Oamk musiikin opettajaesittelyt

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Oamk musiikin opettajaesittelyt"

Transkriptio

1 Oamk musiikin opettajaesittelyt Musiikin tutkinto-ohjelman opettajat ovat kokeneita pedagogeja ja taiteilijoita. Heidän ohjauksessaan opiskelijoista kasvaa luovia asiantuntijoita erilaisiin musiikkialan tehtäviin. Musiikin tiimi koostuu päätoimisista yliopettajista ja lehtoreista sekä lukuisasta määrästä sivutoimisia tuntiopettajia, jotka täydentävät osaamistamme opiskelijoiden instrumenttijakauman mukaan. Tutustu meihin, mekin haluamme tutustua sinuun! Klikkaamalla oheisen luettelon nimiä pääset suoraan esittelyteksteihin. KLASSINEN MUSIIKKI Laulu Piano Urut Huilu Viulu Soile Isokoski 2 Maija Lauri 3 Markku Liukkonen 4 Airi Tokola 5 Outi Nissi 6 Kristiina Puolitaival 7 Jouko Tötterström 8 Ismo Hintsala 9 Maija Lehtonen 10 Jaana Sariola 11 Esa Heikkilä 12 POP/JAZZ-MUSIIKKI Laulu Tiina Kaikkonen 13 Mari Leppävuori 14 Piano Samuli Mikkonen 15 Sähkökitara Niklas Winter 16 Rummut Olli Estola 17 YHTEISET Musiikin teoria-aineet Johanna Ruotsalainen 18 Musiikkiteknologia Erkki Nuottila 19 SIVUTOIMISET TUNTIOPETTAJAT

2 2 Laulu Soile Isokoski Lehtori, laulumusiikki Soile Isokoski opiskeli Sibelius-Akatemiassa ja piti ensikonserttinsa Helsingissa v Useiden menestyksekkäiden laulukilpailujen jälkeen hän on esiintynyt ympäri maailmaa kuuluisissa oopperataloissa ja konserttisaleissa. Hän on ollut vakituinen vierailija suurimmilla musiikkijuhlilla Suomessa ja ulkomailla. Lukuisista levytyksistään hän on saanut useita palkintoja Suomessa ja ulkomailla. Soile Isokoski sai ansioistaan Pro Finlandia -mitalin v Valtion säveltaidetoimikunnan palkinto hänelle myönnettiin v Hän vastaanotti Wienin Kamarilaulajan arvonimen v v.2011 hänet promovoitiin Helsingin teologisen tiedekunnan kunniatohtoriksi. Soile Isokoski aloitti Oulun ammattikorkeakoulussa lehtorina syksyllä Hän toimii Sibelius-Akatemian vierailevana professorina v lähtien. Pohjois-Pohjanmaan Maakuntapalkinnon Soile Isokoski sai v.2018 ansioistaan esiintyvänä taiteilijana ja opettajana Pohjois-Suomesta.

3 3 Laulu Maija Lauri Lehtori, laulumusiikki, vuorovaikutus ja viestintä Maija Lauri on kotoisin Kukkolankoskelta. Hän on valmistunut musiikin maisteriksi (Master in Music Performance) esittävän säveltaiteen koulutusohjelmasta, Piteån musiikkikorkeakoulusta sekä filosofian maisteriksi Jyväskylän yliopistosta opiskellen puheviestintää ja psykologiaa. Maija on opiskellut pitempiä jaksoja David Jonesin johdolla New Yorkissa ja Göteborgissa sekä oopperalaulaja Janet Williamsin studiossa Berliinissä. Näissä opinnoissaan hän on mm. perehtynyt ruotsalais-italialaiseen laulukouluun. Maija Lauri on esiintynyt omin konsertein sekä solistina useissa eri kokoonpanoissa ja konserteissa. Maija toimii tällä hetkellä Oulu ammattikorkeakoulun kulttuurialalla lehtorina sekä yrityksessään Ääntä kohti. Lisätietoja:

4 4 Laulu Markku Liukkonen Lehtori, laulumusiikki

5 5 Laulu Airi Tokola Yliopettaja, laulumusiikki Oululainen dramaattinen sopraano, laulun yliopettaja Airi Tokola on valmistunut Sibelius-Akatemiasta musiikin maisteriksi aineinaan kirkkomusiikki, laulupedagogia ja laulun solistinen diplomi. Hän on opiskellut laulua Sibelius- Akatemiassa oopperalaulaja Anita Välkin johdolla suorittaen diplomitutkinnon erinomaisin arvosanoin v Vuonna 1987 pitämänsä ensikonsertin ja Sibelius-Akatemian oopperadebyytin jälkeen Airi Tokola jatkoi opintojaan Wienin Musiikkikorkeakoulussa prof. Gerhard Kahryn johdolla Vuosina hän oli kiinnitettynä Wienin Valtionoopperan Studioon. Keväällä 1991 Tokola esiintyi Richard Straussin Elektra-oopperassa kapellimestari Lorin Maazelin johdolla Wienin Valtionoopperassa. Airi Tokolalla on ollut useita soolokonsertteja ja oopperaesiintymisiä kotimaassa mm. Helsingin, Vaasan, Kemin, Porin, Jyväskylän ja Oulun kaupunginorkestereiden solistina sekä ulkomailla Itävallassa, Saksassa, Hollannissa, Sveitsissä, Italiassa sekä Australiassa ja Amerikassa. Vuosina Airi Tokola toimi laulun lehtorina ja yliopettajana Oulun konservatoriossa. Vuodesta 2000 hän toimii laulun yliopettajana Oulun ammattikorkeakoulussa. Pedagogina hän on vieraillut opettamassa mm. Saksassa, Italiassa, Slovakiassa, Norjassa ja Sveitsissä. Vuosina hän on toiminut varapuheenjohtajana Suomen Laulupedagogit RY:ssä. Airi Tokola on Oulun Musiikkiteatteri ry MUSICAN taiteellinen johtaja sekä Anita Välkki-Seuran hallituksen jäsen.

6 6 Piano Outi Nissi Lehtori, pianomusiikki Klassisen musiikkipedagogikoulutuksen vastuuopettaja Kansainvälisten asioiden yhdyshenkilö Alkujaan muhoslainen pianisti Outi Nissi on kotonaan niin kamarimusiikin ja säestystehtävien kuin liedmusiikinkin parissa. Hän toimii paitsi opettajana ja säestäjänä, myös projektien sekä erilaisten hallinnollisten töiden parissa. Työ Oamkin musiikin osaston kansainvälisten asioiden koordinaattorina vie häntä säännöllisesti eri puolille Eurooppaa. Opettajavierailuja hän on tehnyt mm. Norjaan, Italiaan ja Unkariin. Outi Nissi valmistui Sibelius-Akatemiasta vuonna 2004 opettajanaan Teppo Koivisto. Hän on täydentänyt opintojaan Prahan Esittävän taiteen akatemiassa prof. Marián Lapsanskyn luokalla. Mestarikurssiopettajista merkittävimpiä hänelle ovat olleet Konstantin Bogino sekä Julius Drake. Kamarimusiikin parissa häntä ovat ohjanneet Paavo Pohjola ja Ralf Gothoni. Outi Nissi on esiintynyt monipuolisesti eri puolilla Suomea ja Eurooppaa sekä sooloresitaalein että kamarimuusikkona. Hän on konsertoinut aktiivisesti mm. Oulu Sinfonian kamarimusiikkisarjassa sekä eri musiikkijuhlilla (mm. Oulun musiikkijuhlat, Lieksan vaskiviikko, Joroisten musiikkipäivät). Outi Nissin debyyttilevy (Modest Mussorgski: Näyttelykuvat) julkaistiin maaliskuussa 2017.

7 7 Piano Kristiina Puolitaival Lehtori, tutkintovastaava, pianomusiikki Kristiina Puolitaival aloitti musiikin ammattiopinnot 1990 Kuopion konservatoriossa Ella ja Jaakko Untamalan johdolla (musiikkioppilaitoksen opettajan tutkinto 1994). Hän jatkoi opintojaan Sibelius-Akatemian esittävän taiteen koulutusohjelmassa Marita Viitasalon johdolla (diplomi 1998) Puolitaival opiskeli Kölnin musiikkikorkeakoulussa professori Arbo Valdman johdolla sekä solistisella että musiikkipedagogiaan painottuneella opintolinjalla (diplomitutkinnot 2000). Puolitaival on työskennellyt Oulun konservatoriossa säestyksen lehtorina sekä Oulun ammattikorkeakoulussa pianonsoiton lehtorina vuodesta 2001 lähtien. Kotimaan lisäksi Puolitaival on esiintynyt Saksassa, Hollannissa, Belgiassa, Virossa, Norjassa ja Ruotsissa.

8 8 Piano Jouko Tötterström Yliopettaja, pianomusiikki, opinnäytetyöt Jouko Tötterström on musiikin tohtori ja diplomipianisti. Hänen tohtorintyönsä oli nimeltään Pianoduon haasteet - Käytännölliset ja pedagogiset kysymykset sekä sävellyskokoelma. Tötterströmin erityisosaamista ovat pianonsoitto ja säveltäminen. Hänen sävellyksiään on esitetty laajalti sekä Suomessa että ulkomailla, ja tuotantoon kuuluu mm. kaksi sinfoniaa, pianokonsertto, runsaasti kamarimusiikkia ja liedejä, laaja tanssiteos Particle Plays, kamariooppera Kotiin ja musiikkia sekä soolopianolle että pianoduolle. Tötterström on toiminut Nykymusiikkiseura Lokakuun puheenjohtajana ja taiteellisena johtajana. Hän on kansallisen Leevi Madetoja -pianokilpailun perustaja ja projektipäällikkö. Tötterström opettaa Oamkissa pianonsoittoa, didaktiikkaa, kamarimusiikkia ja lied-musiikkia sekä ohjaa opinnäytetöitä. Hän on mukana kehittämässä Yamk-tutkintoja ja erityisesti Yamk-opinnäytetöitä.

