Kunnanhallitus

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kunnanhallitus"

Transkriptio

1 Kunnanhallitus kunnanhallituksen kokoushuone klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 141 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen 142 Työjärjestyksen hyväksyminen 143 Kunnanvaltuuston päätösten tarkastaminen ja täytäntöönpano 144 Taloussuunnitelman hyväksyminen vuosille Paikallisen virka- ja työehtosopimus paikallisen tuloksellisuuteen perustuvan kertaerän maksaminen 146 Vaakunan käyttöoikeuden myöntäminen/ Kotimaisten kielten keskus 147 Teknisen lautakunnan päätösvalta urakkatöitä annettaessa vuonna Virastotalon sivurakennuksen vesikaton korjaus 149 Otto-oikeus viranhaltijoiden päätöksiin 150 Ilmoitusasiat

2 Kunnanhallitus TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN Khall 142/ Kj Kunnanhallitus hyväksyy tämän esityslistan asioiden käsittelyjärjestykseksi. Päätös

3 Kunnanhallitus KUNNANVALTUUSTON PÄÄTÖSTEN TARKASTAMINEN JA TÄYTÄNTÖÖN- PANO Khall 143/ KuntaL 39 Kunnanhallitus Kunnanhallitus vastaa kunnan hallinnosta ja taloudenhoidosta sekä valtuuston päätösten valmistelusta, täytäntöönpanosta ja laillisuuden valvonnasta. KuntaL 96 1 mom. Valtuuston päätösten laillisuuden valvonta Jos kunnanhallitus katsoo, että valtuuston päätös on syntynyt virheellisessä järjestyksessä, taikka että valtuusto on ylittänyt toimivaltansa, tai että päätös on muuten lainvastainen, kunnanhallituksen on jätettävä päätös täytäntöön panematta. Asia on viipymättä saatettava valtuuston uudelleen käsiteltäväksi. Kj. Kunnanhallitus panee kunnanvaltuuston päätökset täytäntöön.

4 Kunnanhallitus TALOUSSUUNNITELMAN HYVÄKSYMINEN VUOSILLE Khall 144/ Taloussuunnitelma vuosille on laadittu kuntalain ja kirjanpitolautakunnan taloussuunnitelman laadinnasta antamien ohjeiden mukaisesti. Taloussuunnitelma käsittää käyttötalous-, tuloslaskelma-, rahoitusja investointiosat. Kuntatalouden yleistä kehitystä ja Hirvensalmen kunnan talouden näkymiä on kuvattu tarkemmin taloussuunnitelmassa. Vuoden 2019 talousarviota laadittaessa on lähdetty siitä periaatteesta, että vuoden 2018 hyväksyttyihin menoihin lisätään arvioidut sopimusten mukaiset palkkakustannusten korotukset 2,0 %:n suuruisina ja poistojen muutokset joko lisäävänä tai vähentävänä tekijänä. Käyttötalouden menot kasvavat 0,5 % kuluvan vuoden talousarvion tasosta ja nettomenot laskevat 0,3 %. Vuoden 2017 alusta lukien kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut on tuottanut Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä. Kuntayhtymä on laskuttanut vuoden 2018 kuntaosuuden arviolaskutuksena. Todellisista vuoden 2018 sosiaali- ja terveydenhuollon menoista ei ole tällä hetkellä täsmällistä tietoa ja lopullinen kuntalaskutuksen suuruus selvinnee vasta Essoten tilinpäätöksen valmistuttua. Essoten talouden toteutuminen voi vaikuttaa kunnan talouteen merkittävästi. Vuoden 2019 määrärahavaraukset perustuvat arvioon. Vuonna 2010 käynnistynyttä työllisyyshanketta jatketaan ja siihen on varattu käytettäväksi euroa. Työmarkkinatuen kuntaosuuteen on varattu euroa. Vesi- ja jätehuollon tehtäväalueella on vesihuoltoinvestointien avustamiseen varattu euron määräraha. Vuokratuloja Hirvensalmen Vesi Oy:ltä on merkitty euroa vuonna 2008 laaditun vuokrasopimuksen mukaisesti. Yksityisteiden perusparantamisiin on varattu euron määräraha. Puulan lautan kunnossapitoavustukseen on varattu euron määräraha. Kunnan tulojen kehittymiseen vaikuttavat keskeisesti veroperusteiden ja kuntien tulopohjan muutokset. Talousarvio on laadittu 20 tuloveroprosentin mukaisesti. Tuloverotilitysten arvioidaan pysyvän

