARJOUSLOMAKE Tarjoavan yrityksen nimi 1. TARJOAJAN TUNNISTETIEDOT Tarjoajan osoite Yrityksen Y-tunnus (tai vastaava) Tarjoajan yhteyshenkilön nimi Yhteyshenkilön puhelinnumero ja sähköpostiosoite

Lisätiedot

Päiväpolun leikkipuiston rakentaminen

Päiväpolun leikkipuiston rakentaminen 1 (5) LIITE 1 TARJOAJAA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Tarjouslomake, palautetaan täytettynä tarjouksen liitteenä Päiväpolun leikkipuiston rakentaminen Tarjoajan nimi: OHJEET Tämä on tarjouslomake, joka

Lisätiedot

SOPIMUSLUONNOS LÄÄKKEIDEN KONEELLISESTA ANNOSPUSSIJAKELUSTA 1. SOPIJAOSAPUOLET JA YHDYSHENKILÖT

SOPIMUSLUONNOS LÄÄKKEIDEN KONEELLISESTA ANNOSPUSSIJAKELUSTA 1. SOPIJAOSAPUOLET JA YHDYSHENKILÖT LIITE 2 SOPIMUSLUONNOS LÄÄKKEIDEN KONEELLISESTA ANNOSPUSSIJAKELUSTA 1. SOPIJAOSAPUOLET JA YHDYSHENKILÖT Tilaaja: Vaihtoehtoisesti: Sipoon kunta PL 7 04131 Sipoo Y-tunnus: 0203533-8 Helena Räsänen, palvelujohtaja

Lisätiedot

A. Lastensuojelulain mukaista ympärivuorokautista laitoshoitoa, B. Perhekotihoitoa, C. Erityisyksikköhoitoa

A. Lastensuojelulain mukaista ympärivuorokautista laitoshoitoa, B. Perhekotihoitoa, C. Erityisyksikköhoitoa Sopimus lastensuojelulain mukaisesta ympärivuorokautisesta hoidosta. 1. Sopijapuolet Tilaaja PL 85 45101 Kouvola Y-tunnus 0161075-9 Yhteyshenkilö Palvelupäällikkö Sanna-Riitta Junnonen PL 85 45101 Kouvola

Lisätiedot

Liite 2 tarjouspyyntöön H098-16, HEL Sydämen ultraäänitutkimuslaitteet vaativaan kardiologiseen käyttöön

Liite 2 tarjouspyyntöön H098-16, HEL Sydämen ultraäänitutkimuslaitteet vaativaan kardiologiseen käyttöön 1 (6) 1 SYDÄMEN ULTRAÄÄNITUTKIMUSLAITTEET VAATIVAAN KARDIOLOGISEEN KÄYTTÖÖN LUONNOS 1.1. Sopijapuolet Tilaaja: Helsingin kaupunki Sosiaali- ja terveysvirasto PL 6000 00099 Helsingin kaupunki Y-tunnus:

Lisätiedot

LIITE 1. TARJOAJAN SOVELTUVUUS JA TARJOUKSEEN SEKÄ HANKINNAN KOHTEESEEN LIITTYVÄT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET

LIITE 1. TARJOAJAN SOVELTUVUUS JA TARJOUKSEEN SEKÄ HANKINNAN KOHTEESEEN LIITTYVÄT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET LIITE 1. TARJOAJAN SOVELTUVUUS JA TARJOUKSEEN SEKÄ HANKINNAN KOHTEESEEN LIITTYVÄT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET KOULUTUKSEN NIMI JA TUNNUS TARJOAJAN YHTEYSTIEDOT Tarjoaja: Y-tunnus: Tarjoajan yhteyshenkilö: Lähiosoite:

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI SOPIMUSLUONNOS Liite 3 1(6) OPETUSVIRASTO 15.4.2015

HELSINGIN KAUPUNKI SOPIMUSLUONNOS Liite 3 1(6) OPETUSVIRASTO 15.4.2015 HELSINGIN KAUPUNKI SOPIMUSLUONNOS Liite 3 1(6) SOPIMUSLUONNOS, ERIKOISIKKUNOIDEN PESUPALVELU 1. Sopijapuolet Tilaaja: Helsingin kaupungin opetusvirasto, PL 3000, 00099 Helsingin kaupunki jäljempänä Tilaaja

Lisätiedot

TARJOUSYHTEENVETO TARJOAJA:... LIITE 3.1; KOTKAN PAIKALLIS- SEKÄ KOTKA-HAMINA LIIKENTEEN OSTOSOPIMUS 1.7.2016 ALKAEN

TARJOUSYHTEENVETO TARJOAJA:... LIITE 3.1; KOTKAN PAIKALLIS- SEKÄ KOTKA-HAMINA LIIKENTEEN OSTOSOPIMUS 1.7.2016 ALKAEN Vastaanottaja Kotkan kaupunki Tekniset palvelut PL 205 48101 KOTKA Asiakirjatyyppi Tarjous LIITE 3.1; KOTKAN PAIKALLIS- SEKÄ KOTKA-HAMINA LIIKENTEEN OSTOSOPIMUS 1.7.2016 ALKAEN TARJOUSYHTEENVETO TARJOAJA:...

Lisätiedot

Palautetaan täytettynä liitteineen tarjouksen yhteydessä I. TARJOAJAN TIEDOT

Palautetaan täytettynä liitteineen tarjouksen yhteydessä I. TARJOAJAN TIEDOT 1(8) Palautetaan täytettynä liitteineen tarjouksen yhteydessä OHJE Tarjoajan on merkittävä lomakkeeseen täyttyykö kyseinen vaatimus. Joissakin kohdissa edellytetään myös asiakirja-aineiston tai selvitysten

Lisätiedot

5-AKSELINEN CNC-TYÖSTÖKONE (1 KPL) Tämä tarjoajan soveltuvuuslomake palautetaan täytettynä liitteineen.

