STORAGE IT. EASY PILVI - EASY Tiedostopalvelin. Palvelukuvaus

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "STORAGE IT. EASY PILVI - EASY Tiedostopalvelin. Palvelukuvaus"

Transkriptio

1 STORAGE IT EASY PILVI - EASY Tiedostopalvelin Palvelukuvaus

2 Sisällys 1. Johdanto Käsitteet Palveluntuottaja Palvelusta sopiminen Velvollisuudet ja oikeudet Palvelu asiakkaan näkökulmasta Palvelu tietosuojan näkökulmasta Vastuut ja roolit: Henkilötietojen käsittely Palvelun tietoturvallisuus Palvelun suunnittelu ja toteutus Valvonta ja häiriötilanteet Toimitusprosessi Toimitus ja käyttöönotto Irtisanominen Asiakaspalvelu-tasot Tekninen palvelukuvaus Yhteensopivat käyttöympäristöt Avainominaisuudet Varmuuskopiointi Tietovaraston sijainti Konesali Storage IT:n konesali, Kemijärvi... 9 Y-tunnus: (10)

3 1. Johdanto Tällä palvelukuvauksella kuvataan Storage IT:n EASY Tiedostopalvelin palvelu. Asiakas hyväksyy myös tämän palvelukuvauksen ja tähän kuuluvien liitteiden ehdot hyväksyessään Palvelun käyttöehdot sopimuksen teon yhteydessä. Mikäli Asiakkaalla on tästä palvelukuvauksesta poikkeavia palveluja tai teknisiä ratkaisuja, kuvataan ne erillisessä liitteessä Käsitteet Asiakas tarkoittaa Palvelua käyttävää organisaatiota. Palvelun tuottaja/toimittaja tarkoittaa Storage IT:tä. Kumppani tarkoittaa Storage IT:n jälleenmyyjäkumppania. Alihankkija tarkoittaa palvelun ylläpidosta vastaavat tahoja ja ulkopuolisia toimittajia. 2. Palvelu Palveluntuottajana toimii Storage IT Palvelusta sopiminen Palvelusta sopivat tahot ovat Palveluntuottaja, Asiakkaat ja tapauksesta riippuen myös Kumppanit Velvollisuudet ja oikeudet Palvelun käyttöön annetaan käyttäjätukea sähköpostitse sekä puhelinpalveluna tarjouksessa sekä Yhteystiedoissa kuvatuin tavoin. Lisäksi erikseen sovittavalla tavalla Asiakkaalla on mahdollisuus tilata Toimittajalta tai mahdollisesti kumppanilta käyttökoulutuspalvelua. Tämän Sopimuksen mukainen Palvelu annetaan suomen kielellä, elleivät Osapuolet erikseen toisin kirjallisesti sovi. Palveluun ei kuulu erityisten tai ulkopuolisten asiantuntijapalveluiden käyttö taikka Asiakkaan vastuulla olevien seikkojen korjaus tai niistä aiheutuneet ylimääräiset toimet. Asiakkaan vastuulla oleviin seikkoihin luetaan mm. kaikki asiakkaan sisäisen infran vaatimat muutos- ja korjaustyöt. Tällaisista veloitetaan erikseen sovittava erillinen maksu hinnaston tai yleisten veloitusperiaatteiden mukaisesti. Palvelu on Asiakkaalla käytettävissä 24/7. Toimittaja valvoo palvelun tuotantojärjestelmän toimivuutta 24/7 varmistaen palvelun käytettävyyden asiakkaille. Mahdollisen vikatilanteen ilmetessä toimittaja ryhtyy välittömästi korjaustöihin. Toimittajalla on oikeus toteuttaa päivitys-, huolto- ym. vastaavia toimenpiteitä, joiden vuoksi palvelu joudutaan tilapäisesti keskeyttämään. Y-tunnus: (10)

4 Huoltotöiden aiheuttamista palvelukatkoksista ilmoitetaan asiakkaalle aina etukäteen. Ilmoitukset toteutetaan pääasiallisesti sähköpostitse erikseen sovitusti joko suoraan Asiakkaalle tai Asiakkaan Yhteyshenkilölle kumppanin toimesta. Huoltotoimenpiteet, joiden ajaksi Palvelu joudutaan keskeyttämään, tehdään sellaisina aikoina, jolloin päivityskatkosta on mahdollisimman pieni haitta Asiakkaalle. Toimittajan asiakaspalvelun ja muiden henkilötyöllä toteutettavien palvelujen palveluaika on 8-17 arkipäivinä. Poikkeavista palveluajoista ja sisällöistä voidaan erikseen määrätä tarjouksessa. Asiakkaan velvollisuutena on ilmoittaa Toimittajalle tai Kumppanille palveluun vaikuttavista muutoksista. Asiakkaan velvollisuutena on ilmoittaa Toimittajalle tai Kumppanille mahdollisista virheilmoituksista koskien varmuuskopiointia. Palvelu päättyy 3 kuukautta irtisanomisen jälkeen Palvelu asiakkaan näkökulmasta EASY Tiedostopalvelin on suunniteltu yrityksille ja toteutetaan Suomessa. Palvelun avulla tiedostoja pystyy jakamaan, tallentamaan, muokkaamaan mistä vain internet-yhteyden avulla. Palvelussa on tietokonekohtainen client-sovellus, sekä web-selainliittymä ja mobiilituki. Kuva 1. Verkkoselaimen käyttöliittymän kuva Palvelussa: Kustannukset määräytyvät yhdestä palvelumaksusta. Asiakkaan ei tarvitse tehdä laite- tai ohjelmistoinvestointeja. Järjestelmäalustan ylläpito- ja huoltovastuu on palvelun tuottajalla. Ratkaisu on vapaasti laajennettavissa ilman käyttökatkoa. Asiakirjat ja tiedostot säilyvät turvallisesti suomalaisessa konesalissa. Y-tunnus: (10)

5 Varmuuskopiointi hoidetaan automaattisesti. Web- ja mobiili-liittymät sisältyvät ratkaisuun. Suomenkielinen asiakaspalvelu arkena klo Kuva 2. EASY Tiedostopalvelimen käyttö resurssienhallinnasta 3. Palvelu tietosuojan näkökulmasta EU:n yleiseen tietosuoja-asetuksen (EU) 2016/679 mukaan EASY Varma Virtuaaliympäristöille-palvelussa Asiakas on rekisterinpitäjä ja Toimittaja on rekisterin käsittelijä. Mikäli palvelu on ostettu Kumppanin kautta, toimii Kumppani pääkäsittelijänä ja Toimittaja alikäsittelijänä. Toimittaja ostaa myös tapauksesta riippuen alihankintana konesalipalveluja Alihankkijalta, joka silloin toimii rekisterin alikäsittelijänä. Toimittaja takaa sopimuksilla ja toimitusehdoilla, että kaikki osapuolet ymmärtävät ja sitoutuvat henkilötietojen käsittelyyn asetuksen mukaisella tavalla. 3.1 Vastuut ja roolit: Asiakas on rekisterinpitäjänä vastuussa palvelussa käsiteltävistä henkilötiedoista ja vastaa, että sillä on oikeus siirtää kyseiset henkilötiedot Toimittajalle sopimuksen mukaiseen käsittelyyn. Asiakas vastaa Toimittajan ohjeistamisesta henkilötietojen käsittelyyn. Asiakkaan nimettyjen henkilöiden tulee toimittaa Toimittajalle mahdolliset henkilötietojen tietopyynnöt, sekä pyynnöt tietojen poistamisesta (ns. oikeus tulla unohdetuksi). Toimittaja toteuttaa pyynnöt siinä laajuudessa kuin se on mahdollista, ottaen huomioon voimassa olevan lainsäädännön (esim. tietojen lakisääteinen säilytysaika) ja viranomaismääräykset (esim. ansiotietojen ilmoittaminen verottajalle). Toimittaja vastaa henkilötietojen käsittelystä voimassa olevan lainsäädännön, tietosuoja-asetuksen ja Asiakkaan ohjeistuksen mukaisesti. Y-tunnus: (10)

