OVASKAN SUKUSEURA JUHLI 10-VUOTISTA TOIMINTAANSA

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "OVASKAN SUKUSEURA JUHLI 10-VUOTISTA TOIMINTAANSA"

Transkriptio

1 OVASKAN SUKUSEURA JUHLI 10-VUOTISTA TOIMINTAANSA Sukujuhlaa vietettiin 2. päivänä syyskuuta Sälinkään perinnerikkaassa kartanossa Mäntsälässä yli 80 juhlavieraan voimin. Juhlat aloitettiin nostamalla sukuviiri salkoon ja laulamalla Karjalaisten laulu. Sukuseuran puheenjohtaja Tuula Fokin Järvenpäästä totesi tervetulopuheessaan mm. Jokainen meistä haluaisi varmasti juurtua jonnekin. Monet haaveilevat eläkepäivinään palaavansa sukunsa juurille. Juuret, perhe ja suku ovatkin asioita, joista käsin ankkuroimme itsemme laajempiin ympyröihin. Vaalikaamme siis perinteitä. On sanottu, että kun vaalimme perinteitä, emme säilytä tuhkaa vaan pidämme liekin palamassa. Ovaskan sukuseura on yksi keino pitää tätä liekkiä yllä. Erittäin tärkeää on kertoa myös lapsille ja lapsenlapsille suvun historiaa ja tarinoita, vaikka se ei tällä hetkellä iskisikään kipinää. Tarinat muistetaan ja minun ikäisenäni niistä ollaan tosi kiitollisia. Ovaskan suku on vanha karjalainen suku, joten toinen keino vahvistaa juuriamme on karjalaisuuteen juurruttaminen. Viedään lapsiamme suvun juurille Karjalaan ja kerrotaan heille kaikki mahdolliset tietomme sieltä.

2 Oma koti löytyi Ensimmäinen Karjalan matkani Kirvun Inkilään neljä vuotta sitten oli järisyttävä kokemus, varsinainen Karjalan kaste. En tiennyt, että vielä seitsemän lähisukulaiseni taloa, mukaan luettuna pappani lapsuudenkotikin, oli siellä vielä jäljellä ja asuttuna. Tästä matkasta alkoi juurieni etsintä ja identiteettini rakentelu, joka ei ole vieläkään loppunut, vaan päinvastoin tuntuu kiihtyvän vuosi vuodelta. Suku onkin saanut viime vuosina aivan uuden merkityksen, se ulottuu nyt 1500-luvulle saakka, kun ennen rajoittui vain mummooni asti. Olen käynyt Kirvussa nyt viisi kertaa ja ystävystynyt kolmeen paikalliseen perheeseen. Tänä kesänä vanhempieni kotitalon isäntä oli hankkinut jostain päälleen paidan, jossa luki: KARJALA, vahvasti suomalainen. Kaikkein mieluisin minulle on kuitenkin ollut rouvan kirje, jossa hän sanoi: Tuula, olenhan sanonut sinulle monta kertaa, että olet aina tervetullut tänne omaan kotiisi. Suvun juurien etsintä voikin olla myös mitä parhainta lähiyhteistyötä naapureidemme kanssa. Syntysanat lausuttiin Imatran kosken partaalla Esko Ovaska Joutsenosta, yksi sukuseuran perustajajäsenistä kertoi ajatuksen sukuseuran perustamisesta syntyneen Imatralla Karjalaisten kesäjuhlien yhteydessä v Tällöin hän ja Kalevi Ovaska sekä Eero Hatakka olivat päättäneet käynnistää valmistelut sukuseuran perustamiseksi vielä saman vuoden kuluessa. Ajatuksesta kiinnostuneita kokoontui Imatran Valtion Hotelliin samana kesänä ja niin päätettiin pitää Ovaskan sukuseuran perustava kokous Lahdessa 4. lokakuuta ravintola Fellmannissa. Paikalle oli saapunut innokas suvustansa kiinnostunut iskujoukko, 52 henkeä. Heitä oli Kirvun Roinilan, Keskiselän, Paavilanmäen, Vasikkalan, Kirvunkylän (Ovaskankylä, Huopatehdas), Tietävälän, Meskalan ja Sairalan kylistä sekä Hiitolan, Lumivaaran ja Jääsken pitäjissä asuneista sukuhaaroista. Kyseessä oli nimenomaan iskujoukko, sillä evakkoon lähti yksinomaan Kirvun pitäjästä 512 Ovaska-nimistä henkilöä.

3 Suku tuhon partaalla Karjalan Kunnailla -lehdessä joskus 50-luvulla Sulo Ovaska kertoi perimätietona, että 1600-luvulla Kirvussa oli ollut enää yksi ainut Ovaska kolmen poikansa kanssa koko Ovaskan talossa. Alue oli jo pitkään ollut vainolaisten vihan kohteena. Kun Ovaskan ukko poikineen näki kirkonkylän suunnalla neljän talon palavan, hän arvasi venäläisten olevan jälleen liikkeellä ja kiirehti ottamaan Helisevänjoen yli johtavat portaat pois. Venäläiset olivat saaneet vihiä joen takana olevasta talosta ja lähtivät hävittämään sitäkin, mutta jyrkkäpenkereinen Helisevänjoki oli estänyt heidän perillepääsynsä. Olivat vain sanoneet väkisin otetulle oppaalleen, että ei yksi ukko mitään haittaa, jääköön elämään. Ja niin jäi Ovaskan ukko poikineen elämään. Sulo Ovaska esitti kirjoituksessaan: Toivoisin, että joku Ovaska joskus kutsuisi suvun kokoon ja sukuseuran perustaminen pantaisiin vireille. Hänen toiveensa on täyttynyt. Monipuolinen toiminta käynnistyy ripeästi Sukuseuran ensimmäinen puheenjohtaja Lauri Ovaska Keravalta loi katsauksen menneeseen toimintaan. Toiminnan ohjenuorana on ollut sääntöjen tarkoituspykälän velvoite: Sukuseuran tarkoituksena on selvittää suvun vaiheita ja historiaa, vaalia suvun perinteitä ja edistää yhteenkuuluvaisuuden tunnetta jäsenten keskuudessa. Toiminta käynnistyi ripeästi. Perustamisen jälkeisenä kesänä oli ensimmäinen sukukokoontuminen ja kesällä 1999 järjestettiin jo sukuretki Karjalankannakselle. Matkalla eri sukuhaarat kävivät omilla sukunsa kotipaikoilla sekä tutustuttiin talvi- ja jatkosodan taistelupaikkoihin. Sukurekisterin kokoaminen aloitettiin viiveettä Jukka Kemppisen toimenpitein ja sen ensimmäinen versio, yhteensä 1400 henkilön tiedot, julkaistiin ollessamme Kirvussa entisellä Sairalan opistolla. Ovaskan sukukirjasta on tehty tällä hetkellä jo 3. versio sukututkimuksen edistyessä. Työ painetun sukukirjan toimittamiseksi seuraavaan, vuoden 2009 sukukokoukseen mennessä on käynnistetty Esko Ovaskan johdolla. Sukurekisterin ylläpidosta vastaa Mika Ovaska, joka esitteli tietokoneohjelmaa juhlayleisölle ja lähemmin kaikille asiasta kiinnostuneille kartanon peräkammarissa. Toisen karjalaisen sukuseuran, Munukan sukuseuran haastamana lähdimme mukaan elvyttämään vanhaa iltamaperinnettä. Wanhan ajan karjalaisia iltamia on järjestetty jo kolmena vuonna. Iltamien pitopaikkana on ollut Orimattilan Jymylinna, onhan se juuri sillä alueella, jonne sijoitettiin paljon kirvulaisia evakkoja sodan jaloista. Talkoilla järjestetyistä iltamista on tullut erittäin suosittuja ja niitä on tarkoitus jatkaa tulevaisuudessakin.