5 Kunnanhallitus kuluvan vuoden tasossa. Yhteisöverotulot pysyvät vuoden 2018 tasolla. Verotuloja arvioidaan kertyvän 7,75 milj. euroa, joka on 3,3 % enemmän kuin kuluvan vuoden talousarviossa. Valtionosuuksia arvioidaan kertyvän 6,7 milj. euroa eli 5,6 % vähemmän kuin tämän vuoden talousarviossa. Vuoden 2019 vuosikate on positiivinen euroa, joka kattaa poistot. Vuosiin liittyy niin paljon epävarmuustekijöitä, että taloussuunnitelman mainittuja vuosia koskevaa esitystä on pidettävä vain suuntaa-antavana ja tavoitteellisena. Kunnalla ei ole katettavia alijäämiä. Talousarvion osalta kriittisiä kohtia ovat työttömyyden kehitys ja työllisyydenhoidon kustannusten siirtyminen enenevässä määrin kuntien vastuulle sekä sosiaali- ja terveydenhuollon tulevan organisointimallin toteutuminen. Vuoden 2019 talousarviossa investointien loppusumma on euroa. Investointien rahoitusosuuksien arvioidaan olevan euroa, jolloin nettoinvestoinnit ovat euroa. Olemassa olevan rakennuskannan ylläpitämiseen on varattu euroa ja elinkeinoinvestointeihin on merkitty euroa. Elomaan koulun pihaa/urheilualueita varten on vuodelle 2019 varattu euron määräraha. Hankkeen toteuttaminen edellyttää myönteistä valtionosuuspäätöstä. Päivähoidon tilaratkaisuihin on varattu euron määräraha. Kaavateiden rakentamiseen ja kunnostamiseen on varattu euroa. Määräraha on tarkoitus käyttää teiden päällystämiseen, suunnitteluun ja korjauksiin. Puistojen rakentamiseen ja urheilualueiden kehittämiseen on kumpaankin varattu euroa vuodelle 2019 ja Haapaniemen venevalkaman rakentamiseen euroa vuodelle Linjojen rakentamiseen varattu määräraha euroa käytetään Pitäjäntien vesihuoltolinjojen korjaamiseen, lietteen kuivausjärjestelmän uusimiseen, sako- ja umpilietteen vastaanottopisteeseen, vesitornin saneeraukseen ja Uutela-Hirvensalmi vesihuoltoon.

6 Kunnanhallitus Vuonna 2018 ei ole otettu lainaa. Talousarviolainojen määrä lisääntyy eurolla vuonna Vuoden 2019 lopussa arvioidaan kunnan lainamäärän olevan 233 euroa/asukas. Vuosina lainamäärän arvioidaan nousevan. Liite 1 Taloussuunnitelma vuosille on liitteenä 1. Kj Kunnanhallitus hyväksyy liitteenä 1 olevan taloussuunnitelman vuosille ja esittää sen edelleen kunnanvaltuuston hyväksyttäväksi.

7 Kunnanhallitus PAIKALLISEN VIRKA- JA TYÖEHTOSOPIMUS PAIKALLISEN TULOKSELLISUUTEEN PERUSTUVAN KERTAERÄN MAKSAMINEN Khall 145 / Paikallinen tuloksellisuuteen perustuva kertaerä maksetaan henkilöstölle tammikuussa Kertaerän suuruus määräytyy työ- ja virkaehtosopimuksen ohjeen mukaisesti. Erä perustuu voimassa olevaan palkkaan. Liite 2 Paikallisesti voidaan sopia, että tuloksellisuuteen perustuva kertaerä maksetaan joulukuussa Sopimus liitteenä. Kj Kunnanhallitus hyväksyy paikallisen virka- ja työehtosopimuksen paikallisen tuloksellisuuteen perustuvan kertaerän maksamisesta joulukuussa 2018 ja oikeuttaa hallintojohtajan tarvittaessa tekemään tarkennukset sopimukseen.

8 Kunnanhallitus VAAKUNAN KÄYTTÖOIKEUDEN MYÖNTÄMINEN/ KOTIMAISTEN KIELTEN KESKUS Khall 146 / Kirja Suomalainen paikannimikirja on julkaistu Kirjassa on kuvituksena Hirvensalmen kunnan vaakuna kunnannimeä koskevan lyhyen artikkelin yhteydessä. Kotimaisten kielten keskus on pyytänyt lupaa käyttää kunnan vaakunaa verkkojulkaisussa joka tehdään paikannimikirjasta ja se tulee olemaan näköispainos painetusta kirjasta ja lukijoille ilmainen. Hallintosäännön 44 mukaan kunnanhallitus päättää kunnan vaakunan käytöstä. Kj. Kunnanhallitus myöntää luvan vaakunan käyttämiseen anomuksen mukaisesti.

9 Kunnanhallitus TEKNISEN LAUTAKUNNAN PÄÄTÖSVALTA URAKKATÖITÄ ANNETTAESSA VUONNA 2019 Tekn.ltk 36 Hallintosäännön teknisten palveluiden päävastuualueen mukaan teknisen lautakunnan ratkaisuvalta on: 73 :n kohta 2 Valitsee suunnittelijat ja tekee suunnittelusopimukset niissä tapauksissa, joissa kustannukset eivät ylitä kunnanhallituksen vuosittain vahvistamaa enimmäiseuromäärää. 73 :n kohta 3 Valitsee urakoitsijat ja tekee urakkasopimukset niissä tapauksissa, joissa kustannukset eivät ylitä kunnanhallituksen vuosittain vahvistamaa enimmäiseuromäärää. Tekn.joht. Tekninen lautakunta esittää kunnanhallitukselle 73 :n kohdassa 2 mainituksi ylärajaksi ja kohdassa , alv 0 %. Päätös Khall 147 / Kj. Esitys kokouksessa.