6 Toimittaja, Asiakas, Kumppani ja Alihankkija kaikki vastaavat oman viestintäverkkonsa tietoturvasta. Osapuolet eivät vastaa omien vaikutusmahdollisuuksiensa ulkopuolella olevista palvelun käyttöä haittaavista tekijöistä tai niistä aiheutuvista vahingoista. Osapuolet sitoutuvat viipymättä ilmoittamaan, mikäli heidän tietoon tulee tai heillä on perusteltu syy epäillä järjestelmän tietosuojaa tai tietoturvaa koskevan poikkeaman tapahtuneen Henkilötietojen käsittely Palvelussa Asiakas, Toimittaja ja tapauksesta riippuen Kumppani sekä Alihankkija käsittelee ja tallentaa henkilötietoja. Järjestelmässä käsitellään seuraavia tietoja: Nimi, organisaatio, sähköposti. Muista mahdollisista käsiteltävistä tiedoista sovitaan erikseen. Lisäksi järjestelmään tallentuu organisaatiokohtainen lokirekisteri käyttäjien suorittamista toimenpiteistä. Kaikki tiedot salakirjoitetaan kappaleen 8. mukaisella tavalla. Toimittaja noudattaa henkilötietoja käsitellessään lainsäädännön edellyttämää hyvää henkilötietojen käsittelytapaa ja tietojen suojaamista koskevia säännöksiä. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Asiakkaan rekisterin henkilötietoja käsitellään vain palvelun edellyttämässä laajuudessa, pääsy tietoihin rajataan, sekä teknisen että fyysisen tietoturvan keinoin. Toimittajalla on jatkuvuussuunnitelma toiminnan jatkuvuuden turvaamiseksi myös poikkeustilanteissa. Lisäksi Toimittaja toteuttaa palvelun henkilötietosuojaa kappaleessa 5. kuvatuilla tietoturva-menetelmillä. Kuva 3. Toimittajan suoran asiakkaan henkilötiedon elinkaari Y-tunnus: (10)

7 Kuva 4. Kumppanin asiakkaan henkilötiedon elinkaari 4. Palvelun tietoturvallisuus Menetelmiä käsitellään tarkemmin palvelun teknisessä kuvauksessa kappaleessa Palvelun suunnittelu ja toteutus Palvelun suunnittelussa ja tuottamisessa on huomioitu tietoturvallisuuteen liittyvät vaatimukset. Palvelun tuotantoympäristö on turvallinen ja tehdyt integraatiot sekä yhteydet palveluun on toteutettu vaatimusten mukaisesti. Toimittaja hyödyntää erilaisia riskienhallintamenetelmiä, joiden avulla palvelujen tietoturvallisuusvaatimusten täyttymisen tarvetta ja toteutusta arvioidaan. Lisäksi palvelun riskejä seurataan säännöllisesti. Palvelun suunnittelussa ja tuottamisessa on huomioitu tietoturvallisuuteen ja tietosuojaan liittyvä lainsäädäntö. Henkilötietojen käsittelyyn liittyen on laadittu tietosuojaselosteet ja henkilötietojen käsittelyyn liittyviä tietoturvallisuusvaatimuksia on huomioitu palvelun suunnittelussa ja toteutuksessa. Palveluun pääsy rajoitetaan vain niihin työntekijöihin, joiden on palvelun toteuttamiseksi välttämätöntä päästä siihen käsiksi. Palvelutuottaja tekee säännöllisesti suorituskykytestauksia ja muutostilanteissa muutosten toimivuutta ja palvelun tietoturvallisuutta testataan etukäteen. Testaamisella varmistetaan myös tietojen yhdistämisen oikeellisuutta sekä palvelun häiriötöntä hyödyntämistä muutostilanteissa. Y-tunnus: (10)

8 4.2 Valvonta ja häiriötilanteet Palvelun suunnittelussa ja toteutuksessa on huomioitu normaalit odotettavissa olevat ulkoiset häiriöt ja tietoturvauhat. Palveluun on luotu valvontaprosesseja sekä prosessit häiriöhallintaan. 5. Toimitusprosessi 5.1. Toimitus ja käyttöönotto Käyttöönotto sisältää EASY Tiedostopalvelimen määrittelyn Asiakkaan tilaamilla ominaisuuksilla. Palvelun halutut muut ohjelmistojen asennukset sovitaan tapauskohtaisesti. Tarpeen mukaan voidaan järjestää erillinen käyttöönottokoulutus, josta sovitaan yksityiskohtaisesti yhdessä Tilaajan ja Toimittajan välillä. Yrityskohtainen EASY Tiedostopalvelin-ratkaisu Storage IT:n Datacenterissä. Käyttöoikeudet EASY Tiedostopalvelimeen sovitulle käyttäjämäärälle. EASY Tiedostopalvelin Client-sovellukset sovitulle käyttäjämäärälle (Windows, ios ja Android) Irtisanominen Irtisanomisaika 3 kuukautta Tiedot poistetaan 3 päivää sopimuksen päättymisestä 6. Asiakaspalvelu-tasot 1. Taso Kumppani 2. Taso Storage IT Periaatteet: Toimittaja on taso 1 suorille Asiakkaille. Kumppani hoitaa omien Asiakkaidensa asiakaspalvelun. Toimittaja tarjoaa Kumppaneiden myyjille ja asentajille asiakaspalvelun. Y-tunnus: (10)

9 7. Tekninen palvelukuvaus EASY Tiedostopalvelin järjestelmä koostuu 7.1. Yhteensopivat käyttöympäristöt Windows Linux Mac OS Mobile 7.2. Avainominaisuudet Virtuaalinen levyasema Offline- / Online-käyttömahdollisuus Synkronointi Tiedostojen jakaminen Käyttäjäkansiot Tiimikansiot 7.3. Varmuuskopiointi Päivittäin EASY Tiedostopalvelimilta otetaan varmuuskopiot kansio-/tiedostotasolla joka yö. Kaiken tyyppiset palautustoimenpiteet suoritetaan Toimittajan asiakaspalvelun toimesta. Varmuuskopioinnin palautus: 7 vrk + kuukausiversiot 12 kk:n ajalta 7.4. Tietovaraston sijainti Toimittajan Datacenter, Suomi 8. Konesali 8.1. Storage IT:n konesali, Kemijärvi Toimittajan konesali sijaitsee Salcompin yrityskeskuksessa Kemijärvellä. Toimittajalla on kiinteistössä oma laitetila, joka täyttää viestintäviraston vaatimukset A-luokan laitetiloille. Laitetilan turvallisuus varmistetaan seuraavilla keinoilla: Y-tunnus: (10)

10 UPS / Varageneraattori o Uusi 50kw generaattori (kesto 100h). Testataan kerran kuussa. o Generaattorin testaus Hilma-järjestelmän mukaisesti. o Kiinteistöön tulee sähkö kahta linjaa pitkin (Viimeiset 2km samaa linjaa). Alueen vartiointi o Talonmies o Alueella kameravalvonta. Alueella liikkuminen o Alueella työskentelevillä on sähköiset kulkukortit, joiden käytöstä jää aina jälki. o Laitetilaan pääsy vain kolmella henkilöllä. o Salcompin alue on aidoitettu. Paloturvallisuus o Tulipalon syttyessä syntyy hälytys. o Palolaitos harjoittelee Salcompin alueella kerran vuodessa. Talonmies tekee kokeita palomiehillä. o Laitetilassa hapenpoistojärjestelmä. Järjestelmä huolletaan kerran vuodessa. o Laitetilassa oma jäähdytyssyöttö. Lämpötilan noustessa yli 26 asteen, hälytys laukeaa. Y-tunnus: (10)

STORAGE IT. EASY PILVI - EASY Pilvipalvelin. Palvelukuvaus

STORAGE IT. EASY PILVI - EASY Pilvipalvelin. Palvelukuvaus STORAGE IT EASY PILVI - EASY Pilvipalvelin Palvelukuvaus Y-tunnus: 1951781-9 www.storageit.fi 1(12) 1. Sisällys 1. Sisällys... 2 1. Johdanto... 3 1.2. Käsitteet... 3 2. Palveluntuottaja... 3 2.1. Palvelusta

Lisätiedot

EASY VARMA VARMUUSKOPIOINTI. Palvelukuvaus. Disaster Recovery as a Service. (DRaaS)

EASY VARMA VARMUUSKOPIOINTI. Palvelukuvaus. Disaster Recovery as a Service. (DRaaS) EASY VARMA VARMUUSKOPIOINTI Palvelukuvaus Disaster Recovery as a Service (DRaaS) Sisällys Sisällys... 2 1. Johdanto... 4 1.2 Käsitteet... 4 2. Palveluntuottaja... 5 2.1. Palvelusta sopiminen... 5 2.2.

