Henkilötietojen käsittelyä koskevat erityisehdot ( DPA ) Suomen Tilaajavastuu Oy

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Henkilötietojen käsittelyä koskevat erityisehdot ( DPA ) Suomen Tilaajavastuu Oy"

Transkriptio

1 Henkilötietojen käsittelyä koskevat erityisehdot ( DPA ) Suomen Tilaajavastuu Oy

2 Miksi ja milloin tarvitaan henkilötietojen käsittelyä koskevat erityisehdot EU:n yleinen tietosuoja-asetus tulee velvoittavaksi Tietosuoja-asetuksen 28 artiklassa edellytetään, että henkilötietojen käsittelyä ulkoistava rekisterinpitäjä sopii ulkoistuskumppaninsa kanssa kirjallisesti henkilötietojen käsittelyyn sovellettavista ehdoista. Tällaista sopimusta tai sopimusliitettä kutsutaan yleisesti Data Processing Agreementiksi, DPA:ksi tai henkilötietojen käsittelyä koskevaksi sopimukseksi/sopimusliitteeksi. STV:n palveluita käyttäville asiakkaille muodostuu omia henkilörekistereitä, joissa asiakas on rekisterinpitäjän asemassa ja STV on henkilötietojen käsittelijä, joka toimii rekisteripitäjän puolesta. Siksi seuraavien palveluiden sopimusehtoihin liitetään uusi liite Henkilötietojen käsittelyä koskeva erityisehdot : Ilmoita-palvelu (yrityksen työntekijärekisteri) Työmaarekisteri ja työmaarekisterin työntekijäraportointi (työmaakohtaiset henkilölistat ja muut henkilötiedot, joita käytetään Verohallinnolle tehtävien työntekijäraporttien tekemiseen) Valvoja-palvelu (asiakkaan valvontalistalla olevien yritysten tilaajavastuuraportteihin sisältyvät vastuuhenkilöiden henkilötiedot) SignSpace-palvelu (asiakaskohtainen henkilörekisteri yhteyshenkilöistä ja palvelun käyttäjien profiilitiedoista)

3 Miten uusi sopimusliite tulee asiakkaan voimassaolevan sopimuksen osaksi STV:n sopimusehtojen mukaan STV voi muuttaa palveluita koskevia sopimusehtoja ilmoittamalla siitä asiakkaalle vähintään yhtä kuukautta etukäteen palveluiden verkkosivuilla julkaistulla tiedotteella. Asiakas hyväksyy muutetut sopimusehdot jatkamalla STV:n palveluiden käyttöä. Henkilötietojen käsittelyä koskeva sopimusliite ei siten edellytä asiakkaalta allekirjoitusta tai muita aktiivisia toimenpiteitä.

4 DPA-sopimusliitteen keskeiset ehdot STV:n Ilmoita-palvelu, Työmaarekisteri ja Valvoja-palvelu ovat kaikille asiakkaille samanlaisina tarjottuja pilvipalveluita, joihin ei ole teknisesti eikä kaupallisesti mahdollista tehdä asiakaskohtaisia räätälöintejä tai muokkauksia. Tästä johtuen sopimusliitteessä henkilötietojen käsittelystä sovitaan tavalla, joka on yhteensopiva STV:n palveluiden ja pilvipalvelun teknis-kaupallisten rajoitusten kanssa.

5 Alihankkijoiden käyttö (alikäsittelijät) Asiakas antaa ennakollisen hyväksymisen sille, että STV voi käyttää palveluiden tuottamisessa Euroopan talousalueen sisällä toimivia alihankkijoita. Käytettyjä alihankkijoita ei siis hyväksytetä etukäteen jokaisella asiakkaalla. Jos asiakas ei hyväksy käytettyä alihankkijaa tai alihankkijan muutosta, asiakkaalla on aina oikeus päättää palvelua koskeva sopimus. Tällä hetkellä keskeisimmät alikäsittelijät ovat: Vakka-Suomen Puhelin Oy (asiakaspalvelu sähköpostitse ja puhelimitse) Moment Group Oy (asiakaspalvelu sähköpostitse ja puhelimitse) Finnchat Oy (asiakaspalvelu verkkosivujen chat-palvelussa) Nebula Oy (palvelukeskuspalvelut)

6 Henkilötietojen käsittelyn luonne ja kesto STV käsittelee henkilötietoja niin kauan kuin asiakas käyttää palvelua. Asiakkaan ja STV:n välisen palvelun käyttöä koskevan sopimuksen päättyessä STV lopettaa henkilötietojen käsittelyn ja poistaa tai palauttaa asiakkaalle henkilötiedot kunkin palvelun erityisehdoissa kuvatulla tavalla. Henkilötietojen käsittelyn päättymiseen liittyvät toimenpiteet vaihtelevat palveluittain ja kuvataan siksi kunkin palvelun erityisehdoissa. Käsiteltävät henkilötietotyypit ja rekisteröityjen ryhmät kuvataan samoin kunkin palvelun erityisehdoissa.

7 Asiakkaan vastuulla olevat asiat Asiakas vastaa rekisterinpitäjänä siitä, että se toteuttaa omalta osaltaan tarvittavat toimenpiteet, joita edellytetään tietosuojalainsäädännössä. Asiakkaan vastuulla on esimerkiksi varmistaa, että asiakas tallentaa STV:n järjestelmiin vain oikeaa sisältöä, pitää tallentamansa tiedon ajantasaisena ja poistaa tiedot joita ei enää tarvita: Ilmoita-palvelun kautta annettujen työntekijätietojen ylläpito siten, että entiset työntekijät poistetaan heti, kun työsuhde päättyy ja samassa yhteydessä lopetetaan työntekijän mahdollinen eperehdytys-tilaus ja merkitään työsuhteeseen sidottu Valttikortti lopetettavaksi.

8 Asiakkaan kirjalliset ohjeet Asiakkaalla on oikeus antaa kirjallisia ohjeita. Vakiomallisen pilvipalvelun kohdalla asiakkaan ei pääsääntöisesti tarvitse erikseen ohjeistaa palveluntarjoajaa, jolloin kirjalliseksi ohjeistukseksi katsotaan se, että palvelu toimitetaan sopimuksen ja olemassa olevien palvelukuvausten mukaisesti. Asiakkaan antama ohjeistus liittyy käytännössä useimmiten asiakkaan tilaamiin lisämaksullisiin palveluihin, kuten esimerkiksi asiakkaana olevan konsernin yhtiöjärjestelyiden yhteydessä pyydetty apu rekisteritietojen siirto toisen y-tunnuksen alle.

9 Seloste käsittelytoimista (records of processing activities Art 30) STV pitää rekisterinpitäjä-asiakkaalleen saatavilla tietosuoja-asetuksen 30 artiklan mukaisen selosteen käsittelytoimista silloin, kun STV toimii käsittelijän roolissa.