9 9 Urut Ismo Hintsala Lehtori, urkumusiikki Ismo Hintsala opiskeli solistisen pianonsoiton, urkujensoiton sekä kirkkomusiikin koulutusohjelmat Sibelius-Akatemiassa Helsingissä sekä jatkoi opintojaan Pariisin konservatoriossa Notre-Dame katedraalin pääurkurin professori Olivier Latryn urkuluokalla. Pianonsoiton A-tutkinto (diplomi) valmistui 2002, ja urkujensoiton A-tutkinto Hintsalan tärkeimpinä opettajina on olleet uruissa mm. Olivier Latry, Hans Fagius ja Kari Jussila, sekä pianossa Jussi Siirala sekä useita kotimaisia ja ulkomaisia mestarikurssiopettajia (Berliini, Amsterdam, Tallinna, Oslo). Opintojensa jälkeen Ismo Hintsala on työskennellyt päätoimenaan piano- ja urkumusiikin opetustehtävissä Oulussa. Urkutaiteilijana Hintsala on esiintynyt lukemattomin resitaalein sekä kotimaassa että ulkomailla (Saksa, Ranska, Iso- Britannia, Espanja, Italia, Itävalta, Viro, Ruotsi). Hintsala on toiminut myös useiden kuorojen sekä laulutaiteilijoiden säestäjänä, Oulu Sinfonian urkurina, samoin usein myös Kemin kaupunginorkesterissa ja Oulun kamariorkesterissa. Ismo Hintsala on julkaissut useita cd-levyjä soolourkurina sekä säestävänä pianistina.

10 10 Urut Maija Lehtonen Lehtori, urkumusiikki Maija Lehtonen on opiskellut Helsingin Konservatoriossa sekä tämän jälkeen Sibelius-Akatemiassa aineinaan urkujen-, pianonja cembalonsoitto. Professori Tauno Äikään johdolla hän suoritti vain 20-vuotiaana urkujensoiton A-tutkinnon ja valmistui musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemian solistiselta linjalta vuonna Samana vuonna hän piti menestyksekkään ensikonserttinsa Helsingissä. Ulkomailla hän on täydentänyt opintojaan mm. Jon Laukvikin (Stuttgart), Guy Bovet n (Lausanne) ja Marie-Claire Alainin (Pariisi) johdolla. Maija Lehtonen on konsertoinut laajalti niin kotimaassa kuin ulkomailla, mm. kaikissa pohjoismaissa, Baltian maissa, Englannissa, Espanjassa, Italiassa, Itävallassa, Ranskassa, Saksassa, Sveitsissä, Puolassa, Venäjällä, sekä Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Finland Festivals valitsi hänet vuoden nuoreksi taiteilijaksi vuonna 1988, jolloin hän myös debytoi ensimmäisenä suomalaisena urkurina Lontoon maineikkaassa Royal Festival Hallissa. Lukuisiin radio- ja televisioesiintymisiin kuuluu Norddeutscher Rundfunkin ja Yleisradion yhteistyönä tuottama filmi Die finnische Orgellandschaft. Vuodesta 1986 Maija Lehtonen on soittanut sekä urkurina että pianistina yhdessä puolisonsa viulutaiteilija Manfred Gräsbeckin kanssa. Duo on myös levyttänyt ahkerasti, mm. kokoelman F.Kreislerin musiikkia. Soololevytyksistä voi nostaa esiin erityisesti italialaisen säveltäjän Marco Enrico Bossin ( ) urkuteokset, joihin Maija Lehtonen on erikoistunut. Maija Lehtonen on voittanut ensimmäisen palkinnon Lahden pohjoismaisessa urkukilpailussa vuonna 1984 sekä toisen palkinnon Barin kansainvälisessä Donato Marrone - urkukilpailussa vuonna 1989.

11 11 Huilu Jaana Sariola on opiskellut huilunsoittoa Mikael Helasvuon opastuksella Sibelius-Akatemiassa. Huilunsoiton diplomitutkinnon hän suoritti vuonna Jatko-opintoina hän suoritti kasvatustieteen lisensiaatin tutkinnon Oulun yliopistossa Vuodesta 2005 alkaen hän on työskennellyt Oulun ammattikorkeakoulun Kulttuurin osaston yliopettajana opettaen huilunsoittoa, pedagogisia aineita ja ohjaten opinnäytetöitä. Jaana Sariola Yliopettaja, huilumusiikki, opinnäytetyöt, pedagogiset opinnot Vuosien varrella Jaana Sariola on työskennellyt monipuolisesti musiikin alalla. Työtehtävät ovat olleet huilunsoiton opettaminen, orkesterityö eri orkestereiden riveissä sekä toimiminen solisti- ja kamarimuusikkona. Lisäksi monet kansainväliset opettajavaihdot Pohjoismaista Italiaan asti ovat antaneet opetustyöhön monipuolisuutta.

12 12 Viulu Esa Heikkilä Lehtori, viulumusiikki, kamarimusiikki, orkesterisoitto Esa Heikkilä on sekä Lohjan Kaupunginorkesterin sekä sinfoniaorkesteri Vivon taiteellinen johtaja. Hänet nimettiin myös Sysmän Suvisoiton uudeksi taiteelliseksi johtajaksi vuoteen 2018 saakka. Hän on toiminut aiemmin myös Riihimäen kesäkonserttien taiteellisena johtajana sekä hän on ollut Joensuun kaupunginorkesterin johdossa. Kapellimestarivierailuja Heikkilä on tehnyt paitsi suomalaisorkestereiden kapellimestarina myös ulkomailla. Heikkilän levytyksistä mm. Naxos ja BIS levymerkeille viimeisimpinä ovat Malcolm Arnoldin musiikkia sisältävä levytys BBC Ulster Orchestran kanssa ja Siitä tuntee joulun -äänite Sinfonia Lahden kanssa. Esa Heikkilä aloitti muusikonuransa viulistina maamme merkittävimmissä orkestereissa. Kamarimuusikkona hän on esiintynyt monilla festivaaleilla ja levyttänyt kamarimusiikkia mm. BIS-levymerkille. Oman muusikon uransa ohella Heikkilä on tehnyt pitkään työtä myös nuorten parissa mm. Lahden ammattikorkeakoulun orkesteri- ja kamarimusiikin lehtorina. Hämeen taidetoimikunta palkitsi Heikkilän vuonna 2009 Kulttuuritekopalkinnolla hänen pitkäaikaisesta ja laajavaikutteisesta työstään nuorten muusikkokouluttajana. Teksti: Tenoripaivat.fi

13 Pop/jazz-musiikki 13 Laulu Tiina Kaikkonen on pop/jazz-pedagogikoulutuksen vastuuopettaja sekä pop/jazz-laulun lehtori, joka haluaa auttaa jokaista kehittämään omaa ainutlaatuista ääntään ja sen sävyjä. Opetuksessaan Tiina haastaa ja tukee opiskelijoita kehittämään myös omaa ajatteluaan laulamiseen ja sen oppimiseen liittyen. Oppinsa Tiina on saanut paitsi Oulun yliopiston musiikkikasvatuksen laitokselta ja Oulun ammattikorkeakoulusta, myös vaihto-oppilasvuodesta Ruotsissa, että erilaisilta workshopeilta ja mestarikursseilta. Tiina Kaikkonen Tuntiopettaja, pop/jazz-musiikki, laulu Pop/jazz-musiikkipedagogikoulutuksen vastuuopettaja

14 Pop/jazz-musiikki 14 Laulu Mari Leppävuori Lehtori, pop/jazz-musiikki, laulu Työlomalla vuoden 2018 loppuun Mari Leppävuori valmistui Riihimäen musiikkiopistosta vuonna Sen jälkeen hän on opiskellut kasvatustieteen maisteriksi, ja hänellä on musiikin-, luokan-, ja laulunopettajan pätevyydet. Hän on opettanut muun muassa Madetojan musiikkilukiossa, Oulun yliopistolla, Oulun kansalaisopistolla, Oulu-opistossa sekä Oulun konservatoriossa, ja hän toimii nykyisin Oulun ammattikorkeakoulussa pop- ja jazzmusiikin lehtorina. Hänen muusikkosaavutuksiinsa kuuluu useita eri kokoonpanoja ja tuotantoja, muun muassa laulelmia, lastenmusiikkia, discoa ja jazzia. Mari Leppävuori tekee tieteellistä tutkimusta äänenkäytöstä magneettikuvausta apunaan käyttäen.

