HUOVIn käyttäjärekisteröinti

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "HUOVIn käyttäjärekisteröinti"

Transkriptio

1 1 HUOVIn käyttäjärekisteröinti Tämä ohje kuvaa käyttäjärekisteröinnin vaiheet: 0. pankkitunnusten käyttö 1. pankkitunnistus 2. käyttäjätiedot 3. tunnistamisen aktivointi 4. käyttäjärekisteröinnin vahvistus 5. HUOVIin kirjautuminen käyttäjärekisteröinnin tultua hyväksytyksi Lisätietoja HUOVIsta ja käyttäjärooleista saat klikkaamalla linkkiä: 0 Verkkopankkitunnusten käyttö Käyttäjän henkilöllisyys varmistetaan HUOVIn käyttäjärekisteröinnissä henkilökohtaisella verkkopankkitunnuksella. Myöhemmin et tarvitse verkkopankkitunnusta HUOVIn käyttämiseen. Jos kuitenkin unohdat HUOVI-käyttäjätunnuksen tai salasanan tai salasanasi lukkiutuu viiden virheellisen käyttöyrityksen jälkeen, tarvitset verkkopankkitunnuksen uuden HUOVI-käyttäjätunnuksen tai salasanan avaamiseen. Ks. kohta 2 Käyttäjätiedot. Verkkopalvelutunnukset Jos sinulla ei ole verkkopankkitunnusta tai et halua käyttää omaa tunnustasi, voit hankkia verkkopalvelutunnukset eräistä pankeista myös ilman pankkiasiakkuutta. Tällaisia verkkopalveluihin tunnistautumista varten tarkoitettuja tunnuksia tarjoavat ilmoituksensa mukaan Nordea, Sampo, Tapiola ja Handelsbanken pankista riippuen maksusta tai maksutta. Jos hankit tällaiset verkkopalvelutunnukset, vaikka sinulla olisi jo saman pankin verkkopankkitunnukset, muista että verkkopalvelutunnuksilla pääsee myös verkkopankkiisi. Siksi verkkopalvelutunnuksia ja niihin liittyvää sopimusnumeroa pitää joko säilyttää huolellisesti tai hävittää ne HUOVIin rekisteröitymisen jälkeen.

2 2 1 Pankkitunnistus Tulet tähän näyttöön kun olet klikannut kutsusähköpostin linkkiä. Klikkaa pankkisi logoa. Voit myös keskeyttää käyttäjärekisteröinnin tai palata edelliseen vaiheeseen klikkaamalla Keskeytä- tai Edellinen -nappia.

3 3 Anna pankin käyttäjätunnus ja tunnusluku pankin ohjeiden mukaan. HUOVI ei käsittele näitä tietoja. Klikkaa OK. Voit myös keskeyttää käyttäjärekisteröinnin klikkaamalla Keskeytä. Pankki vahvistaa tunnistetietosi. Klikkaa OK. Voit myös keskeyttää käyttäjärekisteröinnin klikkaamalla Keskeytä. 2 Käyttäjätiedot Pääosa käyttäjätiedoista on esitäytetty. Tee itsellesi käyttäjätunnus. Käyttäjätunnus on esimerkiksi mallia etunimi.sukunimi.

4 4 Tee itsellesi salasana. Salasana on vähintään 8 merkkiä pitkä ja siinä on sekä kirjaimia että numeroita. Lue käyttöehdot klikkaamalla käyttöehdot-linkkiä. Hyväksy käyttöehdot klikkaamalla pikkuruutua. Ruutuun tulee väkänen. Voit myös keskeyttää käyttäjärekisteröinnin tai palata edelliseen vaiheeseen klikkaamalla Keskeytä- tai Edellinen -nappia. 3 Tunnistamisen aktivointi Klikkaa Aktivoi kohdasta Vaihtuva tekstiviestisalasana. Lisävaihtoehto, klikkaa ohje tästä Kertakäyttösalasanalista. Syötä kohdassa 2 tekemäsi käyttäjätunnus ja salasana. Hetken kuluttua matkapuhelimesi ilmoittaa saapuneesta tekstiviestistä. Voit myös palata edelliseen vaiheeseen klikkaamalla Takaisin. Syötä saamasi tekstiviestisalasana.

5 5 Voit myös palata edelliseen vaiheeseen klikkaamalla Takaisin. Sinulle näytetään mitkä tunnistusmenetelmät olet aktivoinut. Voit myös keskeyttää käyttäjärekisteröinnin tai palata edelliseen vaiheeseen klikkaamalla Keskeytä- tai Edellinen -nappeja. Katso tarvittaessa lisävaihtoehto; klikkaa ohje tästä Kertakäyttösalasanalista. 4 Käyttäjärekisteröinnin vahvistus Tarkista rekisteröintitietosi. Henkilötunnuksesi tallettuu tämän kerran HUOVIn lokitietoihin, mutta ei tallennu käyttäjärekisteriin. Lokitietoihin on pääsy HUOVIn pääkäyttäjällä. Vahvista tiedot klikkaamalla Lähetä. Voit myös keskeyttää käyttäjärekisteröinnin tai palata edelliseen vaiheeseen klikkaamalla Keskeytä- tai Edellinen -nappeja.

6 6 Sulje selainikkuna Jos sähköpostitse tuleva hyväksyntä viipyy päiviä, voit tiedustella asiaa sinut HUOVIin kutsuneen sähköpostin allekirjoittajalta. 5 HUOVIin kirjautuminen käyttäjärekisteröinnin tultua hyväksytyksi Kun hyväksyntäviesti on tullut, Klikkaa linkkiä sähköpostiviestissä. Kullakin HUOVIn käyttökerralla voit valita käytätkö kertakäyttösalasanalistaa (jos olet aktivoinut sen) vai vaihtuvaa tekstiviestisalasanaa. Valitse jompikumpi klikkaamalla Seuraava. Saat joko: Syötä käyttäjätunnuksesi, salasanasi ja seuraava kertakäyttösalasana kertakäyttösalasanalistalta. Voit myös keskeyttää kirjautumisen ja palata edelliseen vaiheeseen klikkaamalla Takaisin-nappia. tai:

7 7 Syötä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi Voit myös keskeyttää kirjautumisen ja palata edelliseen vaiheeseen klikkaamalla Takaisin-nappia. Syötä matkapuhelimeesi lähetetty kertakäyttöinen tekstiviestisalasana. Voit myös keskeyttää kirjautumisen ja palata edelliseen vaiheeseen klikkaamalla Takaisin-nappia. Pääset HUOVIn etusivulle käyttämään HUOVIa

8 8 6 Liite Kertakäyttösalasanalista Sinulle tarjotaan lisävaihtoehtona Kertakäyttösalasanalistan aktivointia. Kertakäyttösalasanalista on kustannustehokas tunnistautumisväline HUOVIa käytettäessä. Aktivointi tapahtuu samalla tavalla kuin Vaihtuvan tekstiviestisalasanan aktivointi. Klikkaa Aktivoi kohdasta Vaihtuva kertakäyttösalasanalista. Klikkaa Tulosta. Saat listan paperille.

9 9 Kertakäyttösalasanojen tilaaminen jälkikäteen HUOVIa käytettäessä. Klikkaa HUOVI-etusivun vasemmasta laidasta Päivitä tiedot. Klikkaa kynäsymbolia omien henkilötietojesi kohdasta sähköposti.

10 10 Klikkaa kohdasta Kertakäyttösalasanalista linkkiä Ota käyttöön (tai Uusi lista, jos sinulla on jo ollut kertakäyttösalasanalista). Tulosta Kertakäyttösalasanalista.klikkaamalla Tulosta. Nyt se on käytettävissäsi vaihtoehtona vaihtuvan tekstiviestisalasanan rinnalla. >> Paluu ohjeen kohtaan 3. Tunnistamisen aktivointi.

