KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2019 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 2/2019 p SEURAKUNTANEUVOSTO

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2019 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 2/2019 p SEURAKUNTANEUVOSTO"

Transkriptio

1 1 KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2019 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 2/2019 p SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Tiistai klo (Kahvitarjoilu klo 16.45) Paikka Keskusseurakuntatalo, koulutussali, Suokatu 22 D. Koulutussali on rakennuksen matalassa osassa seurakuntasalin vieressä. Kokoonpano ja läsnäolo Marjanen Jaana puheenjohtaja/läsnä Laurinkari Juhani varapuheenjohtaja/läsnä Helle Risto jäsen/läsnä Julkunen Jaro jäsen/läsnä Juutinen Heikki jäsen/läsnä Juvonen Oskari jäsen/läsnä Kankimäki Olli jäsen/läsnä Komulainen Eija jäsen/läsnä Kukkonen Erkki jäsen/läsnä Kukkonen Tiina jäsen/poissa Marjanen Tiina jäsen/läsnä Ordén Jukka jäsen/poissa Pesonen Erkki jäsen/läsnä Vuojärvi Heli jäsen/läsnä Vuorio Osmo jäsen/poissa Mäkeläinen Satu T. Kukkosen varajäsen/läsnä Kaarlejärvi Matti Vuorion varajäsen/poissa Kokoukseen oikeutetut ja läsnäolo Turunen Mirja toimistosihteeri/läsnä Kokoukseen kutsuttu Grönholm Niklas nuorisotyönohjaaja/läsnä Keskisipilä Outi kanttori/läsnä kohdat Lehtoviita Raili diakoniatyöntekijä/läsnä kohdat Puhakka Markku nuorisotyönohjaaja/läsnä kohdat Pääkkönen Henrik vs. seurakuntapastori/läsnä kohdat Sahi Sousa Pia diakoniatyöntekijä/lähetyssihteeri/läsnä kohdat KOKOUKSEN AVAUS 15 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kokouksen aluksi laulettiin virrestä 265 ja puheenjohtaja piti rukouksen. Puheenjohtaja avasi kokouksen. Seurakuntaneuvoston ohjesäännön 2 :n mukaan kutsu seurakuntaneuvoston kokoukseen on toimitettava jäsenille viimeistään kolme (3) päivää ennen kokousta. lista on postitettu seurakunnantoimistosta Seurakuntaneuvosto on kirkkolain 7 luvun 4 :n mukaan päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on saapuvilla. Mikäli seurakuntaneuvoston jäsen on tilapäisesti estynyt tulemasta kokoukseen, hänen on kirkkojärjestyksen 7 luvun 3 :n mukaan viivytyksettä ilmoitettava siitä puheenjohtajalle tai seurakunnan toimistosihteeri Mirja Turuselle p , mirja.turunen@evl.fi, joka kutsuu varajäsenen hänen sijaansa.

2 2 Todetaan laillisuus ja päätösvaltaisuus. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 16 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALITSEMINEN, TARKASTUS JA NÄHTÄVILLÄ OLO Valitaan pöytäkirjan tarkastajat. Tarkastusvuorossa ovat Jaro Julkunen ja Heikki Juutinen (seuraavat Oskari Juvonen ja Eija Komulainen). Pöytäkirja tarkastetaan kokouksen päätyttyä Keskusseurakuntatalolla, koulutussalissa, Suokatu 22. Pöytäkirja on nähtävillä Kuopion ev.lut. seurakuntien keskusrekisterissä, Suokatu 22 B 2, arkisin klo Valitaan pöytäkirjan tarkastajat ja todetaan pöytäkirjan nähtävillä olo. Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Jaro Julkunen ja Heikki Juutinen. Pöytäkirja tarkastetaan kokouksen päätyttyä Keskusseurakuntatalolla, koulutussalissa, Suokatu 22. Pöytäkirja on nähtävillä Kuopion ev.lut. seurakuntien keskusrekisterissä, Suokatu 22 B 2, arkisin klo TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN 18 TOIMINTAKERTOMUS 2018 lista hyväksyttiin työjärjestykseksi. Hallintovirasto on antanut seurakunnille ja työyksiköille ohjeet vuoden 2018 toimintakertomusten laatimista varten. Kirkkoherran ehdotus yhteiseksi toimintakertomukseksi lähetetään liitteenä 1. Puijon seurakunnan toimintatilaston vuosiyhteenveto lähetetään liitteenä 2. Yhteenveto perustuu sähköiseen tilastointiin, joka koko kirkossa otettiin kirkkohallituksen ohjeiden mukaisesti käyttöön vuoden 2017 alusta. Sähköinen tilastointiohjelma toimi vielä vuonna 2018 puutteellisesti eivätkä tilastot ole kaikilta osin vertailukelpoisia aiempien vuosien tilastoinnin kanssa, koska kirkkohallitus on luopunut työalakohtaisten tilastotietojen kokoamisesta. Eri työalojen toimintakertomukset lähetetään liitteenä 3. Osassa niistä ei ole tilastoja, koska kaikki tiedot eivät ole luotettavia. Kirkkoherra on kutsunut työntekijöiden edustajat esittelemään työalojensa toimintakertomuksia. Lisäksi lähetetään keskusrekisterin laatima vuositilasto 2018 liitteenä 4 ja rippikoulutilastot 2018 liitteenä Käydään työaloittain keskustelu toiminnasta ja tavoitteiden toteutumisesta. 2. Hyväksytään vuoden 2018 toimintakertomukset. 3. Merkitään tilastot tiedoksi. Esitykset hyväksyttiin.

3 3 19 TOIMINTARYHMIEN MUISTIOT Pohjoisen alueen toimintaryhmän kokouksen muistio on nähtävillä kokouksessa Lähetyksen toimintaryhmän kokouksen muistio on nähtävillä kokouksessa Diakonian toimintaryhmän kokouksen muistio on nähtävillä kokouksessa. Merkitään tiedoksi. Merkittiin tiedoksi. 20 TOIMINTARYHMIEN VALITSEMINEN Toimintaryhmiin valitaan tehtävänkuvauksen mukaan puheenjohtaja ja seitsemän jäsentä. Diakonian toimintaryhmään ovat kuuluneet kaudella Ulla-Maija Harjula, Risto Helle, Liisa Karjalainen, Eija Komulainen, Tuula Merjola- Partanen, Tanja Rönkkö, Riitta Saarinen ja Pirjo Tiainen. Diakonian toimintaryhmään kaudella ovat käytettävissä Juhani Laurinkari (puheenjohtaja ja seurakuntaneuvoston edustaja) sekä Ulla- Maija Harjula, Tuula Merjola-Partanen, Tanja Rönkkö, Riitta Saarinen, Pirjo Tiainen ja Merja Ylönen. Lähetyksen toimintaryhmään ovat kuuluneet Veikko Jokela, Jaro Julkunen, Maija Kankimäki, Martti Karvonen, Mirja Ruotsalainen, Veli-Matti Ruotsalainen, Tarja Säynevirta ja Maija-Liisa Salo. Lähetyksen toimintaryhmään kaudella ovat käytettävissä Heikki Juutinen (puheenjohtaja ja seurakuntaneuvoston edustaja) sekä Maija Kankimäki, Martti Karvonen, Mirja Ruotsalainen, Veli-Matti Ruotsalainen, Tarja Säynevirta ja Peter Sorjonen-Ward. Pohjoisen alueen toimintaryhmään ovat kuuluneet Helena Heija- Nuutinen, Pirita Hiltunen, Jari Honkanen, Jaakko Jauhiainen, Viljo Kuusela, Ritva Lampainen, Jouni Lintunen, Heli Nuutinen ja Pirita Hiltunen. Pohjoisen alueen toimintaryhmään kaudella ovat käytettävissä Tiina Kukkonen (puheenjohtaja ja seurakuntaneuvoston edustaja) sekä Helena Heija-Nuutinen, Jaakko Jauhiainen, Jari Honkanen, Ritva Lampainen, Jouni Lintunen, Heli Nuutinen. Työntekijöistä diakonian toimintaryhmään kuuluvat vs. seurakuntapastori Henrik Pääkkönen ja diakoniatyöntekijät Raili Lehtoviita, Riitta Murtorinne ja Pia Sahi Sousa, lähetyksen toimintaryhmään kirkkoherra Jaana Marjanen ja lähetyssihteeri sekä pohjoisen alueen toimintaryhmään vs. seurakuntapastori Henrik Pääkkönen, vs. kanttori Eveliina Modinos ja diakoni Riitta Murtorinne. 1. Valitaan toimintaryhmien puheenjohtajat ja kuhunkin kuusi jäsentä. Toimintaryhmiä voidaan täydentää myöhemmin. 2. Merkitään tiedoksi, että työntekijöistä diakonian toimintaryhmään kuuluvat vs. seurakuntapastori Henrik Pääkkönen ja diakoniatyöntekijät Raili Lehtoviita, Riitta Murtorinne ja Pia Sahi Sousa, lähetyksen toimintaryhmään kirkkoherra Jaana Marjanen ja lähetyssihteeri Pia Sahi Sousa sekä pohjoisen alueen toimintaryhmään vs. seurakuntapastori Henrik Pääkkönen, vs. kanttori Eveliina Modinos ja diakoni Riitta Murtorinne.