4 Vuonna 2002 sukuseura siirtyi internet-aikaan perustaen sinne oman keskustelufoorumin. Varsinaiset sukuseuran verkkosivut saatiin valmiiksi kolme vuotta myöhemmin. Osoitteesta kaikki halukkaat voivat käydä tutustumassa Ovaskan suvun historiaan ja sukuseuran nykypäivän toimintaan. Juha Tetrin suunnitteleman sukutunnuksen pohjalle on seuralle valmistettu isännän- ja pöytäviiri sekä rintamerkki. Sääntömääräisistä sukukokouksista yksi on ollut yli muiden. Se pidettiin vuonna 2003 Kirvussa, Ovaskan kylän vihreillä vainioilla helluntain sinisen taivaan alla. Tämä historiallinen kokous pidettiin lähellä Helisevänjokea, jonka ylitse venäläiset vainomiehet eivät vaivautuneet surmaamaan Ovaskan ukkoa poikineen. Ensimmäiset kunniajäsenet Tätä toimintaa ei olisi saatu käyntiin, ellei hallitustyöskentelyssä olisi ollut vastuunauliita ja tarmokkaita henkilöitä. Suuren arvostuksen ja kiitollisuuden osoituksena sukuseuran hallitus kutsui seuran kunniajäseniksi Soini Hämäläisen Mäntsälästä, Yrjö Ovaskan Lappeenrannasta ja Pertti Ovaskan Imatralta. Sukuseuran ensimmäiselle puheenjohtajalle Lauri Ovaskalle luovutettiin seuran pöytäviiri kunnianosoituksena seuran hyväksi tehdystä työstä.

5 Juhlassa vanhimpana seuran naisjäsenenä oleva Julia Ovaska, 88 v. kukitettiin. Juhlassa vanhimpana seuran miesjäsenenä oleva Soini Ovaska, 90 v. kukitettiin myös.

6 Vaan on laulun runsautta Monien sukuseuran toimintaa käsittelevien tietoiskujen kevennykseksi laulettiin yhteisesti monia tuttuja lauluja. Sukuun naitujen erityistoiveena oli Hei Karjalasta heilin minä löysin. Suvun nuoresta taiteilijakaartista Joanna ja Josefina Ovaska Olli Nurmen säestyksellä lauloivat sykähdyttävän kauniisti mm. Laps olen kauniin Karjalan. Nuori viuluniekka Jonathan Diaz herkistytti kuulijoiden mieliä mm. James Hornerin Titanic-elokuvan tunnusteemalla.

7 Raja ei erota meitä juuristamme Kunnallisneuvos Soini Hämäläinen toi juhlaan Kirvun Pitäjäseuran tervehdyksen. Pitäjäseuran aktiivisen toiminnan ansiosta avautuivat puomit Kirvuun sukumme juurille jo ennen Neuvostoliiton romahtamista. Hyvä yhteistyö paikallisten viranomaisten kanssa mahdollisti myös meille pyhien hautausmaiden ja palaneen kirkon raunioiden suojelusopimuksien solmimisen. Tämä sopimus on pitänyt myös Venäjän viranomaisten kanssa. Tähän mennessä noin kotiseutumatkailijaa on käynyt Kirvussa sukunsa juurilla. Useiden vuosittain tehtyjen Kirvu-matkojen lisäksi pitäjäseura ylläpitää Mäntsälän kirkonmäellä Kirvu-museota, josta on myös muodostunut suosittu turistikohde. Museo on viime aikoihin asti saanut arvokkaita esineitä ja arkistoja kaikkien asiasta kiinnostuneiden nähtäväksi ja tutkittavaksi. Juhlan yhteydessä Tuomo Ovaska Hyvinkäältä lahjoitti Kirvu-museolle kotitilansa Laurilan kunniataulun, jossa kerrotaan tilaa viljellyn vuodesta 1605 alkaen saman suvun toimesta. Museo sai myös haltuunsa tilan voittaman Kirvun hevosseuran kiertopalkinnon. Pitäjän kylistä, yhtä lukuun ottamatta, on myös toimitettu kyläkirjat ja kartat. Varmuudella näiden projektien ansiosta Kirvun kyläyhteisöt toimivat muutenkin erittäin aktiivisesti. Tuomo Ovaska Hyvinkäältä lahjoitti Kirvumuseolle kotitilansa Laurilan kunniataulun.

8 Tul iha suu makiaks, ko sai oikee haastaa

9 Sälinkään kartanon emäntien maittava pitopöytä ja kakkukahvit kirvoittivat karjalaisten kielenkantimet. Yhteislaulujen ja Soini Hämäläisen esittämien karjalaisten sananparsien sekä Tero Pitkämäen keihäskullan siivittämänä tunnelma oli katossa, kunnes sukuviiri laskettiin salosta Jo Karjalan kunnailla lehtii puu laulun säestyksellä. Juhlijat matkasivat omille kotiseuduilleen karjalaiset maisemat mielessään. Lauri Ovaska

Ovaskojen sukujuhla ja sukukirjan julkistustilaisuus Mäntsälässä 23.8.2009

Ovaskojen sukujuhla ja sukukirjan julkistustilaisuus Mäntsälässä 23.8.2009 Ovaskojen sukujuhla ja sukukirjan julkistustilaisuus Mäntsälässä 23.8.2009 Vietimme Ovaskojen sukujuhlaa ja sukukirjan julkistamistilaisuutta Mäntsälässä 23.8.2009. Juhlaan oli saapunut noin 90 sukuseuran

Lisätiedot

KITEEN HURSKAISTEN SUKUSEURA TOIMINUT 10 VUOTTA. Historiaa

KITEEN HURSKAISTEN SUKUSEURA TOIMINUT 10 VUOTTA. Historiaa KITEEN HURSKAISTEN SUKUSEURA TOIMINUT 10 VUOTTA Historiaa Kymmenen vuotta sitten Korpiojan Hurskaiset päättivät perustaa Juho ja Maria Hurskaisen jälkeläisten sukuseuran. Samaan aikaan oli jo keskusteltu

Lisätiedot

4. Kokouksen työjärjestys Kokouksen työjfi estys hyvåiksyttiin esitetyssä muodossa.

4. Kokouksen työjärjestys Kokouksen työjfi estys hyvåiksyttiin esitetyssä muodossa. Jylhän Sukuseura Pöytäkirja (tlz) Aihe: Sukukokous Aika 25.7.2015 klo 15.00-16.28 Paikka Finlaysonin Palatsi, Tampere Läsnä 26 sukuseuran jäsentä (liite 1) 1. Kokouksen avaus Sukuseuran puheenjohtaja Jarmo

Lisätiedot

OVASKAN SUKUSEURA RY TOIMINTAKAUSI 2010--2012 1/5

OVASKAN SUKUSEURA RY TOIMINTAKAUSI 2010--2012 1/5 OVASKAN SUKUSEURA RY TOIMINTAKAUSI 2010--2012 1/5 TOIMINTAKERTOMUS Yleistä Ovaskan sukuseuran toiminta kaudella 2010--2012 on ollut varsin vilkasta. Sitä osoittaa sekin, että voitimme Karjalan Liiton toimintakilpailun

Lisätiedot

1 Hannukaisten Sukuseura 1988

1 Hannukaisten Sukuseura 1988 1 Yleistä Sukuseuran yhdestoista sukukokous/juhla järjestettiin Jämijärven Jämi Areenalla 28. - 29.8.. Kokouksen järjestelyiden osalta voidaan todeta muutama seikka. Tilannetta aluksi hankaloitti usean

Lisätiedot

OVASKAN SUKUSEURA RY

OVASKAN SUKUSEURA RY OVASKAN SUKUSEURA RY Jäsentiedote 3/2009 Marraskuu 2009 Puheenjohtajan palsta Marraskuinen tervehdys Järvenpäästä. Nyt taitaa tuntua vähän samalta kuin ennen vanhaan kirvulaiset tunsivat sadonkorjuujuhla

Lisätiedot

Pylkkösten-Pylkkästen sukuseuran,tiedostuslehti 01/2007 (perustettu 6.9.2003 Tertin Kartanossa Mikkelissä)

Pylkkösten-Pylkkästen sukuseuran,tiedostuslehti 01/2007 (perustettu 6.9.2003 Tertin Kartanossa Mikkelissä) 1(6) Pylkkösten-Pylkkästen sukuseuran,tiedostuslehti 01/2007 (perustettu 6.9.2003 Tertin Kartanossa Mikkelissä) Sukuseuran hallitus Hallituksen jäsenet ovat edellisestä sukukokouksesta 30.07.2005 alkaen:

Lisätiedot

Vasemmalta edestä Arja Väyrynen, Raija Launiainen ja Keidi Launiainen, takana Timo Launiainen ja Aila Rouvali.