15 Pop/jazz-musiikki 15 Piano Samuli Mikkonen on pianisti ja säveltäjä, joka alkoi improvisoimaan pianon kanssa jo 3-vuotiaana. Samulin pääasiallinen yhtye tällä hetkellä on akustinen trio Kuára. Kuáran ohella Samuli on julkaissut neljä omaa levyä, ja on soittanut yli 20:llä muulla levyllä. Samuli aloitti musiikin lehtorina Oamkissa vuonna Kuva ja teksti: samulimikkonen.com Samuli Mikkonen Lehtori, pop/jazz-musiikki, piano Työlomalla lokakuun loppuun

16 Pop/jazz-musiikki 16 Sähkökitara Niklas Winter, synt. 1969, toimii sähkökitaristien opettajana Oamkissa. Hän on jazzkitaristi ja säveltäjä. Niklas on opiskellut Berklee College Of Musicissa Hän on julkaissut 7 CD-levyä omalla nimellään. Niklas tekee ulkomailla vuosittain noin 50 konserttia, muun muassa 20 kiertuetta Japanissa vuodesta 2003 alkaen. Niklaksen kotisivut löytyvät osoitteesta Kuva: Sofia Winter Niklas Winter Sivutoiminen tuntiopettaja, pop/jazz-musiikki, sähkökitara

17 Pop/jazz-musiikki 17 Rummut Olli Estola Tuntiopettaja, pop/jazzmusiikki, rummut Olli Estola (1982-) on toiminut lukuvuosina Oulun konservatoriolla päätoimisena rumpujensoiton opettajana jatkaen tällä hetkellä Oulun ammattikorkeakoulussa. Hänen oululaisia yhtyeitään ovat Mopocop, Nordic View, Kenneth Sjöwall Didie Dudes, Janne Mikkonen 4tet, Harri Sarkkinen Trio ja Breezer-bilebändi. Kööpenhaminassa, jonka jazzfestivaalilla hän on soittanut vuosittain v lähtien, hänen ensisijaiset yhteistyökumppaninsa ovat Gemmer- Estola Quartet sekä Ruokangas-Roland-Estola Trio (FIN-DK). Monipuolinen freelancetoiminta on vienyt hänet samoille lavoille oululaisten orkestereiden ohella mm. Jukka Perkon, Kirmo Lintisen, Seppo Kantosen, Estonian Dream Big Bandin (EST), Sergio Bastoksen (BRA), Raivo Tafenaun (EST), Jouni Järvelän, Jari Puhakan, Henry Ojutkankaan, New York Voicesin (USA), Alice Carrerin (DK), Joonatan Raution, Artur Túznikin (PL), Jussi Fredrikssonin ja Pepe Ahlqvistin kanssa.

18 Yhteiset 18 Musiikin teoria-aineet Johanna Ruotsalainen Lehtori, musiikin teoriaaineet

19 Yhteiset 19 Musiikkiteknologia Erkki Nuottila Lehtori, tiimipäällikkö, musiikkiteknologia

20 Sivutoimiset opettajat 20 Oamkin sivutoimisina instrumenttiopettajina toimii mm. Oulun konservatorion ja Oulu Sinfonian muusikoita. Lukuvuonna sivutoimiseen opettajakuntaan kuuluvat mm. Mia Ohenoja, viulu, Lauri Laitinen, sello, Janne Malinen, kitara, Markku Korhonen, klarinetti, Sakari Suoninen, trumpetti, Gustavo Nascimento Da Costa Subida, tuuba ja Petrus Ylitepsa, sähköbasso. Edellä mainittujen lisäksi musiikin koulutuksessa vierailee vuosittain kotimaisia ja kansainvälisiä taiteilijoita luennoitsijoina ja kv-vaihto-opettajina. Oamk tukee opiskelijoidensa osallistumista Oulun musiikkijuhlien mestarikursseille, vuoden 2018 tarjonta löytyy os.

Opinnot Tampereen Konservatoriossa 1974 1987 (ammattilinjalla 1985 1987)

Opinnot Tampereen Konservatoriossa 1974 1987 (ammattilinjalla 1985 1987) Kristiina Junttu Syntymäaika: 18.06.1968 Ammatti: pianisti, pianonsoitonopettaja Koulutus: Opinnot Tampereen Konservatoriossa 1974 1987 (ammattilinjalla 1985 1987) Opinnot Sibelius Akatemian Solistisella

Lisätiedot

Jatko-opintoja musiikista kiinnostuneille

Jatko-opintoja musiikista kiinnostuneille Jatko-opintoja musiikista kiinnostuneille Opiskeluvaihtoehtoja yliopistossa (n.5v.) ja ammattikorkeakoulussa (n. 3,5v.) Sekä yliopistoon että ammattikorkeakouluun haettaessa ennakkotehtäviä ja/tai soveltuvuuskoe

Lisätiedot

"Hommage a O. M.", op. 46 (2010) - Ensiesitys - for clarinet, violin, cello and piano

Hommage a O. M., op. 46 (2010) - Ensiesitys - for clarinet, violin, cello and piano Erkki Palola (1957-) "Hommage a O. M.", op. 46 (2010) for clarinet, violin, cello and piano - Ensiesitys - Erkki Palola, viulu Heikki Kulo, sello Jörg Fabian Schnabel, klarinetti Kari Syväniemi, piano

Lisätiedot

Markus Ketola Ralf Nyqvist Antti Rissanen UUSIA SOVITUKSIA JUNIOR BIG BANDILLE BIG BANG

Markus Ketola Ralf Nyqvist Antti Rissanen UUSIA SOVITUKSIA JUNIOR BIG BANDILLE BIG BANG Markus Ketola Ralf Nyqvist Antti Rissanen UUSIA SOVITUKSIA JUNIOR BANDILLE SUOMEN BAND -YHDISTYS RY A A SUOMEN BAND -YHDISTYS RY Big Bang Markus Ketola (s. 1968) Suomen big band -yhdistyksen projekti big

Lisätiedot

LAULUN KESÄAKATEMIA 2016

LAULUN KESÄAKATEMIA 2016 Kangasniemen Musiikkiviikot LAULUN KESÄAKATEMIA 2016 Taiteellinen johtaja Mikko Franck 1. Mestarikurssit laulajille 18. 24.7.2016 Opettajat: Irina Gavrilovici Camilla Nylund (20. 24.7.2016) Seppo Ruohonen

Lisätiedot

Giov. Battista Vaglica

Giov. Battista Vaglica Giov. Battista Vaglica Opiskeli V. Bellini-konservatoriossa Sisilian Palermossa suorittaen diplomitutkinnot urkujen- ja pianonsoitossa, sekä urkusävellyksessä. Hän on täydentänyt opintojaan useilla esityskäytäntöön

Lisätiedot

juliste: MainosMariini

juliste: MainosMariini juliste: MainosMariini SELLO-PIANO -KONSERTTI PERJANTAINA 22.11.2013 Markus Hallikainen (s. 1987) aloitti sellonsoiton 5-vuotiaan Helli Sepän oppilaana. Espoon musiikkiopistossa häntä opetti vuodesta -97

Lisätiedot

YLEISTÄ TIETOA SOITONOPISKELUSTA

YLEISTÄ TIETOA SOITONOPISKELUSTA YLEISTÄ TIETOA SOITONOPISKELUSTA Soiton/laulunopiskelu konservatoriossa on tavoitteellinen harrastus, joka vaatii tunneilla käymisen lisäksi sitoutumisen säännölliseen kotiharjoitteluun. Oppilaan viikoittainen

Lisätiedot

Kangasniemen Musiikkiviikot LAULUN KESÄAKATEMIA 2012 KURSSIT JA LAULUKILPAILU

Kangasniemen Musiikkiviikot LAULUN KESÄAKATEMIA 2012 KURSSIT JA LAULUKILPAILU Kangasniemen Musiikkiviikot LAULUN KESÄAKATEMIA 2012 KURSSIT JA LAULUKILPAILU Taiteellinen johtaja Mikko Franck 1. Prof. Irina Gavrilovicin mestarikurssi 15.-22.7.2012 Kurssimaksu 410, opetukseen kuuluu

Lisätiedot

Haapajärven V. Urkujuhlat 6.-11.11.2012. Kristuksen kirkastumisen kirkossa

Haapajärven V. Urkujuhlat 6.-11.11.2012. Kristuksen kirkastumisen kirkossa Haapajärven V Urkujuhlat 6.-11.11.2012 Kristuksen kirkastumisen kirkossa HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI OULUN HIIPPAKUNTA Piispan tervehdys Hyvät ystävät Tänä vuonna haluan tervehtiä Haapajärven Urkujuhlille tulevia

Lisätiedot

Kangasniemen Musiikkiviikot LAULUN KESÄAKATEMIA 2011 KURSSIT JA KILPAILUT

Kangasniemen Musiikkiviikot LAULUN KESÄAKATEMIA 2011 KURSSIT JA KILPAILUT Kangasniemen Musiikkiviikot LAULUN KESÄAKATEMIA 2011 KURSSIT JA KILPAILUT Taiteellinen johtaja Mikko Franck 1. Prof. Irina Gavrilovicin mestarikurssi 17.-24.7.2011 Kurssimaksu 410, opetukseen kuuluu vähintään

Lisätiedot

Kangasniemen Musiikkiviikot LAULUN KESÄAKATEMIA 2014 KURSSIT JA LAULUKILPAILU

Kangasniemen Musiikkiviikot LAULUN KESÄAKATEMIA 2014 KURSSIT JA LAULUKILPAILU Kangasniemen Musiikkiviikot LAULUN KESÄAKATEMIA 2014 KURSSIT JA LAULUKILPAILU Taiteellinen johtaja Mikko Franck 1. Prof. Irina Gavrilovicin mestarikurssi 20.-25.7.2014 Kurssimaksu 320, opetukseen kuuluu

Lisätiedot

(1940-1941) Aikojen lopun kvartetto

(1940-1941) Aikojen lopun kvartetto Olivier Messiaen (1908-1992) (1940-1941) Aikojen lopun kvartetto Quatuor pour la fin du Temps, III. Kuvat : E. Palola, M. Growthers, M. Käkelä, H. Kulo, Paopictures.fi, K. Syväniemi Kuvitus, taitto ja