10 Omien tietojen tarkastusoikeuden toteuttaminen Rekisteröidyllä henkilöllä on oikeus pyytää rekisterinpitäjältä tieto siitä, mitä henkilötietoja hänestä on rekisterissä. STV:n on luomassa omiin verkkopalveluihinsa toiminnallisuutta, jonka kautta rekisteröity henkilö voisi tunnistautua henkilökohtaisilla pankkitunnuksillaan ja sen jälkeen tarkastaa omat henkilötietonsa. Kun sähköinen omien tietojen tarkastus on mahdollista, haluamme, että yksittäinen työntekijä voisi tarkastaa Ilmoita-palvelussa olevat tietonsa samassa yhteydessä kun hän tarkastaa STV:n Valttikorttirekisterissä tai Taitorekisterissä olevat henkilötietonsa. Tätä varten pyydämme ehdoissa, että asiakas valtuuttaa STV:n vastaamaan asiakkaan puolesta rekisteröidyn omien tietojen tarkastuspyyntöihin silloin, kun sähköinen itsepalvelukanava on käytettävissä. Jos omien tietojen tarkastusta pyytää henkilö, jolla ei ole pankkitunnuksia. Henkilö voi pyytää omien tietojen tarkastusta manuaalisessa prosessissa tunnistautumalla virallisilla henkilöpapereillaan. Ensimmäisessä vaiheessa sähköisen itsepalvelukanavan kautta saisi tiedot myönnetyistä Valttikorteista, Taitorekisteriin merkityistä pätevyyksistä (molemmissa rekisterinpitäjänä STV) ja Ilmoita-palvelussa työnantajan työntekijästä antamat tiedot. Päätoteuttajan työmaarekisteristä annettaisiin itsepalvelukanavassa vain tieto, mihin ja kenen päätoteuttajan työmaihin henkilö on liitetty STV:n työmaarekisteripalveluissa ja ohjeistus pyytää tarkempia tietoja suoraan rekisterinpitäjänä toimivalta päätoteuttajalta. Tämä linjaus on tehty siksi, että STV:n työmaarekisteriin tallennettu henkilötieto on useimmiten vain osa työmaalla käsiteltävästä henkilötiedosta, jota voi olla myös kulunvalvontajärjestelmissä, työmaan toiminnanohjausjärjestelmissä ja muissa tietojärjestelmissä. Päätoteuttaja voi valita, miten on tarkoituksenmukaisinta vastata rekisteröidyn tietopyyntöön. STV avustaa päätoteuttajaa sen tiedon osalta, joka on tallennettu STV:n palveluihin. STV:n verkkopalvelun käyttäjä voisi tarkistaa omat käyttäjätietonsa kirjautumalla kuhunkin palveluun ja katsomalla omat profiilitietonsa. Omien tietojen tarkastamisen itsepalvelukanavaa kehitetään jatkossa kertyneen käyttökokemuksen pohjalta. Ensimmäisessä vaiheessa STV ei veloita asiakasta siitä, että sen työntekijä käyttää sähköistä omien tietojen tarkastuspalvelua. STV varaa kuitenkin mahdollisuuden muuttaa hinnoittelulinjauksiaan, jos omien tietojen tarkastuksen yhteydessä henkilön sähköisen tunnistamisen TUPAS-tunnistusten kokonaismäärä ja kulut nousevat merkittäväksi kulueräksi.

11 Palveluiden tietosuojaselosteet ja muu informointimateriaali STV päivittää palveluidensa tietosuojaselosteet ennen toukokuun loppua. STV:n verkkosivuille tulee oma osio, jossa kerrotaan yksityiskohtaisemmin miten STV käsittelee henkilötietoja tarjoamiensa palveluiden yhteydessä.

12 Yhteyshenkilö henkilötietojen käsittelyyn liittyvissä kysymyksissä Tietosuojavastaava: Saara Rinta-Jouppi Suomen Tilaajavastuu Oy Tarvonsalmenkatu 17 B Espoo

Henkilötietojen käsittelyn ehdot. 1. Yleistä

Henkilötietojen käsittelyn ehdot. 1. Yleistä Henkilötietojen käsittelyn ehdot Liite 7 1 (6) Henkilötietojen käsittelyn ehdot 1. Yleistä 1.1. Tämä sopimusliite Henkilötietojen käsittelyn ehdot on osa PISA 2021 -palvelusopimusta (Dnro ), jäljempänä

Lisätiedot

1.1. Tämä sopimusliite Henkilötietojen käsittelyn ehdot on osa kuljetuspalvelujen operaattoripalvelusopimusta

1.1. Tämä sopimusliite Henkilötietojen käsittelyn ehdot on osa kuljetuspalvelujen operaattoripalvelusopimusta Liite 1 Henkilötietojen käsittelyn ehtoihin Henkilötietojen käsittelyn ehdot 1. Yleistä 1.1. Tämä sopimusliite Henkilötietojen käsittelyn ehdot on osa kuljetuspalvelujen operaattoripalvelusopimusta (Dnro

Lisätiedot

1.3. Tämä liite sekä henkilötietojen käsittelyn kuvaus -liite korvaavat aiemman sopimukseen liitetyn Tietosuojaliitteen.

1.3. Tämä liite sekä henkilötietojen käsittelyn kuvaus -liite korvaavat aiemman sopimukseen liitetyn Tietosuojaliitteen. LiiteSopimusliite JAR1825129 Henkilötietojen käsittelyn ehdot 29.11.201822.10.2018 1 (5) JARDno-2017-1652 1. Yleistä 1.1. Tämä sopimusliite Henkilötietojen käsittelyn ehdot on osa Sopimusta työterveyshuollon

Lisätiedot

WestStar Oy Aleksanterinkatu 17 B Lahti. Liite Henkilötietojen käsittely

WestStar Oy Aleksanterinkatu 17 B Lahti. Liite Henkilötietojen käsittely 1 WestStar Oy 24.5.2018 2223699-7 Aleksanterinkatu 17 B 15110 Lahti Liite Henkilötietojen käsittely 2 SISÄLLYSLUETTELO 1. Osapuolet 2. Tausta ja tarkoitus 3. Määritelmät 4. Käsittelyn kohde ja tarkoitus

Lisätiedot

I Osa: Sopimusehdot [Siirrä nämä ehdot soveltuvin osin sopimukseen]:

I Osa: Sopimusehdot [Siirrä nämä ehdot soveltuvin osin sopimukseen]: Henkilötietojen käsittelyn ehdot Versio 4 Maaliskuu 2018 1 (7) OHJE: Tämä asiakirja sisältää sopimusehtoja, jotka voidaan ottaa osaksi Tilaajan ja Palveluntuottajan välistä sopimusta silloin, kun Palveluntuottaja

Lisätiedot

Työntekijärekisterissä olevat rekisteröidyt ovat työnantajan työntekijöitä, johtajia, talkootyöläisiä, ammatinharjoittajia tai harjoittelijoita.

