Osoitenimiehdotusten perusteet ja kiinteistönomistajien kommentit.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Osoitenimiehdotusten perusteet ja kiinteistönomistajien kommentit."

Transkriptio

1 Osoitenimiehdotusten perusteet ja kiinteistönomistajien kommentit. Sastamala Hongistontie > Hongistonkulmantie Työryhmän ehdotus. Maanmittauslaitoksen peruskartalla on Hongistontien alueen karttanimenä Hongistonkulma. Tien varren kiinteistönomistajista yksi otti yhteyttä ja ehdotti muitakin nimiä, mutta niistä ei kuitenkaan työryhmän mielestä löytynyt sopivia. Työryhmän samana pysyneestä päätösesityksestä tiedotettiin kiinteistönomistajalle. Huhtatie > Hyötiöntie Työryhmän ehdotus. Hyötiö on tien varrella aikoinaan sijainneen Rautajoen kartanon muonamiehen mökin nimi. Maanmittauslaitoksen peruskartalla se on myös karttanimenä. Raija ja Mauno Huhtala vastustavat nimenmuutosta, koska Vammalan Romu Oy:n ja Kiinteistö Oy Päiväniemen yrityspostit tulevat Huhtatielle. Raija Huhtalan mukaan varsinkin romuliikkeelle tulevan postin määrä on melkoinen. Työryhmä päätyi kuitenkin esittämään Kiikoisten Huhtatien säilyttämistä, koska siellä on seitsemän vanhusten rivitaloasuntoa sekä yksi rivitalo ja yksi omakotitalo. Lisäksi Kiikoisten Huhtatieltä erkanee Huhtakuja, jossa on yksi rivitalo ja yksi omakotitalo. Jos Kiikoisten Huhtatien nimi vaihdettaisiin, niin osoitejärjestelmän toimivuuden kannalta pitäisi myös Huhtakujan nimi vaihtaa. Hyssäntie > Hyssänojantie Hyssäntien kiinteistönomistajat esittävät uudeksi nimeksi Hyssänojantietä alueella kulkevan puron nimen mukaan. Kiinteistönomistajista Erja Takalan mukaan ojan läheisyydessä on luvuilla ollut rakennuksia, mm. mylly, käsityöammattilaisia (puuseppä, suutari ja seppä) ja asutusta, joihin on historia/kertomusperimässä liitetty sana Hyssä. Työryhmän alkuperäinen ehdotus oli Valakkamäentie, alueella sijaitsevan mäen nimen mukaan. Jalosentie > Yliskallontie Työryhmän alkuperäinen ehdotus oli Kallonkankaantie. Kiinteistönomistajista Enni Väisänen ehdotti uudeksi nimeksi Yliskallontietä, koska tie on tunnettu sen nimisenä 1960 luvulla. Enni Väisäsen ehdotus on lähetetty tiedoksi Jalosentien muille kiinteistönomistajille. Palautteita ei ole tullut. Jokivarrentie > Varmalantie Työryhmän ehdotus. Varmala on alueella sijaitsevan, rakentamattoman tilan nimi. Jokivarrentie 23:n kiinteistönomistajat ehdottivat uudeksi nimeksi Jokivarrenpolkua tai Joenvarrenpolkua. Työryhmän mielestä ne eivät sovi uusiksi tiennimiksi. Varmala on alueella sijaitsevan, rakentamattoman tilan nimi. Työryhmän samana pysyneestä päätösesityksestä tiedotettiin Jokivarrentie 23:n kiinteistönomistajille.

2 Järvensivuntie > Huikkalanvuorentie Työryhmän ehdotus. Palautteita ei ole kiinteistönomistajilta tullut. Uusi nimi perustuu alueella olevan mäen nimeen. Järventaustantie > Vuokkoniementie Työryhmän ehdotus. Palautteita ei ole kiinteistönomistajilta tullut. Uusi nimi perustuu alueella olevan maarekisteritilan nimeen. Kuusistontie > Sannintie Kuusistontien kiinteistönomistajien esitys. Suurin osa tienvarren kesämökeistä on rakennettu edesmenneen Sanni Mattilan perintötilan maille. Työryhmän alkuperäinen ehdotus oli Mattilankuja. Marjamäentie > Marjastajantie ja Ojakoskentie Marjamäentielle kuljetaan Meskalantieltä ja risteys sijaitsee suunnilleen Marjamäentien puolivälissä. Työryhmän mielestä osoitejärjestelmän toimivuuden kannalta em. risteyksen etelä ja pohjoisosat olisi nimettävä eri teiksi. Kiinteistönomistajien kanssa yhteistyössä on päätetty ehdottaa Marjamäentien pohjoisosan uudeksi nimeksi Ojakoskentietä ja eteläosan Marjastajantietä. Kiinteistöjen osoitenumerot muutetaan. Marjastajantien ainoan osoitekiinteistön osoitenumeroa ei tarvitse muuttaa. Ojakoski on tien pohjoisosan varrella olevan talon maarekisterinimi ja eteläpuolen ainoan osoitekiinteistön omistajat halusivat säilyttää tien nimessä tuon marja-aiheen. Työryhmän alkuperäiset esitykset olivat Mäkipellontie (pohj.) ja Pinovuorentie (et.). Murajantie > Kankarintanhua Työryhmän ehdotus. Palautteita ei ole kiinteistönomistajilta tullut. Tie johtaa Kankari-nimisen järven rantaan ja alueella on muitakin Kankari-pohjaisia tiennimiä ja Murajantie lähtee Kankarintieltä. Mäntysaarentie > Lauri Mäntysaarentie Mäntysaarentien kiinteistönomistajien ehdotus. Edesmennyt Lauri Mäntysaari on ostanut tien päässä olevan tilan 1920-luvulla ja rakentanut sinne tienvarren seitsemästä talosta viisi, joista osa on edelleen suvun hallussa. Työryhmän mielestä kiinteistönomistajien ehdotus sopii uudeksi tiennimeksi. Työryhmän alkuperäinen esitys oli Tauranmäentie alueella olevan maarekisteritilan nimen mukaan. Niementie > Houhaniementie

3 Työryhmän ehdotus. Palautteita ei ole kiinteistönomistajilta tullut. Tie päättyy Houhajärvellä olevan niemen kärkeen. Niittusmaantie > Pikkuniituntie Työryhmän ehdotus. Palautteita ei ole kiinteistönomistajilta tullut. Uusi nimi perustuu alueella olevan maarekisteritilan nimeen. Niskatie > Sairakontie Niskatien kiinteistönomistajien ehdotus. Alueella on Sairakko-niminen kallioalue. Työryhmän alkuperäinen esitys oli Huokauskiventie. Nimi on peräisin Kotimaisten kielten tutkimuskeskuksen paikannimiarkistosta, jonka mukaan alueella on sen nimisenä tunnettu kivi. Niskatien alueen asukkaille nimi oli kuitenkin aivan outo. Santamäentie > Ajontie Ajontie on työryhmän ehdotus. Palautteita ei ole kiinteistönomistajilta tullut. Uusi nimi perustuu alueella olevan maarekisteritilan nimeen. Tyynistönkatu > Hyrkintaustankatu Työryhmän ehdotus. Tyynistönkatu on asemakaava-alueella oleva rakentamaton katu. Uusi nimi perustuu alueella olevan maarekisteritilan nimeen ja katu sijaitsee Hyrkin entisen sairaala-alueen takana. Tyynistönkuja > Hyrkintaustankuja Työryhmän ehdotus. Tyynistönkuja on asemakaava-alueella oleva rakentamaton katu, joka lähtee Tyynistönkadulta.. Uusi nimi perustuu alueella olevan maarekisteritilan nimeen ja katu sijaitsee Hyrkin entisen sairaala-alueen takana. Alueella on yksi asuinrakennus joka kadun rakentamisen jälkeen tulee saamaan osoitteensa tältä kadulta. Kiinteistönomistajaa on tiedotettu muutoksesta. Vienolantie > poistetaan osoitejärjestelmästä Työryhmän ehdotus. Vienolantie lähtee Kenkimäentieltä ja sen varrella on yksi osoitekiinteistö. Kiinteistönomistaja on antanut suostumuksensa siihen, että nimi poistetaan osoitejärjestelmästä ja että kiinteistölle annetaan uusi osoite Kenkimäentieltä. Vuolteentie > Kalastajatorpantie Vuolteentien kiinteistönomistajien ehdotus. Vuolteentien päässä on aikoinaan ollut ammattikalastajan torppa ja viereisessä Myllyvuolteessa on aikoinaan kalastettu lohia ja siinä kalastetaan aktiivisesti edelleen. Työryhmän alkuperäinen esitys oli Vihlahdentie läheisen Rautaveden lahden nimen mukaan.

