Bonusta ja etuja. yhteistyökumppaneiden palveluihin se kannattaa! Bonusta jopa 5 %. Paranna Bonustasi. Lue lisää!

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Bonusta ja etuja. yhteistyökumppaneiden palveluihin se kannattaa! Bonusta jopa 5 %. Paranna Bonustasi. Lue lisää!"

Transkriptio

1 Bonusta ja etuja Ota hyöty myös S-ryhmän yhteistyökumppaneilta Paranna Bonustasi. Lue lisää! Maaliskuu 2012 Tutustu yhteistyökumppaneiden palveluihin se kannattaa! Bonusta jopa 5 %.

2 Vauhtia Bonukseen S-ryhmän yhteistyökumppaneiden avulla! Tutustu tämän esitteen sivuilla S-ryhmän valtakunnallisten bonusyhteistyökumppaneiden palveluihin. Niitä käyttäessäsi Bonuksesi kertyminen saa todennäköisesti aivan uutta vauhtia, sillä bonusostojen lisääntymisen myötä myös bonusprosenttisi nousee portaittain. Useat bonusyhteistyökumppanit tarjoavat asiakasomistajille myös tuntuvia etuja. Osa S-ryhmän yhteistyökumppaneista on ns. etupartnereita, jotka myöntävät asiakasomistajille etuja ilman Bonusta. Asiakasomistajana sinulla on monipuoliset mahdollisuudet kerryttää Bonusta parhaimmillaan jopa 5 %! Lue lisää Bonuksesta S-kanava.fi

3 Tule Ifin asiakkaaksi ja laske yhteen etu + etu + Bonus! If on Pohjoismaiden johtava vahinkovakuuttaja. If tarjoaa niin nykyisille kuin uusille asiakkailleen erilaisia etuja, kuten If Keskittäjäasiakkaan edut, Omavastuuedun sekä If Kansion henkilöasiakkaille. Keskittämisetu jopa 15 % + Keskittämällä vakuutuksesi Ifiin saat alennusta vakuutusmaksuistasi. Mitä enemmän keskität, sitä enemmän saat alennusta! Internet-alennus 10 % + Kun ostat vakuutuksesi If Verkkokaupasta, saat 10 % alennuksen ensimmäisen vuoden vakuutusmaksusta. Vauvavakuutuksessa alennus koskee vain Odotusajan vakuutusta. Bonusta jopa 5 % Saat kaikista Ifin henkilöasiakkaan vakuutuksista S-Etukortilla Bonusta. Rekisteröi jäsennumerosi Ifiin ennen seuraavan laskusi maksua, niin saat heti Bonusta. Parhaimmillaan Bonus voi olla 5 % bonusostoistasi riippuen. Rekisteröitymisen hoidat osoitteessa Lue lisää osoitteesta Bonusta.fi ja voita S-ryhmän lahjakortteja 1000 euron arvosta!

4 Kaikki näkemisen ja silmäterveyden palvelut Silmäasemalta Silmäasemalla vastaanottavat silmälääkärit ja optikot. Silmäasemien laajasta valikoimasta löydät sinulle sopivat silmälasit, aurinkolasit, piilolinssit ja tarvikkeet ja kaikista tuotteista sekä optikon vastaanottopalveluista saat Bonusta S-Etukortilla. Lähimmän Silmäaseman löydät osoitteesta Asiakasomistajamalliston silmälasien hintaan kuuluu: Voit valita myös lisäominaisuuksia. Malliston kehykset ovat Safilolta, Pierre Cardinilta, Ray-Banilta, Emporio Armanilta ja Max Maralta. Asiakasomistajamallistoon kuuluu myös aurinkolaseja. Tarjous voimassa S-Etukor- yksitehot alk. 295 (norm. 494 ) monitehot alk. 535 (norm. 744 )

5 korkealaatuista hammashoitoa helposti ja nopeasti liittyvät palvelut ammattitaitoisesti, luotettavasti ja lempeästi. Oral tarjoaa kokonaisvaltaista ja laadukasta hoitoa perushammashoidosta vaativiin kirurgisiin toimenpiteisiin ja esteettiseen hammashoitoon. Sinua palvelevat yleis- ja erikoishammaslääkärimme, suuhygienistimme sekä aina edistyksellisin alan teknologia. Oral on kotimainen hammas- hammaslääkäriasemasi löydät osoitteesta Puuttuuko sinulta hammas? Katso Oralin implanttien Avoimet ovet -kiertueen aikataulu osoitteesta Avoimet ovet -kiertue järjestetään maalis-huhtikuussa. Tilaisuuksissa kerrotaan hammasimplanteista ja hammaslääkäri yhdessä erikoishammaslääkärin kanssa tekee ilmaisen hoitotarpeen arvioinnin sekä yksilöllisen toimenpidesuosituksen. Lisäksi röntgenkuvaus on tilaisuuden lanttien avulla voidaan hammasrivistö useimmiten palauttaa alkuperäiseen ulkonäköönsä ja toimintaansa. Samalla korjataan hampaiden puuttumisesta aiheutuvia purentaongelmia.

6 Saunalahti Mobiililaajakaista Saunalahti Prepaid Mobiililaajakaista on liittymä, jonka käytöstä maksat etukäteen. Saunalahti Prepaid Mobiililaajakaistan aloituspaketti sisältää rajattomasti nettisurffausta 1 kk:n ajan Suomessa ja 6 puheaikaa, joka on käytössäsi myös dataliikenteeseen. Liittymä toimii kattavassa ja nopeassa Elisan 3G-verkossa. Ei huolta laskuista tai määräaikaisista sopimuksista, vain käytöstä veloitetaan. Lisäsaldon lataus onnistuu helposti lataussetelillä, jonka voit ostaa esim. Prismasta tai ABC:lta tai esimerkiksi Saat Bonusta Saunalahti Prepaid-liittymästä, kun ostat sen ABC-liikennemyymälästä tai Prismasta. Saunalahti Prepaid Mobiililaajakaistan aloituspaketti * 29 (norm. 39 ) * Etu maalis-huhtikuun ajan kaikissa Prismoissa ja ABC-liikennemyymälöissä! Puhu 3,5 miljoonalle suomalaiselle ja kerrytä Bonusta puheluista ja viesteistä! Puhelut Saunalahden, Elisan ja Kolumbuksen Puhelut muihin liittymiin vain 0,069 /min tymään myös seuraavat lisäpalvelut, joista saat Bonusta: nopeudella SK + MultiSIM + Nettitikku = Mobiililaajakaista Nopsa SK Saunalahti Satakieli -liittymästä voit kerryttää Bonusta kotimaassa soitetuista puheluista ja matkapuhelimesta matkapuhelimeen kotimaassa lähetetyistä tekstiviesteistä. Sisältää Saunalahden sekä valittujen yhteistyökumppaneiden etuja ja tarjouksia mm. teksti- ja multimediaviestillä sekä sähköpostilla. *Tarjous voimassa maalis-huhtikuun ajan. Lisätietoja saat osoitteesta 3G Saunalahti *Tarjous! Kuukausimaksu 0 /6kk (etu 17,40 )

7 Uutuus! ReadyFrame-valokuvataulu ReadyFrame-valokuvataulu tulostetaan aidolle mattapintaiselle valokuvapaperille ja pingotetaan kevyelle pahvirakenteiselle kehyk- sen sivuille, jolloin valokuvataulu saa kolmiulotteista luonnetta. Kevyen kotelorakenteensa ansiosta taulu on helppo ripustaa seinälle ja keveydestään huolimatta tukeva. Taulun koko 41 x 61 cm. ReadyFramevalokuvataulu asiakasomistajille 35 (norm. 39,90 ) Etu voimassa huhtikuun loppuun. Valokuvataulusta ja kaikista Eirikuvan palveluista saat nyt Bonusta, myös kotitoimituksesta! Tilaa valokuvataulusi tai valokuvasi osoitteesta Niemi hoitaa muuttosi Niemen palveluvalikoimasta löytyy kaikki, mitä muuttoon tarvitaan, muuttolaatikoiden vuokrauksesta loppusiivoukseen asti, itse muuttoa unohtamatta. Kodin irtaimiston varastointia varten Niemi tarjoaa tilat väliaikaisvarastointiin tarvittavalle ajalle ja kuutiomäärälle ilman minimirajoituksia. Tarjoamme myös veloituksettoman muuttosuunnitelman, jolloin edustajamme tulee tarvittaessa paikan päälle kartoittamaan muuttopalvelu- ja muuttolaatikkotarpeen sekä neuvomaan oikeissa suojaus- ja pakkaustarvikkeissa. Niemi Palvelut Oy myöntää kuluttaja-asiakkailleen Bonusta myymistään tuotteista ja palveluista. Bonuksen saaminen edellyttää jäsennumeron ilmoittamista Niemen asiakaspalveluun tilauksen yhteydessä osoitteessa S-Etukortilla muuttolaatikot puoleen hintaan huhtikuun loppuun asti! Alennukseen ei voi yhdistää muita tarjouksia tai alennuksia. Tarjous koskee uusia tilauksia.