Työntekijärekisterissä olevat rekisteröidyt ovat työnantajan työntekijöitä, johtajia, talkootyöläisiä, ammatinharjoittajia tai harjoittelijoita. Ilmoita-palvelun ja Valttikortti-palvelun erityisehdot Versio 1.2.2019 1. Soveltaminen Näitä Ilmoita-palvelun ja Valttikortti-palvelun ( Palvelu ) erityisehtoja sovelletaan Suomen Tilaajavastuu Oy:n (

Lisätiedot

Salon kaupunki / /2018

Salon kaupunki / /2018 Rekisterinpitäjä Nimi ja yhteystiedot Tietosuojavastaava Edustaja / Vastuutaho Nimi Salon kaupunki Nimi Nimi Kehittämispalveluiden esimies Janne Hyvärinen Osoite Tehdaskatu 2 Osoite Tehdaskatu 2 Osoite

Lisätiedot

Varustekorttirekisteri - Tietosuojaseloste

Varustekorttirekisteri - Tietosuojaseloste Tietosuojaseloste 1 (5) Varustekorttirekisteri - Tietosuojaseloste 1. Rekisterin nimi Varustekorttirekisteri 2. Rekisterinpitäjä Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos 3. Rekisterin vastuuhenkilö Palomestari Kalle

Lisätiedot

Henkilötietojen käsittelyn ehdot

Henkilötietojen käsittelyn ehdot Henkilötietojen käsittelyn ehdot 1 Yleistä 1.1. Tämä sopimusliite Henkilötietojen käsittelyn ehdot on osa Älykäs Turvallisuus - [Fasilitointi ja viitekehys Fasilitointi ja yhteiskehittäminen] sopimusta,

Lisätiedot

Tietosuojaseloste. Suomen Tilaajavastuu Oy:n Zeckit -palvelun asiakas- ja markkinointirekisteri (Päivitetty viimeksi ) Tietosuojavastaava

Tietosuojaseloste. Suomen Tilaajavastuu Oy:n Zeckit -palvelun asiakas- ja markkinointirekisteri (Päivitetty viimeksi ) Tietosuojavastaava Tietosuojaseloste Suomen Tilaajavastuu Oy:n Zeckit -palvelun asiakas- ja markkinointirekisteri (Päivitetty viimeksi 25.6.2019) 1. Rekisterinpitäjä ja rekisterin yhteyshenkilö Suomen Tilaajavastuu Oy (y-tunnus

Lisätiedot

Tietosuojaseloste. Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24, EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) 12 ja 13 artikla. Urho Tuominen -konserni:

Tietosuojaseloste. Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24, EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) 12 ja 13 artikla. Urho Tuominen -konserni: Sivu 1 / 5 Tietosuojaseloste Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24, EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) 12 ja 13 artikla Urho Tuominen -konserni: 1. Rekisterinpitäjä Urho Tuominen Oy (0143919-7) (1707453-2)

Lisätiedot

Salon kaupunki , 1820/ /2018

Salon kaupunki , 1820/ /2018 Rekisterinpitäjä Nimi ja yhteystiedot Tietosuojavastaava Edustaja / Vastuutaho Nimi Salon kaupunki Nimi Tapani Rinne Nimi Kehittämispalveluiden esimies Janne Hyvärinen Osoite Tehdaskatu 2 Osoite Tehdaskatu

Lisätiedot

Salon kaupunki , 1820/ /2018

Salon kaupunki , 1820/ /2018 Rekisterinpitäjä Nimi ja yhteystiedot Tietosuojavastaava Edustaja / Vastuutaho Nimi Salon kaupunki Nimi Tietosuojavastaava Nimi Kehittämispalveluiden esimies Janne Hyvärinen Osoite Tehdaskatu 2 Osoite

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE. 4. Rekisterin käyttötarkoitus ja henkilötietojen käsittelyn peruste

TIETOSUOJASELOSTE. 4. Rekisterin käyttötarkoitus ja henkilötietojen käsittelyn peruste TIETOSUOJASELOSTE Katto2000 Oy noudattaa menettelytapoja ja prosesseja, joilla suojataan henkilötietoja tietosuojalainsäädännön vaatimusten mukaisesti. Tämä tietosuojaseloste sisältää tietojen keräämisen

Lisätiedot

Sisällysluettelo Yleiset käyttöehdot Henkilötietojen käsittelyä koskevat erityisehdot Ilmoita-palvelun ja Valttikortin erityisehdot...

Sisällysluettelo Yleiset käyttöehdot Henkilötietojen käsittelyä koskevat erityisehdot Ilmoita-palvelun ja Valttikortin erityisehdot... Yleiset käyttöehdot ja erityisehdot Versio 15.04.2019 Sisällysluettelo Yleiset käyttöehdot... 2 Henkilötietojen käsittelyä koskevat erityisehdot... 6 Ilmoita-palvelun ja Valttikortin erityisehdot... 10

Lisätiedot

Sisällysluettelo Yleiset käyttöehdot Henkilötietojen käsittelyä koskevat erityisehdot Ilmoita-palvelun ja Valttikortin erityisehdot...

Sisällysluettelo Yleiset käyttöehdot Henkilötietojen käsittelyä koskevat erityisehdot Ilmoita-palvelun ja Valttikortin erityisehdot... Yleiset käyttöehdot ja erityisehdot Versio 01.03.2019 Sisällysluettelo Yleiset käyttöehdot... 2 Henkilötietojen käsittelyä koskevat erityisehdot... 6 Ilmoita-palvelun ja Valttikortin erityisehdot... 10

Lisätiedot

Yleiset käyttöehdot Henkilötietojen käsittelyä koskevat erityisehdot Ilmoita-palvelun ja Valttikortin erityisehdot...

Yleiset käyttöehdot Henkilötietojen käsittelyä koskevat erityisehdot Ilmoita-palvelun ja Valttikortin erityisehdot... Yleiset käyttöehdot ja erityisehdot Versio 25.4.2018 Sisällysluettelo Yleiset käyttöehdot... 2 Henkilötietojen käsittelyä koskevat erityisehdot... 6 Ilmoita-palvelun ja Valttikortin erityisehdot... 10

Lisätiedot

Kangasalan Moottorikerhon tietosuojakäytännöt

Kangasalan Moottorikerhon tietosuojakäytännöt Kangasalan Moottorikerhon tietosuojakäytännöt Kerhon nimi: Kangasalan Moottorikerho Ry (Yhdistysnumero 93.425) Osoite: c/o Nallekarhuntie 2 36100 Kangasala Kangasalan Moottorikerho (myöhemmin kerho tai

Lisätiedot

LIITE 2. Henkilötietojen käsittelyn ehdot. 1. Yleistä

LIITE 2. Henkilötietojen käsittelyn ehdot. 1. Yleistä LIITE 2 Henkilötietojen käsittelyn ehdot 1. Yleistä 1.1. Tämä sopimusliite Henkilötietojen käsittelyn ehdot on osa SOPIMUS TUUSULAN KUN- NAN KULJETUSPALVELUASIAKKAIDEN MAKSUJÄRJESTELMÄN SEKÄ KULJETUKSEN

Lisätiedot

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Rekisteri- ja tietosuojaseloste Tämä on henkilötietolain (10 ja 24 ) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 15.5.2018. Viimeisin muutos 20.2.2019. 1. Rekisterinpitäjä (2293174-6

Lisätiedot

Henkilötietojen käsittelyn ehdot

Henkilötietojen käsittelyn ehdot Henkilötietojen käsittelyn ehdot 1 (5) Henkilötietojen käsittelyn ehdot 1. Yleistä 1.1. Tämä sopimusliite Henkilötietojen käsittelyn ehdot on osa palvelusetelisopimusta, jäljempänä Sopimus, jonka Tilaaja

Lisätiedot

UKTY ry:n asiakasrekisterin tietosuojaseloste

UKTY ry:n asiakasrekisterin tietosuojaseloste UKTY ry:n asiakasrekisterin tietosuojaseloste EU:n yleinen tietosuoja-asetus (General Data Protection Regulation, GDPR). Päivitetty 24.5.2018. Rekisterinpitäjällä on tietosuoja-asetuksen mukaan velvollisuus