4 Kiikoinen Haapaniementie > Tyynentie Haapaniementiellä on kaksi osoitekiinteistöä, joista Haapaniementie 21:n omistajat esittivät uudeksi nimeksi Tyynentietä alueella aikoinaan eläneen henkilön nimen mukaan. Nimiehdotuksesta on tiedotettu Haapaniementien toista kiinteistönomistajaa. Palautetta kiinteistönomistajilta ei ole tullut. Työryhmän alkuperäinen esitys oli Hevosmäentie alueella olevan mäen nimen mukaan. Huhtalantie > Lähteisentie Työryhmän ehdotus. Uusi nimi perustuu alueella olevan mäen nimeen. Huhtalantiellä on kaksi osoitekiinteistöä, joista molempien omistajat vastustavat nimenmuutosta. Tien varrella on Lähde-Ihanan Luonto niminen yritys. Sastamalan Huhtalantiellä on osoitekiinteistöjä seitsemän, joista kolmessa on asukkaita. Kievarintie > Yli-Jaaran kuja Työryhmän ehdotus. Palautteita ei ole tullut. Tie erkanee Yli-Jaarantieltä ja sillä on yksi osoitekiinteistö. Kiikantie > Jaaranraitti Aloite Kiikantien nimeämisestä Jaaranraitiksi on tullut Jaaran kyläläisiltä.. Nimenmuutosta koskevat kirjeet lähetettiin kuitenkin kiinteistönomistajille. Palautteita ei ole tullut. Nimettävä tie sijaitsee Jaaran kylässä. Kirkkotie > Koukuntie Kirkkotiellä on kolme osoitekiinteistöä, joilla on kaikilla sama omistaja ja hän ehdotti uudeksi nimeksi Koukuntietä. Alueella on Koukunmaa-niminen maarekisteritila. Työryhmän alkuperäinen esitys oli Koukunmaantie. Koivistontie > Tiikinpalontie Nimiehdotus tuli eräältä Koivistontien kiinteistönomistajalta. Palautteita ehdotuksesta ei ole tullut. Tiikinpalo on tien läheisyydessä olevan metsäalueen nimi. Koivuniementie > Kuttulantie Koivuniementien kiinteistönomistajien ehdotus. Tien varrella on ollut kuttutila ja juustola. Työryhmän alkuperäinen esitys oli Nutojärventie.

5 Kortejärventie > Vehkakorventie Kortejärven paikallistie on osoitetienä Sastamalassa Vehkakorventie ja Kiikoisissa Kortejärventie. Työryhmä ehdottaa, että Kiikoisten Kortejärventie muutettaisiin myös Vehkakorventieksi ja osoitenumerot yhtenäistetään. Osoitenumerot vaihdetaan Kiikoisissa, koska siellä on osoitekiinteistöjä 26 kun niitä Sastamalassa on 57. Palautteita kiinteistönomistajilta ei ole tullut. Koulutie > Hummarkoskentie Työryhmän ehdotus. Palautteita ei ole tullut. Hummarkoski on koskipaikka tien läheisyydessä olevassa purossa ja se on myös yhden Koulutien varrella olevan tilan nimi. Kuusitie > Havutie Työryhmän ehdotus. Yksi Kuusitien kiinteistönomistajista vastustaa nimenmuutosta. Hänen kiinteistöllään olevan kennelin nimi on Kuusitien Kennel. Kiikoisten Kuusitiellä on neljä osoitekiinteistöä (asukkaita 13) ja Sastamalan Kuusitiellä 14 (asukkaita 49). Lähdekorventie > Nevanpääntie ja Nevarannankuja Työryhmä ehdottaa Lähdekorventien muuttamista Nevanpääntieksi sekä osoitejärjestelmän selkiyttämiseksi Lähdekorventie 88 kohdalta neljälle osoitekiinteistölle johtavan tien nimeämistä Nevarannankujaksi, jolloin myös näiden neljän kiinteistön osoitenumerot muuttuvat. Palautteita ei ole kiinteistönomistajilta tullut. Teiden nimet perustuvat alueella olevien maarekisteritilojen nimiin. Myllykorventie > poistetaan osoitejärjestelmästä. Työryhmän ehdottaa, että Myllykorventie poistetaan osoitejärjestelmästä ja osoitteet tien kahdelle kiinteistölle annetaan Kiikostentieltä. Palautteita ei ole kiinteistönomistajilta tullut. Myllytie < Myllärintie Kiinteistönomistajien ehdotus. Työryhmän alkuperäinen ehdotus oli Juomukkasuontie tien lähellä olevan suon nimen mukaan. Mäkisentie > Niinipuuntie Työryhmän ehdotus. Kiinteistönomistajat ilmoittivat kannattavansa sitä. Nimi perustuu alueella olevan maarekisteritilan nimeen Mökkitie > Hevoshaantie

6 Työryhmän ehdotus. Palautteita kiinteistönomistajilta ei ole tullut. Tie johtaa Kiikoisjärven rannalla olevaan niemeen jonka nimi on Hevoshaannokka. Partontie > Partonkulmantie Kiinteistönomistajien ehdotus. Partontieltä tuli kaksi muutakin yksittäistä ehdotusta, mutta suurin osa Partontien kiinteistönomistajista kannattaa tien nimeämistä Partonkulmantieksi. Työryhmän alkuperäinen ehdotus oli Navettamäentie alueella sijaitsevan mäen nimen mukaan. Navettamäki sijaitsee kuitenkin yli puolen kilometsin päässä Partontiestä. Perämaantie > Kiliskalliontie Työryhmän ehdotus. Palautteita ei ole kiinteistönomistajilta tullut. Nimi perustuu tien laidassa olevan kallioalueen nimeen. Pohjanmaantie > Kuorsumaantie Työryhmän ehdotus. Äetsä-Kauhajoki kantatie 44 on Kiikoisissa Valtatie 11 eteläpuolella Äetsäntie ja pohjoispuolella Pohjanmaantie. Äetsäntietä ehdotetaan muutettavaksi Sastamalan Pohjanmaantien jatkeeksi. joka päättyisi valtatie 11 risteykseen. Koska osoitejärjestelmässä pyritään siihen, että samanniminen tie ei jatku valtateiden yli, niin työryhmä esittää Kiikoisten Pohjanmaatien muutamista Kuorsumaantieksi. Palautteita ei ole kiinteistönomistajilta tullut. Porintie > Vanha Porintie Ehdotus tien nimeämisestä Vanhaksi Porintieksi tuli kahdelta Porintien kiinteistönomistajalta. Nimenmuutosta koskevat kirjeet lähetettiin kuitenkin kaikille kiinteistönomistajille. Palautteita on tullut yksi, jossa tien nimeksi esitetään Jylhänmaantietä. Sen niminen tie on kuitenkin Sastamalassa jo ennestään. Pori-Tampere tie > Porintie Työryhmä ehdotus. Valtatie 11 on nimetty Kiikoisissa Pori-Tampere tieksi ja Sastamalassa Porintieksi. Työryhmä esittää Pori-Tampere tien nimeämistä myös Porintieksi. Osoitenumerot muuttuvat Kiikoisissa, koska siellä on osoitekiinteistöjä vain neljä ja Sastamalassa niitä on 30. Palautteita tuli kiinteistönomistajilta yksi, jossa haluttiin vanhan nimen säilyttämistä, mutta selventävien keskustelujen jälkeen saavutettiin yksimielisyys siitä, että tien nimi muutetaan. Rauhalantie > Seetintie Kiinteistönomistajien ehdotus. Työryhmä esitti alun perin, että tie poistettaisiin osoitejärjestelmästä ja Rauhalantien kahden kiinteistön osoitteet annettaisiin Porintieltä (ehdotettu Vanha Porintie). Taipaleentie > Taipaleenmäentie

7 Taipaleentiellä on ainoastaan yksi osoitekiinteistö ja kiinteistönomistajat Laura ja Marko Mäkitalo esittivät uudeksi nimeksi Mäkitalontietä ja kakkosvaihtoehtona Taipaleenmäentietä. Myöhemmissä keskusteluissa he kuitenkin haluaisivat nimeksi juuri tuon Mäkitalontien. Kuntaliiton suosittelee, että teitä ei tulisi nimetä elossa olevien henkilöiden mukaan ja tätä periaatetta on myös Vammalassa ja sittemmin Sastamalassa noudatettu. Kiinteistönomistajat kuitenkin vetoavat siihen, että Mäkitalot ovat asuneet paikalla jo useiden sukupolvien ajan eikä tiellä ole koskaan asunutkaan muita kuin Mäkitaloja. Lisäksi tämä Taipaleentien ainoa asuintalo sijaitsee mäen päällä (=mäkitalo) jonne tie myös päättyy. Sastamalassa ja Kiikoisissa ei ole ennestään Mäkitalontietä. Työryhmän alkuperäinen nimiehdotus oli Takkulamäentie tien lähellä olevan mäen nimen mukaan. Tanhuatie > Juurisentie Työryhmän ehdotus. Palautteita ei ole tullut. Alueella on Juurinen-niminen maarekisteritila. Viitasaarentie > Mettäläntie Työryhmän ehdotus. Palautteita ei ole tullut. Alueella on Mettälä-niminen maarekisteritila. Vuoriontie > poistetaan osoitejärjestelmästä Työryhmä ehdottaa, että Vuoriontie poistetaan osoitejärjestelmästä. Osoite Vuoriontien ainoalle osoitekiinteistölle annetaan Mäntysaarentieltä. Palautetta ei ole kiinteistönomistajalta tullut. Äetsäntie > Pohjanmaantie Työryhmän ehdotus. Äetsä-Kauhajoki kantatie 44 on Kiikoisissa Valtatie 11 eteläpuolella Äetsäntie ja Sastamalassa Pohjanmaantie. Työryhmä esittää Kiikoisten Äetsäntien muuttamista myös Pohjanmaantieksi. Osoitenumerot muuttuvat Kiikoisissa, koska siellä on osoitekiinteistöjä vain kolme ja Sastamalassa niitä on 32. Palautteita ei ole kiinteistönomistajilta tullut.

