Bonusta ja etuja. yhteistyökumppaneiden palveluihin se kannattaa! Bonusta jopa 5 %. Paranna Bonustasi. Lue lisää!

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Bonusta ja etuja. yhteistyökumppaneiden palveluihin se kannattaa! Bonusta jopa 5 %. Paranna Bonustasi. Lue lisää!"

Transkriptio

1 Bonusta ja etuja Ota hyöty myös S-ryhmän yhteistyökumppaneilta Paranna Bonustasi. Lue lisää! Maaliskuu 2012 Tutustu yhteistyökumppaneiden palveluihin se kannattaa! Bonusta jopa 5 %.

2 Vauhtia Bonukseen S-ryhmän yhteistyökumppaneiden avulla! Tutustu tämän esitteen sivuilla S-ryhmän valtakunnallisten bonusyhteistyökumppaneiden palveluihin. Niitä käyttäessäsi Bonuksesi kertyminen saa todennäköisesti aivan uutta vauhtia, sillä bonusostojen lisääntymisen myötä myös bonusprosenttisi nousee portaittain. Useat bonusyhteistyökumppanit tarjoavat asiakasomistajille myös tuntuvia etuja. Osa S-ryhmän yhteistyökumppaneista on ns. etupartnereita, jotka myöntävät asiakasomistajille etuja ilman Bonusta. Asiakasomistajana sinulla on monipuoliset mahdollisuudet kerryttää Bonusta parhaimmillaan jopa 5 %! Lue lisää Bonuksesta S-kanava.fi

3 Tule Ifin asiakkaaksi ja laske yhteen etu + etu + Bonus! If on Pohjoismaiden johtava vahinkovakuuttaja. If tarjoaa niin nykyisille kuin uusille asiakkailleen erilaisia etuja, kuten If Keskittäjäasiakkaan edut, Omavastuuedun sekä If Kansion henkilöasiakkaille. Keskittämisetu jopa 15 % + Keskittämällä vakuutuksesi Ifiin saat alennusta vakuutusmaksuistasi. Mitä enemmän keskität, sitä enemmän saat alennusta! Internet-alennus 10 % + Kun ostat vakuutuksesi If Verkkokaupasta, saat 10 % alennuksen ensimmäisen vuoden vakuutusmaksusta. Vauvavakuutuksessa alennus koskee vain Odotusajan vakuutusta. Bonusta jopa 5 % Saat kaikista Ifin henkilöasiakkaan vakuutuksista S-Etukortilla Bonusta. Rekisteröi jäsennumerosi Ifiin ennen seuraavan laskusi maksua, niin saat heti Bonusta. Parhaimmillaan Bonus voi olla 5 % bonusostoistasi riippuen. Rekisteröitymisen hoidat osoitteessa Lue lisää osoitteesta Bonusta.fi ja voita S-ryhmän lahjakortteja 1000 euron arvosta!

4 Kaikki näkemisen ja silmäterveyden palvelut Silmäasemalta Silmäasemalla vastaanottavat silmälääkärit ja optikot. Silmäasemien laajasta valikoimasta löydät sinulle sopivat silmälasit, aurinkolasit, piilolinssit ja tarvikkeet ja kaikista tuotteista sekä optikon vastaanottopalveluista saat Bonusta S-Etukortilla. Lähimmän Silmäaseman löydät osoitteesta Asiakasomistajamalliston silmälasien hintaan kuuluu: Voit valita myös lisäominaisuuksia. Malliston kehykset ovat Safilolta, Pierre Cardinilta, Ray-Banilta, Emporio Armanilta ja Max Maralta. Asiakasomistajamallistoon kuuluu myös aurinkolaseja. Tarjous voimassa S-Etukor- yksitehot alk. 295 (norm. 494 ) monitehot alk. 535 (norm. 744 )