Lisätiedot

Oulun ammattikorkeakoulu KULTTUURIALAN AMK-TUTKINNOT, KEVÄÄN 2017 YHTEISHAKU

Oulun ammattikorkeakoulu KULTTUURIALAN AMK-TUTKINNOT, KEVÄÄN 2017 YHTEISHAKU Oulun ammattikorkeakoulu KULTTUURIALAN AMK-TUTKINNOT, KEVÄÄN 2017 YHTEISHAKU AMK-tutkintoon johtava koulutus Kulttuurialan Medianomi (AMK) Musiikkipedagogi (AMK) Tanssinopettaja (AMK) Luonnonvara-alan

Lisätiedot

Etelä-Karjalan Klassinen kuoro. Suomalainen Kevät. Imatra 17.4.2010 klo 16, Vuoksenniska Kolmen ristin kirkko,

Etelä-Karjalan Klassinen kuoro. Suomalainen Kevät. Imatra 17.4.2010 klo 16, Vuoksenniska Kolmen ristin kirkko, Etelä-Karjalan Klassinen kuoro Suomalainen Kevät Imatra 17.4.2010 klo 16, Vuoksenniska Kolmen ristin kirkko, Lappeenranta 18.4.2010 klo 16, Lappeenrannan Musiikkiopiston Helkiö-sali Ohjelma Jaakko Mäntyjärvi

Lisätiedot

KONSERTTIKALENTERI SYKSY 2014. sib.fi. Elävä musiikki konserteissa SYKSY 2014

KONSERTTIKALENTERI SYKSY 2014. sib.fi. Elävä musiikki konserteissa SYKSY 2014 KONSERTTIKALENTERI Elävä musiikki konserteissa on korvaamaton, ainutkertainen elämys. Huippumuusikoiden yhteispeli, musiikin olemus, suuret tunteet ja yhteys ihmisen historiaan on aina henkilökohtainen

Lisätiedot

Klassisen musiikin instrumenttiopinnot alttoviulu 5,5 v

Klassisen musiikin instrumenttiopinnot alttoviulu 5,5 v Sibelius-Akatemiaan hakeneet ja hyväksytyt 2013-2017 2013 2013 2014 2014 2015 2015 2016 2016 2017 2017 Global Music Global Music 5,5 v (uusi 2016) 41 8 42 5 GLOMAS 2,5 v 15 4 26 5 28 6 35 3 28 2 yhteensä

Lisätiedot

Kulttuurialan ammattikorkeakoulututkinto KEVÄT 2019

Kulttuurialan ammattikorkeakoulututkinto KEVÄT 2019 Kulttuurialan ammattikorkeakoulututkinto KEVÄT 2019 AMK-tutkintoon johtava koulutus Kulttuurialan ammattikorkeakoulututkinto medianomi (AMK) musiikkipedagogi (AMK) tanssinopettaja (AMK) Liiketalouden ammattikorkeakoulututkinto

Lisätiedot

PÄÄSYKOEOHJEITA 2015

PÄÄSYKOEOHJEITA 2015 1 / 7 Sisällys YLEISTÄ... 1 MUSIIKKILEIKKIKOULU... 1 KLASSINEN MUSIIKKI PIANO... 2 Vuonna 2006 JA SEN JÄLKEEN SYNTYNEET... 2 PIANO... 2 Vuonna 2005 JA TÄTÄ AIEMMIN SYNTYNEET... 2 LAULU... 3 URUT (KIRKKOURUT)...

Lisätiedot

MUSIIKIN KOULUTUKSEN VALINTAKOEOPAS. Ammattikorkeakoulututkintoon johtava koulutus

MUSIIKIN KOULUTUKSEN VALINTAKOEOPAS. Ammattikorkeakoulututkintoon johtava koulutus MUSIIKIN KOULUTUKSEN VALINTAKOEOPAS Ammattikorkeakoulututkintoon johtava koulutus Täydennyshaku 2017 1 1 MUSIIKIN KOULUTUKSEN VALINTAKOEOPAS 2017 Musiikin koulutus Kulttuurialan ammattikorkeakoulututkinto

Lisätiedot

HAKUOPAS LUKUVUOSI PALMGREN- KONSERVATORIO

HAKUOPAS LUKUVUOSI PALMGREN- KONSERVATORIO HAKUOPAS LUKUVUOSI 2019 2020 PALMGREN- KONSERVATORIO HAKU MUSIIKIN AMMATTI- OPINTOIHIN 19.2. 12.3.2019 + jatkuva haku syksyllä 2019 ja keväällä 2020 4 Alumniesittelyt: Kadi Vija ja Jussi Merikallio 8 Musiikkialan

Lisätiedot

MUSIIKIN KOULUTUSOHJELMAN VALINTAKOEOPAS

MUSIIKIN KOULUTUSOHJELMAN VALINTAKOEOPAS MUSIIKIN KOULUTUSOHJELMAN VALINTAKOEOPAS Aikuisten tutkintoon johtava koulutus Kevään 2013 yhteishaku 2 1 MUSIIKIN KOULUTUSOHJELMAN VALINTAKOEOPAS 2013, AIKUISTEN TUTKINTOON JOHTAVA KOULUTUS Musiikin koulutusohjelma

Lisätiedot

Global Music Global Music 5,5 v GLOMAS 2,5 v yhteensä

Global Music Global Music 5,5 v GLOMAS 2,5 v yhteensä Sibelius-Akatemiaan hakeneet ja hyväksytyt 2015-2018 2015 hak 2015 hyv 2016 hak 2016 hyv 2017 hak 2017 hyv 2018 hak 2018 hyv Arts Management Arts Management 2,5 v 106 14 ei hakua ei hakua 74 15 ei hakua

Lisätiedot

PÄÄSYKOEOHJEITA / 7

PÄÄSYKOEOHJEITA / 7 PÄÄSYKOEOHJEITA 2018 1 / 7 Sisällys YLEISTÄ... 2 MUSIIKKILEIKKIKOULU... 2 PERUSOPINNOT JA SYVENTÄVÄT OPINNOT... 2 KLASSINEN MUSIIKKI PIANO... 2 LAULU... 3 URUT (KIRKKOURUT)... 3 VIULU... 3 ALTTOVIULU...

Lisätiedot

Juho Laitinen, sello Jouko Laivuori, piano Sirje Ruohtula, valosuunnittelu

Juho Laitinen, sello Jouko Laivuori, piano Sirje Ruohtula, valosuunnittelu DocMus-yksikkö Juho Laitinen, sello Jouko Laivuori, piano Sirje Ruohtula, valosuunnittelu Juho Laitisen 3. jatkotutkintokonsertti lauantaina 12.3.2011 klo 21.00 Sibelius-Akatemian konserttisalissa Morton

Lisätiedot

YLEISTÄ TIETOA SOITONOPISKELUSTA

YLEISTÄ TIETOA SOITONOPISKELUSTA YLEISTÄ TIETOA SOITONOPISKELUSTA Soiton/laulunopiskelu konservatoriossa on tavoitteellinen harrastus, joka vaatii tunneilla käymisen lisäksi sitoutumisen säännölliseen kotiharjoitteluun. Oppilaan viikoittainen

Lisätiedot

PÄÄSYKOEOHJEITA / 7

PÄÄSYKOEOHJEITA / 7 PÄÄSYKOEOHJEITA 2019 1 / 7 Sisällys YLEISTÄ... 2 MUSIIKKILEIKKIKOULU... 2 PERUSOPINNOT JA SYVENTÄVÄT OPINNOT... 2 KLASSINEN MUSIIKKI PIANO... 2 LAULU... 3 URUT (kirkkourut)... 3 VIULU... 3 ALTTOVIULU...

Lisätiedot

PÄÄSYKOEOHJEITA 2016 1 / 7

PÄÄSYKOEOHJEITA 2016 1 / 7 PÄÄSYKOEOHJEITA 2016 1 / 7 Sisällys YLEISTÄ... 2 MUSIIKKILEIKKIKOULU... 2 KLASSINEN MUSIIKKI... 2 PIANO... 2 LAULU... 3 URUT (KIRKKOURUT)... 3 VIULU... 3 ALTTOVIULU... 4 SELLO JA KONTRABASSO... 4 PUUPUHALTIMET...