Käyttäjän henkilöllisyys varmistetaan HUOVIn käyttäjärekisteröinnissä henkilökohtaisella verkkopankkitunnuksella.

Käyttäjän henkilöllisyys varmistetaan HUOVIn käyttäjärekisteröinnissä henkilökohtaisella verkkopankkitunnuksella. 1 HUOVIn käyttäjärekisteröinti Tämä ohje kuvaa käyttäjärekisteröinnin vaiheet: 0. pankkitunnusten käyttö 1. pankkitunnistus 2. käyttäjätiedot 3. tunnistamisen aktivointi 4. käyttäjärekisteröinnin vahvistus

Lisätiedot

Energiapeili-raportointipalveluun rekisteröityminen kuluttaja-asiakkaana

Energiapeili-raportointipalveluun rekisteröityminen kuluttaja-asiakkaana Ohje 1 (5) Energiapeili-raportointipalveluun rekisteröityminen kuluttaja-asiakkaana Energiapeiliin rekisteröityminen vaatii henkilökohtaisia pankkitunnuksia. Käytössä on seuraavien verkkopankkien tunnistautumispalvelut:

Lisätiedot

Energiapeili-raportointipalveluun rekisteröityminen kuluttaja-asiakkaana

Energiapeili-raportointipalveluun rekisteröityminen kuluttaja-asiakkaana Ohje 1 (5) Energiapeili-raportointipalveluun rekisteröityminen kuluttaja-asiakkaana Energiapeiliin rekisteröityminen vaatii henkilökohtaisia pankkitunnuksia. Käytössä on yleisimpien verkkopankkien tunnistautumispalvelut:

Lisätiedot

Energiapeili-raportointipalveluun rekisteröityminen yritysasiakkaana

Energiapeili-raportointipalveluun rekisteröityminen yritysasiakkaana Ohje 1 (10) Energiapeili-raportointipalveluun rekisteröityminen yritysasiakkaana Energiapeili-raportointipalveluun rekisteröityminen vaatii henkilökohtaisia pankkitunnuksia. Käytössä on yleisimpien verkkopankkien

Lisätiedot

Energiapeili-raportointipalveluun rekisteröityminen yritysasiakkaana

Energiapeili-raportointipalveluun rekisteröityminen yritysasiakkaana Ohje 1 (10) Energiapeili-raportointipalveluun rekisteröityminen yritysasiakkaana Energiapeili-raportointipalveluun rekisteröityminen vaatii henkilökohtaisia pankkitunnuksia. Käytössä on seuraavien verkkopankkien

Lisätiedot

todenna.fi todenna.fi Käyttöohje Tässä käyttäohjeessa kerrotaan mikä on todenna.fi -kirjautumispalvelu ja miten sitä käytetään.

todenna.fi todenna.fi Käyttöohje Tässä käyttäohjeessa kerrotaan mikä on todenna.fi -kirjautumispalvelu ja miten sitä käytetään. Käyttöohje Tässä käyttäohjeessa kerrotaan mikä on -kirjautumispalvelu ja miten sitä käytetään. - 0 - Mikä on? Henkilökohtaisia tietojasi sisältävä verkkopalvelu on suojattu niin, että tietosi ovat turvassa.

Lisätiedot

Oma matkakortti -palvelu: Käyttäjän ohje

Oma matkakortti -palvelu: Käyttäjän ohje Oma matkakortti -palvelu: Käyttäjän ohje Oma matkakortti -palvelussa voi tarkistaa matkakortin sisällön, esimerkiksi voimassa olevat kausiliput ja kortilla jäljellä olevan arvon määrän sekä omat asiakastiedot.

Lisätiedot

OHJE SENAATTILAN KÄYTTÄJÄKSI REKISTERÖITYMISTÄ VARTEN 2.10.2015

OHJE SENAATTILAN KÄYTTÄJÄKSI REKISTERÖITYMISTÄ VARTEN 2.10.2015 OHJE SENAATTILAN KÄYTTÄJÄKSI REKISTERÖITYMISTÄ VARTEN 2.10.2015 SISÄLLYSLUETTELO Senaattilan käyttäjäksi rekisteröityminen (sivut 3-24) Sähköpostiosoitteella rekisteröityminen Virtu-tunnistautumisella

Lisätiedot

SOPIMUSKONEEN SOPIMUSTEN SÄHKÖINEN ALLEKIRJOITTAMINEN PALVELUN TILAAMINEN JA KÄYTTÖ

SOPIMUSKONEEN SOPIMUSTEN SÄHKÖINEN ALLEKIRJOITTAMINEN PALVELUN TILAAMINEN JA KÄYTTÖ SOPIMUSKONEEN SOPIMUSTEN SÄHKÖINEN ALLEKIRJOITTAMINEN PALVELUN TILAAMINEN JA KÄYTTÖ Halutessasi käyttöösi Sopimuskoneen sähköisen allekirjoituksen, voit klikata Sopimuskoneen etusivun yläkulmassa näkyvää

Lisätiedot

OHJE SENAATTILAN KÄYTTÄJÄKSI REKISTERÖITYMISTÄ VARTEN 29.5.2015

OHJE SENAATTILAN KÄYTTÄJÄKSI REKISTERÖITYMISTÄ VARTEN 29.5.2015 OHJE SENAATTILAN KÄYTTÄJÄKSI REKISTERÖITYMISTÄ VARTEN 29.5.2015 SISÄLLYSLUETTELO Senaattilan käyttäjäksi rekisteröityminen sivut 3-25 Sähköpostiosoitteella rekisteröityminen sivut 7-14 Virtu-tunnistautumisella

Lisätiedot

Sisältö. Uusi tunnus / Unohtuiko salasana - Vetuma-tunnistautuminen 3. Kirjaudu sisään Daisy-tunnuksilla 7. Kirjaudu sisään - Pankkitunnuksilla 8

Sisältö. Uusi tunnus / Unohtuiko salasana - Vetuma-tunnistautuminen 3. Kirjaudu sisään Daisy-tunnuksilla 7. Kirjaudu sisään - Pankkitunnuksilla 8 Käyttöohje Sisältö Uusi tunnus / Unohtuiko salasana - Vetuma-tunnistautuminen 3 Kirjaudu sisään Daisy-tunnuksilla 7 Kirjaudu sisään - Pankkitunnuksilla 8 Kirjaudu sisään - Mobiilivarmenteella 12 Asetukset

Lisätiedot

Wilman käyttöohje huoltajille

Wilman käyttöohje huoltajille Wilman käyttöohje huoltajille Sisällysluettelo: Sisään kirjautuminen... 1 Oma etusivu... 2 Pikaviestit... 3 Tiedotteet... 5 Suoritukset... 6 Poissaolot... 6 Palaute... 8 Opettajat... 9 Salasanan vaihto...