4 4 1. Valittiin toimintaryhmiin puheenjohtajat ja kuhunkin kuusi jäsentä: 21 KASVATUKSEN YHTEYSHENKILÖIDEN VALITSEMINEN Diakonian toimintaryhmä kaudella Juhani Laurinkari (puheenjohtaja ja seurakuntaneuvoston edustaja) Ulla-Maija Harjula Tuula Merjola-Partanen Tanja Rönkkö Riitta Saarinen Pirjo Tiainen Merja Ylönen Lähetyksen toimintaryhmä kaudella Heikki Juutinen (puheenjohtaja ja seurakuntaneuvoston edustaja) Maija Kankimäki Martti Karvonen Mirja Ruotsalainen Veli-Matti Ruotsalainen Tarja Säynevirta Peter Sorjonen-Ward Pohjoisen alueen toimintaryhmä kaudella Tiina Kukkonen (puheenjohtaja ja seurakuntaneuvoston edustaja) Helena Heija-Nuutinen Jaakko Jauhiainen Jari Honkanen Ritva Lampainen Jouni Lintunen Heli Nuutinen 2. Merkittiin tiedoksi, että työntekijöistä diakonian toimintaryhmään kuuluvat vs. seurakuntapastori Henrik Pääkkönen ja diakoniatyöntekijät Raili Lehtoviita, Riitta Murtorinne ja Pia Sahi Sousa, lähetyksen toimintaryhmään kirkkoherra Jaana Marjanen ja lähetyssihteeri sekä pohjoisen alueen toimintaryhmään vs. seurakuntapastori Henrik Pääkkönen, vs. kanttori Eveliina Modinos ja diakoni Riitta Murtorinne. Kasvatuksen yhteyshenkilöinä ovat toimineet seurakuntaneuvoston jäsenet Janne Kankkunen ja Jonna Torni-Holopainen. Tehtävään ovat käytettävissä Jaro Julkunen ja Oskari Juvonen. Edellisessä kokouksessa seurakuntaneuvosto keskusteli kasvatuksen toimintaryhmän perustamisesta. Keskustelussa sai kannatusta ajatus, että yhteyshenkilöt ottaisivat kasvatuksen tiimin kanssa puheeksi toimintaryhmän mahdollisuudet tukea toimintaa. Valitaan kasvatuksen yhteyshenkilöt ja annetaan heille tehtäväksi selvittää kysymys kasvatuksen toimintaryhmän perustamisesta. Kasvatuksen yhteyshenkilöiksi valittiin Jaro Julkunen ja Oskari Juvonen. Heille annettiin tehtäväksi selvittää kysymys kastatuksen toimintaryhmän perustamisesta. 22 EDUSTAJAT KUOPION KRISTILLISTEN SEURAKUNTIEN YHTEISTYÖELIMEEN Kuopion kristillisten seurakuntien yhteistyöelin toimii seurakuntien välisen yhteistyön ja kristittyjen ykseyden edistämiseksi Kuopiossa. Yhteistyöelimeen kuuluu edustajat ortodoksisesta, roomalaiskatolisesta ja luterilaisista seurakunnista, metodistiseurakunnasta, vapaakirkosta ja hel-

5 5 luntaiseurakunnista sekä pelastusarmeijasta. Jokaisesta seurakunnasta on työntekijöiden ja seurakuntalaisten edustaja. Kristillisten seurakuntien yhteistyöelimen jäseniksi Puijon seurakunnasta ovat käytettävissä seurakuntapastori Mari Voutilainen uutena ja seurakuntaneuvoston jäsen Jukka Ordén, joka on ollut kaksi kautta yhteistyöelimen jäsen. Valitaan Puijon seurakunnan edustajat Kuopion kristillisten seurakuntien yhteistyöelimeen. Puijon seurakunnan edustajiksi Kuopion kristillisten seurakuntien yhteistyöelimeen valittiin Jukka Ordén ja Mari Voutilainen. 23 LAPSIASIAHENKILÖ Lapsiasiahenkilö toimii lapsen oikeuksien sopimuksen ja lasten ja nuorten asioiden asiantuntijana, kun seurakunnan päätöksenteossa arvioidaan lapsivaikutuksia. Päätöksen valmistelija voi konsultoida lapsiasiahenkilöä valmistelun eri vaiheissa. On suositeltavaa, että lapsiasiahenkilöitä valitaan kaksi, joista toinen on työntekijä ja toinen luottamushenkilö. Kaudella lapsiasiahenkilöinä toimivat nuorisotyönohjaaja Niklas Grönholm ja seurakuntaneuvoston jäsen Janne Kankkunen. Uudelle kaudelle työntekijöistä on käytettävissä kappalainen Elina Knuuttila. Valitaan lapsiasiahenkilöt. Lapsiasiahenkilöiksi valittiin Jaro Julkunen ja Elina Knuuttila. 24 SEURAKUNTAPASTORIN VIRAN TÄYTTÄMINEN Pastori Teemu Voutilainen on irtisanoutunut Puijon seurakunnan seurakuntapastorin virasta alkaen. Kirkkoherra on anonut yhteiseltä kirkkoneuvostolta lupaa täyttää seurakuntapastorin virka, sillä seurakunnan toiminnan turvaamiseksi se on välttämätöntä. Kirkkoneuvosto on antanut luvan täyttää virka. Virkaa hoitaa määräaikaisella viranhoitomääräyksellä pastori Henrik Pääkkönen saakka. Seurakunta on säästösuunnitelman mukaisesti lakkauttanut yhden papin viran vuonna 2016 kappalainen Pekka Niemisen jäätyä eläkkeelle. Seurakuntapastorin virka täytetään ilmoittautumismenettelyllä tuomiokapitulin kautta ja seurakunnalta pyydetään ilmoittautuneista lausunto. Tuomiokapituli on pyytänyt seurakunnalta selvityksen viran erityistarpeista. Avoinna olevaan virkaan voitaisiin sisällyttää papin perustehtävän lisäksi vapaaehtoistoiminnan koordinointi ja diakoniapapin tehtävät, pohjoisen alueen seurakuntatyön suunnittelu ja koordinointi ja osallistuminen aikuistyöhön. Nämä tehtävät ovat osin limittäisiä, minkä vuoksi ne sopivat saman henkilön hoidettaviksi. Viestinnän perustaidot ja sosiaalisen median osaaminen voitaisiin katsoa eduksi. Seurakuntaneuvosto voisi valita työryhmän valmistelemaan seurakuntapastorin valintaa. Haastattelut on tarkoitus järjestää maanantaina 1.4. Työryhmään voisi kirkkoherran lisäksi kuulua kaksi seurakuntaneuvoston jäsentä ja diakoniatyöntekijöiden edustajana Riitta Murtorinne. Ehdotus viran hakuilmoitukseksi on liitteenä 6.

