PALKINNONSAAJAT Kemiönsaaren Axel Ilta Westers, Kiila

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "PALKINNONSAAJAT Kemiönsaaren Axel Ilta Westers, Kiila"

Transkriptio

1 PALKINNONSAAJAT Kemiönsaaren Axel Ilta Westers, Kiila URHEILIJAT: Vuoden Nuori urheilija, tytöt: Matilda Lindström, Salibandy/SB Pro & Erä Viikingit Jannike Grönroos, Salibandy/TPS PERUSTELU, Matilda: Matilda sai SM-hopeaa Sb Pron riveissä naisten salibandyliigassa. Hän voitti kaksi U19-maaottelua Suomi-Ruotsi-maaottelun yhteydessä. Hän kantoi myös kapteeninnauhaa U19-maajoukkueessa. (toistoa) Hänet valittiin Suomen parhaaksi pelaajaksi molemmissa otteluissa. Kauden jälkeen hän vaihtoi seuraa EräViikinkeihin. PERUSTELU, Jannike: Jannikesta tuli Suomen Cup -mestari vuonna Suomen Cupin voitettuaan TPS pääsi kansainväliseen Champions Cupiin, jossa sijoittui kolmanneksi. Myös Jannike oli salibandyn U19-maajoukkueessa. Vuoden Nuori urheilija, pojat: René Kallonen, Lacrosse/Turku Titans PERUSTELU: René sai pronssia Box Lacrossen miesten EM-kisoissa, mikä oli Suomen ensimmäinen EM-kisamitali lajissa. Kauden aikana seura voitti kultaa Field Lacrossen EMkisoissa. Se oli seuran ensimmäinen mitali EM-kisoissa. Hän sai myös Box Lacrossen SMkultaa, Field Lacrossen SM-kultaa, ja valittiin seuran parhaaksi pelaajaksi Vuoden Joukkue: SC Stickline naiset/salibandy PERUSTELU: Sticklinen naisjoukkue on tähdännyt korkealle ja tehnyt viime vuodet kovaa työtä, ja työ tuotti myös tulosta. Joukkue nousi neljännestä kolmanteen divisioonaan ja pelasi hienon kauden 3. divisioonassa vuonna Mainittakoon, että joukkue nousi 2. divisioonaan tänä vuonna!

2 Vuoden Valmentaja: Markus Niemi, Salibandy/SC Stickline PERUSTELU: Markus Niemi sai Sticklinen valmentajana naisjoukkueen nousemaan neljännestä kolmanteen divisioonaan vuoden 2017 aikana. Hän on kunnianhimoinen ja osaava valmentaja, joka on tukena koko joukkueelle. Hän on innoittanut myös nuorempia salibandyn pelaajia ja antanut heille tilaisuuden päästä mukaan harjoituksiin. Vuoden Yhdistysaktiivi/Urheiluseurat: Sven Ivars, FC Boda PERUSTELU:Svenin merkitys on suuri sekä pelaajana että taustahahmona useille urheilu- ja jalkapalloseuroille Kemiönsaarella. Hän tekee paljon työtä FC Bodan, KSF:n ja Jäntevän kaltaisten seurojen eteen. Joukkuejohtajan rooli on nykyään mitä vaikein ja aikaa vievin tehtävä, joka samalla jää usein huomiotta. Vuoden Yhdistysaktiivi/Muut seurat: Agneta Paulin-Sjöholm, Pederså Ungdomsförening rf. PERUSTELU: Agneta on yhdistyksen tulisielu. Hän pitää hallituksen koossa ja saa sen työn toimimaan. Hän käyttää paljon aikaansa Ljungborgin nuorisoseurantaloon, jossa hän hoitaa sekä vuokrauksen, materiaalihankinnat että muut juoksevat asiat. Ljungborgia on vuosien ajan kunnostettu ulkoa ja sisältä. Myös tässä Agneta on yhtenä voimakkaimmista vaikuttajista katsonut, että työ tulee tehdyksi. Agneta on hyvä saamaan myös muut osallistumaan seuratyöhön. Hän on toiminut monen vuoden ajan seuran sihteerinä. Vuoden Urheiluinnoittaja: Johnny Karlsson PERUSTELU: Johnny näkee joukkueen jokaisen pelaajan. Hän saa pojat tekemään hyvää yhteistyötä, ja pojat luottavat häneen. Heillä on hyvä joukkuehenki, ja Johnny on kehittänyt myös itseään lasten ja nuorten valmentajana kurssien ja koulutusten kautta.

3 Menestyneet urheilijat: Markus Hakanpää Yleisurheilu/DIK Matias Nylund Hiihto/Ski team Kemiönsaari 79. sija Vasa-hiihdossa 2017 ja toiseksi paras suomalainen vuonna 2017 Jan Uggeldal Hiihto/Ski team Kemiönsaari Roger Serén & Muiston prinssi Raviurheilu Muiston Prinssi on kisannut 70 raveissa; voittanut 4, tullut toiseksi 16 ja kolmanneksi 15 kertaa. Ansainnut tähän mennessä euroa! Heinäkuussa Porin Raveissa Muiston Prinssi juoksi ennätyksensä min/km. Tämä on ensimmäinen kerta, kun Axel-illassa palkitaan hevonen. Tiina Loisa Esteratsastus/KiRy Mårten Lindroos Rolf Nordell Ralf Ölander Bengt Holmström Stefan Villanen Lautakunta päätti lisäksi jakaa kunniamaininnan seuraaville: KSF/Tytöt -04/Jalkapallo Per-Åke Mattsson/KSF Julia Byman, Ellinor Backman ja Elina Haanpää hienoista yleisurheilusuorituksista. Kaikki edustavat KSF:ää.

4 AXEL KIERTOPALKINNON SAAJAT Vuoden Nuorisopalkinto: Peppi Wilson Vuoden Lainaaja: Terhi Varjoranta Vuoden Urheilija: Mikaela Hollsten Vuoden Nuori kulttuuripalkinto: Alexander Ginlund Vuoden Kulttuuripalkinto: Antti Tolvi Vuoden Ympäristöpalkinto: Sjölax Gård/Christer Jägerskiöld Vuoden Vapaa-ajanasukas: Lotta Kare Vuoden Yrittäjä: Ab Salmonfarm Oy Vuoden Lähettiläs: Farmors Café PERUSTELUT AXEL-kiertopalkinnon saajille: Vuoden Nuorisopalkinto: Peppi Wilson PERUSTELU: Kemiönsaaren Nuorisoparlamentti ehdottaa Peppi Wilsonia Vuoden Nuori - palkinnon saajaksi Axel-illassa vuonna Ehdotamme Peppiä hänen viime vuoden ansioittensa ja koko nuoruusiän jatkuneen aktiivisuutensa johdosta. Hän on ollut aktiivinen Nuorisoparlamentissa seitsemänneltä luokalta lähtien ja toiminut puheenjohtajana vuosina 2016 ja Hän on istunut Finlands Svenska Skolungdomsförbundin hallituksessa, ja tehnyt työtä kaikkien suomenruotsalaisten kouluarjen eteen. Nyt hän toimii liiton varapuheenjohtajana ja ehkä pian myös puheenjohtajana. Hän on myös teknisen lautakunnan vakinainen jäsen. Kaiken tämän lisäksi hän on osallistunut aktiivisesti yhteiskunnalliseen keskusteluun ja ollut hyvänä esimerkkinä kaikille Kemiönsaaren nuorille.