HAUKIPUDAS, KIIMINKI, OULU, OULUNSALO, YLI II. Uusi Oulu HAUKIPUDAS, KIIMINKI, OULU, OULUNSALO, YLI II

HAUKIPUDAS, KIIMINKI, OULU, OULUNSALO, YLI II. Uusi Oulu HAUKIPUDAS, KIIMINKI, OULU, OULUNSALO, YLI II Uusi Oulu 1.1.2013 Vuoden 2013 alusta voimaan tuleva kuntaliitos edellyttää, ettei yhdistyneessä y kunnassa ole samannimisiä katuja tai teitä. Erityisesti hätäkeskustoiminnan, palo- ja pelastuslaitoksen

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2015 1 (1) Kaupunkirakennelautakunta 110 10.06.2015. 110 Asianro 8198/10.02.06/2014

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2015 1 (1) Kaupunkirakennelautakunta 110 10.06.2015. 110 Asianro 8198/10.02.06/2014 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2015 1 (1) 110 Asianro 8198/10.02.06/2014 Vehmersalmentien nimen muuttaminen Vs. suunnittelujohtaja Martti Lätti Kaupunkiympäristön suunnittelun tukipalvelut Tiivistelmä:

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/ (5) Opetuslautakunnan suomenkielinen jaosto POL/ Keskustelu. Hyväksyttiin esittelijän ehdotus.

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/ (5) Opetuslautakunnan suomenkielinen jaosto POL/ Keskustelu. Hyväksyttiin esittelijän ehdotus. Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/2016 1 (5) 95 Vuosaaren alueen yhdistyvien koulujen nimet 1.8.2017 alkaen HEL 2016-006789 T 12 00 01 Päätös Käsittely päätti, että 1.8.2017 alkaen Vuosaaren alueella 1.8.2017

Lisätiedot

Kirkkonummi Öfvergård kiinteistöjen 2:94, 2:8 ja 3:34 muinaisjäännösinventointi 2016

Kirkkonummi Öfvergård kiinteistöjen 2:94, 2:8 ja 3:34 muinaisjäännösinventointi 2016 1 Kirkkonummi Öfvergård kiinteistöjen 2:94, 2:8 ja 3:34 muinaisjäännösinventointi 2016 Timo Jussila Tilaaja: TENGBOM ERIKSSON ARKKITEHDIT OY 2 Sisältö Kansikuva: Perustiedot... 2 Yleiskartat... 3 Vanhat

Lisätiedot

Teiden nimimuutos- ja nimeämispäätöksiin jätetyt oikaisuvaatimukset

Teiden nimimuutos- ja nimeämispäätöksiin jätetyt oikaisuvaatimukset Nimistötoimikunta 4 12.02.2014 Teiden nimimuutos- ja nimeämispäätöksiin jätetyt oikaisuvaatimukset 1178/10/02/06/2013, 1184/10/02/06/2013 NIMIT 4 Valmistelija: paikkatietosuunnittelija Marja Leskinen p.

Lisätiedot

Reittiopas. Härkätie Hämeenlinnasta Turkuun. Rauno Huikari

Reittiopas. Härkätie Hämeenlinnasta Turkuun. Rauno Huikari Reittiopas Härkätie Hämeenlinnasta Turkuun Rauno Huikari Alkusanat Reittioppaan tarkoituksena on esittää ymmärrettävässä ja helposti luettavassa muodossa Hämeen Härkätien reitti valmistusajankohdan kartoilla.

Lisätiedot

Kiinteistöjärjestelysuunnitelma. Liite tiesuunnitelmaan valtatie 13:n parantamiseksi Myttiömäen kohdalla Savitaipaleella

Kiinteistöjärjestelysuunnitelma. Liite tiesuunnitelmaan valtatie 13:n parantamiseksi Myttiömäen kohdalla Savitaipaleella Kiinteistöjärjestelysuunnitelma Liite tiesuunnitelmaan valtatie 13:n parantamiseksi Myttiömäen kohdalla Savitaipaleella Kiinteistöjärjestelysuunnitelma 10.4.2012 1. YLEISTÄ KIINTEISTÖJÄRJESTELYSUUNNITELMASTA

Lisätiedot

KADUNNIMITOIMIKUNNAN PÖYTÄKIRJAN OTE LIELAHDEN JA HIEDANRANNAN VÄYLIEN NIMISTÄ

KADUNNIMITOIMIKUNNAN PÖYTÄKIRJAN OTE LIELAHDEN JA HIEDANRANNAN VÄYLIEN NIMISTÄ Lielahti KADUNNIMITOIMIKUNNAN PÖYTÄKIRJAN OTE LIELAHDEN JA HIEDANRANNAN VÄYLIEN NIMISTÄ Kadunnimitoimikunta 2/2016, 29.3.2016 14 NÄSIJÄRVEN RANTARAITTI 11.3.2016 Jotta voisimme paremmin opastaa alueen

Lisätiedot

Piipsjärvi, Pohjois-Pohjanmaan Vuoden Kylä 2011

Piipsjärvi, Pohjois-Pohjanmaan Vuoden Kylä 2011 Piipsjärvi, Pohjois-Pohjanmaan Vuoden Kylä 2011 Piipsjärvi sijaitsee Oulaisten kaupungin pohjoisosassa ja on kaupungin suurin kylä. Kylä on noin 800 oulaistelaisen kotikylä. Asutus on keskittynyt pääasiassa

Lisätiedot

Kunnanvaltuusto Kiinteistöveroprosentin määräminen vuodelle 2014

Kunnanvaltuusto Kiinteistöveroprosentin määräminen vuodelle 2014 Kunnanvaltuusto 101 11.11.2013 Kiinteistöveroprosentin määräminen vuodelle 2014 KVALT 101 KHALL 273 Kunnanjohtaja Kiinteistöverolain (654/1992) 11 :n mukaan kunnanvaltuusto määrää kunnan kiinteistöveroprosenttien

Lisätiedot

Tiedotus- ja keskustelutilaisuus Karperön Singsbyn alueen osayleiskaavasta torstaina 10.3.2016 klo 18 20 Norra Korsholms skolassa

Tiedotus- ja keskustelutilaisuus Karperön Singsbyn alueen osayleiskaavasta torstaina 10.3.2016 klo 18 20 Norra Korsholms skolassa Tiedotus- ja keskustelutilaisuus Karperön Singsbyn alueen osayleiskaavasta torstaina 10.3.2016 klo 18 20 Norra Korsholms skolassa Kooste mielipiteistä: Virkistys Karperönjärvi on virkistyksen kannalta

Lisätiedot

LOMA-ASUNTOJEN RAKENNUSPAIKAT

LOMA-ASUNTOJEN RAKENNUSPAIKAT LOMA-ASUNTOJEN RAKENNUSPAIKAT Ruovedellä myynnissä olevat kunnan omistamat lomarakennuspaikat sijaitsevat pienempien järvien rannoilla, joita ovat mm. Luomajärvi ja Kankijärvi Helvetinjärven kansallispuiston

Lisätiedot

L a u t t a s a a r i - S e u r a

L a u t t a s a a r i - S e u r a L a u t t a s a a r i - S e u r a ESITYS NIMISTÖNMUUTOKSIKSI LAUTTASAARESSA Lauttasaari-Seura ry. Lauttasaari-Seura esittää seuraavia nimistönmuutoksia Lauttasaaren alueella. Muutokset koskevat katuja,

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 15/ (5) Kaupunginhallitus Kaj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 15/ (5) Kaupunginhallitus Kaj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 15/2017 1 (5) 395 V 3.5.2017, Valtuutettu Pentti Arajärven aloite Miina Sillanpään mukaan nimettävästä alueesta Päätös päätti esittää kaupunginvaltuustolle seuraavaa: Kaupunginvaltuusto

Lisätiedot

SASTAMALAN KAUPUNKI Laaditut oikeusvaikutuksettomat osayleiskaavat

SASTAMALAN KAUPUNKI Laaditut oikeusvaikutuksettomat osayleiskaavat Suodenniemen Pohjoisten vesistöjen ranta Suodenneimen tuulivoima Mouhijärvi-Häijää-Salmin Häijään Kiikoisten taajama-alueen Karkun Rautaveden länsirannan Ellivuoren Kaavat\Kaavoitusohjelmat\Kaavoitusohjelma2016_17\Liitekartat\Työstö\Yleiskaavat.dwg

Lisätiedot

Katu- ja tienimimuutoksia / Paratiisitien eteläpää, Borgintien pohjoispää, Vanha Ouluntie osittain, Hiekkaharjuntien haara ja Meritien eteläosa

Katu- ja tienimimuutoksia / Paratiisitien eteläpää, Borgintien pohjoispää, Vanha Ouluntie osittain, Hiekkaharjuntien haara ja Meritien eteläosa Kaupunginhallitus 527 28.11.2016 Kaupunginhallitus 105 20.02.2017 Katu- ja tienimimuutoksia / Paratiisitien eteläpää, Borgintien pohjoispää, Vanha Ouluntie osittain, Hiekkaharjuntien haara ja Meritien