6 6 1. Pyydetään Kuopion hiippakunnan tuomiokapitulia avaamaan ilmoittautumismenettely Puijon seurakunnan seurakuntapastorin virkaan niin, että virka voidaan täyttää alkaen ja hyväksytään liitteen 6 mukainen hakuilmoitus, josta käyvät ilmi viran erityistarpeet. 2. Julkaistaan pieni hakuilmoitus Kotimaa-lehdessä Nimetään työryhmä valmistelemaan valintaa. 1. hyväksyttiin. 2. hyväksyttiin. 3. Valintaa valmistelevaan työryhmään nimettiin Risto Helle, Juhani Laurinkari, Jaana Marjanen ja diakoniatyöntekijä Riitta Murtorinne. 25 KANTTORIN VIRAN TÄYTTÄMINEN Musiikin maisteri Joona Saraste on irtisanoutunut Kuopion ev.lut. seurakuntayhtymän kirkkomusiikin ylempää korkeakoulututkintoa edellyttävästä kanttorin virasta alkaen. Virka on seurakuntayhtymän virka ja sijoitettu Puijon seurakuntaan. Kirkkoherra on anonut yhteiseltä kirkkoneuvostolta kanttorin viran täyttämistä, sillä seurakunnan toiminnan turvaamiseksi se on välttämätöntä. Kirkkoneuvosto on antanut luvan täyttää virka. Virkaa hoitaa saakka musiikin maisteri Eveliina Modinos, minkä jälkeen tehtäviä hoidetaan palkkiotoimisin järjestelyin viran täyttöön saakka. Kanttorin virkojen vähentäminen ei sisälly Puijon seurakunnan säästösuunnitelmaan. Kanttorin valinnasta päättää yhteinen kirkkoneuvosto Puijon seurakunnan esityksestä. Kanttorien tehtävänkuvausten ja työnjaon perusteella virka painottuu musiikkikasvatukseen, minkä vuoksi viran hakumenettelyssä voitaisiin painottaa rippikoulutyötä sekä lasten ja nuorten musiikkitoiminnan osaamista. Viestinnän perustaidot ja sosiaalisen median osaaminen voitaisiin katsoa eduksi. Seurakuntaneuvosto voisi valita työryhmän valmistelemaan kanttorin valintaa. Haastattelut ja musiikkinäytteet on tarkoitus järjestää tiistaina Työryhmään voisi kirkkoherran lisäksi kuulua kaksi seurakuntaneuvoston jäsentä, kanttori Outi Keskisipilä ja toinen musiikkiasiantuntija, josta tehdään esitys kokouksessa. Ehdotus viran hakuilmoitukseksi on liitteenä Hyväksytään viran hakuilmoitus liitteen 7 mukaan ja julkaistaan se sähköisen KirkkoHR-palvelussa 2. Julkaistaan pieni hakuilmoitus Kotimaa-lehdessä Nimetään työryhmä valmistelemaan valintaa. 1. hyväksyttiin. 2. hyväksyttiin. 3. Valintaa valmistelevaan työryhmään nimettiin Jaro Julkunen, Heli Vuojärvi, Jaana Marjanen ja Outi Keskisipilä. Kirkkoherra voi kutsua toisen musiikkiasiantuntijan. 26 DIAKONIAN VIRAN TÄYTTÄMINEN Puijon seurakunnassa on diakonian virka, joka on täytetty määräaikaisesti saakka. Virkaa hoitaa diakoni Pia Sahi Sousa. Kirkkoherra on pyytänyt yhteiseltä kirkkoneuvostolta lupaa täyttää virka toistaiseksi. Kirkkoneuvosto on antanut luvan täyttää virka.

7 Viran täytön määräaikaisuutta perusteltiin vuonna 2017 sillä, että vuoden 2019 loppuun mennessä selvitetään, millä tavoin seurakunta täyttää jäljellä olevan säästövelvoitteensa. Seurakuntaneuvosto on vuosien henkilöstösuunnitelmaa laatiessaan todennut, että tämä diakonian virka on perusteltua täyttää toistaiseksi. Viran tehtävänkuvaan kuuluu erityisesti kansainvälinen diakonia, maahanmuuttajatyö ja lähetys, joiden hoitamiseen tarvitaan erityisosaamista. Jäljellä oleva euron säästövelvoite pystytään täyttämään muulla tavoin määräaikaan eli vuoden 2023 loppuun mennessä. Diakonian viranhaltijan valinnasta päättää seurakuntaneuvosto, joka voisi valita työryhmän valmistelemaan valintaa. Haastattelut on tarkoitus järjestää tiistaina 9.4. Työryhmään voisi kirkkoherran lisäksi kuulua kaksi seurakuntaneuvoston jäsentä ja henkilöstöpäällikkö Arja Keränen. Ehdotus viran hakuilmoitukseksi liitteenä Hyväksytään viran hakuilmoitus liitteen 8 mukaan ja julkaistaan se sähköisen KirkkoHR-palvelussa 2. Nimetään työryhmä valmistelemaan valintaa. 1. Hyväksyttiin viran hakuilmoitus. 2. Valintaa valmistelevaan työryhmään nimettiin Heli Vuojärvi, Juhani Laurinkari, Jaana Marjanen ja henkilöstöpäällikkö Arja Keränen. 27 JAETUT EVÄÄT Helsingissä järjestetään Jaetut eväät jumalanpalveluspäivät. Halukkaat seurakuntaneuvoston jäsenet voivat osallistua päiville. Seurakuntaa maksaa majoituksen, matkan junalla tai bussilla, päivärahan ja kohtuuhintaisen majoituksen. Lisätietoja osoitteessa Työntekijöistä Elina Knuuttila osallistuu päiville ja koordinoi yhteisen palautteen Puijon seurakunnan jumalanpalveluselämän rakentamiseksi. Merkitään tiedoksi Puijon seurakunnasta osallistuvien nimet. Merkittiin tiedoksi, että Puijon seurakunnasta osallistuu Jaetut eväät jumalanpalveluspäiville Eija Komulainen. 28 JOHANNA RINTEEN AVUSTUSANOMUS Terveydenhoitaja-sairaanhoitaja Johanna Rinne on anonut Puijon seurakunnalta avustusta toimiakseen vapaaehtoistyössä ihmiskaupan uhrien parissa Vapauta Uhri ry:n toiminnassa Kyproksella. Hän on ollut aiemmin Kansanlähetysopiston kansainvälisyyslinjan harjoittelussa Kyproksella. Lähetyksen toimintaryhmän jäsen Veli-Matti Ruotsalainen oli tutustunut lomamatkallaan yhdistyksen työhön ja esitteli sitä toimintaryhmän kokouksessa, jossa keskusteltiin Johanna Rinteen anomuksesta. Lisätietoja työstä osoitteessa Keskustelussa nousi esille useita kysymyksiä: Onko tämäkin jakso edelleen koulutukseen liittyvää harjoittelua? Onko hän tällä jaksolla Kansalähetyksen työntekijä? Vastaako SEKL hänen vakuutuksistaan, työturvallisuudestaan, työnohjauksesta yms.? Onko tukea haettu hänen entisistä ja nykyisistä kotiseurakunnistaan? Kansanlähetysopiston kansainvälisyyslinjan linjavastaava Timo Tuikan mukaan tämä jakso on jatkoa edelliselle koulutukselle. Rinteellä ei ole