5 korkealaatuista hammashoitoa helposti ja nopeasti liittyvät palvelut ammattitaitoisesti, luotettavasti ja lempeästi. Oral tarjoaa kokonaisvaltaista ja laadukasta hoitoa perushammashoidosta vaativiin kirurgisiin toimenpiteisiin ja esteettiseen hammashoitoon. Sinua palvelevat yleis- ja erikoishammaslääkärimme, suuhygienistimme sekä aina edistyksellisin alan teknologia. Oral on kotimainen hammas- hammaslääkäriasemasi löydät osoitteesta Puuttuuko sinulta hammas? Katso Oralin implanttien Avoimet ovet -kiertueen aikataulu osoitteesta Avoimet ovet -kiertue järjestetään maalis-huhtikuussa. Tilaisuuksissa kerrotaan hammasimplanteista ja hammaslääkäri yhdessä erikoishammaslääkärin kanssa tekee ilmaisen hoitotarpeen arvioinnin sekä yksilöllisen toimenpidesuosituksen. Lisäksi röntgenkuvaus on tilaisuuden lanttien avulla voidaan hammasrivistö useimmiten palauttaa alkuperäiseen ulkonäköönsä ja toimintaansa. Samalla korjataan hampaiden puuttumisesta aiheutuvia purentaongelmia.

6 Saunalahti Mobiililaajakaista Saunalahti Prepaid Mobiililaajakaista on liittymä, jonka käytöstä maksat etukäteen. Saunalahti Prepaid Mobiililaajakaistan aloituspaketti sisältää rajattomasti nettisurffausta 1 kk:n ajan Suomessa ja 6 puheaikaa, joka on käytössäsi myös dataliikenteeseen. Liittymä toimii kattavassa ja nopeassa Elisan 3G-verkossa. Ei huolta laskuista tai määräaikaisista sopimuksista, vain käytöstä veloitetaan. Lisäsaldon lataus onnistuu helposti lataussetelillä, jonka voit ostaa esim. Prismasta tai ABC:lta tai esimerkiksi Saat Bonusta Saunalahti Prepaid-liittymästä, kun ostat sen ABC-liikennemyymälästä tai Prismasta. Saunalahti Prepaid Mobiililaajakaistan aloituspaketti * 29 (norm. 39 ) * Etu maalis-huhtikuun ajan kaikissa Prismoissa ja ABC-liikennemyymälöissä! Puhu 3,5 miljoonalle suomalaiselle ja kerrytä Bonusta puheluista ja viesteistä! Puhelut Saunalahden, Elisan ja Kolumbuksen Puhelut muihin liittymiin vain 0,069 /min tymään myös seuraavat lisäpalvelut, joista saat Bonusta: nopeudella SK + MultiSIM + Nettitikku = Mobiililaajakaista Nopsa SK Saunalahti Satakieli -liittymästä voit kerryttää Bonusta kotimaassa soitetuista puheluista ja matkapuhelimesta matkapuhelimeen kotimaassa lähetetyistä tekstiviesteistä. Sisältää Saunalahden sekä valittujen yhteistyökumppaneiden etuja ja tarjouksia mm. teksti- ja multimediaviestillä sekä sähköpostilla. *Tarjous voimassa maalis-huhtikuun ajan. Lisätietoja saat osoitteesta 3G Saunalahti *Tarjous! Kuukausimaksu 0 /6kk (etu 17,40 )

7 Uutuus! ReadyFrame-valokuvataulu ReadyFrame-valokuvataulu tulostetaan aidolle mattapintaiselle valokuvapaperille ja pingotetaan kevyelle pahvirakenteiselle kehyk- sen sivuille, jolloin valokuvataulu saa kolmiulotteista luonnetta. Kevyen kotelorakenteensa ansiosta taulu on helppo ripustaa seinälle ja keveydestään huolimatta tukeva. Taulun koko 41 x 61 cm. ReadyFramevalokuvataulu asiakasomistajille 35 (norm. 39,90 ) Etu voimassa huhtikuun loppuun. Valokuvataulusta ja kaikista Eirikuvan palveluista saat nyt Bonusta, myös kotitoimituksesta! Tilaa valokuvataulusi tai valokuvasi osoitteesta Niemi hoitaa muuttosi Niemen palveluvalikoimasta löytyy kaikki, mitä muuttoon tarvitaan, muuttolaatikoiden vuokrauksesta loppusiivoukseen asti, itse muuttoa unohtamatta. Kodin irtaimiston varastointia varten Niemi tarjoaa tilat väliaikaisvarastointiin tarvittavalle ajalle ja kuutiomäärälle ilman minimirajoituksia. Tarjoamme myös veloituksettoman muuttosuunnitelman, jolloin edustajamme tulee tarvittaessa paikan päälle kartoittamaan muuttopalvelu- ja muuttolaatikkotarpeen sekä neuvomaan oikeissa suojaus- ja pakkaustarvikkeissa. Niemi Palvelut Oy myöntää kuluttaja-asiakkailleen Bonusta myymistään tuotteista ja palveluista. Bonuksen saaminen edellyttää jäsennumeron ilmoittamista Niemen asiakaspalveluun tilauksen yhteydessä osoitteessa S-Etukortilla muuttolaatikot puoleen hintaan huhtikuun loppuun asti! Alennukseen ei voi yhdistää muita tarjouksia tai alennuksia. Tarjous koskee uusia tilauksia.