10 Kunnanhallitus VIRASTOTALON SIVURAKENNUKSEN VESIKATON KORJAUS Tekn.ltk 37 Hirvensalmen kunnan tekninen toimisto on pyytänyt urakkatarjoukset virastotalon sivurakennuksen vesikaton korjauksesta klo mennessä. Tarjous on pyydetty Rakennuskonsultointi K- Suunnittelu Oy:n laatimien urakkalaskenta-asiakirjojen mukaan jotka on nähtävänä kokouksessa. Tilaaja pidättää itsellään oikeudet tarjousten vapaaseen vertailuun sekä olla hyväksymättä yhtäkään tarjousta. Tarjouksia pyydettiin 10:ltä eri rakennusurakoitsijalta. Ennen tarjouksen antamista urakoitsijan tuli tutustua työkohteeseen. Määräaikaan mennessä on tullut yksi tarjous. Tarjouksen avauspöytäkirja liitteenä nro 1. Urakka-asiakirjat ovat nähtävänä kokouksessa. Tekn.joht. Tekninen lautakunta esittää kunnanhallitukselle että Virastotalon sivurakennuksen (ent.posti) vesikaton korjauksen urakoitsijaksi valitaan Rakennusurakointi A. Karjalainen Ky urakkahintaan ,00 (alv 0 %) ja erillisen sääsuojan asennus tasakaton alueelle urakkahintaan ,00 (alv.0%). Päätös Khall 148 / Liite 3 Kj. Esitys kokouksessa.

11 Kunnanhallitus OTTO-OIKEUS VIRANHALTIJOIDEN PÄÄTÖKSIIN Khall 149/ Kunnanjohtajan ja hallintojohtajan ottokelpoiset päätökset ovat nähtävinä kunnanhallituksen kokouksessa. Päätöksiä esitellään tarvittaessa. Kj. Kunnanhallitus merkitsee päätökset tiedoksi ja päättää, ettei käytä otto-oikeutta edellä mainittuihin viranhaltijapäätöksiin.

12 Kunnanhallitus ILMOITUSASIAT Khall 150/ Kunnanhallituksen tiedoksi saatetaan seuraavat valtion viranomaisten päätökset ja kirjeet sekä muiden yhteisöjen ym. asiakirjat tai kirjeet: 1. Vaasan hallinto-oikeus päätös 18/0260/2 ympäristölupa-asiassa Veisto Oy/Kissakosken saha 2. Keha-keskus päätös ESAELY/1361/2015 avustus vesihuoltohankkeen toteuttamiseen 3. Etelä-Savon pelastuslautakunnan pöytäkirja Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän hallituksen pöytäkirja Vaalijalan kuntayhtymän hallituksen pöytäkirja Rakennuslautakunnan pöytäkirja Kj Kunnanhallitus merkitsee ilmoitusasiat tietoonsa saatetuksi. Asiakirjat ja kirjeet eivät aiheuta enempiä toimenpiteitä. Päätös

13 Kunnanhallitus OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS MUUTOKSENHAKUKIELLOT / Kieltojen perusteet Seuraavista päätöksistä ei saa tehdä kuntalain 136 :n mukaan oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee vain valmistelua ja täytäntöönpanoa. Pykälät: Koska päätöksestä voidaan tehdä kuntalain 137 :n 1 mom. mukaan kirjallinen oikaisuvaatimus, seuraaviin päätöksiin ei saa hakea muutosta valittamalla: Pykälät: HVal 3 :n 1 mom./muun lainsäädännön mukaan seuraaviin päätöksiin ei saa hakea muutosta valittamalla Pykälät ja valituskieltojen perusteet: Hankintaoikaisu- ja valitusosoitus hankintalain mukaan: Pykälät: Aika: 14 päivää Markkinaoikeus Osoite: Radanrakentajantie 5, Helsinki Puhelin: Faksi: Sähköposti: markkinaoikeus@oikeus.fi Valitusosoitus maankäyttö- ja rakennuslain 193 :n mukaan: Pykälät: Aika: 30 päivää Itä-Suomen hallinto-oikeus Postiosoite: PL 1744, Kuopio Käyntiosoite: Puistokatu 29, Kuopio Puhelin: Faksi: Sähköposti: ita-suomi.hao@oikeus.fi OIKAISUVAATIMUSOHJEET Oikaisuvaatimusviranomainen ja aika Seuraaviin päätöksiin tyytymätön voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen. Viranomainen, jolle oikaisuvaatimus tehdään, osoite, postiosoite ja sähköpostiosoite. Hirvensalmen kunnanhallitus Osoite: Keskustie 2, Hirvensalmi Puhelin: (015) Faksi: (015) Sähköposti: hirvensalmi@hirvensalmi.fi Pykälät: Aika:14 päivää Oikaisuvaatimus on tehtävä 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista Oikaisuvaatimuksen sisältö Oikaisuvaatimuksesta on käytävä ilmi vaatimus perusteluineen ja se on tekijän allekirjoitettava.

Kunnanhallitus

Kunnanhallitus Kunnanhallitus 19.11.2018 158 Aika 19.11.2018 klo 16.00 17.06 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone 140 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 141 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen 142 Työjärjestyksen

Lisätiedot

Kunnanhallitus

Kunnanhallitus Kunnanhallitus 27.08.2018 101 kunnanhallituksen kokoushuone klo 16.00 101 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 102 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen 103 Työjärjestyksen hyväksyminen 104 Valitus

Lisätiedot

Viranomainen Kokouspäivämäärä Sivu

Viranomainen Kokouspäivämäärä Sivu Kunnanhallitus 27.5.2019 66 kunnanhallituksen kokoushuone klo 16.00 56 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 57 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen 58 Työjärjestyksen hyväksyminen 59 Kunnanvaltuuston

