LAATUKORUJA NETISTÄ SÄÄSTÄ 25% - 70%

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "LAATUKORUJA NETISTÄ SÄÄSTÄ 25% - 70%"

Transkriptio

1 C H A N T I LAATUKORUJA NETISTÄ SÄÄSTÄ 25% - 70%

2 Brilliance by Chanti Esittely laatua ja säästöä joka tasolla CHANTI perustettiin vuonna 1995, ja heti alusta alkaen keskityimme laatukorujen myyntiin. Ja vauhti on vain kiihtynyt. CHANTIssa on nykyään yli 25 työntekijää, ja koruja myydään Tanskaan, Ruotsiin, Norjaan, Englantiin, Saksaan sekä Benelux-maihin menestyksekästä myyntiä laajennetaan pian myös useimpiin Euroopan maihin sekä USAan ja Venäjälle. CHANTIn menestyksen salaisuus piilee kahdessa seikassa: CHANTI ostaa korut suoraan valmistajilta ja myyntiä harjoitetaan ainoastaan netissä. Asiakas säästää sekä väliportaisiin liittyvät kulut että liikkeenhoidosta aiheutuvat kalliit kulut. Yksinkertaista ja yleensä säästö on 25% - 70%, eli kannattaa käydä kotisivulla katsomassa CHANTIn suurta koruvalikoimaa. Jos sinulla on kysyttävää, voit aina soittaa asiakaspalveluun, puh Säästä koruista aina 25% - 70%. Koruvalikoima on Tanskan suurin netissä. Varastosta löytyy aina yli erilaista korumallia. Briljanttikorujen valikoima on erittän laaja. Nopea toimitus. Kahden vuoden tuotetakuu. 14 päivän palautusoikeus /rahat takaisin. Henkilökohtainen asiakaspalvelu soita, puh

3 360 Solitaire-sormukset CHANTIn valikoima kattaa yli 30 erilaista solitaire-sormusta sekä suuren määrän sormuksiin sopivia korvakoruja ja riipuksia. Jollet siis halua vain sormusta, vaan täyden korusetin, et koskaan käy turhaan CHANTIn kotisivulla. Vaihdettavat korut Maku ja tottumukset muuttuvat CHANTIn vaihdettavien korujen myötä voit kahden vuoden sisällä vaihtaa aiempaa suurempaan briljanttiin, riipukseen tai suurempiin korvakoruihin. Tämän lisäksi voit koruja vaihtaessasi valita täysin toisen mallin ja/tai toisen kullan värin, jos niin haluat, ja maksat vain vanhan ja uuden korun erotuksen. Tutustu eri vaihtoehtoihin ja hintoihin kotisivulla kohdassa Vaihdettavat korut.

4 Precious moments Vaihdettavat korut Jos haluat alianssisormukseen lisää briljantteja, niin käytä CHANTIn vaihdettavia koruja, jolloin maksat vain vanhan ja uuden korun erotuksen. Sen lisäksi voit vapaasti valita, onko uusi sormus tavallista kultaa vai valkokultaa. Vaihdettavien korujen käyttöön liittyy vain yksi ehto, eli sormus ei saa olla kahta vuotta vanhempi. Alianssisormukset Alianssisormukset ovat nykyään suosittuja, koska niiden kirjo on loputon. Tällaisen ylellisen lahjan antaja tietää jo etukäteen, että jokainen ylimääräinen kivi ihastuttaa naista. Valinta ratkaisee monen miehen ongelman siitä, mitä antaa lahjaksi. Katso kotisivuilta kohtaa Vaihdettavat korut, niin löydät esimerkkejä ainutlaatuisista ja persoonallisista sormuksista, ja voit näin ollen asettaa kiven liittonne merkiksi vuosiksi eteenpäin. Tutustu eri vaihtoehtoihin ja hintoihin kotisivulla kohdassa Vaihdettavat korut.

5 Vihkisormukset Engagement 1:1 Mikä on Näytepakkaus? Kihla- ja vihkisormukset sinetöivät kahden ihmisen liiton. Sormus on näkyvä merkki siitä, että kaksi ihmistä kuuluu toisilleen ja seuraa toisiaan elämässä. Kihla- ja vihkisormukset ovat niin henkilökohtaiset, että tuotamme sormukset erikseen, eikä niitä tästä syystä ole valmiina varastossa. CHANTIsta voi kihla- ja vihkisormuksia ostettaessa tilata Näytepakkauksen. Pakkaus sisältää sekä valitsemanne sormukset vakiokokoisina että sormusmitan, jonka avulla voitte mitata oman sormuskokonne. Teillä on nyt mahdollisuus kaikessa rauhassa tutustua sormuksiin, mitata sormuskoot ja valita kaiverrus. Jos haluatte tilata sormukset, niin täyttäkää tilauslomake, palauttakaa lomake, Näytepakkaus ja sormukset CHANTIin. Tuotamme sormukset teille tämän jälkeen noin kolmen viikon kuluessa. Jos ette halua sormuksia, niin palauttakaa Näytepakkaus ja sormukset, jonka jälkeen palautamme teille rahanne. Jos teillä on kysymyksiä Näytepakkauksesta, voitte soittaa asiakaspalveluun, puh Tutustu eri vaihtoehtoihin ja hintoihin kotisivulla kohdassa Kihla-/vihkisormukset.

6 Precious moments Näytepakkaus - Briljanttisormukset Solitaire Selectionbox Jos sinulla on kysymyksiä Solitaire Selectionboxista tai briljanteista, soita asiakaspalveluun, puh Jos haluat nähdä briljanttisormuksen ja mitata sormuskokosi ennen ostospäätöstä, katso kotisivujen kohtaa Näytepakkaus Briljanttisormukset, ja tilaa Näytepakkaus, joka sisältää sekä valitsemasi sormuksen vakiokokoisena että sormusmitan, jolla voit mitata sormuskokosi. Jos haluat tilata sormuksen, niin täytä tilauslomake, palauta se ja Näytepakkaus CHANTIin. Jos haluamasi sormus löytyy varastostamme, lähetämme sen sinulle heti muutoin tuotamme sen noin kuuden viikon kuluessa. Jos et halua sormusta, niin palauta Näytepakkaus ja sormus CHANTIin, jonka jälkeen palautamme rahat sinulle takaisin. Solitaire-sormusten valikoima kattaa 30 erilaista sormusta, joissa on 0,50 ct briljantti, tai suurempi. Jos haluat ostaa yhden näistä ja olet epävarma, minkä kokoinen briljantti pukee sinua parhaiten, niin voit takuusummaa vastaan lainata Selectionboxin, joka sisältää 6 näköisbriljanteilla (zirkonia) varustettua solitaire-sormusta kooltaan 0,50 ct, 0,60 ct, 0,70 ct, 0,80 ct, 0,90 ct ja 1.00 ct. Voimme tuottaa myös solitaire-sormuksia, joiden briljantti on suurempi kuin 1.00 ct valintasi ja rahakukkarosi mukaan. Jos sinulla on kysymyksiä Solitaire Selectionboxista tai briljanteista, soita asiakaspalveluun, puh Jos sinulla on kysymyksiä Näytepakkauksesta, voit soittaa asiakaspalveluun, puh Löydät Selectionboxin kotisivulta kohdasta Vaihtokorut.

7 Watch Wear Design Rannekellot CHANTIn oma Tanskassa suunniteltu kellosarja kattaa sekä kaikista klassisimmat naisten ja miesten kellot sekä rohkeat, trendikkäät kellot, joissa on värikkäät hihnat ja zirkoniakoristelu. Kelloja löytyy monissa eri väreissä ja niissä on herkullisia yksityiskohtia, jotka tekevät kelloista ainutlaatuisia. Kaikki kellot on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Laadun takaamiseksi käytämme vain japanilaisia kellotauluja ja aitoja nahkahihnoja. Kaikki kellot ovat vedenkestäviä aina vähintään 3 atm paineeseen saakka. Tu tustu eri vaihtoehtoihin ja hintoihin kotisivulla kohdassa Kellot.