5 Vuoden Lainaaja: Terhi Varjoranta PERUSTELU: Kesäasukkaana kirjastokäynnit aloittanut, nyt ympärivuotinen taalintehtaalainen Terhi Varjoranta lukee paljon ja ennakkoluulottomasti genre- ja kielirajoista piittaamatta. Hän seuraa tiiviisti mitä kirjallisuuskentällä tapahtuu, ja pitää sekä kirjaston henkilökunnan että taalintehtaalaiset tuttavansa hyvin ajan tasalla siitä, mitä kulloinkin kannattaa lukea. Usein Terhin lainaamia kirjoja käy kysymässä hänen jälkeensä useampi ihminen - jos jakaisimme kirjastossa Vuoden kirjavinkkari -palkintoa, olisi Varjoranta myös ehdolla! Vuoden Urheilija: Mikaela Hollsten PERUSTELU: Mikaela Hollsten on freeriden Suomen mestari ja hänen paras sijoituksensa 2017 oli kolmas sija freeriden maailmancupissa. Rankingissa hän oli viime vuonna seitsemänneksi paras maailmassa. Hän on itsepintainen ja määrätietoinen urheilija, joka pysyy jatkossakin maailman huippu-urheilijoiden joukossa. Vuoden Nuori kulttuuripalkinto: Alexander Ginlund PERUSTELU: Alexander Ginlund on nuori ja kapinallinen taiteilija, joka ei pelkää kertoa mielipiteitään tai erottua joukosta pienessäkään yhteisössä. Taiteensa ja sen tuntemuksensa kautta hän osallistuu ja luo keskustelua. Hänen presidenttiteoksensa inspiroi hankkimaan tietoa hauskalla tavalla. Hän uskaltaa kulkea omaa tietään niin elämässä kuin taiteessa, ja on siten esikuva monille nuoremmille ja vanhemmillekin taiteilijoille. Vuoden Kulttuuripalkinto: Antti Tolvi PERUSTELU: Antti Tolvi on säveltäjä, äänitaiteilija ja qigong-opettaja, jonka tuotanto on laaja. Hän luo äänitaideinstallaatioita, joita on nähty mm. Mörkössä ja Norpas-festivaalilla. Hän luo projekteja tanssi-, elokuva- ja nukketeattereihin, ja viimeksi paikalliset lapset saivat nauttia hänen kekseliäisyydestään Keiju-sirkuksessa. Hän on Kiilan Äänipäivien perustaja ja pääjärjestäjä, ja Kemiönsaarella on saatu osallistua myös hänen kokeellisen musiikin konsertteihinsa. Antti on laaja-alainen ja kohderyhmänsä on jokainen. Hänellä on kyky luoda uutta pienilläkin keinoilla, ja hän on nöyrä, positiivinen ja inspiroiva yhteistyökumppani mihin projektiin sitten osallistuukin.

6 Vuoden Ympäristöpalkinto: Sjölax Gård/Christer Jägerskiöld PERUSTELU: Christer Jägerskiöld on nuori yrittäjä, joka kehittää perinteikästä maatalousyritystään innovatiivisesti ja ennakkoluulottomasti. Tilan päätuotantosuunta on luonnonmukainen viljely ja emolehmätuotanto. Oman karjan lihaa myydään suoraan kuluttajille. Yrittäjä etsii aktiivisesti uusia ympäristötietoisia ratkaisuja viljelyssä. Tämä tapahtuu kokeilemalla uusia viljelykasveja. Tilan sivuelinkeinoissa käytetään hyväksi vaihtoehtoisia energianlähteitä, muun muassa aurinkoenergiaa. Vanhan säilyttäminen, entisöinti ja vaaliminen näkyy tilalla selkeänä pyrkimyksenä modernista tuotannosta huolimatta. Vuoden Vapaa-ajanasukas: Lotta Kare PERUSTELU: Lotta Kare on hyvin aktiivinen Kemiönsaaren yhdistyselämässä, ja keksi järjestää Suomen 100-vuotisen itsenäisyyden kunniaksi juhlat Taalintehtaalla ja oli myös mukana luomassa niitä. Lotta Karen aloitteesta Tallinaukiolle järjestettiin Muinaistulien yönä 2017 valtava ruokapöytä yhteistyössä Taalintehtaan kyläyhdistyksen kanssa. Vuoden Yrittäjä: Ab Salmonfarm Oy PERUSTELU: Kasnäsin Salmonfarm on jatkuvasti toimintaansa kehittävä yritys. He eivät pelkää tehdä vuosittain uusia, rohkeita investointeja. Se on yksi harvoja keskisuuria yrityksiä, joita Kemiönsaarella on jäljellä. Vuoden Lähettiläs: Farmors Café PERUSTELU: Farmors Café tunnetaan laajalti Kemiönsaaren ulkopuolella. Kahvila tarjoaa kesäisin työpaikan monelle nuorelle, ja on pirteä ja kodikas vierailukohde kunnassamme. He ovat meidän raikkaat ja aktiiviset kasvomme ulospäin, ja todistavat samalla, ettei syrjäinen sijainti ole jarruna menestykselle. Heidän imagossaan henkilöityy koko saaristo ja sen lämmin kotoisuus. Lisäksi kahvila on ulkonäöltään puhutteleva ja kaunis paikka saarien keskellä.

7 Lisätietoja palkinnoista antavat: VUODEN URHEILIJA, VUODEN NUORISOPALKINTO JA MUUT URHEILUPALKINNOT Vapaa-aikatoimen johtaja Bo-Eric Ahlgren puh VUODEN LAINAAJA Kirjastonhoitaja Gunilla Ritkaew puh VUODEN KULTTUURIPALKINTO & NUORI KULTTUURIPALKINTO Kulttuurisihteeri Hanna Mehtonen-Rinne puh VUODEN YMPÄRISTÖPALKINTO Tekninen johtaja Greger Lindholm puh VUODEN VAPAA-AJAN ASUKAS, VUODEN YRITTÄJÄ JA VUODEN LÄHETTILÄS Kehityspäällikkö Gilla Granberg puh

PALKINNON SAAJAT Kemiönsaaren Axel Ilta 20.3.2015, Villa Lande, Kemiö

PALKINNON SAAJAT Kemiönsaaren Axel Ilta 20.3.2015, Villa Lande, Kemiö PALKINNON SAAJAT Kemiönsaaren Axel Ilta 20.3.2015, Villa Lande, Kemiö URHEILIJAT: Vuoden Nuori urheilija, poika: René Kallonen, Turku Titans, lacrosse Vuoden Nuori urheilija, tyttö: Matilda Lindström,

Lisätiedot

Tiia-Liisa Aavisto, synt. 23.1.1995, karate EM 3. joukkueottelu naiset SM 1 ottelu naiset kevyt -60 kg SM 1. kata naiset

Tiia-Liisa Aavisto, synt. 23.1.1995, karate EM 3. joukkueottelu naiset SM 1 ottelu naiset kevyt -60 kg SM 1. kata naiset Vapaa-ajan lautakunta 46 18.12.2013 Liikuntatoimen stipendit vuodelta 2013 687/12.01.06/2013 Vapaa-ajan lautakunta 46 Valmistelija: vapaa-aikatoimenjohtaja Seppo Virta, puh. 014 2675 720 Laukaan kunta

Lisätiedot

Karoliina Autio, synt. 24.1.1996, karate SM 3. kata naiset. Tiia-Liina Aavisto, synt. 23.11995, karate SM 1. kata naiset MM 2.

Karoliina Autio, synt. 24.1.1996, karate SM 3. kata naiset. Tiia-Liina Aavisto, synt. 23.11995, karate SM 1. kata naiset MM 2. Vapaa-ajan lautakunta 46 18.12.2014 Liikuntatoimen stipendit vuodelta 2014 644/12.04.03/2014 Vapaa-ajan lautakunta 46 Valmistelija: vapaa-aikatoimenjohtaja Seppo Virta, puh. 014 2675 720 Laukaan kunta

Lisätiedot

A. Naumanen. Tytöt U15-sarjassa. Esitys SAJL Nuorisokokoukselle

A. Naumanen. Tytöt U15-sarjassa. Esitys SAJL Nuorisokokoukselle A. Naumanen Tytöt U15-sarjassa Esitys SAJL Nuorisokokoukselle 25.10.2014 Tytöt U15 Nuorten kilpailujärjestelmä 2014-2016 hyväksyttiin syysliittokokouksessa 2013. Kilpailujärjestelmässä:! Pelattavaksi ehdotettavat

Lisätiedot

Nuorten maajoukkuetoiminta. www.basket.fi

Nuorten maajoukkuetoiminta. www.basket.fi Nuorten maajoukkuetoiminta Tavoitteet Nuorten maajoukkueiden tavoitteena on: Tuottaa mahdollisimman monta pelaajaa aikuismaajoukkueisiin vähintään yksi/ikäluokka viisi kansainvälisen tason huippua/vuosikymmen