8 Saat Bonusta ja etuja matkoista, kun varaat ne osoitteesta S-Matkat.fi Matkustatpa lähelle tai kauas kotimaassa tai ulkomailla saat osoitteessa S-Matkat.fi varaamistasi matkoista ja hotelliyöpymisistä S-Etukortillasi Bonusta. Asiakasomistajana saat lisäksi monista matkoista etuja sekä voit osallistua asiakasomistajille räätälöidyille erikoismatkoille. S-Matkat.fi tarjoaa yli Bonusta kerryttävää lomavaihtoehtoa. Vaihtoehtoina on rantalomia suosikkikohteisiin ja eksoottisiin uutuuksiin, kaupunkilomia ympäri maailman, risteilyjä Tallinnaan ja Tukholmaan, kotimaan hotellilomia sekä kylpylälomia kotimaassa ja Virossa. Tukholman ja Tallinnan risteilylle voit lähteä liityntäkuljetuksilla viikoittain eri puolilta Suomea! S-Matkat.fi Matkatarjonnan lisäksi palvelussa on kohde-esittelyjä, karttoja, säätietoja, tietoa S-ryhmän ravintolatarjonnasta ja tapahtumista. Matkoista Bonusta jopa 5 %!

9 *alk. 509 /hlö *alk. 130 /hlö Yhdessä vapuksi Pietariin Vappu upeassa Pietarissa, matkat vaivattomasti nopealla Allegro-junalla. Suurkaupungin sykettä. Idän eksotiikkaa. Mukavaa seuraa. Asiakasomistajien yhteinen kylpyläosaston käytön ja yhteisen ohjelmallisen illallisen. Lisämaksusta opastettuja retkiä. Vastuullinen matkanjärjestäjä Pohjolan Matka. Lisätiedot ja varaukset: hyvästä olosta ja saat asiantuntijavinkkejä meikkaukseen ja kampaukseen. Paluumatkalla laivan kosmetiikkamyymälä on tietyn ajan varattu vain asiakasomistajien käyttöön, joten ostosrauha on taattu. aamiaisen meno-paluu, ohjelman laivalla sekä bussikuljetuksen Tukholmassa ostoskeskus Nacka Forumiin. Lisämaksusta liityntäkuljetukset satamaan. Vastuulliset matkanjärjestäjät Viking Line ja Pohjolan Matka. Lisätiedot ja varaukset:

10 S-Matkat.fi tarjoaa matkoja opastetusti tai omin päin Matkustatko mieluiten ryhmässä ja opastetusti vai omin päin omatoimimatkalla? Vai miten milloinkin. S-Matkat.fi:stä löytyy jokaiselle jotakin. Omatoimimatkaaja voi lähteä mm. lento+hotelli -matkalle, kohteita on ympäri maailman. Opastetulle matkalle haluava voi rentoutua Aurinkomatkojen rantalomalla tai hakea teemamatkoilla uusia kokemuksia eri puolilta maailmaa. Bloggaa ja tienaa samalla matkarahaa! Lisätiedot S-Matkat.fi/blogi Iloinen Marmaris & Içmeler, Turkki Marmaris, yksi Turkin suosituimmista lomakaupungeista on kokenut raikkaan muodonmuutoksen. Auringosta ja rantaelämästä nautitaan kilometrien mittaisella hyvin hoidetulla rannalla. 1 viikko Lähdöt *alk. 445 /hlö Aurinkomatka-matkapaketti sisältää lennoilla, lentokenttäkuljetukset ja majoituksen. Tässä esitteessä mainitut hinnat Lisätiedot