8 Rubiini, Smaragdi & Safiiri Rubiini, Smaragdi & Safiiri Voit valita kiven värin itse Jalokiviä ja puolijalokiviä on saatavissa kaikissa mahdollisissa väreissä ja muodoissa. CHANTIssa voit itse valita, minkä kivityypin haluat briljanttisormukseesi. Valinta on sinun halusitpa rubiinin, safiirin, pinkin safiirin, smaragdin, ametistin, topaasin, granaatin tai jonkin aivan muun kiven. Soita asiakaspalveluun, puh , ja kysy vaihtoehdoista, niin saat hintatietoa siitä kivestä, jonka sinä haluat. Kiven valinta Briljanttisormuksissa käytettävien eri kivityyppien esittely on valitettavasti mahdotonta, mutta juuri siksi haluaisimme kuulla toivomuksistasi ja myös toimittaa sinulle haluamasi sormuksen. Erityistoiveita: soita asiakaspalveluun, puh Suuret Briljantit Kaikki naiset unelmoivat suurista briljanteista, mutta hinta on usein niiden hankkimisen estenä. CHANTIsta kuitenkin löydät briljantteja useimmiten puoleen hintaan verrattuna siihen, mitä ne maksavat koruliikkeissä. Tämä johtuu siitä, että ostamme ne suoraan valmistajilta eikä meillä ole kuluja liikkeenhoidosta. Jos sinulla on erityistoive suuresta briljantista johonkin solitaire-sormukseemme, soita asiakaspalveluun, puh , niin saat tietoa eri vaihtoehdoista ja hinnoista.

9 Independen Days Madu Keräilykohde MADU-rengaskoruja löytyy yli 600 erilaista, mikä mahdollistaa oman rannekorun suunnittelun voit korujen myötä luoda täysin oman henkilökohtaisen tyylisi. Rengaskorut ovat kultaa ja/tai hopeaa ja motiivina voi olla mm. eläin, kirjain, numero, maan lippu tai Smileys. Jos ostat kolme rengaskorua, saat rannerenkaan hintaan 0,25 EUR. Tutustu eri vaihtoehtoihin ja hintoihin kotisivulla kohdassa MADU.

10 Xchange Keräilysormukset CHANTIn keräilysormukset mahdollistavat sen, että voit suunnitella ikiomia sormuksia, eli valita vapaasti muodon ja vaihtokorut, juuri niin kuin itse haluat. Sormukset ovat sterlinghopeaa ja niissä on strukturoitu, eksklusiivisen ulkonäön antava matta pinta. 8 karaatin kultaiset yksityiskohdat, puolijalokivet ja zirkoniat korostavat sormusten upeaa ulkonäköä. Rainbows Chantin Charming Charms She comes in colours every where she s like a rainbow. * Young fashion young style. Your life your charm. Chantin Charms-riipukset ja -rannekorut ovat aina olleet suosittuja ja valittavanasi on yli 350 erilaista korua sateenkaaren kaikissa väreissä. Jos ostat kolme Charms-riipusta, saat rannekorun hintaan 0,25 EUR. Tutustu eri vaihtoehtoihin ja hintoihin kotisivulla kohdassa Hopea/Keräilysormukset. Tutustu eri vaihtoehtoihin kotisivulla kohdassa Hopea/CHANTI Riipukset. *Sitaatti: Rolling Stones.

11 Gifts Kullatut korvarenkaat Väriloistoa löytyy ametistista, topaasista, sitriinistä sekä muista puolijalokivistä. Jos ostat kaksi settiä rengasriipuksia, saat renkaan hintaan 0,25 EUR., ja voit luoda oman persoonallisen, erilaisista puolijalokivistä koostuvan riipuskokoelmasi. Timanttisertifikaatti CHANTI tarkistaa huolellisesti timantin laadun ennen kuin koru lähetetään sinulle. Kaikkien CHANTIsta ostettujen timanttikorujen mukana tulee timanttisertifikaatti, joka takaa sinulle, että olet ostanut timantin ja että sen laatu on oikea. On tärkeää, että säilytät sekä sertifikaatin että laskun. Voit tarvita niitä esim. todistuskappaleena vakuutusyhtiölle, jos menetät korun. Tutustu eri vaihtoehtoihin kotisivulla kohdassa Kullattu hopea / Korvakorut / Rengasriipukset.

12 CongratulationPersonal relations Lahjarasia Lahjakortti Lahjarasia Kun ostat korun CHANTIsta, sen mukana tulee aina lahjarasia, eli voit rauhassa keskittyä siihen, kenelle lahjan haluat antaa. Kätevää ja vaivatonta, kuten aina CHANTIssa. Lahjakortti Jos epäröit korun sopivuudesta lahjan saajalle, CHANTIn lahjakortti on oiva ratkaisu ongelmaan. Lahjakortin vähimmäisarvo on EUR 20. Kortti lähetetään tyylikkäässä kirjekuoressa - todella helppoa ja vaivatonta. Chantin Yrityslahjat CHANTI tekee valinnan helpoksi Kaikki tunnemme seuraavan tilanteen työpaikalta: Työntekijällä on syntymä- tai merkkipäivä ja häntä halutaan muistaa lahjalla. Mitä tehdä? Lähdetkö kaupungille etsimään jotakin persoonatonta lahjaa, joka useimmiten on joko väärän värinen tai kokoinen? Käytä sen sijaan viisi minuuttia tietokoneen äärellä, niin löydät varmasti oikean korun kotisivultamme Saat rahoille reilun vastineen, koska hintamme ovat huomattavasti halvemmat kuin kultasepällä. Kun olet ostanut korun netistä, toimitamme sen sinulle valmiissa lahjarasiassa suoraan työpaikallesi. Vaivatonta ja kätevää.

13

sinun tyylisi. sinun korusi.

sinun tyylisi. sinun korusi. sinun tyylisi. sinun korusi. Paletti Jewelry on Oy Perkon omistama suomalainen, vuonna 1997 perustettu korumerkki, jonka mallistosta löydät upean valikoiman laadukkaita jalokivi-, kulta- ja hopeakoruja.

Lisätiedot

All rights reserved by Kiviseppä Ky

All rights reserved by Kiviseppä Ky 1 Rainbow Jewelry tuotekuvasto 2010 All rights reserved by Kiviseppä Ky www.kiviseppa.fi 2 Rainbow Jewelry Tuotekuvasto 2010 Riipukset sivut 3-4 Käädyt sivut 4-6 Korvakorut sivut 7-8 Sormukset sivut 9-10

Lisätiedot

DESIGN MARIAN TUOTE- KUVASTO

DESIGN MARIAN TUOTE- KUVASTO DESIGN MARIAN TUOTE- KUVASTO Kierrätystuotteet YLEISTÄ TIETOA Tästä katalogista löydät erilaisia tuotteita, jotka ovat valmistettu kierrätysmateriaaleista. Tuotteita valmistuu jatkuvasti ja saatavuustilanne

Lisätiedot

TALVIKUVASTO 2009-2010

TALVIKUVASTO 2009-2010 TALVIKUVASTO 2009-2010 1. Kastelhelmi Hopeariipus 125,- 2. Kastelhelmi Hopeakorvakorut 59,- Kastehelmi Design Pirjo Harjuhaahto 3. Timanttikaulakoru keltakultaa ja timantteja 4. Guess naisten rannekello

Lisätiedot

Kehyskuvasto. www.eirikehykset.com. www.eirikehykset.com

Kehyskuvasto. www.eirikehykset.com. www.eirikehykset.com Kehyskuvasto www.eirikehykset.com 2014 www.eirikehykset.com www.eirikehykset.com Eiri Kehykset Oy Eiri Kehykset Oy on valmistanut laadukkaita valokuvakehyksiä jo 60 vuoden ajan. Tuotteet tehdään suomalaisilla

Lisätiedot

LAHJAKUVASTO Talvi 2008

LAHJAKUVASTO Talvi 2008 Nina Ricci Kaulakoru Colombes 1 Nina Ricci Hopeasormus LAHJAKUVASTO Talvi 2008 Aidot helminauhat alk. Timanttiriipus. Timantit 0.21 ct Ilman kultaketjua 219,- Go Girl Only 693398 49,90 Go Girl Only 693603

Lisätiedot

Aito Nina Ricci -hopeakorumallisto vain Kultasydän liikkeissä! 3. Guess naisten rannekello 162,- 4. Timanttikorvakorut, timantit 0,32 ct 449,-

Aito Nina Ricci -hopeakorumallisto vain Kultasydän liikkeissä! 3. Guess naisten rannekello 162,- 4. Timanttikorvakorut, timantit 0,32 ct 449,- Aito Nina Ricci -hopeakorumallisto vain Kultasydän liikkeissä! 1. Nina Ricci hopeakaulakoru Colombes 237,- hopearannekoru Colombes 178,- 2. Nina Ricci hopeasormus 89,- 5. Timanttisormus valko- tai keltakultaa,