Lisätiedot

EASY VARMA. Palvelukuvaus. Varmuuskopiointi PK-yrityksille

EASY VARMA. Palvelukuvaus. Varmuuskopiointi PK-yrityksille EASY VARMA Palvelukuvaus Varmuuskopiointi PK-yrityksille Sisällysluettelo 1 Johdanto... 4 1.2 Käsitteet... 4 2 Palveluntuottaja... 4 2.1. Palvelusta sopiminen... 4 2.2. Palvelun tuottajan velvollisuudet

Lisätiedot

STORAGE IT EASY TOIMI Toiminnanohjaus- ja dokumentinhallinta Palvelukuvaus

STORAGE IT EASY TOIMI Toiminnanohjaus- ja dokumentinhallinta Palvelukuvaus STORAGE IT EASY TOIMI Toiminnanohjaus- ja dokumentinhallinta Palvelukuvaus Y-tunnus: 1951781-9 www.storageit.fi 1(13) Sisällys Sisällys... 2 1. Johdanto... 3 1.2. Käsitteet... 3 2. Palveluntuottaja...

Lisätiedot

Henkilötietojen käsittelyn ehdot. 1. Yleistä

Henkilötietojen käsittelyn ehdot. 1. Yleistä Henkilötietojen käsittelyn ehdot Liite 7 1 (6) Henkilötietojen käsittelyn ehdot 1. Yleistä 1.1. Tämä sopimusliite Henkilötietojen käsittelyn ehdot on osa PISA 2021 -palvelusopimusta (Dnro ), jäljempänä

Lisätiedot

1.1. Tämä sopimusliite Henkilötietojen käsittelyn ehdot on osa kuljetuspalvelujen operaattoripalvelusopimusta

1.1. Tämä sopimusliite Henkilötietojen käsittelyn ehdot on osa kuljetuspalvelujen operaattoripalvelusopimusta Liite 1 Henkilötietojen käsittelyn ehtoihin Henkilötietojen käsittelyn ehdot 1. Yleistä 1.1. Tämä sopimusliite Henkilötietojen käsittelyn ehdot on osa kuljetuspalvelujen operaattoripalvelusopimusta (Dnro

Lisätiedot

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) mukainen versio

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) mukainen versio Rekisteri- ja tietosuojaseloste 25.5.2018 EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) mukainen versio Rekisterinpitäjä Jyväs-Ateriat Ay Y-tunnus: 1996612-0 Kaakkovuorentie 10, 40320 JYVÄSKYLÄ Tietosuoja-asioista

Lisätiedot

STORAGE IT Automaattinen varmuuskopiointipalvelu PALVELUKUVAUS

STORAGE IT Automaattinen varmuuskopiointipalvelu PALVELUKUVAUS STORAGE IT Automaattinen varmuuskopiointipalvelu PALVELUKUVAUS 1. Palvelun yleiskuvaus Storage IT Automaattinen varmuuskopiontipalvelu on Storage IT Oy:n (jäljempänä Storage IT) asiakkailleen tarjoama

Lisätiedot

1.3. Tämä liite sekä henkilötietojen käsittelyn kuvaus -liite korvaavat aiemman sopimukseen liitetyn Tietosuojaliitteen.

1.3. Tämä liite sekä henkilötietojen käsittelyn kuvaus -liite korvaavat aiemman sopimukseen liitetyn Tietosuojaliitteen. LiiteSopimusliite JAR1825129 Henkilötietojen käsittelyn ehdot 29.11.201822.10.2018 1 (5) JARDno-2017-1652 1. Yleistä 1.1. Tämä sopimusliite Henkilötietojen käsittelyn ehdot on osa Sopimusta työterveyshuollon

Lisätiedot

TOIMENPITEET ITPOINT OY ASIAKKAAN HENKILÖTIETOJEN TURVALLISUUDEN VARMISTAMISEKSI

TOIMENPITEET ITPOINT OY ASIAKKAAN HENKILÖTIETOJEN TURVALLISUUDEN VARMISTAMISEKSI TOIMENPITEET ITPOINT OY ASIAKKAAN HENKILÖTIETOJEN TURVALLISUUDEN VARMISTAMISEKSI SELONTEKO EU:N TIETOSUOJA-ASETUS GDPR:N VAATIMUSTEN TOTEUTTAMISTAVOISTA ITPOINT OY:SSA ITpoint Oy toimittaa asiakkaansa

Lisätiedot

Henkilötietojen käsittelyn ehdot

Henkilötietojen käsittelyn ehdot Henkilötietojen käsittelyn ehdot 1 Yleistä 1.1. Tämä sopimusliite Henkilötietojen käsittelyn ehdot on osa Älykäs Turvallisuus - [Fasilitointi ja viitekehys Fasilitointi ja yhteiskehittäminen] sopimusta,

Lisätiedot

Käyttöehdot Omakannan Omatietovaranto

Käyttöehdot Omakannan Omatietovaranto Käyttöehdot Omakannan Omatietovaranto 24.10.2018 Kela, Kanta-palvelut Kuvailulehti Julkaisija ja julkaisuaika Kela, Kanta-palvelut 24/10/2018 Tekijät Kela, Kanta-palvelut Julkaisun nimi Käyttöehdot Omakannan

Lisätiedot

Helpten Oy. Tietosuojaseloste Päivitetty: Päivitetty viimeksi Kattavuus

Helpten Oy. Tietosuojaseloste Päivitetty: Päivitetty viimeksi Kattavuus Helpten Oy Tietosuojaseloste Päivitetty: 20.5.2018 Päivitetty viimeksi 20.5.2018 Kattavuus Tässä tietosuojaselosteessa kerrotaan Helpten Oy:n tietosuojaperiaatteista, tietoturvaa ja tietosuojaa koskevista

Lisätiedot

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja peruste

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja peruste Northern Lights Ry:n jäsen- ja yhteistyökumppanirekisterin tietosuojaseloste Laatimispäivä: 27.01.2019 1. Rekisterinpitäjä Northern Lights Ry Y-Tunnus: 0829302-0 puheenjohtaja@northernlights.fi 2. Rekisteriasioiden

Lisätiedot

Akses Oy:n tietosuojaseloste asiakkaille ja yhteistyökumppaneille

Akses Oy:n tietosuojaseloste asiakkaille ja yhteistyökumppaneille Akses Oy:n tietosuojaseloste asiakkaille ja yhteistyökumppaneille Tässä tietosuojaselosteessa kuvataan, miten Akses Oy käsittelee asiakkaidensa ja yhteistyökumppaneidensa henkilötietoja; mitä henkilötietoja

Lisätiedot

EASY PILVEN Myynnin opas - Storage IT

EASY PILVEN Myynnin opas - Storage IT EASY PILVEN Myynnin opas - Storage IT EASY Pilvi EASY Tiedostopalvelin: Tiedostojen tallennukseen ja jakamiseen soveltuva monipuolinen järjestelmä EASY Pilvipalvelin: Täysiverinen, skaalautuva käyttöjärjestelmän

Lisätiedot

Sofor Oy:n asiakasrekisterin henkilörekisteriseloste

Sofor Oy:n asiakasrekisterin henkilörekisteriseloste 2018 :n asiakasrekisterin henkilörekisteriseloste Asiakasrekisterin henkilörekisteriseloste Sivu 2 (5) Sisältö: Rekisterinpitäjä 3 Rekisterin nimi 3 Tietojen käsittelyn tarkoitus 3 Rekisterin tietosisältö

Lisätiedot

1 YLEISKUVAUS... 2. 1.1 Kaapelikaistaliittymä... 2. 1.2 Palvelun rajoitukset... 2 2 PALVELUKOMPONENTIT... 3. 2.1 Päätelaite... 3. 2.2 Nopeus...