8 Saat Bonusta ja etuja matkoista, kun varaat ne osoitteesta S-Matkat.fi Matkustatpa lähelle tai kauas kotimaassa tai ulkomailla saat osoitteessa S-Matkat.fi varaamistasi matkoista ja hotelliyöpymisistä S-Etukortillasi Bonusta. Asiakasomistajana saat lisäksi monista matkoista etuja sekä voit osallistua asiakasomistajille räätälöidyille erikoismatkoille. S-Matkat.fi tarjoaa yli Bonusta kerryttävää lomavaihtoehtoa. Vaihtoehtoina on rantalomia suosikkikohteisiin ja eksoottisiin uutuuksiin, kaupunkilomia ympäri maailman, risteilyjä Tallinnaan ja Tukholmaan, kotimaan hotellilomia sekä kylpylälomia kotimaassa ja Virossa. Tukholman ja Tallinnan risteilylle voit lähteä liityntäkuljetuksilla viikoittain eri puolilta Suomea! S-Matkat.fi Matkatarjonnan lisäksi palvelussa on kohde-esittelyjä, karttoja, säätietoja, tietoa S-ryhmän ravintolatarjonnasta ja tapahtumista. Matkoista Bonusta jopa 5 %!

9 *alk. 509 /hlö *alk. 130 /hlö Yhdessä vapuksi Pietariin Vappu upeassa Pietarissa, matkat vaivattomasti nopealla Allegro-junalla. Suurkaupungin sykettä. Idän eksotiikkaa. Mukavaa seuraa. Asiakasomistajien yhteinen kylpyläosaston käytön ja yhteisen ohjelmallisen illallisen. Lisämaksusta opastettuja retkiä. Vastuullinen matkanjärjestäjä Pohjolan Matka. Lisätiedot ja varaukset: hyvästä olosta ja saat asiantuntijavinkkejä meikkaukseen ja kampaukseen. Paluumatkalla laivan kosmetiikkamyymälä on tietyn ajan varattu vain asiakasomistajien käyttöön, joten ostosrauha on taattu. aamiaisen meno-paluu, ohjelman laivalla sekä bussikuljetuksen Tukholmassa ostoskeskus Nacka Forumiin. Lisämaksusta liityntäkuljetukset satamaan. Vastuulliset matkanjärjestäjät Viking Line ja Pohjolan Matka. Lisätiedot ja varaukset:

10 S-Matkat.fi tarjoaa matkoja opastetusti tai omin päin Matkustatko mieluiten ryhmässä ja opastetusti vai omin päin omatoimimatkalla? Vai miten milloinkin. S-Matkat.fi:stä löytyy jokaiselle jotakin. Omatoimimatkaaja voi lähteä mm. lento+hotelli -matkalle, kohteita on ympäri maailman. Opastetulle matkalle haluava voi rentoutua Aurinkomatkojen rantalomalla tai hakea teemamatkoilla uusia kokemuksia eri puolilta maailmaa. Bloggaa ja tienaa samalla matkarahaa! Lisätiedot S-Matkat.fi/blogi Iloinen Marmaris & Içmeler, Turkki Marmaris, yksi Turkin suosituimmista lomakaupungeista on kokenut raikkaan muodonmuutoksen. Auringosta ja rantaelämästä nautitaan kilometrien mittaisella hyvin hoidetulla rannalla. 1 viikko Lähdöt *alk. 445 /hlö Aurinkomatka-matkapaketti sisältää lennoilla, lentokenttäkuljetukset ja majoituksen. Tässä esitteessä mainitut hinnat Lisätiedot

11 Upea Varnan Kultahietikko, Bulgaria Lähes neljä kilometriä kullanväristä hiekkaa ja välkehtivä sininen meri. Varnan Kultahietikolla riittää tekemistä kaikenikäisille lomailijoille: merellisiä harrastusmahdollisuuksia, pyöräilyä ja patikointia aikuisille, leikkipaikkoja, vesiliukumäkiä ja autoratoja lapsille. Lapsiperheet nauttivat leveästä, loivasti syvenevästä hiekkarannasta. Monipuolinen Rodos, Kreikka Lomasaari Rodos on todellinen mahdollisuuksien runsaudensarvi. Auringonpalvojia kutsuvat saaren upeat hiekkarannat. Rantalomaan on helppo yhdistää kansainvälistä kaupunkitunnelmaa ja Mandrakin satamasta voi tehdä päiväretkiä lähisaarille. Lähdöt Oulusta alk. 595 /hlö ja Turusta alk. 685 /hlö. Espanja Aidon, andalusialaisen pikkukaupungin edustalla aukeaa upea, kilometrien mittainen hiekkaranta. Viehättävässä vanhassakaupungissa näkyy edelleen Andalusiaa hallinneiden maurien perintö. 1 viikko Lähdöt *alk. 650 /hlö 1 viikko Lähdöt *alk. 395 /hlö 1 viikko Lähdöt *alk. 775 /hlö

12 Matkat kotimaahan ja lähialueille helposti yhdestä osoitteesta S-Matkat.fi Kun etsit majoitusta Suomesta, Tallinnasta tai Pietarista, varaa hotellilomasi osoitteessa S-Matkat.fi. S-Matkat.fi:n kautta näet helposti lien Bonusta kerryttävän tarjonnan saatavuus- ja hintatietoineen. Myös hotelliketjujen parhaat vapaa-ajanpaketit niin kulttuurin ja kuntoilun kuin hemmottelun ja hauskanpidon saralta on varattavissa S-Matkat.fi:stä! Pohjolan Matka tarjoaa kattavan valikoiman liityntäkuljetuksellisia matkoja suosituimpiin ja halutuimpiin kohteisiin Suomessa ja lähialueille, kuten Viron kylpylöihin ja Pietariin. Monipuolisten matkojen joukossa on mm. kulttuuri- ja teatterimatkoja. Suunnitteletko minilomaa Tallinnaan tai Tukholmaan? S-Matkat.fi:n kautta voit varata mieleisesi risteilyn Tallinnaan joko Viking Linella tai Eckerö Linella. Lisäksi Viking Linen kyydissä pääset Bonusta kerryttävälle risteilylle myös Tukholmaan. Liityntäkuljetuksilla lähilomille eri puolilta Suomea! auton niin muutto- kuin lomamatkoille - toimipisteistä, kun esität S-Etukorttisi vuokrauksen yhteydessä. * 3 kolari- ja varkausturvan 980 :n omavastuulla,vlf-ajoneuvomaksun, talvimaksun Lisätietoa ja varaukset osoitteessa hertz.fi *Pakettiauto 98 /vrk maalis- ja huhtikuun ajan S-Etukortilla.

13 itsellesi mieluisin vaihtoehto ja lähde matkaan Eckerö Linella tai Viking Linella. Ville Viking Club -perheristeily Merimatka Viking Linen laivoilla on yhtä seikkailua! Oli perheenne matkakohde mikä tahansa, Viking Linen laivoilta löytyy myös lapsille tekemistä ja tapahtumia koko risteilyn ajaksi. varaukset: *Alkaen hinnat vaihtelevat lähtöpäivän ja saatavuuden mukaan. Paikkoja rajoitetusti. *alk. 57 /hlö *alk. 62 /perhe

14 Viihdy ja iloitse elämyksistä! Muista ostaa liput ajoissa osa eduista koskee vain ennakkomyyntiä! Sirkus Finlandia S-Etukortilla 3,50 euron etu Sirkus Finlandian pääsylipuista. Edun saavat myös perheenjäsenet. Edun saa paikan päällä Sirkus Finlandian lipunmyynnistä sekä Lippupalvelusta. Ei Bonusta. Sirkus Finlandian Info-puhelin Lippupalvelu.fi + toimituskulut Lisätietoa ohjelmasta ja kiertueaikataulu osoitteesta Linnanmäen rannekkeet Prismasta ja Sokoksesta Linnanmäen rannekkeet ennakkoon edullisemmin S-Etukortilla Prismoista ja Sokoksista ajalla S-Etukortilla myönnetään joitakin etuja myös huvipuiston kioskeista ja kahviloista. Ei Bonusta. Lisätietoa Muumimaailma maailman yhden tai kahden päivän lipun normaalihinnasta. Etu on voimassa kesä- ja elokuussa. Edun saavat myös perheenjäsenet. Edun saa paikan päällä Muumimaailman lipunmyynnistä sekä Muumimaailman verkkokaupasta tai Lippupisteestä ennakkoon ostetuista lipuista. Ei Bonusta. Lippupisteen puhelinpalvelu, Lisätietoa