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNGIN URHEILUPALKITSEMISEN UUDISTAMINEN

HELSINGIN KAUPUNGIN URHEILUPALKITSEMISEN UUDISTAMINEN HELSINGIN KAUPUNGIN URHEILUPALKITSEMISEN UUDISTAMINEN URHEILUPALKINTOTOIMIKUNNAN ASETTAMAN TYÖRYHMÄN ESITYS 8.9.2011 A. HELSINKI-PÄIVÄN PALKITSEMISET VUODEN HELSINKILÄISURHEILIJA - palkitaan aina paras

Lisätiedot

Kisauutisia vuodelta Syyshallit Kupittaalla

Kisauutisia vuodelta Syyshallit Kupittaalla Kisauutisia vuodelta 2013 Syyshallit Kupittaalla Sunnuntaina 17.11. käytiin syyshallit Kupittaan hallissa. Vankkaa edusti ainoastaan Maria Vähätupa (s. 2001). Maria kisasi vanhempien sarjassa (T15 kuulassa

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS HUMU r.y. vuodelta 2016

TOIMINTAKERTOMUS HUMU r.y. vuodelta 2016 TOIMINTAKERTOMUS HUMU r.y. vuodelta 2016 KILPAILUTULOKSIA TALVI PM- Joutsa 09.02.2016 sarja 1. Jukka-Pekka Vapaniemi 1. Mårten Nurmio 2. Ove Simosas 2. Matti Heikkinen 3. Roger Nygård Jukka-Pekka Vapaniemi

Lisätiedot

YHDISTYKSEN SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS

YHDISTYKSEN SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS YHDISTYKSEN SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS Aika: 22.11.2014 klo. 17.00 Paikka: Oulun Remonttimylly Oy, Riihitie 13 Läsnä: Helena Jokikokko, Marjo Meriruoko, Mervi Meriruoko, Mari Meriruoko, Riikka Hyrkäs,

Lisätiedot

SEURATIEDOTE 2/2012. Tapahtumia ja uutisia SB Naantalista 7.6.2012. Tässä SB Naantalin vuoden 2012 toisessa seuratiedotteessa ovat esillä:

SEURATIEDOTE 2/2012. Tapahtumia ja uutisia SB Naantalista 7.6.2012. Tässä SB Naantalin vuoden 2012 toisessa seuratiedotteessa ovat esillä: SEURATIEDOTE 2/2012 Tapahtumia ja uutisia SB Naantalista 7.6.2012 Tässä SB Naantalin vuoden 2012 toisessa seuratiedotteessa ovat esillä: Kauden avaustilaisuus TestiPäivä syyskuussa Ilmaiset seurakoulutukset

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS HUMU r.y. vuodelta 2010

TOIMINTAKERTOMUS HUMU r.y. vuodelta 2010 TOIMINTAKERTOMUS HUMU r.y. vuodelta 2010 KILPAILUTULOKSIA TALVI PM- Heinola 16.02.2010 sarja 1. Teuvo Peltola 1. Roger Nygård 2. J-P Vapaniemi 2. Mårten Nurmio 3. Ray Holmlund 3. Matti Heikinheimo SM-

Lisätiedot

Paimion Rastin kauden päättäjäisissä palkitut 2018

Paimion Rastin kauden päättäjäisissä palkitut 2018 Paimion Rastin kauden päättäjäisissä palkitut 2018 Paras suunnistaja Olav Lundanes kolme SM-kultaa, kaksi EM-kultaa, yksi MM-kulta sekä nopein 10milan, Jukolan ja SM-viestin ankkuriosuudella Paras -16v.

Lisätiedot

LaVe yleisurheilu 2018

LaVe yleisurheilu 2018 LaVe yleisurheilu 0 Lasten ja nuorten urheilun hyväksi - aina huipulle asti! www.lappajarvenveikot.fi/jaostot/yleisurheilu Facebook: Lappajärven Veikot yleisurheilu Höltin Minkki Oy Rakennus Mikko Oy Evijärvi

Lisätiedot

Tampereen vetokoiraseura ry:n vuoden parhaat koirat

Tampereen vetokoiraseura ry:n vuoden parhaat koirat Tampereen vetokoiraseura ry:n vuoden parhaat koirat IPO-, JÄLKI-, VIESTI-, HAKU-, JA ETSINTÄKOKEESSA KIERTOPALKINTO Taves palkitsee joka vuosi kyseisen vuoden parhaat koirat lajeittain. Lisäksi jaetaan

Lisätiedot

Juoksukoulun viides osakilpailu käytiin Liedossa, jossa matkana oli 600m. Vankan Linnea Maikola T9 sai kultaa ajalla 2.08,65.

Juoksukoulun viides osakilpailu käytiin Liedossa, jossa matkana oli 600m. Vankan Linnea Maikola T9 sai kultaa ajalla 2.08,65. Kisauutisia vuodelta 2011 Juoksukoulun ja heittopörssin palkitsemistilaisuus 27.10.2011 Liedon Parmaharjulla palkittiin juoksukoulussa ja heittopörssissä menestyneitä. Palkinnot jaettiin kaikissa sarjoissa

Lisätiedot

KIERTOPALKINTOSÄÄNNÖT. Amiraalin pokaali

KIERTOPALKINTOSÄÄNNÖT. Amiraalin pokaali KIERTOPALKINTOSÄÄNNÖT Amiraalin pokaali 1. Palkinto jaetaan Soutuliiton jäsenseuralle miesten Suomen mestaruuskilpailuissa 2. Palkinnon nimi on Amiraalin pokaali 3. Palkinnon lahjoittaja on kontra-amiraali

Lisätiedot

SB VANTAA TIMANTIT TIMANTIT NEWS 1/2014

SB VANTAA TIMANTIT TIMANTIT NEWS 1/2014 SB VANTAA TIMANTIT Timantit NEWS on SB Vantaa Timantit-joukkueen uusi tiedotuslehtinen joukkueen pelaajille, toimihenkilöille, vanhemmille, tukijoille ja muille toiminnastamme kiinnostuneille henkilöille.

Lisätiedot

Visio Vision toteuttamiseksi seura on luonut toimintafilosofian, joka toimii pohjana kaikelle tekemiselle

Visio Vision toteuttamiseksi seura on luonut toimintafilosofian, joka toimii pohjana kaikelle tekemiselle Visio 2025 Rovaniemen Palloseuran juniorityön visiona kasvattaa systemaattisesti pelaajia omaan edustusjoukkueeseen ja kansainvälisille kentille alkaen vuodesta 2025 Vision toteuttamiseksi seura on luonut

Lisätiedot

26 16.06.2014. Lappeenrannan kaupunkikonsernin markkinointiyhteistyösopimukset kaudelle 2014 2015

26 16.06.2014. Lappeenrannan kaupunkikonsernin markkinointiyhteistyösopimukset kaudelle 2014 2015 Kaupunginhallituksen konsernijaosto 26 16.06. Lappeenrannan kaupunkikonsernin markkinointiyhteistyösopimukset kaudelle 2015 591/02.05.01.05/ KONSJA 26 Valmistelija/lisätiedot: Apulaiskaupunginjohtaja Kari

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2018 KOSKEN KAIUN PÖYTÄTENNISJAOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2018

TOIMINTAKERTOMUS 2018 KOSKEN KAIUN PÖYTÄTENNISJAOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2018 KOSKEN KAIUN PÖYTÄTENNISJAOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2018 1. PÖYTÄTENNISJAOSTO 1.1 Kokoonpano 2018 Tero Naumi Esko Akkanen Pasi Autio Esko Heikkinen Antti Posti Jarmo Ruohonen Marko Seitz Jyrki Ylenius

Lisätiedot

Espoon Urheilijat ry Judojaos

Espoon Urheilijat ry Judojaos Espoon Urheilijat ry Judojaos Toimintakertomus 2012 1 Sisällysluettelo 1 HALLINTO... 3 1.1 YHDISTYKSEN KOKOUKSET... 3 1.2 HALLITUS... 3 1.3 JUDON TOIMIJAT... 3 1.4 JÄSENISTÖ... 3 2 SEURAN TOIMINTA... 4