Lisätiedot

PARHAAT LAHJAVINKIT KEVÄÄN JA KESÄN JUHLIIN. Korut kaikkiin hetkiin Koti koristautuu juhlakuntoon. Kello käyttötarkoituksen mukaan 1 # 2016

PARHAAT LAHJAVINKIT KEVÄÄN JA KESÄN JUHLIIN. Korut kaikkiin hetkiin Koti koristautuu juhlakuntoon. Kello käyttötarkoituksen mukaan 1 # 2016 KORU- JA KELLOLEHTI 1 # 2016 Korut kaikkiin hetkiin Koti koristautuu juhlakuntoon HUOMEN 65 (5521 00) Kello käyttötarkoituksen mukaan HUOMEN 130 (5621 00) HUOMEN 85 (5321 00) Elegante Women 2 (EW1901-58A)

Lisätiedot

PARHAAT LAHJAVINKIT KEVÄÄN JA KESÄN JUHLIIN. Korut kaikkiin hetkiin Koti koristautuu juhlakuntoon. Kello käyttötarkoituksen mukaan 1 # 2016

PARHAAT LAHJAVINKIT KEVÄÄN JA KESÄN JUHLIIN. Korut kaikkiin hetkiin Koti koristautuu juhlakuntoon. Kello käyttötarkoituksen mukaan 1 # 2016 KORU- JA KELLOLEHTI 1 # 2016 Korut kaikkiin hetkiin Koti koristautuu juhlakuntoon HUOMEN 65 (5521 00) Kello käyttötarkoituksen mukaan HUOMEN 130 (5621 00) HUOMEN 85 (5321 00) Elegante Women 279 (EW1901-58A)

Lisätiedot

139,- 198,- 1. Sydänriipus, 585 kultaa, helmiäinen 99,- 2. Sinitopaasitimanttiriipus, 585 valkokultaa, timantit 0.01 ct

139,- 198,- 1. Sydänriipus, 585 kultaa, helmiäinen 99,- 2. Sinitopaasitimanttiriipus, 585 valkokultaa, timantit 0.01 ct Talven kello- ja korukuvasto 2013 1. Sydänriipus, 585 kultaa, helmiäinen 99,- 2. Sinitopaasitimanttiriipus, 585 valkokultaa, timantit 0.01 ct Riipusten hinnat ilman ketjua 3. Sinitopaasitimanttikorvakorut,

Lisätiedot

Akaatin mysteeri. Ensiesittelyssä uusi majesteettinen, eksklusiivisesti suunniteltu korukokoelma JAKSOT 16 2014 3 2015

Akaatin mysteeri. Ensiesittelyssä uusi majesteettinen, eksklusiivisesti suunniteltu korukokoelma JAKSOT 16 2014 3 2015 Akaatin mysteeri Puhtautta ja rauhallisuutta symboloivan akaatin uskotaan rauhoittavan tunteita ja hoivaavan sisäistä voimaa. Yhdistä asuusi yksi näistä statement-koruista tai anna se erikoislahjana naiselle,

Lisätiedot

Talven koruja kellokuvasto

Talven koruja kellokuvasto Et-Karjalantie 5 48600 Kotka p.(05)261922 www.karhulanhelmi.fi Talven koruja kellokuvasto 2015 16 TUNTURIMARJAriipus, hopea 139,- TUNTURIMARJAkorvakorut, hopea 89,- AAMUkorvakorut, rosekullattu pronssi

Lisätiedot

MILLEFIORIrannekoru, 45 cm 149,- 45/55 cm 199,- hopea, lasi 149,- 325,-

MILLEFIORIrannekoru, 45 cm 149,- 45/55 cm 199,- hopea, lasi 149,- 325,- Kesän Koru- & Kellokuvasto 2015 MILLEFIORIriipus, hopea, lasi, 45 cm 149,- MILLEFIORIriipus, hopea, lasi, 45/55 cm 199,- MILLEFIORIkorvakorut, hopea, lasi 149,- MILLEFIORIrannekoru, hopea, 325,- Tunne

Lisätiedot

Natalie- KESÄ 2013. Design Assi Arnimaa Katso sivu 2 189,- 1781316. Tommy Hilfigerkello. Hinnat voimassa toistaiseksi, pidätämme oikeuden muutoksiin.

Natalie- KESÄ 2013. Design Assi Arnimaa Katso sivu 2 189,- 1781316. Tommy Hilfigerkello. Hinnat voimassa toistaiseksi, pidätämme oikeuden muutoksiin. www.kultakeskus.fi KESÄ 2013 Natalie- Katso sivu 2 Tommy Hilfigerkello 189,- 1781316 Hinnat voimassa toistaiseksi, pidätämme oikeuden muutoksiin. ikuista kauneutta vuodesta 1918 Natalie Elegantti Natalie-mallisto

Lisätiedot

Hannikorun tarina. Hannikorujen synty

Hannikorun tarina. Hannikorujen synty Hannikoru Projekti Hannikorun tarina Hannin suvun esi-isä, ruotutalon isäntä Matti Tuomaanpoika Hanni menehtyi 11.10.1714, jolloin Ylikannuksen Hannin kylään tullut kasakkapartio kidutti ja tappoi 46-vuotiaan

Lisätiedot

Taidelasit ja lahjaesineet

Taidelasit ja lahjaesineet Taidelasit ja lahjaesineet 270 Maljakko iso (k. 270 mm) Wänni-sarja 235 Maljakko suorakaide (k. 235 mm) Kultaseppä Eino Wännin suunnitteleman lasisarjan muodot ja varhaisimmat esineet ovat 1970 luvulta

Lisätiedot

XIV JAKSO 71 RYHMÄ. a) luonnonhelmistä, viljellyistä helmistä tai luonnon-, synteettisistä tai rekonstruoiduista jalo- tai puolijalokivistä, tai

XIV JAKSO 71 RYHMÄ. a) luonnonhelmistä, viljellyistä helmistä tai luonnon-, synteettisistä tai rekonstruoiduista jalo- tai puolijalokivistä, tai XIV JAKSO LUONNONHELMET JA VILJELLYT HELMET, JALO- JA PUOLIJALOKIVET, JALOMETALLIT, JALO- METALLILLA PLETEROIDUT METALLIT JA NÄISTÄ VALMISTETUT TAVARAT; EPÄAIDOT KORUT; METALLIRAHAT 71 RYHMÄ LUONNONHELMET

Lisätiedot

JALOMETALLIIN TAI ANNA LAHJAKSI. K.A.RASMUSSEN ON POHJOISMAIDEN JOHTAVA JALOMETALLITUOTTAJA. www.rasmussen.fi

JALOMETALLIIN TAI ANNA LAHJAKSI. K.A.RASMUSSEN ON POHJOISMAIDEN JOHTAVA JALOMETALLITUOTTAJA. www.rasmussen.fi S I J O I T A JALOMETALLIIN TAI ANNA LAHJAKSI. K.A.RASMUSSEN ON POHJOISMAIDEN JOHTAVA JALOMETALLITUOTTAJA. www.rasmussen.fi OSA VARALLISUUDESTA JALOMET Sijoitettaessa on viisasta hajauttaa riskejä ja harkita

Lisätiedot

179,- 155,- 3. Elämän puu -riipus, 165,- Riipusten hinnat ilman ketjua. kelloliikejmakela.fi. 1. Korvakorut, 585 kelta- ja valkokultaa

179,- 155,- 3. Elämän puu -riipus, 165,- Riipusten hinnat ilman ketjua. kelloliikejmakela.fi. 1. Korvakorut, 585 kelta- ja valkokultaa Kesän kello- ja korukuvasto 1. Korvakorut, 585 kelta- ja valkokultaa 2014 2. Timanttiriipus, 585 kultaa 155,- 3. Elämän puu -riipus, 585 kultaa 179,- 165,- Riipusten hinnat ilman ketjua kelloliikejmakela.fi

Lisätiedot

Hintaryhmä 20,00. [ + toimituskulut 9 / lahjakortti ]

Hintaryhmä 20,00. [ + toimituskulut 9 / lahjakortti ] TUOTEVALIKOIMA Kortin saaja voi valita lahjansa seuraavista tuoteryhmistä: Urheilu & Vapaa-aika, Vuode- ja kylpyhuonetekstiilit ja Koti & Keittiö. Ohessa esimerkkejä kahden eri hintaryhmän laajasta tuotevalikoimasta!