15 Muista ostaa liput ajoissa osa eduista koskee vain ennakkomyyntiä! S-Etukortilla saat etua lippujen hinnoista! Seinäjoen Tangomarkkinat Seinäjoen Tangomarkkinat sykkii jälleen suuria tunteita ja iloisia elämyksiä. Asiakasomistajaedut Seinäjoen Tangomarkkinoiden lipuista: Tangokadun kokopäiväliput ja iltaliput torstaina -5 sekä Areenakonsertit -5, etuhintaiset liput myydään seuraaviin katsomoihin: B1, C1, A5-A8, B3 ja C3, tarvittaessa myös parvikatsomoon. Tangopassit -5 sekä päivä- että viikkopasseista. Kisa-Areenassa järjestetyissä konserteissa asiakasomistajille nimetään omat katsomoalueet B1 ja C1. Katsomoalueiden lippujen myynti asiakasomistajahintaan varausjärjestyksessä pidettävän semifinaalin liput -5. Yksi lippu/s-etukortti. Lisätiedot ja lipunmyynti: Seinäjoen Tangomarkkinat Oy, Arenan liput huhti-toukokuun ajan asiakasomistajille etuhintaan. Ei Bonusta. Asiakasomistajan kannattaa ostaa liput ennakkoon! Max 4 lippua/s-etukortti. Katso esiintyjät ja ohjelmatiedot

16 S-ryhmän arkeen kuuluu myös vastuullisuus. Teemme yhteistyötä mm. näiden tahojen kanssa: MLL S-ryhmä tukee Mannerheimin Lastensuojeluliiton työtä lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyväksi. Lisätietoja Suomen Punainen Risti S-ryhmä ja Suomen Punainen Risti tekevät yhteistyötä teemalla arjen turvallisuus. Yhteistyön avulla vahvistetaan valtakunnallisesti katastrofivalmiutta lisäämällä ihmisten ensiaputaitoja. S-ryhmä on myös mukana Suomen Punaisen Ristin viikolla toukokuussa ja Operaatio Nälkäpäivässä syyskuussa. Lisätietoja Suomen Palloliitto S-ryhmän ja Suomen Palloliiton yhteistyön tavoitteena on lasten lähiliikuntapaikkojen rakentaminen alakoulujen pihoille. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Lue lisää yhteistyökumppaneista asiakasomistajapostista tai

Matkoja lähelle ja kauas

Matkoja lähelle ja kauas Matkoja lähelle ja kauas Laiva on lastattu ilolla Onni matkassa Tallinnan sydän Matkoja edullisesti ja Bonusta päälle! Sisältö Kotimaan kohteita Talventaikaa kotimaassa s. 3 Tukholma Ideoita naapurista

Lisätiedot

Matkalle meille ja maailmalle

Matkalle meille ja maailmalle Matkalle meille ja maailmalle Hauskanp itoon riste Hotelliin re Naapurim ilylle ntoutuma aan reiss an ulle Matkoja edullisesti ja Bonusta päälle! Sisältö Kotoista kesää Kotimaan kohteita Suomen suloista

Lisätiedot

Ihmeitä ja ihanuuksia lomamatkasi määränpäässä. Matko edullis ja

Ihmeitä ja ihanuuksia lomamatkasi määränpäässä. Matko edullis ja Ihmeitä ja ihanuuksia lomamatkasi määränpäässä P e r he por ukalla ma Naapureis tkailemaa n sa riittää Leppoisas nähtävää ti risteille n Matko edullis ja esti ja Bonus ta pää lle! Sisältö Kotimaan kohteita

Lisätiedot

Ihmeitä ja ihanuuksia lomamatkasi määränpäässä. Matko edullis ja

Ihmeitä ja ihanuuksia lomamatkasi määränpäässä. Matko edullis ja Ihmeitä ja ihanuuksia lomamatkasi määränpäässä Rentoudu r Kaunistu isteillen kylpyläss Nautiskele ä naapuriss a Matko edullis ja esti ja Bonus ta pää lle! Sisältö Kotimaan kohteita Oman maan ihanuuksia

Lisätiedot

KINGI ON TÄÄLLÄ! TERVETULOA HELSINGIN HAUSKIMPAAN KAUPUNGINOSAAN.

KINGI ON TÄÄLLÄ! TERVETULOA HELSINGIN HAUSKIMPAAN KAUPUNGINOSAAN. KINGI ON TÄÄLLÄ! TERVETULOA HELSINGIN HAUSKIMPAAN KAUPUNGINOSAAN. Pohjoismaiden laajin laitevalikoima on saanut uuden odotetun hurjimuksen. Uskallatko kokea kesän uutuuslaitteen KINGIn ja 75 metrin vapaapudotuksen?

Lisätiedot

Saunalahden myynnistä poistuneet liittymät. Hinnasto 1.4.2015

Saunalahden myynnistä poistuneet liittymät. Hinnasto 1.4.2015 Saunalahden myynnistä poistuneet liittymät Huom. 1.4.2013 lähtien liittymiin, joiden kuukausimaksuun ei ennestään sisältynyt datasiirtoa, lisättiin rajaton kotimaan datakäyttö (max 256 kbit/s) Hinnasto

Lisätiedot

Hei, olen horatio Hertzin lähettiläs ja sinun edunvalvojasi!

Hei, olen horatio Hertzin lähettiläs ja sinun edunvalvojasi! Hei, olen horatio Hertzin lähettiläs ja sinun edunvalvojasi! Sain nimeni Horatio Nelson Jacksonin mukaan. Vuonna 1903 hän löi San Franciscossa 50 dollarin vedon siitä, että ajaa autolla Yhdysvaltain mantereen

Lisätiedot

Syksyn upeat matkatarjoukset

Syksyn upeat matkatarjoukset Syksyn upeat matkatarjoukset Asiakasomistaja - hyödynnä etusi! Alanya Amsterdam Bangkok Barcelona Gran Canaria Helsinki Langkawi Lontoo Madeira New York Pariisi Phuket Pietari Pärnu Rooma Tallinna Tukholma

Lisätiedot

Virkistäviä lomamatkoja ja Bonusta

Virkistäviä lomamatkoja ja Bonusta Virkistäviä lomamatkoja ja Bonusta Hintaystävällisiä matkoja ja etuja asiakasomistajille! Amsterdam Budapest Gran Canaria Helsinki Lontoo Marbella New York Pariisi Phuket Pietari Playa del Carmen Pärnu

Lisätiedot

HINNASTO. Huoleton-liittymät

HINNASTO. Huoleton-liittymät HUOLETON- JA TARKKA-LIITTYMIEN HINNASTO 1.12.2017 Huoleton-liittymät Huoleton-liittymien kuukausimaksu sisältää normaalihintaiset puhelut, tekstiviestit, multimediaviestit ja videopuhelut kotimaassa sekä

Lisätiedot

HINNASTO. Huoleton-liittymät

HINNASTO. Huoleton-liittymät HUOLETON- JA TARKKA-LIITTYMIEN HINNASTO 1.6.2017 Huoleton-liittymät Huoleton-liittymien kuukausimaksu sisältää normaalihintaiset puhelut, tekstiviestit, multimediaviestit ja videopuhelut kotimaassa sekä

Lisätiedot

Kotimaista Naudan jauheliha 17 % 400 g (7,48/kg) 2. Pingviini Vaniljakermajäätelö 1 l laktoositon

Kotimaista Naudan jauheliha 17 % 400 g (7,48/kg) 2. Pingviini Vaniljakermajäätelö 1 l laktoositon Kotimaista Naudan jauheliha 17 % 400 g (7,48/kg) 2 99 99 ras. 69 pkt 1 69 Atria Hiillos grillimakkara 400 g (4,23/kg) 75 kg 5 75 Kainuun Kirjolohi Omistajan käyntikortti 95 pkt 2 95 Pingviini Vaniljakermajäätelö

Lisätiedot

Elisa Paketti näin se toimii

Elisa Paketti näin se toimii Elisa Paketti näin se toimii Mistä Elisa Paketti koostuu? Elisa Paketti on kätevä tapa hankkia puhelin ja liittymä yhdessä. Elisa Paketti koostuu yleensä puhelimesta ja puhepaketista. Lisäksi voit valita

Lisätiedot

Matkoja ja avartavia kokemuksia

Matkoja ja avartavia kokemuksia Matkoja ja avartavia kokemuksia Herkuttelu a risteilyll Hemmott ä elua kylpy Nähtäv y y ksiä naap lässä urissa Matkoj edullise a Bonust sti ja a päälle! Bonusta kerryttävät matkat helposti yhdestä osoitteesta!

Lisätiedot

Viking Line päiväristeily Tallinnaan. Esittely. Viking Line päiväristeily Tallinnaan. Miksi päiväristeilylle? Matkustaminen. Matkan kesto.