11 Upea Varnan Kultahietikko, Bulgaria Lähes neljä kilometriä kullanväristä hiekkaa ja välkehtivä sininen meri. Varnan Kultahietikolla riittää tekemistä kaikenikäisille lomailijoille: merellisiä harrastusmahdollisuuksia, pyöräilyä ja patikointia aikuisille, leikkipaikkoja, vesiliukumäkiä ja autoratoja lapsille. Lapsiperheet nauttivat leveästä, loivasti syvenevästä hiekkarannasta. Monipuolinen Rodos, Kreikka Lomasaari Rodos on todellinen mahdollisuuksien runsaudensarvi. Auringonpalvojia kutsuvat saaren upeat hiekkarannat. Rantalomaan on helppo yhdistää kansainvälistä kaupunkitunnelmaa ja Mandrakin satamasta voi tehdä päiväretkiä lähisaarille. Lähdöt Oulusta alk. 595 /hlö ja Turusta alk. 685 /hlö. Espanja Aidon, andalusialaisen pikkukaupungin edustalla aukeaa upea, kilometrien mittainen hiekkaranta. Viehättävässä vanhassakaupungissa näkyy edelleen Andalusiaa hallinneiden maurien perintö. 1 viikko Lähdöt *alk. 650 /hlö 1 viikko Lähdöt *alk. 395 /hlö 1 viikko Lähdöt *alk. 775 /hlö

12 Matkat kotimaahan ja lähialueille helposti yhdestä osoitteesta S-Matkat.fi Kun etsit majoitusta Suomesta, Tallinnasta tai Pietarista, varaa hotellilomasi osoitteessa S-Matkat.fi. S-Matkat.fi:n kautta näet helposti lien Bonusta kerryttävän tarjonnan saatavuus- ja hintatietoineen. Myös hotelliketjujen parhaat vapaa-ajanpaketit niin kulttuurin ja kuntoilun kuin hemmottelun ja hauskanpidon saralta on varattavissa S-Matkat.fi:stä! Pohjolan Matka tarjoaa kattavan valikoiman liityntäkuljetuksellisia matkoja suosituimpiin ja halutuimpiin kohteisiin Suomessa ja lähialueille, kuten Viron kylpylöihin ja Pietariin. Monipuolisten matkojen joukossa on mm. kulttuuri- ja teatterimatkoja. Suunnitteletko minilomaa Tallinnaan tai Tukholmaan? S-Matkat.fi:n kautta voit varata mieleisesi risteilyn Tallinnaan joko Viking Linella tai Eckerö Linella. Lisäksi Viking Linen kyydissä pääset Bonusta kerryttävälle risteilylle myös Tukholmaan. Liityntäkuljetuksilla lähilomille eri puolilta Suomea! auton niin muutto- kuin lomamatkoille - toimipisteistä, kun esität S-Etukorttisi vuokrauksen yhteydessä. * 3 kolari- ja varkausturvan 980 :n omavastuulla,vlf-ajoneuvomaksun, talvimaksun Lisätietoa ja varaukset osoitteessa hertz.fi *Pakettiauto 98 /vrk maalis- ja huhtikuun ajan S-Etukortilla.

13 itsellesi mieluisin vaihtoehto ja lähde matkaan Eckerö Linella tai Viking Linella. Ville Viking Club -perheristeily Merimatka Viking Linen laivoilla on yhtä seikkailua! Oli perheenne matkakohde mikä tahansa, Viking Linen laivoilta löytyy myös lapsille tekemistä ja tapahtumia koko risteilyn ajaksi. varaukset: *Alkaen hinnat vaihtelevat lähtöpäivän ja saatavuuden mukaan. Paikkoja rajoitetusti. *alk. 57 /hlö *alk. 62 /perhe

14 Viihdy ja iloitse elämyksistä! Muista ostaa liput ajoissa osa eduista koskee vain ennakkomyyntiä! Sirkus Finlandia S-Etukortilla 3,50 euron etu Sirkus Finlandian pääsylipuista. Edun saavat myös perheenjäsenet. Edun saa paikan päällä Sirkus Finlandian lipunmyynnistä sekä Lippupalvelusta. Ei Bonusta. Sirkus Finlandian Info-puhelin Lippupalvelu.fi + toimituskulut Lisätietoa ohjelmasta ja kiertueaikataulu osoitteesta Linnanmäen rannekkeet Prismasta ja Sokoksesta Linnanmäen rannekkeet ennakkoon edullisemmin S-Etukortilla Prismoista ja Sokoksista ajalla S-Etukortilla myönnetään joitakin etuja myös huvipuiston kioskeista ja kahviloista. Ei Bonusta. Lisätietoa Muumimaailma maailman yhden tai kahden päivän lipun normaalihinnasta. Etu on voimassa kesä- ja elokuussa. Edun saavat myös perheenjäsenet. Edun saa paikan päällä Muumimaailman lipunmyynnistä sekä Muumimaailman verkkokaupasta tai Lippupisteestä ennakkoon ostetuista lipuista. Ei Bonusta. Lippupisteen puhelinpalvelu, Lisätietoa