8 työsuhdetta Kansanlähetykseen ja vakuutuksista vastaa jokainen lähtijä itse. Työnohjauksesta huolehtii Pia Rendic Vapauta uhri ry:stä. Timo Tuikka vastaa hänen opintojensa ohjauksesta Suomesta käsin. Kyproksella on myös toisissa tehtävissä toimiva Kansanlähetyksen työntekijä, joka on yhteydessä vapaaehtoisiin. Asumis- ja työskentelyolot ovat Kyproksella Tuikan mukaan turvalliset. Vapaaehtoiset eivät tee ns. tavoittavaa työtä vaan työ keskittyy toimistorakennukseen. Edelliselle ulkomaanjaksolle Rinne sai tukea kotiseurakunnastaan, mutta ei ole hakenut tälle jaksolle sitä. Puijon seurakunnassa on aiemman käytännön mukaan tuettu kansainvälisiin harjoitteluihin tai vapaaehtoistyöhön lähteviä, joilla on ollut yhteys Puijon seurakuntaan esim. joko työntekijöinä, harjoittelijoina tai entisinä tai nykyisinä seurakunnan jäseninä. Ihmiskauppa on maailman suurimpia järjestäytyneen rikollisuuden muotoja, jonka uhreja ovat naiset ja lapset. Työ uhrien auttamiseksi on arvokasta kansainvälistä diakoniaa ja ihmisoikeustyötä, minkä vuoksi seurakuntienkin tulee etsiä keinoja heidän auttamisekseen. Vaikka Johanna Rinteen vapaaehtoistyö on tärkeää, häneltä puuttuu yhteys Puijon seurakuntaan, minkä vuoksi hänen tukemisensa ei aiemman linjauksen mukaan ole perusteltua. Rinteen hakemus on liitteenä 9. 8 Ei myönnetä avustusta Johanna Rinteelle. Asia palautettiin jatko valmisteluun. 29 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 30 MUUT ASIAT 31 SEURAAVAT KOKOUKSET Kirkkoherran päätöksiä ei ollut. Muita asioita ei ollut. Seuraavat kokoukset pidetään keskiviikkona 20.3., tiistaina 2.4. (poissa Heli Vuojärvi. huom. uusi aika, papin ja kanttorin valintaesitykset), keskiviikkona (poissa Eija Komulainen, Tiina Marjanen, Juhani Laurinkari, diakonin valinta) ja tiistaina klo (kahvitarjoilu klo 17.45) kokoushuoneessa, Suokatu 22 A 2 krs. Merkitään tiedoksi. Merkittiin tiedoksi. 32 OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS 33 KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Puheenjohtaja antoi liitteen mukaisen oikaisuvaatimusohjeen Puheenjohtaja päätti kokouksen klo Jaana Marjanen puheenjohtaja Mirja Turunen sihteeri

9 9 Pöytäkirja on tarkastettu ja hyväksytty Jaro Julkunen Heikki Juutinen

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2019 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 3/2019 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2019 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 3/2019 p SEURAKUNTANEUVOSTO 1 KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2019 Taivaanpankontie 3, 70200 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 3/2019 p. 040 4848410 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Keskiviikko 20.3. klo 17.00 18.19 (Kahvitarjoilu klo 16.45) Paikka

Lisätiedot

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2018 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 6/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2018 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 6/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO 1 KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2018 Taivaanpankontie 3, 70200 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 6/2018 p. 040 4848410 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Keskiviikko 19.9. klo 17.00 19.10 (Kahvitarjoilu klo 16.45) Paikka

Lisätiedot

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 9/2016 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 9/2016 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 9/2016 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 9/2016 p SEURAKUNTANEUVOSTO 1 KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 9/2016 Taivaanpankontie 3, 70200 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 9/2016 p. 040 4848410 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Keskiviikko 14.12. klo 16.30 18.20 Aloitus jouluisella kala-aterialla

Lisätiedot

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 10/2017 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 10/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 10/2017 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 10/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO 1 KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 10/2017 Taivaanpankontie 3, 70200 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 10/2017 p. 040 4848410 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Tiistai 14.11. klo 19.00 20.40 (Kahvitarjoilu klo 18.45) Paikka

Lisätiedot

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2016 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 1/2016 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2016 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 1/2016 p SEURAKUNTANEUVOSTO 1 KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2016 Taivaanpankontie 3, 70200 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 1/2016 p. 040 4848410 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Keskiviikko 17.2. klo 17.00 18.40 (Kahvitarjoilu klo 16.45) Paikka

Lisätiedot

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2017 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 2/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2017 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 2/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO 1 KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2017 Taivaanpankontie 3, 70200 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 2/2017 p. 040 4848410 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Keskiviikko 8.2. klo 17.00 19.36 (Kahvitarjoilu klo 16.45) Paikka

Lisätiedot

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2017 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 4/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2017 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 4/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO 1 KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2017 Taivaanpankontie 3, 70200 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 4/2017 p. 040 4848410 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Keskiviikko 19.4. klo 17.00 18.30 (Kahvitarjoilu klo 16.45) Paikka

Lisätiedot

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2018 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 5/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2018 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 5/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO 1 KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2018 Taivaanpankontie 3, 70200 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 5/2018 p. 040 4848410 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Keskiviikko 22.8. klo 17.00 18.20 (Kahvitarjoilu klo 16.45) Paikka

Lisätiedot

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 11/2017 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 11/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 11/2017 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 11/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO 1 KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 11/2017 Taivaanpankontie 3, 70200 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 11/2017 p. 040 4848410 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Keskiviikko 13.12. klo 16.30 20.05 Aloitus ruokailulla klo 16.30

Lisätiedot

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7/2016 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 7/2016 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7/2016 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 7/2016 p SEURAKUNTANEUVOSTO 1 KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7/2016 Taivaanpankontie 3, 70200 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 7/2016 p. 040 4848410 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Keskiviikko 26.10. klo 17.00 17.45 (Kahvitarjoilu klo 16.45) Paikka

Lisätiedot

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/2016 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 8/2016 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/2016 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 8/2016 p SEURAKUNTANEUVOSTO 1 KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/2016 Taivaanpankontie 3, 70200 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 8/2016 p. 040 4848410 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Keskiviikko 16.11. klo 17.30 19.25 (Kahvitarjoilu klo 17.15) Paikka

Lisätiedot

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2017 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 6/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2017 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 6/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO 1 KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2017 Taivaanpankontie 3, 70200 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 6/2017 p. 040 4848410 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Keskiviikko 31.5.2017 klo 16.30 19.50 Yhteinen ateria klo 16.30

Lisätiedot

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2019 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 4/2019 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2019 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 4/2019 p SEURAKUNTANEUVOSTO 1 KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2019 Taivaanpankontie 3, 70200 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 4/2019 p. 040 4848410 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Tiistai 2.4. klo 17.00 18.00 (Kahvitarjoilu klo 16.45) Paikka Keskusseurakuntatalo,

Lisätiedot

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2016 Taivaanpankontie 3, 70200 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 3/2016 p. 040 4848410 SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2016 Taivaanpankontie 3, 70200 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 3/2016 p. 040 4848410 SEURAKUNTANEUVOSTO 1 KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2016 Taivaanpankontie 3, 70200 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 3/2016 p. 040 4848410 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Keskiviikko 20.4. klo 17.00 18.35 (Kahvitarjoilu klo 16.45) Paikka

Lisätiedot

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2016 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 4/2016 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2016 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 4/2016 p SEURAKUNTANEUVOSTO 1 KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2016 Taivaanpankontie 3, 70200 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 4/2016 p. 040 4848410 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Keskiviikko 18.5. klo 17.00 18.20 (Kahvitarjoilu klo 16.45) Paikka

Lisätiedot

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2018 1(5) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 2/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO 22.2.

