Viega Smartpress. Varmuudella pienemmät painehäviöt

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Viega Smartpress. Varmuudella pienemmät painehäviöt"

Transkriptio

1 Viega Smartpress Varmuudella pienemmät painehäviöt

2 2 Viega Smartpress Viega Smartpress VALLANKUMOUKSELLISET monikerrosputket Monikerrosputkijärjestelmät kuuluvat jo vuosia asennustekniikkaan. Olipa kyse joustavasta ja nopeasti työstettävästä putkesta rullalta kerrokseen tai suurista mitoista nousu- ja jakeluputkissa käytettäväksi käyttömahdollisuuksia on lukemattomasti. Läpivirtausominaisuuksiltaan muoviputkijärjestelmät eivät kuitenkaan ole tähän asti yltäneet samalle tasolle metallisten järjestelmien kanssa. Tämä muuttuu kuitenkin nyt.

3 Viega Smartpress 3 Status Quo Muoviputkijärjestelmät vakuuttavat suurella joustavuudellaan, mutta niiden työstössä on kuitenkin muutamia miinuspuolia. Putket on yleensä ensin kalibroitava tai viistotettava, jotta tiivisteen vauriot ehkäistäisiin ennalta. Lisäksi valtavat halkaisijan supistumat ja terävät reunat liittimen sisällä lisäävät painehäviötä entisestään ja johtavat pakosti suurempaan putkikokoon. Tästä johtuvat pidemmät poisto- ja seisontaajat lisäävät puolestaan saastumisriskiä. Metallisten putkijärjestelmien läpivirtausominaisuudet ovat useimmiten paremmat, mutta niiden puutteellisen joustavuuden vuoksi ne eivät aina vakuuta tasossa. Innovaatio Viega Smartpress myötä Viega esittelee todellisen innovaation, joka yhdistää kummankin maailman parhaat puolet. Se on markkinoiden ensimmäinen järjestelmä, joka yhdistää muoviputkijärjestelmän taloudellisuuden ja joustavuuden metallisen putkijärjestelmän virtausta edistäviin ominaisuuksiin. Ruostumattomasta teräksestä ja punametallista valmistetut läpivirtausoptimoidut liittimet ovat hygieenisesti moitteettomia, eikä niissä tarvita lainkaan O-tiivistettä. Näin vältetään suuret painehäviöt ja ylisuuri mitoitus sekä putken kalibrointi ovat menneisyyttä. Tämä mahdollistaa nopean, varman ja mukavan asennuksen parhailla virtaus ominaisuuksilla.

4 4 Viega Smartpress Viega Smartpress -liittimet Varmuudella PIENEMPIIN PAINEHÄVIÖIHIN Viega Smartpress on seuraava suuri askel juomavesijärjestelmissä. Viega Smartpress -liitin yhdistää vuosia kerätyn tietotaidon, hyväksi todetun tekniikan ja laadukkaat, korroosionkestävät ja pitkäaikaiset materiaalit yhteen liittimeen. Tuloksena on innovatiivinen puristusliitinjärjestelmä, joka mahdollistaa nopean työstön ja minimaalisten painehäviöiden yhdistelmän avulla varman käyttövesi- ja lämmitysjärjestelmien asennuksen.

5 Viega Smartpress 5 Turvallinen asennus ilman tiivistettä Missään kokojen mm:n Viega Smartpress -liittimissä ei tarvita tiivistettä. Selkeä etu asennuksessa. Näin myös hankala kalibrointi jää pois (kuva 1). Myös tiivisteen vaurioituminen vahingossa, suurempi alttius lialle sekä supistunut sisähalkaisija ovat haittapuolia, jotka jäävät pois yhdessä tiivisteen kanssa. Näin asennus sujuu nopeasti ja on pysyvästi varma. Luonnollisesti myös Viega Smartpress -liittimissä on patentoitu SC-Contur (kuva 3), joka tuo vahingossa puristamatta jääneet liitokset näkyviin heti ja luotettavasti. Aikaa vievä kalibrointi jää pois: katkaise, liitä, purista ja valmista. erittäin vähäinen äärimmäinen painehäviö 1 Optimaaliset virtausominaisuudet Kaikkien Viega Smartpress -liittimien koossa mm läpivirtaus on optimoitu. Suuret halkaisijan supistukset integroiduilla tiivisteillä varustettujen tukiholkkien vuoksi sekä sisägeometrian terävät reunat ovat näin historiaa (kuva 2). Näin voidaan optimoida jo asennusta suunniteltaessa ja säästää silkkaa käteistä, koska pienempien kokojen materiaalintarve on myös vähäisempää. Lisäksi solakan mitoituksen ansiosta voidaan taata lyhyet poistoajat ja enemmän varantoa kulutushuippujen aikana. Zeeta = 2,7 Virtausnopeus = 2 m/s Painehäviö = 54 mbar Virtausnopeus [m/s] Zeeta = 17 Virtausnopeus = 2 m/s Painehäviö = 340 mbar Hyväksi todettu Viega laatu: Kaikki liittimet on optimoitu parhaita virtausominaisuuksia varten. 2 Kaksoishanakulma rengas- ja rivijohtojen asennukseen. Paras varmuus: SC-Contur näyttää luotettavasti vahingossa puristamatta jääneet liittimet. 3

6 6 Viega Smartpress Viega Smartpress -putki Säilyttää muotonsa eikä taitu Viega Smartpress -putki vakuuttaa parhaalla muodonpitävyydellään ja tarjoaa samalla suurta joustavuutta. Pienet, korkeintaan 32 mm:n koot voidaan jopa taivuttaa ongelmitta käsin ja sovittaa optimaalisesti yksilöllisiin asennusolosuhteisiin. Viega Smartpress -putkia on saatavana mm koossa. Parhaan laadun takaamiseksi valmistamme sekä kaikki järjestelmäkomponentit että myös Viega Smartpress -putket itse ja ne täyttävät luonnollisesti kaikki normien vaatimukset ja niillä on kaikki vaadittavat sertifioinnit. Paras vakaus Viega Smartpress -monikerrosputket koostuvat PE-Xc-Inlinerista, alumiinikerroksesta ja PE-Xc-ulkovaipasta. Optimaalisesti toisiinsa sovitettujen, laadukkaasta muovista ja valikoiduista alumiiniseoksista valmistettujen materiaalikerrosten ansiosta se tarjoaa erinomaisen työstön vähäisellä palautumiskäyttäytymisellä, minimaalisilla taivutussäteillä ja valtavalla taipumiskestävyydellä. PE-Xc-Inliner Alumiinikerros Viega Smartpressin putkirakenne. PE-Xc-ulkovaippa 100 % happitiivis Päittäin hitsattu alumiinikerros toimii diffuusiosulkuna ja estää näin hapen pääsyn putken seinämän läpi aineeseen. Näin kaikki Viega Smartpress -monikerrosputket soveltuvat lämmityslaitteissa käytettäväksi. Erityinen joustavuus Hyvän taipuvuutensa ansiosta Viega Smartpress -putkia voidaan käyttää joustavasti ja ne ovat edukseen etenkin ahtaissa paikoissa: esimerkiksi asennuskuiluissa tai seinäasennuksissa. Koska taivutussäde on vain 2 x ulkohalkaisija, säästytään monilta muoto-osilta. Taivutustyökalun avulla voidaan luoda helposti täydellisiä taivutuksia.

7 Viega Smartpress 7 Erityisesti ahtaissa ja mutkikkaissa asennuskuiluissa erittäin joustava, taivutusta kestävä Viega Smartpress -putki on todella edukseen. Loppuun asti harkittua yhteensopivuutta Viega Smartpress -putkien lisäksi voidaan uusia Viega Smartpress -liittimiä käyttää myös jo markkinoilla olemassa olevien Pexfit Pro- ja Pexfit Fosta -putkien kanssa. Näin voidaan olemassa olevia järjestelmiä korjata tai laajentaa ilman ylimääräisiä siirtymäosia. Paljas mm Suojaputki musta mm syitä viega Smartpressi puolesta virtausoptimoitu sisägeometria mahdollistaa pienemmän mitoituksen kalibrointi jää pois jopa 30 % ajansäästöä liitostekniikka ilman tiivistettä käyrät, liittimet ja T-kappaleet ruostumatonta terästä, kierreliittimet punametallia yksi ainoa liitin käyttövesi- ja lämmitysjärjestelmiin korroosionkestävä liitin mm:n mitoissa yhteensopiva Viega Pexfit Pro- ja Viega Pexfit Fosta -järjestelmien putkien kanssa hyvät taivutusominaisuudet ja suuri taivutuskestävyys puristus mahdollista myös Viega Smartpress -puristusrenkailla Suojaputki sininen/ punainen mm 6 mm:n täyseristys mm 9 mm:n täyseristys 25 mm

8 8 Viega Smartpress Viega Smartpress juomavesijärjestelmässä ehdotonta juomavesihygieniaa Täydellisellä valikoimallaan Viega Smartpress tarjoaa aina sopivan ratkaisun kaikkien rakennustyömaalla esiintyvien tilanteiden lisäksi myös juomavesijärjestelmän erilaisiin vaatimuksiin. Silloin on ihan sama, onko suunnitelmissa moderni rengas- tai rivijohtoasennus, klassinen T-kappale- tai jakotukkiasennus. Luonnollisesti myös Viega Smartpress täyttää juomavesilaadun säilyttämisestä annetut tiukat vaatimukset ja lakisääteiset määräykset.