Viking Line päiväristeily Tallinnaan. Esittely. Viking Line päiväristeily Tallinnaan. Miksi päiväristeilylle? Matkustaminen. Matkan kesto. Sivu 1 / 6 Esittely Viking Line päiväristeily Tallinnaan Matka sisältää päiväristeilyn Päiväristeily alkaa aamupäivällä, jolloin voit nauttia lounaan Bistro Buffetissa. Päivässä ehtii vaikka mitä! Merimatka

Lisätiedot

Viking Line päiväristeily Tallinnaan. Esittely. Viking Line päiväristeily Tallinnaan. Miksi päiväristeilylle? Matkustaminen. Matkan kesto.

Viking Line päiväristeily Tallinnaan. Esittely. Viking Line päiväristeily Tallinnaan. Miksi päiväristeilylle? Matkustaminen. Matkan kesto. Sivu 1 / 6 Esittely Viking Line päiväristeily Tallinnaan Matka sisältää päiväristeilyn Päiväristeily alkaa aamupäivällä, jolloin voit nauttia lounaan Bistro Buffetissa. Päivässä ehtii vaikka mitä! Merimatka

Lisätiedot

kevätpäivät 27.2. 3.3.2013 olo

kevätpäivät 27.2. 3.3.2013 olo kevätpäivät 27.2. 3.3.2013 HAnki ihana olo uutta valoa uutta iloa Unohda kevätväsymys ja nakkaa talviturkki ullakolle, nyt on aika herätä kevääseen. Tule kanssamme viettämään Hyvän Olon teemapäiviä 27.2.

Lisätiedot

RYHMÄVARAUSVAHVISTUS

RYHMÄVARAUSVAHVISTUS Grankulla Ifk FIN-02700 KAUNIAINEN Matkanjohtaja: Kuka? + puhelinnumero? Viite: Robert Nyström Kiitos tilauksestanne! Pyydämme teitä ystävällisesti tarkistamaan, että varausvahvistus on tilauksenne mukainen

Lisätiedot

MUSEON AVAIN. Satakunnan Museo

MUSEON AVAIN. Satakunnan Museo MUSEON AVAIN Satakunnan Museo Marraskuu 2013 MIKÄ ON MUSEON AVAIN? Museon avain on Satakunnan Museon etukortti yrityksille ja yhteisöille. Museon avaimella saat käyttöösi lukuisia etuja ja mahdollisuuden

Lisätiedot

Perhelomat. Hinnasto 2013. Lapsihintaiset paikat ovat varattavissa vain suoraan Ikaalisten Matkatoimistosta, p. 03 45 800, avoinna ma-pe klo 9-17.

Perhelomat. Hinnasto 2013. Lapsihintaiset paikat ovat varattavissa vain suoraan Ikaalisten Matkatoimistosta, p. 03 45 800, avoinna ma-pe klo 9-17. Perhelomat Hinnasto 2013 Visit Denmark 06 Lapsihintaiset paikat ovat varattavissa vain suoraan Ikaalisten Matkatoimistosta, p. 03 45 800, avoinna ma-pe klo 9-17. Ikaalisten Matkatoimisto 2013 - Pidätämme

Lisätiedot

Omistajan käyntikortti NYT NAUTTIMAAN OMISTAJAN EDUISTA

Omistajan käyntikortti NYT NAUTTIMAAN OMISTAJAN EDUISTA Omistajan käyntikortti NYT NAUTTIMAAN OMISTAJAN EDUISTA Parhaat edut on varattu asiakasomistajille Omistaja alkaa S-kirjaimella: Sinä Osuuskaupan omistavat sen asiakkaat eli asiakasomistajat. Idea on

Lisätiedot

Elisan Saunalahti-liittymien hinnasto

Elisan Saunalahti-liittymien hinnasto Elisan Saunalahti-liittymien hinnasto 1.11.2016 Yleistä: Hinnat sisältävät alv:n (24 %). Laskutusjakso on 1 kk. Puhelut kotimaassa ovat sekuntiveloitteisia. Puhelut palvelunumeroihin laskutetaan sykäysperusteisesti.

Lisätiedot

Kappale kauneinta Suomea

Kappale kauneinta Suomea Kappale kauneinta Suomea Kapeat mutkaiset vesistöt, saaristoiset järvenselät ja vanhat kanavat tekevät Heinäveden reitistä ainutlaatuisen elämyksen, joka kaikkien pitäisi ainakin kerran elämässään kokea.

Lisätiedot

Helsingin hauskin kaupunginosa on

Helsingin hauskin kaupunginosa on Helsingin hauskin kaupunginosa on TAAS auki! Tänä kesänä lapsiperheet huvittelevat 11 laitteessa maksutta. Pohjoismaiden laajin laitevalikoima saa uuden kummituselämyksen. Uskallatko astua sisään Suomen

Lisätiedot

Kylpyläloma Haapsalu, 8 pv. Esittely. Kylpyläloma Haapsalu. Haapsalu. Miksi valita Haapsalu kylpyläloma? Sivu 1 / 6

Kylpyläloma Haapsalu, 8 pv. Esittely. Kylpyläloma Haapsalu. Haapsalu. Miksi valita Haapsalu kylpyläloma? Sivu 1 / 6 Sivu 1 / 6 Esittely Kylpyläloma Haapsalu Se on ihanteelinen lomakohde perheille ja pariskunnille, jotka nauttivat picniceistä, kävelystä, kylpylöistä ja mutakylvyistä, purjehtimisesta ja uimisesta. Kylpylöistä

Lisätiedot

SOPIMUSASIAKKAAN HINNASTO 2011

SOPIMUSASIAKKAAN HINNASTO 2011 SOPIMUSASIAKKAAN HINNASTO 2011 Sivu 1 (7) SISÄLLYSLUETTELO 1. JÄSEN-/HENKILÖKUNTAEDUT...2 1.1. Helsinki Tukholma -risteily...2 1.2. Turku Tukholma -miniristeily...4 1.3. Helsinki Tallinna...5 1.3.1. Päiväristeily...

Lisätiedot

Design your journey. Matkailuennuste 2012. Example: Corporate Brochure / Report cover

Design your journey. Matkailuennuste 2012. Example: Corporate Brochure / Report cover Example: Corporate Brochure / Report cover Design your journey Matkailuennuste 0 Gallup Forumissa esitettyihin kysymyksiin vastasi väestöä edustavasti 3 vastaajaa. Tutkimus toteutettiin viikoilla 50-5/0

Lisätiedot

Elisan Saunalahti-liittymien hinnasto

Elisan Saunalahti-liittymien hinnasto Elisan Saunalahti-liittymien hinnasto 1.12.2017 Yleistä: Hinnat sisältävät alv:n (24 %). Laskutusjakso on 1 kk. Puhelut kotimaassa ovat sekuntiveloitteisia. Puhelut palvelunumeroihin laskutetaan sykäysperusteisesti.

Lisätiedot

SOPIMUSASIAKKAAN HINNASTO 2011

SOPIMUSASIAKKAAN HINNASTO 2011 SOPIMUSASIAKKAAN HINNASTO 2011 Sivu 1 (7) SISÄLLYSLUETTELO 1. JÄSEN-/HENKILÖKUNTAEDUT...2 1.1. Helsinki Tukholma -risteily...2 1.2. Turku Tukholma -miniristeily...4 1.3. Helsinki Tallinna...5 1.3.1. Päiväristeily...

Lisätiedot

Viron pääkaupunki Tallinna sijaitsee Pohjois-Euroopassa Itämeren rannalla. Tallinnassa on asukkaita

Viron pääkaupunki Tallinna sijaitsee Pohjois-Euroopassa Itämeren rannalla. Tallinnassa on asukkaita Sivu 1 / 7 Esittely Hotellimatka Tallinna / Viking Line Tallinnan hotellimatkallamme ehdit tutustua nähtävyyksiin, shoppailla, nauttia kulttuurista ja hemmotella itseäsi. Lukuisat kansainväliset ravintolat

Lisätiedot

Tietoa Hampurin vuosikokouksesta - Ilmoittautumisohjeet ja tietoa matkoista

Tietoa Hampurin vuosikokouksesta - Ilmoittautumisohjeet ja tietoa matkoista Tietoa Hampurin vuosikokouksesta - Ilmoittautumisohjeet ja tietoa matkoista Hampuri kutsuu 96. kansainvälinen vuosikokous järjestetään Hampurissa 5. - 9.7.2013 Ohjelma: Perjantai 5.7. Näyttelyhalli ja

Lisätiedot

Turkin pitkät lomat talvella 2015-2016

Turkin pitkät lomat talvella 2015-2016 Turkin pitkät lomat talvella 2015-2016 Turkin etelärannikon leuto talvi sopii hyvin talvehtimiseen! Kaikki pitkät lomat räätälöidään aina yksilöllisesti matkustajan toiveiden mukaan. Matkan keston, matka-ajankohdan,

Lisätiedot

Visbyn risteily Helsingistä

Visbyn risteily Helsingistä Visbyn risteily Helsingistä Reitti: Karstula-Äänekoski-Jyväskylä-Jämsä (menoon mahdollista saada liityntäkuljetukset myös Keuruulta ja Petäjävedeltä -> kysy lisää toimistoistamme!) Lähdöt: 3.7 ja 24.7