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2018 1(5) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 2/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO 22.2. KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2018 1(5) Aika 20.2.2018 klo 16.30 18.05 (tarjoilu 16.00) Paikka Pyhän Johanneksen kirkon seurakuntasali, Ampujanpolku 2 Kokoonpano ja läsnäolo Kokoukseen oikeutetut

Lisätiedot

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2018 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 1/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2018 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 1/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO 1 KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2018 Taivaanpankontie 3, 70200 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 1/2018 p. 040 4848410 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Tiistai 30.1. klo 17.00 18.35 (Kahvitarjoilu klo 16.45) Paikka Puijon

Lisätiedot

KUOPION ALAVAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2016 Keihäskatu 5 B PÖYTÄKIRJA 6/2016 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION ALAVAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2016 Keihäskatu 5 B PÖYTÄKIRJA 6/2016 p SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Tiistai 20.9.2016 klo 16.30 18.47 Paikka Alavan seurakuntasalissa, Keihäskatu 5 Kokoonpano ja läsnäolo Hannu Koskelainen puheenjohtaja läsnä Upi Heinonen jäsen läsnä Sakari Kainulainen jäsen poissa

Lisätiedot

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2018 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 3/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2018 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 3/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO 1 KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2018 Taivaanpankontie 3, 70200 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 3/2018 p. 040 4848410 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Tiistai 17.4. klo 17.00 18.30 (Kahvitarjoilu klo 16.45) Paikka Puijon

Lisätiedot

KUOPION ALAVAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2017 Keihäskatu 5 B PÖYTÄKIRJA 1/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION ALAVAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2017 Keihäskatu 5 B PÖYTÄKIRJA 1/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Torstaina 9.2.2017 klo 16.30-18.30 Paikka Alavan kirkon alasalissa, Keihäskatu 5 Kokoonpano ja läsnäolo Hannu Koskelainen puheenjohtaja läsnä Upi Heinonen jäsen läsnä Sakari Kainulainen jäsen läsnä

Lisätiedot

KUOPION ALAVAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7/2017 Keihäskatu 5 B PÖYTÄKIRJA 7/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION ALAVAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7/2017 Keihäskatu 5 B PÖYTÄKIRJA 7/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Keskiviikko 20.9.2017 klo 16.30 18.20 Paikka Alavan seurakuntasalissa, Keihäskatu 5 Kokoonpano ja läsnäolo Hannu Koskelainen puheenjohtaja läsnä Upi Heinonen jäsen läsnä Sakari Kainulainen jäsen poissa

Lisätiedot

Kasurinen Maija-Leena jäsen, läsnä Perki-Latvaniemi Eeva-Liisa jäsen. läsnä

Kasurinen Maija-Leena jäsen, läsnä Perki-Latvaniemi Eeva-Liisa jäsen. läsnä Aika Tiistai 29.1.2019 klo 17. Paikka Keskusseurakuntatalo, koulutussali, Suokatu 22 D-ovi. Kokoonpano ja läsnäolo Ilpo Rannankari puheenjohtaja, läsnä Asikainen Iris Husso Jarkko Karjalainen Liisa Kasurinen

Lisätiedot

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2018 1(5) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 6/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO 21.9.

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2018 1(5) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 6/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO 21.9. KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2018 1(5) Aika 19.9.2018 klo 16.30 17.55 (tarjoilu 16.00) Paikka Pyhän Johanneksen kirkon takkahuone, Ampujanpolku 2 Kokoonpano ja läsnäolo Mäkinen Aulikki puheenjohtaja

Lisätiedot

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7/2017 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 7/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7/2017 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 7/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO 1 KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7/2017 Taivaanpankontie 3, 70200 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 7/2017 p. 040 4848410 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Keskiviikko 23.8. klo 17.00 19.25 (Kahvitarjoilu klo 16.45) Paikka

Lisätiedot

KUOPION TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 Suokatu 22, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 3/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 Suokatu 22, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 3/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Tiistai 28.3.2017 klo 17, kahvit ennen kokousta. Paikka Keskusseurakuntatalo, kerhohuone Samuli, Suokatu 22 C. Kokoonpano ja läsnäolo Ilpo Rannankari puheenjohtaja läsnä Liisa Karjalainen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 3/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 3/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO 1 KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 Taivaanpankontie 3, 70200 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 3/2017 p. 040 4848410 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Keskiviikko 29.3. klo 17.00 17.50 (Kahvitarjoilu klo 16.45) Paikka

Lisätiedot

Paikka Keskusseurakuntatalo, kerhohuone Samuli, Suokatu 22 C.

Paikka Keskusseurakuntatalo, kerhohuone Samuli, Suokatu 22 C. Aika Tiistai 6.6.2017 klo 17 Paikka Keskusseurakuntatalo, kerhohuone Samuli, Suokatu 22 C. Kokoonpano ja läsnäolo Ilpo Rannankari Liisa Karjalainen Iris Asikainen Markku Hyvärinen Merja Leppälä Matti Mänttäri

Lisätiedot

KUOPION TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2018 Suokatu 22, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 4/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2018 Suokatu 22, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 4/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Tiistai 13.3.2018 klo 17 Paikka Keskusseurakuntatalo, kerhohuone Samuli, Suokatu 22 C. Kokoonpano ja läsnäolo Ilpo Rannankari puheenjohtaja, läsnä Liisa Karjalainen varapuheenjohtaja, poissa, ei varajäsentä

Lisätiedot

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2017 1(5) Kellolahdentie 8, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 2/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO 7.4.

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2017 1(5) Kellolahdentie 8, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 2/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO 7.4. KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2017 1(5) Aika 5.4.2017 klo 16.30 17.25 (tarjoilu 16.00) Paikka Pyhän Johanneksen kirkon seurakuntasali, Kellolahdentie 8 Kokoonpano ja läsnäolo Kokoukseen oikeutetut

Lisätiedot

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7/2018 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 7/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7/2018 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 7/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO 1 KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7/2018 Taivaanpankontie 3, 70200 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 7/2018 p. 040 4848410 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Tiistai 23.10. klo 17.00 18.05 (Kahvitarjoilu klo 16.45) Paikka

Lisätiedot

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019 1(6) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 1/2019 p SEURAKUNTANEUVOSTO 25.1.

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019 1(6) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 1/2019 p SEURAKUNTANEUVOSTO 25.1. KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019 1(6) Aika 23.1.2019 klo 16.30 17.20 (tarjoilu 16.00) Paikka Pyhän Johanneksen kirkon seurakuntasali, Ampujanpolku 2 Kokoonpano ja läsnäolo Kokoukseen oikeutetut

Lisätiedot

KUOPION TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2016 Suokatu 22, 70100 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 2/2016 p. 040-484 8248 SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2016 Suokatu 22, 70100 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 2/2016 p. 040-484 8248 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Tiistai 23.2.2016 klo 17.00 18.30 Paikka Kokoonpano ja läsnäolo Keskusseurakuntatalo, kerhohuone Samuli, C-rappu 2.kerros Ilpo Rannankari puheenjohtaja läsnä Liisa Karjalainen varapuheenjohtaja läsnä

Lisätiedot

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2019 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 6/2019 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2019 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 6/2019 p SEURAKUNTANEUVOSTO 1 KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2019 Taivaanpankontie 3, 70200 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 6/2019 p. 040 4848410 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Keskiviikko 28.8. klo 17.00 18.40 (Kahvitarjoilu klo 16.45) Paikka

Lisätiedot

KUOPION ALAVAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 9/2016 Keihäskatu 5 B PÖYTÄKIRJA 9/2016 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION ALAVAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 9/2016 Keihäskatu 5 B PÖYTÄKIRJA 9/2016 p SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Maanantaina 19.12.2016 klo 16.30 17.25 Paikka Alavan seurakuntasalissa, Keihäskatu 5 Kokouksen jälkeen n. klo 18 jouluruokailu Koivumäen kartanossa. Kokoonpano ja läsnäolo Hannu Koskelainen puheenjohtaja

Lisätiedot

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävänä taloustoimiston ilmoitustaululla edellä mainitun ajan.