Lisätiedot

OPISKELIJAN PIKAOPAS

OPISKELIJAN PIKAOPAS SISÄLTÖ Työvälineet 3 Kirjautuminen ejollakseen 4 Salasana unohtui 5 Aloitusnäkymä 6 Toiminnot aloitusnäkymässä 7-8 Oma sähköpostiosoitteesi 9 Opiskelu 10 Omien suoritusten seuranta 11 Helppari auttaa

Lisätiedot

WinhaWille-opas opiskelijoille

WinhaWille-opas opiskelijoille WinhaWille-opas opiskelijoille Sisällys Esittely 2 Sisäänkirjautuminen 2 Omien tietojen tarkistaminen ja muuttaminen 3, 4 Omien suoritusten ja opiskelusuunnitelman seuraaminen 5 Ilmoittautumiset 6 HOPS:n

Lisätiedot

WILMAN KÄYTTÖOHJE TYÖPAIKKAOHJAAJILLE LAHDEN DIAKONIAN INSTITUUTTI

WILMAN KÄYTTÖOHJE TYÖPAIKKAOHJAAJILLE LAHDEN DIAKONIAN INSTITUUTTI 1 WILMAN KÄYTTÖOHJE TYÖPAIKKAOHJAAJILLE LAHDEN DIAKONIAN INSTITUUTTI 1. Kirjaudu omilla tunnuksillasi Wilmaan sisään osoitteessa https://dila.starsoft.fi 2 Käyttäjätunnuksesi on etunimi.sukunimi Ensimmäisellä

Lisätiedot

Oulun yliopiston avoimen yliopiston ILPA-järjestelmä on osoitteessa https://oulu.ilpa.oodi.fi/ilpa/

Oulun yliopiston avoimen yliopiston ILPA-järjestelmä on osoitteessa https://oulu.ilpa.oodi.fi/ilpa/ Mikä ILPA on? ILPA on Oulun avoimen yliopiston sähköinen ilmoittautumis- ja maksujärjestelmä, jonka kautta on mahdollista ilmoittautua ja saada opinto-oikeus avoimen yliopiston opintoihin sekä maksaa avoimen

Lisätiedot

Kouvolan kaupungin Varauspalvelu

Kouvolan kaupungin Varauspalvelu Kouvolan kaupungin Varauspalvelu Ohjeet venepaikkojen uudelleen varaukseen Voit varata vanhan varauskohteesi uudestaan seuraavalle kaudelle kaupungin sähköisessä varauspalvelussa seuraamalla tätä ohjetta.

Lisätiedot

VSP webmail palvelun ka yttö öhje

VSP webmail palvelun ka yttö öhje VSP webmail palvelun ka yttö öhje Kirjaudu webmailiin osoitteessa https://webmail.net.vsp.fi Webmailin kirjautumissivu, kirjoita sähköpostiosoitteesi ja salasanasi: Sähköpostin päänäkymä: 1: Kansiolistaus

Lisätiedot

PELIPAIKKA Veijo Vainikka tammikuu 2016

PELIPAIKKA Veijo Vainikka tammikuu 2016 PELIPAIKKA Veijo Vainikka tammikuu 2016 SEURAKÄYTTÄJÄN OHJEITA PELIPAIKKASSA SEURAKÄYTTÄJÄN OHJEITA / TEHTÄVÄT KIRJAUTUMINEN PELIPAIKKAAN UUDEN PELAAJAN REKISTERÖINTI PELIPASSIN UUDISTAMINEN PELAAJALLE

Lisätiedot

WILMAN KÄYTTÖOHJE TYÖPAIKKAOHJAAJILLE Lahden diakonian instituutti

WILMAN KÄYTTÖOHJE TYÖPAIKKAOHJAAJILLE Lahden diakonian instituutti WILMAN KÄYTTÖOHJE TYÖPAIKKAOHJAAJILLE Lahden diakonian instituutti Sisällys 1. Wilmaan kirjautuminen... 1 2. Työpaikkaohjaajan etusivu... 1 3. Työssäoppiminen... 2 4. Näytöt/tutkintotilaisuudet välilehti,

Lisätiedot

Salon kaupungin Varauspalvelu

Salon kaupungin Varauspalvelu Salon kaupungin Varauspalvelu Ohjeet varauskohteen uudelleen varaukseen (Esimerkiksi venepaikan tai viljelypalstan uudelleenvaraukseen) Voit varata vanhan varauskohteesi uudestaan seuraavalle kaudelle

Lisätiedot

Sonera Microsoft Office 365 -palvelun käyttöönotto-opas pääkäyttäjälle. Microsoft Office 365:n käytön aloittaminen

Sonera Microsoft Office 365 -palvelun käyttöönotto-opas pääkäyttäjälle. Microsoft Office 365:n käytön aloittaminen käyttöönotto-opas pääkäyttäjälle Microsoft Office 365:n käytön aloittaminen OHJE Pääkäyttäjän käyttöönotto-opas Microsoft Office 365:n käytön aloittaminen Johdanto 3 1. Sonera Omat Sivut -tilin luominen

Lisätiedot

Terveystasku- palveluun kirjautuminen

Terveystasku- palveluun kirjautuminen Terveystasku- palveluun kirjautuminen Terveystasku- palvelun käyttäminen edellyttää palveluun kirjautumista joko pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. 1. Mene osoitteeseen www.terveystasku.fi 2. Aloita

Lisätiedot

WINHAWILLE 1 (6) Opiskelijasivut Opiskelijan ohjaus/hh/versio2 27.9.2012

WINHAWILLE 1 (6) Opiskelijasivut Opiskelijan ohjaus/hh/versio2 27.9.2012 WINHAWILLE 1 (6) 1 Käyttäjätunnus ja salasana WinhaWillen opiskelijaliittymä on toteutettu web-versiona ja pääset käyttämään opiskelijasivuja vain antamalla henkilökohtaisen tunnuksen ja salasanan. Käyttäjätunnuksena

Lisätiedot

Rekisteröityminen, tilojen varaaminen ja maksaminen WebTimmi varausjärjestelmässä

Rekisteröityminen, tilojen varaaminen ja maksaminen WebTimmi varausjärjestelmässä Rekisteröityminen, tilojen varaaminen ja maksaminen WebTimmi varausjärjestelmässä 1. Sanasto WebTimmi on Tampereen kaupungin kulttuuripalvelujen käytössä oleva internetpohjainen varausjärjestelmä, jossa

Lisätiedot

Kirjautuminen tiedonkeruujärjestelmään. Ohje päivitetty 2.11.2015

Kirjautuminen tiedonkeruujärjestelmään. Ohje päivitetty 2.11.2015 Kirjautuminen tiedonkeruujärjestelmään Ohje päivitetty 2.11.2015 MITEN TIEDONKERUUJÄRJESTELMÄÄN KIRJAUDUTAAN? Tiedonkeruujärjestelmä löytyy osoitteesta https://eservices.ficora.fi/tiedonkeruu Järjestelmän

Lisätiedot

Pankkiyhteyksien ja palvelujen käyttöönotto; Kanta -reseptit

Pankkiyhteyksien ja palvelujen käyttöönotto; Kanta -reseptit Pankkiyhteyksien ja palvelujen käyttöönotto; Kanta -reseptit Linkit Kanta http://www.kanta.fi/ http://www.vantaa.fi/eterveyspalvelut Pankkeja (yleisimmät) http://www.danskebank.fi/ http://www.nordea.fi/

Lisätiedot

Käyttöohje Palvelu löytyy osoitteesta joenmuksut.fi. Päivitetty

Käyttöohje Palvelu löytyy osoitteesta joenmuksut.fi. Päivitetty Käyttöohje Palvelu löytyy osoitteesta joenmuksut.fi Päivitetty 29.7.2017 1 Sisältö 1. Uusi tunnus / Unohtuiko salasana Uusi tunnus / Unohtuiko salasana 3. Uusi tunnus / Unohtuiko salasana Vetumatunnistautuminen

Lisätiedot

Elisa Mobiilivarmenne. Turvallisesti aina mukana

Elisa Mobiilivarmenne. Turvallisesti aina mukana Turvallisesti aina mukana 1 78137_EL_varmenne_ohje_A5.indd 1 10.10.2011 16.04 Henkilökohtainen, sähköinen tunnistautumisväline Elisa Mobiilivarmenne mahdollistaa henkilöllisyyden todistamisen verkossa,