Lisätiedot

G. Musiikkialan perustutkinto. Opetussuunnitelma 2013-14 1. AMMATILLISET OPINNOT 90 OV. 1.1. Työtehtävän suunnittelu 10 ov

G. Musiikkialan perustutkinto. Opetussuunnitelma 2013-14 1. AMMATILLISET OPINNOT 90 OV. 1.1. Työtehtävän suunnittelu 10 ov G. Musiikkialan perustutkinto Opetussuunnitelma 2013-14 1. AMMATILLISET OPINNOT 90 OV 1.1. Työtehtävän suunnittelu Yrittäjyysosaaminen ja työelämätaidot Yrittäjyyden perus 3 ov - yrittäjyys ja yrittäjyyden

Lisätiedot

Musiikkitalo Selkokielinen esite

Musiikkitalo Selkokielinen esite Musiikkitalo Selkokielinen esite Tervetuloa Musiikkitaloon! Helsingin Musiikkitaloon ovat tervetulleita kaikki. Musiikkitalossa voi käydä kuuntelemassa konsertteja. Musiikkitalossa on kuusi salia konsertteja

Lisätiedot

SALON MUSIIKKI- OPISTO LÄNSI- RANTA 4B 24100 SALO

SALON MUSIIKKI- OPISTO LÄNSI- RANTA 4B 24100 SALO SALON MUSIIKKI- OPISTO LÄNSI- RANTA 4B 24100 SALO SALON MUSIIKKIOPISTO Musiikkiopiston Nohterin ja Kärjen talot Musiikkiopiston kirjastotalon tilat Musiikkiopiston toimitilat sijaitsevat Salon keskustassa

Lisätiedot

Kanttorinvirkaan kelpoistavia tutkintoja koskevien säädösten soveltamisohje Hyväksytty piispainkokouksessa

Kanttorinvirkaan kelpoistavia tutkintoja koskevien säädösten soveltamisohje Hyväksytty piispainkokouksessa Kanttorinvirkaan kelpoistavia tutkintoja koskevien säädösten soveltamisohje Hyväksytty piispainkokouksessa 11.9.2013 SISÄLTÖ 1. Soveltamisohje 2. Piispainkokouksen ja kirkkohallituksen myöntämät kelpoisuudet

Lisätiedot

FINLAND FESTIVALS YLEISÖMÄÄRÄT 2009

FINLAND FESTIVALS YLEISÖMÄÄRÄT 2009 April Jazz Espoo 22.4. 26.4. 5 17 0 17 7 000 8 000 21 2 23 6 988 17 000 0 % -53 % Avantin Suvisoitto 22.6. 28.6. 7 12 4 16 3 000 3 600 10 5 15 3 000 4 500 0 % -20 % Baltic Jazz 3.7. 5.7. 3 17 5 22 4 110

Lisätiedot

Madetojan musiikkilukio PL 45, (Leevi Madetojankatu 1), OULU Puh / Rehtori /Kanslia / Opo

Madetojan musiikkilukio PL 45, (Leevi Madetojankatu 1), OULU Puh / Rehtori /Kanslia / Opo Madetojan musiikkilukio PL 45, (Leevi Madetojankatu 1), 90015 OULU Puh. 044-7039861 / Rehtori 050 316 6683 /Kanslia 044 703 9074 / Opo HAKIJAN OPAS 2018 Madetojan musiikkilukion toiminta-ajatus Koulu antaa

Lisätiedot

Kanttorin virat ja päätös niihin vaadittavista tutkinnoista

Kanttorin virat ja päätös niihin vaadittavista tutkinnoista Kanttorin virat ja päätös niihin vaadittavista tutkinnoista Suomen evankelis-luterilaisessa kirkossa on kolme erilaista kanttorinvirkaa. Yleisin virka seurakunnissa on ylempää korkeakoulututkintoa edellyttävä

Lisätiedot

Madetojan musiikkilukio PL 45, (Suvantokatu 1), OULU Puh / Rehtori /Kanslia / Opo

Madetojan musiikkilukio PL 45, (Suvantokatu 1), OULU Puh / Rehtori /Kanslia / Opo Madetojan musiikkilukio PL 45, (Suvantokatu 1), 90015 OULU Puh. 044 703 9861 / Rehtori 050 316 6683 /Kanslia 044 703 9074 / Opo HAKIJAN OPAS 2016 Madetojan musiikkilukion toiminta-ajatus Koulu antaa saman

Lisätiedot

KAMPRAATTTI ON OSALLISTUNUT SEURAAVIIN KUOROKILPAILUIHIN, -KATSELMUKSIIN JA -FESTIVAALEIHIN:

KAMPRAATTTI ON OSALLISTUNUT SEURAAVIIN KUOROKILPAILUIHIN, -KATSELMUKSIIN JA -FESTIVAALEIHIN: KAMPRAATTI, viralliselta nimeltään Ilmajoen musiikkikoulun kamarikuoro Kampraatti, on perustettu vuonna 1979. Kuoron on perustanut ja koko sen historian ajan johtanut Ilmajoen musiikkiopiston rehtori,

Lisätiedot

Musiikki ja tanssi. Valintakoeopas 2013 Nuorten koulutus

Musiikki ja tanssi. Valintakoeopas 2013 Nuorten koulutus Musiikki ja tanssi Valintakoeopas 2013 Nuorten koulutus 1 Musiikin koulutusohjelma, nuorten koulutus, Musiikkipedagogi (AMK) Koulutusohjelman hakukoodi 274, koulutusyksikön hakukoodi 1529 Tutkinnon laajuus

Lisätiedot

Eija Kajavan opinnäytekonsertti. Romantiikan ajan kamarimusiikkia. Musiikkikeskuksen kamarimusiikkisalissa klo 19

Eija Kajavan opinnäytekonsertti. Romantiikan ajan kamarimusiikkia. Musiikkikeskuksen kamarimusiikkisalissa klo 19 Eija Kajavan opinnäytekonsertti Säveliä elämästä Romantiikan ajan kamarimusiikkia Musiikkikeskuksen kamarimusiikkisalissa 28.11.2012 klo 19 Eija Kajava, viulu, Marjaana Oliveira, viulu Sonja Koistinen,

Lisätiedot

Musiikkikasvatuksen perusteet / Muko (Musiikinteorian perusteet) /

Musiikkikasvatuksen perusteet / Muko (Musiikinteorian perusteet) / Muko syksy 2013 OPS 2013 1. VUOSIKURSSIN OPETUS (2013-14) 405018Y Opintoihin orientoituminen OK 900070Y Tieteellinen viestintä OK Oodissa 900075Y Puheviestintä OK Oodissa 901001Y Toinen kotimainen kieli

Lisätiedot

OPETUSTARJOTIN

OPETUSTARJOTIN OPETUSTARJOTIN 2017 2018 Taiteen perusopetus Soitinvalmennus Karuselli Musiikkileikkikoulu Avoin opetus Lyhytkurssit Muut maksut Ilmoittautuminen TAITEEN PERUSOPETUS Perusopetus - laaja oppimäärä Laaja

Lisätiedot

Musiikkikasvatuksen perusteet / Muko (Musiikinteorian perusteet) /

Musiikkikasvatuksen perusteet / Muko (Musiikinteorian perusteet) / Muko syksy 2013 OPS 2013 1. VUOSIKURSSIN OPETUS (2013-14) 405018Y Opintoihin orientoituminen OK 900070Y Tieteellinen viestintä OK Oodissa 900075Y Puheviestintä OK Oodissa 901001Y Toinen kotimainen kieli

Lisätiedot

Ajankohtaista. Taidelukioviikko 21.1. 25.1.

Ajankohtaista. Taidelukioviikko 21.1. 25.1. Ajankohtaista Taidelukioviikko.. 5.. Lopputyönäyttely Muutos.. alkaen, näyttelyyn voi tutustua koulupäivien aikana 8.. saakka Promenadikonsertti ti.. klo 8:0 Melartinsalissa, vapaa pääsy, ohjelma 0 Kevyen

Lisätiedot

LAULUN KESÄAKATEMIA 2017

LAULUN KESÄAKATEMIA 2017 Kangasniemen Musiikkiviikot LAULUN KESÄAKATEMIA 2017 Taiteellinen johtaja Mikko Franck 1. Mestarikurssit laulajille 17. 23.7.2017 Opettajat: Irina Gavrilovici Johanna Rusanen-Kartano (19. 23.7.2017) Seppo

Lisätiedot

SAKARI MONONEN COLL.629

SAKARI MONONEN COLL.629 Arkistoluettelo 637 SAKARI MONONEN COLL.629 Käsikirjoituskokoelmat 1 SAKARI MONONEN, säveltäjä COLL. 629 Säveltäjä ja musiikkipedagogi Sakari Mononen syntyi 27.7.1928 ja kuoli 1998. Hän työskenteli ensin

Lisätiedot

MUSIIKKIOPISTOTASON VALINTAKOEOPAS 2013

MUSIIKKIOPISTOTASON VALINTAKOEOPAS 2013 5.4.2013 OULUN KONSERVATORIO Postiosoite: PL 20 90015 Oulun kaupunki puh. 044 703 9162 Opintotoimiston käyntiosoite: Lintulammentie 1 L Nettisivut: www.oulunkonservatorio.fi MUSIIKKIOPISTOTASON VALINTAKOEOPAS

Lisätiedot

Luokanopettajaksi, aineenopettajaksi tai opinto-ohjaajaksi?

Luokanopettajaksi, aineenopettajaksi tai opinto-ohjaajaksi? Luokanopettajaksi, aineenopettajaksi tai opinto-ohjaajaksi? Tiina Nyyssönen, koulutussuunnittelija OKL tiina.m.nyyssonen@jyu.fi JYU. Since 1863. 12.11.2018 1 Millainen OKL on? Luokanopettajakoulutus =>

Lisätiedot

FAUNIEN ILTAPÄIVÄ KAMARIMUSIIKKISARJAN KONSERTTI. Su klo 15 Tampere-talon Pieni sali. Kaapo Kamu

FAUNIEN ILTAPÄIVÄ KAMARIMUSIIKKISARJAN KONSERTTI. Su klo 15 Tampere-talon Pieni sali. Kaapo Kamu FAUNIEN ILTAPÄIVÄ KAMARIMUSIIKKISARJAN KONSERTTI Su 28.10.2018 klo 15 Tampere-talon Pieni sali Kaapo Kamu 1 Su 28.10.2018 klo 15 Tampere-talon Pieni sali FAUNIEN ILTAPÄIVÄ KAMARIMUSIIKKISARJAN KONSERTTI

Lisätiedot

SALON MUSIIKKIOPISTO

SALON MUSIIKKIOPISTO SALON MUSIIKKIOPISTO SALON MUSIIKKIOPISTO Musiikkiopiston Nohterin ja Kärjen talot Musiikkiopiston kirjastotalon tilat Musiikkiopiston toimitilat sijaitsevat Salon keskustassa kirjaston läheisyydessä.