9 Viega Smartpress Kaksoishanakulma Liitäntä, T-kappale T-kappale 6717 Tekniikan taso: T-kappaleasennus Yleisin asennustapa juomavesijärjestelmissä on edelleenkin T-kappaleasennus (kuva 1), jossa jokainen ottokohta liitetään pistojohdon avulla. Tällöin pistojohdot tulisi pitää juomaveden laadun ylläpitämiseksi aina mahdollisimman lyhyinä. Asennusta varten käytettävissä on kattava valikoima T-kappaleita hygieenisesti moitteettomasta ruostumattomasta teräksestä sekä hanakulmat ja liitoskulmat hyväksi todetusta Viega punametallista. Kaikissa Viega Smartpress -puristusliittimissä on patentoitu SC-Contur, joka näyttää vahingossa puristamatta jääneet liitokset tiiviystarkastuksessa. Juomavesijärjestelmän tulevaisuus: Rengas- ja rivijohdot Rivi- (kuva 2 3) ja rengasjohdot (kuva 4) tarjoavat jatkuvan vedenvaihdon juomavesijärjestelmässä. Näin voidaan patoutumis- ja saastumisriski pitää alhaisena hygieenisesti erittäin herkkien rakennusten, kuten sairaaloiden ja hoitolaitosten, lisäksi myös normaaleissa asuinrakennuksissa ottamalla vettä ainoastaan yhdestä ottokohdasta. Riviasennus soveltuu sekä kylmälle että myös lämpimälle vedelle ja se huolehtii veden täydellisestä vaihdosta rivin päähän liitettyä kuluttajaa käytettäessä. Ihannetapauksessa se on eniten käytetty ottopiste. Jos eniten käytetty kuluttaja ei sijaitse tilan päässä, se voidaan kuitenkin liittää viimeiseksi hyvin harkitulla liitännällä (kuva 3). Virtausoptimoidut Viega Smartpress -liittimet ja kaksoishanakulmat mitoissa mm mahdollistavat tällöin asennuksen laajan kantaman. Rengasasennus soveltuu taas hydraulisten ominaisuuksien vuoksi erityisesti kylmälle vedelle. Käytetystä kuluttajasta riippumatta johdon tilavuus vaihtuu aina kokonaan (kuva 4). Samanaikaisesti minimoidaan lisäksi painehäviöt, tilavuusvirtauksen jaon ja sen yhteydessä tapahtuvan virtausnopeuksien laskemisen avulla.

10 10 Viega Smartpress PPSU-liittimet Yhdistävät taloudellisuuden maksimaaliseen varmuuteen Viega tarjoaa Viega Smartpress -valikoiman täydennykseksi lisäksi PPSU-liittimiä. Kokojen 16, 20 ja 25 mm:n käyrissä, T-kappaleissa, jakotukeissa ja liittimissä on laadukkaasta PPSU:sta valmistettu perusyksikkö ja muoviliittimelle tyypillinen sisägeometria ja ne soveltuvat erityisesti lämmitysjärjestelmille. SC-Conturilla, ilman tiivistettä PPSU-liittimet valmistetaan kestävästä ja hygieenisestä muovista. Yhdessä hyväksi todetun Viega SC-Conturin kanssa käytettynä on juomavesi- ja lämmitysjärjestelmien paras mahdollinen turvallisuus taattu. Esiasennetut ruostumattomasta teräksestä valmistetut puristusholkit varmistavat tasaisen ja vääntymättömän puristuksen putkeen ja tiivisteetön tiivistemuoto 100-prosenttisen tiiviistä liitoksesta. Myös PPSU-liittimillä monimutkainen kalibrointi jää pois. Edullista jokaisessa liitoksessa PPSU:sta valmistetun rakenteen ansiosta PPSU-liittimet ovat optimaalinen täydennys. Erityisesti lämmitysjärjestelmissä, alhaisilla virtausnopeuksilla, PPSU-liittimet koossa mm ovat taloudellinen vaihtoehto. Käyrä T-kappale 4718 Liitin 4715 Jakotukki 4733 PPSU parasta turvallisuutta Materiaalina PPSU ei tarjoa pelkkiä taloudellisia etuja vaan se vakuuttaa myös lukemattomilla erityisillä ominaisuuksilla: Korroosionkestävä muovi tarjoaa suuren lämpökestävyyden laajalla lämpötila-alueella -100 C +180 C, joka ylittää laajasti kaikki esim. lämmityssovelluksissa voimassa olevat rajat. Tämän lisäksi sen äärimmäinen kestävyys ja vakaus takaa, että se kestää ongelmitta päivittäisen rakennustyömaakäytön. Myös tästä syystä PPSU on todettu lämmityssovelluksen lisäksi hyväksi myös monilla muilla, vaativilla käyttöalueilla, kuten ilmailussa tai lääkinnällisissä laitteissa.

11 Viega Smartpress 11 Viega Pressgun Liittää sekunneissa, pitää kestävästi Viega Pressgun 5 ja Viega Pressgun Picco mahdollistavat mukavan ja turvallisen asennuksen vaativimmissa olosuhteissa. TÜV-sertifiointinsa ja pitkien huoltoväliensä ansiosta Viega Pressgun lukeutuvat Euroopan luotettavimpiin, taloudellisimpiin ja menestyksekkäimpiin puristustyökaluihin. Viega Smartpressille voidaan yksinkertaisesti käyttää hyväksi todettuja Viega Pexfitin ja Pexfit Pron puristusleukoja. Yhteiset ominaisuudet yksikäsikäyttö ergonomisen pistoolimuodon ja vähäisen painon ansiosta verkkokäyttö tai 18 V/2,0 Ah:n litiumioniakku 180 käännettävä puristuspää ja puristusrenkaat niveltoiminnolla LED-lamppu helppoihin puristuksiin vaikeissa valaistusolosuhteissa TÜV-tarkastettu turvallisuustekniikka: laukaisuviive, pulttivarmistus, huoltonäyttö ja turvalukitus maksimaalisen puristusten määrän saavuttamisen jälkeen Viega Pressgun 5 -sarjalaukku, mukana tarvikkeet (saatavana myös Pressgun Picco -sarja-laukkuna). Eroavaisuudet Pressgun 5 metallisille puristusliittimille kokoina mm ja muoviputkijärjestelmien puristusliittimille kokoina mm Pressgun Picco metallisille puristusliittimille kokoina mm ja muoviputkijärjestelmien puristusliittimille kokoina mm Käsipuristustyökalu Viega käsipuristustyökalu Pieniin asennuksiin tai korjauksiin Viega tarjoaa käsipuristustyökaluja, jotka mahdollistavat kokojen 16, 20 ja 25 mm Viega Smartpress -liitinten puristamisen. Voimantarve minimoidaan monivaiheisen telkimekanismin avulla ja virhepuristukset ehkäistään sisältyvän pakkopuristuksen ansiosta. Ahtaissa kuiluissa tai seinämässä Viega tarjoaa nivelvetoleukojen ja puristusrenkaiden yhdistelmän avulla ratkaisun, joka mahdollistaa turvallisen ja nopean puristuksen joka tilanteessa.