Lisätiedot

LUPAHANKKEET RAKENNUSVALVONNAN SAHKÖISESSÄ ASIOINTIPALVELUSSA - KIRJAUTUMINEN

LUPAHANKKEET RAKENNUSVALVONNAN SAHKÖISESSÄ ASIOINTIPALVELUSSA - KIRJAUTUMINEN LUPAHANKKEET RAKENNUSVALVONNAN SAHKÖISESSÄ ASIOINTIPALVELUSSA - KIRJAUTUMINEN Rakennusvalvonnan sähköisessä asiointipalvelussa voi tehdä rakennusvalvonnan lupahakemuksia sähköisesti, sekä katsoa ja täydentää

Lisätiedot

Valtion yhteisen viestintäratkaisun (Vyvi) Työtila- ja Ryhmä-palvelun kirjautumisohje

Valtion yhteisen viestintäratkaisun (Vyvi) Työtila- ja Ryhmä-palvelun kirjautumisohje Valtiokonttori Ohje 1 (5) Valtion IT-palvelukeskus Vyvi Työtila ja Ryhmä kirjautumisohje 11.10.2013 Valtion yhteisen viestintäratkaisun (Vyvi) Työtila- ja Ryhmä-palvelun kirjautumisohje Tässä ohjeessa

Lisätiedot

ILMOITUSSOVELLUS 4.1. Rahanpesun selvittelykeskus REKISTERÖINTIOHJE. SOVELLUS: 2014 UNODC, versio 4.1.38.0

ILMOITUSSOVELLUS 4.1. Rahanpesun selvittelykeskus REKISTERÖINTIOHJE. SOVELLUS: 2014 UNODC, versio 4.1.38.0 Rahanpesun selvittelykeskus ILMOITUSSOVELLUS 4.1 REKISTERÖINTIOHJE SOVELLUS: 2014 UNODC, versio 4.1.38.0 Tekninen tuki: puh: 0295 486 833 (ark. 8-16) email: goaml.krp@poliisi.fi Ilmoitusten sisältöön liittyvät

Lisätiedot

Oulun yliopiston avoimen yliopiston ILPA-järjestelmä on osoitteessa https://oulu.ilpa.oodi.fi/ilpa/

Oulun yliopiston avoimen yliopiston ILPA-järjestelmä on osoitteessa https://oulu.ilpa.oodi.fi/ilpa/ Mikä ILPA on? ILPA on Oulun avoimen yliopiston sähköinen ilmoittautumis- ja maksujärjestelmä, jonka kautta on mahdollista ilmoittautua ja saada opinto-oikeus avoimen yliopiston opintoihin sekä maksaa avoimen

Lisätiedot

LUPAHANKKEET RAKENNUSVALVONNAN SAHKÖISESSÄ ASIOINTIPALVELUSSA

LUPAHANKKEET RAKENNUSVALVONNAN SAHKÖISESSÄ ASIOINTIPALVELUSSA LUPAHANKKEET RAKENNUSVALVONNAN SAHKÖISESSÄ ASIOINTIPALVELUSSA Rakennusvalvonnan sähköisessä asiointipalvelussa voi tehdä rakennusvalvonnan lupahakemuksia sähköisesti. Hakijan lisäksi hankkeita voi tarkastella

Lisätiedot

OP-eTraderin käyttöopas

OP-eTraderin käyttöopas OP-eTraderin käyttöopas Tämä käyttöopas on lyhennetty versio virallisesta englanninkielisestä käyttöoppaasta, joka löytyy etrader - sovelluksen Help-valikosta tai painamalla sovelluksessa F1 -näppäintä.

Lisätiedot

RUOTSALAISTEN HENKILÖLUOTTOTIETOJEN TARKISTAMINEN EDELLYTTÄÄ VAHVAA TUNNISTAUTUMISTA

RUOTSALAISTEN HENKILÖLUOTTOTIETOJEN TARKISTAMINEN EDELLYTTÄÄ VAHVAA TUNNISTAUTUMISTA RUOTSALAISTEN HENKILÖLUOTTOTIETOJEN TARKISTAMINEN EDELLYTTÄÄ VAHVAA TUNNISTAUTUMISTA Luottotietokyselyissä tai valvottavissa kohteissa, jotka kohdistuvat ruotsalaisiin kuluttajiin tai henkilöyhtiöihin

Lisätiedot

Ohje huoltajille Helmen käytöstä

Ohje huoltajille Helmen käytöstä Ohje huoltajille Helmen käytöstä Tervetuloa Seinäjoen Helmen käyttäjäksi! Helmi on oppilaiden, opettajien ja huoltajien väliseen viestintään tarkoitettu ohjelma. Sieltä näet helposti mm. oppilaan arvosanat

Lisätiedot

Sopimus Espoon Omahoitopalvelun käytöstä

Sopimus Espoon Omahoitopalvelun käytöstä 1 (5) Sopimus Espoon Omahoitopalvelun käytöstä Espoon kaupungin Terveyspalvelut tarjoaa asiakkailleen sähköisiä terveyspalveluita Internetin kautta Omahoitopalvelun (Terveyskansion) välityksellä. Palvelu

Lisätiedot

WILMAN KÄYTTÖOHJE OPISKELIJALLE

WILMAN KÄYTTÖOHJE OPISKELIJALLE WILMAN KÄYTTÖOHJE OPISKELIJALLE Sisällys Täysi-ikäinen opiskelija... 1 ehops... 4 Tuntimerkinnät... 5 Opiskelijan työssäoppiminen Wilmassa... 7 Pankkiyhteys ateriakorvauksiin... 9 Työssäoppiminen alkaa...

Lisätiedot

Näin lataat Waltti-matkakortin verkossa!

Näin lataat Waltti-matkakortin verkossa! Näin lataat Waltti-matkakortin verkossa! https://kauppa.waltti.fi Fiksusti liikkeellä. linkki.jyvaskyla.fi 1 Waltti-kaupassa voit ladata matkakorttisi ilman rekisteröitymistä tai rekisteröimällä oman käyttäjätilin.

Lisätiedot

Sonera ID. huippukätevä sähköinen henkilötodistus omassa matkapuhelimessasi

Sonera ID. huippukätevä sähköinen henkilötodistus omassa matkapuhelimessasi Sonera ID huippukätevä sähköinen henkilötodistus omassa matkapuhelimessasi 2 Joko sinulla on henkilöllisyystodistus matkapuhelimessasi? Sonera ID -mobiilivarmenne on uudenlainen sähköinen henkilötodistus,

Lisätiedot

Julkaistu. 1 Johdanto... 2

Julkaistu. 1 Johdanto... 2 OHJE 1 (6) RPAS-verkkokurssi Käyttöohje Sisällysluettelo 1 Johdanto... 2 2 Koulutusportaalin käyttöönotto... 2 2.1 Siirtyminen koulutusportaaliin... 2 2.2 Salasanan pyytäminen ensimmäisellä kerralla...

Lisätiedot

VETUMA rekisteröityminen

VETUMA rekisteröityminen VETUMA rekisteröityminen Rekisteröityminen tapahtuu kirjautumalla WebTimmiin klikkaamalla Selailu liikuntapalvelut Tampere -linkkiä ja valitsemalla Rekisteröityminen Rekisteröidy käyttäjäksi. Linkistä

Lisätiedot

Tähän ohjeeseen on koottu vanhemmille ja johtokunnalle ohjeet pilvipalveluiden käyttämiseen. Tämä ohje on osa koko Tenavakallion IT dokumenttia.