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävänä taloustoimiston ilmoitustaululla edellä mainitun ajan. SULKAVAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1 / 2019 Kirkkoneuvosto Sulkavan seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään TIISTAINA 5. PÄIVÄNÄ MAALISKUUTA 2019 SEURAKUNTATALOSSA ALKAEN KLO 17.00 Kokouksessa käsitellään

Lisätiedot

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 9/2018 1(5) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 9/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 9/2018 1(5) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 9/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 9/2018 1(5) Aika 12.12.2018 klo 16.30 17.05 (tarjoilu kokouksen jälkeen vapaaehtoisten kiitosjuhlassa klo 18.00) Paikka Pyhän Johanneksen kirkon takkahuone, Ampujanpolku

Lisätiedot

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2018 1(5) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 1/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO 5.2.

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2018 1(5) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 1/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO 5.2. KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2018 1(5) Aika 31.1.2018 klo 16.30 16.50 (tarjoilu 16.00) Paikka Pyhän Johanneksen kirkon takkahuone, Ampujanpolku 2 Kokoonpano ja läsnäolo Kokoukseen oikeutetut

Lisätiedot

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2017 1(6) Kellolahdentie 8, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 1/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO 27.1.

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2017 1(6) Kellolahdentie 8, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 1/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO 27.1. KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2017 1(6) Aika 25.1.2017 klo 16.30 18.35 (tarjoilu 16.00) Paikka Pyhän Johanneksen kirkon seurakuntasali, Kellolahdentie 8 Kokoonpano ja läsnäolo Kokoukseen oikeutetut

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Keskiviikko klo Kirkkokatu 10, neuvotteluhuone 3. krs, Lappeenranta.

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Keskiviikko klo Kirkkokatu 10, neuvotteluhuone 3. krs, Lappeenranta. Lappeenrannan evankelisluterilaiset seurakunnat Kirkkokatu 10 A, 3. krs. / PL 45 53101 Lappeenranta 040 3126 301 lappeenranta.seurakunta@evl.fi Aika Keskiviikko 7.10.2015 klo 18.00 20.31 Paikka Kirkkokatu

Lisätiedot

KUOPION KALLAVEDEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ Rauhalahdentie 21, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 4/2018 P SEURANKUNTANEUVOSTO

KUOPION KALLAVEDEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ Rauhalahdentie 21, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 4/2018 P SEURANKUNTANEUVOSTO KUOPION KALLAVEDEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2018 1 Aika Keskiviikko 11.04.2018 klo 18.00 Paikka Kallaveden kirkko, Rauhalahdentie 21 Kokoonpano ja läsnäolo Pentikäinen Matti puheenjohtaja läsnä Ahonen

Lisätiedot

KUOPION TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2018 Suokatu 22, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 2/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2018 Suokatu 22, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 2/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Tiistai 23.1.2018 klo 17 Paikka Kerhohuone Samuli, Suokatu 22 C, 2 krs Kokoonpano ja läsnäolo Ilpo Rannankari Liisa Karjalainen Iris Asikainen Markku Hyvärinen Merja Leppälä Matti Mänttäri Seppo Niskanen

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Torstai klo Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta. Paikka

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Torstai klo Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta. Paikka 1-2017 Aika Torstai 26.1.2017 klo 17.15 Lappeenrannan evankelisluterilaiset seurakunnat Paikka Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2019 1(5) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 2/2019 p SEURAKUNTANEUVOSTO 9.4.

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2019 1(5) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 2/2019 p SEURAKUNTANEUVOSTO 9.4. KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2019 1(5) Aika 20.2.2019 klo 16.30 18.20 (tarjoilu 16.00) Paikka Pyhän Johanneksen kirkon seurakuntasali, Ampujanpolku 2 Kokoonpano ja läsnäolo Hyvärinen Heikki

Lisätiedot

Aika: maanantai klo 18, kahvitarjoilu alkaa klo Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B 2. krs, Helsinki

Aika: maanantai klo 18, kahvitarjoilu alkaa klo Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B 2. krs, Helsinki 1 (7) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 9 /2013 Aika: maanantai 4.11.2013 klo 18, kahvitarjoilu alkaa klo 17.30 Paikka: Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B 2. krs, 00120 Helsinki Läsnä: Heltelä Marja puheenjohtaja

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67 Aika Tiistai 16.5.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 4/2016 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 4/2016 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA keskiviikkona 22. päivä kesäkuuta 2016 klo 18.00 alkaen tarjoilua klo 17.30 18.00 Seurakuntatalo/takasali ESITYSLISTA 42 Kokouksen avaus 43 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2017 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2017 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 4. päivä tammikuuta klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS. Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuone, Maunukselantie 3

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS. Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuone, Maunukselantie 3 Aihe KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai klo 17 Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuone, Maunukselantie 3 Osanottajat Asioiden esittelijä Ylikangas Kimmo kirkkoherra, pj. p. 040 591 8415

Lisätiedot

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen.

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen. JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 / 2014 1 AIKA 12.02.2014 klo 16.30 18.25 PAIKKA Kuokkalan kirkko, Syöttäjänkatu 4 (alakerran kokoushuone). Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Torstai klo Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta. Paikka

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Torstai klo Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta. Paikka 9-2016 Aika Torstai 24.11.2016 klo 17.00 Lappeenrannan evankelisluterilaiset seurakunnat Paikka Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 109 KOKOUKSEN AVAUS 110 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 2/2017 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 2/2017 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 15. päivä helmikuuta klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali 19 Kokouksen avaus 20 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2018 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 4/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2018 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 4/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO 1 KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2018 Taivaanpankontie 3, 70200 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 4/2018 p. 040 4848410 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Tiistai 5.6. klo 17.00 19.30 (Kahvitarjoilu klo 16.45) Paikka Puijon

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 13/2014 Kirkkoneuvosto 13.11.2014 150. KOKOUSAIKA torstaina 13. päivänä marraskuuta 2014

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 13/2014 Kirkkoneuvosto 13.11.2014 150. KOKOUSAIKA torstaina 13. päivänä marraskuuta 2014 150 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 13/2014 KOKOUSAIKA torstaina 13. päivänä marraskuuta 2014 KOKOUSPAIKKA JÄSENET Seurakuntatalo/takasali Sari Heiskanen Markku Huttunen Erkki Huuskonen Tuula Karppinen Ellen

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Aika Tiistai 21.3.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77 Aika Tiistai 30.5.2017 kello 16.00 17.10 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 7/2011 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 7/2011 Kirkkoneuvosto 87 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 24. päivänä elokuuta 2011 klo 18.00. Tarjoilua klo 18.30-19, ennen kirkkovaltuuston kokousta. KOKOUSPAIKKA seurakuntatalo/takasali ESITYSLISTA 94 Kokouksen avaus

Lisätiedot

KUOPION KALLAVEDEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/ Rauhalahdentie 21, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 2/2019 P SEURANKUNTANEUVOSTO

KUOPION KALLAVEDEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/ Rauhalahdentie 21, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 2/2019 P SEURANKUNTANEUVOSTO KUOPION KALLAVEDEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2019 1 Aika Keskiviikko 13.02.2019 klo 17.30 Paikka Kallaveden kirkko, Rauhalahdentie 21 Kokoonpano ja läsnäolo Pentikäinen Matti puheenjohtaja läsnä Airaksinen

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 2/2019 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 2/2019 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 2/2019 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto 18.2.2019 Seurakuntaneuvoston kokous Aika Maanantai 18.2.2019 klo 18 19.15 Paikka Seurakuntatalo, Pappilantie 11,

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Keskiviikko klo Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta.