12 Viega CE GmbH & Co. KG Viega Platz Attendorn Saksa Puhelin +49 (0) viega.com Viega A/S Suomi Teknobulevardi 3-5 E Vantaa Suomi FI / Oikeudet muutoksiin pidätetään. Puhelin +358 (0) info@viega.fi viega.fi Viega A/S Banevænget 3460 Birkerød Tanska Puhelin +45 (0) info@viega.dk viega.dk

Viega Smartpress. Putkiliitostekniikka. ZM_L6_fi_ _061430_9.pdf :30:26

Viega Smartpress. Putkiliitostekniikka. ZM_L6_fi_ _061430_9.pdf :30:26 L6 Viega Smartpress Putkiliitostekniikka ZM_L6_fi_20190327_061430_9.pdf 1 28.03.2019 00:30:26 Virtausoptimoitu puristusliitosjärjestelmä käyttövesi- ja lämmitysjärjestelmille. Testattu DVGW-työohjelehden

Lisätiedot

Putkijärjestelmät/ putkiliitostekniikka. P1 järjestelmäpuristustyökalut

Putkijärjestelmät/ putkiliitostekniikka. P1 järjestelmäpuristustyökalut Putkijärjestelmät/ putkiliitostekniikka järjestelmäpuristustyökalut Viega-järjestelmätyökalut sopivat kaikille metallisille Viega-puristusjärjestelmille Sanpress, Sanpress Inox, Sanpress Inox G, Prestabo,

Lisätiedot

Sanpress Inox SC-Contur. Putkiliitostekniikka. ZM_G1_fi_ _145253_5.pdf :30:08

Sanpress Inox SC-Contur. Putkiliitostekniikka. ZM_G1_fi_ _145253_5.pdf :30:08 G1 Sanpress Inox SC-Contur Putkiliitostekniikka ZM_G1_fi_20171023_145253_5.pdf 1 23.10.2017 16:30:08 Puristusliitinjärjestelmä; puristusliittimet ja putket ruostumatonta terästä, materiaalinro 1.4401 ja

Lisätiedot

Viega-puristusjärjestelmät. Varmat liitokset jokaiseen käyttötarkoitukseen.

Viega-puristusjärjestelmät. Varmat liitokset jokaiseen käyttötarkoitukseen. Viega-puristusjärjestelmät Varmat liitokset jokaiseen käyttötarkoitukseen. Viega. Connected in quality. Jotkut asiat eivät muutu, eivät edes yli 110 vuoden jälkeen. Viega-yhtiöllä tällaisia asioita ovat

Lisätiedot

Viega Smartpress. Käyttöohje. Valmistusvuosi: alk. 04/2016 fi_fi

Viega Smartpress. Käyttöohje. Valmistusvuosi: alk. 04/2016 fi_fi Viega Smartpress Käyttöohje Valmistusvuosi: alk. 04/2016 fi_fi Viega Smartpress 2 alk. 23 Sisällysluettelo Sisällysluettelo 1 Tästä käyttöohjeesta 4 1.1 Käyttökohteet 4 1.2 Ohjeiden merkinnät 4 1.3 Tätä

Lisätiedot

Viega Smartpress. Putkiliitostekniikka. FI 9/18 Tuoteluettelo 2018/2019 Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Viega Smartpress. Putkiliitostekniikka. FI 9/18 Tuoteluettelo 2018/2019 Oikeudet muutoksiin pidätetään. Viega Smartpress Putkiliitostekniikka L6 FI 9/18 Tuoteluettelo 2018/2019 Oikeudet muutoksiin pidätetään. Virtausoptimoitu puristusliitosjärjestelmä käyttövesi- ja lämmitysjärjestelmille. Testattu DVGW-työohjelehden

Lisätiedot

Uutta erikoisterästä: Taloudellinen Viega Sanpress -putki 1.4521

Uutta erikoisterästä: Taloudellinen Viega Sanpress -putki 1.4521 Uutta erikoisterästä: Taloudellinen Viega Sanpress -putki 1.4521 Suunnittelu ja kustannuslaskenta taloudellisiksi: Viega Sanpress 1.4521 -putki Viegan vastaus epävakaisiin erikoisterästen hintoihin Erikoisteräksestä

Lisätiedot

S-Press PLUS -puristusliitinsarja TEKNINEN ESITE

S-Press PLUS -puristusliitinsarja TEKNINEN ESITE -puristusliitinsarja TEKNINEN ESITE Tekninen esite Uponor l 1 1 VAHVA KESTÄÄ KOVIMMATKIN OLOSUHTEET Uusi liitinrungon muotoilu ja puristusholkki ruostumattomasta teräksestä varmistavat hyvän mekaanisen

Lisätiedot

Profipress SC-Contur. Putkiliitostekniikka. ZM_A1_fi_ _145253_6.pdf :35:39

Profipress SC-Contur. Putkiliitostekniikka. ZM_A1_fi_ _145253_6.pdf :35:39 A1 Profipress SC-Contur Putkiliitostekniikka ZM_A1_fi_20171023_145253_6.pdf 1 23.10.2017 16:35:39 Puristusliitosjärjestelmä, kuparista ja punametallista valmistetut puristusliittimet. Saksalaisen DVGW-työohjelehden

Lisätiedot

Tuoteluettelo. Wavin Tigris K1 -puristusliittimet ja komposiittiputket

Tuoteluettelo. Wavin Tigris K1 -puristusliittimet ja komposiittiputket Tuoteluettelo Wavin Tigris K1 -puristusliittimet ja komposiittiputket Sisällysluettelo Wavin Tigris K1 -käyttövesijärjestelmä... 3 1. Putket... 4 2. Liittimet... 5-10 3. Työkalut ja tarvikkeet... 11-14

Lisätiedot

Sanpress Inox G SC-Contur. Putkiliitostekniikka. ZM_G2_fi_ _061430_8.pdf :32:37

Sanpress Inox G SC-Contur. Putkiliitostekniikka. ZM_G2_fi_ _061430_8.pdf :32:37 G2 Sanpress Inox G SC-Contur Putkiliitostekniikka ZM_G2_fi_20190327_061430_8.pdf 1 28.03.2019 02:32:37 Puristusliitosjärjestelmä; puristusliittimet ja putket ruostumatonta terästä, materiaalinro 1.4401.

Lisätiedot

Megapress SC-Contur. Putkiliitostekniikka. ZM_F2_fi_ _145253_8.pdf :12:58

Megapress SC-Contur. Putkiliitostekniikka. ZM_F2_fi_ _145253_8.pdf :12:58 F2 Megapress SC-Contur Putkiliitostekniikka ZM_F2_fi_20171023_145253_8.pdf 1 23.10.2017 16:12:58 Puristusliitinjärjestelmä; puristusliittimet seostamatonta terästä 1.0308 mustille, sinkityille, teollisesti

Lisätiedot

Tuoteluettelo. Wavin Tigris K1 -käyttövesijärjestelmä

Tuoteluettelo. Wavin Tigris K1 -käyttövesijärjestelmä Tuoteluettelo Wavin Tigris K1 -käyttövesijärjestelmä Sisällysluettelo Wavin Tigris K1 -käyttövesijärjestelmä... 2-4 1. Putket... 5 2. Liittimet... 6-11 3. Työkalut ja tarvikkeet... 12-15 Wavin Tigris K1

Lisätiedot

Viega Megapress. Puristaa paksuseinämäistä terästä: kylmästi, varmasti ja sekunneissa.

Viega Megapress. Puristaa paksuseinämäistä terästä: kylmästi, varmasti ja sekunneissa. Viega Megapress Puristaa paksuseinämäistä terästä: kylmästi, varmasti ja sekunneissa. Viega. CONNECTED IN QUALITY. Viega on maailman johtava asennustekniikan valmistaja ja sen palveluksessa on yli 4000

Lisätiedot

Sanpress SC-Contur. Putkiliitostekniikka. ZM_G3_fi_ _061430_7.pdf :27:48

Sanpress SC-Contur. Putkiliitostekniikka. ZM_G3_fi_ _061430_7.pdf :27:48 G3 Sanpress SC-Contur Putkiliitostekniikka ZM_G3_fi_20190327_061430_7.pdf 1 28.03.2019 04:27:48 Puristusliitinjärjestelmä; puristusliittimet punametallia, putket ruostumatonta terästä, materiaalinro 1.4401

Lisätiedot

Profipress G SC-Contur. Putkiliitostekniikka. ZM_A2_fi_ _061430_6.pdf :38:26

Profipress G SC-Contur. Putkiliitostekniikka. ZM_A2_fi_ _061430_6.pdf :38:26 A2 Profipress G SC-Contur Putkiliitostekniikka ZM_A2_fi_20190327_061430_6.pdf 1 28.03.2019 06:38:26 Puristusliitinjärjestelmä; puristusliittimet ja putket kuparista, punametallista ja silicium bronzesta*