Lisätiedot

KIIKKA KEIKYÄ SASTAMALAN KAUPUNKI ASEMAKAAVAOHJELMA Äetsäntie. vt12. vt12. Keikyän - Kiikan alue LIITE 4

KIIKKA KEIKYÄ SASTAMALAN KAUPUNKI ASEMAKAAVAOHJELMA Äetsäntie. vt12. vt12. Keikyän - Kiikan alue LIITE 4 Suodenniemen Pohjoisten vesistöjen ranta (Koskee vesistöjen rantavyöhykkeitä, laaditaan osissa. Aluerajaukset tehdään tarveselvityksen pohjalta) Suodenneimen tuulivoima Putajan Häijään Mouhijärvi-Häijää-Salmin

Lisätiedot

Tyypillinen heikkokuntoinen yhteiskäyttöpylväs (Kiviniementie)

Tyypillinen heikkokuntoinen yhteiskäyttöpylväs (Kiviniementie) Katu/tievalaistus Elohopealamppujen korvaus Sastamalan kaupunki Yleistä nykyisestä elohopealamppuvalaistuksesta Sastamalan keskusta Valaistus on pääosin tehty metallipylväin ja maakaapelilla. Metallipylväät

Lisätiedot

SASTAMALAN KAUPUNKI Vireillä olevat osayleiskaavat

SASTAMALAN KAUPUNKI Vireillä olevat osayleiskaavat Suodenniemen Pohjoisten vesistöjen ranta Suodenneimen tuulivoima Putajan Häijään Mouhijärvi-Häijää-Salmin Kiikoisten taajama-alueen Karkun Rautaveden länsirannan Keskustaajaman Kaavat\Kaavoitusohjelmat\Kaavoitusohjelma2018_19\Liitekartat\Työstö\Yleiskaavat.dwg

Lisätiedot

Pälkäne Laitikkala Katajan tilan Ranta-asemakaava-alueen muinaisjäännösinventointi 2011 Hannu Poutiainen Timo Jussila

Pälkäne Laitikkala Katajan tilan Ranta-asemakaava-alueen muinaisjäännösinventointi 2011 Hannu Poutiainen Timo Jussila 1 Pälkäne Laitikkala Katajan tilan Ranta-asemakaava-alueen muinaisjäännösinventointi 2011 Hannu Poutiainen Timo Jussila Kustantaja: Arkkitehtitoimisto Helena Väisänen 2 Sisältö: Kansikuva: Perustiedot...

Lisätiedot

RAUMAN SATAMAN LAAJENNUSALUEEN RAKENNUSINVENTOINTI Hanna Partanen syyskuu 2008 Maanpään asemakaava-alueen kohdelistaus

RAUMAN SATAMAN LAAJENNUSALUEEN RAKENNUSINVENTOINTI Hanna Partanen syyskuu 2008 Maanpään asemakaava-alueen kohdelistaus RAUMAN SATAMAN LAAJENNUSALUEEN RAKENNUSINVENTOINTI Hanna Partanen syyskuu 2008 Maanpään asemakaava-alueen kohdelistaus 11. Kesäranta 684-403-1-50 1 Tila on perustettu 1940-luvun puolivälissä kesänviettopaikaksi.

Lisätiedot

SIIKAISTEN KUNTA SIIKAISTEN RANTAYLEISKAAVAN MUUTOS MAKKARAJÄRVI

SIIKAISTEN KUNTA SIIKAISTEN RANTAYLEISKAAVAN MUUTOS MAKKARAJÄRVI SIIKAISTEN KUNTA SIIKAISTEN RANTAYLEISKAAVAN MUUTOS MAKKARAJÄRVI Kylän Hirvijärvi tila: Metsätunturi 747-402-6-45 ja Itälaakso 747-402-7-8 KUNNAN KAAVATUNNUS 747YKAM12014 28.8.2015 1. PERUS- JA TUNNISTETIEDOT

Lisätiedot

OTTO-OIKEUDEN KÄYTTÄMINEN TEKNISEN LAUTAKUNNAN PÄÄTÖKSEEN

OTTO-OIKEUDEN KÄYTTÄMINEN TEKNISEN LAUTAKUNNAN PÄÄTÖKSEEN Yhteinen Joutsan tekninen 11 29.11.2007 lautakunta Tekninen lautakunta 25 06.03.2008 Joutsan kunnanhallitus 89 19.03.2008 Joutsan kunnanhallitus 135 05.05.2008 OTTO-OIKEUDEN KÄYTTÄMINEN TEKNISEN LAUTAKUNNAN

Lisätiedot

Ylöjärvi Kyrönlahti Ranta-asemakaava-alueen muinaisjäännösinventointi 2011

Ylöjärvi Kyrönlahti Ranta-asemakaava-alueen muinaisjäännösinventointi 2011 1 Ylöjärvi Kyrönlahti Ranta-asemakaava-alueen muinaisjäännösinventointi 2011 Timo Jussila Kustantaja: INSINÖÖRITOIMISTO POUTANEN OY 2 Sisältö: Kansikuva: Perustiedot... 2 Inventointi... 3 Kuvia... 4 Kartat...

Lisätiedot

Nimistönsuunnittelun periaatteet Kirkkonummella

Nimistönsuunnittelun periaatteet Kirkkonummella Nimistönsuunnittelun periaatteet Kirkkonummella PAIKANIMET OVAT OSA HISTORIAA Ennen maatalousvaltainen kuntamme on muuttunut muutamassa vuosikymmenessä enemmän kuin sitä ennen vuosisadassa. MIHIN KAAVANIMIÄ

Lisätiedot

Porin ja Lavian kuntaliitokseen liittyvät katujen ja teiden nimimuutokset

Porin ja Lavian kuntaliitokseen liittyvät katujen ja teiden nimimuutokset Porin ja Lavian kuntaliitokseen liittyvät katujen ja teiden nimimuutokset Kaupunkisuunnittelun kirje 29.10.2014 nro KA-115: Nimistön muutostarve ja menettelyt TELA/1723/10.02.06/2014 Porin ja Lavian katunimissä

Lisätiedot

Tolsanmäen asemakaavaehdotus, hanke 13900, nimistötoimikunnan lausunto. Nimistötoimikunnalta on pyydetty lausuntoa Tolsanmäen asemakaavaehdotuksesta.

Tolsanmäen asemakaavaehdotus, hanke 13900, nimistötoimikunnan lausunto. Nimistötoimikunnalta on pyydetty lausuntoa Tolsanmäen asemakaavaehdotuksesta. Nimistötoimikunta 41 02.11.2016 Tolsanmäen asemakaavaehdotus, hanke 13900, nimistötoimikunnan lausunto 576/10.02.03/2015 Nimistötoimikunta 02.11.2016 41 Nimistötoimikunnalta on pyydetty lausuntoa Tolsanmäen

Lisätiedot

ASEMAKAAVAN SELOSTUS Välitien nimenmuutos

ASEMAKAAVAN SELOSTUS Välitien nimenmuutos ASEMAKAAVAN SELOSTUS Välitien nimenmuutos Hyvinkään kaupungin 17. kaupunginosan katualuetta koskeva asemakaavan muutos LUONNOS 17:036 HYVINKÄÄN KAUPUNKI TEKNIIKKA JA YMPÄRISTÖ KAAVOITUS 27.01.2016 VÄLITIEN

Lisätiedot

Tampere Härmälä Entisen lentokonetehtaan alueen muinaisjäännösinventointi 2011

Tampere Härmälä Entisen lentokonetehtaan alueen muinaisjäännösinventointi 2011 1 Tampere Härmälä Entisen lentokonetehtaan alueen muinaisjäännösinventointi 2011 Tapani Rostedt Timo Jussila Kustantaja: Tampereen kaupunki 2 Sisältö: Kansikuva: Perustiedot... 2 Inventointi... 3 Vanha

Lisätiedot

Brisbanen ovat vallanneet mutaattivompatit, ja tehtäväsi on johdattaa ihmiset turvaan.

Brisbanen ovat vallanneet mutaattivompatit, ja tehtäväsi on johdattaa ihmiset turvaan. 6-13 July 2013 Brisbane, Australia Finnish 1.0 Brisbanen ovat vallanneet mutaattivompatit, ja tehtäväsi on johdattaa ihmiset turvaan. Brisbanen katuja esittää suuri ruudukko. Siinä on R vaakasuuntaista

Lisätiedot

Tuusula-Vantaa Leppäsuo muinaisjäännösinventointi 2016

Tuusula-Vantaa Leppäsuo muinaisjäännösinventointi 2016 1 Tuusula-Vantaa Leppäsuo muinaisjäännösinventointi 2016 Timo Jussila Tilaaja: FCG Ympäristövaikutuspalvelut 2 Sisältö Kansikuva: Perustiedot... 2 Inventointi... 3 Kartat... 4 Kuvia... 6 Muinaisjäännös...