1 YLEISKUVAUS... 2. 1.1 Kaapelikaistaliittymä... 2. 1.2 Palvelun rajoitukset... 2 2 PALVELUKOMPONENTIT... 3. 2.1 Päätelaite... 3. 2.2 Nopeus... Palvelukuvaus 1 Sisällysluettelo 1 YLEISKUVAUS... 2 1.1 Kaapelikaistaliittymä... 2 1.2 Palvelun rajoitukset... 2 2 PALVELUKOMPONENTIT... 3 2.1 Päätelaite... 3 2.2 Nopeus... 3 2.3 IP- osoitteet... 3 3 TOIMITUS

Lisätiedot

I Osa: Sopimusehdot [Siirrä nämä ehdot soveltuvin osin sopimukseen]:

I Osa: Sopimusehdot [Siirrä nämä ehdot soveltuvin osin sopimukseen]: Henkilötietojen käsittelyn ehdot Versio 4 Maaliskuu 2018 1 (7) OHJE: Tämä asiakirja sisältää sopimusehtoja, jotka voidaan ottaa osaksi Tilaajan ja Palveluntuottajan välistä sopimusta silloin, kun Palveluntuottaja

Lisätiedot

LIITE 2. Henkilötietojen käsittelyn ehdot. 1. Yleistä

LIITE 2. Henkilötietojen käsittelyn ehdot. 1. Yleistä LIITE 2 Henkilötietojen käsittelyn ehdot 1. Yleistä 1.1. Tämä sopimusliite Henkilötietojen käsittelyn ehdot on osa SOPIMUS TUUSULAN KUN- NAN KULJETUSPALVELUASIAKKAIDEN MAKSUJÄRJESTELMÄN SEKÄ KULJETUKSEN

Lisätiedot

1. YLEISKUVAUS... 2. 1.1. Palvelun rajoitukset... 2 2. PALVELUKOMPONENTIT... 2. 2.1. Sähköpostipalvelu... 2. 2.2. Sähköpostipalvelun lisäpalvelut...

1. YLEISKUVAUS... 2. 1.1. Palvelun rajoitukset... 2 2. PALVELUKOMPONENTIT... 2. 2.1. Sähköpostipalvelu... 2. 2.2. Sähköpostipalvelun lisäpalvelut... Palvelukuvaus 19.1.2015 1 Sisällysluettelo 1. YLEISKUVAUS... 2 1.1. Palvelun rajoitukset... 2 2. PALVELUKOMPONENTIT... 2 2.1. Sähköpostipalvelu... 2 2.2. Sähköpostipalvelun lisäpalvelut... 3 3. TOIMITUS

Lisätiedot

Henkilötietojen käsittelyä koskevat erityisehdot ( DPA ) Suomen Tilaajavastuu Oy

Henkilötietojen käsittelyä koskevat erityisehdot ( DPA ) Suomen Tilaajavastuu Oy Henkilötietojen käsittelyä koskevat erityisehdot ( DPA ) Suomen Tilaajavastuu Oy 19.04.2018 Miksi ja milloin tarvitaan henkilötietojen käsittelyä koskevat erityisehdot EU:n yleinen tietosuoja-asetus tulee

Lisätiedot

ESIKATSELUKAPPALE IT2015 ETP ERITYISEHTOJA TIETOVERKON VÄLITYKSELLÄ TOIMITETTAVISTA PALVELUISTA (PILVIPALVELU)

ESIKATSELUKAPPALE IT2015 ETP ERITYISEHTOJA TIETOVERKON VÄLITYKSELLÄ TOIMITETTAVISTA PALVELUISTA (PILVIPALVELU) IT2015 ETP ERITYISEHTOJA TIETOVERKON VÄLITYKSELLÄ TOIMITETTAVISTA PALVELUISTA (PILVIPALVELU) 1 SOVELTAMINEN 1.1 Näitä erityisehtoja sovelletaan tietoverkon välityksellä toimitettaviin ohjelmistopalveluihin.

Lisätiedot

IT2018 ETP ERITYISEHTOJA TIETOVERKON VÄLITYKSELLÄ TOIMITETTAVISTA PALVELUISTA (PILVIPALVELU)

IT2018 ETP ERITYISEHTOJA TIETOVERKON VÄLITYKSELLÄ TOIMITETTAVISTA PALVELUISTA (PILVIPALVELU) IT2018 ETP ERITYISEHTOJA TIETOVERKON VÄLITYKSELLÄ TOIMITETTAVISTA PALVELUISTA (PILVIPALVELU) 1 SOVELTAMINEN 1.1 Näitä erityisehtoja sovelletaan tietoverkon välityksellä toimitettaviin ohjelmistopalveluihin.

Lisätiedot

Valtion kalastonhoitomaksun myyntiä koskeva tietosuojaseloste

Valtion kalastonhoitomaksun myyntiä koskeva tietosuojaseloste TIETOSUOJASELOSTE 1 (5) Valtion kalastonhoitomaksun myyntiä koskeva tietosuojaseloste SISÄLLYSLUETTELO 1. Rekisterinpitäjä... 2 2. Mitä tietoja käsittelemme?... 2 3. Mihin tarkoitukseen henkilötietoja

Lisätiedot

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä (jäljempänä Tilaaja ) Ahvenistontie 20, Hämeenlinna Y-tunnus:

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä (jäljempänä Tilaaja ) Ahvenistontie 20, Hämeenlinna Y-tunnus: TIETOSUOJASOPIMUS Luottamuksellinen Tämä Tietosuojasopimus on Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin palvelutuottajahakemuslomakkeen liite (Palse.fi). Hakemuslomakkeen allekirjoituksella Palveluntuottaja sitoutuu

Lisätiedot

1 YLEISKUVAUS... 2. 1.1 Valokaistaliittymä... 2. 1.2 Palvelun rajoitukset... 2 2 PALVELUKOMPONENTIT... 3. 2.1 Päätelaite... 3. 2.2 Nopeus...

1 YLEISKUVAUS... 2. 1.1 Valokaistaliittymä... 2. 1.2 Palvelun rajoitukset... 2 2 PALVELUKOMPONENTIT... 3. 2.1 Päätelaite... 3. 2.2 Nopeus... Palvelukuvaus 1 Sisällysluettelo 1 YLEISKUVAUS... 2 1.1 Valokaistaliittymä... 2 1.2 Palvelun rajoitukset... 2 2 PALVELUKOMPONENTIT... 3 2.1 Päätelaite... 3 2.2 Nopeus... 3 2.3 IP- osoitteet... 3 3 TOIMITUS

Lisätiedot

Storage IT Automaattinen Tiedonvarmennuspalvelu. Palvelukuvaus 1 (5)

Storage IT Automaattinen Tiedonvarmennuspalvelu. Palvelukuvaus 1 (5) Storage IT Automaattinen Tiedonvarmennuspalvelu Palvelukuvaus 1 (5) 1. Palvelun yleiskuvaus Storage IT automaattinen tiedonvarmennuspalvelu on Storage IT Oy:n asiakkailleen tarjoama palvelu, joka mahdollistaa

Lisätiedot

Verkkosivujen palautelomakkeen käsittelyä koskeva tietosuojaseloste

Verkkosivujen palautelomakkeen käsittelyä koskeva tietosuojaseloste TIETOSUOJASELOSTE 1 (5) Verkkosivujen palautelomakkeen käsittelyä koskeva tietosuojaseloste SISÄLLYSLUETTELO 1. Rekisterinpitäjä... 2 2. Mitä tietoja käsittelemme?... 2 3. Mihin tarkoitukseen henkilötietoja

Lisätiedot

Olemme sitoutuneet suojaamaan asiakkaidemme yksityisyyttä ja tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa henkilötietojen käsittelyyn.

Olemme sitoutuneet suojaamaan asiakkaidemme yksityisyyttä ja tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa henkilötietojen käsittelyyn. Asiakasrekisterin tietosuojaseloste Yleistä Olemme sitoutuneet suojaamaan asiakkaidemme yksityisyyttä ja tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa henkilötietojen käsittelyyn. Kerromme tässä henkilötietojen käsittelystämme

Lisätiedot

1 YLEISKUVAUS Palvelun rajoitukset Valvonta Ylläpito Edellytykset PALVELUKOMPONENTIT...

1 YLEISKUVAUS Palvelun rajoitukset Valvonta Ylläpito Edellytykset PALVELUKOMPONENTIT... PALVELUKUVAUS 1 Sisällysluettelo 1 YLEISKUVAUS... 2 1.1 Palvelun rajoitukset... 2 1.2 Valvonta... 2 1.3 Ylläpito... 2 1.4 Edellytykset... 2 2 PALVELUKOMPONENTIT... 3 2.1 Liitäntä... 3 2.2 Nopeusluokat...