Lisätiedot

YLEISTIETOA TUOTTEISTA 4

YLEISTIETOA TUOTTEISTA 4 TUOTEKUVASTO 2017 Saurum Osakeyhtiöllä on pitkä historia laadukkaiden jalometallituotteiden valmistajana. Yhtiön toimintaa ohjaavat rehellisyys, avoimuus sekä tinkimätön ammattitaito. Saurum Osakeyhtiö

Lisätiedot

2 Timanttisormus, keltakultaa. Timantit 0,30 ct 395,- 5 Korvakorut, tapilla kulta 171,- hopea 35,- pronssi 30,-

2 Timanttisormus, keltakultaa. Timantit 0,30 ct 395,- 5 Korvakorut, tapilla kulta 171,- hopea 35,- pronssi 30,- 1 Timantti-kaulakoru. Timantit 0,0 ct 0,-,-,-,-,0 Timanttisormus, keltakultaa. Timantit 0,0 ct,- Candino C/1 Cuadro 1,- Lahjakuvasto Kesä 00 Onnen Apila vain KULTASYDÄN LIIKKEISTÄ Rannekoru hopea,- pronssi,-

Lisätiedot

MILLEFIORIrannekoru, 45 cm 149,- 45/55 cm 199,- hopea, lasi 149,- 325,-

MILLEFIORIrannekoru, 45 cm 149,- 45/55 cm 199,- hopea, lasi 149,- 325,- Kesän Koru- & Kellokuvasto 2015 MILLEFIORIriipus, hopea, lasi, 45 cm 149,- MILLEFIORIriipus, hopea, lasi, 45/55 cm 199,- MILLEFIORIkorvakorut, hopea, lasi 149,- MILLEFIORIrannekoru, hopea, 325,- &. Elämän

Lisätiedot

Et-Karjalantie 5 48600 Kotka

Et-Karjalantie 5 48600 Kotka Kesän kello- ja korukuvasto 1. Korvakorut, 585 kelta- ja valkokultaa 179,- 2014 2. Timanttiriipus, 585 kultaa 155,- 3. Elämän puu -riipus, 585 kultaa 165,- Riipusten hinnat ilman ketjua Et-Karjalantie

Lisätiedot

ANNA LAHJA JOLLA EROTUT

ANNA LAHJA JOLLA EROTUT YRITYSLAHJAT ANNA LAHJA JOLLA EROTUT Lahja kertoo antajastaan. Kerro siis yrityksestäsi tavalla, joka jää mieleen. Kultasuklaan tuotteilla ja palvelulla vaikutat asiakkaittesi mielikuviin kaikkien aistien

Lisätiedot

Be inspired by Danish Design FERN. Twist & Save - sinä valitset

Be inspired by Danish Design FERN. Twist & Save - sinä valitset Be inspired by Danish Design FERN Twist & Save - sinä valitset Päätä itse miten, missä ja paljonko haluat säästää vettä Veden säästäminen on helpointa aloittaa sieltä missä sitä eniten käytät, yleisimmin

Lisätiedot

60% 10% 1. MIKSI IHMEESSÄ VERKKOASIAKASPALVELUUN KANNATTAA PANOSTAA? Ole läsnä ja tavoitettavissa. Suomalaisista noin 90 % käyttää nettiä viikoittain.

60% 10% 1. MIKSI IHMEESSÄ VERKKOASIAKASPALVELUUN KANNATTAA PANOSTAA? Ole läsnä ja tavoitettavissa. Suomalaisista noin 90 % käyttää nettiä viikoittain. Tavoita ja vaikuta Oletko koskaan ollut epätietoinen siitä, mitä tuotteita tai palveluita yritys, jonka sivuilla vierailet, oikeasti tarjoaa? Jos olet, niin on todennäköisesti asiakkaasikin. Hän voi olla

Lisätiedot

UUTUUS. Upea Magic Silver hopekorusarja on suunniteltu juuri Sinulle.

UUTUUS. Upea Magic Silver hopekorusarja on suunniteltu juuri Sinulle. KEVÄT - SYKSY 2017 MS249 Väripallo oranssi 15,90/ pari 9,90/ pari Upea Magic Silver hopekorusarja on suunniteltu juuri Sinulle. Magic Silver hopeakorusarjaan kuuluu sekä klassisen kauniita että moderneja

Lisätiedot

Joulun. 16 x 0,02 H/VS 1295, V-32. 0,16 H/SI + 4 mm morganiitti 1373, V-16MO Ilman ketjua

Joulun. 16 x 0,02 H/VS 1295, V-32. 0,16 H/SI + 4 mm morganiitti 1373, V-16MO Ilman ketjua www.kultakeskus.fi Joulun TOIVELAHJATAT OSALLISTU KILPAILUUN JA VOITA 500 LAHJAKORTTI! Uutta! Leonora Sinun hetkesi on nyt Leonora-timanttikorumallisto hehkuu ajatonta tyylikkyyttä. Leonorat valmistetaan

Lisätiedot

Täydellinen lahja onnitteluun, muistamiseen ja palkitsemiseen! Vahvista suhteitasi Joyful -joululahjakortilla! www.joyful.fi

Täydellinen lahja onnitteluun, muistamiseen ja palkitsemiseen! Vahvista suhteitasi Joyful -joululahjakortilla! www.joyful.fi Täydellinen lahja onnitteluun, muistamiseen ja palkitsemiseen! Vahvista suhteitasi Joyful -joululahjakortilla! www.joyful.fi 2 Lahjakortti joka antaa moninkertaisen elämyksen! Joyful -lahjakortti on helppo

Lisätiedot

Upea Magic Silver hopekorusarja on suunniteltu juuri Sinulle. Magic Silver hopeakorusarjaan kuuluu sekä klassisen kauniita, että moderneja koruja.

Upea Magic Silver hopekorusarja on suunniteltu juuri Sinulle. Magic Silver hopeakorusarjaan kuuluu sekä klassisen kauniita, että moderneja koruja. TALVI - KEVÄT 2017-2018 19,90/ pari 14,90/ pari 9,90/ pari Upea Magic Silver hopekorusarja on suunniteltu juuri Sinulle. MS222 Helmi, tumma sininen 8 mm 16,90/ pari MS220 Helmi, harmaa 8 mm 16,90/ pari

Lisätiedot

DESIGN MARIAN TUOTE- KUVASTO

DESIGN MARIAN TUOTE- KUVASTO DESIGN MARIAN TUOTE- KUVASTO Kierrätystuotteet KIERRÄTYSTUOTTEET Mikä onkaan mielenkiintoisempaa kuin keksiä mitä kaikkea uutta ja hyödyllistä voi saada aikaan vanhoista materiaaleista. Tämä on minulle

Lisätiedot

179,- 155,- 3. Elämän puu -riipus, 585 kultaa. 165,- Riipusten hinnat ilman ketjua. 1. Korvakorut, 585 kelta- ja valkokultaa

179,- 155,- 3. Elämän puu -riipus, 585 kultaa. 165,- Riipusten hinnat ilman ketjua. 1. Korvakorut, 585 kelta- ja valkokultaa Kesän kello- ja korukuvasto 1. Korvakorut, 585 kelta- ja valkokultaa 2014 2. Timanttiriipus, 585 kultaa 155,- 3. Elämän puu -riipus, 585 kultaa 179,- 165,- Riipusten hinnat ilman ketjua &. *TÄHTITARJOUS*

Lisätiedot

Talven koruja kellokuvasto

Talven koruja kellokuvasto Talven koruja kellokuvasto 2015 16 TUNTURIMARJAriipus, hopea 139,- TUNTURIMARJAkorvakorut, hopea 89,- AAMUkorvakorut, rosekullattu pronssi 119,- AAMUriipus, 42/45 cm, rosekullattu pronssi 129,- AAMUrintakoru,

Lisätiedot

Lingon & Blåbär. pähkinänkuoressa

Lingon & Blåbär. pähkinänkuoressa Lingon & Blåbär pähkinänkuoressa Lingon & Blåbär pähkinänkuoressa Lingon & Blåbär (L&B) on tarjonnut ruotsalaista suunnittelua olevia laadukkaita vaatteita koko perheelle vuodesta 1996 lähtien. Tänä päivänä

Lisätiedot

Talven koruja kellokuvasto

Talven koruja kellokuvasto Talven koruja kellokuvasto 2015 16 TUNTURIMARJAriipus, hopea 139,- TUNTURIMARJAkorvakorut, hopea 89,- AAMUkorvakorut, rosekullattu pronssi 119,- AAMUriipus, 42/45 cm, rosekullattu pronssi 129,- AAMUrintakoru,

Lisätiedot

Olet arvokas! Jokainen ihminen on arvokas ja siihen on syy.