Lisätiedot

Kunnanhallitus

Kunnanhallitus Kunnanhallitus 29.1.2018 1 kunnanhallituksen kokoushuone klo 16.00 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen 3 Työjärjestyksen hyväksyminen 4 Kunnanvaltuuston 18.12.2017

Lisätiedot

Kunnanhallitus

Kunnanhallitus Kunnanhallitus 19.2.2018 18 kunnanhallituksen kokoushuone klo 16.00 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 15 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen 16 Työjärjestyksen hyväksyminen 17 Kunnanhallituksen

Lisätiedot

Viranomainen Kokouspäivämäärä Sivu

Viranomainen Kokouspäivämäärä Sivu Kunnanhallitus 2.9.2019 85 kunnanhallituksen kokoushuone klo 16.00 72 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 73 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen 74 Työjärjestyksen hyväksyminen 75 Rantasalmen kunnan

Lisätiedot

4. 32 Teknisen lautakunnan kokoukset vuonna Teknisen lautakunnan pöytäkirjojen nähtävillä pitäminen vuonna 2019

4. 32 Teknisen lautakunnan kokoukset vuonna Teknisen lautakunnan pöytäkirjojen nähtävillä pitäminen vuonna 2019 Tekninen lautakunta 14.11.2018 1 KOKOUSKUTSU Esityslista 4 / 2018 Kokousaika 14.11.2018 klo 17:00 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone ASIAT 1. 29 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. 30 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Kunnanhallitus

Kunnanhallitus Kunnanhallitus 18.6.2018 78 Aika 18.6.2018 klo 16.30 16.50 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone 85 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 86 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen 87 Työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Kunnanhallitus

Kunnanhallitus Kunnanhallitus 24.4.2017 61 Aika 24.4.2017 klo 16.00 16.30 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat: 42 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 43 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen 44

Lisätiedot

Kunnanhallitus

Kunnanhallitus Kunnanhallitus 20.11.2017 190 kunnanhallituksen kokoushuone klo 16.00 148 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 149 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen 150 Työjärjestyksen hyväksyminen 151 Kunnanvaltuuston

Lisätiedot

1. 29 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen.

1. 29 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen. Tekninen lautakunta 14.11.2018 38 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 4 / 2018 Kokousaika Keskiviikko 14.11.2018 klo 17:00 18:00 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone 1. 29 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kunnanhallitus

Kunnanhallitus Kunnanhallitus 12.3.2018 30 Aika 12.3.2018 klo 16.00 16.46 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone 24 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 25 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen 26 Työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Esko Kekkonen, kunnanvaltuuston puheenjohtaja

Esko Kekkonen, kunnanvaltuuston puheenjohtaja Kunnanvaltuusto 80 Valtuustosali kello 17.00 40 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 41 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen 42 Työjärjestyksen hyväksyminen 43 Taloussuunnitelman hyväksyminen vuosille

Lisätiedot

Viranomainen Päivämäärä Sivu HIRVENSALMEN KUNTA 7.12.2015 PÖYTÄKIRJA Kunnanhallitus 235

Viranomainen Päivämäärä Sivu HIRVENSALMEN KUNTA 7.12.2015 PÖYTÄKIRJA Kunnanhallitus 235 Kunnanhallitus 235 Aika 7.12.2015 klo 16.00-16.17 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 157 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 158 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen 159 Työjärjestyksen

Lisätiedot

Kunnanhallitus

Kunnanhallitus Kunnanhallitus 13.02.2017 13 Aika 13.2.2017 klo 16.00 16:30 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat: 10 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 11 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen 12

Lisätiedot

Kunnanhallitus

Kunnanhallitus Kunnanhallitus 9.10.2017 160 Aika 9.10.2017 klo 16.00 17.00 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat: 125 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 126 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen

Lisätiedot

Viranomainen Kokouspäivämäärä Sivu

Viranomainen Kokouspäivämäärä Sivu Kunnanhallitus 24.6.2019 74 Aika 24.6.2019 klo 16.00 16.30 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone 63 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 64 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen 65 Työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Kunnanhallitus

Kunnanhallitus Kunnanhallitus 23.1.2017 1 kunnanhallituksen kokoushuone klo 16.00-17.35 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen 3 Työjärjestyksen hyväksyminen 4 Kunnanvaltuuston

Lisätiedot

Kunnanhallitus

Kunnanhallitus Kunnanhallitus 18.2.2019 17 kunnanhallituksen kokoushuone klo 16.00 11 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 12 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen 13 Työjärjestyksen hyväksyminen 14 Työryhmän perustaminen

Lisätiedot

Viranomainen Kokouspäivämäärä Sivu

Viranomainen Kokouspäivämäärä Sivu Kunnanhallitus 11.3.2019 27 kunnanhallituksen kokoushuone klo 16.00 19 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 20 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen 21 Työjärjestyksen hyväksyminen 22 Kunnan edustajat

Lisätiedot

Viranomainen Kokouspäivämäärä Sivu

Viranomainen Kokouspäivämäärä Sivu Kunnanhallitus 2.9.2019 85 Aika 2.9.2019 klo 16.08 16.51 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone 72 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 73 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen 74 Työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Kunnanhallitus

Kunnanhallitus Kunnanhallitus 29.10.2018 148 kunnanhallituksen kokoushuone klo 16.00 132 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 133 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen 134 Työjärjestyksen hyväksyminen 135 Kunnanhallituksen

Lisätiedot

Kunnanhallitus

Kunnanhallitus Kunnanhallitus 14.5.2018 40 kunnanhallituksen kokoushuone klo 16.00 61 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 62 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen 63 Työjärjestyksen hyväksyminen 64 Vuokrasopimuksen

Lisätiedot

1. 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus..20. 2. 18 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen.21. 3. 19 Työjärjestyksen hyväksyminen...