Tähän ohjeeseen on koottu vanhemmille ja johtokunnalle ohjeet pilvipalveluiden käyttämiseen. Tämä ohje on osa koko Tenavakallion IT dokumenttia. Tenavakallion pilvipalvelut palvelut vanhemmille Tervetuloa Tenavakallion Pilvipalveluiden käyttäjäksi! Tähän ohjeeseen on koottu vanhemmille ja johtokunnalle ohjeet pilvipalveluiden käyttämiseen. Tämä

Lisätiedot

Asiointipalvelu. Asiakkaan sisäänkirjautumisohje

Asiointipalvelu. Asiakkaan sisäänkirjautumisohje Asiointipalvelu Asiakkaan sisäänkirjautumisohje sivu 1/7 Asiointipalvelu Asiakkaan sisäänkirjautumisohje 1 Yleiskuvaus... 3 2 Asiointipalvelun pääsivu... 4 2.1 Kieli... 4 2.2 Rekisteröityminen palveluun...

Lisätiedot

Ohje UCPorin julkisten lukujärjestyksien käyttöön

Ohje UCPorin julkisten lukujärjestyksien käyttöön Ohje UCPorin julkisten lukujärjestyksien käyttöön Lukujärjestyspalvelun osoite: http://lukujarjestys.ucpori.fi Lukujärjestyslistalla näkyy sekä opintokokonaisuuksia, että yksittäisten kurssien lukujärjestyksiä.

Lisätiedot

Olemme tehneet sopimuksen, joka mahdollistaa sähköiset palkkalaskelmat henkilökunnalle. Siirrymme uuteen käytäntöön alkaen.

Olemme tehneet sopimuksen, joka mahdollistaa sähköiset palkkalaskelmat henkilökunnalle. Siirrymme uuteen käytäntöön alkaen. Hyvä työntekijämme, Olemme tehneet sopimuksen, joka mahdollistaa sähköiset palkkalaskelmat henkilökunnalle. Siirrymme uuteen käytäntöön 1.12.2015 alkaen. Miksi sähköinen palkkalaskelma? Henkilöstöllemme

Lisätiedot

Ylläpito toimittaa sinulla sähköpostiisi käyttäjätunnuksen ja salasanan. Tässä esimerkissä

Ylläpito toimittaa sinulla sähköpostiisi käyttäjätunnuksen ja salasanan. Tässä esimerkissä Sivustolle santaskyla.net kirjautuminen Sisällysluettelo Sisällys Sivustolle santaskyla.net kirjautuminen... 1 Sisällysluettelo... 1 Käyttöoikeus... 1 Kirjautunut käyttäjä... 3 Artikkelin kommentointi...

Lisätiedot

OHJEITA POP AVAIN. -tunnuslukusovelluksen käyttöön LATAA OMASI SOVELLUSKAUPASTA!

OHJEITA POP AVAIN. -tunnuslukusovelluksen käyttöön LATAA OMASI SOVELLUSKAUPASTA! OHJEITA POP AVAIN -tunnuslukusovelluksen käyttöön LATAA OMASI SOVELLUSKAUPASTA! REKISTERÖINTIPROSESSI VAIHE 1. VAIHE 2. VAIHE 3. VAIHE 4. Syötä POP Pankin verkkopankin käyttäjätunnus ja salasana. Paina

Lisätiedot

BlueCommerce Käyttöohje

BlueCommerce Käyttöohje 1(16) BlueCommerce Käyttöohje Author: Verifone Finland Oy Date: Pages: 16 2(16) Sisältö: 1. Palveluun kirjautuminen... 3 1.1. Yleistä... 3 1.2. Unohtunut salasana... 4 1.3. Palvelun etusivu... 4 2. Ennen

Lisätiedot

Vakuutusmeklarin ja Finanssivalvonnan välinen suojattu sähköpostiyhteys

Vakuutusmeklarin ja Finanssivalvonnan välinen suojattu sähköpostiyhteys 1 (5) Vakuutusmeklarin ja Finanssivalvonnan välinen suojattu sähköpostiyhteys 1 Yleistä Vakuutusmeklari voi halutessaan toimittaa liiketoimintakertomuksen ja tilinpäätöstiedot Finanssivalvontaan suojatun

Lisätiedot

http://www.wordle.net Opiskelijan ohje Tutkintopalvelu 1.9.2013

http://www.wordle.net Opiskelijan ohje Tutkintopalvelu 1.9.2013 http://www.wordle.net Opiskelijan ohje 1.9.2013 Opiskelijan ohje 2 (9) n käyttöohje tutkinnon suorittajalle Ohjeen sisältö TIEKEn tutkintoja hallinnoidaan ssa, jonka osoite on /tupa. Jokainen TIEKEn tutkintoa

Lisätiedot

Ohjeet vanhan venepaikan uudelleen varaamiseen

Ohjeet vanhan venepaikan uudelleen varaamiseen 26.1.2017 Ohjeet vanhan venepaikan uudelleen varaamiseen Voit varata vanhan venepaikkasi uudestaan seuraavalle kaudelle kaupungin uudessa sähköisessä varauspalvelussa seuraamalla tätä ohjetta. Nämä toimenpiteet

Lisätiedot

SOPIMUSPRO - VERKKOPALVELUNOHJE. Opiskelijan ohje SopimusPro verkkopalveluun. Pikaohje arvioinnin kirjaamiseen SopimusPro -verkkopalveluun

SOPIMUSPRO - VERKKOPALVELUNOHJE. Opiskelijan ohje SopimusPro verkkopalveluun. Pikaohje arvioinnin kirjaamiseen SopimusPro -verkkopalveluun Opiskelijan ohje SopimusPro verkkopalveluun Pikaohje arvioinnin kirjaamiseen SopimusPro -verkkopalveluun 1. Saat sähköpostiin ilmoituksen arvioinnista ja linkin arviointisivulle (sivu 1). 2. Työpaikkakouluttaja

Lisätiedot

Sähköinen ilmoittautuminen Salibandyliiton tapahtumaan

Sähköinen ilmoittautuminen Salibandyliiton tapahtumaan SUOMEN SALIBANDYLIITTO SÄHKÖINEN ILMOITTAUTUMISJÄRJESTELMÄ OHJEEN VERSIO 1.4. (s. 1) Sähköinen ilmoittautuminen Salibandyliiton tapahtumaan Seuraavilla sivuilla opastamme tekemään ilmoittautumisen liiton

Lisätiedot

Näin käytät. epalvelua. epalvelu on sähköinen asiointikanava korttiluottoosi liittyvien asioiden hoitoon

Näin käytät. epalvelua. epalvelu on sähköinen asiointikanava korttiluottoosi liittyvien asioiden hoitoon Näin käytät epalvelua epalvelu on sähköinen asiointikanava korttiluottoosi liittyvien asioiden hoitoon Näin käytät epalvelua Sisällysluettelo Mikä on epalvelu?... s. 3 epalvelu-sopimuksen tekeminen...

Lisätiedot

KÄYTTÖÖNOTTO-OHJE KONSULTEILLE

KÄYTTÖÖNOTTO-OHJE KONSULTEILLE KÄYTTÖÖNOTTO-OHJE KONSULTEILLE Sisällysluettelo: 1. JOHDANTO... 2 2. WEBWISUUN KIRJAUTUMINEN... 2 2.1 WebWisuun kirjautuminen salasanan avulla... 2 2.1.1 Käyttäjätunnus... 2 2.1.2 Lisenssinumero... 2 2.1.3

Lisätiedot

Painonhallinta. Kirjaudu sovellukseen antamalla käyttäjätunnus ja salasana.