Lisätiedot

YHDISTYMISHALLITUS Päällekkäiset osoitenimet Raahen ja Vihannin alueella

YHDISTYMISHALLITUS Päällekkäiset osoitenimet Raahen ja Vihannin alueella YHDISTYMISHALLITUS 46 17.10.2012 Päällekkäiset osoitenimet Raahen ja Vihannin alueella YHALL 46 Päällekkäisten osoitenimien poistamistyö aloitettiin välit tömästi Raahen ja Vihannin kuntien yhdistymistiedon

Lisätiedot

Alikulkutunnelin eteläpään puolella opastaulun takana P: 6684299 I: 359550 11 Heinästie x Heinästie 42. Autotallin ovessa. P: 6683517 I: 363468

Alikulkutunnelin eteläpään puolella opastaulun takana P: 6684299 I: 359550 11 Heinästie x Heinästie 42. Autotallin ovessa. P: 6683517 I: 363468 Mahoton 170 7 Vikträsk x Tien ja ojan risteys ja niiden vieressä olevan männyn takana rasti P: 6674726 I: 348054 8 Stora Bladträsk x Tien ja luonnonsuojelualueen risteys: Tien länsipuolella tolppa, jossa

Lisätiedot

VANTAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2013 1 (21) Kaupunkisuunnittelulautakunta Nimistöryhmä 21.1.2013

VANTAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2013 1 (21) Kaupunkisuunnittelulautakunta Nimistöryhmä 21.1.2013 VANTAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2013 1 (21) NIMISTÖRYHMÄN KOKOUS Aika klo 16.00 Paikka Kokoushuone 215, kaupunkisuunnittelu, Kielotie 28, Tikkurila Läsnä Erkki Pekola pj. Minna Kuusela jäsen Timo Kallaluoto

Lisätiedot

PÄÄASIALLINEN SISÄLTÖ

PÄÄASIALLINEN SISÄLTÖ HE 212/2002 vp Hallituksen esitys Eduskunnalle laiksi tieliikennelain :n muuttamisesta Tieliikennelakiin ehdotetaan koottaviksi liikenteen ohjauslaitteista annettavia asetuksia ja määräyksiä koskevat valtuussäännökset.

Lisätiedot

Nokia Tottijärven kirkko Karukka Vesihuoltokaivantolinjan muinaisjäännösinventointi 2014 Timo Jussila Timo Sepänmaa

Nokia Tottijärven kirkko Karukka Vesihuoltokaivantolinjan muinaisjäännösinventointi 2014 Timo Jussila Timo Sepänmaa 1 Nokia Tottijärven kirkko Karukka Vesihuoltokaivantolinjan muinaisjäännösinventointi 2014 Timo Jussila Timo Sepänmaa Tilaaja: Nokian Tottijärven Kirkonkylän vesihuolto-osuuskunta 2 Sisältö: Kansikuva:

Lisätiedot

HE 112/1996 vp. Hallituksen esitys Eduskunnalle laiksi kiinteistörekisterilain muuttamisesta ESITYKSEN PÄÄASIALLINEN SISÄLTÖ

HE 112/1996 vp. Hallituksen esitys Eduskunnalle laiksi kiinteistörekisterilain muuttamisesta ESITYKSEN PÄÄASIALLINEN SISÄLTÖ HE 112/1996 vp Hallituksen esitys Eduskunnalle laiksi kiinteistörekisterilain muuttamisesta ESITYKSEN PÄÄASIALLINEN SISÄLTÖ Esityksessä ehdotetaan muutettavaksi kiinteistörekisterilakia siten, että kiinteistötunnuksen

Lisätiedot

LIITE 7 KORPELA RANTA-ASEMAKAAVA RAKENNUS-, KULTTUURIHISTORIA- JA MAISEMATAR- KASTELU VALOKUVAT 1-22

LIITE 7 KORPELA RANTA-ASEMAKAAVA RAKENNUS-, KULTTUURIHISTORIA- JA MAISEMATAR- KASTELU VALOKUVAT 1-22 LIITE 7 KORPELA RANTA-ASEMAKAAVA RAKENNUS-, KULTTUURIHISTORIA- JA MAISEMATAR- KASTELU VALOKUVAT 1-22 Rakennukset, kulttuurihistoria Korpelan tilan entisessä talouskeskuksessa sijaitsevat asuinrakennus,

Lisätiedot

KUULUTUS. Keuruun Vesi liikelaitoksen toiminta-alueiden muuttaminen

KUULUTUS. Keuruun Vesi liikelaitoksen toiminta-alueiden muuttaminen KUULUTUS Keuruun Vesi liikelaitoksen toiminta-alueiden muuttaminen Keuruun Vesi liikelaitos hakee vesihuoltolain 8 mukaista toiminta-alueen muutosta Korpelantien, Sammallahden, Asunnan ja Kalettoman alueilla.

Lisätiedot

RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 1

RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 1 RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 1 Vesihuollon toiminta-alueiden muutokset/vihannin Vesi Oy 513/11/1104/110400/2013 TELA 111 Vesihuoltolain 8 :n mukaan "Kunta hyväksyy alueellaan toimivalle vesihuoltolaitokselle

Lisätiedot

Vihti Palojärvi muinaisjäännösselvitys 2014

Vihti Palojärvi muinaisjäännösselvitys 2014 1 Vihti Palojärvi muinaisjäännösselvitys 2014 Timo Jussila Tilaaja: Vihdin Vesi 2 Sisältö Perustiedot... 2 Selvitys... 3 Yleiskartat... 3 Kohteet... 7 1 VIHTI PALOJÄRVI... 7 2 VIHTI PALOJÄRVI KROG... 9

Lisätiedot

Kiinteistöveroprosentin määrääminen vuodelle 2017

Kiinteistöveroprosentin määrääminen vuodelle 2017 Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Kaupunginhallitus 329 31.10.2016 Asianro 901/02.03.01/2016 107 Kiinteistöveroprosentin määrääminen vuodelle 2017 Päätöshistoria Kaupunginhallitus 31.10.2016 329 Talousjohtaja

Lisätiedot

Senaatin kartaston karttalehtien georeferointi

Senaatin kartaston karttalehtien georeferointi Senaatin kartaston karttalehtien georeferointi Jukka Rahkonen, http://latuviitta.org Lisenssi Creative Commons Attribution 3.0 Unported Viimeksi muokattu 13. tammikuuta 2014 Senaatin kartastosta Senaatin

Lisätiedot

Valmistelija: Ari Pöllänen, tekninen johtaja/toimialajohtaja, p , s-posti:

Valmistelija: Ari Pöllänen, tekninen johtaja/toimialajohtaja, p , s-posti: Tekninen lautakunta 21 05.03.2014 Tekninen lautakunta 149 09.12.2015 Tekninen lautakunta 26 16.03.2016 Rautjärven kunnan osoitetietojen oikeellisuuden tarkastus ja päivitys 88/10.02.06/2014 Tekltk 05.03.2014

Lisätiedot

PARAISTEN KAUPUNKI KIRJAISSUNDET RANTA-ASEMAKAAVA- MUUTOS

PARAISTEN KAUPUNKI KIRJAISSUNDET RANTA-ASEMAKAAVA- MUUTOS PARAISTEN KAUPUNKI KIRJAISSUNDET RANTA-ASEMAKAAVA- MUUTOS Maanmittari Oy Öhman 2014 RANTA-ASEMAKAAVASELOSTUS 1 PERUS- JA TUNNISTETIEDOT Ranta-asemakaavaselostus koskee 2.1.2014 päivättyä ranta-asemakaavakarttaa.

Lisätiedot

KUOPIO Viitaniemen ranta-asemakaava-alueen muinaisjäännösinventointi 2018

KUOPIO Viitaniemen ranta-asemakaava-alueen muinaisjäännösinventointi 2018 1 KUOPIO Viitaniemen ranta-asemakaava-alueen muinaisjäännösinventointi 2018 Hannu Poutiainen Timo Sepänmaa Tilaaja: FCG Suunnittelu ja tekniikka Oy 2 Sisältö Perustiedot... 2 Kartat... 3 Inventointi...