Lisätiedot

Saunalahden myynnistä poistuneet liittymät

Saunalahden myynnistä poistuneet liittymät Saunalahden myynnistä poistuneet liittymät Huom. 1.4.2013 lähtien liittymiin, joiden kuukausimaksuun ei ennestään sisältynyt datasiirtoa, lisättiin seuraavat palvelut: - Rajaton kotimaan datakäyttö (max

Lisätiedot

Elisa Uutiset Kesä/Heinäkuu. Elisa Paketti edullisin tapa hankkia uusi puhelin

Elisa Uutiset Kesä/Heinäkuu. Elisa Paketti edullisin tapa hankkia uusi puhelin Elisa Uutiset Kesä/Heinäkuu Elisa Paketti edullisin tapa hankkia uusi puhelin 2008 Jos Elisa Pakettisi sopimuskausi on päättymässä, sinun kannattaa nyt vaihtaa uuteen puhelimeen Uusi puhelin ilman merkittävää

Lisätiedot

SAIMAAN LAIVAMATKAT OY KAHDEN PÄIVÄN RISTEILYT LUOSTARIRISTEILYT HOTELLIRISTEILY

SAIMAAN LAIVAMATKAT OY KAHDEN PÄIVÄN RISTEILYT LUOSTARIRISTEILYT HOTELLIRISTEILY RISTEILYT SINISELLÄ SAIMAALLA KAHDEN PÄIVÄN RISTEILYT Lähtö Kuopiosta (ti, to, la) tai Savonlinnasta (ma, ke, pe) klo 9.00. Risteily Heinäveden reittiä pitkin neljän sulkukanavan ja kahden avokanavan kautta

Lisätiedot

Hotellimatka Vihulan kartanoon. Esittely. Vihulan hotellimatka 3 päivää. Vihulan kartano, Vihula Manor Country Club & SPA

Hotellimatka Vihulan kartanoon. Esittely. Vihulan hotellimatka 3 päivää. Vihulan kartano, Vihula Manor Country Club & SPA Sivu 1 / 7 Esittely Vihulan hotellimatka 3 päivää Tervetuloa Lahemaan kansallispuiston alueella sijaitsevaan Vihulaan, noin 95 km päähän Tallinnasta itään. Vihula on yksi Viron kauneimmista paikoista ja

Lisätiedot

Elämyksiä tarjolla Hartwall Areenan ja Gatorade Centerin aitioissa! Aitioiden esittely ja vuokrausohjeet

Elämyksiä tarjolla Hartwall Areenan ja Gatorade Centerin aitioissa! Aitioiden esittely ja vuokrausohjeet Elämyksiä tarjolla Hartwall Areenan ja Gatorade Centerin aitioissa! Aitioiden esittely ja vuokrausohjeet Elämysten areena asiakkaillesi? Matsilippuja tarjotaan usein, mutta aitioon kutsutaan harvemmin.

Lisätiedot

Venäläisten matkailu Kaakkois- Suomessa

Venäläisten matkailu Kaakkois- Suomessa Venäläisten matkailu Kaakkois- Suomessa Tutkimus- ja Analysointikeskus TAK Oy 2 Venäläisten Suomen-matkailun kehitys VENÄLÄISTEN MATKAT SUOMEEN 1992-2017 6,0 5,0 4,0 Helsinki (lentokenttä ja satama) rekkakuskit

Lisätiedot

Elisa Uutiset. Touko/kesäkuu 2008. Tekee sen helpoksi.

Elisa Uutiset. Touko/kesäkuu 2008. Tekee sen helpoksi. Elisa Uutiset Touko/kesäkuu 2008 Tekee sen helpoksi. Elisalla Suomen paras 3G-verkko Tuoreen kuuluvuusselvityksen mukaan Elisalla on Suomen paras 3G-verkko. Riippumaton tutkimus osoittaa Elisan olevan

Lisätiedot

Minne menetkin Pirkanmaalla

Minne menetkin Pirkanmaalla Minne menetkin Pirkanmaalla Läntinen seutulippualue Perusseutulipun kuntakohtaiset hinnat euroina 1.3.2013 Kankaanpää 70 Parkano 80 Kihniö 67 Jamijärvi 67 Ikaalinen 80 Sastamala 70 Hämeenkyrö 80 Virrat

Lisätiedot

Tervetuloa osuuskaupan omistajaksi! Nauti omistajan hyödyistä

Tervetuloa osuuskaupan omistajaksi! Nauti omistajan hyödyistä Tervetuloa osuuskaupan omistajaksi! Nauti omistajan hyödyistä Osuuskauppasi. 2 Tervetuloa osuuskauppaan Tiedätkö, mikä tekee osuuskaupasta erilaisen? Prismat, ABC:t ja Rossot ovat sinulle takuulla tuttuja,

Lisätiedot

159 pkt. Jäävuorisalaatti Suomi (lk 1) ASIAKASOMISTAJAPÄIVÄT TAIVALKOSKELLA Tervetuloa S-Etupäiville!

159 pkt. Jäävuorisalaatti Suomi (lk 1) ASIAKASOMISTAJAPÄIVÄT TAIVALKOSKELLA Tervetuloa S-Etupäiville! Suomalainen 1 99 rs Kotimaista Sika-nauta Jauheliha 400 g (4,98/kg) 3 89 kg 0 99 Kariniemen Kananpojan Grilliboxi n. 1,7 kg 99 pkt Atria Atrilli Grillimakkara 400 g (2,48/kg) 159 pkt Pingviini Vaniljakermajäätelö

Lisätiedot

SOPIMUSASIAKKAAN HINNASTO 2010

SOPIMUSASIAKKAAN HINNASTO 2010 SOPIMUSASIAKKAAN HINNASTO 2010 Sivu 1 (8) SISÄLLYSLUETTELO 1. JÄSEN-/HENKILÖKUNTAEDUT...2 1.1. Helsinki-Tukholma -risteily...2 1.2. Turku-Tukholma -miniristeily...3 1.3. Helsinki-Tallinna...4 1.3.1. Päiväristeily...

Lisätiedot

http://player.vimeo.com/video/110190145

http://player.vimeo.com/video/110190145 http://player.vimeo.com/video/110190145 Opettajat Toni Ari Juha-Pekka Jyry Sara Tomi Tuntien sisältö Alkukartoitus Swingi alkuasento Swingi taaksevienti Chipin perusteet Swingin yläasento Puumailat Avaus

Lisätiedot

Asiakasomistajaposti. Rakennetaan yhdessä! Lataa S-mobiili! Bonustapahtumat ja kuukauden asiakasomistajaedut Huhtikuu

Asiakasomistajaposti. Rakennetaan yhdessä! Lataa S-mobiili! Bonustapahtumat ja kuukauden asiakasomistajaedut Huhtikuu Economy PP Finlande 123656 Itella Posti Oy Asiakasomistajaposti Bonustapahtumat ja kuukauden asiakasomistajaedut Huhtikuu 2014 Rakennetaan yhdessä! Lataa S-mobiili! s-mobiili.fi www.s-kanava.fi 1130A1S152

Lisätiedot

1. JÄSEN-/HENKILÖKUNTAEDUT...2 1.1. Helsinki-Tukholma -risteily...2 1.2. Turku-Tukholma -miniristeily...3 1.3. Helsinki-Tallinna...

1. JÄSEN-/HENKILÖKUNTAEDUT...2 1.1. Helsinki-Tukholma -risteily...2 1.2. Turku-Tukholma -miniristeily...3 1.3. Helsinki-Tallinna... Sivu 1 (7) SISÄLLYSLUETTELO 1. JÄSEN-/HENKILÖKUNTAEDUT...2 1.1. Helsinki-Tukholma -risteily...2 1.2. Turku-Tukholma -miniristeily...3 1.3. Helsinki-Tallinna...4 1.3.1. Päiväristeily... 4 1.3.2. Miniristeily...

Lisätiedot

Lippupiste Oy 7.10.2009 Olli Saarinen

Lippupiste Oy 7.10.2009 Olli Saarinen Katsaus kulttuurialan asiakkuuksiin Lippupiste Oy 7.10.2009 Olli Saarinen Esityksen agenda Lipunmyynnin kehitys, tammi-syyskuut 2007-2009 2009 Vertailussa mukana ne teatterit ja konsertinjärjestäjät jotka

Lisätiedot

INTERVAC KANSAINVÄLINEN LOMAPALVELU. Lomailijoille, jotka kulkevat omia polkujaan

INTERVAC KANSAINVÄLINEN LOMAPALVELU. Lomailijoille, jotka kulkevat omia polkujaan INTERVAC KANSAINVÄLINEN LOMAPALVELU Lomailijoille, jotka kulkevat omia polkujaan INTERVAC-lomapalvelu aina vuodesta 1953 lähtien u Voit vaihtaa asunnon toisen kanssa kotimaassa tai ulkomailla. Kun asut

Lisätiedot

Keskusjärjestön ja sen yhdistysten jäsenedut HINNASTO 2010

Keskusjärjestön ja sen yhdistysten jäsenedut HINNASTO 2010 Keskusjärjestön ja sen yhdistysten jäsenedut HINNASTO 2010 SISÄLLYSLUETTELO Sivu 1 (14) 1. KALASTUSRYHMÄT REITTIMATKOILLA... 2 1.1. Helsinki Tukholma... 2 1.2. Turku Tukholma... 3 1.3. Helsinki/Turku Maarianhamina/Långnäs...