Lisätiedot

Sopimuksen liite Henkilötietojen käsittelyn ehdot

Sopimuksen liite Henkilötietojen käsittelyn ehdot Liite SM1819922 1 (5) 02.03.02.00 SMDno-2018-237 Sopimuksen liite Henkilötietojen käsittelyn ehdot OHJE: Tarkista tämän ohjeen ehdot sekä tässä viitatut Sopimuksen määräykset ja liitteet. Kiinnitä vaatimusmäärittelyssä

Lisätiedot

Salon kaupunki / /2018

Salon kaupunki / /2018 Rekisterinpitäjä Nimi ja yhteystiedot Tietosuojavastaava Edustaja / Vastuutaho Nimi Salon kaupunki Nimi Nimi Kehittämispalveluiden esimies Janne Hyvärinen Osoite Tehdaskatu 2 Osoite Tehdaskatu 2 Osoite

Lisätiedot

LIITE 3: HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN EHDOT

LIITE 3: HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN EHDOT 10.9.2018 1 (6) LIITE 3: HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN EHDOT I Osa: Sopimusehdot Palveluntuottaja noudattaa voimassa olevan tietosuojalainsäädännön edellyttämiä menettelytapoja ja henkilötietojen käsittelyä

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki Tietosuojaseloste 1 (5) Tietosuojaseloste Espoon kaupunki 1. Rekisterin nimi Vuokrasopimukset, Espoon kaupungille vuokratut toimitilat ja Espoon kaupungin vuokraamat toimitilat (manuaalinen). 2. Rekisterinpitäjä

Lisätiedot

Henkilötietoja käsitellään vain ennalta määriteltyihin, seuraaviin tarkoituksiin:

Henkilötietoja käsitellään vain ennalta määriteltyihin, seuraaviin tarkoituksiin: TIETOSUOJASELOSTE 1. REKISTERINPITÄJÄ Inspia Oy Kaarina Korventaka ihana@inspia.fi 0405106995 Y-tunnus 215083-0 2. TIETOSUOJAVASTAAVAN YHTEYSTIEDOT Kaarina Korventaka ihana@inspia.fi 0405106995 3. REKISTERÖIDYT

Lisätiedot

Termit. Tietosuojaseloste

Termit. Tietosuojaseloste Termit Rekisteriksi määritellään mikä tahansa jäsennelty henkilötietoja sisältävä tietojoukko, esimerkiksi asiakastai markkinointirekisteri, josta on mahdollista saada tietoja tietyin perustein ja kohtuullisella

Lisätiedot

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä (jäljempänä Tilaaja ) Ahvenistontie 20, Hämeenlinna Y-tunnus:

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä (jäljempänä Tilaaja ) Ahvenistontie 20, Hämeenlinna Y-tunnus: TIETOSUOJASOPIMUS Luottamuksellinen Tämä Tietosuojasopimus on Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin palvelutuottajahakemuslomakkeen liite (Palse.fi). Hakemuslomakkeen allekirjoituksella Palveluntuottaja sitoutuu

Lisätiedot

Asiakas- ja markkinointirekisteri. Tietosuojaseloste. Tilitoimisto Likvidi Oy

Asiakas- ja markkinointirekisteri. Tietosuojaseloste. Tilitoimisto Likvidi Oy Asiakas- ja markkinointirekisteri Tietosuojaseloste Sisällys 1 Rekisterinpitäjä 3 2 Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa 3 3 Tietosuojavastaava 3 4 Rekistereiden nimet 3 5 Henkilötietojen käsittelyn

Lisätiedot

Dahua-kameravalvonta Kupariteollisuuspuistossa - tietosuojaseloste

Dahua-kameravalvonta Kupariteollisuuspuistossa - tietosuojaseloste Dahua-kameravalvonta Kupariteollisuuspuistossa - tietosuojaseloste Rekisterinpitäjällä on tietosuoja-asetuksen mukaan velvollisuus informoida selkeällä tavalla rekisteröityjä. Tämä seloste täyttää informointivelvoitteen.

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki Tietosuojaseloste 1 (5) Tietosuojaseloste Espoon kaupunki 1. Rekisterin nimi Sähköpostijakelulistat 2. Rekisterinpitäjä Espoon kaupunki 3. Rekisterin vastuuhenkilö Hilkka Julkunen tonttipäällikkö hilkka.julkunen@espoo.fi

Lisätiedot

VISMA SEVERA. GDPR webinaari

VISMA SEVERA. GDPR webinaari VISMA SEVERA GDPR webinaari 16.3.2018 GDPR yleisesti General Data Protection Regulation EU:n tietosuoja-asetus on tullut voimaan 24.5.2016, ja sitä ryhdytään soveltamaan kahden vuoden siirtymäajan jälkeen

Lisätiedot

Tässä tietosuojaselosteessa kuvataan Kouvolan Korttelikotiyhdistys ry:n toteuttamat asiakastietojen käsittelyn tavat.

Tässä tietosuojaselosteessa kuvataan Kouvolan Korttelikotiyhdistys ry:n toteuttamat asiakastietojen käsittelyn tavat. TIETOSUOJASELOSTE: ASIAKASTIEDOT Tässä tietosuojaselosteessa kuvataan Kouvolan Korttelikotiyhdistys ry:n toteuttamat asiakastietojen käsittelyn tavat. Tämän selosteen tarkoituksiin asiakastiedoilla tarkoitetaan

Lisätiedot

INVALIDILIITTO RY:N AVUSTAJAKOIRATOIMINNAN ASIAKASREKISTERI

INVALIDILIITTO RY:N AVUSTAJAKOIRATOIMINNAN ASIAKASREKISTERI INVALIDILIITTO RY AVUSTAJAKOIRATOIMINTA TIETOSUOJASELOSTE Tietosuojaseloste INVALIDILIITTO RY:N AVUSTAJAKOIRATOIMINNAN ASIAKASREKISTERI Sisältö 1 REKISTERIN PITÄJÄ... 2 2 YHTEYSHENKILÖ REKISTERIÄ KOSKEVISSA

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki Tietosuojaseloste 1 (5) Tietosuojaseloste Espoon kaupunki 1. Rekisterin nimi Verkkopalautejärjestelmä 2. Rekisterinpitäjä Espoon kaupunki 3. Rekisterin vastuuhenkilö Päivi Sutinen Palvelukehitysjohtaja

Lisätiedot

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Tietosuoja- ja rekisteriseloste Tietosuoja- ja rekisteriseloste Evästeet Aparnasremontit.fi kerää joitakin käyttäjäkohtaisia tietoja käyttämällä evästeitä ( cookies ). Eväste on vierailijan selaimelle lähetettävä pieni tekstitiedosto,

Lisätiedot

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Rekisteri- ja tietosuojaseloste Tämä on henkilötietolain (10 ja 24 ) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 14.5.2018. Viimeisin muutos 23.5.2018. 1. Rekisterinpitäjä Sareni Oy

Lisätiedot

ASIAKAS- JA HENKILÖTIETO REKISTERISELOSTE

ASIAKAS- JA HENKILÖTIETO REKISTERISELOSTE 1. Rekisterinpitäjä Kotipalvelu Verenpisara avoin yhtiö Satakunnankatu 7 78300 Varkaus kotipalvelu@verenpisara.fi Yhteystiedot rekisteriä koskevissa asioissa: www.kotipalveluverenpisara.fi Piironen Tarja