Olet arvokas! Jokainen ihminen on arvokas ja siihen on syy. Olet arvokas! Jokainen ihminen on arvokas ja siihen on syy. Asiat ovat eriarvoisia! Elämme maailmassa, jossa asiat ovat eriarvoisia! Kulta on hopeaa arvokkaampaa, öljy on vettä kalliimpaa, jne.! Tämä arvottaminen

Lisätiedot

TOIVELAHJAT. Uutta! Leonora. Design Assi Arnimaa. 0, x 0, x 0,015 H/VS. 16 x 0,02 H/VS 0,20 H/VS. 1240, V-20B3, ilman ketjua

TOIVELAHJAT. Uutta! Leonora. Design Assi Arnimaa. 0, x 0, x 0,015 H/VS. 16 x 0,02 H/VS 0,20 H/VS. 1240, V-20B3, ilman ketjua www.kultakeskus.fi Talven TOIVELAHJAT Uutta! Leonora 0,14 + 2 x 0,03 + 2 x 0,015 H/VS 1596,- 034-248V-23 16 x 0,02 H/VS 1295,- 034-248V-32 Sinun hetkesi on nyt Leonora-timanttikorumallisto hehkuu ajatonta

Lisätiedot

Huhtikuu 2015. Ateljé Margaretha - PL 6370-00002 Helsinki Puh. 09 3157 9210 www.margaretha.fi Sähköposti: asiakaspalvelu@margaretha.

Huhtikuu 2015. Ateljé Margaretha - PL 6370-00002 Helsinki Puh. 09 3157 9210 www.margaretha.fi Sähköposti: asiakaspalvelu@margaretha. Huhtikuu 2015 Ateljé Margaretha - PL 6370-00002 Helsinki Puh. 09 3157 9210 www.margaretha.fi Sähköposti: asiakaspalvelu@margaretha.fi Hyvä Kerhojäsen! Vihdoinkin kevät tekee tuloaan! Myös me täällä Club

Lisätiedot

Kaikkien kirjasto. Näin käytät kirjastoa. Selkoesite

Kaikkien kirjasto. Näin käytät kirjastoa. Selkoesite Kaikkien kirjasto Näin käytät kirjastoa Selkoesite Kaikkien kirjasto Tämä esite on julkaistu osana Kaikkien kirjasto -kampanjaa. Kampanjan toteuttavat Selkokeskus, Kulttuuria kaikille -palvelu ja Suomen

Lisätiedot

Kannen korut. Lumoava Kukinto design Eelis Aleksi Riipus UUTUUS 5643 00 110 Korvakorut tappi UUTUUS 5443 00 65

Kannen korut. Lumoava Kukinto design Eelis Aleksi Riipus UUTUUS 5643 00 110 Korvakorut tappi UUTUUS 5443 00 65 Kannen korut Lumoava Kukinto design Eelis Aleksi Riipus UUTUUS 5643 00 110 Korvakorut tappi UUTUUS 5443 00 65 Lumoava Tuomi design Carina Blomqvist Riipus UUTUUS 5637 00 125 Korvakorut koukku UUTUUS 5537

Lisätiedot

Mietitkö uuden koneen hankkimista? Seuraavat 60 sekuntia voivat säästää Sinulta pitkän pennin

Mietitkö uuden koneen hankkimista? Seuraavat 60 sekuntia voivat säästää Sinulta pitkän pennin Mietitkö uuden koneen hankkimista? Seuraavat 60 sekuntia voivat säästää Sinulta pitkän pennin Alusta alkaen oikein Viisaat päätökset, hyvät tulokset Alusta alkaen järkevästi ja huolellisesti harkittu työstökoneinvestointi

Lisätiedot

SAUMA60+ SAMSÖM60+ Hankkeen LOPPUSEMINAARI Torstaina 5.11.2009 klo 9.00-11.40 Tampereella

SAUMA60+ SAMSÖM60+ Hankkeen LOPPUSEMINAARI Torstaina 5.11.2009 klo 9.00-11.40 Tampereella SAUMA60+ SAMSÖM60+ Hankkeen LOPPUSEMINAARI Torstaina 5.11.2009 klo 9.00-11.40 Tampereella Pukeutumisvalmentaja Päivi Kokkonen Life & Beauty Training Silkbel www.silkbel.com Päivi Kokkonen PUKEUTUMISVALMENTAJA

Lisätiedot

Global Pension Plan TARPEEKSI UNELMOITU! ON AIKA ELÄÄ!

Global Pension Plan TARPEEKSI UNELMOITU! ON AIKA ELÄÄ! TARPEEKSI UNELMOITU! ON AIKA ELÄÄ! GPP on ohjelma, missä hyvin toimeentulevat rahoittajat suunnittelevat investoivansa iäkkäiden ihmisten eläkevakuutuksiin. Siksi GPP etsii 100.000 henkilöä, jotka haluavat

Lisätiedot

Nautintoja juhlahetkiin ja lahjaksi

Nautintoja juhlahetkiin ja lahjaksi Nautintoja juhlahetkiin ja lahjaksi Suomalaista käsintehtyä suklaata Suomalaista käsintehtyä suklaata Tarjoiluun ja liikelahjaksi K Tuoretta suklaata herkutteluhetkiin Kultasuklaan herkullisen tuoreet

Lisätiedot

99,- 89,- 795,- 695,- 299,- ONNEN APILA Design Mari Saari. 1. Timanttisormus, 585 kultaa, timantit 0.25 ct WSI

99,- 89,- 795,- 695,- 299,- ONNEN APILA Design Mari Saari. 1. Timanttisormus, 585 kultaa, timantit 0.25 ct WSI 1. Timanttisormus, timantit 0.25 ct WSI 795,- 2. Timanttisormus, 585 valkokultaa, timantit 0.30 ct WSI 695,- 3. Medaljonki, zirkonia 299,- 6. Tommy Hilfiger kaulakoru 99,- ONNEN APILA Design Mari Saari

Lisätiedot

ILAHUTA-työpajan tulokset (NSD 2014)

ILAHUTA-työpajan tulokset (NSD 2014) ILAHUTA-työpajan tulokset (NSD ) Tuotetiedot Työpajan perusteella näyttää siltä, että ILAHUTA palvelussa on tärkeää, että sen tuotetiedot on kuvattu hyvin ja informatiivisesti. Ihmisten mielestä tuotteita,

Lisätiedot

499,- Joulun tarjouskuvasto 79,- 99,- 140,- Timanttiset Erämaksu. 2 kuukautta korotonta maksuaikaa myymälöistä

499,- Joulun tarjouskuvasto 79,- 99,- 140,- Timanttiset Erämaksu. 2 kuukautta korotonta maksuaikaa myymälöistä Joulun tarjouskuvasto houston glam 0161-10286 4 590,- 129,- UUTUUS! SYDÄMENI HELMI korvakorut 3390-11410 79,- TOIVE Rakkaus kaulakoru 42 cm 3490-11012 Kalevala Koru SYDÄMENI HELMI vain Timanttisilta Timanttisormus

Lisätiedot

Upea Magic Silver hopekorusarja on suunniteltu juuri Sinulle. Magic Silver hopeakorusarjaan kuuluu sekä klassisen kauniita, että moderneja koruja.

Upea Magic Silver hopekorusarja on suunniteltu juuri Sinulle. Magic Silver hopeakorusarjaan kuuluu sekä klassisen kauniita, että moderneja koruja. KEVÄT - TALVI 2018-2019 MS84 Tähdet 9 mm 24,90/ pari MS274 Perhoset 27/12 mm 22,90/ pari MS275 Spiraali 20 mm 22,90/ pari MS130 Lumikukka 7 mm 13,90/ pari Upea Magic Silver hopekorusarja on suunniteltu

Lisätiedot

VENÄJÄN TYÖSSÄOPPIMINEN

VENÄJÄN TYÖSSÄOPPIMINEN VENÄJÄN TYÖSSÄOPPIMINEN 15.1-12.2.2017 TYÖNI Työskentelin Sokos Hotel Olympia Gardenissa respassayhden kuukauden Työkuvaani kuului: Asiakkaiden palveleminen Asiakkaiden laskutus Passien kopioiminen ja

Lisätiedot

Haluatko parempaa tuottoa rahoillesi?