Lisätiedot

1.Ensimmäisenä festivaalipäivänä mukana on Karjalan tasavallan sinfoniaorkesteri Karjalan Valtion Philharmonicorkesteri

1.Ensimmäisenä festivaalipäivänä mukana on Karjalan tasavallan sinfoniaorkesteri Karjalan Valtion Philharmonicorkesteri Ruskeala Symphony -retki 10.8.2019 (Lähtö Joensuusta ja Paluu Joensuuhun) Tapahtuman viralliset nettisivut: https://ruskeala-symphony.com/en Ruskealan Symphony Music Festival. Ruskealan Mountain Park (Sortavalan

Lisätiedot

OOPPERAA JA KIRKKOMUSIIKKIA LAMMIN KIRKOSSA

OOPPERAA JA KIRKKOMUSIIKKIA LAMMIN KIRKOSSA OOPPERAA JA KIRKKOMUSIIKKIA LAMMIN KIRKOSSA Pääsiäisen tunnelmaan johdattaa konsertti Pietà, Signore! lauantaina 28.3. klo 18.00 Lammin kauniissa kivikirkossa. Lahden Oopperan solistit ja kuoro esittävät

Lisätiedot

3.vsk Länsimaisen musiikin historia (1 b Barokki-Romantiikka)/Matti Huttunen Koodi A Keväällä 2013

3.vsk Länsimaisen musiikin historia (1 b Barokki-Romantiikka)/Matti Huttunen Koodi A Keväällä 2013 Muokattu 4.9.2012 1 Musiikkikasvatuksen koulutus, vuosikurssit 3. 5. Maunonkadun toimipiste Huom! v Kaikille opintojaksoille tulee ilmoittautua web-oodissa. v Tarkista aikataulu AINA ennen opetuksen alkua..

Lisätiedot

Su 1.5.2016 klo 13 Sibeliustalo PERINTEINEN VAPPUMATINEA

Su 1.5.2016 klo 13 Sibeliustalo PERINTEINEN VAPPUMATINEA Su 1.5.2016 klo 13 Sibeliustalo PERINTEINEN VAPPUMATINEA Petri Juutilainen, kapellimestari Johanna Iivanainen, laulu Champagner-Galoppi (H. C. Lumbye) Marssi elokuvasta Sirkus (I. Dunajevski, sov. W. Tuschla

Lisätiedot

Raudaskylän Soiva Kesä tarjoaa

Raudaskylän Soiva Kesä tarjoaa musiikkileirit 2015 Raudaskylän kesä soi. Jo 46 kerran. Raudaskylän Soiva Kesä tarjoaa pedagogisesti korkeatasoisia musiikkikursseja klassisesta popmusiikkiin, puhallinmusiikkiin ja kansanmusiikkiin. Turvallinen,

Lisätiedot

Schildtissä... Kansainvälisyyttä

Schildtissä... Kansainvälisyyttä Kansainvälisyyttä Schildtissä... Olemme mukana Europroject Education without Frontiers verkostossa (19 koulua eri puolilta Eurooppaa) VIIKON mittaiset vastavuoroiset vaihtoprojektit verkoston koulujen

Lisätiedot

Miten meni Suomen matkailussa vuonna 2005?

Miten meni Suomen matkailussa vuonna 2005? Miten meni Suomen matkailussa vuonna 2005? Mitkä olivat vetovoimaisimmat alueet, paikkakunnat, suosituimmat kohteet, väkirikkaimmat tapahtumat? Entäpä flopit? Heikki Artman Art-Travel Oy Matkailun kehitys

Lisätiedot

Tapahtumakalenteri kevät 2008

Tapahtumakalenteri kevät 2008 2 nseudun musiikkiopisto 3 Tammikuu pe 18.1. 18.00 Vapaasti viululla ja huilulla Sipoo Artborg 35 la 19.1. 12.30 Vapaasti huilulla ja viululla 16.00 Romantiikan iltapäivä Pikkukirkko to 24.1. 18.00 Vihkiäisjuhlat,

Lisätiedot

Viulunsoiton lehtori, Helsinki ja Jyväskylä (1997) (A-tutkintokonsertti Keski-Suomen konservatorion ja Sibelius-Akatemian yhteistyönä) 70 ov/105 op

Viulunsoiton lehtori, Helsinki ja Jyväskylä (1997) (A-tutkintokonsertti Keski-Suomen konservatorion ja Sibelius-Akatemian yhteistyönä) 70 ov/105 op Heidi Mantere Mobile: +358 40 7340 878 e-mail: heidi@heidi.fi Url: www.heidi.fi ANSIOLUETTELO Koulutus Somatic Pilates ohjaaja/ Somatic Pilates Instructor (2014) 600h Lihaskalvolinjojen (myofasciaali)

Lisätiedot

MUSIIKIN KOULUTUKSEN VALINTAKOEOPAS

MUSIIKIN KOULUTUKSEN VALINTAKOEOPAS 6.2.2014 MUSIIKIN KOULUTUKSEN VALINTAKOEOPAS Aikuisten tutkintoon johtava koulutus Kevään 2014 yhteishaku 2 1 MUSIIKIN KOULUTUKSEN VALINTAKOEOPAS 2014, AIKUISTEN TUTKINTOON JOHTAVA KOULUTUS Musiikin koulutus

Lisätiedot

MUSIIKIN KOULUTUSOHJELMAN VALINTAKOEOPAS

MUSIIKIN KOULUTUSOHJELMAN VALINTAKOEOPAS MUSIIKIN KOULUTUSOHJELMAN VALINTAKOEOPAS Aikuisten tutkintoon johtava koulutus Kevään 2011 yhteishaku 2 1 MUSIIKIN KOULUTUSOHJELMAN VALINTAKOEOPAS 2011... 3 1.1 Valintakokeet... 4 1.2 Säestäjän käyttö

Lisätiedot

KARSTULAN 40. MUSIIKKIVIIKKO

KARSTULAN 40. MUSIIKKIVIIKKO KARSTULAN 40. MUSIIKKIVIIKKO MUSIIKKILEIRI, LAULULEIRI SEKÄ PUU SOI-KONSERTTISARJA 25.7-1.8.2015 w w w. ke o ka rstula.f i Karstulan 40. musiikkileiri www.keokarstula.fi Järjestäjä: Karstulan Evankelinen

Lisätiedot

PÄHEÄ -konserttisarja Euran koulukeskuksen auditoriossa

PÄHEÄ -konserttisarja Euran koulukeskuksen auditoriossa PÄHEÄ -konserttisarja Euran koulukeskuksen auditoriossa Sunnuntai 25.10.2015 klo 17, liput 10 PÄRE Ensimmäinen yhtye 200 vuoteen, tai koskaan, jossa on suomalainen säkkipilli! Yhtye tutkii rohkeasti soittimen

Lisätiedot

Musiikkiopistosta musiikkiyliopistoksi

Musiikkiopistosta musiikkiyliopistoksi Musiikkiopistosta musiikkiyliopistoksi Sibelius-Akatemia marraskuussa 2011 Gustav Djupsjöbacka OKM-seminaari 21.11.2011 Musiikkitalo Kuvitus: Sibelius - Finlandia Visio 2016 Sibelius-Akatemia on vireä

Lisätiedot

LAULUN KESÄAKATEMIA 2018

LAULUN KESÄAKATEMIA 2018 Kangasniemen Musiikkiviikot LAULUN KESÄAKATEMIA 2018 Taiteellinen johtaja Mikko Franck 1. Mestarikurssit laulajille 16. 22.7.2018 Opettajat: Seppo Ruohonen Johanna Rusanen-Kartano Sirkku Wahlroos-Kaitila

Lisätiedot

MUSIIKKIOPISTOTASON VALINTAKOEOPAS 2015

MUSIIKKIOPISTOTASON VALINTAKOEOPAS 2015 päivitetty 4.5.2015 OULUN KONSERVATORIO Postiosoite: PL 20 90015 Oulun kaupunki puh. 044 703 9162 Opintotoimiston käyntiosoite: Leevi Madetojan katu 1 Nettisivut: www.oulunkonservatorio.fi MUSIIKKIOPISTOTASON

Lisätiedot

Hyllyluokitus musiikkiaineisto

Hyllyluokitus musiikkiaineisto Hyllyluokitus musiikkiaineisto Sisällys Käsikirjasto... 1 Kasetit... 1 CD:t... 2 Kirjat... 4 Musiikkivideot... 5 Nuotit... 5 Käsikirjasto 01 Bibliografiat 78 Musiikki 78.03 Hakuteokset. Sanakirjat 78.3

Lisätiedot

1. Opinnäytetyön alustava suunnitelma (korkeintaan 10 minuuttia)

1. Opinnäytetyön alustava suunnitelma (korkeintaan 10 minuuttia) Musiikin koulutusohjelma/ Ylempi AMK tutkinto Valintakoekuvaus kevät 2012 Valintakokeessa on kolme osaa: 1. Opinnäytetyön alustava suunnitelma 2. Haastattelu 3. Musiikillinen työnäyte. Alla on tarkemmat

Lisätiedot

Vaihto-oppilasvuosi Teatterikorkeakoulun näyttelijäntyön linjalla 2012-2013

Vaihto-oppilasvuosi Teatterikorkeakoulun näyttelijäntyön linjalla 2012-2013 Vilma Putro CV Teatterialalta Yhteystiedot: Gsm: 045-8036855 vilma.putro@hotmail.com www.vilmaputro.com Henkilötiedot: Syntymäaika: 1988 Pituus: 156cm Kielitaito: suomi (äidinkieli), venäjä, englanti Erityistaidot:

Lisätiedot

9,(67,17bÃ-$Ã.89$7$,'($/$1Ã$00$77,.25.($.28/8 787.,172Ã$57(120,Ã$0. .b6,ã-$ã7$,'(7(2//,6886$/$1ã$00$77,.25.($.28/8 787.,172Ã.89$7$,7(,/,-$Ã$0.