Lisätiedot

Juhlakallion asemakaavaehdotus, hanke 13800, nimistötoimikunnan lausunto

Juhlakallion asemakaavaehdotus, hanke 13800, nimistötoimikunnan lausunto Nimistötoimikunta 40 02.11.2016 Juhlakallion asemakaavaehdotus, hanke 13800, nimistötoimikunnan lausunto 371/10.02.03/2011 Nimistötoimikunta 02.11.2016 40 Nimistötoimikunnalta on pyydetty lausuntoa Juhlakallion

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 192. Kaupunkisuunnittelulautakunta Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 192. Kaupunkisuunnittelulautakunta Sivu 1 / 1 Kaupunkisuunnittelulautakunta 09.12.2015 Sivu 1 / 1 2905/2015 10.02.03 192 Tillinmäki, asemakaavan muutosehdotuksen hyväksyminen nähtäville (MRA 27 ), alue 420605, 43. kaupunginosa Vanttila Valmistelijat

Lisätiedot

Valmistelija: henkilöstö- ja talouspäällikkö Seppo Juntti, seppo.juntti@salo.fi, puh. 02 778 2200. Kuntalain 66 kuuluu seuraavasti:

Valmistelija: henkilöstö- ja talouspäällikkö Seppo Juntti, seppo.juntti@salo.fi, puh. 02 778 2200. Kuntalain 66 kuuluu seuraavasti: Kaupunginhallitus 345 26.10.2015 Kiinteistöveroprosentti vuodelle 2016 1978/02.03.01.01/2015 Kaupunginhallitus 26.10.2015 345 Valmistelija: henkilöstö- ja talouspäällikkö Seppo Juntti, seppo.juntti@salo.fi,

Lisätiedot

Lähetetty laitteesta Windowsin sähköposti. Lähettäjä :

Lähetetty laitteesta Windowsin sähköposti. Lähettäjä : Lähettäjä : Aihe: Liitteet : keskushallinto VL: Vastine Gunnarlan pk siirrosta Ojaniittu-taloon Metsolanja Nummentaustan vanhempainyhdistys ry Vastine.docx; vanhempainyhdistysliite l.docx Aihe: Vastine

Lisätiedot

Marseuddenin osayleiskaavan muutos. Kiinteistöjen rajautuminen rantaan. Kiinteistöjen omarantaisuus

Marseuddenin osayleiskaavan muutos. Kiinteistöjen rajautuminen rantaan. Kiinteistöjen omarantaisuus Marseuddenin osayleiskaavan muutos Kiinteistöjen rajautuminen rantaan Kiinteistöjen omarantaisuus Marseuddenin niemen rakennetut kiinteistöt ovat omarantaisia ja suuri osa niistä rajoittuu rannan suunnassa

Lisätiedot

LAVIAN KARHIJÄRVEN RANTA-ASEMAKAAVA JA RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS. Kylän Haunia tila: Peltomäki 413-403-7-171 LUONNOSVAIHE 20.10.

LAVIAN KARHIJÄRVEN RANTA-ASEMAKAAVA JA RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS. Kylän Haunia tila: Peltomäki 413-403-7-171 LUONNOSVAIHE 20.10. LAVIAN KUNTA LAVIAN KARHIJÄRVEN RANTA-ASEMAKAAVA JA RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS Kylän Haunia tila: Peltomäki 413-403-7-171 LUONNOSVAIHE 20.10.2014 Ilmari Mattila Kaavoitus- ja Arkkitehtipalvelu Mattila Oy

Lisätiedot

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4/2012 1 Iniön lähipalvelulautakunta TID - AIKA 06.08.2012 kl. 11:00 PLATS - PAIKKA Aluekonttori 26 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3 27 Pöytäkirjantarkastajien valitseminen 4 28

Lisätiedot

Ennakkopäätös koskien rakentamisvelvoitteen täyttämistä; Tarkkalan Kuljetus Oy

Ennakkopäätös koskien rakentamisvelvoitteen täyttämistä; Tarkkalan Kuljetus Oy Ennakkopäätös koskien rakentamisvelvoitteen täyttämistä; Tarkkalan Kuljetus Oy Tekla 25.11.2014 307 Khall. 1.12.2014 465 Khall. 22.12.2014 498 Tekla 24.2.2015 68 Khall. 27.3.2015 141 Tekla 18.8.2015 192

Lisätiedot

Sastamalan Suodenniemen Kortekallion tuulivoima osayleiskaava-alueen arkeologinen inventointi

Sastamalan Suodenniemen Kortekallion tuulivoima osayleiskaava-alueen arkeologinen inventointi KULTTUURIYMPÄRISTÖPALVELUT HEISKANEN & LUOTO OY Sastamalan kaupunki Sastamalan Suodenniemen Kortekallion tuulivoima osayleiskaava-alueen arkeologinen inventointi 8.10.2014 Laatinut: Kulttuuriympäristöpalvelut

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 Tekninen lautakunta 26.6.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 26.6.2014 klo 16.00 18.00 Pyhäniemi Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja Keskinen Toni Aho

Lisätiedot

Määrlahden historiallinen käyttö

Määrlahden historiallinen käyttö Ulrika Rosendahl, Loviisan kaupungin museo 27.5.2019 Määrlahden historiallinen käyttö Loviisan Määrlahden kaupunginosa, eli Loviisan lahden itäpuoli, näyttäytyy historiallisessa kartta-aineistossa asumattomana

Lisätiedot

ASEMAKAAVAN SELOSTUS Välitien nimenmuutos

ASEMAKAAVAN SELOSTUS Välitien nimenmuutos ASEMAKAAVAN SELOSTUS Välitien nimenmuutos Hyvinkään kaupungin 7. kaupunginosan katualuetta koskeva asemakaavan muutos 7:036 HYVINKÄÄN KAUPUNKI TEKNKKA JA YMPÄRISTÖ KAAVOITUS 7.03.06 VÄLITIEN NIMENMUUTOS

Lisätiedot

Helsingin kaupunginhallitus Pöytäkirja 1 (5) 42/

Helsingin kaupunginhallitus Pöytäkirja 1 (5) 42/ Helsingin kaupunginhallitus Pöytäkirja 1 (5) 93 Esitys Kluuvikadun nimen muuttamisesta Suomen itsenäisyydenkaduksi (Finlands självständighetsgata) HEL 2012-007149 T 10 03 03 Päätös päätti lähettää esityksen

Lisätiedot

Ruovesi Kautunvuolteen eteläosan viemäröintihankkeen rakennusalueen muinaisjäännösinventointi 2012

Ruovesi Kautunvuolteen eteläosan viemäröintihankkeen rakennusalueen muinaisjäännösinventointi 2012 1 Ruovesi Kautunvuolteen eteläosan viemäröintihankkeen rakennusalueen muinaisjäännösinventointi 2012 Hannu Poutiainen Kustantaja: Ruoveden kunta 2 Sisältö: Perustiedot... 2 Inventointi... 2 Perustiedot

Lisätiedot

Lausunto Sukuseurojen Keskusliitto ry lausuu lakiehdotuksesta etu- ja sukunimilaiksi seuraavaa.

Lausunto Sukuseurojen Keskusliitto ry lausuu lakiehdotuksesta etu- ja sukunimilaiksi seuraavaa. Sukuseurojen keskusliitto ry Lausunto 15.06.2017 Asia: OM 24/41/2015 Nimilain uudistamistyöryhmän mietintö Yleisiä huomioita Lausuntonne: SUKUSEUROJEN KESKUSLIITTO RY 15.6.2017 Sokerilinnantie 7 E 02600

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (1) Kaupunkirakennelautakunta Asianro 5237/ /2014

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (1) Kaupunkirakennelautakunta Asianro 5237/ /2014 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/2016 1 (1) 33 Asianro 5237/10.02.06/2014 Maaningan ja Kuopion asemakaava-alueilla olevien samannimisten katujen nimimuutokset Va. suunnittelujohtaja Martti Lätti Asemakaavoitus

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 14/ (7) Kaupunginvaltuusto Kj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 14/ (7) Kaupunginvaltuusto Kj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 14/2013 1 (7) 333 Stj / Valtuutettu Osku Pajamäen aloite Tarja Halonen -leikkipuistosta Kallioon päätti kaupunginhallituksen ehdotuksen mukaisesti katsoa valtuutettu Osku

Lisätiedot

VIHTI Otalampi Muinaisjäännösten arkistoselvitys 2015

VIHTI Otalampi Muinaisjäännösten arkistoselvitys 2015 1 VIHTI Otalampi Muinaisjäännösten arkistoselvitys 2015 Timo Jussila Tilaaja: Vihdin kunta 2 Sisältö Kansikuva: Perustiedot... 2 Selvitys... 3 Torpat... 4 Rajamerkit... 6 Tiet... 8 Tulos... 10 Lähteet...

Lisätiedot

Kiikoisten kunnanvaltuuston päätös yhdistymisavustuksen käyttökohteiden täydentämisestä

Kiikoisten kunnanvaltuuston päätös yhdistymisavustuksen käyttökohteiden täydentämisestä Yhdistymishallitus 108 15.10.2012 Kiikoisten kunnanvaltuuston päätös yhdistymisavustuksen käyttökohteiden täydentämisestä 474/00.04.01/2011 YHDHALL 108 Kiikoisten kunnanhallitus 27.08.2012: Kh 174 Liite

Lisätiedot

1.1 Naantalin kaupunki (y-tunnus ), rasitetun kiinteistön Pakinainen omistajana, sekä

1.1 Naantalin kaupunki (y-tunnus ), rasitetun kiinteistön Pakinainen omistajana, sekä NAANTALIN KAUPUNKI SOPIMUS RASITETIESTÄ PAKINAINEN 10.4.2017 Luonnos 1 1 SOPIJAPUOLET 1.1 Naantalin kaupunki (y-tunnus 0135457-2), rasitetun kiinteistön 529-528-1-183 Pakinainen omistajana, sekä 1.2 Juha

Lisätiedot

Kaupunkirakenteelliset periaatteet

Kaupunkirakenteelliset periaatteet Kaupunkirakenteelliset periaatteet 25.11.2016 - Kaupunkisuunnitteluvirasto - Täydennysrakentamisprojekti - Linda Wiksten Kaupunkirakenteelliset periaatteet Meri-Rastilan täydennysrakentaminen pyrkii tiivistämään