Lisätiedot

Megapress G SC-Contur. Putkiliitostekniikka. FI 9/18 Tuoteluettelo 2018/2019 Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Megapress G SC-Contur. Putkiliitostekniikka. FI 9/18 Tuoteluettelo 2018/2019 Oikeudet muutoksiin pidätetään. Megapress G Putkiliitostekniikka F4 FI 9/18 Tuoteluettelo 2018/2019 Oikeudet muutoksiin pidätetään. Puristusliitinjärjestelmä jossa puristusliittimet seostamatonta terästä 1.0308. Mustille, sinkityille,

Lisätiedot

Megapress G SC-Contur. Putkiliitostekniikka. ZM_F4_fi_ _061430_5.pdf :33:48

Megapress G SC-Contur. Putkiliitostekniikka. ZM_F4_fi_ _061430_5.pdf :33:48 F4 Megapress G SC-Contur Putkiliitostekniikka ZM_F4_fi_20190327_061430_5.pdf 1 28.03.2019 04:33:48 Puristusliitinjärjestelmä jossa puristusliittimet seostamatonta terästä 1.0308. Mustille, sinkityille,

Lisätiedot

Megapress. Puristusliitosjärjestelmä

Megapress. Puristusliitosjärjestelmä F2 Megapress Puristusliitosjärjestelmä Megapress liittimet on valmistettu seostamatonta teräksestä. Putket ja liittimet on eristettävä alan ja tekniikan yleisesti hyväksyttyjen sääntojen mukaisesti. Käyttöalueet

Lisätiedot

Profipress S SC-Contur. Putkiliitostekniikka. ZM_A3_fi_ _061430_5.pdf :15:45

Profipress S SC-Contur. Putkiliitostekniikka. ZM_A3_fi_ _061430_5.pdf :15:45 A3 Profipress S SC-Contur Putkiliitostekniikka ZM_A3_fi_20190327_061430_5.pdf 1 28.03.2019 04:15:45 Puristusliitinjärjestelmä; kuparista, punametallista tai silicium bronzesta* valmistetut puristusliittimet.

Lisätiedot

Megapress SC-Contur. Putkiliitostekniikka. FI 9/18 Tuoteluettelo 2018/2019 Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Megapress SC-Contur. Putkiliitostekniikka. FI 9/18 Tuoteluettelo 2018/2019 Oikeudet muutoksiin pidätetään. Megapress Putkiliitostekniikka F2 FI 9/18 Tuoteluettelo 2018/2019 Oikeudet muutoksiin pidätetään. Puristusliitinjärjestelmä; puristusliittimet seostamatonta terästä 1.0308 mustille, sinkityille, teollisesti

Lisätiedot

WehoPress Komposiittiputkijärjestelmä Kiinteistöjen paineputkistoihin

WehoPress Komposiittiputkijärjestelmä Kiinteistöjen paineputkistoihin WehoPress Komposiittiputkijärjestelmä Kiinteistöjen paineputkistoihin WehoPresskomposiittiputkijärjestelmä WehoPress-putkijärjestelmällä voidaan toteuttaa kiinteistön käyttövesi-, lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien

Lisätiedot

Alpex-duo paineputkijärjestelmän putki on kerrosrakenteinen komposiittiputki, jonka sisä- ja ulkopinta on PEX-muovia ja välikerros alumiinia.

Alpex-duo paineputkijärjestelmän putki on kerrosrakenteinen komposiittiputki, jonka sisä- ja ulkopinta on PEX-muovia ja välikerros alumiinia. Alpex-duo Asennusohjeet 1.1 Yleistä Alpex-duo paineputkijärjestelmän putki on kerrosrakenteinen komposiittiputki, jonka sisä- ja ulkopinta on PEX-muovia ja välikerros alumiinia. Järjestelmän liittimet

Lisätiedot

Kierreliittimet Lyijytöntä Piipronssia CuSi PURAFIT

Kierreliittimet Lyijytöntä Piipronssia CuSi PURAFIT PURAFIT Kierreliittimet Lyijytöntä Piipronssia CuSi Lyijyttömät PURAFIT kierreliittimet: korroosiokestävät tulevaisuudenkestävät hygieeniset luonnonystävälliset Lyijytön juomavesi Lyijyllä ei ole mitään

Lisätiedot

Tuoteuutuudet. Muottivalmistus IV / 2015. E 3300 Luistinyksikkö

Tuoteuutuudet. Muottivalmistus IV / 2015. E 3300 Luistinyksikkö Tuoteuutuudet Muottivalmistus IV / 2015 CD-Katalogi 5.9.1.0 Verkkokauppa Uudella tuotelisäyksellä vastaamme asiakkaidemme toiveisiin ja aloitteisiin. Vakio-osien valmistajana tarjoamme täten vieläkin suuremman

Lisätiedot

Megapress. Puristusliittimiä paksuseinämäisille teräsputkille.

Megapress. Puristusliittimiä paksuseinämäisille teräsputkille. Megapress Puristusliittimiä paksuseinämäisille teräsputkille. Järjestelmän kuvaus Megapress Megapress-järjestelmä soveltuu lämmitys-, jäähdytys- ja teollisuus- asennuksiin yhdessä teräsputken kanssa standardien

Lisätiedot

Megapress S SC-Contur. Putkiliitostekniikka. ZM_F3_fi_ _061430_6.pdf :37:31

Megapress S SC-Contur. Putkiliitostekniikka. ZM_F3_fi_ _061430_6.pdf :37:31 F3 Megapress S SC-Contur Putkiliitostekniikka ZM_F3_fi_20190327_061430_6.pdf 1 28.03.2019 07:37:31 Puristusliitosjärjestelmä jossa liittimet 1.0308 seostamatonta terästä. DIN EN 10255, DIN EN 10220 / DIN

Lisätiedot

Flexi buffet-linjastot

Flexi buffet-linjastot Flexi buffet-linjastot electrolux Flexi system 3 Uudet Flexi buffet-linjastot: joustavat ratkaisut aamiaisesta illalliseen Kahvilat ja ravintolat: Ihanteellinen ratkaisu ympäristöihin, joissa vaaditaan

Lisätiedot

Käsikirja Danfoss-putket vesikiertoiseen lattialämmitykseen

Käsikirja Danfoss-putket vesikiertoiseen lattialämmitykseen MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Käsikirja Alkuperäisten ohjeiden kieli on englanti. Muut kielet on käännetty alkuperäisestä ohjeesta. (Direktiivi 2006/42/EY) 2013 Copyright Danfoss A/S Käsikirja Sisällysluettelo

Lisätiedot

Oikea konsepti kaikkiin tarpeisiin. Lukitusjärjestelmät

Oikea konsepti kaikkiin tarpeisiin. Lukitusjärjestelmät Oikea konsepti kaikkiin tarpeisiin Lukitusjärjestelmät dormakaba Lukitusjärjestelmät Ensimmäinen askel kohti turvallisempaa ympäristöä dormakaban lukitusjärjestelmiä on saatavana eri konsepteina, jotka

Lisätiedot

Seapress. Putkiliitostekniikka. ZM_H5_fi_ _061430_6.pdf :20:41

Seapress. Putkiliitostekniikka. ZM_H5_fi_ _061430_6.pdf :20:41 H5 Seapress Putkiliitostekniikka ZM_H5_fi_20190327_061430_6.pdf 1 28.03.2019 08:20:41 Puristusliittimet metalliseoksesta CuNi10Fe1,6Mn. Tämä metalliseos täyttää erityisesti merivesisovelluksille esitetyt

Lisätiedot

METALLI. Kouriintuntuvaa edistystä: FEIN ErgoGrip. FEIN-kulma- ja suorahiomakoneiden uusi sukupolvi. UUTTA

METALLI. Kouriintuntuvaa edistystä: FEIN ErgoGrip. FEIN-kulma- ja suorahiomakoneiden uusi sukupolvi. UUTTA METALLI Kouriintuntuvaa edistystä: FEIN ErgoGrip. FEIN-kulma- ja suorahiomakoneiden uusi sukupolvi. UUTTA Uudet FEIN-hiomakoneet FEIN ErgoGrip-kahvalla väsymättömään hiontaan. Pidon lisääminen lisää turvallisuutta,

Lisätiedot

RS-liitinjärjestelmä Osista joustavasti koottavat liittimet KO M P O S I I T T I JÄ R J E S T E L M Ä R S - L I I T I N J Ä R J E S T E L M Ä

RS-liitinjärjestelmä Osista joustavasti koottavat liittimet KO M P O S I I T T I JÄ R J E S T E L M Ä R S - L I I T I N J Ä R J E S T E L M Ä KO M P O S I I T T I JÄ R J E S T E L M Ä R S - L I I T I N J Ä R J E S T E L M Ä RS-liitinjärjestelmä Osista joustavasti koottavat liittimet 03 I 2009 9007 Uusi Uponor RS -liitinjärjestelmä Ainutlaatuinen

