INNOVATIIVISET JA LUOTETTAVAT RATKAISUT KAIKKIIN TOIMITILOIHIN

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "INNOVATIIVISET JA LUOTETTAVAT RATKAISUT KAIKKIIN TOIMITILOIHIN"

Transkriptio

1 YRITYSRATKAISUT INNOVATIIVISET JA LUOTETTAVAT RATKAISUT KAIKKIIN TOIMITILOIHIN

2 SUUNNITELLAAN YHDESSÄ YRITYSTÄNNE PARHAITEN PALVELEVA KOKONAISUUS Tarkoituksenmukaiset toimitilat ja niiden toimiva infrastruktuuri ovat sujuvan työn edellytys. Me autamme asiakkaitamme säästämään aikaa, rahaa ja hermoja tarjoamalla ratkaisut, joissa työtilat toimivat ja kokoustekniikkaan voi aina luottaa. Digisähkö on täyden palvelun talo- ja tila-automaation, AV:n ja sähköistyksen ketterä ammattilainen. Meiltä saat kaikki palvelut konsultoinnista suunnitteluun ja toteutukseen.

3 Digisähkö tarjoaa innovatiiviset, monipuoliset ja energiatehokkaat palvelut ja ratkaisut koti- ja business-ympäristöihin. Meillä on vankka kokemus laadukkaiden esitysteknisten ratkaisujen toteuttamisesta, ja haluamme tuoda monipuolisen osaamisemme käyttöönne kun toimitilanne kaipaavat parannusta viihtyvyyteen ja toimivuuteen. Olemme erikoistuneet nykyaikaisten sähkö-, AV- ja tila-automaatiojärjestelmien suunnitteluun ja toteuttamiseen. Olemme valtuutettuja Control4-, Dali-, KNX- ja Helvar-jälleenmyyjiä ja -yhteistyökumppaneita. Yrityksenne saa meiltä kokonaisvaltaiset ratkaisut: suunnittelun, sähköistyksen, automatisoinnin, sekä esitystekniikan ja AV-järjestelmien parhaat vaihtoehdot. Neuvotteluhuonepaketteihimme ja muihin automaatioratkaisuihin voi tutustua myös showroomissamme Espoossa. Tervetuloa. Tehdään työnteosta sujuvaa.

4 TEIMME NEUVOTTELUHUONEESTA HUOLETTOMAN. KESKITY NEUVOTTELUUN, ÄLÄ NEUVOTTELUTEKNIIKKAAN. Digisähkön neuvotteluhuonepaketti takaa, että kokoustekniikkaan voi aina luottaa. Laadukas tekniikka vahvistaa yrityksen brändiä ja parantaa työssä viihtymistä. Yritys antaa luotettavan kuvan, kun kokoukset alkavat suunnitellusti eikä kokoustekniikka aiheuta ongelmia. Työaikaa ja samalla rahaa säästyy myös sisäisissä palavereissa. Millaisia työtiloja yrityksellänne on? Neuvottelutilat voivat erota toisistaan suuresti koon ja tyylin suhteen, mutta kaikkien tilojen pitää olla yhtä toimivia. Monitilatoimistoissa tilojen käyttötarkoitukset vaihtelevat tarpeen mukaan. Kaikissa Digisähkön neuvotteluhuonepaketeissa on: Jatkuvaan yrityskäyttöön suunniteltu laadukas teräväpiirtonäyttö. Mikäli tilaan tarvitaan erittäin suurta kuvaa, näyttö voidaan korvata laadukkaan ja kirkkaan kuvan tuottavalla videoprojektorilla. Maailmankuulun Genelecin kotimaiset aktiivikaiuttimet. Ääni ei voisi enää olla selkeämpi. Helppokäyttöiset ohjauspainikkeet, joissa toiminnot ovat selkokielisesti merkittynä. Medium ja Large -järjestelmissä painikkeisiin voidaan ohjelmoida myös valojen tai verhojen ohjaus. Haluttaessa järjestelmän saa myös kosketusnäytöllä varustettuna. (optio, vain medium ja large) Pöytäkaivoissa integroidut sähköpistokkeet ja tarvittavat liityntäkaapelit. Nopea asennusaika. Neuvotteluhuonepaketin asennus vie tyypillisesti vain kaksi työpäivää. Tukipalvelu arkisin klo 8-18 Henkilökohtainen käyttöopastus ja kirjallinen ohjeistus (suomi/englanti). 36 kuukauden onsite-takuu. Takuu kattaa laitteet, sekä niiden asennustyön moitteettoman laadun. Joustavat maksuvaihtoehdot. Neuvotteluhuonepaketin voi hankkia myös joustavalla leasing-sopimuksella. Leasing-ajan jälkeen paketin voi lunastaa omaksi tai sitä voi päivittää, jolloin tekniikka on aina ajantasalla. Tyytyväisyystakuu. Noudamme halutessanne paketin veloituksetta pois, ellette ole sihen kahden viikon kokeilujakson jälkeen 100% tyytyväinen.

5

6

7 VALITSIMME NEUVOTTELUHUONEPAKETTEIHIMME ALAN PARHAIMMAT RATKAISUT Mietimme neuvottelutilapakettien ympärille kokonaisuuden, joka takaa yrityksellenne huolettomat ajat: 36kk kattava takuu koko järjestelmälle. Tyytyväisyystakuu. Noudamme halutessanne paketin veloituksetta pois, ellette ole sihen kahden viikon kokeilujakson jälkeen 100% tyytyväinen. Henkilökohtainen käyttöopastus ja kirjallinen ohjeistus (suomi/englanti). Tukipalvelu arkisin ja viikonloppuisin klo Huolto- ja huolenpitosopimuksella apu paikan päälle viimeistään seuraavana arkipäivänä. Pöytäkaivoissa integroidut sähköpistokkeet ja tarvittavat liityntäkaapelit. Laajennustakuu järjestelmää voi laajentaa milloin tahansa.* Neuvotteluhuonepaketti voi sisältää myös kalusteet (esimerkiksi RAL-väreissä), akustoinnin ja tekstiilit. Kaikki Digisähkön neuvotteluhuonepaketit kasvavat yrityksen kasvun mukana. * Kun lisälaajennus hankitaan Digisähköstä, järjestelmän takuu säilyy täyden leasing-sopimusajan.

8

9 SMALL 65 Pro-näyttö Genelec Stereo S 6 8 henkilölle TOIMITUSSISÄLTÖ: 65 laadukas yritysnäyttö Genelec: in huippulaadukkaat aktiivikaiuttimet helppokäyttöinen painikeohjaus Siisti, pöytään upotettu alumiininen pöytäkaivo liitoskaapeleille asennus ja ohjelmointi käyttöönottokoulutus S PAKETTI ALKAEN: tai 220 /kk 36 kk leasing S PAKETTI KALUSTETTUNA ALKAEN: 280 /kk 36 kk leasing Digi-S on yksittäisen neuvotteluhuoneen kätevä ja laadukas perusratkaisu. Näytön käyttö tapahtuu pelkistetystä näppäimistöstä, jossa on on-off-painikkeet, äänenvoimakkuuden säätö sekä lähteen valinta (HDMI, display port jne.)

10

11 MEDIUM 75 Pro-näyttö Genelec Stereo M 8 10 henkilölle TOIMITUSSISÄLTÖ: 75 laadukas yritysnäyttö Genelec: in huippulaadukkaat aktiivikaiuttimet Helppokäyttöinen painikeohjaus Siistit, pöytään upotetut alumiiniset pöytäkaivot liitoskaapeleille Langaton esitys Esityskaukosäädin Etähallinta Huoneen valojen ohjaus vakiona * Verhojen ohjaus, optio ** Asennus ja ohjelmointi Käyttöönottokoulutus M PAKETTI ALKAEN: tai 360 /kk 36 kk leasing M PAKETTI KALUSTETTUNA ALKAEN: 450 /kk 36 kk leasing Digi-M on monipuolinen, keskikokoisen neuvotteluhuoneen ratkaisu. Se toimii itsenäisesti omana järjestelmänään, mutta jos neuvotteluhuoneita on useita, niiden tekninen ohjaus voidaan yhdistää. Tällöin esimerkiksi kaikki neuvotteluhuoneet voidaan sammuttaa päivän päätteeksi joko itse tai automaattisesti. Digi-M pakettia on mahdollista laajentaa monipuolisesti vastaamaan yrityksen tarpeita. * Valojen ohjaus: S 2 kpl 0 1 kytkintietoa, M 2 kpl 0 1 kytkintietoa, 1 kpl himmennys, L 4 kpl 0 1 kytkintietoa ja 2 kpl himmennys. ** Verhojen ohjaus: oletuksena tilassa on maks. 3 kpl moottoroituja verhokiskoja.