Lisätiedot

Asiakaskilpailuja koskeva tietosuojaseloste

Asiakaskilpailuja koskeva tietosuojaseloste TIETOSUOJASELOSTE 1 (5) Asiakaskilpailuja koskeva tietosuojaseloste SISÄLLYSLUETTELO 1. Rekisterinpitäjä... 2 2. Mitä tietoja käsittelemme?... 2 3. Mihin tarkoitukseen henkilötietoja käsitellään?... 2

Lisätiedot

TIETOJA ASIAKKUUKSIIN LIITTYVIEN HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYSTÄ

TIETOJA ASIAKKUUKSIIN LIITTYVIEN HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYSTÄ TIETOSUOJASELOSTE 1 TIETOJA ASIAKKUUKSIIN LIITTYVIEN HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYSTÄ Rekisterinpitäjä Tämä seloste sisältää EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 13 ja 14 artiklan edellyttämiä tietoja henkilötiedoista,

Lisätiedot

Sopimuksen liite Henkilötietojen käsittelyn ehdot

Sopimuksen liite Henkilötietojen käsittelyn ehdot Liite SM1819922 1 (5) 02.03.02.00 SMDno-2018-237 Sopimuksen liite Henkilötietojen käsittelyn ehdot OHJE: Tarkista tämän ohjeen ehdot sekä tässä viitatut Sopimuksen määräykset ja liitteet. Kiinnitä vaatimusmäärittelyssä

Lisätiedot

Keräämämme tiedot voidaan jakaa asiakkaiden, huoltajan antamiin, viranomaisten antamiin ja eri järjestelmien keräämään tietoon.

Keräämämme tiedot voidaan jakaa asiakkaiden, huoltajan antamiin, viranomaisten antamiin ja eri järjestelmien keräämään tietoon. Karvian kunta vapaa-aikatoimen tietosuojaseloste Yleistä Olemme sitoutuneet suojaamaan liikunta-, raittius-, nuoriso- ja kulttuuritoimen asiakkaiden, kuntalaisten ja työntekijöidemme yksityisyyttä sekä

Lisätiedot

SOPIMUSLUONNOS Opintojaksopalautejärjestelmän rakentamisesta

SOPIMUSLUONNOS Opintojaksopalautejärjestelmän rakentamisesta 1 (5) SOPIMUSLUONNOS Opintojaksopalautejärjestelmän rakentamisesta 1 SOPIJAPUOLET Tilaaja: HAAGA-HELIA Oy Ab konserni Y- tunnus: 2029188-8 Osoite: Ratapihankatu 13, 00520 Helsinki Tilaajan yhteyshenkilö

Lisätiedot

1 YLEISKUVAUS... 2. 1.1 Verkkoturvapalvelu... 2. 1.1.1 Verkkoturvapalvelun edut... 2. 1.2 Palvelun perusominaisuudet... 2

1 YLEISKUVAUS... 2. 1.1 Verkkoturvapalvelu... 2. 1.1.1 Verkkoturvapalvelun edut... 2. 1.2 Palvelun perusominaisuudet... 2 Palvelukuvaus 1 Sisällysluettelo 1 YLEISKUVAUS... 2 1.1 Verkkoturvapalvelu... 2 1.1.1 Verkkoturvapalvelun edut... 2 1.2 Palvelun perusominaisuudet... 2 1.2.1 Suodatettava liikenne... 3 1.3 Palvelun rajoitukset...

Lisätiedot

Henkilötietojen käsittelyn ehdot

Henkilötietojen käsittelyn ehdot Henkilötietojen käsittelyn ehdot 1 (5) Henkilötietojen käsittelyn ehdot 1. Yleistä 1.1. Tämä sopimusliite Henkilötietojen käsittelyn ehdot on osa palvelusetelisopimusta, jäljempänä Sopimus, jonka Tilaaja

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE (laajennettu) Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 EU Tietosuoja-asetus 2016/679

TIETOSUOJASELOSTE (laajennettu) Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 EU Tietosuoja-asetus 2016/679 TIETOSUOJASELOSTE (laajennettu) Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 EU Tietosuoja-asetus 2016/679 Laatimispäivä 24.5.2018 1 pitäjä Nimi Etelä-Pohjanmaan liitto Osoite Kampusranta 9 C, PL 109, 60101 Seinäjoki

Lisätiedot

WestStar Oy Aleksanterinkatu 17 B Lahti. Liite Henkilötietojen käsittely

WestStar Oy Aleksanterinkatu 17 B Lahti. Liite Henkilötietojen käsittely 1 WestStar Oy 24.5.2018 2223699-7 Aleksanterinkatu 17 B 15110 Lahti Liite Henkilötietojen käsittely 2 SISÄLLYSLUETTELO 1. Osapuolet 2. Tausta ja tarkoitus 3. Määritelmät 4. Käsittelyn kohde ja tarkoitus

Lisätiedot

Varustekorttirekisteri - Tietosuojaseloste

Varustekorttirekisteri - Tietosuojaseloste Tietosuojaseloste 1 (5) Varustekorttirekisteri - Tietosuojaseloste 1. Rekisterin nimi Varustekorttirekisteri 2. Rekisterinpitäjä Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos 3. Rekisterin vastuuhenkilö Palomestari Kalle

Lisätiedot

PALVELUN KUVAUS. Daimler Finland Oy IOTAIKA-PALVELUN KUVAUS V.1.0

PALVELUN KUVAUS. Daimler Finland Oy IOTAIKA-PALVELUN KUVAUS V.1.0 PALVELUN KUVAUS Daimler Finland Oy IOTAIKA-PALVELUN KUVAUS V.1.0 IOTAIKA PALVELUN KUVAUS SISÄLLYS 1 PALVELUN KÄYTTÄMINEN... 3 2 PALVELUN KÄYTTÄJIEN HALLINTA... 4 3 KÄYTTÖEHDOT... 4 4 TURVALLISUUS... 5

Lisätiedot

Henkilötietojesi käsittelyn tarkoituksena on:

Henkilötietojesi käsittelyn tarkoituksena on: 1 (5) TIETOSUOJASELOSTE 1 YKSITYISYYTESI SUOJAAMINEN 2 REKISTERINPITOA KOSKEVAT YLEISET TIEDOT 3 TIETOJEN KÄYTTÖTARKOITUS Yksityisyytesi on meille tärkeää. Veho sitoutuu suojaamaan yksityisyyttäsi ja noudattamaan

Lisätiedot

Aineistot Premium -palvelun käyttöehdot

Aineistot Premium -palvelun käyttöehdot Aineistot Premium -palvelun käyttöehdot 25.5.2018 Aineistot Premium -palvelun käyttöehdot 2 (5) Sisältö 1. Yleistä... 3 2. Muutokset käyttöehdoissa ja palvelussa... 3 3. Palvelun toimittaminen... 3 4.

Lisätiedot

Palvelusopimus. Meri-Lapin kuntapalvelut liikelaitoskuntayhtymä. Kemin kaupunki

Palvelusopimus. Meri-Lapin kuntapalvelut liikelaitoskuntayhtymä. Kemin kaupunki Palvelusopimus Meri-Lapin kuntapalvelut liikelaitoskuntayhtymä Kemin kaupunki 1.8.2014 ATERIAPALVELUSOPIMUS 2 (8) Sisällysluettelo: 1 SOPIMUKSEN OSAPUOLET... 3 2 SOPIMUKSEN KOHDE... 3 3 SOPIMUSASIAKIRJAT

Lisätiedot

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Rekisteri- ja tietosuojaseloste Tämä on henkilötietolain (10 ja 24 ) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 14.5.2018. Viimeisin muutos 23.5.2018. 1. Rekisterinpitäjä Sareni Oy

Lisätiedot

Palvelukuvaus LOUNEA VERKKOTURVA PALVELUKUVAUS.