Haluatko parempaa tuottoa rahoillesi? Sijoitusvakuutus Haluatko parempaa tuottoa rahoillesi? Mandatum Lifen Sijoitusvakuutus sopii hyvin sekä omasta että läheisten taloudellisesta turvasta huolehtimiseen, kertyneiden varojen pitkäaikaiseen

Lisätiedot

Joulun halutuin yrityslahja

Joulun halutuin yrityslahja Joulun halutuin yrityslahja JOULUN HALUTUIN YRITYSLAHJA Muista asiakasta tai omaa henkilökuntaa joululahjalla, jolla on todella merkitystä. Lahjakortti oikeuttaa noutamaan vapaavalintaisen (maks. 250 cm)

Lisätiedot

bab.la Sanontoja: Yksityinen kirjeenvaihto Onnentoivotukset suomi-suomi

bab.la Sanontoja: Yksityinen kirjeenvaihto Onnentoivotukset suomi-suomi Onnentoivotukset : Avioliitto Onnittelut! Toivomme teille molemmille kaikkea onnea maailmassa. Onnittelut! Toivomme teille molemmille kaikkea onnea maailmassa. Vastavihityn Lämpimät onnentoivotukset teille

Lisätiedot

Sinulla on 1 minuutti aikaa valmistautua tehtävään. Sinulla on 1,5 minuuttia aikaa puhua aiheesta.

Sinulla on 1 minuutti aikaa valmistautua tehtävään. Sinulla on 1,5 minuuttia aikaa puhua aiheesta. Kertominen Sinulla on 1 minuutti aikaa valmistautua tehtävään. Sinulla on 1,5 minuuttia aikaa puhua aiheesta. Kertominen Tehtävä 1 Puhelimen käyttö ennen ja nyt Mikä oli sinun ensimmäinen puhelimesi? Entä

Lisätiedot

POHJOISMAIDEN JOHTAVA JALOMETALLITUOTTAJA

POHJOISMAIDEN JOHTAVA JALOMETALLITUOTTAJA POHJOISMAIDEN JOHTAVA JALOMETALLITUOTTAJA www.rasmussen.fi K.A.Rasmussen Pohjoismaiden merkittävimpänä jalometallitoimittajana tarjoamme metallituotteita useisiin eri käyttö tarkoituksiin: sijoituskullasta

Lisätiedot

Sälekaihtimet. Valon säätelyä klassisella tyylillä. Designed by Luxaflex. Inspired by you.

Sälekaihtimet. Valon säätelyä klassisella tyylillä. Designed by Luxaflex. Inspired by you. Sälekaihtimet Valon säätelyä klassisella tyylillä Designed by Luxaflex. Inspired by you. 2 Couture-mallisto: Uudet eksklusiiviset säleet tarjoavat uudenlaisia käyttömahdollisuuksia. Säleiden kuvioidut

Lisätiedot

Tuoteinformaatio. Designpainatus Formica Groupin korkeapainelaminaatille. Seinäverhoiluun Kalusteisiin Kylpyhuonekalusteisiin Oviin Pöytiin Kyltteihin

Tuoteinformaatio. Designpainatus Formica Groupin korkeapainelaminaatille. Seinäverhoiluun Kalusteisiin Kylpyhuonekalusteisiin Oviin Pöytiin Kyltteihin CUSTOM LAMINATES by FORMICA GROUP Tuoteinformaatio Designpainatus Formica Groupin korkeapainelaminaatille Seinäverhoiluun Kalusteisiin Kylpyhuonekalusteisiin Oviin Pöytiin Kyltteihin Mitä mahdollisuuksia

Lisätiedot

Helppo, Tuottoisa, Turvallinen

Helppo, Tuottoisa, Turvallinen Oletko mökkiomistaja? Haluaisitko vuokrata mökkisi venäläisille turisteille? Helposti Tuottoisasti Turvallisesti Me tarjoamme keinon! majapaikka.fi kallista.ru Se on Helppo Tuottoisa Turvallinen Me tarjoamme

Lisätiedot

KESÄKUU _CMA_snfdt_juni-2019.indd :11

KESÄKUU _CMA_snfdt_juni-2019.indd :11 KESÄKUU 2019 Ateljé Margaretha - PL 6370-00002 Helsinki Puh. 09 3157 9210 (maksat ainoastaan paikallisverkkomaksun) www.margaretha.fi Sähköposti: asiakaspalvelu@margaretha.fi 001-008_CMA_snfdt_juni-2019.indd

Lisätiedot

apollo ajanvaraus- ja asiakashallintajärjestelmä GOLD M A R K E T

apollo ajanvaraus- ja asiakashallintajärjestelmä GOLD M A R K E T GOLD ajanvaraukseen, asiakashallintaan ja markkinointiin. Dynaaminen Helppokäyttöinen Vaivattomasti ylläpidettävä Edullinen on ratkaisu Online-ajanvarauksella lisäetua palveluun MARKET:ssa asiakkaasi saavat

Lisätiedot

KATTAA JA KALUSTAA TILAISUUTESI

KATTAA JA KALUSTAA TILAISUUTESI Klaffituoli, pehmustettu 1 Vuokrahinta. KATTAA JA KALUSTAA TILAISUUTESI TELTAT KALUSTEET KATSOMOT KALUSTE- VUOKRAUS STOPTELTAT ON DESIGN! Nimekkäiden suunnittelijoiden kalusteet. Valaisimet. Käsinsolmitut

Lisätiedot

2014-2015 155,- 75,- 179,- 245,- UUSI KOTIMAINEN HOPEAKORUMALLISTO VAIN KULTASYDÄN- MYYMÄLÖISTÄ. 3. Korvakorut, 585 valkokultaa, zirkonia

2014-2015 155,- 75,- 179,- 245,- UUSI KOTIMAINEN HOPEAKORUMALLISTO VAIN KULTASYDÄN- MYYMÄLÖISTÄ. 3. Korvakorut, 585 valkokultaa, zirkonia Talven taikaa 2014-2015 UUSI KOTIMAINEN HOPEAKORUMALLISTO VAIN KULTASYDÄN- MYYMÄLÖISTÄ 1. KERTTU, hopeakorvakorut 75,- 2. LEMPI, hopeariipus, 48 mm. Oliiviketjussa 42/45 cm 179,- 3. Korvakorut, 585 valkokultaa,

Lisätiedot

PREPAID VAI ON-DEMAND? Cloud 9 hintaliite

PREPAID VAI ON-DEMAND? Cloud 9 hintaliite PREPAID VAI ON-DEMAND? Cloud 9 hintaliite PREPAID JA ON-DEMAND YHDESSÄ TAI ERIKSEEN Cloud 9 mahdollistaa että asiakkaat voivat yhdistää saumattomasti Prepaid ja On-Demand resursseja. Asiakkaat voivat ottaa

Lisätiedot

Tulkkauspalvelut maahanmuuttajille

Tulkkauspalvelut maahanmuuttajille Maahanmuuttopalvelut Toukokuu 2013 Tulkkauspalvelut maahanmuuttajille Ohjeita maahanmuuttajille ja viranomaisille SELKOESITE Tekstit Sara Vainikka, Konsernipalvelut / Viestintä Tuija Väyrynen, Maahanmuuttopalvelut

Lisätiedot

EU-rikollisia koskevien tietojen laadun parantaminen

EU-rikollisia koskevien tietojen laadun parantaminen EU-rikollisia koskevien tietojen laadun parantaminen VIITETYÖKALUN KÄYTTÖOPAS ERIC (European Request Information Capture) on viitetyökalu, joka on suunniteltu koko Euroopan lainvalvonnan avuksi ja tueksi.

Lisätiedot

Oletko Bull, Bear vai Chicken?

Oletko Bull, Bear vai Chicken? www.handelsbanken.fi/bullbear Handelsbankenin bull & Bear -sertifikaatit Oletko Bull, Bear vai Chicken? Bull Valmiina hyökkäykseen sarvet ojossa uskoen markkinan nousuun. Mikäli olet oikeassa, saat nousun

Lisätiedot

Kangasvekkikaihtimet. Kaunista ja yksinkertaista, monia mahdollisuuksia

Kangasvekkikaihtimet. Kaunista ja yksinkertaista, monia mahdollisuuksia Kangasvekkikaihtimet Kaunista ja yksinkertaista, monia mahdollisuuksia Uudista ja muuta kauniilla vekeillä Kangasvekkikaihdin yhdistää hienolla tavalla ryhdikkäät, suorat linjat ja pehmeän kauniit kankaat.