12 NEUVOTTELUHUONEJÄRJESTELMÄÄ VOI TESTATA SHOWROOMISSAMME ESPOOSSA. TERVETULOA TUTUSTUMAAN!

13 LARGE 85 Pro-näyttö tai videoprojektori Genelec Stereo L henkilölle TOIMITUSSISÄLTÖ: 85 laadukas 24/7 yritysnäyttö tai vaihtoehtoisesti videoprojektori Genelec: in huippulaadukkaat aktiivikaiuttimet Siistit, pöytään upotetut pöytäkaivot liitoskaapeleille integroitu painikeohjaus langaton esitys esityskaukosäädin videoneuvottelujärjestelmä etähallinta huoneen valojen ohjaus * verhojen ohjaus ** asennus ja ohjelmointi käyttöönottokoulutus tuki ark L PAKETTI ALKAEN: tai 550 /kk 36 kk leasing Digi-L-paketti soveltuu kaikkein vaativimpiinkin tarpeisiin, kuten suuren neuvotteluhuoneen tai auditorion valmiiksi ratkaisuksi. Digi-L on laajennettavissa lisäoptioilla hyvin suureksi ja kattavaksi kokonaisuudeksi. Kaikki yrityksen neuvotteluhuoneet ovat yhdistettävissä keskenään saman ohjauksen ja automatiikan taakse. Jokaiseen neuvottelutilapakettiin on saatavilla myös kattava ja helppokäyttöinen tilavarausjärjestelmä ovenpieli- ja koontinäyttöineen. Näin voidaan varmistaa että tilojen käyttö on mahdollisimman tehokasta, eikä vapaan tilan löytämiseen hukkaannu kallista aikaa. * Valojen ohjaus: S 2 kpl 0 1 kytkintietoa, M 2 kpl 0 1 kytkintietoa, 1 kpl himmennys, L 4 kpl 0 1 kytkintietoa ja 2 kpl himmennys. ** Verhojen ohjaus: oletuksena tilassa on maks. 3 kpl moottoroituja verhokiskoja.

14 TOIMIVA TEKNIIKKA SÄÄSTÄÄ RAHAA. LAADUKAS NEUVOTTELUPAKETTI MAKSAA ITSENSÄ TAKAISIN. Suomalaiset työntekijät viettävät tutkimusten mukaan kokouksissa keskimäärin 9,5 tuntia viikossa. Kokouksissa on tehotonta, hukkaan mennyttä aikaa keskimäärin 17 minuuttia. Työntekijöistä 22 % kokee, että kokouksissa menee eniten aikaa hukkaan toimimattomien ja/tai puutteellisten kokoustyökalujen ja -välineiden takia. 18 % kokouksista on nykyisin etä- ja virtuaalikokouksia, joten vaatimukset toimivalle tekniikalle korostuvat entisestään. Yhden työntekijän kohdalla kokouksissa hukkaan mennyttä aikaa kertyy noin puoli tuntia viikossa, ja kokouksien tehottomuus heikentää myös yleistä työviihtyvyyttä. (lähde: Kansallinen Kokousbarometri 2015) Mitä tämä merkitsee euroina? Suomalaisten työpaikkojen kokouksissa on paikalla keskimäärin kuusi henkilöä. Jos heillä kaikilla on seitsemän kokousta viikossa ja jokaisesta kokouksesta kuluu 10 minuuttia hukkaan toimimattoman tekniikan takia, voi tehoton kokoustaminen maksaa vuositasolla jopa n euroa. KUINKA PALJON YRITYS MENETTÄÄ RAHAA VUODESSA TEMPPUILEVAN TEKNIIKAN TAKIA? Henkilöä 25 /h bruttopalkalla 35 /h bruttopalkalla 50 /h bruttopalkalla

15 PAKETTIEN LISÄOMINAISUUDET JA -OPTIOT: Ei mukana Optio Vakiona DIGI XS DIGI S DIGI M DIGI L DIGI XL NÄYTTÖ VIDEO/PROJ. Laadukas Pro-näyttö takaa kirkkaan kuvan päivänvalossakin. Näytön koko valitaan etäisyyksien mukaan, jolloin pöydän ääressä olevat näkevät näytön esityksen riittävän selkeästi. Pro-luokan näyttö kestää hyvin jatkuvassa, ammattimaisessa käytössä. Videoseinä tai projektori valitaan usein pidempiin etäisyyksiin ja suuriin huoneisiin. Videoseinä takaa kirkkaan kuvan päivänvalossakin. Näyttöjen ja projektorien varustus, ominaisuudet ja valoteho ovat huippuluokkaa. 55 PRO 65 PRO 75 PRO 85 PRO 95 PRO PROJEKTORI I PROJEKTORI II VIDEOSEINÄ I VIDEOSEINÄ II GENELEC STEREO S KAIUTTIMET OHJAUS Hyvä kaiutin takaa laadukkaan äänen kaikilla äänenvoimakkuuksilla. Kaiuttimet on mitoitettu etäisyyksien mukaan, jotta kaikki pöydän ympärillä olevat kuulevat esityksen äänen riittävän selkeästi ja laadukkaasti. Tekniset komponentit on valittu niiden toiminnallisuuden ja luotettavuuden perusteella. Yhdessä ne muodostavat toimivan, älykkään kokonaisuuden, jota on helppo käyttää ja hallita erilaisten tilanteiden mukaan. GENELEC STEREO M GENELEC SURROUND M GENELEC SURROUND L GENELEC SURROUND XL JA XXL PAINIKEOHJAUS VALOJEN OHJAUS* VERHOJEN OHJAUS** 10 KOSKETUSNÄYTTÖ ESITYSKAUKOSÄÄDIN LIITYNNÄT Suunnittelemme järjestelmän ja oheislaitteiden ohjaamisen helpoksi. Integroidut painonapit ovat keskeisellä paikalla pöytään integroituina. Langaton kosketusnäyttö sekä verhojen ja valojen ohjaus tai automatisointi tuo esityksiin käyttömukavuutta ja joustavuutta. 6 HENKEÄ/1 KAIVO 8 HENKEÄ/2 KAIVOA 10 HENKEÄ/2 KAIVOA 16 HENKEÄ/3 KAIVOA 20 HENKEÄ/4 KAIVOA AJOITETTU SAMMUTUS 1 KAIVO ETÄHUOLTO JA -HALLINTA LEASING-RAHOITUS TUKI- JA YLLÄPITOSOPIMUS LIITYNNÄT Pakettien lisäominaisuudet ja -optiot: KALUSTEET JA AKUSTOINTI KONFERENSSIPUHELIN LANGATTOMAT MIKROFONIT ADAPTERISARJA KOKOUSVARAUS KAIUTTIMET RAL-VÄREISSÄ NÄYTÖN KEHYS RAL- VÄREISSÄ JA OMALLA LOGOLLASI * Valojen ohjaus: S 2 kpl 0 1 kytkintietoa, M 2 kpl 0 1 kytkintietoa, 1 kpl himmennys, L 4 kpl 0 1 kytkintietoa ja 2 kpl himmennys. ** Verhojen ohjaus: oletuksena tilassa on maks. 3 kpl moottoroituja verhokiskoja.