Lisätiedot

PURISTUS. Mallien määrä. Kapasiteetti mm. Tyyppi. Sivu

PURISTUS. Mallien määrä. Kapasiteetti mm. Tyyppi. Sivu Puristustyökalut Alkuasentoon palautus varmistaa aina saman luotettavan, vedenpitävän liitoksen. Tuottavat erinomaista laatua ja kestävyyttä tukena RIDGIDin elinikäinen takuu. Mallien määrä Kapasiteetti

Lisätiedot

GEBERIT SILENT-PRO KAIKESSA RAUHASSA

GEBERIT SILENT-PRO KAIKESSA RAUHASSA GEBERIT SILENT-PRO KAIKESSA RAUHASSA UUTUUS. MUHVIJÄRJESTELMÄ. ÄÄNTÄ ERISTÄVÄ Geberit Silent-Pro -viemärijärjestelmä vähentää huomattavasti epätoivottuja ääniä viereisistä kylpyhuoneista. Asentajat ja

Lisätiedot

Tuoteperhe parhaimmillaan

Tuoteperhe parhaimmillaan LoFric-perhe Jokaiselle sopiva katetri kaikkiin tilanteisiin Ympäristöystävällinen valinta* Tuoteperhe parhaimmillaan www.lofric.fi Kun joutuu valitsemaan varmasti oikein Riippumatta siitä, mistä syystä

Lisätiedot

FPL-PX. Muoviputkien liittimet Puserrusliittimet PEX-putkille

FPL-PX. Muoviputkien liittimet Puserrusliittimet PEX-putkille FPL-PX Muoviputkien liittimet Puserrusliittimet PEX-putkille IMI TA / Liittimet / FPL-PX FPL-PX Monikäyttöinen, muunneltava puserrusliitin joka on tarkoitettu lämmitys- jäähytys- ja käyttövesijärjestelmien

Lisätiedot

Akkukäyttöinen radiaalipuristin. ja puristuspaineen seurannalla. REMS Akku-Press 22 V ACC UUSI PIENEMPI! NOPEAMPI! TEHOKKAAMPI!

Akkukäyttöinen radiaalipuristin. ja puristuspaineen seurannalla. REMS Akku-Press 22 V ACC UUSI PIENEMPI! NOPEAMPI! TEHOKKAAMPI! Akkukäyttöinen radiaalipuristin pakkopaluuliikkeellä ja puristuspaineen seurannalla REMS Akku-Press 22 V ACC UUSI PIENEMPI! NOPEAMPI! TEHOKKAAMPI! for Professionals Vielä tehokkaampi: 50 % enemmän energiaa!

Lisätiedot

Liitinjärjestelmä Ring Tension Memory Teknologia

Liitinjärjestelmä Ring Tension Memory Teknologia Uusi Liitinjärjestelmä Ring Tension Memory Teknologia Uponorin valikoimiin kuuluvat talotekniset ratkaisut tarjoavat ensiluokkaista käyttömukavuutta, energiatehokkuutta ja erinomaisia mahdollisuuksia hyödyntää

Lisätiedot

Prestabo SC-Contur. Putkiliitostekniikka. ZM_F1_fi_ _061430_8.pdf :48:34

Prestabo SC-Contur. Putkiliitostekniikka. ZM_F1_fi_ _061430_8.pdf :48:34 F1 Prestabo SC-Contur Putkiliitostekniikka ZM_F1_fi_20190327_061430_8.pdf 1 28.03.2019 01:48:34 Puristusliitinjärjestelmä; puristusliittimet ja putket seostamatonta terästä 1.0308 (E235), standardin DIN

Lisätiedot

Vettä ja lämpöä turvallista asumista

Vettä ja lämpöä turvallista asumista E R I S T E T Y T P U T K I S TOJÄ R J E S T E L M ÄT Vettä ja lämpöä turvallista asumista 01 2011 10001 Uponor Quattro neliputkinen elementti lämmön ja lämpimän käyttöveden johtamiseen autotallin ja talon

Lisätiedot

Konsta Salminen, markkinointipäällikkö. Kaikille, jotka haluavat ylittää rajoja myös ammatissaan. ZARGES-laukku tyylikästä ja kestävää muotoilua

Konsta Salminen, markkinointipäällikkö. Kaikille, jotka haluavat ylittää rajoja myös ammatissaan. ZARGES-laukku tyylikästä ja kestävää muotoilua Konsta Salminen, markkinointipäällikkö Kaikille, jotka haluavat ylittää rajoja myös ammatissaan. ZARGES-laukku tyylikästä ja kestävää muotoilua Legendaarinen. Tyylikäs. Uusi ZARGES-laukku. Haluat tehdä

Lisätiedot

UUSI! VOIT VAPAASTI VALITA PURISTUSTYÖKALUT! VUOTAA PURISTAMATTOMANA! SANHA -THERM PURISTUSJÄRJESTELMÄ

UUSI! VOIT VAPAASTI VALITA PURISTUSTYÖKALUT! VUOTAA PURISTAMATTOMANA! SANHA -THERM PURISTUSJÄRJESTELMÄ VOIT VAPAASTI VALITA PURISTUSTYÖKALUT! VUOTAA PURISTAMATTOMANA! UUSI! SANHA -THERM PURISTUSJÄRJESTELMÄ 12 108 mm lämmitykselle, paineilmalle ja jäähdytykselle www.sanha.com SANHA -THERM PURISTUSJÄRJESTELMÄ

Lisätiedot

KEHITTYNYT PUTKJÄRJESTELMÄ TYHJIÖPUTKIKERÄIMIÄ VARTEN

KEHITTYNYT PUTKJÄRJESTELMÄ TYHJIÖPUTKIKERÄIMIÄ VARTEN KEHITTYNYT PUTKJÄRJESTELMÄ TYHJIÖPUTKIKERÄIMIÄ VARTEN Powered by TCPDF (www.tcpdf.org) Jopa lämpötilaltaan +220 C:n käyttökohteisiin Integroitu lämpötila-anturin johto Tuottaa hyvän UV-säteilyn kestävyyden

Lisätiedot

TONA. Taloudellinen ja ekologinen keraaminen savupiippujärjestelmä CERAMIC GUARANTEE

TONA. Taloudellinen ja ekologinen keraaminen savupiippujärjestelmä CERAMIC GUARANTEE TONA Taloudellinen ja ekologinen keraaminen savupiippujärjestelmä CERAMIC GUARANTEE TONA Johtava eurooppalainen keraamisten savupiippujen toimittaja TONA aloitti keraamisten tuotteiden valmistuksen vuonna

Lisätiedot

Kallistettava paistinpannu

Kallistettava paistinpannu Electrolux Thermaline sarja on suunniteltu erittäin kovaan käyttöön. Thermaline sarja soveltuu erinomaisesti sairaaloihin, keskuskeittiöihin sekä hotelleihin. Sarja sisältää laajan valikoiman tuotteita,

Lisätiedot

ERISTETYT PUTKISTOJÄRJESTELMÄT. Vettä ja lämpöä turvallista asumista. laadukkaita LVI-ratkaisuja rakentajalle ja remontoijalle.

ERISTETYT PUTKISTOJÄRJESTELMÄT. Vettä ja lämpöä turvallista asumista. laadukkaita LVI-ratkaisuja rakentajalle ja remontoijalle. ERISTETYT PUTKISTOJÄRJESTELMÄT Vettä ja lämpöä turvallista asumista laadukkaita LVI-ratkaisuja rakentajalle ja remontoijalle. Uponor neliputkinen elementti lämmön ja lämpimän käyttöveden johtamiseen autotallin

Lisätiedot

Taivutus ja muotoilu

Taivutus ja muotoilu Taivutus ja muotoilu Laaja valikoima erilaisiin taivutus- ja muotoilutarpeisiin. Luotettavaa laatua. Mallien Putkikoot määrä mm Sivu Putkentaivutuspihdit Putkityöt 7 5 8-4 10-18 8.2 Taivutuspihti 8 16-1

Lisätiedot

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Floor Täysin integroitu lattiajärjestelmä TriflexAIR Floor on täydellinen, helppokäyttöinen kiinnikejärjestelmä, joka takaa turvallisen,

Lisätiedot

AGILE ja. Liukuovia sisäkäyttöön. Käsikäyttöisiä ja automaattisesti toimivia.