Lisätiedot

valmistelija: anna-kaisa.kauppinen@kirkkonummi.fi

valmistelija: anna-kaisa.kauppinen@kirkkonummi.fi Kunnanhallitus 341 02.11.2015 Kunnanvaltuusto 5 16.11.2015 5 Kuuden tontin ostaminen Masalan keskustan asemakaava-alueelta 740/10.00.02/2015 Kunnanhallitus 02.11.2015 341 Kunta on neuvotellut YIT Rakennus

Lisätiedot

Liite C MUISTUTUKSET:

Liite C MUISTUTUKSET: Liite C MORSIUSSAAREN OSAYLEISKAAVA 2015 - KAAVAEHDOTUS Kaavaehdotuksen nähtävillä olon aikana 21.9. - 23.10.2015 saadut muistutukset ja lausunnot sekä näiden vastineet MUISTUTUKSET: Muistutus: 1. saapunut

Lisätiedot

Helsingin yliopisto, Kumpulan kasvitieteellinen puutarha, Gumtäkt botaniska trädgård

Helsingin yliopisto, Kumpulan kasvitieteellinen puutarha, Gumtäkt botaniska trädgård Helsingin yliopisto, Kumpulan kasvitieteellinen puutarha, Gumtäkt botaniska trädgård Sijainti: Helsinki Omistaja: Helsingin yliopisto Aukioloajat: Kumpulan kasvitieteellinen puutarha on avoinna toukokuusta

Lisätiedot

Nokia Kolmenkulma muinaisjäännösinventointi 2017

Nokia Kolmenkulma muinaisjäännösinventointi 2017 1 Nokia Kolmenkulma muinaisjäännösinventointi 2017 Timo Sepänmaa Teemu Tiainen Timo Jussila Tilaaja: Nokian kaupunki 2 Sisältö Perustiedot... 2 Inventointi... 3 Lähteet:... 3 Kuvia... 4 Kartat... 6 Kansikuva:

Lisätiedot

RAUMA Rauman sähköaseman ympäristön muinaisjäännösinventointi 2009

RAUMA Rauman sähköaseman ympäristön muinaisjäännösinventointi 2009 1 RAUMA Rauman sähköaseman ympäristön muinaisjäännösinventointi 2009 Tapani Rostedt Hannu Poutiainen Timo Jussila Kustantaja: Fingrid OYj 2 Sisältö: Perustiedot... 2 Inventointi... 3 Historiallinen aika...

Lisätiedot

Inkoo Smeds 1 asemakaavan muutosalueen muinaisjäännösinventointi 2016

Inkoo Smeds 1 asemakaavan muutosalueen muinaisjäännösinventointi 2016 1 Inkoo Smeds 1 asemakaavan muutosalueen muinaisjäännösinventointi 2016 Timo Jussila Tilaaja: Inkoon kunta 2 Sisältö Kansikuva: Perustiedot... 2 Inventointi... 3 Kartat... 4 Kuvia... 6 Alueen luoteisosan

Lisätiedot

Uusikaarlepyy Munsalan asemakaava-alueen muinaisjäännösinventointi 2014

Uusikaarlepyy Munsalan asemakaava-alueen muinaisjäännösinventointi 2014 1 Uusikaarlepyy Munsalan asemakaava-alueen muinaisjäännösinventointi 2014 Timo Jussila Timo Sepänmaa Tilaaja: Uudenkaarlepyyn kaupunki 2 Sisältö Perustiedot... 2 Yleiskartta... 3 Inventointi... 3 Munsala

Lisätiedot

Liite 2. Toimenpidealueiden kuvaukset

Liite 2. Toimenpidealueiden kuvaukset Liite 2. Toimenpidealueiden kuvaukset Toimenpidealue 1 kuuluu salmi/kannas-tyyppisiin tutkimusalueisiin ja alueen vesipinta-ala on 13,0 ha. Alue on osa isompaa merenlahtea (kuva 1). Suolapitoisuus oli

Lisätiedot

Miljöö, rakennettu ympäristö sekä vanha rakennuskanta ja rakennetun ympäristön suojelukohteet

Miljöö, rakennettu ympäristö sekä vanha rakennuskanta ja rakennetun ympäristön suojelukohteet 1 Virttaan asemakaava Liite 2 Kyläalueen kuvaus Miljöö, rakennettu ympäristö sekä vanha rakennuskanta ja rakennetun ympäristön suojelukohteet Sr- ja/tai /s-merkityt kohteet ovat luokitukseltaan paikallisesti

Lisätiedot

MUINAISJÄÄNNÖSKOHTEEN NIMI ADOPTOINTISOPIMUS. Maanomistaja Pirkanmaan maakuntamuseo. 1. Sopimuksen tarkoitus. 2. Sopimuksen osapuolet

MUINAISJÄÄNNÖSKOHTEEN NIMI ADOPTOINTISOPIMUS. Maanomistaja Pirkanmaan maakuntamuseo. 1. Sopimuksen tarkoitus. 2. Sopimuksen osapuolet Tampereen museot, Pirkanmaan maakuntamuseo Adoptoi monumentti toiminta 12.11.2015 / MH Maanomistaja Pirkanmaan maakuntamuseo 1. Sopimuksen tarkoitus Tällä sopimuksella sovitaan ehdoista ja yksityiskohdista,

Lisätiedot

1. 51 ANOMUS VESI JA JÄTEVESILIITTYMÄTAKSOJEN KOHTUULLISTAMISESTA, LEPOLAN PUUSEPÄT OY

1. 51 ANOMUS VESI JA JÄTEVESILIITTYMÄTAKSOJEN KOHTUULLISTAMISESTA, LEPOLAN PUUSEPÄT OY ASIALISTA 7/2008 Kunnanvaltuusto 10.11.2008 **************************************************************************************** Kokousaika Ma 10.11.2008 klo 18.00 Kokouspaikka Johtokeskus Käsiteltävät

Lisätiedot

Muuttamisvastuun kriteereitä laadittaessa pyrittiin siihen, että muutoksesta aiheutuva koko naishaitta olisi mahdollisimman vähäinen.

Muuttamisvastuun kriteereitä laadittaessa pyrittiin siihen, että muutoksesta aiheutuva koko naishaitta olisi mahdollisimman vähäinen. Savonlinnan, Kerimäen ja Punkaharjun kuntaliitoksen vuoksi muutettavat teiden ja katujen nimet sekä saarien osoitenimet; Vuoriniementien tiehoitokunnan oikaisuvaatimus TL 105 Selostus: Savonlinna, Kerimäki

Lisätiedot

Nokia Kolmenkulmantie muinaisjäännösinventointi 2017

Nokia Kolmenkulmantie muinaisjäännösinventointi 2017 1 Nokia Kolmenkulmantie muinaisjäännösinventointi 2017 Timo Sepänmaa Juuso Koskinen Timo Jussila Tilaaja: Nokian kaupunki 2 Sisältö Perustiedot... 2 Inventointi... 3 Kartat... 5 Kansikuva: Alueen keskiosan

Lisätiedot

KARKKILAN KAUPUNKI KAAVOITUSKATSAUS KARKKILAN YMPÄRISTÖKESKUS MA-ARKKITEHDIT

KARKKILAN KAUPUNKI KAAVOITUSKATSAUS KARKKILAN YMPÄRISTÖKESKUS MA-ARKKITEHDIT KARKKILAN KAUPUNKI KAAVOITUSKATSAUS 2004 KARKKILAN YMPÄRISTÖKESKUS MA-ARKKITEHDIT KARKKILA 1 KAAVOITUSKATSAUS 2004 KAAVOITUSKATSAUS Karkkilan kaavoituskatsaus kertoo Karkkilassa ja Uudenmaan liitossa vireillä

Lisätiedot

s(2] co DD ED FD GD l r-l -40_4_T"l-6--, D vuokrattu, ks huomautukset ARKEOLOGISEN KOHTEEN TARKASTUS 1 Tarkastuslöydöt: -

s(2] co DD ED FD GD l r-l -40_4_Tl-6--, D vuokrattu, ks huomautukset ARKEOLOGISEN KOHTEEN TARKASTUS 1 Tarkastuslöydöt: - ~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~- ~~-~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ARKEOLOGISEN KOHTEEN TARKASTUS 1 1 Tunnistetiedot Kunta: Lappi lnventointinumero: ~~~~~~~--~~~~ Alue: Kaukola Luokka: I Nimi: Luukas Ajoitus: Kivikausi

Lisätiedot

Parkano Vt. 3 parannusalue välillä Alaskylä vt. 23 liittymä muinaisjäännösinventointi 2011

Parkano Vt. 3 parannusalue välillä Alaskylä vt. 23 liittymä muinaisjäännösinventointi 2011 1 Parkano Vt. 3 parannusalue välillä Alaskylä vt. 23 liittymä muinaisjäännösinventointi 2011 Timo Jussila Kustantaja: Destia Oy 2 Sisältö: Kansikuva: Perustiedot... 2 Yleiskartta... 3 Inventointi... 3

Lisätiedot

KIINTEISTÖ OY MERTEN TALO SELVITYS LIIKENNEJÄRJESTE- LYISTÄ SUUNNITELMASELOSTUS

KIINTEISTÖ OY MERTEN TALO SELVITYS LIIKENNEJÄRJESTE- LYISTÄ SUUNNITELMASELOSTUS KIINTEISTÖ OY MERTEN TALO SELVITYS LIIKENNEJÄRJESTE- LYISTÄ SUUNNITELMASELOSTUS Tarkastus Päivämäärä 19.8.2010 Laatija Tarkastaja Hyväksyjä Kuvaus Timo Ojanperä Marko Olli Työnumero 82129780 Ramboll Ruukintie