Painonhallinta. Kirjaudu sovellukseen antamalla käyttäjätunnus ja salasana. Painonhallinta Sisäänkirjautuminen Kirjaudu sovellukseen antamalla käyttäjätunnus ja salasana. Kuva 1 Sisäänkirjautuminen Yleistä Painonhallinta toimii internet-selaimella, mutta liikuttaessa sovelluksessa,

Lisätiedot

TERVETULOA OPISKELEMAAN MOODLE-OPPIMISYMPÄRISTÖSSÄ!

TERVETULOA OPISKELEMAAN MOODLE-OPPIMISYMPÄRISTÖSSÄ! TERVETULOA OPISKELEMAAN MOODLE-OPPIMISYMPÄRISTÖSSÄ! Tämä on opiskelijan Moodle-opas, josta saat tärkeimmät neuvot opiskellessasi LOVe lääkehoidon verkkokursseilla Moodle- oppimisympäristössä. Seuraamalla

Lisätiedot

Diacor Turku extranet

Diacor Turku extranet Diacor Turku extranet Extranet on asiakasyritystemme vastuuhenkilöille tarkoitettu sähköinen palvelukanava. Diacor Turun extranet- sivustolla yrityksen kontaktihenkilön on mahdollista kirjata työntekijöiden

Lisätiedot

1 Asiakastilin rekisteröiminen Väestörekisterikeskuksen

1 Asiakastilin rekisteröiminen Väestörekisterikeskuksen 1 OHJEET 1 Asiakastilin rekisteröiminen Väestörekisterikeskuksen verkkopalveluun 2 1.2 Rekisteröityminen 2 1.2 Tunnistautuminen 3 1.2.1 Tunnistautuminen henkilökortilla 3 1.2.2 Mobiilivarmenteella tunnistautuminen

Lisätiedot

SOPIMUSPRO - VERKKOPALVELUNOHJE. Työpaikkakouluttajan ohje SopimusPro verkkopalveluun. Pikaohje arvioinnin kirjaamiseen SopimusPro -verkkopalveluun

SOPIMUSPRO - VERKKOPALVELUNOHJE. Työpaikkakouluttajan ohje SopimusPro verkkopalveluun. Pikaohje arvioinnin kirjaamiseen SopimusPro -verkkopalveluun Työpaikkakouluttajan ohje SopimusPro verkkopalveluun Pikaohje arvioinnin kirjaamiseen SopimusPro -verkkopalveluun 1. Saat sähköpostiin ilmoituksen arvioinnista ja linkin arviointisivulle (sivu 1). 2. Työpaikkakouluttaja

Lisätiedot

29.8.2012 SUOMEN PANKIN RAPORTOINTIPALVELUN KÄYTTÖOHJE. Maksutaseen kuukausikysely ulkomaisista rahoitussaamisista ja -veloista (BOPM)

29.8.2012 SUOMEN PANKIN RAPORTOINTIPALVELUN KÄYTTÖOHJE. Maksutaseen kuukausikysely ulkomaisista rahoitussaamisista ja -veloista (BOPM) 1 (7) SUOMEN PANKIN RAPORTOINTIPALVELUN KÄYTTÖOHJE Maksutaseen kuukausikysely ulkomaisista rahoitussaamisista ja -veloista (BOPM) Suomen Pankin tilastotiedonkeruu tapahtuu DCS-raportointipalvelun (Data

Lisätiedot

Ajankohtaista tietoa LähiTapiolan verkkopalvelun pääkäyttäjille

Ajankohtaista tietoa LähiTapiolan verkkopalvelun pääkäyttäjille Ajankohtaista tietoa LähiTapiolan verkkopalvelun pääkäyttäjille Hyvä verkkopalvelumme pääkäyttäjä, Kerromme tässä tiedotteessa ajankohtaisia ja tärkeitä asioita LähiTapiolan yritysten verkkopalveluun kirjautumisesta,

Lisätiedot

Irman käyttöohje Tunturisuunnistajille

Irman käyttöohje Tunturisuunnistajille Irman käyttöohje Tunturisuunnistajille Tämä ohje on tarkoitettu niille suunnistajille joilla ei ole koskaan ollut nk. lisenssiä. Mikäli sinulla on joskus ollut lisenssi, niin ohjeet Irman käyttöön löytyvät

Lisätiedot

ohjeita kirjautumiseen ja käyttöön

ohjeita kirjautumiseen ja käyttöön ohjeita kirjautumiseen ja käyttöön Kirjautumisesta Opiskelijat: kirjaudu aina tietokoneelle wilmatunnuksella etunimi.sukunimi@edu.ekami.fi + wilman salasana Opettajat: kirjaudu luokan opekoneelle @edu.ekami.fi

Lisätiedot

Metron. nettikauppaohjeet

Metron. nettikauppaohjeet Metron nettikauppaohjeet 2012 WIHURI OY AARNIO METRO Sivu 1/24 Sisällys 1 Johdanto ja nettikauppaan kirjautuminen 2 2 Tuotehaku 3 2.1 Ean-vähittäisyksikönkoodilla 4 2.2 Tuotteen nimellä 4 2.3 Nimellä ja

Lisätiedot

Sähköinen ajanvaraus Virkailijan ohje. 11.11.2015 Valtiovarainministeriö

Sähköinen ajanvaraus Virkailijan ohje. 11.11.2015 Valtiovarainministeriö Sähköinen ajanvaraus Virkailijan ohje 11.11.2015 Valtiovarainministeriö Sisältö 1 Yleistä... 1 1.1 Sisään- ja uloskirjautuminen... 1 1.2 Salasanan vaihto... 2 2 Ajanvaraus... 3 2.1 Varauksen luonti...

Lisätiedot

Lounaskortti Verkkopalvelu Palvelun käyttöönotto ja määritykset 1.1.2012

Lounaskortti Verkkopalvelu Palvelun käyttöönotto ja määritykset 1.1.2012 Lounaskortti Verkkopalvelu Palvelun käyttöönotto ja määritykset 1.1.2012 1. Kirjautuminen ja yrityksen valinta... 2 2. Yritystilien ja alatilien perustaminen ja poistaminen... 3 3. Lounaskortti Verkkopalvelun

Lisätiedot

Pikaohje Sopimus Pro verkkopalvelun käyttämiseen

Pikaohje Sopimus Pro verkkopalvelun käyttämiseen Pikaohje Sopimus Pro verkkopalvelun käyttämiseen Oppisopimuskeskuksen Sopimus Pro -verkkopalvelu on tarkoitettu oppisopimuskoulutuksessa tehtävien jaksoarviointien ja koulutuskorvaushakemusten täyttämistä

Lisätiedot

OmaVero. Näin ilmoitat ja maksat arvonlisäveron

OmaVero. Näin ilmoitat ja maksat arvonlisäveron OmaVero Näin ilmoitat ja maksat arvonlisäveron Kirjaudu OmaVeropalveluun osoitteessa www.vero.fi/omavero. Klikkaa sinistä Kirjaudu sisään -painiketta. Kirjautumisen jälkeen näytölle avautuu OmaVero-palvelun

Lisätiedot

Ohjeet uuden venepaikkavarauksen tekemiseen

Ohjeet uuden venepaikkavarauksen tekemiseen Ohjeet uuden venepaikkavarauksen tekemiseen Voit varata uuden venepaikan kaupungin sähköisessä varauspalvelussa seuraamalla tätä ohjetta. Tunnuksen luomiseen liittyvät toimenpiteet tulee tehdä vain ensimmäisellä