1. 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus..20. 2. 18 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen.21. 3. 19 Työjärjestyksen hyväksyminen... Tekninen lautakunta 17.03.2015 19 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 3/2015 Kokousaika 17.03.2015 klo 15.00 16.20 Kokouspaikka Kunnanhallituksen huone ASIAT 1. 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus..20

Lisätiedot

Kunnanhallitus

Kunnanhallitus Kunnanhallitus 8.10.2018 136 kunnanhallituksen kokoushuone klo 16.00 122 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 123 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen 124 Työjärjestyksen hyväksyminen 125 Vuoden 2019

Lisätiedot

Kunnanhallitus

Kunnanhallitus Kunnanhallitus 27.08.2018 101 Aika 27.8.2018 klo 16.00 16.50 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone 101 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 102 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen 103 Työjärjestyksen

Lisätiedot

1. 22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen.

1. 22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen. Tekninen lautakunta 11.05.2016 26 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 3 / 2016 Kokousaika Keskiviikko 11.5.2016 klo 17:00 17:40 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone 1. 22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.27

Lisätiedot

Kunnanhallitus

Kunnanhallitus Kunnanhallitus 20.11.2017 190 Aika 20.11.2017 klo 16.00 17.47 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone 148 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 149 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen 150 Työjärjestyksen

Lisätiedot

1. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen..

1. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen.. Tekninen lautakunta 21.1.2015 1 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 1 / 2015 Kokousaika 21.1.2015 klo 15.00 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone ASIAT 1. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus..2 2.

Lisätiedot

Kunnanhallituksen kokoushuone Kokouksen jälkeen klo 14-14:30 tutustuttiin Elomaan koulun opetuskeittiöön

Kunnanhallituksen kokoushuone Kokouksen jälkeen klo 14-14:30 tutustuttiin Elomaan koulun opetuskeittiöön Tekninen lautakunta 17.02.2017 1 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 1 / 2017 Kokousaika Perjantai 17.02.2017 klo 13:00-13:40 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone Kokouksen jälkeen klo 14-14:30 tutustuttiin

Lisätiedot

Kunnanhallitus

Kunnanhallitus Kunnanhallitus 29.1.2018 1 Aika 29.1.2018 klo 16.00 16.35 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen 3 Työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Kunnanhallitus

Kunnanhallitus Kunnanhallitus 30.05.2016 102 Aika 30.5.2016 klo 16.00-17.20 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat: 69 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 70 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen

Lisätiedot

1. 36 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus --------------------52. 2. 37 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen --------------------52

1. 36 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus --------------------52. 2. 37 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen --------------------52 Tekninen lautakunta 18.6.2013 51 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 4 / 2013 Kokousaika 18.6.2013 klo 15.00-15.50 Kokouspaikka Kunnanhallituksen huone ASIAT 1. 36 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus --------------------52

Lisätiedot

Kunnanhallitus

Kunnanhallitus Kunnanhallitus 18.2.2019 17 Aika 18.2.2019 klo 16.00 16.46 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone 11 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 12 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen 13 Työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Kokouskutsu / Esityslista Nro 4/2017 1 (6) KOKOUSAIKA 31.08.2017 Klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kunnanhallitus

Kunnanhallitus Kunnanhallitus 19.2.2018 18 Aika 19.2.2018 klo 16.00 17.33 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 15 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen 16 Työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 29.4.2015

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 29.4.2015 TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ke 29.4.2015 klo 14.00 16.54 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

Viranomainen Kokouspäivämäärä Sivu

Viranomainen Kokouspäivämäärä Sivu Kunnanhallitus 11.3.2019 27 Aika 11.3.2019 klo 16.00 16.24 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone 19 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 20 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen 21 Työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone 17.5.2017 1 (5) Tarkastuslautakunnan kokous 17.5.2017 Aika keskiviikko 17.5.2017 klo 9.00 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia ja otsikko 1. Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 13 / 2018 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 13 / 2018 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 13 / 2018 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 06. elokuuta 2018 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 103 Kunnanvaltuuston 25.6.2018 pitämän kokouksen päätösten laillisuuden ja

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ti 31.5.2016 klo 15.00 18.30 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

1. 66 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen.

1. 66 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen. Tekninen lautakunta 04.11.2015 79 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 8 / 2015 Kokousaika Keskiviikko 04.11.2015 klo 15:00 16:30 Kokouspaikka Kunnanhallituksen huone. 1. 66 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.80

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 7/2018

Tarkastuslautakunta 7/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 7/2018 Kokousaika: 13.12.2018 klo 14.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 2/2019

Tarkastuslautakunta 2/2019 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 2/2019 Kokousaika: 18.4.2019 klo 14.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 26.4.2017 1 Kokousaika Pe 28.4.2017 klo 16.00 19.10 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja

Lisätiedot

Kunnanhallitus

Kunnanhallitus Kunnanhallitus 29.2.2016 36 Aika 29.2.2016 klo 16.00-17.30 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat: 27 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 28 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen 29

Lisätiedot

KAAVIN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

KAAVIN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017 KOKOUSAIKA 12.6.2017 klo 17.00-17.38 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Miettinen Eino, puheenjohtaja Räsänen Jorma,

Lisätiedot

Kuopion yliopistollinen sairaala, hallituksen kokoushuone (rak. 10, 1. krs)

Kuopion yliopistollinen sairaala, hallituksen kokoushuone (rak. 10, 1. krs) Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 4/2017 1 (9) Tarkastuslautakunta Kokoustiedot Aika tiistai klo 10:00-15:45 Paikka Läsnä Kuopion yliopistollinen sairaala, hallituksen kokoushuone (rak. 10, 1.