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Keskiviikko klo Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta. Aika Keskiviikko 20.3.2019 klo 16.30 18.12 Lappeenrannan evankelisluterilaiset seurakunnat Paikka Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 29 KOKOUKSEN AVAUS 30 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2016. Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs)

KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2016. Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs) KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2016 Aika: ti 16.2.2016 klo 16 19.00 Paikka: Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs) Läsnä: Erkkola Kari puheenjohtaja Aalto-Setälä

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KOKOUSAIKA 24.9.2014 klo 18-18.45 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja Kuivalainen Eila varapuheenjohtaja Hassinen Arja Puhakka

Lisätiedot

KUOPION ALAVAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/2018 Keihäskatu 5 B PÖYTÄKIRJA 8/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION ALAVAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/2018 Keihäskatu 5 B PÖYTÄKIRJA 8/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO 1(5) Aika Keskiviikko19.9.2018 klo 16.30 18.40 Paikka Alavan seurakuntasalissa, Keihäskatu 5 B Kokoonpano ja läsnäolo Hannu Koskelainen puheenjohtaja läsnä Mirja Kontio varapuheenjohtaja läsnä Upi Heinonen

Lisätiedot

KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2015. Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs)

KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2015. Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs) KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2015 Aika: ti 24.2.2015 klo 16 18.25 Paikka: Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs) Läsnä: Erkkola Kari puheenjohtaja, 14-25 ajan,

Lisätiedot

Liitteet 1 Oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, 66

Liitteet 1 Oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, 66 LAURITSALAN SEURAKUNTA ASIALISTA 1 (6) Hallituskatu 15, PL 1018 53301 LAPPEENRANTA PUH. 05 6126401, 6126406 Aika Keskiviikkona 16.4.2008 klo 17.30 18.25 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Keskuskatu 1.

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 6/2016 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 6/2016 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 14. päivä syyskuuta 2016 klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali ESITYSLISTA 65 Kokouksen avaus 66 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Tiistai klo Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta. Paikka

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Tiistai klo Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta. Paikka Aika Tiistai 22.1.2019 klo 17.00 Lappeenrannan evankelisluterilaiset seurakunnat Paikka Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Pöytäkirja Lappeenrannan kirkon alasali, Mannerheiminkatu 1, Lappeenranta (HUOM! PAIKKA)

Pöytäkirja Lappeenrannan kirkon alasali, Mannerheiminkatu 1, Lappeenranta (HUOM! PAIKKA) 5-2016 Aika Torstai 26.5.2016 klo 17.00 (kahvit klo 16.45) Lappeenrannan evankelisluterilaiset seurakunnat Paikka Lappeenrannan kirkon alasali, Mannerheiminkatu 1, Lappeenranta (HUOM! PAIKKA) ASIALISTA

Lisätiedot

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2018 Jalasjärven kappelineuvosto 2018

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2018 Jalasjärven kappelineuvosto 2018 1 PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2018 2018 Kokousaika: 06.02.2018 klo 17.10-18.35 Kokouspaikka: Jalasjärven Seurakuntatalo, kokoushuone Osanottajat Jani Latva-Nikkola puheenjohtaja Jarmo Alajoki varapuheenjohtaja poissa

Lisätiedot

Pöytäkirja. Myllykosken seurakuntakoti. Kirkkopelto-Marttila Anita. Lehtomäki Elina. Rasi Merja jäsen. Vainio Marja-Leena Viljakainen Hannele

Pöytäkirja. Myllykosken seurakuntakoti. Kirkkopelto-Marttila Anita. Lehtomäki Elina. Rasi Merja jäsen. Vainio Marja-Leena Viljakainen Hannele Pöytäkirja 5/2019 Anjalankosken srk-neuvoston kokous Kokousaika Kokouspaikka klo 18:30 Myllykosken seurakuntakoti Osallistujat Murto Eija puheenjohtaja Suutari Tero varapuheenjohtaja, kok.pj Heino Matti

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen. Muut läsnäolijat Seija Suokunnas sihteeri Sanna Kuitunen, Taina Kujanen, Eeva-Maria Pyykkönen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen. Muut läsnäolijat Seija Suokunnas sihteeri Sanna Kuitunen, Taina Kujanen, Eeva-Maria Pyykkönen Kokousaika torstai 21.2.2019 klo 18-20.15 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen varapuheenjohtaja Ville Honkasaari, poistui klo 19.32, 16 Ida Maula Tiia

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 / (5) KIRKKONEUVOSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 / (5) KIRKKONEUVOSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 /2016 1 (5) KOKOUSAIKA 10.8.2016 klo 17-19.05 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Kuosmanen Seppo kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 1/2017 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 1/2017 Kirkkovaltuusto 16.1.2017 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Maanantai 16. päivä tammikuuta 2017, klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen Markku

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Tiistai klo Piiluvan leirikeskuksen sali, Taipalsaarentie 476, Lappeenranta.

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Tiistai klo Piiluvan leirikeskuksen sali, Taipalsaarentie 476, Lappeenranta. 10-2016 Aika Tiistai 20.12.2016 klo 17.00 Lappeenrannan evankelisluterilaiset seurakunnat Paikka Piiluvan leirikeskuksen sali, Taipalsaarentie 476, Lappeenranta ASIALISTA 123 KOKOUKSEN AVAUS 124 KOKOUKSEN

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN Pöytäkirja SEURAKUNTA Nro 6/2017

HÄMEENLINNA-VANAJAN Pöytäkirja SEURAKUNTA Nro 6/2017 1 HÄMEENLINNA-VANAJAN Pöytäkirja 3.10.2017 SEURAKUNTA Nro 6/2017 DIAKONIATYÖN JOHTOKUNTA Kokousaika Tiistai 3.10.2017 klo 17.30 19.45 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, 3. krs kokoushuone, Rauhankatu 14

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Keskiviikko klo Kirkkokatu 10, neuvotteluhuone 3. krs, Lappeenranta.

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Keskiviikko klo Kirkkokatu 10, neuvotteluhuone 3. krs, Lappeenranta. Lappeenrannan evankelisluterilaiset seurakunnat Kirkkokatu 10 A, 3. krs. / PL 45 53101 Lappeenranta 040 3126 301 lappeenranta.seurakunta@evl.fi Aika Keskiviikko 25.3.2015 klo 17.00 18.25 Paikka Kirkkokatu

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KOKOUSAIKA 10.1.2017 klo 17-17.35 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja Sorjonen Liisa varapuheenjohtaja LÄSNÄ Haapsaari Tuula

Lisätiedot

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2010 1(6) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Mettäläntie 3, takkahuone. Hellsten Aino jäsen

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2010 1(6) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Mettäläntie 3, takkahuone. Hellsten Aino jäsen ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2010 1(6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika 10.02.2010 klo 18.00 Paikka Seurakuntakeskus, Mettäläntie 3, takkahuone Läsnä jäsenet Puhakka Osmo kirkkoherra Anttila Maire jäsen

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 5/2017 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 5/2017 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA torstaina 15. päivä kesäkuuta klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali 61 Kokouksen avaus 62 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 63 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 12/2015 Kirkkoneuvosto maanantaina 23. päivänä marraskuuta 2015 klo 18.