16 DIGISÄHKÖ OY SHOWROOM Kutojantie ESPOO MYYNTI myynti@digisahko.fi INNOVATIIVISET JA LUOTETTAVAT RATKAISUT KAIKKIIN TOIMITILOIHIN

Tuotekuvasto 2017 ESITYS PRESSON KALUSTEET NÄYTTÖ PRESSON KALUSTEET PÖYTÄ PRESSON KALUSTEET AUDIO PRESSON KALUSTEET LATAUS PISTEET PRESSON

Tuotekuvasto 2017 ESITYS PRESSON KALUSTEET NÄYTTÖ PRESSON KALUSTEET PÖYTÄ PRESSON KALUSTEET AUDIO PRESSON KALUSTEET LATAUS PISTEET PRESSON Tuotekuvasto 2017 ESITYS NÄYTTÖ PÖYTÄ AUDIO LATAUS PISTEET vakioi positiivisen käyttökokemuksen Kuvassa Presson Cabin sarjan Cabin55-SP2 ja Cabin55-SideTable Pidätämme oikeuden muuttaa tuotteiden rakennetta

Lisätiedot

Tuotekuvasto 2017 ESITYS PRESSON KALUSTEET NÄYTTÖ PRESSON KALUSTEET PÖYTÄ PRESSON KALUSTEET AUDIO PRESSON KALUSTEET LATAUS PISTEET PRESSON

Tuotekuvasto 2017 ESITYS PRESSON KALUSTEET NÄYTTÖ PRESSON KALUSTEET PÖYTÄ PRESSON KALUSTEET AUDIO PRESSON KALUSTEET LATAUS PISTEET PRESSON Tuotekuvasto 2017 ESITYS NÄYTTÖ PÖYTÄ AUDIO LATAUS PISTEET vakioi positiivisen käyttökokemuksen Kuvassa Presson Cabin sarjan Cabin55-SP2 ja Cabin55-SideTable Pidätämme oikeuden muuttaa tuotteiden rakennetta

Lisätiedot

Tuotekuvasto 2017 ESITYS PRESSON KALUSTEET NÄYTTÖ PRESSON KALUSTEET PÖYTÄ PRESSON KALUSTEET AUDIO PRESSON KALUSTEET LATAUS PISTEET PRESSON

Tuotekuvasto 2017 ESITYS PRESSON KALUSTEET NÄYTTÖ PRESSON KALUSTEET PÖYTÄ PRESSON KALUSTEET AUDIO PRESSON KALUSTEET LATAUS PISTEET PRESSON Tuotekuvasto 2017 ESITYS NÄYTTÖ PÖYTÄ AUDIO LATAUS PISTEET positiivisen käyttökokemuksen vakioija Kuvassa Presson Cabin sarjan Cabin55-SP2 ja Presson Cabin55-SideTable Pidätämme oikeuden muuttaa tuotteiden

Lisätiedot

Tuotekuvasto 2015 ESITYS KALUSTEET PRESSON NÄYTTÖ KALUSTEET PRESSON PÖYTÄ KALUSTEET PRESSON

Tuotekuvasto 2015 ESITYS KALUSTEET PRESSON NÄYTTÖ KALUSTEET PRESSON PÖYTÄ KALUSTEET PRESSON Tuotekuvasto 015 ESITYS NÄYTTÖ PÖYTÄ positiivisen käyttökokemuksen vakioija. Pidätämme oikeuden muuttaa tuotteiden rakennetta ja teknisiä tietoja ilman erillistä ilmoitusta. Presson Oy 008-015, kaikki

Lisätiedot

Tuotekuvasto 2015 ESITYS KALUSTEET PRESSON NÄYTTÖ KALUSTEET PRESSON PÖYTÄ KALUSTEET PRESSON

Tuotekuvasto 2015 ESITYS KALUSTEET PRESSON NÄYTTÖ KALUSTEET PRESSON PÖYTÄ KALUSTEET PRESSON Tuotekuvasto 2015 ESITYS NÄYTTÖ PÖYTÄ positiivisen käyttökokemuksen vakioija. Pidätämme oikeuden muuttaa tuotteiden rakennetta ja teknisiä tietoja ilman erillistä ilmoitusta. Presson Oy 2008-2015, kaikki

Lisätiedot

e-sense Organic Plug and play

e-sense Organic Plug and play e-sense Organic e-sense Organic Plug and play e-sense Organic on työpaikoille kehitetty langaton valonohjausjärjestelmä. Kaikissa valaisimissa on tunnistin, joka reagoi läsnäoloon ja päivänvaloon. Jokainen

Lisätiedot

Tehosta kokouskäytäntöjäsi! Teknologian avulla järjestät kokoukset tehokkaasti ja vaivattomasti.

Tehosta kokouskäytäntöjäsi! Teknologian avulla järjestät kokoukset tehokkaasti ja vaivattomasti. Tehosta kokouskäytäntöjäsi! Teknologian avulla järjestät kokoukset tehokkaasti ja vaivattomasti. Kiitos kun latasit kokoustyöskentelyn oppaan. Kuluuko sinulla palavereissa aikaa johonkin muuhun, kuin itse

Lisätiedot

Induktiosilmukkavahvistimen tulee toistaa kaikki samat äänet mitä kaiuttimista toistetaan (mm.tietokone, langaton mikrofoni, digiboxi).

Induktiosilmukkavahvistimen tulee toistaa kaikki samat äänet mitä kaiuttimista toistetaan (mm.tietokone, langaton mikrofoni, digiboxi). Liite 2 Yksilöity tilojen käyttötarkoitus Esiopetustilat (507,509,607,609): Järjestelmän toiminnan kuvaus: Käyttäjän työpisteeseen tulee seuraavat laitteet: tietokone, monitori, dokumenttikamera, digiboxi,

Lisätiedot

CIBES ONE TYYLIKÄS PORRASHISSI

CIBES ONE TYYLIKÄS PORRASHISSI CIBES ONE TYYLIKÄS PORRASHISSI 2 SISÄLTÖ 4 CIBES ONE Sen elegantti muotoilu sulautuu hienosti sisustukseesi. 6 Sopii erinomaisesti jyrkkiin ja ahtaisiin portaikkoihin ONE toimii kätevästi jyrkässä nousussa

Lisätiedot

Taito Tehdä Turvallisuutta

Taito Tehdä Turvallisuutta Taito Tehdä Turvallisuutta Kotimainen GSM-pohjainen ohjaus ja valvontajärjestelmä HOME CONTROLLER HOME CONTROLLER HC-0016, HC-WF HELPPOKÄYTTÖINEN KODINOHJAUSJÄRJESTELMÄ Käyttö ja ohjelmointi helposti näytöllä

Lisätiedot

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit Uusi moottorisukupolvi Elämää helpottavia innovaatioita Silent Glissillä on yli 40 vuoden kokemus sähkötoimisista verhokiskoista. Toimme ensimmäisenä markkinoille

Lisätiedot

Tuotekuvasto 2017 ESITYS PRESSON KALUSTEET NÄYTTÖ PRESSON KALUSTEET PÖYTÄ PRESSON KALUSTEET AUDIO PRESSON KALUSTEET LATAUS PISTEET PRESSON

Tuotekuvasto 2017 ESITYS PRESSON KALUSTEET NÄYTTÖ PRESSON KALUSTEET PÖYTÄ PRESSON KALUSTEET AUDIO PRESSON KALUSTEET LATAUS PISTEET PRESSON Tuotekuvasto 2017 ESITYS NÄYTTÖ PÖYTÄ AUDIO LATAUS PISTEET vakioi positiivisen käyttökokemuksen Kuvassa Presson Cabin sarjan Cabin55-SP2 ja Cabin55-SideTable Pidätämme oikeuden muuttaa tuotteiden rakennetta

Lisätiedot

BERKER EIB/KNX -TALOAUTOMAATIO

BERKER EIB/KNX -TALOAUTOMAATIO BERKER EIB/KNX -TALOAUTOMAATIO KUINKA ÄLYKÄS SINUN KOTISI ON? Toisille koti merkitsee lepoa ja rauhaa arjen kiireistä, toisille viihtymistä ystävien, perheen tai harrastusten parissa. Tarpeemme vaihtelevat,

Lisätiedot

Langaton musiikkikeskus

Langaton musiikkikeskus Tästäkö on kyse? Haluat kuunnella musiikkia tietokoneellasi itunesin tai Windows Media Playerin kautta? Käytät Internetin suoratoistopalveluja (streaming), kuten MySpace, YouTube, Last.fm, Spotify, jne.?

Lisätiedot

Edut. Mahdollisuus yksittäiseen ohjaukseen ja sytytykseen/sammutukseen. Valaistustaso säätyy automaattisesti säädettävän pöydän korkeuden mukaan

Edut. Mahdollisuus yksittäiseen ohjaukseen ja sytytykseen/sammutukseen. Valaistustaso säätyy automaattisesti säädettävän pöydän korkeuden mukaan e-sense ActiLume Edut e-sense ActiLume Työpistekohtainen valaistus avotoimistossa Mahdollisuus yksittäiseen ohjaukseen ja sytytykseen/sammutukseen Keskitetty sammutus mahdollinen Valaistustaso säätyy automaattisesti

Lisätiedot

Monikäyttöisiä projektoreita koko perheen iloksi

Monikäyttöisiä projektoreita koko perheen iloksi Lehdistötiedote Monikäyttöisiä projektoreita koko perheen iloksi Teräväpiirtoelokuvia kotona, upeita esityksiä työpaikalla 1. syyskuuta 2015 Epsonin uudet monikäyttöiset, helposti liikuteltavat projektorit

Lisätiedot

Race Technology tiedonkeruu tuotteet s2i Motorsportilta!