Lisätiedot

Stadium Team Sales ja Tikkurilan Tiikerit esittelevät yhdessä kauden uuden seuramalliston

Stadium Team Sales ja Tikkurilan Tiikerit esittelevät yhdessä kauden uuden seuramalliston Stadium Team Sales ja Tikkurilan Tiikerit esittelevät yhdessä kauden uuden seuramalliston Stadiumilla työskentelemme määrätietoisesti missiomme toteuttamiseksi; Haluamme inspiroida ihmisiä aktiiviseen,

Lisätiedot

Asiakaslupaus SURF-arkkitehtipalvelut Puucomp Oy

Asiakaslupaus SURF-arkkitehtipalvelut Puucomp Oy Case: Asiakaslupaus SURF-arkkitehtipalvelut Puucomp Oy - Kiteytetty asiakaslupaus - Esitystapa asiakaslupaukselle Mistä kaikki alkoi? Oy Puu-Component Ab perustettiin alihankintayritykseksi valmistamaan

Lisätiedot

Jaa jaa. Sarihan kävi Lyseon lukion, kun ei tuosta keskiarvosta ollut kiinni.

Jaa jaa. Sarihan kävi Lyseon lukion, kun ei tuosta keskiarvosta ollut kiinni. Welcome to my life Kohtaus X: Vanhempien tapaaminen Henkilöt: Sari Lehtipuro Petra, Sarin äiti Matti, Sarin isä Paju (Lehtipurot ja Paju istuvat pöydän ääressä syömässä) Mitäs koulua sinä Paju nyt käyt?

Lisätiedot

Pohjoismaiden joulukauppa 2015

Pohjoismaiden joulukauppa 2015 Kuluttajatutkimus Pohjoismaiden joulukauppa 1 Verkkokauppa Pohjoismaissa Pohjoismaalaiset ostaneet joululahjoja verkosta jo 4,4 miljardilla Ruotsin kruunulla Pohjoismaiden joulukauppa on täydessä vauhdissa.

Lisätiedot

Vastakeitettyä erikoiskahvia missä tahansa, milloin tahansa! Hyvien ulkoilmaelämysten tulisi alkaa liikkeestäsi!

Vastakeitettyä erikoiskahvia missä tahansa, milloin tahansa! Hyvien ulkoilmaelämysten tulisi alkaa liikkeestäsi! Vastakeitettyä erikoiskahvia missä tahansa, milloin tahansa! Hyvien ulkoilmaelämysten tulisi alkaa liikkeestäsi! Coffeebrewer miten se toimii? Coffeebreweriä voidaan parhaiten kuvata kertakäyttöiseksi

Lisätiedot

Living Lockets Sinun suunnittelemia koruja

Living Lockets Sinun suunnittelemia koruja Living Lockets Sinun suunnittelemia koruja Kevät / Kesä 2015 Hei, nimeni on Aide ja olen T Aide Living -yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Työskenneltyäni useita vuosia isoille kansainvälisille yhtiöille,

Lisätiedot

A. M. Ainut ky. Pulkkatie 3 99100 Kittilä Finland. +35840 8222 730 Milla Pahajoki. 0400 246 981 Ari Järvenpää. milla.pahajoki@ainut.

A. M. Ainut ky. Pulkkatie 3 99100 Kittilä Finland. +35840 8222 730 Milla Pahajoki. 0400 246 981 Ari Järvenpää. milla.pahajoki@ainut. 10/2013 A. M. Ainut ky Pulkkatie 3 99100 Kittilä Finland +35840 8222 730 Milla Pahajoki 0400 246 981 Ari Järvenpää milla.pahajoki@ainut.fi ari.jarvenpaa@ainut.fi www.ainut.fi Kaikki hopeakorumme ovat 92,5%

Lisätiedot

139,- 198,- 1. Sydänriipus, 585 kultaa, helmiäinen 99,- 2. Sinitopaasitimanttiriipus, 585 valkokultaa, timantit 0.01 ct

139,- 198,- 1. Sydänriipus, 585 kultaa, helmiäinen 99,- 2. Sinitopaasitimanttiriipus, 585 valkokultaa, timantit 0.01 ct Talven kello- ja korukuvastouvasto 2013 1. Sydänriipus, 585 kultaa, helmiäinen 99,- 2. Sinitopaasitimanttiriipus, 585 valkokultaa, timantit 0.01 ct Riipusten hinnat ilman ketjua 3. Sinitopaasitimanttikorvakorut,

Lisätiedot

Reilu urheilujuomapullo, joka sopii hyvin polkupyörän juomapidikkeeseen. Elintarvikehyväksytty.

Reilu urheilujuomapullo, joka sopii hyvin polkupyörän juomapidikkeeseen. Elintarvikehyväksytty. ACTION-Juomapullo Reilu urheilujuomapullo, joka sopii hyvin polkupyörän juomapidikkeeseen. Elintarvikehyväksytty. 45 mm nostokorkki: valkoinen, sininen, punainen, musta, harmaa tai väritön. Pullojen värit:

Lisätiedot

PENNO Selvitä rahatilanteesi

PENNO Selvitä rahatilanteesi PENNO Selvitä rahatilanteesi TIEDÄTKÖ, KUINKA PALJON SINULLA ON RAHAA KÄYTÖSSÄSI? Kuuluuko arkeesi taiteilu laskujen ja välttämättömien menojen kanssa? Tiedätkö, mihin rahasi kuluvat? Tämän Penno-työkirjan

Lisätiedot

Mikä on Connaisseur Card? Näin se toimii Mitä hintaan sisältyy Connaisseur Card Supreme Connaisseur Card Delight

Mikä on Connaisseur Card? Näin se toimii Mitä hintaan sisältyy Connaisseur Card Supreme Connaisseur Card Delight lahjoita hieman vapautta On ilo antaa joululahjoja. Mutta oikean joululahjan löytäminen onkin jo aivan toinen juttu. Erityisesti jos etsii joululahjaa, joka sopisi monelle sellainen lahja sopii harvoin

Lisätiedot

TYÖNTEKIJÄMME TARJOAVAT PARASTA NEUVONTAA JA HUOLTOA

TYÖNTEKIJÄMME TARJOAVAT PARASTA NEUVONTAA JA HUOLTOA WWW.GNB-NORDIC.COM TUNNET MEIDÄT NIMELLÄ EXIDE MUTTA NYT OSASTOMME NIMI ON GNB GNB ON MAAILMAN SUURIMPIA AKKUVALMISTAJIA... TYÖNTEKIJÄMME TARJOAVAT PARASTA NEUVONTAA JA HUOLTOA ASIAKAS KErTOO: GNB:SSÄ

Lisätiedot

Neito, Lumoava design Eelis Aleksi. Satakieli, Lumoava design PauliinaK. Citizen Elegante Women

Neito, Lumoava design Eelis Aleksi. Satakieli, Lumoava design PauliinaK. Citizen Elegante Women Neito, Lumoava design Eelis Aleksi 205 Satakieli, Lumoava design PauliinaK 295 Citizen Elegante Women 399 VENUS PAULIINA K VANILJA NEFER EELIS ALEKSI EDEN CARINA BLOMQVIST LUMIKKI EELIS ALEKSI PIHLA EELIS

Lisätiedot

MENESTY FRIENDTEX MYYJÄNÄ

MENESTY FRIENDTEX MYYJÄNÄ FI MENESTY FRIENDTEX MYYJÄNÄ FRIENDTEX- MYYJÄNÄ SINULLA ON MAHDOLLISUUS MENESTYÄ Friendtex-myyjänä voit itse valita sinulle sopivan myyntimuodon. Tutustu Friendtex- myyjän sopimusehtoihin, niin huomaat,

Lisätiedot

TYYLIKÄS, AJATON & TOIMIVA UUSI IDO ELEGANT KYLPYHUONEMALLISTO

TYYLIKÄS, AJATON & TOIMIVA UUSI IDO ELEGANT KYLPYHUONEMALLISTO TYYLIKÄS, AJATON & TOIMIVA UUSI IDO ELEGANT KYLPYHUONEMALLISTO 2017 TOIMIVA DESIGN ON AJATONTA Jokaisella on se jokin huonekalu, josta emme hevillä luopuisi. Toiset esineet vain kestävät aikaa paremmin

Lisätiedot

Kotoutumiskorvaus [Etableringsersättning]

Kotoutumiskorvaus [Etableringsersättning] Kotoutumiskorvaus [Etableringsersättning] Klicka här, skriv ev. Undertitel Voit saada kotoutumiskorvausta, jos olet vastikään muuttanut Ruotsiin. Kotoutumiskorvaus on raha, jota sinulle maksetaan, kun

Lisätiedot

muutamassa minuutissa Pystytät

muutamassa minuutissa Pystytät X-Gloo Mercedes-Benzin tuulitunnelissa testattu Maailman parhaimmat puhallettavat tulevat Saksasta. Sään kuin sään kestävät, tosi näyttävät X-Gloo teltat voit pystyttää missä vain ja ne ovat taatut katseenvangitsijat!