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 1/2019

Tarkastuslautakunta 1/2019 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 1/2019 Kokousaika: 23.1.2019 klo 14.00 14.55 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen

Lisätiedot

MARKKU LEPPÄLAHTI Markku Leppälahti

MARKKU LEPPÄLAHTI Markku Leppälahti YPÄJÄN KUNTA Kunnanhallitus ASIALUETTELO 5/2016 KOKOUSAIKA 29.3.2016 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 41 Toimielinten pöytäkirjat 42 Saapuneet asiakirjat

Lisätiedot

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 21 Elinkeinotoimikunta 27.11.2017 AIKA 17:00-19:30 PAIKKA Askolan kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 11 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN 23 12 ELINKEINOTOIMEN NEUVONTAPALVELUJA

Lisätiedot

1. 45 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen.

1. 45 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen. Tekninen lautakunta 18.10.2017 57 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 5 / 2017 Kokousaika Keskiviikko 18.10.2017 klo 17:00 19:10 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone 1. 45 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.58

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 5/ Kokoushuone K1-K2, Ulvilan kaupungintalo

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 5/ Kokoushuone K1-K2, Ulvilan kaupungintalo Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 5/2019 1 Tarkastuslautakunta Aika 10.09.2019 klo 14:00-16:35 Paikka Kokoushuone K1-K2, Ulvilan kaupungintalo Käsitellyt asiat Pykälä Asia Sivu 22 Kaupungin talouskatsaus 3 23

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 5/2014. KOKOUSAIKA 3.9.2014 klo 18.00. KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE

Tekninen lautakunta 5/2014. KOKOUSAIKA 3.9.2014 klo 18.00. KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE YPÄJÄN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSKUTSU 5/2014 KOKOUSAIKA 3.9.2014 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 27 Saapuneet asiakirjat 28 Viranhaltijapäätökset

Lisätiedot

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Tarkastuslautakunta 2013-16 Aika 24.01.2017 klo 11:05-11:15 Paikka Kaupungintalo, Vallinkoski (138) Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KALAJOEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2017 1

KALAJOEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 KALAJOEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 Tekninen lautakunta Aika 31.05.2017 klo 18:00-18:16 Paikka Lautakuntien kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 26 Kylpylä SaniFanin puku-, pesu-, ja entisen kuntoutusosaston

Lisätiedot

Esko Kekkonen, kunnanvaltuuston puheenjohtaja

Esko Kekkonen, kunnanvaltuuston puheenjohtaja Kunnanvaltuusto 80 Aika 17.12.2018 klo 17.00 18.25 Paikka Hirvensalmen kunnanvirasto, valtuustosali 40 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 41 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen 42 Työjärjestyksen

Lisätiedot

MARKKU LEPPÄLAHTI Markku Leppälahti

MARKKU LEPPÄLAHTI Markku Leppälahti YPÄJÄN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSKUTSU 5/2016 KOKOUSAIKA 29.3.2016 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 41 Toimielinten pöytäkirjat 42 Saapuneet asiakirjat

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 7/2018

Tarkastuslautakunta 7/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 7/2018 Kokousaika: 29.10.2018 klo 14.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta. 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta. 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta Kokousaika Keskiviikko 28.9.2016 klo 17.00 17.57 Kokouspaikka Kuntala, kakkossali Asiat sivu nro 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle 2017... 77

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2018 49 Tarkastuslautakunta 05.11.2018 AIKA 05.11.2018 klo 13:00-14:50 PAIKKA Kunnanvirasto, Sodankyläntie 1 A KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 28 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

Kunnanhallitus 18.1.2016 1

Kunnanhallitus 18.1.2016 1 Kunnanhallitus 18.1.2016 1 Aika 18.1.2016 klo 16.00-17.40 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen 3 Työjärjestyksen

Lisätiedot

Viranomainen Kokouspäivämäärä Sivu HIRVENSALMEN KUNTA Kunnanhallitus 18.3.2013 62

Viranomainen Kokouspäivämäärä Sivu HIRVENSALMEN KUNTA Kunnanhallitus 18.3.2013 62 Kunnanhallitus 18.3.2013 62 Kunnanhallituksen kokoushuone kello 16.00 48 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 49 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen 50 Työjärjestyksen hyväksyminen 51 Kunnanvaltuuston

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 4/2018

Tarkastuslautakunta 4/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 4/2018 Kokousaika: 28.5.2018 klo 17.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 2/2018