Race Technology tiedonkeruu tuotteet s2i Motorsportilta! Race Technology tiedonkeruu tuotteet s2i Motorsportilta! Radalle, ralliin, kadulle, vesille ja vaikka lumelle kattava valikoima GPS pohjaisia tiedonkeruu järjestelmiä, näyttöjä ja antureita autoihin, veneisiin,

Lisätiedot

Gira painonappi 3 Gira KNX / EIB -järjestelmän ohjaus

Gira painonappi 3 Gira KNX / EIB -järjestelmän ohjaus Mitä erilaisimpien Gira KNX / EIB -järjestelmän väylätoimintojen ohjaus, esim. valoyhdistelmien hallinta, sälekaihtimen ohjaus, paniikkikatkaisun tai keskitetyn katkaisun ohjelmointi tai tarpeisiin mukautettu

Lisätiedot

I T. SurePath. Järjestelmä on täysin yhteensopiva kaikkien DALI hyväksyttyjen turva- ja poistumistievalojen kanssa.

I T. SurePath. Järjestelmä on täysin yhteensopiva kaikkien DALI hyväksyttyjen turva- ja poistumistievalojen kanssa. SurePath Järjestelmä on täysin yhteensopiva kaikkien DALI hyväksyttyjen turva- ja poistumistievalojen kanssa. SurePath on DALI pohjainen turvavalaistuksen valontajärjestelmä joka tarjoaa täysin yhteensopivan

Lisätiedot

Turun normaalikoulun remontti: ICT-näkökulma

Turun normaalikoulun remontti: ICT-näkökulma Turun normaalikoulun remontti: ICT-näkökulma Jari Sjo lund Tieto- ja viestintaẗekniikan opetuskaÿto n suunnittelija Turun yliopisto, Turun normaalikoulu jari.sjolund@utu.fi Turun normaalikoulu Varissuon

Lisätiedot

KNX hyvä käytäntö ja laadukkaat kohteet Mitä pitää muistaa kohteen tekemisessä

KNX hyvä käytäntö ja laadukkaat kohteet Mitä pitää muistaa kohteen tekemisessä KNX hyvä käytäntö ja laadukkaat kohteet Mitä pitää muistaa kohteen tekemisessä Sopimuksesta - luovutukseen Suunnittelu Toteutus luovutus Sisällysluettelo Urakoitsija muistilista... 3 2.2 KNX-projektin

Lisätiedot

S M ALL. 45 dbrw asti * Korkeus 2.5 m. Muunneltavissa. Ilman jäähdytys * Korkeus 2.2 m. Esteetön tila. Tilan sopivuus. henkilölle. 1-2 henkilölle 1-4

S M ALL. 45 dbrw asti * Korkeus 2.5 m. Muunneltavissa. Ilman jäähdytys * Korkeus 2.2 m. Esteetön tila. Tilan sopivuus. henkilölle. 1-2 henkilölle 1-4 XS SLS MLM L XL GW n sopivuus 2.2 m 2.5 m 45 dbrw asti * Muunneltavissa * Ilman jäähdytys * Esteetön tila XS S M L XL 1 henkilölle 1-2 henkilölle 1-4 henkilölle 1-6 henkilölle Yli 8 henkilölle Helppo pystyttää

Lisätiedot

1,770 mm* m 3* 4,157 mm

1,770 mm* m 3* 4,157 mm 1,770 mm* 2.3-2.6m 3* 4,157 mm 2.9-3.6 m 3* 1,828 mm* 1,844 mm* L1 4,418 mm L2 4,818 mm 6.0-8.3 m 3* H2 2,286-2,366 mm H1 1,925-2,000 mm L1 4418 mml1 4,973 mm L2 5,340 mm 9.5-15.1 m 3* H3 2,665-2,790 mm

Lisätiedot

Kaikki tarvittava. valaistukseen, valaistuksen ohjaukseen ja tietoverkkoihin

Kaikki tarvittava. valaistukseen, valaistuksen ohjaukseen ja tietoverkkoihin Kaikki tarvittava valaistukseen, valaistuksen ohjaukseen ja tietoverkkoihin Valaistuksen, valaistuksen ohjauksen ja tiedonsiirron ammattilainen Nylund tuntee valaistuksen, valaistuksen ohjauksen ja tiedonsiirron

Lisätiedot

ERP, joka menestyy muutoksessa

ERP, joka menestyy muutoksessa ERP, joka menestyy muutoksessa Se joustavampi ERP Agresso on toiminnanohjausjärjestelmä, joka tukee dynaamisten organisaatioiden kehitystä nopeasti muuttuvassa ympäristössä. Ohjelmistokehityksen tavoitteena

Lisätiedot

Toimita viestisi perille.

Toimita viestisi perille. Projektorit ja näytöt Syksy 2007 Toimita viestisi perille. Käytä sanoja, kuvia ja ääntä. Yhdistä tietokoneesi suoraan projektoriin tai tyylikkääseen LCD-näyttöön. Kokoa yleisösi ja aloita esitys. Viesti

Lisätiedot

BIG PAD Oikea tuntuma kuin kynä paperilla

BIG PAD Oikea tuntuma kuin kynä paperilla BIG PAD Oikea tuntuma kuin kynä paperilla Paremmat yhteistyömahdollisuudet tuovat nostetta toimintaasi /This is Why Sharpin BIG PAD tekee kokouksista elämyksiä. Sisältö Johdanto...03 Käyttökohteet...04

Lisätiedot

Plena-yleisäänentoistojärjestelmä Easy Line Helppoa äänenhallintaa

Plena-yleisäänentoistojärjestelmä Easy Line Helppoa äänenhallintaa Plena-yleisäänentoistojärjestelmä Easy Line Helppoa äänenhallintaa 2 Plena-yleisäänentoistojärjestelmä Easy Line Käytännöllinen tapa laadukkaaseen äänentoistoon Helppokäyttöiset vyöhykemerkinnät ja asetusosoittimet

Lisätiedot

Ravintolatekstiilipalvelut. Tarjoile laadukas kokemus asiakkaalle

Ravintolatekstiilipalvelut. Tarjoile laadukas kokemus asiakkaalle Ravintolatekstiilipalvelut Tarjoile laadukas kokemus asiakkaalle Tekstiilipalvelujen vahva ja osaava ammattilainen Lindström on suomalainen perheyritys, joka perustettiin jo vuonna 1848. Jatkuvan ja pitkäjänteisen

Lisätiedot

www.kaeser.com SIGMA AIR UTILITY Paineilman toimitussopimus

www.kaeser.com SIGMA AIR UTILITY Paineilman toimitussopimus SIGMA AIR UTILITY Paineilman toimitussopimus SIGMA AIR UTILITY Osta vain paineilmaa Kuvitelkaa tilanne, jossa uusi paineilmajärjestelmä ei edellytä minkäänlaisia investointeja: hankinta ei vaadi sen paremmin

Lisätiedot

Hygieniapalvelut. Puhdasta priimaa

Hygieniapalvelut. Puhdasta priimaa Hygieniapalvelut Puhdasta priimaa Valitse HYGIENIA- TUOTTEEMME ja pidät wc- ja pesutilat helposti siisteinä aamusta iltaan! 2 Jätä hyvästit jätteelle! Mitä vähemmän jätettä, sen parempi! Ympäristöystävällisestä

Lisätiedot

Uponor C-46 -lämmönsäädin. Säätilan mukaan kompensoituva ohjain vesikiertoisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin

Uponor C-46 -lämmönsäädin. Säätilan mukaan kompensoituva ohjain vesikiertoisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin Uponor C-46 -lämmönsäädin Säätilan mukaan kompensoituva ohjain vesikiertoisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin Tuotteen kuvaus Luovaa tekniikkaa helppo asentaa ja käsitellä Uponorin C-46-lämmönsäädin

Lisätiedot

Kiitän mielenkiinnostanne ratkaisujamme kohtaan. Tarjoamme Teille tilaisuuden tulla tutustumaan eri vaihtoehtoihin luoksemme!