Lisätiedot

Elisa Uutiset. Tammikuu/helmikuu 2009

Elisa Uutiset. Tammikuu/helmikuu 2009 Elisa Uutiset Tammikuu/helmikuu 2009 Elisalla Suomen paras 3G-verkko 3G-verkkojen kuuluvuutta tutkittiin ensimmäisen kerran alkuvuodesta 2008 ja silloin Elisalla todettiin olevan paras 3Gverkko. Elo-marraskuussa

Lisätiedot

Osta ja lennä Italiaan!

Osta ja lennä Italiaan! Osta ja lennä Italiaan! - Kampanja-aika 1.4. 30.6.2012-1 Rosenlew-kampanjatuotetta = 1 edestakainen lento Italiaan - 2 tai useampi Rosenlew- kampanjatuotetta = 2 edestakaista lentoa Italiaan + etukuponkivihko

Lisätiedot

Asiakasomistajaposti. Ota Oma S-kanava omaksesi! Bonuslaskelma ja kuukauden asiakasomistajaedut. sinulle ja pe rheenjäs. S-kanava.fi.

Asiakasomistajaposti. Ota Oma S-kanava omaksesi! Bonuslaskelma ja kuukauden asiakasomistajaedut. sinulle ja pe rheenjäs. S-kanava.fi. Economy PP Finlande 12656 Itella Posti Oy Asiakasomistajaposti Bonuslaskelma ja kuukauden asiakasomistajaedut Lokakuu 2012 Ota Oma S-kanava omaksesi! lu S-kanava.fi S067K4 iointipal ve Se on hyödyllinen

Lisätiedot

Fennian edut Suomen Yrittäjien jäsenille. Voimassa 1.1.2016 alkaen

Fennian edut Suomen Yrittäjien jäsenille. Voimassa 1.1.2016 alkaen Fennian edut Suomen Yrittäjien jäsenille Voimassa 1.1.2016 alkaen 2016 Fennialla on tyytyväisimmät yritysasiakkaat liity sinäkin joukkoon! Fennia-konserni on vakuutusten ja niihin liittyvien palveluiden

Lisätiedot

Sonera Roaming Desk Research. TeliaSonera Finland Oyj. Raportti. Sonera Roaming Desk Research TNS 27.04.2016 220107223

Sonera Roaming Desk Research. TeliaSonera Finland Oyj. Raportti. Sonera Roaming Desk Research TNS 27.04.2016 220107223 TeliaSonera Finland Oyj Hintavertailun toteutus Roaming-hintavertailu tehtiin kolmen eri operaattorin valikoitujen liittymien kesken kuudessa maassa ja viidessä eri käyttötapauksessa. Hinnat kerättiin

Lisätiedot

Pariisi kaupunkiloma 3-4 pv. Esittely. Pariisi 3-4pv. Kohdetietoa. Pariisi. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 6

Pariisi kaupunkiloma 3-4 pv. Esittely. Pariisi 3-4pv. Kohdetietoa. Pariisi. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 6 Sivu 1 / 6 Esittely Pariisi 3-4pv Romanttisuudestaan tunnettu Pariisi on ennen kaikkea kaupunkilomailijan kohde. Nähtävää ja koettavaa riittää jokaiselle ja kaupunki tarjoaa aina jotain uutta. Kohdetietoa

Lisätiedot

Yhdessä teemme ihmeitä.

Yhdessä teemme ihmeitä. Yhdessä teemme ihmeitä. Kasvata Talentiaa ja tienaa SuperLahjakortti! Kerro Talentiasta työssäkäyvälle ystävällesi. Jos hän liittyy jäseneksi, saatte molemmat 30 euron arvoiset SuperLahjakortit, joilla

Lisätiedot

KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA S MOBIILIN VAKUUTUKSET OSIOSTA YLEISTÄ

KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA S MOBIILIN VAKUUTUKSET OSIOSTA YLEISTÄ 1 KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA S MOBIILIN VAKUUTUKSET OSIOSTA 8.12.2016 YLEISTÄ Mikä on S mobiilin Vakuutukset osio? Näet S mobiilissa luettelon vakuutuksista joissa olet vakuutuksenottaja, vakuutettu tai

Lisätiedot

Helppo, Tuottoisa, Turvallinen

Helppo, Tuottoisa, Turvallinen Oletko mökkiomistaja? Haluaisitko vuokrata mökkisi venäläisille turisteille? Helposti Tuottoisasti Turvallisesti Me tarjoamme keinon! majapaikka.fi kallista.ru Se on Helppo Tuottoisa Turvallinen Me tarjoamme

Lisätiedot

-50% KAIKKI KEHYKSET VÄHINTÄÄN. 10 000 kpl erä MERKKIKEHYKSIÄ /kehys. silmälasien ostajalle MYÖS UUTUUDET!

-50% KAIKKI KEHYKSET VÄHINTÄÄN. 10 000 kpl erä MERKKIKEHYKSIÄ /kehys. silmälasien ostajalle MYÖS UUTUUDET! VERENLUOVUTUS TAIVALKOSKELLA pe 17.7. klo 12 16 Seurakuntatalo, Kirkkotie 7 OJENNA KÄTESI. Maksuton luovuttajainfo 0800 0 5801. Ota virallinen henkilötodistus mukaan. AL KAIKKI KEHYKSET silmälasien ostajalle

Lisätiedot

Formulamatka Unkariin. Esittely. Formulamatkalle Unkarin Hungaroringille! Hungaroring. Budapest. Miksi valita tämä matka?

Formulamatka Unkariin. Esittely. Formulamatkalle Unkarin Hungaroringille! Hungaroring. Budapest. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 6 Esittely Formulamatkalle Unkarin Hungaroringille! Lähde jännitämään suomalaisten menestystä Hungaroringin radalle! Tällä matkalla pääset seuraamaan harjoituksia, aika-ajoja sekä tietenkin itse

Lisätiedot

Farsta Cup. tukholma, ruotsi. TURNAUS Turnauksen taso AA 8 joukkueen turnaus (max 3 Suomesta) Jokainen joukkue pelaa min. 5 ottelua 2 x 15min

Farsta Cup. tukholma, ruotsi. TURNAUS Turnauksen taso AA 8 joukkueen turnaus (max 3 Suomesta) Jokainen joukkue pelaa min. 5 ottelua 2 x 15min Farsta Cup TURNAUS Turnauksen taso AA 8 joukkueen turnaus (max 3 Suomesta) Jokainen joukkue pelaa min. 5 ottelua 2 x 15min ESIMERKKIOHJELMA Perjantai / 17.3 Bussi Helsinkiin 17:30 Viking Line Tukholmaan

Lisätiedot

Lähdöt lähes päivittäin (ei lauantaisin) klo 21:30 tai 20:00 (sunnuntaisin) Helsingistä.

Lähdöt lähes päivittäin (ei lauantaisin) klo 21:30 tai 20:00 (sunnuntaisin) Helsingistä. Sivu 1 / 7 Esittely 23h Päivä Tallinnassa risteily Lähdöt lähes päivittäin (ei lauantaisin) klo 21:30 tai 20:00 (sunnuntaisin) Helsingistä. Suositulla Ostosristeilyllä vietät yön laivalla ja Tallinnassa

Lisätiedot

Juhlasta juhlaan. Kevät on täynnä juhlia - lahjavinkit Meidän kaupasta. uuteen S-Pankkiin. Osuusmaksulle 10 prosenttia korkoa. Meidän kauppa.