15 Muista ostaa liput ajoissa osa eduista koskee vain ennakkomyyntiä! S-Etukortilla saat etua lippujen hinnoista! Seinäjoen Tangomarkkinat Seinäjoen Tangomarkkinat sykkii jälleen suuria tunteita ja iloisia elämyksiä. Asiakasomistajaedut Seinäjoen Tangomarkkinoiden lipuista: Tangokadun kokopäiväliput ja iltaliput torstaina -5 sekä Areenakonsertit -5, etuhintaiset liput myydään seuraaviin katsomoihin: B1, C1, A5-A8, B3 ja C3, tarvittaessa myös parvikatsomoon. Tangopassit -5 sekä päivä- että viikkopasseista. Kisa-Areenassa järjestetyissä konserteissa asiakasomistajille nimetään omat katsomoalueet B1 ja C1. Katsomoalueiden lippujen myynti asiakasomistajahintaan varausjärjestyksessä pidettävän semifinaalin liput -5. Yksi lippu/s-etukortti. Lisätiedot ja lipunmyynti: Seinäjoen Tangomarkkinat Oy, Arenan liput huhti-toukokuun ajan asiakasomistajille etuhintaan. Ei Bonusta. Asiakasomistajan kannattaa ostaa liput ennakkoon! Max 4 lippua/s-etukortti. Katso esiintyjät ja ohjelmatiedot

16 S-ryhmän arkeen kuuluu myös vastuullisuus. Teemme yhteistyötä mm. näiden tahojen kanssa: MLL S-ryhmä tukee Mannerheimin Lastensuojeluliiton työtä lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyväksi. Lisätietoja Suomen Punainen Risti S-ryhmä ja Suomen Punainen Risti tekevät yhteistyötä teemalla arjen turvallisuus. Yhteistyön avulla vahvistetaan valtakunnallisesti katastrofivalmiutta lisäämällä ihmisten ensiaputaitoja. S-ryhmä on myös mukana Suomen Punaisen Ristin viikolla toukokuussa ja Operaatio Nälkäpäivässä syyskuussa. Lisätietoja Suomen Palloliitto S-ryhmän ja Suomen Palloliiton yhteistyön tavoitteena on lasten lähiliikuntapaikkojen rakentaminen alakoulujen pihoille. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Lue lisää yhteistyökumppaneista asiakasomistajapostista tai

Syksyn upeat matkatarjoukset

Syksyn upeat matkatarjoukset Syksyn upeat matkatarjoukset Asiakasomistaja - hyödynnä etusi! Alanya Amsterdam Bangkok Barcelona Gran Canaria Helsinki Langkawi Lontoo Madeira New York Pariisi Phuket Pietari Pärnu Rooma Tallinna Tukholma

Lisätiedot

Matkalle meille ja maailmalle

Matkalle meille ja maailmalle Matkalle meille ja maailmalle Hauskanp itoon riste Hotelliin re Naapurim ilylle ntoutuma aan reiss an ulle Matkoja edullisesti ja Bonusta päälle! Sisältö Kotoista kesää Kotimaan kohteita Suomen suloista

Lisätiedot

Virkistäviä lomamatkoja ja Bonusta

Virkistäviä lomamatkoja ja Bonusta Virkistäviä lomamatkoja ja Bonusta Hintaystävällisiä matkoja ja etuja asiakasomistajille! Amsterdam Budapest Gran Canaria Helsinki Lontoo Marbella New York Pariisi Phuket Pietari Playa del Carmen Pärnu

Lisätiedot

NAUTI ASIAKASOMISTAJAN EDUISTA

NAUTI ASIAKASOMISTAJAN EDUISTA NAUTI ASIAKASOMISTAJAN EDUISTA Parhaat edut on varattu asiakasomistajille Omistaja alkaa S-kirjaimella: Sinä Osuuskaupan omistavat sen asiakkaat eli asiakasomistajat. Idea on tuottaa palveluja ja etuja

Lisätiedot

Avataan keväällä! Rantasipi Airport Congress Center ja Cumulus Hakaniemi. Holiday Inn uudistui. VIP hinnat vapaa-aikaan

Avataan keväällä! Rantasipi Airport Congress Center ja Cumulus Hakaniemi. Holiday Inn uudistui. VIP hinnat vapaa-aikaan 1 2010 Avataan keväällä! Rantasipi Airport Congress Center ja Cumulus Hakaniemi Holiday Inn uudistui VIP hinnat vapaa-aikaan Sisällys Tuoreimmat uutiset... 3 Rantasipi Airport Congress Center.. 4 Avattu!