Palvelukuvaus LOUNEA VERKKOTURVA PALVELUKUVAUS. Palvelukuvaus 1 LOUNEA VERKKOTURVA PALVELUKUVAUS 2 Sisällysluettelo 1 YLEISKUVAUS... 3 1.1 Verkkoturvapalvelu... 3 1.1.1 Verkkoturvapalvelun edut... 3 1.2 Palvelun perusominaisuudet... 3 1.2.1 Suodatettava

Lisätiedot

1/6. LIITE 7 Palvelutaso

1/6. LIITE 7 Palvelutaso 1/6 LIITE 7 Palvelutaso 1. MÄÄRITELMÄT... 2 2. NEUVONTA... 2 3. VIRHEIDEN KORJAAMINEN... 3 4. KIIREELLISYYSLUOKAT VASTEAIKA... 3 5. ALUSTAN YLLÄPITO... 4 6. ALUSTAN KEHITTÄMINEN... 4 7. PALVELUVASTEAIKOJEN

Lisätiedot

KOODIVIIDAKKO OY:N PALVELUITA KOSKEVAT HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN YLEISET EHDOT

KOODIVIIDAKKO OY:N PALVELUITA KOSKEVAT HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN YLEISET EHDOT 1 KOODIVIIDAKKO OY:N PALVELUITA KOSKEVAT HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN YLEISET EHDOT 1. TARKOITUS JA SOVELTAMISALA 1.1. Euroopan Unionin yleisen tietosuoja-asetuksen 2016/679 ( Tietosuoja-asetus ) soveltaminen

Lisätiedot

Tietopaketti tietosuojasta ProAgrian ja Maa- ja kotitalousnaisten jäsenyhdistyksille

Tietopaketti tietosuojasta ProAgrian ja Maa- ja kotitalousnaisten jäsenyhdistyksille Tietopaketti tietosuojasta ProAgrian ja Maa- ja kotitalousnaisten jäsenyhdistyksille 1 Tietosuoja-asetuksesta Asetus astui voimaan 24.5.2016 ja sitä ryhdytään soveltamaan alkaen. Asetuksen sisältö on suoraan

Lisätiedot

Liana Technologiesin palveluita koskevat henkilötietojen käsittelyn yleiset ehdot

Liana Technologiesin palveluita koskevat henkilötietojen käsittelyn yleiset ehdot https://docs.google.com/document/d/1vl7kwqdj2dfhgkzqnttrpynkeoq6rwtnb5zrlpv8lbg/edit# 1/7 Page 2/7 1. Tarkoitus ja soveltamisala 1.1. 1.2. 1.3. 1.4. Euroopan unionin yleisen tietosuoja asetuksen 2016/679

Lisätiedot

IT-palvelusopimus 2018

IT-palvelusopimus 2018 IT-palvelusopimus 2018 IT-palvelusopimus 2018 1 / 6 1. Sopijapuolia koskevat tiedot ja yhteyshenkilöt Toimittaja Toimittajan nimi: Plus Verkot Oy Y-tunnus: 1014171-2 Alv.rek Toimittajan osoite: Kotkankallionkatu

Lisätiedot

Sertifikaattitilisopimus biokaasusertifikaattijärjestelmän käyttö

Sertifikaattitilisopimus biokaasusertifikaattijärjestelmän käyttö Sertifikaattitilisopimus biokaasusertifikaattijärjestelmän käyttö 2 1. Sopimuksen osapuolet Tämä sertifikaattitilisopimus ( Sopimus ) on solmittu seuraavien osapuolten välillä: Järjestelmän Ylläpitäjä

Lisätiedot

Improbaturin vastaanottajarekisterin TIETOSUOJASELOSTE

Improbaturin vastaanottajarekisterin TIETOSUOJASELOSTE Improbaturin vastaanottajarekisterin TIETOSUOJASELOSTE 1. Rekisterin nimi 2. Rekisterinpitäjä ja yhteyshenkilö 3. Rekisteröidyt 4. Tietojen käsittelyn tarkoitus ja oikeusperusteet 5. Käsiteltävät/rekisteriin

Lisätiedot

METANOIA INSITITUUTTI OY TIETOSUOJAREKISTERISELOSTE

METANOIA INSITITUUTTI OY TIETOSUOJAREKISTERISELOSTE METANOIA INSITITUUTTI OY TIETOSUOJAREKISTERISELOSTE Henkilötietolain (523/1999) 10 :n ja EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteriseloste (25.5.2018). Jos haluat käyttää oikeuttasi saada tietoa

Lisätiedot

Lupapiste-palvelujen Palvelusopimus

Lupapiste-palvelujen Palvelusopimus 2027/02.08.00.00.00/2016 Lupapiste-palvelujen Palvelusopimus Solita Oy Arkadiankatu 2, 00100 Helsinki Åkerlundinkatu 11, 33100 Tampere Torikatu 18, 90100 Oulu 1060155-5 31.10.2016 2 (6) 1 SOPIMUSOSAPUOLET

Lisätiedot

LAITEPAIKKAHINNASTO HMV

LAITEPAIKKAHINNASTO HMV 1 (6) DNA Oy:n kiinteän verkon operaattoripalvelut LAITEPAIKKAHINNASTO HMV 2 (6) Sisällys 1 Yleistä... 3 1.1 Laitepaikka... 3 2 Sähkönsyöttö / energia... 4 2.1 Sähköenergia ilmoitetulla kulutuksella...

Lisätiedot

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Rekisteri- ja tietosuojaseloste Tämä on henkilötietolain (10 ja 24 ) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 15.5.2018. Viimeisin muutos 20.2.2019. 1. Rekisterinpitäjä (2293174-6

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016)

Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Palvelun / rekisterin nimi: Liperin kunnan kiinteistöjen tallentava kamera-

Lisätiedot

EASY Tiedostopalvelin Käyttöopas

EASY Tiedostopalvelin Käyttöopas EASY Tiedostopalvelin Käyttöopas Windows Client www.storageit.fi - Äyritie 8 D, 01510 VANTAA Salorantie 1, 98310 KEMIJÄRVI Sisältö 1. Asennus 2. Yhdistäminen pilveen - Tiedostojen siirto - Paikallisten

Lisätiedot

SOPIMUS [SOVELLUSHANKINNASTA]

SOPIMUS [SOVELLUSHANKINNASTA] Julkisen hallinnon IT- hankintojen sopimusehdot (JIT 2007) 1 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [JHS 166

Lisätiedot

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) mukainen versio

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) mukainen versio Tietosuojaselote Sivu 1 (4) Tietosuojaselote EU:n yleisen tietosuojaasetuksen (679/2016) mukainen versio Rekisterinpitäjä Sakipa Oy Isännöinti Ytunnus: 23545863 osoite: Yrjönkatu 15, 28100 Pori p. 026344300

Lisätiedot

Asiakkaan on hyväksyttävä tämän tietosuojaselosteen ehdot käyttääkseen Samppalinnan Kesäteatterin palveluita.

Asiakkaan on hyväksyttävä tämän tietosuojaselosteen ehdot käyttääkseen Samppalinnan Kesäteatterin palveluita. Samppalinnan Kesäteatterin tietosuojaseloste Asiakkaan on hyväksyttävä tämän tietosuojaselosteen ehdot käyttääkseen Samppalinnan Kesäteatterin palveluita. Selosteella informoimme asiakkaitamme heidän henkilötietojensa

Lisätiedot

Palvelukuvaus Omakannan Omatietovaranto

Palvelukuvaus Omakannan Omatietovaranto Palvelukuvaus Omakannan Omatietovaranto 24.10.2018 Kela, Kanta-palvelut Muutoshistoria Versio Muutos Tekijä PVM 1.0 Ensimmäinen julkaistava versio pilotointivaihetta varten 1.1 Päivitetty sisältöä vastaamaan

Lisätiedot

R-kioskin uutiskirjettä koskeva tietosuojaseloste

R-kioskin uutiskirjettä koskeva tietosuojaseloste TIETOSUOJASELOSTE 1 (5) R-kioskin uutiskirjettä koskeva tietosuojaseloste SISÄLLYSLUETTELO 1. Rekisterinpitäjä... 2 2. Mitä tietoja käsittelemme?... 2 3. Mihin tarkoitukseen henkilötietoja käsitellään?...