Lisätiedot

3.1. DialOk käsittelee Käsiteltäviä tietoja sopimuksen ja Asiakkaalta saatujen kirjallisten ohjeiden mukaisesti.

3.1. DialOk käsittelee Käsiteltäviä tietoja sopimuksen ja Asiakkaalta saatujen kirjallisten ohjeiden mukaisesti. DialOk:n palveluita koskeva henkilö-, välitys- ja sijaintitietojen käsittely 1. Määritelmät Näissä henkilö-, välitys- ja sijaintitietojen käsittelyä koskevissa ehdoissa ( Ehdot ) käytetyillä termeillä

Lisätiedot

Suomen Tilaajavastuu Oy:n palvelut ja tietosuojaasetuksen. Mika Huhtamäki ja Antti-Eemeli J. Mäkinen

Suomen Tilaajavastuu Oy:n palvelut ja tietosuojaasetuksen. Mika Huhtamäki ja Antti-Eemeli J. Mäkinen Suomen Tilaajavastuu Oy:n palvelut ja tietosuojaasetuksen velvoitteet Mika Huhtamäki ja Antti-Eemeli J. Mäkinen 20.3.2017 Suomen Tilaajavastuu Oy Suomen Tilaajavastuu Oy auttaa asiakkaitaan poistamalla

Lisätiedot

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Rekisteri- ja tietosuojaseloste Rekisteri- ja tietosuojaseloste TÄMÄ ON CORELLIA HELSINKI OY:N HENKILÖTIETOLAIN (10 JA 24 ) JA EU:N YLEISEN TIETOSUOJA-ASETUKSEN (GDPR) MUKAINEN REKISTERI- JA TIETOSUOJASELOSTE. LAADITTU 14.5.2018. VIIMEISIN

Lisätiedot

Oy Teknocalor Ab, Y-tunnus (jäljempänä Teknocalor )

Oy Teknocalor Ab, Y-tunnus (jäljempänä Teknocalor ) TIETOSUOJASELOSTE ASIAKASREKISTERI 1. Rekisterinpitäjä Oy Teknocalor Ab, Y-tunnus 0114852-5 (jäljempänä Teknocalor ) Sinikellonkuja 4, 01300 Vantaa Kotipaikka: Helsinki Sähköposti: info@teknocalor.fi Puhelin:

Lisätiedot

Rekisteriseloste, Espoon kaupunki

Rekisteriseloste, Espoon kaupunki Tietosuojaseloste 1 (5) Rekisteriseloste, Espoon kaupunki 1. Rekisterin nimi Kulunvalvonnan ja työajan seurantarekisteri Esmikko työajanseuranta- ja kulunvalvontajärjestelmä Esgraf-valvontasovellus 2.

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki Tietosuojaseloste 1 (5) Tietosuojaseloste Espoon kaupunki 1. Rekisterin nimi Asiakasrekisteri kaavavalmistelun osallisten yhteystiedot 2. Rekisterinpitäjä Espoon kaupunki 3. Rekisterin vastuuhenkilö Torsti

Lisätiedot

Tämä tietosuojaseloste koskee Loikka Kontakti ry:n kaikkia palveluja, yhteystietorekisteriä, lipunmyyntiä ja verkkosivustoa.

Tämä tietosuojaseloste koskee Loikka Kontakti ry:n kaikkia palveluja, yhteystietorekisteriä, lipunmyyntiä ja verkkosivustoa. Tietosuojaseloste 22.5.2018 Rekisterinpitäjä: Loikka Kontakti ry Pernajantie 7 a 1, 00550 Helsinki Y-tunnus: 1501379-5 Yhteyshenkilö: Kimmo Alakunnas kimmo.alakunnas@loikka.fi Tämä tietosuojaseloste koskee

Lisätiedot

Tampereen Aikidoseura Nozomi ry

Tampereen Aikidoseura Nozomi ry Tietosuojaseloste. c/o Heidi Ihanamäki Petäjässuonkatu 4 B 28 33580 Tampere www.nozomi.fi Y-tunnus 1456802-7 Tietosuojaseloste Sisällysluettelo 1. Rekisterinpitäjä ja yhteyshenkilö... 1 2. Rekisteröidyt...

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016)

Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Palvelun nimi: Henkilötietojen käsittelyn tietopyynnöt Tiedonanto laadittu:

Lisätiedot

SELOSTE HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYTOIMISTA JA TIETOSUOJASTA RIIHIMÄEN VEDEN ASIAKKUUDEN HALLINNASSA

SELOSTE HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYTOIMISTA JA TIETOSUOJASTA RIIHIMÄEN VEDEN ASIAKKUUDEN HALLINNASSA 22.5.2018 SELOSTE HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYTOIMISTA JA TIETOSUOJASTA RIIHIMÄEN VEDEN ASIAKKUUDEN HALLINNASSA Seloste henkilötietojen käsittelytoimista ja tietosuojasta 23.4.2018 Tämä seloste korvaa aikaisemmat

Lisätiedot

1.1. Rekisterinpitäjän henkilötiedoilla tarkoitetaan näissä ehdoissa henkilötietoja, joista Rekisterinpitäjä

1.1. Rekisterinpitäjän henkilötiedoilla tarkoitetaan näissä ehdoissa henkilötietoja, joista Rekisterinpitäjä Liite 8 TIETOSUOJAEHDOT 1. Yleistä 1.1. Rekisterinpitäjän henkilötiedoilla tarkoitetaan näissä ehdoissa henkilötietoja, joista Rekisterinpitäjä vastaa. 1.2. Tässä sopimusliitteessä määritellään Rekisterinpitäjää

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki Tietosuojaseloste 1 (5) Tietosuojaseloste Espoon kaupunki 1. Rekisterin nimi Maanvuokrasopimusten siirto 2. Rekisterinpitäjä Espoon kaupunki 3. Rekisterin vastuuhenkilö Hilkka Julkunen tonttipäällikkö

Lisätiedot

Helpten Oy. Tietosuojaseloste Päivitetty: Päivitetty viimeksi Kattavuus

Helpten Oy. Tietosuojaseloste Päivitetty: Päivitetty viimeksi Kattavuus Helpten Oy Tietosuojaseloste Päivitetty: 20.5.2018 Päivitetty viimeksi 20.5.2018 Kattavuus Tässä tietosuojaselosteessa kerrotaan Helpten Oy:n tietosuojaperiaatteista, tietoturvaa ja tietosuojaa koskevista

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki Tietosuojaseloste 1 (5) Tietosuojaseloste Espoon kaupunki 1. Rekisterin nimi Kimppa-autokokeilun rekisteri 2. Rekisterinpitäjä Espoon kaupunki 3. Rekisterin vastuuhenkilö 4. Rekisterin yhteyshenkilö 5.

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE KERADUR SERVICE OY. 1. Rekisterinpitäjä. Keradur Service Oy Y-tunnus: Osoite: Kampinkuja 2, Helsinki

TIETOSUOJASELOSTE KERADUR SERVICE OY. 1. Rekisterinpitäjä. Keradur Service Oy Y-tunnus: Osoite: Kampinkuja 2, Helsinki TIETOSUOJASELOSTE KERADUR SERVICE OY 1. Rekisterinpitäjä Keradur Service Oy Y-tunnus: 2315098-4 Osoite: Kampinkuja 2, 00100 Helsinki 2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa Tietosuojavastaava:

Lisätiedot

SUOMEN VAHINKOTEKNIIKKA OY:n tietosuojaseloste. EU:n tietosuoja-asetuksen mukainen tietosuojaseloste.