Lisätiedot

Kulta Hopea Pronssi Muut

Kulta Hopea Pronssi Muut AKROBATIAVOIMISTELU 1lk 2lk parit Mitali 2 2 2 2lk triot Mitali 3 3 3 3lk parit Mitali 2 2 2 3lk triot Mitali 3 3 3 Age group 11-16 parit Mitali 2 2 2 Age group 11-16 triot Mitali 3 3 3 Juniorit 12-19

Lisätiedot

TAITOKILPAILUN SUORITUSKORTTI pvm paikka Amospark, Kimito Vädret: + 12 uppehåll, vind 6-8 m/s

TAITOKILPAILUN SUORITUSKORTTI pvm paikka Amospark, Kimito Vädret: + 12 uppehåll, vind 6-8 m/s TAITOKILPAILUN SUORITUSKORTTI pvm. 9.10.2013 paikka Amospark, Kimito Vädret: + 12 uppehåll, vind 6-8 m/s ikäluokka C15 pojkar (1998) 1 Selim Laurén 69,6 pronssi 14,8 12,1-13,4 25,5-7 37,6 2 Diego Garcia

Lisätiedot

Urheilua ja elämyksiä. Lentopalloliiton strategia 2016-2020

Urheilua ja elämyksiä. Lentopalloliiton strategia 2016-2020 Urheilua ja elämyksiä Lentopalloliiton strategia 2016-2020 Huippu-urheilu Beach volley ja lentopallo ovat suomalaisia menestyslajeja. Fanit ja media seuraavat edustusjoukkueitamme kotimaassa ja ulkomailla.

Lisätiedot

Juniori KuPS JÄSENKIRJE LOKAKUU Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ

Juniori KuPS JÄSENKIRJE LOKAKUU Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ JÄSENKIRJE LOKAKUU 2015 Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ www.facebook.com/juniorikups KuPS A- ja B-nuoret jälleen mitaleille, BANZAI! KuPS A- ja B-nuoret pelaavat ikäluokkansa kovatasoista SM-sarjaa,

Lisätiedot

Salibandyn maailmanmestaruuskilpailut 1998 Wikipedia

Salibandyn maailmanmestaruuskilpailut 1998 Wikipedia Salibandyn maailmanmestaruuskilpailut 1998 Wikipedia Salibandyn maailmanmestaruuskilpailut 1998 olivat historian kolmannet maailmanmestaruuskilpailut ja toiset miesten MM kisat. Ne järjeste4in Tšekissä

Lisätiedot

POSION KUNTA TOIMINTA-AVUSTUSANOMUS 2015 Vapaa-aikatoimi / liikunta

POSION KUNTA TOIMINTA-AVUSTUSANOMUS 2015 Vapaa-aikatoimi / liikunta POSION KUNTA TOIMINTA-AVUSTUSANOMUS 2015 Vapaa-aikatoimi / liikunta Avustusten hakuaika päättyy 31.03.2015 klo 16.00. Posion kunta, hyvinvointilautakunta, Kirkkotie 1, 97900 POSIO. Myöhästyneitä hakemuksia

Lisätiedot

1. Valtakunnallisesti ja kansainvälisesti menestyneiden urheilijoiden ja joukkueiden huomioiminen

1. Valtakunnallisesti ja kansainvälisesti menestyneiden urheilijoiden ja joukkueiden huomioiminen OHJEET HUOMIOIMISEEN JA MARKKINOINTIYHTEISTYÖSOPIMUKSIIN Tähän asiakirjaan on kerätty periaatteet, joiden mukaan Nurmijärven kunta huomioi ja palkitsee menestyneitä ja ansioituneita henkilöitä ja yhdistyksiä.

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS HUMU r.y. vuodelta 2009

TOIMINTAKERTOMUS HUMU r.y. vuodelta 2009 TOIMINTAKERTOMUS HUMU r.y. vuodelta 2009 KILPAILUTULOKSIA TALVI PM- Hollola 17.02.2009 sarja 1. Ove Simosas 1. Matti Heikkinen 2. Lars Stenstrand 2. Matti Heikinheimo 3. J-P Vapaniemi 3. Per Lundström

Lisätiedot

Kaarinan Pojat ry. Vuoden Urheiluseura Seuraesittely LiikUn TJ-klubi POSITIIVISUUS LUOTETTAVUUS ONNISTUMINEN YHTEISÖLLISYYS

Kaarinan Pojat ry. Vuoden Urheiluseura Seuraesittely LiikUn TJ-klubi POSITIIVISUUS LUOTETTAVUUS ONNISTUMINEN YHTEISÖLLISYYS Kaarinan Pojat ry Vuoden Urheiluseura 2017 Seuraesittely LiikUn TJ-klubi 15.2.2018 POSITIIVISUUS LUOTETTAVUUS ONNISTUMINEN YHTEISÖLLISYYS KaaPo 2020 Missio KaaPolaisuus on kaarinalaisuutta Visio 2020 KaaPo

Lisätiedot

TAMPEREEN SQUASHKERHO RY. 14.1.2009

TAMPEREEN SQUASHKERHO RY. 14.1.2009 TAMPEREEN SQUASHKERHO RY. 14.1.2009 Kilpailutoiminta Liigajoukkueet Naisten ykkösjoukkueen tavoitteena on voittaa tänäkin keväänä kultaa. Sama tavoite on myös vuodelle 2010. Naisten II-joukkue pelaa ykkösdivisioonassa

Lisätiedot

Porvoon Ajot 2013/Borgå Akilles Cykling

Porvoon Ajot 2013/Borgå Akilles Cykling Porvoon Akilles pyöräilyjaosto/borgå Akilles 18.2.2013 Syntynyt kesäkuussa 1992 Aloitti kilpapyöräilyn 2004 M-12 sarjassa Ylioppilas 2012 Mäntsälän lukiosta Aloittaa lokakuussa 2012 varusmiespalveluksen

Lisätiedot

MÄKIHYPYN JA YHDISTETYN KANSALLISET KILPAILUSÄÄNNÖT

MÄKIHYPYN JA YHDISTETYN KANSALLISET KILPAILUSÄÄNNÖT MÄKIHYPYN JA YHDISTETYN KANSALLISET KILPAILUSÄÄNNÖT 2018-19 1.0. Kansalliset kilpailusarjat 1.1. Alueelliset kilpailut 1.2. Junioricup ja Hopeasompa 1.3. Veikkaus Cup 1.4. Veteraanit 1.5. SM-kilpailut

Lisätiedot

Arvot ja visio. KuPS ry Kuopion Palloseura ry

Arvot ja visio. KuPS ry Kuopion Palloseura ry Arvot ja visio KuPS ry Kuopion Palloseura ry 1 Sisällys ARVOT... 2 Suvaitsevaisuus... 2 Urheilullisuus ja terveet elämäntavat... 2 Tavoitteellisuus... 2 VISIO... 2 KUPS RY:N KYMMENEN KELTAISTA LUPAUSTA...

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS HUMU r.y. vuodelta 2018

TOIMINTAKERTOMUS HUMU r.y. vuodelta 2018 TOIMINTAKERTOMUS HUMU r.y. vuodelta 2018 KILPAILUTULOKSIA TALVI PM- Evo 07.02.2018 sarja 1. Jukka-Pekka Vapaniemi 1. Mårten Nurmio 2. Ove Simosas 2. Seppo Väisänen 3. Göran Grannas 3. Matti Heikinheimo

Lisätiedot

Tervetuloa mukaan Timanttiselle kaudelle 2014-2015!