5-AKSELINEN CNC-TYÖSTÖKONE (1 KPL) Tämä tarjoajan soveltuvuuslomake palautetaan täytettynä liitteineen. 1 (5) Tarjousnimike 5-AKSELINEN CNC-TYÖSTÖKONE (1 KPL) Tämä tarjoajan soveltuvuuslomake palautetaan täytettynä liitteineen. OHJE Tarjoaja täyttää tarjoajan soveltuvuuslomakkeen kaikki kohdat sekä palauttaa

Lisätiedot

APOTTI ASIAKAS- JA POTILASTIETOJÄRJESTELMÄN KÄYTTÖPALVELUIDEN HANKINTA

APOTTI ASIAKAS- JA POTILASTIETOJÄRJESTELMÄN KÄYTTÖPALVELUIDEN HANKINTA APOTTI ASIAKAS- JA POTILASTIETOJÄRJESTELMÄN KÄYTTÖPALVELUIDEN HANKINTA Liite 4 Listaus soveltuvuusvaatimuksista 1 Yrityksen nimi Yrityksen osoite Y-tunnus (tai vastaava) Yhteyshenkilön nimi Yhteyshenkilön

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI HANKINTASOPIMUS 1 (6) SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTO H LUONNOS liite 2 HEL

HELSINGIN KAUPUNKI HANKINTASOPIMUS 1 (6) SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTO H LUONNOS liite 2 HEL HELSINGIN KAUPUNKI HANKINTASOPIMUS 1 (6) SOPIMUS PALVELUTALON RUOKAPALVELUJEN HANKINNASTA 1. Sopijapuolet Tilaaja: Helsingin kaupunki Sosiaali- ja terveysvirasto Yhteystiedot: PL 6000 00099 HELSINGIN KAUPUNKI

Lisätiedot

LIITE 1 Tiedot tarjoajasta sekä palvelun laadusta

LIITE 1 Tiedot tarjoajasta sekä palvelun laadusta LIITE 1 Tiedot tarjoajasta sekä palvelun laadusta Tarjous Lopen kunnan oppilas- ja palvelukuljetusten sekä asiointiliikenteen hankinnasta tehdään tällä asiakirjalla. Tarjoajan tulee täyttää tarjouspyynnön

Lisätiedot

1. Tarjoajan perustiedot

1. Tarjoajan perustiedot LIITE 5. Tarjouslomake 1(6) Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne, Joukkoliikenteen tarjouskilpailu 2/2013 tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Tarjotusta kalustosta tarjoajan tulee täyttää tarjouspyynnön

Lisätiedot

LIITE 2 1 (5) TARJOUSLOMAKE, ATERIA- JA LÄHETTIKULJETUKSET 11.1.2016 (tavoite) 31.12.2016 (+ optiovuodet)

LIITE 2 1 (5) TARJOUSLOMAKE, ATERIA- JA LÄHETTIKULJETUKSET 11.1.2016 (tavoite) 31.12.2016 (+ optiovuodet) LIITE 2 1 (5) TARJOUSLOMAKE, ATERIA- JA LÄHETTIKULJETUKSET 11.1.2016 (tavoite) 31.12.2016 (+ optiovuodet) Tarjouslomakkeen täyttöohje Tarjouslomaketta täyttäessä tulee ottaa huomioon seuraavat asiat: Palveluntuottajan

Lisätiedot

TARRATEKSTIT KIINNITYKSINEEN VUOSILLE

TARRATEKSTIT KIINNITYKSINEEN VUOSILLE TARRATEKSTIT KIINNITYKSINEEN VUOSILLE 2015 2018 1. Sopijapuolet Tilaaja: Helsingin kaupungin taidemuseo PL 5400 00099 Helsingin kaupunki puh: 09-31087041 fax: 09-31087040 yhteyshenkilö: Pia Majava puh:

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI SOPIMUS 1(5) SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTO HEL

HELSINGIN KAUPUNKI SOPIMUS 1(5) SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTO HEL HELSINGIN KAUPUNKI SOPIMUS 1(5) VALLILAN TYÖ- JA VALMENNUSKESKUKSEN ATERIAPALVELUT SEMPATIK OY:ltä 1 SOPIJAPUOLET Helsingin kaupunki (Tilaaja) Helsingin kaupunki Sosiaali- ja terveysvirasto PL 6000, 00099

Lisätiedot

JIK-peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä (jäljempänä Tilaaja ) Könnintie 27 B, 60800 ILMAJOKI. Hankinta- ja taloussuunnittelija, p.

JIK-peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä (jäljempänä Tilaaja ) Könnintie 27 B, 60800 ILMAJOKI. Hankinta- ja taloussuunnittelija, p. LIITE 2 SOPIMUS SOPIMUS HAMMASLÄÄKÄRITYÖVOIMAN VUOKRAAMISESTA VIIKONLOPPU- JA ARKIPYHÄILTOIHIN 1. OSAPUOLET JA YHTEYSHENKILÖT Tilaaja: JIK-peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä (jäljempänä Tilaaja ) Könnintie

Lisätiedot

1 Hankintayksikkö Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, ESPOON KAUPUNKI.

1 Hankintayksikkö Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, ESPOON KAUPUNKI. HINTATIEDUSTELU 1(6) ESPOO KAUPUNKITEKNIIKKA LIIKELAITOS 21.11.2012 4788/02.08.00/2012 RYHMÄKASVIT 2013 1 Hankintayksikkö Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, 02070 ESPOON KAUPUNKI. 2 Hankinnan

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI 1 (6) SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTO Perhe- ja sosiaalipalvelut Lapsiperheiden hyvinvointi ja terveys

HELSINGIN KAUPUNKI 1 (6) SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTO Perhe- ja sosiaalipalvelut Lapsiperheiden hyvinvointi ja terveys HELSINGIN KAUPUNKI 1 (6) LAPSIPERHEIDEN TILAPÄISEN KOTIPALVELUN PALVELUSETELITUOTTAJAKSI HYVÄKSYMISEN KRITEERIT A) Lakisääteiset hyväksymiskriteerit A.1. Palveluntuottajaa tai sen johtoon kuuluvaa henkilöä

Lisätiedot

SOPIMUSLUONNOS H Ruotsinkielisten nuorten tieto- ja neuvontapalveluiden kilpailuttaminen

SOPIMUSLUONNOS H Ruotsinkielisten nuorten tieto- ja neuvontapalveluiden kilpailuttaminen Sopimus H053-16 1 (8) SOPIMUSLUONNOS H053-16 Ruotsinkielisten nuorten tieto- ja neuvontapalveluiden kilpailuttaminen 1 Sopijapuolet Helsingin kaupunki (jäljempänä Tilaaja) Osoite: Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskus,

Lisätiedot

Y-tunnus 0201256-6 Puhelin: kirjaamo 09-310 xxxxx. xxxxxxx (jäljempänä Toimittaja) Osoite: xxxxxxxxxxxx Y-tunnus

Y-tunnus 0201256-6 Puhelin: kirjaamo 09-310 xxxxx. xxxxxxx (jäljempänä Toimittaja) Osoite: xxxxxxxxxxxx Y-tunnus HELSINGIN KAUPUNKI PUITESOPIMUS H064-11-1 1 (5) PUITESOPIMUS 1 Sopijapuolet Helsingin kaupunki (jäljempänä Tilaaja) Osoite: Helsingin kaupungin hallintokeskus PL 1, 00099 Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Lisätiedot