Lisätiedot

HALUTUIMMAT LAHJAT. Kesän. Valerie Design Sami Laatikainen. Leonora Design Assi Arnimaa 2295,- 1495,- 4495,- 1349,- 5795,- 2239,-

HALUTUIMMAT LAHJAT. Kesän. Valerie Design Sami Laatikainen. Leonora Design Assi Arnimaa 2295,- 1495,- 4495,- 1349,- 5795,- 2239,- Kesän HALUTUIMMAT LAHJAT www.kultakeskus.fi Valerie 39 x 0,01 H/VS Yht. 0,30 H/VS + 6 mm turmaliini Yht. 0,68 H/VS 933-264V-39B3 934-264V-31B3 934-264V-68B3 1495,- 2295,- 4495,- Leonora 0,25 H/VS 0,45

Lisätiedot

Euro ja pankkiasiat. Suomi ja 11 muuta maata siirtyvät vuoden 2002 alussa euron käyttöön.

Euro ja pankkiasiat. Suomi ja 11 muuta maata siirtyvät vuoden 2002 alussa euron käyttöön. Tähän esitteeseen on koottu hyödyllistä tietoa euron vaikutuksista pankkiasioihin. Lue esite ja säästä se. Esitteessä on tärkeää tietoa myös vuodenvaihteen varalle. Euro ja pankkiasiat Suomi ja 11 muuta

Lisätiedot

Ravintolatekstiilipalvelut. Tarjoile laadukas kokemus asiakkaalle

Ravintolatekstiilipalvelut. Tarjoile laadukas kokemus asiakkaalle Ravintolatekstiilipalvelut Tarjoile laadukas kokemus asiakkaalle Tekstiilipalvelujen vahva ja osaava ammattilainen Lindström on suomalainen perheyritys, joka perustettiin jo vuonna 1848. Jatkuvan ja pitkäjänteisen

Lisätiedot

Mikä lienee nimesi sun joka laillain loistat ja päivälläkin päällä maan kauneuttain toistat.

Mikä lienee nimesi sun joka laillain loistat ja päivälläkin päällä maan kauneuttain toistat. 1. Timanttikorvakorut, 585 valkokultaa, timantit 0.25 ct WSI 995,- 4. Zirkoniakorvakorut, 585 kelta- ja valkokultaa, 169,- KORUSETTI: Zirkoniakorvakorut ja Zirkoniariipus, 585 kelta- ja valkokultaa Yhteishintaan

Lisätiedot

Elämäsi. mahdollisuus!

Elämäsi. mahdollisuus! Elämäsi mahdollisuus! MIKSI partylite PartyLite auttaa sinua aloittamaan sinun elämäntyylisi sopivan liiketoiminnan, jolla voit saavuttaa unelmasi. Miksi PartyLite? Kodin tuoksut ovat kasvava liiketoiminnan

Lisätiedot

Minne menetkin Pirkanmaalla

Minne menetkin Pirkanmaalla Minne menetkin Pirkanmaalla Läntinen seutulippualue Perusseutulipun kuntakohtaiset hinnat euroina 1.3.2013 Kankaanpää 70 Parkano 80 Kihniö 67 Jamijärvi 67 Ikaalinen 80 Sastamala 70 Hämeenkyrö 80 Virrat

Lisätiedot

minimessuille Helsinkiin Finnrasti Oy kutsuu Wanha Satama / Helsinki 30. ja 31. toukokuuta 2012 Uuden julkistu

minimessuille Helsinkiin Finnrasti Oy kutsuu Wanha Satama / Helsinki 30. ja 31. toukokuuta 2012 Uuden julkistu Wanha Satama / Helsinki 30. ja 31. toukokuuta 2012 Finnrasti Oy kutsuu minimessuille Helsinkiin Uuden 272-siv uisen tuotekä sikirjamme julkistu s! Tervetuloa minimessuillemme Finnrasti Rakennusteollisuudessa

Lisätiedot

Lapin kullan eettisyys ja ekologisuus kiinnostaa maailmalla Yhä useampi korunostaja kysyy, mistä kulta on peräisin

Lapin kullan eettisyys ja ekologisuus kiinnostaa maailmalla Yhä useampi korunostaja kysyy, mistä kulta on peräisin Lapin kullan eettisyys ja ekologisuus kiinnostaa maailmalla Yhä useampi korunostaja kysyy, mistä kulta on peräisin Lappilainen kulta sertifioidaan syksyllä. Sitä käytetään pian kullan, kullankaivajien

Lisätiedot

Meidän visiomme......sinun tulevaisuutesi

Meidän visiomme......sinun tulevaisuutesi Meidän visiomme... Asiakkaittemme akunvaihdon helpottaminen...sinun tulevaisuutesi Uusia asiakkaita, lisää kannattavuutta ja kehitystä markkinoiden tahdissa Synergy Battery Replacement Programme The Battery

Lisätiedot

Tyky-Online: Sähköinen maksuväline liikuntaan ja kulttuuriin

Tyky-Online: Sähköinen maksuväline liikuntaan ja kulttuuriin Tyky-Online: Sähköinen maksuväline liikuntaan ja kulttuuriin Tutustu Tyky-Kuntoseteli -tuoteperheen uusimpaan jäseneen, helppoon ja monipuoliseen Tyky-Onlineen! turvallinen vaivaton nopea käyttöönotto

Lisätiedot

Tulkkauspalvelut maahanmuuttajille

Tulkkauspalvelut maahanmuuttajille Maahanmuuttopalvelut Maaliskuu 2012 Tulkkauspalvelut maahanmuuttajille Ohjeita maahanmuuttajille ja viranomaisille SELKOESITE Tekstit Sara Vainikka / Viestintä Tuija Väyrynen / Maahanmuuttopalvelut Taitto:

Lisätiedot

FAVORIT. FAVORIT_GUARANT_FY13_FI.indd 1 8.8.2012 9:13:13

FAVORIT. FAVORIT_GUARANT_FY13_FI.indd 1 8.8.2012 9:13:13 FAVORIT FAVORIT_GUARANT_FY13_FI.indd 1 8.8.2012 9:13:13 Päivittäinen käyttö vaatii ruoanlaittoastioilta paljon. FAVORIT on korkealaatuinen ruoanlaittoastiasarja. Sarjan tuotteet testataan huolellisesti,

Lisätiedot

KEHYS- KUVASTO WWW.EIRIKEHYKSET.COM WWW.EIRIKEHYKSET.COM

KEHYS- KUVASTO WWW.EIRIKEHYKSET.COM WWW.EIRIKEHYKSET.COM KEHYS- KUVASTO WWW.EIRIKEHYKSET.COM 2015 WWW.EIRIKEHYKSET.COM WWW.EIRIKEHYKSET.COM Eiri Kehykset Oy Eiri Kehykset Oy on valmistanut laadukkaita valokuvakehyksiä jo 60 vuoden ajan. Tuotteet tehdään suomalaisilla

Lisätiedot

Kirjasto-opas. suomeksi. Tervetuloa Göteborgin kirjastoihin

Kirjasto-opas. suomeksi. Tervetuloa Göteborgin kirjastoihin Kirjasto-opas suomeksi Tervetuloa Göteborgin kirjastoihin Kirjastoista lainaat ilmaiseksi kirjoja, elokuvia, musiikkia, aikakauslehtiä ja tv-pelejä. Järjestämme muun muassa kirjailijavierailuja, satutunteja,

Lisätiedot

Kolmipyörä, maastofillari, skootteri. Mitä kaikkea lapset tarvitsevatkaan?

Kolmipyörä, maastofillari, skootteri. Mitä kaikkea lapset tarvitsevatkaan? Kolmipyörä, maastofillari, skootteri. Mitä kaikkea lapset tarvitsevatkaan? Säästä ja lahjoita lapsellesi. Tapoja on monia Osuuspankin valikoimasta löydät lapsesi ja perheesi tilanteeseen parhaiten sopivat

Lisätiedot

Loistavat lisäansiot Magneettikoruilla ja wellnesstuotteilla

Loistavat lisäansiot Magneettikoruilla ja wellnesstuotteilla PP936FI Loistavat lisäansiot Magneettikoruilla ja wellnesstuotteilla Menestyvä liikemalli jo vuodesta 1999 Rakenna itse oma yrityksesi Haluatko joustavat työajat? Autatko mielelläsi ihmisiä? Etsitkö itsellesi

Lisätiedot