Tarkastuslautakunta 2/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 2/2018 Kokousaika: 17.4.2018 klo 16.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus Yhtymähallitus 21.9.2017 1 AIKA Torstai 21.9.2017 klo 17.00-17.54 PAIKKA Sataedu Kokemäki, Suoratie 1 PÄÄTÖKSENTEKIJÄT Varsinaiset jäsenet: Varajäsenet: Katri Kujanpää, puheenjohtaja Pasi Koski, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Rakennetun ympäristön katselmus, jonka jälkeen kokous jatkuu kunnanvirastolla, Rakennuslautakunnan katselmus taajama-alueella (ml Urmaslahti)

Rakennetun ympäristön katselmus, jonka jälkeen kokous jatkuu kunnanvirastolla, Rakennuslautakunnan katselmus taajama-alueella (ml Urmaslahti) Rakennuslautakunta 22.5.2018 1 KOKOUSKUTSU Esityslista 3 / 2018 Kokousaika 22.5.2018 klo 15.00 Kokouspaikka Rakennetun ympäristön katselmus, jonka jälkeen kokous jatkuu kunnanvirastolla, kunnanhallituksen

Lisätiedot

1. 65 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...100. 2. 66 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen...100. 3. 67 Työjärjestyksen hyväksyminen...

1. 65 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...100. 2. 66 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen...100. 3. 67 Työjärjestyksen hyväksyminen... Tekninen lautakunta 15.10.2014 99 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 7 / 2014 Kokousaika 15.10.2014 klo 16.00 Paikka Kunnanhallituksen huone ASIAT 1. 65 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...100 2. 66 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/ Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/2019 12 Tarkastuslautakunta Aika 19.03.2019 klo 10:00-12:18 Paikka Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Ylivieska Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 9 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2018 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2018 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1 ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2018 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) perjantai 9.11.2018 kello

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 4/2019

Tarkastuslautakunta 4/2019 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 4/2019 Kokousaika: 4.6.2019 klo 14.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 13 / 2017 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 13 / 2017 Kunnanhallitus PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 13 / 2017 Kokousaika Maanantai 21. elokuuta 2017 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 129 Vuoden 2018 talousarvion ja vuosien 2018 2020 taloussuunnitelman laadintaohjeet...

Lisätiedot

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2016 21 Etelä-Karjalan jätelautakunta Aika 17.05.2016 klo 16:07-16:38 Paikka Kaupungintalo, kokoushuone 138 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 6/

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 6/ Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 6/2016 78 Kulttuurilautakunta Aika 30.08.2016 klo 18:00-18:44 Paikka Pääkirjasto Käsitellyt asiat Pykälä Asia Sivu 50 Kulttuurilautakunnan talousarvion toteutumisvertailu tammi-kesäkuulta

Lisätiedot

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 7/2011 Tekninen lautakunta

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 7/2011 Tekninen lautakunta Tekninen lautakunta 09.11.2011 KOKOUSAIKA 09.11.2011 klo 17.00-17.17 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT PYKÄLÄ SIVU 32 ILMOITUSASIAT 48 33 SIIVOUSURAKOITSIJAN VALINTA 49 Tekninen lautakunta 09.11.2011

Lisätiedot

Viranomainen Päivämäärä Sivu HIRVENSALMEN KUNTA 16.11.2015 PÖYTÄKIRJA Kunnanhallitus 215

Viranomainen Päivämäärä Sivu HIRVENSALMEN KUNTA 16.11.2015 PÖYTÄKIRJA Kunnanhallitus 215 Kunnanhallitus 215 Aika 16.11.2015 klo 16.00-18.10 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 145 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 146 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen 147 Työjärjestyksen

Lisätiedot

PYHÄJOEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

PYHÄJOEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone PYHÄJOEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 13 Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika 15.04.2015 klo 09:00-11:30 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone OSALLISTUJAT Läsnä Mattila Olli puheenjohtaja Koivusipilä

Lisätiedot

37 Saapuneet asiakirjat 38 Viranhaltijapäätökset 39 Vuoden 2015 talousarvio ja taloussuunnitelma vuosille 2016-2017

37 Saapuneet asiakirjat 38 Viranhaltijapäätökset 39 Vuoden 2015 talousarvio ja taloussuunnitelma vuosille 2016-2017 YPÄJÄN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSKUTSU 7/2014 KOKOUSAIKA 8.10.2014 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 37 Saapuneet asiakirjat 38 Viranhaltijapäätökset

Lisätiedot

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2017 125 Kaupunginhallitus Aika 20.02.2017 klo 18:19-18:25 Paikka Kaupungintalo, kokoushuone 138 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 51 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Lapuan kaupunki Pöytäkirja 3/ (8) Tarkastuslautakunta. Aika klo 08:00-10:15. kaupunginhallituksen kokoushuone.

Lapuan kaupunki Pöytäkirja 3/ (8) Tarkastuslautakunta. Aika klo 08:00-10:15. kaupunginhallituksen kokoushuone. Lapuan kaupunki Pöytäkirja 3/2017 1 (8) Tarkastuslautakunta Aika 27.03.2017 klo 08:00-10:15 Paikka kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 13 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Kunnanhallitus 9.5.2016 90

Kunnanhallitus 9.5.2016 90 Kunnanhallitus 9.5.2016 90 Aika 9.5.2016 klo 16.00-17.01 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat: 60 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 61 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen 62 Työjärjestyksen

Lisätiedot

3 Heikki Kotivuoren valitus koskien Kopola-Vuorela yksityistien vuosi-kokousta 2016

3 Heikki Kotivuoren valitus koskien Kopola-Vuorela yksityistien vuosi-kokousta 2016 MULTIAN KUNTA Lupa- ja valvontajaosto Lupa- ja valvontajaoston kokous torstaina 06.10.2016 klo 18.28 ASIAT: 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastajien vaali 3 Heikki Kotivuoren