LASTENHOITOPALVELUJEN HANKINTA. Tilaaja: Helsingin kaupunki Opetusvirasto Stadin aikuisopisto PL Helsingin kaupunki Y-tunnus:

LASTENHOITOPALVELUJEN HANKINTA. Tilaaja: Helsingin kaupunki Opetusvirasto Stadin aikuisopisto PL Helsingin kaupunki Y-tunnus: 1 LASTENHOITOPALVELUJEN HANKINTA 1.1. Luonnos Sopijapuolet Tilaaja: Helsingin kaupunki Opetusvirasto Stadin aikuisopisto PL 00099 Helsingin kaupunki Y-tunnus: 0201256-6 Palveluntuottaja: xxxxxxx (jäljempänä

Lisätiedot

LIITE 1 1 (6) DNRO DNRO 310/00/03/032/ Ehdokkaan nimi:

LIITE 1 1 (6) DNRO DNRO 310/00/03/032/ Ehdokkaan nimi: LIITE 1 1 (6) Ehdokkaan nimi: PAKOLLISET POISSULKEMISPERUSTEET JA EHDOKKAITA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Täytettävä lomake, palautetaan osallistumishakemuksen liitteenä Ohjeet ehdokkaalle: Tämä on

Lisätiedot

TARJOAJAA KOSKEVAT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET. Tarjoajan nimi: Y-tunnus:

TARJOAJAA KOSKEVAT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET. Tarjoajan nimi: Y-tunnus: 1(6) LIITE 1 TARJOAJAA KOSKEVAT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET Tarjoajan nimi: Y-tunnus: OHJEET Tämä on tarjouslomake, joka on palautettava tarjouksen yhteydessä täytettynä. Tarjoajan on merkittävä lomakkeeseen

Lisätiedot

HANKINTASOPIMUS: VISUAALINEN SUUNNITTELU

HANKINTASOPIMUS: VISUAALINEN SUUNNITTELU 23.3.2018 1 / 5 HANKINTASOPIMUS: VISUAALINEN SUUNNITTELU 1 SOPIJAPUOLET JA YHTEYSHENKILÖT Tilaaja Sosiaali- ja terveysministeriö (STM) (jäljempänä Tilaaja ) PL33, 00023 Valtioneuvosto Y-tunnus: 0244685-8

Lisätiedot

Tällä lomakkeella tarjoaja ilmoittaa kohteen tarjoushinnan ja muut tarvittavat tiedot.

Tällä lomakkeella tarjoaja ilmoittaa kohteen tarjoushinnan ja muut tarvittavat tiedot. TARJOUSLOMAKE 2019 - SIVU 1 (8) TARJOUSLOMAKE 2019 Tällä lomakkeella tarjoaja ilmoittaa kohteen tarjoushinnan ja muut tarvittavat tiedot. Liikennöitsijä Y-tunnus Osoite Puhelin Sähköposti Liikenteestä

Lisätiedot

Helsingin kaupunki 1 (5) Kaupunkisuunnitteluvirasto Liikennesuunnitteluosasto 16.5.2014

Helsingin kaupunki 1 (5) Kaupunkisuunnitteluvirasto Liikennesuunnitteluosasto 16.5.2014 Helsingin kaupunki 1 (5) Tarjouspyyntö helsinkiläisten liikkumistottumuksia koskevasta henkilöhaastattelusta HEL 2014-006054 T 02 08 02 00 1. Tarjouspyynnön kohde Helsingin kaupunkisuunnitteluviraston

Lisätiedot

10 MYYTTIÄ VIDEO TARJOUSPYYNTÖ Helsingin kaupungin ympäristökeskus järjestää tarjouskilpailun 10 myyttiä videon tuotannosta.

10 MYYTTIÄ VIDEO TARJOUSPYYNTÖ Helsingin kaupungin ympäristökeskus järjestää tarjouskilpailun 10 myyttiä videon tuotannosta. 1 (7) 10 MYYTTIÄ VIDEO Helsingin kaupungin ympäristökeskus järjestää tarjouskilpailun 10 myyttiä videon tuotannosta. Pyydämme tarjoustanne oheisten asiakirjojen mukaisesti. 1. Hankinnan kohde Hankinnan

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Sähköasentajan työkalusarjat oppilaskäyttöön

Tarjouspyyntö Sähköasentajan työkalusarjat oppilaskäyttöön Tarjouspyyntö Sähköasentajan työkalusarjat oppilaskäyttöön Hankintaa koskevat yhteystiedot: Vaasan kaupunki / Sivistystoimi / Vamia, Energiapalvelut Yhteyshenkilö:Esa Karhunmaa Puhelin: 040 8467920 Sähköpostiosoite:

Lisätiedot

SOPIMUSMALLI, JONKA EHTOIHIN TARJOAJAN ON SITOUDUTTAVA, LOPULLINEN SOPIMUS VOI TARKENTUA.

SOPIMUSMALLI, JONKA EHTOIHIN TARJOAJAN ON SITOUDUTTAVA, LOPULLINEN SOPIMUS VOI TARKENTUA. LIITE 6.1 SOPIMUSMALLI, JONKA EHTOIHIN TARJOAJAN ON SITOUDUTTAVA, LOPULLINEN SOPIMUS VOI TARKENTUA. PUITEJÄRJESTELYSOPIMUS MAJOITUS- JA RAVITSEMISPALVELUIDEN HANKINNASTA 1. OSAPUOLET JA YHTEYSHENKILÖT

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 2 1 (5) Kelpoisuusehdot / KESKITETTY TUETTU ASUMINEN 1982/ /

TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 2 1 (5) Kelpoisuusehdot / KESKITETTY TUETTU ASUMINEN 1982/ / TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 2 1 (5) PITKÄAIKAISASUNNOTTOMIEN KESKITETTY Tarjoajan nimi Tarjoajan posti- ja sähköpostiosoite (johon esim. päätös lähetetään tiedoksi) Valintaperusteena on halvin hinta. Vertailuvaiheeseen

Lisätiedot

Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016

Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 Eurajoen kunnan koulutoimi pyytää tarjoustanne koululaiskuljetuksista lukuvuodelle 2015-2016. 1

Lisätiedot

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri. Vahvistus tarjouksen lähettämisestä A 4/2015 Päiväys 10.09.2015