9,(67,17bÃ-$Ã.89$7$,'($/$1Ã$00$77,.25.($.28/8 787.,172Ã$57(120,Ã$0. .b6,ã-$ã7$,'(7(2//,6886$/$1ã$00$77,.25.($.28/8 787.,172Ã.89$7$,7(,/,-$Ã$0. 9,(67,17bÃ-$Ã.89$7$,'($/$1Ã$00$77,.25.($.28/8 787.,172Ã$57(120,Ã$0..b6,Ã-$Ã7$,'(7(2//,6886$/$1Ã$00$77,.25.($.28/8 787.,172Ã.89$7$,7(,/,-$Ã$0. 2SLQQl\WHW\ +DUMRLWWHOX ÃÃÃÃÃÃÃÃÃÃÃÃÃÃÃÃÃÃÃÃÃÃÃÃÃÃÃÃÃÃÃÃÃÃÃÃÃÃÃÃÃÃRY

Lisätiedot

Bela Bartók: Rapsodia nro 1 viululle ja orkesterille Emma Mali, viulu. Sergei Prokofjev: Pianokonsertto nro 1, 2. ja 3. osa Ossi Tanner, piano

Bela Bartók: Rapsodia nro 1 viululle ja orkesterille Emma Mali, viulu. Sergei Prokofjev: Pianokonsertto nro 1, 2. ja 3. osa Ossi Tanner, piano 13.5. KESKIVIIKKOSARJA 13 Musiikkitalo klo 19.00 Pertti Pekkanen, kapellimestari Bela Bartók: Rapsodia nro 1 viululle ja orkesterille Emma Mali, viulu 10 min Sergei Prokofjev: Pianokonsertto nro 1, 2.

Lisätiedot

KARSTULAN 42. MUSIIKKIVIIKKO

KARSTULAN 42. MUSIIKKIVIIKKO KARSTULAN 42. MUSIIKKIVIIKKO MUSIIKKILEIRI, LAULULEIRI SEKÄ PUU SOI-KONSERTTISARJA 22.7-29.7.2017 w w w. ke o k a r s t u l a. f i Karstulan 42. musiikkileiri www.keokarstula.fi Järjestäjä: Karstulan Evankelinen

Lisätiedot

XXII Tulindberg viikko 5. 12.10.2014

XXII Tulindberg viikko 5. 12.10.2014 XXII Tulindberg viikko 5. 12.10.2014 perjantai 10.10.2014 klo 19.00 Tulindbergin sali Antti Ilvonen, kitara Laura Heikkilä, piano Mika Ryhtä, klarinetti Hannu Hirvelä, piano Stephanie Archer, nokkahuilu

Lisätiedot

Voittajat lavalla / Winners on stage

Voittajat lavalla / Winners on stage Suomen Chopin-yhdistyksen konsertti / The Chopin Society of Finland concert Voittajat lavalla / Winners on stage Steinway Piano Festival 2018 Helsinki -kilpailussa palkitut nuoret pianistit esiintyvät

Lisätiedot

Johannes Piirto, piano

Johannes Piirto, piano Esa Heikkilä, kapellimestari Aarre Merikanto: Intrada 5 min Joonas Kokkonen: Sellokonsertto 8 min I osa Moderato mosso - Allegro Lauri Kankkunen, sello Maurice Ravel: Don Quichotte à Dulcinée 6 min I Chanson

Lisätiedot

PIANO > Kandidaatin tutkinto (180 op) PÄÄAINEOPINNOT (SISÄLTÖKOKONAISUUDET) op min. op. max. HUOMIOITA

PIANO > Kandidaatin tutkinto (180 op) PÄÄAINEOPINNOT (SISÄLTÖKOKONAISUUDET) op min. op. max. HUOMIOITA PIANO 1.8.2018 -> Kandidaatin tutkinto (180 op) PÄÄAINEOPINNOT (SISÄLTÖKOKONAISUUDET) op min. op. max. HUOMIOITA S-IP001 Instrumentti- ja yhteissoittotaidot 3pk Pianonsoitto (kandi) (28+28+28, yht.84 op)

Lisätiedot

FAUNIEN ILTA LYÖMÄSOITIN HITS. Ti klo 19 Tampere-talon Pieni sali

FAUNIEN ILTA LYÖMÄSOITIN HITS. Ti klo 19 Tampere-talon Pieni sali FAUNIEN ILTA LYÖMÄSOITIN HITS Ti 9.10.2018 klo 19 Tampere-talon Pieni sali 1 Ti 9.10.2018 klo 19 Tampere-talon Pieni sali FAUNIEN ILTA LYÖMÄSOITIN HITS Osuma Ensemblen levynjulkistamiskonsertti TIM FERCHEN

Lisätiedot

Musiikki ja tanssi. Valintakoeopas 2014 Tutkintoon johtava aikuiskoulutus

Musiikki ja tanssi. Valintakoeopas 2014 Tutkintoon johtava aikuiskoulutus Musiikki ja tanssi Valintakoeopas 2014 Tutkintoon johtava aikuiskoulutus 1 Musiikin koulutus, Tutkintoon johtava aikuiskoulutus, Musiikkipedagogi (AMK) Tutkinnon laajuus 240 op Opiskeluaika 2-4 vuotta

Lisätiedot

Galleria. Foto 2016 Olli Sulin. Foto 2016 Olli Sulin. Korpo Sea Jazz 2016 taiteellinen johtaja Mikko Pellinen bassossa. Foto 2016 Olli Sulin

Galleria. Foto 2016 Olli Sulin. Foto 2016 Olli Sulin. Korpo Sea Jazz 2016 taiteellinen johtaja Mikko Pellinen bassossa. Foto 2016 Olli Sulin Galleria Teemu Viinikainen Puheenjohtaja Bosse kiittää Korpo Sea Jazz 2016 taiteellista johtajaa Mikko Pellistä hyvin Puheenjohtaja ja Mikko Gunu Karjalainen, vuoden 2017 taiteellinen johtaja Unio Ensemble

Lisätiedot

KLANG 2015: LES CHANTS

KLANG 2015: LES CHANTS KLANG 2015: LES CHANTS Ma 31.8. klo 19:30 Camerata-sali, Musiikkitalo Atte Kilpeläinen, alttoviulu Nonna Knuuttila, viulu Kiril Kozlovsky, piano Maria Puusaari, viulu Annemarie Åström, viulu Eeva Rysä,

Lisätiedot

MUSIIKIN KOULUTUKSEN VALINTAKOEOPAS. Ammattikorkeakoulututkintoon johtava koulutus. Kevään 2015 yhteishaku

MUSIIKIN KOULUTUKSEN VALINTAKOEOPAS. Ammattikorkeakoulututkintoon johtava koulutus. Kevään 2015 yhteishaku MUSIIKIN KOULUTUKSEN VALINTAKOEOPAS Ammattikorkeakoulututkintoon johtava koulutus Kevään 2015 yhteishaku 1 1 MUSIIKIN KOULUTUKSEN VALINTAKOEOPAS 2015 Musiikin koulutus Kulttuurialan ammattikorkeakoulututkinto

Lisätiedot

OPINTO-OPAS 2007 2008. Lahden ammattikorkeakoulu Musiikin laitos. Musiikin koulutusohjelma Tutkintoon johtava aikuiskoulutus Erikoistumisopinnot

OPINTO-OPAS 2007 2008. Lahden ammattikorkeakoulu Musiikin laitos. Musiikin koulutusohjelma Tutkintoon johtava aikuiskoulutus Erikoistumisopinnot OPINTO-OPAS 2007 2008 Lahden ammattikorkeakoulu Musiikin laitos Musiikin koulutusohjelma Tutkintoon johtava aikuiskoulutus Erikoistumisopinnot 2 ERIKOISTUMISOPINNOT LUKUVUONNA 2007-2008 Lukuvuonna 2007-2008

Lisätiedot

SYMPATIA 1976 (Toholampi) Tapani Purontaka basso ja laulu Veijo Porkola kitara ja laulu Ari Hylkilä soolokitara Usko Lintinen rummut

SYMPATIA 1976 (Toholampi) Tapani Purontaka basso ja laulu Veijo Porkola kitara ja laulu Ari Hylkilä soolokitara Usko Lintinen rummut MADS-YHTYE 1975 (Toholampi) Tapani Purontaka basso ja laulu, Veijo Porkola kitara ja laulu, Ari Hylkilä soolokitara, Usko Lintinen rummut, Jaakko Leppäaho kitara SYMPATIA 1976 (Toholampi) Tapani Purontaka

Lisätiedot

Yhteiskuntasuhteiden hoito, kansainvälinen diplomatia ja edustuskäytäntö Valtuustokoulutus. Anneli Korhonen, suhdetoimintapäällikkö 24.8.