Vasemmalta edestä Arja Väyrynen, Raija Launiainen ja Keidi Launiainen, takana Timo Launiainen ja Aila Rouvali. Suku kokoontui sääntömääräiseen vuosikokoukseen ja sukutapaamiseen lauantaina 22.9.2018 Hyvinvointikartano Kaisankoti Bodomintie 37 Espoo. Paikalle oli saapunut 40 aikuista ja yksi pienokainen. Arvo Launiainen,

Lisätiedot

Puheenjohtajan tervehdys

Puheenjohtajan tervehdys Puheenjohtajan tervehdys Hyvät sukuseuralaiset, terveiset täältä Savonlinnasta näin joulun alla. Saan tämän jäsenkirjeen viimein liikkeelle. Kesä oli lämmin ja ainakin minun osalta kiireinen, kaikenlaisten

Lisätiedot

Klo 15.30 KARLIN SUKUSEURA RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SUKUKOKOUS Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat Sääntömuutokset

Klo 15.30 KARLIN SUKUSEURA RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SUKUKOKOUS Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat Sääntömuutokset KARLIN SUKUSEURA RY KUTSU SUKUJUHLAAN JA SUKUKOKOUKSEEN 16.6.2013 Karlin sukuseura ry:n sukuneuvostolla on ilo kutsua Sinut perheineen yhdistyksen sääntöjen edellyttämään varsinaiseen sukukokoukseen 16.6.2013.

Lisätiedot

Minäkö evakko? Surun kasvot ovat samanlaiset

Minäkö evakko? Surun kasvot ovat samanlaiset Minäkö evakko? Surun kasvot ovat samanlaiset Kaikkialta, missä on ollut sota, löytyy surullisia kuvia, joissa ihmiset pakenevat. Surun kasvot ovat aina samanlaiset, kokosi kirjailija Imbi Paju. Hän puhui

Lisätiedot

Sukuseura Kanko ry. www-sivut: koti.welho.com/rkarppin/kanko/ Sähköposti: sskanko@welho.com. Muut yhteystiedot:

Sukuseura Kanko ry. www-sivut: koti.welho.com/rkarppin/kanko/ Sähköposti: sskanko@welho.com. Muut yhteystiedot: Jäsenlehti 1/2009 Sukuseura Kanko ry www-sivut: koti.welho.com/rkarppin/kanko/ Sähköposti: sskanko@welho.com Muut yhteystiedot: Puheenjohtaja: Sirpa Karppinen Venemestarintie 29 A, 00980 Helsinki puh.

Lisätiedot

Suomen Asutusmuseo - Tietopaketti ja kysymykset museovierailun tueksi

Suomen Asutusmuseo - Tietopaketti ja kysymykset museovierailun tueksi Suomen Asutusmuseo - Tietopaketti ja kysymykset museovierailun tueksi Oheiset kysymykset on tarkoitettu museovierailun yhteyteen tai museovierailun jälkeiseen tuntityöskentelyyn. Tietopaketti toimii opettajanmateriaalina,

Lisätiedot

Yhteenveto sukukokouksesta 9.-10.8.2014 Tuusulassa Majatalo Onnelassa

Yhteenveto sukukokouksesta 9.-10.8.2014 Tuusulassa Majatalo Onnelassa Lönnmarkin sukuseuran tiedote 2/2014 11.10.2014 Yhteenveto sukukokouksesta 9.-10.8.2014 Tuusulassa Majatalo Onnelassa Taas on aikaa vierähtänyt kesäisestä sukukokouksemme Tuusulanjärven kauniissa maisemissa.

Lisätiedot

Jacob Wilson, 7.10.1846 2.3.1915

Jacob Wilson, 7.10.1846 2.3.1915 Jacob Wilson, 7.10.1846 2.3.1915 Kaivostoimintaa FAMCON:n Suomen kaivoksilla johtanut Jakob Wilson oli syntymänimeltään Jaakko Sjöberg ja lähtöisin pohjanmaalta, Kalajoelta (syntynyt 7.10.1846). Hänen

Lisätiedot

Kainuun Korhosten sukuseura ry Jäsenkirje 28.06.2012. Tervetuloa Kainuun Korhosten sukuseura ry vuosikokoukseen 29.7. 2012 klo 15.00 17.

Kainuun Korhosten sukuseura ry Jäsenkirje 28.06.2012. Tervetuloa Kainuun Korhosten sukuseura ry vuosikokoukseen 29.7. 2012 klo 15.00 17. Kainuun Korhosten sukuseura ry Jäsenkirje 28.06.2012 Tervetuloa Kainuun Korhosten sukuseura ry vuosikokoukseen 29.7. 2012 klo 15.00 17.00 Paikka: Hotel Kalevala Väinämöinen 9 88900 Kuhmo Ohjelma: Kainuun

Lisätiedot

Outi Rossi JIPPII. Matkaan Jeesuksen kanssa. Kuvittanut Susanna Sinivirta. Fida International ry

Outi Rossi JIPPII. Matkaan Jeesuksen kanssa. Kuvittanut Susanna Sinivirta. Fida International ry Outi Rossi JIPPII Matkaan Jeesuksen kanssa Kuvittanut Susanna Sinivirta Fida International ry JIPPII Matkaan Jeesuksen kanssa, 4. painos C Outi Rossi Kuvitus Susanna Sinivirta Fida International ry Kirjapaino

Lisätiedot

TOIVASTEN SUKUSEURAN SUKUKOKOUS KUOPIOSSA 25.-26.7.2015

TOIVASTEN SUKUSEURAN SUKUKOKOUS KUOPIOSSA 25.-26.7.2015 TOIVASTEN SUKUSEURAN SUKUKOKOUS KUOPIOSSA 25.-26.7.2015 Toivasten Sukuseura ry oli taas kutsunut jäseniään ja muitakin Toivasia ja Toivas-mielisiä kokoontumaan Kuopion Hotelli Atlakseen seuraamaan seuran

Lisätiedot

OIKARISTEN. sukuseura ry:n. Toimintakertomus vuodelta. Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen

OIKARISTEN. sukuseura ry:n. Toimintakertomus vuodelta. Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen OIKARISTEN sukuseura ry:n Toimintakertomus vuodelta Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen 2011 OIKARISTEN SUKUSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 30.11.2011 Oikaristen 11-vuotias sukuseura toimii

Lisätiedot

Piristen sukuseura ry Jäsenkirje 1/2018, Savonlinnassa

Piristen sukuseura ry   Jäsenkirje 1/2018, Savonlinnassa Piristen sukuseura ry www.pirinen.suvut.fi Jäsenkirje 1/2018, Savonlinnassa 23.03.2018 Hyvät Piristen suvun jäsenet. Tässä kirjeessä on puheenjohtajan tervehdys, sukuseuran kesän 2018 ilmoittautumis tiedot,

Lisätiedot

Rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta 2018!

Rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta 2018! Matti Jormakka Sivu 1 (4) Hyvät sukulaiset! Rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta 2018! Sukuseuran kuulumiset Kuluva vuosi on sukuseuran 30. toimintavuosi. Ensi helmikuussa tulee kuluneeksi 30

Lisätiedot

Sukukokous la 2.8.2014 Kivennavalla

Sukukokous la 2.8.2014 Kivennavalla Rönkköjen sukuseura aloittelee 36 toimintavuottaan. Vuosittainen jäsenkirje ja sukutapaaminen ovat tavaksi muotoutuneita toimintatapoja, joita jatkamme myös tänä vuonna. Alustava ohjelmarunko Kivennapa

Lisätiedot

Launiaisten sukuseura ry:n jäsenlehti nro 5

Launiaisten sukuseura ry:n jäsenlehti nro 5 Launiaisten sukuseura ry:n jäsenlehti nro 5 Salon Karjalaisten Perinneyhdistys ry Salossa on toiminut muutaman vuoden Perinneyhdistys. Kotiseutuneuvos Esko Paju on vuosien kuluessa kerännyt laajan aineiston

Lisätiedot

Lehtojärvellä PÖYTÄKIRJA 1/2015 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS

Lehtojärvellä PÖYTÄKIRJA 1/2015 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS Lehtojärvellä 21.3.2015 PÖYTÄKIRJA 1/2015 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS 1 Kokouksen avaus Sukuneuvoston puheenjohtaja,, avasi kokouksen klo 16.00 ja toivotti kaikki tervetulleeksi Haavikon

Lisätiedot

Sukuneuvoston kokous

Sukuneuvoston kokous Sukuneuvoston kokous AIKA 9.2.2013 klo 13:00 PAIKKA Pekka Marttusen toimitiloissa, Vinssikatu 1, Lahti Läsnä: Lea Pulkkinen, hallituksen puheenjohtaja Mika Marttunen, varapuheenjohtaja; Anssi Hatakka,

Lisätiedot

Lucia-päivä 13.12.2013

Lucia-päivä 13.12.2013 Lucia-päivä 13.12.2013 Perjantai 13.12.2013 oli tapahtumarikas päivä: oli Lucia-päivä! Päivä alkoi klo 8.15 juhlasalissa, kun Luciat esiintyivät EKOn väen ja joulupuuroon kutsuttujen vieraiden edessä.

Lisätiedot

Hyvä Pasman sukuseuran jäsen! Jäsenkirje 2007

Hyvä Pasman sukuseuran jäsen! Jäsenkirje 2007 Hyvä Pasman sukuseuran jäsen! Jäsenkirje 2007 Sukuseura valmistautuu vireään kesään 2007, jolloin järjestetään 6. sukujuhlat 30.6. 1.7. Kolarin Nuottavaarassa sekä julkaistaan uusi, täydennetty ja korjattu

Lisätiedot

Länsituulen viesti 2 / 2003

Länsituulen viesti 2 / 2003 Länsituulen viesti 2 / 2003 2 Kesä mielessä Meille on jälleen koittanut Suomen suloisin vuodenaika. Saamme nautiskella kesäluonnon tarjoamista tuoksuista, uudesta vihreydestä kaikkineen, kuulostella lintujen

Lisätiedot

Hartikaisten sukuseura ry. Perustamiskokous pidetty Kuopiossa ja rekisteröity 1974 Jäseniä henkilöä

Hartikaisten sukuseura ry. Perustamiskokous pidetty Kuopiossa ja rekisteröity 1974 Jäseniä henkilöä Hartikaisten sukuseura ry Perustamiskokous pidetty Kuopiossa 4.11.1973 ja rekisteröity 1974 Jäseniä 31.12.2015 198 henkilöä Seuran tarkoitus selvittää suvun ja Hartikainen-sukunimen muiden muunnosten mukaisten

Lisätiedot

Sukuviesti 1/2013. Tässä viestissä:

Sukuviesti 1/2013. Tässä viestissä: Sukuviesti 1/2013 Tässä viestissä: Virvon, varvon Sukuseuran uudet kotisivut Matka Karjalaan kesäkuussa 2013 Kirvun sukujen tapaaminen Orimattilassa 20.4.2013 Jäsenmaksu Sukuseuran myyntinurkka ja yhteystiedot

Lisätiedot

Toivotamme hyvää ja rauhaisaa joulunaikaa, ja laulun täyttämää tulevaa vuotta!

Toivotamme hyvää ja rauhaisaa joulunaikaa, ja laulun täyttämää tulevaa vuotta! Puheenjohtaja Sihteeri Taiteellinen johtaja Helena Toivanen Irma Pakarinen Rita Varonen Laulutalo, Kauppakatu 51 Laulutalo, Kauppakatu 51 Kilpisenkatu 14 a 13 80100 Joensuu 80100 Joensuu 40100 Jyväskylä

Lisätiedot

Tilinpäätös ja toimintakertomus

Tilinpäätös ja toimintakertomus Tilinpäätös ja toimintakertomus 1.7.2017-30.6.2018 ELISENVAARAN MIIKKULAISET RY Tuloslaskelma Varsinainen toiminta 1.7.2016-30.6.2017 1.7.2017-30.6.2018 Osallistumismaksut 2 980,00 690,00 Muut tuotot 50,00

Lisätiedot

Jäsentiedote 1/2011. Pakkanen on paukkunut ja lunta on lapioitu, mutta kyllä se aurinko lumikasaankin paistaa ja sen kesäksi sulattaa.

Jäsentiedote 1/2011. Pakkanen on paukkunut ja lunta on lapioitu, mutta kyllä se aurinko lumikasaankin paistaa ja sen kesäksi sulattaa. Jäsentiedote 1/2011 Puheenjohtajan palsta, pakkaspäivien pohdiskelua Pakkanen on paukkunut ja lunta on lapioitu, mutta kyllä se aurinko lumikasaankin paistaa ja sen kesäksi sulattaa. Ulkoilun jäätyä vähemmälle

Lisätiedot

Rovaniemellä 31.8.2014 PÖYTÄKIRJA 2/2014 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS

Rovaniemellä 31.8.2014 PÖYTÄKIRJA 2/2014 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS Rovaniemellä 31.8.2014 PÖYTÄKIRJA 2/2014 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS 1 Kokouksen avaus Sukuneuvoston puheenjohtaja, Pekka Haavikko, avasi kokouksen klo 18.20 ja toivotti kaikki tervetulleeksi

Lisätiedot

Arvoisat Juntusten sukuseuran jäsenet ja muut Juntusille läheiset läsnäolijat, hyvät kuulijat

Arvoisat Juntusten sukuseuran jäsenet ja muut Juntusille läheiset läsnäolijat, hyvät kuulijat Marja-Leena Kemppainen Sukuseuran puheenjohtaja Juntusten sukuseura 044-2604290 Sääntömääräisen kokouksen avauspuheenvuoro 1.8.2015 Pohto, Oulu Arvoisat Juntusten sukuseuran jäsenet ja muut Juntusille

Lisätiedot

Sukuviesti 1/2012. Tässä viestissä:

Sukuviesti 1/2012. Tässä viestissä: Sukuviesti 1/2012 Tässä viestissä: Tervehdys sukuseurasta Tarinat ja kuvat talteen! Sukukokous Porin Yyterissä kesällä 2012 Sukuseuran hallituksen yhteystiedot Jäsenmaksu Matka Karjalaan kesäkuussa 2013

Lisätiedot

Hyväksyttiin kokoukselle jaettu työjärjestys noudatettavaksi.