Tervetuloa mukaan Timanttiselle kaudelle 2014-2015! SB VANTAA TIMANTIT Timantit NEWS on SB Vantaa Timantit-joukkueen tiedotuslehtinen joukkueen pelaajille, toimihenkilöille, vanhemmille, tukijoille ja muille toiminnastamme kiinnostuneille henkilöille. Tervetuloa

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2016 KOSKEN KAIUN PÖYTÄTENNISJAOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2016

TOIMINTAKERTOMUS 2016 KOSKEN KAIUN PÖYTÄTENNISJAOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2016 KOSKEN KAIUN PÖYTÄTENNISJAOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2016 1. PÖYTÄTENNISJAOSTO 1.1 Kokoonpano 2016 Tero Naumi Puheenjohtaja Esko Akkanen Pasi Autio Jouko Flemming (erosi jaostosta syksyllä 2016) Esko

Lisätiedot

Naisten kilpailujärjestelmä 2014-2016. Ehdotetaan naisten amerikkalaisen jalkapallon sarjat pelattavaksi vuosina 2014-2016 seuraavasti:

Naisten kilpailujärjestelmä 2014-2016. Ehdotetaan naisten amerikkalaisen jalkapallon sarjat pelattavaksi vuosina 2014-2016 seuraavasti: Naisten kilpailujärjestelmä 2014-2016 1. Ehdotus Ehdotetaan naisten amerikkalaisen jalkapallon sarjat pelattavaksi vuosina 2014-2016 seuraavasti: Kolme sarjatasoa 1) SM-sarja 2) 1-Divisioona 3) 2-Divisioona

Lisätiedot

KKO 2015:34 Urheiluseurasta irtautuneiden joukkueiden varat. Heikki Halila Urheiluoikeuden päivä

KKO 2015:34 Urheiluseurasta irtautuneiden joukkueiden varat. Heikki Halila Urheiluoikeuden päivä KKO 2015:34 Urheiluseurasta irtautuneiden joukkueiden varat Heikki Halila Urheiluoikeuden päivä 5.11.2015 KKO:n ratkaisu 2015:34 Rekisteröidyn urheiluseurayhdistys A:n jalkapallojaoston joukkueista osa

Lisätiedot

Espoo Squash Rackets Club Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 5 Kausi 2014-2015 Eero Salkala 30.11.2014

Espoo Squash Rackets Club Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 5 Kausi 2014-2015 Eero Salkala 30.11.2014 Espoo Squash Rackets Club Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 5 SÄÄNNÖT Kaudella pelataan kuusi osakilpailua Esport Centerissä klo 10-15: 13.09.2014, 04.10.2014, 29.11.2014, 31.01.2015, 14.03.2015 ja 25.04.2015.

Lisätiedot

KILPAILUSUUNNITELMA 2015 2016 1.9.2015

KILPAILUSUUNNITELMA 2015 2016 1.9.2015 KILPAILUSUUNNITELMA 2015 2016 1.9.2015 Miesten SM-liiga Runkosarja a) SM-lisenssien myöntämismäärän mukaan korkeintaan kymmenen (10) joukkueen kolminkertainen sarja, jonka perusteella määräytyvät pudotuspelien

Lisätiedot

Tavoitteena yhdistää opiskelu ja alppihiihtovalmennus tehokkaasti - Toiminut 23 vuotta eli vuodesta Suomen ensimmäinen alppikoulu - Osana Ski

Tavoitteena yhdistää opiskelu ja alppihiihtovalmennus tehokkaasti - Toiminut 23 vuotta eli vuodesta Suomen ensimmäinen alppikoulu - Osana Ski TAHKON ALPPIKOULU Tavoitteena yhdistää opiskelu ja alppihiihtovalmennus tehokkaasti - Toiminut 23 vuotta eli vuodesta 1994 - Suomen ensimmäinen alppikoulu - Osana Ski Sport Finlandin virallista alppivalmennusjärjestelmää,

Lisätiedot

Salon Palloilijat ry Visio 2022

Salon Palloilijat ry Visio 2022 Salon Palloilijat ry Visio 2022 Salon Palloilijat ry:n (SalPa) visio vuoteen 2022 asti Salon Palloilijat ry (SalPa) on urheiluseura mihin jokaisen lapsen, nuoren ja aikuisen on mahdollisuus tulla harrastamaan

Lisätiedot

Suvaitsevaisuutta yhteisen tekemisen kautta

Suvaitsevaisuutta yhteisen tekemisen kautta Suvaitsevaisuutta yhteisen tekemisen kautta Yhdistyksen esittely Walter ry on vuonna 2006 perustettu yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää suvaitsevaisuutta ja monikulttuurisuutta Suomessa. Walterin

Lisätiedot

1. Harri Laiholahti NousSu 55,60 2. Olle Holmbäck PargIF 50,53

1. Harri Laiholahti NousSu 55,60 2. Olle Holmbäck PargIF 50,53 Distriktstävling/Piirikunnalliset kisat Pargas/Parainen 13.6.2013 TULOKSET Moukari M 1. Harri Laiholahti NousSu 55,60 2. Olle Holmbäck PargIF 50,53 150 m P9 1. Simon Engström ÅIFK 27,41 2. Filip Björkman

Lisätiedot

Sisarusparit tennisseura LVS:n tuki ja turva

Sisarusparit tennisseura LVS:n tuki ja turva URHEILU 25.11.2017 Päivitetty: 25.11.2017 Sisarusparit tennisseura LVS:n tuki ja turva Holopaiset ja Kalliot vievät eteenpäin lahtelaista naistennistä. Yleensä tennis on koko perheen juttu ja Lahdessakin

Lisätiedot

Hangon Bridgeviikko 2010

Hangon Bridgeviikko 2010 kilpailuselosteet: Hangon Bridgeviikko 2010 Hanko Cup (24. 25.7.) Kilpailussa pelataan neljä erillistä (kaksi lauantaina ja kaksi sunnuntaina) 22 jaon osakilpailua joiden yhteistulos ratkaisee v. 2010

Lisätiedot

YHDISTELMÄ LEMPÄÄLÄN KUNNAN URHEILUSTIPENDIEN JA HUOMI- ONOSOITUSTEN SAAJISTA VUODEN 2007 URHEILUSAAVUTUKSISTA

YHDISTELMÄ LEMPÄÄLÄN KUNNAN URHEILUSTIPENDIEN JA HUOMI- ONOSOITUSTEN SAAJISTA VUODEN 2007 URHEILUSAAVUTUKSISTA YHDISTELMÄ LEMPÄÄLÄN KUNNAN URHEILUSTIPENDIEN JA HUOMI- ONOSOITUSTEN SAAJISTA VUODEN 2007 URHEILUSAAVUTUKSISTA LEMPÄÄLÄN KUNNAN PARHAINA PALKITTAVAT Vuoden miesurheilija TEEMU ROININEN 600 painonnosto

Lisätiedot

Mielenkiintoiset kilpailut tuovat yleisöä ja tukevat pelaajien kehittymistä.

Mielenkiintoiset kilpailut tuovat yleisöä ja tukevat pelaajien kehittymistä. 1 Jalkapallon ja futsalin strateginen viestintä Ydinviestit: Mielenkiintoiset kilpailut Suomessa pelataan vuodessa 59 241 virallista jalkapallo-ottelua. Erinomaisesti järjestetyt ja kiinnostavat kilpailut

Lisätiedot

Maanantai klo Kunnantalo, kokoushuone 2

Maanantai klo Kunnantalo, kokoushuone 2 Vapaa-aikalautakunta KOKOUSKUTSU Maanantai 20.11.2017 klo 18.00 Kunnantalo, kokoushuone 2 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 Asialistan hyväksyminen

Lisätiedot

SASTAMALAN KAUPUNGIN URHEILIJOIDEN PALKITSEMINEN SEKÄ LIIKUNNAN JA URHEILUN TUNNUSTUSPALKINNOT

SASTAMALAN KAUPUNGIN URHEILIJOIDEN PALKITSEMINEN SEKÄ LIIKUNNAN JA URHEILUN TUNNUSTUSPALKINNOT SASTAMALAN KAUPUNGIN URHEILIJOIDEN PALKITSEMINEN SEKÄ LIIKUNNAN JA URHEILUN TUNNUSTUSPALKINNOT SISÄLTÖ 1 Yleiset säännöt 3 2 Stipendit/tunnustuspalkinnot 5 3 Kunnon Kuntalainen 6 3 Ilmoituslomakkeet (1-3)

Lisätiedot

PELAAJAKEHITYS MILLAISEN URAN PELAAJA SEURASSAMME SAA?