Lisätiedot

TEKLA 133 Valmistelija: työpäällikkö Tero Jelekäinen, puh. 050 384 5477

TEKLA 133 Valmistelija: työpäällikkö Tero Jelekäinen, puh. 050 384 5477 Tekninen lautakunta 133 18.09.2012 Kaupunginhallitus 545 01.10.2012 Kaupunginvaltuusto 91 29.10.2012 Yksityisteiden hoidon harmonisointi 918/10/03/01/2012 TEKLA 133 Valmistelija: työpäällikkö Tero Jelekäinen,

Lisätiedot

D Vuokrattu, ks huomautukset ARKEOLOGISEN KOHTEEN TARKASTUS. 1 T arkastuslöydöt: 1-II. Tunnistetiedot. Sijaintitiedot

D Vuokrattu, ks huomautukset ARKEOLOGISEN KOHTEEN TARKASTUS. 1 T arkastuslöydöt: 1-II. Tunnistetiedot. Sijaintitiedot ~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~ ARKEOLOGISEN KOHTEEN TARKASTUS 1 1 Tunnistetiedot Kunta: Kiukainen lnventointinumero: Alue: Panelia Luokka: Nimi: Raakkuunjärvi Ajoitus: pronssikausi 1-II Kohteen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 10/ (6) Kaupunginvaltuusto Asia/

Helsingin kaupunki Esityslista 10/ (6) Kaupunginvaltuusto Asia/ Helsingin kaupunki Esityslista 10/2018 1 (6) Päätöshistoria Kaupunginhallitus 23.04.2018 224 Päätös Kaupunginhallitus esitti kaupunginvaltuustolle seuraavaa: katsoo Sinisen valtuustoryhmän ryhmäaloitteen

Lisätiedot

BRUNKOM. Tarjolla hyvä elämä Fiskarsista

BRUNKOM. Tarjolla hyvä elämä Fiskarsista BRUNKOM Tarjolla hyvä elämä Fiskarsista BRUNKOM Kuva tonteista nro.9 ja nro.10sissa! Kuva tonteista nro.11 ja nro.12 Kuva on otettu tieltä tonttien alapuolelta. Kuva on otettu tieltä tonttien alapuolelta.

Lisätiedot

Sipoo Hangelby-Box mt. 170:n parantamisalueen muinaisjäännösinventointi 2012

Sipoo Hangelby-Box mt. 170:n parantamisalueen muinaisjäännösinventointi 2012 1 Sipoo Hangelby-Box mt. 170:n parantamisalueen muinaisjäännösinventointi 2012 Timo Jussila Kustantaja: FINNMAP Infra Oy 2 Sisältö: Kansikuva: Perustiedot... 2 Inventointi... 2 Yleiskartta... 4 Vanhat

Lisätiedot

Valmistelija: Ari Pöllänen, tekninen johtaja/toimialajohtaja, p , s-posti:

Valmistelija: Ari Pöllänen, tekninen johtaja/toimialajohtaja, p , s-posti: Tekninen lautakunta 21 05.03.2014 Tekninen lautakunta 149 09.12.2015 Tekninen lautakunta 26 16.03.2016 Tekninen lautakunta 37 20.04.2016 Tekninen lautakunta 59 22.06.2016 Rautjärven kunnan osoitetietojen

Lisätiedot

ASEMAKAAVA 22. KIVIRANNAN KAUPUNGINOSASSA METSOLAN ALU- EELLA 2VDOOLVWXPLVMDDUYLRLQWLVXXQQLWHOPD

ASEMAKAAVA 22. KIVIRANNAN KAUPUNGINOSASSA METSOLAN ALU- EELLA 2VDOOLVWXPLVMDDUYLRLQWLVXXQQLWHOPD TORNION KAUPUNKI Tekninen keskus Kaupunkirakenne 15.1.2003 1(6) ASEMAKAAVA 22. KIVIRANNAN KAUPUNGINOSASSA METSOLAN ALU- EELLA 2VDOOLVWXPLVMDDUYLRLQWLVXXQQLWHOPD.DDYRLWXNVHQNRKGH Asemakaava koskee Tornion

Lisätiedot

KYÖSTI KALLION TIEN PUISTON / KYÖSTI KALLION TIE 2A:N ASEMAKAAVAMUUTOS MAANKÄYTTÖLUONNOKSIA Kaupunkisuunnitteluviraston asemakaavaosasto

KYÖSTI KALLION TIEN PUISTON / KYÖSTI KALLION TIE 2A:N ASEMAKAAVAMUUTOS MAANKÄYTTÖLUONNOKSIA Kaupunkisuunnitteluviraston asemakaavaosasto KYÖSTI KALLION TIEN PUISTON / KYÖSTI KALLION TIE A:N ASEMAKAAAMUUTOS MAANKÄYTTÖLUONNOKSIA..07 Kaupunkisuunnitteluviraston asemakaavaosasto 0 Helsingin uusi yleiskaava (KSLK.0.0) 00 metriä 00 Kulosaen kerrostaloalueen

Lisätiedot

ILOA ELÄMÄÄN - TULE VAPAAEHTOISEKSI!

ILOA ELÄMÄÄN - TULE VAPAAEHTOISEKSI! ILOA ELÄMÄÄN - TULE VAPAAEHTOISEKSI! Vapaaehtoistyön periaatteet Vapaaehtoisten toiminta on tärkeä tapa tuoda vaihtelua, iloa ja virkistystä ikäihmisten arkeen sekä asumispalveluissa että kotihoidossa.

Lisätiedot

3-Kulman puuterminaali vaikutusten arviointi ja terminaalin jatkosuunnittelun ohjeistus kaavaehdotuksessa

3-Kulman puuterminaali vaikutusten arviointi ja terminaalin jatkosuunnittelun ohjeistus kaavaehdotuksessa 3-Kulman puuterminaali 20.6.2018 vaikutusten arviointi ja terminaalin jatkosuunnittelun ohjeistus kaavaehdotuksessa Maakuntakaavaa varten tehdyn selvityksen mukaan: Tampereen kaupunkiseudun lämpölaitokset

Lisätiedot

Hallituksen esitysluonnos ympäristönsuojelulain muuttamisesta

Hallituksen esitysluonnos ympäristönsuojelulain muuttamisesta Hallituksen esitysluonnos ympäristönsuojelulain muuttamisesta 27.4.2016 Haja-asutuksen talousjätevesien käsittelyä koskevaa sääntelyä ehdotetaan kohtuullistettavan ja selkeytettävän Hallitusohjelman kirjaus

Lisätiedot

Nokia Kolmenkulman laajennusalue muinaisjäännösinventointi 2017

Nokia Kolmenkulman laajennusalue muinaisjäännösinventointi 2017 1 Nokia Kolmenkulman laajennusalue muinaisjäännösinventointi 2017 Timo Sepänmaa Juuso Koskinen Tilaaja: Nokian kaupunki 2 Sisältö Perustiedot... 2 Inventointi... 3 Kartat... 4 Kansikuva: Raivattua mäntymetsää

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 27/2011 1 (5) Yleisten töiden lautakunta Ko/3 06.09.2011

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 27/2011 1 (5) Yleisten töiden lautakunta Ko/3 06.09.2011 Helsingin kaupunki Pöytäkirja 27/2011 1 (5) 459 Vaatimus eräiden Villanellan yksityistien tiekunnan 21.6.2011 pidetyssä vuosikokouksessa tehtyjen päätösten saattamisesta tielautakunnan ratkaistavaksi HEL

Lisätiedot

Pyhtää Järvenkallio Ahtilan kiviaineshankkeen alueen muinaisjäännösinventointi 2017

Pyhtää Järvenkallio Ahtilan kiviaineshankkeen alueen muinaisjäännösinventointi 2017 1 Pyhtää Järvenkallio Ahtilan kiviaineshankkeen alueen muinaisjäännösinventointi 2017 Timo Jussila Tilaaja: LEMMINKÄINEN INFRA OY 2 Sisältö Perustiedot... 2 Inventointi... 3 Kartat... 5 Kansikuva: Alueen

Lisätiedot

Liitteet: Valokuvat kulkuväylästä vuosilta 2009 ja 2011.

Liitteet: Valokuvat kulkuväylästä vuosilta 2009 ja 2011. 2 Vuonna 1990 vahvistetussa asemakaavassa Pekosenpuiston alue on merkitty puistoksi, Pekosen polku on poistettu ja muilta osin katuverkosto on säilynyt entisellään (asemakaavan muutoksen selostus). Vanhaa

Lisätiedot

LOMA-ASUNTOJEN RAKENNUSPAIKAT

LOMA-ASUNTOJEN RAKENNUSPAIKAT www.ruovesi.fi www.ruovesipalvelee.fi LOMA-ASUNTOJEN RAKENNUSPAIKAT Ruoveden kunnalla on myynnissä lomarakennuspaikkoja Kankijärven rannalla Helvetinjärven kansallispuiston läheisyydessä, Valkeajärven

Lisätiedot