Hyväksyttiin kokoukselle jaettu työjärjestys noudatettavaksi. KOTILAISTEN SUKUSEURA R.Y. PÖYTÄKIRJA VUOSISUKUKOKOUS 2013 Aika Lauantai 15.6.2013 kello 14.00 16.15 Paikka Kokoushotelli Gustavelund Kirkkotie 36, 01430 Tuusula Osanottajat Läsnäololuettelo liitteenä,

Lisätiedot

TERVETULOA RIPPIKOULUUN!

TERVETULOA RIPPIKOULUUN! TERVETULOA RIPPIKOULUUN! Mikä ihmeen ripari? Edessäsi on nyt ainutkertainen elämän jakso, jolloin sinulla on mahdollisuus osallistua rippikouluun yhdessä ikätovereidesi kanssa. Rippikoulussa eli riparilla

Lisätiedot

OVASKAN SUKUSEURA RY Jäsentiedote 2/2008 Syyskuu 2008

OVASKAN SUKUSEURA RY Jäsentiedote 2/2008 Syyskuu 2008 OVASKAN SUKUSEURA RY Jäsentiedote 2/2008 Syyskuu 2008 Puheenjohtajan palsta Syksyiset terveiset Järvenpäästä. Kesä on ohitse, mutta onneksi ulkona riittää vielä puuhaa. Omenasato on hyvä ja sieniäkin näyttää

Lisätiedot

Puheenjohtajan palsta

Puheenjohtajan palsta Puheenjohtajan palsta Nyt on juhlan aika, olemme kahdeksan vuotta ahkeroineet sukumme taustojen selvittämiseksi ja nyt työ on saatu hyvään päätökseen. Työmme tuloksena on syntynyt sukukirja, joka julkaistaan

Lisätiedot

SUKUSEURA TUO YHTEEN

SUKUSEURA TUO YHTEEN SUKUSEURA TUO YHTEEN Heikkisten perinnepäivä keräsi sukulaisia lähes 400 vuotta suvussa olleelle tilalle. Heikkisten Sukuseuran Kainuun osasto kokoontui 4. elokuuta Moisiovaaran Seppälässä perinnepäivää

Lisätiedot

Hotelli Scandic Rosendahl, Pyynikintie 13. Pyynikin kesäteatteri, Jalkasaarentie 3

Hotelli Scandic Rosendahl, Pyynikintie 13. Pyynikin kesäteatteri, Jalkasaarentie 3 1 Hotelli Scandic Rosendahl, Pyynikintie 13 1 Pyynikin kesäteatteri, Jalkasaarentie 3 1 1 Hotelli Scandic Rosendahl, Pyynikintie 13 1 Pyynikin kesäteatteri, Jalkasaarentie 3 Majoitus Olemme tehneet seuraavat

Lisätiedot

Palautetta nuortenryhmältä

Palautetta nuortenryhmältä Tuija Sane & Marjaana Hänninen Taustaa nuortenryhmästä: Tavoitteena oli koota nuortenryhmä (n. 4-5 nuorta), jolta kerätä palautetta etenkin lastensuojelun toiminnasta ja yhteistyöstä muiden tahojen kanssa.

Lisätiedot

yli 100 suvunjäsentä tervetulleeksi. Avauspuheen piti Pertti Marjomaa. Hän

yli 100 suvunjäsentä tervetulleeksi. Avauspuheen piti Pertti Marjomaa. Hän SELOSTUS JA pöytäruria IIELTruTÄN HELLMAN-SUVUN SUKUJUHLASTA JA -KOKOUKSESTA GUSTAVELUNDIN KOKOUSHOTELLISSA TUUSULASSA 1 0.6.2000 Lauantai kesäkuun 10 päivä oli lämmin, aurinkoinen kesäinen päivä. Kokoonnuimme

Lisätiedot

Jaakkiman Laakkosten Sukuseuran tiedotuslehti JOULU 2015

Jaakkiman Laakkosten Sukuseuran tiedotuslehti JOULU 2015 JALAS Jaakkiman Laakkosten Sukuseuran tiedotuslehti JOULU 2015 Rauhallista Joulunaikaa ja Parempaa Vuotta 2016 Toivottaa Jaakkiman Laakkosten Sukuseura Jaakkiman Laakkosten sukuseuran johtokunta jouluisessa

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013 1 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013 Sukuseuran toiminnan tarkoitus ja toiminta Saarelaisten Sukuseuran toiminnan tarkoituksena on selvittää suvun vaiheita ja historiaa, vaalia suvun perinteitä ja edistää

Lisätiedot

Heikkisten Sukuseuran valtakunnallinen sukujuhla Kajaanissa 30-31.7.2011

Heikkisten Sukuseuran valtakunnallinen sukujuhla Kajaanissa 30-31.7.2011 Heikkisten Sukuseuran valtakunnallinen sukujuhla Kajaanissa 30-31.7.2011 Heikkiset saivat lipun ja marssin Heikki Heikinpoika Savonmaan/ kuuli käskyn kuninkaan/,/ Kienanjoelle Uuraalle/ löysi paikan pirtille.

Lisätiedot

Sukuyhdistys Souranderin kesäjuhla Helsingissä Katajanokan Kasinolla 18.8.2012

Sukuyhdistys Souranderin kesäjuhla Helsingissä Katajanokan Kasinolla 18.8.2012 Sukuyhdistys Souranderin kesäjuhla Helsingissä Katajanokan Kasinolla 18.8.2012 Scripsit Karoliina Sourander Kuusi vuotta oli taas vierähtänyt hurjan nopeasti, kun aurinkoisena ja tänä kesänä poikkeuksellisen

Lisätiedot

Sukuseura Nuikka kokoontuu ensimmäiseen sääntömääräiseen varsinaiseen sukukokoukseen. Sukuseura Nuikka ry sukukokouksen työjärjestys ohessa.

Sukuseura Nuikka kokoontuu ensimmäiseen sääntömääräiseen varsinaiseen sukukokoukseen. Sukuseura Nuikka ry sukukokouksen työjärjestys ohessa. SUKUSEURA NUIKKA Sukukokous KOKOUSKUTSU Sukuseura Nuikka ry:n Varsinainen sukukokous 18.8.2012 klo 14.00 Porvoon seurakuntien PELLINGIN KURSSIKESKUS Jivikintie 18 07370 Pellinki Sukuseura Nuikka kokoontuu

Lisätiedot

Lapinleimun suvun sukukokous Karkkilan Vaskijärven kylän Lempistössä

Lapinleimun suvun sukukokous Karkkilan Vaskijärven kylän Lempistössä PÖYTÄKIRJA Lapinleimun suvun sukukokous Karkkilan Vaskijärven kylän Lempistössä 19.6.2010 I Kokoontuminen II Esittely III Ruokailu IV Kokous V Esitelmät VI Yleistä I Kokoontuminen oli Karkkilan kirkon

Lisätiedot

Rovaniemellä 22.8.2012 PÖYTÄKIRJA 2/2012 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS

Rovaniemellä 22.8.2012 PÖYTÄKIRJA 2/2012 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS Rovaniemellä 22.8.2012 PÖYTÄKIRJA 2/2012 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS 1 Kokouksen avaus Sukuneuvoston puheenjohtaja, Pekka Haavikko, avasi kokouksen klo 18.32 ja toivotti kaikki tervetulleeksi

Lisätiedot

Oripään Mäkimattilat. Sukuseuran valokuva-albumin esittely 2017

Oripään Mäkimattilat. Sukuseuran valokuva-albumin esittely 2017 Oripään Mäkimattilat Sukuseuran valokuva-albumin esittely 2017 Valokuvasivustoon löytyy linkki sukuseuran nettisivulta www.makimattilansuku.fi Valokuvasivut ovat yksityiset, joten niihin tarvitaan salasana,

Lisätiedot

TEKSTI: ANU VIROLAINEN, KUVAT: LAURA SILLANPÄÄ. Sukupuu. Vinkkejä opettajalle. Karjalainen Nuorisoliitto

TEKSTI: ANU VIROLAINEN, KUVAT: LAURA SILLANPÄÄ. Sukupuu. Vinkkejä opettajalle. Karjalainen Nuorisoliitto TEKSTI: ANU VIROLAINEN, KUVAT: LAURA SILLANPÄÄ Sukupuu Vinkkejä opettajalle Karjalainen Nuorisoliitto TEKIJÄN TERVEISET Ensin oli idea Karjalaisesta Vauvakirjasta, jonka toteutuksen halusin ja sain vastuulleni

Lisätiedot

Vesteristen kesäretki Rautalammilla 1-3.7.2011. Photos from Vesterinen's summerhappenings 2011 1(56) Kuvat, photos Jorma A.