Yhteiskuntasuhteiden hoito, kansainvälinen diplomatia ja edustuskäytäntö Valtuustokoulutus. Anneli Korhonen, suhdetoimintapäällikkö 24.8. Yhteiskuntasuhteiden hoito, kansainvälinen diplomatia ja edustuskäytäntö Valtuustokoulutus Anneli Korhonen, suhdetoimintapäällikkö 24.8.2017 Esityksen sisältö Yhteiskuntasuhteiden hoito Kansainvälinen

Lisätiedot

HAKUSELOSTE VASKISOITINMUSIIKIN PROFESSORIN TOIMI

HAKUSELOSTE VASKISOITINMUSIIKIN PROFESSORIN TOIMI HAKUSELOSTE VASKISOITINMUSIIKIN PROFESSORIN TOIMI Taideyliopiston Sibelius-Akatemia perustaa vaskisoitinmusiikin professorin toimen. Toimi täytetään hakumenettelyä käyttäen 2 5 vuoden määräajaksi 1.8.2015

Lisätiedot

TAIDERETKEN KONSERTTI

TAIDERETKEN KONSERTTI TAIDERETKEN KONSERTTI HELSINGIN KAUPUNGINORKESTERI # Perustettu vuonna 1882, pohjoismaiden vanhin ammattisinfoniaorkesteri # Vuosina 1892-1923 orkesteri kantaesitti valtaosan Jean Sibeliuksen sinfonisesta

Lisätiedot

SML:N SYYSPÄIVÄT KOKKOLASSA TIETOA PÄÄTÖKSENTEON POHJAKSI

SML:N SYYSPÄIVÄT KOKKOLASSA TIETOA PÄÄTÖKSENTEON POHJAKSI SML:N SYYSPÄIVÄT KOKKOLASSA17.11.2016 TIETOA PÄÄTÖKSENTEON POHJAKSI TIMO KLEMETTINEN, TOIMINNANJOHTAJA MUSIIKKIOPPILAITOSTEN TOIMIPISTEET JA SIVUTOIMIPISTEET Jäsenoppilaitoksia 96 Valtionosuutta saavia

Lisätiedot

To 12.3.2015 klo 19 Sibeliustalo NUORTEN SOLISTIEN KONSERTTI

To 12.3.2015 klo 19 Sibeliustalo NUORTEN SOLISTIEN KONSERTTI To 12.3.2015 klo 19 Sibeliustalo NUORTEN SOLISTIEN KONSERTTI Esa Heikkilä, kapellimestari Carl Maria von Weber: Fritz Kreisler: Alkusoitto oopperaan Oberon (Adagio sostenuto) Preludi ja Allegro sol. Jenna

Lisätiedot

Musiikki ja tanssi. Valintakoeopas 2013 Aikuiskoulutus

Musiikki ja tanssi. Valintakoeopas 2013 Aikuiskoulutus Musiikki ja tanssi Valintakoeopas 2013 Aikuiskoulutus 1 Musiikin koulutusohjelma, Tutkintoon johtava aikuiskoulutus, Musiikkipedagogi (AMK) Tutkinnon laajuus 270 op Opiskeluaika 2-4 vuotta Varhaisiän musiikkikasvatuksen

Lisätiedot

Kielikylpykoulutuksen koulutusohjelma. sisältö ja rakenne Eija Heinonen-Özdemir

Kielikylpykoulutuksen koulutusohjelma. sisältö ja rakenne Eija Heinonen-Özdemir Kielikylpykoulutuksen koulutusohjelma sisältö ja rakenne 26.8.2016 Eija Heinonen-Özdemir Perustutkinnot Humanististen tieteiden kandidaatin tutkinto (HuK) on humanistisen alan alempi korkeakoulututkinto,

Lisätiedot

International Baccalaureate = kansainvälinen ylioppilastutkinto Opetus- ja tutkintokieli englanti Opetussuunnitelma sama kaikkialla maailmassa 4536

International Baccalaureate = kansainvälinen ylioppilastutkinto Opetus- ja tutkintokieli englanti Opetussuunnitelma sama kaikkialla maailmassa 4536 2016 International Baccalaureate = kansainvälinen ylioppilastutkinto Opetus- ja tutkintokieli englanti Opetussuunnitelma sama kaikkialla maailmassa 4536 koulua 150 maassa (yli1 235 000 opp.) Opinnot kestävät

Lisätiedot

PÄÄSYKOEOHJEITA / 7

PÄÄSYKOEOHJEITA / 7 PÄÄSYKOEOHJEITA 2013 1 / 7 Sisältö YLEISTÄ... 1 MUSIIKKILEIKKIKOULU... 1 LAPSIKUORO... 1 KLASSINEN MUSIIKKI PIANO... 2 Vuonna 2004 JA SEN JÄLKEEN SYNTYNEET... 2 PIANO... 2 Vuonna 2003 JA TÄTÄ AIEMMIN SYNTYNEET...

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN MUSIIKKIOPISTO. Perusopetus

KIRKKONUMMEN MUSIIKKIOPISTO. Perusopetus 1 KIRKKONUMMEN MUSIIKKIOPISTO Kirkkonummen musiikkiopisto on kaksikielinen kunnallinen musiikkioppilaitos, joka antaa opetusta kirkkonummelaisille ja siuntiolaisille lapsille ja nuorille. Musiikkiopistossa

Lisätiedot

Opinnäytetyö, 10 ov. Harjoittelu, 20 ov. Vapaasti valittavat opinnot, 10 ov. Ammattiopinnot, 80 ov. Perusopinnot, 40 ov

Opinnäytetyö, 10 ov. Harjoittelu, 20 ov. Vapaasti valittavat opinnot, 10 ov. Ammattiopinnot, 80 ov. Perusopinnot, 40 ov Opinnäytetyö, 10 ov Harjoittelu, 20 ov Vapaasti valittavat opinnot, 10 ov Ammattiopinnot, 80 ov Perusopinnot, 40 ov .89$7$,7((1Ã.RXOXWXVRKMHOPD KOODI 3(58623,1127ÃNDLNLOOHÃ\KWHLVHWÃÃRY +32Ã6XXQQLWWHOXÃMD.ROPHÃNRNRQDLVXXWWDÃVHXUDDYLVWD

Lisätiedot

Musiikkialan koulutuksen haasteita Toimintaympäristön ja osaamistarpeiden muutokset

Musiikkialan koulutuksen haasteita Toimintaympäristön ja osaamistarpeiden muutokset Musiikkialan koulutuksen haasteita Toimintaympäristön ja osaamistarpeiden muutokset Musiikkikoulutuksen neuvottelupäivät Sibelius-Akatemia 7.1.2010 Ulla Pohjannoro www.siba.fi/toive Musiikkialan toimintaympäristöt

Lisätiedot

Torstaina 23.4.2015 klo 19 Madetojan sali

Torstaina 23.4.2015 klo 19 Madetojan sali Torstaina 23.4.2015 klo 19 Madetojan sali Torstaina 23.4.2015 klo 19 Madetojan sali Johannes Gustavsson, ohjaaja Atso Almila, seremoniamestari Sikri Lehko, saksofoni Edward Ananian-Cooper, kapellimestari

Lisätiedot

KARSTULAN 44. MUSIIKKIVIIKKO

KARSTULAN 44. MUSIIKKIVIIKKO KARSTULAN 44. MUSIIKKIVIIKKO MUSIIKKILEIRI, LAULULEIRI SEKÄ PUU SOI-KONSERTTISARJA 20.7-27.7.2019 w w w. ke o k a r s t u l a. f i Karstulan 44. musiikkileiri www.keokarstula.fi Järjestäjä: Karstulan Evankelinen

Lisätiedot

Opiskelu ja harjoittelu ulkomailla

Opiskelu ja harjoittelu ulkomailla Opiskelu ja harjoittelu ulkomailla Kieli-, käännös- ja kirjallisuustieteiden yksikkö Orientoivat III / lokakuu 2014 Mira Pihlström Kansainvälisten asioiden koordinaattori 1) Erasmus-opiskelijavaihto 2)

Lisätiedot

MUSIIKKIOPISTOON! VANTAAN MUSIIKKIOPISTO - VMO

MUSIIKKIOPISTOON! VANTAAN MUSIIKKIOPISTO - VMO MUSIIKKIOPISTOON! VANTAAN MUSIIKKIOPISTO - VMO VANTAAN MUSIIKKIOPISTO - VMO Tule oppilaaksi yhteen Suomen suurimmista musiikkiopistoista! Vantaan musiikkiopisto on Vantaan kaupungin oma oppilaitos, jossa

Lisätiedot

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Kutsu KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Kutsu kuulemaan niitä julkisia esitelmiä, jotka Oulun yliopiston nimitetyt professorit pitävät Linnanmaalla Yliopistokatu 9 (KTK122), 10. toukokuuta 2016 klo 12.15 alkaen.

Lisätiedot

Musiikkikasvatuksen koulutus Vuosikurssit 1. ja 2. Kotkantien toimipiste. Huom! Kaikille opintojaksoille tulee ilmoittautua web-oodissa.

Musiikkikasvatuksen koulutus Vuosikurssit 1. ja 2. Kotkantien toimipiste. Huom! Kaikille opintojaksoille tulee ilmoittautua web-oodissa. 1 Musiikkikasvatuksen koulutus 2012-2013 Vuosikurssit 1. ja 2. Kotkantien toimipiste Huom! Kaikille opintojaksoille tulee ilmoittautua web-oodissa. Tarkista aikataulu AINA ennen opetuksen alkua.. Opetusperiodit

Lisätiedot