Kiitän mielenkiinnostanne ratkaisujamme kohtaan. Tarjoamme Teille tilaisuuden tulla tutustumaan eri vaihtoehtoihin luoksemme! XENEX TELECOM OY TARJOUS Jari Sikanen PL 9 04301 Tuusula 15.8.2002 HELSINGIN YLIOPISTO Timo Harmo Tarjous no. 150802helsinki Viite: Tarjouspyyntönne 15.8.2002 puhelimitse VIDEONEUVOTTELULAITTEET & PALVELUT

Lisätiedot

Mukauta kuuntelukokemustasi kotona

Mukauta kuuntelukokemustasi kotona Maakohtainen myyntiesite Suomi () Langattomat AudioBoost-TV-kuulokkeet 15 mm:n elementit / suljettu takaosa Nappikuuloke SSC5001/10 Mukauta kuuntelukokemustasi kotona Kevyillä ja langattomilla SSC5001

Lisätiedot

TYYn uusi videotykki - esimerkkejä

TYYn uusi videotykki - esimerkkejä TYYH 31/2014 Liite 1 TYYn uusi videotykki - esimerkkejä Gigantti Philips PicoPix PPX3407-349 Philips PicoPix on pienikokoinen ja kevyt taskukokoinen LED-videoprojektori. Saat laadukkaan kuvan missä vain

Lisätiedot

Etäkokouksen onnistumisen välttämätön edellytys on kuulla ja tulla kuulluksi. Ympäristö saattaa olla avotoimisto, auto, mikä tahansa muu kuin

Etäkokouksen onnistumisen välttämätön edellytys on kuulla ja tulla kuulluksi. Ympäristö saattaa olla avotoimisto, auto, mikä tahansa muu kuin Etäkokouksen onnistumisen välttämätön edellytys on kuulla ja tulla kuulluksi. Ympäristö saattaa olla avotoimisto, auto, mikä tahansa muu kuin ideaalinen olosuhde neuvottelulle. Hyvällä taustamelua vaimentavalla

Lisätiedot

Paras työvalaistus budjetille kuin budjetille: ESYLUX Light Control - ohjaustekniikka

Paras työvalaistus budjetille kuin budjetille: ESYLUX Light Control - ohjaustekniikka LEHDISTÖTIEDOTE Ahrensburg/Frankfurt, 18. maaliskuuta 2018 Paras työvalaistus budjetille kuin budjetille: ESYLUX Light Control - ohjaustekniikka ESYLUX Light Control ELC on ESYLUXin kehittämä ohjaustekniikka

Lisätiedot

TUNNELMA TULEE OVISTA IKKUNOISTA

TUNNELMA TULEE OVISTA IKKUNOISTA TUNNELMA TULEE OVISTA IKKUNOISTA Valtakunnan vaivattomin ovi- ja ikkunaremontti palveluasenteella ja maankuululla Kaskilaadulla. MATTI KASKI, TOIMITUSJOHTAJA HELPOSTI JA KERRALLA KUNTOON Ovi- ja ikkunaremontti

Lisätiedot

Yleishimmentimellä varustetun, uppoasennettavan WMR-252-vastaanottimen käyttöopas

Yleishimmentimellä varustetun, uppoasennettavan WMR-252-vastaanottimen käyttöopas Yleishimmentimellä varustetun, uppoasennettavan WMR-252-vastaanottimen käyttöopas Ainutlaatuinen, himmennystoiminnolla varustettu langaton yleisvastaanotin esimerkiksi himmennettävien 230 voltin LEDvalojen,

Lisätiedot

Switch to. app control 24,0 C

Switch to. app control 24,0 C Switch to app control 24,0 C makuuhuone olohuone Ohjaa kotiasi 3 sovelluksella Puhelin on aina käsillä! Ohjaa kotiasi älypuhelimella, joka on kaukosäätimenä aina käsillä ja toimii missä ja milloin tahansa.

Lisätiedot

Linssin tekniset tiedot ja liitännät

Linssin tekniset tiedot ja liitännät Linssin tekniset tiedot ja liitännät Voit valita tilaan, sisältöön ja budjettiisi parhaiten sopivan linssin kuudesta eri vaihtoehdosta. Tämän sekä projektorin monien liitäntöjen ansiosta asennus on nopeaa

Lisätiedot

Technopolis toimintaympäristö Innopoli 1 & 2 ja Teknologiakylä, Otaniemi

Technopolis toimintaympäristö Innopoli 1 & 2 ja Teknologiakylä, Otaniemi Technopolis toimintaympäristö Innopoli 1 & 2 ja Teknologiakylä, Otaniemi Technopolis-konserni Kiinteistöpalveluhybridi Tarjoaa toimintaympäristöjä ja palveluita tietointensiivisille yrityksille Luotettava

Lisätiedot

Oikeat osat, oikeassa paikassa, oikeaan aikaan agilon

Oikeat osat, oikeassa paikassa, oikeaan aikaan agilon Teollisuusnosturit Ydinvoimalanosturit Satamanosturit Raskaat haarukkatrukit Kunnossapito Työstökonehuolto MATERIAALINHALLINTA Oikeat osat, oikeassa paikassa, oikeaan aikaan agilon 2 Konecranes Agilon

Lisätiedot

Windows 10 -pikaohje. Ohjelmien käynnistäminen

Windows 10 -pikaohje. Ohjelmien käynnistäminen Windows 10 -pikaohje Ohjelmien käynnistäminen Tietokoneen sammutus ja uudelleenkäynnistys Uloskirjautuminen, lukitseminen ja käyttäjän vaihtaminen Kuvan näyttäminen projektorilta tai lisänäytöltä Oletustulostimen

Lisätiedot

TK21 Teollisuuskatu 21. Modernin kaupungin kiihtyvässä sykkeessä Teollisuuskatu 21, Vallila, Helsinki

TK21 Teollisuuskatu 21. Modernin kaupungin kiihtyvässä sykkeessä Teollisuuskatu 21, Vallila, Helsinki Modernin kaupungin kiihtyvässä sykkeessä Teollisuuskatu 21, Vallila, 00510 Helsinki TK21 Teollisuuskatu 21 TK21 Teollisuuskatu 21 / Elimäenkatu 12-16 tarjoaa haluttua toimitilaa edustavin palveluin vilkkaassa

Lisätiedot

Pikaohje Neuvottelupuhelin Konftel 200W

Pikaohje Neuvottelupuhelin Konftel 200W Pikaohje Neuvottelupuhelin Konftel 200W Suomi Conference phones for every situation Kuvaus Konftel 200W Konftel 200W on DECT-neuvottelupuhelin, jonka toiminta-alue on jopa 30 m 2. Konftel 200W voidaan

Lisätiedot

WPC 10 MAALÄMPÖPUMPUT TUOTENRO:

WPC 10 MAALÄMPÖPUMPUT TUOTENRO: WPC 10 MAALÄMPÖPUMPUT TUOTENRO: 232929 Maalämpöpumppu WPC on yksi markkinoiden tehokkaimmista lämpöpumpuista. Niiden uuden muotoilun vaikutus ei jää pelkkään ulkonäköön. Pieni koko ja jaettavuus tekevät

Lisätiedot

Hyvät eväät ETEENPÄIN

Hyvät eväät ETEENPÄIN Hyvät eväät ETEENPÄIN YRITYKSILLE SIIVET Yritysten kehittämispalvelut kaikissa ELY-keskuksissa UUSI PALVELUKOKONAISUUS pk-yrityksille Olipa yrityksesi minkä tahansa haasteen tai muutoksen edessä, saat

Lisätiedot

rajatonta visuaalisuutta SEISMO FACTORY www.seismo.fi www.panoramic-display.com

rajatonta visuaalisuutta SEISMO FACTORY www.seismo.fi www.panoramic-display.com rajatonta visuaalisuutta SEISMO FACTORY www.seismo.fi www.panoramic-display.com Isoa, upeaa, sau TÄYTTÄ KUVAA Panoramic on modulaarinen näyttely- ja sisustusratkaisu, jossa rakenteet piiloutuvat täysin

Lisätiedot

Modernia tekniikkaa asumiseen

Modernia tekniikkaa asumiseen Modernia tekniikkaa asumiseen kuva: BEMI Automation Maailmanlaajuinen talo- ja rakennusautomaatiostandardi Mikä on KNX? Lyhenne KNX tarkoittaa liitettävyyttä, kytkettävyyttä ja yhteensopivuutta. Ne ovat

Lisätiedot

Plena-yleisäänentoistoja -äänievakuointijärjestelmä Nopein reitti turvaan

Plena-yleisäänentoistoja -äänievakuointijärjestelmä Nopein reitti turvaan Plena-yleisäänentoistoja -äänievakuointijärjestelmä Nopein reitti turvaan 2 Plena-yleisäänentoisto- ja -äänievakuointijärjestelmä Nopein reitti turvaan Plena-yleisäänentoisto- ja -äänievakuointijärjestelmä