Vesteristen kesäretki Rautalammilla 1-3.7.2011. Photos from Vesterinen's summerhappenings 2011 1(56) Kuvat, photos Jorma A. 1(56) Vesteristen kesäretki Rautalammilla 1-3.7.2011 Photos from Vesterinen's summerhappenings 2011 Kuvat, photos Jorma A. Vesterinen Sukuseuramme lippu liehui Korholan kartanon lippusalossa koko kesätapahtumamme

Lisätiedot

Purjekuja 2 55420 Imatra www.imatrankylpyla.fi

Purjekuja 2 55420 Imatra www.imatrankylpyla.fi 1 Tervetuloa, 11. Sukutapaamiseen Imatralle Paikka: Ilmoittautuminen: Imatran Kylpylä Purjekuja 2 55420 Imatra www.imatrankylpyla.fi www.stenberginsukuseura.com To 23.7.2015 asti sitovat ilmoittautumiset

Lisätiedot

Me haapavetiset ry:n pikkujoulujuhla Ostrobotnian baarikabinetissa

Me haapavetiset ry:n pikkujoulujuhla Ostrobotnian baarikabinetissa Pikkujoulussa oli teemana Haapavesi 150-vuotta Me haapavetiset ry:n pikkujoulujuhla Ostrobotnian baarikabinetissa 11.11.2016 Pikkujoulua vietettiin 11.11.2016 Helsingissä Ostrobotnialla. Ostrobotnia on

Lisätiedot

PAGANUKSEN SUKUSEURA RY. Jäsentiedote 1/2017/ HYVÄ SUKULAINEN

PAGANUKSEN SUKUSEURA RY. Jäsentiedote 1/2017/ HYVÄ SUKULAINEN PAGANUKSEN SUKUSEURA RY Jäsentiedote 1/2017/15.03.2017 HYVÄ SUKULAINEN Sukuseuramme vuoden 2016 merkittävin tapahtuma oli sukuseuramme sukutapaaminen ja sukukokous, joka pidettiin Karjalaisten Kesäjuhlien

Lisätiedot

Vihdin Yrittäjät - merkkipäiviä 2011-2014, arkisto

Vihdin Yrittäjät - merkkipäiviä 2011-2014, arkisto Vihdin Yrittäjät - merkkipäiviä 2011-2014, arkisto Taru-Kalusteen Tarja Siivonen toiminut yrittäjänä 40 vuotta Nummelan Kenttälässä toimivan Taru-Kalusteen yrittäjä Tarja Siivoselle on kertynyt yrittäjyysvuosia

Lisätiedot

Matti Leinon sukuhaara

Matti Leinon sukuhaara Matti Leinon sukuhaara 1900-1950 Toimittaja: Harri Leino Lähteet: Sukuseuran julkaisut ja Kalevi Leinon Juuret Pälttärissä, 2005 09.06.2012 Sukukokous 2012 1 Matti ja Maria Leino Henrik Leino 1840-1904

Lisätiedot

Eikev 5. Moos 7: 12-11: 25

Eikev 5. Moos 7: 12-11: 25 1 Eikev 5. Moos 7: 12-11: 25 Hepreankielisessä sanassa eikev on hyvin paljon tarkoitusta. Ensimmäinen tarkoitus on: johdonmukainen, askel askeleelta eteenpäin. Sana eikev tarkoittaa myös kantapäätä. Kaikkivaltias

Lisätiedot

Mälläistentie 137, 32440 ALASTARO (puh. 02 76 41 492 Mirja Liukas, majoitusmahdollisuus)

Mälläistentie 137, 32440 ALASTARO (puh. 02 76 41 492 Mirja Liukas, majoitusmahdollisuus) 1/5 Vuosikokouksen 2014 esityslista SAKSIN SUKUSEURA RY:N VUOSIKOKOUS :n jäsenet ja suvun toiminnasta kiinnostuneet toivotetaan tervetulleiksi yhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen. Kokoukselle

Lisätiedot

JÄLJET. Aika, esineet, muisti

JÄLJET. Aika, esineet, muisti JÄLJET Aika, esineet, muisti JÄLJET - Aika, esineet, muisti Mitä jälkiä lääninmuseo on kerännyt tai jättänyt keräämättä? Mitä jälkiä olemme esitelleet ja mitä emme? Mitä jälkiä meidän pitäisi kerätä tänään

Lisätiedot

Lehti sisältää: Pääkirjoitus, oppilaskunta ja Iinan esittely 2. Opettajan haastattelu 3. Tutustumispäivä Lypsyniemessä 5. Tervetuloa ykköset!

Lehti sisältää: Pääkirjoitus, oppilaskunta ja Iinan esittely 2. Opettajan haastattelu 3. Tutustumispäivä Lypsyniemessä 5. Tervetuloa ykköset! Vilu Syksy 2016 Lehti sisältää: Pääkirjoitus, oppilaskunta ja Iinan esittely 2 Opettajan haastattelu 3 Tutustumispäivä Lypsyniemessä 5 Tervetuloa ykköset! 8 Kuvarunoja 9 Pääkirjoitus On alkanut uusi lukuvuosi

Lisätiedot

KAUPUNKIOTTELU LAPPEENRANTA 2010

KAUPUNKIOTTELU LAPPEENRANTA 2010 KAUPUNKIOTTELU LAPPEENRANTA 2010 Tervetuloa 26. kaupunkiotteluun 3.-4.9.2010 Lappeenrantaan Itä-Suomen kaikki golfseurat ja lisäksi kaksi aikaisemmin mukana ollutta golfseuraa on kutsuttu 26:een golfseurojen

Lisätiedot

Hyvää iltaa. Tiernapojat 1 Trad. Sov. Jouni Satopää = 100. Flute. Guitar. Contrabass

Hyvää iltaa. Tiernapojat 1 Trad. Sov. Jouni Satopää = 100. Flute. Guitar. Contrabass uitar 4 88 4 4 = 100 Pizzicato Hyvää iltaa Tiernapojat 1 Bm A x 4 Hyvää iltaa, hyvää iltaa, itse kullekin säädylle. Sekä isännill' että emännill', jokaiselle kuin talossa on. Ja me toivotamm' ja me toivotamm',

Lisätiedot

AFANASJEV-SUKUKOKOONTUMINEN 6.7.2013 Rovaniemi, Korundi

AFANASJEV-SUKUKOKOONTUMINEN 6.7.2013 Rovaniemi, Korundi AFANASJEV-SUKUKOKOONTUMINEN 6.7.2013 Rovaniemi, Korundi Ohjelma 8-10 Ilmoittautuminen ja nimikorttien jako Korundin aulassa 10-12 Sukukoontumisen avaus, Paavo Ahava III Vienan Karjala ja Afanasjev-sukunimi,

Lisätiedot

JANAKKALA-SEURA RY. TOIMINTASUUNNITELMA 2016-2017

JANAKKALA-SEURA RY. TOIMINTASUUNNITELMA 2016-2017 JANAKKALA-SEURA RY. TOIMINTASUUNNITELMA 2016-2017 Hyväksytty vuosikokouksessa 23.3.2016 1 Janakkala-Seura ry. tekee paikallista Janakkalan mielikuvaa tukevaa kotiseututyötä. Tavoitteena on 1. Lisätä täällä

Lisätiedot

TIEDOTE 2/2007. Silvastien sukuseura ry:n kokous Savonlinnassa 12.8.2007. Ravintola Paviljonki, Rajalahdenkatu 4 Tervetuloa!