SUOMEN VAHINKOTEKNIIKKA OY:n tietosuojaseloste. EU:n tietosuoja-asetuksen mukainen tietosuojaseloste. SUOMEN VAHINKOTEKNIIKKA OY:n tietosuojaseloste EU:n tietosuoja-asetuksen mukainen tietosuojaseloste. 1. Rekisterinpitäjä SUOMEN VAHINKOTEKNIIKKA OY Y-tunnus: 2757081-2 Osoite: Ahokaari 1 B 05460 HYVINKÄÄ

Lisätiedot

Organisaatioluvan hakeminen

Organisaatioluvan hakeminen Organisaatioluvan hakeminen Vaatimukset Hakijan tulee toimittaa seuraavat kaksi asiakirjaa e-tutkijaan tehtävän lupahakemuksen liitteenä kun tutkimuksessa käsitellään henkilötietoja. 1. Tietosuojaseloste,

Lisätiedot

Liite 1 Henkilötietojen käsittelyn ehdot. 1. Yleistä. 2. Osapuolten roolit henkilötietojen käsittelyssä. 3. Henkilötietojen käsittely

Liite 1 Henkilötietojen käsittelyn ehdot. 1. Yleistä. 2. Osapuolten roolit henkilötietojen käsittelyssä. 3. Henkilötietojen käsittely Liite 1 Henkilötietojen käsittelyn ehdot 1. Yleistä 1.1. Tässä sopimusliitteessä määritellään Sopimuksessa olevien sopimusehtojen lisäksi Rekisterinpitäjää ja Käsittelijää sitovasti ne henkilötietojen

Lisätiedot

EU:n tietosuoja-asetuksen mukainen tietosuojaseloste, koskien ohjelmistopalveluamme Admicomia

EU:n tietosuoja-asetuksen mukainen tietosuojaseloste, koskien ohjelmistopalveluamme Admicomia Alavieskan LVI Oy:n tietosuojaseloste EU:n tietosuoja-asetuksen mukainen tietosuojaseloste, koskien ohjelmistopalveluamme Admicomia 1. Rekisterinpitäjä Alavieskan LVI Oy Y-tunnus 0840417-3 Puurakenteentie

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Suoramarkkinointirekisteri EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Päivitetty

Tietosuojaseloste Suoramarkkinointirekisteri EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Päivitetty Tietosuojaseloste Suoramarkkinointirekisteri EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Päivitetty 22.5.2018 SISÄLLYSLUETTELO 1 REKISTERINPITÄJÄ 3 2 YHTEYSTIEDOT REKISTERIÄ KOSKEVISSA ASIOISSA 3 3 REKISTERIN

Lisätiedot

Tietosuojakäytännöt EU:n tietosuoja-asetus (2016/679), Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24

Tietosuojakäytännöt EU:n tietosuoja-asetus (2016/679), Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Tietosuojakäytännöt EU:n tietosuoja-asetus (2016/679), Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 1. Rekisterinpitäjä: NAL Rovaniemi ry. Kellokastie 10 96440 Rovaniemi Y-tunnus 0938698-2 (Myöhemmin yhdistys

Lisätiedot

2 Tahtoo henkilötietojen käsittelijänä

2 Tahtoo henkilötietojen käsittelijänä Tietosuojaseloste 28.01.2018 Tämä on henkilötietolain (523/1999) 10 :n ja 24 :n sekä EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) 12 ja 13 artiklan mukainen yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja

Lisätiedot

4. HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS

4. HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS Tietosuoja- ja rekisteriseloste 1. REKISTEERINPITÄJÄ Nimi: Maria Design Oy/Maria Care Maria Care on Maria Designin aputoiminimi. Y-tunnus: 2068306-4 Postiosoite: Niittysaarentie 13, 02160 Espoo Hoitolan

Lisätiedot

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperuste on rekisterinpitäjän oikeutettu etu tai sopimuksen valmistelu tai sopimuksen täytäntöönpano.

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperuste on rekisterinpitäjän oikeutettu etu tai sopimuksen valmistelu tai sopimuksen täytäntöönpano. TIETOSUOJAILMOITUS TYÖNTEKIJÄT EU:n yleinen tietosuoja-asetus (2016/679), artiklat 13 ja 14 Laatimispäivämäärä: 13.12.2018 1. Rekisterinpitäjä Saimaan ammattikorkeakoulu Oy Y-tunnus 2177546-2 Osoite Skinnarilankatu

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE Laatimispäivämäärä:

TIETOSUOJASELOSTE Laatimispäivämäärä: TIETOSUOJASELOSTE Laatimispäivämäärä: 21.5.2018 Vaasan kaupunki 1. Rekisterin nimi Kulttuuri- ja kirjastopalveluiden henkilöstörekisteri 2. Rekisterinpitäjä Nimi: Vaasan kaupungin kulttuuri- ja liikuntalautakunta

Lisätiedot

Akses Oy:n tietosuojaseloste asiakkaille ja yhteistyökumppaneille

Akses Oy:n tietosuojaseloste asiakkaille ja yhteistyökumppaneille Akses Oy:n tietosuojaseloste asiakkaille ja yhteistyökumppaneille Tässä tietosuojaselosteessa kuvataan, miten Akses Oy käsittelee asiakkaidensa ja yhteistyökumppaneidensa henkilötietoja; mitä henkilötietoja

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE EU:n tietosuoja-asetus 2016/679

TIETOSUOJASELOSTE EU:n tietosuoja-asetus 2016/679 TIETOSUOJASELOSTE HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY Sisällys 1. REKISTERIN PITÄJÄ... 2 2. YHTEYSHENKILÖ REKISTERIÄ KOSKEVISSA ASIOISSA... 2 3. REKISTERIN NIMI... 2 4. HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS...

Lisätiedot

Tietosuojaseloste (5)

Tietosuojaseloste (5) 1.10.2017 1(5) Tietosuojaseloste Tässä tietosuojaselosteesta (jäljempänä tietosuojaseloste ) on kuvattu henkilötietojen käsittelykäytännöt, mukaan lukien kuvaus kerätyistä henkilötiedoista ja niiden käsittelytavoista.

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki Tietosuojaseloste 1 (5) Tietosuojaseloste Espoon kaupunki 1. Rekisterin nimi Trimble Locus / Maaomaisuussovellus 2. Rekisterinpitäjä Espoon kaupunki 3. Rekisterin vastuuhenkilö Hilkka Julkunen tonttipäällikkö

Lisätiedot

Tietosuojaseloste. Tunne Hoiva Oy:n rekisterit: Asiakasrekisteri Laskutusrekisteri Työnhakijarekisteri Työntekijärekisteri.