Lisätiedot

TaloauT omaat io. Jokaiseen kotiin ja budjettiin

TaloauT omaat io. Jokaiseen kotiin ja budjettiin R TaloauT omaat io Jokaiseen kotiin ja budjettiin Zennio tekee kodistasi nykyaikaisen ja mukavan. Samalla säästät nyt ja tulevaisuudessa. Taloautomaatio jokaiseen kotiin ja budjettiin. Oma koti suunnitellaan

Lisätiedot

EcoTank-sarjan tulostimet VAIVATONTA TULOSTAMISTA KAHDEN VUODEN MUSTEET MUKANA 1

EcoTank-sarjan tulostimet VAIVATONTA TULOSTAMISTA KAHDEN VUODEN MUSTEET MUKANA 1 EcoTank-sarjan tulostimet VAIVATONTA TULOSTAMISTA KAHDEN VUODEN MUSTEET MUKANA 1 VAIVATONTA TULOSTAMISTA Uudelleentäytettävillä Epson EcoTank -tulostimilla voit tulostaa laadukkaasti ja vaivattomasti erittäin

Lisätiedot

Tuottavuutta palavereihin

Tuottavuutta palavereihin Tuottavuutta palavereihin Mia-Maria Karjalainen Microsoft Certified Trainer - MCT CompTia Certified Technical Trainer - CTT+ 1 Sisältö erilaiset roolit palaverissa hyvät palaverikäytännöt ja yhteiset pelisäännöt

Lisätiedot

XS S M L XL ALL. 45 dbrw asti * Korkeus 2.5 m. Muunneltavissa. Ilman jäähdytys * Korkeus 2.1 m. Esteetön tila. Tilan sopivuus.

XS S M L XL ALL. 45 dbrw asti * Korkeus 2.5 m. Muunneltavissa. Ilman jäähdytys * Korkeus 2.1 m. Esteetön tila. Tilan sopivuus. n sopivuus 2.1 m 2.5 m 45 dbrw asti * Muunneltavissa * Ilman jäähdytys * Esteetön tila XS S M L XL 1 henkilölle 1-2 henkilölle 1-4 henkilölle 1-6 henkilölle Yli 8 henkilölle Helppo pystyttää Helppo siirtää

Lisätiedot

Taito Tehdä Turvallisuutta. Kotimainen GSM-pohjainen ohjaus ja valvontajärjestelmä PRO CONTROLLER

Taito Tehdä Turvallisuutta. Kotimainen GSM-pohjainen ohjaus ja valvontajärjestelmä PRO CONTROLLER Taito Tehdä Turvallisuutta Kotimainen GSM-pohjainen ohjaus ja valvontajärjestelmä PRO CONTROLLER PRO CONTROLLER PC-8016 KAMEROILLA VARUSTETTU KOTIAUTOMAATIOKESKUS Käyttö ja ohjelmointi helposti näytöllä

Lisätiedot

TET työelämä tutuksi. Juniori kohtaa seniorin

TET työelämä tutuksi. Juniori kohtaa seniorin TET työelämä tutuksi Juniori kohtaa seniorin Työelämä tutuksi TET eli työelämään tutustuminen on yläasteen ja lukion oppilaille järjestettävä opetussuunnitelman mukainen työelämään tutustumisjakso. Sen

Lisätiedot

Langaton Hoitajakutsujärjestelmä Avsec MultiCare

Langaton Hoitajakutsujärjestelmä Avsec MultiCare Langaton Hoitajakutsujärjestelmä Avsec MultiCare Useat lisätoiminnot kuten poistumisvalvonta, Dect- ja GSM hälytykset Sairaalat Terveyskeskukset Hoitokodit Palvelutalot Joustava kokonaisuus luo perustan

Lisätiedot

LED-LAAJASÄTEILIJÄ I-VALO 6721LED & 6741LED

LED-LAAJASÄTEILIJÄ I-VALO 6721LED & 6741LED LED-LAAJASÄTEILIJÄ I-VALO 6721LED & 6741LED UUDEN SUKUPOLVEN 6721LED-valaisin LAAJEMPI KÄYTTÖYMPÄRISTÖN LÄMPÖTILA-ALUE (TA-LUOKKA) ENTISTÄ PAREMPI VALOTEHO; LUOTETTAVIEN HUIPPULAATUISTEN LED-SIRUJEN JA

Lisätiedot

Glydea. Moottoroidut verhot. www.sunsystems.fi

Glydea. Moottoroidut verhot. www.sunsystems.fi Glydea Moottoroidut verhot www.sunsystems.fi Moottoroi verhot...... ja nauti! Tunnet olevasi kuin teatterissa aina kun Glydea -moottoroitu verho liukuu silkinpehmeästi kiskollaan. Sopii täydellisesti kotiteatteriin!

Lisätiedot

Luxomat PD4-M-TRIO-2DALI-1C-AP tai FP asennus ja säätöohje

Luxomat PD4-M-TRIO-2DALI-1C-AP tai FP asennus ja säätöohje Luxomat PD4-M-TRIO-2DALI-1C-AP tai FP asennus ja säätöohje PD4-M-TRIO-2DALI/DSI-1C tunnistin Tunnistin on erityisesti koululuokkiin suunniteltu läsnäolotunnistin tunnistin. Tunnistin kykenee ohjaamaan

Lisätiedot

Tuotekuvasto 2015 ESITYS KALUSTEET PRESSON NÄYTTÖ KALUSTEET PRESSON PÖYTÄ KALUSTEET PRESSON

Tuotekuvasto 2015 ESITYS KALUSTEET PRESSON NÄYTTÖ KALUSTEET PRESSON PÖYTÄ KALUSTEET PRESSON Tuotekuvasto 2015 ESITYS NÄYTTÖ PÖYTÄ positiivisen käyttökokemuksen vakioija. Pidätämme oikeuden muuttaa tuotteiden rakennetta ja teknisiä tietoja ilman erillistä ilmoitusta. Presson Oy 2008-2015, kaikki

Lisätiedot

SOUNDGATE. Yhteydessä maailmaan SoundGaten avulla

SOUNDGATE. Yhteydessä maailmaan SoundGaten avulla SOUNDGATE Yhteydessä maailmaan SoundGaten avulla Vaihtoehtoja yhteyksien muodostamiseen on enemmän kuin koskaan. Olemme yhteydessä läheisiimme, ystäviimme ja työkavereihimme missä ja milloin tahansa erilaisten

Lisätiedot

Työelämän tutkimuspäivät 5. 6.11.2015

Työelämän tutkimuspäivät 5. 6.11.2015 Työelämän tutkimuspäivät 5. 6.11.2015 AV-ohjeet (Päätalo, Pinni A, Pinni B, Linna, Atalpa) Alkuvalmistelut Tule ajoissa paikalle (pyydä virastomestareita avaamaan lukitut ovet) 1. Laita tietokone (ja näyttö)

Lisätiedot

Uuteen kotiin uusi_senera_lore.indd

Uuteen kotiin uusi_senera_lore.indd Uuteen kotiin Luotettavaa lämmitystekniikkaa SENERA Oy Yli 20 vuoden kokemus rakentamisesta Useita tuhansia tyytyväisiä maalämpöasiakkaita Uudisrakennusten maalämpöjärjestelmien erikoisosaaja SENERAn

Lisätiedot

Luotettavaa lämmitystekniikkaa

Luotettavaa lämmitystekniikkaa Uuteen kotiin Luotettavaa lämmitystekniikkaa SENERA Oy Yli 20 vuoden kokemus rakentamisesta Useita tuhansia tyytyväisiä maalämpöasiakkaita Uudisrakennusten maalämpöjärjestelmien erikoisosaaja SENERA:n

Lisätiedot

NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA

NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA Vie yrityksesi pidemmälle Olitpa yrityksesi nykyisestä suorituskyvystä mitä mieltä tahansa, jokainen yritysorganisaatio pystyy parantamaan tuottavuuttaan

Lisätiedot

Luxomat PD4-M-TRIO-2DALI-1C-AP tai FP asennus ja säätöohje

Luxomat PD4-M-TRIO-2DALI-1C-AP tai FP asennus ja säätöohje Luxomat PD4-M-TRIO-2DALI-1C-AP tai FP asennus ja säätöohje Niclas Nylund 13.4.2016 PD4-M-TRIO-2DALI/DSI-1C tunnistin Tunnistin on erityisesti koululuokkiin suunniteltu läsnäolotunnistin tunnistin. Tunnistin

Lisätiedot

Liite 3 Yksilöity tilojen käyttötarkoitus. Esiopetustilat osio A:

Liite 3 Yksilöity tilojen käyttötarkoitus. Esiopetustilat osio A: Liite Yksilöity tilojen käyttötarkoitus Esiopetustilat osio A: nro Tilat suunnitellaan esiopetusikäisille. Mahdollisuus käyttää tilaa myös 1 luokkalaisten iltapäivähoitoon. laadulliset kriteerit pisteet

Lisätiedot

When meetings really matter

When meetings really matter When meetings really matter Nettineuvottelu Keskusteletko asiakkaiden ja kollegojen kanssa Skypen, Microsoft OSC:n ja muiden tietokoneen viestintätyökalujen kautta? Käytä Konftelia äänilähteenä. Neuvottelut

Lisätiedot

KAIHDIN UUTISET AJATTOMAT SÄLEKAIHTIMET YLLÄTTÄVÄT RULLAKAIHTIMET MONIEN MAHDOLLISUUKSIEN LAMELLIT SUOJAAVAT MARKIISIT TAKUULLA KOTIMAINEN!