Lisätiedot

Viisumivapaat risteilyt

Viisumivapaat risteilyt Viisumivapaat risteilyt 2015 Lappeenrannasta Saimaan kanavaa pitkin Viipuriin Pietariin Valamoon Kannen kuva: Jukka Olkkonen Koe upea Saimaan kanava iloisilla viisumivapailla risteilyillä Kiitokset yhdestä

Lisätiedot

Yhdessäoloa ja talvisia retkiä

Yhdessäoloa ja talvisia retkiä Etelä-Karjalan Osuuskaupan ajankohtaisia etuja ja uutisia Helmikuu 2015 Yhdessäoloa ja talvisia retkiä Uusi juttusarja alkaa! Tutustu paikallisiin tuotteisiin: Parikkalan Pika-Pulla Lue lisää sivulta 3

Lisätiedot

TEAM Teollisuusalojen ammattiliiton jäsenedut 2015-2016 TEAM - jäsentensä näköinen liitto

TEAM Teollisuusalojen ammattiliiton jäsenedut 2015-2016 TEAM - jäsentensä näköinen liitto TEAM Teollisuusalojen ammattiliiton jäsenedut 2015-2016 1 Koodilla teamin nettisivuille Hyvä TEAM Teollisuusalojen ammattiliiton jäsen TEAM on etujärjestö, jonka tärkein tehtävä on jäsentensä edunvalvonta.

Lisätiedot

Cumulus Hakaniemi avattu! Kesän HBC VIP -tarjoukset. Vantaan hotellimuutokset

Cumulus Hakaniemi avattu! Kesän HBC VIP -tarjoukset. Vantaan hotellimuutokset 2 2010 Cumulus Hakaniemi avattu! Kesän HBC VIP -tarjoukset Vantaan hotellimuutokset Sisällys Kesän HBC VIP -tarjoukset Tuoreimmat uutiset... 3 Uusi Cumulus Hakaniemi... 4 Lentokenttähotellien muutokset...

Lisätiedot

KURSSI. Vuoden 2013 kurssiesittelyt LIITE. Monipuolinen kurssikesä tulossa TIETOA JA OHJEITA HAKEMUKSIIN. Lähde Sydänlasten matkalle Legolandiin!

KURSSI. Vuoden 2013 kurssiesittelyt LIITE. Monipuolinen kurssikesä tulossa TIETOA JA OHJEITA HAKEMUKSIIN. Lähde Sydänlasten matkalle Legolandiin! 2013 SYDÄNLAPSET JA -AIKUISET RY KURSSI LIITE Hae uusia kokemuksia ja elämyksiä, vertaistukea ja Tietoa. Ilmoittaudu 1.1. 31.3. Vuoden 2013 kurssiesittelyt Monipuolinen kurssikesä tulossa TIETOA JA OHJEITA

Lisätiedot

Interrail-opas 2015. Lataa Interrail Rail Planner App. Se on ilmainen ja toimii offline-tilassa!

Interrail-opas 2015. Lataa Interrail Rail Planner App. Se on ilmainen ja toimii offline-tilassa! Interrail-opas 2015 Lataa Interrail Rail Planner App. Se on ilmainen ja toimii offline-tilassa! Hyvä Interrail-matkustaja Olet valinnut täydellisen tavan tutkia Eurooppaa junan! Interrail-kortilla matkustaminen

Lisätiedot

Sinun etusi. Hyödynnä omistajaetusi! Prisman verkkokauppa on avattu! Foodie.fm - ruokakauppasi netissä

Sinun etusi. Hyödynnä omistajaetusi! Prisman verkkokauppa on avattu! Foodie.fm - ruokakauppasi netissä Sinun etusi SYYSKUU 2012 Ajankohtaisia etuja ja uutisia Osuuskauppa Arinan asiakasomistajille Prisman verkkokauppa on avattu! Saat kodinkoneet, viihde-elektroniikan, pelit, elokuvat ja kirjat helposti

Lisätiedot

Energistä arkea. Sokoksella koko elokuun naisten ja miesten merkkifarkut. S-mobiililla saat S-ryhmän paikalliset edut käyttöösi missä ikinä liikutkin.