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri. Vahvistus tarjouksen lähettämisestä A 4/2015 Päiväys 10.09.2015 1/6 TARJOUS A 4/2015 Tarjouspyyntö A 4/2015 / Eksoten natiiviröntgentutkimuksien sanelujonojen purkaminen ja radiologipalvelut ultraäänitutkimuksiin ja niihin liittyviin ultraääniohjattuihin toimenpiteisiin

Lisätiedot

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista varten tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista varten tämän tarjouspyynnön mukaisesti. Sivu 1 / 6 Tarjouspyyntö 22.6.2015 MAARAKENNUSSIMULAATTORIN HANKINTA Hankinnan kohde ja hankintamenettely Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Sopimusluonnos 1 Sosiaali- ja terveysvirasto

Helsingin kaupunki Sopimusluonnos 1 Sosiaali- ja terveysvirasto Helsingin kaupunki Sopimusluonnos 1 Parturi- ja kampaamopalvelut 1 Sopijapuolet Helsingin kaupunki (jäljempänä Tilaaja) PL 6000, 00099 Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6 xxxxxxx (jäljempänä Palveluntuottaja)

Lisätiedot

Mäntsälän kunnan Office 365 -kehitystyö

Mäntsälän kunnan Office 365 -kehitystyö 27.08.2018 TARJOUSPYYNTÖ DNRO 339/2018 SIVU 1 / 8 Tarjouspyyntö Dnro 339/2018 Mäntsälän kunnan Office 365 -kehitystyö 1. Hankintayksikkö Nimi Mäntsälä/Konsernipalvelut/Tietohallintopalvelut Y-tunnus 0129261-5

Lisätiedot

Tarjouspyyntö: Ylisterveyden ja laboratorion hoitotarvikkeet sekä tarveaineet Kyllä

Tarjouspyyntö: Ylisterveyden ja laboratorion hoitotarvikkeet sekä tarveaineet Kyllä YLIOPPILAIDEN TERVEYDENHOITOSÄÄTIÖ LIITE 1: Tarjouslomake Tarjouspyyntö: Ylisterveyden ja laboratorion hoitotarvikkeet sekä tarveaineet 3.3.2016 Tarjoajan nimi Yrityksen Y-tunnus (tai vastaava) Yrityksen

Lisätiedot

LIITE1. Palveluntuottajan nimi (yhteystiedot ilmoitetaan tämän tarjouslomakkeen sivulla 2)

LIITE1. Palveluntuottajan nimi (yhteystiedot ilmoitetaan tämän tarjouslomakkeen sivulla 2) Kokemäen kaupunki TARJOUSPYYNNÖN LIITE1 Dnro 232/045/2015 Kokemäen kaupungin Lähteenmäen koulun hakelämpölaitoksen ylläpitäminen, käyttäminen ja lämpöenergian tuottaminen ajalle 1.9.2015 31.8.2018 + 1

Lisätiedot

YHTEISTYÖSOPIMUS NUORISOLAIN MUKAISEN ETSIVÄN NUORISOTYÖN JÄRJESTÄMISESTÄ. Palveluntuottaja (jäljempänä palveluntuottaja Nimi: Osoite: y-tunnus:

YHTEISTYÖSOPIMUS NUORISOLAIN MUKAISEN ETSIVÄN NUORISOTYÖN JÄRJESTÄMISESTÄ. Palveluntuottaja (jäljempänä palveluntuottaja Nimi: Osoite: y-tunnus: Sivu 1 / 7 YHTEISTYÖSOPIMUS NUORISOLAIN MUKAISEN ETSIVÄN NUORISOTYÖN JÄRJESTÄMISESTÄ 1. Sopijapuolet Helsingin kaupungin opetusvirasto (jäljempänä opetusvirasto) Opetusvirasto, Nuoriso- ja aikuiskoulutuslinja

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI SOPIMUSLUONNOS Liite 2. H HEL xxxxxxx (jäljempänä Palveluntuottaja) Osoite: xxxxxxxxxxxx Y-tunnus

HELSINGIN KAUPUNKI SOPIMUSLUONNOS Liite 2. H HEL xxxxxxx (jäljempänä Palveluntuottaja) Osoite: xxxxxxxxxxxx Y-tunnus 1 (10) PSYKOTERAPIAKUNTOUTUKSEN PUITESOPIMUKSEN KILPAILUTUS SOPIMUSLUONNOS 1 Sopijapuolet Helsingin kaupungin terveyskeskus (jäljempänä Tilaaja) Osoite: PL 6000, 00099 Helsingin kaupunki Y-tunnus Puhelin:

Lisätiedot

Hakemus palveluntuottajaksi palvelusetelillä tuotettavaan mielenterveyskuntoutujien tukiasumiseen

Hakemus palveluntuottajaksi palvelusetelillä tuotettavaan mielenterveyskuntoutujien tukiasumiseen Hakemus palveluntuottajaksi palvelusetelillä tuotettavaan mielenterveyskuntoutujien tukiasumiseen ja palveluasumiseen Hakemus saapunut / 201 Palveluntuottajaa koskevat tiedot Yritys/järjestö/yhteisö Y-tunnus

Lisätiedot

VD/9119/02.08.00.00/2014

VD/9119/02.08.00.00/2014 VD/9119/02.08.00.00/2014 Vaarallisia kemikaaleja käsittelevien ja/tai varastoivien laitosten onnettomuuksien vaikutuksien arviointi kaavoituksen näkökulmasta Veromiehen ja Pakkalan alueella selvitystyön

Lisätiedot

Liite 2 tarjouspyyntöön H091-14, HEL HELSINGIN KAUPUNKI SOPIMUSLUONNOS 1 (7) SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTO

Liite 2 tarjouspyyntöön H091-14, HEL HELSINGIN KAUPUNKI SOPIMUSLUONNOS 1 (7) SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTO HELSINGIN KAUPUNKI SOPIMUSLUONNOS 1 (7) Sopimuskumppani Katuosoite Postitoimipaikka LÄÄKEJÄTEHUOLLON HANKINTA 1. Sopijapuolet Helsingin kaupunki (jäljempänä Tilaaja) Osoite: Helsingin kaupungin sosiaali-

Lisätiedot

LIITE 1 TARJOUSLOMAKE 1. TARJOUKSEN KANSILEHTI TARJOUS. Palautetaan täytettynä. MUSEOVIRASTO, KEHITTÄMISPALVELUT: Museotilasto-verkkopalvelu.