PELAAJAKEHITYS MILLAISEN URAN PELAAJA SEURASSAMME SAA? PELAAJAKEHITYS MILLAISEN URAN PELAAJA SEURASSAMME SAA? tiistai 30. kesäkuuta 2015 Sisällysluettelo Saatteeksi... 1 Pelaajanpolku... 2 Tyrvisliiga... 2 Ikäkausijoukkueet... 4 F-9... 4 E-10 (pojat/tytöt)...

Lisätiedot

FC SCJ Strategia 2019

FC SCJ Strategia 2019 FC SCJ Strategia 2019 Toiminta-ajatus Seuran toiminnan tarkoituksena on tarjota tavoitteellista ja laadukasta yhteisöllisyyttä korostavaa jalkapallon harraste- ja kilpatoimintaa lapsille, nuorille, perheille

Lisätiedot

Sarjakutsu Uppopallo

Sarjakutsu Uppopallo Sarjakutsu Uppopallo 2018 2019 Kuluvan vuoden ja kevään 2019 aikana tullaan suomessa pelaamaan uppopalloa kolmella sarjatasolla. Täten kutsummekin Sukeltajaliiton & uppopallovaliokunnan puolesta joukkueita

Lisätiedot

SUOMEN URHELULIITTO ry:n HUOMIONOSOITUSSÄÄNNÖT Hyväksytty SUL hallituksen kokouksissa , ja

SUOMEN URHELULIITTO ry:n HUOMIONOSOITUSSÄÄNNÖT Hyväksytty SUL hallituksen kokouksissa , ja SUOMEN URHELULIITTO ry:n HUOMIONOSOITUSSÄÄNNÖT Hyväksytty SUL hallituksen kokouksissa 2.10.2008, 15.12.2012 ja 20.11.2015. 1 Suomen Urheiluliiton ansiomerkki, levyke, mitali ja standaari kotimaisille ja

Lisätiedot

SUBSTANTIIVIT 1/6. juttu. joukkue. vaali. kaupunki. syy. alku. kokous. asukas. tapaus. kysymys. lapsi. kauppa. pankki. miljoona. keskiviikko.

SUBSTANTIIVIT 1/6. juttu. joukkue. vaali. kaupunki. syy. alku. kokous. asukas. tapaus. kysymys. lapsi. kauppa. pankki. miljoona. keskiviikko. SUBSTANTIIVIT 1/6 juttu joukkue vaali kaupunki syy alku kokous asukas tapaus kysymys lapsi kauppa pankki miljoona keskiviikko käsi loppu pelaaja voitto pääministeri päivä tutkimus äiti kirja SUBSTANTIIVIT

Lisätiedot

Suunnistajia. Suunta Jyväskylä. Eeli Viholainen (1994)

Suunnistajia. Suunta Jyväskylä. Eeli Viholainen (1994) Suunta Jyväskylä Suunnistajia Eeli Viholainen (1994) Vanhemmat vei suunnistuskouluun siitä asti laji on ollut omassa elämässä hyvin läheisenä. Vanhempani Nuorten EM Pitkä Sijoitus: 2. 2012 (H18) Nuorten

Lisätiedot

SB-Pro Nurmijärvi ry:n toimintasuunnitelma kaudelle 2012-2013

SB-Pro Nurmijärvi ry:n toimintasuunnitelma kaudelle 2012-2013 SB-Pro Nurmijärvi ry:n toimintasuunnitelma kaudelle 2012-2013 2 TOIMINTASUUNNITELMA 2012-2013 SB-PRO NURMIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA... 1 KAUDELLE 2012-2013... 1 1. YLEISTÄ... 3 2. VARSINAINEN TOIMINTA...

Lisätiedot

Keskiviikko klo Nuorisotilojen kokoushuone

Keskiviikko klo Nuorisotilojen kokoushuone Vapaa-aikalautakunta KOKOUSKUTSU Keskiviikko 25.11.2015 klo 19.00 Nuorisotilojen kokoushuone 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 Asialistan

Lisätiedot

Organisaatio 2014 16.1.2014 2. Toimisto Arkisto. Supporterit Nimityskomitea. GBK johtokunta. Edustusjalkapallo jaosto. PR-jaosto.

Organisaatio 2014 16.1.2014 2. Toimisto Arkisto. Supporterit Nimityskomitea. GBK johtokunta. Edustusjalkapallo jaosto. PR-jaosto. 16.1.2014 1 Organisaatio 2014 GBK johtokunta Toimisto Arkisto Supporterit Nimityskomitea Edustusjalkapallo jaosto Juniorijaosto Talousjaosto Kokkola Cup jaosto PR-jaosto Miehet GBK I, II, Tigers, III,

Lisätiedot

Tässä esitteessä on tarkoitus kuvata Suomen Ringetteliiton huippu-urheilun toiminnan periaatteet, tavoitteet ja toimintamuodot.

Tässä esitteessä on tarkoitus kuvata Suomen Ringetteliiton huippu-urheilun toiminnan periaatteet, tavoitteet ja toimintamuodot. TIE HUIPULLE TIE HUIPULLE!!! Tässä esitteessä on tarkoitus kuvata Suomen Ringetteliiton huippu-urheilun toiminnan periaatteet, tavoitteet ja toimintamuodot. Maajoukkueajattelu Ringeten maajoukkuetoiminta

Lisätiedot

TPV 2017 Strategia - Päivitys 2015 -

TPV 2017 Strategia - Päivitys 2015 - TPV 2017 Strategia - Päivitys 2015-20.12014 TPV:n arvot 4. Mihin toimintamme perustuu? Tavoitteellisuus Positiivisuus Vastuullisuus!loisuus! Visio 2017 Tähtien tekijä TPV toimii monipuolisesti osana tamperelaista

Lisätiedot

RANKING KIERTUE

RANKING KIERTUE RANKING KIERTUE 2016 2017 Kiertueelle otetaan vähintään 90 keilaajaa järjestyksessä seuraavalla tavalla: 1. 32 kauden 2015 2016 kiertuefinaaliin selvinnyttä keilaajaa 2. Naisten, miesten ja nuorten poikien

Lisätiedot

Kysely Kaapo ry:n pelaajien vanhemmille Copy

Kysely Kaapo ry:n pelaajien vanhemmille Copy Kysely Kaapo ry:n pelaajien vanhemmille 2 2012 Copy 1. Joukkue, jossa lapsi on mukana Keskiarvo: 5,1 Joukkue, jossa lapsi on mukana 25 11 20 15 7 19 11 7 15 8 6 B pojat C pojat D99 pojat D00 pojat E01

Lisätiedot

Tsemppipalkinnot Pauliinan ryhmä. Ilja Syrjä

Tsemppipalkinnot Pauliinan ryhmä. Ilja Syrjä Palkinnot Tsemppipalkinnot Pauliinan ryhmä Ilja Syrjä Tsemppipalkinnot Emmin ryhmä Venla Björkholm Tsemppipalkinnot Laurin ryhmä Emmi Tamminiemi Tsemppipalkinnot Krisse 2 -ryhmä Ella Ekman Tsemppipalkinnot

Lisätiedot

TAIDENÄYTTELY KOIRAKOTKA JÄMSÄN KIVIPANKISSA 4.7. 1.8.2010 joka päivä 12-17

TAIDENÄYTTELY KOIRAKOTKA JÄMSÄN KIVIPANKISSA 4.7. 1.8.2010 joka päivä 12-17 1 TAIDENÄYTTELY KOIRAKOTKA JÄMSÄN KIVIPANKISSA 4.7. 1.8.2010 joka päivä 12-17 TIEDOTE c/o Veijo Kare Särkilahdentie 29 19700 SYSMÄ Puh 0500 734910 veijo.kare@sysma.fi 7.7. 2010 LEHDISTÖ JA MUUT NÄYTTELYVIERAAT