TIEDOTE 2/2007. Silvastien sukuseura ry:n kokous Savonlinnassa 12.8.2007. Ravintola Paviljonki, Rajalahdenkatu 4 Tervetuloa! TIEDOTE 2/2007 Silvastien sukuseura ry:n kokous Savonlinnassa 12.8.2007. Ravintola Paviljonki, Rajalahdenkatu 4 Tervetuloa! Sukuseuramme kokous pidetään 12.8.2007 Savonlinnassa. Ennakkoilmoituksesta poiketen

Lisätiedot

Kanneljärven Kuuterselkä

Kanneljärven Kuuterselkä Kanneljärven Kuuterselkä Se vetää puoleensa joka kesä siellä päivänvalon nähneitä ja meitä heidän lapsiaan ja lastenlapsiaan sekä puolisoitamme ja ystäviämme. Tänä kesänä matkasimme 10.-12.6.2013 ja tiistai

Lisätiedot

OVASKAN SUKUSEURA RY Jäsentiedote 1/2009 Maaliskuu 2009

OVASKAN SUKUSEURA RY Jäsentiedote 1/2009 Maaliskuu 2009 OVASKAN SUKUSEURA RY Jäsentiedote 1/2009 Maaliskuu 2009 PUHEENJOHTAJAN PALSTA Ihan ensimmäiseksi terveisiä jälleen esi-isiemme mailta Kirvusta. Soittelimme Inkilään vanhempieni kotitalon väelle ja siellä

Lisätiedot

Tervetuloa rippikouluun!

Tervetuloa rippikouluun! Tervetuloa rippikouluun! Pakilan seurakunnan rippikoulut 2015 Tervetuloa Pakilan seurakunnan rippikouluun! Ja onnittelut jo valmiiksi; täytät 15 vuotta vuonna 2015! Olet siis mitä parhaassa ripari-iässä.

Lisätiedot

HANNUKAISTEN KERTOMUS SUKUSEURA RY Hallitus. Savonlinna 3.3.2012

HANNUKAISTEN KERTOMUS SUKUSEURA RY Hallitus. Savonlinna 3.3.2012 HANNUKAISTEN SUKUSEURAN TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2011 1. YLEISTÄ Hannukaisten sukuseura on toiminut runsaat 23 vuotta, tuon vuosimäärän virstanpylväs saavutettiin 3.7.2011. Yhdistys perustettiin aikana,

Lisätiedot

Historialliset paikat ja kartat

Historialliset paikat ja kartat Historialliset paikat ja kartat Esko Ikkala 27.11.2015 Sisällys 1. Motivaatio ja tavoitteet 2. Sotasammon paikkaontologian kokoaminen 3. Historiallisten karttojen käyttöönotto 4. Sotasammon paikkanäkymän

Lisätiedot

Ylikylässä PÖYTÄKIRJA 2/2015 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS

Ylikylässä PÖYTÄKIRJA 2/2015 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS Ylikylässä 12.9.2015 PÖYTÄKIRJA 2/2015 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS 1 Kokouksen avaus Sukuneuvoston puheenjohtaja,, avasi kokouksen klo 18.28 ja toivotti kaikki tervetulleeksi Haavikon

Lisätiedot

VIRKISTYSPÄIVÄ NIVALASSA 19.2.2011

VIRKISTYSPÄIVÄ NIVALASSA 19.2.2011 VIRKISTYSPÄIVÄ NIVALASSA 19.2.2011 Hyvä Sanoma ry järjesti virkistyspäivän Nivalassa helluntaiseurakunnan tiloissa. Se oli tarkoitettu erikoisesti diakonia työntekijöille sekä evankelistoille ja mukana

Lisätiedot

9. toukokuuta. urooppaw paiva. Euroopan unioni

9. toukokuuta. urooppaw paiva. Euroopan unioni 9. toukokuuta urooppaw paiva m Euroopan unioni 9. toukokuuta Euroopan unioni H arvat Euroopan kansalaiset tietävät, että 9.5.1950 lausuttiin Euroopan yhteisön syntysanat, samaan aikaan kun kolmannen maailmansodan

Lisätiedot

Suomen Metsästäjäliiton Uudenmaan piiri ry:n Jäsentiedotuksia

Suomen Metsästäjäliiton Uudenmaan piiri ry:n Jäsentiedotuksia Suomen Metsästäjäliiton Uudenmaan piiri ry:n Jäsentiedotuksia Suomen Metsästäjäliiton Uudenmaan piiri ry Julkaisija: Piiritoimisto Osoite: Keskuskatu 12 B 12 04600 MÄNTSÄLÄ Puhelin: 019 6871 300 E-Mail:

Lisätiedot

Saksin Sukuseura ry:n jäsenet toivotetaan tervetulleiksi yhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen. Kokoukselle esitetään seuraava työjärjestys:

Saksin Sukuseura ry:n jäsenet toivotetaan tervetulleiksi yhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen. Kokoukselle esitetään seuraava työjärjestys: 1/5 Vuosikokouksen 2013 esityslista SAKSIN SUKUSEURA RY:N VUOSIKOKOUS :n jäsenet toivotetaan tervetulleiksi yhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen. Kokoukselle esitetään seuraava työjärjestys: Kokonaisohjelma:

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2014

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2014 1 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2014 Sukuseuran toiminnan tarkoitus ja toiminta Saarelaisten Sukuseuran toiminnan tarkoituksena on selvittää suvun vaiheita ja historiaa, vaalia suvun perinteitä ja edistää

Lisätiedot

Ol okan Sugu ry:n historia 2003-2013

Ol okan Sugu ry:n historia 2003-2013 Ol okan Sugu ry:n historia 2003-2013 Kun tunnet juuresi, tiedät kuka todella olet. Sinun ei tarvitse mennä polvillesi minkään, ei kenenkään edessä Alex Haley Laatineet 19.9.2013 Aulis Oljakka ja Seppo

Lisätiedot

Rovaniemellä 29.8.2013 PÖYTÄKIRJA 2/2013 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS

Rovaniemellä 29.8.2013 PÖYTÄKIRJA 2/2013 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS Rovaniemellä 29.8.2013 PÖYTÄKIRJA 2/2013 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS 1 Kokouksen avaus Sukuneuvoston puheenjohtaja, Pekka Haavikko, avasi kokouksen klo 18.35 ja toivotti kaikki tervetulleeksi

Lisätiedot

Seuran nimi on Nils Gustaf Malmbergin sukuseura r.y. ja sen kotipaikka on Helsingin kaupunki ja toimialueena on koko maa.