Lisätiedot

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYÄ KOSKEVA LIITE

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYÄ KOSKEVA LIITE 1 (5) HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYÄ KOSKEVA LIITE 1 Johdanto 2 Käsiteltävät henkilötiedot Tämä henkilötietojen käsittelyä koskeva liite ( Liite ) on erottamaton osa Postin SmartShip-tilauskanavaa käyttävän

Lisätiedot

Palvelukuvaus Datatalkkari 19.5.2016 LOUNEA DATATALKKARI PALVELUKUVAUS. www.lounea.fi

Palvelukuvaus Datatalkkari 19.5.2016 LOUNEA DATATALKKARI PALVELUKUVAUS. www.lounea.fi Palvelukuvaus Datatalkkari 19.5.2016 1 LOUNEA DATATALKKARI PALVELUKUVAUS 2 Sisällysluettelo 1. YLEISKUVAUS... 3 2. PALVELUKOMPONENTIT... 3 2.1. Käyttöönotto ja opastus... 3 2.2. Huolto ja asennus... 3

Lisätiedot

Palvelusopimus. joukkoliikenteen lippu- ja maksujärjestelmään. liittymisestä

Palvelusopimus. joukkoliikenteen lippu- ja maksujärjestelmään. liittymisestä Palvelusopimus joukkoliikenteen lippu- ja maksujärjestelmään liittymisestä LUONNOS 05032015 Toimittaja TVV lippu- ja maksujärjestelmä Oy Y- tunnus 2560184-9 Bertel Jungin aukio 5 02600 ESPOO Toimittajan

Lisätiedot

1. SHK-Huolto Oy:n asiakasrekisterin tietosuojaseloste. Rekisterinpitäjä:

1. SHK-Huolto Oy:n asiakasrekisterin tietosuojaseloste. Rekisterinpitäjä: 1. SHK-Huolto Oy:n asiakasrekisterin tietosuojaseloste Rekisterinpitäjä: SHK-Huolto Oy Y-tunnus: 2451079-3 Kankiraudantie 2 00700 Helsinki Yhteyshenkilö: Sari Naukkarinen Sähköposti: sari@danet.fi Puhelin:

Lisätiedot

Sairausvakuutuslain perusteella korvattavien matkojen suorakorvausmenettelyä koskevan henkilötietorekisterin tietosuojaseloste

Sairausvakuutuslain perusteella korvattavien matkojen suorakorvausmenettelyä koskevan henkilötietorekisterin tietosuojaseloste Tietosuojaseloste 1 (5) 22.5.2018 Sairausvakuutuslain perusteella korvattavien matkojen suorakorvausmenettelyä koskevan henkilötietorekisterin tietosuojaseloste 1 Rekisterinpitäjä KANSANELÄKELAITOS (Kela)

Lisätiedot

Ohje EU:n yleistä tietosuoja-asetusta on sovellettu alkaen. Asetus määrittää henkilötietoja käsittelevien tahojen roolit:

Ohje EU:n yleistä tietosuoja-asetusta on sovellettu alkaen. Asetus määrittää henkilötietoja käsittelevien tahojen roolit: Lakiyksikkö Vammaisetuusryhmä Ohje 20.7.2018 Kela 61/331/2017 EU:n yleinen tietosuoja-asetus (EU) 2016/679 Ohjeet henkilötietojen käsittelystä kuulovammaisten, kuulonäkövammaisten ja puhevammaisten henkilöiden

Lisätiedot

Rekrytointia koskeva tietosuojaseloste

Rekrytointia koskeva tietosuojaseloste TIETOSUOJASELOSTE 1 (6) Rekrytointia koskeva tietosuojaseloste SISÄLLYSLUETTELO 1. Rekisterinpitäjä... 2 2. Mitä tietoja käsittelemme?... 2 3. Mihin tarkoitukseen henkilötietoja käsitellään?... 2 4. Säilytysaika...

Lisätiedot

v4.0 Palvelukuvaus 1.11.2014

v4.0 Palvelukuvaus 1.11.2014 v4.0 Palvelukuvaus 1.11.2014 - 2-5 Internetsivustopaketti nettihelmi nettihelmi on Avaimet käteen Internetsivusto ratkaisu. Palvelu sisältää laadukkaan graafisen ulkoasun nettihelmi perussivupohjaan ja

Lisätiedot

Markkinointirekisteriseloste

Markkinointirekisteriseloste :n tietosuojaseloste Tämä tietosuojaseloste on samalla henkilötietolain (523/99) 10 :n mukainen rekisteriseloste. Laadittu 22.5.2018, viimeisin muutos 23.05.2018. Tämä tietosuojaeloste pitää sisällään

Lisätiedot

LIITE VARMENNEPALVELUJEN ASIAKAS- JA REKISTERÖINTISOPIMUKSIIN NRO

LIITE VARMENNEPALVELUJEN ASIAKAS- JA REKISTERÖINTISOPIMUKSIIN NRO Henkilötietojen käsittelyn ehdot LIITE VARMENNEPALVELUJEN ASIAKAS- JA REKISTERÖINTISOPIMUKSIIN NRO 1. Yleistä 1.1. Tämä sopimusliite Henkilötietojen käsittelyn ehdot on osa varmennepalvelujen asiakas-

Lisätiedot

Tietoverkon välityksellä toimitettavia palveluja koskeva sopimus

Tietoverkon välityksellä toimitettavia palveluja koskeva sopimus Tietoverkon välityksellä toimitettavia palveluja koskeva sopimus 1. Sopimuksen kohde Alla mainitut asiakas ja toimittaja ovat tehneet tässä sopimuksessa sovituin ehdoin sopimuksen tietoverkon välityksellä

Lisätiedot

2 Tahtoo henkilötietojen käsittelijänä

2 Tahtoo henkilötietojen käsittelijänä Tietosuojaseloste 28.01.2018 Tämä on henkilötietolain (523/1999) 10 :n ja 24 :n sekä EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) 12 ja 13 artiklan mukainen yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016)

Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Palvelun nimi: Uimahalli ja kuntosali Liprakan asiakasrekisteri Tiedonanto

Lisätiedot

EU:N TIETOSUOJA-ASETUKSET WALMU

EU:N TIETOSUOJA-ASETUKSET WALMU EU:N TIETOSUOJA-ASETUKSET WALMU 1 EU:N TIETOSUOJA-ASETUKSET EU:n tietosuoja-asetuksen huomioiminen järjestötoiminnassa GDPR = General Data Protection Regulation = EU:n tietosuoja-asetus = Euroopan parlamentin

Lisätiedot

Tuotenäytteiden jakelua koskeva tietosuojaseloste

Tuotenäytteiden jakelua koskeva tietosuojaseloste TIETOSUOJASELOSTE 1 (5) Tuotenäytteiden jakelua koskeva tietosuojaseloste SISÄLLYSLUETTELO 1. Rekisterinpitäjä... 2 2. Mitä tietoja käsittelemme?... 2 3. Mihin tarkoitukseen henkilötietoja käsitellään?...

Lisätiedot

HPK Kannattajat ry. Tietosuojaseloste. EU:n tietosuoja-asetus (EU) 2016/679

HPK Kannattajat ry. Tietosuojaseloste. EU:n tietosuoja-asetus (EU) 2016/679 EU:n tietosuoja-asetus (EU) 2016/679 Päivitetty: 24.05.2018 1. Rekisterinpitäjä HPK Kannattajat ry Kiekkoritarinkuja 3B 13130 Hämeenlinna info@hpkkannattajat.fi 2. Rekisteriyhdyshenkilö Rekisterinpitäjän

Lisätiedot

LIITE 3: HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN EHDOT

LIITE 3: HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN EHDOT 10.9.2018 1 (6) LIITE 3: HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN EHDOT I Osa: Sopimusehdot Palveluntuottaja noudattaa voimassa olevan tietosuojalainsäädännön edellyttämiä menettelytapoja ja henkilötietojen käsittelyä

Lisätiedot

2.1. Vuokraoikeus, palvelun avaus, palvelu ja tietojen välittäminen

2.1. Vuokraoikeus, palvelun avaus, palvelu ja tietojen välittäminen Sopimusehdot 1. Osapuolet Aditro Oy ja Asiakas. Jatkossa Aditro Oy = Toimittaja. 2. Sopimuksen kohde 2.1. Vuokraoikeus, palvelun avaus, palvelu ja tietojen välittäminen Sopimuksen kohteena ovat Toimittajan

Lisätiedot

Kangasalan Moottorikerhon tietosuojakäytännöt

Kangasalan Moottorikerhon tietosuojakäytännöt Kangasalan Moottorikerhon tietosuojakäytännöt Kerhon nimi: Kangasalan Moottorikerho Ry (Yhdistysnumero 93.425) Osoite: c/o Nallekarhuntie 2 36100 Kangasala Kangasalan Moottorikerho (myöhemmin kerho tai

Lisätiedot

Tietosuojaseloste (5)

Tietosuojaseloste (5) 1.10.2017 1(5) Tietosuojaseloste Tässä tietosuojaselosteesta (jäljempänä tietosuojaseloste ) on kuvattu henkilötietojen käsittelykäytännöt, mukaan lukien kuvaus kerätyistä henkilötiedoista ja niiden käsittelytavoista.