Juhlasta juhlaan. Kevät on täynnä juhlia - lahjavinkit Meidän kaupasta. uuteen S-Pankkiin. Osuusmaksulle 10 prosenttia korkoa. Meidän kauppa. Ostokset Ajankohtaisia etuja ja uutisia Turun Osuuskaupan Asiakasomistajille Toukokuu 2014 Kevät on täynnä juhlia - lahjavinkit Meidän kaupasta Tervetuloa uuteen S-Pankkiin Juhlasta juhlaan Osuusmaksulle

Lisätiedot

Etua. keskittämisestä. elisa uutiset. matkapuhelinasiakkaille 3/2006. Tee liittymästäsi mieleinen! 3G-puhelin ja liittymä pian pakettina

Etua. keskittämisestä. elisa uutiset. matkapuhelinasiakkaille 3/2006. Tee liittymästäsi mieleinen! 3G-puhelin ja liittymä pian pakettina elisa uutiset matkapuhelinasiakkaille 3/2006 Etua keskittämisestä. Tee liittymästäsi mieleinen! 3G-puhelin ja liittymä pian pakettina Aukeamallinen Elisa Etuja! Kun kaikki on kätevästi Elisalta, myös Elisa

Lisätiedot

Elisa Uutiset. Touko-kesäkuu 2012. Elisa Shopit uudistui Ota Elisa Kirja lomalle mukaan Tutustu uuteen Elisa Palstaan toimii nyt myös Facebookissa

Elisa Uutiset. Touko-kesäkuu 2012. Elisa Shopit uudistui Ota Elisa Kirja lomalle mukaan Tutustu uuteen Elisa Palstaan toimii nyt myös Facebookissa Elisa Uutiset Touko-kesäkuu 2012 Elisa Shopit uudistui Ota Elisa Kirja lomalle mukaan Tutustu uuteen Elisa Palstaan toimii nyt myös Facebookissa Elisa Shopit uudistuu Olemme kevään aikana avanneet uusittuja

Lisätiedot

Elisa Uutiset. Helmi/maaliskuu 2009. Sunnuntaipuhelut eurolla Asioi sähköisesti Oma Elisassa Puhelu- ja palveluestot

Elisa Uutiset. Helmi/maaliskuu 2009. Sunnuntaipuhelut eurolla Asioi sähköisesti Oma Elisassa Puhelu- ja palveluestot Elisa Uutiset Helmi/maaliskuu 2009 Sunnuntaipuhelut eurolla Asioi sähköisesti Oma Elisassa Puhelu- ja palveluestot Puhelu- ja palveluestot Joskus voi olla tarve rajoittaa liittymän käyttöä puhelu- tai

Lisätiedot

Ryhmässä Fuengirolaan. v v Hotelli Fuengirola Park v Lennot Helsingistä ja Oulusta v Ilmoittaudu

Ryhmässä Fuengirolaan. v v Hotelli Fuengirola Park v Lennot Helsingistä ja Oulusta v Ilmoittaudu Ryhmässä Fuengirolaan v 14. -28.04.2018 v Hotelli Fuengirola Park v Lennot Helsingistä ja Oulusta v Ilmoittaudu 30.11.2017 mennessä Mirja ; 0407635528 mirja.hanninen@hyvame.fi Tuomas ; 0400242686 tuomas.samuel@gmail.com

Lisätiedot

Tarjotin, jossa paikka kirjomukselle. Materiaalina MDF, reunusnauha

Tarjotin, jossa paikka kirjomukselle. Materiaalina MDF, reunusnauha Huhtikuu 2016 Ateljé Margaretha - PL 6370-00002 Helsinki Puh. 09 3157 9210 (maksat ainoastaan paikallisverkkomaksun) www.margaretha.fi Sähköposti: asiakaspalvelu@margaretha.fi Hyvä Kerhojäsen! Kuukauden

Lisätiedot

Europa viihderisteily Tallinnaan. Esittely. Europan viihderisteily Tallinnaan. Miksi Europan viihderisteily? Matkustaminen. Matkan kesto.

Europa viihderisteily Tallinnaan. Esittely. Europan viihderisteily Tallinnaan. Miksi Europan viihderisteily? Matkustaminen. Matkan kesto. Sivu 1 / 6 Esittely Europan viihderisteily Tallinnaan Lähdöt päivittäin klo 18.30 Helsingistä. Matka sisältää Helsinki - Tallinna - Helsinki risteilyn valitussa hyttiluokassa. Alkuviikosta Europan 22h

Lisätiedot

Vaivatonta mökin vuokrausta.

Vaivatonta mökin vuokrausta. Vaivatonta mökin vuokrausta. Tule mukaan Lomarenkaan iloisten omistajien joukkoon! Tarjoamme kattavan palvelukokonaisuuden, johon sisältyy kohteen: välitykseenottotarkastus ja luokittelu valokuvaus ja

Lisätiedot

Finland golf Vivian open Pertti Hämälä / Puh

Finland golf Vivian open Pertti Hämälä / Puh Finland golf Vivian open Pertti Hämälä / pera@finlandgolf.fi/pera.hamala@gmail.com Puh. 0500 423 295 VIVIAN OPENIN 10 VUOTIS JUHLAKILPAILU Ryhmäkoko: noin 60 henkilöä Ajankohta: perjantai 7.7. maanantai

Lisätiedot

Torstai / 2.4 Bussi Helsinkiin/Turkuun Viking Line Tukholmaan. Sunnuntai / 5.4. Aamiainen. Sijoitusottelu. Buffet-päivällinen.

Torstai / 2.4 Bussi Helsinkiin/Turkuun Viking Line Tukholmaan. Sunnuntai / 5.4. Aamiainen. Sijoitusottelu. Buffet-päivällinen. TURNAUS Turnauksen järjestäjät Huddinge Hockey & Legacy Global Sport Turnauksessa omat sarjat AA & AAA-joukkueille Jokainen pelaa ja saa pelipaidan Suomen väreissä Jokainen suomalaisjoukkue pelaa 5 ottelua

Lisätiedot

Bonusta jopa 5 %. Isoja unelmia ja pieniä ihmeitä

Bonusta jopa 5 %. Isoja unelmia ja pieniä ihmeitä Bonusta jopa 5 %. Isoja unelmia ja pieniä ihmeitä POHJOLAN MATKA KESÄ 2012 KAIKKI MATKAT POHJOLAN MATKASTA! Suunnitteletko kesäksi perhematkaa Kolmårdeniin? Vai houkuttaisiko sinua lähteä puolison kanssa

Lisätiedot

Toiminnanjohtajan terveiset

Toiminnanjohtajan terveiset Toiminnanjohtajan terveiset Hei, Kesäkausi on pyörähtänyt käyntiin ja nyt katsotaan, mitä kaikkea talvella on saatu aikaan. Peli-iloa ja mahtavia kokemuksia on epäilemättä luvassa. Kuukausitiedotteen tarkoitus

Lisätiedot

Elisa Laajakaista tuo väriä syksyyn.

Elisa Laajakaista tuo väriä syksyyn. elisa uutiset 5/2005 Elisa Laajakaista tuo väriä syksyyn. Asiakastukisivut palvelevat verkossa Elisa Laajakaista on Suomen suosituin laajakaista Muista turvata tietokoneesi Lankauutiset_0505.indd 1 22.8.2005

Lisätiedot

Liiton ja seurojen jäsenedut Hinnasto 2010

Liiton ja seurojen jäsenedut Hinnasto 2010 Liiton ja seurojen jäsenedut Hinnasto 2010 Sivu 1 (12) SISÄLLYSLUETTELO 1. URHEILURYHMÄT REITTIMATKOILLA... 2 1.1. Helsinki-Tukholma... 2 1.2. Turku-Tukholma... 3 1.3. Helsinki/Turku Maarianhamina/Långnäs...

Lisätiedot

VIHREÄN KORTIN VOIMAA

VIHREÄN KORTIN VOIMAA VIHREÄN KORTIN VOIMAA S-kanava.fi/kso Mukaan omistamaan Asiakasomistajana olet mukana omistamassa oman alueesi osuuskauppaa. Toimintamme idea on tarjota tarpeisiisi mahdollisimman hyvää palvelua. Siksi

Lisätiedot

Auttaja lähellä sinua.

Auttaja lähellä sinua. Auttaja lähellä sinua. Punaisen Ristin viikko to 3. ke 9.5.2018 Punaisen Ristin viikko 3. - 9.5.2018 #punaisenristinviikko #auttajakurssi Miksi? Tehdään arjesta turvallinen Suomessa, korostetaan auttamistaitojen

Lisätiedot

Tervetuloa punaisille laivoille!