Tietosuojaseloste. Tunne Hoiva Oy:n rekisterit: Asiakasrekisteri Laskutusrekisteri Työnhakijarekisteri Työntekijärekisteri. 1 Tietosuojaseloste Tässä tietosuojaselosteessa kuvataan Tunne Hoiva Oy:n ylläpitämät rekisterit. Tunne Hoiva Oy noudattaa voimassaolevaa tietosuojalainsäädäntöä muiden lakisääteisten ja toimialaa koskevien

Lisätiedot

Nuohousalan Keskusliitto ry:n Oppilastietohallintajärjestelmän tietosuojaseloste

Nuohousalan Keskusliitto ry:n Oppilastietohallintajärjestelmän tietosuojaseloste Nuohousalan Keskusliitto ry:n Oppilastietohallintajärjestelmän tietosuojaseloste Rekisterinpitäjällä on tietosuoja-asetuksen mukaan velvollisuus informoida selkeällä tavalla rekisteröityjä. Tämä seloste

Lisätiedot

Kotisivujen automaattinen tiedonkeräys ja tunnistetietojen käsittely

Kotisivujen automaattinen tiedonkeräys ja tunnistetietojen käsittely Kotisivujen automaattinen tiedonkeräys ja tunnistetietojen käsittely Verkkopalvelu on kaikille avoin eikä sivujen selaaminen edellytä rekisteröintiä. Sivustossa voi myös olla kirjautumista vaativa osio.

Lisätiedot

Lääkärikeskus Aava Oy Lauri Muhonen Annankatu 32, Helsinki puh

Lääkärikeskus Aava Oy Lauri Muhonen Annankatu 32, Helsinki puh INFORMOINTIASIAKIRJA & SELOSTE KÄSITTELYTOIMISTA Laatimispvm:25.5.2018 EU:n yleinen tietosuoja-asetus (art. 13, 14 ja 30) 1. Rekisterinpitäjä Lääkärikeskus Aava Oy 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö:

Lisätiedot

Sofor Oy:n asiakasrekisterin henkilörekisteriseloste

Sofor Oy:n asiakasrekisterin henkilörekisteriseloste 2018 :n asiakasrekisterin henkilörekisteriseloste Asiakasrekisterin henkilörekisteriseloste Sivu 2 (5) Sisältö: Rekisterinpitäjä 3 Rekisterin nimi 3 Tietojen käsittelyn tarkoitus 3 Rekisterin tietosisältö

Lisätiedot

Hallinto- ja kehittämispäällikkö Eija Grönholm. puh Kaupungintalo, Kustaankatu 2, Kotka. kts.

Hallinto- ja kehittämispäällikkö Eija Grönholm. puh Kaupungintalo, Kustaankatu 2, Kotka. kts. Tietosuojaseloste 1 (5) Tietosuojaseloste 1. Rekisterin nimi E-lomake 2. Rekisterinpitäjä Kotkan kaupunki, konsernipalvelut, hallintoyksikkö Hallinto- ja kehittämispäällikkö Eija Grönholm 3. Rekisteriasioista

Lisätiedot

TMG EVENTS TIETOSUOJASELOSTE

TMG EVENTS TIETOSUOJASELOSTE TMG EVENTS TIETOSUOJASELOSTE 22.5.2018 Rekisteriseloste TMG Events Oy:n asiakkaille. Tässä tietosuojaselosteessa käsitellään niitä periaatteita, joita TMG Events Oy toteuttaa henkilötietojen käsittelemisessä.

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE. EU:n tietosuoja-asetus (EU) 2016/679. Laatimispvm: Yhteystiedot

TIETOSUOJASELOSTE. EU:n tietosuoja-asetus (EU) 2016/679. Laatimispvm: Yhteystiedot TIETOSUOJASELOSTE EU:n tietosuoja-asetus (EU) 2016/679 Laatimispvm: 12.3.2019 1. Rekisterin nimi Webropol-kyselytyökalu 2. Rekisterinpitäjä Äänekosken kaupunki, keskushallinto 3. Rekisterin vastuuhenkilö

Lisätiedot

Lapsen huolto- ja tapaamisoikeuden rekisteri

Lapsen huolto- ja tapaamisoikeuden rekisteri Tietosuojaseloste 1/5 1. Rekisterinpitäjä Vantaan sosiaali- ja terveyslautakunta Peltolantie 2 D, 01300 Vantaa 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö Perhepalvelujen johtaja Maritta Pesonen

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE/REKISTERISELOSTE 1. REKISTERINPITÄJÄ 2. YHTEYSTIEDOT HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYÄ KOSKEVISSA ASIOISSA

TIETOSUOJASELOSTE/REKISTERISELOSTE 1. REKISTERINPITÄJÄ 2. YHTEYSTIEDOT HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYÄ KOSKEVISSA ASIOISSA TIETOSUOJASELOSTE/REKISTERISELOSTE Tietosuojaseloste 1.3.2019 Tässä tietosuojaselosteessa kuvataan Kouvolan Korttelikotiyhdistys ry:n, tässä dokumentissa myös Kouvolan Korttelikodit tai Kouvolan Korttelikotiyhdistys,

Lisätiedot

Tietosuojaseloste 1 (5) Laadittu: nina.gronmark(at)espoo.fi. anna.autio(at)espoo.fi. Juho Nurmi, tietosuojavastaava

Tietosuojaseloste 1 (5) Laadittu: nina.gronmark(at)espoo.fi. anna.autio(at)espoo.fi. Juho Nurmi, tietosuojavastaava Tietosuojaseloste 1 (5) Tietosuojaseloste 1. Rekisterin nimi School Action Day 2019 2. Rekisterinpitäjä Espoon kaupunki Vantaan kaupunki Helsingin kaupunki 3. Rekisterin vastuuhenkilö Espoon kaupunki toimii

Lisätiedot

Tietosuojaseloste 1 (6)

Tietosuojaseloste 1 (6) Kouvolan kaupunki Viestintä Tietosuojaseloste 1 (6) Seloste henkilötietojen käsittelytoimista ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (2016/679) 2.10.2018 1. Rekisterin nimi Kouvolan

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki Tietosuojaseloste 1 (5) Tietosuojaseloste Espoon kaupunki 1. Rekisterin nimi Espoon kaupungin markkinointirekisteri 2. Rekisterinpitäjä Espoon kaupunki PL 1, 02070 ESPOON KAUPUNKI Espoo Marketing Oy /

Lisätiedot

OP Laatimis- tai muutosajankohta: v1.7

OP Laatimis- tai muutosajankohta: v1.7 1 (5) Laatimis- tai muutosajankohta: 20.2.2019 v1.7 TIETOSUOJASELOSTE 1 Yleistä Tällä tietosuojaselosteella annetaan EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (jäljempänä tietosuoja-asetus) sekä kansallisen tietosuojalain

Lisätiedot

Henkilötietojen käsittelyn dokumentointi Mitä tulisi dokumentoida? LOTTA YLÄ-SULKAVA

Henkilötietojen käsittelyn dokumentointi Mitä tulisi dokumentoida? LOTTA YLÄ-SULKAVA Henkilötietojen käsittelyn dokumentointi Mitä tulisi dokumentoida? 1 Seloste käsittelytoimista Tietosuoja-asetus vaatii Sisäiseen käyttöön Rekisterinpitäjä rekisterinpitäjän ja tietosuojavastaavan nimi

Lisätiedot

Rekisteröidyn informointi Henkilöstö- ja luottamushenkilöstörekisteri

Rekisteröidyn informointi Henkilöstö- ja luottamushenkilöstörekisteri Rekisteröidyn informointi Henkilöstö- ja luottamushenkilöstörekisteri Huolehtiaksemme työnantajan tehtävistä asianmukaisesti, edellyttää se, että keräämme ja käsittelemme sinua koskevia tietoja. Sitoudumme

Lisätiedot

Forssan Seudun Käsityö- ja Teollisuusyhdistys ry

Forssan Seudun Käsityö- ja Teollisuusyhdistys ry Forssan Seudun Käsityö- ja Teollisuusyhdistys ry tietosuojaseloste Rekisterinpitäjällä on tietosuoja-asetuksen mukaan velvollisuus informoida selkeällä tavalla rekisteröityjä. Tämä seloste täyttää informointivelvoitteen.