Lisätiedot

Tampereen yliopisto Tietosuojailmoitus 1 (5) Tampereen yliopisto Tampereen yliopisto Kalevantie 4, Tampere Puh.

Tampereen yliopisto Tietosuojailmoitus 1 (5) Tampereen yliopisto Tampereen yliopisto Kalevantie 4, Tampere Puh. Tampereen yliopisto Tietosuojailmoitus 1 (5) Tietosuojailmoitus 1. Rekisterinpitäjä Tampereen yliopisto Yksikkö Tampereen yliopisto 33014 Tampereen yliopisto Kalevantie 4, 33100 Tampere Puh. 03 355 111

Lisätiedot

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Tietosuoja- ja rekisteriseloste Tietosuoja- ja rekisteriseloste Evästeet Aparnasremontit.fi kerää joitakin käyttäjäkohtaisia tietoja käyttämällä evästeitä ( cookies ). Eväste on vierailijan selaimelle lähetettävä pieni tekstitiedosto,

Lisätiedot

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Helpdesk-palveluita

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Helpdesk-palveluita Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Helpdesk-palveluita Sisältää EU:n tietosuoja-asetuksen mukaiset vaatimukset (artiklat 13, 14 ja 30) Laadittu: 14.5.2018 1. Rekisterinpitäjä

Lisätiedot

Asiakas- ja markkinointirekisteri. Tietosuojaseloste. Tilitoimisto Likvidi Oy

Asiakas- ja markkinointirekisteri. Tietosuojaseloste. Tilitoimisto Likvidi Oy Asiakas- ja markkinointirekisteri Tietosuojaseloste Sisällys 1 Rekisterinpitäjä 3 2 Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa 3 3 Tietosuojavastaava 3 4 Rekistereiden nimet 3 5 Henkilötietojen käsittelyn

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE. 4. Rekisterin käyttötarkoitus ja henkilötietojen käsittelyn peruste

TIETOSUOJASELOSTE. 4. Rekisterin käyttötarkoitus ja henkilötietojen käsittelyn peruste TIETOSUOJASELOSTE Katto2000 Oy noudattaa menettelytapoja ja prosesseja, joilla suojataan henkilötietoja tietosuojalainsäädännön vaatimusten mukaisesti. Tämä tietosuojaseloste sisältää tietojen keräämisen

Lisätiedot

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Urkundplagioinnintunnistusohjelmaa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Urkundplagioinnintunnistusohjelmaa Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Urkundplagioinnintunnistusohjelmaa Sisältää EU:n tietosuoja-asetuksen mukaiset vaatimukset (artiklat 13, 14 ja 30) Laadittu: 14.05.2018 1.

Lisätiedot

EU:n tietosuoja-asetuksen mukainen tietosuojaseloste, koskien ohjelmistopalveluamme Admicomia

EU:n tietosuoja-asetuksen mukainen tietosuojaseloste, koskien ohjelmistopalveluamme Admicomia Alavieskan LVI Oy:n tietosuojaseloste EU:n tietosuoja-asetuksen mukainen tietosuojaseloste, koskien ohjelmistopalveluamme Admicomia 1. Rekisterinpitäjä Alavieskan LVI Oy Y-tunnus 0840417-3 Puurakenteentie

Lisätiedot

Public. Kumppanuusforum Yksityinen terveydenhuolto EU:n yleinen tietosuoja-asetus / General Data Protection Regulation (GDPR) Perjantai 24.

Public. Kumppanuusforum Yksityinen terveydenhuolto EU:n yleinen tietosuoja-asetus / General Data Protection Regulation (GDPR) Perjantai 24. Kumppanuusforum 2017 Yksityinen terveydenhuolto EU:n yleinen tietosuoja-asetus / General Data Protection Regulation (GDPR) Perjantai 24.8 Mikä GDPR? = General Data Protection Regulation = Yleinen tietosuoja-asetus

Lisätiedot

Hostingpalvelujen. oikeudelliset kysymykset. Viestintäviraston Abuse-seminaari 2012. Jaakko Lindgren

Hostingpalvelujen. oikeudelliset kysymykset. Viestintäviraston Abuse-seminaari 2012. Jaakko Lindgren Hostingpalvelujen oikeudelliset kysymykset Viestintäviraston Abuse-seminaari 2012 Jaakko Lindgren Legal Counsel Tieto, Legal jaakko.lindgren@tieto.com Esittely Jaakko Lindgren Legal Counsel, Tieto Oyj

Lisätiedot

SOPIMUS IT- PALVELUSTA SOPIMUS NRO: MEDBIT Tilaajan yhteyshenkilö sopimusasioissa: Sosiaali- ja terveysjohtaja Juha Sandberg

SOPIMUS IT- PALVELUSTA SOPIMUS NRO: MEDBIT Tilaajan yhteyshenkilö sopimusasioissa: Sosiaali- ja terveysjohtaja Juha Sandberg Medbit Oy 1 SOPIMUS IT- PALVELUSTA SOPIMUS NRO: MEDBIT-12-2014 1 SOPIJAPUOLET Tilaaja: Raision sosiaali- ja terveyskeskus Y- tunnus: 0204428-5 Osoite: PL 100, 20201 RAISIO Tilaajan yhteyshenkilö sopimusasioissa:

Lisätiedot

Teknologia avusteiset palvelutverkostopalaveri

Teknologia avusteiset palvelutverkostopalaveri Henkilötietojen käsittely ja GDPR:n vaikutukset GDPR Yleinen tietosuoja-asetus 25.5.2018 alkaen Teknologia avusteiset palvelutverkostopalaveri 16.10.18 Teija Karvonen Perusturvan tietosuojavastaava Esityksen

Lisätiedot

alueen turvallisuuden lisääminen; sekä

alueen turvallisuuden lisääminen; sekä 1 (5) TIETOSUOJASELOSTE 1 YKSITYISYYTESI SUOJAAMINEN 2 REKISTERINPITOA KOSKEVAT YLEISET TIEDOT 3 TIETOJEN KÄYTTÖTARKOITUS Yksityisyytesi on meille tärkeää. Veho sitoutuu suojaamaan yksityisyyttäsi ja noudattamaan

Lisätiedot

ENERSENSE OY:N TIETOSUOJASELOSTE TYÖNHAKIJOILLE. Viimeksi päivitetty:

ENERSENSE OY:N TIETOSUOJASELOSTE TYÖNHAKIJOILLE. Viimeksi päivitetty: ENERSENSE OY:N TIETOSUOJASELOSTE TYÖNHAKIJOILLE Viimeksi päivitetty: 11.6.2018 Yksityisyytesi on meille tärkeä ja työskentelemme ahkerasti sen suojaamiseksi. Tässä yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016/EU)

Lisätiedot

Yleinen tietosuojaseloste

Yleinen tietosuojaseloste 1 (5) Yleinen tietosuojaseloste 1 Rekisterinpitäjä, Nisulankatu 78, 40720 Jyväskylä Puh. 010 504 6710, info@fuelk.com 2 Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa Heini Ahven, Nisulankatu 78, 40720 Jyväskylä,

Lisätiedot

Henkilötietolain (521/1999) 10 ja 24 :ssä säädetyistä tiedoista koostuva tietosuojaseloste. Tietosuojaseloste on laadittu

Henkilötietolain (521/1999) 10 ja 24 :ssä säädetyistä tiedoista koostuva tietosuojaseloste. Tietosuojaseloste on laadittu TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolain (521/1999) 10 ja 24 :ssä säädetyistä tiedoista koostuva tietosuojaseloste. Tietosuojaseloste on laadittu 30.4.2018. REKISTERINPITÄJÄ Rekisterinpitäjänä toimii: Tili-Saarimaa

Lisätiedot