Lisätiedot

SALIBANDYN PALVELUSIVUSTO

SALIBANDYN PALVELUSIVUSTO PELAAJASIIRTOJEN OHJE VERSIO 1.7. PÄIVITETTY 31.5.2016 s. 1 SALIBANDYN PALVELUSIVUSTO - ohje pelaajasiirron tekemiseen. Tässä ohjeessa ei opasteta mistä seuran tunnuksen ja salasanan Palvelusivustolle

Lisätiedot

Peruskäytön ohje. Senaatti-kiinteistöjen ProjekTila-palvelu Perusohje versio 1.1. Sisällysluettelo

Peruskäytön ohje. Senaatti-kiinteistöjen ProjekTila-palvelu Perusohje versio 1.1. Sisällysluettelo Peruskäytön ohje Sisällysluettelo Yleistä... 2 Kirjautuminen ja pikakuvakkeen teko... 2 Kohteen käyttöliittymän osat ja näkymien päivittymisjärjestys... 4 Kohteen näkymät (Valintapainikkeet)... 5 1. Hankkeet

Lisätiedot

Psychosocial Risk Management etraining. -portaalin käyttöopas

Psychosocial Risk Management etraining. -portaalin käyttöopas Psychosocial Risk Management etraining -portaalin käyttöopas Tervetuloa Psykososiaalisten riskien hallinta PRIMAeT sähköiseen itseopiskeluportaaliin. Kurssin tavoitteena on lisätä työpaikan eri toimijoiden

Lisätiedot

Näin käytät. epalvelua. epalvelu on sähköinen asiointikanava korttiluottoosi liittyvien asioiden hoitoon

Näin käytät. epalvelua. epalvelu on sähköinen asiointikanava korttiluottoosi liittyvien asioiden hoitoon Näin käytät epalvelua epalvelu on sähköinen asiointikanava korttiluottoosi liittyvien asioiden hoitoon Näin käytät epalvelua Mikä on epalvelu?... s. 3 epalvelu-sopimuksen tekeminen... s. 4 Saldokyselyt,

Lisätiedot

Pääkäyttäjän käyttöönotto-opas Microsoft Office 365:n käytön aloittaminen

Pääkäyttäjän käyttöönotto-opas Microsoft Office 365:n käytön aloittaminen OHJE Johdanto 3 Aloita - Sonera Omat Sivut tilin luominen 3 Sonera Business Apps hallintaportaalin aktivointi 5 Pääkäyttäjätunnuksen aktivoiminen 5 Käyttäjien lisääminen 10 Nykyisen sähköpostiratkaisun

Lisätiedot

https://vekaranetti.seinajoki.fi Käyttöohje

https://vekaranetti.seinajoki.fi Käyttöohje https://vekaranetti.seinajoki.fi Käyttöohje 1. Sisältö Kirjaudu sisään - Pankkitunnuksilla 3 Kirjaudu sisään - Mobiilivarmenteella 7 Hoitoajat tee hoitoaikavaraus 10 Hoitoajat Hoitoaikavarausten muokkaaminen,

Lisätiedot

PELAAJALLE TEHTÄVÄT ENNEN FBA TAPAHTUMAA - TUNNUSTEN AKTIVOINTI HUOLTAJAN TOIMESTA - HARJOITUSPÄIVÄKIRJAN PITÄMINEN

PELAAJALLE TEHTÄVÄT ENNEN FBA TAPAHTUMAA - TUNNUSTEN AKTIVOINTI HUOLTAJAN TOIMESTA - HARJOITUSPÄIVÄKIRJAN PITÄMINEN PELAAJALLE TEHTÄVÄT ENNEN FBA TAPAHTUMAA - TUNNUSTEN AKTIVOINTI HUOLTAJAN TOIMESTA - HARJOITUSPÄIVÄKIRJAN PITÄMINEN MYEERIKKILÄ FBA TOIMINNASSA MyEerikkilä on Eerikkilän Urheiluopiston ylläpitämä sähköinen

Lisätiedot

eperehdytyksen käyttöönotto Ilmoitapalvelussa

eperehdytyksen käyttöönotto Ilmoitapalvelussa PDF-ohje eperehdytyksen käyttöönotto Ilmoitapalvelussa Rekisteröinti Kirjautuminen Käyttöoikeudet eperehdytyksen aktivointi eperehdytyksen suorittaminen Rekisteröityminen ja uuden yritystilin luominen

Lisätiedot

SUOMI LIIKKUU KOULULIIKUNTATAPAHTUMIEN ILMOITTAUTUMISJÄRJESTELMÄ

SUOMI LIIKKUU KOULULIIKUNTATAPAHTUMIEN ILMOITTAUTUMISJÄRJESTELMÄ SUOMI LIIKKUU KOULULIIKUNTATAPAHTUMIEN ILMOITTAUTUMISJÄRJESTELMÄ KÄYTTÄJÄN OHJE 2 S i v u SISÄLLYSLUETTELO 1. Kirjautuminen 3 2. Etusivunäkymä 4 3. Tapahtumat 5 3.1. Tapahtumaan ilmoittautuneet 6 3.2.

Lisätiedot

1 Kirjautuminen ja Käyttöliittymä... 2. 1.1 Kirjautuminen... 2. 1.2 Käyttöliittymä... 2. 2 Uuden varauksen tekeminen... 3. 2.1 Normaali varaus...

1 Kirjautuminen ja Käyttöliittymä... 2. 1.1 Kirjautuminen... 2. 1.2 Käyttöliittymä... 2. 2 Uuden varauksen tekeminen... 3. 2.1 Normaali varaus... 1 Kirjautuminen ja Käyttöliittymä... 2 1.1 Kirjautuminen... 2 1.2 Käyttöliittymä... 2 2 Uuden varauksen tekeminen... 3 2.1 Normaali varaus... 3 2.2 Alustava Varaus... 5 2.2.1 Alustavan varauksen muuttaminen

Lisätiedot

Kouluun ilmoittautuminen Wilmassa lv

Kouluun ilmoittautuminen Wilmassa lv HUOLTAJAN OHJE 1 (17) Kouluun ilmoittautuminen Wilmassa lv 2019 2020 Sisällys 1. Wilma-tunnuksen luominen, jos huoltajalla ei ennestään ole Wilma-tunnusta Espoon Wilmaan... 2 2. Lapsen lisääminen olemassa

Lisätiedot

Palveleva Huittinen Käyttöohje 19.11.2015

Palveleva Huittinen Käyttöohje 19.11.2015 Palveleva Huittinen Käyttöohje 19.11.2015 Sisältö 1 Palvelun kuvaus...1 1.1 Koska käyttää mitäkin sisältötyyppiä?...1 1.1.1 Ajankohtaista...1 1.1.2 Tarjoukset...1 1.1.3 Ilmoitukset...1 1.2 Käyttäjätunnukset...1

Lisätiedot

Päivitetyn jäsenrekisterin käyttöohje

Päivitetyn jäsenrekisterin käyttöohje Päivitetyn jäsenrekisterin käyttöohje 29.12.2016 Päivitetty jäsenrekisterisovellus on nyt käytössänne osoitteessa https://secure.jaicom.com/martat/emanagement. Jäsentietojen tarkistus ja tarvittaessa päivitys

Lisätiedot

Työsähköpostin sisällön siirto uuteen postijärjestelmään

Työsähköpostin sisällön siirto uuteen postijärjestelmään Työsähköpostin sisällön siirto uuteen postijärjestelmään edupori.fi/office 365 3.10.2013 Porin kaupunki ATK Tuki Sisällys Johdanto... 2 Edupori.fi sähköpostin määrittäminen Office 365:n Outlook-ohjelmaan

Lisätiedot

OmaVero. Verohallinnon nykyiset sähköiset asiointipalvelut siirtyvät OmaVeroon (vero.fi/omavero) vaiheittain.