LIITE 1 TARJOUSLOMAKE 1. TARJOUKSEN KANSILEHTI TARJOUS. Palautetaan täytettynä. MUSEOVIRASTO, KEHITTÄMISPALVELUT: Museotilasto-verkkopalvelu. LIITE 1 TARJOUSLOMAKE 1. TARJOUKSEN KANSILEHTI Palautetaan täytettynä TARJOUS MUSEOVIRASTO, KEHITTÄMISPALVELUT: Museotilasto-verkkopalvelu Tarjoaja Tarjoajan yhteystiedot Osoite: Sähköposti: Paikka ja

Lisätiedot

Urjalan kunnan talvikunnossapitotöiden hankinta talvikausille sekä optiotalvikaudelle

Urjalan kunnan talvikunnossapitotöiden hankinta talvikausille sekä optiotalvikaudelle Urjalan kunta TARJOUSPYYNNÖN LIITE 1 Urjalan kunnan talvikunnossapitotöiden hankinta talvikausille 2016 2017 + 2017 2018 + 2018 2019 sekä optiotalvikaudelle 2019 2020 TARJOUS Tarjoan/tarjoamme Urjalan

Lisätiedot

Tarjoaja on suorittanut verot, sosiaaliturvamaksut sekä eläkevakuutusmaksut.

Tarjoaja on suorittanut verot, sosiaaliturvamaksut sekä eläkevakuutusmaksut. Liite 1 TARJOAJAA JA PALVELUA KOSKEVAT EHDOT Tarjoajaa koskevat kelpoisuusehdot Palveluntarjoajan tulee merkitä rastilla yksiselitteinen vastaus täyttyvätkö kelpoisuusehdot. Joissain kohdissa edellytetään

Lisätiedot

TARJOAJAN SOVELTUVUUDEN JA HANKINNAN KOHTEEN VÄHIMMÄISVAATIMUKSET Tarjouslomake, palautetaan täytettynä tarjouksen liitteenä

TARJOAJAN SOVELTUVUUDEN JA HANKINNAN KOHTEEN VÄHIMMÄISVAATIMUKSET Tarjouslomake, palautetaan täytettynä tarjouksen liitteenä LIITE 1 TARJOAJAN SOVELTUVUUDEN JA HANKINNAN KOHTEEN VÄHIMMÄISVAATIMUKSET Tarjouslomake, palautetaan täytettynä tarjouksen liitteenä Tarjoajan nimi: Tarjoajan sähköpostiosoite: Med Group Oy katja.kaaria@medgroup.fi,

Lisätiedot

NEUROPSYKIATRISEN KUNTOUTUKSEN HANKINTA

NEUROPSYKIATRISEN KUNTOUTUKSEN HANKINTA SOPIMUSLUONNOS 1 (8) NEUROPSYKIATRISEN KUNTOUTUKSEN HANKINTA 1.1. Sopijapuolet Helsingin kaupunki sosiaali- ja terveysvirasto (jäljempänä Tilaaja) y-tunnus xxxxxxx (jäljempänä Palveluntuottaja) Osoite:

Lisätiedot

2 kpl uusia pakettiautoja Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti

2 kpl uusia pakettiautoja Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti TARJOUSPYYNTÖ 2 kpl uusia pakettiautoja Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti 1. Tilaaja Viitasaaren kaupunki/tilapalvelu Keskitie 10 44500 VIITASAARI

Lisätiedot

SOPIMUS KLAUKKALAN VANHUSTENTALON LIIKUNTASALIN KUNTOSALILAITTEIDEN HANKINNASTA

SOPIMUS KLAUKKALAN VANHUSTENTALON LIIKUNTASALIN KUNTOSALILAITTEIDEN HANKINNASTA 1 (5) SOPIMUS KLAUKKALAN VANHUSTENTALON LIIKUNTASALIN KUNTOSALILAITTEIDEN HANKINNASTA 1. Osapuolet ja yhteyshenkilöt Tilaaja: Tilaajan yhteyshenkilö Toimittaja: Y-tunnus: Toimittajan yhteyshenkilö 2. Sovellettavat

Lisätiedot

Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti

Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti TARJOUSPYYNTÖ Keittiön ruokasalin/taukotilan kalusteista Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti 1. Tilaaja Viitasaaren kaupunki/tilapalvelu Keskitie

Lisätiedot

Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjoustanne opetusmateriaaleista lukuvuosille 2013 2014 ja 2014 2015.

Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjoustanne opetusmateriaaleista lukuvuosille 2013 2014 ja 2014 2015. TARJOUSPYYNTÖ Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjoustanne opetusmateriaaleista lukuvuosille 2013 2014 ja 2014 2015. Tarjouspyyntö on julkaistu Julkisten hankintojen ilmoituskanavalla HILMASSA 09.04.2013.

Lisätiedot

KOTIHOIDON JA HENKILÖKOHTAISEN AVUN OSTOPALVELUT

KOTIHOIDON JA HENKILÖKOHTAISEN AVUN OSTOPALVELUT 1/6 KOTIHOIDON JA HENKILÖKOHTAISEN AVUN OSTOPALVELUT - Tarjoajan on vastattava alla oleviin kohtiin "kyllä" tai "ei". - Mikäli tarjoajaa koskevat vaatimukset eivät täyty, voidaan tarjoaja hylätä. - Tämä

Lisätiedot

Tarjouksen tulee sisältää erilliset hinnat seuraavien jäteastioiden tyhjennyksistä:

Tarjouksen tulee sisältää erilliset hinnat seuraavien jäteastioiden tyhjennyksistä: 1 Keuruun kaupunki 2.6.2015 Keuruun Vuokra-asunnot liikelaitos Tarjouspyyntö jätekuljetuksista KIINTEISTÖJEN JÄTEKULJETUKSET Keuruun Vuokra-asunnot liikelaitos pyytää tarjoustanne kiinteistöjensä jätteidenkuljetuksista

Lisätiedot

HAKEMUS OMAISHOIDON VAPAAN PALVELUSETELITUOTTAJAKSI KOTIIN ANNETTAVA PALVELU

HAKEMUS OMAISHOIDON VAPAAN PALVELUSETELITUOTTAJAKSI KOTIIN ANNETTAVA PALVELU 1 Hakemus saapunut: HAKEMUS OMAISHOIDON VAPAAN PALVELUSETELITUOTTAJAKSI KOTIIN ANNETTAVA PALVELU Hakeminen palveluntuottajaksi on mahdollista ympäri vuoden. Kaikki omaishoidon palvelusetelin toimintaohjeen

Lisätiedot

Tilaajan yhteyshenkilö:

Tilaajan yhteyshenkilö: Sopimusmalli 1 SOPIMUS UIMAOPETUSPALVELUN TUOTTAMISESTA Sopimusosapuolet Yritys (jäljempänä palveluntuottaja) Osoite ja Kirkkonummen kunta/ sivistyspalvelut (jäljempänä tilaaja) Jäljempänä termillä sopimusosapuoli

Lisätiedot

HANKINTAYKSIKKÖ Espoon kaupunki, Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, 02070 ESPOON KAUPUNKI.