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 12/2015 Kirkkoneuvosto maanantaina 23. päivänä marraskuuta 2015 klo 18. 179 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA maanantaina 23. päivänä marraskuuta 2015 klo 18.00 alkaen kahvitarjoilua 17.30 18.00 KOKOUSPAIKKA seurakuntatalo, takasali ESITYSLISTA 154 Kokouksen avaus 155 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7/2017 1(5) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 7/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7/2017 1(5) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 7/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7/2017 1(5) Aika 13.11.2017 klo 16.30 17.40 (tarjoilu 16.00) Paikka Pyhän Johanneksen kirkon takkahuone, Ampujanpolku 2 Kokoonpano ja läsnäolo Kokoukseen oikeutetut

Lisätiedot

torstaina 10. päivänä tammikuuta 2013 klo alkaen

torstaina 10. päivänä tammikuuta 2013 klo alkaen 10.1.2013 3 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 1/2013 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA torstaina 10. päivänä tammikuuta 2013 klo 19.00 alkaen Seurakuntatalo JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Eskelinen Sanna Haataja Markku Huuskonen

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, puheenjohtaja Lehtomäki Elina varapj., puheenjohtaja Raskinen Marjatta jäsen

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, puheenjohtaja Lehtomäki Elina varapj., puheenjohtaja Raskinen Marjatta jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 1/2017 Sivu 1 (5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 5.1.2017 klo 15.00-18.48 Paikka Myllykosken kirkon seurakuntasalo Läsnä et Heinonen Heikki kirkkoherra,

Lisätiedot

KUOPION KALLAVEDEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7/ Rauhalahdentie 21, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 7/2018 P SEURANKUNTANEUVOSTO

KUOPION KALLAVEDEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7/ Rauhalahdentie 21, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 7/2018 P SEURANKUNTANEUVOSTO KUOPION KALLAVEDEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7/2018 1 Aika Keskiviikko 29.08.2018 klo 17 Paikka Kallaveden kirkko, Rauhalahdentie 21 Kokoonpano ja läsnäolo Pentikäinen Matti puheenjohtaja läsnä Ahonen Johanna

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/15

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/15 SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/15 Kirkkoneuvosto Laatimispäivämäärä 02.07.2015 KOKOUSTIEDOT Aika 09.07.2015 kello 16.30 (kahvi 16.00) Paikka Saarijärven seurakuntatalon kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika tiistai 10.4.2018 klo 18-19.25 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen, estynyt Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2016 1(5) Kellolahdentie 8, 70460 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 3/2016 p. 040 4848 379 SEURAKUNTANEUVOSTO 21.4.

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2016 1(5) Kellolahdentie 8, 70460 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 3/2016 p. 040 4848 379 SEURAKUNTANEUVOSTO 21.4. KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2016 1(5) Aika 19.4.2016 klo 16.30-17.05 (tarjoilu 16.00) Paikka Pyhän Johanneksen kirkon takkahuone, Kellolahdentie 8 Kokoonpano ja läsnäolo Mäkinen Aulikki

Lisätiedot

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4/ 2018 Jalasjärven kappelineuvosto Marja-Leena Ala-Karvia jäsen Keijo Haanpää jäsen

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4/ 2018 Jalasjärven kappelineuvosto Marja-Leena Ala-Karvia jäsen Keijo Haanpää jäsen 1 KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4/ 2018 2018 Kokousaika: 26.09.2018 klo 18.02-19.33 Kokouspaikka: Jalasjärven seurakuntatalo, kokoushuone Osanottajat Tapani Virkkala puheenjohtaja Jarmo Alajoki varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 3/2014. Sonkajärven srk-talo, Rutakontie 20, Sonkajärvi

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 3/2014. Sonkajärven srk-talo, Rutakontie 20, Sonkajärvi Pöytäkirja 3/2014 Sonkajärven seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika Torstaina 11.9.2014 klo 18.00-21.10 Paikka Sonkajärven srk-talo, Rutakontie 20, 74300 Sonkajärvi Osallistujat:

Lisätiedot

KUOPION KALLAVEDEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 10/ Rauhalahdentie 21, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 10/2018 P SEURANKUNTANEUVOSTO

KUOPION KALLAVEDEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 10/ Rauhalahdentie 21, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 10/2018 P SEURANKUNTANEUVOSTO KUOPION KALLAVEDEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 10/2018 1 Aika Keskiviikko 14.11.2018 klo 18 Paikka Kallaveden kirkko, Rauhalahdentie 21 Kokoonpano ja läsnäolo Pentikäinen Matti puheenjohtaja läsnä Ahonen Johanna

Lisätiedot

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto Kokousaika Maanantai 28.8.2017 klo 16 17.18 Kokouspaikka Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8 A 74700 Kiuruvesi Saapuvilla olleet jäsenet Häyrynen Mirita

Lisätiedot

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2019 Jalasjärven kappelineuvosto. Jenni Kiviniemi. Maija Rantamäki

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2019 Jalasjärven kappelineuvosto. Jenni Kiviniemi. Maija Rantamäki 1 PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2019 Kokousaika: 06.02.2019 klo 18.06-19.44 Kokouspaikka: Jalasjärven Seurakuntatalo, kahvio Osanottajat Tapani Virkkala Jenni Kiviniemi Minna Kotila Markus Moisio Samuli Niiles Sirkka

Lisätiedot

Asialista Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

Asialista Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 10.12.2018 klo 17.30 18.25 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

Lisätiedot

SAVONLINNAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 03/2017 Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 kappelineuvosto

SAVONLINNAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 03/2017 Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 kappelineuvosto Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 Kokousaika Torstai 27.04.2017 kello 18.00-19.00 Kokouspaikka Rantasalmen seurakuntatalo Kirkkorinne Läsnä Eronen Juha jäsen x Härmälä Irja jäsen x Julkunen

Lisätiedot

Asialista Joutsenon seurakuntakeskus

Asialista Joutsenon seurakuntakeskus Asialista Penttiläntie 5, 54100 Joutseno P. 040 3126 700, 040 3126 701 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 19.12.2017 klo 18 Paikka Joutsenon seurakuntakeskus ASIALISTA 59 Kokouksen avaus 60 Kokouksen

Lisätiedot

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen 1 KOKOUSAIKA Maanantai 30.10.2017 klo 17.55 18.40 KOKOUSPAIKKA Torikatu, Olohuone KUTSUTUT JÄSENET: Malmberg Erkki puheenjohtaja, kirkkoherra Ylivakeri Paula varapuheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa jäsen

Lisätiedot

Pöytäkirja nähtävillä: Pöytäkirja on nähtävillä Orimattilan seurakunnan kirkkoherranvirastolla

Pöytäkirja nähtävillä: Pöytäkirja on nähtävillä Orimattilan seurakunnan kirkkoherranvirastolla ARTJÄRVEN KAPPELISEURAKUNTA Kirkkotie 23 16200 Artjärvi PÖYTÄKIRJA4/2018 ARTJÄRVEN KAPPELINEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 6.6.2018 klo 17.00 Paikka Artjärven seurakuntakoti, Kirkkotie 23, 16200 Artjärvi

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 10/2009 Kirkkoneuvosto 29.7.2009 108 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 10/2009

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 10/2009 Kirkkoneuvosto 29.7.2009 108 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 10/2009 Kirkkoneuvosto 29.7.2009 108 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 10/2009 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 29. päivänä heinäkuuta 2009 kello 10.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET Seurakuntatalo Sari Heiskanen Markku Huttunen Tuula Kauppinen,

Lisätiedot

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Leena Syrjälälle, p tai sähköpostitse

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Leena Syrjälälle, p tai sähköpostitse AIKA 04.02.2016 klo 18.00 PAIKKA Vaajakosken kirkko Kirkkotie 11 40800 Vaajakoski Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2/13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3/14 Työjärjestyksen hyväksyminen 3/15

Lisätiedot

VIROLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016

VIROLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016 1 KAPPELINEUVOSTON KOKOUS AIKA keskiviikko klo 18.30 19.40 PAIKKA Virojoen seurakuntatalo, Riihitie 2, Virojoki läsnä/poissa OSALLISTUJAT Karvonen, Taina vt. kappalainen, puheenjohtaja (x) Hanski, Liisa

Lisätiedot