OmaVero. Verohallinnon nykyiset sähköiset asiointipalvelut siirtyvät OmaVeroon (vero.fi/omavero) vaiheittain. OmaVero OmaVero Verohallinnon nykyiset sähköiset asiointipalvelut siirtyvät OmaVeroon (vero.fi/omavero) vaiheittain. OmaVerossa voit tällä hetkellä antaa yhteisöjen ja yhteisetuuksien tuloveroilmoituksen

Lisätiedot

SIJAISET.FI KÄYTTÖOHJE TAKSI YRITYKSILLE. 1. Palveluun rekisteröityminen... 2. 2. Palveluun kirjautuminen... 2. 3. Etusivu... 2

SIJAISET.FI KÄYTTÖOHJE TAKSI YRITYKSILLE. 1. Palveluun rekisteröityminen... 2. 2. Palveluun kirjautuminen... 2. 3. Etusivu... 2 SIJAISET.FI KÄYTTÖOHJEET TAKSIAUTOILIJAT SISÄLLYS 1. Palveluun rekisteröityminen... 2 2. Palveluun kirjautuminen... 2 3. Etusivu... 2 4. Autojen lisääminen... 3 5. Kuljettajaryhmät ja niiden perustaminen...

Lisätiedot

OHJEITA NIMENHUUDON KÄYTTÖÖN

OHJEITA NIMENHUUDON KÄYTTÖÖN OHJEITA NIMENHUUDON KÄYTTÖÖN Ensimmäinen kirjautuminen Nimenhuudon ylläpitäjä (riitta.airisniemi(at)gmail.com) lisää uudet tunnukset Nimenhuutoon, ja järjestelmä generoi kutsuviestin eli annettuun s-postiosoitteisiin

Lisätiedot

AJONEUVOHALLINTOKESKUS. Ennakkotehtävä

AJONEUVOHALLINTOKESKUS. Ennakkotehtävä AJONEUVOHALLINTOKESKUS Ennakkotehtävä 1 AJONEUVOJEN REKISTERÖINTI Kirjautuminen REKI järjestelmään...3 ATJ Aloitussivu...4 Rekisteröinnin päävalikko...5 Ensirekisteröinti...6 Rekisteritietojen haku...6

Lisätiedot

Yliopistohaku.fi -palvelun Oma haku -palvelu

Yliopistohaku.fi -palvelun Oma haku -palvelu Hakijan ohje Opetushallitus syksy 2013 Yliopistohaku.fi -palvelun Oma haku -palvelu Sisältö Yliopistohaku.fi palvelun Oma haku -palvelu... 2 Aloitusnäyttö... 4 Kirjaudu Oma haku -palveluun... 5 Entä jos

Lisätiedot

SOPIMUSPRO - VERKKOPALVELUNOHJE. Seurantahenkilön ohje SopimusPro verkkopalveluun. Kirjautuminen verkkopalveluun

SOPIMUSPRO - VERKKOPALVELUNOHJE. Seurantahenkilön ohje SopimusPro verkkopalveluun. Kirjautuminen verkkopalveluun Seurantahenkilön ohje SopimusPro verkkopalveluun Työantajan ns. seurantahenkilönä - pääset verkkopalvelussa seuraamaan tehtyjä väli- ja päättöarviointeja ja koulutuskorvaushakemusten tilannetta sekä tulostamaan

Lisätiedot

Yritystietojen ilmoittaminen FairNetissa

Yritystietojen ilmoittaminen FairNetissa 1 Yritystietojen ilmoittaminen FairNetissa Messuopas on painettu messujulkaisu MessuSaitti on yrityksenne oma sivu sähköisessä messuoppaassa Sisällys Kirjautuminen FairNettiin... 2 Miten pääsen alkuun?...

Lisätiedot

15.3.2016 Suomen Taekwondoliitto ry. Ohje seurakäyttäjille WTF:n kilpailuilmoittautumisjärjestelmän (WTF Event Registration system) käytöstä

15.3.2016 Suomen Taekwondoliitto ry. Ohje seurakäyttäjille WTF:n kilpailuilmoittautumisjärjestelmän (WTF Event Registration system) käytöstä Ohje seurakäyttäjille WTF:n kilpailuilmoittautumisjärjestelmän (WTF Event Registration system) käytöstä Mikä WTF Event Registration system? WTF ja ETU ottivat vuoden 2016 alusta käyttöön G-rankingturnausten

Lisätiedot

OHJEET Tähtiseura-verkkopalvelun käyttöönotto

OHJEET Tähtiseura-verkkopalvelun käyttöönotto OHJEET Tähtiseura-verkkopalvelun käyttöönotto 28.9.2018 1 Tietosuoja Tähtiseura-verkkopalvelu toimii osana Suomisporttia, joka on urheiluyhteisön yhteinen digitaalinen palvelu. Ottamalla palvelun käyttöön

Lisätiedot

TYÖPAIKALLA TAPAHTUVAN OPPIMISEN ARVIOINTI JA KOULUTUSKOR- VAUKSEN HAKU

TYÖPAIKALLA TAPAHTUVAN OPPIMISEN ARVIOINTI JA KOULUTUSKOR- VAUKSEN HAKU Ohje työpaikkaohjaajalle 1 (9) TYÖPAIKALLA TAPAHTUVAN OPPIMISEN ARVIOINTI JA KOULUTUSKOR- VAUKSEN HAKU Kun työpaikalla tapahtuvan oppimisen arviointi ja koulutuskorvauksen haku ovat ajankohtaisia, saat

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE Yhdistystilin luominen/rekisteröityminen Avustushakemukset

KÄYTTÖOHJE Yhdistystilin luominen/rekisteröityminen Avustushakemukset KÄYTTÖOHJE Yhdistystilin luominen/rekisteröityminen Avustushakemukset Huomioithan, että yhdistyksen nimenkirjoittajan on ensimmäisellä kerralla tunnistauduttava henk.koht. verkkopankki- tai mobiilivarmenteella

Lisätiedot

Seutudokumenttien pä ivittä misohje

Seutudokumenttien pä ivittä misohje Seutudokumenttien pä ivittä misohje Kirjautuminen sisällönhallinta-työkaluun Käytä ylläpidossa Firefox-selainta. Käyttäjätunnukset Käy rekisteröitymässä osoitteessa www./kirjaudu kohdassa Rekisteröidy.

Lisätiedot

1 (5) VASTUUNALAISEN KOULUTTAJAYRITYKSEN KÄYTTÖLIITTYMÄ

1 (5) VASTUUNALAISEN KOULUTTAJAYRITYKSEN KÄYTTÖLIITTYMÄ 1 (5) VASTUUNALAISEN KOULUTTAJAYRITYKSEN KÄYTTÖLIITTYMÄ Tässä palvelussa vastuunalaisesta kouluttajayrityksestä käytetään nimitystä työnantaja vaikka yrittäjä ei olekaan työsuhteessa kouluttajayrityksessä.

Lisätiedot

LUPAHANKKEET RAKENNUSVALVONNAN SAHKÖISESSÄ ASIOINTIPALVELUSSA - KIRJAUTUMINEN

LUPAHANKKEET RAKENNUSVALVONNAN SAHKÖISESSÄ ASIOINTIPALVELUSSA - KIRJAUTUMINEN LUPAHANKKEET RAKENNUSVALVONNAN SAHKÖISESSÄ ASIOINTIPALVELUSSA - KIRJAUTUMINEN Rakennusvalvonnan sähköisessä asiointipalvelussa voi tehdä rakennusvalvonnan lupahakemuksia sähköisesti, sekä katsoa ja täydentää

Lisätiedot