HANKINTAYKSIKKÖ Espoon kaupunki, Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, 02070 ESPOON KAUPUNKI. HINTATIEDUSTELU 1 (7) Asianumero 10.12.2012 4845/02.08.00/2012 SULKUPORTIT 2013 HANKINTAYKSIKKÖ Espoon kaupunki, Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, 02070 ESPOON KAUPUNKI. HANKINNAN KOHDE Espoon

Lisätiedot

LIITE 4b Tarjouslomake (AV-laitteet) (palautetaan täytettynä liitteineen)

LIITE 4b Tarjouslomake (AV-laitteet) (palautetaan täytettynä liitteineen) LIITE 4b Tarjouslomake (AV-laitteet) (palautetaan täytettynä liitteineen) Yleiset ohjeet tarjouslomakkeen täyttämiseksi: Tarjoaja täyttää tämän tarjouslomakkeen kaikki kohdat sekä palauttaa täytetyn tarjouslomakkeen

Lisätiedot

SopimusLUONNOS viisumipalveluista

SopimusLUONNOS viisumipalveluista SOPIMUSLUONNOS 1/5 LIITE 3 SopimusLUONNOS viisumipalveluista 1. Sopijapuolet Tilaaja Toimittaja 0159216-7 Virastokatu 2, 55100 Imatra Sopimusyhdyshenkilö Yritys Oy Y-tunnus Sopimusyhdyshenkilö Etunimi

Lisätiedot

Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne

Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne Cityliikenteen tarjouskilpailu 2016 Diaarinumero TARJOUSPYYNNÖN LIITE 4 Tarjouslomake 1(5) Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne, Cityliikenteen tarjouskilpailu

Lisätiedot

Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne

Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne Tarjouslomake 1(8) Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne Joukkoliikenteen tarjouskilpailu 1/2016 Diaarinumero Tarjouslomake, kohde 10 Tarjous jätettävä 26.9.2016 klo 12:00 mennessä Oulun toimivalta-alueen

Lisätiedot

Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne

Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne Tarjouslomake 1(9) Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne Joukkoliikenteen tarjouskilpailu 1/2016 Diaarinumero Tarjouslomake, kohde 11 Tarjous jätettävä 31.10.2016 klo 12:00 mennessä Oulun toimivalta-alueen

Lisätiedot

SOPIMUS. Maa- ja metsätalousministeriö (MMM) (jäljempänä Tilaaja) xxosasto PL VALTIONEUVOSTO

SOPIMUS. Maa- ja metsätalousministeriö (MMM) (jäljempänä Tilaaja) xxosasto PL VALTIONEUVOSTO SOPIMUS [x.x.201x] [Drno xx/xx/2015] LIITE 5 SOPIMUS [X-PALVELUN] HANKINNASTA 1. OSAPUOLET JA YHTEYSHENKILÖT Tilaaja: Maa- ja metsätalousministeriö (MMM) (jäljempänä Tilaaja) xxosasto PL 30 00230 VALTIONEUVOSTO

Lisätiedot

TARJOUSLOMAKE / TYÖTERVEYSHUOLLON PALVELUT

TARJOUSLOMAKE / TYÖTERVEYSHUOLLON PALVELUT Virtain kaupunki LIITE 3 1 (9) TARJOUSLOMAKE / TYÖTERVEYSHUOLLON PALVELUT 1. Tarjouksen tekijä Nimi: Osoite: Puhelin: Y-tunnus: Tarjoajan yhteyshenkilö tämän tarjouspyynnön osalta: Sähköpostiosoite: Virtain

Lisätiedot

Tarjous tehdään tällä sekä liitteessä 3 olevalla lomakkeella. Lisäksi tarjoajan tulee toimittaa pyydetyt liitteet ja selvitykset.

Tarjous tehdään tällä sekä liitteessä 3 olevalla lomakkeella. Lisäksi tarjoajan tulee toimittaa pyydetyt liitteet ja selvitykset. TARJOUS JA TARJOUSHINTALOMAKE Tarjous tehdään tällä sekä liitteessä 3 olevalla lomakkeella. Lisäksi tarjoajan tulee toimittaa pyydetyt liitteet ja selvitykset. Viitaten julkaistuun ostoliikenteen hoitamista

Lisätiedot

Tarjouspyyntö perunoiden toimittamisesta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille

Tarjouspyyntö perunoiden toimittamisesta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille Tarjouspyyntö perunoiden toimittamisesta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille 1. Yleistä Viitasaaren kaupunki ja Pihtiputaan kunta toteuttavat yhteisiä kuntapalveluja nimellä

Lisätiedot

Kaupungilla on oikeus olla hyväksymättä mitään tarjousta.

Kaupungilla on oikeus olla hyväksymättä mitään tarjousta. 1 ( 5) TARJOUSPYYNTÖ Valkeakosken kaupungin strategiatyön konsultointi Valkeakosken kaupunki pyytää tarjoustanne kaupunkistrategian uusimisen konsultoinnista. Hankintamenettely Hankintamenettely on avoin.

Lisätiedot

xxxxxxx (jäljempänä Palveluntuottaja) Osoite: xxxxxxxxxxxx Y-tunnus

xxxxxxx (jäljempänä Palveluntuottaja) Osoite: xxxxxxxxxxxx Y-tunnus Sopimusluonnos H076-12-1 1 (8) Tarjoajan nimi Osoite 00XXX XXXXX MAAHANMUUTTAJIEN SUOMEN KIELEN KOULUTUKSEN HANKINTA 1 Sopijapuolet Helsingin kaupungin henkilöstökeskus / henkilöstövoimavaraosasto Ensi

Lisätiedot

HARJAVALLAN KAUPUNKI URAKKATARJOUSPYYNTÖ

HARJAVALLAN KAUPUNKI URAKKATARJOUSPYYNTÖ Sivu 1/5 Harjavallan kaupunki / Koulukeskuksen pysäköintialue Kokonaishintaurakka Arvoisa urakoitsija, Pyydämme urakkatarjoustanne alla mainitusta urakasta liitteenä olevien asiakirjojen mukaan. Tarjous