AGILE ja. Liukuovia sisäkäyttöön. Käsikäyttöisiä ja automaattisesti toimivia. AGILE ja CS 80 Magneo Liukuovia sisäkäyttöön. Käsikäyttöisiä ja automaattisesti toimivia. Agile ja CS 80 Magneo AGILE ja CS 80 Magneo. Käsikäyttöisiä ja automaattisesti toimivia liukuovia Mukavia ja tilaa

Lisätiedot

Moninapapistoliittimet Sarja Han

Moninapapistoliittimet Sarja Han Moninapapistoliittimet Sarja LUETTELO-OSIO: 01 KOMPONENTIT J ERIKOISKPELIT 1 3 Sisältö Sivu Tekniset tiedot......................................... 01.10 Tekniset tiedot 3 HRX -tekniikalla.......................

Lisätiedot

Kaikessa rauhassa. Geberit Silent-Pro

Kaikessa rauhassa. Geberit Silent-Pro Kaikessa rauhassa. Geberit Silent-Pro Uutuus. Muhvijärjestelmä. Ääntä eristävä. Geberit Silent-Pro -viemärijärjestelmä vähentää huomattavasti epätoivottuja ääniä viereisistä kylpyhuoneista. Asentajat ja

Lisätiedot

Trim. Paluuventtiili Paluuventtiilit virtauksen rajoitukseen ja sulkuun

Trim. Paluuventtiili Paluuventtiilit virtauksen rajoitukseen ja sulkuun Trim Paluuventtiili Paluuventtiilit virtauksen rajoitukseen ja sulkuun IMI TA / Termostaatit ja patteriventtiilit / Trim Trim Tämä vankkatekoinen säätö- ja sulkuventtiili on tarkoitettu patteri- ja päätelaitteiden

Lisätiedot

NALmaaviemärijärjestelmä

NALmaaviemärijärjestelmä PIPELIFE NAL- MAAVIEMÄRIJÄRJESTELMÄ NALmaaviemärijärjestelmä NAL -maaviemärijärjestelmä NAL- maaviemärijärjestelmä on sileäpintainen jäte- ja hulevesien viettoviemäröintiin tarkoitettu järjestelmä. Valikoima

Lisätiedot

Hettichin liukuovijärjestelmät

Hettichin liukuovijärjestelmät Sulavaa liikkuvuutta Hettichin liukuovijärjestelmät Mitä mieltä asiakkaat ovat liukuovista ja millaisia vaatimuksia he asettavat niille? Hettichin markkinatutkimus selvittelee näitä kysymyksiä. Tulokset

Lisätiedot

Putkihiomakone TRINOXFLEX, setti BRE 8-4 9

Putkihiomakone TRINOXFLEX, setti BRE 8-4 9 Putkihiomakone TRINOXFLEX, setti BRE 8-4 9 45.420 Ottoteho 800 Watt Antoteho 25 Watt Nauhan nopeus -8 m/sec Nauhan mitat / 9 / 0 mm Putken maks. Ø 50 mm Kierrosluku ilman kuormitusta 400-4000 /min Johdon

Lisätiedot

YHDYSKUNTATEKNIIKKA. Uponor Ultra Classic uuden sukupolven sileä maaviemärijärjestelmä

YHDYSKUNTATEKNIIKKA. Uponor Ultra Classic uuden sukupolven sileä maaviemärijärjestelmä YHDYSKUNTATEKNIIKKA Uponor Ultra Classic Uponor Ultra Classic uuden sukupolven sileä maaviemärijärjestelmä hyväksy vain uponor-laatua. Uponor Ultra Classic Uuden sukupolven PP-maaviemäri Uponor Ultra Classic

Lisätiedot

Camozzi, sarja 6000 (Super-rapid) Sprint-pistoliittimet. Pneumatiikka

Camozzi, sarja 6000 (Super-rapid) Sprint-pistoliittimet. Pneumatiikka Camozzi, sarja 6000 (Super-rapid) Sprint-pistoliittimet Pneumatiikka CL-Pistoliittimet Sprint CL Super-rapid Tekniset tiedot Materiaalit Kierteet Niklattua messinkiä (OT58), tiivisteet NBR-PTFE- Nylon

Lisätiedot

TARVIKKEET BETONIPUMPPUIHIN

TARVIKKEET BETONIPUMPPUIHIN TARVIKKEET BETONIPUMPPUIHIN RAUTAKATU 10 21110 NAANTALI puh: 02-435 2011 fax: 02-435 2101 naasky@naasky.fi www.naasky.fi BETONILETKUT Meiltä saat laadukkaat pumppausletkut haluamillasi mitoilla. Naasky

Lisätiedot

Pienjännitetuotteet, Yhdistelmämerkkivalot FI 13_08 System pro M compact E219 LED-Yhdistelmämerkkivalot

Pienjännitetuotteet, Yhdistelmämerkkivalot FI 13_08 System pro M compact E219 LED-Yhdistelmämerkkivalot Pienjännitetuotteet, Yhdistelmämerkkivalot FI 13_08 System pro M compact E219 LED-Yhdistelmämerkkivalot Paremmat ominaisuudet pienemmässä koossa Tehokas tilansäästö 9 mm:n levyiset ABB:n LED-merkkivalot

Lisätiedot

Teflonletkut. Poimutettu teflonletku Sileä teflonletku

Teflonletkut. Poimutettu teflonletku Sileä teflonletku Teflonletkut Poimutettu teflonletku Sileä teflonletku Teflonletkut Poimutettu 300-sarja 300-sarjan PTFE-letku on sopii erityisesti elintarvike-, lääke- ja kemianteollisuuden käyttöön. Se kestää erittäin

Lisätiedot

TA-MATIC. Sekoitusventtiilit Omavoimainen termostaattinen lämpimän käyttöveden sekoitusventtiili

TA-MATIC. Sekoitusventtiilit Omavoimainen termostaattinen lämpimän käyttöveden sekoitusventtiili TA-MATIC Sekoitusventtiilit Omavoimainen termostaattinen lämpimän käyttöveden sekoitusventtiili IMI HEIMEIER / Käyttövesiventtiilit / TA-MATIC TA-MATIC Kerrostalojen ja vastaavien käyttövesijärjestelmien

Lisätiedot

Moottori. Akku. Akkujen lukumäärä 2. Akun kapasiteetti. Leikkuuterä. Leikkuuleveys. Leikkuukorkeus. Leikkuunopeus. Sadetunnistimet

Moottori. Akku. Akkujen lukumäärä 2. Akun kapasiteetti. Leikkuuterä. Leikkuuleveys. Leikkuukorkeus. Leikkuunopeus. Sadetunnistimet Autoclip 223 Nauti luonnosta, vietä aikaa perheen ja ystävien kanssa, lähde vaikka lomalle! Stigan robottiruohonleikkurit pitävät huolen nurmikostasi itsenäisesti, uskomattomalla lopputuloksella. Autoclip

Lisätiedot

Varastovalikoima CTV Vetoakestävät venttiilit- ja liittimet 1/2017

Varastovalikoima CTV Vetoakestävät venttiilit- ja liittimet 1/2017 Varastovalikoima Vetoakestävät venttiilit- ja liittimet 1/2017 AMI977 2 Varastovalikoima Vetoakestävät venttiilit- ja liittimet Tuotteen ominaisuudet Takuu 10-vuotta Laippaliitäntä 10/16 barin paineelle

Lisätiedot

ACO Aplex. Läpivientitiivisteet Nopea, helppo ja edullinen asentaa. Läpivientitiivisteet

ACO Aplex. Läpivientitiivisteet Nopea, helppo ja edullinen asentaa. Läpivientitiivisteet Läpivientitiivisteet CO plex 1 Läpivientitiivisteet Nopea, helppo ja edullinen asentaa Vesitiivis ja pitkäikäinen liitos Voidaan tarvittaessa irrottaa rikkomatta ympärillä olevia materiaaleja Vaimentaa

Lisätiedot

BROEN BALLOFIX KUULASULKUVENTTIILIT

BROEN BALLOFIX KUULASULKUVENTTIILIT Kivenlahdenkatu 1 BROEN BALLOFIX KUULASULKUVENTTIILIT Kivenlahdenkatu 1 2 Alkuperäinen BROEN BALLOFIX -kuulasulkuventtiili kehitettiin Tanskassa 1960-luvulla. Tänä päivänä niitä asennetaan ja niihin luotetaan

Lisätiedot

mapress putki (AISI 316) 1.1 Haponkestävä putki AISI 316 Toimitus 6 m:n putkina. Normalisoitu. Kylmä taivutus.