KAIHDIN UUTISET AJATTOMAT SÄLEKAIHTIMET YLLÄTTÄVÄT RULLAKAIHTIMET MONIEN MAHDOLLISUUKSIEN LAMELLIT SUOJAAVAT MARKIISIT TAKUULLA KOTIMAINEN! ULVILAN KAIHDIN OY TIEDOTUSLEHTI KESÄ 2016 www.ulvilankaihdin.fi AJATTOMAT SÄLEKAIHTIMET YLLÄTTÄVÄT RULLAKAIHTIMET MONIEN MAHDOLLISUUKSIEN LAMELLIT SUOJAAVAT MARKIISIT TAKUULLA KOTIMAINEN! SÄLEKAIHTIMET

Lisätiedot

Keittiöremontti putkiremontin yhteydessä. Juha-Pekka Reiss Novart Oy

Keittiöremontti putkiremontin yhteydessä. Juha-Pekka Reiss Novart Oy Keittiöremontti putkiremontin yhteydessä Juha-Pekka Reiss Novart Oy Novart Oy tehdas sijaitsee Nastolassa perustettiin vuonna 1989 yhdistämällä Puolimatkan kalustetehtaat: - Parma-Kaluste, Vilka-Kaluste

Lisätiedot

Joustavaa tehokkuutta kotisi lämmöntarpeeseen

Joustavaa tehokkuutta kotisi lämmöntarpeeseen Joustavaa tehokkuutta kotisi lämmöntarpeeseen LÄMPÖÄSSÄ by ROTEX HPSU Compact on todistetusti monipuolinen ja energiatehokas ilma/vesilämpöpumppu patteri- ja lattialämmitysjärjestelmiin sekä käyttöveden

Lisätiedot

Somfy kesäterassille Nautiskelua kaikissa tilanteissa. www.somfy.fi

Somfy kesäterassille Nautiskelua kaikissa tilanteissa. www.somfy.fi Somfy kesäterassille Nautiskelua kaikissa tilanteissa www.somfy.fi Somfyn avulla terassistasi tulee ihana "ulkotila", jota voidaan käyttää varhaiskeväästä myöhäissyksyyn. Somfyn avulla voit nauttia markiisistasi

Lisätiedot

Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin

Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin PTZ-kamera, joka on suunniteltu sopimaan täydellisesti kaikkialle Kun kiinteä minidome-kamera ei riitä, mutta perinteinen PTZ-kamera on turhan

Lisätiedot

4 YLIVOIMAISTA OMINAISUUTTA

4 YLIVOIMAISTA OMINAISUUTTA 4 YLIVOIMAISTA OMINAISUUTTA Liikkuvuus Tuottavuus Monitoimisuus Ympäristövastuu Luo mahdollisuuksia www.lannencenter.com FI SIIRTYY TYÖMAALTA TYÖMAALLE. Tähän eivät muut pysty. Kaiva, kuormaa, nosta ja

Lisätiedot

AUDIOVISUAALISET JÄRJESTELMÄT TRENDIT SÄH-SUUNNITTELUN YHTEENSOVITTAMINEN. AUDIOVISUAALISEN AMMATTIVIESTINNÄN TOIMIALALIITTO - AVITA ry 29.4.

AUDIOVISUAALISET JÄRJESTELMÄT TRENDIT SÄH-SUUNNITTELUN YHTEENSOVITTAMINEN. AUDIOVISUAALISEN AMMATTIVIESTINNÄN TOIMIALALIITTO - AVITA ry 29.4. AUDIOVISUAALISET JÄRJESTELMÄT TRENDIT SÄH-SUUNNITTELUN YHTEENSOVITTAMINEN Timo Tuominen Audiovisuaalisen Ammattiviestinnän toimialaliitto AVITA ry NSS Asiantuntijaseminaari 25.4.2013 AUDIOVISUAALISEN AMMATTIVIESTINNÄN

Lisätiedot

Kauppakeskus Family Center. Viihtyisä kauppakeskus Lappeenrannan Myllymäessä. Hyrymäenkatu 2, Hyrymäki, Lappeenranta

Kauppakeskus Family Center. Viihtyisä kauppakeskus Lappeenrannan Myllymäessä. Hyrymäenkatu 2, Hyrymäki, Lappeenranta Viihtyisä kauppakeskus Lappeenrannan Myllymäessä. Hyrymäenkatu 2, Hyrymäki, 53100 Lappeenranta Kauppakeskus Family Center Laadukkaat tarjoajat, reilut parkkialueet ja hyvä ruoka - Family Center Lappeenranta.

Lisätiedot

The Plaza to be. PILKE ja HEHKU Plaza Business Parkin parhaat toimitilat odottavat sinua. PILKE JA HEHKU kiinteistömme yrityskeskittymässä

The Plaza to be. PILKE ja HEHKU Plaza Business Parkin parhaat toimitilat odottavat sinua. PILKE JA HEHKU kiinteistömme yrityskeskittymässä The Plaza to be. PILKE ja HEHKU Plaza Business Parkin parhaat toimitilat odottavat sinua. PILKE JA HEHKU kiinteistömme yrityskeskittymässä Naapurisi: inspiraatio ja menestys. Toteuta suunnitelmasi Kehittyvä

Lisätiedot

ABLOY CONTROL Avain uuteen turvallisuuteen

ABLOY CONTROL Avain uuteen turvallisuuteen ABLOY CONTROL Avain uuteen turvallisuuteen Kodin langaton lukitus- ja hälytysjärjestelmä An ASSA ABLOY Group brand ABLOY CONTROL on kodin langaton lukitusjärjestelmä Helppo asentaa uusiin ja vanhoihin

Lisätiedot

Älykkään valaistuksen mahdollisuudet

Älykkään valaistuksen mahdollisuudet Älykkään valaistuksen mahdollisuudet Jaakko Ketomäki Erikoistutkija, Interactive buildings VTT Technical Research Centre of Finland Älykäs valaistus? Tehokas valaistus Valaistustapa Valaisinsijoittelu

Lisätiedot

xxxxxx0209afi Schneider KNX Kiinteistöautomaation ja ohjausjärjestelmien vakioratkaisut

xxxxxx0209afi Schneider KNX Kiinteistöautomaation ja ohjausjärjestelmien vakioratkaisut xxxxxx0209afi Schneider KNX Kiinteistöautomaation ja ohjausjärjestelmien vakioratkaisut Vakioratkaisut kiinteistöjen toimintojen ohjaukseen Tehokas energianhallinta Schneider KNX -vakioratkaisujen energiatehokkuuden

Lisätiedot

Picture by: Matti Kolho. 40 vuotta valonohjausta

Picture by: Matti Kolho. 40 vuotta valonohjausta Picture by: Matti Kolho 40 vuotta valonohjausta Energiansäästö Tunnelman luominen Efektivalaistus Helppokäyttöisyys Turvallisuus Valonohjauksen tarpeet Hehkulamppu Yleisin lampputyyppi Helpoin säätää Voidaan

Lisätiedot

Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi PARASTA LAATUA AMMATTILAISILLE

Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi PARASTA LAATUA AMMATTILAISILLE Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi PARASTA LAATUA AMMATTILAISILLE TIIMIMME PALVELEE SINUA KOKONAISVALTAISESTI Stancon Oy on vuodesta 1994 toiminut yritys, joka

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJEET MDS BT-80 ASENNUSOHJE. Erinlaisia liitäntätapoja ja vinkkejä siistiin asennukseen

KÄYTTÖOHJEET MDS BT-80 ASENNUSOHJE. Erinlaisia liitäntätapoja ja vinkkejä siistiin asennukseen KÄYTTÖOHJEET MDS BT-80 ASENNUSOHJE Erinlaisia liitäntätapoja ja vinkkejä siistiin asennukseen 1 2 1. MDS BT-80. Digitaalinen vahvistin Bluetooth yhteydellä. Voidaan liittää kaikkiin kaiuttimiin ja systeemeihin.