Lisätiedot

SOPIMUS TAVARAN X HANKINNASTA

SOPIMUS TAVARAN X HANKINNASTA LIITE 5A SOPIMUS SOPIMUS TAVARAN X HANKINNASTA 1. OSAPUOLET JA YHTEYSHENKILÖT Tilaaja: Jyväskylän yliopisto Pl 35 40014 Jyväskylän yliopisto (jäljempänä Tilaaja ) Tilaajan yhteyshenkilö sopimusasioissa:

Lisätiedot

LIITE 1. TARJOAJAN SOVELTUVUUS JA TARJOUKSEEN SEKÄ HANKINNAN KOHTEESEEN LIITTYVÄT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET (kotoutumiskoulutus)

LIITE 1. TARJOAJAN SOVELTUVUUS JA TARJOUKSEEN SEKÄ HANKINNAN KOHTEESEEN LIITTYVÄT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET (kotoutumiskoulutus) LIITE 1. TARJOAJAN SOVELTUVUUS JA TARJOUKSEEN SEKÄ HANKINNAN KOHTEESEEN LIITTYVÄT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET (kotoutumiskoulutus) KOULUTUKSEN NIMI JA TUNNUS TARJOAJAN YHTEYSTIEDOT Tarjoaja: Y-tunnus: Tarjoajan

Lisätiedot

TARJOAJAA KOSKEVAT TIEDOT Tarjoaja yrityksen nimi Viria Security Oy/Turku Oy Everon Ab Yrityksen osoite Polttolaitoksenkatu 1, Turku

TARJOAJAA KOSKEVAT TIEDOT Tarjoaja yrityksen nimi Viria Security Oy/Turku Oy Everon Ab Yrityksen osoite Polttolaitoksenkatu 1, Turku TARJOAJAA KOSKEVAT TIEDOT Tarjoaja yrityksen nimi Viria Security Oy/Turku Oy Everon Ab Yrityksen osoite Polttolaitoksenkatu 1, 20380 Turku Teräskatu 8, 20520 Turku Y-tunnus 0863729-2 0780510-0 Yhteyshenkilö

Lisätiedot

TARJOUS 1 (9) Keiturin Sote Oy Virtaintie Virrat TERVEYSKESKUSTEN LÄÄKÄRIPALVELUT. 1 Tarjouksen tekijä. Nimi: Osoite: Puhelin: Y-tunnus:

TARJOUS 1 (9) Keiturin Sote Oy Virtaintie Virrat TERVEYSKESKUSTEN LÄÄKÄRIPALVELUT. 1 Tarjouksen tekijä. Nimi: Osoite: Puhelin: Y-tunnus: TARJOUS 1 (9) Keiturin Sote Oy Virtaintie 26 34800 Virrat TERVEYSKESKUSTEN LÄÄKÄRIPALVELUT 1 Tarjouksen tekijä Nimi: Osoite: Puhelin: Y-tunnus: Tarjoajan yhteyshenkilö tämän tarjouspyynnön osalta: Sähköpostiosoite:

Lisätiedot

Hintatarjouslomake (HUOM! laitetaan tarjouskuoreen erikseen suljetussa kirjekuoressa!) Tarjouksen kalustoluettelo -lomake

Hintatarjouslomake (HUOM! laitetaan tarjouskuoreen erikseen suljetussa kirjekuoressa!) Tarjouksen kalustoluettelo -lomake TARJOUSPYYNNÖN LIITE 3A 1(5) OULUN KAUPUNGIN KOULUKULJETUKSET TARJOUSASIAKIRJA 3 TARJOUS Liite 3a Liite 3b Liite 3c Tarjouslomake Hintatarjouslomake (HUOM! laitetaan tarjouskuoreen erikseen suljetussa

Lisätiedot

Tarjouspyyntö kertakäyttötuotteiden hankinnasta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille

Tarjouspyyntö kertakäyttötuotteiden hankinnasta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille TARJOUSPYYN TÖ 29.5.2015 Tarjouspyyntö kertakäyttötuotteiden hankinnasta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille 1. Yleistä Viitasaaren kaupunki ja Pihtiputaan kunta toteuttavat

Lisätiedot

SOPIMUS KODINHOITOAVUN JA KOTISAIRAANHOIDON ASIAKASPALVELUOSTOJEN HANKINTAA KOSKEVASTA PUITEJÄRJESTELYSTÄ

SOPIMUS KODINHOITOAVUN JA KOTISAIRAANHOIDON ASIAKASPALVELUOSTOJEN HANKINTAA KOSKEVASTA PUITEJÄRJESTELYSTÄ 1 SOPIMUS KODINHOITOAVUN JA KOTISAIRAANHOIDON ASIAKASPALVELUOSTOJEN HANKINTAA KOSKEVASTA PUITEJÄRJESTELYSTÄ 1. Sopijapuolet Helsingin kaupunki (jäljempänä Tilaaja) Osoite: Helsingin kaupungin terveyskeskus

Lisätiedot

1/6. Pisteiden laskentatapa

1/6. Pisteiden laskentatapa 1/6 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO H077-15 / HEL 2015-004602 / Bengtsår-yhteysveneen kunnostus, moottorin uusiminen ja huoltopalvelut (Pisteytys kokonaishankinnan mukaan) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 1

Lisätiedot

Rakenta Oy 2407354-6. Helsinki. Sergey Kovalev 044-919 0061

Rakenta Oy 2407354-6. Helsinki. Sergey Kovalev 044-919 0061 SOPIMUS OSOITE- JA POSTITUSPALVELUISTA TILAAJA Toiminimi Y-tunnus Kotipaikka Yhteyshenkilö Osoite Puhelin Sähköposti Maksuehdot 14 pv netto, laskutus 3-12 kk välein, 1. vuosi ennakkomaksu 240 e (hintaan

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ KOTIHOIDON KAUPPAPALVELUIDEN HANKINTA. Hankinta Perusturvapalvelut

TARJOUSPYYNTÖ KOTIHOIDON KAUPPAPALVELUIDEN HANKINTA. Hankinta Perusturvapalvelut TARJOUSPYYNTÖ KOTIHOIDON KAUPPAPALVELUIDEN HANKINTA Mäntsälän kunta/mustijoen perusturva pyytää tarjoustanne kotihoidon kauppapalvelun hankinnasta tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. 1. Sopimuskausi

Lisätiedot

Tekniset palvelut Tarjouspyyntö Sivu 1/5 Heikinkuja Mäntsälä

Tekniset palvelut Tarjouspyyntö Sivu 1/5 Heikinkuja Mäntsälä Tekniset palvelut Tarjouspyyntö Sivu 1/5 TARJOUSPYYNTÖ 42/2017 MAA- JA KIVIAINESTEN HANKINTA VUODELLE 2018 Hankinnan kohde Mäntsälän kunta/tekniset palvelut/kuntatekniikka pyytää tarjouksia tarjousliitteen

Lisätiedot

Ajoneuvorenkaiden hankinta

Ajoneuvorenkaiden hankinta Tarjouspyyntö 1 (5) Ajoneuvorenkaiden hankinta Porvoon kaupungin kuntatekniikka pyytää tarjoustanne ajoneuvoihin ja työkoneisiin hankittavista renkaista, niiden vanteelle vaihdoista, alle laitosta ja paikkauksista.