Lisätiedot

SEURASEMINAARI 30.11.2014

SEURASEMINAARI 30.11.2014 SEURASEMINAARI 30.11.2014 Seurakäynnit 2015 / haku OKM:n seuratuki ja työllistämistuki Liiton tuet kaudelle 2014 2015 Ringetteviikko 24.1. 1.2.2015 Tie huipulle -tapahtuma MM-kisat ja Ringette Festivaali

Lisätiedot

Salibandyn Avainseuraverkosto ja yhteyshenkilöt

Salibandyn Avainseuraverkosto ja yhteyshenkilöt Salibandyn Avainseuraverkosto ja yhteyshenkilöt Aluekokouksille elosyyskuussa 2014 Floorball.fi Onko sinun seurasi Salibandyn Avainseura? Avainseurojen ominaisuuksia ovat mm.: Talous ja hallinto hoidettu

Lisätiedot

PALLO VERKKOON JA VERKON YLI

PALLO VERKKOON JA VERKON YLI PALLO VERKKOON JA VERKON YLI Seurayhteistyötä yli lajirajojen! Joen Jujun ja FC Hertan JuHe yhteistyöprojekti Seurayhteistyökoordinaattori Anssi Liimatta Isännän Ääni - Mikkeli 7.-8.2.2014 Yhteistyön alkutaival

Lisätiedot

PROJEKTI Polku pelikenttien parhaiksi

PROJEKTI Polku pelikenttien parhaiksi LEHMO BALLS -96 RY Hirviseläntie 12 80780 KONTIONIEMI Puh: 0440-559 696 E-mail: markus.holopainen@leba96.fi www.leba96.fi PROJEKTI 2011-2014 Polku pelikenttien parhaiksi Projektin taustat Johtokunta on

Lisätiedot

Keilaseura Kamut TOIMINTAKERTOMUS. Keilakausi 2015/ toimintavuosi

Keilaseura Kamut TOIMINTAKERTOMUS. Keilakausi 2015/ toimintavuosi Keilaseura Kamut TOIMINTAKERTOMUS Keilakausi 2015/2016 46. toimintavuosi Tämä toimintakertomus sisältää keskeisimmät seuran tapahtumat keilakaudelta, lisättynä tulososiolla, sekä muutamalla kuvalla höystettynä.

Lisätiedot

Suomen Tennisliitto Strategia 2010 Strategian peruskivet Arvot Huipputennis Kilpailutoiminta Valmennustoiminta Alue- ja seuratoiminta Jäsenistö Viestintä Talous Organisaatio Missio Suomen Tennisliitto

Lisätiedot

Suomen Saappaanheittoliitto ry. Toimintakertomus 2011

Suomen Saappaanheittoliitto ry. Toimintakertomus 2011 SUOMEN TOIMINTAKERTOMUS 2011 1(6) Suomen Saappaanheittoliitto ry Toimintakertomus 2011 Versio 1.0H Toiminnanjohtaja Eeva Isokorpi SUOMEN TOIMINTAKERTOMUS 2011 2(6) Sisällysluettelo 1 KILPAILUT... 3 1.1

Lisätiedot

URHEILULINJA TAVASTIAN LUKIO. Tavoitteellista kilpaurheilua päämäärätietoista opiskelua

URHEILULINJA TAVASTIAN LUKIO. Tavoitteellista kilpaurheilua päämäärätietoista opiskelua URHEILULINJA TAVASTIAN LUKIO Urheilulinja Opiskelijoille, joilla on tavoitteellinen kilpaurheiluharrastus Aloituspaikkoja 36 Päälajit jalkapallo, jääkiekko, lentopallo, salibandy, golf, yleisurheilu, uinti

Lisätiedot

Miehet - M1 M2 M3 M4 M5 M6 Voitot Pisteet M

Miehet - M1 M2 M3 M4 M5 M6 Voitot Pisteet M SM-turnaus I 27.-29.11.1998 palattiin Vierumäellä ensimmäinen SM-sarjan osaturnaus. Alla on sarjataulukot turnauksen peleistä, sekä pistetilanne ensimmäisen viikonlopun jälkeen. Miehet saavat pisteitä

Lisätiedot

Turnaus pelataan oheisen otteluohjelman mukaisesti seuraavilla pelipaikoilla:

Turnaus pelataan oheisen otteluohjelman mukaisesti seuraavilla pelipaikoilla: XXXIII MESTO TURNAUS Tampereella 22. 23.4.2017 Sarjat. Miehet (sarjataso 3-AM) Naiset A (sarjataso 2-3) Naiset B (sarjataso AM harraste) Yleisohjeet: Turnaus pelataan oheisen otteluohjelman mukaisesti

Lisätiedot

Ounasvaaran Hiihtoseura

Ounasvaaran Hiihtoseura Kiertopalkinnot 2011 KIERTOPALKINNOT 2011 Pohjola-malja Pohjola-yhtiöiden lahjoittamasta Pohjola-maljasta kilpaillaan vuodesta 1997 alkaen toistaiseksi. Pohjola-maljan saa vuodeksi haltuunsa maastohiihdon

Lisätiedot

Visio Vision toteuttamiseksi seura on luonut toimintafilosofian, joka toimii pohjana kaikelle tekemiselle

Visio Vision toteuttamiseksi seura on luonut toimintafilosofian, joka toimii pohjana kaikelle tekemiselle Visio 2025 Rovaniemen Palloseuran juniorityön visiona on kyetä systemaattisesti kasvattamaan pelaajia omaan edustusjoukkueeseen ja kansainvälisille kentille alkaen vuodesta 2025 Vision toteuttamiseksi

Lisätiedot

Kuvat Heikki Helin 1

Kuvat Heikki Helin 1 Kuvat Heikki Helin 1 2 Porissa järjestettiin Yleisurheilun suomenmestaruuskilpailut Kalevan Kisat 30.7.-2.8.2015. Järjestävinä seuroina toimivat Porin yleisurheilu, Nakkilan Vire ja Noormarkun Nopsa. Porin

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma, vuosi 2016

Toimintasuunnitelma, vuosi 2016 Toimintasuunnitelma, vuosi 2016 Sisällysluettelo 1 Toiminta-ajatus... 2 2 Arvot... 2 3 Visio... 2 4 Yleistä... 2 5 Painopistealueet... 3 6 Harrastus- ja kilpailutoiminta... 4 7 Pallokoulu ja PerheFutis...

Lisätiedot

YLIVIESKAN RAVIRATA TULE NÄKYMÄÄN RAVIKESKUS KESKISEEN. Malja-KRuunajaiset Ylivieskassa

YLIVIESKAN RAVIRATA TULE NÄKYMÄÄN RAVIKESKUS KESKISEEN. Malja-KRuunajaiset Ylivieskassa YLIVIESKAN RAVIRATA TULE NÄKYMÄÄN RAVIKESKUS KESKISEEN Malja-KRuunajaiset Ylivieskassa 10-11.8.2018 www.ylivieskanravit.fi RAVIURHEILU SUOMESSA RAVIURHEILU PONIRAVI- URHEILU Raviurheilu on vauhdikas urheilulaji,

Lisätiedot

Vanhempainilta 3.5.2016

Vanhempainilta 3.5.2016 Vanhempainilta 3.5.2016 Perustettu 2006 Palloliiton Grassroots-palkinto Vuoden 2014 harraste- ja kasvattajaseura FC Kangasalan kausimaksut ovat mahdollisimman alhaiset Talkootyö Toiminta kasvaa Etenkin

Lisätiedot

PERUSAVUSTUSHAKEMUS Vuosi 1(7) Huom! Yleisseura jättää yhden virallisen hakemuksen, jonka liitteenä voi olla jaostokohtaiset hakemuslomakkeet.