Lisätiedot

Tämä tietosuojaseloste antaa EU:n tietosuoja-asetuksen ("Tietosuoja-asetus") edellyttämiä tietoja rekisteröidylle.

Tämä tietosuojaseloste antaa EU:n tietosuoja-asetuksen (Tietosuoja-asetus) edellyttämiä tietoja rekisteröidylle. 1 (5) TIETOSUOJASELOSTE 1 YLEISTÄ Tämä tietosuojaseloste antaa EU:n tietosuoja-asetuksen ("Tietosuoja-asetus") edellyttämiä tietoja rekisteröidylle. 2 REKISTERINPITÄJÄ JA REKISTERINPITÄJÄN YHTEYSTIEDOT

Lisätiedot

Rekrytointijärjestelmän valtakunnallisen pääkäyttäjän ja ylläpitäjän sekä tietosuojavastaavan yhteystiedot:

Rekrytointijärjestelmän valtakunnallisen pääkäyttäjän ja ylläpitäjän sekä tietosuojavastaavan yhteystiedot: TIETOSUOJASELOSTE Rekisterin nimi Kuntarekry.fi palvelun profiilitietojen rekisteri Rekisterinpitäjä FCG Talent Oy Osmonkatu 34, 00610 Helsinki PL 950, 00601 Helsinki Rekisteristä vastaava viranhaltija,

Lisätiedot

SELOSTE HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYTOIMISTA JA TIETOSUOJASTA RIIHIMÄEN VARHAISKASVATUKSEN ASIAKKUUDEN HALLINNASSA

SELOSTE HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYTOIMISTA JA TIETOSUOJASTA RIIHIMÄEN VARHAISKASVATUKSEN ASIAKKUUDEN HALLINNASSA 14.5.2018 SELOSTE HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYTOIMISTA JA TIETOSUOJASTA RIIHIMÄEN VARHAISKASVATUKSEN ASIAKKUUDEN HALLINNASSA Seloste henkilötietojen käsittelytoimista ja tietosuojasta 14.5.2018 Tämä seloste

Lisätiedot

Ohje EU:n yleistä tietosuoja-asetusta on sovellettu alkaen. Asetus määrittää henkilötietoja käsittelevien tahojen roolit:

Ohje EU:n yleistä tietosuoja-asetusta on sovellettu alkaen. Asetus määrittää henkilötietoja käsittelevien tahojen roolit: Lakiyksikkö Vammaisetuusryhmä Ohje 20.7.2018 Kela 61/331/2017 EU:n yleinen tietosuoja-asetus (EU) 2016/679 Ohjeet henkilötietojen käsittelystä kuulovammaisten, kuulonäkövammaisten ja puhevammaisten henkilöiden

Lisätiedot

Tietosuojaseloste / Timmi tilavarausjärjestelmä

Tietosuojaseloste / Timmi tilavarausjärjestelmä Kuopion kaupunki Selvitys 1 (5) Tietosuojaseloste / Timmi tilavarausjärjestelmä Seloste henkilötietojen käsittelytoimista ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (2016/679) 1 Rekisterin

Lisätiedot

Tietosuojakäytännöt. Warkis Varkaus Ry Ahlströminkatu 10. lt Varkaus. P /

Tietosuojakäytännöt. Warkis Varkaus Ry Ahlströminkatu 10. lt Varkaus. P / Tietosuojakäytännöt Warkis Varkaus Ry 1441093-2 Ahlströminkatu 10. lt 26 78250 Varkaus P. 0443632103 / toimisto@warkis.fi Warkis Varkaus Ry Toimimme rekisterinpitäjänä niille henkilötiedoille, joita keräämme

Lisätiedot

1. SHK-Huolto Oy:n asiakasrekisterin tietosuojaseloste. Rekisterinpitäjä:

1. SHK-Huolto Oy:n asiakasrekisterin tietosuojaseloste. Rekisterinpitäjä: 1. SHK-Huolto Oy:n asiakasrekisterin tietosuojaseloste Rekisterinpitäjä: SHK-Huolto Oy Y-tunnus: 2451079-3 Kankiraudantie 2 00700 Helsinki Yhteyshenkilö: Sari Naukkarinen Sähköposti: sari@danet.fi Puhelin:

Lisätiedot

Rekisteriasioiden yhteyshenkilö

Rekisteriasioiden yhteyshenkilö 18.5.2018 1/4 Lappset Group Oy:n asiakas- ja markkinointirekisterin tietosuojaseloste Rekisterinpitäjä Lappset Group Oy PL 8146, 96101 Rovaniemi +358 20 775 0100 (vaihde) lappset@lappset.com (jäljempänä

Lisätiedot

Henkilörekisterin tiedot

Henkilörekisterin tiedot Tietosuojaseloste 1 (3) Henkilörekisterin tiedot 1. Rekisterin nimi Ohjaamon asiakasrekisteri 2. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus Henkilötietoja käsitellään monialaisen yhteispalveluna toteutettavan

Lisätiedot

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) mukainen versio

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) mukainen versio Tietosuojaselote Sivu 1 (4) Tietosuojaselote EU:n yleisen tietosuojaasetuksen (679/2016) mukainen versio Rekisterinpitäjä Sakipa Oy Isännöinti Ytunnus: 23545863 osoite: Yrjönkatu 15, 28100 Pori p. 026344300

Lisätiedot

Tietosuojaseloste / Tapahtumatukiselvitys

Tietosuojaseloste / Tapahtumatukiselvitys Kuopion kaupunki Selvitys 1 (5) Tietosuojaseloste / Tapahtumatukiselvitys Seloste henkilötietojen käsittelytoimista ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (2016/679) 1 Rekisterin nimi

Lisätiedot

OUKA/10235/ /2017

OUKA/10235/ /2017 Rekisterin tiedot 1. Henkilörekisterin nimi Oulun kaupungin asumisoikeusrekisteri 2. Rekisterin pitäjä, yhdyskuntalautakunta Usean viranomaisen yhteisrekisteri Rekisterinpitäjät 3. Rekisteristä vastaavan

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016)

Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Palvelun / rekisterin nimi: Liperin kunnan kiinteistöjen tallentava kamera-

Lisätiedot

Improbaturin vastaanottajarekisterin TIETOSUOJASELOSTE

Improbaturin vastaanottajarekisterin TIETOSUOJASELOSTE Improbaturin vastaanottajarekisterin TIETOSUOJASELOSTE 1. Rekisterin nimi 2. Rekisterinpitäjä ja yhteyshenkilö 3. Rekisteröidyt 4. Tietojen käsittelyn tarkoitus ja oikeusperusteet 5. Käsiteltävät/rekisteriin

Lisätiedot

Markkinointirekisteriseloste

Markkinointirekisteriseloste :n tietosuojaseloste Tämä tietosuojaseloste on samalla henkilötietolain (523/99) 10 :n mukainen rekisteriseloste. Laadittu 22.5.2018, viimeisin muutos 23.05.2018. Tämä tietosuojaeloste pitää sisällään

Lisätiedot