mapress putki (AISI 316) 1.1 Haponkestävä putki AISI 316 Toimitus 6 m:n putkina. Normalisoitu. Kylmä taivutus. (AISI 316) (AISI 316) mapress 1.1 Haponkestävä AISI 316 Toimitus 6 m:n na. Normalisoitu. Kylmä taivutus. lvnumero ulk. x sein. paks. d x s sisä di vesi tilavuus l/m paino kg/m 113 0024 12 15,0 x 1,0 13,0

Lisätiedot

Painetasapainotetut venttiilit (PN 25) VM 2 2-tieventtiili, ulkokierre VB 2 2-tieventtiili, laippa

Painetasapainotetut venttiilit (PN 25) VM 2 2-tieventtiili, ulkokierre VB 2 2-tieventtiili, laippa Tekninen esite Painetasapainotetut venttiilit (PN 25) 2-tieventtiili, ulkokierre VB 2 2-tieventtiili, laippa Kuvaus VB 2 ja VB 2 - säätöventtiilit on suunniteltu toimimaan yhdessä sähköisten Danfoss toimilaitteiden

Lisätiedot

Uponor Työkalut, Katkaisu ja taivutus

Uponor Työkalut, Katkaisu ja taivutus 137 l Työkalut Ilmanvaihto Työkalut, Purkulaitteet Magna purkuteline PEX-putken purkamiseen kiepiltä. 2027100 1035807 määrä 2 Magna purkuteline 4 1 kpl 296,26 367,36 Ecoflex purkulaite Eristettyjen putkielementtien

Lisätiedot

Putkijärjestelmät/ putkiliitostekniikka. F1 Prestabo SC-Contur

Putkijärjestelmät/ putkiliitostekniikka. F1 Prestabo SC-Contur Putkijärjestelmät/ putkiliitostekniikka F1 Prestabo F1 Järjestelmäputket ja puristusliittimet seostamatonta teräksestä. Käyttöalueet: Käyttöehdot EPDM-tiivisteitä käytettäessä: Vesi, umpinainen järjestelmä

Lisätiedot

TRV-3 Calypso. Termostaattiset patteriventtiilit Termostaattinen esisäädettävä patteriventtiili

TRV-3 Calypso. Termostaattiset patteriventtiilit Termostaattinen esisäädettävä patteriventtiili TRV- Calypso Termostaattiset patteriventtiilit Termostaattinen esisäädettävä patteriventtiili IMI TA / Termostaatit ja patteriventtiilit / TRV- Calypso TRV- Calypso Tämä erittäin monipuolinen ja kestävä

Lisätiedot

Ratkaisu aurinkopaneelien liitäntään

Ratkaisu aurinkopaneelien liitäntään Ratkaisu aurinkopaneelien liitäntään PHOENIX CONTACT OY Niittytie 11 FI-01300 Vantaa Contact Center: +358 (0)9 3509 0290 Tekninen asiakaspalvelu: +358 (0)9 3509 0260 18.10.2016 hppt://www.phoenixcontact.fi

Lisätiedot

Profipress SC-Contur. Putkiliitostekniikka. FI 9/18 Tuoteluettelo 2018/2019 Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Profipress SC-Contur. Putkiliitostekniikka. FI 9/18 Tuoteluettelo 2018/2019 Oikeudet muutoksiin pidätetään. A1 Profipress Putkiliitostekniikka FI 9/18 Tuoteluettelo 2018/2019 Oikeudet muutoksiin pidätetään. Puristusliitosjärjestelmä, sta, punametallista tai silicium bronzesta* valmistetut puristusliittimet.

Lisätiedot

Kartiohattu. Myrskykaulus Läpivientipelti

Kartiohattu. Myrskykaulus Läpivientipelti Suojattuhattu Kartiohattu Sadehattu Tukivanne Piippujakso Myrskykaulus Läpivientipelti Aluskatteen läpivienti Piippujakso Seinätuki Seinäkulmatuki Säädettävä jakso Mittausjakso 22,5 o Käyrät 135 o T-jakso

Lisätiedot

GEBERIT-URINAALIJÄRJESTELMÄT SOPII KAIKKIIN TARPEISIIN

GEBERIT-URINAALIJÄRJESTELMÄT SOPII KAIKKIIN TARPEISIIN GEBERIT-URINAALIJÄRJESTELMÄT SOPII KAIKKIIN TARPEISIIN KAIKKI HYÖDYT YHDESTÄ LÄHTEESTÄ Joustavuus on Geberit-urinaalijärjestelmän tavaramerkki - järjestelmä on täydellinen ratkaisu kaikkiin tarpeisiin

Lisätiedot

YHDYSKUNTATEKNIIKKA. Uponor IQ Kokonaisvaltainen ratkaisu hulevesien hallintaan

YHDYSKUNTATEKNIIKKA. Uponor IQ Kokonaisvaltainen ratkaisu hulevesien hallintaan YHDYSKUNTATEKNIIKKA Uponor iq Kokonaisvaltainen ratkaisu hulevesien hallintaan hyväksy vain uponor-laatua. Kokonaisvaltaista hulevesien hallintaa on kokonaisvaltainen sadevesijärjestelmä, jonka monet älykkäästi

Lisätiedot

Järjestelmäkuvaus Syöttöputket & Ryhmäjakotukit

Järjestelmäkuvaus Syöttöputket & Ryhmäjakotukit Järjestelmäkuvaus Syöttöputket & Ryhmäjakotukit Edut Järjestelmä voidaan toteuttaa pienemmällä syöttöputkihalkaisijalla. Järjestelmän kokonaispainehäviö laskee. Virtauksen säädöt eri jakotukkien välillä

Lisätiedot

Capito-varaajat ENERGIA HYBRIDI KERROS PUSKURI

Capito-varaajat ENERGIA HYBRIDI KERROS PUSKURI Capito-varaajat ENERGIA HYBRIDI KERROS PUSKURI Asiakaslähtöisyys ja huippulaatu Capito-varaajien menestystekijät! Heatco Finland Oy toimii Capito-varaajien Suomen maahantuojana ja markkinoijana. Capito

Lisätiedot

Pata, kaasu, epäsuora lämmitys

Pata, kaasu, epäsuora lämmitys Edistyksellisen teknologian ja korkean suorituskyvyn ansiosta 900 XP laitesarja soveltuu erinomaisesti ravintoloille sekä isommille laitoskeittiöille, jotka tarvitsevat tehokkuutta ja korkeaa tuottavuutta.

Lisätiedot

HYDROSCAND SPIRAALILETKUT

HYDROSCAND SPIRAALILETKUT HYDROSCAND SPIRAALILETKUT HYDROSCAND SPIRAALI LETKUT Hydroscand spiraaliletkut Luotettavaa laatua kaikkiin olosuhteisiin Hydroscand tarjoaa kattavan spiraaliletkuvalikoiman kaikkiin olosuhteisiin ja tarpeisiin.

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE PURISTUSTYÖKALU HP 450

KÄYTTÖOHJE PURISTUSTYÖKALU HP 450 1 4.8.2006 12:27 KO HP 450.doc KÄYTTÖOHJE PURISTUSTYÖKALU HP 450 Maahantuonti: Hollolan Sähköautomatiikka Oy Höylääjänkatu 5 15520 LAHTI Puh. (03) 884 230 Fax (03) 884 2310 hsa@hsaoy.com www.hsaoy.com

Lisätiedot

Helppokäyttöinen ja tehokas märkä/kuivaimuri

Helppokäyttöinen ja tehokas märkä/kuivaimuri 75 75 märkä/kuivaimuri edustaa useita innovatiivisia ominaisuuksia, jotka tekevät päivittäisestä käytöstä ja ylläpidosta helppoa, ergonomista ja tuottavampaa. Erikoissuunniteltu saranoitu moottorin kansi

Lisätiedot

EDISTYKSELLINEN PUTKEN TUKI NOPEAA ASENNUSTA JA KONDENSAATION HALLINTAA VARTEN AF/ARMAFLEX -TUOTTEEN KANSSA

EDISTYKSELLINEN PUTKEN TUKI NOPEAA ASENNUSTA JA KONDENSAATION HALLINTAA VARTEN AF/ARMAFLEX -TUOTTEEN KANSSA EDISTYKSELLINEN PUTKEN TUKI NOPEAA ASENNUSTA JA KONDENSAATION HALLINTAA VARTEN AF/ARMAFLEX -TUOTTEEN KANSSA Powered by TCPDF (www.tcpdf.org) Varma Euroclass B/BL-s3,d0 ja suuri vesihöyryn siirtymiskestävyys