PERUSAVUSTUSHAKEMUS Vuosi 1(7) Huom! Yleisseura jättää yhden virallisen hakemuksen, jonka liitteenä voi olla jaostokohtaiset hakemuslomakkeet. PERUSAVUSTUSHAKEMUS Vuosi 1(7) Huom! Yleisseura jättää yhden virallisen hakemuksen, jonka liitteenä voi olla jaostokohtaiset hakemuslomakkeet. 1. HAKIJA Seura/yhdistys Lähiosoite Postitoimipaikka Pankki

Lisätiedot

PGC Edustuspelaajien ohjesääntö 2014

PGC Edustuspelaajien ohjesääntö 2014 2014 PGC Edustuspelaajien ohjesääntö 2014 ja PGC Edustuspelaajien ohjesääntö 2014 Edustuspelaajatoimikunnan vetäjä: Marco Willberg, GSM 040 930 6255 Ohjesäännöissä ilmenee pelaajien valintakriteerit eri

Lisätiedot

Kestävyysseminaari. Pikaluistelun toimintatavan muutos. Pajulahti

Kestävyysseminaari. Pikaluistelun toimintatavan muutos. Pajulahti Kestävyysseminaari Pikaluistelun toimintatavan muutos Pajulahti 1.10.2018 Toimintamallit lähihistoriassa 1980 luvulla SVUL ja TUL omat maajoukkuevalmentajat 1988, 1992 Kaksi luistelijaa O-kisoissa 1994

Lisätiedot

Kesäkauden päättäjäisissä jaettavat kiertopalkinnot :

Kesäkauden päättäjäisissä jaettavat kiertopalkinnot : EsSun KIERTOPALKINTOJEN SÄÄNNÖT 2012 Espoon Suunnan Johtokunta on kokouksessaan 3.4.2012 vahvistanut nämä säännöt olemaan voimassa toistaiseksi. S Ä Ä N N Ö T Kiertopalkinto voidaan antaa joko henkilölle

Lisätiedot

HUOMIONOSOITUSJÄRJESTELMÄ

HUOMIONOSOITUSJÄRJESTELMÄ HUOMIONOSOITUSJÄRJESTELMÄ Suomen Urheiluliitto ry Opetusministeriö Kunniamerkki (KM) - kunniapuheenjohtaja - kunniajäsen - arvokisamenestys Kultainen ansiomerkki ruusukkein (KAR) - liitto,- piiri- tai

Lisätiedot

Miksi jotain piti ja pitää tehdä?

Miksi jotain piti ja pitää tehdä? Miksi jotain piti ja pitää tehdä? kilpailijamäärät laskeneet rajusti viimeisen 25 vuoden aikana (huom. nuorten SM Kitee, Kotka 2012) lajin kotimainen kilpailutoiminta menettänyt seksikkyytensä lähes kokonaan

Lisätiedot

RUHA WOLLEY ry seurana.

RUHA WOLLEY ry seurana. KAUSIJULKAISU 2012-2013 27. kausi Ruha Ruhan lentopalloilun päätukija www.netikka.net/ruha.wolley -1- - 2 - RUHA WOLLEY ry seurana. Seura on aloittanut toimintansa vuonna 1986 ja on siitä yhtäjaksoisesti

Lisätiedot

Ohessa liikuntatilojen ja -alueiden 1.3., 1.5. ja 1.6.2015 voimaantulevat taksat.

Ohessa liikuntatilojen ja -alueiden 1.3., 1.5. ja 1.6.2015 voimaantulevat taksat. KOTKAN KAUPUNKI YLEISKIRJE 1/2015 Liikuntapalvelukeskus Puistotie 9-11 48100 Kotka puh. 234 5414 fax 234 5424 15.1.2015 Urheiluseurat TAKSALUETTELO Ohessa liikuntatilojen ja -alueiden 1.3., 1.5. ja 1.6.2015

Lisätiedot

Hangon Bridgeviikko

Hangon Bridgeviikko Hangon Bridgeviikko 21. 30.7.2017 Perinteinen Hangon Bridgeviikko järjestetään heinäkuun viimeisellä viikolla. Kilpailuohjelma on sama kuin vuonna 2016. Hanko Cup -kilpailuun on ilmoittauduttava torstaihin

Lisätiedot

Salibandyn Avainseuraverkosto ja yhteyshenkilöt

Salibandyn Avainseuraverkosto ja yhteyshenkilöt Salibandyn Avainseuraverkosto ja yhteyshenkilöt Aluekokouksille elosyyskuussa 2014 Floorball.fi Onko sinun seurasi Salibandyn Avainseura? Avainseurojen ominaisuuksia ovat mm.: Talous ja hallinto hoidettu

Lisätiedot

LeKi Yleisurheilun yhteistyötarjous 2013

LeKi Yleisurheilun yhteistyötarjous 2013 LeKi Yleisurheilun yhteistyötarjous 2013 Yleistä LeKi-Yu:sta Lempäälän Kisalla on pitkä perinne. Seura on perustettu jo vuonna 1904. LeKi -Yu:ssa on tällä hetkellä yli 350 aktiivista urheilijaa. Seurassamme

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 11v11 joukkueet (14-18v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 11v11 joukkueet (14-18v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 11v11 joukkueet (14-18v) C14-B18 ikäluokkien valmennus JyPK:ssa - tavoitteet C14-B18 11v11 ikäkausi- ja kilpajoukkueissa lähtökohtana on yksilöiden kehittäminen.

Lisätiedot

Barista JAM 2011 Baristamaajoukkue 2011 tiedote medialle ja jäsenistölle

Barista JAM 2011 Baristamaajoukkue 2011 tiedote medialle ja jäsenistölle Barista JAM 2011 Baristamaajoukkue 2011 tiedote medialle ja jäsenistölle Barista JAM 2011 sponsorit ja yhteistyökumppanit Suuri kiitos kaikille sponsoreille, yhteistyökumppaneille ja avustajille! Barista

Lisätiedot

SUOMEN AMERIKKALAISEN JALKAPALLON LIITTO RY Sarjamääräykset kaudelle 2016

SUOMEN AMERIKKALAISEN JALKAPALLON LIITTO RY Sarjamääräykset kaudelle 2016 SUOMEN AMERIKKALAISEN JALKAPALLON LIITTO RY Sarjamääräykset kaudelle 2016 Hyväksytty syysliittokokouksessa 2015 Sisältö 1. LISENSSIT... 3 2. SARJAMAKSUT (per joukkue)... 3 3. PELAAJASIIRRON MÄÄRÄAIKA JA

Lisätiedot

LaVe yleisurheilu. Lasten ja nuorten urheilun hyväksi.

LaVe yleisurheilu. Lasten ja nuorten urheilun hyväksi. LaVe yleisurheilu Lasten ja nuorten urheilun hyväksi www.lappajarvenveikot.fi/jaostot/yleisurheilu Maneesintie, Lappajärvi, puh. 0 20 LINJALIIKENNE Hernesniemi Oy Alarannantie 33 C, 200 Lappajärvi Puh.

Lisätiedot

JUURILLA. Joukkue vahvoilla tamperelaisilla

JUURILLA. Joukkue vahvoilla tamperelaisilla Joukkue vahvoilla tamperelaisilla JUURILLA Vuosi 2015 on Tapparan juhlavuosi, sillä vuonna 1955 perustettu Tappara täyttää 60 vuotta. Tapparan kiekkoperinteet ulottuvat kuitenkin aina vuoteen 1932, jolloin

Lisätiedot

Helsingin NMKY. Kausi B-pojat (s.-02)

Helsingin NMKY. Kausi B-pojat (s.-02) Helsingin NMKY Kausi 2017 2018 B-pojat (s.-02) Asialista Esittely Valmentajat Tavoitteet ja kulmakivet HNMKY Pelaajapolku Urheilijaksi kasvaminen Kesäharjoittelu Kausi 2017-2018 Viestintä ja vuorovaikutus

Lisätiedot

LENTOPALLON SM-LIIGA MIEHET PUDOTUSPELIT 2009-2010 PUOLIVÄLIERÄT. VaLePa Isku-Volley

LENTOPALLON SM-LIIGA MIEHET PUDOTUSPELIT 2009-2010 PUOLIVÄLIERÄT. VaLePa Isku-Volley LENTOPALLON SM-LIIGA MIEHET PUDOTUSPELIT 2009-2010 PUOLIVÄLIERÄT Vammalan Lentopallo Tampereen, puolivälierien ottelut 1. ottelu: 12.3. 18:30 Sastamala 2. ottelu: 14.3. 17:00 Sastamala 3. ottelu: 18.3.

Lisätiedot