Lisätiedot

Lapin Jätehuolto kuntayhtymä

Lapin Jätehuolto kuntayhtymä Lapin Jätehuolto kuntayhtymä POLTTOKELPOISEN- JA RAKENNUSJÄTTEEN SIIRTOKULJETUS KITTILÄN, SODANKYLÄN, KEMIJÄRVEN JA IVALON SIIRTOKUORMAUSASEMILTA SEKÄ SAVUKOSKEN, PELKOSENNIEMEN, SALLAN, ENONTEKIÖN JA

Lisätiedot

Konsernihallinto ATK- Palvelukeskus Lea Blomberg 10.6.2008. puh. 040 7020573

Konsernihallinto ATK- Palvelukeskus Lea Blomberg 10.6.2008. puh. 040 7020573 Kirkkonummen kunta TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ "Tulostimet 2008" Hankintayksikkö Kirkkonummen kunta Atk-palvelukeskus Osoite PL 20 002401 KIRKKONUMMI Yhteyshenkilö Eero Viitanen järjestelmäasiantuntija

Lisätiedot

LUONNOS SOPIMUS SARAN ASUNTOJEN YÖHOIDON HANKINNASTA LAUKAAN KUNTA TOIMITTAJA

LUONNOS SOPIMUS SARAN ASUNTOJEN YÖHOIDON HANKINNASTA LAUKAAN KUNTA TOIMITTAJA LUONNOS SOPIMUS SARAN ASUNTOJEN YÖHOIDON HANKINNASTA LAUKAAN KUNTA TOIMITTAJA 1. OSAPUOLET JA YHTEYSHENKILÖT Tilaaja: Nimi Laukaan kunta Yksikkö Perusturvalautakunta Kehitysvammapalvelut Osoite PL 6 41341

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Hankintasopimusluonnos Liite2

Helsingin kaupunki Hankintasopimusluonnos Liite2 xx.xx.20xx 1 Helsingin kaupungin seulontamammografiatutkimukset 1 Sopijapuolet Helsingin kaupunki (jäljempänä Tilaaja) PL 6000 00099 Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6 Palveluntuottaja Yrityksen nimi

Lisätiedot

TARJOUSKILPAILUN TIEDOT

TARJOUSKILPAILUN TIEDOT Kanneltalon kahvilatoiminnan tarjouskilpailu Kanneltalo Antti Manninen, johtaja antti.manninen@hel.fi 09-310 80821 TARJOUSKILPAILUN TIEDOT 1.1. Tarjouspyynnön kohde Helsingin kulttuurikeskus pyytää tarjouksia

Lisätiedot

KAUPUNGINARKISTON ASIAKIRJOJEN DIGITOINTI JA DIGITOITUJEN TIEDOSTOJEN KÄSITTELY H145-15

KAUPUNGINARKISTON ASIAKIRJOJEN DIGITOINTI JA DIGITOITUJEN TIEDOSTOJEN KÄSITTELY H145-15 1/9 Grano Oy Vesikuja 4 02200 Espoo KAUPUNGINARKISTON ASIAKIRJOJEN DIGITOINTI JA DIGITOITUJEN TIEDOSTOJEN KÄSITTELY H145-15 1. Sopijapuolet Helsingin kaupungin tietokeskus (jäljempänä tilaaja) Osoite:

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta

Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta 1. Hankinnan tausta ja tavoitteet Kyseessä on Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten ja Kokkolan kaupungin

Lisätiedot

KOULUKULJETUSTEN JA PALVELU- JA ASIOINTILIIKENTEEN TARJOUS

KOULUKULJETUSTEN JA PALVELU- JA ASIOINTILIIKENTEEN TARJOUS LIITE 4 TARJOUSLOMAKE 1 (6) KOULUKULJETUSTEN JA PALVELU- JA ASIOINTILIIKENTEEN TARJOUS Ostoliikenteen tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Eri yhteenliittymät tekevät kukin oman tarjouksensa riippumatta

Lisätiedot

Tarjouspyyntö / Liite 2. Tarjoajan kelpoisuusehdot ja vertailuperusteet Maankäytön suunnittelupalvelut (5)

Tarjouspyyntö / Liite 2. Tarjoajan kelpoisuusehdot ja vertailuperusteet Maankäytön suunnittelupalvelut (5) 1(5) Tarjoajaa koskevat kelpoisuusehdot ja vertailuperusteet TARJOUSLOMAKE Ohjeet: 1. Tarjouksen tekijän on vastattava liitteen kaikkiin kysymyksiin ja liitettävä pyydetyt asiakirjat ja selvitykset tarjoukseen.

Lisätiedot

3 SOPIMUSKAUSI Sopimus on voimassa xx.yy.2017 xx.yy.2018 ja päättyy ilman erillistä irtisanomista.

3 SOPIMUSKAUSI Sopimus on voimassa xx.yy.2017 xx.yy.2018 ja päättyy ilman erillistä irtisanomista. KELTAISELLA MERKITYT PÄIVITETÄÄN LOPULLISEEN SOPIMUKSEEN. LUONNOS 1 SOPIMUS MATERIAALIN VASTAANOTOSTA JA LOPPUSIJOITUKSESTA Allekirjoittanut toimeksiantaja XXX (tilaaja) ja allekirjoittanut toiminnanharjoittaja

Lisätiedot

Yhteyshenkilöt: Palvelupäällikkö Elsi Lääveri 044-797 6927 elsi.laaveri@heinola.fi

Yhteyshenkilöt: Palvelupäällikkö Elsi Lääveri 044-797 6927 elsi.laaveri@heinola.fi 1 HEINOLAN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ Ruoka- ja siivouspalveluosasto Kauppakatu 31 18100 HEINOLA 26.10.2015 TARJOUSPYYNTÖ RUOKAKULJETUSTEN HANKINTA 1. Tilaaja Heinolan kaupunki Ruoka- ja siivouspalveluosasto

Lisätiedot