Lisätiedot

Normit TUOTETTA KOSKEVAT NORMIT JA MÄÄRÄYKSET

Normit TUOTETTA KOSKEVAT NORMIT JA MÄÄRÄYKSET Normit TUOTETTA KOSKEVAT NORMIT JA MÄÄRÄYKSET Suihkukaapit on valmistettu seuraavien direktiivien mukaisesti: Matalajännite 2006/95/EEC Yhdenmukaisuus kyseisen direktiivin kanssa taataan seuraavilla harmonisointinormeilla:

Lisätiedot

RIDGID SeeSnake Videotarkastusjärjestelmät

RIDGID SeeSnake Videotarkastusjärjestelmät RIDGID SeeSnake Videotarkastusjärjestelmät 1½" - 8" (40-200 mm) putket 200' (61 m) asti 2" - 12" (50-300 mm) putket 325' (99 m) asti Kuulaohjain Mutterinavain RIDGIDin SeeSnake-videotarkastusjärjestelmät

Lisätiedot

SANCO Eurooppalainen kupariputki Nro 1

SANCO Eurooppalainen kupariputki Nro 1 SANCO Eurooppalainen kupariputki Nro 1 Selvän tuotekonseptin ja luotettavien ratkaisujen ansiosta SANCO -kupariputket ovat hyvä valinta kaikkiin asuntojen putkijärjestelmiin. Puhdas kupariputki juomavesijärjestelmään,

Lisätiedot

SANHA -Press PURAPRESS

SANHA -Press PURAPRESS SANHA -Press PURAPRESS Voi puristaa SA-, V- ja M profiililla Lyijytön puristusjärjestelmä turvallisuutta kaikissa mitoissa Lyijyttömät puristusliittimet kuparista ja kupariseosta, työkalujen yhteensopivuus,

Lisätiedot

OHUTSEINÄISILLE TARKKUUSTERÄS- JA KUPARIPUTKILLE

OHUTSEINÄISILLE TARKKUUSTERÄS- JA KUPARIPUTKILLE OHUTSEINÄISILLE TARKKUUSTERÄS- JA KUPARIPUTKILLE PUSERRUSLIITTIMET METALLIPUTKET Tämä on erittäin muunneltava lämmitys, jäähdytys- ja käyttövesijärjestelmien metalliputkien puserrusliitin. Samaan liitinrunkoon

Lisätiedot

3M -fiiberilaikat. Peli on avattu! Enemmän kuin keskivertofiiberilaikat

3M -fiiberilaikat. Peli on avattu! Enemmän kuin keskivertofiiberilaikat 3M -fiiberilaikat Peli on avattu! Enemmän kuin keskivertofiiberilaikat Lyömätön yhdistelmä suori tuskykyä ja kestävyyttä! Luokkansa parhaat 3M fiiberilaikat Vuonna 2009 3M asetti uuden standardin hiomatuotteen

Lisätiedot

CASAFLEX Kaukolämmön runko- ja taloliittymäputki

CASAFLEX Kaukolämmön runko- ja taloliittymäputki Kaukolämmön runko- ja taloliittymäputki Taipuisa kaukolämpöputki on taipuisa ja itsekompensoituva, yhdellä tai kahdella ruostumattomasta teräksestä valmistetulla virtausputkella varustettu lämpöeristetty

Lisätiedot

Uutuus talon alapohjan tuuletukseen

Uutuus talon alapohjan tuuletukseen Ross-tuuletuspaalu Uutuus talon alapohjan tuuletukseen Ross-tuuletuspaalu on uusi tyylikäs tuote talon ryömintätilan tuuletukseen sekä talon alapohjan kosteusvaurioiden ja radonhaittojen ehkäisyyn. Ross-tuuletuspaalun

Lisätiedot

HAATO Lämminvesivaraajat. Laatua, turvallisuutta ja taloudellisuutta. vuoden. takuu. vuoden. takuu

HAATO Lämminvesivaraajat. Laatua, turvallisuutta ja taloudellisuutta. vuoden. takuu. vuoden. takuu HAATO Lämminvesivaraajat Laatua, turvallisuutta ja taloudellisuutta 5 vuoden takuu 5 vuoden takuu Varma valinta Lämminvesivaraajan on toimittava vuosia, riippumatta veden laadusta. Lisäksi sen tulee olla

Lisätiedot

6.4. Kaapeliasennusjärjestelmä. Cable Scout. Cable Scout - ratkaisu kaapeliasennuksiin. Asennustyökalut

6.4. Kaapeliasennusjärjestelmä. Cable Scout. Cable Scout - ratkaisu kaapeliasennuksiin. Asennustyökalut 6.4 Asennustyökalut Cable Scout Cable Scout kaapeliasennusjärjestelmä on monipuolinen apuväline kaapeliasennuksessa. Järjestelmä säästää työaikaa ja kustannuksia. HellermannTyton tarjoaa neljä erilaista

Lisätiedot

Silent Gliss. Kierrekaihtimet

Silent Gliss. Kierrekaihtimet Kierrekaihtimet 2 Sähkökäyttöinen kierrekaihdin Ominaisuudet Hiljainen, täsmällisesti toimiva ja huoltovapaa kierrekaihdin julkisiin tiloihin, toimisto- ja kodin tiloihin. Mekanismi on erittäin helppokäyttöinen.

Lisätiedot

GEMINO -ROLLAATTORIT. Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI

GEMINO -ROLLAATTORIT. Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI GEMINO -ROLLAATTORIT Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI GEMINO aktiivisen ihmisen rollaattori Rollaattoreita suunniteltaessa on kiinnitetty erityistä huomiota rollaattorin painoon, laatuun, turvallisuuteen,

Lisätiedot

Sanpress Inox. Käyttöohje. Valmistusvuosi: alk. 10/2002 fi_fi

Sanpress Inox. Käyttöohje. Valmistusvuosi: alk. 10/2002 fi_fi Sanpress Inox Käyttöohje Valmistusvuosi: alk. 10/2002 fi_fi Sanpress Inox 2 alk. 29 Sisällysluettelo Sisällysluettelo 1 Tästä käyttöohjeesta 5 1.1 Käyttökohteet 5 1.2 Ohjeiden merkinnät 5 1.3 Tätä kieliversiota

Lisätiedot

FLAMCO T-PLUS. Nopea, yksinkertainen ja tehokas 2/3. Tekniset tiedot 4/5. Malli vaihtoehdot 6/7

FLAMCO T-PLUS. Nopea, yksinkertainen ja tehokas 2/3. Tekniset tiedot 4/5. Malli vaihtoehdot 6/7 FLAMCO T-PLUS SISÄLTÖ SIVU Flamco T-PLUS TERÄS Nopea, yksinkertainen ja tehokas 2/3 Tekniset tiedot 4/5 Malli vaihtoehdot 6/7 Yhteystiedot Markkinointi ja tekninen tuki LPO-Invest Oy Engineering Rikhard

Lisätiedot

Cadolton moduulirakennusteknologia. Arkkitehtuuria modulaarisella rakennustavalla NOPEAMMIN. TEHOKKAAMMIN. MODUULIRAKENTAMINEN.

Cadolton moduulirakennusteknologia. Arkkitehtuuria modulaarisella rakennustavalla NOPEAMMIN. TEHOKKAAMMIN. MODUULIRAKENTAMINEN. Cadolton moduulirakennusteknologia Arkkitehtuuria modulaarisella rakennustavalla NOPEAMMIN. NOPEAMMIN. Moduulirakentamisen viehätys Vakuuttava teknologia Huipputeknologisille toimintorakennuksille ennen

Lisätiedot

Profipress. Käyttöohje. Valmistusvuosi: alk. 05/1994 fi_fi

Profipress. Käyttöohje. Valmistusvuosi: alk. 05/1994 fi_fi Profipress Käyttöohje Valmistusvuosi: alk. 05/1994 fi_fi Profipress 2 alk. 29 Sisällysluettelo Sisällysluettelo 1 Tästä käyttöohjeesta 5 1.1 Käyttökohteet 5 1.2 Ohjeiden merkinnät 5 1.3 Tätä kieliversiota

Lisätiedot

GRUNDFOS Conlift. Automaattinen kondenssiveden poistoyksikkö

GRUNDFOS Conlift. Automaattinen kondenssiveden poistoyksikkö GRUNDFOS Conlift Automaattinen kondenssiveden poistoyksikkö conlift - huolehtii kondenssivedestä CONLIFT luotettava ratkaisu kondensiveden poistoon GRUNDFOSIN KONDENSSIVEDEN POISTOON TARKOITETTUJEN PUMPPAAMOIDEN

Lisätiedot