Lisätiedot

ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA

ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA TERVEYDENHUOLON KY. Kokousaika [Ti klo17. 00-18.50 Paikka Muonion kunnanvirasto, alakerran kahvio Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 5/2018

Tarkastuslautakunta 5/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 5/2018 Kokousaika: 13.9.2018 klo 10.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. KHALL, 20.10.2014 19:30, Pöytäkirja

SISÄLLYSLUETTELO. KHALL, 20.10.2014 19:30, Pöytäkirja i SISÄLLYSLUETTELO KHALL, 20.10.2014 19:30, Pöytäkirja -1 Läsnäolijat... 1 225 Teuvan hammashoitolan urakkatarjoajien valinta, hankintaoikaisu... 2 Pykälän liite: Hammashoitolan urakkakilpailuun ilmoittautuneet,

Lisätiedot

5. 19 Hirvensalmen kunnan rakennusjärjestyksen käsittely Rakennuslautakunnan katselmus taajama-alueella (ml Urmaslahti)

5. 19 Hirvensalmen kunnan rakennusjärjestyksen käsittely Rakennuslautakunnan katselmus taajama-alueella (ml Urmaslahti) Rakennuslautakunta 20.3.2018 1 KOKOUSKUTSU Esityslista 2 / 2018 Kokousaika 20.3.2018 klo 15.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali ASIAT 1. 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. 16 Pöytäkirjan

Lisätiedot

18 7 Talousarvio vuodelle 2017 ja taloussuunnitelma vuosille

18 7 Talousarvio vuodelle 2017 ja taloussuunnitelma vuosille YPÄJÄN KUNTA Rakennuslautakunta ASIALUETTELO 5 / 2016 KOKOUSAIKA 3.11.2016 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 17 Viranhaltijapäätökset 18 7 Talousarvio vuodelle

Lisätiedot

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 11.01.2010 klo 17.00 19.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kuntayhtymä OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS Salon seudun koulutus- Kokouspäivämäärä Pykälä Sivu kuntayhtymä Hallitus 21.5.2013 Liite MUUTOKSENHAKUKIELLOT Kieltojen Perusteet Seuraavista päätöksistä

Lisätiedot

Kuntayhtymä OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS Salon seudun koulutus- Kokouspäivämäärä Pykälä Sivu kuntayhtymä Hallitus 15.4.2014 Liite MUUTOKSENHAKUKIELLOT Kieltojen Perusteet Seuraavista päätöksistä

Lisätiedot

Kuntayhtymä OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS Salon seudun koulutus- Kokouspäivämäärä Pykälä Sivu kuntayhtymä Hallitus 16.3.2010 Liite MUUTOKSENHAKUKIELLOT Kieltojen Perusteet Seuraavista päätöksistä

Lisätiedot

Kunnanhallitus

Kunnanhallitus Kunnanhallitus 29.10.2018 148 Aika 29.10.2018 klo 16.00 16.46 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone 132 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 133 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen 134 Työjärjestyksen

Lisätiedot

1. 39 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen 54

1. 39 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen 54 Rakennuslautakunta 16.10.2018 52 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 5 / 2018 Kokousaika 16.10.2018 klo 15.00 15.35 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone. ASIAT 1. 39 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kunnanhallitus 25.5.2015

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kunnanhallitus 25.5.2015 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kokousaika 25.5.2015 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 141 142 143 144 145 146 147 148 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

1. 12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen.

1. 12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen. Tekninen lautakunta 20.3.2019 16 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 2 / 2019 Kokousaika 20.3.2019 klo 15:00 15:25 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone ASIAT 1. 12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.17

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 4/2015. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE

Tekninen lautakunta 4/2015. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE YPÄJÄN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSKUTSU 4/2015 KOKOUSAIKA 19.8.2015 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 23 Saapuneet asiakirjat 24 Viranhaltijapäätökset

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 2/2015 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 2/2015 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 2/2015 1 Tarkastuslautakunta Aika 10.2.2015 klo 15:00 16:46 Paikka Ulvilan kaupungintalo, kokoustila K1-K2 Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 5 6 7 Teknisen toimen taloudellisten

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Tarkastuslautakunta 15.01.2018 AIKA 15.01.2018 klo 12:00-15:00 PAIKKA Sodankyläntie 1 A KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

-1, KHALL 9.10.2014 18:30 Sivu 2

-1, KHALL 9.10.2014 18:30 Sivu 2 i SISÄLLYSLUETTELO KHALL, 9.10.2014 18:30, Pöytäkirja -1 Läsnäolijat... 1 224 Teuvan hammashoitolan urakkatarjoajien valinta... 2 Pykälän liite: Hammashoitolan urakkakilpailuun ilmoittautuneet 30.9.2014

Lisätiedot

Ruoveden kunta Pöytäkirja 5/2018 1

Ruoveden kunta Pöytäkirja 5/2018 1 Ruoveden kunta Pöytäkirja 5/2018 1 Kunnanhallitus Aika 19.03.2018 17:00-19:40 Paikka Osuuspankin kokoustila Käsitellyt asiat Liitteet Otsikko Sivu 41 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus, pöytäkirjan

Lisätiedot