Lisätiedot

Haluatko tehostaa toimintaasi?

Haluatko tehostaa toimintaasi? Haluatko tehostaa toimintaasi? Teknologiaratkaisut 1 Staples Business Advantage Teknologiaratkaisut Nykyään teknologia ja innovaatiot kehittyvät jatkuvasti. Pysyäksesi kehityksessä mukana yrityksesi täytyy

Lisätiedot

Qosmio: Kuule ero. entistä parempi kuuntelukokemus

Qosmio: Kuule ero. entistä parempi kuuntelukokemus Qosmio: Kuule ero PERSONAL COMPUTER HDD/DVD Qosmio TM entistä parempi kuuntelukokemus RECORDER LCD TV WITH TRUBRITE DISPLAY VIRTUAL SURROUND Kun Toshiba kehitti mobiiliviihde- ja tietojärjestelmä Qosmion,

Lisätiedot

Mikonkatu 13. Mikonkatu 13 Kiinteistö täynnä mahdollisuuksia Mikonkatu 13, ydinkeskusta, Helsinki

Mikonkatu 13. Mikonkatu 13 Kiinteistö täynnä mahdollisuuksia Mikonkatu 13, ydinkeskusta, Helsinki Mikonkatu 13 Kiinteistö täynnä mahdollisuuksia Mikonkatu 13, ydinkeskusta, 00100 Helsinki Mikonkatu 13 Mikonkatu 13 Helsingin ydinkeskustassa, vain muutaman askeleen päässä Rautatieasemasta ja keskellä

Lisätiedot

304 RST 63mm halkaisian, pystytolpat ja 38mm halkaisian käsikaiteet. 304 RST. 50mm halkaisian, pystytolpat ja käsikaiteet.

304 RST 63mm halkaisian, pystytolpat ja 38mm halkaisian käsikaiteet. 304 RST. 50mm halkaisian, pystytolpat ja käsikaiteet. GlasStile R GlasStile GSR, aulaportti Karusellimaisesti toimiva (toiminen)sisätiloihin Käyttö: Toiminta: Moottoritoiminen porttilehti kääntyy vasemmalle tai oikealle Materiaalit: Malli A - Malli B - 304

Lisätiedot

JOHDANTO. www.scansatel.fi. Scansatel on Cisco Tandbergin sertifioitu TelePresencevideoneuvottelujärjestelmien

JOHDANTO. www.scansatel.fi. Scansatel on Cisco Tandbergin sertifioitu TelePresencevideoneuvottelujärjestelmien SISÄLTÖ 1. Johdanto 2. Videoneuvottelu uusi tapa kommunikoida 3. TelePresencen tuomat mahdollisuudet 4. TelePresence ratkaisun osat 5. Toimintaympäristö 6. Huoneen varustaminen 7. Yhteystiedot JOHDANTO

Lisätiedot

Videovastaanotto. Ohje asiakkaalle

Videovastaanotto. Ohje asiakkaalle Videovastaanotto Ohje asiakkaalle Videovastaanotto - Esittely Videovastaanottoa käytetään ensisijaisesti sellaisilla seuranta- ja kontrollikäynneillä, jotka eivät vaadi fyysistä tutkimusta Videovastaanoton

Lisätiedot

TALOAUTOMAATIO KODIN KESKITETTY SÄHKÖTOIMINTOJEN OHJAUS

TALOAUTOMAATIO KODIN KESKITETTY SÄHKÖTOIMINTOJEN OHJAUS TALOAUTOMAATIO KODIN KESKITETTY SÄHKÖTOIMINTOJEN OHJAUS 2015 Kaikki kodin sähkötoiminnot yhdessä järjestelmässä VALVONTA AUTOTALLIN OVET VERHO-OHJAUS OHJAUSJÄRJESTELMÄ ENERGIANKULUTUS LÄMMITYS VALAISTUS

Lisätiedot

MALLISTO AUTOTALLIT JA KATOKSET MALLISTO

MALLISTO AUTOTALLIT JA KATOKSET MALLISTO MALLISTO AUTOTALLIT JA KATOKSET MALLISTO GARAAS AUTOTALLIT GARAAS AUTOTALLIT Garaas elementtiautotalli on valmiiksi mietitty ratkaisu autotallin rakentamista suunnittelevalle. Mallistomme tallit tarjoavat

Lisätiedot

YHDYSKUNTATEKNIIKKA. Uponor Ultra Classic uuden sukupolven sileä maaviemärijärjestelmä

YHDYSKUNTATEKNIIKKA. Uponor Ultra Classic uuden sukupolven sileä maaviemärijärjestelmä YHDYSKUNTATEKNIIKKA Uponor Ultra Classic Uponor Ultra Classic uuden sukupolven sileä maaviemärijärjestelmä hyväksy vain uponor-laatua. Uponor Ultra Classic Uuden sukupolven PP-maaviemäri Uponor Ultra Classic

Lisätiedot

KANSALLINEN KOKOUSBAROMETRI KUVAT JA KUVITUKSET:

KANSALLINEN KOKOUSBAROMETRI KUVAT JA KUVITUKSET: 2015 KOKOUSBAROMETRI KUVAT JA KUVITUKSET: Mitä halusimme selvittää? Kuinka ja miten organisaatioissa tällä hetkellä kokoustetaan? % Kuinka paljon kaikesta tästä on tehotonta? Kokoustamisen määrä / sisäinen

Lisätiedot

ABLOY VÄRIT JA PINTAMATERIAALIT

ABLOY VÄRIT JA PINTAMATERIAALIT ABLOY VÄRIT JA PINTAMATERIAALIT VIIMEISTELE KOKONAISUUS ABLOY VÄREILLÄ JA PINTAMATERIAALEILLA Oviympäristön ratkaisut ovat osa näkyvää sisustuskokonaisuutta. Koska tyyli syntyy yksityiskohdista, Abloy

Lisätiedot

Smart installation systems RÄÄTÄLÖIDYT RATKAISUT KOHTEESEEN KUIN KOHTEESEEN

Smart installation systems RÄÄTÄLÖIDYT RATKAISUT KOHTEESEEN KUIN KOHTEESEEN Smart installation systems RÄÄTÄLÖIDYT RATKAISUT KOHTEESEEN KUIN KOHTEESEEN 2 Pidätämme oikeuden tuotemuutoksiin. Sisällysluettelo Yleistä... 4-7 Pistorasiapylväs SmartiS SMARTPOLE 1-S ja 1-K... 8 Pistorasiapylväs

Lisätiedot

NOPEUSNÄYTÖT LIIKENNETILASTOT

NOPEUSNÄYTÖT LIIKENNETILASTOT NOPEUSNÄYTÖT JA LIIKENNETILASTOT EVOLIS SOLUTION Maahantuonti ja myynti: Tapio Sorjonen Oy, Saviniemenkatu 23 49200 Hamina ELAN CITE, JOHTAVA EUROOPPALAINEN NOPEUSNÄYTTÖIHIN ERIKOISTUNUT YRITYS Vuodesta

Lisätiedot

GIGABYTE tietokoneen käyttö ensimmäistä kertaa

GIGABYTE tietokoneen käyttö ensimmäistä kertaa Onnittelut GIGABYTE tietokoneen ostosta. Tämä käyttöohje auttaa sinua tietokoneesi käyttöönotossa. Lopullisen tuotteen asetukset riippuvat ostohetken mallista. GIGABYTE varaa itselleen oikeuden muutoksiin

Lisätiedot

Flexit-ilmanvaihto K2 R UNI 2 UNI 3 UNI 4

Flexit-ilmanvaihto K2 R UNI 2 UNI 3 UNI 4 Flexit-ilmanvaihto K2 R UNI 2 UNI 3 UNI 4 Flexit Spirit Energiatehokkaat, hiljaiset ja helppokäyttöiset Spiritmallit on varusteltu korkean hyötysuhteen pyörivillä läöntalteenottokennoilla ja energiatehokkailla

Lisätiedot