Tervetuloa punaisille laivoille! Tervetuloa punaisille laivoille! Matkoja edullisesti ja Bonusta päälle! Myös etukäteen ostetuista ruokailuista Bonusta! Auto matkalle mukaan? Parhaita elämyksiä Itämerellä! Yhteisten elämysten ei tarvitse

Lisätiedot

Kehyskuvasto. www.eirikehykset.com. www.eirikehykset.com

Kehyskuvasto. www.eirikehykset.com. www.eirikehykset.com Kehyskuvasto www.eirikehykset.com 2014 www.eirikehykset.com www.eirikehykset.com Eiri Kehykset Oy Eiri Kehykset Oy on valmistanut laadukkaita valokuvakehyksiä jo 60 vuoden ajan. Tuotteet tehdään suomalaisilla

Lisätiedot

Budapestin kaupunkiloma, 4pv. Esittely. Budapestin kaupunkiloma, 4pv. Kohdetietoa. Budapest. Miksi valita tämä matka: Sivu 1 / 6

Budapestin kaupunkiloma, 4pv. Esittely. Budapestin kaupunkiloma, 4pv. Kohdetietoa. Budapest. Miksi valita tämä matka: Sivu 1 / 6 Sivu 1 / 6 Esittely Budapestin kaupunkiloma, 4pv Budapest on yksi Keski-Euroopan aurinkoisimmista kaupungeista. Monien mielestä kevätkausi Budapestissä on kauneinta aikaa, kun kaupunki herää talven jälkeen

Lisätiedot

Alternative Party 2009 -budjetti Tulot 1 / 7

Alternative Party 2009 -budjetti Tulot 1 / 7 -budjetti Tulot 1 / 7 Budjetti / tulot Minimiskenaario suhteessa tavoitteeseen: -40 % # Selite Tavoite Minimi Yksikköhinta ALV-% Verollinen yksikköhinta Tavoite Minimi TULOT 97 198,00 61 268,40 100 Kävijäpalvelut

Lisätiedot

(50,-) Kaisla -ruokailuryhmä 6 tuolilla, pöytä 90 x 170 väri valkoinen. (835,-) 8,- Helposti uutta ilmettä työpöydän ö kansiin, oviin, tv-tasoihin ym

(50,-) Kaisla -ruokailuryhmä 6 tuolilla, pöytä 90 x 170 väri valkoinen. (835,-) 8,- Helposti uutta ilmettä työpöydän ö kansiin, oviin, tv-tasoihin ym GLC 220 d 4Matic A Premium Business autoveroton h arvioitu autovero 12 265,90 + toimituskulut 600 = 59 9 1 065 /kk. Käyttöetu 885 /kk. CO 2 -päästöt 129 g/km, EU-kes Mitsubishi L200 -mallisto alk.: autoveroton

Lisätiedot

Olemassa olevien asiakkaiden hinnasto ei enää uusmyyntiä

Olemassa olevien asiakkaiden hinnasto ei enää uusmyyntiä Olemassa olevien asiakkaiden hinnasto ei enää uusmyyntiä KYMP Viihde alk. 39,90 /kk KYMP Laajakaista Tarjous! ADSL 10/1 M 16,00 /kk (Kotkan alue. 18 kk sopimus ensimmäiset 6 kk -50 %. Norm. 32,00 /kk,

Lisätiedot

Elisa Matkapuhelinliittymä Hinnasto 1.1.2012 henkilöasiakkaalle. Hinnat sis. alv. 23 %

Elisa Matkapuhelinliittymä Hinnasto 1.1.2012 henkilöasiakkaalle. Hinnat sis. alv. 23 % Elisa Matkapuhelinliittymä Hinnasto 1.1.2012 henkilöasiakkaalle Hinnat sis. alv. 23 % 1 Sisällysluettelo: Minuuttihinnoitellut Elisa Oiva -liittymät...3 Elisa Puhepaketti -liittymät...4 Elisa Mobiililaajakaista

Lisätiedot

Hyvä tietää. Rostock Helsinki. Tallink Superfast Helsinki Rostock

Hyvä tietää. Rostock Helsinki. Tallink Superfast Helsinki Rostock Tallink Superfast Helsinki Rostock Rostock Helsinki Hyvä tietää YLEISTÄ: Passi/viisumi: Jokaisen Saksaan matkustavan on oman turvallisuutensa takia pystyttävä todistamaan henkilöllisyytensä tarvittaessa

Lisätiedot

Lämpökynttilänpidike sekä kauniit kirjomukset!

Lämpökynttilänpidike sekä kauniit kirjomukset! LOKAKUU 2015 Ateljé Margaretha - PL 6370-00002 Helsinki Puh. 09 3157 9210 (maksat ainoastaan paikallisverkkomaksun) www.margaretha.fi Sähköposti: asiakaspalvelu@margaretha.fi Hyvä Kerhojäsen! Vaikka jouluun

Lisätiedot

LOKAKUU. Nauti syksyn tuoksuista OSTA 3, MAKSA 2! RYHDY TYÖKAVERIKSENI! TULE MUKAAN PARTYLITELLE! Kaikki Market Fresh -Kynttiläpurkit

LOKAKUU. Nauti syksyn tuoksuista OSTA 3, MAKSA 2! RYHDY TYÖKAVERIKSENI! TULE MUKAAN PARTYLITELLE! Kaikki Market Fresh -Kynttiläpurkit 10/2015 LOKAKUU TULE MUKAAN PARTYLITELLE! RYHDY TYÖKAVERIKSENI! #PartyLiteYourWay #ShareWhatYouLove #JoinTheParty #HappyPartyLitePeople Kaikki Market Fresh -Kynttiläpurkit OSTA 3, MAKSA 2! Nauti syksyn

Lisätiedot

Automatkailututkimuksen tuloksia 2008

Automatkailututkimuksen tuloksia 2008 Automatkailututkimuksen tuloksia 2008 Matkustus kuukausi sekä matkan pituuden (km) jakautuma kuukausille kaikki alle 2000 2001-4000 4001-6000 6001-8000 yli 8000 toukokuu 16 17 29 28 20 6 kesäkuu 41 20

Lisätiedot

Elisa Matkapuhelinliittymä Hinnasto 1.3.2015 henkilöasiakkaalle. Hinnat sis. alv 24 %

Elisa Matkapuhelinliittymä Hinnasto 1.3.2015 henkilöasiakkaalle. Hinnat sis. alv 24 % Elisa Matkapuhelinliittymä Hinnasto 1.3.2015 henkilöasiakkaalle Hinnat sis. alv 24 % Sisällysluettelo: Minuuttihinnoitellut Elisa Oiva -liittymät...3 Elisa Puhepaketti -liittymät... 4 Elisa Mobiililaajakaista

Lisätiedot

Katsaus suomalaisiin kotimaan- ja kulttuurimatkailijoina

Katsaus suomalaisiin kotimaan- ja kulttuurimatkailijoina Katsaus suomalaisiin kotimaan- ja kulttuurimatkailijoina 26.2.2019 MATKAILUN TULEVAISUUDEN TRENDIT JAANA JAMALAINEN TNS MONITOR 2018 Kasvussa ja vallalla olevia trendejä Ilmastonmuutos ja ympäristöasiat

Lisätiedot

DNA LIITTYMÄHINNASTO 11/2016

DNA LIITTYMÄHINNASTO 11/2016 DNA LIITTYMÄHINNASTO 11/2016 DNA Rajaton -liittymät Ei käyttökattoa, liittymät sisältävät rajoittamattoman määrän kotimaan puheluita, teksti- ja multimediaviestejä sekä tiedonsiirtoa. DNA Rajaton 3G Perus

Lisätiedot

Opiskelijoiden IKAALINEN-PASSI 2015 2016

Opiskelijoiden IKAALINEN-PASSI 2015 2016 Opiskelijoiden IKAALINEN-PASSI 2015 2016 Armario -10% normaalihintaisista tuotteista Finlayson tehtaanmyymälä -10 % normaalihintaisista tuotteista Fys-Ikaalinen Ky 10 %:n alennus fysioterapiasta Fysioterapia

Lisätiedot

Terveisin Mäntsälän Messut 2014-tiimi

Terveisin Mäntsälän Messut 2014-tiimi Mäntsälän Messut 2014 PL 2O 04601 Mäntsälä Irma Pesonen Puh 045 2090700 irma.peso@gmail.com Mäntsälän Messut 2014 järjestetään elokuussa Mäntsälän Suurlavalla. Messut tarjoavat yrittäjille, yhdistyksille

Lisätiedot

Matkalle meille ja maailmalle

Matkalle meille ja maailmalle Matkalle meille ja maailmalle Leppoisa Hy vää olo Lähiloma sti risteille a kylpylä lla aapu stä rissa Matkoja edullisesti ja Bousta päälle! Suloisia suvipäiviä Suomessa Sisältö Kesä kutsuu kiertämää kauiissa

Lisätiedot

TELIA MYYNNISTÄ POISTUNEIDEN LIITTYMIEN HINNASTO

TELIA MYYNNISTÄ POISTUNEIDEN LIITTYMIEN HINNASTO Lisäpalveluiden ja toimenpidemaksujen hinnat löytyvät osoitteesta: telia.fi/hinnasto ja voimassa oleva Matkapuhelin ulkomailla -hinnasto osoitteesta: telia.fi/matkalla. Soneran matkapuhelinliittymien hinnat

Lisätiedot

Autoliiton Matkailututkimus 2013 selvitykset taulukoina

Autoliiton Matkailututkimus 2013 selvitykset taulukoina Autoliiton Matkailututkimus 2013 selvitykset taulukoina Millä ajoneuvolla matkustitte % Henkilöauto, pakettiauto, maasturi 62 Matkailuauto 18 Moottoripyörä 10 Fly & Drive 5 Auton ja matkailuvaunun yhdistelmä

Lisätiedot