Energistä arkea. Sokoksella koko elokuun naisten ja miesten merkkifarkut. S-mobiililla saat S-ryhmän paikalliset edut käyttöösi missä ikinä liikutkin. Osuuskauppasi ajankohtaisia etuja ja uutisia - Elokuu 2015 Energistä arkea Rauta-Prismasta ja S-Raudasta uusia usia ideoita pieneen pinta- remonttiin ja piensisustukseen, jonka voit rahoittaa edullisesti

Lisätiedot

Esittelyssä uudet hotellit Hotel Atlas Kuopio & Rantasipi Siuntion Kylpylä. Tilaa oma HBC Mobiilikortti! Kesän lomavinkit

Esittelyssä uudet hotellit Hotel Atlas Kuopio & Rantasipi Siuntion Kylpylä. Tilaa oma HBC Mobiilikortti! Kesän lomavinkit 2 2012 Esittelyssä uudet hotellit Hotel Atlas Kuopio & Rantasipi Siuntion Kylpylä Tilaa oma HBC Mobiilikortti! Kesän lomavinkit Sisällys Tuoreimmat uutiset... 3 Cumulus-hotelliketju avaa uuden hotellin

Lisätiedot

ilmoitusliite tämä julkaisu on mediaplanetin tuottama teemalehti ilmoitusliite kokoukset ja energinen ilmapiiri vauhdittaa onnistumista

ilmoitusliite tämä julkaisu on mediaplanetin tuottama teemalehti ilmoitusliite kokoukset ja energinen ilmapiiri vauhdittaa onnistumista 4vinkkiä ilmoitusliite tämä julkaisu on mediaplanetin tuottama teemalehti ilmoitusliite Liikematkat Toimiva kumppanuus luo turvallisuutta Kokousvalmistelut Huolellisella suunnittelulla tulokseen kokoukset

Lisätiedot

ETUOIKEUTESI 2013 Lakimiesliiton jäsenedut ja asiaa edunvalvonnasta

ETUOIKEUTESI 2013 Lakimiesliiton jäsenedut ja asiaa edunvalvonnasta Lakimiesliiton jäsenedut ja asiaa edunvalvonnasta Lakimiesliiton jäsenedut ja asiaa edunvalvonnasta Sisältö Jäsenyys kannattaa... 3 Jäsenmaksu - hyvä investointi... 4 Kuinka paljon jäsen säästää... 4 Mitä

Lisätiedot

Kylpylälomat 2015. Hyvinvoinnistasi huolehtien

Kylpylälomat 2015. Hyvinvoinnistasi huolehtien Kylpylälomat 2015 Hyvinvoinnistasi huolehtien Hyvinvoinnistasi huolehtien.yli 20 vuoden kokemuksella Asiakkaidemme arvioita: Mikä oli parasta matkallanne? Rentouttava kokemus Heidi Hyvä valmis paketti

Lisätiedot

InterRail-opas 2014. Lataa InterRail Rail Planner App. Se on ilmainen ja toimii offline-tilassa!

InterRail-opas 2014. Lataa InterRail Rail Planner App. Se on ilmainen ja toimii offline-tilassa! InterRail-opas 2014 Lataa InterRail Rail Planner App. Se on ilmainen ja toimii offline-tilassa! Hyvä InterRail-matkustaja Olet valinnut täydellisen tavan matkustaa ympäri Eurooppaa junan! InterRail-kortilla

Lisätiedot

Palau Rock Islands, snorklaten haikartalle

Palau Rock Islands, snorklaten haikartalle CWT Kaleva Travelin asiakaslehti 1/14 Palau Rock Islands, snorklaten haikartalle Vastaa lukijakyselyyn ja voita Viking Linen risteily Tukholmaan! Lue lisää s. 63. Mallorcan makuja Matkahallinnon prioriteetit

Lisätiedot

Meitä Arinalaisia on moneksi

Meitä Arinalaisia on moneksi ARINAN HENKILÖSTÖLEHDEN SIDOSRYHMÄNUMERO 2 2014 Meitä Arinalaisia on moneksi Arinassa voit vaikuttaa Mikä ruuassa maksaa? Osallistu uuteen kilpailuumme! SIDOSRYHMÄNRO 2 2014 Tarina on Arinan henkilöstölehti,