Seuran nimi on Nils Gustaf Malmbergin sukuseura r.y. ja sen kotipaikka on Helsingin kaupunki ja toimialueena on koko maa. 1. pykälä Seuran nimi on Nils Gustaf Malmbergin sukuseura r.y. ja sen kotipaikka on Helsingin kaupunki ja toimialueena on koko maa. 2. pykälä Seuran tarkoituksena on vaalia suvun perinteitä, kerätä suvusta

Lisätiedot

Syysmatka Montenegroon 3-11.10.2014

Syysmatka Montenegroon 3-11.10.2014 Syysmatka Montenegroon 3-11.10.2014 Vaasan Retkeilijät ry:n 30 hengen iloinen joukko Tuomo Perkiön johdolla teki ikimuistoisen matkan Montenegroon (Crna Gora) jota voidaan kutsua Välimeren helmeksi. Montenegro

Lisätiedot

Sijoitus Sarja Y Tulos Napa 1 Siren Markus Salonseudun RT Luomanaho Mika Pohjanmaan RT 10

Sijoitus Sarja Y Tulos Napa 1 Siren Markus Salonseudun RT Luomanaho Mika Pohjanmaan RT 10 Sijoitus Sarja Y Tulos Napa 1 Siren Markus Salonseudun RT 10 10 10 10 10 9 9 9 8 8 10 10 10 10 10 9 9 9 9 9 188 5 2 Luomanaho Mika Pohjanmaan RT 10 10 10 9 9 9 9 9 9 8 10 10 10 10 10 10 9 9 9 9 188 2 2

Lisätiedot

bab.la Sanontoja: Yksityinen kirjeenvaihto Onnentoivotukset suomi-kiina

bab.la Sanontoja: Yksityinen kirjeenvaihto Onnentoivotukset suomi-kiina Onnentoivotukset : Avioliitto Onnittelut! Toivomme teille molemmille kaikkea onnea maailmassa. 祝 贺, 愿 你 们 幸 福 快 乐 Vastavihityn Lämpimät onnentoivotukset teille molemmille hääpäivänänne 致 以 我 对 你 们 婚 姻

Lisätiedot

OIKARISTEN SUKUSEURA RY:N TOIMINTAKERTOMUS 2016

OIKARISTEN SUKUSEURA RY:N TOIMINTAKERTOMUS 2016 OIKARISTEN SUKUSEURA RY:N TOIMINTAKERTOMUS 2016 Kuva Sirpa Heikkinen 2009 OIKARISTEN SUKUSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 5.12.2016 Oikaristen 16-vuotias sukuseura toimi aktiivisesti. Seuran tavoitteena on ollut

Lisätiedot

Kenelle tätä tehdään?

Kenelle tätä tehdään? SEURAKUNTIEN VERKKOHANKE Kenelle tätä tehdään? Verkkohankkeen kick-off 24.9.2013 Käyttöliittymäsuunnittelija Titti Kallio & hankekoordinaattori Marjukka Laiho Työkalua työntekijöille, kirkkoa verkon käyttäjille

Lisätiedot

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 1/2019 nettiversio 1. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1 sali

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 1/2019 nettiversio 1. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1 sali Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 1/2019 nettiversio 1 Pappilantie 11 D 1 97700 Ranua 22.1.2019 KIRKKOVALTUUSTO Aika maanantai 21.1.2019 klo 18 Paikka Läsnä Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1 sali

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2006

TOIMINTAKERTOMUS 2006 TOIMINTAKERTOMUS 2006 YLEISTÄ Vuosi 2006 oli OuLVI:n 44. toimintavuosi. Vuoden aikana järjestetty toiminta oli edellisten vuosien mukaista.tapahtumissa keskityttiin laatuun ja panostettiin tapahtumaympäristöön

Lisätiedot

7 keinoa lisätä kirjasi myyntiä

7 keinoa lisätä kirjasi myyntiä 7 keinoa lisätä kirjasi myyntiä montako tietokirjaa pitää myydä, että olisit suomessa bestseller? Bestseller-listalle Suomessa tietokirjalla on päässyt vuonna 2014 jos on myynyt yli 13500 kappaletta tai

Lisätiedot

Aika 01.12.2014 klo 17:30-18:20 Käpylän kirkko, Metsolantie 14, seurakuntasali

Aika 01.12.2014 klo 17:30-18:20 Käpylän kirkko, Metsolantie 14, seurakuntasali Oulunkylän seurakunnan seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA Aika 01.12.2014 klo 17:30-18:20 Paikka Käpylän kirkko, Metsolantie 14, seurakuntasali Saapuvilla olleet jäsenet Ulla Kosonen, puheenjohtaja Raimo Anttila

Lisätiedot

Salon Rally 3-4.10.2015

Salon Rally 3-4.10.2015 Salon Rally 3-4.10.2015 Laitan tunnelmapaloja Salon Rallysta. Nettisivuille tulevat Hannelen ja Ritva-Liisan esityksistä koosteet. Lauantain esiintyjistä löytyvät kattavat tiedot netistä. Piirin 142 puheenjohtaja

Lisätiedot

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Kerosiinitie TURKU

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Kerosiinitie TURKU 1/6 I VALTAKIRJOJEN TARKASTUS klo 11:30 12:00 II LOUNAS klo 12:00 13:00 III LIITON SYYSKOKOUS klo 13:00 sääntöjen 12 :n mukaisten asioiden käsittely: 1 KOKOUKSEN AVAUS Länsi-Suomen Pelastusalan Liitto

Lisätiedot

Poniuutisia Englannista Laloushkat valloittavat. Kurkista pelitutkijan kaappiin

Poniuutisia Englannista Laloushkat valloittavat. Kurkista pelitutkijan kaappiin Numero 3 2014 10,00 Coquettenuket Voiko nuken rakastaa loppuun, VAI ONKO BARBIELLA TOIVOA LEIKIN JÄLKEEN? Poniuutisia Englannista Laloushkat valloittavat Terri Davisin tie NUKKETAITEILIJAKSI Kurkista pelitutkijan

Lisätiedot

Simo Sivusaari. Nuori puutarhuri

Simo Sivusaari. Nuori puutarhuri Simo Sivusaari Simo Yrjö Sivusaari syntyi 26.10.1927 Vaasassa. Hän kävi kolmivuotisen puutarhaopiston ja on elättänyt perheensä pienellä taimi- ja kukkatarhalla. Myynti tapahtui Vaasan torilla ja hautausmaan

Lisätiedot

TÄÄ OLIS TÄRKEE! Lapsivaikutusten arviointi

TÄÄ OLIS TÄRKEE! Lapsivaikutusten arviointi v TÄÄ OLIS TÄRKEE! Lapsivaikutusten arviointi Lapset ja nuoret näkyviksi Kangasalan seurakunnassa info työntekijöille ja luottamushenkilöille v Mikä ihmeen LAVA? Lapsivaikutusten arviointi eli LAVA on

Lisätiedot

Työnjaon merkitys fysioterapeutille

Työnjaon merkitys fysioterapeutille Työnjaon merkitys fysioterapeutille Tutkimus tutuksi tapaaminen 29.5.2015: Terveydenhuollon ammattien työnjaon johtamisen vaikutus työn mielekkyyteen ja tuottavuuteen Heli Kangas UEF // University of Eastern

Lisätiedot

KASTEKOTIIN PARKANON SEURAKUNTA

KASTEKOTIIN PARKANON SEURAKUNTA KASTEKOTIIN PARKANON SEURAKUNTA Onnittelut uuden perheenjäsenen vanhemmille! Odotus on päättynyt, ja hän lepää sylissänne. Toivottavasti kaikki on mennyt hyvin. Ja vaikka ei menisikään, Jeesus lupaa olla

Lisätiedot

Kaupunginhallitus Itsenäisyyspäivän tilaisuuksien järjestäminen / /2017 KH 524

Kaupunginhallitus Itsenäisyyspäivän tilaisuuksien järjestäminen / /2017 KH 524 Kaupunginhallitus 524 30.10.2017 Itsenäisyyspäivän tilaisuuksien järjestäminen 6.12.2017 896/07.02.02.04.00.00/2017 KH 524 Esittelijä: Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva Valmistelija/lisätiedot: Tapahtumatoiminnan

Lisätiedot

PIRILÄÄSET. joulukuu 2011. jäsentiedote

PIRILÄÄSET. joulukuu 2011. jäsentiedote PIRILÄÄSET joulukuu 2011 jäsentiedote Juuria Sukututkimus ja juurien etsiminen on ajan ilmiö, on lause, jonka usein lukee ja kuulee. Mitä ovat juuret, mitä ne merkitsevät, ja mikä on se aika, jonka ilmiönä

Lisätiedot