Lisätiedot

KOKOUS- & KANNUSTEMATKAT

KOKOUS- & KANNUSTEMATKAT TÄMÄ JULKAISU ON MEDIAPLANETIN TUOTTAMA TEEMALEHTI Lokakuu 2007 KOKOUS- & KANNUSTEMATKAT Seuraava Teemanumero SUUN TERVEYS 27.10. Onnistunut kannustematka sisältää ikimuistoista ohjelmaa Sivu 8 ONNISTUNUT

Lisätiedot

4 Osuuskauppa Ympäristö 6 Toimitusjohtajan katsaus 8 Katsaus vuoteen 2010 14 Palveluverkosto

4 Osuuskauppa Ympäristö 6 Toimitusjohtajan katsaus 8 Katsaus vuoteen 2010 14 Palveluverkosto Osuuskauppa Ympäristö Vuosikertomus 21 Sisältö 4 Osuuskauppa Ympäristö 6 Toimitusjohtajan katsaus 8 Katsaus vuoteen 21 14 Palveluverkosto 16 Päivittäis- ja käyttötavarakauppa 2 Liikennemyymälä- ja polttonestekauppa

Lisätiedot

Supersaverin erityisehdot

Supersaverin erityisehdot Supersaverin erityisehdot Supersaverin erityisehdot Kaikki kauttamme saatavilla olevat tuotteet ja palvelut Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (Supersaver, me, Supersaver.fi) ostettuihin

Lisätiedot

SÄHKÖLIITON JÄSENEDUT 2007

SÄHKÖLIITON JÄSENEDUT 2007 SÄHKÖLIITON JÄSENEDUT 2007 1 SÄHKÖLIITON JÄSENEDUT 2007 2 SÄHKÖLIITON JÄSENEDUT 2007 Sähköliiton jäsen, käytä etusi! Tähän esitteeseen on kerätty jäsenetutietosi yhteen nippuun. Näet, mitä saat jäsenkortillasi.

Lisätiedot

Matkaehdot. Seat24 Erityisehdot

Matkaehdot. Seat24 Erityisehdot Matkaehdot Seat24 Erityisehdot Kaikki kauttamme saatavilla olevfat tuotteet ja palvelut Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (Seat24, me, Seat24.fi) ostettuihin tuotteisiin ja palveluihin.

Lisätiedot

Membership Rewards -palkinto-opas. syksy/talvi 2009 2010

Membership Rewards -palkinto-opas. syksy/talvi 2009 2010 Membership Rewards -palkinto-opas syksy/talvi 2009 2010 1 mitä sinä kaipaat tänä syksynä? SISÄLTÖ Rentoudu ja aktivoidu palkintojemme seurassa Syksy on loistava aika aloittaa uutta ja kokeilla jotain erilaista.

Lisätiedot

Kotilainen. Tervetuloa energiseen yleisötilaisuuteen s.2. Nuoret perheet tietävät s. 4 UUSIA innovaatioita s.6 ja 14. 42 vuotta edunvalvontaa

Kotilainen. Tervetuloa energiseen yleisötilaisuuteen s.2. Nuoret perheet tietävät s. 4 UUSIA innovaatioita s.6 ja 14. 42 vuotta edunvalvontaa Kotilainen 42 vuotta edunvalvontaa KORSON OMAKOTIYHDISTYKSEN JÄSENTIEDOTE 1 19.3.2014 Tervetuloa energiseen yleisötilaisuuteen s.2 Kokouskutsu...s. 2 Puheenjohtajalta...s. 3 Nuoret perheet tietävät s.

Lisätiedot

Supersaverin erityisehdot

Supersaverin erityisehdot Supersaverin erityisehdot Kaikki kauttamme saatavilla olevat tuotteet ja palvelut Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (Supersaver, me, Supersaver.fi) ostettuihin tuotteisiin ja palveluihin.

Lisätiedot

Tiluksiin tutustumassa

Tiluksiin tutustumassa ARINAN HENKILÖSTÖLEHDEN SIDOSRYHMÄNUMERO 1 2015 Tiluksiin tutustumassa Arina ovi työelämään Mick s tuli kotisohvalle Tehdään hyvää yhdessä SIDOSRYHMÄNRO 1 2015 Tarina on Arinan henkilöstölehti, joka ilmestyy

Lisätiedot